View Full Version : Transfer Haberi Çöplüğü
Varonil
30.Temmuz.2006, 21:08
Uefa maçımız ne zaman bizim?
İlk maçınız 16 Ağustos'ta Samet;;)
REsist JuvE11
30.Temmuz.2006, 21:17
arkadaşlar crespo türkiyeye gelmez..
ayrıca carrusca yı eleştiren arkadaşlara soruyorum: o nu ne kadar izlediniz.izleme şansınız oldumu?
CeSC FaBReGaS
30.Temmuz.2006, 21:23
arkadaslar her spor haberini izleri şimdide kanaltürk cresponun peşine fenerde düştü diyor ve bizden bir adım öndeymişler
Memedov
30.Temmuz.2006, 21:23
Önce Deivid gitsin daha sonra yabancı transfer haberlerine inanırım.
the_imam912
30.Temmuz.2006, 21:28
Aziz başkan 5 gün önce ''Bir transfer daha yapacağız'' dedi...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
abartma falan değil... bir ara forvet için gündeme trezeguet gelmişti,teklif yaptığımızda bizden appiah + para istediler ;) sonucunda transfer yattı...
Benim demek istediğim yıldız transfer yapmayacağız.Herhalde Aziz başkanın alacağı adam Yasin Çakmak olacak.
BlackEagle19o3
30.Temmuz.2006, 21:29
Fotospor haberi koymayın şuraya;)Boşuna ekran kirliliği.Yok Beşiktaş maçını izlemek için Almanya'ya gelirmiş falan.Saçmalık:)
uAburak89
30.Temmuz.2006, 21:32
30 yaşın üzerinde adam almamalıyız..
Hugo
30.Temmuz.2006, 21:36
işe yarayacaksa 40 yaşında adam bile olabilir.
Hagi'yi hatırlayın..
Emurafu
30.Temmuz.2006, 22:05
Atakan lkardes carusca gitsin bir yabancı daha gelecek yani 2 yabancı bile gelebilir.................6+1 var
Emurafu
30.Temmuz.2006, 22:09
G.Saray'da bir yıldızın daha ipi çekildi
Galatasaray'da revizyon sürüyor... Alman Teknik Adam Feldkamp'ın gönderdiği 4 futbolcudan sonra, kadrada düşünülmeyen bir diğer isim daha belli oldu...
Galatasaray'da, yeni sezonda kadroda düşünülmeyen futbolcular arasına Emre Aşık da katıldı.
Galatasaray Spor ve Futbol İşletmeciliği Ticaret A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin, teknik heyetin raporu doğrultusunda Emre Aşık'ın da yeni sezonda kadroda düşünülmediğini, deneyimli futbolcunun transferi için Bursaspor Kulübü ile görüşmelerin sürdüğünü söyledi.
Galatasaray'da, teknik heyetin raporu doğrultusunda daha önce de Necati
Ateş, Hasan Kabze, Cihan Haspolatlı ve Orhan Ak kadro dışı bırakılmıştı. Emre Aşık da çalışmalarına bundan böyle bu oyuncularla devam edecek.
Diğer yandan, Galatasaray'ın Arjantinli futbolcusu Marcelo Adrian
Carrusca'nın kiralanması için Arjantin'in River Plate ve Boca Juniors
kulüpleriyle görüşmelerin sürdüğü bildirildi.
Keske Emre gönderilmeseydi çünkü hiçbir zaman sorun cıkarmıyor parada az alıyor ne diyrlim karara saygı duyuyorum........Tomasa takımda kalıyor bu kesinleşti.........Aslında tomas da iyi adam ama fazla para alıyor.........Cok konusmaya gerek yok emre ye yeni takımında basarılar.........
ultraslanerdem
30.Temmuz.2006, 22:12
Emre Aşık Bursa yolunda
Transfer çalışmalarını sürdüren Bursaspor, Galatasaray'ın tecrübeli savunma oyuncusu Emre Aşık'ı kadrosuna katmaya hazırlanıyor. Yeşil-beyazlı kulübün ikinci başkanı Osman Çelik, Emre ile yüzde 90 anlaştıklarını açıkladı.
AneLKa_90
30.Temmuz.2006, 22:12
Fotospor haberi koymayın şuraya;)Boşuna ekran kirliliği.
emredersin :D
şaka falan ama bu iş gerçekten uzadı... oynanan 5 maçta gördük ki gol yollarında sıkıntımız var -alexin yokluğu belli oldu bu arada- yönetimin forvet aradığına adım gibi eminim... şu deivid aradın bir çıksaydı
Keşke tomas gitseydide emre kalsaydı
Ralph
30.Temmuz.2006, 22:13
İstikrarı olan bir futbolcu değil zaten.
Atakan38
30.Temmuz.2006, 22:14
Hayırr yaa oLmamaLıydı
emre cok ii adam onun yerıne sımdı bouzıd oynıcak sankı emreden cok ii bı adammıs qıbı
bundan oncekı 4 futboLcu qıbı emrede yanLıs ısım
yenı transferLere sevınırken qıdenLer moraLımı bozmaya dvm edıor
canavar20
30.Temmuz.2006, 22:16
Deivid'ten kurtulalımda.:D
TürkuAz
30.Temmuz.2006, 22:23
Galatasaray Transfer Haberleri konusuna yazabilirdin bunu..
Atakan38
30.Temmuz.2006, 22:26
30 yaşın üzerinde adam almamalıyız..
Doru bende oLe dusunuorum ama
crespo oLunca dusunmuorum oLe ısterse 50 yasında oLsun
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Atakan lkardes carusca gitsin bir yabancı daga gelecek yani 2 yabancı bile gelebilir.................6+1 var
ya gerek yok bence daa bı forvet aLırsak yeter bıze
carrusca'da ztn kotu adam deiL sans verıLse kendını geLıstırırse cok buyuk katkısı oLur bıze
Emurafu
30.Temmuz.2006, 22:26
kardes bu transfer degil...........Böyle seyler için konu acılır transfer alanını kirletmeye gerek yok burda tartısalım.......
emre oynatıldıgı zaman sahada yüregiyle oynayan biri yolu acık olsun
keske tomas gönderilseydi demeyin tomas gönderemedik biraz ezbere konusmayın.........Ayrıca tomas kamplarda baya iyi idi 6+1 de yedek olur:):)
GeNç KaRTaL
30.Temmuz.2006, 22:27
Beşiktaş'ın 100. yıl kadrosunda muhteşem defans 3'lümüzde zaman zaman forma şansı bulan değerli bir oyuncuydu.Sonradan unutuldu ve Gs'ye gitti.Geçen sezon Song probleminden dolayı giydiği formayı layıkı ile taşımıştı.Saha içinde hırçın bir futbolcudur ve çok profesyoneldir.Bursa'da kendisine başarılar dilerim.
TürkuAz
30.Temmuz.2006, 22:28
Nasıl yani transfer değil.Adamın serbest bırakılması da giden oyuncular kısımna girmez mi?
Fıratcan Alçınkaya
30.Temmuz.2006, 22:30
Necati den sonra Emre de gitti... Bu oyuncular GS Formasına aşık isimler sonuna kadar mücadele eden oyuncular... Keşke kalsaydı Emre Aşık...
Atakan38
30.Temmuz.2006, 22:32
750 bin euro Vogel için çok değil..
Cok DeiL Doru Yoksa AlırLar BzmkiLer Almak Istememıstır Oleyse Eqer
Gercı Ben IlqıLenıLmemıstır BıLe Die Dusunuorum
Emurafu
30.Temmuz.2006, 22:32
Nasıl yani transfer değil.Adamın serbest bırakılması da giden oyuncular kısımna girmez mi?Uzatmaya gerek yok actıgım konu dogru........Burda bir oyuncu gönderilmiş elbette tartısılıcak bu konuyu gs alanına yazsaydım orada kirlilik olacaktı o yüzden bu konuda emre konusulsun anladın.....................
GeNç KaRTaL
30.Temmuz.2006, 22:33
Arkadaşlar Diatta transferi sağlık kontrolünden sağlam geçmesi durumunda gerçekleşecek.Herhalde defansın sağındada oynuyormuş.Belki sağ bek olarakda oynatabilir Ertuğrul hoca onu.Ayrıca Senegal milli takımınında kaptanıymış.
Emre abiye katılıyorum.İnşallah Serdar harcanmaz.
Emrah abi Andersonu Ertuğrul hoca istemedi.Vardır bir bildiği.
Fietra 10
30.Temmuz.2006, 22:34
Emre Aşık Bursa yolunda
Transfer çalışmalarını sürdüren Bursaspor, Galatasaray'ın tecrübeli savunma oyuncusu Emre Aşık'ı kadrosuna katmaya hazırlanıyor. Yeşil-beyazlı kulübün ikinci başkanı Osman Çelik, Emre ile yüzde 90 anlaştıklarını açıkladı.
emre aşık'ın bu saatten sonra herhangi bir klübe katkı saglayacagını sanmam.1 sene bursa'da oynar ordan başka bi anadolu takımana gider ya da futbolu bırakır
Emurafu
30.Temmuz.2006, 22:38
Yanlış düsünüyorsun sizin trabzonspora gelse iyi olur böyle bir adam lazım suan size.... savunmayı toparlar:):)
Emre bursada baya iş yapar...........Bursa iyi takım kuruyor........
ultraslanerdem
30.Temmuz.2006, 22:38
Emre Aşık gibi stoper mi kaldı...
Atakan38
30.Temmuz.2006, 22:39
Adriano qeLsın bende Gs'yi bırakıp feneri tutarım
Deivid'ide kampanyayLa qonderın deivid'i aLana mateus hedie die yada deivid'i aLın ustune para vercez die
Fietra 10
30.Temmuz.2006, 22:40
Yanlış düsünüyorsun sizin trabzonspora gelse iyi olur böyle bir adam lazım suan size.... savunmayı toparlar:):)
Emre bursada baya iş yapar...........Bursa iyi takım kuruyor........
hani derler ye görmüş geçirmiş adam emre tam öyle işte...o yüzdende anadoluda gezer 1-2 klüp sonra bırakır futbolu..
uAburak89
30.Temmuz.2006, 22:40
Adriano qeLsın bende Gs'yi bırakıp feneri tutarım
Bu kadar iddialı olma, alınamayacak adam değil..
aykut_gencfb
30.Temmuz.2006, 22:47
başımızda aziz başkan oldukça alamayacağımız futbolcu yoq fenerbahçe çıkarları doğrultusunda ama gerçekler de ortada deivid gönderilecekse nie bu zamana kadar takımda tutuldu...bence deividlen birlikte kezmanında gitmesi gerek yani tek sorun deivid deil 2sini yolla 2 tane süper oyuncu al...
ChAoS
30.Temmuz.2006, 22:51
Emre galatasaray'a her zaman yararı olabilecek bir futbolcuydu gönderilmesi haksızlık olmuş biraz.
AneLKa_90
30.Temmuz.2006, 23:00
kezman zaten süper futbolcu...
El Comandante
30.Temmuz.2006, 23:00
Bence kalmalıydı.Kendisi iyi bir yedek futbolcu.Fazla da para almıyordu.Tomas gitmeliydi kesinlikle.
El Comandante
30.Temmuz.2006, 23:02
Crespo Türkiye'ye gelmezzz.Yalan haber kesinlikle.
Carrusca'nın kalmasından yanayım.Tomas gönderilmeli eğer bir yabancı forvet gelecekse...
uAburak89
30.Temmuz.2006, 23:04
başımızda aziz başkan oldukça alamayacağımız futbolcu yoq fenerbahçe çıkarları doğrultusunda ama gerçekler de ortada deivid gönderilecekse nie bu zamana kadar takımda tutuldu...bence deividlen birlikte kezmanında gitmesi gerek yani tek sorun deivid deil 2sini yolla 2 tane süper oyuncu al...
Ronaldinho, Messi, C. Ronaldo bu liste uzar gider..
MeMo
30.Temmuz.2006, 23:07
Gitti parlak futbolcu
Emurafu
30.Temmuz.2006, 23:08
Tomas gitmeliydi evet ama adamı gönderemediler..........
Emurafu
30.Temmuz.2006, 23:10
Galatasaray approach Man Utd for Saha
tribalfooball.com - July 31, 2007
Galatasaray have asked Manchester United to keep them informed of Louis Saha's situation.
The France international is facing a lengthy spell on the sidelines and while Gala are keen to take him off United's hands, they want the forward to prove his fitness first.
The Turkish giants are desperate to make a splash in the summer market and are turning to Saha after failing in bids for Julio Baptista [Real Madrid] and Kevin Kuranyi [Schalke].
http://www.tribalfootball.com/article.php?id=49874
Anladıgım kadarıyla Galatasaray Saha Hakkında m.united den bilgi almıs işte elinizde tutacakmısınız falan galiba........
Fıratcan Alçınkaya
30.Temmuz.2006, 23:10
Tomas ı kimse istemedi diye biliyorum isteyenlerde yüksek maliyet yüzünden vazgeçti...
ztn kontratı da sağlamdı GS de gönderemedi kaldı takımda....
Omerdinho
30.Temmuz.2006, 23:13
yönetim iyi bir forvet almassa bu sezon avrupada basariyi unutsun
zemlinskis
30.Temmuz.2006, 23:14
tomas ve m.güven gönderilmeliydi carrusca kalmalı
Omerdinho
30.Temmuz.2006, 23:18
Emre Bursa'ya gider kanimca :)
BlackEagle19o3
30.Temmuz.2006, 23:19
Tomas gitmeliydi bana göre de.Emre iyi bir alternatifdi;)
Atakan38
30.Temmuz.2006, 23:25
GaLatasaray'ın en sevmdqm yanLarından bırısı futboLcuLarına yaptıkLarı vefasızLıkLar.qerektıqı qıbı doru duzqun bı sekıLde qondermıoLar
BuLent Korkmaz
Hakan UnsaL
Erqun Penbe
Arif €rdem
Necati Ate$
Emre Aşık
Emurafu
30.Temmuz.2006, 23:26
Oyuncuları bu kadar kolay gönderdigimize göre bence kesin baska oyuncularda gelicek herseye hazır olun
BlackEagle19o3
30.Temmuz.2006, 23:58
Amma da abarttınız şu Aziz Bey'i.Onun alamayacağı en az bir sürü futbolcu sayarım sana;)
the_imam912
31.Temmuz.2006, 00:04
Mateus aslında çok iyi toğçu.Kampın yıldızı oydu.En kötüsü ise Kezman'dı.Mateus da ne teknik var öyle.
CeSC FaBReGaS
31.Temmuz.2006, 00:06
Diatta adale yorgunu çıktı
Tam dokuz savunma oyuncusu peşinde koşan ancak Teknik Direktörünün bir türlü onay vermemesi nedeniyle anlaşma ortamı bulamayan Beşiktaş'da Ertuğrul Sağlam'ın istediği defans oyuncusu Diatta bugün Paris'te sağlık kontrolünden geçti. Beşiktaş kulüp doktoru Şenol Akman'ın da bizzat nezaret ettiği kontrollerde Diatta'nın menisküs, çapraz bağlardaki problem gibi bir futbolcunun oynamasına engel olan sakatlıklara rastlanmadığı çekilen MR'da ortaya çıktı. Ancak siyahı oyuncunun yılların verdiği yıpranma ile bazı adalelerinde bir takım önemli olmayan yıpranmalar tespit edildi. Bunun üzerine Akman raporu İstanbul'a faksladı ve buradan gelecek yanıt beklenmeye başlandı. Diatta'nın önemli bir sakatlık pürüzünün çıkmaması halinde muhtemelen Perşembe günü İstanbul'a gelmesi bekleniyor.
KILINÇ: "ÇOK FAYDALI OLUR"
Öte yandan Diatta'nın Türkiye'deki yetkili menaceri Abdullah Kılınç yapılan kontroller hakkında şu bilgiyi verdi: "Futbol oynamasına mani olmayan bir takım küçük yıpranmalar var. Bunları kulüp doktoru da gördü. Zaten bu tip bulgular her futbolcu da görülebilir. Diatta, Fransa Liglerinde müthiş bir kariyere sahip bir oyuncudur. Ölü toplardaki hava üstünlüğü, saha içi centilmenliği, sürati, yardımlaşması ve takım içindeki çabuk uyumu ile Beşiktaş'ta kısa sürede kendini kabul ettirecektir. Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam'ın tercihi doğrultusunda Beşiktaş savunmaya aradığı adamı bulmuştur diyebilirim".
Diatta'nın golcü kimliğini de vurgulayan Kılınç, "Saint Etienne'de bu yıl bir gol attı. Ancak teknik direktörü onu fazla ofansa yollamadı. Kesiciliği ve futbol kimliği ile Beşiktaş savunmasına büyük fayda sağlayacak bir futbolcu transfer etmiştir" dedi
ChAoS
31.Temmuz.2006, 00:14
Önemli bir sakatlığı yokmuş .
nekop
31.Temmuz.2006, 00:18
Degil Orhan Ak bu takıma A.Cole gelse Ziya Doğan solda yine Celaleddin'i oynatır...
Atakan38
31.Temmuz.2006, 00:23
CeLaLettin kotu adam deiLki
sorun ziyan v yonetımde
AneLKa_90
31.Temmuz.2006, 00:44
kamp,idman o kadar önemli değil önemli olan asıl maçlar o zaman göreceğiz ;;)
uAburak89
31.Temmuz.2006, 00:47
Saha gelse süper olur.. Ama çok zor yav..
Emurafu
31.Temmuz.2006, 00:49
Arkadaslar biraz önce haberi koydum buraya ben koydugum anda haber ajanslara düsdü...................:):).
Golcü arayışlarını hızlandıran Galatasaray, rotasını Premier Lig Şampiyonu Manchester Unitedda forma giyen Fransız yıldız Louis Sahaya çevirdi.
Taraftarlarına Lincolnden sonra yıldız bir futbolcu daha transfer etme sözü veren Galatasaray yönetimi, Fransız yıldız Louis Sahayı transfer etmek için girişimlere başladı.
triballfootball.com adlı ünlü internet haber portalında yer alan haberde, Galatasarayın Real Madridin yıldızı Julio Baptistadan red cevabı aldıktan sonra yönünü Louis Sahaya çevirdiği iddia edildi.
Sarı-kırmızılı yönetcilerin, tranfserle ilgili olarak Manchester United Kulübüne Sahanın takımdakı durumunu ve satılıp satılmayacağını sordukları da belirtiliyor.
8 Ağustos 1978 Paris doğumlu olan Saha, 2004-2005 sezonunda 13 milyon sterlin karşılığında Fulhamdan transfer edilmiş ve bu rakam Fulham Kulübünün tarihine transfer rekoru olarak geçmişti.
Fransada Metz takımının formasını giyen ve burada oynadığı futbolla yıldızını parlatan Saha, daha sonra 1998-1999 sezonunda Premier Lig ekiplerinden Newcastle Unitedda transfer olmuş, ancak 11 maçta sadece 1 gol atınca 1999-2000 sezonunda yeniden Metze dönmüştü.
2000 yılında bu kez bir başka Premier Lig ekibi olan Fulhamın yolunu tutan Saha, 4 yıl boyunca oynadığı 116 maçta 53 gol atarak tüm dikkatleri üzerine çekmişti. Saha, 2004 yılında geldiği Manchesterda ise 51 maçta 15 gol kaydetti.
Louis Saha, 2004 yılından beri formasını giydiği Fransa Milli Takımı ile ise çıktığı 20 maçta 7 kez fileleri havalandırdı.
Kaynak: DHA-İHA-Lig TV
Benim tercüme ettigim gibi yazmıslar demekki dogru tercüme etmişim:):):)
Bir ara morientesi bütün siteler ntv den alıp haber yaptılar...Sahayıda yabancı sitededen alıp haber yapıyorlar herhalde saglam bir site...
uAburak89
31.Temmuz.2006, 00:51
Valla Saha bu ligte çok iş yapar, umarım bu transfer olur.. Pek ihtimal vermiyorum ama..
batuhanry
31.Temmuz.2006, 00:57
morientes den saha ya dustuler umarim saha dan da dusmezler:icon_confused:
BlackEagle19o3
31.Temmuz.2006, 01:00
morientes den saha ya dustuler umarim saha dan da dusmezler:icon_confused:
Saha'yı da beğenmiyorsan ne diyim ben sana:)Galatasaray bu adamı alırsa süper bir iş daha başarmış olur:)
batuhanry
31.Temmuz.2006, 01:02
sahayi begenmemek diil sahayi begeniorum tabiki:icon_smile:
de morientes baptista derken saha onlara gore biraz dusuk geldi bana umarim bundan da vazgecmezler:icon_confused:
Emurafu
31.Temmuz.2006, 01:07
sahayi begenmemek diil sahayi begeniorum tabiki:icon_smile:
de morientes baptista derken saha onlara gore biraz dusuk geldi bana umarim bundan da vazgecmezler:icon_confused:Saha genc dostum:):)Alsan bile yine iyi paraya satarsın........
G.Saray Saha'ya döndü
Golcü arayışlarını hızlandıran Galatasaray, rotasını Premier Lig Şampiyonu Manchester United'da forma giyen Fransız yıldız Louis Saha'ya çevirdi.
Taraftarlarına Lincoln'den sonra yıldız bir futbolcu daha transfer etme sözü veren Galatasaray yönetimi, Fransız yıldız Louis Saha'yı transfer etmek için girişimlere başladı. triballfootball adlı internet haber portalında yer alan haberde, Galatasaray'ın Real Madrid'in yıldızı Julio Baptista'dan red cevabı aldıktan sonra yönünü Louis Saha'ya çevirdiği iddia edildi. Sarı-kırmızılı yönetcilerin, tranfserle ilgili olarak Manchester United Kulübü'ne Saha'nın takımdakı durumunu ve satılıp satılmayacağını sordukları da belirtiliyor.
8 Ağustos 1978 Paris doğumlu olan Saha, 2004-2005 sezonunda 13 milyon sterlin karşılığında Fulham'dan transfer edilmiş ve bu rakam Fulham Kulübü'nün tarihine transfer rekoru olarak geçmişti. Fransa'da Metz takımının formasını giyen ve burada oynadığı futbolla yıldızını parlatan Saha, daha sonra 1998-1999 sezonunda Premier Lig ekiplerinden Newcastle United'da transfer olmuş, ancak 11 maçta sadece 1 gol atınca 1999-2000 sezonunda yeniden Metz'e dönmüştü. 2000 yılında bu kez bir başka Premier Lig ekibi olan Fulham'ın yolunu tutan Saha, 4 yıl boyunca oynadığı 116 maçta 53 gol atarak tüm dikkatleri üzerine çekmişti. Saha, 2004 yılında geldiği Manchester'da ise 51 maçta 15 gol kaydetti.
Louis Saha, 2004 yılından beri formasını giydiği Fransa Milli Takımı ile ise çıktığı 20 maçta 7 kez fileleri havalandırdı.
31.07.2007
Kaynak : İHA
BlackEagle19o3
31.Temmuz.2006, 01:08
O kadar da genç değil 29 yaşında ama yine de çok iyi transfer olur;)
batuhanry
31.Temmuz.2006, 01:10
alinsinda artik farketmez pozisyonudayim ben:icon_smile:
ama hala morientes harika olur diorum ben:icon_biggrin:
neyse haberler icin saol;;)
Del Piero_10
31.Temmuz.2006, 01:10
Bu tribalfootball.com yalanın kralını yapan sitedir.Ben hergün gülmek için bakarım oraya.
uAburak89
31.Temmuz.2006, 01:11
Bu tribalfootball.com yalanın kralını yapan sitedir.Ben hergün gülmek için bakarım oraya.
Hayallerin suya düşmesi, böyle birşey oluyor.. (:
Emurafu
31.Temmuz.2006, 01:14
Zaten bende ihtimal vermiyorum:):)Morientesi almak sahayı almaktan daha kolay:):9
batuhanry
31.Temmuz.2006, 01:16
Zaten bende ihtimal vermiyorum:):)Morientesi almak sahayı almaktan daha kolay:):9
:icon_razz::icon_razz:
GeNç KaRTaL
31.Temmuz.2006, 01:45
Büyük ihtimal alınacak Diatta.
Ralph
31.Temmuz.2006, 02:06
Roberto carlosdan daha büyük bir yıldız dediklerinden kasıt bu mu?bence insan yapamayacağı şeye söz vermemeli.Yani daha ödeyemediğimiz tazminatlarımız var.Neye güvenipde carlosdan daha büyük bir yıldız alacağız diye söz veriyorlar.Bence bir bilenin diyeceği söz değil bu.
Cyzio
31.Temmuz.2006, 02:17
sorun ziyan v yonetımde
Bilmeden konuşmayalım..;;)
BlackEagle19o3
31.Temmuz.2006, 02:36
Tam tersi aslında.Saha'yı almak daha kolay.Morientes geçen sene çok formdaydı;)
BlackEagle19o3
31.Temmuz.2006, 02:37
Belki gelecek forvet Carlos'dan büyük bir yıldız olur:p:zuhaha
Ki forvet alacaklarını bile sanmıyorum:(Alırlarsa bile Diatta gibi bir oyuncu olur:(
life law
31.Temmuz.2006, 02:42
evt arkadaslar diatta alindi takimiza hayirlisi olsun.simdi bir oyuncu daha alincakmi acaba?alincaksa kim olabilir?
Varonil
31.Temmuz.2006, 03:04
Arkadaşlar az önce FOX TV spor haberlerinde spiker Fenerbahçe çok büyük bir transferi gerçekleştirdi diye bir haber söyledi spiker.Nedir bu bir bilgisi olan var mı?
uAburak89
31.Temmuz.2006, 03:06
FOX genelde kolpa haber yapıyor, çok fazla heyecan yapma bence.. :)
neondh
31.Temmuz.2006, 03:16
Adnan Polatın
basında yer almayan yıldız bir isim demesinden sonra
aklıma gelen ilk isimdi
sesi hıc cıkmıor sahanın
manu forvet transferi de yaptı
direk aklıma saha gelmişti
ama
Haldun Üstünelin Hakan sukur tipinde bir oyuncu alazagız dediginini soylenmesının ardından olmayacagını dusunmustum
ama aklıma yatan isim saha
hiç haberi cıkmadı hıcbıyere gitmedi
teklıf olsa giderdi
bu yuzden tercih etmıs olabılır biizi
Varonil
31.Temmuz.2006, 03:19
Saha gelse süper olurdu.Ama kaynağın tribalfootball oldğunu görünce bende hayal kırıklığına uğradım:)
Emurafu
31.Temmuz.2006, 03:22
Haber Suan da İngiliz basınlarındada varmış........İngiliz haber siteleri bilen varmı????
fenerbahce_1907
31.Temmuz.2006, 03:51
Mehmet Topuz o transfer.
GodfatheR
31.Temmuz.2006, 03:54
Mehmet Topuz o transfer.
nerden biliyosun ben demin lig tv ana haberini izledim 20.30 da sadece alex in roportajini verdi
fenerbahce_1907
31.Temmuz.2006, 03:57
Topuz F.Bahçe'de iddiası!
F.Bahçe'nin uzun zamandır ilgilendiği Kayserisporlu Mehmet Topuz'u renklerine katmayı başardığı iddia edildi. Fox TV'nin özel haberine göre, F.Bahçe transferde bombayı patlattı.
Gerek Kayserispor yönetiminin gerek ise sağ kanatta forma giyecek milli oyuncunun transfere karşılık peşinatları aldığı da iddia edildi. Teknik Direktör Zico'nun bu transfer haberine çok sevindiği ve bir an önce Topuz'u antrenmanlarda görmek istediği öğrenildi. Mehmet Topuz' un haftasonuna kadar resmi imzayı atması bekleniyor...
Kaynak: FOX Spor
Burda grdm
Fernando Gago
31.Temmuz.2006, 04:01
Mehmet Topuz gelirse bence fenerbahçenin en iyi transferi olur bu kadar diretmeye karşın alırsak :)
AneLKa_90
31.Temmuz.2006, 04:07
mehmet topuz muymuş :D bende adriano veya ronaldo sandım :)
GodfatheR
31.Temmuz.2006, 04:10
mehmet topuz muymuş :D bende adriano veya ronaldo sandım :)
sende cok sey istiosun canim
Fernando Gago
31.Temmuz.2006, 04:12
O Merakle Beklenen yıldız Mehmet Topuz olsun ben razıyım
AneLKa_90
31.Temmuz.2006, 04:13
ne biliyim çok büyük bir transfer yaptı Fenerbahçe deyince ;)
GodfatheR
31.Temmuz.2006, 04:15
bence cok buyuk transfer sag kanat icin defansif orta sahada oynuyabiliyo
insallah olmustur
AneLKa_90
O Merakle Beklenen yıldız Mehmet Topuz olsun ben razıyım
iyi de orta saha tamamdı bizim... defansla forvet dururken :) buna rağmen iyi iş başardık -tabi aldıysak-
Fernando Gago
Kayseri Mehmet Topuz ve Gökhan Ünal'ı öyle bir hale getirdiki onlar Dünya Starındanda Fazla:D
AneLKa_90
31.Temmuz.2006, 04:16
bence cok buyuk transfer sag kanat icin defansif orta sahada oynuyabiliyo
insallah olmustur
Mehmet'e bu kadar sevindiysek Adriano gelirse nasıl seviniriz hayal bile edemiyorum :)
Fernando Gago
31.Temmuz.2006, 04:17
Siteden Yalanlama gelmedi :)
GodfatheR
31.Temmuz.2006, 04:18
Siteden Yalanlama gelmedi :)
daha duymislardir bence:D
ChAoS
31.Temmuz.2006, 04:19
Vestel Manisaspor'da santrfor arayışları devam ediyor. Kulüp idari menajeri Mustafa Turgat, yaptığı açıklamada isim belirtmeden yurt dışında 3, Türkiye'de ise 2 isimle temasta olduklarını belirtti. Alınacak futbolcunun kiralık veya bonservisi ile olup olmayacağı konusunun henüz kesinlik kazanmadığını kaydeden Turgat, ''Her ikisi de olabilir, ancak santrforun ismi, Altay ile oynayacağımız hazırlık maçından sonra kesinlik kazanacak'' dedi.
Öte yandan, Vestel Manisaspor'un, Beşiktaş'ın kiralık vereceği Gökhan Güleç ile her konuda anlaşma sağladığı ve bu oyuncuyu kiralayabileceği öğrenildi.
31.07.2007
Kaynak : AA
AneLKa_90
31.Temmuz.2006, 04:19
o kadar havaya girmeyelim bence ;)
neondh
31.Temmuz.2006, 04:20
avrupa da 30 yasına gelmemıs
yıldız denılen futbolcuları Türkiyeye getirmek cok zor
Aziz yıldırım da getiremez
ancak 35 inden snra getiriri
olay bu
Fernando Gago
31.Temmuz.2006, 04:22
olay bu
Appiah Kezman ... ortamı germek çekil aradan
GodfatheR
31.Temmuz.2006, 04:22
olay bu
hic bir gorusunu ortaligi germeden anlatamiyo musun
AneLKa_90
31.Temmuz.2006, 04:24
olay bu
ortega,anelka,kezman bunlar ne?
Fernando Gago
31.Temmuz.2006, 04:25
Beyler boşverin o konuşsun ayrıca fb.org 2.defa Başkan yıldız oyuncu demedi diye haber yapıyor medyanın gazına geldik gibi :) zaten m.topuz tam yıldz sayılmaz
GodfatheR
31.Temmuz.2006, 04:25
ortega,anelka,kezman bunlar ne?
birakin ya isine ne gelirse oyle konusuyo
biz konumuza donelim
Varonil
31.Temmuz.2006, 04:27
olay bu
Kezman
Appiah
Anelka
Alex
;;);;);;);;);;);;)
AneLKa_90
31.Temmuz.2006, 04:27
emin değilim ya :( siteden açıklamada yok...
Fernando Gago
31.Temmuz.2006, 04:28
Daha öncede sölemiştim 2 3 yerde okudum mehmet topuz için seçim sonrası bekleniyormuş galiba başbakan girecek devreye ama ben yinede umutsuzum kayseri vermez ne olursa olsun tabi siyasi müdahale olmazsa:D
fenerbahce_1907
31.Temmuz.2006, 04:30
Kezman
Appiah
Anelka
Alex
;;);;);;);;);;);;)
Bunlar yıldız deilki Mert'cim ölesine oyuncular herkes getirir bunları zaten.:mad:
AneLKa_90
31.Temmuz.2006, 04:30
doğru ya hangi gazete yazmıştı onu :D başbakan olaya el atacak diye :D milli davaya döndü transfer :zuhaha
Fernando Gago
31.Temmuz.2006, 04:32
Bunlar yıldız deilki Mert'cim ölesine oyuncular herkes getirir bunları zaten.:mad:
Bunlar yıldız değil diyorsan ok sen haklısın:mad:
AneLKa_90
31.Temmuz.2006, 04:36
şaka yapıyor olmalısın...
fenerbahce_1907
31.Temmuz.2006, 04:37
şaka yapıyor olmalısın...
Bunlar yıldız değil diyorsan ok sen haklısın:mad:
:zuhaha Yanlıs anladınız beni.Ben arkadasın düşüncesine göre söyledim.O da böyle der diye.Yoksa Anelka,Appiah bunlar yıldız.
goosfraba
31.Temmuz.2006, 04:38
Bugün bile Anelka'nın peşinde Juventus, Arsenal, Valencia, Villarreal gibi ekipler var, neresi yıldız değilmiş?:)
Fernando Gago
31.Temmuz.2006, 04:40
:zuhaha Yanlıs anladınız beni.Ben arkadasın düşüncesine göre söyledim.O da böyle der diye.Yoksa Anelka,Appiah bunlar yıldız.
:D:D:D kardeş pardon
neondh
31.Temmuz.2006, 04:42
eet juventus da yedek oyuncu olan appiaha yıldız dersenız ben de milan da appiahın juveden oynadıgından cok daha fazla oynayan giuntiye yıldız derim
kezman gibi 6-7 sene oncesınde parlamıs
ama daha snra gittigi heryerde anlasılmıs ve gonderılmıs oyuncuya yıldız da diyebilirsiniz hadi bunları bırakın kezmanın oynadıgı oyuunu gordukten sonra kezmana hala yıldız mı dıosunuz?
hakan sukurun arjantın versıyonu ariel ortega
arjantın dısında cok nadir iyi top oynadı o da parmada biraz oynadı
gerisi hayal kırılıgı hakan avrupada neyse ortega da o
nicolas anelka:)
eet bun da yanılmısım gercekten yeteneklı yıldız oyuncu
ama feneerbahceye futbol oynamak ıcın gelmedıgı direk belli oldu
parasını aldı gitti
adamı takdir ederım
fenerbahcenın kazandıgı o sampıyonluktan snra bu sanpıyonlugun hakedılmeden futbol oynanmadan kazanıldıgını bildigi icin soyunma odasında sevınmesmıtı bıde hatırlıorum futbolu bıldgını goruorz
ayrıca Türkiyede fenerbahcenın iyi futbol oynamadınıgı ve en iyi futbolu en buyuk rakibin oynadıgını soleyecek kadar da cesur
simdi saldırcaksınız bana:):):)
ama bunlar gercekler arkadaslar
AneLKa_90
31.Temmuz.2006, 04:42
anladım ben zaten ya :icon_biggrin:
fenerbahce_1907
31.Temmuz.2006, 04:47
eet juventus da yedek oyuncu olan appiaha yıldız dersenız ben de milan da appiahın juveden oynadıgından cok daha fazla oynayan giuntiye yıldız derim
ama daha snra gittigi heryerde anlasılmıs ve gonderılmıs oyuncuya yıldız da diyebilirsiniz hadi bunları bırakın kezmanın oynadıgı oyuunu gordukten sonra kezmana hala yıldız mı dıosunuz?
parasını aldı gitti
adamı takdir ederım
fenerbahcenın kazandıgı o sampıyonluktan snra bu sanpıyonlugun hakedılmeden futbol oynanmadan kazanıldıgını bildigi icin soyunma odasında sevınmesmıtı bıde hatırlıorum futbolu bıldgını goruorz
ayrıca Türkiyede fenerbahcenın iyi futbol oynamadınıgı ve en iyi futbolu en buyuk rakibin oynadıgını soleyecek kadar da cesur
Sen nasıl istiyorsan öyle düşün.Artık sana cevap yazmaktan bıktım ben.Hergün gelip bizi tahrik edıosun burda sonrada bunlar gercekler diyorsun.Şampiyon oldukmu sonucta sizi gectıkmi gectık fazla söze gerek yok yani.Hakedilmeden diosun ben bunu şike diye algılarım ve bunu demeye senin hiç hakkın yok şimdi sizin konuay gider bir kac sayfa yazı eklerim o zaman hakeldilmeden nasıl kazanılrımıs onuda görürsün.:mad:
Varonil
31.Temmuz.2006, 04:49
parasını aldı gitti
adamı takdir ederım
Tamam arkadaşım saldırmayacağız biz sana.İçin rahat olsun Fenerbahçe hiçbir yıldız getiremez zaten,aldığı şampiyonluklarıda boşver.İçin rahat olsun.Senin neler düşündüğün belli.Ama ortamı germe brada;;)
neondh
31.Temmuz.2006, 04:56
Sen nasıl istiyorsan öyle düşün.Artık sana cevap yazmaktan bıktım ben.Hergün gelip bizi tahrik edıosun burda sonrada bunlar gercekler diyorsun.Şampiyon oldukmu sonucta sizi gectıkmi gectık fazla söze gerek yok yani.Hakedilmeden diosun ben bunu şike diye algılarım ve bunu demeye senin hiç hakkın yok şimdi sizin konuay gider bir kac sayfa yazı eklerim o zaman hakeldilmeden nasıl kazanılrımıs onuda görürsün.:mad:
bana burda
sizin falan derken neden bahsedıosun
ben burda herhangı bişeyi temsil ıcın bulunmuorum.ayrıca sunu soleyım haketmeden derken şikeden falan bahsetmedım ben sadece saha da oynanan futboldan bahsettım.şikeyi aklına getiren her zaman ki gibi sensin degerli fenerbahceli kardesim.benım aklıma hiç gelmemişti.haa hakem hatalarından bahsetmemı ıstıosan o sezon fenerbahce lehine hata cok fazla yapılmıstır.ama adı ustunde hatadır.ben bunda art niyet aramam.bahane de etmem.burası da yeri diil.tskrler
AneLKa_90
31.Temmuz.2006, 04:56
parasını aldı gitti
adamı takdir ederım
kardeş bir oyuncunun yıldız olup olmaması onun ne kadar forma giymesiyle alakalı değil! kezman çok kaliteli bir futbolcu öyle ki chelsea'ye kadar yükseldi... ortega zamanın en iyi 10 numaralarından biriydi 2002 dünya kupasını hatırla nasıl performans göstermişti,anelkada çok iyiydi ama psikoljik sorunları var hepsi bu... ama ne desem anlamıyorsun sana bahane bize göre şahane bu oyuncular ;;)
Sekopej
31.Temmuz.2006, 04:57
parasını aldı gitti
adamı takdir ederım
Kimse sana saldırmayacak...
Mesaj atarken 2 kere düşünüp öyle atalım, ilk mesajında belirtmek istediğini laf sokmadan da belirtebilirdin. Burada daha yaşı 14-15 olan arkadaşlarımız var, olaya duygusal yönden bakan, kendini tutamayıp mesaj yazan arkadaşlarımız var.
Biz onlara örnek olmalıyız, ben de isterim çoğu şeyi tartışmayı ama bizde tartışmanın amacı karşı tarafa laf sokma olduğu için hep sağlıklı bir tartışma ortamı oluşmuyor. Bu nedenle de zaten forumda dikkat ederseniz pek futbol bölümüne mesaj atmam.
Yukarıda Anelka için yazdıklarını ben ne bir yerde okudum ne de duydum. Böyle şeylerle karşılıklı tartışma olmaz. Ben de Fenerbahçe kötü oynuyor, Avrupada bu sezon da başarı olmaz diye düşünüyorum ama karşımda bunu Fenerbahçe'yi küçümsemeden tartışacak rakip takım taraftarı kimse olmadığı için bunları burada yazmıyorum.
Bu konuya artık daha çok dikkat edeceğim, rakip takımı küçümseyen, alay edici, fanatizm içeren mesaj gördüğümde kimseye acımayacağım.
Sizleri daha olgun mesajlar yazmaya davet ediyorum, bilhassa belirli yaşa gelmiş olgun üyelerimizi.
Ayrıca neondh, seni son kez uyarıyorum. Diğer yönetici arkadaşlarım da uyardı, böyle şiir yazar gibi her cümlede satır başı yapma. Forum düzenenini bozmaktan uyarı alabilirsin. Paragraflara ayırarak yaz ya da hiç ayırmadan yaz ama böyle alt alta yazma...
ogcj_me
31.Temmuz.2006, 04:57
parasını aldı gitti
adamı takdir ederım
kezmana biz deil dünya yıldız dior
giuntiden bize ne !
anelkadan kar edildi
ortega ismimizi dünyada tanıttı
anelkanın attığı golden sonra bile gülmediğini bilmiiyorsanda(yok efendim hakedilmeyen futboldan sonra sevinmemişte) buraya msj yazma
aslında bu msjı yazarak senin deyiminle saldırmış gibi oluyorum ama baktım ki bu cevapları sana veren yok ayrıca kotu rakibinden şampiyonluk çalamayan takımını sorgularsan daha iyi olu ;;)
fenerbahce_1907
31.Temmuz.2006, 05:00
bana burda
ben burda herhangı bişeyi temsil ıcın bulunmuorum.ayrıca sunu soleyım haketmeden derken şikeden falan bahsetmedım ben sadece saha da oynanan futboldan bahsettım.şikeyi aklına getiren her zaman ki gibi sensin degerli fenerbahceli kardesim.benım aklıma hiç gelmemişti.haa hakem hatalarından bahsetmemı ıstıosan o sezon fenerbahce lehine hata cok fazla yapılmıstır.ama adı ustunde hatadır.ben bunda art niyet aramam.bahane de etmem.burası da yeri diil.tskrler
hakedılmeden futbol oynanmadan kazanıldıgını
Burası iki ayrı şey gibi göüküyor burdanda iyi futboldna başka bir neden var die düşündüm.
ogcj_me
31.Temmuz.2006, 05:01
Mesaj atarken 2 kere düşünüp öyle atalım, ilk mesajında belirtmek istediğini laf sokmadan da belirtebilirdin. Burada daha yaşı 14-15 olan arkadaşlarımız var, olaya duygusal yönden bakan, kendini tutamayıp mesaj yazan arkadaşlarımız var.
Biz onlara örnek olmalıyız, ben de isterim çoğu şeyi tartışmayı ama bizde tartışmanın amacı karşı tarafa laf sokma olduğu için hep sağlıklı bir tartışma ortamı oluşmuyor. Bu nedenle de zaten forumda dikkat ederseniz pek futbol bölümüne mesaj atmam.
Yukarıda Anelka için yazdıklarını ben ne bir yerde okudum ne de duydum. Böyle şeylerle karşılıklı tartışma olmaz. Ben de Fenerbahçe kötü oynuyor, Avrupada bu sezon da başarı olmaz diye düşünüyorum ama karşımda bunu Fenerbahçe'yi küçümsemeden tartışacak rakip takım taraftarı kimse olmadığı için bunları burada yazmıyorum.
Bu konuya artık daha çok dikkat edeceğim, rakip takımı küçümseyen, alay edici, fanatizm içeren mesaj gördüğümde kimseye acımayacağım.
Sizleri daha olgun mesajlar yazmaya davet ediyorum, bilhassa belirli yaşa gelmiş olgun üyelerimizi.
Ayrıca neondh, seni son kez uyarıyorum. Diğer yönetici arkadaşlarım da uyardı, böyle şiir yazar gibi her cümlede satır başı yapma. Forum düzenenini bozmaktan uyarı alabilirsin. Paragraflara ayırarak yaz ya da hiç ayırmadan yaz ama böyle alt alta yazma...
belkide onunda yaşı 14-15
Sekopej
31.Temmuz.2006, 05:01
Tamam artık yeter. Bu konu kapanmıştır.
Devam ettiren olursa uyarıyı alır ona göre...
ogcj_me
31.Temmuz.2006, 05:04
neyse transfer bölümüne transfer haberiye devam ediyoruz
fenerbahçe.org dan
Bir kez daha açıklamak zorunda kalıyoruz. Başkanımız Sayın Aziz Yıldırım TV kameraları tarafından da kaydedilen ve televizyonlarda yayınlanan konuşmasında "Bir oyuncu daha transfer edeceğiz" demiştir. Günlerdir bu sözü "Yıldız oyuncu transfer edeceğiz" diye çarpıtarak yazan basınımızı bir kez daha uyarıyoruz. Milyonlarca insanın TV'den izlediği ve duyduğu bir sözü dahi çarpıtmaktan çekinmemek hangi gazetecilik ahlakına sığmaktadır. Bugün de Sayın Can Bartu köşesinde aynı yanlışa düşmüş ve başkan yıldız oyuncu alacağını söyledi demiştir. Gazeteciliğin temel kuralları olan 5N1K sorularını sormadan sadece masa başından ve kulaktan dolma haberler yapılmasına artık bir son verilmesi gerekmektedir. TV'de yayınlanan ve milyonların izlediği sözleri bile çarpıtarak yalan haberler yapmak ve sadece tiraj peşinde koşmak Türk spor basınını her geçen gün daha büyük bir batağın içerisine sokmaktadır. Tüm spor basınını doğru tarafsız ve objektif haberler yapmaya taraftarlarımızı da yalan haber yapan basın yayın kuruluşlarının haberlerine itibar etmemeye çağırıyoruz.
Spor Kamuoyuna Duyurulur
Fenerbahçe Spor Kulübü
neondh
31.Temmuz.2006, 05:07
tamam yazım seklıme dikkat edicem.
ben kesınlıkle rakip takımı küçük düşürücü mesajlar yazmam.ben yorum yaptıgım futbolcu ve takım hakkında ne dusunuosam onu yazarım.fazlasını da yazmam.fanatızm de yapmam.aynı yorumları kendı tuttugum takımdakı futbolcular adına da yaparım.ben bu ulkedekı futbolcuların geregınden fazla abartıldıgını dusunuorum ve bunları soluorum sadece.bu sayılan ısımler abartıldıgı kadar diil.eger oyle olsaydı takımlarımız sampıyonlar liginde tur gecerdi uefa da ceyrek finale cıkardı.intertoto da otelula elenmezdi.yada dinamo kieve yada bordeaux yada dinamo bukrese.madem bu oyuncuları bu kadar yıldız goruosunuz cıkcınlar oynasınlar.yıldız dedıgınız oyunculardan kurulu takım avrupada ne yapmıs.newcastle deplasmanında kosarak oynadıkları futbol sizi tatmın etti mi yani.eet iyi oynadık ama yenemedık olsun mu dicez.hanı yıldız dı bunlar.az alkmaar ı eleyemedi.burda yıne fenerbahceyı asagılamak ıcın konusmuorum sadece konu fenerbahce oldugu ıcın konuusuorum.diger takımları konusursam onları da yazarım.benım tuttugum takımda bordeauxa gol atamammıstır.hanı 4 tane yıldız forvetı vardı su vardı bu varı.beşiktas da dınamoyu eleyemedı.nerde delgado ricardinho.sizin hesabınıza gore bu takımların kadrolarında cok yıldız var msallah.hani ama nerde yani ne yapıolar.goruoruz ki hiçbise yapamıolar.avrupanın alt duzey takımlarını bile gecemıolar.ozaman neymıs??
bizim oyuncularımız yıldız diilmıs.biz gereksız yere abrtıomusuz.zaten bu yuzden o futbolculara detmeyeceklerı kadar para verıoruz ya
Varonil
31.Temmuz.2006, 05:09
F.Bahçe'nin uzun zamandır ilgilendiği Kayserisporlu Mehmet Topuz'u renklerine katmayı başardığı iddia edildi. Fox TV'nin özel haberine göre, F.Bahçe transferde bombayı patlattı.
Gerek Kayserispor yönetiminin gerek ise sağ kanatta forma giyecek milli oyuncunun transfere karşılık peşinatları aldığı da iddia edildi. Teknik Direktör Zico'nun bu transfer haberine çok sevindiği ve bir an önce Topuz'u antrenmanlarda görmek istediği öğrenildi. Mehmet Topuz' un haftasonuna kadar resmi imzayı atması bekleniyor...
31.07.2007
GodfatheR
31.Temmuz.2006, 05:11
31.07.2007
bu yazi 1 saat once gago tarafindan yazilmisti ama yinede sagol
Sekopej
31.Temmuz.2006, 05:14
tamam yazım seklıme dikkat edicem.
ben kesınlıkle rakip takımı küçük düşürücü mesajlar yazmam.ben yorum yaptıgım futbolcu ve takım hakkında ne dusunuosam onu yazarım.fazlasını da yazmam.fanatızm de yapmam.aynı yorumları kendı tuttugum takımdakı futbolcular adına da yaparım.ben bu ulkedekı futbolcuların geregınden fazla abartıldıgını dusunuorum ve bunları soluorum sadece.bu sayılan ısımler abartıldıgı kadar diil.eger oyle olsaydı takımlarımız sampıyonlar liginde tur gecerdi uefa da ceyrek finale cıkardı.intertoto da otelula elenmezdi.yada dinamo kieve yada bordeaux yada dinamo bukrese.madem bu oyuncuları bu kadar yıldız goruosunuz cıkcınlar oynasınlar.yıldız dedıgınız oyunculardan kurulu takım avrupada ne yapmıs.newcastle deplasmanında kosarak oynadıkları futbol sizi tatmın etti mi yani.eet iyi oynadık ama yenemedık olsun mu dicez.hanı yıldız dı bunlar.az alkmaar ı eleyemedi.burda yıne fenerbahceyı asagılamak ıcın konusmuorum sadece konu fenerbahce oldugu ıcın konuusuorum.diger takımları konusursam onları da yazarım.benım tuttugum takımda bordeauxa gol atamammıstır.hanı 4 tane yıldız forvetı vardı su vardı bu varı.beşiktas da dınamoyu eleyemedı.nerde delgado ricardinho.sizin hesabınıza gore bu takımların kadrolarında cok yıldız var msallah.hani ama nerde yani ne yapıolar.goruoruz ki hiçbise yapamıolar.avrupanın alt duzey takımlarını bile gecemıolar.ozaman neymıs??
bizim oyuncularımız yıldız diilmıs.biz gereksız yere abrtıomusuz.zaten bu yuzden o futbolculara detmeyeceklerı kadar para verıoruz ya
Sizin içinde ben yokumdur umarım çünkü seninle tamamen olmasa da örtüsen düşüncelerimiz var.
Senin uslubun böyle olabilir ama dediğim gibi ilk attığın mesaj biraz sakıncalı. Yeterli derecede olgun olamamış arkadaşlar var aramızda ve bundan etkileniyorlar.
Yazarken 2 kere düşünüp, rakip takımı tahrik etmeden ve kırmadan yazmalıyız. Ben de biliyorum ülkemizde futbol oynanmadığını, kendimizi dev aynasında gördüğümüzü, avrupada bu sene hiçbir takımımızın tur atlayamayacağını vs vs...
Ama taraftar olmak da herşeyi görmek değildir, ben o renklere aşığım, kötü oynasa da, kaybetse de takımıma kötü denmesini istemem. Genel taraftar profili böyledir.
Neyse konu Transfer Haberleri, ilgili konularda, seviyeyi kaybetmedikten sonra yukarıda yazılanları tartışabiliriz, hatta şu andakinden daha verimli tartışmalar ortaya çıkar. Ama kendimizi tutmayı, karşıdakini anlamayı bilmedikten sonra da bu pek mümkün gözükmüyor.
Fazla uzattım kusura bakmayın, transfer haberlerini konuşmaya devam edelim...
AneLKa_90
31.Temmuz.2006, 05:17
resmi siteden açıklama yok arkadaşlar... biraz daha bekleyelim ;;)
ogcj_me
31.Temmuz.2006, 05:18
Nihat Kahveci ve Fatih Tekke yalanlaması
fenerbahçe.org
Bugün tarihli Yeni Şafak, Fotomaç, Fotospor gazeteleri kulübümüzün Nihat Kahveci'yi transfer etmek için çalışmalar yürüttüğü ve hatta Nihat Kahveci'ye karşılık Lugano'nun teklif edildiğini öne sürmektedirler. Kulübümüzün Nihat Kahveci'yi transfer etmek gibi bir çalışması olmadığı gibi Lugano'nun takası da söz konusu değildir. Söz konusu haberler tamamen yalandır.
Ayrıca Takvim ve Fotomaç gazeteleri Fatih Tekke'yi de transfer etmeye çalıştığımızı yazmaktadır bu haberler de kesinlikle doğru değildir.
Spor Kamuoyuna Duyurulur
Fenerbahçe Spor Kulübü
AneLKa_90
31.Temmuz.2006, 05:19
bu yazi 1 saat once gago tarafindan yazilmisti ama yinede sagol
gago değil fenerbahce_1907 nickli arkadaş vermişti :) sen,ben,gago yorumları yapmıştık :)
fenerbahce_1907
31.Temmuz.2006, 05:21
Bu yalanlamaların üstüne Mehmet Topuz Fenerbahce'de haberi ne güzel olurdu.:zuhaha
ogcj_me
31.Temmuz.2006, 05:25
Bu yalanlamaların üstüne Mehmet Topuz Fenerbahce'de haberi ne güzel olurdu.:zuhaha
Topuzu bayadır yalanlamıyorlar neden olmasın :n:
şaka bir yana bu dakikadan sonra yapılacak transfer hoş olmaz (Ama Adriano gelse olur :D)
AneLKa_90
31.Temmuz.2006, 05:28
Topuz'u yalanlamıyorlar çünkü zaten kamuoyu biliyor onu istediğimizi ;;) artık ilerleyen saatlerde göreceğiz ne kadar doğru haber...
Varonil
31.Temmuz.2006, 05:35
Keşke faydanalabilseydi Beşiktaş.Bence yetenekli bir oyuncuydu Gökhan Güleç
ogcj_me
31.Temmuz.2006, 05:37
Ronaldo rüyası bitti !
Milan'ın menajeri, Ronaldo iddialarına son noktayı koydu.
31 Temmuz 2007 17:49
İtalyan devi Milan'da top koşturan Brezilyalı golcü Ronaldo'nun, Fenerbahçe'ye transfer olacağı iddialarına son noktayı Milan Menajeri Braida koydu.
Forvet arayışlarını sürdüren Fenerbahçe'de, bu mevkii için Fenerbahçe’nin en önemli adaylarından biri Milanlı golcü Ronaldo’ydu. Ancak Milan Kulübü Genel Menajeri Ariedo Braida, Ronaldo'nun Fenerbahçe transferi ile ilgili çok açık konuştu.
Braida, yaptığı açıklamada, "Bunları konuşmak zaman kaybı. Ronaldo’ nun ayrılması imkansız. Ona bu sezon ihtiyacımız var" diyerek, Brezilyalı golcünün Fenerbahçe'ye geleceği iddialarına son noktayı koydu.
Öte yandan Braida, kendilerine Fenerbahçe’den bu transfer içinde resmi bir talep gelmediğini ifade etti. Milan ile sözleşmesi bu sezon sona erecek 31 yaşındaki yıldızın İtalyan kulübü ile 2 yıllık sözleşme uzatacağı belirtildi.
ajansspor
DeNiZ_1903
31.Temmuz.2006, 05:39
İlk geldiğinde harikaydı gökhan güleç ama nobre ve bobo ile yıldızı söndü :( İnş. Serdar kurtuluşun kaderide ona benzemes :S
ChAoS
31.Temmuz.2006, 05:40
Bence bir kaybımız yok .Gitmesi iyi oldu forma şansı bulur.
douramss
31.Temmuz.2006, 05:42
Bu tribalfootball.com bizdeki efsane fotospor gibi bi şey mi??..
GodfatheR
31.Temmuz.2006, 06:00
siteden yalanlama geldi
fenerbahce_1907
31.Temmuz.2006, 06:02
Akşam saatlerinde FOX TV'den yayınlanan altyazı haberlerinde kulübümüzün Mehmet Topuz ile anlaştığı yolunda hayali bir haber yer almıştır. FOX TV spor servisi ile kulübümüz yetkilileri arasında yapılan telefon görüşmelerinde bu transferin doğru olmadığı ve anlaşma yapılmadığının resmi dilden kendilerine açıklanmasına rağmen FOX TV, ısrarla yayınını sürdürmeye devam etmiş, adı geçen TV'nin spor bölümü yetkilileri daha da ileri giderek transfer haberinin doğru olduğu yönünde ısrarlı bir görüş bildirmişlerdir.
Belli ki Televizyon yayıncılığının yanısıra oyuncu menajerliğine başlayacak olan FOX TV yönetimi, oyuncu ile anlaşma sağlayamadığımızı söylememize rağmen kulübümüz adına, Topuz'u Fenerbahçe renklerine bağlamaya kararlı görünmektedir. Kulübümüz FOX TV'nin talihsiz bu yalan haber girişimini bir kenara bırakarak, Mehmet Topuz'un Kulübümüze transferinin FOX TV tarafından gerçekleşmesi suretiyle oyuncunun kulübüne vaadedilen bedeli ödemeye hazır olduğumuzu spor kamuoyuna duyururuz.
Fenerbahçe Spor Kulübü
GodfatheR
31.Temmuz.2006, 06:04
istiyoruz parasi neyse veririz ama kulubu birakmiyo diyolar
nekop
31.Temmuz.2006, 06:41
sorun ziyan v yonetımde
Kademe anlayışı çok kötü buda her 2-3 maçtan birinde bize bir gol yediriyor...
fmsmyrna
31.Temmuz.2006, 07:15
Süleyman Hurma'da Ntv'de yalanladı bu hayali transferi.
Emurafu
31.Temmuz.2006, 07:19
lig tvde adnan sezgin herşeyi acıkladı ;tranfer konusuna gelince oğlum bile bu isimleri merak ediyor dedi ama bu isimleri vermek bize dezavantaj getiriyor dedi ve bunları saydı muhabir peki sadece yıldız mı diye sordu böyle bişey söylemiyoruz dedi faakat gülerek galatasaraya cok önemli katkılar sağlayacak birileri gelecek dedi ve cok önemli gelişmeler oldu gün vermiyorum ama karşıyaka macına kadar bitrmeyi hedefliyoruz dedi
Aşk-ı Şehir
31.Temmuz.2006, 07:20
Adnanlar bu işi bitirecek gibi ;;) inşallah iyi bir oyuncu gelir ;;)
Emurafu
31.Temmuz.2006, 07:21
Topuz ve ünal hakkında ne haberi cıkarsa inanmayın...........
GeNç KaRTaL
31.Temmuz.2006, 07:25
Gökhan Vestel'e giderse orada kendini kanıtlama şansı bulacaktır.Yararlı olabilir Manisa Gökhan'a.Hayırlısı olsun.Yinede bir forvet almadan gönderilmemesi taraftarıyım.
Emurafu
31.Temmuz.2006, 07:40
Rubin Kazan'dan Kabze'ye teklif
Galatasaray'da Necati, Orhan Ak ve Cihan Haspolatlı ile birlikte gönderilmesine karar verilen Hasan Kabze'ye bir teklif de Rusya'dan geldi.
Rusya'nın köklü kulüplerinden Rubin Kazan, sarı kırmızılı takımın kadrodışı bıraktığı Hasan Kabze'yi transfer etmek için harekete geçti. Başarılı futbolcuyu renklerine katmak isteyen Rus kulübünün, Galatasaray Kulübü'ne 1 milyon Dolarlık teklif yaptığı öğrenildi. Rubin Kazan'ın ayrıca Hasan Kabze'ye de iyi bir teklif sunduğu ve Hasan'ın bu teklife sıcak baktığı belirtildi.
31.07.2007
Kaynak : DHA
Ruslarda para bol:D:D
Maksic
31.Temmuz.2006, 07:52
şu transferleri biran önce bitirsek tam süper olucak
alman
31.Temmuz.2006, 07:55
bence yabancı forwet arıyıcağına yönetim peşin 7 8 milyon eueo wersin gökhan ünalı alsın bakalım wermiomu ozman kayseri
Emurafu
31.Temmuz.2006, 08:04
oooo Alman kardes biraz ezbere konustun gibime geldi..........Hurma neler dedi haberin yok galiba Bütün Galatasarayı verseler yine satmıcaz dediler..Mümkünse ünal ve topuz konusmayalım ben bıktım.........Hurma da hemen cıkıp artistlik yapıyor....
Bu trnasferleri unutalım yerlı belkı Mehmet yıldız ama az ihtimal.......
fmhastasi
31.Temmuz.2006, 08:18
Akşam saatlerinde FOX TV'den yayınlanan altyazı haberlerinde kulübümüzün Mehmet Topuz ile anlaştığı yolunda hayali bir haber yer almıştır. FOX TV spor servisi ile kulübümüz yetkilileri arasında yapılan telefon görüşmelerinde bu transferin doğru olmadığı ve anlaşma yapılmadığının resmi dilden kendilerine açıklanmasına rağmen FOX TV, ısrarla yayınını sürdürmeye devam etmiş, adı geçen TV'nin spor bölümü yetkilileri daha da ileri giderek transfer haberinin doğru olduğu yönünde ısrarlı bir görüş bildirmişlerdir.
Belli ki Televizyon yayıncılığının yanısıra oyuncu menajerliğine başlayacak olan FOX TV yönetimi, oyuncu ile anlaşma sağlayamadığımızı söylememize rağmen kulübümüz adına, Topuz'u Fenerbahçe renklerine bağlamaya kararlı görünmektedir. Kulübümüz FOX TV'nin talihsiz bu yalan haber girişimini bir kenara bırakarak, Mehmet Topuz'un Kulübümüze transferinin FOX TV tarafından gerçekleşmesi suretiyle oyuncunun kulübüne vaadedilen bedeli ödemeye hazır olduğumuzu spor kamuoyuna duyururuz.
Fenerbahçe Spor Kulübü
FOX MENEJERLİK A.Ş:D
UA dragon
31.Temmuz.2006, 08:54
Bu tribalfootball.com bizdeki efsane fotospor gibi bi şey mi??..
galiba daha kötü onikinciadamı:D:D:D
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Kendini yaktı
"Geçen sezon attığı gol sayısına baksın. Kimsenin baskısı altında kalmadım. Takımdan ayrılmak için her şeyi yaptı".
G.Saray Teknik Direktörü Feldkamp dün düzenlediği basın toplantısıyla sarı-kırmızılı takımın gündemini oluşturan konularda açıklama yaptı. Kendisini eleştiren Necati Ateş ile ilgili sert konuşan Alman hoca, "Geçen sezon attığı gol sayısına baksın. Kimsenin baskısı altında kalmadım. Gitmek için elinden geleni yaptı" http://ads.sabah.com.tr/adserver/view.ads?d2hhdD16b25lOjI1NyZhbXA7bj1hZjU3ODQ1NA%3D %3D (http://ads.sabah.com.tr/adserver/click.ads?n=af578454)dedi.
SİSTEMİ OTURTAMADIK
Feldkamp henüz hazır olmadıklarını da belirterek, "Kondisyon olarak iyiyiz ancak sistemi oturtamadık. Lige kadar hazır hale geliriz" ifadelerini kullandı. Tecrübeli hoca, "Eğer yönetim 'Forvet alınacak' diyor ise bu benim desteklediğim bir açıklamadır. Yabancı forvetin bulunması ve getirilmesi zaman alabilir" diye konuştu
BEKLENTİLERİ ANLADI
Açıklamasının bir bölümünü yıldız oyuncu Lincoln'e ayıran Kalli, "Kendisi taraftarın beklentisini iyice anladı" dedi. Alman hoca, Brezilyalı ile ilgili şunları söyledi: "Beklentileri belki bildiği ve baskı altında olduğu için çok şey yapma istek ve arzusundaydı. O isteği de açık bir şekilde gördük. Faydalı olacak."
Yaşar YALÇIN
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Kendini yaktı
"Geçen sezon attığı gol sayısına baksın. Kimsenin baskısı altında kalmadım. Takımdan ayrılmak için her şeyi yaptı".
G.Saray Teknik Direktörü Feldkamp dün düzenlediği basın toplantısıyla sarı-kırmızılı takımın gündemini oluşturan konularda açıklama yaptı. Kendisini eleştiren Necati Ateş ile ilgili sert konuşan Alman hoca, "Geçen sezon attığı gol sayısına baksın. Kimsenin baskısı altında kalmadım. Gitmek için elinden geleni yaptı" http://ads.sabah.com.tr/adserver/view.ads?d2hhdD16b25lOjI1NyZhbXA7bj1hZjU3ODQ1NA%3D %3D (http://ads.sabah.com.tr/adserver/click.ads?n=af578454)dedi.
SİSTEMİ OTURTAMADIK
Feldkamp henüz hazır olmadıklarını da belirterek, "Kondisyon olarak iyiyiz ancak sistemi oturtamadık. Lige kadar hazır hale geliriz" ifadelerini kullandı. Tecrübeli hoca, "Eğer yönetim 'Forvet alınacak' diyor ise bu benim desteklediğim bir açıklamadır. Yabancı forvetin bulunması ve getirilmesi zaman alabilir" diye konuştu
BEKLENTİLERİ ANLADI
Açıklamasının bir bölümünü yıldız oyuncu Lincoln'e ayıran Kalli, "Kendisi taraftarın beklentisini iyice anladı" dedi. Alman hoca, Brezilyalı ile ilgili şunları söyledi: "Beklentileri belki bildiği ve baskı altında olduğu için çok şey yapma istek ve arzusundaydı. O isteği de açık bir şekilde gördük. Faydalı olacak."
Yaşar YALÇIN
BlackEagle19o3
31.Temmuz.2006, 09:12
Gökhan'ın kiralık gitmesi herkes açısından en hayırlısı bence:)Gökhanı gönderen yönetim bir yabancı santrafor da alcağını belli etti bana göre:)Ama ne kadar kaliteli olcak göreceğiz;)
Fernando Gago
31.Temmuz.2006, 16:55
Ronaldo Olayı Bitti
M.Topuz Olayıda Bitti
Zigiç bitmek üzere transfer yine yalan oldu :)
GodfatheR
31.Temmuz.2006, 16:56
zigic sakatlanmis diye duydum dogrumu acaba
AneLKa_90
31.Temmuz.2006, 17:24
Ronaldo Olayı Bitti
M.Topuz Olayıda Bitti
Zigiç bitmek üzere transfer yine yalan oldu :)
Adriano var daha üzülme :)
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
zigic sakatlanmis diye duydum dogrumu acaba
ayak burkulması en az 2 hafta yok :(
Atakan38
31.Temmuz.2006, 17:52
Az KaLdı Son 3 Gun
4 Ağustusta LısteLer VerıLecek Uefa'ya
Atakan38
31.Temmuz.2006, 18:00
2 haftadan noLcak sanki hadı 2-3 ay oLsa neyse
neondh
31.Temmuz.2006, 18:09
ben zigicin abartıldıgı kadar iyi bir oyuncu olmadıgını soyleyım de sonra Türkiyye gelir falan ben yorum yaptıgımda insanlar bana saldırmasın:)
AneLKa_90
31.Temmuz.2006, 18:13
2 haftadan noLcak sanki hadı 2-3 ay oLsa neyse
gazetecilerin abartısı anla işte ;)
the_imam912
31.Temmuz.2006, 18:14
Yahu arkadaşlar.Yabancı transferi olmayacak.
Türk bir oyuncu transfer ederiz herhalde.Oda başkanın dediği gibi yıldız olmaz ki.
Eğer Deivid le Mateus gitsin.O zaman inanırım
TR.CaPTaiN
31.Temmuz.2006, 18:15
Mehmet Topuz'un Kulübümüze transferinin FOX TV tarafından gerçekleşmesi suretiyle oyuncunun kulübüne vaadedilen bedeli ödemeye hazır olduğumuzu spor kamuoyuna duyururuz.
Fenerbahçe Spor Kulübü
Bu bölüm çok güzel. :)
FOX TV Fotomaç'ın televizyona uyarlanmış hali.
AneLKa_90
31.Temmuz.2006, 18:16
mateus gidecek zaten o kesin...
fmsmyrna
31.Temmuz.2006, 18:17
ben zigicin abartıldıgı kadar iyi bir oyuncu olmadıgını soyleyım de sonra Türkiyye gelir falan ben yorum yaptıgımda insanlar bana saldırmasın:)
İlk kez sana katılıyorum Zigic'in gelmesini isteyen arkadaşlar kaç maçını izledinizde bu kanıya vardınız
the_imam912
31.Temmuz.2006, 18:18
Deivid gitsin.Mateus Deivid'den kat kat daha iyi.Süper topçu.Kampın en iyisi oydu
AneLKa_90
31.Temmuz.2006, 18:22
İlk kez sana katılıyorum Zigic'in gelmesini isteyen arkadaşlar kaç maçını izledinizde bu kanıya vardınız
zigiç'i 4-5 defa izleyen biri olarak şunu söyleyim hava toplarında çok etkili ve boyuna göre hızı,tekniği oldukça iyi olan bir oyuncu... bunun yanı sıra 2003-2005 yılları arasında sırbistan'da yılın futbolcusu seçilmiş,2003-2006 yılları arasında 76 maçta 45 gol atmış... milli takımda da 13 maçta 4 golü var ;;)
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Deivid gitsin.Mateus Deivid'den kat kat daha iyi.Süper topçu.Kampın en iyisi oydu
deivid kolay kolay gitmez... mateus iyi futbolcu olacağını gösterdi ama şu an için o da yetersiz her şey kamp değil ;)
jarosik_61
31.Temmuz.2006, 18:30
bu ziya doğanın kafa hiç değişmeyacek sanırım yine defans oyuncusu alıyor trabzonspor atık futbolcu çöplüğü değil.orhan ak,tolga seyhan,serkan balcı daha başka kim gelecek.ziya hoca az vizyonunu genişlet hep eski futbolcularını getir takıma aman yabancı futbolcu keşferdersin gitmeni 4 gözle bekliyorum ziya hoca
neondh
31.Temmuz.2006, 19:09
zigic kurany tarzında adamlar yeteneklı ustun o adamlar diil
kutanyi ümit karanın uzun boylusu
zigicin de ustun ozelliklerı zaten yok
kuranyi zaten en fazla schalke de oynayabılcek capta bı adam ki bence orda da fazla tutunamayacak.bizim takımlarımızın bu oyuncuları almaları gercekten israf olur.işte nicola zigic racing santander capında bi adam.ben bu adamn cok ızledım ole cook para vermeye gerek olmadıgını goruorum.bızım medyamız nedense bu adamları cok abartıo.emınım kı bu adamları bu kadar abartan dunyada baska bı medya olamaz.hatta kendı ulkelerının medyası bıle bu kadar saygı gostermıodur bu adamlara.bız bole dusunup ıse yaramıcak adamlara bu kadar para verırsek adamlar gelır ama bı ıse yaramaz ılerleyemeyız.takımlarımızın yonetıcılerının akıllarınca sov yapma dusuncesı medyanın da bunu tetıklemesı sonucunda hep bu tarz transferler oluo.hiç geregi yok
GodfatheR
31.Temmuz.2006, 19:20
kuranyi zaten en fazla schalke de oynayabılcek capta bı adam ki bence orda da fazla tutunamayacak.bizim takımlarımızın bu oyuncuları almaları gercekten israf olur.işte nicola zigic racing santander capında bi adam.ben bu adamn cok ızledım ole cook para vermeye gerek olmadıgını goruorum.bızım medyamız nedense bu adamları cok abartıo.emınım kı bu adamları bu kadar abartan dunyada baska bı medya olamaz.hatta kendı ulkelerının medyası bıle bu kadar saygı gostermıodur bu adamlara.bız bole dusunup ıse yaramıcak adamlara bu kadar para verırsek adamlar gelır ama bı ıse yaramaz ılerleyemeyız.takımlarımızın yonetıcılerının akıllarınca sov yapma dusuncesı medyanın da bunu tetıklemesı sonucunda hep bu tarz transferler oluo.hiç geregi yok
kuranyi hakkinda bir sey demiyorum.ama zigic i hic izlemedigin belli iddaa ediyorum zigic ilerde milan inter gibi kuluplerde rahatca oynuyabilir daha ulkesinden avrupaya yeni acildi santanderde biraz oynadiktan sonra cok buyuk bir kulube gidecektir
aykut_gencfb
31.Temmuz.2006, 19:22
olay bu
parasını aldı gitti
adamı takdir ederım
bana burda
senin psikolojik sorunların mı war milleti kışkırtmak için yazmadığın şey kalmamış
tmm cimbom en büyüğü biz yanlış transfer yapıoz tmm mı yalan haberler dahi olsa fenerle kimin adı anılsa şöle böle yuh be
dick
31.Temmuz.2006, 19:29
İsimli oyuncu alacağız diye sönmüş yıldız almasınlar,önemli olan formasının üzerinde ne yazdığı değil,sahada oynadığı futbol
aykut_gencfb
31.Temmuz.2006, 19:32
Mahmut Uslu işbaşında
Fenerbahçeliler, son maçları gördükten sonra Zico'dan umudu kestiler, gözlerini yönetime diktiler. Takımın pozisyon ve gol sıkıntısına yeni bir transferle çare bulmasını bekliyorlar. Yönetim, kontenjanlı sınırlama içinde önceliği Zigiç'e vermiş durumda. Ancak bu futbolcunun bonservisinde ve Türkiye'ye gelme arzusunda sorunlar yaşanabilecek. Bu nedenle formül Nobre gibi, ismi duyulmamış ama yeteneği fark edilmiş bir oyuncu bulmak olarak belirlendi. Geçen sene Bursa'ya kiralanan De Souza gibi bir yetenek her an sözleşme imzalamak üzere İstanbul'a getirilebilir. Nasıl Mahmut Uslu, Marcio Nobre'yi buldu ve Türkiye'nin en önemli santrforlarından biri oldu. Aynı şekilde yeni bir golcü Fenerbahçe formasıyla parlayabilir.
Gürcan BİLGİÇ'in köşe yazısından alıntı
MeMo
31.Temmuz.2006, 19:34
neondh nickli arkadaş ortamı burda fazla geremezsin artık dur
GodfatheR
31.Temmuz.2006, 19:34
GUrcan bilgic yazdiysa inanirim soylediklerinin 4 te 3 u cikar cunku
Emurafu
31.Temmuz.2006, 19:37
dick kardes yönetimde senin düsündügün gibi düsünüyor öncelik takıma yararlı olacak forvet.zaten sürekli bunu ifade ediyorlar.
a.arıcı-11
31.Temmuz.2006, 19:37
gürcan bilgiç yönetime yakın biri ama şu deivid de kurtulmazsak bunların hiç biri olmaz
GodfatheR
31.Temmuz.2006, 19:39
aziz yildirim gurcani pek sevmez ama iyi kaynaklari vrdir
a.arıcı-11
31.Temmuz.2006, 19:43
saha man utd den ayrılmaz ayrılsa bile ingiltere dışına çıkmaz bence gs adı sanı duyulmamış biri alıcak kesin hatta %99.9 :D:D
mahoo
31.Temmuz.2006, 19:55
bakalim neler olcak hayirlisi
uAburak89
31.Temmuz.2006, 19:57
saha man utd den ayrılmaz ayrılsa bile ingiltere dışına çıkmaz bence gs adı sanı duyulmamış biri alıcak kesin hatta %99.9 :D:D
Bu kanıya nerden vardın ?
AneLKa_90
31.Temmuz.2006, 19:58
Yönetim artık nobre gibi transferler yapmaz... alırsa adı sanı duyulmuş ''yıldız'' bir adam alırlar daha doğrusu almalılar ;)
mahoo
31.Temmuz.2006, 19:59
Bu kanıya nerden vardın ?
hani bu sene adi sani duyulmamis admlar aldik ya ondandir belki lincoln linderoth falan
neondh
31.Temmuz.2006, 20:38
neondh nickli arkadaş ortamı burda fazla geremezsin artık dur
arkadasım ben dusuncelerımı soluorum.gerılmek ısteyen arkadaslar gerılsılerı.ben gerceklerı solerım.her takımla ılgılı ne dusunuosam onu solerım.futbolcuları tanımadan sadece fanatık duyguların ıcınde yorum yapan kısıle bana tepkı gosterırler.ama bu bahsettıklerı yıldız futbolcular takımlarını nereye tasımıs gercekte ne yapmıs buna dıkkat etmek gerekır.dun bu konu hakkında cevap vermıstım.yıldız denıle oyuncularla uefa da sampıyonlar lıgınde kac tur gecılmıstır.ama her oyuncuya kafana gore yıldız demekte ozgursun.gorelım bakalım avrupada kımı yenebılcek bızım yıldızlarımız.bekleyelım ve gorelım.ondan sonra konusuruz.
remake
31.Temmuz.2006, 20:40
Yönetim artık nobre gibi transferler yapmaz... alırsa adı sanı duyulmuş ''yıldız'' bir adam alırlar daha doğrusu almalılar ;)
Nobre gibi transferler yapmaz diyorsun ama Nobre Fenerbahce'ye PVH'den beri en cok faide saglayan forvetdi. Bence yildiz almaktansa takimin futboluna iyi uyum sagliyabilecek bir oyuncu almak daha mantikli.
Fietra 10
31.Temmuz.2006, 20:55
bu ziya doğanın kafa hiç değişmeyacek sanırım yine defans oyuncusu alıyor trabzonspor atık futbolcu çöplüğü değil.orhan ak,tolga seyhan,serkan balcı daha başka kim gelecek.ziya hoca az vizyonunu genişlet hep eski futbolcularını getir takıma aman yabancı futbolcu keşferdersin gitmeni 4 gözle bekliyorum ziya hoca
3 ön libero oyayan adamdan ne beklenirki... dünyada 3 ön libero oynayan tek takımız!!!
Atakan38
31.Temmuz.2006, 21:04
Bilmeden konuşmayalım..;;)
neyi biLicem
her sey ortada
Emurafu
31.Temmuz.2006, 21:34
Abdülharici kardes yorumlarına dikkat................
Arkadaslar özhan canaydın operasyon yaptı haberı yalan ortalıgı karıstırmak isiyorlar bunula ilgili suan basıntoplantısı var....
Sayın canaydın birileri iyi giden seylere comak sokmaya calısıyorlar dedi..
Transfer konusunda Adnan polat şöyle dedi;Türkiyeyi ve türk futbolunu heyacanlandıracak birini almak için ugrasıyoruz dedi.....
ogcj_me
31.Temmuz.2006, 21:51
arkadasım ben dusuncelerımı soluorum.gerılmek ısteyen arkadaslar gerılsılerı.ben gerceklerı solerım.her takımla ılgılı ne dusunuosam onu solerım.futbolcuları tanımadan sadece fanatık duyguların ıcınde yorum yapan kısıle bana tepkı gosterırler.ama bu bahsettıklerı yıldız futbolcular takımlarını nereye tasımıs gercekte ne yapmıs buna dıkkat etmek gerekır.dun bu konu hakkında cevap vermıstım.yıldız denıle oyuncularla uefa da sampıyonlar lıgınde kac tur gecılmıstır.ama her oyuncuya kafana gore yıldız demekte ozgursun.gorelım bakalım avrupada kımı yenebılcek bızım yıldızlarımız.bekleyelım ve gorelım.ondan sonra konusuruz.
Schalke Appiah'tan vazgeçti !
Aylardır Appiah'ı renklerine bağlamak için uğraşan Schalke, en sonunda pes etti.
1 Ağustos 2007 09:58
Fenerbahçe’de kalıp kalmayacağı yılan hikayesine dönen Appiah’ta mutlu son. Sarı-Lacivertli kulübün yıldız oyuncusu Appiah’a transfer sezonunun başında kancayı takan ve uzun süredir Ganalı futbolcunun peşinde olan Schalke sonunda geri adım attı.
Bundesliga ekibinin hayallerini suya düşüren gelişmeler sırasıyla Fenerbahçe’nin kulüple iletişime geçmeden doğrudan oyuncuya teklif götüren Schalke’yi FIFA’ya şikayet etmesi ve Alman kulübünden Appiah’a karşılık Kuranyi’yi istemesi oldu.
Konu hakkında açıklama yapan Schalke genel menajeri Andreas Müller, Brezilya asıllı Alman golcünün takım için önemini vurgularken, “Koşullar ne olursa olsun, Kuranyi’yi satmayı düşünmüyoruz. O, kadromuzdaki en önemli oyunculardan bir tanesi. Takımın sistemindeki anahtar isimlerden biri” şeklinde konuştu. Fenerbahçe’nin Ganalı yıldızı elinde tutmak için verdiği mücadeleye de saygı duyduğunu belirten Müller, “Son gelişmelerden sonra Appiah’ı kadrolarında tutmak istemelerini Fenerbahçe’nin son kararı olarak algılıyoruz ve bunu kabulleniyoruz” dedi.
Cyzio
31.Temmuz.2006, 21:53
neyi biLicem
her sey ortada
Sen Trabzonspor'un kaç maçını çıplak gözle seyrettin?
Oghuse
31.Temmuz.2006, 21:57
Galatasaray'ın transferleri ile sen ilgileniyorsun herhalde.
batuhanry
31.Temmuz.2006, 22:05
Fatih Tekke kime geliyor?
Tekke, Türkiye’ye dönmeyi kafasına koymuş durumda. Hangi takımla temasta...
Zenit’te yılda 2 milyon Euro garanti para aldığı için takımda fazla sempati ile karşılanmayan Fatih Tekke, Türkiye’ye dönmeyi kafasına koymuş durumda. Yaklaşık 2 haftadır Başkan Sergei Fursenko’dan randevu talebinde bulunan yıldız oyuncu geçtiğimiz günlerde, “Dinamo Moskova ile oynanacak derbinin ardından görüşelim'' yanıtını aldı. Zenit’in Fatih’in bonservisi için 7.5 milyon Euro talep ettiği, Milli futbolcu ile menacerinin rakamı 5 milyona düşürmeyi planladığı kaydedildi.
Ya Fener ya Cim Bom
Trabzonspor’un sözleşmeye koydurduğu, “1 yılı doldurmadan Türkiye’ye dönemez'' maddesinin de süresi artık dolmak üzere. Şu anda harıl harıl golcü arayan Fenerbahçe ve Galatasaray’a göz kırpan Fatih Tekke’nin yeni sezonda iki devden birinin formasını giyeceği ileri sürülüyor. Fenerbahçe Yönetimi bu transferi sürekli yalanlarken, Sarı-Kırmızılılar, “Fatih’i kim istemez'' düşüncesinde. Önümüzdeki günler flaş gelişmelere gebe. Fatih’in tek korkusu Trabzon’un tepkisi.
acaba fatih i mi alcaz?
Aşk-ı Şehir
31.Temmuz.2006, 22:05
mahoo'nun dediği gibi duyulmamış transferler yaptıkya hep;;) duyulmuş transfer yaparsak ne olur diye düşünüyorum ;;):)
Emurafu
31.Temmuz.2006, 22:08
Felkampın Sözleri.......
Feldkamp, yeni transferler yapılıp yapılmayacağının sorulması üzerine şunları kaydetti:
"Biz şu anda transfer yapmak istiyoruz. Hatta UEFA'da oynayacağımız ilk maçta görev yapabilecek bir futbolcu almayı düşünüyoruz. Takıma iki yeni futbolcu gelebilir."
Forvet transferinin Avrupa'dan mı yoksa Güney Amerika'dan mı yapılmasını istediğinin sorulması üzerine Feldkamp, “İyi bir transfer istiyorum. Nereden geleceği önemli değil. Tabii ki her hoca futbolcusuyla konuşabilmek, onunla iyi uyum sağlayabilmek ister. Ama benim için daha önemli olan futbolcunun iyi olması” dedi.
Feldkamp, bütün dünyayı gezerek futbolcu arayacak hocalardan olmadığını belirterek “Futbolcuları yoktan var etmek mümkün değil. Şu anda sahip olduğumuz futbolcularla bu işi yapmaya çalışacağım” diye konuştu.
Kaynak: Dha-AA
Adnan polatın sözleri........
Transfer konusunda Adnan polat şöyle dedi;Türkiyeyi ve türk futbolunu heyacanlandıracak birini almak için ugrasıyoruz dedi
Kaynak:Gs tv canlı verdi.........
aykut_gencfb
31.Temmuz.2006, 22:09
alexin 4.senesi yeni sene türk olurmu acaba olursa yeni sene + dan bi yabancı daha transfer edebilirs bi sene sora da serbesetlik çıkacak zaten fenerbahçemizin önü açılacak we gelsin yıldızlar genç yetenekler
Aşk-ı Şehir
31.Temmuz.2006, 22:13
Kalli Galatasaray için bir milat oldu;;) Ben Saha'nın gelebileceğini düşünüyorum ;;)
fmsmyrna
31.Temmuz.2006, 22:15
alexin 4.senesi yeni sene türk olurmu acaba olursa yeni sene + dan bi yabancı daha transfer edebilirs bi sene sora da serbesetlik çıkacak zaten fenerbahçemizin önü açılacak we gelsin yıldızlar genç yetenekler
Alex milli takımında oynadı türk olamaz
ogcj_me
31.Temmuz.2006, 22:18
olur ancak 5. senesinin sonunda olur
milli olmasaydı nobre gibi 2.5 senede türk olurdu
MeMo
31.Temmuz.2006, 22:19
sana cevap vermeye cesaret edemiyorum
batuhanry
31.Temmuz.2006, 22:19
adnan polat gs tv de bole diosa gercekten super bi transfer yakindir;)
umarım bu ısım morıentes olur:D
Emurafu
31.Temmuz.2006, 22:23
Adnan polat Özhan canaydınla düzenlidigi basın toplantısında transfer hakkında şunları söyledi........
!.İKİ TRANSFER.
Yeni sezon öncesi Kalli'nin kendilerinden transfer talebinde bulunduğunu belirten Polat, "Transfer ile ilgili hocamızın iki mevkiiye talebi var.. Araştırmalarımız sürüyor.. Olacağı konusunda garanti bir durum yok.. Bu saatlerde oyuncu transfer ederken bir çok şartı gözden geçirmeniz gerekiyor.. Bizim heyetimiz Galatasaray'a Türk futboluna heyecan verecek bir oyuncu transferi için çalışıyor.. Bunu da yapacağız.." diyerek transfer müjdesi verdi
Polat Boş laf etmez...........
Aşk-ı Şehir
31.Temmuz.2006, 22:26
Adnan Baba açık açık mesaj vermiş ;;)
AneLKa_90
31.Temmuz.2006, 22:33
Nobre gibi transferler yapmaz diyorsun ama Nobre Fenerbahce'ye PVH'den beri en cok faide saglayan forvetdi. Bence yildiz almaktansa takimin futboluna iyi uyum sagliyabilecek bir oyuncu almak daha mantikli.
yıldız futbolcular zaten uyum sağlar özellikle brezilyalı olursa ;;)
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
milli takımda oynayamaz ama türk vatandaşı olabilir ;)
fmsmyrna
31.Temmuz.2006, 22:54
olur ancak 5. senesinin sonunda olur
milli olmasaydı nobre gibi 2.5 senede türk olurdu
milli takımda oynayamaz ama türk vatandaşı olabilir ;)
Mondragon Türk yapılmaya çalışıldı geçen sezon ama Milli takım'da oynadığı için olmadı.
uAburak89
31.Temmuz.2006, 22:58
Kendi milli takımında oynayan oyuncular, Türk olamıyor..
Revolution
31.Temmuz.2006, 23:03
İnşallah..Hadi bakalım..
Sekopej
31.Temmuz.2006, 23:04
Arkadaşlar rahatsız olduğunuz mesajları zil botununa tıklayarak bizlere bildirebilirsiniz.
Burada o mesaja siz de cevap verirseniz aynı cezayı almanız yüksektir.
Aşk-ı Şehir
31.Temmuz.2006, 23:07
Mondragon Türk yapılmaya çalışıldı geçen sezon ama Milli takım'da oynadığı için olmadı.
evet haklısın kardeş ;;) o 5 yıl kuralı FM'de geçerli ;;)
AneLKa_90
arkadaşlar milli takım ayrı vatandaşlık ayrı... yabancı bir oyuncu ister milli takım oynamış veya oynamamış olsun 5 sene Türkiye'de kalırsa isterse vatandaşlık müracaatı yapabilir ;) örnek vereyim; uche,kingston,alouim boukar,balic,bolic....
batuhanry
bi forvet bi de???
uAburak89
31.Temmuz.2006, 23:09
bi forvet bi de???
Kişisel tahminim sol kanat.. Genelde sağ tarafı kullanıyoruz atak yaparken, sol taraf biraz pasif kalıyor sanki..
Aşk-ı Şehir
31.Temmuz.2006, 23:10
bi forvet bi de???
sağbek olması kuvvetle muhtemel ;;)
solbekte olabilir;;)
Sekopej
31.Temmuz.2006, 23:11
arkadaşlar milli takım ayrı vatandaşlık ayrı... yabancı bir oyuncu ister milli takım oynamış veya oynamamış olsun 5 sene Türkiye'de kalırsa isterse vatandaşlık müracaatı yapabilir ;) örnek vereyim; uche,kingston,alouim boukar,balic,bolic....
Alex şimdi başvurursa 5 sene sonra Türk vatandaşlığına geçiyor. Ama hiç milli olmamışsa ve bakanlıkta tanıdıkların varsa şimdi başvurduktan 1,5 ay sonra Türk vatandaşlığına geçiyor.
Alex geldiği yıl başvursaydı önümüzdeki sezon Türk vatandaşlığına geçebilirdi. Dediğim gibi şimdi başvursa 5 sene geçtikten sonra ancak geçebilecek.
batuhanry
31.Temmuz.2006, 23:13
bnm de icimden sagbekgecio
vede buraya en iyi trabelsi gider bnce
solbeke ne gerek var ya volkan bosuna mi aldik:) hadi o olmazsa anil oynar gayet de ii oynar;) bnce sagbek lazim;) ama ilk hedef bnce bi forvet olmali ve suan bi kac isim var
AneLKa_90
31.Temmuz.2006, 23:22
iyi de çok saçma bir şey bu... adam geldiği sene başvuruda bulunuyor 5 sene sonra geçiyor Türk statüsüne ama adamın 5 sene Türkiye'de kalacağı ne malum?bu süre içinde başka ülkelerede gidebilir,saçmalık!
uAburak89
31.Temmuz.2006, 23:26
Kalli Arda'dan memnun değilim diyor, Hasan Şaş'ı neden solda oynatmıyorsunuz sağ da deneyeceksiniz diyor basın, adam sağdaki gibi oynayamıyor diyor.. Bence orta sahanın soluna adam istemiştir..
Atakan38
31.Temmuz.2006, 23:27
ÇıpLak GözLe Seyretmeye Ne Gerek Var.
Trabzon Kotu Gidio Bunu İzLeyende İzLemeyende BiLior
Buda Ziya Doğan v Yöentimin Suçu
Adam Gibi Kadro KurmuoLar
Doru Düzqün Transfer YapıLmıo
Aldığınız (Şu An Elinizde Olan) OyuncuLar SorunLu
(Bizdede YıLLardır Düzqün Transfer YapıLmıodu Başkan Kotu Denıodu Ama Gerekeni YaptıLar Şimdi Artık Taraftarda YöneticiLerde MutLu)
batuhanry
31.Temmuz.2006, 23:34
bi ara rommedahl vardi ama o da sanirim suan Ajax lio adama ruzgarin oglu diolardi:D
sol kanata shaun wright philps(yanlis yazdim heralde:D) ii olabilir o da cok hizli
Sekopej
31.Temmuz.2006, 23:39
iyi de çok saçma bir şey bu... adam geldiği sene başvuruda bulunuyor 5 sene sonra geçiyor Türk statüsüne ama adamın 5 sene Türkiye'de kalacağı ne malum?bu süre içinde başka ülkelerede gidebilir,saçmalık!
Başka ülkelere giderse zaten Türk vatandaşlığına geçmiyor. 5 sene burada kalması şart. Ülkeye her giriş yapan yabancı ben Türk vatandaşlığına geçeceğim dese neler neler olur. O nedenle 5 sene bu ülkede yaşaması gerekiyor başvuruyu yaptıktan sonra...
BlackEagle19o3
31.Temmuz.2006, 23:42
Bence sağ bek veya sağ açık:)
Emurafu
31.Temmuz.2006, 23:45
Arkadaslar sag bek bence cünkü kalii orda linderoth uda denedi tutmadı........
gahanthegod
31.Temmuz.2006, 23:54
Tum sezon 3 forvetle gecmez. Tabi bu 3 forvet, biri alinirsa 3 olacak. Ne alaka, neden, cidden anlamiyorum. Boyle bir adami kazanmak varken...
goosfraba
31.Temmuz.2006, 23:55
Trabzonspor trasfer yapıyor, ama ellerindekileri kullanamıyorlar.
Bkz:Marcelinho, Szymkowiak, Musampa...
ogcj_me
01.Ağustos.2006, 00:04
valla kardeş diğer arkadaşların aklına bu örnekler nasıl gelmedi hayret doğrusu
tam ben yazacaktım aynısını baktım sen yazmışsın
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Alex şimdi başvurursa 5 sene sonra Türk vatandaşlığına geçiyor. Ama hiç milli olmamışsa ve bakanlıkta tanıdıkların varsa şimdi başvurduktan 1,5 ay sonra Türk vatandaşlığına geçiyor.
Alex geldiği yıl başvursaydı önümüzdeki sezon Türk vatandaşlığına geçebilirdi. Dediğim gibi şimdi başvursa 5 sene geçtikten sonra ancak geçebilecek.
bu yazıyı okumadan yorum yapmışım :D
Selman Ozturk
01.Ağustos.2006, 00:27
Geçtiğimiz sayfalarda Haldun Üstünel'in Odemwingie için girişimlerde bulunduğundan bahsetmiştik. Bugün olayla ilgili gelişmeleri öğrenebilmek için Haldun Bey'le irtibat kurdum. Kendisi bu transferi çok istediğini ancak yönetimin taraftarı stada daha fazla çekebilmek için önceliği isim yapmış oyunculara vereceğini belirtti. Bu sıcak gelişmeyi sizlerle paylaşmak istedim...
Roberto Baggio
01.Ağustos.2006, 00:37
Geçtiğimiz sayfalarda Haldun Üstünel'in Odemwingie için girişimlerde bulunduğundan bahsetmiştik. Bugün olayla ilgili gelişmeleri öğrenebilmek için Haldun Bey'le irtibat kurdum. Kendisi bu transferi çok istediğini ancak yönetimin taraftarı stada daha fazla çekebilmek için önceliği isim yapmış oyunculara vereceğini belirtti. Bu sıcak gelişmeyi sizlerle paylaşmak istedim...
selman abi bilgilendirdiğin için saol ama odemwingie gelseydi iş yapabilirdi bence..
batuhanry
01.Ağustos.2006, 00:40
isim yapmis oyuncu yu da soledi mi peki selman abi?
Selman Ozturk
01.Ağustos.2006, 00:47
isim yapmis oyuncu yu da soledi mi peki selman abi?
Şimdilik kalsın kesin bir gelişme olduğunda ben buraya aktarıyorum zaten :)
batuhanry
01.Ağustos.2006, 00:49
ok merakla beklicez :D
peki bu isim Podolski Olabilirmi Selman Abi?
Emurafu
01.Ağustos.2006, 00:53
Selman abi sen sanırım isimde biliyorsun.........Nasıl sence gelince cok iş yaparmı dünya nasıl bir tepki verir....
batuhanry
01.Ağustos.2006, 01:09
Podolski Olabilirmi Acaba?
Selman Ozturk
01.Ağustos.2006, 01:14
Ne Podolski'si arkadaşlar gerçekçi olalım biraz...
GFBatman
01.Ağustos.2006, 01:16
Bülent Korkmaz mütiş bir teknik direktör defansı her zaman sağlam yapmadan golü düşünmüyor gol her zaman gelir düşüncesiyle önceliği defansa veriyor ve bence çok iyi yapıyor gecen sene Erciyesi 2. yarının flaş takımı yaptı iki devi devirdi ama finalde çok şansız bir şekilde yenildi.Onun gibi teknik direktörler fazla yok Bülent Korkmaz'da Şenol Güneş gibi defansa önem veriyor.
Onun için Emre'de Bursaya gitse çok iyi olur.Bursa güç kazanır ve defansı çok iyi olur seneyede ligin flaş takımı olur
a.arıcı-11
01.Ağustos.2006, 01:23
ya beyler herşey bitti de alexin türk vatandaşlığımı kaldı boşverin onu takımın golcü eksiği var buraya transfer şar bunu konuşalım
Maksic
01.Ağustos.2006, 01:26
Ne Podolski'si arkadaşlar gerçekçi olalım biraz...
Selman abi bir ipucu veremez misin bu konuda en azından hangi lig te oynuyor?
a.arıcı-11
01.Ağustos.2006, 01:27
veya yaşı kaç nereli ve bide adının baş ve son harfi :D:D:D
Emurafu
01.Ağustos.2006, 01:28
veya yaşı kaç nereli ve bide adının baş ve son harfi :D:D:DKardes yorumlarına dikkat!!!!
Sürekli Dalga gecer gibi mesaj yazıyorsun..........
saha man utd den ayrılmaz ayrılsa bile ingiltere dışına çıkmaz bence gs adı sanı duyulmamış biri alıcak kesin hatta %99.9 :D:DKardes Düzgün yorum yap....
Alınınca görürsün..........Nerden vardın bu kanıta.......????
Maksic
01.Ağustos.2006, 01:29
bence bu sene Trabzon transfer yapmasın Jun'la Musampa'yı tekrar geri çağırsın en azından transfere para gitmez Trabzon'nun alt yapısı çok iyi bence oradaki oyuncular alınsın gerçek Trabzon ruhu ile oynasınlar bu takımın paralı askerlere ihtiyacı yok bence sadece alt yapıya önem verilsin yeter bu sene olmasa bile gelecek yıllarda başarı gelebilir
batuhanry
01.Ağustos.2006, 01:31
ok tmm bn cevabimi aldim
Cyzio
01.Ağustos.2006, 01:32
ÇıpLak GözLe Seyretmeye Ne Gerek Var.
Trabzon Kotu Gidio Bunu İzLeyende İzLemeyende BiLior
Buda Ziya Doğan v Yöentimin Suçu
Adam Gibi Kadro KurmuoLar
Doru Düzqün Transfer YapıLmıo
Aldığınız (Şu An Elinizde Olan) OyuncuLar SorunLu
(Bizdede YıLLardır Düzqün Transfer YapıLmıodu Başkan Kotu Denıodu Ama Gerekeni YaptıLar Şimdi Artık Taraftarda YöneticiLerde MutLu)
Ben sana Celaleddin konusunda katılmıyorum.Bugüne kadar maçlarda nasıl bir katkı yaptı acaba?Bu söylediklerini herkes biliyor zate ayrıca anlatmana gerek yok;;)
Lincoln10
01.Ağustos.2006, 01:35
bence nuno gomes gelir.ismi var transfer etmesi diğer adı geçenlere oranla daha kolay.ama ben nuno gomesin gelmesini istemem 32 yaşında adamın ne işi var gs mizde.
a.arıcı-11
01.Ağustos.2006, 01:37
Kardes yorumlarına dikkat!!!!
Sürekli Dalga gecer gibi mesaj yazıyorsun..........
Kardes Düzgün yorum yap....
Alınınca görürsün..........Nerden vardın bu kanıta.......????
dalga geçmiyorum sadece merak ettim %99.9 olayı ise %99.9 morientes gelecek diyenler içindi anlayan anladı zaten
TürkuAz
01.Ağustos.2006, 01:43
Daha ne kadar bekleyecez? :D
AneLKa_90
01.Ağustos.2006, 01:48
iyi diyorsun ama yönetimin birşey yaptığı yok :( biz de elimiz kolumuz bağlı bekliyoruz ;) şu yasin ile halil bir bitseydi...
Emurafu
01.Ağustos.2006, 01:49
Boluspor macı 1-0 devam ediyor golü Özgürcan attı.....
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=48455
BlackEagle19o3
01.Ağustos.2006, 02:28
Sinan Engin menajerliğe getirildiğne göre bence iyi bir forvet kazandırır takımımıza;)
GeNç KaRTaL
01.Ağustos.2006, 02:33
Sinan Engin sihirli güçlerimi var da bir forvet kazandırıyor bu takıma? Zalayeta isimi dolaşmaya başladı yine bakalım ne olacak.
Fernando Gago
01.Ağustos.2006, 02:52
Man Ciyt bojinovu almış Zigiçin peşini bırakmışlardır bari şu arada bitisek şu işi
aykut_gencfb
01.Ağustos.2006, 02:57
Fenerbahçe'de ilginç gelişme. Aziz Yıldırım'ın kardeşi Ali Yıldırım İtalya'ya geçti. İnter ile görüşmeler başladı. Adriano tamam dedi. Pazarlık sürüyor
Fenerbahçe yönetimi yalanlasada bu olay gerçek. Adriano devamlı yalanlandı. Fenerbahçe yönetimi yıldız almayacağız dedi ama Başkan Yıldırım kardeşini İtalya'ya gönderdi. Bu transferin bitmesi an meselesi. Hatta kulübe yakın kişiler bir iki gün içinde Adriano ismi açıklanır diyor.
Aziz Yıldırım'ın kardeşi ve aynı zamanda Fenerbahçe yönetim kurulu üyesi olan Ali Yıldırım apar topar İtalya'ya geçti. Burada Fenerbahçe'ye Appiah'ın alınmasından önemli rol oynayan Celalettin Bilgiç ile bir araya gelen Ali Yıldırım İnter'li yöneticilerle masaya oturdu
Hedef İnter'de mutsuz olan Adriano'yu kiralık olarak getirmek. Görüşmeler olumlu geçiyor. Ali Yıldırım İnterli futbolcu ile bir süre görüştü ve gelirim yanıtını aldı
İtalya'dan yarın dönecek olan Ali Yıldırım, İnter'e yıllık 3,5 milyon euroya Adriano'yu kiralamak istediklerini resmen bildirdi. Fenerbahçe futbolcuya yıllık 4.2 milyon euro para önerdi ve olumlu yanıt aldı.
Görüşmeler sürüyor
Fernando Gago
01.Ağustos.2006, 03:02
Adriano ile zaman kaybetmeye gerek yok Getiremeyiz
alman
01.Ağustos.2006, 03:08
bence mista alinsa forwete super olur
batuhanry
01.Ağustos.2006, 03:31
Selman Abi bi gelisme varmi ya acaip moral gitti zaten 3-3 boluyla berabere kialinca
direk aklima transfer geldi
Emurafu
01.Ağustos.2006, 03:43
Arkadaslar bunlar hazılık macı....Takmayın bu kadar ayrıca herkezi oynatmıs hoca...
Aşk-ı Şehir
01.Ağustos.2006, 03:47
dalga geçmiyorum sadece merak ettim %99.9 olayı ise %99.9 morientes gelecek diyenler içindi anlayan anladı zaten
%00,1 bir oran değilmi????? Anladım ben seni sen Fanatizmden başka birşey yapmıyosun ;;)
Bu arada Podolski felan fazla uçmayalım;;) Ben Saha'dan ümitliyim ;;)
gahanthegod
01.Ağustos.2006, 04:00
Zalayeta tam ihtiyacimiz olan tipte biri. Umarim alirlar.
Omerdinho
01.Ağustos.2006, 04:56
http://www.radyospor.com/resimler/clear_pixel.gifhttp://www.radyospor.com/resimler/clear_pixel.gifhttp://www.radyospor.com/pic_lib/30.07.2007_nikola_zigic.jpg
(http://www.radyospor.com/detay.as****ID=28938#) Fenerbahçe, transfer gündeminde olan Sırp golcü Nikola Zigic için rekor teklif yaptı. Sarı-lacivertler Manchester City'nin 12 milyon pound verdiği Zigic için 15 milyon poundluk teklif yaptı. Avrupa medyasında çıkan habere göre Fenerbahçe Sırp golcü için Racing Santander'e 15 milyon pound teklifte bulundu. İngiltere Premier lig ekiplerinden Manchester City'nin 12 milyon pound vermesinin ardından, bu ülkeye gitmek isteyen Zigic için bastıran Fenerbahçe transfer için çıtayı yükseltti ve İspanyol ekibine 15 milyon pound teklif etti.
Racing başkanı Francisco Pernia Fenerbahçe'nin teklifini 15 milyon pound'a yükseltmesinin ardından, Sarı-lacivertlerin teklifine sıcak baktığı ve Sarı-lacivertli yöneticileri beklediği de haberlerde yer aldı.
Varonil
01.Ağustos.2006, 04:57
Ah bi gelse şu Zigic ne güzel olur.Ama Deivid'in gitmesi lazım önce.Kulüpten yalanlama gelmedi daha bu haberle ilgili,hadi hayırlısı:D
AneLKa_90
01.Ağustos.2006, 05:03
biri gelsin artık ya :( adriano,zigiç farketmez daha fazla uzamadan bitirebilsek çok iyi olacak ;)
fmsmyrna
01.Ağustos.2006, 05:10
Fenerbahçe Zigic'e 15 milyon pound vermez
aykut_gencfb
01.Ağustos.2006, 05:13
bencede adrianoyu alır o fiyata kiralamaz yada o ayarda birini
AneLKa_90
01.Ağustos.2006, 05:17
arkadaşlar bizim için en iyi isim Adriano'dur ;) inşallah bu transfer gerçekleşir de forvet sorunumuz çözülür :) en azından 1 yıllığına kiralayabiliriz ama deivid önümüze büyük bir engel mateus hadi neyse de... kulüp boyuna yalanlıyor Adriano'yu ama inşallah doğrudur ;;)
Fernando Gago
01.Ağustos.2006, 05:31
Man City vazgeçer belki daha önce dediğim gibi bojinovu aldı bu haber eski olduğu için hala teklif filan diyorlar yeni haberele bakıcaz
AneLKa_90
01.Ağustos.2006, 05:32
zigiç için fazla umutlanma dostum ;) 15 mn £ ne demek ya... :mad: Adriano olsa neyse de...
Fernando Gago
01.Ağustos.2006, 05:34
Zaten benim genel olarak transferden umudum yok alırsan yasin çakmak o kadar
Omerdinho
01.Ağustos.2006, 05:35
Man City vazgeçer belki daha önce dediğim gibi bojinovu aldı bu haber eski olduğu için hala teklif filan diyorlar yeni haberele bakıcaz
haber eski degil bugünün haberi
AneLKa_90
01.Ağustos.2006, 05:40
forvetin durumu iç açıcı değil,stoperde alternatifimiz yok... yönetim ne yapmaya çalışıyor anlamıyorum
Roberto Baggio
01.Ağustos.2006, 06:08
abdullah biraz yorumlarına dikkat burası galatasaray transfer bölümü selman abi bu arada bu alcağımız adam yıldız mı yoksa duyulmamış bir isim mi ?
gezenti
01.Ağustos.2006, 06:38
Arkadaşlar bence o kadar büyük konuşmayın:D.Çünkü Bursaspora Hagi geldiğinde UEFA diye hedef koyulmuştu ama o sene nasıl olduysa küme düşmüştük:D:D:D.(Allah bir daha göstermesin)...
Ama çok sağlam kadro kuruyoruz bir ara Fanfanı denemek için kampa almıştık acaba transfer edildi mi???
fmsmyrna
01.Ağustos.2006, 06:51
Yönetim ne yapıcak Zico forvet yeterli diyor sadece bir stoper istiyor.Yönetim hocanın işine mi karışsın.
TR.CaPTaiN
01.Ağustos.2006, 07:17
Racing vermiyor,medya transfer için bastırıyor. Hatta medya 15 milyon poundluk bir teklif yaptı. Racing medyanın bu teklifini düşünüyor.
fmsmyrna
01.Ağustos.2006, 07:34
Racing vermiyor,medya transfer için bastırıyor. Hatta medya 15 milyon poundluk bir teklif yaptı. Racing medyanın bu teklifini düşünüyor.
Medya şizofren olabilir:p:p Bir gün bir bakarsınız Adriano,Ronaldo,Ronaldinho,Messi hepsini zorla getirmişler Türkiye'ye
nart_susruko
01.Ağustos.2006, 07:35
fazıllardan, ...
falanca sitelerden haberler yok mu ?
: )
AneLKa_90
01.Ağustos.2006, 07:45
Yönetim ne yapıcak Zico forvet yeterli diyor sadece bir stoper istiyor.Yönetim hocanın işine mi karışsın.
gerekirse karışır,yapılan hazılık maçlarında hala forvet yeterli diyorsa zico'nun hocalığından şüphe ederim ;)
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Medya şizofren olabilir:p:p Bir gün bir bakarsınız Adriano,Ronaldo,Ronaldinho,Messi hepsini zorla getirmişler Türkiye'ye
valla bu gidişle o da yakındır merak etme :D
ForsakeN
01.Ağustos.2006, 07:46
Bu Zico Deivid'i göndermez. Eğer illa ki biri alınmalıysa Deivid'i Türk yapar yine takımda tutar :D.O da olmadı Appiah'ı gönderir , Deivid yine kalır. :zuhaha
fmsmyrna
01.Ağustos.2006, 07:49
gerekirse karışır,yapılan hazılık maçlarında hala forvet yeterli diyorsa zico'nun hocalığından şüphe ederim ;)
.
[[/B]
Biraz profosyenel bakmak gerekiyor o zaman t.direktör ne iş yapıyor takımda gitsin yönetim kursun takımı.Ya hocaya güveneceksin ya göndereceksin.
Cengo
01.Ağustos.2006, 07:50
Ne Zigic'i, ne Bojinov'u?..
Santrafor transferi gelmez artık, eldekileri ne yapacaklar.
Bence Yasin harici transfer bitti; e Yasin bu kadar da çok bekletme artık..
AneLKa_90
01.Ağustos.2006, 07:50
Bu Zico Deivid'i göndermez. Eğer illa ki biri alınmalıysa Deivid'i Türk yapar yine takımda tutar :D.O da olmadı Appiah'ı gönderir , Deivid yine kalır. :zuhaha
niye bu kadar istiyorsa deivid'in takımda kalmasını... nedir bu deivid aşkı :D aklıma kötü kötü şeyler geliyor :zuhaha
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Biraz profosyenel bakmak gerekiyor o zaman t.direktör ne iş yapıyor takımda gitsin yönetim kursun takımı.Ya hocaya güveneceksin ya göndereceksin.
ben gerektiğinde dedim her zaman demedim,arada fark var ;;)
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Ne Zigic'i, ne Bojinov'u?..
Santrafor transferi gelmez artık, eldekileri ne yapacaklar.
Bence Yasin harici transfer bitti; e Yasin bu kadar da çok bekletme artık..
hocam Türkiye neyse de Avrupa'da ne yapıcaz o zaman forvetsiz? kezman'ın yanı hala boş... yapılan 5 hazırlık maçındada gördük gol yollarında çaresiz kalıyoruz :(
Varonil
01.Ağustos.2006, 07:58
Kocaelispor hazırlık maçında da görüldü ki yeni sezonda sistem 4-4-1-1 veya 4-2-3-1 olacak..
AneLKa_90
01.Ağustos.2006, 08:03
Kocaelispor hazırlık maçında da görüldü ki yeni sezonda sistem 4-4-1-1 veya 4-2-3-1 olacak..
tek bir maçla belli olmaz o işler,deneme yapıyor anlayacağın :icon_wink:
Varonil
01.Ağustos.2006, 08:06
tek bir maçla belli olmaz o işler,deneme yapıyor anlayacağın
Tabi ki belli olmaz,ancak bu Süper Kupa maçından önceki son hazırlık maçıydı.Büyük ihtimalle böyle bir sistem görebiliriz demek ismetiştim:)
AneLKa_90
01.Ağustos.2006, 08:10
Tabi ki belli olmaz,ancak bu Süper Kupa maçından önceki son hazırlık maçıydı.Büyük ihtimalle böyle bir sistem görebiliriz demek ismetiştim:)
senin dediğinde olabilir de bence farklı olacak.''neden'' dersen,zico dikkat edersek bu 5 hazırlık maçında da hep değişik formasyonlar denedi ;) bence bunlardan bir seçim yapacak süper kupa için ;;) 2'li forvetli sistem bekliyorum ben ondan...
TürkuAz
01.Ağustos.2006, 08:32
Galatasaray'ın kalesi bitik..
a.arıcı-11
01.Ağustos.2006, 15:01
zico hayatta çift forvet oynatmaz adamın bünyesi kaldırmaz bi kere
bu arada adriano ile ilgili olan haber fotomac ve takvim gazetesinde de cikmis hic birine inanmiyorum ama insallah dogrudur
a.arıcı-11
01.Ağustos.2006, 15:09
herkes yorumalarina dikkat diyo eger yaptigim yorumlar agiriniza gittiyse kusura bakmayin ama birileri morientes %99.9 gsde dedigi zaman hemen inaniyorsunuz ama ben %99.9 dedigimde inanmiyo kimse nie? cunku biz toplum olarak hosumuza giden seylere inaniriz
deniz.91
01.Ağustos.2006, 15:30
Bu sezon Bursa ilk 7 - 10 arasında bitirir o kadar iyi transferi yok
fenerbahce_1907
01.Ağustos.2006, 16:33
G.Saray'ın yeni golcüsü Saha'mı?
Fransız forvet için bastıran Aslan, Atletico'lu Mista, Rodriguez ve Aguero'yu da gündemine aldı.
Saha'ya üç alternatif
Hazırlık maçlarında göze batan forvet sıkıntısına son vermek için kolları sıvayan ve Lincoln transferini bile gölgede bırakacak bir golcüyü Aslan yapmaya çalışan yönetim, Manchester United'ın Fransız golcüsü Louis Saha'nın alternatiflerini de belirledi. Sarı-kırmızılı camiayı heyecanlandıran Saha için girişimlerini sıklaştıran yönetimin, olumsuzluk çıkması durumunda sorun yaşamamak için Atletico Madrid'in üç forveti Mista, Rodriguez ve Aguero'yu takibe aldığı ifade edildi.
YEDEKTE TUTUYOR
2004'te 13 milyon pound karşılığında Fulham'dan transfer edilen Saha'nın durumu konusunda Manchester United'lı idarecilerden bilgi alan sarı-kırmızılılar, 10 milyon euro'yu gözden çıkardı. Tribalfootball. com isimli internet sitesinde yer alan habere göre Aslan'ın forvet konusundaki girişimleri bununla da sınırlı kalmadı. Tedbiri elden bırakmayan G.Saray yönetimi, olası bir aksiliğe önlem olarak Mista, Rodriguez ve Aguero'yu yedekte tutmaya başladı.
Kaynak:Fotomac:zuhaha
ultraslanerdem
01.Ağustos.2006, 16:39
Tamamdır.1 hafta sonra Saha bizde...:)
Hugo
01.Ağustos.2006, 17:12
Fotomaç yine döktürmüş yahu :D
Saha, olmadı Maxi, olmadı Mista, o da olmadı Agüero :zuhaha
ultraslanerdem
01.Ağustos.2006, 17:13
Artık bu Fotomaç'a bi dur demenin zamanı geldi...
AneLKa_90
01.Ağustos.2006, 17:23
Adriano transfer olsun sıkıyorsa oynatmasın çift forvet ;;)
Aşk-ı Şehir
01.Ağustos.2006, 17:30
Es-Es’de Cem Baki pazarlığı
Eskişehirspor transferde Cem Baki’ye yöneldi. Diyadin’in alınmasını istediği futbolcu ile yönetim görüşmelerini sürdürüyor.
Bu sezon şampiyonluk için kadroyu tamamen yenileyen ve teknik direktör Metin Diyadin’in transfer edilmesini istediği futbolcuların tamamını alan Eskişehirspor yönetimi şimdi de Rizespor’un tecrübeli oyuncusu Cem Baki ile temaslarını sürdürüyor.
Eskişehirspor teknik direktörü Metin Diyadin’in yönetimden alınmasını istediği futbolcu ile görüşmeler tüm hızıyla sürüyor.
Bugün kampa katılacak olan Eskişehirspor transfer komitesi başkanı Rıdvan Çakırgöz’ün Cem Baki konusunda Eskişehirspor teknik direktörü Metin Diyadin ile bir kez daha görüşeceği ve sonrada transferi gerçekleştireceği öğrenildi.
Cem Baki’nin ise güçlü bir kadro kuran Eskişehirspor’a gelmeye sıcak baktığı öğrenildi.
Kaynak:İstikbal Gazetesi
Cem Baki ile de sağ kanadımızı tamamlarız ;;) Turnuvada Kartal'a ve Altay'a yenilememize rağmen takım çok iyi oynuyomuş ;;)
Aşk-ı Şehir
01.Ağustos.2006, 17:31
Aguero????????? yuh be abi bu kadarda sallanmazki :) Hadi Mista ile Saha'yı anladım Aguero ancak 10-12 sene sonra gelir ;;)
uAburak89
01.Ağustos.2006, 17:35
fazıllardan, ...
falanca sitelerden haberler yok mu ?
: )
Abi o iş baydı ya, kimin geleceğini bilince heyecan kalmıyor insanda.. :D
------------------------
Hasan Kabze, Rusya’nın Rubin Kazan takımıyla prensip anlaşmasına vardı.
Cim Bom’dan gönderilmesine karar verilen futbolculardan Hasan Kabze, Rusya’nın Rubin Kazan takımıyla prensip anlaşmasına vardı. Bir süredir Ruslarla temas halinde olan Kabze’nin sözleşme imzalamasının an meselesi olduğu bildirildi. Rubin Kazan, Hasan Kabze için Galatasaray’a 1 milyon Dolar bonservis bedeli ödeyecek. Genç golcünün şu sıralarda Rusya’da ev aradığı ve bu ülkeyi artık iyi tanıyan Fatih Tekke ile bir görüşme yaptığı öğrenildi. 2005-2006 sezonunda elde edilen mucizevi şampiyonlukta büyük pay sahibi olan Kabze’yi başta Trabzonspor ve Konyaspor olmak üzere birçok Süper Lig kulübü de renklerine bağlamak istiyordu.
uAburak89
01.Ağustos.2006, 17:40
Çaykur Rizesporlu Yasin Çakmak’ın transferi gerçekleşmedi.
Çaykur Rizesporlu Yasin Çakmak’ın transferi gerçekleşmedi. Karadeniz ekibiyle bir süre önce bonservis konusunda el sıkışmasına karşın, genç oyuncunun kendileriyle sıkı bir pazarlığa girişmesine kızan Başkan Aziz Yıldırım’ın, Yasin’in menacerini arayıp, “Bu transfer gerçekleşmeyecek'' dediği belirlendi. Rizespor Başkanı Kadir Çakır da transferin olmadığını ve Yasin’in kulübünde kaldığını doğruladı.
AneLKa_90
01.Ağustos.2006, 17:43
Fener'e transfer oldu da,parayı beğenmiyor :mad: oh olmuş :mad:
Aşk-ı Şehir
01.Ağustos.2006, 17:44
iyi bir transfer olurdu ama olmadı ;;) Ben hala inanamıyorum yahu Adriano şu şartlarda nasıl gelebilirki???2 yabancı gönderilmesi gerekirken ve Zico Deivid kalacak diye diretirken...
fenerbahce_1907
01.Ağustos.2006, 17:45
İyi olmus böyle paragöz bir oyuncuya zaten yer yok bizim takımımızda.Alsak iyi olurdu ama:p
AneLKa_90
01.Ağustos.2006, 17:50
iyi bir transfer olurdu ama olmadı ;;) Ben hala inanamıyorum yahu Adriano şu şartlarda nasıl gelebilirki???2 yabancı gönderilmesi gerekirken ve Zico Deivid kalacak diye diretirken...
gelir,en azından bir seneliğine kiralanabilir... yönetimin Adriano transferi uzadı ;) ondan elimiz kolumuz bağlı... Adriano ve Inter'le anlaştığımız zaman yönetim ne Deivid dinler ne de Zico
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
İyi olmus böyle paragöz bir oyuncuya zaten yer yok bizim takımımızda.Alsak iyi olurdu ama:p
salla kardeş ya... ülkede başka stoper mi yok? ;)
fenerbahce_1907
01.Ağustos.2006, 17:54
[B]salla kardeş ya... ülkede başka stoper mi yok? ;)
Pek fazla yok:p:zuhaha.Bekir var alabileceğimiz başka da yok düzgün oyuncu bence.
AneLKa_90
01.Ağustos.2006, 17:57
o kadar da iyi olmasına gerek yok ;) gelecek olan her kimse edu-lugano ikilisinin yedeği olacak...
fenerbahce_1907
01.Ağustos.2006, 18:00
o kadar da iyi olmasına gerek yok ;) gelecek olan her kimse edu-lugano ikilisinin yedeği olacak...
İyi olmasına gerek var bence.Bu iki oyuncumuzdan biri sakatlanırsa yerine yine kaliteli bir oyuncu gecmeli.Yasin cok uygundu ama olmadı.Bekir en uygunu bence su an için.