Log in

View Full Version : İngiltere Premier Lig Geçmiş Sezonlar

Pages : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 [41] 42 43 44 45 46 47 48 49 50

MeMo
08.Kasım.2009, 23:19
Ronaldo'nun Tuncay ismini söylemesi Türk futbolcu olarak sadece onu bilmesi olabilir mi acaba?

Olabilir niye olmasın.

Ben bunun aksini mi iddaa ettim ?Bende mi bir yanlışlık var anlamadım.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Yine de sadece Tuncay'ın ismini bilmesi bir başarı değil midir?

GeNç KaRTaL
08.Kasım.2009, 23:26
Böyle devam ederse bu durum ve Tuncay için başka talipli çıkmazsa -ki geçen sezonu iyi geçirmesine rağmen sezon başında çok fazla çıkmadı- devre arasında Tuncay'ı tekrar ülkemizde görebiliriz..

Universal
08.Kasım.2009, 23:26
Tuncay, bu davranışından dolayı mutlaka gönderilir. Bonservisi fazla olduğundan Fenerbahçe devre arası kiralık olarak alır. Buraya yazıyorum.

tarikko
09.Kasım.2009, 15:59
İngiltere Premier League'de Pazar günü oynanan karşılaşmada milli futbolcumuz Tuncay Şanlı'nın takımı Stoke City KC Stadyumu'nda konuk olduğu Hull City'e deplasmanda 2-1 mağlup oldu.

Maça damga vuran olay ise Tuncay'ın hocası Anthony Richard "Tony" Pulis tarafından 81'de oyuna dahil edilişi ve 87'de oyundan alınışı oldu. Büyük yankı uyandıran hareketin ardından 51 yaşındaki çalıştırıcı şu açıklamalarda bulundu:

"Bu hareketle ilgili bir problemim yok. Yine olsa yine yapardım. 10 kişi kalmıştık ve mecburduk. Bu Tuncay ya da benimle alakalı bir şey değil. Bu takım ile ilgili bir şey. Her zaman önce takım gelir. Kendi yarı sahamıza gömülmüştük ve bir defans oyuncusuna daha ihtiyacımız vardı.
Ayrıca bu kararın nedenini Tuncay'a açıklama gibi bir zorunluluğum da yok. Dave Kitson'u oyundan alsaydım bu sefer o hayal kırıklığı yaşayacaktı. Tuncay'ın üzgün olduğunu biliyorum. Gururuna dokundu ve maç sonunda onu gördüğümde kızgın olduğunu biliyordum."

Ağustos ayında 5 milyon sterlin bonservis bedeliyle Stoke City'e transfer olan milli futbolcumuz Tuncay Şanlı Premier League'de geride kalan 12 haftanın ardından henüz takımı adına bir lig maçında sahaya ilk 11'de çıkabilmiş değil.

Bu olay karşısında Stoke taraftarlarının tutumu ise Tuncay'ın lehinde oldu. İnternette taraftar forumlarında Pulis'in kararını tartışan İngiliz taraftarlar maçı yanlış oyuncu değişiklikleri yüzünden kaybettiklerini söylerken, Tuncay'ın bu hareketin ardından Ocak ayında ayrılması konusunda yaşadığı tedirginlikleri birbirleriyle paylaştı.

Tuncay ise henüz konuyla ve verdiği tepkiyle ilgili olarak bir açıklama yapmamış durumda.

Sporx

KaPaLı
09.Kasım.2009, 16:40
Dave Kitson gibi yavaş olan adamı çıkarmaktansa Tuncay gibi hızlı adamı çıkarmak saçmalıktır. Madem 10 kişi kalıyosn ileride hızlı adam bırak. Uzun top atarsın - ileride pres yaparsın. Kitson ne yapar hiiç. Gelen topları indirsin sağa sola. Yanında adam olmadıktan sonra ne işe yarar.

brotha
09.Kasım.2009, 20:37
Sonucta ister iyi ister kotu olsun bir futbolcuyu 6-7 dakika sonra oyundan cikarmak yanlistir ve etik degildir.

GeNç KaRTaL
09.Kasım.2009, 20:46
Var bir şeylerde kokusu çıkar yakında..

Suicider
09.Kasım.2009, 20:47
avrupada türk ayrimciligi yapildiginin en büyük kanitidir baska bir aciklamasi yoktur

RaSenGan
09.Kasım.2009, 20:52
"Dave Kitson'u oyundan alsaydım bu sefer o hayal kırıklığı yaşayacaktı."

Bu adama sanırım ilk 11 çıktı sahaya.Onu alsa neden hayal kırıklığına uğrasın.Hadi uğradı diyelim Tuncay'dan daha mı çok hayal kırıklığı yaşayacaktı ?

IcedEarth
09.Kasım.2009, 20:53
Tuncay takım seçimini çok yanlış yaptı bana göre. Stoke City'e gitti orada bile ilk11 oynamıyor, ve bu gibi bir olayla karşılaşıyor. Değerinin bilindiği Middlesbrough da kalması daha akıllıca olurdu bana göre.

Crocodile1963
09.Kasım.2009, 20:56
Bu ayrımcılık dediğiniz olay neden Tugay'a yapılmadı ?

scar face
09.Kasım.2009, 21:08
Allah Allah bu konuyu ben mi açmısım :)

Alicanfmfan
09.Kasım.2009, 23:13
Tabi uyruğuda önemli...

KaF KeF
09.Kasım.2009, 23:16
Bu ayrımcılık dediğiniz olay neden Tugay'a yapılmadı ?
8 yıl aynı takımda kaldığın için olabilir mesela..

Corpus
09.Kasım.2009, 23:24
Şuan kendimi tuncay ın yerine koyunca benim bile gururuma dokundu ki Tuncay gerçeğini yaşadı

Crocodile1963
09.Kasım.2009, 23:27
8 yıl aynı takımda kaldığın için olabilir mesela..

Yapmayın Allah aşkına Tugay'da Türk, Tuncay'da Türk. Eğer istememezcilik olsa idi Tugay'a da zamanında yaparlardı. Tuncay ile hoca arasında bir sorun var ise böyle bir şey yapmış olabilir. Yoksa 4 dakika oyuna giren oyuncu neden çıksın ki ? Orada 87 dakika koşmuş, yorulmuş bir oyuncu çıkarmak varken . .

Bu arada şöyle bir şey de var. Teknik direktör gol yemeyeyim, stoper alayım diye Tuncay'ı çıkartıyor ancak 90. dakikada yediği gol ile 2-1 mağlup oluyor. . .

KaF KeF
09.Kasım.2009, 23:41
ben sadece tahmin yürüttüm..herşey olabilir..

Vieri
10.Kasım.2009, 00:41
apaçık teknik direktör yanlışıdır bu...

sananes
10.Kasım.2009, 02:47
tuncay bi cok farklı mevkide oynayabilen birisi yani maca 11de baslamıs herhangi bi oyuncuyu sag acık sol acık forvet farketmez yani birini cıkart işte arkadas yeni aldıgın adamı cıkartırsan o oyuncu hangi ülkeli olursa olsun küser hocaya ve bence mütevazi kadrolara sahip takımlarda 5 milyon poundluk bi oyuncuyu küstürmek kaybedilecek 1 puandan cok daha önemlidir.ki yine alamadılar 1 puan bu da ironi işte...

Knightmare
10.Kasım.2009, 04:08
Milan'ın işine gelir :D alıştı onlar satıp geri almaya :p
gönderirler iyi bir bonservisle, seneye 5'te 1 fiyatına geri alırlar :D

Fernando Gago
10.Kasım.2009, 10:14
City hala reklam peşinde . .

Lionel Andres Messi
10.Kasım.2009, 17:22
liverpool saçma sapan bir penaltıyla haksız bir şekilde 1 puanı hanesine yazdırdı.

http://www.sporx.com/sxtv/?frm_id=13072

0Zan Bey
10.Kasım.2009, 17:59
Egerki City Ronaldinho`yu alsada Ronaldinho Premier Lig topçusu degil..;)

GodfatheR
10.Kasım.2009, 19:16
Bu sezon bizim için bitti sayılır.Şampiyonlar ligi şansımız bile yok diye düşünüyorum.

gerrrard
10.Kasım.2009, 19:44
Uefa'yı alırız artık :D

Fernando Gago
10.Kasım.2009, 21:23
İtalyan medyasına göre, Milan'ın forvet oyuncusuyla Tottenham Hotspur yakından ilgileniyor...

İngilterePremier Ligi takımlarından Tottenham Hotspur, ocak ayında Klas-Jan Huntelaar'ı renklerine bağlamak için harekete geçmeye hazırlanıyor.

Tuttomercatoweb'e göre Londra ekibi Hollandalı golcü için 15 milyon avroyu gözden çıkardı. Tottenham geçtiğimiz transfer döneminde de Huntelaar için girişimlerde bulunmuştu.

Sezonun geride kalan bölümünde henüz gol atamayan 25 yaşındaki golcünün Milano'da mutlu olmadığı ve takımdan ayrılmak istediği yönünde spekülasyonlar yapılıyor.

Milan'ın Tottenham forması giyen 20 yaşındaki Gareth Bale'i takip ettiği ve ocak ayında Galli futbolcuya karşılık bir miktar para ve Huntelaar'ı önerebileceği medyaya yansımıştı.

Ancak, Galliani'nin daha önce yaptığı açıklamalar ise bu transferin zor olacağını gösteriyor. İtalyan futbol adamı, teknik kadroya transferde çok aktif olunmaması yönünde uyarılar yapmıştı.

GeNç KaRTaL
10.Kasım.2009, 21:28
Bu sistemsizlik içerisinde çok da bir şey beklemiyordum zaten Klaas'tan.Fakat yinede en kısa zamanda kendisini kanıtlaması gerekiyor.Yoksa Hollanda'ya dönüş yolu kendisine gözükecektir..

0Zan Bey
11.Kasım.2009, 10:25
Huntelaar ingilterede oynayamaz.Eski formunun çok gerisinde.Umarım düzelir..

Nocna Mora
11.Kasım.2009, 11:30
Huntelaar geri dönmeli Hollanda'ya :)

scar face
11.Kasım.2009, 17:32
Sezon basında dedim Benitez ve bu kadro yapısıyla olmaz...

Acilen Benitez in gitmesi gerekiyor...

skoko
11.Kasım.2009, 18:06
http://img690.imageshack.us/img690/6526/20091025dis1.jpg (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Fimg690.imageshack. us%2Fi%2F20091025dis1.jpg%2F)

Hafta sonu oynanan Chelsea-Manchester United maçını tribünden izleyen bir taraftarın dişlerini fırçalarken kameralara takılması futbol tarihine geçti.
İşte o görüntüler

http://medyaspor.com/v02/news.aspx?id=35059 (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Fmedyaspor.com%2Fv0 2%2Fnews.aspx%3Fid%3D35059)

E.Cartman
11.Kasım.2009, 19:53
:zuhaha:zuhaha taraftara koş :D:D

GodfatheR
11.Kasım.2009, 20:15
Sezon basında dedim Benitez ve bu kadro yapısıyla olmaz...

Acilen Benitez in gitmesi gerekiyor...

Kim geLicek ?? Meydanda TD kalmamış Milan,Juve gibi takımlar bile TD bulamadılar garip garip adamlar çalıştırıyor(Leonardo) bu dev takımları :/

Addolorato
11.Kasım.2009, 20:49
O saydıkların Guardiola özentisi :)

Fernando Gago
12.Kasım.2009, 02:20
:D bunu da mı görecektik

Nocna Mora
12.Kasım.2009, 11:50
komedi ya :n::n:

Del Piero_10
12.Kasım.2009, 12:06
Chelsea'nin Portekizli yıldızı Bosingwa'nın üç ay oynayamayacağı açıklandı.

Chelsea'de dizinden ameliyat geçiren Portekizli defans Jose Bosingwa'nın üç ay sahalardan uzak kalacağı açıklandı.

Uzun süredir dizinden sorun yaşayan Bosingwa, bu hafta Lizbon'a gitmiş ve sakatlığını kontrol ettirmişti.

Chelsea Kulübü, Bosingwa'nın ameliyat olduğunu ve şubat ayına kadar oynayamayacağını doğruladı.

Kulüpten yağılan açıklamada, "Dizinden artroskopi ameliyatı geçiren Bosingwa, üç ay sahalardan uzak kalacaktır" dendi.

Öte yandan sakatlıkla uğraşan diğer bir oyuncu Ashley Cole'un ameliyata gereksinim duymaması haberi kulübün yüzünü biraz olsun güldürdü.

Nocna Mora
12.Kasım.2009, 12:15
Geçmiş olsun zun bir süre 3 ay..

Ahmet Göktaş
12.Kasım.2009, 15:15
Nerede çalkalıyor ki ağzını sonra :D köpüklü mü kalıyor :D

ForsakeN
12.Kasım.2009, 15:28
Nerede çalkalıyor ki ağzını sonra :D köpüklü mü kalıyor :D

Köpüklü fırçalamıyordur yav. Suyu,macunu da yanında taşıyacak hali yok ya :D

barahir
12.Kasım.2009, 17:18
Misvak vermek lazım..

Universal
12.Kasım.2009, 18:03
İşin garibi adam siyahi, siyahi insanlar diş fırçalamazlar. Çünkü; genetik olarak onların dişlerri hep beyaz ve sağlam kalır.

Fernando Gago
12.Kasım.2009, 19:21
Motorsiklet kazası geçiren Tottenham Hotspur'ın file bekçisi Carlo Cudicini hastaneye kaldırıldı.

Tottenham kalecisi Carlo Cudicini, motorsiklet kazası geçirip hastaneye kaldırıldı.

BMW marka motoruyla Ford Fiesta marka bir arabayla çarpışan İtalyan kaleci, el bileklerini kırdı ve leğen kemiğini zedeledi.

Bir polis yetkilisi, bu sabah Londra'nın doğusunda gerçekleşen kazayla ilgili olarak, "36 yaşındaki oyuncu bir kaza geçirdi ve acilen hastaneye kaldırılarak gözlem altına alındı" ifadelerini kullandı.

Tottenham kulübünden yapılan açıklamada, "Kalecimiz Cudicini'nin yaptığı kazada el bilekleri kırılmış ve leğen kemiği zedelenmiştir" denildi.

goal.com

Fernando Gago
12.Kasım.2009, 19:22
Manchester United Teknik Direktörü Alex Ferguson, federasyon tarafından cezalandırıldı.

İskoç teknik adam Alex Ferguson, federasyon tarafından dört maç hak mahrumiyeti ve 20 bin pound cezaya çarptırıldı. Cezanın iki maçlık kısmının 2010-11 sezonunun bitimine kadar uygulanacağı öğrenildi.

Ferguson, geçen ay Sunderland ile 2-2 berabere kaldıkları maçın ardından hakem Alan Wiley'yi ağır bir dille eleştirmişti.

Manchester United teknik direktörüne ceza veren komisyonun başkanı Peter Griffiths, "Tüm üyeler ceza konusunda aynı fikre vardı. Ferguson sorumluluklarını aşmış ve söylememesi gereken şeyleri söylediği için bu cezaya çarptırılmıştır" diye konuştu.

Alex Ferguson, bir kez daha aynı hareketleri yapması durumunda şimdilik ertelenen iki maçlık cezayı da çekecek.

Nocna Mora
12.Kasım.2009, 21:51
Yazık, geçmiiş olsun

sakary Ali
12.Kasım.2009, 21:55
oo çok büyük kaza.

çok geçmiş olsun.

IcedEarth
12.Kasım.2009, 23:10
Noluyor lan bu kalecilere böyle :S Geçmiş olsun ne diyelim, futbol kariyeri de sona erer muhtemelen...

E.Cartman
12.Kasım.2009, 23:25
Noluyo bu futbol camiasına böyle her gün bi kaza

tarikko
13.Kasım.2009, 11:46
Geçmiş olsun çok büyük kaza geçirmiş gerçektende..

tarikko
13.Kasım.2009, 11:49
Süper ya izlemiştim bunu :n:

tarikko
13.Kasım.2009, 11:55
İskoçya Ligi'nin iki devi Celtic ve Rangers'in İngiltere Premier Lig'e katılması önerisine İngiliz kulüpleri onay vermedi.

Bolton Kulübü Başkanı Phil Gartside daha önce Celtic ve Rangers'in Premier Lig'e katılmasıyla ligin daha heyecanlı olacağı ve ligin marka değerinin daha da artacağı yönünde açıklamalarda bulunmuştu.

Bu açıklamalarını fiili olarak gündeme taşıyan ve Premier Lig yönetimine bu konuda bir teklif veren
Gartside, İngiliz kulüplerinin ortak kararı karşısında hayal kırıklığı yaşadı.

Celtic ve Rangers'in Premier Lig'e entergre olması konusunda açıklamalarda bulunan İngiltere Kulüpler Birliği, "Gündem maddemiz Celtic ve Rangers'in Premier Lig'e katılmasıydı. Bu konuda tüm takımların sahiplerinden görüş aldık ancak 14 üyemiz bu konuda olumsuz yanıt verdi. Yapılan fikir alışverişi sonucunda Celtic ve Rangers'ın Premier Lig'e katılma konusunun uygulanamaz bir teklif olduğuna karar vardık" denildi.

Kulüpler Birliği'nin Celtic ve Rangers'i Premier Lig'e katmamalarında iki kulübün de ekonomik olarak istenilen seviyede olmamasının ve özellikle Rangers'ın 2009 Haziran ayı itibariyle 12.7 milyon pound zararını bulunmamasının büyük bir etkisi olduğu savunuldu.

Sporx

Fernando Gago
13.Kasım.2009, 12:45
Bu çok saçma olurdu En iyisi kendi liglerinde kalması ...

skoko
13.Kasım.2009, 18:18
Bence iyi olurdu değişik bi heyacan katardı premier lige iskoç-ingiliz muhabbeti falan olurdu

ThersoN
13.Kasım.2009, 19:16
Bence katılsalardı keşke daha heyecanlı olurdu

scar face
14.Kasım.2009, 00:24
Kim geLicek ?? Meydanda TD kalmamış Milan,Juve gibi takımlar bile TD bulamadılar garip garip adamlar çalıştırıyor(Leonardo) bu dev takımları :/
Spaletti,Keegan gibi isimler var...

Fernando Gago
15.Kasım.2009, 23:50
Ayak bileğindeki bağları kopan Robin Van Persie'nin uzun süre sahalardan uzak kalacağı ifade edildi.

Hollanda Futbol Federasyonu, İtalya'yla oynanan hazırlık maçında Robin van Persie'nin ayak bileğindeki bağların koptuğunu açıkladı.

Arsenal'deki formuyla göz kamaştıran başarılı oyuncu, İtalya maçında Giorgio Chiellini'nin müdahalesiyle yerde kalmış ve oyundan alınmıştı.

Hollanda Futbol Federasyonu'ndan bir yetkili bugün BBC Sport'a yaptığı açıklamada, "Ayak bağları kesinlikle yırtılmış. Maçtan sonra sağlık ekibimiz ilk kontrolleri yapmıştı ve durumu iyi görünmüyordu" diye konuştu.

Fernando Gago
15.Kasım.2009, 23:51
İngiliz kulübü, Ocak'taki transfer döneminde, İspanyol oyuncuyu kadrolarına katmayı planlıyor.

İngiliz Premier Lig ekiplerinden Tottenham Hotspur, Sevilla'nın genç kanat oyuncusu Diego Capel'in transferi için çalışmalara başladı.

İspanyol oyuncu, sözleşmesini uzatmayı reddetmesinin ardından Harry Redknapp, bu sene harika bir performans ortaya koyan 21 yaşındaki futbolcuyu takibe almıştı.

Bu sezon ilk dörde girmeyi hedefleyen Redknapp, oyun kurucuları Luka Modric'in sakatlanmasından doğan boşluğu Diego Capel ile kapatmayı düşünüyor.

İspanyol milli oyuncuyu bırakmak istemeyen Sevilla, sezon sonunda daha iyi bir teklifle Capel'in kapısını çalacak.

News of the World'in haberine göre, daha önce 2008 yazında Capel için teklifte bulunan Tottenham, ara transfer döneminde oyuncuyu almak için ellerinden geleni yapacağı söyleniyor.

2001 yılında futbola Sevilla'nın altyapısında başlayan Capel, Sevilla'da olmaktan mutlu olduğunu ifade ederek, "Sevilla'da futbola başladım ve burada olgunlaştım. Sözleşmem hakkında konuşmak istemiyorum. Şu aralar anı yaşamayı tercih ediyorum" şeklinde konuştu.

SAİT71
16.Kasım.2009, 01:49
Bana göre Olympiakos ile pana da bizim lige geçsin hatta rusyadanda CSKA zenit birde rubin i alalım süper bir lig olur :D

Sheriff
16.Kasım.2009, 02:11
Zaten 3-5 takımı bulunan İskoçya ligide kepenk indirirdi artık, kesinlikle çok saçma olurdu..

scar face
17.Kasım.2009, 00:44
İskoç futbolundaki diğer takımlar zaten zor ayakta duruyor bence doğru bir karar alınmış.Hem dünyanın en iyi liginin kalitesi düşebilirdi...

Bordo61Mavi
17.Kasım.2009, 05:26
Gecseler bile ilk senesi Championshipe duserler

Del Piero_10
17.Kasım.2009, 13:16
Stoke City Başkanı Peter Coates yaptığı açıklamada Tuncay Şanlı'nın son yaşadığı olaylara rağmen kulüpte geleceğinin olduğunu düşündüğünü belirtti.

Stoke City Başkanı, Tuncay'a sahip çıktı. Stoke City Başkanı Peter Coates, geçtiğimiz yaz döneminde 5.7 milyon avro karşılığında Middlesbrough'dan Stoke City'e transfer olan Tuncay Şanlı'nın kulüpte önemli bir rol alacağına inandığını söyledi.

Son olarak Hull maçında oyuna sonradan dahil olan Tuncay sahada 7 dakika kalmış, Abdoulaye Faye'nin oyundan atılmasının ardından teknik direktör Tony Pulis tarafından oyundan çıkarılmıştı.

Oyundan çıkarıldıktan sonra doğrudan doğruya soyunma odasına giden Tuncay ile bir sorun yaşamadıklarını belirten Başkan Coates, "Diğer oyuncular gibi o da oynamak istiyor. Bu tür olaylar her zaman yaşanılabilir. Eminim Tuncay daha iyi olacaktır. Kadromuzda rekabet var ve herkes yerini hak etmek durumunda. Ona ayrı bir tutum göstermemiz mümkün değil" diye konuştu.

Tuncay'ın şanssız bir olay yaşadığını söyleyen Başkan Peter Coates, "Geleceği düşünmeli ve bu durumu güzel bir şekilde çözüme kavuşturmalıyız. Tuncay sabırlı olması gerekir. Pulis onu takıma dahil edecektir" dedi.

Tuncay'a sahip olduklarından dolayı memnun olduklarını ifade eden Coates, teknik direktör Pulis'in Tuncay için uygun bir pozisyon bulacağına inandığını ve milli oyuncunun gelecekte kendileri için önemli bir oyuncu olacağına inandığını söyledi.

Son olarak takımın durumu hakkında açıklamalar yapan Başkan Peter Coates, taraftarların huzursuz olduğunu bildiklerini ve bazı işlerin insanların beklediğinden daha geç gerçekleşebileceğini söyledi. Başkan, sahaya kazanmak için çıktıklarını bunun için de antrenör Pulis'in sahaya en iyi onbir sürdüğünü, onun yaptığı değişikliklerin normal karşılanması gerektiğini sözlerine ekledi.

Del Piero_10
17.Kasım.2009, 13:17
Chelsea menajeri Carlo Ancelotti, Londra'daki hayatından çok memnun olduğunu belirti.

Chelsea menajeri Carlo Ancelotti, Marcelo Lippi'nin yerine İtalya milli takımına gitme gibi bir niyetinin bulunmadığını söyledi.

Ancelotti ve Capello'nun, Dünya Kupası'ndan sonra yeni bir teknik direktörle çalışacak olan İtalya federasyonun gündeminde oldukları konuşuluyordu.

Lippi'nin İtalya milli takımının ardından Juventus'un başına geçeceği konuşulurken, adı Gök Maviler'le anılan Ancelotti konuyla ilgili, "Londra'da çok mutluyum. Üç yıllık kontratım var ayrıca burayı ve İngiliz futbolunu seviyorum" diye konuştu.

Sözlerine devam een tecrübeli hoca, "Sonuçlar oldukça iyi. Ligde 12 maçın 10'unu kazandık. Şampiyonlar Ligi'nde de her şey yolunda" dedi.

İngiltere'deki futbol dışı hayatına da değinen Ancelotti, "Buranın mutfağından büyülendim, özellikle de kahvaltılarından. Jambonlarının müptelası oldum" diyerek sözlerini noktaladı.

Del Piero_10
17.Kasım.2009, 13:18
Inter'in eski teknik patronu Roberto Mancini, Premier Lig'de çalışmak istediğini belirtirken, Cassano'nun milli takımda yer alması gerektiğini söyledi.

Inter'in eski teknik direktörü Roberto Mancini, yaptığı açıklamalarda Cassano'ya olan hayranlığını dile getirirken, Premier Lig'de görev almak istediğini ifade etti.

Italia 1'e konuşan Mancini, "Inter'den ayrıldıktan sonra 3-4 takımdan teklif aldım. Fakat ben Premier Lig'de çalışmayı istiyorum" ifadelerini kullandı.

İtalya basınını son günlerde meşgul eden Antonio Cassano'nun milli takıma çağırılmaması konusuna da değinen tecrübeli teknik adam, "Cassano çok yetenekli bir isim. Inter'de çalışırken O'nu transfer etmek istemiştim" dedi.

Roberto Mancini, "İtalya Milli Takım Teknik Direktörü olsaydınız hangi 11'i sahaya sürerdiniz?" şeklindeki soruya ise, "Buffon, Zambrotta, Nesta, Barzagli, Grosso, Pirlo, De Rossi, Gattuso, Cassano, Toni, Totti" şeklinde cevap verdi.

Fernando Gago
18.Kasım.2009, 12:56
Son günlerde adı Manchester City ile anılan Arjantinli yıldız, Manchester United'da forma giymek istediğini dile getirdi.

Benfica'nın parlayan yıldızı Angel Di Maria, gönlünde yatan kulübün Manchester United olduğunu ifade etti.

Chelsea, Liverpool, Manchester City ve Manchester United gibi birçok Premier Lig kulübünü peşinde koşturan 21 yaşındaki yıldızın kontratında, 40 milyon avro karşılığında serbest kalma maddesi bulunuyor.

The News of the World'e konuşan Di Maria, "13-14 yaşımdan beri, aileme en büyük hayalimin bir gün Manchester United'da forma giymek olduğunu söylüyorum. Old Trafford'da oynamayı çok isterim" ifadelerini kullandı.

2007 yılında Arsenal'e transferi son anda iptal olan genç yıldız, bu konu hakkında, "Arsenal ile görüşmelerde tam olarak neler yaşandığını bilmiyorum. Orada oynamak için çok heyecanlanmıştım, fakat olmadı" şeklinde konuştu.

EL-Hadji
18.Kasım.2009, 15:12
Bu adam Euro lig maçında izledim. Neler yapmadı ki? Enfes oynadı. Çok yetenekli ve klas bir adam.

KaPaLı
18.Kasım.2009, 16:19
2. Giggs'e ihtiyaç var artık. Nani'den hala patlama bekliyosa Sir çok yanılıyo. 2 bir Ronaldo yada Giggs olmaz Nani'den. Hoş ellerinde Tosic gibi bir adam var ama onuda pek kullanmıyo.

Fernando Gago
18.Kasım.2009, 18:26
İngiliz ekibi Manchester City'nin yeni transfer hedefi Milan'ın orta saha oyuncusu Gennaro Gattuso...

Manchester City, transfer hedefi olarak İtalyan Gennaro Gattuso'yu seçti.

The Daily Mirror'a göre Gattuso İtalya'nın Dünya Kupası kadrosunda yer alma şansını arttırabilmek için Milan'dan ayrılabilir. Bu transferin de önümüzdeki Ocak ayında gerçekleşebileceği belirtiliyor.

Eski Rangers oyuncusunun teknik direktör Leonardo ile iyi anlaşamadığı biliniyor. Milan'da geçirdiği on yılın ardından İtalyan oyuncu takımdan ayrılmayı düşünüyor.

Yayınlanan haberde Gattuso'nun ingilizce bilmesi ve eşinin İskoçya doğumlu olması sebebiyle İngiltere'ye kolaylık adapte olabileceği ifade edilirken iki kulübünde bu transfer hakkında iletişimde olduğu iddia ediliyor.

Fernando Gago
18.Kasım.2009, 18:27
Chelsea'li yetkililerin, Agüero'nun menajeriyle bir görüşme yaptıkları ve anlaşmanın büyük ölçüde gerçekleştiği iddia edildi...

Atletico Madrid'in adı son günlerde sıkça Chelsea ile anılan Arjantinli yıldızı Sergio Agüero'nün, İngiliz ekibine olan transferinin yazın gerçekleşeceği iddia edildi.

The Telegraph'ın haberine göre, Chelseali yetkililerin genç yıldızın menajeri Bruno Satin ile bir görüşme yaptıkları belirtildi. İngiliz ekibinin, Atletico Madrid'e ise bonservis bedeli olarak 45 milyon avro ödeyeceği iddia edildi.

Bu transfer geçekleşirse, İngiltere'nin en pahalı transferi olarak tarihe geçecek. Şu anki rekor ise Manchester City'nin elinde bulunuyor. City, Robinho'yu 40 milyon avro karşılığında transfer etmişti.

Chelsea Teknik Direktörü Carlo Ancelotti'nin, Bayern Münih'in Fransız yıldızı Franck Ribery'yi istediği de biliniyor.

goal.com

Fernando Gago
18.Kasım.2009, 18:28
İngiltere Milli Takımı'nın golcü ismi Wayne Rooney, Milli Takım Menajeri Fabio Capello hakkında ilginç açıklamalarda bulundu.

İngiltere Milli Takımı ve Manchester United'ın golcü oyuncusu Wayne Rooney, Fabio Capello'yu değerlendirdi.

Rooney, İtalyan menajerin bir hayli korkutucu olabildiğini belirtti.

The Sun'a konuşan Rooney, "Koridorda yanınızdan yürüyerek geçtiğinde veya size baktığınızda onun ne kadar önemli birisi olduğunu anlıyorsunuz. Capello'nun kendine has bir aurası var" dedi.

Yetenekli golcü, "Bazen yanınızda olmasa bile isminin geçmesi korkutucu olabiliyor" derken milli takım kampında yaşananlara da değindi.

Eski Evertonlı golcü, milli takım kampına futbol için gittiklerini, orada özel hayata konuşmak için bulunmadıklarını sözlerine ekledi.

24 yaşındaki golcü İtalyan menajerin felsefesini şöyle anlattı:

"Eğer iyi oynamamışsanız kim olduğunuzun bir önemi yok, yerinizi kaybedersiniz. Bu kadar basit."

ThersoN
18.Kasım.2009, 20:39
Ağzı olan konuşuyor

ThersoN
18.Kasım.2009, 20:40
Potansiyeli olan iyi bir oyuncu

Fernando Gago
18.Kasım.2009, 22:47
Liverpool'e zarf atıyor :P . . .

BaFraLı
21.Kasım.2009, 21:29
Sunderland 1-0 Arsenal (http://www.goal.com/tr/match/31481/sunderland-vs-arsenal/lineup-stats)
Gol: Darren Bent (71')

Premier Lig'de geçtiğimiz hafta Wolverhampton'u 4-1'lik skorla mağlup eden Arsenal, Sunderland karşısında sürpriz bir yenilgi aldı.

İlk yarısı temposuz geçen mücadelede gol sesi çıkmadı ve taraflar soyunma odasına 0-0'lık beraberlikle girdiler.

İkinci yarıda biraz daha üstün gözüken taraf ise Sunderland oldu. Ev sahibi, 71. dakikada Campbell'in kullandığı kornerde altı pas içinde topu önünde bulan Bent, takımını 1-0 öne geçirdi. Bu gol, aynı zamanda karşılaşmanın sonucunu belirledi.

Arsenal, puanını 26'ya yükseltirken, Sunderland de 20 puana ulaştı.

Aston Villa zor kurtuldu
Burnley 1-1 Aston Villa (http://www.goal.com/tr/match/31485/burnley-vs-aston-villa/lineup-stats)
Goller: Caldwell (9') / Heskey (87')

Bu sezon gösterdiği performansla dikkat çeken Aston Villa, Burnley deplasmanında bir puanı son dakikalarda bulduğu golle kurtardı.

İlk yarıda ev sahibi üstün olan taraf olurken, 9. dakikada Caldwell'in golü Burnley'i öne geçirdi ve ilk 45 dakika bu skorla sona erdi.

İkinci yarıda Aston Villa biraz daha toparlanmış gözükse de yakaladığı pozisyonları değerlendiremedi. 87'de Heskey, beraberliği getiren golü kaydetti ve karşılaşma 1-1 sona erdi.

Aston Villa, aldığı beraberlikle puanını 23'e yükseltirken, Burnley de 18. puanını aldı.

Premier Lig'de bugün oynanan diğer karşılaşmalardan alınan diğer sonuçlar ise şöyle:

Birmingham 1-0 Fulham
Hull City 3-3 West Ham

gerrrard
21.Kasım.2009, 22:52
Spaletti,Keegan gibi isimler var...

Keegan mı? Allah korusun.

sebofanmemo
22.Kasım.2009, 20:44
İnsafın yok mu Tottenham: 9-1
İngiltere Premier Lig'de 13. hafta mücadelesinde inanılması güç bir sonuç ortaya çıktı. Tottenham evinde konuk ettiği Wigan'ı 9-1'le adete topa tuttu. White Hart Line'da ilk yarısı ev sahibi takımın 1-0'lık üstünlüğü ile sona eren karşılaşmada Tottenham ikinci yarıda tam 8 gol attı ve tarihi bir skor ortaya çıktı. Londra ekibinin golleri 9. dakikada Crouch, 51, 54, 58, 69 ve 87. dakikalarda Defoe, 64. dakikada Lennon, 90. dakikada Kranjcar ile 88. dakikada Kirkland (kendi kalesin)'den gelirken, Wigan'ın tek golü 57. dakikada Scharner'den geldi.

Tottenham'da Defoe attığı 5 golle maçın yıldızı oldu.

Bu galibiyetle Tottenham puanını 25'e yükseltirken, Wigan 14 puanda kaldı.

22.11.2009
Kaynak : Sporx.com

E.Cartman
22.Kasım.2009, 20:47
Bence büyük bir şike dönmüş olabilir bu maçta :D:D ben paylaşcaktım ama siteye giremedim nedense...:(

tarikko
22.Kasım.2009, 20:47
Tottenham sahasında Wigan'ı 9-1 yenmiş.Defoe'de 5 gol atmış maçta.. :)

nannar
22.Kasım.2009, 20:51
:n: tottenham'da iyi oyuncular var ama bu defoe fm'de çok kötü yaww :)

Suicider
22.Kasım.2009, 20:54
bu ne yav şaka gibi :D

Oghuse
22.Kasım.2009, 20:54
Çok fena yapmış Tottenham.. Yazık yaa.. :D

Universal
22.Kasım.2009, 20:58
Bu kadar gol attılır mı Tottenham, 2009/2010 sezouna ait Avrupa'da ki en çarpıcı sonucu şimdiden elde etti. İngilizlerin sistem güzel bulduğunu atıyorlar. Defoe helal olsun 5 gol attı.

TR.CaPTaiN
22.Kasım.2009, 21:12
9 gollü bir galibiyet baya ilginç. Daha da ilginci 9 golün 1 tanesinin ilk yarıda 8 tanesinin ise ikinci yarıda gelmesi. 5-6 dakikaya 1 gol düşüyor.

garydelgadov
22.Kasım.2009, 21:24
5 dakikada bir goL oLmuş.Bu maç denk geLmezki.:D
Bizim haLimiz yine aynı.Manuda 3Ledi...

eXcitinG
23.Kasım.2009, 11:35
O maç inceLenmeLi bence. Wigan kaLeci tam komedi. Bütün topLarda dikkat edin hep ters noktaya saLıyor kendisini. Bence bir durum var. Şaka gibi resmen.

Sekopej
23.Kasım.2009, 13:15
FM'de olsa bu ne biçim oyun dersiniz.:D Fransa'da 5-5 biter maç 10 gol olur, burada 9-1 biter 10 gol olur.:D

Gollerin çoğunun çaprazdan girip çekilen şutlarla birbirinin kopyası olması da enteresan.

eXcitinG
23.Kasım.2009, 13:38
Hayır şimdi bana garip geLen Defoe nin goLLerinde Defoe hep sağ çaprazdan giriyor kaLeci açıyı kapatayım diye kendine göre soLa geçiyor sonra Defoe şu atıyor kaLeci yine kendine göre soL tarafa uçuyor. Yahu 1-2-3 hepsinde de aynı şey oLmaz ki.

Adam 30 metreden frikik atıyor topu tutuyor, sanki kendi içeri atıyor gibi.

El Barto
23.Kasım.2009, 14:27
Tuncay'da son maçta 6 dakika görev alarak göğsümüzü kabarttı. :D

Sekopej
23.Kasım.2009, 14:29
Tuncay'da son maçta 6 dakika görev alarak göğsümüzü kabarttı. :D

6 dakika arada alıyor yahu, topla buluşmuş mu? Eskiden Hakan Şükür İtalya'da gol attığında sevinirdik, sonra oynadıysa sevinmeye başlar olduk. Şimdi Tuncay için, topla buluştuysa sevinecek hale geldik.:D

El Barto
23.Kasım.2009, 14:42
7 kez topla buluşmuş, 2-3 kez al gülüm ver gülüm yapmışlar. :D Bu çocuk cidden yazık ediyor kendine yahu. Devre arasında da zaten Fenerbahçe kiralar muhtemelen.

eXcitinG
23.Kasım.2009, 14:49
Tuncay a yazık ediyorLar. Tuncay da kendisine yazık ediyor. Umarım devre arasında Türkiye ye geri döner.

Ben Beşiktaş aLır diye tahmin ediyorum Tuncayı.

El Barto
23.Kasım.2009, 14:52
Tuncay zaten kendine en büyük hatayı Stoke City'e giderek yaptı. Avrupa, Premier lig sevdasına gitti, onu bırak hadi gitti süre bile alamıyor.

Ben şahsen Tuncay'ı Beşiktaş'ta görmek istemem ki zaten bence o da gelse gelse Türkiye'de Fenerbahçe'ye gelir diye düşünüyorum.

Addolorato
23.Kasım.2009, 18:48
9-1 diye skormu olur ya.. Kesin şike vardır..

ForsakeN
24.Kasım.2009, 01:03
Tuncay a yazık ediyorLar. Tuncay da kendisine yazık ediyor. Umarım devre arasında Türkiye ye geri döner.

Ben Beşiktaş aLır diye tahmin ediyorum Tuncayı.

Tuncay defalarca Türkiye'de sadece Fenerbahçe'de oynayacağını söyledi.Böyle bir şeyin olacağını sanmıyorum

KaPaLı
24.Kasım.2009, 09:47
Hayrettin abi kalecinin hareketleri değil sol bek oyuncusunun hareketlerine dikkat etmek lazım asıl. Adam havadan top geliyo hep ıska geçiyo. Defoe'yi kaçırıyo. Kesin birşey var bu maçta. Saçmalık bu kadar gol olması.

Del Piero_10
25.Kasım.2009, 16:31
Sir Alex Ferguson'un İtalya Serie A'dan takımına yeni isimler katmayı düşündüğü iddia edildi.

Manchester United'ın Napoli'nin orta saha oyuncusu Marek Hamsik ve Palermo'nun defans oyuncusu Simon Kjaer'in peşinde olduğu iddia edildi.

The Daily Telegraph'ın haberine göre Sir Alex Ferguson, kadrosuna genç isimler katmak istiyor. Serie A'daki oyuncu gözlemcilerinin veridkleri raporlara göre iki oyuncu ön plana çıkıyor.

Napoli'nin Hamsik için 25-30 milyon avro civarında bir ücret isteyebileceği belirtilirken oyuncunun kulübünde kalmak istediği biliniyor. Hamsik'i Paul Scholes'un varisi olarak gören Ferguson, bu transferde ısrar ediyor.

Hamsik'in ismi geçtiğimiz hafta Chelsea ile geçmişti. Ama kulüpten anında yalanlama gelmişti.

Sicilya ekibinde forma giyen Kjaer'in peşinde ise birçok kulüp bulunuyor. Kırmızı Şeytanlar, Danimarkalı oyuncu için en önemli aday olan Juventus ile mücadele etmek zorunda.

Ahmet Göktaş
25.Kasım.2009, 16:45
Şu kjaer de ne var anlamadım.

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
25.Kasım.2009, 17:52
katılıyorum...Kjaer ne yaptı acaba büyük klüplerin bu kadar dikkatini çekecek ?

KaPaLı
26.Kasım.2009, 09:46
Yeni Scholes almaları gerekiyo artıkta Defans konusunda ne eksiklik var onu anlamadım. Ferdinand - Vidic onlar olmadımı Evans var O'shea var Brown var. Var oğlu var. Kjaer gereksiz olur.

MeMo
26.Kasım.2009, 11:50
Hamsik müthiş olur.ManU'da Scholes gidince Hamsik eksikliğini hissettirmez.

BeeTLeJuiCe
26.Kasım.2009, 11:52

Rio Ferdinand 2 diyebiliriz en basitinden.
Uzun boyuna rağmen son derece hızlı atletik bir defans. Sezgileri kuvvetli vs vs...

tarikko
26.Kasım.2009, 11:55
Hamsik Manu için çok iyi olur.Kjaer'e gerek yok bence ama Hamsik'i kesinlikle almalılar..

scar face
26.Kasım.2009, 12:28
Hamsik harika bir oyuncu EPL de onu izlemek çok güzel olur.

Fernando Gago
26.Kasım.2009, 20:34
Hamsik gerçekten süper transfer olur .. Veloso da gündemdeydi Bi ara .. Ferguson takımın eksik bölgesini netleştirmiş kafasında

deniz.91
27.Kasım.2009, 12:20
Hamsik çok yerinde transfer olur manuda oynayacak kapasitesi var

BaFraLı
27.Kasım.2009, 14:05
http://media.ntvmsnbc.com/j/NTVMSNBC/Components/Spor%C3%96zel/mqbu7xoq.widec.jpg

Portsmouth'da Paul Hart'ın yerine Chelsea'nin eski çalıştırıcısı Avram Grant getirildi.

İngiltere Premier Lig takımlarından Chelsea'nin eski teknik direktörü Avram Grant, Portsmouth'un başına getirildi.

Premier Lig'de küme düşme hattından çıkmaya çalışan Portsmouth'da Salı günü işine son verilen Paul Hart'ın yerine, İsrailli teknik adam Grant başladı.
Portsmouth Asbaşkanı Peter Storrie, Avram Grant'ın ''üst düzey takım çalıştıran, son derece deneyimli ve güvenilir bir çalıştırıcı olduğunu'' belirterek, ''Yönetim kurulumuz, Grant'ın, kulübü küme düşme hattından kurtaracağına inanıyor'' dedi.

KaPaLı
27.Kasım.2009, 15:53
Bu adamın tek özelliği sıkıcı futbol oynatması.

Surata bak nuru gitmiş yüzünün.

Bordo61Mavi
27.Kasım.2009, 17:23
Bu adam isi biliyor :) Teknik direktorlugunu begeniyorum

anilton
27.Kasım.2009, 18:42
Portsmouth'u toparlayacaktır...

sakary Ali
27.Kasım.2009, 18:47
Tamam artık zaten kötü başlamıştı Portsmouth artık bence hiç şansı kalmadılar.

İsmail'e katılıyorum hiç beğenmedim şu adamın teknik direktörlüğünü.

Portsmouth için son çare Grant'ın işine bir an önce son vermektir :D

Addolorato
27.Kasım.2009, 23:54
Bu adamın tek özelliği sıkıcı futbol oynatması.

Surata bak nuru gitmiş yüzünün.

Chelsea'yi CL'de final oynattımı ? Oynattı.. Hatta Anelka o penaltıyı lakayıt kullanmasa CL'yi almıştı. Ne teknik direktörler çıkamadı finale Chelseayle. Bence iyi bir teknik direktör toparlayabilir Pompeyleri.

barahir
27.Kasım.2009, 23:56
Anelka'ya gelmeden, Terry'nin ayağı kaymasa almıştı kupayı.. Bence toparlar yeni takımını..

gerrrard
28.Kasım.2009, 13:52
Bu adam isi biliyor :) Teknik direktorlugunu begeniyorum

Altına imzamı atıyorum. Adam Chelsea'de o kadar sevilmedi herkes ne zaman gönderilecek diye bekledi ona rağmen çok başarılı oldu. Takdir ediyorum bu adamı.

ThersoN
28.Kasım.2009, 13:56
Zaten genel menejer gibi bi pozisyonda değil miydi orda? sezon başında öyle bi haber okudum sanki

BaFraLı
28.Kasım.2009, 14:03
Altına imzamı atıyorum. Adam Chelsea'de o kadar sevilmedi herkes ne zaman gönderilecek diye bekledi ona rağmen çok başarılı oldu. Takdir ediyorum bu adamı.

Gökay abi Azcıkta suratı gülse Bafraspor'u bile 2.lige çıkartır :D:smismileyiw2:

gerrrard
28.Kasım.2009, 14:10
Zaten genel menejer gibi bi pozisyonda değil miydi orda? sezon başında öyle bi haber okudum sanki

Aynen öyleydi

Gökay abi Azcıkta suratı gülse Bafraspor'u bile 2.lige çıkartır :D:smismileyiw2:

Ahaha çıkartır valla :D

sananes
28.Kasım.2009, 16:45
porstmouth küme düşecektir devre arasında cok iyi transferler yapmazlarsa

GeNç KaRTaL
28.Kasım.2009, 17:00
Bu adam banada itici gelsede Hiddink ve Mourinho gibi üst düzey hocaların yapamadığı işi yapıp Chelsea'yi finale çıkarmıştı.Saygı duymak lazım..

sakary Ali
30.Kasım.2009, 00:39
Chelsea Emirates'ten harika bir galibiyet aldı.Zirve yolunda çok rahatladılar.

Aslında Arsenal daha iyi top oynadı gibi gözüktü.Chelsea ama kazanmak için gerekli hamleleri yapınca 3-0 gibi rahat bir skorla maçtan ayrıldılar.

Maça Arsenal iyi başladı.İlk 15 dakika falan oyun Arsenal'in kontrölünde ama pek önemli bir pozisyonları yoktu.Arsenal için Van Persie'nin sakatlanması çok büyük kayıprı üstüne Bendter'inde sakat olması Arsenali yıktı.

15 dakikadan sonra bir Chelsea bir Arsenal 5'er dakikalık bölümlerle kontrölü eline aldı.Ancak Chelsea ilk yarının sonlarına doğtu Drogba'nın klas golüyle 1-0 öne geçti hemen ardından Vermealaen kendi kalesine golü atınca Arsenal soyunma odasına moralsiz gitti.

İkinci yarıya Arsenal beklendiği gibi saldırarak başladı ama bunda etken Chelsea'nin oyunu iyicce geride kabullenmesi.Böyle olunca Terry,Carvalho,Essien gibi yapılı oyuncularla kaleyi kapatınca Arsenal incecik oyuncularıyla gol pozisyonuna girmekte zorlandı.

Son noktayı ise Drogra frikik golüyle koydu.Chelsea böylece zirvede çok rahatlamış oldu.

Arsenal'de ise van Persie'nin sahalardan uzun süre uzak kalacak olması büyük kayıp.Diğer maçlarındada forvet hatlarında çok zorlanacaklardır zaten Adebayor'un yerinide dolduramadılar.

El Barto
30.Kasım.2009, 13:58
Drogba tek başına Arsenal'i dağıttı diyebiliriz. :) Maç 0-0 iken bir pozisyon oldu Chelsea soldan geliyor biri orta açtı ama çizgiye inmeden dışardan açtı. Çok ters geldi top Drogba kafayı vurdu ama auta gitti top. Drogba ortayı açana sanki neden çizgiye bırakmadın oradan orta yapın gibi bir şeyler anlattı. Sonra Cole Drogba'nın dediği gibi bir orta yaptı Drogba golü attı, benzer bir pozisyonda Arsenal savunması kendi kalesine attı ve 2. yarı harika bir frikik golü attı Drogba. Helal olsun. :)

gerrrard
01.Aralık.2009, 01:04
"Tam Ronaldo ile Gerrard'ı alıyorduk ki..."
Juventus eski teknik direktörü Maifredi, Moggi'nin bu iki yıldızı bitirmek üzereyken şike skandalının patlak verdiğini ifade etti.

Juventus'un eski teknik direktörü Gigi Maifredi, o dönem kulüpte yönetici olan Luciano Moggi'nin, Cristiano Ronaldo ve Steven Gerrard ile prensipte anlaştığını fakat tam bu sırada şike skandalının ortaya çıktığını kaydetti.

1990'lı senelerin başında siyah beyazlı ekibin başında bulunan Maifredi, Juventus'un başarısının engellenmek için şike iddiaların patlak verdiğini düşünüyor.

RadioErre2 kanalındaki bir programa katılan tecrübeli teknik adam, "Calciopoli hakkında konuşmak istemiyorum ama şunu da belirtmeden edemeyeceğim. O dönem Moggi ile Giraudo, Gerrard ve Cristiano Ronaldo transferlerini bitirmişlerdi. Juventus'un zaten yaklaşık 20 yıl süren bir hegamonyası vardı. Hem ligde hem Avrupa'da çok iyiydik. Daha sonra bir skandal patladı ve Juventus dağıldı" diye konuştu.

Siyah beyazlı ekibin şu anki teknik direktörü ile ilgili olarak da açıklamalarda bulunan Maifredi, "Ferrara, futbolcu olarak çok başarılıydı fakat onun Juventus'un başına geçmeye hazır olduğunu düşünmüyorum. Mesela şu an onun yerine ben olsaydım, bu kadroyla Serie A'da Inter'in önünde lider durumda olurduk. Eğer başarı isteniyorsa, o zaman takımın başına daha tecrübeli bir teknik adam gelmeli" dedi.

scar face
01.Aralık.2009, 01:40
Drogba Drogba Drogba adında bile bi keramet var.Harikaydı frikik golüne diyecek söz bulamıyorum :)

GeNç KaRTaL
01.Aralık.2009, 02:07
Juve'nin ayağını kaydırmak için oyun mu yapıldı orasını bilmem ama eğer o zaman bu şike mevzusu ortaya çıkmasaydı Juventus şu anki İnter'in en az 2 katı daha güçlü olurdu.

nekop
01.Aralık.2009, 03:44
Juve'nin ayağını kaydırmak için oyun mu yapıldı orasını bilmem ama eğer o zaman bu şike mevzusu ortaya çıkmasaydı Juventus şu anki İnter'in en az 2 katı daha güçlü olurdu.

Ve büyük ihtimalle şuan Barcelona yerine Juventus dünyanın en iyi kulübü sayılırdı.Ronaldo,Gerrard,İbrahimoviç vs. tabi birde başarıyla birlikte getirilecek olası dünya yıldızları..

KaPaLı
01.Aralık.2009, 09:42
O zamanki kadrosu zaten dünya yıldızlarıyla doluydu. İnter'in adı bile geçmiyodu. Ayağını kaydırdılar. Moggi'yi görevden uzaklaştırdılar Juve'yi işi bilmeyen Secco yönetmeye başladı ve yapılan transferler ortada. Tek doğru transferi Sissoko :D

Fernando Gago
01.Aralık.2009, 11:53
Fantastik bir takım olurdu ...

ForsakeN
01.Aralık.2009, 13:01
Şike yapıldıysa eğer Juventus kendi ayağını kaydırmış demektir,başkaları değil.

Del Piero_10
01.Aralık.2009, 13:22
2006 yılının ortalarında Moggi'nin sansasyonel bir transfer üzerinde çalıştığı biliniyordu. Çoğunluğun görüşü Gerrard yönündeydi. Neredeyse 4 yıl sonra söylentilerin doğruluğu ortaya çıktı.

Ronaldo için Manchester'dan önce Sporting ile anlaşılmıştı ama Marcelo Salas takas olarak gitmeyi reddedince transfer son dakikada yatmıştı. Demekki Moggi, Ronaldo'yu yine de takip etmiş. Ve Ronaldo'nun asıl patlamayı yaptığı sezonun 2007-2008 olduğunu düşünürsek bu transferin 2006 yazında gerçekleşme ihtimali hayli yüksekti.

Şike meselesine gelirsek. Şike bir takımın veya hakemin ayarlanması şeklinde olur. Ortada ceza almış bir hakem veya şike yapıldığı ilan edilmiş maç olmadığına göre bunun bir komplo olduğu açıktır. Zaten Juventus üst mahkeme olan TAR'a yapacağı itirazı son dakikada geri çekmeseydi bu iş hiç yaşanmamış olacaktı. Ancak bir şekilde yeni iş başı yapan kulüp yönetimi ikna edildi. İtiraz durumunda liglerin başlamaması gündeme gelecekti. Juventus'un küme düşürülme gerekçesi ise mahkeme tarafından sportmen olmayan davranışlar olarak açıklandı. Bunun o zamana kadar uygulanan cezası cüzi bir puan silmeydi. Sportmen olmayan davranışlardan kasıt ise illegal dinleme sonucu telefon görüşmeleri Massimo Moratti tarafından kayıt altına aldırılan Luciano Moggi'nin belli kişiler hakkında yaptığı yorumlardı.

sananes
01.Aralık.2009, 19:24
juventus italyanın en büyük takımdır şu şike olayları hiç yaşanmasaydı keşke belki o zaman italya ligide bu kadar düşmezdi gündemden

Oghuse
02.Aralık.2009, 13:44
Manchester United, Schalke’nin genç kalecisi Manuel Neuer ile ilgileniyor.
Schalke’nin genç file bekçisi Manuel Neuer’in peşine dev bir kulüp düştü. Gelsenkirchen temsilcisi ile 2012’ye kadar sözleşmesi bulunan 23 yaşındaki kaleciyi renklerine bağlamak isteyen takımlar arasına Manchester United da katıldı.

21 Yaş Altı’nda Avrupa şampiyonu olan Almanya’nın da kalesini koruyan oyuncunun menajeri Thomas Kroth, yaptığı açıklamada, İngiliz ekibinin futbolcuyla ilgilendiğini vurguladı.

Bilindiği üzere ‘Kırmızı Şeytanlar’ 39 yaşındaki kalecisi Edwin van der Sar’ın yerine yeni bir file bekçisi arıyor.

GOAL

ThersoN
02.Aralık.2009, 14:23
van der Sar'dan sonra ManU kalesinde sorun olacagını düşünenlerden oldugum için potansiyelli bir kalecinin alınmasından yanayım

anil luque
02.Aralık.2009, 17:06
Neuer yetenekli bir kaleci bence Van Der Sar da gitmez ve ona yardımcı olursa çok yerinde bir transfer olur yani Van Der Sar'ın tecrübelerinden yararlanması açısından ..

BeeTLeJuiCe
02.Aralık.2009, 17:08
Neuer süper kaleci. Rost'un satılması sonrası 19 yaşında kendini gösterdi, Fener'in ŞL'de çeyrek finale çıktığı yıl kendisini kanıtladı. Manu'nun kalesini yıllarca koruyabilecek kapasitede bir kaleci.

sananes
02.Aralık.2009, 17:53
benim beğenmediğim bi kalecidir kendisi alabiliyolarsa akinfeevi almalılar bence ya da espanyollu kameni mesela olabilir

GeNç KaRTaL
02.Aralık.2009, 19:28
Van der Saar'dan sonra onu aratmayacak kalitede bir kaleci bulmak kolay iş değil.Ferguson bu konudaki seçimini çok iyi yapmalı..

Fernando Gago
03.Aralık.2009, 17:02
İngiltere 2018 kampanyasında çalışan Beckham'ın, Sepp Blatter ve Jack Warner'la bir araya geldiği öğrenildi.

İngiltere'nin 2018 Dünya Kupası'nın ev sahipliğini almak için yürüttüğü kampanyada görev alan David Beckham, kulis çalışmalarına başladı.

İngiliz yıldızın, çarşamba günü FIFA Başkanı Sepp Blatter , ikinci başkan Jack Warner ve Lord Triesman ile bir araya geldiği öğrenildi.

Fifa.com'a konuşan yıldız oyuncu, "Rahat bir konuşmaydı ve kampanyayı değerlendirdik. Blatter yalnızca FIFA başkanı değil, futbolda etkili bir isim. Daha da önemlisi çok iyi bir insan" dedi.

Warner'ın da buluşmada oldukça pozitif olduğunu belirten Beckham, "Oldukça iyi bir görüşmeydi. Bana adaylıkla ilgili fikirlerimi sordu. Bunları paylaşmaktan çok mutlu oldum" diye konuştu.

İngiltere'nin adaylık kampanyasının başında bulunan Lord Triesman da toplantıyla ilgili olarak, "Gerçekten harika bir buluşma oldu. David çok etkileyiciydi. O dünyanın her yanındaki çocuklara ilham veren biri. Yarın da İngiltere federasyonunun Cape Town'daki merkezinde olacak" ifadelerini kullandı.

Fernando Gago
03.Aralık.2009, 17:03
Arsenal, Wolfsburg'da forma giyen Edin Dzeko için 15 milyon sterlini gözden çıkardı.

The Sun'da yayınlanan habere göre, Arsenal Teknik Direktörü Arsene Wenger, Wolfsburg'un süper golcüsü Edin Dzeko'yu almak için harekete geçti.

Robin van Persie'nin sakatlığının ardından forvet arayışı içersine giren Fransız teknik adam, Bosnalı milli golcüyü gözüne kestirdi.

Emmanuel Adebayor'un gidişinin ardından hava toplarında sıkıntı yaşayan Arsenal, Dzeko'nun gelişiyle bu açıklarını da kapamak istiyor. Geçen sene 36 gole imzasını atan Bosnalı oyuncu, bu senede şimdiden 13 gole ulaşmış durumda.

Kulübüyle dört yıllık bir sözleşmeye imza atan 23 yaşındaki oyuncu, Wolfsburg'un Şampiyonlar Ligi'nden elenmesi durumunda şartları gözden geçireceği konuşuluyor.

Arsenal'in ayrıca, Juventus'un 17 yaşındaki Brezilyalı yeteneği Zezinho'yu 1.7 milyon sterline renklerine bağladığı iddia edildi.

TR.CaPTaiN
03.Aralık.2009, 17:43
Verilecek paraları hakedecek, Arsenal ağırlığını kaldırabilecek çok kaliteli bir oyuncu. İsabet transfer olur.

GeNç KaRTaL
03.Aralık.2009, 17:55
Arsenal'in birazda "pişmiş" oyuncular transfer etmesi onlar adına iyi olacaktır.Dzeko alınırsa faydalı olacaktır bencede..

eXcitinG
03.Aralık.2009, 18:01
Dzeko tam Ada futboLuna uygun yapıda bir oyuncu.

brotha
04.Aralık.2009, 03:30
berbatova cok benziyor oyun stili bence.

Del Piero_10
04.Aralık.2009, 14:06
Arjantinli futbolcu, kendisini yuhalayan Manchester United taraftarları yüzünden hayli üzgün...

Manchester City'nin golcüsü Carlos Tevez, eski kulübü olan Manchester United taraftarları tarafından yuhalanmayı haketmediğini düşünüyor.

İki yıl Manchester United'da kiralık olarak forma giyen Tevez, bu süreçte takımının kazandığı iki Premier Lig şampiyonluğunun yanı sıra, bir defa da Şampiyonlar Ligi kupasının kazanılmasına yardımcı olmuştu.

Ancak, Manchester United'la geçtiğimiz yaz yollarını ayıran Arjantinli, aynı şehir bir diğer takımı Manchester City'ye imza atmıştı.

The Sun'ın haberine göre, Tevez şöyle konuştu: "Manchester United için yaptıklarımdan sonra, böyle bir tepki görmek tabii ki beni üzüyor."

Manchester şehrinin iki ekibi, Lig Kupası Yarı Finali'nde de eşleştiler. Bakalım bu maçta Tevez beklediği tepkiyi görebilecek mi?

Del Piero_10
08.Aralık.2009, 13:45
Liverpool kaptanı Steven Gerrard efsane olarak adlandırılmak için takımını Premier Lig'de şampiyonluğa ulaştırması gerektiğini düşünüyor.

Henüz 'Liverpool'un efsane oyuncusu' lakabını hak etmediğine inanan Steven Gerrard, Premier Lig'de şampiyonluk görmeden kariyerini sonlandırmak istemediğini de açıkça belirtti.

Hafta sonu Blackburn ile 0-0 berabere kaldıkları maçta 500. kez Liverpool forması giyen Gerrard, kendisinin Kenny Dalgish, Alan Hansen ve Ian Rush gibi isimlerle bir tutulmaması gerektiğini düşünüyor.

The Mirror gazetesine konuyla ilgili açıklamalarda bulunan 29 yaşındaki oyuncu, "Kendimi, Liverpool'un efsane oyuncusu olarak görmüyorum. Böyle bir ünvan için birçok başarıya imza atmanız ve kupalarla dolu bir kariyer geçirmeniz gerekir. Dalgish, Hansen ya da Rush birer efsanedir ama ben kendimi bu isimler arasında sayamıyorum" şeklinde konuştu.

1990 senesinden beri Premier Lig'de şampiyon olamayan Liverpool, geçen sene bu hedeflerine çok yaklaşmışlar fakat ligi, Manchester United'ın ardından ikinci sırada tamamlamışlardı.

Bu sezon ise geçen seneki günlerini mumla arayan Liverpool, hem ligde hem de Avrupa'da aldığı sonuçlarla hayal kırıklığı yarattı.

Artık Premier Lig'de şampiyonluk görmek istediğini ifade eden Gerrard, "Şu an için gerçekten de ligde kötü bir konumdayız. Ligi üst sıralarda bitirmek için oynayacağımız her maçı kazanmamız gerekiyor. Bundan sonra kendimi Premier Lig şampiyonluğuna adayacağım. Liverpool kaptanı olarak, kariyerimde böyle bir sevinci yaşamak istiyorum" diyerek sözlerine son verdi.

Alicanfmfan
08.Aralık.2009, 13:49
En sevdigim oyuncu tipi hem müthiş bir oyuncu hemde mütevazi...

TuNdRaLoWeR
08.Aralık.2009, 15:23
Yapma Gerrard sen efsane değilsin de ben mi efsaneyim:)?

GodfatheR
08.Aralık.2009, 16:32
Kaptan işte ya Kaptan :) Mütevazi, forma aşkıyla oynayan ne ararsanız var bu adamda.

RaSenGan
08.Aralık.2009, 18:03
Henüz 'Liverpool'un efsane oyuncusu' lakabını hak etmediğine inanan Steven Gerrard, Premier Lig'de şampiyonluk görmeden kariyerini sonlandırmak istemediğini de açıkça belirtti

80'ine kadar oynar o zaman :)

sananes
08.Aralık.2009, 18:30
bu yıl premier ligde chelseanin yılı bence seneyede aynısı olacaktır ama 2011den sonra liverpool en tepede olmalıdır hedef bu olmalı bence basarabilirler benitezden de kurtulsalar ah bi.adam turnuva hocası lig değil

MeMo
08.Aralık.2009, 18:58
Henüz 'Liverpool'un efsane oyuncusu' lakabını hak etmediğine inanan Steven Gerrard, Premier Lig'de şampiyonluk görmeden kariyerini sonlandırmak istemediğini de açıkça belirtti

Aygün bi alıp veremediğin varsa söyle yoksa boşu boşuna milleti sinirlendirme :)

Gerrard çoktan efsane oldu bence.

nekop
08.Aralık.2009, 19:00
İstersen hayatın boyunca 1 kupa daha kaldırma..Herşeye rağmen efsanesin.Barnet Stinson'ın deyimiyle ''Legen.. wait for it ..dary!!''..

ekurcenli
08.Aralık.2009, 21:40
Steven Gerrard abimiz bence günümüz futbolunun en iyi orta saha oyuncudur.Ondan daha iyi oyunu iki yöndede kullanabilen biri daha yoktur.
Liverpool taraftari acisindanda bence coktan efsaneler arasındaki yerini almistir.Liverpool gibi 90 larin basina kadar firtina gibi esip daha sonra inisli- cikisli,zaman zaman çesitli kupalarla suslu ama lig sampiyonluğuna ulasamamış bir takimda onun kalitesinde bir futbolcunun barinmasi onun ne kadar Sadik bir oyuncu olmasinin gostergesidir.Birde önlerinde Michael Owen gibi bir örnek olan Liverpool taraftarı için Steven Gerrard'i efsane yapmak pekte zor olmasa gerek...

O zaten bir efsane,Sadece biraz mütevazi...

GodfatheR
08.Aralık.2009, 21:43

2005 yılındaki finalden beri kuyruk acın bi dinmedi be Aygün bari fazla belli etme :0:

RaSenGan
08.Aralık.2009, 21:56
2005 yılındaki finalden beri kuyruk acın bi dinmedi be Aygün bari fazla belli etme :0:

Kuyruk acısı falan yok Osmancım :) Sizin 2007'den kalma bir kuyruk acınız varsa bilemem :)

Facx
08.Aralık.2009, 22:28
:D valla bende milan taraftarıyım da gerrard gerçekten efsane bi adam ama bencede 80 ine kadar lig şampiyonluğu göremez xD

Del Piero_10
10.Aralık.2009, 17:26
Manchester United'ın tecrübeli file bekçisi Edwin van der Sar'ın futbolu bırakmaya henüz niyeti yok.

The Sun'ın iddiasına göre, Manchester United'ın kalecisi Edwin van der Sar, Kırmızı Şeytanlar'la olan sözleşmesini bir yıl daha uzatmak istiyor.

Van der Sar'ın bu sezon sonunda futbolu bırakacağı tahmin edilirken; Manchester United, Alex Ferguson -Ben Foster'ı kastederek- Hollandalı kalecinin yerine bulabilecekleri en iyi ismin zaten kendilerinde olduğunu söyleyene kadar, Avrupa'dan çok sayıda kaleciyle temasa geçmişti.

Manchester United Teknik Direktörü Sir Alex Ferguson, daha önce yaptığı açıklamalarda, veteran kaleciye geleceğiyle ilgili karar vermesi için mümkün olduğunca fazla süre tanıyacaklarını ısrarla dile getirmişti.

Hollandalı file bekçisinin bu kararı verdiği ve kulübüyle olan sözleşmesini 12 ay daha uzatmak istediği iddia ediliyor.

2009'da, Manchester United'ın hem Premier Lig'i kazanıp hem de Şampiyonlar Ligi'nde arka arkaya ikinci kez finale yükselmesinden sonra, Van der Sar, UEFA tarafından Avrupa'da Yılın Kalecisi seçilmişti.

Del Piero_10
10.Aralık.2009, 20:41
Javier Mascherano'nun Liverpool kulübüyle olan sözleşmesini uzatmaması, Barcelona'nın oyuncuya yeniden talip olduğu haberlerini gündeme getirdi.

Mascherano sözleşme uzatmayı reddediyor. Sky Sport'ta yer alan habere göre, Liverpool ile olan sözleşmesini uzatmaya yanaşmayan Javier Mascherano, bu yaz Barcelona'nın yolunu tutacak.

Arjantinli oyuncunun da vatandaşı Messi ile aynı takımda oynamak istediği ve bu transferin gerçekleşebileceği yönünde çıkan haberler bu dönemde arttı.

Barcelona'da yayınlanan Sport gazetesi de, Mascherano'nun Katalan ekibine yakın olduğunu yazdı.

Kulübüyle 18 aylık daha sözleşmesi olan Mascherano ise transfer sorularına kaçamak cevap vererek, "En iyi performansımı göstererek takıma yardımcı olmaya devam etmek istiyorum" diye konuştu.

Fernando Gago
10.Aralık.2009, 21:00
Barcelona yolu mu gözüküyor acaba :)

ozaniel
11.Aralık.2009, 00:56
Daha 18 ay var, o zamana neler olur.

goosfraba
11.Aralık.2009, 22:48
http://www318d.mackolik.com/img/haberbuyuk/D/DeanAshton030809_yB.jpg

İngiltere Premier Lig ekibi West Ham United'da forma giyen İngiliz golcü Dean Ashton, uzun süredir devam eden sakatlığı sebebiyle profesyonel futbolculuk kariyerine son verdiğini açıkladı.

2006 yılının Ağustos ayında Yunanistan ile yapılacak hazırlık maçı için toplanan İngiltere Milli takım kampında, bileğinden geçirdiği sakatlıktan sonra birçok ameliyat geçiren 26 yaşındaki futbolcu, eski sağlığına bir türlü kavuşamamıştı.

West Ham kulübü idari menajeri Scott Duxbury, resmi internet sayfasına yaptığı açıklamada, "Gerçekten çok üzücü bir gün ve Dean'in verdiği bu karardan dolayı çok efkarlıyız. Kulübümüz için yapmış olduklarından dolayı kendisine teşekkür ediyoruz ve en iyi dileklerimizi gönderiyoruz" dedi.

2006 Ocak'ta 7.25 Milyon Pound karşılığında Norwich'ten West Ham'a transfer olan Ashton, Londra temsilcisinde toplam 56 maçta 19 gol kaydetmişti.
İngiltere Milli takım antrenmanında Shaun Wright-Phillips'in sert fauluyle bileği kırıldıktan sonra 2006-2007 sezonu boyunca futboldan uzak kalan Ashton, 2007-2008 sezonunda ise 35 maçta sahaya çıkmış ve 11 gol atıp yeniden Milli takıma kadar yükselmişti.

2008 Eylül'de ise yine aynı bileğinden geçirdiği sakatlıkla büyük bir şok yaşayan şanssız futbolcu, o tarihten bu yana sahalara dönememişti.

maçkolik

Addolorato
11.Aralık.2009, 22:49
İyi futbolcuydu yahu bırakmasına üzüldüm 26 yaşındaymış hemde..

Tonguc86
11.Aralık.2009, 22:50
aklını kullansa gelirdi Türkiye'ye paraya para demezdi :)

MK14
11.Aralık.2009, 23:00
Çok severdim aslında..
Neyse kötü olmuş.

Since-1907
11.Aralık.2009, 23:04
İyi oyuncuydu yazık olmuş gerçekten..

DenizlispoR
11.Aralık.2009, 23:13
Normal karşıladım,adam kaç kere sakatlandı :n:.

nekop
12.Aralık.2009, 03:41
Kuyruk acısı falan yok Osmancım :) Sizin 2007'den kalma bir kuyruk acınız varsa bilemem :)

2007'deki gayet sıradan bir final maçıydı.2005'teki maç ise her yıl şampiyonlar ligi finali yapılmadan önce televizyonlarda işte unutulmaz şampiyonlar ligi finalleri denilerek gösterilecek olanlardandı.

KaPaLı
12.Aralık.2009, 09:35
Seviyodum bu adamı yahu iyi adamdı. West Ham'ı PES'te almamın tek sebebi Dyer'la beraber :/

tarikko
12.Aralık.2009, 13:08
Çok iyi oyuncuydu gerçekten.Şaşırdım bırakmasına..

tarikko
12.Aralık.2009, 13:10
Her yönüyle müthiş bir oyuncu..

Oghuse
12.Aralık.2009, 17:16
Stoke - Wigan maçı süper gelişiyor, 2-2 şuan skor, Tuncay takımının ilk golünü attı, Wigan'ın 2. golü müthişti..

RaSenGan
12.Aralık.2009, 17:17
Tuncay ilk 11 başladı ve çok istekli oynuyor.1 golü var..Wigan'ın 2.golü izlenmeye değer gerçekten adam orta sahanın gerisinden attı :)

RaSenGan
12.Aralık.2009, 17:32
Wigan 90'da penaltı kaçırdı.Daha öncesinde ofsayt varmış sanırım.

Oghuse
12.Aralık.2009, 17:37
Sorensen ayaklarıyla çıkardı penaltıyı penaltı öncesinde ofsayt vardı kabak gibi hakem kaçırdı ofsayt'ı..

ForsakeN
12.Aralık.2009, 18:23
Stoke-Wigan maçının ikinci yarısı gerçekten süperdi. Maçın son dakikaları oyun durmak bilmedi. Sorensen bana göre 2 golde de hatalıydı.Penaltıyı kurtarark kendini biraz affettirdi :) Tuncay ilk golünü attı.İnşallah kendine olan güveni artacaktır bu golle

GodfatheR
12.Aralık.2009, 20:20
Chelsea-Everton maçı harikaydı 90 dakika izledim ve bol pozisyon 6 gol gördüm. Üstüne Bolton-ManC maçının geniş özetini izledim onda da bol pozisyon 6 gol oldu :) Bu ligin üstüne lig tanımam arkadaş, adamlar oynuyor yahu : )

tarikko
13.Aralık.2009, 00:23
Figueroa ne gol atmış yahu 45 metreden :)

scar face
13.Aralık.2009, 00:37
İnanılmaz 4 maç izledim harika bir gündü.Figueroa Sorensen i rezil eti :D

La BruJiTa
13.Aralık.2009, 06:42
Gerard'tan başka dünyada oyunu iki yönüyle bu kadar iyi oynayabilen sadece 1 tane oyuncu seyrettim.Bence de o bir efsane.Mütevazi davranmaya çalışıyor sadece

La BruJiTa
13.Aralık.2009, 06:44
Ölene kadar oynamaya niyeti var bununda.Tamam kaleciler uzun süre oynayabilir bunu anlıyorum ama bırak işte artık eskisi kadar iyi değilsin,büyüklük zirvedeyken bırakabilende...

La BruJiTa
13.Aralık.2009, 06:46
Bence Dzeko müthiş bir transfer olur.Ama gözü biraz geç açıldı Wenger'in.Genelde bu tarz oyuncuları gençken yakalardı.Ama şu da bir gerçek bundan 2 yıl önce kimse Dzeko'nun bu kadar gelişebileceğini düşünmemiştir.

GodfatheR
13.Aralık.2009, 11:58
Saat 18.00'de Liverpool - Arsenal maçı var. Kaçırmayın üzülürsünüz vallahi : )

tarikko
13.Aralık.2009, 17:42
İngiliz basınında çıkan haberlere göre Londra ekibi, Liverpoollu yıldız için 33 milyon avro civarında bir teklif sunmaya hazırlanıyor.
Chelsea Teknik Direktörü Carlo Ancelotti'nin, Liverpool'un tecrübeli orta saha oyuncusu Steven Gerrard'ı transfer için sezon sonunda harekete geçeceği iddia edildi.

The Daily Mirror gazetesinin haberinde; büyük bir borç içerisinde olan ve maddi açıdan sıkıntı yaşayan Liverpool Kulübü'nün de, bu teklife sıcak bakabileceği belirtildi.

28 milyon avro civarında dört senelik bir sözleşmeye yeni imza atan Gerrard'ın, aynı zamanda kaptanı da olduğu Liverpool'dan ayrılmak istemediği biliniyor.

Ayrıca FIFA tarafından konulan transfer yasağı devam eden Chelsea, cezasının düşürülmemesi durumunda 1.5 sene daha transfer yapamayacak.

Goal

tarikko
13.Aralık.2009, 17:42
Premier Lig'de beklemediği sonuçlar alan Kırmızılılar, Everton'ın golcüsü Louis Saha'nın peşinde.

İngiliz basınında bugün çıkan bir habere göre, Liverpool sürpriz bir şekilde, ezeli rakibi Everton'ın forması giyen Louis Saha'yı renklerine bağlamak için harekete geçti.

Daily Star Sunday'in haberine göre, Torres'in saha içerisinde bir partnere ihtiyacı olduğuna karar veren Rafael Benitez, tecrübeli golcüye 2 sezonluk bir kontrat önerecek. Bu kontratta Fransız golcüye maç başına ücret önerileceği de haberde geçen bilgiler arasında.

Bu haber üzerine ise Everton Menajeri David Moyes'in, Saha'yı Goodison Park'ta tutmak için her yolu deneyeceği iddia ediliyor.

Sezonun geride kalan bölümünde 12 gol kaydeden 31 yaşındaki golcü, Dünya Kupası kadrosunda yer almak istediğini açıklamıştı.

Goal

Aşk-ı Şehir
13.Aralık.2009, 18:01
Liverpool saçmalamada sınır tanımıyo...

nerazzuri
13.Aralık.2009, 18:26
Finansı kötü olan bir takım, -büyük bir takım. saçmalar.

garydelgadov
13.Aralık.2009, 18:27
Uzak durun Saha'mızdan yahu zaten rezaLetiz.:n:

scar face
13.Aralık.2009, 18:36
Geçen seneki 4-4 lük maçı tekrar izledim insallah bugünde öyle bir maç olur son 15 dk :)

Redrum
13.Aralık.2009, 18:54
2 Gol attı bu hafta hemen spekülasyon :)

Fernando Gago
13.Aralık.2009, 19:14
Yok artık ....

Ahmet Göktaş
13.Aralık.2009, 19:15
Ya bıraksanıza bize gelcek adam yaa :D

SAİT71
13.Aralık.2009, 19:26
Gülüyorum sadece. Gerrard Liverpool u bırakıp Chelsea ya gitmez. Doğanın kanununa aykırı bir olay :D

nerazzuri
13.Aralık.2009, 19:37
Göreceksiniz, gidecek.

garydelgadov
13.Aralık.2009, 19:38
2 goL attığı da biri ensesine çarpıp girdi,öbürü de Cech'in sırtına çarpıp girdi.:n:
Biz nasıL bir takıma dönüşüyoruz böyLe yahu.:zuhaha

GodfatheR
13.Aralık.2009, 20:01
Göreceksiniz, gidecek.

Görüceksin, gitmiyecek.

GodfatheR
13.Aralık.2009, 20:03
Şu transfer yetkisi Benitez'den alınsada biz Lpool'lular bi rahatlasak yahu :/

GodfatheR
13.Aralık.2009, 20:05
50 dakika tek kale oynadık 1-0 da önde götürüyorduk maçı ama Glen çok şansız bi şekilde kendi kalesine attı. Hem 1-1 oldu hem de oyun dengelendi bakalım neler olucak.

GodfatheR
13.Aralık.2009, 20:10
Glen Johnson 1 gol 1 asist yaptı ve 2-1 geriye düştük.

Redrum
13.Aralık.2009, 20:24
Bence Gerrard için fazla uğraşmasınlar. Fellaini'yi alabiyolarsa alsınlar.

tarikko
13.Aralık.2009, 20:32
Göreceksiniz, gidecek.
Gitmez yahu Gerrard nereye gidiyor..

tarikko
13.Aralık.2009, 20:47
Arsenal 2-1 kazandı..

nekop
14.Aralık.2009, 00:56
Gerrard'ı alabilecek bir para birimi yok..Boşuna uğraşmasınlar.

Aşk-ı Şehir
14.Aralık.2009, 01:13
Benitez'in olduğu bir takımda herşey mümkündür. Bir takım defansına Kyrgiakos'u, forvetine Voronin'i ve Saha'yı almış veya alacak ise herşey beklenir...

ozaniel
14.Aralık.2009, 01:26
Saha gitsin Liverpool'a, bize gelmesin yeter ki. :D

nerazzuri
14.Aralık.2009, 07:01
yahu yapmayın. adamın önüne koyulan para ne kadar ki düzgün bir transfer yapsın.

KaPaLı
14.Aralık.2009, 09:15
Dossena - Degen - Saha ee daha kim kaldı : )

scar face
14.Aralık.2009, 16:39
Arshavin bu adam seviyor Anfiel Road u:)

tarikko
16.Aralık.2009, 18:46
Liverpool Teknik Direktörü Rafael Benitez'in, Real Madrid'in tecrübeli golcüsü Ruud van Nistelrooy'u istediği ifade edildi.

Real Madrid'te fazla forma şansı bulamadığı için İspanyol ekibinden ayrılmak isteyen Ruud van Nistelrooy'a, Liverpool'un talip olduğu iddia edildi.

2008 Avrupa Kupası'nın ardından Hollanda Milli Takımı'nı bıraktığını açıklayan tecrübeli oyuncu, kararını değiştirerek 2010 Dünya Kupası'nda ülkesinin formasını giymek istediğini söylemişti.

Marca'nın haberine göre Liverpool Teknik Direktörü Rafael Benitez'in, Torres'in partneri olarak Hollandalı golcüyü düşündüğü belirtildi.

Ruud van Nistelrooy, geçtiğimiz sezon dizinden sakatlanmış ve yaklaşık 9 ay boyunca sahalardan uzak kalmıştı. Bu sezon da İspanyol ekibinde Ronaldo, Higuain, Benzema ve Raul'un gölgesinde kalarak fazla forma şansı bulamayan tecrübeli golcü, Dünya Kupası'nda yer alabilmek için forma giyebileceği bir takıma gitmek istediğini ifade etmişti.

Şu an herhangi bir oyuncusunu satmak gibi bir düşüncesi olmayan Real Madrid'in ise, iyi bir teklif alınması halinde Nistelrooy'u gönderebileceği konuşuluyor. Yıldız futbolcunun adı Chelsea, Blackburn Rovers, Arsenal ve Zaragoza ile de anılıyor.

Goal

tarikko
16.Aralık.2009, 18:47
Chelsea'nin, devre arasında İtalyan golcü Giampaolo Pazzini için Sampdoria ile masaya oturacağı ifade edildi.

Il Corriere dello Sport'un haberine göre, İngiliz ekibinin Pazzini'nin menajeri Tulio Tinti ile temasa geçtiği ve bu transferi soruşturduğu belirtildi. Tinti'nin ise önümüzdeki günlerde Londra'ya uçacağı ve Chelsea yönetimiyle daha detaylı bir görüşme yapacağı öğrenildi.

Chelsea'nin Fildişili golcüsü Didier Drogba'nın ocak ayında Afrika Uluslar Kupası'na gidecek olması sebebiyle golcü arayışlarına yönelen Carlo Ancelotti'nin, Inter'in Brezilyalı kanat oyuncusu Mancini ile de ilgilendiği gelen haberler arasında.

Goal

tarikko
19.Aralık.2009, 14:56
İngiltere Premier Lig takımlarından Manchester United, Ryan Giggs'in sözleşmesini 1 yıl daha uzattı.

Kulübün internet sitesinde yer alan haberde, profesyonel futbol yaşamı boyunca Manchester United forması giyen 36 yaşındaki oyuncunun 2011 yılına dek takımda kaldığı bildirildi.

"Kırmızı Şeytanlar"ın formasını 800'den fazla giyerek kırılması güç bir rekora imza atan Giggs'in 1 yıl daha takımda kalmasını değerlendiren menajer Sir Alex Ferguson, "Ryan yeni bir anlaşmayı hakediyor ve takımda eminim 2 yıl daha oynayacak. Şu andaki formu harika, en iyi futbolunu oynuyor" dedi.

Galli futbolcu ise takımıyla 1 yıl daha anlaşma sağladığı için mutlu olduğunu ve oynadığı futboldan her zamankinden fazla keyif aldığını kaydetti.

İngiliz Yayın Kuruluşu BBC'nin her yıl verdiği "yılın spor adamı" ödülünün bu yılki sahibi olan Giggs, ödülün 55 yıllık tarihinde bu başarıya ulaşan 5. futbolcu olmuştu.

Giggs, Manchester United ile 11 kez Premier Lig ve 2 kez Avrupa Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu sevincini yaşadı.

Premier Lig'de bu sezon 13 maçta forma giyen deneyimli futbolcu, 2 gol attı.

Sporx

TR.CaPTaiN
19.Aralık.2009, 22:54
Manchester City'de Galli teknik adam Mark Hughes'un görevine son verildi. Hughes'un yerine Roberto Mancini'nin getirildiği açıklandı.

Premier Lig'de sezonun flaş transferlerine imza atan Manchester City'de menajer Mark Hughes'un görevine son verildi. Galli teknik adamın yerine Roberto Mancini'nin getirildiği açıklandı.

Ntvspor

nerazzuri
19.Aralık.2009, 23:08
Çok yanlış bir karar.

Mancini'nin iyi bir teknik adam olduğuna hiç bir zaman inanmadım, inanmıyacağımda. Hatta teknik adam bile değil.

goosfraba
19.Aralık.2009, 23:13
Çok yanlış bir karar.

Mancini'nin iyi bir teknik adam olduğuna hiç bir zaman inanmadım, inanmıyacağımda. Hatta teknik adam bile değil.

Belki dikiş tutturur. (son günlerin klişesi)

Xsnoopkarl
19.Aralık.2009, 23:15
bence doğru karar

GodfatheR
19.Aralık.2009, 23:17
Ne Mark Hughes ne Mancini bu takıma Mourinho yakışır, uçurur.

scar face
19.Aralık.2009, 23:20
Angelotti geldiğinde de böyle yorumlar vardı ama Mancini yi beğeniyorum ben başarılı olacaktır.

sakary Ali
19.Aralık.2009, 23:26
Hugnes'ten iyidir.Ama bugünkü maçı kazandılar herhalde daha önceden alınmış bir karardı herhalde.

TuNdRaLoWeR
19.Aralık.2009, 23:35
İster 50 yıldız getir 1 adam akıllı TD'ün olmadıktan sonra boş..

MaTRaKaN
19.Aralık.2009, 23:59
Doğru karar Mancini bu takımı kral yapar.

GeNç KaRTaL
20.Aralık.2009, 02:16
Bir takım için teknik direktör unsuru çok önemlidir.Chelsea'da böyle bir girişimde bulunduğunda Ranieri ile devam etti ama yapamadılar.Sonrası malum.Aynı durum M.City'dede geçerli oldu.Mancini'yi pek beğenmezdim İnter'in başındayken.İnter'i o şartlarda şampiyon yapmanın çok zor bir hadise olmadığını düşünmem ve Avrupa'da İnter'in dökülmesinden dolayı böyle düşünüyordum ama Mourinho'dan sonrada İnter'de durumun farklı olmamasından sonra acaba Mancini'ye haksızlık mı ettim diye düşünmedim değil ara ara ismini duyduğumda.Bakalım Mancini M.City'de neler yapacak merak ediyorum.Rüştünü ispatlayabilmesi (en azından benim gözümde) için güzel bir fırsat..

sananes
20.Aralık.2009, 09:14
gidecek gitmeyecekten öte bu teklif gerrard için çok çok az dünyanın en iyi 2-3 orta saha oyuncusundan birinden bahsediyoruz son piyasa şartlarından sonra 33ün 2 katı eder en az

KaPaLı
20.Aralık.2009, 09:21
Yağı bol bulmuş sürüyo işte her yerine. Mancini gibi yeteneksizi getireceğini yakınlarda Aston Villa Manageri var onu kap gel mubarek.

tarikko
20.Aralık.2009, 15:43
Chelsea, transfer yasağının kalkması halinde, Fernando Torres'i renklerine katmayı planlıyor.
Goal.com İngiltere ekibinin aldığı istihbarata göre, Londra kulübüne yakın bazı kaynakların Chelsea Teknik Direktörü Carlo Ancelotti'nin, Liverpool'un İspanyol yıldızı Fernando Torres'i istediği öne sürüldü.

Torres'in hayranı olan İtalyan teknik adam, golcü oyuncuyu yakından takip ediyor. Merseyside ekibinin sezon sonunda ligi ilk dörtte bitiremediği takdirde Maviler, İspanyol oyuncuyu transfer etmek için girişimlere başlayacak.

Avrupa Spor Tahkim Mahkemesi (CAS) tarafından konulan transfer ambargosu büyük bir sorun teşkil ederken, Roman Abromovich ise, milli oyuncunun Şampiyonlar Ligi'ni Chelsea'ye getirecek en ideal oyuncu olduğunu düşünüyor.

Liverpool kulübünden bir yetkilinin Goal.com İngiltere'ye yaptığı açıklamada, "Fernando, Liverpool'u seviyor. Hem şehri hem de kulübü. Burada iken, kendisini yuvasında gibi hissediyor. Ancak Şampiyonlar Ligi'ne katılamazsak, Torres'in kulüpten ayrılma ihtimali doğabilir. Çünkü o dünya çapında bir yıldız ve önemli platformlarda boy göstermesi gerekiyor" şeklinde konuştu.

Goal

goosfraba
20.Aralık.2009, 15:46
Chelsea çıldırmış oraya buraya saldırıyor.

Ahmet Göktaş
20.Aralık.2009, 15:46
Alabiliriz neden olmasın :) Liverpoola fazla geliyor zaten.

nannar
20.Aralık.2009, 15:47
Alsınlar bence yaw... Ama Drogba nolcak o zaman :D

Lionel Andres Messi
21.Aralık.2009, 12:32
adamlara göre yetenkesiz değilmişki klübe transfer etmişler, umarım başarılı da olur.

Sheriff
21.Aralık.2009, 23:38
Bende Mancini'nin iyi bir seçim olmadığını düşünüyorum.

scar face
22.Aralık.2009, 00:25
Toure,HUGHESin kovulmasından sonra kendisinin de gitmek istediğini açıkladı.Takım kaptanı bi de Kolo Toure nasıl toparlayacak El Fayed bu takımı bilemiyorum :)

tarikko
22.Aralık.2009, 19:31
Chelsea'nin sahibi Roman Abramovich'in, Atletico Madrid'in yıldızı Sergio Agüero ve Monaco'nun orta saha oyuncusu Jerko Leko için toplamda 62 milyon avroyu gözden çıkarttığı belirtildi.

Son altı maçında sadece bir galibiyet alabilen maviler, önümüzdeki ay Afrika Uluslar Kupası'na da birçok oyuncu gönderecek. Bu nedenle gerekli önlemleri önceden almak isteyen Abramovic, Agüero ile Leko için harekete geçmeye hazırlanıyor.

Bu iki oyuncudan alacağı cevap doğrultusunda transfer politikasını belirleyecek olan İngiliz ekibi; Ajaxlı golcü Luis Suarez, Roma'nın orta saha oyuncusu Daniele De Rossi ve Everton'un genç ismi Jack Rodwell'i de listesinde tutuyor.

Bu arada kulübe yakın bir kaynağın, konuyla ilgili olarak, "Abramovich'in transfer listesi hazır. Atletico çok saçma bir para istiyor. Eğer fiyatı makul bir rakama çekmezlerse Roman, Suarez için Ajax ile görüşecek. Bu arada Jerko, De Rossi ve Rodwell'ı da takibe almış durumda. Chelsea herkesin oynamak isteyeceği bir kulüp. Abramovic'in istediği isimleri alacağını düşünüyorum" ifadelerini kullandığı iddia edildi.

Bu arada Roma'da oynamaktan büyük mutluluk duyduğunu dile getiren De Rossi, kariyerinin sonuna kadar başkent ekibinden ayrılmak istemediğini dile getirmişti.

Goal

Facx
22.Aralık.2009, 22:14
versin artık atleticho şu agüero yu :D hem chelsea miz güçlenir hem atleticho güç kaybeder xD

Fernando Gago
23.Aralık.2009, 19:03
Chelsea 2010'Da Aguero'ya formayı giydirecek Madrid daha fazla dayanamaz..

KaRaBükLü KraL
23.Aralık.2009, 21:32
Bastır Chelsea:D

Del Piero_10
23.Aralık.2009, 21:34
İtalyan basını, Arsenal'in Juventuslu Felipe Melo'yu kadrosuna katmak istediğini yazdı.

Juventus'ta sorunlar yaşayan ve Ocak ayında takımdan ayrılabileceği konuşulan Felipe Melo'ya, Arsenal talip oldu.

Itasportpress, sezon başında Juve'ye 25 milyon avroya mal olan ancak bir türlü istenilen performansı ortaya koyamamasının yanında teknik direktör Ferrara'yla da arası bozuk olan Brezilyalı oyuncunun, son oynanan Catania maçının 32. dakikasında oyundan alınmasının ardından takımdan ayrılmayı düşündüğünü yazdı.

Yaz aylarında da Melo transferi için Juventus ile mücadele eden Arsenal'in, bu durumdan faydalanıp, Brezilyalı oyuncuyu kadrosuna katabileceği iddia ediliyor.

Kariyerinde kötü bir dönem geçiren Felipe Melo için de Arsenal'in iyi bir tercih olabileceği ve Dünya Kupası kadrosunda yer almak için transferi düşünebileceği konuşuluyor.

Del Piero_10
23.Aralık.2009, 21:35
Manchester United'ın, Benfica'nın gözde futbolcusu Di Maria'ya yaptığı teklifin reddedildiği ifade edildi.

Portekiz medyasında yer alan haberlerde, Premier Lig ekiplerinden Manchester United'ın Benfica'ya Di Maria için yaptığı teklifin kabul edilmediği belirtildi.

21 yaşındaki futbolcu için Manchester United ve Manchester City'nin devrede olduğu belirtilirken, Manchester City'nin de önümüzdeki günlerde genç yıldız için Benfica'nın kapısını çalacağı öğrenildi.

TSF'nin haberine göre, Manchester United'ın Benfica'ya Di Maria için Nani takasıyla birlikte 10 milyon avro önerdiği, ancak Portekiz ekibinin bu teklifi reddettiği ifade edildi.

Benfica'nın, Arjantinli yıldızını devre arasında satmak istemediği ve sezon sonunda gelecek olan teklifleri değerlendireceği de gelen haberler arasında.

RaSenGan
23.Aralık.2009, 21:38
City 50 Milyon verir alır.

TR.CaPTaiN
23.Aralık.2009, 22:04
Di Maria teklifinin reddetilmesinden daha da önemlisi Ronaldo'nun biraz daha esmeri umutlarıyla alınan Nani'nin artık gözden çıkarılabileceğidir.

tarikko
26.Aralık.2009, 00:46
Manchester United yönetimi, geldiği günden bu yana beklenen performansı sergileyemeyen Sırp oyuncu Zoran Tosic’i göndermek istiyor.

Geçen sezon yaklaşık 10 milyon avro bonservis bedeliyle transfer edilen Tosic, takımda kendisine yer bulamamıştı.

Partizan’da forma giyen genç oyuncu Adem Ljajic’i transfer etmek isteyen İngiliz devi, Tosic’i takasta kullanarak maliyeti düşürmek istiyor.

Tosic’in takasta kullanılmaya sıcak bakmadığı ve uygun bir bonservis bedeli belirlenmesini istediği öne sürülüyor.

Goal

Hugo
26.Aralık.2009, 00:51
Ljajic zaten kendi oyuncuları değil miydi?

KaPaLı
26.Aralık.2009, 09:40
Bu adamı bir türlü oynatmadı. Ondan sonrada adam silinip gidiyo. Kaç maçta forma şansı bulduki Tosic. Nani'ye verdikleri şansı bu adama verseler daha iyi olacaktı.

BeeTLeJuiCe
26.Aralık.2009, 12:23
Ljajic'i alıp onuda Tosic gibi yaparlar. Çok gelecek vaadeden bir kanat oyuncusu Tosic. Fenerbahçe'nin sol tarafı için ilaç olur aslında. İki ayağınıda son derece iyi kullanıyor.

KaPaLı
26.Aralık.2009, 13:46
Bende tam onu diyecektim Mustafa seni görünce : )

Gazete başlıklarını şimdiden hayal edebiliyorum. Fener'den Tosic bombası. Aziz Yıldırım'ın Tosic armağanı. Daum Tosic'i ısrarla istedi.

GeNç KaRTaL
26.Aralık.2009, 13:49
Bizde arıyoruz bir kanat oyuncusu.:icon_smile:

nerazzuri
26.Aralık.2009, 14:32
İlginçtir rüyamda gördüm, Agüero 40 m € ya Chelsea'ya transfer oluyor.:D nerden girdi bilinç altıma onuda bilmiyorum.

nekop
26.Aralık.2009, 14:38
Bu adamı pek beğenmiyorum.Sene başında Juventus nasıl 25 milyon avro verdi anlamamıştım zaten..

nerazzuri
26.Aralık.2009, 14:43
Melo'nun pek yaratıcılığı olmasda tam bir görev adamı. Sırıtmadan hata yapmadan oynayabiliyor en azından.

GodfatheR
26.Aralık.2009, 16:39
Cristian = Felip Melo

Biri 4 milyon Euro, biri 25 milyon Euro başka bşr fark göremiyorum aralarında.

sakary Ali
26.Aralık.2009, 17:02
Melo bence iyi oyuncuydu Fiorentinada iken.Arsenale gelirse faydalı olabilir.

nerazzuri
26.Aralık.2009, 17:04
Cristian = Felip Melo

Cristian, 7 Milyon €.

nekop
26.Aralık.2009, 17:08
Cristian = Felip Melo

Üzerindeki formayı çıkartıp tekrar bak.. Melo'yu beğenmesemde Cristian'dan çok daha iyi bir oyuncu bence..Kesinlikle 25 milyon avroluk oyuncu degil tabi.Maksimum 13-14 milyon avro eder.

GodfatheR
26.Aralık.2009, 17:13
Üzerindeki formayı çıkartıp tekrar bak.. Melo'yu beğenmesemde Cristian'dan çok daha iyi bir oyuncu bence..Kesinlikle 25 milyon avroluk oyuncu degil tabi.Maksimum 13-14 milyon avro eder.

Ben fanatiklik yapmadım ki formamı çıkarayım. Ne Cristian'ın üst düzey olduğunu söyledim ne de Melo'nun ikisininde görev adamı olduğunu ve aralarında bir fark göremediğimi söyledim. Cristian muhteşem oyuncu demedim.

GodfatheR
26.Aralık.2009, 17:14
Cristian, 7 Milyon €.

Cristian 4 milyon Euro Serkan yanlışın olmasın : )

nekop
26.Aralık.2009, 17:21
Ben fanatiklik yapmadım ki formamı çıkarayım. Ne Cristian'ın üst düzey olduğunu söyledim ne de Melo'nun ikisininde görev adamı olduğunu ve aralarında bir fark göremediğimi söyledim. Cristian muhteşem oyuncu demedim.

Melo=Cristian.. Sadece görev adamı oldukları için bu iki oyuncuyu eşitleyebilmek büyük başarı.. Sadece kaleci olduklarını düşünerek Tolga Zengin=Casillas demekte pek yanlış olmaz o zaman..

GodfatheR
26.Aralık.2009, 17:31
Melo=Cristian.. Sadece görev adamı oldukları için bu iki oyuncuyu eşitleyebilmek büyük başarı.. Sadece kaleci olduklarını düşünerek Tolga Zengin=Casillas demekte pek yanlış olmaz o zaman..

aynı işi yaptıkları için söylemiştim. Hala da aynı fikirdeyim. Bu adam bu kadar para etmez. Cristian'dan fazla hiç bir özelliği yok "bence". ama sen abartıcam konuyu da lastik gibi uzatıcam diyorsan Tolga Zengin=Casillas da diyebilirsin beni alakadar etmez.

nekop
26.Aralık.2009, 18:35
aynı işi yaptıkları için söylemiştim. Hala da aynı fikirdeyim. Bu adam bu kadar para etmez. Cristian'dan fazla hiç bir özelliği yok "bence". ama sen abartıcam konuyu da lastik gibi uzatıcam diyorsan Tolga Zengin=Casillas da diyebilirsin beni alakadar etmez.

Melo'nun fiyatı konusunda aynı fikirdeyiz zaten.. Ama Cristian kesinlikle Melo ile eşit diyebileceğimiz bir adam degil.Emre'nin olmadığı maçlarda bunu daha net bir şekilde görme fırsatımızda oldu.Zaten biri sürekli Brezilya milli takımına çağrılırken diğeri hayatı boyunca milli takımda forma giyememiş.Melo bugün satış listesine koyulsa Juventus en kötü ihtimalle Rus kulüplerine aldığı fiyattan satar oyuncuyu..Cristian'ı bugün satış listesine koysan 6-7 milyon euro verecek takım çıkarmı şüpheliyim.

Fernando Gago
26.Aralık.2009, 19:25
Arsenal hala gerekli yerlere oyuncu transferi yapmıyor

tarikko
26.Aralık.2009, 20:33
Arsenal'in Fransız hocası Arsene Wenger, taç atışlarının el ile kullanılmasının adil olmadığını belirtti.
Arsenal Menajeri Arsene Wenger, Londra kulübünde yaptığı revizyonun yanı sıra futbol dünyasını da bazı değişikliklere götürmeye çalışıyor.

Stoke City gibi bazı takımların uzun taç atışları kullanabilmesinin adil olmadığını belirten 60 yaşındaki teknik adam, taç atışlarının el yerine ayakla kullanılmasını öneriyor.

Arsenal'in resmi internet sitesine açıklamalarda bulunan Fransız çalıştırıcı, "Değişmesini istediğim kural, taç atışlarında topun ayakla oyuna sokulması. Neden olmasın? Bu oyuna tempo kazandıracaktır. Mesela Stoke City'de oynayan Rory Delap, eliyle sanki ayağıyla kullanıyormuş gibi taç atıyor. Bu haksız bir avantaj sağlıyor" şeklinde konuştu.
Goal

tarikko
26.Aralık.2009, 20:33
Manchester City'nin yeni Teknik Direktörü Roberto Mancini, 5 Premier Lig Şampiyonluğu yaşayacağını söyledi.
Manchester City'de Mark Hughes'un kovulmasının ardından takımın başına getirilen İtalyan teknik adam Roberto Mancini, iddialı açıklamalarda bulundu.

Stoke City karşılaşmasıyla yeni takımının başındaki ilk maça çıkmaya hazırlanan Roberto Mancini, yaptığı açıklamalarda hedeflerinin büyük olduğunu vurguladı.

The Sun'a konuşan Mancini, "Umuyorum ki buradan ayrıldığımda, Manchester City ile 5 lig şampiyonluğu ve 4 kupa ile ayrılacağım" ifadelerini kullandı.

Açıklamalarını sürdüren teknik adam, "Bu sezonki hedefimiz ligi ilk 4 içinde bitirmek. Seneye de Premier Lig'de şampiyonluk istiyorum" diye konuştu.

Goal

GodfatheR
26.Aralık.2009, 20:36
Duran toplardan geçinir bütün takımlar olur mu öyle şey.

Ahmet Göktaş
26.Aralık.2009, 20:42
Frikikte başka bir tarafla kullanılsın ? Her takımda usta ayaklar yok çünkü. Bu da haksız avantaj sağlıyor o zaman ?

Bence Wenger , PUB' da büyümenin cezasını çekmeye başladı...

MeMo
26.Aralık.2009, 20:43
Wenger fazla konuşuyo gibi sanki...

SAİT71
26.Aralık.2009, 20:44
O zaman Messide arkasında füze varmış gibi çalım atıyor herkese buda haksızlık.. Tamamen saçmalık...

bugra 1905
26.Aralık.2009, 20:49
Aç Tavuk Kendini Buğday Ambarında Sanarmış :zuhaha

Ahmet Göktaş
26.Aralık.2009, 20:49
Napsın garibim :)

RaSenGan
26.Aralık.2009, 20:51
Takımda birkaç asır kalmak istiyor sanırım :)

Hugo
26.Aralık.2009, 20:54
Öyle demezse bu işe milyar dolar akıtan arap sermayesini memnun edemeyeceğini biliyor garibim :D

GeNç KaRTaL
26.Aralık.2009, 21:03
Sebebi banada saçma geldi.

nerazzuri
26.Aralık.2009, 21:04
Muhtemelen 5 yıllık sözleşme imzaladılar o yüzden böyle düşünüyor.

BeeTLeJuiCe
26.Aralık.2009, 21:08
O zaman çok zor yerlere frikik atan oyuncularda frikik kullanmasın. Böyle saçma iş mi var, adamın yeteneği o arkadaş :)

Gerçi Rory Delap'te anormal yahu, öyle taç mı kullanılır. :) en az 35 metre uzağa atıyor birde nokta atışı :)

RaSenGan
26.Aralık.2009, 21:17
Messi de 5 kişilik yerine oynuyor bu da haksızlık :) Yetenek meselesi sonuçta.Çok saçma bir düşünce.

World Hollow o1
26.Aralık.2009, 21:26
Bu taç atışından kasıt faul falan değil.

sadece ayakla topu hemen başlatıp soğuyacak olan oyunu soğutmamak ve tempoyu daha üst seviyeye çıkartmaktır.

KanaKe
26.Aralık.2009, 21:54
futsal degilki bu ayakla kullanilsin..

Hugo
26.Aralık.2009, 22:03
Giresun'da Anton Alex vardı bir ara, hala var mı bilmiyorum. O da enteresan ve uzun taçlar atabiliyordu :D

BaFraLı
26.Aralık.2009, 22:42
Oha yani.Bu kadar bilgili harika bir teknik adamın dediğine bak.Dünyanın çivisi çıktı heralde :D.İyi o zaman her takımda Beckham gibi biri yok.Beckham çok iyi friik atıyor.Ona nasıl bir çözüm getirebilir ?

CeNTeR_TR
26.Aralık.2009, 23:04
Bizdede Güiza çok kaçırıyor ne yapsak acaba :0:

omersal
26.Aralık.2009, 23:14
Wenger in fikrine katılıyorum ama nedeni çok saçma.Ayakla başlamak tempo kazandıracaktır ama bir bug olur o zaman kornere yakın taçlar korner gibi kullanılır.

SAİT71
27.Aralık.2009, 02:54
Oldu olacak penaltılarıda topukla atsınlar...

Bordo61Mavi
27.Aralık.2009, 04:39
yok daha neler butun mac taclarla gecer

KaPaLı
27.Aralık.2009, 10:04
Sen Fabregas'ı çok iyi pas yapıyo diye çıkarıyomusun. Veya Van Persie öküz gibi şut çekiyo diye ona şut çekme diyomusun.

Xipe Totec
27.Aralık.2009, 10:41
Güzel mantık.. Frikiklerde elle kullanılsın ;)

El Barto
27.Aralık.2009, 10:43
Stoke City'de bir Delap var uzun taç atan haksızlık diyor Wenger ama kendinde de çok yetenekli başka takımlarda oynamayan oyuncular var onlarla oynuyorlar bu haksızlık değil mi? Madem bu kadar dert oldu transfer et Delap'ı be Wenger adam da seve seve taç atar Arsenal formasıyla. Haksızlıkta kalmaz. ;;)

GeNç KaRTaL
27.Aralık.2009, 11:28
Elemanda harbiden korner atar gibi taç kullanıyormuş yalnız.:icon_smile:

Hugo
27.Aralık.2009, 12:04
Delap'a önlem olarak reklam panolarını sahaya yaklaştırmıştı bir takımın teknik direktörü. Gerilip uzağa atamasın diye :D

BeeTLeJuiCe
27.Aralık.2009, 12:09
Bir takımın oyuncusuda Delap taç kullanırken onun olduğu yere koşarak ısınmaya gelmişti :D
Sanırım Delap ona rağman asist yapmıştı :D

Universal
27.Aralık.2009, 12:23
Uygulanması zor bir karar, taçlar eğer ayak ile kullanılırsa, o zaman bütün maç taç izleriz...

sakary Ali
27.Aralık.2009, 12:27
nedeni gerçektende çok saçma.bence eğer öyle olursa oyuna tempoda kazandırmaz.taç oldumu ayakla kullanılacaksa bütün takım ceza sahasına gider frikik gibi zaman kaybedilir.

bugra 1905
27.Aralık.2009, 14:50
Yanlız Delap Nasıl Atıyor Ya Korner Gibi Helal OlsuN Vallaha

RaSenGan
27.Aralık.2009, 14:56
Delap'ın o taçları olmasa Stoke City'de biraz zor forma giyer gibi geliyor bana.Ama acayip atıyor gerçekten.

sakary Ali
27.Aralık.2009, 15:27
şimdi adamın taç atışlarını izledim artık stoke city ile oynayan takımlar top kornere giderken taça atmak yerine taça giden topları kornere atmaya çalışırlar :D

Aşk-ı Şehir
27.Aralık.2009, 16:24
Sen Fabregas'ı çok iyi pas yapıyo diye çıkarıyomusun. Veya Van Persie öküz gibi şut çekiyo diye ona şut çekme diyomusun.

Bende İsot gibi düşünüyorum.:) Wenger bazen acayip saçmalıyo. Taçtan gol yiyosan önlemini al kardeşim. Duyanda bütün golleri taçtan yediklerini sanacak.:)

Fernando Gago
27.Aralık.2009, 16:25
Serbest vuruş gibi olacak ki hiç mantığı yok

KanaKe
27.Aralık.2009, 16:28
burda yanlis anlama var bazi arkadaslar korner gibi olur demisler wenger'in kastettigi futsaldaki gibi beklemeden seri bir sekilde topu ayakla oyuna sokmalari korner gibi topu cizgiye koyup oyuna sokmak degil.

Hugo
27.Aralık.2009, 16:34
Arsenal - Aston Villa maçı var şu anda. Güzel maç oluyor. Eduardo akıllara ziyan bir gol kaçırdı. Sonra Villa atak oynamaya başladı. Fabregas oynamıyor. İleriye topları Denilson atmaya çalışıyor ve fazla beceremiyor gibi şu an için.

Hugo
27.Aralık.2009, 17:43
Fabregas girdi ve süper bir frikik golüyle Arsenal'i öne geçirdi.

Hugo
27.Aralık.2009, 18:00
Fabregas 1 tane daha attı: 2-0

DenizlispoR
27.Aralık.2009, 18:23
Diaby sayesinde İddaam devam ediyor teşekkürler Diaby :D.3-0 bitti maç.

scar face
27.Aralık.2009, 18:44
Fabregas nasıl bir adamsın sen ya :)

Çok güzel bir maç oldu gerçekten...

ekurcenli
27.Aralık.2009, 19:07
Melonun arsenal transfer olacağı soylentisi nasil olduda christian-mello cekismesine dondu,sasiriyom valla :)

ekurcenli
27.Aralık.2009, 19:12
Bu adamı bir türlü oynatmadı. Ondan sonrada adam silinip gidiyo. Kaç maçta forma şansı bulduki Tosic. Nani'ye verdikleri şansı bu adama verseler daha iyi olacaktı.

Birisi portekizli,digeri sırp.Naninin uyumu saha icindeki anlasimi tartimasizki daha kolaydir.Ozellikle anderson ve vakti zamaninda ronaldoyla kankiliği ve anlasmasi..Ben Ferguson un bu ahengi bozmak istememesine bağlıyorum.Ayrica giggs in bu yil beklenilmeyen performansinida eklemek lazim.

ekurcenli
27.Aralık.2009, 19:13
Ferguson abimizi anlayamiyorum bazen.Giggsi var,Nani si var,tosici var. :) Birde kalkmis de maria diyor :).Ya bunadi bu adam,yada asparagas bu haberler :)

RIDVAN TLM
27.Aralık.2009, 20:49
di maria:D barcelonada ,manudada banko oynar....

sakary Ali
27.Aralık.2009, 22:28
arsene wenger ama tam olarak öyle kastetmemiş.böyle taçların futbol yeteneğiyle bir ilgisi yok demiş.yani iyi oyuncunun futbol yeteneği vardır uzun taç atmak futbol yeteneğiyle alakası yok demiş.