View Full Version : İngiltere Premier Lig Geçmiş Sezonlar
Addolorato
28.Şubat.2007, 00:51
fm modifier gibi bişeymi kullanıyo acaba genç yeteneklerim pa sınımı görüyo ordan
LaigLeNoiR
28.Şubat.2007, 19:30
Richards sadece 6 hafta yok
Premier Lig temsilcilerinden Manchester City'den forma giyen Micah Richards'ın, dizinden ameliyat olmasının ardından, 6 hafta sahalardan uzak kalacağı açıklandı.
Dizindeki sakatlığının ciddi bulunması sonrasında Çarşamba günü ameliyat olan İngiliz oyuncunun, sezonu kapadığı tahmin edilirken, Sven Goran Eriksson, ameliyatın başarılı olduğu ve 6 hafta sonra takımdaki yerini alacağını söyledi. İsveçli çalıştırıcı; Richards'ın sezonu kapatması ve 6 hafta sahalardan uzak kalmasının da kötü birşey olduğunu ifade ederken, Londra'da yapılan ameliyatın ardından sağlık ekibi ile konuştuğunu, İngiliz oyuncunun güçlü bir bünyesinin olduğunu ve daha kısa sürede de hazır olabileceğini belirtti.
Spurs'tan Kameni atağı
Bir süredir Manchester United'ın gündeminde yer alan Espanyol'un kalecisi Carlos Kameni ile, Tottenham Hotspur'un da ilgilendiği açıklandı.
Juande Ramos'un yardımcılığını yapan Gustavo Poyet, aynı zamanda takım arkadaşı Daniel Jarque'nin de transfer listelerinde olduğunu ifade etti. Paul Robinson'un gözden düşmesinin ardından arayışa geçtiklerini belirten Poyet, "Her iki oyuncu da uzun transfer listemizde yer alıyor. Sportif direktörümüz Daiem Comolli bu transferleri gerçekleştirmek için çalışıyor" dedi.
Kaynak : Sporx.com dış haberler
LaigLeNoiR
28.Şubat.2007, 19:31
http://www.sporx.com/images/1/33/1469_B_Diatta005.jpg
Lamine Diatta Ada'ya gidiyor
Beşiktaş'ın bu sezon başında bonservis bedeli ödemeden, yıllık 1 milyon Euro ücret karşılığında Fransa'nın Saint Ettienne takımından transfer ettiği ve devre arasında yollarını ayırdığı Lamine Diatta'nın Premier Lig takımlarından Wigan Athletic ile anlaşmak üzere olduğu öğrenildi.
Devre arası transfer döneminde alacakları ödenerek Siyah Beyazlı kulüp ile sözleşmesi karşılıklı olarak feshedilen Senegalli oyuncu son bir haftadır İngiliz Kulübü ile temas halinde olduğu ve önümüzdeki günlerde resmi sözleşmeyi imzalayacağı belirtildi. Wigan Athletic takımı teknik direktörü Steve Bruce ve yardımcı antrenörü Eric Black ile görüştüğü öğrenilen Senegalli futbolcunun bonservisi elinde olduğu için transferinin büyük ölçüde bittiği kaydedildi. İngiliz Kulübü menajeri Bruce, Diatta'nın transferi ile ilgili yaptığı açıklamada, kadrolarında Ryan Taylor , Erik Edman ve Andreas Granqvist gibi defans oyuncuları olduğunu ancak Diatta gibi tecrübeli bir ismi kadrolarına katarak Premier Lig'te üst sıralara yükselmeyi amaçladıklarını belirtti.
Wigan Athletic takımının yanı sıra yine Premier Lig ekiplerinden Portsmouth ve Birmingham City ile de transferi gündeme gelen ancak bu kulüplerle anlaşma sağlayamayan Diatta'nın, Wigan Athletic kulübü ile bir buçuk yıllık mukavele imzayacağı öğrenildi.
Kaynak : DHA
DisCo
28.Şubat.2007, 19:35
Adamın menajerinde iş var. Yada ben futboldan anlamıyorum.
Onurap
28.Şubat.2007, 21:02
Diatta bence kötü adam değil i.kaşdan kat kat iyidir..Marsilya maçını hatırlayın deplasmandaki beşiktaşın en iyisiydi bence ama sen adamı sağbeek yaparsanm olacağı bu..
Aykan19o3
28.Şubat.2007, 23:50
Diatta kötü adam değil.. Fakat kullanmak lazım :)
Fernando Gago
28.Şubat.2007, 23:59
Liverpool'a karşı oynadığı futbol ortada yarar sağlayacağını sanmıyorum
İbrahim Kaş'tan iyi olabilir. İyi bir defansın kriteri İbrahim Kaş değildir. Bu adamın iyi oynadığı maçlar mutlaka vardır. Fakat biz hep genele bakmak zorundayız. Bence çok donuk,ağır bir oyuncu hafif hızlı ve sıradan tekniği olan bir oyuncuyu asla durduramaz.
Addolorato
01.Mart.2007, 02:26
aslında o kadar kötü futbolcu değil. ama beşiktaş hemen 2 maç oynayıp yolluyo
LaigLeNoiR
01.Mart.2007, 10:36
"Tugay'la henüz görüşmedik"
Premier Lig'deki temsilcilerimizden Tugay Kerimoğlu ile sözleşmesinin uzatılması konusunda henüz bir görüşme yapılmadığı açıklandı.
Blackburn Rovers'ın patronu Mark Hughes yaptığı açıklamada, Tugay ile görüşüp görüşmemeye henüz karar verilmediğini söyledi. 2001 yılında Rangers'tan transfer edilen ve bugüne kadar 253 karşılaşmada forma giyen Tugay'ın, en önemli ve en değerli oyuncularından biri olduğunu ifade eden Hughes, 3-4 hafta içerisinde hangi oyuncularla görüşme yapılacağına karar verileceğini söyledi.
01.03.2008 http://www.sporx.com/i/b.gif
Kaynak : Sporx.com dış haberler
mert_fox
01.Mart.2007, 18:02
Helal olsun Tugay a bizi en iyi temsil eden oyunculardan.
Onurap
01.Mart.2007, 18:04
Türkiyede olsa futbol hayatı çoktan bitmişti..
Redrum
01.Mart.2007, 18:06
Tugay.. Premier lig gibi çok tempolu ve zorlu bir ligde 38 yaşında olmasına rağmen oynuyor.. Tam bir profesyonel.. Tugay helal olsun sana..
ThersoN
02.Mart.2007, 01:01
senderosun kendi kalesine attıgı gol ile aston villa deplasmanda bir sıfır önde, anlaşılan eduardo'un yoklugu, adebayorun yeni imajı :D, pek yaramadı takıma
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
fulham 0-2 manUtd dk. 45+
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
chelsea koptu!
west ham 0 - 4 chelsea dk. 76
ThersoN
02.Mart.2007, 01:38
Mascherano resmen Liverpool'da
Liverpool, geçen sezon kiralık olarak kadrosuna kattığı Javier Mascherano'yu, 24.3 milyon Euro bonservis ücreti karşılığında transfer etti.
http://www.ntvspor.net/Images/26748.jpg
NTVSPOR
Güncelleme: 11:04 TSİ 1 Mart 2008 Cumartesi
Yaklaşık bir yıldır Liverpool'da kiralık olarak forma giyen Javier Mascherano, resmen 'Kırmızılar'a geçti.
Arjantinli orta saha oyuncusu, Liverpool ile 4 yıllık sözleşme imzalarken, bonservis ücreti olarak da West Ham United'a 24.3 milyon Euro ödeneceği belirtildi.
Anlaşmanın sağlanmasının ardından açıklama yapan Mascherano, "Çok ama çok mutluyum. Artık yalnızca futbola konsantre olabilirim. Baştan beri Liverpool'da kalmak istediğimi söylüyorum. İmzayı attım. Bunun kariyerimdeki en iyi ve en büyük gün olduğunu söyleyebilirim" şeklinde konuştu.
Liverpool'un Avrupa'nın en büyük takımları arasında olduğunu ve bu takımla kupalar kazanacağına inandığını anlatan Arjantinli yıldız, "Taraftarlar ve camiamız için elimden gelenin en iyisini yapmak istiyorum. Benim için önemli olan da bu" dedi.
Fernando Gago
02.Mart.2007, 03:09
Nihayet sonlandı transfer
Addolorato
02.Mart.2007, 03:25
bu adam fm2008 de kiralık gözükmüyo hala kiralık oynadığını yeni öğrendim neyse liverpool paraya kıyıp almış sonunda
Fıratcan Alçınkaya
02.Mart.2007, 03:34
çok iyi bir transferi sonuna getirdi L'Pool...:)
Arsenal şampiyonluğu kendi verecek heralde.Geçen hafta Clicy, bu hafta Senderos boşu boşuna kaybedilen puanlar.Sıradaki?
Fıratcan Alçınkaya
02.Mart.2007, 04:10
Eduardo'nun sakatlığıda etkili olacak şampiyonlukta.. Manu alıcak gibi şampiyonluğu...
Fernando Gago
02.Mart.2007, 04:29
Arsenal 1 puanı zor kurtardı Eduardo'nun yokluğu takımı ilerleyen haftalarda da etkileyecek
Del Piero_10
02.Mart.2007, 07:10
Van Persie tam anlamıyla dönerse Eduardo'nun eksikliği çok fazla etkilemez.
Aykan19o3
03.Mart.2007, 01:27
Arsenal çözülmeye başladı..
Bu hafta Fulham'ı 0-3 yendik.. İlerleyen haftalarda liderliğe otururuz :)
El Comandante
03.Mart.2007, 02:45
Bir derbide burada!
Türkiye BJK - GS derbisine, Avrupa ise Liverpool - Manchester United maçına kilitlendi...İngiltere Premier Lig'de devler Liverpool ve M.United karşı karşıya geliyor. Anfield Road'da 14.45'de başlayacak mücadeleyi Graham Poll yönetecek. Karşılaşma TV8 ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.
Bir tarafta ligde son 10 maçta aldığı seri galibiyetlerle kendini potaya yaklaştıran Liverpool, diğer tarafta maç fazlasıyla Chelsea'nin 9 puan önünde olan Manchester United. Anfield Road'da 30 maçtır yenilmeyen Liverpool Chelsea'nin ardından lig ikinciliğini gözlüyor. İki takım arasında ligin ilk yarısında oynanan maçta M.United Old Trafford'da Liverpool'u 2-0 mağlup etmişti. O karşılaşmada ManU adına 500. maçına çıkan Paul Scholes güzel futbolunu unutulmaz bir golle de süslemişti.
Hafta içi FA Kupası'nda Madejski Stadium'da Reading Town'a konuk olan Manchester United'da Fransız yıldız golcü Luis Saha sakatlıktan tamamen kurtulduğunun sinyallerini vermişti. Reading Town karşısında sakatlığı biraz nüksetse de golcü futbolcu yaptığı açıklamada Liverpool maçında oynayabilecek durumda olduğunu belirtti. Premier League'de attığı 65 gol ile en skorer takım olan M.United ile ligin en golcü 4. takımı Liverpool arasındaki mücadelede 30 yaşındaki Liverpool'lu defans oyuncusu Steve Finnan'ın forma giymesi halinde Premier League'de 400. kez sahaya çıkmış olacak.
Manchester United'da bu sezon fırtına gibi esen en formda isim attığı 16 gol ile Cristiano Ronaldo. Öte yandan takımın emektar futbolcusu Ryan Giggs bu maçta forma giyerse dile getirmesi güç bir istatistiğe de imzasını atıyor. Giggs M.United forması altında 700. maçına çıkmaya hazırlanıyor.
Liverpool İspanyol teknik adam Rafa Benitez yönetiminde M.United'a karşı oynadığı 5 lig maçında sadece tek gol kaydedebildi. Benitez'in bu kritik maçta formda golcüleri Bellamy ve Dirk Kuyt'u ilk 11'de başlatması gerekiyor. Geçtiğimiz hafta Sheffield United maçında suratına aldığı darbe ile burnu kırılan Peter Crouch bu maçta kadroda olmayacak. Kırmızıların M.United maçında yedek kulübesinde bekleyen en önemli golcüsü Robbie Fowler olacak. Sheffield karşısında yedek başlayan Xabi Alonso'nun ise bu maçta Jermaine Pennant ve Mark Gonzales'den birinin yerine ilk 11'de başlaması bekleniyor.
Manchester United'da ise orta alanda Ronaldo, Carrick, Scholes ve hemen önlerinde Rooney'in oynaması bekleniyor. Sakatlığı geçen kaptan Gary Neville'ın sağ kanatta, herhangi bir aksilik olmaz ise Patrice Evra'nın da sol kanatta oynaması bekleniyor . ManU teknik direktörü Sir Alex Ferguson'un Liverpool maçı öncesi herhangi bir sakat futbolcusu bulunmuyor.
Muhtemel 11'ler:
Liverpool:
Reina
Arbeola
Carragher
Agger
Riise
Sissoko
Mascherano
Xabi Alonso
Gerrard
Bellamy
Kuyt
Manchester United:
Van der Sar
G.Neville
Ferdinand
Vidic
Evra
Ronaldo
Carrick
Scholes
Giggs
Rooney
Larsson (Saha)
Stat: Anfield Road
Saat: 14:45
Hakem: Graham Poll
Yayın: TV8
Yorum:
Tek sakat futbolcusu bulunmayan M.United, Anfield Road'dan ayrılmak istemiyormuşcasına evinde oynadığı son 30 maçta yenilgi yüzü görmeyen Liverpool'a konuk oluyor. Liverpool'un özellikle bu ay içerisindeki form durumu oldukça yüksek. Futbol anlamında yine durdurulamaz seviyeye çıkıyor. Rafa Benitez iki rakip teknik adam Jose Mourinho ve Arsene Wenger'in çizgisinin çok dışında bir hoca. Yapmak istedikleri, yaptıkları bunu gösteriyor. Jose Mourinho daha çok motivasyon ile takımını havaya sokarken, Arsene Wenger İngilizlere karşı gelircesine takımı yabancılara büründürüyor. Rafa Benitez'in de transfer politikası epey geniş, takıma eski oyuncularını ve Güney Amerika kökenli futbolcuları monte etmeyi sıklaştırmış gözüküyor. Sir Alex Ferguson ise M.United'da bu sene yine unutulmaz bir başarı elde etmenin eşiğinde. Yine mi bir double gelecek diye düşünmekten kendimizi alamıyoruz . Sözün özü Liverpool ve M.United futbol olarak bu aralar aynı semalarda uçuyorlar. Bu uçuşta maç epey dengede gidebilir. İki takım kontrolü bırakmaya korkacaktır...
- Liverpool - M.United maçları-
Lig: Liverpool 49 galibiyet, Man Utd 55, Beraberlik 43
EPL: Liverpool 7 galibiyet, Man Utd 15, Beraberlik 7
Liverpool'daki maçlar,
Lig: Liverpool 35 galibiyet, Man Utd 20, Beraberlik 18
EPL: Liverpool 4 galibiyet, Man Utd 7, Beraberlik 3
Derleme: Esat DERGİ
TR.CaPTaiN
03.Mart.2007, 02:58
Liverpool'da orta alan oyuncularının hepsi defansa dönük oyuncular.
Liverpool 0-1 Manchester United
Gol: O'Shea
Dakika: 90+1
Çok ilginç bir maç oldu. Özellikle 2.yarı. Birçok hakem hatası yapıldığını düşünüyorum. Rooney'e yapılan müdahele kırmızı kart olmalıydı. L'pool'un penaltı beklediği pozisyonda hakem köşe atışını verdi ama aslında o out olmalıydı. Bu pozisyonun hemen arkasında Manchester'lı bir oyuncuya liverpool savunması çok sert bir müdahele yaptı ama hakem bu penaltıyı es geçip devam dedi. Berabere bitmesi Arsenal'imiz açısından iyi olurdu. Ama maalesef Manchester kazandı. Tek iyi yanı en yakın rakibimizin 3 puan kaybetmesi ve bizede 3.lük yolunun açılması.
El Comandante
03.Mart.2007, 20:18
Liverpoolu yendik cok iyi oldu :) Bu sene sampiyonuz,baska yolu yok!
uAburak89
03.Mart.2007, 20:21
Manu'nun kazanmasına sevindim valla .. :)
Chelsea Drogba'nın golü ile 1-0 öne geçti...
TR.CaPTaiN
03.Mart.2007, 21:04
90+1 de gol mü yenir Liverpool olmadı şimdi.
fenerbahce_1907
03.Mart.2007, 21:13
Manchester şampiyon gıbı bu snee
gerrrard
03.Mart.2007, 21:13
Ahh Liverpool 'um yaa 90+1 değil +2:( Hepde biz bastırdık alttarafı 2-3 atağı vardı ManUtd'ın:(:(:(
Arsenal 2-1 Reading
Arsenal'imiz kendi evinde Reading'i mağlup ederek, rakibimiz Liverpool'a 1 adım daha yaklaştı. 51'de Gilberto Silva, 62'de Julio Baptista gollerimizi kaydetti. 87.Dakika da ise Fabregas kendi kalesine gol atarak, rakibin tek golünü kaydetti.
Bizim için kazançlı bir hafta olduğu kanaatindeyim... 14 Mart'ta oynayacağımız eksik maçı da kazanırsak 3.lüğe yerleşeceğiz.
ThersoN
04.Mart.2007, 00:04
Van Persie tam anlamıyla dönerse Eduardo'nun eksikliği çok fazla etkilemez.
aslında doğru,katılıyorum
gerrrard
04.Mart.2007, 00:47
Liverpool 3-1 yendi. Gerrard yine çaktı bi tane. İnter'e de ikinci defa çakması dileği ile. :)
eXcitinG
04.Mart.2007, 01:18
Everton şov yapıyor son haftaLarda. Ciddi anLamda harika oynuyorLar ve eğer Tim CahiLL biraz daha erken dönseydi sahaLara şu anda LiderLik mücadeLesi veriyor oLacakLardı.
gerrrard
04.Mart.2007, 01:49
Katılıyorum Hayrettin abi. Bu haftaki muhteşem kafa golüyle yine "Taş Kafa" lakabını sonuna kadar hakettiğini gösterdi.
anil luque
04.Mart.2007, 02:30
Fernando Torres hakikaten kusursuz oynuyor sezonun hemen hemen yarısı ve o 20 golü geçti hem de ilk sezonunda gerçekten kolay bir iş değil ama tek basında sampıyonluga yetmeyecek tabıkı.. avrupadakı takımım manu bu senede ısı goturecek arsenal yasadı talıhsızlıklerden sıyrılamaz gıbıme gelıyor..
real_footballer
04.Mart.2007, 13:36
yazık oldu liverpool a maçta iyi oynadılar son dakikada yenildiler manu bu sene şampiyonluğu bırakmaz
ThersoN
04.Mart.2007, 22:23
Sheringham bırakıyor
Manchester United'ın eski golcüsü Teddy Sheringham, sezon sonunda futbol kariyerine nokta koyacağını açıkladı.
http://www.ntvspor.net/Images/26794.jpg
http://www.ntvspor.net/i/blank.gif
NTVSPOR
Güncelleme: 13:00 TSİ 2 Mart 2008 Pazar
İngiltere futbolunun efsanevi golcülerinden Teddy Sheringham, sezon sonunda futbolu bırakacağını açıkladı.
Daha önce 50 yaşına kadar aktif futboculuk kariyerini sürdürmek istediğini söyleyen 41 yaşındaki Sheringham, bu kararı ailesine daha fazla vakit ayırabilmek için aldığın belirtti.
Ülkesi İngiltere adına 51 kez forma giyen Sheringham, Manchester United forması giydiği dönemde, Bayern Münih'e attığı son dakika golüyle 'Kırmızı Şeytanlar'ın Şampiyonlar Ligi şampiyonluğuna ulaşmasında büyük pay sahibi olmuştu.
İngiltere'de Nottingham Forest, Tottenham Hotspur, Manchester United, Portsmouth, West Ham United formaları giyen 41 yaşındaki oyuncu, şu an İngiltere Championship takımlarından Colchester United'da oynuyor.
Bordo61Mavi
05.Mart.2007, 02:00
West Ham - Spurs maci cok guzeldi. Bu sene Ingiltere liginin en iyi transferlerinden biri Berbatov kesinlikle.
ThersoN
05.Mart.2007, 06:00
Liverpool'a yeni talip
Liverpool'un Dubai şirketi tarafından satın alınacağı yolundaki iddialar doğrulandı. Şirket icra kurulu başkanı El Ensari, kulübün Amerikalı sahiplerinden biri ile görüşmeleri sürdürdüklerini duyurdu.
http://www.ntvspor.net/Images/26922.jpg
Tom Hicks ve George Gillet, İngiliz kulübü geçtiğimiz yıl satın almışlardı.
NTVSPOR
Güncelleme: 16:41 TSİ 4 Mart 2008 Salı
Liverpool'un bir kez daha el değiştirebileceği konuşuluyor.
Geçen sene kulübü satın alan Amerikalı yatırımcılar Tom Hicks ve George Gillet'in mortgage krizi sonrası girdikleri darboğazdan henüz çıkamamaları söylentileri artırıyor.
Kulübü satın alırken kullandıkları 350 milyon sterlinlik kredinin geri ödemesinde sorunlar yaşayan ortakların, Dubai International Capital ile devir görüşmelerine başladığı idda edilmişti. Ancak ortaklardan Hicks, kulubü satmak gibi bir düşüncesi olmadığını ve ortağı Gillet'in de kendisinden onay almadan hisselerini satamayacağını söyleyerek iddiaları yalanlamıştı..
Ancak bu kez, Dubai şirketinin icra kurulu başkanı Samir El-Ensari, kulübün sahiplerinden biriyle yatırım görüşmelerini sürdürdüklerini duyurdu. Koyu bir Liverpool taraftarı olduğu bilinen El-Ensari, hangi ortakla görüştüğünü ise açıklamadı. Ancak eşit ortaklardan Gillet'in kulübü satmaya daha istekli olduğu biliniyor.
Gillet'in yüzde ellilik hissesi ile, Hicks'in hisselerinin bir bölümünü alarak kulübün çoğunuk hisselerine sahip olmayı isteyen Dubai şirketi ile Liverpool'un Amerikalı sahipleri arasındaki görüşmelerin fiyat konusunda tıkandığı belirtiliyor.
Devir görüşmelerinden sonuç alınamaması halinde Liverpool'u mali açıdan zor günler bekliyor. Geçen ay açıklanan refinansman planı kulüp bütçesine 105 milyon sterlinlik ek yük getirdi. Ayrıca Stanley Park'ta yapılacak yeni stat için 300 milyon sterline ihtiyaç duyulması Hicks ve Gillet'in kredi için yeniden bankaların kapısını çalacaklarını gösteriyor.
ThersoN
05.Mart.2007, 06:01
Fae sıtma oldu
İngiltere Premier Ligi takımlarından Reading'de forma giyen orta saha oyuncusu Fae'nin, sıtma hastalığına yakalandığı bildirildi.
NTVSPOR ve Ajanslar
Güncelleme: 17:47 TSİ 4 Mart 2008 Salı
Reading'in hafta sonu Premier Lig'de, Middlesbrough deplasmanındaki maçta forma giyen ve karşılaşma sonrası kendisini halsiz hisseden Emerse Fae, hastaneye kaldırılarak birtakım testlerden geçirildi.
Yapılan testlerin ardından, geçen sezon Fransa'nın Nantes takımından transfer edilen oyuncuya sıtma teşhisi konuldu.
Kulüp doktoru Jon Fearn, Fildişi Milli Takımı'nda da forma giyen Fae'nin, hastalığı, geçen Şubat ayında Gana'da sona eren Afrika Uluslar Kupası'nda kaptığını tespit ettiklerini belirterek, ''Oyuncuya yapılan ilk müdahalenin ardından, ilaç tedavisine geçildi. Şu anda evinde dinleniyor ve dışarı çıkarak kendisini yormamalı'' dedi.
Emerse Fae gibi, Fildişi Sahili Milli Takımı oyuncularından Tottenham Hotspur forması giyen Didier Zokora ve eski Newcastle United oyuncusu Lomana Lualua da önceki dönemlerde sıtma hastalığına yakalanmıştı.
ThersoN
05.Mart.2007, 06:19
Ferguson: ''Tevez Cantona gibi!''
Manchester United Menajeri Sir Alex Ferguson Arjantinli yıldızı Carlos Tevez'e duyduğu hayranlığı kendisini takımın efsane isimlerinden Fransız Eric Cantona'ya benzeterek dile getirdi. Sir Alex Ferguson Lyonlu genç golcü Karim Benzema'yı da övdü.
http://www.ajansspor.com/resim/CarlosTevaz_ManU01.jpg
(Ajansspor Dış Haberler Servisi)
"Carlos (Tevez) kale önündeki hareketliliği ve vuruşlarıyla bana Eric'i (Cantona) hatırlatıyor. Gole ihtiyacınız olduğu anda gerekli yerde bitiveriyor ve ağları havalandırıyor. Asla paniklemiyor, her zaman soğukkanlı ve bitirici."
ManU'nun West Ham'dan aldığı 24 yaşındaki Arjantinli yıldız Carlos Tevez hocası Sir Alex Ferguson'u çoktan büyülemiş. Ferguson Arjantinli yıldıza duyduğu hayranlığı kendisini takımın efsane isimlerinden Fransız Eric Cantona'ya benzeterek dile getirdi.
Sir Alex Ferguson Şampiyonlar Ligi'ndeki rakipleri Lyon'un genç golcüsü Karim Benzema'yı da çok beğendiğini dile getirerek "Fransız ekibinde en çok dikkat edilmesi gereken isim, her an herşeyi yapabilir" dedi.
Fıratcan Alçınkaya
05.Mart.2007, 07:12
Tevez nerde Cantona nerde...
BeeTLeJuiCe
05.Mart.2007, 08:06
Fıratcan'a katılıyorum Tevez nereee, Cantona neree. Tırnağı olamaz.
O hala Eric The King.
tolik_julik
05.Mart.2007, 09:32
Bence Liverpoola atilan gol sampiyonlugu getiren gol oldu. Ama ben hala umudumu yitirmedim.Chelsea son ana kadar şansının sürdüğünü düşünüyorum. Daha Man.Unt. ile kendi sahamızda oynıycaz. Chelsea'da şu an iyi gidiyor. Şu sakatlıklar bir türlü bitmiyor.
Wesley Sneijder
06.Mart.2007, 01:30
Man City'ye Tayland'lı oyuncuların gelmesi gibi(Thanksin Shinawatra[başkan] Tayland'lı!) Liverpool'u Araplar basabilir. :D
anil luque
06.Mart.2007, 02:03
kesinlikle :D
anil luque
06.Mart.2007, 02:05
ferguson sadece benzetmiş yani cantona kalitesinde bir oyuncu dememiş belki oyun stilleri açısından söylemiştir ama şayet kalite açısından demişse ikinize de katılıyorum cantona ile tevez arasında dağlar kadar fark var! en azından sımdılık..
anil luque
06.Mart.2007, 02:07
afrika'ya sağlam giden arızalı dönüyor :) hadi futbolcular para içinde yüzüyorlar peki ordaki insanlar ne yapıyorlar acaba :(
Xipe Totec
06.Mart.2007, 02:28
taraftar ingiltereye sokmaz valla onları:D
liverpool gibi bi takımı futbol ile içli dışlı olan insanların almasını tercih ederim
ThersoN
06.Mart.2007, 02:47
liverpool alınır mı başa bela :D
ThersoN
06.Mart.2007, 02:55
işin esprisi :D
http://img517.imageshack.us/img517/2111/barcaorarsenalbyk3funah7.png (http://imageshack.us)
http://img517.imageshack.us/img517/2111/barcaorarsenalbyk3funah7.8ddc8eb169.jpg (http://g.imageshack.us/g.php?h=517&i=barcaorarsenalbyk3funah7.png)
Fıratcan Alçınkaya
06.Mart.2007, 02:56
yazık ya sonunda Leeds gibi ortada kalıcaklar...
Aykan19o3
06.Mart.2007, 03:03
Klüp elden ele dolaşıyor:D Taraftarları çıldırıyordur :D
Fıratcan Alçınkaya
06.Mart.2007, 16:29
Helal olsun manchester'e süper gidiyolar...
uAburak89
06.Mart.2007, 16:32
Manu şampiyonluğu kimseye yedirmez bu sene .. ;;)
tolik_julik
07.Mart.2007, 07:41
daha erken bence ama Chelsea nin isi zor gibi
RoNNiE91
07.Mart.2007, 13:45
Man Utd gerçekten mükemmel gidiyor.Şampiyon olma yolunda emin adımlarla ilerliyorlar.Kesin şampiyon demek için biraz erken ama birkaç hafta sonra belli olur.
ThersoN
08.Mart.2007, 02:50
'Görev sürem belirsiz'
Manchester United'ın 'Sir' ünvanlı menajeri Alex Ferguson, 3 yıl sonra istifa edeceği yönündeki iddiaları yalanlayarak, takımda mutlu olduğunu ve sağlığının elverdiği müddetçe görevine devam edeceğini söyledi.
http://www.ntvspor.net/Images/27072.jpg
http://www.ntvspor.net/i/blank.gif
NTVSPOR ve Ajanslar
Güncelleme: 16:38 TSİ 7 Mart 2008 Cuma
Manchester United'in başarılı teknik patronu Alex Ferguson, hakkında çıkan takımdan ayrılacağı yönündeki spekülasyonlara yanıt vererek, takımda mutlu olduğunu belirtti.
İngiliz medyasında çıkan, takımdaki görevinden 3 yıl sonra istifa edeceği yönündeki iddiaları yanıtlayan 66 yaşındaki teknik adam, takımda mutlu olduğunu ve sağlığının da elverdiği müddetçe, görevine devam edeceğini belirterek, ''2 veya 3 sene sonra işi bırakacağımı söylemek çok anlamsız. Eğer kulübü seviyorsanız ve eğer sağlığınız yönünden de çalışmanıza bir engel yoksa, çalışmaya devam edersiniz. Bu işte yıl olarak da sınırlama getirmek oldukça anlamsız. Duruma göre takımdan ayrılmanız 3-4 sene sonra da gerçekleşebilir, yarın da gerçekleşebilir. Zaman sınırlaması koymak imkansızdır'' dedi.
Konuyla ilgili konuşan takımın en tecrübeli isimlerinden Ryan Giggs ise, Ferguson'un takımdan ayrılmasını yakın gelecekte beklemediğini belirterek, ''Futbola olan açlığı hiçbir zaman bitmiyor ve futboldan inanılmaz keyif alıyor. Ayrıca takımın oynadığı futboldan da büyük keyif alıyor. Evet, yaşı ilerledi ve takımdan ayrılacak. Ama ben bunun çok yakın bir gelecekte olacağını sanmıyorum'' diye konuştu.
Alex Ferguson, 2005 yılında, takımdan ayrılmayı düşünmüş ancak daha sonra fikrini değiştirerek takımın başında yoluna devam etmişti. O günden bugüne İngiliz futbolundaki en iyi teknik adam olan İskoçyalı teknik adam, Manchester United'e de 9. lig şampiyonluğunu kazandırmıştı.
Fıratcan Alçınkaya
09.Mart.2007, 02:49
Merhametsiz LFC
İngiltere Premier League'de 29. hafta mücadelesinde Liverpool Newcastle United'ı Anfield Road'da 3-0 mağlup etti.
Ligde en son galibiyetini Aralık ayında alan ve büyük bir düşüş içine giren Newcastle United'a Liverpool da 'merhamet' göstermedi. 43. dakikada Pennant, 45. dakikada Torres, 51. dakikada Gerrard Liverpool'un fişini çekerken, takımın başına gelmesine rağmen bir türlü Magpies taraftarlarına istediği görüntüyü sunamayan teknik adam Kevin Keegan'a da bir darbe daha vurmuş oldu.
Liverpol aldığı bu sonuçla ligde puanını 56'ya çıkartırken, Newcastle United 28 puanda kaldı. Günün önemli maçında Reading'in Manchester City'i 2-0 mağlup etmesi ise Newcastle United'ın aşağı doğru savrulmasına neden oldu. Reading aldığı 3 puanla Newcastle United'ın üstüne 13. sıraya yükselerek rahat bir nefes aldı.
Keegan unutmuş futbolu bu diziliş ile kazanamaz.. Emre bu takımda 11de olması lazım diğer türlü maç kazanamazsın... Smith-Butt'lı bir mc hattı oluşturmuş önüne gelene kaybediyor... Gelen menajerler sürekli Emre'yi oynatmıyor ve kötü sonuçlar alıyor kovuluyorlar Emre'den başka bu takımda 10m uzağa pas atıcak meziyette adam yok...
Fernando Gago
09.Mart.2007, 03:08
Torres bu maçıda boş geçmedi ... Emre'nin acilen takımdan ayrılması lazım Daha fazla maç yapabileceği bir klübe gitmeli
Lionel Andres Messi
09.Mart.2007, 03:15
torres gol kralı olur herhalde artık.
gerrrard
09.Mart.2007, 05:24
Gerrard-Torres her maçta gol atıyor. Domine ettiler ligi. :D
KaF KeF
09.Mart.2007, 05:29
Ama Şampiyon olamıyolar Abi...:D
GeNç KaRTaL
09.Mart.2007, 06:13
Mucizelere inanır mısınız?
Yeni kurban Chelsea
FA Cup 6. tur maçında büyük bir sürpriz daha yaşandı. Sürprizi yapan ise bir önceki turda da Liverpool'u eleyen Barnsley oldu. Barnsley bu kez de İngiltere Premier Ligi'nin bir başka devi Chelsea'yi 1-0 mağlup ederek kupanın dışında bıraktı ve adını yarı finale yazdırdı. İlk yarısı 0-0'lık eşitlik ile sona eren karşılaşmada Barnsley'e büyük zaferi getiren gol 66. dakikada Odejayi'den geldi.
Geçen yıl FA Cup'ı kazanan Londra'nın güçlü ekibi Chelsea bu şok mağlubiyet ile Kupa'ya veda ederek futbol otoritelerini şok etti.
FA Cup'ta bugün oynanan diğer karşılaşmada da Manchester United, Porsmouth'a 1-0 mağlup oldu ve kupanın dışında kaldı.
08.03.2008
Kaynak : Sporx.com
Fernando Gago
09.Mart.2007, 06:17
Futbol bu böyle süprizlere açık bir oyun :)
Fıratcan Alçınkaya
09.Mart.2007, 06:20
Grant bir iş yara be...
Onurap
09.Mart.2007, 06:21
Futbolu sevdirende bu baskkette olsa mesela böyle bi güç farkı sabaha kadar chelsea kazanırdı..
gerrrard
09.Mart.2007, 06:28
Oda doğru. Ama ben anladım sırrı. Keramet "R" harfinde. geRRard toRRes. 2 "R"li olan her oyuncu coşuyor. :n:
Fıratcan Alçınkaya
09.Mart.2007, 06:57
Finnan,Arbeloa bek olursa tabiki olamazlar...:n:
Pennant-Babel-Kewell-Benayoun gibi bir kanat takımı ile şampiyon olmaları çok çok zor zaten...
NisRoc
09.Mart.2007, 08:33
Valla bu maçta Barnsley'e oynatmıştım arkadaşa. Parayı götürdü eleman :D
RoNNiE91
09.Mart.2007, 17:52
Helal olsun Barnsley'e.Böyle bir başarıyı kimse beklemezdi :)
World Hollow o1
09.Mart.2007, 18:05
Aferin helal olsun onlara..
Seneye Avrupaya giderler.. :)
ThersoN
09.Mart.2007, 21:56
futbol = trajedi :D
deniz.91
09.Mart.2007, 22:32
İ,ngilterede özellikle bu kupa maçlarında çok süprizler oluyor
El Barto
09.Mart.2007, 22:47
İ,ngilterede özellikle bu kupa maçlarında çok süprizler oluyor
Zira büyük takımlar sallamıyor küçük takımlar asılıyorlar.
Bordo61Mavi
10.Mart.2007, 00:19
Avram Grant ne anlarmis Td olmaktan
Neden en kaliteli futbol ülkesi İngiltere?Cevabı işte burada saklı.İngiltere Division 1 veya 2 deki takımlar bile mücadele veriyorlar biz bu maçı kaybederiz diye maça çıkmıyorlar..
Aykan19o3
10.Mart.2007, 02:31
İşte mucize diye buna denir..
Helal olsun.
19_SeRDiNÇ_05
10.Mart.2007, 23:15
İngiltere FA Cup Çeyrek Final maçında, Riverside'ta karşı karşıya gelen Middlesbrough'yla Manchester United 2-2 berabere kaldı.
Yaklaşık 34 bin futbolseverin izlediği karşılaşmanın ilk yarısında etkili olan taraf "Kırmızı Şeytanlar"dı. Manchester United aradığı gole 23. dakikada genç yıldız Rooney'nin ayağından gelen golle ulaştı. Wayne, gol perdesini açarak takımını 1-0 öne geçirdi. İlk yarının bitimine 1 dakika kala Middlesbrough'lu Lee Cattermole attığı golle takımına beraberliği getirdi ve ilk yarı da bu skorla 1-1 sona erdi.
İkinci yarıda etkili olan taraf ev sahibi ekipti. 47. dakikada Stewart Downing'in köşe vuruşundan gelen topuna yükselip kafayı vuran isim George Boateng oldu ve Boro'yu 1-0'lık yenilgiden 2-1 üstünlüğe taşıdı. Maçın 69. dakikasındaysa ilginç bir penaltı kararı vardı. 2. golün sahibi George Boateng, Giggs'in köşe vuruşundan gelen topa yükselen Rio Ferdinand'ın kafa vuruşuna, iki elini yüzünü korumak için kaldırdı ve top Hollandalı futbolcunun ellerine çarptı. Hakem Rob Sytles tereddüt etti fakat sonrasında beyaz noktayı gösterdi. Topun başına geçen isim Portekizli yıldız Cristiano Ronaldo'ydu. Ronaldo, sert bir vuruşla topu kaleci Schwarzer'ın sağından ağlarla buluşturdu ve skora tekrar denge getirdi 2-2. Bu dakikadan sonra da karşılıklı ataklar yaşansa da maçta başka gol olmadı ve yarı finale yükselecek takımı belirleyecek ikinci maç için avantaj yakalayan taraf Manchester United oldu.
Middlesbrough: Schwarzer, Parnaby, Woodgate, Pogatetz, Taylor, Cattermole (Morrison 80), Boateng (Euell 89), Arca, Downing, Yakubu, Viduka (Lee 89)
Goller: Cattermole 45, Boateng 47
Man Utd: Kuszczak, Neville, Ferdinand, Vidic, Heinze, Ronaldo, O'Shea, Carrick, Giggs, Rooney, Larsson
Goller: Rooney 23, Ronaldo 69
eXcitinG
10.Mart.2007, 23:18
Everton yine kazanmaya devam ediyor. DepLasmanda SunderLand i yenerek iLk 3 için iddaaLı konuma geLdiLer.
anil luque
11.Mart.2007, 01:31
barnsley tarih yazıyor :D l'pool u eledıklerınde zaten cok sevınmıstım bu mactan sonra ıyıce sempatım arttı bu takıma kartsı fm de dırek oyun acacam :D helal olsun gercekten..
eXcitinG
11.Mart.2007, 01:36
AdamLar haketti ama. Daha net pozisyonLarı onLar kaçırmışLardı ve sonunda hakettikLeri bir maçı kazandıLar. HeLe o forvetLeri var 9 numaraLarı CheLsea savunmasını haLLaçpamuğu gibi attı vaLLa :D
Aykan19o3
11.Mart.2007, 02:58
Arsenal bu haftada 0-0 kalarak puan kaybetti..
Manchester United'ın işi kolaylaşıyor..
gerrrard
12.Mart.2007, 02:58
"Torres dünyanın en iyi forveti"
Sezon başında Atletico Madrid'ten, Liverpool'a rekor bir transfer ücretiyle transfer olan Torres'e kaptanı Gerrard'dan övgü. Yıldız oyuncu Torres için, "O, şu anda dünyanın en iyi forvet oyuncusu" dedi.
Bu akşam İnter ile Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek finale kalabilme mücadelesinde karşı karşıya gelecek olan İngiliz ekibinde Gerrard, 23 yaşındaki genç yıldız için "Torres'i sene başında iyi ki transfer etmişiz. O, şu anda bize çok faydalı oluyor. Bana göre Torres dünyanın en iyi forvet oyuncusu" dedi.
Torres Liverpool'dan haftalık 133 bin dolar kazanıyor.
Fernando Gago
12.Mart.2007, 03:00
Torres Liverpool'de süper iş yapıyor ManUtd veya Arsenal'e gitse daha çok gündeme girebilirdi.Şuan en formda forveti diyebiliriz en iyisi demek için ispatlaması gereken çok şey var
ThersoN
12.Mart.2007, 03:07
Gerrard'a bu konuda katılmıyorum
Onurap
12.Mart.2007, 03:09
İyi ama ''en iyisi'' kesinlikle değil..
TürkuAz
12.Mart.2007, 03:09
Bence dünyanın en kaliteli forvetlerinden birisi ancak en iyi olması için biraz daha yol alması gerekiyor..
El Comandante
12.Mart.2007, 03:17
En iyisi demek biraz abartili ama Gerrard kendi takim arkadasi oldugu icin ve onu motive etmek icin böyle demis olabilir.
Ama gercekten Torres cok kaliteli,mevkisinin en iyilerinden birisi.Daha gencte,ileride kendisini daha cok gelistirip,Dünya futboluna damgasini vuracaktir.
fmsmyrna
12.Mart.2007, 03:47
Bakalım euro 2008'de ne yapıcak Liverpool'da iyi gidiyor kulüp takımlarında kendini kanıtladı ulusal takımdada bunu yapması gerekir.
Lionel Andres Messi
12.Mart.2007, 03:58
belkide şu anda en formda forvet. en azından en iyi forvetlerden biri bunu herkes kabul ediyor.
benim en sevdiğim 2 forvetten biri diğeri ise tabi ki agüero.
Fietra 10
12.Mart.2007, 05:31
Ortada Drogba'ya yapılmış büyük bir saygısızlık var.. :)
Fıratcan Alçınkaya
12.Mart.2007, 14:38
En iyilerinden olduğu kesin...
El Barto
12.Mart.2007, 15:09
Ozaman Gerard'ında en iyi orta saha oyuncusu olması gerekiyor. :)
İkiside iyi ama en iyisi değiller bana göre.
deniz.91
12.Mart.2007, 19:43
Bencede en iyi forvetlerden birsi şu anda
anilton
13.Mart.2007, 07:28
İngiliz araştırmacıların araştırmasına göre, kırmızı formalı futbol takımları, diğer takımlara göre daha çok maç kazanıyor... Bunun iki nedeninin olduğu belirtiliyor:
Durham ve Plymouth üniversitelerinin bilim adamları, İngiliz takımları Manchester United, Liverpool ve Arsenal'in son yıllardaki, Nottingham Forest'ın da geçmişte elde ettiği başarıların ve çok sayıda kupa kazanmasının forma renkleriyle de ilgisi bulunduğu görüşünde birleşiyor.
Araştırmacılar, kırmızı rengin, doğada erkek saldırganlığı ve gözleri üzerine çekme ihtiyacı ile bağdaştığını belirtiyor.
Takımların gerçek renklerini taşıyan formaları giydikleri iç saha maçlarını inceleyen araştırmacılar, "şaşırtıcı" bir sonuçla karşılaştıklarını, kırmızı formalı takımların, mavi, sarı ya da portakal renkli formalı takımlara göre daha sık maç kazandığının ortaya çıktığını kaydediyor.
Plymouth Üniversitesinden Profesör Robert Barton, bunun 2 şekilde açıklanabileceğini belirtiliyor.
Barton'a göre, verdikleri destek çok önemli olan taraftarların belli bir neden olmadan desteklediği takımlar arasında kırmızı formalılar daha fazla buluyor.
Barton, diğer nedenin de sahada kırmızı rengi formasında taşımanın "psikolojik avantaj" sağlaması olduğunu düşünüyor.
Futbolda son dönemdeki para akışının bile bunu kökten değiştirmediğini belirten araştırmacılardan Doktor Russel Hill, “Kırmızı formanın dengeyi değiştirebileceğini düşünüyoruz" dedi.
Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde bu yıl çeyrek finale kalan 4 İngiliz takımından Arsenal, Liverpool ve Manchester United'ın formalarında kırmızı renk bulunduğu kaydediliyor...
anilton
13.Mart.2007, 07:31
Gerrard'a katılıyorum sonuna kadar...:)
Bencede herşeyiyle dünyanın en iyi forveti şuanda...
shadowrefree
13.Mart.2007, 08:08
gerrard da torres de oynadıkları mevkinin en iyisi bence...gerrard en iyisi olmak için daha ne yapsınki adam takımın bel kemiği...tek başına kaç tane maç aldı...şampiyonlar ligini aldı...tek eksiği lig 1. bitirmesi...ben bakıyorumda milanda kakaya şampiyonlar ligini alırken ya da ligi kazanırken etrafındaki oyuncular bir dünya starı...ronaldinho ya bakıyorum yine oynadıkları oyuncular dünya starı...ama liverpool bir milan bir barcelona gibi hiç olmadı şimdiye kadar...
torres ise yanılmıyorsa 23 ya da 22 yaşında bu yaşda yığınla gol attı...oynadığı futbolda ortada..kendisini geliştirmesi için önünde uzun yılları var...ama yinede şu anda bana kalırsa en iyisi...
Torres en iyi değil. Torres tek tip futbolcu. Adam geçme yeteneği üst düzey değil. Ama iyi bir sprinter.
Aykan19o3
14.Mart.2007, 00:06
Saçma bence.. Herşeyi Kırmızıya bağlamamak gerek :)
bySilver
14.Mart.2007, 00:13
Ne şimdi Mavi ÖzgürLügün Simgesi MaviLer mac aLamıyor mu ? :)
ThersoN
14.Mart.2007, 00:24
sevdigim takımların hepsinde kırmızı var :D
anilton
14.Mart.2007, 01:06
Torres en iyi değil. Torres tek tip futbolcu. Adam geçme yeteneği üst düzey değil. Ama iyi bir sprinter.
Nasıl tek tip futbolcu?
Hava topu var,teknik var,bitiricilik var,sürat var,fizik mükemmel,top sürme çok iyi,daha ne olsun.Bir forvet için adam geçme özelliğide fazlasıyla iyi bana göre...
eXcitinG
14.Mart.2007, 01:09
Şu anda Avrupanın en formda goLcüsü onu kabuL ederim de en iyisi oLacağını heLe Dünyada ki en iyi forvet oLacağını kabuL edemem bak :D
anilton
14.Mart.2007, 01:16
Şu anda Avrupanın en formda goLcüsü onu kabuL ederim de en iyisi oLacağını heLe Dünyada ki en iyi forvet oLacağını kabuL edemem bak :D
Kim o zaman abi sana göre en iyisi?
Bana göre en iyi üç isim Torres,İbrahimovic ve Drogba.Torres daha genç ve gelişmeye hala açık olduğu için en iyisi bence.Ama tabi ki değişir kişinin futbol anlayışına ve beğenisine göre bu...
TürkuAz
14.Mart.2007, 01:23
İlginç bir araştırma. Ancak renklerin insan psikolojisinde yeri olduğunu da biliyoruz.. :)
Onurap
14.Mart.2007, 01:36
İbrahimovic bana göre oldukça abartılan bir oyuncu interde banko oynaması tesadüf..
GebzeLi1907
14.Mart.2007, 01:45
Bencede En iyisi Torres..Zaten karşısına çıkarıLcak kim var ki başka, en iyisi değiL diyenLere göre kim yani dünyanın en iyi forveti Drogba mı ?
Onurap
14.Mart.2007, 01:49
En iyisi yok belkide.. :)
mert_fox
14.Mart.2007, 02:08
sevdigim takımların hepsinde kırmızı var :D
Benimde. :icon_biggrin:
YusufT
14.Mart.2007, 02:45
formdaki Villa ve Drogba Torres'e 5 basar, ama Torres'in daha genc olmasida bir arti.
Aykan19o3
14.Mart.2007, 03:32
Şuan en formda golcü o fakat en iyi forveti o değil :)
shadowrefree
14.Mart.2007, 19:25
Torres en iyi değil. Torres tek tip futbolcu. Adam geçme yeteneği üst düzey değil. Ama iyi bir sprinter.
sana göre en iyi değil...ama bana göre öyle...
yunusgs
14.Mart.2007, 20:50
http://www.resim-yukle.com/thumbs/18/717882ad.JPG ('http://www.resim-yukle.com/viewer.php?id=img01/18/717882ad.JPG')
Chelsea'nin başarılı orta saha oyuncusu Frank Lampard, 2009 yılında bitecek sözleşmesinin yenilemesini bekliyor.
13.3.2008
Çarşamba günkü Derby County karşılaşmasının ardından konuşan yıldız oyuncu, sözleşmesinin bitmesine sadece bir sene kaldığını ve futbola daha iyi konsantre olabilmek için bir an önce yeni sözleşme yapmak istediğini belirterek şunları kaydetti: "Bu konu bundan önce bir kaç sefer daha gündeme geldi. Kulüp, yakın bir zamanda bana yeni bir sözleşmeyle geleceğini söyledi ama halen bir gelişme yok. Sözleşmem yenilenmezse, seneye sona erecek. Bu beni rahatsız ediyor. Kendimi tamamen futboluma vermek istiyorum. Sahadayken tabii ki bunu düşünmüyorum ama eve gittiğimde sözleşmemin durumu beni rahatsız ediyor. Kariyerimin en başarılı günlerini geçirdiğim bu kulüpte kalmak istiyorum."
KAYNAK:FANATİK
ThersoN
15.Mart.2007, 00:43
Bence kalmasın diyecektim ama, bir durup düşündüm ki, aslında kalmak daha mantıklı şu aralar hiç bir yıldız futbolcu gittiği yerde eskisinden daha iyi değil, ama benim düşüncem kendisine daha ihtiyaç olan bir büyük kulüpte daha mutlu olur ama, başarılı olamama riskini kimse alamaz
ThersoN
15.Mart.2007, 02:11
Arsene Wenger, Jose Mourinho’yu iğneledi!
Arsenal patronu Arsene Wenger, kendisi hakkında "Hiçbir başarısı olmamasına rağmen idol olarak anılıyor" diyen José Mourinho'ya mesaj gönderdi.
Arsenal menajeri Arsene Wenger, başarının takımın bütünlüğü ve oyun tarzıyla geldiğini belirterek, eski rakibi Mourinho’ya mesaj göndermekten de geri durmadı.
"Kazanmak her şey olmamalı"
Sözlerine “Size Olimpiyatlarda 100 metre koşan ve birinci gelenler arasında hile yapan birçok kişi söyleyebilirim. Bunlar futbolun içinde de var. Ancak bana göre spor sadece kupa kazanmaktan ibaret değildir. Kazanmak her şey olmamalı” diyerek başlayan Wenger, geçtiğimiz gün kendisi hakkında açıklamalarda bulunan Jose Mourinho’yu iğneledi.
Fransız teknik adam, sözlerini şöyle sürdürdü:
“Benim için önemli olan şey adil bir şekilde maç yapıp, insanları eğlendirmek. Tabiî ki kazanmak önemli; ancak bizim yaptığımız işin de bir ahlâkı olmalı. Kazanılan şampiyonluklar o an içindir, ancak o şampiyonluğu nasıl kazandırdığınız bakidir.”
"İşimi en iyi şekilde yapmak istiyorum"
Eski Chelsea menajeri Jose Mourinho’nun kendisi hakkında yaptığı “Arsenal çok özel bir takım. Hocaları yıllardır birşey kazanamamasına rağmen hâlâ bir idol olarak kalabiliyor.” açıklaması hakkında konuşan Wenger, “Diğer insanların dediklerine saygı duyuyorum. Kendi adıma konuşmam gerekirse, işimi en iyi şekilde yapmaya çalışıyorum. Eğer başaramazsam, bunu diğer insanlardan öğrenmek isterim” diyerek, mütevazı konuştu.
ThersoN
15.Mart.2007, 02:14
Kuyt: "Torres bir numara!"
Liverpool'un Hollandalı golcüsü Dirk Kuyt, takım arkadaşı Fernando Torres’e övgüler yağdırdı.
62 yıl sonra Anfield’de iki maç arka arkaya 3 gol birden atan 23 yaşındaki Torres’in şu ana kadar attığı 24 golle şimdiden Pemier Lig’in önemli oyuncuları arasına girdiğini belirten Kuyt, Liverpool resmi sitesine yaptığı açıklamada, "Bir futbolcunun daha ilk sezondan başka bir ülkede 20 gole bile ulaşması çok zordur ancak o şimdiden bunu başardı, " dedi.
İspanya’dan gelen ve lisanı bilmeyen birinin bu rakama ulaşmasının çok önemli olduğunu belirten Kuyt, "Onunla gurur duyuyoruz. Bu sezon 30 gol atabilir. Biz de takım olarak böyle oynamaya devam edersek ona daha fazla gol fırsatı yaratabiliriz. Şu anda neredeyse her maç gol atıyor ve bu gidişle ligi 4.sırada tamamlayabiliriz. Ancak olup olamayacağını söylemek için erken. Yaptığı şeyler kolaymış gibi görünüyor ama işin aslı öyle değil. Çok iyi bir oyuncu olduğu için başarılı. Bu daha ilk sezonu ve zaman geçtikçe çok daha iyi olacaktır. O inanılmaz bir futbolcu," diye konuştu.
TürkuAz
15.Mart.2007, 02:16
Arsene Wenger dünyanın en iyi teknik direktörü bana göre, söyledikleri de kısmen doğru.. (:
ThersoN
15.Mart.2007, 02:17
Agger sezonu kapadı
Liverpool'un Danimarkalı savunma oyuncusu Daniel Agger'in sezonun geri kalanında forma giyemeyeceği açıklandı.
http://www.ntvspor.net/Images/27393.jpg
http://www.ntvspor.net/i/blank.gif
NTVSPOR
Güncelleme: 18:22 TSİ 14 Mart 2008 Cuma
Bu sezon sakatlıklar nedeniyle birçok futbolcusundan tam verim alamayan İngiliz ekibi Liverpool'a, Daniel Agger'den de kötü haber geldi.
Eylül ayında sağ tarak kemiği kırılan ve uzun süredir sahalardan uzak kalan 23 yaşındaki savunma oyuncusunun, ameliyat olacağı ve sezonun geri kalanında oynayamayacağı açıklandı.
Liverpool Menajeri Rafael Benitez, "Agger ancak gelecek sezon hazır olabilecek. Onun yokluğunu şimdiye kadar başarılı olan Martin Skrtel ile dolduracağız" dedi.
Bu sezon sadece 5 Premier Lig maçında Liverpool forması giyebilen Agger, Danimarka'da 2007 yılının en iyi futbolcusu seçilmişti.
TürkuAz
15.Mart.2007, 02:21
İyi bir futbolcu, umarım kötü etkilemez futbolunu.. (:
goosfraba
16.Mart.2007, 04:14
Skrtel hiç aratmadı neredeyse onu. Pek aramaz Liverpool.
Fernando Gago
16.Mart.2007, 05:18
Genç bir oyuncu böyle ciddi sakatlık geçirmesi üzücü
yunusgs
16.Mart.2007, 06:34
Evet genç yetenek Skrtel olduğu sürece iyileştikten sonra bile Agger'in kadroya girmesi zor.
gerrrard
16.Mart.2007, 07:53
Torres Torres Torres. Gerrard Gerrard Gerrard. Bu keratalar iyi arkadaş oldular ha. :n: 2-1 yendik Reading'i. Mascherano'nun gol çok kaliteliydi. Torres'in golü güzeldi. Gerrard-Torres ikilisi baya iyi oldu. Gerrard'ın asistinde vurdu kafayı. Benites'in dediği gibi Torres gelince Gerrard'ın sorumluluk yükü azaldı.
shadowrefree
16.Mart.2007, 08:32
bu adamlar oynadıkları mevkinin en iyisi bence her maçta bunu kanıtlarcasına oynuyorlar...
shadowrefree
16.Mart.2007, 08:36
Eylül ayında sağ tarak kemiği kırılan ve uzun süredir sahalardan uzak kalan 23 yaşındaki savunma oyuncusunun, ameliyat olacağı ve sezonun geri kalanında oynayamayacağı açıklandı.
ameliyet için neden bu kadar beklemişler anlayamadım...genç ve yetenkli bir futbolcu bana kalırsa...
shadowrefree
16.Mart.2007, 08:39
bana kalırsa hem mourinho hem de wenger doğru konuşmuş...ama arsenalin artık premier ligi aşması gerekiyor ve avrupada bir kupa kazanmaları lazım...ama takım şubat ayındaki kötü performansını sürdürüyor ligdeki...inş. kısa zamanda toplanırlar...
Fıratcan Alçınkaya
16.Mart.2007, 14:54
hesapta Chelsea'nin vurgunuyla kazanılan kupalar için iğneliyr Jose'yi ama Porto ile yaşadığı başarılar da ortada... Wenger 10 fırın ekmek yemen lazım koçum.
Aykan19o3
16.Mart.2007, 21:24
M.Boro Arsenal'ın belalısı Arsenal bu hafta 1-1 kalarak 2 puanı daha çöpe attı, ayrıca Tuncay'ın 1 asisti vardı
Manchester United yıldızı C.Ronaldo'nun golü ile Derby'yi 1-0 yendi ve 1 maç eksiği olmasına rağmen liderlik koltuğuna oturdu..
shadowrefree
16.Mart.2007, 22:29
bu takıma nazar değdi yaw...çok kolay puan kaybediyorlar...
TürkuAz
16.Mart.2007, 22:34
Arsenal şampiyonluğu kendi elleriyle hediye ediyor ManU' ya. Allah iyi etsin Wenger.. :confused:
Aykan19o3
16.Mart.2007, 23:29
Arsenal beklediğim gibi ligde dökülmeye başladı.
Gençlerle buraya kadar..
İnşallah bir an önce toparlanırız lig gidiyor :(
TürkuAz
17.Mart.2007, 00:22
Gençlerde değil sorun, son maçlarda takım bir türlü havasını yakalayamıyor. Allah yardımcımız olsun..
Fıratcan Alçınkaya
17.Mart.2007, 01:57
Wenger hep kaybediyorsun be üzülüyorum...
Memedov
17.Mart.2007, 02:20
Bu lige bolton yakışmıyor.
anil luque
17.Mart.2007, 05:18
hayırdır mehmet kardeşim nerden cıktı sımdı =S bu arada sapmıyon manu desek yanılmayız sımdıden..
Djibril
17.Mart.2007, 07:27
Gerrard: Önümüzdeki sezonlaraa bakmaktan sıkıldım artık şampiyon olmak istiyorum.!!
böyle bir demeç vermişti çok gülmüştüm gerçekten :)
Djibril
17.Mart.2007, 07:41
Beklendiği üzere Liverpool İnter'i dağıttı. Sırada Arsenal var. Ama ondan sonra Fenerbahçe maçı üzerinde yorum yapamam açıkçası :)
Fıratcan Alçınkaya
17.Mart.2007, 16:01
Tam bir kaptan Steven Gerrard sadece pazubandı takmak ile kaptan olunmadığının en büyük örneği... İngiltere'nin gelmiş geçmiş en iyi orta sahalarından...
PesimiSTyLa
17.Mart.2007, 21:30
İngiltere Premier League ekibi Arsenal'de transfer çalışmaları sürüyor. Takımın Fransız çalıştırıcıs Arsene Wenger'in hedefi yine gençler. Takıma geldiğin günden bu yana kadroya kattığı oyuncular ile Gunners'a adeta kocaman bir gelecek sunan başarılı Fransız çalıştırıcının 20 yaşındaki Brezilyalı oyuncu Diogo ile ilgilendiği ve Arsenal'in iki kere Diogo transferi için kulübü Lusa'nın kapısını çaldığı ifade ediliyor.
Associação Portuguesa de Desportos (Portuguesa veya Lusa olarak adlandırılan) Brezilya kulübünün başkanı Manuel da Lupa yaptığı açıklamada Diogo'nun Pato'dan daha iyi bir futbolcu olduğunu söylerken kulübün ekonomik sorunları sebebiyle Diogo'yu satma aşamasında olduklarını belirtirken Arsenal'in kendilerine iki kez transfer teklifinde bulunduğunu da doğruladı.
Bu yaz Olimpiyatlar Brezilya Milli Takımı'nda Pato'nun partneri olacak 20 yaşındaki yetenekli futbolcu için Arsenal'in Lusa ekibine sunacağı teklifa bekleniyor. 1.5, 3 milyon avroluk iki tekliften sonra İngiliz ekibinin Brezilya cephesine sunacağı rakamın ise 6 milyon avro olacağı konuşuluyor. Arsenal'in 2006 yılından beri 1'er sene aralıklı iki kez transfer etmek istediği ama verdiği ücret sebebiyle kadrosuna katamadığı Diogo transferinin akıbeti önümüzdeki aylarda belli olacak. İtalyan ekibi AC Milan ise genç isim Pato'yu 17 milyon avro karşılığında kadrosuna katmıştı ve Pato gösterdiği performansla Avrupa'yı derinden sallamaya devam ediyor.
------------------------------
Wenger işi biliyor abi. Kesin FM oynuyor. İyice şüphelenmeye basladım :D
Lucas Neill
17.Mart.2007, 21:35
Aynen ya Fm'deki çoğu iyi oyuncuyu almaya çalışıyo...
sacrameNt
17.Mart.2007, 21:41
arsenal dünyanın en zengin kulüplerinden biri oldu fakat hala genç genç diye tutturuyor adam. ne kadar paragözmüş bu wenger'de yahu. adam gibi bir kaleci + süper bir forvet alsa ambargo koyacak herşeye...
ayrıca fm oynuyor mu bilmemde afrika kökenli oyuncuları belçika'da bir kamptan kulübe kazandırdığını biliyorum.
ThersoN
17.Mart.2007, 21:44
abi genç almanın para ile ne ilgisi var ki, vakti gelince harkulade para harcıyor Wenger (bakınız.Reyes), gerçi Reyes' de genç diyeceksin, haklısın :), adamın transfer politikası futbol anlayışı bu, aldıgı gençleri de çar çur etmeyen bir adamdır
El Comandante
17.Mart.2007, 21:49
Su takima Huntelaar gibi golcü alinsa Arsenal durdurulamaz.
Fernando Gago
17.Mart.2007, 23:28
Bonserviste çok uçmuyor Wenger çokta istekli değil anlaşılan
TaşkınMahmut
18.Mart.2007, 00:33
Chelsea'nin süper yıldızı Shevchenko ilginç açıklamalarda bulundu.Teknik direktörü Avram Grant,transfer ile ilgili medyada yer alan haberler ve Chelsea'daki geleceği hakkında konuşan Shevchenko'nun görüşleri sadece SPORHABER24'te!
"Jose Mourinho Futbolumu Katletti"
"Jose Mourinho beni çekemedi.Çünkü bu takıma beni Abramovich getirdi ve Mourinho bundan kendisinin haberi olmadığını söyledi.Bende iyi bir futbolcu olduğumu ve takıma büyük katkı sağlayacağımı kendisine söyledim.Bana "Tabii ki büyük bir futbolcusun.Seni ben istememiş olsam bile her zaman bu takımda yerin olucak.Hiç bir şüphen olmasın" dedi.Fakat her ne kadar antrenmanlarda üstün performans bile göstersem kadroya giremiyordum.İnanın bunun nedenini bile bilmiyorum.Her maç kötü performans sergileyen arkadaşlarım bile olsa beni onların yerine düşünmüyor reserve takımdan oyuncu çağırıp beni yine yedek bekletiyordu.Kısacası benim futbolumu katleden isim Jose Mourinho'dur."
"Fenerbahçe İle Görüştüm!"
"Bu sezon başlangıcında Fenerbahçe yönetiminden Murat Özdemir benimle görüşmek istediklerini ve kadrolarına katmak için her türlü fedakarlığı göstericeklerini söyledi.Bende kendilerine teşekkür ettim.Sonuçta Mourinho varken kadroya girmem mümkün olmayacaktı.Yönetim ile görüştüklerini biliyorum ama sanırım fiyatta anlaşamadılar.
Daha sonra Fenerbahçe'den hiç bir teklif almadım fakat 1 ay önce tekrar kulübüm ile görüştüklerini biliyorum."
"Tabii ki Gelmek İsterim"
"Fenerbahçe gerçekten çok kaliteli bir klüp.Kadrolarında Alex,Kezman,Aurelio,Roberto Carlos gibi çok kaliteli oyuncuları var.Böyle bir takımda oynamak isterim.Şu anda klübümde mutluyum.Nihayetinde Chelsea'nin ile sözleşmeli futbolcusuyum.Fakat klübüm ile Fenerbahçe arasında anlaşma sağlanırsa kesinlikle Fenerbahçe'ye gelmek isterim."
"Şanslar %51'e %49"
"Benimle ilgilenen Fenerbahçe ile eşleşmemiz gerçekten ilginç.Sonuçta Fenerbahçe son senelerde Avrupa'da başarılı bir grafik çiziyor.Bizde çok kaliteli bir takım olmamıza rağmen hala Avrupa'da şampiyon olabilmiş değiliz.Aynı şekilde Fenerbahçe'de Avrupa'da başarılı olmak istiyor.Türkiye'den bir tek Avrupa kupası kazanan takımın Galatasaray olduğunu biliyorum ama onlarda artık eski gücünde değil.
Fenerbahçe'yi elemek zorundayız.Çünkü hem teknik ekibimiz hemde oyuncular üstünde çok büyük bir baskı var.Barnsleye yenilip FA CUP'a veda etmemizin ardından taraftarlarımızın güvenini kaybettik.Bu yüzden yarı finale çıkmak zorundayız.
Şanslarda %1 öndeyiz. Çünkü bizim biraz daha tecrübemiz var.Ama kesinlikle yanlış anlaşılmasın.Fenerbahçeyi küçümsemiyorum.Onlarda Sevilla gibi bir devi eleyip buralara geldiler.
Kaynak : SporHaber24.Net (http://www.sporhaber24.net)
Fıratcan Alçınkaya
18.Mart.2007, 00:52
Magpies'e Drogba
İngiltere Premier League'de kötü günler geçiren ve ligden düşme korkusuyla karşı karşıya kalan Newcastle United kapalı kapılar ardında transfer çalışmalarını sürdürüyor.
Ada gazetelerinden The Daily Mirror'da yer alan habere göre Newcastle United St.Etienne'nin 'yeni Drogba' olarak tanınan güçlü forveti Bafetimbi Gomis için Fransız kulübüne 11.7 milyon avroluk bir teklif sunmuş durumda. Öte yandan haberde daha önce Bolton Wanderers'ın Fransız temsilcisine 9 milyon avroluk bir teklif sunduğu fakat St.Etienne'nin 15 milyon avrodan düşük bir rakama Bafetimbi Gomis'i satma niyetine olmadığı belirtiliyor.
1985 Fransa doğumlu Senegal asıllı futbolcu 2005 yılından beri St.Etienne forması giyiyor ve kulübü adına oynadığı 78 maçta 22 golü bulunuyor. Güçlü yapısı ile Emmanuel Adebayor ve Didier Drogba'ya benzetilen Gomis'in peşinde olan bir başka İngiliz takımının ise Aston Villa olduğu öne sürülüyor.
Wesley Sneijder
18.Mart.2007, 01:02
FM menajerler için bir nimet, dünyanın her tarafında SI'nin resmi görevlileri onlar için futbolcu gözlemliyor...
Wesley Sneijder
18.Mart.2007, 01:09
Wenger'e saygım büyük ama ancak alt yapı antrenörlüğü yapabilir.
CeSC FaBReGaS
18.Mart.2007, 02:06
Wenger bence çok iyi bir t.d ama Jose bence ondan iyi.
sacrameNt
18.Mart.2007, 02:27
FM menajerler için bir nimet, dünyanın her tarafında SI'nin resmi görevlileri onlar için futbolcu gözlemliyor...
iyide oyundaki gençlerin bir çoğu gençler şampiyonasında oynamış isimler ve bütün kulüpler o tür şampiyonları takip ediyor. ayrıca sürekli oralarda gezip oyuncuları izleyen müthiş sistemleride var. fm elbette faydalı onlar içinde kulüp scoutları gece gündüz bu işle uğraşıyor ve çok daha fazla bilgiye sahip oldukları kesin ;)
anil luque
18.Mart.2007, 04:19
arsenal yetenek avcılıgında belkı de avrupanın en ıyısı eger bu topcuyu da alırlarsa geleceklerı cok parlak olur gercekten. Fabregas,eboue,sagna,senderos,denilson,adebayor,ed uardo heosı genc oyuncular..
Djibril
18.Mart.2007, 07:21
Arsenal'i özellikle Arsene Wenger'i tebrik etmek lazım gerçekten. Tabi Scout'ları da unutmayalım. Nerde genç yetenek var Wenger orda. Aynı benim gibi :P
Djibril
18.Mart.2007, 07:24
78 Maçta 22 Gol bence iyi bir istatistik değil. Ancak oyuncuyu tanımıyorum. Belkide gerçekten 15m Euro edebilir. Owen, Martins iş yapamıyorsa o da yapamaz gibime geliyor yinede.
Djibril
18.Mart.2007, 07:27
Umarım Fenerbahçe Chelsea'yi eler. Shevchenko'da Fenere gelerek eski günlerine döner.
Djibril
18.Mart.2007, 07:30
Bana göre Jose Mourinho şuan da dünyanın en başarılı teknik direktörü. Ancak sivri dili ve egosu yüzünden fazla barınamaz büyük takımlarda. Şuanda boşta olduğu gibi tez zamanda kovulur :)
Universal
18.Mart.2007, 20:56
Everton-Arsenal maçını izliyordum. Everton son dakikada gelen korner golü ile 1-0 kazandı. Taraftarın ve teknik heyetin sevinişi görülmeye değerdi. :)
Everton-Arsenal maçını izliyordum. Everton son dakikada gelen korner golü ile 1-0 kazandı. Taraftarın ve teknik heyetin sevinişi görülmeye değerdi. :)
Ah Gunners Ah.Ne zaman istikrarlı bir tablo çizeceksin
uAburak89
18.Mart.2007, 22:13
Tahmin oyunda 3 puan alıcaktım, bunlar yüzünden gitti puanlar .. :)
Fıratcan Alçınkaya
19.Mart.2007, 17:32
The Sun: Grant ölümle tehdit ediliyor
Chelsea Teknik Direktörü Avram Grant'in ölümle tehdit edildiği ileri sürüldü. İngiliz The Sun gazetesi, Chelsea Kulübü'ne içinde beyaz toz bulunan ve tehdit içerikli mesajlar yer alan bir paket gönderildiğini yazdı.
http://img504.imageshack.us/img504/3842/27558am8.jpg (http://imageshack.us)
http://img504.imageshack.us/img504/3842/27558am8.f8dddce964.jpg (http://g.imageshack.us/g.php?h=504&i=27558am8.jpg)
İngiltere'de yayınlanan The Sun gazetesi, Chelsea kulübüne, şarbon olduğundan şüphelenilen beyaz tozla, tehdit içerikli yazının bulunduğu bir paket gönderildiğini iddia etti.
Gazete, tehdidin büyük ihtimalle daha önce de benzeri şekilde uyarılan İsrailli teknik direktör Avram Grant'e yönelik olduğunu ve polis korumasındaki Grant'in, yoldan çıkmış holiganlar veya aşırı dinciler tarafından hedef alınmasından korkulduğunu yazdı.
Gazetede yer alan haberin ardından internet sitesinde açıklama yapan Chelsea kulübü ise iddianın doğru olmadığını bildirdi. Açıklamada, ''Grant'in tehdit edildiğine yönelik iddialar tamamen asılsızdır'' denildi.
Chelsea'nin Cobham'daki tesislerine 19 Şubat'ta da içinde beyaz toz bulunan bir paket gönderilmiş, iki çocuk babası 52 yaşındaki Grant'e yönelik Yahudilik karşıtı ifadelerle birlikte tehditte bulunulmuştu. Daha sonra tozun zararsız olduğu ortaya çıkmıştı.
Fıratcan Alçınkaya
19.Mart.2007, 17:40
Vogel Blackburn'de
Premier Lig temsicilerinden Blacburn Rovers, Real Betis'in Ocak ayında serbest Johann Vogel'i renklerine bağladı.
2006 Dünya Kupası'nda İsviçre'nin kaptanlığını da yapan ve daha önce AC Milan, PSV gibi üst düzey ekiplerin formasını giyen 31 yaşındaki oyuncu ile 2.5 senelik anlaşma imzalandı.
ThersoN
19.Mart.2007, 22:17
hayırlısı olsun, biraz bahtsız bir oyunuc umarım, istediğini B'burn'de bulur
ThersoN
19.Mart.2007, 22:18
Toz eğer cidden zararsızsa biri ortalığı karıştırmaya çalışmış :D
Ya bu bizimkiler harbi kaşınıyor. Liverpool zaten puan kaybetmiş bizim 2 maç eksiğimize rağmen 3.lüğümüz var. Birde 3 puan alsak Artık bizde arkamıza bakmadan ilerleyeceğiz. Ama nerdee? İlla yapcaklar bişey. Buyur işte. Şimdi yine aynı pencereden bakıyoruz. ManU, Chelsea kapışıyor. Arkasında da Pool, Arsenal. Birde şimdi Pool'a kaybedersek 3.lüktende iniyoruz...
Fernando Gago
19.Mart.2007, 23:48
Olaya bak ya adam ırkından dolayı öldürülmek isteniyor yazık bu insanlara
Fernando Gago
19.Mart.2007, 23:49
Türk basının bir yıldızı daha sönmüş oldu böylece :D
Savageyi sattıktan sonra orada boşluk olmuştu fena bir transfer değil
Onurap
20.Mart.2007, 00:21
G.saray alsaydı iyi olurdu zamanında...
anil luque
20.Mart.2007, 05:35
ıyı oyuncu ancak bır turlu dıkıs tutturamadı mılan gıbı bır kulube gıttı esasında ama.. ıngıltere uyum saglar ve ıyı oynar kanımca..
anil luque
20.Mart.2007, 05:37
bir de bize ırkcı derlerş.. futbolun dogdugu ulkedekı futbol dunyasında yasananlara bak peh peh peh!!
deniz.91
20.Mart.2007, 05:55
İyi oyuncu sağlam oynuyor hayırlı olsun
shadowrefree
20.Mart.2007, 11:59
hayırlısı olsun...barusso yerine bonservisi elinde olan vogel i tercih ederdim...kumaşı kaliteli sadece çok şanssız dönemlerden geçti...
shadowrefree
20.Mart.2007, 12:03
grant takımı mahvediyor...çeyrek final maçları öncesi fenere avantaj...bu tehditlerde cabası...
El Comandante
20.Mart.2007, 13:02
Olaya bak ya adam ırkından dolayı öldürülmek isteniyor yazık bu insanlara
Katiliyorum sana da bunlara "insan" demek yanlis bence.Rezillik...
a.arıcı-11
20.Mart.2007, 23:08
Umarım Fenerbahçe Chelsea'yi eler. Shevchenko'da Fenere gelerek eski günlerine döner.
+1907 ;;)
acaba aziz başkanın anlaştığı futbolcu sheva mı?
a.arıcı-11
20.Mart.2007, 23:15
alakası yok bence sonucta fenerbahçe nin renkleri sarı lacivert(koyu mavi olarak nitelersek)galatasaraydada sarı kırmızı forma var ama fener cimbomu 99 dan beri içeride yeniyor son 6 lig maçıda içerde dışarda fenerbahcenin
07-08=2-0
06-07=2-1 ve 2-1
05-06=1-0 ve 4-0
04-05=1-0
veya italyanın en çok şampiyon olan takımı juventus(siyah-beyaz) keza aynı şekilde madrid(eflatun-beyaz) örnekler çoğlatılabilr
genel başarı olarak bakarsan, liverpool ingilterenin, milan italyanın, bayern almanyanın, ajax hollandanın en başarılı takımlarıdır. türkiye tarihinin gelmiş geçmiş en fazla kupa alan takımı da galatasaray. böyle bir ortak yanları var. ispanya da ise real madrid gelmiş geçmiş en başarılı takım olduğu için o istisna sayılabilir.
ayrıca fenerbahçe galatasaray'ı 2000'den beri yeniyor. 99'dan beri değil. 99 yılında kadıköydeki maçı galatasaray 2-1 kazanmıştı.
shadowrefree
20.Mart.2007, 23:55
vay bea sheva gelmek istiyor...Fenerbahçe nin ne kadar ileri atılım yaptığı buradaki demeçten belli oluyor...helal olsun aziz başkan...
El Comandante
20.Mart.2007, 23:59
Chelsea'nin süper yıldızı Shevchenko ilginç açıklamalarda bulundu.Teknik direktörü Avram Grant,transfer ile ilgili medyada yer alan haberler ve Chelsea'daki geleceği hakkında konuşan Shevchenko'nun görüşleri sadece SPORHABER24'te!
Buradan sonrasini okumaya gerek duymadim,cünkü haberin kolpa oldugunu düsünüyorum.
Lionel Andres Messi
21.Mart.2007, 00:56
ingiltereden joe cole gibi teknik bir oyuncunun çıkması çok ilginç bir brezilyalı,arjantinli,ispanyol havası var oyun stili çok güzel.
Fıratcan Alçınkaya
21.Mart.2007, 01:34
Wenger yine sana hüsran...
Aykan19o3
21.Mart.2007, 02:46
Manchester United C.Ronaldo'nun attığı 2 golle Bolton'u 2-0 yendi ve liderlikteki yerini sağlamlaştırdı..
anil luque
21.Mart.2007, 03:24
helal aydın abi goller kimden gelmişti :) bence de ilginç bir arastırma..=S
Lionel Andres Messi
21.Mart.2007, 04:29
İngiliz tabloid gazetelerinin haberlerine göre Valencia’dan ayrılmayı kafasına koyan David Villa’nın ilk talipleri Chelsea ve Manchester United.
Dün yaptığı açıklamada Valencia’dan ayrılmak istediğini ve tekliflere açık olduğunu söyleyen Villa’yı ilk duyan İngilizler oldu.
The Sun gazetesi, krizde olan Valencialı yıldıza Chelsea ve Manchester United’ın talip olduğunu ve bu kulüplerin transfer için 30 milyon avro’yu gözden çıkardığını iddia etti.
Villa’nın adı daha önce de Tottenham Hotspur, Real Madrid ve Barcelona ile de anılmıştı.
26 yaşındaki İspanyol milli oyuncunun, Valencia'nın bu sezon yaşadığı kriz ortamında mutsuz olduğu ve kariyerinin en parlak yıllarını Avrupa'nın daha iyi bir takımında geçirmek istediği biliniyor.
kaynak:goal
Del Piero_10
21.Mart.2007, 04:31
Dünya kupasını kazanan hiçbir ülke kırmızı giymiyor.
Ne olacak şimdi?
Fıratcan Alçınkaya
21.Mart.2007, 04:34
azcık Fransa da vardı sanki 98'de... :zuhaha
gerrrard
21.Mart.2007, 04:37
Oooo iyi ya bizim Türkiye kesin Euro 08 şampiyonu :zuhaha
Lionel Andres Messi
21.Mart.2007, 04:37
konuyu açan yanlış anlamasın ama gördüğüm en saçma konulardan biri:0:
El Barto
21.Mart.2007, 04:37
Bu üniversitelerin bilim adamları cidden aşmış insanlar başka araştıracak şey kalmayınca boş durmayalım demiş araştırmışlar işte...
El Comandante
21.Mart.2007, 04:38
Yok Gökay sampiyon olamayiz,malum TürkuAz forma giyecez ya :D Son anda fikirlerini degistirirlerse,kirmizi forma ile cikarsak sahaya ozaman senin dedigin gerceklesebilir :D
Del Piero_10
21.Mart.2007, 04:59
azcık Fransa da vardı sanki 98'de... :zuhaha
Evet çorapları kırmızıydı.
anilton
21.Mart.2007, 05:54
konuyu açan yanlış anlamasın ama gördüğüm en saçma konulardan biri:0:
Bende ilginç ve saçma olduğu için açtım zaten...
El Barto
21.Mart.2007, 05:59
Konuyu açanla ne ilgisi var saçmalığının yahu koca koca profesörler oturmuşlar araştırmışlar vakit ayırmışlar demekki bir saçmalık yok ortada bir bilimsel çalışma var ve bunu okuyup diğer insanlarla paylaşmak neden saçma olsun?
Haa böyle birşeyin araştırılması saçma denebilir bir fikirdir ancak ortaya konan bir sonucu paylaşmak saçmalık değildir benim kriterlerimde.
Ancak araştırma konusu tartışılır. :)
Lionel Andres Messi
21.Mart.2007, 06:06
konuyu açanla ilgisi var demedim zaten yanlış anlaşılmasın yapılan araştırma gereksiz ve çok saçma yazdığım şeyi ben mi anlayamıyorum.
El Barto
21.Mart.2007, 06:11
konuyu açan yanlış anlamasın ama gördüğüm en saçma konulardan biri
Eğer böyle başlarsan cümleye sanırım konuyu açan üstüne alınır yani ben açsaydım bende alınırdım. :)
Lionel Andres Messi
21.Mart.2007, 07:14
Denizcim eğer böyle başlarsan cümleye sanırım konuyu açan üstüne alınır yani ben açsaydım bende alınırdım. :)
ya yok ben yanlış anlamasın dedim zaten kastettiğim konunun saçma ve gereksiz olduğu ben kimsenin konu açmasına laf etmem zaten.
edit:adım deniz deil:)
Djibril
21.Mart.2007, 07:26
Bilim adamları saçmalamış
Djibril
21.Mart.2007, 07:28
Torres'e özendi bence :)
anilton
21.Mart.2007, 07:30
ya yok ben yanlış anlamasın dedim zaten kastettiğim konunun saçma ve gereksiz olduğu ben kimsenin konu açmasına laf etmem zaten.
edit:adım deniz deil:)
Gördüğüm en saçma konu dersen yanlış anlarım tabi,ancak böyle bir şeyin olamayacağı,formaların renginin başarıda etkisinin olduğunun sana saçma geldiğini söyleyebilirdin...
Neyse ben alınmadım zaten,sorun yok...;)
shadowrefree
21.Mart.2007, 08:46
niye özensinki kaliteli forvet zaten...
Djibril
21.Mart.2007, 08:53
Ada'ya gelmesi ile ilgili demiştim. Kalitesine laf yok zaten :)
shadowrefree
21.Mart.2007, 09:01
baktı torres dikiş tutturdu...bende tuttururum diye düşünmüştür belki...:)
YusufT
21.Mart.2007, 15:29
Bazilari diyorki eger Benitez gelecek yilda takimin basind kalirsa, Benitez Villa'yi transfer etmek istiyor.
Torres- Villa :)
Fıratcan Alçınkaya
21.Mart.2007, 16:51
Manu kapabilir... Chelsea malüm Anelka'yı aldı...
El Comandante
21.Mart.2007, 19:25
M.United'ın futbol dünyasında popülerliği her geçen dakika artan büyük yeteneği Cristiano Ronaldo son günlerde Kırmızı Şeytanlarda kulüp tarihinin en önemli idollerinden biri olan George Best ile kıyaslanıyor.
George Best'in elde ettiği başarılara bir bir uzanan Cristiano Ronaldo'nun Manchester United tarihine adını altın harflerle yazdırmaya başladığı bir gerçek. Cristiano Ronaldo George Best'in bir sezon içinde attığı 32 gollük (kanatta oynayarak) rekora uzanmış durumda. Portekizlinin hedefinde ise bir sezonda 46 gol atarak ManU tarihinde unutulmazlar arasında giren Denis Law var.
Ronaldo'nun bu normal futbolcu performanslarını yerle bir eden formundan sonra akıllardaki soru ise hangisi daha iyi? Cristiano Ronaldo mu? George Best mi? Ronaldo bir idol olabilecek mi, ya da oldu mu...
George Best
Lig Şampiyonluğu 1965, 1967
Şampiyon Kulüpler Kupası 1968
Avrupa'da yılın futbolcusu 1968
Yılın futbolcusu (Futbol yazarları Derneği) 1968
Cristiano Ronaldo
Lig Şampiyonluğu 2007
Federasyon Kupası 2004
Lig Kupası 2006
Yılın futbolcusu (Futbol yazarları Derneği) 2007
Yılın futbolcusu (Profesyonel Futbolcular Birliği) 2007
Yılın en iyi genç oyuncusu (Profesyonel futbolcular birliği) 2007
M.United forması altında;
Best (1963 -74): 474 maç, 180 gol
Ronaldo (2003 - ): 227 maç, 83 gol
Milli Takım
Best (Kuzey İrlanda): 37 maç, 9 gol
Ronaldo: (Portekiz) 57 maç, 20 gol
Kaynak : Sporx.com dış haberler
Fıratcan Alçınkaya
21.Mart.2007, 21:13
Bir ŞL Kupası kaldırır... Ve FİFA Yılın Futbolcıusu seçilirse c.ronaldo sollar best'i...
Onurap
21.Mart.2007, 21:57
Bide avrupada görebilsek c.ronaldoyu..
El Comandante
21.Mart.2007, 22:03
Bide avrupada görebilsek c.ronaldoyu..
Iyide Ronaldo Sampiyonlar liginde de takiminin en iyisi oluyor.Gecen sene 5 gol,5 asistle oynadi Cl de.Takiminin yari finale cikmasinda en büyük pay sahibi olan isimdi.
Bu sene oynadigi 7 macta 6 gol,1 asist yapti.
Yani belirtmek istedigim su ; Kafanizda bir Ronaldo yaratmissiniz,adam ne yapsa sizin icin degismiyor,oynadigi futbolu görmezden geliyorsunuz,istatistiklerini hice sayiyorsunuz,bu sacmaliktir,futbol bilginize süpheyle bakarlar.
Onurap
21.Mart.2007, 22:06
Bana göre genele yayarsak c.ronaldo büyük maçların adamı değil...Öyle düşünüyorsan hayranlığa girer benim c.ronaldoya karşı bir antipatim felan yok..Mesela bi chelsea maçı olsun c.ronaldo sürekli yere düşüyor...
YusufT
21.Mart.2007, 22:43
Best diyorum, cünkü Ronaldo "büyük maclarin" adami degil...
ama yinede bence suan dünyanin en iyi kanat oyuncusu, kimsede gecemez onu.
Büyük maçların adamı değil?
Bence siz maçları iyi izlemiyorsunuz.
Ayrıca günümüz futbolunda 2 önlibero, belki 1 ön libero ve baskılı oyun tarzı var. Eskiden 3lü defanslar vardı. Herşey hücum üzerine kurulurdu. Fakat şu an bu durum farklı.
O yüzcen C.R G.B'den daha bütün bir futbolcu. Ama herkes kendi dönemine göre değerlendirildiğine göre İkiside birer efsane.
Fernando Gago
21.Mart.2007, 23:38
Ronaldo uzun yıllar ManUtd'de kalacak be Best'i geçecek bence
El Comandante
22.Mart.2007, 04:44
Premier Lig devlerinden Liverpool ve Manchester United’ın da ısrarla kadrosuna katmak için peşinden koştuğu minik kaleciyi Mavi-Beyazlılar kaptı.
İngiltere Ligi’nde devleri birbirine düşüren transfere son noktayı Everton koydu.
Didsbury Road İlkokulu ve The Vipers’ın minik takımının kalesini koruyan 7 yaşındaki Harry Yates Everton’a transfer oldu.
Eski bir kaleci olan babası 7 yaşındaki oğluyla gurur duyduklarını belirtti, ’Aile olarak para kazanmanın oğlumuzun dengesini bozmaması için dikkatli olacağız’ dedi.
http://img245.imageshack.us/img245/8903/222301vj9.jpg
shadowrefree
22.Mart.2007, 04:46
ikiside farklı dönemlerin efsane futbolcuları...
shadowrefree
22.Mart.2007, 04:50
allah allah nasıl bir yetenek avcılığıdır...helal olsun...
deniz.91
22.Mart.2007, 04:52
Gerçekten helal olsun nasıl bulurlar daha yaşta adamı
deniz.91
22.Mart.2007, 04:53
Alırsa Manu alır alan süper bir iş yapar
Fernando Gago
22.Mart.2007, 05:03
7 Yaşında :D çok ilginç bi transfer harbiden
Fernando Gago
22.Mart.2007, 05:04
Tevez Rooney var Villa için çok bastaracaklarını sanmıyorum Chelsea daha yakın bence
shadowrefree
22.Mart.2007, 05:14
ona bakarsan chelseade de salomon kalou anelka schevcenko drogba var...bana kalırsa ManU yakın...
Fernando Gago
22.Mart.2007, 05:21
ona bakarsan chelseade de salomon kalou anelka schevcenko drogba var...bana kalırsa ManU yakın...
Kalou Sheva Anelka saymıyorum zaten Drogba 31 yaşına gelicek ve en önemli dönemlerde Afrika Kupasına gidiyor Yani forvet açığı oluyor Villa Chelsea için "tam" bir transfer olur
Ama ManUtd'De Rooney ve Tevez gibi iki bankonun yanına Villayı alırsan başka problemle çıkabilir
Lionel Andres Messi
22.Mart.2007, 05:26
rooney ve tevez hzlı ve fazla uzun boylu olmayan özel yetenekli oyuncular.villa da bu tipte bir oyuncu olduğu için manchester'a lazım biri deil.gelicekse huntelaar,berbatov falan gelir manchester'a.ayrıca saha da var ronaldoda forvet oynayabiliyor.
chelsea'de seyir zevki iyi hızlı ve bitirici ism lazım bu isim villanın ta kendisidir.drogba gibi kulenin yanına villa gider.
shadowrefree
22.Mart.2007, 05:27
bana kalırsa liverppol alıcak eğer rafa benitez dewam ederse...
ThersoN
22.Mart.2007, 06:08
lafı bile olmaz daha, belki ilerde...
El Barto
22.Mart.2007, 06:13
Futbol 63-74'ten beri ne gelişmeler gösterdi yahu 2 oyuncuyu kıyaslamak asrın hatası. Best zamanın iyi oyuncularından biriydi belki Manu'nun en iyisi. Şimdiki şartlardada Ronaldo en iyisi. Yani sapla samanı karıştırmamak lazım. Ancak illede karıştıralım diyorlarsa üst düzeyde futbolun oynandığı bir dönemde başarılı bir grafik çizen ve bazılarına göre küçük maçların adamı olan ama nedense benim izlediğim kadarıyla büyük maçlarda dahada etkili olan Ronaldo daha iyidir ve daha da iyi olacaktır.
anil luque
22.Mart.2007, 18:17
bence de kıyaslanmaları pek dogru degıl best bı r sezonda en fazla 32 gol atmıs ama ronaldo sımdıden 33 gol oldu ve en az 10 macları daha var bunu goz onunde bulundurursak ronaldo daha ıyı ama bır de o zamanın futbol kosullarını goz onunde bulundurursak best daha ıyı cıkar kısacası aktıf ıkı futbolcunun karsılastırılmaası daha saglıklı sonuclar verır bence..
anil luque
22.Mart.2007, 18:18
bu sabah gazetede okudum bu haberı 7 yasındakı cocuk ıcın kapısan takımlara bakın ıngıltere neden futbolun dogdugu ulke gun gectıkce daha ıyı anlıyorum
anil luque
22.Mart.2007, 18:20
illa birisi alacak mı arkadaslar :) bana kalırsa eger ada'ya gıdecekse rafa'nın yanına gıder orada hıc zorluk cekmez hem su kosullarda forvete en cok ıhtıyac duyan takıım l'pool
nerazzuri
22.Mart.2007, 18:25
Ne Chelsea'nın nede ManU'nun Villa'yı aLacağını sanmıyorum. LiverpooL daha bi savurgan takım oLduğu için Liv'p aLır diyorum.
gerrrard
22.Mart.2007, 18:44
Kuyt: "United’ı yenebiliriz"
Liverpoollu golcü Dirk Kuyt, son haftalarda çok formda olduklarını ve Pazar günü oynayacakları maçta, Manchester United’ı yenebileceklerini söyledi.
LiverpoolFC.tv’ye konuşan Hollandalı futbolcu, "Bu maçı iple çekiyoruz," diyerek sözlerine başladı. Çok formda olduklarını belirten Kuyt, "Son yedi maçımızı da kazandık ve böyle bir dönemde United’la karşılaşmaktan memnunuz. Bu çok büyük bir maç ve son aylarda kendimizi ne kadar geliştirdiğimizi kanıtlayabiliriz. Üstelik Daniel Agger hariç maça tam takım çıkacağız. Şu anda gerçekten de çok güçlüyüz. Geçen hafta Reading karşısında çok da iyi oynayamamıza rağmen, ne kadar kaliteli bir takım olduğumuzu gösterdik. Kötü oynadığınız zaman da kazanıyorsanız bu sizin çok iyi bir takım olduğunuzu gösterir. Bunun bize verdiği güvenle sahada olacağız," dedi.
Şampiyonluk şansımız yok ama..
Liverpool sezona şampiyonluk parolasıyla başladıysa bile, şu anda yarışın içerisinde değiller ancak bu haftasonu alabilecekleri bir galibiyetle United’ın önünü kesebilirler.
İyi bir takım olduklarını ancak maçın çok zor geçeceğini hatırlatan Kuyt, "Elbette ki United ligin en iyi takımlarından biri. Hücumda ve defansta çok etkili oyuncuları ve harika bir kalecileri var. Maç çok zorlu geçecek ancak biz hazırız. Herkes Cristiano Ronaldo’nun ne kadar iyi bir oyuncu olduğunu biliyor. Üstelik bir tek o değil, Wayne Rooney ve Carlos Tevez de müthiş futbolcular. Yine de tüm takım olarak heyecanla bu maçı bekliyoruz. Hem bireysel, hem de takım olarak bu maçta çok iyi mücadele etmemiz gerektiğini biliyoruz. Gol atabilecek bir çok oyuncumuz var ve orada başarılı olacağımıza inanıyoruz," diyerek sözlerini noktaladı.
Fıratcan Alçınkaya
22.Mart.2007, 19:22
İçimden bir ses L'Pool çelme takıcak manuya gib geliyor...
eXcitinG
22.Mart.2007, 19:24
C.RonaLdo yeter LiverpooL a sadece. Manu devam eder gaLibiyetLerine LiverpooL un serisi bozuLur.
Aykan19o3
22.Mart.2007, 20:25
C.Ronaldo Liverpool defansını darmadağan eder.
Şansları 0 dua etsinler Arsenal maçı gibi olmasın (4-0) :D
Fernando Gago
22.Mart.2007, 20:26
En fazla beraberlik alabilirler Kuyt gaz vermeiş sadece
Aykan19o3
22.Mart.2007, 20:30
Arkadaşlar takmışsınız '' C.Ronaldo büyük maçların adamı değil '' diye.
Eski sistem yok futbolda ben 1. dönem Liverpool maçını izlemiştim top Ronaldo'ya ne zaman gelse 2 kişi basıyorlardı.. Ronaldo'ya her zaman ayrı bir önlem ayrı bir taktik var, buna rağmen Ronaldo Premier Lig'in gol kralı. Maçta 1 kere Riise'yi teke tek yakaladı o da gol oluyordu :)
Bence şuan belki değil ama gelecekte George Best'i geçebilir..
Aykan19o3
22.Mart.2007, 20:33
Chelsea bir adım daha yakın bu transfere, Manchester United'da zaten kaliteli forvetler var ( Rooney, Tevez.. )
Fernando Gago
23.Mart.2007, 03:05
Tuncay attı Boro yine kazandı
Djibril
23.Mart.2007, 03:06
Gerrard ve Torres'ten goller bekliorum. Umarım Liverpool Manchester'i devirir lig biraz daha güzel hale gelir.
goosfraba
23.Mart.2007, 03:11
Middlesbrough Tuncay'ın yine tek golüyle kazanmış. Aston Villa - Sunderland maçını 1 bekliyordum fakat 2 olmuş. Sunderland'dan umutluyum, ligde kalabilirler :)
YusufT
23.Mart.2007, 03:53
oh oh Drogba-Villa yada Rooney-Villa( arkada bile CR7 ve Tevez).
gerrrard
23.Mart.2007, 18:44
Beyler Tuncay'ın golünü kesinlikle bir yerden bulup izleyin. Gerçektende muhteşem bir gol. Ceza sahası dışından iki kişiyi oyundan düşürüyor ceza sahası dışından yine kaleciyi kandırarak ters köşeye golü takıyor. :n:
Aykan19o3
23.Mart.2007, 21:44
Tuncay M.Boro'da adını her geçen gün dahada fazla duyuruyor.
Ayrıca bugünkü Man. United - Liverpool maçını Fox Tv yayınlamıyor :@
İnternetten izleyebileceğim site var mı?
KaF KeF
23.Mart.2007, 21:47
Ne yayınlamıyor mu?:mad:
Ya ben sabahtan beri onu bekliyorum ya...:mad:
barahir
23.Mart.2007, 21:49
evet başka bi avrupa kanalından falan veren var mı ManU maçını
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Fox Sports'a atmışlar Manchester-Liverpool maçını:(
Aykan19o3
23.Mart.2007, 22:09
Ne yayınlamıyor mu?:mad:
Ya ben sabahtan beri onu bekliyorum ya...:mad:
evet başka bi avrupa kanalından falan veren var mı ManU maçını
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Fox Sports'a atmışlar Manchester-Liverpool maçını:(
Bende kaç haftadır b maçı bekliyorum.. Bu kadarda olmaz ya :mad::icon_mad::icon_frown:
anil luque
23.Mart.2007, 22:12
tuncayın golu guzel olmus artık uyum problemı gıbı bırsey kalmamıs olsa gerek tebrkler..
ThersoN
23.Mart.2007, 23:05
Liverpool puan almalı, arsenal chelsea maçı zor olacak, arsenal için avantaj dogurur
Aykan19o3
23.Mart.2007, 23:28
Manchester United : 1 - 0 : Liverpool
Gol : Wes Brown
Liverpool'a çıkış yok! Şov daha yeni başladı..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Liverpool'da Mascherano kırmızı kart gördü..
Bastır Manchester'ım :D 1 yetmez 2-3-4 olsun :D
NisRoc
23.Mart.2007, 23:30
ya hani Fox Tv vericekti maçları ? Hay ben böyle işe sabahtan beri nevaleyi almış bekliyorum !
El Comandante
23.Mart.2007, 23:33
ManU 1-0 Liverpool
Gol : Wes Brown
Ayrica Liverpool da Mascherano kirmizi karttan atildi.
Ilk yari bitti.
KaF KeF
23.Mart.2007, 23:37
Bizde böyle kös kös bekleyelim..:mad:
GebzeLi1907
23.Mart.2007, 23:46
Harbi Fox Tv bu maçı niye vermiyor yahu ? CheLsea Maçını verecekLer herhaLde kendi siteLerinde bu macı verecekLeri söyLemişLer ama...SöLemişLer sadece...
goosfraba
23.Mart.2007, 23:49
Maçı Fox Sports veriyormuş arkadaşlar. Ayrıca Liverpool 10 kişi kalmış bu saatten sonra maçı döndürmesi zor.
KaF KeF
23.Mart.2007, 23:52
herkezde Digiturk yok ki abi..Nasıl İZleyelim Fox Sports'u...
Djibril
23.Mart.2007, 23:53
Liverpool ne maçlar çevirdi haydi bastır Liverpool'um.
GebzeLi1907
23.Mart.2007, 23:56
Liverpool ne maçlar çevirdi haydi bastır Liverpool'um.
Aynen :) Çok zor birde Kırmızı Kart var ama LiverpooL cevirebiLir maçı izLemeden tam yorum yapmakta oLmuyo pek,nasıL oynuyor takım biLemiyorz..
KaF KeF
23.Mart.2007, 23:57
Man.UND Bırakmaz Maçı..;;)
Aykan19o3
23.Mart.2007, 23:59
Manchester United kendi evinde öne geçtiği hiçbir maçta yenilmemiş..
3-0 oldu Liverpool bırak Premier Ligi..
anil luque
24.Mart.2007, 00:29
abi tv verse 0-0 1-0 biter tatsız tuzsuz mac olur sımdı 3-0 oldu :(bu arada bızde dıgıturk var nasıl ızlıycem?? :S
Aykan19o3
24.Mart.2007, 00:31
Manchester United işi bitirdi..
C.Ronaldo ve Nani'nin attığı gollerle 3-0 yaptık.
gerrrard
24.Mart.2007, 00:34
Gerçektende helal olsun Liverpool'uma. 78. dk ya kadar 1-0 dı. 10 kişi deplasmanda Manu'ya kök söktürdük be. Bravo çocuklar !!!
Fernando Gago
24.Mart.2007, 00:36
ManUtd dağıtmış resmen :)
Aykan19o3
24.Mart.2007, 00:38
Abi sonuç 3-0.
Ayrıca Gerrard, Torres gördük ikisinide :) Benitez 81. dakikada Torres'i çıkardı Riise'yi soktu fark iyice açılmasın diye mi onu bilemem ama ''çift ön libero '' ile çıkan Liverpool'un dağıldığı kesin.
El Comandante
24.Mart.2007, 00:39
ManU Liverpool engelini de rahat asti.Bu sene de sampiyon olacagiz !
Bu arada Gökay mac Liverpool sahasinda gecti,nasil kök söktürüyorsunuz,anlamadim ben :D
Ronaldoya büyük maclarin kücük adami gibi SACMA bir lakap takanlar,bu maci izlesin.(: Ronaldo her macta iyi oynuyor.
Fıratcan Alçınkaya
24.Mart.2007, 00:40
bırak abi ya maçı izlitemiyoruz fox alırsa böle olur Boro-Derby maçını verio bu maçı vermiyor...
Aykan19o3
24.Mart.2007, 00:40
Baran abi süper söyledin Ronaldo küçük maçların adamı diyenler sanırım bu maçtan sonra Ronaldo'nun büyüklüğünü kabullenirler.. :)
gerrrard
24.Mart.2007, 00:40
Peki goller ne zaman geldi ? 79-80. Tevez-Rooney çok kaçırdı bunlar kesin. Ayrıca Gerrard geride oynadı maçta. Son 20 dk da kendini göstermeye başladı dikkat edersen çünkü ileri çıkmaya başladı. ManUtd. karşısında deplasmanda 10 kişi 78. dk ya kadar 1-0 dayanmak büyük bir başarıdır. ;;)
Chelsea-Arsenal maçı var 18.00'de umarım Arsenal kazanır..
@EmperoR;1 oyuncuyu 1 maçla büyük maçların büyük adamı yapam..
gerrrard
24.Mart.2007, 00:42
Ronaldo hala küçük maçların adamı. Kaçırdıklarını ninem atardı. Gole kadar neredeydi süper Ronaldo'nuz ? Ben göremedim.
El Comandante
24.Mart.2007, 00:44
Gole kadar Mascherano´yu deli etmekle ugrasiyordu :D Sonunda Mascherano atildi zaten.
Gökay sen gollerin dakikasina bakip,mac hakkinda bilgi veriyorsan bize hic tartismam senle.ManU bugün Liverpool´u ezmistir ! Isteyen kabullenir,isteyen etmez.
Ayrica Ronaldo sadece 1 macta degil,her macta böyle oynuyor.Ama siz at gözlügüyle baktiginizdan,göremiyorsunuz.
Aykan19o3
24.Mart.2007, 00:47
Siz istediğinizi söyleyin Ronaldo her maç cevabını veriyor..
O zaman bugün ruh gibi sahada dolaşan Torres '' Küçük maçların adamı '' olur.
Ayrıca Liverpool 10 kişi kaldıktan sonra tamamen geriye çekildi haliyle maç sonradan farka gitti..
gerrrard
24.Mart.2007, 00:50
Mascherano itirazdan dolayı atıldı zaten. Bilmiyorum ben göremedim sizin Ronaldo'nuzu. Show yapar dediğiniz adam nedense show yapamadı. Liverpool 10 kişi kalınca tabikide geriye çekilecek. Ama ManUtd. nedense 10 kişi kalmış Liverpool'a kendi evinde gol atamıyor. ;)
El Comandante
24.Mart.2007, 00:56
Liverpool da küme düsmeye oynayan bir takim degil ki hemen 10 fark yesin.
Sen bile ne yazdigini bilmiyorsun Gökay,bir taraftan Liverpool´u yükseltirken,bir taraftan da absürd yorumlarla Liverpool´u kücük düsürüyorsun.Ne yani Liverpool okadar mi gücsüz takim,kirmizi kart yediginde hemen fark gelsin ? Yorumlarimizi
Neticede mac 90 dakikadir ve ManU bu 90 dakikalik dilimde Liverpool´a 3 gol atmistir,maci Liverpool tarafinda oynamistir,tek kale oynamistir ve rahat bir galibiyet elde etmistir.
PesimiSTyLa
24.Mart.2007, 00:58
Boşverin Şampiyon Arsenal :D
Aykan19o3
24.Mart.2007, 01:05
Boşverin Şampiyon Arsenal :D
Arsenal'ıda görcez Chelsea karşısında :D
Yenilirlerse puan farkı 6 olcak ve Manchester United şampiyonluğunu % 90 ilan etcek :D
gerrrard
24.Mart.2007, 01:05
Maçtan önce Manchester Liverpool'a fark atar dendi. 10 kişilik Liverpool'a şans ile
2 dk da 2 gol atarak resmen göz boyadı. Süper dediğiniz C.Ronaldo golünden önce Reina ile karşı karşıya üstüne vurmuştur. Golüde zaten kornerden karambolde Reina'nın çıkış hatası ile kafa golü atmıştır. Buradan bile belli küçük maçların adamı olduğu.
ThersoN
24.Mart.2007, 01:45
Arsenal yenmeli, şu ana kadar ortada ama güzel bir maç oluyor
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
ah adebayor ah!
Fıratcan Alçınkaya
24.Mart.2007, 02:14
4 tane forvet var Chelsea de hala 4-6-0 oynuyor ne diyim...
TürkuAz
24.Mart.2007, 02:16
Helal be Chelsea, yürü bu kafayla..
a.arıcı-11
24.Mart.2007, 02:17
Maçtan önce Manchester Liverpool'a fark atar dendi. 10 kişilik Liverpool'a şans ile
2 dk da 2 gol atarak resmen göz boyadı. Süper dediğiniz C.Ronaldo golünden önce Reina ile karşı karşıya üstüne vurmuştur. Golüde zaten kornerden karambolde Reina'nın çıkış hatası ile kafa golü atmıştır. Buradan bile belli küçük maçların adamı olduğu.
kral denilen hakan şükürde kariyeri boyunca elli bin defa kaleciyle karşı karşıya üstüne vurdu eskileri hatırlamıysan son fb-gs maçlarını izle (FTK) ne yani şimdi hakan şükürdemi küçük futbolcu bu yorumu yapıyosan içine o da giriyo
Lionel Andres Messi
24.Mart.2007, 02:20
liverpool saçma sapan bir kadro ve taktikle çıkmış maça.tek forvetle başlamış.kuyt sağ kanatta oynamış.sol bekte riise dururken aurelio ,hypia dururkende skrtel arbeloa gibi ismlerle başlaması zaten manu baştan yenmiş demektir.10 kişi kalınca birde reinanın saçmalıkları eklenince 3-0 la iyi kurtulmuş liverpool.
ben ronaldoya büyük maçların küçük adamı demedim ama büyük maçlarda maça damgasını hiç vuramadı dedim.bugünde takım nasıl oynadıysa oda öyle oynamaış anladığım kadar.gol atması pek bişi ifade etmiyor tuncayda atmıştı liverpoola.ronaldonun bir büyük maçı tek başına aldığını görmedim mesela wigan athletic maçındakki ronaldo olsaydı bugün 6-0 7-0 olması gerekridi demek istediğim bu benim.
ayrıca dikkat ettiğim bişey var dünya kupasındaki ronaldo rooney kavgasına kadar ronaldo hep rooney in arkasında kalıyordu.o günden bugüne rooney fazla gelişmezken ronaldo kendini geliştirip rooney in önüne geçti.rooney sadece kilo almış benim gördüğüm bu.eminim ronaldonun forması 2 kat daha fazla satıyodur.
arsenalin yenceğini düşünüyorum van persie fabregas ikilisine dikkat.adebayor güvenilecek bir forvet asla deil.
Fıratcan Alçınkaya
24.Mart.2007, 02:41
L'Pool forvet sorununu çözdüde doğru dürüst bir AMR almalı iyi bir sağ kanatları yok Babel her gecen gün daha iyiye gidicektir ama sağ tafafı Pennant-Benayoun ile götüremezsiniz... Defans lazım Skrtel-Hyypia yakışmayan isimler defansa...
Lionel Andres Messi
24.Mart.2007, 02:52
bir ara david silva haberleri vardı silva liverpoola giderse bomba transfer olur.
Fernando Gago
24.Mart.2007, 02:56
Chelsea durumu 2-1 yaptı. ManUtd zirvede Tek
Aykan19o3
24.Mart.2007, 02:56
Chelsea : 2 - 1 : Arsenal
Arsenal bu maç nakavt oluyor.
En büyük rakibimiz Chelsea olur bundan sonra.
Lionel Andres Messi
24.Mart.2007, 03:09
van perise nin eski halinden eser yok.:confused:
El Comandante
24.Mart.2007, 03:12
ManU rahat sampiyon olur.Arsenal de yenildi.
TürkuAz
24.Mart.2007, 03:21
Gayet iyi bir sonuç, 3-0 . Tebrikler Kuyt.. :)
deniz.91
24.Mart.2007, 04:00
Arsenal düşüşe geçti toparlanması lazım hemen ama zor görünüyor
gerrrard
24.Mart.2007, 05:01
kral denilen hakan şükürde kariyeri boyunca elli bin defa kaleciyle karşı karşıya üstüne vurdu eskileri hatırlamıysan son fb-gs maçlarını izle (FTK) ne yani şimdi hakan şükürdemi küçük futbolcu bu yorumu yapıyosan içine o da giriyo
Senin dediğin Hakan Şükür 38lik. Ve şuanda kimse Hakan Şükür bu yaşında muhteşem !!! demiyor. Ama Ronaldo'ya Dünya'nın en iyi oyuncusu deniyor. Bu mu yani Dünya'nın en iyi oyuncusu ? Lütfen biraz gerçekçi ol kardeşim.
Fıratcan Alçınkaya
24.Mart.2007, 06:09
la olm tartışmayın ya bu kadar sanki Man Unt faydası ne L'Pool ün faydası ne boşverin elbette fenomenlerinizi destekleyin ama bu kadar aşırı...
çok fair play gördüm kendimi... :zuhaha
shadowrefree
24.Mart.2007, 21:50
ManU bana kalırsa bu sezonda şampiyon...Hatta şampiyonlar liginide kazanır diye düşünüyorum eğer finalde karşılarına Fenerbahçe çıkmazsa...:)Cristiano Ronaldo inanılmaz formda takımı tek başına sırtlıyor resmen ve diğerleride Ronaldo ya ayak uydurunca yenilmez bir takım oluyorlar...ARada sırada kaza yaşamaları normal...
Liverpool yukarıda arkadaşında bahsettiği gibi sağ kanada ve defansın ortasına yatırım yapmalı...Hyppia artık miladı doldurdu...Skrtel da ligi olmasa bile Liverpool un hedeflerini kaldıracak düzeyde değil...Agger in sakatlanması Liverpool için handikap...
Chelsea de Avram Grant a rağmen ikinci olması sürpriz...Türkiye nin Galatasara yı gibi...Takım içi huzursuzluk futbolcularda olmasa bile teknik direktör istenmeyen adam ilan edilmiş durumda...Roman oynadığı kumarın dietini ödüyece sezon sonunda...
Arsenal şubat ayında yakaladığı düşüşü sürdürüyor...Şampiyon gözüyle bakılan Arsenal in gençleri kışın son aylarından itibaren baharında gelmesiyle iyice kötü formdalar...Bana bir anda Ersun Yanal ın çalıştırdığı takımları aklıma getirdi...Belli bir süre ligi domine ettikten sonra düşüşe geçiyordu Ersun Yanal ın takımlarıda...
REsist JuvE11
25.Mart.2007, 00:42
büyük ihtimalle berabere biter..L'Pool un defansı iyi man utd nin hücumu..bakalım neler olacak
TürkuAz
25.Mart.2007, 00:46
büyük ihtimalle berabere biter..L'Pool un defansı iyi man utd nin hücumu..bakalım neler olacak
Maç dün oynandı, ManU 3-0 kazandı.. :|
REsist JuvE11
25.Mart.2007, 04:29
Maç dün oynandı, ManU 3-0 kazandı.. :|
ne futboldan haberim var ne de haberlerden.yoğun ders temposundayım..bi tek gs nin bir de juvenin yendiğini biliyorum:D pardon:D
Bordo61Mavi
26.Mart.2007, 12:09
olmayacak dua ya amin liverpool unki. O ligi alamazlar, istikrar yok
Powered by vBulletin® Version 4.2.2 Copyright © 2025 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.