PDA

View Full Version : Transfer Haberi Çöplüğü

Pages : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 [42] 43 44

uAburak89
17.Temmuz.2007, 13:32
Bence herşey GS'ye bağı. Eğer Gs BAptista'yı getirirse Aziz Yıldırım para mara dnlemez gönderiri Deived'i ve Baptista'dan daha iyi birini getirir.

Yada gündemi değiştirmek için istifa eder.. :p

agoecmen
17.Temmuz.2007, 13:32
İşte Cimbom'un yeni bombası
Harun Muslu 17 Temmuz 2007 http://www.hurriyet.com.tr/_newsimages/3747930.gifG.Saray, forvet transferinden vazgeçti. Sarı kırmızılılar R.Madrid'in yıldızı Salgado için pazarlık masasında.

Teknik Direktör Kalli'nin, Adnan Polat'la yaptığı görüşme sonrasında yabancı forvet transferinden vazgeçildi. Alman teknik adam istenilen kalitede bir hücum oyuncusu bulunamaması üzerine Polat'a " İstenileni veremeyecekse transfer yapmanın bir anlamı yok. Forvet bulamıyorsak defansın sağına kaliteli bir oyuncu getirmemiz lazım. O bölgede bir sorunumuz var. Elimizdeki defans oyuncularının bir çoğu göbekte ya da sol kanatta oynayabiliyor. Cihan'ı takımda düşünmüyorum, Sabri'yi de o bölgede kullanmak istemiyorum. En iyisi kaliteli bir sağ bek bulmak" dedi.
Polat Kalli ile yaptığı bu görüşmenin ardından durumu yönetici Haldun Üstünel ve Adnan Sezgin'e iletti. Üçlü arasında yapılan görüşmeler sonunda R.Madrid'li Salgado için karar verildi. 32 yaşındaki İspanyol yıldızın kulübüyle iki sene daha kontratı bulunuyor. R.Madrid sportif direktörü Butregueno ve Salgado'nun menajeri ile temasa geçen Adnan Sezgin ve Haldun Üstünel, Salgado'yu kiralamak için teklifte bulundu. Salgado'nun menajerine de transfer teklifi iletildi. Butregueno öncelikle futbolcu ile görüşmeleri gerektiğini, Salgado'nun R.Madrid'e büyük hizmetler verdiğini ve transfer olmayı istemesi durumunda kendisine kolaylık sağlayabileceklerini söyledi. Sarı kırmızılılar İspanyol yıldız ile bugün görüşecek.
kaynak: hürriyet

Mr.CordiaL
17.Temmuz.2007, 13:33
Yada gündemi değiştirmek için istifa eder.. :p

hehe.......

El Barto
17.Temmuz.2007, 13:35
Adriano hikaye yahu...

uAburak89
17.Temmuz.2007, 13:35
Ne Salgado'su yav, forvet lazım bize..

GodfatheR
17.Temmuz.2007, 13:36
Bence herşey GS'ye bağı. Eğer Gs BAptista'yı getirirse Aziz Yıldırım para mara dnlemez gönderiri Deived'i ve Baptista'dan daha iyi birini getirir.

Buna bende katiliyorum Aziz Yildirim hicbir transferin altinda kalmaz daha iyisini getirir:D

CeSC FaBReGaS
17.Temmuz.2007, 13:36
bence bunlar yalan haberler inanmayın bu arada trt2nin spor haberlerini dinledim dün Adnan Sezgin ile konuşmuşlar ne baptista nede morientes ile ilgilenmiyoruz ama tüm Dünyayı ayaga kaldıracak bir adam getirecegiz demiş

agoecmen
17.Temmuz.2007, 13:37
Rota Costa'ya çevrildi

Galatasaray, Baptista'nın menajeri Juan Figger'in Marca Gazetesi'ne Brezilyalı yıldızın Türkiye'de oynamaya sıcak bakmadığını ve kendileri açışından bu transferin kapandığını açıklamasının ardından rotayı Espanyol'da forma giyen Eduardo Costa'ya çevirdi.
Espanyol'un Başkanı Daniel Sanchez ile görüşen sarı-kırmızılılar 25 yaşındaki futbolcu için her konuda anlaşma sağladı. Galatasaray'ın bir yıl kiralamayı düşündüğü oyuncu için Espanyol'a 1.5 milyon euro vermeyi kabul ettiği, önümüzdeki sezon kalmasını istemesi halinde ise bonservis bedeli olarak takımına 2.5 milyon euro daha ödeyeceği öğrenildi.
Başkan Sanchez ise yaptığı açıklamada "Biz yıllık 1 milyon euro verdiğimiz Costa'dan fiyatını indirmesini istedik. Ancak bunu kabul etmedi. Galatasaray da bize cazip bir teklifle geldi. Biz de kabul ettik" dedi.
Brezilyalı orta saha oyuncusunun tatil için gittiği ülkesinden önümüzdeki hafta döneceği ve ardından sarı-kırmızılılarla masaya oturacağı bildirildi. Galatasaray, Eduardo Costa'yı da ikna ederse renklerine bağlayacak.
Bu arada Costa'nın Brezilya'nın Gremio takımında yıldızının parladığı, 7 kez milli takım forması giyen sambacının Espanyol'a gelmeden Fransa'nın Bordeaux ve Marsilya takımlarında oynadığı kaydedildi.

Kaynak: Milliyet

El Barto
17.Temmuz.2007, 13:38
Buna bende katiliyorum Aziz Yildirim hicbir transferin altinda kalmaz daha iyisini getirir:D

Transfer rakip takımın altında kalmamak için mi yapılır mantık bumudur?

CeSC FaBReGaS
17.Temmuz.2007, 13:40
buda sacma bir haber cunku bu adam orta sahanın ortasında oynuyor napalım ya biz bu adamı iyice sacmaladılar bu gazeteler

uAburak89
17.Temmuz.2007, 13:42
Transfer rakip takımın altında kalmamak için mi yapılır mantık bumudur?

Biraz saçma bir mantık ama, anladığım kadarıyla genel düşünce bu yönde..

uAburak89
17.Temmuz.2007, 13:45
Sallamasyon son sürat devam ediyor..

AneLKa_90

olur mu öyle şey ya :D galatasaraya göre mi transfer yapacağız yani :icon_lol:

eXcitinG
DeLgado gittikçe kendisini toparLıyor ondan bekLentiLerimiz bu sene çok gerçek DeLgado yu bu yıL göstericek ben buna inanıyorum.

Memedov
17.Temmuz.2007, 13:46
Medyanin isi hep gundemi kurcalamak Adriano felan hep bos isler..

Daha gidecek oyuncu belli degil medya Adriano'yu Fenerbahceli yapiyor Komik yahu :)

AneLKa_90
17.Temmuz.2007, 13:46
Adriano hikaye yahu...

söz konusu Aziz Yıldırımsa herşey mümkün ;;)
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:

Medyanin isi hep gundemi kurcalamak Adriano felan hep bos isler..

Daha gidecek oyuncu belli degil medya Adriano'yu Fenerbahceli yapiyor Komik yahu :)

gidecek oyuncuları söyleyim:deivid,mateus ;;) transferde hiçbir şey belli olmaz...

GodfatheR
17.Temmuz.2007, 13:48
Sallamasyon son sürat devam ediyor..

gazeteler morientes baptista deyince kesin geliyor diyorsunuz.eduardo costa haberi cikinca sallamasyon diyorsunuz.bende bu mantigi anlamadim

agoecmen
17.Temmuz.2007, 13:51
gazeteler morientes baptista deyince kesin geliyor diyorsunuz.eduardo costa haberi cikinca sallamasyon diyorsunuz.bende bu mantigi anlamadim

çünkü yöneticilerin yaptığı açıklamalarla çelişiyor bu haberler, eduardo costa nasıl lincolnü unutturabilir.. hem artık fakir galatasaray yok. ekonomimiz gittikçe daha iyi oluyor.. lincolnü unutturabilecek, dünyayı ayağa kaldıracak transfer ya baptista yada moriantestir

El Barto
17.Temmuz.2007, 13:51
söz konusu Aziz Yıldırımsa herşey mümkün ;;)

Bak orası doğru ;)

Aşk-ı Şehir
17.Temmuz.2007, 13:52

sen de bilip bilmeden konuşuyosun Canaydın dediki forvet hattına bir transfer yapacağız dedi eduardo costa orta saha oyuncusu ;;)Ben de senin mantığını anlamadım ;;)

uAburak89
17.Temmuz.2007, 13:53

Şöyle gerilere git, 60-70 sayfa kadar.. Ben öyle gazetelere göre kesin geliyor diyen falan biri değilim, Morientesle ilgili bana göre sağlam olan bir kaynaktan aldığım duyuma göre yorum yapmıştım.. Bilip bilmeden yazmasak, daha güzel olacak sanki..

agoecmen
17.Temmuz.2007, 14:02
Baptista'dan Galatasaray'a yanıt...

Galatasaray'ın transfer etmek için uğraştığı Real Madrid'de sözleşmesi bulunan Brezilyalı Julio Baptista'nın, sarı kırmızılı yöneticilere olumsuz yanıt verdiği bildirildi.
İspanyol spor gazetesi AS, Galatasaray'ın Real Madrid'in yıldız futbolcularından birini alarak yapmak istediği "flaş transferin" yapılmayacağını yazarak, Baptista'nın şimdilik Türkiye'de futbol oynamak istemediğini, futbol hayatına İngiltere ya da İspanya'da devam etmeyi düşündüğünü belirtti.
Baptista ise basına verdiği demeçte, yeni teknik direktör Schuster ile Real Madrid'de kendini göstermek istediğinin altını çizerek, "Real Madrid'de oynamak ve değerimi göstermek için yeni bir fırsat verilmesini istiyorum" dedi.
Öte yandan İspanyol vatandaşlığına hak kazanan ve bunu elde etmek için sadece anayasal yemin etmesi gereken Baptista'nın AB statüsünde oyuncu olacağını hatırlatan AS, Brezilyalı futbolcunun gerek yeni statüsünden, gerekse Amerika Kupası'nda sergilediği futboldan dolayı bonservis bedelinin Real Madrid tarafından 20 milyon Avro'ya yükseltildiğini kaydetti.
kaynak:milliyet

tupolew
17.Temmuz.2007, 14:05
Yöneticilerin açıklamaları hem kendi içinde hem de birbirleriyle çelişkili..Başkan bir forve oyuncusu alacağımızı beyan ediyor...A.Sezgin transferlerimiz olabilir mevki konusunda kesinlik yok şeklinde konuşuyor..A.Polat ise bağlantıları yaptık,transferi dondurduk,Kalli'den komut bekliyoruz diyor..Halbuki aynı Kalli bir forvet oyuncusuna ihtiyacı olduğunu daha önce belirtmiş ve bu isteğini basın yoluyla yöneticlere iletmişti...sonra yıllardan beri hayretle izledğim bi klişedir 'hoca isterse transfer yaparız' açıklaması..hangi hoca takımın daha kuvvetlenmesini istemez?..şimdi bu çelişkili durumalr daha önce belirtiğim karamsar ihtimali kuvvetlendiren nitelikte..acaba sırf 'dostlar alışverişte görsün' mantığı ve kombine satışalrını tetiklemek maksadıyla transfer söylentileri canlı tutularak taraftar uyutuluyor mu?

Bu sene şu ana kadar yaptıkalrı tüm doğru işlere güvenerek ben bu ihitmali gözardı ederek sabırla beklemeyi yeğliyorum...umarım eksikler doğru tespit edilir ve yerinde transferler yapılır...bu arada geçmiş yıllarda olduğu gibi yaptım oldu mantığı ile son dakikalrda vasat birileri alınacaksa hiç transfer yappılmasın gençlere şans verilsin daha iyi..

son olarak kişisel fikrimi belirteyim..:hocanın da işaret ettiği ama elindeki topçulara güvensizlik olarak algılanmasını istemediğinden açık ifadeler kullanamadığı şekilde bu takıma bir forvet alınması çok yerinde olacaktır..genel tarifiyle yakaladığını affetmeyen,gezgin ve hava hakimiyeti olan biri..bunun yanında kısa vadede verim alınması mümkün görünmeyen Carrusca veya kontenjan hovardalığı yaratan stoperlerden biri gönderilerek alınacak bir kanat oyuncusu veya nitelikli ve genç bir ortasaha takımı eksiksiz yapacaktır..

agoecmen
17.Temmuz.2007, 14:25
moriantesi youtube izledim. gsnin tam aradığı bir forvet. hava toplarına hakim. bulduğu her pozisyonu değerlendiren, birebirde etkili. biz morientesin ne olduğunu biliyoruz ama bilmemezlikten gelen arkadaşlar için yazdım..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
bu da videosu http://www.youtube.com/watch?v=fUNHo1TGBsQ

Ilhan
17.Temmuz.2007, 14:37
Tello-Delgado-Rico-Cisse... Damga vurmalıyız bu sene:)

Del Piero_10
17.Temmuz.2007, 14:40
Ricardinho geçen seneki gibi tutuk oynarsa devre arası gönderilmeli hala piyasası varken.

Emurafu
17.Temmuz.2007, 14:42
Osman kardes dedigin yorumlara dıkkat et costa ortasaha oyuncusu canaydın 9 numaralı bır snatrafor alacaz dedı artık yeter ezbere konusmayın sadece sana demıyorum osman ezbere konusmayın lütfen

Emurafu
17.Temmuz.2007, 14:43
`Ordu’dan korkun!`
Teknik direktör Suat Kaya, 'Lig A'da bu sezon herkes Orduspor'u konuşacak' dedi.
17.07.2007

‘Transfere devam’
Türk Telekom Lig A’da yeni sezon öncesinde teknik direktörlük görevine Suat Kaya’yı getiren ve yeni baştan bir kadro kurmak için harekete geçip, 9 oyuncuyu kadrosuna katan Orduspor, lige bomba gibi hazırlanıyor. Mor-Beyazlı takımın teknik patronu Kaya, dış transferde kadroya dahil edilen genç oyuncuların Lig A’da önemli işlere imza atacağını belirtip, “Bir-iki sene sonra Süper Lig’de boy gösterecek isimlerle şampiyonluk mücadelesi vereceğiz. Hepsine çok güveniyorum. Alternatifli ve kaliteli bir kadro oluşturuyoruz” ifadesini kullandı.

Başkan’a teşekkür
Başkan Şükrü Bodur’un, her konuda kendisine yardımcı olduğunu dile getiren genç hoca, “Dış transferde Galatasaray’dan Cafercan Aksu, Uğur Erdoğan, Cihan Can ile Uğur Akdemir, Trabzonspor’dan Emre Aygün ile Cem Demir, Azerbaycan’dan Brezilya asıllı Ernani Pereira, Sarıyer’den Ethem Bayraktar ve Karagümrük’ten Erol Yükseker’i renklerimize bağladık. Başarıya aç gençlerin, mücadeleci futboluyla Süper Lig hedefine ulaşacağız. Tüm Türkiye’e sürprize hazır olsun. Bu sezon herkes bu çocukları konuşacak” açıklamasını yaptı.

Omerdinho
17.Temmuz.2007, 14:43
Baptista Galatasaray'ı reddetti!

Galatasaray'ın transfer etmek için uğraştığı Real Madrid'de sözleşmesi bulunan Brezilyalı Julio Baptista'nın, sarı kırmızılı yöneticilere olumsuz yanıt verdiği bildirildi. İspanyol spor gazetesi AS, Galatasaray'ın Real Madrid'in yıldız futbolcularından birini alarak yapmak istediği ''flaş transferin'' yapılmayacağını yazarak, Baptista'nın şimdilik Türkiye'de futbol oynamak istemediğini, futbol hayatına İngiltere ya da İspanya'da devam etmeyi düşündüğünü belirtti.
Baptista ise basına verdiği demeçte, yeni teknik direktör Schuster ile Real Madrid'de kendini göstermek istediğinin altını çizerek, ''Real Madrid'de oynamak ve değerimi göstermek için yeni bir fırsat verilmesini istiyorum'' dedi.
Öte yandan İspanyol vatandaşlığına hak kazanan ve bunu elde etmek için sadece anayasal yemin etmesi gereken Baptista'nın AB statüsünde oyuncu olacağını hatırlatan AS, Brezilyalı futbolcunun gerek yeni statüsünden, gerekse Amerika Kupası'nda sergilediği futboldan dolayı bonservis bedelinin Real Madrid tarafından 20 milyon Avro'ya yükseltildiğini kaydetti.

17.07.2007 http://www.sporx.com/i/b.gif
Kaynak : AA

Emurafu
17.Temmuz.2007, 14:45
Baptista Galatasaray'ı reddetti!

Galatasaray'ın transfer etmek için uğraştığı Real Madrid'de sözleşmesi bulunan Brezilyalı Julio Baptista'nın, sarı kırmızılı yöneticilere olumsuz yanıt verdiği bildirildi. İspanyol spor gazetesi AS, Galatasaray'ın Real Madrid'in yıldız futbolcularından birini alarak yapmak istediği ''flaş transferin'' yapılmayacağını yazarak, Baptista'nın şimdilik Türkiye'de futbol oynamak istemediğini, futbol hayatına İngiltere ya da İspanya'da devam etmeyi düşündüğünü belirtti.
Baptista ise basına verdiği demeçte, yeni teknik direktör Schuster ile Real Madrid'de kendini göstermek istediğinin altını çizerek, ''Real Madrid'de oynamak ve değerimi göstermek için yeni bir fırsat verilmesini istiyorum'' dedi.

Kaynak : AAReddebilir neden olmasın cünkü ben bu transfer ümitli degildim morientesde iddialıyız.....Ayrıca baptisdanın son oynadıgı mac yaktı bızı

agoecmen
17.Temmuz.2007, 15:04
Reddebilir neden olmasın cünkü ben bu transfer ümitli degildim morientesde iddialıyız.....Ayrıca baptisdanın son oynadıgı mac yaktı bızı

morianteste iddialımıyız yoksa kesin galatasaraydamı? formalar basılmaya başlandımı?

Emurafu
17.Temmuz.2007, 15:13
VALENCİA BİR GOLCÜ OYUNCU DAHA ALDI!!!!!

U-20 Dünya Kupası’nın 4 golle zirvesinde yen alan İspanyol Adrian ise R.Madrid’in (C) takımından Valencia’ya sıçrama yaptı. Gençler için önemli bir başka sahne olan U-21 Avrupa Şampiyonası ise Anderlecht’li van den Borre’yi Belçika’dan Hamburg’a gönderdi. Bu fizikli ve yaşından çok büyük işler yapan defansif orta sahayı da gelecek sene Bundesliga’da izleme şansı bulacağız.

Daha önce ARİZMENDİ Gelmişdi:):)
Acaba Bu Transferler Morientesin Yerine mi?:):)

deniz.91
17.Temmuz.2007, 15:14
Kayserispor Saidou'dan vazgeçti!

Kayserispor'un, prensipte anlaşma sağladığı Saidou ve Mehmet Akgün'den vazgeçtiği bildirildi. Kayserispor Genel Menajeri Süleyman Hurma, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Fransa'nın Nantes takımında oynayan Saidou'nun ve Almanya'nın Borissia Dortmund takımında oynayan Mehmet Akgün'ün transferinden vazgeçtiklerini söyledi.
Hurma ''Her iki futbolcuya da transferlerinden vazgeçtiğimizi bildirdik. Bir yabancı futbolcu daha alıp, transfer sezonunu kapatacağız. Arjantin'de görüşüp beğendiğimiz ve prensipte anlaşma sağladığımız Jual Paldo Avando, akşam uçakla İstanbul'a gelecek ve yarın Kocaeli Kartepe kampına katılacak'' dedi.
Hurma, kamp çalışmalarından ve futbolcuların performansından memnun kaldıklarını belirterek ''Kayserispor, yeni sezonda her takımın korkulu rüyası olacak. Ligde üst sıralarda mücadele edeceğiz'' diye konuştu.

CeSC FaBReGaS
17.Temmuz.2007, 15:25
bence morinin yerine mori gelirse bizi kimse tutamaz

Aşk-ı Şehir
17.Temmuz.2007, 15:25
valla kardeş kimileri diyoki bitti iş Morientes 19'unda geliyor kimileri diyoki Valencia satmicakmış ;;) Ama emrah abinin verdiği transferden sonra Morientesi satabileceklerini anladık ;;)

dogan60100
17.Temmuz.2007, 15:29
Arkadaslar , benca morientes isi biddi , galatasarayli oldu , niye derseniz , cunku lincoln olayi gibi , once is biti dediler sonra yonatim daha bidmedin deddi ama sonunda lincoln galaasaray'a geldi , bence morientes de ayni olacak , 19 unda resmen morientes bizim olur ama benim anamadihi , niye atv morientes bitti dedi ?

Emurafu
17.Temmuz.2007, 15:34
Arkadaslar valencia 3. golcüyüde almak üzere oda neri castillo

Onunla birlikte takımda 6. golcü olcak

agoecmen
17.Temmuz.2007, 15:40
schalkenin yaptığını valencia yapıyor. yani oyuncunun yerini dolduruyor.. bu arada emrah formalar basılmaya başlanmışmı. eğer başladıysa bu transfer kesin bitmiştir..

Emurafu
17.Temmuz.2007, 15:46
schalkenin yaptığını valencia yapıyor. yani oyuncunun yerini dolduruyor.. bu arada emrah formalar basılmaya başlanmışmı. eğer başladıysa bu transfer kesin bitmiştir..Yok canım öylebir haberimiz yok ama gs tv de video hazır gibi seyler söyleniyor bekliyoruz

Valencia nin forvet hatti sekileniyor..

-Morientes /yaş:31:D:D
-David Villa /Yas:25
-Angulo /Yas:30
-Javier Rodriguez /Yas:24
-Arizmendi /Yas:23 [Yeni Transfer]
-Juan Mata /Yas:19 [Yeni Transfer]
-Neri Alberto Castillo /Yas:23 (Görüşme varmış)

Bu kadar forvet neyse yenileride geliyor arizmendi yedek kalacak adam degil hele castillo gelirse varya o cok daha iyi

agoecmen
17.Temmuz.2007, 15:50
www.fernandomorientes.net (http://www.fernandomorientes.net) bu sayfada guestbook bölümünden morientese yorumlarınızı gönderin

Aşk-ı Şehir
17.Temmuz.2007, 15:56
Yok canım öylebir haberimiz yok ama gs tv de video hazır gibi seyler söyleniyor bekliyoruz

Valencia nin forvet hatti sekileniyor..

-Morientes /yaş:31:D:D
-David Villa /Yas:25
-Angulo /Yas:30
-Javier Rodriguez /Yas:24
-Arizmendi /Yas:23 [Yeni Transfer]
-Juan Mata /Yas:19 [Yeni Transfer]
-Neri Alberto Castillo /Yas:23 (Görüşme varmış)

Bu kadar forvet neyse yenileride geliyor arizmendi yedek kalacak adam degil hele castillo gelirse varya o cok daha iyi

bu forvetlerden mutlaka 1'i gider ;;) ama hangisiolur bilemem

Memedov
17.Temmuz.2007, 16:06
gidecek oyuncuları söyleyim:deivid,mateus ;;) transferde hiçbir şey belli olmaz...

Gitcek olsalardi simdiye kadar bavulunu toplayip baska takimda Kamp'a girmeye baslarlardi..;)

angoscia
17.Temmuz.2007, 16:11
http://es.wikipedia.org/wiki/Fernando_Morientes

Bu sitede klup olarak Galatasaray mi yaziyor yoksa ben mi yanlis goruyorum.........

Emurafu
17.Temmuz.2007, 16:12
Wikipedi haberlerı koymayalım onu üyel olan herkez yapabilir

Ziya38
17.Temmuz.2007, 16:14
Wikipedia koymayin lutfen herkes degistirebiliyor!!!

Omerdinho
17.Temmuz.2007, 16:15
www.fernandomorientes.net (http://www.fernandomorientes.net) bu sayfada guestbook bölümünden morientese yorumlarınızı gönderin
sitesinde Morientes not going to Galatasaray yaziyor :D

Ziya38
17.Temmuz.2007, 16:16
O Kendi sitesi degil(kesin bilmiyom ama bensemiyor)

yusufcan41
17.Temmuz.2007, 16:16
ya morientes yasli baptista gelsin ama adam da ole bi gol atti ki butun dikkatleri topladi

Aşk-ı Şehir
17.Temmuz.2007, 16:20
ya morientes yasli baptista gelsin ama adam da ole bi gol atti ki butun dikkatleri topladi

baptista gelmeyeceğini açıkladı kardeş ;;)

RaSenGan
17.Temmuz.2007, 16:28
Adriano gelmez bence..Deivid 1 sene daha kalır.

Emurafu
17.Temmuz.2007, 16:32
offfffff morientes begenmez olduk yuh adamın neresı yaslı 31 yasında adam hemde en olgun döneminde yakaladıgını atıyor enazından bizi cileden cıkarmaz

eGowiCh
17.Temmuz.2007, 16:36
Topuz bekleniyor
Üç büyük kulübün de istediği Mehmet'in, 2. yarıda F.Bahçe formasını giyeceği ileri sürüldü!

Transfer piyasasının en gözde oyuncularından biri olan Kayserisporlu Mehmet Topuz'un Fenerbahçe yolunda olduğu iddia edildi. Üç büyük kulübün de istediği yıldız oyuncuyu astronomik tekliflere rağmen bırakmayan sarı-kırmızılı yönetimin, devre arasında bu ısrardan vazgeçeceği ileri sürüldü. Ortaya atılan iddiaya göre; Mehmet Topuz, formasını giymek istediği Fenerbahçe ile söz bile kesti...

HEDEF ŞAMPİYONLUK
Teori ise ilginç; "Stadını yenileyen, yıldızlarını kadroda tutan Kayseri, 2 sezondur süren istikrarın sonunda yeni sezona şampiyonluk parolası ile başlayacak. Kayseri'yi futbol kenti haline getirmek isteyen yönetim, bu yolda ne gerekiyorsa yapacak. Ancak; devre arasına kadar hedeften sapma olursa yıldızlarının önünü açacak."

FotoMaç

Emurafu
17.Temmuz.2007, 16:38
Gökhan ve topuz aslında bu haberleri cıkarana mahkemeye vereceksin fotomacta kaşınıyor ya yeter tam gündem kapanıyor yine topuz cıkıyor bıktım artk hurmanın sureklı sahneye cıkmasından

eGowiCh
17.Temmuz.2007, 16:40
Tello, Alex'i siler!
Takımla birlikte Avusturya'da bulunan yönetici Mario Berk, Tello'nun büyük bir yıldız olduğunu ilginç bir benzetmeyle yaptı. Berk, "Tello'yu aldığımızda Lizbon taraftarı çok üzülmüştü. 900 bin euro'ya süper bir oyuncu getirdik. Hamburg maçında gösterdiği sadece küçük bir şov. Daha % 30 performansla bile oynamıyor. % 100 oynadığında futbolu ve frikikleriyle Alex'i gölgede bırakacaktır" diye konuştu.

FotoMaç

Aşk-ı Şehir
17.Temmuz.2007, 16:42
offfffff morientes begenmez olduk yuh adamın neresı yaslı 31 yasında adam hemde en olgun döneminde yakaladıgını atıyor enazından bizi cileden cıkarmaz

katılıyorum sana emrah abi ;;)

Varonil
17.Temmuz.2007, 16:43
Kayseri'nin bol,alternatifli bir kadrosu oldu bakalım bu sene ilk 3'e oynarlar belki

Punter
17.Temmuz.2007, 16:44
Morientesin sitesinde ki ilk habere göre, Valencia adına açıklama yapan bir basın sözcüsü kesinlikel Morientesi göndermeyi duşunmedıkelrını ve bu konuda bir görüşme yapmadıklarını açıklamış.

Şimdi bakın, ya bu transfer külliyen yalan dı en basından beri ve ters manyel verip baskasını alcaklar ya da bırakın görüşmlerin süremsini Morientes imza atdı cokdan çunku 2 klup yoneticelride bu isimleri ve transferleri inatla yalanlıyor. Bizim bilmediğimzi bi sürü nedenden dolayı bitmiş transferler hep sonra acıklanıyor.

Tek bir neden bile yeterli. Baska klubun fiyat arttırmasını engellemek. Ya da bu transfer gercek diildi, dikkati baska yoen cekmek ıstediler, ne bilim Crespoyu aldılar belki, ismi tamamen örnek olsun die yazdım, bi duyumum yok...

tupolew
17.Temmuz.2007, 16:46
Öncelikle belirteyim Morientes transferi konusunda net bir yargıya varabilecek somut bir gelişme yaşanmadğını düşünüyorum..ilk evvvela linki verilen site Morientes'in resmi web sitesi değil sadece fanlarının oluşturduğu bir platform..orda verilen haberdeki ifadede A.sezgin'in menajeri ile her konuda anlaştığı ve kulübe resmi teklifle geleceği ama Valencia adına açıklama yapan 'bir kulüp sözcüsü'nün Morientes'i kesinlikle satmayacağız şeklinde konuştuğu yazılmış...her nedense bu sözcünün adı verilmemiş...buna benzer herhangi bir resmi açıklama da gelmediğine göre masabaşında yapılmış bir haber olduğunu düşünüyorum..Bu konuda şu ana kadarki en net açıklama Sezgin'in basında adı geçen isimleri yalanlaması ve İspanya'da transfer için bulunmadıkalrını deklare etmesi ki orda da net olarak Morientes adını kullanmadı..artı bazı arkadaşalrın iddia ettiği gibi bu bir taktik de olabilr....başta da belirttiğim gibi bu transferle ilgili henüz olumlu veya olumsuz konuşabilecek net bir açıklamaya rastlamadık ..bekleyelim görelim..bu arada adı geçen sitenin forumunda tamamen iyi niyetli oalrak Morientes üzerinde pozitif etki yaratmaya yönelik yazı yazan arkadaşlar Türkçe kullanarak ve de bozuk İngilizceleri ile zaman zaman komik durumlara sebebiyet veriyorlar...

Emurafu
17.Temmuz.2007, 16:49
Valencia suan 2 tane forvet aldı aldıgı iki forvette ispanyanın en cok gelecek vaad eden forvetı ayrıca castıllo da gelecek takımda yaklasık 7 forvet olacak

Fıratcan Alçınkaya
17.Temmuz.2007, 17:04
Arizmedi iyi bir oyuncu o da kadroda... Morientes i o yüzden satar bence Valensia...

tupolew
17.Temmuz.2007, 17:07
Bu arada Morientes ile ilgili geçmişe dönük bir not vereyim..4 sezon evvel(Fatih Hoca 2.dönem 2.sezonu öncesi) Özhan Canaydın Morientes ile her konuda anlaşmış iş imza aşamasına gelmişti fakat son anda Morientes fikir değiştirip başkandan özür dileyip Monaco'yu tercih etmişti..Bunu Fatih Terim canlı yayında Fatih Altaylı'ya bizzat açıkladı..Yaşı ve o anki formu itibarıyle Avrupa'da daha kolay pazar bulabilecekken GS'ye gelmeyi kabul eden biri eğer gerçekten resmi teklif almış ve kulübü e yollamak istiyorsa neden evet demesin?Bu anlamda kesinlikle gelemz v.s türü yorum yapan arkadaşalra katılmak mümkün değil..gelir,gelmez orasını bilemem ama istenir ve kulübü ikna edilirse kesinlikle gelme ihtimali vardır..

erdemzorer10
17.Temmuz.2007, 17:11
ya arkadslar deminden beri yorumları okyorum karşı takmdan bazı arkadaslar olmsz

bi haber olnca direk alntı yapıp koyuyo gelmez diye olmlu bi haber gelince sus pus olyolar

sadece gülüyorum bu duruma

Selman Ozturk
17.Temmuz.2007, 17:15
Morientes ile yapılan görüşmelerde zaten problem bulunmamakta. Futbolcunun menajerinin kulübe yolladığı faxta belirtilen şartlar Galatasaray'ın Morientes için belirlediği şartlardan daha düşük. Bu yüzden futbolcuda problem yok ancak Valencia fiyat artırımı için çeşitli yollara başvurmakta. Galatasaray yönetiminden birkaç kişinin bu transfere karşı olması dolayısıyle de yönetimin Morientes'ten vazgeçmesi an meselesi. Valencia resti görüp inadından vazgeçerse Morientes transferi bitebilir. Aksi bir durum sözkonusu olduğunda ise öncelikli aday Lille kulübünün Nijeryalı santraforu Peter ODEMWINGIE...

ilker29
17.Temmuz.2007, 17:16
valla, inşallah beni mahçup ederlerler,utandırırlar bu hafta içinde; ama ben Adnan Polat ve - tüm çalışmasına gayretine rağmen Adnan Sezgin'in, Galatasaray'a dünya yıldızı bir transfer kazandıracak ,büyük icraat gerçekleştirecek çapta yöneticiler olmadıklarını düşünüyorum.. yok lima'ymış ,baianoymuş, eduardo costa vs... hiç almasınlar boşuna, daha iyi. Ayrıca sürekli olarak forumlarda,internette,bazı spor gazetelerinde şu söyleniyor Adnan sezgin veya klüpten başka birinin ağzından " Lincolnü gölgede bırakacak bir yıldız transferi yapıcaz", ben hiç bi şekilde ne Adnan sezginin, ne polatın ,ne Canaydın'ın ağzından böyle bi laf işitmedim.Bu sözü kim çıkardı kaynağı ne?Ne zaman söylendi ?? Bilen var mı aranızda??? Eğer böyle bir söz verilmişse, tutmak zorundalar, aksi takdirde taraftarın karşısında yine eğik olurlar.

uAburak89
17.Temmuz.2007, 17:17
Selman abi özlettin kendini, uzun zamandır yazmıyorsun.. Bu Lille takımının santraforu nasıl bir oyuncu acaba, şahsen ben adını ilk defa duyuyorum..

Emurafu
17.Temmuz.2007, 17:20
Selman abi iyi güzel yazmıssın ama bazıları onada hemen gelmez ne işi var der:)

Punter
17.Temmuz.2007, 17:20
Morientes ile yapılan görüşmelerde zaten problem bulunmamakta. Futbolcunun menajerinin kulübe yolladığı faxta belirtilen şartlar Galatasaray'ın Morientes için belirlediği şartlardan daha düşük. Bu yüzden futbolcuda problem yok ancak Valencia fiyat artırımı için çeşitli yollara başvurmakta. Galatasaray yönetiminden birkaç kişinin bu transfere karşı olması dolayısıyle de yönetimin Morientes'ten vazgeçmesi an meselesi. Valencia resti görüp inadından vazgeçerse Morientes transferi bitebilir. Aksi bir durum sözkonusu olduğunda ise öncelikli aday Lille kulübünün Nijeryalı santraforu Peter ODEMWINGIE...

Peter ODEMWINGIE ismi nerden çıktı, kaynak nedir ?

erdemzorer10
17.Temmuz.2007, 17:22
odemwinge çk iyi bir oyncu bu yıl bikaç maçını izledm bı yıln sürpriz takımı olan lille in bodmer ve keita ile birlkte en etkili silahıydı (bodmer ve keita gelecek yıl lyonda oynayacak)

sprinter özelligide olan odemwinge son vurşlarda da etkili (izledgm kadaryla..çnkü benm izledgm bi maçnda hat trick yapmştı)

ama şahsi fikrm odemwinge den önce bize gelebilecek başka forvetlerde var morientes baptista ikilisinden biri v.s.

Emurafu
17.Temmuz.2007, 17:23
ORDUSPOR'DA KRİZ ÇÖZÜLDÜ

Her iki futbolcu imzanın ardından Mor-Beyazlılar'ın Gerede kampına katılmak izin dün gece yola çıktı. Başkan Şükrü Bodur Gökhan ile Volkan'la yeniden anlaştıkları için mutlu olduğunu söyledi

KAMPA KATILDILAR

Orduspor'da Gökhan Kolomaç ve Volkan krizi çözüldü. Mor-Beyazlı yönetim her iki oyuncuyla dün bir kez daha masaya oturdu. Gökhan ve Volkan yapılan görüşmenin ardından Orduspor ile anlaşmaya vardı. Her iki oyuncu attıkları imzanın ardından Mor-Beyazlılar'ın Gerede'de yaptığı kampa katılmak için yola çıktı. Orduspor Başkanı Şükrü Bodur, her iki oyuncunun kendileri için önemli olduğunu belirterek, " Gökhan ve Volkan'la yeniden aynı hedef doğrultusunda bu yola baş koyacak olmamıs bizim için güzel bir şey" diye konuştu

İLLE DE MAHMUT

Fenerbahçeli Mahmut Hanefi'yi de kadrolarına katmak için girişimlerin sürdüğünü belirten Başkan Şükrü Bodur, "Futbolcuyla yaptığımız görüşmede kendisi de Orduspor'da forma giymek istediğini söyledi. Tek sorun bu oyuncunun bonservisi. Bu sorunu ortadan kaldırmak için Fenerbahçe yönetimiyle bir görüşme gerçekleştireceğiz. Umuyorum ki bu transferi olumlu bir şekilde sonuçlandıracağız" şeklinde konuştu.

KAYNAK:KARADENİZ GAZETESİ

Selman Ozturk
17.Temmuz.2007, 17:24
Selman abi özlettin kendini, uzun zamandır yazmıyorsun.. Bu Lille takımının santraforu nasıl bir oyuncu acaba, şahsen ben adını ilk defa duyuyorum..

Odemwingie 26 yaşında Nijerya'lı. Özellikle sürati ile ün yapmış bir santrfor. Son vuruşları da etkili. 183 cm boyunda ve hava toplarında bir Morientes kadar olmasa da etkili bir oyuncu. Kişisel görüşüm Morientes'in gelmesindense ondan çok daha genç ve etkili olan Odemwingie'nin gelmesidir...

Peter ODEMWINGIE ismi nerden çıktı, kaynak nedir ?

İsim Haldun Üstünel'den çıktı. Kaynak Galatasaray Futbol A.Ş...

uAburak89
17.Temmuz.2007, 17:24
Odemwingie 26 yaşında Nijerya'lı. Özellikle sürati ile ün yapmış bir santrfor. Son vuruşları da etkili. 183 cm boyunda ve hava toplarında bir Morientes kadar olmasa da etkili bir oyuncu. Kişisel görüşüm Morientes'in gelmesindense ondan çok daha genç ve etkili olan Odemwingie'nin gelmesidir...

Sağolasın abi, bilgilendirdiğin için..

Emurafu
17.Temmuz.2007, 17:25
Selman abi morientesde gelebilir çünkü valencia 2 tane forvet aldı ayrıca castillo ile görüsmeler sürüyormus.....

Odemwingie baya iyi oyuncu keita ile cok iyi işler cıkardılar

Selman yazdıkların için sana tesekkür ederiz inanırmısın bazı arkadaslar moriesntesin ne işi var burda gelmek istemez kücük düsürücü laflar kullandı umarım senin yazdıklarında fax konusuna dikkatlerini cekerim

erdemzorer10
17.Temmuz.2007, 17:27

selman abi bişey soracam da kızacaksn :D isim haldun üstünelden çktı dedin ya nsl yani biraz daha net söylermsn acaba

Selman Ozturk
17.Temmuz.2007, 17:31
Selman abi morientesde gelebilir çünkü valencia 2 tane forvet aldı ayrıca castillo ile görüsmeler sürüyormus.....

Odemwingie baya iyi oyuncu keita ile cok işler cıkardılar

Dediğim gibi Morientes'in gelmesi Valencia'nın inadına bağlı. Birkaç gün içinde Galatasaray'ın resmi sitesinde veya herhangi bir yöneticinin sözlerinde "Morientes ile ilgilenmiyoruz" tarzında cümleler duyulursa çok şaşılmaması gerekir. Çünkü bu transferin gerçekleşmesi için bazı stratejilerin uygulanması şart. Anlatabildiğimi düşünüyorum :)

selman abi bişey soracam da kızacaksn :D isim haldun üstünelden çktı dedin ya nsl yani biraz daha net söylermsn acaba

Daha neti nasıl oluyor anlayamadım :) Peter Odemwingie isminin alınmasını isteyen, Galatasaray Tv'yi arayıp Odemwingie haberini yayınlamak için erken olduğunu, görüşmelerin başlamadığını belirten, Morientes'te belirsizlik olduğunu aktaran isim Haldun Üstünel. Daha açıklayıcı olamazdı sanırım :) Biraz daha açıklayıcı olursam işimi kaybedebilirim kusura bakma :):)

Emurafu
17.Temmuz.2007, 17:33
Morienstes de Valencia ya gitmek istedigini söylerse iişimize gelir.Neyse bize beklemek kaldı.......

erdemzorer10
17.Temmuz.2007, 17:33
Daha neti nasıl oluyor anlayamadım :) Peter Odemwingie isminin alınmasını isteyen, Galatasaray Tv'yi arayıp Odemwingie haberini yayınlamak için erken olduğunu, görüşmelerin başlamadığını belirten. Morientes'te belirsizlik olduğunu aktaran isim Haldun Üstünel. Daha açıklayıcı olamazdı sanırım :) Daha açıklayıcı olursam işimi kaybedebilirim kusura bakma :):)

tmm abicm saolasn :):)

Hugo
17.Temmuz.2007, 17:40
Adnan Sezgin daha önce dinlediğim 2 konuşmasında "Morientes ile ilgilenmedik, ilgilenmiyoruz." dedi. Açık ve net olarak. Selman abinin dediği gibi bu da bir strateji.

erdemzorer10
17.Temmuz.2007, 17:43
hugo kardes ztn biz son 3 4 gündr diyorz tabiki yalanlyacak ilgilenyorz demez diyemz transfer borsasında kurtluk yapmazsan

senin malını yerler

Roberto Baggio
17.Temmuz.2007, 17:44
nedir son durum arkadaslar?

Punter
17.Temmuz.2007, 17:45

Ben seni tanıamdığım için soruyorum, sen birebir kendinmi Hladun Üstünel ile konustun yoksa bir gazetede de mi cıktı , nasıl ögrendin ? Yanlış anlama, bilgilenmek için soruyorum...

Selman Ozturk
17.Temmuz.2007, 17:46
Ben seni tanıamdığım için soruyorum, sen birebir kendinmi Hladun Üstünel ile konustun yoksa bir gazetede de mi cıktı , nasıl ögrendin ? Yanlış anlama, bilgilenmek için soruyorum...

Ben birinci ağızdan duymadan Turksportal üyelerine hiçbir haberi yazmam...Yanlış anlamıyorum canım rahat ol. Tabi ki sormak en doğal hakkınız :) Ben işim gereği Galatasary yönetimi ile sürekli iç içeyim. Bu yüzden de bildiklerimi sizlerle paylaşmakta bir sakınca görmüyorum...

erdemzorer10
17.Temmuz.2007, 17:48
selman abi iyiki gerçekleri yazdn da sonunda inanmayan bazı arkadslar sustu :D ne zmn bi ism çksa alamazsnz diye başlyolardı yorumlara saol abi ;)

Roberto Baggio
17.Temmuz.2007, 17:51
ya şunu sormak istiyorum selman abi seni pek tanımasamda yönetime yakın birisin heralde morientes ya da odemwingie sonuçta adnan sezginin farklı farklı acıklamalaları var galatasaray kesin olarak bir yabancı forvet alacak dei mi?

AneLKa_90
17.Temmuz.2007, 17:55
Gitcek olsalardi simdiye kadar bavulunu toplayip baska takimda Kamp'a girmeye baslarlardi..;)

aynı şey geçen sezon bizimde başımıza gelmedi mi? edu,lugano,deivid,kezmanın transferleri hep sonlara yakın yapıldı ;) bu yüzden transfer dönemi bitmediği sürece gidebilirler ;;)
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:

Adriano gelmez bence..Deivid 1 sene daha kalır.

onu yarından sonra göreceğiz ;;)
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:

Topuz bekleniyor
Üç büyük kulübün de istediği Mehmet'in, 2. yarıda F.Bahçe formasını giyeceği ileri sürüldü!

Transfer piyasasının en gözde oyuncularından biri olan Kayserisporlu Mehmet Topuz'un Fenerbahçe yolunda olduğu iddia edildi. Üç büyük kulübün de istediği yıldız oyuncuyu astronomik tekliflere rağmen bırakmayan sarı-kırmızılı yönetimin, devre arasında bu ısrardan vazgeçeceği ileri sürüldü. Ortaya atılan iddiaya göre; Mehmet Topuz, formasını giymek istediği Fenerbahçe ile söz bile kesti...

HEDEF ŞAMPİYONLUK
Teori ise ilginç; "Stadını yenileyen, yıldızlarını kadroda tutan Kayseri, 2 sezondur süren istikrarın sonunda yeni sezona şampiyonluk parolası ile başlayacak. Kayseri'yi futbol kenti haline getirmek isteyen yönetim, bu yolda ne gerekiyorsa yapacak. Ancak; devre arasına kadar hedeften sapma olursa yıldızlarının önünü açacak."

FotoMaç

mehmet topuz'un geleceğine inanmıyorum ;) çok uzattılar bu işi! :mad: gelirse şimdiye kadar gelirdi... alsınlar başlarına çalsınlar :mad:
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:

Gökhan ve topuz aslında bu haberleri cıkarana mahkemeye vereceksin fotomacta kaşınıyor ya yeter tam gündem kapanıyor yine topuz cıkıyor bıktım artk hurmanın sureklı sahneye cıkmasından

kabahat gazetecilerde :mad: onlar için ne yazdıkları önemli değil bişey yazsınlar yeter ki... kendi alacakları parayı düşünüyorlar :mad: daha yazmaya devam etsinler... suç bizde bu yalan haberlere para veriyoruz,onların ceplerini dolduruyoruz :mad: çok yazık basın değerini giderek yitiriyor... :icon_frown:

Atakan38
17.Temmuz.2007, 18:01
selman abi iyiki gerçekleri yazdn da sonunda inanmayan bazı arkadslar sustu :D ne zmn bi ism çksa alamazsnz diye başlyolardı yorumlara saol abi ;)

ben yıne diim bari aLamazsınız daa dorusu aLamayız :)

keşke geLse ama hıc umudum yok.

ismi duyuLmamıs bırı oLcak o nıjeryaLı ddgnz oğLan oLabıLır

erdemzorer10
17.Temmuz.2007, 18:08
ben yıne diim bari aLamazsınız daa dorusu aLamayız :)

keşke geLse ama hıc umudum yok.

ismi duyuLmamıs bırı oLcak o nıjeryaLı ddgnz oğLan oLabıLır

kardes sana bişey diyeyimmi odemwinge yi almak daha zor lille bodmerle keitayı sattı bi kaldı odemwinge :) neyse bekleyp görelm

Fıratcan Alçınkaya
17.Temmuz.2007, 18:11

Aynen katılıyorum Emrah... Konu kapanıyor yeniden açılıyor... Adamlar satmıyoruz diyorlar halen manşet atılıyor...

Sekopej
17.Temmuz.2007, 18:17
Artık Mehmet Topuz gelmez, bir daha da başka kulüp 5 milyon Euro ona teklif etmez. Fener rekor ücret teklif etti ama Kayseri reddetti. Hem artık sağ kanada ihtiyaç yok.

19'unda hiçbir şey olmayacak bence. Son gün bile transfer yapılabilir ama önümüzdeki sezon kadroda düşünmediğin bir oyuncu hazırlık maçında anrtemanlarda oynanan çift kale maçlarda daima 11'de olmaz. Deivid +1 olacaktır.

Carlos bugün Ronald beni aradı ve Fenerbahçe hakkında bilgi aldı dedi ama Milan'da mutluymuş ve ayrılmayı düşünmüyormuş. Bu açıklamadan sonra da basınımız hala yazmaya devam edecek mi bakalım?

ivan
17.Temmuz.2007, 18:22
yaa ne Alexmiş bee kardeşim silemediler gitti adamı Türkiyeye ne adamlar geldi ALEXi silecek die hepside şimdi yolcu...Beşiktaş Carlton Cole alırsa çok zarar girer adam yedek kulubesinin en has oyuncusu :)

ivan
17.Temmuz.2007, 18:25
ORDUSPOR'DA KRİZ ÇÖZÜLDÜ

İLLE DE MAHMUT

Fenerbahçeli Mahmut Hanefi'yi de kadrolarına katmak için girişimlerin sürdüğünü belirten Başkan Şükrü Bodur, "Futbolcuyla yaptığımız görüşmede kendisi de Orduspor'da forma giymek istediğini söyledi. Tek sorun bu oyuncunun bonservisi. Bu sorunu ortadan kaldırmak için Fenerbahçe yönetimiyle bir görüşme gerçekleştireceğiz. Umuyorum ki bu transferi olumlu bir şekilde sonuçlandıracağız" şeklinde konuştu.

Bu haber doğruysa çok güzel transfer olur Hanefiyi çok beeniorm Şadiyi yollamadı inş. ordu?

ibo
17.Temmuz.2007, 18:25
Selman Ağabi GS TV de çalışıyor. :) Ona da inanmayacaksak vay halimize :D

Del Piero_10
17.Temmuz.2007, 18:26
Odemwingie çok iyi adam belkide Moreintes'ten bile faydalı olabilir.

Sekopej
17.Temmuz.2007, 18:27
Resmi site yine boş durmamış.:p

Bugün tarihli Türkiye gazetesinde kulübümüzün Kuranyi adlı futbolcuyu transfer etmek amacıyla bu oyuncunun kulübüne 8 milyon Euro ve Appiah'ı önerdiği ayrıca bu futbolcuya da yıllık 3.5 milyon euro teklif ettiği iddia edilmektedir. Söz konusu haber doğru değildir. Kulübümüz Kuranyi ve Appiah'ın takası konusundaki fikrini ve teklifini daha önce açıklamıştır. Kulübümüzün bu teklif ve yazışmalar dışında Kuranyi konusunda başka herhangi bir teklifi ya da görüşmesi olmamıştır.

Öte yandan gerek Türkiye gazetesinin bu transfer haberinde gerekse basınımızın kulübümüz ile ilgili diğer benzeri hayali transfer haberlerinde kulübümüzün teklif ettiği ya da ödediği iddia edilen rakamlar son derece abartılıdır. Masa başında bu tarz transfer haberlerini yapan ve futbolcular için bedel ve kulübümüz adına teklifler üreten basın mensuplarının bu haberlerinin tüm kamuoyu ve aynı zamanda Maliye Bakanlığı tarafından da izlendiği gerçeğini göz ardı etmemelerini bekliyoruz. Söz konusu abartılı rakamlar Maliye Bakanlığı kurumları ile kulübümüz arasında sorunlar yaratacak boyutlara varmaktadır. Basınımızın transfer haberleri yaparken ve özellikle transfer rakamlarını kaleme alırken daha sorumlu davranmaları gerekmektedir. Yalan ve abartılı haberler ile kulübümüzü hem kamuoyu hem de kamu kurumları nezdinde zor durumda bırakmaya kimsenin hakkı yoktur.

Spor Kamuoyuna duyurulur

-------------------------------------------------

Hürriyet Gazetesi'nde Sadi Kemal Yaşar imzası ile yayınlanan "Mehmet Topuz Seçimle Gelecek" başlıklı haberde Sayın Başbakanımızın Kayserisporlu oyuncu Mehmet Topuz'un kulübümüze transfer olması için devreye girdiği iddia edilmektedir. Kayserispor Kulübü bu oyuncunun transferi ile ilgili düşüncelerini kamuoyuna açıklamıştır. Feenrbahçe Spor Kulübü olarak bu açıklamaya saygı duyuyoruz. Sayın Başbakanımız'ın görevi ve konumu itibariyle tüm futbol takımlarına eşit mesafede olduğu herkesçe bilinmektedir. Dolayısıyla Sayın Başbakanımızın bu tür transfer haberlerinde adının kullanılması doğru değildir.

Spor Kamuoyuna duyurulur

-------------------------------------------------------

Üzülerek görmekteyiz ki basınımız yalan transfer haberlerini sürdürmektedir. Bugün de yine birçok gazete birçok oyuncunun kulübümüze transfer olacağı şeklinde haberler yayınlamıştır.

Bugün tarihli Fanatik Gazetesi'nde "19.07 bombası Adriano" başlıklı haber gerçekleri yansıtmamaktadır. Gazete tarafından Müthiş İddia diye lanse edilen haberde Adriano'nun 2 gün sonra İstanbul'a getirileceği iddia edilmiştir. Bu haber doğru değildir.

Takvim Gazetesi'nde ise Antonio Cassano ve Roberto Soldado ile kulübümüzün yakından ilgilendiği haberleri yer almıştır. Bu transfer haberleri de kesinlikle yalandır.

Bugün tarihli Fotospor Gazetesi'nde Brezilya'nın Lance Ajansı kaynak gösterilerek Alex Sandro Da Silva'yı transfer etmek için çalışmalarımız olduğuna dair iddialara yer verilmiştir. Bu haber de doğru değildir.

Bugün tarihli Fotomaç Gazetesi'nde "Topuz Bekleniyor" başlıklı haberde Mehmet Topuz'un 2. yarıda Fenerbahçe formasını giyeceği iddia edilmiştir. İlgilenmediğimizi defalarca belirtmemize karşın ısrarla gündeme getirilen bu isimler maalesef gazetelerin kamuoyunu kandırmaya yönelik çabalarından başka bir şey değildir. Ayrıca söz konusu oyuncunun kulübü de bu transferin gerçekleşmesinin mümkün olmadığını çünkü bu oyuncuyu satmayacaklarını açıklamışlardır..

Yine aynı gazetede "Fenerbahçe de Ronaldo'yu Getirecek" şeklinde bir haber yayınlanmıştır. Bizim rakiplerimizin yaptığı transferlere nazire yaparcasına böyle bir transfer yapacağımız iddiası hem komik hem de Fenerbahçe camiasını tanımayan bir zihniyetin ürünüdür. Fenerbahçe Spor Kulübü hiçbir zaman bu bunu getirdi biz de şunu getirelim diye bir politika gütmemiştir. Fenerbahçe Spor Kulübü'nün transfer politikası açıktır ve tartışma götürmez.

Bugün tarihli Fotogol Gazetesi'nde yer alan Appi + 8 milyon Euro = Kuranyi başlıklı haberde kulübümüzün oyuncu için Schalke04 takımı'na teklifte bulunduğu iddiası vardır. Bu da diğerleri gibi yalanın ötesine geçememiş bir haberdir.

Spor kamuoyuna duyurulur.

Fenerbahçe Spor Kulübü

erdemzorer10
17.Temmuz.2007, 18:28
selman abi dediyse dogru ben inanyorm hatta dogruları söyledigi içn teşekkr bile ettm bu sayede sürekli moralimizi bozan karşı takmdan arklarmz biraz sustu :D

Sekopej
17.Temmuz.2007, 18:33
selman abi dediyse dogru ben inanyorm hatta dogruları söyledigi içn teşekkr bile ettm bu sayede sürekli moralimizi bozan karşı takmdan arklarmz biraz sustu :D

Aynı mesajları atıp durmasak, gelecek diyenler ve gelmeyecek diyenler var. Herhalde yakında bu konu netleşir, o zaman da kimin haklı olduğu meydana çıkar.

Ama bakıyorum hep aynı mesajlar atılıyor, yeni gelişme olduğunda buraya belirtelim ve ona göre yorumlar yapılsın.

Ben demiştim, hayatta gelmez, kesin gelecek tazrı mesajları tekrar tekrar atmayalım. 4-5 sayfa geriden okumaya başladığımda hep bu tür mesajlar görüyorum çünkü ve bu da burayı takip eden insanları sıkıyor. İnanın yönetici olmasam bu konuya bakmak gelmiyor içimden...:)

ivan
17.Temmuz.2007, 18:37
Bizim rakiplerimizin yaptığı transferlere nazire yaparcasına böyle bir transfer yapacağımız iddiası hem komik hem de Fenerbahçe camiasını tanımayan bir zihniyetin ürünüdür.
Spor kamuoyuna duyurulur.

Fenerbahçe Spor Kulübü

Doğru söze ne denir :0:

eGowiCh
17.Temmuz.2007, 18:44
Artık Mehmet Topuz gelmez, bir daha da başka kulüp 5 milyon Euro ona teklif etmez. Fener rekor ücret teklif etti ama Kayseri reddetti. Hem artık sağ kanada ihtiyaç yok.

19'unda hiçbir şey olmayacak bence. Son gün bile transfer yapılabilir ama önümüzdeki sezon kadroda düşünmediğin bir oyuncu hazırlık maçında anrtemanlarda oynanan çift kale maçlarda daima 11'de olmaz. Deivid +1 olacaktır.

Carlos bugün Ronald beni aradı ve Fenerbahçe hakkında bilgi aldı dedi ama Milan'da mutluymuş ve ayrılmayı düşünmüyormuş. Bu açıklamadan sonra da basınımız hala yazmaya devam edecek mi bakalım?

Ronaldo neden durduk yere Fenerbahçe hakkında bilgi alsın ki R.Carlos'tan, eğer bu söylediğin gerçekse Ronaldo için girişimde bulunulmuş demektir.

Sekopej
17.Temmuz.2007, 18:47
Ronaldo neden durduk yere Fenerbahçe hakkında bilgi alsın ki R.Carlos'tan, eğer bu söylediğin gerçekse Ronaldo için girişimde bulunulmuş demektir.

Girişimde bulunulmuştur, Carlos sonuçta onun arkadaşı ama Fenerbahçe'ye de gelmeyeceğim demiştir muhtemelen Ronaldo.

Selman Ozturk
17.Temmuz.2007, 18:53
ya şunu sormak istiyorum selman abi seni pek tanımasamda yönetime yakın birisin heralde morientes ya da odemwingie sonuçta adnan sezginin farklı farklı acıklamalaları var galatasaray kesin olarak bir yabancı forvet alacak dei mi?

Kesin diye birşey sözkonusu olamaz. Morientes için uğraşılıyor. Ancak yönetimde bu isme karşı olanlar var. Odemwingie çok daha iyi bir isim ancak Lille bonserviste zorluk çıkarabilir. Bu ikisinin haricinde de isimler var ama şartlar ne durumda olur bilinmez. Galatasaray bu sene transfer yapmış olmak için transfer yapmayacak. Kaliteli bir santrfor arayışı var ancak akıllarda şekillenen isimler olmazsa kalitesiz bir transfer yapmaktansa hiç oyuncu almamak yeğlenecek. Zira Galatasaray'ın bu seneki kadrosu Türkiye ve Avrupa için yeterli denilebilecek düzeyde.

Ayrıca şunu belirtmek isterim ki benim bu sene idmanlarda izlediğim Necati Ateş Galatasaray'ın santrfor sıkıntısını rahatlıkla giderir. Feldkamp takıma disiplini getirdi. Bu sene birçok oyuncudan performanslarının çok çok üstüne çıkmasını bekleyebilirsiniz...

erdemzorer10
17.Temmuz.2007, 18:56
Aynı mesajları atıp durmasak, gelecek diyenler ve gelmeyecek diyenler var. Herhalde yakında bu konu netleşir, o zaman da kimin haklı olduğu meydana çıkar.

Ama bakıyorum hep aynı mesajlar atılıyor, yeni gelişme olduğunda buraya belirtelim ve ona göre yorumlar yapılsın.

Ben demiştim, hayatta gelmez, kesin gelecek tazrı mesajları tekrar tekrar atmayalım. 4-5 sayfa geriden okumaya başladığımda hep bu tür mesajlar görüyorum çünkü ve bu da burayı takip eden insanları sıkıyor. İnanın yönetici olmasam bu konuya bakmak gelmiyor içimden...:)

uyarn içn sagol ama senin dert yandıgın şeyden bende dert yandıgım içn o cevabı yazdm bikaç sayfa öncede de var hep bekleyp görelm dedim msjlarımn sonunda :)

uyarn içn saol ama dert yandıgmz şey aynı umarm bu uyarıyı alması gerekenler dikkate alır

alıntı yaptıgın msjı yazma nedenm bana cvp hakkı dogmuş olmasydı bi önceki sayfadaki bi yorumdan dolayı ;)

Sekopej
17.Temmuz.2007, 19:07
uyarn içn sagol ama senin dert yandıgın şeyden bende dert yandıgım içn o cevabı yazdm bikaç sayfa öncede de var hep bekleyp görelm dedim msjlarımn sonunda :)

uyarn içn saol ama dert yandıgmz şey aynı umarm bu uyarıyı alması gerekenler dikkate alır

alıntı yaptıgın msjı yazma nedenm bana cvp hakkı dogmuş olmasydı bi önceki sayfadaki bi yorumdan dolayı ;)

Tamam bende senden alıntı yaptım ama sözüm genele. Sen böyle yapıyorsun diye değil yani, yanlış anlaşılma olmasın.;;)

AneLKa_90
17.Temmuz.2007, 19:32
herşeyi 2 gün sonra anlayacağız ;)

Del Piero_10
17.Temmuz.2007, 20:02

Geçen sezonda aynı haber vardı ama isimler farklıydı.

BlackEagle19o3
17.Temmuz.2007, 20:09
Carlton Cole yedek ama Primier ligde yedek Türkiyede banko oynar çok da iyi oyuncu ben alınmasını isterim;)

erdemzorer10
17.Temmuz.2007, 20:26
Tamam bende senden alıntı yaptım ama sözüm genele. Sen böyle yapıyorsun diye değil yani, yanlış anlaşılma olmasın.;;)

sorun degil tabikide böyle bi uyarı çok gerekliydi " Gs transfer bölümüne"

teşekkürler =)

ivan
17.Temmuz.2007, 20:33
Uluslararası Futbol Federasyonları Birliği'nin (UEFA) düzenlediği 19 Yaş Altı Avrupa Futbol Şampiyonası'nda Almanya formasıyla mücadele eden Türk asıllı oyuncu Mesut Özil, Rusya maçında oynadığı başarılı futbolla, UEFA'nın resmi sitesi olan uefa.com'a haber oldu.

UEFA'nın, Avusturya'da düzenlediği 19 Yaş Altı Avrupa Futbol Şampiyonası'nda Almanya formasıyla Rusya'ya karşı mücadele eden ve takımının 3-2 kazandığı karşılaşmada, bir gol atan ve oynadığı futbolla herkesi kendine hayran bırakan Mesut Özil'e uefa.com'dan övgü dolu sözler geldi. Almaya Birinci Futbol Ligi (Bundesliga) takımlarından Schalke 04'te forma giyen 18 yaşındaki Türk asıllı futbolcu Mesut Özil için UEFA editörleri "Almanya'nın iftiharı" yorumunda bulundular ve bu yorumu haber başlığı yaptılar.

UEFA'nın haberinde, Mesut Özil'in "Bu şampiyonayı kazanmayı çok istiyoruz ve buraya kazanmak için geldik" sözlerine de yer verdi. Özil, UEFA'ya yaptığı açıklamalarda ayrıca, Fenerbahçe ve Barcelona takımlarında forma giymeyi arzuladığını da ifade ederken, Almanya adına milli formayı giydiği için de gurur duyduğunu söyledi. Özil, oyun stilini geliştirerek yaşıtları içerisinde Avrupa'nın en iyi oyuncusu olmak istediğini belirtti. Haberde ayrıca, Mesut Özil'in, Eylül ayında milli formayı giymeye başladığını ve teknik direktör Frank Engel'in kilit oyuncularından biri olduğu da hatırlatıldı. UEFA editörleri Özil'in geçtiğimiz sezon 19 Bundesliga maçına çıkarak, Schalke'yle olan sözleşmesini 2009 yılına kadar uzattığına da vurgu yapıldı.

Olamazmı sizce :)

Aşk-ı Şehir
17.Temmuz.2007, 20:34
Bu haber doğruysa çok güzel transfer olur Hanefiyi çok beeniorm Şadiyi yollamadı inş. ordu?

şadi rizespora gitti ;;)

Emurafu
17.Temmuz.2007, 20:35
Arkadaslar hasan sas tekrar kafasını kazıtmış hasan şaş ne zaman kafasını kazıdırsa ozaman iyi oynuyor:):)

ZeroG
17.Temmuz.2007, 20:37
Valla olabilir ama birincisi Schalke bırakır mı ikincisi Schalke'den bu kadar erken kendisi ayrılmak ister mi?Daha genç sonuçta...

El Barto
17.Temmuz.2007, 20:37
Arkadaslar hasan sas tekrar kafasını kazıtmış hasan şaş ne zaman kafasını kazıdırsa ozaman iyi oynuyor:):)

Emrah kusura bakmada bunun transferle alakası nedir? :)

Saç mı transfer edelim diyorsun yani. ;;)

Emurafu
17.Temmuz.2007, 20:46
Emrah kusura bakmada bunun transferle alakası nedir? :)

Saç mı transfer edelim diyorsun yani. ;;)Şimdi ben sana soruyorum hemen gidip hasan kafasını kazıttı diye konumu acim.......Konu acmaktansa burada arkdaslarda paylasıtm daha nerde paylascam.....Kirlilik olmasın diye sakasına yazdım yani...........

Fıratcan Alçınkaya
17.Temmuz.2007, 20:47
Gençler oynamalı

Ertuğrul Sağlam: Genç oyuncular bana daha cazip geliyor. Fırsatını bulan oynar.

SİSTEMİMİZ 4-4-2

Teknik direktör Ertuğrul Sağlam, yeni sezonda genç oyunculara daha çok şans vereceğini söyledi. Sağlam, "Kafamdaki sistem 4-4-2. Ama bu kural değil. 16'lık Batuhan'dan 35'lik Rüştü'ye kadar bir bütünüz. Gençler bana daha cazip geliyor" yorumunu yaptı.

BAZILARI GİDECEK!

Sağlam şöyle devam etti: "Verdiğim
fırsatı iyi kullanan kadroda yer bulur. Işıltısını kaybetmiş birçok yıldızı ortaya çıkartacağım. İstemeden de olsa bazı oyuncularımı kadroda tutamayacağım. Kadromuz yeterli. Geçen sene F.Bahçe'yi yensek şampiyon olacaktık."

El Barto
17.Temmuz.2007, 20:48
Ben konu neden açmadın falan demedim zaten Emrah. Hem Hasan'ın saçını kestirmeside nekadar haber değeri taşır oda tartışılır.

Neyse konu dağılmasın.

erdemzorer10
17.Temmuz.2007, 20:49
1502005 kardes bence yorumunu bi daha oku ;) gerek yok böyle şeylere ;);)

Emurafu
17.Temmuz.2007, 20:51
Ben konu neden açmadın falan demedim zaten Emrah. Hem Hasan'ın saçını kestirmeside nekadar haber değeri taşır oda tartışılır.

Neyse konu dağılmasın.Haklısın tabi ama bunu paylasacagım tek yer bura konu acmak cok abes kacar ondan bende espirili olarak yazdım neyse.....

El Barto
17.Temmuz.2007, 20:54
1502005 kardes bence yorumunu bi daha oku ;) gerek yok böyle şeylere ;);)

Hangi yorumu mu???

Revolution
17.Temmuz.2007, 20:54

Bence de katılıyorum.... :)

El Barto
17.Temmuz.2007, 21:00
Uzamasın....

Galatasaray'ın transfere ihtiyacı kalmadı bence....

Emurafu
17.Temmuz.2007, 21:02
Uzamasın....

Galatasaray'ın transfere ihtiyacı kalmadı bence....
Yok yaw iyi bir santarafor lazım hazırlık maclarında bile adamı cileden cıkarıyorlar 3 macı izledinmi kabze ve necati bitmiş ümitte aynen ümit sadece köln macında biraz oynadı

http://img407.imageshack.us/img407/3839/adszdh7.jpg (http://imageshack.us)

El Barto
17.Temmuz.2007, 21:05
Bu haber iyi hoşta bugünde Türkiye'de oynamak istemiyorum haberleri vardı.

Evet bir forvet alınabilir ancak alınacaksa bu Baptista mı olmalı orası tartışılır?

Emurafu
17.Temmuz.2007, 21:06
Şadi rizespora gitti hatta kartepe kupası macında denilzi karsısında rizeyi kurtaran adam oldu

İvan kardes evet sadi gitti ama cok iti transfler yaptık bunuda lig trnasfer alanında bakabilirsin

Emurafu
17.Temmuz.2007, 21:07
Bu haber iyi hoşta bugünde Türkiye'de oynamak istemiyorum haberleri vardı.

Evet bir forvet alınabilir ancak alınacaksa bu Baptista mı olmalı orası tartışılır?Dogru olmayabilir caktırma ben olay transfere dönsün diye koydum selman abi herseyi özetledi zaten

deniz.91
17.Temmuz.2007, 21:08
Şadi rizespora gitti hatta kartepe kupası macında denilzi karsısında rizeyi kurtaran adam oldu

İvan kardes evet sadi gitti ama cok iti transfler yaptık bunuda lig trnasfer alanında bakabilirsin

evet şadini gitmesi kötü olmuş ordu adına ks maçında rizeyi o kurtardı denizli karşısında değil(:

Emurafu
17.Temmuz.2007, 21:22
Tamam degil sagol::) Bu arada sadi gitti ama cok iyi takım kurduk:=)

SON HABER

Mülayim erdem ordusporda......Kampa katılmak üzere kendisi boluya gitmiştir hayırlı olsun orduya...........

Omerdinho
17.Temmuz.2007, 21:43
Mesut'un Fenerli oldugunu önceden biliyordum :) Ronaldo'nun Carlos'u aradigi dogru.. Hatta Carlos Ronaldo ile dünde konustum dedi.. Bana Istanbul ve Fenerbahce'yi sordu dedi..

Fıratcan Alçınkaya
17.Temmuz.2007, 21:47
Ama Ronaldo çok mutluymuş... R.Carlos gelmesi zor demiş...

JunkChorn
17.Temmuz.2007, 22:52
Abi senden ricam lütfen gereksiz yere büyük font kullanmayalım.Emrah abi senden bahsediyorum.

Ayrıca bende maçları seyrettim o kadar santfora rağmen gerçekten bu takıma santrafor lazım.Yoksa biz şampiyon oluruz:D

AneLKa_90
17.Temmuz.2007, 22:57
ronaldo gelebilir... hem yukardaki haberde ronaldo yalanlanmamış görmediniz mi?olmazsa halil olur,biri gelsin artık ;)

Emurafu
17.Temmuz.2007, 23:09
Abi senden ricam lütfen gereksiz yere büyük font kullanmayalım.Emrah abi senden bahsediyorum.

Ayrıca bende maçları seyrettim o kadar santfora rağmen gerçekten bu takıma santrafor lazım.Yoksa biz şampiyon oluruz:D
Ogulcan o koydugum yazı degıl resım çünkü yazılar kopyalanmadıgı için koydum ok

Selman abi zaten bugün baya acıklama yaptı Odewinge bile varmıs adaylar arasında

ibo
18.Temmuz.2007, 00:15
Konudan sapmaya devam mı ediyoruz yoksa Galatasaray transfer haberlerine geri mi dönüyoruz?

Bence 2. seçeneği seçmeniz sizin için daha iyi olacaktır... 1. seçeneği seçenler ceza puanlarını alır konuda biraz kilitli kalır...

Gereksiz Mesajlar Silinmiştir...

Sheriff
18.Temmuz.2007, 00:38
Ronaldo'ya teklif oldu ama Ronaldo şu anda Milan'da çok mutlu olduğunu ve ayrılmak istemediğini söylemiş. Kısacası Reddetmiş..

TürkuAz
18.Temmuz.2007, 00:41
Morientes yada Odemwingie gönlümden geçenler..(:

AneLKa_90
18.Temmuz.2007, 01:51
niye carlostan fenerbahçe ve türkiye hakkında bilgi istedi o zaman??

bütün bunların bir sebebi var ;;)

Sekopej
18.Temmuz.2007, 01:56
niye carlostan fenerbahçe ve türkiye hakkında bilgi istedi o zaman??

bütün bunların bir sebebi var ;;)

Kardeşim daha önceden bilgi istedi dedi, eğer toplantıyı dinlediysen Adriano'yu da sordular, onunla konuşmadım dün Ronaldo ile konuştum kendisi Milan'da çok mutlu, oradan ayrılmayı düşünmüyor dedi bana dedi. Ben buradan Ronaldo'nun gelmeyeceğini anlıyorum.(Zaten önceden beri gelmez diyorum da)

eGowiCh
18.Temmuz.2007, 02:00
Ronaldo konusundaki soruları da yanıtlandıran Roberto Carlos, "Ronalda beni aradı. Burasıyla ilgili bilgi aldı ama Milan'da çok mutlu ve oradan ayrılması çok zor. Burada olması beni sevindirirdi ama orada mutlu" dedi.

Ronaldo mutluymuş Milan'da, resmi sitedeki R.Carlos röportajında okudum. İnanmayanlar okuyabilirler.

Mesut Özil gerçekten çok iyi transfer olur, Fenerbahçe'de de oynamak istiyormuş madem, ama o mevkii yeterince dolu, Olcan, Gürhan, Alex ve Tümer gibi isimler var. Olcan kiralanırsa eğer bir kulübe -ki bence kiralanmalı- Mesut alınabilir.

Cengo
18.Temmuz.2007, 02:08
Ronaldo mutluymuş Milan'da, resmi sitedeki R.Carlos röportajında okudum. İnanmayanlar okuyabilirler.

Mesut Özil gerçekten çok iyi transfer olur, Fenerbahçe'de de oynamak istiyormuş madem, ama o mevkii yeterince dolu, Olcan, Gürhan, Alex ve Tümer gibi isimler var. Olcan kiralanırsa eğer bir kulübe -ki bence kiralanmalı- Mesut alınabilir.

Özil'i bırakmazlar, servet isterler.
Yıldıray bile gereksiz Alex varken, mevkiye göre adam alınır.
İsim alınmaz artık, yıldız beklemeyin.Genç bir iki isim gelebilir, o kadar.

Sezona Deivid ile başlanacağını ve Mateus'un kiralık veya satılık gönderileceğini düşünüyorum, Sivas'a verilebilir..

eGowiCh
18.Temmuz.2007, 02:16
http://www.uefa.com/multimediafiles/photo/competitions/under19/561810_mediumsquare.jpg

Mesut ileride Fenerbahçe veya Barcelona'da oynamak istediğini ama şu anda takımında mutlu olduğunu söylemiş.

Gelecek vaad eden çok iyi bir oyuncu, Alex 1 veya 2 yıl sonra zaten takımdan ayrılır veya formu iyice düşer, Mesut da o boşluğu çok iyi doldurur, şimdiden alırsak büyük iş başarmış oluruz, üstelik Mesut da Fenerbahçe'de oynamayı isterken... O da biliyor Schalke'de bu sene forma giyemeyeceğini, zira Lincoln'ün gidişinden sonra o bölgeye Rakitic'i transfer ettiler. Bu yüzden forma şansı zor, Fenerbahçe'de forma şansı bulur fakat bu sefer de Almanya Milli Takımı şansı zora girebilir.

crazzy
18.Temmuz.2007, 02:29
Turkcell Süper Lig'in son şampiyonu Fenerbahçe'de başarılı defans oyuncusu Edu Dracena'ya İngiltere'den talip çıktı. İngilizlerin önde gelen kanallarından SKY Sports Bolton ve Everton'ın Edu için teklif yapmaya hazırlandığını duyurdu.

İngiltere Premier Ligi ekiplerinden Bolton ve Everton kulüpleri, başarılı defans oyuncusunu takipe aldıkları öğrenildi.

Bolton ve Everton'ın, Brezilyalı futbolcu için resmi teklifi yapmaya hazırlandıkları ifade edildi.

Ayrıca İngilizlerin önde gelen kanallarından SKY Sports da bu iki kulübün Edu ile ilgilendiğini duyurdu.

Fenerbahçe yönetiminin, İngiliz ekiplerinden iyi bir teklif gelmesi halinde, yabancı sınırlaması nedeniyle Edu'nun transferine sıcak bakacağı belirtildi.

Cengo
18.Temmuz.2007, 02:39
Turkcell Süper Lig'in son şampiyonu Fenerbahçe'de başarılı defans oyuncusu Edu Dracena'ya İngiltere'den talip çıktı. İngilizlerin önde gelen kanallarından SKY Sports Bolton ve Everton'ın Edu için teklif yapmaya hazırlandığını duyurdu.

İngiltere Premier Ligi ekiplerinden Bolton ve Everton kulüpleri, başarılı defans oyuncusunu takipe aldıkları öğrenildi.

Bolton ve Everton'ın, Brezilyalı futbolcu için resmi teklifi yapmaya hazırlandıkları ifade edildi.

Ayrıca İngilizlerin önde gelen kanallarından SKY Sports da bu iki kulübün Edu ile ilgilendiğini duyurdu.

Fenerbahçe yönetiminin, İngiliz ekiplerinden iyi bir teklif gelmesi halinde, yabancı sınırlaması nedeniyle Edu'nun transferine sıcak bakacağı belirtildi.

Edu'ya teklif vardı zaten, reddedildi.
Bir sezonda takımın yarısını değiştirmek sezonu başlamadan bitirmek demektir.Yıllarca bunun acısını çekti Fenerbahçe, revizyonlar kadro iyiyse çekirdek kadro bozulmadan yapılır.Aksi taktirde büyük risktir, uyum ve arkadaşlık ortamı zor bulunur..

Selman Ozturk
18.Temmuz.2007, 02:47
g14 nickli arkadaş birdaha bu konuya mesaj atmazsan sevinirim! Ne amaçla burada olduğun belli sinirlerimi bozma benim şaklabanlık yapacaksan geç aynanın karşısına orada yap!!! Biz konuda tartışma çıkmasın diye sürekli çaba sarfediyoruz sen gelip 2 dakikada mahvediyorsun herşeyi.Ali babanın çiftliği değil burası ya kurallara uyarsın ya da linke tıklamazsın!!! Beni bile çileden çıkardın helal olsun!

UA dragon
18.Temmuz.2007, 02:49
morientes gelsin bize yeter

Fıratcan Alçınkaya
18.Temmuz.2007, 03:09
Ayrılmıyorum

"İşler kötü gidince fatura birilerine kesilebiliyor ancak kimse benden formayı alamaz. Hocam bana güveniyor".

Geçen sezon sakatlığı nedeniyle sıkıntılı günler geçiren Orhan Ak, "Galatasaray'dan ayrılmı ihtimalimi düşünmek bile istemiyorum" dedi. Gönderilecek haberlerinin kendisini daha da hırslandırdığını belirten tecrübeli oyuncu, "İşler kötü gidince fatura birilerine kesilebiliyor" dedi.

SÖZLEŞMEM VAR

Kalli'nin kendisine
güvendiğini anlatan Orhan Ak sözlerine şöyle devam etti: "Hocamın daha çok güvenini kazanacağım. Çünkü kendime güveniyorum. Galatasaray ile 3 sene daha mukavelem var ve iyi olduğum sürece kimse benden formayı alamaz."

UA dragon
18.Temmuz.2007, 03:13
orhan genede gider

Emurafu
18.Temmuz.2007, 03:15
morientes gelsin bize yeter
O iş valencianın inatcılıgına baglı:):)

Orhan ak,Cihan,Kabze,Carusca, Bu adamları kalli kafasından silmiş........

Kabze hazırlık maclarında izledim gercekten bitmiş aslında necatide var bunlar bana göre bu sene ilk 18 de zor yer bulurlar malum yeni forvette gelecek....Serkan cok iyi kalli hatta onu ilk onbirdede oynatabilir:):)

Her an baska transferlerde gelebilir hersey hazır olun

RaSenGan
18.Temmuz.2007, 03:16
Hasan Şaş'ta saçlarını berbere transfer etmiş.İyi gidiyoruz iyi..:)

Emurafu
18.Temmuz.2007, 03:18
Hasan Şaş'ta saçlarını berbere transfer etmiş.İyi gidiyoruz iyi..:)
Evet ya Aygün hatta o olayı bugün forumda yazdım hatta emre abi şakada yaptı...Hasan şaş kafasını kazıtınca her zaman iyi oynar:D:D

UA dragon
18.Temmuz.2007, 03:24
basın hiç morientes demiyor ama ben tekbüyükte 2. yazıyı okuyunca geldiğine inandım

eGowiCh
18.Temmuz.2007, 03:31
Edu takımda mutlu, tüm camia da onun performansından memnun, herkes kalmasından yana, bu saatten sonra da yeri zor doldurulur, o yüzden gitmeyecektir.

Emurafu
18.Temmuz.2007, 03:31
Adnan sezgin Kanal 1 de Serhat uluerenin konuk oldugu spor programina katildi
Soyledikleri

SU; Baptista gelecekmi
AS; biz madride baska birsey icin gittik
SU; Baptistayla ilgileniyormusunuz
AS; Ronaldinhoylada ilgileniriz Babtista da iyi futbolcu ama ben profosyonelim bir sey kesinlesmeden insanlara umut veremem birsey...
SU; Salgodayla ilgileniyormusunuz
AS; kesinlikle hayir
SU: Transfer hangi bolgeye yapacaksiniz ve 1 tanemi olacak
AS; 2 de olabilir 3 de ama bekledigimiz bazi gelismeler var biraz zaman lazim.

Buradan cikardigim bazi futbolcularla anlasildi eldeki yabancilarla ilgili problemler ve su bahsedilen sponsor bulma isleri netlesmedig icin aciklanmiyor.

UA dragon
18.Temmuz.2007, 03:36
bende dinledim banada öyle geldi bekletiyorlar
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
http://www.fotomac.com.tr/i/_spacer.gifRibery, Bilal adını aldı

GALATASARAY'DAN Marsilya'ya, oradan da Bayern Münih'e transfer olan Franck Ribery, müslümanlığı seçti. Cezayir asıllı eşi sayesinde müslümanlığı tanıyan Fransız futbolcu, 'defalarca Kuran- ı Kerim'i okuduğunu ve çok etkilendiğini' açıklarken, isminin de bundan böyle Bilal olacağını ifade etti. http://ads.sabah.com.tr/adserver/view.ads?d2hhdD16b25lOjI1NyZhbXA7bj1hZjU3ODQ1NA%3D %3D (http://ads.sabah.com.tr/adserver/click.ads?n=af578454)

alakası yok ama konuyla dikkatimi çekti paylaşayım dedim

UA dragon
18.Temmuz.2007, 03:40
Beşiktaş, Cruz Azul takımında oynayan Arjantinli yıldız Cesar Delgado'nun peşine düştü.

Teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın talebi üzerine golcü arayışlarını hızlandıran Beşiktaş, rotasını Meksika'ya çevirdi. Genç ve kaliteli bir forvet almak için harekete geçen siyah-beyazlılar, Cruz Azrul takımında forma giyen Cesar Delgado ile temasa geçti. Beşiktaş yönetimi, 26 yaşındaki yıldız futbolcu için Meksika ekibiyle ilk görüşmesini yaptı.

TEKLİF 1.5 MİLYON EURO
Orta Amerika ekibinde forma giyen Delgado'nun kulübüyle olan sözleşmesinin 2008 Haziran'da biteceği ve bonservis bedelinin de 2.5 milyon euro olduğu öğrenildi. Siyah-beyazlıların, Meksika ekibine 1.5 http://www.fotomac.com.tr/2007/07/18/im/9E9F5D97F1A3A8499929B6F9b.jpgmilyon euro önerdiği ve yanıt beklediği ifade edildi. Arjantinli yıldız ve kulübü ikna edilirse, Beşiktaş'ta yeni sezonda "2" Delgado birden forma giyecek.

CARLTON COLE BEKLENİYOR
Beşiktaş'ın, uzun süredir peşinde olduğu isimlerden biri olan Carlton Cole için de bekleyişin sürdürdüğü öğrenildi. West Ham'a, 3 milyon pound'luk bir teklif götüren siyah-beyazlıların İngiliz ekibinden bugüne kadar herhangi bir yanıt gelmemesi üzerine sıkıntıya düştüğü ifade edildi. Beşiktaş, Cole'den olumsuz bir yanıt gelirse Cesar Delgado'yu bitirecek.

Emurafu
18.Temmuz.2007, 03:42
Bu adnan sezgin hergün baska sözler diyor ayrıca haldun üstünel,Adnan polat,Adnan sezgin bunların dedikleri tutmuyor hep celişki var.......

Akşam saatlerinde Radyospor'a Gökmen Özdemir bağlandı..Nerden nasıl bir duyum almış bilmiyorum ama epey iddialıydı konuşurken dediki sponsor desteği ve yönetimin kendi içinden 10 milyon€ kaynak yaratmışlar en geç 3-5 gün içinde yıldız bir oyuncuyla anlaşılacagını söyledi..Çok emin konuşuyodu tabiii sadece bi bilgi olsun diye yazdım

UA dragon
18.Temmuz.2007, 03:44
braz ellerini çabuk tutsalar sabırsızlanıyorum
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
AS'tan şok iddia: Baptista Galatasaray'ı reddetti

İspanyol spor gazetesi AS, G.Saray'ın Real Madrid'li Baptista'yı ikna edemediğini yazdı. AS, Real Madrid'in, Baptista'nın bonservisini 12 milyon euro'dan 20 milyon euro'ya çıkardığını da belirtti. Gazetenin iddiasına göre Real'de kalmak isteyen Baptista'nın kendisine 'kulüp bul' denmesi halinde Türkiye yerine İngiltere'yi tercih edeceği vurgulandı. http://ads.sabah.com.tr/adserver/view.ads?d2hhdD16b25lOjI1NyZhbXA7bj1hZjU3ODQ1NA%3D %3D (http://ads.sabah.com.tr/adserver/click.ads?n=af578454)
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
http://www.fotomac.com.tr/2007/07/18/im/F3098556E6038A45B0D5370Bb.jpghttp://www.fotomac.com.tr/i/1_pix_beyaz.gifhttp://www.fotomac.com.tr/i/1_pix_beyaz.gifhttp://www.fotomac.com.tr/i/_spacer.gifG.Saray'ın yeni bombası Salgado

Real Madrid, Copa America'da müthiş bir futbol ortaya koyan Baptista'nın bonservisini 20 milyon euro'ya çıkardı. Brezilyalı forvet, G.Saray'dan 3 yıllık sözleşme ve yıllık 4.5 milyon euro istedi. Şartları ağır bulan sarı-kırmızılılar, bu transferi rafa kaldırdılar. Forvet transfer etmekten şimdilik vazgeçen G.Saray, Real Madrid'in sağ beki Michel Salgado'ya http://ads.sabah.com.tr/adserver/view.ads?d2hhdD16b25lOjI1NyZhbXA7bj1hZjU3ODQ1NA%3D %3D (http://ads.sabah.com.tr/adserver/click.ads?n=af578454)talip oldu

G.Saray, Baptista'nın transferinde mutlu sona ulaşamadı. Real Madrid ile yapılan pazarlıklarda 9 milyon euro'ya kadar çıkıldı. Ancak İspanyol kulübü, Copa America'da süper oynayan Baptista için bonservis ücretini 12 milyon euro'dan 20 milyon euro'ya çıkardı. Brezilyalı golcü de yıllık 4.5 milyon euro'dan 3 yıllık sözleşme talep etti. Futbolcunun maliyetini çok yüksek bulan G.Saray, bu transferi rafa kaldırdı. Dün Feldkamp ile yapılan görüşmenin ardından sağ bek transferi gündeme geldi. Alman hoca, "Baptista olmuyorsa, defansın sağına oyuncu alalım" dedi.

Bunun üzerine harekete geçen sarı-kırmızılılar, Real Madrid'li Salgado'yu listelerine aldılar. Yönetici Haldun Üstünel ve Adnan Sezgin, dün Real Madrid Sportif Direktörü Mijatoviç ve Salgado'nun menajeri ile bu futbolcuyu kiralamak için temas kurdu. Mijatoviç, Sezgin ve Üstünel'e öncelikle Salgado'yu ikna etmeleri gerektiğini ve bu futbolcunun G.Saray'ı kabul etmesi durumunda gerekli kolaylığı sağlayabileceklerini ifade etti. G.Saraylı yöneticilerden Haldun Üstünel ve Adnan Sezgin, kulübü ile 2 yıllık daha sözleşmesi olan Salgado ile bugün görüşecek.

Real'e 11 milyon Euro'ya gitmişti
Michel Salgado, Celta Vigo'dan Real Madrid'e 11 milyon euro'ya transfer olmuştu. Salgado, Real Madrid eski Başkanı Lorenzo Sanz'ın damadı. İspanyol yıldız, müthiş kademe anlayışı, fizik gücü ve savaşçılığı ile tam bir görev adamı.

eGowiCh
18.Temmuz.2007, 04:28
Cesar Delgado bomba transfer olur, Beşiktaş'ın son yıllardaki en iyi transfer olur. FM'den sıkça tanıdığımız bir isim, kendisini daha önce Copa America'da izlediğimde de çok etkilenmiştim, lige renk katar.

Arjantin Milli Takımı'nın genç yıldızı Cesar Chelito Delgado'nun Türkiye temsilcilik haklarını alan Özgün Koyutürk, bu oyuncuda önceliğin Türkiye olduğunu söylerken, Delgado'yu 4 büyük takıma tavsiye edeceklerini belirtti.

Arjantin Milli Takımı ve Cruz Azul takımının genç yıldızı Cesar Chelito Delgado'nun Türkiye için temsilcilik haklarını alan Özgün Koyutürk, genç yıldız için Avrupa'nın en büyük kulüplerinin devrede olduğunu söyledi.

Ancak önceliği Türkiye'ye ayırması için yoğun çalışmalar yaptıklarını belirten Koyutürk, ''4 büyük takımımıza önereceğimiz bu oyuncunun ligimize apayrı bir heyecan ve kendi özel taraftar kitlesini yaratacağına inandığımızı belirtmek isterim'' dedi.

fenerbahce_1907
18.Temmuz.2007, 08:47
Tekke-Seyhan harekâtı
Fenerbahçe'de transfer çalışmaları sürüyor. Forvette yoğunlaşan yönetim, Zico'nun uyarısıyla stoper de aramaya başladı. Sabah Gazetesi'nde yer alan haber şöyle devam ediyor: "Bu doğrultuda yabancı oyuncular için yapılan girişimlerden şu ana kadar sonuç alınamadı. Yönetim, Zico'nun da onayını alarak rotayı yurt dışında oynayan iki Türk oyuncuya çevirdi. Sarı-lacivertli kulüp önce Ukrayna'nın Shakhtar Donetsk takımından Tolga Seyhan'ın peşine düştü. Ukrayna'da yabancı sayısının 6'ya düştüğünü ve kadrosunda 18 yabancı bulunduran Shakhtar'ın 12 oyuncusunu kiralanacağını belirten Seyhan'ın menajeri Haldun Canatar, "Tolga büyük olasılıkla kiralanacak. Fenerbahçe'den teklif gelirse gurur duyarız" dedi. Bu oyuncunun en geç ocak ayında kadroya katılması planlanıyor.

ZENİT, FATİH İÇİN DEİVİD'İ İSTEDİ

Diğer taraftan Fenerbahçe yönetimi, Zenit'te oynayan Fatih Tekke için de temaslara başladı. Rus kulübünün Fatih'e karşılık sarı-lacivertlilerden Deivid'in yanı sıra 4 milyon euro istediği öğrenildi. Yönetimin bu talebe sıcak baktığı gelen haberler arasında."

Varonil
18.Temmuz.2007, 09:07
Bana bu saatten sonra daha transfer olmaz gibi geliyor.

Varonil
18.Temmuz.2007, 09:10
Cesar Delgado'yu alabilirse Beşiktaş büyük bir transfer başarmış olur,bu oyuncuyu konfederasyon kupası ve Copa America'da seyrettim.Cesar Delgado'yu TSL'de seyretmek süper olur diye düşünüyorum.

a.arıcı-11
18.Temmuz.2007, 09:55
bence yeni sezon kadromuz bu başka transfer yoq

eXcitinG
18.Temmuz.2007, 10:32
Cesar DeLgado ismini duyunca heyecanLanmaya başLadım.Keşke bu adamı aLsaLar.

Hugo
18.Temmuz.2007, 10:42
Evet ben de..
Ayrıca Ribery çok uzun süredir Müslüman. Karısı yapmış :p

Atakan38
18.Temmuz.2007, 10:51
bugunde saLgadoyu aLdık

bakaLım daa kımLerı aLcaz

bır an once acıkLansada raatLasak yaa

neondh
18.Temmuz.2007, 10:54
şimdi arkadaslar
bikac sayfa once odemwingie haberını gordum,
arkadasın da kaynagının saglam oldugundan falan bahsedildi
arkadasa guvenmemız gerektıgı soylendi
yalnız bunu soleyen arkadasa soruorum kaynagın nasıl saglam
odemwingie spartak moskovaya transfer oldu
ve bu olayın ustunden 1 hafta gecti
nasıl buraya cıkıp da odemwingie gundem de dersın ınanamıorum

Atakan38
18.Temmuz.2007, 10:55
cok iii adam

aLabıLırse bjk super transfer yapmıs oLur

Atakan38
18.Temmuz.2007, 11:11
daa agustos'un sonuna kdr sure var kuLupLer bu kdr erken bıtırmez

transfer yapma hastaLıgı var takımLarda daa geLen gıden oLur

ivan
18.Temmuz.2007, 12:08
Edu gitmez inş. Lugano biraz daha sakat tmm ligde çaktırmadan Foul çok kolay yapıo ama avrupada yediremezse cezalı olur hep :confused: Özil gelse keşke geleceği olan oyuncu.....Fatih tekke kolay kolay gelmez Tolga seyhanı çok kolay alır

ivan
18.Temmuz.2007, 12:09
inş. kolpa haber değildir gerçek çıkar Delgado müthiş futbolcu

deniz.91
18.Temmuz.2007, 12:13
AVENDANO GELDİ,TURGAY VE ALİ İMZA ATTI
Kayserispor'un renklerine bağladığı Arjantin 1'inci Lig takımlarından Arjantin Juniors'un 25 yaşındaki stoperi Avendano, sarı kırmızılı takımın İzmit Kartepe'de yaptığı kampa katıldı. Bu arada beğenilen gurbetçi oyunculardan Turgay ve Ali Çamdalı Kayserispor’la 3’er yıllık resmi sözleşme imzaladı.Öte yandan Kayserispor Saidou ve gurbetçi oyuncu Mehmet’in transferinden vazgeçti.
Genel Menajer Süleyman Hurma, Avendano’nun gece Türkiye’ye gelip sağlık kontrolünün ardından Kartepe kampına katıldığını açıkladı.
Hurma "Arjantin 1'inci Ligi'nin gözde takımlarından Arjantin Junior'un formasını geçen yıl 25 kez giyen yeni stoperimizi Türkiye'ye getirdik. Tüm şartlarda anlaşma sağladığımız Avendano kampımıza katıldı. Bu futbolcu ile en kısa zamanda 3 yıllık resmi sözleşme imzalayacağız” dedi.
Bu arada Kayserispor kampa kattığı Bayer Leverkusen’den Ali Çamdalı ile Avusturya ikinci lig takımı oyuncularından Tugay Bahadır ile 3’er yıllık sözleşme imzaladı. Öte yandan kampa davet edilen genç yeteneklerden Mehmet Akgün ile teklif verilen Saidou’dan vazgeçildiği bildirildi.

.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
BURHAN VE İLKER İMZALADI
Kayseri Erciyesspor Elazığspor’un stoperi Mehmet Yılmaz’ın ardından Burhan Çoşkun ve İlker Erbay ile 2’şer yıllık sözleşme imzaladı. Erciyesspor toplu imza töreniyle bu üç futbolcusunu basın karşısına çıkaracak.
Hafta sonu Elezığspor’un 26 yaşındaki stoperi Mehmet Yılmaz ile iki yıllık sözleşme imzalayan Kayseri Erciyesspor, Samsunspor’lu golcü oyuncu Burhan Coşkun ve Galatasaray’dan Kocaelispor’a kiralık giden sol bek oyuncusu İlker Erbay’la tüm şartlarda anlaştı. Noterde imza atan futbolcular toplu imza töreninde basın karşısına çıkarak hedeflerini açıklayacaklar

AneLKa_90
18.Temmuz.2007, 12:27
valla transfer var mı yok mu göreceğiz,bence transfer gerekiyor!yapılması gereken mevkilerde belli:stoper,forvet.yapmazsakta elimizdeki kadroyla devam edeceğiz...

GeNç KaRTaL
18.Temmuz.2007, 12:41
Cesar Delgado süper transfer olur ama zor.

Aşk-ı Şehir
18.Temmuz.2007, 12:48
cesar delgado'yu tsl'de izlemek bana ayrı bir zevk verir eğer gelirse tabi ;;)

Fıratcan Alçınkaya
18.Temmuz.2007, 12:56
Kartal da Son Dakika...

Santa Cruz, West Ham ile temasta. Bu transfer gerçekleşirse Beşiktaş'ın istediği Carlton Cole boşa çıkacak.

Beşiktaş’ta sıcak saatler yaşanıyor. Henüz beklenen transferleri yapamayan Siyah-Beyazlılar’a İngiltere’den bir iyi bir de kötü haber geldi. Kötü haber; Kartal’ın çok istediği Bayern Münih’in golcüsü Santa Cruz’un West Ham’a gitmesi an meselesi. İyi haber ise Cruz’un alınması halinde Ada Kulübü’nün Carlton Cole’u Beşiktaş’a verecek olması. Stoper mevkiindeki gelişmeler de şöyle: Yönetim; Klodrup’un olumsuz yanıt vermesi üzerine rotayı yeniden Benfica’lı Andersson’a çevirdi. Ancak Ertuğrul Sağlam’ın aklında başka bir isim var; Nikolaj Hansen... Mutlu Topçu’nun 5 kez izleyip önerdiği 20 yaşındaki Danimarkalı oyuncuya da yönetim sıcak bakmıyor.

Ertuğrul Sağlam gençlere yöneliyor ama malesef Yönetim tıkıyor bu transferleri...

Beşiktaş, Cruz Azul takımında oynayan Arjantinli yıldız Cesar Delgado'nun peşine düştü.

Cesar Delgado çok iyi bir oyuncu umarım transfer edilir...

agoecmen
18.Temmuz.2007, 13:05
Cihan'a Bursa talip

Teknik direktörümüz Feldkamp'ın "Henüz kararımı vermedim" dese de takımda düşünmediği Galatasaraylı Cihan Haspolatlı'ya talip çıktı. Bursaspor'un yeni teknik direktörü Bülent Korkmaz, eski takım arkadaşının transfer edilmesini istedi. Yeşil-beyazlı yönetimin önümüzdeki günlerde Cihan ile masaya oturacağı öğrenildi.

Kaynak: Sabah

TürkuAz
18.Temmuz.2007, 13:11
Bursa kümeye..:D

Morientes işi bence bitti.Bekleyip göreceğiz..

REsist JuvE11
18.Temmuz.2007, 13:20
beyler morientes işi noldu

GeNç KaRTaL
18.Temmuz.2007, 13:26
Stoperde şu an genç bir isim bizim işimize yaramaz.

Açıkcası Cesar Delgado Carlton Cole'a bağlıysa bıraksınlar Cole'u Delgado'yu alsınlar.Harbi süper bir transfer olur.Bobo-Delgado çok iyi ikili olur.Tabii haberler kolpa değildir inşallah.

Selman Ozturk
18.Temmuz.2007, 13:29
şimdi arkadaslar
bikac sayfa once odemwingie haberını gordum,
arkadasın da kaynagının saglam oldugundan falan bahsedildi
arkadasa guvenmemız gerektıgı soylendi
yalnız bunu soleyen arkadasa soruorum kaynagın nasıl saglam
odemwingie spartak moskovaya transfer oldu
ve bu olayın ustunden 1 hafta gecti
nasıl buraya cıkıp da odemwingie gundem de dersın ınanamıorum

Bak sen yahu ben salağım öyle değil mi...

Efendi beni bilen bilir tanıyan tanır.Senin daha 7. mesajınmış bu zamanla sen de tanırsın... Odemwingie ismi 12.07.2007 tarihinde kanal adına yaptığımız telefon görüşmesinde HALDUN ÜSTÜNEL'in ağzından çıktı. Tutup da sana Galatasaray TV telefon kayıtlarını dinletecek değilim. Ben burada yasak olmasına karşın Galatasaray taraftarı olan üyelerimizle kulüpteki gelişmeleri birinci ağızdan paylaşıyorum. Birileri gibi kafamdan uydurup değil!!!

DİPNOT: Odemwingie halen Lille takımının futbolcusudur...

fenerlistinanc
18.Temmuz.2007, 13:35
transfer yapmamız lazım defansta ve forvette sıkıntılar çekeriz hedefler büyük bunun için ii bi forvet şart

BlackEagle19o3
18.Temmuz.2007, 13:42
Bu kadar forveti ne yapacaklar ?

Ne kadar forveti say bakalım kimler varmış forvet olarak?Nobre ve Burak Yılmaz sakat unutma;)

Cesar Delgado haberi İnşAllah kolpa değildir gelirse Bobo-Delgado ikilisi harika olur:)

Fıratcan Alçınkaya
18.Temmuz.2007, 13:59
İspanya dan bir oyuncu gelicek ama bence... Tahminimce Morientes olur buda...

Emurafu
18.Temmuz.2007, 14:03
Fırat senin gibi bende onu bekliyorum

Emurafu
18.Temmuz.2007, 14:04
Mülayim erdem -ordusporda

ORDU BOŞ DURMUYOR

Mor-Beyazlılar'ın transfer taarruzu tüm hızıyla sürdürüyor

Kocaelispor'un sol kanat oyuncusu Bülent'in işini bitiren Orduspor, Diyarbakırsporlu Ali Sakal'la da anlaşmak üzere. Mor-Beyazlılar'ın kadrosuna katmak istediği kaleci Eser'le ise görüşmeler sürüyor...

YOĞUN ÇABA

Orduspor'da transfer çalışmaları tam gaz sürüyor. Gelecek sezon mutlak şampiyonluğu hedefleyen Mor-Beyazlılar, Kocaelispor'un sol kanat oyuncusu Bülent'in işini bitirirken Diyarbakırsporlu Ali Sakal'la da anlaşmak üzere. Ali Sakal'la yapılan görüşmelerde herhangi bir problem yaşanmazken kulübünü ikna etmek için Orduspor yönetimi yoğun çaba harcıyor. Bu transferin bugün veya yarın olumlu bir şekilde sonuçlanacağı bildirildi.

BONSERVİSİ EL YAKIYOR

Bir kaleci kadrosuna mutlaka katmak isteyen Mor-Beyazlılar, Gaziantep Büyükşehir Belediyesporlu Eser için girişimlerini sürdürüyor. Başarılı file bekçisinin de Orduspor'a gelmek istemesine rağmen kulübünün bu oyuncu için 250 milyar bonservis bedeli belirlemesi transferin önünü tıkayan tek unsur olarak ortaya çıkıyor. Orduspor Teknik Direktörü Suat Kaya güçlü bir Orduspor'u ortaya çıkarmak için çok çalıştıklarını belirtti.

Varonil
18.Temmuz.2007, 14:06
Stoper'de Deniz,Önder,Can alternatif olur.Forvette Colin,İlhan,Deivid,Semih,Kezman var zaten.Bir tane daha forvet alınırsa bu 5 isimden 2-3'ü kulübüde oturacak.Bu isimlerde o zaman Semih,Colin,İlhan olur.Transfer yapılmaz bence daha.Boşuna beklemek yanlış olur.

Beni en çok sıkan şey hergün gazetelerde gördüğüm Appiah-West Ham-Schalke üçgeni haberleri.:confused:

eXcitinG
18.Temmuz.2007, 14:07
Banada yaLan gibi geLiyor yaLan oLmasa biLe bizim bu yıL koLot ve Berk in performansLarı da bunLarın gerçekLeştirme ihtimaLini düşürüyor.

Emurafu
18.Temmuz.2007, 14:16
Arkadaşım odemwinge suanda lille takımının futbolcusu ayrıca kendisi son hazırlık macında oynadı hemde 1-1 berabere kaldılar:):)

14 temmuzda oynanan macta oynamıs.......

http://img410.imageshack.us/img410/6506/adszsa2.jpg (http://imageshack.us)

http://www.losc.fr/ resmi siteyi gezebilirsin gerekli bilgiler mevcut

Varonil
18.Temmuz.2007, 14:17
Ordu bütün hesaplarını Süper Lig için yapıyor.Bu sene terfi ederler bence.

dogan60100
18.Temmuz.2007, 14:17
Cihan'ı bedava verin , ustune bara da verin :)
Yederki gitsin

RaSenGan
18.Temmuz.2007, 14:23
Ne kadar forveti say bakalım kimler varmış forvet olarak?Nobre ve Burak Yılmaz sakat unutma;)

Cesar Delgado haberi İnşAllah kolpa değildir gelirse Bobo-Delgado ikilisi harika olur:)

Bu adamlar hiç düzelmiycek mi ? Ömür boyumu sakat ?

Bobo
Nobre
Burak
İ.Akın
+
Cesar Delgado gelirse...

Maaşallah.:)

eXcitinG
18.Temmuz.2007, 14:25
Cesar deLgado icin ben orda Bobo hariç hepsini feda ederim..

BlackEagle19o3
18.Temmuz.2007, 14:32
Bu adamlar hiç düzelmiycek mi ? Ömür boyumu sakat ?

Bobo
Nobre
Burak
İ.Akın
+
Cesar Delgado gelirse...

Maaşallah.:)

3 kulvarda mücadele etcek bir takım için fazla olmaması gerek
FBde kezman,deivid,ilhan,colin,semih
GSde necati,hasan k.,hakan ş.,ümit,özgürcan ve serkan çalık var
ve bu iki takımımız da hala forvet arıyor;;)

RaSenGan
18.Temmuz.2007, 14:36
3 kulvarda mücadele etcek bir takım için fazla olmaması gerek
FBde kezman,deivid,ilhan,colin,semih
GSde necati,hasan k.,hakan ş.,ümit,özgürcan ve serkan çalık var
ve bu iki takımımız da hala forvet arıyor;;)

Bizim tüm oyuncularımız Türk..Yabancı forvet aramamız normal..BJK'ta daha çok stopere transfer yapması lazım.4 forvet şuan size yeter bence..

Cesar deLgado icin ben orda Bobo hariç hepsini feda ederim..

Bobo olmadan Delgado'nun da pek önemi kalmaz zaten abi.En iyi ikisi oynar..

Aşk-ı Şehir
18.Temmuz.2007, 14:37
Arkadaşım odemwinge suanda lille takımının futbolcusu ayrıca kendisi son hazırlık macında oynadı hemde 1-1 berabere kaldılar:):)

14 temmuzda oynanan macta oynamıs.......

http://img410.imageshack.us/img410/6506/adszsa2.jpg (http://imageshack.us)

http://www.losc.fr/ resmi siteyi gezebilirsin gerekli bilgiler mevcut

güzel tespit emrah abi juliiet temmuz demektir bu arada ;;)

Emurafu
18.Temmuz.2007, 14:41
Arkadaslar Gereken cevap verilmiştir artık sizden ricam arastırmadan falan gelipte burda tartısma cıkarmayın trnasfer alanına tekrar dönelim konu dagılmasın bir daha lütfen..........

BlackEagle19o3
18.Temmuz.2007, 14:41
Bizim tüm oyuncularımız Türk..Yabancı forvet aramamız normal..BJK'ta daha çok stopere transfer yapması lazım.4 forvet şuan size yeter bence..

Bobo olmadan Delgado'nun da pek önemi kalmaz zaten abi.En iyi ikisi oynar..
Stoper zaten alıncak Beşiktaşın 2 tane yabancı alma hakkı var.Şu an o forvetler yeter diyorsun da Ş.Ligi oynaycak bir takımda yetmez o forvetler kesinlikle alınmalı;;)

Zaten Hayrettin abi de Bobo hariç hepsini feda ederim dedi.Yani o da en iyi ikisinin oynayacağını biliyordur

Mr.CordiaL
18.Temmuz.2007, 14:44
Stopere Tolga gelse ii olur. Alternatifli bir kadro gerekli. Mesut'a gelince gerçekten geleceği olan bir oyuncu, Fenerbahçe onu takıma katarsa büyük iş yapmış olur.

AneLKa_90
18.Temmuz.2007, 14:45
Stoper'de Deniz,Önder,Can alternatif olur.Forvette Colin,İlhan,Deivid,Semih,Kezman var zaten.Bir tane daha forvet alınırsa bu 5 isimden 2-3'ü kulübüde oturacak.Bu isimlerde o zaman Semih,Colin,İlhan olur.Transfer yapılmaz bence daha.Boşuna beklemek yanlış olur.

Beni en çok sıkan şey hergün gazetelerde gördüğüm Appiah-West Ham-Schalke üçgeni haberleri.:confused:

Bence genede bir stoper tranfer etmemiz şart ;) çünkü lugano,edu,can kart görmeye müsait oyuncular,deniz ve önderin asıl mevkisi stoper değil!Zico önderi sağ bekte denizi ise ön liberoda kullanıyor.Bu da olası bir cezada veya sakatlıkta bu bölgede sıkıntı doğurur!Unutmayalım ki sezon uzun...
Hem bu yüzden hem de kadronun genişliğini düşünerek stopere transfer yapmamız gerektiğini düşünüyorum...

Forvette ise; avrupada başarı istiyorsak en az kezman kalitesinde bir oyuncu transfer etmemiz gerekiyor.Bu oyuncu Türkte olabilir... semih en az 4 sezondur yedekte bekliyor!Geçen sezon zico ona 11'de yeteri kadar şans verdi ama o bunu değerlendiremedi... Colin ve İlhan geleceği parlak isimler ama şu an için onlarda avrupa maçlarında yetersiz kalırlar!Deividi yazmama gerek yok heralde :) onun da durumu malum!

Appiah'a gelince; eğer resmi sitedeki açıklamayı okuduysan west hamdan herhangi bir teklif gelmemiş,schalkenin ki zaten reddedilmiş!Benim fikrim bu dedikodular gazetelerin eseri...Appiahın kontratı 2010'a kadar devam ediyor ve burada çok mutlu... Fenerbahçe'de yapacak daha çok işi var ;;)

Fıratcan Alçınkaya
18.Temmuz.2007, 14:47
Sarı-lacivertli kulüp önce Ukrayna'nın Shakhtar Donetsk takımından Tolga Seyhan'ın peşine düştü. Ukrayna'da yabancı sayısının 6'ya düştüğünü ve kadrosunda 18 yabancı bulunduran Shakhtar'ın 12 oyuncusunu kiralanacağını belirten Seyhan'ın menajeri Haldun Canatar, "Tolga büyük olasılıkla kiralanacak. Fenerbahçe'den teklif gelirse gurur duyarız" dedi. Bu oyuncunun en geç ocak ayında kadroya katılması planlanıyor.

Bence gerek yok Tolga Seyhan a...Stoper de iyi oyuncular var ztn...

RaSenGan
18.Temmuz.2007, 14:48
Alın Tolga'yı alın çok iyi valla :D Savunmayı çok güzel dağıtır..

AneLKa_90
18.Temmuz.2007, 14:49
Stopere Tolga gelse ii olur. Alternatifli bir kadro gerekli. Mesut'a gelince gerçekten geleceği olan bir oyuncu, Fenerbahçe onu takıma katarsa büyük iş yapmış olur.

Tolga gelse fazla katkı yapacağını düşünmüyorum şahsen.Geçen sezonu kulübede geçirdi...Onun yerine;Bekir İstegün,Yasin Çakmak,Emre Güngörden biri transfer edilse stoperi sağlama almış oluruz ;;) Mesut'u izlemedim ama dediğinize göre yetenekliymiş.Hangi mevkide oynuyor?

agoecmen
18.Temmuz.2007, 14:50
tolga seyhan çok fazla hata yapıyor bence. isviçre maçında ve galatasaraydayken gördük onu. bence tolga'yı almanız belki bizim işimize gelebilir ama fenerbahçe yanlış bi transfer yapmış olur..

AneLKa_90
18.Temmuz.2007, 14:50
Bence gerek yok Tolga Seyhan a...Stoper de iyi oyuncular var ztn...

yukarıdaki yazımı bir oku derim :)

agoecmen
18.Temmuz.2007, 14:51
Tolga gelse fazla katkı yapacağını düşünmüyorum şahsen.Geçen sezonu kulübede geçirdi...Onun yerine;Bekir İstegün,Yasin Çakmak,Emre Güngörden biri transfer edilse stoperi sağlama almış oluruz ;;) Mesut'u izlemedim ama dediğinize göre yetenekliymiş.Hangi mevkide oynuyor?
10 numara schalke onu lincolnün yerine oynatacak

Selman Ozturk
18.Temmuz.2007, 14:51
buradakı lille bonserviste sorun cıkarablır cumlesnden anıloruz kı sen hala transfer edebılcegımızı dusunuosun ve bunu yazalı 2 gun olmadı anlasıldı mı??
ama odemwingie spartka moskovaya 13 temmuz da gitti
gorulecegı uzere senın dun verdıgın haber zaten 1 hafta oncesınden gecersizdir.
daha neyı savunuosun

Yukarıda belirttim, açıklamayı yaptım Odemwingie Lille'in oyuncusudur dedim ama hala gelip yorum yapıyorsun. Emrah'ın mesajına dikkatli bak. Araştırıp,etmeden de gelip buraya yorum yapma. Ben duyduğumu, gördüğümü söylerim bir taraflarımdan uydurma haber yapmadım, yapmam da...Kişileri bilmeden yorum yaparsan sonun bu olur. Haydi kal sağlıcakla şimdi...

Dipnot: Lille'in resmi sitesine girerek Odemwingie hakkında herşeyi öğrenebilirsin...

BlackEagle19o3
18.Temmuz.2007, 14:52
Tolga Seyhan yanlış seçim olur bana göre;)

Fıratcan Alçınkaya
18.Temmuz.2007, 14:54
yukarıdaki yazımı bir oku derim

Muhtemelen aynı anda yazıyoduk msjlarımızı... Ama okumama rağmen fikrim değişmedi Tolga Seyhan aynı düşünceyle 2006-2007'sezonunda GS ye getirildi... Hepimiz gördük... FB de Lugano Edu var Can Arat var olmadı Önder var... Madem alternatif lazım genç oyuncular denensin Tolga Seyhan dan bu saatten sonra FB ye bir fayda gelmez... Şahsi düşüncem tabi bu...

Sekopej
18.Temmuz.2007, 14:56
Önder'in asıl mevkisi stoper, Gökhan'ın transferiyle eksiklik olduğunda Önder stopere çekilebilir. Lugano, Can, Edu, Önder ne kadar hırçın olurlarsa olsun 4'ünün de aynı anda oynamama ihtimalleri çok düşük. Türk fazla kaliteli olmayan, daima yedek bekleyecek bir oyuncu belki transfer edilir.

Tekrar söylüyorum Deivid bu takımda kalacaksa başka forvete gerek yok, Türk forvet alınırsa 11'de oynayacak, yedek oturan Deivid olacak ve İlhan, Collin'in önü iyice kapanacak. Yetersiz olduklarını düşünmüyorum çünkü izlemedik onları henüz.

Avrupada 18 yaşında biri oynadığında vayy be diyoruz, bizde neden olmuyor diyoruz ama İlhan oynasın dendiğinde yetersiz diyoruz. Bu oyuncunun milli takımlarda nasıl oynadığını, Kayseri'de nasıl oynadığını izledik mi de hemen yetersiz yorumları yapıyoruz?

agoecmen
18.Temmuz.2007, 14:56
19,07 BOMBASI
hurriyet.com.tr 18 Temmuz 2007 http://www.hurriyet.com.tr/_newsimages/3754408.jpgKanarya, R.Madrid'in dünyaca ünlü bir yıldız futbolcusunu transfer etmek için iki İtalyan kulübüyle kapışıyor.

Real Madrid'in yeni teknik direktörü Schuster, gelir gelmez bir çok yıldız oyuncuya tırpanı vurdu. İşte bu yıldızlardan birisi de Roma'dan büyük umutlarla alınan Cassano. İtalyan yıldızı kadroda istemeyen Schuster'in raporu doğrultusunda satışa koyan R.Madrid kulübü teklifleri değerlendiriyor. Cassano için başta Inter ve Roma olmak üzere bir çok kulüp sıraya girdi. Ancak F.Bahçe Cassano'yu renklerine bağlamak için tüm imkanları seferber etti.
Transfer Komitesi Cassano için R.Madrid'le görüşmelere başladı. R.Carlos'un menajeri Dino Pasaliç'ten bu transfer için yardım istendi. Pasaliç hem Cassano, hem de Transfer Komitesiyle birlikte Madrid kulübüyle temasa geçti. İtalyan oyuncuya F.Bahçe'nin teklifi iletildi. R.Carlos, eski takım arkadaşıyla konuşarak " Hemen gel. Burası muhteşem bir kulüp. İstanbul'a da bayılacaksın" dedi. Cassano bu ani gelişmeler karşısında çok şaşırdı. İtalyan yıldız F.Bahçe'ye gelebileceğini söyledi. Transferin bir iki gün içerisinde gerçekleşeceği belirtiliyor.

AneLKa_90
18.Temmuz.2007, 14:58
10 numara schalke onu lincolnün yerine oynatacak

eğer schalke onu lincolnun yerine oynatacaksa bize biraz pahalıya patlar gibime geliyor... Alex,olcan,gürhan gibi oyuncular varken transfer edilmesi doğru olmaz bence... yedekte kalacağına schalkede oynar daha iyi hele biraz daha pişsin alexin halefi olarak gelir 1-2 sene sonra ;;)
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:

Muhtemelen aynı anda yazıyoduk msjlarımızı... Ama okumama rağmen fikrim değişmedi Tolga Seyhan aynı düşünceyle 2006-2007'sezonunda GS ye getirildi... Hepimiz gördük... FB de Lugano Edu var Can Arat var olmadı Önder var... Madem alternatif lazım genç oyuncular denensin Tolga Seyhan dan bu saatten sonra FB ye bir fayda gelmez... Şahsi düşüncem tabi bu...

yanlış anlama... bende tolganın gelmesinden yana değilim ;;)

ivan
18.Temmuz.2007, 15:03
Tolga sakat adam yaa ne zaman ne yapacağı belli deil geçen sene gibi olur gelir paşa paşa oturur kulubede :) onun yerine Yasin çakmak geleceği olan futbolcu hem

Varonil
18.Temmuz.2007, 15:04
Bugün bazı gazetelerde Fatih Tekke'ye teklif yapıldığını Zenith'in de Deivid+4 Milyon € istediğini okudum:D Ne kadar doğru bir bilgisi olan varmı?Bana yalan haber gibi geldi...

AneLKa_90
18.Temmuz.2007, 15:04
Önder'in asıl mevkisi stoper, Gökhan'ın transferiyle eksiklik olduğunda Önder stopere çekilebilir. Lugano, Can, Edu, Önder ne kadar hırçın olurlarsa olsun 4'ünün de aynı anda oynamama ihtimalleri çok düşük. Türk fazla kaliteli olmayan, daima yedek bekleyecek bir oyuncu belki transfer edilir.

Tekrar söylüyorum Deivid bu takımda kalacaksa başka forvete gerek yok, Türk forvet alınırsa 11'de oynayacak, yedek oturan Deivid olacak ve İlhan, Collin'in önü iyice kapanacak. Yetersiz olduklarını düşünmüyorum çünkü izlemedik onları henüz.

Avrupada 18 yaşında biri oynadığında vayy be diyoruz, bizde neden olmuyor diyoruz ama İlhan oynasın dendiğinde yetersiz diyoruz. Bu oyuncunun milli takımlarda nasıl oynadığını, Kayseri'de nasıl oynadığını izledik mi de hemen yetersiz yorumları yapıyoruz?

bu senin fikrin ;;) saygı duyuyorum...

aykut_gencfb
18.Temmuz.2007, 15:05
FENER'İN HEDEFİNDE KİM VAR?..
Fenerbahçe'de yeni sezon öncesinde yapılacak golcü transferinin kim olacağı halen büyük merak konusu.. Sarı Lacivertli yönetim bu konuda arayışlarını sürdürürken, gündeme gelen isimlerle ilgili olarak kulüpten her hangi bir açıklama gelmemesi ve transferde suskunluğun sürmesi büyük bir yıldızın Türkiye'ye getirileceği şeklinde yorumlara neden oluyor..

Kulislerde halen Adriano ve Ronaldo gibi isimler dolaşsa da, Brezilyalı iki yıldızın İtalya'dan ayrılmak istemediği biliniyor..

Öte yandan yıldız bir golcü transfer etmek isteyen Fenerbahçe'nin, Roberto Carlos'un eski takımı Real Madrid'in kapısını çaldığı iddia ediliyor..

Capello'nun görevden alınmasının ardından takımı Schuster'e transfer eden Real yönetimi, Alman hocanın takımda görmek istemediğini belirttiği isimleri elden çıkartmak için arayışlara başladı..

Bu isimler arasında öne çıkanlardan biri olan ve Roma'dan Real Madrid'e büyük umutlarla transfer olmasına rağmen bekleneni veremeyen Cassano için Fenerbahçe'nin devrede olduğu yazılıyor..

İspanyol medyasındaki haberlere göre Cassano takımda kalıp şansını Schuster ile denemek istediğini belirtse de, İtalyan yıldızı kesinlikle kadrosunda düşünmediğini açıklayan Alman hocanın bu talebi olumsuz karşıladığı belirtildi..

Schuster'in bu açıklamasının ardından Cassano'ya yol gözükürken, İtalya'dan iki kulübün ve Türkiye'den Fenerbahçe'nin, yıldız futbolcuyu renklerine katmak istediği yazıldı...
ÖZEL NOT : Bu haber resmi olarak doğrulatılmamakla birlikte, kulübe yakın kaynaklar tarafından güçlü şekilde dile getirilmektedir..

AneLKa_90
18.Temmuz.2007, 15:05
Bugün bazı gazetelerde Fatih Tekke'ye teklif yapıldığını Zenith'in de Deivid+4 Milyon € istediğini okudum:D Ne kadar doğru bir bilgisi olan varmı?Bana yalan haber gibi geldi...

banada öyle :D

ivan
18.Temmuz.2007, 15:06

belki doğru olabilir ama Fatih tekke kolay kolay gelmezzz

Varonil
18.Temmuz.2007, 15:06

Abim yukarıda aynısını anlatmaya çalıştım bende ama anlaşılamadım malesef:confused:

Fıratcan Alçınkaya
18.Temmuz.2007, 15:07
Lincoln Schalke ile bağlarını koparmıştı birazda o yüzden... Morientes ile Valensia arasında herhangi bir sorun yok... Bu yüzden transfer girişimleri biraz daha uzun sürüyor...

ivan
FENER'İN HEDEFİNDE KİM VAR?..
Fenerbahçe'de yeni sezon öncesinde yapılacak golcü transferinin kim olacağı halen büyük merak konusu.. Sarı Lacivertli yönetim bu konuda arayışlarını sürdürürken, gündeme gelen isimlerle ilgili olarak kulüpten her hangi bir açıklama gelmemesi ve transferde suskunluğun sürmesi büyük bir yıldızın Türkiye'ye getirileceği şeklinde yorumlara neden oluyor..

Kulislerde halen Adriano ve Ronaldo gibi isimler dolaşsa da, Brezilyalı iki yıldızın İtalya'dan ayrılmak istemediği biliniyor..

Öte yandan yıldız bir golcü transfer etmek isteyen Fenerbahçe'nin, Roberto Carlos'un eski takımı Real Madrid'in kapısını çaldığı iddia ediliyor..

Capello'nun görevden alınmasının ardından takımı Schuster'e transfer eden Real yönetimi, Alman hocanın takımda görmek istemediğini belirttiği isimleri elden çıkartmak için arayışlara başladı..

Bu isimler arasında öne çıkanlardan biri olan ve Roma'dan Real Madrid'e büyük umutlarla transfer olmasına rağmen bekleneni veremeyen Cassano için Fenerbahçe'nin devrede olduğu yazılıyor..

İspanyol medyasındaki haberlere göre Cassano takımda kalıp şansını Schuster ile denemek istediğini belirtse de, İtalyan yıldızı kesinlikle kadrosunda düşünmediğini açıklayan Alman hocanın bu talebi olumsuz karşıladığı belirtildi..

Schuster'in bu açıklamasının ardından Cassano'ya yol gözükürken, İtalya'dan iki kulübün ve Türkiye'den Fenerbahçe'nin, yıldız futbolcuyu renklerine katmak istediği yazıldı...
ÖZEL NOT : Bu haber resmi olarak doğrulatılmamakla birlikte, kulübe yakın kaynaklar tarafından güçlü şekilde dile getirilmektedir..

Cassano adı geçen senede geçti ama Cassano ayrılmayı düşünmüdu bu sezon herşey schustere bağlı

Hugo
güzel tespit emrah abi juliiet temmuz demektir bu arada ;;)

Juliiet temmuzsa Romeo ne oluyor :D

Odemwingie yi çok fazla tanımıyorum. şu anda bilenlere soruyorum. maç videolarına falan bakıyorum. inşallah transferi olur diyor benim arkadaşlar. Mori olmazsa o olsun.

TürkuAz
18.Temmuz.2007, 15:09
Odemwingie yıldız olacak kapasitede..

ivan
18.Temmuz.2007, 15:10
Arkadaşlar Kayserinin bülent bölükbaşına yaptığı çok ayıp Bülent 2 kanattada oynayabilen Yetenekli futbolcu hepsinide geçtm kaptanı keşke tutsaydı takımda

agoecmen
18.Temmuz.2007, 15:10
Juliiet temmuzsa Romeo ne oluyor :D

Odemwingie yi çok fazla tanımıyorum. şu anda bilenlere soruyorum. maç videolarına falan bakıyorum. inşallah transferi olur diyor benim arkadaşlar. Mori olmazsa o olsun.
onu da alabilirler ama taraftara yıldız sözü verdiler..

aykut_gencfb
18.Temmuz.2007, 15:11
defansa bedelsiz olan tolga transfer edilebilir ama forwet için bişe diemicem ama dün carlos ronaldoylan ilgilenmediimizi yalanladıktan sora bence bi yıldız daha kapıda

Varonil
18.Temmuz.2007, 15:12
Oyun tarzı Adebayor'a benziyor bence.Odemwingie iyi transfer olur GS için.

AneLKa_90
18.Temmuz.2007, 15:12
Abim yukarıda aynısını anlatmaya çalıştım bende ama anlaşılamadım malesef:confused:

ben sadece senin yorumuna olan fikirlerimi söyledim... herkesin şahsi fikri sonuçta... sorun yok :)

agoecmen
18.Temmuz.2007, 15:13
bu arada bugünkü maçın ilk yarısı gstv deymiş. acaba gstvde mi şifreli olacak. çünkü dün gstv şifreli yayına geçti dspor gibi oldu. bilgisi olan lütfen yazsın

Emurafu
18.Temmuz.2007, 15:19
kim dedi sana gs tvde diye mac dsporda

transatlantik
18.Temmuz.2007, 15:24
maçın ilk yarısı gs tv de ıkıncı yarısı d spor da...ya ınsallah morientes ı almazlar tamam buldugunu atan bı futbolcu ama bıze golcuden cok savunmayı yıpratan durmadan kosan fızıgı guclu gol atan aynı zamandada attıran bı adam lazım baptısta olsaydı super olurdu.boyle adamları alacagımıza transfer konusunda Porto yu ornek almalı bizimkiler.

Emurafu
18.Temmuz.2007, 15:30
Arkadaslar burda konu dagılmasın türkiyeden futbol alanında Feed konusunda acıklama yapacam şimdi:):)
Bu arada Morientes gelmesin derken ne demek istedin?????????
Hem yakaladıgını atar demissin hemde insallah gelmez demissin..

TR.CaPTaiN
18.Temmuz.2007, 15:34
Mesut Özil Fenerbahçe veya Barcelona'da oynamak istediğini söylemiş fakat 2009'a kadar kontratının olması,Schalke'nin onu ucuza vermeyecek olması,bizim o mevkide Gürhan,Olcan gibi genç yeteneklerimizin olması bu transferi şimdilik engeller. Öncelikle Gürhan ve Olcan bu takıma kazandırılmalı.

ivan
18.Temmuz.2007, 15:36
eğer bu sene alamazsa seneye çokk daha pahalı olacak 3 sene snra almanyada yıldız olacak ve belkide büyük kuluplere gidecek

deniz.91
18.Temmuz.2007, 15:38
Bülent Bursa yolunda

Sakatlığı süren Kayserispor'un kaptanı Bülent Bölükbaşı, Bursaspor yolunda...
18.07.2007

Sakatlığından dolayı geçen sezonun son haftalarında forma giyemeyen Kayserispor’un kaptanı Bülent Bölükbaşı, Bursaspor yolunda... Sakatlığından önce İstanbul kulüplerinin de peşinde olduğu yıldız futbolcu için ısrarcı olan Yeşil-Beyazlılar, Kayserispor yöneticileriyle görüşmelerini sürdürüyor. Sakatlığı nedeniyle Süper Lig’in ilk 5 haftasında da forma giyemeyecek olan Bülent için Çaykur Rizespor ile Sivasspor’un da devrede olduğu öğrenildi.

Bülent Bölükbaşının Kayserispordan ayrılmasını hiç bir taraftar istemiyor ama yönetim yolluyor nedeni nedir anlamadım:icon_frown::icon_frown::icon_frown:

fm_monster
18.Temmuz.2007, 15:38
İpek'ten transfer müjdesi
Denizlispor Başkanı Ali İpek, Brezilyalı oyuncular Allyso Araujo ve Carlos Alberto ile prensipte anlaşma sağlandığını bildirdi.

İpek, yazılı açıklamasında, yeni sezon transfer çalışmaları kapsamında anlaşma sağlanan Brezilyalı sporcular Araujo ve Alberto'nun, bugün Denizli'ye geleceğini belirtti.

Yeşil-siyahlı kulübün transfer çalışmalarına aralıksız devam ettiğini bildiren İpek, şunları kaydetti: ''Amacımız nokta transfer yapmak. Uzun süredir takip ettiğimiz Brezilyalı oyuncular stoper Araujo ve sol bek mevkinde oynayan Alberto ile anlaşma sağlandı. Bu futbolcularla yarın sabah yapılacak sağlık kontrolünün ardından imzaya oturmayı planlıyoruz. Transferlerin Denizlispor için hayırlı olacağına inanıyorum. Transfer çalışmalarımız aralıksız devam edecek.''

ivan
18.Temmuz.2007, 15:45
bu ALİ İPEK sezn boyunca tek kelime etmio son hafta düşme potasında oluolar o zaman düşersek herşeyi açıklarm dio bırak allah aşkına yaa

Bursa kaleci almalı mutlaka

transatlantik
18.Temmuz.2007, 15:48
morıentes gelmesın cunku bu adam 3-5 ay sonra 32 yasında olcak dıyelım kı bu adamı aldık sole bı malıyetını hesaplarsak bonservıs 5 mılyon euro bole oyuncular en az 3 yıllık sozlesme ıster yıllık 3 mılyondan anlastın dıyelım ettı sana toplam malıyet 14 mılyon euro eger 32 yasında bı adam için bu kadar para harcarsak bu adamın bıze kısa vadede cok buyuk fayda saglaması lazım saglamazsa elden cıkarmak zorunda kalırız ee adamın da kapı gıbı 3 yıllık sozlemesı olunca bı yere gıtmez kısacası elımızde patlar ki zaten ihtiyacımız olan oyuncu tipini onceki mesajımda net ifade ettım ismi duyulmus oyuncu duyunca hemen gevsemeyın olaya cok yonlu bakın ortega gıbı olmayalim

transatlantik
18.Temmuz.2007, 15:51
ya su anadolu takımları afrıkadan mokoena yı getırse de tsl de mokoena izlesek

AneLKa_90
18.Temmuz.2007, 15:52
eğer bu sene alamazsa seneye çokk daha pahalı olacak 3 sene snra almanyada yıldız olacak ve belkide büyük kuluplere gidecek

bunun garantisi var mı?

transatlantik
18.Temmuz.2007, 15:53
trabzon yonetımı cok sacma ısler yaptı lazaronı ve zıya hocayı getırerek ama trabzonun kadrosu super olmasada iyi zıya hoca aklını basına alsa trabzon ligde iyi isler yapar

TürkuAz
18.Temmuz.2007, 15:55
Bence Morientes uzun vadede yarar sağlayabilecek bir futbolcu.Hagi'de hemen hemen bu yaşlarda gelmişti..

Ziya38
18.Temmuz.2007, 15:56
Roque Santa Cruz krijgt steeds meer teams voor het uitkiezen. De aanvaller van Bayern München heeft al aanbiedingen van West Ham United en Manchester City, en ziet hier Sevilla en Galatasaray aan worden toegevoegd. De twee laatstgenoemden hebben voor de Paraguayaan ruim acht miljoen euro over. (Daily Mail)

Burda diyorki Son iki takim SANTA CRUZ icin 8 milyon euro teklif etti..Ve yukardaki takimlar da pesinde diyor..Haber Yeni Bugun www.voetbalzone.nl (http://www.voetbalzone.nl) cikti..

Cyzio
18.Temmuz.2007, 15:56
Trabzon gurbetçi deniyor

Trabzonspor 2 gurbetçi oyuncuyu denemeye aldı. Bu akşam yapılan antrenmana Saint Pauli'den 1988 doğumlu Tolgahan Yiğit ve Braunsehwhig takımından 1986 doğumlu Muhammed Başar katıldı. Denemeye alınan bu oyuncular Teknik Direktör Ziya Doğan tarafından beğenilirse transfer gerçekleşecek ve imza töreni de bir kaç gün içinde gerçekleşecek. Tolgahan ve Muhammed A takım seviyesinde değilse ya PAF takıma kaydırılacak veya başka bir takıma kiralık olarak verilecek.

Büyük ihtimalle Değirmenderespor'a verilirler.Yeni pilot takımımız..

eXcitinG
18.Temmuz.2007, 16:01
ŞampiyonLar Liginde oynayacak bir takımın forveti zaten İ.akın,burak gibi isimLer oLamaz.MutLak tecrübeLi daha kaLiteLi isimLer oLmaLı ki hedefLer de büyüsün.Biz bu şartLar aLtında en fazLa grupLara kaLır ordan da Uefa ya gideriz.Eğer daha iyi takviyeLer yaparsak gruptan çıkmaya biLe oynarız.

transatlantik
18.Temmuz.2007, 16:01
hagı bambaska bı futbolcuydu sımdı sen zıdane ı getır o da takimi ucurur ama morıentes bır risktir ve gs nın yaklasik 14 milyon euroluk bı riske girmesi yanlis olur zaten sponsorlarla zar zor transfer yapiyoruz

Emurafu
18.Temmuz.2007, 16:07
hagı bambaska bı futbolcuydu sımdı sen zıdane ı getır o da takimi ucurur ama morıentes bır risktir ve gs nın yaklasik 14 milyon euroluk bı riske girmesi yanlis olur zaten sponsorlarla zar zor transfer yapiyoruz
Arkadasım 4 sayfa geriye gidersen orda selman abi gerekli biligiyi verdi hatta dediki Galatasarayın vermeyi planladıgı paradan cok daha az istediler dedi 4 sayfa geride var ok...........

ivan
18.Temmuz.2007, 16:07
yok tabiki ama gelişme potansiyeli gözönüne alındığnda ve Schalkede forma şansı olması onun potansiyelini artırıo + şu anda Almanya milli takımı için klit oyuncu olarak bahsedilio

fm_monster
18.Temmuz.2007, 16:15
A.Gücü'ne Çek forvet
http://www.sporx.com/images/1/29/2187_B_masek.jpg
Yeni sezon hazırlıklarını Avusturya'da sürdüren Ankaragücü'nde, transfer çalışmaları da devam ediyor. Sarı-lacivertliler, Avusturya Birinci lig takımlarından FC Tirol'da forma giyen santrfor Jiri Masek ile 1 yıllığına anlaşmaya vardı.
Malatyaspor'da da bir dönem oynayan Çek futbolcu ile her konuda anlaşma sağlandığı, 29 yaşındaki futbolcunun önümüzdeki günlerde kampa katılacağı öğrenildi.

ivan
18.Temmuz.2007, 16:15
trabzon yonetımı cok sacma ısler yaptı lazaronı ve zıya hocayı getırerek ama trabzonun kadrosu super olmasada iyi zıya hoca aklını basına alsa trabzon ligde iyi isler yapar

Geçen Sene aldıkları Cem yollandı

ufukhan gibi geleceği olan futbolcuyu Kiraladı ( Büyük ihtimalle onuda satarlar)

yıldız diee Musampayı aldılar hersene garanti 1 milyon Euro alacak adam 1 maç dahi oynamadı

Yönetiminde zamanı doldu artk

Emurafu
18.Temmuz.2007, 16:21
Söz var iş bitirir, söz var baş yitirir…
Editör : TEKBUYUK.COM ·18 Temmuz 2007 , 13:34 · Kategori: Siteden

Barış, Lincoln, Servet transferlerinde olduğu gibi Morientes transferinin bittiğini duyurduk. Haberi yayınladıktan sonra saçma sapan mailler almaya başladık, sağda solda tekbuyuk.com ‘a emek veren kişilerin isimlerini kullanarak yazı yazmaya başlayan arkadaşlar türedi. Birkaç gündür değişik platformları takip ederken şaşkınlık içinde olan bitenleri izliyoruz. Kimileri “bizi yönetimin adamları ilan etti”, kimileri “kombinelerin satılması için böyle haber yapıyorlar, bunlar yönetim için çalışan kişiler” diye mailler geldi. Bu siteyi kurduğumuz Ekim 2003 tarihinde beri site üzerinden hiçbir polemik içine girmeden, kimsenin maşası olmadan, Türkiye Cumhuriyeti yasalarına uyarak Galatasaray menfaatleri doğrultusunda yayınımıza devam ettik. Bazen hatalar da yaptık ama hatalarımızın farkına vardığımız zaman özür dilemesini de bildik. Bu site içinde emek veren arkadaşların Galatasaray için ne şartlar içinde, karşılıksız neler yaptığını açıkça deklare etmeyi istemiyoruz. Sağda solda tekbuyuk.com ’a emek veren arkadaşların isimlerini kullanarak yorum yapan arkadaşların, bir şeylerden haberi olmayan, olduğunu sanarak asılsız suçlamalarda bulunan kişilerle gönül yüz yüze konuşmak isterdi. Ama biliyoruz ki bu aktivitelerde bulunan arkadaşlar sadece ekran karşısında düşüncelerini dile getiriyor, yüz yüze dut yemiş bülbüle dönüyor. Örneklerini daha önce yaşadık çünkü. Bu olaylar kapsamında Morientes haberini geri çekiyoruz. Biz bu haberi yayınlarken kulüp içinden güvenilmesi gereken ender kişilere güvenip de haber yaptık. Ama şimdi görüyoruz ki Onlar da sağa sola haber göndererek biz böyle bir şey söylemedik diyor. İlerleyen zamanlarda bu transfer olayının iç yüzü ortaya çıkar, o zaman kim haklı kim haksız herkes açık seçik olanları görür diye tahmin ediyoruz.

Cyzio
18.Temmuz.2007, 16:23
ivan yazdıklarına şöyle bi açıklık getireyim:
Cem Demir yetenekli bi oyuncuydu ama ZD'nin sisteminde forma giyemediği için ve pişmesi için Ordu'ya 1 yıllığına kiralandı..

Ufukhan'ın geleceği palaktı.İlk zamanlar çok iyi işler yaptı ama sonradan şımarmaya başladı.Eline geçen fırsatları değerlendiremedi.Kendi başını kendi yaktı.O'nunda aklı başına gelir Denizli'de(öyle umuyorum)..

Musampa yıldız diye alındı ama 1 maçta bile tam oynatılmadı.Sorumlu tabiki Ziya Doğan Marce ve Szymek olaylarından olduğu gibi..

Yönetim zate Aralık'ta değişiyor seçim var.Bu seçimden sonra beceriksiz yönetimden kurtulacağız..

Emmanuel
18.Temmuz.2007, 16:30
çoğu kişi morientes in yaşını kafaya takmış yahu halen ihtiyacımız olan(milli takımda alternatifi bulunamıyor) hakan şükür 36 sına girecek... 31 yaş çok deil zaten morientes gibi yıldızlar için yaş çok önemli değil bulduğunu atar... gelirse iyi olur, odemwingie gelirse daha iyi olur

Emurafu
18.Temmuz.2007, 16:31
Arkadaslar bırakın su hesap kitap işlerini bu Klübün herhalde finanscısı falan var herseyi hesaplıyorlar bosverinnnnnnn

transatlantik
18.Temmuz.2007, 16:36
emurafu arkadasım bız o fınanscılarla 150 mılyon euro borcun ıcıne gırdık ısteyen duyarsız kalsın ama bı konuda haklısın cunku sımdı kulube destek zamanı o yuzden sıneye cekıyoruzz bazı seylerı

ibo
18.Temmuz.2007, 16:36
Van hoojdonk'un Türkiye'ye kaç yaşında geldiğini ve neler yatığını anlatmaya gerek yok heralde. Bu örnekle Morientes'in yaşına takmaya pek gerek yok.

Bazı arkadaşlarda üslublarını düzeltmezlerse ceza alacaklar... Saygı sınırını aşmayalım...

fmsmyrna
18.Temmuz.2007, 16:37
Mesut'u almak çok saçma olur.Elimizde şans vermediğimiz Gürhan ve Olcan gibi oyunvular varken.Çok saçma olan bir başka yanı ise onun oynadığı mevkide oynayan 4-5 oyuncu var niye bir kişi daha gelsin

transatlantik
18.Temmuz.2007, 16:38
ben sadece yasından bahsetmedım dıkkatlı okursan... saygı sınırı konusunda haklısın bu arada

Ziya38
18.Temmuz.2007, 16:48
Galatasaray'ın, Bayern Münih'in Brezilyalı golcüsü Roque Santa Cruz'un transferi için İngiltere Premier Ligi takımlarından West Ham United ve Manchester City'nin yanı sıra İspanya takımı Sevilla ile de yarıştığı bildirildi.
Transfer sezonunda kadrosuna iyi bir golcü almak isteyen Galatasaray'ın Bayern Münihli oyuncuyla ilgilendiği ve Almanya'da temaslarda bulunduğu kaydedilirken, sarı kırmızılıların bu transfer için zorlu ekiplerle yarış içinde olduğu belirtiliyor.

Yalan habere benziyor cunku Santa Cruza Brezilyali degil..

Kaynak:RADYOSPOR

İngiltere'den yayın yapan internet siteleri, Brezilyalı futbolcu için Sevilla ve Galatasaray'ın teklifte bulunduğunu yazarlarken, West Ham ve Manchester City'nin bu transferde sarı-kırmızılı takımı geride bırakmak için yaklaşık 11 milyon doları gözden çıkarması gerektiğini ifade ettiler.

ivan
18.Temmuz.2007, 16:52
gitsinler artk her sene birsürü oyuncu alıp gönderiolar...Djokaj alındı doğru dürüsüt kadroya girmeden yollandı takmdan hemdee bonservis bedeli olmadan Başına bela 1 oyuncu daha var Tomas JUN elden çıkaramıoda adamı

erdemzorer10
18.Temmuz.2007, 16:52
morientesin maliyetinden bahseden sayın transatlantik arkadasm ; basında çkan ismler içnde

en uygunu mori neyse konu degişmesn artık biliyoruzki GS transfer yapmş olmak içn adam almycak

gelecek adam yarar saglayabilecek bi oyncu olacak ;)
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
santa cruz olursa havalara uçarm ama kolpa gibi neyse tek yapacagmz beklemek

Emurafu
18.Temmuz.2007, 16:55
Delgado gelmiyor...........
Cole geliyor hayırlı olsun.........

eGowiCh
18.Temmuz.2007, 16:56
Cassano transferi muhteşem olur. Maraton doğru haber yapan bir site, geçen sene de Kezman ve Edu'nun transferini ilk Maraton duyurmuştu. Cassano da inşallah doğru haberlerinden biridir. Gerçekleşirse harika olur, çeşitli bölgelerde oynayabilen bir oyuncu Cassano ve başarıya aç, kendisini yeniden ispatlamak zorunda. Cassano forması satış rekorları kırar, inşallah gerçekleşir.

transatlantik
18.Temmuz.2007, 16:58
erdemzorer10 yasına gore malıyetten bahsettık neyse morıentesın malıyetı benım sandıgımdan dusuk oldugunu belırtmısler benden oncekıler dolayısıyla ben de destek zamanı dıyerek konuyu tatlıya bagladım gelecek adam yarar salıcak bı oyuncu olucaktır cunku bu zmana kadar super transferler yaptılar bundan sonra batırmazlar heralde

ivan
18.Temmuz.2007, 17:00
eGowiCh söylediklernde haklsın hem R.Carloslada oynamş futbolcu anlaşmalarıda fazla zor olmz

erdemzorer10
18.Temmuz.2007, 17:01
evt artk yönetm transfer yapmş olmak içn transfer ypmyo.. ;)

ivan
18.Temmuz.2007, 17:01
Cemil Vatansever Beşiktaş´ta

Türk Telekom Lig A ekiplerinden İstanbulspor, yaptığı anlaşmayla genç oyuncularını alacağı Beşiktaş´ın kamptan dönmesini bekliyor.

İstanbulspor Sportif Danışmanı Saffet Sancaklı, yaptığı açıklamada, Beşiktaş´ın yurt dışı kamptan dönüşünü beklediklerini kaydederek, ´´Anlaşmamıza göre Beşiktaş´tan Serdar Özkan, İbrahim Kaş, Can Erdem ve Kenan Özer´i alıp, Cemil Vatansever´i vereceğiz´´ dedi.

Gerçekten İstanbulSpor çok iyi anlaşma yapmş aldıkları oyuncular hep gelecek vadeden futbolcularr

transatlantik
18.Temmuz.2007, 17:04
bu arada forumda ılk defa katılımcı oldum ve cok hararetlı tartısmalar yasandı hadı hayırlısı :icon_wink::icon_lol:

transatlantik
18.Temmuz.2007, 17:11
ts yonetımı trabzonu yokusa surdu bu bı gercek abuk subuk teknık dırektorlerle abuk subuk yabancıları getırdıler takıma ınsallah iyi bir yonetım gelır ts nın basına

transatlantik
18.Temmuz.2007, 17:15
yalnız delgado gelırse hakkaten besıktasın forvetı super olur ve ii paraya satarlar

agoecmen
18.Temmuz.2007, 17:17
sende emege sygı denen seyı ogren bıraz ayrica yeni yetme gs lılerın neden bu kadar yonetımı buyuk gorduklerını anlamıyorum ınamotoyu getırınce kotu yonetım lıncoln gelınc ebravo yonetım sadece guluyorum

TEKRAR UYARIYORUM ben saygı sınırları içerisinde cvp yazıyorum ama sen hakaret boyutuna geliyorsun. inamotoyu getirdiklerinde alkışlicak halimiz oktu heralde ama lincolnü getirdiklerinde tabiki alkışllarız

AneLKa_90
18.Temmuz.2007, 17:18
Cassano gelirse çift forvete döneriz böyle olursa alex'e kulübe yolu gözüküyor ;)

deniz.91
18.Temmuz.2007, 17:19
Avendano bugün imzalıyor

Kayserispor'un dört gözle beklediği Arjantinli stoper Avendano,İstanbul'da Acıbadem Hastanesinde sağlık kontrolünden geçti. Arjantin 1.liginden Juniors takımının stoperi bugün Kartepe kampına katılarak, sarı kırmızılı yöneticilerin de katılacağı törenle mukavele imzalayacak.

Bu arada Avusturyalı gurbetçi Turgay Bahadır ile Bayer Leverkusen takımından gelen Kayserili gurbetçi Ali Çamdallı da Kayserispor kulübüyle ikişer yıllık mukavele imzaladı. Sarı kırmızılı ekibin gözde oyuncularından Kamber de mukavelesini 2010 Mayısına kadar uzattı

Kayserispor Başkanı Recep Mamur, gurbetçi transferi ve Arjantinli libero ile takımın güçlendirildiğini, sarı kırmızılı ekibin son yılların en etkili takımını oluşturduğunu söyledi. Mamur "Deyim yerindeyse taş gibi bir takım oluşturduk. Mehmet Topuz ve Gökhan'ı kadromuzda tutup, Cangele gibi ünlü bir ismi,gelecek vaad eden dört gurbetçiyi de kadromuza aldık. Şu anda tranasferi durdurduk.
Kadroda birbiriyle rekabet içinde olacak oyuncularımız var. Geleceğin rüya takımını oluşturduk. Kim ne derse desin, Kayserispor 2010 yılına kadar gidecek bir kadroya kavuştu. teknik direktörümüz Tolunay Kafkas yönetiminde bu kadro gerek ligde gerekse kupada iyi sonuçlar alacak" dedi

Arjantin'den İstanbul'a gelen stoper Avendano, ayağının tozuyla menajeriyle gittiği Acıbadem Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçti. Sapasağlam olduğu gözlenen Arjantinli 25 yaşındaki stoper Avendano, bugün Kartepe kampına giderek, mukavele imzalayacak. Kayserisporlu yöneticilerden Yücel Şahin ve bir çok yönetici de imza töreninde hazır bulunmak üzere Kartepe'ye gelecek.

Bu arada, Tolunay Kafkas'ın çok beğendiği 22 yaşındaki stoper Turgay Bahadır ile orta sahada oynayan 22 yaşındaki Ali Çamdalı, ikişer yıllık imza atıp, resmen Kayserisporlu oldu

18.07.2007 http://www.sporx.com/i/b.gif
Kaynak : İHA
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Kayserispor transferi bitirdi

Kayserispor'un Juan Paldo Avando ile 3 yıllık sözleşme imzaladığı ve transfer çalışmalarını tamamladığı bildirildi.

Kulüp başkanı Recep Mamur, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Arjantin'de izleyip beğendikleri Jual Paldo Avando ile 3 yıllık anlaşma imzaladıklarını söyledi.

Mamur, ''Dün uçakla İstanbul'a gelen Jual Paldo Avando ile Acıbadem Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçtikten sonra 3 yıllık mukavele imzaladık. Avando, Kocaeli Kartepe Resort Otel'de devam eden kamp çalışmalarına katıldı. Jual Paldo Avando'nun transferiyle birlikte transfer çalışmalarını tamamladık. Kadromuzu yeterli gördüğümüz için bundan sonra futbolcu transfer etmeyi pek düşünmüyoruz'' dedi.

Kayserispor Genel Menajeri Süleyman Hurma da yarın Denizlispor ile yapacakları özel maç için hazırlıkların sürdüğünü, defans oyuncusu Juan Paldo Avando'nun antremanlara başladığını söyledi.

18.07.2007 http://www.sporx.com/i/b.gif

UA dragon
18.Temmuz.2007, 17:20
Salgado bombası

Teknik Direktörümüz Kalli'nin, Adnan Polat'la yaptığı görüşme sonrasında yabancı forvet transferinden vazgeçildiği ve Real Madrid'in yıldızı Salgado için pazarlıkların başladığı iddia edildi. Hürriyet Gazetesi'nin 18 Temmuz 2007 tarihli haberine göre, teknik direktörümüz istenilen kalitede bir hücum oyuncusu bulunamaması üzerine Polat'a " İstenileni veremeyecekse transfer yapmanın bir anlamı yok. Forvet bulamıyorsak defansın sağına kaliteli bir oyuncu getirmemiz lazım. O bölgede bir sorunumuz var. Elimizdeki defans oyuncularının bir çoğu göbekte ya da sol kanatta oynayabiliyor. Cihan'ı takımda düşünmüyorum, Sabri'yi de o bölgede kullanmak istemiyorum. En iyisi kaliteli bir sağ bek bulmak" dedi.
Polat Kalli ile yaptığı bu görüşmenin ardından durumu yönetici Haldun Üstünel ve Adnan Sezgin'e iletti. Üçlü arasında yapılan görüşmeler sonunda R.Madrid'li Salgado için karar verildi. 32 yaşındaki İspanyol yıldızın kulübüyle iki sene daha kontratı bulunuyor. R.Madrid sportif direktörü Butregueno ve Salgado'nun menajeri ile temasa geçen Adnan Sezgin ve Haldun Üstünel, Salgado'yu kiralamak için teklifte bulundu. Salgado'nun menajerine de transfer teklifi iletildi. Butregueno öncelikle futbolcu ile görüşmeleri gerektiğini, Salgado'nun R.Madrid'e büyük hizmetler verdiğini ve transfer olmayı istemesi durumunda kendisine kolaylık sağlayabileceklerini söyledi. Sarı kırmızılılar İspanyol yıldız ile bugün görüşecek

Ziya38
18.Temmuz.2007, 17:21
Usta Bu haber cok verildi!!

UA dragon
Santa Cruz için savaşıyoruz!..

Galatasaray'ın, Bayern Münih'in Paraguaylı golcüsü Roque Santa Cruz'un transferi için İngiltere Premier Ligi takımlarından West Ham United ve Manchester City'nin yanı sıra İspanya takımı Sevilla ile de yarıştığı bildirildi.
Transfer sezonunda kadrosuna iyi bir golcü almak isteyen Galatasaray'ın Bayern Münihli oyuncuyla ilgilendiği ve Almanya'da temaslarda bulunduğu kaydedilirken, sarı kırmızılıların bu transfer için zorlu ekiplerle yarış içinde olduğu belirtiliyor.
İngiltere'den yayın yapan internet siteleri, Paraguaylı futbolcu için Sevilla ve Galatasaray'ın teklifte bulunduğunu yazarlarken, West Ham ve Manchester City'nin bu transferde sarı-kırmızılı takımı geride bırakmak için yaklaşık 11 milyon doları gözden çıkarması gerektiğini ifade ettiler.

transatlantik
agoecmen ıstersen uzatmayalım ıkımız de ne soluosak cımbom ıcın soluoruz ama kırıcı olduysam kusura bakma

UA dragon
18.Temmuz.2007, 17:23
Rota Morientes'e döndü

Lincoln ve Linderoth'tan sonra forvete de dünyaca ünlü bir transfer yapmayı hedefleyen Galatasarayımız'da bu takviye için adı geçen iki futbolcudan olumsuz yanıtlar geldi. Bunların ilki Julio Baptista. Real Madrid ile uzun süren pazarlıklar sonrasında bonservisi konusunda tüm şartları zorlayarak 9 milyon euroya kadar çıkan Galatasararay, futbolcunun Copa America'da gösterdiği performans sonrası yüksek taleplerde bulunmasıyla bu defteri kapadı.
GUDJOHNSEN DE 'HAYIR' DEDİ
Baptista, Galatasaray'dan yıllık 4.5 milyon euro isterken en az 3 yıllık sözleşme talep edince Brezilyalı'nın maliyeti 20 milyon euroyu geçti. İspanya'nın AS gazetesi futbolcunun Real Madrid'de oynamak ve kendini yeni teknik direktör Schuster'e göstermek için bir şans istediğini yazdı. Listedeki diğer isim Gudjohnsen de çocuklarının eğitimini gerekçe gösterip Galatasaray'a olumsuz yanıt verdi. Başkan Yardımcısı Adnan Polat, "Baptista'nın istediği parayı versek takımdaki dengeleri bozarız. Son üç günü 3-4 saat uykuyla geçirdim. Önemli görüşmeler yaptık ama imzaları atsan da ödemeleri gününde yapmazsan iş yürümez. Baptista'yı alıp da gününde ödeme yapamazsak ne anlamı var? diye konuştu.
SPONSOR ÜLKER OLACAK
Bu gelişmeler sonrası Galatasaray rotasını yeniden Fernando Morientes'e çevirdi. 31 yaşındaki yıldızın, Valencia'nın gelecek sezonki kadrosunda düşünülmemesi yönetimi hareketlendirdi. Galatasaray, kariyerinde Monaco formasıyla 'Şampiyonlar Ligi Gol Kralı' unvanı bulunan İspanyol yıldız için Ülker'in sponsorluğuna güveniyor. Bunun karşılığında Ülker'e UEFA maçlarında saha içi reklamları verilecek.

.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Rota Morientes'e döndü

Lincoln ve Linderoth'tan sonra forvete de dünyaca ünlü bir transfer yapmayı hedefleyen Galatasarayımız'da bu takviye için adı geçen iki futbolcudan olumsuz yanıtlar geldi. Bunların ilki Julio Baptista. Real Madrid ile uzun süren pazarlıklar sonrasında bonservisi konusunda tüm şartları zorlayarak 9 milyon euroya kadar çıkan Galatasararay, futbolcunun Copa America'da gösterdiği performans sonrası yüksek taleplerde bulunmasıyla bu defteri kapadı.
GUDJOHNSEN DE 'HAYIR' DEDİ
Baptista, Galatasaray'dan yıllık 4.5 milyon euro isterken en az 3 yıllık sözleşme talep edince Brezilyalı'nın maliyeti 20 milyon euroyu geçti. İspanya'nın AS gazetesi futbolcunun Real Madrid'de oynamak ve kendini yeni teknik direktör Schuster'e göstermek için bir şans istediğini yazdı. Listedeki diğer isim Gudjohnsen de çocuklarının eğitimini gerekçe gösterip Galatasaray'a olumsuz yanıt verdi. Başkan Yardımcısı Adnan Polat, "Baptista'nın istediği parayı versek takımdaki dengeleri bozarız. Son üç günü 3-4 saat uykuyla geçirdim. Önemli görüşmeler yaptık ama imzaları atsan da ödemeleri gününde yapmazsan iş yürümez. Baptista'yı alıp da gününde ödeme yapamazsak ne anlamı var? diye konuştu.
SPONSOR ÜLKER OLACAK
Bu gelişmeler sonrası Galatasaray rotasını yeniden Fernando Morientes'e çevirdi. 31 yaşındaki yıldızın, Valencia'nın gelecek sezonki kadrosunda düşünülmemesi yönetimi hareketlendirdi. Galatasaray, kariyerinde Monaco formasıyla 'Şampiyonlar Ligi Gol Kralı' unvanı bulunan İspanyol yıldız için Ülker'in sponsorluğuna güveniyor. Bunun karşılığında Ülker'e UEFA maçlarında saha içi reklamları verilecek.

.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Cihan'a Bursa talip

Teknik direktörümüz Feldkamp'ın "Henüz kararımı vermedim" dese de takımda düşünmediği Galatasaraylı Cihan Haspolatlı'ya talip çıktı. Bursaspor'un yeni teknik direktörü Bülent Korkmaz, eski takım arkadaşının transfer edilmesini istedi. Yeşil-beyazlı yönetimin önümüzdeki günlerde Cihan ile masaya oturacağı öğrenildi.

agoecmen
18.Temmuz.2007, 17:24
agoecmen ıstersen uzatmayalım ıkımız de ne soluosak cımbom ıcın soluoruz ama kırıcı olduysam kusura bakma

işte benimde gerçek bir gsliden beklediğim böle bir davranıştı. herşeye rağmen herşeyimiz cimbom:icon_lol:

Emmanuel
18.Temmuz.2007, 17:30
ohh.. sonunda bitti şu gereksiz tartışma.. neyse arkadaşlar BENCE başta f****** gibi gazetelerin haberlerini buraya koymayalım 10 tane haberden 1 i ya tutuyor ya da tutmuyor.. en iyisi sabır içinde beklemek ve görmek;)

Rodrigo Tello
18.Temmuz.2007, 17:31
Beyler gelmeden hicbir habere inanmayın hepsi kolpa haberler...Sahsen ben inanmıyorum İMKB'ye bildirilmeden önce...

Fıratcan Alçınkaya
18.Temmuz.2007, 17:35
C.Delgado daha faydalı olur bence ama bakalım kim gelir...

Emurafu
18.Temmuz.2007, 17:42
Santa Cruz için savaş
Galatasarayın, Bayern Münihin Paraguaylı golcüsü Roque Santa Cruzun transferi için İngiltere Premier Ligi takımlarından West Ham United ve Manchester Citynin yanı sıra İspanya takımı Sevilla ile de yarıştığı bildirildi.

Transfer sezonunda kadrosuna iyi bir golcü almak isteyen Galatasarayın Bayern Münihli oyuncuyla ilgilendiği ve Almanyada temaslarda bulunduğu kaydedilirken, sarı kırmızılıların bu transfer için zorlu ekiplerle yarış içinde olduğu belirtiliyor.
İngiltereden yayın yapan internet siteleri, Paraguaylı futbolcu için Sevilla ve Galatasarayın teklifte bulunduğunu yazarlarken, West Ham ve Manchester Citynin bu transferde sarı-kırmızılı takımı geride bırakmak için yaklaşık 11 milyon doları gözden çıkarması gerektiğini ifade ettiler.

18.07.2007

Tekrar koyuldu ama burdaki kaynak daha saglam dogru olabilir

Ziya38
18.Temmuz.2007, 17:48
Evet Maraton.com.tr de yayinlandi!! Yani saglam kaynaklarindan birisi diyebilirim..

Emurafu
18.Temmuz.2007, 17:52
Vay be haberlere göre iyide para vermişiz demekki baksana bizi geçmeleri için 11 mılyon doları gözden cıkarmaları lazımmış

agoecmen
18.Temmuz.2007, 17:53
belkide santa cruzu alternatif olarak düşünüyolar

erdemzorer10
18.Temmuz.2007, 17:55
olabilr...yönetm bişeyler yapacak ama hade hayırlısı

M.O.S.H
18.Temmuz.2007, 17:57
mesut özil almanyanın hatta dünyanın gelecekteki yıldıızlarından biri olarak gösterilio fenere gelmesi hayal olur zaten schalkede oynama sansı fenerde oynama sansından daha fazla .... cassano meselesine gelince benm bildiğim kadarıyla roma taraftarı cassano dan nefret edio yani ilgilendikleri we almak istedikleri yalan fener de inşallah ilgilenmiodr öle bi adam yarardan çok sorun getirir .. cassano en çok lazio gibi pislik bi takıma yakışır bence

agoecmen
18.Temmuz.2007, 18:00
sadece şunun cevabıını verin morientes transferi kesinmi? sadece resmi sitede açıklanmasımı bekleniyor?

eGowiCh
18.Temmuz.2007, 18:10
Cassano Roma forması giyerken Totti ile kavga etmişti ve onun Totti gibi sadık olmayıp R.Madrid'e gidişi de Roma taraftarını çileden çıkarmıştı, bu yüzden Roma'ya geri döneceğine ben de inanmıyorum. Fenerbahçe'ye gelmesini isterim.

Selman Ozturk
18.Temmuz.2007, 18:17
sadece şunun cevabıını verin morientes transferi kesinmi? sadece resmi sitede açıklanmasımı bekleniyor?

Çok uzun tutmayacağım. Cevap sadece HAYIR...

Emurafu
18.Temmuz.2007, 18:18
Oyuncu ile anlasıldı sadece valencia ile bazı sorunlar var onlarda cok inat ederse vazgecilecekmiş

Selman Ozturk
18.Temmuz.2007, 18:25
Oyuncu ile anlasıldı sadece valencia ile bazı sorunlar var onlarda cok inat ederse vazgecilecekmiş

Emrahcım bir noktayı düzeltelim yanlış bilgi vermemek için...

Morientes ile birebir bir görüşme olmadı. Sadece menajerine oyuncunun isteyeceği şartlar soruldu. O da bu şartları fax aracılığı ile kulübümüze aktardı. Ortaya koyulan maddeler Galatasaray'ın Morientes için belirlediği şartlardan daha uygun. Ben bu yüzden oyuncuda problem yok dedim. Oyuncu ile birebir görüşmeler sanırım Valencia ile anlaşılırsa gerçekleştirilcek...

Emurafu
18.Temmuz.2007, 18:27
Çok emin konuşuyorsun..
Son dakika haberi buyur..Hayırlı olsun diyorum:):) kaynaksız konusmam:D:D

Kartal bombayı patlattı

18 Temmuz 2007 Çarşamba 15:24

Beşiktaş durdu durdu bombayı patlattı. Bakın Kartal kiminle anlaştı.
Beşiktaş uzun süredir peşinde koştuğu Charlton Cole'u İstanbul'a getirmek üzere. Siyah-beyazlıların bir süredir temasta olduğu West Ham United’in genç golcüsü Carlton Cole ile her konuda anlaşma sağlandığı, kulüplerin de fiyatta el sıkıştığı öğrenildi.

Beşiktaş Kulübü Futbol Şube Sorumlusu Celal Kolot ve Dış İlişkiler Sorumlusu Mario Berk, perşembe günü İngiltere’ye giderek, Cole ile sözleşme imzalayacak. West Ham United Menajeri Alain Curbishley, Cole'un takımdan ayrılmasını istemediğini defalarca açıklamıştı. Ancak verilen teklif karşısında yönetim, Curbishley'i ikna etti ve transfer için pürüz kalmadı.

Kaynak:Son dakika internethaber.....

Fıratcan Alçınkaya
18.Temmuz.2007, 18:30
Takımımıza Hayırlı Uğurlu OlsuN...C.Cole iyi bir transfer oldu...

Emurafu
18.Temmuz.2007, 18:30
Tamam Selman Abi........sanırım fifa kurallarına göre klübünden izin almadan oyuncu ile görüsülmüyor........Adnan Sezgin öyle acıklamalar yapmıstı Beklemek kaldı bize

Fıratcan Alçınkaya
18.Temmuz.2007, 18:32
Cassano çok iyi bir oyuncu... Gelirse çok faydalı olur... Ama hatırlaarsam reddetmişti önceki teklifi...

Emurafu
18.Temmuz.2007, 18:35
Dedigim gibi fırat biraz kaynaksız hayırlı olsun dedim ama sonra haberide koydum........Beni bilirsin ben herkez gibi oyuncu degerlendirmem yok kötü ne işi var asla demem....Şimdiden hayırlı olsun eger uyum sorununu atlatırsa agır savunmaalrda cok basarılı olabilir....

Besıktas Vassel de teklif yapmıs ama M.city resmi sitesi haber yayınladı reddettik diye........

Rodrigo Tello
18.Temmuz.2007, 18:36
Gelmeden inanmam :D Geldiyse hayırlı ugurlu olsun...

eGowiCh
18.Temmuz.2007, 18:37
Galatasaray Santa Cruz'un peşinde
İngiliz basını, Galatasaray'ın Bayern Münihli golcü için West Ham, Manchester City ve Sevilla ile rekabete girdiğini iddia etti.

http://www.ntvspor.net/Images/16812.jpg

Galatasaray'ın, Bayern Münih'in Paraguaylı golcüsü Roque Santa Cruz'un transferi için İngiltere Premier Ligi takımlarından West Ham United ve Manchester City'nin yanı sıra İspanya takımı Sevilla ile de yarıştığı bildirildi.

İngiltere'den yayın yapan internet siteleri, Brezilyalı futbolcu için Sevilla ve Galatasaray'ın teklifte bulunduğunu yazarlarken, West Ham ve Manchester City'nin bu transferde sarı-kırmızılı takımı geride bırakmak için yaklaşık 11 milyon doları gözden çıkarması gerektiğini ifade ettiler.

NTVSpor

AneLKa_90
18.Temmuz.2007, 18:38
teklifte bulunduk mu?

M.O.S.H
18.Temmuz.2007, 18:44
bu arada racing zigici zamanında yaklask 12 milyon euro ya almıs racingte gosterdigi performansta ortada yani zigic icin 20 milyon euro yu gozden cıkarmak gerekio buda transferi zora sokuo bide zigic feneri isticekmi oda war insallah gerceklesir bu transfer ama zor bence

Atakan38
18.Temmuz.2007, 18:44
bunuda aLamayız :)

heLe seviLLa faLan varken

TürkuAz
18.Temmuz.2007, 18:46
Haber daha önce vardı.

Bence Morientes gelecek..

Emurafu
18.Temmuz.2007, 18:51
bunuda aLamayız :)

heLe seviLLa faLan varkenCok karamsar olma...Her an hersey olabilir......Habere görede en fazla parayı bir vermişiz