View Full Version : İngiltere Premier Lig Geçmiş Sezonlar
Krusty
12.Kasım.2006, 04:43
Drogba Durmuyor: 4-0
Premier League'nin 12.hafta mücadelesinde Chelsea evinde oynadığı Watford maçını 4-0 kazanırken üç gol bir asist yapan Didier Drogba mükemmel performansıyla parmak ısırttı.
Chelsea'nin gollerini 27,36 ve 69. dakikalarda Drogba atarken 52. dakikadaki golü Drogba'nın pasında yıldız futbolcu Shevchenko kaydetti.
90 dakika sahada kalan Fildişi Sahilli oyuncunun yükselen performansı devam ediyor. Barcelona ile oynadıkları Şampiyonlar Ligi maçında son dakikada Nou Camp'ta Barcelona'yı yıkan golü atan yıldız futbolcu takımına en üst seviyede katkı sağlıyor.
Anelka'nın 90 dakika sahada kaldığı mücadele ise Bolton Wanderers, Sheffield United deplasmanında 2-2'lik sonuç alarak haftayı 1 puanla kapattı.
İngiltere Premier League'ne bu akşam oynanacak Blackburn Rovers-Manchester United maçıyla devam edilecek. Yarın ise Arsenal-Liverpool ve Reading-Tottenham maçları var.
İngiltere Premier League'nde toplu sonuçlar:
Manchester City 0 - 0 Newcastle Utd
Chelsea 4 - 0 Watford
Everton 0 - 1 Aston Villa
Middlesbrough 1 - 0 West Ham United
Portsmouth 1 - 1 Fulham
Sheff Utd 2 - 2 Bolton
Wigan 3 - 2 Charlton
Roberto Baggio
12.Kasım.2006, 04:48
Her takımın isteyeceği türden bir santrafor...
Roberto Baggio
12.Kasım.2006, 04:51
Sevgili Hamza abi'nin de dediği gibi medyamıza haber kalmıyacak : (
El Comandante
12.Kasım.2006, 05:00
Fmde seni isteyince takimi kücümsüyon ama :p
Adriano umarim eski günlerine döner,formda bir Adriano dünyanin en iyi forvetlerinden birisidir.Man City onun icin iyi bir tercih olabilir.
fenerbahce_1907
12.Kasım.2006, 05:39
Burnley, Ganalı harika çocuk John Cofie’nin Manchester United’a transfer olduğunu açıkladı.
Ganalı genç oyuncu John Cofie, Sir Alex Ferguson’un takımı Manchester United’a transfer oldu. 15 yaşındaki Ganalı oyuncunun takımdan ayrılmak istediğini açıklaması üzerine devreye giren Kırmızı şeytanlar bu oyuncunun işini bitirdi.
Cofie’nin eski takımının yöneticisi Brendan Flood “Oyuncumuz Burnley’e geri dönmek istemiyordu ve bizim de onu burda tutma şansımız yoktu. Cofie sonunda kendisini isteyen kulüplerden birine gidecekti biz de en iyi seçeneğin Manchester United olduğuna karar verdik. Onu güzel bir gelecek bekliyor ve umarım gelecek yıllarda da kulübe onun kalitesinde oyuncular kazandırabiliriz” diye konuştu.
Yapılan anlaşmada bundan sonraki yapılan transferlerin %25 inin oyuncunun eski kulübüne verilmesi şartı da mevcut. Cofie, Burnley Kulübüne geçen yaz, Almanya’daki bir turnuvada etkili oyunu sonucu dikkatleri çekinde transfer olmuştu. Burnley kulübünün, Liverpool’un yaklaşık 350.000 Avro civarında olduğu tahmin edilen bir teklifini geri çevirdiği de söyleniyor.
Fernando Gago
12.Kasım.2006, 05:43
Ferguson'un gözü bir türlü doymuyor piyasa genç bırakmıcak :p
Roberto Baggio
12.Kasım.2006, 05:45
Ne şanslı çocuklar var yaw:D
lastchaos
12.Kasım.2006, 09:23
İngiltere Premier Lig ekiplerinden Arsenal'in başarılı orta saha oyuncusu Cesc Fabregas, kariyerini Arsenal'de tamamlamak istediğini ifade etti.
İspanyol futbolcunun geçtiğimiz ay ülkesine dönmek istediği iddia edilmiş ardından da ismi Real Madrid ve Barcelona ile sık sık anılmıştı. 16 yaşındayken ilk 11 oyuncusu olabilmek için Barcelona'dan ayrılan Fabregas'ın ise, Arsenal'de mutluluğu günden güne artıyor.
Arsenal'in bu yıl sergilediği müthiş performansın mimarlarından biri olan 20 yaşındaki futbolcu, İspanya'ya dönmeyi şimdilik aklından çıkarmış durumda. The Sun gazetesine yaptığı açıklamada: ''İngiltere'ye geldiğimde amacım, bir gün mutlaka İspanya'ya geri dönmekti. Fakat gerçek şu ki; burada her geçen gün daha mutlu oluyorum. Londra'yı seviyorum, kulübümü seviyorum ve insanları seviyorum'' diyerek İspanyol devlerini üzdü.
Kariyerini Arsenal'de noktalamak istediğini belirten Fabregas: ''Gerçeği söylemek istiyorum. Bu kulübe her dakika daha fazla bağlanıyorum ve burada çok uzun süre kalmak istiyorum. Kariyerim boyunca...'' dedi.
Arsenal'e neden geldiğini de anlatan Wenger'in gözbebeği: ''İspanya Ligi'nde oynama şansım yoktu. Ben futbolu İngiltere'de tanıdım ve burada Fabregas oldum. Burada futbol bir tutku. Oyun olarak bana çok uygun. Hızlı ve bol atak şeklinde oynanıyor. İşte ben bunu seviyorum'' dedi.
Fernando Gago
12.Kasım.2006, 14:22
Bence bir gün İspanyaya döner ama uzun yıllar arsenalde kalacağı kesin gibi
eXcitinG
12.Kasım.2006, 16:13
http://www.youtube.com/watch?v=6fSu31E-v70
Tim cahiLL`in muhteşem Roveşatasını burdan izLeyebiLirsiniz.Harika bir direniş,müthiş takip kusursuz bitiriş.
fenerbahce_1907
12.Kasım.2006, 22:46
Liverpool’un kalesini koruyan başarılı kaleci Pepe Reina, Cumartesi günü oynanan Fulham maçında Kızıllar’ın açılış golünün pasını vermişti. Herkes İspanyol kalecinin asıl işinin gol yememek olduğunu biliyor ancak teknik direktör Rafael Benitez, kalecinin oyun kurma özelliğinin de olduğunu belirtiyor.
Geçtiğimiz Cumartesi Fulham karşısında 80 dakika boyunca zor anlar yaşayan Liverpool kendilerine yakaşık 35 milyon avroya mâlolan oyuncuları Fernando Torres’in oyuna girmesiyle öne geçmesini bildi.
Torres’in golü, Kızıllar’ın kalecisi Pepe Reina’nın rakip defansı kitleyen uzun pasıyla geldi.
Liverpool patronu Rafael Benitez, maç sonunda yaptığı açıklamada Reina’nın asist yapmasına şaşırmadığını ve bu tip şeyleri antremanda da yaptığını belirtti ve şunları söyledi:
“Reina kaleci olmasının dışında oyunu çok iyi okuyan bir oyuncu. Torres’e attırdığı gol bunun en büyük kanıtı.”
Bugünlerde bir çok kişi artık kalecilerin görevinin sadece gol kurtarmak olmadığını ve buna ek olarak oyun kurmak veya asist yapmak gibi özelliklerinin de olması gerektiğini savunuyor. Rafa da bu görüşe katılıyor ve Reina’nın dünyanın sayılı kalecilerinden olduğunu düşünüyor.
Benitez kalecisini şu sözleriyle övmeye devam etti:
“Günümüz futbolunda artık kalecilerin bu tip özellikleri edinmesi gerekiyor. 100 kere top kurtarabilirsiniz ancak buna ek olarak bir şeyler yapmazsanız diğerlerinden farkınız olmaz.”
Teknik direktör Benitez’in dışında Reina’yı öven bir isim de aynı zamanda Cumartesi akşamı Liverpool’un ikinci golüne imza atan takım kaptanı Steven Gerrard oldu:
“Oyunu başlatmak için topu sadece ileri atmıyor. Nerede dizildiğimizi görüp paslarını ona göre veriyor ve bu sayede çok daha etkili olabiliyoruz. Bu nedenle Reina’nın çok kaliteli bir kaleci olduğunu düşünüyorum.”
fenerbahce_1907
12.Kasım.2006, 22:47
Pazartesi oynanan Reading maçındaki galibiyetle Premier Lig’de tekrar liderlik koltuğuna oturan Arsenal’in patronu Arsène Wenger, daha şimdiden Ocak ayındaki transfer dönemini düşündüğünü ve takıma katkı yapılması gerektiğini söyledi.
3-1'lik Reading galibiyeti sonrası açıklamalarda bulunan Arsène Wenger, transfer döneminin açılmasına daha bir buçuk aylık gibi bir süre olmasına rağmen aklının orda olduğunu belirterek şöyle konuştu:
“Transfer yapmamız imkansız değil. Herhangi birini takıma almayı kesinlikle düşünmüyorum ancak kaliteli birini alma imkanı bulursam bunu kaçırmam.”
Transfer hakkındaki düşüncelerini bu şekilde ortaya koyan Fransız teknik adam, Arsenal’in hangi bölgede adama ihtiyacı olduklarını açıklamayı ise reddetti.
Ayrıca her zamanki gibi takım içerisindeki bir çok oyuncuyla tekrar anlaşan Arsenal’de çok tepki alan Jens Lehmann’ın geleceğiyse merak ediliyor.
fenerbahce_1907
12.Kasım.2006, 22:48
Manchester United’ın ve Fransa Millî Takımı forveti Louis Saha, kulübünün Blackburn Rovers’ı 2-0’la geçtiği maçla sahalara döndüğü için çok mutlu olduğunu söyledi.
Raymond Domenech'in en son belirlediği Fransa kadrosunda yer alamayan Louis Saha, Manchester United formasını yeniden giymeye başlayacağı için mutlu. Bu sene ikinci kez ilk 11’deki yerini alan Saha, Fransa’nın meşhur spor gazetesi L'Equipe'e şunları söyledi:
“Oynamayalı uzun zaman olmuştu, tekrar sahalara dönmek çok güzel. Roma maçında da ilk 11’deki yerimi almıştım ama iyi oynayamamıştım. Wayne Rooney'nin sakatlığı bana fırsat oldu, kadromuzun genişliğinin avantajlarını da bu gibi durumlarda görebiliyoruz. Blackburn maçı benim için olumlu geçti. Gol atmadığım için kendimi eleştiremem; nitekim önemli olan takımın kazanması…”
Saha 2004’te Old Trafford’a ayak bastı. 3 sene içinde sakatlıklarla uğraşsa da taraftarın sevdiği oyunculardan biri olmayı başardı. Oyuncunun sözleşmesi 2010’a kadar devam ediyor.
BlackEagle19o3
12.Kasım.2006, 23:24
Ocak ayındaki transfer döneminde Manchester City'ye gitmek istediğini açıklayan Inter'in Brezilyalı yıldızı Adriano'ya City menajeri Svenn Goran Eriksson'dan onay çıkmadı. İsveçli teknik adam, böyle bir düşüncesinin olmadığını açıkladı.
Ligtv'nin haberine göre; sezon başında Reggina'dan transfer ettiği Rolando Bianchi'yi İtalya'ya geri göndermesi beklenen Eriksson, Adriano'yu almak gibi bir planı olmadığını söyledi. İnsanların City'nin çok parası olduğu için her türlü transferi yapabileceğini düşündüğünü kaydeden Eriksson, "Transfer piyasasına gireceksek alacağımız isim büyük bir şampiyon olabilir" dedi. İsveçli teknik adamın, Adriano'nun egosu nedeniyle 25 yaşındaki futboluyu istemediği kaydedilirken, son dönemdeki düşük performansının da City yolculuğunu engellediği iddialar arasında.
Eriksson, Bianchi'den memnun olmadığı yolundaki iddiaları da yalanlayarak, yeni transfer döneminde İtalyan yıldızı hiçbir yere göndermeyeceğini de ifade etti.
fenerbahce_1907
12.Kasım.2006, 23:27
Pazartesi akşamı 3-1 kazanılan Reading maçından sonra Arsenal’de Premier Lig’de 1000 gol barajını aşan kulüpler arasına girdi.
Reading maçında takımının 2. golünü kaydeden Emmanuel Adebayor aynı zamanda Arsenal’in de 1000. golünü atmış oldu.
1992’de Premier Lig’in kurulmasından sonra Arsenal 1000 gol barajını aşan ikinci kulüp oldu. İngiltere’nin 4 büyük kulübü listenin ilk 4’ünde yer alıyor. Liverpool ve Chelsea’nin de önümüzdeki sezon barajı aşması bekleniyor. Premier Lig’de rakiplerinden bir sezon daha eksik oynamasına rağmen Newcastle da 5. sırada yer alıyor. Bu sezon tüm maçlarında gol atan Arsenal, 1163 gollü Manchester’ın arkasında 2. sırada yer alıyor.
Takım Maç Gol Maç başına gol sayısı
Manchester United 595 1163 1.95
Arsenal 594 1001 1.69
Liverpool 594 944 1.59
Chelsea 595 931 1.56
Newcastle 552 818 1.48
BlackEagle19o3
12.Kasım.2006, 23:27
Pazartesi akşamı 3-1 kazanılan Reading maçından sonra Arsenal’de Premier Lig’de 1000 gol barajını aşan kulüpler arasına girdi.
Reading maçında takımının 2. golünü kaydeden Emmanuel Adebayor aynı zamanda Arsenal’in de 1000. golünü atmış oldu.
1992’de Premier Lig’in kurulmasından sonra Arsenal 1000 gol barajını aşan ikinci kulüp oldu. İngiltere’nin 4 büyük kulübü listenin ilk 4’ünde yer alıyor. Liverpool ve Chelsea’nin de önümüzdeki sezon barajı aşması bekleniyor. Premier Lig’de rakiplerinden bir sezon daha eksik oynamasına rağmen Newcastle da 5. sırada yer alıyor. Bu sezon tüm maçlarında gol atan Arsenal, 1163 gollü Manchester’ın arkasında 2. sırada yer alıyor.
Takım Maç Gol Maç başına gol sayısı
Manchester United 595 1163 1.95
Arsenal 594 1001 1.69
Liverpool 594 944 1.59
Chelsea 595 931 1.56
Newcastle United 552 818 1.48
BlackEagle19o3
12.Kasım.2006, 23:28
Bir dönem Fransa millî takımı forması da giyen Emmanuel Petit, Nicholas Anelka’nın yakında Bolton Wonderers’tan ayrılacağını düşünüyor.
Nicolas Anelka’nın millî takım ve Arsenal’de beraber forma giydiği Emmanuel Petit, sık sık takım değiştiren Fransız oyuncunun yeni bir sözleşmeye imza atacağını öne sürdü.
Premier Lig’e kötü bir başlangıç yapan Bolton Wanderers, ligin son sıralarına demir atmıştı.
Sam Allardyce’ten sonra Sammy Lee’yi de gönderen İngiliz kulübü, yeni hocası Gary Megson’la da galibiyet yüzü görmedi.
Büyük takımlarda forma giymek istediğini belirten Anelka’nın adı Chelsea ve Manchester United gibi kulüplerle geçmişti. setantasports.com’a yazdığı blogunda Petit, Anelka’nın yakın zamanda Bolton’dan ayrılacağını açıkladı.
"Nico [Anelka] çok iyi bir golcü olmasına rağmen büyük bir kulüpte oynamıyor. Millî takıma döndüğünden beri hiçbir maçı boş geçmedi. Avrupa’da birçok kulübün onu izlediğini biliyorum. İstatistikleri çok iyi. Yakın zamanda Bolton’dan ayrılacağını düşünüyorum.”
fenerbahce_1907
12.Kasım.2006, 23:28
Bir dönem Fransa millî takımı forması da giyen Emmanuel Petit, Nicholas Anelka’nın yakında Bolton Wonderers’tan ayrılacağını düşünüyor.
Nicolas Anelka’nın millî takım ve Arsenal’de beraber forma giydiği Emmanuel Petit, sık sık takım değiştiren Fransız oyuncunun yeni bir sözleşmeye imza atacağını öne sürdü.
Premier Lig’e kötü bir başlangıç yapan Bolton Wanderers, ligin son sıralarına demir atmıştı.
Sam Allardyce’ten sonra Sammy Lee’yi de gönderen İngiliz kulübü, yeni hocası Gary Megson’la da galibiyet yüzü görmedi.
Büyük takımlarda forma giymek istediğini belirten Anelka’nın adı Chelsea ve Manchester United gibi kulüplerle geçmişti. setantasports.com’a yazdığı blogunda Petit, Anelka’nın yakın zamanda Bolton’dan ayrılacağını açıkladı.
"Nico [Anelka] çok iyi bir golcü olmasına rağmen büyük bir kulüpte oynamıyor. Millî takıma döndüğünden beri hiçbir maçı boş geçmedi. Avrupa’da birçok kulübün onu izlediğini biliyorum. İstatistikleri çok iyi. Yakın zamanda Bolton’dan ayrılacağını düşünüyorum.”
fenerbahce_1907
12.Kasım.2006, 23:29
Liverpool'un Norveçli defans oyuncusu Aston Villa'ya transfer olduğu iddialarını kesin bir dille reddetti.
Sezona oldukça kötü başlayan ve Liverpool'dan ayrılacağı dedikoduları iyiden iyiye yayılan Riise Aston Villa'ya gideceği yönündeki iddiaları yalanladı.
Riise konu hakkında şunları söyledi:
"Millî takımım için memleketindeydim. Norveç'te Liverpool çok popülerdir. Beni gören herkes bu dedikoduları sordu durdu, onlara bunları külliyen yalan olduğunu söylemekten dilimde tüy bitti.
Sözleşmemin daha 18 ayı var ve hiçbir yere gitmeye niyetim yok. Liverpool hayallerimin takımıydı; ben buraya aitim. Eğer Liverpool'da oynuyor olmasaydım şu anki kaliteme ulaşamazdım gibi geliyor. Kariyerimi burada sonlandırmak istiyorum."
Fernando Gago
13.Kasım.2006, 00:19
Liverpoolde banko oynarken neden gitsin ki ....
Fernando Gago
13.Kasım.2006, 00:20
Transfer döneminde değiliz şu an istiyorum dese bir çok rakip çıkacak böyle demesi normal yoksa Adrianoyu kim istemez :p
anilton
13.Kasım.2006, 01:30
İtalya liglerinde son günlerde bir taraftarın ölümüyle sonuçlanan gelen şiddet olayları, Manchester United yetkililerini de tedirgin etmeye başladı.
Şampiyonlar Ligi'nde 12 Aralık'ta Roma'yla deplasmanda karşılaşacak olan İngiliz ekibi Manchester United'da tedirginlik hakim. Kulüpten yapılan açıklamada, taraftarlar Roma deplasmanı öncesi uyarılırken, maça gitmeyen taraftarların bilet paralarının iade edileceği ifade edildi. Yaklaşık bin 800 taraftarın Alex Ferguson ve öğrencilerini İtalya'da yalnız bırakmayacakları belirtilirken, yaşanan son olayların ardından kulüp yetkilileri taraftarlara dikkatli olmaları çağrısında bulunuyor.
Geçtiğimiz yıl oynanan Roma-Manchester United karşılaşmasında yaşanan şiddet olaylarını da hatırlatan yetkililer, İngiltere Dışişleri Bakanlığı ve UEFA'ya da konuyla ilgili danışılacağını vurguladı.
13.11.2007
Kaynak : İHA
the_imam912
13.Kasım.2006, 02:02
Bir şey olmaz önlemler alınır herhalde.
deniz.91
13.Kasım.2006, 02:06
Anelka gerçekten süper bir forvet daha iyi takımlarda oynayacak kapsiteye sahip
El Barto
13.Kasım.2006, 02:06
Taraftarlardan değil bence Roma'nın kendinden korksalar kendileri için daha hayırlı olur. Zira ben hala Galatasaray maçında yaşanan olayları hatırlıyorum. Orada taraftar en masum olanlardı. ;)
Anlayan anladı...
uAmurat91
13.Kasım.2006, 02:12
Anelka dünyanın en iyilerinden biri bana göre, daha büyük kulüpleri hakediyor. Ancak daha önceleride gördük, nedense büyük kulüplerde uyum sorunu yaşıyor galiba, dikiş tutturamıyor.
El Barto
13.Kasım.2006, 02:15
Gideceği takımdan ayrılmasıda uzun sürmez. Anelka sorunlu bir futbolcu her gittiği takımda 2 sezonu tamamlayamadan gidiyor.
Allah yeni takımına sabır versin. :)
Roberto Baggio
13.Kasım.2006, 02:23
Petit gibi bir oyuncuyu özlüyoruz vallahi konu dışı oldu ama:D
Universal
13.Kasım.2006, 02:34
Gittiğine üzülüyorum. Ama Bolton'dan iyi oynadığı için değil, gitmesi gerektiği için gidiyor. Anelka hiçbir kulüpte uzun süreli oynayamaz. Ama kalitesini kimse tartışamaz.
canavar20
13.Kasım.2006, 02:51
Yahu Anelka Anelka Anelka bu adam için hatta ayı bir bölüm '' Anelka Haber , Sohbet '' bölümü falan açsak tam süper olacak.
Gidecekse gitsin artık. :p
nart_susruko
13.Kasım.2006, 08:33
Arsenal 3 - 0 Liverpool
Flamini 41, Toure 56, Gallas 80
az önce tv8de tekrarı vardı maçın gerçekten çok güzel maçtı eğer hakem biraz cesaretli olsa durum 2-0 iken carragher'ı dk 60 da 2. sarıdan atabilse tarihi bi farkta olabilirdi
Fernando Gago
13.Kasım.2006, 14:26
http://www.sporx.com/images/1/33/3830_B_ricardocarvalho001b.jpg
Portekiz Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamada Chelsea'nin savunma oyuncusu Ricardo Carvalho'nun 2 ay sahalardan uzak kalacağı belirtildi.
Chelsea'nin Everton'la 1-1 berabere kaldığı karşılaşmada sakatlanan Carvalho'nun belindeki sorunun devam ettiği belirtildi.
EURO 2008 Ön Eleme Grup Maçı'nda sırasıyla Ermenistan ve Finlandiya ile karşılaşacak olan Portekiz başarılı savunma oyuncusundan yoksun mücadele edecek.
Carvalho'nun yerine Real Madrid'in savunma oyuncusu Pepe'nin forma giymesi bekleniyor.
SporX
the_imam912
13.Kasım.2006, 20:13
Tuncay haftanın en kötü 11'inde!
Eurosport Premier League'de geçen hafta sonu sergilenen performansları değerlendirerek oluşturduğu En Kötü 11'e Middlesbrough forması giyen milli oyuncumuz Tuncay Şanlı'yı da dahil etti.
http://www.ajanspor.com/resim/tuncay_boro_2.jpg
Chris Kirkland (Wigan Athletic) - 20
Andy Griffin (Derby County) - 21
Marc Edworthy (Derby County) - 20
Titus Bramble (Wigan Athletic) - 20
Mario Melchiot (Wigan Athletic) - 21
Ryan Taylor (Wigan Athletic) - 21
David Dunn (Blackburn Rovers) - 19
Josip Skoko (Wigan Athletic) - 20
David Cotterill (Wigan Athletic) - 18
Jeremie Aliadiere (Middlesbrough) - 21
Tuncay Şanlı (Middlesbrough) - 23
İşte Eurosport'un geçtiğimiz hafta sonu Premier League'de sergilenen performansları değerlendirerek oluşturduğu En Kötü 11...
Middlesbrough forması giyen milli oyuncumuz Tuncay Şanlı aldığı 23 puanla bu 11 içine girdi.
Ve işte Eurosport'tan üzücü bir yorum; "Middlesbrough'nu forvet ikilisi Aliadiere ve Tuncay'ın En Kötü 11'de yer aldıklarını düşünecek olursak menajer Gareth Southgate'i zor günlerin beklediği ortada..."
RaSenGan
13.Kasım.2006, 20:20
En kötülerin En iyiside Tuncay'mış :) Ama bunu bu kadroda görmek üzücü.
a.arıcı-11
13.Kasım.2006, 21:15
ah tuncay ah sen bu durumlara düşecek adammıydın
Fernando Gago
13.Kasım.2006, 22:30
Daha zamanı var yav alışamadı bi açılsa 20 gol atıp ManUtd'ye gitcekte :p
BlackEagle19o3
14.Kasım.2006, 01:09
Daha iyisini hakediyor.Bence de ayrılabilir...
BlackEagle19o3
14.Kasım.2006, 01:10
Eski Chelsea teknik direktörü Jose Mourinho, Arsenal'deki meslektaşı Arsene Wenger’in yabancı oyunculara dayalı kadro oluşturma sistemine karşı çıktığını belirterek, kendisinin İngiliz oyuncularla kurulu bir takım oluşturarak Ada futboluna daha çok katkıda bulunduğunu söyledi.
Chelsea’de görev aldığı sürece İngiliz oyunculara önem verdiğini söyleyen Mourinho, Arsenal menajeri Wenger’in sistemine göndermeler yaparak, “Arsenal’in yaptığının aksine biz İngiliz oyuncularının üstüne kurulu bir sistem yaratarak başarılı olduk. Chelsea’de bir yabancı kulüp edasıyla değil, bunun aksine tam bir İngiliz takımı yaratmak felsefesiyle çalıştık. Ayrıca yabancı oyuncularla kulübeyi doldurmak, soyunma odasındaki karmaşayı ve İngiliz oyuncuları koruyan medyanın da tepkisini beraberinde getirirdi. İngilizler takımlarını yabancılarla dolu görmek istemezler. Abramovich’in Chelsea’nin başına ilk geçtiği zamanlarda aldığı tepki bu yüzdendi. Bu nedenle takımdaki yabancı oyuncu dengesini çok iyi ayarlamanız lazım ve ben görev başındayken bunu en iyi derecede yapmaya çalıştım,” diye konuştu.
Kadrosunda John Terry, Frank Lampard ve Joe Cole gibi formda oldukları sürece her zaman oynattığı İngiliz oyuncuları bulunan Portekizli teknik adam, Wenger’in daha çok Fransızlar'ı takıma kattığını söyleyerek eski rakibini eleştirmeyi sürdürdü. Mourinho, “İnsanlar sadece Chelsea’nin mi transfere çok para harcadığını düşünüyorlar? Peki Arsenal’in Thierry Henry’si, Patrick Veira’sı ve bunlar gibi birçok oyuncusunun Londra’ya nasıl geldiklerini biliyorlar mı? Bu oyuncularla Wenger şampiyonluklar kazandı. Onun takdire değer bir becerisi olduğunu kabul etmeliyim ve o bu sayede insanların saygısını kazandı. Fakat bu sistemini kurmaya başlarken Chelsea ile aynı düzeyde idi. Wenger daha sonra genç yabancı oyuncular üstüne yatırım yaparak bugünlere geldi,” dedi.
BlackEagle19o3
14.Kasım.2006, 01:12
Liverpool ve Manchester United, yaz döneminde satış listesine konması beklenen Racing Santander’li futbolcu Ezequiel Garay için düğmeye bastılar.
Racing defansında gösterdiği başarılı performansla dikkat çeken futbolcunun bonservis bedelinin 15 milyon avro civarında olduğu belirtiliyor.
Kulübün başkanı Marcelino, transfer söylentilerini doğrulayarak, oyuncuyu ellerinde tutamayacaklarını ve ilk teklifi yapanıın Real Madrid olduğunu belirtti.
Kulüp başkanı, "Oyuncu henüz 21 yaşında ve 1.87 boyunda olmasına rağmen defansın ortasında çok iyi oynuyor. Havadan çok etkili, oyunu iyi okuyor ve topu oyuna iyi sokuyor. Eminim önümüzdeki sezon büyük kulüplerin birinde forma giyecektir. Bonservis bedeli mi? Buna Real Madrid karar verecek,” diye konuştu.
Real Madrid dışında, defansta sorunlar yaşayan Liverpool ve Premier Lig’in son şampiyonu Manchester United’ın da oyuncuyla ilgilendiği iddia ediliyor.
BlackEagle19o3
14.Kasım.2006, 01:13
Manchester Unitedlı futbolcu Michael Carrick, Tottenham’da oynayan Dimitar Berbatov’a Manchester United’a gelmesi için çağrıda bulundu.
Berbatov’un Tottenham’da mutlu olmadığı yazılıp çizilse de oyuncu geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada takımda mutlu olduğunu söylemişti.
2006 yılında Tottenham'da United’a transfer olan Carrick ise, Berbatov'un transferinin hem takıma hem de oyuncuya faydalı olacağını söyledi.
Milli futbolcu konu hakkında, "Dünya çapında her yıldız oyuncu takıma katkı sağlar. Bu Berbatov ya da bir başkası olabilir, farketmez. Ancak Berbatov çok iyi bir oyuncu. Onu bir çok kez izledim çünkü eski takımımda forma giyiyor ve onların maçlarını fırsat buldukça izlerim. Geçen sezon harika oynadı ve United gibi büyük kulüplerle adının geçmesi normaldir. Biz oyuncular olarak takıma değişik bir katkı yapacak oyuncuların gelmesine seviniriz. Eminim Berbatov gelirse de durum böyle olur," dedi.
Yaz aylarında M.United, geçtiğimiz sezon Leverkusen'den transfer edilen Bulgar golcüyü renklerine katmak istemiş ancak Tottenham kulübü bu oyuncuyu satmaya yanaşmamıştı.
Fernando Gago
14.Kasım.2006, 01:14
Hem Berbatov hemde ManUtd için çok iyi olur
Fıratcan Alçınkaya
14.Kasım.2006, 01:17
Anelka & Berbatov ile ciddi bir şekilde ilgileniyor Manu zaten Bebatov inş. gelir her 2taraf adınada süper olur...
deniz.91
14.Kasım.2006, 01:30
berbatov süper manuda rahatlıkla oynar
deniz.91
14.Kasım.2006, 01:31
hadi tunvay be göster kendini artık sana yakışmıyor bu durum
El Comandante
14.Kasım.2006, 01:33
Tuncay gitgide dibe düsüyor.Yazik oluyor gercekten böylesi iyi bir futbolcuya ...
Universal
14.Kasım.2006, 01:34
Üzülmüyorum. Kendi böyle istedi... Bu formu düzelmeyecektir. Boro'da oynadığı sürede hep bu performansı gösterecek. Bu sezon Tuncay'dan kimse bişey beklemesin.
Roberto Baggio
14.Kasım.2006, 09:06
Hani derler ya taş gibi defans:)
Fernando Gago
14.Kasım.2006, 14:18
Bu klüplerin sayısı daha da artar bakalım kim alcak :)
real_footballer
14.Kasım.2006, 16:45
puan durumunu biliyormusunuz kim birinci
Fietra 10
14.Kasım.2006, 18:53
Umarım Madrid'e gitmez..Talibi çok başka bir klübe gitmesini isterim..
Cyzio
14.Kasım.2006, 20:23
Manchester United şu an lider
BlackEagle19o3
14.Kasım.2006, 22:53
Bazı kesimlerce Samuel Eto’o’nun veliahtı olarak kabul edilen Kongolu genç futbolcu Tresor Mputu, 10 günlüğüne denenmek için Arsenal kulübüyle idmanlara çıkacak.
21 yaşındaki oyuncunun kulübü TP Mazembe’nin başkanı Salomon Idi Kalonda , genç oyuncusunu Arsene Wenger’in eline teslim ettiğini açıklandı. Mazembe’nin başkanı, “Özellikle Belçika ve Fransa’dan onun için teklifler geliyordu. Ancak Arsenal’in, onun kendini geliştirmesinde en uygun yer olduğunu düşündük. Mputu Afrika’nın son 2 senede yetiştirdiği en yetenekli oyunculardan biri. Afrika Şampiyonlar Ligi’nde de bunu herkese gösterdi. Bu 10 günlük deneme sürecinin olumlu geçeceğini umuyoruz,” diye konuştu..
Wenger’in yabancı genç yıldız adaylarını takıma katmaya yönelik çabaları sona erecek gibi gözükmezken, Fransız hocanın bu tutumu bazı İngiliz futbol otoriteleri ve
Jose Mourinho tarafından eleştiri almıştı. Mourinho, bir röportajında, Fransız teknik adamın ülkenin en tarihi kulüplerinden birinin İngiliz kimliğinden uzaklaştırdığını belirtmişti.
BlackEagle19o3
14.Kasım.2006, 22:54
Manchester City teknik direktörü Sven Goran Eriksson, Elano’nun Manchester City'ın Ronaldinho’su olduğunu söyledi.
Sezon başında yaklaşık 12 milyon avroya Shakhtar Donetsk’ten alınan Elano, City’nin lige üçüncü sıraya yükselmesine büyük pay sahibi oldu. Eriksson ise Elano’nun tıpkı vatandaşı Ronaldinho gibi futbola özel bir şey kattığını düşündüğünü açıkladı.
Daily Mirror’a konuşan İsveçli teknik adam, "Eğer bir futbol adamıysanız ya da bir taraftarsanız bu tip oyuncuları seyretmekten özel zevk alırsınız. Ronaldinho’yu beğenmek için Barcelona taraftarı olmanız şart değil. Herkes özel bir oyuncu görmek ister ve Elano da bu oyunculardan biri," dedi.
Leano'nun tam bir oyun kurucu olduğunu belirten Eriksson, "Forvet değil, orta saha oyuncusu değil. Bence en ideal mevkiisi forvetlerin arkası. Boşlukları çok iyi görür, gol pozisyonları yaratır ve şut atar. Çok hızlı bir oyuncu. Onda yalnızca özel bazı oyuncuların sahip olduğu bir yetenek var," dedi.
BlackEagle19o3
14.Kasım.2006, 23:04
Milan teknik direktörü Carlo Ancelotti, Arsenal’in Şampiyonlar Ligi’ni kazanması için daha çok tecrübe edinmesi gerektiğini savundu.
İlk olarak Ada’dan Sir Alex Ferguson ve Steven Gerrard tarafından Devler Ligi'ni kazanıp kazanamayacağı sorgulanan Arsenal’le ilgili bir yorum da İtalya’dan geldi.
Şampiyonlar Ligi’ni oyunculuk ve teknik direktörlük kariyerinde ikişer kez kazanan Carlo Ancelotti, Arsenal’in mutlu sona ulaşmasının zor olduğunu belirterek, “Arsenal iyi oyunuyla güzel skorlara imza atıyor ancak Şampiyonlar Ligi’nde asıl yarış ilkbaharda başlar. Bu noktada ise asıl önemli olan üzerinizdeki baskıyı kaldırmak ve kontrol etmektir. Onların bunu yapabileceğini düşünmüyorum,” dedi.
Her ne kadar taraftarları aksini düşünse de, Avrupa’da bir çok kişi sezon açılışından beri çok formda olan Arsenal’in lastiğinin ne zaman patlayacağını merak ediyor.
Fernando Gago
14.Kasım.2006, 23:10
Wenger gençler konusunda dünyanın en iyisi o idmana çıkarıyorsa baya iyi olmalı :)
Fernando Gago
14.Kasım.2006, 23:10
Takımın yaş ortalamasına baktığımızda Ancelotti haklı
Fıratcan Alçınkaya
14.Kasım.2006, 23:27
Kim alırsa çok süper transfer yapmış olur... Liverpool'ün ihtiyacı daha çok bence bakalım kim alır...
uAmurat91
14.Kasım.2006, 23:32
Liverpool'a gitmesi daha iyi olur, Madrid'in ihtiyacı daha az.
Fıratcan Alçınkaya
14.Kasım.2006, 23:58
Günümüz şartlarında yaşı artık yaşlı sayılır nerdeyse:p ama Wenger en iyisini bilir bence bu konularda... Her ne kadar Premier Ligde lider olsalarda Mourinho'nun dediklerinr bende katılıyorum...
BlackEagle19o3
15.Kasım.2006, 01:03
Liverpool teknik patronu Rafa Benitez, İngiliz kaleci Scott Carson’u satmak istediğini dile getirdi.
Geçtiğimiz Ağustos ayında Manchester City, daha sonra Aston Villa’ya kiralık olarak gönderilen Carson’u kadrosuna katmak istemiş ancak Benitez’in bu oyuncuyu kadrosunda tutmak istemesi nedeniyle bu transfer gerçekleşmemişti.
Aston Villa teknik direktörü Martin O’Neill’i oldukça etkileyen ve takımda sürekli olarak yer bulan Carson, Reina’nın Kızıllar’ın bir numarası olması nedeniyle futbol hayatına şu anki takımında devam etmek istediğini açıkladı.
Yaz aylarında bu oyuncuyu satmak istemeyen Benitez ise şimdi ise bu kararından vazgeçmiş durumda.
İspanyol hoca, “Carson sürekli olarak oynamak istiyor ve bunu kabul edebilirim. Bizim takımızda Pepe Reina’nın dünya düzeyinde bir kaleci olduğunu ve burada onun arkasında beklemesi gerektiğini biliyor Scott çok profesyonel bir sporcu ve çok iyi bir çocuk. Kariyerindeki en önemli zamanlarını yaşıyor ve sahada olması şart. Villa’nın bu noktada bir karar vermesi gerekiyor. Bizim açımızdan sorun yok. Pepe’nin arkasında Charles Itandje ve David Martin gibi kaliteli kalecilerimiz var," diye konuştu.
Carson’un Aston Villa’ya 8 milyon avro civarında bir rakama mal olacağı çıkan söylentiler arasında.
BlackEagle19o3
15.Kasım.2006, 01:04
Chelsea’nin başarılı kalecisi Petr Cech, Barcelona transferinin baştan çıkarıcı bir ihtimal olduğunu söyledi.
2004 yılında Stamford Bridge’e geldiğinden beri herkes tarafından övgüyle söz edilen ve bu övgüleri sonuna kadar hak eden Çek kaleci, “Chelsea’de çok mutluyum ancak Barcelona’nın teklifte bulunması halinde bunu değerlendirmeye alabilirim," diye konuştu.
Özellikle son günlerde Jose Mourinho'nun adının Barcelona'yla anıldığı düşünülürse, bunun büsbütün imkânsız bir transfer olmadığı açıkça ortaya çıkıyor.
Geçtiğimiz sezon sakatlığı nedeniyle 24 maç kaçıran Cech, Şampiyonlar Ligi’nde oynadıkları Schalke maçı sonrası bir kez daha sakatlandı ve bu şanssızlık nedeniyle bir ay daha eldivenlerinden uzak kalacak.
Maviler’in yeni menajeri Avram Grant ise sıkıntılı günler yaşıyor. Geçtiğimiz sezon kötü performans nedeniyle Premier Lig’de şampiyonluğu kaçıran Chelsea, şimdi ise yine aynı problemin doğmasından korkuyor. Bunun en büyük nedeni ise Cech ve Terry’nin birlikte sakatlanmalarıydı.
Euro 2008 elemelerinin son maçlarında Çek Cumhuriyet’i kadrosunda yer alamayacak olan Cech'in, 15 Aralık’ta sahalara dönmesi bekleniyor çünkü bu tarihte Chelsea en önemli rakiplerinden biri olan Arsenal ile kritik bir maç oynanacak.
BlackEagle19o3
15.Kasım.2006, 01:06
Arsenal'ın orta sahadaki yıldızı Cesc Fabregas, Londra’da çok rahat ve müztevazi bir hayat yaşadığını açıkladı.
20 yaşındaki genç oyuncu The Sun gazetesine şunları söyledi : “Oldukça sıradan bir hayat yaşıyorum ve yıldız futbolcuların genelde yaptıklarıyla hiç alâkam yok.
“Kız arkadaşım Carla İspanya’dan gelince Zara’ya falan alışverişe gidiyoruz. Allahtan insanlar bize saygı duyduklarından bizi rahat bırakıyorlar!
Eğer bir arkadaşım gelirse yine aynı şey oluyor – küçük sessiz bir bara gidip bir kaç bira içiyoruz.
İdmanlardan sonra hayır işlerim ya da basınla sohbetlerim yoksa saat 3’te matematik sınıfıma gidiyorum çünkü işletme diplomamı alabilmek için dersleri kaçırmamalıyım.
Yıldız futbolcu etiketini taşımamamın bir nedeni de Arsenal’in en çok kazanan oyuncusu olmamam.
Eğer paraya baksaydım yazın Real Madrid’in teklifini kabul ederdim. Ancak hayatımı para değil, futbol yönlendiriyor.
Bir Arsenalli olmaktan gurur duyuyorum ve bunun ne anlama geldiğini biliyorum.”
_LeGolaS_
15.Kasım.2006, 01:13
Bu adam gerçek bir sporcu...
Aykan19o3
15.Kasım.2006, 03:21
Barcelona'da daha mutlu olur.
Aykan19o3
15.Kasım.2006, 03:23
Gerçek sporcu kimliği budur işte.
uAmurat91
15.Kasım.2006, 03:25
Arsenal'de seninle gurur duyuyor Cesc ! :)
Fernando Gago
15.Kasım.2006, 03:25
Takdir edilecek bir sporcu hayatı
deniz.91
15.Kasım.2006, 03:33
gerçekten süper bi oyuncu premier ligede çabuk ayak uydurdu
Fernando Gago
15.Kasım.2006, 03:35
Çok iyi oynuyor ama Eriksson abartmış :D
Fernando Gago
15.Kasım.2006, 03:36
Bu açıklamayı yapması gereksiz zaten çok iyi bir takımda , Barcanında kaleciye acil ihtiyacı olduğunu sanmıyorum
valdes guven vermiyor bence barcelonada yıllardır kalecı sıkıntısı oldugundan dolayı cech cok guzel alternatıf.Transfer olursa artık dunya karmasına dogru gıder barcelona.
daha ingilterede ilk yılı olmasına rağmen çok iyi oynuyor bu açıklama biraz gaz olmuş galiba =)
kendisinin kalitesini belirtetecek bir açıklama yapmış
artık 28 i aşan oyuncuları göremeyiz sanırm arsenalde böyle yıldız arayışı da normaldir wengerin hep yaptıgı bir şey
GeNç KaRTaL
15.Kasım.2006, 06:42
Bence her türlü övgüye layık.Adam Eto'o almıyor.Yeni bir Eto'o profilinin doğmasına sebep oluyor.Hem takım bütçesine hemde Dünya futboluna büyük katkı valla..
crazzy
15.Kasım.2006, 22:13
Premier Lig'de şampiyonluk hedefleyen Liverpool'un, bu sezon Athletic Bilbao'da yıldızı parlayan genç ortasaha futbolcusu Javi Martinez'in transferi için düğmeye bastığı iddia edildi.
Geçtiğimiz sezon kariyerindeki ilk La Liga sezonunda genç yaşına rağmen başarılı bir performans ortaya koyan 19 yaşındaki futbolcu, bu sezon da yükselen formunu devam ettirmiş ve birçok takıın gözdesi haline gelmeye başlamıştı.
Osasuna genç takımında oynarken 2006 yılında 6 Milyon Euro karşılığında Bask temsilcisine transfer olan İspanya U-21 Milli takım futbolcusu, özellikle bu sezon Deportivo La Coruna ile oynanan maçta attığı 2 golle büyük alkış toplamıştı.
Liverpool teknik direktörü Rafael Benitez'in, Fiorentina'nın da yakın takibinde olan Martinez'i, ortasahada Javier Mascherano, Xabi Alonso, Mohamed Sissoko ve Steven Gerrard gibi isimler olmasına rağmen mutlaka kadrosunda görmek istediği belirtildi.
Toplam 43 maçta görev alıp 3 gol attığı Athletic Bilbao ile 4 yıllık daha sözleşmesi olan genç yeteneğin bonservis bedelinin 24 Milyon Euro olduğu tahmin ediliyor.
crazzy
15.Kasım.2006, 22:14
Bu sezon La Liga ekibi Racing Santander'de gösterdiği performansla dikkatleri üstüne çeken Arjantin'li Milli defans oyuncusu Ezequiel Garay, İngiltere Premier Lig'de forma giymeyi hayal ettiğini açıkladı.
2005 yılında Newell's Old Boys'dan Satander'e transfer olan 21 yaşındaki futbolcu, gösterdiği performansla Liverpool ve Manchester United kulüplerinin dikkatini çekmiş ayrıca İspanya'nın dev kulüpleri Real Madrid ile Barcelona'nın da transfer listesine girdiği iddia edilmişti.
Racing Santander'le 4 yıllık daha sözleşmesi bulunan ve 20 Milyon Euro bonservis bedeli olan defans oyuncusu, skysports.com'a yaptığı açıklamada, "Transfer haberleri geçen sezon da çıkmıştı. Ancak ben hala Racing'in futbolcusuyum. Bu haberler beni fazla etkilemiyor çünkü tek düşüncem Racing'de başarılı bir futbol ortaya koymak. Eğer teklif gelirse o zaman düşünürüz. İngiltere'de oynamak benim için bir rüya. Varsayımlar üstüne konuşmak istemiyorum ve hiçbir kulüple ilgili özel bir tercihim yok. Aklım Racing'de ama her profesyonel futbolcu gibi ben de yükselmek istiyorum. Hafta başında yönetcilerle konuştum ve hakkımda herhangi yeni bir haber olmadığını öğrendim" dedi.
Racing Santander kulübü basın sözcüsü ise yaptığı açıklamada, "Birçok kulübün maçlarımızı özel olarak izlettirdiğini biliyoruz ancak bize gelen bir teklif yok. Bu konuda soğukkanlıyız ve eğer bir gelişme olursa o zaman oturup görüşmelere başlarız" dedi.
2005 yılında Dünya U-20 Şampiyonası'nda kupaya uzanan Arjantin Milli takımının formasını giyen defans oyuncusu, Haziran ayında düzenlenen 2007 Copa America için A Milli takım aday kadrosuna çağrılmı ancak sakatlığı dolayısıyla forma giyememişti.
Sağ bek olarak da görev alabilen genç futbolcu, 22 Ağustos tarihinde Norveç'le oynanan hazırlık maçında ise ilk kez A Milli takım formasını giymişti.
Fernando Gago
15.Kasım.2006, 22:42
İspanya veya İtalya onun için daha iyi bence
El Comandante
15.Kasım.2006, 23:39
İspanyol basını, Ronaldinho'nun Chelsea'ye transferinin tamamlandığını yazdı.
Barcelona Kulübü'ne yakınlığıyla bilinen Sport Gazetesi, Ronaldinho'nun Chelsea'ye transferinin büyük ölçüde tamamlandığını yazdı. Sport'un bu tavrı, Getafe yenilgisinin ardından herkesi sükunete davet eden teknik direktör Frank Rijkaard'a karşı bir hareket olarak değerlendirildi. Gazete, Chelsea'nin patronu Roman Abramovich'in Brezilyalı yıldız için 60 milyon euroyu gözden çıkardığını ve genel direktör Peter Kenyon ile sportif direktör Frank Arnesen'in karşı çıkmasına rağmen transferi bitirdiğini belirtti.
Ten Cate İşi Bitirdi
Chelsea'de teknik direktör Avram Grant'in yardımcısı olan Barcelona'nın eski yardımcı antrenörü Henk ten Cate'in Ronaldinho ile görüşerek Brezilyalı oyuncuyu ikna ettiği bildiriliyor. Sport, Ballack'ın Ronaldinho'nun transferinde takas olarak verilebileceğini, Katalan kulübünün Alman futbolcuyu istediğini yazdı. Gazetenin bu hamlesi, "Rijkaard'ın işi bitti. Yerine Mourinho gelecek" yorumlarına da yol açtı.
Sabah
Emurafu
15.Kasım.2006, 23:41
Barcelona'nın yayın organı Sport bile artık kabul etti: "Ronaldinho 60 milyon euro karşılığında gelecek sezon Chelsea'de"
Reklam
Barcelona Kulübü'ne yakınlığıyla bilinen Sport Gazetesi, Ronaldinho'nun Chelsea'ye transferinin büyük ölçüde tamamlandığını yazdı. Sport'un bu tavrı, Getafe yenilgisinin ardından herkesi sükunete davet eden teknik direktör Frank Rijkaard'a karşı bir hareket olarak değerlendirildi. Gazete, Chelsea'nin patronu Roman Abramovich'in Brezilyalı yıldız için 60 milyon euroyu gözden çıkardığını ve genel direktör Peter Kenyon ile sportif direktör Frank Arnesen'in karşı çıkmasına rağmen transferi bitirdiğini belirtti.
TEN CATE İŞİ BİTİRDİ
Chelsea'de teknik direktör Avram Grant'in yardımcısı olan Barcelona'nın eski yardımcı antrenörü Henk ten Cate'in Ronaldinho ile görüşerek Brezilyalı oyuncuyu ikna ettiği bildiriliyor. Sport, Ballack'ın Ronaldinho'nun transferinde takas olarak verilebileceğini, Katalan kulübünün Alman futbolcuyu istediğini yazdı. Gazetenin bu hamlesi, "Rijkaard'ın işi bitti. Yerine Mourinho gelecek" yorumlarına da yol açtı.
Kaynak:Dha
El Comandante
15.Kasım.2006, 23:44
Kimse benden hizli konu acamaz :D:D
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?p=963282#post963282
uAmurat91
15.Kasım.2006, 23:49
İki taraf içinde hayırlı olsun.
RoNNiE91
15.Kasım.2006, 23:58
Hayırlı olsun.Bence Barça çok büyük bir yıldızını kaybetti.
Fernando Gago
16.Kasım.2006, 00:01
Chelsea Mourinho'nun yıldız takıntısından sonra bombayı patlattı Chelsea iyi iş çıkardı ama Ronaldinhonun baya sorunları var o sorunları ispanyada bırakırsa Chelsea için müthiş olur
GeNç KaRTaL
16.Kasım.2006, 00:03
Eninde sonunda olacaktı.Hayırlı olsun.Umarım R10 İngiltere uyum sağlayamayan yıldız oyuncular kervanına katılmaz..
barça bu parayla ve kendi bütçesiyle iyi oyuncu alacaktır ama yerini doldurabilirmi bilemem
Fıratcan Alçınkaya
16.Kasım.2006, 00:40
Ronaldinho'yu Premier Ligde izlemek harika olcak açıkçası... Chelsea Mourinho'nun ayrılmasının ardından popülerite olarak geriledi bence Ronaldinho ile yeniden tavan olcak... Formunu bulursa tutulması zor Chelsea'nin....
RaSenGan
16.Kasım.2006, 00:45
Barcelona'ya sevgim daha arttı :) Ronaldinho Chelsea'de bakalım neler yapacak..
Emurafu
16.Kasım.2006, 00:46
Barça iyisini yaptı...Dos santos ve messi yeter..
canavar20
16.Kasım.2006, 00:48
Salak Chelsea aptallık ettiler. Barça 60 MN ile ne topçular alır.
Fıratcan Alçınkaya
16.Kasım.2006, 00:51
Ayrıca Ballack'da verilebilirmiş... Mourinho Barcelona'ya Ronaldinho Chelsea'ye giderse asıl kaderin cilvesi olur bir türlü aynı takımda olamadılar:p
Lionel Andres Messi
16.Kasım.2006, 01:40
hem barcelona,hem chelsea hem de ronaldinho için çok iyi oldu.
GeNç KaRTaL
16.Kasım.2006, 01:47
Barcelona'nın eksikliğini yaşayacağını düşünmüyorum.
BlackEagle19o3
16.Kasım.2006, 02:15
Javi Martinez etkili bir oyuncu ama Liverpool'un hata yapmaması için birkaç yıl daha izlemesi lazım diye düşünüyorum...
BlackEagle19o3
16.Kasım.2006, 02:16
Liverpool'a gider diye düşünüyorum...
Emurafu
16.Kasım.2006, 02:16
Chelsea Kazık yedi bence...Göreceksiniz chelsea da sorunlar olacak...Barça şimdi bir genç alır... yeter...
Messi,dos santos, yanlarına bir genç yeter...
uAmurat91
16.Kasım.2006, 02:17
Henüz bir "kapalı kutu" olan oyuncuya 24 MN £ vermek akıl kârı değil..
BlackEagle19o3
16.Kasım.2006, 02:18
Bence de en hayırlı bu oldu.R10'u Premier Ligde izlemek çok zevkli olcak....
BlackEagle19o3
16.Kasım.2006, 02:23
Manchester City’nin başarılı orta alan oyuncusu Elano sabırsızlıkla, Manchester ekibinin Heerenveen forması giyen yıldız oyuncu Alfonso Alves’i kadrosuna katmasını bekliyor.
Hollanda’da başarılı bir sezon geçiren Alves’in ismi birçok Premier Lig ekibiyle geçiyor. Çalışma izniyle ilgili problemler yaşansa da Manchester City’den Tord Grip iki taraf arasında anlaşma zemini aradıklarını belirtti.
Öte yandan hocası Sven Goran Eriksson’la konuştuğunu ifade eden Elano, bu transferin sonuçlanacağını düşünüyor.
Brezilyalı futbolcu, "Sven Goran Eriksson’la Alves transferini konuştum. Pasaportuyla ilgili bir problem var gibi görünüyor. Umarım İngiltere’ye gelir,” diye konuştu.
Brezilyalı Alves'in adı bir ara Fenerbahçe'yle de anılmıştı.
BlackEagle19o3
16.Kasım.2006, 02:29
Eski İngiliz Milli oyuncu Ray Wilkins, mevcut İngiliz milli futbolcularının yeterince tekniğe sahip olmadılarını söyledi.
İyi çalışmıyorlar
Wilkins, İngilizlerin, teknik çalışmalara bazı yabancı futbolcular kadar önem vermediklerini dile getirerek, “Teknik anlamda yeterince iyi değiliz. Bu yüzden de büyük turnuvalarda en fazla çeyrek final yüzü görebiliyoruz. Yarı finale kalanlar genellikle İtalya, Brezilya, Arjantin, Almanya veya Fransa oluyor. Teknik kapasite her gün 10 dakikalık antrenmanlarla geliştirilemez. Eğer daha fazla antrenman yapmaya isteğiniz varsa ancak o zaman tekniğinizi geliştirebilirsiniz. Yani demin saydığım ülkelerin oyuncuları doğuştan bizden daha yetenekli doğmadılar, sadece bizden daha çok çalışıyorlar. Bunun değişmesi lazım," dedi.
Steve McClaren’a destek
Sözlerini sürdüren Wilkins, teknik direktör Steve McClaren’i överek, “Steven Gerrard ve Michael Owen hafta içinde bütün sorumluluğu Steve McClaren’e atamayacaklarını açıkladı. Bu oyuncular çok formda olmalarına rağmen böyle bir açıklama yapmalarını ve kötü sonuçların sorumluluğunu üstlenmelerini olumlu buluyorum. Örneğin Makedonya ile berabere kalmamanız lazım, bu tarz maçların rahat galibiyetlerle sonuçlanması gerekir,” dedi..
BlackEagle19o3
16.Kasım.2006, 02:31
Liverpool savunma oyuncusu Jamie Carragher, 'Pepe' Reina’nın Petr Cech ve Gianluigi Buffon’dan eksiği olmadığını iddia etti.
Yüksek bir ücretle 3 sene önce Villareal’den alınan Reina, özellikle penaltı atışlarında gösterdiği büyük başarıyla kulüpte kendini sevdirmeyi başardı. Takım arkadaşı Carragher’a ise onu övmek düştü.
Carragher şöyle konuştu: “Uzun bir süredir bu kulüpteyim ve birlikte oynadığım en iyi kaleci kesinlikle o. Kırdığı rekorlar onun ne kadar iyi olduğunu ispatlıyor zaten. Bence o dünyanın en iyi 3 kalecisinden biri. Cech, Buffon ve Pepe benim favorilerim, aralarında çok fark göremiyorum. Arkanızda Reina gibi bir kalecinizin olması biz savunma oyuncularına güven veriyor. Tam tersi olsaydı yaptığımız her hatanın gol olabileceği endişesi maçtaki performansımızı olumsuz yönde etkilerdi”.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Başlığı yalnış yerden kopyaladım bir yönetici şunu ;
''Carragher’a göre dünyanın en iyi 3 kalecisi kimler?''
diye değiştirebilr mi?:icon_redface:
Roberto Baggio
16.Kasım.2006, 02:31
Çok çok hak verdiğim bir demeç vermiş Ray Wilkins teknik sıfır....
uAmurat91
16.Kasım.2006, 02:35
Kesinlikle doğru. İngiliz oyuncuların eksiği burada bence..
uAmurat91
16.Kasım.2006, 02:37
Biraz fazla uçmuş ama Reina'da kötü kaleci değil..
Gianluigi Buffon, Iker Casillas, Petr Cech üçlüsü üzerine tanımam..
GeNç KaRTaL
16.Kasım.2006, 02:43
Teknik sıfır mı? İlginç bir yaklaşım.Lampard,Gerard,Beckham,Owen ve daha bir çok oyuncuda teknik yoksa ne var o zaman:confused:.Bundan sonra buna daha çok dikkat edeceğim İngiliz maçlarına...
uAmurat91
16.Kasım.2006, 02:45
Teknik sıfır mı? İlginç bir yaklaşım.Lampard,Gerard,Beckham,Owen ve daha bir çok oyuncuda teknik yoksa ne var o zaman:confused:.Bundan sonra buna daha çok dikkat edeceğim İngiliz maçlarına...
Bu tip oyuncuların tekniklerini bir Ronaldo veya Messi veya Agüero ile karşılaştırınca gerçekten eksik kalıyorlar bana göre. "Sıfır" demek yanlış olur belki ama yetersiz oldukları kesin..
Lionel Andres Messi
16.Kasım.2006, 03:19
Chelsea Kazık yedi bence...Göreceksiniz chelsea da sorunlar olacak...Barça şimdi bir genç alır... yeter...
Messi,dos santos, yanlarına bir genç yeter...
bojan var bojan dos santostan daha yetenekli.transfere gerek yok artı eto'o henry iniesta
üstelik transfer edilen futbolcu ronaldinho 60 milyona değer...
altiner93
16.Kasım.2006, 03:26
Teknikleri iyi değil ama fizikleri tartışılmaz
Fıratcan Alçınkaya
16.Kasım.2006, 03:31
Beckham ın frikik tekniği yeter:p tabi burdan kasıt Messi C.Ronaldo gibi adam çalımlayıp gol atmaksa doğru bencede yok. Ama takımda Gerrard Lampard gibi süper isimlerde mevcut bunlarda teknik oyuncular....
Lionel Andres Messi
16.Kasım.2006, 03:32
şemsi bence de doğru demişler bu oyuncularda
çalışkanlık,disiplin,tecrübe,birliktelik var bence.teknik kapasiteleri sınırlı olunca üst düzey turnuvalarda en fazla çeyrek finale çıkabiliyolar mesela.
birde ingiltere milli takımının rahat kazandığı maç çok azdır azebaycan danimarka hırvatistan isveç galler vs... kim olursa olsun hep burun farkıyla galip geliyolar.
RoNNiE91
16.Kasım.2006, 04:17
Premier Lig çok zor bir lig.Uyabilir mi?Bu büyük bir soru işareti.
Del Piero_10
16.Kasım.2006, 04:34
Henüz gerçekleşmiş bir transfer yok.
deniz.91
16.Kasım.2006, 05:28
liverpool alacak bence
Mr.CordiaL
16.Kasım.2006, 06:27
Eğer gerçekleşmişse, Barça büyük kâr sağlamış olur. 60mn'u iyi değelendirirlerse öff öfff. :D
ogcj_me
16.Kasım.2006, 06:36
haha Barcelona çok arayacak Ronadinhoyu
Roberto Baggio
16.Kasım.2006, 06:49
Ronaldinho ne Messi ne Giovanni Dos Santos ne de başka biri her ne kadar form düşüklüğü inanılmaz olsa da Ronaldinho bir daha gelmez....
GeNç KaRTaL
16.Kasım.2006, 14:30
Teknikten kasıt Messi,R10 yada C.Ronaldo'nun tekniği ise evet İngliz oyuncular pek fazla teknik sayılmazlar.Ama yinede teknik "0" demek biraz ağır olur..
anilton
16.Kasım.2006, 19:53
Teknikleri sıfır olmasa da maçı kurtaracak yaratıcılıkta ve yetenekte oyuncuları yok bence...
Katıldıkları turnuvalardaki başarısızlıklarıda buna kanıt heralde...
altiner93
16.Kasım.2006, 20:28
Manchester City bu transferi yaparsa çok çok iyi bir iş
başarmış olur
altiner93
16.Kasım.2006, 20:33
Bence her türlü övgüye layık.Adam Eto'o almıyor.Yeni bir Eto'o profilinin doğmasına sebep oluyor.Hem takım bütçesine hemde Dünya futboluna büyük katkı valla..
Dediklerine tamamen katılıyorum
Fernando Gago
16.Kasım.2006, 20:40
Bu kesinleşti diye biliyordum ...
Fietra 10
16.Kasım.2006, 21:07
City dolu dolu geliyor büyük klüp olma yolunda çok iyi adımlar atıyolar..
Sir FRD
17.Kasım.2006, 02:55
beckham dışında ingiltere'de çok iyi plase vurabilen bir oyuncu yok.Hepsi ayak dışıyla vuruyor:D
goosfraba
17.Kasım.2006, 03:11
Teknik değilde, daha çok takım oyunu oynuyorlar. Bu da tekniklerini açığa vurmalarını olumsuz etkileyen bir sistem.
Sir FRD
17.Kasım.2006, 03:20
örnek bir adam
lastchaos
17.Kasım.2006, 06:48
Geçtiğimiz günlerde yedek kalmak istemediğini ve "Yedek kalacağıma Bundesliga II'de oynarım." diye açıklama yapan Jens Lehmann, Arsenal'de kalmak istediğini söyledi.
Son haftalarda Arsene Wenger'in kaleci şansını İspanyol Manuel Almunia'dan yana kullanmasından dolayı, rahatsızlığını ifade etmiş olan Lehman, Almunia'nın kendisinden daha iyi olmadığını belirtirken, yedek soyunmasını anlayamadığını belirtti.
Daha önce kazanmak için elinden gelen herşeyi yaptığını ve bunu da herkese gösterdiğine inandığını belirten Lehmann, "Bir çok takımdan transfer teklifi aldım ama Arsenal'de kalmayı düşünüyorum." dedi.
Lehman Kicker dergisine yaptığı açıklamada, Bundesliga'nın kendisine çok çekici geldiğini belirtirken, yedek kalacaksa burada oynayabileceğini söylemişti.
Kaynak : Sporx.com dış haberler
lastchaos
18.Kasım.2006, 04:27
İngiltere Premier Ligi ekiplerinden Tottenham'ın, David Villa'nın transferi için düğmeye bastığı ve bu oyuncu için Valencia'ya 30 milyon sterlin ödemeye hazır olduğu öğrenildi.
25 yaşındaki David Villa, Valencia'ya transfer olduğundan beri Avrupa'nın en önemli golcülerinden biri olarak gösteriliyor. Valencia forması altında 80 maçta 45 gol atan İspanyol futbolcu için Real Madrid ve Liverpool'un devrede olduğu biliniyordu. Juande Ramos'un başa gelmesiyle birlikte yarışa Tottenham da girmiş durumda ve Ramos'un Villa'yı White Hart Lane'e getirmeyi çok istediği öğrenildi.
Şu an Tottenham'ın önündeki tek engel olarak ise Villa'nın Valencia ile olan sözleşmesindeki ''100 milyon avro'ya serbest kalır'' maddesi gösteriliyor.
Konuyla ilgili olarak News of the World'e açıklama yapan David Villa'nın menajeri Jose Luis Tamargo: '' Bana birçok kulüp Villa için başvurdu. O gerçekten İngiltere'de sayısız gol atabilecek bir futbolcu'' dedi.
Tottenham'ın bu transferdeki şansı sorulduğunda ise Tamargo: ''Eğer Spurs iyi bir teklifle gelirse, eminim ki Valencia bunu değerlendirmeye alacaktır'' diyerek İngiliz temsilcisine yeşil ışık yaktı.
Fernando Gago
18.Kasım.2006, 04:29
Villa'nın bonservisi daha pahalıdır
Aykan19o3
18.Kasım.2006, 04:29
Villa için az veriyorlar. :)
Fıratcan Alçınkaya
18.Kasım.2006, 05:32
Sanmıyorum bu transferin olucağını Villa kalır Valencia'da...
Krusty
18.Kasım.2006, 14:33
http://img141.imageshack.us/img141/92/ingnp0.png (http://imageshack.us)
El Comandante
18.Kasım.2006, 16:08
manchester united benim düsündügüm gibi bu sene firtina gibi,insallah sampiyon olacaklar bu sene.ama chelsea cok istikrarli bir takim.ilerki haftalarda galibiyet sov yapabilirler
Krusty
18.Kasım.2006, 16:18
Newcastle'a bakın ya; 18. sırada..
crazzy
18.Kasım.2006, 20:31
Premier Lig ekibi Chelsea'nin, Hırvat Milli oyun kurucu Luka Modric'i renklerine bağlamak için düğmeye bastığı ve önümüzdeki hafta içinde transferi bitirmek için girişimlerde bulunacağı iddia edildi.
Son 2 sezonda kulübü Dinamo Zagreb'de ve Milli takımda gösterdiği performansla Avrupa'nın önde gelen kulüplerinin dikkatini çeken 22 yaşındaki futbolcunun transferini Chelsea kulübü başkanı Roman Abramovich'in çok istediği ve hafta içinde Zagreb temsilcisinin 2. Başkanı Zdravko Mamic'le masaya oturacağı belirtildi.
Bu arada Dinamo Zagreb kulübünün bir diğer yöneticisi Tomislav Marcinko ise, The Observer'a yaptığı açıklamada, "Abramovich, Modric'in transferi için her türlü fedakarlığa hazır" dedi.
Euro 2008 elemelerinde Çarşamba günü İngiltere ile oynanacak maç için Wembley Stadı'na çıkacak olan Hırvat ortasaha futbolcusunun, Chelsea tarafından daha dikkatli izleneceği ifade edildi.
Arsenal'in de transfer listesinde olan Modric, 2005 yılında transfer olduğu Dinamo Zagreb'de, bu sezon 19 maçta görev alıp 11 gol atarak takımının ligdeki üstün performansına ve UEFA'da mücadele etmesine yardımcı olmuştu.
Ortasaha futbolcusu, 2006 Dünya Kupası'nda da formasını giydiği Hırvatistan Milli takımında ise 21 maçta görev alıp 3 gol kaydetmişti.
Fernando Gago
18.Kasım.2006, 20:35
Fmnin yıldızı :D Chelsea'nin yeterince ortahası var Ronaldinhoda gelicek büyük ihtimalle pek gerekli değil bence
_LeGolaS_
18.Kasım.2006, 20:47
Gereksiz transfer olur Modric. Chelsea ayrıca goal.com sitesine göre L. Moskova' da oynayan Rus Biyaletdinov ve Ivanoviç' le de görüşüyor.
Abramoviç elinden gelse takıma Rus milli takmını alacak... :D
Del Piero_10
18.Kasım.2006, 20:52
Ivanovic sırp.Aslında Ukraynalılar da kendini Rusların bir parçası olarak görmez
ama Abramovic Shevchenko'yu vatandaşı diye torpille takımda tuttu.
_LeGolaS_
18.Kasım.2006, 20:55
Shevchenko' nun Chelsea' de kalma sebebi Abramoviç' le arkadaş olması.
anilton
18.Kasım.2006, 22:34
Villa Tottenham'dan daha büyük takıma gitmeli bence...
Memedov
18.Kasım.2006, 22:40
Villa'nın Liverpool'a gitmesini isterim, Torres ile harikalar yaratırlar..
eGowiCh
18.Kasım.2006, 23:18
Tottenham'da da ne para var yahu, Casillas'a 40 milyon Euro, Villa'ya 30 milyon Pound, inanılmaz paralar...
BeeTLeJuiCe
18.Kasım.2006, 23:20
Türkiye'den bir oyuncuya teklif ettiklerinde de acaba onada FM'nin yıldızıydı diyebilecekmiyiz. :)
Modric'i ne yapacak bunlar. :S Robben gibi harcayacaklar onuda.
BlackEagle19o3
19.Kasım.2006, 00:09
Modric önce Premier Lig'in orta sıra takımlarından birinde oynayıp kendini biraz daha geliştirmeli.Şimdiden Chelsea'ye giderse harcanabilir...
BlackEagle19o3
19.Kasım.2006, 00:11
Daha büyük kulübe gitmeli.Tottenham'a giderse de Berbatov ile harika ikili oluştururlar aslında:)
Onurap
19.Kasım.2006, 00:20
tottenhamda çok forvet var bent defoe berbatov keane
canavar20
19.Kasım.2006, 00:34
Niye gitsin Tottenham'a ?
yunusgs
19.Kasım.2006, 00:39
Tottenham a gitmez
yunusgs
19.Kasım.2006, 00:41
Modric önce Premier Lig'in orta sıra takımlarından birinde oynayıp kendini biraz daha geliştirmeli.Şimdiden Chelsea'ye giderse harcanabilir...
Katılıyorum.
Fıratcan Alçınkaya
19.Kasım.2006, 00:59
Ballack ın Robben in harcandığı bir takımda Modric de kariyeri tehlikeye girebilir..
El Comandante
19.Kasım.2006, 01:01
Yahu bu Tottenham Real Madridi örnek aliyor galiba transfer politikasinda.
Sezon basinda Bent geldi,baya yüksek bir ücret karsiliginda.Defoe,Keane,Berbatov var ek olarak.Takimin 4 tane tas gibi forveti var,okadar para verip 5.yi almaya ne gerek var ? Sacma bir transfer olur.
Ihtiyaclari olan yerlere transfer yaparlarsa daha üst siralara oynarlar.
BlackEagle19o3
19.Kasım.2006, 03:34
Sevilla'nın sol kanat oyuncusu Diego Capel, Tottenham’a giden eski hocası Juande Ramos ile görüşmediğini söyledi.
İspanya 21 Yaş Altı milli takımında da oynayan Capel, bu sezon Sevilla’da ilk 11’in değişmez isimlerinden biri olmayı başardı.
Adı Tottenham’la anılan 19 yaşındaki futbolcu, iddialara ilişkin olarak, “Şimdilik işime konstantre olmak istiyorum. Amacım Sevilla’da başarılı olmak. Basında çıkan haberlerden gurur duydum ancak ben kesinlikle Sevilla’da kalacağım. Şu anda sadece takımımı düşünüyorum, parayı değil. Ayrıca gittiğinden beri Juande Ramos’la hiç görüşmedim,” diye konuştu.
Mr.CordiaL
19.Kasım.2006, 05:35
Villa'nın Valencia'dan daha küçük bir takıma gideceğini sanmıyorum.
ShevAnil
19.Kasım.2006, 05:48
Tottenham da Iyi Bir Takım Ama Daha Büyük Klüplere Gitmeli..
TR.CaPTaiN
19.Kasım.2006, 05:53
Villa'nın Liverpool'a gitmesini isterim, Torres ile harikalar yaratırlar..
İyi oyuncu + İspanyol bundan iyisi Şam'da kayısı :)
BASQUE
19.Kasım.2006, 06:15
Doğru bir karar sonuşta sevilla tot... kadar güçlü hatta onlardan daha iyi bir takım..
Ayrıca m.ünit ve liver p.. karşı oynamaktansa barça ve reale karşı oynamakbir futbolcu için daha iyi olur..
Krusty
19.Kasım.2006, 12:09
13. Hafta Maç Sonuçları
Dün Oynanan Maçlar:
Arsenal - Newcastle Utd 1 - 1
Chelsea - West Ham United 1 - 0
Middlesbrough - Liverpool 0 - 0
Everton - Bolton 1 - 0
Manchester City - Fulham 3 - 1
Portsmouth - Watford 2 - 1
Sheff Utd - Manchester Utd. 1 - 2
Reading - Charlton 2 - 0
Bugün Oynanacak Maçlar:
Blackburn - Tottenham -:-
Wigan - Aston Villa -:-
eXcitinG
19.Kasım.2006, 19:41
Başarısının aLtında ki gerçek bu oLsa gerek :)
BlackEagle19o3
20.Kasım.2006, 00:23
Premier Lig ekiplerinden Newcastle United'ın, milli takımda sakatlanan Michael Owen için tazminat alacağı ancak paranın İngiltere Futbol Federasyonu tarafından ödenmeyeceği açıklandı.
İngiltere’nin Avusturya ile oynadığı hazırlık maçında sakatlanan Owen’ın 4 hafta kadar sahalardan uzak kalması bekleniyor. Newcastle, Owen’ın her oynamadığı hafta için Federasyon’un sigorta şirketinden 100 bin sterlin’e yakın para alacak.
The Times gazetesinin haberine göre federasyon, milli takımda olası sakatlıklar için oyuncuları sigortaladığı için Newcastle bu tazminat almaya hak kazandı.
Federasyon'dan yapılan açıklama, "Federasyonumuz milli takımlardaki olası sakatlıklar için oyuncuları sigortaladı. Bu miktar haftaya 100 bin sterlin’e kadar çıkabiliyor ancak bu parayı Federasyon değil, sigorta şirketi ödeyecek," denildi.
Owen daha önce de milli takımda sakatlanarak benzer bir tazminat tartışmasının odağında yer almıştı.
TR.CaPTaiN
20.Kasım.2006, 01:55
Yani Newcastle para basacak. :)
nerazzuri
20.Kasım.2006, 02:24
Eugue Koptum haberi okuyunca :p
Normal. Bi adam 1 maç oynatım 15 ay sakatlanıp iyileşince 1 maça daha çıktığında 7 daha sakatlanırmı :D Para basar artık Newcastle en iyisini yaptı :p
BlackEagle19o3
20.Kasım.2006, 03:09
Chelsea’nin Ricardo Carvalho - Walter Samuel takası için İnter’in kapısını çaldığı iddia edildi.
Avrupa’nın en iyi defans oyuncuları arasında gösterilen 29 yaşındaki Carvalho’nun vatandaşı Mourinho’nun gidişinden sonra takımda mutsuz olduğu, Chelsea’nin de sözleşmesi 2009’da bitecek oyuncuyu İnter’li stoper Walter Samuel ile takas etmek istediği öğrenildi.
‘Duvar’ lakaplı Samuel'in kötü geçen birkaç sezonun ardından bu sezon yeniden form tutmuş olması, takas olasılığını güçlendiren bir etken olarak görülüyor.
Herkes İvanovic'i istiyor
Öte yandan, savunma oyuncusu arayışını sürdüren İnter'in, genç Sırp oyuncu Branislav İvanovic için Milan ve Juventus’la kapıştığı da gelen haberler arasında.
Lokomotiv Moskova’da forma giyen defans oyuncusu uzun süredir Juventus’un listesinde ve transferin Ocak ayında gerçekleşmesi bekleniyordu.
Ne var ki İnter ve Milan da oyuncunun peşinde ve İnter’in futbolcuyu alabilmek için hiçbir masraftan kaçınmayacağı söyleniyor.
BlackEagle19o3
20.Kasım.2006, 03:10
Manchester City, ara transferde Sporting Lisbon’da forma giyen Rus futbolcu Marat İsmailov’u renklerine bağlamak için çaba gösterecek.
City teknik direktörü Sven Goran-Eriksson’un oyuncu için 5.6 milyon avro önerdiği ancak Portekiz ekibinin yıldız oyuncuyu vermeye yanaşmadığı iddia ediliyor.
Lokomotiv Moskova’dan kiralık olarak Sporting’e gelen İsmailov, 31 kez Rus milli takımının formasını giydi.
Ne var ki futbolcunun menajeri Paulo Barbosa, oyuncunun transfer olacağı yolundaki haberlerin gerçeği yansıtmadığını söyledi.
Barbosa konu hakkında yaptığı açıklamada şunları söyledi: “İsmailov Sporting’den memnun. Şehre ve Portekiz futboluna alıştı ve bu kulüpte kariyerine devam etmek istiyor. Oyuncumun istekleri ilk sırada gelir ve İsmailov’un şu an için Sporting’i bırakmak gibi bir niyeti yok.”
City’nin bu oyuncuyu alabilmek için kiralık sözleşmesinin bitmesini beklemesi gerekiyor.
Fıratcan Alçınkaya
20.Kasım.2006, 03:11
Owen müzmin sakat olduğuna göre çok para kazanır Newcastle bu işden:n:
REsist JuvE11
20.Kasım.2006, 06:58
owen ın liverpool dan sonra doğru düzgün top oynadığını görmedim zaten..yakında futbolu bırakır(sakatlık yüzünden)tıpkı van basten gibi
newcastle da kendi çapında para kazanmaya çalısıyo işte
Roberto Baggio
20.Kasım.2006, 08:00
Bence yıldızı sönmüş bir oyuncu eğer çok iyi olsaydı önceden Avrupa'ya giderdi Man. City için gereksiz bir transfer olur....
tenten1985
20.Kasım.2006, 11:38
ilginö bir durum bence :D
tenten1985
20.Kasım.2006, 12:00
Wigan için Birmingham'ı bıraktı!
Birmingham Teknik Direktörü Steve Bruce, ani bir kararla kulübüyle olan sözleşmesini fesh ederek, Premier League'de sıkıntılı günler geçiren Wigan ile anlaştı.
Wigan Başkanı Dave Whelan, Bruce için 3 milyon pound ödediklerini doğruladı. Başkan Whelan ile görüşen ve anlaşmaya varan Steve Bruce, Birmingham'daki görevinden ayrıldı.
Futbol oynadığı dönemde Manchester United'ın kaptanlığını yapan ve Birmingham'da 6 sezon teknik direktörlük yapan Bruce, 2001 yılında da Wigan'ı çalıştırmıştı. Takımı o sezon 2. lig play-off'larına taşıyan Steve Bruce, daha sonra Crystal Palace'ı çalıştırmıştı. Birmingham'a geldikten sonra takımın başında 270 maça çıkan teknik adam, 100 galibiyet ve 100 yenilgi aldı.
tenten1985
20.Kasım.2006, 12:02
''Ronaldinho için uğraşmıyorum''
Chelsea’nin asistan menajeri Henk Ten Cate Barcelona’daki çalışma döneminde Katalan ekibinin Brezilyalı yıldızı ile özel bir diyalogunun olmasının bu oyuncuyu Chelsea’ye getirmek için uğraşacağı anlamına gelmediğini söyledi.
Basına açıklamalarda bulunan Chelsea'nin Asistan Menajeri Henk Ten Cate, İspanya’da hakkında Ronaldinho ile alakalı yayınlanan haberlere sert tepki gösterdi.
Hollandalı çalıştırıcı bu tip haberlerin kendisini kulüp içersinde zor durumda bıraktığını söylerken Chelsea kulübünden hiç kimsenin bu tip bir talep ile kendisine gelmediğini ve kulüp içersinde Ronaldinho hakkında sadece 'ne kadar iyi bir oyuncu olduğu' ve 'nasıl bu kadar harika şeyler yapabildiği' konusunda konuşulduğunu açıkladı.
Brezilyalı yıldız ile aralarında özel bir diyalog bulunduğunu kabul eden Ten Cate, buna rağmen Barcelona’dan ayrıldığı 1 yıllık süreç içersinde Ajax’taki ve Chelsea’deki işine yoğunlaştığını için Ronaldinho ile konuşma fırsatı yakalayamadığını ve Brezilyalı yıldızın sadece Barcelona’da yaşayan kızı aracığı ile kendisine Chelsea’deki görevinde başarılar dileğinde bulunduğunu açıkladı.
Chelsea’nin Ronaldinho’yu kadrosuna katmak gibi bir niyetinin olup olmadığı hakkında da bilgisinin olmadığını belirten Ten Cate, ellerinde yeterinde fazla kalitede oyuncu olduğunu ve şimdilik bununla yetinmeyi tercih ettiklerini söyledi.
tenten1985
20.Kasım.2006, 12:04
Lehmann: "Teklifler alıyorum!"
Arsenal'in tecrübeli file bekçisi Jens Lehmann geçtiğimiz hafta yaptığı yedek beklemektense Almanya 2. Ligi'ni tercih edeceği yönündeki açıklamalar sonrası bazı teklifler aldığını belirtti.
"Aldığım bazı teklifler var, elbette bunları değerlendireceğim. Tercihim Arsenal'de kalmaktan yana ancak hocamın planları dahilinde yer almak isterim."
Arsenal Menajeri Arsene Wenger son dönemde kaleyi İspanyol Manuel Almunia'ya teslim ediyor olmasına gerekçe olaraksa "Lehmann'ın kendisine sorması gereken tek bir soru var; 'Acaba oynayan benden daha mı iyi?' Birçok kupa kazandım, Lehmann ihtiyacım olan performansı sergileyebilse oynatırdım" dedi.
Kicker'e konuşan Lehmann "Bundesliga her zaman heyecan verici bir seçenek, hatta 2. Lig bile. Sadece oynamak ve EURO2008'de forma giyebilmek istiyorum" dedi.
nart_susruko
20.Kasım.2006, 15:09
Tugay yine müthiş bi gol attı ama kırmızı kart gördü gerçi bu kırmızı kart olayını hem blackburn hemde tottenham td leri haksız bulmuşlar ve ing basınıda yine hep Tugay dan bahsetmiş [1-1]
El Comandante
20.Kasım.2006, 15:28
manchester unitedim farki aciyor.helal onlara.hep böyle devam aslanlarim
Del Piero_10
20.Kasım.2006, 20:42
Hırsızların hedefi haline gelen Liverpool oyuncularına milli takımda görev yapan Hollandalı Dirk Kuyt da eklendi.
Golcü oyuncunun milli takıma gitmesini fırsat bilen hırsızlar, Kuyt’un evini soydular. Bu olay 18 ay içerisinde Liverpoollu futbolcuların mağdur olduğu beşinci vaka oldu.
27 yaşındaki oyuncunun Woolton’daki lüks evini hedef haline getiren hırsızlar, Kuyt’un ülke dışına çıkmasını beklediler ve böylece yine aynı taktikle geçtiğimiz Perşembe günü istediklerini elde ettiler.
Hırsızlar, bu taktiği daha önce de Kızıllar’ın eski kalecisi Jerzy Dudek’in evini soymak için 2006 yılında kullanmıştı. Hırsızlar, şu anda Real Madrid’in kadrosunda yer alan Dudek’in Polonya’da tatil yaptığı sırada Porsche marka arabasından mücevherlerine dek birçok değerli eşyasını çalmışlardı. Çalınanlar arasında kalecinin Avrupa Kupası madalyası da bulunuyordu.
Geçtiğimiz Mayıs ayında ise Şampiyonlar Ligi yarı finali için Londra’da olan Liverpool kadrosunda yer alan Pepe Reina da diğer oyuncularla aynı kaderi paylaşmıştı. Liverpool’da oynayan ve hırsızların hedefi haline gelen diğer isimler ise defans oyuncusu Daniel Agger ve Peter Crouch olmuştu.
tenten1985
21.Kasım.2006, 08:41
uğursuzluk var herhalde üzerlerinde :D
jarosik_61
21.Kasım.2006, 13:49
manchester chelsea maçını alırsa büyük avantaj sağlar.chelsea de ise drogba büyük bir koz shevchenkoya adeta nazire yapıyor
crazzy
22.Kasım.2006, 00:37
Sunderland'in 1973'te Leeds United'ı yenerek sürpriz bir şekilde FA Cup'ı kazanmasını sağlayan Ian Porterfield 61 yaşında hayatını kaybetti.
Son olarak Ermenistan Milli Takımı'nı çalıştıran ancak bu yılın başlarında kanser hastalığına yakalanan İngiliz ekibi Sunderland'in unutulmaz isimlerinden Ian Porterfield'in, 61 yaşında hayatını kaybettiği bildirildi. Porterfield'in Londra'nın güneybatısındaki bir hastanede öldüğü de kaydedildi. Ian Porterfield, 1973 yılında Sunderland ve dönemin en güçlü İngiliz takımlarından Leeds United arasında Wembley Stadyumu'nda oynanan FA Cup finali rövanş karşılaşmasında takımının tek golüne imza atmış ve Sunderland maçı 1-0 kazanarak kupanın sahibi olmuştu. Bu maç, İngilizler'in ünlü Federasyon Kupası (FA Cup) tarihinin en büyük sürprizlerinden birisi olarak kabul edilmişti.
Futbolculuk kariyerine, 1964 yılında İskoçya'nın Raith Rovers takımında başlayan Porterfield, daha sonra 1967 yılında Sunderland'e transfer olmuştu. Orta saha oyuncusu olarak Sunderland'de 10 yıl boyunca forma giyen Ian Porterfield, bir yıl Reading'de kiralık olarak oynadıktan sonra 1977-1979 yılları arasında Sheffield Wednesday'de top koşturmuş ve burada futbolu bırakmıştı.
Futbolculuk kariyerinin ardından teknik direktörlüğe soyunan Ian Porterfield, 1979'dan 2007 yılına kadar 10'dan fazla kulüpte ve milli takımda teknik direktörlük yaptı. 1986 yılında Alex Ferguson'un Manchester United'a gitmesiyle Aberdeen'ın başına geçti. 1991-1993 yılları arasında da Chelsea'yi çalıştıran Porterfield, daha sonra Zambiya, Zimbabwe, Umman, Trinidad&Tobago ve Suudi Arabistan gibi milli takımların yanı sıra Güney Kore ekibi Busan I'Park'ta da görev aldı. Son olarak Ermenistan'ın başına
geçen Porterfield, hastalığı nedeniyle buradaki görevini yarım bıraktı.
Manchester United Teknik Direktörü Alex Ferguson, Porterfield'in ölümünün ailesi ve futbol dünyası için bir trajedi olduğunu söyleyerek, İskoç futbol adamının ölümünden duyduğu üzüntüyü dile getirdi.
uAmurat91
22.Kasım.2006, 02:16
Ailesine Rabbim sabır versin..
the_imam912
22.Kasım.2006, 20:52
Ada çalkalanmaya devam ediyor. Önceki gün Wembley'de Hırvatistan'a 3-2 mağlup olarak İsviçre ve Avusturya'nın ortaklaşa düzenleyeceği 2008 Avrupa Futbol Şampiyonası Finallerine katılma şansını kaybeden İngiltere'de gündem takımın yeni teknik patronunun belirlenmesinde. Başarısız tablonun ardından Steve McClaren'in görevine son vererek ilk adımı yapan İngiltere Futbol Federasyonu'nun önemli teknik direktörler ile görüştüğü belirtiliyor.
http://www.sporx.com/images/1/40/9994_B_adaozel001.jpg
Ada'nın önde gelen tabloid gazetelerinden The Sun'da yer alan habere göre ise İngilizler Jose Mourinho'yu takımın başına görmek isterken, İngiltere Futbol Federasyonu (FA)'nın bu konudaki tercihi öncelikli olarak Aston Villa'yı çalıştıran başarılı çalıştırıcı Martin O’Neill. Gelecek Eylül ayına kadar herhangi bir resmi maç oynamayacak İngiltere için teknik direktörlük arayışlarının uzayabileceği de ifade ediliyor. Daha önce İspanya ve İtalya'da çalışmak istediğini açıklayan Jose Mourinho ise Ada'da yapılan hemen hemen tüm anketlerde açık ara farkla İngilizlerin takımın başında görmek istediği teknik adam konumunda bulunuyor.
Ada'da hoca arayışları ve spekülasyonlar son bulmazken, Steve McClaren'den sonra bu sefer medyanın hedef aldığı isim ise Federasyon'un bir numaralı yöneticisi olan Brian Barwick. The Sun manşetinden Türk gazetelerini aratmayacak şekilde bir söylemle; "İngiliz futbolu için ne yaptınız sayın Barwick" şeklinde sesleniyor. McClaren'in kovulmasının ardından İngiltere Milli Takımı'nda teknik patronluk koltuğu için adaylar arasında Scolari, Eriksson, Martin Jol gibi isimlerde bulunuyor.
REsist JuvE11
22.Kasım.2006, 23:15
bence martin o'neil öncelikli seçim olmalı
RaSenGan
22.Kasım.2006, 23:15
Jose Mourinho daha başarılı olur.
crazzy
23.Kasım.2006, 07:23
Chelsea, Rosenborg’un genç golcüsü Yussouf Kone’yi izliyor ve oyuncunun menajerine göre Londra kulübü oyuncuyu devre arasında transfer etmek için harekete geçti.
Rosenborg'u sezon şampiyonlar liginin sürpriz takımlarından biri oldu ve Yussouf Kone de performansıyla büyük takımların dikkatini çekti.
Kulübüyle 2008 yılına kadar sözleşmesi olan Burkino Faso’u golcünün daha büyük bir takıma gitmek istediği iddia ediliyor.
Blackburn, Anderlecht, Paris Saint Germain ve Marsilya’nın oyuncuyu istediği daha önce de basına yansımıştı. Oyuncunun menajeri Alfred Obou, Chelsea’nin de genç golcüyü istediğini söyledi. Obou sözlerini "Chelsea’den daha resmi bir teklif almadık ancak ilgilendiklerini biliyoruz," şeklinde konuşarak tamamladı.
BlackEagle19o3
23.Kasım.2006, 16:46
Chelsea'ye daha kaliteli forvetler lazım...
canavar20
23.Kasım.2006, 17:06
İyi yedek olabilir. Chelsea artık Manu'ya bakmaktan bıkmıştır Arsenal var bide.
KaF KeF
23.Kasım.2006, 19:52
İngiltere ayağına kurşun sıktı
Hırvatistan İngiltere'ye karşı neden hırslı oynadı? Onları ateşleyen işte bu olay oldu.
İngiltere'nin 2008 Avrupa Şampiyonası finallerine dramatik şekilde veda edişinin ardındaki sır perdesi aralandı.
İngilizler Hırvatistan Futbol Federasyonu Başkanı'nı havaalanında hırsızlıktan gözaltına almışlar. Futbolcular da intikam için yemin etmişler..
Hırvatistan'a 3-2 yenilerek dev turnuvaya gidemeyen İngiltere, maç için gelen Hırvat Federasyon Başkanı'nı, Londra Gatwick havalimanında "hırsızlık" yaptığı gerekçesiyle gözaltına almanın bedelini pahalıya ödedi.
Futbolcularının gözleri önünde yaka paça, çığlık çığlığa gözetim altına alınan Başkan Zorislav Srebric, daha sonra "yanlışlık" yapıldığı gerekçesiyle salıverildi.
Ancak bunu içlerine sindiremeyen futbolcular, galibiyet yemini ederek sahaya ayrı bir motivasyonla çıktılar ve İngiltere'yi kupa dışına iterek "intikam" aldılar.
Manchester City'de forma giyen Hırvat defans oyuncusu Vedran Corluka, olayla ilgili "İngilizler, inanılmaz derecede kibirliler. Onları yenerek kupadan elemek bizim için zevkti. Bunu hak ettiler, çünkü başkanımızı havalimanında işlemediği bir suçtan alıkoyacak kadar da küstahlar" dedi.
Havalimanındaki olayın, o sırada gazete almakta olan Srebric'in, Hırvat takımının geldiğini görerek onlara doğru hareketlenmesi ve bu sırada görevlinin de polise "Parayı ödemeden kaçtığı" yönünde bilgi vermesi üzerine meydana geldiği öğrenildi.
uAsamet91
23.Kasım.2006, 20:06
Görevliyi ülkeden atsınlar:D
BlackEagle19o3
23.Kasım.2006, 20:16
Helal olsun Hırvatlara:)
BeeTLeJuiCe
23.Kasım.2006, 20:31
Bu tip olaylar zaten hep olumsuz şekilde geri dönüyor. İyi oldu ingilizlere. :)
Universal
23.Kasım.2006, 20:33
Fransada bir gazete manşeti:
Türkiye: In
İngiltere: Out
Aykan19o3
23.Kasım.2006, 20:44
Helal Olsun Hırvatlara..
GeNç KaRTaL
23.Kasım.2006, 21:29
Ohh iyi olmuş.Allah'ın sopası yok diye buna denir işte..
TR.CaPTaiN
23.Kasım.2006, 21:36
İngilizler'den beklenir bu şekil çirkef işlere başvurmak.
RoNNiE91
23.Kasım.2006, 21:42
Ohh iyi olmuş.Allah'ın sopası yok diye buna denir işte..
Ne güzel dedin Şemsi lafı ağzımdan aldın :) İyi olmuş.
Fietra 10
23.Kasım.2006, 21:46
Alma Mazlumun Ahını Çıkar Aheste Aheste..
Emurafu
23.Kasım.2006, 21:47
24 Kasım 2007
14:45
Fox tv
Arkadaşlar maç az sonra emre belözoglu İlkonbirde:) Çok zevkli bir maç olacak...Besıktas-Galatasaray basket maçına kadar bunu izleyecem:)
Ahmet_77
23.Kasım.2006, 21:56
;Liverpol Alır..
Del Piero_10
23.Kasım.2006, 22:17
Emerson saç ektirmiş Newcastle defansında oynuyor.
Aykan19o3
23.Kasım.2006, 22:29
Gerrard güzel gol attı.
TR.CaPTaiN
24.Kasım.2006, 01:07
Newcastle çok berbat futbol oynadı diyeceğim ama onu bile yapamadı. Liverpool farkı daha da arttırabilirdi Torres biraz daha şanslı olsaydı.
Fietra 10
24.Kasım.2006, 01:30
Newcastle korner atmadan maçı bitirmiş..3'e dua etsinler Torres kaçırdıklarıyla 5 olurdu..
Rodrigo Tello
24.Kasım.2006, 01:48
Newcastle nasıl bu kadar kötü oynar..
BlackEagle19o3
24.Kasım.2006, 02:18
Manchester United teknik direktörü Sir Alex Ferguson, geçmişte Fransız yıldız Nicolas Anelka’yı birçok kez takımına katmak için çaba gösterdiğini itiraf etti.
Premiership’de Bolton ile karşılaşacak olan Manchester United’ın menajeri Ferguson, maçtan önce yaptığı açıklamalarda eski defterleri halka açtı.
“Anelka’yı birçok kez almak istedik," diyerek yıldız forvet oyuncusuna teklif götürdüklerini belirten Ferguson, detaya girmekten çekindi.
İskoç teknik adam, “O çok yetenekli bir oyuncu. Hızlı ve gol atan forvetler her zaman için değerlidir. Kariyerine bakarsanız Anelka’nın da bu tip bir oyuncu olduğunu görürsünüz," dedi.
Ferguson, Anelka’nın Bolton'da tekrar doğduğunu da dile getirerek, "Sam (Allardyce) onu, büyük bir inançla Bolton’a getirdi. Daha önce birçok takım dolaştığını hepimiz biliyoruz. Sanırım Anelka bu kez aradığı takımı buldu. Orada çok mutlu ve yerleşmiş gözüküyor ve bu Anelka gibi oyuncular için çok önemli. Sam bir risk aldı ve yıldızını kazandı. Bu işten hem Bolton hem de Anelka karlı çıktı. Sonuç olarak Anelka, kendine doğru kulübü buldu ve orada çok mutlu," dedi.
TR.CaPTaiN
24.Kasım.2006, 02:52
Anelka müthiş bir oyuncu. Fenerbahçe'de de böyle oynayabilseydi keşke.
Rodrigo Tello
24.Kasım.2006, 03:08
Anelka gerçekten İngiltere'ye ayak uydurdu.
Fietra 10
24.Kasım.2006, 03:22
Bugünde ManU'yu yıkan golü attı Anelka ve takımını galibiyete taşıdı..
Roberto Baggio
24.Kasım.2006, 03:24
Türkiye'den bir süperstar gelip geçmiş hiç birşey oynamadı Allah'a şükür:D
Fietra 10
24.Kasım.2006, 03:32
İngiltere Premier League'de 14. hafta karşılaşmasında Everton kendi sahasında Sunderland'ı konuk etti. Premier League'de son haftalarda aldığı sonuçlarla dikkat çeken Everton, Sunderland'ı 7-1 ile geçti. Everton'a, Sunderland karşısında galibiyeti getiren goller, kaşılaşmanın 12., 73. dakikasında Yakubu, 17., 62. dakikasında Cahill, 43. dakikada Pienaar, 80. dakikada Johnson ve 85. dakikada Osman'dan geldi.
Everton aldığı bu galibiyetin ardından 14 haftası geride kalan Premier League'de en farklı kazanılan skora imza atarken, Sunderland teknik direktörü Roy Keane iki sezondan bu yana çalıştırdığı takımda en farklı mağlubiyetini tattı. Everton aldığı bu galibiyetin ardından Premier League'de puanını 23'e yükseltti.
24.11.2007
eXcitinG
24.Kasım.2006, 03:37
Tim CahiLL geLdikten sonra müthiş oynuyorLar.Everton taraftarı tarafından Osman,CahiLL,Andy Bermuda şeytan üçgeni oLarak adLandırıLan üçLü geri döndü :)
RoNNiE91
24.Kasım.2006, 04:15
Cahill ve Pienaar çok iyi oyuncular cidden.Tebrikler Everton.
Fernando Gago
24.Kasım.2006, 04:16
Anelka'nın hedefi devlere gitmek onlar olmadığı taktirde City'i düşünebilir bence yoksa 6 ay sonra başlar ben Liverpool'u Arsneal'i istiyorum fian demeye
BlackEagle19o3
24.Kasım.2006, 04:52
Dünyanın en zorlu liginde 7 gol atmak her yiğidin harcı değildir...Helal olsun valla;)
YusufT
24.Kasım.2006, 05:25
Tim CahiLL geLdikten sonra müthiş oynuyorLar.Everton taraftarı tarafından Osman,CahiLL,Andy Bermuda şeytan üçgeni oLarak adLandırıLan üçLü geri döndü :)
Aynen.
OS-CA-AN üclüsü bu macta süperdi.
uAsamet91
24.Kasım.2006, 05:27
Emre ve Zongbia çıkarken taraftar çok sinirlendi.
canavar20
24.Kasım.2006, 05:28
Sunderland'a acıyorum ben. Zengin bir kulüp ancak çok kötü değerlendirdiler bu sezonuda. Gelecek sezonlara artık.
canavar20
24.Kasım.2006, 05:30
Çok şık bir gol atmış Cahill. Hep FM'de abartılmış derdim yanılmışım , böyle güzel bir gol atmak her yiğidin harcı değil.
canavar20
24.Kasım.2006, 05:32
Emre'ye yazık bence , Tuncay'la birlikte çürüyorlar. Ama yinede Newcastle düşmez ancak kötü yerde bitirirler. Emre gitmeli bu kulüpten elini sallasa ellisi.
gerrrard
24.Kasım.2006, 05:49
Off ya Gerrard yine frikikten çaktı sıkıldık be çakma Gerrard. :D
El Comandante
24.Kasım.2006, 20:28
Chelsea zorlanmadı: 0-2
İngiltere Premier Ligi'nin 14. hafta maçında Chelsea deplasmanda Derby County'yi 2-0 mağlup etti. Londra ekibine galibiyeti getiren golleri 17. dakikada Kalou ve 73. dakikada Shaun Wright-Phillips kaydetti. Chelsea kaptanı John Terry maçın son dakikasında kırmızı kart görerek oyun dışında kaldı. Başkent ekibi aldığı bu galibiyetle puanını 28'e yükselterek ligde 4. sıraya çıktı.
Pride Park'ta yaklaşık 34 bin futbolsever önünde oynanan karşılaşmanın ilk yarısını Chelsea tek golle 1-0 önde kapattı. İkinci yarıda da 1 gol bulan Maviler maçı rahat kazanarak rakibine bu sezonki 10. mağlubiyetini tattırdı. Derby County bu yenilgiyle galibiyet hasretini 8 maça çıkarırken 6 puanla ligin dibinde kaldı.
Konuk Chelsea ise aldığı galibiyetle bu sezonki 8. zaferini elde etti. Londra ekibi ayrıca Şampiyonlar Ligi ve F.A Cup dahil yenilmezlik unvanını 12 maça çıkardı.
---------------------------------------------------------------------------
Anelka ManU'yu yıktı!
İngiltere Premier Lig 14. hafta karşılaşmasında Bolton Wanderers evinde lig ikincisi Manchester United'ı 1-0'lık sonuç ile mağlup etti.
İlk yarısı da Bolton'ın 1-0'lık üstünlüğü ile sona eren karşılaşmada kırmızı şeytanları yıkan gol 11. dakikada Fransız golcü Nicolas Anelka'dan geldi.
Manchester United etkili golcüsü Wayne Rooney'in yokluğunda gol yollarında oldukça zorlandı, Anelka ise 90 dakika forma giydiği maçta etkili oyunu ile göz doldurdu.
Bolton'da 25 Ekim'de göreve gelen Gary Megson, bu karşılaşmanın ardından ikinci karşılaşmasında, Bolton'la ilk galibiyetini almış oldu. Megson, 2.5 yıllık sözleşme imzalamasının 3 gün ardından, Aston Villa ile karşılaşmış ve mücadeleyi 1-1'lik beraberlikle tamamlamıştı. Bolton aldığı 3 puanla toplam puanını 11'e yükseltirken, düşme potasının da 1 puan üzerinde yer aldı.
Arsenal'in kendi sahasında ağırladığı Wigan'ı 2-0 yenmesinin ardından Manchester United 3 puan kaybederken, maç eksiği bulunan Arsenal'in 3 puan gerisinde yerini aldı.
Anelka 4 maç aradan sonra ilk kez forma giyerken, bu sezon 7. golünü kaydedip, Bolton'a da 3 sezon ardından Manchester United karşısında ilk galibiyetini getirdi. Alex Ferguson maçın hakemi ile tartışmasının ardından ikinci yarıda tribüne gönderildi.
Bolton'da Nolan sarı kart görürken, gelecek hafta için cezalı duruma düştü.
------------------------------------------------------------------------------
M'Boro yine mağlup: 0-3
İngiltere Premier League'de 14. hafta karşılaşmasında Middlesbrough ile Aston Villa karşı karşıya geldi. Sezona iddialı bir başlangıç yapan Milli futbolcumuz Tuncay Şanlı'nın da formasını giydiği Middlesbrough kendi sahasında Aston Villa'ya 3-0 mağlup oldu.
Tuncay Şanlı'nın ilk 11'de başlamadığı karşılaşmada konuk takım Aston Villa'ya galibiyeti getiren goller, karşılaşmanın 45. dakikasında John Carew, 48. dakikada Olof Mellberg ve 58. dakikada Agbonlahor'dan geldi. Aston Villa, deplasmanda aldığı bu galibiyetin ardından İngiltere Premier League'de puanını 24'e çıkardı. Mıddelsbrough ise 10 puanda kaldı.
Fıratcan Alçınkaya
24.Kasım.2006, 23:22
BoRo kümeye gidicek anlaşılan Woodgate-Huth 2lisinin sakatlığı takımı çok bozdu... L'Pool potada şampiyon olabilirler Arsenal derbilerde hep son sn de kurtardı elbette şans yanlarında olmayacağı maçlarda olacaktır...
RoNNiE91
25.Kasım.2006, 00:28
Middlesbrough eskiden o kadar kötü bir takım değildi.Ne olduysa bu sene oldu.Kümede kalmaya oynuyorlar şuan.Arsenal'de çok iyi gidiyor.Henry'i kaybetmelerine rağmen yarıştan kopmayacakları belli.
Fernando Gago
25.Kasım.2006, 01:41
Tuncay bu maçta 11de başlamadı Ligin yarısına gelindi zaten "Tuncay Patlama Yapacak"umutları 2008e kaldı
Krusty
25.Kasım.2006, 21:09
Vayy şuan ilk yarısı biten Bolton-Arsenal Bolton 2-1 önde ve 2. gol ANELKA'dan. :)
Cyzio
25.Kasım.2006, 21:10
Sonunda atabildi bi gol.Bolton yılın flaş ekiplerinden bakalım maç sonucu ne olacak
fmsmyrna
25.Kasım.2006, 21:46
Boro bu sene çok transfer yaptı.Tuncay için ben umutluyum bence orda kalmalı seneye herşey daha iyi olabilir.
nart_susruko
25.Kasım.2006, 23:08
3. golüde anelka attı ve maç 3-1 bitti
2. golünü görmedim ama anelkanın ilk golü gerçekten müthişti..
Emurafu
25.Kasım.2006, 23:29
Emre Newcastlede en diri oyuncu idi..Hocası onu cıkarınca seyirci Hocasını yuhaladı...
TürkuAz
26.Kasım.2006, 00:46
Bu takıma bir Santiago Munêz lazım.. :)
ForsakeN
26.Kasım.2006, 00:51
Yakubu gibi bir oyuncu kaybedilince forvet çok kan kaybetti M.Boro'da.Southgate'inde koltuğu sağlam değil.
Abdurrahmans
26.Kasım.2006, 01:53
Anelka'nın golü
http://www2.rapidupload.com/d.php?file=dl&filepath=18741
El Comandante
26.Kasım.2006, 01:55
bolton arsenali yenerek haftanin süpriz sonuclarindan birisine imza atti.anelka bu macta kalitesini gösterdi,1. ve 2. golü cok güzeldi ama!!2. golü cok net bir sekilde ofsaytti!
Fietra 10
26.Kasım.2006, 02:31
İddaa'da kazanmanın yolunu buldum..Boro Tuncay'dan dolayı neredeyse her 90 dk izlediğim için direk rakibine veriyorum..Geçen hafta Bolton ile beeabere kalıp beni yatırsalarda bu hafta Aston karşısında hatalarını affettirdiler :p 2.30 temiz:)
Fernando Gago
26.Kasım.2006, 05:23
Hafta sonu Newcastle United'ı St.James Park'ta 3-0 geçerek rahat bir galibiyet elde eden Liverpool'da son birkaç gündür gerilim tavan yapmış durumda.
Ada'da bir çok gazetenin spor servisi İspanyol hocanın Newcastle United maçından sonra kulübün Amerikalı sahipleri Hicks ve Gillett'i hedef alan konuşmalarını 'Benitez daha fazla konuşursa kovulabilir' düşüncesinde. Benitez çok sevdiği transfer hobisine son sürat devam etmek istiyor ama bu sefer kulüp içinden sesler transferde İspanyol hocaya 'dur' diyor.
http://www.sporx.com/images/1/33/4845_B_benitez029.jpg
Benitez Magpies ile oynadıkları maçtan sonra Amerikalı iş adamlarının kulübün transfer politikasındaki ani değişimin kendisini şaşırttığını söylemişti. Transfer borsasının futbolda çok zor bir market olduğunu vurgulamış ve futbolun tam içinde olmayan kulübün bu iki büyük hissedarının bu konuyu anlamadığı konusunda eleştirilerde bulunmuştu. Bu atağın ardından kulübün Amerikalı sahipleri yaz döneminde olduğu gibi takımdaki transferlerin tamamındaki tek yetkili olarak artık Benitez'in olmayacağını ve Aralık ayındaki transfer döneminde transfere daha fazla bütçe ayırmayacaklarını belli etmesi ise krizi doruğa ulaştırdı. Bir anlamda Benitez ve Amerikalılar arasında soğuk savaş yaşanıyor ve Liverpool'un önümüzdeki bir ay içinde sahada alacağı sonuçlar bu savaşın galibini belirleyecek.
Devler Ligi'nde Çarşamba günü Porto ile çok kritik bir maç yapacak olan Liverpool'un alacağı bir kötü sonuçla gruptan çıkma şansını kaybetmesi durumunda futbol gündemin bomba gibi oturacak bu gelişmenin yaşanabileceği konusunda senaryolar oluşturulmuş durumda. Benitez'in son iki sezon içinde LFC kadrosuna kattığı isimler ve kalitesinden öte sayısına bakılırsa bir bakıma Amerikalı hissedarlar haklı bir çıkış yapmış gibi gözüküyor. Tek adam olma ve tüm yetkileri kendisinde toplama konusunda kararlı olan Benitez'in ise bu gerilimli ortamda sessiz kalmayacağı bir gerçek.
Ada gazetelerinin 'görünen o ki' formatıyla verdikleri haberlerin genelde doğruluk payının yüksek olduğu düşünülürse bu savaşı birkaç hafta daha ayrıntılarıyla izleyeceğiz gibi...
Del Piero_10
26.Kasım.2006, 06:26
Benitez daha ne transfer istiyor.100 milyon harcadı zaten Torres,Babel,Lucas,Benaoyun vesaireye
Biraz çeyreği kadar para harcayıp başarılı olanlara baksın.
Fıratcan Alçınkaya
26.Kasım.2006, 06:54
Bence Benitez harcattığı paranın karşılığındaki futbolu oynatamıyor... Rotasyon adı altında büyük hatalar yapıyor bence de hiç belli olmaz Mourinho gibi bir anda işine son verilebilir...
GeNç KaRTaL
26.Kasım.2006, 06:54
Valencia'da çok iyiydi ama aynı başarıyı Liverpool'da pek yakalayamadı.Yaptığı transferlerin meblasıda ortada.Fazla konuşmasında işini yapsın.Yakında kapının önüne koyacaklar kendisini..
jarosik_61
26.Kasım.2006, 13:03
arsenal de henry ve van persie yoktu buda arsenali çok etkiledi zaten henrysiz arsenal sıradan bir takım oluyor
Cyzio
26.Kasım.2006, 14:30
2.Gol ofsayttı zate ama güzel gol oldu.Arsenal in 2 topu direkten döndü gol olsalardı haftanın en iyi gollerine aday olurdu.Bu maçta topta Arsenal i sevmedi:D
El Comandante
26.Kasım.2006, 21:26
En begenmedigim teknik direktörlerin basinda gelir kendisi.Ne futbolcular harcadi...
Özgürün de dedigi gibi cok para harcayarak,cok transfer yaparak basarili yapar takimini.Az parayla takimini iyi yerlere getirecek kapasitesi yok.Kac senedir paso ofansif oyuncu aliyorlar,stoperleri cürüyecek yakinda.Defansta oyunculari yok,olanlar da siradan futbolcular.Takimin kalitesine uygun degil.
El Comandante
26.Kasım.2006, 21:34
ManU'nun yaz bombası!
http://www.sporx.com/images/1/33/341_B_veloso001.jpg
Premier League devi Manchester United Portekiz temsilcisi Sporting Lizbon'un 21 yaşındaki başarılı defansif orta saha oyuncusu Miguel Luís Pinto Veloso ile ilgileniyor!
Ada'nın etkili gazetelerinden The Guardian'da yer alan habere göre Kırmızı Şeytanlar yaz döneminde Veloso'yu 16-18 milyon pound aralığında bir bonservis bedeliyle kadrosuna katabilir.
Daha önce Inter, Real Madrid, Valencia gibi ekiplerin tekliflerini 'hayallerim Premier League'de oynamak' diyerek reddeden genç futbolcu da Old Trafford'u hayalleri kuruyor. Bu gece Devler Ligi'nde Sporting Lizbon ile karşılaşacak Manchester United'ta yöneticilerin Portekiz temsilcileriyle bir araya gelerek bir prensip anlaşması yapacakları belirtiliyor.
M.United'da Sir Alex Ferguson'un sağ kolu olan yardımcı teknik direktör Carlos Querioz ise Veloso transferi ile ilgili olarak; "Veloso gibi bir çok futbolcuyu izliyoruz, Moutinho, Quaresma, Bruno Alves, Jose Bosingwa ve daha fazlası. Gerçek şudur ki 200 futbolcuyla birden çalışamayız. Veloso'nun olduğu mevkiide şu an 6 kaliteli futbolcumuz var. Bu transferi düşünebileceğimiz en iyi zaman gelecek yazdır" ifadelerini kullandı.
Sheriff
26.Kasım.2006, 21:41
Bu adamı hiç izlemedim ama gerçekten süper olduğunu söylüyorlar..
Sheriff
26.Kasım.2006, 21:43
Benitez daha ne transfer istiyor.100 milyon harcadı zaten Torres,Babel,Lucas,Benaoyun vesaireye
Biraz çeyreği kadar para harcayıp başarılı olanlara baksın.
Benitez daha ne yapsın peki..
GeNç KaRTaL
26.Kasım.2006, 22:02
Veloso'yu almak için Carrick ya da Hargreaves ikilisinden birini feda etmesi gerekiyor Manu'nun.O bölgeye çok gereksiz transferler yapıyorlar.Aldıkları oyuncular kaliteli olabilir ama kadro şişiyor.Hele bi de Veloso gelirse..
Fernando Gago
26.Kasım.2006, 22:16
Bende izlemedim ama Ferguson işini bilir :)
TürkuAz
26.Kasım.2006, 22:47
Stoper için alternatif olabilir.
eXcitinG
26.Kasım.2006, 22:55
Sporting zaten Manu nun aLt yapısı gibi bişey oLdu artık.
anil luque
26.Kasım.2006, 22:55
daha önce hiç izlemedim ama fergie'nin bir bildiği vardır :)
Fıratcan Alçınkaya
26.Kasım.2006, 23:00
Manu almak istiyosa kaliteli bir oyuncudur...
GeNç KaRTaL
26.Kasım.2006, 23:18
Arkadaşlar manu'nun almasına gerek yok.Veloso çok yetenekli bir futbolcu.
Lionel Andres Messi
26.Kasım.2006, 23:45
alsalar ne yazar arsenal önümüzdeki 5-6 yılın şampiyonu.
Lionel Andres Messi
26.Kasım.2006, 23:53
ingilterenin en iyisi arsenal yoluna kayıpsız devam ediyor.premier ligin bir numarası fabregas önderliğinde maçlara çıkan arsenal her maç kazanıyor mükemmel oynuyor.
deplasanda sevilla maçı var.
eksikler var kadroda.
Fietra 10
27.Kasım.2006, 00:01
Portekiz'in son milli maçlarında dikkatimi çekti..Ferguson'da görmüş demek:)
YusufT
27.Kasım.2006, 00:20
Bendtnere sans versin bi... bu adam süper vallaa.. hem uzun hemde hizli.
YusufT
27.Kasım.2006, 00:21
4 aydir takip ediyorum. Oyunu cok iyi aciyor, cok akillica oynuyor, iyi markaj ediyor, uzaktan sutlarida fena sayilmaz.
PesimiSTyLa
27.Kasım.2006, 00:47
Sporting zaten Manu nun aLt yapısı gibi bişey oLdu artık.
aynen :):) Bende izlemedim bu adamı iyi diolar.. Lisbon gencleri iyi oluyor :D
BlackEagle19o3
27.Kasım.2006, 01:00
Portekiz takımları çok iyi genç futbolcular yetiştiyriyor gerçekten.Veloso da bunlardan sadece bir tanesi.Manu'ya değil de ilk 11 oynayabilceği başka bir takıma gitmeli bence:)
crazzy
27.Kasım.2006, 01:02
Eurosport Premier League'de geçen hafta sonu sergilenen performansları değerlendirerek oluşturduğu En Kötü 11'e Liverpool'a evinde 3-0 kaybeden Newcastle'de forma giyen milli oyuncumuz Emre Belözoğlu'nu da dahil etti!
Eurosport'un Sun, Mirror, Mail, Times ve Guardian gazetelerinde, oyunculara 10 üzerinden verilen puanlarla oluşturduğu haftanın en kötü 11 şöyle:
Richard Kinsgon (Birmingham) - 20
Geremi (Newcastle) - 17
Jose Enrique (Newcastle) - 15
Paul McShane (Sunderland) - 18
Charles N'Zogbia (Newcastle) - 21
Alan Smith (Newcastle) - 21
Emre (Newcastle) - 21
Dwight Yorke (Sunderland) - 22
Daniel De Ridder (Birmingham) - 24
Obefami Martins (Newcastle) - 16
Mark Viduka (Newcastle) - 19
Emre ve diğer 6 Magpies oyuncusunun, "Haftanın en kötü 11'i"nde yer almasının temel nedeni Liverpool karşısında sergiledikleri kötü performans oldu.
Newcastle United'ın Liverpool'a 3-0 mağlup olduğu maçta, menajer Sam Allardyce 51. dakikada Emre'yi oyundan alarak, Joey Barton'a görev vermişti.
Ajansspor
deniz.91
27.Kasım.2006, 01:05
hep newcasteleden seçilmiş zaten normaldri bu durumda
fmsmyrna
27.Kasım.2006, 01:06
Everton':dan 7 yiyen Sunderland'den 2, Liverpool'dan 3 yiyen Newcastle'dan 7 oyuncu var nasıl iştir bu
deniz.91
27.Kasım.2006, 01:06
bende sportingi yönetirken dikkatimi çekmişti oyunda:D
TürkuAz
27.Kasım.2006, 01:07
Newcastle - Liverpool maçında sahada ayakta durabilen bir tek Emre'ydi NC'de ancak demek ki buda yetmemiş. Futbola neler karıştırıyorlar anlamak mümkün değil..
Futboldan çakmayan zihniyet..
BeeTLeJuiCe
27.Kasım.2006, 01:08
Hakkaten yaaa sunderland 7 yedi. :) en kötü 11'e iki oyuncu almışlar.
RoNNiE91
27.Kasım.2006, 01:44
Everton':dan 7 yiyen Sunderland'den 2, Liverpool'dan 3 yiyen Newcastle'dan 7 oyuncu var nasıl iştir bu
Cidden yaw nasıl iştir bu?Sunderland as oyuncuları kesti mi yoksa?
RoNNiE91
27.Kasım.2006, 01:45
Portekiz'de yıldızlar yetişiyor.Sir Alex Ferguson istiyorsan birşeyler biliyorda istiyordur.
Aykan19o3
27.Kasım.2006, 02:38
Manchester United çok iyi transfer yapmış olur eğer Veloso'yu alırsa.
goosfraba
27.Kasım.2006, 03:02
Veloso aynı zamanda stoperde oynuyor, dediğiniz gibi çok iyi bir alternatif.
Aykan19o3
27.Kasım.2006, 03:43
Ayrıca Fm'dede süper. :D
lastchaos
27.Kasım.2006, 11:20
oo united'te paralar saymakla bitmiyor her yarım sezonda yıldızlar alıp zirveye oynuyorlar..
lastchaos
27.Kasım.2006, 11:27
daha ne olucak betinez'e kadrosuna birçok yıldız barındırdı..demek bunu yetersiz buluyormuş devre arasında biraz daha yıldız oyuncu alabilmek için yönetimden fazla para talep etmiştir..aslına bakarsak liverpool'un kadrosu şişkin gereksiz oyuncular almak yerine şans bulamayan oyunculara forma versin artık..yetenekler çürüyüp gitmesin..
El Comandante
27.Kasım.2006, 18:39
Sevilla rövanşı aldı: 3-1
Şampiyonlar Ligi H Grubu'nda oynanan maçta Sevilla evinde Arsenal'i 3-1 mağlup etti. Ev sahibi ekibin gollerini 24. dakikada Keita, 34. dakikada Fabiano ve 89. dakikada penaltıdan Kanoute kaydetti. Arsenal tek sayısı 11. dakikada Eduardo'dan geldi.
Ramon-Sanchez-Pizjuan Stadı'nda oynanan mücadeleye hızlı başlayan Arsenal Eduardo'nun golüyle bu zorlu deplasmanda 1-0 öne geçti. İlerleyen dakikalarda oyuna ağırlığını koyan ev sahibi ekip 24. dakikada Keita ve 34. dakikada Luis Fabiano'nun attığı kafa golleriyle ilk devreyi 2-1 önde tamamladı. İkinci yarıda da karşılıklı ataklara sahne olan maçın son golünü, maçın bitimine 1 dakika kala penaltıdan Kanoute attı.
Bu sonuçla Sevilla 9 olan puanını 12 yaptı ve Arsenal'den liderliği devraldı. Arsenal 10 puanda kaldı. Bu arada Sevilla bu galibiyetle ilk maçta 3-0 yenildiği rakibinden rövanşı da almış oldu.
Sevilla ve Arsenal gruptan çıkmayı daha önce garantilemişlerdi.
El Comandante
27.Kasım.2006, 19:09
Ada'nın 'kova kaleci' kabusu !
Tarihinde bir çok yıldız futbolcu ortaya çıkaran İngiltere, kalecilerden yana hiç gülemedi.
Kaleci olmak kolay değildir. Her şeyi doğru yaparsınız ama tek bir hata sizin kariyerinizi tehlikeye atabilir. Tıpkı İngiltere Milli Takım kalecisi Scott Carson gibi...
İngiltere, dünyada hiç olmadığı kadar kalecilerden dert yanan bir ülke. 3 Dünya Kupası geçirmiş Peter Shilton'dan sonra bir türlü milli takımlarına kaleci yetiştiremiyorlar.
Önce Tim Flowers İngiltere'nin derdine çare olmaya çalıştı ama o da yaşlı bir kaleciydi ve Euro 96'dan sonra futbolu bıraktı.
Ardından David Seaman ve Nigel Martyn arasında kıyasıya bir rekabet yaşanırken, milli takıma genelde Arsenal'in kalecisi Seaman yerleştirildi. Fakat Seaman'ın formsuzluğu İngiltere'de yine kaleci yarasının kapanmadığını göstermişti. Yedeği Nigel Martyn de 40 yaşına basmıştı ve milli takımı bırakması gecikmedi.
Bu kez 3.kaleci David James forma şansı bulmaya başladı ama o da devrinin 'en sakar kalecisi' olduğunu hemen kanıtladı. Yeni nesilden Robinson, Kirkland ve Scott Carson'a umut bağlandı ama onlarda yaptıkları hayati hatalarla Adalı'ların sinirlerini ayağa kaldırdı.
Ve 21 Kasım gecesi Scott Carson, İngiltere'nin sonunu hazırlayan kaleci olarak kariyerine devam etmek zorunda kalacaktı. Carson, Hırvatistan'ın 3-2 kazandığı maçta uzaktan 2 gol yemiş ve İngiltere Euro 2008'e gidememişti.
Kalecilerden yana dertli İngiltere'de basın, gelmiş geçmiş en büyük 10 hata başlığı altında bir çok İngiliz kaleciye de yer verdi. İşte o liste ve videolari...
10. Roy Carroll (Manchester United) (2005)
Ud0tEAdk4U0
9. Massimo Taibi (Manchester United) (1999)
w6YA2jzjDHg
8. Shay Given (Newcastle United) (1997)
3Y0kpT_DD6I
7.Fabien Barthez (Manchester United) (2001)
lSRlcUPslR4
6. Peter Enckelman (Aston Villa) (2002)
jTYpLY-PrFE
5. Scott Carson (İngiltere Milli Takım) (2007)
vM_8kU1Tq2w
4. David James (Aston Villa) (2000)
Ud9ev2dp5xw
3. Rene Higuita (Kolombiya Milli Takımı) (1990)
yTeekS9pLc
2. David Seaman (İngiltere Milli Takımı) (2002)
x8t-eJl3Y0c
1. Paul Robinson (İngiltere Milli Takımı) (2006)
Dmws59X1cNg
LaigLeNoiR
27.Kasım.2006, 19:17
Sağol Baran :)
Hakkaten ne bu kaleciler yaa...
Radzinski için ise ayrı birşeyler söylemek lazım ama neyse :D:D
Oghuse
27.Kasım.2006, 19:18
Kalecilik nankör meslek hata yaparsan bitersin..
YusufT
27.Kasım.2006, 20:35
Kalecilik nankör meslek hata yaparsan bitersin..
aynen. en zor olanda.
Del Piero_10
27.Kasım.2006, 20:51
Barthez bu alanda bir numara.İstikrarlı olarak yiyordu bu golleri.
Fıratcan Alçınkaya
27.Kasım.2006, 21:18
müthiş bir döküman olmuş :n:
Fernando Gago
27.Kasım.2006, 22:27
İngiltere baya çekmiş kalecilerden :D
nerazzuri
27.Kasım.2006, 22:30
Bu konuyu '' MİZAH '' bölümünemi taşısak ne :n:
Radzinski bi ayrı güzeldi bu konu içinde bişey söylemicem :p
aliihsandikmen
27.Kasım.2006, 23:30
Higuita'nın videosu gözükmüyor bende. Zaten o kadar İngiltere'de oynayan kalecinin (pardon kovanın:n:) arasında ne işi var bu adamın?
BlackEagle19o3
27.Kasım.2006, 23:42
Güzel bir liste:p
BeeTLeJuiCe
28.Kasım.2006, 00:29
yahu 10 numaral golü vermeyen hakemler tam körmüş yaaa. :)
Süper videolar gerçekten bi arkadaşın dediği gibi mizah bölümünü açılmalı bu başlıktan bi tanede. :)
El Comandante
28.Kasım.2006, 00:32
Higuita'nın videosu gözükmüyor bende. Zaten o kadar İngiltere'de oynayan kalecinin (pardon kovanın:n:) arasında ne işi var bu adamın?
Arada kaynadi o adam :D
anil luque
28.Kasım.2006, 02:57
harbiden kovalar yav :D
Bugra19o3
28.Kasım.2006, 03:00
Beyler Kova Demesi Çok Kolay...Ama Kalecilik Çok Zor ve Nankör......
Oghuse
28.Kasım.2006, 03:00
yahu 10 numaral golü vermeyen hakemler tam körmüş yaaa. :)
Süper videolar gerçekten bi arkadaşın dediği gibi mizah bölümünü açılmalı bu başlıktan bi tanede. :)
Zaten o golden sonra büyük tartışmalar oldu topa çip falan taktılar.. :n:
Fietra 10
28.Kasım.2006, 03:14
Ara sıra böyle konular güzel oluyor:) favorim tabiki Barthez:D
deniz.91
28.Kasım.2006, 03:19
futbolda en kötü meslek kalecilik bence:D
aliihsandikmen
28.Kasım.2006, 09:33
Higuita ismini duyduğumda hep bu görüntü geliyor aklıma...
Scorpion Kick (http://www.youtube.com/watch?v=yILDiU859FU)
Artık nasıl bi kovalığını görmüşler de listeye eklemişler bilemiyorum...
Oghuse
28.Kasım.2006, 17:36
Ada karıştı!
İngiliz futboluna bir darbe daha; rüşvet! İngiltere Premier League takımlarından Portsmouth'u çalıştıran İngiliz teknik direktör Harry Redknapp dün gözaltına alındı ve sorgusunun ardından serbest bırakıldı. Harry Redknapp İngiltere Milli Takımı için son günlerde adı geçen hocalar içinde yer alıyordu.
Ada polisi eş zamanlı yaptığı operasyonlarda Redknapp ile birlikte Portsmouth yöneticisi Peter Storrie, Leicester City başkanı (aynı zamanda eski Pompey başkanı) Milan Mandaric, Rangers'lı orta saha oyuncusu Amdy Faye ve menajer Willie McKay'yı gözaltına aldı. İngiliz futbolunda son yıllarda patlak veren rüşvet ve transferde usülsüzlük skandalı bu beş ismin polis tarafından sorguya alınmasına sebep oldu.
2003 yılında Faye'nin Portsmouth'a transferiyla başlayan dolandırıcılığın devamında oyuncunun diğer transferlerinde gerçekleştiği ve bu yüzden bu beş ismin sorgulandığı belirtiliyor. Senegalli futbolcu 2005 yılında Newcastle United'a transfer olurken bu transferde başrol oynayan Willie McKay'in kanun dışı davranışlarda bulunduğu öne sürülüyor.
Geçtiğimiz sezon BBC'de yayınlanan Panaroma programında Redknapp'ın transferlerde 'dolandırıcılık' yaptığı öne sürülmüş ve bu olay ülke gündemine bomba gibi düşmüştü. Lord Stevens, Faye gibi transferi usulsüz olan ve açıklanan 17 kişilik listede lejyonerimiz Emre Belözoğlu'nun da transferine yer vermişti. Bu konuda da ilerleyen dönemlerde gelişmeler olabileceği belirtiliyor.
crazzy
28.Kasım.2006, 21:06
Premier Lig ekibi Wigan Athletic'te kiralık olarak forma giyen Ekvator'lu Milli futbolcu Luis Antonio Valencia'nın, son olarak İspanyol ekip Racing Santander'in de transfer listesine girdiği açıklandı.
2005 yılında El Nacional'den Villarreal'e 5 yıllığına transfer olan 22 yaşındaki futbolcu, sarı lacivertlilerde fazla forma şansı bulamamış ve daha sonra Recreativo Huelva takımına kiralanmıştı.
2006 Dünya Kupası'nda Ekvator'un oynadığı 4 maçta da forma giyen ve sergilediği performansla dikkat çekerek en iyi genç oyuncu adayları arasında gösterilen kanat oyuncusu, geçtiğimiz sezon başında ise Wigan'a kiralık olarak gitmiş ve 22 maçta görev alıp 1 gol atarak gösterdiği performansla göz doldurmuştu.
Temmuz ayında İngiliz ekiple kiralık sözleşmesi 1 yıl daha uzatılan Ekvator'lu futbolcu, bu sezon ise dizindeki sakatlıktan dolayı sahalardan uzak kalmış ve 6 maçta görev alabilmişti.
Şu anda Racing Santander'ın teknik direktörlüğünü yapan ancak Recreativo'dayken Milli futbolcuyla beraber çalışan Marcelino'nun, bonservisi satın alma hakkı önceliği Wigan'da olmasına rağmen genç futbolcuyu mutlaka kadrosunda görmek istediği belirtildi.
Başarılı kanat oyuncusu ise, CRE Satelital' yaptığı açıklamada, "Şu anda sakatlığımdan dolayı oynamama rağmen Wigan ve Racing gibi kulüplerin aklında olmak bir futbolcu için çok önemli bir hadise. Villarreal'in Wigan'la çeşitli zamanlarda benimle ilgili görüşmelerde bulunduğunu biliyorum ve Racing Santander'in teklifini de duydum. Böylesine önemli 2 ligin takımlarının beni istemesinden dolayı çok gururluyum. Bekleyip neler olacağını ilerleyen zamanda göreceğiz ancak şu an tek düşüncem sakatlığımdan bir an evvel kurtulup sahalara dönmek" dedi.
BlackEagle19o3
29.Kasım.2006, 01:46
Kaliteli bir oyuncu;)Yaşı da genç...
anil luque
29.Kasım.2006, 01:47
evet gercekten kalıtelı bır oyuncu bırkac macını seyrettım bu arada ekvatorlu değil ekvadorlu :)
YusufT
29.Kasım.2006, 02:17
Galatasaraya gelsin :D
RoNNiE91
30.Kasım.2006, 00:18
Güzel oyuncu ama paylaşılamayacak kadar güzel olduğunu bilmiyordum.
BlackEagle19o3
30.Kasım.2006, 17:37
Manchester City başkanı Thaksin Shinawatra, teknik direktör Sven-Goran Eriksson’ın Ocak’ta takıma bir golcü istediğini açıkladı. Bu sürpriz ismin Liverpool'lu Peter Crouch olduğu iddia ediliyor.
Peter Crouch’ı İngiltere milli takım teknik direktörü olduğu günlerden tanıyan ve takdir eden Sven-Goran Eriksson'un, Liverpool’da yedek kalan ve mutlu olmadığı iddia edilen oyuncuyu City’e getirmek istediği belirtildi.
Sky Sports News’a konuşan City başkanı Thaksin Shinawatra, "Sven bir forvet ve bir ya da iki orta saha oyuncusu arıyor. Peter Crouch’u çok beğeniyor ancak daha teklif yapıp yapmayacağına karar vermedi. Uygun fiyata iyi oyuncular almayı planlıyoruz ve çok para harcama gibi bir lüksümüz yok. Sven doğru fiyata uygun oyuncuyu bulacaktır," dedi.
deniz.91
30.Kasım.2006, 17:41
bence crouch olmaz liverpool bırakmaz
Varonil
01.Aralık.2006, 05:20
Tuncay siftah yaptı
Boro yine kazanamadı
İngiltere Premier Lig'nin 15. hafta mücadelesinde Middlesbrough, deplasmanda Reading ile 1-1 berabere kaldı. Ev sahibi takımın golü 54. dakikada Kitson'dan gelirken, konuk ekibin beraberlik golünü 83. dakikada Tuncay Şanlı kaydetti.
Madejski Stadyumu'nda oynanan karşılaşmada haftalardır kazanamayan iki takım karşı karşıya geldi. İlk yarısı golsüz sona eren mücadelede ilk golü 54. dakikada ev sahibi Reading buldu. Kitson'ın golüyle öne geçen mavi-beyazlı ekibe cevabı 83. dakikada Tuncay Şanlı verdi. 70. dakikada oyuna dahil olan futbolcumuz Tuncay, Luke Young'un ortasında 83. dakikada attığı kafa golüyle takımına 1 puanı kazandırmakla kalmadı, Premier Lig'deki ilk golünü de kaydetti.
Son oynadığı 3 maçta da sahadan yenilgiyle ayrılan Reading, 3 hafta sonra 1 puanla tanışırken, tam 10 haftadır kazanamayan Middlesbrough galibiyet hasretini 11 haftaya çıkardı.
Bu sonuçla Reading puanını 14'e çıkarırken, Middlesbrough 11 puana yükseldi.
01.12.2007
Kaynak : Sporx.com
Aykan19o3
01.Aralık.2006, 05:34
Tuncay inşallah böyle gider..
crazzy
01.Aralık.2006, 19:11
Avrupa'daki kariyerini 7 yıldır sürdüren 37 yaşındaki eski Milli futbolcumuz Tugay Kerimoğlu, Blackburn'ün Newcastle'ı 3-1'le geçerek 5 maçlık galibiyet hasretini dindirdiği maçta attığı golle 3 puanın kazanılmasına yardımcı oldu.
Ewood Park Stadı'nda oynanan ve ilk yarısı golsüz biten mücadelede, Geremi'nin sol taraftan kullandığı serbest vuruşta kafa vuruşuyla köşeyi gören Obafemi Martins, konuk Newcastle'ı 1-0 öne geçirdi.
54. dakikada ise yaklaşık 25 metreden kullanılan serbest vuruşta David Bentley topu ağlara yollayarak skoru dengeye getirirken, 67. dakikada sahneye bir kez daha çıkarak yine uzaktan attığı şık golle Blackburn Rovers'ı öne geçiren futbolcu oldu. 2-1
Karşılaşmanın uzatma dakikalarında ise, 90 dakika sahada kalan Tugay, Jason Roberts'ın ceza sahasına içinde çıkardığı pasta topu ağlara yollayarak 6 yıllık Blackburn kariyerindeki en yakından attığı gole imzasını attı.
Bu arada son 5 maçında 1 puan alabilen Newcastle United'da, Milli futbolcumuz Emre Belözoğlu görev almadığı karşılaşmayı yedek kulübesinde tamamladı.
TR.CaPTaiN
01.Aralık.2006, 19:21
Türkiye'de olsa şimdi futbolu bıraktırmışlardı Tugay'a. Oynadıkça oynuyor helal olsun.
RoNNiE91
01.Aralık.2006, 19:31
Chelsea'de kendi evinde West Ham'ı Joe Cole'un golüyle 1-0 mağlup etti.
BeeTLeJuiCe
02.Aralık.2006, 04:48
Tuncay'ın siftahı yetmedi
İngiltere Premier Lig'nin 15. hafta mücadelesinde Middlesbrough, deplasmanda Reading ile 1-1 berabere kaldı. Ev sahibi takımın golü 54. dakikada Kitson'dan gelirken, konuk ekibin beraberlik golünü 83. dakikada Tuncay Şanlı kaydetti.
Madejski Stadyumu'nda oynanan karşılaşmada haftalardır kazanamayan iki takım karşı karşıya geldi. İlk yarısı golsüz sona eren mücadelede ilk golü 54. dakikada ev sahibi Reading buldu. Kitson'ın golüyle öne geçen mavi-beyazlı ekibe cevabı 83. dakikada Tuncay Şanlı verdi. 70. dakikada oyuna dahil olan futbolcumuz Tuncay, Luke Young'un ortasında 83. dakikada attığı kafa golüyle takımına 1 puanı kazandırmakla kalmadı, Premier Lig'deki ilk golünü de kaydetti.
Son oynadığı 3 maçta da sahadan yenilgiyle ayrılan Reading, 3 hafta sonra 1 puanla tanışırken, tam 10 haftadır kazanamayan Middlesbrough galibiyet hasretini 11 haftaya çıkardı.
Bu sonuçla Reading puanını 14'e çıkarırken, Middlesbrough 11 puana yükseldi.
Kaynak: Sporx.com
Maçtan görüntüler ve Tuncay'ın golü.
http://www.youtube.com/watch?v=mCZ0uwLUoZE&eurl=http://futbolizm.blogspot.com/2007/12/reading-middlesbrough-1-1-video.html
El Barto
02.Aralık.2006, 04:50
Readinglilere de aynı hareketi yaptı Tuncay gol attıktan sonra. Nerden alıştıysa şu huya... Readinglilerde çok salladı zaten :p