View Full Version : İngiltere Premier Lig Geçmiş Sezonlar
Kaka Leite
27.Mayıs.2011, 16:54
Manchester City'nin savunma oyuncusu Kolo Toure, federasyondan doping testinin pozitif çıkması nedeniyle 6 ay ceza aldı.
http://ressim.net/s/upload/ae4144b3.jpg
İngiltere Premier League takımlarından Manchester City oyuncusu Kolo Toure, doping testinin pozitif çıkması nedeniyle 6 ay men cezası aldı.
Eşinin diyet haplarını kullandığı için testin pozitif çıktığını savunan ve 2 Mart'tan bu yana forma giymeyen Fildişili futbolcunun cezası 2 Eylül'de sona erecek.
Federasyondan yapılan açıklamada, deneyimli savunma oyuncusunun hapları performansını artırmak için kullanmadığının açık olduğu ifade edilirken, futbolcunun 2 yıl boyunca belirli aralıklarla doping testine gireceği kaydedildi.
Gösterdiği anlayış nedeniyle federasyona teşekkür eden Toure ise, "Zor bir süreçti. Takımdan ayrı kaldığım için üzgünüm. Fakat rahatım ve Eylül'de futbola dönüyorum" dedi.
Kaka Leite
27.Mayıs.2011, 16:57
UEFA Avrupa Ligi'nde Porto formasıyla attığı gollerle yıldızlaşan Radamel Falcao'nun talipleri artıyor. Menajerine göre, Kolombiyalı golcü için Arsenal ve Tottenham 30 milyon euro'yu gözden çıkardı.
http://ressim.net/s/upload/33f79acc.jpg
Radamel Falcao, bu sezon Porto formasıyla tüm Avrupa'nın dikkatini çekti. Portekiz Ligi'nde 16 kez fileleri havalandıran Falcao, UEFA Avrupa Ligi'nde ise bir sezon içinde 17 gol attı. Böylece Avrupa kupaları tarihinin, bir sezonda en çok gol atan futbolcusu unvanını Juergen Klinsmann'dan devraldı.
25 yaşındaki Kolombiyalı golcüye transfer tekliflerinin gelmesi de gecikmedi. Menajerine göre, Premier lig ekipleri Arsenal ve Tottenham, Falcao'nun sözleşme fesih bedeli olan 30 milyon Euro'yu gözden çıkarmış durumda. Menajere göre, 30 milyon Euro'yu düşük bulan Porto yönetimi de, Falcao'nun gelecek sezonun sonunda bitecek sözleşmesini uzatmanın yollarını arıyor.
Falcao, UEFA Avrupa Ligi finali sonrası, Porto ile gelecek sezon Şampiyonlar Ligi'nde de mücadele etmek istediğini söylemişti. Golcü futbolcu bununla birlikte, sözleşmesinin uzatılması konusundaki görüşmelere katılmaya yanaşmamıştı.
eXcitinG
27.Mayıs.2011, 16:59
Ben böyLe adamLarı çok seviyorum. ''Herşeyden biraz'' tarzı. Bu adamda o herşeyden birazLarın Herşeyden çok fazLası var. Top sürer, çaLım atar, son vuruş süper, hava hakimiyeti mükemmeL, Pozisyon aLma süper. Daha ne oLsun.
RasAnt
28.Mayıs.2011, 16:57
Vay be 30 m euro diyorlar adamlar bulup yetiştiriyor,hep bu paraları görünce ahh diyorum biz niye yapamıyoruz :)
29 Mayıs 2011 19:50 | NTVSpor.net
Premier Lig'in güçlü ekiplerinden Arsenal, Blackburn Rovers'tan savunma oyuncusu Chris Samba'yı transfer etmek üzere...
http://media1.ntvspor.net/C/I/151/chris1_1URAQ.jpg
Premier Lig takımlarından Arsenal, Blackburn Rovers'ın savunma oyuncusu Chris Samba'yı transfer etmek üzere... Sözleşmesi devam eden Samba için Blackburn 9 milyon Euro istiyor.
Blackburn'de kaptan olarak forma giyen Samba, Daily Mail Gazetesi'ne yaptığı açıklamada "Herkes benim ne kadar hırslı bir futbolcu olduğumu biliyor. Bana göre Arsenal'e transferim her an gerçekleşebilir. Fakat bu hayat her an her şey de olabilir" diye konuştu.
Samba, Blackburn Rovers'ta 36 maçta forma giydi.
eng1n
29.Mayıs.2011, 22:04
FM'de ki gibiyse çok iyi transfer olur.
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
29.Mayıs.2011, 22:07
Samba da çok kaliteli bir DC fakat bence Arsenal'in gerçekten artık dünya çapında oyuncular almasının zamanı geldi.
maNga 33
29.Mayıs.2011, 22:10
zamanında bu oyuncuyu her gittiğim takıma alırdım, iyi transfer olur
DaveJones
29.Mayıs.2011, 22:13
Blackburnu taşıyan oyunculardan biriydi Samba. Ve zamanında Kolo Toure de tanınmıyordu yani illa dünya çapında biri olmasına gerek yok.
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
29.Mayıs.2011, 22:40
Blackburnu taşıyan oyunculardan biriydi Samba. Ve zamanında Kolo Toure de tanınmıyordu yani illa dünya çapında biri olmasına gerek yok.
Samba'yı kim tanımıyor abi :D
DaveJones
29.Mayıs.2011, 22:45
Yok yani star oyuncu olmasına gerek yok onu demeye çalışıyorum. Arsenal sistemine çok uyuyor Samba.
Revolution
29.Mayıs.2011, 22:52
Samba cok iyi gider Arsenal'e.
KaPaLı
30.Mayıs.2011, 00:00
Hertha Berlin II takımından almışlardı Samba'yı. İlk kez izlediğimde bu ne böyle. Bu adamdan bir yol olmaz demiştim ama çok iyi uyum sağladı Premier Lig temposuna. Gayette başarılı olur. Hırsı yeter.
Trabzonspor
30.Mayıs.2011, 14:01
Fergie United'ı bakıma sokacak!
Manchester United Menajeri Alex Ferguson, Barcelona standartlarını yakalamaya kararlı görünüyor.
http://u.goal.com/132900/132935_news.jpg
Manchester United Menajeri Sir Alex Ferguson, Şampiyonlar Ligi Finali'ni kaybettikler Barcelona'yı yakalamak adına takımını bakıma sokmaya karar verirken, en az 3 yıl daha United'ın başında kalmayı da planlıyor.
The Guardian'ın haberine göre, Edwin Van der Sar ve Gary Neville'ın emeklilikleri, Paul Scholes'un artık kadroda düşünülmemesi gibi etmenlerle birlikte United, Wesley Sneijder, Luka Modric, Jack Rodwell ve Ashley Young gibi hedeflerle yenilenecek. Wembley'deki maçta kadroya bile alınmayan Dimitar Berbatov'un takımdan ayrılmasına ise kesin gözle bakılıyor
10 yıl kadar önce görevi bırakmayı düşünen Ferguson, daha sonra bu düşünceyi "Hayatımın en büyük hatası." olarak açıklamıştı. Sağlıklı olduğu sürece görevde kalmaya devam edeceğini belirten Alex Ferguson'un yerine düşünülen en büyük adaylardan biri olan Pep Guardiola ise bugüne kadar Şampiyonlar Ligi'nde iki şampiyonluk birden yaşayan en genç hoca oldu.
Bu yıl 70 yaşına girecek olan ve kulüpteki 25. yılına yaklaşan Alex Ferguson, Barcelona'nın egemenliğine son verebilmek için birkaç yıl daha çalışmaya devam edecek gibi görünüyor.
Suicider
30.Mayıs.2011, 14:47
Fergie diyince bende heycanlandım girince hayal kırıklığı yaşadım :D
TR.CaPTaiN
30.Mayıs.2011, 16:07
Kariyerine lafımız elbette olamaz ama 35-40 senedir takım çalıştırıyor. İnsan sıkılır yahu. :}
RaSenGan
30.Mayıs.2011, 18:44
Adam Sir sonuçta.Yaş 70 iş bitmemiş.
30 Mayıs 2011 20:21 | NTV Spor ve Ajanslar
İngiltere Championship play-off maçında Reading'i 4-2 yenen Swansea, Premier League'e yükselen son takım oldu.
http://media1.ntvspor.net/C/I/151/swansea3_M20FO.jpg
İngiltere Championship play-off maçında Reading'i 4-2 yenen Swansea, Premier League'e yükselen son takım oldu.
Londra'daki Wembley Stadı'nda oynanan maçta, Swansea'nin gollerini ikisi penaltıdan olmak üzere Sinclair (3) ve Dobbie atarken, Reading'in gollerini Allen (kendi kalesine) ve Mills kaydetti.
İngiltere Premier League'e yükselen ilk Galler takımı olma unvanını kazanan Swansea, 90 milyon sterlini de kasasına koydu.
Championship'i ilk iki sırada tamamlayan Queens Park Rangers ve Norwich City, direkt olarak Premier League'e çıkmıştı.
ShevAnil
30.Mayıs.2011, 23:31
90 milyon sterlin mi?
Redrum
30.Mayıs.2011, 23:41
90 milyon sterlin mi?
FMde ilk iş olarak Championship'ten kulüp yöneteceğim :D
ShevAnil
30.Mayıs.2011, 23:44
FMde ilk iş olarak Championship'ten kulüp yöneteceğim :D
ve 3. olarak çıktılar, play off sonucu :D
Revolution
31.Mayıs.2011, 00:09
Hayirli ugurlu olsun :)
Zekirdek
31.Mayıs.2011, 00:13
Swansea'nin gollerinin ilk 2'sini kaydeden Sinclair zamanında Newcstle United'da ve 2002 Dünya Kupası kadrosundaki Sinclair mi? 2003-2004 yılalrında sonra hızlı bir düşüş göstermişti.
KaPaLı
31.Mayıs.2011, 00:16
Sürekli oynayan kadrolarda her yıl değişiklik şart oluyor bazen. Wes Brown, Fletcher, Oshea, Valencia gibi adamlar kesinlikle Manchester klasında oyuncular değil. Hatta bunlara Gibson bile eklenir.
Revolution
31.Mayıs.2011, 00:37
Scott Sinclair'sa evet o ama bir kontrol edeyim :)
Revolution
31.Mayıs.2011, 00:37
Scott Sinclair'sa evet o ama bir kontrol edeyim :)
Evet oymus :)
eXcitinG
31.Mayıs.2011, 01:47
Maç 3-2 devam ederken bizim Türk oyuncumuz Karacan ın bir şutu direkten döndü. Eğer o goL oLsaydı Reading geri dönebiLirdi. KuğuLarın Premier Lige yükseLmesine sevindim.
Universal
31.Mayıs.2011, 13:48
Bu para Premier Lig'de ekiplerle adil bir biçimde yarışmaları için veriliyor. O yüzden bu kulüplerin, gelişmiş stadları, antreman tesisleri, kaliteli oyuncuları, Avrupa'ya gittiklerinde iş yapabileck kadroları bulunuyor. Bizde düşünelim neden başarı gelmiyor diye, lig şampiyonumuz bu takım kadar para kazanamıyor.
31 Mayıs 2011 11:48 | NTVSpor.net
İngiliz Futbolu'nun efsanevi isimlerinden Paul Scholes 36 yaşında futbolu bıraktı. İngiliz futbolcu Manchester United teknik ekibinde görev alacak ve yeni görevine gelecek sezon başlayacak.
http://media1.ntvspor.net/C/I/152/Paul600_D4SAC.jpg
İngiliz Futbolu'nun efsanevi isimlerinden biri daha futbolu bıraktı. "Gelecek sezon da futbol oynayacak" diye konuşulan Paul Scholes, bu spekülasyonlara nokta koydu ve futbolu bıraktığını açıkladı.
Manchester United ile sayısız başarılar elde eden 36 yaşındaki Paul Scholes, kulübün resmi internet sitesinden yaptığı açıklamada "Doğru zamanda futbolu bıraktığımı düşünüyorum" ifadesini kullandı. Scholes "Premier Lig'de 19. kez şampiyonluğa ulaşmış bir kulübün parçası olmak bir ayrıcalıktır" diyerek sözlerine nokta koydu.
Paul Scholes, bundan böyle Manchester United'ın teknik ekibinde görev alacak ve yeni görevine gelecek sezon başlayacak. İngiltere Milli Takımı'nda da görev alan Scholes, 1994 yılında geldiği Manchester United'da 676 kez forma giydi.
31 Mayıs 2011 11:18 | NTV Spor
Bu sezon Premier Lig'de bir ara gol krallığı listesinin zirvesinde yer alan ve daha sonra fazla şans bulamayan Manchester United'ın Bulgar golcüsü Berbatov, Şampiyonlar Ligi finalinde Barcelona'ya karşı da kadroya alınmayınca İngiliz kulübüyle yollarını ayırma aşamasına geldi.
http://media1.ntvspor.net/C/I/152/berbatovntvspor_BR8KN.jpg
Şampiyonlar Ligi finali sonrası, Manchester United'da Dimitar Berbatov krizi patlak verdi.
Kilit maçlarda bir türlü forma şansı bulamayan Berbatov'un, takımdan ayrılmak istediği söyleniyor.
Dimitar Berbatov, geride kalan sezonda, bir ara Premier Lig gol krallığı sıralamasının zirvesindeydi. Ancak Manchester United'da giderek daha az forma şansı buldu. Menajer Alex Ferguson son dönemde sürekli, Wayne Rooney ve Javier Hernandezli hücum hattını tercih etti. Hatta geçen Cumartesi Barcelona'ya 3-1 yenildikleri Şampiyonlar Ligi finalinin kadrosuna Berbatov'u almadı.
Bulgar golcünün buna tepki göstererek stadı terk ettiği söylendi. Menajeri ise iddiayı yalanladı. "Berbatov statta maçı izledi. Söylenecek bir şey yok. Bize birkaç gün izin verin" diye konuştu.
Pek çokları 30 yaşındaki futbolcunun United'daki günlerinin sayılı olduğunu düşünüyor. İngiliz "The Sun" ve "Daily Star" gazeteleri, Berbatov'un çoktan ayrılma kararını verdiğini yazdı. "Daily Mirror" Bulgar golcünün, Tottenhamlı Luka Modric ile takas edilebileceğini iddia etti. "The Independent" ise United yönetiminin Berbatov'un sözleşmesindeki bir yıllık opsiyonu kullanmak için acele etmediğine dikkat çekti.
Diğer yandan Berbatov'un kulüpte kalmasını isteyenler de var. Takım arkadaşı Nani, bunlardan biri.
Nani, "Berbatov birçok gole imza attı. Gelecek sezon da Manchester United forması giymesini isterim. Gelecek sezon takıma kimlerin geleceğini bilmiyorum ama en önemlisi, kalacak oyuncuların bizim için mücadele vermesi" diye konuştu.
31 Mayıs 2011 13:59 | NTV Spor
Premier Lig ekiplerinden Aston Villa'da Gerrard Houllier dönemi son buldu. Fransız menajer, sağlık sorunları nedeniyle gelecek sezon muhtemelen takım çalıştırmayacak.
http://media1.ntvspor.net/C/I/152/houllier3_CEB8T.jpg
Premier Lig ekiplerinden Aston Villa'da Gerrard Houllier dönemi son buldu. Fransız menajer, sağlık sorunları nedeniyle gelecek sezon muhtemelen takım çalıştırmayacak.
Houllier, geçen eylül ayında Aston Villa ile 3 yılık sözleşme imzalamıştı. Ancak geçmişte de büyük bir kalp ameliyatı geçiren Houllier, kalp sorunları nedeniyle sezonun son bölümünde takımını yalnız bıraktı.
Yapılan kontroller, Fransız menajerin takım çalıştırmasının son derece riskli olduğunu ortaya koydu. Bu yüzden 63 yaşındaki deneyimli menajer takımdan ayrılmaya karar verdi.
Houllier, muhtemelen gelecek sezonun tamamını dinlenerek geçirecek. Houllier yönetiminde Aston Villa, bir ara düşme hattına kadar gerilediği sezonu 9. basamakta tamamlamıştı.
Suicider
31.Mayıs.2011, 16:42
Güle güle turuncu kafa..
sarianet
31.Mayıs.2011, 17:40
çocukluğumun starları birer birer emekli oluyor yaşlanıyorum sanırım :D
KaPaLı
31.Mayıs.2011, 18:49
Ee bıraksın artık. Ben çocuk Scholes vardı eşşek kadar oldu hala var. Alttan gelenlere sıra gelsin birazda.
adam o kadar j.hernandezin yedeği olarak kalmasına rağmen gol kralı oldu ligde tevezle ve şl de kadro dışı aynısını önceden teveze yapmıştı ferguson berbatov da gitcektir tottenham a geri dönsün en iyisi :D
Revolution
31.Mayıs.2011, 19:01
Hadi yine iyisiniz Fotomaç-Fotogol-Fanatik-Fotospor 4lüsü. Çok ekmek yiyeceksiniz bu işten.
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
31.Mayıs.2011, 19:38
''Şüphesiz o kendi jenerasyonunun en iyi orta sahası.'' Zinedine Zidane
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
31.Mayıs.2011, 19:39
Yuh 90 MN Sterlin mi ? :D
SAİT71
31.Mayıs.2011, 22:39
Küçüklüğümde, soyadından dolayı okul olarak tanıdığım bir oyuncuydu. İstikrar abidesi efsane...
BleedingMoon
31.Mayıs.2011, 22:46
izlediğim en iyi oyun kuruculardan. nokta pas üstadı. barça'nın orta alanında sırıtmayacak üç beş futbolcudan biri.
orta sahanın beyni derler ya. işte scholes ta kendisiydi.
Kaka Leite
01.Haziran.2011, 17:23
2012 Avrupa Futbol Şampiyonası elemelerinde cumartesi günü İsviçre ile karşılaşacak olan İngiltere Milli Takımı'nda, Michael Carrick kadrodan çıkarıldı.
http://ressim.net/s/upload/a5cff9bd.jpg
İngiltere Premier Lig takımlarından Manchester United'ın forvet oyuncusu Michael Owen, kulübüyle olan sözleşmesini 1 yıl uzattı.
Sezon sonunda sözleşmesi dolacak olan ve iki sezonunu çoğunlukla yedek kulübesinde geçiren Owen, 1 yıl daha Manchester United'da forma giyecek.
Liverpool, Real Madrid ve Newcsatle'da forma giydikten sonra 2009 Temmuz'unda Manchester ekibine katılan 31 yaşındaki futbolcu, sezonu şampiyon bitirip Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde final oynayan takımıyla çıktığı 48 maçta 14 gol kaydetti.
vego
02.Haziran.2011, 18:15
2 Haziran 2011 13:48 | NTV Spor ve Ajanslar
İngiltere Premier League takımlarından Manchester United'ın forvet oyuncusu Dimitar Berbatov, 1 yıl daha kulübünün formasını giyeceğini söyledi.
http://media1.ntvspor.net/C/I/152/berbatov_ZRTRR.jpg
İngiltere Premier League takımlarından Manchester United'ın forvet oyuncusu Dimitar Berbatov, 1 yıl daha kulübünün formasını giyeceğini söyledi.
Bulgaristan Milli Takımı'nın eski kaptanı Berbatov, ülkesindeki 24 Chassa gazetesine yaptığı açıklamada, hakkındaki ''Old Trafford'dan ayrılıyor'' iddialarını yalanladı.
Kulübüyle sözleşmesi 2012'de dolacak 30 yaşındaki futbolcu, ''Ben bir Manchester United oyuncusuyum, 1 yıl daha buradayım'' dedi.
Premier League'de 20 golle sezonun gol krallığını Manchester City'den Carlos Tevez ile paylaşan Berbatov, bu yılı şampiyon bitiren takımının, seneye bu unvanı koruması için elinden geleni yapacağını ifade etti.
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
02.Haziran.2011, 18:43
Allah Allah Tevez'de böyle 2-3 hafta gidecek gidecek denirken sözleşme imzalamıştı :D
vego
02.Haziran.2011, 20:10
2 Haziran 2011 14:53 | NTVSpor.net
Rooney'nin penaltı atışını kullandığı "nokta", Blackburn'ün amatör takımlarından King Edward'ın kaderini değiştiriyor. Bir taraftarın yardım toplamak amacıyla açık artırmaya koyduğu "nokta" 1 milyon sterline alıcı buldu. Penaltı noktasını söken taraftarın Rooney'e de bir çağrısı var.
http://media1.ntvspor.net/C/I/152/ewood_pen_noktasi_1_600_B7S7O.jpg
Manchester United'ın 19’uncu lig şampiyonluğunu garantilemesini sağlayan penaltı golü, bir amatör lig takımının da kaderini değiştirebilir. Zira Eddie Maxwell adlı taraftarın, takımına yardım için sökmesine izin verilen penaltı noktası, internet üzerinden düzenlenen açık artırmada 1 milyon sterline kadar çıktı.
Manchester United'a, şampiyonluğu garantilemesi için, Blackburn Rovers deplasmanında alacağı 1 puan yeterli olacaktı. Karşılaşmayı 1-0 geride götüren United, Rooney'nin 73. dakikada penaltıdan attığı golle, 19’uncu kez lig şampiyonluğunu ilan etti.
Maçın ardından, Blackburn'ün amatör küme takımlarından King Edward FC'ye yardım toplamak isteyen Eddie Maxwell adlı taraftar, penaltı noktasını sökmek için kulüp yönetimine başvuruda bulundu. Ewood Park’ın zeminini yenilemeyi düşünen yöneticiler Maxwell'e onay verdi. Eline küreğini alan Maxwell, penaltı noktasını söktü ve internet üzerinden açık arttırmaya çıkardı.
Bu küçük çim parçası, açık arttırmada tüm beklentilerin üzerinde ilgi gördü. Penaltı noktasına şu ana kadar önerilen en yüksek fiyat 1 milyon sterlini buldu. Büyük mutluluk içindeki Maxwell, "Elimde futbol tarihinin bir parçasını tutuyorum. Belki de bu parçayı Rooney satın almak ister" sözleriyle, pazarlığı biraz daha kızıştırmaya çalışıyor.
GeNç KaRTaL
02.Haziran.2011, 20:12
1 milyon sterlin.:icon_eek:
europeanconquer
02.Haziran.2011, 20:16
Vay be ne para :icon_redface:
Suicider
02.Haziran.2011, 20:21
Fazla uçmamak lazım.Alanada Allah akıl versin.
barahir
02.Haziran.2011, 20:22
Fm'de de böyle olalar olmalı :)
SAİT71
02.Haziran.2011, 20:26
Aynen Fm'de de böyle şeyler olsa keşke. Penaltı noktasını sök, kale direklerini satışa çıkar, korner bayraklarını sat vs :D
LadroN
02.Haziran.2011, 20:30
Bilica görmesin.
ChristianV
02.Haziran.2011, 21:16
Bilica' yı çağırsalarmış sökmeye :)
RaSenGan
02.Haziran.2011, 21:30
Konuya girerken Bilica'nın kazdığı mı diye düşünmüştüm :D
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
02.Haziran.2011, 22:21
Konuya girerken Bilica'nın kazdığı mı diye düşünmüştüm :D