View Full Version : İngiltere Premier Lig Geçmiş Sezonlar
1 Pasla olmuyor bu işler tuncayı maçlarda izledik daha uyum sağlayamamış taraflı bakmamak lazım tuncay olduğunda takımın 0 puanı vardı tuncay çıktı (fulham maçının 2.yarısı dahil) 3 maçta 7 puan alan boro var yani boro şuan sistemini oturtmuş gibi görünüyor bu sistemdede ceza sakatlık olmazsa tuncay oynayamaz
bens adece pas verdi diye oynasın demiyorum.
Aliadiere çok mu iyi?
Lionel Andres Messi
01.Eylül.2006, 04:33
manu saha'nın kafa golüyle 1-0 galip ayrılan taraf oldu.
tevez orta saha da çok daha iyi oynuyor forvete göre.hargreavs bence 33 mil dolar etmez sizce eder mi?
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
ayrıca nani de iyi oyuncu ama iyi pas ve orta yapmayı iyi bilmiyor.lüzumsuzca top gezdiriyor.ronaldo ile aynı anda oynaması imkansız.
Aykan19o3
01.Eylül.2006, 04:38
Manchester United'ın son maçını izlemedim ama toparlanmaları lazım sanki :S
ThersoN
01.Eylül.2006, 04:50
http://www9.gazetevatan.com/haberdetay.asp?tarih=01.09.2007&Newsid=135054&Categoryid=5
douramss
01.Eylül.2006, 05:17
Iki takim icin de iyi bir gelisme...Barca da Messi daha on plana cikacak,hem de Ronaldinho nun golgesinde kalma gibi bir derdi olmayacak...Hem de cok buyuk bir bonservis parasi alacaklari belli...Abramovic de ruyasini gerceklestirmis olur :)....
Fernando Gago
01.Eylül.2006, 05:19
bens adece pas verdi diye oynasın demiyorum.
Aliadiere çok mu iyi?
Aliadiere iyi veya kötü biz ne desek boş ... Soutgate'ye göre daha iyi ki oynuyor ve Boro kazanıyor bu gerçek şuan kimse Soutgateye çıkıp demez Tuncay neden oynamıyor diye ha bir gün işler ters giderse o zaman bu sorulur o ayrı ama şuan herşey yolunda Boro kazanıyor yenilmiyor ... tuncay da şuan oynayamıyor
eXcitinG
01.Eylül.2006, 05:22
Bu LiverpooL bir an önce demoraLize oLması gerek yoksa işimiz bitik..
TürkuAz
01.Eylül.2006, 05:28
Liverpool bence bu senenin en büyük şampiyonluk adayı.Ligde öyle ağır yaralar alacaklarını sanmıyorum..
Ama avrupa için aynı şeyler olmaz umarım, Beşiktaş'ın işi çok zor olur aksi takdirde..
GeNç KaRTaL
01.Eylül.2006, 10:36
Saha'sında kazandı
ManU'yı Fransız golcüsü taşıdı. Premier League'de Cumartesi günün son mücadelesinde eski Manchester United'lı futbolcu Roy Keane'nin çalıştırdığı Sunderland ekibi Old Trafford'da ManU'ya konuk oldu. Kırmızı şeytanlar ilk yarısı golsüz eşitlik ile biten maçta 72. dakikada Saha'nın golüyle 1-0 kazanarak haftayı 3 puanla kapadı, ligde puanını 8'e çıkartarak 6. sıraya yükseldi.
M.United'ın 'Altın yedeği' Solsjkaer'in futbol yaşantısına veda ettiği açıklamasından sonra ilk kez M.United taraftarlarını maç öncesinde sahayı dolaşarak veda etti ve Old Trafford'da duygulu anlar vardı. ManU'da Brezilyalı futbolcu Anderson bu maçta ilk kez takımı adına bir Premier League mücadelesinde forma giyerken sahada 45 dakika kaldı, ikinci yarı yerini Fransız golcü Saha'ya başladı. 01.09.2007
Kaynak : Sporx.com
Maçtan Resimler
http://www.sporx.com/images/galeri/33/4064/B_5e41eb89c98fd6a5623b879f6765ef40.jpg
http://www.sporx.com/images/galeri/33/4064/B_9051b5eadbece5445ba5db1a1b50d0bd.jpg
http://www.sporx.com/images/galeri/33/4064/B_9f2ce08ba59e7937fe4c5f6c680842e8.jpg
http://www.sporx.com/images/galeri/33/4064/B_6ccfd06cecd456811c14f6162ba47382.jpg
http://www.sporx.com/images/galeri/33/4064/B_6a336b5a5850b46ec91f58936ed50676.jpg
http://www.sporx.com/images/galeri/33/4064/B_8887fcccfc64baea297366a304d255c6.jpg
http://www.sporx.com/images/galeri/33/4064/B_2ee53d558aba66d3bae742a51f56b230.jpg
http://www.sporx.com/images/galeri/33/4064/B_a1e9c74064faa79a5164c3de76650015.jpg
http://www.sporx.com/images/galeri/33/4064/B_53b846b9f47ae083919232d28a30eca6.jpg
http://www.sporx.com/images/galeri/33/4064/B_bc905c85ceb7e2d5c2abcfae926bc193.jpg
http://www.sporx.com/images/galeri/33/4064/B_0194473747ff83c759a3680347d3c982.jpg
Roberto Baggio
01.Eylül.2006, 10:53
şu solskjaer çok efendi futbolcuydu yahu anderso en sonunda oynadı bu maç manchester united hiç mi hiç iyi futbol oynamıyor...
VahdeTrabzon
01.Eylül.2006, 15:33
Schmeichel çok iyi bi kaleci babasını geçemez bence ama belki babası kadar olur
douramss
01.Eylül.2006, 18:31
Son fotograf gercekten cok seyi anlatiyor...:)
mertayasava
01.Eylül.2006, 19:20
Man.City iyi güzel kazanıyorda pek iyi futbol oynadığını söyleyemem.Futbolda da zamanla düzelme olur diye düşünüyorum..
Katılıyorum.Özellikle Manu maçını 90 dk. seyrettim.Maça hükmeden taraf Kırmızı Şeytanlardı.Ama bir uzun şut oyunun kaderini değiştirdi.Ama çok sağlam defansları var.
Lionel Andres Messi
02.Eylül.2006, 01:17
arsenal gene kazandı.3-1 adebayor,fabregas ve rosicky.
uAburak89
02.Eylül.2006, 01:19
Rosicky süper bir gol atmış galiba..
scar face
02.Eylül.2006, 02:14
stad aniden karsıma cıktı dısını hiç görmemistim muhtesem ya....bu arada arsenal de cok yetenekli gencler var diaby,denilson yani iş cıkardılar.almunia hakkında da bşy sölemek istiyorum lben wengerin yerinde olsam lehmannuın yerine almuniayı koyardım kaleye.en azından alman kaleci gibi kronik hataları yok:)
Aykan19o3
02.Eylül.2006, 02:38
Şuan Chelsea Maçı oynanıyor..
Aston Villa Chelsea karşısında 1-0 önde..
Cyzio
02.Eylül.2006, 02:41
Villans 1-0 önde Maviler karşısında.Gol Knight..
Knightmare
02.Eylül.2006, 03:04
nazar değdirdiniz man.city 'e bu haftada yenildiler 1-0 blackburn'e
Aykan19o3
02.Eylül.2006, 03:21
Aston Villa Zorlu maçta Chelsea'yi evinde Knight ve Reo Coker'ın attığı gollerle 2-0 yendi..
Ilhan
02.Eylül.2006, 03:47
Maçın tamaını izledim. Aston Villa harika bir kadro oluşturmuş gerçekten. Zat Knight harika bir transfer. Solda Young, sağda Agbenhalor harikaydı. Moore da harika bir oyuncu, bu 3 oyuncu ilerde İngiltere milli takımına girer bence.
Chelsea resmen kitlendi, pozisyon sayıları çok azdı.
El Comandante
02.Eylül.2006, 03:50
Chelsea cok kötü oynuyor,gercekten bu Chelsea`yi zor günler bekliyor.Mourinho takimdan ayrilabilir bu gidisle ;)
TürkuAz
02.Eylül.2006, 03:52
Süper Mourinho'nun eseri..(!)
Aaaa unutmuşum kusura bakmasın, kendisinin dokunulmazlığı vardı değil mi ?
:icon_smile:
Lionel Andres Messi
02.Eylül.2006, 03:54
demiştim size arsenal açık ara farkla şampiyon olacak belirtilerini göstermeye başladı.ha arsenal'in oyuncularına çok güvenmiyorum,wenger'e güveniyorum.şu anda en iyi teknik direktör.
Del Piero_10
02.Eylül.2006, 04:46
Mourinho buradan sonra giderse eski takımı Barcelona'ya gider.Tercüman olarak ayrıldı teknik direktör olarak dönmüş olur.Bir zamanlar fakir ama gururlu bir genç vardı diyerek basın toplantısı yapar.
Sonu biraz film gibi oldu:)
Del Piero_10
02.Eylül.2006, 04:47
Arsenal iyi gidiyor.
ThersoN
02.Eylül.2006, 05:45
Arsenal iyi gidiyor.
Henry'nin gidişi pek koymamış gibi... umutluyum bu sene...
goosfraba
02.Eylül.2006, 08:09
http://www.metrospor.com/FOTO/RONALDINHO-CHELSEA-BYK.jpg
Barcelona''nın dünyaca ünlü yıldızı Ronaldinho, gelecek sezon Chelsea''ye transfer olacak.
İki kulübün önceki gece geç saatlere kadar süren transfer pazarlığında Barcelona 100 milyon euro bonservis bedeli isterken, Chelsea 70 milyondan yukarı çıkmadı. Sabah Gazetesi''nin bugünkü sayısında yer alan haberde; İki kez dünyada yılın futbolcusu seçilen 27 yaşındaki futbolcu aynı zamanda menajeri olan kardeşi Roberto de Assis Moreira ile birlikte dün başkan Joan Laporta ile yaptığı görüşmede, "Barcelona''dan ayrılmak istiyorum" dedi.
İki kulüp 11 ay sonra görüşmek üzere sözleşirken, dünkü antrenmanda üzgün olduğunu gizlemeyen Ronaldinho''nun takım arkadaşlarına, "Şimdi olmadı ama gelecek sezon kesinlikle Chelsea forması giyeceğim" dediği belirtildi.
ETO''O NEDENİYLE GİDİYOR
Dört sezonda 62 gol kaydeden Ronaldinho, Eto''o''nun "Her başarı Ronaldinho''ya malediliyor. Benim adım da Etoodinho olsaydı daha çok oynardım" demesinin ardından Barcelona''da yaşanan huzursuzluk sonrası takımdan ayrılmaya kesin karar vermişti. Brezilya Milli Takımı oyuncusu ayrıca teknik direktör Frank Rijkaard ile de sorunlar yaşamıştı.
Metro Spor
: Chelsea'nin bu sene neden serbest transferden oyuncu aldığı anlaşıldı :)
KaF KeF
02.Eylül.2006, 08:11
abi galiba böyle bi konu vardı..
TürkuAz
02.Eylül.2006, 08:11
Ronaldinho sorunlu bir futbolcu.Barcelona'da kalıp huzursuzluklar yapmaya devam etseydi keşke..:n:
Şaka bir yana, Chelsea için hayırlı olsun.
TürkuAz
02.Eylül.2006, 08:13
Arsenal veya Liverpool şampiyonluğu hakediyorlar bence.Geride kalan 5 haftada, oynadıkları futbol umut verici. :)
ChAoS
02.Eylül.2006, 08:15
Giderse barça'nın pek bişey kaybedeceğini sanmıyorum . Messi , Ronaldinho'nun yerini doldurur bence .
Eto'o söylemlerinde haklı bence ama bu tür açıklamalar eğer doğruysa tabi yakışmamış Eto'o ya.
TürkuAz
02.Eylül.2006, 08:16
Bence Eto'o gayet doğru bir kanıya varmış.Herşey R10'un üstüne kurulu ancak o sorun çıkarmaktan zevk alıyor gibi.
TürkuAz
02.Eylül.2006, 08:17
Harika bitiriş Özgür'den :n:
goosfraba
02.Eylül.2006, 08:22
Manchester Tevez ve Anderson gibi iki ufak boylu forvet ile çıkarsa gol yollarında pekte etkili olamazlar, pivot santrfor her takıma gerekli bence ( bknz: Nistelrooy-Rooney )
TürkuAz
02.Eylül.2006, 08:23
Rooney, pivot?
GeNç KaRTaL
02.Eylül.2006, 08:26
http://www.sporx.com/images/1/33/7914_B_josemourinho002b.jpg
Chelsea'nin şansı Villa'ya tutmuyor
Premier Lig'de bu hafta Chelsea FC, Aston Villa deplasmanından 2-0'lık mağlubiyetle dönerken, Villa deplasmanından 9. kez de galip ayrılamadı.
Aston Villa 9 maçtır Chelsea'ye zafere izin vermezken, Premier Lig'de 1999-2000 sezonundan beri Chelsea'ye kendi sahasında kaybetmeyen tek takım.
Aston Villa, Chelsea'ye karşı kendi sahasında kaybetmeyen takım ünvanını korurken Arsenal ise 99-00 sezonundan beri maç başına Chelsea'den en fazla puan alan takım.
Arsenal, Chelsea'ye sadece 1 kez mağlup olurken, 4 galibiyet 3 de beraberlik alarak maç başına 1.88 puan aldı.
http://www.sporx.com/images/1/33/3770_B_001.jpg
Spurs bir kez daha kazanamadı
Tottenham Hotspur, Fulham karşısında 3-1 öne geçmesine rağmen bir kez daha 2 farklı üstünlüğü koruyamadı ve mücadeleden 3-3'lük beraberlikle ayrıldı.
Spurs, en son Şubat 2004'te Leicester City karşısında öne geçmiş ama karşılaşmadan 4-4'lük beraberlikle ayrılmıştı.
Yaklaşık 5 sene öncesinde ise Craven Cottage karşısında 2-0 öne geçmiş ama mücadeleyi 3-2'lik yenilgi ile kapatmıştı.
ChAoS
02.Eylül.2006, 08:26
Rooney, pivot?
Sanırım Umut orada Nistelrooy-Rooney ikilisi olarak bahsetmiş, pivot santrafor dememiş Rooney'e.
TürkuAz
02.Eylül.2006, 08:28
Anladım şimdi.Sağol açıkladığın için ;;)
ChAoS
02.Eylül.2006, 08:30
Anladım şimdi.Sağol açıkladığın için ;;)
Rica ederim:)
mustinimo
02.Eylül.2006, 08:51
fm 2009 da takımım belli oldu :D
jarosik_61
02.Eylül.2006, 16:37
chelsea için iyi bir transfer valla.nasılsa barcanın elinde dos santos giovanni var messi var alt yapıdan gelecek krkic var yani barcada çok yıldız var
Kralatti
02.Eylül.2006, 18:06
İlk defa canlı seyredebildim bu sezon ve takımın oynadığı oyundan inanılmaz zevk aldım.Van persie ve Fabregas Vierra henry olma yolundalar. İkiside takıma müthiş katkı sağlıyor. Hleb ile rosicky gibi iki tane kanat adamı da bizim için büyük şans. Adaboyer her ne kadar beğenmesemde mücadele güvcünü yüksek oluşu ve hava hakimiyetiyle içerideki maçlar için ideal
Bu arada I miss to Lehman. Almuniayı oldum oalsı beğenmem.Bizim ağırlığımızı taşıyamaz
Lig çok uzun bir maraton ve takım böyle giderme. Dierra ne akdar katkı yapacak ve Allah korusun fabregas veya persienin skatlığında bu takım ne yapar muamma
Ama tek şeyden eminim sonuna kadar mücadele edecekler
dakara
02.Eylül.2006, 18:37
fm 2008 çıkınca ilk olarak arsenalla oynıcam çünkü bir çok genç oyuncusu var bunların pek çoğu yıldız potansiyaline sahip arsenalin tek ihtiyacı kaleci almuniala ve lehmanla bu iş yürümez
Fernando Gago
02.Eylül.2006, 18:46
Bu haber dış basında çıktı mı ? sadece sabah mı milliyet mi ne yazdı bu haberş ?
the_imam912
02.Eylül.2006, 18:55
Umut abi böyle bir haber açmıştım :).
Ama neyse farklı gazaeteler nasıl olsa.
deniz.91
02.Eylül.2006, 19:08
Man City süper başlangıç yaptı kadroda süper zaten fm 2008de deneyecem
the_imam912
02.Eylül.2006, 20:05
İşte son dakika transferleri
Premier Lig'de transfer sezonunun bitimine saatler kala Arsenal, West Ham United ve Newcastle United gibi takımlar kadrolarına yeni isimler katarak dikkat çektiler.
Premier Lig'de yaz transfer döneminin son saatlerini en hareketli geçiren kulüpler Arsenal, West Ham ve Newcastle oldu. Arsenal, Chelsea'nin Fransız orta saha oyuncusu Lassana Diaara'yı renklerine bağlarken, West Ham United, Wigan Athletic'ten Henri Camara ve Newcastle'dan Nolberto Solano'yu transfer etti. Milli futbolcu Emre Belözoğlu'nun takımı Newcastle United ise, Habib Baye ve Abdoulaye Faye'yi renklerine kattı.
Arsenal'in Chelsea'den kadrosuna dahil ettiği 22 yaşındaki Diarra, transferinin ardından Arsenal'in resmi İnternet sitesine yaptığı açıklamada, "Teknik direktör Arsene Wenger'e, onun futbol stili ve takım oyununa hayranım. Tabii ki heyecanlıyım ancak Arsenal'in bu sezon ve bundan sonraki yıllarda kupalar kazanması için savaşacağım" dedi.
West Ham'ın yeni transferi Henri Camara ise, Upton Park'ta uzun yıllar kalacak şekilde bir sözleşmeye imza atarken, Solano ise, artı bir yılı opsiyonlu olmak üzere bir yıllık sözleşme imzaladı.
Savunma oyuncuları Beye ve Faye'nin ise uzun süredir Newcastle'la sözleşme yenilemeleri bekleniyordu ancak onların 3 yıllık sözleşmeye imza atmaları oldukça gecikti.
Milli futbolcu Tuncay Şanlı'nın takımı Middlesbrough'da son dakika transferi yapan İngiliz kulüpleri arasındaki yerini aldı. Middlesbrough, transfer sezonunun tamamlanmasına saatler kala Portsmouth'un 24 yaşındaki oyuncusu Gary O'Neil'ı 5 milyon poundluk bedelle renklerine bağladı.
Bence en iyi transfer Habib Beye olmuş :)
TürkuAz
02.Eylül.2006, 20:06
Lassana Diarra, flaş transfer.
Fernando Gago
02.Eylül.2006, 20:10
Arsenal Lassanayı çok iyi değerlendirir son günlerde iyi transfer olmuş
fmsmyrna
02.Eylül.2006, 21:31
Emre'nin oynaması gittikçe zorlaşıyor.
TürkuAz
02.Eylül.2006, 21:33
Emre Belözoğlu, bu sezon devre arasında yada en geç bir dahaki sezona Galatasaray'a döner diye düşünüyorum. :)
fenerbahce_1907
02.Eylül.2006, 22:33
Gary O'neill süper transfer müthiş bir oyuncu O'neill.
douramss
02.Eylül.2006, 23:03
Arsenal muthis genc bir takim kurdu....Gelecek on yili saglama aldilar...
El Comandante
02.Eylül.2006, 23:11
Lassana Diarra,eger iyi kullanilirsa Arsenal`in yeni Vieira`si olur.Cok saglam bir futbolcu.
Garry O'neal'ı aldılarsa Tuncay artık hiç oynayamaz yahu :(
the_imam912
02.Eylül.2006, 23:18
Tuncay gitti artık öyle düşünüyorum.
canavar20
03.Eylül.2006, 02:07
Garry O'neal'ı aldılarsa Tuncay artık hiç oynayamaz yahu :(
:( Baye iyi olmuş.
Varonil
03.Eylül.2006, 02:51
Torres 'asla yalnız yürümeyecek'
Liverpool'un İspanyol yıldızı Fernandro Torres, İngiliz ekibine, uzun yıllar kalmak için geldiğini söyledi. İngiltere Premier Ligi takımlarından Liverpool'a İspanyol ekibi Atletico Madrid'den transfer olan İspanyol yıldız Fernando Torres, İngiliz ekibinde uzun yıllar kalmayı düşündüğünü söyledi. Liverpool'a 20 milyon pound gibi rekor bir ücretle transfer edilen ve son olarak takımının Derby County'le oynadığı ve 6-0 kazandığı lig maçında iki gol birden kaydeden Torres, kulübünün resmi internet sitesine yaptığı açıklamada, "Takım arkadaşlarım benim kulübe daha iyi adapte olmam için önemli bir rol oynuyorlar.
Ben de her şeyi kolayca öğreniyorum. Kendimi, Liverpool'da uzun süre kalacak gibi hissediyorum. Zaten niyetimde uzun yıllar burada kalmak ve takım arkadaşlarımdan, taraftarlardan, şehirden, stadyumdan ve tabii ki Anfield Road'da, Chelsea'ye attığım ilk golden dolayı gerçekten çok memnunum. Her şeyin daha güzel olacağına eminim" diye konuştu.
Fernando Torres'li Liverpool, temsilcimiz Beşiktaş'ın da yer aldığı Şampiyonlar Ligi A Grubu'nda tur mücadelesi verecek. Liverpool, ayrıca oynadığı 4 maç sonunda Premier Lig'de de lider durumda bulunuyor.
03.09.2007
Kaynak : İHA
Aykan19o3
03.Eylül.2006, 04:13
Lassana Diarra son dakika bombası olmuş hakkattende..
eGowiCh
03.Eylül.2006, 09:08
Kazanan Chelsea değil, Barcelona olur bu transferden. Hem 70 milyon Euro gibi inanılmaz bir para kazanırlar, hem de Ronaldinho'dan kurtulmuş olurlar. Giovanni Dos Santos gibi bir yetenek var artık, Ronaldinho'ya gerek yok, taraftar da istemiyor, artık R10 düşüşe geçti, Chelsea akıllıca bir iş yapmadı bence, hem de o bölgede Malouda gibi bir yetenek varken...
GeNç KaRTaL
03.Eylül.2006, 10:13
Tekrar söylüyorum Mourinho R10'nun üstüne kurulu bir düzen kurmak zorunda.Yoksa boşuna harcanmış paradan başka bir şey olmaz bu transferden.
Bu arada ben Milan'ında devreye gireceğini düşünüyorum.Barca satmaya razı olmuşken.
Del Piero_10
03.Eylül.2006, 20:19
Barcelona’dan Chelsea’ye transfer olan Juliano Belletti, yeni takımının tesisleri karşısında çok şaşırdı.
Brezilyalı defans oyuncusu Belletti, geçtiğimiz ayın sonunda Chelsea’ye transfer olarak La Liga’dan Premier Lig’e geçti. Chelsea’nin tesislerini gördükten sonra çok şaşıran başarılı oyuncu, oyuncuların bütün ihtiyaçlarını fazlasıyla karşılayabildiğini söyledi.
“Beni en çok şaşırtan kulübün yapısı oldu. Barcelona’da iken Nou Camp’da ya da yanında bulunan ufak sahada çalışırdık. Antrenmanlar için belli bir yerimiz yoktu. Burada ise antrenman için kapsamlı bir tesisimiz var. İnsan burada ne ararsa bulabiliyor.”
Takımda sadece iki hafta bulunmasına karşın uyum sürecini atlatmışa benzeyen Belletti, sözlerine şöyle devam etti: “Chelsea’ye adapte olmakta hiç zorlanmadım. Teknik direktörümüz bizi Barça’daki gibi çalıştırıyor.”
Barcelona’nın şehir dışına yeni bir tesis yapma planı var fakat diğer harcamalar yüzünden bunu gerçekleştiremiyorlar. Eski başkan Joan Gaspart bir projeyi onaylamıştı fakat yeni başkan bu projeyi modern bulmadığından dolayı yönetim yeni bir proje arayışı içersine girdi.
Belletti son olarak çok sorulan bir soruya cevap vererek kariyerini Brezilya’da mı yoksa Chelsea’de mi noktalacağını merak edenleri üç sene daha merakta kalmalarını sağladı.
“Chelsea ile üç yıllık sözleşmeye imza attım. Sözleşmem bittiğinde 34 yaşında olacağım. Ondan sonrasını planlamadım. Bekleyip göreceğiz.”
__________________________________________________ _________
Moda oldu herhalde herkes eski takımını küçük görüyor.
Del Piero_10
03.Eylül.2006, 20:20
Bergkamp Efsaneler Listesinde
Arsenalle bütünleşmiş isimler arasında olan Dennis Bergkamp, İngiltere Ulusal Futbol Müzesi'nin efsaneleri arasına girdi.
Futbol hayatını Arsenal’de sonlandıran Hollandalı oyuncu BBC’nin futbol yorumcularının taraftarlara en değerli gördükleri oyuncuyu seçme fırsatı vermesiyle seçilmiş oldu. Bergkamp, Sir Trevor Brooking, Ray Clemence, Paul Scholes, Len Shackleton ve Ray Wilson gibi oyuncuları geride bırakarak efsaneler listesi arasına giren ilk Hollandalı oldu.
Alex James, Tony Adams, Liam Brady ve Ian Wright’tan sonra bu listeye giren 5.Arsenalli olan Bergkamp, Arsenal’de forma giydiği 10 yılda 423 maç oynamış ve 120 gol atmıştı.
2006 yılında futbola veda eden Arsenal'in sembol ismi, 1993-95 sezonları arası İnter forması giymiş; futbola başladığı Ajax'taysa 1983 yılından başlayarak 1993 yılına kadar ter dökmüştü.
fm_monster
03.Eylül.2006, 22:14
İngiltere Premier League takımlarından Newcastle United forması giyen Emre Belözoglu'nun kadro dışı bırakıldığı iddia edildi. Lig Tv'de yayınlanan Futbol Gündemi isimli programa katılan Lig Tv Londra temsilcisi Rıdvan Ertuğ, Emre Bölezoglu'nun yaşadığı sakatlıklardan dolayı son dönemde Newcastle United'da forma bulamamasının ve yeni teknik direktör Sam Allradyce ile yaşadığı sorunlardan dolayı bu kararın alınmasında etkili olduğunu söyledi.
Sam Allardyce daha önce de, takımdaki 6-7 oyuncunun eski çalıştırıcılar Graeme Souness ve Glenn Roeder’in kovulmasında etkin bir rol oynadığını ifade etmişti.. İçinde Emre ve Michael Owen'ın da bulunduğu grubun sürekli sakat olduğuna daha önce de açıklayan Allardyce, "Oynamadan para alıyorlar. Ben futbolcuma neden sakat olduğunu sorarım. Newcastle'da büyük bir disiplinsizlik olduğu belli. Bunu en kısa zamanda çözeceğim'' diyerek Newcastle United olacak operasyonun sinyallerini vermişti.
Fernando Gago
03.Eylül.2006, 22:35
Emre newcastle için çok değerli bir oyuncu zate iddia diyor haberde inş. doğru değildir
Lucas Neill
03.Eylül.2006, 22:54
Gago ya katılıyorum inş haber doğru değildir Emre de en yakın zamanda sakatlıktan kurtulur ve sahalara döner.
ZeroG
03.Eylül.2006, 23:02
Sebep çok saçma geldi.Ne biliym sakatlığından dolayı eski formu yok falan dese bir derece.Ne tür bir disiplinsizlik olabilir ki?
Lucas Neill
03.Eylül.2006, 23:03
Disiplinsizlik derken kendine iyi bakmıyo sağlığına dikkat etimiyor demek istemiş olabilir.
mustafa35
04.Eylül.2006, 00:28
5. Hafta Maç Sonuçları
01 Eylül 2007Bolton - Everton1 - 2 Fulham - Tottenham3 - 3 Middlesbrough - Birmingham2 - 0 Liverpool - Derby County6 - 0 Manchester Utd. - Sunderland1 - 0 Newcastle Utd - Wigan1 - 0 Reading - West Ham United0 - 3 02 Eylül 2007Arsenal - Portsmouth3 - 1 Aston Villa - Chelsea2 - 0 Blackburn - Manchester City1 - 0
6. Hafta Maçları
15 Eylül 2007 Chelsea - Blackburn18:15 Tottenham - Arsenal14:30 Everton - Manchester Utd.13:00 Sunderland - Reading16:00 West Ham United - Middlesbrough16:00 Birmingham - Bolton16:00 Portsmouth - Liverpool13:45 Wigan - Fulham16:00 16 Eylül 2007 Manchester City - Aston Villa17:00 17 Eylül 2007 Derby County - Newcastle Utd21:00
Fıratcan Alçınkaya
04.Eylül.2006, 22:47
İnş. Liverpool Şampiyon olur...
canavar20
05.Eylül.2006, 02:17
Abi olacakta görünüyor rakipleri çok kötü.
canavar20
05.Eylül.2006, 02:18
Emre konusunda umudum çok az.:(
Fıratcan Alçınkaya
05.Eylül.2006, 02:35
Sadece spekülasyon bence EmRe takımı için çok faydalı bir oyuncu...
TürkuAz
05.Eylül.2006, 03:08
Emre yakında Galatasaray'a geri döner.Umarım :D
mustinimo
05.Eylül.2006, 04:28
menejeri yalanladı bunu
crazzy
05.Eylül.2006, 08:15
Fransız ekip Marseille tarafından serbest bırakılan Kamerun'lu Milli futbolcu Salomon Olembe, Premier Lig'de mücadele eden Wigan'la 1 yıllık sözleşme imzaladı.
Wigan teknik direktörü Chris Hutchings'in, Everton'a transfer olan Leighton Baines'in sol kanatta yarattığı boşluğu doldurmayı planladığı Olembe, daha önce İngiltere'de 2003-2004 sezonunda Leeds formasını giymişti.
26 yaşındaki futbolcu, Wigan kulübünün resmi internet sayfasına yaptığı açıklamada, "Wigan kulübü ve teknik direktörüyle görüştüm. Sol kanatta benim gibi bir futbolcuyu istiyorlardı. Daha sonra menajerim buraya gelip transfer olma ihtimallerimi görüştü. Şu anda çok mutluyum ve Wigan'ın iyi bir takım olduğunu herkese göstermek için çok yardımcı olacağım. Kulüpte bir aile havası var. Teknik direktörle futbolcular arasındaki ilişkileri gördüm ve oynamak istediğim kulüp tipinin bu olması gerektiğine hemen karar verdim" dedi.
Nantes'ta oynadığı dönemde Antoine Sibierski ile takımn arkadaşı olan ve şimdi yine Wigan'da bir araya gelen Olembe, "Antoine ile konuştum ve bana kulüpteki birçok pozitif şeyleri anlattı. Onun fikirlerine saygı duyuyorum ve bu yüzden buraya gelmek için elimden gelen herşeyi yaptım" dedi.
Celta Vigo tarafından serbest bırakılan Arjantin'li sol bek Diego Placente ile de görüşen Wigan teknik direktörü Hutchings, "Salomon 60 defa Kamerun Milli takımının formasını giymiş çok tecrübeli bir futbolcu. Her transferimizde olduğu gibi onu almaya karar vermeden önce birçok kez seyrettim ve Premier Lig'de oynamak için yeterli özelliğe sahip. Herşeyden önce İngilizce konuşmayı biliyor ve bu çok önemli ayrıca çok zeki, mücadeleci ve hızlı bir kanat oyuncusu" dedi.
crazzy
05.Eylül.2006, 08:17
Nijerya'lı futbolcu Jay-Jay Okocha, daha önce prensip anlaşmasına vardığı İngiltere Championship liginde mücadele eden Hull City ile 1 yıllık sözleşme imzaladı.
Avrupa'daki futbol kariyeri 1991 yılında Almanya'nın 3. lig takımı Neunkirchen'de başlayan Okocha, 1 sezon sonra Bundesliga ekibi Eintracht Frankfurt'a transfer olmuştu. Daha sonra Fenerbahçe ve Paris St. Germain takımlarının da formasını giyen Nijerya'lı eski Milli futbolcu, 2002 yılında ise Premier Lig ekibi Bolton Wanderers renklerine bağlanmıştı.
3 Dünya Kupası'nda mücadele ederek Nijerya futbol tarihinde bu onuru kazanan tek futbolcu olan Okocha, ayrıca 1996 Atina Olimpiyatları'nda kazanılan altın madalyada pay sahibi olmuştu. Kaptanlığını da yaptığı Nijerya Milli takımına 2006 Afrika Kupası'ndan sonra veda eden 34 yaşındaki futbolcu yaptığı açıklamada, "Burada olduğum için çok memnunum. Hull ve Bolton arasında birçok benzerlik gördüm. Bolton'a ilk geldiğim zamanki gibi duygulara sahibim ve umarım orada olduğum kadar başarılı olurum. Stadyum çok fantastik ve taraftarın önüne çıkmak için sabırsızlanıyorum. İyi bir atmosferde futbol oynamayı çok özledim ve burası bunun için çok uygun bir yer" dedi.
Son olarak formasını giydiği Quatar F.C.takımından önce Bolton Wanderers'da 4 senede 106 lig maçında görev alan ve 14 gol atan tecrübeli futbolcu. 73 maçta da Nijerya Milli takımında hizmet vermişti.
crazzy
05.Eylül.2006, 08:19
21 yıldır Manchester United'ın teknik direktörlük görevini yapan Sir Alex Ferguson, kendisinden sonra İngiliz ekibin başına geçmesi gereken kişinin şu anda yardımcılığını yapan eski Real Madrid teknik direktörü Carlos Queiroz'un olduğunu söyledi.
2002 yılında aldığı görevi bırakma kararından çabuk döndürülen 65 yaşındaki İskoç teknik adam, kendisinden sonra takımın teknik direktörünü seçecek olan kulübün sahibi Malcolm Glazer'ın bu seçimi yaparken hangi kriterlere dayanacağını bilmediğini söyledi.
1986 yılının Kasım ayından beri kırmızı şeytanları çalıştıran Ferguson yaptığı açıklamada, "Neyse ki, kararı ben vermek zorunda değilim ancak yardımcım Carlos Queiroz'un çok güçlü bir aday olacağını düşünüyorum. Kulübün yeni sahipleri var ve onların Amerika'da hangi ölçütlere göre karar verdiğini bilmiyorum. Herşeyde çok iyi yardımcıları var ancak bu defa kendi kararlarını vermek zorundalar. Ancak bir gerçek var ki; daha ne zaman bırakacağıma karar vermedim. Bu çok zor bir karar olacak. Önemli olan şey iyi bir takım bırakmak. Şu anda takım iyi ama çok daha iyi olacaklar. 5 yıl önce bırakma kararı almıştım ancak bir gün koltukta uzanırken patron (eşi Cathy Ferguson) geldi ve ayaklarıma vurarak 'Bırakmıyorsun' dedi ve 3 çoçuğum da onun arkasındaydı. Ne yapabilirdim ki?" dedi.
BlackEagle19o3
05.Eylül.2006, 09:28
Ferguson'un varisi Ertuğrul Sağlam:p
TürkuAz
05.Eylül.2006, 09:31
Queiroz, Ferguson'un sağ kolu zaten. :)
GeNç KaRTaL
05.Eylül.2006, 12:15
Adam asistan menajerken Real Madrid gibi bir takımın başına getirildi.Sir bıraktıktan sonra Man.Utd'yi tanıyan birisinin takımın başına getirilmesi çok mantıklı.
Fernando Gago
05.Eylül.2006, 15:27
Roy Keane diye tahmin etmiştim :)
Fıratcan Alçınkaya
05.Eylül.2006, 17:41
Takımı tanıyan bir menajerin başa geçmesi faydalı olur... Sir gzl düşünmüş...
goosfraba
06.Eylül.2006, 01:45
Bende öyle düşünmüştüm, Ferguson ve Keane baba-oğul gibiydiler..:)
goosfraba
06.Eylül.2006, 01:46
goosfraba
06.Eylül.2006, 01:47
Ki en azından ben öyle bir yakıştırma yapıyorum :)
VahdeTrabzon
06.Eylül.2006, 05:12
İlk defa duyuyorum bu adamı ama Roy Keane diye düşünüyodum bende
Aykan19o3
06.Eylül.2006, 05:16
Alex Ferguson iyi düşünmüş takıma ondan sonra Manchester Unıted'ı en iyi bilecek kişinin getirilmesi faydalı olur..
Aşk-ı Şehir
06.Eylül.2006, 07:15
Bende Mark Hughes diye tahmin etmiştim çünkü bir kaç seneir öyle konuşuluyodu...
Varonil
06.Eylül.2006, 07:29
Hayret benden bahsetmemiş Ferguson:zuhaha
Şaka bir yana Quieroz şaşırtmadı beni.Sağ kolu çünkü kendisi Ferguson'un..
ZeroG
06.Eylül.2006, 21:47
Arsenal doğruladı
İngiltere Premier Ligi ekiplerinden Arsenal'den yapılan bir açıklamayla, Fransız teknik adam Arsene Wenger'le olan sözleşmelerinin 3 yıl daha uzatıldığı bildirildi.
Uzun süredir takımdan ayrılacağı yönünde İngiliz basınında haberler çıkan Fransız teknik adam Arsene Wenger, Arsenal'le olan sözleşmesini 2011 yılına kadar uzattı. 1996'dan yılından beri İngiliz ekibini çalıştıran 57 yaşındaki Arsene Wenger, 2011 yılına kadar görevde kalması durumunda kulüp tarihinin en uzun süreli görev yapan teknik direktörü olacak.
Wenger yönetimindeki Arsenal, 1998, 2002 ve 2004 yıllarında Premier Lig şampiyonluklarına uzanırken, Arsenal yine bu dönemde 49 maç üst üste yenilgi yüzü görmeyerek Premier Lig tarihine geçme başarısı da göstermişti. Arsenal, tecrübeli hoca yönetiminde 1998, 2002, 2003 ve 2005 yıllarında da FA Cup'ı müzesine götürmüş ve 2001'de de final oynamıştı. Wenger'in Arsenal'i 1999/2000 sezonunda UEFA Kupası'nı finalde Galatasaray'a kaybetmiş, 2006'da ise Şampiyonlar Ligi Kupası'nı Barcelona'ya kaptırmıştı.
Arsene Wenger, takımıyla sözleşme yeniledikten sonra yaptığı açıklamada, "Kalbim her zaman Arsenal'le birlikte ve niyetim de sözleşme yenilemek yönündeydi. Arsenal benim hayatımın kulübü. Burada kararlarımı bağımsızca uygulayabiliyorum" dedi.
Arsene Wenger, görev süresini tamamlaması halinde, Arsenal'de 1934-1947 yılları arasında görev yapan George Allison'un rekorunu egale etmiş olacak.
FenerbahCHE
07.Eylül.2006, 07:16
PSG'ye sattığımızda iyi para kazanmıştık . Artık kariyerinin sonları hull city'de bırakır .
FenerbahCHE
07.Eylül.2006, 07:18
Henry'i henry yapan adam Wenger . Arsenal'la özdeşeleşti artık . Bunayıncaya kadar arsenal'de devam eder artık.
King_91
07.Eylül.2006, 07:58
wegner ne henry ler bulur daha da takımda ingiliz bırakmadı :D
Fıratcan Alçınkaya
07.Eylül.2006, 17:24
Arsenal in maçlarını izlemedim Eduardo denilen yeni Henry nsl acaba?
Lionel Andres Messi
07.Eylül.2006, 17:37
Arsenal in maçlarını izlemedim Eduardo denilen yeni Henry nsl acaba?
eduardo daha kendini gosteremedi can abi o yeni henry uydurmasi zaten fox spikerlerinin bir urunu.baska yerde hic duymadim yeni henry diye.ama wenger o adamdan da birseyler yapar.bu arada adebayoru neden oynatir anlamiyorum wenger gibi birisi.
Universal
07.Eylül.2006, 17:51
http://www.sporx.com/images/1/33/5182_B_emre025.jpg
İngiltere'nin Newcastle United takımında forma giyen milli futbolcu Emre Belözoğlu, ocak ayındaki ara transferde Galatasaray'a döneceği iddiasını yalanladı. Futbol yaşamını İngiltere'de sürdürmek istediğini sık sık dile getirdiğini hatırlatan Emre, en az 2-3 yıl daha Türkiye'ye dönmeyeceğini ifade etti. Milli futbolcu, şöyle konuştu:
"Her zaman söylüyorum ve söylemeye de devam edeceğim. Hayatım daha uzun bir süre Avrupa'da futbol oynamakla geçecek. Şu anda transferi düşünmüyorum. 2-3 yıl daha İngiltere'deyim. Newcastle benden memnun, ben de onlardan. 27 yaşıma yeni girdim. Önümde futbol oynamak için uzun bir süre var. Avrupa'dan genç yaşta ayrılmak bana yakışmaz. Bunu konuşmak bile son derece yersiz. Benim yaşımdaki, hatta daha yaşlı futbolcular dünyanın en pahalı transfer anlaşmalarına imza atıyor. Ben neden yapmayayım ki."
Emre Belözoğlu, şu an sadece milli takımı düşündüğünü de belirterek, "Malta maçını ne yapıp edip kazanmak zorundayız" diye konuştu.
08.09.2007
Kaynak : Hürriyet
Universal
07.Eylül.2006, 17:52
http://www.sporx.com/images/1/33/1605_B_solcampbell001b.jpg
Arsenal'den ayrılmasının ardından kariyerinin sonuna geldiği düşünülen Sol Campbell, sezon başında Portsmouth'la anlaşırken, sözleşmesinin 2009'a kadar uzatıldığı açıklandı.
Sakatlıklar ve psikolojik sorunlarından dolayı futbola devam edemeyeceği iddia edilen 32 yaşındaki oyuncu, sezon sonuna kadar Pompey ile sözleşme imzalamıştı. Gösterdiği performansın ardından kulüp yetkililerini mutlu eden Campbell'ın, sözleşmesinin uzatıldığı belirtildi.
Campbell, Dejan Stefanovic'in takımdan ayrılmasının ardından transfer edilmişti.
07.09.2007
Kaynak : Sporx.com dış haberler
M.Scofield
07.Eylül.2006, 17:56
her zaman söyliyor zaten ama 2-3 yıl sonra galatasaraya gelecektir
Fıratcan Alçınkaya
07.Eylül.2006, 18:04
bence de ztn kendiside diyor sadece GS de oynarım diye..
Fernando Gago
07.Eylül.2006, 18:12
Dönmesin zaten dışarıda fubolcumuz çok az var
uAburak89
07.Eylül.2006, 18:21
30 yaşında tekrar Galatasaray forması giyecek bence..
eXcitinG
07.Eylül.2006, 18:36
Dönmeyeceğim diye diye zaten Avrupa da ki misyonunuda bitirdi.SiLindi nerede ise.Hiç bir başarısı yok adından söz ediLmiyor.Türkiyeye dönmemek için bu kadar ısrarcı oLmasaydı Türkiyede yeniden parLayabiLirdi.Ama kendi biLeceği iş.
gezenti
07.Eylül.2006, 18:52
Ya neden böyle açıklamalarda bulunuyor yurt dışında oynayan futbolcularında Türkiye ye karşı iyice soğumasını sağlayacak.Emre gelmezsen gelme hatta hiç gelme bir sezonun 3 ayını sakat geçiren bir oyuncuyu beyenmediğin Türkiye Futbolu bile istemez.Zaten adamlar gelmemek için kılı kırk yarıyor sende bunları söyle tuz biber ek.Şöyle açıklama yapsan olmaz mı?"Şu anda takımımda mutluyum hiçbir yere gitmeyi düşünmüyorum" burdan da aynı sonucu çıkarırız biz ama Türkiye yi bu kadar kötü göstermeye senin hakkın yok....
GuineveRe
07.Eylül.2006, 18:54
Man UTD geliyooooooooo açın yoluu :D
Chelsea bişey yapamaz bu sene.. Nistelrooy gitti C.Ronaldo coştu
gezenti
07.Eylül.2006, 18:59
eduardo daha kendini gosteremedi can abi o yeni henry uydurmasi zaten fox spikerlerinin bir urunu.baska yerde hic duymadim yeni henry diye.ama wenger o adamdan da birseyler yapar.bu arada adebayoru neden oynatir anlamiyorum wenger gibi birisi.
Uzun boyu ve ürkütücü görüntüsü ile rakiplerin dikkatini dağatabilir ve aynı zamanda iyi hava topu alır.Psikolojide bir kimsenin başarısı rakibine bağladır diye bir tez atıldı ortaya bence bu doğru.Adebayor da bu şekilde başarısız gibi görünse bile rakipten en az 2 kişiyi peşinde sürükleyip rakibi 9 kişi bırakıyor.Bu şekilde de Arsenal e büyük katkı sağlıyor.....
Lionel Andres Messi
07.Eylül.2006, 22:15
Uzun boyu ve ürkütücü görüntüsü ile rakiplerin dikkatini dağatabilir ve aynı zamanda iyi hava topu alır.Psikolojide bir kimsenin başarısı rakibine bağladır diye bir tez atıldı ortaya bence bu doğru.Adebayor da bu şekilde başarısız gibi görünse bile rakipten en az 2 kişiyi peşinde sürükleyip rakibi 9 kişi bırakıyor.Bu şekilde de Arsenal e büyük katkı sağlıyor.....
oyuncuda yetenek olmadıktan sonra afrikadan 2 metre boyunda canavar görüntülü adam getir neye yarar yaptığı basit hataları görmüyorsun heralde penaltıları kullanmasa nerdeyse gol atamıcak.hava toplarında göze çarpan bir üstünlüğünü hatırlamıyorum.sürekli zamnlama hatası...o psikoloji tez inin futbolla pek alakası olduğunu düşünmüyorum.
cArsı_nas
07.Eylül.2006, 23:12
Man UTD geliyooooooooo açın yoluu :D
Chelsea bişey yapamaz bu sene.. Nistelrooy gitti C.Ronaldo coştu
ewt kesinlikle sana katılıyorum nıstelrooy gıttı dertler bitti:D :D
gezenti
08.Eylül.2006, 07:16
oyuncuda yetenek olmadıktan sonra afrikadan 2 metre boyunda canavar görüntülü adam getir neye yarar yaptığı basit hataları görmüyorsun heralde penaltıları kullanmasa nerdeyse gol atamıcak.hava toplarında göze çarpan bir üstünlüğünü hatırlamıyorum.sürekli zamnlama hatası...o psikoloji tez inin futbolla pek alakası olduğunu düşünmüyorum.
Ya arkadaşım yapma lütfen Arsenalin forvetinden bahsediyoruz senin anlattığın gibi olsa Wenger gibi bir kurt onu takımda tutar mı Allah aşkına.Ya elbette direk bağlantı kuramazsın ama dolaylı yoldan bence etkisi var.Ki Adebayor bence iyi bir santrofor sen ne kadar beyenmesen de Arsenal de pivot santrofor görevini üstleencek tek isim şu anda....
DeNiZ_1903
08.Eylül.2006, 07:23
Eto'o gerçekten haklı hem barcelona eminim onun yerini doldurabilicek bir oyuncu arıyordur aramıyorsa bile takımda messi dos santos gibi genç yetenekler var :)
Lionel Andres Messi
08.Eylül.2006, 07:34
Ya arkadaşım yapma lütfen Arsenalin forvetinden bahsediyoruz senin anlattığın gibi olsa Wenger gibi bir kurt onu takımda tutar mı Allah aşkına.Ya elbette direk bağlantı kuramazsın ama dolaylı yoldan bence etkisi var.Ki Adebayor bence iyi bir santrofor sen ne kadar beyenmesen de Arsenal de pivot santrofor görevini üstleencek tek isim şu anda....
tamam arsenalde pivot olarak tek o var ama arsenal'in pivot oynama gereksini mi var mı soru bu.bence adebayor oynayacaksa yok.çünkü ben bir özellik görmüyorum onda.yukarıda da saydım zaten zamanlama hatası var,pozisyon harcama da üstüne yok,boş kaleye bile gol atamadığı zamnlar oluyor,sana soruyorum arsenale geldiğinden beri 3 yılda neyini geliştirdi.bitirciliği hala 20 üzerinden 8-9 .2004 ten beri böyle.ben arsenal'i seven birisi olarak bu yorumu yapıyorum.arsenal şişirme toplarla oynayan bir takım deil.adebayor a hiç bir gerek yok.onun yerine eduardoyu hatta bendtner'i oynatırım kesinlikle çok daha fazla verim alırım.adam penaltılarıda kullanmasa gol atacağı yok.senin anlattığın gibi olsa demişsin ben burda maç izleyen birisi olarak yorum yapıyorum.sende arsenal maçlarını izle adebayor'un neler yaptıklarını pardon neleri bile yapamadığını görürsün.adebayor arsenal'e yakışmıyor.wenger artık eskisi gibi zaten onu oynatmıyor.yoksa her maçta yazardım adebayor niye oynatıldı diye.bu sezon hazırlık maçları ve avrupa kupaları dahil arsenal yaklaşık 15-20 maç yaptı adebayor daha ilk golünü yeni attı oda penaltıdan.
DeNiZ_1903
08.Eylül.2006, 07:55
Hee bizim Rhain ya o bizim mahallede oturuyo o canım :zuhaha
Şaka bir yana top ayağına fazla yakışmıyor ordaki 7 numaranınkine daha çok yakışıyor :zuhaha Ama fenada oynamıyor iyi bi eğitimle Cristiano Ronaldo 2 yi görebiliriz ilerki yıllarda :)
Aykan19o3
08.Eylül.2006, 09:30
Ronaldinho düşüşdeydi Chelsea'nin oyun planı değişecek Ronaldinho gelince.. Olanları zaman gsterecek..
Varonil
08.Eylül.2006, 16:11
Emre: "Türkiye'ye dönmeyeceğim"
İngiltere'nin Newcastle United takımında forma giyen milli futbolcu Emre Belözoğlu, ocak ayındaki ara transferde Galatasaray'a döneceği iddiasını yalanladı. Futbol yaşamını İngiltere'de sürdürmek istediğini sık sık dile getirdiğini hatırlatan Emre, en az 2-3 yıl daha Türkiye'ye dönmeyeceğini ifade etti. Milli futbolcu, şöyle konuştu:
"Her zaman söylüyorum ve söylemeye de devam edeceğim. Hayatım daha uzun bir süre Avrupa'da futbol oynamakla geçecek. Şu anda transferi düşünmüyorum. 2-3 yıl daha İngiltere'deyim. Newcastle benden memnun, ben de onlardan. 27 yaşıma yeni girdim. Önümde futbol oynamak için uzun bir süre var. Avrupa'dan genç yaşta ayrılmak bana yakışmaz. Bunu konuşmak bile son derece yersiz. Benim yaşımdaki, hatta daha yaşlı futbolcular dünyanın en pahalı transfer anlaşmalarına imza atıyor. Ben neden yapmayayım ki."
Kaynak : Hürriyet
gezenti
08.Eylül.2006, 18:27
tamam arsenalde pivot olarak tek o var ama arsenal'in pivot oynama gereksini mi var mı soru bu.bence adebayor oynayacaksa yok.çünkü ben bir özellik görmüyorum onda.yukarıda da saydım zaten zamanlama hatası var,pozisyon harcama da üstüne yok,boş kaleye bile gol atamadığı zamnlar oluyor,sana soruyorum arsenale geldiğinden beri 3 yılda neyini geliştirdi.bitirciliği hala 20 üzerinden 8-9 .2004 ten beri böyle.ben arsenal'i seven birisi olarak bu yorumu yapıyorum.arsenal şişirme toplarla oynayan bir takım deil.adebayor a hiç bir gerek yok.onun yerine eduardoyu hatta bendtner'i oynatırım kesinlikle çok daha fazla verim alırım.adam penaltılarıda kullanmasa gol atacağı yok.senin anlattığın gibi olsa demişsin ben burda maç izleyen birisi olarak yorum yapıyorum.sende arsenal maçlarını izle adebayor'un neler yaptıklarını pardon neleri bile yapamadığını görürsün.adebayor arsenal'e yakışmıyor.wenger artık eskisi gibi zaten onu oynatmıyor.yoksa her maçta yazardım adebayor niye oynatıldı diye.bu sezon hazırlık maçları ve avrupa kupaları dahil arsenal yaklaşık 15-20 maç yaptı adebayor daha ilk golünü yeni attı oda penaltıdan.
Valla bana kalırsa Croch Hakan Şükür Adebayor gibi forvetlerin takımda olması lazım düşüncesindeyim.Çünkü bir büyük bir küçük forvet çok daha iyi anlaşır diye düşünüyorum.Adebayoru senin kriterlerinde incelemedim ama bu söylediklerini dikkate alarak mercek altına alıcam bu futbolcuyu.Eğer dediklerin gerçekten doğruysa (yanlış anlama senin görüşün olabilir baabında) Adebayoru eleştiricem ama benim sevdiğim bir forvet tipi olduğu kesin..
gezenti
08.Eylül.2006, 18:34
Fergusonu anlamıyorum böyle bir çocuğu neyine güvenipte alıyor.Bundan klüp zararlı çıkmaz ama çocuğun hayatı karardı bence.Bu çocuk şimdi göklerdedir küçük dağları ben yarattım edasındadır okul hayatında öğretmenlerine Allah sabır versin.Birde diğer ihtimali düşünelim bu çocuk daha gelişme çağında bilekleri çok hassa eğer daha bu yaşta sakatlanırsa çocuğun futbol hayatı biter ve o çocuğun nasıl hayata döndüreceksin bence hayat futboldan daha önemlidir.O çocuğu inceleme altına alıp 13-14 yaşlarında alıcaktı takıma bence gerçekten çok düşüncesiz bir davranış...
King_91
08.Eylül.2006, 19:43
Belki fm2008 de görürüz bu çocuğu u18de:D
hiç 9 yasında futbolcu gormedim fm 2014 te falan goruruz anca:D
zionnais
09.Eylül.2006, 00:22
bu arada adebayoru neden oynatir anlamiyorum wenger gibi birisi.
Kimi oynatsın ki ? Henry'i mi ? Henry yerine adam gibi bir transfer yapılmadığına ve Adebayor'un da Avrupa kalitesi olduğuna göre oynatması en doğru seçim (::)
REsist JuvE11
09.Eylül.2006, 01:43
man utd nistelrooy u mumla arayacak.
Lionel Andres Messi
09.Eylül.2006, 02:38
bir kez daha cevaplamama gerek yok sanırım:icon_cool:
19_SeRDiNÇ_05
09.Eylül.2006, 05:26
Newcastle United'da forma giyen Emre Belözoğlu, Türkiye'ye ve Galatasaray'a dönmek istediğini söyledi.
İngiliz Premier Ligi takımlarından Newcastle United'da forma giyen Emre Belözoğlu, İngiltere'den ayrılıp, Türkiye'ye ve Galatasaray'a dönmek istediğini söyledi.
İngiliz The Sun Gazetesi'ne açıklamalarda bulunan milli futbolcu Emre, ''Galatasaray'a dönmek istiyorum. Beni istiyorlar'' derken, Galatasaray Kulübü Başkan Yardımcısı Adnan Polat da bu açıklamayı doğruladı. Emre'nin ara transfer döneminde Galatasaray'a gelmesinin beklendiği belirtildi. Emre Belözoğlu, İnter'de top koştururken, 2005'te 5,7 milyon avroya İngiliz ekibine transfer olmuştu.
AA
Aşk-ı Şehir
09.Eylül.2006, 05:35
sürpriz felan değil bence Newcastle'da oynayamayacağını anladı bize geri gelmek istiyor:p Gelsin geri süper olur hem iş yaparda...
Fernando Gago
09.Eylül.2006, 05:37
Gerçek mi acaba bu haber ? kampa böyle demeç verebiliyor mu
IcedEarth
09.Eylül.2006, 05:53
Gel Emre. Sana ihtiyacımız var.
King_91
09.Eylül.2006, 06:19
İyi de emreyi ancak kanatta oynatabilir ortada lincoln ve linderoth var kanatta da fazla birsey yapamaz bence gereksiz bir transfer olur
gahanthegod
09.Eylül.2006, 06:20
Yapma boyle seyler canim benim.
Universal
09.Eylül.2006, 18:40
http://www.sporx.com/images/1/33/9846_B_mutd001b.jpg
Manchester United Supporters Trust, Manchester United'ın ekonomik olarak zor durumda olduğuna dair bir rapor yayımladı.
Yayımlanan raporda, borcun önceki senelere göre, 1 Milyar 312 Milyon Dolar'dan 1 Milyar 466 Milyon Dolar'a çıktığı ve sadece yıllık faizin artışının da 55 Milyon Dolar olduğu ifade edilirken, Manchester United'ın bir saatli bomba gibi her an patlayarak iflasını isteyebileceği iddia edildi.
Manchester United'ın sahibi Malcolm Glazer'ın basın sözcüsü yaptığı açıklamada, rakamların doğruyu yansıtmadığı, AIG ile göğüs reklamı ve yeni televizyon anlaşmalarının ardından Manchester United'ın kendi kendisini idare edebileceği belirtildi.
MUST'tan yapılan bir diğer açıklamada ise, borçlanmanın miktarını örneklerle açıkladılar;
- Old Trafford'ta bir sezon boyunca tüm maçların bedava izlenmesi,
- Wayne Rooney değerinde 5 oyuncunun transferi,
- Bilet fiyatlarının 15 Pound'a düşürülmesi ve dünya klasında 2 yıldız oyuncunun alınması.
Manchester United'ın 1998'de satın alınması için yapılan teklifin ardından taraftarlarca kurulan ve 30.000 üyesi bulunan MUST, Manchester United'ın taraftar ve hissedarlarına karşı sorumlulukları gözden geçiriyor.
09.09.2007
KaF KeF
09.Eylül.2006, 18:53
Olabilir valla...Anderson ve Nani'yi büyük paralarla aldılar...Tevez'i 2 yıllığına kiraladılar...
Fernando Gago
09.Eylül.2006, 19:18
Bu yıl transferler çok büyük rakamlar harcadılar ama sonuçta onlar manutd çok büyük sorunların çıkacağını sanmıyorum klüpte
GeNç KaRTaL
09.Eylül.2006, 19:18
Pek etkileyecğini sanmıyorum.Çözümü bulunur elbet.
Del Piero_10
09.Eylül.2006, 19:20
İngiliz News of the World’un haberine göre, Liverpool, Cagliari'de forma giyen İtalyan oyuncu için 18 milyon avroyu gözden çıkardı.
Pasquale Foggia son zamanlarda gösterdiği üstün performansla hem İtalya’dan hem de başka ülkelerden takımların dikkati çekti. Oyuncunun özellikle Serie A’da ilk 2 haftada 3 gol atması büyük etki yarattı ve milli takım kadrosuna da çağrılmasını sağladı.
Liverpool'un 24 yaşındaki İtalyan ortasaha oyuncusu için 18 milyon avro ödemeye hazır olduğu belirtilirken, İngiliz kulübü için tek problem oyuncunun Cagliari’de kiralık olarak top koşturması. Zira ne Cagliari, ne de oyuncunun asıl sahibi olan Lazio kulüpleri genç yıldızı Ocak ayında bırakmak istemiyor.
Sardinya temsilcisi oyuncuyu sezon sonunda satın almak isterken; Lazio, Pasquale’yi geleceğin yıldızı olarak görüyor ve elden çıkarmak istemiyor. Bu durum Liverpool’un işini zorlaştırsa da, her şeye rağmen 18 milyon avroluk meblağ Cagliari başkanı Cellino ve Lazio başkanı Lotito’yu ikna edebilecek düzeyde.
gezenti
09.Eylül.2006, 21:19
Koskaca Manud yavf bizim Göztepe gibi değil ki:D....
Aykan19o3
09.Eylül.2006, 21:33
Onları pek etkileyeceğini sanmıyorum Nani gibi transferlerin büyük paralar harcıyorlar ama sonuçta Man. Utd Yani..
TürkuAz
09.Eylül.2006, 21:37
2 transferle çöküşe girecek bir kulüp değil Manchester United.Başka sorunlar olabilir.
CeSC FaBReGaS
09.Eylül.2006, 22:05
Manu fazla etkilenmez bu sorunlar manu icin iflas getirmez
cArsı_nas
09.Eylül.2006, 22:22
mac sonucu
manu:1 totham:0
gol dak 9 gigs
rhan_17
10.Eylül.2006, 03:17
manchester united lige gerçekten çok iyi başladı...
REsist JuvE11
10.Eylül.2006, 03:23
liverpool inşallah şamp lig de de böle oynar..
YusufT
10.Eylül.2006, 05:00
Transferle ilgili degildir yahu.
fmsmyrna
10.Eylül.2006, 17:47
bu sene arsenal ve liverpool u saymıyorum zaten bence şamp. man utd belki chelsea zorlar
Revolution
10.Eylül.2006, 18:10
Yeni transferleriyle benim gözdem Manchester City İngiltere liginde..
Cyzio
10.Eylül.2006, 20:12
ManU lige süper başladı.Nistelrooy u aramadılar şu ana kadar
KaPaLı
10.Eylül.2006, 21:14
Manchester süper top oynuo ama bu hafta tottenham çok zorladı onları bu arada westham maçı kaçkaç bitti ben 1-1 gördüm en son
cArsı_nas
10.Eylül.2006, 21:50
westham macı 1-1 bitti
Universal
10.Eylül.2006, 22:40
westham macı 1-1 bitti
Ben ilk 40 dk izledim skor 1-0'dı maçtaki Westham'ın golünü kim attı?
REsist JuvE11
11.Eylül.2006, 00:15
her ne olursa olsun..tevez ilk 11 oynatılmalıydı
cArsı_nas
11.Eylül.2006, 13:59
Ben ilk 40 dk izledim skor 1-0'dı maçtaki Westham'ın golünü kim attı?
konceski kafyı vurdu zamoraya carpan top gol oldu bu arada kafayı ceza sahası dısında kaleye vurmak amcı ile vurdu
aston villanın golu http://www.youtube.com/watch?v=-X-8hOAYOY8&mode=related&search=
westhamın golu http://www.youtube.com/watch?v=9mxZVkK_4G8&NR
Krusty
11.Eylül.2006, 14:23
Sheva, Chelsea forması altında gol bulamadı hâlâ.. Ama 2-1 yenmeyi bildi. ;)
Aykan19o3
11.Eylül.2006, 22:59
Ferguson'a şok saldırı
İngiltere Premier Ligi ekiplerinden Manchester United'ın teknik direktörü Alex Ferguson'un Kuzey Londra'daki bir tren istasyonunda saldırıya uğradığı bildirildi.
Manchester United Teknik Direktörü Alex Ferguson, Londra'nın kuzeyindeki Euston Tren İstasyonu'nda 40 yaşındaki bir kişinin saldırısına uğradı. Polis kaynakları 66 yaşındaki tecrübeli teknik adamın Pazartesi günü TSİ 17.30 sıralarında bir kişinin saldırısına uğradığını doğruladı. İngiltere Ulaşım Polisi'nden yapılan açıklamada, Ferguson'un bacağından hafif şekilde yaralandığı da ifade edildi. Saldırganın Ferguson'a neden saldırdığı hakkında ise herhangi bir açıklama yapılmadı. Polisin, 40 yaşlarında olduğu belirtilen ancak kimliği açıklanmayan saldırganı olayın ardından gözaltına aldığı da aktarıldı.
12.09.2007 http://www.sporx.com/i/b.gif
KaF KeF
12.Eylül.2006, 12:34
Sir Alex dayak yedi
Manchester United Teknik Direktörü Alex Ferguson, Londra'da tren istasyonunda kendisinden para isteyen Reynolds'un saldırısına uğradı..
http://img.sabah.com.tr/i2/sp.gif
11 Eylül 2001'de İkiz Kuleler'e saldırıda hayatını kaybedenlerin yakınlarına yardım toplantısına giden Alex Ferguson, Londra'da dayak yedi. Trenle Manchester'dan Londra'ya gelen Manchester United Teknik Direktörü, 43 yaşındaki Kevin Reynolds tarafından dövüldü. Yarım şişe votka içtiği belirtilen Reynolds, Easton istasyonunda şöförünü bekleyen 65 yaşındaki Ferguson'a yaklaşarak para istedi. Reynolds, bu isteğini reddeden Sir unvanına sahip İskoç hocanın kasığını yumruklayıp ardından kafa attı.
ALTI AY HAPİS YATACAK
Ardından da kendisini yakalayan polislere küfürler yağdırdı. Mahkemeye çıkartılan saldırgan, dövdüğü kişinin Sir Alex Ferguson olduğunu bilmediğini iddia etti. Tutuklanan Reynolds'un yargılanacağı davanın sonunda altı ay hapis cezası alacağı belirtildi. Hafif yaralanan Ferguson ise programını bozmayarak yardım kampanyasına katıldı.
ChAoS
12.Eylül.2006, 15:28
Geçmiş olsun Ferguson'a .Hayırlı bir iş için gitmiş ama sonucu kötü olmuş.
ChAoS
12.Eylül.2006, 15:36
Bu foggia süper bir oyuncu daha önce fm'den tanıdığım bir oyuncuydu , geçenlerde juve maçında adeta bir yıldız gibi oynadı ve çok önemli pozisyonlar yarattı , çok az izlememe rağmen kendini belli etti. Cagliari'nin bütün pozisyonlarında neredeyse o vardı.
Fıratcan Alçınkaya
12.Eylül.2006, 18:44
Milan da oynayan Foggia mı acaba... Yinede 2maçta 3gol attı diye 18m€ çok..
Fernando Gago
12.Eylül.2006, 20:36
Ya harbi ben diyorum foggia nereden tanııdk geliyo peste milanın kadrosundaydı :D 18 milyon euro çok fazla gerçekten
Roberto Baggio
12.Eylül.2006, 22:18
Tekrar yazacağım Fm diyorsa doğrudur......Foggia gercekten iyi futbolcu....
El Comandante
12.Eylül.2006, 22:21
Foggia iyi bir futbolcu olabilir ama 18 Mio € ne demek yahu ! Cok fazla gercekten.Abartmislar bunlar.
Fıratcan Alçınkaya
12.Eylül.2006, 22:25
Tekrar yazacağım Fm diyorsa doğrudur......Foggia gercekten iyi futbolcu....
Enes cim 29Yaşındaki Iverson, Kaka'dan 2kat daha iyi FM de...:)Her ne kadar bir çok genç yeteneği FM de öğrensekte her dediği doğru değil..
Roberto Baggio
12.Eylül.2006, 22:28
Enes cim 29Yaşındaki Iverson, Kaka'dan 2kat daha iyi FM de...:)Her ne kadar bir çok genç yeteneği FM de öğrensekte her dediği doğru değil..
Öncelikle adım enes değil efe fıratcan önemli değil neyse:pbence iyi bir futbolcu olacak foggia...
Lionel Andres Messi
13.Eylül.2006, 01:45
Milan da oynayan Foggia mı acaba... Yinede 2maçta 3gol attı diye 18m€ çok..
3 unu de penaltidan atti .sahsen kendisine odaklanarak izledigim bir maci olmadi ama genede 18 milyonluk bir oyuncu deildir bunu biliorum
CeSC FaBReGaS
13.Eylül.2006, 02:01
bencede cok az macını izledim ama bu kadar para çok
TürkuAz
13.Eylül.2006, 02:31
Foggia kalietli bir oyuncu olabilir, bırakalım para konusunu Liverpool düşünsün. :)
KaF KeF
13.Eylül.2006, 14:29
Chimbonda derbide oynuyor
Kendi sahasında Arsenal ile Londra derbisinde mücadele olacak olan Tottenham Hotspur'da, Pascal Chimbonda'nın oynayabileceği açıklandı.
Dolandırıcılık suçundan göz altına alınan ve kefaletle serbest bırakılan Chimbonda'nın Arsenal karşısında oynayabileceğini ifade eden Martin Jol, "Pascal; Pazartesi ve Salı günü antremanlara katıldı, Çarşamba zaten boş günüydü, Perşembe günü de çalıştı. Arsenal karşısında oynamaması için bir neden yok." dedi.
Universal
14.Eylül.2006, 05:07
http://www.sporx.com/images/1/33/2917_B_rr001.jpg
Ve Cristiano Ronaldo sahalara dönüyor. M.United'ın Portsmouth'la berabere kaldığı maçta kırmızı kart görerek 3 maçlık cezaya çarptırılan Portekizli yıldız hafta sonu oynanacak Everton maçıyla birlikte yeniden formasına kavuşuyor. FA'nın verdiği karardan sonra yaptığı açıklamalarda provokasyona maruz kaldığını ve verilen kararın saçma olduğunu söylerek bir anda Ada basınının gündemine oturan Ronaldo, Everton maçından önce yaptığı açıklamada artık olgunlaştığı açıkladı.
Açıklamalarında Portekiz ile İngiltere arasında oynanan Dünya Kupası Çeyrek Final maçında Rooney'in oyundan ihraç edilmesine de değinen Ronaldo, bu olaydan sonra İngiliz taraftarlarının antipatisini toplamıştı. Futbol kariyerinde Rooney ile yaşanan olayın ciddi bir yer edindiğini söyleyen Ronaldo, bu olaydan sonra olgunlaşmaya başladığını ve yeniden İngiliz taraftarların kalbini kazanacağını söyledi.
Portekizli yıldız Ronaldo daha önce de, 7 Aralık'ta Portekiz'deki Estadio da Luz Stadı'nda Benfica'ya karşı kaybedilen 2-1'lik maçta tek parmağıyla Benfica'lı taraftarlara karşı el hareketi yapmıştı. Bu olayın ardından UEFA tarafından 1 maçla cezalandırılan Ronaldo, Manchester United'ın bu hafta içi Şampiyonlar Ligi'nde oynayacağı Sporting Lizbon maçında forma giyemeyecek.
14.09.2007
Aykan19o3
14.Eylül.2006, 05:22
Hafta sonu'nu merakla bekliyorum..:)
jarosik_61
14.Eylül.2006, 11:05
chelsea 1.05 şampiyon.manchester ın chelsea ye göre kadrosu dar bence.defansı hata yapıyor ferdinand olmasına rağmen
nerazzuri
14.Eylül.2006, 18:39
http://www.sporx.com/images/1/33/8781_B_claudiopizarro001b.jpg
Chelsea'nin Bayern Münih'ten transferi Claudio Pizarro, Blackburn Rovers karşılaşması öncesinde Jose Mourinho'nun isteğiyle Chelsea'ya transfer olduğunu söyledi.
Bundesliga temsilcisinde forma giydiğinden dolayı büyük takımlarda kendisini nasıl bir atmosferin beklediğini bilerek Chelsea'ye geldiğini söyleyen Pizarro, Bayern'deyken bir çok teklif aldığını da ifade ederek, "Mourinho beni takımında görmek istediğini söyledi. Bu da benim Londra'ya gitmem için yeterli bir sebepti." dedi.
Londra'yı, her zaman kendisini etkileyen ve sürekli gitmek istediği bir şehir olarak ifade eden Pizarro, "Umarım burada Chelsea'nin Şampiyonlar Ligi hedefini gerçekleştirmekte yardımcı olurum." dedi
goosfraba
14.Eylül.2006, 19:14
Chelsea için yetersiz bir oyuncu bence, daha bir numarasını göremedik
BlackEagle19o3
14.Eylül.2006, 20:01
Chelsea için yetersiz bir oyuncu bence, daha bir numarasını göremedik
Katılıyorum.Chelsea için yetersiz.Belki bizleri utandırır...:)
KaF KeF
14.Eylül.2006, 20:11
uyum sorunu vardır belki..
Fernando Gago
14.Eylül.2006, 20:20
Chelseaden teklif geldii anda bitimiştir bu transferi mourinho filan hilaye bana göre :)
KaF KeF
14.Eylül.2006, 21:14
Everton-M.United maçı başladı....
Fietra 10
14.Eylül.2006, 21:21
everton kaybetmeyecek gibime geliyor..
Fıratcan Alçınkaya
14.Eylül.2006, 21:22
Shevchenko Crespo Kezman hepsini bitirdi Chelsea Pizarro mu kurtarcak Chelsea yi 3maç sonra Yedek Klübesinin en değişilmez adamı olur 90 dakika ztn şimdide yedekte hiç değilse oyuna giriyor...
Cyzio
14.Eylül.2006, 21:31
Everton kaybetmez maçı.Ben bu sene ilk 4'e gireceklerini düşünüyorum..
Lionel Andres Messi
14.Eylül.2006, 21:47
sanmıyorum.
Fietra 10
14.Eylül.2006, 22:08
şuana kadar pek muhteşem değil
Fietra 10
14.Eylül.2006, 22:11
ilk yarı sonucu Everton:0 Man Utd:0
çok çekişmeli bir maç oluyor..Mücadele üst düzeyde
Aykan19o3
14.Eylül.2006, 22:17
2. Yarı C.Ronaldo'nun golüyle Manchester 0-1 alıcak :p
Fıratcan Alçınkaya
14.Eylül.2006, 22:26
Everton sahasında kaybetmez...
Aykan19o3
14.Eylül.2006, 22:31
Manchester bastırıyor ve müthiş 2 gol kaçırdık :(
Fernando Gago
14.Eylül.2006, 22:31
Man Utd oynadığı futbolla hayal kırıklığı yaratıyor... 3 puan alamaz bence atarsa belki 1 gol atar
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Vidic attı Man Utd yine 1 golle kurtarıcak gibi
barahir
14.Eylül.2006, 22:44
Bencede.. icraat lazım.. Lafla peynir gemisi yürümez.
Cyzio
14.Eylül.2006, 22:58
1-0 oldu:mad:.Şans şans nereye kadar..
Aykan19o3
14.Eylül.2006, 22:59
GoooLL Vidic Manchester 0-1 öne geçiyor..
Cyzio
14.Eylül.2006, 23:01
Tottenham Kuzey Londra derbisinde 1-0 öne geçiyor.Dakika 16..
Fietra 10
14.Eylül.2006, 23:10
Man Utd 1-0 yendi ama maçın hakkı beraberlikti...
Aykan19o3
14.Eylül.2006, 23:12
Zor da olsa ManU!
İngiltere Premier League'de 6. haftanın açılış maçında son şampiyon Manchester United Goodison Park'ta Everton'a konuk oldu.
83 dakika 0-0 eşitlik ile geçen maçta 84. dakikada ManU savunmasının etkili oyuncusu Vidic sahneye çıktı. Güzel bir kafa vuruşuyla takımını sırtladı.Manchester United Goodison Park'ta 1-0 kazandı.
Ferguson'un öğrencilerinin karşısında David Moyes'un dirençli Everton'u vardı. İlk yarı ev sahibi ekibin kontrolünde geçen maçta Manchester United ikinci yarının sonuna doğru Everton kalesinde daha fazla pozisyon bulmaya çabalasa da Everton savunması dikkatliydi.
M.United'da Tevez ve kart cezası sona erdikten sonra kadroya geri dönen Ronaldo'nun da mücadelesi Everton savunmasını zorladı. Herşey bitti derken Vidic'in köşe vuruşuna ön direkteki güzel kafa vuruşu ise M.United'ı galibiyete taşıdı. Bu galibiyetle Manchester United puanını 11'e yükseltti.
15.09.2007 http://www.sporx.com/i/b.gif
barahir
14.Eylül.2006, 23:17
Tottenham Kuzey Londra derbisinde 1-0 öne geçiyor.Dakika 16..
Bence bu maç berabere bitecek..
Fietra 10
14.Eylül.2006, 23:19
Günün diğer önemli maçında Porstmouth:0 0:Liverpool 65.dk oynanıyor
Aykan19o3
15.Eylül.2006, 00:01
Liverpool 0-0 berabere kaldı..
Fıratcan Alçınkaya
15.Eylül.2006, 00:08
Manu yine 1-0 kazandı... Liverpool berabere kaldı Şampiyon olmak istiyorlarsa bu tarz maçları kazanması şart Liverpool ün..
Lionel Andres Messi
15.Eylül.2006, 00:38
arsenal tottenham'a gollerini attı.1-3- bale- adebayor<2>-FaBrEgAs
Fernando Gago
15.Eylül.2006, 00:43
Arsenalde çok iyi devam ediyor lige Henry sonrası beklenmeyecek bir performans
Lionel Andres Messi
15.Eylül.2006, 00:43
arsenal tottenham'a acımadı.1-3 goller :icon_razz:adebayor<2>:icon_razz:ve FaBrEgAs tan geldi.rakip varsa gelsin arsenal acımaz.
KaF KeF
15.Eylül.2006, 00:44
Tuncay girdi........
SYLaR
15.Eylül.2006, 00:45
Bu sene ne Chelsea ne Man utd.Şu anki oyunlara göre şampiyonluğu hakeden Liverpool ve Arsenal.Arsenal'den şampiyonluk bekliyorum
Fernando Gago
15.Eylül.2006, 00:46
Tuncau erken girdi oyuna bakalım bu maçta nasıl oynayacak
Aykan19o3
15.Eylül.2006, 01:07
Derbide Arsenal!
İngiltere Premier Ligi'nde haftanın karşılaşması olan Tottenham - Arsenal maçı, deplasman takımının 1-3'lük galibiyetiyle sonuçlandı.
Kuzey Londra derbisi olarak nitelendirilen maçta, Tottenham genç sol beki Gareth Bale'nin 15. dakikadaki golüyle 1-0 öne geçti. İlk yarı bu skorla tamamlandı. İkinci yarıda maça asılan Arsenal 65. dakikada Adebayor ile beraberliği yakaladı. İspanyol orta saha oyuncusu Fabregas'ın 79. dakikadaki golüyle de öne geçen 'Gunners', 90. dakikada Adebayor ile bir gol daha bularak maçı 1-3 kazandı.
Bu maçta, Tottenham menajeri Martin Jol'ün hafta içinde verdiği ''Derbi maçını kazanacağız'' demeçleri takımını olumlu motive etmiş gözükse de ev sahibi takımın son vuruşlardaki beceriksizliği yenilgiyi hazırlayan sebep oldu.
Bu sonucun ardından Arsenal puanını 13'e çıkarırken, Tottenham 4 puanda kaldı.
---
Liverpool takıldı
İngiltere Premier Lig'in 6. hafta maçında Liverpool deplasmanda Portsmouth ile 0-0 berabere kaldı. Lig lideri Liverpool, bu zor deplasmanda kazanamadı ve ligdeki 2. beraberliğini aldı.
Liverpool teknik direktörü Rafael Benitez beklenenin aksine maça Torres'le değil Peter Crouch'la başladı. İspanyol hoca, kaptan Steven Gerrard ve Hollandalı genç yıldız Ryan Babel'i de yedek koltugunda oturttu. Orta sahada İsrailli Yossi Benayoun'a görev veren Liverpool'da Sissoko ve Xabi Alonso Kırmızılar adına maçta sarı kart gören oyuncular oldular. İlk yarının 32. dakikasında ev sahibi takım adına Kanu'nun kullandığı penaltıda İspanyol kaleci Jose Reina gole izin vermedi ve ilk yarı 0-0 sona erdi.
Maçın 62. dakikasında Crouch'u oyundan çıkarıp Fernando Torres'i oyuna alan Benitez, 67. dakikada Pennant-Gerrard değişiklğine gitti. Oyuna son müdahalesini maçın 77. dakikasında Xabi Alonso'yu oyundan çıkarıp Ryan Babel'i oyuna alarak yapan Benitez'in çabaları sonuç vermedi ve Liverpool Frutton Park'tan 1 puanla döndü ve puanını 11'e yükseltti.
Bu sonuçla Liverpool bu sezon deplasmanda oynadığı 3. maçında ilk kez berabere kalarak 2 puan bıraktı.
Roberto Baggio
15.Eylül.2006, 01:32
midlessbrough west ham'a lee bowyer ve luke young'ın kendi kalesine attığı golle 2-0 yenik...
Cyzio
15.Eylül.2006, 01:41
Ashton 3.yü attı.West Ham 3-0 yaptı..
KaF KeF
15.Eylül.2006, 02:12
WestHam:3
Midlessbrough:0
Çok iyi gidiyoruz. Çok önemli bir galibiyet aldık. :) Ve hak ettiğimiz yerdeyiz. Ligide 1.bitireceğiz inşallah. Bu sene gerçekten hak ediyoruz. Ayrıca takımımızın Henry'den ibaret olmadığınıda herkes görüyor. ;;)
El Comandante
15.Eylül.2006, 03:25
Yahu Adabeyor ne gol atti,vallahi müthisti (: Cok sasirdim.Bu siyahiler Ingiltere`de cok iyi is yapiyorlar.
goosfraba
15.Eylül.2006, 03:36
Zaten Chelsea'e gelen futbolcuların hepsi paraya bakar oldu, 3-5 maç sonra Pizarro'da öyle olacak.Oynasamda oynamasamda paramı alıyorum diyecek ;)
Roberto Baggio
15.Eylül.2006, 03:44
Zaten Chelsea'e gelen futbolcuların hepsi paraya bakar oldu, 3-5 maç sonra Pizarro'da öyle olacak.Oynasamda oynamasamda paramı alıyorum diyecek ;)
evet katılıyorum chelsea'de futbol oynanılmıyor para alınıyor bence sadece bu kadar mı zevksiz futbol oynanır yahu....
Del Piero_10
15.Eylül.2006, 05:53
Fabregas çok gol atıyor.
Del Piero_10
15.Eylül.2006, 05:54
Pek muhteşem olmadı,yine yeniden kendini yere attığı için sarı kart gördü.
Fıratcan Alçınkaya
15.Eylül.2006, 05:56
Adebayor güzel bir oyun oynuyor... Özellikle çok tempolu güçlü bir takım Arsenal.. Manu v Chelsea formsuz sayılır... Bu sene bu kadar Yıldızdan arındırılmuş bir şekilde ipi göğüslerlerse müthiş bir iş yapmış olur Arsene Wenger..
Del Piero_10
15.Eylül.2006, 05:58
http://xs119.xs.to/xs119/07376/O_17cb72c1427fdc9d017ac8b47c6960d4[1].jpg (http://xs.to)
http://xs119.xs.to/xs119/07376/O_dad1c3e8c56a986ed94235507989bced[1].jpg (http://xs.to)
Lionel Andres Messi
15.Eylül.2006, 06:22
premier ligin en iyi oyuncusu fabregas
VahdeTrabzon
15.Eylül.2006, 06:22
Arsenal de bu sene Fabregasın formu mhteşem
KaF KeF
15.Eylül.2006, 06:24
Chelsea kayıplarda
İngiltere Premier Ligi'nde 6. haftanın bir diğer maçında evinde Blackburn Rovers'ı konuk eden Chelsea, Stamford Bridge Stadyumu'nda rakibi ile 0-0 berabere kaldı.
Lejyonerlerimizden Tugay'ın oynamadığı maç, Chelsea'nin yoğun baskısı ile geçti. Shevchenko ve Joe Cole ile yakaladığı fırsatları değerlendiremeyen 'Mavililer', 0-0'lık sonuca razı oldular.
Maç öncesi Drogba'nın ''Artık puan kaybı yaşamamalıyız, yoksa işimiz zorlaşır'' şeklinde uyarılarına rağmen rakibini yenemeyip 2 puan kaybeden Chelsea, geçtiğimiz hafta alınan Astın Villa yenilgisinin ardından iyice sıkıntıya girdi. Son iki haftada 5 puan kaybeden Jose Mourinho'nun takımı, bu sonuçla birlikte toplam puanını 11'e çıkardı. Blackburn Rovers ise 9 puana yükseldi.
Premier Lig'de Günün Diğer Sonuçları
Everton: 0 - Manchester United: 1
Portsmouth: 0 - Liverpool: 0
Tottenham: 1 - Arsenal: 3
Birmingham: 1 - Bolton: 0
Sunderland: 2 - Reading: 1
Wigan: 1 - Fulham: 1
West Ham: 3 - Middlesbrough: 0
gerrrard
15.Eylül.2006, 06:37
Liverpool'umun berabere kalması kötü oldu. Liderlik koltuğunu Arsenal'e kaptırdı. :(
Roberto Baggio
15.Eylül.2006, 06:40
Chelsea rezalet futbol oynuyor macın 2-3 dakikasını izledim uykum geldi resmen bu kadar mı sıkıcı bir futbol oynanır...
Fıratcan Alçınkaya
15.Eylül.2006, 06:41
premier ligin en iyi oyuncusu fabregas
Bence Gerrard...:)
Neyse Boro ya deyinim tam anlamıyla hayal kırıklığı ztn Fulham ı hakemle yendiler sahalarında Derby i yenmeleri normal ztn...Takımda Woodgate gibi bir savunmacı varken bu kadar kötüler... Tuncay en iyi futbolunu oynadı West Ham maçında ama yenildi Boro genelde kötüler... Bu şekilde dvm ederse kümeye düşme telaşını yaşayabilirler...
gerrrard
15.Eylül.2006, 06:43
Bencede Gerrard...:) Adamda herşey var yahu. sana katılıyorum Fıratcan. :)
KaF KeF
15.Eylül.2006, 06:44
boro bence bu sene küme düşmeye aday...
Lionel Andres Messi
15.Eylül.2006, 07:32
Arsenal de bu sene Fabregasın formu mhteşem
evet bence premier ligin en iyi oyuncusu ve dünyanında en iyi 2 oyun kurucusundan birisi bence.
GeNç KaRTaL
15.Eylül.2006, 10:22
Bence ne yapar ne ederler düşmezler.
BlackEagle19o3
15.Eylül.2006, 10:44
Boro düşmez bence.Arsenal harika bir sonuç aldı;)
SYLaR
15.Eylül.2006, 12:19
Fabregas.Geleceğin x'i,y'si değil.Bambaşka bir futbolcu.Attığı paslar,yaptığı asistler,oyun zekası.son maç biraz fazla pas hatası yaptı ama attığı gol ve yaptığı 2 asistle maçın kahramanıydı
physicist87
15.Eylül.2006, 14:59
Tottenham beraberliği yakalayabilrdi,adamlar çok net pozisyonda atamadılar.. Fabregasa söylenecek söz yok,çok iyi bir oyuncu..
rhan_17
15.Eylül.2006, 17:18
Bu hafta İngiltere de Chelsea - Liverpool , Manchester United - Arsenal maçları var.
Cyzio
15.Eylül.2006, 17:19
çekişmeli maçlar inşallah tarih yine parayı yener
VahdeTrabzon
15.Eylül.2006, 20:02
chelsea geçen seneden de kötü ve zevksiz futbol oynuyo
VahdeTrabzon
15.Eylül.2006, 20:03
saçmalık adam gelmiyeceğini açıkladı bikere
canavar20
15.Eylül.2006, 22:27
Bence çok kaliteli bir oyuncu. Bayern'de geçen sen CL de çok iyidi.
canavar20
15.Eylül.2006, 22:27
2. Ronaldinho ;;)
canavar20
15.Eylül.2006, 22:28
Boro düşecek çünkü çok kötüler. 3-0 kabul edileemez.
TürkuAz
15.Eylül.2006, 22:52
Arsenal bu sene dolu dizgin gidiyor.Şampiyonluğun diğer adayı, Liverpool. :)
Fıratcan Alçınkaya
15.Eylül.2006, 23:34
Bolton da yine kaybetmiş... Anelka atıyor gol ama Bolton iyi değil...
Aykan19o3
15.Eylül.2006, 23:58
Boro çok kötü gidiyor.. Manchester zor kurtardı.. Arsenal'da 1-0 yenikken iyi çevirdi.. Liverpool paçasını zor kurtardı Kanu'nun attığı penaltı gol olsa herşey farklı olurdu..
SYLaR
17.Eylül.2006, 02:51
The Best Midfielder in the World
VhLEscOUnpY
2_hPoOV9HIg
ZcrNnSQ6cV0
kMJAY8Ox5ko
t2T6q9cgdXg
Fernando Gago
17.Eylül.2006, 04:02
http://www.internethaber.com/images/news/44404.jpg
Geçtiğimiz hafta sonu üç net gol kaçıran Tuncay'a İngiliz medyasından hakaret!
Middlesbrough'nun West Ham'a 3-0 yenildiği maçta fatura milli futbolcumuz Tuncay'a kesildi.
İngiliz gazeteleri "Hindi (Turkey) Tuncay" başlığını atarken, 30. dakikada Aliadiere'nin yerine oyuna giren futbolcuyu kaçırdığı net iki gol nedeniyle mağlubiyetin mimarı olarak ilan etti.
Ada basını Tuncay'ın maç sonunda soyunma odasında takımdan özür dilediğini de iddia etti.
Universal
17.Eylül.2006, 04:04
Turkey'in hala İngilterede Hindi anlamı taşıması kötü. Ama bana göre Türkiye bir hukuk mücadelesi başlatması gerekiyor.
BlackEagle19o3
17.Eylül.2006, 04:06
Akıllıca bir laf oyunu ile yaklaşmışlar ama biraz hakarete kaçmış...
Roberto Baggio
17.Eylül.2006, 04:07
İngiltere'de böyle hakaretler çok normal Türkiye'de olsa medya büyük ceza alırdı......
Fietra 10
17.Eylül.2006, 04:11
Tuncay napsın aşırttı direkten çıktı, vurdu direği yaladı..şanssızdı her zaman şanssız olmaz acaba gol attıgında ne yazacaklar
Fıratcan Alçınkaya
17.Eylül.2006, 04:12
Ayıp etmişler Futbol bu atamıyabilir...
Aykan19o3
17.Eylül.2006, 05:21
Ayıp etmişler Tuncay umarım gelecek haftalarda utandırır bunları yazanları..
RaSenGan
17.Eylül.2006, 05:28
Tuncay M'Boro'da hiç gol attı mı ?
fenerbahce_1907
17.Eylül.2006, 05:30
Şu ana kadar golü yok Aygün.
Aykan19o3
17.Eylül.2006, 05:31
Premier lig'de oynamak zor tabi.. Tempolarına ayak uydurmak zor..
BeeTLeJuiCe
17.Eylül.2006, 05:32
antremanda atmıitı bi tane. :p
hayır resmi maçlarda henüz golü yok.
Daha alışamadı ada futboluna. Alışınca eminim Fenerbahçedeki gibi oynayacaktır.
Türk medyasından kurtultu, ingiliz medyası daha beter çıktı.
Lionel Andres Messi
17.Eylül.2006, 05:37
bence fenerbahçedeki gibi oynaması mümkün değil.
sananes
17.Eylül.2006, 05:48
tuncay duygusal bi oyuncu ingilizlerde soguk insanlar pek basarılı olabilecegini sanmıyorum
GeNç KaRTaL
17.Eylül.2006, 06:08
İyi performans göstermeye başlayınca bu tür şeyler unutulur.Ayrıca bu olayın Tuncay'ı hırslandırabilir.Bu çok iyi olur.Tuncay'ın bu başlıklardan sonra pes edecek bir insan olduğunu sanmıyorum.
Universal
17.Eylül.2006, 06:09
Şimdi aklıma geldi yazmak. İlave edelim. Tuncay'ın Türkiye'de kaçırdığı kritik golleri hepimiz biliyoruz. Bunları görse İngiliz basını neler yazardı acaba.
Fietra 10
17.Eylül.2006, 06:12
Şimdi aklıma geldi yazmak. İlave edelim. Tuncay'ın Türkiye'de kaçırdığı kritik golleri hepimiz biliyoruz. Bunları görse İngiliz basını neler yazardı acaba.
çok haklısın ama bide Man Utd'a İstanbul'da attıgı 3 gol var bunları Boro'da atsa ne yazaccaklar çok merak ediyorum :)
crazzy
17.Eylül.2006, 06:16
Manchester United'ın Cumartesi günü Everton'la deplasmanda oynadığı maçta sakatlanan Fransız sol bek Mikael Silvestre'nin sezonu kapattığı açıklandı.
30 yaşındaki futbolcu, Goodison Park Stadı'nda oynanan ve 1-0 Manchester'ın üstünlüğüyle biten karşılaşmanın 40. dakikasında acılar içinde yerde kalmış ve oyunu sedyeyle terk etmek zorunda kalmıştı.
Manchester United kulübünün resmi internet sayfasından yapılan açıklamada, Fransız defans oyuncusunun sağ diz çapraz bağlarında kopma meydana geldiği ve sezonun büyük bir bölümünde forma giyemeyeceği bildirildi.
Bu sezon kırmızı renkli formayı ilk kez giydiği bir maçta sakatlanan Fransız Milli futbolcu, İngiliz ekipte içinde bulunduğumuz yıl içinde Ben Foster ve Park Ji-Sung'dan sonra dizinden ciddi sakatlık geçiren 3. futbolcu oldu.
Old Trafford'daki 9. sezonunu geçiren tecrübeli futbolcu, kırmızı şeytanlardaki 285. maçını oynuyordu.
Fietra 10
17.Eylül.2006, 06:18
evet yahu gördüm pozisyonu çok kötü olmuş..geçmiş olsun..
Lionel Andres Messi
17.Eylül.2006, 06:23
bence manu için kötü oldu heinze de real e gitmişti.sol bek ve stoperde alternatifler azaldı.
Roberto Baggio
17.Eylül.2006, 06:32
tek alternatif evra kaldı solda Man U için...
Fernando Gago
17.Eylül.2006, 22:35
Pozisyon çok kötüydü gerçekten gelecek futbol hayatınıda etkiler bu sakatlık yazık olmuş
Fıratcan Alçınkaya
17.Eylül.2006, 22:46
Evra oynuyodu ztn dvm eder... Geçmiş olsun...
canavar20
17.Eylül.2006, 22:55
Manu'ya etki edeceğini sanmam.
Eğer zorluk olsa Ferdinand bile o bölgede oynar. ( Evra olmayınca. )
canavar20
17.Eylül.2006, 22:58
Adam güzel oynarkende övdüler ama en azından bunları biliyorlar.
Tebrikler.
deniz.91
18.Eylül.2006, 22:51
ağır eleştirmişler gerçekten
Cyzio
18.Eylül.2006, 23:28
İngiltere'nin EURO 2008'deki puan kaybı yaşadığı bir maçtan sonra Milli Takımlarına 'Hayvanlar' diyen bi medyanın bi Türk'e böyle demesi normaldir..
mgungor
19.Eylül.2006, 00:57
http://i48.photobucket.com/albums/f208/mustafagungor/Spor/ingsonuc.jpg
http://i48.photobucket.com/albums/f208/mustafagungor/Spor/ingpan.jpg
Videolar için sağol Aşkın Abi. :)
TürkuAz
19.Eylül.2006, 04:43
Bende Liverpool ve Arsenal'i şampiyonluğa yakın görüyorum..
Lionel Andres Messi
19.Eylül.2006, 07:02
arsenal 3-0 sevilla
FaBrEgAs,van persie,eduardo
ChAoS
19.Eylül.2006, 07:08
Açıkçası Arsenal'den beklemediğim bi galibiyetti bu . Sezon öncesi Henry gidince takım çöker diye düşünmüştüm ama yanıldım.
Roberto Baggio
19.Eylül.2006, 07:10
arsenal'in golleri Fabregas,Eduardo da silva ve Robin Van Persie attı....
Cyzio
19.Eylül.2006, 14:37
puan tablosu yanlış
Gerçek puan tablosu:
http://img150.imageshack.us/img150/3854/ads305zow8.jpg (http://imageshack.us)
5 hafta sonucunda Portsmouth büyük bi sürpriz yaptı.Arsenal de ManU galibiyetiyle toparlandı.Ayrıca Everton A.Johnson alarak doğru bi iş yaptığını gösterdi
BeeTLeJuiCe
19.Eylül.2006, 18:37
Chelsea teknik direktörü Jose Mourinho'nun görevinden istifa ettiği haberleri gündeme bomba gibi düştü. Portekizli teknik adamın Çarşamba akşamı takımın önde gelen oyuncularına gönderdiği cep telefonu mesajlarıyla kararını bildirdiği ve bugün tesislere gelip oyuncularıyla vedalaşacağı belirtilirken; gecenin geç saatlerinde Chelsea kulübü de haberi resmen doğruladı.
BBC'nin haberine göre Mourihno Çarşamba akşamı içlerinde John Terry, Frank Lampard ve Didier Drogba'nın da olduğu bir grup oyuncusuna cep telefonuyla mesaj göndererek, görevi bıraktığını haber verdi.
Gecenin geç saatlerinde Chelsea kulübü tarafından da doğrulanan habere göre, Salı akşamı Şampiyonlar Ligi maçında Rosenborg'la 1-1 berabere kalan Chelsea'nin hocası dün gece yönetim kuruluyla uzun bir toplantı yaptıktan sonra kesin kararını verdi. Kulüpten yapılan açıklamada, karşılıklı anlaşma yoluyla Portekizli hocanın sözleşmesinin fesh edildiği belirtildi.
Mourinho'nun dün akşam saatlerinde takımın önde gelen oyuncularını bilgilendirdiği, gece yarısı olduğunda ise istifa haberini tüm takımın aldığı belirtiliyor.
Chelsea'de iki şampiyonluk
2004 yılında Şampiyonlar Lig kupasını kaldırdığı Porto'dan ayrılarak Chelsea'ye transfer olan Mourinho, bu ekiple ilk iki sezonunda Premier Lig şampiyonluğu kazandı. Şampiyonlar Ligi'nde yarı finalden öteye gidemeyen Mourinho'nun Chelsea'si geçen sezon da şampiyonluğu Manchester United'a kaptırmıştı.
Abramovich'le çekişme
Portekizli hocanın istifasında, özellikle geçen sezon kulübün sahibi Roman Abramovich'le yaşadığı fikir ayrılıklarının ve takımın kötü gidişinin etkili olduğu sanılıyor. Bilindiği gibi, ikili geçen sezon Andriy Shevchenko'nun transferi konusunda görüş ayrılığına düşmüş ve sezon boyunca birbirlerine bozuk atmışlardı. Öte yandan, Chelsea'nin ligde 5. sırada bulunması ve Rosenborg maçında alınan beraberlik de bu çatışmanın tuzu biberi oldu.
Jose Mourinho'nun yarın Cobham'daki antrenman tesislerine gelerek oyuncularıyla vedalaşması ve görevinden resmen ayrılması bekleniyor. Sözleşmesinde çok yüksek bir tazminat miktarı bulunan Mourinho'nun kulüpten ne kadar tazminat alacağı konusu ise henüz netleşmiş değil.
Ramos'un adı geçiyor
Bu arada, Chelsea'de boşalan teknik diretörlük koltuğu için adı ilk geçen aday, Tottenham'ın da gündeminde olan Sevilla teknik direktörü Juande Ramos oldu. Kulübünün Arsenal'le yaptığı ve 3-0 kaybettiği Şampiyonlar Ligi maçı için Londra'da bulunan Ramos'un olası bir teklife hayır demeyeceği belirtiliyor. Geçen sezon adı Chelsea'yle anılan Guus Hiddink, Frank Rijkaard, Paolo Mancini ve Fabio Capello da adaylar arasında bulunuyor.
Fıratcan Alçınkaya
19.Eylül.2006, 18:40
Capello veya Lippi gelebilir... Mourinho bakalım hangi takıma gider... Chelsea nin nsl bir futbol oynayacağını merak ediyorum Mourinho nun ardından...
Fietra 10
19.Eylül.2006, 18:44
İşte Mourinho'nun yerine gelecek isim !..
Chelsea'de Mourinho'nun gönderilmesinin ardından herkes bu soruyu sormaya başladı: Kim gelecek? İngiltere'deki ilk iddialar Mourinho ile Abramovich'in arasının açılmasına neden olan bir isim üzerine yoğunlaştı: Avram Grant.
Sezon başında Chelsea'nin Futbol Direktörlüğüne getirilen ve bu nedenle Mourinho ile Abramovich'in arasının açılmasına sebep olan Grant'ın Rus iş adamı ile yakın arkadaş olduğu biliniyor. Grant da tıpkı Sheva gibi Abramovich'in yakın arkadaşı. Grant daha önce 2006 Dünya Kupası elemelerinde İsrail milli takımında görev yapmıştı. 51 yaşındaki teknik adamın Maccabi Tel Aviv ve Maccabi Haifa'da teknik direktörlük geçmişi bulunuyor.
Ligtv.com.tr
Del Piero_10
19.Eylül.2006, 19:31
Capello yapamaz ama Lippi gelirse uçurur tabi Abramoviç'in eline cebine atması ve Ronaldinho gibi oyuncuları unutması gerekir.
gerrrard
19.Eylül.2006, 19:35
Bence sanki ayrılmaması daha iyi olurdu. Hata yaptığını düşünüyorum Chelsea'nin.
Lippi gelirse bana göre Mourinho'dan farklı olmaz. Capello ise hiç yapamaz. Jurgen Klinsmann gelebilir.
GodfatheR
19.Eylül.2006, 19:40
chelsea yi sadece mourinho icin tutuyodum benim icin artik chelsea bitti :D ayrica cok yakin bi zamanda yaptigi hatanin farkina varir abramovic
Del Piero_10
19.Eylül.2006, 19:42
Abramoviç'in geçmişte teklif götürdüğü isimlerden Deschamps'ın da ismi geçiyor.
Emurafu
19.Eylül.2006, 20:55
Hangi takıma gidcek merak ediyorum...
Fıratcan Alçınkaya
19.Eylül.2006, 20:58
Klinsmann Chelsea'ye aday
Jose Mourinho'dan boşalan Chelsea menajerliği için birçok ismin ardından bir aday daha çıktı: Jürgen Klinsmann. Almanya Milli Takımı'yla Dünya Kupası'nda finale kadar çıkan Jürgen Klinsmann, Ünlü İngiliz Gazetesi Daily News'e göre şimdi Chelsea'yi istiyor. Habere göre Klinsmann'ın çok yakın bir arkadaşı, gazetenin muhabirine, Alman teknik adamın yaz aylarında Los Angeles'ta Chelsea yöneticisi Peter Kenyon'la görüştüğünü söylemiş.
Arkadaşı da Daily News muhabirine, "Jürgen, Mourinho gittikten sonra Chelsea'nin menajeri olma konusunda ciddi şansı olduğunu düşünüyor" demiş. Gazete, Klinsmann'ın bu göreve ciddi şekilde talip olduğunu öne sürüyor.
Chelsea için Fabio Capello, Guus Hiddink gibi isimlerin yanısıra Sevilla Teknik Direktörü Juande Ramos ve Juventus'un eski hocası Fransız Didier Deshamps'ın da düşünüldüğü kaydediliyor.
RaSenGan
19.Eylül.2006, 21:00
Kötü olmuş.İnş.onun gibi birisi gelir.
canavar20
19.Eylül.2006, 21:07
Büyük sürpriz benim için.
Lucas Neill
19.Eylül.2006, 21:23
Chelsea hocasını buldu
Avram Grant resmen Chelsea'nin yeni menajeri oldu. Chelsea kulübünden yapılan açıklamada, "Kulübümüz, Avram Grant ve Steve Clarke'ın bugünden itibaren takımın sorumluluğunu üstleneceği haberlerini doğrulamaktadır" denildi.
Kulübün resmi internet sitesinde de yayınlanan açıklamada, İsrailli futbol adamı Avram Grant için "Bu zor dönemimizde takımımızı hedefimiz doğrultusunda düzeltebilecek tecrübeye sahip birisi" yorumunda bulunulurken, yardımcı menajer olarak atanan Steve Clarke için de "Chelsea için çok önemli birisi. Takımın yönetiminde çok önemli bir rolü olacak" denildi.
Açıklama, "Avram ve Steve'e güvenimiz ve desteğimiz sonsuzdur" şeklinde noktalandı.
20.09.2007
pckopat18
19.Eylül.2006, 21:38
ßundan Sonra CheLsea'den ßişi oLmaz...
Ama Adamım Orda...
Frank LAMPARD...
Lampard o takımda oLduu sürece O takımın Taraftarıyım...
Emurafu
19.Eylül.2006, 21:39
Chelsea hocasını buldu
Avram Grant resmen Chelsea'nin yeni menajeri oldu. Chelsea kulübünden yapılan açıklamada, "Kulübümüz, Avram Grant ve Steve Clarke'ın bugünden itibaren takımın sorumluluğunu üstleneceği haberlerini doğrulamaktadır" denildi.
Kulübün resmi internet sitesinde de yayınlanan açıklamada, İsrailli futbol adamı Avram Grant için "Bu zor dönemimizde takımımızı hedefimiz doğrultusunda düzeltebilecek tecrübeye sahip birisi" yorumunda bulunulurken, yardımcı menajer olarak atanan Steve Clarke için de "Chelsea için çok önemli birisi. Takımın yönetiminde çok önemli bir rolü olacak" denildi.
Açıklama, "Avram ve Steve'e güvenimiz ve desteğimiz sonsuzdur" şeklinde noktalandı.
20.09.2007
Kaynak : DHA
eXcitinG
19.Eylül.2006, 21:51
CheaLse bundan sonra Avrupada Ligde başarıyı unutsun bence.Çok büyük bir kayıp..
Fıratcan Alçınkaya
19.Eylül.2006, 21:55
Olayın ztn herkesin bildiği gibi aylarca önce bittiğini bgn anladık tekrar hmn Futbol Direktörlüğüne Abramovicin aklındaymış zaten... Hiç arayış içinde olmadan 24saat dolmadan Grant getirildi...
Ballack da belki kalır Mourinho gittiğine göre... Asıl mrk ettim Jose nereye gidicek...
eXcitinG
19.Eylül.2006, 21:58
Barca oLabiLir.Rijkaard ın da durumu hiç iyi değiL.Zaten geçen sezondan beri Laporta iLe bir kavgadır gidiyor.Hazır Mourinho da boşta iken bence zaman kaybetmemeLiLer.
RaSenGan
19.Eylül.2006, 22:02
Bu kim yahu ? İlk kez duydum adını.
Fıratcan Alçınkaya
19.Eylül.2006, 22:04
Portekiz ekibi Porto'yla da 2004 yılında Şampiyonlar Ligi Şampiyonluğu sevincini yaşayan Mourinho Chelsea'nin başında toplam 185 karşılaşmaya çıktı. Bu maçlarda, Chelsea 124 galibiyet, 40 beraberlik ve 21 mağlubiyet elde ederken, Londra temsilcisi Mourinho döneminde, Stamford Bridge'de 60 maç üst üste yenilmeyerek bir rekorun da sahibi olmuştu.
Böyle bir menajeri sonuna kadar işine karıştı Abramovic v sonunda gitti... Çok arıyacak Mourinho yu Chelsea çok...
Aşk-ı Şehir
19.Eylül.2006, 22:07
Mourinho bence Barça'ya giderse süper olur. Barça daha güzel futbol oynar. En azından şu anki Real Madrid'le aynı seviyeye gelirler. Hem zaten Rijkard'dıda hiç sevmiyorum :) Fıratcan'ın verdiği istatistik inanılmaz.60 maç ne demek yahu.Dediğin gibi Fıratcan:
Çok arıyacak Mourinho yu Chelsea çok...
nerazzuri
19.Eylül.2006, 22:12
Bence sadece bu sezonluk 2 si yöneticek takımı...
Euro 2008 den sonra Rusya'nın t.direktörü Guus Hiddik Chelsea'nın başına geçer.
Bilindiği gibi Abramovic Guus Hiddink'i Rusya'nın başına getirmiş maaşınıda kendi vereceğini söylemişti. Dikkatinizi çekerim :p
YusufT
19.Eylül.2006, 22:17
Mourinho Valencia'ya yada Barcelona'ya gide bilir.
Fernando Gago
19.Eylül.2006, 22:30
Bu kadar erken beklemiyordum iki taraf içinde iyi oldu
ThersoN
19.Eylül.2006, 22:34
Bekledigim, bir hamleydi, keşke daha önce olsaydı, sezon sonunda filan, abramovic bazen dengesiz işler yapıyor, keske sezon sonu gönderilseydi; Mourinho
BlackEagle19o3
19.Eylül.2006, 22:42
Hiç beklemiyordum.Şaşırdım gerçekten.Bakalım yeni gelecek menajer takıma neler katabilcek...
canavar20
19.Eylül.2006, 22:56
Portekiz ekibi Porto'yla da 2004 yılında Şampiyonlar Ligi Şampiyonluğu sevincini yaşayan Mourinho Chelsea'nin başında toplam 185 karşılaşmaya çıktı. Bu maçlarda, Chelsea 124 galibiyet, 40 beraberlik ve 21 mağlubiyet elde ederken, Londra temsilcisi Mourinho döneminde, Stamford Bridge'de 60 maç üst üste yenilmeyerek bir rekorun da sahibi olmuştu.
Böyle bir menajeri sonuna kadar işine karıştı Abramovic v sonunda gitti... Çok arıyacak Mourinho yu Chelsea çok...
Çok haklısın Morinho Alex gibiydi.:p Hani derler ya bir anda ortaya çıkar onun gibi zamana ihtiyacı vardı.:icon_confused:
ChAoS
19.Eylül.2006, 23:50
Avram Grant'la olacak iş değil bu , daha tecrübeli birisi olabilirdi . Abramovich ne yapıyor anlamış değilim.
TürkuAz
19.Eylül.2006, 23:55
Chelsea'nin onun yerine daha tecrübeli ve daha kaliteli bir menajeri getirmesini beklerdim, hayırlısı neyse o olsun..
Burak Duran
20.Eylül.2006, 00:23
mourinho nun ayrilmasi chelsea icin hem iyi hem kotu oldu ama grantin gelmesi komple kotu oldu
Fıratcan Alçınkaya
20.Eylül.2006, 00:32
Grant ismini valla ben ilk kez duyuyorrum çok ilginç bir seçim bakalım nsl bir Chelsea izleyeceğiz...Bu arada 46m$ gibi bir tazminat peşinde Mourinho...
Cyzio
20.Eylül.2006, 00:42
Chelsea eski 5.liğe 6.lığa oynayan günlerine geri döner yine.Öyle yada böyle Mourinho'nun gönderilmesi yanlış.Yerine aldıkları da iyi bişey olsa bişe demiyeceğim..
Aykan19o3
20.Eylül.2006, 03:27
Chelsea en büyük gücünü kaybetti..
GeNç KaRTaL
20.Eylül.2006, 05:51
Bu haberi duyduğumda inanamadım başta.
Chelsea'de göreve getirilen Grant bence iyi bir tercih şimdilik.Sezon sonuna kadar takımı tanıyan birisinin bu işi devam ettirmesi gayet mantıklı.Sezon sonundada yeni bir manager gelir takımın başına.Tabii bu manager ile önceden anlaşılır.Takımı takip eder.İnceler.Kafasındaki kurguyu oluşturur.Burada önemli olan takımın başına kimin geleceği.Bence sırası ile;
1-Guus Hiddink,2-Juande Ramos,3-Lippi bu üçlüden birisi mutlaka takımın başına getirilmeliki bu Chelsea için zor bir iş olmasa gerek.
Diğer bir konu ise Mourinho'nun nereye gidecek olması.Benim gönlümden İnter geçiyor.Moratti bence bu fırsatı kaçırmamalı.Vasat olan Mancini'nin yerine Mourinho ile anlaşmalıdır.