View Full Version : İngiltere Premier Lig Geçmiş Sezonlar
GeNç KaRTaL
18.Ocak.2008, 19:20
Tuncay İngiltere'de adım adım yükseliyor.Umarım bu yükselişini etkileyecek talihsizlikler yaşamaz..
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
18.Ocak.2008, 22:07
Hayır gidemez,gitmemeli.:uzgun:
Evet bencede gitmemeli ben Juventus'luyum ama Kaka' ya çok büyük bi sempatim var :icon_cool: Sana Kırmızı Çok yakışıyor Kaka :uzgun: (City tosuttu bu arada)
Nocna Mora
18.Ocak.2008, 23:15
Kriz Abromoviç'i de etkiledi. Önce işçi çıkardı olmadı. Ardından da satılık tabelasını astı.
İngiliz gazetesi Sunday Times Rus oligark Roman Abramoviç'in sahibi olduğu İngiliz futbol takımı Chelsea'yı satmak istediğini yazdı. Krizden etkilenen Abromoviç'in Chelsea'den 50 kadar görevlinin işine son verdiği kaydediliyor.
Gazete haberinde, "Abromoviç'in temsilcileri Suudi Arabistan ve Dubai'den takım satın almak isteyen kraliyet ailesinden zengin iş adamları ile görüşmek üzere bu ülkelere gitti." bilgisini verdi. Sunday Times bir kısım görüşmelerin yapıldığını kaydederken, Chelsea'yı satın almak isteyenlerle ilgili bilgi vermedi. Chelsea sözcüsü satışla ilgili bilgileri doğrulamadı.
Küresel ekonomik kriz ve Rusya borsalarında yüzde 70'lere varan düşüş nedeni ile Rus oligark Abromoviç 17 milyar dolarlık zenginliğinin önemli bir kısmını kaybetti. Rusya'da yayınlanan gazetelere göre bu rakam yüzde 50'leri geçerken, bazı basın yayın organlarına göre de Abromoviç'in kaybı 4,4 milyar doları buldu. Bir kısım iddialara göre de Abromoviç'in yalnızca 2,3 milyar avrosu kaldı. Rus oligarkın nakit sorunu yaşadığı iddia ediliyor.
Abromoviç Forbes dergisinin 2008 Rus zenginleri listesinde 23 milyar dolarlık serveti ile ikinci sırada yer almıştı. Rusya'nın en zengini 2007'de servetini ikiye katlayarak 40 milyar dolara ulaşan Oleg Deripaska. Deripaska da yaşanan kriz nedeni ile mal varlığının büyük çoğunluğunu kaybetti. Abromoviç İngiliz takımı Chelsea'yi 2003 yılında 210 milyon avroya satın almıştı
El Comandante
18.Ocak.2008, 23:23
http://1.bp.blogspot.com/_J1xM0arkJPo/SXJl8SXXp9I/AAAAAAAANeI/oGINH83Ju98/s1600/10.jpg
http://2.bp.blogspot.com/_J1xM0arkJPo/SXJl8N0pNJI/AAAAAAAANd4/zTCiiXNE2Zg/s1600/01.jpg
http://4.bp.blogspot.com/_J1xM0arkJPo/SXJl8MbrJ2I/AAAAAAAANdw/enag8haeTpU/s1600/06.jpg
http://4.bp.blogspot.com/_J1xM0arkJPo/SXJmPZ5StZI/AAAAAAAANeQ/8YvQmjWy4Mo/s1600/07.jpg
garydelgadov
18.Ocak.2008, 23:39
Hemen aLıyorum.:D
sakary Ali
18.Ocak.2008, 23:55
Chelsea batar..:D
VE BERLUSCONİ ONAYI VERDİ!
Berlusconi onayı verdi! İtalya Birinci Futbol Ligi (Serie A) takımlarından AC Milan'ın Başkanı Silvio Berlusconi,İngiliz ekibi Manchester City'nin Brezilyalı yıldız Kaka için yaptığı teklifin geri çevrilemez olduğunu söyledi.
Aylardır İngiliz ekibi Manchester City'nin İtalyan ekibi AC Milan'da forma giyen Brezilyalı yıldız Kaka'yı transfer etmek istediği iddia ediliyordu. Ancak son günlerde bu konu iddia olmaktan çıktı ve resmi ağızlar tarafından da doğrulandı. Milan Kulübü Başkanı Berlusconi Manchester City'nin Kaka'yı istediğini doğrulayarak, "Manchester City inanılmaz bir teklif yaptı. Astronomik rakamlar öneriyorlar. Bu teklife hayır dersek ileride Kaka'yı bedelsiz satmak zorunda kalabiliriz" dedi.
İngiliz ekibinin Kaka için Milan'a 110 milyon euro'dan (yaklaşık 220 milyon TL), futbolcuya ise haftalık yaklaşık 350 bin euro (750 bin TL) önerdiği iddia ediliyor.
Kaynak: Futbolgundem.com & Sporx.com
Bonservis bedeli: 103M£
Kaka takım arkadaşlarına veda etti.
Madem 2 milyon serbest kalma maddesi var neden 15 teklif etmişler anlamadım.
2M€ ise o kadar teklif vardır, basının uydurması.
GodfatheR
19.Ocak.2008, 01:57
Dünyada şu an da 2 tane koşan 10 numara var biri Kaka biri Diego.Milan Kaka'nın yerini bir nebze doldurmak istiyorsa bence Diego oraya en mantıklı isim.
City'e hayırlı olsun ama yaptıkarı hiç etik değil :\
RaSenGan
19.Ocak.2008, 02:21
Kaka'yı alıp napçaklarsa..Alsınlar başlarına çalsınlar..KaKa'ya Milan formasından başka bir forma yakışmaz.
GeNç KaRTaL
19.Ocak.2008, 02:23
Onun da gözü Araplarda!
Avrupa futbol piyasasını altüst eden yatırımlarıyla gündemde olan Arap şeyhleri, dünyanın önde gelen zenginlerinden Chelsea'nin Rus sahibi Roman Abramovich'i de cezbetti.
Milyarder işadamının, Chelsea'nin satışı konusunda Araplar ile biraraya gelerek görüşmelerde bulunmak istediği konuşuluyor.
Londra ekibinin yöneticileri bu iddiaları şiddetle reddetse de Suudi krallığından yetkililer ile kulübün satışı konusunda bir görüşmenin dahi yapıldığı vurgulandı.
2003 yılında, 80 milyon sterlin borca sahip olan takımı 60 milyon sterline satın alan Abramovich, takıma yaklaşık 500 milyon sterlin harcayarak hem Premier Ligi hem de Şampiyonlar Ligi'nde her sene zirveyi kovalayan bir yıldızlar karması kurdu. Bu yatırımının karşılığını ise 2 lig şampiyonluğu, 1 Devler Ligi finali ile aldı. Rus işadamının, bu yatırımlarının karşılığını alacak bir paraya takımı satabileceği iddia ediliyor.
Kaynak : Sporx.com dış haberler
GeNç KaRTaL
19.Ocak.2008, 02:27
Kaka'yı alıp napçaklarsa..Alsınlar başlarına çalsınlar..KaKa'ya Milan formasından başka bir forma yakışmaz.
Kaka'yı alıp her şeyi yaparlar valla.Yapmayacakları hiç bir şey yok..:icon_smile:
City'e hayırlı olsun ama yaptıkarı hiç etik değil :\
Etik olmayan bir şey görmüyorum ben burada.Parasını verip alıyorlar işte..
Fernando Gago
19.Ocak.2008, 03:20
Zaten alabilirse sadece Araplar satın alabilir ...
Sir FRD
19.Ocak.2008, 04:19
Bir tarafta Araplar ölüyor diğer tarafta para harcamaya yer arıyor.Çok ilginç millet bu Araplar:D
Sonuç olarak Araplar Chelsea'yi alır:D
Addolorato
19.Ocak.2008, 04:22
Abromoviç'in yalnızca 2,3 milyar avrosu kaldı.
Vah Vah Aç Kalır Şimdi Bu :( :D
Chelsea'nin kadrosu artık buna göre yavaş yavaş yapılanacaktır.Avrupa ile alakası kesilir takımın,tamamen.
TR.CaPTaiN
19.Ocak.2008, 06:34
Teklif edilen para güzel. Kaka'nın bu bedel karşılığı City'e gitmesi Milan için iyi olur fakat Kaka için ne kadar iyi olur bilemiyorum. Her ne kadar Kaka'nın cebine de çok iyi para girecek olsa da Torres'in dediği gibi futbolu bıraktıktan sonra oyuncular kazandığı parayla anılmaz, başarılarıyla anılır. Osman'ın dediği gibi Kaka'nın yerine Diego iyi bir aday. Geçenlerde Bremen'den Diego'nun bedeli 17 m € gibi bir açıklama gelmişti.
Onurap
19.Ocak.2008, 18:38
Transferde bir gelişme yok mu daha..?
TaşkınMahmut
20.Ocak.2008, 04:20
İlk olarak Futbolgundem.Com'un CİTY'nin Yeni Hedefi olarak duyurduğu Nigel De Jong transferi gerçekleşti!
De Jong geçen yaz düzenlenen Avrupa şampiyonasında milli formayla gösterdiği performansla pek çok kulübün ilgisini çekmişti. 24 yaşındaki futbolcunun ismi özellikle son zamanlarda sıkça Manchester City ile anılıyordu.
Avrupa basınında ve Sky Sports’ta yer alan habere göre de Hamburg ile City anlaşmaya vardı. City’nin Hollandalı futbolcu için yaklaşık 15 milyon avro ödeyeceği belirtildi. Bu transferin bitmesi için artık sadece De Jong’un ikna edilmesi gerekiyor.
Ajax altyapısından yetişen De Jong burada 4 yıl as takımda futbol oynadıktan sonra Budesliga’ya transfer olmuştu.
Bu transferin gerçekleşmesiyle de City muhtemelen Romalı De Rossi’nn transferinden vazgeçecek.
Kaynak : FutbolGundem.Com
Alicanfmfan
20.Ocak.2008, 04:23
Güzel transfer :) .15 milyon Avro onlar için ciklet parası :)
King_91
20.Ocak.2008, 04:41
üfff sıktılar ama artık . böyle adamların klup almasına karşıyım . çarşamba pazarına döndü ortalık . herkes milyon dolarları verip 20 adam alıyor senede . bravo .
Nocna Mora
20.Ocak.2008, 04:47
Bukadar para edermi tartışılır hayırlı olsun
TaşkınMahmut
20.Ocak.2008, 05:03
Mark Hughes ara transferdeki ikinci imzayı West Ham’dan Craig Bellamy’i alarak attırdı; ancak bonservis bedeli açıklanmadı. Sağlık kontrolünden geçen Bellamy kendisini dört buçuk yıllığına Manchester City’li yapan sözleşmeye imza attı. Bonservis bedeli açıklanmamış olsa da yaklaşık 20 milyon avro olduğu belirtiliyor.
1999 – 2004 yılları arasında Galler milli takımını çalıştıran Mark Hughes bu oyuncuyu gayet yakından tanıyor. Mark Hughes kariyerindeki sekizinci transferini yapan Bellamy ile tekrar çalışacak olmaktan mutlu gözüküyor.
Hughes bu transferle ilgili olarak: “Craig ile bir kez daha çalışacak olmaktan dolayı çok mutluyum. O çok yetenekli bir futbolcu. Takımımıza büyük katkılar sağlayacaktır” diyerek görüşlerini belirtti.
Kaynak (http://www.futbolgundem.com/ingiltere-premier-lig-haberleri/bellamy-manchester-cityde.html)
Alicanfmfan
20.Ocak.2008, 05:15
Son derece gereksiz bir futbolcu yazık paralara...
BeeTLeJuiCe
20.Ocak.2008, 05:18
Bellamy 20 Milyon €. :şaştımkaldımafalladımsmiley:
Sokakta beni top oynarken görürlerse 1 Milyon €'da bana verirler heralde :D
Bellamy en fazla 1 buçuk sene kalır City'de...
I3esiktas
20.Ocak.2008, 05:26
Çok gereksiz bir transfer. Onun Yerine Köln'e giden Podolski al daha iyi
Addolorato
20.Ocak.2008, 05:41
Tamam paran var anladıkta nedir bu rezillik ya resmen yazık paracıklara.
RaSenGan
20.Ocak.2008, 05:42
Bellamy 20 Milyon € ederse ooo (:
Ne gerek varsa böyle bir transfere.
RIDVAN TLM
20.Ocak.2008, 05:43
çok şaçma transferler yapıolar yaptıkları tek duzgun transfer robınho....
TaşkınMahmut
20.Ocak.2008, 05:56
Bugün uzun süredir spor kamuoyunun cevabını merakla beklediği Kaka transferi sonuçlanacak. Oyuncunun menajerliğini
de yapan babası Bosco, önce Milan Asbaşkanı Adriano Galliani ile 3 saate yakın bir görüşme yaptı. Şu sıralarda da Manchester City yöneticisi Gary Cook ile transfer konusunda görüşmelerini sürdürüyor.
Önce Milan yönetim binasına gelen 500 civarında taraftar yapılması düşünülen tranferi protesto ederken, tepkilerinin Brezilyalı yıldızın evinin çevresinde de sürdürdü.
Sky Sport24’in haberine göre taraftarın Fiorentina maçında ve sonrasında gösterdiği tepkiden fazlasıyla etkilenen 25 yaşındaki orta saha oyuncusu, evinin önünde kalması için tezahürat yapan taraftarlara Milan forması sallayarak kalma sinyalleri verdi.
Bu hareketin yıldız oyuncunun kararını kalma noktasında değiştirdiği yönünde yorumlardı.
Kaynak:FutbolGundem.Com
Çok gereksiz bir transfer. Onun Yerine Köln'e giden Podolski al daha iyi
Podolski ülke dışına çıkmak istemiyorum demiş, 10M€'ya Köln ile anlaştılar.
RaSenGan
20.Ocak.2008, 05:58
Gidemez zaten :p
Kaka'yı alıp her şeyi yaparlar valla.Yapmayacakları hiç bir şey yok..:icon_smile:
bence de :icon_biggrin:
Teklif edilen para güzel. Kaka'nın bu bedel karşılığı City'e gitmesi Milan için iyi olur fakat Kaka için ne kadar iyi olur bilemiyorum. Her ne kadar Kaka'nın cebine de çok iyi para girecek olsa da Torres'in dediği gibi futbolu bıraktıktan sonra oyuncular kazandığı parayla anılmaz, başarılarıyla anılır. Osman'ın dediği gibi Kaka'nın yerine Diego iyi bir aday. Geçenlerde Bremen'den Diego'nun bedeli 17 m € gibi bir açıklama gelmişti.
Kimin umrunda artık, Beckham para gördüğü gibi arkasını döndü gitti.
Artık insanlar ben öldükten sonra ne olursa olsun diye yaşıyor.
nerazzuri
20.Ocak.2008, 06:04
Çok yazık. Piyasa alt üst oldu paralar saçılıyor.
gerrrard
20.Ocak.2008, 07:13
Manchester bu hafta 90 da attı kazandı. Chelsea 87-90 da 2 tane attı kazandı. Liverpool ise 88 de gol yedi ve yine 2 puan kaybetti. Bu kadar şans olur diyor ve susuyorum ...
Del Piero_10
20.Ocak.2008, 07:24
Berlusconi kalacağını açıkladı.Milan evet dediği halde Kaka Manchester City'de oynamak istemedi.
RaSenGan
20.Ocak.2008, 07:32
İşte Kaka bu ya (:
nerazzuri
20.Ocak.2008, 07:37
Bu devirde bu tip oyuncuları para ile almak zor.
gerrrard
20.Ocak.2008, 07:46
Transfer gerçeklemedi mi şimdi?
nerazzuri
20.Ocak.2008, 07:48
Gerçekleşmedi.
Alicanfmfan
20.Ocak.2008, 07:49
İşte benim Kaka'm :zuhaha
Del Piero_10
20.Ocak.2008, 07:54
Para Kaka'yı düşük kalibreli bir takımda oynatmaya yetmedi, zaten varlık içinde doğan biri.Manchester City'ye transfer ulmak için koştuğu şart 2010 yılıda 60 milyon € karşılığında serbest kalma maddesi idi.Bunu kabul ettiremeyince transfer gerçekleşmedi.Real Madrid'in yeni başkanı için yaz aylarında iyi bir seçim yatırımı olması muhtemel çünkü kendisini ilk fırsatta kapı önüne koyma konusunda istekli davranan Berlusconi ile ilişkileri eskisi gibi olmayacak.
Bordo61Mavi
20.Ocak.2008, 10:29
Bellamy devri coktan bitti, Blackburnden gittikten sonra bitti.
El Comandante
20.Ocak.2008, 10:37
Man City alamadi Kaka'yi.Biz onlara Lincoln'ü verelim,50 m € yeterlidir :D Bellamy 20 ediyosa,Lincoln 50 eder nasilsa :D
KanaKe
20.Ocak.2008, 17:01
Bellamy 20 milyon € hayatta etmez.. tas catlasa 7-8 milyon€ ki bence o bile fazla ..
BaFraLı
20.Ocak.2008, 17:04
Man City'de aynı benim gibi :D..Gördüğü adamı alıyor arkadaş :D.Yazık ya :D
Mete07
20.Ocak.2008, 17:21
Bellamy 20 Milyon €. :şaştımkaldımafalladımsmiley:
Sokakta beni top oynarken görürlerse 1 Milyon €'da bana verirler heralde :D
Bellamy en fazla 1 buçuk sene kalır City'de...
Aynen katıLıoyrum. Bence Sezon sonu bile gidebilir cok gereksiz bir transfer olmus hadi onuda qectim 20 Milyon verılmez bu adama yazıktır ya
Revolution
20.Ocak.2008, 17:52
Bellamy hayatta 20 M€ etmez."Kara parayı mı aklıyosun arkadaşım nedir bu cömertlik?" dedirtiyor adeta insana..
Revolution
20.Ocak.2008, 17:55
"Bence gayet de gidecek..38'inde futbolu bırakacak desek Man City'den alacağı parayla çok rahat geleceğini kurtarır,akıllılık eder. ;)" derdim eğer bu oyuncu Arda Turan falan olsa..Ama zaten Kaka zengin bir aileden geliyor..Ama yine de belli olmaz :D
Onurap
20.Ocak.2008, 17:57
Gitmeyeceğini tahmin etmiştim..Kaka cityde oynasa garip olurdu zaten.. :)
Milan başkanı satacam demiyor muydu? :)
eXcitinG
20.Ocak.2008, 18:50
Geçen forumda biri diyordu Fm de şu kadar para verdim saçmaLık adam geLmiyor, nasıL oLur diye.
Aha işte oLuyormuş demi.
GeNç KaRTaL
20.Ocak.2008, 19:34
Kaka'yı bir kez daha takdir ettim.:k: Ona yakışanı yaptı..
sertanbaba
20.Ocak.2008, 21:17
Kakaya helal olsun
Fernando Gago
20.Ocak.2008, 22:14
City'e faydası olmaz ...
M.City klasiği.Ben bu filmi önceden görmüştüm.Parayı kaliteli transferlere harcasalar taraftarlarıda mutlu olur medyada,basında.
fmsmyrna
20.Ocak.2008, 22:40
Kaka'nın gelmediğini öğrenen Robinho'da kampı terketmiş
deniz.91
20.Ocak.2008, 22:43
Man City şaştı heralde takım forvet dolu yahu
GeNç KaRTaL
20.Ocak.2008, 23:08
M.City'nin sahipleri yanlış bir transfer politikası izliyor.Bence işe iyi bir hoca alarak başlayabilirlerdi mesela..
Aşk-ı Şehir
20.Ocak.2008, 23:33
Manchester City piyasanın altını üstüne getiriyor. Bellamy 20 milyon € eder mi yahu? Şaşırmışlar herhalde. Bellamy 20 milyon € ise bizim Youla en az 6-7 milyon € eder ki sene sonu Youla'yı almak isteyen bizim takımın vay haline...:)
erayaydemir1903
20.Ocak.2008, 23:48
Arkadaşlar İngiltere'de hangi kupalar var ve statüleri nelerdir ?
Yardımcı olursanız sevinirim
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
20.Ocak.2008, 23:56
helal olsun be Kaka !Çok sevindim gitmemesine,en iyisini yaptı :)
Bursaspor
21.Ocak.2008, 00:01
Arkadaşlar Kaka'nın gelmemesinin arkasında yatan birçok farklı sebepler var.
1- Manchester City'nin daha düşük kalitede bir takım olması.
2- Kaka ve taraftarlar arasındaki bağın kuvvetli oluşu. (Biraz duygusal ama bir o kadar da yerinde bir yaklaşım oluyor.)
3- Berlusconi'nin bu transfer haberinden sonra yaptırdığı yoklamalarda oylarının düştüğünü gözlemlemesi. (Ki bu hepsinden daha önemli bir durum.)
4- Galliani'nin zaten taraftarlar ile arasında problemler olması ve bu transfer gerçekleşirse taraftarların baskısını kaldıramayacağını düşünmesi.
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
21.Ocak.2008, 00:10
2- Kaka ve taraftarlar arasındaki bağın kuvvetli oluşu. (Biraz duygusal ama bir o kadar da yerinde bir yaklaşım oluyor.)
3- Berlusconi'nin bu transfer haberinden sonra yaptırdığı yoklamalarda oylarının düştüğünü gözlemlemesi. (Ki bu hepsinden daha önemli bir durum.)
4- Galliani'nin zaten taraftarlar ile arasında problemler olması ve bu transfer gerçekleşirse taraftarların baskısını kaldıramayacağını düşünmesi.
Çok doğru tespitler bence...
bugra 1905
21.Ocak.2008, 00:14
Güzel Bir Transfer Ama Man.City Abartmış Para Konusunda Har Vurup Harman Savuruyorlar
Trabzonspor
21.Ocak.2008, 00:19
Prens şımarık ocouklar gıbı para harcıyor ya
deniz.91
21.Ocak.2008, 00:27
Ön liberoda sıkıntıları ardı güzel bir transfer ama de jonga çok para
sertanbaba
21.Ocak.2008, 00:57
abi futbolcular alınmassa tabi düşük kalitede kalıcak
sertanbaba
21.Ocak.2008, 00:59
güzel transfer
barahir
21.Ocak.2008, 01:33
1 milyar pound'dan bahsediyoruz:) böyle transferler normal kasada bu kadar para varken:)
nerazzuri
21.Ocak.2008, 01:40
abi futbolcular alınmassa tabi düşük kalitede kalıcak
Evet buna katılıyorum.
Ama benim anlam veremediğim bir olay var. Robinho neden kampı terketti?
TR.CaPTaiN
21.Ocak.2008, 01:49
Evet buna katılıyorum.
Ama benim anlam veremediğim bir olay var. Robinho neden kampı terketti?
http://www.ajansspor.com/futbol/ispanya/h/20090120/robinho_kakayla_alakasi_yok.html
Tonguc86
21.Ocak.2008, 01:59
çok para verdiler...
Fernando Gago
21.Ocak.2008, 02:18
City için alması kolay bir transferdi zaten İyi iş yaptılar ...
a.arıcı-11
21.Ocak.2008, 02:19
adamın parasının kaç günlük faizi ki bu para... acısın parasına...
Hayırlı olsun ne diyelim.
anil luque
21.Ocak.2008, 03:00
bu kadar para harcadılar lıgde ilk 10 a gıremedıler bakalım lıgın ıkıncı yarısında neler olacak ..
M.City parayla yıldız oyuncular satın alamıyor.Elindeki parasını orta düzeyde,vasat oyunculara harcıyor.Ancak bu profildeki oyuncular kabul ediyorlar.
SiR ToMaSRoSiCkY1
21.Ocak.2008, 14:24
M.City parayla yıldız oyuncular satın alamıyor.Elindeki parasını orta düzeyde,vasat oyunculara harcıyor.Ancak bu profildeki oyuncular kabul ediyorlar.
Deniz Manchester City vasat oyuncular mı alıyor?Biraz İnginltere Premier Ligi takip et.Robinho,Nigel De Jnog,Jo,Philips,Bellamy,Zabaleta... bunlardan hangisi vasat oyuncu.:(
Nigel De Jong transferi bence çok iyi olmuş.Ortada ki boşluk sonunda adam akıllı biri ile dolucak...:)
SiR ToMaSRoSiCkY1
21.Ocak.2008, 18:56
Owen'ı alırdım daha iyi.
bySilver
21.Ocak.2008, 19:38
paraya yazık vallahi billahi paraya yazık yahu bellamy o kadar para eder mi ayıptır günahtır ya.
Varonil
21.Ocak.2008, 19:49
Bu adamlar parayı her türlü havaya saçmayı seviyorlar yahu.
Bellamy’nin Robinho,Jo gibi kaliteli forvetlerin arkasında kalacağını,sık forma şansı bulamayacağını düşünenlerdenim.
DeNiZ_1903
21.Ocak.2008, 21:01
Küçük transferler bunlar , o kadar para var adamlarda git genç yetenek falan al..Beşiktaş'tan bile kötü bir transfer politikaları var :p
Trabzonspor
21.Ocak.2008, 21:06
gereksızlıkler serısıne devam bu sacmalıklar yuzudnen pıyasda adamalr tavan yapmaya basladı
bayern ribery için 150m€ demiş abartmanın sınır yok artık ya ribery o parayı veren salak olurmu acaba
I3esiktas
21.Ocak.2008, 21:08
gereksızlıkler serısıne devam bu sacmalıklar yuzudnen pıyasda adamalr tavan yapmaya basladı
bayern ribery için 150m€ demiş abartmanın sınır yok artık ya ribery o parayı veren salak olurmu acaba
Bu aralar ortalıkda para saçan oldugu için 150m demişlerdir alır Ribery'de M.city Para bol zaten.
sakary Ali
21.Ocak.2008, 22:03
http://www.ajansspor.com/resim/pennant01.jpg
Premier Lig ekiplerinden Liverpool, kanat oyuncusu Jermaine Pennant'ı bir başka İngiliz ekibi Portsmouth'a kiralık olarak göndermeyi kabul etti.
Liverpool'un 26 yaşındaki kanat oyuncusu Jermaine Pennant, Premier Lig ekiplerinden Portsmouth'a sezon sonuna kadar kiralık olarak gönderildi. 26 yaşındaki Pennant için Real Madrid ve AC Milan gibi devlerin de devrede olduğu iddia ediliyordu.
Pennant transferiyle ilgili olarak kulübün resmi İnternet sitesine açıklamalarda bulunan Portsmouth Menajeri Tony Adams, "Pennant'ı uzun süredir tanıyorum. Uzun zaman önce Arsenal'de birlikteydik. Hızlı ve teknik bir futbolcu. Bize çok katkısı olacak" dedi.
Adams, Pennant'ın eski takım arkadaşı Peter Crouch'la Portsmouth'ta yeniden buluşacak olmasını da değerlendirerek, "Geçtiğimiz yıl Fulham'dayken Crouch ve Pennant'ın Liverpool için neler yaptıklarını görmüştüm. İkisi birlikte çok iyi anlaşıyorlar. Portsmouth'ta da iyi işlere imza atacaklarını ümit ediyorum" diye konuştu.
deniz.91
22.Ocak.2008, 03:21
Pennat fazla göz önünde olmasada iyi işler yapabn bir oyuncu portsmouth için kaliteli bir transfer kanımca
Bordo61Mavi
22.Ocak.2008, 04:17
Kesinlikle cok iyi isler yapiyor. Peter Crouch icin gol atmak cok daha kolay olacak.
Pennant cizgiye kadar inip cok guzel orta yapabilen bi futbolcu
TR.CaPTaiN
22.Ocak.2008, 07:14
Kendisiyle ilgili Real Madrid dedikoduları çıkmıştı ve ne olursa olsun Real Madrid'e gitmem benzeri bir açıklaması olmuştu. Futbol dünyasının çoğu ismi Real Madrid'e gitmek için can atarken Pennant'ın bunun tam tersini açıklamasını garipsemiştim. Karşısındaki sol bekleri içirmeden sarhoş edebilecek yetenekte bir isim. İyi işler çıkaracaktır.
Kendisiyle ilgili Real Madrid dedikoduları çıkmıştı ve ne olursa olsun Real Madrid'e gitmem benzeri bir açıklaması olmuştu. Futbol dünyasının çoğu ismi Real Madrid'e gitmek için can atarken Pennant'ın bunun tam tersini açıklamasını garipsemiştim. Karşısındaki sol bekleri içirmeden sarhoş edebilecek yetenekte bir isim. İyi işler çıkaracaktır.Real Madrid'de as oynama garantisi bile yok adamın.Real Madrid,bir anlık heves için oyuncu alır.Pennant'da parayı seçmeyip,kariyeri seçen oyunculardan.
Porsmouth'a gitmesi doğru bir karar.Orada kendini göstermesi için elinde şansı var.
TR.CaPTaiN
22.Ocak.2008, 08:48
Real Madrid'de as oynama garantisi bile yok adamın.Real Madrid,bir anlık heves için oyuncu alır.Pennant'da parayı seçmeyip,kariyeri seçen oyunculardan.
Porsmouth'a gitmesi doğru bir karar.Orada kendini göstermesi için elinde şansı var.
Sayılı yıldızlardan değilse bir oyuncu hiçbir büyük takımda garantisi zaten yoktur. Önemli olan yeteneklerine güvenip, çalışarak büyük takımda oynamaktır. Ömrünün sonuna kadar garanti bekleyemez ki.
Sayılı yıldızlardan değilse bir oyuncu hiçbir büyük takımda garantisi zaten yoktur. Önemli olan yeteneklerine güvenip, çalışarak büyük takımda oynamaktır. Ömrünün sonuna kadar garanti bekleyemez ki.Günümüz futbolunda artık,büyük kulüplerde oynayıpda,güzel performans sergilesende göze batmıyorsun.Oyuncu hedefleri artık;Orta halli,küçük takımlarda yıldız olup Dünya tarafından takdir toplayıp,bilinmesidir.
TR.CaPTaiN
22.Ocak.2008, 09:11
Günümüz futbolunda artık,büyük kulüplerde oynayıpda,güzel performans sergilesende göze batmıyorsun.Oyuncu hedefleri artık;Orta halli,küçük takımlarda yıldız olup Dünya tarafından takdir toplayıp,bilinmesidir.
Bence aksine büyük takımlarda göze batma ihtimali daha fazladır. Büyük takımlar diğer takımlara göre daha fazla takip ediliyor. Gerek taraftar potansiyeli gerekse medya takibi konusunda diğer takımlardan daha ilerideler. İyi oyuncu gerekli performansı hangi takımda gösterirse göstersin takdir edilir. Ayrıca oyuncuların bir hedefi olmalıdır. Ve o hedef için daha iyi konsantre olabilirler.
Bence aksine büyük takımlarda göze batma ihtimali daha fazladır. Büyük takımlar diğer takımlara göre daha fazla takip ediliyor. Gerek taraftar potansiyeli gerekse medya takibi konusunda diğer takımlardan daha ilerideler. İyi oyuncu gerekli performansı hangi takımda gösterirse göstersin takdir edilir. Ayrıca oyuncuların bir hedefi olmalıdır. Ve o hedef için daha iyi konsantre olabilirler.Çok haklısın,iyi oyuncu gerekli performansı hangi takımda gösterirse göstersin takdir edilir cümlesinde.Büyük takımlardada göze batarsın,1-2 maç kötü oynarsın unutulursun.Küçük takımlarda büyük bir başarı yakaladınmı ve o takımı taşıdınmı,büyük ilgi görüp,oynama isteğin artar :)
TR.CaPTaiN
22.Ocak.2008, 09:21
Çok haklısın,iyi oyuncu gerekli performansı hangi takımda gösterirse göstersin takdir edilir cümlesinde.Büyük takımlardada göze batarsın,1-2 maç kötü oynarsın unutulursun.Küçük takımlarda büyük bir başarı yakaladınmı ve o takımı taşıdınmı,büyük ilgi görüp,oynama isteğin artar :)
Ee o kadar zorluğu olacak koskoca Real Madrid forması. Bizde Anadolu takımlarındaki oyuncular nasıl İstanbul'a gitmek için can atıyorsa, röportajlarında hedef olarak İstanbul'u ardından Avrupa'yı gösteriyorlarsa Avrupa'da da bir Liverpool'da, Real Madrid'te, Barcelona'da oynamak için can atan yüzlerce futbolcu var. En son somut örneği de şu anda Lyon'da adeta baş tacı edilen Benzema'nın nerdeyse kendini zorla Real Madrid'e transfer ettirmeye çalışması gibi.
Ee o kadar zorluğu olacak koskoca Real Madrid forması. Bizde Anadolu takımlarındaki oyuncular nasıl İstanbul'a gitmek için can atıyorsa, röportajlarında hedef olarak İstanbul'u ardından Avrupa'yı gösteriyorlarsa Avrupa'da da bir Liverpool'da, Real Madrid'te, Barcelona'da oynamak için can atan yüzlerce futbolcu var. En son somut örneği de şu anda Lyon'da adeta baş tacı edilen Benzema'nın nerdeyse kendini zorla Real Madrid'e transfer ettirmeye çalışması gibi.Doğru,bir tespit.Zaten küçük takımlarda kendini gösterip,büyük takımlara transfer olmak istemesidir olay.Küçük takımda yıldız olursa,otomatik olarak talipler çıkacaktır büyük takımlardan.Benim anlatmak istediğim,Pennant bu saatten sonra büyük takımlarda ispatlıyamaz.Sonunda ortak noktayı bulduk :)
Alicanfmfan
22.Ocak.2008, 09:47
Zaten Man.City'nin Arap Şehy'inin hayalinde kadro şöyleydi;
--------Gerrard---Kaka---------
----Ribery----------------Messi--
-------------Ronaldinho--------
Düşünün yani her türlü şeyi yapıcaklar bunları almak için:D
Deniz Manchester City vasat oyuncular mı alıyor?Biraz İnginltere Premier Ligi takip et.Robinho,Nigel De Jnog,Jo,Philips,Bellamy,Zabaleta... bunlardan hangisi vasat oyuncu.:(
Nigel De Jong transferi bence çok iyi olmuş.Ortada ki boşluk sonunda adam akıllı biri ile dolucak...:)Kaliteli bir adamsa De Jong,paraları var gidip neden dünyanın en iyi ortasahalarından birini alamıyorlar.Para,bu kaliteye yetiyor.
TR.CaPTaiN
22.Ocak.2008, 21:57
İngiltere Premier Lig ekiplerinden Chelsea'nin sahibi Rus işadamı Roman Abramovich, kulübü satılığa çıkarttığı yönündeki haberleri yalanladı. Chelsea'in petrol milyarderi sahibi Rus işadamı Roman Abramovich, kulübü Chelsea'yi kriz nedeniyle satılığa çıkarttığı yönünde yapılan haberlerin gerçeği yansıtmadığını ve bu haberi ortaya atanlar hakkında yargıya başvuracağını açıkladı. Kulübün resmi İnternet sitesi aracılığıyla yapılan açıklamada, gerekli yasal işlemlerin en kısa sürede başlatılacağı ifade edildi.
Sunday Times Gazetesi geçtiğimiz Pazar günü ana sayfasından verdiği haberde, Abramovich'in Chelsea'yi Suudi Kraliyet Ailesi'nin de ortağı olduğu bir Körfez sermayesine satacağını iddia etmiş ve bu haber başta İngiltere olmak üzere tüm dünyada büyük yankı uyandırmıştı.
İHA
gerrrard
22.Ocak.2008, 22:02
Man. City böyle oyuncuları alarak güçlenecek zaten Kaka geleceği düşünerek gelecekte Man.City'nin daha güçlü olacağını hesap etmiştir diye düşünüyorum başka sebepler vardır o yüzden.
GodfatheR
22.Ocak.2008, 22:09
Bence Kaka sene sonunda Real Madrid'e gitmek istediği için bu teklifi kabul etmedi.Ayrıca R.Madrid başkanlığına Perez'in gelmesi en yüksek ihtimal ve Perez her sene bir yıldız politikası olan bir başkan.Kaka'nın da Real'de oynama arzusu herkes tarafından biliniyor.Bence en büyük neden bu.
Man. City böyle oyuncuları alarak güçlenecek zaten Kaka geleceği düşünerek gelecekte Man.City'nin daha güçlü olacağını hesap etmiştir diye düşünüyorum başka sebepler vardır o yüzden.M.City,yanlış bir transfer politikası izleyen kulüp.Kaka,bunlarıda göz önünde bulundurmuştur.Geleceğe yönelik M.City'nin güvencesi yok bence.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Bence Kaka sene sonunda Real Madrid'e gitmek istediği için bu teklifi kabul etmedi.Ayrıca R.Madrid başkanlığına Perez'in gelmesi en yüksek ihtimal ve Perez her sene bir yıldız politikası olan bir başkan.Kaka'nın da Real'de oynama arzusu herkes tarafından biliniyor.Bence en büyük neden bu.Evet,bu da var.Fakat Milan yolluyucakmıdır Real Madrid'e sorun orada.Kaka,yoksa dünyanın yıldızlarını bir arada toplayan kulübe gitme hayalinden vazgeçmez,ve ister.
gerrrard
23.Ocak.2008, 00:58
M.City,yanlış bir transfer politikası izleyen kulüp.Kaka,bunlarıda göz önünde bulundurmuştur.Geleceğe yönelik M.City'nin güvencesi yok bence.
Abramoviç'te ilk geldiğinde yıldızları toplamıştı çünkü yeni yapılandırmada oldukları için önce kısa vadede başarı istediler. Önceden neredelerdi şimdi neredeler. O yüzden bence Man.City'nin de böyle bir ihtimali var.
garydelgadov
25.Ocak.2008, 20:39
Çok iyi transfer.Yanına da EngeLaarı aLırLarsa süper oLur.:p
garydelgadov
25.Ocak.2008, 20:42
Adam kaLiteLi ama 20MN birazfazLa kaçar.Sonuçta eskimiş bir oyuncu.Madem goLcü aLacaksın Oweni dene,Yakubuyu dene(ama sakın aLmayın biteriz:D)para çok ama herkes geLmiyor...
garydelgadov
25.Ocak.2008, 20:45
Umarım pat diye ArsenaL faLan isemez.Önce bize geLsin,ingiLtere ligini birde üst sırayı zorLama heyecanıyLa yaşasın.Sonra gider..:)
garydelgadov
25.Ocak.2008, 20:47
Beğendiğim bir oyuncu ancak büyük takımLarda zorLanabiLir..
anilton
25.Ocak.2008, 20:58
N'Zogbia çok yetenekli bir futbolcu.Büyük takımlarda rahatlıkla oyanayabilir...
fmsmyrna
25.Ocak.2008, 21:00
Çok bencil bence takımı için değilde kendi için oynuyor gibi geliyor.
sertanbaba
25.Ocak.2008, 22:59
n'zogbia yetenekli ancak yeteneklerini kullanamıyor
sertanbaba
25.Ocak.2008, 23:00
http://www.sporx.com/images/1/33/9947_B_bal001.jpg
İngiltere'nin en prestijli mücadelesi FA Kupası'nda 4. tur karşılaşmasında Chelsea'nin Stamford Brigde'de konuğu Ipswich Town'du. Maviler mücadeleden 3-1'lik galibiyetle ayrılarak 5. tura yükselirken, gecenin yıldızı attığı iki gol ile Michael Ballack oldu.
16 ve 59. dakikalarda fileleri havalandıran Ballack'a Chelsea'de eşlik eden isim 85. dakikada Lampard olurken, Ipswich 34. dakikada Bruce'un golüyle durumu 1-1'e getirse de ikinci yarı güçlü rakibi karşısında tutunamadı. Ballack'ın attığı frikik golü görülmeye değerdi.
FA Kupası'nda 4. tur sonuçları
Hartlepool U. 0 - 2 West Ham U.
Chelsea 3 - 1 Ipswich T.
Doncaster R. 0 - 0 Aston Villa
Hull C. 2 - 0 Millwall
Kettering 2 - 4 Fulham
Portsmouth 0 - 2 Swansea C.
Sheffield U. 2 - 1 Charlton Athletic
Sunderland 0 - 0 Blackburn R.
Torquay U. 0 - 1 Coventry C.
Watford 4 - 3 Crystal Palace
West Bromwich A. 2 - 2 Burnley
Wolverhampton W. 1 - 2 Middlesbrough
24.01.2009
Kaynak : Sporx.com
Fernando Gago
26.Ocak.2008, 21:42
İngiltere Premier Lig takımlarından Tottenham Hotspur, Chelsea'den kaleci Carlo Cudicini'yi kadrosuna kattı.
Birinci kalecisi Heurelho Gomes'in sakatlanmasından sonra, kaleci arayışına giren Tottenham Hotspur Teknik Direktörü Harry Redknapp, arayışını Carlo Cudicini ile sonlandırdı. Tottenham Hotspur, 35 yaşındaki İtalyan file bekçisini Chelsea'den bedelsiz transfer etti.
Chelsea'ye 2000 yılında transfer olan tecrübeli eldivenin, 2004 yılında Petr Cech'in gelmesiyle birlikte yıldızı sönmüş ve ikinci kaleci durumuna düşmüştü. Buna rağmen, Chelsea'nin güvenilir ikinci kalecisi olarak, kupa maçlarında görev yapmaya devam etmişti.
İtalyan file bekçisinin babası Fabio da 1969 yılında AC Milan ile Avrupa Şampiyonu olmuştu.
GeNç KaRTaL
26.Ocak.2008, 22:16
Güzel tercih..
Bordo61Mavi
27.Ocak.2008, 01:42
Kesinlikle guzel tercih, Gomes bence o kaleye bi daha zor gecer
sertanbaba
28.Ocak.2008, 22:07
GÜZEL de yaşlı
Mido Wigan'da
Tuncay Şanlı'nın formasını giydiği Middlesbrough'da ilk 11'e girmekte zorluk yaşayan Mido, sezon sonuna kadar Wigan Athletic'e kiralandı.
http://ntvspor.net/Images/40151.jpg
Emile Heskey'yi 6 milyon Euro bonservis bedeliyle Aston Villa'ya satan Wigan, bu futbolcunun boşluğunu Middlesbrough'dan Mido'yu kiralıyarak doldurdu.
Middlesbrough'da 32 maçta 7 gol atan Mısırlı golcü, Wigan'ı yeniden canlanmak için tercih ettiğini söyledi.
Yeni takımında kalıcı olmak istediğini belirten Mido, iyi işler yapmak için sabırlandığını ifade etti.
ntvspor.net
Mido gezmekten bıkmadı. Önümüzdeki sezon başında nereye gidecek acaba ? (:
GeNç KaRTaL
29.Ocak.2008, 07:32
Amr Zaki'de Wigan'daydı değil mi? 2 mısırlı iyi anlaşabilirler..
Bordo61Mavi
29.Ocak.2008, 08:16
Amr Zaki'de Wigan'daydı değil mi? 2 mısırlı iyi anlaşabilirler..
Kesinlikle. Akkili bi hamle yapti Wigan. Heskey gitti ama yerine ayni gucte olmasa bile Zaki ile daha iyi anlasabilecek biri geldi
sakary Ali
29.Ocak.2008, 08:31
Seviyorum Mİdo yu inşallah başarılı olur
gerrrard
29.Ocak.2008, 08:48
İlk golünü birkaç saat önce attı.
GeNç KaRTaL
29.Ocak.2008, 13:56
GÜZEL de yaşlı
Kalecinin zaten tecrübelisi makbuldür..:icon_smile:
CeNTeR_TR
29.Ocak.2008, 16:03
Adamı görüyorsunuz dimi bi sezon oynadı parayı taktı gitti :) Tuncayla anlaşırlar umarım :)
GebzeLi1907
29.Ocak.2008, 16:05
çok para vermişLer..
nerazzuri
29.Ocak.2008, 19:38
Bencede. Son derece yararlı olacak bir transfer.
Fernando Gago
29.Ocak.2008, 21:41
Düzenli oynarsa faydalı olabilir ...
Varonil
29.Ocak.2008, 22:03
Wigan'a çabuk uyum sağlarsa başarılı olacaktır.Kiralandı ama Wigan sezon sonunda bonservisini de alır bence.
Varonil
29.Ocak.2008, 22:05
Cudicini düzenli oynayabileceği bir takıma geldi,Gomes'ten formayı aldığı zaman bir daha bırakmassa çok faydalı olur Tottenham'a.
El Barto
29.Ocak.2008, 22:07
Seneye Türkiye'ye de bekleriz Mido. :)
garydelgadov
29.Ocak.2008, 22:10
Mido kaLiteLi bir goLcü,bu kadar gezmesine anLam veremiyorum.Şahsen bize geLse rahatLıkLa oynar hatta kraL biLe oLabiLir..
KaPaLı
29.Ocak.2008, 22:14
Dün akşam penaltı golu attı kendisi. Boro'da kadroya girememesi kötü oyuncu olduğunu göstermez Boro'nun hocasının zaten ne yapmak istediğini bilen yokki :) Amr Zaki'yle iyi 2li olacaklardır.
sertanbaba
29.Ocak.2008, 22:20
hiç yararlı olmaz
sertanbaba
29.Ocak.2008, 22:23
http://www.sporx.com/images/1/33/4875_B_bellamy001.jpg
İngiltere Premier Lig ekiplerinden Manchester City'nin yeni transferi Craig Bellamy, yeni bir rekora imza attı. Bellamy, Premier Lig'de 6 faklı takımda görev alıp, gol atmayı başardı. Daha önce Andy Cole, Les Ferdinand, Marcus Bent ve Nick Barmby'de 6 kulüp forması giyip, o takımlarda gol atma başarısı göstermişti.
Premier Lig'de faklı takımlarda en fazla gol atma başarısı gösteren futbolcular (1992/1993 sezonu itibariyle)
#FutbolcuKulüpler6Andy ColeNewcastle United, Manchester United, Blackburn Rovers, Fulham, Manchester City, Portsmouth6Les FerdinandQPR, Newcastle United, Tottenham Hotspur, West Ham United, Leicester City, Bolton Wanderers6Marcus BentCrystal Palace, Ipswich Town, Leicester City, Everton, Charlton Athletic, Wigan Athletic6Nick BarmbyTottenham Hotspur, Middlesbrough, Everton, Liverpool, Leeds United, Hull City6Craig BellamyCoventry City, Newcastle United, Blackburn Rovers, Liverpool, West Ham United, Manchester City5Stan CollymoreNottingham Forest, Liverpool, Aston Villa, Leicester City, Bradford City5Mark HughesManchester United, Chelsea, Southampton, Everton, Blackburn Rovers5Benito CarboneSheffield Wednesday, Aston Villa, Bradford City, Derby County, Middlesbrough5Ashley WardNorwich City, Derby County, Barnsley, Blackburn Rovers, Bradford City5Teddy SheringhamNottingham Forest, Tottenham Hotspur, Manchester United, Portsmouth, West Ham United5Chris SuttonNorwich City, Blackburn Rovers, Chelsea, Birmingham City, Aston Villa5Nicolas AnelkaArsenal, Liverpool, Manchester City, Bolton Wanderers, Chelsea5Hermann HreidarssonCrystal Palace, Wimbledon, Ipswich Town, Charlton Athletic, Portsmouth5Dwight YorkeAston Villa, Manchester United, Blackburn Rovers, Birmingham City, Sunderland
29.01.2009
Kaynak : Sporx.com dış haberler
Blackburn Rovers, genç santrforu Matt Derbyshire'ı Yunan ekibi Olympiakos'a kiraladı. Genç futbolcu 6 ay sonra Rovers'a geri dönecek.
http://www.rovers.premiumtv.co.uk/javaImages/2/ce/0,,10303~3395074,00.jpg
Genç oyuncu " Böylesine büyük bir kulübe geldiğim için çok mutluyum. Umarım aradığım forma şansını burda bulabilirim. Olympiakos'un ligin zirvesinde olduğunu ve fanatik taraftarlara sahip olduğunu öğrendim. Daha önce Lomana Lua Lua'nın da burada forma giydiğini biliyorum. Buraya gelmek benim için Avrupa maçı tecrübesi kazandıracak ve yeni kültürleri öğreneceğim" dedi.
premierleague.co.uk
Newcastle UTD - Manchester City maçında Newcastle'ın forvet oyuncusu Owen ve orta sahada oynayan Barton sakatlandılar.
http://soccerlens.com/wp-content/uploads/2008/01/michael-owen.jpg http://www.4thegame.com/media/00/03/98/joey_barton.jpg
2-1 kaybettikleri maçta iki de sakat veren Newcastle'da moraller iyice bozuldu.
premierleague.co.uk
TR.CaPTaiN
30.Ocak.2008, 00:52
Owen 6-8 hafta yokmuş. Böylesine önemli bir oyuncuyu sakatlıkların yiyip bitirmesi üzücü bir durum.
bySilver
30.Ocak.2008, 01:01
owen çok cabuk sakatlanıyor onunda tek dezavantajı bu ya.
nerazzuri
30.Ocak.2008, 03:26
Owen zaten bir sakatlandı pir sakatlandı. Ufak bir darbede sakatlanabiliyor Owen. Futbolu bırakması yakındır.
nerazzuri
30.Ocak.2008, 03:29
Başarılarının devamını dilemek düşer bizede.
nerazzuri
30.Ocak.2008, 03:30
Mido kendini harcamıyor Teknik adamlar onu harcıyor. Gerçekten kaliteli bir futbolcu ve istikrar sağladığı zaman çok şeyler yapabilecek kapasitede.
TR.CaPTaiN
30.Ocak.2008, 07:51
Newcastle United’ın Fransız defans oyuncusu Charles N’Zogbia, Joe Kinnear’ın, bir röportajında kendisini aşağılayan laflar etmesi sebebiyle, bir daha Newcastle forması giymeyeceğini söyledi.
Newcastle United’tan ayrılmak için neredeyse her yolu deneyen Charles N’Zogbia, kendisini dinleyen her medya organına, Arsenal veya Aston Villa’da forma giymek istediğini belirtmiş, bunun yanında takım arkadaşı Andy Carroll ile kavga etmişti.
Fransız oyuncu şimdi de başka bir yol bulmuş gibi gözüküyor.
Dün akşam bir basın toplantısı yapan ve Manchester City karşısında alınan 2-0 lık mağlubiyetten dolayı, takımı ile ilgili kızgın konuşan teknik direktör Joe Kinnear, yanlışlıkla N’Zogbia’nın adını yanlış teleffuz etmiş ve hatasını telafi etmek için oyuncunun adını, Charlie olarak değiştirmişti.
Bunu bir hakaret olarak algılayan N’Zogbia, “İlk olarak; takımdan ayrılmak istediğim için taraftarlarımızdan özür diliyorum. Fakat Joe Kinnear, Newcastle teknik direktörü olduğu sürece bu takımda forma giymek istemiyorum. Çünkü o beni aşağıladı. Kulübe benim için birçok teklif gelmiş ve bunları değerlendirip, birini kabul edeceklerini düşünüyorum” diye konuştu.
Bu arada son dedikodulara göre N’Zogbia, 7 milyon pound karşılığında Aston Villa veya Wigan’a transfer olabilir. Fakat kulüpler arasında herhangi bir anlaşmanın henüz sağlanmadığı da alınan haberler arasında.
Goal
anil luque
30.Ocak.2008, 19:34
bence aston vılla alsın zaten kadroları mukemmel bır de n'zogbia gelirsen tamam ıste daha ne olsun =) forvet hattı charles, agbonlahor, ashley young, carew .. Beşiktaşımdan bile iyi denebilir :D
N'Zogbia haklı,artık bu dakikadan sonra istekle oynamıyacağından ve takımda kalmamama kararından vazgeçeceğini sanmam..
anilton
30.Ocak.2008, 22:56
Premier Lig'in dev kulübü Chelsea, Bayern Leverkusen'in alt yapısından yetişen Türk oyuncu Gokhan Töre'yi renklerine bağladı.
İngiliz Sky Sport'un verdiği haberde, Chelsea'nin, 17 yaşındaki Gökhan Töre ile 3.5 yıllık bir sözleşme imzaladığı belirtilirken Töre'nin 5 yaşından beri Bayern Leverkusen'de yetiştiği de vurgulandı.
MARATON.COM.TR/ÖZEL
HABER: KORAY BULUT
Alicanfmfan
30.Ocak.2008, 22:59
Hayırlısı olur, umarım kendini gösterir.
Hayırlı olsun,böyle bir kulübe gelmişken kendini göstermemesi için hiç bir sebebi yok..
GeNç KaRTaL
30.Ocak.2008, 23:01
Hangi genç milli takımda oynuyor acaba?
anilton
30.Ocak.2008, 23:04
1992 doğumlu Şemsi.Türkiye U-17 forması giyiyor...
Geçen sene Antalya'da düzenlenen Avrupa şampiyonasında oynadığı futbolla dikkat çekmişti...
GeNç KaRTaL
30.Ocak.2008, 23:06
İyi o zaman.Umarım Türk futbolu adına ileride isminden çokca bahsettirebilir..
Oghuse
30.Ocak.2008, 23:07
Yine de iyi takip etmek gerekir elden kaçırmamak gerek..
bugra 1905
30.Ocak.2008, 23:16
Umarım Çok Başarılı Olur Ve Bizi Orda En İyi Şekilde Temsil Eder
hhkahraman
30.Ocak.2008, 23:16
İnşallah birkaç seneye kadar gerek Chelsea gerekse milli takımda direk oynayacak kapasiteye kavuşur.
Alman scoutların da gözünden kaçmayan Gökhan(PA -9) Chelsea'de başarılı olacaktır.
Addolorato
30.Ocak.2008, 23:30
Abdülkadir'de Chelsea'ye gidiyordu :). Umarım başarılı olur Gökhan. Oyunumda Sivasa aldım 2. sezon :D
TR.CaPTaiN
31.Ocak.2008, 00:00
Senegalli forvet, Sunderland'den ayrılarak bir kez daha Sam Allardyce'ın öğrencisi oldu.
Blackburn Rovers, Sunderland'in Senegalli forveti El Hadji Diouf'u transfer ederek, oyuncu ile Bolton'daki menajeri Sam Allardyce'ın tekrar buluşmasını sağladı.
Blackburn'ün web sitesinden yapılan duyuruda, transferin bedeli açıklanmadı. Diouf, Blackburn ile Sunderland'ın oynayacağı FA Kupası maçında statü gereği oynayamayacak. Yarınki Middlesbrough maçında ise, evrakları zamanında teslim edilmediği için görev alamayacak.
Dün, menajer Allardyce, Diouf ile ilgili transfer görüşmelerinde önemli bir yol katettiklerini belirterek, Senegalli futbolcunun yakında kadrolarına katılacağını söylemişti.
Bugün, transferin gerçekleştiği resmi olarak açıklandı.
1981 doğumlu El Hadji Diouf, Premier Lig'de daha önce Liverpool ve Bolton Wanderers formaları da giymişti. 2000'den beri Senegal Milli Takımı'nda da görev yapan oyuncu, Fransa'da da Sochaux, Rennes ve Lens için oynamıştı.
Goal
I3esiktas
31.Ocak.2008, 00:02
Blackburn için hayırlı olsun güzel transfer. Şu oyuncuyu besiktasta görmek çok isterim.
RoSeSHaH
31.Ocak.2008, 00:13
Bizim ligimizdeki Effa, Youla, Balili, Coulibaly gibi turlayacak Diouf'ta İngiltere'yi herhalde.. :)
Hayırlısı..
King_91
31.Ocak.2008, 00:24
Zaten Liverpool'a gittiğinde saçma bir transfer olarak bulmuştum . Dünya Kupası'ndaki 2 maçlık performansıyla direk Liverpool'a gitti . İstediğini bulamadı belki bu sefer iyi olur onun için . ama sanmıyorum .
King_91
31.Ocak.2008, 00:26
Bari şunu kaçırmayalım . Hazır u-17de de oynuyormuş .
RIDVAN TLM
31.Ocak.2008, 00:29
harıka bı oyuncu bıraz bencıl.....umarım ıngılterede cok ustune koyarr
Jesus_FB
31.Ocak.2008, 00:34
O yasta kabiliyetli oyuncularin neredeyse hepsi biraz bencil oluyor Gokhan'in fizigi de gayet iyi bence adindan cok bahsettirecek. Ingiltere ligi onun icin buyuk sans
BeeTLeJuiCe
31.Ocak.2008, 00:36
Kimse birsey dememis, mevkisi nedir Gökhan'in?
Addolorato
31.Ocak.2008, 00:42
AM/FC Mustafa abi.
McCarthy ve Santa Cruz'un arkasında kalacaktır. Belki sağ kanatta yada ortada oynatabilirler.
anilton
31.Ocak.2008, 01:17
Gökhan ofansta her bölgede oynuyor.Solda sağda ortada.Ama en verimli olduğu yer sol açık...
Her iki ayağınıda iyi kullanıyor...
deniz.91
31.Ocak.2008, 01:42
Chelsea'de ilk Türk!
Dünya futbolunun dev kulübü Chelsea, 17 yaşında bir Türk futbolcusu ile profesyonel sözleşme imzaladı !.. Chelsea bu transfer için futbolcunun kulübü Leverkusen'e ödeme bile yaptı !.. Chelsea'nin transfer ettiği ilk Türk futbolcusu ünvanını da alan bu oyuncu, 17 Yaş Altı Milli Takımımız'da da forma giyen Gökhan Töre!
20 Ocak 1992 doğumlu olan ve daha 1 hafta önce 17 yaşına basan Gökhan Töre, Chelsea tarafından transfer edildi !.. Milli futbolcumuz, geçtiğimiz yıl Leverkusen ile 4 yıllık sözleşme imzaladığından dolayı Chelsea, Alman kulübüne bonservis bedeli ödedi !..
MENAJERİ: "3.5 YILLIK İMZA ATTIK"
Oyuncunun menajeri Bektaş Demirtaş, transferle ilgili olarak Ligtv.com.tr'ye yaptığı açıklamada "Chelsea ile 3.5 yıllık profesyonel sözleşme imzaladık. Chelsea bu transfer için Leverkusen'e hatrı sayılır bir ödeme bile yaptı. Daha 17 yaşına yeni girdi. Genç takımda forma giyecek ve kendini göstermeye çalışacak." dedi.
ABDULLAH ERCAN: "GELECEĞİ PARLAK"
Almanya'da doğup büyüyen ve Adler Dellbrück'ten Leverkusen'e transfer olan Gökhan Töre, 17 Yaş Altı Türk Milli Takımı'nda da oynuyor. Gökhan'ın Chelsea'ye transferi hakkında sorularımızı yanıtlayan U17 Milli Takım Teknik direktörü Abdullah Ercan, genç futbolcunun gelecek vaadeden bir isim olduğunu söyledi. "Gökhan çok yetenekli bir futbolcu. Her iki ayağını da kullanabiliyor, şut çekebiliyor. Ağırlıklı olarak solda oynuyor. Geleceği çok parlak bir isim." diye konuştu.
ALMANLAR DA PEŞİNDE!
Almanya'da doğup büyüdüğü için çifte vatandaş olan Gökhan Türe'nin her iki Milli Takım'dan istediğinde oynama hakkı buluyor !.. Gökhan Türe bugüne kadar tercihini Türkiye'den yana kullandı. Ancak olan önemli olan Gökhan'ın hangi A Milli Takımı seçeceği. Alman yetkililerin Gökhan'ı takibe aldığı ve teklifte bulunmaya hazırlandığı konuşuluyor. Ancak Gökhan'ın yakın çevresine ilk tercihinin Türk Milli Takımı olduğunu söylediği de sızan haberler arasında.
7 ŞUBAT'TA AY YILDIZ GİYECEK
Gökhan Töre, 17 Yaş Altı Türk Milli Takımı'nın 8-12 Şubat 2009 tarihleri arası İspanya'da düzenlenecek La Manga Turnuvası'na katılacak aday kadrosunda da bulunuyor. Kısa süre önce bademcik ameliyatı olan Gökhan'ın turnuvaya kadar hazır olup olmayacağı yapılacak çalışmalarda belli olacak.
(Ligtv.com.tr)
Addolorato
31.Ocak.2008, 01:48
1992 doğumlu vay be Millet ne kadar şanslı :)
deniz.91
31.Ocak.2008, 02:00
Harbiden ya adam 17 yaşında chelsea gibi bir kulüpte:D
GeNç KaRTaL
31.Ocak.2008, 02:41
Madem Almanlar peşine düşmüşler ilk fırsatta bence bu adamı A Milli takım forması giydirelimde hevesleri kursaklarında kalsın..:icon_biggrin:
anil luque
31.Ocak.2008, 03:06
vay anasını bende 92 dogumluym bu kardesımızde 92 dogumlu .. hayat nelere kadir =) sakatlanmayacaktikki ....
Sheriff
31.Ocak.2008, 06:03
Geleceğin en iyi oyuncularından birini aldılar. Hayırlı olsun.
Fernando Gago
31.Ocak.2008, 18:56
Türk Futbolu adına olumlu bir gelişme artık gençlerimiz takip edilir hale geldi
West Ham, Spartak Moskova'dan Kovac'ı sezon sonuna kadar kiraladı.
Blackburn Rovers yeni seyyah adayımız ( :) ) Elhadji Diouf'u transfer etti.
Newcastle Utd. günlerdir uğraştığı Bolton'dan Kevin Nolan transferini gerçekleştirdi.
Sunderland defans oyuncusu Danny collins'le sözleşmesini 2011'e kadar uzattı.
Wigan Athletic FM'den de tanıdığımız Necaxa'dan Hugo Rodallega'yı 4.5 Milyon Pound karşılığında kadrosuna kattı.
Tüm Ocak ayı transferleri:
ARSENAL
IN:
OUT: Jay Simpson (West Bromwich Albion, loan), Gavin Hoyte (Watford, loan), Rene Steer (Gillingham, loan), Paul Rodgers (Northampton, loan)
ASTON VILLA
IN: Emile Heskey (Wigan Athletic, £3.5m)
OUT: Wayne Routledge (Queens Park Rangers, undisclosed)
BLACKBURN ROVERS
IN: Nick Blackman (Macclesfield Town, undisclosed), Gael Givet (Olympic Marseille, loan), El-Hadji Diouf (Sunderland, undisclosed)
OUT: Sergio Peter (Sparta Prague, undisclosed), Eddie Nolan (Preston North End, undisclosed), Frank Fielding (Rochdale, loan) , Matt Derbyshire (Olympiakos, loan), Alan Judge (Plymouth Argyle, loan)
BOLTON WANDERERS
IN: Sebastien Puygrenier (Zenit St Petersburg, loan), Mark Davies (Wolverhampton Wanderers, undisclosed)
OUT: Heidar Helguson (Queens Park Rangers, undisclosed), Kevin Nolan (Newcastle United, £4m)
CHELSEA
IN:
OUT: Wayne Bridge (Manchester City, undisclosed), Jack Cork (Watford, loan), Ben Sahar (De Graafschap, loan), Scott Sinclair (Birmingham City, loan), Carlo Cudicini (Tottenham Hotspur, free), Lee Sawyer (Coventry City, loan)
EVERTON
IN:
OUT: John Ruddy (Crewe Alexandra, loan)
FULHAM
IN:
OUT: Seol Ki-Hyeon, (Al-Hilal Al-Saudi Club, loan), TJ Moncur (Wycombe Wanderers, free), Lee Cook (Queens Park Rangers, undisclosed), Hameur Bouazza (Birmingham City, loan), Jimmy Bullard (Hull City, £5m), Leon Andreasen (Hannover, undisclosed)
HULL CITY
IN: Kevin Kilbane (Wigan Athletic, undisclosed), Manucho (Manchester United, loan), Kamil Zayatte (Young Boys, £2.5m), Jimmy Bullard (Fulham £5m)
OUT: Dean Windass (Oldham Athletic, loan), Stelios Giannakopoulos (Larissa, free), Wayne Brown (Leicester, loan)
LIVERPOOL
IN:
OUT: Jermaine Pennant (Portsmouth, loan), Jordy Brouwer (RKC Waalwijk, loan), Krisztian Nemeth (Blackpool, loan)
MANCHESTER CITY
IN: Wayne Bridge (Chelsea, undisclosed), Craig Bellamy (West Ham United, undisclosed), Nigel de Jong (Hamburg, undisclosed)
OUT: Sam Williamson (Wrexham, free), Javan Vidal (Aberdeen, loan), Paul Marshall (Blackpool, loan)
MANCHESTER UNITED
IN: Zoran Tosic (Partizan Belgrade, undisclosed), Adem Ljajic (Partizan Belgrade, undisclosed), Ritchie De Laet (Stoke City, performance-related)
OUT: David Gray (Plymouth Argyle, loan), Adem Ljajic (Partizan Belgrade, loan), Sam Hewson (Hereford United, loan), Manucho (Hull City, loan), Tom Cleverley (Leicester, loan)
MIDDLESBROUGH
IN: Marlon King (Wigan Athletic, loan)
OUT: Seb Hines (Derby County, loan), Jonathan Grounds (Norwich, loan), Mido (Wigan Athletic, loan)
NEWCASTLE UNITED
IN: Peter Lovenkrands (free agent), Kevin Nolan (Bolton Wanderers, £4m)
OUT:
PORTSMOUTH
IN: Nadir Belhadj (Lens, £4.6m), Jermaine Pennant (Liverpool, loan), Hayden Mullins (West Ham United, undisclosed), Pele (Porto, loan)
OUT: Lassana Diarra (Real Madrid, £20m), Jermain Defoe (Tottenham Hotspur, undisclosed), Jean Francois-Christophe (Southend United, undisclosed).
STOKE CITY
IN: Matthew Etherington (West Ham United, undisclosed), James Beattie (Shefffield United, £3.5m)
OUT: Ritchie De Laet (Manchester United, performance-related), Carl Dickinson (Leeds, loan), Tom Soares (Charlton Athletic, loan), Ryan Shotton (Tranmere, loan), Lewis Buxton (Sheffield Wednesday, nominal)
SUNDERLAND
IN:
OUT: Roy O'Donovan (Blackpool, loan), Graham Kavanagh (released), Ross Wallace (Preston North End, undisclosed), Liam Miller (Queens Park Rangers, undisclosed), Jordan Henderson (Coventry City, loan), El-Hadji Diouf (Blackburn Rovers, undisclosed)
TOTTENHAM HOTSPUR
IN: Jermain Defoe (Portsmouth, undisclosed), Wilson Palacios (Wigan Athletic, undisclosed), Carlo Cudicini (Chelsea, free)
OUT: Charlie Daniels (Leyton Orient, free), Kevin-Prince Boateng (Borussia Dortmund, loan) , David Button (Bournemouth, loan), Cesar Sanchez (released), Hossam Ghaly (Nassr Saudi Club, free), Dorian Dervite (Southend United, loan)
WEST BROMWICH ALBION
IN: Jay Simpson (Arsenal, loan), Marc Antoine Fortune (Nancy, loan)
OUT: Joss Labadie (Shrewsbury Town, loan), Sherjill MacDonald (Roeselare, loan), Bartosz Slusarski (released)
WEST HAM UNITED
IN: Savio Nsereko (Brescia, undisclosed)
OUT: Joe Widdowson (Grimsby Town, loan), Matthew Etherington (Stoke City, undisclosed), Lee Bowyer (Birmingham City, loan), Kyel Reid (Wolverhampton Wanderers, loan), Nigel Quashie (Wolves, loan), Craig Bellamy (Manchester City, undisclosed) Hayden Mullins (Portsmouth, undisclosed)
WIGAN ATHLETIC
IN: Maynor Figueroa (Deportivo Olimpia, undisclosed), Mido (Middlesbrough, loan), Ben Watson (Crystal Palace, undisclosed), Hugo Rodallega (Necaxa, £4.5m)
OUT: Kevin Kilbane (Hull City, undisclosed), Lewis Montrose (Cheltenham, loan), Wilson Palacios (Tottenham Hotspur, undisclosed), Marlon King (Middlesbrough, loan), Emile Heskey (Aston Villa, £3.5m)
premierleague.co.uk
- Ertuğrul Topcu -
thurkai
01.Şubat.2008, 01:41
ins hayirlisi olur tabii ama sanirim Mustafa Izzet Chelsea de oynamisti..
King_91
01.Şubat.2008, 01:46
ins hayirlisi olur tabii ama sanirim Mustafa Izzet Chelsea de oynamisti..
Ben Leicester'da oynadı diye biliyorum
edit: şimdi baktım chelsea altyapısından çıkmış
thurkai
01.Şubat.2008, 01:51
önemi yok tabii bildigim kadariyla link atamiyoruz buraya ama vikipedi`den bakabiilirsiniz isterseniz.Altyapiyla beraber 3 sezon oynamis olsun.
Gökhan basarili olur umarim :)
King_91
01.Şubat.2008, 01:52
önemi yok tabii bildigim kadariyla link atamiyoruz buraya ama vikipedi`den bakabiilirsiniz isterseniz.Altyapiyla beraber 3 sezon oynamis olsun.
Gökhan basarili olur umarim :)
Tamam işte ben de ordan baktım hatta yanda 0 maç 0 gol yazıyor :D
thurkai
01.Şubat.2008, 01:54
yani adam chelsea`de miymis diilmiymis? 3 sezon?
Lionel Andres Messi
02.Şubat.2008, 03:09
torres son 3 dakikada attığı 2 golle chelseanin biletini kesti.
GodfatheR
02.Şubat.2008, 03:13
Kırmızı çok ağırdı Lampard'a.
PesimiSTyLa
02.Şubat.2008, 03:18
Chelsea'ye de böyleee :zuhaha
Büyük macların takımıyız, yine yendik chelseayi.
El Comandante
02.Şubat.2008, 03:18
Liverpool oynadigi futbolla ezdi Chelsea'yi.Torres büyük golcü.:)
Lionel Andres Messi
02.Şubat.2008, 03:21
Chelsea'ye de böyleee :zuhaha
Büyük macların takımıyız, yine yendik chelseayi.
arsenalli değilmiydin sen,emre:D
PesimiSTyLa
02.Şubat.2008, 03:24
Arsenal sempatizanıydım, Lpool taraftarı oldum 3 hafta önce :D
gerrrard
02.Şubat.2008, 03:45
Artık Chelsea'yi yenmekten sıkıldık. :D Bu sene 4 derbi maçının 3 ünü aldık 1 inde de berabere kaldık. Büyük maçların takımıyız. Chelsea sayesinde beraberlik serimiz galibiyet serisine dönüşücek. Teşekkürler Chelsea. :D
Seni de 10 Şubat'ta bekleriz Manu ... :D
Oghuse
02.Şubat.2008, 06:14
Uzun bir bekleyişten sonra Shay Given nihayet Manchester City’e transfer oldu.
http://i.media.goal.com/g/13507_news.jpg
Shay Given 11 yıl süren Newcastle United kariyerini sonlandırdı ve Manchester City’e transfer oldu. İrlandalı kaleci City’e dört buçuk yıllık imza attı.
32 yaşındaki kaleciyi birkaç haftadır kadrosuna katmaya çalışan Mark Hughes nihayet muradına erdi ve kalesini güçlendirdi.
Bu transfer için City'nin ödemeyi kabul ettiği Bonservis bedeli açıklanmazken; transfer kulislerinde bu rakamın 10-15 milyon avro civarında olduğu tahmin ediliyor.
City’nin resmi internet sitesinde açıklamalarda bulunan Mark Hughes: “Uzun zamandır Given gibi tecrübeli bir kaleciye ihtiyacımız olduğunu söylüyordum. Bu transferi sonuçlandırdığımız için memnunum. Given, Premier Lig’de herkesin kadrosunda görmek istediği bir oyuncu. O tecrübesiyle kadromuzda bulunan diğer genç kaleciler Joe ve Kasper’e de yardımcı olacağını düşünüyorum. Given’a City’nin ileriki yıllar için planlarının neler olduğunu anlattım. Oyuncuların ayrılmak istediği değil de gelmek istediği bir kulüp haline geldiğimiz için mutluyum,” dedi.
Newcastle formasıyla 354 Premier Lig maçına çıkan Shay Given’ın St. James Park’tan ayrılması elbette siyah beyazlı kulübün taraftarlarını oldukça üzdü.
Given ile beraber ocak ayındaki dördüncü transferini gerçekleştiren Manchester City kadrosunu, İrlandalı kaleci dışında Wayne Bridge, Craig Bellamy ve Nigel De Jong alarak güçlendirmişti.
Addolorato
02.Şubat.2008, 06:24
Sonunda o takıma bir kaleci gerektiğini anlamışlar. İyi transfer.
gerrrard
02.Şubat.2008, 07:20
S.Given'ın refleksleri çok kuvvetli bir kaleci. Güzel transfer yapmış City.
Joe Hart denen tıfılla olmayacağı sezon başında belliydi. Hart'ı Paul Robinson'a benzetiyorum.
TR.CaPTaiN
02.Şubat.2008, 22:17
Premier Lig'de alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren Portsmouth'un, Bayer Leverkusen'de forma giyen Yunan Milli golcü Theofanis Gekas'ı kadrosuna kattığı açıklandı.
Portsmouth kulübünün resmi internet sayfasından yapılan açıklamada, 28 yaşındaki futbolcunun satın alma hakkı saklı kalmak şartıyla sezon sonuna kadar kiralandığı bildirildi.
Portsmouth teknik direktörü Tony Adams ise yaptığı açıklamada şunları söyledi:
"Şu ana kadar geçen kariyerindeki gol istatistiği mükemmel ve maç içinde her zaman gol atmayı düşünen bir futbolcu. Birkaç yıl önce Bundesliga'daki en skorer isimdi. Bundesliga çok fantastik bir lig ve bu da kolay bir başarı değil."
Bu sezon Leverkusen formasıyla beklediği kadar şans bulamayan Gekas, tamamı yedekten olmak üzere 15 maçta toplam 199 dakika görev alabilmiş ve 2 gol kaydetmişti.
Ynanistan'da geçen 6 yıllık kariyerinde Larissa, Kallithea ve Panathinaikos formaları giyip toplam 84 kez fieleleri havalandıran Gekas, 2006-2007 sezonunda ise kiralık olarak görev aldığı Bochum'da kaydettiği 20 golle Bundesliga'yı gol kralı olarak tamamlamış ve takımının ligde kalmasına yardımcı olmuştu.
2007 yazından itibaren Bayer Leverkusen forması giymeye başlayan tecrübeli futbolcu, Alman ekipteki ilk sezonunda 29 maçta sahyaa çıkıp 11 kez gol sevinci yaşarken, Yunanistan Milli takım formasını ise 35 defa terletmiş ve 12 gol atmıştı.
Mackolik
garydelgadov
02.Şubat.2008, 22:27
De jongdan sonraki iLk akıLLıca transferLeri..
garydelgadov
02.Şubat.2008, 22:41
Premier Lige ayak uydurabiLir mi biLinmez..
nerazzuri
02.Şubat.2008, 22:44
Eriyip gider.
Aşk-ı Şehir
02.Şubat.2008, 23:24
Defoe'yi sat Gekas'ı al. Ne kadarda mantıklı.:)
pek beğenmediğim bir oyuncu Gekas. Ama Portsmouth'a kısa vadede yararlı olabilir.
Addolorato
02.Şubat.2008, 23:37
Çok yararlı olur bence Gekas beyendiğim bir isim.
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
03.Şubat.2008, 00:11
Bu kadarda olmaz be Chelsea ! Bende Emre Abi gibi takımımı değiştirip L'pool'lu oluyorum :D Forza Liverpool artık :)
Deniz
03.Şubat.2008, 00:15
Chelsea ekonomik krizdan dolayı psikolojik sorunlarmı yaşıyor ne. :n:
Bizde Blue aşkı bitmez.. :)
gerrrard
03.Şubat.2008, 00:17
Bu kadarda olmaz be Chelsea ! Bende Emre Abi gibi takımımı değiştirip L'pool'lu oluyorum :D Forza Liverpool artık :)
Geçte olsa doğru yolu bulduğuna sevindim. :D
TR.CaPTaiN
03.Şubat.2008, 01:41
http://img141.imageshack.us/img141/6853/jomancityvm3.jpg (http://imageshack.us)
İngiltere Premier Lig takımlarından Everton, Manchester City'nin forvet oyuncusu Jo'yu kiraladı. Everton Kulübü'nden yapılan açıklamaya göre, Manchester City'nin Brezilyalı futbolcusu Jo, sezon sonuna kadar kiralandı.
Brezilya Milli Futbol Takımı'nda da forma giyen 21 yaşındaki Jo, geçen yıl CSKA Moskova'dan 25 milyon dolara transfer edilmişti.
AA
eXcitinG
03.Şubat.2008, 01:44
City de bir türLü istediği performansı gösteremedi. Everton da iyi yerLere geLebiLir. Hücum hattında sıkıntı çeken Everton içinde iyi bir transfer. KiraLık oLsada sezon sonuna kadar Evertonun hücum hattına fayda sağLayacaktır
Everton için yerinde transfer olmuş Saha,Yakubu ve Vaughaun ın sakatlıgını dusunursek.
King_91
03.Şubat.2008, 02:02
Şu manchester city'i anlayamıyorum .
BaFraLı
03.Şubat.2008, 02:06
Everton için bence iyi transfer olmuş.City'de pek fazla forma şansıda bulamıyordu sanırım..
fmsmyrna
03.Şubat.2008, 02:14
Tottenham verdiklerini geri alıyor!
Premier League'de transfer konusunda en hareketli takımlardan biri olan Tottenham, Jermain Defoe ve Pascal Chimbonda'dan sonra eski golcüsü Robbie Keane'i de White Hart Lane'e geri getirdi.
Liverpool'dan konu ile ilgili yapılan açıklamada, "Liverpool Futbol Kulübü bu öğleden sonra Robbie Keane'nin transferi için Spurs'le anlaşmaya varmıştır" denildi.
Temmuz ayında 19 milyon pounda Liverpool'a gelen ancak İspanyol teknik adam Rafael Benitez'in gözüne giremeyen Keane'e eski takımıyla görüşmek için izin verildi.
Tottenham ise Keane ile anlaştıktan sonra transferi doğrulayacak
Addolorato
03.Şubat.2008, 02:18
Berbatov'u da alsalar bari..
GeNç KaRTaL
03.Şubat.2008, 02:33
Kaça alındı acaba?
nerazzuri
03.Şubat.2008, 02:34
Tottenham saçmalıyor...
Fernando Gago
03.Şubat.2008, 02:44
Tottenham ne yapacağını şaşırmış
Bordo61Mavi
03.Şubat.2008, 03:42
Sezon sonu Ramosu da geri getirsinler bari
gerrrard
03.Şubat.2008, 03:49
Zaten L'pool - Chelsea maçında 18'e alınmayınca belliydi. L'pool'da yapamadı çünkü geniş alan oyuncusu Keane.
GodfatheR
03.Şubat.2008, 03:58
Zaten L'pool - Chelsea maçında 18'e alınmayacağı belliydi. L'pool'da yapamadı çünkü geniş alan oyuncusu Keane.
Aynen.Beşiktaş'ın Youla'yı alması gibi bişeydi zaten.
Deniz
03.Şubat.2008, 04:32
İngiliz kulüpleri bu aralar transferde sınır tanımıyorlar, hadi hayırlısı.Camilalarına umarım hayırlı, uğurlu olur.
City yanlış yönetiliyor bence. Adamlar para saçmaya yer arıyorlar. gerçi Jo'yu Shinawatra almıştı galiba.
Kaça alındı acaba?
20 Milyon Euro diye duydum.
Chelsea Inter'den Ricardo Quaresma'yı sezon sonuna kadar kiraladı. Quaresma Inter'in UEFA Listesinde yer almamıştı.
Arsenal ise Rus forvet Andrei Arshavin'i kadrosuna kattı.
Kaynak: Radyospor
Ayrıca Inter'den Dacourt sezon sonuna kadar Fulham'a kiralandı.
West Bromwich, Juan Carlos Mesenguez(Wolfsburg'du sanırım)'i transfer etti.
Newcastle'dan N'Zogbia ve Wigan'dan Ryan Taylor takası gerçekleşti. Newcastle teknik direktörü N'Zogbia'nın soyadını yanlış (insomnia şeklinde) telaffuz etmişti. Ayrıca Oyuncu teknik direktörün kendisine hakaret ettiğini ve onu aşağıladığını söylemişti.
Henri Camara sezon sonuna kadar Stoke City'e kiralandı.
Deniz
03.Şubat.2008, 05:12
Haberin doğru olduğuna inanmıyorum.
Spor sitelerini gezdim tek tek bulamadım..
Bri tek Arshavin haberini premier ligin resmi sitesinde bulamadım. Onun dışındakiler resmi siteden alıntıdır.
premierleague.co.uk
Ziya38
03.Şubat.2008, 05:15
Haberin doğru olduğuna inanmıyorum.
Spor sitelerini gezdim tek tek bulamadım..
http://voetbalzone.nl/doc.asp?uid=72790
http://voetbalzone.nl/doc.asp?uid=72741
buyur hollanda dan bir kac site..
Deniz
03.Şubat.2008, 05:16
Kaynak:Radyospor olunca şaşırdım.
Tamam şimdi oralarda gördüm.Benim gezdiğim aktif spor sitelerinde yoktu ondan dedim.. Arshavin daha çıkmamış premierleague.co.uk'da.
Onurap
Quaresma şl listesine alınmamıştı demekki bu yüxdenmiş
Henri Camara da Stoke City'e Kiralandı.
Sheriff
yuh :D ne olmuş öyle yahu :)
Deniz
03.Şubat.2008, 05:18
Arshavin'de sona varıldığına sevindim.:)
Premier Lig de hergün 50 transfer oluyor yahu :D
Lionel Andres Messi
03.Şubat.2008, 06:13
arshavin 13.3 milyon euroya alınmış.
wenger onu her maç oynatsın arshavin showun kralını yapar,sene başında alınsaydı şampiyonluğa bile oynatırdı.
Fernando Gago
03.Şubat.2008, 06:32
İki tane son dakika transferi Lige renk kattı , Özellikle Quaresma kısa vadede başarılı olacaktır Arshavin konusunda şüphelerim var . . .
Fernando Gago
03.Şubat.2008, 06:33
Futbolcu bilmeyenlerin yönettiği bir klüp City bunun bedelini ödüyorlar
scar face
03.Şubat.2008, 06:34
Bizimkiler nal toplasın Maldonadoyla,Josicoyla sampiyonluk mücadelesi veriyorıuz.
Quaresma İngiltere Ligine göre bir oyuncu.Joe Coleun sakatlığının ardından iyi performans gösterir bence...
anil luque
03.Şubat.2008, 06:40
quaresma gereklı sovları burada yapar kanımca =)
GeNç KaRTaL
03.Şubat.2008, 06:53
Quaresma'nın neden Şampiyonlar Ligi kadrosuna eklenmediğinin sebebi ortaya çıktı.Chelsea Joe Cole'nin yerini iyi bir isimle doldurdu diye düşünüyorum.
Arshavin'in transferininde sonlanmasına bir futbolsever olarak sevindim.Bakalım Arshavin neler yapacak Arsenal'de?
pampas
03.Şubat.2008, 07:13
Zaten kötü giden newcastle ne yapacak bakalım şimdi
King_91
03.Şubat.2008, 07:16
Geeeel geeeel City'e gel . Bence bunların amacı etrafta oynatcak adam bırakmayıp hükmen şampiyon olmak .
Varonil
03.Şubat.2008, 18:05
Ne transferler olmuş öyle son dakikalarda,vay be ..
Quaresma Chelsea'ye faydalı olacaktır,zira takımın başında Scolari gibi tanıdığı,bildiği bir hoca var.
Arshavin sonunda transfer oldu başka bir takıma.Pavlyuchenko'nun yaşadığı uyum sorununu yaşamassa o da Arsenal'de başarılı olabilir diye düşünüyorum ..
Since-1907
03.Şubat.2008, 18:13
Adebayorla Arshavin iyi bir ikili olabilirler..Güzel transferler.
Arshavin transferi Premier Lig'in resmi sitesinde yer almıyor. Ayrıca Arsenal'in de resmi web sitesinde yok. Acaba alamadılar mı?
garydelgadov
03.Şubat.2008, 19:41
Arshavin adına üzüLdüm,keşke önce ortaLama bir takımda mücadeLe edip Ligi rahat bir şekiLde tanısaydı.Sonradan büyük takımLara gitmesi onun açısından iyi oLurdu.Şimdi pek iyi bir durum yok ortada...
Addolorato
03.Şubat.2008, 20:44
Arsenal uzun süredir Avrupa'da top koşturmak istediğini söyleyen Rus futbolcu Andrei Arshavin ile 3,5 yıllık sözleşme imzaladı. Zenit St. Petersburg sözcüsü yaptığı açıklamada, Arshavin'in Arsenal'e transferinin gerçekleştiğini, fakat Londra'daki hava koşulları nedeniyle küçük detayların bugün netleşeceğini duyurdu.
http://www.aktifhaber.com/news_detail.php?id=205605
GeNç KaRTaL
04.Şubat.2008, 01:24
Arshavin adına üzüLdüm,keşke önce ortaLama bir takımda mücadeLe edip Ligi rahat bir şekiLde tanısaydı.Sonradan büyük takımLara gitmesi onun açısından iyi oLurdu.Şimdi pek iyi bir durum yok ortada...
Arshavin daha 20 li yaşların başında olsaydı dediğine katılırdım..
Onurap
04.Şubat.2008, 01:49
bu transferin sebebi arsenal taraftarıdır bence..
GeNç KaRTaL
04.Şubat.2008, 06:52
http://www.sporx.com/images/galeri/150/7274/B_0ae38cb5362a8db5a79dd0b14ebd2b97.jpg
Bonservisi için 14 milyon avro ödenmiş..
Lionel Andres Messi
04.Şubat.2008, 07:10
arshavin tecrübeli ve gelişmiş bir halde arsenale geldi.çok akıllı tecrübeli ve harika bir tekniğe sahip biri uefa kupası ve avrupa şampiyonasında kendini hayran bıraktı herekese.herkes onu konuşacak yakın bir zamanda.
tarikko
05.Şubat.2008, 00:04
Sun gazetesinde yayınlanan bir haberde, Inter'in Drogba'yı sezon sonu Milano'ya getirme ümitlerinin sürdüğü belirtildi.
Drogba ile harika bir ikili oluşturan Portekizli teknik direktörün hayallerini de bu transferin süslediği herkesçe biliniyor. Sun, aynı haberde lacivert siyahlıların Chelsea'ye Ricardo Quarema'yı takas olarak önereceğini iddia etti.
Mourinho'nun ayrılmasından sonra bir türlü beklenen formu yakalayamayan Fil Dişili golcünün de bu transfere sıcak baktığı ortalıkta dolaşan dedikodular arasında.
Hatırlanacağı üzere Drogba bu sezon sadece 20 maç forma giyip 3 gol atabilmişti. Bu formu onu 32 maçta 17 kez ağları sarsan Anelka'nın gölgesinde bırakınca, Drogba kulübeye demir attı.
Bu transfer söylentilerini gerçeğe dönüp dönmeyeceğini görmek için yazı beklemek gerekiyor galiba...
Goal
ThersoN
05.Şubat.2008, 00:43
yok artık...
ThersoN
05.Şubat.2008, 00:44
http://www.sporx.com/images/galeri/150/7274/B_0ae38cb5362a8db5a79dd0b14ebd2b97.jpg
Bonservisi için 14 milyon avro ödenmiş..
camiaya hayırlı olsun
tarikko
05.Şubat.2008, 05:35
İtalya Birinci Futbol Ligi (Serie A) takımlarından Inter'in kulüp başkanı Massimo Moratti, Chelsea'ye kiralık verdikleri Ricardo Quaresma ile ilgili, ''Quaresma'nın, Chelsea'de formunu yeniden bulacağına eminim'' dedi.
Moratti, ara transfer döneminin bitmesine dakikalar kala, sezon sonuna kadar Chelsea'ye kiralanan Portekizli Quaresma ile ilgili La Gazzetta dello Sport'a yaptığı açıklamada, futbolcunun, İngiltere'de kendini bulup geri döneceğine inandığını kaydetti.
Quaresma'nın, zaman zaman İtalyan taraftarların yuhalamalarına maruz kaldığını dile getiren Inter başkanı, yuhalamanın taraftarların maçın başında başladıkları tezahüratlar arasında bulunduğunu belirterek, ''San Siro'da futbol oynamak kolay değildir. Londra farklıdır. Orada formunu bulacağına eminim'' değerlendirmesini yaptı.
Maraton
El Barto
05.Şubat.2008, 05:52
Yeteri kadar çalışmıyor denen ve kadro dışı bırakılan bir oyuncu neden transfer edilir onu anlamak güç zaten en başında.
Sheriff
05.Şubat.2008, 05:57
İtalya ligine uyum sağlayacak tipte bir oyuncu değildi zaten. İngilterede formunu yükselteceğini sanıyorum.
KaPaLı
05.Şubat.2008, 06:00
Sheriff öyle İtalya çok zor ama İspanyadada aynı şeyleri yaşadı Quaresma. Birazda kendisinde çalışma azmi yok.
El Barto
05.Şubat.2008, 06:06
Dünyanın en iyi teknik direktörlerinden biri bu adam çalışmıyor deyip kadro dışı bırakıyorsa bence bir bildiği vardır ve boş değildir. Hava cıva olacağı kanısındayım bende.
Lionel Andres Messi
05.Şubat.2008, 06:31
chelsea quaresmayla birlikte tepetaklak olur.quaresma portekiz dışında oynaması çok zor.sahada 2 top olması lazım katkı sağlaması için,bu denemede başarısız olacak.
GeNç KaRTaL
05.Şubat.2008, 06:44
Chelsea Quaresma için son şans..Barcelona'da yapamadı.İnter'de yapamadı.Chelsea'dede yapamazsa dönsün Porto'ya futbolu bırakana kadar orada takılsın.Bir adam Dünya'nın en iyi 3 liginin en iyi takımlarında forma giymesine rağmen bir şey yapamıyorsa daha fazla zorlamanın bir manası yok demektir..
Sheriff
05.Şubat.2008, 06:45
Barcelona'da çıkardığı iyi maçlarda vardı artı Barcelonada fazla forma şansıda bulamadı. Çok değişik bir oyuncu, mükemmel bir yeteneği var ama sahada en ufak bir istek azim görünmüyor, sadece topu ayağına aldığında joga bonito hareketleriyle önünü açıp kaleye vuruyor veya orta açıyor.Zaten sürekli bukadar iyi takımlara transfer olmasının nedenide yeteneği. İngiltere'de bir izlemek lazım. Bir ihtimal devamlı şans bulursa form tutabilir. Kankası Cristiano Ronaldo'dan da gaz alırsa bişeyler olabilir.
Lionel Andres Messi
05.Şubat.2008, 07:09
ronaldo bu senede elini kolunu sallaya salllaya gol kralı olur çünkü bu ligte bir tane bile istikrarlı gol kralı adayı yok manchester united da şampiyonluğu garantiledi bence.
gerrrard
05.Şubat.2008, 07:21
ronaldo bu senede elini kolunu sallaya salllaya gol kralı olur çünkü bu ligte bir tane bile istikrarlı gol kralı adayı yok manchester united da şampiyonluğu garantiledi bence.
Manu nasıl şampiyonluğu garantiledi acaba ?
Lionel Andres Messi
05.Şubat.2008, 07:41
Manu nasıl şampiyonluğu garantiledi acaba ?
lig haftaya bitmiyor muydu?
nerazzuri
05.Şubat.2008, 07:55
Nasıl haftaya bitmiyormuydu acaba? Ligler Mayısta bitiyor Hüseyin :p
KaF KeF
05.Şubat.2008, 07:56
D.Gosling attı..Liverpool karşından 1-0 öndeyiz..Dakika 119 oldu..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Bitti..FA Cup'ta Everton L'pool'u eleyerek tur atladı..( :
Lionel Andres Messi
05.Şubat.2008, 08:04
kendi ellerinle birinciliği verirsen manchestera bir daha geri alman imkansız lig bir hafta sonrada bitsede 50 hafta daha oynansada şampiyon manchester olacak bence.en iyi savunma onlarda en iyi hücum onlarda en iyi td onlarda.
a.arıcı-11
05.Şubat.2008, 08:47
Bence İngiltere'de tutunamaz.Onun için en ideali La Liga.Tamam Barcelona'da tutanamadı ama o dönemde çok gençti.İkinci İspanya seferi başarılı olabilir.
Mirza
05.Şubat.2008, 09:05
Quaresma bana göre dünyanın en iyi futbolcularından birtanesidir. En çok takip ettiğim futbolcu kendisi. Barcelona'da uzun sakatlık döneminden sonra form tutamadı ve Deco ile takas edildi. Italyaya transfer olması yanlıştı; çünkü onun stil'i tamamen Ingiltereye uygun. Buna rağmen Inter gibi büyük bir takıma transfer'i beni sevindirdi; ama burada da sadece 12maç oynayabildi ve Chelsea'ye kiralık gitti. Chelsea'de iyi bir başarı sağlar umarım...
Scolari, Sporting Lizbon'da teknik direktörken bir gazeteci şu soruyu sormuş :
Sizce Quaresma mı daha iyi yoksa Ronaldo mu ?
Scolari, Quaresma'nın yetenek olarak daha iyi olduğunu; ama Ronaldo'nun daha disiplinli çalıştığını söylemiş. Bu arada Quaresma'ya S.Lizbonlu taraftarlar Mustang ismini takmışlar. Kontrolsüz at, vahşi beygir anlamındaymış. Quaresma futbolda sadece yetenekli olmanın yetersiz olduğunu kanıtlıyor bizlere. Disiplinde gerekli... Disiplinli olsaydı şu zamanlar da bütün dünya C.Ronaldo'yu değil Quaresmayı konuşurdu ....
Cengo
05.Şubat.2008, 09:33
''San Siro'da futbol oynamak kolay değildir. Londra farklıdır. Orada formunu bulacağına eminim''
Inter'i büyüt Chelsea'yi aşağıla, yerinde olsam bu kibirlilikten sonra geri dönmem zaten...
eXcitinG
05.Şubat.2008, 16:59
BarceLona da yetekenLerinden doLayı değiL, sakatLanmasından doLayı orada ki şansını kaybetti. Çok iyi başLamıştı sezona. Ama sonra taLihsiz şekiLde sakatLanınca işi bitti.
Quaresma tarzı oyuncuLar için en iyi Lig İngiLtere dir. Orada en azından kendini tekrar topLayabiLir.
Varonil
05.Şubat.2008, 17:04
Gökhan için çok büyük bir şans,yeteneğinin üzerine disiplinli bir şekilde çalışmaya devam ederse birkaç sene içerisinde hem Chelsea A takımında,hem de Milli Takımımızda oynayabilecek düzeye gelebilir.
Bu arada 17 Yaş Altı Milli Takımımızın katılacağı bu La Manga turnuvasını TV kanalları veriyor mu? Eurosport yayınlarmı acaba?
tarikko
05.Şubat.2008, 19:03
gökhan için hayırlı olsun inş. şansını iyi kullanır !!!
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Gökhan için çok büyük bir şans,yeteneğinin üzerine disiplinli bir şekilde çalışmaya devam ederse birkaç sene içerisinde hem Chelsea A takımında,hem de Milli Takımımızda oynayabilecek düzeye gelebilir.
Bu arada 17 Yaş Altı Milli Takımımızın katılacağı bu La Manga turnuvasını TV kanalları veriyor mu? Eurosport yayınlarmı acaba?
büyük ihtimalle yayınlar çünkü çoğunu yayınlıyor ama araştırabilirsin !!!
tarikko
05.Şubat.2008, 19:05
Ligde ve FA Kupası’nda iki kere Anfield’da karşı karşıya gelen Liverpool ile Everton, bu maçların ikisinden de 1-1’lik skorla ayrılmışlardı. FA Kupası 4. Turu’nun tekrar maçı, bu sefer Everton’ın sahasındaydı.
Fazla tempolu geçmeyen karşılaşmada, iki takım da birkaç tane gol pozisyonuna girdi. Ancak bunlardan gol sesi çıkmayınca karşılaşma 0-0 sona erdi.
Maç içinde Liverpool’da 16. dakikada sakatlanan Gerrard, yerini Benayoun’a bıraktı. 76. dakikada ise Lucas kırmızı kart görerek Kırmızılar’ı on kişi bıraktı.
Uzatmalarda da uzun süre eşitlik bozulamadı. 117. dakikada, Everton'ın genç yıldızı Gosling, ceza sahasında topu önünde buldu. Birçok Liverpool savunmacısının arasında olan oyuncu, buna rağmen çıkardığı şutla topu ağlarla buluşturmayı başardı ve takımına turu getirdi.
Blackburn ile Sunderland de yenişemedi
4. turun bir diğer tekrar maçında, Blackburn sahasında Sunderland’i ağırladı.
Karşılaşmanın 7. dakikasında, Daryl Murphy’nin şutu sekerek David Healy’nin önüne düştü. Healy, kaleci Paul Robinson’ı avlayarak Sunderland’i deplasmanda 1-0 üstünlüğe taşıdı.
Ancak 37. dakikada, Blackburn’ün Güney Afrikalı orta sahası Mokoena, çok uzaklardan yaptığı vuruşla takımına beraberliği getirdi.
Geri kalan dakikalarda bol pozisyon olsa da denge bozulmayınca, bu karşılaşma da uzatmalara gitti.
Uzatmalarda da karşılıklı ataklardan uzun süre sonuç çıkmadı. Maçın penaltılara gideceği tahmin edilirken, 119’da McCarthy sahneye çıktı. Golcü oyuncunun yakın mesafeden yaptığı kafa vuruşu, Blackburn’ü bir üst tura taşıdı.
FA Kupası'nda günün toplu sonuçları ise şöyle:
Everton 0 -0 Liverpool (Uzatmalarda 1-0 Everton)
Blackburn 1-1 Sunderland (Uzatmalarda 2-1 Blackburn)
Aston Villa 3-1 Doncaster Rovers
Nottingham Forest 2-3 Derby County
Goal
Addolorato
05.Şubat.2008, 19:10
Everton 2. Uzatmanın son dakikasında attı yahu. Bende ne güzel penaltı izleyeceğiz heyecan olur falan dedim ama Everton işi bitirdi :D
tarikko
05.Şubat.2008, 19:11
Everton 2. Uzatmanın son dakikasında attı yahu. Bende ne güzel penaltı izleyeceğiz heyecan olur falan dedim ama Everton işi bitirdi :D
ii attı gosling ama :)
garydelgadov
05.Şubat.2008, 19:51
Siz zevk aLa aLa maç izLediniz benim gibi ter dökmediniz.Moyes forvetsiz oynayarak kaLp krizi geçirtti.Tek düşüncesi var kanaLar CahiLLe şişirsin oda vursun kafayı.Yahu zaten 2 adam onu tutuyor.HaLa orta yapacak adamLarı oyuna sokuyor.Kafa vuracak adam aLsana.ÇıLdıra çıLdıra maç izLedim.Neyseki GosLing rahatLattı...:)
tarikko
05.Şubat.2008, 19:53
niye bu kadar strese girdin ?? :D
eXcitinG
05.Şubat.2008, 19:56
Adam Everton taraftarı o yüzden.
Bu arada 8 maçtır Everton ezeLi rakibi LiverpooL a kaybetmiyor oLdu böyLece.
KaF KeF
05.Şubat.2008, 20:58
Gece kulübü çıkışında adam dövmekle suçlanan, Premier Lig takımlarından Manchester City'nin savunma oyuncusu Micah Richards, kefaletle serbest bırakıldı.
Premier Lig'de ara transfer döneminde aldığı futbolculara, en fazla para harcayan kulüp olarak gündeme gelen Manchester City'den Richards, geçen yıl 24 Aralıkta eğlendiği bir gece kulübü çıkışında adam dövmekle suçlandığı için dün tutuklandı. Polis tarafından bir süre sorgulanan 20 yaşındaki İngiliz futbolcu, 8 Nisana kadar kefaletle serbest bırakıldı. Richards, City ile olan sözleşmesini, geçen yıl 5,5 yıl daha uzatmıştı.
Del Piero_10
05.Şubat.2008, 22:54
Manchester City’nin yeni transferi Given Newcastle’dan daha iyi bir ortamda oynamayı hak ettiğini düşünüyor.
Manchester City’nin ara transferde imza attırdığı Shay Given, Newcastle’dan ayrılışı hakkında konuşmaya devam ediyor.
Given, ”Transfer konusu biraz tatsız. Newcastle yönetiminin bu olayla daha iyi başa çıkabileceğini düşünmüştüm. Sonunda yönetim beni yapmak istemediğim bir şeyi yapmak zorunda bıraktı” dedi.
Veteran oyuncu kulübün sahibi Mike Ashley’den bahsetti ve konuşmasına şöyle devam etti: ”Neredeyse hayatımın 12 yılını Newcastle’da geçirdim. Taraftarlara buradan teşekkür etmek istiyorum. Şu an onlar için çok zor zamanlar. Son 6 ayda daha iyisini hak ettiğimi düşünüyordum. Antremanlar bile çok isteksizdim.”
Oyuncu yeni kulübünün teknik direktörü Mark Hughes hakkında da görüş belirtti. Given ”Mark Hughes’ün kaleciler arasından beni seçmesine çok sevindim. City, şimdi gerçekten coşabilir" diye konuştu.
Del Piero_10
07.Şubat.2008, 03:42
İrlandalı futbolcu Liverpool macerasını geride bıraktığını ve artık Tottenham’a konsantre olmak istediğini belirtti.
Robbie Kenae geçmişe takılıp kalmaktansa geleceğe bakmak ve Tottenham’a faydalı olmak istiyor.
Keane düzenlediği basın toplantısında Liverpool’da geçen altı ayı için pişmanlık duymadığını belirtti.
Ara transferde Tottenham’a geri dönen futbolcu açıklamalarında: “Futbol kariyerim boyunca yaptığım hiçbir şeyden pişman olmadım. Yaptığım her şeyin bir sebebi vardı. Liverpool’a gittim, ama orada işler benim için iyi gitmedi” dedi.
Keane sözlerine: “Ama buraya geri döndüğüm için mutluyum. Hocamızla çok iyi anlaşıyorum. Tottenham için şu an yapmam gerekenleri yapıyorum. Her gün, her antrenmanda çok iyi çalışıyorum. Artık Tottenham’ın oyuncusuyum. Takımımın başarısı için elimden geleni yapmaya çalışacağım” diyerek devam etti.
Hafta sonundaki rakipleri olan Arsenal’le ilgili olarak da İrlandalı futbolcu: “Onların iyi bir takım olduğunu biliyoruz. Ama bizde iyi bir sonuçla sahadan ayrılmak istiyoruz. Yeniden Tottenham forması giyeceğim için oldukça heyecanlıyım. Kadro kalitemize bakarsak da ligde durumumuzu hak etmediğimizi düşünüyorum. Pazar gününden itibaren bütün maçlar bizim için final havasında geçecek” diyerek sözlerini noktaladı.
GeNç KaRTaL
07.Şubat.2008, 03:56
Sen pişman olmadın ama Liverpool pişman oldu..:icon_smile:
gerrrard
07.Şubat.2008, 03:57
Tabikide pişman olmazsın L'pool sayesinde ilk Şampiyonlar Ligi maçına çıktın. :)
Cengo
09.Şubat.2008, 08:02
Kuzay Londra derbisi harikaydı, büyük bir kısmını canlı izledim Tott'm 'da Lennon muhteşemdi, çok zevkliydi, izlemeye doyamadım. Tott toparlanıyor artık..
Cengo
09.Şubat.2008, 08:03
Almunia Milli Takım'a çağrılacakmış.
RaSenGan
09.Şubat.2008, 10:52
O hangi ara İngiliz oldu.İspanyol değil miydi ?
KanaKe
09.Şubat.2008, 16:42
O hangi ara İngiliz oldu.İspanyol değil miydi ?
Ispanya ile mac yapacaklar. Ispanya milli takimi kadrosuna cagirilmis galiba.
BaFraLı
09.Şubat.2008, 16:55
Almunia İngiliz Vatandaşı oldu sanırım..Öle bişi duymuştum ama..
Del Piero_10
09.Şubat.2008, 19:27
Liverpool'un gol makinesi Fernando Torres, hücumdaki partneri Steven Gerrard'ın bir an önce form tutmasını istiyor.
Benitez, hafta sonunda alınan Portsmouth galibiyetinin ardından İngiliz basınınca Torres ve Gerrard'ın kişisel yeteneklerine fazlasıyla bağlı oyun anlayışı nedeniyle eleştirilmişti. Her ne kadar Benitez, takım oyunu oynadıklarını söylese de İspanyol basınına konuşan vatandaşı da İngiliz gazetecileri gibi düşündüğünü gösteren açıklamalarda bulundu.
Fratton Park'ta takımını 3-2'lik zafere taşıyan Torres, AS gazetesine yaptığı açıklamada hücumdaki en büyük yardımcısı Steven Gerrard'a övgüler yağdırarak; "O eşsiz bir oyuncu. Her takımın onun gibi birine ihtiyacı var. Hem futbolculuğuyla hem de karakteriyle tam örnek birisi. O bizim herşeyimiz. Sakatlığı nedeniyle üç hafta oynayamayacağı söyleniyor. Umarım bir an önce form tutmuş bir biçimde aramızda olur," dedi.
Del Piero_10
09.Şubat.2008, 19:28
İngiltere Milli Takımı teknik direktörü Fabio Capello, Martin O’Neill’ın Aston Villa’sına övgüler yağdırdı.
İspanya ile oynanacak olan hazırlık maçı için kadroya altı Aston Villa’lı dahil eden Capello, O’Neill’ın takımına övgüler yağdırdı.
Villa’dan Emile Heskey, Luke Young, Ashley Young, Gabriel Agbonlahor, James Milner ve Gareth Barry’i milli takım kadrosuna dahil eden İtalyan teknik adam menajer Martin O’Neill’ın başarısını da övdü.
Sporting Life’a açıklamalarda bulunan Capello: “Heskey’i Wigan’dayken izledim. Steve Bruce ile onun hakkında konuştum. Ama milli takım oyuncularının üst düzey takımlarda oynamasının daha faydalı olduğunu düşünenlerdenim. Heskey için Young ve Agbonlahor ile birlikte üst düzey bir takımda oynamanın heyecan verici olduğunu düşünüyorum” dedi.
Bu sezon büyük bir çıkış yakalayan Aston Villa’nın oyuncuları birer birer parlamaya başladı. Anlaşılan Capello da İspanya karşısında forvet hattını Heskey ve Agbonlahor’dan oluşturacak.
Chelsea'de Scolari dönemi bitti
http://sportsnob.files.wordpress.com/2006/12/chelsea_logo_203x152.jpg
Premier Lig'de üst üste aldığı kötü sonuçlarla zirve yarışında geride kalan Chelsea'de, teknik direktör Luis Felipe Scolari'nin görevine son verildi.
http://ntvspor.net/Images/40625.jpg
İngiltere Premier Lig takımlarından Chelsea'de Luis Felipe Scolari dönemi erken bitti.
Ligde son 6 haftada sadece 2 galibiyet alan ve bir maç eksiği olan lider Manchester United'ın 7 puan gerisine düşen Londra kulübü, 59 yaşındaki Brezilyalı teknik adamın görevine son verildiğini açıkladı.
Sezon başında Avram Grant'in yerine getirilen Luis Felipe Scolari, 'maviler' ile ligde çıktığı 25 maçta 14 galibiyet, 7 beraberlik ve 4 mağlubiyet aldı. Son 4 hafta içinde şampiyonluk yolundaki rakipleri Manchester United ve Liverpool'a yenilen, geçtiğimiz hafta sonu da sahasında Hull City ile berabere kalan Chelsea, 49 puanla 4. sıraya gerilemişti.
Chelsea Kulübü'nün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada ayrıca, takımın geçici bir süre için yardımcı çalıştırıcı Ray Wilkins'e emanet edildiği bildirildi.
İngiliz basınında yer alan haberlerde ise, Chelsea'nin yeni teknik direktörü adayları arasında West Ham'ın menajeri eski Chelsea'li futbolcu Gianfranco Zola ve Rusya Milli Takımı Teknik direktörü Guus Hiddink'in adı geçiyor.
Scolari'den önceki menajer Avram Grant'in tekrar 'maviler'in başına geçme ihtimali de yüksek olarak gösteriliyor.
nerazzuri
10.Şubat.2008, 02:31
Çok saçma bir zamanda yapılmış bir hamle. Şok oldum.
Oghuse
10.Şubat.2008, 02:33
Şok oldum desem yeridir..TÜrk Medyasının F.Terim Spekülasyonları yakındır.. :D
Onurap
10.Şubat.2008, 02:38
Şok oldum desem yeridir..TÜrk Medyasının F.Terim Spekülasyonları yakındır.. :D
Bende onu diyecektim.. :D
KaPaLı
10.Şubat.2008, 02:41
Suratsız yahudiyi tekrar getirmesinlerde.
Deniz
10.Şubat.2008, 02:44
Çok iyi oldu, adam düşüse sürüklüyordu bizi.Mourinho bu takımdan gittiğinden beri takım iyice düştü.
Umarım daha iyi bir teknik adam gelir.:)
Onurap
10.Şubat.2008, 02:48
Çok iyi oldu, adam düşüse sürüklüyordu bizi.Mourinho bu takımdan gittiğinden beri takım iyice düştü.
Umarım daha iyi bir teknik adam gelir.:)
Mourinhodada iş yoktu abi.. :) Sadece defans daha iyidi..Mourinho kendini beğenmişin biri..Bence world class birisi değil..
Deniz
10.Şubat.2008, 02:58
1955'den yılından beri şampiyonlukla tanışmamış Chelsea'yi şampiyon yaptı, Dünyada adını duyurdu.Dünyada adını duyurması demek zaten, World Class olduğunu ortaya çıkarıyor.;;)
Defanslamı o kadar şampiyonluğu yaşattırdı Chelsea'ye?
GodfatheR
10.Şubat.2008, 03:03
Bekliyordum zaten.Çok doğru bir karar olmuş.
Mourinhodada iş yoktu abi.. :) Sadece defans daha iyidi..Mourinho kendini beğenmişin biri..Bence world class birisi değil..
Yapma kardeş yahu :icon_confused: Adam Porto'yu önce Uefa sonra Şampiyonlar Ligi şampiyonu yaptı.Ardından Chelsea'yi 50 yıl sonra şampiyon yaptı hemde ligi domine ederek.Adamın world class olması için daha ne yapması gerek :)
Oghuse
10.Şubat.2008, 03:04
benimle aynı fikirde birini sonunda buldum.. :D
1955'den yılından beri şampiyonlukla tanışmamış Chelsea'yi şampiyon yaptı, Dünyada adını duyurdu.Dünyada adını duyurması demek zaten, World Class olduğunu ortaya çıkarıyor.;;)
Defanslamı o kadar şampiyonluğu yaşattırdı Chelsea'ye?
O kadar transfer bütçesiyle bende yaparım bu kadar da ciddiyim..ABramovic ilk geldiği zamanlarda 8 Milyar Transfer bütçesine ayırabilirim diyerek zaten şovunu yaptı..
Deniz
10.Şubat.2008, 03:08
Para bu kadar önemliyse Oğuz abi, M.City'nin başına geç.O kadar transfer bütçesiyle bulunduğu durumdan kurtar.Herşey para değil.;;)
Adam takıma yıldız oyuncu bile almadı Shevchenko tek yıldızdı diyorum aralarında onuda Abramovich oğlunun isteği üzerine getirdi, Mourinho açıklamıştı zaten.
City ile Chelsea arasındaki itibar farkından bahsetmek istersende, Chelsea'nin o zamanlar zaten itibara ihtiyacı yoktu çünki takıma yıldız almak istemiyordu Mourinho.City'i karıştırmayalım şimdi, başarısı olmayan takımın parası olsun, itibarı gene olur.
anil luque
10.Şubat.2008, 03:08
yılın en buyuk hayal kırıklıgı heralde scolari ..
GodfatheR
10.Şubat.2008, 03:12
Şimdiki kadro kötümü ki.Yine çok iyi bir kadro ama Scolari oynatamadı.Ama Mourinho zamanında aldı bu düzeydeki kadroyu ligi domine etti.Daha ne olsun.
Deniz
10.Şubat.2008, 03:13
İşte anlatmak istediğim bu, iş teknik adamda..
Oghuse
10.Şubat.2008, 03:14
Para bu kadar önemliyse Oğuz abi, M.City'nin başına geç.O kadar transfer bütçesiyle bulunduğu durumdan kurtar.Herşey para değil.;;)
Adam takıma yıldız oyuncu bile almadı Shevchenko tek yıldızdı diyorum aralarında onuda Abramovich oğlunun isteği üzerine getirdi, Mourinho açıklamıştı zaten.
Teklif varsa kabulum.. :D
Sheva tek yıldız diyorsan buna gülerim diyorum..Ayrıca her dönemde her takımdan aynı performansı beklemek saçma olur.
nerazzuri
10.Şubat.2008, 03:18
Oha'yın çüş'ün be. Mourinho World Class bir teknik direktör değilse Dünya'da teknik direktör yoktur demektir.
O kadro bende de olsa bende şampiyon yaparım diyorsunuz ama o kadar yıldıza takım oyunu oynatmak çok büyük marifettir. Fm futbola benzemez.
El Barto
10.Şubat.2008, 03:21
Avram Grant'ta çok başarılı değildi Scolari'den ama ona sabrettikleri kadar sabredemediler. Sanırım ekonomik krizin etkileri Abramoviç servetinin yarısını kaybedip başarı gelmeyince :) en son kendi yönetecek takımı heralde.
nerazzuri
10.Şubat.2008, 03:23
Bu arada kusura bakmada, Sen o takımın başında bir galibiyet alsan....
Adam Porto'da Uefa üstüne Şampiyonlar Ligi'ni kazanmış, 50 yıl sonra Chelsea'yı şampiyon yapmış bırak o kadar olsun.
El Barto
10.Şubat.2008, 03:25
Mourinho'yu Chelsea dönemi ile ele almak hatadır bir kere. Porto'yu yoktan var etti adam. Takım iyiydi bir katkısı olmadı demek adama küfretmekten ve gerçekleri inkar etmekten başka birşey değildir.
Oghuse
10.Şubat.2008, 03:27
Oha'yın çüş'ün be. Mourinho World Class bir teknik direktör değilse Dünya'da teknik direktör yoktur demektir.
O kadro bende de olsa bende şampiyon yaparım diyorsunuz ama o kadar yıldıza takım oyunu oynatmak çok büyük marifettir. Fm futbola benzemez.
Şöhret konusunda elbetteki world class ancak bu şöhretini diliyle kazanmış bir adam..
Rafa Benitez'de Valecia'yı CL şampiyonu yapmışordan ayrılıp Liverpool'u şampiyon yapmış bir adam ama Mourinho kadar dili uzun değil.. Veya David Moyes örneği takımı alt sıralrdan alıp Everton'u ligin üst sıralarını zorlayacak hale getirdi bence başarı budur..