PDA

View Full Version : İngiltere Premier Lig Geçmiş Sezonlar

Pages : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 [37] 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50

E.Cartman
28.Haziran.2009, 15:58
duyduğum kadarıyla Liverpool bu sene krizde ve transfere fazla para yatırmak istemiyor bu oyuncuları alacağını pek sanmam...

deniz.91
28.Haziran.2009, 16:23
3üde faydalı olur ama liverpoolun alması zor gibi

BaFraLı
28.Haziran.2009, 22:52
Arsenal’in Bayern Münih’te forma giyen Fransız yıldız oyuncu Franck Ribery için astronomi bir teklif yapmaya hazırlandığı ifade ediliyor.

Arsene Wenger’in uzun yıllardır izlediği transfer politikasını değiştirip, Bayern Münih’in yıldız oyuncusu Franck Ribery için 47 milyon avro gibi bir teklif yapmaya hazırlandığı öen sürüdü.

Wenger'e neler oluyor?

Transferde büyük paralar harcamak yerine geç yetenekleri kadrosuna katmakla ünlene tecrübeli teknik adamın, Ribery transferi için girişimde bulunması sürpriz olarak değerlendirildi.

Ajax’tan Thomas Vermaelen’i 12 milyon avro karşılığında transfer eden Arsenal’in, daha tecrübeli bir kadro kurmak için kesenin ağzını açtığı iddia ediliyor. Marsilya’dan Bayern Münih’e gelen yıldız orta saha oyuncusu, Almanya’da geçirdiği başarılı iki sezonun ardından birçok önemli takımın transfer listesine girmeyi başarmıştı.

Herkes O'nu istiyor

Real Madrid, Barcelona, Manchester United ve Chelsea gibi dev kulüplerin Ribery’i kadrolarına katmak için mücadele ettiği bilinirken, transferin flaş ekibi Real Madrid’in rakiplerine oranla bir adım önde olduğu söyleniyor.

Uyguladığı transfer politikasıyla uzun süredir eleştirilen Arsene Wenger’in bu transfer hamlelerinden sonra alacağı tepkiler merakla bekleniyor.

goal

Fernando Gago
29.Haziran.2009, 02:11
Arsenal'e gelene kadar çok klüp var sırada . Arsenal Ribery'nin 5. 6. tercihi olur anca ...

E.Cartman
29.Haziran.2009, 03:31
Aslında arsenaL'dede para çok sürekLi gençlere harcadığı için :D:D:D

Selman Ozturk
29.Haziran.2009, 04:18
Aslında arsenaL'dede para çok sürekLi gençlere harcadığı için :D:D:D

Ben böyle düşünmüyorum. Çünkü Arsenal transferden kestiği parayı yaptığı stada harcadı. Wenger'in de bu yönde açıklamaları vardı. Arsenal 1 sezon daha sessiz kalacaktır transferde öyle zannediyorum ki...

omersal
29.Haziran.2009, 12:07
Ben böyle düşünmüyorum. Çünkü Arsenal transferden kestiği parayı yaptığı stada harcadı. Wenger'in de bu yönde açıklamaları vardı. Arsenal 1 sezon daha sessiz kalacaktır transferde öyle zannediyorum ki...

E bence de sessiz kalsın yani.Wenger kimi bulsa alıyo maşallah.Yetenekli gördüğün herkes alınmaz ki.Adam her sezon 10-15 adam alıyo neredeyse.Klüp oyuncudan taşacak neredeyse. Ferguson gibi 1-2 transfer yapsa her sezon çok iyi olur ama...

BaFraLı
29.Haziran.2009, 13:08
Takımı gençleştiriyor işte ne güzel.Aldığı oyuncularda boş çıkmıyor zaten.

BaFraLı
29.Haziran.2009, 13:09
Serdar Taşçı için Arsenal da devreye girdi.

Savunmasını güçlendirmek isteyen Arsenal, Stuttgart'ın Türk kökenli oyuncusu Serdar Taşçı'ya kancayı attı. Sport.co.uk'in haberine göre Londra ekibi, Serdar için oluşturulan uzun kuyruğa katıldı. Vermaelen'i alarak halihazırda savunmasını güçlendiren Arsenal'ın almak istediği Serdar için Milan ve Juventus kulüpleri de devrede.

BaFraLı
29.Haziran.2009, 16:32
Manchester United, Atletico'nun kapısını dev bir teklifle çalmayı planlıyor.

United transfer çalışmalarına ara vermiyor. Antonio Valencia ile anlaşan Manchester ekibi, Cristiano Ronaldo ve Carlos Tevez'in yerine adam aramaya başlamıştı. Daily Mail'in haberine göre Sir Alex Ferguson tüm dikkatini Atletico Madrid'in yıldızı Agüero'ya verdi.

Manchester'in ilk tercihi Lyonlu Karim Benzema idi, ama Lyon başkanı Jean Michel Aulas'ın işleri zorlaştırması ve Real Madrid'in bu transerde daha avantajlı olması nedeniyle Ferguson bu transferle zaman kaybetmekten vaz geçti.

Madrid ekibinin Agüero'yu satmak istememesini söylemesine rağmen Manchester United, Aguero için 52 milyon avroyu gözden çıkardı.
Agüero'nun menajeri oyuncunun Atletico Madrid'den ayrılmayacağını belirtmişti. Ama Kırmızı Şeytanlar devasa bir teklifin işleri değiştirebileceğini düşünüyor.

BaFraLı
29.Haziran.2009, 18:37
Sky Sports News’e göre, Manchester United, Luis Antonio Valencia’nın transferinde sona yaklaştı.

Sky Sports News, Wigan Athletic ile sözleşmesi bulunan Ekvadorlu oyuncunun 20.5 milyon avroluk bir bonservis ile ayrılacağını belirtti.

The Daily Mirror da bu iddia’yı destekliyor. Valencia, 2006’dan beri Wigan’da ama iki sezonu Villareal’de kiralık geçirdi. 2008’de sözleşmesi sürekli hale geldi.

23 yaşındaki yıldız, Ekvador Milli Takımı ile çıktığı 34 maçta 4 gol attı.

Manchester United’ın ayrıca Brezilyalı genç oyuncu Douglas Costa’da da sona yaklaştığı ve Arjantinli süperstar Agüero ile ilgili girişimlerde bulunduğu biliniyor.

tarikko
29.Haziran.2009, 18:56
Kesinlikle Agueroyu almalari gerekiyor..

MaTRaKaN
29.Haziran.2009, 19:26
C.Ronaldo'nun yerini doldurmak için yapılacak bir transfer

MaTRaKaN
29.Haziran.2009, 19:27
Gitmesi kendisi içinde iyi olucaktır harika bir yetenek bence

tarikko
29.Haziran.2009, 22:16
CSKA Moskova’nın yıldız oyuncusu Yuri Zhirkov’un Chelsea ile Çarşamba günü sözleşme imzalayacağı söyleniyor.

Rus oyuncu Yuri Zhirkov’un ismi daha önce Chelsea ve Barcelona ile anılmıştı. Bugün yayınlanan haberlerde ise Çarşamba günü Chelsea ile anlaşmanın imzalanacağı belirtildi.

Rus milli takım oyuncusu daha önce yaptığı açıklamada Chelsea’nin ilgisinden haberi olmadığını belirtmişti. Sport-Express’in bugün yayınladığı haberde ise 25 yaşındaki oyuncunun Çarşamba günü Londra’ya giderek 4 senelik kontrata imza atacağı söyleniyor.

Rusya formasıyla Euro 2008’de yıldızı parlayan Zhirkov için Chelsea’nin yaklaşık olarak 20 milyon avro ödemesi bekleniyor.

Goal

Gangstaa
29.Haziran.2009, 23:09
Bazen Abramovic’in kararları Futbol Direktörü Big Phil’e sorulmadan alınıyor” dedi.

Abramovicte bizim Türk başkanlar gibi demek :p Deco gelsin birde Türkiye'yi görsün :D
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Baya iyi alıntı yapmışım :D

Fernando Gago
29.Haziran.2009, 23:35
Abramovic futboldan anlamıyor zaten Normaldir . . .

omersal
29.Haziran.2009, 23:35
Takımı gençleştiriyor işte ne güzel.Aldığı oyuncularda boş çıkmıyor zaten.

Ben sana katılmıyorum.Zaten başarı yakalayamamasının sebebi bu.Hep genç oyuncular alıyo.Mesela 20sinde alıyo 23ünde satıyo adamı.Bir de az fiyata da almıyo.Bu sadece finansmanı düzeltir.Manu gibi başarı yakalaması imkansız olur.Sadece bala ilk 11in hepsi fabregas gibi Adebayor gibi kaliteli çıkacak ta anca o zaman.

BaFraLı
29.Haziran.2009, 23:36
Adam paradan anlıyor :D

matrockmamy
29.Haziran.2009, 23:43
wenger saygı duyulacak birisi. fm oynar gibi sırf genç alıyor ve td lerin 99,999.. unun yapamayacağı şeyler yapıyor. bazıları diyebilir, ama başarı nerde? diye, o kadar gençle şl de yarı final, final oynamak gerçekten inanılmaz...

Lionel Andres Messi
30.Haziran.2009, 00:47
başarı gelmedikten sonra o gençleri savunmanın mantığı ne o zaman.gençti gelişti en fazla bu kadar 5 sene bekle sonra yine satıyor yine genç yine sat falan vs... bu kafayla arsenalin ilerleyeceğini hiç ama hiç sanmıyorum.

wengeri eskiden çok severdim ama şimdi hç sevmem sürekli gençleri almasınada karşıyım benim gibi düşünen br çok arsenal taraftarı var zaten.

ribery arsenali fazlasıyla aşar hayal bence.

Lionel Andres Messi
30.Haziran.2009, 01:09
eklemeyi unutmuşum yarı finalin arsenal taraftaları için başarı olduğunu düşünmüyorum.ligde hiç bir şey yaptıkları yok zaten.henry pires lauren campbell ljunberg vieira çok iyi tecrübeli adamlar varken finale çıktı bir kere.ondan sonra hep yalan oldu arsenal zaten büyük başarı içinde adım atılmadı gençleri bekliyor wenger efendi.

Fietra 10
30.Haziran.2009, 19:27
Premier Lig'in yeni ekibi Wolves, kulüp tarihinin rekorunu kırarak 6.5 milyon pounda Reading’ten Kevin Doyle’yi transfer etti.

Wolves 25 yaşındaki İrlanda Cumhuriyeti Milli Takımı’nın da formasını giyen ve pek çok takımın peşinde koştuğu Kevin Doyle’u kulüp tarihinin rekorunu kırarak 6.5 milyon pounda (7.6 milyon avro) transfer etti.

İmzadan sonra Wolves’un resmi internet sitesine açıklamalarda bulunan Doyle, “Wolves benimle temasa geçen ilk takım oldu. Benim için zorlu bir yaz geçmesini bekliyordum. Ama Wolves bunu benim için kolaylaştırdı” dedi.

Menajer Mick McCarthy’nin Nenad Milijas ve kaleci Marcus Hahnemann’dan sonra üçüncü transferi olan Doyle sözlerini, “Yeni takımım için mücadele etmeyi dört gözle bekliyorum. Geçen hafta gelip buradaki tesisleri gezdim. Wolves’e gelerek en doğrusunu yaptığımı düşünüyorum” ifadelerini kullanarak bitirdi..

BaFraLı
30.Haziran.2009, 19:29
İyi transfer olmuş.Wolwes'e büyük katkı sağlayacaktır.

BaFraLı
01.Temmuz.2009, 02:54
Manchester United, Valencia’nın transferini bitirdiğini açıkladı.

23 yaşındaki oyuncunun alacağı ücret açıklanmazken, United ile 4 yıllık sözleşme imzaladığı belirtildi. United patronu Sir Alex Ferguson, Valencia transferinden hayli memnun gözüküyor. Kulübün resmi sitesine konuşan Ferguson, “Antonio bir süredir hayalini kurduğum bir oyuncu. Hızı ve yetenekleri ile takıma çok büyük katkılar yapacağından şüphem yok” dedi.

"Rüyalarım gerçek oldu"

Antonio Valencia da bu transferden memnun gibi. Valencia, Manchester United'a transferi ile hedeflediği başarılardan birini gerçekleştirdiğini belirtti.

Valencia, “Manchester United’a transfer olmak benim için bir rüyanın gerçekleşmesi. Wigan’daki zamanımdan zevk alıyordum, ama United’a transferim benim için çok büyük bir onur. Wayne Rooney, Rio Ferdinand ve Ryan Giggs gibi yıldızlarla 76,000 taraftarın önünde oynamak mükemmel bir deneyim olacak. Sezonun başlaması için sabırsızlanıyorum” dedi.

omersal
01.Temmuz.2009, 04:56
Bu adamda ne buluyolar anlamıyorum ama Fergusonun bir bildiği vardır.

Enterokinaz
01.Temmuz.2009, 04:58
udinese'den alexis sanchez'i bekliyordum ben. valencia neler yapacak göreceğiz, ben pek umutlu değilim açıkçası.

deniz.91
01.Temmuz.2009, 05:03
beğendiğim bir oyuncuydu bence başarılı olacaktır

King_91
01.Temmuz.2009, 05:10
büyük ihtimalle ben yanılıyorum sir'ün bir bildiği vardır ama o'shea , wes brown , park ji sung gibi adamlar sanki manu kalibresinde bir takımın oyuncusu olamayacak nitelikteler . neden oynadıklarını anlayamıyorum . belki oyun içinde çok yararlılardır falan ama beğenmiyorum bu oyuncuları . valencia da bunlara eklenecek sanırım .

Fernando Gago
01.Temmuz.2009, 12:25
Bonservisi ne kadara aldılar acaba ?

omersal
01.Temmuz.2009, 14:11
büyük ihtimalle ben yanılıyorum sir'ün bir bildiği vardır ama o'shea , wes brown , park ji sung gibi adamlar sanki manu kalibresinde bir takımın oyuncusu olamayacak nitelikteler . neden oynadıklarını anlayamıyorum . belki oyun içinde çok yararlılardır falan ama beğenmiyorum bu oyuncuları . valencia da bunlara eklenecek sanırım .

Aslında Park ve Brown öyle ama O'Shea özellikle kritik anlarda takımına büyük katkı yapabilecek bir oyuncu.Manu da böyle oyuncu çok aslında ama nasıl oluyorsa başarılı oluyorlar.

Del Piero_10
01.Temmuz.2009, 14:29
Bonservisi ne kadara aldılar acaba ?

Açıklanmamış ancak Wigan için kulüp rekoru olmuş aldıkları para.

Lionel Andres Messi
01.Temmuz.2009, 14:48
burda bir yerde 18.7 milyon euro geçiyor

http://www.transfermarkt.de/de/news/29179/manchester-united-holt-fluegelspieler-valencia-.html

Bordo61Mavi
01.Temmuz.2009, 14:54
Alex isini bilir :) Ronaldo geldiginde cizgiye kadar iniodu orta yapiodu 5 taneden biri isabetli oluyodu. Ronaldo'yu pisirdi ve dunya yildizi yapti, Valencia'da oyle olabilir

KaF KeF
01.Temmuz.2009, 16:02
16 bin sterlin vermişler sanırım...

Enterokinaz
01.Temmuz.2009, 18:41
16 bin sterlin vermişler sanırım...

milyon olmasın ?

tarikko
01.Temmuz.2009, 20:36
Bayağı fazlaymış gerçekten 26 milyon dolara denk geliyor.Bakalım paranın hakkını verebilecekmi..

tarikko
01.Temmuz.2009, 20:37
Carlos Tevez, Chelsea'ye gitmek istiyordu, ama pazartesi günü City'ye imza atacak.

İddialara göre, Tevez'in Manchester City'ye transferi 6 Temmuz'da gerçekleşecek. Tevez'in bonservisi için, Manchester ekibi 35 milyon avro ödeyecek.
Real Madrid, Inter, Chelsea ve Liverpool da Tevez'in peşindeydi. Arjantinli yıldız, İngiltere'de kalmak istediği için Real ve Inter'in teklifleri reddedildi. Liverpool ise bu transferi karşılayamayacağını düşünerek bu yarıştan ayrıldı.

Goal.com'a konuşan City'ye yakın bir kaynak, "Carlos Tevez, Chelsea'ye gitmek istiyordu. Çünkü Şampiyonlar Ligi'nde ve ligde zirveye oynuyorlar. Ama City'nin teklifini reddetmek çok zordu. Ayrıca ailesi ve arkadaşları ile Manchester'da mutluydu. Her şey iyi gidiyor, transferin pazartesi günü gerçekleşmesi bekleniyor, daha erken bile olabilir" dedi.

Goal

BeeTLeJuiCe
01.Temmuz.2009, 20:40
Robinho, Tevez, Santa Cruz süper 3'lü bi forvet hattı oldu City'nin.
Ortasahayada Barry takviyesi geldi. Ireland, Barry, De Jong'lu süper ortasaha var.

Seneye Şampiyonlar Ligine katılabilirler belki.

MaTRaKaN
01.Temmuz.2009, 21:23
Tevez gibi kaliteli bi oyuncu gittiği her takımı çoşturur :)

King_91
02.Temmuz.2009, 02:37
tevez gibi adamım olsun 100milyon dolar borcum olsun :D

tarikko
02.Temmuz.2009, 23:43
City teknik patronu, bu iki oyuncu için beklemekten sıkıldıklarını açıkça dile getirdi.

Manchester City menajeri Mark Hughes, Samuel Eto’o ve Carlos Tevez transferleri ilgili açıklamalarda bulunurken, bu iki oyuncudan vazgeçebileceklerini de ima etti.

Aslında bu transferlerin bu hafta bitmesi bekleniyordu fakat Hughes, City kulübünün oyuncular ya da başka kulüplere bağlı olmadığını belirtti. İngiliz

The Daily Telegraph’a konuşan Hughes, “Transferleri hızlı bir şekilde sonlandırmadığınızda mutlaka aksilikler çıkar. Hak ettiğini düşündüğümüz oyuncular için gereken sabrı gösteririz fakat her şeyin bir sınırı vardır. Eğer bir gelişme yoksa, biz de daha önce yaptığımız gibi transferden çekiliriz” dedi.

Ancak başarılı teknik adamın hala Eto’o transferi için istekli olduğu gözlerden kaçmadı. Mark Hughes, “Biz Barcelona kulübüne teklifimizi verdik. Bundan sonrası oyuncuyla kulübü arasında. Onlardan haber bekleyeceğiz” diyerek bu transfer için umudunu kaybetmediğini gösterdi.

Santa Cruz’u transfer ederek güçlü bir takım oluşturduklarını belirten City menajeri, Eto’o ile Tevez’in gelmesi durumunda ilk dörde rahatlıkla gireceklerini belirtti ve ekledi: “Bu iki oyuncunun ne kadar kaliteli olduklarını herkes biliyor. Gelmeleri halinde takıma da büyük fayda sağlayacaklar”

Goal

tarikko
03.Temmuz.2009, 03:48
Newcastle’dan ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Michael Owen’ın menajeri, Manchester United’lı yöneticilerle görüşmelere başladığı ifade edildi.

Cristiano Ronaldo’nun Real Madrid’e gitmesi ve Carlos Tevez’in takımdan ayrılması sonrası hücum bölgesinde sıkıntılar yaşayan Manchester United’ın, sürpriz bir isimle anlaşabileceği ifade edildi.

Michael Owen’ın ismi Avrupa’nın büyük takımlarının transfer listesinde olmasa da, Manchester United’ın tecrübeli oyuncuyu kadrosunda görmek isteyebileceği ifade edildi.

Birden düşüşe geçti

Kariyerinin zirvesindeyken, Real Madrid’e transfer olup sıkıntılı bir döneme giren tecrübeli golcü, İngiltere Milli Takımı'ndaki yerini de kaybetmişti.

Geçen yıl geçirdiği sakatlıklara rağmen, sezonu 11 golle kapatması, Owen’ın geri dönüş sinyalleri verdiği yönünde yorumlanıyor.

Oyuncunun sağlık sorunu olmadığını göstermesi halinde Manchester United’ın transfere sıcak bakabileceği iddia ediliyor. Eşsiz bir yeteneği sahip olan golcü oyuncunun, Alex Ferguson’un kadrosuna girip giremeyeceği ise merak konusu...

Goal

Alicanfmfan
03.Temmuz.2009, 03:49
Yarın İstanbul'a gelecek nereye görüşüyor :D:D:D

Enterokinaz
03.Temmuz.2009, 03:53
michael owen bu saatten sonra manu gibi kulüplerde top oynayamaz. hızını ve tekniğini kullanabileceği, sakatlanma riskinin en az olduğu lige gitsin, ispanya'ya. =)

Clayman
03.Temmuz.2009, 03:54
Yarın İstanbul'a gelecek nereye görüşüyor :D:D:D
Kesin mi geleceği ? :D

Alicanfmfan
03.Temmuz.2009, 03:55
Gelmesini istiyorum tabi :D

King_91
03.Temmuz.2009, 04:16
bence gs'ye gelmicek onun için istediği yere gidebilir :d ama manu almaz onu bence

MaTRaKaN
03.Temmuz.2009, 16:34
Manchester almaz yalan haber bence

CeSC FaBReGaS
03.Temmuz.2009, 16:36
Manchester bence alabilir en azından yedek için iyi bir alternatif olabilir diye düşünüyorum.

nerazzuri
03.Temmuz.2009, 17:06
Hepsini geçtim, Owen gibi bir forveti Manchester'de görmek isterim. Hayali bile güzel.

Ayrıca arkasındakiler sağlam adamlar, çok iyi pozisyon yaratabilirler, Owen bildiğimiz tipik bitirici gol kralı bile olabilir, tabi sakatlık geçirmez ise :)

Fernando Gago
03.Temmuz.2009, 17:16
Ferguson Owen'ı baştan yaratabilir :) . . .

Universal
03.Temmuz.2009, 22:56
Manchester City, Chelsea'nin kaptanı John Terry'yi istedi, ancak Londa kulübünden, "Oyuncumuz satılık değildir" yanıtını aldı.

http://media4.ntvmsnbc.com/j/NTVMSNBC/Components/Spor%C3%96zel/terryret.hlarge.jpg

İngiltere Premier Lig takımlarından Chelsea, Manchester City'nin John Terry için yaptığı teklifi reddetti.

Chelsea Futbol Kulübü resmi internet sitesinden yaptığı açıklamada, Manchester City'nin takım kaptanı John Terry için yaptığı teklifi tamamiyle reddettiklerini ve Terry'nin kesinlikle satılık olmadığını bildirdi.

Sitede yapılan açıklamada, ''Şunu kesin ve açık bir şekilde belirtmek istiyoruz ki, takım kaptanımız John Terry kesinlikle satılık değildir'' denildi.

Kaynak: NTVSpor

tarikko
03.Temmuz.2009, 22:57
Resim süper :)

bugra 1905
03.Temmuz.2009, 23:39
Resim süper :)
Aynen Tarık :D:D

Enterokinaz
03.Temmuz.2009, 23:40
terry gibi dünya klası oyuncular, city gibi basit kulüplerde de oynamamalı zaten.

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
04.Temmuz.2009, 00:44
Zaten Terry Chelsea'de en çok kazanan oyunculardan biri,para için gitmez City'e

KaF KeF
04.Temmuz.2009, 01:03
Owen artık 'Şeytan'

İngiliz devi Manchester United bonservisi elinde bulunan 29 yaşındaki golcü futbolcu Michael Owen'ı kadrosuna kattı. Bir dönem Liverpool forması da giyen yıldız isim takımın bugün Carrington'daki kampını ziyaret etti. Sağlık kontrolünden geçtiği ifade edilen Owen'ın Kırmızı Şeytanlar ile anlaştı.Newcastle United ile olan sözleşmesi 1 Temmuz'da sona eren, bir dönem Liverpool ve Real Madrid formaları da diyen İngiliz golcü geçtiğimiz sezon yine sakatlık sorunu yaşamıştı. Cristiano Ronaldo ve Carlos Tevez gibi iki yıldızını kaybeden Manchester United'ta teknik direktör Sir Alex Ferguson ise Owen transferiyle kadroyu yeniden genişletmeye başladı.
Michael Owen'ın kariyeri;
1991–1996 Liverpool (Genç),
1996–2004 Liverpool 216 (118),
2004–2005 Real Madrid 35 (13),
2005–2009 Newcastle United 71 (26)

03.07.2009

Kaynak : Sporx.com

Alicanfmfan
04.Temmuz.2009, 01:04
Keita'yı alamasaydık alacagımız ilk isim Owen'dı

Olmadı her işte bir hayır vardır :)

RoNNiE91
04.Temmuz.2009, 01:24
Manchester'a transferi kesinleşti.

Enterokinaz
04.Temmuz.2009, 01:24
owen galatasaray'ın aradığı tipte oyuncu değil. aldığı parayı karşılayamazdık, manu'ya gitmesi iyi oldu.

yedeğin değişmez ismi olur. sakatlıklar başını bırakmıyor çünkü.

eXcitinG
04.Temmuz.2009, 01:47
Owen ı özLemiştik. Benim en beğendiğim forvetLerden biridir. Adam goL atmak için yaratıLmış.

Herkes biLirmi biLmem ama iLginç bir özeLLiği vardır, Çok nadir forvetLerin başarabiLdiği bir maçta SoL ayağı iLe bir goL, sağ ayağı iLe bir goL ve kafa iLe bir goL atmıştır. Bir maçta atıLabiLecek her türLü şekiLde goL atmıştır.

Ferguson aLdı ise ona güveniyor onu baştan yaratacağına inanıyordur. Tevezden eksiği yok fazLası var. Daha genç sayıLır, yapacakLarı bitmedi.

MaTRaKaN
04.Temmuz.2009, 01:58
Yılın fiyaskosu bence başarısız olucağına inanıyorum

BaFraLı
04.Temmuz.2009, 02:00
Çok saçma bir okadarda gereksiz bir transfer bence.

goosfraba
04.Temmuz.2009, 02:02
Ben iyi bir transfer olduğuna inanıyorum. Ferguson ona ayarı verecektir :)

E.Cartman
04.Temmuz.2009, 02:32
İlginç bi transfer oLdu hayırlısı olsun artık bakalım nolcak...

tarikko
04.Temmuz.2009, 02:35
Bence iyi bir transfer..Owen Alex Ferguson ile iyi işler yapacaktır :)

sananes
04.Temmuz.2009, 02:40
bu takımda zamanında alan smith ve saha forvet oynuyodu sonra manchester cok cok güçlendi ikisini gönderdi şimdi kan kaybeden manchesterda owen sakatlık sorunu yasamazsa basarılı olacaktır smith ile sahayı toplasan owen etmez sonucta

dakara
04.Temmuz.2009, 02:49
owen sakatlanmazsa çok can yakar ama yinede ben onu liverpoolda gerardla beraber oynarken görmek isterdim

Fernando Gago
04.Temmuz.2009, 03:18
City'den gereksiz bir girişim . . .

Alicanfmfan
04.Temmuz.2009, 03:21
Bu girişimi Basında hatırlanmak amacıyla oldugunu düşünüyorum

Lionel Andres Messi
04.Temmuz.2009, 03:22
Ferguson aLdı ise ona güveniyor onu baştan yaratacağına inanıyordur. Tevezden eksiği yok fazLası var. Daha genç sayıLır, yapacakLarı bitmedi.

tevezden daha iyi golcü olabilir ama sadece golcü.

ferguson gol sıkıntısı için aldıysa nokta transfer kullanılırsa kalitesi ortada olan bir forvet zaten.zamanında efsane olabilecekkem sakatlık ve şanssızlıklar onun peşni bırakmadı.merakla bekliyorum...

Del Piero_10
04.Temmuz.2009, 03:42
O kadar kötü bir transfer değil. Daha düşük bir takıma katılsaydı silinir giderdi ama şimdi oturmuş bir kadronun gol ayağı olmaya çalışacak.

deniz.91
04.Temmuz.2009, 03:43
Faydalı olacağını düşünüyorum owen iyi golcüdür

TR.CaPTaiN
04.Temmuz.2009, 03:52
Son zamanlarda performansı Owen ismine yakışır şekilde değildi. Yanılmıyorsam geçtiğimiz sezon 21 ( 7 ) maçta 8 gol atmış. Başka bir Avrupa takımına gitseydi başarılı olabileceğini pek düşünmezdim ama Alex Ferguson istiyorsa Owen'la ilgili planlarını çizmiştir. Başarılı olabileceğini düşünüyorum.

fmsmyrna
04.Temmuz.2009, 03:56
İsterse kötü performans göstersin ki pek sanmıyorum ama Liverpool'dan sonra Owen'ı özlemiştik Manu gibi bir takımda izlemek zevkli olucak

Memedov
04.Temmuz.2009, 04:03
Owen eski günlerine dönerse Manu'da döktürür. bazı arkadaşlarında dediği gibi Ferguson onu baştan yaratabilir.

Sheriff
04.Temmuz.2009, 04:09
Formda ve sakatlık sorunlarından kurtulmuş bir Owen mükemmel bir transfer olur Man.U için.

gerrrard
04.Temmuz.2009, 18:36
Yazık Owen yazık. Seni sen yapan takımın en ezeli rakibine gittin demek, yolun açık olsun ...

sananes
04.Temmuz.2009, 18:47
ben ingilterede liverpool hayranı bi insanım bu adam boşta olmasına ragmen neden düşünülmedi ilginç.takımla bi kırgınlıgı falan mı var acaba

Addolorato
04.Temmuz.2009, 19:36
Michael Owen ingiltere lig tarihinin en golcü 3. futbolcusu eski günlerine dönecektir Manchester United'ta tabi forma şansı bulabilirse.

Vieri
04.Temmuz.2009, 20:21
açıkçası ben bu transfere çok şaşırdım man utd. bitmiş denilen owen'a halen şans veriyor. Bakalım manchester owen için nasıl olacak...

gerrrard
04.Temmuz.2009, 20:21
ben ingilterede liverpool hayranı bi insanım bu adam boşta olmasına ragmen neden düşünülmedi ilginç.takımla bi kırgınlıgı falan mı var acaba

Kendisi bizim için bir Gerrard olabilecekken, şimdi Manu forması giyiyor. Onun bir kırgınlığı olmayabilir ama tüm Liverpool'lular kırgın.

Del Piero_10
04.Temmuz.2009, 20:26
Liverpool'dan teklif gelmemiş ise kendisi Manchester'ın teklifini kabul ettiği için suçlanmamalı.

maNga 33
04.Temmuz.2009, 20:33
Manchester'da iyi olacağına inanıyorum

Universal
04.Temmuz.2009, 22:49
Büyük kumar oynadılar, Owen bitmiş birisim. Sanırım yedek kulübesini süslemek için aldılar. Owen, Newcastle formasını kaldıramadı, ManU formasını kaldıramaz.

maNga 33
04.Temmuz.2009, 23:08
City abarttı artık

sananes
04.Temmuz.2009, 23:10
kumar sayılmaz ki bu sonucta bonservis falan vermediler sadece kulübede bile otursa en azından takıma kadro genişligi katar.ki bu yıl oynadıgı maclarda newcastleda fena degildi.Ama newcastle berbat bi takımdı oyuncular tek tek bakıldıgında iyi ama izlediginizde belkide ingilterenin en sıkıcı futbolunu oynayan takımıydı

Universal
04.Temmuz.2009, 23:29
kumar sayılmaz ki bu sonucta bonservis falan vermediler sadece kulübede bile otursa en azından takıma kadro genişligi katar.ki bu yıl oynadıgı maclarda newcastleda fena degildi.Ama newcastle berbat bi takımdı oyuncular tek tek bakıldıgında iyi ama izlediginizde belkide ingilterenin en sıkıcı futbolunu oynayan takımıydı

Zaten Newcastle gibi bir kadronun düşmesi beni çok şaşırtı. Kumar verilen para için değil, ManU gibi bir takıma oyuncu getirdiğinizde diğer oyuncularına performans ile ayak uydurması gerekir. Uydurmassa sorun başlar.

RoNNiE91
05.Temmuz.2009, 00:14
Zaten bir Zaragoza,bir de Newcastle var çok iyi kadrolarla düşen.

Aşk-ı Şehir
05.Temmuz.2009, 00:18
Transfer ile ilgili şu an bir yorumum yok.:) Yorumu ancak ligler başlayınca performansını gördükten sonra yapabilirim.:) Çünkü herşeye gebe bir transfer olara görünüyor. Gerek Owen gerekse ManU için...

Fernando Gago
05.Temmuz.2009, 13:01
Liverpool istediği ücret ödenirse Mascherano’yu Barcelona’ya satacak. Kırmızılar'ın Arjantinli oyuncu için istediği rakam ise hiç de hafife alınacak gibi değil.

Liverpool, Javier Mascherano’yu Barcelona’ya satmayı kabul etti, ama bunun için 50 milyon avro istiyor. Marca’da yer alan habere göre Barcelona Mascherano için bu kadar yüksek bir rakam ödemek istemiyor. Zira Katalan kulübünün transferde ilk önceliği de bir orta saha oyuncusu almak değil.

Barcelona kadrosunu öncelikle bir forvet, bir defans oyuncusu bir de sol bek alarak güçlendimeyi planlıyor. Ancak bu oyuncuları bulduktan sonra Mascherano’yu yada başka bir orta saha oyuncusunu gündemlerine alabilirler.

Öte yandan Barcelona sportif direktörü Txiki Begirisitain, Mascherano ile anlaşmaya vardığı ifade edildi. Fakat iki kulüp henüz anlaşmanının yakınından bile geçemediler. Ama Liverpool’un istediği ücreti biraz daha makul bir hale getirmesi durumunda bu transfer gerçekleşebilir.

KaPaLı
05.Temmuz.2009, 13:03
Sol bek - forvet anlarımda Defans ne gerek varsa :confused: Milito - Puyol - Marquez - Pique ve düşünmeselerde Henrique ve Caceres var.

Fernando Gago
05.Temmuz.2009, 13:03
Souness: “Owen gol kralı olabilir”

Newcastle United’ın eski menajeri Michael Owen’ın önünde parlak bir geleceğin olduğuna inanıyor.

Newcastle United’ın eski menajeri Graeme Souness Manchester United’a şok bir şekilde transfer olan Michael Owen’ın başarılı olacağını düşünüyor. İngiliz milli futbolcu kulübü ile sözleşmesi sona erdikten sonra beklenmedik bir şekilde Alex Ferguson’un takımına katılmıştı.

Bu transferin yerinde olduğunu düşünen Graeme Souness The Telegraph’a yaptığı açıklamada, “Ferguson bu transferle çok önemli bir iş başardı. Owen hala 29 yaşında ve yeteneğinden hiçbir şey kaybetmiş değil. Owen herhangi bir sağlık sorunu yaşamaması halinde yeniden Premier Lig’in en önemli oyuncularından biri ve gol kralı olacaktır. Ben Newcastle’ın başındayken Owendan sadece 10 maç faydalanabilmiştim ve bu maçların çoğunu kazanmıştık” diye konuştu.

Owen'ın Manchester United'da başarılı olacağını vurgulayan Souness, “Owen Manchester United’ın sistemine tam olarak uyum sağlayacaktır. Ayrıca milli takımada geri dönecektir. Eminim Fabio Capello 2010 Dünya Kupası’nda ondan faydalanmayı düşünüyordur” dedi.

omersal
05.Temmuz.2009, 13:36
Sol bek - forvet anlarımda Defans ne gerek varsa :confused: Milito - Puyol - Marquez - Pique ve düşünmeselerde Henrique ve Caceres var.

Mascherano ön libero.Gerçi ona da gerek yok Busquez - Keita - Toure gibi adamları var Barçanın.

KaPaLı
05.Temmuz.2009, 13:39
Mascherano ön libero.Gerçi ona da gerek yok Busquez - Keita - Toure gibi adamları var Barçanın.

Hadi yaa öylemi :) Haberi oku istersen ne diyo ?

Barcelona kadrosunu öncelikle bir forvet, bir defans oyuncusu bir de sol bek alarak güçlendimeyi planlıyor

omersal
05.Temmuz.2009, 13:50
Hadi yaa öylemi :) Haberi oku istersen ne diyo ?

[/center]
[/b]

hmm ben onu defansa o kadar para vermeye gerek yok şeklinde anladım.Pardon :D

omersal
05.Temmuz.2009, 17:55
Arsız Manchester City!

Transfer dünyasının flaş ekiplerinde İngiliz kulübü Manchester City'nin Chelsea'nin defans oyuncusu John Terry'e 3. kez teklif yapmaya hazırlandığı iddia edildi.

İngiliz basının iddiasına göre daha önce futbolcunun transferi için Chelsea kulübü ile 2 kez görüşen Manchester City'nin iki görüşmeden de olumsuz sonuç almasına rağmen futbolcu için yeni bir teklif yapmaya hazırlandığı iddia edildi. Manchester City'nin daha önce yaptığı teklifi Chelsea kulübü reddetmiş ve John Terry'de Chelsea'de kalmak istediğini söylemişti.

RoNNiE91
05.Temmuz.2009, 18:02
Zorla mı giydirecekler formayı anlamıyorum.Bıraksınlar artık bence adamın yakasını.

KanaKe
05.Temmuz.2009, 21:14
Bence astronomik bir teklifle gelirseler Chelsea reddetmez.

King_91
06.Temmuz.2009, 00:16
chelsea kabul etse terry etmez . niye oynasın ki man.city'de

Alicanfmfan
06.Temmuz.2009, 05:02
Masch ne kadar süper olursa olsun defansif bir futbolcu için bu kadar para verilmez.

GebzeLi1907
06.Temmuz.2009, 05:09
Mascherano yu bu parayı ancak Perez verir verirse.Verirsede fena olmaz bence.. Real'in o süper hücum hattının arkasına çok iyi bi çapa olur. Xabi den de daha gerekli isim Mascherano bence hatta daha ileri gideyim. Barca'nın ise ihtiyacı yokken bu kadar para vermesi çok mantıksız olur

E.Cartman
06.Temmuz.2009, 05:15
LiverpooL'un başka isteğide varmıymış. Yanında promosyon oLarak Messi'yide versinLer bari... :D:D

goosfraba
06.Temmuz.2009, 05:26
Reklamını yaptılar, şimdi de satacaklar. Barcelona o parayı vermez.

E.Cartman
06.Temmuz.2009, 05:36
BarceLoNa Masc'a vereceği parayı alt yapısına yatırsa 10 tane Masc çıkarır ki 16 yaşında ArsenaL'e giden Fabregas var örneğin, Bouquest var daha neler vardır alt yapıda bizim bilmediğimiz adamlar sürekLi alt yapıya oyuncu arıyo dünyanın hemen hemen her yerinde adamları var oyuncu öneren...

RaSenGan
06.Temmuz.2009, 09:12
Tuncay kararını açıkladı

Milli futbolcumuz Tuncay Şanlı transferi için kararını verdi. Tuncay Şanlı, Ada'da kalıyor. Middlesbrough menajeri Gareth Southgate yıldız futbolcusunu bırakmak istemese de, Tuncay'ın kararı kesin gibi.

Gazette Live'a açıklamalarda bulunan Tuncay Şanlı, "Benimle burada ilgilenen çok takım var ama kimlerin ilgilendiğini açıklamayacağım. İngiltere'de futbol oynamak istiyorum. İngiltere, Almanya, İspanya ve Türkiye'den teklifler var ama benim kararım belli. Tugay Kerimoğlu gibi burada kalacağım. Türkiye'ye dönecek olursam da, Fenerbahçe dışında başka bir takıma gitmem" dedi.

Middlesbrough kulübü de, yapmış olduğu açıklamada Tuncay'ı değerinin altında bir fiyata satmayacaklarını belirtti. 27 yaşındaki futbolcuyla Premier Lig'de Fulham ve Aston Villa'nın ilgilendiği iddia edilirken, Tuncay'ın hangi takımı seçeceği ise henüz kesinlik kazanmadı.
05.07.2009
Kaynak : Sporx.com dış haberler

KaPaLı
06.Temmuz.2009, 11:58
Kapımız her zaman açık (::)

BaFraLı
06.Temmuz.2009, 16:40
Sunderland, Portsmouth’un golcüsü Peter Crouch’u bitirmek üzere.

Sunderland’in Peter Crouch transferinde oldukça fazla yol katettiği ifade ediliyor. Portsmouth’taki belirsizliklerden rahatsız olan İngiliz milli futbolcu, takımdan ayrılmak üzere. Teamtalk.com isimli bir web sitesinin haberine göre uzun boyuyla tanınan futbolcu için birçok kulüp devrede ancak Sunderland bu transferde sona en yakın olan taraf.

Henüz bir forvet transfer edemeyen Sunderland Teknik Direktörü Steve Bruce, Peter Crouch için 17 milyon avroyu gözden çıkardı. Son haftalarda adı Milan ile de anılan i’un Portsmouth’tan ayrılacağına kesin gözüyle bakılıyor.

goal

maNga 33
06.Temmuz.2009, 16:42
Milan'a gitse daha iyi olur bence

maNga 33
06.Temmuz.2009, 16:49
Türkiye'ye dönmesi erken olur Premier Lig'de devam etsin
büyük konuşmasın diyorum ;)

tarikko
06.Temmuz.2009, 18:25
Carlo Ancelotti, "Rus Ronaldinho" olarak bilinen Yuri Zhirkov'un Chelsea'ye transfer olduğunu doğruladı.

Carlo Ancelotti'nin de transferi doğrulamasıyla, Chelsea bu yaz kadrosuna yaptığı ilk takviyeyi resmen gerçekleştirdi. CSKA Moskova'nın kanat oyuncusu Yuri Zhirkov, artık Stamford Bridge ekibinde.

"Bence Zhirkov, Turnbull ve Sturridge, artık Chelsea'ye katıldılar" şeklinde konuşan İtalyan hoca, daha sonra ise "Turnbull ve Sturridge için o kadar kesin konuşamayacağım. Ancak Zhirkov'u biliyorum" diye ekledi.

Geçen yıl Ballon d'Or için de adı geçen Zhirkov, Avrupa'nın parlamaya aday yıldızlarından birisi olarak göze çarpıyor. Rusya'nın geçen yıl Euro 2008'de yakaladığı çıkıştan sonra, Arshavin ile birlikte parlayan isimlerden birisi de "Rus Ronaldinho" olarak bilinen Zhirkov'du.
Chelsea'nin CSKA Moskova'ya oyuncu için 21 milyon avro civarında bir bonservis bedeli ödeyeceği tahmin ediliyor.

Goal

Goal

dakara
06.Temmuz.2009, 19:47
zhirkov iyi bir transfer

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
06.Temmuz.2009, 19:55
''Kupayı kazanmak için buradayım''

Chelsea teknik direktörü, eski AC Milan çalıştırıcısı Carlo Ancelotti, yeni takımındaki öncelikli işinin, Avrupa Şampiyonlar Ligi kupasını kaldırmak olduğunu söyledi.
Ancelotti, Chelsea'de düzenlediği ilk basın toplantısında, Avrupa Şampiyonlar Ligi kupasını kazandırmak için bu takıma geldiğini vurguladı. Bu kupanın, dünyadaki en büyük şampiyona olduğunu savunan Ancelotti, ''Kupayı kazanmak için buradayım'' dedi. Sezon sonunda, Rusya Milli Takımı Teknik Direktörü Guus Hiddink'ten görevi devralan Ancelotti, AC Milan'ın başında iken Avrupa Şampiyonlar Ligi kupasını iki kez kulüp müzesine göndermişti. Ancelotti, bir soru üzerine de Chelsea'nin, Real Madrid gibi futbolculara büyük paralar ödeyecek bir takım olmadığını belirtirken, ''Chelsea, en iyi futbolcuları almak zorunda değil'' diye konuştu.

Bu arada İtalyan çalıştırıcının, toplantıda İngilizce konuşması ve sorulan sorulara bu dilde nükteli yanıtlar vermesi dikkati çekti.

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
06.Temmuz.2009, 19:56
bence bir DR,birde ST'ye ihtiyaçları var...

MaTRaKaN
06.Temmuz.2009, 19:59
Süper transfer Geçen sezon Rusya'da Yılın oyuncusu seçildi. (Arshavin,Pavluchenko falan varken)

sananes
06.Temmuz.2009, 20:12
robben robinho tarzı oyuncu eksikliği vardı chelseade zhirkov ilaç olabilir

deniz.91
06.Temmuz.2009, 20:24
Zhirkov çok beğendiğim bir isim bence başarılı olacaktır güzel bir transfer

TR.CaPTaiN
06.Temmuz.2009, 20:48
Ronaldo'yu 94 milyon avro karşılığında Real Madrid'e satan Manchester United, Michael Owen'dan sonra Gabriel Obertan'ı da kadrosuna katmaya hazırlanıyor.

Fransa Ligi'nde son şampiyon Bordeaux'un kanat oyuncusu Obertan'ı transfer etmek için girişimlere başlayan Manchester United, 20 yaşındaki oyuncu için 14 milyon avro'yu gözden çıkardı.

Konuyla ilgili açıklamlarda bulunan Bordeaux Başkanı Jean-Louis Triaud ise Obertan'ı Mancheter United'ın yanı sıra Chelsea ve Arsenal'in de transfer etmek istediğini söyledi.

Uygun bir teklif gelmesi halinde Obertan'ı satmaya sıcak baktıklarını ifade eden Jean-Louis Triaud, "Obertan, Chelsea ve Arsenal'e rağmen Manchester United'a imza atmaya çok yakın. Oyuncumuz gelecek sezon büyük bir olasılıkla Manchester United forması giyecek. Bu transfer Obertan'ın gelişimi için de büyük bir önem taşıyor. Onun için Manchester United kaçırılmaması gereken bir fırsat" dedi.

Öte yandan Triaud, Sunderland'ın kendilerine Marouane Chamakh için 13 milyon sterlin teklif ettiği yönündeki haberleri de yalanladı.

Sporx.com

KaPaLı
06.Temmuz.2009, 20:54
Chamakh keşke Fenerbahçe'ye gelse. Topla çok iyi oyuncu. Tek oynama özelliğide var.

Obertan çok genç Fergie onu eğitir 2. Ronaldoyu yaratır.

BaFraLı
06.Temmuz.2009, 21:10
Obertan genç ve hızlı bir oyuncu kanımca.Man UTD için yararlı transfer olmuş.

tarikko
06.Temmuz.2009, 21:36
Mısırlı oyuncu Villa'nın kendisini istediğini açıkladı.
Geçtiğimiz sezon Wigan Athletic'de kiralık oynayan Zaki, kendisi için Martin O'Neil'in Aston Villa'sından 13 milyon avro teklif ettiğini ifade etti. Oyuncunun menajeri Nader Shwaqi üç Premier Lig kulübünden daha teklif geldiğini belirtti. Birmingham City, Wolverhampton Wanderers ve Burnley'nin bu takımlar arasında gösteriliyor.

Birmingham Mail'e konuşan golcü oyuncu, "Sezonun ilk yarısında Aston Villa beni transfer etmek için 13 milyon avro teklif etti. Ancak Wigan kabul etmedi, çünkü daha sonra yüksek fiyata satmak istiyorlardı. Aynısını Wilson Palacios'a da yaptılar, 1.2 milyon avroya aldılar ve 16.5 milyon avroya sattılar. Wigan büyük takımlardan biri değil. Tek istedikleri ucuz oyuncular almak ve daha sonra bu oyuncuları satarken para kazanmak" dedi.

Amr Zaki sözlerini bitirirken Premier Lig'i sevdiğini ve İngiltere'de kalmak istediğini belirtti. Mısırlı golcünün menajeri Shawki, Zaki'yi transfer etmek için bir rekabet olduğunu ifade ederken, "Gelecekle ilgili kulüp ismi veremem ama iki Fransız kulübü ve Premier Lig'e yeni yükselen ekiplerden biri de Amr'ı almak istiyor" dedi.

Goal

BaFraLı
06.Temmuz.2009, 23:57
Liverpool’un İsrailli orta saha oyuncusu Yossi Benayoun’un kulübüyle olan sözleşmesini iki yıllığına uzattığı açıklandı.

Liverpool yönetimi oyuncuları Yossi Benayoun ile yapılan sözleşmenin ik yıllığına uzatıldığı açıklandı. Liverpool Gerrard, Daniel Agger, Dirk Kuyt ve Fernando Torres’den sonra sözleşmesini uzatan beşinci oyuncu oldu.

Transferi konusundaki spekülasyonların son bulmasının kendisini sevindirdiğini belirten İsrailli orta saha oyuncusu, “Kulüple anlaşmaya varmak beni mutlu etti. Liverpool gibi bir kulüpte oynamaya devam etmek benim için büyük bir gurur. Şimdi sadece takımımın başarısına konsantre olacağım” dedi.

Benayoun’un takımda kalma kararı almasının kendisini mutlu ettiğini belirten İspanyol teknik adam, “Takımdaki birçok oyuncuyla sözleşme yenilemek istediğimizi biliyorsunuz. Yossi de bu oyuncular arasındaydı. Geçen yıl attığı kritik gollerle bize çok katkı sağladı. Onun takımda kalması beni çok mutlu etti” dedi.

Geçen yıl Liverpool ile toplamda 42 maça çıkan İsrailli oyuncu, 9 gol atmayı başarmıştı.

goal

Fernando Gago
07.Temmuz.2009, 01:02
ManUtd taraftarı heyecanlandıracak transferi hala yapamadı ...

omersal
07.Temmuz.2009, 10:59
ManUtd taraftarı heyecanlandıracak transferi hala yapamadı ...

Zaten Ferguson pek yıldız transferi yapmaz.Ben bir tek Rooney'i hatırlıyorum yıldız olarak aldığı. Ronaldo ilk geldiğinde onu kimse tanımıyordu :D ( Şimdi diyecen bu çocuk kim ya hep bana muhalefet olmaya çalışıyo :D )

BaFraLı
07.Temmuz.2009, 15:24
Middlesbrough’un Türk yıldızı Tuncay Şanlı takımı Middlesbrough sezon öncesi kampına katılmadı

Middlesbrough’un golcüsü Tuncay takım arkadaşları Alfonso Alves ve Mido ile birlikte takımının sezon öncesi kampına katılmadı.

The Daily Mail’de yer alan habere göre Gareth Sourthgate bu üç futbolcunun antrenmana katılmamasını Championship’e uyum süreci olarak değerlendirdi.

Türkiye Milli Takımı’nın formasını giyen Tuncay Şanlı’nın Middlesbrough’dan ayrılsa bile İngiltere’de kalmak istediği ve kendisiyle Aston Villa ile Fulham’ın ilgilendiği söyleniyordu.

Alves ise İngiltere’den ayrılmak ve Avrupa’nın bir başka ülkesinde top koşturmak amacında. Hollanda’da 34 maçta 31 gol attıktan sonra transfer edilen futbolcu ada futboluna uyum sağlamakta zorlanmış ve sadece 7 gol atabilmişti.

Mısırlı golcü Mido ise Tottenham’dan ayrıldıktan sonra gittiği takımlarda bir türlü beklentileri karşılayamamıştı.

goal

Lionel Andres Messi
07.Temmuz.2009, 17:51
Zaten Ferguson pek yıldız transferi yapmaz.Ben bir tek Rooney'i hatırlıyorum yıldız olarak aldığı. Ronaldo ilk geldiğinde onu kimse tanımıyordu :D ( Şimdi diyecen bu çocuk kim ya hep bana muhalefet olmaya çalışıyo :D )
katılıyorumda ferguson geçen yıl berbatova 46 milyon euro nasıl verdi hala anlamış değilim :)

obertandan ronaldo yapabilir ferguson.obertan ronaldonun ilk zamanlardaki haline benziyor bence çalım atmak çalım atmak cıvımak...umarım olur bu transfer.

Enterokinaz
07.Temmuz.2009, 18:00
kişiliği oturmuş olsun, ronaldo gibi cambazlık yapmasa da severiz biz obertan'ı.

hayırlı olsun.

KanaKe
08.Temmuz.2009, 00:41
daha transfer bitmemis baslikta bitti yaziyor :) hic uymamis.

tarikko
08.Temmuz.2009, 00:45
daha transfer bitmemis baslikta bitti yaziyor :) hic uymamis.
Transfer bitti ManU'nun resmi sitesinde de açıklandı :)

KanaKe
08.Temmuz.2009, 00:49
haberde henüz bitmedigi yaziyordu ondan ;)
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Hatta resmi sitelerine baktim transfer ile ilgili bir haber yok karistirdin sen galiba :)

BaFraLı
08.Temmuz.2009, 15:13
Middlesbrough'yla yollarını ayırması beklenen Tuncay'a, İngiltere'den teklif yağıyor.

Premier Lig'e geçtiğimiz sezon vedea eden Middlesbrough, takımın yıldızlarını elinde tutmakta zorlanıyor.

Son olarak Everton'un Tuncay için devreye girdiği belirtilirken, Liverpool temsilcisinin, Türk Milli Takımı'nda da forma giyen yıldız oyuncu için 5 milyon avroluk bir teklifte bulunduğu iddia edildi.

Milli takımın kaptanlarından olan Tuncay, daha önce İngiltere'de kalmayı istediğini ve Fenerbahçe'ye dönmek gibi bir niyetinin olmadığını dile getirmişti.

Öte yandan Tuncay'ı bir süredir gündeminde tutan Aston Villa'nın da milli futbolcudan henüz vazgeçmediği öğrenildi.

goal

King_91
08.Temmuz.2009, 15:38
evertondan gerçekten teklif varsa hemen gitsin

omersal
08.Temmuz.2009, 19:08
Artık bu premier lig bölümüne tuncay şanlı haberleri diye bir başlık açılmalı bence.Haberlerin yarısı Tuncay :D

bugra 1905
08.Temmuz.2009, 20:24
Obertandan Yeni Bir Ronaldo Yapar Sir Alex Ferguson Umarım Futbol Becerisini Burada Artırır Ahlakına Gelirsek Kimse Ronaldoyu Ahlaksızlık Alanında Geçemez Yani O Konuda Ronaldoya Benzemez

Fernando Gago
08.Temmuz.2009, 22:02
Zhirkov mükemmel bir transfer Sola mükemmel bir takviye Malouda etkisiz kalıyordu. . .

Fernando Gago
08.Temmuz.2009, 22:02
Eğer gerçekse Tuncay düşünmeden gitsin :) . . .

Fernando Gago
08.Temmuz.2009, 22:03
Zaten 2011de sözleşmesi bitiyordu . Bu heyecan niye :) . . .

Lionel Andres Messi
08.Temmuz.2009, 22:28
benayoun fazla ön planda değil ama işini iyi yapıyor bence şu anda underatted konumunda fazla değer verilmiyor bu adama.liverpoolda kalması doğru olmuş hakediyor kalmayı.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
sözleşme uzatması diyecektim kalması yazmışım :P

Lionel Andres Messi
08.Temmuz.2009, 22:55
Obertan, Manchester United'da

Kırmızı Şeytanlar genç oyuncu Gabriel Obertan'ı transfer ettiklerini resmi sitelerinden duyurdu.

http://i.media.goal.com/g/41403_news.jpg

Goal.com

Manchester United, Bordeaux takımından 20 yaşındaki kanat oyuncusunu aldıklarını açıkladı. Obertan sağlık testinden geçtikten sonra 4 yıllık sözleşmeye imza atacak.

Fransız oyuncu bu yaz Ferguson'un üçüncü transferi olacak. Gelecek vaad eden oyuncu bir kaç yıldır takip ediliyordu. Genç oyuncu 16, 17, 18, 19 ve 21 yaş altı milli takımlarında oynadı.

Kulübün resmi sitesine konuşan Ferguson, "Gabriel bir kaç yıldır izlediğimiz bir oyuncuydu. Oyuncunun eğitimi yüzünden transfer hep ertelenmişti. Gelecek vaad eden bir oyuncu aldığımız için mutluyuz. Biz genç oyuncuları alıp geliştirmeyi seviyoruz. İki yıl içinde Gabriel önemli bir oyuncu olacak" dedi.

Obertan Premier Lig şampiyonuna geldiği için heyecanlı olduğunu belirtirken, "Manchester United'a transfer olduğum için çok mutluyum. Benim için çok büyük bir fırsat. Çok heyecanlıyım ve kendimi kanıtlamak için sabırsızlanıyorum" dedi.

BaFraLı
09.Temmuz.2009, 13:26
Liverpool’un efsane ismi Gerrard'ın kendisini dört yıl daha Anfield’a bağlayan sözleşmeye imza attığı belirtildi.

Alınan haberlere göre Steven Gerrard, Liverpool ile dört yıllık sözleşme imzaladı. İki taraf arasında Nisan ayında prensip anlaşmasına varıldığı ancak Liverpool’un imza atmak için sezon sonunu ve İngiliz yıldızın milli takımla oynayacağı maçlara ara verilmesini beklediği ifade ediliyor.

The Guardian gazetesi, yeni sözleşmeye göre haftalık 165 bin avro kazanacak olan Gerrard’ın sözleşmesinin bittiği 33 yaşında futbolu bırakacağını iddia etti.

Anfield’daki 10. sezonunu bitiren Gerrard, Liverpool formasını 478 kez giydi.

GOAL

zemlinskis
09.Temmuz.2009, 19:49
Bu çocuğun akıbeti beni endişelendiriyor...Ya adamakıllı bi kulüp bulup adını büyük kulüplerin transfer listesine yazdıracak ya da yok olup gidecek

Universal
09.Temmuz.2009, 22:55
Sunderland, golcü oyuncu için teklif yaptı.

http://i.media.goal.com/g/40637_news.jpg

Gelen habere göre Sunderland, kulübü Portsmouth'a Peter Crouch için 15 milyon avro teklif etti.

Premier Lig'de bir çok takım İngiliz oyuncuyu almak istiyor, Sunderland menajeri Steve Bruce iyi bir teklifle rakiplerini geride bıracaklarını umuyor.

The Newcastle Evening Cronicle'ın haberine göre Bruce, Crouch'a imza attırarak hedeflerinin yüksek olduğunu gösterme hedefinde deniliyor.

Sunderland'ın ilk teklifi 12 milyon avroydu, şimdi ise 15 milyon avro teklif ediyorlar. Kırmızı-beyazlı kulüp ayrıca Tottenhamlı Darren Bent ve United'in 21 yaş altı yıldızı Frazier Campbell için görüşmelere devam ediyor.

Crouch'un ise Portsmouth'a alışamadığı biliniyor. Kariyeri hakkında çıkan bu haberlerin sonucunda oluşan bilinmezliğin en kısa sürede sonlanmasını istediği belirtiliyor.

Kaynak: Goal

Universal
09.Temmuz.2009, 22:56
Tuncay'ın artık bu kadar haberden sonra ve birde antremana katılmamasından dolayı artık takımdan ayrılacağı doğaldır. Aston Villa'da peşinde. Tuncay için hayırlısı olsun.

KaF KeF
11.Temmuz.2009, 15:51
Manchester City’nin savunma oyuncusu The Sun gazetesine yaptığı açıklamada H1N1 virüsü kaptığı için İngiltere’ye dönüşüne izin verilmediğini bu yüzden de Kıbrıs’taki otelinde mahsur kaldığını söyledi.

The Sun gazetesinin verdiği habere göre Richards durumunu şu sözlerle açıkladı: “İlk başta göğüs enfeksiyonu diye düşündüm ya da alkol zehirlenmesi. Yemek yiyemeyecek ya da hareket edemeyecek kadar halsiz hissediyordum. H1N1 virüsü kaptığım söylendiğinde aklımdan herşey geçti. İnsanlar bu hastalık yüzünden ölebiliyor.”

Ingiltere 21 yaş altı milli takımıyla İsveç’de düzenlenen turnuvada finale çıkan 21 yaşındaki futbolcu bu turnuvanın ardından tatile gitmişti.

Goal

KanaKe
11.Temmuz.2009, 15:57
Yazik olmus cok kaliteli bir futbolcuydu.. Allah acil sifalar versin...

hakan3392gs
11.Temmuz.2009, 16:00
ölmez inşallah...acil şifalar

bugra 1905
11.Temmuz.2009, 16:02
İyi Futbolcuydu Umarım Sağlığına Kavuşur

BaFraLı
11.Temmuz.2009, 16:07
İlginç.Orda mahsur kaldıysa ne olacak acaba şimdi.Hiç mi yardım eden yok Kulüp yetkilileri filan.

Del Piero_10
11.Temmuz.2009, 16:58
Mutlaka tedavisi yapılıyordur.

Raten
12.Temmuz.2009, 00:30
İngiltere 21 Yaş Altı Milli Takımı ve Manchester City'nin savunma oyuncusu Micah Richards'ın tatilini geçirdiği Güney Kıbrıs Rum Kesimi'nde yakalandığı domuz gribinde iyileşme sürecine girdiği öğrenildi.Geçen ay İsveç'te düzenlenen 21 Yaş Altı Avrupa Şampiyonası'nda İngiltere'nin finale ulaşmasında büyük katkı yapan Micah Richards, turnuvadan sonra gittiği Güney Kıbrıs Rum Kesimi'nde kamuoyunda ''domuz gribi'' olarak bilinen H1N1 virüsüne yakalanmış ve tedavisine başlanmıştı.
İngiltere 21 Yaş Altı Milli Takımı'nın formasını 11 kez giyen Richards durumunun iyiye gittiği söyleyerek, ''İlk zamanlar hastalığımın göğüs enfeksiyonu ya da alkol zehirlenmesi olduğunu zannediyordum. Hastalığımdan dolayı yemek yiyemiyor ve hareket edemiyordum. Domuz gribi olduğumu ilk öğrendiğimde aklımdan her türlü şey geçmeye başladı. Çünkü her gün televizyonlarda bu virüs dolayısıyla ölen insanların haberlerini görüyorsunuz'' diye konuştu. Genç futbolcunun babası Lincoln Richards ise oğlunun durumunun şimdi iyi olduğunu ve durumunun iyiye gittiğini söyledi.
''Domuz gribi'' virüsüyle ilgili açıklama yapan İngiltere Sağlık Bakanlığı, şimdiye kadar Adada bu hastalık yüzünden 15 kişinin öldüğünü ve Batı Midlands'da virüsün salgın düzeyinde olmadığını açıkladı.
Manchester City kulübünden yapılan açıklamaya göre, sezon öncesi hazırlıklar için 15 Temmuz Çarşamba günü Güney Afrika'ya gidileceği duyurulurken, Micah Richards'ın ilk hazırlık dönemine katılamayacağı bildirildi.

King_91
12.Temmuz.2009, 00:36
tedavisi var mı ki domuz gribinin ?

BaFraLı
12.Temmuz.2009, 00:37
İşte erken teşhis konulursa illaki bi tedavi sürecine girip iyileşebilir.İnşl. Ricashard'da iyileşir.

RoNNiE91
12.Temmuz.2009, 01:00
Allah acil şifalar versin.İnşallah iyileşir.

zemlinskis
12.Temmuz.2009, 03:49
ne işi varmış Kıbrıs'ta acaba ?

Addolorato
12.Temmuz.2009, 05:08
Domuz gribi daha önceki Kuş gribi gibi amansız bir hastalık degil. Genelde çogu hastalanan iyileşiyor. Richards çok yetenekli bir futbolcu umarım en kısa zamanda eski saglıgına kavuşur.

gerrrard
12.Temmuz.2009, 15:56
Ne varsa şu Kıbrıs'ta var içine ettiğimin adası Allah'dan rum kesiminde var henüz buraya gelmedi :n:

tarikko
13.Temmuz.2009, 22:01
Sir Alex Ferguson'a göre United bu yaz transferi kapattı.

Michael Owen'ı transfer eden ve yıldız oyuncuya 7 numarayı veren Alex Ferguson kulübünün transferi kapattığını açıkladı. Owen, Valencia ve Obertan'ı alan Ferguson'un transferlere devam edeceği bekleniordu. Ama tecrübeli teknik adam Manchester City ve Real Madrid'in dahil olduğu bir transfer piyasası gördüğünde kadrosunun yeterince güçlü olduğuna karar vermek zorunda kaldı.

Independent'e konuşan Ferguson, "Transferi bitirdik, basında alacağımız yazılan oyuncuları unutun" dedi. Daniel Welbeck ve Federico Macheda'dan da bahseden Ferguson, "İkisi de genç oyuncular, ama genç oyuncular United'de her zaman şans bulabilir" dedi.

Sözlerine devam eden Ferguson, Karim Benzema için teklif yaptıklarını doğruladı. Sir sözlerini bitirirken, "Bazı uçuk rakamlar yazılıyor, hiç biri gerçekçi değil. Bir değer vermek çok zor. Ronaldo transferinin bize fayfası dokundu. Çok iyi bir oyuncuyu kaybetsek de iyi bir kadromun olduğunu düşünüyorum. Benzema'yı almak istedik ve fiyat yokladık. Lyon doğru olanı yaptı çünkü 42 milyon euro aldılar ama biz de mantıklı olanı yaptık ve fiyat yükseltmedik" dedi.

Goal

tarikko
13.Temmuz.2009, 22:04
Manchester City, Arsenal ile Adebayor transferi için görüşmelere başladı. Sky Sports'a göre Tevez'le imzaya oturması an meselesi olan Manchester City, Togolo golcüyü de 25 milyon avro karşılığında kadrosuna katmak istiyor.

Sky Sport News'e göre Arsenal ve Manchester City, Adebayor için görüşüyorlar. Togo'lu golcünün Barcelona ve Milan ile adı anılıyordu.

Manchester City'nin yıldız oyuncu için 25 milyon avro önereceği söyleniyor. City menajeri Mark Hughes bu yaz kaliteli oyuncuları transfer etmede biraz çaresiz görünüyordu. Chelsea kaptanı John Terry için uğraş veren teknik adam Adebayor ile vites yükseltmiş gibi görünüyor.

Sky Sports ayrıca Carlos Tevez transferinin bitmek üzere olduğunu da bildirdi. Tevez'in Manchester şehrinin diğer takımına gitmeye karar verdiği düşünülüyor.

Goal

tarikko
13.Temmuz.2009, 22:05
İngiliz basınına göre Chelsea, Ibrahimovic için Inter’e Deco ve Carvalho artı 70 milyon avro teklif etmeye hazırlanıyor.
News of the World’de yer alan habere göre Chelsea, Zlatan Ibrahimovic’i transfer etmek için Inter’e dev bir teklif sunacak.

İngiliz ekibinin Inter’in istediği Deco ve Carvalho’nun üstüne 70 milyon avro ödeyerek İtalyan ekibini ikna etmeyi planladığı söyleniyor.

Chelsea’ye gidebileceğinin sinyallerini veren Ibrahimovic de yaptığı açıklamada, “Chelsea’nin beni istediğini biliyorum. Bu oldukça gururumu okşadı. Onlar Avrupa’nın en iyi takımlarından biri. Premier Lig de dünyanın en iyi liglerinden biri” dedi.

Eğer bu transfer gerçekleşirse Chelsea bir oyuncu için ödediği en yüksek bonservis bedelini ikiye katlamış olacak. Londra kulübü daha önce Shevchenko için 34 milyon avro ödemişti.

Chelsea bu ücretin yanı sıra Ibrahimovic’in de yıllık 12 milyon avroluk maaşını karşılamak zorunda.

Bu konuyla ilgili olarak da İsveçli golcü, “Para çok önemli değil. Ben kararımı hangisi kariyerim için iyi olursa ona göre vereceğim. Gittiğim takıma uyum sağlayabilecek miyim; o ligde de özel olacak mıyım gibi soruların cevapları kararımı belirleyecek” dedi.

Goal

bugra 1905
13.Temmuz.2009, 22:06
Keşke Barça Alsa İbrahimovici

Raten
13.Temmuz.2009, 22:59
Acayip teklif olmuş gerçekten de direk 70 de yeterdi :)

Raten
13.Temmuz.2009, 23:00
Tevez & Adebayor çok iyi bir ikili olur.

Bordo61Mavi
13.Temmuz.2009, 23:31
Arsenal finansal olarak iyi durumda degil, tatmin edici bi fiyatta satar bence. En azindan Adebayoru satip 2-3 futbolcu kadrolarina katmak icin

Del Piero_10
14.Temmuz.2009, 01:42
Arjantinli yıldız oyuncu Manchester City ile beş yıllık kontrat imzaladı.

Carlos Tevez, Manchester City ile beş yıllık sözleşme için anlaşma sağladı. Resmi imzanında sağlık kontrolünün ardından atılması bekleniyor.

City'nin resmi internet sitesinden yapılan açıklamada Carlos Tevez'in City'de 32 numaralı formayı giyeceği açıklandı.

KanaKe
14.Temmuz.2009, 01:46
Belliydi oraya gidecegi. Hayirli olsun.

Clayman
14.Temmuz.2009, 01:48
Bu da resmi ;

http://content.mcfc.co.uk/~/media/Images/Home/News/Team%20News/2009/signings/ct_800.ashx?as=0&dmc=0&h=450&thn=0&w=800

City harika işler yapıyor. Bakalım seneye neler yapabilecekler. Bu sene Avrupa'ya gidemedi bildiğim kadarıyla City değil mi ?

tarikko
Zaten biliniyordu iş resmiyete döküldü.Hayırlı olsun süper transfer yaptı City.

BaFraLı
L'pool ile transfer haberleri çıkmıştı ama ilginç.

tarikko
14.Temmuz.2009, 01:49
Bu da resmi ;

http://content.mcfc.co.uk/~/media/Images/Home/News/Team%20News/2009/signings/ct_800.ashx?as=0&dmc=0&h=450&thn=0&w=800

City harika işler yapıyor. Bakalım seneye neler yapabilecekler. Bu sene Avrupa'ya gidemedi bildiğim kadarıyla City değil mi ?

Gidemediler.Ligde 10. oldular ama bu sene iyi işler yapacaklarına eminim.

tosunpasa
14.Temmuz.2009, 01:50
paranın gözü kör olsun..

KaPaLı
14.Temmuz.2009, 01:51
Tevez - Robinho - Santa Cruz. Bu 3lü yıkar geçer ortalığı. Ortasahalarınıda güçlendirdiler Gareth Barry aldılar.

tarikko
14.Temmuz.2009, 01:55
Bence almazlar artık Adebayor'u Tevezi de aldılar.Zaten Santa Cruz'u da aldılar.

Lavezzi1907
14.Temmuz.2009, 01:56
Kanatları güclendirmeleri lazım..Süper transfer yaptılar Tevez'i almakla..Ferguson nasıl Berbatov icin Tevez'le papaz oldu anlamıyorum..

Trabzonspor
14.Temmuz.2009, 02:05
Santa Cruz'u aldılar Blackburnü alamayacağım ya:D

Tevez'de çok iyi transfer oldu.

matrockmamy
14.Temmuz.2009, 02:21
given
micah-kompany-dunne-bridge
elano-barry-de jong-petrov
--------robinho-tevez
diye kurdum ben. sizce nasıl olmalı?
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
robinho sola, tevez-cruz da olabilir.

tarikko
14.Temmuz.2009, 02:46
Haftalık 150.000 euro alacakmış Tevez :)

Nocna Mora
14.Temmuz.2009, 02:48
teknik direktor kim onemli olan o bence :)

deniz.91
14.Temmuz.2009, 03:13
İngiltereye 5. büyüyk geliyor ciddi ciddi

Lionel Andres Messi
14.Temmuz.2009, 03:45
premer ligin en iyi forvet hattı cityde artık biraz daha geriye takviye yapsalar yeterli olacaktır.

robinho kanımca forvet arkası ya da kanat takılır tevez ve santa cruzda forvet oynar bence.

omersal
14.Temmuz.2009, 12:19
Kanatları güclendirmeleri lazım..Süper transfer yaptılar Tevez'i almakla..Ferguson nasıl Berbatov icin Tevez'le papaz oldu anlamıyorum..

Aslında Tevez Manuya uyan bir oyuncu değil.Çünkü Rooney ile aynı tip forvet ikisi de hızlı , adam geçen ama kısa boylu futbolcular.Rooney'in yanına Berbatov gibi fizikli ve bitirici bir adam lazımdı.Bence hem Manu hem de Man. City için çok iyi bir transfer oldu.

omersal
14.Temmuz.2009, 12:21
Bence kolpadır.Bu teklif çok fazla çünkü.Bir de Chelsea yıllardır transfer yapmıyo artık yapmaları şart yani.Takım çok yaşlı.

Del Piero_10
14.Temmuz.2009, 15:35
http://img189.imageshack.us/img189/8624/cityu.gif

King_91
14.Temmuz.2009, 15:39
puahahahaha :D supermiş sondaki taktik
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:

Aslında Tevez Manuya uyan bir oyuncu değil.Çünkü Rooney ile aynı tip forvet ikisi de hızlı , adam geçen ama kısa boylu futbolcular.Rooney'in yanına Berbatov gibi fizikli ve bitirici bir adam lazımdı.Bence hem Manu hem de Man. City için çok iyi bir transfer oldu.

ManU için nasıl iyi oldu yahu :D bedavaya gitmedi mi zaten

Corpus
14.Temmuz.2009, 15:42
Defans takviyesi lazım herşey atak değil..! Benjani , bellamy, caicedo satılmalı ched evans ta kiralık verilmeli bence :)

canavar20
14.Temmuz.2009, 16:11
Benjani , bellamy, caicedo satılmalı ched evans ta kiralık verilmeli bence :)

Caicedo fena oyuncu değil aslında, onunda kiralık verilmesi gerek. Benjani ve Bellamy'de bir hayır kurumuna bağışlarlar artık..

sananes
14.Temmuz.2009, 16:29
benjaniyi porstmouth iken çok begeniyodum burda oynayamadı artık hiç oynayamaz:) ileri 3lüsü harika olmus bide arkalarında barryli elanolu orta saha var çok iyi takım yapıyolar artık transferi defansa yada orta sahaya yaparlar herhalde

tarikko
14.Temmuz.2009, 22:00
Tevez'i bitiren Manchester City, bu kez David Beckham'la ilgileniyor. İngiliz yıldız, kısa bir süre önce yaptığı açıklamada, Premier League'e geri dönebileceğini söylemişti.
Manchester City, transfer piyasasını kızıştırmaya başladı. Carlos Tevez'i renklerine katan City takımı, bu kez LA Galaxy'nin İngiliz yıldızı David Beckham'ı gözüne kestirdi. City'nin bu transferi istemesinin nedenleri arasında, pazar payını arttırma arzusu da bulunuyor.

Goal.com'a ulaşan bilgiye göre Beckham'ın menajerleri şu anda, bazı İtalyan ve İngiliz takımlarıyla temas hâlindeler. Ancak bu kulüpler arasından Manchester City'nin bir adım önde olduğu ifade ediliyor. Beckham, daha önce yaptığı açıklamada, Premier League'e geri dönmeyi isteyebileceğini söylemişti.

Pullen üstü kapalı doğruladı

City'nin Pazarlama Direktörü David Pullen'sa, bu söylentileri üstü kapalı olarak doğruluyor. Futbolcu ismi vermemeyi tercih ettiğini belirten Pullen, Goal.com'a yaptığı açıklamada, "Mark Hughes iyi bir strateji geliştirdi ve bazı büyük transferleri gerçekleştirdi. Şimdi aynı hızla, heyecan verici yeni imzaları attırmak amacıyla, kulübün sahipleriyle birlikte çalışmalarını sürdürüyor" diye konuştu.

City'nin Abu Dhabi merkezli sahiplerinin, kulübün dünya üzerindeki taraftar sayısını arttırmak için büyük çaba harcadığını kaydeden Pullen, bu nedenle de en üst düzey futbolcuları takıma kazandırmaya devam edeceklerini ifade etti.

Son yıllarda Real Madrid, Los Angeles Galaxy ve Milan takımlarında forma giyen Beckham, 1993 yılında oynamaya başladığı Manchester United'dan 2003 yılında ayrılmış ve o yıldan bu yana Premier League'e geri dönmemişti.

Goal

RoNNiE91
14.Temmuz.2009, 22:01
Yürü be City.Kim tutar seni (:

sananes
14.Temmuz.2009, 22:54
beckhamı alsınlar city o ligde ikinci takımım olur :)

BaFraLı
14.Temmuz.2009, 23:27
Orda dur City.Beckham daha bu gün İngiltere'ye dönmel istiyorum ama ManU dışında hiç bir takımda forma giymem dedi.Bide Milan Beckham'ı Beckham'da Milan'ı istiyomuş bakalım ne olcak.

dakara
14.Temmuz.2009, 23:29
real ve city bu transfer sezonunun flaş takımları acaba lig başlayınca nasıl bir performans göstercekler çok merak ediyorum ama city defansı sağlamlaştırmazlarsa isterlerse beckhamıda alsınlar pek başarılı olucaklarını zannetmiyorum başarı derkende ilk 4 gerisi başarısızlık

MyLifer
14.Temmuz.2009, 23:41
City Arap'lardan bulduğu parayla iyi transferler yapmaya çalışıyor. Gerçi Tevez bonservisi elinde geldi. Man. United için büyük bir kayıp diye düşünüyorum.

Bordo61Mavi
15.Temmuz.2009, 00:29
Tevezin bonservisi elinde degildi, bi sirkete aiti ;)

anilton
15.Temmuz.2009, 03:26
Menajer Mark Hughes, yeni takımında 32 numaralı formayı giyecek Tevez için, "Kendisi istediğimiz hedeflere ulaşmamızı sağlayacak harika bir futbolcu. Belki çok teknik sayılmazama her zaman güvenebileceğimiz bir golcü" ifadelerini kullandı.

Vurun beni...

omersal
15.Temmuz.2009, 04:09
puahahahaha :D supermiş sondaki taktik
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:

ManU için nasıl iyi oldu yahu :D bedavaya gitmedi mi zaten

Manu için de tevez sorunu çözüldü işte.Zaten Manuda değil di ki bonservisi kiralıktı :D Oynatmayacağın bir yıldızı kiralarsan takımda her an sorun çıkartabilir.Bu önlenmiş oldu.

Enterokinaz
15.Temmuz.2009, 04:11
tevez gibi topçuya yakışmadı. paranın gözü çıksın.

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
15.Temmuz.2009, 20:35
Milan'ın 2 yıldır yapamadığını Manchester City 2 günde yaptı. Parası olan düdüğü çalar. Arsenal'dan Adebayor'u da aldılar. Carlos Tevez transferinden iki gün sonra bir bomba daha. 30 milyon euro bonservis yazılıyor. Arsenal ona 4 milyon euro bonservis ödemişti. Londra'da yılda 1.750 kazanıyordu 2008'de. Bu sezonun piyasasında Adebayor için 30 milyon normal bir rakam. Arsene Wenger yerini kimle doldurur bilmem, bildiğim Arsenal ilk üçe giremez.

Aceto Balsamico

---------------------------------------------------------------------------------------------------------

çok doğru söylüyor aceto...eğer Wenger yıldız bir forvet alamazsa bırakın şampiyonluğu ilk 4'e bile giremez...

Oghuse
15.Temmuz.2009, 20:38
Paranın gözü kör olsun..

BaFraLı
15.Temmuz.2009, 20:39
Arsenal'in başında Wenger var.Bir Adebayor daha çıkartır :D.Man City'de her sene bomba transfer yapıyor ama nasıl oluyosa ilk 10 da filan yer alıyo.Avrupa Kupasına bile gidemiyo.Nasıl iş bu ben anlamıyorum.

RaSenGan
15.Temmuz.2009, 20:55
0-3-7 oynarlar böyle giderse.Forvetleri toplasan 11 çıkar (: Güzel ama gereksiz bir transfer.Defansı düşünmeleri lazım biraz da.

RoNNiE91
15.Temmuz.2009, 21:23
Sağlam geliyor City.

barahir
15.Temmuz.2009, 21:29
takımda kaç forvet oldu şimdi?

bugra 1905
15.Temmuz.2009, 21:32
Nasıl Aldılar Ya Helal Olsun

canavar20
15.Temmuz.2009, 21:45
takımda kaç forvet oldu şimdi?

11 tane sayabildim.

barahir
15.Temmuz.2009, 22:01
11 tane sayabildim.

azmış, 7 tane de yedeğe gerekiyo sonuçta..

MyLifer
15.Temmuz.2009, 22:05
Arsenal en iyi oyuncularından birini kaybetti ama kadroları çok genç ve gelecek vaad ediyor. Bu yüzden Arsenal'e bir sempatim var. Ancak transfer piyasasındaki para gücü orta sınıf takımlarını zora sokmuş durumda. Real Madrid, ve Manchester City gibi para durumları yüksek düzeyde ve yıldız oyuncu alma merakı olan klüpler yüzünden piyasa alt üst oluyor. 90 milyon euro ya bu krizde bir oyuncu alınabiliyorsa bu işin içinde bir iş vardır.

Bu paraların ne kadarı temiz para acaba diye düşünesi geliyor insanın.

barahir
15.Temmuz.2009, 22:13
Arsenal en iyi oyuncularından birini kaybetti ama kadroları çok genç ve gelecek vaad ediyor. Bu yüzden Arsenal'e bir sempatim var. Ancak transfer piyasasındaki para gücü orta sınıf takımlarını zora sokmuş durumda. Real Madrid, ve Manchester City gibi para durumları yüksek düzeyde ve yıldız oyuncu alma merakı olan klüpler yüzünden piyasa alt üst oluyor. 90 milyon euro ya bu krizde bir oyuncu alınabiliyorsa bu işin içinde bir iş vardır.

Bu paraların ne kadarı temiz para acaba diye düşünesi geliyor insanın.

Banka kredisi olduğu için tertemiz sen merak etme..

King_91
15.Temmuz.2009, 22:43
şu araplar futboldan hiç anlamıyor

MyLifer
15.Temmuz.2009, 22:48
Banka kredisi olduğu için tertemiz sen merak etme..

O kredi birşekilde ödeniyor değil mi? Kredi ödemek bu kadar kolaysa alsın Fenerbahçe Ronaldinho'yu zaten forma satışı aksesuar satışı vs... ile çıkarır parasını. Herşey bu kadar kolay değil.

sananes
15.Temmuz.2009, 23:00
araplar petrol milyarderi oldukları için para konusunda sorun yaşamazlar ama para kirli mi petrol yüzünden pisliğe bulaştılar mı bu bilinmez ki konumuz da değil bence.Konuya gelince Pivot forvet olarak Santa Cruzu almadı mı bu takım daha ne adebayoru anlamıyorum,bence amaçları başarıdan çok flaş transferler yapmak yada lorantı da teknik direktör olarak alsınlar 4-2-4 oynatır işte takımı :D

Alicanfmfan
16.Temmuz.2009, 00:15
Wenger için kolay iş yine bulur bir cocuk geliştirir ve yine satar... :)

Fernando Gago
16.Temmuz.2009, 00:41
Man City harika transferler yapıyor ama Bu takımda ciddi bir temizliğe ihtiyaç var Bu kadar futbolcu zarar ...

gerrrard
16.Temmuz.2009, 00:42
Wenger için kolay iş yine bulur bir cocuk geliştirir ve yine satar... :)

Arsenal çocuk yetiştirme yurdu değil Alican

KanaKe
16.Temmuz.2009, 01:07
Iyi para kazanmislar Adebayor'dan.. Arsenal taraftarlari cok sevinmis bu transfere :)

Alicanfmfan
16.Temmuz.2009, 01:44
Nedense son senelerde öyle ve bu işten iyi para kaldırıyorlar.

deniz.91
16.Temmuz.2009, 03:41
Çok iyi bir transfer ama hatalı bir transfer orta shaa ve defansa takviye lazım bu takıma

ShevAnil
16.Temmuz.2009, 03:43
Takıma bir libero ve sol bek gerek. Ayrıca eldeki forvet ve orta saha bolluğu ne olacak acaba

Cengo
16.Temmuz.2009, 05:18
--------------------- Adebayor ----------------------
--------- Robinho ------------------ Tevez -----------

4-3-3 için daha iyisini alamazlardı herhalde.
Uzun bacakları ile hızı da feda değildir, anlatmaya gerek yok herhalde.

barahir
16.Temmuz.2009, 06:06
O kredi birşekilde ödeniyor değil mi? Kredi ödemek bu kadar kolaysa alsın Fenerbahçe Ronaldinho'yu zaten forma satışı aksesuar satışı vs... ile çıkarır parasını. Herşey bu kadar kolay değil.

Gücü olana o kadar kolay ki.. Bu işler Türkiye'de zor..

GebzeLi1907
16.Temmuz.2009, 06:14
City bu yıl şampiyonlar ligine kapağı atacak gibi

matrockmamy
16.Temmuz.2009, 08:30
------------ade
robinho--tevez--elano
--------barry-kompany(?)

gibi oynamaları lazım optimumu budur. 2 çapa olmalı ki ortada ileri 4lü nün açığını kapasın. ve man city byk maçlarda pek başarı gösteremez. baskı yiyince bişeler yapacak bi kadro değil. fizik gücü gittikçe düşüyor.

KaPaLı
16.Temmuz.2009, 12:44
Jo zaten Everton'a gitti. Evans - Caicedo Reserve takımda oynuyolar. Benjani Fransa'ya dönebilir. Bellamy'nin durumuda belirsiz. Şu anda kadroda Santa Cruz - Tevez - Robinho - Adebayor varki bence mükemmel hucum hattı. Ortasahalarınada Barry aldılar. Petrov - Elano - İreland gibi kanat oynayabilen etkili adamlarıda var.

MaliKaya
16.Temmuz.2009, 15:40
Arsenal Henry'i sattigi zaman kimler ne dusunmustu??

Arsene Wenger, Ferguson gibi adamlar yerini dolduramayacagi oyuncuyu satmazlar...

MaliKaya
16.Temmuz.2009, 15:47
Sadece para degil.

Hedefleri olan bir klup. Parasi olan basariyi yakalar. Bu kadar abartmayin bence.
Tevez 2. lig takimina para icin gitmedi.

Paranin gozu kor olsun diyeceginiz nokta, Emre Belozoglu'nun FB'ye gitmesi durumunda soylenir.

KaPaLı
16.Temmuz.2009, 15:53
Hedefleri olan bir klup. Parasi olan basariyi yakalar.

Buraya kadar herşey normalde.

Paranin gozu kor olsun diyeceginiz nokta, Emre Belozoglu'nun FB'ye gitmesi durumunda soylenir.

Bu ne alaka ?

omersal
16.Temmuz.2009, 15:58
Arsenal Henry'i sattigi zaman kimler ne dusunmustu??

Arsene Wenger, Ferguson gibi adamlar yerini dolduramayacagi oyuncuyu satmazlar...

E Henry'den sonra da Arsenalin başarısızlıkları sıralandı zaten.Ferguson doğru da Wenger için aynı şeyi düşünmüyorum.Wenger şansına çok yetenekli oyuncu çıkarsa aldıklarından çıkıyo. Baksanıza Arsenal genç takım ucuz alıp pahalı satar falan diyo herkes ama Arsenalin mali krizde olması yeterince düşündürücü değil mi ?

omersal
16.Temmuz.2009, 16:00
Buraya kadar herşey normalde.

Bu ne alaka ?

Bence bir bakıma haklı.Eğer bir futbolcu kendi takımını para için satarsa bu laf söylenmeli daha çok

King_91
16.Temmuz.2009, 16:02
E Henry'den sonra da Arsenalin başarısızlıkları sıralandı zaten.Ferguson doğru da Wenger için aynı şeyi düşünmüyorum.Wenger şansına çok yetenekli oyuncu çıkarsa aldıklarından çıkıyo. Baksanıza Arsenal genç takım ucuz alıp pahalı satar falan diyo herkes ama Arsenalin mali krizde olması yeterince düşündürücü değil mi ?

Arsenal zaten başarısızdı ki . En son şampiyonluklarından beri ortada yoklar . Henry gitti Adebayor çıktı , Adebayor gider Bendtner çıkar Vela çıkar

TR.CaPTaiN
16.Temmuz.2009, 16:03
Sadece para degil.

Hedefleri olan bir klup. Parasi olan basariyi yakalar. Bu kadar abartmayin bence.
Tevez 2. lig takimina para icin gitmedi.

Emre'nin Newcastle'dan aldığı ücretle Fenerbahçe'den aldığı ücret aynı. Bunun bilinmesine rağmen defalarca gündeme getirilmesi de art niyetten başka birşey değildir.

KaPaLı
16.Temmuz.2009, 16:08
Bence bir bakıma haklı.Eğer bir futbolcu kendi takımını para için satarsa bu laf söylenmeli daha çok

Yaa konu sapmasın diyorum ama yok yani illaki laf istiyosunuz. Emre takımını satmamıştır. Yıllarca bizde oynayıp Beşiktaş'a giden Rüştü nasıl Profesyonel oluyosa. Veya başka oyuncular nasıl profesyonel oluyosa Emre'de profesyonel futbolcu. Tabikide istediği yere gidecek. Galatasaray gel dedide adam Fenerbahçe'yemi geldi ? Saçma sapan konuşup duruyosunuz.

Muhammed'te söyledi adam Newcastle'daki parayı alıyo Fenerbahçe'de. Neye satmış kendini.

Sekopej
16.Temmuz.2009, 16:50
Emre ile alakasını ben de çözemedim??? Galatarasay istedi de Emre hayır ben Fenerbahçe'ye gideceğim mi dedi? 4,5 milyon verdi alırken bonservisine Fenerbahçe, Galatasaray o parayı veremediğinden ne yapacaktı, oynayabileceği, el üstünde tutulabileceği bir takıma gitmek yerine, eski takımında kalıp yedek mi dursaydı?

Maaşının neden yüksek olduğunu da Aziz Yıldırım açıklamıştı, orada ne alıyorsa onu verdik ki, oyuncu burayı seçsin diye. Galatasaray aynı parayı teklif edebilse ve Emre'yi istese alırdı. Fenerbahçe istediği için Emre paragöz mü oldu? Galatasaray o teklifi yapmadıysa Emre'nim suçunu söyler misiniz?

Sekopej
16.Temmuz.2009, 16:51
Ayrıca Fenerbahçe'nin parası var, demek ki başarıyı yakalayacak. Hedefleri de olan bir kulüp, bastırdı parayı aldı. Ne fark var?

sivaslizoro
16.Temmuz.2009, 16:58
Yanlış hatırlamıosam tevezle man.citydeki forvet sayısı 6 ya yükseldi:D napcalar bu adamlar bu kadar forveti ya :D

Del Piero_10
16.Temmuz.2009, 16:59
Bendter'den kendi taraftarları da pek birşey beklemiyor.

GeNç KaRTaL
16.Temmuz.2009, 19:11
City bütçesiyle orantılı büyük isimler almaya devam ediyor.İlk başlarda aldıkları isimler bu dediğim kriterde değildi Robinho haricinde.Yalnız buradada belirtildiği gibi fazla birikme oldu kadroda.Biraz temizlik yapmaları lazım ve geriyede iyi isimler almalılar.Bu yönde düşünceleride var Terry ile ilgilendiklerine göre..

zemlinskis
16.Temmuz.2009, 20:33
Man City bombaları patlatmaya devam ediyor ve bu gidişle daha iyi oyuncularla anlaşabileceğini gösteriyor...

Fietra 10
16.Temmuz.2009, 20:45

Düşündürücü değil..Arsenal' da sorun yeni stadyum..Bu stad yüzünden klüp sahipleri Wenger'e yeteri kadar,Wenger'in istediği kadar bütçe ayıramıyor..Kriz değilde kriz yaşamamak için böyle birşey yapıyorlar diyelim..

eXcitinG
16.Temmuz.2009, 21:03
City de forvet boLLuğu konusuna katıLmıyorum. AsLında çok mantıkLı transferLer yapıyorLar.

İngiLtere sistemine uyuyan en iyi isimLeri aLdıLar. Büyük ihtimaL 433 oynayacakLar.

SoLda Robinho sağda Tevez önde Adebayor. Yedek oLarak Santa var. BeLLamy var.Robinho nun aLternatifi Petrov oynar. Onun dışındakiLeri postaLayacakLar zaten. GörüLdüğü gibi pek te forvetLeri var sayıLmaz. OLması gerektiği gibi boL aLternatifLi oLarak var.

Orta sahada da Barry,ELano ve İrLand oynar. Süper kadroLarı oLuyor. Tabi bu kadroyu oynattırmak mühim oLan.

dakara
16.Temmuz.2009, 22:03
Arsenal zaten başarısızdı ki . En son şampiyonluklarından beri ortada yoklar . Henry gitti Adebayor çıktı , Adebayor gider Bendtner çıkar Vela çıkar
sonra onlarda gider arsenal bu kafayla zor şampiyon olur

bursa_mc
16.Temmuz.2009, 22:12
Ah şu zengin araplar :D

Fietra 10
17.Temmuz.2009, 21:06
ManU'ya Senegalli forvet

İngiltere Premier Lig'in son şampiyonu Manchester United, Norveç ligi takımlarından Molde'de oynayan 21 yaşındaki Senegalli forvet Mame Biram Diouf'u transfer etti.

''Kırmızı Şeytanlar'', Norveç'in Molde takımında forma giyen 21 yaşındaki forvet oyuncusu Mame Biram Diouf ile anlaştı. Diouf'un Ocak ayında Manchester United'ın kadrosuna dahil olacağı ve bu tarihe kadar Norveç ekibinde kalacağı belirtildi.

Molde kulübünden yapılan açıklamada, Senegalli golcü futbolcunun sağlık kontrolü için gelecek hafta İngiltere'ye gideceği ve Ocak 2010'da da Manchester Unıted'a dahil olacağı bildirildi.

ligtv.com.tr

Fm 08 ve 07'de çok almıştım Diouf'u ama 09'da batırdılar adamı..Performansını merak ediyorum..

deniz.91
18.Temmuz.2009, 18:58
Bunu bizim takımlardan biri alsa burun kıvırırdık:) Ferguson yıldız yapar bu adamı

Fietra 10
18.Temmuz.2009, 19:34
ManU'ya büyük şok!!!

Şok! Şok! Şok! Manchester United'ın Bordeaux'dan transfer ettiği Gabriel Obertan, United'ın resmi sitesinden yapılan açıklamaya göre üç ay sahalardan uzak kalacak.Manchester United'ın tecrübeli teknik direktörü Alex Ferguson Obertan'ın sakatlığı ile ilgili yaptığı açıklamada, Fransız genç yeteneğin Bordeaux'dan kalma eski bir sakatlığının olduğunu bilip bu transferi gerçekleştirdiğini söyledi.
Sky Sports'da yer alan haberde, Manchester United'ın 22 kişilik Asya turu kadrosunda neden Obertan'ın olmadığı belli olurken, Freguson'un genç yıldızın yapılan tıbbi müdaheleler ve kontroller sonrası durumundan memnun olduğu ifadelerine yer verildi.
EKSİKLERİ SEBEBİ
Alex Ferguson, ManU'nun Asya turunda neden yeni transfer Antone Valencia ve defansın sağlam ismi Nemanja Vidic'in kadroda olmadığına da açıklık getirdi:
"Valencia şu an itibariyle çalışma iznini alamadı ve Ekvator'a dönüp vize işlemlerini yenilemesi gerekecek. Vidic ise kendisini beklediğimiz tarihten daha geç gelmesinden ötürü kondisyon problemi olduğundan O'nu kadroya almak istmedim ayrıca milli takımından da hafif bir sakatlıkla geri döndü. Kendisi aramıza Munih'te 29 Temmuz'da oynayacağımız Audi Cup'da bizimle bereber olacak."

sporx

BaFraLı
19.Temmuz.2009, 02:06
Manchester City yönetimi, resmi internet sitesinde yaptığı açıklamayla, Togolu golcü Emmanuel Adebayor’u kadrosuna kattığını açıkladı.

2008’de Afrika'nın En İyi Oyuncusu seçilen Emmanuel Adebayor’un, Manchester City’ye transfer olduğu açıklandı.

300 taraftarın karşıladığı golcü oyuncu, gelecek yıl 25 sırt numarasını taşıyacak. Coşkulu karşılamanın kendisini çok mutlu ettiğini belirten Togolu golcü, “Bana gösterilen ilginin karşılığını vermek için sabırsızlanıyorum. Futbol oynamak için doğdum ve tek istediğim en kısa sürede futbola dönmek” dedi.

Adebayor’un Premier Lig’in en iyi golcülerinden biri olduğunu ifade eden Teknik Direktör Mark Hughes, “Adebayor geldiği günden beri Ada’nın en iyi golcüleri arasında yer alıyor. Onun bizimle çalışacak olması çok güzel. Premier Lig’in önemli ekipleriyle daha rahat mücadele edeceğiz. Bize büyük katkı sağlayacağına inanıyorum” diye konuştu.

goal

Saha forvet almayı düşünüyorlarmı acaba.

bursa_mc
19.Temmuz.2009, 02:07
Saldır Manchester City (:

RoNNiE91
19.Temmuz.2009, 02:10
Süper transfer.Hayırlı olsun.Çok fazla hucüm oyuncusu oldu City'de.

deniz.91
19.Temmuz.2009, 02:13
Takımda 5 6 tane üst düzey forvet var ne yapmaya çalışıyolar anlamadm sırf reklam

PesimiSTyLa
19.Temmuz.2009, 02:15
http://img29.imageshack.us/img29/2959/ade1.jpg

2-0-8 oynarlar artık.

tarikko
19.Temmuz.2009, 02:26
Vuhh helal be City :)

Clayman
19.Temmuz.2009, 02:27
Sonunda :) Orta saha ve defansa birkaç takviye ile şampiyonluğa oynar bu takım.

sananes
19.Temmuz.2009, 02:45
santa cruzla adebayor ikisi birlikte niye alındı acaba biri yeterli olurmus bence ikisinin parasını birlestirip ibrahimovici bile alabilirlerdi belkide

KanaKe
19.Temmuz.2009, 02:50
Adamlar kac forvetle oynayacak acaba merak ettim. Robinho ve Tevez bence banko oynardi Cruz ile Adebayor'a hic gerek yoktu aslinda.

tarikko
19.Temmuz.2009, 02:51
santa cruzla adebayor ikisi birlikte niye alındı acaba biri yeterli olurmus bence ikisinin parasını birlestirip ibrahimovici bile alabilirlerdi belkide
Ibra gitmezdi City'ye..

BaFraLı
19.Temmuz.2009, 02:52
Sanki FM oynuyorlar :D.Yani bir mevkiye bu kadar gereksiz transfer yapılmaz yahu.Gereksiz derken oyunculara demiyorum bir mevkiye bu kadar çok para verip aldıkları adamlar.Acaba nasıl oynatcaklar.Bunlar genelde banko ilk 11 oynayan adamlar.Nasıl olcak gerçekten merak ediyorum.

tarikko
19.Temmuz.2009, 02:59
Real Madrid’in ısrarla transfer etmek istediği Xabi Alonso için, Liverpool, İspanyol devinden Sneijder artı para istiyor.

Wesley Sneijder’in takasta kullanılma ihtimalinin doğması üzerine, Real Madrid’in Xabi Alonso’yu transfer etme girişimleri yeniden başladı.
İspanyol yıldız Real Madrid’e gitmek istiyor; ancak iki kulüp, bonservis bedelinde bir türlü anlaşmayı başaramadılar.
The Times’da yer alan habere göre, Alonso için 37 milyon avroda direten Liverpool, Sneijder’in takasta kullanılması durumunda ücretten indirim yapmaya sıcak baktı.
Real Madrid daha önce kadrosundaki bütün Hollandalı futbolcular ile yollarını ayırma kararı almasına rağmen, teknik direktör Pellegrini, Sneijder’in kalması istemişti. Ancak Alonso transferi için, İspanyol devi onu da feda edebilir.

Goal

Enterokinaz
19.Temmuz.2009, 03:04
dün ki eto'o ve ibrahimovic olayından sonra, gayet normal bir haber bu. ibovic = 40 artı eto'o yapıyorsa, alonso'da bu paraya değer.

sananes
19.Temmuz.2009, 03:08
bana alonso sneijder kafa kafaya takas edelim deseler bile karasız kalırım acıkcası ki ön libero mevkinde alonso kadar oynayabilecek oyuncuları var ha sneijdere ihtiyacları var mı son transferlerden sonra cok yok o ayrı

BaFraLı
19.Temmuz.2009, 03:11
Sneijder Madrid için sorun olmaz ama Alonso gibi ön liveroyu kaybederse L'pool çok şey kaybetmiş olur.

King_91
19.Temmuz.2009, 03:14
ben 11 yaşındayken cm'de bu şekilde kadro kuruyordum . adamlar gerçeğini yapıyor . şaka gibi . nokta transfer tabirinden haberleri yok sanırım . aslında süper transfer ama 6-7 forvet satmaları lazım artık .

sananes
19.Temmuz.2009, 03:17
6-7 forvet sattıktan sonrada klubede diyelim adebayor oturacak olur iş mi bu o adam ne oturmayı kabul eder nede yedek kulübesinde oturan adama o kadar maaş ödemeye değer psikopatça para harcıyo araplar

sananes
19.Temmuz.2009, 03:20
bu paraya cambiasso alınabilir hatta bu kadar istemez bile bence inter cambiassoda benim görüsüm alonsodan iyidir.türkiye maçlarında bitti alonso benim gözümde takımda dikine en az oynayan oyuncuydu sevmiyorum asırı yan pas yapanı alonso dünyanın sayılı ön liberolarından olabilir ama bi fabregas, cambiasso etmez

Clayman
19.Temmuz.2009, 03:45
Şu piyasada İbrahimovic için 40 mn € + Eto'o veriliyorsa, Xabi'nin fiyatının bu olduğuna pek şaşırmamak gerekir.

deniz.91
19.Temmuz.2009, 13:00
Liverpool biraz fazl istiyor ama Madrid kabul eder

Fernando Gago
19.Temmuz.2009, 13:34
Madrid parayı olabildiğine aşağı çekip bu teklifi kabul edebilir . . .

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
19.Temmuz.2009, 13:55

2-0-8 oynarlar artık.
Adebayor'un tipine ne olmuş öyle yahu :icon_lol:

El Barto
19.Temmuz.2009, 13:58
1-2 gün içinde bende City'den transfer teklifi bekliyorum (::)

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
19.Temmuz.2009, 14:04
1-2 gün içinde bende City'den transfer teklifi bekliyorum (::)
:n: seni DC olarak istiyorlarmış aldığım duyumlara göre...(::)

El Barto
19.Temmuz.2009, 14:06
Adebayor'un tipine ne olmuş öyle yahu :icon_lol:

Sanki döve döve imza attırmışlar gibi bir havası var. :yildiz:

BaFraLı
19.Temmuz.2009, 14:13
Gelen oyuncularda hep stadın bu bölümünde sırıtıp poz veriyorlar.:D

Since-1907
19.Temmuz.2009, 14:15
City için iyi tansfer ama Arsenal'in Adebayorunun yerini doldurması lazım mutlaka.

deniz.91
19.Temmuz.2009, 14:37
Adebayoru defansta oynatck heralde:)

Lionel Andres Messi
19.Temmuz.2009, 15:23
xabi defansif açıdan toparlayamaz realin orta sahasını(makelele tarzı biri lazım) sneijder xabiden daha iyi bir oyuncu bence sneijder formda olduğu zaman dünyanın en iyilerinden biri olabiliyor.ayrıca xabiden daha genç diye bilyorum.

liverpool çok karlı bir iş yapmış olur.

Lionel Andres Messi
19.Temmuz.2009, 15:26
adebayordan iyi stoper olur aslıdna hava toplarında adam geçrmez :D ayrıca adebayor emo ya benzemiş:)

Fernando Gago
19.Temmuz.2009, 17:17
Wenger: "Taraftarlarımız Adebayor'un gitmesini istedi"

Arsenal menajeri, Adebayor'un takımdan ayrılmasında, ona yeterli desteği vermeyen taraftarların da etkili olduğunu belirtti.

Arsenal Menajeri Arsene Wenger, Emmanuel Adebayor'un Manchester City'ye gitmesinde suçlunun taraftarlar olduğunu söyledi.

Mail on Sunday'e açıklamalarda bulunan Fransız teknik adam, Adebayor'un taraftarlardan yeterli desteği göremediği için takımdan ayrıldığını belirtti.

Wenger, açıklamalarında, "Çok iyi bir oyuncumuzu kaybettik. O, bizim için çok önemli başarılara imza attı. Ama geçtiğimiz yıl taraftarlarımızdan yeterli desteği göremedi" dedi.

"Yolumuza devam edeceğiz"

Adebayor'un geçtiğimiz yaz da Milan ve Barcelona ile görüştüğü sırada yeterli desteği görmediğini belirten Arsenal menajeri, sözlerini "Adebayor iyi şeyler yapmak istiyordu. Ama destek göremedi. Geçtiğimiz yazdan itibaren ondaki kızgınlığı hissedebiliyordum" şeklinde sürdürdü.

Yıldız futbolcularını kaybetmelerine rağmen yollarına devam edeceklerini sözlerine ekleyen Wenger, açıklamalarını "Milan da Kaka'yı sattı ama yoluna devam ediyor. Büyük kulüpler büyük futbolcularını satsalar da, hâlâ büyük kalırlar" ifadelerini kullanarak bitirdi.

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
19.Temmuz.2009, 20:42
Wenger: "Taraftarlarımız Adebayor'un gitmesini istedi"

Arsenal menajeri, Adebayor'un takımdan ayrılmasında, ona yeterli desteği vermeyen taraftarların da etkili olduğunu belirtti.

Arsenal Menajeri Arsene Wenger, Emmanuel Adebayor'un Manchester City'ye gitmesinde suçlunun taraftarlar olduğunu söyledi.

Mail on Sunday'e açıklamalarda bulunan Fransız teknik adam, Adebayor'un taraftarlardan yeterli desteği göremediği için takımdan ayrıldığını belirtti.

Wenger, açıklamalarında, "Çok iyi bir oyuncumuzu kaybettik. O, bizim için çok önemli başarılara imza attı. Ama geçtiğimiz yıl taraftarlarımızdan yeterli desteği göremedi" dedi.

"Yolumuza devam edeceğiz"

Adebayor'un geçtiğimiz yaz da Milan ve Barcelona ile görüştüğü sırada yeterli desteği görmediğini belirten Arsenal menajeri, sözlerini "Adebayor iyi şeyler yapmak istiyordu. Ama destek göremedi. Geçtiğimiz yazdan itibaren ondaki kızgınlığı hissedebiliyordum" şeklinde sürdürdü.

Yıldız futbolcularını kaybetmelerine rağmen yollarına devam edeceklerini sözlerine ekleyen Wenger, açıklamalarını "Milan da Kaka'yı sattı ama yoluna devam ediyor. Büyük kulüpler büyük futbolcularını satsalar da, hâlâ büyük kalırlar" ifadelerini kullanarak bitirdi.
Nokta :yildiz:

Hugo
19.Temmuz.2009, 21:28
http://2.bp.blogspot.com/_rXdvfeKfK34/SmIjnTpUyzI/AAAAAAAAAWo/hvAYlMAcD-0/s400/2uj5cax.jpg

Bellamy, Bojinov, Benjani gitmeli artık. Dün hazırlık maçları vardı Orlando Pirates ile. Ona baktım biraz Bellamy-Bojinov oynadılar ilerde.

BaFraLı
19.Temmuz.2009, 22:30
Arsenal'in Fransız teknik direktörü, Adebayor'un gidişiyle birlikte forvet arayışlarına hız verdi.

The People'ın haberine göre, Emmanuel Adebayor'u Manchester City'ye satan Arsenal'in hocası Wenger, bu futbolcunun yerine Obafemi Martins'i kadrosuna katmak istiyor.

Togolu forvet, dün resmileşen transferle 30 milyon avroluk bir ücret karşılığında Manchester City'nin yolunu tuttu. Arsenal'in ise, bu transferden elde ettiği parayı, kadrosunu güçlendirmek için kullanması bekleniyor.

Söylenti sürekli var

Newcastle United'ın golcüsü Martins'le Arsenal'in adı son bir senedir zaman zaman birlikte anılıyor. Ancak, henüz Londra ekibinden yapılmış resmi bir teklif yok.

Son gelen haberlere göre ise Arsenal, Nijeryalı futbolcu için 8 milyon avro civarında bir teklif vermeye hazırlanıyor.

Newcastle'ın da işine gelecek

Geçtiğimiz sezon Premier Lig'e veda eden Newcastle United'ın ise, üst düzey futbolcularını elinde tutmakta zorlanacağı konuşuluyor. Ayrıca, Martins'in takımdan ayrılması, Newcastle United'ın giderlerinde de çok ciddi bir düşüşe neden olacak.

goal

Enterokinaz
19.Temmuz.2009, 22:50
martins sadece hızlı bir oyuncu. bitiricilik sıfır. tipik kontra atak oyuncusu.

arsenal'e yakışmaz.

Cyzio
19.Temmuz.2009, 22:55
Bana göre Arsenal'in transfer politikası yanlış.Böyle giderse City'nin ligi Arsenal'in üzerinde bitirmemesi için bir neden yok..

RoNNiE91
19.Temmuz.2009, 23:43
Newcastle düştü ya bütün oyuncuları kapış kapış şimdi (: Ama genel görüşe bende katılıyorum.Martins Adebayor'un yerini dolduramaz.

El Barto
19.Temmuz.2009, 23:48
Adebayor'un yerine düşünülen adama bak.

Attan in eşeğe bin.

MyLifer
19.Temmuz.2009, 23:57
Martins gözden düşmüş bir oyuncu. Hız konusunda Arsenal'e yardımı olabilir, ama Adebayor'un yerine düşünülüyorsa ikisinin arasında çok büyük bir boy dolayısıyla da fizik farkı var.

deniz.91
20.Temmuz.2009, 00:22
Obafemi Martins iyi forvet ama Adebayorun yerini tam olarak dolduramaz

MaTRaKaN
20.Temmuz.2009, 14:31
Carlo Ancelotti'nin ısrarla istediği Vucinic için Chelsea fiyat yükseltecek. Daily Mail ve Il Corriere Dello Sport'un haberlerine göre, Londra ekibi golcü oyuncu için 25 milyon avro ödeyebilir.

Roma'nın eli mahkum

Roma'da mutlu olduğunu ifade eden ve kulübüyle olan sözleşmesini 4 yıl uzatan Vucinic'in, İngiltere'ye transferi zor görünüyor. Ama Roma'nın 25 milyon avro gibi iyi bir ücrete, içinde bulunduğu ekonomik sıkıntılar nedeniyle olumlu bakabileceği de gelen haberler arasında.

Vucinic, daha önce Tottenham Hotspur'dan gelen teklifi reddetmişti.

kaynak : goal.com

bugra 1905
20.Temmuz.2009, 16:04
Adebayorun Yerine Kesinlikle Dolduramaz Alırsa Çok Yanlış Bir İş Yapmış Olur Wenger

ForsakeN
20.Temmuz.2009, 19:37
Pes'te
1-Real Madrid
2-Barcelona
3-M.City

oldu benim için .

Robinho-Tevez-Adebayor şu 3'lüye bakın .

Fernando Gago
20.Temmuz.2009, 23:57
Vucinic tarzında bir forvet Premier Ligde iş yapabilir mi gözden geçirmek lazım

tarikko
21.Temmuz.2009, 00:01
Chelsea icin gereksiz bir transfer olur bence Vucinic.

KanaKe
21.Temmuz.2009, 00:37
Chelsea'ye yaramaz bence.. baska isimlere yönelmeliler..

Lionel Andres Messi
21.Temmuz.2009, 01:18
agüero,pato,villa gibi spekülasyonlardan sonra chelsea taraftarını ne kadar tatmin eder bilemiyorum.iyi bir oyuncu olabilir ama süperstar olması çok zor bence drogbayı kesemez.

NisRoc
21.Temmuz.2009, 07:27
Gene gereksiz bir transfer olur.. Bu adamda ne varsa anlamıyorum..

Del Piero_10
21.Temmuz.2009, 13:59
Sir Alex ve Carlos Tevez arasındaki soğuk savaş günden güne büyüyor. Ferguson, şimdi de Tevez’i elinde tutmamasına açıklık getirdi.

Manchester United Teknik Patronunun Tevez’in 30 milyon avro etmeyeceğini söylemesiyle Arjantinli forvet ve Sir Alex Ferguson arasındaki söz düellosu devam ediyor.

City’ye rekor sayılabilecek bir ücrete transfer olan Tevez, imzayı atar atmaz Ferguson hakkında konuşmuştu. Şimdi de Ferguson, Tevez için konuşma fırsatını tepmedi.

The Guardian gazetesine Tevez konusunda açıklamalarda bulunan Ferguson, “Carlos ile görüştük. Kendisine sözleşmeyi gönderdik ve onunla Arjantin’deyken konuştuk. Yönetim kurulu başkanımız, Kia Joorabchian aracılığıyla teklifini iletti. Mart ayında oynanan Inter maçından önce Tevez’e Kia ile görüştüğümüzü söyledik. Ancak Tevez bize geri dönmedi. Bence Tevez 30 milyon avro etmez” diyerek eski öğrencisiyle aralarındaki ateşe bir odun daha atmış oldu.

Manchester City’ye de yüklenen Ferguson ayrıca ezeli rakiplerinin ilk dörde girmesinin zor olduğunu belirtti.

Fernando Gago
21.Temmuz.2009, 14:18
Kesinlikle katılıyorum . Tevez 30 milyon euro edecek bir oyuncu değil Çok ekstra özelliklerinin olduğunu düşünmüyorum

Fernando Gago
21.Temmuz.2009, 14:21
Manchester City’nin golcülerinen Santa Cruz, en iyi forvetlerin kendilerinde olduğunu söyledi.

Roque Santa Cruz, Premier Lig’deki en iyi forvetlerin kendilerine ait olduğuna inanıyor. Santa Cruz’un yanında Robinho, Craig Bellamy, Carlos Tevez ve Emmanuel Adebayor’u da kadrosunda bulunduran City, bu yaz yaptığı transferlerle forvet hattını güçlendirdi.

Takımdaki forvet enflasyonunun farkında olan birçok kişi City’nin gelecek sezondaki dizilişini merak ederken, Santa Cruz bu konuyu hiç kafasına takmıyor. The Sun gazetesine yaptığı açıklamada “Bizdeki forvet seçeneklerinin Premier Lig’in herhangi bir takımından çok olduğunu söyleyebilirim. Takımdaki forvetlerin kalitesi ve çeşitliliği bize taktik anlamda da zenginlik getirecek” diyerek konuya farklı bir bakış açısı getirdi.

goal.com

BaFraLı
21.Temmuz.2009, 14:23
Evet sizdede hangi birini oynatacak Mark Hughes acaba :D

Lionel Andres Messi
21.Temmuz.2009, 14:33
manchesterda kalsaydı böyle diyecekmiydi acaba.

Lionel Andres Messi
21.Temmuz.2009, 14:43
hele bir icraat görelimde ondan sonra karar veririz.

deniz.91
21.Temmuz.2009, 15:29
Yraın birgün yedek kalınca görürüm seni:D

deniz.91
21.Temmuz.2009, 15:29
Boş bir transfer olur