PDA

View Full Version : Transfer Haberi Çöplüğü

Pages : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 [14] 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44

Fernando Gago
22.Haziran.2007, 23:34
takıma katılacak son isimler 27 hazirana kadar belli olacağına göre gidecek isimlerde 27 hazirana kadar belli olacak mı ?? yoksa kampa göre mi karar verecek kalli

Rodrigo Tello
22.Haziran.2007, 23:35
Ali Tandagon sözlesmeyi uzatmadımı ?

Oghuse
22.Haziran.2007, 23:36
takıma katılacak son isimler 27 hazirana kadar belli olacağına göre gidecek isimlerde 27 hazirana kadar belli olacak mı ?? yoksa kampa göre mi karar verecek kalli

Gidecekler zaten bellidir taliplileriylede görüşülmüştür.Bana göre kamptaki durum göz önünde bulundurulmaz.

GeNç KaRTaL
22.Haziran.2007, 23:37
Daha uzatmadı.Ama uzatılır.

Fernando Gago
22.Haziran.2007, 23:38
1 hafta önceki röportajında 1 yıl opsiyonu olduğunu ama çok takımın teklifi olduğunu söledi kalıp kalmayacağı belli değil

Maksic
22.Haziran.2007, 23:39
Dün LigTV'deki Futbol Life programında izledim.Röportajı vardı Gökhan'ın.İnanmayanlar inanmaz.Yalan borcum yok size.Kanıtlama peşinde de değilim.Futbol Life'tan iki üç gün önce vardı bu röpörtaj futbol life bazen eski röpörtajları koyuyor 2-3 gün sonra memleketi Ankara'ya gitmiş olamaz mı

Emurafu
22.Haziran.2007, 23:40
Arkadaslar show bekliyor bizi yonetim cok ciddi isimler ustunde duruyor bir kaci giuly sag kanata saviola forvete ve bir cok futbolcu anlasilan rommedahl yedekte bekliyor.tek uzuntum bu sene sampiyonlar liginde olmamiz lazimdi

Saviola ile yapilan ilk gorusmeler olumlu gecmis

GeNç KaRTaL
22.Haziran.2007, 23:40
Bence kalır.Çünkü giderse o bölgede transfer ihtiyacı oluşur.Gerek yok.Zaten Mehmet Ali Güneş'de gitti.

deniz.91
22.Haziran.2007, 23:41
bence gsden tarbsfer bu kadar yeterlide yani ama bir yabancı forvet alacak ve songu yollayacak heralde

Rodrigo Tello
22.Haziran.2007, 23:42
Kalır.Gecen günde Diyodu Mehmet Yozgatlı'yla aramızda Tatlı bir rekabet olacak diye.

Emurafu
22.Haziran.2007, 23:42
Gokhan unal transferide her an bitebilir oyle her aciklamaya bakmayin

murty54
22.Haziran.2007, 23:43
saviola gelir mi acaba peşinde real madrid,lyon,westham varmış die duydum

Fernando Gago
22.Haziran.2007, 23:43
Burak yılmaz , mehmet yozgatlı sağ kanat desek , toraman serdar kurtuluş sağ bek olsa gerek yok gibi kalsada çok yarar sağlamaz diye düşünüyorum

Oghuse
22.Haziran.2007, 23:45
saviola gelir mi acaba peşinde real madrid,lyon,westham varmış die duydum

Bence Real Madrid Saviolayla ilgilenmez.Asparagas gibi geliyor.Ancak Lyon devreye girersen Cimbom'un işi zor.

Emurafu
22.Haziran.2007, 23:45
Camiadan bilgi alindi Bizede gelme olasiligi var ayrica real madrid vazgecmis onu hatirlatim
Simdi size haberi koyucam bakiyorum

agoecmen
22.Haziran.2007, 23:46
guıly ve saviola gelirse inanılmaz süper olur. zaten carrusca da kiraya verilcekmiş.yabancı kontenjanı sorunu çekmeyiz gibime geliyor

19_SeRDiNÇ_05
22.Haziran.2007, 23:46
Arkadaslar show bekliyor bizi yonetim cok ciddi isimler ustunde duruyor bir kaci giuly sag kanata saviola forvete ve bir cok futbolcu anlasilan rommedahl yedekte bekliyor.tek uzuntum bu sene sampiyonlar liginde olmamiz lazimdi

Saviola ile yapilan ilk gorusmeler olumlu gecmis

ewt birde Barcelona'nın Henry ile anlaşması bize kolaylık sağlayabilir.

Aşk-ı Şehir
22.Haziran.2007, 23:48
SANIRIM KAYSERİSPOR'UN SERDAR İLE ANLAŞTIĞI HAKKINDAKİ HABERLER SON BULACAKTIR ;;)

Transfer Komitesi Başkanımız Rıdvan ÇAKIRGÖZ tarafından yapılan açıklamaya göre Kulübümüzün geçen hafta anlaşmaya vardığı futbolcuların bonservislerini almak üzere Yönetim Kurulu üyelerimizden Av.Adnan GÜL,Pazartesi günü Gaziantep’e gidecektir. Bonservis sorunları çözülmüş olup, gelecek hafta içinde 3 futbolcuya resmi imza attırılacaktır.

GeNç KaRTaL
22.Haziran.2007, 23:48
Burak yılmaz , mehmet yozgatlı sağ kanat desek , toraman serdar kurtuluş sağ bek olsa gerek yok gibi kalsada çok yarar sağlamaz diye düşünüyorum

Az önce sağ bek alınmalı dedin şimdide orada oynayabilecek bir adama gereksiz olur diyorsun.:confused:

Fıratcan Alçınkaya
22.Haziran.2007, 23:49
Sağ sol kanat şart takıma... Forvetten önce kanat alınmalı Ali Bilgin gelirse sağ taraf iyi olurda solada adam lazım...

TürkuAz
22.Haziran.2007, 23:51
İnşallah Saviola'da gelirde iyice rahatlarız..

eGowiCh
Sağ sol kanat şart takıma... Forvetten önce kanat alınmalı Ali Bilgin gelirse sağ taraf iyi olurda solada adam lazım...

Sola neden adam lazım?!!! Türkiye'nin en iyi sol kanat oyuncuları bizde, R.Carlos, Vederson, Uğur Boral ve Tümer!!! Seç beğen al!!! Bunlara ek olarak Olcan ve Gürhan da orada oynayabiliyor!!!

Sola adam kesinlikle lazım değil, sağa lazım.

Kontenjan aynen kalırsa Deivid gider, Mateus de bir takıma kiralanır yine.

GeNç KaRTaL
Solda Wederson oynayabilir.

Fernando Gago
şöle dedim eğer toraman stoper oynayacaksa sağ bek alınsın... toraman sağ bek oynayacaksa stoper alınsın :) toraman sağ bek oynayacaksa sağ bek almanın gereği yok zaten

Leoucwhsua
Bence Real Madrid Saviolayla ilgilenmez.Asparagas gibi geliyor.Ancak Lyon devreye girersen Cimbom'un işi zor.

2=3 sayfa once dedim.gokhan unalda bitmis diye.saviolayida soylemistim.gercekten gorusmusler.ingiliz kulupleri ilgileniyormus.para olarak ilgilene kulupler bizden cok veriyorlarmis ama gs nin 2 avantaji var.1,si saviola artik devamli oynayacgi bir kulup istiyor 2.si hedefi olan.bu 2 side bi tek gs de var.ama para derse baska yere gitcek.teklif yapilmis bile

ForsakeN
22.Haziran.2007, 23:52

5 tane sol kanat var zaten.Tamam sağ kanada ihtiyacımız var da sol kanatlarımız çok çok iyi.

Emurafu
22.Haziran.2007, 23:52
Arkadaslar bu saviola bence gelecek sizde benimki gibi heyecanlanin ama lincon kadar iddaali degilim

bonservisi elinde.yıllık ücrette anlaşmış adnan baba.Sadece ufak tefek şeyler kalmış

Real madrid vazgecmis saviola gelirim galatasaraya demis

Birde size soyle soylim millet lincoln nobetinden sonra saviola nobeti tutmaya basladi yani bu kadar ciddi bir haber

deniz.91
22.Haziran.2007, 23:53
SANIRIM KAYSERİSPOR'UN SERDAR İLE ANLAŞTIĞI HAKKINDAKİ HABERLER SON BULACAKTIR ;;)

Transfer Komitesi Başkanımız Rıdvan ÇAKIRGÖZ tarafından yapılan açıklamaya göre Kulübümüzün geçen hafta anlaşmaya vardığı futbolcuların bonservislerini almak üzere Yönetim Kurulu üyelerimizden Av.Adnan GÜL,Pazartesi günü Gaziantep’e gidecektir. Bonservis sorunları çözülmüş olup, gelecek hafta içinde 3 futbolcuya resmi imza attırılacaktır.

valla bugün gazetelerdede kayseriye geldi anlaşmaküzere yazıyodu kaliteli bir golcü gol krallığında 3. olmuştu heralde

Leoucwhsua
22.Haziran.2007, 23:54
Onceden bir isim vermistim kaynak olarak/Galatasaray liseli ve universiteli ayni zamanda kongre uyesi diye.onu taniyan arkadasimin babasida galatasaray liseli arkadasmda ondan ogrendim.Saviolayla gorsuluyormus.Prensiptede anlasilmis.Ama ingiliz kulupleride istiyormus.ama isteyen ingiliz kulupleri ingilterede zirveye oynayan takimlar degilmis ama verdikleri para daha fazlaymis.Saviola eger hedefleri olan takimi tercih ederse gs de.parayi tercih ederse ingilterede . 305. sayfada yazmisim

Fernando Gago
Sölediğiniz isimler iyi isimler ama vederson carlos sol bek sol kanat nasıl oalcak bu ikisinden... tümerde solda oynar ok ama geçen sene iyi oynadığı bütün maçlara bakın adam ortada oynuyor solda oynayamıyor tümer... uğur boral olabilir ama belirsiz... öncelikle ali bilgin bitirilsin ondan sonra gereken yapılır

Oghuse
ewt birde Barcelona'nın Henry ile anlaşması bize kolaylık sağlayabilir.

2=3 sayfa once dedim.gokhan unalda bitmis diye.saviolayida soylemistim.gercekten gorusmusler.ingiliz kulupleri ilgileniyormus.para olarak ilgilene kulupler bizden cok veriyorlarmis ama gs nin 2 avantaji var.1,si saviola artik devamli oynayacgi bir kulup istiyor 2.si hedefi olan.bu 2 side bi tek gs de var.ama para derse baska yere gitcek.teklif yapilmis bile

Transfermarkt a göre Saviola serbest bırakılmış.İş sadece verilecek paraya bakıyor eğer Sponsorlar devreye sokulabilirse bu transfer tamamlanabilir.

Rodrigo Tello
22.Haziran.2007, 23:56
Bence Ali Tandoganın kesinlikle kalması gerek.

Fernando Gago
Saviolanın bonservisi elinde zaten barca ile onun ilgisi yok o yüzden henry haberleri ile saviolanın alakası yok.. gs bu işide bitirirse coşar valla :D

Fıratcan Alçınkaya
Sola neden adam lazım?!!! Türkiye'nin en iyi sol kanat oyuncuları bizde, R.Carlos, Vederson, Uğur Boral ve Tümer!!! Seç beğen al!!! Bunlara ek olarak Olcan ve Gürhan da orada oynayabiliyor!!!

Sola adam kesinlikle lazım değil, sağa lazım.

Kontenjan aynen kalırsa Deivid gider, Mateus de bir takıma kiralanır yine.

R.Carlos sol bek
U.Boral sol bek
Tümer Oyun Kurucu
Vederson tam bilmiyom hem bek hemde sol kanat galiba... FB nin sol kanadı Vedersonmu olucak yani... Cl de felan çok zorlanırlar... Tümer de bizim Ricardinho gibi olur... Adam oynayamıyo solda bu açık... Tabi herkesin taktiksel anlayışı farklıdır... Sadece ben böle düşünüyorum...

TürkuAz
22.Haziran.2007, 23:57
Emrah sana güveniyorum..

ForsakeN
Sölediğiniz isimler iyi isimler ama vederson carlos sol bek sol kanat nasıl oalcak bu ikisinden... tümerde solda oynar ok ama geçen sene iyi oynadığı bütün maçlara bakın adam ortada oynuyor solda oynayamıyor tümer... uğur boral olabilir ama belirsiz... öncelikle ali bilgin bitirilsin ondan sonra gereken yapılır

Sağ bek alınmalı zaten .Ona bişey demiyorum.

Sol bek oynayabilecek oyuncularımız:
R.Carlos
Wederson
Uğur Boral(Geçen sene oynamıştı-tecrübesi var)

Sol açık oynayabilecekler:
Tümer
Wederson
Gürhan
Uğur Boral

Gördüğünüz gibi sol kanatta her mevkiğe 3-4 tane alternatifimiz var.Daha ne olsun :)

Emurafu
Saviola iler her konuda anlasilmis ufak sorunlar varmis 2. gorusme yapilcakmis orda imzalar atilacakmis galiba
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:

Emrah sana güveniyorum..Usta lincoln gibi kesin gelir demiyorum:):) Ama cok ciddi bir haber sallama degil yani forumlar costu millet nobete basladi

Aşk-ı Şehir
22.Haziran.2007, 23:58
yok deniz bizim işleri maliye bakanı yürütüyor eğer bu transferi gerçekleştiremezsse çok büyük bir güven kaybedecektir. O yüzden elinden geleni yapıyodur ;;)

ayrıca serdar çok iyi oyuncu

murty54
22.Haziran.2007, 23:59
demek ki artık saviola nöbeti başlıyor

TürkuAz
22.Haziran.2007, 23:59
Ben Saviola'nın geleceğine inanıyorum.Neden olmasın?

agoecmen
23.Haziran.2007, 00:00
bizde yeniden uykusuzluk nöbetine başlicaz anlaşılan:D hadi hayırlısı... hadi emrah coştur bizi:D

19_SeRDiNÇ_05
23.Haziran.2007, 00:00
Saviola iler her konuda anlasilmis ufak sorunlar varmis 2. gorusme yapilcakmis orda imzalar atilacakmis galiba
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Usta lincoln gibi kesin gelir demiyorum:):) Ama cok ciddi bir haber sallama degil yani forumlar costu millet nobete basladi

2. görüşme yarın olabilirmiş.

Fernando Gago
23.Haziran.2007, 00:01
Amannnnn kardeşim ne yaptın yavv uğur boral sol bek oynadığında neler yaptığını gördük :D tabi ondan suç bulmuyorum onun mevkisi değil ama oynamamalı sol bekte:D

Fıratcan Alçınkaya
23.Haziran.2007, 00:01
Bari Mustafa Doğan da ayrılsaydı takımda...

Leoucwhsua
23.Haziran.2007, 00:02
beyler benim kaynak cok guvendigim biri.ne dese oluyor.maddi yondende zengin biri.gs li is adami.haber ondan yani.saviola nobetlerine baslayalim bencede.insallah olur

Ziya38
Insallah gelir ya forvet supper olur

bende Nobette basladim :)

deniz.91
Gokhan unal transferide her an bitebilir oyle her aciklamaya bakmayin

ben her açıklamaya bakmıyorum işte gökhanın böyle diyeceğini hiç sanmıyorum bir spor sitesi heyere dağtımış gökhan açıklaması diye daha 1 hafta önce gökhan seneye büyük hedefler peşinde koşacağız uefaya irek katılacağız kulübümde mutluyum diyordu bir hafta içinde bu kadar caymış olmaz gs ise bir yabancı forvet alır ve songu yollar sezonu kapatır zaten bayağı futbolcu aldı

spider3784
Arkadaslar bu saviola bence gelecek sizde benimki gibi heyecanlanin ama lincon kadar iddaali degilim

bonservisi elinde.yıllık ücrette anlaşmış adnan baba.Sadece ufak tefek şeyler kalmış

Birde size soyle soylim millet lincoln nobetinden sonra saviola nobeti tutmaya basladi yani bu kadar ciddi bir haber

Emrah azından bal damlıyor, çok heyecanlandım:D:D:D:D

Oghuse
Bu arada 2 sene önce de Galatasaray'ın adı Saviola ile anılmış.
Bide şu habere bakın

http://www.fotomac.com.tr/2007/06/11/im/25CEF5C4282F5441B68328EDb.jpg
Cimbom'da son aday Saviola
Yeni sezona yıldız futbolcu transferi ile başlama niyetinde olan sarı-kırmızılı
ekipte yeni aday Javier Saviloa.

Cimbom'un yeni gözdesi Saviola
Barcelona ile mukavelesi sona eren Arjantinli futbolcuyu transfer etmek isteyen Galatasaraylı yöneticiler, Carusca'nın transferinde büyük faydası olan Arjantin futbol federasyonu 2. başkanı Noray Nakış ile görüşmelere başladı

19_SeRDiNÇ_05
Galatasaray milli takımın süper sol bek oyuncusunu transfer etti. İşte flaş isim:

Galatasaray tüm takımların transfer listelerinde ilk sıralarda yer alan Volkan Yaman'ı transfer etti. Antalyaspor'da göz dolduran ve 3 büyüklerin peşinden koştuğu başarılı futbolcunun Galatasarayla anlaştığı açıklandı.

www.ensonhaber.com

ForsakeN
Amannnnn kardeşim ne yaptın yavv uğur boral sol bek oynadığında neler yaptığını gördük :D tabi ondan suç bulmuyorum onun mevkisi değil ama oynamamalı sol bekte:D

İlla oynayacak demedik :D Eğer Carlos+Wederson sakatlanırsa oynar orda.Bu da çok zor.Açıkça belli sol kanadımız müthiş :)

murty54
SON DAKİKA!

Volkan Yaman bitti!

Galatasaray, daha önce anlaşmaya vardığı sol kanat oyuncusu Volkan Yaman'ın kulübü Antalyaspor ile de kesin olarak anlaşmaya vararak, genç oyuncuyu kadrosuna dahil etti.

DHA'nın 22.46'da üyelerine servis ettiği habere göre;Galatasaray Başkan Yardımcısı Adnan Polat ve yönetici Haldun Üstünel'in bugün Antalyaspor yönetimi ile sürdürdüğü pazarlıklar sonucunda Volkan Yaman'ın transferi için anlaşmaya vardılar. Sarı kırmızılı kulüp böyle esürdürdüğü transfer harekatında Linderoth, İsmail Bouzid, Orkun Uşak ve Lincoln'ün ardından Volkan Yaman'ı da transfer ederek sol bek problemini çözdü.
22.06.2007

Kaynak : DHA

Fernando Gago
23.Haziran.2007, 00:04
o ayrılmadı mı zaten ??

GeNç KaRTaL
23.Haziran.2007, 00:05
Bu Uğur'a yazık oldu alındığında ne umutlarla gelmişti.Adam şimdi yedek.

deniz.91
valla bilmiyorum bekleyecez bugün aldığım duyumlara göre kayseriye sabah gelmiş ve yönetimle görüşmüş

Hugo
Volkaaaaan!..

Acaba hangi mevkiide oynayacak :D

Sol bek olur gerekirse sol açık bile oynar bu adam :)

Rodrigo Tello
23.Haziran.2007, 00:06
O ayrıldı zaten...

Fernando Gago
Aslında bu alternatifleri düşündüğümde sol kanat iyi gibi ... aslında tuncay gibi birini arıyorum belkide hala alışamadım yav:D

GeNç KaRTaL
Gidecek herhalde o da.Ama kalsın yaa derinlik oluşturuyor kadroda.

Emurafu
Aman volkan olmustu saviola heyecanlanin para konusu hallededilmis ufak pruz kalmis

Valla 2 senedir anadolu takimlari bizden korkmamaya baslamisti bu yuzden ustumuze cok geliyorlardi artik onlarda korkar bizden

Oghuse
SON DAKİKA!

Volkan Yaman bitti!

Galatasaray, daha önce anlaşmaya vardığı sol kanat oyuncusu Volkan Yaman'ın kulübü Antalyaspor ile de kesin olarak anlaşmaya vararak, genç oyuncuyu kadrosuna dahil etti.

DHA'nın 22.46'da üyelerine servis ettiği habere göre;Galatasaray Başkan Yardımcısı Adnan Polat ve yönetici Haldun Üstünel'in bugün Antalyaspor yönetimi ile sürdürdüğü pazarlıklar sonucunda Volkan Yaman'ın transferi için anlaşmaya vardılar. Sarı kırmızılı kulüp böyle esürdürdüğü transfer harekatında Linderoth, İsmail Bouzid, Orkun Uşak ve Lincoln'ün ardından Volkan Yaman'ı da transfer ederek sol bek problemini çözdü.
22.06.2007

Kaynak : DHA

Çok şükür sol bekte geldi kimi vermişler karşılık olarak.Bu arada imzanda ki Willkommen çift L ile yazılır.:)

ForsakeN

Sol açık için Wederson-Uğur rekabeti var.Bence her ikisinin de şansı yüksek.Tümer de orda oynayabilir ama Zico'nun onu ancak orda zoraki durumlarda oynatacağını düşünüyorum.

CashFl0w
Tamamdır Yaman'da bitti iş bir tek Saviola ve Sağ kanat transferlerine kaldı inşallah onlar da olur ben zaten her gece uyumuyorum bunun içinde beklerim.:):)

TürkuAz
Volkan'da tamam.Bir kaldı Saviola..

Fıratcan Alçınkaya
23.Haziran.2007, 00:07
Gittimi yahu... Ali Güneş gitti oda gitmiş oh beee...

2 oyuncununda faydası yoktu işin gerçeği... Bide Baki Mercimek ayrılsa tam olucak...

Leoucwhsua
Sabredin biraz.saviolada biticek insallah

Jesus_FB

Niye yazık oldu adamın futbol hayatı mı bittiki? Geçen sene bir çok maçta ilk 11de oynadı zaten. daha sonra performansı düştü, hatalar yaptı, hatta onun hataları yüzünden goller yedik ve yedeğe çekildi. Adam'a "yazık oldu" denilicek hiç bir şey yaşanmadı yani.

GeNç KaRTaL
23.Haziran.2007, 00:08
Fırat abi hiç yedek bırakmadın yahu.:D

LaOmerta
23.Haziran.2007, 00:08
Volkan Yaman'da işlem tamam!..
Galatasarayımızın uzun süredir Antalyaspor'dan transfer etmek istediği Volkan Yaman'da sona gelindi

Flaş!Galatasaray, daha önce anlaşmaya vardığı sol kanat oyuncusu Volkan Yaman'ın kulübü Antalyaspor ile de kesin olarak anlaşmaya vararak, genç oyuncuyu kadrosuna dahil etti. Doğan Haber Ajansı'nın (DHA) abonelere geçtiği haberde; Galatasaray Başkan Yardımcısı Adnan Polat ve yönetici Haldun Üstünel'in bugün Antalyaspor yönetimi ile sürdürdüğü pazarlıklar sonucunda Volkan Yaman'ın transferi için anlaşmaya vardılar. Sarı kırmızılı kulüp böyle esürdürdüğü transfer harekatında Linderoth, İsmail Bouzid, Orkun Uşak ve Lincoln'ün ardından Volkan Yaman'ı da transfer ederek sol bek problemini çözdü.

Kaynak: DHA

agoecmen
23.Haziran.2007, 00:09
inşallah parayı seçmez. çünkü buraya gelip avrupada başarı yakalayabilir. hem ayrıca saviola sağ kanatta da oynayabiliyor.

mgungor
Arkadaşlar gelmeden forması satışa çıktı Lincon'un..

Fiyatı 82 YTL ;)

Yeni Transferlerimizin Formaları Satışta

Galatasaray Futbol Takımı'na yeni katılan tüm oyuncuların formaları Galatasaray Store mağazaları ve online satış sitesinde satışa çıktı.

http://www.galatasaray.org/images/store/lincolnforma_00.jpg

Siz de takımımızı hayranı olduğunuz futbolcunun forması giyerek destekleyebilir; ayrıca "Size Özel Orijinal İmzalı Forma" kampanyasından yararlanmak için online satış sitemizden ön sipariş verebilirsiniz.

Size Özel Orijinal İmzaları Formanızın ön siparişini vermek için tıklayınız. (http://www.hepsiburada.com/galatasaray/default.aspx?categoryid=363755&px=1)

Lincoln formasını almak için tıklayınız. (http://www.hepsiburada.com/galatasaray/default.aspx?ProductID=gs107703)

spider3784
Saviola, zamanında 30m Euraya gelmişti Barça ya;;) Eğer alırsak Dünyanın en tanınmış oyuncularından biri bizim olmuş olur.:D:D:D:D:D:D:D:

LaOmerta
KAldi geriye SAVIOLA:D

Fıratcan Alçınkaya
Ben sölim ama Sol kanad Vederson-Gürhan-U.Boral 3'süyle girerse sezona büyük ihtimalle çok çok zorlanır FB...O bölgeleri Tuncay yamıyodu... O yüzden eskik gözükmedi bu sene... Ama FB gibi bir takımın sol kanadı saydım-saydınız 3kişi olamaz bence...

ForsakeN
Aslında bu alternatifleri düşündüğümde sol kanat iyi gibi ... aslında tuncay gibi birini arıyorum belkide hala alışamadım yav:D

Tuncay'ın sol kanadı çok etkili kullandığını düşünmüyorum.Tamam defansı çok iyiydi,bek'e çok yardımcı oluyordu ama sol ayağı olmadığı için iyi orta yapamıyordu.Sadece dribblinglerle topu hücuma taşıyordu.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:

Ben sölim ama Sol kanad Vederson-Gürhan-U.Boral 3'süyle girerse sezona büyük ihtimalle çok çok zorlanır FB...O bölgeleri Tuncay yamıyodu... O yüzden eskik gözükmedi bu sene... Ama FB gibi bir takımın sol kanadı saydım-saydınız 3kişi olamaz bence...

Roberto Carlos'u unuttun Can :)

Leoucwhsua
23.Haziran.2007, 00:10
inşallah parayı seçmez. çünkü buraya gelip avrupada başarı yakalayabilir. hem ayrıca saviola sağ kanatta da oynayabiliyor.

Sanmiyorum parayi sececegini.artik o da biseylerin farkindadir.hem galatasaraydanda nerden baksa 2 bucuk milyon euro alir

Fıratcan Alçınkaya
23.Haziran.2007, 00:11
He ya öle yaptık Şemsi...:D Hakan Balta felan alınsın yedeğe hiç değilse girdimi pik kazandırır oyuna...

Oghuse
Emrah Cimbom Saviola'yı alırsa senden birde Saviola avatarı istiyorum. :)

Hugo
Gelmeden Önce
Savyolaa Savyolaa
Küçük Tavşan Cimbomaaaa:D

Gelince - Maç İçi
Galatasarayımız'ın golüüüü!
7 Numaralı formasıylaa

Javieeeeeeeeer
Saviolaaaa

Javieeeeeeeeer
Saviolaaaa

Javieeeeeeeeeeeeeeeer
Saviolaaaaaa

:D Vayy be ne hoş oldu...

eGowiCh
23.Haziran.2007, 00:12
R.Carlos sol bek
U.Boral sol bek
Tümer Oyun Kurucu
Vederson tam bilmiyom hem bek hemde sol kanat galiba... FB nin sol kanadı Vedersonmu olucak yani... Cl de felan çok zorlanırlar... Tümer de bizim Ricardinho gibi olur... Adam oynayamıyo solda bu açık... Tabi herkesin taktiksel anlayışı farklıdır... Sadece ben böle düşünüyorum...

Sen herhalde hiç takip etmedin bundan önce Uğur Boral'ı. Adam ne sol beki yahu!!! Önceden forvetti, sonra G.Birliği'nde sol açık oynadı, FB'ye geldi, sol bek sıkıntısından dolayı ve Tuncay'ı kesemeyeceğinden dolayı sol beke monte edildi, o yüzden de pek isteneni veremedi sol bekte, zira adam hücum adamı, eski bir forvet, tıpkı Kerim gibi. Kerim de eskiden forvetti, sağ beke monte edilmeye çalışıldı ama olmadı, Uğur da öyle.

R.Carlos sol açık da oynar, sol bek de, aynı şekilde Vederson da öyle. Uğur, Gürhan, Olcan da orada hayli hayli oynar.

Tümer son maçlarda hep solda oynadı. G.Antepspor deplasmanında hatta sol açıkta aldı topu sağdaki Tuncay'a iyi kesti ve Tuncay da golünü attı. Tuncay sağda, solda Tümer oynadı son maçlarda, Appiah'ın sağda oynayamayacağını anlayınca Tuncay'ı sağa çekti, sola da Tümer'i monte etti Zico.

Sol sıkıntımız olmaz.

GeNç KaRTaL
23.Haziran.2007, 00:12
Niye yazık oldu adamın futbol hayatı mı bittiki? Geçen sene bir çok maçta ilk 11de oynadı zaten. daha sonra performansı düştü, hatalar yaptı, hatta onun hataları yüzünden goller yedik ve yedeğe çekildi. Adam'a "yazık oldu" denilicek hiç bir şey yaşanmadı yani.

Abi oynadı ama mevkisinde oynamadıki.Boşu boşuna yıprandı.

Oghuse
23.Haziran.2007, 00:13
Barcelona ile mukavelesi sona eren Arjantinli futbolcuyu transfer etmek isteyen Galatasaraylı yöneticiler, Carusca'nın transferinde büyük faydası olan Arjantin futbol federasyonu 2. başkanı Noray Nakis ile görüşmelere başladı
Saviola'da avrupadan dev bir klüp devreye girmedikçe Galatasaray geleceğini düşünüyorum.
Nurhay Nakis kimdir??
31 yıldır Arjantin Futbol Federasyonu'nda görev yapan Sivaslı Nurhay Nakis, Arjantinli milli futbolcuların, Türkiye'deki muhtaç kişilere 10 bin Euro yardımda bulunduğunu söyledi. Almanya'nın Nürnberg yakınlarında kamp yapan Arjantin Milli Takımı'nın başındaki isim olan Nurhay Nakis, Arjantinli milli oyuncuların, Münih Ateşesi Yusuf Demir ve kendisi aracılığı ile Türkiye'de yardıma muhtaç çocuklara 10 bin Euro'luk yardımda bulunduğunu belirtti. 34 yıl önce Türkiye'den Arjantin'e göç eden Sivas doğumlu Nurhay Nakis, kısa sürede Arjantin Futbol Federasyonu'nda yöneticilik pozisyonuna geldi. 2006 Dünya Kupası'nın favorilerinden Arjantin Milli Takımı'nın Sorumlusu, Arjantin Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu üyesi ve 2. Lig Federasyonu Başkanı olan Nakis, Arjantin Milli Takımı'nın en yetkili isimleri arasında gösteriliyor. Koyu bir Beşiktaş taraftarı olan Nakis, Maradona ile çok yakın dost olduğunu, Ortega'yı küçüklüğünden beri tanıdığını söyledi. El Turco lakaplı Nakis, Türk futbolu ile yakından ilgilendiğini ve zaman zaman Türk futbol yöneticilerine oyuncular hakkında tavsiyelerde bulunduğunu söyledi. Fenerbahçe'yi, Ortega konusunda önceden uyardığını da belirten Nakis, Fenerbahçe yönetimi ile bu konuyu birçok defa konuştuklarını belirtti. Arjantin Milli Takımı'nın etkili forveti Hernan Crespo'nun, Chelsea ile 2 yıllık sözleşmesi bulunduğunu da kaydeden Nakis, Crespo'nun kendisi aracılığı ile transfer teklifinden dolayı Fenerbahçe Kulübü'ne teşekkür ettiğini söyledi.2006 Dünya Kupası'nın ardından Ağustos ayında Türkiye'ye tatile gideceğini de belirten Nakis, sık sık İstanbul'a geldiğini söyledi. Sivas doğumlu Nakis, Şarkışla'da halen çok sayıda akrabası olduğunu ve onları en kısa zamanda ziyaret etmek istediğini belirtti. Türkiye'deki gelenekleri Arjantin'de de sürdürdüklerini kaydeden 51 yaşındaki Nakis, evli ve 2 çocuk babası.

murty54
23.Haziran.2007, 00:14
imzanda ki Willkommen çift L ile yazılır.:)

tmm sağol düzelttim

Leoucwhsua
23.Haziran.2007, 00:14
Saviola'da avrupadan dev bir klüp devreye girmedikçe Galatasaray geleceğini düşünüyorum.

saviola dev kulup istemiyor.aciklamistim.artik banko oynicagi bir kulup istedigini belirtmis.

Jesus_FB
23.Haziran.2007, 00:15
İlk haftalarda geyet iyi oynuyordu aynı motive ile oynasa ne kendisi yıpranırdı ne takımı zor durumda kalırdı. Her oyuncu mevkiisinde oynayacak diye bir şart yokki. Bakınız Serdar Kurtuluş'a adam DR geldi şimdi Türkiye'nin en iyi DM oyuncuları arasında gösteriliyor. O yüzden ben hep diyorum TD. kararları tamam etkilidir ama herşey futbolcuda biter.

ForsakeN
23.Haziran.2007, 00:16
Vallahi arkadaşlar TSL'nin en iyi sol kanadı Fenerbahçe'de.Diğer takımların daha çok sol kanat eksiği var bizden(örn:BJK).Carlos'un gelişi sol kanadımızı geçilmez yapacaktır diye düşünüyorum.

CashFl0w
23.Haziran.2007, 00:17
Eğer Saviola gelirse bunda Lincoln ve Carlos gibi isimlerin katkısı büyük olur.

GeNç KaRTaL
Tarık abi söylediklerinden sonra sana hak veriyorum.Sen doğru düşünüyorsun.:) Bu sene belki sol açığın abonesi olur.

Egemen bizimde Sol kanadımız sizinki kadar olmasada sağlam.Deli-Tello ikilisi var o bölgede bu sezon.

Fıratcan Alçınkaya
Tamam Andiry umarım yeni sezonda sol kanadınızda Uğur Boral oynar... Ben FB de Uğur Boral ın en son bekte oynadığını grdüm için bek dedim bilmiyom daha öncesinde hangi mevkide oynadıNı...

agoecmen
23.Haziran.2007, 00:19
demek ki yabancı sınırı serbest kalmasa da iyi bi takım kurulabiliyomuş

murty54
volkan yaman'a ferhat+fevzi+1 mio $ verildiği doğru mu inş doğru değildir:confused:

ForsakeN
Tamam Andiry umarım yeni sezonda sol kanadınızda Uğur Boral oynar... Ben FB de Uğur Boral ın en son bekte oynadığını grdüm için bek dedim bilmiyom daha öncesinde hangi mevkide oynadıNı...

Adım Emre :). Uğur Boral G.Birliği'ndeyken AML oynuyordu.Hatta tüm duran toplarını o kullanıyordu.Beke çekilince haliyle performansı düştü.Neyse ya uzadı konu.

LaOmerta
http://babelfish.altavista.com/babelfish/trurl_pagecontent?lp=es_en&trurl=http%3a%2f%2fwww.saviolasite.com%2flibro.htm

beyler buraya mesaj atin :D

Fernando Gago
23.Haziran.2007, 00:20
Volkan'ı da aldınız :D helal olsun valla

Leoucwhsua
beyler konuyu ne kadar gundeme tasirsak yonetim o kadar ustune duser.bi yol bulun.bu transferin bizler icinde cok onemli oldugunu internet araciligyla duyuralim.Ali karimi gs nin gunedminde yokken gundeme girdi.saviola gundemde var ve bitmak uzerede.bizde bu konuda istegimizi gosterirsek iyice ustune duserler ama baska bi yonde var.biz bu haberleri basindan degil bazi kisilerden ogreniyoruz.yine sponsor olayi varsa onu mahvedermiyiz acaba

ms1907
Beşiktaş Ali Güneşi serbest bırakmış. Daha dün transferleri yorumluyodu iddialıydı Ertuğrul hoca geldi falan diye.

Acaba bu kadar sağ kanat sıkıntımız varken en azından alternatif olarak eski kulübü olarak kucak açamazmıyız Ali Güneşe???

Oghuse
23.Haziran.2007, 00:22
volkan yaman'a ferhat+fevzi+1 mio $ verildiği doğru mu inş doğru değildir:confused:

İnşallah.Orhan + Cihan daha iyi olur. :D

TR.CaPTaiN
23.Haziran.2007, 00:22
Uğur sol açık olarak oynarsa problem kalmaz. Uğur'un Gençlerbirliği'nde oynadığı futbolu hepimiz biliriz.

Fıratcan Alçınkaya
23.Haziran.2007, 00:23
Saviola gelebilir belki Lincoln da geldi... Sözleşmesi 2008de bitiyor heralde Saviolan nın... Bu yıl kiralanıp memnun edilirse gelecek sene bedavan alınır...

Jesus_FB
23.Haziran.2007, 00:24
Beşiktaş Ali Güneşi serbest bırakmış. Daha dün transferleri yorumluyodu iddialıydı Ertuğrul hoca geldi falan diye.

Acaba bu kadar sağ kanat sıkıntımız varken en azından alternatif olarak eski kulübü olarak kucak açamazmıyız Ali Güneşe???

Ali Güneş 03-04 sezonunda kazanılan şampiyonluğun hemen ardından gitmişti beşiktaşa o sene sağ kanatta gerçekten iyi oynayarak herkesi şaşırtmıştı haklı olarakta sezon sonu daha iyi bir kontrat istedi ama yönetim onun gibi düşünmedi oda beşiktaş'a gitti kendine yazık etti.

Şimdi Fenerbahçe'nin onu isteyeceğini hiç sanmıyorum gelsede ancak yedek olabilir.

Fıratcan Alçınkaya
23.Haziran.2007, 00:24
Kemal inde Gantep te oynadığı futbolu hepimiz biliriz nerden Kemal o da oynar sol... GB de iyi oynadı diye adamı Reyes yaptınız yahu..

Fernando Gago
23.Haziran.2007, 00:25
Saviolanın sözleşmesi bitti şu an serbest yaw bonservis filan yok

Oghuse
23.Haziran.2007, 00:26
http://babelfish.altavista.com/babelfish/trurl_pagecontent?lp=es_en&trurl=http%3a%2f%2fwww.saviolasite.com%2flibro.htm

beyler buraya mesaj atin :D

Ben attım. :D

Fernando Gago
Ali Güneş Freiburg'a mı ne gidiyormuş yani almanyaya geri dönecek yönetim onu göndermek için elinden geleni yaptı o yüzden geri almaz

CashFl0w
Saviola gelebilir belki Lincoln da geldi... Sözleşmesi 2008de bitiyor heralde Saviolan nın... Bu yıl kiralanıp memnun edilirse gelecek sene bedavan alınır...
Saviola'nın bonservisi elinde.:):) Yani boşta şuan.

Oghuse
23.Haziran.2007, 00:27

Transfermarkt a göre Barça Saviolayı serbest bırakmış.Yani iş sözleşmeyi kabul ettirmeye kalıyor.

Emurafu
23.Haziran.2007, 00:27
volkan yaman'a ferhat+fevzi+1 mio $ verildiği doğru mu inş doğru değildir:confused:yok usta kim dedi sana verilirmi o gencler
bu arada antalaya takas yolu ile baya iyi takim yapiyor fenerbahcedende olcan ve kerimi almak uzereler

eGowiCh
23.Haziran.2007, 00:28
Ali Güneş kulübün kapısından giremez, girmemeli!

Oghuse
23.Haziran.2007, 00:28

Ben mesajı attım ama bu kendiliğinden değiştirmiş mesajı.Ne yazdıysam bütün fiillerin yeri eats geirmiş.

Emurafu
23.Haziran.2007, 00:29
Transfermarkt a göre Barça Saviolayı serbest bırakmış.Yani iş sözleşmeyi kabul ettirmeye kalıyor.Onu biliyoruzzaten hatta acikladi saviola kendisi bekleyip gorecez

Rodrigo Tello
23.Haziran.2007, 00:29
Baki'nin yedekte durmaya degil Beşiktaşta olmaya bile hakkı yok .Ama Tigana utansın...

meddah
23.Haziran.2007, 00:30
Yukarda geçiyor da, yazmazsam içimde kalacak: Roberto Carlos biraz zor oynar sol-açık..

murty54
23.Haziran.2007, 00:30
demek serbest ha bu çok iyi saviola inşallah bizi seçer(amin)

LaOmerta
23.Haziran.2007, 00:31

Hahaha sen attinda simdi ben attamadim:icon_evil:,, URL ne yazicaksin:confused:??

ms1907
23.Haziran.2007, 00:32
Ali Güneş kulübün kapısından giremez, girmemeli!

benim Ali Güneş'e hiç kızgınlığım yok tıpkı Yozgatlı gibi. Bence eğer yararlı olacağı düşünülürse alınmalı...

Leoucwhsua
23.Haziran.2007, 00:34
evet yaw url ye ne yazcan.olmuyor

Oghuse
Sadece yıldızlıları gönderse olur url ye gerek tok ama adamlar dalga geçiyor Türkiyeyle Turkey yazınca başına eat yazıyorlar.:mad:

Fernando Gago
Yönetim onun gitmesi için aldığı parayı yarısına kadar düşürdü 300 bin dolar vericekti yıllk doğal olarak bjkye gitti... yönetim ile ali güneş arasından ne var bilmiyorum ama onun fb kariyeri açılmamak üzere bitti bence :)

Crazycat
23.Haziran.2007, 00:35
Girmemeli bencede yanlız tuncay transferi hala daha benim kafamda soru işaretleri bıraktı.Bu oyuncunun sözleşmesi biteceği biliniyordu zaten sezonun yarısında sözleşme yenilenemiyor mu?Fm de yenileniyor ama gerçekte tam olarak bilmiyorum adamdan hiç bir şey alamadan gitti ya bence bütçe katkı yapabilecek bir oyuncu bedavaya gitti yanlışım varsa düzeltin bu arada, Mehmet Topuzun gelmesini isterim ama kayserispor burada büyük bir engel bu arada ronaldonun yerine adrianonun kiralık da olsa gelmesi daha çok isterim çünkü ölüsü bile doğru o adam yürüse de gol atıyor ama bonservisiyle alıncak zaten adam 31 yaşında galiba sonuçta ronaldo r.carlos değil ki futbolu o kadar uzun devam ettiremez ama adriano bence güzel olur.

GeNç KaRTaL
O kadarda değil be abi.Geçen sene iyi oynadığı maçlarda vardı.Tam bir görev adamı.:D(Bkz.FTK yarı final maçı-Tuncay'ı markaj görevi)

ForsakeN
Yukarda geçiyor da, yazmazsam içimde kalacak: Roberto Carlos biraz zor oynar sol-açık..

Sanırım bu laf bana :).Ben sol açık demedim,sol kanat dedim bek'i kastederek ;)

EDİT:Tamam kimi kastettiğini gördüm meddah.Pardon :)

TürkuAz
Hahaha sen attinda simdi ben attamadim:icon_evil:,, URL ne yazicaksin:confused:??
URL konusuna bende takıldım..

Rodrigo Tello
23.Haziran.2007, 00:37
Abi beyniyle oynasa cok ii topcu olur ama oynamıyo bazen 1 bakıyorum Baki 3 adamı gecıyo kopuyorum :D

mustafa6685
23.Haziran.2007, 00:39
abiler ağzınızdan bal damlıyo yaa koskoca saviola gs ile anılıyo vay beee bu kadar manyak transferin ardından bide bu adam heeyyyyttttt beeeeee 6 senelik karanlık dönemden sonra inanılmaz bir sezon be yaaaa.....Sabrın sonu galatasaray pardon selamet :D

Leoucwhsua
bende yolladim ama yolladigim degisti.o niye.alala

TürkuAz
Doğrusunu söylemek gerekirse Gökhan Ünal için bu kadar çırpınılmaz...

GeNç KaRTaL
23.Haziran.2007, 00:40
Bende bir kaç kere şahit oldum ama bir türlü bitiremedi hiç birini:D

Fıratcan Alçınkaya
23.Haziran.2007, 00:41
Yahu LeverkusuN maçında eletti bizi durup dururken penaltı yarattı... Elendik... Sakarya Maçında Cangelle den yedi çalımı gol oldu... Daha onlarcası yahu... Ah Baki Ah...

Oghuse
23.Haziran.2007, 00:41
bende yolladim ama yolladigim degisti.o niye.alala

Bir saattir ne diyorum Türkiyeyle dalga geçiyorlar Turkey yazınca başına eat yazıyorlar.

LaOmerta
23.Haziran.2007, 00:42
Benim Mesajim Gitmek Bilmiyor:@

eGowiCh
23.Haziran.2007, 00:43
Nasıl oynayamaz meddah? R.Carlos'un ofansif yönü çok daha fazla defansif yönünden...

19_SeRDiNÇ_05
23.Haziran.2007, 00:44
Galatasaray`ın Alman teknik direktörü Karl Heinz Feldkamp, bu akşam İstanbul`a geldi.
Türk Hava Yolları`nın tarifeli uçağıyla Düsseldorf`tan gelen Alman çalıştırıcı, Atatürk Havalimanı`nda antrenör Ahmet Akçan tarafından karşılandı.

Havalimanında gazetecilerin sorularını yanıtlayan Feldkamp, Galatasaray`ın yeni transferi Cassio de Souza Soares Lincoln`un transferinin kolay olmadığını belirterek, ``Yönetim kurulu büyük çabalar sonunda bu transferi gerçekleştirmeyi başardı. Onlar görevlerini yerine getirdi. Şimdi sıra Lincoln ve bende`` diye konuştu.

Alman teknik adam, bir gazetecinin, ``Fenerbahçe de Roberto Carlos`u transfer etti. Carlos mu daha iyi, Lincoln mu daha iyi?`` şeklindeki sorusuna, ``Roberto Carlos`u Real Madrid`den tanıyorum. Çok iyi bir futbolcu. Carlos umarım Real Madrid`de oynadığı gibi Fenerbahçe`de de oynar ve umarım Lincoln de Schalke 04`de oynadığı oyunu Galatasaray`da da oynar`` dedi.

Galatasaray`ın transfer etmek istediği Antalyaspor`lu Volkan`ı da kadrosunda görmek istediğini ifade eden Feldkamp, ``Ancak bu transferin henüz kesin bitip, bitmediğini bilmiyorum`` şeklinde konuştu.

Alman çalıştırıcı, bir basın mensubunun ``Başka transfer istiyor musunuz?`` sorusuna tek kelimeyle ``Evet`` diye yanıt verdi.
-YABANCI OYUNCU KONUSU-

Feldkamp, Türkiye`de yabancı oyuncu sayısı ile ilgili olarak da şunları söyledi:

``Bu konu Türk futbolunu ilgilendiriyor. Yabancı takımlarda böyle bir sınırlama olmadığı için başarılı olabiliyor. Buna Barcelona ve Real Madrid`i örnek olarak gösterebiliriz. Türk futbolu da bu konuda ilerleyici adımlar atabilir`` diye konuştu.

Alman teknik adam, stat projesiyle ilgili bir soru üzerine de ``Umarım proje olarak kalmaz ve umarım açılışını da Galatasaray`ın başında ben yaparım`` dedi.

Florya Metin Oktay Tesisleri`nin eskiye oranla daha da güzelleştiğini kaydeden Feldkamp, çok çalışmaları gerektiğini sözlerine ekledi.

GeNç KaRTaL
23.Haziran.2007, 00:45
Bu arada beklemedeymiş bizim transfer komitesi haber bekleyeceklermiş ilgilendikleri adamlardan bakalım kimden haber gelecek? Allah'ım yaa böyle transfermi yapılır..

mustafa6685
23.Haziran.2007, 00:45
bencede carlos sol açık oyanayamaz

ChAoS
23.Haziran.2007, 00:47
Ya bakiyi savunmayın bide akşam akşam güldürdünüz beni de....:icon_smile:

muratgs_735
23.Haziran.2007, 00:49
ya abi şimdi SAVİOLA için heyecanlandımmm .......

Emurafu
23.Haziran.2007, 00:50
Gökhan Ünal galatadarayla kesin olarak anlaştım pazarteside kayseride başkanımızla bu konuyu konuşucam..

lig tv.. altyazı geçiyor

Bu neya Birileri yalan konusuyor yada ortadada birsey varki soyleniyor

tek bildigim kayseri vermiyor gokhanda vermezlerse seve seve oynarim dedi kayseride

muratgs_735
23.Haziran.2007, 00:51
sizce gelmelimi....

ForsakeN
23.Haziran.2007, 00:51
bida yoladim olsun anasini satim.galatasaray yazsin yeter.http://forum.turksportal.net/vb/images/icons/icon10.gif Talking

uslüba dikkat.

İnşallah Saviola'yı alır GS.Oh bee gözümüz oyuncu görsün uzun süre sora SüperLig harika oluyor. :D

agoecmen
23.Haziran.2007, 00:52
tam lincoln bitti artık rahatça uyuyabilirim derken şimdi saviola çıktı karşıma:D:D ama olsun saviola için değer
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:

sizce gelmelimi....

bence gerek yok gelirse zaten yedek kalır. ümit karan ve saviola varken:D:D şaka bi yana gökhana vercekleri parayı saviolaya verseler daha iyi olur

mustafa6685
23.Haziran.2007, 00:55
tam lincoln bitti artık rahatça uyuyabilirim derken şimdi saviola çıktı karşıma:D:D ama olsun saviola için değer
vallahi yaaa 5 gün burda sabahladım heralde bi 5 gün daha sabahlayyacam olsun bee savıola için 15 gün uykusuz kalırım

Leoucwhsua
23.Haziran.2007, 00:57
[quote=Andriy;714262]uslüba dikkat. Belki forum oldugundan dolayi uyari yaptin ama suan buna gerek yoktu.Ben konservatuar ogrencisiyim nerde ne uslup kullancagimi cok iyi bilirim.Onemli olan ne soylendigi degil nasil soylendigidir.Nasil ve ne niyetle soyledigimi diger taniyan arkadaslar biliyordur zaten.Sana laf olsun diye demedim elbette uyaricaksin sadece aciklama yaptim yanlis anlasilmasin

ForsakeN
23.Haziran.2007, 00:58
Benim anlamadığım şey siz neden uykusuz kalıyorsunuz ki?Gidin yatın.Sonuçta transferi yöneticiler yapıyor :D
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:

Belki forum oldugundan dolayi uyari yaptin ama suan buna gerek yoktu.Ben konservatuar ogrencisiyim nerde ne uslup kullancagimi cok iyi bilirim.Onemli olan ne soylendigi degil nasil soylendigidir.Nasil ve ne niyetle soyledigimi diger taniyan arkadaslar biliyordur zaten.Sana laf olsun diye demedim elbette uyaricaksin sadece aciklama yaptim yanlis anlasilmasin

Ben sadece uyarı almaman için dedim.Yoksa beni ilgilendirmez

CashFl0w
23.Haziran.2007, 01:00
Benim anlamadığım şey siz neden uykusuz kalıyorsunuz ki?Gidin yatın.Sonuçta transferi yöneticiler yapıyor :D
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
[quote=Leoucwhsua;714273]

Ben sadece uyarı almaman için dedim.Yoksa beni ilgilendirmez
Olsun bu önemli bir görev...:D:D:D

mustafa6685
23.Haziran.2007, 01:01

aaa olurmu yaaa canlı canlı haberimiz olmalı mesale 2 saatlik hatırla sevgili dizi molası verdim henry barçaya volkan gsye gitmiş sabahtan beri çıt yoktu halbuki

Leoucwhsua
23.Haziran.2007, 01:01
<b>Ben sadece uyarı almaman için dedim.Yoksa beni ilgilendirmez sana soylemedigimi belirtmistim zaten.bende senin mesajin uzerinden aciklama yaptim.sorun yok yani.Yanlis bisey soylediysem kusura bakma

Rodrigo Tello
23.Haziran.2007, 01:02
VaLLa ben savunmuyorum Genç Kartal'ın işleri :D

ForsakeN
23.Haziran.2007, 01:02
Ya bende mi gariplik var sizde mi? Adriano geliyor bende çıt yok :D

agoecmen
23.Haziran.2007, 01:03
beyler benim daha fazla bünyem kaldırmıyo. dayanamicam yatacam. hepinize iyigeceler. sabah güzel mesjlar bekliyorum:D:D

Leoucwhsua
23.Haziran.2007, 01:03
Ya bende mi gariplik var sizde mi? Adriano geliyor bende çıt yok :D

o haber dogrumu ya

mustafa6685
23.Haziran.2007, 01:04
beyler benim daha fazla bünyem kaldırmıyo. dayanamicam yatacam. hepinize iyigeceler. sabah güzel mesjlar bekliyorum:D:D
hadi iyigeceler müjdeli haber yarın gelir :D

muratgs_735
23.Haziran.2007, 01:08
bence süper bir sezon bizi bekliyor beyler hazırlanın...

Punter
23.Haziran.2007, 01:10
Arkadaşlar son dakika haberi olan gecen Volkan trasnferi ile ilgili bi link varmı ?

Fıratcan Alçınkaya
Saviola Barcada kalmicak bu kesin...

Oghuse
http://www117.mackolik.com/img/oyuncu/138_01.jpg
Çaykur Rizespor, geçtiğimiz sezon Türk Telekom Lig A ekiplerinden Diyarbakırspor'un kalesini koruyan Metin Aktaş ile 1 yıllık sözleşme imzaladı.

Kulüp basın sözcüsü Orhan İstif, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kaleci Metin Aktaş ile kulübün İstanbul'daki irtibat bürosunda, 1 yıllık sözleşme imzaladıklarını söyledi. Zdravkov'un futbolu bırakmasının ardından kaleci arayışlarının devam ettiğini ifade eden İstif, ''Metin Aktaş, süper lig tecrübesi olan, tanıdığımız, başarılı bir kaleci. Trabzonlu olması nedeniyle Rize'ye uyum sorunu çekmeyeceğini düşündüğümüz bir isim.

Metin'in transferi ile kalede yaşayacağımız problemin yüzde ellisini çözmüş olduk'' diye konuştu. Bir kaleci daha transfer etmeyi düşündüklerini dile getiren İstif, sözlerini şöyle tamamladı: ''FC Sion Kulübü kalecisi David Gonzalez'i Türkiye'ye getirdik ve kendisiyle yapılan görüşmede anlaşmaya vardık. Fakat kulübünün yüksek bonservis ücreti istemesi nedeniyle bu transferi henüz gerçekleştiremedik. Bu konudaki görüşmelerimiz devam ediyor.''.

Kaynak: Mackolik

LaOmerta
23.Haziran.2007, 01:13
Henry Barcelonaya Gitmis sanirim 24 milyon dolara

Bizim transfer llincoln ondanda iyidir:D

ForsakeN
23.Haziran.2007, 01:14
o haber dogrumu ya

Saviola transferi gibi o da bir söylenti.Ama uzun süredir çıkıyor haber ,kulüp hala yalanlamadı.

Fernando Gago
23.Haziran.2007, 01:15
Rize çoşuyor hem td hemde değişti kadroda değişiyor

19_SeRDiNÇ_05
23.Haziran.2007, 01:16
Bugün bi gazetede Lincolnü 15 milyon avroya aldığımız yazıyordu :D

Fernando Gago
23.Haziran.2007, 01:16
adam 10 15 senedir sol bek oynuyor 34 yaşında sol kanat oynayacak değil ya ?? şuan gözüken ya vederson ya tümer oynar sol kanatta

mustafa6685
23.Haziran.2007, 01:17

onlar galiba lincolne verilcek parayıda eklemişler 4 yıllık lincoln zaten 10 milyon avro verilecek ;)

Fernando Gago
23.Haziran.2007, 01:18
Bakiye kasaplık görevi verirseniz iyi önüne geleni yere indiriyorda (rize fn maçları ... ) futbolcu olarak bjkye yakışan bir oyuncu değil

Oghuse
23.Haziran.2007, 01:19
Arkadaşlar son dakika haberi olan gecen Volkan trasnferi ile ilgili bi link varmı ?
Abi bütün spor siteleri geçti haberi herhangi birine tıklayabilirsin.

Saviola Barcada kalmicak bu kesin...z
Zaten şuan serbest.

Eray Dengiz
23.Haziran.2007, 01:20
Saviola olabilir arkadaşlar.. benden söylemesi :D

eGowiCh
23.Haziran.2007, 01:21
Bence de sol bek oynar, oynamalı ama ihtiyaç duyulduğunda sol kanatta da oynayabilir.

GeNç KaRTaL
Arkadaşlar bu sene büyük ihtimal yedek olur ama bence Baki Beşiktaşlılık ruhuna sahip;)

ForsakeN
adam 10 15 senedir sol bek oynuyor 34 yaşında sol kanat oynayacak değil ya ?? şuan gözüken ya vederson ya tümer oynar sol kanatta

Bence sol-açık Uğur Boral olmalı.Ama Zico vatandaşı Vederson'u oynatır.

CashFl0w
http://www.cnnturk.com/SPOR/FUTBOL/haber_detay.asp?PID=177&haberID=366367 (http://www.cnnturk.com/SPOR/FUTBOL/haber_detay.asp?PID=177&haberID=366367) Cnn Turk son dakika haberi.

Fernando Gago
23.Haziran.2007, 01:22
Arkadaşlar bu sene büyük ihtimal yedek olur ama bence Baki Beşiktaşlılık ruhuna sahip;)

:D:D nasıl yani ??

mustafa6685
23.Haziran.2007, 01:22
beyler siz lincoln transferindede böyle olacak imalarında bulundunuz olmuştu şimdide aynı tutumlarınız var yoksaa...... :D

Fernando Gago
23.Haziran.2007, 01:23
Takasa giden oyuncu var mı peki?? bir açıklama var mı

Emurafu
Bence cihan bonservisi ile verildi ferhat kesin kiralik verildi bu eminim yada ferhat hic verilmedi onun yerine orhan verildi orhanda kiralik olabilir kisaca

Orhan kiralik yada ferhat kiralik
Cihan bonservis ile

Seneye cihani orduda izlicem

Eray Dengiz
"Gokhan Unal, Volkan Yaman 1 yabanci oyuncu..."

arkadaşlar şöyle bir alıntı yapayım dedim.. haftalardır Lincoln bitti, 2 hafta öncesinden Linderoth bitti diyen Fazıl abimizin yazısı..

hadi buyrun :D

Fernando Gago
23.Haziran.2007, 01:24
Bence vederson oynayabilirse vederson oynamalı ama uğur oynarsada fena olmaz hızlı bir oyuncu kesme ortalarıda güzel ama geçen seneyi unutamıyorum

Hugo
Açıklamaları yarın geniiiş geniiiş görürüz..

Bu arada kim bu Fazıl abi yahu?:D

GeNç KaRTaL
Adam takımını seviyor.Elinden geldiğince katkı yapmaya çalışıyor.Canını dişine takarak oynuyor.Ama bunlar benim düşüncelerim tabii.

Oghuse
23.Haziran.2007, 01:26
Bence cihan bonservisi ile verildi ferhat kesin kiralik verildi bu eminim yada ferhat hic verilmedi onun yerine orhan verildi orhanda kiralik olabilir kisaca

Orhan kiralik yada ferhat kiralik
Cihan bonservis ile

Seneye cihani orduda izlicem

Geçmiş olsun Emrah Cihan transferi :D

19_SeRDiNÇ_05

arkadaşlar şöyle bir alıntı yapayım dedim.. haftalardır Lincoln bitti, 2 hafta öncesinden Linderoth bitti diyen Fazıl abimizin yazısı..

bu Fazıl abi denen kişi yabancı transferin mevkisini belirtti mi?

CashFl0w

uA'dan çok saygın birisi.

dick
Sol beke de adam gibi adam aldık,yönetim banka mı soydu naptı bu yıl:D

Eray Dengiz
23.Haziran.2007, 01:27

gazeteci.. koyu bir Galatasaraylı :D

Emurafu

Eray yabancida sanirim yildiz olacak hatta lincoln bile golgede birakicak sanirim

Fazil abinin resmini gordum adnan sezgin ke falan yaptiklari mac vardi hani hatirlarsin medyaya karsi yaptilarya bizimkiler o kadroda var

Fazil unverdi ayrica 4-4-2 dergisinin editoru

Fernando Gago
Gökhan Ünal alınacaksa yabancı forvet alınmaz heralde bence liberoya ihtiyac var linderothun yanına yabancı iyi bir isim alındı mı harika olur ortasaha
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:

Eray yabancida sanirim yildiz olacak hatta lincoln bile golgede birakicak sanirim

ne yani saviola mı geliyor :D

Rodrigo Tello
23.Haziran.2007, 01:28
Ya evet elinden geleni yapıyor ama cok calısması lazım cokk...

muratgs_735
23.Haziran.2007, 01:28
Sol beke de adam gibi adam aldık,yönetim banka mı soydu naptı bu yıl:D
çok güseldi :D

ForsakeN
23.Haziran.2007, 01:29

5 milyon(bonservis) + 4 X 2.5milyon(maaş) = 15 milyon

sanırım bu yüzden.

Eray Dengiz

Fazil abinin resmini gordum adnan sezgin ke falan yaptiklari mac vardi hani hatirlarsin medyaya karsi yaptilarya bizimkiler o kadroda var

evt gördüm.. zaten adam benim senin gibi koyu bir Galatasaraylı...

Fazıl abi dediyse inanın arkadaşlar

CashFl0w
Gökhan Ünal alınacaksa yabancı forvet alınmaz heralde bence liberoya ihtiyac var linderothun yanına yabancı iyi bir isim alındı mı harika olur ortasaha
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:

ne yani saviola mı geliyor :D
Yok daha Libero falan alınmaz bence.

Emurafu
23.Haziran.2007, 01:30
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:

ne yani saviola mı geliyor :Dsaviola giuly bunlardan biri
rommedahl yedekte bekletiliyor

GeNç KaRTaL
23.Haziran.2007, 01:30
Bu adam Ajax alt yapısından yetişmiş daha gençte kalsın yahu ben severim Baki'yi.

CashFl0w
23.Haziran.2007, 01:31
:D:d:D:d:D
Kardeş sadece smiley ile cevap yazmak yasaktır..Ceza alabilirsin.:)

ChAoS
Ya evet elinden geleni yapıyor ama cok calısması lazım cokk...

Ne çalışması kardeşim çalışmayla adam olunsaydı o zaman önüne gelen

futbolcu olurdu BAKİ sin sen BAKİ kal oyna Masa tenisini ,futbol senin işin değil...

Beşiktaşa hiç yakışmıyosun bir an önce defol

ForsakeN

Bilmiyorum biliyo musunuz? Fazıl Ünverdi'nin dedesi Fenerbahçe'nin kurucularındanmış.

Emurafu
23.Haziran.2007, 01:32
Eray fazil abininde cevresi baya iyi rasit altun fanatik yazari Kadir cetincali bilmeyen yoktur her halde adam onlarla takiliyor daha ne olsun

GeNç KaRTaL
23.Haziran.2007, 01:32
M@rmel@t hangi takımlısın acaba?

Eray Dengiz
23.Haziran.2007, 01:33
Bilmiyorum biliyo musunuz? Fazıl Ünverdi'nin dedesi Fenerbahçe'nin kurucularındanmış.

olabilir tabi.. benimde dedem ve babam fenerli ben galatasaraylıyım, rüştü gerçekten fenerli değilmiş, özhan canaydın fenerli diyenler bile var..

:D

Eray fazil abininde cevresi baya iyi rasit altun fanatik yazari Kadir cetincali bilmeyen yoktur her halde adam onlarla takiliyor daha ne olsun

gazeteci olmak böyle bişey olsa gerek :D

Fıratcan Alçınkaya
23.Haziran.2007, 01:34
He bak gördüm Şemsi avatarında en solda Baki...:D Yahu iyi niyetli adam Baki de tabi BJK lehiNe...:) Ama doğru çok çok çalışması şaRt...

Emurafu
23.Haziran.2007, 01:35
Gece 00:00 da lig tv haberi. Galatasaray muhabiri Pınar söyledi. Bu gece Volkan konusunda anlışılamamış ama fark büyük değilmiş yarın anlaşılması bekleniyor. Önce Cihan ve Orhan önerilmiş ama Antalya bu futbolcuların maliyetleri çok olduğu için istememiç. Ferhat ve Fevziyi bonservisiyle istemişler. Biz de bonservisi ile vermeye sıcak bakmamışız. Yarın orta bir yolda buluşulması ve anlaşılması bekleniyor.

Kesinlikle akilli davranmaliyiz gerekirse 500 000 falan fazla para verelim

Del Piero_10
23.Haziran.2007, 01:36
Galatasaray transferde açık ara önde gidiyor.
1 kaliteli yabancı daha gelirse Uefa'da iyi iş yapar takım.

Fıratcan Alçınkaya
23.Haziran.2007, 01:37
Saviola da gelirse artık dicek bişe kalmaz yahu süper takım olur çıkar GS...

ChAoS
M@rmel@t hangi takımlısın acaba?

Beşiktaşlıyım ve bakinin beşiktaşa yakışmadığını düşünüyorum...

Rodrigo Tello
Gs ye bak transfere doymuyor...

GeNç KaRTaL
23.Haziran.2007, 01:39
Aslında Tigana onu bir yıldız yapacaktı ama işte gitti.:D Bu sene büyük ihtimal yedek kalır.Bence gönderilmemeli.Zaten gönderilmeside gündemde değil.;)

ForsakeN
23.Haziran.2007, 01:40
Uğur bekte hiç oynamadığı için tökezledi.Çok hata yaptı.Açıkta daha rahat olacaktır ve oranın oyuncusu zaten.Falsolu ortaları var ve adam geçme yeteneği de var.

Emurafu
23.Haziran.2007, 01:42
Vaybe fazil abi ua da milleti Lincoln nu karsilamaya cagiriyor oda orda rasit altiun ve kadir cetincali ile birlikte olacakmis ua buyuk destek verecek

Takimi erken kurduk kampa tam kadro cikicaz bu avantaj olacak

Del Piero_10
23.Haziran.2007, 01:42
Saviola'nın daha yolu var Türkiye için.3 sezon daha İspanya'da başka bir takımda oynar.

ForsakeN
23.Haziran.2007, 01:49
Gerets zamanında böyle bi kadro olsaydı çok daha başarılı olunurdu.

Arkadaşlar rommedahl transferi ne oldu?

Cengo
23.Haziran.2007, 01:49
hızlı kanatlara her takımın ihtiyacı var ama bu demek değil ki kanatlar çok kötü.
sağ kanada takviye lazım gene de, Ali Bilgin olursa kapatır orayı.Kerim'e de şans olur yedek olarak.

Olcan ve Kerim'i gönderecekler gitsinler,oturmasınlar o koltukta!!!

Sol kanat boş dememek lazım, sol kanatta Tümer,Wederson,Uğur,Olcan var.
Tuncay habire içeri katedip durdu, forvet gibi oynadı.Tümer'e kadar gerçek bir sol açık bile yoktu.

Sağ kanatta sadece Kazım var şu an ve bir de forvet lazım..

CashFl0w
23.Haziran.2007, 01:51

Rommedahl ile kesin anlaşılmış fakat Guily falan olursa onu almıcaklar... Şu an askıda yani. (Emrah'ın dediğine göre)

Rodrigo Tello
23.Haziran.2007, 01:52
Aslında Yedek için iyi bir secenek olabilir...
Yokmu bir haber ya sıkıntıdan Baki'yi konusuyoruz :D

Cengo

sadece söylenti onlar, o kadar iyi transferleri bilen biri yok zaten.o yüzden kimsenin verdiği cevap pek tatmin edici olmaz :icon_eek:

ForsakeN
Guily mi? Noluyor yahu bu GS'ye. :D

Emurafu
23.Haziran.2007, 01:54
Rommedahl yedekte eger sorun cikarsa diger oyuncularda o gelecek zaten bunu herkez biliyor

Zaten fazil abide Her konuya aciklik getirdi Gokhan unal gelecek yani oyle dedi

remake
23.Haziran.2007, 02:02
Aslında Yedek için iyi bir secenek olabilir...
Yokmu bir haber ya sıkıntıdan Baki'yi konusuyoruz :D

Baki 4 dil konusabiliyor biliyor muydunuz?

GeNç KaRTaL
23.Haziran.2007, 02:07
Baki 4 dil konusabiliyor biliyor muydunuz?

Ben biliyordum.:) Daha öncede söylemiştim.Bu adam Ajax alt yapısında yetişmiş birisi.

CashFl0w
23.Haziran.2007, 02:09
uA'dan yeni bir haber geldi.

Şaka bi yana sizlere güzel haberlerim var...Yolda arkadaşla konuştum..Westhamın teklifi eskilerde kalmış,şimdilik sadece izleme moduna geçmişler...
Şuan en ciddi rakibimiz O.Lyon.Onlar da senelik 2,5 milyon euro teklif etmişler.
Adnan Baba 3.75 milyon euro çekmiş.Saviola bu paraya tav olmuş.
Fakat şampiyonluk için 500 bin,20 gol ve üstü için de 500bin falan istemiş.ve uefa finaline de 1 milyon...
İşte burada görüşmeler tıkanmış.yarın herşeyt netleşecek sanırım.Ben yine de sabaha kadar takipte olacağım...Durum böyle arkadaşlar....

Alıntı.

Bence bu transferi de halleder Galatasaray.

Emurafu
23.Haziran.2007, 02:13
Ua da veya baska gs forumunda millet heyecandan titriyor versinler 1 milyon ne olacak eufa finale cikarsak zaten para gelecek mesela

LaOmerta
LYON'da saviolaya talipse ozaman cimboma gelmez!!!

remake
Ben biliyordum.:) Daha öncede söylemiştim.

Iste o yuzden halkla iliskiler bolumunde felan daha basarili olabilir.

Fener'e karsi kupa macinda kart gorucek veya penalti yaptiracak diye odum kopmustu. Tamam cok iyi niyetli bir oyuncu ama hic guven vermiyor insana.

remake
23.Haziran.2007, 02:15

Ama gelirse gercektende yilin transferi olur.

CashFl0w
23.Haziran.2007, 02:15
Biz daha çok verirsek öyle bi gelir ki. :)

Emurafu
23.Haziran.2007, 02:16
Parayi en fazla bir vermisiz sadece ufak puruzler varmis ista gol atma parasi falan filan eee nazli iste

SYLaR
23.Haziran.2007, 02:17
Lyon'da her sene forvet almaktan bıkmadı gitti.Fred,Benzeama,Baros.KEita'yı da aldılar 4.Genelde tek forvet arkalarında Govou ve Malouda oynuyor.Saviola'yı da alırlarsa 5 forvet birde Wiltord var gitti mi kaldı mı tam bilmiyorum.

LaOmerta
Ama gelirse gercektende yilin transferi olur.

O ayri mesele:D

Leoucwhsua
Uyuyamayip geldim yine.Herkes cosmus yine

LaOmerta
23.Haziran.2007, 02:18
Biz daha çok verirsek öyle bi gelir ki. :)

hehehe Bence bu yonetime piyango vurdu yaa:D

Rodrigo Tello
23.Haziran.2007, 02:21
Gecen sezon Runje ve Baki vermiyodu Runje'den kurtulduk Baki kaldı :D

CashFl0w
23.Haziran.2007, 02:21

Benim yukarıda koyduğum haberle bu haberi koyan kişi aynı kişi beyler.

remake
23.Haziran.2007, 02:23

Evet ama insallah gelirsede Jardel gibi olmaz. Hatirladigim kadariyle takimdaki huzuru bozuyordu maaslardaki ucurum kadar fark. Bu sene malum yonetim herkesin maasini azaltiyor zaten...

remake
23.Haziran.2007, 02:24
Gecen sezon Runje ve Baki vermiyodu Runje'den kurtulduk Baki kaldı :D

Baki buraya, Baki buraya diye tribunlere cagiralim ve bir daha birakmayalim. Bizim gibi kenardan izlesin maclari. :D

Leoucwhsua
23.Haziran.2007, 02:25
Evet ama insallah gelirsede Jardel gibi olmaz. Hatirladigim kadariyle takimdaki huzuru bozuyordu maaslardaki ucurum kadar fark. Bu sene malum yonetim herkesin maasini azaltiyor zaten...

Hasan Sas demisya zaten bizden kestikelri parayla trensfer yapiyorlar diye

Emurafu
23.Haziran.2007, 02:27
Arkadaslar bu adam ciddi gelicek bize haftalar oncesinden lincoln bizde oldugunu yazan site
yoneticiler hatta konuyu bile acmislardi lincoln bizde diye simdi saviola bitecek gibi buyrun ne yazmis

Kimden duydun da yazdın bilmiyorum ama kendi istihbaratlarımı yazayım, sponsorların birinden teminat mektubu şimdiden yazılmak istenmiş Saviola için..

3.5 million Euro üzerinden anlaşmışız ve sorun kesinlikle primler değil, tek sorun tercih meselesi..

Saviola düşünmek için süre istemiş fakat anlaşma sağlandığını öğrendim yine..

Bu arada Adnan Sezgin'in telefonu 30 dk dır meşgul, birisiyle konuşuyor.. Ah bir teyid edebilsem de yazabilsem şu hayırlı haberi..

Bu abi buyuk bir gs forumunun kurucusu

remake
23.Haziran.2007, 02:28
Hasan Sas demisya zaten bizden kestikelri parayla trensfer yapiyorlar diye

Hasan Sas'i cok seviyorum ama cok deli fisek ya. Bir laf soyluyor, bir kart goruyor ortalik karisiyor. Yarardan cok zarari dokunuyor gibime geliyor bazen.

meddah
23.Haziran.2007, 02:31
Egemen, bir canlandır kafanda.. Sonuçtan sebebe gelme, sebepten sonuca git..

4-1-2-1-2 gibi bir sistem düşün; bu sistemde dörtlü defansın solunda oynayacak adamda olması gereken özellikleri listele..

3-5-2 gibi bir sistem düşün; bu sistemde beşli orta sahanın solunda oynayacak adamda olması gereken özellikleri listele..

4-4-2 gibi bir sistem düşün; bu sistemde dörtlü defansın solunda ve dörtlü orta sahanın solunda oynayacak adamlarda olması gereken özellikleri ayrı ayrı listele..

Bu sonuncusu, yani sol-açık için belirlediğin özelliklerden hangileri Carlos'da var, bir kıyasla..
Ama tüm bunları yaparken, son aşamaya gelene kadar Carlos'u kafandan tamamen çıkarmak şartıyla..

Rodrigo Tello
23.Haziran.2007, 02:32
:D Tigana bi klupe gitse Baki'yi kesin alır ya :p

Leoucwhsua
23.Haziran.2007, 02:35
Hasan Sas'i cok seviyorum ama cok deli fisek ya. Bir laf soyluyor, bir kart goruyor ortalik karisiyor. Yarardan cok zarari dokunuyor gibime geliyor bazen.

evet bende seviyorum ama bize sadece zarar olmaya basladi.Biraz hirsini kontrol edebilse.ne lincolne nede bsaka birine ihtiyacimiz olur

SYLaR
23.Haziran.2007, 02:36

Sakın Fenerbahçe'nin 100. yıl piyangosu bize vurmuş olmasın:D

(Şaka amaçlıdır.Tahrik falan yoktur.Çekmeyin başka taraflara)

remake
23.Haziran.2007, 02:36
:D Tigana bi klupe gitse Baki'yi kesin alır ya :p

Man City ile konusuyor-mus Tigana. Dusunsene Baki'nin Man City'ye gittigini. Tuncay'dan daha basarili bir takima gitmis olur. Besiktasin Avrupadaki gururu olur. :D

Cengo
23.Haziran.2007, 02:37
Rommedahl yedekte eger sorun cikarsa diger oyuncularda o gelecek zaten bunu herkez biliyor

Zaten fazil abide Her konuya aciklik getirdi Gokhan unal gelecek yani oyle dedi

Yine açıkladı Bay Hurma, satmıyorlar.Msg sayını yükseltmeye çalışmıyorsun değil mi? :)

Bu arad muhabirliği mi başladınız, ne bu haberler :D

Rodrigo Tello
23.Haziran.2007, 02:38
İyi makara yaptık ama uyarı alabiliriz gerci bizim sucumuz ne transfer yok napalım :D

Emurafu
23.Haziran.2007, 02:39
Yine açıkladı Bay Hurma, satmıyorlar.Msg sayını yükseltmeye çalışmıyorsun değil mi? :)Yok usta oyle sey olurmu Fazil abi saglam kaynaktir bence dogrudur bu olay onu herkez tanir Hurma oyle dedigini bende biliyorum canim Neyse ben haberi koydum

remake
23.Haziran.2007, 02:43
İyi makara yaptık ama uyarı alabiliriz gerci bizim sucumuz ne transfer yok napalım :D

Niye makara diyorsun? Baki'nin Avrupa potansiyeli hakkinda ciddi ciddi konusuyoruz sunun surasinda. :D Neyse su Makalele'yi alalim Baki ilk 11 ciksin raziyim.

Rodrigo Tello
23.Haziran.2007, 02:45
Yok ya Makalele degilde Coloccini'yi almak lazım.

remake
23.Haziran.2007, 02:49
Yok ya Makalele degilde Coloccini'yi almak lazım.

Artik soyle Serdar'in yaninda oyniyacak, biraz orta sahayi derliyecek toparliyacak deneyimli bir isim kimse o olsun. Ama Serdar orta sahada kalsin. Cocuk cok iyi oynadi bu mevkide yine yerini degistirmemek lazim. Sag bek her zaman bulunur fakat kaliteli bir orta saha daha nadir.

Cengo
23.Haziran.2007, 02:51
Bence kontrat yenilemek için uğraşıyorlar, 2 sene sonra iddialı takım kuracak Kayseri. O yüzden kaldıkları gibi transferde arkası gelecektir.
Neyse alakasız oldu, Topuz ile Ünal gündemi boş boş meşgul edecekler yine, ne olacak sayfalar dolacak.Basının işine geliyor.
Gs bence yerli santrafor almayacak, yabancı biri gelebilir..

Omerdinho
23.Haziran.2007, 02:56
Man City ile konusuyor-mus Tigana. Dusunsene Baki'nin Man City'ye gittigini. Tuncay'dan daha basarili bir takima gitmis olur. Besiktasin Avrupadaki gururu olur. :D
Man.City Middlesborough'tan daha mi basarili??

Rodrigo Tello
23.Haziran.2007, 03:00
Evet daha basarılı.

Omerdinho
23.Haziran.2007, 03:01
Evet daha basarılı.
su an icin daha basarili oldugu söylenemez bence..

remake
23.Haziran.2007, 03:02
Man.City Middlesborough'tan daha mi basarili??

Geyik yapiyorduk fark etmissindir belki...

EDIT: Nasil soylenemez? Gectigimiz sezon MB 13. bitirdi MC 15. bitirdi. 4 puan fark var arada. Buyuk basari. Evet evet MB daha buyuk klup. Ikiside orta sinif Ingiliz takimi pek bir farklari yok.

TürkuAz
23.Haziran.2007, 03:09
Saviola Galatasaray'da...

CashFl0w
23.Haziran.2007, 03:11
Kaynak ???

Rodrigo Tello
23.Haziran.2007, 03:12
Remake bgn cok guldurdun beni Allah'ta seni güldürsün :D

Nasil soylenemez? Gectigimiz sezon MB 13. bitirdi MC 15. bitirdi. 4 puan fark var arada. Buyuk basari. Evet evet MB daha buyuk klup. Ikiside orta sinif Ingiliz takimi pek bir farklari yok.

Koptum yahu...:D

Emurafu
23.Haziran.2007, 03:13
Saviola Galatasaray'da...Vayy sende ha kesinmi diyorsun

dick
23.Haziran.2007, 03:13
Kafeden,Kuşluktan daha çok mesaj atılıyor buraya:D

TürkuAz
23.Haziran.2007, 03:14
İş paraya kaldıysa orası kolay.Önemli olan ikna etmek futbolcuyu..İşin ucunda Lyon varsa işimiz zorlaşır.

remake
23.Haziran.2007, 03:21
Remake bgn cok guldurdun beni Allah'ta seni güldürsün :D

Nasil soylenemez? Gectigimiz sezon MB 13. bitirdi MC 15. bitirdi. 4 puan fark var arada. Buyuk basari. Evet evet MB daha buyuk klup. Ikiside orta sinif Ingiliz takimi pek bir farklari yok.

Koptum yahu...:D

Super iste welet. Ne mutlu bize. Felekten bir gece caldik su fani internette. :D

TürkuAz
23.Haziran.2007, 03:22
remake aferin beaa.:D

remake
23.Haziran.2007, 03:27
remake aferin beaa.:D

TobiAslan o kadar dedim ya su konuyu dagitma!!! Tsk tsk tsk. Neyse nerede kalmistik? Heh Makalele...:D

Gelsin artikkkkkk!!!

remake
23.Haziran.2007, 03:28
İş paraya kaldıysa orası kolay.Önemli olan ikna etmek futbolcuyu..İşin ucunda Lyon varsa işimiz zorlaşır.

Maden felan buldunuz herhalde son donemlerde? Gelen gelene GS'ye bu ne is ya?

gerrrard
23.Haziran.2007, 03:33
Saviola gelirse iyi reklam yapılır aynı zamanda Henry'nin Barça'ya gitmesiyle iyice arka planda oldu Saviola. Olmayacak iş değil.

Emurafu
23.Haziran.2007, 03:34
Saviola gelirse iyi reklam yapılır aynı zamanda Henry'nin Barça'ya gitmesiyle iyice arka planda oldu Saviola. Olmayacak iş değil.
Saviola ayrildi zaten barcadan

TürkuAz
23.Haziran.2007, 03:44
Konuya taşındı..

gerrrard
23.Haziran.2007, 03:51
Bunlarda yeni modellemeler..

http://img513.imageshack.us/img513/6685/forma1kk5rb9.th.png (http://img513.imageshack.us/my.php?image=forma1kk5rb9.png)

http://img513.imageshack.us/img513/9215/gsformabk0wm8.th.png (http://img513.imageshack.us/my.php?image=gsformabk0wm8.png)

En güzelleri bu 2'si.

TR.CaPTaiN
23.Haziran.2007, 03:52
HİÇ BİR YERE GİTMEYECEĞİM

Fenerbahçe’nin sambacı yıldızı Deivid ülkesinde yayınlanan Globoesporte gazetesine ilginç açıklamalar yaptı. Deivid Fenerbahçe’den ayrılmayı asla düşünmüyorum derken, Başkan Yıldırım takımdan başka bir ismi göndermeye çalışmalı şeklinde konuştu. Deivid ayrıca vatandaşı teknik direktör Zico için ise bana çok fazla sahip çıkmadı şeklinde isyan etti. Roberto Carlos büyük isim diyen yıldız futbolcu, forvete kim gelirse gelsin gol atması mümkün değil iddiasında da bulundu.

İŞTE BOMBA GİBİ AÇIKLAMALARDAN BAŞLIKLAR

AYRILMAYI DÜŞÜNMÜYORUM

Türkiye’de yabancı kontenjanı sıkıntısı yaşanıyor. Sezon içinde bana bir çok takımdan ciddi teklifler geldi ve yönetim beni göndermeyeceğini açıkladı. O yüzden gelen bütün cazip teklifleri geri çevirdim,. Şimdi beni göndermeye çalıştıklarını öğreniyorum. Unutmasınlar gitmeye niyetim yok ve iki senelik kontratım bulunmakta. Bu yüzden başkanımızın benim yerime başka isimleri göndermeyi düşünmesini isterim. Çünkü ben gitmeyi düşünmüyorum…

ZİCO BANA SAHİP ÇIKMADI

Hocamız Zico bana çok fazla sahip çıkmadı. Beni bir çok maçta oynatmadı ve kulübeye mahkum etti. Bu yüzden bende kendimi gösterme imkanının bulamadım. Formayı sık sık giyse idim şuan bu durumda olmazdım. Ama önümüzdeki sezon kulübede oturmayı pek düşünmüyorum. Artık yeni yerim sahanın için…

ROBERTO CARLOS BÜYÜK İSİM

Uzun süredir Fenerbahçe camiası içinde Roberto Carlos ismi dolaşıyordu. Onun gibi bir yıldızın Türkiye’ye gelmesi hem Fenerbahçe hemde ülke açısından büyük yarar sağlar. Türk futboluna Carlos’un katkıları çok fazla olacaktır. Zaten Türkiye’de samba rüzgarı esiyordu şimdi daha çok esinti olacak.

ASIL SIKINTI TOP ALAMAMAK

Forvette kim oynarsa oynasın, bu takıma kim alınırsa alınsın önemli olan ileri uca destek sağlanmasıdır. Geçen sezon tek forvetli sistemde oynadık ve ileri uçta oynayan Kezman da olsa ben de olsam büyük sıkıntı yaşadık. Fenerbahçe artık çift forvete geçmeli. Kanatlardan top gelmeli ve forvete mutlaka artadan destek sağlanmalı. Bu olmadığı zaman ileri uca kimi alırsanız alın bizim yaşadığımız sıkıntıları yaşar. Bu yüzden yeni sezonda hocamız buna çare bulmadı

1907haber

_________________-

Çok yüzsüz adammış.

Emurafu
23.Haziran.2007, 03:55
En guzeli bu su aslanlinin kirmizi renkli olanida olursa o iki aslanli forma dehset olur hemde ilginc olur

http://img513.imageshack.us/img513/9215/gsformabk0wm8.th.png (http://img513.imageshack.us/my.php?image=gsformabk0wm8.png)

TürkuAz
23.Haziran.2007, 03:55
Bence yazık oldu Deivid'e.

TürkuAz
23.Haziran.2007, 03:56
Keşke bu şekilde olsas ama bunlar sadece düşünce..

gerrrard
23.Haziran.2007, 03:58
Deivid kalıyorsa işler kesat. :)

meddah
23.Haziran.2007, 03:59
Oh oh!
Kanatlardan da destek gelsin, ortadan da destek gelsin.. Ve bunlar çift forvet oynarken olsun..

Şey de deseymiş bari; "Yönetim adam gibi bir forvet alsın, o da benim yerime gol atsın"..

Emurafu
23.Haziran.2007, 04:01
usta sen bunun icin ayri konu ac

eGowiCh
23.Haziran.2007, 04:04
Bu Deivid akıllanmayacak, futboluna bakmıyor da gelmiş hocayı, kanatları eleştiriyor. Rüştü gibi dövülecek en sonunda bu Deivid bir gün, o zaman aklı başına gelecek :)

gerrrard
23.Haziran.2007, 04:04
Evet doğru burası transfer bölümü. Yaa bide alacağımız forvet kesinleşse daha iyi olacak.

meddah
23.Haziran.2007, 04:11
Beşiktaş'a da gidebilir..

Rodrigo Tello
23.Haziran.2007, 04:13
Bu sabah uykudan kalkınca 1 transfer bitmiş olsa cok güzel olur :D

gerrrard
23.Haziran.2007, 04:19
Bence Serkan TS'da çok iyi oynayacak. :)

eGowiCh
23.Haziran.2007, 04:29
Gel Fener'i Avrupa şampiyonu yapalım
Fenerbahçe ile nikâh tazeleyen Alex ülkesinde karşılaştığı İnter'li golcü Adriano'ya "Başkanımız Aziz Yıldırım seni çok istiyor. Roberto Carlos transferinden sonra 'Gelirim' dediğini öğrendim. Gel, birlikte Fenerbahçe'yi Avrupa Şampiyonu yapalım" dedi.

ADRİANO İÇİN NEFESLER TUTULDU
Fenerbahçe'yi Adriano heyecanı sardı... Federasyondan yabancı sınırlamasının kaldırılmasıyla ilgili garanti alan sarı-lacivertliler, Roberto Carlos'tan sonra Adriano'nun da transferini gerçekleştirmek üzere. Adriano ile her konuda anlaşan Fenerbahçe yönetimi, bonservisi çok yüksek olan Brezilyalı forveti 1 yıllığına kiralama konusunda İnter ile de büyük ölçüde el sıkıştı. Zico ve Carlos faktörü nedeniyle Fenerbahçe'ye gelmeyi kabul eden Adriano, Brezilya'da Alex'ten de Fenerbahçe ile ilgili bilgiler aldı.

5 MİLYON EURO ALACAK
Sarı-lacivertli kulüple 2 yıllığına nikâh tazeleyen Alex, Brezilya'da Adriano ile görüşerek, "Başkanımız Aziz Yıldırım, seni Fenerbahçe'de görmek istiyor. Senin de Carlos transferinden sonra Fenerbahçe'ye 'Gelirim' dediğini öğrendim. Zico'ya hayranlığını da dile getiriyorsun. Sen de gel ve Fenerbahçe'yi Avrupa Şampiyonu yapalım" dedi. Adriano'nun 10 numaralı formalarını Fenerium mağazalarında hazırda bekleten Fenerbahçe'nin, Brezilyalı süper golcüye 5 milyon euro vereceği ifade edildi.

Arsenal devrede
Fenerbahçe'nin peşinde olduğu Adriano'yu Arsenal da istiyor. Thierry Henry'yi Barcelona'ya satan İngiliz ekibinin İnter'li Adriano için artık daha yüksek bir bedeli gözden çıkaracağı belirtiliyor.

gerrrard
23.Haziran.2007, 04:34
Özür dilerim ama Adriano takoz gibi yahu.Gol atamıyor.

JunkChorn
23.Haziran.2007, 04:43
Yapma be kardeş milli takımda 37 maçta 25 gol daha nasıl atsın?

gerrrard
23.Haziran.2007, 04:48
Bilmiyorumki. Bu sezon 3 golmü ne attı. Ben pek beğenmiyorum açıkçası.

sercaninan
23.Haziran.2007, 05:27
Adriano inşallah gelir eğer gerçekten gelirse önümüzdeki sene Türkiye Ligi zevksiz geçer 25.hafta da 15 puan fark olur bunu abartısız ve inanarak söylüyorum inşallah gelir Adriano...Gel Fenerbahçe'yi Avrupa şampiyonu yap Adriano...

perpetua
23.Haziran.2007, 05:30
Kafeden,Kuşluktan daha çok mesaj atılıyor buraya:D

Transfer donemi bitince bu mesajlarin hepsi nasil olsa silinecek. O yuzden istediginiz kadar mesaj kasmaya calisin. Hepsini ucuracagiz.

sercaninan
23.Haziran.2007, 05:32
Sende mi bir duyum aldın kardeş...Yahu siz ne çok duyum alıyorsunuz öyle...Devamlı ordan burdan duyumlar geliyor size...:):):):)

Bordo61Mavi
23.Haziran.2007, 05:58
Bi de kaleci alsak, beklemekten biktim.

Bi daha ki ay Turkiyeye geliyom, ayin 8 de mac var insallah yeni transferleri izleme imkani bulacam

Bordo61Mavi
23.Haziran.2007, 06:04
Ciddi ciddi Adriano nun gelecegini mi dusunuyorsunuz?

Bi kac sezin once Chelsea 50 milyon sterlin onerdi, Inter Milan satmadi, simdi gelipte Fenerbahceye mi verecek bu oyuncuyu.

Bana gore bunlar Fenerbahce yonetiminin oyunudur, medya nin ilgisini baska yone cekiyo ve baska bi yildiz futbolcu alacaklar.

Benim duydugum kadar ile heralde bu Saviola olacak.

Crazycat
23.Haziran.2007, 09:04
Girmemeli bencede yanlız tuncay transferi hala daha benim kafamda soru işaretleri bıraktı.Bu oyuncunun sözleşmesi biteceği biliniyordu zaten sezonun yarısında sözleşme yenilenemiyor mu?Fm de yenileniyor ama gerçekte tam olarak bilmiyorum adamdan hiç bir şey alamadan gitti ya bence bütçe katkı yapabilecek bir oyuncu bedavaya gitti yanlışım varsa düzeltin bu arada, Mehmet Topuzun gelmesini isterim ama kayserispor burada büyük bir engel bu arada ronaldonun yerine adrianonun kiralık da olsa gelmesi daha çok isterim çünkü ölüsü bile doğru o adam yürüse de gol atıyor ama bonservisiyle alıncak zaten adam 31 yaşında galiba sonuçta ronaldo r.carlos değil ki futbolu o kadar uzun devam ettiremez ama adriano bence güzel olur.

Arkadaşlar tuncay konusunu benim kafamda netleştircek olan güzel güzel anlatabilecek biri var mı?:confused:

deniz.91
23.Haziran.2007, 09:39
kayseri yine satmıyoz dediyse satmaz bu saatten sonra hiç satamaz kayseri camiasına ne der sonra kimsenin güveni kalmaz

öle sağlam kaynakmış falan kesmez adam satmıyoz deyince nası alacak
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
bir site ortaya bişe attı hemen geldi oldu bir gün öncede guya mehmet topuz böyle roportaj vermişti fbye gitmek istiyorum diye ama yalanlama geldi

krALEX1907
23.Haziran.2007, 09:49
Bilmiyorumki. Bu sezon 3 golmü ne attı. Ben pek beğenmiyorum açıkçası.

evet haklısın gecen sene formsuz cok kötü bir sezon gecirdi hatta inter adrianoyu kafasını toparlaması için ülkesi brezilyaya bile yolladı..! we bu sezonda inter adrianoyu kiralık yollayıp gelecek sezonlarda ondan yaralanmayı düşünüyor bunun için kiralık olarak adriano fenerbahcemize gelebilir.

nikomedya71
23.Haziran.2007, 10:11
s.a. bu arada tuncayı Middlesbrough un teknik direktörü fm den bulmuş

nikomedya71
23.Haziran.2007, 10:16
saviola işi gerçek olabilirmiş ama kötü haber araya HAİM FRESCO girdi bu transferin gerçekleşme ihtimali %1

agoecmen
23.Haziran.2007, 10:27
haim fresco kimdi yaa?(riberyle ilgili birimiydi)

goosfraba
23.Haziran.2007, 10:33
Fenerbahçe'den Cim Bom'a Çalım

Galatasaray'ın, iki hafta önce İstanbul'a getirdiği ve ön protokol imzaladığı gurbetçi futbolcu Ali Çamdalı'yı Fenerbahçe kaptı.

Gurbetçi futbolcuya söz verilen para 15 Haziran'a kadar banka hesabına yatmayınca Ali Çamdalı, Sarı-Lacivertli takımla anlaştı.

Ali Bilgin'de sona doğru yaklaşıldı

Antalyaspor Onursal Başkanı Menderes Türel, Ali Bilgin için Fenerbahçe ile aralarında küçük pürüzlerin kaldığını söyledi. Türel, bonservisi 4 milyon Euro olan Ali Bilgin konusunda sona gelindiğini belirterek, "Ali Bilgin'in Fenerbahçe'ye transferi bitmek üzere." diye konuştu.

Marciano transferi siteden yalanlandı

Fenerbahçe Kulübü, Bosna-Hersek'te forma giyen Brezilyalı oyuncu Marciano ile ilgilenmediklerini açıkladı. Kulübün resmî sitesinden yapılan açıklamada şöyle denildi: "Marciano'yu transfer ettiğimiz iddia edilmektedir. Bu transfer haberi doğru değildir."

Zico: Tuncay çok büyük bir kayıp
F.Bahçe Teknik Direktörü Zico, yönetime verdiği raporda hiçbir futbolcu için "gönderilsin" teklifinde bulunmadığını belirterek, "Tuncay, gerçekten çok büyük bir kayıp. Onun kalmasını istiyordum. Gitmesine üzüldüm. Ama Tuncay gitti diye biz güç kaybedecek değiliz." dedi.

Leoucwhsua
23.Haziran.2007, 10:35
Canaydinin beceriksiz arkadasi degilmi

meddah
23.Haziran.2007, 10:37
s.a. bu arada tuncayı Middlesbrough un teknik direktörü fm den bulmuş

Ne alakası var? Adam kaç senedir Şampiyonlar Ligi'nde, UEFA KUpası'nda, Milli Takım'da oynuyor..
Boro menejeri ne yapıyor? Evinde oturup FM mi oynuyor?

mustafa6685
23.Haziran.2007, 10:38
işin içine haim girince transferler kesin çıkmaza giriyo bi yenisi daha lincoln ve linderoth transferini Sezgin yaptı tuttu koparttı

goosfraba
23.Haziran.2007, 10:40

Galatasaray'ın, iki hafta önce İstanbul'a getirdiği ve ön protokol imzaladığı gurbetçi futbolcu Ali Çamdalı'yı Fenerbahçe kaptı.

Gurbetçi futbolcuya söz verilen para 15 Haziran'a kadar banka hesabına yatmayınca Ali Çamdalı, Sarı-Lacivertli takımla anlaştı.

Leoucwhsua
23.Haziran.2007, 10:45
Aman kalsin Ali camdaLide istemez.

Fıratcan Alçınkaya
23.Haziran.2007, 10:55
Nerde Eren yine yok transfer felaN....

"Gelin görüşelim"

Kalan iki yabancı kontenjanı için arayışlarını sürdüren Beşiktaş'ta dün sürpriz bir gelişme yaşandı. Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre: "Daha önce temas kurulan ancak anlaşma sağlanamayan Chelsea'nin Fransız orta saha oyuncusu Claude Makelele, tatilini geçirdiği Şeyşel Adaları'ndan siyah beyazlı yöneticilere seslendi: "Chelsea'deki misyonumu tamamladım. Londra'ya gelin görüşelim."

Engel kalmadı

Chelsea Kulübü'nün patronu Roman Abramovich ile teknik direktör Jose Mourinho ile ayrılmak için izin istediği belirtilen Fransız yıldızın, bonservis konusunda gerekli kolaylığın sağlanacağı sözünü aldıktan sonra Beşiktaş'la temasa geçtiği ifade edildi.

Dün siyah beyazlı yöneticilerle bir görüşme yapan Makelele'nin, "İstanbul'a gelmek için hazırım. Artık önümde hiçbir engel kalmadı. Londra'da görüşelim" dediği öğrenildi.

İspanya'nın ünlü kulübü Barcelona'da forma giyen Brezilyalı stoper Edmilson'un menajerinin de siyah beyazlı takımın teklifine sıcak baktıklarını söylediği belirtilirken, Chelsea'de forma giyen Kamerunlu Geremi ile Celtic'in orta saha oyuncusu Gravesen konusunda da sıcak gelişmeler yaşandı. Beşiktaş'ın Makelele, Edmilson, Geremi ve Gravesen'den ikisi ile anlaşmak için çalışmalarını sürdürdüğü ifade edildi.

Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören, dün futbol şube sorumlusu Celal Kolot ve dış ilişkiler sorumlusu Mario Berk'le birlikte teknik direktör Ertuğrul Sağlam'la transferler konusunda bir durum değerlendirmesi yaptı.

Fiyatları düşebilir

Sağlam'ın, "Dış transferde aceleci olmaya gerek yok. Ricardinho'nun ayrılıp ayrılmadığını bilmiyoruz. Şu anda takımdan gönderilmesini istediğim oyuncu yok. Makelele, Edmilson, Helguera gibi isimlerin fiyatları düşebilir. Bekleyip görelim" dediği öğrenildi.

Futbol şube sorumlusu Celal Kolot, Avrupa'nın üst düzey oyuncuları ile temas halinde olduklarını belirtirken, "Parasal hiçbir sorunumuz yok. Makelele ile pazartesi günü görüşmelere başlayabiliriz. İspanya ve İngiltere liglerinden yıldızlardan ikisini mutlaka alacağız. Taraftarlarımız kombinelerini şimdiden ayırtsınlar" dedi."

KayNaK: Hürriyet

Fıratcan Alçınkaya
23.Haziran.2007, 11:00
[B]Zico: Tuncay çok büyük bir kayıp
F.Bahçe Teknik Direktörü Zico, yönetime verdiği raporda hiçbir futbolcu için "gönderilsin" teklifinde bulunmadığını belirterek, "Tuncay, gerçekten çok büyük bir kayıp. Onun kalmasını istiyordum. Gitmesine üzüldüm. Ama Tuncay gitti diye biz güç kaybedecek değiliz." dedi.

Takımın en iyi oyuncusu gitti Zico... Tuncay ın tek başına aldığı 1Dünya maç var yahu... Nsl güç kaybetmeyeceksiniz...

Deivid de Souza ya yazık yahu adama 4.5m€ verdiler fayda gösteremedi takıma... AZ maçındamı neydi İlker YasiN bile söledi Ah deivid bari bunu at....:zuhaha

Fıratcan Alçınkaya
23.Haziran.2007, 11:03

GS nin çok umursicanı sanmıyom bu çalımı....

HAİM FRESCO bu adamıN ismini çocuklumdan beri duyuyom hesapta Başkan ın İtalyan Ortağı Transferlere koltuk çıkcak... 1YTL bile faydası yok GS ye...

Leoucwhsua
23.Haziran.2007, 11:03
Takımın en iyi oyuncusu gitti Zico... Tuncay ın tek başına aldığı 1Dünya maç var yahu... Nsl güç kaybetmeyeceksiniz...

Deivid de Souza ya yazık yahu adama 4.5m€ verdiler fayda gösteremedi takıma... AZ maçındamı neydi İlker YasiN bile söledi Ah deivid bari bunu at....:zuhaha

deivid iyiydi aslinda ama olmayinca olmuyor iste.