PDA

View Full Version : İngiltere Premier Lig Geçmiş Sezonlar

Pages : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 [43] 44 45 46 47 48 49 50

Fernando Gago
13.Şubat.2010, 11:50
Liverpool bu sıkıntıdayken alması gerçekten zor

Deus Dominus
13.Şubat.2010, 15:54
Transfer bedeli ödenmeyecek denmiş haberde...herhalde W.Bremen sözleşmesini feshetti ve Portsmouth'a öyle geçti.

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
13.Şubat.2010, 23:45
Transfer bedeli ödenmeyecek denmiş haberde...herhalde W.Bremen sözleşmesini feshetti ve Portsmouth'a öyle geçti.
Evet görmemişim o ayrıntıyı. Serbest ise bi sorun yok ;) :D

RaSenGan
14.Şubat.2010, 18:22
Bugün oynanan Bolton-Tottenham maçı çok güzeldi.1-1 bitti ama neler kaçtı neler :)

scar face
18.Şubat.2010, 16:32
Bugün oynanan Bolton-Tottenham maçı çok güzeldi.1-1 bitti ama neler kaçtı neler :)

Ayg. o maç lig maçı değldi FA CUP maçıydı bunun bile farkına varamıyorsun :p

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
18.Şubat.2010, 16:34
Dün Wigan ile Bolton çok sıkıcı bir maçta 0-0 berabere kaldılar...Sabaha kadar oynansa berabere bitecek gibiydi maç :D

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
19.Şubat.2010, 15:01
Viera'nın cezası kesildi

Premier Lig takımlarından Manchester City'nin Fransız futbolcusu Patrick Vieira, son Stoke City maçında rakip oyuncuya tekme attığı için 3 maç ceza aldı.

İngiltere Futbol Federasyonu'nun açıklamasında, geçen salı oynanan ve 1-1 biten lig maçında Stoke Cityli Glenn Whelan'a tekme atan Vieira'nın cezaya itiraz etmediği belirtildi.

Whelan'a vurduğu pozisyonda kart görmeyen Vieira, televizyon görüntüleri dikkate alınarak disiplin kuruluna sevk edilmişti.

Vieira, takımının Liverpool ile ligde, Stoke City ile kupada ve Chelsea ile ligde yapılacak maçlarda forma giyemeyecek.

İnter'den geçen ay Manchester City'ye transfer olan Vieira, İnter'den önceki takımı Arsenal'de 9 sezonda 10 kez kırmızı kart görmüştü.

LigTv

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
19.Şubat.2010, 18:03
"Ne kadar tecrübeli olsan da..."

Manchester United Teknik Direktörü 69 yaşındaki Alex Ferguson, Avrupa Şampiyonlar Ligi 2. turunda Milano'da oynadıkları ve 3-2 kazandıkları Milan maçında savunma oyuncusu Jonny Evans'a, ''tüm savunma oyuncularının kendilerine gelmesi için bağırdığını' söyledi.

San Siro'daki maçta Evans'a küfürle karışık ''Kendine Gel'' diye bağırdığı için hakem tarafından uyarılan Ferguson, bir Amerikan radyosuna verdiği demeçte, oyuncusunu neden uyardığını anlattı.

Açıklamasında esprili bir şekilde, ''Evans'a nazikçe tavsiye veriyordum'' ifadesini kullanan Ferguson, maçta 3. dakikada Ronaldinho'nun golüyle 1-0 yenik duruma düştüklerini hatırlatarak, ''Geri dörtlümüzün kendine gelmesi gerekiyordu. Aslında hepsine bağırdım, ama maalesef en yakındaki savunma oyuncusu Evans'dı. Uyarımdan sonra yerleştiler, düzenli hale geldiler ve normal oyunlarına döndüler. Sonuç bu yüzden farklı oldu'' dedi.

San Siro'daki atmosferin de maçın başında Manchester United'ın dengesinin bozulmasına yol açtığını söyleyen Ferguson, ''İlk 15 dakika şoktaydım. Gerçekten şoktaydım, çünkü atmosfer inanılmazdı. İlk golü attıklarında çıkarttıkları gürültü beni de oyuncularımı da sinirlendirdi'' diye konuştu.

Ferguson, ''Ne kadar tecrübeli olursan ol, bu gürültü kazanına düşüyor, bundan etkileniyorsun. O kazandan çıkmak gerçekten cesaret istiyor'' değerlendirmesi yaptı.

Manchester United, 1-0 yenik duruma düştüğü maçı deplasmanda 3-2 kazanmıştı.

LigTv

wolfson
19.Şubat.2010, 18:11
Ne demiş Polat Alemdar ''Tecrübeli adamın gözü korkmaz, morarır!'' :D

Del Piero_10
19.Şubat.2010, 20:19
Ne demiş Polat Alemdar ''Tecrübeli adamın gözü korkmaz, morarır!'' :D

off topic olacak ama:)
Rahmetli Nihat Nikerel'in canlandırdığı Seyfo dayı dememiş miydi onu?

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
19.Şubat.2010, 22:48
Old Trafford 100 yaşında

Manchester United'ın futbol mabedi Old Trafford 100 yaşına girdi.

Dünyanın en köklü futbol takımlarından Manchester United, birçok sevince ve üzüntüye sahne olan stadyumunun 100. yılını bugün düzenlenen törenle kutladı.

Futbol takımının teknik direktörü Alex Ferguson, stadyumdaki törende yaptığı konuşmada, Old Trafford'un dünyanın en güzel stadyumlarından biri olduğunu, dünyanın dört bir yanından bu stadyumu görmeye gelenler olduğunu söyledi.

''Herkes Old Trafford'a özeniyor'' diyen Ferguson, stadyumun, maç olmadığı günlerde dahi ziyaretçi akınına uğradığını ifade etti.

Kulübün kuruluşundan sonraki ilk yıllarda iki farklı stadyumda maç yapan Manchester United, Old Trafford'un açılışında, 19 Şubat 1910'da Liverpool'a karşı oynadı ve bu maçtan 4-3 yenik ayrıldı.

Son 20 yılda birçok kez elden geçirilen ve görünümü değiştirilen Old Trafford'dan, Manchester United maçlarının yanısıra İngiltere milli takımının mücadelelerinde de faydalanıldı. Birçok kupa finaline evsahipliği yapan Old Trafford, 2003'de, Milan ile Juventus arasında oynanan Şampiyonlar Ligi final mücadelesi için de kullanılmıştı.

LigTv

RaSenGan
19.Şubat.2010, 22:49
Doğum günün kutlu olsun Old Trafford :p

E.Cartman
19.Şubat.2010, 22:52
100 yıl hey maşallah ilk stad heralde bu :zuhaha

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
20.Şubat.2010, 16:04
ManU'da Scholes seferberliği

İngiltere Premier ligi takımlarından Manchester United'ın Teknik Direktörü Alex Ferguson, takımın orta saha oyuncusu Paul Scholes'un haziran ayında sona erecek sözleşmesini uzatmasını istiyor.

Ferguson, basına yaptığı açıklamada, ''Scholes sözleşme yenilerse memnun olurum. Şampiyonlar Ligi'ndeki Milan maçında nasıl oynadığını siz de gördünüz. Müthişti'' dedi. Ferguson, Scholes'un haftalardır çok formda olduğunu da belirtti.

35 yaşındaki Scholes'a United'ın sözleşmesini uzatma teklifinde bulunduğu, ancak oyuncunun henüz kararını bildirmediği kaydedildi.

LigTv

//

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
20.Şubat.2010, 17:27
Everton zirveyi salladı

Premier Lig'de haftanın ilk maçında büyük bir sürpriz yaşandı. İki hafta önce Chelsea'yi yenen Everton, Manchester United'ı iki genç oyuncusunun golleriyle 3-1 mağlup ederek zirvede yeni bir sarsıtıya yol açtı.

Goodison Park'taki maça konuk ekip etkili başladı. Bunun semeresini de 15. dakikada elde eden ManU, Berbatov'un golüyle 1-0 öne geçti. Ama 3 dakika sonra Bilyaletdinov harika bir şutla skora dengeyi getirdi. İlk yarı bu gollerle 1-1 sona ererken, ikinci yarıda Everton'un gençleri sahneye çıktı. Önce 20 yaşındaki Gosling ile öne geçen Liverpool ekibi, son dakikalarda da 18 yaşındaki Rodwell ile farkı ikiye çıkarıp mücadeleden 3-1 galip ayrıldı. Bu sonucun ardından ManU 57 puanda kalırken, Everton 38 puana yükseldi.

LigTv

GodfatheR
20.Şubat.2010, 17:31
Bu Gosling bize de gol atmış ve Fa cup dan elemişti :D

Ahmet Göktaş
20.Şubat.2010, 17:31
Bugün Hull'a karşı kazanacağımızı düşünüyorum ev sahibi olmanın avantajı ile.

Ahmet Göktaş
20.Şubat.2010, 17:41
Gollllllllllllll 1-0 oldu Behrami.

Ahmet Göktaş
20.Şubat.2010, 19:10
Hull'da Fagan çok hırçındı ve 2 sarıdan atıldı. 10 kişi kalınca hull ben yemeğe gittim , o ara 2.yide atmışız :0: Cole atmış sanırım. Diamanti var sırada :0:

KaPaLı
21.Şubat.2010, 10:13
Dün Chelsea 2-0 kazandı. Drogba şov vardı sahada. 2 pozisyon buldu 2side gol oldu.

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
21.Şubat.2010, 10:40
Stoke son nefeste

İngiltere Premier Lig'de Tuncay Şanlı'nın takımı Stoke City, deplasmanda Portsmouth'u 2-1 yendi. İlk yarıda yenik duruma düşen Stoke, galibiyeti 91. dakikada Diao'nun ayağından bulduğu golle elde etti.

Fratton Park Stadı'nda oynanan ve 17 bin futbolseverin izlediği karşılaşmada, Tuncay Şanlı ilk 11'de sahaya çıktı. Milli futbolcu, 76. dakikada yerini Diao'ya bıraktı. Ligde son sırada yer alan ve yaşadığı ekonomik sıkıntılar nedeniyle zor günler geçiren Portsmouth, 35. dakikada Piquionne'in attığı golle 1-0 öne geçti ve ilk yarı bu skorla tamamlandı. Konuk ekip, 50. dakikada Huth'un golüyle eşitliği sağlarken, Tuncay Şanlı'nın yerine oyuna giren Diao'nun 90+1. dakikada kaydettiği golle de sahadan 2-1'lik galibiyetle ayrıldı. Stoke City'de Wilkinson 73. dakikada kırmızı kart görerek oyun dışında kaldı.

Stoke City, elde ettiği bu galibiyetin ardından puanını 34'e çıkarırken, bu sezon 18. mağlubiyetini alan son sıradaki Portsmouth ise 16 puanda kaldı. Premier Lig'de Stoke City, gelecek hafta sahasında Arsenal ile Portsmouth ise deplasmanda Burnley ile karşı karşıya gelecek.

LigTv

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
21.Şubat.2010, 15:47
Van Der Sar bırakmıyor

Manchester United'ın Hollandalı file bekçisi Edwin Van Der Sar, sezon sonunda sona erecek sözleşmesini 1 yıl daha uzatmak istiyor.

İngiliz The News of the World gazetesine konuşan 39 yaşındaki Van Der Sar, ''Futbol oynamayı sürdürmeyi isterim. Bu nedenle sözleşme yenilemeye karar verdim. Kulüp kalmamı istiyor, ben de burada mutluyum. Fiziksel olarak kendimi iyi hissediyorum. Manchester'da oynamaya devam etmek istiyorum'' ifadesini kullandı.

Eşinin geçen ay rahatsızlanması nedeniyle bir süre Hollanda'da kalmak zorunda kalan ve bu ay başında yeniden formasına kavuşan Van Der Sar, ''Tüm aile için zor bir dönemdi, evde işler yoluna giriyor. Bu da beni mutlu ediyor'' dedi.

Ajax ve Juventus'ta oynadıktan sonra 2001'de Fulham'a transfer olan Van Der Sar, 2005'te Manchester United'a geldi.

Tecrübeli file bekçisi 130 kez Hollanda Milli Takımı'nda oynadı.

LigTv

Oghuse
21.Şubat.2010, 16:00
Oynar ya daha bu adam..

eXcitinG
21.Şubat.2010, 19:15
70 yaşına kadar oyna emi Van Der Sar.

Yahu fizik oLarak kendini iyi hissediyormuş biLmem ne. Manchester kaLesinde oLsam bende kendimi fizik oLarak oLdukça iyi hissederim. Gitsene bakaLım başka takımda da oyna böyLe oynayabiLiyormusun. O zaman göreceğim senin fiziğini ben :)

El Barto
21.Şubat.2010, 20:28
70 yaşına kadar oyna emi Van Der Sar.

Yahu fizik oLarak kendini iyi hissediyormuş biLmem ne. Manchester kaLesinde oLsam bende kendimi fizik oLarak oLdukça iyi hissederim. Gitsene bakaLım başka takımda da oyna böyLe oynayabiLiyormusun. O zaman göreceğim senin fiziğini ben :)

Adam Manu'nun kalesini korayacak kapasitede ise hala neden gitsin yahu? Oynar işte bir yıl daha gönderirlerse Katar'a falan gider bırakmazsa. :)

eXcitinG
21.Şubat.2010, 20:39
Bir kaç yıL öncesine kadar Van Der Sar Manu nun kaLesini koruyacak kapasitedeydi. İki sezondur Manu Van Der Sar ı koruyor.

RaSenGan
21.Şubat.2010, 21:53
Hayro abi genç yaşta futbolu bırakınca bu yaşlarda olup hala futbol oynayan kişilere kıl kapıyor tabi :D

Fearless Coward
21.Şubat.2010, 22:55
Kalecilerin yaşı önemsizdir zaten Nikopolidis takip etmiyorum ama 44-45 yaşında vardır yani hala devam ediyorsa hatta 45'den fazladır bilemiyorum ben tam olarak. :D Van Der Sar daha 40'ı na bile gelmemiş :D 1 senesi var :D

gerrrard
22.Şubat.2010, 19:12
Yok daha neler!..

http://www.sporx.com/img/2010/02/221266832930.jpg

Liverpool'lular artık kabuslar görüyor! Gün geçmiyor ki İngiltere'de bir büyük spekülasyon daha oluşmasın...

Ada'nın önemli gazetelerinden The Sun'a bağlı hafta sonu yayınlanan News Of The World gazetesi önceki gün sutünlarına Liverpool taraftarlarını ürküten bir iddiayı getirdi; Manchester City 155 milyon avroluk bir teklif ile yaz döneminde Liverpool'un iki altın çocuğu Steven Gerrard ve Fernando Torres'i transfer edebilir.

Manchester City yönetecisi Garry Cook'un geçtiğimiz yaz Kaka'yı transfer edeceği iddialarına önce gülündüğünü ardından transferin son anda iptal oluşuyla herkesin City ekibinin ciddiyetini kavradığını öne süren gazete kulübün futbol tarihinin en sansasyonel transferlerini yapan takım olarak tarihe geçme hedefinde olduğunu belirtiyor.

Fernando Torres ve Steven Gerrard operasyonlarının başarı ile gerçekleştirilmesi durumunda Manchester City'nin 65 bin kişi kapasiteli yeni bir stat yapımına da başlayacağı iddia edilirken, Liverpool'un iki ABD'li dolar milyarderi sahibi Tom Hicks ve George Gillett'in kulübün finansal yapısından zarar gördüğü dile getiriliyor. Geçtiğimiz yaz Manchester City'nin 88 milyon avroluk teklifi ise Liverpool cephesinde 'ret' cevabı ile karşılanmıştı.

Ağustos 2008'de Abu Dhabi United Group'un Manchester City egemenliğini ele geçirmesinden sonra reklam ve futbol olarak büyük bir çıkış yakalan Manchester temsilcisi sırasıyla Robinho, Gareth Barry, Roque Santa Cruz, Kolo Toure, Emmanuel Adebayor, Carlos Tevez ve Joleon Lescott'un transferleriyle futbol kamuoyunda büyük yankı uyandırmıştı.

nekop
22.Şubat.2010, 19:30
Gerçekleşeceğini sanmıyorum.Belki Torres'i alırlar ama Gerrard'ı alamazlar.

Since-1907
22.Şubat.2010, 19:32
İkisinide alamazlar.Haydi Torres çok küçük bir ihtimal ama Gerarrd'ı almaları imkansız bence.

GodfatheR
22.Şubat.2010, 19:33
Düşünmek bile istemiyorum.

nerazzuri
22.Şubat.2010, 19:36
İkisinide alacaklar. Gerarrd'a gidecek,Torres'de. Söyledim,söylüyorum.

gerrrard
22.Şubat.2010, 20:19

Torres %90 gidiyor zaten de, Gerrard'ın gitmesi? Sanmıyorum kaptan kendi elleriyle yaptığı gemiyi yaksın.

eXcitinG
22.Şubat.2010, 20:25
İkisi de ŞampiyonLuğu hakeden oyuncuLar. YıLLardır bu takımdaLar. Bir bu kadar daha dursaLar o Premier Lig kupasını kaLdıramazLar. KaLdırabiLecek potansiyeLde bir takıma gitmek en mantıkLısı.

Addolorato
22.Şubat.2010, 20:25
Torres ile Gerrard'da giderse Liverpool'un Hull City'den Burnley'den farkı olmaz..

RaSenGan
22.Şubat.2010, 20:34
Paraya yazık bence :p Şaka bir yana adamlar gerçekten parayla kulübe olan sadıklığı ölçüyo.

Börk
22.Şubat.2010, 20:35
İkisi de ŞampiyonLuğu hakeden oyuncuLar. YıLLardır bu takımdaLar. Bir bu kadar daha dursaLar o Premier Lig kupasını kaLdıramazLar. KaLdırabiLecek potansiyeLde bir takıma gitmek en mantıkLısı.

Böyle bir şey yazmayı düşünüyordum Hayro abi benden önce davranmış.Liverpool baştan yapılanmaya gitmeli,bu oyuncularda o şampiyonluğu kaldırabilecek bir takıma gitmeli.

Deus Dominus
22.Şubat.2010, 21:31
merak ediyorum ne zaman bitecek paraları :)

KanaKe
22.Şubat.2010, 22:39
merak ediyorum ne zaman bitecek paraları :)
Onlarda para bitmez.. adamlarin 7 sülalesine yetecek kadar paralari var :)

Ahmet Göktaş
22.Şubat.2010, 22:50
Rafa gitmeli rafa... İspanyol takımı yaptı poolu. İspanyada deportivoı getafe gibi takımlarda oynayabilecek adamları liverpoola getirdi...

Liverpoolun Kewelllı Baroşlu Luis Garcialı Cisseli Hyypialı kadrosundan sonra öyle bir kadro kurulamadı bir daha. Kurulmazda rafa olduğu sürece...

Bekq
22.Şubat.2010, 23:09
Torres ile Gerrard'da giderse Liverpool'un Hull City'den Burnley'den farkı olmaz..
O parayı alıp yiyecek halleri yok herhalde. Liverpool'da birkaç bomba patlatır.

Ama Gerrard gitmez bencede. Torres olur ama Gerrard olmaz.

Ahmet Göktaş
22.Şubat.2010, 23:12

Wycombe Wanderers oyuncularının hepsini al Liverpoola ver formayı , Liverpool yinede Hull , Burnley gibi olmaz. Büyük takımların bir ağırlığı ve geçmişi vardır.

Liverpool nolursa olsun İngilterenin en köklü ve en büyük takımıdır.

nekop
22.Şubat.2010, 23:45

Sende ki bu Gerrard'ı yollama isteği neden? :) Birkaç ay öncede başka bir takım için aynı bu şekilde bir mesaj atmıştın. :)

gerrrard
23.Şubat.2010, 01:27
Rafa gitmeli rafa... İspanyol takımı yaptı poolu. İspanyada deportivoı getafe gibi takımlarda oynayabilecek adamları liverpoola getirdi...

Liverpoolun Kewelllı Baroşlu Luis Garcialı Cisseli Hyypialı kadrosundan sonra öyle bir kadro kurulamadı bir daha. Kurulmazda rafa olduğu sürece...

Söylenebilecek her şey söylenmiş zaten, bunun üzerine diyecek bir şey yok.

Rafa 2005'deki zaferinden beri milliyetçiliğini konuşturuyor L'pool'da. İspanya'nın 3. sınıf topçularını takıma sokuyor. Ayrıca İnsua,Lucas gibi oyuncuları oynatması gibi bir takıntısı var. Crouch,Riera gibi kendi bulduğu adamları formsuzken hep oynatıp, tam formuna kavuşmuşken satması,gözden çıkarması gibi bir huyu var. Robbie Keane'e dünyanın parasını verip bedavaya satması, Alonso yerine sakat oyuncu Aquilani'ye hayvan gibi para vermesi var.
Rotasyon takıntısı var. Var oğlu var...

Kısaca Rafa taktik bakımından dünyanın en iyi 3 teknik direktöründen biri belkide. Ama takımı yönetmesini, yerinde transfer yapmasını bilmiyor. Bu yüzden Liverpool'un aradığı kan, Rafalution değil.

Tek çare Torres'i satmak gibi duruyor. Gerekirse Gerrard'da satılır, Premier Lig alınır.

Fernando Gago
23.Şubat.2010, 12:11
Liverpool bu oyuncuları gönderirse ilk 10'a girme mücadelesi mi verecek ? Böyle bir yanlışı yapmazlar bence ..

nerazzuri
23.Şubat.2010, 12:23
Sende ki bu Gerrard'ı yollama isteği neden? :) Birkaç ay öncede başka bir takım için aynı bu şekilde bir mesaj atmıştın. :)
Görünen köy klavuz istemez, ikisinide satacaklar. =))

KaPaLı
23.Şubat.2010, 14:02
Forma yakışmış yanlız heaa :n: Bastır Cityy :D

DenizlispoR
23.Şubat.2010, 14:15
İngilizler bizim Fotospor'dan daha iyi photoshop biliyor onu anladım tek :zuhaha.

Del Piero_10
23.Şubat.2010, 14:44
Gerrard mutlaka kalır. Torres'in de istikameti büyük ihtimalle İngiltere dışına olur.

Bekq
23.Şubat.2010, 14:54
155 M Euro arkadaşlar. Bu parayla kimler alınır biliyormusunuz?

Koskoca Liverpool takımı 2 oyuncunun elinemi bakacak?

Gelen oyuncular daha kaliteli olur.

GodfatheR
23.Şubat.2010, 16:50
155 M Euro arkadaşlar. Bu parayla kimler alınır biliyormusunuz?

Koskoca Liverpool takımı 2 oyuncunun elinemi bakacak?

Gelen oyuncular daha kaliteli olur.

L'pool'un çok büyük borcu var. 155 milyon euro gelse ne olur ki transfere en fazla 50 milyon yatırırlar. Geri kalanı cebe atar patronlar.

nekop
23.Şubat.2010, 17:19

Gerrard para için defalarca takım degiştirmişcesine ya da Liverpool ondan kurtulmak istiyormuşcasına konuşman oldukça garip.. :) Bırak köyü tek bir ev bile görünmüyor baktığın yerde.. :)

MeMo
23.Şubat.2010, 18:09

Hgni görünen köy :) Gerrard gidebilirim falan mı dedi ben mi kaçırdım?

nerazzuri
23.Şubat.2010, 18:17
Gerrard para için L'pool'u değil,L'pool para için Gerrard'ı satıcak =))

Fearless Coward
23.Şubat.2010, 18:17
Ben Gerrard'ın gideceğini sanmıyorum.Zaten formada yakışmaz :D bence o L.Pool'da bırakır futbolu.Torres gider bence ama City'e gitmez.Büyük ihtimal Barça,Real'e felan gidebilir..

ThersoN
23.Şubat.2010, 18:49
Oynasın iyi hoş da umarım başına kötü bişiy gelmez

ThersoN
23.Şubat.2010, 18:58
Formayı yakıştırırlar daha sonra :)

Liverpool bu şekilde devam ederse; bir kaç sene önceki Milan gibi revizyonun şart koşulacagı ve bir çok kellenin gideceği takım olacak bence..
Ayrıca verilen para az değil İngiliz kulüplerinin çogunda borç sorunu belirmeye başladı gelen para Liverpool'u bi süre finanse edebilir.
Bir de Liverpool'dan çok Man City'nin durumunu merak ediyorum medyada dolaşan transferler gerçekleşirse Man City 1-2 sezona şampiyon olur aynen Chelsea'nin yaptıgı gibi ama daha sonrası ne olur nereye kadar gider? yani bu transfer edilen oyuncuların son durağı Man City olmayacak bu kesin eğer Man City ile kendini tekrar pazarlamak isterse Gerrard ve Torres fırsatı kaçırmak istemeyecektir.. Man City'de çok başarılı 1-2 sezon sonra Barça, Madrid vb. kapılar daha rahat açılabilir.. Haa Barça ya da Real bu isimleri şimdi de alamaz mı alır fakat Real'e giden çoğu yıldız gibi sönebilirler.. Bence Man City yeni bir başlangıç olur bu oyuncular için eğer Gerrard para için gitmez diyorsanız ben de Kaka için aynı şeyleri söylüyordum.. Liverpool'a gelince sempatisi olan değerleri olan bir takım ama bazı değerlere çok takılıp kalıyor bu yüzden başarıyı baltalıyor diye düşünüyorum her hamleyi taraftarın referandumu ile yapmak ya da başarı getiren isimleri kutsanmış gibi görmekten vazgeçilmeli.. Eğer Liverpool; Gerrard ve Torres'i satmayacaksa Benitez'i göndermeli

E.Cartman
23.Şubat.2010, 19:30
City 2'sininde bonservisi için L'pool'la anlaşır ama giderler mi bilemem... Torres belki gider de Gerrard kolay kolay gitmez...

gerrrard
23.Şubat.2010, 21:43
Formayı yakıştırırlar daha sonra :)

Liverpool bu şekilde devam ederse; bir kaç sene önceki Milan gibi revizyonun şart koşulacagı ve bir çok kellenin gideceği takım olacak bence..
Ayrıca verilen para az değil İngiliz kulüplerinin çogunda borç sorunu belirmeye başladı gelen para Liverpool'u bi süre finanse edebilir.
Bir de Liverpool'dan çok Man City'nin durumunu merak ediyorum medyada dolaşan transferler gerçekleşirse Man City 1-2 sezona şampiyon olur aynen Chelsea'nin yaptıgı gibi ama daha sonrası ne olur nereye kadar gider? yani bu transfer edilen oyuncuların son durağı Man City olmayacak bu kesin eğer Man City ile kendini tekrar pazarlamak isterse Gerrard ve Torres fırsatı kaçırmak istemeyecektir.. Man City'de çok başarılı 1-2 sezon sonra Barça, Madrid vb. kapılar daha rahat açılabilir.. Haa Barça ya da Real bu isimleri şimdi de alamaz mı alır fakat Real'e giden çoğu yıldız gibi sönebilirler.. Bence Man City yeni bir başlangıç olur bu oyuncular için eğer Gerrard para için gitmez diyorsanız ben de Kaka için aynı şeyleri söylüyordum.. Liverpool'a gelince sempatisi olan değerleri olan bir takım ama bazı değerlere çok takılıp kalıyor bu yüzden başarıyı baltalıyor diye düşünüyorum her hamleyi taraftarın referandumu ile yapmak ya da başarı getiren isimleri kutsanmış gibi görmekten vazgeçilmeli.. Eğer Liverpool; Gerrard ve Torres'i satmayacaksa Benitez'i göndermeli

Gerrard'la Kaka aynı değil abi. Zamanında Chelsea'nin Lampard ile Gerrard'ı beraber oynatmak için neler yaptığını herkes biliyor. Gerrard'ı Terry ile Lampard ile ikna etmeye çalışıyorlardı en sonunda.

Veya 80 milyon Euro verdi Real. Gitti mi gitmedi.

Serkan'ın dediği ne zaman olur? Bizim 2 amerikalı derki "Gerrard, finans olarak çöktük tek çare seni satmak." o zaman Gerrard düşünebilir gitmeyi. 4 yıl önce "Eğerki Liverpool beni göndermek isterse o zaman konuşalım" sözlerini hatırlayalım. Onun dışında Gerrard'ın gitmesi imkansız. Liverpool'daki 1 kupayı tüm Premier Lig kupalarına değişmeyeceğini söyleyen birisi.

RaSenGan
23.Şubat.2010, 21:50
Gerrard'la Kaka aynı değil abi. Zamanında Chelsea'nin Lampard ile Gerrard'ı beraber oynatmak için neler yaptığını herkes biliyor. Gerrard'ı Terry ile Lampard ile ikna etmeye çalışıyorlardı en sonunda.

Veya 80 milyon Euro verdi Real. Gitti mi gitmedi.

Serkan'ın dediği ne zaman olur? Bizim 2 amerikalı derki "Gerrard, finans olarak çöktük tek çare seni satmak." o zaman Gerrard düşünebilir gitmeyi. 4 yıl önce "Eğerki Liverpool beni göndermek isterse o zaman konuşalım" sözlerini hatırlayalım. Onun dışında Gerrard'ın gitmesi imkansız. Liverpool'daki 1 kupayı tüm Premier Lig kupalarına değişmeyeceğini söyleyen birisi.

Liverpool'un teklifi kabul etmesi onu göndermek istemesi anlamına gelmez mi zaten ?

sentugo
23.Şubat.2010, 22:03
İstemeye istemeye gönderebilir arkadaşım :D O kadar borç..

Ama ne bileyim, olmaz gibime geliyor..

RaSenGan
23.Şubat.2010, 22:23
İstemeye istemeye gönderebilir arkadaşım :D O kadar borç..

Gerrrard'ın ayrılması büyük üzüntü yaşatır tabi ama satarken parayı tercih etmiş olacak sonuçta :D

nekop
23.Şubat.2010, 22:23
Liverpool'un teklifi kabul etmesi onu göndermek istemesi anlamına gelmez mi zaten ?

Birkaç yıl önce Roma'da Totti'yi satmak için bir takımla 80 milyon euroya anlaşmış fakat Totti teklifi reddedip takımda kalmıştı.Gerrard'a da gitmesi yönünde baskı yapılmazsa tercihi Totti gibi takımda kalmak olacaktır.Geçmişte bunun gibi birçok teklif aldı Gerrard ama hiçbiri onu takımdan ayırmadı bundan sonra da kendisinin gitmek isteyeceğini sanmıyorum.

scar face
24.Şubat.2010, 01:39
Gerrard gitsin ben de forumdan ayrılırım :p

KaPaLı
24.Şubat.2010, 09:45
Benmimde önümde Vidic - Ferdinand oynasa bende oynarım o kalede. Bırak artık be adam 100 yaşına kadar oynayacakmısın.

GeNç KaRTaL
24.Şubat.2010, 12:38
Milan maçında hala formunda olduğunu gösterdi bence.Yaşlanması daha sık sakatlanma riskini ortaya çıkaracaktır.Buna önlem alırsa Manu kalesi hala sağlam bence.

ThersoN
24.Şubat.2010, 15:44

büyük laf :)

nekop
24.Şubat.2010, 17:06

Sen ayrılırsan bende ayrılırım.Hatta benin ayrılmamla ayrılacak birini daha bulursak bu olay artarak devam edebilir. :D

GodfatheR
24.Şubat.2010, 17:12

Sen gidersen ben her türlü giderim cevaaaaa :D

KanaKe
24.Şubat.2010, 18:24
Gerrard gitmez.. Liverpool küme felan düserse belki ozaman gider :)

gerrrard
24.Şubat.2010, 19:03

bende nickimi değiştiririm ama değiştirmek istemiyorum. bizede yol göründü :p

Flawless Victory
24.Şubat.2010, 19:31
Gerard'ın ıslak mendilini bile alamazlar.

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
24.Şubat.2010, 22:47
Torres belki bi ihtimal gidebilir ama kaptan asla gemisini bırakmaz,asla gitmez.

ozaniel
25.Şubat.2010, 00:51
İbrahim Üzülmez Fener'e transfer olduğu zaman Gerrard da Man. City'ye gider. Torres ise Real Madrid dışında bütün takımlarda oynarım demişti.

Hugo
25.Şubat.2010, 16:06
Brigde, milli takımı bıraktı!
John Terry ile eski kız arkadaşının arasındaki skandalla sarsılan İngiliz savunma oyuncusu, milli takıma veda etti

http://images.mirror.co.uk/upl/m4/jan2009/0/2/1E12421B-98AE-99FB-C472F4591F68C65D.jpg

Geçtiğimiz ay eski kız arkadaşının, John Terry ile ilişkisi olduğu iddiaları üzerine zor günler geçiren Manchester City'nin başarılı futbolcusu Wayne Bridge, artık İngiltere Milli Takımı'nda forma giymeyeceğini açıkladı.

Avukatları aracılığıyla bir açıklama yapan Brigde, "Son haftalarda yaşanan olaylar sonrasında İngiltere Milli Takımı'ndaki durumum ile ilgili olarak uzun süre düşündüm. İngiltere forması giymek benim için her zaman büyük bir gurur oldu. Ancak artık o takımda yerimin olduğunu düşünmüyorum. Dünya Kupası öncesinde takımda huzursuzluk olmasını istemediğim için böyle bir karar aldım ve bunu federasyona ilettim. Güney Afrika'da hepsi için en iyi dileklerimi sunuyorum" dedi.

Bu arada Manchester United'da forma giyen Rio Ferdinand'ın sırtındaki problem nedeniyle önümüzdeki hafta Mısır ile oynanacak hazırlık maçında görev yapamayacağı açıklandı.

Chelsea'de forma giyen Ashley Cole'un da sezonu kapatmış olması, teknik direktör Fabio Capello'yu savunma hattında oldukça güç durumda bırakacak gibi gözüküyor.

goal.com

KaPaLı
25.Şubat.2010, 16:21
Everton'da oynayan sol bek oyuncuları var. Onu koyarlar hiçte sırıtmaz.

Hugo
25.Şubat.2010, 16:41
Everton'da oynayan sol bek oyuncuları var. Onu koyarlar hiçte sırıtmaz.

Baines'i mi diyorsun? İyi gider aslında.

GodfatheR
25.Şubat.2010, 16:46
Daha A.Madrid'de oynarken koluna "You'll Never Walk Alone" dövmesi yaptıran Torres'in bu kadar kolay gideceğini pek sanmıyorum.

KaPaLı
25.Şubat.2010, 16:56
Aynen Leighton Baines. Öyle fena topçuda değil. Sürekli atak yapıyo. Gareth Bale İngiliz olsa o derdim ama oda Galli maalesef.

mpaker66
25.Şubat.2010, 17:35
baines yada ball süperler

Fernando Gago
25.Şubat.2010, 19:01
Normalde pek katkısı yoktu zaten :) Ama tepkisini ortaya koymuş bu olayın bir yüzü

scar face
25.Şubat.2010, 19:52
Konceshky,Baines,Lescott gibi isimler var.Bridge olaya tepki koymuş bence onurlu bir davranış...

scar face
25.Şubat.2010, 19:57
büyük laf :)
Büyük laf hocam ve sözümün arkasındayım.Gerrard hep Anfield Road'da olacak hatta orda ölebilir de:)

Sen ayrılırsan bende ayrılırım.Hatta benin ayrılmamla ayrılacak birini daha bulursak bu olay artarak devam edebilir. :D
Hacı titan zinciri olur galiba ama Gerrard gitmez.Senle ben de kendimize blog açarız...Kızlar ve ilişkiler hakkında :n:

Sen gidersen ben her türlü giderim cevaaaaa :D
:D Arkadaşının gitmesi üzerine duygulanıp,onunla birlikte sehirler arası yolculuğuna çıkan Oso:D

bende nickimi değiştiririm ama değiştirmek istemiyorum. bizede yol göründü :p
:p senin nicki sildiririz hatta ama tsi müzesine koymak daha mantıklı Gökay :p

Homer J.S
26.Şubat.2010, 21:58
Premier Lig 27. Hafta Maç Özetleri

Man Utd 3-0 West Ham (http://video.ntvmsnbc.com/?661831#v24601503525321613619412403619918601108601 2251247)

Wigan 0-1 Tottenham (http://video.ntvmsnbc.com/?503155#v25403300407621713411712300308712211921924 5237206)

Fulham 2-1 Birmingham (http://video.ntvmsnbc.com/?746069#v06207325422222814612717315812201916915718 9176014)

Man City 0-0 Liverpool (http://video.ntvmsnbc.com/?598282#v16711115716815623404500512905922810600412 9030079)

Aston Villa 5-2 Burnley (http://video.ntvmsnbc.com/?176788#v08507611208116606822224401505303914707519 2018096)

Blackburn 3-0 Bolton (http://video.ntvmsnbc.com/?250185#v04807520224307717909410706014702410321213 7065051)

Portsmouth 1-2 Stoke City (http://video.ntvmsnbc.com/?5472#v1331160450751102080071512182481831122381781 33190)

Arsenal 2-0 Sunderland (http://video.ntvmsnbc.com/?375821#v22721104917509224720405625011811510713822 1123085)

Everton 3-1 Man Utd (http://video.ntvmsnbc.com/?619737#v24406116919809908407514014614302711618309 4183088)

West Ham 3-0 Hull City (http://video.ntvmsnbc.com/?807074#v06024607415606815218919221423324905821717 8087142)

Wolves 0-2 Chelsea (http://video.ntvmsnbc.com/?346091#v11304411202509725010521000716014721720822 9010032)

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
26.Şubat.2010, 22:50
Portsmouth'a ağır darbe

Dünyanın en prestijli ligleri arasında yer alan İngiltere Premier Lig'de son sırada bulunan ve girdiği ekonomik krizden bir türlü kurtulamayan Portsmouth kayyuma devredildi.

Yaklaşık 70 milyon sterlin borcu bulunan ve sezon başından bu yana 4 kez el değiştiren 112 yıllık geçmişe sahip Portsmouth, 16 puanla ligin son sırasında yer alıyordu. Ceza olarak 9 puanı silinen ve en yakın rakibiyle arasındaki puan farkı 16'ya çıkan ''Pompey''in bu sezon ligden düşmesine kesin gözüyle bakılıyor. Kayyuma devredildiği için Portsmouth'un vergi borçları geçici olarak donduruldu.

Kulübün şu andaki sahiplerinden Balram Chainrai, daha önce yaptığı açıklamada, 26 Şubat Cuma gününe (bugün) kadar yeni bir alıcı bulunamaması halinde tek seçeneklerinin kayyuma gitmek olduğunu kabul etmişti.
Borçları ödeyebilecek yeni bir alıcı bulmak için Balram Chainrai ve kulüp başkanı Peter Storrie yoğun çaba harcıyordu.
2 yıl önce İngiltere Federasyon Kupası'nı müzesine götüren ''Pompey'', bu sezon ligin dibine adeta demir attı.
Teknik direktörlüğünü bir dönem Chelsea'yi de çalıştıran Avram Grant'ın yaptığı Portsmouth, bu sezon oynadığı 26 maçta yalnızca 4 galibiyet alırken, 4 kez de berabere kaldı.

LigTv

Ahmet Göktaş
26.Şubat.2010, 22:54
Az kaldı bize geliyor sıra .

scar face
27.Şubat.2010, 16:58
Stamford Bridge'de harika bir ikinci yarı izliyoruz...Man City 3-1 önde Chelsea 10 kişi....

scar face
27.Şubat.2010, 17:09
4 oldu....Uzun zamandır Chelsea nin sahasında böyle bir skor görülmemişti...

Fearless Coward
27.Şubat.2010, 17:11
Stoke M.City'i eledikten sonra moralini bu galibiyetle almış..

scar face
27.Şubat.2010, 17:14
4-2 gol Lampard...ikinci yarı müthişti gerçekten...

TR.CaPTaiN
27.Şubat.2010, 17:26
İlk yarı tamamen Chelsea'nin kontrolündeydi desek yalan olmaz. Tevez'in ilk yarının son dakikasında attığı golle takımlar soyunma odasına dengede gitti. Bellamy'nin golünde(2.gol) Hilario'nun hatası vardı. City'nin kazandığı penaltıda her ne kadar Barry kaleciyle karşı karşıya olsa da bana penaltı gibi gelmedi. Aynı şekilde Chelsea'nin son dakikada kazandığı penaltı da ağır karardı ama City'e verilen penaltı maçı resmen bitirdi. Herşeye rağmen City muhteşem bir galibiyet oldu. Parayla saadeti yakalayacaklar gibi.

Hugo
27.Şubat.2010, 21:19
Barry'ninki kesin penaltıydı. Adama el ve ayaklarını kullanmadan arkadan faul yaptı Belletti :D

El Barto
27.Şubat.2010, 21:54
Arsenalli Ramsey'in Stoke City maçında ayağı kırıldı.

http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-1254278/Ramsey-suffers-Eduardo-injury.html

El Barto
27.Şubat.2010, 21:56
Maçta 90. dakikada 2-1 oldu. Cesc penaltıdan attı.

El Barto
27.Şubat.2010, 21:59
vermaelen ile 3-1 oldu. :D

scar face
27.Şubat.2010, 22:58
Ramsey için ve bizim için çok kötü oldu...TV basında keyfimiz falan kalmadı...Geçmiş olsun Ramsey...

KanaKe
27.Şubat.2010, 23:13
yazik olmus gercekten daha yasida cok genc.. umarim kisa sürede atlatir tekrar eski formuna kavusur..

sakary Ali
27.Şubat.2010, 23:39
http://www.ligtv.com.tr/uploads/news_manset_resim_pc_kirik.jpg

çok kötü olmuş gerçekten büyük geçmiş olsun.

TR.CaPTaiN
28.Şubat.2010, 00:04
Arsenal uzun süreli sakatlıklardan çok çekti. Yazık olmuş.
----

http://www.yukleresim.com/images/la23rrtqamn2j9fuob6.jpg (http://www.yukleresim.com/)

http://www.internethaber.com/birbirlerini-es-gectiler-video-galerisi-39.htm

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
28.Şubat.2010, 00:07
off içim acıdı resmi görünce :( Umarım bian önce iyileşir Ramsey.

KaPaLı
28.Şubat.2010, 09:44
Chelsea fena yenildi. City sürekli uzun top oynayarak etkili adamlarıyla golleri buldu.

scar face
28.Şubat.2010, 13:06
Arsenal uzun süreli sakatlıklardan çok çekti. Yazık olmuş.
----

http://www.yukleresim.com/images/la23rrtqamn2j9fuob6.jpg (http://www.yukleresim.com/)

http://www.internethaber.com/birbirlerini-es-gectiler-video-galerisi-39.htm

Dün seremoniyi kaçırmıştım.Bridge'den beklediğim tepki gelmiş...

E.Cartman
28.Şubat.2010, 15:26
İki sezon önce Eduardo'nun ayağının kırılmasıyla büyük bir şok geçiren Arsenal, aynı şeyleri Stoke daplasmanında da yaşadı. maçın 71. dakikasında Shawccross'un darbesiyla ayağı kırılan Aaron Ramsey, herkesi üzüntüye boğarken, Arsenalli oyuncuların yaşadığı şok yüzlerinden okunabiliyordu...
http://i.milliyet.com.tr/SonDakikaHaberGaleriler/2010/02/28/arsenal-in-yikildigi-an--532754.Jpeg
Mücadelenin 66. dakikasında Shawcross’un müdahalesiyle yerde kalan Arsenal’in 19 yaşındaki genç yıldızı Ramsey, ambulansla hastaneye kaldırılırken, Shawcross pozisyon sonrasında kırmızı kart gördü. Stoke Cityli futbolcu soyunma odasına giderken gözyaşlarını tutamadı.

Kaynak: Milliyet

-------------------------------------------------------------------------

Ne diyim bilemiyorum içim bi garip oldu geçmiş olsun Ramsey'e en kısa zamanda iyileşir inşallah... :uzgun::uzgun::uzgun:

goosfraba
28.Şubat.2010, 15:44
resmi görünce içim bir garip oldu. en kısa zamanda dönmesi dileğiyle. çok kötü bir durum.

vuque
28.Şubat.2010, 18:51
Geleceği Çok Parlaktı Hatta Yeni Fabregas Yorumları Yapılıyordu :(
Umarım En Kısa Sürede Eski Sağlığına Kavuşur Ve Bu Sakatlık Onun Gelişimini Etkilemez...
Yoksa Bir Yıldız Adayını Daha İzlemekten Mahrum Kalacağız :(

Knightmare
28.Şubat.2010, 21:43
nereye gidiyonuz, benide alın :D

SYLaR
01.Mart.2010, 00:00
Son yıllarda Arsenal sakatlıklar yüzünden bir türlü tam kadro olarak sahaya çıkamadı. 2 sezonda 2. ayağı kırılan futbolcu. Onlarca sakatlık, 2 ayak kırılması. Premier Lig'de takımlar nedense Arsenal'e karşı acayip sert oynuyorlar. Hep birilerini sakatlıyorlar

Fearless Coward
01.Mart.2010, 00:17
Fotoğrafı edince içim cız etti boğazım ağrımaya başladı birden..Çok üzücü bi durum Allah kimsenin başına göstermesin..Umarım en kısa sürede döner..

scar face
01.Mart.2010, 12:58
http://www.ajansspor.com/resim/ManU_Carling_seremoni0910.jpg

Aston Villa [1 - 2] Man Utd
05' [1 - 0] Milner (Penaltı)
13' [1 - 1] Owen
74' [1 - 2] Rooney

Wembley'de Aston Villa'yı deviren Manchester United; Lig Kupası'nı (Carling Cup )tarihinde 4. kez müzesine götürdü.

Aston Villa: Friedel, Cuellar (Carew 80'), Collins, Dunne, Warnock, Ashley Young, Milner, Petrov, Downing, Heskey, Agbonlahor

Man Utd: Kuszczak, Rafael (Neville 66'), Vidic, Evans, Evra, Valencia, Fletcher, Carrick, Park (Gibson 85'), Owen (Rooney 42'), Berbatov

Wembley'deki muhteşem finalde Phil Dowd düdük çaldı, Shaun Procter-Green ve David Richardson yardımcılıklarını yaptı.

Aston Villa'da sakatlıkları devam eden Harewood ve Reo-Coker bu zorlu mücadelede forma giyemedi.

Manchester United'daysa cezalı Nani ile sakat Anderson, Hargreaves, Ferdinand, Giggs ve O'Shea kendilerine kadroda yer bulamayan isimlerdi.

Maça çok hızlı başlayan Aston Villa 5. dakikada ceza alanı içinde Agbonlahor'u düşüren Vidic'in sebep olduğu penaltıyla beyaz noktaya geldi, atışı kullanan Milner takımına skor avantajını getirdi.

Ceza alanı sol köşesinden güzel bir vuruşla Aston Villa ağlarını havalandıran Owen 13. dakikada skora denge getirdi, ilk yarının skorunu tayin eden isim oldu.

42. dakikada Owen'in yerine oyuna dahil olan Rooney son maçlardaki başarılı performansına bir yenisini ekledi, 74'te "Kırmızı Şeytanlar"a skor avantajını getirdi.

Manchester United bu skorla Lig Kupası'nı 4. kez müzesine götürdü. "Kırmızı Şeytanlar" Lig Kupası'nda daha önce 1991/92, 2005/06 ve 2008/09 Sezonları'nda mutlu sona ulaşmıştı.

(Ajansspor Dış Haberler Servisi)

RaSenGan
01.Mart.2010, 17:39
Darısı Premier Lig'in başına :)

Fearless Coward
01.Mart.2010, 17:43
Aston Villa'ya yazık olmuş 1-0'dan 1-2 :D zaten golüde penaltıdan atmışlar..Bence Man.U ligi alamaz bu sezon zor gözüküyor bu sezon geçen sezona göre dahada zevkli ve zor..

bugra 1905
01.Mart.2010, 18:28
1 Yıl Sahalarda Olamayacakmış....:(

KanaKe
01.Mart.2010, 20:00
Eduardo icinde ayni seyi demislerdi 6 ayda iyilesti..

Melekovic
01.Mart.2010, 20:09
Öyle bir daldı ki yani ,be adam bi düşün sonu ne olacak.sonra çıkarken ağlıyor.

Yalnız Stoke City taraftarları Ramsey sedye ile çıkarken dakikalarca ayakta alkışladılar.Bu işin şu kısmını kapabilsek bana yeter.

Bizde oyuncu acı içinde kıvranıyor direkt taraftar cenaze marşı çalıyor,bu kadar mı duygusuzuz.

nerazzuri
01.Mart.2010, 21:31
Öyle bir daldı ki yani ,be adam bi düşün sonu ne olacak.sonra çıkarken ağlıyor.

Yalnız Stoke City taraftarları Ramsey sedye ile çıkarken dakikalarca ayakta alkışladılar.Bu işin şu kısmını kapabilsek bana yeter.

Bizde oyuncu acı içinde kıvranıyor direkt taraftar cenaze marşı çalıyor,bu kadar mı duygusuzuz.
birde. -oh oh- yapıyorlar.

Homer J.S
03.Mart.2010, 18:30
Puan durumuna kolay ulaşılabilmesi açısından bir konu açıyorum.. Her hafta güncel olmasına özen göstereceğim.

Premier Lig 28. Hafta Puan Durumu

http://i48.tinypic.com/2pqkndh.jpg

gerrrard
04.Mart.2010, 01:47
Bunu yapması gereken kişi Terry olmalıydı sanki.

El Barto
04.Mart.2010, 09:27
Adı üzerinde eski kız arkadaş. Neden bu kadar dokundu merak ettim açıkçası. Oynayası yok demek ki bahane arıyormuş.

anilla
04.Mart.2010, 10:31
Zannetmiyorum bahane aradığını demekki severek ayrılanlardan ki koymuş bu kadar :D en sevdiğim oyunculardan biriyken artık hiç bir sevgim kalmadı Terry'ye

Melekovic
04.Mart.2010, 10:44
Eski kız arkadaş olabilir de olaylar olduğu vakit acaba eski miydi o önemli, yoksa öbür türlü biraz saçma olur iş, sen benim eski kız arkadaşımsın kimseye yar olamazsın falan, herhalde başta dediğim gibidir :p

ThersoN
06.Mart.2010, 21:38
bu yaz ingiltereden iş çıkmayacagını düşünüyorum sürekli spekülasyon :)

gerrrard
06.Mart.2010, 22:41
Adı üzerinde eski kız arkadaş. Neden bu kadar dokundu merak ettim açıkçası. Oynayası yok demek ki bahane arıyormuş.

olay gerçekleştiğinde eski değildi.

ozaniel
06.Mart.2010, 23:44
Eğer Terry sene başında Man. City'de olsaydı olacakları hayal edemiyorum.

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
07.Mart.2010, 10:12
Tecrübe konuştu!

Premier Lig'de nefes kesen zirve mücadelesinde heyecan artarak sürüyor!.. Ligin 29. haftasında Wolverhampton deplasmanına çıkan Manchester United, oldukça zorlandığı karşılaşmadan usta ayağı Paul Scholes'un tek golü sayesinde zaferle ayrılarak maç fazlasıyla zirveye çıktı.

Wayne Rooney'in yokluğunda hücumda oldukça zorlanan Manchester Uinted'ın imdadına Paul Scholes yetişti. Maçın 73. dakikasında sahneye çıkan tecrübeli yıldız, attığı şık golle takımına 3 puanı getiren isim oldu.

Kırmızı Şeytanlar, bu galibiyetle 63 puana yükselerek rakiplerinin puan kaybetmöesini beklemeye başladı.

(Ligtv.com.tr)

Fernando Gago
07.Mart.2010, 19:04
Barcelona'nın yıldız oyuncusu Thierry Henry, eski takımı Arsenal'e Premier Lig'deki şampiyonluk yarışında güveniyor.

Arsenal'de sergilediği performansla yıldızlaşan ve takımın sembol isimlerinden biri haline gelen Fransız golcü Thierry Henry, eski takımının Chelsea ve Manchester United gibi güçlü rakiplere rağmen ligde şampiyonluk ipini göğüsleyebileceğini düşünüyor.

Sezon başından bu yana Arsenal'i şampiyonluk adaylarından biri olarak gördüğünü belirten yıldız oyuncu, The News of the World'e yaptığı açıklamada, "Arsenal ligde şampiyon olacak kalitede. Van Persie'nin sakatlığı olmasa, Arsenal ligde çok farklı bir yerde olurdu. Ama O'nun eksikliğine rağmen şampiyonluğun en büyük adaylarından biri olmaya devam ediyolar" dedi.

Arsene Wenger'in genç kadroya rağmen büyük başarılara imza atabileceğini belirten Henry, "Arsene bu kadroyla şampiyon olursa, ne kadar büyük bir teknik adam olduğu birkez daha anlaşılır. Gençlere şans verdiği için çok eleştirildi. Ancak son gülen Arsene olacaktır" şeklinde konuştu.

Alicanfmfan
07.Mart.2010, 23:58
İnşAllah Henry :)

Ahmet Göktaş
07.Mart.2010, 23:58
Yavaş olsun :n:

Aydin
08.Mart.2010, 01:38
Meali: seneye beni geri alın.

vuque
08.Mart.2010, 01:47
Meali: seneye beni geri alın.
Hem Arsenal'in Şampiyonluğu İçin Hemde Henry'nin Yuvaya Dönmesi İçin İnş. Diyorum :D

KaPaLı
08.Mart.2010, 09:28
Ahh Ahh umut fakirin ekmeği tabi :)

Del Piero_10
08.Mart.2010, 18:33
Hafta sonu 3-1 yenildikleri karşılaşmada takımının tek golünü atan oyuncu da Ramsey'in sakatlığı ile ilgili polemiklere katıldı.

Aaron Ramsey'in ayağının kırılmasıyla ilgili olarak tartışmalar devam ederken, Burnley'in golcü isimlerinden David Nugent de olaya dahil olarak konuyla ilgili fikirlerini söyledi.

Özellikle Arsenalli futbolcuların hedef alındığı söylemlerine şiddetle karşı çıkan Nugent, "Böyle bir şey olduğuna inanmıyorum. Futbol bir kız oyunu gibi değildir ve bu oyunu kız gibi oynamazsınız. Yeri geldiğinde kayarak müdahale yaparsınız. Ben Ryan Shawcross'un Ramsey'i sakatlamak için bir müdehalede bulunduğunu düşünmüyorum. Olayı bu noktaya çekmemek gerek" şeklinde konuştu.

Arsenal'in sezon boyunca sakatlıklarla uğraşan bir diğer oyuncusu Theo Walcott da, Burnley ile oynadıkları karşılaşmada Nugent'in takım arkadaşı Daniel Fox'un sert müdehalesine maruz kalmıştı.

Sert fauller yapmaya çalışan bir takım olmadıklarını dile getiren Nugent, sözlerinin devamında, "Sürekli pas yaparak topun kendilerinde kalmasını sağlamak istediklerini biliyorduk ve biz de bu nedenle pres yapmak istedik. Amacımız sert faul yaparak onaları yıldırmak değildi. Foxy'nin Theo'ya yaptığı müdehalenin de o kadar abartılacak bir yanı yok. Bence insanların bu tepkiyi göstermelerinde, Ramsey'in başına gelenlerin de büyük etkisi var. Umarım en kısa zamanda sahalara döner" dedi.

Del Piero_10
08.Mart.2010, 18:34
Arsenal'in yıldız orta saha oyuncusu Cesc Fabregas, Porto ile oynanacak kritik Şampiyonlar Ligi maçında takımındaki yerini alamayacak.

3-1 kazanılan Burnley maçında sakatlanan İspanyol orta saha oyuncusu Cesc Fabregas, bugün yapılan antrenmana katılmadı.

Yıldız oyuncunun bügunkü antrenmana katılmaması, Porto ile oynanacak Şampiyonlar Ligi rövanş maçında oynayamayacağını kesinleştirdi.

Fabregas'ı sakatlığına rağmen sahaya sürmek için ellerinedn geleni yapacaklarını belirten Arsene Wenger, "Fabregas'ı riske etmeye hazırım. Durumu çok kötü olmazsa, takımdaki yerini alır. Ancak ağrıları fazla olursa, kenarda olacak" dedi.

Daha önce de benzer bir sakatlık yaşayan Fabregas, yaklaşık bir ay sahalardan uzak kalmıştı.

Wenger, bu sezon 14 gol ve 15 asist yaparak takımının hücum organizasyonlarının beyni olan Fabregas'ın uzun süre sahalardan uzak kalmamasını umut ediyor.

vuque
08.Mart.2010, 18:51
Umarım Bir Gün Sanada Pres Yapmak İsteyenler Çıkar...
O Zaman ki Yorumunu da Duymak İsterim...

Hugo
08.Mart.2010, 19:53
Fena bir şey dememiş aslında.

Hugo
08.Mart.2010, 19:57
Hem Arsenal'in Şampiyonluğu İçin Hemde Henry'nin Yuvaya Dönmesi İçin İnş. Diyorum :D

Fabregas duymasın. adam gitti, ertesi gün atık daha iyiyiz diye açıklama yaptı :D
Arsenalin şampiyon olması çok çok zor. Henry'nin dönmesini ise çok isterim Premier Lige.

Homer J.S
10.Mart.2010, 18:50
Premier Lig 29. Hafta Puan Durumu

http://i41.tinypic.com/2wdd5cw.jpg

ThersoN
11.Mart.2010, 20:53
Henry dönsün Arsenal uçsun :) o da biraz zor artık

E.Cartman
11.Mart.2010, 21:06
O eski HaLinden eser yok şimdi..! :D benden Henry'ye gitsin bu sözler gelmek istiyorsan Arsenal'a açıkca söyLe :n:

Fernando Gago
13.Mart.2010, 19:01
Chelsea ve İngiltere Milli Takımı'nın başarılı oyuncusu Frank Lampard, İrlanda maçında yaptığı hareketle eleştirilen Thierry Henry'ye hak veriyor.

İrlanda ile oynanan Dünya Kupası play-off maçında topu elle düzelterek William Gallas'a galibiyeti getiren golün asistini yaptıran Thierry Henry, yaptığı bu hareket sonrası cidii şekilde eleştirilmişti.

Benzer bir durumda Henry gibi takımının başarısı için elinden geleni yapacağını belirten Frank Lampard, The Sun'a yaptığı açıklamada, "Henry için ciddi anlamda üzüldüm. Anlık bir olay oldu. Üzerine uzun süre düşünerek bilinçli bir şelilde bu tarz bir hareket yapamazsınız" dedi.

Bu sözleriyle yanlış anlaşılmaktan korktuğunu belirten başarılı oyuncu, "Bunu söylemem ne kadar doğru olur bilmiyorum. Ama maç gidiyorsa ve benim bir fark yaratmak için bu tarz bir hareket yapmam gerekirse, büyük ihtimalle takımımın başarısı için bunu yapardım" şeklinde konuştu.

goal.com

E.Cartman
13.Mart.2010, 19:23
Bence doğrusunu söylemiş Lampard en azından ben böyle düşünüyorum ki ben çok yaparım bu tür hareketleri...

Ahmet Göktaş
13.Mart.2010, 19:34
O zaman sende de hırsız ruhu var :n:

Ahmet Göktaş
13.Mart.2010, 19:34
Lampardaa'a dedim la Özgür alınma :n:

Hugo
13.Mart.2010, 21:24
Ben olsam ben de yapar mıydım acaba?? Zor bir karar.

LadroN
13.Mart.2010, 21:41
Ben olsam ben de yapardım.

nerazzuri
15.Mart.2010, 03:06
Fernando Gago ve Gonzalo Higuain için Manchester City 50.000.000 € ciddi bir teklif iletmiş Real Madrid'e.

F. Gago sezon sonu Manchester City'de diyebiliriz fakat Higuain takımdan ayrılırmı orası belli değil. Higuain için ayrıca Juventus söylemleride var.:)

eXcitinG
15.Mart.2010, 14:35
Wayne Rooney bu sezon bir coştu tam coştu adam. TutabiLene aşkoLsun.

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
15.Mart.2010, 18:00
"Rooney dünyanın en iyisi"

Manchester United'ın forvet oyuncusu Dimitar Berbatov, takım arkadaşı Wayne Rooney'yi dünyanın en iyi futbolcusu olarak gördüğünü söyledi.

Berbatov, açıklamasında, ''Rooney şu an için dünyanın en iyi futbolcusu. Çok genç ve çok daha iyi olma şansı var. Ona da söylediğim gibi, sağlığını koruması halinde istediği her şeyi başarabilir'' dedi.
24 yaşındaki Rooney, bu sezon Premier League'de 25, Şampiyonlar Ligi'nde 4 gol attı.

LigTv

KaPaLı
15.Mart.2010, 22:30
Tam bir aygır. Ayakla kafayla vucutla her yeriyle gol atabilme becerisi var adamda. Ortasaha oynar forvet oynar her işi yapar. her takıma lazım böyle adamlar.

GeNç KaRTaL
16.Mart.2010, 07:56
Real Madrid'in Ronaldo'dan sonra Rooney'i de alması gerektiğini düşünüyorum.O zaman durdurulması daha zor bir takım olurlar.

KaPaLı
16.Mart.2010, 09:32
Ronaldo - Kaka - Rooney

_______Higuain______

Şu anda 71 gol attılar böyle oynarlarsa herhalde + 20 falan olurdu :D

KaPaLı
16.Mart.2010, 09:36
Fly Emirates yapıyodu böyle anlaşmaları ama bu sene THY farkını gösteriyo. Manchester United - Barcelona bakalım sırada kim var.

GeNç KaRTaL
16.Mart.2010, 13:29
Higuain yerine düşünmüştüm abi.Higuain çok iyi gidiyor bu sezon ama gözümden düştü valla Lyon maçından sonra.Sol açığada Riberry gelirse...Off fantaziye bak.:icon_smile:

nerazzuri
16.Mart.2010, 15:16
Gerrard Liverpool'dan gider derim ama Rooney asla bırakmaz.:)

nekop
16.Mart.2010, 16:27
Gerrard Liverpool'dan gider derim ama Rooney asla bırakmaz.:)

Sen fena taktın Gerrard'a Serkan. :) Paran olsa direk alıp başka bir takıma vereceksin.Yeter ki Liverpool'da oynamasın. :)

nekop
16.Mart.2010, 16:29
Topluca voleybola başlayalım.Hepimiz dilediğimizce topa elle temasta bulunuruz.

Fernando Gago
16.Mart.2010, 18:35
Şuan en formda oyuncu Dünya Kupasında İngiltere'nin en büyük umudu :)

Homer J.S
16.Mart.2010, 18:58
Premier Lig 30. Hafta Puan Durumu

http://i44.tinypic.com/ou77uh.jpg

vego
17.Mart.2010, 14:59
Premier Lig ekiplerinden Portsmouth'un 9 puanı silindi. Kayyuma devredilen Portsmouth, 19 puanla ligin son sırasında yer alıyordu.

http://media1.ntvmsnbc.com/j/NTVMSNBC/Components/Spor%C3%96zel/portsmouthlogo.widec.jpg

NTV Spor
Güncelleme: 13:11 TSİ 17 Mart. 2010 Çarşamba
Ligde zon günler geçiren ve 29 maç sonunda sadece 19 puan toplayabilen Portsmouth'un kayyuma devredildiği için 9 puanı silindi. Puanı silinmeden önce bir üzerinde 19'uncu sırada yer alan Hull City'nin 5 puan gerisinde yer alan Portsmouth, silinen puanlarının ardından 10 puanla Hull City'nin 14 puan gerisine düşmüş oldu.
Kulüp bir gün önce yaptığı açıklamada, 6-8 hafta arasında kayyumdan çıkabileceklerini açıklamıştı.
Portsmouth bu durumda 9 maç kala güvenli bölgenin 17 puan uzağında kaldı.

Bu arada 60 milyon pound borcu bulunan Portmouth, Premier Lig tarihinde kayyuma devredilen ilk kulüp olmuştu.

Fernando Gago
17.Mart.2010, 17:10
Puan düşürme neye yarıyor ki Borç borç değil mi :) Küme düşecek uzun bir süre toparlanamayacak Olay bu heralde

KaPaLı
17.Mart.2010, 17:15
Hep sempatim olmuştu Pompey'e ambleminden dolayı : )

Kulupleri satmanın sonuçlarını görüyoruz. Canı sıkılan oyuncağını elden çıkarmaya çalışıyo.

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
17.Mart.2010, 20:13
Yazık oluyor Portsmouth'a...Benimde sevdiğim bi takım Pompey.
Nerde 2008'de FA Cup'ı kazanan kadro,nerde şimdiki kadro :(

Fearless Coward
17.Mart.2010, 20:55
FA Cup'ta hala iyi gidiyorlardı ama lige yansıtamıyorlardı..Adamlar daha 3-4 sene olmadı UEFA'da oynuyorlardı şimdi küme düştüler gerçekten çok yazık oluyor bu takıma o ambleme..

Universal
17.Mart.2010, 21:06
Ekonomik krizden etkilenen ilk takım oldu. Umarım FA Cup'u kazanırlar.

Artık Premier Lig gelirleri, takımların giderlerini karşılamıyor. Bu yüzden mutlaka yayın gelirlerinin fiyatı artması gerek. Yoksa daha nice takımların bu durumlara düşünü izleyeceğiz ya da Arap Şeyhlerinin satın aldığı bir ligi. ManU'da aynı şekilde bir tehlike bekliyor.

KaRaBükLü KraL
17.Mart.2010, 22:29
Gerçekten yazık bu takıma yaw:(
FA Cup'ı alıp 2008'de süper bi çıkış yakalamışlardı.Çokta sevdiğim bir clüp ama maalesef düşürmüşler:(

Ahmet Göktaş
17.Mart.2010, 22:43
Hani bunları arap biri almıştı zengindi bunlar , Utakaları ve bilimum iyi futbolcuları kadroya topladıydılar ne olaki düştüler böyle ?

RaSenGan
17.Mart.2010, 22:45
Rooney "Kim bilir belki bir gün Türkiye'de oynarım" demiş :p

nerazzuri
17.Mart.2010, 23:32
Stoke City'nin menajeri Tony Pulls'in takım içindeki otoritesinin sarsılmaması için milli oyuncumuzu gözden çıkardığını iddia etti.
http://d.yimg.com/i/ng/sp/empics/20100104/19/4228893968-04012010192117.jpg
İngiliz adifferentleague.co.uk isimli internet sitesi, Stoke City'nin menajeri Tony Pulls'in takım içindeki otoritesinin sarsılmaması için milli oyuncumuzu gözden çıkardığını iddia etti.
Geçtiğimiz cumartesi günü golsüz berabere biten Stoke City ile Aston Villa arasında oynanan karşılaşmada Pullis, milli oyuncumuzu 54. dakikada oyundan çıkarmış, Stoke taraftarı da bu durumu ıslaklarla protesto etmişti. Tuncay da maçının sonunu beklemeden stattan ayrılmıştı.
Bu durumu kulüp içinde derlenen haberlerden değerlendiren Rob Doolan, milli oyuncumuzun Stoke City'e gelişinin taraftarları heyecanlandırdığına dikkat çekerken, Chelsea ve Liverpool'la da dirsek temasına giren Tuncay'ın 'Potteries' geldiğini belirtti.

Stoke City'nin oynadığı oyun formatına değinen Doolan, Pullis'in 'Cesur Yürek' lakaplı oyuncumuzla ne yapmak istediğine karar vermediğini ve Premier Lig'de oynatmak için 4 ay beklediğine dikkat çekti.
Ayrıca yazıda Tuncay'ın kendisini kısa sürede kanıtladığına, ligin başlarında forma şansı bulamamasına rağmen; Premier Lig'de Stoke City'nin en golcü ismi olduğuna yer verildi.

Bütün bunların ışığında Doolan, hiçbir oyuncunun kulüpten büyük olmadığını ve eğer sorun çözülmezse Stoke City'nin yoluna Tuncay'la ve Tuncay'sız devam etmesi gerektiğini kaydetti.

İbrahim Torunoğlu / Radyospor.com

Ahmet Göktaş
17.Mart.2010, 23:34
Evet iyi topçu ama , yazın öğle saatlerince çıkan İngiliz filmlerindeki kötü adamlara benzediği için birtürlü sevemedim şu adamı.

KaPaLı
17.Mart.2010, 23:43
Ne diye Stoke City'e gittiki zaten.

goosfraba
17.Mart.2010, 23:46
fenerbahçe'ye dön sen en iyisi.

GodfatheR
17.Mart.2010, 23:47
Seneye yönetimin iyi yerli oyuncular toplıyacağını düşünüyorum. 2003 misali.. Tuncay'da bu kervana katılıp dönecektir evine.

Universal
17.Mart.2010, 23:48
Premier Lig'de kal gelme buralara, Tugay orada efsena oldu, sende olabilirsin. Belki hiçbir zaman Chelsea, Liverpool formaları giyemiyeceksin ama; hep bu ligde mücadele eden takımlarda oynayabilirsin. Seneye Newcastle geliyor, Tuncay Newcastle'ı tercih ederek Premier Lig'de zirveye oynayabilir.

LaigLeNoiR
17.Mart.2010, 23:51
Asla dönme Türkiye'ye. Zaten döneceğini de sanmıyorum. Tuncay Premier Lig gibi bir yerde artık öyle böyle alıştı ve gol de kaydediyor. Başka takımlara gitmeli ama Premier Lig'den.

di canio
18.Mart.2010, 00:23
Gönlüm yuvasına dönmesini çok istese de umarım dönmez.

Xipe Totec
18.Mart.2010, 08:56
Dişini sıkacak...

Fernando Gago
18.Mart.2010, 10:28
Oradan başka bir sıradan takıma gider Türkiye'ye döneceğini sanmıyorum ..

RaSenGan
18.Mart.2010, 17:31
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=83835

Aynı konuyu ben açmıştım abican :)

BeeTLeJuiCe
18.Mart.2010, 18:09
Arsenal'in 125. yıl forması.

http://static.arsenal-mania.com/uploads/20100318-2011-kit.jpg

Sheriff
19.Mart.2010, 13:48
Birleştirildi.

Fernando Gago
21.Mart.2010, 14:19
Gelecek sezon Premier Lig'de şampiyon olmayı hedefleyen Liverpool, kadrosunu yeniden yapılandırma adına önümüzdeki yaz 55 milyonluk transfer bütçesi belirledi.

Geçtiğimiz yaz Glen Johnson ve Alberto Aquilani'yi kadrosuna katan Liverpool, önümüzdeki transfer döneminde yapacağı transferler için takımdaki bazı oyuncularla yollarını ayıracak.

News of the World'ün haberine göre, Liverpool şu an için transfere 27.5 milyon avro ayırdı, paranın geri kalan kısmını ise oyuncu satışlarından elde edecek.

Benitez'le arası açılan Riera, takımdan gönderilecek isimler arasında en önde yer alırken, bu oyuncunun satışından 9 milyon avro civarında bir gelir elde edilmesi planlanıyor. Riera'yla şu an için en yakından ilgilenen kulüp ise CSKA Moskova.

Gözden çıkartılan bir diğer oyuncu ise yaklaşık 10 milyon avro değerinde olan Yossi Benayoun. Adrea Dossena ve Andriy Voronin ise toplamda 9 milyon avro civarında bir para karşılığı takımdan gönderilecek diğer isimler.

Castrol futbolcu sıralamasında Riera 1020, Benayoun 57, Dossena ise 1827. sırada yer alıyor.

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
21.Mart.2010, 14:24
inşAllah iyi transferler yaparlar ne diyelim...Ama kesinlikle 4. olunup Şampiyonlar Ligine katılabilmesi gerek yoksa Torres başta olmak üzere eldeki tüm yıldızlarını kaybedebilir L'Pool.

KaPaLı
21.Mart.2010, 15:29
Voronin zaten devre arasında gönderildi. Bonservisle Moskova'ya verildi diye hatırlıyorum.

GodfatheR
21.Mart.2010, 15:42
Şu A*quliani'i nereden aldık ya rabb :( Satsak bari de zararın neresinden dönsek kârdır. Ayrıca haber biraz sallamasyon gibi çünkü biz Dossena'yı zaten sattık :D

nekop
21.Mart.2010, 15:46
Premier Lig'de şampiyon olmak isteyen bir takım için düşük bir miktar..

Şu A*quliani'i nereden aldık ya rabb :( Satsak bari de zararın neresinden dönsek kârdır. Ayrıca haber biraz sallamasyon gibi çünkü biz Dossena'yı zaten sattık :D

Ben Aquliani'den umutluyum.Bu sezon gerek sakatlık gerek uyum süreci derken pek faydalı olamadı ama gelecek sezon Liverpool'a çok katkısı olacaktır.

gerrrard
21.Mart.2010, 15:53
Torres büyük ihtimal satılacak zaten birde ordan gelen para var.

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
21.Mart.2010, 16:10
El Nin0 yine iş başında :0: 5.dk ManU 0-1 Liverpool

Rsa
21.Mart.2010, 16:13
1-1 oldu.Rooney penaltıyı kaçırmasına rağmen dönen topu tamamladı.

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
21.Mart.2010, 16:15
Ne maç oluyor arkadaş :) daha 12. dk ve 1-1 :)
Rooney'de bu formla devam ederse 40 gole ulaşabilir heral :D

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
21.Mart.2010, 17:31
60'ta Park 2-1 yaptı...

GodfatheR
21.Mart.2010, 17:31
Bakalım sürekli hakemlerle uğraşan ve kendi alehlerine hata yapılıomuş gibi gösteren Sir Alex dışarda yapılan harekete penaltı çalan hakemine bi şey diyecek mi. Hakemleri çok iyi baskı altına alıyor vallahi bravo. Hakem bizi doğramasaydı geçen sene ki gibi yine tarihi bir fark olurdu ama Howard Webb sağolsun buna güzel engel oldu : )

GodfatheR
21.Mart.2010, 17:38
Torres büyük ihtimal satılacak zaten birde ordan gelen para var.

Torres'i sattıramadın gitti Gökay :n:

RaSenGan
21.Mart.2010, 17:42
Bakalım sürekli hakemlerle uğraşan ve kendi alehlerine hata yapılıomuş gibi gösteren Sir Alex dışarda yapılan harekete penaltı çalan hakemine bi şey diyecek mi. Hakemleri çok iyi baskı altına alıyor vallahi bravo. Hakem bizi doğramasaydı geçen sene ki gibi yine tarihi bir fark olurdu ama Howard Webb sağolsun buna güzel engel oldu : )

Tabii canım tabii.:icon_biggrin:

TR.CaPTaiN
21.Mart.2010, 17:42
Riera'yı Fenerbahçe'de görmek isterim. CSKA'ya gitmeyi düşünen bir oyuncu Türkiye'ye de gelebilir.

GodfatheR
21.Mart.2010, 17:55
Tabii canım tabii.:icon_biggrin:

geçen sene ki 4-1 lik maçı hatırlatırım ;;)

gerrrard
21.Mart.2010, 17:57
hakemin kendi yarattığı bir penaltıdan kaybetmek üzüntü verici. ilk dakikalarda gol atmak yaramadı bize, gerrard çok silikti. torres'de 2 karşı karşıya pozisyondan yararlanamadı birinde kontrol edemedi diğerinde vuramadı. seneyi bekliyoruz.

Universal
21.Mart.2010, 21:46
ManU tekrar liderliği aldı, Chelsea, deplasmanda 2 puan bırakması ekmeğine yağ sürmesi oldu. Bu haftanın iki kazananı var, biri ManU diğeri Arsenal.

Homer J.S
21.Mart.2010, 23:02
Arkadaşlar merhaba.

Bugün yönetim olarak bir karar aldık. Dünyadan Futbol forumunda değişikliğe gideceğiz. Yeni bir sistem getireceğiz. Sistemde her hafta için yeni bir konu açılacak.

Örneğin:

Premier Lig 28. Hafta

Ve bu açılan başlık altında bir fikstür olacak, o haftaki maçlar o konuda konuşulacak, böylece daha düzenli olacak. O haftaki maçlar bittikten sonra konu kilitlenecek ve sabiti kaldırılacak. Bu sezon bitimine kadar bunu deneyeceğiz, sizlerden olumlu tepkiler alırsak devam edeceğiz. Tabi ki bunun bir kuralı var:

Konular yöneticiler tarafından açılacak.

Umarım yeni sistem hayırlı olur..

Del Piero_10
22.Mart.2010, 11:14
http://i41.tinypic.com/jk87jk.jpg
http://i42.tinypic.com/2eatcf4.jpg
http://i44.tinypic.com/2j5e5gw.jpg

nerazzuri
23.Mart.2010, 07:30
3 takım arasında Şampiyonluk yarışı varken, 4 takım ise ilk 4.sıra için mücadele ediyor.

Formsuz Chelsea'nın evinde Aston Villa'yı yenmesi şüphesiz. Arsenal'in Birmingham deplasmanında ne yapacağı belli olmaz ama mutlaka kazanması gerekiyor bu karşılaşmayı Arsenal eğer şampiyonluk istiyorlarsa. Manu ise Ligde iddaası olmayan azda olsa düşme korkusu olan Bolton'u Rooney yardımı ile geçeceğini düşünüyorum.

Tothenam-Pors.'u rahat geçeceğini düşünüyorum, İngiltere'nin banko maçlarından bir tanesi. M.City evinde Wigan'ı rahat geçecektir yine.

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
24.Mart.2010, 17:27
Tuncay yargıya gidiyor

Milli futbolcu Tuncay Şanlı, eski takım arkadaşının eşiyle birlikte olduğuna yönelik haberlerle ilgili hukuk mücadelesi başlatacak.

İngiltere Premier Lig takımlarından Stoke City'de forma giyen milli sporcunun menajeri Hakan Özlü, yaptığı açıklamada, Tuncay'ın Middlesbrough'ta beraber forma giydiği eski takım arkadaşı Aliadiere'nin eşi Leilani Dowding ile birlikte olduğunu yönelik gazetelerde yer alan haberlere karşılık, haklarını hukuki yönden arayacaklarını söyledi. Avukatlara gerekli talimatların verildiğini ifade eden Özlü, ''Bu haberlerle Tuncay Şanlı yıpratılmak istenmektedir. Haberlerle ilgili avukatlarımız gerekli işlemleri başlatmıştır. Hakkımızı hukuki yönden arayacağız'' diye konuştu.

LigTv

nerazzuri
24.Mart.2010, 17:43
Ah nerede o günler demiştir içinden. Eminim.

KanaKe
24.Mart.2010, 18:00
Aynen katiliyorum :))

anilla
24.Mart.2010, 18:50
bu ingiliz basını da salladımı iyi sallıyo bu ne biçim iddaa kardeşim göz vaaar nizam var Aliadiere yakışıklı bi kardeşimiz işini de biliyomuş :D

Fernando Gago
24.Mart.2010, 19:02
Bu işlere adının karışması kötü olmuş . Kariyer her gün daha da geriye gidiyor .

tarikko
24.Mart.2010, 19:33
Kesinlikle :D

di canio
24.Mart.2010, 19:33
İngiltere'de modamıdır arkadaş bu. Sürekli bir futbolcunun adın eski takım arkadaşının sevgilisiyle, karısıyla anılıyor. Ülkemizde de olmuştu. Oktay Derelioğlu ve Serdar Topraktepe arasında. Tabi basına yansıyan buydu, yansımayanlar da vardır muhtemelen.

Fearless Coward
24.Mart.2010, 19:40
Olabilir de olmayabilirde..Olsa ne olurki itiraf mı edecekler sanki. :D Ayrıca SerkaN'a katılmamak elde değil :D

KaPaLı
24.Mart.2010, 19:51
Dizi vardı sanırım böyle :) Takımın oyunclarını ve onların hayatını anlatıyodu :)

İngilizler çok alışkındır böyle şeylere ama Tuncay'ın adının karışması bile kötü. Geçen sene devre arasında Chelsea haberleri çıkıyodu bu sene Tuncayın adı geçmiyo.

di canio
24.Mart.2010, 19:55
Footballer's Wives idi adı da :)

Nedvedmania
25.Mart.2010, 00:40
Evet bende biliyorum o diziyi :D Dizilerin insanlar üzerindeki etkisi işte :)

Homer J.S
26.Mart.2010, 11:20
Premier Lig 31. Hafta Puan Durumu

http://i43.tinypic.com/212fvvk.jpg

Homer J.S
26.Mart.2010, 11:21
http://i39.tinypic.com/2z752s7.jpg

E.Cartman
26.Mart.2010, 18:33
Dünyaca ünlü Amerikalı Rap yıldızı Jay-Z, gerçek adıyla Shawn Carter, Ada ekiplerinden Arsenal'in hisselerinin büyük bir kısmını satın almaya hazırlanıyor.

Ada gazetelerinden Daily Mirror'ın haberine göre, Thierry Henry'nin Arsenal'de oynadığı dönemden bu yana kırmızı-beyazlı takımın taraftarı olan ünlü Amerikalı süperstar, Arsenal kulübü hisselerinin büyük bölümü için 500 milyon poundu gözden çıkarmış durumda.

Bilindiği gibi Jay-Z, NBA takımlarından New Jersey Nets'in hisselerinin bir bölümüne uzun bir süredir sahipti. Spora olan düşkünlüğü ile bilinen ünlü rapçinin, Arsenal kulübünün Arap sahiplerine ileteceği bu inanılmaz teklifi önümüzdeki günlerde konser için gideceği Londra'da yapmayı planladığı ve gönülden bağlı olduğu Arsenal kulübüne sahip olmak için tüm imkanlarını seferber edeceği ifade edildi.

26.03.2010
Kaynak : Sporx.com dış haberler

RaSenGan
26.Mart.2010, 18:39
Başlığa metni mi kopyaladın naptın :) Bu adamın adını da ilk kez duydum (:

E.Cartman
26.Mart.2010, 18:42
Başlığa metni mi kopyaladın naptın :) Bu adamın adını da ilk kez duydum (:

ben başlığı kopyaladım sanıyodum ama öyle olmuş :D

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
26.Mart.2010, 22:36
Tüm favorilerin kayıpsız geçeceği bir hafta bence...

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
26.Mart.2010, 22:38
Çok çekişmeli bir şampiyonluk yarışı var...3 takımda ardarda 1'er puan farkla sıralanmış durumda...Ama Arsenal fikstür olarak daha avantajlı,Chelsea ve ManU'nun derbileri var,kendi aralarında yapacağı maç var,Umarım Arsenal şampiyon olur :)

Fernando Gago
27.Mart.2010, 19:00
Transfer canavarı Manchester City, Stuttgart’ta kiralık olarak oynayan Alexander Hleb’i kadrosuna katmak istiyor.

Arsenal’de sergilediği performansla Barcelona’nın yolunu tutan Belaruslu orta saha oyuncusu Alexander Hleb, İspanya’da bekleneni verememiş ve sezon başında Stuttgart’a kiralanmıştı.

Mirror’un haberine göre, Barcelona’ya dönmesi zor gözüken yıldız oyuncu için Manchester City devreye girdi. Barcelona’nın bu transfer girişimine olumlu baktığı ve Hleb için 6 milyon £ gibi bir bonservis bedeli belirleyeceği öne sürülüyor.

Manchester City, 2012’ye kadar Barcelona ile sözleşmesi bulunan Hleb ile 4 yıllık bir anlaşma yapmaya hazırlanıyor.

Hugo
27.Mart.2010, 20:23
kaç kamyon dolusu paraları var, ilgilendikleri adam Hleb!
Yok bunlar şampiyonlar ligine falan gitmesinler zaten gerek yok.

RaSenGan
27.Mart.2010, 23:14
Chelsea 7 tane attı A.Villa'ya :)

sakary Ali
27.Mart.2010, 23:36
Arsenal Birmingham deplasmanında puan kaybetti kötü oludu.

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
28.Mart.2010, 00:11
Chelsea 7 tane attı yahu ne oynadı adamlar :)

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
28.Mart.2010, 00:11
Çok çok gereksiz bir transfer olur eğer olursa.

bySilver
28.Mart.2010, 00:12
Hlebe ne gerek var yahu ayıptır vallahi.

Fearless Coward
28.Mart.2010, 00:15
Benide alabilirler aslında Hleb'den ne farkım var ondan gencim uzunum iriyim :D Para sorun değil yani yeterki oynuyum. :D Çok gereksiz Hleb Hugo'ya katılmamak elde değil..

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
28.Mart.2010, 17:13
Lampard tarihe geçti

Chelsea'nin orta saha oyuncusu Frank Lampard, ligde oynanan Aston Villa maçında 4 gol atarak, Chelsea tarihinin en çok gol atan 3. oyuncusu oldu.

Chelsea'in dün sahası Stamford Bridge'de 7-1 kazandığı maçta 2'si penaltıdan 4 gol atan Lampard, lig tarihinde 151 gole ulaştı.

Bu sezon 17 gol atan Lampard, ligde en çok gol atan Chelseali futbolcular listesinde 202 gollü Bobby Tambing ve 193 gollü Kerry Dixon'ın ardından 3. sıraya yerleşti.

Chelsea'de 1960'larda oynayan Tambing ve 1980'lerde oynayan Dixon, forvet oyuncularıydı.

LigTv

GeNç KaRTaL
28.Mart.2010, 18:12
Bir ortasaha oyuncusu için gerçekten çok iyi bir performans.

Addolorato
28.Mart.2010, 18:14
Bari kaç gol attığınıda yazsaymışsınız..

Addolorato
28.Mart.2010, 18:14
Bari kaç gol attığınıda yazsaymışsınız..

Pardon ben görmemişim

Flawless Victory
28.Mart.2010, 18:17
Lampard topa vururken insan topa acıyor bazen.

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
29.Mart.2010, 17:58
Zola West Ham'da kalıyor

Premier Lig takımlarından West Ham United'ın teknik direktörü Gianfranco Zola, takımını bırakmayacağını söyledi.

Takımının ligde üst üste 6. yenilgisini almasının ardından, hakkında ayrılık haberleri çıkan Zola, West Ham teknik direktörlüğüne devam etmeye karar verdiğini açıkladı.

Zola, takımda kalması için kulüp yöneticilerinden destek gördüğünü ifade etti.

LigTv

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
29.Mart.2010, 18:03
Gerrard'dan özeleştiri

Premier Lig ekiplerinden Liverpool'un kaptanı Steven Gerrard, bu sezon sergilediği performanstan memnun olmadığını söyledi.

''Kırmızılar''ın 29 yaşındaki orta saha oyuncusu, formunun daha iyi olabileceğini belirterek, ''Tüm sezon boyunca sergilediğim performansa bakarsanız bundan çok mutlu değilim ve ulaşmak istediğim seviyeye erişemedim'' dedi.

Performansıyla ilgili durumun kendisini endişelendirmediğini ifade eden Gerrard, form grafiğinin değişebileceğini, maçlarda iyi oynadığını ancak sahadan mutlu ayrılmadığını kaydetti.

Kendisini eleştirdiğini de anlatan İngiliz futbolcu, ''Hedefim Liverpool'un ligi 4. sırada bitirmesi, UEFA Avrupa Ligi'nde finaline yükselmek ve İngiltere'nin Dünya Kupası'nda başarılı olması. Dünya Kupası'nda İngiltere Milli Takımı'nın şansı var. İyi bir durumdayız, güvenimiz yüksek'' diye konuştu.

Sakatlığı nedeniyle Dünya Kupası'nda forma giyemeyeceği açıklanan David Beckham'ın çok deneyimli bir oyuncu olduğunu belirten Gerrard, ''Dünya Kupası'na katılamaması onun için büyük bir şok oldu. Ama bu başka insanlara oynama fırsatı da verebilir'' yorumunu yaptı.

LigTv

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
29.Mart.2010, 18:04
Nani nikah tazeledi

Manchester United'ın yıldız oyuncularından Nani, kulübüyle kontrat yeniledi.
Teknik direktör Alex Ferguson, kanat oyuncusu Nani'nin, kulübüyle sözleşmesini 4 yıl uzattığını ve 2014 yılına kadar Manchester United'da oynayacağını söyledi.

Ferguson, Nani'nin çok yetenekli bir oyuncu olduğunu ve kulübün, Nani ile birlikte çok daha güçlendiğini belirtti ve futbolcuyla kontrat yenilenmesinden memnuniyet duyduğunu ifade etti.

23 yaşındaki Portekizli futbolcu, Manchester United'a 2007 yılında Sporting Lizbon'dan gelmişti.

LigTv

goosfraba
29.Mart.2010, 18:06
çiftleri kutluyor, 4 yıllık süre zarfında mutluluklar diliyoruz.

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
29.Mart.2010, 18:09
çiftleri kutluyor, 4 yıllık süre zarfında mutluluklar diliyoruz.
:D:D:D Kimle evlenmiş ya Nani böyle :D

Fernando Gago
29.Mart.2010, 18:30
Hala bekleneni veremedi bence Umarım bu sözleşme başarı getirir ..

Del Piero_10
31.Mart.2010, 10:35
http://i44.tinypic.com/xulc8.jpg

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
31.Mart.2010, 17:48
Şampiyonluk için çok çok önemli bir maç...Umarım Berabere biter...(Arsenal için :))

ryu
31.Mart.2010, 17:57
Oooooo Manu-Chelsea maçı. Alır Manu inşallah. Ama Rooney'nin sakatlığı ne kadar ciddi bilmiyorum. Eğer bir süre oynayamacaksa çok fena. Fulham çok şaşırtıyor beni son haftalarda. Ama Wigan maçını alırlar galiba.

ThersoN
31.Mart.2010, 18:05
Arsenal'in şampiyon olması için maçın berabere bitmesini diliyorum ama güzel maç olacağı kesin

Universal
31.Mart.2010, 23:28
ManU - Chelsea maçı şampiyonluğu belirleyecek maçtır. ManU'nun kazanacağını düşünüyorum.

anilla
01.Nisan.2010, 15:35
İngiltere Premier Lig takımlarından Arsenal'ın Fransız defans oyuncusu William Gallas'ın sakatlığı nedeniyle sezonu kapattığı, ancak 2010 Dünya Kupası'na yetişebileceği bildirildi.
Arsenal Kulübü Teknik Direktörü Arsene Wenger, dün Avrupa Şampiyonlar Ligi çeyrek final ilk maçında Barcelona ile sahalarında 2-2 berabere kaldıkları maçın 44. dakikasında bacağından sakatlanan Gallas'ın büyük ihtimalle sezonu kapattığını belirtti.

Fransız televizyonu Canal Plus'a konuşan Wenger, ''Gallas, Baldır kasından sakatlandı, sanırım sezonu kapattı. Ancak Dünya Kupası'nı katmıyorum. Sanırım, kupaya hazır olacak'' diye konuştu.

Ayrıca yine Barcelona maçında sakatlanarak ilk yarıda oyundan çıkmak zorunda kalan Andrey Arshavin'de kendi sitesinden yaptığı açıklamada 2-3 hafta sahalardan uzak kalacağını belirtti.

Rus futbolcu, Arsenal için büyük önem taşıyan Barcelona ile oynanacak rövanş maçında ve 14 Nisan tarihinde Londra derbisi olarak adlandırılan maçta Tottenham'a karşı forma giyemeyecek.

01.04.2010
Kaynak : Sporx.com ve AA

Ilhan
01.Nisan.2010, 18:06
Sol Campell transferinin haklılığı ispatlanmış oldu. Arsenal çok iyi bir scout ekibine ve tarama sistemine sahip ancak kondüsyon ekibine de bir el atması lazım Wenger'in.

Fernando Gago
01.Nisan.2010, 19:07
Dün oyundan çıktıktan sonra yol geçen hanı oldu defans . Arsenal yokluğunu çok hissedecek .

vuque
02.Nisan.2010, 18:26
Bi Hortta Buraya Çekelim :D
Bakın Zamanında Ne Demişiz Ne Olmuş :p

TR.CaPTaiN
03.Nisan.2010, 16:11
İlk yarı itibariyle Chelsea oyunu elinde tutan, üstün olan taraf. Joe Cole'un topuk golüyle soyunma odasına 1-0 önde girdiler.

Rsa
03.Nisan.2010, 16:53
Şu an 2-1 Chelsea üstünlüğü var.Goller Drogba ve Macheda'dan.

uAburak89
03.Nisan.2010, 17:04
Drogba'nın attığı gol ofsayt.

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
03.Nisan.2010, 17:57
Chelsea çok büyük bi avantaj yakaladı şampiyonluk yolunda...

ThersoN
03.Nisan.2010, 20:35
ilginç.. :D

killyou
03.Nisan.2010, 20:49
Bence 1-2 seneye bunlar City gibi bu takımıda toparlarlar.Araplar futbola el atmaya başladı :D

Aşk-ı Şehir
03.Nisan.2010, 21:24
Tuncay artistlik yapayım derken adamı öldürüyomuştu valla...

Rsa
03.Nisan.2010, 21:53
Burnley:1
Manchester City:6

Adebayor ( 2 ), Bellamy, Tevez, Viera, Kompany / Fletcher

Universal
03.Nisan.2010, 21:57
ManU kaybetti, Arsenal ve City kazandı. ManU şampiyonluk yolunda büyük bir yara aldı. Chelsea veya Arsenal'ın şampiyon olacağını düşünüyorum.

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
04.Nisan.2010, 10:51
Sunderland Tottenham'ı 3-1 yendi,fakat ilginç olan hakem 3 penaltı çaldı fakat Bent bunların 1 tanesini atıp 2 tane değerlendiremedi...

scar face
04.Nisan.2010, 12:40
Çok ilginç maçlar oynandı bu hafta EPLde..
Drogba'nın golünde ofsayt var nasıl bir hakemin bu pozisyonu görememesini anlamıyorum.Alex Ferguson ın dediklerini merak ediyorum açıkçası...Bu arada Manu Rooney i cok aradı o oynasaydı her şey farklı olabilirdi...
Man City iyi bir oyunla Burnleyi perişan etti.İlk 4 için avantaj yakaladılar...

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
04.Nisan.2010, 12:56
Bendtner'in 90+4'teki golünden sonra Arsenal'deki sevinç görülmeye değerdi :)

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
04.Nisan.2010, 13:01
DEV MAÇ CHELSEA'NİN

Premier Lig'de şampiyonluk yolundaki en önemli maçta lider Manchester United en yakın rakibi Chelsea'yi konuk etti. Müthiş bir heyecana sahne olan karşılaşmayı konuk ekip 2-1 kazandı ve son 5 haftaya girilirken, zirvenin yeni sahibi oldu.

İngiltere'de haftalardır beklenen dev maç ev sahibi açısından Rooney'nin yokluğu nedeniyle çok sıkıntılı başladı. Rakibinin hucümdaki en önemli isminin eksik olması nedeniyle ilk bölümde zorlanmayan Chelsea, 45 dakikayı neredeyse pozisyon vermeden tamamladı. Son haftaların formda ismi Malouda'nın geliştirdiği ataklarla rakip kalede pozisyonlar bulan Maviler, 20. dakikada Fransız yıldızın içeri çevirdiği topu Joe Cole'un topukla tamamlaması sonucunda 1-0 öne geçti. Bu sezon uzun süre sakatlıklarla boğuşan yıldız futbolcu, kendisiyle sözleşme yenilemeyen yönetime de çok iyi bir mesaj vermiş oldu. İkinci yarıda da Manu önemli fırsat bulmakta çok zorlandı. Sadece 1 kez Berbatov ile Cech'i zorlayan kırmızı Şeytanlar karşısında Chelsea, sonradan oyuna giren Drogba ile farkı ikiye çıkardı. Ancak bu golde net ofsayt göze çarptı. Bu tartışmalı golün ardından Maviler'in defans oyuncuları, konsantrasyonunu kaybedince Londra ekibinin kalesindeki ilk önemli tehlike golle sonuçlandı. Soldan içeri çevrilen topa son dokunan Macheda, ev sahibini umutlandırdı ama bu gol berabarlik için yeterli olmadı ve mücadele 2-1 Chelsea'nin galibiyetiyle sonuçlandı.
Chelsea böylece puanını 74'e çıkarıp liderliği ele geçirirken, ManU 72 puanda kaldı ve 2. sıraya geriledi.

(Ligtv.com.tr)

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
04.Nisan.2010, 13:03
ManU yine Benzema'nın peşinde!

Manchester United geçen yıl da almak isteyip Real Madrid'e kaptırdığı Karim Benzema'yı transfer etmek için 2. kez girişimde bulunacağı ileri sürüldü.

The Mirror'da yer alan haberde, Gonzalo Higuain'in yüksek form grafiği nedeniyle İspanyol ekibinde fazla oynama şansı bulamayan Benzema'nın gelecek sezon takımından kiralık da olsa ayrılma ihtimali bulunduğu belirtildi. Haberde, Benzema'yı takımında görmek için daha önce de girişimde bulunan Manchester United'ın, Fransız oyuncuyu satın almak için girişimde bulunmaya hazırlandığı kaydedildi. Manchester United, geçen yıl Benzema için Lyon'a 20 milyon sterlinlik teklifte bulunmuş, ancak kesenin ağzını daha çok açan Real Madrid, 30 milyon sterlin karşılığında oyuncuyu renklerine bağlamıştı. Milan da oyuncuyla ilgilendiğini açıklamıştı.

LigTv

Fernando Gago
04.Nisan.2010, 13:42
Madrid iyi bir bonservise satabilir .

Fernando Gago
04.Nisan.2010, 16:02
Premier Lig'in flaş ekiplerinden Tottenham, Wolfsburg'un Boşnak yıldızı için teklif yapmaya hazırlanıyor.

Premier Lig'de Şampiyonlar Ligi'ne kalma mücadelesi veren Tottenham, sezon sonunda büyük bir transfer hamlesi yaparak Avrupa'da ses getirmek istiyor.

Teknik direktör Harry Redknapp'ın raporları doğrultusunda Avrupa liglerinde oyuncu arayan Tottenham yönetimi, Wolfsburg forması giyen Bosna-Hersekli santrfor Edin Dzeko'ya kancayı taktı. Tottenham yönetiminin, daha önce adı AC Milan ve Chelsea ile de anılan Dzeko için 20 ila 30 milyon avro arasında bir bonservis bedeli ödemeye hazır olduğu belirtiliyor.

Bu transferin gerçekleşebilmesi için Robbie Keane ve Roman Pavlyuchenko'yu takımdan göndermek isteyen Redknapp'ın Şampiyonlar Ligi'ne kalınması halinde orta alana da takviye yapılmasını istediği öğrenildi.

24 yaşındaki Dzeko, Castrol Rankings sisteminde topladığı 784 puanla 21. sırada yer alıyor.

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
04.Nisan.2010, 16:07
Tottenham'a Crouch-Defoe forvet hattı yeter yahu...

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
04.Nisan.2010, 16:19
"Osman kendini Everton'a adadı!"

Everton Teknik Direktörü David Moyes, Kıbrıs Türk asıllı İngiliz Leon Osman'ın daha fazla taktiri hakettiğini söyledi.

Moyes, bu sezonki performansından çok memnun olduğu Osman'a gereken değerin verilmediğini belirtti ve bu futbolcunun uluslararası açıdan çok daha yüksek seviyede oynayabileceğini ifade etti.

''Osman, topu ayağında çok iyi saklayabiliyor, topu iyi kullanıyor ve futbol zekasını sahaya yansıtabiliyor'' diye konuşan Moyes, futbolcunun kendini kulübüne adadığını, artık çok daha fazla sorumluluk üstlendiğini ve takımın önemli parçalarından biri olduğunu kaydetti. Babası Kıbrıslı olan 1981 doğumlu Osman, Everton'ın orta sahasında forma giyiyor.

LigTv

KaPaLı
04.Nisan.2010, 17:05
Tottenham 4-5 forvet oynamak istiyoda ondan alıyo. Daum hep diyo başkanlar futbolu forvet almak sanıyo diye. Bir örneğide İngiltere'de var.

KaPaLı
04.Nisan.2010, 17:07
İlk çıktığı günden beri bir türlü sevemedim şu adamı.

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
04.Nisan.2010, 21:45
Liverpool sonunu getiremedi

Hafta içinde UEFA Avrupa Ligi çeyrek final ilk maçında Benfica'ya 2-1 yenilen Liverpool, Premier Lig'de Birmingham'a da diş geçiremedi.

Premier Lig'de bitime 5 hafta kala zirveyi olabildiğince zorlamak isteyen Liverpool, 33. haftada Birmingham deplasmanından 1-1'lik eşitlikle döndü.

Karşılaşma boyunca rakibine karşı ezici bir futbol sergileyen Liverpool, özellikle son dakikaları nefesleri kesen mücadelede galibiyeti kaçıran taraftı.İlk yarısı golsüz eşitlikle geçilen maçta Kırmızılar, 47. dakikada kaptan Gerrard'ın harika golüyle 1-0 öen geçti. Ancak bu golden 9 dakika sonra Liverpool savunmasının hatasını iyi değerlendiren Ridgewel, arka direkte bom boş kaldığı pozisyonda topu ağlara göndererek skora dengeyi getirdi.

Kalan dakikalarda adeta tek kale oynayan Liverpool'da Maxi Rodrigez'in bir topu da direkten döndü. Ancak başta Gerrard ve Glen Johnson olmak üzere müthiş bir futbol sergileyen Liverpool, aradığı golü bir türlü bulamayınca 90 dakika 1-1'lik eşitlikle sona erdi.

Bu sonucun ardından Liverpool 55 puana yükselirken Birmigham puanını 46'ya çıkardı.

(Ligtv.com.tr)

Universal
04.Nisan.2010, 21:53
Benitez, Liverpool kariyeri boyunca, Birmigham'ı hiç yenememişti ve gene yenemedi.

Universal
04.Nisan.2010, 21:55
Benzama'nın en iyi iş yapabileceği Lyon seviyesinde ki takımlardır. Bana göre, ManU, Benzama'nın değil Higuan'in peşine düşsün.

Del Piero_10
05.Nisan.2010, 15:32
Liverpool, Feyenoord'da forma giyen genç yıldızın peşinde...

Hollanda medyası, Liverpool'un Gerginio Wijnaldum için sezon sonunda Feyenoord'un kapısını çalacağını yazdı.

Voetbal Centraal'da yer alan haberde, Liverpool'un 1.5 yıldır izlediği 19 yaşındaki kanat oyuncusunu sezon sonunda renklerine katmak için harekete geçmeye karar verdiği belirtildi.

Wijnaldum da geçtiğimiz günlerde yaptığı bir açıklamada, "Kendime Dirk Kuyt'ı örnek alıyorum. O da Feyenoord'dan çok iyi bir döneminde ayrılıp İngiltere'de başarılı olmuştu. Ben de buna yakınım diyebilirim" diye konuşmuştu.

Liverpool Menajeri Rafael Benitez'in ise yaklaşık 9 milyon avroluk bir bonservis bedeli olan yıldız futbolcuyu transfer edebilmek için öncelikle Albert Riera'nın satılmasını beklediği belirtiliyor.

Knightmare
05.Nisan.2010, 17:49
Liverpool'a gitme Arsenal'e git

Fernando Gago
05.Nisan.2010, 18:18
Büyük beklentilerin olduğu bir oyuncu Liverpool bu sıkıntılarda alabilirse iyi iş yapmış olur

TR.CaPTaiN
06.Nisan.2010, 00:36
Ve Newcastle United bir sezon aradan sonra Premier Lig'e yeniden geri döndü! Geçtiğimiz sezon Championship'e düşen, Premier Lig'in gedikli takımlarından Newcsatle United, Championship'te 42. hafta mücadelesinde sahasında, Sheffield United'ı 2-1 mağlup etti ve 5 maçı kala Premier Lig'e çıkmayı garantiledi.

St. James Park'ta Newcastle'a, Sheffield United karşısında galibiyeti getiren goller 45. dakikada penaltı atışından Peter Lovenkrands ve 72. dakikada Kevin Nolan'dan gelirken, konuk ekibin tek golü 22. dakikada Cresswell'dan geldi.

Championship'te ilk 2 takım doğrudan Premier Lig'e çıkmaya hak kazanıyor. Newcastle United, ligin bitmesine 5 maçı kala bu galibiyetle puanını 89'a yükseltti ve ilk sıradaki yerini korudu. İkinci sıradaki West Bromwich'in ise 83 puanı bulunuyor. Ligde 3. sırada bulunan Nottingham Forrest 42. maçında bugün sahasında, Cardiff ile 0-0 berabere kalınca, Newcastle'ı matematiksel olarak yakalama şansı da kalmadı.

Sporx

GodfatheR
06.Nisan.2010, 00:43
Harika ve beklenen bir haber :) Düştüklerinde de çok üzülmüştüm. Böyle potansiyelli bir takımın yeri hem Premier lig hem de üst sıralar.

KaPaLı
06.Nisan.2010, 09:12
Gerçek yerine dönüyo Magpies. Umarım yine takımı ortasaha - forvetle doldurup gereksiz adam almazlar.

izmer96
06.Nisan.2010, 10:33
Gerçek yerine dönüyo Magpies. Umarım yine takımı ortasaha - forvetle doldurup gereksiz adam almazlar.

ben sana soyliyim crespo ilk sezon fazla sacmalamazlar ama ondan sonra yine eskisi gibi para sacarlar sacma isimlere

burzum34
06.Nisan.2010, 10:53
üzücü......

emrahozsahin
06.Nisan.2010, 11:33
bunlar geçen sene kulübü satılığa çıkarmışlardı, taraftarlarda para topluyorlardı kulübü satın almak için norveçli bir işadamındamı neydi kulüp, acaba hala onlardamı bilmiyorum. Çok kötü bir olay bu ingilteredeki futbol kulüplerinin istenilen kişi tarafından alınması, adamlar her şeye karışıyor bilmiyorlar ve kulüpleri batırıyorlar. Portsmouth 120 milyon dolar borca girdi 2-3 sene önce tozunu attırıyorlardı gerçi ligin fakat işte onların semeresini çekiyorlar. Bir zamanlar Leeds Utd, Southampton öyleydi şimdi 3.ligdeler, ve bir çok örnek. Gelirlerin çok olduğu gibi, gider dengesini kuramayınca takımlar bu hallere düşebiliyor. Ama newcastle bu açıdan bayağı şanslı.

Fernando Gago
06.Nisan.2010, 11:50
Premier Lige yakışan bir klüp

Aşk-ı Şehir
06.Nisan.2010, 11:55
Kadroları Championship için çok fazlaydı zaten geri çıkmaları normal...

eXcitinG
06.Nisan.2010, 16:16
Zaten bu adamLarın çıkmasına değiL, nasıL düştüğüne şaşırmak Lazımdı.

Universal
06.Nisan.2010, 16:32
Çıkacakları belli idi, kendilerini tatmin etmek için mi düştüler diye düşünüyorum.

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
06.Nisan.2010, 17:57
Tebrikler...Zaten onların yeri Premier League'di :)

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
06.Nisan.2010, 18:09
Liverpool'a gitme Arsenal'e git
Katılıyorum bende...Arsenal'e giderse daha iyi iş yapar.

el.nino
06.Nisan.2010, 18:12
kesinlikle arsenale gitsin.liverpoolda ölür valla:D

nerazzuri
06.Nisan.2010, 18:17
yıldız futbolcuyu transfer edebilmek için öncelikle Albert Riera'nın satılmasını beklediği belirtiliyor.

Riera zaten satılmadı mı?

Konuya gelirsek Liverpool'a gitsin. Benitez sezon sonu gidiyor zaten.

gerrrard
07.Nisan.2010, 00:54
Benitez Gerrard'ı Çıldırttı!

İngiltere Premier League'de 1-1 biten Birmingham - Liverpool maçında konuk ekip Rafael Benitez durum 1-1'ken 66. dakikada yıldız isim Fernando Torres'i oyundan alınca bakın neler oldu? Kaptan Steven Gerrard ve Fernando Torres'in tepkisi bir hayli ilginçti.

Ligin son 5 haftasında Fulham, West Ham United, Burnley, Chelsea ve Hull City ile karşılaşacak Liverpool, 55 puanla 6. sırada bulunuyor. 4'üncülük mücadelesi veren takımlardan Manchester City 1 maç eksiğiyle ve 59 puanla 4. sırada, Tottenham Hotspur ise yine 1 maç eksiği ve 58 puanla 5. sırada yer alıyor.

http://www.sporxtv.com/futbol/ingiltere/torresi-oyundan-alan-benitez-gerrardi-delirttiSXTVQ15236SXQ

hislerime tercuman olmuşsun kaptanım.

KaPaLı
07.Nisan.2010, 09:30
Durum 1-1 Fernando Torres çıkıyo David N'gog oyuna giriyo :) Şaşırmış bu Benitez :)

KanaKe
07.Nisan.2010, 10:45
oyuncu formsuz ise yapacak birsey yok 90 dakika oyunda tutupta ne yapacak

Fernando Gago
07.Nisan.2010, 11:32
Bari’nin genç yıldızı, İngiliz devlerinin iştahını kabarttı.

İtalya’nın Il Messaggero gazetesinde çıkan habere göre, Bari’nin 22 yaşındaki savunma oyuncusu Leonardo Bonucci, Chelsea ve Manchester City kulüplerinin transfer listelerinde üst sıralarda yer alıyor.

Her iki kulüp de, Bari’nin son maçlarında genç yeteneği seyretmeleri için gözlemcilerini İtalya’ya gönderirken, oyuncunun transferi için ciddi bir rekabete de hazırlanıyorlar. Üstelik bu rekabet sadece kendi aralarında da olmayacak zira iddialara göre Bonucci’yi Juventus ve Inter de takip ediyor.

Bonucci, futbol otoritelerine göre, bu sezon takım arkadaşı Andrea Ranocchia ile birlikte Serie A’nın en verimli defans ikililerinden birini oluşturuyor.

Fernando Gago
07.Nisan.2010, 11:33
Brezilyalı yıldız ülkesine dönmeden önce şansını bir de Premier Lig'de deneyecek...

İngiltere basınında yer alan haberlere göre Ronaldinho, ülkesine dönmeden önce Premier Lig'de de boy gösterecek.

Brezilya kulüplerinden Flamengo'nun yeni başkanı Patricia Amorim'in 30 yaşındaki futbolcuyu transfer etmek istediği söyleniyordu. Ancak Daily Mail'de yer alan habere göre Manchester United, Chelsea ve Manchester City, Milanlı oyuncu ile yakından ilgileniyor.

Bu sezon gösterdiği performansla yeniden Brezilya Milli Takımı'na dönebileceği konuşulan Ronaldinho'nun Milan ile kontratı önümüzdeki sezon sona eriyor. İtalyan kulüp, yıldız futbolcunun kontratında 25% azaltarak yeni sözleşme imzalamak istiyor.

2009'un eylül ayında Castrol Ranking'de 908'inci sırada yer alan futbolcu, daha sonra büyük bir çıkışa geçti ve şu an 289'uncu sıraya kadar yükseldi.

Del Piero_10
07.Nisan.2010, 14:19
Arsenal'in teknik patronu, Barcelona'ya elendikleri maçın ardından Messi'ye övgüler yağdırdı

BARCELONA'YA 4-1 yenilerek Şampiyonlar Ligi'ne el sallayan Arsenal'de teknik direktör Arsene Wenger, kalelerine 4 gol bırakan Lionel Messi'yi bilgisayar oyunu karakterine benzetti. İşte Wenger'in maç ardından yaptığı yorum:
"Messi yapılan her hatayı kendi lehine çevirebiliyor. Barcelona çok iyi bir ekip. Ancak Messi denen bir oyuncu var ve bu oyuncu oyunun gidişatını her an değiştirme yeteneğine sahip. Sanki Play Station."

KATALANLAR'IN patronu Pep Guardiola da maçın ardından düzenlediği basın toplantısında "Oyun, 1-0'dan sonra tehlikeye girdi. Ancak Messi skoru bir anda eşitledi ve daha iyi oynamaya başladık" ifadesini kullandı.

KaPaLı
07.Nisan.2010, 14:29
İnternette Dolaşan Messi Geyikleri

*Orta açamasaydı Beşiktaş'ta oynardı - İbrahim Üzülmez

*Bu çocuk televizyon bozuyor, bu çocuk bilgisayar bozuyor! - Ertem Şener

*Beni sevgilimden daha fazla heyecanlandıran futbolcu.

*Arkadaşları Henry'ye mesaj atıyorlarmış "Messi insan mı?" diye bu arada gol. - Ertem Şener

*Messi'ye futbolcu diyen bana güzel demesin. - Burcu Esmersoy

*Arjantin'e giderken otobüste uçtu şahitleri var. - Uçan Adam Sabri Bey

*Beşiktaş'a Messi gelse olabilecekler. ? Gaziantepe Kiralanır

*"Dünyanın en iyi ikinci, üçüncü ve dördüncü futbolcusu benim." - Ronaldo

*Sakatlanmıyor da kerata. Gebererek izliyoruz.

*İki şeyin sonu yoktur; Uzayın ve Messi'nin yeteneğinin. İlkinden emin değilim - Einstein

*Eğer Maradona Tanrı'nın eli ise Messi Tanrı'nın ayağıdır...

*Galatasaray'a Messi gelse olabilecekler.
- Sezonu kapatır.
(bkz: Galatasaray Sağlık Ekibi)

*İki ayağını kopar, hiç bişey yapamaz.
- Hıncal Uluç

*He's playStation. (PlayStation gibi...)
- Arsene Wenger

*Messi ile ilgilenmiyoruz..
- Fenerbahçe Spor Kulübü

*Lionel Messi'nin msn adresi
- [email protected]

*Alırız.
- Haldun Üstünel

*Uçan dairesiyle Camp Nou'ya inen Uzaylının Messi'ye sarf ettigi cümle:
"Hadi messi ayrılık vakti. Arsenal maçına kadar demiştin."

*Biz de hızlı topçuyduk, kolay faul alırdık.
- Rıdvan Dilmen

*"Ahahahahahah"
- Saba Tümer

http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs425.snc3/24564_375871450059_322152795059_3765296_8165138_n. jpg

nerazzuri
07.Nisan.2010, 14:31
Tüm hileleri yazmış bu adam.

Oghuse
07.Nisan.2010, 14:36
İso'nun paylaştığı geyikler cidden çok iyi.. :D Arsene Wenger'in yorumuna koptum zaten. :D

El Barto
07.Nisan.2010, 14:36
Getirin koyun karşıma bakayım playstationluğu mu kalıyor. :n:

TuNdRaLoWeR
07.Nisan.2010, 14:41
Tüm özelliklerini 99'a çekmişler cık cık cık cık.

izmer96
07.Nisan.2010, 14:43
Bende cok yetenekli oyunculari takip etmek takintidir , Henry nin arsenalde attigi ilk 100 gol dvd sini 5-6 kere , Maradona Tanrinin Eli belgeselini 2-3 kere , Bergkamp ilk 100 gol , ''PELE'' , George Best , ve sayamadiklarim ,

Ama Messi bir baska , hizli olmak cok buyuk bir artidir gunumuz futbolunda , bunun yaninda cevik olmak cok onemlidir , zeki olmak olmazsa olmazlardandir , teknik oyuncu yu farkli kilar , dribling cok onemlidir , ama MESSI deki yetenek kelimelerin yetmiycegi seviyede , aciklama yapamamama neden oluyor ,

Bir atak oyuncusunun 26 - 27 yasindan sonra ''olgunlastigini'' daha iyi performans verdigini dusunursek 22 yasinda bir oyuncunun tek basina dunyanin basini dondurmesi gercekten agizlari acik birakir derecede bir olaydir .

Allah Messi ye sakatlik vermesin , bizi ondan hic mahrum etmesin , hep Messi'yi izleyelim olmazmi

C h A o S
07.Nisan.2010, 14:46
Manu veya Chelsea Ronaldinho'yu kendine getirir bence.Premier Lig ona iyi gelebilir.İnşallah ayrılır Milan'dan.

gerrrard
07.Nisan.2010, 15:10
oyuncu formsuz ise yapacak birsey yok 90 dakika oyunda tutupta ne yapacak

torres'den bahsediyoruz. ne kadar kötü oynarsa oynasın her şeyi yapabilecek bir oyuncu. gerrard'ın bakışıı liverpool'ın benitez'e ne kadar saygı gösterdiğini gösteriyor.