View Full Version : Transfer Haberi Çöplüğü
ForCimbom
23.Haziran.2007, 11:22
GS nin çok umursicanı sanmıyom bu çalımı....
HAİM FRESCO bu adamıN ismini çocuklumdan beri duyuyom hesapta Başkan ın İtalyan Ortağı Transferlere koltuk çıkcak... 1YTL bile faydası yok GS ye...
Haklisin da simdi ne alaka?:D
goosfraba
23.Haziran.2007, 11:25
Beşiktaş bu sessizliğin ardından bombayı patlatacak gibi..Aslında pekte sessiz durmadılar ya:)
RoNNiE91
23.Haziran.2007, 11:29
Bence de.Artık bir bomba bekliyoruz.Ünlü,yıldız bir oyuncu getirsinler.Helguera,Makalele,Costinha gibi.....
spider3784
23.Haziran.2007, 11:37
haim fresco kimdi yaa?(riberyle ilgili birimiydi)
Fresco, Monaco'da başkan mı?, Yönetimle ilgili birşeymiydi?. sanırım Saviola Monaco'da bir senelik forma giydiğinden dolayı tanıyor bu yüzden devreye girecek sanırım.
Hugo
23.Haziran.2007, 11:40
Haim Fresco, Özhan Canaydın'ın arkadaşı/ortağı falan..
Girdiği bütün transfer işlerimiz fiyasko ile sonuçlanmıştır.
Fıratcan Alçınkaya
23.Haziran.2007, 12:01
Haklisin da simdi ne alaka?:D
Yukarda biri sormuş Fresco kim o yüzden yazdım...
GeNç KaRTaL
23.Haziran.2007, 12:06
Geçen sene Gs'nin yaşadıklarını bizimde yaşamamızdan korkuyorum.
Rodrigo Tello
23.Haziran.2007, 12:14
Hiç korkmana gerek yok yasamayız gecen seneki gsnin kadrosundan bizim kadromuz cok cok iyi.Hala da iyi sadece yıldız almadık size öyle geliyor.
uAsamet91
23.Haziran.2007, 12:15
Fenerbahçe'den Cim Bom'a Çalım
Galatasaray'ın, iki hafta önce İstanbul'a getirdiği ve ön protokol imzaladığı gurbetçi futbolcu Ali Çamdalı'yı Fenerbahçe kaptı.
Gurbetçi futbolcuya söz verilen para 15 Haziran'a kadar banka hesabına yatmayınca Ali Çamdalı, Sarı-Lacivertli takımla anlaştı.
Ankarasporla Anlaştı Ali Çamdalı
deniz.91
23.Haziran.2007, 12:18
Mamur'dan sert mesaj!
Kayserispor Kulübü Başkanı Recep Mamur, Galatasaray Kulübü Başkanı Özhan Canaydın'a gönderdiği yazılı mesajda, Gökhan Ünal'ın transfer edilmesi için gösterilen çabaları kınadı.
Mamur, yazılı mesajında ağır ithamlarda bulunarak şu görüşlere yer verdi:
''Defalarca yaptığımız karşılıklı görüşmelerde, Gökhan Ünal'ı satmayacağımızı belirtmemize rağmen, bunca dostluğa ve Anadolu anlayışıyla (abi kardeşliğe) rağmen, mukavelesi devam eden oyuncumuzla bizim rızamız olmadan görüşmek, avam ifadesiyle onu (ayartmaya çalışmak) ikili ilişkimize ve Galatasaray Kulübü'nün büyüklüğüne yakışmamıştır. Kayserispor olarak bizim de 'büyük kulüp' dediğimiz Galatasaray Kulübü'nden bu tanıma uygun davranış görüntüleri beklemek en doğal hakkımızdır. Büyüklüğe uygun olmayan hatta etik bulmadığımız bu davranış, 100 yılda üretilen asaletten alıp götürmekten başka bir şey değildir. Bu durum, Galatasaray Kulübü'ne oyuncu dahil hiçbirşey kazandırmayacaktır.''
23.06.2007 http://www.sporx.com/i/b.gif
Kaynak : AA
bence kayseri gökhanı gsye artık vermez hiç eğer gitmeyi çok isterse avrupaya verir
GeNç KaRTaL
23.Haziran.2007, 12:19
Hayır o değil.Geçen sene bir sürü yıldız isim geçti hiç birini alamadılar.En son gidip İnamoto'yu aldılar.Aynısının bizede olmasından korkuyorum.
Emurafu
23.Haziran.2007, 12:19
Bugun beklemedeyiz saviola ilk 2. gorusme olacakmis
Fıratcan Alçınkaya
23.Haziran.2007, 12:25
Şemsi istermisin bizimkilerde gidip Young diye birini alsınlar...:zuhaha
Rodrigo Tello
23.Haziran.2007, 12:28
Yok ya sanmam Gs de gecen sene para yoktu.Onlarda ucuz olan Innamotoyu aldılar bizim öyle transferi etkiliycek parasal sıkıntımız yok diye düşünüyorum.
Bu arada Makalale Chelseade misyonumu tamamladım demiş Beşiktasa sıcak bakıyomus.
Edmilsonda sıcak bakıyomus Besiktasa hadi hayırlısı.
eXcitinG
23.Haziran.2007, 12:29
VaLLa banada bu piyasada adı geçen adamLardan birisi geLmeyecekmiş gibi geLiyor ama.
Fıratcan Alçınkaya
23.Haziran.2007, 12:29
Makelele gelse aslında çok süper olur...
deniz.91
23.Haziran.2007, 12:32
G.Birliği Okan ile yeniden
Gençlerbirliği, golcü futbolcusu Okan Öztürk ile sözleşme yeniledi. Beştepe İlhan Cavcav Tesisleri'nde yapılan imza töreninde Okan Öztürk, 1 yıllık sözleşmeye imza attı.
Törende konuşan kulüp yöneticilerinden Kadir Aksoy, Okan'ın çok takdir ettikleri bir futbolcu olduğunu belirterek, ''Okan kendisini ispatlamış bir futbolcudur. Herkesin gönlünde taht kurmayı başarmıştır. Kendisiyle 1 yıl daha çalışmaktan dolayı mutluyuz'' diye konuştu.
Okan da yaptığı açıklamada Gençlerbirliği'nin hedefleri olan bir kulüp olduğunu belirterek, 1 yıl daha kırmızı-siyahlı formayı giyeceği için mutlu olduğunu söyledi.
Gençlerbirliği'nin forvet arayışlarının sürdüğüne dair basında çıkan haberlerden rahatsız olmadığını da ifade eden Okan, ''Forvette Isaac ile ben varım. Daha kuvvetli bir takım olmamız için gereken ne ise o yapılır'' diye konuştu.
Bir sezon önce Çaykur Rizespor'dan transfer edilen Okan, geçtiğimiz sezon oynadığı 31 maçta 11 gol atarken, 5 sarı 1 de kırmızı kart görmüştü.
Rodrigo Tello
Yönetimin sözü
İspanya ve İngiltere liglerinden yıldızlardan ikisini mutlaka alacağız. Taraftarlarımız kombinelerini şimdiden ayırtsınlar" dedi.
Ben güveniyorum yönetime sadece acele etmiyolar kanaatindeyim.
GeNç KaRTaL
Hayır benim kızdığım yanı alamıyoruz diyin bizi umutlandırmayın.Alamıyorlar üstüne birde artist artist açıklamalar yapıyorlar.Ah ah nerede 100. Yıldaki yönetim.Hüsnü Güreli,İbrahim Altınsay... Şimdi kim var? Abdi Celalettin Kolot.Mario Berk valla bunlarla olmaz,olamaz.
Rodrigo Tello
23.Haziran.2007, 12:38
Transfer olmazsa o zaman konus bunları pişman olma sonra yıldız alındıgında ?
Memedov
23.Haziran.2007, 12:40
Deivid iyi bir oyuncu aslında Vestel manisaspor´a attığı 3 gol ve Kayserispor maçında Attığı son dakika golü ile belkide şampiyonluğu tattıran futbolcu oldu.
Mirza
23.Haziran.2007, 12:40
Deivid demeyin yahu AZ maçında kaçırdığı pozisyon aklıma geliyor. Bomboş kaleye atamadı yahu. Neyse konu sapmasın. (:
uAburak89
23.Haziran.2007, 12:41
Bu Gökhan Ünal transferi gerçekleşirse, ben bu Recep Mamur'un surat ifadesini çok merak ediyorum.. Kayseri bence çok yanlış yapıyor, bu kadar havalanmak hiç iyi değil.. Ayrıca biri yazmış Gökhan en az 5 milyon euro eder diye, bence en fazla 5 milyon euro eder.. Bu kadar da abartılmaz ki yav..
GeNç KaRTaL
23.Haziran.2007, 12:42
Abi valla bilmiyorum ben sonradan utanacağım laflar etmiyorum.Gidiyorlar bir sürü oyuncu ile görüşüyorlar.Sonuç=0.Umarım yanılırım.İlk başlarda bende umutluydum ama resmen körelttiler.
deniz.91
23.Haziran.2007, 12:42
Bu Gökhan Ünal transferi gerçekleşirse, ben bu Recep Mamur'un surat ifadesini çok merak ediyorum.. Kayseri bence çok yanlış yapıyor, bu kadar havalanmak hiç iyi değil.. Ayrıca biri yazmış Gökhan en az 5 milyon euro eder diye, bence en fazla 5 milyon euro eder.. Bu kadar da abartılmaz ki yav..
recep mamur istemeden gerçekleşmez
Del Piero_10
23.Haziran.2007, 12:44
Gökhan Ünal,Zafer Biryol gibi zamanından geç giderse büyük bir takıma en sonunda hiç olur.
uAburak89
23.Haziran.2007, 12:46
Çok değişik bir anlayışları var, oyuncularının önünü kestiklerinin farkında değiller..
eXcitinG
23.Haziran.2007, 12:46
Herşeyden çok ben apar topar getireLen teLLo neLer yapıcak onu merak ediyorum.Tam bir kapaLı kutu adam.Yani böyLe adamdan eLektrik te aLamadım nedense.Bana sezon ortasında gönderiLecek gibi geLiyor...
perpetua
23.Haziran.2007, 12:47
Iki faktor var goz onunde turmaniz gereken:
1. Besiktas transfere nispeten gec basladi (Galatasaray'a nispeten) ve bu nedenle bir cok oyuncu hala kuluplerinde kadrolarin sekillenmesini ve kendilerine gelmesi muhtemel teklifleri dusunuyor. Eger en azindan 3-4 aydir transfer uzerinde calisilmiyorsa, pat diye hemen oyuncu almak kolay olmayacaktir.
Henry'nin Barcelona'ya gitmesini dusunun. Simdi Arsenal kesinlike bir forvet icin piyasada. Diyelim ki Fernando Torres'i aldi. Bu sefer de Atletico Madrid forvet arayisina girecektir. Domino tasi gibi bir transfer diger transfere yol acacaktir. Kuluplerimizin son yillarda hep transferleri Agustos ayinda bitirmesinin nedeni oyuncularin bu siralarda hem tatilde olmasi, hem de
bundan once bir cok takimin kadrosunun sekillenmemis olmasi.
2. Besiktas'a bu sene gelmek demek, Ertugrul Saglam ile calismak demek. Ertugrul Saglam'in ismini Turkiye disinda iyi bilen kac kisi var? Nasil bir futbol oynattigini, nasil bir insan oldugunu kac kisi biliyor? Bu durumda tabii ozellikle isimli oyuncular transfer olma konusunda tereddut edecektir. Medya Turk hoca diye diretirken ne yazik ki isin bu kismini hic dusunmuyor. Kayseri UEFA kupasinda son 16'ya kalmis olsa gecen sene Ertugrul buyuk sukse yapmis olacakti ve bir cok oyuncu kim oldugunu bilecekti. Ama bu durumda Makalele'ye Ertugrul Saglam ile calisacaksin dedigin zaman alacagin cevap "Kim?" olacaktir.
Fıratcan Alçınkaya
23.Haziran.2007, 12:48
Sinan Engin vardı bi arada bizde... Valla o adam çok daha iyiydi... Pancu vardı süper oyuncuyud hepsini 3 30paraya gönderdiler bak adam bulamıyoz...
Nouma Nouma PASCAL Nouma....
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Ömer Abi ztn bide 2006 Dünya Kupası nedeniyle futbolcular tatil yapamadılar... Şimdi direkt tatile gittiler adamlar transfer felan düşünmüyo bu senede Ağustos da çok hareketli geçer transfer borsası...
eXcitinG
23.Haziran.2007, 12:48
Bence de gökhanın bizim üLkemize daha yararLı oLması için GS ye transfer oLması gerek.Hadi diyecem kayseri şampiyonLuğa oynayacak kadro kurdu geLecek yıL Ligi sarsmaya hazırLanıyorLar diye ama öyLe bişey de yok.Kayseri yönetimi biraz daha anLayış göstermeLi.Bundan sonra zaten gökhanda mehmet te isteyerek oynayacakLarını sanmıyorum kLüpLerinde kaLsaLar biLe.
deniz.91
23.Haziran.2007, 12:50
Bence de gökhanın bizim üLkemize daha yararLı oLması için GS ye transfer oLması gerek.Hadi diyecem kayseri şampiyonLuğa oynayacak kadro kurdu geLecek yıL Ligi sarsmaya hazırLanıyorLar diye ama öyLe bişey de yok.Kayseri yönetimi biraz daha anLayış göstermeLi.Bundan sonra zaten gökhanda mehmet te isteyerek oynayacakLarını sanmıyorum kLüpLerinde kaLsaLar biLe.
mehmet topuz kalmak istediğini belirtti ancak gökhan hakkında bi fikrik yok eğer gerçekten gitmek isterse gitsin ama avrupaya verirler gsye artık vermezler çok gıcık oldu yönetim
GeNç KaRTaL
23.Haziran.2007, 12:52
Mesela Tello transferi izleme komitesinin önerisi ile önceden görüşüldü.Anlaşıldı.Neden yaz gelince hadi transfer yapalım diye ortalığa atılırsan.Olmaz.Bilmiyorlar işte bunu.Araştıracaksın.Elinde alternatiflerin olacak.Sonrada hocaya sunacaksım.Yok ancak gelip maçları seyretsinler.Sonrada maçtan sonra oraya buraya çatsınlar.
uAburak89
1-2 gün içinde herşey belli olur..
eXcitinG
Iki faktor var goz onunde turmaniz gereken:
1. Besiktas transfere nispeten gec basladi (Galatasaray'a nispeten) ve bu nedenle bir cok oyuncu hala kuluplerinde kadrolarin sekillenmesini ve kendilerine gelmesi muhtemel teklifleri dusunuyor. Eger en azindan 3-4 aydir transfer uzerinde calisilmiyorsa, pat diye hemen oyuncu almak kolay olmayacaktir.
Henry'nin Barcelona'ya gitmesini dusunun. Simdi Arsenal kesinlike bir forvet icin piyasada. Diyelim ki Fernando Torres'i aldi. Bu sefer de Atletico Madrid forvet arayisina girecektir. Domino tasi gibi bir transfer diger transfere yol acacaktir. Kuluplerimizin son yillarda hep transferleri Agustos ayinda bitirmesinin nedeni oyuncularin bu siralarda hem tatilde olmasi, hem de
bundan once bir cok takimin kadrosunun sekillenmemis olmasi.
2. Besiktas'a bu sene gelmek demek, Ertugrul Saglam ile calismak demek. Ertugrul Saglam'in ismini Turkiye disinda iyi bilen kac kisi var? Nasil bir futbol oynattigini, nasil bir insan oldugunu kac kisi biliyor? Bu durumda tabii ozellikle isimli oyuncular transfer olma konusunda tereddut edecektir. Medya Turk hoca diye diretirken ne yazik ki isin bu kismini hic dusunmuyor. Kayseri UEFA kupasinda son 16'ya kalmis olsa gecen sene Ertugrul buyuk sukse yapmis olacakti ve bir cok oyuncu kim oldugunu bilecekti. Ama bu durumda Makalele'ye Ertugrul Saglam ile calisacaksin dedigin zaman alacagin cevap "Kim?" olacaktir.
Bizimde kozumuz bu durumda Türkiye Ligine geLen yabancı oyuncuLar oLucak.Bu senin bahsettiğin açığı bunu kuLLanarak ta kapatabiLirLer.Ve oyuncuya beşiktaşın ne kadar asırLık bir kLüp oLduğu orda ki ortam da aktarıLırsa o zaman o oyuncuLarı da aLabiLiriz.Hep dedim Türkiye ye diğer takımLarın aLdığı gibi yıLdız oyuncuLarın geLmesi bütün kLüpLer açısından önemLi.
Fıratcan Alçınkaya
23.Haziran.2007, 12:53
Yahu M.Topuz v G.Ünal bi şekilde gittinde veya yaşlandında Kayserispor u çok mrk ediyom... Bu afradır yahu... GS BJK FB ligin demirbaşı... Kayseri 6sene sonra küme düşmiceni kim garanti eder... Sat işte Türk Futbolu için 2oyuncununda 3büyüklerdde oynaması şart yahu...
remake
23.Haziran.2007, 12:53
Gunaydin arkadaslar.
Bence transferde daha gec kalinmadi. Acele etmiyorlar diye birsey de yok. Baksanaza GS'nin Lincoln'u almasi ne kadar uzun surdu, ama sonucta transferi hallettiler. Eger Makalele ve Edmilson gelirse Turkiye'deki en iyi yeril defans sahibi takimi unvanimizi Turkiyedeki en iyi defans sahibi takim olarak degistirebiliriz.
Fıratcan Alçınkaya
23.Haziran.2007, 12:55
----------Rüştü--------
Serdar----G.ZaN----ToramaN----İbrahim Abi
---------EdmilsoN----Makelele
Remake Abi valla yahu süper olur savunma bölgesi...
deniz.91
Yahu M.Topuz v G.Ünal bi şekilde gittinde veya yaşlandında Kayserispor u çok mrk ediyom... Bu afradır yahu... GS BJK FB ligin demirbaşı... Kayseri 6sene sonra küme düşmiceni kim garanti eder... Sat işte Türk Futbolu için 2oyuncununda 3büyüklerdde oynaması şart yahu...
işte sizin gibi düşünenler yüzünden anadolu kulüleri bu halde:mad::mad::mad:
agoecmen
belki kayseri yönetimi şöyle düşünüyor olabilir..''bizi ayakta tutan bu iki oyuuncu eğer onları gönderirsek takım hızla düşüşe geçer.taraftarda çok sinirlenir.''
Emurafu
23.Haziran.2007, 13:00
Fazil abi cok onemli bilgi verdi volkan yaman ollmassa ne olacak
Beyler İskandinav oyuncunun adı belli... Rommedahl değil. Ama kusura bakmayın şu an için ismini veremem. Volkan Yaman olmazsa alınacak bu oyuncu... Sol bek...
Volkandan her an vazgecebiliriz bu iskandinav futbolcu kim acaba
GeNç KaRTaL
23.Haziran.2007, 13:01
----------Rüştü--------
Yozgatlı-----------Delgado-----------Tello
-------------------Bobo
Hücumda süper oluyor.
Fıratcan Alçınkaya
23.Haziran.2007, 13:02
Emrah Yönetimde olucak adamsın yahu...:)
agoecmen
23.Haziran.2007, 13:02
zaten rommedahla gerek yok bence.. sol bek iyi bişey olsa barii
murty54
23.Haziran.2007, 13:04
bence riise
agoecmen
23.Haziran.2007, 13:04
acaba bu sol bek ünlü birisimi?? çok merak ediyorum
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
bence riise
ooo riise olsa muhteşem olur. onun liverpoolla arası nasıl acaba?
Emurafu
23.Haziran.2007, 13:05
Herkezin aklinada riiise geliyor baska kim varya mesela danimarka isvec milli takimlarinin sol beki kim
uAburak89
23.Haziran.2007, 13:07
Uçuşa başladınız yine..
deniz.91
23.Haziran.2007, 13:07
kevin larsen olmasın
Scocco
23.Haziran.2007, 13:08
Volkan Yaman'la anlaştık. Volkan cimbomumuza hayırlı olsun.
ForsakeN
23.Haziran.2007, 13:08
Adriano hesapları karıştı
http://www.sporx.com/images/1/29/9851_B_Adriano019.jpg
Barcelona yılın transferini yaparken, Fenerbahçe'nin transfer hesaplarını da karıştırdı. İspanyol kulübü, Arsenal'den Thierry Henry'yi 24 milyon euro bonservis bedeli ödeyerek transfer etti. 8 yıldır İngiliz kulübünde oynayan 30 yaşındaki Fransız oyuncu pazartesi günü Barcelona'ya gelerek 4 yıllık imza atacak. Ancak bu büyük transfer, Fenerbahçe'nin Adriano'nun transferini de zora soktu.
CAREW DE GÜNDEMDE
Fenerbahçe'nin kiralamak istediği Brezilyalı yıldızı, Henry'yi satan Arsenal'in yüksek bir ücret önererek almak istediği öğrenildi. İnter ile Arsenal arasındaki pazarlıktan sonuç çıkmaması halinde Fenerbahçe'nin Adriano'yu kiralaması yeniden gündeme gelecek. Başkan Aziz Yıldırım'ın çok beğendiği Aston Villa'da oynayan, Beşiktaş'ın eski futbolcusu Carew'in gündeme geldiği de belirtildi.
23.06.2007
Kaynak : Sabah
travis1903
23.Haziran.2007, 13:09
serdarın orta sahada oynaması gerekir,uzun sure sonra orta sahada savasan bir futbolcu kazanmısken onu sag beke kaydırarak serdarı kaybedebiliriz...
:0:
Emurafu
23.Haziran.2007, 13:09
Deniz kevin larsen olabilir sanki bir ara gundeme geldi neyse beyler su adnan sezginin eski dediklerini okuyun gercekten bir bomba daha patliyacak
Cuma gününü bekleyin!"
Adnan Sezgin 3 aydır görüştükleri ünlü bir yıldızı Cuma günü açıklayacaklarını söyledi
Galatasaray Futbol A.Ş Genel Müdürü Adnan Sezgin, "3 aydır görüştüğümüz çok ünlü bir isimle büyük ölçüde anlaştık. Taraftar cuma gününü beklesin, onlara bir sürprizimiz var" dedi. Schalke'nin Brezilyalı oyuncusu Lincoln (geldi bile) için de pazarlığın sürdüğünü belirten Sezgin “Transferi 15 gün içinde bitirmek istiyoruz” diye konuştu
Linderoth'un transferiyle ön libero sorununu çözdüklerini, Schalke'nin Brezilyalı oyuncusu Lincoln için de pazarlığın sürdüğünü belirten Futbol AŞ Genel Müdürü Adnan Sezgin, Sarı-Kırmızılı taraftarlara kendilerini izlemeleri çağrısı yaptı. "Bu iki isim dışında çok ünlü bir isim ile de görüşmeler sürüyor" diyen Sezgin, imza atılmadan bu ismi açıklamayacağını ancak açıklandığında Türkiye'nin ayağa kalkacağını iddia etti.
CUMA GÜNÜ AÇIKLAYABİLİRİM
Takıma en çok katkıyı sağlayacak isimleri almak için uğraştıklarını belirten Sezgin adını sır gibi sakladığı yıldız oyuncu ile görüşmelerin üç aydır sürdüğünü de belirterek "Cuma gününe kadar kesin sonucu alacağımızı tahmin ediyorum. Galatasaray taraftarları sabırlı olsun ve beklesinler" dedi. Sezgin, Kalli'nin isteği doğrultusunda tüm transfer çalışmalarını 27 Haziran'a kadar bitireceklerini de sözlerine ekledi.Sezgin, yurt içinden de iki-üç futbolcu ile temaslarının sürdüğünü ve Kalli’nin istediği takviyelerin takıma yapılacağını sözlerine ekledi
agoecmen
23.Haziran.2007, 13:10
bence kendimizi yormayalım.. büyük ihtimalle volkan g.sarayda
Fıratcan Alçınkaya
23.Haziran.2007, 13:11
Yok yahu Riise brz zor ötesi...Liverpool satmaz...
TR.CaPTaiN
23.Haziran.2007, 13:12
Carew ahım şahım bir oyuncu değil.
uAburak89
Fevzi bonservisi ile Antalyaya gidiyor, Özgürcan yada Cafercan da kiralık olarak galiba..
deniz.91
bence kendimizi yormayalım.. büyük ihtimalle volkan g.sarayda
bencede volkan yaman
deniz.91
Fevzi bonservisi ile Antalyaya gidiyor, Özgürcan yada Cafercan da kiralık olarak galiba..
özgürcan zaten kayseride kirada
Scocco
23.Haziran.2007, 13:13
Adnan Sezgin Brezilya'daki çalışmalarında izlediği oyuncular arasında Nilmar,
Dagoberto bulunuyor. Feldkamp'a sunacağı listede bu oyuncular var.
Emurafu
Burak yok vermiyoruz fevzi ve ferhati istemisler bizde gorusmeyi bugune erteledik israrci olunursa vazgecilicek yani her an vazgecilebilir altrenatifi hazirmis
uAburak89
Bitmedi mi kirası Özgürcan'ın..?
Rodrigo Tello
23.Haziran.2007, 13:14
Libero sıkıntımız varken serdar'ı saga cekmezler zaten.Beyler gec kalınmadı transferde yanlıs dusnuyorsunuz bence yönetim illaki o bos kontejyanı en iyi sekilde doldurmaya calısıyor.Yıldız dedigin topcu hemen alınmaz gordunuz Fener'i Rc yi almak için 2 sene ugrastı biz 2 ayda alırsak ne mutlu bize ! Hep kotu yanından dusunmeyelım rakiplerimize gore bizim kadromuz fazla transfer yapmadıgımıza ragmen hala cok iddalı Hocamız en iddaalısı kafanızı yormayın derim.
Fıratcan Alçınkaya
23.Haziran.2007, 13:14
Adriano hesapları karıştı
http://www.sporx.com/images/1/29/9851_B_Adriano019.jpg
Barcelona yılın transferini yaparken, Fenerbahçe'nin transfer hesaplarını da karıştırdı. İspanyol kulübü, Arsenal'den Thierry Henry'yi 24 milyon euro bonservis bedeli ödeyerek transfer etti. 8 yıldır İngiliz kulübünde oynayan 30 yaşındaki Fransız oyuncu pazartesi günü Barcelona'ya gelerek 4 yıllık imza atacak. Ancak bu büyük transfer, Fenerbahçe'nin Adriano'nun transferini de zora soktu.[/I]
Henry in Barsa ya gitmesiyle...
Internazionale-Adriano-Fenerbahçe 3'lüsüyle ne bağlantı var yahu...
Emurafu
23.Haziran.2007, 13:15
Nilmar sakatmis galiba o yuzden yedekte bekletiyorlarmis ciddi olarak ilk planda saviola var bunuda soylim
uAburak89
23.Haziran.2007, 13:16
Galatasaray Futbol Şube sorumlusu Adnan Polat ve yönetici Haldun Üstüner, Antalya'ya gelerek Antalyasporlu yöneticilerle Volkan Yaman pazarlığı yaptılar.
Antalya'ya dün gece gelen Adnan Polat ve Haldun Üstüner, Antalyaspor Başkanı Sedat Peker, Mali Asbaşkan Abdurrahman Yılmaz, Basın Sözcüsü Murat Süğlün, yöneticiler Şefik Öz ve Sabri Ünver ile bir restorantta biraraya geldi.
Antalyaspor Basın Sözcüsü Murat Süğlün, yaptığı açıklamada, Volkan Yaman'a karşı Galatasaray'dan Özgürcan ve kaleci Fevzi ve para talep ettiklerini belirtti. Süğlün, ''Kaleci Fevzi konusunda sorun yok. Ancak Özgürcan'ı vermek istemiyorlar. Karl Heinz Feldkamp Özgürcan'ı bırakmayacağını belirtmiş. Para konusunda da küçük pürüz kaldı, kısa sürede halledilecek'' dedi.
Adnan Polat ve yönetici Haldun Üstüner'in Antalyaspor'a futbolcu konusunda yardımcı olacaklarını belirtiklerini de kaydeden Süğlün, şunları söyledi:
''Galatasaray 24 Haziran'da kampa giriyor. Feldkamp bütün oyuncuları kampta görmek istemiş. Galatasaraylı yöneticiler bize serbest bırakacakları futbolcular konusunda önceliğin Antalyaspor'da olacağını söylediler. Kamp sırasında Feldkamp'ın takımda istemediği futbolculardan bize uygun olanları verecekler. Onursal başkanımız Menderes Türel ve başkanımız Sedat Peker biraraya gelip Volkan Yaman konusundaki son durumu değerlendirecekler. Kısa sürede bu işe nokta koyacaklar.''
Emurafu
23.Haziran.2007, 13:17
Valla Hic bilmiyorumdeniz bilir ama
Burak bu arada ua da gordunmu lincoln karsilarken elle ve opmek yok diyorlar cicek atilcak diyorlar:):)
deniz.91
23.Haziran.2007, 13:17
1.5 yıllık kiraladılar
Mirza
23.Haziran.2007, 13:18
Arsenal Henry'nin yerine Adriano'yu alacakmış. Olur mu olur.
Emurafu
23.Haziran.2007, 13:18
Valla Hic bilmiyorumdeniz bilir ama
Burak bu arada ua da gordunmu lincoln karsilarken elle ve opmek yok diyorlar cicek atilcak diyorlar:):)
Galatasaray Futbol Şube sorumlusu Adnan Polat ve yönetici Haldun Üstüner, Antalya'ya gelerek Antalyasporlu yöneticilerle Volkan Yaman pazarlığı yaptılar.
Antalya'ya dün gece gelen Adnan Polat ve Haldun Üstüner, Antalyaspor Başkanı Sedat Peker, Mali Asbaşkan Abdurrahman Yılmaz, Basın Sözcüsü Murat Süğlün, yöneticiler Şefik Öz ve Sabri Ünver ile bir restorantta biraraya geldi.
Antalyaspor Basın Sözcüsü Murat Süğlün, yaptığı açıklamada, Volkan Yaman'a karşı Galatasaray'dan Özgürcan ve kaleci Fevzi ve para talep ettiklerini belirtti. Süğlün, ''Kaleci Fevzi konusunda sorun yok. Ancak Özgürcan'ı vermek istemiyorlar. Karl Heinz Feldkamp Özgürcan'ı bırakmayacağını belirtmiş. Para konusunda da küçük pürüz kaldı, kısa sürede halledilecek'' dedi.
Adnan Polat ve yönetici Haldun Üstüner'in Antalyaspor'a futbolcu konusunda yardımcı olacaklarını belirtiklerini de kaydeden Süğlün, şunları söyledi:
''Galatasaray 24 Haziran'da kampa giriyor. Feldkamp bütün oyuncuları kampta görmek istemiş. Galatasaraylı yöneticiler bize serbest bırakacakları futbolcular konusunda önceliğin Antalyaspor'da olacağını söylediler. Kamp sırasında Feldkamp'ın takımda istemediği futbolculardan bize uygun olanları verecekler. Onursal başkanımız Menderes Türel ve başkanımız Sedat Peker biraraya gelip Volkan Yaman konusundaki son durumu değerlendirecekler. Kısa sürede bu işe nokta koyacaklar.''
Burak dun lig tv de falan cikti yonertim fevzi falan vermek istemiyormus orhan ve cihani onermisler antalayda maliyeti fazla diye onlari istemiyormus bu transfer her an yatabilir
GeNç KaRTaL
23.Haziran.2007, 13:19
O zaman şöyle olabilir.
---------------Rüştü
İ.Toraman-------G.Zan------Coloccini(Edmilson)--------İbo
-------------Serdar(Koray)---------------Makelele
Yozgatlı(Burak)-----------Delgado(Rico)----------Tello(İ.Akın)
------------------------Bobo(Nobre)
uAburak89
23.Haziran.2007, 13:19
Valla bilmiyorum, her kafadan ayrı ses çıkıyor..
agoecmen
23.Haziran.2007, 13:22
bence volkana o kadar para ve oyuncu gereksiz.. ferhat gayett iyi solbekte. ama bi tane yedek bulmak lazım
perpetua
23.Haziran.2007, 13:23
Anadolu kuluplerinin halinin boyle olmasinin nedeni tam tersine:
1. Yonetimlerin amacinin basarili olmak degil, super ligde kalip isimlerinin medayda olmasi sayesinde kendi ceplerine yarar gelmesi.
2. Yonetim'in amaci takimi basarili yapmak olmadigi icin yatirim yapmamasi, teknik direktorlerle bu nedenle surekli surtustukleri icin teknik direktorlerin gorevden ayrilmasi veya yollanmasi.
3. Teknik direktorlerle uzun sureli calisilmadigi icin takimlarin dogru duzgun alt yapi okullari olmamasi. Hasbelkader bir veya iki tane kaliteli oyuncu ciktiginda basarili olup, bu oyuncular satildiktan sonra kulubun cokmesi.
Tabii istisnalar mevcut ama bir gercek var ki Turkiye'de yeterince kaliteli oyuncu yetismiyor. Oyuncular dogru duzgun egitim almiyor. Sonra hasbelkadar cikmis 2-3 tane iyi oyuncu da olay yaratiyor. Olsun alt yapinda 10 tane Mehmet ve Gokhan gibi oyuncu, rahat rahat hic dusunmeden sat., para kazan, daha alttan gelen oyunculari toplarla veya parayi daha iyi oyuncu yetistirmek icin harca.
remake
23.Haziran.2007, 13:24
----------Rüştü--------
Evet Firatcan super olur ama ben su Serdar'in sagbek oynamasini hic yediremiyorum kendime. Bu gidisle orada oyniyacak sanirim ama cok iyi DM/CM olur ondan bir kac sene daha orta alanda oynatilsa.
Birde ben kuriyim su 11'i bakiyim
---------------Hakan
İ.Toraman-------G.Zan------Coloccini(Edmilson)--------Tello
-------------Serdar(Koray)---------------Makelele
Yozgatlı(Burak)-----------Rico(Sergen)----------Delgado(İ.Akın)
------------------------Bobo(Nobre)
deniz.91
23.Haziran.2007, 13:24
bencede ferhatı neden kullanmıyor gs
fmsmyrna
23.Haziran.2007, 13:26
Sağ kanadımız da var yahu Kerim,Kazım ve Deivid :D
krALEX1907
23.Haziran.2007, 13:29
abi colin cok ii sağ kanat oyuncusu zaten S.united'da çoğunlukla o mewkide oynuyodu zaten..!
remake
23.Haziran.2007, 13:30
Hey yerde durmadan yilin transferi su olur bu olur diye yaziyorum. Buradada oyle yazicagim. Eger Deivid sag kanat oynarsa yilin transferi olur arkadaslar.
Ne torpilli adammis bir turlu gonderemediniz. :D
GeNç KaRTaL
23.Haziran.2007, 13:32
Abi Deli İbo ne olacak? Delgado kenarda hiç bişi yapamıyor.Bunu gördük geçen sene.Sergen'in gelme ihtimalı zaten çok düşük.
krALEX1907
23.Haziran.2007, 13:33
Hey yerde durmadan yilin transferi su olur bu olur diye yaziyorum. Buradada oyle yazicagim. Eger Deivid sag kanat oynarsa yilin transferi olur arkadaslar.
Ne torpilli adammis bir turlu gonderemediniz. :D
abi adam yüzsüz ki gitmek istemiyorum die acıklamalar yapıo ben böle bişiy görmedim :D:D:D
insan istenmediği yerde kalırmı :D
GeNç KaRTaL
23.Haziran.2007, 13:35
Ben düşünüyordum Deivid'in bela olacağını.
Emurafu
23.Haziran.2007, 13:39
Carsamba gunu kamp basliyor bu zamana kadar 2 yildiz transferi olacak
ForsakeN
23.Haziran.2007, 13:41
Sporting Lisbon'da da böyleydi.Gidince taraftar kutlama falan yapmış :D
remake
23.Haziran.2007, 13:43
Abi Deli İbo ne olacak? Delgado kenarda hiç bişi yapamıyor.Bunu gördük geçen sene.Sergen'in gelme ihtimalı zaten çok düşük.
Delgado'yu sol kanatta hic denemedi gibi hatirliyorum ben Tigana. Deli Ibo'da Tello'non yedegi olur.
Sergen gelmesse senin dedigin kadro daha mantikli, ama SERGEN GELMELI!
krALEX1907
23.Haziran.2007, 13:43
ewet abi bu konuyu bende duymuştum..!:D
ya bi düşünüyorumda bizim yönetimimiz bu adamı alırken hiç mi araştırmadılar :D
ForsakeN
23.Haziran.2007, 13:45
Alex getirtti diye dedikodular var ama bilemiyoruz tabii :)
Fıratcan Alçınkaya
23.Haziran.2007, 13:45
Abi İbosuz olmaz yahu...OOooooo İbrahim... Ben çok severim İbo yu... Sol bekte İbrahim şart...
krALEX1907
23.Haziran.2007, 13:46
ewet bunlar birlikte cruzeiroyu şampiyon yapmışlar ama..!:D
El Barto
23.Haziran.2007, 13:46
Tello'yu sol bek yaptınız ya... :)
eXcitinG
23.Haziran.2007, 13:47
DeLgado ve Rico yetmezmiş gibi bi de Sergen mi çıktı şimdi başımıza.Biz bu iki adamı oynatamıyoruz Sergeni nasıL oynataLım..
GeNç KaRTaL
23.Haziran.2007, 13:48
Tello sol bekde oynayabiliyor Emre abi.;)
Rodrigo Tello
23.Haziran.2007, 13:48
Kadromuzun cok zengin oldugu burdan anlasılıyo...
Fıratcan Alçınkaya
23.Haziran.2007, 13:49
Deivid Forvet
Kerim Sağ Bek eskidende Forvetmiş
Colin Forvet
Yani bu şekilde sağ kanat olmaz... O zmn Edu Dracene yi de sağ kanad yapalım herkes her yerde oynar ama oranın adamı olamaz... Anelka damı sağ kanat şimdi...
Bi film vardı Problem Çocuk diye o geldi aklıma yahu ailenin biri alıyodu çocuğu kutlama yapıyodu herkes...
aykut_gencfb
ewet bunlar birlikte cruzeiroyu şampiyon yapmışlar ama..!:D
brezilyada defans anlayisi yoq heralde:0:
El Barto
Ben hiç sol bek oynadığına şahit olmadım yahu ama helal olsun ne cevherler varmış bu Tello'da. :)
GeNç KaRTaL
23.Haziran.2007, 13:54
Tabii 2 tane kaliteli yabancı gelirse kadro müthiş olacak.
Emre abi ben öyle biliyorum.Ertuğrul hocada öyle demişti.Basındada öyle geçti.Açıkcası ben sol açık oynarkende görmedim.Çünkü hiç seyretmedim.:p :D
krALEX1907
23.Haziran.2007, 13:56
Deivid Forvet
Colin Forvet
Yani bu şekilde sağ kanat olmaz... O zmn Edu Dracene yi de sağ kanad yapalım herkes her yerde oynar ama oranın adamı olamaz... Anelka damı sağ kanat şimdi...
Bi film vardı Problem Çocuk diye o geldi aklıma yahu ailenin biri alıyodu çocuğu kutlama yapıyodu herkes...
ya arkadaşım seninle bu colin olayını tartışmak istiyorum Ş.UNİTED 'da bu adam çoğunlukla sağ kanat oynuyordu onun için gecmiş kariyerine bakarsan fazla gol atamadığını göreceksin..!
murty54
23.Haziran.2007, 13:57
yerli mi yabancı mı?
SiNcE1973
23.Haziran.2007, 13:57
kardeşim sana katılıyorum
TR.CaPTaiN
23.Haziran.2007, 13:59
Bize de nasip olur inşallah o günler Emre :)
Emurafu
23.Haziran.2007, 14:00
2 Tane yildiz yabanci ile anlasilmis ama yonetim bonservisi elinde olan oyuncuda bakiyormus bu oyuncular gelirse turkiyeyi ayaga kaldirilmis 2 tane daha var onlar gelirse dunya ayaga kalkarmis birinden vazgecilecek sabredelim sadece
ForsakeN
23.Haziran.2007, 14:00
Kerim sağ-açık da sağ-bekten daha iyi oynuyor, belirmek istedim !
Bize de nasip olur inşallah o günler Emre :)
İnşAllah inşAllah :)
murty54
23.Haziran.2007, 14:01
yabancı kontenjanı dolu değil mi şu an
remake
23.Haziran.2007, 14:03
DeLgado ve Rico yetmezmiş gibi bi de Sergen mi çıktı şimdi başımıza.Biz bu iki adamı oynatamıyoruz Sergeni nasıL oynataLım..
Sergen gelsin abilik etsin takima. Klubede otursun cekirdek yesin. Takim arkadaslarina at yarisi tuyolari versin. Diger takimlar sirketlesmeleriyle ovunuyor ya...biz de bence sporun vefa, onur, birlik ve beraberlik oldugunu, en onemlisi sporun iyi vakit gecirmek oldugunu ticari cikarlarin en son gelmesi gerektigini hatirlatabilecek tek klubuz Turkiye'de.
Bizim yazligin orada kahveci Hristo Bey diye bir yasli amca var, adam zamaninda Besiktas'ta top kosturmus ve gelmis gecmis en iyi 3. ilk onbirindeymis Besiktasimizin. 100. Yil sampiyonlugunda "Besiktasa yaptiginiz katkilardan oturu tesekkurler diye forma, madalya ve Onun zamninin BJK'sinin ve 100. yil BJK'sinin kadrolarinin resimlerini yollamisiz. Kahvesinin duvarinda asili duruyor bu dediklerim. Bunu hayatta olup'te BJK'de oynamis her futbolcuya yolladik diye biliyorum. Fenerbahce 100. yilinda piyango bileti satti, Galatasaray sirf ust tabaka icin eglenceler duzenledi.
Carsi'miza baksan ayni sekilde. Politik tavir koymamiz olsun, gidip birlikte kan vermemiz olsun spor otesi birsey oldugunu gosteriyor Besiktas'in.
Materyalist su dunyada tek gercek dostluk, kollektivite. Ve Besiktas butun bu fani olmayan degerleri yasatabilecek potansiyele sahip bir guc.
Belki cok alakasiz oldu bu yazdiklarim. Ama az cok anlatabilmisimdir belki ne demek istedigimi.
Emurafu
23.Haziran.2007, 14:05
Tomas gidiyor carusca kiralik yada satilacak ayrica federasyon yabanci siniri kaldirabilir
Fıratcan Alçınkaya
23.Haziran.2007, 14:05
Siz FB li olarak sağ kanadınıza Colin-Kerim 2'lisini uygun görüp başka takımlı birinin haklı eleştirisene haklılık payı vermemmek amacıyla neler yapıysonuz...
Colin Sheffield Ünited da Sağ kanat oynadı tamam da Sheff ile FB birmi...
Kerim de sağ açık oynasın ne olcak FB ye yeterlimi sizce...
Tamam Ama uzatmaya gerek yok FB li olan sizsiniz bu oyuncular iyi diyosanız sorun yok...
eXcitinG
23.Haziran.2007, 14:06
Sergen gelsin abilik etsin takima. Klubede otursun cekirdek yesin. Takim arkadaslarina at yarisi tuyolari versin. Diger takimlar sirketlesmeleriyle ovunuyor ya...biz de bence sporun vefa, onur, birlik ve beraberlik oldugunu, en onemlisi sporun iyi vakit gecirmek oldugunu ticari cikarlarin en son gelmesi gerektigini hatirlatabilecek tek klubuz Turkiye'de.
Bizim yazligin orada kahveci Hristo Bey diye bir yasli amca var, adam zamaninda Besiktas'ta top kosturmus ve gelmis gecmis en iyi 3. ilk onbirindeymis Besiktasimizin. 100. Yil sampiyonlugunda "Besiktasa yaptiginiz katkilardan oturu tesekkurler diye forma, madalya ve Onun zamninin BJK'sinin ve 100. BJK'sinin kadrolarinin resimlerini yollamisiz. Kahvesinin duvarinda asili duruyor bu dediklerim.
Carsi'miza baksan ayni sekilde. Politik tavir koymamiz olsun, gidip birlikte kan vermemiz olsun spor otesi birsey Besiktas.
Materyalist su dunyada tek gercek dostluk, kollektivite.
Belki cok alakasiz oldu bu yazdiklarim. Ama az cok anlatabilmisimdir belki ne demek istedigimi.
DedikLerin çok güzeL şeyLer..
Sergen oLayına ise ben sergeni geLmesin demiyorum.GeLsin ama takımda ona yer aranmasın senin de dediğin gibi otursun kLübede aLsın dizLerine gençLeri muhammedi onLara ders versin.Yok yani bozuLduğum adama haLa iLk onbirde yer açmaya çaLışıLıyor.Sergen misyonunu tamamLadı ama diğer misyonLarından yararLanıLabiLinir.
Fıratcan Alçınkaya
23.Haziran.2007, 14:09
He ya keşke Sergen gelse süper olur... Çok isterim Sergen in gelmesini...
Oghuse
23.Haziran.2007, 14:09
Tomas gidiyor carusca kiralik yada satilacak ayrica federasyon yabanci siniri kaldirabilir
Bence yabancı sınırı Uefa genelinde bir kural gelmedikçe zor kalkar.
krALEX1907
23.Haziran.2007, 14:10
ben coliinin başka bir amaçla alındığı pek fazla zannedmiyorum..! ya da mehmetin neden bu kadar serbestce gittiğini. bi düşünsenizya sağ kanat sorunun war we mehmet yozgatlı gibi bir oyuncuyu hiç kontrat şartlarını zorlamadan bırakıyorsunuz.
Fıratcan Alçınkaya
23.Haziran.2007, 14:11
Carrusca kiralık gönderilsin bari yazık yahu adama boşuna maaş veriyolar...
eXcitinG
23.Haziran.2007, 14:12
He ya keşke Sergen gelse süper olur... Çok isterim Sergen in gelmesini...
Neden istersin peki Fıratcım ? Takımda sahada yeniden oynayacağı için mi yoksa Takıma abiLik yapar onun için mi ?
remake
23.Haziran.2007, 14:12
DedikLerin çok güzeL şeyLer..
Sergen oLayına ise ben sergeni geLmesin demiyorum.GeLsin ama takımda ona yer aranmasın senin de dediğin gibi otursun kLübede aLsın dizLerine gençLeri muhammedi onLara ders versin.Yok yani bozuLduğum adama haLa iLk onbirde yer açmaya çaLışıLıyor.Sergen misyonunu tamamLadı ama diğer misyonLarından yararLanıLabiLinir.
Tabi bir bakima dogru soyluyorsun exciting. Oynatilmasada Sergen gibi bizim yuvamizdan cikmis bir degere kapilarimizin her zaman acip olmasi lazim. Geri gelmek istiyorum dediyse hemen alinmasi lazim. 35 yasindaki ezeli rakibimizin sembolu haline gelmis bir Rustu'yu aldik. Sergen'i almassak ayip etmis oluruz. Cunku biz Besiktasiz.
El Barto
23.Haziran.2007, 14:13
Sergen'in abilik yapacağı takımdan ne hayır gelir ki? :)
remake
23.Haziran.2007, 14:13
Sergen'in abilik yapacağı takımdan ne hayır gelir ki? :)
Baki dahil herkese serbest vurus kullanmayi ogretir. :D
Baki'den freekick golu yedigini dusunsene. Ne kadar icler acisi bir durum.
GeNç KaRTaL
23.Haziran.2007, 14:14
Remake abi dediklerinden etkilenmedim desem yalan olur.Çok doğru düşünüyorsun.Ama Rico ve Delgado varken Sergen biraz abest kaçar.Başka görevlerde gelsin başımızın üstünde yeri var.Ama Hayrettin abinin dediği doğru.Misyonunu tamamladı.
El Barto
23.Haziran.2007, 14:15
Tabi bir bakima dogru soyluyorsun exciting. Oynatilmasada Sergen gibi bizim yuvamizdan cikmis bir degere kapilarimizin her zaman acip olmasi lazim. Geri gelmek istiyorum dediyse hemen alinmasi lazim. 35 yasindaki ezeli rakibimizin sembolu haline gelmis bir Rustu'yu aldik. Sergen'i almassak ayip etmis oluruz. Cunku biz Besiktasiz.
Futbolda duygusallığa yer yoktur arkadaşım.
Fıratcan Alçınkaya
23.Haziran.2007, 14:16
Neden istersin peki Fıratcım ? Takımda sahada yeniden oynayacağı için mi yoksa Takıma abiLik yapar onun için mi ?
Hayrettin Abi adamın BJK ruhu var yahu... BJK için elinden geleni ardına kadar yapıyo... Abilik yapıyo takıma... Tribünler seviyo onu...
Fietra 10
23.Haziran.2007, 14:18
Bi de kaleci alsak, beklemekten biktim.
Bi daha ki ay Turkiyeye geliyom, ayin 8 de mac var insallah yeni transferleri izleme imkani bulacam
yarın bobodilla istanbula geliyo büyük ihtimalle imzalar atılır...
remake
23.Haziran.2007, 14:19
Futbolda duygusallığa yer yoktur arkadaşım.
Ne futbolcular robot, ne de taraftarlar. Ticarette dutgusalliga yer yoktur, diger her alanda istedigini hissetmek serbest.
goosfraba
23.Haziran.2007, 14:20
Gece kulüplerinden çıkmazlar:D
El Barto
23.Haziran.2007, 14:20
Futbolunda ticaretten pek bir farkı mı kaldı sanki? Elbette robot değiliz. Pascal'ın ölüsünü getirin de diyen bizi ama...
remake
23.Haziran.2007, 14:23
Gece kulüplerinden çıkmazlar:D
2 sene once size karsi oynadigimiz kupa macindan onceki gece Sergen 4'lere kadar alem yapmis. Fakat macta cikti 2 gol atti size biliyorsun. Sergen artik gece hayatina bagisiklik kazanmis.:D
Fıratcan Alçınkaya
23.Haziran.2007, 14:26
İlhan Mansız-Sergen YalçıN-Pascal Nouma bu 3'lü gelsin tribünler nsl coşar yahu bi düşünün...
Punter
23.Haziran.2007, 14:28
Emrah bir sorum var ;
Lincoln, Lnderoth vs gibi tansferler yuzunden hiç haber alamdık. Kampada cok az kaldı...
Tomas + Song + Carusca nın hangileri kalcak ne zaman gidekler, nerey gidekelr bi bilgin varmı ?
Dün okumamuş arkadaşlar için tekrar yazıyorum :
Lincoln transefrini tebrik etmek ve soruaklr sormak için dün UEFA Kupasını aldığmız seneki as başkanımız Atilla Donatı aradım. Benim akrabam kendisi. Eşi açtı telefonu. Atilla abin de cok mutlı su anda denizde mutlu mutlu sörf mu ne yapıor dedi :)
Emurafu
23.Haziran.2007, 14:33
usta liincoln pazartesi gelecek carsamba gunude antremanlara basliyacak takimla ayrica felkamp dun dedi tam kadro antremanara basliyacaz diye hepsi hafta ici gelir
sercaninan
23.Haziran.2007, 14:35
Sağ açığa Ali Bilgin gelecektir büyük ihtimalle Colin'de onun yokluğunda orada oynar yani bence sorun kanatlarda değil gerçekten golcü bir forvet bulmakta...Deivid,Kezman gibi değil Nobre gibi yırtıcı golü bilen bir golcü lazım...Aslında Semih tam benim istediğim adam fakat Zico beğenmiyor...
ZeroG
23.Haziran.2007, 14:37
ben coliinin başka bir amaçla alındığı pek fazla zannedmiyorum..! ya da mehmetin neden bu kadar serbestce gittiğini. bi düşünsenizya sağ kanat sorunun war we mehmet yozgatlı gibi bir oyuncuyu hiç kontrat şartlarını zorlamadan bırakıyorsunuz.
Colin daha yeni gelmişken televizyonda Zico Colin'i sağda oynatıcam demiş deniyordu.
sercaninan
23.Haziran.2007, 14:38
İlhan Mansız-Sergen YalçıN-Pascal Nouma bu 3'lü gelsin tribünler nsl coşar yahu bi düşünün...
Bu üçlünün gelmesini vallahi ben Fenerbahçe'li olmama rağmen çok isterim her zaman eğlenceli şeyler yapıyorlar...Devamlı komik komik sorunlar çıkarıyorlar...Biri atçı:)öbürü tombalacı:)diğeri manken:)...Süper olur vallahi futbola biraz eğlence gelir...
Bordo61Mavi
23.Haziran.2007, 14:39
Daha once hic izledinmi maclarini, nasil kaleci'dir sence.
TürkuAz
23.Haziran.2007, 14:41
Deniz sanada yazık.Savunma bu kadar.Recep Mamur istesede istemesede eninde sonunda ayrılacak bu oyuncular.
2 tane oyuncu için Türkiye'yi bu kadar ayağa kaldırmaya gerek yok.
Topuz neysede Gökhan Ünal için en fazla 5mn verilir.Çok abartıldılar.Seneye hiçbir faydaları olmayacak bu kadar söylenenden sonra göreceksiniz..
goosfraba
23.Haziran.2007, 14:42
Sercan bu üçüne koyduğun teşhisler güzeldi:D
remake
23.Haziran.2007, 14:44
Bu üçlünün gelmesini vallahi ben Fenerbahçe'li olmama rağmen çok isterim her zaman eğlenceli şeyler yapıyorlar...Devamlı komik komik sorunlar çıkarıyorlar...Biri atçı:)öbürü tombalacı:)diğeri manken:)...Süper olur vallahi futbola biraz eğlence gelir...
Aktif futbol hayatlarini surdurselerdi Nouma'yi ve Ilhan'i da BJK'de gormek isterdim. Su anda bulunduklari pozisyonlara bakaraktan Nouma'ya BJK TV'de bir program verilsin (Mesela rastgele sokakta Fenerlilere kafa atsin essek sakasi olarak kameralar onunde), Mansiz'da BJK Store'umuzu soyle klas birkac t-shirt tasarimiyla zenginlestirsin (RC'ye attigi calimin ilustrasyonlarini bassin urunlerin ustune) derim.
Sergen zaten gelirse sahada gosterir kim atci, kim golcu :)
eXcitinG
23.Haziran.2007, 14:46
TribünLer çoşar ama takım da ne kadar iyi oynar o da düşündürücü tabi :)
Fıratcan Alçınkaya
23.Haziran.2007, 14:50
Recep e attığı frikik geldi aklıma Sergen in ne yıldızdı yahu...Yötenimden bugün de ses yok yine kimseyi alamadıkmı yahu...
fmsmyrna
23.Haziran.2007, 15:00
Deivid Forvet
Colin Forvet
ben zaten :D işaretini koymuşum sağ kanattaki eksikliği belirtmek için çoğu kişi anladı sen anlamadın sanırım
Punter
23.Haziran.2007, 15:04
usta liincoln pazartesi gelecek carsamba gunude antremanlara basliyacak takimla ayrica felkamp dun dedi tam kadro antremanara basliyacaz diye hepsi hafta ici gelir
Onları bende biliyorum ama eliizdekini çıkartmamk beni rahatsız edıyor. Hadi 6+2 cıktı federasyondan dileim. Songda kaldı dielim. 4 yabancı eder carusca haric, hani o yedek bekler kiralanmazsa.... 2 tane daha geleceği zaten belli...
Bu Toması takımda gormek ıstemıorum. cunku aldıgı para ve tarzı yedek beklıycek adam dııl... ancak bakın hiç aklımıza gelmedi, soyle olabilir ;
ILk 11 de ki 6 yabancı : song + linderoth + bouzid + lincol + yeni gelecek + yeni gelcek
+ 2 = tomas ve carusca...
:)
Bordo61Mavi
23.Haziran.2007, 15:08
Bi zamanlar su DEIVID i Trabzonspor istiyodu, iyiki almamisiz be :D
Eray Dengiz
23.Haziran.2007, 15:08
Onları bende biliyorum ama eliizdekini çıkartmamk beni rahatsız edıyor. Hadi 6+2 cıktı federasyondan dileim. Songda kaldı dielim. 4 yabancı eder carusca haric, hani o yedek bekler kiralanmazsa.... 2 tane daha geleceği zaten belli...
Bu Toması takımda gormek ıstemıorum. cunku aldıgı para ve tarzı yedek beklıycek adam dııl... ancak bakın hiç aklımıza gelmedi, soyle olabilir ;
ILk 11 de ki 6 yabancı : song + linderoth + bouzid + lincol + yeni gelecek + yeni gelcek
+ 2 = tomas ve carusca...
:)
Song, Tomas ve Carrusca belli değil.
Benim düşüncemi sorarsan, Kalli Carrusca gibi bir adamı bırakmaz ve muhtemelen kiraya verilir. Tomas'da sorun çıkardığı için gönderilir. Tabi bunlar gidince 2 yabancı daha gelecek, bunlardan birisi eğer Volkan Yaman ile anlaşılamazsa sol bek ve diğeri bildiğiniz üzere Gökhan Ünal ile anlaşılamazsa forvet alınacak..
Emurafu
23.Haziran.2007, 15:09
Tomas gidicek maas sorunu var
Song duruma bagli carusca kesin arjantine gidiyor oda kiralik olacaksanirim teklifler varmis
Bu arada felkamp turkiyeye defansi getiren hoca falco ve stumft ile defans kurgusunu ogretmisti felkampda illaki defansi kuruyordur kafasinda telesa gerek yok
ekolata
23.Haziran.2007, 15:10
Biz şuana kadar sadece 1 kişiyi aldık demi. Oda Linderoth
remake
23.Haziran.2007, 15:10
Edu mu? Lugano daha iyi saha kanat yapar. Ezer gecer onundeki rakiplerini. Ortalari nasil olur bilemiycem ama kimse tutamaz valla Budu'yu.
Emurafu
23.Haziran.2007, 15:13
Biz şuana kadar sadece 1 kişiyi aldık demi. Oda LinderothNasil 1 kisi aldik :confused::confused:
8 kisi aldik sayilir daha 2 yildiz daha gelecek:):)
19_SeRDiNÇ_05
23.Haziran.2007, 15:15
sen baya bi geriden geliyorsun :icon_smile:
Punter
23.Haziran.2007, 15:16
Sen baya bi yorgun ya da uykusuz falansın hearlde akrdeş :icon_eek:
ekolata
23.Haziran.2007, 15:20
Sen baya bi yorgun ya da uykusuz falansın hearlde akrdeş :icon_eek::n: :n: yok uykumu aldım hatta yeni uyandım :n:
Yanlış anladınız. Şuanda resmi olarak televizyonlar önünde imzalayan birtek lideroth ver demi diyorum.
Çünkü Lincoln bouzid orhun ve almanyada oynayan 2 tane türk vardı biri barış diğerini hatırlıyamadım.
Onların gelip imzaladığını görmedim ben ?
Emurafu
23.Haziran.2007, 15:23
resmi olarak hepsi imzaladi sadece formalite icabi basin onunda show olacak o kadar:)
Arkadaslar bu arada bir arkadas yazmis gülesim geldi:n::n:
cihan'ı dortmund istiyormuş:n::n::n: aynen boyle yazmis:n::n:
ekolata
23.Haziran.2007, 15:27
cihan'ı dortmund istiyormuş:n::n::n: aynen boyle yazmis:n::n:Ne si varki yazının ?
Emurafu
23.Haziran.2007, 15:29
cihan ve dortmund:n:
80.000 seyirci karsisinda cihan:n:
MeMo
23.Haziran.2007, 15:31
Bi zamanlar su DEIVID i Trabzonspor istiyodu, iyiki almamisiz be :D
Siz daha iyilerini aldınız değil mi?
uAburak89
23.Haziran.2007, 15:31
Cihan çok da kötü bir oyuncu değil, süper ligteki bir çok takımda banko oynar..
ekolata
23.Haziran.2007, 15:37
Bence cihan istediğinde çok güzel oynuyor ama arkasında bukadar taraftar tepkisi olduğundan haliyle her maça moralsiz çıkıyor.
GeNç KaRTaL
23.Haziran.2007, 15:43
Aslında Deivid taraftarlar tarafından sevilmeyen birisi ama futbolcular arasında çok sevildiğini gördüm geçen gün Fb Tv'de.
tombul taho
23.Haziran.2007, 15:51
Sağ bek olarak Cihan yedek beklemeli bence. Mis gibi Uğur varken Cihan'a gerek yok. Uğur'un neler yapabildiğini geçen sene kiralandığı takımda gördük. Çok da iyi oynadı çocuk. Zaten biz de bir sene kiraya giden öbürki sene parlıyor. Bkz : Ümit Karan :zuhaha
Ama dediğim gibi Cihan tam bir yedektir bana göre. Ben FM'de bile GS ile oynarken Cihan'ın yerine hemen başkasını alıyorum.
Scocco
23.Haziran.2007, 15:58
Cihan Haspolatli Koln ve Dortmund'un gündeminde.
uAburak89
23.Haziran.2007, 16:00
Umarım bu takımlardan birine gider, çok sevinirim.. Bu saatten sonra Galatasarayda ona yer yok.. Kaldığı sürece daha da kötü olacak..
dick
23.Haziran.2007, 16:02
Cihan Haspolatli Koln ve Dortmund'un gündeminde.
Koskoca Dortmund ne hallere geldi
Rodrigo Tello
23.Haziran.2007, 16:04
Sergen'in gelip 2 sene oynayıp Futbolu Beşiktaş'Ta bırakması gerekir.
tombul taho
Biz mioyuncudan anlamıyoruz yoksa onlar mı anlamıyor yoksa bizim gözlerimizde mi bi bozukluk var yoksa onların gözlerinde mi ben anlayamıyorum. Ben teknik direktör olsam oynatmayacağım oyuncuların en başında Cihan gelir bi de bu adamı Dortmund gibi zamanın en iyi kulüplerin bir kulüp nasıl isteyebiliyor. zaten Köln'ü bahsetmiyorum. Daum'un ne kadar futbol bildiğini hepimiz biliyoruz. Ama Dortmund'a yazık olur wallahi!
Emurafu
http://img503.imageshack.us/img503/8459/bd45a2282533fcda0916196df9.jpg (http://imageshack.us)
2 Sene sonra bu adamlari buyukler daha almaz
CeSC FaBReGaS
23.Haziran.2007, 16:14
valla koskoca dortmundun dustugu durumlara bak bide turk takimlarina kotu deriz
agoecmen
23.Haziran.2007, 16:15
kayseriyede hak vermek lazım ama maddi açıdan satılması için en iyi zaman
goosfraba
23.Haziran.2007, 16:16
Kayserispor'da iyice abarttı he.
uAburak89
23.Haziran.2007, 16:18
Uçmak böyle birşey, Kayseri kendini aştı.. Diyecek söz yok..
tombul taho
23.Haziran.2007, 16:19
Galatasaray'ın Gökhan Ünal gibi bir futbolcuyu mutlaka ve mutlaka alması gerekiyor. Nasıl ki Hagi gibi bir futbolcuya ihtiyacımız vardı ve Lincoln ile gierdik şimdide Hakan Şükür gibi bir adama ihtiyacımız var Ümit Karan'ın yanında... Hakan gibi hava toplarına hakim bir oyuncuya ihtiyacımız var. Bunu da en iyi Gökhan Ünal'la giderebilir Galatasaray. Ben Gökhan'ı Hakan'ın gençlik yıllarına benzetiyorum. Galatasaray'a gelirse çok çok iyi olur. Düşünsenize forvet hattını : Ümit Karan - Gökhan Ünal geride Lincoln!!! Bu size neyi hatırlatıyor arkadaşlar. Bir zamanların en iyi bermuda şeytan üçgeni geliyor beim aklıma : Arif - Hakan - Hagi....
muratgs_735
23.Haziran.2007, 16:19
bencede çok abarttılar gökhan dio %80 galatasaraydayım ve bunu kayserispor yöneticileriyle konuşacam dio hala bi yönetici çıkıp satmayacağız dio.anlamadım gitti...
tombul taho
23.Haziran.2007, 16:21
sen adamı tutsan bile o adam gitmek istediği müddetçe oynamak istemez ki... istemediği bi yerde neden oynasın adam!
Emurafu
23.Haziran.2007, 16:22
Galatasaray'ın Gökhan Ünal gibi bir futbolcuyu mutlaka ve mutlaka alması gerekiyor. Nasıl ki Hagi gibi bir futbolcuya ihtiyacımız vardı ve Lincoln ile gierdik şimdide Hakan Şükür gibi bir adama ihtiyacımız var Ümit Karan'ın yanında... Hakan gibi hava toplarına hakim bir oyuncuya ihtiyacımız var. Bunu da en iyi Gökhan Ünal'la giderebilir Galatasaray. Ben Gökhan'ı Hakan'ın gençlik yıllarına benzetiyorum. Galatasaray'a gelirse çok çok iyi olur. Düşünsenize forvet hattını : Ümit Karan - Gökhan Ünal geride Lincoln!!! Bu size neyi hatırlatıyor arkadaşlar. Bir zamanların en iyi bermuda şeytan üçgeni geliyor beim aklıma : Arif - Hakan - Hagi....Alinmamasina cok uzulme daha iyisi gelecek buda saviola olabilir.bosverin iki sene sonra hic satamiyacaklar
agoecmen
23.Haziran.2007, 16:22
bence kayserinin bu inadı sürecekse gökhanı almamız zor.
muratgs_735
23.Haziran.2007, 16:23
bence bunların birbirinden haberleri yok.kimse birbirinin ne dediğini bilmiyor...böylece bizim de kafamız karışıyor.bu arada SAVİOLA durumu ne oldu...
agoecmen
23.Haziran.2007, 16:23
Alinmamasina cok uzulme daha iyisi gelecek budasaviola olabilir
saviola gelirse artık ataklar ortadan olur. kanatlardan gelip orta açılmaz heralde çünkü forvetler kısa olur
spider3784
23.Haziran.2007, 16:24
Bu Feldkamp da mı FM oynuyor? Fm deki bütün iyi adamlar listemizde:)
tombul taho
23.Haziran.2007, 16:26
Alinmamasina cok uzulme daha iyisi gelecek buda saviola olabilir.bosverin iki sene sonra hic satamiyacaklar
bize öyle bi santrafor gerekmiyr ama çünkü saviola yerine ümit karan var zaten. iki kısa forvet hattı olmamalı. forvetlerdn biri uzun biri kısa olursa her zaman için daha avantajlı olur. bu yüzden de hakan şükür'ün hem sakatlığı hem de yaşı itibariyle gökhan'a kapı açılmalı. ama kayseri satmayacağız diyor. turşusunu kuracaklar heralde. gökhan bile söyledi gs ile anlaştım diye. sanki oynayacak bu açıklamayı yaptıktan sonra. bu kayserili adamlar yönetici değiller işte...
goosfraba
23.Haziran.2007, 16:27
Bu Dagoberto güzel oyuncu.Ama Fm'den bildiğim kadarıyla:)
Emurafu
23.Haziran.2007, 16:28
bize öyle bi santrafor gerekmiyr ama çünkü saviola yerine ümit karan var zaten. iki kısa forvet hattı olmamalı. forvetlerdn biri uzun biri kısa olursa her zaman için daha avantajlı olur. bu yüzden de hakan şükür'ün hem sakatlığı hem de yaşı itibariyle gökhan'a kapı açılmalı. ama kayseri satmayacağız diyor. turşusunu kuracaklar heralde. gökhan bile söyledi gs ile anlaştım diye. sanki oynayacak bu açıklamayı yaptıktan sonra. bu kayserili adamlar yönetici değiller işte...
sen kisaca baiano yu istiyorsun
Bu arada Şu yabancı sınırının kalkmasını sırf bu yüzden istiyorum . Ellerinde 2 lik adamları 12ye satmaktan başka hedefi olmayan Anadolu klüpleri o zaman görürler hanyayı , konyayı
GeNç KaRTaL
Ali Çamdalı'nı Fenerbahçe aldı diyorlar ne derece doğru?
goosfraba
Ne 2 senesi yahu:) Adam zaten 35 yaşına gelmiş.Saha da zor koşuyor..
Emurafu
23.Haziran.2007, 16:30
Ali Çamdalı'nı Fenerbahçe aldı diyorlar ne derece doğru?Yalan bir haber hatta ankaraspor aldi diyende var
uAburak89
23.Haziran.2007, 16:31
Ankaragücü almış..
tombul taho
23.Haziran.2007, 16:34
sen kisaca baiano yu istiyorsun
yani hakan şükür tarzında bir santrafor işte. kim olursa olsun. ama bunların içinde bence en iyisi gökhandır çünkü hem bu anlattığım özelliklere uyuyor hem de TÜRK! bu yüzden sıkıntı yaşanmaz! yabancı olayı sınırlı da olsa sınırsız da olsa her türlü yarar bize Gökhan!
Rodrigo Tello
23.Haziran.2007, 16:38
Sergen 33 yasında cok fazlada kosmasına zaten gerek yok Rico kosuyomu yok ! ..
ekolata
23.Haziran.2007, 16:38
Hehe deminfanatik aldım ve lincoln posteri var . Necatinin üstüne fotomontaj ile kafasını koymuşlar ama hiç yapamamışlar :D Necatinin eli daha tombul olduğu belli oluyor :D
dick
23.Haziran.2007, 16:40
Gökhan ancak sözleşmesi biteceği zaman ayrılır Kayseri'den,yönetimin satmaya hiç niyeti yok
tombul taho
23.Haziran.2007, 16:40
Merak etme büyük ihtimalle Galatasaray Dergisi yeni sayısında kuşe kağıda verecektir posterleri! Hem de Lincoln üzerinde kendi formasıyla poz verirken... ;) :zuhaha
dick
23.Haziran.2007, 16:43
Hehe deminfanatik aldım ve lincoln posteri var . Necatinin üstüne fotomontaj ile kafasını koymuşlar ama hiç yapamamışlar :D Necatinin eli daha tombul olduğu belli oluyor :D
Geçen yıl fotospor'da Sol Campbell fenerde haberi vardı,alex'in vücuduna campbell'ın kafayı yapıştırmışlardı
perpetua
23.Haziran.2007, 16:45
bence kayserinin bu inadı sürecekse gökhanı almamız zor.
Kayseri'nin derdi Gokhan giderse eger, yerine oyuncu bulmalari cok zor. 10 milyon euro isteseler bile Gokhan tipinde ve kalitesinde bir oyuncu Turkiye'de yok. Disaridan getirmeye kalksan ilk once aramak ve bulmak lazim bu oyuncuyu ve bunun icin zaman yok. Kayseri'nin kadrosunda Gokhan'in yerine gececek hazir bir oyuncu da yok. O zaman Kayseri'yi ikna etmenin tek yolu hem Gokhan'in yerini dolduracak, hem de Kayseri'nin bir baska zayif bolgesinde banko oynayacak bir oyuncuyu teklif ederek Kayseri'nin bu transfer sonucunda daha kaliteli bir takim olmasini saglamak.
tombul taho
23.Haziran.2007, 16:46
Geçen yıl fotospor'da Sol Campbell fenerde haberi vardı,alex'in vücuduna campbell'ın kafayı yapıştırmışlardı
daha çok kafa kesip yapıştırır onlar...
krALEX1907
23.Haziran.2007, 16:59
Celalettin Bilgiç: 'Adriano bitti'
Fenerbahçe'nin bir çok transferini bitirmesiyle tanınan, İtalya'da yaşayan işadamı Celalettin Bilgiç'in yakın çevresine, "Fenerbahçe'nin Adriano transferini de hallettik. Bu transfer artık bitti. Dünya ayağa kalkacak. Hayırlı olsun" dediği öğrenildi.
ORTEGA'YI DA O BİTİRMİŞTİ
Fenerbahçe'nin neredeyse her transferinde parmağı olan ve bu transferlerin gerçekleşmesinde büyük pay sahibi olan işadamı Celalettin Bilgiç, 2002-2003 sezonunda transfer edilen Dünyaca ünlü Arjantinli futbolcu Ortega transferinde de önemli rol oynamıştı.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Adriano Salı Günü Açıklanıyor
Fenerbahçe'nin her konuda anlaştığı İnterli Adriano, Fenerbahçe'ye gelmek için gün sayıyor. Henüz resmi olarak açıklanmayan bu transferi Fenerbahçeli yöneticilerin Salı akşamı açıklayacağı öğrenildi.
NEDEN SALI?
Pazartesi akşamı İstanbul'a gelecek olan Galatasaraylı Lincoln Salı günü imza atacak. Fenerbahçe yöneticilerinin de Lincoln transferini gölgede bırakıp, misilleme yapmak için Adriano'yu Salı gününe kadar açıklamayacakları öğrenildi. Fenerbahçeli yöneticilerin Adriano'nun transferini bitirdiklerini Lincoln'ün imzasından sonra açıklayıp, haftalardır Roberto Carlos transferiyle gündemde olan Fenerbahçe'nin Dünya'da ve Türkiye'de daha büyük yankı uyandırması için böyle bir yola başvurdukları belirtildi.
HALA YALANLANMADI
Futbol Federasyonundan yabancı sayısında arttırma sözü alan Fenerbahçeli yöneticiler, bu sezonki transfer döneminde şimdiye kadar basında çıkan 26 tane transfer haberini yalanladılar. En son Milanlı Ronaldo'nun Fenerbahçe'ye transfer haberini de yalanlayan Fenerbahçe'nin, Adriano haberlerini hala yalanlamamış olması taraftarlar ve camia tarafından da "bu transferin bittiğinin göstergesi" şeklinde yorumlanıyor.
Bordo61Mavi
23.Haziran.2007, 17:02
Siz daha iyilerini aldınız değil mi?
Bende buna ayni senin tavrinda bi cevap verirdim ama vermiyorum, bosuna konu sapmasin, tartisma cikmasin.
Ama diyorum sana cok guzel bi cevbim vardi
asatilla
23.Haziran.2007, 17:03
Fenerbahçe'nin bir çok transferini bitirmesiyle tanınan, İtalya'da yaşayan işadamı Celalettin Bilgiç'in yakın çevresine, "Fenerbahçe'nin Adriano transferini de hallettik. Bu transfer artık bitti. Dünya ayağa kalkacak. Hayırlı olsun" dediği öğrenildi.
Fenerbahçe'nin neredeyse her transferinde parmağı olan ve bu transferlerin gerçekleşmesinde büyük pay sahibi olan işadamı Celalettin Bilgiç, 2002-2003 sezonunda transfer edilen Dünyaca ünlü Arjantinli futbolcu Ortega transferinde de önemli rol oynamıştı.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Fenerbahçe'nin her konuda anlaştığı İnterli Adriano, Fenerbahçe'ye gelmek için gün sayıyor. Henüz resmi olarak açıklanmayan bu transferi Fenerbahçeli yöneticilerin Salı akşamı açıklayacağı öğrenildi.
NEDEN SALI?
Pazartesi akşamı İstanbul'a gelecek olan Galatasaraylı Lincoln Salı günü imza atacak. Fenerbahçe yöneticilerinin de Lincoln transferini gölgede bırakıp, misilleme yapmak için Adriano'yu Salı gününe kadar açıklamayacakları öğrenildi. Fenerbahçeli yöneticilerin Adriano'nun transferini bitirdiklerini Lincoln'ün imzasından sonra açıklayıp, haftalardır Roberto Carlos transferiyle gündemde olan Fenerbahçe'nin Dünya'da ve Türkiye'de daha büyük yankı uyandırması için böyle bir yola başvurdukları belirtildi.
HALA YALANLANMADI
Futbol Federasyonundan yabancı sayısında arttırma sözü alan Fenerbahçeli yöneticiler, bu sezonki transfer döneminde şimdiye kadar basında çıkan 26 tane transfer haberini yalanladılar. En son Milanlı Ronaldo'nun Fenerbahçe'ye transfer haberini de yalanlayan Fenerbahçe'nin, Adriano haberlerini hala yalanlamamış olması taraftarlar ve camia tarafından da "bu transferin bittiğinin göstergesi" şeklinde yorumlanıyor.
Hadi Hayırlısı...
EreN
23.Haziran.2007, 17:05
Arkadaşlar şimdiye kadar transfer olacağı takımların renklerini resmi internet sitesine vermesiyle bilinen ünlü yıldızın yapım aşamasında ki web sitesi dün gece biranda sarı lacivert oldu! dikkatinizi çekti mi hiç ? .. Daha önce hangi takıma transfer olsa o takımın renklerini alırdı bu site..
www.r9ronaldo.com
krALEX1907
23.Haziran.2007, 17:08
ya beyler biz ronaldoyumu alcaz, adrianoyumu..! yoksa ikisinidemi :D:D:D
Rodrigo Tello
23.Haziran.2007, 17:14
Martinez'i alsanız iyi olur aslında.Kesin vazgecmissiniz ama keske alabilseydiniz
perpetua
23.Haziran.2007, 17:16
Arkadaşlar şimdiye kadar transfer olacağı takımların renklerini resmi internet sitesine vermesiyle bilinen ünlü yıldızın yapım aşamasında ki web sitesi dün gece biranda sarı lacivert oldu! dikkatinizi çekti mi hiç ? .. Daha önce hangi takıma transfer olsa o takımın renklerini alırdı bu site..
www.r9ronaldo.com (http://www.r9ronaldo.com)
"R9" Ronaldo'nun kendisine ait olan logosu. Bir kac senedir var zaten bu logo.
http://www.brandsoftheworld.com/catalogue/R/119020.html
Ayni site Fenerium'da Adriano formalari var da diyor..
http://www.fener24.com/files/Kisiler_AdrianoFenerium_MAN.jpg
bu da Tuncay'in giydigi 10 numara...
http://forums.soccerfansnetwork.com/image.php?u=28846&dateline=1152456465
GeNç KaRTaL
23.Haziran.2007, 17:21
Yav kapatalım artık şu Sergen konusunu.Gündemimizde yok Sergen.
xxdirenxx
23.Haziran.2007, 17:26
Siyah-Beyazlı ekipte sıcak gelişme., Daha önce temas kurulan ancak anlaşma sağlanamayan Chelsea’nin Fransız orta saha oyuncusu Claude Makelele, tatilini geçirdiği Şeyşel Adaları’ndan siyah beyazlı yöneticilere seslendi:
"Chelsea’deki misyonumu tamamladım. Londra’ya gelin görüşelim."
Engel kalmadı
Chelsea Kulübü’nün patronu Roman Abramovich ile teknik direktör Jose Mourinho ile ayrılmak için izin istediği belirtilen Fransız yıldızın, bonservis konusunda gerekli kolaylığın sağlanacağı sözünü aldıktan sonra Beşiktaş’la temasa geçtiği ifade edildi.
Dün siyah beyazlı yöneticilerle bir görüşme yapan Makelele’nin, "İstanbul’a gelmek için hazırım. Artık önümde hiçbir engel kalmadı. Londra’da görüşelim" dediği öğrenildi.İspanya’nın ünlü kulübü Barcelona’da forma giyen Brezilyalı stoper Edmilson’un menajerinin de siyah beyazlı takımın teklifine sıcak baktıklarını söylediği belirtilirken, Chelsea’de forma giyen Kamerunlu Geremi ile Celtic’in orta saha oyuncusu Gravesen konusunda da sıcak gelişmeler yaşandı. Beşiktaş’ın Makelele, Edmilson, Geremi ve Gravesen’den ikisi ile anlaşmak için çalışmalarını sürdürdüğü ifade edildi.
Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören, dün futbol şube sorumlusu Celal Kolot ve dış ilişkiler sorumlusu Mario Berk’le birlikte teknik direktör Ertuğrul Sağlam’la transferler konusunda bir durum değerlendirmesi yaptı.
[İsmail Er-Hürriyet
GeNç KaRTaL
23.Haziran.2007, 17:30
Bu İsmail Er'e güven olmaz.;)
xxdirenxx
23.Haziran.2007, 17:30
http://www.fotomac.com.tr/i/_spacer.gifGel Fener'i Avrupa şampiyonu yapalım
Fenerbahçe ile nikâh tazeleyen Alex ülkesinde karşılaştığı İnter'li golcü Adriano'ya "Başkanımız Aziz Yıldırım seni çok istiyor. Roberto Carlos transferinden sonra 'Gelirim' dediğini öğrendim. Gel, birlikte Fenerbahçe'yi Avrupa Şampiyonu yapalım" dedi
ADRİANO İÇİN NEFESLER TUTULDU
Fenerbahçe'yi Adriano heyecanı sardı... Federasyondan
http://ads.sabah.com.tr/adserver/view.ads?d2hhdD16b25lOjI1NyZhbXA7bj1hZjU3ODQ1NA%3D %3D (http://ads.sabah.com.tr/adserver/click.ads?n=af578454)
yabancı sınırlamasının kaldırılmasıyla ilgili garanti alan sarı-lacivertliler, Roberto Carlos'tan sonra Adriano'nun da transferini gerçekleştirmek üzere. Adriano ile her konuda anlaşan Fenerbahçe yönetimi, bonservisi çok yüksek olan Brezilyalı forveti 1 yıllığına kiralama konusunda İnter ile de büyük ölçüde el sıkıştı. Zico ve Carlos faktörü nedeniyle Fenerbahçe'ye gelmeyi kabul eden Adriano, Brezilya'da Alex'ten de Fenerbahçe ile ilgili bilgiler aldı.
5 MİLYON EURO ALACAK
Sarı-lacivertli kulüple 2 yıllığına nikâh tazeleyen Alex, Brezilya'da Adriano ile görüşerek, "Başkanımız Aziz Yıldırım, seni Fenerbahçe'de görmek istiyor. Senin de Carlos transferinden sonra Fenerbahçe'ye 'Gelirim' dediğini öğrendim. Zico'ya hayranlığını da dile getiriyorsun. Sen de gel ve Fenerbahçe'yi Avrupa Şampiyonu yapalım" dedi. Adriano'nun 10 numaralı formalarını Fenerium mağazalarında hazırda bekleten Fenerbahçe'nin, Brezilyalı süper golcüye 5 milyon euro vereceği ifade edildi.
KAYNAK FOTOMAÇ
Rodrigo Tello
23.Haziran.2007, 17:35
Yav kapatalım artık şu Sergen konusunu.Gündemimizde yok Sergen.
Var nasıl yok :) Yokda bizmi bilmiyoruz ?
xxdirenxx
23.Haziran.2007, 17:35
Rommedahl imzaya geliyor!..
http://www.dakka90.com/files/rommedahl.jpg
Galatasaray transfere hız kesmeden devam ediyor... Sarı-Kırmızılılar, Olympiakos'un devreye girmesi nedeniyle, daha önce anlaştığı Danimarkalı Rommedahl'e önümüzdeki günlerde imza attıracak...
Orta sahasını baştan aşağıya değiştirmek isteyen Galatasaray, daha önce anlaşmaya vardığı Dennis Rommedahl'a da imza attırmak için girişimlerini hızlandırdı. Yunanistan 'zengin' ekibi Olympiakos'un devreye girmesi nedeniyle elini hızlandırmak isteyen sarı- kırmızılı yönetim, önümüzdeki günlerde Danimarkalı futbolcuyla bir araya gelecek ve masaya oturacak.
Sabah
EL-Hadji
23.Haziran.2007, 17:37
Adriano gelsın Ronaldo' yu istemiyorum ben. Adriano güçlü fiziği ve kafa toplarndaki hakimiyetiyle tam fenerin aradığı forvet kezamanla çok iş yaparlar. Adriano gelirse çok büyük şeyler olur
GeNç KaRTaL
23.Haziran.2007, 17:38
Abi nerede var?
EL-Hadji
23.Haziran.2007, 17:39
Rize çoşuyor hem td hemde değişti kadroda değişiyor
Zdravkov' dan sonra Metin Aktaş' ın kaleye geçmesi Rize' nin aleyhine. Gago Rize çoşuyor demiş Metin' in için demiyordur sanırım :)
Rodrigo Tello
23.Haziran.2007, 17:41
Yuvaya mı dönüyor?
Yerli transferde Hakan Arıkan, Mehmet Yozgatlı ve Rüştü Reçber’i renklerine bağlayıp dikkatleri üzerinde toplayan Beşiktaş, bir bomba daha patlatmak üzere. Geçtiğimiz sezon Siyah-Beyazlı takımın başında bulunan Jean Tigana’nın isteğiyle Şekerspor’a gönderilen Sergen Yalçın, kulübün kapısını çaldı. Teknik direktör Ertuğrul Sağlam ile bir görüşme yapan 33 yaşındaki süper solak, genç çalıştırıcıya “Beşiktaş’a geri dönmek istiyorum” dedi.
Taraftar sıcak bakıyor
Sergen’in bu teklifine olumlu yaklaşan Sağlam, “Bonservisini hallet. Ben yönetim ile görüşürüm” yanıtını verdi. Tecrübeli oyuncu, “En az 3-4 yıl daha oynamak istiyorum. Tüm amacım futbola Siyah-Beyazlı formayla veda etmek” dedi. Yönetimin bu transfere soğuk bakmasına karşın, Sağlam ikna çabalarını sürdürüyor. Öte yandan taraftarların da Sergen Yalçın’ı tekrar Beşiktaş’ta görmek istedikleri biliniyor.
Kaynak: Hürriyet
Gercekmi Yalanmı orasını bilemem ama var.
CashFl0w
23.Haziran.2007, 17:45
Rommedahl ' da gelirse iyi olur o da kalite bence.
GeNç KaRTaL
23.Haziran.2007, 17:45
Heh Hürriyet yazmışsa kesin doğrudur.:rolleyes:Abi bırak ya Hürriyet Fotospor'un bir alt versiyonu.;)
MeMo
23.Haziran.2007, 17:46
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
NEDEN SALI?
HALA YALANLANMADI
Beyler malesef bu haber yalan çünkü kaynak Fener24.com hiç güvenilir bir site değil.
Rodrigo Tello
23.Haziran.2007, 17:48
Gecen gün Sergen'de diyodu ama Beşiktasa dönmek istiyorum diye.Hadi hayırlısı
GeNç KaRTaL
23.Haziran.2007, 17:51
Yönetim ona geçen sene teklifini sundu.Gel jübile yapalım dedi.Kabul etmedi.Gelecekse bundan sonra antrenör olarak gelir Sergen.
sercaninan
23.Haziran.2007, 17:52
Adriano'nun hiç yalanlanmaması beni umutlandırıyor inşallah gelir yahu...Yöneticiler uğraşıyorlardır kesin fakat şu kahrolası federasyon halen yabancı sınırını açıklamadı artık açıklasalarda herkes yoluna baksa...
Rodrigo Tello
23.Haziran.2007, 17:58
Valla adam kendini cok iyi durumda hissediyormus.3-4 sene oynarım diyo gelirmi gelmezmi o yönetime baglı ama Taraftar Sergen'i istıyo.
tombul taho
23.Haziran.2007, 18:00
Kayseri'nin derdi Gokhan giderse eger, yerine oyuncu bulmalari cok zor. 10 milyon euro isteseler bile Gokhan tipinde ve kalitesinde bir oyuncu Turkiye'de yok. Disaridan getirmeye kalksan ilk once aramak ve bulmak lazim bu oyuncuyu ve bunun icin zaman yok. Kayseri'nin kadrosunda Gokhan'in yerine gececek hazir bir oyuncu da yok. O zaman Kayseri'yi ikna etmenin tek yolu hem Gokhan'in yerini dolduracak, hem de Kayseri'nin bir baska zayif bolgesinde banko oynayacak bir oyuncuyu teklif ederek Kayseri'nin bu transfer sonucunda daha kaliteli bir takim olmasini saglamak.
Gökhan, Hakan'ın geleceği ise bizdeki Özgürcan da Gökhan'ın geleceğidir. O yüzden bence Özgürcan + para verilebilir Kayserispor'a ???
Bordo61Mavi
23.Haziran.2007, 18:08
Ne kadar da belli, Fenerbahcenin forma yazilari boyle degil. O site sacmalamis biraz
eGowiCh
23.Haziran.2007, 18:18
Haberin bariz yalan, resmin bariz fotomontaj olduğunu kanıtlamışsın, teşekkürler.
R9 logusunun rengi bildiğim kadarıyla Brezilya'nın renklerinden geliyor, FB'den değil yani.
Adriano formaları basılmış, bekletiliyor olsa dahi, formayı mağaza görevlisi basına göstermez. Depoda duruyordur dursa dursa.
C.Bilgiç'in demeci doğruysa transfer bitmiştir.
TR.CaPTaiN
23.Haziran.2007, 18:19
Ne kadar da belli, Fenerbahcenin forma yazilari boyle degil. O site sacmalamis biraz
Evet çok belli oluyor. Bir de şurası var; Fenerium Fenerbahçe kulübünden bağımsız mı hareket ediyor ? Fenerium'un formaları basması demek resmi olarak Adriano ile anlaşılmış demek. Böyle bir durum olsa Fenerbahçe niye açıklamasın ?
deniz.91
23.Haziran.2007, 18:21
Kafkas Norveç'e gidiyor!
Kayserispor, yabancı futbolcu arayışlarını sürdürüyor. Teknik direktör Tolunay Kafkas, bazı futbolcularla görüşmek için yarın Norveç'e gidecek. Kayserispor Genel Menajeri Süleyman Hurma, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 3 yabancı futbolcu transfer etmek için temaslarının sürdüğünü söyledi. Hurma, çalışmalarla ilgili şu bilgileri verdi:
''Arjantin'de 6 maç izleyip, beğendiğimiz 3 futbolcuyla görüşme yaptık. İspanya'da oynayan bir futbolcuyla da görüşmelerimiz sürüyor. Teknik direktörümüz Tolunay Kafkas yarın birkaç futbolcuyla görüşmek için Norveç'e gidecek. İki defansif, bir ofansif 3 yabancı futbolcu alacağız. Transfer çalışmalarını önümüzdeki hafta tamamlamış olacağız. Geleceğe dönük genç futbolcu transferlerimiz ise devam edecek.''
Hurma, kaleci İvankov'la bir problemlerinin olmadığın da belirterek, ''İvankov'un çocuğunun okul sorunu oldu. Bu sorun çözüldü. Tatilde olan İvankov, 4 veya 5 Temmuzda Kayseri'ye dönerek kampa katılacak'' diye konuştu.
Fernando Gago
23.Haziran.2007, 18:25
Martinez çok iyi kaleci hemde genç ts biraz daha uğraşsa şu transferler iyi olur diğer kaleci ismini ilk defa duyuyorum
Fernando Gago
23.Haziran.2007, 18:26
Zdravkov' dan sonra Metin Aktaş' ın kaleye geçmesi Rize' nin aleyhine. Gago Rize çoşuyor demiş Metin' in için demiyordur sanırım :)
genel itibari ile samet aybaba geldi .. emre toramana yüklü paralarla transfer edildi ondan dedim :D devamnıda gelir büyük ihtimalle
Fernando Gago
23.Haziran.2007, 18:28
haber doğru olabilir ama forma çakma :)
Fernando Gago
23.Haziran.2007, 18:28
Rommedahl gelirse nerede oynayacak ki solda arda sağda sabri hasah şaş ??
Fernando Gago
23.Haziran.2007, 18:29
Rico ile delgadonun takımda oynaması için çok çalışması lazm bence onunda pek işine gelmez ama gelirse çok iyi olur kritik maçlarda kritik goler atıyor
Punter
23.Haziran.2007, 18:37
Alınan ve alınacak futbolcular her kim olurlarsa olsunlar, muhakkak düşünülerek alındı ve alınacak...
Feldkamp ve yönetim ortak karar verip, planlara uygun adamlar aldılar ve alacaklar...
Kısaca, nasıl olsa hocamızın bir bildiği vardır...:icon_cool:
Hugo
23.Haziran.2007, 18:37
Sabri'yle Hasan oynamıyor demek ki ;)
ataman5
23.Haziran.2007, 18:42
arkadaşlar bırakın allah aşkına çok seviyosanız sergeni para verin halı sahaya çağırın takır takır oynasın profesyonel futbboldan bahsediyoz ama burda bu saatten sonra sergenin sahada kendine hayrı yok kartalmıza ne yararı olucak biz ricoyu gönderelim diye uğraşıyoz bi de sergen mi gelcek yani.. sergen in ne olduğu ortada çok yararlı olduğu zmanlar oldu ama bitti gitti görevini tamamladı takımda.. isterseniz metin ali feyyazı da döndürelim oynasınlar tribünler seviyoo:D
ataman5
23.Haziran.2007, 18:44
sabriyi sağ beke çekebilir.. milli takımda oynuyo..
Emurafu
23.Haziran.2007, 18:45
Suanda rommedahl degil yonetim tamamen saviola olayina kilitlendi.Lyon 3 milyon vermis biz yine artirmisiz 3.700 vermisiz her an bu transfer bitebilir basina cikmadan bitirmek istiyorlar
Lyonla cekisiyoz ama saviola biizi iyi taniyo daha once malum burda maclara cikti
parayida sponsor verecekmis ismi sir gibi tutuluyor sponsor size para yerine topcu alirim demis yillik 5 milyona kadar cikma hakkimiz varmis
Fernando Gago
23.Haziran.2007, 18:45
milli takımda hamit sağ bek oynuyor
ataman5
23.Haziran.2007, 18:50
milli takımda hamit sağ bek oynuyor
maç dizilişinde hamit sağ bekte başlıyo fakat 2side devamlı değişmeli oynuyolar..:icon_cool:
Hugo
23.Haziran.2007, 18:53
ya boşverin sağ beki..
Saviola'dan gelecek haberler çok önemli şu an için.
Emrah sen bunları nerden öğreniyonyahu? :D
Del Piero_10
23.Haziran.2007, 18:53
Suanda rommedahl degil yonetim tamamen saviola olayina kilitlendi.Lyon 3 milyon vermis biz yine artirmisiz 3.700 vermisiz her an bu transfer bitebilir basina cikmadan bitirmek istiyorlar
Lyonla cekisiyoz ama saviola biizi iyi taniyo daha once malum burda maclara cikti
parayida sponsor verecekmis ismi sir gibi tutuluyor sponsor size para yerine topcu alirim demis yillik 5 milyona kadar cikma hakkimiz varmis
Habersiz riva'yımı sattılar
Hangi sponsor bu kadar para verir
Eray Dengiz
23.Haziran.2007, 18:55
Habersiz riva'yımı sattılar
ya sponsorlardan para buldular, ya birileri çıkıp "alın size para" dedi, ya dediğin gibi riva'yı sattılar ve tabi en son aklıma bu kadar sene transfere para harcanmadı doğal olarak ufak miktarlarda olsa birikti birikti diyeceğim ama..
hadi hayırlısı
Emurafu
Habersiz riva'yımı sattılarusta sponsorlardan almislar galiba rivayi 3. kopru olayi ciksin cok iyi paraya satacaklar
Saviola olayi dogru saglam kaynak bana guvenin sizin kadar bende heyecanliyim(::)(::)
gelismeler oldukca sizlerle paylasacagim
Hugo
vodofoooon :D
Vodafone verecek galiba Ülker de olabilir....
ZeroG
23.Haziran.2007, 18:56
O kadar montajlamışlar bari arkada carlos'un formasını göstermeseler:D Bak montajladım der gibi...
EreN
23.Haziran.2007, 18:56
Gs bu paraları D- smarttan aldı bildiğim kadarıyla..
dick
23.Haziran.2007, 18:58
Saviola da gelirse Ali Sami diye bağırırım bilgisayarın başında
Hugo
23.Haziran.2007, 18:58
D-Smarttan 10 milyon dolar alındı diye biliyorum ya da alınacak.
Doğan Grubu olabilir bu transferin sponsoru
Eray Dengiz
23.Haziran.2007, 19:01
Arkadaşlar hatırlarsanız Adnan Sezgin bir yıldız daha alacağız demişti.. Saviola olma ihtimali çok yüksek bu akşam Saviola haberi az buçuk belli olur..
Saviola gelirse heralde kafayı yerim ben.. :D
ChAoS
23.Haziran.2007, 19:02
arkadaşlar bırakın allah aşkına çok seviyosanız sergeni para verin halı sahaya çağırın takır takır oynasın profesyonel futbboldan bahsediyoz ama burda bu saatten sonra sergenin sahada kendine hayrı yok kartalmıza ne yararı olucak biz ricoyu gönderelim diye uğraşıyoz bi de sergen mi gelcek yani.. sergen in ne olduğu ortada çok yararlı olduğu zmanlar oldu ama bitti gitti görevini tamamladı takımda.. isterseniz metin ali feyyazı da döndürelim oynasınlar tribünler seviyoo:D
Sana aynen katiliyorum sergenlerle uğraşıcağımıza, daha büyük hedeflerimiz olmalı bence ...
Emurafu
23.Haziran.2007, 19:02
Bilmiyorum bir sponsor yardim ediyormus yanliz bu sponsor ile anlasilmamis anlasilinca kim oldugu meydana cikacak o yuzden d smart degil vodafone belki yada bilmedigimiz biri
Heyecanla bekliyoruz
Arkadaşlar hatırlarsanız Adnan Sezgin bir yıldız daha alacağız demişti.. Saviola olma ihtimali çok yüksek bu akşam Saviola haberi az buçuk belli olur..
Saviola gelirse heralde kafayı yerim ben.. :DErayin da dedigi gibi o sozleri hatirlayin isterseniz tekrar koyabilirim o sozleri
Eray Bu transfere daha cok inanmaya basladim lyonla cekisiyoz onlar 3 vermis biz en son 3.7 vermisiz Sponsor 5 e kadar cikabilirsiniz demis sponsor size para yerine futbolcu alacam demis. Adnan sezginde basina sizdirmadan bitirmek istiyormus
ekolata
23.Haziran.2007, 19:09
Saviolamı. İçime yeniden bir heyecan geldi ya :D
Saviola gelse kimse tutamaz bizi ve süperligin zevki kalmaz oyüzden almayalım bence :icon_cool:
Cyzio
23.Haziran.2007, 19:10
Martinez'i Sakarya alsında başına çalsın.Daha işimiz olmaz..
Bobadilla'da ufak pürüzler var.Yarın Türkiye'ye gelip pürüzler kapatılacak.Pazartesi imzayı atar heralde..
Revolution
23.Haziran.2007, 19:11
Kalp atışlarım şimdiden hızlandı :)
CashFl0w
23.Haziran.2007, 19:14
Bu sponsorları sevmeye başladım bi anda.:)
Rodrigo Tello
23.Haziran.2007, 19:16
Bu senin görüşün Sergen gibi topcu daha Türkiye'ye gelmez.
Emurafu
23.Haziran.2007, 19:16
27 hazirana az kaldi bekliyelim
CashFl0w
23.Haziran.2007, 19:21
Basına düşmesi kötü bir anda patlatsak bombayı mükemmel olur.
Emurafu
23.Haziran.2007, 19:27
Arkadaslar haber yavas yavas basina düsüyor!!!!!!!!!
Ligtv'ye Gore Saviola ile Anlasmak Uzeremisiz
Ama nedense 18 haberlerinde soylemedi diger bultenlerde soylemis
Leoucwhsua
23.Haziran.2007, 19:28
Saviola gelir insallah
Rodrigo Tello
23.Haziran.2007, 19:31
Bunlara sadece gülüyorum :D
Emurafu
23.Haziran.2007, 19:34
Bu arada Lincoln kimse istemedi diyordunuz adami A.Madrid-Sevilla gibi takimlar istemis Galatasaray Soz verdigi Icin reddetmis
uAburak89
23.Haziran.2007, 19:35
Neden böyle boş işlerle uğraşırlar ki..
uAburak89
23.Haziran.2007, 19:42
Edit: Haberi ne ara uçurdun, bu mesajı da uçur bir zahmet.. :D
Del Piero_10
23.Haziran.2007, 19:44
Özgür.. :D Bu haber 2005 tarihli.. :D
Fark ettim başka bir forumda bu linki vermişler bende tarihini kontrol etmedim:D
ekolata
23.Haziran.2007, 19:44
Edit bu mesajda uçsun :D
Revolution
23.Haziran.2007, 19:45
Bu akşam dua edelim arkadaşlar Saviola gelsin diye.. :D
WebMaster91
23.Haziran.2007, 19:47
Bu akşam dua edelim arkadaşlar Saviola gelsin diye.. :D
Lincoln nöbeti bitti..Sırada Saviola nöbeti var :D:D..Bu gece gönüllü olan var mı? :D:D
Emurafu
23.Haziran.2007, 19:47
Saviola icin teklifler sunuldu saviola dusunecekmis galiba sali gunu belli olacakmis insallah aradan gelip birisi kapmaz en iyi teklifi biz verdik
Fernando Gago
23.Haziran.2007, 19:52
Gs Saviolayı alırsa asıl şov o zaman olur :) Lincoln transferin olmasını istemiştin gs için ama bu kadarıda fazla :D
Aşk-ı Şehir
23.Haziran.2007, 19:53
Saviola için Galatasaray biçilmiş kaftan bence neden diyeceksiniz:
1- İlk 11'de kesin oynayacağı bir takım arıyor Galatasaray'da oynayacağı kesin ;;)
2-Takımda 2.planda kalmak istemez siz olsanız Ronaldinho-Eto'o-Messi'nin arkasındamı oynamayı tercih edersiniz yoksa Galatasaray gibi bir takımda ön plandamı olmayı tercih edersiniz? (gerçi barcelona'dan ayrıldı ama)
3-İspanya ligin'de takımlar çok güçlü buna kimsenin itirazı yoktur ve Saviola gibi bir oyuncunu sözleşme maddesinde attığı gol başına alacağı ücret kesinlikle vardır. İspanya'da doğal olarak Türkiye'den az gol atar bir futbolcu bu yüzden Türkiye ligi veya ona eş düzeyde bir lige gider (hollanda-rusya gibi)
(Cavenhagi örneği var karşımızda)
Bunlar benim kişisel görüşlerim katılabilirsiniz de katılmayabilirsiniz de ama sonuç olarak saviola'nın Galatasaray'a geleceğine inanıyorum ;;) (adını yazarken bile kalbim küt küt atıyor :D
ekolata
23.Haziran.2007, 19:54
Ne saviolası ya lincoln yeterde artar bile :D FM mi sandınız bunu ooh önüne geleni al :n:
Emurafu
23.Haziran.2007, 19:55
mustafa kardes barcelonadan ayrildi zaten onunla bir sorunumuz yok. Birde henry geldi zaten tek sorun lyon gerci biz onlardan fazla para verdik saviolanin bitme olasaligi yuzde 75 mis.....
uAburak89
23.Haziran.2007, 19:56
Saviola transferi hem kalbe hem bütçeye zarar.. Kaç tane forma alabilirim ki ben, öğrenciyim sonuçta.. :D
Fernando Gago
23.Haziran.2007, 19:57
Saviola Lyonda oynamayı tercih eder normalde ama para fazla verilmişse gsyide tercih edebilir
Emurafu
23.Haziran.2007, 19:58
Adnan Polat Cok ugrasiyormus getirmek icin O yuzden polat varsa gelme olasiligi daha yuksek artik bekliyecez bir gelisme olursa haber veririm
Fıratcan Alçınkaya
23.Haziran.2007, 20:02
Aslında olay birazda şundan ibaret Delgado ya 5m€ veriyoz... Yaptıkları ortada Sergen den çok mu daha iyi... Yazık ona verilen paraya Sergen ondan daha faydalı olurdu geçen sene...Tribünleri çoşturur... Rakip takımı sürekli huzursuz ederdi Segen bu ne yapıcağı belli olmaz gibisinden... 33olsun yahu ne var yani bence iyi oynar... Delgado ya 5m€ verilcene Sergen kalsaydı bnm düşüncem...
Fıratcan Alçınkaya
23.Haziran.2007, 20:04
Yahu ne Adriano su imkansız gibi bişey gelmesi... Chelsea R.Madrid o kadar bastırıyo alamıyo...
Fıratcan Alçınkaya
23.Haziran.2007, 20:05
Saviola la ile ilgilenen takımları bilmiyom... Ama kolay kolay GS ye bırakmazlar...
deniz.91
23.Haziran.2007, 20:06
Saviola icin teklifler sunuldu saviola dusunecekmis galiba sali gunu belli olacakmis insallah aradan gelip birisi kapmaz en iyi teklifi biz verdik
lyon kapabilir saviolayı
Emurafu
23.Haziran.2007, 20:07
Saviola la ile ilgilenen takımları bilmiyom... Ama kolay kolay GS ye bırakmazlar...
Usta takip etmedin sanirim beni burda tek ciddi takim lyon kaldi gerisi cekildi ok Hem en fazla parayida biz verdik lyon 3 verdi 3.7 ok oda bize gelmek istiyor ama sadece nazli:icon_wink::icon_wink:
Eray Dengiz
23.Haziran.2007, 20:08
Saviola transferi hem kalbe hem bütçeye zarar.. Kaç tane forma alabilirim ki ben, öğrenciyim sonuçta.. :D
Lincoln, Saviola, Linderoth
öğrenci insanıyız abi biz.. ne yaptınız bize :D
3 forma 75'ten giderse 225 öhöm öhöm
GeNç KaRTaL
23.Haziran.2007, 20:09
Ya Fırat abi Sergen artık bitmiş yahu.Tamam Delgado geçen sene iyi oynayamadı bizde ama onun kalitesi belli.Bu sene geçen seneden dolayı kendini affettirecek.Sergen kaç tane maç 90 dakika oynayabilecek.Sergen'den artık medet ummamalıyız.O defter geçen sene kapandı.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Kartal Assunçao'da ısrarlı
Beşiktaş Real Betisli Marcos Assunçao'da ısrar ediyor. Makelele ve Gravesen'den olumlu yanıt alamayan, Edmilson'dan sakatlığı nedeniyle vazgeçen, Helguera'yı Racing Santander'e kaptıran Siyah-Beyazlılar 31 yaşındaki orta saha oyuncusu Assunçao'yu almak için dört koldan harekete geçti.
Ligtv'nin haberine göre Başkan Yıldırım Demirören ve Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam'ın onayını da alan futbol şube sorumlusu Celal Kolot ve yönetici Mario Berk'in önümüzdeki bir kaç gün içinde İspanya'ya giderek Betis kulübüyle masaya oturacakları öğrenildi. Assunçao ile el sıkışan yönetimin bu futbolcuyu 7 Temmuz'daki Avusturya kampına yetiştirmeye çalıştıkları belirtildi. 1.78 Boyunda 74 kg ağırlığında olan Assunçao bu sezon 27 maç oynadı ve 2 gol attı. 5 Sezondur Real Betis forması giyen Assunçao daha önce de İtalya'nın Roma takımında görev yapmıştı. Assunçao'nun en büyük özelliği orta alanda bitmek bilmeyen enerjisi ve mesafe tanımaksızın attığı frikik golleri.
Aşk-ı Şehir
23.Haziran.2007, 20:09
valla emrah abi bişey dediyse doğrudur Fıratcan bekleyip görücez bence bu transfer olursa.......
uAburak89
23.Haziran.2007, 20:10
Benim kardeşim de var daha yav, ayrıca babam fenerli.. :D Parayı nerden bulcam :D
ekolata
Bence lyon alır
Emurafu
Peşindeki klüpleri yazayım
West Ham United,
Zaragoza,
Tottenham*
Manchester United*
Newcastle*
Juventus *
* Gelen, giden durumlarına göre değişken takımlar..
Suanda cogu cekildi Lyon biz falan kaldik En fazla parayida biz verdik
Del Piero_10
23.Haziran.2007, 20:12
Saviola,Lincoln alana Linderoth bedava olur:)
Del Piero_10
23.Haziran.2007, 20:13
Peşindeki klüpleri yazayım
West Ham United,
Zaragoza,
Tottenham*
Manchester United*
Newcastle*
Juventus *
* Gelen, giden durumlarına göre değişken takımlar..
Suanda cogu cekildi Lyon biz falan kaldik En fazla parayida biz verdik
Juventus'un ilgilenmediğini kesin olarak söyleyebilirim.
ekolata
e onların arasında lyon yok :D
a.arıcı-11
ya beyler saviola real madridle kaç ay önce anlaştı siz hal saviola forması için para arıyonuz komiksiniz yawwww
GeNç KaRTaL
Adriano Fb'ye gelebilir ama R.Madrid veya Arsenal gibi kulüpler teklif yaparsa gelmez.
Del Piero_10
23.Haziran.2007, 20:15
ya beyler saviola real madridle kaç ay önce anlaştı siz hal saviola forması için para arıyonuz komiksiniz yawwww
Real Madrid'in Saviola ile anlaştığını söyleyen kim
Aşk-ı Şehir
23.Haziran.2007, 20:16
real madrid saviola ile ilgilenmediğini resmen açıkladı çok kıskançsın yav
uAburak89
Biraz komiğizdir biz.. :0:
Emurafu
ya beyler saviola real madridle kaç ay önce anlaştı siz hal saviola forması için para arıyonuz komiksiniz yawwwwkardes simdi birsey diyecektim ama:icon_wink::icon_wink:
usta real madrid ondan vazgeceli 2 hafta olacak
Aşk-ı Şehir
23.Haziran.2007, 20:19
emrah abi süpersin valla :D:D:D
Emurafu
Juventus'un ilgilenmediğini kesin olarak söyleyebilirim.
usta zaten cekildiler tek lyon ve biz kaldik
IcedEarth
Bu foruma tartışma çıkarmaya mı geldin. Sen git kendi konuna bak. Gülmek istiyorsan orada gül.
TürkuAz
23.Haziran.2007, 20:20
Süper montaj..:D
Bu arada abdullaharıcı92 her konuda Galatasaray'a sataşmaktan vezgeç.
Emurafu
Saviola imzayi atti!!!!!!!!
http://img524.imageshack.us/img524/5483/saviola1243cr4jyrc4.jpg (http://imageshack.us)
montaj alinti emege saygi olsun
Formada baya yakisdi!!!!
Fıratcan Alçınkaya
Lyon isim olarak 1adım önde ama para da önemli Bakalım inş... GS ye gelir Saviola...
Hugo
23.Haziran.2007, 20:21
Saviola imzayi atti!!!!!!!!
http://img524.imageshack.us/img524/5483/saviola1243cr4jyrc4.jpg (http://imageshack.us)
montaj alinti emege saygi olsun
Formada baya yakisdi!!!!
Süpermiş bee..:D
Eeee Emrah ne var en son gelişme olarak??
Alıştırdın bizi merak ediyom ben de :D
TürkuAz
23.Haziran.2007, 20:22
Lyon bence önde falan değil.Parayım kim verirse ona sıcak bakar..
Sonuçta GS de bir avrupa devi..(Bunu sadece ben söylemiyorum, Avrupalılarda söylüyor.)
Emurafu
23.Haziran.2007, 20:22
Yeni Transferler
http://img517.imageshack.us/img517/6959/yenilerfq1ar0.jpg (http://imageshack.us)
ALINTI
TürkuAz
23.Haziran.2007, 20:26
Volkan, resmi sitede yok..
GeNç KaRTaL
23.Haziran.2007, 20:26
Sonuçta GS de bir avrupa devi..(Bunu sadece ben söylemiyorum, Avrupalılarda söylüyor.)
Diyorsun ben olsam Lyon'a giderim.Neden mi? Lyon daha büyük.Cl'de son sezonlarda en az çeyrek finaldeler.;)
Emurafu
23.Haziran.2007, 20:27
Volkan, resmi sitede yok..Resmi alinti yaptim koyan kisi falan kesin gozuyle bakiyor:icon_wink::icon_wink:
Cok haklisin onunda bize gelesi var nazli sadece hep bizi ve taraftarlari iyi taniyor malum barcelona ile samiyen cehennemine cikti istanbula geldi falan filan
Ertugrul kardes suan bekliyoruz bir haber olursa koyarim tavsan dusunmek icin zaman istemis sanirim
Fıratcan Alçınkaya
23.Haziran.2007, 20:28
Akşam akşam gerginlik olsun diye demedim ben ama senin lafın bireşyi değiştirmez Lyon GS den daha popüler daha önde Avrupa da senin kabul edip etmemeN bişeyi değiştirmez... Ayrıca Para bazen ün den sonra gelebilir... Yani brz daha fazla verdin diye size gelecek diye bişey yok...
GS de Avrupa Devi tamamda eskidendi... Ama İnş... yeni başarılar gelir bu seNe...
Tuttuğun takım gerçekleri görmeni engellemesin arkadaşım....
CashFl0w
23.Haziran.2007, 20:29
Diyorsun ben olsam Lyon'a giderim.Neden mi? Lyon daha büyük.Cl'de son sezonlarda en az çeyrek finaldeler.;)
Parayı veren alır.:):icon_wink::icon_wink: