Log in

View Full Version : Galatasaray Transfer Haberleri

Pages : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 [10] 11 12 13

Revolution
31.Temmuz.2007, 05:22
İnşallah gelmez De Sanctis..Hiç istemiyorum kaleci gelmesini.

PesimiSTyLa
31.Temmuz.2007, 06:05
Kaleci konusunda Ochoa ile de girişimler varmış.

http://www.esmas.com/estadioweb/futbol/noticias/752051.html

Kısaca Türkçe Tercümesi:

"America kulübünden yapılan açıklamaya göre şimdiye kadar yapılan tek ciddi teklif Galatasaray’dan mış

Everton’dan bi teklif almamışlar

Menajeri "Tüm büyük kulüpler onu istiyor ancak Pasaport sorunu var,bu yüzden kendisini gösterebileceği bir Avrupa kulübüne transferini değerlendirebiliriz" demiş"

Şeklinde. İnşAllah olur bu iş. Çok zor görünüyor ama olmaz diye birsey yok. Bekliyoruz. Sanırım Sanctis, Ochoa 2 sinden biri olacak. Sanctis in olma iihtimali daaha yüksek bana göre...

Emurafu
31.Temmuz.2007, 06:32
Ochoa Haberleri Çıkmaya basladı..

http://www.exonline.com.mx/diario/noticia/adrenalina/futbolsoccer/galatasaray_quiere_a_memo_ochoa/301142

http://espndeportes.espn.go.com/news/story?id=706035&s=mex&type=column

Ochoa zaten avrupaya gitmek istiyormuş..Baya ciddi takımlar istiyormuş ama hepsini pasaport sorunu varmış..Bizimle anlasması yakınmış..Kiralayıp seneye bonservisinide alabilimişiz..

De sanctis transferi yattı sayılır..

Jimenez , Moskova’da düzenlenecek Turnuva için kadro açıklaması yapmış...

EL SEVILLA VIAJA A MOSCÚ CON 22 JUGADORES
Miércoles, 30 de julio de 2008

Manolo Jiménez ha convocado a 22 jugadores para el torneo de moscú, que equivale a decir que ha citado a todos los disponibles, que son los siguientes: Palop, De Sanctis, Javi Varas, Konko, Crespo, Cala, Mosquera, Dragutinovic, Squillaci, Adriano, Fernando Navarro, David Prieto, Jesús Navas, Maresca, Romaric, Renato, Chevantón, Luis Fabiano, Kanouté, Capel, Duda y Koné.

La expedición sevillista está citada a las 6.15 de la mañana en el estadio para ir hasta el aeropuerto. El Sevilla vuela a Moscú, vía Madrid, y tiene prevista la llegada a la capital rusa a las 17.20. hora de Moscú.

http://www.sevillafc.es/_www/actualidad.php?op=not&id=11459&webSFC=7ed7e8268761053776270bd2d064960d

Ochoa hakkında kulübü açıklama yapmış..En ciddi teklif bizdenmiş..Hadi bastırın ya:D

attiilla
31.Temmuz.2007, 07:02
Ochoa Haberleri Çıkmaya basladı..

http://www.exonline.com.mx/diario/noticia/adrenalina/futbolsoccer/galatasaray_quiere_a_memo_ochoa/301142

http://espndeportes.espn.go.com/news/story?id=706035&s=mex&type=column

Ochoa zaten avrupaya gitmek istiyormuş..Baya ciddi takımlar istiyormuş ama hepsini pasaport sorunu varmış..Bizimle anlasması yakınmış..Kiralayıp seneye bonservisinide alabilimişiz..

Ochoa hakkında kulübü açıklama yapmış..En ciddi teklif bizdenmiş..Hadi bastırın ya:D

Valla dediğin gibiyse ve Ochoa Galatasaraya gelirse gider Haldun Üstünelle Adnan Sezginin ellerindne öperim gidip süper transferler bunlar:D

Emurafu
31.Temmuz.2007, 07:07
Güzel bir bilgi

Pasaport sorunu derken Avrupa birliği dışında bir ülkenin vatandaşı olması sorun..
İngiltere liginde oynayamaz çünkü Milli takımda oynama yüzdesi yetmiyor.Ochoa sürekli 1. kaleci de değil Meksika’da.Corona ve Oswaldo Sanchez’e göre tecrübesiz sayıldığından büyük maçlarda oynama şansı azalıyor..
İtalya ve İspanya da Avrupa birliği dışından 3 adam kuralına takılıyor. Büyük takımlarda oynamayaz sıradan takımlara da gitmez.
Almanya kaleciliğin anavatanı.
Fransa da Lyon-Marsilya-Bordeaux-Paris dışındaki takımlarda oynamaz bu takımların hepsininde kaleci dolu.
Porto da Helton var. Benfica da Butt gitti ama kaleleri dolu. Lizbon da fazla para yok. Genç 2 kalecileri var.Bize gelir bu gidişle.(::)(::)

kral_67
31.Temmuz.2007, 07:14
Ochoa çok iyi bir kaleci libertodores kupasında bolca izleme fırsatım olmuşdu lig tv de...alınırsa büyük iş yapmış oluruz hemde büyük paraya satma imkanımız olur...

ShevAnil
31.Temmuz.2007, 07:31
Ochoa'yı Hiç İzlemedim Fm'deki Özellikleri Gerçekse Alınsın :)

PesimiSTyLa
31.Temmuz.2007, 07:41
Ochoa (http://www.ktunnel.com/index.php/1010110A/2907c7216a6a91309fbeb46e2a9b29c02505f3dd8d8cdceee8 4488c7569e674e9e140b62bc89fecf18587)

Yalnız transferin gerceklesmesi cok zor. Bunu kabul etmek gerekir. Belli ki bi girişimimiz oldu. Haldun Üstünel daha önce bir röportajında gecen yıl Ochoa ile ilgilenildigini ; fakat cok para istendigini söylemişti yanılmıyorsam. Bu yıl da bi girişimde bulunduk anlasılan. Sözlesmesinin son yılı, Ochoa'nın avrupa da oynama isteginin oluşu ve Büyük ligler için pasaport sorunu olması bizim için iyi. Yine de cok zor bir transfer, umarım gerceklesir...

Emurafu
31.Temmuz.2007, 07:58
Emre aynen katılıyorum;)..Kontratı ne zaman bitiyor acaba..2009'da bitiyor diyenler var:)

PesimiSTyLa
31.Temmuz.2007, 08:08
2009 da bitiyor Emrah doğrudur.

Hugo
31.Temmuz.2007, 17:47
Polat: 'Dünya gol kralı'nı alıp Güiza'yı gölgede bırakacağız

Galatasaray, transferde yılın bombasını patlatmaya kararlı.

En kralı gelecek

"Dünya gol kralı Suazo'yu alarak Fener'in Güiza transferini gölgede bırakacağız".

Sevilla'dan Sanctis'i transfer ederek kaleci transferini noktalayan Galatasaray, golcü arayışlarına hız verdi. Daha önce Oliveira, Kiessling ve Brandao ile yakından ilgilenen sarı-kırmızılılar bu oyuncuların maliyetleri nedeniyle gündemlerine Humberto Suazo'yı da aldı. "Büyük paralar vereceksek, Suazo gibi değerli bir golcü alırız" diyen yöneticiler, Monterry ile olan görüşmelerini yoğunlaştırdı. Cimbom, 2006'da 41 maçta 40 atarak Dünya Gol Kralı olan Şilili yıldızı, yüksek bonservis ücreti nedeniyle kiralık olarak almayı planlıyor.

Fotomaç

Yöneticiler böyle bir açıklama yapmış mıdır acaba??

ibo
31.Temmuz.2007, 17:48
Kaynak fotomaç olduğuna göre böyle bir açıklama yoktur... :)

SiR ToMaSRoSiCkY1
31.Temmuz.2007, 18:05
Kaynak fotomaç olduğuna göre böyle bir açıklama yoktur... :)

Evet İbrahim Abi.:D

KaF KeF
31.Temmuz.2007, 18:39
De Sanctis Aslan oluyor

Galatasaray kaleci arayışında mutlu sona çok yakın. Sarı kırmızılıların anlaştığı kaleci Morgan de Sanctis listede olmasına rağmen Sevilla'nın bugün başlayan Moskova turuna katılmadı. İspanyol basını bu gelişmeyi iki takımın kesin olarak anlaştığı şeklinde duyurdu.

Ayrıntılar birazdan..

Ligtv

Hugo
31.Temmuz.2007, 18:53
De Sanctis Aslan oluyor

Galatasaray kaleci arayışında mutlu sona çok yakın. Sarı kırmızılıların anlaştığı kaleci Morgan De Sanctis listede olmasına rağmen Sevilla'nın bugün başlayan Moskova turuna katılmadı. İspanyol basını bu gelişmeyi iki takımın kesin olarak anlaştığı şeklinde duyurdu.

Sevilla'nın sitesinden de doğrulanan gelişmeye göre De Sanctis takımın yerel saatle 9.30'da Moskova için aktarma yeri olan Madrid Barajas Havaalanındaki kahvaltısında yer almadı. Bu haberin ardından Marca Gazetesi, Sevilla ile Galatasaray'ın kesin olarak anlaştığını İtalyan kalecinin bunun üzerine takım uçağında yer almadığını yazdı.

Gazete haberinde 31 yaşındaki kalecinin 1 yıl daha yedek olarak beklemeyi reddettiği için daha önceden Galatasaray ile anlaştığını yazdı. Marca haberinde, "Daha önceden duyurduğumuz gibi Sevilla ile Galatasaray kesin anlaşmaya vardı. De Sanctis Türkiye'ye gidiyor"şeklinde verdi. Haberde Sarı kırmızılıların başarılı kaleci ile en kısa zamanda sözleşme imzalayacağı da yer aldı.

Galatasaray'ın bu transferde Sevilla'ya ilk etapta 550 bin euro, Şampiyonlar Ligi'nde atlanılan her tur için de 50 bin euro ödemesi bekleniyor.

(Ligtv.com.tr)

Onurap
31.Temmuz.2007, 18:58
Kötü bi kaleci aykut daha iyi bence..

Hugo
31.Temmuz.2007, 19:07
İspanyol Basınından MARCA’nın haberine göre Galatasaray, Sevilla’nın kalecisi De Sanctis konusunda sona yaklaştı.

Son günlerde Galatasaray’daki 1 numaralı gündem maddesi olan yabancı kaleci transferinde ilginç gelişmeler yaşanıyor. Önceki gün taraftar arasında artık parasal rakamların telaffuz edilmeye başladığını size duyurmuştuk. Bu sabah ilginç bir iddia da İspanyol basınından geldi.

De Sanctis uçakta yok!..

İspanyol ekip Sevilla yeni sezon hazırlıkları çerçevesinde yapacağı kamp için Moskova’ya uçtu. Ancak adı takım listesinde olmasına rağmen İtalyan kaleci de Sanctis bu uçakta yoktu.

Bu gelişme İspanyol basınında Galatasaray’ın bu transferi kesin olarak bitirdiği şeklinde yorumlandı.

MARATON.COM.TR

SiR ToMaSRoSiCkY1
31.Temmuz.2007, 19:08
Allah korusun!..

Hugo
31.Temmuz.2007, 19:12
http://www.werder.de/bilder/galerie/2007gross/u23erdempauli300.jpg

Ümit Milli Takım’da oynuyor
İtalya Milli Takımı’nda da forma giyen Sanctis’in önceki kulübü Udinese’nin Sevilla ile mahkemelik olduğu, ancak bu konunun Galatasaray’ı bağlamadığı da gelen haberler arasında. Diğer taraftan Cim Bom’da bir sürpriz isim daha gündeme geldi. Werder Bremen’in 1988 doğumlu sol beki Alparslan Erdem’in, Galatasaray’la sözleşme imzalamak için gün saydığı öne sürüldü. Ümit Milli Takımımız’da da forma giyen genç yetenek, sol açıkta da görev yapabiliyor.

Toulon Cup ta izlemiştim. Ümit Milli Takımdan. Ümit Davala transferde önemli etken olur diyorlar..

PesimiSTyLa
31.Temmuz.2007, 19:29
De santcis e kötü diyenler izlediler mi hiç acaba ? Umarım Ochoa, De Santcis ikilisinden biri gelir. Muhtemelen De Santcis olcak bu isim..

hp-fm-gs
31.Temmuz.2007, 21:15
Ochoa ismi çok heyecanlandırıyor beni ama çok zor olduğu için böyle bir transfer, umutlanmıyorumda..

De Sanctis alındıysa tebrikler, iyi ve tecrübeli bir kaleci. Hayırlı olur umarım..

PesimiSTyLa
31.Temmuz.2007, 21:33
Sanctis Sevilla kafilesiyle götürülmemiş. Bu transfer bitti sanırım.

hp-fm-gs
31.Temmuz.2007, 21:39
Bize bir sağbek lazım bence, forvet ya da kaleci transferinden birisi iptal edilmeli..

zemlinskis
31.Temmuz.2007, 22:13
De Sanctis harika bir seçim olur Gs için...

attiilla
31.Temmuz.2007, 22:58
Aslında bir kere paraya kıyıp Ochoayı alsak 10 yıl kaleci ihtiyacımız olmaz güzel parayada satarız.Bne Ochoadan yanayım ama alınmazsada helal olsun Adnan Sezgin ve Haldun Üstünele.

C h A o S
31.Temmuz.2007, 23:08
Bİr yıllığına kiralık olarak aldık Santis'i.Gstv'de alt yazı geçti.

Fietra 10
Ntvspor: De Santchis 1 yıllıgına kiralık olarak Gs'de..

Nedvedmania
NTV SPORDA SON DK GELİŞMESİ OLARAK SÖYLEDİ :

De Sanctis İLE 1 YILLIK KİRALIK OLARAK ANLAŞTIK !
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Evet şuanda GS TV de alt yazı geçiyor :(

KaF KeF
31.Temmuz.2007, 23:13
Morgan de Sanctis, Galatasaray’da

Galatasaray, İspanya La Liga takımlarından Sevilla’da oynayan İtalyan kaleci Morgan de Sanctis ile bir yıllığına kiralık olarak anlaşmıştır.
Hem kulübü hem kendisiyle anlaşılan ve önümüzdeki sezon sarı kırmızı formayı giyecek olan Morgan de Sanctis, Almanya kampına katılacaktır.
Resmi imza töreni daha sonra resmi sitemizden bildirilecektir.
Yeni oyuncumuz Morgan de Sanctis’e “Galatasaray’a hoşgeldin” diyor ve önümüzdeki sezonda üstün başarılar diliyoruz.
Galatasaray Spor Kulübü

BeeTLeJuiCe
31.Temmuz.2007, 23:13
Kaliteli tecrübeli bir kaleci kiraladı Galatasaray. Birde Forvet alırlarsa çok güzel kadro kurmuş olacaklar.

Adnan Polat sene başında bizden üst düzey transfer beklemeyin dedi ama maşallah :D Bizden daha çok yabancı topçu aldılar.

zemlinskis
31.Temmuz.2007, 23:15
Gerçekten pek ümitli değildim ŞL konusunda fakat son transferleri görünce iyi işler çıkarabiliriz bence bu sene

gorkemyilmazkarasu
31.Temmuz.2007, 23:16
kim ne derse desin iyi bir transfer oldu..tecrübeli ve iyi bir kaleciyi kadroya kattı galatasaray..italyanın sayılı kalecilerindendir takıma alışırsa müthiş işler yapar.

Ouzy
De Sanctis bizde. Bence yerinde bir karar. Bize maliyeti en fazla 1.5 milyon € olur. Aykut, Itandje'den daha iyi diyordum ama De Sanctis'in eline su dökemez bence. Kaleci ihtiyacımızı geçici olarak çözümledik. Seneye de bir kalecinin bonservisini alacağımızı düşünüyorum. Neyse artık, o bir daha ki seneni konusu.

Clayman
Forvet transferi için en uygun ismin Humberto Suazo olduğunu düşünüyorum. Oliveira tamam iyi adam ama Suazo da dünya gol kralı:)Bunu düşünmek lazım...

uAsamet91
31.Temmuz.2007, 23:17
Morgan yararlı olacaktır Galatasaray'ımıza.Hayırlı olsun.Birde forvet aldikmi tamamdir.

Fernando Gago
31.Temmuz.2007, 23:25
De Sanctis G.Saray'da

Yabancı transferinde Kewell ve Fernando Meira'yı kadrosuna katan Galatasaray, Sevilla'da oynayan İtalyan kaleci Morgan De Sanctis ile de anlaştı. Sarı-kırmızılılar İtalyan kaleciyi 1 yıllığına kiraladı.

Sevilla ile de her konuda anlaşan Galatasaray yönetimi, Morgan de Sanctis'in Almanya kampına katılacağını açıkladı.

Galatasaray'ın de Sanctis'in bonservisi için Sevilla'ya 500 bin Avro, İtalyan kaleciye ise yıllık 1 milyon 250 bin Avro ödeyeceği öğrenildi.

sporx

ShevAnil
31.Temmuz.2007, 23:25
Güzel Transfer Oldu Hayırlı Olur Umarım.. Bir Yabancı Forvet ve de Türk Bir Alternatif Sağ Bek Alınması Kanaatindeyim.

gtTs26
31.Temmuz.2007, 23:27
GS yeni Mondragon'unu buldu galiba. Uzun yıllar iş yapar De Sanctis .

LaigLeNoiR
31.Temmuz.2007, 23:33
Off süper bir transfer gerçekten.De Santchis çok kaliteli ve iyi bir kaleci..Beklemezdim bunu...

klasgs
31.Temmuz.2007, 23:39
herkesin ortak gorusu cok ıyı bır kaleci bende aynen dusunuyorum cok ıyı bır kaleci ama su olay uzdu beni cunku kıralık olarak geldi. Kafama takılan sorun ise kiralık gelmesi cok umursamayacagı anlamına da gelmezmı cunku dusunun yasi baya var kendini kanıtlamıs bir isim kendini gösterse ne olacak göstermese ne olacak ama bonservisi ile beraber alsaydık takımda kalabilmek adına kendini ispatlamak isteyebilirdi. En son barusso ornegi kaldiki barusso genc ve kendini göstermesi gerekirken nasıl olsa gitcem diyip sallamamıştı kafama bu takıldı yoksa iyi bir kaleci oldugunu herkes biliyor sizin yorumunuz nedir acaba yanılırmıyım bu dusuncemde yanılmak acıkcasi isterim. DEDİGİNİZ GİBİYSE YONETIM YINE UYANIK DAVRANMIS YOKSA DEDIGIM GIBI TEKRAR KULUBUNE DONECEK OLSAYDI ZATEN KENDINI KANITLAMIS SALLAMAZDI PEK BIZDE AMA BU HABER SUPER PLANLARI BELLI BEGENIRLERSE BIZDE OLCAK BEGENILMEZSE ZATEN KIRALIKTI SEVILLA DUSUNSUN :)

a.arıcı-11
31.Temmuz.2007, 23:40
Bu transferle kalesinide sağlama almış oldu Galatasaray.Allah utandırmasın.

Ouzy
31.Temmuz.2007, 23:40
GS yeni Mondragon'unu buldu galiba. Uzun yıllar iş yapar De Sanctis .
Uzun yıllar bizde olamayacak maalesef. Kiralık aldık. Ayrıca, 31 yaşında galiba.

PesimiSTyLa
31.Temmuz.2007, 23:44
Hayırlı olsun. 31 yaş kaleci için çok degil, normal bi yaş.

Hugo
31.Temmuz.2007, 23:49
Kiralık almışız. Acaba kontrat bitiminde bonservisini almak için bir anlaşma yapıldı mı?..

Güzel transfer yaptık ve kaleyi de sağlama aldık. Aykut Türkiye kupası maçlarını bekleyecek artık. Orkun'u da yollarız artık..

----

Satın alma opsiyonu olmadan almışız..

Ziya38
31.Temmuz.2007, 23:52
Galatasaray, her transferde ince eleyip sık dokuyor, prensiplerinden asla vazgeçmiyor, belki çok büyük yıldızlar getirmiyor ancak yerinde ve çok hesaplı transferler yapıyor. SARI KIRMIZILI FUTBOLUN PATRONLARI SANCTİS TRANSFERİNDE DE İSTEDİKLERİNİ ELDE ETTİLER. YÖNETİM İTALYAN KALECİNİN BONSERVİSİNİ NEDEN ALMADI.. NEDEN BİR YILLIK KİRALADI..

Çünkü Sanctis'in seneye sözleşmesi sona eriyor, ve bonservissiz kalıyor.. Galatasaray italyan kalecinin performansından memnun olursa sezon sonu tapusunu da alma hesabı yapıyor, Sanctis'in medya önünde ne zaman imza atacağı tarihi daha sonra belli olacak

Ouzy
31.Temmuz.2007, 23:53
Kiralık almışız. Acaba kontrat bitiminde bonservisini almak için bir anlaşma yapıldı mı?..
Sanmıyorum, öyle bir şey olsa haberlerde söylerlerdi. İşte haber;

De Sanctis Galatasaray'da

Galatasaray kaleci arayışlarını sonlandırdı. Sarı-kırmızılılar, Sevilla'nın İtalyan file bekçisi Morgan de Sanctis'i 1 yıllığına kiralık olarak kadrosuna kattı.

http://www.ntvspor.net/Images/33499.jpg
http://www.ntvspor.net/i/blank.gif
NTVSPOR ve Ajanslar
Güncelleme: 16:13 TSİ 31 Temmuz 2008 Perşembe
Galatasaray, İspanya'nın Sevilla takımında forma giyen İtalyan kaleci Morgan de Sanctis'i kiraladı.
Sarı-kırmızılı kulüpten yapılan açıklamada, Morgan de Sanctis'in 1 yıllığına kiralandığı belirtilirken, İtalyan file bekçisinin Almanya kampına katılacağı belirtildi.
Galatasaray'la gelecek günlerde resmi sözleşme imzalayacağı belirtilen Morgan de Sanctis, 31 yaşında ve 1.90 metre boyunda.

Hugo
31.Temmuz.2007, 23:57
Galatasaray, her transferde ince eleyip sık dokuyor, prensiplerinden asla vazgeçmiyor, belki çok büyük yıldızlar getirmiyor ancak yerinde ve çok hesaplı transferler yapıyor. SARI KIRMIZILI FUTBOLUN PATRONLARI SANCTİS TRANSFERİNDE DE İSTEDİKLERİNİ ELDE ETTİLER. YÖNETİM İTALYAN KALECİNİN BONSERVİSİNİ NEDEN ALMADI.. NEDEN BİR YILLIK KİRALADI..

Çünkü Sanctis'in seneye sözleşmesi sona eriyor, ve bonservissiz kalıyor.. Galatasaray italyan kalecinin performansından memnun olursa sezon sonu tapusunu da alma hesabı yapıyor, Sanctis'in medya önünde ne zaman imza atacağı tarihi daha sonra belli olacak

Çok güzel.. Sözleşmesinin bitiyor olduğundan haberim yoktu. O zaman devre arası ya da sezon sonuna doğru imzayı attırabilirler.

nerazzuri
01.Ağustos.2007, 00:14
+4 yıl opsiyon hakkı varmış. ilerleyen yıllarda bonservisi alınır. Mondragon'da ilk sezon kiralık gelip sonraki sezon bonservisi alınmıştı.

tebrik ediyorum Galatasaray yönetimini, yine güzel bir transfere imza attılar.

deniz.91
01.Ağustos.2007, 00:17
Hayırlı olsun De Santics iyi bir kaleci tecrübeli olması iyi olmuş

Raten
01.Ağustos.2007, 00:20
Tebrik ediyorum.Yine iyi düşünülüp yapılmış nokta transferlerden birine daha imza attı Galatasaray yönetimi.

Revolution
01.Ağustos.2007, 00:20
De Santics'i hiç izlemedim ve bilmiyorum.İnşallah yararlı olur.

Xipe Totec
01.Ağustos.2007, 00:21

Olabilir.. Şahsen benim aklımda 2 düşünce var.. 1. senin dediğin gibi sözleşmesi bitince tapusuyla beraber Sanctis'i almak.. 2. si eğer kesin olarak ilgileniliyorsa sene sonu sözleşmesi biten bir diğer oyuncu Ochoa'yı almak.. Her halukarda kiralık olarak gelmesi iyi oldu..

Revolution
01.Ağustos.2007, 00:39
Eğer iyi bir performans gösterirse rahatlıkla alırız bence bonservisini..Şimdi forvet kaldı bir tek.Haydi yönetim 1 bomba daha patlatalım. :)

Ouzy
01.Ağustos.2007, 00:42
Morgan de Sanctis'e 1.250.000 €, kulübüne kiralama bedeli olarak 500.000 € ödenecekmiş.

Makul bir fiyat bence.

nekop
01.Ağustos.2007, 01:00
Galatasaray tüm şampiyonluk hayellerimi yaptıkları doğru transferlerle kesmeye devam ediyor.Morgan De Sanctis harika bir kaleci Udinese'de oynadığının yarısı kadar bile oynasa Türkiye'de 10-15 golden fazlasını yemez.Hayırlı olsun...

GeNç KaRTaL
01.Ağustos.2007, 01:17
Galatasaray yönetimi yine güzel bir transfer yaptı.Tebrik ediyorum.De Sanctis tecrübeli,kendisini kanıtlamış,yetenekli bir kaleci.Udinese'de iken iyi bir performans sergilemişti.Geçen sezon gittiği Sevilla'da fazla forma şansı bulamadı ama Galatasaray için iyi transfer oldu.Bakalım forvet için kimi alacaklar? Çok merak ediyorum gerçekten.Mutlaka yina kaliteli bir oyuncu alacaklardır.Bu arada Zigic'e teklif yapılmış,reddetmiş.

Revolution
01.Ağustos.2007, 01:20
Zigic olsa iyi olurmuş ama neyse artık adam gibi bir forvet bekliyoruz..

PesimiSTyLa
01.Ağustos.2007, 01:20
Galatasaray yönetimi yine güzel bir transfer yaptı.Tebrik ediyorum.De Sanctis tecrübeli,kendisini kanıtlamış,yetenekli bir kaleci.Udinese'de iken iyi bir performans sergilemişti.Geçen sezon gittiği Sevilla'da fazla forma şansı bulamadı ama Galatasaray için iyi transfer oldu.Bakalım forvet için kimi alacaklar? Çok merak ediyorum gerçekten.Mutlaka yina kaliteli bir oyuncu alacaklardır.Bu arada Zigic'e teklif yapılmış,reddetmiş.

Evet Şemsi skysport yazmış o haberi sanırım. Zigiç ismi dolasıyordu demek teklif yapılmış. Buradan forvet için beklentinin yüksek oldugunu anlayabiliriz. Meira - Sanctis - Kewell a harcanan paraların fazla olmadığını düşünürsek, forvet için gelecek isme paranın ayrılmış olabilecegi görüşü ortaya cıkıyor. Tabi tüm bunlar varsayım. Neyin ne olacagını bilemeyiz. Umarım yine en iyisini yapar yönetim.

klasgs
01.Ağustos.2007, 02:28
Evet Şemsi skysport yazmış o haberi sanırım. Zigiç ismi dolasıyordu demek teklif yapılmış. Buradan forvet için beklentinin yüksek oldugunu anlayabiliriz. Meira - Sanctis - Kewell a harcanan paraların fazla olmadığını düşünürsek, forvet için gelecek isme paranın ayrılmış olabilecegi görüşü ortaya cıkıyor. Tabi tüm bunlar varsayım. Neyin ne olacagını bilemeyiz. Umarım yine en iyisini yapar yönetim. katılıyorum guzel bir forvet icin para ayırmıs olabilirler. Guzel bir transfer yolda bence

Ouzy
01.Ağustos.2007, 02:41
Fernando Meira'nın bonservisine 4-5 milyon € civarında bir şey ödedik. Bu da bizim için oldukça yüksek bir miktar.:) Yani, ne kadar paramız kalmıştır, transfer yapacak, açıkçası fazla olduğunu sanmıyorum.

Addolorato
01.Ağustos.2007, 02:48
Sanctis gerçekten kaliteli bir kaleci çok katkı sağlıyacaktır bize:) Forvetede güzel bir adam aldıkmı süper olur
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:

Fernando Meira'nın bonservisine 4-5 milyon € civarında bir şey ödedik. Bu da bizim için oldukça yüksek bir miktar.:) Yani, ne kadar paramız kalmıştır, transfer yapacak, açıkçası fazla olduğunu sanmıyorum.

Benim bildiğim miktar 2.5 m €

Ouzy
01.Ağustos.2007, 03:07
Hayır. Benim TV'de, internet sitelerinde falan duyduğum miktarlar hep 4-5 milyon € idi.

fmsmyrna
01.Ağustos.2007, 03:10
Güzel bir transfer daha Galatasaray'dan çok iyi transferler yaptılar bu sezon birde forvet alırlarsa çok daha iyi duruma gelirler.

kral_67
01.Ağustos.2007, 03:24
15 Milyon Euro bütçemiz var demişdi Adnan Polat
2.5 Meira
500 Bin kaleci
3 yapar kaldı 12
bununlada iyi bir forvet alınacakdır...

Revolution
01.Ağustos.2007, 03:26
12 milyon Euro'ya rahatlıkla iyi bir forvet alabiliriz.Gönlümden geçen Voronin..Hazır Robbie Keane'de gelmişken 12 Milyon Euro'ya gelir mi acaba?:)

demirhanmurat38
01.Ağustos.2007, 03:51
15 Milyon Euro bütçemiz var demişdi Adnan Polat
2.5 Meira
500 Bin kaleci
3 yapar kaldı 12
bununlada iyi bir forvet alınacakdır...

keske hesap senin dediğin gibi olsa :icon_biggrin:
ama meira'ya 5milyon avro, sanctis'e de 750bin avro verdik.

nerazzuri
01.Ağustos.2007, 03:54
keske hesap senin dediğin gibi olsa :icon_biggrin:
ama meira'ya 5milyon avro, sanctis'e de 750bin avro verdik.
ayrıca sadece yabancı transferine para verilmedi yerli transferlerede para verildi.

Sirius Black
01.Ağustos.2007, 04:02
Kötü ihtimalle yuvarlak hesap ; 9 Milyon € iyi birileri gelebilir. :)

attiilla
01.Ağustos.2007, 04:14
Arkadaşlar parayı tamamen peşin verilmemiştir sanıyorsam 24 ay taksitlere bölünmüştür.Paranın bir miktarı verilip sonra aylara bölünerek ödeme yapılıyordur.Bence rahat şu anda 12 milon avro bütçemiz var.Bu parayla güzeş bir santrofor alabiliriz.Benim hayalim Gomis veya Oliveia:)

Emurafu
01.Ağustos.2007, 04:41
Güzel Bir yazı en azından fikir açısından !!

Diğer yandan, "neden kiralama öyleyse" diye soracak olursak, zamanında Sevilla bu transferi yaparken Udinese’yle Fifa’lık oldu ve anlaşmazlık dosyası henüz kapanmış değil. Galatasaray, oyuncunun bonservisini alarak bu anlaşmazlığın tarafı olmak istemiyor. Kiralık formülü kulübün elini hukuken rahatlatacak. Fifa Udinese’nin lehine karar verirse zarara uğramış olmayacağız. Kazanan Sevilla olursa da bir yıl sonra ellerinde geçerli sözleşme olmayacağı için De Sanctis’le anlaşmamız kolay olacak. Ayrıca kalecinin bu yıl kötü performans göstermesi durumunda yolllarken de tazminat ödemeyeceğiz. Yani 600 bin Euro civarı bir anlaşma bizim için gayet iyi olur gibi görünüyor.

Revolution
01.Ağustos.2007, 04:44
Evet..Yani yönetimin yaptığı gayet mantıklı.. :) Haydi 1 santrafor daha patlat yönetim.. :D

Bu arada Sevilla'ya 500 bin verdik ;;)

attiilla
01.Ağustos.2007, 05:04
Başta Sunderland olmak üzere İngiliz ve Alman kulüplerinin kıskacında olduğu öğrenilen Nikola Zigic´in menajeri Milan Calasan skysports´a yaptığı açıklamada G.Saray´ın Sırp futbolcuya 4 yıllık bir anlaşma önerdiğini söyledi. Bu teklifi Sırp futbolcuya aktardığını ifade eden Calasan Zigiç´in Türkiye´ye gitme gibi bir düşüncesinin olmadığını kaydetti.

Calasan genç futbolcunun İngiltere´ye gitmek istediğini ve İngiliz kulüplerle görüşmelerin sürdüğünü ifade ederken genç futbolcuya İngiliz kulüplerin yanı sıra Fransa ve Almanya´dan da teklifler geldiğini iddia etti.

2.02´lik boyuyla dikkat çeken Zigic Valencia´dan önce Racing Santander takımında forma giyiyordu. Zigic geçen sezon da Fenerbahçe´nin gündemine gelmişti. :0:(::)

Kaynak:Turksportal:D

Revolution
01.Ağustos.2007, 05:41
Zigiç'e yapılan teklifin reddedildiği haberini söylenmişti zaten..Ben hala Voronin istiyorum. :)

Hugo
01.Ağustos.2007, 05:49
Voroninle ilgili haber var mı?
Kaynak varsa eğer incelemek isterim..

Emurafu
01.Ağustos.2007, 06:47
Haldun Üstünel:Transfer henüz bitmedi..Hocamıza sözümüz var bir yabancı forvet almak istiyoruz..Yabancı forvet transferi her an bitebilir dedi..

attiilla
01.Ağustos.2007, 06:50
Zigiç'e yapılan teklifin reddedildiği haberini söylenmişti zaten..Ben hala Voronin istiyorum. :)

Görmemiştim artık görmeyenler 1 daha okurlar:)
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:

Voroninle ilgili haber var mı?
Kaynak varsa eğer incelemek isterim..

Voronin üst sınıf Galatasarayımıza yakışır bir forvet değil,Haldun Üstünele güveniyorum süper bir forvet alacaz arkadaşlar çok güzel günler bkeliyor bizi çok güzel günler:)

kral_67
01.Ağustos.2007, 07:06
ayrıca sadece yabancı transferine para verilmedi yerli transferlerede para verildi.

yerli transferde para vererek kimseyi almadık...:)
yaserin kontratı bitti...
ferdi içinde alt yapı dan 2 oyuncu verdik...

meiraya 4.5 milyon euro verdik diye çıkan haberler vardı ancak adnan sezgin bunu yalanladı daha sonra transferin 2.5 milyon euro ya gerçekleşdiği açıklandı...

ama bu sadece bonservis bedeli...
zaten Adnan Polat ında açıkladığı bonservis bedeli için ayrılan paraydı..

hepsini bir yana bırakırsak Zaragoza Galatasaray'ın Oliveira için 11 Milyon Euro vermeyi kabul ettiğini açıklamasıda zaten forvet için ayrılan bütçeyi gayet net ortaya koyuyor...

Adnan Başkan şampiyonluk partisinde 3 tane tecrübeli yıldız alacağım sözünü vermişdi...
1- Kewell
2- Meira
3- ???
yani 10-12 Milyon Euro arası bir forvet her an alınabilir...hazır olmak lazım...:)

UlquioRRa
01.Ağustos.2007, 07:23
yerli transferde para vererek kimseyi almadık...:)
yaserin kontratı bitti...
ferdi içinde alt yapı dan 2 oyuncu verdik...

meiraya 4.5 milyon euro verdik diye çıkan haberler vardı ancak adnan sezgin bunu yalanladı daha sonra transferin 2.5 milyon euro ya gerçekleşdiği açıklandı...

ama bu sadece bonservis bedeli...
zaten Adnan Polat ında açıkladığı bonservis bedeli için ayrılan paraydı..

hepsini bir yana bırakırsak Zaragoza Galatasaray'ın Oliveira için 11 Milyon Euro vermeyi kabul ettiğini açıklamasıda zaten forvet için ayrılan bütçeyi gayet net ortaya koyuyor...

Adnan Başkan şampiyonluk partisinde 3 tane tecrübeli yıldız alacağım sözünü vermişdi...
1- Kewell
2- Meira
3- ???
yani 10-12 Milyon Euro arası bir forvet her an alınabilir...hazır olmak lazım...:)

3. Morgan de Sanchis

Bu da demek oluyor ki alınacak forvet genç olabilir.

Emurafu
01.Ağustos.2007, 07:23
Alparslan Erdem'de heran sözlesme imzalayabilirmiş..Bremenli taraftarlar satılmasını istemiyor..Gelecegin yıldızı diyorlar..Onlara göre bu transfer bitmiş..

UlquioRRa
01.Ağustos.2007, 07:30
Alparslan Erdem'de heran sözlesme imzalayabilirmiş..Bremenli taraftarlar satılmasını istemiyor..Gelecegin yıldızı diyorlar..Onlara göre bu transfer bitmiş..

Buyrun forumları::

http://forum.werder.de/showthread.php?t=964&highlight=erdem

Ümit Milli Takımımızda görev almış. Galiba Ümit Davala istedi bu oyuncuyu. Hakan Balta'nın yanına iyi bir alternatif olur. Ama öyle denildiği gibi geleceğin yıldızıysa gelmesin bize Avrupa'da devam etsin.

Emurafu
01.Ağustos.2007, 07:33
(Aceto)Bülent Timurlenk Abimizin Sanctis Hakkında Yazısı !!!Okumanızı Tavsiye Ediyorum;)

’’De Sanctis hakkında ilki 9 gün önce olmak üzere 3 post yazmışım. Bu da 4 oldu. "Galatasaray bu kaleciyi alırsa 12’den vurur" ile bitiyordu ilk post. Evet Cech, Casillas, Buffon ayarında kaleci değil. Transfer sezonu boyunca manşetler, santrforda çıtayı Ronaldo, Adriano, Eto’o; ön liberoda Xabi Alonso, Senna’ya, stoperde X’e, sol açıkta Y’ye koyarsa ; böyle adamlar geldiğinde de taraftar elbette ki memnun olmaz: "Ama adam Sevilla’nın yedek kalecisi?". 1. kalecisi Palop da 35 yaşında! O mu gelseydi! De Sanctis’i nereden biliyoruz? Udinese’den. Yabancı medya takibini hiç saymıyorum; Türkiye’de 9 yıldır Serie A maçları naklen yayınlanıyor. Sezonda büyüklerle oynadığında en az 5-6 Udinese maçı seyretmiştir futbolsever. De Sanctis de en az 20 maçta gelmiştir ekrana. Bir kaleciyi tanımak için yeterli mi? Değilse başka referanslara bakmak lazım. Bir kaleciye en kolay çamur atmanın yolu "yan toplarda iyi değildir" demektir. Nereden biliyorsun kardeşim? Cepheden gelen geçeni içeri tokatlayanlar nasıl kaleci peki? De Sanctis yan toplarda kötü falan da değil bu arada. Udinese her sezon İtalya’da "7 Kızkardeşler" diye bilinen büyüklerle kapışan ve 5-9 arasına oynayan bir takım. Kaç gol yediği istatistiğinden kaleci kalitesi mi anlaşılır? De Sanctis sezonda kaç maça çıkmış, ona bakmak yeterli. Peki De Sanctis’in karnesi neden pekiyi? Bu adam milli takımda 3 farklı teknik direktörün de (Trapattoni, Lippi, Donadoni) onayını almış, İtalyan milli takımının Buffon arkasında 2 ya da 3. kalecisi. İtalya’da kaleci israfı yoktur takımlarda. Biraz hafızayı yoklarsak birçok takımın yıllardır aynı kalecilerle oynadığını yazarız bir kenara. Peki De Sanctis neden Sevilla’ya gitti? Daha çok para kazanmak için! Peki Sevilla Palop varken onu neden aldı? Şampiyonlar Ligi’ne iki kaliteli kaleciyle girip işi sağlama almak için. Peki De Sanctis La Liga’yı bırakıp neden Galatasaray’a geliyor? Bir, 1. kaleci olmak ve İtalyan milli takımındaki yerini kaybetmemek için. İki, Galatasaray, Sevilla’dan daha iyi para verdiği için. Kewell, Meira ve De Sanctis. Adnan Sezgin şimdi santrfor peşinde. Alacağı adam; 3 As’ı kareye tamamlar. Eksik olan kupa ası!’’

ShevAnil
01.Ağustos.2007, 07:40
Güzel bir Yazı Olmuş Ben Gerçekten Muhteşem Bitiriciliği Olan Bir Santrafor alacağımızı Düşünüyorum..

attiilla
01.Ağustos.2007, 07:50
Güzel bir yazı dediğim gibi güzel günler bekliyoruz güneşli günler

Emurafu
01.Ağustos.2007, 08:09
Can Birsay
SABREDEN KAZANIR!

Serie A ekiplerinden Udinese'de oynadığı dönemde çok başarılı bir performans sergileyan Morgan de Sanctis, Sevilla'ya gerçekleştirdiği yanlış transferden 1 sene sonra geri döndü ve bu dönemde sadece 7 maça çıktıktan sonra Galatasaray'ın yeni kalecisi oldu.

24 Temmuz'da saat 14:18'de yayımlanan "Galatasaray'ın yeni kalecisi" başlıklı yazımda De Sanctis'in sarı-kırmızılı ekibin kalesini koruyacağını ifade etmiştim. Galatasaray İtalyan file bekçisini alarak oldukça iyi bir transfere imza attı. De Sanctis, bugüne kadar yan toplarda dertli olduğunu düşündüğüm Galatasaray kalesinin derdine son verecek biri. Sanctis hırsı ve refleksleriyle önemli bir isim.

Yetenekli Türk kalecilerimizden Aykut ve Orkun'un Morgan'ın arkasında çok iyi pişeceklerini düşünenler yanılacak. Zira Aykut bir hazırlık maçının ardından "Chech'i alırlarsa değer" şeklindeki ifadesiyle yeni bir kaleci transferine sıcak bakmadığını belirtmişti. Ama sabretmeleri lazım.

Bu arada Aykut ve Orkun'un yetersiz kalacağını düşünenler de Galatasaray'ın geçen sezon 23 golle Süper Lig'in en az gol yiyen takımı olduğunu unutmamalı. Ama ben de Aykut'a rağmen sarı-kırmızılı ekibin Morgan de Sanctis'i alarak iyi bir iş yaptığını düşünüyorum. Udinese'de 194 maça çıkmış olan İtalyan kesinlikle uluslararası derecede başarılı bir isim.

Sevilla'daki kariyerinde Palop'un arkasında kalmış olmasına rağmen 2008 Avrupa Şampiyonası için Donadoni tarafından İtalya Milli Takımı'nın kadrosuna alınan Sanctis, 2006 Dünya Kupası'nda Lippi tarafından sürpriz bir şekilde kadro dışında tutulmuştu.

Kariyerine Serie B'de başlayan De Sanctis gösterdiği üstün performansla Juventus'a transfer oldu. Ama ilk 11 hayalleri dönemin önemli isimlerinden Angelo Peruzzi ve Michelangelo Rampulla'ya takıldı. 1999'da patlama yapacağı Udinese'ye transfer oldu. 2002-2003 sezonu İtalyan için dönüm noktası olurken, ilk 11'i ele geçirdi. De Sanctis en fazla 180 kez çıkabileceği Serie A maçından 174'ünde takımının kalesini korudu. 16 kez de Avrupa Kupalarında kaleye geçen De Sanctis, Udinese ile Şampiyonlar Ligi'nde boy gösterdi.

Mart 2005'te İtalya Milli Takımı'na çağrıldı Sanctis. İlk maçı 0-0'lık İzlanda sınavıydı. Bu maçtan 7 ay sonra Dünya Kupası elemelerinde Moldova'yı 2-1 yendikleri karşılaşmada kaleye geçti. La Liga'ya transferi ise tam bir fiyasko oldu. Palop'un arkasında kaldı ve sadece 7 maçta forma giyebildi. Ama buna rağmen İtalya Milli Takımı kadrosunda yer almayı başardı.

De Sanctis 2008 Avrupa Şampiyonası'na çağırılmayı beklemiyordu. Ne de olsa bir sezonda sadece 7 maça çıkmıştı ama Donadoni onu kadroya aldı. O da bu şaşkınlıkla, "Takım çantasını bile taşıyacak olsam turnuvaya gideceğim için çok mutluyum" dedi.

De Sanctis bir takım üyesi olmayı çok iyi bilen, mütevazi ve başarılı bir isim. Her ne kadar Aykut ve Orkun bu duruma bozulacak olsalar da, yeni takım arkadaşlarından her dersi alarak Galatasaray'a bağlılıklarını göstermeleri lazım. Sanctis de Udinese'ye transfer olduğunda yedekti ve ilk 11 için 2 sezon bekledi. 31 yaşındaki Sanctis'in arkasında sabreden kişi uzun yıllar Galatasaray'ın kalesini korur. Olaya İtalyan kalecinin gözünden bakacak olursak; Sanctis, Sevilla hüsranının ardından Galatasaray tercihini yaparak hem ilk 11'i hem de Şampiyonlar Ligi'ni cebe koymuş oldu.

12-13 Ağustos'ta Şampiyonlar Ligi 3'üncü ön eleme turu maçına çıkacak olan Galatasaray'ın 7 Ağustos'a kadar kesin kadrosunu UEFA'ya bildirmesi gerekiyor. Kewell, Meira ve Sanctis'ten sonra bir forvet ve bir sağ bekle anlaşılabilir.

Galatasaray, Fenerbahçe ve Trabzonspor'un gerçekleştirdiği transferler kesinlikle çok heyecanlı bir sezona doğru yol aldığımızın kanıtı. Beşiktaş'ın transferleri beklenen patlamayı yapmadı ama siyah-beyazlılar hazırlık maçlarında Schalke dahil rakip tanımadan yola devam ediyor.

Haberturk spor editörü

Revolution
01.Ağustos.2007, 16:46
3. Morgan de Sanchis

De Sanctis'in yıldız olduğunu düşünmüyorum sadece kaliteli..Ben Voronin diyorum..Hazır Liverpool Robbie Keane'i almışken Voronin'i alabiliriz.Alamasak bile De Sanctis gibi kiralayabiliriz bence.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
"ASLAN OLUYORUM"

1 Ağustos 2008 09:49

http://www.maraton.com.tr/qHUsMbuK28cYW/images/news_images/51857_1_080801094957.jpg

Galatasaray’ın sürpriz bir şekilde transferi için harekete geçtiği Alpaslan Erdem, bu konuda noktayı Fanatik aracılığıyla koydu.

Werder Bremen’in 1988 doğumlu sol beki, “Kulüpler arasındaki görüşmeler sürüyor. Büyük oranda anlaşma sağlandı. Artık küçük detaylar konuşuluyor. Bana göre bu iş yüzde 99 bitti.

1 hafta içinde tam anlamıyla uzlaşma olacağını düşünüyorum. İstanbul biletimi alıp, Türkiye’ye dönmeme az kaldı diyebiliriz. Evet, Aslan oluyorum” diye konuştu. Alpaslan geldikten sonra Volkan Yaman’ın gönderileceği öğrenildi.

(Fanatik):zuhaha

Onurap
01.Ağustos.2007, 18:05
Solbek neden alıyoruz ya sağ bek oyuncumuz yok..

Hugo
01.Ağustos.2007, 18:11
Volkan neden gönderiliyor yahu.

Revolution
01.Ağustos.2007, 18:12
Zaten forvet gerekirken solbek almak saçmalık olur.Haberin kolpa olduğu zaten Volkan Yaman gönderilecek denmesinden belli zaten kaynak Fanatik.

PesimiSTyLa
01.Ağustos.2007, 19:18
'Kadıköy'e giderim ama...'

Aslan'ın genç yıldızı Arda Turan, Fenerbahçeli taraftarların açtığı "Emre bitti, sıra Arda'da" pankartına FANATİK aracılığıyla en net cevabı verdi.
1.8.2008

Herkesin hayali o
Euro 2008’de ortaya koyduğu nefis futbolla adını tüm Avrupa’ya ezberleten Arda Turan, Fenerbahçeli taraftarların da transferdeki 1 numaralı gözdesi haline geldi. Galatasaray’dan ayrıldıktan sonra Inter ve Newcastle United’da sakatlıklarla boğuşan Emre Belözoğlu’nun Sarı-Lacivertli ekiple sözleşme imzalamasından feyz alan taraftarlar, MTK maçında, “Emre bitti, sıra Arda’da” pankartı açmıştı. Fenerbahçeliler’in bu dileğine Arda, FANATİK aracılığıyla yanıt gönderdi.

‘Üzmeyeceğim...’
Yıldız futbolcu, Fenerbahçe’ye transfer olup olmama ihtimali ile ilgili olarak şu ifadeyi kullandı: “Kadıköy’e giderim; ama sadece deplasmana!..” Konu hakkındaki en net cevabı veren Arda, sözlerini şöyle sürdürdü: “Galatasaray benim ailem, yuvam, her şeyim... Defalarca söyledim, yine tekrarlıyorum. Aslantepe’deki yeni stadımıza Galatasaray formasıyla çıkmadan hiçbir yere gitmem. Ben doğuştan, ölene kadar Galatasaraylı’yım. Beni sevenleri asla üzmeyeceğim...”

Raşit ALTUN

Nedvedmania
01.Ağustos.2007, 19:29
Bende ciddi ciddi okuyordum :n: iyi yapıştırmış lafı :n:

kral_67
01.Ağustos.2007, 21:14
3. Morgan de Sanchis

genç transferi yapılmayacak bu sene eğer de sanchis yıldızdır diyosan 4. yıldızı bekleyelim...

C h A o S
01.Ağustos.2007, 21:17
Lincoln'e talip varmış.Bence hemen satalım.Zaten habire sakatlanıp duruyor.

Lincoln'e talip var!
Almanya'da yayın yapan Kölner Express Gazetesi, Bundesliga ekiplerinden Wolfsburg'un Lincoln'a talip olduğunu yazdı.

Almanya Birinci Futbol Ligi (Bundesliga) takımlarından WfL Wolfsburg'un Galatasaray'ın Brezilyalı yıldızı Lincoln'e talip olduğu iddia edildi. Almanya'da yayın yapan Kölner Express Gazetesi konuyla ilgili haberinde, Sarı-kırmızılılar'da beklentileri karşılayamayan Lincoln'ün yeniden Bundesliga'ya dönmek istediği iddia ederken, Bundesliga ekiplerinden WfL Wolfsburg'un Brezilyalı futbolcuyla ciddi şekilde ilgilendiğini ve bu oyuncuyu kadrosuna katmayı çok istediğini okurlarına aktardı.

Gazete, Lincol'ün geçtiğimiz sezon Galatasaray'ın eski teknik direktörü Karl-Heinz Feldkamp'la sorunlar yaşadığı için beklentilerini karşılayamadığını, bu yılda daha sezon başlamadan aldığı rekor cezayla da takımdan ayrılmayı kafasına koyduğunu okurlarına aktardı.

Kaynak : İHA

attiilla
01.Ağustos.2007, 21:22
Bu onlara iyi bir cevap olmuştur sanırım,boşuna sevinmesinler paranın satın alınamayacağı şeyler vardı,işte oda Galatasarayımzıdır..

Hugo
01.Ağustos.2007, 23:33
Oliveira Sözleşme yeniliyormuş..

Galatasaray'ın transfer gündemindeki oyunculardan olan Brezilyalı forvet Ricardo Oliveira büyük ihtimalle Real Zaragoza ile sözleşme yenileyerek kulübünde kalacak.

İspanyol Marca gazetesinde bugün çıkan haberde, Real Zaragoza'nın büyük hissedarları Agapito Iglesias ve Augusto Castro'nun Pazartesi günü Oliveira'nın menajeri ile bir araya gelerek oyuncuya ekonomik olarak çok daha iyi şartlarda bir sözleşme önereceği ifade edildi.

Oliveira'nın bu teklifi kabul etmesi durumunda Galatasaray ya da başka bir takıma transferi neredeyse imkansız hale gelecek.

Onurap
01.Ağustos.2007, 23:34
Şu lincolnden kurtulalım yaa :)

ShevAnil
01.Ağustos.2007, 23:49
Katılıyorum Lincoln'üde Okadar Çok Seven varki Nesini Bukadar Beğeniyorlar Anlamıyorum adam 1 Maç var 4 maç yok 2 maç var 8 maç yok...

PesimiSTyLa
02.Ağustos.2007, 01:03
HUZURLARINIZDA MORGAN DE SANCTIS!.

DÜNYANIN EN İYİ KALECİLERİ; İTALYANLAR...

Dünya futbolunda İtalyan kalecilerin yeri farklıdır. Dino Zoff, Walter Zenga ve Gianluigi Buffon 3 farklı jenarasyondan dünyanın en iyi kaleci ünvanını alan 3 farklı İtalyan’dır. Ayrıca Zoff ve Buffon Dünya Kupası şampiyonlukları yaşarayak ülkeleri için birer efsane haline geldiler . Diğer unutulmaz İtalyan kaleciler arasında Gianluca Pagliuca, Stefano Tacconi ve Angelo Peruzzi’ yi sayabiliriz

AYKUT KÜSMEMELİ...

Galatasaray analizlerimi okuyanlar anımsayacaktır ki kaleci transferini Sarı-Kırmızılılar için 3. planda görmekteydim ve Aykut’ a güvenilebileceğini belirtmiştim. Açıkcası Itandje ve Sorensen isimleri içime sinmemişti. Ama bu isim De Sanctis olunca konuya farklı bir açıdan bakmaya başladım. Çünkü 31 yaşındaki Morgan De Santcis her yönüyle harikulade bir kaleci. Eğer Aykut küsmezse, kendini her zaman hazır tutup çalışırsa, De Sanctis’ den çok şeyler öğrenebilir.

TRANSFER DURUMU KARMAŞIK...

Galatasaray’ın yeni kalecisi Morgan De Sanctis İtalya’nın son yıllarda yetiştirdiği en iyi kalecilerden biri. 8 sezon Udinese ile Serie A da çok başarılı bir performans gösteren tecrübeli file bekçisi, takımının tarihinde ilk defa Şampiyonlar Ligi’ ne kalmasında büyük rol oynadı. 2007-2008 sezonun başında maaşını yetersiz bulduğu için, FIFA’nın 17. maddesini kullanarak sözleşmesini tek taraflı fesh etti ve İspanya nın Sevilla takımına transfer oldu. 17. madde 28 yaş üstü sözleşmeli oyunculara, kontratlarının kalan kısmında alacakları ücreti ödemeleri karşılığında serbest kalma hakkı tanıyor. Karmaşık olan bu durumdan dolayı Sevilla-Udinese-De Sanctis üçgeni FIFA’lık oldu. Cimbom ise bu işlere hiç bulaşmadan tecrübeli kaleciyi Sevilla’dan 1 sezonluğuna kiraladı.

DE SANCTİS PALOP’TAN DAHA İYİ...

De Sanctis’in Sevilla’nın 1. kalecisi Andres Palop’tan daha iyi olduğunu düşünüyorum. Palop, Sevilla halkının çok sevdiği bir oyuncu. 2 sene üst üste kazanılan UEFA kupalarında gerek kurtardığı penaltılarla, gerek final maçında attığı 75 metrelik gol pasıyla, gereksede takımı elenirken uzatmanın son dakikasında Lucescu’nun takımı Shaktar Donetsk’ e attı golle turu alan Palop, Sevillalılar için efsane oldu. Tüm bu etkenlerden dolayı geçen sezon fazla maç oynamayan De Sanctis, takımında yedek olmasına rağmen İtalya’nın Euro 2008 kadrosuna çağırılan 3 kaleciden biriydi. Hazırlık kampında gösterdiği üstün performansla göz doldurdu ve çok formda olduğunu gösterdi. İtalyan medyası 2. kaleci Amelia’dan daha iyi olduğu için Buffon’ un 1. yedeğinin De Sanctis olması gerektiğini yazdı. Ayrıca De Sanctis, 2006 yılında Dünya Şampiyonu olan Italya’ nında 3 kalecisinden biriydi. Geleneksel olarak Italyan Milli Takımı’nın kalecileri Serie A da oynayan kalecilerdir. Son yıllarda Italya dışında oynayan tek İtalyan kaleci Monaco’nun kalecisi Flavio Roma’ydı. Fakat Roma milli takım seviyesine çıkmayı başaramadı. De Sanctis ise Sevilla’dan milli takıma çağırılarak bir ilke imza attı. Bakalım bu konuda ki başarısını Galatasaray’da da sürdürebilecek mi?

İTALYAN KALECİNİN TEKNİK ÖZELLİKLERİ...

1. 90m boyunda ki Morgan De Sanctis, yüksek top hakimiyeti çok iyi olan bir kaleci. Mondragon’ a benzer olarak defansıyla sürekli konuşan ve çizgide kalmayı seven bir file bekçisi. Cepheden gelen toplarda da aynı yan toplarda olduğu gibi çok başarılı olan İtalyan kaleci, oyuna sürekli konsantre olmasıyla tanınıyor. Ayrıca refleksleri, sezgileri ve zamanlaması üst düzeyde. Ayaklarını ise mükemmel kullandığını söyleyemem, bu konuda standart olduğunu düşünüyorum. Italyanların meşhur gazetesi “Gazzetta” nın futbol yorumcuları De Sanctis’i karizmatik ve çok teknik bir kaleci olarak değerlendiriyor. Çok istikrarlı ve takım arkadaşlarına güven veren İtalyan file bekçisi Galatasaray’ın bu sezon koyduğu yüksek hedeflerle tam olarak uyuşan bir transfer. Sarı-Kırmızılılar sadece 1 sezon değil, daha uzun seneler De Sanctis’le beraber olmanın yollarını şimdiden düşünmeli ve bulmalıdır.

MARATON.COM.TR ÖZEL
ANALİZ: EMRE UTKUCAN

Universal
02.Ağustos.2007, 02:10
Galatasaray, Avrupa Kupaları için mutlaka bir yabancı kaleci alması şartı ve bunun içinde Afrika'dan veya Güney Amerika'dan bir kaleci getirmedikleri için teşekkür ediyorum. İtalyan kalecinin tecrübesi Galatasaray'a yetecektir ve Galatasaray defansıda rahat bir oyun sergileyecektir. Çünkü; arkadaki isimine güvenecektir.

Lincoln'e talip var ise derhal satılmalı. Takım baştan aşağı iyi bir şekilde kuruldu ve tek huzursuzluk Lincoln yaratıyor. Lincoln'e maaş verileceğine kelepir fiyatada satılsa mutlaka satmalı yerine kim alınır bilmem ama; takımda durmasından iyidir.

Revolution
02.Ağustos.2007, 02:15
De Sanctis'in klibini izledim de gerçekten sempati duydum..Nedved'in topunu çıkardığı pozisyona bittim.Bence forvet bize şart ve alacağız da.

UlquioRRa
02.Ağustos.2007, 02:19
De Sanctis'in yıldız olduğunu düşünmüyorum sadece kaliteli..Ben Voronin diyorum..Hazır Liverpool Robbie Keane'i almışken Voronin'i alabiliriz.Alamasak bile De Sanctis gibi kiralayabiliriz bence.

genç transferi yapılmayacak bu sene eğer de sanchis yıldızdır diyosan 4. yıldızı bekleyelim...

Yönetim 3 yıldız isim alacağız demedi, 3 tecrübeli oyuncu alacağız dedi. De Sanchis de fazlasıyla tecrübeli. Bu da demek oluyor ki forvet transferi genç olabilir. Ayrıca Voronin'i neden bu kadar istiyorsunuz. Hiçbir özelliği yok.

attiilla
02.Ağustos.2007, 02:21
Şu lincolnden kurtulalım yaa :)

Lincoln gibi bir oyuncu bize 10 senede bir gelir değerini bilelim biraz sabredin.Bunları diyeceğinize Anadoluy takımlarının sert oynamalarına zeminlerine laf edin.Lütfen biraz anlayış ve sabır:)

Sekopej
02.Ağustos.2007, 02:56
attiilla

Bu sana son uyarımdır, bu halini sürdürmeye devam edersen okur grubuna alınırsın. Bu şekilde mesajlar atanların başlarına neler geldiğini ufak bir araştırma yaparak bulabilirsin. 1 olur 2 olur affedebiliriz ama bu artık devamlı olmaya başlarsa biz de gerekeni yaparız.

Art niyetli olmadığını ve bilerek ortamı germediğini düşünüyorum. Takım sevgisi çok fazla olduğunda böyle şeyler olabiliyor, sadece biraz daha dikkatli olmanı öneriyorummesaj atarken.:)

Revolution
02.Ağustos.2007, 03:45
Lincoln kesinlikle yollanmamalı..Arda-Lincoln-Kewell 3'lüsü çok iş yapacak bu sene;)

PesimiSTyLa
02.Ağustos.2007, 04:12
Galatasaray Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin, sarı kırmızılı takımın, Hoffenheim ile oynayacağı hazırlık maçı öncesinde transferle ilgili çar***ı açıklamalarda bulundu.

Morgan de Sanctis transferinden sonra artık son bir adımlarının kaldığını söyleyen Adnan Sezgin şöyle konuştu:

“Kaleciyi de bitirdik son bir adımımız kaldı. Onu gerçekleştirmek istiyoruz. Ancak istediğimiz oyuncuları alabilmek öyle kolay değil. Onun için biraz sabır rica ediyoruz. Bayağı güçlük yaşıyoruz. Futbolcuyu ve kulübü istediğimiz şartlara çekmeye çalışıyoruz. Bunları aşmaya çalışıyoruz. Umarım bir iki gün için transferimizi açıklarız”

Revolution
02.Ağustos.2007, 04:13
Haydi inşallah iyi bir forvet de gelsin artık da Şampiyonlar Ligi'yle,lige odaklanalım.

Emurafu
02.Ağustos.2007, 05:28
Haldun üstünelde müjdeyi verdi..2 kişi alabiliriz dedi..İnsallah biri sag bektir:)

Emurafu
02.Ağustos.2007, 05:37
7 Agustos'ada az kaldı..Böylece nöbetlerde sona erecek:)

De Sanctis'te geri sayım başladı

Galatasaray'ın Sevilla'dan kiraladığı yeni kalecisi Morgan de Sanctis'in takıma katılması için sayılı saatler kaldı.

Geçen sezon İspanya'nın Sevilla kulubünde oynayan Morgan de Sanctis'i renklerine katan Galatasaray'ın yeni transferi yarın Almanya'ya giderek takımdakı yerini alacağı belirtildi.

31 yaşında olan İtalyan kaleci Morgan de Sanctis Almanya'ya hareket etmeden önce son tatil gününü ailesinin yaşadıgı Chieti şehrine yakın Guardiagrele kasabasında geçirdiği öğrenildi.

Tecrübeli kaleci, İtalya'nın çeyrek final oynadığı 2008 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda, kadrodaya Donadoni tarafından dahil edilmiş ancak oynama şansı bulamamıstı.

Bu arada yarin Galatasaray'ın Almanya kapmına katılacak olan İtalyan kaleci resmi tanıtım yapılmadığı için su an basına da açıklama yapamıyor. İki gün takımla çalısacak olan İtalyan kaleci için resmi tanıtım ve imza törenin salı günü İstanbul'da yapılması bekleniyor.

Bu tanıtım öncesi basına konuşması imkansiz olduğu için Italyan kaleci sadece "İstanbul'da ve Galatasaray'da oynayacağım için mutluyum" şeklinde düşüncelerini dile getirdi.

(Dündar Keşaplı - Lig TV İtalya)

Revolution
02.Ağustos.2007, 06:17
De Sanctis'in klibini izleyince hayran oldum..Bakalım nasıl performans gösterecek ama formunu yakalarsa kimse onu o kaleden çıkaramaz. ;)

Belgorth
02.Ağustos.2007, 06:40
Ben bu transferlerden sonra Haldun Üstünel'in FM oynadığını düşünmeye başladım açıkcası :)

Emurafu
02.Ağustos.2007, 07:23
ADNAN SEZGİN'DEN OLİVEİRA SİNYALİ

Kewell, Meira ve Morgan de Sanctis in transferlerinden sonra sadece iyi bir golcü transferi kalan G.Saray da Adnan Sezgin, Hoffenheim maçından önce yaptığı açıklamada son bir adımlarının kaldığını belirtti.. ADNAN SEZGİN'İN AÇIKLAMALARI ARASINDAKİ GİZLİ ŞİFRE OLİVEİRA'YI İŞARET EDER GİBİYDİ..

Adnan Sezgin “Kaleciyi de bitirdik son bir adımımız kaldı. Onu gerçekleştirmek istiyoruz. Ancak istediğimiz oyuncuları alabilmek öyle kolay değil. Onun için biraz sabır rica ediyoruz. Bayağı güçlük yaşıyoruz. Futbolcuyu ve kulübü istediğimiz şartlara çekmeye çalışıyoruz. Bunları aşmaya çalışıyoruz. Umarım bir iki gün için transferimizi açıklarız” şeklinde konuştu.

BRANDAO ÇANTADAYDI..
Turkspor.net in sürekli yazdığı gibi Brandao çantadaydı. Ancak Skibbe ve G.Saray da futbolun patronları Oliveira için sonuna kadar gideceklerdi.. Eğer G.Saray Brandao da karar kılmış olsaydı, Sezgin bu şekilde konuşmaz ve biraz daha sabır demezdi..

Nitekim Adnan Sezgin 'in "İstediğimiz oyuncuları alabilmek o kadar kolay değil, Biraz sabır rica ediyoruz" sözleri OLİVEİRA da acaba sona mı gelindi? sorusunu akıllara getirdi..

SKİBBE, MEİRA, SANCTİS de olduğu gibi turkspor.net haberin peşinde..

TURKSPOR

Ligtv şimdi gece haberlerinde söyledi..Alparslan ile anlşmısız..1 veya 2 gün içinde kampa katılacakmış..

Ümit davala'nın ısrarla istedigi oyuncu idi..

kral_67
02.Ağustos.2007, 09:04
Yönetim 3 yıldız isim alacağız demedi, 3 tecrübeli oyuncu alacağız dedi. De Sanchis de fazlasıyla tecrübeli. Bu da demek oluyor ki forvet transferi genç olabilir. Ayrıca Voronin'i neden bu kadar istiyorsunuz. Hiçbir özelliği yok.

şampiyonluk partisinde 3 yıldız alacam dedi...:)
kulağımla duyduğuma mı inanayım sana mı...:D

JunkChorn
02.Ağustos.2007, 09:06
Meira - Kewell eğer bunlar iki yıldız işte eğer size göre değilse :)

Selman Ozturk
02.Ağustos.2007, 11:19
İyi bir kaleci olmak için ne yazık ki sadece yetenek yetmiyor. Kalecilerin en büyük gereksinimlerinden biri de şüphesiz ki tecrübe dediğimiz olgudur. De Sanctis hem oldukça yetenekli hem de tecrübeli bir kalecidir. Öyle zannediyorum ki Aykut'un da durumu düşünülerek kiralama yoluna gidildi.Baştan sona doğru transfer ve doğru yöntemler uygulandı. Akıllı transfer politikasından dolayı Galatasaray yönetimi tebrikleri hakediyor...

klasgs
02.Ağustos.2007, 11:31
De sanctis zaten kendini ispatlamış tek şansızlıgı milli takımda buffonnun olması:icon_biggrin: bu arada lincolnun gitmesini istemiyorum yapacak cok seyi var ben inanıyorum ve cok fazla guveniyorum.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
http://www.fotomac.com.tr/2008/08/02/im/2BCC80C02768C04FB6EEDFA5b.jpg http://www.fotomac.com.tr/i/1_pix_beyaz.gif http://www.fotomac.com.tr/i/1_pix_beyaz.gif http://www.fotomac.com.tr/i/_spacer.gif Lincoln gidiyor Grafite geliyor

G.Saray'ın sorunlu yıldızı Lincoln'e Almanya'nın Wolfsburg kulübü talip oldu. Sarı-kırmızılı ekip, Brezilyalı yıldızı verip karşılığında Grafite'yi almak istiyor. Teknik direktör Skibbe ise Lincoln'ün elden çıkarılmasına karşı.

Al Lincoln'u ver Grafite'yi

Galatasaray'ın Brezilyalı yıldızı Lincoln'e Almanya'dan talip var. Alman basınında Kölner Express gazetesi, Wolfsburg'un sambacıya talip olduğunu yazdı. Haberde, sarı-kırmızılılarda beklentileri karşılayamayan Lincoln'ün Bundesliga'ya dönmek istediği belirtildi.

Lincoln'ün ailesini Almanya'ya göndermesi kafalarda soru işaretleri bırakırken, http://ads.sabah.com.tr/adserver/view.ads?d2hhdD16b25lOjI1NyZhbXA7bj1hZjU3ODQ1NA%3D %3D (http://ads.sabah.com.tr/adserver/click.ads?n=af578454)
sarı- kırmızılı yönetimin ise Lincoln'e karşılık, Wolfsburg'tan Brezilyalı golcü Grafite'yi isteyeceği öğrenildi. Öte yandan teknik direktör Michael Skibbe ise Lincoln'ün satılmasını istemediği edildi. Kaynak: fotomac

sakary Ali
02.Ağustos.2007, 18:01
bence gs satmalı lincoln'u lincoln'un tavırlarından kalmak istemediği belli oluyor

Revolution
02.Ağustos.2007, 18:16
Lincoln giderse orta saha çöker..Arda-Lincoln-Kewell 3lüsü bozulmamalı..Alparslan Erdem gelirse geldiği gibi kiralanır büyük ihtimal.Volkan Yaman'ı harcamayız.Kaynağın fotomaç olması da zaten büyük bir kolpalık içeriyor. :)Oliviera'yı alalım veya Grafite'yi kapatalım transfer sezonunu.Bu haberlerden biz de bıktık.Düşünün yöneticilerle futbolcuları.;)
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
http://www.webaslan.com/images/haber/2006/HaldunUstunel001_0208.jpg

"1-2 takviye daha yapacağız"

Galatasaray Futbol Komitesi üyesi Haldun Üstünel, diğer takımlarla karşılaştırdıkları zaman kurayı olumlu karşıladıklarını söyledi. Üstünel rakiplerini çok ciddiye almak istediklerini belirterek, "Herşey yeni başlıyor. Bizim hedefimiz sarı kırmızılı renkleri Şampiyonlar Ligi'nde dalgalandırmak. Bu amaçla yola çıktık ve şampiyon kadromuza gerekli takviyeleri yaptık. Kısa zaman içerisinde 1-2 takviyemiz daha olacak. Amacımız önce şampiyonlar ligine kalmak sonra ilerleyebildiğimiz kadar ilerlemek. Steaua Bükreş Romanya'nın önde gelen kulüplerinden biri. Rakibimizin gücünü biliyoruz. Milli takım seviyesinde oynayan 7-8 oyuncuları var. Zor bir maç olacak. Bizim handikabımız onların lige daha erken başlaması. İlk maçı sahamızda oynayacak olmamız nedeniyle iyi bir sonuçla ayrılmamız gerekiyor. Yüksek bir moralle Romanya'ya gitmek istiyoruz" dedi.
Üstünel, ayın 7'sinden önce son transferleri de gerçekleştirmek istediklerini ifade ederek, "Elimizden geleni yapacağız. Transfer edeceğimiz oyuncu sayısı birden fazla da olabilir. Werder Bremen'in Türk oyuncusu Alparslan Erdem de gündemizde olan oyunculardan. Transfer konusunda en yakın zamanda kamuoyuna da bilgi vereceğiz" şeklinde konuştu.
Galatasaray Futbol A.Ş Genel Müdürü Adnan Sezgin de Şampiyonlar Ligi ön elemesindeki rakipleri Steau Bükreş ile ilgili olarak, "Çok ciddi hazırlanmamız gereken ve bu sene oynayacağımız en önemli müsabaka. Resmi maç oynamadan bu maça çıkacak olmamız bir dezavantaj. Bu dezavantajı ortadan kaldırmak için hazırlık maçları ve hazırlık etabında herşeyin planlandığı gibi gitmesi lazım. Şu ana kadar herşey planlandığı gibi gitti. Rakibimizi de eleyerek Şampiyonlar Ligi'ne katılmak istiyoruz" şeklinde konuştu.
Sezgin sakat futbolcular hakkında ise "sakatlık olması hiç kimsenin gönlünden geçmez. Şansız bir durum. Ama futbolda sakatlık var. Ne zaman dönecekleri belli değil diye birşey yok. Bizde futbolcularımızın sakatlıkları hakkında raporlar var. Umarım hepsi Şampiyonlar Ligi ön eleme müsabakasında hazır hale gelecek" dedi.
Sarı kırmızılı takımın tecrübeli orta saha oyuncusu Ayhan Akman da kurayı değerlendirerek, "Bu sene bizim için önemli olan Şampiyonlar Ligi'ne katılabilmek ve orada da başarılı olabilmek. Süper Lig şampiyonluğu çok önemli ama Galatasaray taraftarın alışkın olduğu gibi bizden Şampiyonlar Ligi'nde de başarı bekliyor. İnşallah Steaua Bükreş'i eleyip Şampiyonlar Ligi'ne kalmak istiyoruz" diye konuştu.
Ayhan yeni sezon hazırlıklarının sürdüğünü ifade ederek, "Milli takımdan da geç dönen arkadaşlarımız var. Tam kadro olarak çok az bir çalışma zamanı bulduk. İnşallah 1 hafta 10 güne kadar en iyi şekilde form yakalayacağız diye düşünüyorum" ifadelerini kullandı.
Hasan Şaş da Steaua Bükreş'in zor bir rakip olduğunun altını çizerek, "Tüm takımlar şampiyonlar ligi'ne kalmak istiyor. Zor kolay takım yok. Tabiki Barcelona gibi takımlar varken Steaua Bükreş'in çıkması iyi ama Steaua Bükreş'de çok iyi bir takım. Geçen sene Şampiyonlar Ligi'nde çok başarılı maçlar oynadı. Bence şanslar eşit Ali Sami Yen'deki maçtan avantajlı bir skor elde ederek Romanya'ya gitmemiz gerek. Bizim handikapımız çok sakatımızın olması. İyi bir takım olabilmemiz için onların da dönmesi lazım. Süremiz çok kısaldı. İnşallah bu 15 günü az hasarla atlatırız ve Steaua Bükreş maçına hazır oluruz" şeklinde konuştu.
Galatasaray Teknik Direktör Michael Skibbe Avrupa Şampiyonlar Ligi3. ön eleme turundaki rakipleri Rumen Steau Bükreş'in çok önemli birrakip olduğunu belirterek, "Ancak rakibe göre daha şanslı olduğumuzsöylenebilir. Biz lige katılmaya daha yakınız. Şu anda eksikoyuncularımız Servet, Kewell, Arda ve Emre de takıma katılınca tamamıylahazır olacağız" diye konuştu.
Kaynak: DHA

02.08.2008

Her026
02.Ağustos.2007, 18:58
Ben bu transferlerden sonra Haldun Üstünel'in FM oynadığını düşünmeye başladım açıkcası :)
Scout ekibi varmış sanırım Galatasaray'ın.Ogan Tarhanda içindeymiş.O adam kesin oynuyordur.Oynamasa bile baya iyi biliyor Avrupa piyasasını.

PesimiSTyLa
02.Ağustos.2007, 18:58
Meksika 1.Ligi ekiplerinden America Kulübü başkanı tarafından yapılan açıklamada, takımın 1.kalecisi Guillermo Ochoa için Galatasaray ve Everton'ın transfer tekliflerinde bulunduğu ama bu iki kulübünde tekliflerinin reddedildiği açıklandı.

2 gün önce Morgan De Sanctis'i kadrosuna katan Galatasaray'ın bu kaleciden önce Meksika'da America kulübünde oynayan 22 yaşında ki Ochoa'ya teklif yaptığı öğrenildi. Ayrıca kaleci için İngiltere Premier Lig ekiplerinden Everton'unda devrede olduğu öğrenildi.

Tekliflerle ilgili olarak Meksika basınına bir açıklamada bulunan America kulübü başkanı Michel Bauer "Ochoa Avrupa deneyimi yaşamadan önce bir sene daha Meksika'da oynayacak. Kendisiyle görüştük ve ona gelen teklifleri kabul etmemesini söyledik. Sonuçta ne biz ne de oyuncumuz kiralık olarak bir transferde istemiyoruz. Zaten kalecimizin bizimle 2010 yılına kadar sözleşmesi var. Ama önümüzdeki yıl istediğimiz ciddiyette bir teklif gelirse transferine izin verebiliriz. O zamana kadar Ochoa, en kötü Aralık ayına kadar America takımının kalesini koruyacak. Daha sonra neler olur, hep beraber göreceğiz" dedi.

OCHOA KİMDİR?

Francisco Guillermo Ochoa

Doğum Tarihi: 13.07.1985
Doğum Yeri: Guadalajara
Uyruk: Mexico
Boy: 180 cm.
Kilo: 72 Kg.
Mevkii: Kaleci
Forma: 1
Lakabı: Memo

ShevAnil
02.Ağustos.2007, 18:59
Lincoln giderse orta saha çöker..Arda-Lincoln-Kewell 3lüsü bozulmamalı..Alparslan Erdem gelirse geldiği gibi kiralanır büyük ihtimal.Volkan Yaman'ı harcamayız.Kaynağın fotomaç olması da zaten büyük bir kolpalık içeriyor. :)Oliviera'yı alalım veya Grafite'yi kapatalım transfer sezonunu.Bu haberlerden biz de bıktık.Düşünün yöneticilerle futbolcuları.;)
Lincoln'e Talip var ise Klüpte Tutulmamalı, derhal Gönderilmeli.. Orta Saha Falanda Çökmez Kaç Maç Oynadıki Lincoln Şampiyonlukta G.Birliği maçınmda Son Dakikalarda Attığı Golden Başka Fayda Sağlamadı..
Sanctis
Sabri Servet Meira Hakan
Linderoth Mehmet Topal(Baris Özbek)
Arda Turan Kewell
Lincoln'Yerine Alınacak Yabancı
Transfer Edeceğimiz Forvet..

Bence Güzel Bir Tatik Olurdu :)

Onurap
02.Ağustos.2007, 19:04
kewel la lincoln kaç maç oynayacakki orta saha çoksün zaten..

Hugo
02.Ağustos.2007, 22:21
Scout ekibi varmış sanırım Galatasaray'ın.Ogan Tarhanda içindeymiş.O adam kesin oynuyordur.Oynamasa bile baya iyi biliyor Avrupa piyasasını.

Ogan Tarhan süper adam ya. Kesin FM'yi karıştırıyordur :p

Yabancı forvet transferinde arayışlarına devam eden Galatasaray hakkında Fransızlardan ilginç bir iddia geldi: “Mevlüt’ü Galatasaray istiyor”

Fransız Basınından L’Equipe’in haberinde Milli Yıldızımız Mevlüt Erdinç’in takımı Sochaux’dan ayrılma ihtimali olduğunu ve bu ihtimali bekleyen 4 kulüp olduğu iddia edildi. Fransa’dan Rennes ve Nice’in listesinde olan Mevlüt’ü Fransa dışından PSV Eindhoven ve Galatasaray’ın istediği iddia edildi.

Haberde Türk yıldızın takımında kalmak istediği belirtilirken Mevlüt’ün de şu sözlerine yer verildi: “Ben takımımla devam etmek istiyorum. Bu konuda yönetimle konuşmak istiyorum ancak bir görüşme yapmış değiliz.”

Yetenekli forvet takımında kalmak istiyor ancak kulübü Sochaux’un yaşadığı finansal sorunlar buna engel olabilir ve genç futbolcu satılabilir.

MARATON.COM.TR

ultraslanerdem
02.Ağustos.2007, 22:27
NE yapalım Mevlüt'ü.Bize diri bi forvet lazım. İnanıyorum ki bu sene iyi bir forvet alacağız..

JunkChorn
02.Ağustos.2007, 22:28
Lincoln'e Talip var ise Klüpte Tutulmamalı, derhal Gönderilmeli..

Kesinlikle katılıyorum ne kadar iyi futbolcu olursa olsun , oynamadıktan fayda getirmedikten sonra ne işe yarar:)

Sadece takım içerisindeki disiplini bozuyor.

klasgs
02.Ağustos.2007, 22:48
zaten mevlüt gelirse türk statüsünde olcagı icin baska bir forvet transferide yapılır benim görüsüm.

Ziya38
03.Ağustos.2007, 00:15
Alpaslan Erdem Galatasaray'da

Kulübümüz Werder Bremen'den Alpaslan Aslan ile 3 yıllık kesin anlamaya varmıştır. Transfer hakkında detaylar ve imza töreni hakkında bilgi Galatasaray.org'dan açıklanacaktır

Hugo
03.Ağustos.2007, 00:25
Alpaslan Erdem Galatasaray'da

Kulübümüz Werder Bremen'den Alpaslan Erdem ile 3 yıllık kesin anlamaya varmıştır.

Güzel haber :)

C h A o S
03.Ağustos.2007, 00:28
Alpaslan Erdem hayırlı olsun.Ama Biz hala forvet transferini bekliyoruz.Umarım beklediğimize değicek bir transfer olucak.

Nedvedmania
03.Ağustos.2007, 00:38
Galatasaray TV de habire alt yazı geçiyor . Hayırlı olur inşallah. Haldun üstünel ilgileniyoruz demişti zaten :)

GeNç KaRTaL
03.Ağustos.2007, 00:41
Haldun Üstünel'in açıklamalarında belirttiği 2 transferden 1 isi herhalde Alpaslan idi.Diğeride büyük ihtimal yabancı forvet..

Oyuncuyu tanımıyorum.Sol bekte oynadığı buradan öğrendim.Gelecek vaad ediyormuş.Büyük ihtimal Ümit Davala'nın talimatıyla alınmıştır.İlerisi için bir transfer.Hayırlı olsun..

anilton
03.Ağustos.2007, 01:21
Alparslan'ı Ümit milli takımda izledim.Çabuk ve pırpır bir oyuncu.Hücuma hızlı çıkışları var.H.Balta'ya iyi bir alternatif olur...

gtTs26
03.Ağustos.2007, 01:33
Volkan Yaman yolcu galiba ?

Melanelf
03.Ağustos.2007, 01:40
Aynı performansı devam ettirirse yolcu bencede :)

Revolution
03.Ağustos.2007, 01:54
Lincoln'e Talip var ise Klüpte Tutulmamalı, derhal Gönderilmeli.. Orta Saha Falanda Çökmez Kaç Maç Oynadıki Lincoln Şampiyonlukta G.Birliği maçınmda Son Dakikalarda Attığı Golden Başka Fayda Sağlamadı..
Sanctis
Sabri Servet Meira Hakan
Linderoth Mehmet Topal(Baris Özbek)
Arda Turan Kewell
Lincoln'Yerine Alınacak Yabancı
Transfer Edeceğimiz Forvet..

Bence Güzel Bir Tatik Olurdu :)

Lincoln'ün yerine 1 tane şuan alabileceğimiz daha iyi bir adam söyle lütfen?

JunkChorn
03.Ağustos.2007, 01:58
Lincoln'ün yerine 1 tane şuan alabileceğimiz daha iyi bir adam söyle lütfen?

Tabiki şu sırada alınamaz ama bu kadar isteksiz iken Galatasaray Takımı babasının çiftliği değilki oturduğu yerden parasını alsın.

ShevAnil
03.Ağustos.2007, 02:02
Lincoln 'ün Yerine 25 maç Oynuyabilicek Bir Adam Alalım Yeterli ;)

Revolution
03.Ağustos.2007, 02:14
Merak etmeyin Lincoln bu sene oynadı oynadı oynayamadı devre arasında yollanır 1 şans daha verin yahu;;)

PesimiSTyLa
03.Ağustos.2007, 02:44
G.Saray’da imzalar atıldı!..

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Almanya’da sürdüren Galatasaray anlaşmaya vardığı Sevilla’nın İtalyan kalecisi Morgan de Sanctis ve Werder Bremen’den transfer ettiği Türk oyuncu Alparslan Erdem ile sözleşme imzaladı. Sarı kırmızılı kulüp Alparslan ile 3 yıllık, De Sanctis ile 1 yıllık kiralık sözleşme imzaladı.

Galatasaray’ın Münih’de kaldığı Marriott Otel’in bahçesinde gerçekleştirilen imza töreninde kaleci Sanctis kendisini yeniden kanıtlama fırsatı verdiği için Galatasaray’a teşekkür ederek, "Bu şansı iyi kullanacağım. Benim transferime emek harcayan Galatasaray, bu emeğinin karşılığını alacak. Kariyerime burada yen başarılar eklemek istiyorum" dedi.

Werder Bremen’den 1 milyon Euro karşılığında transfer edilen Alpaslan Erdem de Galatasaray gibi büyük bir camiaya geldiği için mutlu olduğunu ifade ederek, "Amacım burada kalıcı olmak. Şampiyonluklar yaşamak istiyorum. Transferimde emeği geçen Adnan Sezgin ve Haldun Üstünel’e teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Bu arada Alparslan’ın transferi için Fenerbahçe ve Beşiktaş’ın da devrede olduğu, iki kulüp yetkililerin bu transfer için Almanya’ya gittiği ancak, Galatasaray’ın Alparslan’ın babasıyla anlaşarak, özellikle yardımcı antrenör Ümit Davala’nın çok istediği genç futbolcunun transferini bitirdiği öğrenildi.

Galatasaray Futbol A.Ş Genel Müdür Adnan Sezgin ise uzun uğraşlar sonucu iki önemli transfer gerçekleştirdiklerinin altını çizerek, "Şampiyonlar Ligi’ne liste bildirmek için ayın 7’sine kadar vaktimiz var. Bu tarihe kadar bir transfer daha gerçekleştirmeyi planlıyoruz. Bu dönemde kadromuzu kaliteli isimlerle takviye edip güçlendirmeyi planlıyorduk ve bunu yaptık. Önümüzdeki sene daha az transfer yapacağız. Amacımız kaleteli kadromuzu uzun yıllar oynayacak duruma getirmek" şeklinde konuştu.

Öte yandan yeni transferler Sanctis ve Alparslan sarı kırmızılı takımın bu akşam yapacağı antrenmana da katılacaklar. İki futbolcunun da antrenmanda yer alması için çalışma 15 dakika geç başladı.

02.08.2008
Kaynak : DHA

İsildur
03.Ağustos.2007, 03:38
Çok iyi transferler yapılıyor takımımıza.Bir de sakatlarımız iyileşse,tam takım çalışsak ve artık izlediğimiz maçlarda gerçek GS'mizi görsek...

Revolution
03.Ağustos.2007, 03:39
7sine kadar 1 forvet aldık aldık alamadık Ümit-Nonda-Yaser'e kaldık yani..:)

Emurafu
03.Ağustos.2007, 04:16
7'sine kadar illaki forvet alınacakmış..Merak etmeyin..Yedekte bekletilen biri bile vardır..

Şu karizmatik'e bakın:D:D

http://www.haberturk.com/galeriler/89303/5_k.jpg

http://img258.imageshack.us/img258/6169/tren2.jpg

http://img294.imageshack.us/img294/510/acetomxp2.jpg

http://www.ajansspor.com/galeri/resimler/61635F61695F6361616951626A6B63636B646268A9699589.j pg

Fietra 10
03.Ağustos.2007, 04:34
De Santcis yaşından büyük gösteriyor hatta Skibbe'den bile büyük görünüyor :) Galatasaray iyi iş çıkardı..Forveti de bitirdimi çok daha iddialı olacaklar..

Emurafu
03.Ağustos.2007, 04:42
Yarınki maçta De Sanctic oynaması lazım..Çünkü uyum sorunu biran önce atlatılması lazım..Önündeki Savunmaya alısması lazım..

MaTRaKaN
03.Ağustos.2007, 04:56
bu erdem kimdir bilen ve tanıyan var mı :D

Redrum
03.Ağustos.2007, 05:19
hiç mi fm oynaman sen pazo:D

Onurap
03.Ağustos.2007, 05:40
Dün nondanın kaçırdığı golden sonra forvet almak şart oldu :D sağ bek almamız lazım uğurun ne zaman oynayacağı belli değil.

Revolution
03.Ağustos.2007, 05:43
De Sanctis ne yahu öyle babam gibi..Çok büyük gösteriyor :) Adam gibi forvet alırsak iyi olur gerçekten.

Onurap
03.Ağustos.2007, 06:49
alparslan fenerbahçeliymiş..eski Röportajında yazıyo.. :D

Emurafu
03.Ağustos.2007, 07:04
Şuanda herkez Aykutu eleştiriyor..Aykut Yeni kaleciye hosgeldin falan dememiş..Elini sıkmamış..

Galatasaray’da yıllarca Mondragon’un arkasında görev bekleyen, tam kaleye geçeceği sırada Orkun’un transferi ile yine ikinci plana itilen Aykut, yeni transfer Sanctis’in yanına bile yaklaşmadı.. Moralinin çok bozuk olduğu gözlenen Aykut, antrenman boyunca kimseyle konuşmadı..

Sarı Kırmızılı ekibin diğer kalecisi Orkun ise Aykut’tan daha samimi karşıladığı Sanctis’in yanına giderek elini sıktı ve kendisine hoşgeldin dedi.. Sanctis’in elini sıkarken bile yüzü gülmeyen Orkun’da aynı Aykut gibi antrenman boyunca sessizliğini korudu..

Galatasaray Sanctis’in transferi ile önemli bir hamle daha yapıp kadrosunu güçlendirdi ancak elindeki iki kalecisini belki transfer olarak değil ama moral motivasyon olarak kaybetme tehlikesi ile karşı karşıya kaldı..

TURKSPOR.NET ÖZEL

selam arkadaşlar bugün akşam idmanında Aykut’un yeni kalecimize soğuk davrandığı çok doğru maalesef. ben de oradaydım. hatta kaleci antrenörü Nezihi kendisini uyardı.Alparaslan ilk idmanı olmasına rağmen klasını gösterdi diyebilirim. 7 ağustosa kadar bir forvet ve bir sağ bek daha alınacak.

Aykut'un gitme ihtimali varmış..Volkan kampta çok agırmış..Vasatın altındamış..Alparslan volkanı keser deniliyor..

Aykut’un bu davranışı, diğerlerini nasıl etkiler? İki gün sonra forvet gelince nonda veya ümit ya da yaser küsüp gidecek mi? Yoksa bu işi takım oyunu olarak mı görecekler?

Umarım takıma kötü yansımaz bu olay, özellikle sanctis’e karşı bi cephe durumu söz konusu olmaz. Sakatlıklardan bile çok korktuğum konudur bu. Takımda cepheleşme...

PesimiSTyLa
03.Ağustos.2007, 07:17
Orkun'a nooluyo ki :) Aykut ayıp etmiş.

ShevAnil
03.Ağustos.2007, 07:18
Kaleciler İçin Normal Bir Durum Bence Forvet te 2 Kişi Oynuyabiliyor, Değişerekde Oynuyabiliryor ama Kalede Öyle Değil Eğer Kaleci iyiyse Formdaysa Bir Sezon Boyunca Yedek Bekliyebiliyorsun..

sitte
03.Ağustos.2007, 07:27
Adnan SEZGİN kaliteli bir forvetle ilgilendiklerini belirtti ayrıca Adnan POLAT 15 milyon euro transfere ayrıdık demişti sanırım bu paranın en fazla 5-6 milyon euro sunu harcadık geriye hatrı sayılı bir para kaldı inşallah takımında forma bulan bir yıldız gelir...

Sekopej
03.Ağustos.2007, 07:33
Aykut başkanın kendisine garanti verdiğini ve kaleci transferi yapılmayacağını söylemişti sanırım ve sonra da Buffon ve Cech gelecekse sesimi çıkarmam, bu seviyede kaleci alınmayacaksa kaleciye gerek yok gibi birşeyler demişti.

Kaleci transferinden çok bu davranış onu kırmış olabilir. Devreye takımın büyükleri girip aradaki soğukluğu giderecektir.

sitte
03.Ağustos.2007, 07:45
Açıkçası gelen kalecinin seviyesi onu ilgilendirmez zaten durmak istemeyene Adnan POLAT yol var demişti...

Emurafu
03.Ağustos.2007, 08:06
Sanctis'in ne sucu varki....Varsa sorunun git yönetimle paylaş..Sanctis ne diyecekti..Sizin kaleciniz var ayıp olmasın diyerek gelmeyecekmiydi...Bakalım ilerleyen günlerde neler olacak..

sitte
03.Ağustos.2007, 08:17
Aykut adam gibi bir insandı ancak kendi istemediği yapılmayınca böyle şeyler yapmasını hiç sevmedim.Orkun derken yerine Aykut gidebilir...

Addolorato
03.Ağustos.2007, 08:41
Galatasarayın 3 tane as oynayabilecek kaleciye sahip olması sorun çıkarıcağa benziyor ilerleyen zamanlarda..

sitte
03.Ağustos.2007, 09:01
Aykut gider,Orkun kaderim der:D
Sanctis oynar:D

klasgs
03.Ağustos.2007, 11:42
http://www.webaslan.com/images/haber/2006/mevlut001.jpg

Mevlüt açıkladı:
"G.Saray beni istiyor"

Yabancı kaleci transferini Sevilla'nın İtalyan file bekçisi Morgan De Sanctis'i kiralayarak çözen Galatasaray'ın golcü arayışlarında sürpriz bir ismin peşinde olduğu ortaya çıktı. Forvet arayışlarını sürdüren Galatasaray'ın, Fransa Birinci Ligi (Lique 1) takımlarından Sochaux forması giyen ve geçtiğimiz sezon ortaya koyduğu performansla A Milli Takım'a kadar yükselen Mevlüt Erdinç'i transfer etmek istediği ortaya çıktı. Fransa'da yayın yapan L'Equipe Gazetesi'ne konuşan milli futbolcu Galatasaray'ın kendisini transfer etmek istediğini söyledi. Sochaux formasıyla geçtiğimiz sezon Lique 1'de 11 gol kaydeden 21 yaşındaki Mevlüt, "Fransa'dan ve Avrupa'dan beni transfer etmek isteyen kulüplerin olduğunu biliyorum. Şu anda ben her şeye açığım Galatasaray'ın yanı sıra PSV Eindhoven benimle ilgileniyor. Geçtiğimiz yıl mükemmel bir sezon geçirdim ve ardından da 2008 Avrupa Futbol Şampiyonası Finalleri'ne katıldım. Bunun şans eseri olmadığını kanıtlamak istiyorum. Bana göre durumum değişti. Yönetimle konuşacağım ancak onlar şimdilik bana bir öneride bulunmadılar" dedi. 25 Şubat 1987 Fransa doğumlu olan gurbetçi futbolcu, 2003 yılında Sochaux'nın futbol akademisinde başladığı futbol kariyerinde, 2005/2006 sezonunda Lique 1'de oynamaya başlayarak kendini ispatladı. Çıktığı ilk maçta attığı golle, takımının Ajaccio'yu son dakikada yenmesini sağlayan Mevlüt, 2007/2008 sezonunda ise ilk 11'de bulduğu şansı çok iyi değerlendirdi ve 28 maçta attığı 11 golle takımının ligdeki en golcü ismi oldu. Sochaux'yla 2009 yılına kadar sözleşmesi bulunan Mevlüt, Fransa 21 Yaş Altı Milli Takımı'yla uzun süre oynadıktan sonra 2007 yılında şu anda Galatasaray'ın yardımcı antrenörlüğünü yapan Ümit Davala tarafından Ümit Milli Takım kadrosuna alındı ve Türk Milli Takımı'nı tercih etti. Mevlüt, geçtiğimiz sezonki başarılı performansının ardından ise Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatirh Terim tarafından 2008 Avrupa Futbol Şampiyonası Finalleri'nin kadrosuna alındı. Euro 2008 (http://www.sporx.com/futbol/euro2008) 'de de boy gösteren Mevlüt, Almanya'ya karşı oynadığımız ve 3-2 kaybettiğimiz yarı final maçında da oyuna sonradan dahil olmuştu. Mevlüt, ilk kez milli formayı 26 Mart 2008'de Beyaz Rusya'yla oynadığımız ve 2-2 berabere kaldığımız karşılaşmada giymişti.
1.81 boyunda ve 85 kilo ağırlığında olan Mevlüt, Sochaux formasıyla 2007 yılında Fransa Kupası'nı kazanma başarısı göstermişti.

Hugo
03.Ağustos.2007, 17:40
Türk tankı Cimbom'a

Süper bir golcü için Avrupa seferine çıkan sarı-kırmızılılar, Sochaux'nun Türk milli yıldızını renklerine katmak için teklif hazırladı. L'Equipe'e konuşan Mevlüt Erdinç, "Galatasaray beni istedi" diyerek transfer girişimini doğruladı

Galatasaray Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin'in "İki yıldızı daha kadromuza katacağız" sözü hayata geçiyor. http://ads.sabah.com.tr/adserver/view.ads?d2hhdD16b25lOjI1NyZhbXA7bj1hZjU3ODQ1NA%3D %3D (http://ads.sabah.com.tr/adserver/click.ads?n=af578454)
Önceliği golcüye veren sarı-kırmızılılar, Fransa Ligi ekiplerinden Sochaux'nun 21 yaşındaki Türk golcüsü Mevlüt Erdinç'i transfer etmek için kolları sıvadı. L'Equipe gazetesi, "Rennes ve Nice'in listesinde olan Mevlüt'ü Fransa dışından PSV ve Galatasaray da istiyor" diye yazdı. Aynı gazeteye konuşan 'Türk Tankı' lakaplı milli futbolcu, "Evet, Galatasaray resmen beni istedi" dedi.

Fotomaç

Redrum
03.Ağustos.2007, 18:35
Almamız iyi olur bence. İyi bir alternatif olur Nonda-Ümit ikilisine. Sağ kanat oynatılmamasından yanayım.

Her026
03.Ağustos.2007, 18:36
Alternatif olmaz direk ilk 11 oynar alınırsa Mevlüt.

Revolution
03.Ağustos.2007, 18:46
Allah korusun Mevlüt gelmesin..Aykut da gönderilmez ve Sanctis form yakalayamazsa Aykut o kaleyi yeniden alır.Biz delici yapılı bir forvet istiyoruz ne Mevlüt'ü ya?!

MaTRaKaN
03.Ağustos.2007, 18:50
Kalecilerden biri gidecek büyük ihtimal

Onurap
03.Ağustos.2007, 18:57
Mevlüt bana ü.karanın gençliğini hatırlatıyor..Bence faydalı olur gelirse yalnız fazla heyecanlıydı euro 2008 oynadığı maçlarda bizde böyle olmaz umarım..

Revolution
03.Ağustos.2007, 18:58
Bence bu sene gitmez belki ama seneye De Sanctis'i alırsak kesinlikle biri gider..Veya kiralanır 1i.Aykut'un gitmesini hiç istemiyorum ama en kötü ihtimal kiralansın bari.

Mevlüt bana ü.karanın gençliğini hatırlatıyor..Bence faydalı olur gelirse yalnız fazla heyecanlıydı euro 2008 oynadığı maçlarda bizde böyle olmaz umarım..

Bize tecrübeli forvet lazım..Mevlüt değil.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
http://www.sporx.com/images/1/29/4608_B_Mehmet-Topal005.jpgMehmet Topal'a izin çıkmadı

Avrupa Şampiyonası’nda oynadığı futbolla yıldızlaşan ve özellikle İngiliz kulüplerini kendine hayran bırakan Mehmet Topal için Everton kulübünden gelen resmi teklife Galatasaray ret yanıtını verdi.Sarı-kırmızılı kulübe Hagi döneminde Çanakkale Dardanelspor’dan transfer edilen ve Linderoth’un sakatlanmasıyla geçen yıl Galatasaray’da yıldızı parlamaya başlayan Topal için transfer teklifinde bulunan Everton’ın genç oyuncuyla da prensipte anlaştığı, ancak Galatasaray yönetiminin önce Topal’la görüşerek daha sonra da İngiliz kulübünün teklifini reddederek bu transfere engel olduğu öğrenildi.
2013 yılına kadar Mehmet Topal’la sözleşmesi bulunan ve bu oyuncuyu kesinlikle bırakmak istemeyen sarı-kırmızılılar, “Anlaşırsanız ve kulübün menfaatlerine uygun olursa gitmek isterim” diyen genç futbolcuya, “Bu yıl Şampiyonlar Ligi’nde büyük hedeflerimiz var. Sen de bu takımın en etkili oyuncularından birisin. Birlikte hedeflerimize ulaşalım sonra istediğin yere daha da çok kazanarak gidersin” yanıtını verdiği ve Mehmet Topal’ı ikna ettikleri vurgulandı.
Everton’a olumsuz yanıt veren ve “Oyuncumuzu satmayı düşünmüyoruz. Çok da isterseniz 15 milyon euroyu verirsiniz” cevabını ileten Galatasaray’ın, astronomik bir ücret isteyerek bu transferin önünü kesmek istediği kaydedildi.
Topal da transfer görüşmelerini doğruladı, ancak sözleşmesinin sürdüğüne dikkat çekerek şu an için sadece gelişmeleri takip ettiğini kaydetti

03.08.2008

Kaynak : Milliyet

Her026
03.Ağustos.2007, 19:11
Mevlüt 11 gol 4 assist yapmış geçen sene.Hem genç ilerleyen yıllarda daha iyi fiyata satabiliriz.

Revolution
03.Ağustos.2007, 19:31
http://www.webaslan.com/images/haber/2006/Oliveira001_0308.jpg
Gözler Oliviera'da

Uzun süredir G.Sarayımızın transfer gündeminde yer alan ve sarı kırmızılı yöneticilerimizin halen transferi için uğraştığı Ricardo Oliveira, bugün kulübü Real Zaragoza ile masaya oturacak. İspanyol ekibinin yeni hocası Fernandez’in bırakmak istemediği ve G.Sarayımız ile Olympiakos’tan da teklif alan sambacının yıllık ücretinde iyileştirilme yapılacak. Bu durumda Oliveira’nın takımda kalması bekleniyor. Bu arada Zaragoza’nın Oliveira’yı 11 milyon Euro’dan aşağıya hiçbir kulübe vermeyeceği ve G.Saraylı yöneticilerimizin de Zaragoza-Oliveira zirvesini dört gözle beklediği öğrenildi.
Kaynak: Hürriyet

Haydi Oliveira gel artık yahu...:D

document.write(''); *

Hugo
03.Ağustos.2007, 19:37
Zaragoza ya imzayı atar..

Revolution
03.Ağustos.2007, 19:38
Şampiyonlar ligi'nde oynamak istiyorsa bize gelmeli..:D

sitte
03.Ağustos.2007, 19:58
2'sinin de gelmesinin istemiyorum Mevlüt'ü alacaksak onun yerine Serkan ÇALIK var Oliviera'da 2 sezondan beri ne yaptığı belli değil.Milan'da oynayamadı,daha düşük takıma gitti orda takımla birlikte küme düştüler .
2'si de yaralı olmaz...

Revolution
03.Ağustos.2007, 20:03
4 gün içinde herşey belli olacaktır.Bekliyoruz.

sitte
03.Ağustos.2007, 20:07
Hatta 3 gün 6'sında alıp 7'sinde bildirecekler;)

PesimiSTyLa
03.Ağustos.2007, 20:07
@sitte
Aynı Oliveira'dan mı bahsediyoruz ? Bu eleman gecen sezon 37 macta 17 gol atmış.
Gelirse son yıllarda yaptığımız en iyi transferi yapmış oluruz; ama bence kalacak zaragoza'da. Kendisi gelmek istiyor, ama kulübü bırakmıyor maalesef. Muhtemelen bugunkü sözleşme görüşmelerinde yıllık ücreti de arttırılınca kalacaktır takımında. Bakalım gelişmeleri bekliyoruz.

Bu arada Oliveira gelmese dahi ben AdnanX2 ve Haldun Üstünel 3 lüsünden yine kaliteli bir forvet gelecegi düşüncesindeyim...

sitte
03.Ağustos.2007, 20:10
@pesimistyla

Nedendir bilmiyorum ama bize yararlı olacağını zannetmiyorum bize uzun boylu forvet değil Nihat tipi kısa boylu,orta sahaya gelip,top çalan ,gerektiğinde 4-6-0 taktiğine dönebileceğimiz bir forvet lazım diye düşünüyorum ve Oliveira bu özelliklere uymuyor ayrıca bkz.Saviola-Gudjohnsen ;)

PesimiSTyLa
03.Ağustos.2007, 20:16
Katılmıyorum. Oliveira tam istedigimiz forvet. Kanatlara gidebiliyor, son vuruşları iyi, uzun boylu, adam eksiltebiliyor. Yani tam bize biçilmiş kaftan; ama işte Zaragoza problem çıkarıyor.

sitte
03.Ağustos.2007, 20:20
küme düşüp taraftarlarını üzen bir takımın az oynasa bile yine de yıldız olan Aimar'dan sonra diğer yıldız Oliveira'yı satacağını düşünmüyorum.Benim şöyle bir tespitim var biz Liverpool'dan İtandje'yi istedik yerine takım arkadaşını aldık.Şimdide Zaragoza'dan Oliveira'yı istiyoruz bu seferde onun takım arkadaşı Milito'yu alabiliriz;)

eGowiCh
03.Ağustos.2007, 20:43
Galatasaray yine ismi gündemde olmayan bir yabancı forveti alacak gibime geliyor. Kewell, Meira ve De Sanctis isimleri sürprizdi, basında çok fazla isimleri çıkmadı, yine bir yabancı forvet de sürpriz olabilir. Galatasaray yönetimi sessiz ve gizlice iyi işler yapıyor.

sitte
03.Ağustos.2007, 21:06
de Sanctis haberleri çıkmıştı benim içime Kuranyi doğuyor;)

Revolution
03.Ağustos.2007, 21:21
Benim içime ya Kuranyi ya da Voronin doğuyor. :)

deniz.91
03.Ağustos.2007, 21:32
Bence Voronin gelir.Bonservisi elinde sanırım

MaTRaKaN
03.Ağustos.2007, 21:33
İyi bir yabancı forvet almamız gerekiyor başarı için

Revolution
03.Ağustos.2007, 21:50
Bonservisi elindeyse neden duruyoruz ki zaten?:D

Emurafu
03.Ağustos.2007, 21:55
Wigan forumlarında..Heskey'in bizimle görüstügü söyleniyormuş..İnsallah yalandır diyorum;)

deniz.91
03.Ağustos.2007, 22:21
Heskeyde iyi adamdır.O gelse yinede faydası olur

PesimiSTyLa
03.Ağustos.2007, 22:24
Heskey hikayedir, geçiniz .

UlquioRRa
03.Ağustos.2007, 22:28
Yahu ne Voronin'i ne Heskey'si. Piyasada adam mı kalmadı?

MaTRaKaN
03.Ağustos.2007, 22:31
Galatasaray'ın Werder Bremen'den transfer ettiği genç futbolcu Alparslan Erdem birbirinden çar***ı açıklamalarda bulundu.
3.8.2008

Sarı-kırmızılı kulübün resmi internet sitesine açıklamalarda bulunan genç futbolcu Alparslan Erdem, Galatasaray'a geldiği için çok mutlu olduğunu belirterek, Türkiye'nin en büyük takımında forma giyeceği için çok heyecanlı olduğunu söyledi. Galatasaray'da kalıcı olmak istediğini söyleyen genç futbolcu, "Gelecek yıllara damgasını vuran bir sol bek olmak istiyorum. Galatasaray'da şampiyonluklar yaşayarak burada bir efsane olmaya çalışacağım" diye konuştu.

Teknik heyetin ve takımın büyük bir bölümünün Almanca konuşmasının kendisi için avantaj olduğunu dile getiren Alparslan Erdem, "Michael Skibbe'nin genç oyunculara verdiği desteği de biliyorum. Almanya'dan takip ediyordum. Bayer Leverkusen'de 6-7 genç oyuncuyu milli takıma sundu. Dortmund'tan önce de Almanya 20 Yaş Altı Milli Takımı'nı çalıştırmıştı. Bundesliga'da da çok sevilen hocaydı" ifadelerini kullandı.

Turkcell Süper Lig'in çok güçlü bir lig haline geldiğini, yurtdışından çok iyi oyuncular geldiğini söyleyen Alparslan Erdem, Sarı-kırmızılı takıma çabuk alışacağını, Almanya'da yetişen oyuncuların da olmasınn uyum süresini kısaltacağını belirtti.

Sol bek olarak görev yaptığını, özellikle hücumda çok etkili olduğunu dile getiren genç futbolcu, "Ortalarımı daha da geliştirmem lazım. Hava hakimiyetinde boyum kısa olduğu için biraz problem yaşayabilirim. Hücuma desteği kendimde pozitif olarak görüyorum. Umarım bu transfer Galatasaray'a ve bana hayırlı olur. İnşallah şampiyonluk yaşarız" dedi.

Oynadığı mevkide Galatasaray'da çok iyi futbolcular olduğunu bildiğini söyleyen Alparslan, kendisini bu rekabete hazır hissettiğini belirtti.

Takıma katıldıktan sonra var olan atmosferin çok güzel olduğunu belirten genç futbolcu, "Biraz da şaşırdım. İlk antrenman benim için heyecanlıydı. Çok güzel bir ortam var Galatasaray'da. Ben tüm takım arkadaşlarıma da teşekkür ediyorum. Daha güzel günler olacak" dedi.

Kaynak:Fanatik

BeeTLeJuiCe
03.Ağustos.2007, 22:33
Galatasaray'ın ne şartlardan, hangi imkanlara sahip olduğunu bilmiyorum.
Heskey tamam ona bir sözüm yok, beklentileri karşılayamaz.

Ama Voronin gibi bir adamın bonservisi elindeyse ve siz beğenmiyorsanız çok fazla şey istemiş olursunuz.

PesimiSTyLa
03.Ağustos.2007, 22:35
Voronin'i begenmeyeni bende anlamam :) Bir de kim çıkardı bonservisi elinde diye ? 2011 e kadar sözleşmesi var ..
http://www.transfermarkt.de/de/spieler/1075/voroninandrey/profil.html

Revolution
03.Ağustos.2007, 22:51
Voronin'in neresini beğenmiyorsunuz anlamıyorum.

BeeTLeJuiCe
03.Ağustos.2007, 22:51
Deniz çıkarmış bonservisi elinde diye :D

sitte
03.Ağustos.2007, 22:53
Daha 3-4 gün önce Liverpool'un hazırlık maçında oynadı adam :D

Revolution
03.Ağustos.2007, 22:59
Hiçbir yerde haber çıkmıyor hasta oluyorum yahu.:zuhaha

UlquioRRa
04.Ağustos.2007, 00:12
Voronin'in neresini beğenmiyorsunuz anlamıyorum.

10 tane kaçırıyor, 1 tane atıyor. Voronin alınacağına Lukunku'yu tekrar alalım daha iyi.:zuhaha

erdemzorer10
04.Ağustos.2007, 00:25
voronin çok yönlü bir hücum oyuncusu fakat yönetimin daha farklı isimler üzerinde durduğunu düşünüyorum..öncelik oliveira da olmalı bence..

MaTRaKaN
04.Ağustos.2007, 01:16
Voronin'den daha iyi oyuncular alıbilecekken neden Voronin'i alalım ki...

Revolution
04.Ağustos.2007, 01:57
Voronin'den daha iyi kimi alabiliriz sizce?

sitte
04.Ağustos.2007, 02:44
Yönetim Voronin'le ilgilenmiyor bu haberi kim çıkardı ;)

klasgs
04.Ağustos.2007, 03:07
voronin nerden cikti ya bir tane konuyla ilgili haber görmedim arkadaslar kaynak yokken yorum yopmayalım

Hugo
04.Ağustos.2007, 03:10
10 tane kaçırıyor, 1 tane atıyor. Voronin alınacağına Lukunku'yu tekrar alalım daha iyi.:zuhaha
Pavlyuchenko da 10 kaçırıp 1 ya da 2 atıyor ona bakılırsa. Ama peşinde tottenham var.

King_91
04.Ağustos.2007, 03:22
biz ferdi elmas'ı niye aldık ben çok merak ediyorum . kim getirdi bu adamı skibbe mi istedi sanmam . o kadar iyi transfer içinde olmadı bence . hatta solda oynayabilecek o kadar çok adam var ki : arda,aydın,ayhan,kewell,volkan yaman,hasan şaş,balta da oynayabilir. bu transferi anlayamadım cidden . ayrıca bu takıma bir forvet gerektiği nondanın 2 adımdan topu auta atmasıyla kesinleşmiştir . yönetim yine beklenmedik bir isim alacak ve biz yine helal olsun yönetime diyeceğiz gibi

Emurafu
04.Ağustos.2007, 03:51
OLİVEİRA ZİRVESİNDEN ÇIKAN SONUÇ; YETKİ BREZİLYALI MENAJERE VERİLDİ
-------
Galatasaray Oliveira için son durum değerlendirmesi yaptı ve dün turkspor.net’in haberindeki gibi Oliveira konusu her yönü ile konuşuldu.. OLİVEİRA İÇİN HAREKET PLANI HAZIRLANDI.. BİLGİ İLE DONATILAN BREZİLYALI MENAJERE TAM YETKİ VERİLDİ..

Galatasaray 2 aydan fazladır peşinde olduğu Real Zaragoza’nın ispanyol oyuncusu Ricardo Oliveira için son adımı atmaya hazır..
Brezilyalı futbolucunun Alman menajeri Heinz Gruler ve Brezilyalı menajeri Augusto Castro kendi menajerlik hakları üzerinde de fikir birliği yaptılar.. Ve Alman menajer Heinz Gruler, Brezilyalı menajer Castro’ya yetki verdi.
Dün turkspor.net de yer alan haberde olduğu gibi, Oliveira olayı bütün detayları ile masaya yatırıldı. Ve Alman menajer Gruler gibi, G.Saray’da Brezilyalı menajere yetki verdi..
Brezilyalı futbolcunun transferinde, bu cephede herşey yolunda ve birliktelik hakim..
Oliveira G.Saray’ı istiyor. Menajerler de Oliveira’nın G.Saray’a gelmesini istiyorlar. Maddi anlamda hem futbolcu ile hemde menajerleri ile G.Saray kaleyi içten fethetmiş durumda..
AUGUSTO CASTRO REAL ZARAGOZA İLE GÖRÜŞECEK..
Şimdi tam yetkili menajer Castro Real Zaragoza yetkilileri ile son kozlarını masaya koyacak..
Yarın Almanya’daki ikinci etap kamp dönemini bitirerek sabah uçağı ile İstanbul’a dönecek olan G.Saray kafilesinden her hangi bir yöneticinin Brezilyalı menajer ile İspanya ya gidip gitmeyeceği konusunda net bir bilgi alınmış değil..
Bugün tatil günü olduğundan Oliveira transferindeki son gelişmeler yarın öğlen saatlerinde büyük bir ihtimalle netlik kazanacak..

TURKSPOR.NET ÖZEL..

MORİENTES ASLAN OLUYOR !!!

ASLAN BOMBALARI ARD ARDA PATLATIYOR

Kewell, Meira ve Sanctis transferleriyle büyük ses getiren Galatasaray, şimdi de Fernando Morientes'i renklerine katmak üzere ...

Lincoln ve Nonda'nın transferinde büyük rol oynayan Türk menajer! ... şimdi de Morientes için devreye girdi ..

İspanyol yıldız bu akşam son kez Sarı Kırmızılı yöneticilerle Mariott otelde bir araya gelecek ...

Görüşmenin ardından anlaşma sağlanırsa İspanyol forvet takımla birlikte yarın İstanbulda olacak...

Salih HAŞİMOĞLU / Spordabugün.com / ALMANYA

MaTRaKaN
04.Ağustos.2007, 04:34
Yeni kral olur morientes :D

Addolorato
04.Ağustos.2007, 04:36
Gelir İnşallah Yaşıda sanırım 31 2-3 sene çok yüksek fayda sağlar:)

Ouzy
04.Ağustos.2007, 04:40
Morientes gelirse ben bu sene takımdan bir şey beklemem. Morientes falan hikâye oldu, tarihin tozlu sayfalarında kaldı. İnşaallah gelmez.

PesimiSTyLa
04.Ağustos.2007, 04:55
İnşallah gelmez.

Emurafu
04.Ağustos.2007, 04:56
Haldun Üstünel menejerleri araya sokmadan direk futbolcu ile görüşüyormuş. Moriantes ise Takımla Almanya'dan yeni dönmüş 3 gün kalmış yöneticiler forvet alacağız diyor ama hala Almanya kampındalar bence haber doğru görüşülmüş olabilir.Son 3 senede 87 maça cıkmış bi adam oynadıgı ligleri düşünürsekte sezonda ortalama 29 maç fena degil;)

http://img374.imageshack.us/img374/6862/1111vw2.png

Revolution
04.Ağustos.2007, 05:17
İnşallah gelir..Çok büyük yarar sağlar..;)

ShevAnil
04.Ağustos.2007, 05:21
Morientes'mi Aman Kalsın ;)

sitte
04.Ağustos.2007, 05:32
Yarın akşam veya öbür akşam banko bir forvet gelir o da inşallah Kuranyi olur;)

UlquioRRa
04.Ağustos.2007, 06:01
Morientes tam aradığımız forvet. İnşAllah alabiliriz. Tek kötü yanı biraz yaşlı olması.

sitte
04.Ağustos.2007, 06:15
İyi adam ise iyidir ama fazla yaşlı değil sanırım...

Ouzy
04.Ağustos.2007, 06:16
Morientes'in yerine Yaser'le devam edelim daha iyi. Morientes'le bir yere varamayız biz.

ShevAnil
04.Ağustos.2007, 06:18
Morientes'i Takımımda Görmek İstemiyorum, Umarım Basın Uydurmasıdır.

sitte
04.Ağustos.2007, 06:21
Morientes'n yaşı kaç?

Ouzy
04.Ağustos.2007, 06:26
32.................

Belgorth
04.Ağustos.2007, 06:31
Morientes'i mi beğenmiyoruz? Benzer yorumlar Shevchenko adı geçerken de yapıldı, biraz yukarıda Voronin için de söylendi Crespo için de. Arkadaşlar kimin gelmesini bekliyorsunuz anlamadım forvete, Rooney mi yoksa Saha mı? Onları da beğenmezseniz İbrahimovic'i alalım isterseniz. Biraz gerçekçi olalım arkadaşlar, alabileceğimiz forvet 29-32 yaş arası zamanında çok büyük bir yıldız olan ve son birkaç senedir eski formunda olmayan birisi olacaktır büyük ihtimal ya da olmadı Güney Amerika'dan orada kendini ispatlamış ama Avrupa'da deneyimi olmayan yıldız adayı olabilir. Şimdiye kadar adı geçenler içinden de bana sorsanız bir Suazo bir de Morientes benim aklıma yatacak, başarılı olma şansı yüksek isimler olur. Benim gönlümden ise Henry geçer ama o direkt hayal statüsünde ne yazık ki...

Emurafu
04.Ağustos.2007, 06:34
Yok yok En iyisi Lukunku gelsin..Belgorth sana katılıyorum:)Şaka maka artık uykusuz kalmayacagız..Şurda 7Agustos'a ne kaldı:D

Lionel Andres Messi
04.Ağustos.2007, 07:25
Morientes'i mi beğenmiyoruz? Benzer yorumlar Shevchenko adı geçerken de yapıldı, biraz yukarıda Voronin için de söylendi Crespo için de. Arkadaşlar kimin gelmesini bekliyorsunuz anlamadım forvete, Rooney mi yoksa Saha mı? Onları da beğenmezseniz İbrahimovic'i alalım isterseniz. Biraz gerçekçi olalım arkadaşlar, alabileceğimiz forvet 29-32 yaş arası zamanında çok büyük bir yıldız olan ve son birkaç senedir eski formunda olmayan birisi olacaktır büyük ihtimal ya da olmadı Güney Amerika'dan orada kendini ispatlamış ama Avrupa'da deneyimi olmayan yıldız adayı olabilir. Şimdiye kadar adı geçenler içinden de bana sorsanız bir Suazo bir de Morientes benim aklıma yatacak, başarılı olma şansı yüksek isimler olur. Benim gönlümden ise Henry geçer ama o direkt hayal statüsünde ne yazık ki...
evet saha olabilir bonservisi 2-3 milyon pound manchester yolluyor:p

Hugo
04.Ağustos.2007, 07:28
İyi de Morientes'i beğenip beğenmeme konusunda diğerlerinin görüşü seni beni ne ilgilendirir yahu? adam düşüncesini söylüyor.Söylesin.
Morientes gelsin.

Saha da PSG ile anlaşmak üzere sanırım.

Melanelf
04.Ağustos.2007, 08:54
Adnan polat beye soruyorum hakanı gonderdinde iyi halt ettin bakın galatasaray hakan olmadan bir gol atabiliyormu yaser tam hakan yapısında bir oyuncu onu egitcek adamda oydu ama gonderdiler ve keşkelere devam edecegiz ama inşallah etmeyiz ama olcak gibi degil

ShevAnil
04.Ağustos.2007, 09:02
Morientes'in Son Kullanma Tarihi Geçti Artık.. Shevchenko Gelsin Karşılamaya Gitmezsem Galatasaray'lı Değilim ;) Voronin'de Bence Forvet Değil.. Crespo Keşki Gelse :).. Ayrıca Saha 2.5 Milyon Pound'a Satılık Listesinde.

Emurafu
04.Ağustos.2007, 15:49
Oliveira Galatasaray’da!
Zaragoza Nilmara imza attırırsa, Sarı-Kırmızılılar’ın ısrarla istediği yıldız Cim-Bomlu olacak...
4.8.2008

Galatasaraylılar’a müjdeli haber... Sarı-Kırmızılılar, bir türlü gerçekleştiremedikleri Ricardo Oliveira transferinde sona yaklaştı. Yöneticilerin Brezilyalı süperstarla anlaşmalarına rağmen, Zaragozalılar bonservis konusunda hiç geri adım atmayınca transfer askıya alınmıştı. Ancak İspanyol ekibin diğer bir Brezilyalı golcü Nilmar’ı transfer edeceği ortaya çıktı. Zaragoza, Nilmar’a imza attırırsa, Oliveira’yı Galatasaray’a 1 yıllığına kiralayacak. Galatasaray yönetimi, İspanya’dan gelecek haberle Oliveira’nın işini 2-3 gün içinde bitirecek.

Raşit ALTUN (Fanatik)

O nasıl haber ya

Başlık kesin "Galatasaray’da", devamı şarta bağlı gelecek zaman kipi

"Nilmar Alınırsa gelecek

Ya Oliveira, ya Morientes
Sarı-kırmızılı yönetimin, Real Zaragoza’da forma giyen Oliveira için girişimlerini sürdürdüğü öğrenildi.

İspanyol Kulübü’nün Brezilyalı golcüyü bırakmak istemediği, tekrar birinci lige çıkabilmek için kadroda tutmaya çalıştığı belirtildi. İkinci ligde forma giymek istemeyen ve takımdan ayrılmayı düşünen Oliveira için Real Zaragoza’nın istediği yüksek bonservis ücretini indirmeye çalışan Galatasaray’ın bir iki gün içinde transfere nokta koymayı planladığı bildirildi. Oliveira için Yunanistan’ın Olympiakos takımının da devreye girdiği öğrenildi.
Bu arada Oliveira’nın alternatifi olarak Valencia’da forma giyen Morientes’in düşünüldüğü, bu oyuncunun menajeriyle temasa geçildiği bildirildi.

milliyet

Favori Morientes plase Oliveira

Kewell, Meira, Santics gibi isimleri alarak, kadrosunu güçlendiren Galatasaray, forvet transferi için de çalışmalarını yoğun bir tempoda sürdürüyor. Sarı-Kırmızılı ekip, Bayer Leverkusen’de top koşturan Stefan Kisling’i renklerine bağlayamayınca iki isme odaklandı. Bunlardan birisi uzun süredir peşinde olduğu Real Zaragoza’lı Oliveira. Brezilyalı yıldız Cim Bom’un öncelikli hedefi. Önümüzdeki sezon hangi takımın formasını giyeceğini bugün açıklamasını beklenen golcü futbolcunun 18 milyon euroyu bulan bonservisi bu işi zora sokuyor. Ayrıca ünlü forvete Galatasaray’ın yanı sıra W. Bremen ve aynı zamanda Fenerbahçeli Kezman’ı da isteyen Paris Saint Germain talip.

HALDUN ÜSTÜNEL İSPANYA YOLCUSU

ANCAK Sarı-Kırmızılılar, Real Zaragoza’nın bonservis bedelinde makul bir rakama inmesini umut ediyor. Çünkü Galatasaray’da bu parayı Avrupa’da birkaç kulüp dışında hiçbir takımın veremeyeceği görüşü hakim. Diğer aday da İspanyol golcü Fernando Morientes. Valencia’da forma giyen İspanyol golcü için Sarı-Kırmızılı yöneticilerin girişime başladığı öğrenildi. Hafta içinde yönetici Haldun Üstünel’in İspanya’ya giderek hem Morientes hem de Valencia kulübüyle masaya oturacağı ifade edildi.

Fazıl ÜNVERDİ, Bahadır ÇOKİŞLER

Nedvedmania
04.Ağustos.2007, 15:59
Atakdaki transferimiz Morientes olacaktır (sebebini sormayın bekleyin görün :) )

sitte
04.Ağustos.2007, 17:04
Kuranyi olabilir,
Sürpriz Milito ;)

MaTRaKaN
04.Ağustos.2007, 18:25
Oliviera işi iyice karıştı bence gelmez :D

Emurafu
04.Ağustos.2007, 18:30
Haldun Üstünel,:“Eğer düşündüğümüz oyuncuyu alabilirsek, takımda hemen oynayabilir. Çünkü şu anda takımıyla birlikte antrenmanlara ve maçlara çıkıyor. Yani hazır durumda” ifadelerini kullandı.

Milliyet

sitte
04.Ağustos.2007, 19:06
O tip Voronin ve Oliviera var ancak bu forumda Voronin'i kim çıkardıysa :D

Nedvedmania
04.Ağustos.2007, 23:29
Uğur Uçar hayalindeki numarayı Büyük Kaptan Bülent Korkmazın numarası olan 3 numarayı aldı.

Yakışır uğuruma :)

http://www.galatasaray.org/futboltakimi/pages/oyuncu_19.php

klasgs
04.Ağustos.2007, 23:43
O tip Voronin ve Oliviera var ancak bu forumda Voronin'i kim çıkardıysa :D voronin haberi yok biri gelse iyi olur dedi konu devam ettikce etti :D vay be morientesi begenmiyor olmusuz. Saha cok iyi 2.5 milyon euroysa daha ne bekliyoruz adam leblebi gibi gol atar :D

Revolution
05.Ağustos.2007, 00:32
O tip Voronin ve Oliviera var ancak bu forumda Voronin'i kim çıkardıysa :D

Voronin'i ben çıkardım ama alacağız demedim..Alırsak iyi olur dedim.İnşAllah Morientes gelir.Tam aradığımız forvet tipi.

PesimiSTyLa
05.Ağustos.2007, 00:40
Acilen santrfor istiyor

Galatasaray, Almanya'daki son hazırlık maçında 1860 Münih'le golsüz berabere kalınca Teknik Direktör Skibbe, bir an önce santrfor transfer etmeleri gerektiğini yöneticilere bir kez daha bildirdi.

Oynadıkları 6 hazırlık maçında sadece 5 gol atabildiklerini tekrarlayan Skibbe'nin yöneticilerle yaptığı toplantıda "Pozisyonlara giriyoruz ancak bunları değerlendiremiyoruz. Golcü sıkıntımız olduğu ortada. Şampiyonlar Ligi ön eleme maçına kadar mutlaka bu sorunumuzu çözmeliyiz. Önümüzde sadece bir kaç günlük süre kaldı" dediği öğrenildi.

Yöneticilerinse santrfor transferini mutlaka yapacaklarını ve Uğur'un durumundaki belirsizlik nedeniyle bir de sağbek alabileceklerini söyledikleri belirtildi.

Teknik Direktör Skibbe, kampın son gününde bir toplantı da futbolcularıyla yaptı. Alman teknik adamın "Takımı oluşturmaya başlıyorum ama kimse kendini üstüste bir kaç maç oynadı diye as oyuncu olarak görmesin. Herkese forma vereceğim... Herkes şans bulacak. Birkaç maç oynamayan bunu dert edip de çalışmayı bırakmasın... Hepiniz her an hazır olmalısınız" dediği ifade edildi.

Bu arada Futbol AŞ Genel Müdürü Adnan Sezgin, Werder Bremen'den transfer ettikleri Alpaslan için tam 20 kez Almanya'ya gittiğini belirterek, "Şimdi kimse onu önemsemiyor ama oynadığında nasıl bir futbolcu olduğunu görecekler. Geçen sezon Barış da önemsenmiyordu ama şimdi herkes onu konuşuyor. Alpaslan da çok konuşulacak" dedi.

Almanya kampını tamamlayan Galatasaray, perşembe günü de Bursa'da Bursaspor'la bir hazırlık maçı oynayacak.

http://www.ligtv.com.tr/VideoHaber/?r=1&hid=42357

kral_67
05.Ağustos.2007, 01:09
yine hiçbir yerde adı geçmeyen süpriz bir isim alınabilir...

MaTRaKaN
05.Ağustos.2007, 02:37
Halil gelmek istemiyor
Galatasaray Teknik Direktörü Skibbe ile geçen ay bir görüşmesinin olduğunu kaydeden Rehberg, "Skibbe, Lincoln’ü bu sezon çok iyi oynatacağını ifade etti" dedi. Rehberg, Schalke 04 Kulübü oyuncularından Halil Altıntop ile Kuranyi’nin zaman zaman Türk takımlarına transfer olacağı yönünde çıkan haberlerle ilgili de "Bunların hepsi spekülasyondan ibaret. Bizim her iki oyuncuyla da 2010 yılına kadar sözleşmemiz var. Zaten Halil’le görüşmelerimizde Türkiye’ye gitmek istemediğini söylüyor" diye konuştu

kaynak:fanatik

Revolution
05.Ağustos.2007, 02:41
Halil haberi bence zaten kolpaydı.Böyle örttüler. :)Bu arada kral'a katılıyorum.Hiçbir yerde çıkmayan sürpriz biri alınabilir..Ama Morientes'ten iyi değilse Morientes alınsın.:)

Tonguc86
05.Ağustos.2007, 02:57
ne halil ne moriantes nede voronin... bence tek forfetli sistemde ümit yada nonda ikisinde basarılı olur. ümit rüekiye ligi gol krallarında nonda ise altın ayakkabılı bi forver... gecen sene iki forvetimizde cok basarılı maclar cıkardı. buy iki forvetimizde teklı sistemde oynıyabilcecek kişiler y2sinide yedegi genc yaser var bence bu sene bu kadar trasnfer yeter...

MaTRaKaN
05.Ağustos.2007, 03:09
ne halil ne moriantes nede voronin... bence tek forfetli sistemde ümit yada nonda ikisinde basarılı olur. ümit rüekiye ligi gol krallarında nonda ise altın ayakkabılı bi forver... gecen sene iki forvetimizde cok basarılı maclar cıkardı. buy iki forvetimizde teklı sistemde oynıyabilcecek kişiler y2sinide yedegi genc yaser var bence bu sene bu kadar trasnfer yeter...

Forvet alınacak bu kesinleşti artık;)

Revolution
05.Ağustos.2007, 03:13

Sanırım hazırlık maçlarını izlemedin..Ümit'le Nonda hayatında kaçırmadığı kadar gol kaçırdı.Nonda zaten bu sene futbola küsmüş.Aşırı isteksiz bir grafik çiziyor..Bu takıma forvet şart.

Ouzy
05.Ağustos.2007, 03:24
Bence Ricardo Oliveria'yı veya o tarz bir oyuncuyu kiralayacağız ya da Morientes, Crespo gibi porsümüş, bize hiçbir faydası olmayacak oyuncuları alacağız.

Revolution
05.Ağustos.2007, 04:01
Katılmıyorum..Morientes ve Crespo çok katkı sağlar bize.

Nedvedmania
05.Ağustos.2007, 04:47
Gazetelere florya yasağı getirilmesine bayılıyorum yahu :D

klasgs
05.Ağustos.2007, 10:15
Carrusca döktürdü

GALATASARAY’DAN Meksika’nın Cruz Azul takımına transfer olan Carrusca, Atlas deplasmanında harikalar yarattı. 74’de takımı 2-1 yenikken oyuna giren Arjantinli, 1 gol attı, 1 golün de asistini yaptı. Carrusca’nın takımı Cruz Azul maçı 4-2 kazandı.

Xipe Totec
05.Ağustos.2007, 15:17
Hangi mevkide oynamış maçta bir bilgisi olan varmı?

As oynayacağını düşünürken ardanın patlama yapması ve kulübeye mahkum olması Carrusca yı çökertti.. Fiziki olarak zayıf bir oyuncu ama tekniğide bir o kadar iyi.. Bu sene kendini pişirip seneye takıma dönmesini bekliyorum, açıkçası takımdan tamamen gönderilmesi taraftarı değilim..

anilton
05.Ağustos.2007, 18:25
Golünü ve asistini gördüm.Golü; sağdan içeriye yerden bir orta geldi.İçerde kimse dokunamadı,soldan gelen Carrusca dar açıdan iyi bir vuruşla gol yaptı...

Yine sol taraftarn bir frikik oldu,penaltı noktası üzerine doğru çok iyi kesti ve kafayla gol attılar...

Revolution
05.Ağustos.2007, 18:27
Bakarsın seneye satarız Arda'yı Carrusca banko oynar..:);;)

MaTRaKaN
05.Ağustos.2007, 18:40
Şampiyonlar Ligi kadrosunu perşembeye kadar UEFA´ya bildirmek zorunda olan Galatasaray´da yönetici Haldun Üstünel, İspanya´ya, Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin ise Almanya´da kaldı.
5.8.2008

Galatasaray yönetimi, golcü transferi için iki koldan harekete geçti. Sarı-kırmızılı takım, Almanya kampını bitirerek dün İstanbul’a dönerken, kafileden ayrılan futbol şubesi sorumlusu Haldun Üstünel, İspanya’ya giderken, Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin ise Almanya’da kaldı.

Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu için UEFA’ya 7 Ağustos’a kadar kadroyu bildirmek zorunda olmaları nedeniyle çalışmalara hız veren sarı-kırmızılılarda Haldun Üstünel’in öncelikle listenin ilk sırasında bulunan Ricardo Oliveira konusunda Zaragoza kulübüyle masaya oturacağı belirtildi. Galatasaray’ın birçok talibi olan Brezilyalı golcünün bonservisine 5-6 milyon euro ödemeye hazır olduğu, ancak Zaragoza’nın yaklaşık 10 milyon euro talep ettiği kaydedildi.

Maliyeti çok yüksek
Oliveira’ya ödenecek yıllık 2-3 milyon euro da hesaba katıldığında bu transfer için yaklaşık 15 milyon euro harcamak zorunda kalacak olan Cim-Bom’un, Zaragoza indirim yapmazsa yüksek maliyeti nedeniyle Brezilyalı santrfordan vazgeçerek rotasını Valencia’lı Morientes ve ismi sır gibi saklanan bir golcüye çevirebileceği vurgulandı.

Bu arada Oliveira için 10 milyon euro isteyen Zaragoza kulübü, Galatasaray’ın çok düşük bir teklif yaptığını açıkladı. İspanya’da 2. Lige düşen takımının son hazırlık maçında 11’de sahaya çıkan golcü oyuncu ise transferle ilgili soruları yanıtsız bıraktı.

kaynak:fanatik

Revolution
05.Ağustos.2007, 18:44
İnşallah Morientes veya daha iyi biri gelir.Bekliyoruz son 1 gün artık zaten.

sitte
05.Ağustos.2007, 19:16
Biraz önce GS TV muhabiri GS Kulüp Doktoru ile konuştu ve Lincoln,Emre Güngör ve Kewell'ın cumartesi veya pazar günü takımla antremalara başlayacağını ancak Linderoth'un biraz daha zamana ihtiyacı olduğunu söyledi.
Ben şurayı anlayamadım Servet'in adı geçmedi acaba Servet'in sakatlığı geçip antremanlara başladı mı bilgisi olan söylerse sevinirim...

UlquioRRa
05.Ağustos.2007, 19:25
Servet, Staua maçına yetişmiyormuş maalesef.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Arsenal Topal'ı istiyor

http://www.sporx.com/images/1/29/4445_B_Mehmet-Topal004.jpg

Geçtiğimiz sezon ortaya koyduğu performansla Galatasaray'ın lig şampiyonluğunda büyük pay sahibi olan ve EURO 2008'deki özgüvenli futbolla Avrupa'nın en iyi ön liberolarına taş çıkartan Mehmet Topal'ın peşine bir dünya devi düştü. Avrupa'nın en saygın ekiplerinden Arsenal, 22 yaşındaki Mehmet Topal için resmi teklif yapmaya hazırlandığı ortaya çıktı. Hakan Ünsal'ı Blackburn Rovers'a götüren menajer Müjdat Gürel vasıtasıyla sarı-kırmızılı kulübe haber yollayan Arsenal idarecilerinin, bu hafta içinde Mehmet Topal için resmi teklifte bulunacakları belirtildi.
EVERTON DA İSTEMİŞTİ
Avrupa'da gençlere en çok önem veren takımlardan biri olan ve teknik direktör Arsene Wenger'in 'futbolcu avcısı' ekibi sayesinde gelecek vaat eden isimleri kadrosuna katmayı gelenek haline getiren Arsenal'in, Mehmet Topal'ın bonservisi için 5 milyon euroyu gözden çıkardığı ifade edildi. Mehmet Topal ile, EURO 2008 sonrasında bir başka İngiliz kulübü Everton da ilgilenmiş ancak Galatasaray yönetimi genç yıldızı satmamıştı.

Kaynak : Sabah

sitte
05.Ağustos.2007, 19:40
Hç bir yere gitmeyecek ;)

Addolorato
05.Ağustos.2007, 19:57
5 mn € çok az bence 1-2 sene daha takımda dursa bonservisini en az 2ye 3 e katlar gerçekten yetenekli bir oyuncu arsenale giderse arsene wenger sayesinde başarılı olma şansı yüksek ama

PesimiSTyLa
05.Ağustos.2007, 20:09
5m € ya kramponunu vermeyiz ;)

UlquioRRa
05.Ağustos.2007, 20:26
5m € ya kramponunu vermeyiz ;)

Bu sene güzel bir performans sergilerse 15 MN €'ya rahat satarız.

MaTRaKaN
05.Ağustos.2007, 20:26
Ntv Spor'da haberleri izlerken duydum.Galatasaray Nikola Zigic ile görüşmelere başlamış...

Ne kadar doğru bilinmez ama...

UlquioRRa
05.Ağustos.2007, 21:04
Ntv Spor'da haberleri izlerken duydum.Galatasaray Nikola Zigic ile görüşmelere başlamış...

Ne kadar doğru bilinmez ama...

Zigic Galatasaray'dan teklif aldığını, ancak Türkiye'ye gitmek istemediğini daha önce söyledi.

Nedvedmania
05.Ağustos.2007, 21:04
Ne skibbe Nede Adnan Polat bırakmaz onu :)

Selman Ozturk
05.Ağustos.2007, 21:31
Everton dediler, kulüp "yok öyle birşey" dedi ancak halen "Everton da ilgilenmişti" diyorlar. Arsenal altyapısında zaten birçok genç önlibero barındırıyor. Bir de Mehmet Topal için 15-20 milyon Euro para mı harcayacaklar? Hiç sanmıyorum. Ayrıca Mehmet Topal'ın Arsenal'de forma şansı bulacağını da düşünmüyorum. Bazı gerçekleri kabullenmek gerek...

Ortada oyuncu fısıltısı olmayınca yerli oyuncuları Avrupa'ya gönderiyor gazetelerimiz...

LaVioRtH_cL
05.Ağustos.2007, 21:34
Oliveira'nın gelmesi artık an meselesi!

turkspor.net sitesi yayınladı. daha önce meira ve sanctis transferini önceden haber vermişlerdi. yönetimde adamları var sanırım.

Ouzy
05.Ağustos.2007, 21:49
Oliveira gelirse müthiş olur. Bir de sağ bek alsak olay biter zaten. Sağ bek için çok bir şey istemiyorum ya, Oliveira'yı alırsak oraya 33-34 yaşında birisi de olur.:)

sitte
05.Ağustos.2007, 22:05
Oliveira'yı alırsak bir yabancı kontenjanımız yine de açık olacak;)

Revolution
05.Ağustos.2007, 23:46
Kim gelecekse gelsin artık.Çünkü yarın artık son gün.

Ziya38
05.Ağustos.2007, 23:48
.VE YİNE TURKSPOR.NET.. VE YİNE YENİ BİR MÜJDE..
Ve işte Galatasaray taraftarların beklediği müjdeli haber.. Skibbe, Meira, Sanctis haberlerinden sonra bu defa RİCADRO OLİVEİRA G.Saray'da haberi ilk kez turkspor.net'te.. Diger transferler haberlerinde olduğu gibi Oliveira transferini adım adım takip eden, en doğru haberleri en hızlı şekilde ziyaretcilerine ulaştıran turkspor.net OLİVEİRA TRANSFERİ nin sonuçlandığı müjdesini veriyor.. OLİVEİRA G.SARAY'A VE TURKFUTBOLU'NA HAYIRLI OLSUN... İŞTE ADIM ADIM OLİVEİRA TRANSFERİ...

Geçen hafta çarşamba gününden beri Galatasaray da inanılmaz bir transfer koşuşturması başlamıştı..
Önce turkspor.net in duyurduğu gibi ALMANYA DA OLİVEİRA ZİRVESİ yapıldı.
Adnan Sezgin, Haldun ÜStünel , Oliveira nın Alman ve Brezilyalı menajerleri bir araya geldi.

Oliveira transferi ile ilgili tüm bilgiler, detaylar, pazarlık kozları, ekonomik boyut, menajerlerin talepleri masaya yatırıldı..

Ertesi gün yine turkspor.net in duyurduğu gibi, Oliveira'nın Alman menajeri de tüm yetkilerini Brezilyalı menajer Castro'ya verdi.. Haldun Üstünel ve Adnan Sezgin de Brezilya lı menajere görüşme konusunda tam yetki vererek, İspanya'ya yolcu ettiler..

Bu arada Galatasaray , Sanctis ve Alparslan ın transferlerini bitirerek kampa getirip imza attırdılar..

Dün G.Saray'ı Münih havaalanından yolcu eden Adnan Sezgin ve Haldun ÜStünel akşam üzeri Düseldorf'a hareket ettiler..

Sezgin ve Üstünel bir yandan İstanbulla başkan Adnan Polat ile, bir yandan İspanya'daki Oliveira nın menajeri ile inanılmaz bir telefon trafiği yaşadılar..

Bu arada İspanya'dan gelen haberlerde Zaragoza'ın son istediği rakamda belli olmuştu.. İStanbul kanadının görüşmeleri ile müjdeli haber geldi.. Ülker , sarı kırmızılılar ın transfer edeceği yeni yıldız Oliveira için sponsor olacağını açıkladı..

Adnan Sezgin ve ÜStünel desteklenen para gücü ile biraz daha çıtayı yukarı çektiler.. Gece geç saatlere kadar süren telefon trafiği sonucu İspanya'daki Augusto Castro Adnan Sezgin ve Üstünel'e sevinçli haberi verdi..

G.Saray'da futbolun patronları sevinçliydi.. Hemen İSpanya için en erken uçakta, saat 8.50 uçağında yer ayırttılar, belki de uyumadan Düseldorf havaalanından İspanya'ya uçtular..

Real Zaragoza yetkilileri ile oldukça uzun süren bir toplantı sonucunda RİCARDO OLİVEİRA için HAYIRLI OLSUN denilerek el sıkışıldı..

İş para transferine kalmıştı..

Oliveira için tatlı bir koşuşturma başladı..

Telefonlar.. Telefonlar...
Ve paranın tamamlanması için İStanbul'da hummalı bir çalışma..

Şimdi banka işlemleri ve iki kulüp arasında imzalanacak evraklar hazırlanıyor..

BUNDAN SONRASI G.SARAY'IN PARAYI İSTANBULDAN TRANSFER ETTİRİP REAL ZARAGOZA YA VERMESİNE BAĞLI..

turkspor.net istihbarat kaynakları "Para verilecek bu iş bitecek" diye müjdeyi verdiler..

Turkspor.net de OLİVEİRA'ya GALATASARAY forması giydirerek (tabi ki ps ile) HABERİ MANŞETİNE TAŞIDI..

TURKSPOR.NET ÖZEL HABER...
KAYNAK GÖSTERİLMEDEN KULLANILAMAZ..

NOT : Yukarıda yazılan tüm aşamalar, gün gün haber olarak turkspor.net te yer almıştı.. Ancak turkspor.net de bu haberler yer alırken, gerek galatasaray forumlarında, gerek turkspor.net e gelen yorumlarda, başka başka futbolcu isimleri yazıldı çizildi.. Oliveira serüveni süresince, bizlere destek veren, bizlerden ayrılmayan, bizleri hızlı habere teşvik eden, gücümüze güç katan tüm turkspor.net dostlarına teşekkür ederiz..

Ouzy
06.Ağustos.2007, 00:25
Arkadaşlar biri Ricardo Oliveira'nın FM 2008'deki saf, hiç zaman geçmemiş, güçleriyle hiç ellenmemiş hâlini buraya koyabilir mi?:) Silmiştim de oyunu.:)

PesimiSTyLa
06.Ağustos.2007, 00:28
İnşAllah acıklanır Oliveira haydi bekliyoruz :) Turkspor da bu sene baya ün yaptı :p Meira, Sanctis ve Skibbe yi ilk onlarda görmüştük dedikleri gibi, yönetimde adamları mı var ne :p

PesimiSTyLa
06.Ağustos.2007, 00:32
http://www.resimupload.us/out.php?i=53247_RicardoOliveiraProfile.jpg

Zorunlu Açıklama: Vatan Gazetesi

Bugün yayınlanan Vatan gazetesinde yer alan ve Profesyonel Futbol A Takımımız oyuncusu Cassio de Souza Soares Lincoln'un satılacağı yönündeki Yalımcan Sarpyel imzalı haber tümüyle asılsızdır.

Futbol sezonu öncesinde takımımızın huzurunu bozmayı hedefleyen bu tarz asılsız dedikoduların gazete sayfalarında yer bulması üzücüdür.

Galatasaraylı taraftarların bu dedikodulara itibar etmemeleri gerektiğini kamuoyuyla paylaşmak isteriz.

Saygılarımızla,

Galatasaray Futbol A.Ş

Ouzy
06.Ağustos.2007, 00:34
Teşekkürler. Yakışır Rico paşama.:)

Tahminim akşama doğru televizyonlar falan söyler transferi. Yoksa turkspor.net'in karizması fena hâlde çizilecek.:)

ShevAnil
06.Ağustos.2007, 00:35
İnşallah Doğrudur, Gerçekten Çok Sevindim..

Ouzy
06.Ağustos.2007, 00:37
Bu arada Ricardo Oliveira 6 Mayıs 1980 doğumlu. Yani 28 yaşında bir oyuncu, anca sezon sonunda 29 yaşında olacak. Yaşlı da sayılmaz kısacası.

Onurap
06.Ağustos.2007, 00:38
oliviera haberi inşallah doğrudur turkspor uğurlu geliyor bakalıjm artık..

Revolution
06.Ağustos.2007, 00:44
Türkspor önceki transferleri bilmeseydi inanmazdım hayatta ama öncekileri gerçekten ilk ondan öğrendik.Eğer bu da doğru çıkarsa ve Oliveira G.Saray'a gelirse Türkspor baya ün yapacak. :D

goosfraba
06.Ağustos.2007, 00:52
Arkadaşlar neden hala sadece transfer haberi konuşmuyorsunuz bu konuda? Neden hala başka haberleri transfer konusu ile bağdaştırıyorsunuz? Bu son ikazım bundan önce 3 kez daha uyardım artık bundan sonra transfer haberi ile alakasız bir mesaj görürsem uyarmadan ceza puanına başvuracağım.

Fietra 10
06.Ağustos.2007, 01:57
Oliveira hayırlı olsun..

Ricardo Oliveira G.Saray'da
FLAŞ! Yabancı forvet arayışlarını sürdüren Galatasaray, uzun süredir peşinde koştuğu Ricardo Oliveira'da mutlu sona ulaştı.

İhlas Haber Ajansı'nın haberine göre, Galatasaray İspanya İkinci Lig takımlarından Real Zaragoza'da forma giyen Brezilyalı yıldız Ricardo Oliveira ve kulübüyle kesin anlaşma sağladı. Galatasaray'ın Almanya kampından İspanya'ya hareket eden ve bu futbolcu için kulübü ve menajeriyle masaya oturan yöneticiler Haldun Üstünel ve Adnan Sezgin'in, Oliviera'nın transferiyle ilgili kulübü Real Zaragoza ve menajeriyle anlaşma sağladığı ve kısa sürede bu transferin basına duyurulacağı öğrenildi.

05.08.2008

deniz.91
06.Ağustos.2007, 02:03
Haber doğruysa hayırlı olsun kesinlikle iyi bir transfer gs bu yıl avrupada güzel işler yapacak sanırım

Nedvedmania
06.Ağustos.2007, 02:04
VE OLIVEIRA BİTTİ!
Forvet arayışımız sona erdi! Ricardo Oliveira 'ASLAN' oldu

Yabancı forvet arayışlarını sürdüren Galatasarayımız, uzun süredir peşinde koştuğu Ricardo Oliveira'da mutlu sona ulaştı. İhlas Haber Ajansı kulübümüzün, İspanya İkinci Lig takımlarından Real Zaragoza'da forma giyen Brezilyalı yıldız Ricardo Oliveira ve kulübüyle kesin anlaşma sağladığınu duyurdu. Galatasaray'ın Almanya kampından İspanya'ya hareket eden ve bu futbolcu için kulübü ve menajeriyle masaya oturan yöneticiler Haldun Üstünel ve Adnan Sezgin'in, Oliviera'nın transferiyle ilgili kulübü Real Zaragoza ve menajeriyle anlaşma sağladığı ve kısa sürede bu transferin basına duyurulacağı öğrenildi.
Kaynak: İHA

Doğru olabilir Web aslandada yazıyor bu haber
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
NTV sporda haberler başlar şimdi orda bakarız :)

PesimiSTyLa
06.Ağustos.2007, 02:16
Geliyor ciddi ciddi sanırım :)

El Comandante
06.Ağustos.2007, 02:19
Oliveira'yı almışsak büyük iş başarmış oluruz.Bu sene nokta transferler yaptık,çok sağlam bir kadro kurduk umarım beklenen başarıları sağlayacağız bu kadroyla.

Onurap
06.Ağustos.2007, 02:21
offf harika transfer bence bu senenin en iyi transferi..

uAsamet91
06.Ağustos.2007, 02:21
Yıldız budur.Helal olsun yönetime.

Nedvedmania
06.Ağustos.2007, 02:22
Beyler daha almadık sadece bir haber :D

Lig TV de ve NTV Sporda böyle birşey geçmiyor

Onurap
06.Ağustos.2007, 02:25
Bence bitti transfer sponsorda değiştiğine göre..

uAsamet91
06.Ağustos.2007, 02:28
Beyler daha almadık sadece bir haber :D

Lig TV de ve NTV Sporda böyle birşey geçmiyor

Yeni sponsorun bugün Türk Telekom olarak açıklanması , Adnan Sezgin ve Haldun Üstünelin bugün İspanyaya gitmesi bu transferın gerçekleşme olaslıgını artırdı + 2 gün kalmış listelerin verilmesine.Bir terslik olmazsa Telekom desteğiyle alicağız Olivierayı.

Fietra 10
06.Ağustos.2007, 02:35
Yeni sponsorun bugün Türk Telekom olarak açıklanması , Adnan Sezgin ve Haldun Üstünelin bugün İspanyaya gitmesi bu transferın gerçekleşme olaslıgını artırdı + 2 gün kalmış listelerin verilmesine.Bir terslik olmazsa Telekom desteğiyle alicağız Olivierayı.

Galiba Telekom ile anlaşmanız Avea ile sözleşme bittikten sonra gerçekleşecek..Gs kendi imkanları ile aldı kanımca Oliveira'yı..

MaTRaKaN
06.Ağustos.2007, 02:49
Helal Olsun yönetime...!!!

King_91
06.Ağustos.2007, 02:51
gaza gelmeyin kesin bir şey yok ama müthiş olacak eğer gelirse

PesimiSTyLa
06.Ağustos.2007, 02:52
Bence de acıklamayı bekleyelim. İnşAllah biter bu iş.

Ouzy
06.Ağustos.2007, 02:57
Türk Telekom anlaşma gereği nakit olarak bir ödeme yapmış olabilir arkadaşlar.

Addolorato
06.Ağustos.2007, 03:00
Umarım bu transferrr gerçektir gerçekten çok yetenekli bir futbolcu galatasaraya kuşkusuz katkı sağlarda bu işler biraz paraya bakıyo malesef umarım karşılarız parasını

Ouzy
06.Ağustos.2007, 03:02
Parasını karşılarız, takma kafanı.:) Çoğu site açıkladı, bakalım. NTVSPOR'da açıklarsa bu iş bitti demektir.

BeeTLeJuiCe
06.Ağustos.2007, 03:04
Bugün NTVSpor'da Oliviera'nın Toplam Maliyetinin 15Milyon € olduğu bu parayı biraz aşağıya çekmenin yada para sorununu aşmaya çalıştıklarını söylemişti.

Türk Telekom sponsorluğunun açıklanması ile haberin heryerde çıkmasının zamanının uyuşması Türk Telekomdan para gelmiş izlenimi veriyor.

Ouzy
06.Ağustos.2007, 03:08
Bugün NTVSpor'da Oliviera'nın Toplam Maliyetinin 15Milyon € olduğu bu parayı biraz aşağıya çekmenin yada para sorununu aşmaya çalıştıklarını söylemişti.

Türk Telekom sponsorluğunun açıklanması ile haberin heryerde çıkmasının zamanının uyuşması Türk Telekomdan para gelmiş izlenimi veriyor.
Diğer bir deyişle Beşiktaş gibi geleceğimizi sattığımız.:icon_redface:

Revolution
06.Ağustos.2007, 03:32
Galatasaray asla geleceğini satmaz inşa eder.;;) Bunu her türlü icraattan anlıyoruz..Eğer Oliveira transferi gerçekten olduysa HELAL OLSUN DİYORUM Adnan Sezgin ve Haldun Üstünel ikilisine.

SiR ToMaSRoSiCkY1
06.Ağustos.2007, 04:06
Galatasaray'da yeni sponsor Türk Telekom
Galatasaray Spor Kulübü resmi sitesinde yaptığı açıklamada, Avea ile olan sözleşmenin sona ereceği 2009-2010 sezonundan itibaren, beş sezon boyunca ana sponsorun Türk Telekom olacağını açıkladı.

NTVSPOR ve Ajanslar
Güncelleme: 20:31 TSİ 5 Ağustos 2008 Salı

Galatasaray resmi internet sitesinde, 2009-2010 sezonunda sona erecek olan Avea ile olan sponsorluk anlaşmasından sonra yeni sponsorun Türk Telekom olacağını duyurdu.

Buna göre mevcut Ana Sponsor Avea ile olan sözleşmenin sona ereceği 2009/10 sezonundan itibaren, beş sezon boyunca Ana Sponsor Türk Telekom olacak.

Türk Telekom ayrıca, Ali Sami Yen Spor Kompleksi icinde inşaatı süren yeni Stat Proje’sine de ismini vereceği açıklandı.

Galatasaray'ın yeni stadı, açılışından itibaren 10 yıl süreyle Türk Telekom Stadı adıyla anılacak.

Herhalde Oliveira'nın parası buradan gelecektir.

Revolution
06.Ağustos.2007, 04:09
%90 buradan gelecek Oliveira parası..Para sorunu da böylece çözülmüş oldu sanırım,yarın sabah gibi açıklanır bence Oliveira transferi.

Mirza
06.Ağustos.2007, 04:13
burda hangi mesaj transferle alakasız olmuş onuda yaz ona göre davranalım bizde...

fenerbahçe transferleri konusunda millet avrupada insanların sevgilileriyle mi yoksa karılarıylamı yaşadığını tartışırken buraya hiç alakasız bir uyarı yazmak komik olmuş biraz...

Silinen mesajları siz kullanıcılar görebilme yetkisine sahip değilsiniz doğal olarak.
Yöneticilerle ilgili şikayetlerinizi burada dile getirmemenizi öneririm. Forumda Yöneticilerin üstünde Üst Yöneticiler ve Adminler var. Şikayetlerinizi onlara iletirsiniz.

Fenerbahçe Transfer Haberlerinde sevgili muhabbetinin dönmesinin temel sebebi gazetelerde Xabi transferinin olmamasının tek engeli olarak sevgilisinin gösterilmesi olabilir mi acaba ? Neyse uzatmayacağım ben daha fazla.
Yöneticilerle ilgili şikayetlerinizi üst'lere bildiriniz forum'a yazmayınız lütfen.

erdemzorer10
06.Ağustos.2007, 04:38
biraz önce Star Spor da da söylediler..Olivieira ve Zaragoza ile kesin olarak anlaşmalar sağlanmış..bu anlaşma 18.30 sularında ajanslara düşmüş..

bu sene yabancı transferinde sadece Türkiye nin değil avrupanın da sayılı takımları arasına girdik kalite anlamında..

tebrikler yönetim ..!!!!!

eGowiCh
06.Ağustos.2007, 04:41
İhlas Haber Ajansı, yeterince güvenilir bir kaynak ve yalan haber yapmaz. Ricardo Oliveira konusunda yaptığı habere bakacak olursak, Galatasaray bu transferi bitirmiş demektir. Hayırlı olsun, bence çok yerinde bir transfer.

Ricardo Oliveira'yı defalarca izlemiş biri olarak şunu söylemeliyim ki, harika bir santrafor. Top sürme yeteneği oldukça fazla olduğu gibi, hızlı da bir santrafor. Özellikle geniş alanda çok etkili, Galatasaray kontrataklara kalktığında Ricardo Oliveira hızı ve süratiyle rakibi oldukça zorlayacaktır. İspanya liginde yaptıkları zaten ortada, kendisini ispatlamış birisi, talihsiz bir sakatlık yaşamasaydı Betis'teyken, şu an muhtemelen dünyanın birinci sınıf takımlarında yer alacağı gibi, Brezilya Milli Takımının da vazgeçilmezi olurdu.

Galatasaray eğer bonservisini aldıysa, bence son 5 yıl içinde yaptığı en büyük transfer olur. Oldukça da maliyetli olmuştur bonservisi Oliveira'nın ama buna değecek bir isim. Bu yıl Galatasaray ile Şampiyonlar Ligi'nde göstereceği performans ile seneye İspanya'dan bir kulübe iyi bir bedelle satılabilir.

erdemzorer10
06.Ağustos.2007, 04:50
2000-2002 Porteguese 46 maç 23 gol
2002-2003 Santos 34 maç 22 gol
2003-2004 Valencia 21 maç 8 gol
2004-2006 Real Betis 46 maç 26 gol
2006 Saol Paolo 12 maç 6 gol
2006-2007 AC Milan 21 maç 3 gol
2007-2008 Zaragoza 37 maç 17 gol

Ricardo nun istatistikleri..

ShevAnil
06.Ağustos.2007, 04:53
Gerçekten Muhteşem Bir Transfer Daha Yaptık.. Ancelotti Şu Adamı Kullanamadı Ona Yanıyorum.

Addolorato
06.Ağustos.2007, 04:53
Acaba kiralıkmı bonservislemi geldiyse eğer bu konuda bi bilgisi olan varmı?

ShevAnil
06.Ağustos.2007, 04:55
Kiralık Olsaydı Şu Ana Kadar Yapılan Haberlerde Belirtilirdi Bence.