View Full Version : İngiltere Premier Lig Geçmiş Sezonlar
uAmurat91
28.Mayıs.2007, 01:24
Kaka oldukça sadık ve mütevazi bir futbolcu. Milan'ı bırakacağını sanmam..
deniz.91
28.Mayıs.2007, 02:11
Bence yine alamaz
yunusgs
28.Mayıs.2007, 02:41
Milan'ın Drogba gibi bir forvete ihtiyacı var.Bence gerçekleşirse büyük takas olur.
ThersoN
28.Mayıs.2007, 06:47
bir felsefe de ben yapayım, bir şeyi ya seversin, ya sevmezsin, az seviyorum, sevsem de sevmesem de aynı, bilmiyorum olmaz, ve ben bu adamı en başından beri hiç sevmiyorum..
düzenli, tasarlayarak konuşarak birilerini ezmekten başka bir şey yaptığı yok, sana tapan oyuncularla 4 senede final oynayamamışın, fakat istenmeyen adam ilan edilen kimsenin desteklemediği çalıştırıcı, hatalı saha seçimi, yağmur, Terry'in ayağını kayması sonucundan kupadan oluyor ve ''neredeyse'' başarısızlık anlamına geliyor.. bence karizma bu olmasa gerek..sempati duyanı çok seviyor, sevmeyeni nefret ediyor, sevenleriyle yola devam etsin, nereye kadar bakalım
ThersoN
28.Mayıs.2007, 06:50
Kaka istediği ortamı, Chelsea de bulamayacagının farkındadır umarım, çünkü gözü parada pulda olmayan bir oyuncu, sevdiği saygı duyduğu kimselerle, sevdigi ve sadakatle bağlı kalmak istediği bir camia da oynamak istiyor, yani ben bu zamana kadar böyle yorumladım, chelsea de sürekli hop oturup hop kalkmak diye tabir edilen durumlar çok, eğer ilerleyen zamanda Milan da bir sıkıntı yaşamazsa transferine imkansız gözüyle bakıyorum
JoseMaurinho
28.Mayıs.2007, 06:52
sana katılıyorum
Ama yakışıyor adama :0:
Sheriff
28.Mayıs.2007, 07:23
Bu takas herkesin işine gelir..
onurphaned
28.Mayıs.2007, 07:49
Galatasaray 2000'de penaltılarda kupayı kaybetseydi, kim bahsedecekti Avrupa'da Galatasaray'dan. Fatih Terim İtalya'ya damgasını vurabilecek miydi? Biz yine Galatasaray final oynadı, büyük başarı diye sevinecektik ama tarih şampiyonları, kupaları kaldıranları hatırlıyor. (Verdiğim örnekte Galatasaray'lı arkadaşları tenzih ederim, kesinlikle küçük düşürücü, alçaltıcı bir niyetim yok, yanlış anlaşılmasın). Kimse bu sene UEFA'da final oynayan Glasgow Rangers'ı sallamaz, herkes Zenit'in kupayı almasını hatırlar.
Üç kupanın da kıyısından dönen bir teknik direktör sezonluk performans olarak başarılı sayılabilir ama 2008 yılı denilince herkes hem Premier Lig'i hem de ŞL'yi kaldıran Alex Ferguson'u hatırlayacak, Avram Grant'ı değil. Mourinho Porto'da önce UEFA, sonra ŞL kupasını aldı. Adadaki tüm kupaları Chelsea'ye kazandırdı. Mourinho'yu bu başarıları Mourinho yaptı. Bu başarılara ulaşmış birisinin bana göre anlamsız yere koltuğu verildiği, kupaların kıyısından dönmüş birisine burun kıvırması gayet normal.
KaPaLı
28.Mayıs.2007, 11:49
Ne Kaka İngiltere'de yapabilir nede Milan Kaka'yı satar kolpa gibi geliyo biraz
Ghonedre
28.Mayıs.2007, 17:44
adam kalite birisi hiçbişey bilmese bile orada yedek kulübesinde oturması yeter
eXcitinG
28.Mayıs.2007, 18:04
Dünya nın tartışmasız Ferguson ve Benitez iLe beraber en iyi taktik hocası. Yani az biLe söyLemiş Grant için daha fazLasını hakediyor asLında İsraiLLi..
gerrrard
29.Mayıs.2007, 00:55
Eto'o Liverpool'a hayran
Barcelonalı yıldız futbolcu Samuel Eto'o, Liverpool'da oynamanın 'mükemmel bir şey' olacağını belirtti.
Liverpool teknik direktörü Rafael Benitez'in 'yıldız transferi' sözünden sonra kendisini istediğini belirtmesine rağmen, önümüzdeki yıl İngiltere'ye transfer olması beklenmeyen Eto'o, KOP tribününün önünde oynamanın harika bir duygu olacağı söyledi.
Kamerunlu futbolcu yaptığı açıklamada, "Liverpool'un en büyük özelliği takım ruhu. Fakat benim için, Liverpool'un maçlarını kazanmasını sağlayan şey taraftarlarıdır. Onlar gerçekten inanılmaz. Her oyuncu, arkalarından kendilerine sürekli destek olan böyle bir taraftar grubu ister. Şampiyonlar Ligi Çeyrek Finali'nde Anfield'ta oynadım o yüzden onların ne kadar muhteşem olduğunu çok iyi biliyorum. Onların önünde oynamak harika olurdu ama önümüzdeki iki yıl içinde ne olacağını gerçekten bilmiyorum. tek bildiğim Barcelona'daki yaşamın her geçen yıl daha da zorlaştığı" diye konuştu.
Frank Rijkaard'la araları iyi olmamasına rağmen önümüzdeki yıl da Barcelona'da kalacağını açıklayan Eto'o, İspanya ile İngiltere arasındaki en büyük farkın taraftarlar olduğunu da dile getirdi.
Samuel Eto'o, "İngiltere'deki taraftarların, takımlarının arkalarında olmalarını seviyorum. Mentaliteleri çok farklı. Çok pozitifler. İspanya'da ise bunun tam tersi. İşte en büyük fark bu" diye sözlerini tamamladı.
Omerdinho
29.Mayıs.2007, 01:20
Bence Eto'o sezon sonu takimdan ayrilacak gibi.
Fıratcan Alçınkaya
29.Mayıs.2007, 02:05
TaRafTaRı çok etkiliyici LiveRpool ün... HeR oyuncu sıRf o yüzden LiveRpool de oynamak isteR... Eto'o da ayrılıcak gibi... Belki böyle biR tRansfeR olabiliR...
rhan_17
29.Mayıs.2007, 04:59
Eto'o eğer böyle bir açıklama yapmışsa sezon sonunda ayrılmasına kesin gözüyle bakabiliriz artık...
Fernando Gago
29.Mayıs.2007, 08:26
anfield road'dan etkilenmeyen hayran kalmayan 1 insanoğlu var mıdır acaba??
eto o zaten bu sezon takım arkadaşlarıyla sorun yaşadı biraz.o yüzden gitmek istiyo olabilir
gerrrard
29.Mayıs.2007, 10:12
eto o zaten bu sezon takım arkadaşlarıyla sorun yaşadı biraz.o yüzden gitmek istiyo olabilir
Takım arkadaşlarıyla değil.Rijkaard ile sorun yaşadı.
ChAoS
29.Mayıs.2007, 10:49
Irkçı söylemlerden bıktı bence gitmek istiyor..
İki transfer haberinden biri Liverpool,yakında şöyle haberler çıkacak
"Barcelona'dan ayrılması kesin gibi görünen Eto'o takım arkadaşlarıyla PES oynarken Liverpool'u seçti"
hp-fm-gs
29.Mayıs.2007, 13:52
Başka takım kalmamış mı?
REsist JuvE11
29.Mayıs.2007, 17:20
anfield road'dan etkilenmeyen hayran kalmayan 1 insanoğlu var mıdır acaba??
abartmayalım..anfield road dan önce daha neler war
a.arıcı-11
29.Mayıs.2007, 18:59
Hiddink artık kulp takımı çalıştırmayacağını söyledi Serkan.Bence bu üç isimden farklı birisi olacak.
Memedov
29.Mayıs.2007, 20:26
Eto´o bu günlerde çok açıklama yaptı takımda kalacağını sanmıyorum.
Fernando Gago
29.Mayıs.2007, 20:54
abartmayalım..anfield road dan önce daha neler war
mesela neler var
ayrıca ben staddan bahsetmiyorum taraftar atmosferinden bahsediyorum
Varonil
29.Mayıs.2007, 21:38
İlginç.. Hayırlı olsun demek düşer bize;);;)
TR.CaPTaiN
29.Mayıs.2007, 23:03
O taraftara hayran olmamak mümkün değil.
Aykan19o3
30.Mayıs.2007, 02:56
Mancini insAllah gelir ve rezil olur
Del Piero_10
30.Mayıs.2007, 20:42
Liverpool’un efsanevi oyuncusu Jan Molby İspanyol oyuncu Xabi Alonso’nun Juventus’a olası transferini değerlendirdi...
Alonso 2004 yılında Anfield’e ilk çıktığı maçtan itibaren Molby ile kıyaslanmaya başlamıştı. Takım arkadaşı John Arne Riise o günlerde yaptığı açıklamada Alonso’nun ilk maçında 40.dakikaya kadar pas hatası yapmadan oynadığını söylemişti. İspanyol oyuncu Steven Gerrard, Dietmar Hamann ve Momo Sissoko ile birlikte Liverpool’un en efsanevi ortasaha dörtlüsünü oluşturmuştu.
Hamann ve Sissoko’nun ayrılmasından sonra Jaview Mascherano takıma dahil olmuştu. Son günlerde konuşulan bir ismin takıma gelmesi ile birlikte Alonso’nun ilk 11’deki yeri garanti olamayabilir. Bu isim Aston Villa’dan Gareth Barry. 26 yaşındaki oyuncunun bu nedenle Sissoko gibi Juventus’a gidebileceği konuşuluyor. Son gelen haberlere göre Torino yönetimi ile yapılan görüşmelerde telafuz edilen rakam 16 milyon Pound. Ancak Molby’e göre Liverpool patronu Rafa Benitez Alonso’yu göndermekle büyük hata yapıyor çünkü onun gibi kaliteli bir oyuncu bulmak zor.
Danimarkalı oyuncu yaptığı açıklamada “Onun gibi oyunu domine ederek oyun kuran oyuncuları bulmak çok zor. Her takımda ayrılmaması gereken adamlar bulunur ve Xabi onlardan birisi. Onun takımdan ayrılmasını istemiyoruz ancak gidecekse de rakam büyük olmalı” dedi.
a.arıcı-11
31.Mayıs.2007, 00:15
Bencede Kaka İngiltere'de top oynayamaz.2.Sheva vakası olur.
Cyzio
31.Mayıs.2007, 00:25
Kaka geçen sene yılın futbolcusu seçildikten sonra bu sene durakladı.Kaka Chelsea'ye gider mi bilemem ama ben Milan'ın yerinde olsam bu teklifi kabul ederdim.Hem forvete müthiş golcü hemde defansa kapı gibi Carvalho ve üstüne para..
Lionel Andres Messi
31.Mayıs.2007, 00:28
kaka ingiltereye gelirse ortalığı darma duman eder şov yapar.onu ingilterede durdurabilecek adam yok zaten terry chesleade.
uAmurat91
31.Mayıs.2007, 00:34
Bence Kaka her ligde oynayabilecek yüksek kapasitede şu anda. İngiltere onun için sorun olmaz kesinlikle. Hüseyin'in dediği gibi ortalığın tozunu attırır..
NisRoc
31.Mayıs.2007, 01:22
Kaka için en iyisi Milanda kalmak. Şuanda zaten sakat, Ingiltere Ligi gibi yüksek tempolu bir ligte sakatlık sonrası performansı nasıl olur düşündürücü..
anil luque
31.Mayıs.2007, 01:40
kaka gıtmez, gıtmemelı..
El Comandante
31.Mayıs.2007, 01:44
Kaka her ligde oynayabilir ama Chelsea´ye gitmesi cok sacma olur.Kaldi ki Chelsea´nin ihtiyaci olmayan bir isim.Lampard,Ballack,Mikel gibi isimler varken sirf büyük transfer yapacam diye Kakayi alirsan Sheva´nin durumuna benzer. Oradaki ortam Kaka´yi bozar,en iyisi ayrilacaksa Real Madrid´e gitmesi olur.
fmsmyrna
31.Mayıs.2007, 02:00
Kaka ilk senesinde zorlanabilir ama sonra alışır.Esas Drogba İtalya'da pek işlemez bence yavaş yavaş söner
RaSenGan
31.Mayıs.2007, 02:21
Hayır gidemez bir yere.Gitsede ManU'ya gitmeli.Chelsea'de işi olmaz..MiLaN'da devam...
Fernando Gago
31.Mayıs.2007, 19:16
Liverpool teknik direktörü Rafael Benitez’in Bayern Münihli kanat oyuncusu Franck Ribery için rekor bir teklif sunmaya hazırlandığı bildirildi.
Fransa milli takımında da forma giyen Ribery, Haziran ayında başlayacak olan EURO 2008’de Fransa’nın yıldızı olarak gösteriliyor. Ribery, geçen yaz Bavyera temsilcisine transfer olduğundan beri adeta super yıldızlığını ilan etti.
25 yaşındaki futbolcu Cristiano Ronaldo ve Lionel Messi gibi isimlerle birlikte dünyanın en iyi kanat oyuncusu olarak gösteriliyor. Bayern’de gösterdiği performansla Avrupa’nın önde gelen kulüplerinin dikkatini çeken Ribery için Liverpool atağa kalktı ve yaklaşık 25 milyon Avroluk teklife hazırlanıyor.
Atak hattını güçlendirmek isteyen Benitez birçok oyuncuyla ilgileniyor. Bunların başında La Liga’nın yıldızları Maxi Rodriguez ve Albert Riera var. Ribery’nin sağ kanattaki oyun tarzı şüphesiz Benitez’i oldukça etkiliyor. Fransız yıldız, Bayern’de golcü Luca Toniyle olan uyumuyla bu sezon adeta yıldız gibi parlamıştı.
Benitez, Fernando Torres’in üzerine bir oyun kurmak istiyor ve Ribery’nin Hollandalı genç oyuncu Ryan Babel ve kaptan Steven Gerrard’ın yanına gelmesi Kırmızılıların 4-2-3-1 lik oyun düzenine büyük katkı sağlayacak.
Bir dönem Galatasaray’da da oynayan ve sarı kırmızılılardan olaylı bir şekilde ayrılan oyuncu için Bayern Münih 20 milyon avro ödemişti. Rafa Benitez, Fransız oyuncuyu transfer etmek için bu fiyatın üstüne çıkması gerektiğini de biliyor.
Fernando Gago
31.Mayıs.2007, 19:18
Geçen sezon Barcelona’da tam performansını ortaya koyamasa da Giovani dos Santos Avrupa’nın önde gelen kulüplerini etkilemeye devam ediyor. Tottenham Hotspur, Meksikalı oyuncuyu transfer etmek isteyen kulüplerin başında geliyor.
Giovani dos Santos’un Barcelona kariyeri yakında sona erebilir. Barcelona’da geçirdiği başarısız bir sezondan sonra Meksikalı yıldıza hala teklif yağıyor. Santos’un bonservisini almak isteyenler arasında İtalya ve İngiltere’den kulüpler bulunuyor. Tottenham ise Barça’ya önerdiği 15 milyon Avroluk ücretle 18 yaşındaki oyuncu için ne kadar ciddi olduğunu ortaya koydu.
Hırvat oyuncu Luka Modriç’i transfer eden Londra ekibinin bundan sonraki hedefiyse Giovani oldu. Meksikalı oyuncuysa Premier Lig’de oynama isteğini “herşey olumlu görünüyor. Ben her zaman iyi kulüplerde oynamak isterim. Premier Lig benim için Dünyanın en iyi liglerinden biri herkes bu ligde oynamak ister” diyerek dile getirmişti.
Meksikalıyla ilgilenen tek Premier Lig ekibi Tottenham da değil. Chelsea de genç oyuncuyu renklerine bağlamak istiyor. Giovani, Chelsea hakkında “Evet, onlar da menajerimle konuştular ve beni izliyorlar. Orada oynamak isterim, gerçekten büyük bir ekipler” diyerek, mavililere de yeşil ışık yaktı.
Herşey, Giovani’nin gelecek sezon Premier Lig’de futbol oynamasına işaret ediyor. Şimdilik iki alternatif var Tottenham veya Chelsea.
tosunpasa
31.Mayıs.2007, 19:25
Luka Modriç süper bir transferdi Totthenam için.. Dos Santos'unda böyle olacağını düşünüyorum tabii alınırsa..
El Comandante
31.Mayıs.2007, 19:39
Liverpool icin ilac olur Ribery ama Bayern onu bu paraya satmaz.
anilton
31.Mayıs.2007, 19:44
Bayern bu paraya aldı nerdeyse,daha fazla kar elde edecek teklif gelmedikçe satmazlar...
Lucas Neill
31.Mayıs.2007, 19:58
Liverpool'a gelse süper olur ama Bayern bu sene bırakmaz Ribery'yi...
Del Piero_10
31.Mayıs.2007, 20:38
Bayern primlerle beraber toplam 30 milyon ödedi.
uAmurat91
31.Mayıs.2007, 20:48
Ribery Bayern'den de kaçar bir şekilde. Hiç şaşırmam valla..
Paraya gelince, bu paraya Bayern hiçbir şekilde satmaz Ribery'i. Nasıl kâr edecek bu durumdan ?
deniz.91
31.Mayıs.2007, 20:59
Ada'nın devi Manchester United bombasını patlattı. Portekiz Ligi'nde top koşturan iki yıldız isim Porto'nun Brezilyalı futbolcusu Anderson ve Sporting Lizbon'lu Nani M.United'a transfer oluyor. M.United'ın resmi sitesi 'manutd.com'da yapılan açıklamada iki isim ile tamamen anlaşıldığı ve sözleşme imzalanacağı belirtildi. 19 yaşındaki, geleceğin Ronaldinho'su olarak gösterilen Anderson gelecek sezon Kırmızılar için savaşacak, futbolseverler bu yıldızı çok daha yakından görme şansı yakalayacak. Anderson U-17 Dünya Şampiyonası'nda Brezilya ile ilk kez futbolseverlerin gözleri önüne gelmiş ve Porto'ya transfer olmasıyla birlikte yıldız olmasına kesin gözüyle bakılmıştı.
Öte yandan Portekiz Milli takımında da oynayan Sporting Lizbon'un genç kanat oyuncusu, 20 yaşındaki gelecek vadeden futbolcu Nani de Old Trafford'da olacak. Tam adı Luis Carlos Almeida da Cunha, çağrıldığı isim Nani, Portekiz Milli Takımı'nda Ronaldo ile olan arkadaşlığını M.United'da devam ettirecek. Cristiano Ronaldo gibi kanatları çok etkili kullanan Nani'nin yıldız isimden tek farkı ten rengi.
Transfer sezonunun resmi olarak açılmasına günler kala Manchester United'ın bu iki isim ile anlaştığını açıklaması İngiltere'de ve Avrupa'da deprem etkisi yaratmış durumda. Premier League'in son şampiyonu M.United gelecek sezon için kadrosunu güçlendirme operasyonuna resmen başladı. ManU'da transferi bitme aşamasına gelen son isim ise B.Münih'in yetenekli futbolcusu Owen Hargreaves.
47 milyon avro!
Bu iki yıldızın M.United'a maliyetinin ise 47 milyon avro olduğu tahmin ediliyor. Sporting Lisbon kulübü Nani'nin transferi hakkında 25.5 milyon avroluk bir bonservis bedeliyle satışın gerçekleştiğini belirtirken, Porto ise Anderson'un bonservisinin ne kadara verildiği konusunda bir açıklamada bulunmadı.
Anderson Brezilya teknik direktörü Dunga tarafından gelecek ay Copa America'da Venezuela ile oynanacak karşılaşma için kadroya dahil edilirken, bu Cuma Wembley'de İngiltere ile oynanacak maçta ise aday kadroya alınmamıştı.
31.05.2007 http://www.sporx.com/i/b.gif
Kaynak : Sporx.com dış haberler
deniz.91
31.Mayıs.2007, 22:20
Bayern kar etmeden satmaz
anil luque
31.Mayıs.2007, 22:59
bayern bu kadar aza satmaz 1 2.si ribery de bu kadar az etmez ne oyunculara ne paralar veriliyor göz önünde bulundurursak eğer..
Cyzio
31.Mayıs.2007, 23:09
Bayern böyle müthiş bir sezon geçiren Ribery'yi satmaz..
anil luque
31.Mayıs.2007, 23:13
modric neyine yetmiyor tottenham'ın :) zaten kadroları gayet guzel bu sene juande ramos cok daha ıyı ısler yapar zaten gecen sene kupa canavarı oldugunu bır kez daha kanıtlamıstı
eXcitinG
31.Mayıs.2007, 23:22
Tottenham geLecek sezon ŞampiyonLuk yarışı içerisinde yer aLabiLecek bir kadro kurmaya çaLışıyor. Dos Santos un taLipi çok ama bakaLım nereye transfer oLucak.
GeNç KaRTaL
31.Mayıs.2007, 23:22
Bayern satmaz bence bu teklife ama Ribery'i de biliyoruz.:icon_biggrin: Gitmek isterse bu iş olabilir belki.En azından Liverpool'un Premier lig zirvesi için ne tür adamlarla ilgilenmesi gerektiğinin farkına varmış olması iyi bir gelişme.
anil luque
31.Mayıs.2007, 23:34
bence hıcbıryere gıtmeyecek hayrettın abı.. cunku barca genclere daha fazla onem vermeye basladı yenı bır olusum ıcerısıne gırıyorlar ve bu olusumun en buyuk parcalarından bırı de dos santos..
deniz.91
31.Mayıs.2007, 23:50
Barca satmaz hiçbiryerre
GeNç KaRTaL
01.Haziran.2007, 00:10
Ramos kendisini belli ediyor valla.Transfer hedefleri gerçekten kaliteli oyuncular.Gio Barca'da fazla forma şansı bulmuyor ama gelecek sezon için yapılacak yeni yapılanmada forma şansı bulabilir.Eğer bulamayacaksa bence gitsin Tottenham'a.Kendisini dahada geliştirecektir orada..Tottenham seneye daha güçlü bir takım olarak karşımızda olacaktır diye düşünüyorum..
yunusgs
01.Haziran.2007, 01:17
Bayern hem bu paraya satmaz hem de böyle bir oyuncusunu satmaz.
Aykan19o3
01.Haziran.2007, 02:28
Belki kiralık alırlar Barca satmaz.
gerrrard
01.Haziran.2007, 03:23
Ramos gerçektende bu işi iyi biliyor. Tottenham bence alır. Kurt hoca (Ramos) yapacağını yine yapar.
Seneye gerçektende çok hırslı,saldırgan ve genç bir takımla karşımıza çıkacak Tottenham. Modric'le beraber eğer bu transferde gerçekleşirse bomba etkisi yaratır. :)
Fernando Gago
01.Haziran.2007, 03:37
Barcelona şimdilik satmaz bence son maçta oynadığı futbolla herkese umut verdi Santos ...
TR.CaPTaiN
01.Haziran.2007, 05:48
Barcelona'nın paraya ihtiyacı yok ki böylesine genç ve yetenekli bir oyuncuyu elden çıkarsınlar. En iyi ihtimalle kiralayabilir Tottenham.
Fernando Gago
01.Haziran.2007, 08:16
Manchester United forveti Carlos Tevez, İspanya’da oynamak istediğini söyleyerek Kırmızı Şeytanlardaki geleceğiyle ilgili ilginç açıklamalar yaptı.
Manchester United teknik direktörü Sir Alex Ferguson, şu anda Uluslararası yatırımcıların sahibi olduğu Media Sport Yatırım grubundan kiralık alınan Arjantinli oyuncunun bonservisini de almak istiyor.
İspanya sevdası
İnter Milan ve Real Madrid’in ilgilendiği söylenen Corinthians’ın eski yıldızının geçen sezon West Ham’dan Kırmızı Şeytanlara transferinden önce Avrupa'ya gideceği de düşünülüyordu. Old Trafford’da mutlu olduğunu vurgulayan Tevez’in bu sözlerine karşın İspanya’da oynamak istediğini belirten açıklamaları ortalığı tekrar karıştırdı. 24 yaşındaki oyuncu geçtiğimiz günlerde “Belki bir gün İspanya’da oynarım ancak buna henüz zaman var. Şu anda burada mutluyum. Güney Amerikalıların İtalya veya İspanya’yı tercih ettiğini biliyorum. Ancak ben burada mutluyum. Burası dünyanın en iyi ligi” diye konuşmuştu.
Ronaldo'nun durumu da hala belirsiz
Manchester Unitedlı kanat oyuncusu Cristiano Ronaldo, kendisini takımda tutacak sözleşmeye henüz imza atmadı. Bu durum da Portekizli oyuncuyla ilgilenen Real Madrid’in iştahını kabartıyor.
Fernando Gago
01.Haziran.2007, 08:17
Fransız savunmacı Patrice Evra Manchester United ile 4 yıllık bir sözleşme imzaladı...
27 yaşındaki oyuncu ve menajeri United Baş Direktörü David Gill ile Perşembe günü yaptıkları görüşmede haftalık 55.000 Pound karşılığında anlaşıldığını duyurdu.
Evra’nın Manchester ile sözleşmesi önümüzdeki yıl doluyordu ve son günlerde Fransız oyuncu hakkında spekülasyonlar yapılıyordu.
Başarılı sol kanat oyuncusunu sözleşme imzalamadan önce birçok kulüp takip ediyordu. Ancak artık bu takımlar başka isimlere yönelmeliler. Evra şu günler Fransa milli takımının kampında finallere hazırlanıyor.
GeNç KaRTaL
01.Haziran.2007, 08:20
Evra ve 23 kardeşi için iyi bir haber.:D
El Barto
01.Haziran.2007, 08:21
Haftalık 55000 paund ayda eder 220000, yılda 2640000... ooo çok para. :)
Universal
01.Haziran.2007, 08:22
Evra, yıllardır gördüğüm en iyi sol kanatlardan birisi. Topu kontrol edişini ve sürüşünü beğeniyorum. Her takıma böyel bir oyuncu lazım. Manchester United Evra'yı elinde tutatarak iyi bir iş yapmış oldu.
Maaş'ını sanırım kardeş sayısına göre ayarladılar. Haftada 55.000 pound.
55.000/23+Evra için iyi bir para. :)
KaPaLı
01.Haziran.2007, 08:24
Hastası olarak izlediğim futbolcudur kendisi. Müthiş hızı kontrolu savaşçılığı dayanıklılığı. Manchester'da onu izlemeye devam etmek güzel olacak
Aykan19o3
01.Haziran.2007, 08:24
Süper para alacak süper sol bek ayrıca.. :)
Raten
01.Haziran.2007, 09:22
Bu parayı fazlasıyla hakediyor
Raten
01.Haziran.2007, 09:23
Cristiano Ronaldo'nun M.United'de kalmasını isterim
Ayrıca Tevez'inde
Raten
01.Haziran.2007, 09:24
Barcelona bir yere göndermez Santos'u
Raten
01.Haziran.2007, 09:25
Bayern bırakmaz bu paraya Liverpool şansını denemiş
Raten
01.Haziran.2007, 09:27
Kaka giderse Sheva gibi olur aynı o yüzden gideceğini pek sanmıyorum zaten Milan da bırakmaz
LaigLeNoiR
01.Haziran.2007, 14:20
Manchester United Anelka'ya talip oldu!
Manchester United geçen yıl Fenerbahçe’den İngiliz Bolton takımına transfer olan Anelka’ya talip oldu.
‘The Guardian’ gazetesinin haberine göre yeni sezon transferleri için hazırladığı listeye Samuel Eto ve Dimitar Berbatov’u alan Manchester United’ın teknik direktörü Alex Ferguson, alternatif futbolcu arayışında 28 yaşındaki Anelka’yı sürpriz bir şekilde listesine ekledi.
Yeni sezon transferlerine büyük bütçe ayıran Manchester United Owen Hargreaves, Anderson ve Nani’yi takıma almasının ardından Fransız golcüyü listeye eklediği haberi, gazete tarafından ‘Ferguson’un sürpriz hedefi’ olarak ifade edildi.
Kaynak : MİLLİYET
Fernando Gago
01.Haziran.2007, 23:36
The Daily Telegraph gazetesinin haberine göre Arsenal, İspanyol milli oyuncu Dani Güiza’yı transfer etmek istiyor
The Daily Telegraph gazetesinin iddiasına göre dört yıllık şampiyonluk hasretine son vermek isteyen Arsenal, 27 yaşındaki Güiza’yı transfer etmek için kolları sıvadı.
EURO 2008 için İspanya milli takım kadrosuna çağrılan Real Mallorcalı golcü oyuncu, eski kulübü Mallorca’ya geldiğinden beri ülkesinde fırtına gibi esiyor. Güiza, bu sezon La Liga’nın altın ayakkabısını kazandı ve 2002’den beri bu ödülü alan ilk İspanyol oyuncu oldu. Hatırlanacağı gibi 2002 yılında bu ödülü Deportivo La Corunalı futbolcu Diego Tristan kazanmıştı.
Bu sezon La Liga’da 27 gol atan Güiza’nın penaltı golü bulunmuyor. Güiza’nın bu başarıyı sezonu yedinci sırada bitiren bir takımda elde etmesi de ayrıca dikkat çekiyor. Halihazırda Emmanuel Adebayor, Robin van Persie, Eduardo da Silva ve Theo Walcott gibi oyuncuları kadrosunda bulunduran Arsenal’in atak hattını kuvvetlendirmeye ihtiyacı olup olmadığıysa akıllardaki bir başka soru.
Şimdiye kadar İspanya’da aralarında Getafe ve Murcia’nın da bulunduğu yedi kulüpte forma giyen Güiza, Arsenal formasıyla 24 gola imza atan Adebayor için iyi bir alternatif olabilir.
Güiza’nın aynı zamanda Barcelona, Real Madrid ve Roma gibi ekiplerin de takibinde olduğu söyleniyor. İspanyol oyuncunun sözleşmesinde 15 milyon avroluk bir sözleşme fesih bedeli bulunuyor.
eGowiCh
02.Haziran.2007, 02:31
Süper iki transfer. Man Utd, Kerlon'dan sonra Nani ve Anderson ile şovunu sürdürmeye devam ediyor. Bir de santrafor transfer edecekler büyük ihtimalle, Berbatov, Torres, Anelka gibi isimler dolaşıyor ortalıkta, bakalım kimi alacaklar?
Nani ve Anderson, ikisi de süper futbolcular, gelecek vaad ediyorlar ve çok yetenekliler. Anderson'a hayran kalmıştım zaten izlediğimde, ikisi de Man Utd'da başarılı olurlar. Moutinho ile de ilgilendiklerini duydum, onu da alırlarsa dünyanın en iyi kadrosunu kurarlar.
Gerçekten Man Utd transfer yapmasını biliyor.
eGowiCh
02.Haziran.2007, 02:33
Bu sene Premiership'te iyi bir performans sergiledi Anelka, sorunlu bir futbolcu fakat yetenekli, Man Utd'da başarılı olur çok rahat. Nani, Anderson ve Kerlon'dan sonra Anelka transferi de sürpriz olmaz.
koray_capello
02.Haziran.2007, 02:37
Bir Brezilyalının İngiltere'de başarılı olabileceğine nedense inanmıyorum. Ronaldinho da olsa Anderson da olsa Brezilyalıların top oynayacağı yer İngiltere değil. Bence çok başarılı olamaz ve bir kaç sezon sonra İtalya yada İspanya'nın yolunu tutabilir.
eGowiCh
02.Haziran.2007, 02:38
http://www.ligtv.com.tr/uploads/news_manset_resim_20494_Pizarro.jpg
Chelsea'den sürpriz transfer
Shevchenko'nun yerine bir forvet transfer etmesi beklenen Chelsea, günü sürpriz bir imzayla kapattı. Bayern Munih'te forma şansı bulamayan Perulu Pizarro, gelecek sezon için Maviler'le anlaştı.
Çok yüksek bir bonservis ücreti ödeyerek Avrupa'nın önemli forvetlerinden birini transfer etmesi beklenen Chelsea, Claudio Pizarro için Bayern'e bonservis ücreti ödemeyecek. Perulu yıldız sezonun ikinci yarısından bu yana Juventus ile görüşüyordu. Ancak son anda araya giren İngiliz ekibi, Pizarro'yu Stamford Bridge'e getirmeyi başardı. 29 yaşındaki golcü, Kalou, Drogba ve Shevchenko'dan sonra Londra ekibinin dördüncü forveti olurken, resmi imza 30 Haziran'da atılacak.
Transferin resmileşmesinden sonra Chelsea TV'ye konuşan Pizarro, "Benim için başarılı olmak herşeyden önce geliyor. Ben de bunun için İngiltere'deyim. Süper bir takımla ve çok iyi bir teknik adamla çalışmak beni çok mutlu edecek" şeklinde konuştu.
Mourinho ise gelecek sezon Kalou ve Drogba'nin Afrika Uluslar Kupası maçları yüzünden takımdan 1 ay uzak kalacak olması nedeniyle bu transferin gerçekleştirildiğini açıkladı.
Pizarro, Sidwell'in ardından Maviler'in ikinci transferi oldu.
Lig TV
deniz.91
02.Haziran.2007, 02:47
Faydalı olabilri ama Arsenalin mentalitesine uymaz genç lazım:)
Since-1907
02.Haziran.2007, 02:54
Güiza bu sene müthiş oynadı Arsenalde de iyi işler yapar..
Fıratcan Alçınkaya
02.Haziran.2007, 03:09
Çok şaşırdım... Aklımın ucundan bile geçmiyodu böle bir transfeR...Yİnede hücuma alternatif oldu...
Since-1907
02.Haziran.2007, 03:19
Milan kabul etmez ki eğer böyle bi teklif varsa..
goosfraba
02.Haziran.2007, 03:25
Claudio Pizarro çok iyi bir forvet.Şans bulursa değerlendirir diye düşünüyorum...
goosfraba
02.Haziran.2007, 03:27
Manchester United'in başında bir Alex Ferguson var hemde Sir lakablı.Bence Avrupa'da transferden anlayan en iyi Teknik Direktör...
goosfraba
02.Haziran.2007, 03:28
Yanlış bir transfer olmaz bence.Doğru ve yerinde bir transfer olur..
Hugo
02.Haziran.2007, 06:07
Kanu'yu seviyorum.. Bu nedenle Hull veya diğer bir yeni takıma gitseydi krallar gibi sfasını sürerdi.. Bakalım görelim ne kadar şans bulacak..
Hugo
02.Haziran.2007, 06:08
Kaka içn Drogba ve Carvalho az gelir.
Hugo
02.Haziran.2007, 06:10
Euro 08 de şans bulur ve iyi kullanırsa hemen alırlar..
yunusgs
02.Haziran.2007, 06:12
Bu sene çok güzel bir futbol oynadı goller attı.Arsenal'e gelirse faydalı olabilir.
Hugo
Gio Tottenham'a yakışmaz bence. Ayrıca Barcanın bu gibi gençlerle ilgili tavrı da malum..
Lucas Neill
Adebayor'un arkasında iyi bir alternatif olabilir...
GeNç KaRTaL
02.Haziran.2007, 07:49
İyi bir alternatif forvet olur Chelsea için
RoNNiE91
02.Haziran.2007, 07:51
Anelka Bolton'da iyi oynadı ama Man Utd formasının yükünü taşıyabilir mi emin değilim.Bence Man Utd daha iyisini alabilecek bir takım.
GeNç KaRTaL
02.Haziran.2007, 07:52
Manu süper bir kadro oluşturuyor gerçekten iki süper isimi daha kadrolarına kattılar birde müthiş bir santrafor alırlarsa çok güzel bir iş yapmış olurlar...
RoNNiE91
02.Haziran.2007, 07:52
İyi bir golcü de heralde Shevchenko'yu yollayacaklar.Bu sene çok kötü bir sezon geçirdi Sheva.
GeNç KaRTaL
02.Haziran.2007, 07:54
Bence ilk tercih Eto'o yada Torres olmalı ama bunlar olmaz ise Anelka olabilir...
Nocna Mora
02.Haziran.2007, 09:55
Alternatif olarak iyi bir golcü olabilir Chelsea'de.
eXcitinG
02.Haziran.2007, 10:52
Gereksiz bir transfer.CheaLse nin hücum oyuncusuna ihtiyacı yok ki.Transfer oLsun diye yapıLmış bir transfer bence.
World Hollow o1
02.Haziran.2007, 10:54
Gereksiz bir transfer.CheaLse nin hücum oyuncusuna ihtiyacı yok ki.Transfer oLsun diye yapıLmış bir transfer bence.
Evet haksılısın abi,
Bence Pizzarro İngiltere ve Chelsea yı kaldıramaz.
Hayırlısı olsun.
hp-fm-gs
02.Haziran.2007, 13:06
Manchster United gerçekten bu işi biliyor.
3 tane süper yetenek...
Kerlon , Nani , Anderson.Bunlar geleceğinin teminatı.Hayırlı olsun..
hp-fm-gs
02.Haziran.2007, 13:07
Manchster United gerçekten bu işi biliyor.
3 tane süper yetenek...
Kerlon , Nani , Anderson.Bunlar geleceğinin teminatı.Hayırlı olsun..
the_imam912
02.Haziran.2007, 13:07
Chelsea'den asla bekleyemeyeceğim bir transfer.Eğer alternatif arıyorlarsa bunun Torres gibi oyuncu olucağını zannederdim.Çok şaşırdım.
hp-fm-gs
02.Haziran.2007, 13:08
Anelka değilde Fernando Torres olsa..
the_imam912
02.Haziran.2007, 13:08
Yerinde bir transfer olur.Ancak ilk tercihler başka bir futbolcu olmalı.
hp-fm-gs
02.Haziran.2007, 13:09
Bence çok gereksiz bir transfer.Biraz Manchester'i örnek alsalar ne olur..
the_imam912
02.Haziran.2007, 13:10
Süper bir transfer 47 milyon avro'ya değmiş.Geleceğin futbolcuları.Sir işi biliyor :).
Del Piero_10
02.Haziran.2007, 13:34
Kerlon transferi yok.
Oghuse
02.Haziran.2007, 13:58
Bence Giggs in yerini genç bir futbolcuya bırakması gerekiyordu.Man Utd yerinde transferler yaptı.
eXcitinG
02.Haziran.2007, 14:00
İki tane harik adam aLdıLar.Bence Fergusonun eLinde bu iki oyuncu C.RonaLdo gibi yetişir.Bir kaç yıL sonrada avrupada iLk sıraLarda duyarız isimLerini.
Lucas Neill
02.Haziran.2007, 14:04
Kerlon transferi yok.
Kerlon'un transferi iptal mi oldu?Bence gelseydi faydalı olurdu.
El Comandante
02.Haziran.2007, 14:05
Muhtesem transferlere devam :)
ManU yeni sezona bomba gibi geliyor.
El Comandante
02.Haziran.2007, 14:13
Chelsea´nin forvete ihtiyaci vardi.Pizarro´yu alarak bu mevkideki sIkintisini bitirdi kanimca.Sheva seneye uyum sorununu atlatip bomba gibi dönecek,Drogba zaten müthis.Bu ikilinin alternatifi Pizzaro olacak.
GeNç KaRTaL
02.Haziran.2007, 14:20
Chelsea'den asla bekleyemeyeceğim bir transfer.Eğer alternatif arıyorlarsa bunun Torres gibi oyuncu olucağını zannederdim.Çok şaşırdım.
Torres ve yedek olmak eminmisin?
RaSenGan
02.Haziran.2007, 14:30
Boşuna para vermişler.
eGowiCh
02.Haziran.2007, 14:52
Bonservis bedeli ödenmedi Aygün.
İyi veya kötü diyemeyiz, kötü gibi gelebilir ama ne yapacağı belli olmaz Chelsea'de. İngiliz futboluna ayak uydurabilirse başarılı olur. Sonu Crespo gibi olmasın da...
eGowiCh
02.Haziran.2007, 14:53
Manchester United seneye de şampiyon olur bu kadroyla. Chelsea falan tanımaz :) Chelsea'nin de geleceğe yönelik transferler yapması gerekli, aldığı adamlar dünya yıldızı ama genç değil.
eGowiCh
02.Haziran.2007, 14:56
Anelka, Liverpool ve Real Madrid gibi takımlarda oynamış futbolcu. O yüzden Man Utd yükünü rahat kaldırır. Genç olduğu için bu iki takımda sorunlar yaşamıştı, şu an en olgun çağında.
GeNç KaRTaL
02.Haziran.2007, 14:59
Anelka, Liverpool ve Real Madrid gibi takımlarda oynamış futbolcu. O yüzden Man Utd yükünü rahat kaldırır. Genç olduğu için bu iki takımda sorunlar yaşamıştı, şu an en olgun çağında.
Ama Egemen Rooney sorunlu Anelka sorunlu olurmu sence?
El Comandante
02.Haziran.2007, 15:03
Nani´nin Cristiano Ronaldo´dan tek farki rengi ve taklalari :) Bu futbolcu bu sezona damgasini vurabilir.Inanilmaz yetenekli,cok kolay adam gecen,uzaktan süper sutlari olan,golünü attiktan sonra taklalar atan bir futbolcu Nani.Bu sene onu herkes konusabilir.Sporting´te o fazla göze batmamis olabilir ama ManU onu kariyerinin zirvesine cikaracak.Herkes Cristiano Ronaldo´dan nasil övgülerle bahsediyorsa Nani´den de övgülerle bahsedecek.Manu müthis bir transfer yapti!
Iste Nani!
http://www.youtube.com/watch?v=ufsXWP48Sck
eGowiCh
02.Haziran.2007, 15:04
Rooney Cristiano Ronaldo ile de kavga etmiş, fakat sonra barışmışlardı. Rooney ile Anelka sorun yaşamazlar, Alex Ferguson buna izin vermez, ona göre yapar zaten transferini. İngiltere'de yöneticiler kafalarına göre iş yapmıyorlar, kafalarına göre yıldız almıyorlar Türkiye'deki gibi :) Bizzat menajer yürütüyor her şeyi ve Sir Alex Ferguson işini bilir.
GeNç KaRTaL
02.Haziran.2007, 15:08
Rooney Cristiano Ronaldo ile de kavga etmiş, fakat sonra barışmışlardı. Rooney ile Anelka sorun yaşamazlar, Alex Ferguson buna izin vermez, ona göre yapar zaten transferini. İngiltere'de yöneticiler kafalarına göre iş yapmıyorlar, kafalarına göre yıldız almıyorlar Türkiye'deki gibi :) Bizzat menajer yürütüyor her şeyi ve Sir Alex Ferguson işini bilir.
Doğru diyorsun Ferguson kafasına göre transfer yapmaz ama Anelka Manu'ya gelirse aklımda bir soru işareti olur acaba derim yani çünkü bu iki oyuncununda ne yapacağını kestirmek zor:D
eGowiCh
02.Haziran.2007, 15:09
Evet, Nani aynen Baran'ın anlattığı gibi bir oyuncu. Solda Cristiano Ronaldo, sağda Nani, veya tam tersi, ortada Anderson, forvette Rooney, hayal edilemeyecek muhteşem bir takım :)
FM'de Man Utd'ı alacağım :)
El Comandante
02.Haziran.2007, 15:11
Evet, Nani aynen Baran'ın anlattığı gibi bir oyuncu. Solda Cristiano Ronaldo, sağda Nani, veya tam tersi, ortada Anderson, forvette Rooney, hayal edilemeyecek muhteşem bir takım :)
FM'de Man Utd'ı alacağım :)
Rooney´in yanina süper bir forvet alacaklar.Insallah bu Torres veya Klose´den biri olur :)
Dünyanin en iyi hücum hattina sahip takim ManU olacak :)
eGowiCh
02.Haziran.2007, 15:14
Evet, Berbatov ve Anelka ismi geçiyor, ikisi de faydalı olur, Torres daha da iyi olur :)
Defansı da sağlam, Evra, Vidic, O'Shea, Fletcher... Bu sene Pique de takıma katılacak sanırım, Zaragoza'da kiralık oynadı, o da çok iyi bir defans.
hp-fm-gs
02.Haziran.2007, 15:24
İmam Efendi iyi misin?
Fernando Torres ve alternatif..:D
hp-fm-gs
02.Haziran.2007, 15:24
İmam Efendi iyi misin?
Fernando Torres ve alternatif..:D
hp-fm-gs
02.Haziran.2007, 15:27
Sporting bu sene 2 önemli hücum oyuncusunu kaybetti.
Tello ve Nani.
El Comandante
02.Haziran.2007, 15:32
---------------Van der Sar-------------------
--G.Neville-----Ferdinand----Vidic-----Evra
----------------Scholes------------
--Nani--------------------------Cristiano Ronaldo
---------------Anderson---------------
---------Rooney----------???
ManU bana kalirsa Van der Sar´in yerine daha kaliteli bir kaleci almali.Van der Sar hatali goller yiyen bir kaleci.
Soru isareti gelen yere Torres,Klose,Berbatov´dan biri gelirse ve kaliteli bir kaleci alinirsa ManU´yu kimse durdurmaz!
hp-fm-gs
02.Haziran.2007, 15:42
Bence Scholes , Vander Sar artık oynatılmamalı.EmperoR haklısın bencede Vander Sar yerine başka bi kaleci getirilmeli.Eğer Hargreaves de gelirse DMC oynar.Ama Carrick'de var.
fmsmyrna
02.Haziran.2007, 15:49
İki süper yetenek eğer gelişimlerini doğru bir şekilde devam ettirirlerse yıldız olurlar.S.Lizbon gerçekten çok iyi yetenekler çıkartıyor.
JunkChorn
02.Haziran.2007, 17:06
Gerçekten çok iyi oldu bu transferler.Birde bunların yanına güzel bir forvet gelirse kimse tutmaz manu'yu;)
eGowiCh
02.Haziran.2007, 18:35
Scholes yerine Carrick veya Hargreaves oynar, büyük ihtimalle Hargreaves oynar.
Kaleci olarak Oscar Ustari'yi alsalar keşke :)
deniz.91
02.Haziran.2007, 18:48
zaten kalecide almışlardı lukas fabienszki
ShevAnil
02.Haziran.2007, 19:10
http://maraton.com.tr/qHUsMbuK28cYW/images/news_images/46128_1_080602113149.jpg
İngiltere'nin People gazetesinin haberine göre, Alex Ferguson ve Manchester'ın başkanı David Gill'in bu transferi bitirmek için yoğun çaba harcadığını belirtti.
Haberde ayrıca Manchester'ın Lyon'a 30 milyon Pound'luk bir teklif götüreceği iddia edildi. Bu sezon Lyon forması altında 43 maçın 39'unda forma giyen Benzema, bu maçlarda toplam 31 gole imza attı.
MARATON.COM.TR/KANSU ÜNYAY
İşte Gollerinden Oluşan Bir Video
http://www.dailymotion.com/video/x5b3pk_karim-benzema-dans-toute-sa-classe_sport
Memedov
02.Haziran.2007, 19:34
Manu işini biliyor..Buna Katkıyı Sir yapıyor.
Manu çok iyi transferler yapıyor kadrosu baya bir genişledi.
ShevAnil
02.Haziran.2007, 19:36
http://maraton.com.tr/qHUsMbuK28cYW/images/news_images/46134_1_080602122100.jpg
Kulüpler arasındaki pürüzlerin giderilmesinin ardından, Giovani Dos Santos'un Tottenham'a transferinde sona yaklaşıldı.
Giovani Dos Santos, Barça’nın 8milyon €’luk teklifi kabul etmesin ardından her an Tottenham Hotspurslu olabilir.Gelen haberlere göre; 19 yaşındaki genç yıldız, White Hart Lane’deki 4 senesi boyunca yaklaşık 11milyon €’luk bir gelir elde edecek.
Daha fazla insiyatif alabilecek
Dos Santos’un babası Zizinho, Meksika gazetesi Record’a yaptığı açıklamada transfer çalışmalarını doğrularken, oğlunun böyle prestijli bir kulüpte oynamaktan gurur ve heyecan duyacağını belirterek; “Kesin olarak anlaşma sağlandı denemez, fakat Tottenham gibi önemli bir kulübün Giovani’yi almak istemesi bir gurur kaynağıdır. Tottenham’ın başarıya ulaşmak için tasarladığı hırs dolu projesi Giovani’yi heyecanlandırdı. Biran evvel oraya giderek takıma elinden geldiğince yardımcı olmak istiyor. Barcelona’yı terk etmenin riskli bir karar olduğu açık, fakat daha fazla insiyatif almak istediği için bu transfer kendisi için en iyi seçim olarak görünüyor,” dedi.
Ramos'un hayali
Tottenham'ın İspanyol teknik direktörü Juande Ramos ise yıldız adayı oyuncuyu kadrosuna dahil etmek için elinden geleni yapıyor. Ramos, Meksikalı'nın hızını, alan bulma ve şut atma yeteneğini takımı için biçilmiş kaftan olarak nitelendiriyor.(goal)
Memedov
02.Haziran.2007, 19:36
Pizarro iyi bir Forvet.
Chelsea faydalı olacaktır.Oynatıldığı zaman.
eGowiCh
02.Haziran.2007, 19:43
zaten kalecide almışlardı lukas fabienszki
Fabianski'yi Arsenal aldı.
barahir
02.Haziran.2007, 19:52
ManU da kaleci olarak Polonyalı Tomazs Kuszcak var.. Transferler ise isabetli olmuş.. Kadro derinliği daha da arttı. Bir mevkide 2-3 futbolcu var ManU da
Aşk-ı Şehir
02.Haziran.2007, 20:03
gerçekten bomba transferler nani-anderson-ronaldo-rooney-carrick bu beşli şov yapar şov seneye avrupada manu ve fc bayern fırtınası esecek galiba
deniz.91
02.Haziran.2007, 21:05
Barcanın vermesi ilginç gerçekten buda fabregas falan gibi olur
eGowiCh
02.Haziran.2007, 21:27
Bayern ve Man Utd flaş transferler yapıyor. İkisi Avrupa'da iyi işler yapacak.
Man Utd'dan forvet hattına Rodrigo Palacio bombasını bekliyorum :)
http://www.youtube.com/watch?v=7T2q4**aiJo
İşte Anderson'un muhteşem asisti, ben izledim defalarca Anderson'u, böyle bir adam yok demiştim, gerçekten süper oyuncu.
Varonil
02.Haziran.2007, 21:37
Rooney'in yanına Rodrigo Palacio veya Nicolas Anelka süper olur!!
ManU müthiş bir takım yaratıyor gerçekten.Seneye Manchester United ve Bayern Münih fırtınası izleyeceğiz galiba arkadaşlar.Bu takımlar şampiyonlar ligini domine ederler bence..!!
fmsmyrna
02.Haziran.2007, 21:38
Bence Manu kaleye genç Alman Fromlowitz'i alsın geçen sezon Kaiserslautern'deydi.Ancak bu sezon bilmiyorum ümit milli takımda çok iyi bir kaleci keşke Hildebrand'ı onlar alsaydı.
fmsmyrna
02.Haziran.2007, 21:40
Beğenmediğim oyunculardan ancak Mourinho oyuncuların dilinden anlıyor.Drogba'nın ne kadar geliştiğini gördük belki bir ihtimal pizzaro'da gelişir.
Varonil
02.Haziran.2007, 21:41
Bedelsiz yapılmış,gereksiz bir transfer..
Del Piero_10
02.Haziran.2007, 23:03
Beğenmediğim oyunculardan ancak Mourinho oyuncuların dilinden anlıyor.Drogba'nın ne kadar geliştiğini gördük belki bir ihtimal pizzaro'da gelişir.
30 yaşından sonramı gelişecek.
Del Piero_10
02.Haziran.2007, 23:04
Rooney'in yanına Rodrigo Palacio veya Nicolas Anelka süper olur!!
ManU müthiş bir takım yaratıyor gerçekten.Seneye Manchester United ve Bayern Münih fırtınası izleyeceğiz galiba arkadaşlar.Bu takımlar şampiyonlar ligini domine ederler bence..!!
Bayern Münih Şampiyonlar ligine gidebilseydi belki ederdi.
eGowiCh
02.Haziran.2007, 23:08
UEFA Kupası'nda şampiyon olur Bayern Münih, harika bir takım oluyorlar.
RaSenGan
02.Haziran.2007, 23:13
Başka takım kalmamış mı?
Aynen.....
carrey
02.Haziran.2007, 23:14
man utd kimse tutamayabilir gercekten mukemmel kadrolari oldu
Fernando Gago
02.Haziran.2007, 23:29
Tottenham iyi götürüyor bu transfer Barca yanlış yapıyor bana göre ...
Fernando Gago
02.Haziran.2007, 23:32
Benzema büyük klüplerin kıskacında şuan Turnuvada patlama yaparsa büyük bir yarışa girilcek onun için Arsenal'e çok yakışır aslında ...
Fernando Gago
02.Haziran.2007, 23:32
Kanu yeterli değil Portsmouth iyi bir forvet almalı ...
uğuray1907
02.Haziran.2007, 23:53
güzel transferler ne diyelim hayırlı olsun bizede öyle bakmak kalıyo yapcak bişey yok.biz gidiyoruz yıldız alıcaz diye uğraşıyoruz ama gidip yıldız adaylarını almıyoruz neden acaba?
uğuray1907
02.Haziran.2007, 23:54
keşke adam kabul etmeseydi klubede çürüyebilir.belli olmaz ama...
RaSenGan
03.Haziran.2007, 00:03
Bonservis bedeli ödenmedi Aygün.
İyi veya kötü diyemeyiz, kötü gibi gelebilir ama ne yapacağı belli olmaz Chelsea'de. İngiliz futboluna ayak uydurabilirse başarılı olur. Sonu Crespo gibi olmasın da...
Pizarro'ya yazık..
Cyzio
03.Haziran.2007, 00:21
Laporta ne yapıyor anlamış değilim.Hleb'i alıyor Dos Santos'u satıyor.Kafayı yemiş olmalı!!
anil luque
03.Haziran.2007, 00:33
bır takım hatalarından hıc mı ders almaz yahu!! fabregası kacırdın elınden sımdı dunya onun pesınde, fran merida birkaç sene içinde öyle olacak ve bunu göre göre dos santos gibi bir oyuncuyu satıyorsun.. vallahi barca degıl sampıyonlugu uefa'yı bıle haketmıyor bence..
Aykan19o3
03.Haziran.2007, 00:39
Barca bi türlü adam olamıycak :)
Fernando Gago
03.Haziran.2007, 01:07
gereksiz ve yararsız olacağını düşünüyorum
Wesley Sneijder
03.Haziran.2007, 01:07
Barça gereksiz oyuncularla doldu...
Fernando Gago
03.Haziran.2007, 01:31
man utd geleceğe yatırım yapıyor çokta iyi yapıyo anderson 2 3 sene değeri 50 milyon dolara filan çıkardı
kerlon transferi kesin değil galiba bu konu hakkında kesin bilgisi olan var mı
a.arıcı-11
03.Haziran.2007, 01:35
Vallahi hiç kafaları çalışmıyor.Dos Santos gibi adam hem 19 yaşında hemde 8 Milyon gibi bir paraya satılmamalı.
Ertuin
03.Haziran.2007, 01:38
kadro için iyi yaptılar bi tek sheva ile drogba arasında olmuyodu
Ertuin
03.Haziran.2007, 01:39
kim hayran değilki liverpool tarftarına :)
NEVER WALKS ALONE
Ertuin
03.Haziran.2007, 01:41
zaten bi oynamadıgı Man U kalmıstı oraya da gitsinde kariyerine bi baska dünya devi eklesin :)
El Barto
03.Haziran.2007, 01:45
En fazla dünya devi takımda tutunamayan futbolcu rekoruna gidiyor Manu transferi olursa. :)
Bence Manu Anelka'yı transfer etmez.
Fernando Gago
03.Haziran.2007, 01:47
Manchester City, resmi açıklamayı yaparak menajerleri Sven-Goran Eriksson’un işine son verildiğini belirtti.
Son haftalarda, City’nin sahibi Thaksin Shinawatra’nın yaz aylarında teknik ekibi dağıtmak istemesi nedeniyle koltuğu salanan Eriksson’un sonunda işine son verildi. 2007’nin Temmuz ayında City’ye transfer olan İsveçli teknik adam, her ne kadar kötü bir performans sergilesede, sezonu Premier Lig’de dokuzuncu olarak bitirmesinin dışında, 1969/70 sezonundan beri ligde yenemedikleri rakipleri Manchester United’ı iki kez mağlup ederek tarihe geçmeyi başardı.
Aynı zamanda UEFA Kupası’na katılma hakkı da kazanan Manchester City’nin eski patronu Eriksson, Elano ve Martin Petrov transferleri ile de taraftarın gönlünde taht kurmayı başarmıştı. Her ne kadar taraftarlar bu kararı beğenmesede, kulübün tarihine geçen Eriksson, artık Manchester City’nin geleceğini belirleyemecek. Kulübün resmi internet sitesine yapılan açıklamalarda aynı zamanda Eriksson’un son sözleri de yer aldı.
“City’de geçen zamanım boyunca çok keyif aldım. Taraftarlara, oyuncularıma ve ekibime sezon boyunca verdikleri destek için çok teşekkür ederim. Umarım gelecek yıllarda City, daha da başarılı olur.”
60 yaşındaki teknik adamın Meksika milli takımının başına geçmesine çok yakın olduğu belirtilirken, City’nin ise menajerlik koltuğunu kime teslim edeceği merak konusu. Adaylar arasında göreve en yakın isimlerin Phil Scolari, Zico ve Mark Hughes olduğu belirtildi.
Ertuin
03.Haziran.2007, 01:49
cok ii transferler yaptılar gercektende bnce kaleciye gerek yok forvet hattına en faydalı isim berbatov olur bnce biliyosunuz premier lige uyum saglamak kolay değil berbatov bu sene kendini ispatladı olmazsa anelkada olabilir ama bnce berbatov süper olur:)
Aykan19o3
03.Haziran.2007, 01:50
Manchester City için güzel haber bence yerine iyi bir teknik direktör getirilirse seneye Şampiyonlar Ligine oynarlar..:)
Omerdinho
03.Haziran.2007, 01:52
bunlar daha cocuk, bu futbolcularla cl kazanilmaz, manu seneyede cl yi unutsun.
Omerdinho
03.Haziran.2007, 01:52
kim hayran değilki liverpool tarftarına :)
NEVER WALKS ALONE
U NEVER WALK ALONE degilmiydi o :D
yunusgs
03.Haziran.2007, 01:53
Evet kadro potansiyeli bu kadar iyi bir takımın başına iyi bir t.d gelirse seneye ŞLye oynarlar.
Omerdinho
03.Haziran.2007, 01:53
Pizzaro cok iyi bir golcü eger sürekli oynatilirsa Premier Lig'te gol kralligina bile oynar.
yunusgs
03.Haziran.2007, 01:54
Pique gibi yakında Dos Santos'un da peşinden koşarlar.
Ertuin
03.Haziran.2007, 01:54
bncede ferguson anelka gibi sorunlu bi oyuncuyu almaz berbatovu alırlarsa süper olur :)
Omerdinho
03.Haziran.2007, 01:55
Anelka'yi almazlar . 29 yasinda bir futbolcu icin milyonlarca pound ödemez ferguson
Lionel Andres Messi
03.Haziran.2007, 02:02
giovaniyi barça 8 milyona satacak kadar aptal değildir diye düşünüyorum.
Fıratcan Alçınkaya
03.Haziran.2007, 02:02
Zor bence bu transfer... Eğer olursada kışın başka bir yere gider Anelka...
eGowiCh
03.Haziran.2007, 03:25
Anelka bugün Fransa formasıyla golünü attı ve Alex Ferguson'a bir mesaj yolladı :) İnşallah gerçekleşir bu transfer.
Ertuin
03.Haziran.2007, 03:37
hmms... caktırma unutmusum gecenin bu saatinde :zuhaha
Fernando Gago
03.Haziran.2007, 04:34
alex fergosun böyle sorunlu oyuncular alacağını sanmıyorum
nerazzuri
03.Haziran.2007, 04:40
Manu hiç beklemediğim şekilde harika transferler yapıyor inşallah yararlı olurlar....
Anelka'ya gelirsek de bu takımda da tutunamaz ona orta sıra takımları yarar artık....
Ah bir de Quaresma'yı fark etseler ahh ahh :D:D
nerazzuri
03.Haziran.2007, 04:46
Bence o kadar da ''yok artık'' ''beklemezdim'' tipinden bir transfer değil... Pizarro gerçekten harika bi golcü neden Chelsea'da oynayamasın.... Salomon Kaluo gibi vasat bir futbolucu yerine Pizarro'yu tercih ederim...
ewrim_FB
03.Haziran.2007, 04:49
Benzema buradan giderse Barca'ya gider bence...
Lionel Andres Messi
03.Haziran.2007, 04:53
lyon başkanı fazla para koparmak için benzemayı satmıyoruz diyor.umarım barçaya gider henry benzema arkalarında messi hiç fena olmaz hani.çok canlar yakacak benzema bu yaz...:)
Mr.CordiaL
03.Haziran.2007, 04:54
Benzema büyük klüplerin kıskacında şuan Turnuvada patlama yaparsa büyük bir yarışa girilcek onun için Arsenal'e çok yakışır aslında ...
Kesinlikle Wenger onu yeni nesil henry yapar. İlk tercihi Arsenal olmalı ....
Mr.CordiaL
03.Haziran.2007, 04:55
İlla kendi oyuncularına servet verecekler. :)
Mr.CordiaL
03.Haziran.2007, 04:56
Erickson milli takım t.d'si. Meksika onun için en iyisi olur. :)
Mr.CordiaL
03.Haziran.2007, 04:56
Formuyla böyle haberleri hak ediyor. :)
Mr.CordiaL
03.Haziran.2007, 04:57
İki takım içinde yararlı olur.
GeNç KaRTaL
03.Haziran.2007, 07:43
bunlar daha cocuk, bu futbolcularla cl kazanilmaz, manu seneyede cl yi unutsun.
Nedenmiş Cl'de ellerine şeker verip kandırırlar mı?:confused:
GeNç KaRTaL
03.Haziran.2007, 07:46
Birde Afrika uluslar kupası var ve bu yüzden iyi bir tercih yapmış Chelsea sıkıntı olabilecek duruma baştan çözüm ürettiler...
gerrrard
03.Haziran.2007, 11:26
Hayır değildi.You Will Never Walk Alone bilemediniz:D
sui generis
03.Haziran.2007, 11:27
ırkçılık davasına üzerine çok gidildi ama sanetmiyorum liverpola gitsin
LaKe
03.Haziran.2007, 11:37
Pizarro, iyi bir yedek olur Chelsea'de. :)
sui generis
03.Haziran.2007, 11:41
bence iyi bi transfer değil ama iyi bir yedek olur
Aşk-ı Şehir
03.Haziran.2007, 11:44
bence alternatif olmaz hatta bana göre süper bir transfer drogba ile ikisi harika bir ikili oluşturur ve chelsea eğer ritmini yakalarsa zor durdurulur ;)
sui generis
03.Haziran.2007, 11:46
bence alternatif olmaz hatta bana göre süper bir transfer drogba ile ikisi harika bir ikili oluşturur ve chelsea eğer ritmini yakalarsa zor durdurulur ;)
iyide shevsenko yu unutuyormusun :)
Omerdinho
03.Haziran.2007, 12:04
Nedenmiş Cl'de ellerine şeker verip kandırırlar mı?:confused:
Ferguson Nani ve Anderson'a ilk 11'de sans vermez Hargreaves'i bilemiyorum fakat bu 2'si daha cok genc eger hedef CL ise daha kaliteli hazir pismis 24-26 yas oyunculara yönelmeliydi Man UTD. Genc oyuncu transfer etmeleri cok iyi fakat bu oyuncularin ingiltereye uyum saglamasi icin zaman gerekli diye düsünüyorum üstelik CL yi alan MILAN'in kadrosuna bir bak, yillardir ayni degisen birsey yok 1,2 yeni oyuncu disinda.
Omerdinho
03.Haziran.2007, 12:06
Hayır değildi.You Will Never Walk Alone bilemediniz:D
U=YOU ikiside ayni anlama geliyor zaten :D
GeNç KaRTaL
03.Haziran.2007, 12:23
Olsun bu oyuncularla çıkmalı düşünüyorum Cl'ye
GeNç KaRTaL
03.Haziran.2007, 12:26
iyide shevsenko yu unutuyormusun :)
Shevadan daha iyi oynarsa formayı kapabilir
Mr.CordiaL
03.Haziran.2007, 13:25
gerçekten sürpriz olmuş. eto'o yu alırlar diye düşünüyordum...
ivan
03.Haziran.2007, 14:05
man utd geleceğe yatırım yapıyor çokta iyi yapıyo anderson 2 3 sene değeri 50 milyon dolara filan çıkardı
kerlon transferi kesin değil galiba bu konu hakkında kesin bilgisi olan var mı
Kerlon transferi gerçekleşen bir transfer değil manchester united sitesi sadece hargreaves-Nani-Anderson transferlerini duyurmuş
eGowiCh
03.Haziran.2007, 14:32
AC Milan'ın kadrosu çok yaşlı, tecrübeli fakat seneye sıkıntı çekecekler. İtalyan spor yazarları da diyor yeni bir yapılanma gerektiğini AC Milan'da. Man Utd bu kurduğu genç kadroyla çok başarılı olur. Ronaldo, Evra, Rooney, Vidic gibi oyuncular da genç henüz fakat bu kadroyla Premiership'te şampiyon oldular.
ryu
03.Haziran.2007, 14:36
keşke nistelrooy u göndermesydik.o kalitede bir futbolcuyu kaybettik ama yerine birisini bulamadık.allahtan ronaldo bu yıl süperdi de gol sıkıntısı çekmedik.ama bir golcü lazım bize.anderson ve nani çok faydalı olacaklardır takıma
eGowiCh
03.Haziran.2007, 14:36
Quaresma'ya gerek yok çünkü o mevkide Nani ve Ronaldo var, Quaresma'yı alırlarsa kanat takımı olur Man Utd :)
deniz.91
03.Haziran.2007, 14:37
birde owen hargravesi aldılar süper kadro oldu be
hucum hattı
nani---hargraves---anderson---cronaldo
--------rooney-------*****
birde forvete birini alırsa süper olacak
ryu
03.Haziran.2007, 14:37
inşallah gelmez o şahsiyet bize.bi manu kalmıştı sorun çıkarmadığı zaten
ryu
03.Haziran.2007, 14:39
ah nistelrooy ah bak üyelerimiz birtürlü dolduramadı yerini
ryu
03.Haziran.2007, 14:41
sheva heralde seneye fazla forma şansı bulamayacak.drogbayla iyi bir ikili olurlar.bayern de yedek kalıyordu hep toni nin de gelmesiyle iyice ipler koptu heralde
ryu
03.Haziran.2007, 14:42
ama onlar will i koymayı untmuşlar
GsDoruk
03.Haziran.2007, 15:08
Eto'o Liverpool'a değil, taraftarına hayran sanki :)
Gerçekten Liverpool taraftarları muhteşem!
C.Ronaldo7
03.Haziran.2007, 16:50
O_o uhuhuuuu bu takımı izlemek için sabırsızlanıyorum! tek eksiğimiz rooney'in yanına torres herhalde... Feci sağlam bi kadro oldu ^^
TR.CaPTaiN
03.Haziran.2007, 16:58
Paranın sorun olmadığı milyonları hiç çekinmeden veren takımların transfer haberlerini okumak bile güzel. Manchester çok sağlam kadro kuruyor. Abramovic'in fazla para harcamayacağız bu sefer demesine rağmen buna hangi oyuncularla karşılık verecek merak ediyorum.
deniz.91
03.Haziran.2007, 17:13
david villa, torres, tevez veya gökhan ünal:) süper olur oraya
GsDoruk
03.Haziran.2007, 17:16
Man. Unt geleceğe yatırım yapmakla iyi davranıyorlar ama gerçekten bir forvet lazım. Bu Torres mi olur, David Villa mı olur bilemem ama :)
GsDoruk
03.Haziran.2007, 17:20
Yedek belki ama Chelsea 11 ne uygun deil.Daha kaiteli adamlar lazım Chelsea'ye
Shevchenko gidiyor. Drogba ve Kalou 1 ay yok. Gerçekten ciddi bir eksiklik Chelsea için. Pzarro'nun yanına kimi oynatcak böyle bir zamanda acaba ?
GsDoruk
03.Haziran.2007, 17:22
Anelka Man. Unt.'a layık değil bence. Rooney'e ayak uyduramaz.
ManU'dan böyle bir transfer istemiyoruz!
fmsmyrna
03.Haziran.2007, 17:28
C.ronaldo ilk geldiğinde 18 yaşındaydı.Fabregas Arsenal'de 17 yaşında oynamaya başladı ve gayet iyi oynadılar.Yaşlarının CL'de bir sorun olacağını zannetmiyorum.
fmsmyrna
03.Haziran.2007, 17:29
Anelka manu'ya çok yakışır bence.
fmsmyrna
03.Haziran.2007, 17:34
30 yaşından sonramı gelişecek.
neden olmasın önünde 4-5 senesi var.
El Comandante
03.Haziran.2007, 17:36
Real Madrid Quaresma´ya teklif yapmis :) Quaresma bütün büyük kulüpler tarafindan izlenen bir isim,kesinlikle bu yaz büyük bir kulübe transfer olacaktir.
Anelka bence Manu´nun alternatif transferi olmali.Öncelikle Torres,Villa,Klose,olmadi Berbatov o da olmadi Anelka :)
eGowiCh
03.Haziran.2007, 17:37
Anelka Fransa'nın banko oyuncusu oldu artık, süper de gol attı dün, Man Utd'da rahat oynar, inşallah transfer olur.
TR.CaPTaiN
03.Haziran.2007, 17:44
Anelka'nın dün attığı gol onun kalitesini bize tekrardan hatırlattı. Anelka'nın formasını taşıyamayacağı kulüp yok. Onu tekrar büyük takımlarda görmek güzel olacaktır.
Flawless Victory
03.Haziran.2007, 18:41
Tugay'a Müthiş Teklif
30.05.2007 - 08:13:25 |
Kaynak: Milliyet
Haziran'da Almanya'da Brezilya ile oynanacak özel maçla milli takım kariyerine son verecek olan Tugay Kerimoğlu'na, forma giydiği İngiltere'nin Blackburn Rovers takımından müthiş bir teklif geldi
36 yaşındaki yıldız futbolcuyla sezon bitmeden gelecek yıl için bir yıllık daha sözleşme imzalayan İngiliz kulübünün, Tugay'ı gelecek yıllarda da bırakmaya niyetli olmadığı ve tecrübeli oyuncuya menajer - oyuncu olarak görev yapması için teklif götürdükleri öğrenildi.
Tugay'ın kendisine iletilen bu teklifle büyük onur duyduğu ve kabul ettiği bildirilirken, önceki gün milli takım kampını ziyeret eden yıldız oyuncu, futbolda jubile yapma gibi bir düşünceyi hiçbir zaman benimsemediğini ve futbolu bıraktıktan sonra da Türkiye'ye dönmeyeceğini açıkladı.
Jübileye sıcak bakmıyor
Tecrübeli oyuncu, "Jübile olayına pek sıcak bakmıyorum. Örneğin, jübile yapılacaksa ve buradan elde edilecek gelirin eğitime kullanılması halinde bunu seve seve yaparım" ifadelerini kullandı.
Tugay, "Galatasaray'a dönme gibi bir şey söz konusu olamaz. İngiltere'de mutluyum ve orada yaşamaya devam edeceğim. Hayatımda hiçbir zaman keşke şunu yapsaydım ya da keşke yapmasaydım gibi bir düşüncem olmadı. Zaten öyle yapıyorsanız hata yapmışsınız demektir. Yıllardır kafam rahat olarak huzur içinde yurt dışında oynuyorum" dedi.
Ben bu açıklamalara bayıldım ya. Futbolda benim için en büyük tat, bir Türk'ün ingilterede Menajer olmasıdır. Gerçekten süper olur bu. Tugay bizi çok çok iyi bir şekilde temsil ediyor. İnşallah devam eder böyle, Allah yardımcısı olsun. Artık diğer oyuncularımız da Türkiye ligine çakılıp kalmasınlar.
jarosik_61
03.Haziran.2007, 19:32
chelsea klübünün anahtarınıda verse milan vermez kakayı
Fernando Gago
03.Haziran.2007, 20:08
Tugay inş. kendini geliştirir ve ileride çok iyi menajer olur
keşke avrupada daha fazla TUGAYımız olsa
ShevAnil
03.Haziran.2007, 20:29
http://maraton.com.tr/qHUsMbuK28cYW/images/news_images/46221_1_080603123036.jpg
İngiltere'nin Sun gazetesinin haberine göre,Chelsea kulübünün bu transfer için 15 Milyon Pound'u gözden çıkardığını belirtti .Haberde ayrıca Moutinho ile Manchester United'ın da ilgilendiği iddia edildi.
Moutinho'nun Avrupa Şampiyonasın'da iyi bir performans göstermesi halinde Abramovich'in 15 Milyon Pound'luk teklifi, 20 Milyon Pound'a çıkaracağı iddia edildi.
MARATON.COM.TR/KANSU ÜNYAY
MOUTİNHO'NUN ATTIĞI GÜZEL GOLÜN VİDEOSU
http://www.dailymotion.com/video/xa62j_but-joao-moutinho-magnifique_sport
Gol Neredeyse Nani'nin :D Moutinho Gitmez inşallah.. Oynatmazlar orada Lampard, Ballack , Mikel , Joe Cole..
a.arıcı-11
03.Haziran.2007, 20:47
Fmde iyi oynuyor ama gerçekte hiç izlemedim
KaPaLı
03.Haziran.2007, 20:50
Sıktın artık chelsky. Herkese teklif yapıp fiyat yükseltiyo
Since-1907
03.Haziran.2007, 20:50
Fm de gerçekten de iyi oynuor gerçek hayatta da biraz izlemiştim ..
ChAoS
03.Haziran.2007, 20:51
Anelka nın kariyerinde R.Madrid ,Arsenal gibi takımlar var yine bir dev umarım bu sefer kalıcı olur....
Fernando Gago
03.Haziran.2007, 23:18
Anelka büyük bir takıma gitse bile o takımda kesinlikle huzursuzluk çıkartır
Memedov
04.Haziran.2007, 00:01
Bence Manu Anelka´ya değil Anelka Manu´ya Talip olmuştur.;)
Varonil
04.Haziran.2007, 00:13
Ramos 2.Sevilla'sını White Hart Lane'de kuracak gibi anlaşılan.. 1-2 yıl içinde Avrupa'da Tottenham rüzgarı esecek gibi ..
Onurap
04.Haziran.2007, 00:19
Fazla abartıldığını düşünüyorum..
Fernando Gago
04.Haziran.2007, 00:23
Ortasahası güçlü Chelsea'nın Moutinho geirse dahada güçlenir ama Moutinho ilk senlerde pek şans bulamayabilir
Ertuin
04.Haziran.2007, 00:25
en ii berbatov iş yapar Man u da
Ertuin
04.Haziran.2007, 00:27
ins böle yapar türkiyeye sadece tatile gelsin bnce :) yoksa burda harcanır
Ertuin
04.Haziran.2007, 00:30
premier lige uyum saglamak kolay değil sheva bile cok bocaladı en ii bu snen kendini ispatlamıs olan ve o kadar sorunlu bi kariyere sahip olmayan birisi lazım Man U ya o isimde bnce BERBATOV
El Comandante
04.Haziran.2007, 00:33
Nani dün Belcika macinda ne kadar yetenekli oldugunu bir daha gösterdi :) Muhtesem bir gol atti.;) Bu futbolcular ManU da cosarlar.Manu bircok idol cikaracak ilerki senelerde :)
anilton
04.Haziran.2007, 04:32
Premier Lig takımlarından Chelsea'den yapılan açıklamada, Milan teknik direktörü Carlo Ancelotti ile anlaşıldığı bildirildi.
Rus milyarder Abramovich'in sahibi olduğu Chelsea, Şampiyonlar Ligi finaline çıkmasına rağmen İsrailli teknik adam Avram Grant'in görevine son vermişti. Yapılan açıklamalarda Chelsea'nin Ancelotti'ye 4 yıllık bir kontrat önerdiği ve transferler için yaklaşık 100 milyon avro para ayıracağı bildirildi.
İtalyan teknik adam, Chelsea ile kesin olarak anlaşması halinde ülkesi dışında ilk kez bir kulübü çalıştırmış olacak.
Milan, geçtiğimiz hafta yaptığı açıklamada İngiliz ekibinden gelen yetkililerin Carlo Ancelotti ile görüşme talebini olumsuz karşıladığını basına duyurmuştu.
03.06.2008
Kaynak : Sporx.com dış haberler
KaPaLı
04.Haziran.2007, 04:37
Milanın artık Rijkaardla devam edeceği kesinleşti
Del Piero_10
04.Haziran.2007, 04:41
Chelsea olayı yalanladı.
Fernando Gago
04.Haziran.2007, 06:41
Chelsea kafayı ŞLyi almaya takmış Ancelotti gelrise bu yüzden gelir
crazzy
04.Haziran.2007, 08:13
Cardiff City’nin genç ve başarılı futbolcusu Aaron Ramsey’i kadrosuna katan Manchester United, neredeyse tüm Premier Lig takımlarının adının geçtiği transfer dedikodularını bitirdi. 17 yaşındaki Ramsey, Liverpool, Arsenal, Everton ve Newcastle United gibi takımların listesindeydi. FA Cup sırasında muhteşem bir performans ortaya koyan Ramsey, bu yaz sağlık kontrolünden geçtikten sonra Kırmızı Şeytanlar’a katılacak. İrlanda’nın efsane sol kanadı Ryan Giggs’e benzetilen Ramsey, bu sezon göze çarpan bir başlangıç yaptı ve Middlesbrough ile oynanan yarı final maçında tüm takımların dikkatini çekti.İlk sezonunda Cardiff’e kiralanması beklenen genç futbolcu hakkında Manchester United kulübünün resmi web sitesinde transferin bittiği şeklinde açıklama yapıldı. mackolik
Fernando Gago
04.Haziran.2007, 08:16
Arsenal'in yıldız futbolcusu Thierry Henry'e İspanyol devi Barcelona'dan sonra bir talip daha çıktı.
Bu yaz transfer sezonunda bombaların patlamaması için hiçbir neden yok. Süper yetenek Henry'nin Ada'da kalıp kalmayacağı geçtiğimiz sezon olduğu gibi yine bu yaz transfer dönemi öncesinde konuşulmaya başlandı.
Geçtiğimiz gün Barcelona cephesinden gelen 'Henry'e kapımız her zaman açık' açıklamasının ardından bu sefer de Milan'ın tecrübeli teknik direktörü Carlo Ancelotti konuştu. Ancelotti, "Bir forvet ve bir orta saha alacağız. İsimler konusunda spekülasyonları siz zaten yapıyorsunuz. Bunların içinde Henry'nin de olduğunu itiraf edebilirim." dedi.
Öte yandan Ancelotti'nin Real Madrid'in tecrübeli ismi Emerson'a da gelecek sezon Milan forması giydirmek istediği ve bu transferin büyük bir olasılıkla bittiği belirtiliyor.
RaSenGan
04.Haziran.2007, 08:18
ManU kimi kapmıyoki.Her istediğini muhakkak alıyor.
fmhastasi
04.Haziran.2007, 08:30
alırlar tabi nasıl olsa yabancı serbestliği var.bizim türk kulüplerimizinde böyle gençleri almaları için serbetslik şart.yoksa kontenjan hakkını 35 lik adamlara kullanırlar;)
ryu
04.Haziran.2007, 08:44
milan herkese talip zaten:)
ryu
04.Haziran.2007, 08:46
Nani dün Belcika macinda ne kadar yetenekli oldugunu bir daha gösterdi :) Muhtesem bir gol atti.;) Bu futbolcular ManU da cosarlar.Manu bircok idol cikaracak ilerki senelerde :)
eski manchester geri dönüyor diyosun yani
ryu
04.Haziran.2007, 08:47
bıraktıktan sonra belki bizim kalli nin yardımcısı falan olur
ryu
04.Haziran.2007, 08:48
anelka nın yetenekleri gözardı edilemez ancak istikrarsız ve sorunlu bir futbolcu olduğu apaçık ortada
Bordo61Mavi
04.Haziran.2007, 09:14
Man U daha uzun seneler bu ligde sampiyon olur, Alex Ferguson gibi isini yapan yok
fbkraltolga
04.Haziran.2007, 13:34
Rakip takım menajerlerine karşı kullandığı sivri diliyle tanınan Chelsea menajeri Jose Mourinho, bu kez de Maviler'deki geleceğiyle ilgili ilginç sözler söyledi. İngiltere'den ayrılmayı düşünmediğini ifade eden Portekizli, "Ben dokunulmazım" dedi.
Chelsea'deki karışıklık ve istediği transferlerin yapılmaması üzerine Maviler'den ayrılacağı belirtilen Portekizli yaptığı açıklamada, "İngiltere'deki üç yılımda 2 şampiyonluk elde ettim. Kulübün patronu Roman Abramovich de beni uzun yıllar takımın başında görmek istediğini belirtiyor. O halde hiç kimse ayrılıcağım diye heveslenmesin. Çünkü uzun yıllar daha buradayım ve de dokulmazım" dedi.
Son yılların en karışık gütnlerini yaşayan Chelsea'de şampiyonluğun kaybedilmesinin ardından kaptan Terry ve Lampard, Shevchenko ile Ballack'ın aldığı ücretleri örnek göstererek zam istemişler. Bu istekleri de kabul edilmeyince takımdan ayrılmak istediklerini belirtmişlerdi. Bu oyuncuların durumu hakkında açıklama yapmayan Mourinho, gönderileceği yolunda iddialar bulunan Shevchenko'nun gelecek yıl da takımda kalacağını ifade etti.
Her sezon çok önemli futbolcuları uçuk rakamlarla transfer eden Chelsea, bu sezon, Sidwell ve Pizarro'yu hiç bir bonservis bedeli ödemeden kadrosuna katmıştı.
Abrahamovic'ın aklı başına gelmiş demek ki!
Ligtv.com
fmsmyrna
04.Haziran.2007, 13:58
Bu gençler 10 yıl götürür manu yu
Fernando Gago
04.Haziran.2007, 16:41
Mourinho çok özel bir teknik direktör chelsea zaten onu gönderseydi çok büyük yanlış yapardı zaten...
eXcitinG
04.Haziran.2007, 17:08
Dediği gibi de dokunuLmaz bencede.
deniz.91
04.Haziran.2007, 17:49
Genç biri hayırlı olsun
Memedov
04.Haziran.2007, 18:03
http://img505.imageshack.us/img505/6625/71553io9.jpg (http://imageshack.us)
Shevchenko kararını verdi
Milan'dan Chelsea'ye transfer olduktan sonra Serie A'da sergilediği performansı Premier League'de sergileyemeyen Andriy Shevchenko gelecek sezon nerede olmak istediğine karar verdi ve, "Chelsea'de bir sezon daha şans istiyorum" dedi.
Andriy Shevchenko en azından bir sezon daha Chelsea'de!
2004 Altın Top sahibi Ukraynalı yıldız son dönemde Milan'a geri döneceği yönünde çıkan haberlerin ardından açıklama yaptı ve Milan'a dönmeye hazır olmadığını, bir sezon daha Chelsea'de şans istediğini söyledi.
Sheva geçen yaz döneminde Milan'dan 30 milyon pound karşılığında Chelsea'ye transfer olmuştu.
Milan Başkanı Silvio Berlusconi ise yaptığı açıklamada, "Sheva için kapımız her zaman açık ve arzu ettiği zaman Milan'a dönebilir" dedi.
Sheva da son açıklamasında Milan'a teşekkür etti ve, "Londra'da çok mutluyum. Chelsea'de bir sezon daha şansımı denemek istiyorum" dedi.
Öta yandan Il Corriere dello Sport ise yaptığı haberde, Sheva'nın hala transfer olabileceğini belirtti ve Inter Başkanı Massimo Moratti'nin Ukraynalı yıldız karşılığında Chelsea'ye Adriano'yu önerdiğini yazdı.
Kaynak (http://www.ajansspor.com/futbol/ingiltere/h/20070604/shevchenko_kararini_verdi.html)
sinanFB
04.Haziran.2007, 18:08
pekte farklı bi sezon geçirceğini sanmıyorum
uğuray1907
04.Haziran.2007, 18:09
fm 2007 dede kişiliğine dobra dobra konuşan menajer yazıyor:D kalması doğru olucaktır.bizim gibi bir şampiyonluk kaçtı diye hoca değiştirmiyor bunlar
El Comandante
04.Haziran.2007, 18:09
Sheva bu sene cosacak.Buna adim gibi eminim.
Onun kalitesini hepimiz biliyoruz.Ingiltere futboluna ayak uydurmakta zorlandi ama bu sene uyum sorununu atlacak.Ve ozaman hepimiz gercek Sheva´yi yeniden izleme sansina sahip olacagiz (::)
El Comandante
04.Haziran.2007, 18:13
Aslinda Chelsea basarili bir sezon gecirdi.
Fa ve Carling Cup´u aldi.
Ligde 2.oldu
Sampiyonlar Liginde yari final oynadi.
Bence Mourinho´ya haksizlik ediyorlar,Alex Ferguson´dan sonra dünyanin en iyi teknik direktörü.Chelsea´daki basarilarini gözardi etmek imkansiz.
sinanFB
04.Haziran.2007, 18:24
bencede dokunulmaz
TR.CaPTaiN
04.Haziran.2007, 18:26
En özel teknik direktör Mourinho. Chelsea'nin onu bırakacağını beklemekte zaten saçma olur.
Omerdinho
04.Haziran.2007, 18:42
Ikisinide gitmez, Wenger nereye Henry oraya....
sinanFB
04.Haziran.2007, 18:43
henry arsenalde bitirir
sinanFB
04.Haziran.2007, 18:43
eto liverpoola yakışmaz bence
sinanFB
04.Haziran.2007, 18:44
ingilterede satılmayan takım mı kaldı ki
deniz.91
04.Haziran.2007, 19:16
bencede henry arsenelde kapatır kariyerini
deniz.91
04.Haziran.2007, 19:17
artık patlaması gerekli böyle klas bir golcüye yakışmıyor
oguz25
04.Haziran.2007, 19:29
Hemde cok yönlü bir forvet drogba ile inanılmaz ikili olurlar.
Memedov
04.Haziran.2007, 19:35
Başka bir takıma gitse daha iyi olurdu diye düşünüyorum ben ama tabi kendi tercih´i saygı duymak lazım.
JunkChorn
04.Haziran.2007, 19:37
Bence doğru kararı verdi biraz daha kalsa iyi olacaktır.
eXcitinG
04.Haziran.2007, 19:39
Sheva eğer ayrıLsaydı kariyerine büyük bir Leke bırakmış oLacaktı.Yapamadı edemedi gibi şeyLer geçicekti.O sadece miLanLa anıLmak istemiyor bence.Bir yıL daha kaLarak Shevanın her zaman sheva oLduğunu gösterme niyetinde.
Krusty
04.Haziran.2007, 19:43
Bence de kalması iyi oldu. İlk senesinde belki alışamadı İngiltere'ye veya Chelsea'ye... Ama bu ikinci sezonu; neyin ne olduğunun farkına varmıştır artık. Eğer bu sezonda iyi gitmezse onun açısından çok kötü olur. Bu sefer eski günlerine dönmesi zorlaşır. Çok büyük hata yaptı Milan'dan gitmekle ama... ;)
Fernando Gago
04.Haziran.2007, 19:44
geçen sezonun tekrarı olacak gibime geliyor crespo gibi onun yeri italya ligi
Fernando Gago
04.Haziran.2007, 19:48
Tüm takımlar satın alınacak anlaşılan futbolun zevki kaçıyor böyle
Fıratcan Alçınkaya
04.Haziran.2007, 19:52
Bu adam fenomen keşke futbolcu olsam hep yedek klübesinde Mourinho nun yanında otursam...
Fıratcan Alçınkaya
04.Haziran.2007, 19:55
Bence bu sene ayrılabilir...Çünkü Wenger yedekte bırakıo Henry i...Barcelona ya giderse çok gzl bir transfer olur...
RaSenGan
04.Haziran.2007, 20:21
Eto'o
Ronaldinho
Messi
Gudjohnsen (yanlış yazdım galiba) :)
Bunlar neyine yetmiyorda birde Henry'i almak istiyorlar ?
Del Piero_10
04.Haziran.2007, 20:23
Liverpool, Udineseli defans oyuncusu Andrea Dossena’yı 10 milyon Avro’ya renklerine bağlamak üzere.
Henüz resmi olarak hiçbirşey açıklanmamasına rağmen, Dossena’nın menajeri Federico Pastorello’ya göre Udineseli oyuncu artık Liverpool forması giyecek.
Liverpool’a transferi uzun süredir gündemde olan 26 yaşındaki oyuncunun Liverpool ve Udinese kulüpleri arasında yapılan görüşmelerin ardından gelecek sezon İngiltere’de top koşturması bekleniyor. Football Italia’ya konuşan Pastorello “Her konuda anlaşmaya varıldı ve dökümanları fax yoluyla gönderdik. Anlaşma pratik olarak tamamlanmış durumda” diyerek transferin bitmesinin an meselesi olduğunu belirtti.
Udinese’nin bu transferden yaklaşık olarak 10 milyon Avro kazanması bekleniyor. Dossena da Çarşamba günü öğleden sonra sağlık kontrolünden geçecek. Geçtiğimiz sezon Serie A’da 35 maçta forma giyen ve hatta en iyi defans oyuncuları arasında gösterilen Dossena, attığı iki gol ve yaptığı asistlerle müthiş bir performansa imza attı.
Daha önce Verona ve Treviso’a forma giyen oyuncu bu performansına rağmen Roberto Donadoni tarafından Euro 2008 kadrosuna çağrılmadı. Şimdiye kadar yalnızca bir kez milli formayı sırtına geçiren Dossena’nın Anfield Road’a transferi milli takıma çağırılmasını da sağlayabilir.
Liverpool teknik direktörü Benitez, kısa zamanda transfer politikasını belirlemesini bildi. Sağ bek Phillipp Degen, bedelsiz olarak transfer edildi ve Dossena’nın transferi de defans bölgesini daha da sağlama alacağa benziyor. Aston Villa’da forma giyen Gareth Barry’yi de transfer etmek istediğini her fırsatta dile getiren Benitez’in FC Portolu Ricardo Quaresma’yı ve Bayern Münihli Franck Ribery’yi de transfer etmek istediği alınan haberler arasında.
hp-fm-gs
04.Haziran.2007, 20:48
Bence de kalması iyi oldu. İlk senesinde belki alışamadı İngiltere'ye veya Chelsea'ye... Ama bu ikinci sezonu; neyin ne olduğunun farkına varmıştır artık. Eğer bu sezonda iyi gitmezse onun açısından çok kötü olur. Bu sefer eski günlerine dönmesi zorlaşır. Çok büyük hata yaptı Milan'dan gitmekle ama... ;)
O zaman kesin Fenerbahçe ile anılmaya başlar.
hp-fm-gs
04.Haziran.2007, 20:49
Henry Milan'a giderse Tuncay ne oalcak?
hp-fm-gs
04.Haziran.2007, 20:50
Ya fazla mütevazi olmasa, herşey daha iyi olur.
Wesley Sneijder
04.Haziran.2007, 21:08
Forveti merak ediyor herkes.
Wesley Sneijder
04.Haziran.2007, 21:10
Çok gözlemleyemedim Pizarro'yu.
yunusgs
04.Haziran.2007, 21:15
Eğer transfer olursa Liverpool için çok iyi olur.Hyypia yaşlandı artık ve Dossena onun yerine harika bir transfer olur.
yunusgs
04.Haziran.2007, 21:16
Sir Alex Ferguson yine yıldız yapacak.
Wesley Sneijder
04.Haziran.2007, 21:17
Tugay Kerimoğlu
Menajer,Blackburn Rovers
Nasıl oldu? :D
KaPaLı
04.Haziran.2007, 21:18
Riise Roma'ya gidecek büyük ihtimalle Gareth Barry o bölgeye büyük katkı sağlayacaktır. Aldığı oyuncular çok güçlü ve isimleri fazla olmamasına rağmen çok iyi oyuncular. Quaresma uçurur Liverpool'u
ShevAnil
04.Haziran.2007, 21:20
Barcelona'daki geleceği hala belirsizliğini koruyan Brezilyalı yıldız Ronaldinho'ya, Premier Lig ekibi Manchester City'den müthiş bir teklif geldi.
La Gazetta dello Sport'un haberine göre; Manchester City kulübü Ronaldinho'ya yıllık 12.6 milyon euro kazanacağı bir sözleşme teklif etti. Brezilyalı yıldız eğer bu teklifi kabul ederse, dünyada sözleşme geliri en yüksek futbolcu konumuna gelecek.
MARATON.COM.TR/KORAY BULUT
http://maraton.com.tr/qHUsMbuK28cYW/images/news_images/46324_2_080604140011.jpg
Wesley Sneijder
04.Haziran.2007, 21:21
Özetle: Manchester United ŞAMPİYON!!!
:D ;)
Flawless Victory
04.Haziran.2007, 21:22
Harika. :D
Omerdinho
04.Haziran.2007, 21:30
Tugay Kerimoğlu