View Full Version : Galatasaray Transfer Haberleri
Pages :
1
2
3
4
5
6
7
[
8]
9
10
11
12
13
Revolution
10.Temmuz.2007, 07:14
Neill'e bonservis parası vereceksek almayalım.Defansımız iyi onun yerine forvet alalım iyi yeterli..
sitte
10.Temmuz.2007, 07:51
Sağ bek olması şart değil stoper mutlaka şart...
klasgs
10.Temmuz.2007, 11:53
Itandje Aslan'a hayırlı olsun
http://foto.fanatik.com.tr/Article/2008/7/7_221264_10FAN12ITAN-B-Y2800000.jpgCim Bom, uzun süredir gündeminde yer alan Fransız kalecinin işini sonunda bitirdi. İtandje´nin bugün İstanbul´a gelerek sağlık kontrolünden geçmesi bekleniyor.
10.7.2008
8. yabancı file bekçisi
Charles İtandje artık Galatasaray’da... Sarı-Kırmızılılar’ın uzun süredir transfer listesinde yer alan ve geçtiğimiz günlerde İstanbul’a gelerek 2 gün boyunca pazarlık masasında oturan Fransız kaleci, Futbol Şube Sorumlusu Haldun Üstünel’in Paris’teki girişimleriyle ikna edildi. Daha önce Liverpool ile de her konuda anlaşma sağlayan yönetim, bugün veya yarın 26 yaşındaki file bekçisiyle resmi sözleşme imzalayacak. İtandje, Cim Bom’un tarihindeki 8. yabancı kalecisi olacak.
12 Temmuz’da katılacak...
Bugün İstanbul’da sağlık kontrolünden geçmesi beklenen Charles İtandje’nin, kafileyle birlikte Almanya’ya gitmeyeceği öğrenildi. Fransız eldiven de, tıpkı A Milli Takım oyuncuları ve yeni transfer Harry Kewell gibi 12 Temmuz’da Duisburg kampına katılacak. Kewell ile İtandje geçtiğimiz sezon Liverpool’da birlikte sahne almışlardı. Her ne kadar iki oyuncunun buluşma noktası genellikle yedek kulübesi olsa da, bu sezon Aslan’ın kemik gücünü oluşturacaklar. l Raşit ALTUN
İTANDJE KİMDİR?
Ülkesi: Fransa
Kulübü: Liverpool (7 maç)
Mevkii: Kale
Yaşı: 26
Boyu: 1.93
Önceki kulübü: Lens (170 maç)
RaSenGan
10.Temmuz.2007, 12:06
İtandje iyi bir transfer oldu.Fakat Afrika Kupasın'a giderse 1 ay falan sorun yaşarız.Onuda Aykut veya Orkun'la kapatırız inş.
JunkChorn
10.Temmuz.2007, 13:34
Bence iyi bir transfer değil,şöyle geçmişe baktığımda siyahi bir çok iyi kaleci göremiyorum.
Casillas,Buffon,Taffarel,Scmeichel(doğru yazamadım ama)Cech,Kahn,Van Der Sar daha bir çok sayarız..
İstisna olarak bir tek Dida'yı görüyorum.
Bunu düşünmemdeki sebeb;
Kas yapısı itibari ile tüm mevkilerde oynar ama,kale biraz zor.Yine çok iyi kalecidir ama bir Mondragon,Taffarel'in yarısı edemez BENCE.
anilton
10.Temmuz.2007, 19:11
İtandje iyi bir transfer oldu.Fakat Afrika Kupasın'a giderse 1 ay falan sorun yaşarız.Onuda Aykut veya Orkun'la kapatırız inş.
Fransa Afrika'ya mı dahil oldu Aygün...:):)
Revolution
10.Temmuz.2007, 19:31
Zenciler de artık Fransız Aygün..:DBu arada siyah olmakla kaleci olmak arasında bi bağlantı görmüyorum..Takılmayalım böyle şeylere. :D
fmsmyrna
10.Temmuz.2007, 19:34
Hayırlı olsun İtandje Galatasaray'a.Bir tek Chelsea ile oynanan kupa maçında izlemiştim o maçta iyi bir oyun çıkarmıştı bakalım Türkiye'de nasıl bir performans gösterecek.
gerrrard
10.Temmuz.2007, 19:36
Transfer kesin mi ?
Ouzy
10.Temmuz.2007, 20:03
Transfer kesin mi ?
Daha değil ama sanırım alacağız. Çok haber çıkmaya başladı.
barahir
10.Temmuz.2007, 20:23
Resmi sitede herhangi bi haber yok henüz ben baktım
Eren91
10.Temmuz.2007, 20:29
resmi sitede haber çıkana kadar bütün haberler yalan :) inanmayın arkadaşlar . geçen senede pires'e geldi diyorLardı gelmedi :)
kaang
10.Temmuz.2007, 21:19
resmi site dediğiniz webaslan.com mu yoksa farklı bi sitemi ayrıca itandje ve kewell ii transfer baptistada yalan oldu
Ouzy
10.Temmuz.2007, 21:25
resmi site dediğiniz webaslan.com mu yoksa farklı bi sitemi ayrıca itandje ve kewell ii transfer baptistada yalan oldu
Resmi site denilen www.galatasaray.org.
www.ntvspor.net (http://www.ntvspor.net)'i de resmi site sayabilirsiniz, hiç yalan veya yanlış yazdıklarını görmedim. Yalan yazmazlar da zaten.
hp-fm-gs
10.Temmuz.2007, 21:43
ntvspor resmi site falan sayılamaz, ne yaptınız yahu.. :D
Ouzy
10.Temmuz.2007, 21:46
ntvspor resmi site falan sayılamaz, ne yaptınız yahu.. :D
Adamların hiç yalan, yanlış haber yaptığını görmedim. Bütün haberleri doğru çıktı. O bakımdan söyledim.
hp-fm-gs
10.Temmuz.2007, 21:49
geçen sene Morientes'i sanırım ilk olarak ntvspor getirmişti bize.. ;)
King_91
10.Temmuz.2007, 22:15
ne biliyim sanki bu itandje yeterli değilmiş gibi geliyor inşallah yanılırım
wolfson
10.Temmuz.2007, 22:41
Ben Lucas Neill geldiğine çook büyük bi ihtimal veriyorum.Nvtspor oyuncunun İng. sağlık kontrolünden geçerek Almanya'ya geçeceğini yazdı.Bu olmasa bile NEill bence Galatasarayda.
puskas
10.Temmuz.2007, 22:44
Adnan Sezgin: Kaleci Itandje ve kulübü Liverpool ile anlaştık ntvsporun haberine göre böyle yaziyor
not:son dk spor haberi olarak
Ouzy
10.Temmuz.2007, 22:45
Adnan Sezgin: Kaleci Itandje ve kulübü Liverpool ile anlaştık ntvsporun haberine göre böyle yaziyor
not:son dk spor haberi olarak
Evet, maalesef. İnşallah iyi oynar ama Aykut'tan bir fazlası yok gibi.
puskas
10.Temmuz.2007, 22:47
Galatasaray Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin, Liverpool'un kalecisi Charles Itandje ile anlaştıklarını ifade etti.
Galatasaray futbol takımının kamp yapmak için Almanya'ya hareketinden önce Atatürk Havalimanı'nda basın mensuplarının sorularını cevaplandıran Sezgin, Itandje'nin transferinde küçük detayların kaldığını belirterek, ''Belli olduktan sonra zaten kulüpten bir açıklama yapılacaktır. Bu konuda çeşitli spekülasyonlar yapılıyor. Bunlar doğru değil. Aslında kulübüyle anlaştık, kendisiyle de anlaştık. Menajeriyle diğer menajerler arasında bir sorun olduğu için bu kadar uzadı. Bugün yarın size sağlıklı bilgi vereceğiz'' diye konuştu.
Bir basın mensubunun İbrahim Toraman ile ilgili sorusuna Adnan Sezgin, ''İbrahim Toraman ile ilgilenmedik. Sorun yaşadı Beşiktaş'ta, o da kendi aralarındaki bir sorun. Transfer etmek istediğimiz futbolcular arasında yok'' cevabını verdi.
Adnan Sezgin, Türkiye'den herhangi bir futbolcuyu almayı düşünmediklerini dile getirerek, ''Gazetelerde her gün çeşitli spekülasyonlar yapılıyor. Ama Türkiye'den kadromuza katmayı düşündüğümüz bir oyuncu yok. Alacağımız 3 ya da 4 tane yabancı olacak'' dedi.
Yeni sezon hazırlıklarının ilk etabını İstanbul'da tamamladıklarını ve ikinci etap için Almanya'ya gittiklerini hatırlatan Sezgin, şunları kaydetti:
''Almanya'da 4 hazırlık maçı oynayacağız. Daha sonra Türkiye'ye döneceğiz. Bir etap daha başlayacak tekrar Almanya'da. Bunun için de 3 müsabaka planladık. Bizim için bu sene çok önemli. 13 Ağustos'ta Şampiyonlar Ligi ön eleme maçı oynayacağız. O zamana kadar çok iyi hazırlanıp Şampiyonlar Ligi'ne gitmek istiyoruz. Umarım bütün planladıklarımızı çalışmalarımıza yansıtırız. İyi bir kadromuz olduğunu düşünüyoruz. Dolayısıyla kadromuzun bizim koyduğumuz hedeflere ulaşacağından hiçbir endişemiz yok.''
(A) Milli Takım'da sakatlanan futbolcularıyla ilgili sorular üzerine Sezgin, ''Milli takım müsabakaları da çok önemli. Hepimizi ilgilendiren müsabakalar. Gönül isterdi ki, sakatlıklar olmasın ama maalesef oldu. Onlar da en kısa zamanda takıma katılacaklar. Şu anda tedavileri sürüyor'' ifadelerini kullandı.
Takımdan gönderilecek futbolcularla ilgili soruya da Sezgin, ''Nihai kadro hazırlık aşamasından sonra belli olacak. Ama ilk aşamada da değişiklikler olabilir'' karşılığını verdi.
Varonil
10.Temmuz.2007, 23:17
Itandje hayırlı olsun,bu zamana kadar gecikmesinin sebebi de belli oldu.Birkaç gün içinde kulüplerden resmi açıklamalar gelir.
İyi bir kaleci,Galatasaray'ın iyi dönemlerinde kalesinde hep yabancı isimler vardı.Galatasaray taraftarlarının ve camianın beklentilerini karşılayabilecek mi ilerleyen dönemde göreceğiz.
Cyzio
10.Temmuz.2007, 23:31
Yanarım da Aykut gibi bi kalecinin yine yedek kulübesine mahkum olacağına yanarım.Bu ülkede yerli futbolcular ne kadar iyi oynarlarsa oynasınlar hep yabancıların arkasında kalacaklardır..
Onurap
10.Temmuz.2007, 23:32
bence ıtandje iyi bir kaleci değil.görecez bakalım:D
gerrrard
10.Temmuz.2007, 23:53
Everton Topal'ı istiyor
2008 Avrupa Futbol Şampiyonası Finalleri'nde A Milli Takım formasıyla oynadığı futbolla birçok takımın transfer listesine girmeyi başaran Galatasaray'ın başarılı orta saha oyuncusu Mehmet Topal'a İngiltere Premier Lig ekiplerinden Everton'ın talip olduğu bildirildi.
İngiltere Premier Lig ekiplerinden Everton'ın Galatasaray'ın milli futbolcusu Mehmet Topal'ı transfer etmek istediği iddia ediliyor. Bir internet haber sitesinde yer alan iddiada, Everton'ın 2008 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda A Milli Takım formasıyla başarılı maçlar çıkartan Mehmet Topal'a talip olduğu ifade edildi. Haberde genç yıldız için, 'güçlü, dayanıklı ve uzun boylu bir orta saha oyuncusu' tanımlaması yapılırken, Topal'ın savunma dörtlüsünün önünde başarılı bir şekilde oynadığı ve Everton Teknik Direktörü David Moyes'ın genç yıldızı Birmingham'a transfer olan Lee Carsley'in yerine düşündüğü belirtildi.
2006 yılı Eylül ayında Galatasaray'a Çanakkale Dardanelspor'dan transfer edilen Mehmet Topal, geçtiğimiz sezon Tobias Linderoth'un sakatlanmasıyla kadroda şans bulmuş ve oynadığı futbolla milli takıma kadar yükselmişti.
Revolution
10.Temmuz.2007, 23:55
Olan yine Aykut'a oldu..Ne zaman güveneceğiz bu çocuklara ya?
PesimiSTyLa
10.Temmuz.2007, 23:59
Son yıllarda aldığımız tüm yabancı kalecilerde nokta atışı yaptık. İtandje de onların arasına katılır umarım.
Ben kendisi hakkında bilgiye sahip degilim. Taraftar sitesinde Lens forması giyerkende izleyenlerin yorumlarına göre "Bir macı tek basına kazandırabilir, müthiş kurtarışlar yapar; bazen de tam tersi cok basit goller de yiyebilir"miş. En büyük özelliği olarak yan toplarda cok etkili oldugunu söylüyorlar. Lens daki performansını gösterirse cok basarılı olacagını belirtiyorlar.
Umarım hayırlı olur.
gerrrard
11.Temmuz.2007, 00:01
Ben İtandje'yi bi Barnsley bide Chelsea maçında izledim. Her iki maçtada gördümki bu kalecinin refleksleri gerçektende çok iyi. 2 maçtada 2 gol yedi ama yediği tüm goller çok zor gollerdi. Barnsley maçında uzaktan çok sert bir şut. Chelsea maçında defansa çarpan topun yön değiştirmesi sonucu. Ama bu maçlardaki kurtarışları çok iyiydi özellikle Chelsea maçında.
PesimiSTyLa
11.Temmuz.2007, 00:03
Bu arada Everton havasını alır :zuhaha
eGowiCh
11.Temmuz.2007, 00:28
Mehmet Topal'ın yaşı genç, bence bu fırsatı iyi değerlendirip Everton gibi bir takıma gitmeli ki orada futbolunu daha da geliştirsin, bu potansiyelini daha üst seviyelere çıkarsın. Galatasaray da iyi para kazanabilir.
IcedEarth
11.Temmuz.2007, 02:10
Mehmet Topal'ın yaşı genç, bence bu fırsatı iyi değerlendirip Everton gibi bir takıma gitmeli ki orada futbolunu daha da geliştirsin, bu potansiyelini daha üst seviyelere çıkarsın. Galatasaray da iyi para kazanabilir.
Mehmet Topal şu anda giderse kaybolur gider. İngiltere futboluna ayak uydurabilecek tecrübesi yok henüz. 2 sene daha beklerse hem bize maddi açıdan ve sportif açıdan destek olur, hem de kendisi gittiği takımda banko oynar, bir Türk çocuğuna daha gıpta ile bakılır.
Revolution
11.Temmuz.2007, 02:21
Mehmet topal şuan giderse zaten fiziği çok zayıf seneye döner..Dünya Kupası'nı beklemeli.Fiziğinin gelişmesi ve tecrübe kazanması lazım.
ÖNEMLİ AÇIKLAMALAR
Futbol A.Ş Genel Müdürü Adnan Sezgin son gelişmeler konusunda net açıklamalar yaptı
Galatasaray Futbol A.Ş. Genel Müdürümüz Adnan Sezgin, Liverpool'un kalecisi Charles Itandje ile anlaştıklarını ifade etti. Galatasaray futbol takımının kamp yapmak için Almanya'ya hareketinden önce Atatürk Havalimanı'nda basın mensuplarının sorularını cevaplandıran Sezgin, Itandje'nin transferinde küçük detayların kaldığını belirterek, ''Belli olduktan sonra zaten kulüpten bir açıklama yapılacaktır. Bu konuda çeşitli spekülasyonlar yapılıyor. Bunlar doğru değil. Aslında kulübüyle anlaştık, kendisiyle de anlaştık. Menajeriyle diğer menajerler arasında bir sorun olduğu için bu kadar uzadı. Bugün yarın size sağlıklı bilgi vereceğiz'' diye konuştu.
Bir basın mensubunun İbrahim Toraman ile ilgili sorusuna Adnan Sezgin, ''İbrahim Toraman ile ilgilenmedik. Sorun yaşadı Beşiktaş'ta, o da kendi aralarındaki bir sorun. Transfer etmek istediğimiz futbolcular arasında yok'' cevabını verdi.
Adnan Sezgin, Türkiye'den herhangi bir futbolcuyu almayı düşünmediklerini dile getirerek, ''Gazetelerde her gün çeşitli spekülasyonlar yapılıyor. Ama Türkiye'den kadromuza katmayı düşündüğümüz bir oyuncu yok. Alacağımız 3 ya da 4 tane yabancı olacak'' dedi.
Yeni sezon hazırlıklarının ilk etabını İstanbul'da tamamladıklarını ve ikinci etap için Almanya'ya gittiklerini hatırlatan Sezgin, şunları kaydetti:
''Almanya'da 4 hazırlık maçı oynayacağız. Daha sonra Türkiye'ye döneceğiz. Bir etap daha başlayacak tekrar Almanya'da. Bunun için de 3 müsabaka planladık. Bizim için bu sene çok önemli. 13 Ağustos'ta Şampiyonlar Ligi ön eleme maçı oynayacağız. O zamana kadar çok iyi hazırlanıp Şampiyonlar Ligi'ne gitmek istiyoruz. Umarım bütün planladıklarımızı çalışmalarımıza yansıtırız. İyi bir kadromuz olduğunu düşünüyoruz. Dolayısıyla kadromuzun bizim koyduğumuz hedeflere ulaşacağından hiçbir endişemiz yok.''
(A) Milli Takım'da sakatlanan futbolcularıyla ilgili sorular üzerine Sezgin, ''Milli takım müsabakaları da çok önemli. Hepimizi ilgilendiren müsabakalar. Gönül isterdi ki, sakatlıklar olmasın ama maalesef oldu. Onlar da en kısa zamanda takıma katılacaklar. Şu anda tedavileri sürüyor'' ifadelerini kullandı.
Takımdan gönderilecek futbolcularla ilgili soruya da Sezgin, ''Nihai kadro hazırlık aşamasından sonra belli olacak. Ama ilk aşamada da değişiklikler olabilir'' karşılığını verdi.
Kaynak: AA
+
UEFA stadımızı denetliyor
Galatasarayımızın yeni sezonda Avrupa Şampiyonlar Ligi müsabakalarını oynamayı düşündüğü Ali Sami Yen Stadımızda, UEFA heyeti incelemelerde bulundu.
Ali Sami Yen Müdürü Hamit Kaşeli, Futbol Federasyonu yetkilileriyle statta incelemelerde bulunan UEFA heyetinin eksikliklerin giderilmesini istediklerini ifade ederek, ''Statta eksiklikler var. Onları bitirmeye çalışıyoruz. Yapılan çalışmalar hakkında kendilerine bilgi verdik. Onlar da çalışmaları rapor edip, eksiklikleri fotoğrafladılar. Çalışmaları en kısa sürede bitireceğiz. 10 Ağustos'ta incelemelerde bulunmak için tekrar gelecekler. O zamana kadar her şey tamamlanmış olacak'' diye konuştu.
Kaynak: AA
İnşallah bu sene Şampiyonlar Ligi'nde Ali Sami Yen'de oynarız..Olimpiyat gerçekten taraftarlar için kötü bir stad..Yol problemi ve rüzgar problemi çözülmüş değil..Rüzgarlıklar taktık dediler ama hiç bir işe yaramadı.
Burak Duran
11.Temmuz.2007, 04:17
itandje yi aykutla kiyaslayanlar var hatta aykuttan farki yok diyenler var.. Acaba kac macini izlediniz? Fransa liginde oynarken hic maclarina denk geldiniz mi? 1.93 boyuyla kaleye hukmediyor. Cok basarili refleksleri var. Ayrica aykut daha iyiyse skibbe aykutu oynatir sonucta itandje alindi illa oynayacak diye bir mantik yok. Kim iyiyse o gecer kaleye ama bence itandje kaleyi kaptirmaz. Aykut cizgi kalecisi ceza alanina hakim degil ama itandje tam bir kaleci. Adami bosuna almadi liverpool reina gibi bir kalecinin yedegi. Aykut ondan iyiyse liverpool aykutu alirdi itandje yi degil :)
hp-fm-gs
11.Temmuz.2007, 04:21
Itandje geldiyse hayırlı olsun, umarım Emre abinin dediği gibi kaleci olayında yine nokta atışı yapmışızdır..
Alicanfmfan
11.Temmuz.2007, 04:40
aykut un yedek olaacagı kesin degil kim daha iyi performans gösterirse kale onun olacak
deniz.91
11.Temmuz.2007, 04:40
,tanje hayırlı olsun kaleci lazımdı aykut iyi biri ama her zaman aynı formda değildi
Revolution
11.Temmuz.2007, 04:59
Forvet alalım artık..Geçe kalırsak kötü olacak.
Ouzy
11.Temmuz.2007, 05:32
Forvet alalım artık..Geçe kalırsak kötü olacak.
Adnan Sezgin 3-4 yabancı daha alacağımızı söyledi. Forvete de sıra gelecektir ama inşaallah biraz daha kaliteli oyuncular alırız.
klasgs
11.Temmuz.2007, 05:50
itandje için hep olumsuz yorumlar gördüm tek tük iyi diyenler var onlarda şüpheli Allah aşkına Aykut aykut diyorsunuz tamam emegine o kadar sene 2. kaleci olarak büyük bir özveride bulunduguna katılıyorum ama yetersiz oldugunu herkez biliyor yapmayın son maçlarda görmedinizmi yaptıklarını Aykutta bir pskoloji top çıkış konusunda problem yaşıyor buda hem defansı hem bizleri tedirgin etmiyormu? İtandje'de kendini lens'de ispatlamış reflexleri super özellikle aykutun hatası olan topa çıkış konusunda çok iyi... ben çok ama çok umutluyum bu yönetime gerçekten güvenmek lazım. Futboldan çok iyi anlayan kişiler var başımızda. Kaldı ki Sorensen, Runje yaşları almış başlarını gidiyor en uygun itandje idi yaşıda çok uygun bizde'de hamuru tuttuğunu düşünün 10 numara olur. Son olarak en önemlisi İtandje kendini ispatlamış birisi korkulcak bir durum yok bence forvete geldi sıra sabırsızlanıyorum yeni transferler için...
Revolution
11.Temmuz.2007, 06:22
Bu çocuklar oynamadan nasıl yeterli olacak ben de onu merak ediyorum?Biraz oynasa çizgi kalecisi olur mu görürüz hep beraber..
Emurafu
11.Temmuz.2007, 06:30
İşte Skibbe'nin vurucu timi
Aslan´ın Alman teknik direktörü, yeni sezondaki oyun şablonunu kafasında şekillendirdi. Galatasaray´ın yeni sistemi 4-2-3-1, hücum silahları ise Kewell, Cassio Lincoln, Arda Turan olacak.
10.7.2008
Artık yerden oynanacak
Galatasaray'ın yeni teknik direktörü Michael Skibbe, Cim Bom’u ligde ve Avrupa’da başarıya götürecek oyun şablonunu kafasında şekillendirdi. Aslan buna göre yeni sezonda 4-2-3-1 sistemiyle mücadele edecek. Oyun taktiğinin özünde; topa daha fazla sahip olup, derinlemesine paslarla sonuca gitmek yatıyor. Uzaktan kaleye şutlar, ölü toplar ve rakip yarı alanda sık sık tekrarlanan 2’ye 1’ler ile duvar pasları da, savunma kilitlerini çözmede kullanılacak alternatif çözümler.
Topal&Linderoth kilidi
Kewell, Lincoln ve Arda ile oyunu rakip yarı alana yıkıp, yeni santrforuyla gol yollarını açmayı planlayan Skibbe, savunma özelliği neredeyse sıfır olan bu oyuncuların boşluğunu 2 savaşçıyla kapatacak. Orta saha bu doğrultuda Mehmet Topal ve Linderoth gibi 2 güçlü kesiciye emanet. Ancak ilk haftalarda Linderoth’un yerine Ayhan’ın görev alması gündemde. Barış Özbek de rotasyonun bir parçası olarak bu bölgede görev alacak. Böylece alternatifleri bol bir hat oluşturulacak.
Rakibi sürekli boğacakİşte bu sistemi sahaya yansıtmak üzere, teknik kapasitesi çok yüksek bir orta saha oluşturulması hedefleniyor. Aslan tek santrforla mücadele edecek; bu görevi şimdilik Ümit Karan ya da Nonda üstlenecek. Ama yönetim, üst düzey bir yabancı 9 numara arayışını sürdürüyor. Takımın en kilit noktası ise bu santrforu destekleyen 3 hücuma dönük orta saha oyuncusu: Kewell, Lincoln ve Arda olacak. Bu 3’lü, vurucu tim olmakla kalmayacak, top rakipteyken alan savunması da yapacak.
Servet&Emre yine devam
Savunma düzeninde çok büyük bir değişiklik yapmayı düşünmüyor Skibbe. Defansın göbeğinde müthiş bir uyum sağlayan Servet Çetin-Emre Güngör ikilisi ile yola devam edilecek. Ancak bu oyuncuların sakatlığı nedeniyle ilk haftalarda yeni transfer Lucas Neill göbekte oynayacak. Sağ bek Sabri’ye, sol bek Hakan Balta’ya verilecek. Servet’le Emre iyileştiğinde Neill savunmanın sağına geçecek. Bekler hücumu destekleyerek, orta sahanın boş kalmasına izin vermeyecek.
Fanatik
Tam benim istedigim sistem.Özellikle avrupa için bu sistem çok iyi.Savunmamız baya iyi olacak..Hele hücum gücümüz dehşet olacak;)
MeMo
11.Temmuz.2007, 06:33
Tam benim istedigim sistem.Özellikle avrupa için bu sistem çok iyi.Savunmamız baya iyi olacak..Hele hücum gücümüz dehşet olacak;)
Bir sistemle mi hücum gücü,savunma baya iyi olacak pek kolaymış o zaman :)
IcedEarth
11.Temmuz.2007, 06:58
Bir sistemle mi hücum gücü,savunma baya iyi olacak pek kolaymış o zaman :)
Sadece sistemle değil aslında MeMo cum. O sisteme cuk diye oturan oyuncularla. Şöyle ki:
--------------------Aykut-----------------------
Uğur-----Emre G.----Servet----Hakan B.
----------Mehmet T.----Linderoth----------
Arda---------------Lincoln-------------Kewell
-------------------Ümit Karan----------------
Tam kadroya uygun taktik olmadı mı :)
JunkChorn
11.Temmuz.2007, 07:26
@büyükpivot
Bence bu yaptığın kadronun alternatifi olursa,yani lincoln iki maç oynamayınca eksikliği çok hissedilmez ise,Aydın Arda yokluğunu çok aratmaz ise,defansa gerekli takviyeler yapılır ise,
Çok büyük bir dönemin başlangıcı olur diye düşünüyorum.Yalnız Kewell tutmaz(sakatlanır,fizik gücü olmaz)Lincoln yine oynamaz,Linderoth sakatlanır transfer yapılmaz ise yer yerinden oynar BENCE..
Bir fenerbahçeli olarak şu duruma çok heyecanlanıyorum 3 transferle bu sene çok güzel Galatasaray izleyebilir futbol seyircileri.
Emurafu
11.Temmuz.2007, 07:51
Memo@
Oyuncular bu sisteme uygun:)..Onu demek istedim..Çünkü kewell,Lincoln,Arda hepsini bir arada oynatıp..Birde cift forvet oynarsak ortasaha resmen göçer:)..Şuanki mevcut kadroda bu sistem iyi gider:)
SAİT71
11.Temmuz.2007, 08:17
Arkadaşlar bir yabancı geliyorsa yedek kalmaz merak etmeyin. itandje yabancı olduğu için Aykut'a göre daha avantajlı. Türkiye'de kural bu...
animals_wolf
11.Temmuz.2007, 08:19
-------------------Ümit Karan---------------->>>Buraya iyi bi Santrafor lazım ümitle nereye kadar yeter artık
Belgorth
11.Temmuz.2007, 08:47
Aykut yerine Itrandje oynayacak sanırım bu kadroda. Şayet Neill alınırsa Uğur'un işi zor, sağ bekte Neill oynar. Ayrıca ben olsam Linderoth yerine de Ayhan'ı oynatırım bu takımda. Sonra, Ayhan Lincoln olmadığında MC olarak da oynar, o zaman sistem 4-2-1-2-1 gibi bir şeye döner ki bu da olur gibi duruyor. Bir de arkasında böyle bir orta sahayla Ümit süper işler yapar, alınacak kişi Ümit'ten ya da Nonda'da kat kat iyi olmalı forvette ki bir anlamı olsun forvet transferinin.
paco
11.Temmuz.2007, 09:52
Valla bence butun takimlar Galatasaray gibi alt yapisina onem versin, sayet FIFA'nin 2010'dan sonra yururlege girecek kurali acik, 4 yabanci hakki olacak burdan M.Topal'i satin diyenler veya Arda satilmali diyenler icin diyorum. Elinde ne kadar cok degerli yerli oyuncu varsa tutacaksin, ayni marketlerin Tekele zam gelmeden once Tekel urunlerini sakladigi gibi :)
nekop
11.Temmuz.2007, 11:55
Itandje iyi kaleci Liverpool'da Benitez'in oğlu gibi gördügü Reina olmasaydı ligde bol bol forma giyerdi.
Jesus_FB
11.Temmuz.2007, 12:45
Itandje iyi kaleci Liverpool'da Benitez'in oğlu gibi gördügü Reina olmasaydı ligde bol bol forma giyerdi.
İlk defa senin bir kaleci beğendiğini görüyorum
perpetua
11.Temmuz.2007, 13:21
İlk defa senin bir kaleci beğendiğini görüyorum
Sadece :D koymamam gerektigini biliyorum ancak tamamen sadece :D konulmasi gereken bir yorum.. bayildim :D
JunkChorn
11.Temmuz.2007, 16:16
-------------------Ümit Karan---------------->>>Buraya iyi bi Santrafor lazım ümitle nereye kadar yeter artık
Ümit'î beğenmiyorsan sanırım Drogba falan lazım yada Benzema,Torres,Villa:D
Espri bi yana bence Ümit iyi.Ancak alternatif mutlaka olmalı
Burak Duran
11.Temmuz.2007, 16:20
umit tek forvet oynayamayabilir ona mutlaka forvet hattinda destek lazim orda tek basina savasabilecek biri lazim bence. umit ve nonda 2. yarilarda cift forvete donmekte kullanilabilir..Kimse alinamazsa ya lincoln-karan ya da nonda-karan olmali ileri hat. lincoln 10 numara gibi degilde daha cok forvette kalan umiti kaciran bir stilde oynamali..
JunkChorn
11.Temmuz.2007, 16:25
Onda haklısın Burak abi,tek olarak zayıf kalır mutlaka hava toplarını indirecek yada yanında defansı daha fazla yıpratmasına yardımcı olacak birisi lazım.
Bence Lincoln partner santrafor olarak iyi oynar rakiplerine kıyasla(Delgado-Alex-Ricardinho[gitti ama..]Çünkü fizik olarak daha iyi.
Revolution
11.Temmuz.2007, 16:50
Fizik olarak daha iyi mi? :D Adama üflesen yere atlıyor abi ya:D
Sirius Black
11.Temmuz.2007, 17:25
kanımca da...:u:
Sheriff
11.Temmuz.2007, 17:54
Benim kanımca da :zuhaha
Forvet alırsiniz herhalde.. İnce eleyip sıkı dokumak lazım.. Acele edip yanlış bir transfere gerek yok sizin adınıza..
Burak Duran
11.Temmuz.2007, 18:01
cisse haberleri cikiyor.. bence umit tarzi bir oyuncu ama cok basarili
Sheriff
11.Temmuz.2007, 18:05
cisse haberleri cikiyor.. bence umit tarzi bir oyuncu ama cok basarili
Kızmayın bana da daha öncede söylemişimdir, bence çok yeteneksiz bir adam, alırsanız hayal kırıklığı olur ileride..
JunkChorn
11.Temmuz.2007, 18:13
Diğerlerine oranla daha iyi.Alex'ten daha çevik yani bire bire daha dayanıklı.Faul alabilmesi bir artısı bence.
barahir
11.Temmuz.2007, 18:17
Faul alırken ayağını falan kırmasında:)
JunkChorn
11.Temmuz.2007, 18:21
:D o kadarı onun becerisidir.
BlackEagle19o3
11.Temmuz.2007, 21:19
Avrupada başarı hedefleniyorsa sağlam bir santrafor alınmalı.Ümit ve Nonda ile yürümez bu iş;)
Eren91
11.Temmuz.2007, 21:48
bence İtandje transferi gereksiz aykut geçen sezonki performansını bu sezonda sergilerse İtandje yedek oynar :) aykut daha iyi ...
Ben çoğu arkadaşa katılmıyorum. Aykut bana kalede güven vermiyor...
LaigLeNoiR
11.Temmuz.2007, 22:14
Nonda bence gönderilmeli G.Saray'da yerine kaliteli bir yabancı golcü alınırsa çok iş yapar.
PesimiSTyLa
11.Temmuz.2007, 22:19
Nonda bence gönderilmeli G.Saray'da yerine kaliteli bir yabancı golcü alınırsa çok iş yapar.
Nonda niyee gönderilsin yahu :) Forvet zaten alınacak, bunun için Nonda'nın gitmesine gerek yok.
LaigLeNoiR
11.Temmuz.2007, 22:20
Nonda gereksiz kalır ve daimi yedek olur o zaman yabancı forvet alınırsa.Ben olsam Nonda'yı satarak alacağım yabancı golcü için daha fazla para ayırırdım ve alacağımdan daha da kaliteli bir isim arardım.
MeMo
11.Temmuz.2007, 22:26
Memo@
Oyuncular bu sisteme uygun:)..Onu demek istedim..Çünkü kewell,Lincoln,Arda hepsini bir arada oynatıp..Birde cift forvet oynarsak ortasaha resmen göçer:)..Şuanki mevcut kadroda bu sistem iyi gider:)
Anladım Emrah abi biraz geç cevap olsada mevcut kadroya en iyi sistem ;;)
Öyle "cevap :D" lık bir durum yoktu ben Emrah abinin yazısını yanlış anlamışım.
Revolution
11.Temmuz.2007, 23:51
Nonda diri ve güçlü bir adam.:D O kalmalı ama Serkan Çalık kiralanmalı.Onun yerine de delici bir forvet lazım.
+
Neill var, Toraman yok!
Savunmaya West Ham United’dan Lucas Neill’ı takviye etmeye çalışan Galatasaray Yönetimimiz, Avustralyalı oyuncuyu birkaç gün içerisinde İstanbul’a getirecek. 30 yaşındaki oyuncu, Florya’da resmi sözleşme imzaladıktan sonra, kamp çalışmaları için Duisburg’a geçecek. Bu arada Sarı-Kırmızılı idareciler, İbrahim Toraman’la kesinlikle ilgilenilmediğini açıkladı.
Kaynak: Fanatik
Neill iyi ve tecrübeli bir oyuncu katkı sağlar bence.
DeNiZ_1903
12.Temmuz.2007, 03:04
Bence Cisse kötü bir transfer olur , sakatlıklarla çok boğuştu çünkü bir aralar Alfonso Alves ile ilgileniyordu GS onun gibi bir santrafor çok yararlı olur Gs'a.
Belgorth
12.Temmuz.2007, 04:02
Cisse'de uzak durursak çok sevineceğim. Ne hikmetse ben hiç ısınamadım o adama da oyun stiline de.
Ouzy
12.Temmuz.2007, 04:29
Bence Cisse kötü bir transfer olur , sakatlıklarla çok boğuştu çünkü bir aralar Alfonso Alves ile ilgileniyordu GS onun gibi bir santrafor çok yararlı olur Gs'a.
Afonso Alves'i Middlesbrough 10-15 milyon €'ya aldı, yanlış hatırlamıyorsam. Bırakın Alves gibi bir oyuncuyu Cisse gibi bir oyuncuya bile gücümüz yetmez bence. En son yüksek bir fiyata oyuncu aldığımızda bu Lincoln olmuştu, o da D-Smart'ın yardımlarıyla. Lincoln'den önce en son yüksek bir bonservis bedeliyle hangi oyuncuyu aldığımızı şu an hatırlamıyorum. Gerisini siz düşünün. 3-4 yabancı alacakmışız, onlar ne kadar kaliteli olur Allah bilir. Dileğim birazcık daha kaliteli adamlar almaları.
DeNiZ_1903
12.Temmuz.2007, 04:37
Afonso Alves'i Middlesbrough 10-15 milyon €'ya aldı, yanlış hatırlamıyorsam. Bırakın Alves gibi bir oyuncuyu Cisse gibi bir oyuncuya bile gücümüz yetmez bence. En son yüksek bir fiyata oyuncu aldığımızda bu Lincoln olmuştu, o da D-Smart'ın yardımlarıyla. Lincoln'den önce en son yüksek bir bonservis bedeliyle hangi oyuncuyu aldığımızı şu an hatırlamıyorum. Gerisini siz düşünün. 3-4 yabancı alacakmışız, onlar ne kadar kaliteli olur Allah bilir. Dileğim birazcık daha kaliteli adamlar almaları.
Fiyat bakımından demedim , stil ve goller bakımından dedim zaten Oğuz abi..
PesimiSTyLa
12.Temmuz.2007, 04:38
Cisse'yi de mi begenmiyoruz ? :) Alınması zaten kolay degil; alırsak da iyi bir transfer yapmış oluruz. Cok sakatlık atlattı ama gecen sezon Marsilya formasıyla cok iyi performans gösterdi. Alırsak ben memnun olurum; ama alması kolay olmaz...
Ouzy
12.Temmuz.2007, 04:47
Fiyat bakımından demedim , stil ve goller bakımından dedim zaten Oğuz abi..
Anladım da ben de öyle bir oyuncuyu almanın tuzlu iş olacağını söyledim.:)
BlackEagle19o3
12.Temmuz.2007, 05:31
Cisse'yi de mi begenmiyoruz ? :) Alınması zaten kolay degil; alırsak da iyi bir transfer yapmış oluruz. Cok sakatlık atlattı ama gecen sezon Marsilya formasıyla cok iyi performans gösterdi. Alırsak ben memnun olurum; ama alması kolay olmaz...
Katılıyorum kanka , iyi transfer olur.Cisse formda olursa durdurulması güç bir forvet (:
Revolution
12.Temmuz.2007, 06:02
Cisse gelirse fiyasko olur.O tip sağı solu belli olmayan oyuncuların sonu barlar olur.. :D :)
physicist87
12.Temmuz.2007, 10:33
Galatasaray bnce iyi bir kaleci,iyi bir defans iyi de bir forvet almalı, yoksa gerçekten sorun yaşar sezon boyunca..Kalecilerinin performansını beğenmiyorum Songun gitmesiyle defansta bi açık var , Hakan Şükür kalmayacak (büyük olasılıkla) onun yerine yedekte ya da oyunda oynayacak güven verici bi forvet alınmalı.. Kewell her ne kaadar forvet oynayabilsede Skibbe daha farklı bölgede kullanıcak bence onu.
fmsmyrna
12.Temmuz.2007, 10:44
Cisse'yi de Anelka gibi görüyorum ben kaliteli bir oyuncu ancak bunu sahaya pek yansıtamıyor.Gerektiği kadar yeteneklerini gösteremiyor.Ancak piyasası her zaman var Anelka gibi.
eGowiCh
12.Temmuz.2007, 11:13
Cisse harika bir forvet, komplike bir adam, bence bu ligi sakat olmadığı müddet dağıtabilecek düzeyde. İnşallah Galatasaray'a gelmez :D Gelmesi de zor zira bonservis ücreti çok pahalı olur.
Knightmare
12.Temmuz.2007, 17:24
bu bahsettiğiniz Djibril Cisse mi? Eğer oysa beğenmemenize çok şaşırdım. GS'nin alabilme şansını geçtim Cisse bir yıldız ve Türkiye ligi için çok üst düzey bir futbolcu. adamın adı yeter be rakiplerin korkmasına :D
Xipe Totec
12.Temmuz.2007, 19:15
Oyuncu bulmuşuz beğenmiyoruz:D
Gelmesi daha doğrusu istenen parayı yönetimin kabul etmesi biraz zor.. Ama gelirse de ligin tozunu atar..
SAİT71
12.Temmuz.2007, 20:15
Cisse bence abarttığınız kadar yıldız felan değil. Türkiye Ligi'nde üst düzey bir futbolcu olur. Gelmez diye bir şey yok bence parayı bastırdımmı 3 büyük kulüpte alır diye düşünüyorum.
Revolution
12.Temmuz.2007, 20:27
Lucas Neill müjdesi
Galatasarayımız, Liverpoollu Harry Kewell’ın ardından bir başka yıldızı daha Ali Sami Yen’e getirmek üzere. Song’un ayrılmasından sonra savunmadaki boşluğu tecrübeli ve kaliteli bir oyuncuyla doldurmak isteyen yönetimimiz, West Ham’ın başarılı stoperi Avustralyalı Lucas Neill’de mutlu sona çok yaklaştı. Transfer görüşmeleri için İngiltere’de bulunan yönetici Haldun Üstünel, “Transferde sona yaklaştık. Kewell’ın kadromuza katılması bizim için bu transferde kolaylık sağladı. Neill da G.Saray’da oynama istediğini söyledi. En kısa zamanda sözleşme imzalayacağımızı ümit ediyorum” ifadelerini kullandı. Öte yandan İngiliz gazetesi Daily Mail’in dünkü sayısında G.Saray’ın, Neill için West Ham’a 4 milyon pound ödeyeceğini iddia etti.
SÜPER GOLCÜ YOLDA!..
Stoper problemini Neill’le çözmeyi hedefleyen kulübümüzün, forvet transferi için de dünyanın önemli golcüleriyle temasta olduğu öğrenildi. Hakan Şükür’ün yokluğunu çok ünlü bir golcüyle doldurmak isteyen yönetimin, bu transfer operasyonunu çok gizli yürüttüğü ifade edildi. G.Saray Başkanı Adnan Polat da sarı-kırmızılı camiaya mesaj göndererek, “Çok iyi ve kaliteli bir ekibimiz var. Yapacağımız takviyelerle Şampiyonlar Ligi’nde ses getireceğimizden kimsenin şüphesi olmasın. G.Saray’a yakışan çok kaliteli isimlerle temas halindeyiz. Takıma faydalı olacak oyuncular için ince eleyip sık dokuyoruz. Transfer yapmak için transfer yapmayacağız. Kimse merak etmesin” diye konuştu.
Kaynak: Türkiye
4 miyon pound nedir ya?!! Almayalım daha iyi..
Hugo
12.Temmuz.2007, 20:29
Cİsse yi alırsan Kewell da olduğu gibi bir kumar oynamış olacağız. Nonda için de aynı şeyleri düşünüyordum şansımız varmış iyi çıktı yeni iyileşmesine rağmen.
Neill'in menajeri GS'ye gitmeyecek diye açıklamalar yapmamış mydı??
SAİT71
12.Temmuz.2007, 20:43
Sorensende Galatasaralı yöneticiler telefonumu biliyor. İlk önce ret etmiştim ama şimdi şartlarda anlaştık ve telefonlarını bekliyorum demiş..
Revolution
12.Temmuz.2007, 20:59
Sorensende Galatasaralı yöneticiler telefonumu biliyor. İlk önce ret etmiştim ama şimdi şartlarda anlaştık ve telefonlarını bekliyorum demiş..
Kaynağın nedir?
Professeur
12.Temmuz.2007, 21:58
Galatasaray Itandje'yi almadı mı?İkinci bir kaleci almaz Galatasaray.2 yabancı hakkı da kaleciye gitmez.
Addolorato
12.Temmuz.2007, 22:05
Galatasaray Itandje'yi almadı mı?İkinci bir kaleci almaz Galatasaray.2 yabancı hakkı da kaleciye gitmez.
Yok enes sorensen'i itandje ın yerine düşünüyorlar.. ayrıca nasıl döndün yahu:zuhaha
Professeur
12.Temmuz.2007, 22:06
Yok enes sorensen'i itandje ın yerine düşünüyorlar.. ayrıca nasıl döndün yahu:zuhaha
Hee pardon.Ben Itandje'yle sözleşme imzalandı biliyorum.
hp-fm-gs
12.Temmuz.2007, 22:11
Itandje'mi Sorensen'mi deseler, 1 i seçerim. Sorensen'in bize yarayacağını düşünmüyorum nedense..
Ouzy
12.Temmuz.2007, 22:48
Topal: Avrupa'da oynamak istiyorum
Yeni sezon hazırlıklarını Almanya'nın Duisburg kentinde sürdüren Galatasaray'ın önemli isimlerinden Mehmet Topal, kulübün izin vermesi durumunda Avrupa'da top koşturmak istediğini söyledi.
http://www.ntvspor.net/Images/32846.jpg
NTVSPOR ve Ajanslar
Güncelleme: 12:58 TSİ 12 Temmuz 2008 Cumartesi
Euro 2008'de sergilediği performansla Avrupa kulüplerinin ilgisini çeken Galatasaray'lı milli futbolcu Mehmet Topal, yurt dışından gelecek tekliflere yeşil ışık yaktı.
İngiltere Premiere Lig takımı Everton'un transfer etmek istediği iddia edilen Mehmet Topal, Galatasaray'ın izin vermesi durumunda Avrupa'da top koşturmak istediğini söyledi. Topal, Galatasaray ile olan sözleşmesinin devam ettiğine işaret ederek, ''Galatasaray'da mutluyum. Fakat kulübümün de yararına olacaksa ve yöneticilerimiz izin verirse Avrupa'da da oynamak isterim. Her şeyin hayırlısı'' şeklinde konuştu.
Mehmet Topal iyi bir tatil yaptığını belirterek, bu yıl da şampiyon olmak için çalışacaklarını sözlerine ekledi.
MİLLİLER KAMPA KATILDI
Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Galatasaray'da, Arda Turan, Ayhan Akman, Servet Çetin, Hakan Balta, Emre Aşık, Emre Güngör, Hasan Şaş ve PAF takımdan İrfan kampa katıldı.
THY'nin tarifeli uçağıyla İstanbul'dan saat 10.20'de Düsseldorf havalimanına gelen oyuncular buradan kamp yapılan otele geçtiler.
Galatasaray'ın tercübeli futbolcusu Emre Aşık ise fazla ara vermeden tekrar futbol mücadelesinin başladığını, hem kendisi hem de Galatasaray için iyi bir sezon geçirmek istediğini söyledi.
Avrupa Şampiyonası'ndaki performansıyla dikkatleri üzerine çeken ve tekrar takımıyla birlikte olmaktan mutlu olduğunu ifade eden savunma oyuncusu Servet Çetin de, ''Sakatlığımdan sonra fazla bir çalışma yapamadım. İnşallah burada yavaş yavaş başlayacağım. Geçen yıl da, şampiyonluğa giden yol buradaki kampta başlamıştı. Önümüzde lig ve Şampiyonlar Ligi var. Umarım tekrar başarılı oluruz" diye konuştu.
.mobilStyle{ font-family:Verdana; font-size:11px; font-weight:bold; color:#336699; text-decoration:none;} .mobilStyle:hover{ color:#336699; text-decoration:underline; }
PesimiSTyLa
12.Temmuz.2007, 22:52
Her oyuncu Avrupada oynamak ister. Mehmet Topal da gelecek yıllarda bu formunu sürdürürse rahatlıkla oynar; ama bu sene takımı bozmayacagını baskan acıkladı.
Ouzy
12.Temmuz.2007, 23:05
Eğer Avrupa kulüpleri gerçekten Mehmet Topal'ı kadrolarında görmek istiyorlarsa, o saatten sonra Mehmet Topal gitmek istediğinde yönetimin bir şey yapabileceğini sanmıyorum.
Revolution
13.Temmuz.2007, 00:19
İyi para verirlerse hay hay..Ama 1-2 milyon €'ya deymez..2 sene sabır.
+
Yaser: Hedefim forma bulmak
Galatasaray'ın Kartalspor'dan transfer ettiği genç futbolcu Yaser Yıldız, hedefinin öncelikli olarak takımda forma bulmak ve daha sonra milli takıma seçilmek olduğunu söyledi.
NTVSPOR ve Ajanslar
Güncelleme: 16:28 TSİ 12 Temmuz 2008 Cumartesi
Galatasaray'ın yeni isimlerinden Yaser Yıldız, Galatasaray TV'ye açıklamalarda bulundu.
Sarı-kırmızılı takımda çok iyi bir ortamın olduğunu ifade eden Yaser, ''Gerçekten herkes çok sıcakkanlı, beklediğimden çok daha iyi bir ortam var. Kamp gayet iyi gidiyor. 15 gün içerisinde ben de takıma yavaş yavaş alıştım. Büyük bir camiaya geldiğim için önceleri heyecanlıydım ama o heyecanı yavaş yavaş attım. Hocalar çok kaliteli ve çok eğlenceli insanlar. Takım iyi, inşallah daha da iyi olacak'' dedi.
Santrfor mevkisinde oynadığını belirten Yaser, ''Gezici bir santrfor gibi oynuyorum. Kenarlara giden, orta kesen ama yeri geldiğinde pivot santrfor gibi de oynayabiliyorum. Ben çalışacağım, hoca da şans verirse oynamayı umuyorum. Hedefim öncelikle takımda forma bulmak ve daha sonra milli takıma seçilmek'' ifadelerini kullandı.
Takımlarının çok güçlü olduğunu dile getiren genç oyuncu, ''Bu sezon da şampiyon olacağımıza inanıyorum. Taraftarın önüne çıkacağım günü heyecanla bekliyorum'' diyerek sözlerini tamamladı.
Alicanfmfan
13.Temmuz.2007, 02:34
Forvette Ümit e güvenemiyorum.Bakıyorsunuz dehşet goller atıyor akıllara zarar , ama sonra gidip yarım metreden boş kale yerine topu atıyor auta .Dengesizlik herhalde.Ama yinede ümit i begenirim.Her zaman gollerini izlemekten zevk aldıgım bir isim.
Nonda konusuna gelince çok iyi bir forvet top tutma yetenegi bakımından olsun fiziginden olsun.Bence Tsl deki en iyi forvetlerden biri.
Emurafu
13.Temmuz.2007, 07:13
Bence İtandje yedekte bekletiliyor..Bu apacık belli..Sanırım asıl hedef baska kaleci yada sorensen onlar olmassa itandje ile sözlesme imzalanacak sanırım;)..Yönetim yine sag gösterip sol vuracak gibi:D
JunkChorn
13.Temmuz.2007, 07:20
Bencede yedekte yoksa bu kadar çok gündemde kalmazdı ya bir yalanlama gelirdi yada başka klube imza atardı..
fmsmyrna
13.Temmuz.2007, 07:27
Ben Sorensen'i daha çok beğeniyorum İtandje'ye nazaran sanki daha çok güven veren bir kaleci tecrübe bakımından da üstün
JunkChorn
13.Temmuz.2007, 07:29
Çünkü yaş farkı var arada ve ismini daha sık duyduğun için olabilir mi:)
gerrrard
13.Temmuz.2007, 07:31
Umarım Sorensen gelmez bence hiç güven vermiyor. İtandje gelsin.
fmsmyrna
13.Temmuz.2007, 07:33
Yaş farkını biliyordum zaten ismi sık duyma konusunda ise esas tam tersi İtandje'yi daha çok duydum bu son sezon.Çünkü bu sezon maçları doğru düzgün takip edemedim Premier Lig'de malum Fox Tv.Ancak eskiden çok duyduğum sevdiğim bir isimdi belki bunun etkisi olabilir.Hatta bir zamanlar Fenerbahçe'nin almasını istiyordum
JunkChorn
13.Temmuz.2007, 07:40
Bence yine de itandje gelsin daha önce büyük kaleci olmayacağını düşünüyorum hala aynı görüşteyim ama hiç olmadı elinde patlamaz.
Alicanfmfan
13.Temmuz.2007, 18:37
Umarım Sorensen gelmez bence hiç güven vermiyor. İtandje gelsin.
Evet İnşAllah İtandje gelir . Sorensen'in son maçlarda hiç begenmedim izledigim kadarı ile Aykut'tan bir farkı yok desek olur :).Ama İtandje Aykut gibi çizgi kalecisi degil refleskleri mükemmel alınırsa mutlaka yararı olacaktır ki İnşAllah Alınır.
gerrrard
13.Temmuz.2007, 20:45
Ya ondan değil bide bizim en büyük sorunumuz olan yan toplarda çok başarılı bir kaleci Itandje.
Revolution
13.Temmuz.2007, 23:52
İnşallah hiçbir kaleci gelmez..Forvet alalım onların yerine.
JunkChorn
14.Temmuz.2007, 00:05
Forvet zaten alınacak 3 tane boş kontenjan olduğuna göre:)
Revolution
14.Temmuz.2007, 01:04
Forvet zaten alınacak 3 tane boş kontenjan olduğuna göre:)
İlla yabancı kontenjanı doldurulacak diye bir kaide yok ki ama.Bence biraz gençlerden de faydalanılmalı.Yoksa Galatasaray'ımın canım gençleri kiralık oynamaktan fazla gelişemeyecekler.Biraz gençlere güvenip onlara tecrübe kazandırmak lazım...
Belgorth
14.Temmuz.2007, 04:33
Bu sene buna yönelik olarak Aydın'a forma verileceğini düşünüyorum. Uğur da zaman zaman forma bulacaktır yine, Arda'yı söylemeye bile gerek yok. Yavaş yavaş Semih'te bu takıma adapte edilecek gibi duruyor. Görünen o ki önümüzdeki yıllarda altyapı kökenli 2-3 oyuncu ilk 11 içerisinde olacak, 5-6 oyuncu da ilk 18 içerisinde olacak. Güzel bir gelişme kanaatimce...
Emurafu
14.Temmuz.2007, 05:58
Aydın'ın ve Yaser'in önemli birşeyi yokmuş:)...Yaser'e hayran kaldım:D..Bu arada çok iyi bir forvet şart bize..Avrupa kupasındada böyle goller kaçırmamalıyız..
sitte
14.Temmuz.2007, 07:57
Yaser elinden geleni yapmaya çalışmış.Aydın'ın bişeyinin olmamasına sevindim..
Alicanfmfan
14.Temmuz.2007, 19:16
Yahu Cisse alınırsa müthiş bir transfer olur ama yeni Hakan Şükür demek çok saçma olur.İnşAllah Gelirde ama 9 Numaralı formayı giymez.Kimse giymesin o numarayı :).En azından bu sene.
Revolution
14.Temmuz.2007, 19:52
Hakan'la Cisse'yi kıyaslamaları saçma olmuş..Bir de Yaser çok iyiydi de Nonda ve Ümit'in sağı solu belli olmayan forvetler olduğu dün de kesinleşti..İkisi de çok kolay goller kaçırdılar.Durduk yere artistlik hareket falan yaptı Ümit.
+
Gençler ve Linderoth hariç takımın ağabeyi dediğimiz kişiler maça hiç önem vermedi.Galatasaray forması altında her maça önem vermeleri lazım.Gençleri çok beğendim gerçekten..
hp-fm-gs
14.Temmuz.2007, 21:09
Cisse = yeni Hakan Şükür saçmalığını geçtim ama bu transferin olmasını çok isterim ben..
PesimiSTyLa
14.Temmuz.2007, 21:23
Hakan Şükür = Cissé sacmalığını da anca fotomac gibi bi gazete uydurur zaten .
Cissé alınırsa harika olur, gelmesini bende cok isterim.
Sekopej
14.Temmuz.2007, 21:24
Kaynaklarını yazmadan haberleri koymayalım arkadaşlar.
a.arıcı-11
14.Temmuz.2007, 21:33
Cisse kulüpten ayrılacak diye bir açıklama geldimi?
Eğer gelmediyse bu transfer zor olur çünkü geçen sene Gerets'in Marsilya'ya gelişiyle mükemmel bir form yakaldılar ama ligin başında kaybettikleri puanlar sebebiyle şampiyonluk yarışında yer alalamdılar.Bu sene şampiyonluk için savaşacaklar.Eğer Şampiyonlar Liginede katılıyorlarsa Marsilya'yı bıtakması imkansız gibi duruyor.
GeNç KaRTaL
14.Temmuz.2007, 22:24
Transfer sezonun başında Marsilya kiralık olarak oynattığı Cisse'nin bonservisi için Liverpool ile görüşüyor haberlerini duymuştum.Bildiğim kadarı Cisse Marsilya'da mutlu ve orada oynamayı seviyor.Büyük ihtimal kolpa basının uydurması..
nekop
15.Temmuz.2007, 00:59
Cisse degilde bence Fransa'daki Gomis müthiş bir transfer olur.Ayrıca Cisse'ninde gelirsede çok fazla katkı sağlayancagını düşünmüyorum.
klasgs
15.Temmuz.2007, 01:06
Cisse degilde bence Fransa'daki Gomis müthiş bir transfer olur.Ayrıca Cisse'ninde gelirsede çok fazla katkı sağlayancagını düşünmüyorum. gomis diyorsunda adam hem genç hem bütün kulupler peşinde imkanı yok öyle bir transferin gerceklesmesinin ama cisse olabilir hem taraftarı coşturur hemde futbol olarak katkısı büyük olur. Yaşıda zannedersem 28 türkiyeye gelmesi için uygun yaş. Ayrıca verdigim cisse haberi kaldırılmış birçok kişi kaynaksız haber veriyordu kaldırılmıyordu anlamadım. Neyse kaynak belirtmememın nedenı bircok internet sitesinde aynı haberi vermesiydi.
deniz.91
15.Temmuz.2007, 01:07
Cissenin gsye faydası olur.Adam klas futbolcu
nekop
15.Temmuz.2007, 01:17
gomis diyorsunda adam hem genç hem bütün kulupler peşinde imkanı yok öyle bir transferin gerceklesmesinin ama cisse olabilir hem taraftarı coşturur hemde futbol olarak katkısı büyük olur. Yaşıda zannedersem 28 türkiyeye gelmesi için uygun yaş. Ayrıca verdigim cisse haberi kaldırılmış birçok kişi kaynaksız haber veriyordu kaldırılmıyordu anlamadım. Neyse kaynak belirtmememın nedenı bircok internet sitesinde aynı haberi vermesiydi.
Cisse 28 taşında Marsilya'dan iyi bir sezon geçirdi bu sezon yine orada oynamak isteyecektir bence ayrıca Liverpool'un Cisse'yi minimum 10 milyon Euroya bırakacagını düşünürsek Gomis daha mantıklı olur ileriki senelerde kat kat fazlasına satabilirsin en azından Cisse'de böyle bir ihtimalde yok.
PesimiSTyLa
15.Temmuz.2007, 01:23
Gomis in gelmesi Cissé'nin gelme ihtimalinden cok daha zor :)
klasgs
15.Temmuz.2007, 01:25
Cisse 28 taşında Marsilya'dan iyi bir sezon geçirdi bu sezon yine orada oynamak isteyecektir bence ayrıca Liverpool'un Cisse'yi minimum 10 milyon Euroya bırakacagını düşünürsek Gomis daha mantıklı olur ileriki senelerde kat kat fazlasına satabilirsin en azından Cisse'de böyle bir ihtimalde yok. ben söylediklerinin tam tersini düşünüyorum cissenin piyasasi her zaman vardir aynı anelka gibi bu tarz adamlar oynamasın 1 sene hawaiide tatil yapsın yine piyasası olur yüksek fiyata transfer olurlar. Gomise gelince adam bildigim kadarıyla 22 yaşında hayatın baharında fransa milli takımında oynuyor gelir mi sence almak tabiki güsel olur ama sadece hayalde kalır. Adamı dünya devleri istiyor transfer oldu mu bilmiyorum ama adam dev kulup ve liglerde top koşturmak ister.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Kral Kanada'ya uçuyor!
Galatasaray ile yolları ayrılan 'Kral'ın yeni takımı belli oldu !.. HaberTürk TV'den Ali Okancı'nın haberine göre Türk futbol tarihine adını altın harflerle yazdıran Hakan Şükür'ün, Amerikan Futbol Ligi (MLS) takımlarından Toronto ile anlaşma sağladığı öğrenildi.
Dubai'den, Katar'dan ve Turkcell Süper Lig'den teklifler alan golcü futbolcunun özellikle kızlarının eğitimi nedeniyle Kanada'yı tercih ettiği belirtiliyor. Kanada kulübü yöneticilerinin geçtiğimiz günlerde Türkiye'ye geldiği ve Hakan'ın yıllık 4 milyon dolara Toronto'ya prensipte 'evet' dediği gelen haberler arasında.
Kaynak : Milliyet
BlackEagle19o3
15.Temmuz.2007, 02:41
Gomis çok çok zor, Cisse olursa harika olur.Taraftarların sevgilisi olur kanımca;)
eGowiCh
15.Temmuz.2007, 02:51
Gomis'in sözleşmesi uzatıldı epey önce, St Etienne bırakmayacağını açıkladı, o yüzden gelme ihtimali çok az :) Cisse daha gerçekçi bir hedef.
KaF KeF
15.Temmuz.2007, 03:10
Cim Bom Oliveira'yı bitiriyor
Galatasaray bir yandan yeni sezon hazırlıklarını sürdürürken, bir yandan yönetim transfer çalışmalarını sürdürüyor. Sarı kırmızılı yönetim 3 ayrı transferi bitirmek için görüşmelerini yoğunlaştırdı. Doğan Haber Ajansı muhabiri Kadir Çetinçalı imzalı haber şöyle devam ediyor: "5 gündür telefonları kapalı olan ve nerede olduğu bilinmeyen Futbol Şube Sorumlusu Haldun Üstünel'in İspanya'da olduğu ve Real Zaragoza'nın Brezilyalı forveti Ricardo Oliveira'nın transferini bitirme aşamasına geldiği öğrenildi. Sarı kırmızılı kulübün 28 yaşındaki golcçü futbolcuyla büyük oranda anlaştığı, transferin tamamlanması için kulübü Real Zaragoza'yla aradaki küçük pürüzlerin çözülmeye çalışıldığı ifade edildi.
Öte yandan sarı kırmızılılar bir süredir gündeminde yer alan West Ham United'ın Avustralyalı savunma oyuncusu Lucas Neill'in transferinden de vazgeçmediler. Neill'in hem sağbek hem stoper pozisyonlarında oynayabilmesi Galatasaray'ın bu transferde ısrarcı olmasına neden oluyor. Avustralya futbolcunun transferinin perşembe gününe kadar netlik kazanması bekleniyor.
ITANJE TAMAM, LIVERPOOL TAMAM, MENAJER PROBLEMİ SÜRÜYOR
Öte yandan Galatasaray kaleci Liverpool'un Kamerun asıllı Fransız kalecisi Charles-Hubert Itandje'nin transferi için saatleri sayıyor. Sarı kırmızılı kulüp 26 yaşındaki kaleci için kulübü Liverpool ile kesin olarak anlaşmaya varırken, İngiliz kulübünün de Itanje'yi başka hiçbir kulübe vermeyeceği öğrenildi. Fransız kalecinin de Galatasaray'a gelmek için sabırsızlandığı ve transferindeki pürüzün çözelmesini beklediği öğrenildi. Resmi imzaların atılmasına engel olan gerekçe ise Itanje'nin menajeri ile bu transfere aracılık eden ikinci bir menajerin aralarındaki komisyon anlaşmazlığı. İki menajer arasındaki 100 bin Euro civarındaki komisyon anlaşmazlığının Fransız kalecinin Galatasaray'a tranferini geçiktirdiği ifade edildi."
14.07.2008
Kaynak : DHA
KaPaLı
15.Temmuz.2007, 03:11
Aykut'un eklediği haber %100 Yalan çünkü Oliviera sezon başında 12milyon Euro'ya bonservisiyle Zaragoza'ya geçti :)
PesimiSTyLa
15.Temmuz.2007, 03:15
Aykut'un eklediği haber %100 Yalan çünkü Oliviera sezon başında 12milyon Euro'ya bonservisiyle Zaragoza'ya geçti :)
Oliveira kendisi acıklamış sanırım Galatasaray'ın kendisi ile ilgilendigini ;;) Bizimlee birlikte 3-4 kulüp daha varmış ilgilenen..
Revolution
15.Temmuz.2007, 03:18
Oliviera iyi oyuncu alırsak iyi olur.Uğur'a ne olmuş yine ya üzüldüm şimdi.. :(
PesimiSTyLa
15.Temmuz.2007, 03:51
Galatasaray Futbol A.Ş Genel Müdürü Adnan Sezgin, takımdaki futbolcuların satılık olmadığını söyledi.
Sarı-kırmızılı ekip, Almanya'daki yeni sezon hazırlıklarını yaptığı akşam antrenmanıyla sürdürdü. VFB Homberg maçında forma giyen futbolcular günü izinli olarak geçirdi. Antrenmanda Hasan Şaş takımdan ayrı olarak koşu yaparken oyuncular ısınma ve kondisyon hareketlerinden sonra topla çalıştı.
Galatasaray Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin, antrenman sahasında bir televizyon programının canlı yayınına katılarak, Galatasaray'da satılık futbolcu olmadığını söyledi.
Adnan Sezgin, Şampiyonlar Ligi ön eleme maçına kadar hiç bir resmi maç oynamayacaklarını ifade ederek, ''Bu bizim için dezavantaj. Bu nedenle çok hazırlık maçı yapacağız. Her şey planladığımız gibi devam ediyor'' dedi.
Transferle ilgili olarak herhangi bir isim vermelerinin söz konusu olmadığını belirten Sezgin, ''Transfer 10 dakika sonra da olur iki gün sonrada. Önemli olan Galatasaray'ın şartları. Biz bütün transferleri Kewell gibi bittiğinde haber vermek istiyoruz. Futbolcunun bonservisi yoksa gider. Eğer varsa FIFA kurallarına göre önce kulüp ile temasa geçer. Bizim hiç bir futbolcumuz satılık değil. Galatasaray olarak hedefimiz çok büyük. Bu hedefe bu oyuncular ve yeni katılacak oyuncularla birlikte gideceğiz'' diye konuştu.
Galatasaray, XXL Tesisleri'nde çok sayıda taraftarın futbolcuları rahatsız etmesi üzerine çalışma yerini Duisburg Spor Akademisi Tesisleri'ne aldı.
http://maraton.com.tr/news.php?news_id=50061
Emurafu
15.Temmuz.2007, 07:52
Fransiz Tv kanali 'Channél +' e göre Galatasaray AS , Riccardo Oliviera ile anlasmis, transfer bitme noktasindaymis...Ricardo Oliveira,takiminin bugün'kü idmanina ve saglik testlerine katilmamis:)Bizimkilerde italyadamış..Oliveirada italyadamış guya:D..Neyse zaman herşeyin aynasıdır:)
Galatasaray’ın transfer gündeminde olduğu iddia edilen Brezilyalı forvet Ricardo Oliveira en son İtalya’nın Milano kentinde görüldü.
İtalyan Mediagol adlı internet sitesi, Oliveira’nın Milano’ya doktor kontolü için geldiğinin zannedildiğini söylerken, La Liga’dan düşen Real Zaragoza’dan ayrılmak istediğini ve Atletico Madrid’in kendisine talip olduğunu da belirtti. Bakalım Oliveira’nın Galatasaray’a transfer olacağı yönündeki söylentiler ne kadar doğru çıkacak?
MARATON.COM.TR/ ÖZEL HABER: KORAY BULUT
Edit: mesajin bir kismindaki "duyum" izin alinmadan yayinlanmistir ve bu nedenle kaldirilmistir. - perpetua
PesimiSTyLa
15.Temmuz.2007, 07:58
Yalnız bunlar duyum fazla beklentiye girmeyin sonra gerceklesmeyince "nooldu, hani geliodu? " gibi laflar sarfetmeyelim :)
Emurafu
15.Temmuz.2007, 08:02
CnnTürk Gece Haberleri:Galatasaray Ricardo Oliveira ile anlaşdı:)
King_91
15.Temmuz.2007, 08:09
valla galatasaray.org'da bişey yok eğer öyle bişey olsa coşardı resmi site :D
Emurafu
15.Temmuz.2007, 08:12
Maraton yanlış çeviri yapmış:D. Fanatik, Fotospor mentalitesi işte;) Mediagol internet sitesinde sadece Milan'da geçirdiği kötü sezondan bahsetmiş.
Revolution
15.Temmuz.2007, 19:10
Oliviera olursa iyi olur..Cisse gelmesin zaten.
ShevAnil
15.Temmuz.2007, 19:59
Galatasaray yöneticisi Haldun Üstünel gizlice görüştüğü R.Zaragoza’nın Brezilyalı golcüsünü ikna etti. İspanyol kulübü 8.5 milyon Euro’luk teklifin artırılmasını istedi.
Galatasaray'da Ricardo Oliviera heyecanı... Sarı kırmızılı yönetim, bir ara Fenerbahçe’nin de gündemine giren Real Zaragoza’nın Brezilyalı golcüsünü almak için 2 aydır sürdürdüğü gizli çalışmayı sonlandırmak üzere. Yaklaşık 6 gündür İspanya’da karargah kuran futbol şube sorumlusu Haldun Üstünel’in Oliveira ile yaptığı görüşmelerde olumlu gelişmeler yaşandığı bildirildi.
Hürriyet Gazetesi'nin haberine göre; La Liga’da Zaragoza’nın küme düşmesiyle 2. Lig’de oynamaya sıcak bakmayan Oliveira’nın Galatasaray’ın yoğun isteği üzerine Türkiye’ye gelmek için yeşil ışık yaktığı öğrenildi. 4 Temmuz’da West Ham Unitedlı Lucas Neill’ın transferini bitirmek için Londra’ya giden Haldun Üstünel’in, geçtiğimiz çarşamba günü gizlice İspanya’nın yolunu tuttuğu ortaya çıktı.
Polat da İspanya’da
Oliveira’yla büyük ölçüde anlaşan Cimbom’un bonservis bedeli olarak Real Zaragoza’ya 8.5 milyon Euro önerdiği ifade edildi. 28 yaşındaki golcüyle 2012’ye kadar sözleşmesi bulunan İspanyol ekibinin teklifin artırılmasını istediği öğrenildi. Öte yandan başkan Adnan Polat’ın da önceki gün İspanya’ya hareket ettiği ifade edildi.
Maraton.com.tr
PesimiSTyLa
15.Temmuz.2007, 20:01
Adam 2. ligde oynamak istemiyor; kendisi ile ilgilenen 4-5 kulüp oldugunu bunların içinde Galatasaray oldugunu da söylüyor; siz yalan diyorsunuz :) Gelir veya gelmz bu tartışılır, belli olmaz; ama böyle bir transfer girişimi var. Yalan degil ;;)
gerrrard
15.Temmuz.2007, 20:21
Galatasaray Oliveira ile anlaştı
15 Temmuz 2008 Salı 07:56
G. Saray, Real Zaragoza forması altında geçtiğimiz sezon 37 maçta 17 gol atan Oliveira ile anlaştı.
Forvete bomba gibi bir ismi transfer etmek isteyen Galatasaray’ın Real Zaragoza’nın golcüsü Ricardo Oliveira ile anlaştığı öğrenildi.
Brezilyalı futbolcuyla geçtiğimiz günlerde bir görüşme yapan Futbol Şube Sorumlusu Haldun Üstünel’in 28 yaşındaki oyuncuyu Sarı-Kırmızılı ekibe gelmesi için ikna ettiği, kulübüyle aradaki küçük pürüzlerin giderilmeye çalışıldığı kaydedildi.
Geçtiğimiz sezon Real Zaragoza formasıyla çıktığı 37 maçta 17 gol atan Sambacı için Skibbe de onay verdi.
Kaleci sorunu da çözülüyor
Öte yandan Transferi yılan hikayesine dönen kaleci İtandje’nin ise iki üç gün içinde kampa katılacağı ileri sürüldü.
Kaynak:İnternetspor
;;)
King_91
15.Temmuz.2007, 20:29
açıklasınlar artık kimi aldılarsa kalpten gidecem yoksa :D
ShevAnil
15.Temmuz.2007, 21:18
İngiliz kulübü Everton'un, Galatasaray'ın ve Milli takımın başarılı orta saha oyuncusu Mehmet Topal konusundaki ısrarı bitmek bilmiyor.
Daily Mail gazetesi de bugünkü haberinde, Everton'un sezon başlamadan Mehmet Topal'a imzayı attırmak istediğini okuyucularına duyurdu. İngilizler, haberde Mehmet'in şu açıklamalarına da yer verdi: ''Everton'un benimle ilgilendiğinin farkındayım. Eğer iyi bir teklif olursa kulübüm bu transferi kabul edecektir. Bende böyle bir transferi tabi ki isterim''
Gazete, Everton'un bu transferi 2.5 milyon pound'a tamamlayabileceğini de iddia etti.
MARATON.COM.TR/ KORAY BULUT
http://maraton.com.tr/qHUsMbuK28cYW/images/news_images/50095_2_080715134747.jpg
Revolution
15.Temmuz.2007, 21:25
2.5 milyon pound iyi para..Oliviera da gerçek gibi inşallah olur.3.5 milyon pound versinler alsınlar bence.. :)
eGowiCh
15.Temmuz.2007, 23:11
Mehmet Topal gitmeyi kafasına koymuş gibi görünüyor verdiği demeçlerden, bence önü açılsın ve izin verilsin, iyi de para getirir.
Eren91
15.Temmuz.2007, 23:15
Artık aLcakLarsa aLsınLar aDam gibi bir goLcü :)
King_91
15.Temmuz.2007, 23:22
Mehmet Topal gitmeyi kafasına koymuş gibi görünüyor verdiği demeçlerden, bence önü açılsın ve izin verilsin, iyi de para getirir.
bence daha gitmesin.çünkü daha olmadı.ingiltere'de harcanır bence.tamam iyi futbolcu ama hala birşeyler eksik gibi...2 sene daha oynasın,kendini geliştirsin daha çok para getirsin.
PesimiSTyLa
15.Temmuz.2007, 23:44
''Everton'un benimle ilgilendiğinin farkındayım. Eğer iyi bir teklif olursa kulübüm bu transferi kabul edecektir. Bende böyle bir transferi tabi ki isterim''
yahu Mehmet böyle demedi ki röportajında :) "Bende Avrupa'da oynamayı isterim" gibi birsey dedi. Nasıl bu kadar detay uydurdular hayret :icon_biggrin:
Ayrıca Adnan Sezgin noktayı koydu "Satılık oyuncumuz yok !" çok isiyorlarsa acsınlar kesenin agzını . 2.5milyon ile olacak iş degil bu .
SAİT71
16.Temmuz.2007, 00:09
G.Saray'da sıcak gelişme
http://www.sporx.com/images/1/29/4194_B_aliabsi001.jpg
Liverpool'un yedek kalecisi Fransız file bekçisi Charles Itandje transferinin yılan hikayesine dönmesi nedeniyle henüz kaleci transferini gerçekleştiremeyen Galatasaray cephesinde yeni bir gelişme yaşanıyor. İsmi daha önce de Galatasaray'la anılmasına karşın geçtiğimiz günlerde bir açıklama yaparak yeni doğan çocuğunun geleceğini düşündüğü için Bolton Wanderers'ta kalmak istediğini açıklayan Ummanlı file bekçisi Ali Al-Habsi'nin, takımının henüz resmi kontrat yapmaması nedeniyle Galatasaray'a transfer olmaya sıcak baktığı ifade edildi.
Konuyla ilgili olarak bir açıklama yapan Al-Habsi'nin menajeri Peter Harrison, Bolton'ın Ummanlı kaleciyle sözleşme yenilememesi üzerine, "Ali, Bolton'ın geçtiğimiz sezon küme düşmekten kurtulmasında büyük pay sahibi olmuştu. Şu anda kontratının bitmesine bir yıl daha var.
Ancak biz henüz Bolton'dan sözleşme yenileme konusunda bir teklif almadık. Galatasaray, Ali'yle çok ilgileniyor ve biz onlarla Ocak ayında ön kontrat yapabilirdik" dedi.
Ali Al-Habsi geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada, önümüzdeki sezonda Reebok Stadyumu'nda kalmak istediğini söylemiş ve yeni doğan kızını düşünerek takımdan ayrılmak istemediğini ifade etmişti.
26 yaşındaki Ali Al-Habsi, 2003-2005 yılları arasında Norveç Ligi takımlarından Lyn Oslo'da forma giydikten sonra 2006 yılından Bolton'a transfer olmuştu.
Asıl adı Ali Abdullah Harib Al Habsi olan Ummanlı kaleci 2002 yılından beri Umman Milli Takımı'nın da kalesini koruyor. Charles Itandje transferinde günlerdir aşama kaydedemeyen Galatasaray'ın rotayı Al-Habsi'nin yanı sıra bonservisi elinde olan Danimarkalı tecrübeli file bekçisi Thomas Sorensen'le de ilgilendiği belirtiliyor.
Kaynak : İHA
G.Saray'da Chihi harekatı!
http://www.sporx.com/images/1/29/5616_B_ch001.jpg
Transfer çalışmalarını sürdüren G.Saray'ın FC Köln'de forma giyen 20 yaşındaki orta saha oyuncusu Adil Chihi'yi kadrosuna katmak istediği iddia edildi.
Almanya'da yayımlanan Express gazetesi, sarı-kırmızılı kulübün Alman teknik direktörü Michael Skibbe'nin Chihi'yi kadrosunda görmek istediğini yazdı. 1,83 boyundaki Chihi, Bundesliga'ya yükselen Köln'de geçen sezon 21 maçta forma giydi ve 4 gol atıp 5 de asist yaptı.
Genç oyuncu sol ayağını etkili kullanabiliyor ve adam eksiltme özelliğiyle dikkat çekiyor. Chihi’nin Köln ile 2011’e kadar sözleşmesi bulunuyor.
Kaynak : Sporx.com
King_91
16.Temmuz.2007, 00:41
bu kadar bekletip al-habsi gibi abuk subuk adamlar almazlar herhalde.aykut bin kat daha iyidir bundan
Lionel Andres Messi
16.Temmuz.2007, 01:02
Zaragoza'nın Ricardo Oliveira için yapılan tüm teklifleri reddetmesi, oyuncunun kiralık olarak başka bir takıma geçmesini sağlamaya çalışan menajerini zor durumda bıraktı.
Menajer Augusto Castro, kulübe dört tane taze teklif sunulduğunu, fakat yönetici Agapito Iglesias ile yapılan görüşmelerde bunların hepsinin reddedildiğini söyledi.
Paris Saint-Germain, Werder Bremen, Galatasaray ve Olympique Lyonnais'un kulübe somut teklifler sunduğunu belirten menajer, bunların hepsine hayır dendiğini açıkladı.
Kulübün küme düşmesiyle beraber Brezilyalı golcünün kiralanması, Zaragoza'nın La Liga'ya dönmesi halinde ise ilk seçenek olarak dönmesi bekleniyordu.
Fakat gelen tekliflerin üç tanesi oyuncuyu tamamen almayı, bonservisinin %60'ına karşılık 14 milyon avro ödemeyi hedefliyordu.
Marca'ya konuşan Castro, "Bunu anlamıyorum. Şu an ne yapabiliriz; onu da bilmiyorum. Ricardo milli takımda oynamak istiyor, antrenörü de onu çağırmak istiyor. Fakat ikinci ligde oynayan bir oyuncu hiçbir zaman çağrılmadı. Çok iyi teklifler var fakat kulüp hiçbirini değerlendirmiyor. Zaragoza oyuncuyu kiralamak için 2, bonservisini satın almak için 10 milyon avro ödemişti. Şimdi oyuncuyu kiralamak için 3 milyon avro, satın almak için ise 14 milyon avro öneren kulüpler var. Fakat hiçbiriyle ilgilenmiyorlar; bunu anlamak mümkün değil." dedi.
Tekliflerin kabul edilmemesinin en önemli sebebinin, yeni antrenör Marcelino'nun göreve gelirken oyuncunun kalmasını şart koşması olarak gösteriliyor.
goal.com 13 temmuz
Revolution
16.Temmuz.2007, 01:06
Zaragoza böyle yaparsa iyi futbolcular 1 sene içinde çürür gider.
PesimiSTyLa
16.Temmuz.2007, 01:20
Haber yalan degilmiş görüldüğü üzere ;) Zaragoza reddetmiş teklifleri kendi bilecekleri iş .
klasgs
16.Temmuz.2007, 01:31
Haber yalan degilmiş görüldüğü üzere ;) Zaragoza reddetmiş teklifleri kendi bilecekleri iş . katılıyorum sana zaten bizde bir şey var her çıkan habere yalan diyoruz. İncelemeden direk damgayı vuruyoruz biraz dikkat etmek gerekir yapılan yorumlarda. Bu yönetim sadece bir kişiyle konuşmuyor ki bir çok kişiye talip olup transfer teklifinde bulunuyorlar olur veya olmaz o ayrı bir durum zaten
Revolution
16.Temmuz.2007, 01:53
Artık yapsınlar şu transferleri..Zaman geçiyor.
erdemzorer10
16.Temmuz.2007, 03:30
2.hazırlık dönemine kadar çok acil gereken transferler yapılır zaten kimse merak etmesin..ama genel transfer döneminin bitmesine daha uzun bi zaman var..son günde dahi herşey degişebiliyor..geçen yıldan beri yapılanlar bile çok iyi işler ..sabırlı olalım bence...
bu arada skibbe nin gözlemcilik yeteneğine çok güvendigimi söylemek istiyorum leverkusen e çok iyi genç oyuncular kazandırmıştı..aynısını bizde de yapabilir çünkü avrupa futbol bilgisi yüksek bi hoca..
deniz.91
16.Temmuz.2007, 05:55
Chihi yetenekli bir isim ncak GSnin ihtiyacı yok kanımca orta sahaya
demirhanmurat38
16.Temmuz.2007, 07:34
bu kadar bekletip al-habsi gibi abuk subuk adamlar almazlar herhalde.aykut bin kat daha iyidir bundan
anlamıyorum ya al-habsi nasıl abuk subuk adam olur. 2 seneden beri premier ligde oynuyor bu adam ki bolton'un ligden düşmemesinde de büyük emekleri var. itandje gelirken herkes seviniyodu. adam sadece kupa maçlarında oynamış geçen sene onlarda da pek bi varlık gösterememiş geleni geçeni almış. adam sırf liverpool'da oyuyo diye(ki oynamıyo) iyi oyuncu olmaz. diğeri de ummanlı diye kötü oyuncu olmaz...
King_91
16.Temmuz.2007, 21:36
anlamıyorum ya al-habsi nasıl abuk subuk adam olur. 2 seneden beri premier ligde oynuyor bu adam ki bolton'un ligden düşmemesinde de büyük emekleri var. itandje gelirken herkes seviniyodu. adam sadece kupa maçlarında oynamış geçen sene onlarda da pek bi varlık gösterememiş geleni geçeni almış. adam sırf liverpool'da oyuyo diye(ki oynamıyo) iyi oyuncu olmaz. diğeri de ummanlı diye kötü oyuncu olmaz...
bence itandje ile al-habsi aynı değil . ayrıca al-habsi de geçen sene 16 maç oynayabilmiş "bolton"un kalesinde.yani önünde reina gibi bir kaleci yok.kesinlikle ummanlı olduğu için birşey demedim almak istediğimiz itandje kim bilir nereliydi de fransız oldu.ayrıca itandje liverpoolda oynadığı için iyi kaleci olmadı. iyi kaleci olduğu için liverpool'a gitti.
IcedEarth
17.Temmuz.2007, 06:26
Bana göre Ricardo Oliveira alınacağına transfere nokta konsun daha iyi. Yazık çuvalla para vereceğiz. Ümit Karan bence Ricardo Oliveira'dan daha üstün bir oyuncu.
Emurafu
17.Temmuz.2007, 07:00
Ümit karan bugün ne goller kaçırdı..Ne sen sor ben söylim:).Maçları izleyen varsa bana katılır..Tıpkı homberg maçındaki gibi bos kaleye kaçırmaya devam etti.Karışı karşıya bile gol atamıyoruz..Kesinlikle daha iyi forvet şart..Avrupada kimse kimseye acımaz..Yakaladıgını atmassan her 90 dakika sonunda illaki üzülürsün..Leverkusen maçı bunu en iyi örnek'i oldu:)
BlackEagle19o3
17.Temmuz.2007, 07:05
Galatasaray'a mutlaka forvet şart!Oliveira ve Ümit; karşılaştırmak bile garip:)Yorumsuz...
IcedEarth
17.Temmuz.2007, 07:34
Galatasaray'a mutlaka forvet şart!Oliveira ve Ümit; karşılaştırmak bile garip:)Yorumsuz...
E doğru ya. Ümit ne de olsa Türk, hiç Brezilyalı bir oyuncudan iyi olur mu canım ;)
Bırakın bu zihniyeti. Ümit'in yetenekleri bu yıl iyice ortaya çıktı. En az 2 yıl rahatlıkla oynayabilecek düzeyde Ümit Karan. Şampiyonlar Ligi için yetersiz mi diyorsunuz; 3-2 yenildiğimiz Liverpool maçını tekrar seyredin. Oliveira bugüne kadar ne yapmış? Milan'a transfer oldu gibi ıvır zıvır cümle kurmayalım; Milan'da olumlu herhangi birşey yapamadı çünkü.
Tekrar tekrar söylerim. Oliveira alınacağına transfer yapılmasın daha iyi. Elimizde daha iyisi varken yetersiz olanına dünya para saçmak bizim işimiz değil. Biz daha iyilerini kendimiz yetiştiriyoruz, kimse merak etmesin. ;)
klasgs
17.Temmuz.2007, 10:21
E doğru ya. Ümit ne de olsa Türk, hiç Brezilyalı bir oyuncudan iyi olur mu canım ;)
Bırakın bu zihniyeti. Ümit'in yetenekleri bu yıl iyice ortaya çıktı. En az 2 yıl rahatlıkla oynayabilecek düzeyde Ümit Karan. Şampiyonlar Ligi için yetersiz mi diyorsunuz; 3-2 yenildiğimiz Liverpool maçını tekrar seyredin. Oliveira bugüne kadar ne yapmış? Milan'a transfer oldu gibi ıvır zıvır cümle kurmayalım; Milan'da olumlu herhangi birşey yapamadı çünkü.
Tekrar tekrar söylerim. Oliveira alınacağına transfer yapılmasın daha iyi. Elimizde daha iyisi varken yetersiz olanına dünya para saçmak bizim işimiz değil. Biz daha iyilerini kendimiz yetiştiriyoruz, kimse merak etmesin. ;) bencede oliveira yetersız bu adamıda izledim cok kaçırıyor bize jardel tarzı artistlige kacmadan oynayan ama geldigini degerlendiren adam lazım
sentugo
17.Temmuz.2007, 11:12
Oliveria'ya gerek yok bencede... Jardel tarzı da biraz zor bulursun abi :D Ümit Karan eldekilerin en iyisi. Forvete gerek yok neden çünkü orta saha çok kaliteli olduğu için tek forvet çıksak bile hiç bir sorun yaşamayız.. Yaser ne güne duruyor :D :D :D
Bence şu anda gözüme batan ilk eksiklik dc kısmında.Song gibi bir adam gitti.Onun yeri nasıl doldurulur? Emre Güngöre de iyi tamam ama sonuçta sen yarın Şampiyonlar Liginde mücadele ediceksin, Emre Güngör mü Song mu kardeşim. Bence milli takımda oynayan deneyimli şöyle parası az 30 yaşı üstü bir oyuncu iyi olur.
Kaleye gerek yok bana kalırsa. Geçen sezon Leverkusen'den 5 yemiştik gerçi.. O bir istisnadır diye düşünüyorum ama ihtiyaç varmış gerçekten. Ama bu isim Indıje falan olmasın yani. Kaleci alacaksan en iyisini alacaksın arkadaşım. Indije'yi alacağına Fm'de ki Felipe'yi alsın :D Geleceğe yatırım hem aynı para :D
Orta Saha da da adam çokluğu var. Keşke birini satabilsek. Mehmet Topal'ı ve Sabri'yi satsak herşey düzelir aslında :D
Revolution
17.Temmuz.2007, 18:55
Ümit karan bugün ne goller kaçırdı..Ne sen sor ben söylim:).Maçları izleyen varsa bana katılır..Tıpkı homberg maçındaki gibi bos kaleye kaçırmaya devam etti.Karışı karşıya bile gol atamıyoruz..Kesinlikle daha iyi forvet şart..Avrupada kimse kimseye acımaz..Yakaladıgını atmassan her 90 dakika sonunda illaki üzülürsün..Leverkusen maçı bunu en iyi örnek'i oldu:)
Tamamen katılıyorum..Bence bu sene Yaser Ümit'le Nonda'yı keser.Yaser hem maçları ciddiye alıyor hemde bulduğunu atıyor.Ümit'in kaçırdığı gollerin haddi hesabı yok harbiden.
Ama Yaser'in yanına bir tane adam alsak.....
BlackEagle19o3
17.Temmuz.2007, 19:38
Fotomaç'ta Zebina haberi çıktı.Bence harika olur alınırsa;)Bu arada ben de oynatılırsa Yaser'in Ümit ve Nonda'dan daha yararlı olacağını düşünüyorum...
King_91
17.Temmuz.2007, 20:46
biri alacaksak jardel gibi adam almalıyız demiş.jardel'i kaç paraya aldıgımızı biliyosundur inşallah ;) forvet , kaleci , defans aldık mı iş tamamdır. Ama öncelik sırası defansta olmalı bence uğurun iyileşmesi uzun sürebilir ayrıca servet ve emre de sakat.defans zebina cidden çok iyi olur.hem stoper hem sağ bek oynuyor yanılmıyorsam tam aradığımız gibi.
PesimiSTyLa
17.Temmuz.2007, 23:31
Başkan müjdeyi verdi !..
Transfer çalışmalarını yurt dışında sürdüren Galatasaray'da başkan Adnan Polat, müjdeyi verdi. "Taraftarımız yeni bir sürprize hazır olsun" diyen Polat, iki futbolcuyla Türkiye'ye dönebileceğini söyledi.
Galatasaray'da, transfer çalışmalarını tüm hızıyla sürerken, transfer komitesi Herry Kewell'den sonra ismini sır gibi sakladığı ikinci transfer bombasını patlatmaya hazırlanıyor. Başkan Adnan Polat ve Futbol Şube sorumlusu Haldun Üstünel'in büyük bir gizlilik içinde yürüttüğü transfer çalışmalarında Real Zaragozalı Oliveria'nın göstermelik bir isim olduğu, aslında ilgilenilen futbolcunun isminin sır gibi saklandığı ortaya çıktı.
İtalya'da, İspanya'da, İngiltere'de bir çok tranfer görüşmeleri gerçekleştirilirken, bu süreç içerisinde bir çok kulüp, oyuncu ve menajerle görüşen Başkan Polat ''Ortaya her gün yeni iddialar atılıyor, bir çok isim Galatasaray ile birlikte anılıyor, Harry Kewell transferindeki sessiz sedasız gidiyoruz. Yıldız transferinde birkaç pürüz dışında önemli yol katettik taraftarların sürprize hazır olmalarını istiyorum. Hatta bir değil iki futbolcu bile alabiliriz' 'diye konuştu.
http://www.ligtv.com.tr/VideoHaber/?r=1&hid=41471
klasgs
17.Temmuz.2007, 23:37
biri alacaksak jardel gibi adam almalıyız demiş.jardel'i kaç paraya aldıgımızı biliyosundur inşallah ;) forvet , kaleci , defans aldık mı iş tamamdır. Ama öncelik sırası defansta olmalı bence uğurun iyileşmesi uzun sürebilir ayrıca servet ve emre de sakat.defans zebina cidden çok iyi olur.hem stoper hem sağ bek oynuyor yanılmıyorsam tam aradığımız gibi. şu an forvet için yüksek bir meblayı gözden çıkardıgımızı sen biliyormusun çünkü yönetimde bizim gördügümüzü görüyor ve bu forvetlerle türkiyede tamamda şampiyonlar liginde bir şey yapamayacagımızı görüyor. Jardel tarzı derken son vuruş becerisi yüksek bir adam lazım guizaya öyle böyle diyoruz ama adamın son vuruş becerisi çok iyi belki o kadar para vermeden so vuruş becerisi iyi bir oyuncu bulabiliriz ama bu kesinlikle oliveira olmamalı bu adamı izleyen bilir son vuruş adamda çok kötü.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Başkan müjdeyi verdi !..
Transfer çalışmalarını yurt dışında sürdüren Galatasaray'da başkan Adnan Polat, müjdeyi verdi. "Taraftarımız yeni bir sürprize hazır olsun" diyen Polat, iki futbolcuyla Türkiye'ye dönebileceğini söyledi.
Galatasaray'da, transfer çalışmalarını tüm hızıyla sürerken, transfer komitesi Herry Kewell'den sonra ismini sır gibi sakladığı ikinci transfer bombasını patlatmaya hazırlanıyor. Başkan Adnan Polat ve Futbol Şube sorumlusu Haldun Üstünel'in büyük bir gizlilik içinde yürüttüğü transfer çalışmalarında Real Zaragozalı Oliveria'nın göstermelik bir isim olduğu, aslında ilgilenilen futbolcunun isminin sır gibi saklandığı ortaya çıktı.
İtalya'da, İspanya'da, İngiltere'de bir çok tranfer görüşmeleri gerçekleştirilirken, bu süreç içerisinde bir çok kulüp, oyuncu ve menajerle görüşen Başkan Polat ''Ortaya her gün yeni iddialar atılıyor, bir çok isim Galatasaray ile birlikte anılıyor, Harry Kewell transferindeki sessiz sedasız gidiyoruz. Yıldız transferinde birkaç pürüz dışında önemli yol katettik taraftarların sürprize hazır olmalarını istiyorum. Hatta bir değil iki futbolcu bile alabiliriz' 'diye konuştu.
http://www.ligtv.com.tr/VideoHaber/?r=1&hid=41471 bencede göstermelik haber bunlar asıl bombayı patlatabilirler yine sag gösterip yine sol vurup bizi cok fazla memnun etcekler güvenimiz tam yönetime ayrıca forvet lazım degil diyen arkadaslara gülüyorum
GeNç KaRTaL
18.Temmuz.2007, 00:47
Galatasaray yönetimi yine hiç beklenmedik iyi bir isimi getirecek diye düşünüyorum.
Nedvedmania
18.Temmuz.2007, 01:13
Bizimkiler boşa konuşmaz :) Güzel bir olay olacak gene :)
Sir FRD
18.Temmuz.2007, 02:36
Adnan Polat'ın bu güne kadar istediği oyunculara bakarsak Gs latin bir yıldızı renklerine bağlıcak diye düşünüyorum
Revolution
18.Temmuz.2007, 03:38
İnşallah iyi transferlerle döner Adnan Başkan.
sitte
18.Temmuz.2007, 05:37
Sizce transferlerden biri Zaragoza'dan Milito olabilir mi?Mesela;İtanje dedik ama onun takım arkadaşı Kewell'ı aldık.Şimdide Oliviera deniliyor.Bu seferde onun takım arkadaşı Milito'yu alabiliriz:D:D
gerrrard
18.Temmuz.2007, 05:39
Milito transfer olmamışmıydı?
JunkChorn
18.Temmuz.2007, 08:38
Galatasaray yönetimi yine hiç beklenmedik iyi bir isimi getirecek diye düşünüyorum.
Bence de Şemsi:)
Ama iyi bir yıldız anlamında değil sadece , basında transfer için adı geçmemiş biriside olabilir bu.
Burak Duran
18.Temmuz.2007, 15:45
saviola falan gelirse sasirmam :)
omersal
18.Temmuz.2007, 17:01
Saviola ve sorensen gelsin Aslanı tutabilene aşk olsun :D
PesimiSTyLa
18.Temmuz.2007, 20:52
İtandje'yi Sorensen'e tercih ederim. Bu arada forvet için Crespo ismi yeniden konuşulmaya başlandı. Gelirse mükemmel olur kanısındayım.
ShevAnil
18.Temmuz.2007, 21:35
Teknik Direktör Michael Skibbe’nin ısrarla istediği yabancı kaleci transferi için uzun süredir büyük çaba harcayan Galatasaray, Thomas Sorensen’le de anlaşma sağlayamadı. İngiliz ekibi Aston Villa ile sözleşmesi 31 Temmuz’da bitecek olan Danimarkalı kalecinin menajeri Paul Stretford, sarı-kırmızılı yöneticilerle önceki gün Almanya’da pazarlık masasına oturdu. Yapılan görüşmede Galatasaraylı yöneticiler, menajer Stretford’a maç başı para üzerinden sözleşme teklif etti. Ancak Stretford, uzun yıllardır İngiltere Premier Ligi’nde forma giyen ve Danimarka Milli Takımı’nın da kalesini koruyan 32 yaşındaki Sorensen’in kalitesini kanıtlamış bir isim olduğuna dikkat çekerek teklifi geri çevirdi.
Sorensen, Milliyet’e yaptığı özel açıklamada, maç başına para teklif eden Galatasaray’la anlaşma sağlayamadıklarını söyledi. Aston Villa’dan kesin olarak ayrılma kararı alan tecrübeli eldiven, “Kontratın detaylarıyla ilgili anlaşmazlık var. Ben kendisini kanıtlamış bir kaleciyim, genç bir isim değilim. Beni gerçekten istiyorlar mı, istemiyorlar mı karar vermeliler. Onların bir güvensizliği varsa bilemiyorum, ama eğer anlaşmak istiyorlarsa şartlar belli” dedi.
batuhanry
18.Temmuz.2007, 21:49
tum zamanlarin en iyi striker'larindan.
artik galatasaray (http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=galatasaray) icin ates edecek.
(zoban (http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=zoban), 18.07.2008 00:20)
Bu entryi yazan abimiz dergimizde Z Raporu adlı bölümü yazan Zoban Raftik'tir. Zoban Raftik dediyse de doğruluk payı vardır..Crespo bitmiş olabilir..
hp-fm-gs
18.Temmuz.2007, 22:28
resmi site veya ntvspor'dan duyurulmayan bir habere kim söylerse söylesin inanmam..
kepo
19.Temmuz.2007, 02:00
Tv 24 Galatasaray Eidur Gudjonsen ile anlaştı dedi.Hayırlısı bakalım...
King_91
19.Temmuz.2007, 02:24
resmi site veya ntvspor'dan duyurulmayan bir habere kim söylerse söylesin inanmam..
Tv 24 Galatasaray Eidur Gudjonsen ile anlaştı dedi.Hayırlısı bakalım...
ben de inanmam . 1 günde o kadar çok futbolcuyla anlaşıyoruz ki onlara kalırsa...
aLchoLic
19.Temmuz.2007, 02:30
"Üç futbolcu istiyorum"
G.Saray Teknik Direktörü Michael Skibbe, önemli açıklamalarda bulundu. İşte sarı- kırmızılı takımın kadrosundan gençlere, Lincoln'den hazırlık maçlarına kadar birçok konuda Alman hocanın ortaya koyduğu düşünceler:* Çok iyi bir kamp dönemi geçiriyoruz. Şu anda 32 kişiyiz. Ancak ben bu sayıyı 25'e düşüreceğim. Çok yetenekli genç futbolcularımız var. Bazıları mecburen sezon boyunca bizimle olmayacak ancak ben onları ve gelişimlerini sürekli olarak takip edeceğim.
* Lincoln çok kaliteli. Gelir gelmez kendisiyle görüştüm. Takıma katkı sağlamak için tüm gücüyle çalışacağını söyledi. Çok istekli çalışıyor ve kendini hazırlıyor.
*Transfer konusunu yöneticilerimizle görüşüyorum. Üç mevkiiye futbolcu bekliyorum: Kaleci, savunma ve forvet. Yönetimimiz elinden geleni yapıyor. Yeni futbolcular ya kampın son günlerine yetişecek ya da kamp sonrası bize katılacak.
*İlk iki hazırlık maçımıza genç futbolcuların ağırlıkta olduğu kadrolarla çıktık. Üçüncü maçımızda ise milli oyuncular ve Harry Kewell sahada olacak. Herkesin onları görmek istediğini biliyorum ancak biraz daha hazır olmaları gerekiyordu. Kimse merak etmesin müthiş bir Galatasaray geliyor.
Kaynak : Sabah
sitte
19.Temmuz.2007, 08:57
Crspo'yu fotomaç yazdığına göre yalandır:D
Emurafu
19.Temmuz.2007, 15:59
Fernan Meira Haberleri Çıkmaya Basladı !!!
NE CRESPO, NE OLİVEİRA.. G.SARAY FERNANDO MEİRA İLE ANLAŞTI !.... İŞTE TURKSPOR.NET FARKI İLE TARAFTARIN BEKLEDİĞİ HABER..
Günlerdir Avrupa’nın dört bir yanında oyuncu arayan Galatasaray yönetimi büyük bir bombayı patlatmak üzere... 18.07 gecesi geç saatlere kadar süren pazarlıklar sonucu, ünlü futbolcu ile anlaşma sağlandı ancak kulübü ile ufak pürüzlerin kaldığı belirtildi. DÜNYA FUTBOLUNUN YAKINDAN TANIDIĞI PORTEKİZLİ ÜNLÜ DEFANS OYUNCUSU İLE KAÇ SENELİK ANLAŞMA SAĞLANDI? 6 YILDIR FORMASINI GİYDİĞİ KULÜBÜ STUTTGART NE KADAR İSTEDİ, G.SARAY NE KADAR VERDİ.. İŞTE TURKSPOR.NET FARKI İLE YİNE TÜRKSPOR MEDYASINDA İLK DEFA G.SARAY'IN BEKLENEN TRANSFERİN TÜM DETAYLARI..
Transfer sezonunun açılması ile Galatasaray için birçok oyuncunun adı geçti. Özellikle defans için Neill ismini düşünen Galatasaray, Ada’dan istediğini alamadı ve yeni arayışlara yöneldi. Birkaç gün süren sessizliğin ardından Galatasaray seyircisini heyecana sürükleyecek haber Cuma gecesi geç saatlerde Almanya dan geldi.
Galatasaray, son altı sezondur Almanya’nın Stuttgart takımında top koşturan, kaptanlık pazubandını koluna takan ve bu takımda 180’in üzerinde maça çıkıp Almanya ligi şampiyonluğu yaşayan ünlü Portekizli stoper Fernando Meira ile 2010 yılına kadar yani iki yıllık anlaşmaya vardı.
MEİRA TAMAM STUTTGART İLE PAZARLIK BİTME AŞAMASINDA..
30 Yaşındaki 1.90 boyundaki tecrübeli defans oyuncusu ile anlaşan G.Saray yönetimi, gecenin ilerleyen saatlerinde Stuttgart temsilcileri ile pazarlık masasına oturdu.. Alman takımına G.Saray 3 milyon euro önerdi, ancak Stuttgart 6 milyon euro da diretiyor.. Taraftarlarına bir kaç gün içinde transfer sözü veren G.Saray yönetimi özveride bulunarak Meira yı bitirmek amacında..
KAPTANLIK ALINDI, TRANSFER LİSTESİNE KONDU.
Portekiz ile Avrupa Şampiyonası'nda mücadele eden Meira turnuva sonrasında Stuttgart'tan ayrılabileceğini söylemişti. 6 yıldır formasını giydiği Stuttgart'ta teknik direktör Armin Veh'in kaptanlığı kendisinden alması ise Meira'ya bir anlamda kapının gösterilmesi anlamına gelmişti. Zaten bu olaydan 2 gün sonra da Meira transfer listesine konulmuştu.
Meira'nın menajeri Roger Wittman geçtiğimiz günlerde kısa bir süre içinde oyuncusunun kulüp değiştirebileceğini söylemişti. G.Saray yönetimi bu atmosferden yararlanarak, Meira'nın menajeri ile masaya oturdu, futbolcu kanadında anlaşma sağlanınca, Stuttgart ile pazarlık başladı.. Şimdi bir kaç milyon euro luk bir fark için ortak noktada buluşmak için son teklifler yapılıyor..
Son gelen haberlere göre transfere kesin gözü ile bakılıyor..
Portekiz B takımında hücumda da oynadı. ama şimdi stoper görevini yapıyor.Figo'lu, Frechaut'lu dönemlerde de oynadı.Benfica'dan meşhur olup Bundesliga yolunu tuttu.Stuttgart formasını 6 yıldan fazla süre ile giydi. .Hava hakimiyeti kuvvetli ve omuzlarını çok iyi ve yerinde kullanabiliyor.Stoper için aranan özelliklerin hemen hepsine sahip, tecrübeli, hırslı ve oyuna konsantrasyonu mükemmel...
TURKSPOR.NET ÖZEL...
Meira geht ? zu Galatasaray?
Das Ende einer Ära...
Nach sechseinhalb Jahren wird Fernando Meira (30) den VfB jetzt verlassen. ?Er hat uns gestern mitgeteilt, dass er wechseln will?, bestätigt Horst Heldt. Der VfB-Manager hatte zuvor mit Meiras Berater, Roger Wittmann, die Situation des Verteidigers ausführlich erörtert.
Danach stand fest: Meira, dessen Vertrag eigentlich bis 2010 läuft, wird gehen.
Heldt; ?Wir haben ihm vor einem Jahr, als er schon sehr gute Angebote hatte, zugesagt, dass wir ihn in diesem Sommer die Freigabe erteilen, wenn er einen neuen Klub findet.?
Unglücklich sind die Roten über den Weggang nicht. Trainer Armin Veh hatte in der vergangenen Saison das Vertrauen in den Portugiesen verloren, ihn zuletzt sogar als Kapitän abgesetzt.
Meiras neuer Klub? Aller Voraussicht nach Galatasaray Istanbul. Mit den Türken ist sich Meira offenbar schon einig. Es geht nur noch um die Ablöse. Der VfB will mindestens sechs Millionen Euro ? Galatasaray bietet aber bisher nur drei...
Kaynak:Bild(Pek güvenilmez:))
Tercüme..
F.Meira
F.Meira bi takıma transfer olmus ama adı açıklanmamı acaba hangi takım biz mi?
Meira gidiyor. Galatasarayami?
6,5 seneden sonra Meira Stuttgarttan ayriliyor. Meira Stuttgartin menajeri Held´e dün gitmek istedigini (takimini degistirmek istedigini söylemis.
Görüsmelerden sonra kesin gidecegine karar verilmis (kontrati 2010 a kadar sürmesine ragmen).
Menajer Heldt: Ona bir sene önce cok iyi teklifler aldiginda bu yaz gidebilecegini söylemistik, yeni takim bulursa.
Bu sonuctan mutsuz degilmis Stuttgart, antrenör Veh güvenini kaybetmis oyuncuya, kaptanligida almis.
Meiranin yeni klübü? Büyük ihtimal Galatasaray Istanbul. Türklerle Meira anlasmis gibi. Sadece bonservis sorunu var. Stuttgart en az 6 milyon euro istiyor, ama Galatasaray simdiye kadar sadece 3 milyon euro teklif etti...
Meira ayrılacagını açıkladı..Haber kolpada olabilir..Menejeri sanırım lincoln'ün menejerimiş..Bekleyip görecegiz:)
Aşk-ı Şehir
19.Temmuz.2007, 18:33
Meira tam ilaç olur ama ben geleceğini pek sanmıyorum.
hp-fm-gs
19.Temmuz.2007, 19:33
Meira zor ihtimal, ben pek umutlanmıyorum..
Ziya38
19.Temmuz.2007, 19:36
Galatasaray’da defansa yabancı futbolcu arayışları sürerken bugün ortaya çıkan isimde sona yaklaşıldığı öğrenildi. Tıklayın!..
MARATON.COM.TR'nin yaptığı araştırmalardan sonra sağlam kaynaklardan edindiği bilgilere göre Stuttgartlı futbolcu Fernando Meira Galatasaray’a çok yakın.
Portekizli futbolcu 30 yaşında ve 1.90 boyunda. Tecrübeli oyuncu 2002 yılından beri Almanya Birinci Ligi Bundesliga’nın köklü ekiplerinden Stuttgart’ta forma giyiyor. Meira aynı zamanda 2 sezondur takımında kaptanlık yapıyor.
Meira ile Stuttgart'ın yolladı önceki günlerde ayrılmıştı ancak Meira'nın hangi kulübe gideceği Alman ekip tarafından açıklanmamıştı.
MARATON.COM.TR ÖZEL
BU HABER KAYNAK GÖSTERİLMEDEN KULLANILAMAZ
PesimiSTyLa
19.Temmuz.2007, 19:42
Gelirse süper olur; ama yalan haber olma ihtimali yüksek.
CeNTeR_TR
19.Temmuz.2007, 20:08
Neden defansa transfer yapmayı gereği duyuyorki Galatasaray ?
hp-fm-gs
19.Temmuz.2007, 20:45
Neden defansa transfer yapmayı gereği duyuyorki Galatasaray ?
Song gibi avrupa tecrübesi olan ve kaliteli bir stoper gerekli bize. Alternatifler pek iyi değil, bir sakatlıkta Emre Aşık'a kalacağımıza Emre Güngör'e kalınca insanın içi rahat eder.. :D
King_91
19.Temmuz.2007, 21:40
galatasaray D RC tarzında bi defans aramıyor muydu ? yanlış hatırlamıyorsam meira DC . yalan haber olabilir...
PesimiSTyLa
19.Temmuz.2007, 21:47
PAZARLIKLAR KIRAN KIRANA!..
Galatasaray yabancı forvet arayışlarında sona yaklaşıyor. Son günlerde ismi ön plana çıkan Ricardo Oliveira’da kritik günler kapıda.
Geçtiğimiz sezon İspanya La Liga’da küme düşen ve ünlü futbolcularını bir bir kaybeden Real Zaragoza’nın bu kötü hikayeyi en azından paraya çevirme peşinde olması ise bu transferin gerçekleşmesi için en büyük engel.
Uzun zamandır Galatasaray’ın gündeminde olan Brezilyalı forvetin yüksek maliyetine rağmen sarı-kırmızılı ekip bu transferden vazgeçmiyor ve girişimlerine hız veriyor.
Aldığımız haberlere göre iki kulüp arasındaki görüşmelerde ufak sorunlar kaldı ve Galatasaraylı yöneticilerin Zaragoza kulübünü bu konularda ikna etmeye çalışıyor.
Ricardo Oliveira transferinin 1-2 güne kadar netlik kazanması bekleniyor.
MARATON.COM.TR ÖZEL
puskas
19.Temmuz.2007, 22:47
Bild: Meira, Galatasaray'ı istiyor
19 Temmuz 2008 Cumartesi 14:31
Bild, Stuttgart'ta forma giyen Portekizli Fernando Meira'nın Galatasaray'a transfer olmak istediğine yer verdi.
Almanya'nın en çok satan gazetesi Bild, bugünkü sayısında VFB Stuttgart'ta forma giyen Portekizli Fernando Meira'nın (30) Galatasaray'a transfer olmak istediğine yer verdi.
Bild'in haberinde, Fernando Meira'nın 2010 yılına kadar mukavelesi bulunan VFB Stuttgart Kulubü'ne Galatasaray'a gitmek istedigini bizzat açıkladıgını iddia etti. Gazete ayrıca Meira'nın, Rusya'nın Saturn Ramenskosje takımı ile bugün Intertoto Kupası maçında karşılaşacak olan VFB Stuttgart'la Rusya'ya gitmediğini de okurlarına duyurdu.
2002 yılından beri Bundesliga'da VFB Stuttgart forması giyen Fernando Meira, savunmada görev yapıyor. 1.90 boyunda olan ve 52 kez Portekiz milli formasını giyen Fernando Meira, evli ve iki çocuk basbası. Meira, daha önce Benfica, Vitoria Guimaraes ve Felgueiras kulüplerinde forma giydi.
Emurafu
19.Temmuz.2007, 23:42
Aslan stoperini buldu!
Defansa takviye yapmak için yabancı arayışlarını sürdüren Galatasaray, aradığı ismi Almanya'da buldu. Sarı-Kırmızılılar Portekiz Milli Takımı'nın deneyimli oyuncusuyla ön sözleşme imzaladı.
19.7.2008
Galatasaray'da uzun süredir süren stoper arayışı son buldu. Sarı Kırmızılılar Alman medyasında çıkan haberlere göre dün Stuttgart takımının Portekizli milli savunma oyuncusu Fernando Meira'yla anlaştı. Teknik Direktör Skibbe'nin de onay verdiği oyuncu için kulübüne 3 milyon Euro bonservis bedeli teklif eden Galatasaray'ın, futbolcuyu önümüzdeki günlerde İstanbul'a gelerek imza atacağı bildirildi. Stuttgart'tan ayrılmak isteyen Meira'ya yıllık 3 milyon Euro teklif eden Sarı-Kırmızılılar'ın, tecrübeli oyuncuyla 2011 yılına kadar ön protokol yapıldığı öğrenildi.
.30 yaşında ve 1.90 boyunda olan Meira, 2002 yılından beri Almanya Birinci Ligi Bundesliga’nın köklü ekiplerinden Stuttgart’ta forma giyiyor. Meira aynı zamanda 2 sezondur takımında kaptanlık yapıyor. Savunmanın ortasında görev yapan Portekizli, gerek görüldüğünde sağ bek mevkinde de oynayabiliyor.
Öte yandan Fernando Meira'nın İntertoto Kupası ’nda Ramenskoje’ye karşı bir maç yapacak olan VFB Stuttgart takımıyla birlikte Rusya ’ya gitmediği bildirildi.
FANATİK
Fanatik anasayfasına bu haberi biraz önce koydu..
ultraslanerdem
19.Temmuz.2007, 23:44
Keşke gelse diyeceğim ama Bariz YALAN.
puskas
20.Temmuz.2007, 00:00
inşallah gelir cunku servet ile super uyum sağlar.birde meira hava toplarindada super.bakalim göreceğiz
uAsamet91
20.Temmuz.2007, 00:14
MARATON.COM.TR FARKIYLA!..
Haberi yazdırın 19 Temmuz 2008 12:16
Galatasaray’da defansa yabancı futbolcu arayışları sürerken bugün ortaya çıkan isimde karar kılındı.
MARATON.COM.TR'nin yaptığı araştırmalardan sonra sağlam kaynaklardan edindiği bilgilere göre Stuttgartlı futbolcu Fernando Meira Galatasaraylı oldu.
Portekizli futbolcu 30 yaşında ve 1.90 boyunda. Tecrübeli oyuncu 2002 yılından beri Almanya Birinci Ligi Bundesliga’nın köklü ekiplerinden Stuttgart’ta forma giyiyor. Meira aynı zamanda 2 sezondur takımında kaptanlık yapıyor.
Meira ile Stuttgart'ın yolları önceki günlerde ayrılmıştı ancak Meira'nın hangi kulübe gideceği Alman ekip tarafından açıklanmamıştı.
Galatasaray'ın Portekizli oyuncu ile 2011 yılına kadar ön protokol yaptığı öğrenildi.
MARATON.COM.TR ÖZEL
Copyright©: BU HABER KAYNAK GÖSTERİLMEDEN KULLANILAMAZ
Her026
20.Temmuz.2007, 00:22
İnşallah doğrudur Meira.Oda gelirse harika bir takımımız olacak.
klasgs
20.Temmuz.2007, 00:51
Meirayı takımda düşünemiyor süper olur bizim için çok hırslı bir adam tam bizim yapımıza uygun ayrıca bir arkadaş sormuş defansın ortasında oynuyor asıl mevkisi burası ama defansın sagında da oynayabiliyor stutgartta bazen defansın sagında da görev aldı. Çok heyecanlandım haberleri görünce inşallah doğrudur. Yönetimin bu kadar beklemesi... kesin bomba geliyordu zaten :)
BlackEagle19o3
20.Temmuz.2007, 00:57
Meira harika transfer olur gelirse:)
klasgs
20.Temmuz.2007, 01:00
2011 yılına kadar ön sözleşme yapıldıgı söyleniyor dogrumu acaba ? resmi açıklamada yapılmadı ama bomba patladı patlayacak..
puskas
20.Temmuz.2007, 01:05
inşallah ön sözleşme yapilmiştir gelişmeleri bekliyoruz
GeNç KaRTaL
20.Temmuz.2007, 01:09
Meira transferi gerçekleşirse çok güzel bir transfer olur.Galatasaray yönetimini tebrik etmek lazım durup durup turnayı gözünden vuruyorlar..
Revolution
20.Temmuz.2007, 01:20
Ben artık resmi site veya NTV Spor'dan açıklama gelmedikçe hiçbirine inanmıyorum..
2011 yılına kadar ön sözleşme yapıldıgı söyleniyor dogrumu acaba ? resmi açıklamada yapılmadı ama bomba patladı patlayacak..
Dikkat edelim de o bomba elimizde patlamasın..Temmuz'un sonuna geldik artık.
PesimiSTyLa
20.Temmuz.2007, 01:24
Ne elimizde patlaması yahu daha 2. kamp var rahat ol :)
Ayrıca NTV Spor'a göre Crespo coktan gelmişti . Resmi agızdan duymadıkça kimseye inanmam.
Hugo
20.Temmuz.2007, 01:27
Krespo Gelmesin!.. Ne Kresposu yahu. Onu alacaklarına kimseyi almasınlar.
Meira doğru ise Yılın transferlerinden birini yaparız. Tabii TSL içerisindeki..
klasgs
20.Temmuz.2007, 02:05
Ben artık resmi site veya NTV Spor'dan açıklama gelmedikçe hiçbirine inanmıyorum..
Dikkat edelim de o bomba elimizde patlamasın..Temmuz'un sonuna geldik artık. arkadaşım daha çok vakit var rahat ol bu yönetim uyumuyor merak etme ama keşke 2. hazırlak maçına yetiştirebilseler çünkü uyum sorunu kendini gösterebilir. Yönetim zaten yetişmeyebilir demişti ama elimizden geleni yapıyoruz demişti adnan sezgin.
a.arıcı-11
20.Temmuz.2007, 02:30
Meira takımın stoper mevkiine derinlik,genişlik katar.İyi bir transfer olabilir.Tek düşündürücü nokta 30 yaşında olması.Yani biraz yaşlanmış gibi sanki.
Knightmare
20.Temmuz.2007, 02:48
Meira gelsinde yaşına falan takılma sen, pek olur gibi gelmiyor bana ama bellide olmaz GS bu :) bir savunma oyuncusu için tecrübe çok önemli.
PesimiSTyLa
20.Temmuz.2007, 02:54
Krespo Gelmesin!.. Ne Kresposu yahu. Onu alacaklarına kimseyi almasınlar.
Meira doğru ise Yılın transferlerinden birini yaparız. Tabii TSL içerisindeki..
Krespo gelmesin zaten Crespo gelsin ;;)
Lionel Andres Messi
20.Temmuz.2007, 02:55
juventus'un geçen yıl 20 milyon euro teklif ettiği adamı bedavaya alma ihtimalimiz var ne yaşından bahsediyoruz ki 30 normal 8 sene daha oynar daha:icon_razz:
crespo gelirse başarılı olabilir en azından gelirse forma sattırabilme ve takıma tecrübesini yansıtabilme ihtimali var bonservisi de yok sanırım?.
BlackEagle19o3
20.Temmuz.2007, 02:58
Crespo'yu beğenme, Oliviera'yı beğenme(istemeyenler gördüm) kimi beğeneceksin?Kimi istiyorsun?Galatasaray taraftar profili mi değişiyor, bana mı öyle geliyor acaba:SBahsettiğiniz oyuncu Crespo öyle uyduruktan bir isim değil, 33 yaşında dahi olsa büyük golcü...Tabi Oliviera gelirse daha iyi olur bana göre, hem yaşı da pek fazla sayılmaz.28 yaş golcüler için ideal yaşlardan biridir benim gözümde :)...
Hugo
20.Temmuz.2007, 03:05
Krespo gelmesin zaten Crespo gelsin ;;)
Amaan ne fark eder..
KRESPO GELMESİN!..
MEİRA GELSİN ;)
.
.
.
Crespo'dan başka forvet alamıyor muyuz yahu?..
Addolorato
20.Temmuz.2007, 03:51
Amaan ne fark eder..
KRESPO GELMESİN!..
MEİRA GELSİN ;)
.
.
.
Paramız yok malesef alamıyoruz Oliviera'ya bile paramız yetmiyoda hani belki diyoruz crespo şu şartlarda en iyisi
Revolution
20.Temmuz.2007, 04:16
Bence Crespo gelirse manyak olur..Öyle bitirici bir forvete ihtiyacımız var.
LadroN
20.Temmuz.2007, 04:19
Starspor un haberine göre fernando meira 100de 99 galatasarayımız daymış.ayarıca harry kewell a sakat oynayamaz diyenler kewell ı umarım hazırlık maçında seyretmiştir
King_91
20.Temmuz.2007, 04:20
Amaan ne fark eder..
KRESPO GELMESİN!..
MEİRA GELSİN ;)
.
.
.
sanki crespo listedeki en uyduruk isimmiş gibi söylemişsin.crespo gelirse inanılmaz olur.olivera da çok güzel olur ama ben crespo yaşlı olmasına rağmen crespo'nun daha iyi olacağı kanısındayım
Aşk-ı Şehir
20.Temmuz.2007, 04:23
Starspor Kewell transferinide duyurmuştu. Yoksa Meira Galatasaray'a mı geliyor?
gorkemyilmazkarasu
20.Temmuz.2007, 04:30
meira bu takıma yapılabilecek en iyi takviye olur 30 yaş bir defans için çok iyi bir yaştır eğer alabilirsek yönetimi tebrik etmek lazım.
Emurafu
20.Temmuz.2007, 04:38
Starspor Flaş haber verdi..Meira ile ön protokol yapmışız...
Ligtv Flaş haber verdi..Meira ile ön protokol yapmısız..
Maraton ve Fanatik,Turkspor siteleri açıkladı:Meira ile ön protokol yapmışız
Alman basını açıkladı:Bild ve stutgarter haber yerlerine göre almışız..Alman basını bitti gözü ile bakıyor...
Son olarak meira stutgart'ın rusyadaki intertoto kupası maçın için gitmedi..Maçta şu sıralara oynanıyor..
Hugo
20.Temmuz.2007, 04:39
sanki crespo listedeki en uyduruk isimmiş gibi söylemişsin.crespo gelirse inanılmaz olur.olivera da çok güzel olur ama ben crespo yaşlı olmasına rağmen crespo'nun daha iyi olacağı kanısındayım
O listeyi ben görsem zaten burada Crespo gelmesin demezdim. Var mı Galatasaray transfer listesini gören? Fotomaç ta yazan listelere göre mi değerlendireceğiz. Kewell listedeymiş ama hiçbir yerde adı yoktu.
Baptista için 15 milyon önerildi deniliyor. O kadar para önerebiliyorsak Crespo yerine başkasını da alabiliriz.
Ayrıca Crespo iyi iş yapmaz demedim. Sadece istemiyorum dedim;)
Oliveira kiralanacak diyorlar. Bence süper olur. O gelirse Crespo'ya gerek kalmaz zaten. Ama kulüplerin listesini, listelerdeki adamları bilen kimse yok. Bu nedenle transfer söylentilerine göre yorum yapıyoruz.
King_91
20.Temmuz.2007, 04:44
O listeyi ben görsem zaten burada Crespo gelmesin demezdim. Var mı Galatasaray transfer listesini gören? Fotomaç ta yazan listelere göre mi değerlendireceğiz. Kewell listedeymiş ama hiçbir yerde adı yoktu.
Baptista için 15 milyon önerildi deniliyor. O kadar para önerebiliyorsak Crespo yerine başkasını da alabiliriz.
Ayrıca Crespo iyi iş yapmaz demedim. Sadece istemiyorum dedim;)
Oliveira kiralanacak diyorlar. Bence süper olur. O gelirse Crespo'ya gerek kalmaz zaten. Ama kulüplerin listesini, listelerdeki adamları bilen kimse yok. Bu nedenle transfer söylentilerine göre yorum yapıyoruz.
ben o liste kelimesini crespo'nun çok iyi bir forvet oldugunu anlatmak amacıyla soylemiştim . sen paragraf yazmışsın listeyle ilgili :D o cevabın da hepsi sana değildi sadece soyleyiş tarzın crespo uyduruk diyor gibiydi :D ben de ona cevap verdim. dedin de demiyorum yanlış anlama :D
klasgs
20.Temmuz.2007, 04:55
bırakın crespoyu an ve an meira galatasarayın oluyor. Hadi yönetim bitirin şu işi tek söyleyecegim şey defansın en iyi, hatta takımın en iyisi olacak. Meira bana göre servetten daha iyi bir oyuncu bunu görecegiz
Hugo
20.Temmuz.2007, 04:58
klasgs katılıyorum.
şu an photoshop olsaydı hemen formayı giydirmiştim valla:D
Belgorth
20.Temmuz.2007, 05:21
Yerli yabancı bir sürü yerde şu Meira haberi çıktı. Hadi hayırlısı bakalım.
PesimiSTyLa
20.Temmuz.2007, 05:23
http://www.resimupload.us/out.php?i=49300_4567.gif
Alın madem formayı da ben giydireyim :p Umarım gercegini de o giyer (:
Bu kadar yapabildim idare edin :)
Revolution
20.Temmuz.2007, 05:53
Bad work.. :D :zuhaha Başka formaya daha güzel olur bence. Bu çok sırıtıyor.İnşallah gelir Meira.Tecrübeli isim.
PesimiSTyLa
20.Temmuz.2007, 06:00
@kaanali
Daha iyisini de sen yap :p
Meira bitti gibi !..
Galatasaray Stutgart'da forma giyen Portekiz milli takımının defansif orta saha oyuncusu Fernando Meira'yı transfer listesine aldığı, hatta bu futbolcuyla 2011 sözleşme imzalayacağı bildirildi.
Almanyanın ünlü gazetesi Bild'in "Meira Galatasaray'da" başlığıyla duyurduğu haberde, sarı kırmızılıların Portekizli futbolcuyla imza atmasının an meselesi olduğunu yazdı.
Bild gazetesi Galatasaray teknik direktörü Skibbe'nin ısrarla istediği futbolcu ile sarı- kırmızlı yöneticilerin transfer pazarlığını sürdürdüğü belirtildi.
Galatasaray'ın Meria için çok cazip bir teklif sunduğu, Portekizli oyuncuyla her konuda anlaşılıp 2011 yılına kadar sürecek bir sözleşme imzalanacığı belirtirken, sarı kırmızılıların Meira için teklif ettigi 3 milyon euro bonservis bedelinin Stutgart kulübü tarafından kabul edilmediği, sarı kırmızılı transfer komitesinin Stutgartlı yöneticeleri ikna etmeye çalıştığı öğrenildi.
FERNANDO MEİRA KİMDİR?
Fernando José da Silva Freitas Meira, futbol hayatına Portekiz'in Vitória de Guimarães'de kulübünde başladı. Bu kulüpte 2 sezon oynayan yıldız futbolcu daha sonra Portekiz 2 lig temsilcilerinden FC Felgueiras'a transfer oldu.
Felgueris'da geçirdiği başarılı sezonun ardından tekrar Vitória de Guimarães'de dönen milli oyuncu, 2000 yılının Haziran ayında hayallerini süsleyen Portekiz'in köklü takımlarından Benfica'ya 4 milyon euro karşılığında transfer oldu.
2 yıllık Benfica macerasında oynadığı futbol ve göstermiş olduğu performansla Avrupa kulüplerinin gözdesi olan Meira 2002 yılında 7.5 milyon Euor bonservis bedeliyle Almanların güçlü ekiplerden Stutgart'a transfer olup kırmızı beyazlı ekiple 4 yıllık anlaşma imzaladı.
O sezon Stutgart kulubün flaş transferi olarak göze çarpan Meira, Felix Magath yönetiminde kırmızı beyazlı ekiple tam 31 maça çıktı. Sezonu ikinci olarak tamamlayıp Şampiyonlar Ligi vizesi alan Stutgart'ın bu başarısında Portekizli yıldızın rolü büyüktü.
2006 yılında kırmızı beyazlı ekipte kaptanlığa getirilen Meira aynı sene Stutgart'la Bundesliga şampiyonluğu kazanıyor kariyerine bir başarı daha ekliyordu.
Savunmada görev yapan, 1.90 boyunda olan ve 52 kez Portekiz milli formasını giyen Fernando Meira, evli ve iki çocuk babası.
http://www.ligtv.com.tr/VideoHaber/?r=1&hid=41594
JunkChorn
20.Temmuz.2007, 06:09
Meira çok iyi transfer olur yaşıda çok fazla değil..Bir iki güne belli olur.
Crespo gelirse Guiza'yı medyatik yönden geride bırakır.Oyun kısmı zaten sahada ...:)
Ama Crespo işi zor gibi.
Aşk-ı Şehir
20.Temmuz.2007, 06:12
Meira çok iyi transfer olur yaşıda çok fazla değil..Bir iki güne belli olur.
Crespo gelirse Guiza'yı medyatik yönden geride bırakır.Oyun kısmı zaten sahada ...:)
Ama Crespo işi zor gibi.
Meira daha zor gibi sanki Oğulcan.:)
batuhanry
20.Temmuz.2007, 06:12
GALATASARAY'IN ISRARI SÜRÜYOR!..
http://www.maraton.com.tr/qHUsMbuK28cYW/images/news_images/50600_2_080719225544.jpg
Galatasaray, Arjantinli ünlü golcü Hernan Crespo için ısrarla transfer görüşmelerini sürdürüyor.
Fransız football365.fr adlı internet sitesi, Sarı Kırmızılıların, 33 yaşındaki Hernan Crespo için girişimlerini ısrarla sürdürdüğünü kullanıcılarına duyurdu.
Haberde, Roma, Olympiakos ve Samporia'nın da Galatasaray ile beraber bu transferde devrede olduğu yazılırken en ciddi girişimin Sarı Kırmızılılardan geldiği de vurgulandı.
MARATON.COM.TR/ KORAY BULUT
Alicanfmfan
20.Temmuz.2007, 06:59
İnşAllah Meira gelir Popescudan sonra en iyisini almıs oluruz
Cengo
20.Temmuz.2007, 07:01
Bence Song daha iyi oyuncuydu Meira'dan, Gs biraz para harcamalı, Bruno, Alex Silva gibi stoperler çok yüksek paralar olmadan gelebilirler..
Aşk-ı Şehir
20.Temmuz.2007, 07:04
Bence Song daha iyi oyuncuydu Meira'dan, Gs biraz para harcamalı, Bruno, Alex Silva gibi stoperler çok yüksek paralar olmadan gelebilirler..
Alabileceklerinin en iyisini almak üzere olduklarını düşünüyorum Cengiz abi.:)
Alicanfmfan
20.Temmuz.2007, 07:24
Meira Song'a 1000 basar song gerçekten son zamanlarda çok laubali idi.Meira süper olur gelirse
Addolorato
20.Temmuz.2007, 07:32
Songun zaten kalp adalesinde ödem varmış futbol hayatı tehlikede diyolar iyiki elimizden çıkardık umarım meira gelir kendisi çok iyi bi futbolcu:)
PesimiSTyLa
20.Temmuz.2007, 07:34
Song'un da kalitesi tartışılmaz cok iyi stoper; fakat Meira'nın da ondan iyi oldugunu kabul etmek gerekir. Bu arada transfer bitmiş deniliyor ama resmi acıklama yapılmadan inanmamak lazım. Umarım bu transfer gerceklesir.
puskas
20.Temmuz.2007, 07:42
inşallah yönetim biran önce meira galatasarayda demesini bekliyoruz.umarim gelir defansimiz super olur.
shamur1
20.Temmuz.2007, 08:11
Bu Song 4 senedir Gs'de oynarken kalbinde falan bir sorun yoktu takır takır her sene bütün maçlara çıkıyordu da şimdi transfer olunca mı futbol hayatı tehlikeye girmiş ?
Alicanfmfan
20.Temmuz.2007, 08:15
Bu Song 4 senedir Gs'de oynarken kalbinde falan bir sorun yoktu takır takır her sene bütün maçlara çıkıyordu da şimdi transfer olunca mı futbol hayatı tehlikeye girmiş ?
Song'un geçen sene öyle bir sorunu vardı.Ayrıca Trabzon a filan gelmeseydi böyle düşünmezdin ki Emrah abi :)
PesimiSTyLa
20.Temmuz.2007, 08:17
Valla Song kötü defans diyen carpılır arkadaslar. Adam cıkıyor, takır takır oynuyor. Galatasaray'a da cok büyük katkısı oldu taraftarın da sevgilisi ve güzel ayrıldı. StrONGest :)
shamur1
20.Temmuz.2007, 08:27
Trabzonspor Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu
Song'da bütün zencilerde görülen kalp ritim fazlalığı bulunuyor. Bu yüzdede günde çok küçük dozajda ilacı kullanıyor. Tabi biz de Song’la ilgili olarak bu tür söylentileri duyunca gerekli kontrolleri kulüp doktorlarımızca yaptırdık. Kendisinde böyle bir sorunun olmadığını tespit ettik. Ve sözleşme imzaladık. Song'un herhangi bir kalp rahatsızlığı bulunmuyor.
Yani öyle bişey olsa bunu bile bile sözleşme imzalanır mı ..
klasgs
20.Temmuz.2007, 09:37
Valla Song kötü defans diyen carpılır arkadaslar. Adam cıkıyor, takır takır oynuyor. Galatasaray'a da cok büyük katkısı oldu taraftarın da sevgilisi ve güzel ayrıldı. StrONGest :) aynen katılıyorum song gıtti diye boyle soylememek lazım cok iyi yüregiyle oynayan taraftarın sevgilisi bir oyuncuydu. Onu katkılarından dolayı unutmayacaz. Bir an önce resmi sitede yayınlasalar umarım Meirayı kaçırmayız aklım hala Meirada hiç birine yanmamda Meirayı kaçırırsak ona yanarım :) şimdi basınada sızdı haber umarım sorun yaşamayız.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Skibbe'den Meira açıklaması!
Skibbe, Lokomotif Sofya maçı sonrası yaptığı açıklamada, ''İlk onbiri henüz oluşturmadım. Maçları genel anlamda değerlendirirsek genelde etkili oluyoruz. Defansta bazen boşluklar bırakıyoruz. Her futbolcuya bakıyorum. Gelecek maçlarda kadromuz şekillenecek'' dedi.
Yönetime, gidecek ya da kalacak futbolcularla ilgili bir rapor vermediğini ifade eden Skibbe, son günlerde yönetimle yoğun bir fikir alışverişinde olduğunu özellikle Nonda hakkında konuştuklarını söyledi.
Skibbe , ''Kewell ile Arda arasında ayrım yapmıyorum. Arda bugün sağda oynadı ama solda da oynayacak. Ardanın sağ ya da solda oynayacağını söyleyemem. Kewell ilerde birçok şeyler yaptı. Zaman zaman nasıl bir potansiyele sahip olduğunu gösterdi''diye konuştu.
Skibbe, Stuttgart takımında forma giyen Fernando Meira'in transferi hakkında da , ''Yönetime bu konuda ben bir rapor vermedim ama sıcak bir temas olduğunu biliyorum'' diye konuştu.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
KAYNAK AJANSSPOR http://www.ajansspor.com/images/time_icon.png19 Temmuz 2008 , 21:30
uagsbrk
20.Temmuz.2007, 19:08
Meira kesinlikle songdan daha kaliteli bir oyuncu avrupada başarı istenyorsa alınmalı
Revolution
20.Temmuz.2007, 19:32
Bence Song bize fazla katkı sağlamadı..İyi oyuncuydu ama fazla katkı sağladığına inanmıyorum.Büyük maçların(derbilerin) çoğunda oynamadı zaten.Son Sivas maçında onun yüzünden şampiyonluğu veriyorduk.Bence gitmesi iyi oldu.İyi oyuncu ama bize katkı sağladığına inanmıyorum.İnşallah Meira gelir.
Aşk-ı Şehir
20.Temmuz.2007, 19:36
Song Galatasaray'a gelmiş en iyi 2-3 yabancı stoperden biri. Song katkı sağlamadı demek haksızlık olur Song'a. Galatasaray'a çok katkı sağlamıştır Song. Gerek Avrupa'da gerek Türkiye'de...
Alicanfmfan
20.Temmuz.2007, 19:39
Song Galatasaray'a gelmiş en iyi 2-3 yabancı stoperden biri. Song katkı sağlamadı demek haksızlık olur Song'a. Galatasaray'a çok katkı sağlamıştır Song. Gerek Avrupa'da gerek Türkiye'de...
Avrupa'da tek olumlu hareketini görmedim şahsen :)
Aşk-ı Şehir
20.Temmuz.2007, 19:41
Bunlar benim görüşlerim Alican katılmamakta özgürsün. Ama Song hiçbirşey yapmadı demekde olmaz herhalde.
sakary Ali
20.Temmuz.2007, 19:55
meira da gelirse gs yi kimse tutamaaz
Alicanfmfan
20.Temmuz.2007, 19:55
Bunlar benim görüşlerim Alican katılmamakta özgürsün. Ama Song hiçbirşey yapmadı demekde olmaz herhalde.
Song tabiki önemliydi Türkiye standartlarında Mustafa.Yani avrupada yalandı song :)
PesimiSTyLa
20.Temmuz.2007, 20:06
Alican abartma istersen ? Ne yalanı yahu ? Bana Gs ye gelmiş iyi yabancı stoperleri say deseler: Popescu, Filipescu, Tomas, Song bu 4 ünü hatırlarım ve sayarım. Hem Avrupa da biz takım olarak iyi miydik de Song yalandı diyorsun :confused:
tunciz
20.Temmuz.2007, 20:36
meira bence iyi transfer . hayrlısı olsun.
klasgs
21.Temmuz.2007, 00:23
meira bence iyi transfer . hayrlısı olsun. bencede hayırlısı olsun bakalım bekliycez
Emurafu
21.Temmuz.2007, 01:54
F. Meira bugün itibariyle Menajeri Wittmann ile Stuttgartin kampindan ayrildi. Teklifleri degerlendirip kulüplerle görüsmek icin. Su an icin Meira icin teklif yapan iki takim var bunlarin birisi biziz biride Panathinaikos.
Kaynak: Stuttgart Menajeri H. Heldt
NOT: Wittmann ayni zamanda Lincolnün Menajeri
Pananin Teknik Direktörü Portekiz. Adam Meiraya gelmesi halinde direk Kaptanlik teklif ediyor. Bence Wittmanin Menajeri olmasi bizim icin avantaj, Lincoln olayindan dogru.:)..Meira'nın istanbula geldigi iddaa ediliyor..
Meira ist abgereist
Am heutigen Sonntagnachmittag ist Fernando Meira aus dem VfB-Trainingslager abgereist. Der Portugiese wurde von seinem Berater abgeholt. In den kommenden Tagen wird sich die Zukunft Meiras entscheiden, der sich nach sechseinhalb Jahren in Stuttgart zu einer Veränderung entschlossen hat.
VfB-Sportdirektor Horst Heldt: "Wir haben Fernando Meira vorerst vom Training frei gestellt. Ihm liegen mehrere Angebote vor, die er nun prüfen kann. Ich habe letztes Jahr mit ihm gesprochen, nachdem wir ihm die Freigabe für einen Wechsel zu Juventus Turin verweigert hatten. Dabei habe ich ihm gesagt, dass wir gesprächsbereit sein werden, für den Fall, dass ihm in diesem Sommer wieder ein Angebot vorliegen sollte. Das ist nun pas s iert. Und Fernando hat sich dazu entschieden, etwas Neues zu machen. Für uns ist seine Entscheidung, den VfB verlassen zu wollen, nicht einfach."
Kaynak:Stutgart Resmi sitesi
Kısaca özetlersek, diyor ki Meira 2-3 gün önce kamptan apar topar ayrılmış ve idmanlara katılmıyormuş... Artık başka bir takımla anlaşmış
Skibbe TRT 2'ye verdiği demeçte "1 hafta içinde Galatasaray’a çok faydalı olacak kusursuz bir oyuncuyu kadromuza katacağız" dedi. Resmi sitede röportajı izleyebilirsiniz:)
deniz.91
21.Temmuz.2007, 01:56
Meria iyi bir oyuncudur tecrübeli falan.İyi transfer olur
Revolution
21.Temmuz.2007, 02:38
Şu Meira'yı çabuk alsınlar.Bu da yılan hikayesine dönmesin :D
King_91
21.Temmuz.2007, 03:39
bahri havadır şimdi telefonla bağlandı bir saat sonra mı ne meira'nın uçağı kalkıyomuş istanbula inş.doğrudur.gerçi bahri havadır kolay kolay soylemez bunu
Maksic
21.Temmuz.2007, 03:39
Ligtv'de Bahri Havadır'ın haberine göre Meira yarın sözleşmeye imza atıcakmış 10 dk önce uçağa binmiş yarın medya önünde büyük ihtimal imzalar atılıcak diye konuştu..
King_91
21.Temmuz.2007, 03:42
Meira G.Saray'da!..
Galatasaray'ın peşinden koştuu Portekizli futbolcu Fernando Meira ile her konuda anlaşma sağlandı. LİG TV'den Bahri Havadır'ın verdiği bilgiye göre Stuttgartlı futbolcuyla anlaşan Galatasaray yönetimi milli futbolcuyu ikna etmeyi başardı.
Meira'nın bugün (Pazar) uçakla İstanbul'a geleceği ve Pazartesi günü de resmi sözleşmeye imza atacağı öğrenildi. (Ligtv.com.tr)
Addolorato
21.Temmuz.2007, 03:45
Haber doğruysa süperrr:) meira çok yararlı olur:D
PesimiSTyLa
21.Temmuz.2007, 03:46
İnşAllah doğrudur. Heyecanlandım bak :p
Yalnız Bahri falan tanımam da bu kadar net konuşmuş; haber kolpa cıkarsa bıraksın bu işi :n:
Emurafu
21.Temmuz.2007, 03:48
Meira G.Saray’da!..
Galatasaray’ın peşinden koştuu Portekizli futbolcu Fernando Meira ile her konuda anlaşma sağlandı. LİG TV’den Bahri Havadır’ın verdiği bilgiye göre Stuttgartlı futbolcuyla anlaşan Galatasaray yönetimi milli futbolcuyu ikna etmeyi başardı.
Meira’nın bugün (Pazar) uçakla İstanbul’a geleceği ve Pazartesi günü de resmi sözleşmeye imza atacağı öğrenildi. Michael Skibbe’nin ısrarla istediği oyunculardan biri olan ve stoper mevkiinde oynayan Fernando Meira 30 yaşında...
(Ligtv.com.tr)
Meira 10 dakika sonra İstanbula geliyormuş.Bahri havadır aynen böyle söyledi.20:45 Haberleri kaçırmayalım..Belki açıklanır:D
Meira transferi çok iyi olacak..Topu oyuna sokmasıda iyi..Güzel haberleri bekliyoruz:D
PesimiSTyLa
21.Temmuz.2007, 04:43
Haber kolpa olabilir bahri daha önceden alışkınmış milleti istanbula yollamaya :p
http://www.habervitrini.com/haber.asp?id=296195 gecen sene de koneyi yollamış :D
Madem öyle birsey var kulüp neden acıklamasın ki ? Neyse bekleyelim ama kolpalık degeri yüksek bi haber...
Addolorato
21.Temmuz.2007, 04:46
Gelen Giden varmı?:D bi internete bakmak lazım:zuhaha bence kolpa ilk başta inandım fakat hiç bi hareketlilik yok şu saate kadar ayrıca önceden haber verirdi yönetim karşılayalım diye;)
klasgs
21.Temmuz.2007, 05:10
Yönetim oyuncuyla anlaşsa söyler herkes karşılasın diye ama şöyle bir durumda var tesislerimizi görsün gezsin yapılacakları görsün diyede çagrılabilir. Bekleyelim bakalım çünkü İtandje de böyle olmuştu kesin anlaşma sağlamadan İstanbula çagrılmış tesisleri gezmişti.
deniz.91
21.Temmuz.2007, 05:26
Meira haberi doğruysa hayırlı olsun güzel transfer
Revolution
21.Temmuz.2007, 05:43
İnşallah doğrudur.Meira yararlı olacak çünkü.
King_91
21.Temmuz.2007, 06:41
Haber kolpa olabilir bahri daha önceden alışkınmış milleti istanbula yollamaya :p
http://www.habervitrini.com/haber.asp?id=296195 gecen sene de koneyi yollamış :D
Madem öyle birsey var kulüp neden acıklamasın ki ? Neyse bekleyelim ama kolpalık degeri yüksek bi haber...
ben bahri havadır'ı geçen sene söylerken hatırlıyorum.çok sağlam kaynağım olmasa soylemem kone galatasaray'da demişti.zaten yöneticiler de kone'nin son anda caydığını türkiye'de oynamak istemediğini söylemişlerdi.
ama resmi sitenin doğrulamaması düşündürüyor beni de..kesinleşse gs tv de meira'nın görüntüleri dönmeye başlamıştı bile :D
Emurafu
21.Temmuz.2007, 07:04
Sonntag, 20. Juli 2008
Option in Istanbul
Fernando Meira darf gehen
Fußball-Profi Fernando Meira ist aus dem Trainingslager des VfB Stuttgart in Österreich abgereist. Sein Berater Roger Wittmann holte den portugiesischen Nationalspieler in Going ab. Der 30 Jahre alte Innenverteidiger steht vor einem Wechsel ins Ausland. Als wahrscheinlicher neuer Club gilt der türkische Erstligist Galatasaray Istanbul, der in der kommenden Saison vom früheren Leverkusener Coach Michael Skibbe trainiert wird.
Wie der schwäbische Bundesligist mitteilte, wird sich Meiras Zukunft in den nächsten Tagen entscheiden. VfB-Sportdirektor Horst Heldt sagte: "Wir haben Fernando Meira vorerst vom Training freigestellt. Ihm liegen mehrere Angebote vor, die er nun prüfen kann." Nachdem der VfB seinem damaligen Abwehrchef im Vorjahr die Freigabe für einen Wechsel zu Juventus Turin verweigert habe, habe er Meira Gesprächsbereitschaft für den Fall zugesagt, dass diesem im Sommer erneut ein Angebot vorliegen sollte. "Das ist nun passiert. Und Fernando hat sich dazu entschieden, etwas Neues zu machen", sagte Heldt.
Meira spielte sechseinhalb Jahre für Stuttgart und holte mit dem Club 2006/2007 den deutschen Meistertitel. VfB-Trainer Armin Veh hatte den Portugiesen vor einer Woche als Kapitän abgesetzt, weil ihn das ständige Hick-Hack um einen möglichen Wechsel genervt hatte.
Kaynak : n-tv.de
Stuttgart'ın Avusturya'daki kampindan ayrıldıgını yurtdışında yeni bir klüble yani Galatasarayla anlastıgını, Galatasaray'ın teknik drektörünün eski leverkusen teknik drektörü oldunu yaziyor:)..Alman basınıda Meira istanbula uçtu diye haberler yazmaya başlamışlar:)
Emurafu
21.Temmuz.2007, 07:24
Ligtv'de Gece Bülteninde;; Can İpecki Havaalanından baglandı meirayi bekliyormus atatürk havaalanında:;)
Alla Alla cidden geliyor galiba..;)
Nedvedmania
21.Temmuz.2007, 07:25
daha çok bekler :D imzalamış olsaydı klü açıklardı zaten eğer imzalamamışsa sonu itanje gibi olabilir :D
Emurafu
21.Temmuz.2007, 07:28
Gerçi şu sıralarda uçağının inmesi bekleniyor dedi yani kesin iniyor demedi ama orada basının bekliyor olması açıkçası haberin doğruluk yüzdesini arttırıyor... Yarın kontrolden geçip,Sözlesme imzalayacak dedi..
Nedvedmania
21.Temmuz.2007, 07:44
Gelmedimi hala :)
ShevAnil
21.Temmuz.2007, 07:51
Gelir Gelir Ne Acelesi Var :p
fmsmyrna
21.Temmuz.2007, 08:54
Çok beğendiğim bir isim tecrübesi de oldukça fazla gelirse ve uyum sorunu yaşamazsa faydalı olabilir.
PesimiSTyLa
21.Temmuz.2007, 08:57
Yok arkadas kimsenin indiği çıktığı ya kolpa haber ;) Alman basını da Londra'ya Tottenham ile görüşmeye gittiğini yazıyormuş. Bahri Havadır yine attı kaba etlerinden :)
uagsbrk
21.Temmuz.2007, 09:15
beyler şu an galatasaray.org'un bir giriş sayfası yok yani düzenleniyo yani oldu bilin ;)
Nedvedmania
21.Temmuz.2007, 09:18
yooo giriş sayfası var antremanlarla ilgili hatta
Yok transfer felan :n:
uagsbrk
21.Temmuz.2007, 09:19
:S bana çıkmadı :S:S:S:S
deniz.91
21.Temmuz.2007, 18:26
Gelmedimi:)
Revolution
21.Temmuz.2007, 18:27
Nedir bu ya?Bir transfer yapacaklar o da uçaktan inemiyor. :zuhaha Var mı böyle birşey? :D:zuhaha
nerazzuri
21.Temmuz.2007, 18:29
hostesleri çok sevmiştir ;) inenemiştir uçaktan.
Lionel Andres Messi
21.Temmuz.2007, 18:35
Gelmedimi:)
gelecekmiydi ki?
DisCo
21.Temmuz.2007, 19:14
Mutlaka yazışırken ciddi şeylerde belirtileceği gibi gırgır şamatada olacaktır. Ancak abartıya kaçmazsanız sevinirim arkadaşlar. Zira hepinizin forumdaki mesaj kirliliğinden şikayetçi olduğunu biliyorum.
JunkChorn
21.Temmuz.2007, 19:30
beyler şu an galatasaray.org'un bir giriş sayfası yok yani düzenleniyo yani oldu bilin ;)
Arka planda ayarlanıp bi anda koyulur giriş sayfası:)Yenilenirken kaldırmazlar;)
Ziya38
21.Temmuz.2007, 19:38
..SON DAKİKA.. VE MEİRA GELİYOR. İŞTE FERNANDO MEİRA İLE İLGİLİ ADIM ADIM TÜM GELİŞMELER.. TURKSPOR.NET FARKI İLE...
Yaptığı istihbaratlarda yanılma payı hemen hemen hiç olmayan TURKSPOR.NET'ten son dakika haberi.. Ve beklenen sona yaklaşıldı. MEİRA GELİYOR.. Dün lig tv nin verdiği ve bir çok internet sitesinin duyurduğu Pazar akşamı İstanbul'da haberi sırasında Portekiz de bulunan ve ailesini almaya giden Meira, ailesi ile birlikte geliyor.. G.SARAY STUTTGART'A NE KADAR ÖDEDİ.. STUTTGART İLE GÖRÜŞMELERİN TIKANMASI İHTİMALİNE KARŞI G.SARAY HANGİ FUTBOLCU İLE GÖRÜŞTÜ.. BU FUTBOLCU İLE MEİRA ARASINDAKİ FARK NE KADARDI? G.SARAY BAŞKA TRANSFER YAPACAK MI... İŞTE HEPSİ HABERİ GERÇEK KAYNAĞINDAN ALAN TURKSPOR.NET TE...
Galatasaray Stuttgart ile 4 milyon euro ya anlaştı.. Stuttgart kulübü ile pazarlık sürerken, pazarlıkların tıkanması ihtimaline karşı sarı kırmızılı yönetim HERTA BERLİN in yine defans oyuncusu Avusturya doğumlu Hırvat olan 1.95 boyunda 1978 dogumlu SİMUNİC ile görüşmelerini yoğunlaştırdı.. Bu transfer için de Herta Berlin aynı parayı istiyordu 4 milyon euro.. Ancak SİMUNİC in istediği rakam Meira dan yıllık 500 bin euro daha fazlaydı.. Görüşmeler iki yönden devam ederken STUTTGART TAMAM dedi ve Meira ailesini almak için Portekiz'e gitti.. VE G.SARAY TARAFTARININ BEKLEDİĞİ MÜJDE GELDİ.. FERNANDO MEİRA AİLESİ İLE BİRLİKTE GELİYOR..
TURKSPOR.NET haber kaynakları G.Saray'ın bunan sonra sadece bir santrafor transfer edeceği bu transfer içinde yoğun çaba sarfedildiğini açıkladı. G.Saray da futbolun patronları haber kaynagımıza kaleci konusunda ise "Kaleci konusu kulağımızın arkasında.. Eğer her cephede savaşıp başarılı olmak istiyorsak bir kaleci de almamız gerekli" diye konuştular..
TURKSPOR.NET... BU HABER KAYNAK GÖSTERİLMEDEN KULLANILAMAZ
SiR ToMaSRoSiCkY1
21.Temmuz.2007, 19:53
İnşallah gerçektende yanılma payı yoktur.Meira süper olucaktır.
Emurafu
21.Temmuz.2007, 20:27
Meira Galatasaray'da !!!]
Son Dakikaa Gelişmesi !!!
Arkadaslar kardesim kamu bankasında ticari islemlerde calısıyor. Biraz önce Galatasaray Klubu adına Stutgart klubüne 2,500,000 Euro luk havale yapıldıgını soyledi.Dogan grubundan gelen bu para Stutgart klubune gönderilmis. Ve MEİRA artık Galatasarayda. ayrıca bunu maraton.com.tr de son dakika diye vermis.
Galatasaray, Almanya nın Vfb Stuttgart takımında oynayan Fernando Meira nın transferini bitirdi!.. Peki Meira sarı kırmızılı kulüpten ne kadar transfer ücreti alacak? Bu sorunun yanıtını MARATON.COM.TR veriyor!..
Dün gece Türkiyeye getirilen ancak Skibbe örneğinde olduğunu gibi sarı kırmızılı yönetim tarafından yine basından gizlenen Portekizli oyuncunun, yıllık 1 milyon 200 bin Euro alacağı öğrenilirken, Meira ile 1 yılı opsiyonluk olmak üzere 3 yıllık sözleşme imzalanacağı belirtildi.
Bu arada Meira nın anlaşma sonrası ülkesine gidebileceği ve tıpkı Teknik Direktör Michael Skibbe’nin transferinde olduğu gibi, daha sonra görkemli bir törenle imza atabileceği de gelen haberler arasında.
Hayırlı olur inşaallah.
Haldun Üstünel Radyospor'a Baglandı:Radyospora telefon ile katılan Haldun Üstünel Transferi dogruladı heran imza atılabilir dedi
Meira Aslan oldu!..
Galatasaray, Avustralya'lı Harry Kewell'dan sonra ikinci transfer bombasını patlattı ve Stuttgart'ın Portekizli futbolcusu Fernando Meira ile 1 yılı opsiyonlu 3 yıllık sözleşme imzaladı.
LİG TV'nin haberine göre Futbol Şube Sorumlusu Haldun Üstünel'in Stutgartt'lı yöneticileri ikna etmesinin ardından dün gece geç saatlerde gizlice İstanbul'a getirilen Portekizli yıldızla her konuda anlaşan sarı kırmızılı transfer komitesinin Meira'ya yıllık 1.2 milyon euro verecegi belirtildi.
Başkan Adnan Polat'ın Meira transferin ardından Yunan adalarında sürdürdüğü tatilini yarıda kestiği ve apar topar İstanbul'a döndüğü öğrenilirken yakın çevresine, "Galatasaray kulübüne çok uzun yıllar hizmet edecek önemli bir oyuncu kazandırdığımızı düşünüyorum. Meira çok yönlü ve kalitesini ispatlamış bir oyuncu" dediği öğrenildi.
Polat ayrıca "Bu sezon ayrılan Kamerunlu yıldız Song'un bize maliyeti yıllık 1. 8 milyon euro, biz Song kadar kaliteli, tecrübeli ve kendisini ispatlamış bir oyuncuyu daha ucuz bir maliyetle transfer ederek hem kulübün menfatleri koruduk hem de takım içindeki adaleti korumaya devam ettik" diye konuştu.
Galatasaray Başkanı, Real Zaragozalı Olivera içinde "Tüm görüşmeler iyiydi. Ancak Oliveria'nın istediği ücret çok fazla... Yıllık 5 milyon euro gibi uçuk bir rakam istiyor, bu paraları vermemiz mümkün değil... Kendisine vereceğimiz rakam maksimum primleri dahil 2 milyon euro civarında.. Son teklifimizi yaptık kararını bekliyoruz" açıklamasını yap
Ligtv
klasgs
21.Temmuz.2007, 20:48
Heyecanlandım olsa artık parayıda yatırmısız donus olmaz artık bu arada tottenham haberleri tam cıkmaya baslamıstı. Yİne elimizi kewell örneğinden ki gibi hızlı tutup zaten ön anlaşma yapılmıştı. Artık durust sozune guvenilir adamsa gelir yoksa Son anda vazgecip başka kulubede gidebilir Tottenhamın 5M euro önerdigi soyleniyor bakalım bekliycez
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
http://www.webaslan.com/images/haber/2006/meira001_2107.jpg
Meira'ya Ada kancası
Galatasarayımızın her konuda anlaşma sağladığı Portekizli defans oyuncusu Fernando Meira'ya bir talip de Ada'dan çıktı! Son iki sezondur defans hattında yaşadığı sorunlara karşı bu bölgeye transfer yaparak önlem almaya çalışan Tottenham, Stuttgart ile bağlarını koparan Meira ile temasa geçti. Juan de Ramos'un ısrarla takıma katılmasını istediği Meira için 5 milyon avro'yu gözden çıkaran Tottenham'ın bu transfer konusunda oyuncunun kulübü Stuttgart ile de her konuda anlaşma sağladı. Tottenham'ın tranfser şartlarını gözden geçiren Meira'nın nihai kararını bir kaç gün içerisinde vermesi bekleniyor.
Tottenham'ın cazip teklifine rağmen Meira'nın kariyerine farklı bir ülkede devam etmek istemesi rotayı yeniden Galatasaray'a çeviriyor. Bunun yanı sıra Alman teknik adam Michael Skibbe'nin Galatasaray'ın başında olması ve sarı kırmızılıların bu sezon Şampiyonlar Ligi'nde oynama ihtimalinin oldukça yüksek olması da Meira'nın 'Türkiye' kararını çok daha fazla güçlendiriyor.
30 yaşındaki tecrübeli stoper için 6 milyon avro bonservis isteyen Stuttgart, takımımızın 3 milyon avro'luk teklifini henüz kabul etmedi. Tottenham'ın Stuttgart'a 5 milyon avro'luk teklifi ise Alman kulübünü oldukça hoşnut etti.
Stuttgart ile 2010 yılına kadar sözleşmesi bulunan Fernando Meira, 1.90 m. boyunda olan ve 52 kez Portekiz milli formasını giyen Fernando Meira, evli ve iki çocuk basbası. Meira, daha önce Benfica, Vitoria Guimaraes ve Felgueiras kulüplerinde forma giydi. Kaynak: Sporx.com
sitte
21.Temmuz.2007, 21:09
Gerçekten radyospora bağlanmışsa bu iş oluyor demektir...
BlackEagle19o3
21.Temmuz.2007, 21:13
Haldun Üstünel gerçekten onayladıysa bu iş bitti gibi:)
Del Piero_10
21.Temmuz.2007, 21:20
Galatasaray alabileceği en iyi defansı aldı.
deniz.91
21.Temmuz.2007, 21:24
GSye çok faydası olacaktır.Defansat Server Meira ok iyi gider
SiR ToMaSRoSiCkY1
21.Temmuz.2007, 21:26
Galatasaray Futbol Şube Sorumlusu Haldun Üstünel transferlere son noktayı koydu. Radyospor program yapımcısı Aydın Cingöz'e konuşan Üstünel, "Crespo ve Cisse ile ilgilenmiyoruz ancak Meira'da son noktaya geldik." dedi.
Galatasaray Futbol Şube Sorumlusu Haldun Üstünel Radyospor program yapımcısı Aydın Cingöz'e konuştu. Üstünel yurtdışında transfer çalışmalarına devam ettiklerini kaydederken, "Takıma fayda sağlayacak isimler için çalışmalara devam ediyoruz. Meira'yla her konuda anlaştık. Transferde son noktaya geldik ve her an imza atabilir." dedi.
Basında çıkan Fransız golcü Cisse ile Arjantinli Hernan Crespo haberlerini de yalanlayan Üstünel, "Bu oyuncular gündemimizde değil." ifadelerini kullandı.
Bu arada Meira'nın kulübü Stuttgart'ın resmi internet sitesinde de kulübün sportif direktörü Horst Heldt de, Fernando Meira'nın takımdan ayrılacağını doğruladı. UEFA'nın internet sitesinde de Meira'nın yeni ufuklar aradığı dile getirildi.
Radyospor.com