View Full Version : Transfer Haberi Çöplüğü
Emurafu
26.Haziran.2007, 00:52
Sunuda Söylemek istiyorum bosuna taktik kurarark kendinizi yormayın kalli her zaman her maca degişik taktıkle cıkar yani sürprizi sever hemde tutar Copa amerıka yarın aksam olması lazım
CashFl0w
İmza saat kaçta ???
Bu arada iyi geceler Emrah..
erdemzorer10
Rommedahl yıldız değil, en azından bana göre.. Mevkileri konusunda benim bir bilgim yok, bekleyip görelim.. (:
bana kalırsada rommedahl yıldız degil ama işimize yarayabilecek bir oyuncu hızı olsn teknigi olsn kaliteli bi oyncu..yıldız oyuncu işine gelincede emrah abi savioladan ümidinizi kesmeyn diyor saviola olmazsa bile ben artk yönetimimize güvenyorm saviolayla ilgilenen onun çapında oyuncularla da ilgilenebilr demektir hadi bakalım :)
CashFl0w
26.Haziran.2007, 00:53
Hee tamam 11.00'deymiş..
Punter
26.Haziran.2007, 01:18
Aimar kardeş !
...... ve ..... derken kımlerı kastettın, zaten stres olduk bide sen yapma !:0::)
eGowiCh
26.Haziran.2007, 01:23
Transfer politikamızı uygularken Brezilyalı oyunculara değil Avrupalı veya Afrikalı oyunculara yönelmeliyiz. Brezilyalı futbolcular koşmuyor, gelenlerin çoğu da bizi memnun etmiyor. Hangi Brezilyalı futbolcu şu ana dek bizi çok memnun etti ki? Alex mesela, istatistik yakalamış olabilir ama bazı kesimleri halen tatmin etmiyor. Ama bir Appiah, Ganalı, mücadelesiyle, hırsıyla, kötü oynasa bile herkes onu destekliyor. Boliç, Uche, Moldovan, Hooijdonk gibi oyuncular Brezilyalı değiller ve bunların tümü ve daha sayamadığımız birçok isim (Okocha, Revivo, Högh vb.) bizi memnun etmiştir. Fenerbahçe hep Brezilya pazarına yönleniyor, gerek maliyetlerin düşük olmasından gerek Zico'dan. Ben Alex yerine Avrupalı birini tercih ederim, çünkü Avrupalı daha çok koşar, daha hırslı oynar veya bir Ganalı, Fildişili oyuncuyu tercih ederim. Bugün bakıyoruz, Eboue, Toure, Drogba, Asamoah, Ali Muntari, Essien gibi oyuncular bu pazarda değer görüyor. Avrupa kulüpleri scout sistemleriyle Fildişi'nden, Gana'dan, Polonya'dan, diğer ülkelerden kaliteli isimleri bulup getiriyorlar. Arsene Wenger, Fabianski'yi aldı mesela, Polonyalı kaleciyi, iyi de bir kaleci, Akinfeev'i istemişlerdi ama alamadılar, o da Rus kaleci. Şimdi bizim takımlarımızdan birinin kaleci sıkıntısı olsa bakacağı iki ülke var, bir Brezilya, iki Kolombiya. Forvet sıkıntımız olsa yine bakacağımız tek ülke var, Brezilya. İlhan Cavcav akıllı adam, Isaac Promise, Nick Carle, Draman gibi isimleri alıyor, Brezilya pazarına fazla yönelmiyor. Fenerbahçe'nin de gidip Fas, Tunus, Avustralya, Gana, Fildişi, Polonya, Rusya, İngiltere, İtalya, Fransa, Demokratik Kongo Cumhuriyeti, Togo, Trinidad & Tobago, Çin, Güney Kore, Japonya, İzlanda, İrlanda gibi pazarlara yönelmesi gerekiyor.
Brasil-bahçe yapmanın anlamı yok. 6 kontenjanın varsa, bundan maksimum 2 tanesi Brezilyalı olmalı. 6 tane Brezilyalıyla Avrupa'da başarı gelmez, çünkü bu 6'sının oyun stili Avrupa'ya uymayabilir. Bugün Liverpool'a bakıyoruz, 2 sene öncenin şampiyon kadrosunda Brezilyalı yok. Şimdiki Liverpool'a bakıyoruz, final oynamış Liverpool, 1 tane Brezilyalı var (F.Aurelio). Milan'a bakıyoruz, Ricardo Oliveira, Cafu, Dida, Kaka, Ronaldo 5 tane Brezilyalı var (unuttuğum olabilir). Ligde Ronaldo, Dida ve Kaka banko oynuyor, diğer ikisi yedek.
Neyse, sonuç olarak benim fikrim Avrupalı oyuncular almak...
Roberto Baggio
26.Haziran.2007, 01:29
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Aimar kardeş !
...... ve ..... derken kımlerı kastettın, zaten stres olduk bide sen yapma !:0::)
kardes biraz bekleyelim 28 hazirandan sonra göreceğiz tff toplantısı yabancı sınırlaması anladınız siz onu bir yıldız gelecek
Fıratcan Alçınkaya
26.Haziran.2007, 01:51
Ztn dolu dönsek şaşarım... Alamadık gitti kimseyi...
eGowiCh
26.Haziran.2007, 01:52
Acı bir gerçek var ki Beşiktaş transfer konusunda çok acemi ve başarısız. Geçen sene Ze Roberto'yu da menajerlerin oyununa gelerek alamamıştı, bu sene de aynı tutumu sergiliyorlar, Helguera, Edmilson, Fabiano gibi oyuncuları alamadılar, Colin Kazım da öyle, başarısız transfer konusunda BJK yönetimi, tecrübeli biri lazım, Mario Berk ve Celal Kolot hayatlarında kaç transfer yapmışlar ki? Kıvanç Oktay vardı, tuttuğunu koparan biriydi, Carew ve Juanfran gibi iki zor ismi almıştı, Oktay kalitesinde bir transfer komitesi başkanı lazım BJK'ye.
Fıratcan Alçınkaya
26.Haziran.2007, 01:55
scout bu olayı çözemedik biz hala... O yüzden büyük başarılar zor...
AdriaNo da gelmemiş ztn zordu alınması... Hasagic de alınmıcakmış heralde Yönetim ilgilenmiyoruz demiŞ...
ForsakeN
26.Haziran.2007, 01:56
Tamamiyle katılıyorum.Amacımız Avrupa ve Afrika'dan oyuncu almak olmalı.
Fıratcan Alçınkaya
26.Haziran.2007, 02:05
Haklsın Egemen Kıvanç Oktay bu adam çok süper bir yöneticiydi...Hadi Helguer yı geç adam Galectıcos un parçası ama Edmilson alınmalıydı...
travis1903
26.Haziran.2007, 03:03
....Kıvanç Oktay vardı, tuttuğunu koparan biriydi, Carew ve Juanfran gibi iki zor ismi almıştı, Oktay kalitesinde bir transfer komitesi başkanı lazım BJK'ye.
aman oylesi uzak dursun bizden
gecen yıl murat aksu vardı,baya iyiydi bu konularda ama onun yerini hala dolduramıyoruz...
:0:
eGowiCh
26.Haziran.2007, 04:01
Büyük fırsat
Herenveen takımının Brezilyalı golcüsünü Newcastle, West Ham ve Manchester United da almak istiyor
34 MAÇTA 34 GOL ATTI
Dünyaca ünlü menajer Bayram Tutumlu, Herenveen'in Brezilyalı gol makinesi Afonso Alves'i, Fenerbahçe'ye getirmeye hazır olduğunu söyledi. Tutumlu, geçen sezon Hollanda'da 34 maçta 34 gol atarak fırtına gibi esen Alves için "F.Bahçe istesin Alves'i bir haftada getiririm. Onun ne kadar müthiş bir golcü olduğunu tüm dünya biliyor" dedi.
İNGİLİZLERİN GÖZDESİ
Geçen sezon başında İsveç'in Malmö takımından Hollanda'nın Herenveen ekibine transfer olan Alves burada attığı 34 golle gol kralı oldu. 26 yaşındaki futbolcuyla özellikle İngiliz kulüpleri çok yakından ilgileniyor. Newcastle United ve West Ham'ın yanı sıra son şampiyon Manchester United de Alves'i renklerine katmanın hesaplarını yapıyor.
FotoMaç
goosfraba
26.Haziran.2007, 08:28
Getirme çalışmalarına başlasın o zaman şimdiden..
Memedov
26.Haziran.2007, 10:36
Adriano haberi gibi olmaz Ins.Allah bu haber de.
IcedEarth
26.Haziran.2007, 10:38
İmza töreninden önce sizden son durumları öğrenmek için geldim. Bilen varsa şu anda son durumun ne olduğunu açıklayabilir mi?
Punter
26.Haziran.2007, 10:41
Son durum derken neyi soruyorsun, yardımcı olmaya çalışayım ?
IcedEarth
26.Haziran.2007, 10:42
Abi transfer işi ne durumda yani, biliyorsan ve söylersen çok sevinirim :)
Punter
26.Haziran.2007, 10:48
Büyük ihtimal 2 yabancı daha gelecek. Bunlardan birisi forvet birisi kanat oyuncusu olacak. Bu kanat oyuncusu için Rommedhal ile kesin anlaşıldığı söyleniyor. Ayrıca Trabelsi ismi de gündemde.
Forvet için : Lima + Nilmar + Baiano + Liedson + Tomasson + Maxi Lopez isimleri geçiyor.
Adnan Sezgin Federasyonun yabancı kontenjanı kararını beklıycez dedi ancak bu karar 28 Temmuz da cıkacak.
Şimdilik bekliyoruz....
IcedEarth
26.Haziran.2007, 10:49
Afonso Alves, Altın Ayakkabı'yı ucu ucuna kaçırdı. Peşinde bir sürü klüp vardır. Ha, Fener alabilir mi? Bence alabilir. En azından Adriano'dan daha mümkün.
Roberto Baggio
26.Haziran.2007, 10:50
çok büyük bir forvet bizi bekliyor ........gelecek gelirse gercekten bizi yenecek takım yok aının vermesem daha iyi
Memedov
26.Haziran.2007, 10:52
Ben Fenerbahçeliyim :) İsim versek daha iyi olmaz mı ? ...... yerine merak ettim doğrusu :)
Punter
26.Haziran.2007, 10:54
çok büyük bir forvet bizi bekliyor ........gelecek gelirse gercekten bizi yenecek takım yok aının vermesem daha iyi
Bak artık yapma bunu....Biliosan bişi soyleme lazım...Lütfen !!!! Rica edıyorum....
Roberto Baggio
26.Haziran.2007, 10:57
punter kardes sen özelden msj aldın mı
IcedEarth
26.Haziran.2007, 10:58
Yardımın için sağol abi. Buradan yola çıkarak ben de yorumumu yapayım o zaman :)
Şimdi, bence Rommedahl çok gereksiz olur. Bir yığın yetenekli genç yedek otururken vakti geçmek üzere, 2 yıla kadar hızını da muhtemelen kaybedecek bir Rommedahl alınmamalıdır. Forvet transferi olabilir. Ama olmasa da olur. Şu andaki kadronun üstüne getirecekleri isim, bu oyunculardan üstün olmalıdır ki transferin bir anlamı olsun. Forvet adaylarından da aralarından en iyisi Saviola idi. Ama Valencia da teklif yapmış, ki bence hala gelme ihtimali var. Çünkü yanlış hatırlamıyorsam "ilk 11'de banko oynamak istiyorum" demişti. Valencia'da ilk 11 oynaması zor. Çünkü takip ettiğim ve hatırladığım kadarıyla Valencia tek forvet oynuyor. Orada da David Villa var. Valencia kalkıp da David Villa'yı kesmez. Saviola gerçekten dediği gibi yapacaksa en uygun kulüp biziz ilgilenenler arasında. Saviola olmazsa ve senin dediğin oyunculardan biri alınacaksa Nilmar'ı tercih ederim. Sakatlık problem değil, düzelene kadar oynayacak aslan gibi Hakan Şükür'ümüz var zaten. Ama duyduğuma göre bu Nilmar sakatlıklarla başı dertte olan bir oyuncu. O da olmazsa Maxi Lopez çok iyi olur. Kendisi sevdiğim bir oyuncudur. Yetenekleri vardır, fakat Barcelona onu yıkmıştır.
Neyse, benim görüşlerim böyle. Bilmem katılır mısınız, katılmaz mısınız :)
Punter
26.Haziran.2007, 10:58
Aldım..Sende oku hemen cvp yazdım...
Roberto Baggio
26.Haziran.2007, 10:59
forvetin adını gercekten tm olarak smdiden sylenmesi biraz abes kacar ama şu müjdeyi vereyim rommedahl galatasarayda diyebliiriz artık
IcedEarth
26.Haziran.2007, 11:01
forvetin adını gercekten tm olarak smdiden sylenmesi biraz abes kacar ama şu müjdeyi vereyim rommedahl galatasarayda diyebliiriz artık
Böyle müjde mi olur ya :( Hani Lincoln'ü gölgede bırakacaktı :(
Punter
26.Haziran.2007, 11:03
Yardımın için sağol abi. Buradan yola çıkarak ben de yorumumu yapayım o zaman :)
Şimdi, bence Rommedahl çok gereksiz olur. Bir yığın yetenekli genç yedek otururken vakti geçmek üzere, 2 yıla kadar hızını da muhtemelen kaybedecek bir Rommedahl alınmamalıdır. Forvet transferi olabilir. Ama olmasa da olur. Şu andaki kadronun üstüne getirecekleri isim, bu oyunculardan üstün olmalıdır ki transferin bir anlamı olsun. Forvet adaylarından da aralarından en iyisi Saviola idi. Ama Valencia da teklif yapmış, ki bence hala gelme ihtimali var. Çünkü yanlış hatırlamıyorsam "ilk 11'de banko oynamak istiyorum" demişti. Valencia'da ilk 11 oynaması zor. Çünkü takip ettiğim ve hatırladığım kadarıyla Valencia tek forvet oynuyor. Orada da David Villa var. Valencia kalkıp da David Villa'yı kesmez. Saviola gerçekten dediği gibi yapacaksa en uygun kulüp biziz ilgilenenler arasında. Saviola olmazsa ve senin dediğin oyunculardan biri alınacaksa Nilmar'ı tercih ederim. Sakatlık problem değil, düzelene kadar oynayacak aslan gibi Hakan Şükür'ümüz var zaten. Ama duyduğuma göre bu Nilmar sakatlıklarla başı dertte olan bir oyuncu. O da olmazsa Maxi Lopez çok iyi olur. Kendisi sevdiğim bir oyuncudur. Yetenekleri vardır, fakat Barcelona onu yıkmıştır.
Neyse, benim görüşlerim böyle. Bilmem katılır mısınız, katılmaz mısınız :)
Güzel yazmışsın...Benim fikrimde sole :
Elimzideki sağ bek alternatifi çok o yuzden defansif acıdan bir sorun cekmeyız hele 4-4-2 de defansın sağı için konusyorsak.
Ancak, ne bizim takımda ne milli takımda ne de Türkiye orta yapmayı ve forveti beslemyi bilen fazla adam yok. Hamit ole ama o da Bayern de zaten. Sabri bazen iyiş orta cıakrıo ama istikrarsız orta açısından. Ergun desen gitti...
Ben forveti kantalrdan orta-pas vs şeklinde iyi besleyecek iyi bir kanat adamı alalım istiyorum. Bu Rommedhal oomazda, Zommedhal yada Maomedakl olur, isim onemli diil...
Maxi Lopez'e katıloorum..1.87 boyunda genç ve aç...O olmazsa Tomasson , Baiano da fizik olarak guclu adamlar. Nilmarı ve Limayı hiç seyretmedim...:)
Roberto Baggio
26.Haziran.2007, 11:06
dua edelim de saviola velenciayla anlasamasın
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
lincolnu geride bırakacak diye bir seyin öyle bir sözün özhan canaydının söylediğine katılmıyorum ancak hasan sas mı rommedahl mi die bir soru srmak istiorum ayrıca sabrinin bn daha çok sağ bekte verim alınıldığının kanaatindeyim o yüzden rommedahlin gelmesini istiyorum ve bir forvette glcek ve iyi bir forvet olacağından galatasarayımıza yakısan bir forvet olacağından kimsenin süphesi olmasın...
eXcitinG
26.Haziran.2007, 11:07
Acı bir gerçek var ki Beşiktaş transfer konusunda çok acemi ve başarısız. Geçen sene Ze Roberto'yu da menajerlerin oyununa gelerek alamamıştı, bu sene de aynı tutumu sergiliyorlar, Helguera, Edmilson, Fabiano gibi oyuncuları alamadılar, Colin Kazım da öyle, başarısız transfer konusunda BJK yönetimi, tecrübeli biri lazım, Mario Berk ve Celal Kolot hayatlarında kaç transfer yapmışlar ki? Kıvanç Oktay vardı, tuttuğunu koparan biriydi, Carew ve Juanfran gibi iki zor ismi almıştı, Oktay kalitesinde bir transfer komitesi başkanı lazım BJK'ye.
Sanırım iLk defa yazdığın bir yazıya katıLıyorum :0:
Rodrigo Tello
26.Haziran.2007, 11:11
Hergün cok yakında bombayı patlatcaz diyolar bi patlatamadılar.Bomba ellerinde patlıycak :D
IcedEarth
26.Haziran.2007, 11:12
Güzel yazmışsın...Benim fikrimde sole :
Elimzideki sağ bek alternatifi çok o yuzden defansif acıdan bir sorun cekmeyız hele 4-4-2 de defansın sağı için konusyorsak.
Ancak, ne bizim takımda ne milli takımda ne de Türkiye orta yapmayı ve forveti beslemyi bilen fazla adam yok. Hamit ole ama o da Bayern de zaten. Sabri bazen iyiş orta cıakrıo ama istikrarsız orta açısından. Ergun desen gitti...
Ben forveti kantalrdan orta-pas vs şeklinde iyi besleyecek iyi bir kanat adamı alalım istiyorum. Bu Rommedhal oomazda, Zommedhal yada Maomedakl olur, isim onemli diil...
Maxi Lopez'e katıloorum..1.87 boyunda genç ve aç...O olmazsa Tomasson , Baiano da fizik olarak guclu adamlar. Nilmarı ve Limayı hiç seyretmedim...:)
Abi ama şöyle bir de durum var. Bu kadroda kanat oynayabilecek envai çeşit oyuncu var. Arda var. Sabri var. Aydın var. Carrusca var. Hasan Şaş var. Daha ismini hatırlayamadığım da vardır belki. Üstelik bunların arasında Carrusca gibi müthiş ayaklara sahip bir oyuncu var. Rommedahl alıncağına bu Carrusca oynasa bu yılki en büyük başarılarımızdan biri Carrusca'yı kazanmak olur. Hatırlarsan Maradona zamanında 3 isim söylemişti. Biri Messi, ki şu anda Barcelona'nın banko oyuncusu. Biri Fernando Gago, ki o da Real Madrid'de kadrodaki yerini buldu. Biri de Marcelo Adrian Carrusca. Şimdi, Maradona'nın bile Arjantin'in en iyi oyuncuları olarak gösterdiği 3 oyuncunun arasında ise bu oyuncu, bence bunu iyi kullanmalıyız. Sağda Arda, solda Carrusca Türkiye'nin en iyi kanatları olurlar bence. Sağ bek konusunda sana katılıyorum. Uğur Uçar ya da Bouzid orada yeterli olur. Trabelsi'ye hiç gerek yok. Forvette de dediğim gibi, alınacak oyuncu Hakan Şükür'ü, Necati'yi gölgede bırakacak bir oyuncu olmalıdır.
perpetua
26.Haziran.2007, 11:14
Ama Valencia da teklif yapmış, ki bence hala gelme ihtimali var. Çünkü yanlış hatırlamıyorsam "ilk 11'de banko oynamak istiyorum" demişti. Valencia'da ilk 11 oynaması zor. Çünkü takip ettiğim ve hatırladığım kadarıyla Valencia tek forvet oynuyor. Orada da David Villa var. Valencia kalkıp da David Villa'yı kesmez.
Valencia 2 forvet oynuyor hatta Morientes'in hemen arkasinda oynuyor David Villa.
Suazo'yu alamayan ve Eto'o'yu Barcelona'dan koparamayacak gibi gorunen Milan'in Villa'nin pesinde oldugu haberleri var ortalikta. Ayrica Chelsea'nin ilgilendigi de baska bir gercek. Villa ayrilirsa veya ayrilacaksa yerine Saviola'nin gelmesi gayet mantikli olacaktir.
Punter
26.Haziran.2007, 11:15
David Villa sözleşme yenilede ve ayrılmayacak
IcedEarth
26.Haziran.2007, 11:16
Beşiktaş'ın, rakipleri transfer bombalarını ardı ardına patlatırken bu kadar sessiz kalması normal değil. Bence ortalık biraz sessizleşince Beşiktaş bir anda patlama yapacak.
Roberto Baggio
26.Haziran.2007, 11:17
Saviola heyecan yarattı
Cim Bom’un Lincoln transferinden sonra gözünü Barcelona’nın süperstarı Javier Saviola’ya dikmesi, Sarı-Kırmızılı taraftarlarda heyecanı en üst seviyeye çıkardı. Galatasaray Yönetimi ile Arjantinli futbolcunun menaceri Alfredo Cabrera arasında pazarlıklar tüm hızıyla sürerken, taraftarlar da heyecanla bu girişimin nasıl sonuçlanacağını beklemeye koyuldu. Gelişmeyi duyan futbolseverler, konuyla ilgili olarak yüzlerce mesaj gönderdi.
Kaynak: Fanatik Böyle bir haber vardıı belki gelir İNsaLLAH
IcedEarth
26.Haziran.2007, 11:21
Lincoln'ün imzasına dakikalar kaldı. Ben de yavaş yavaş televizyon başındaki yerimi alayım ;)
Punter
26.Haziran.2007, 11:22
Arkadaşlar dikkat !!!
Sabah yanlış duymadıysam HABERTÜRK kanalı Lincoln'ün imza törenini canlı verecekmiş...
Yaklaşık 40 dakka sonra , saat 11:00'da...
Aşk-ı Şehir
26.Haziran.2007, 11:29
Arkadaşlar şöyle düşünüyorum. Transfer büyük ihtimalle yarına yetişemeyecek. Yani Kalli'nin istediği vakitte bitmeyecek. Önceki sayfalarda gelcek forvet oyuncusunun 30'lu yaşlarda olduğu söyleniyordu.Bütün gece düşündüm düşündüm aklıma bir tek Recoba geldi. Nedenini söyliim.
1- İsmi geçenler arasında Lincoln'ü gölgede bırakacak kimse yok (Saviola'yı katmıyorum ;;))
2- 27'sinden sonra kampa formda bir isim gelmeli. Recoba en güçlü aday. Çünkü kendisi Copa America'da Uruguay'ın değişmez oyuncularından. Bu nedenle Kalli bu transfere sıcak bakabilir.
3- Recoba'da artık ilk 11'de oynamak istediğini belirtmişti.
Neden olmasın ne isimler geziyor ortalıkta. Ayrıca bildiğim kadarıyla yanlış hatırlamıyorsam Recoba'nın da sözleşmesi bitiyor. Bu isime dikkat RECOBA ileriki günlerde gazetelerde çıkarsa şaşırmayalım ;;)
Roberto Baggio
26.Haziran.2007, 11:33
tamam recobanın yetenekleri dünyadaki bir çok futbolcudan fazla ama kendisi inanılmaz sorunlu yani bn recobanın olumlu olacağını tamin etmiyorum bn tomasson u çk istiyorum
Rodrigo Tello
26.Haziran.2007, 11:33
Yok kardeş patlayamazlar bunlar anca sıkmayı biliyo.
Rodrigo Tello
26.Haziran.2007, 11:36
Mustafa iyi bi gözlemleme neden olmasın olabilir.
LaOmerta
26.Haziran.2007, 11:36
Transferde fırtına gibi esen ve birbirinden önemli isimleri kadrosuna katan Galatasaray'ın yeni hedefinin Arjantinli Saviola olduğu iddia edildi..
Sarı Kırmızılıların gol yollarında Ümit Karan'ın yanına bir partner aradığı ve bu bölgeye de Barcelona'da Henry'nin transferinden sonra tamamen gözden düşen Saviola'nın adı geçtiği öğrenildi..
25 yaşındaki genç yıldız, geçtiğimiz sezon Sevilla'da kiralık olarak oynamış ve UEFA Kupası sevinci yaşadıktan sonra burada gösterdiği performansla yeniden Barcelona'ya dönmüştü.. Eto'o'nun sakatlığında sık sık yer bulan Saviola, bu şansını iyi kullanmasına rağmen Rijkaard'ın gözüne girmeyi bir türlü başaramadı..
Transferde yeni sezon öncesinde Henry'i renklerine bağlayan Katalan ekibinden ayrılmayı kafasına koyan yıldız golcünün bir çok talibi var.. Hatta öyle ki geçtiğimiz günlerde İspanya'da bir yerel radyonun haberine göre Saviola çoktan Real Madrid'e imza attı..
Real Madrid ile anlaştığı yönündeki haberleri yalanlayan Saviola'nın menajeri Alfredo Cabrera ile irtibata geçen Galatasaray'ın görüşmelere başladığı ve aşama kaydettiği gelen haberler arasında..
Öte yandan bir diğer söylentiye göre GSTV'de Saviola ile ilgili bir tanıtım kasetinin hazırlandığı ve bu oyuncunun gelişi için hazırlıklar yapıldığı iddia edildi..
MARATON.COM.TR ÖZEL HABER
Roberto Baggio
26.Haziran.2007, 11:41
saviolanın real madrid e gideceğini düşünmüyorum bnde bir yerden duymuştum bu saviolanın frmalarının ble hazırlandığını falan ama ne kadar doğru onu bilemem insallah saviola gelir lincolnden sonra saviola da geleblir neden olmasın
Rodrigo Tello
26.Haziran.2007, 11:41
Afonso Alves, Altın Ayakkabı'yı ucu ucuna kaçırdı. Peşinde bir sürü klüp vardır. Ha, Fener alabilir mi? Bence alabilir. En azından Adriano'dan daha mümkün.
Yine alamaz:)
Punter
26.Haziran.2007, 11:42
He Saviola hem Recoba gelse, Recoba kanatlardan birinde oynasa....
Roberto Baggio
26.Haziran.2007, 11:47
imzadan sonra görüsmek üzere hayırlı imzalar herkese)))))
LaOmerta
26.Haziran.2007, 11:54
Ben simdi okuldayim,, birisi canli yayin linkini verebilirmi?/?
Leoucwhsua
26.Haziran.2007, 11:55
Arkadaşlar şöyle düşünüyorum. Transfer büyük ihtimalle yarına yetişemeyecek. Yani Kalli'nin istediği vakitte bitmeyecek. Önceki sayfalarda gelcek forvet oyuncusunun 30'lu yaşlarda olduğu söyleniyordu.Bütün gece düşündüm düşündüm aklıma bir tek Recoba geldi. Nedenini söyliim.
1- İsmi geçenler arasında Lincoln'ü gölgede bırakacak kimse yok (Saviola'yı katmıyorum ;;))
2- 27'sinden sonra kampa formda bir isim gelmeli. Recoba en güçlü aday. Çünkü kendisi Copa America'da Uruguay'ın değişmez oyuncularından. Bu nedenle Kalli bu transfere sıcak bakabilir.
3- Recoba'da artık ilk 11'de oynamak istediğini belirtmişti.
Neden olmasın ne isimler geziyor ortalıkta. Ayrıca bildiğim kadarıyla yanlış hatırlamıyorsam Recoba'nın da sözleşmesi bitiyor. Bu isime dikkat RECOBA ileriki günlerde gazetelerde çıkarsa şaşırmayalım ;;)
Valla bence yarini gecse bile kalli yok dese bile transfer olur.Dun gs tv de levent tuzemende dedi 2 kisi daha var diye.Galatasaray bu sayede sponsorlardan para alipn reklam yapiyor.forma satiyor.Alirlar kalli oynatirmi bilmem.Ama isin ticari boyutnu dusunerek alirlar
Omerdinho
26.Haziran.2007, 12:01
onu alamaz,bunu alamaz ee kimi alacak peki? :)
Memedov
26.Haziran.2007, 12:05
Alırız R.Carlos'u alırız..:)
KaF KeF
26.Haziran.2007, 12:14
alabilirsek iyi olur........
nikomedya71
26.Haziran.2007, 12:16
http://image.donanimhaber.com/image.php/image/blank.gif
showPicture("6/26/2007 12:53:51 AM",0,0,0,15329003,3
http://www.turkspor.net/images/news/linc_01.jpg
http://www.turkspor.net/images/news/linc_02.jpg
http://www.turkspor.net/images/news/linc_03.jpg
http://www.turkspor.net/images/news/linc_04.jpg
karşılama töreni çok güzeldi
Fıratcan Alçınkaya
26.Haziran.2007, 12:18
Ben umutlu değilim... Zor transfer yapmamız... Bu transferlerle giricez heralde sezona sadece....
* Tello
* Rüştü
* M.Yozgatli
eXcitinG
26.Haziran.2007, 12:20
Yok ya o kadar da değiL.Transfer kesin yapıcaz iki yabancı kesin aLıcaz ama bunLar ne zaman oLucak biLmiyoruz tabi.Umarım avrupa kampına transferLer bitmiş oLarak gideriz.
Fıratcan Alçınkaya
26.Haziran.2007, 12:21
onu alamaz,bunu alamaz ee kimi alacak peki? :)
Alfonso Alves o Hollanda daki oyuncuydu galiba Chelsea-Manu kapışıyo adam içiN... AdriaNo da gelmicem demiş... Daha dorusu kalmak istiyom demiş...
Onu alamaz bunu alamaz değil... Onun elinden bu oyuncuları alıcaklar var... Yoksa tabiki alır FB...
LaOmerta
26.Haziran.2007, 12:21
Galatasaray'ın uzun çabalar sonrası Schalke'den transfer etmeyi başardığı Brezilyalı yıldız futbolcu Lincoln, törenle resmi imzayı atıyor...http://www.internetspor.com/v3/futbol/img/1x1.gif
Lincoln için Florya'da imza töreni düzenleniyor. Basın önüne çıkan Lincoln kendisini resmen Galatasaraylı yapan imzayı attı.
Lincoln basın toplantısında konuşuyor:
"Çok büyük bir takımın formasını giyeceğim için çok mutluyum. Büyük gurur duymaktayım.
İnanılmaz etkilendim. Büyük camiaların taraftarları byükmtür. İlk defa bu kadar büyük bir ilgi gördüm. İnanılmazdı.
Necati'ye 10 numaralı formayı verdiği için teşekkür ediyorum. Numaram ne olursa olsun önecilke iyi oynamak istiyorum. Hagi'den bahsediyorsak inanılmaz bir futbolcuydu.
Ben burya oyanabileceğim en iyi futbolu oynamak için geldim.
Fıratcan Alçınkaya
26.Haziran.2007, 12:23
Dünki karşılama güzeldi... Taraftar bayağı çoştu... Saviola galiba düşmüş transferi çok para istemiş...
eXcitinG
26.Haziran.2007, 12:25
LincoLn çok iyi konuşmuş.Bence Hagi den sonra gözLerimizin pasını siLecek bir oyuncu geLdi.
Leoucwhsua
26.Haziran.2007, 12:25
Adnan sezgini duydunuzmu suraya bir imza aiyormus gibi yapsin
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Adam hic gulmuyor be
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Bu arada nilmari unutun.Diz baglari kopmus .6 ay yokmus.Bu kadar sure olmayan adami almazlar
ZeroG
26.Haziran.2007, 12:27
Gelirse süper olur.Şimdiden umutlanmaya başladım.Adriano'yu ilk öğrendiğim gün bu kadar umutlanmamıştım.Gelebileceğini bildiğimiz bir oyuncunun haberini almak güzel...
ForsakeN
26.Haziran.2007, 12:29
F.Bahçe'de Burhan operasyonu
http://www.sporx.com/images/1/29/1953_B_BurhanEser002.jpg
Fenerbahçe bir yandan yurt dışı transferini mutlu sonla bitirmenin yollarını ararken, diğer taraftan da yurt içindeki gözdelerini Sarı-Lacivertli renklere bağlamaya çalışıyor. Tigana döneminde Beşiktaş’ın gündemine gelen, ayrıca yeni teknik patron Ertuğrul Sağlam’ın da ısrarla istediği Diyarbakırsporlu Burhan Eşer’i almak için düğmeye basan Fenerbahçe Yönetimi’nin, her türlü fedakârlığa da hazır olduğu kaydedildi.
Talipleri çok
Başkan Aziz Yıldırım’ın konuyla özel olarak ilgilendiği ve başarılı sağ kanat oyuncusunu Beşiktaş’a kaptırmamakta kararlı olduğu dile getirildi. Fenerbahçe başkanının, 500 bin YTL bonservis ücretinin yanı sıra üç genç oyuncuyu da gözden çıkarabileceği ifade edildi. Ancak maddi kriz yaşayan ve yıldızlarının satışından gelir bekleyen Diyarbakırspor’un 1 milyon dolar bonservis belirlediği öğrenildi. Burhan ile Kayserispor ve Gençlerbirliği de ilgileniyor.
26.06.2007
Kaynak : Fanatik
Punter
26.Haziran.2007, 12:34
Resmi imza önceden atıldı tabii...Hatta o imzanını Canaydın kendine faxlanmasını ıstedı ki Çorluda açıklama yapsın...
Yanlız Adnan Sezgin 50 kusur yasında ıyı calıso valla helal olsun...Allah sağlık versin...
IcedEarth
26.Haziran.2007, 12:37
Abi gülmekten öldüm ya. Adam resmen "imzalar gibi yapsın" dedi :zuhaha
Lincoln10
26.Haziran.2007, 12:39
lincoln imza töreninden önce Gs Store yetkilisi bi bayan vardı.röportajda yeni sezonda siyah formalarında olacağını söyledi.kendisininde en beğendiği formaymış.
Revolution
26.Haziran.2007, 12:41
Saviola heyecan yarattı
Cim Bom’un Lincoln transferinden sonra gözünü Barcelona’nın süperstarı Javier Saviola’ya dikmesi, Sarı-Kırmızılı taraftarlarda heyecanı en üst seviyeye çıkardı. Galatasaray Yönetimi ile Arjantinli futbolcunun menaceri Alfredo Cabrera arasında pazarlıklar tüm hızıyla sürerken, taraftarlar da heyecanla bu girişimin nasıl sonuçlanacağını beklemeye koyuldu. Gelişmeyi duyan futbolseverler, konuyla ilgili olarak yüzlerce mesaj gönderdi.
Kaynak: Fanatik
Kaynak Fanatik ama arada sırada doğru haber yapıyorlar.. :D
Son aday Trabelsi
Galatasarayımız, sağ kanat için yeni alternatifler üretiyor. Rommedahl transferinin gerçekleşmemesi durumunu göz önünde bulunduran Cimbom'un son gözdesi ise Hatem Trabelsi... Manchester City'de forma giyen Tunuslu futbolcunun sözleşmesi sezon sonunda sona eriyor. 30 yaşındaki Trabelsi'nin Galatasaray'dan gelecek bir teklife olumlu yaklaşabileceği öne sürüldü.
Kaynak: Sabah
Bence Rommedahl daha iyi Trabelsi'den..Hiç değilse Avrupa tecrübesi var..
Aşk-ı Şehir
26.Haziran.2007, 12:42
Lincoln valla çözüyo işi taraftarla tezahurat bile yaptı:
sariiiiiiiii----kırmızı
sariiiiiiiii----kırmızı
sariiiiiiiii----kırmızı
sariiiiiiiii----kırmızı
Bu arada Taffarel'e de teşekkür etmek lazım. Adam daha ne yapsın bize ;):)
Fıratcan Alçınkaya
26.Haziran.2007, 12:44
İşte Taffarel adam gibi adam... Anelka olsa kötülerdi... Gitme GS ye derdi...
Revolution
26.Haziran.2007, 12:44
Ah bir de çok iyi bir forvet gelse....Bir de birazdan Lincoln GSTV'deymiş..Soruları yanıtlayacakmış..Altyazı geçti..
LaOmerta
26.Haziran.2007, 12:45
Ali Sami Yen dolmusmu:)?
Aşk-ı Şehir
26.Haziran.2007, 12:45
gelir inşallah o da gelir ;;)
Revolution
26.Haziran.2007, 12:47
Ali Sami Yen dolmusmu:)?
Taraftara açık yapılmadı ki...Florya'da yapıldı..Ayrımcılık olmasın diye Florya'da yaptılar.
Leoucwhsua
26.Haziran.2007, 12:49
Taraftara açık yapılmadı ki...Florya'da yapıldı..Ayrımcılık olmasın diye Florya'da yaptılar.
En iyisini yaptilar bence
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
http://www.maraton.com.tr/qHUsMbuK28cYW/images/news_images/30105_1_070626095029.jpg
Sıradaki Saviola Mı?
Transferde fırtına gibi esen ve birbirinden önemli isimleri kadrosuna katan Galatasaray'ın yeni hedefinin Arjantinli Saviola olduğu iddia edildi..
Sarı Kırmızılıların gol yollarında Ümit Karan'ın yanına bir partner aradığı ve bu bölgeye de Barcelona'da Henry'nin transferinden sonra tamamen gözden düşen Saviola'nın adı geçtiği öğrenildi..
25 yaşındaki genç yıldız, geçtiğimiz sezon Sevilla'da kiralık olarak oynamış ve UEFA Kupası sevinci yaşadıktan sonra burada gösterdiği performansla yeniden Barcelona'ya dönmüştü.. Eto'o'nun sakatlığında sık sık yer bulan Saviola, bu şansını iyi kullanmasına rağmen Rijkaard'ın gözüne girmeyi bir türlü başaramadı..
Transferde yeni sezon öncesinde Henry'i renklerine bağlayan Katalan ekibinden ayrılmayı kafasına koyan yıldız golcünün bir çok talibi var.. Hatta öyle ki geçtiğimiz günlerde İspanya'da bir yerel radyonun haberine göre Saviola çoktan Real Madrid'e imza attı..
Real Madrid ile anlaştığı yönündeki haberleri yalanlayan Saviola'nın menajeri Alfredo Cabrera ile irtibata geçen Galatasaray'ın görüşmelere başladığı ve aşama kaydettiği gelen haberler arasında..
Öte yandan bir diğer söylentiye göre GSTV'de Saviola ile ilgili bir tanıtım kasetinin hazırlandığı ve bu oyuncunun gelişi için hazırlıklar yapıldığı iddia edildi..
Osman ALTUNTERİM
ONCEDEN KONULDUYSA OZUR DILERIM
Roberto Baggio
26.Haziran.2007, 12:59
bana göre taffarel gercek bir galatasaraylı gibi davranmış birde lincolnun şu lafını çok takdir ettim hagi çok büyük bir futbolcu eğer haginin oynadığının yüzde 30 unu oynayablirsem basarılı olmus sayılırım öyle bisey demişti
Lincoln10
26.Haziran.2007, 12:59
saviolayı valencia istiyor bize gelmesi artık çok zor.david villayıda manchester istiyormuş galiba.o yüzden saviola onlar için kaçırılmayacak bi fırsat
Punter
26.Haziran.2007, 13:03
2.defa ayzıyorum. David Villa sözleşmesini uzattı ve takımında kalacak !!!
ZeroG
26.Haziran.2007, 13:03
İyi güzel de genç oyunculara başkanın ne kastı var anlamadım ki.3 genç oyuncu ne demek, biz niye genç oyuncularımızı bu kadar çabuk gözden çıkarabiliyoruz...
krALEX1907
26.Haziran.2007, 13:05
İŞTE YENİ GOLCÜMÜZ JOHN CAREW
Fenerbahçe’de son dakika gelişmesi. Başkan Aziz Yıldırım Adriano transferine nokta koydu ve uzun süredir peşinde koşulan Carew’in menejeri ile İstanbul’da bir araya geldi. İstanbul’a dönmeyi düşünmüyorum diyen Carew’in Fenerbahçe’nin teklifine sıcak bakmaya başladığı ve gelmesinin an meselesi olduğu belirtiliyor
Bu sezonun başında camianın "flaş" transfer beklentisini fazlası ile karşılayan Fenerbahçe yönetimi, ikinci büyük bombayı patlatmak üzere.
2004-05 sezonunda Beşiktaş'ta forma giyen ve aynı sezonun sonunda Lyon takımına satılan John Carew ile resmen görüşmeler başladı
Başkan Aziz Yıldırım'ın daha önce de ilgilendiği ve Fenerbahçe'de görmeyi çok istediği Carew için Lyon forması giyerken, Beşiktaş'la yapılan sözleşme gereği,"Türkiye'de başka bir takımda forma giyemez." maddesi konulmuştu.Ancak geçtiğimiz ocak ayında Milan Baros'la takas edilen ve İngiltere'nin Aston Villa takımına geçen Norveç'li yıldız için bu engel ortadan tamamen kalktı ve engel kalmadı.
Deivid'e Yol Göründü
Fenerbahçe Kulübü'nün Aston Villa ile 2009 yılına kadar sözleşmesi olan Carew transferini yürütmesi için Alex'in menejeri Juan Figer'i aracı olarak kullandı ve bu futbolcu ile başkan Aziz Yıldırım’ın bir görüşme bile yaptığı belirtiliyor.
Norveçli golcünün bonservisi için 6 milyon euronun gözden çıkarıldığı bildirildi.Carew'le ön anlaşma yapılır yapılmaz transferin camiaya müjdelenmesi bekleniyor.Norveç'li yıldızın transferi gerçekleşirse bir yabancının gitmesi gerekecek ve o da çok büyük olasılıkla ,geldiğinden beri hayal kırıklığı yaratan Deivid olacak.Brezilyalı oyuncuyu satın alacak kulüp bulunmazsa, kiralama formülü gündeme gelecek.
Bu sıcak gelişmeler üzerine Deivid’in menejeri İstanbul’a çağrıldı ve yeni sezon öncesi futbolcunun kendisine kulüp bulması istendi ve bonservis konusunda ise her türlü kolaylığın yapılacağı belirtildi.
Emurafu
26.Haziran.2007, 13:09
Osman ALTUNTERİM
Arkadaslar Savioladan ümidi kesmeyin bakın kac gün önce verdik haber,i size hbemdebasında yokken şimdi bütün gazetelere falan cıkmaya basladı
eXcitinG
26.Haziran.2007, 13:10
Osman ALTUNTERİM
Arkadaslar Savioladan ümidi kesmeyin bakın kac gün önce verdik haber,i size hbemdebasında yokken şimdi bütün gazetelere falan cıkmaya basladı
Yani aynı şeyLeri neden tekrar tekrar yazıyorsunuz ki adam bir sayfa öncede aynı haberi koymuş zaten ? Neden okuma gereği duymuyorsunuz hiç.Hep aynı şeyLeri tekrarLayıp duruyorsun ?
Emurafu
26.Haziran.2007, 13:12
Yani aynı şeyLeri neden tekrar tekrar yazıyorsunuz ki adam bir sayfa öncede aynı haberi koymuş zaten ? Neden okuma gereği duymuyorsunuz hiç.Hep aynı şeyLeri tekrarLayıp duruyorsun ?Usta yazıyı gördüm zaten ben bilerek koydum biz saviola söyleyince bazıları yok yalan falan diyordu ondan koydum tabı sen fazla bizim konuda bulunmadıgın için galiba görmedin malum besıktaslısın daha cok ordasın yani ama haberin konuldugunu zaten gördüm
nılmarla anlasilmis , 4.5 milyon euro yada dolar bundan emin degilim, on sozlesme imzalanmis ve bunun yaninda saviola nin sakatlik tahlillerini bekliyorlarmis, kalici bir sakatlikmi degilmi diye rapor alacaklarmis ama oncelik saviolada cunku bonservisi elinde.
Nılmar sakat olmasa alıyorduk bence yıne almamızlazım yoksa bir daha onu bu paraya alamayız bu arada Nilmarın sakatlıgı 2 ay 1 ayda konsdiasyon falan olsa 3 ay sonra hazır daha onceden sakatlanmıs tam 3 ay sonrahazır
Fıratcan Alçınkaya
26.Haziran.2007, 13:24
Yahu ztn HayrettiN Abi son İlhan Mansız Jubile felan olayıNa veto verdi ya Yönetim iyice sinirlendim... Ne yapıyolar anlamak mümküN değil... Ne transfer yapıp taraftarı mest ediyolar... Ne de İlhan gibi giderken iyi bir ekonomik kar getirmiş oyuncuya yapması gerekeni yapmayıp taraftarı iyice karşılarına alıyolar...
Del Piero_10
26.Haziran.2007, 13:24
Gelirse süper olur.Şimdiden umutlanmaya başladım.Adriano'yu ilk öğrendiğim gün bu kadar umutlanmamıştım.Gelebileceğini bildiğimiz bir oyuncunun haberini almak güzel...
Afonso Alves gelebilecek bir oyuncu değil.
krALEX1907
26.Haziran.2007, 13:25
carew trasnferi inş. olumlu sonuçlanır çünkü tam bizim aradığımız gibi bir piwot forvet.
Lincoln10
26.Haziran.2007, 13:26
açıkçası bu saatten sonra yıldız transfer edebileceğimize inanmıyorum.çünkü yıldız oyuncuların bonservisleri malumunuz yüksek hatta bayağı bi yüksek.saviolanın bonservisi elindeydi saviolada büyük ihtimal olmayacağına göre yıldız transferi yalan olabilir
Roberto Baggio
26.Haziran.2007, 13:28
nilmarı almamız akıl karı deil devre arasında bnce iice iyilesip öyle alsak daha mantıklı
Lincoln10
26.Haziran.2007, 13:30
eğer nilmar alınma durumu varsa alınmalı bu adam ömür boyu sakat kalmayacak.bildiğim kadarıyla 4 ay sakatmış.
Emurafu
26.Haziran.2007, 13:30
nilmarı almamız akıl karı deil devre arasında bnce iice iyilesip öyle alsak daha mantıklıusta nilmar iyilesınce sen onu anca tv den izlersin o paraya alınmaz
TR.CaPTaiN
26.Haziran.2007, 13:31
Carew bence iyi bir transfer değil umarım gerçekleşmez.
Roberto Baggio
26.Haziran.2007, 13:31
nilmarda ciddimiyiz ?
Emurafu
26.Haziran.2007, 13:32
eğer nilmar alınma durumu varsa alınmalı bu adam ömür boyu sakat kalmayacak.bildiğim kadarıyla 4 ay sakatmış.
6 ay sakatmıs ama 2 ayı kalmıs 1 ayda kondısyona gıtse 3 ay sonra hazı olur
Neden savıolayı alamıyoz parayı sponsor verecek.Ayrıca en fazla parayıda bız verdık pazarlıkar sürüyor artık su karamsar havayı bırakınn artık yönetim akıllandı bir cok yerden gizli destek aldı
erdemzorer10
26.Haziran.2007, 13:32
bence nilmar çk iyi bir transfer olur evet 3 ay diyoruz büyk bir süre ama saviola olmycaksa bence nilmar olmalı..ona güvenimizi ona hissterirsek sakatlıktan daha çabuk kurtulabilr ve kafa olarak da takıma tam anlamyla hizmet etmek içn elnden geleni yapar..sakatlklarda rehabilite de çk önemli olyor
eXcitinG
26.Haziran.2007, 13:35
İLhan mansız oLayı benim de canımı sıktı evet zaten transfer de durgunLuk yaşamasıda sıkıyordu bunun üstüne tuz biber oLdu iyice.Ama bişeyLer yapıcakLar.Taraftar artık yavaş yavaş sinirLenmeye başLıyor ve eğer biz bir kızarsak neLer oLacağını yönetimde çok iyi biLiyor.En sonunda ben geçicem bizim transfer komitesinin başına o oLucak :)
Roberto Baggio
26.Haziran.2007, 13:36
benim düşüncem önce saviola sonra nilmar nilmarın tam olarak sakatlık olayı hkkında bilgim yok ama 2 ay 3 ay içerisinde iyilesecekse en az saviola kadar potansiyele sahip bir oyuncu nilmar alınmasını isterim ama önce saviola
Fıratcan Alçınkaya
26.Haziran.2007, 13:39
Zıgıc gelsin Pivot istiyolarsa... Carew de çok iyi ama...
Fıratcan Alçınkaya
26.Haziran.2007, 13:41
Nılmar brz kumar gibi olur aslında çok yetenekli... Tutarsa Jardel gibi oynar... Tutmassa Ali Lukunku hesabı... Ama %70tutar çok yetenekli bir oyuncu...
Memedov
26.Haziran.2007, 13:44
Carew'in yerine Zigic'i tercih ederim Beşiktaş'da oynadığı futbolu beğenmemiştim ama Lyon'da harikalar yarattı futbolcular Türkiye'de oynamıyor..
erdemzorer10
26.Haziran.2007, 13:45
bencede önce saviola ama o olmycaksada nilmar yani
Lincoln10
26.Haziran.2007, 13:45
şimdi saviolanın tekliflerini değerlendirelim;
valencia GALATASARAY
yıllık 3 milyon euro yıllık 4 milyon euro
İspanyada yaşama Türkiyede yaşama
şampiyonlar liginde oynama Uefa kupasında oynama
la ligada oynama süper ligte oynama
11 deki yeri garanti olmasada min.20 maç 11 deki yeri garanti
şimdi saviola bu 2 sinden birini seçicek.şahsen saviola olsam valenciayı seçerdim:(
Rodrigo Tello
26.Haziran.2007, 13:46
Abi cok kötü seyler olacak bence yönetimin sonu geldi.
Emurafu
26.Haziran.2007, 13:48
Galatasaray cok ciddi bir para verdi hatta sormuslar oynarmısın diye oynarım demıs sonra pazarlıklar baslamıs hic belli olmaz Adnan sezgin falan bos laf etmez Veya Adnan polat Bos laf etmez ama Özhan canaydın eder:):)
Fıratcan Alçınkaya
26.Haziran.2007, 13:49
Valensia da ki forvet bolluğuda yok sayılır...
David Villa hariç tabi adam ekol...
Morientes yaşlanıyo... Saviola değişmeli oynar ama büyük bölümünde 11de başlar... Yani Valansia nın adı geçiyosa bu transferde alır Valensia... Bir de Real Madrid in adı geçiyodu ama...
erdemzorer10
26.Haziran.2007, 13:51
saviola konusnda biraz karamsrdm ama emrah abi öle dedigine göre demek hala şansı var bu transferde galatasaraymzn
Rodrigo Tello
26.Haziran.2007, 13:52
Carew Fener'e gelmez zaten.
Emurafu
26.Haziran.2007, 13:53
Su alır bu alır demeyı bıraksak Carlos nasıl geldı Mesela mılan vardsı nıye gıtmedı lıncoln nasıl geldı sevılla ve a.madrıd pesınde ıdı O yuzden hıc bellı olmaz Yok bunu secerdım falan bunları bırakalım
TR.CaPTaiN
26.Haziran.2007, 13:54
Parasını mı karşılayamaz ? Beşiktaş'a gelen adam Fenerbahçe'ye niye gelmiyor onu da anlamak daha zor zaten.
Rodrigo Tello
26.Haziran.2007, 13:56
Turkiye'ye birdaha dönecek olursam yine Beşiktaş dedi !Hersey paramı ?
TR.CaPTaiN
26.Haziran.2007, 13:58
Koyabilir misin o dediklerini.
Lincoln10
26.Haziran.2007, 13:58
carlos 1 sene önce fenerle anlaştığı için gitti zaten milan 3 senelik sözleşme önermemişti.benim saviola gelmez dememin nedeni renkdaşlarımızın fazla ümitlenmemesi.çünkü bu transferin olmama olasılığı olma olasılığından daha fazla.tabi ki işallah saviola Galatasarayımız tercih eder.
nerazzuri
26.Haziran.2007, 13:59
Tümer'de Bjk demişti Fb de
Balic de fb demişti gs,istanbulspor,ankaragücü dolaşıo
Rüştü'de fb demişti Bjk'De
Yozgatlı Fb demişti Bjk'De
Sayayı mı daha ?
mustafa6685
26.Haziran.2007, 14:02
yani valencia var diye gelmez dememiz pek mantıklı değil emarafu güzel örenkler varmiş bu konuda...bence son zamanlarda olan transferlerle birlikte tsl baya ilgi çekmeye başladı onun için gsninde bu transferde baya şansı waR
Del Piero_10
26.Haziran.2007, 14:02
bence yönetimin sonu geldi.
Bu iyi birşey.
mustafa6685
26.Haziran.2007, 14:04
beşiktaş gecen senelerin gsisi gibi davranıyo son gün çantaadan inamoto çıkmassa iyi
erdemzorer10
26.Haziran.2007, 14:05
ya arkadaslar kimler geldi bu lige saviola da gelecektr ben inanyorm en iyisi bekleyp görelm
nikomedya71
26.Haziran.2007, 14:08
yani valencia var diye gelmez dememiz pek mantıklı değil emarafu güzel örenkler varmiş bu konuda...bence son zamanlarda olan transferlerle birlikte tsl baya ilgi çekmeye başladı onun için gsninde bu transferde baya şansı waR
bilemiorum inş. gelir ama nilmarı tercih ederim :0:
Leoucwhsua
26.Haziran.2007, 14:10
Of beyler artik bu kadar gelirmi gelmezmiyi konusmamiza gerek yok/Ihtiyacmiz olan bolgerelere en iyi kisleri aldik.Genclerimiz super.Rahatlikla her macta oynarlar.Artik gelen gelir gelmeyen gelmez.Gelirse seviniriz gelmezse kahrolmayiz .bu kadar basit
dinaMYt
26.Haziran.2007, 14:10
bir lincoln transferi taraftarını transferdeki beklentilerini nasıl da yukarıya çekti.2 ay evvel galatasaray saviola ile ilgileniyormuş dense güler geçerdik şimdi uzun uzadıya tartışmalar yapılıyor.ama ben gerçekleşmesi ihtimalini zayıf görüyorum hala.beklenen başarılar da gelmezse bu kadar maaş yükünün altında kalkmamız da çok zor olur.
o nedenle ben forvete gelecek vaadeden nispeten ucuz bir oyuncu alması kanaatindeyim.yani bi 'jardel' getireceğimize bir 'ilie' getirelim daha faydalı olur.
Emurafu
26.Haziran.2007, 14:11
carlos 1 sene önce fenerle anlaştığı için gitti zaten milan 3 senelik sözleşme önermemişti.benim saviola gelmez dememin nedeni renkdaşlarımızın fazla ümitlenmemesi.çünkü bu transferin olmama olasılığı olma olasılığından daha fazla.tabi ki işallah saviola Galatasarayımız tercih eder.Tabıkı dostum cok ümitli olmayın Ama ümidinizi kesmeyin
Bu arada Saviolayı almak Lincoln na göre daha kolaymıs(::)(::)
Artık bekliyelim Yeni haberler olursa koyarım
ekolata
26.Haziran.2007, 14:13
ya 10 buçuk diye 11 buçukda kalktım sadece şu gs tv ile yaptığı töportajı yakalayabildim. Tabi sonra imzanın felan reklamını izledim.
Lincoln kliplerini izledimde adam baya mutluymuş orda . Niye orayı bıraktığı bilen birisi varmı ?
İnşallah bizim takımdada böyle gülücükler atar.
Sarı kırmızı derkendi sesi çok güzeldi :D
.
.Lincolun saha dışındaki özelliklerini söyledi demin gs tv
12 yaşında babasını kaymetmiş :(
Ailesinin geçimi için futbola başlamış
Sahilde saba yaparak para kazanmış ve bu sambayı sahaya katmış
Yaz tatillerinde ise ülkesine gidip futbol turnuvaları düzenliyormuş. O turnuvada bilet parası almıyormuş sadece gelenlerden yiyecek istiyormuş ve o yiyecekleride fakirlere veriyormuş.
Ahlaklı bi adammış kutluyorum kendisini :k:
fmsmyrna
26.Haziran.2007, 14:13
dediğini ben izlemiştim türkiye-norveç maçından önce konuşmuştu ancak artık günümüzde hangi oyuncunun hangi kulübe gideceğini kestirmek zor gelebilir yani
Emurafu
26.Haziran.2007, 14:16
ya 10 buçuk diye 11 buçukda kalktım sadece şu gs tv ile yaptığı töportajı yakalayabildim. Tabi sonra imzanın felan reklamını izledim.
Lincoln kliplerini izledimde adam baya mutluymuş orda . Niye orayı bıraktığı bilen birisi varmı ?
İnşallah bizim takımdada böyle gülücükler atar.
Sarı kırmızı derkendi sesi çok güzeldi :DNiyemi bıraktı hemen söylim 6 yıl almanyada oldugu için artık orda oynamaktan sıkılmıs sanırım baska bir ülkeye gitme kararı vermıs sonra bizden teklif falan geldi tabi avrupadan baska takımlardanda geldi Galatasarayı Tafferele sormus gelmesınde en büyük etken o
Roberto Baggio
26.Haziran.2007, 14:18
rommedahl de lazım o da gelsin kanımca
ekolata
26.Haziran.2007, 14:20
aa gs tv de bizim komşu çıktı :D
Hani şu gstore de yapılan röportajlarda bi kadım çıkdı aha o :n:
Lincoln10
26.Haziran.2007, 14:21
"Volkan G.Saray'da"
Geçtiğimiz sezon Antalyaspor'da forma giyen Volkan Yaman Galatasaray'da. Antalyaspor başkanı Sedat Peker ile Galatasaray Futbol Şube Sorumlusu Adnan Polat birlikte yaptığı açıklamada Volkan'ın önümüzdeki sezon Galatasaray'da forma giyeceğini ilan ettiler. Peker: "Volkan Yaman önümüzdeki sezon Galatasaray'da oynayacak, bu transferin hayırlı olmasını diliyorum. F.Bahçe'den Ali İpek transferiyle ilgili teklifi de bekliyoruz. Ali ile ilgili Galatasaray'ın da girişimi var" dedi.
Adnan Polat da şunları söyledi: "Yarından itibaren Volkan, Galatasaray forması giyecek, hayırlı olmasını diliyorum" dedi.
krALEX1907
26.Haziran.2007, 14:21
ya arkadaşlar bırakın bu konuşmalrı o böyle acıklama yapmış gelmez,bu böyle acıklma yapmış gelmez, sekocanın dediği gibi bir cok örnek war..! oyunculara biraz parayı tatdırınca öle bi gelirler ki...
Emurafu
26.Haziran.2007, 14:22
Şimdi bu haber için size birseyler söyliyecem tekrar konuldu örnek için koydum
http://www.maraton.com.tr/news.php?news_id=30105
Osman ALTUNTERİM
Bakin arkadaslar, altinda isim olan haberlere inanin, isim olmayana inanmayin.
adam atmistir tutmustur? kim diye sorarsin, sari cizmeli mehmet aga derler.
altinda isim yazan haberler % 80 dogru haberlerdir cunku bu yazisindan dolayi adama dava acma hakkin bile var.
ben lincoln transferinde daha cok onceden bu is bitti demistim, tesekkur mesajlari aldim pozitif dusundugum icin ama bu pozitiflik degil.
bir transfer 3 haber kaynagindan fazlasinda yazilmissa bunda gerceklik payi vardir.
bence yeni yildizimiz saviola olacaktir. ( bu benim dusuncem )
Rodrigo Tello
26.Haziran.2007, 14:24
Koyamam.Epey oluyo zaten diyeli cogu kişi biliyo bende ona dayanarak gelmez diyorum.
Omerdinho
26.Haziran.2007, 14:24
fenere kimse gelmez zaten bosuna ugrasiyorlar...
Rodrigo Tello
26.Haziran.2007, 14:25
ya arkadaşlar bırakın bu konuşmalrı o böyle acıklama yapmış gelmez,bu böyle acıklma yapmış gelmez, sekocanın dediği gibi bir cok örnek war..! oyunculara biraz parayı tatdırınca öle bi gelirler ki...
Anca Tümer'i alırsınız.Toraman gibi adamı alabilirmisiniz alamazsınız.Her futbolcu için gecerli degil.
Fıratcan Alçınkaya
26.Haziran.2007, 14:27
CareW demişti evet bnde hatırlıyorum Türkiye de BJK den başka takımda oynanam diye... Klişe bi laftır bu herkes her yerde oynar...Aston Villa ya giden adam FB yemi gelmiceK...
Omerdinho
26.Haziran.2007, 14:28
Anca Tümer'i alırsınız.Toraman gibi adamı alabilirmisiniz alamazsınız.Her futbolcu için gecerli degil.
yaw sacma sapan konusma Allah askina..
Bu isler paraya bakar, parayi verenin alamayacagi oyuncu yoktur yeterki oyuncu istesin.
sabahtan beri o gelmez bu gelmez demeyi birak.. elbette birisini getirecekler..
Omerdinho
26.Haziran.2007, 14:31
eger valencia'dan teklif varsa biraz zor gelir. eger gelirsede gs yönetimi 40 yilda iyi bir is basarmis olur... bu transfer sezonu gs icin gayet iyi geciyor bence..
Rodrigo Tello
Sacma sapan konustugum yok terbiyeni takın.Adamına göre hersey para degil bunu anlatmaya calısıyorum Hersey paraya bakarmıs pehh.
TR.CaPTaiN
Kefen giyerim Galatasaray forması giymem diyenleri bile gördük. Kaldı ki bu adam Türk. Türkler yine biraz duygusal olarak düşünebilir ama yabancı paraya bakar paraya. Kaldı ki Carew'i beğenmiyorum umarım gelmez veya bizimkiler almaz.
krALEX1907
26.Haziran.2007, 14:32
CareW demişti evet bnde hatırlıyorum Türkiye de BJK den başka takımda oynanam diye... Klişe bi laftır bu herkes her yerde oynar...Aston Villa ya giden adam FB yemi gelmiceK...
fıratcan objektif yorumundan ötürü seni tebrik ediyorum ama bunu bazı arkadşlara anlatamıyoz..!futbol bu kardeşim adam nerden daha iyi yemek yiyecekse nerde mutlu olacağını hissedecekse oraya gider.
Omerdinho
26.Haziran.2007, 14:32
Carew gibi kisiliksiz bir oyuncunun Fenerbahce'de isi yok umarim gelmez..
Fıratcan Alçınkaya
26.Haziran.2007, 14:35
Ne bilim yahu Yönetim belki de yanlış adresler gösterip 1yıldızın peşinde de olabilir... Ama bu yönetim den doğrusu beklemiyorum böle bir davranış... HırvatistaN-SırbıstaN-Belçika bkz_ brzda bu tars ülkelere baksınlar illa 3Büyük ligden adam alıncak diye bişey yokki...
mustafa6685
26.Haziran.2007, 14:36
yaa beyler biraz objektif olalım gs linderoth ve lincolnü getirerek zaten çok büyük iş ypmıştır nankör olmamak gerek
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
ha bu arada biz saviolayı aldık zaten :D serkan çalıka arkadaşları saviola vede tavşan diyolarmış :D
Rodrigo Tello
26.Haziran.2007, 14:37
Biz ne yararını gördük alın sizin olsın uzatmaya gerek yok ben adamın konusmasına göre konustum eger delikanlı biriyse zaten gelmez haa tümer gibiyse gelir.Önceki mesajlarıma bakın ben Adrıano'nun Fener'e gelmesini istiyordum.Ama gelmedi herkese gelir diycek halımız yok siz Bjk topiginde Baki Mercimek bile gelmez diyordunuz.Örnek verıyorum
Fıratcan Alçınkaya
26.Haziran.2007, 14:37
Valla ama taraftar Yönetime çok sitemli yahu hala kızgınlık var...:) Lıncoln çok büyük transfer... Volkan Yaman-Lİnderoth sonRa... Bouazi mi ne o oyuncuyu bilmiyoz ama kaliteli bir oyuncuysa büyük kazanç...
mustafa6685
26.Haziran.2007, 14:45
ya zaten taraftarı anlamak mümkün değil fener maçında yapılanlardan sonra ben o maçta ilk kez büyük bir zevklee izlmek istediğim bir maçı yarım bıraktım o maçtan sonra eğer onlar gerçek gs taraftarı olduğunu iddia etmişlerse gurur duyduğum gs taraftarlığını bırakmayı bile düşündüm
Lincoln10
26.Haziran.2007, 14:50
yeni formalar 2 temmuz'da çıkıyormuş.alalım şu formalarıda lincolnün parasını çıkaralım;;)
Emurafu
26.Haziran.2007, 14:52
Mustafa kardes savıola Haberi icinmi Nankörüz Ayrıca Yönetim kend diyor 2 tane yıldız sayılabılıcek yabancı daha gelecek birisi rommedahl biriside saviola olabilir Adnan sezgin dedi adnan polat dedi Daha ne olsun
Rodrigo Tello
26.Haziran.2007, 14:55
Fıratcan bişeyler yapıyorlar ama çözemedik dogrusu bekleyelim görelim .Ertugrul saglam konusma yapmıs biraz olsun rahatladım.
Paniğe gerek yok!
Ertuğrul Sağlam transferde yıldız takıntılarının olmadığını belirtirken, Sergen'e de kapıları kapadı
Beşiktaş Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, adaleti eşit dağıtmakla yükümlü olduklarını, kendisi açısından takımdaki bütün oyuncuların eşit olduğunu söyledi. Siyah-beyazlı takımın başına gelmesi sonrası ilk basın toplantısını düzenleyen Sağlam, dün antrenman öncesinde futbolcularla bir toplantı yaptığını belirterek, ''Bu toplantıda futbolculara benim gözümde en gencinden en büyüğüne kadar herkesin eşit durumda olduğunu söyledim. Herkes benim gözümde aynı seviyede. Bundan sonraki dönem içinde oyun felsefemiz içinde takımda en fazla katkı yapan oyuncu formayı giyecek'' dedi.
Takımda isimleri çok fazla gündeme getirmek istemediğini dile getiren genç teknik adam, ''İsimleri çok fazla gündeme getirmek istemiyorum. Bu takımda kim çalışıyorsa, kim formayı hakediyorsa o formayı giyecektir'' diye konuştu.
Kendilerine has bir oyun anlayışları olacağını kaydeden Sağlam, şunları söyledi:
''Futbolun güzelliklerini sahaya yansıtmayı seviyorum. Büyük hedefler kovalayan bir takımda olduğumuz için diğer tarafları ihmal etmemeliyiz. Seyir zevki veren bir takım oluştururken, top rakipteyken de futbolun gereklerini yerine getiren bir oluşum yapmak zorundayız. Fiziksel olarak oyunun iki yönünü de sahaya yansıtan, oynadığı futboldan zevk alırken, izleyenlere de zevk veren bir yapı istiyoruz. Bu konuda futbolculara büyük sorumluluk düşüyor. Futbolcular da bunun bilincinde.''
-''FUTBOLCULARIN PERFORMANSI YÜKSELECEK''-
Ertuğrul Sağlam, geçen sezon Beşiktaş kadrosunda bulunan bütün oyuncuların performansının yükseleceğini söyledi.
Teknik adam olarak birebir futbolcu ismi hiçbir zaman zikretmediğini dile getiren siyah-beyazlı çalıştırıcı, sözlerini şöyle sürdürdü: ''3 senedir teknik sorumluyum. Bu zaman içinde isimleri birebir zikrederek kamuoyunda tartışmadım. 3 gol atan oyuncuyu kahraman yapıp, diğer oyuncuların performansını heba etmedim. Defansta da bariz hata yapanları günah keçisi yapmadım. Birebir isimleri gündeme getirmeyelim. İsimleri konuşmak anlayışımda yok. Şundan kesinlikle eminim ki geçtiğimiz sezon kadroda bulunan oyuncuların hepsinin performansları kesinlikle artacak. Daha üst seviyeye çıkacak. Ancak sistem olarak hangi oyuncularla oynarız, onu kestiremiyorum. Futbolcuların performansı belirleyici olacak.''
-''KİMSEYİ ZORLA OYNATMAYIZ''-
Göreve geldiğinde takımda olan her oyuncunun kadroda bulunmasını istediğini ifade eden Sağlam, takımdan ayrılan Ali Güneş ve kaleci Runje'nin gitmek istediğini belirterek, ''Beşiktaş'ta oynamak istemeyen oyuncuyu zorla takımda oynatmayız'' dedi.
Sağlam, Ricardinho'nun gönderileceği yönünde çıkan haberlerin hatırlatılması üzerine, Ali Güneş'in kendi isteğiyle takımdan ayrıldığını hatırlatarak, ''Runje de gelmek istemediğini söyledi. Hiçbir futbolcunun takımdan ayrılmasını istemiyorum şu aşamada. Kampı geçirdikten sonra yeniden değerlendirme yaparız. Böyle düşüncemiz olursa onu net bir şekilde açıklarız'' diye konuştu.
-TRANSFER ÇALIŞMALARI-
Teknik direktör Sağlam, kamp çalışmalarına birçok futbolcunun hırslı başladığını, bu nedenle transfer konusunda mevki zikretmek istemediğini vurgulayarak, ''Bu futbolcu arkadaşlarımızın performansını düşürür'' dedi. Yeni transferlerden memnun olduğunu vurgulayan Ertuğrul Sağlam, şunları söyledi: ''Tello, Hakan, Rüştü ve Mehmet kesinlikle geçtiğimiz sezonki Beşiktaş takımının içinde sıkıntı oluşturan mevkileri doldurma açısından dört dörtlük transferler. Oynatmak istediğim mevkilerde katkı yapacak transferler yaptık. Transfer konusunda yönetimle koordineli çalışıyoruz. Sabah ve akşam olmak üzere görüşme halindeyiz. Benim isteğim doğrultusunda devamlı transfer çalışmalarını sürdürüyoruz. Şu ana kadar alınan oyuncuların yerinde olduğunu düşünüyorum. Bundan sonraki 2 yabancı oyuncu transferinin de kulübün imkanları doğrultusunda bize katkı yapacak, mevkileri dolduracak kapasitede olması için çalışıyoruz. Diğer takımlar yıldız transferi yaptı diye acele edip yanlış yapmak istemiyoruz. Doğru iş yapmak istiyoruz. Yanlış transferin nelere mal olduğunu biliyoruz. İsabetli transfer gerçekleştirmeye çalışıyoruz.''
-''YERLİ TRANSFERİ ŞU AN DÜŞÜNMÜYORUZ''-
Sağlam, şu an için yerli transferi düşünmediklerini, ancak gereklilik olması halinde düşünebileceklerini ifade etti. Yabancı oyuncu konusunda 2 kontenjanı doldurmak istediklerini vurgulayan Sağlam, İspanya'nın Sevilla takımında forma giyen Navarro ile ilgilendiklerini belirterek, ''Navarro kaliteli bir oyuncu. Son durum itibariyle bazı pürüzler çıktı. Büyük ihtimalle bu transfer olmayacak'' dedi.
-''SERGEN YALÇIN GÜNDEMİMİZDE YOK''-
Beşiktaş'ın gündeminde Sergen'in olduğu yönünde çıkan haberlere açıklık getiren Sağlam, bu oyuncunun gündemlerinde olmadığını dile getirdi.
Sergen ile ilgili basında haber yoğunluğu yaşandığını vurgulayan Sağlam, ''Sergen benim komşum. Çok sevdiğim bir arkadaşım. Kendisiyle sık sık görüşüyoruz. Şu gün itibariyle Sergen ile alakalı gündemimiz olmadı. Bundan sonra da olmayacak. Kendisine başarılar diliyorum'' diye konuştu.
-''YILDIZ TAKINTIMIZ YOK''-
Siyah-beyazlı teknik adam, yıldız oyuncu takıntılarının bulunmadığını söyledi.
Davranışlarıyla ve performansıyla yıldız seviyesine ulaşmış oyuncu alabileceklerini kaydeden Sağlam, şunları söyledi: ''Maalesef ülke olarak yaşa takılmış durumdayız. Dünyanın en iyi takımlarında bile yaşlı oyuncular bulunabiliyor. Milan gibi bir kulüpte 3-4 tane 37 yaşında oyuncu görebiliyoruz. Tabii ki bizim için, koşan, mücadele eden ve takım içinde fiziksel anlamda, oyun kalitesine katkı sağlayacak oyuncuyu bulmak önemli. Ama 33-34 yaşındaki oyuncunun da bunları yerine getirmeyeceğini kestiremeyiz. Ne oyuncular gördüm ki 33 yaşında olup, 20 yaşındaki oyuncudan daha çok mücadele edebiliyor.''
-TIGANA'YA TEŞEKKÜR-
Ertuğrul Sağlam, geçen sezon takımın başında bulunan Fransız çalıştırıcı Jean Tigana'ya katkılarından dolayı teşekkür etti. Tigana'nın takıma Türkiye Kupası'nı kazandırdığını ve Şampiyonlar Ligi'ne katılmasını sağladığını ifade eden teknik direktör Sağlam, ''Tigana Süper Kupa'yı da kazandırdı. Beşiktaş'ın kaliteli kadrosu var. Genç ve istediğimiz normlara uyacak oyuncu kadrosu bulunuyor. Bunda katkısı olan Tigana'ya teşekkür ediyorum'' dedi.
Beşiktaşlı taraftarlara mesaj gönderen genç çalıştırıcı, ''Oynadığı oyundan zevk alan bir takımın yanı sıra izleyenlere de zevk verecek, taraftarını 90 dakika coşturacak, bol gol pozisyonu bulacak ve hiçbir zaman taraftarlarını yerinde oturtmayacak bir takımın garantisini verdik. Oyun anlayışımızdan ödün vermeden bunları yapmak istiyoruz'' diye konuştu.
-''ALTYAPIYA ÖNEM VERİYORUZ''-
Sağlam, teknik adam olarak altyapıya önem verdiklerini vurgulayarak, Kayserisporlu oyuncular Mehmet Topuz ve Gökhan Ünal'ı kastederek, ''Bugün Türk futbol piyasasını meşgul eden oyuncular 2 sene önce yoktu. Altyapıya verdiğimiz önem ilk günden ortaya çıktı. 14 futbolcu dünden itibaren takımla antrenmanlara çıktı. Altyapıyla koordineli çalışacağız'' dedi. Ertuğrul Sağlam, lider oyuncu profili konusunda ise ''Lider oyuncu 33-34 yaşındaki oyuncu demek değildir. 20 yaşındaki oyuncu da lider konumda olabilir. Bunu zamanla göreceğiz. Takımda yeterlilikleri olup çeşitli sebeplerden ön plana çıkamayan arkadaşlar var. Bu özellikleriyle onları ortaya çıkarmaya çalışacağız'' derken, geçen sezon sorun yaşanan sağ kanatta sorun yaşanacağını düşünmediğini ifade etti.
-SÜPER KUPA TARİHİNİN DEĞİŞTİRİLMESİ KONUSU-
Ertuğrul Sağlam, oynayacakları Süper Kupa tarihinin Şampiyonlar Ligi ön eleme maçlarına yakın olması ve bu yönde bir tarih değişikliği isteyip istemeyeceği yönündeki soruyu ise ''Herhangi bir tarih değişikliğinin olacağını düşünmüyorum. Ama daha önce bu konuda bir düşünce oluşmuştu. Federasyona başvurduk, ama olumsuz yanıt geldi. Süper Kupa da önemli. Sezona kupayla başlamak istiyoruz'' diye yanıtladı.
Başarılı çalıştırıcı, Tigana ile görüşüp görüşmediği sorusu üzerine, ''Tigana ile geçtiğimiz sezonun devre arasında Antalya'da görüşmüştük. Daha sonra bir görüşme olmadı. Ama fırsat bulursam kesinlikle görüşürüm'' dedi.
-KLEBERSON KONUSU-
Takımdan sorunlu şekilde ayrılan Kleberson ile ilgili bir soruya da Sağlam, şu cevabı verdi: '''Kulüple oyuncu arasında yaşanan olumsuzluklar neticesinde bu noktaya gelmiş bir durum var. Ben Kleberson ile ilgili en ufak bir istekte bulunmayı düşünmüyorum. Kulüp değerleri itibariyle böyle bir olayın yaşanmaması gerekiyordu.''
-ANTRENMANLARA ERKEN BAŞLAYAN RÜŞTÜ'YE TEŞEKKÜR-
Ertuğrul Sağlam, dün sözleşme imzalayan, ancak çalışmalara erken başlayan kaleci Rüştü'ye de teşekkür etti. Yeni sezon çalışmaları hakkında bilgi veren Sağlam, şöyle konuştu: ''Çalışmalara başladık. Milli ve yabancı oyuncularımız 30 Haziran'dan itibaren çalışmalara başlayacak. Nobre içimizden biri olduğu için onu yabancı oyuncu kategorisinde saymıyoruz. Ameliyat olan Burak'ın dışında bütün oyuncularla antrenmanlara başladık. 30 Haziran'da tam kadro tesislerimizde çalışmalara devam etmeyi planlıyoruz. 7 Temmuz'da ikinci etap çalışmaları için Avusturya'ya gideceğiz. 13 günlük dönem içinde 26 adet antrenman yapmayı planlıyoruz. Bu dönem içinde fiziksel olarak takımı yeterli hale getirmeyi planladık. 10, 15, 18 ve 20 Temmuz tarihlerinde olmak üzere 4 hazırlık maçı yapmayı düşünüyoruz. 21 Temmuz'da döneceğiz ve 1 Ağustos'taki Şampiyonlar Ligi ön eleme maçına kadar tesislerimizde çalışmaları sürdüreceğiz.''
Hazırlık çalışmalarını sürdürürken, bir taraftan da transfer çalışmaları yapacaklarını kaydeden Sağlam, ''Bu çalışmalar tüm titizliğiyle sürüyor. Herkes bilsin ki Beşiktaş olarak hedefleri doğrultusunda, bize direkt katkı yapacak, kendi bünyemize kişisel yapısıyla uyum sağlayacak ve performansıyla başarı getirecek oyuncu alacağız. Transfer ne aceleye getirilecek bir iştir, ne de ihmal edilecek bir konudur. Bu nedenle titiz davranmalıyız. Bu konuda taraftarlardan ve camiadan hoşgörü ve anlayış bekliyoruz. Başkanımız ve yöneticilerimiz bu konuda ellerinden gelen fedakarlığı yapıyor. Kısa zamanda somut sonuçlar alacağımızı düşünüyorum'' diye konuştu.
-KAMP KADROSU 26 VEYA 27 KİŞİLİK OLACAK-
Teknik direktör Sağlam, Avusturya'daki kamp kadrosunun ise 26 veya 27 oyuncudan oluşacağını söyledi. Sağlam, sözlerini şöyle tamamladı: ''4 kaleciyle beraber 26-27 kişilik bir kamp kadrosu düşünüyoruz. Geçen sezon A takımda olup antrenmanlara çıkan, PAF takımında diğer arkadaşlarına nazaran öne çıkan ve kiralık gittikleri ekiplerde göze batan oyuncuları kamp kadrosunda görmek istedim. Bize katkı yapacak seviyeye gelen bir oyuncuyu tespit ettiğimizde misyonumuz gereği bu genç kardeşlerimizi kadroya dahil edip, bundan sonraki dönem içinde yavaş yavaş oynatmayı ve Beşiktaş'ın yanı sıra Türk futboluna kazandırmak istiyoruz.''
Kaynak: AA
goosfraba
26.Haziran.2007, 14:58
Biz ne yararını gördük alın sizin olsın uzatmaya gerek yok ben adamın konusmasına göre konustum eger delikanlı biriyse zaten gelmez haa tümer gibiyse gelir.Önceki mesajlarıma bakın ben Adrıano'nun Fener'e gelmesini istiyordum.Ama gelmedi herkese gelir diycek halımız yok siz Bjk topiginde Baki Mercimek bile gelmez diyordunuz.Örnek verıyorum
Ya Rüştü gibi ya da M.Yozgatlı gibi ya da önceki yıllar gidenler gibi gelir değil mi? Gelir..
Şunu unutmayın Fenerbahçe istediği oyuncuyu alabilecek potansiyele sahip bir takım..Bu oyuncu ya 21 yaşında gelir ya da 30 yaşında gelir.Ama gelir..
ekolata
Valla ama taraftar Yönetime çok sitemli yahu hala kızgınlık var...:) Allah Allah yönetim 1 transfer yaptı diye hemen affedicekmiyiz. İsterse ronaldinhoyu getirsin genede yönetime böyle zihniyete karşıyız !
Fıratcan Alçınkaya
*Konumuzun 2000.msjı geldi sonunda hayırlı olsun bütün Kartallara...
Ztn en çok Ertuğrul Sağlam a güveniyorum... İşini çok iyi yapan bir Menajer... Gençlere şans veren... Bizi Şampiyonluğa ulaştırcağına eminim... Sergen de gelseydi iyi olurdu ama...:)
mustafa6685
26.Haziran.2007, 14:59
Mustafa kardes savıola Haberi icinmi Nankörüz Ayrıca Yönetim kend diyor 2 tane yıldız sayılabılıcek yabancı daha gelecek birisi rommedahl biriside saviola olabilir Adnan sezgin dedi adnan polat dedi Daha ne olsun
ben yazımı omerdinhonun """ eger valencia'dan teklif varsa biraz zor gelir. eger gelirsede gs yönetimi 40 yilda iyi bir is basarmis olur... bu transfer sezonu gs icin gayet iyi geciyor bence.."""" yazısı için yazdım.BEnce lideroth ve lincoln alınarak zaten çok büyük iş yapılmıştır.Alamassak saviolayı dünyanın sonuda değil
mustafa6685
26.Haziran.2007, 15:01
beşiktaş rüştü alarak bence çok büyük iş başardı hem saha içinde hemde saha dışında beşiktaşa çok faydası olacak
Emurafu
26.Haziran.2007, 15:02
ben yazımı omerdinhonun """ eger valencia'dan teklif varsa biraz zor gelir. eger gelirsede gs yönetimi 40 yilda iyi bir is basarmis olur... bu transfer sezonu gs icin gayet iyi geciyor bence.."""" yazısı için yazdım.BEnce lideroth ve lincoln alınarak zaten çok büyük iş yapılmıştır.Alamassak saviolayı dünyanın sonuda değilBunu herkes söylüyor nokta transferler yaptık
Yeni takım uyum saglarsa Ligde Herkez o zaman bu takımı görür
Bu sefer kovalayan takım olmayız
the_imam912
26.Haziran.2007, 15:03
Aziz başkan istese hangi oyuncuyu getiremez ki?Bunu Roberto Carlos transferinde de gördük ;;).
goosfraba
26.Haziran.2007, 15:07
Ben Fener'den gelen oyuncuları destekliyorum dedimmi ?
Haklısın Fener Ronaldinho C.Ronaldo gibi oyuncularıda alır o zaman Adriano'yuda alsaydı.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Adriano
Senin şuan ki tek düşüncen forumda tartışma çıkarmak.Eski oyuncunuzun Türkiye'de başka büyük bir takımda oynamasını istemiyorsun..
ekolata
26.Haziran.2007, 15:08
Yuahu gıcık oldum şu polislere :mad:
Hava alanında linconun konundan bastıra bastıra geçiriyolar. Sanki o yürüyemiyo :mad: Allahdan adnan sezgin kızdı polislere. Az daha boğaz boğaza kavga çıkıcaktı. Bana yapsalar öyle birşey direk kavgaya girerim polisle. Anlamıyorumki sen niye adamın kolunu tutuyosun. Sanki kaçıcak adam. Sanki üyrüyemiyo. Sanki suçlu ! :mad:
krALEX1907
26.Haziran.2007, 15:08
kardeşim önce siz kendi transferlerinize bakın sonra buraya gelip bizim yaptıklarımız ve yapacaklarımızı eleştirin;)
Del Piero_10
26.Haziran.2007, 15:10
Carew Türkiye'de oynamayı istemediği için giti geri dönmeyecek.
CashFl0w
26.Haziran.2007, 15:11
İşte böyle yapılınca da kim bilir adam ne düşünmüştür ben nereye geldim Cehenneme mi geldim diyee...
mustafa6685
26.Haziran.2007, 15:13
sıra ali bilgindemi
Volkan'da tamam
Antalyaspor Kulübü Başkanı Sedat Peker, futbolcuları Volkan Yaman'ın transferiyle ilgili Galatasaray Kulübü ile anlaştıklarını belirterek, ''Galatasaray ile anlaşma imzaladık. Volkan bugünden itibaren Galatasaraylı'dır'' dedi.
Başkan Peker, Volkan'ın transferi karşılığında sarı-kırmızılı kulüpten kaleci Fevzi artı para aldıklarını söyledi.
Galatasaray 2. Başkanı Adnan Polat ise Volkan konusunda Antalyaspor ile anlaşma imzaladıklarını belirterek, ''Konu bitmiştir. Volkan yarından itibaren Galatasaray forması giyecektir'' diye konuştu. Ali Bilgin ile ilgili bir soru üzerine Antalyaspor Başkanı Sedat Peker, ''Bu futbolcuyla ilgili görüşmelerimiz Galatasaray Kulübü ile sürüyor. Ayrıca Fenerbahçe'den de Ali Bilgin için teklif aldık'' dedi. Galatasaray 2. Başkanı Adnan Polat da Ali Bilgin ile ilgili teklifleri bulunduğunu doğruladı.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
volkan hayırlı olsun tekrardan ama bence ali bilgin çok gereksiz olur
LaOmerta
26.Haziran.2007, 15:17
G.Saray'da yeni sezonda kadroda düşünülmediği için yönetim tarafından kendisine takım bulması istenilen Tomas, kalacak... Sebebi ise tamamen duygusal...http://www.internetspor.com/v3/futbol/img/1x1.gif
Yıllık kazancının bir bölümünden feragat etmesi istenen Stjepan Tomas, bu öneriyi reddetmişti.
Yönetimin, “Öyleyse kendine yeni bir kulüp bul'' restine karşılık veren Hırvat futbolcu, İtalyan takımlarıyla temasa geçmişti. Fakat tecrübeli oyuncunun teklifleri birer birer geri çevirdiği öğrenildi.
Çünkü Galatasaray’da yılda 1.4 milyon Euro kazanan Tomas’a, Avrupa’da hiçbir kulüp bu parayı vermedi. Başarılı savunma oyuncusunun bu nedenle en az 1 sezon daha Sarı-Kırmızılı formayı giyeceği belirtildi. Yönetimin, Tomas’ın mukavelesini fesh etmesi durumunda çok yüklü bir bedel ödemesi gerekiyor.
Fanatik
eXcitinG
26.Haziran.2007, 15:18
VaLLa ben ertuğruL hocanın her konuşmasından sonra kendisine biraz daha fazLa saygı duymaya başLadım.
Fıratcan Alçınkaya
26.Haziran.2007, 15:19
Ztn bu HavaAlanlarında çok kaybediyoruz biz yahu... Gelen adamlar şaşırıyo harbideN... Ne oluyo diye...:)
Punter
26.Haziran.2007, 15:21
Heralde en sonunda ücretini GS ödemek şartıyla kiralıycaklar Toması.... Trabzona mesela ne bilim...
FeYYaz1989
26.Haziran.2007, 15:25
Bu başlığa artık yazmıyorum demiştim ama aldığım bir duyum nedeniyle bunu bozuyorum.
Büyük oranda Fransız Claude Makelele ile anlaştık,kesin değil ama sanırım olacak...
Özür dilerim,anlaşma yok.Sadece görüşmeye İstanbul'a gelecekmiş,
Premier Lig'in devlerinden Chelsea'de oynayan Claude Makelele'nin transferi için büyük uğraş Beşiktaş yönetiminin bugün Fransız futbolcuyla masaya oturacağı açıklandı.
İngiliz basını daha önce Chelsea ile 1 yıl daha sözleşmesi bulunan Makelele için Beşiktaş'ın 2.5 milyon sterlini gözden çıkarttığını yazmıştı.
Makalele'ye Villareal, Olympiakos ve ABD'nin Houston Dynamos takımlarının da talip olduğu iddia edilmişti.
goal.com
Emurafu
26.Haziran.2007, 15:25
Ali bilgin gelirse rommedahl yatar belki sag beke trabelsi gelir ozaman
Lincoln10
26.Haziran.2007, 15:27
işallah toması elden çıkarabiliriz.6 yabancının 3 ü stoper.gönderilmezse çok kötü olur
mustafa6685
26.Haziran.2007, 15:28
fenerbahcenin aylardır uğraştığı ali bilgin yarın gsye gelirse şaşırmam.Diyelim öyle bişey oldu fenerbahce.org hemen yazar biz ali bilginle hiç ilgilenmedik :D
Emurafu
26.Haziran.2007, 15:29
Ali bilgini Acıkladıklarına göre anlastık bence
Her an antalyaya bir oyuncu daha verilebilir o da kabze olabilir
Cünkü forvet bizde cok var yeni yıldız forvette gelicek kesin kabze verilir
Volkanla birlikte resmi sitedede acıklanabilir işte iki antalayalı Galatasarayda diye
mustafa6685
26.Haziran.2007, 15:31
Ali bilgini Acıkladıklarına göre anlastık bence
Her an antalyaya bir oyuncu daha verilebilir o da kabze olabilir
kabze ali bilgin transferine kesinlikle varım nedeni ise ali bilginin faydalı olabilmesi filan değil adnan sezgininde dediği gibi hiç bir futbolcu bulunmaz hint kumaşı değil onun için söylemlerde dikkatlı olmak lazım
Emurafu
26.Haziran.2007, 15:37
Kabze Gıdıcek kesın
Bu arada Bu aksam Resmi haber cıkar yarın da volkan ve ali idmana katılırlar
ataman5
26.Haziran.2007, 15:38
umarım dediğin doğrudur dostum ve alırız makaleleyi 10numara katkı yapar bide collocini geldimi deyme keyfimee..hadi inşş..
canavar20
Welet nickli arkadaş bence sen buraya yorum yapma karışa bize yaparsanda tratışma çıkarma :)
Leoucwhsua
bence hatayi tomasi gondermeden stopere oyuncu almakla yaptik.once gonderip sonra alsaydik.3 tane yabanci stoper oldu.gencler var bide.oooo
mustafa6685
26.Haziran.2007, 15:39
kardeş sen yine çok iddialısın gene iyi yerlerden duyumlar var heralde
paco
26.Haziran.2007, 15:41
Beşiktaş'tan Makelele sürprizi...
Beşiktaş sonunda bombayı patlattı...
Chelsea'de oynayan Claude Makelele'nin bugün İstanbul'a gelerek Beşiktaşlı yöneticilerle masaya oturması bekleniyor.
Premier Lig'in devlerinden Chelsea'de oynayan Claude Makelele'nin transferi için büyük uğraş veren Siyah-Beyazlı yönetim bugün Fransız futbolcuyla masaya oturacak.
Mikel Jon Obi ve Lassana Diarra'nın takımda daha fazla yer bulmasıyla ilk 11'e girme şansı çok az görünen 34 yaşındaki Makelele, takımdan ayrılacağını ancak nereye gideceğine karar veremediğini açıklamıştı.
Ayrıca İngiliz basını Chelsea ile 1 yıl daha sözleşmesi bulunan Makelele için Beşiktaş'ın 2.5 milyon sterlini gözden çıkarttığını yazmıştı.
Başarılı orta saha oyuncusu ile Beşiktaş'ın yanı sıra Villareal, Olympiakos ve ABD'nin Houston Dynamos takımları da talip olmuştu
Emurafu
26.Haziran.2007, 15:43
kardeş sen yine çok iddialısın gene iyi yerlerden duyumlar var heralde
Şimdi Sedat peker acıklama yapıyor hemde yanında Adnan polatta var bence onlar bu konuyuda konustular anlastılar
Resmi sitedede 2 antalyalı Galatasarayda diye haber cıkarsa sasırmayın
ataman5
26.Haziran.2007, 15:43
Beşiktaş'tan Makelele sürprizi...
Beşiktaş sonunda bombayı patlattı...
Chelsea'de oynayan Claude Makelele'nin bugün İstanbul'a gelerek Beşiktaşlı yöneticilerle masaya oturması bekleniyor.
Premier Lig'in devlerinden Chelsea'de oynayan Claude Makelele'nin transferi için büyük uğraş veren Siyah-Beyazlı yönetim bugün Fransız futbolcuyla masaya oturacak.
Mikel Jon Obi ve Lassana Diarra'nın takımda daha fazla yer bulmasıyla ilk 11'e girme şansı çok az görünen 34 yaşındaki Makelele, takımdan ayrılacağını ancak nereye gideceğine karar veremediğini açıklamıştı.
Ayrıca İngiliz basını Chelsea ile 1 yıl daha sözleşmesi bulunan Makelele için Beşiktaş'ın 2.5 milyon sterlini gözden çıkarttığını yazmıştı.
Başarılı orta saha oyuncusu ile Beşiktaş'ın yanı sıra Villareal, Olympiakos ve ABD'nin Houston Dynamos takımları da talip olmuştu
kaynak nedir hocam?
Punter
26.Haziran.2007, 15:45
Kendinizi Ali Bilginin yerine koyun...Fenerde bi suru brezilayalı var. GS de ise bi suru almancı ve teknık dırektorde efsane bi alman. Ali de almancı. Ayrıca Seddat Pekerin acıkmaısna dıkkat edın : Ali bilgin için GS ile gorusuyoruz , fenerinde teklifi var.. fener burda 2.planda....
Oghuse
26.Haziran.2007, 15:46
Ne zaman gündeme geldi ya bu Ali Bilgin.Yeni haberim oldu.
aykut_gencfb
26.Haziran.2007, 15:47
gudjonsende war gundemde bence o gelse daha ii olur....kezmanin takim arkadasi deilmiydi chelsea deyken
erdemzorer10
yha hersey tamamda su tomas işi çk düşndryo..bi şeklde gndermelyz
ataman5
ali bilginide alırsa galatasaray transfer şampiyonu olucak valla nedir bu paranın kaynağı ben onu merak ediyom yalnız.. bu zmana kadar nerdeydi gs de bu paralar?? ilginçç..
ataman5
26.Haziran.2007, 15:49
chelsea de beraberdiler evet..
remake
Sergen'i almiyorlar yani oyle mi?
paco
kaynak nedir hocam?
fanatik son dakika haberleri ....
Emurafu
Gelen paralar Gizli destek sponsorlar ciddi yardım ediyor
Arkadaslar sunu izleyin Lincoln Sariiii diye bagırıyor
http://www.youtube.com/watch?v=7ORMcFz9AV8
ataman5
26.Haziran.2007, 15:50
hadi inşş alalım şu makaleleyi yaa..
Ilhan
26.Haziran.2007, 15:50
milliyette, ajanssporda da var bu haber. herhalde kulübü ile anlaşmışlar ama kendisi ile görüşecekler.
Krusty
26.Haziran.2007, 15:51
milliyette, ajanssporda da var bu haber. herhalde kulübü ile anlaşmışlar ama kendisi ile görüşecekler.
aynı şekilde lig tv'de de var. :icon_wink:
ataman5
26.Haziran.2007, 15:52
vallaa benim bildiğim sponsor oluyosan amacın reklamdır oyüzden gizli sponsor diye bişi olucağını sanmıyorum.. benim düşüncem 1-2 sene şampiyon olabilmek için gs yönetimi gelecek senelere büyük bi ipotek koymuşa benziyoo..
aykut_gencfb
26.Haziran.2007, 15:52
gudjonsen hawa toplarinda da son derece ii bitiriciligi de cok gusell hemde carewden daha cok isim yapmis taninan bi adam faydali olacagini dusunuom
CashFl0w
26.Haziran.2007, 15:53
Az önce GsTv'de Uefa Kupası öyküsünü izledim bir kez daha tüylerim diken diken oldu...:)
Leoucwhsua
26.Haziran.2007, 15:53
bu ali bilgin son mac antalyayi satan adammi
paco
26.Haziran.2007, 15:54
bu ali bilgin son mac antalyayi satan adammi
ta kendisi ....
Emurafu
26.Haziran.2007, 15:55
ŞADİ'YE HAKSIZLIK
Golcü oyuncuya önce imza attırdılar, sonra sözlerini tutmadılar
TRANSFER YATTI
Çaykur Rizespor'un prensipte anlaşmaya vardığı Şadi Çolak'ın transferi gerçekleşmedi. Rizeli oyuncu ile iki hafta önce her konuda anlaşmaya varan Yeşil-Mavili yönetim, muhtemelen Teknik Direktör Samet Aybaba'nın isteği doğrultusunda fikir değiştirdi ve Şadi Çolak'ın önüne bazı şartlar götürdü.
AYRILDI
Öncelikle maddi konularda verilen sözü tutmadığı öğrenilen Yeşil-Mavililer'in, bu oyuncuya kongreden önce vereceğini belirttiği peşinatı ileri bir tarihe erteledi. Öte yandan, "Kampa hoca seni görecek" şelindeki tavırların da yapılması sonrası golcü oyuncunun moralinin iyice bozulduğu ve kulüple yollarını ayırdığı belirlendi.
Sadi seni orduya tekrar bekliyouz bu bizim için iyi haber sadi yeniden orduya gelebilir Baskanda yine sükrü bodur oldu ohhh 4 senedir aynı baska aynı yönetim daha ne olsun
Leoucwhsua
26.Haziran.2007, 15:55
ta kendisi ....
gelmesin o zaman o herif.karekteri bozukmus.bize yakismaz
Roberto Baggio
26.Haziran.2007, 15:56
ali bilginin yakısacağı takım belli........istemiyorum onu
Emurafu
Valla Ali sakattım diyor Yılmaz vural baska söylüyor o yüzden gelince belli olur
Bu arada koydugum videoya bakın
Punter
İşin gerceğini hicbitimzi bilmıoruz. Ayrıca adam zaten saktmıs o macda oynaymaıycakmıs....30 macda oynadı da tek maçda o da sakatlıgı yuzunden oynamyına mı satan adam oldu ?
İster Fener ister BJK ister GS alsın, kim alırsa ona hayılrı olsun....Olyları bilmeden kımseyı damgalamayalım.... Beterini yapan Gökdeniz milli takımda gol atıncaz yunana alkışlayanlar, Ali Bilgine gıkını cıkaramaz !!!!
ForsakeN
26.Haziran.2007, 15:59
Ben Gudjonsen'in oynadığı futbolu beğenmiyorum.Barça'daykende çok eleştiriliyordu.Gudjonsen o kadar üst-düzey bi oyuncu değil.Carew daha yararlı olur bize ama o da Türkiye'ye dönmeyeceğim dedi.Gerçi futbolcuya parayı gösterirsen yaptırmayacağın şey yoktur.Belki bu Carew'de de işe yarar.
Aslında Kanoute 'yi çok beğeniyorum.Posta da gördüm .FB Kanoute yi alıyor diye.Keşke olsa.Çok iyi futbolcu
Leoucwhsua
26.Haziran.2007, 15:59
abi yapmayin adam sakatsa niye tek tarafli fesh etti sozlesmyi.
Punter
26.Haziran.2007, 16:02
sözleşme feshi bambaşka bı konu...... ben takım satan damgsına cvp verıorum..sözleşme konsu ısın ekonomık kısmı onu hıc bılmıoruz....
erdemzorer10
26.Haziran.2007, 16:03
eger sakatsa neden yılmaz vural ali bilgine lanet okuyorz dedi ?
ali bilginse sakatm diyo
bence alidense rommedahl daha saglam bi transfer olr bonservis sorunu da yok zaten
fenerlistinanc
26.Haziran.2007, 16:03
bence kezmanın yanına adriano tarzı bi forvete ihtiyacımız var ama gelirse de faydalı olur
ataman5
26.Haziran.2007, 16:04
kanoute şu anda en çok piyasası olan futbolcu fener zor alır biraz.. kendiside takımında kalıcağını açıkladı ayriyeten..
Punter
26.Haziran.2007, 16:04
Takım için en dogrusunu Kalli bilir.... Eger Kalli Ali Bilgin genc gelsina dam ederimn dıosa vardır bı bıldıgıu.... Aayrıca Ali gelirse Rommedhal gelmıycek dıe bı kural yok !
Ali Bilgin çok yonlu bi futbolcu....
Leoucwhsua
26.Haziran.2007, 16:05
e son 1 mac kalmis sozlesmeyi fes edip kamptan ayriyor.ayni gun sehirdende.sonra yilmaz vural aciklma yapiyor bu cevap vermiyor antalyali oyuncularda kiniyoruz diyorlar yine cavp vermiyor.Takim icinde yada sozlesmeyle sorunu olabilir.ama son mac olcegini bile bilse insan futbol oynadigi o sehiri (hadi satti lafini kaldirim uzlasalim o konuda ) yari yolda birakmaz.Bu takima degil o sehrin inasnlarina ayiptir
ataman5
26.Haziran.2007, 16:06
ali solda sağda ortada oynuyo bildiğim kadarıyla antalyada genelde sağda olmakla birlikte zaman zaman solda oynuyodu..
Leoucwhsua
26.Haziran.2007, 16:07
beyler o gelirse bu olur tartismasida anlamsiz.galatasaray uc kulvarda mucadele edicek gelen gelir formayi hak eden giyer.biz gelen herkese forma giydiryoruz belki volkan yamanda oynamicak ferhat oynicak.
erdemzorer10
evet ama en vermli yeri sag açk diye biliyorm..nese bekleyp görelm ama bence ali bilgn gelrse rommedahl işi yatar..bu arada tomas işi ne alemde bilen varmı ???
Emurafu
Rommedah ıcın tek sorun yabancı sorunu Ali gelmek istiyordur cünkü takımda almancı dolu Ayrıca kalli takımı almanlardan olusturuyor
spider3784
26.Haziran.2007, 16:08
Az önce GsTv'de Uefa Kupası öyküsünü izledim bir kez daha tüylerim diken diken oldu...:)
Benim de oldu, çok güzel hazırlamışlar o programı:)
erdemzorer10
26.Haziran.2007, 16:11
emrah abi tomas işi nolacak bilgin varmı
Emurafu
26.Haziran.2007, 16:13
Toması göndermek zor
ForsakeN
26.Haziran.2007, 16:15
Ali Bilgin'e şartlı izin
http://www.sporx.com/images/1/29/2432_B_alibilgin003.jpg
Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu, Antalyasporlu Ali Bilgin için 'tedbirli fesih' kararı alarak genç futbolcu için lisans çıkarma hakkı tanıdı. Böylece genç futbolcuyu transfer etmek isteyen Fenerbahçe'ye şartlı bir yol açılmış oldu. Ali Bilgin, kulübü Antalyaspor'un kendisine karşı yükümlülüklerini yerine getirmediğini belirterek sözleşmesini tek taraflı olarak fesh etmişti. Futbolcu ile kulübü arasındaki anlaşmazlığı inceleyen Futbol Federasyonu nihai kararını açıklayana dek Ali Bilgin için lisans çıkarmaya şartlı olarak izin verdi.
BU HAFTA ÇÖZÜLECEK
Buna göre, Ali Bilgin'i transfer edecek kulüp, federasyona taahhütname verip Ali Bilgin ile Antalyaspor arasındaki anlaşmazlıkta futbolcu aleyhine tazminat ödeme durumu çıkarsa bunu üstleneceğini kabul edecek. Fenerbahçe yönetiminin bu gelişme üzerine Antalyaspor ile uzlaşarak federasyondaki şikayetini geri çektirip Ali'ye imza attırması bekleniyor. Anlaşmazlığın bu hafta çözümlenmesi bekleniyor.
Kaynak : Sabah
kezman büyük bi örnek sanırım yaptıklarıyla ya da appiah her oynadığında birinin ayağı kırılmıo iyi yani ya da lugano kasaplığı sahaya getirirken bunlar iyi örnekler heralde.. tartışmak için değil ama geçelim bu örnek olma muhabbetini bence lütfen..
Tartışmak istemiyorsan yazmayacaksın kardeşim.Kezman'ın,Appiah'ın ne kötülüğünü gördün.Elini şortuna mı soktu,eliyle gol mü attı !!!.
Lugano'ya da bir kasaptır muhabbeti gidiyor Ümit Karan'ın demeçleri yüzünden.Defans oyuncusudur sert oynayacak tabi.Forvetlere yapışacakki gol atmasınlar.Bırakın da adam görevini yapsın.O KASAP DEĞİL,STOPER ;)
erdemzorer10
abi 6 yabancıdan 3ü stoper oldu ayrıca takımda 5 stoper oldu..işler biraz karışk galiba bu konuda keşke bouzid konusnda biraz bekleseydk..
LaOmerta
Toması göndermek zor
Hani tomas kesin gidiyordu(::)???
Lincoln10
26.Haziran.2007, 16:16
beşiktaşa teklif edelim toması kesin alırlar:zuhaha
ataman5
26.Haziran.2007, 16:16
kalli belki 3lü savunma oynatabilir..
Lincoln10
26.Haziran.2007, 16:19
kuranyi konuşuluyor forumlarda
Emurafu
26.Haziran.2007, 16:19
Hani tomas kesin gidiyordu(::)???Evet kesin gidiyor Amanasıl göndereceksin adamın kontratı var ya bedavaya satacaksın anca böyle gider
CashFl0w
26.Haziran.2007, 16:21
Kuranyi gelmez bence çok zor...
erdemzorer10
26.Haziran.2007, 16:22
bedavaya satalım ztn seneye gidecek en azndan 1.4 milyon ödemekten kurtulmş olurz..benm fikrm bu
paco
andriy e katiliyorum defans oyunculari sert oynamak zorunda fizik guclerini kullanmak zorundalar bu sadece lugano icin degil tum defans oyunculari icin gecerli ...
Punter
Kalli isterse, parsınıda verirsen herkes gelir...Şimdi Ronaldınho ya aldıgını n2 katını ver, Barcayda istedikleir parayı bak nasıl gelıor...
Emurafu
26.Haziran.2007, 16:23
Eskişehirspor resmi sitesinden Kayserispora kınama.
Gaziantep Büyükşehir Belediyespor´dan transfer ettiğimiz,kendisiyle anlaşıp ön ptotokol yaptığımız hatta peşinatını verdiğimiz Serdar için son haftalarda Kayserispor´la anlaştığı yönündeki haberlerle ilgili olarak Basın Sözcümüz Avukat Cemal Okan YÜKSEL,Kayserispor Onursal Başkanı Mehmet ÖZHASEKİ´nin açıklamalarına da gönderme yaparak şöyle konuştu:
´´Kayserispor,Galatasaray´ın bir futbolcularını ayartmaya çalıştığını söyleyerek bu tür hareketlerin Spor´un anlamına uzak ve etik olmayan davranışlar olduğunu bildirmiştir.Bu konuda Özhan CANAYDIN´a da zehir zemberek bir mektup yazdıkları kendi ifadeleridir.Bununla birlikte gerek ulusal basında gerekse Kayserispor resmi web sitesinde bizim transfer etmiş olduğumuz Serdar´la transfer görüşmeleri yaptıklarını üzüntüyle öğrendik.Galatasaray,Kayserispor´un futbolcusuyla görüşünce etik olmuyor ama Kayserispor bizim futbolcumuzla görüşünce etik mi oluyor?Kayserispor önce kendine baksın.Sonuç olarak yönetimimiz herşeye rağmen Serdar´ı renklerine katarak camiamızın ve kulübümüzün büyüklüğünü göstermiştir.Kayserispor´dan ricamız ise iğneyi kendilerine çuvaldızı başkalarına batırmalarıdır´´dedi.
Helal olsun Es es lere Agzının Payını Vermişler!!!!!!!! Şimdi Kayseriye inat Gökhanı alacaksın Sülayman Hurma Bir Afiş daha yapar.Utanmadan fifaya gidicez diyorlar. Önce herkez kendisine baksın
ataman5
26.Haziran.2007, 16:23
bu makaleleyle ilgili haberde bide 2buçukta bugün yeşilköye gelceğini yazmışlar sanırım sallama bi haber..
erdemzorer10
26.Haziran.2007, 16:24
kuranyi işi dogrumu yhane ilgilenyomyz harbiden shalke lincolnden sora kuranyiyi de satarsa taraftarını nsl susturacak
Punter
26.Haziran.2007, 16:25
Kapak die buna derim....Kayseri beyin peşinde hala anlamak mumkun diil... Kendisinde oynamak ıstemyen bi adam var. 2009 sozlesmesi bitiıo...kım alır bunu gelcek sene 1 sene sonra beleş almak varken..saşkın kayseri...
Roberto Baggio
26.Haziran.2007, 16:26
bende duydum kuranyiyi htta emrah kardese özelden msj attım doğru mu diye ama balon haber büük ihtimal
Emurafu
26.Haziran.2007, 16:27
HINCAL ULUCUN BUGUNKU YAZISINDAN LİNCOLN İLE İLGİLİ Bİ BÖLÜM
Dün Mustafa Denizli ile beraberdim. Dedim ki Hocam nedir? Dedi ki Lincoln, Brezilya futbolunun en büyüklerinden bir tanesidir. Niye Milli Takımda yok? Çünkü Brezilya Milli Takımını yöneten adam, meslektaşımız Kakalara, Ronaldinholara teslim olmuş. Onlar rahat oynasınlar, bildikleri gibi oynasınlar diye Lincoln gibi oyun kurucuyu istemiyorlar. O da onlara uyup çağırmıyor Lincolnü. Yoksa Lincolnün ölüsü bu takımda oynar."
ForsakeN
26.Haziran.2007, 16:27
eyww sizin oyuncularınız herkese örnek..
Neyse uzatmıyorum .Niyetini anladım.
"Ulusoy güvenoyu almalı"
http://www.sporx.com/images/1/29/4929_B_AzizYildirim025.jpg
Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Futbol Federasyonu'nun sadece kurullarıyla değil yönetim kuruluyla da yeniden yapılanması gerektiğini söyledi.
Futbol Federasyonu'nun Ankara'da yapılan Olağan Mali Genel Kurulu'nda, açıklama yapan Yıldırım, ''Benim derdim Haluk gitsin, Ahmet gelsin değil. Bu iş konuşmayla olmaz. Ulusoy'un çıkıp güvenoyu alması lazım. El indirip kaldırılarak futbola katkı sağlanmaz. Federasyon sadece kurullarıyla değil, yönetim kuruluyla da yeniden yapılanmalıdır. Genel kurulda her iki tarafın da yaptığı, Türk futboluna katkı sağlamaz. Otelde kapı altlarından FIFA'nın yazısının atılması da hoş olmadı. Burada hiç bir şey olmaz. Ayıp olmasın diye genel kurulu terk etmedim. Burada futbolun sorunlarının konuşulması lazım'' diye konuştu.
Yabancı futbolcu kontenjanı konusunda Futbol Federasyonu'nun geç kaldığını savunan Yıldırım, ''Federasyon yönetimi AB ülkelerinden örnek alsın. Gitsinler İngiltere'de, Fransa'da, İtalya'da bu işler nasıl yapılıyor baksınlar'' diye konuştu.
Yıldırım ayrıca, bir Futbol Federasyonu yöneticisinin, yeni transferleri Brezilyalı Roberto Carlos'un yaşlı olduğu yönünde yorumda bulunmasını da eleştirerek, ''Böyle düşünen birinin, yarın Roberto Carlos disiplin kuruluna giderse, nasıl bir tutum izleyeceğini de merak ediyorum'' ifadelerini kullandı.
Leoucwhsua
26.Haziran.2007, 16:28
Abi zaten gokhanin bu saatten sonra ne faydasi olucakki.Kuranyiyi bir kac site de 2=3 gundur soyluyorlar dogru olabilir.galartasaray taraftar sitelerinde yani
erdemzorer10
26.Haziran.2007, 16:30
es es e helal olsn kapak böyle yaplr bu arada kuranyi banada balon haber gibi geliyo..hıncal uluçtan gs nin yaptıgı iş ile ilgili ilk defa olmlu bişey duymak şaşrtıcı
ForCimbom
kalli belki 3lü savunma oynatabilir..
Allah korusun... O kadar cag disi degildir Feldkamp..
Emurafu
Kuranyi Habri yalan Ben büyük sitelere üyeyimhiçde öyle birsey yok Su an Herkes Saviolayı bekliyor
ataman5
Lincoln çok büyük bi fark yaratıcaktır gs de kesin.. adam koşuyo bi kere..
erdemzorer10
26.Haziran.2007, 16:31
emrah abi tff kontenjanı arttrmazsa napacak gs yönetimi ne planı var
WebMaster91
26.Haziran.2007, 16:33
Kuranyi haberi yalandır..Schalke Lincoln'den sonra Kuranyi'yi göndermeyi göze alamaz..Biz resmi teklif yapsak bile satmak istemeyeceği için Lincoln'den daha yüksek bonservis talep edecektir..
Bu arada Eskişehirspor'u tebrik ederim..Kayseri'ye ağzının payını vermiş..
aykut_gencfb
ingiltereyi filan ornek alirsak yabancilarimizdan hangisi oynayabilir acaba..... ama bi yonden de kalite artmis olur
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Yabancı kısıtlaması Avrupa için kalkabilir
Futbol Federasyonu Başkanı Haluk Ulusoy, bugün yapılacak Mali Genel Kurul öncesi Zaman'a birbirinden çarpıcı açıklamalar yaptı. Ulusoy, ligdeki yabancı sayısından siyasete kadar her konuda açık yüreklilikle görüşlerini paylaştı. Son günlerin en çok tartışma konusu olan yabancı oyuncu kontenjanının artırılması konusuna açıklık getiren Başkan Ulusoy, yabancı sayısının kritersiz olarak serbest bırakılmasının mümkün olmadığını söyledi. FIFA'nın iki yıldır bu sayı üzerinde çalıştığını ve tartışmayı yerel federasyonlara da açtığını belirten Ulusoy şunları söyledi:
"FIFA'nın çalışmasında sahada altı yabancı ve beş yerli futbolcu bulundurulması görüşü hakim. Kulübedeki futbolculardan iki tanesinin de altyapıdan gelmesi isteniyor. Sahaya yeni bir yabancı sürmek için diğer bir yabancı çıkacak. Ancak, uluslararası maçlarda yabancı sayısında bir kısıtlama olmayacak."
Emurafu
emrah abi kontenjanı arttrmazsa napacak gs yönetimi ne planı var
Şimdi kontejan sorun oldugu icin rommedahl yerine ali gelecek galiba bu arada Kontejan 28 haziranda acıklanırsa sürprz gelişmeler olabilir yok acıklanmassa Carusca kiralik yada tomas Bedavaya gönderilebilir birde forvete yabancı gelecek
eXcitinG
VaLLa bu şartLar aLtında süper bir transfer oLur MakaLeLe.Eğer İstanbuL a geLipte eLden kaçırırsa artık daha ne diyeyim...
Roberto Baggio
26.Haziran.2007, 16:34
Javier Pedro Saviola (born 11 December 1981 in Buenos Aires, Argentina) is an Argentinian professional football player, who is currently unattached having come to the end of his contract with FC Barcelona. His usual position is as a striker. He is known for his speed and his ability to score from almost any position. He has scored 10 goals in 34 games for the Argentina national team, and represented his country at the 2006 FIFA World Cup. In 2005, he was named for the FIFA 100 list of the 125 greatest living footballers. Currently, he is highly linked with transfer rumours to Real Madrid, Galatasaray, West Ham and Middlesbrough wikipedia.org
erdemzorer10
26.Haziran.2007, 16:36
Şimdi kontejan sorun oldugu icin rommedahl yerine ali gelecek galiba bu arada Kontejan 28 haziranda acıklanırsa sürprz gelişmeler olabilir yok acıklanmassa Carusca kiralik yada tomas Bedavaya gönderilebilir birde forvete yabancı gelecek
cevap içn saol emrah abi
Emurafu
26.Haziran.2007, 16:38
Javier Pedro Saviola (born 11 December 1981 in Buenos Aires, Argentina) is an Argentinian professional football player, who is currently unattached having come to the end of his contract with FC Barcelona. His usual position is as a striker. He is known for his speed and his ability to score from almost any position. He has scored 10 goals in 34 games for the Argentina national team, and represented his country at the 2006 FIFA World Cup. In 2005, he was named for the FIFA 100 list of the 125 greatest living footballers. Currently, he is highly linked with transfer rumours to Real Madrid, Galatasaray, West Ham and Middlesbrough wikipedia.orgUsta bu yalan Wıkıpedı inanmayın
Boro kesin vazgecti ondan
Realde vazgecti
Lincoln10
26.Haziran.2007, 16:39
tomas gitmek istemiyorki.klüpte bulamamış nasıl bedavaya yollucaz anlamadım
erdemzorer10
26.Haziran.2007, 16:40
saviola olmasa bile alternatifleri çk kaliteli..bu yıldan çk ümtlym..süper bi takm geliyo..umarm yönetmde taraftarla arasndaki bzları eritir..zor gibi görnyo ama :(
ataman5
26.Haziran.2007, 16:40
bu arada dikkatimi çektide gs bu transferleriyle tam bi lyon yapısını oluşturmuş gibi geldi bana..
Emurafu
26.Haziran.2007, 16:41
tomas gitmek istemiyorki.klüpte bulamamış nasıl bedavaya yollucaz anlamadım
Halledilirde zor belese listeye koy maasını kes sonra ne olcak bakalım
Roberto Baggio
26.Haziran.2007, 16:41
içime güzel hisler doğuyor bu saviolayıda alıcaz gibime geliyor
LaOmerta
26.Haziran.2007, 16:42
agGGGGGGGGGGGGGGGGG biide saviola gelse varya ne Supeer olur...
erdemzorer10
ya abi bizm yönetm bu kdr dogru iş yapmazdı..korkyom yne bi saçmalk yapacaklar diye hadi hayrlısı
paco
Halledilirde zor belese listeye koy maasını kes sonra ne olcak bakalım
maasini nasil kesiyosun
Emurafu
26.Haziran.2007, 16:45
maasini nasil kesiyosunTehdıt edersın falan fılan
Aveadan sonra sponsor sanırım Vodafone olacak galiba 5 yıl için 50 milyon dolar önermişler galiba
erdemzorer10
26.Haziran.2007, 16:46
vodafone işi gündemdeydi bayadr umarm sonçlanr o iş
Leoucwhsua
26.Haziran.2007, 16:47
Saviolanin sitesine mesaj attimi herkes.
Lincoln10
26.Haziran.2007, 16:48
bildiğim kadarıyla aveayla bulunan sözleşmede sözleşme bittiğinde başka bir telefon hattı markasıyla ana sponsorluk anlaşması yapılamaz maddesi varmış.işallah doğru değildir
Emurafu
26.Haziran.2007, 16:50
Valla bilmiyorum İlerki günlerde belli olur durum biraz karısık
Ahmet_77
26.Haziran.2007, 16:58
Bordo-mavili kulüpte Djokaj'ın sözleşmesi feshedildi.
Sezon hazırlıklarını Bolu'nun Gerede ilçesinde sürdüren Trabzonspor'da Djokaj'ın sözleşmesi feshedilirken, kaleci Jefferson'un kampa katıldığı bildirildi.
Trabzonspor Kulübü, Sırbıstan Karadağlı oyuncu Ardijan Djokaj'ın sözleşmesinin feshedildiğini duyurdu.
Kızılyıldız'dan transfer olan ve geçen sezon Ankaraspor'a kiralanan oyuncunun kendisine gelen teklifleri değerlendireceği kaydedildi.
GeNç KaRTaL
26.Haziran.2007, 17:12
Umarım Makelele'yi getirmişken anlaşırız.Süper transfer olacak.:)
IcedEarth
26.Haziran.2007, 17:24
Saviola transferini büyük bir sabırsızlıkla bekliyoruz. Hadi bakalım :)
dick
26.Haziran.2007, 17:37
Makalele'nin gelmesi Türk futbolu için çok iyi olur,umarım gerçekleşir bu transfer
CashFl0w
26.Haziran.2007, 17:37
Osman Şenher dün GsTv'ye telefonla katıldı Lincoln kadar büyük olmasa da 2 tane daha yıldız transferi yapıcak yönetim dedi...
Bu arada 3 günde 12.000 forma satılmış.:)
dick
26.Haziran.2007, 17:41
Yönetim 19 Mayıs'ta çıkan olaylardan ders almış olacakki taraftarla arasını düzeltmek için elinden geleni yapıyor
Hugo
26.Haziran.2007, 17:45
Ya Hani Savyola işi yatmıştı :D
Bak yine ümitlendim!.. Gökhan Ünal da gelirse süper olur. 3 kulvarda da aslanlar gibi devam ederiz.
Bu arada Romedahl gelmese de olur bence...
CashFl0w
26.Haziran.2007, 17:46
Ya Hani Savyola işi yatmıştı :D
Bak yine ümitlendim!.. Gökhan Ünal da gelirse süper olur. 3 kulvarda da aslanlar gibi devam ederiz.
Bu arada Romedahl gelmese de olur bence...
Sen yine de fazla ümitlenme...:D
WebMaster91
26.Haziran.2007, 17:54
Kesinlikle..
krALEX1907
26.Haziran.2007, 17:55
biran önce şu yabnacı sınırlamasının kalkpı kalkmayacağı sonuçlansın klüplerimizde ona göre transfer yapsın..eher kalkmayacaksada bizde burda o yabancı gelecek şu yabancı gelecek diye ümitlenip durmayalım barii.
nart_susruko
26.Haziran.2007, 17:56
Yönetim 19 Mayıs'ta çıkan olaylardan ders almış olacakki taraftarla arasını düzeltmek için elinden geleni yapıyor
çapulcu diyerek mi ?
xxdirenxx
26.Haziran.2007, 17:58
http://www.internetspor.com/v3/resim/haber/15185makalele.jpg
Medya mensupları yıldız futbolcuyu görüntülemek için Atatürk Havalimanı'na akın etti, ancak uçaktan hiç hesapta olmayan bir isim çıktı...http://www.internetspor.com/v3/futbol/img/1x1.gif
Yabancı transferinde Galatasaray ve Fenerbahçe'nin gölgesinde kalan Beşiktaş'ın bir süredir görüşme halinde olduğu Chelsea'nin Fransız yıldızı Makalele'yi öğle saatlerinde özel bir uçakla İstanbul'a getireceği iddiası ortalığı karıştırdı.
Medya mensupları yıldız futbolcuyu görüntülemek için İstanbul Atatürk Havalimanı'na akın etti, ancak uçaktan hiç hesapta olmayan bir isim çıktı.
Makalele'yi beklerken karşılarında ellerinde bavullarla tatilden dönen Konyasporlu Batista'yı gören basın mensupları büyük bir şok yaşadı.
Beşiktaş Futbol Şubesi Sorumlusu Celal Kolot daha önce yaptığı açıklamada, Makalele'nin, Anelka ve Tigana'nın, Beşiktaş hakkında olumsuz bilgiler vermesi nedeniyle Beşiktaş'a gelmekten vazgeçtiğini açıklamıştı.
KAYNAK : internetspor
Punter
Lütfen bu konulara girmeyelim, tartışma çıkıyor....
Del Piero_10
Makalele İstanbul'da
Tatil için geldim demiş
http://www.sporx.com/futbol/superlig/69485/
ataman5
26.Haziran.2007, 18:03
zuhaha alın bize bi bomba daha:D
Fıratcan Alçınkaya
26.Haziran.2007, 18:12
Sonunda be helal olsun haydi Beşiktaş bastır alalım şu adamı...
Fıratcan Alçınkaya
26.Haziran.2007, 18:13
G.Ünal-Rommedahl-Saviola
Bu 3oyuncudadn başka gündemde olan vaRmı...
Lincoln10
26.Haziran.2007, 18:16
ali bilginde konuşuluyor.birde trabelsi var ama ne kadar doğru bilemem
CashFl0w
26.Haziran.2007, 18:16
Sonunda be helal olsun haydi Beşiktaş bastır alalım şu adamı...
Noldu neden helal olsun dedin anlamadım ben şimdi..:)
Punter
26.Haziran.2007, 18:17
Ali Bilgin + Liedson + Elmander + Trabelsi + Nilmar + Lima + Baiano + Tomasson + Maxi Lopez
Fıratcan Alçınkaya
Bence de bir an önce belli olması lazım bu sorunuN takımlar ona göre rota çizsinm kendileriNe... En çok ta FB bu konuda mağdur belki anlaşılmış oyuncu var ama bu yüzden imza atılamıyoR...
xxdirenxx
Kimse neden helal olsun dedigini anlamadı
Revolution
26.Haziran.2007, 18:19
Ali Bilgin iyi bir oyuncu ancak Antalya'dan kaçışı bana pek güven vermiyor...
Yeni hedef Ali Bilgin!
Antalyaspor Kulübü Başkanı Sedat Peker, futbolcuları Volkan Yaman'ın transferiyle ilgili Galatasaray Kulübü ile anlaştıklarını belirterek, ''Galatasaray ile anlaşma imzaladık. Volkan bugünden itibaren Galatasaraylı'dır'' dedi. Başkan Peker, Volkan'ın transferi karşılığında sarı-kırmızılı kulüpten kaleci Fevzi artı para aldıklarını söyledi.
Galatasaray 2. Başkanı Adnan Polat ise Volkan konusunda Antalyaspor ile anlaşma imzaladıklarını belirterek, ''Konu bitmiştir. Volkan yarından itibaren Galatasaray forması giyecektir'' diye konuştu.
Ali Bilgin ile ilgili bir soru üzerine Antalyaspor Başkanı Sedat Peker, ''Bu futbolcuyla ilgili görüşmelerimiz Galatasaray Kulübü ile sürüyor. Ayrıca Fenerbahçe'den de Ali Bilgin için teklif aldık'' dedi.
Galatasaray 2. Başkanı Adnan Polat da Ali Bilgin ile ilgili teklifleri bulunduğunu doğruladı.
Kaynak : AA 26.06.2007
Fıratcan Alçınkaya
26.Haziran.2007, 18:20
helal olsun İstanbul a geldi diye... Yani biz getirdik sonunda... 33senedir Tatile gelmeyen adamın tatile gelmesi tutmadıysa Tabi... Alıcaz inş... Makelele yi... Helal Olsun Beşiktaş alsak da alamasakta...
Fıratcan Alçınkaya
26.Haziran.2007, 18:22
Ali Bilgin gitmemişmiydi yahu...:) Trabelsi süper oyuncuydu Ajax da iyiydi bayağı... Umarım alır GS...
ataman5
26.Haziran.2007, 18:24
helal olsun İstanbul a geldi diye... Yani biz getirdik sonunda... 33senedir Tatile gelmeyen adamın tatile gelmesi tutmadıysa Tabi... Alıcaz inş... Makelele yi... Helal Olsun Beşiktaş alsak da alamasakta...
anladım sanırım olumlu düşünmeye çalışıyosun ama adamın tatile gelmesi tutmuş çünkü türkiyede hiç bi takımdan teklif almadığını söylemiş antalyaya tatile gidiyomuş..:0:
Noz
26.Haziran.2007, 18:26
daha ne kadar rezil edicek bizi bu yonetim bilmiyorum...
Fıratcan Alçınkaya
26.Haziran.2007, 18:28
Yahu AtamaN Abi o klişe sözdür... İşte görüşücek BJK ile anlaşırsa bizde yoksa Güzel Antalya mızda Tatil yapıp Fransa ya gidicek...
Ztn 40' derece İST... ben bu haberi görümüşüm bi BJK li olarak heyecanlandım... Alamıyoz tn kimseyi bari umutlanak...:)
CashFl0w
26.Haziran.2007, 18:29
Evet adam Antalya'ya neden gitsin ki yönetim ile görüşecekse İstanbul'da kalırdı..:)
LaOmerta
26.Haziran.2007, 18:31
GALATASARAy tek bir Yirtici forvet lazim!!!
Fıratcan Alçınkaya
26.Haziran.2007, 18:31
Ne farkeder yahu ordada görüşülebilir... Adam hem tatil hem iş... Yönetim alıcak inş... Adam buralara kadar gelmiş kaçırmıyalım elimizdeN...
CashFl0w
26.Haziran.2007, 18:33
Ne diyelim inşallah alırlar... Bu sene Lig çok çekişmeli geçeceğe benzyor...
Fıratcan Alçınkaya
26.Haziran.2007, 18:34
Makelele Türkiye'ye geldi!
İngiltere Premier Ligi takımlarından Chelsea'da forma giyen Fransız orta saha oyuncusu Claude Makelele İstanbul'a geldi.
2 kardeşi ve 3 arkadaşıyla birlikte İstanbul'a gelen yıldız oyuncu Atatürk Havalimanı'nda yaptığı ilk açıklamada tatile geldiğini belirtirken, "Şu an nereye gideceğimizi bilmiyorum. Ama büyük ihtimalle Antalya'da 7 gün tatil yapacağım" dedi.
Fransız futbolcu, Türkiye'den bir takımdan teklif aldın mı sorusuna ise, "Hiçbir Türk kulübünden resmi teklif almadım. Şimdilik sadece yapacağım tatili düşünüyorum" demekle yetindi. DHA'ya konuşan Makelele karşısında büyük bir basın ordusunu görünce de şaşkınlığını gizleyemedi. Bu arada basın mensuplarının ilgisi üzerine kardeşleri ve arkadaşları öfkelenip bağırıp çağırmaya başlarken, Makelele'nin de yüzünü kapayarak uzaklaştırdılar.
Bu arada İstanbul'a inişiyle birlikte Makelele'nin Beşiktaş tarafının yalanlamasının ardından Schalke'nin gündemine giren Appiah'ın gönderilme ihtimaline karşın Fenerbahçe'nin ilgileneceği gelen haberler arasında.
Adam şu an İST.de görüşme olup anlaşılabilir... Bunu neden bu kadar uzattınızki???
CashFl0w
26.Haziran.2007, 18:36
Tamam bişey demedik ya inşallah gelir...
Fıratcan Alçınkaya
26.Haziran.2007, 18:39
:) Yok yok tamam son msjını görmedim... Aynı anda yazdık... Görseydim yazmazdım ztn son msjımı...Hayırlısı OlsuN...
FeYYaz1989
26.Haziran.2007, 18:39
Bu başlığa artık yazmıyorum demiştim ama aldığım bir duyum nedeniyle bunu bozuyorum.
Büyük oranda Fransız Claude Makelele ile anlaştık,kesin değil ama sanırım olacak...
Özür dilerim,anlaşma yok.Sadece görüşmeye İstanbul'a gelecekmiş,
Premier Lig'in devlerinden Chelsea'de oynayan Claude Makelele'nin transferi için büyük uğraş Beşiktaş yönetiminin bugün Fransız futbolcuyla masaya oturacağı açıklandı.
İngiliz basını daha önce Chelsea ile 1 yıl daha sözleşmesi bulunan Makelele için Beşiktaş'ın 2.5 milyon sterlini gözden çıkarttığını yazmıştı.
Makalele'ye Villareal, Olympiakos ve ABD'nin Houston Dynamos takımlarının da talip olduğu iddia edilmişti.
goal.com
:)Yönetim utandıracak beni sandım ama yanılmışım,özür dilerim.:icon_wink:
Adam tatile gelmiş yaa,boşa heyecan yaptık:D
xxdirenxx
26.Haziran.2007, 18:41
Ya inş gelir ama adam ztn 34 yaşında gelsen de bişe yapabilecegini sanmam
Hugo
26.Haziran.2007, 18:44
GALATASARAy tek bir Yirtici forvet lazim!!!
Bence de... Yerli olsun yabancı olsun.. Yaşlı olsun genç olsun..
Baiano olsun Saviola olsun!.. Bu tip bir forvet şart. Gökhan Ünal'ın veya Ümit Karan'ın ıyanına yakışır bence;)
eGowiCh
26.Haziran.2007, 18:47
http://www.ligtv.com.tr/uploads/news_manset_resim_qx_Oliveira002.jpg
Hedefte bir başka Milanlı!
Milan'dan Ronaldo'yu transfer edeceği haberleri Avrupa'da büyük yankı bulan Fenerbahçe, süper bir santrfor için transfer çalışmalarını sürdürürken, ibrenin Milan'ın yıldızı Ricardo Oliveria'da ağır bastığı belirtildi.
LİG TV'nin haberine göre geçen sezon çok çaba harcayan ancak Milan'ın devreye girmesiyle bu transferi gerçekleştiremeyen Fenerbahçe yönetiminin Ricardo Oliveria'nın İtalya'da mutlu olmaması nedeniyle tekrar umutlandığı belirtildi. Eto'o ile Drogba'ya talip olan Milan Kulübü Asbaşkanı Gallianı de geçtiğimiz günlerde bir açıklama yayınlayarak, bu sezon sadece Ricardo Olivirea'yı gözden çıkarabileceklerini kamuoyuna duyurmuştu.
Fenerbahçe yönetiminin Brezilyalı futbolcuyla yaptığı görüşmelerden olumlu sonuçlar aldığı, Teknik Direktör Zico'nun da devreye girmesiyle Oliveria'nın Türkiye'ye gelmeye sıcak baktığı ifade edildi. Sarı-Lacivertliler bu futbolcunun bonservisi için Milan Kulübüyle pazarlığını sürdürüyor.
Fenerbahçe yönetiminin ayrıca Henry'nin transfer edilmesiyle Barcelona'da forma şansı azalan Gudjohnsen'le de temas halinde oldukları belirtilirken, bir süredir adı Sarı-Lacivertlilerle anılan Trezeguet, kulübü Juventus'ta kaldı ve 3 yıllık sözleşmeye imza attı
Yurt içinden de çalışmaları sürdüren Fenerbahçe yönetiminin Mehmet Topuz için Kayserispor yönetimine yeni bir teklif yaptığı öğrenildi. Sarı-Lacivertlilerin bu futbolcu için 5 milyon doları gözden çıkardığı iddia edildi.
Bu arada Schalke'nin Appiah'la ilgilendiğini resmen açıklamasından sonra Alman basını Ganalı futbolcuya sayfalarında geniş yer verdi.
Lig TV
Omerdinho
26.Haziran.2007, 18:50
Oliveira yi alacaklarina semihi oynatsinlar daha iyi..
Aşk-ı Şehir
26.Haziran.2007, 18:50
martins gibi bir forvet lazım hızlı ve buldumu atan ;;)
goosfraba
26.Haziran.2007, 18:51
Kayserispor'un son şansı.Yoksa Mehmet Topuz'a bu para ile bir daha talip çıkmaz..