PDA

View Full Version : İngiltere Premier Lig Geçmiş Sezonlar

Pages : 1 2 3 4 5 [6] 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50

Erdenay
20.Eylül.2006, 17:14
http://www.samanyoluhaber.com/images/haber/7/1/4/0/71407.jpg

The Sun Gazetesi, milli oyuncunun Middlesbroug’ya imza atmakla hata yaptığını söylediğini belirterek, “Fenerbahçe’de kraldım. Keşke gelmeseydim'' dediğini yazdı.

İngiltere Premier Ligi takımlarından Middlesbrough’ya sezon başında transfer olan Tuncay Şanlı, Ada’ya geldiğine bin pişman olduğunu söyledi. The Sun Gazetesi Tuncay’ın, “Middlesbrough’ya imza atmamayı dilerdim’ sözlerine yer verirken, “Fenerbahçe’deyken bir kraldım. Takımın kaptanı ve en iyi oyuncularından biriydim. Keşke sezon başında Middlesbrough ile hiç sözleşme yapmasaydım'' dediğini yazdı.

Arkadaşlarını uyardı.

Burada adeta yedek oyuncu olduğunu ifade eden Tuncay’ın, teknik direktörü Southgate’e de yüklendiği ve “Beklentilerim çok farklıydı. Ailemi ve arkadaşlarımı özlüyorum. Kendimi burada oldukça yalnız hissediyorum. Hocam ne kadar çok çalıştığımın farkında bile değil'' şeklinde sitem ettiği bildirildi. Gazete, 25 yaşındaki yıldız futbolcunun takım arkadaşlarını da Ada’ya gelmemeleri konusunda uyardığını yazdı..

CeNTeR_TR
20.Eylül.2006, 17:52
Ohhh Allahım bu aralarda Futbolda ne güzel haberler alıyoruz...

Çok güzel olgu çok güzel..

Azcık daha orda kalsın sonra iyice körertsin kendini sonra Rize yolu Antep yolu Gözüksün Tuncayımıza!

errqud_gfb
20.Eylül.2006, 18:44
Çok üzüldüm bu haber :(:(:(:(:(:(:(:(. Biz o kadar dediydik ama kimseyi dinlemedi ki. Şimdi Tuncay olsaydı bu kadroda rahatlıkla şampiyonuz ve Şampiyonlar Ligi'nde gruptan çıkarız diyebilirdim. Ama işte acı gerçek bu olsa gerek...

eXcitinG
20.Eylül.2006, 19:09
Daha çok pişman oLacak.Zaten stiL oLarak Tuncay a uygun değiLki İngiLiz futboLu.İspanya yada aLmayan oLmaLıydı gideceksede.Sezon ortası döner işte Türkiye ye.

Fıratcan Alçınkaya
20.Eylül.2006, 20:26
Fenerbahçe den ayrılışı zaten hiçte vefalı değildi... Gitmesi hataydı... Bakalım neler yapıcak...

Fernando Gago
20.Eylül.2006, 22:53
Kendini dev aynada gören türk futbolcular için iyi bir örnek olur tuncay

sananes
20.Eylül.2006, 23:01
umarım sezon ortasında falan dönmez 1 lira kazanamadık gittiginde simdi tonla bonservis ödemek saçma geliyo bana aziz baskanın tuncay kadar sevdigi baska bi oyuncu olmamıstır herhalde fenerde yazık etti vefasızlık etti bence menajerininde oyununa geldi kendisinin asla klubume para kazandırmadan gitmem gibi acıklamaları vardı ama bunlarıda yedi ne diyeyim yazık oldu eger donersede en fazla kiralamalıyız bence rüstüde oldugu gibi

gerrrard
21.Eylül.2006, 03:03
Bu haber yalanlandı ama. :D

BlackEagle19o3
21.Eylül.2006, 04:57
Fenerbahçe medyasının uydurduğu saçma sapan bir haber...Fenerbahçelier sırf egolarını tatmin etmek için böyle haberlere inanıyorlar.Yok Fenerin yıldızıymış,orda yedek kalmış falan.Orası Premier Lig!Her futbolcunun hayali...

Aykan19o3
21.Eylül.2006, 04:59
Yalan Haber. :D

Bu haberin aynısı çıkmıştı daha önce..

the_imam912
21.Eylül.2006, 06:48
Chelsea kısa zamanda dağılır.

Fıratcan Alçınkaya
21.Eylül.2006, 07:07
''Giderken ağladım''

İngiliz SKY televizyonuna konuşan Chelsea eski teknik direktörü Jose Mourinho Chelsea'den ayrılırken ağladığını söyledi.

Geçen 3 yılın kendisi için oldukça eğlenceli olduğunu belirterek, "Kapıları kapatmadım ve tekrar geri dönmek isterdim" ifadelerini kullandı.

Mourinho, Chelsea"den ayrılmasına kimin neden olduğu yönündeki soruya ise "Bunun bir önemi yok. Ben futbolu ve futbolcularımı seviyorum. Barışı seviyorum ve sadece barış istiyorum" şeklinde konuştu.

Portekizli teknik adam, Chelsea'da herkesi özleyeceğini vurgulayarak, "Yaşım 44 ve önümde çok fırsatlar olduğuna inanıyorum. Bundan sonra başka bir ülkede teknik adam olarak görev yapmak istiyorum. Başka diller öğrenmek istiyorum" dedi.

Fietra 10
21.Eylül.2006, 07:33
Türkiye'yede bekleriz :) :p

RoNNiE91
21.Eylül.2006, 07:49
O kadar çok aday var ki hepsi de kaliteli isimler.Bence en doğrusu Deschamps'ın veya Lippi'nin gelmesi.

SYLaR
21.Eylül.2006, 11:16
Fabregas harikalar yaratıyor.8 maçta 6 gol,5 asist.Ligde son oynanan Tottenham derbisinde 1 gol 2 asist,Sevilla maçında 1 gol,1 asist ayrıca Van Persie'nin attığı golde serbest vuruşu içeriye kesen Fabregas.

Harika bir sezon geçiriyor.Bu sezona Dünyada damgasını vuracak isim

YusufT
21.Eylül.2006, 11:24
Fabregas en iyi ortasaha oyunculardan biri, hattaa suan en iyi bence. Fabregasi bir gün Valencia'da görmek isterim.

Henry'nin gitmesiyle takim canlandi, artik Arsenal'de targer striker yok. Onun saayesinde Orta alan oyunculari daha fazla gol atmaya basladi

SYLaR
21.Eylül.2006, 19:48
Fabregas'ı Valencia'da görmek hayal olur.ama futbol hiçbirşey belli olmaz.Fabregas idolünün Josep Guardiola olduğunu ve birgün Barcelona'da onun bıraktığı 4 numaralı formayı giyeceğini söylüyor.Fabregas koyu bir Barcelona taraftarı.Arsenal'de mutlu.Mutlu olmasa 8 yıllık sözleşme imzalamazdı.Arsenal'den sonra da hayali olan Barcelona'ya,4 numaralı formaya gideceğini sanıyorum

Fıratcan Alçınkaya
21.Eylül.2006, 22:40
40 milyon doları cebe indirdi

Yedek kulübesinin Beckham'ı gibiydi. Her yönüyle farklıydı. Hep gündemde oldu.
Futbolcu bile değildi ama meslektaşlarını yaya bıraktı.. Portekizli teknik adam Chelsea'ye renk getirdi. Dünya yıldızlarını bir arada tutabilmeyi başardı.

Ferguson ve Venger ile sürekli didişti. Polemikleri, taktikleri ve takımının oynadığı futbol ile çok konuşuldu. Ayrılması da olay oldu.

Kulüpten yüklü miktarda para kopardı.. BBC'nin haberine göre Mourinno aldığı tazminat parasıyla tarihe geçti.. Kulüpten tam olarak 40 milyon dolar aldı..

İşte böylesine farklı bir teknik adamın İngiltere kariyeri renkli demeçleriyle dolu.. İşte onlardan bazıları:

Manchester United maçına dair: “Menajer ve oyuncuların, kendi sahalarında oynadıkları son maçta, bize karşı kaybetmeleri üzerine sahada şeref turu attıklarını gördüm. Böyle bir şeyi Portekiz’de yapmaya kalksanız, tepenize şişe yağdırırlar!”

Roman Abramovich’e dair: “Eğer bana takımı çalıştırma konusunda yardım etseydi, ligin dibine vururduk. Ve eğer ben ona mali işlerinde yardım etmeye kalksaydım, çoktan iflas etmiş olurduk!”

Kazanmaya dair: “En büyük yıldız futbolculara, en iyi stadyuma, en iyi tesislere, en ateşli taraftara, en iyi projelere ve daha nice en iyiye sahip olabilirsiniz ama sahada kazanamazsanız, tüm bunları kimse hatırlamaz.” “Herkes Chelsea’nin her maçı kazanmadığı günleri bekliyor. Kaybettiğimiz gün geldiğinde ülkede bayram ilan edileceğini sanıyorum. Olsun, biz buna da hazırız...”

Kendisini yuhalaması kuvvetle muhtemel Barcelona taraftarlarına dair: “Salı günü sahaya maçtan önce çıkıp, kalabalığın yaratacağı duygunun tadını çıkaracağım.”

Kendisini eleştiren Johan Cruyff’a dair: “Açıkçası bana nasıl Şampiyonlar Ligi finalinde 4-0 yenilebilineceğini öğretmesine ihtiyacım yok; çünkü böyle bir şeyi öğrenmeye yönelik arzum yok.”

Takımındaki oyuncularına dair: “Benim ve Chelsea için futbol oynamaktan zevk almak zorundalar; haricinde bana aşık olmak gibi bir zorunlulukları yok.”

Arsene Wenger’e dair: “Onun röntgenci olduğunu düşünüyorum. Böyle tipler vardır; evde otururken teleskopla başka evlerin içinde başkalarının neler yaptıklarını izlerler... O da Chelsea hakkında konuşuyor, konuşuyor, konuşuyor...”

Zirveye dair: “Zirvede baskı diye bir şey yok. Baskı, ikincilikte ya da üçüncülükte...”

Karşılaşacakları maçın vuku bulacağı tarihlerde komşusu İskoçya’da kuş gribi tespit edilen ve ligde Chalsea’yi 7 puan geriden takip eden Manchester United’a dair: “Stres mi? Kuş gribi bende daha çok stres yaratıyor. Ciddiyim, kuş gribinden bile Manchester’dan fazla korkuyorum.”

Frank Rijkaard’a dair: “Benim futbol hayatımda koca bir sıfır var. Ancak onun futbol hayatı mükkemmeldi, başarılarla doluydu. Benim teknik direktörlük kariyerimde kupalar varken, bu kez Rijkaard’ın elinde koca bir sıfır var..

Fernando Gago
21.Eylül.2006, 23:22
40 Milyon DOLAR:D:D daha teknik direktörlük yapmasına gerek yok tabi doğru haberse

nerazzuri
21.Eylül.2006, 23:30
Yanlız harika laf koyuyor.

Frank Rijkaard’a dair: “Benim futbol hayatımda koca bir sıfır var. Ancak onun futbol hayatı mükkemmeldi, başarılarla doluydu. Benim teknik direktörlük kariyerimde kupalar varken, bu kez Rijkaard’ın elinde koca bir sıfır var.. 1 :D

Roman Abramovich’e dair: “Eğer bana takımı çalıştırma konusunda yardım etseydi, ligin dibine vururduk. Ve eğer ben ona mali işlerinde yardım etmeye kalksaydım, çoktan iflas etmiş olurduk!” 2 :D

ve en güzeli :D

Karşılaşacakları maçın vuku bulacağı tarihlerde komşusu İskoçya’da kuş gribi tespit edilen ve ligde Chalsea’yi 7 puan geriden takip eden Manchester United’a dair: “Stres mi? Kuş gribi bende daha çok stres yaratıyor. Ciddiyim, kuş gribinden bile Manchester’dan fazla korkuyorum.”

Bu adam artık hayrına çalışsın takımlarda 40 m $ alsın kendine bi ev ölene kadar yaşasın :D

C h A o S
22.Eylül.2006, 00:28
fox'da artık şifrelemiş :mad:

Fernando Gago
22.Eylül.2006, 00:30
Bundan böyle premier lig maçları uyduda şifreli haberiniz ola ....

Tuncay ilk11de başladı ama erkenden sakatlanıp oyundan alındı maç 1-1 devam ediyor

Fıratcan Alçınkaya
22.Eylül.2006, 00:32
NTV de uyduda şifreli Fox ta girdi...

Neyse bende sorun yok pc den izliyom...:)

Boro sahasına maç 1-1 kazanması şart bu maçı...

Fietra 10
22.Eylül.2006, 00:42
Dıgıturk'te fox yok mu en azından bizde yok.. Foxturk var onuda açmıyor..

nerazzuri
22.Eylül.2006, 00:42
yahu neden şifreye geçiyor annamıorum. Paralı falan da deil. İzlemeyelim mi maçı :D amaçları ne acaba :D

Aykan19o3
22.Eylül.2006, 00:55
Ben Kablolu'dan izliyom Boro maçını :D

Yan odada uydu var fakat şifresiz izleniyo fox :)

Cyzio
22.Eylül.2006, 01:39
FOX ve NTV şifreye girmiyor sizde bi sorun var..

Fıratcan Alçınkaya
22.Eylül.2006, 01:59
Tuncay çok 'şanssız'

Temsilcimiz Middlesbrough Premier League'de 7. hafta mücadelesinde evinde Sunderland'i konuk ediyor. Mücadelenin 12. dakikasında ise Milli futbolcumuz Tuncay Şanlı dizinden sakatlanarak oyun dışında kaldı, yerini Dong Gook Lee'ye bıraktı.
Geçtiğimiz hafta Fransız golcü Aliadiere'in sakatlanmasıyla M.Boro formasını sırtına geçiren ve bu hafta ilk 11 şansı yakalayan Tuncay Şanlı Riverside'de tam form tutmaya yaklaşmışken yaşadığı bu talihsiz sakatlık ile üzdü.

Lionel Andres Messi
22.Eylül.2006, 02:00
arkadaşlar sizin uydularda sorun var heralde kendimiz adına konuşalım.bende şifresiz yani.

arsenal şov yapıyor.adebayor arsenale geldğinden beri en iyi dönemini geçiriyor ki zaten bugün 3 gol attı.arsenalde diğer golleri fabregas ve diaby attı.maç skoru 5-0.

fmsmyrna
22.Eylül.2006, 02:03
Fabregas çok gol atıyor bu sene.Tuncay'a yazık oldu umarım çabuk iyileşir.Adebayor sezona iyi başladı tıpkı Arsenal gibi.

Roberto Baggio
22.Eylül.2006, 02:03
adebayor coşmuş........

Cyzio
22.Eylül.2006, 02:05
Arsenal hakkında şüphelerim vardı.Geleceğin kadrosunu kurarken şimdiyi ihmal eder gibi oldular ama takım çok koşuyor.Wenger son 1-2 sene zate takımı Henry'nin yokluğuna yavaş yavaş alıştırdı.Bu nedenle Gunnders fazla sıkıntı çekmedi.Ligde Liverpool ile beraber şampiyonluğun 1 numaralı adayılar..

Lionel Andres Messi
22.Eylül.2006, 02:08
Arsenal hakkında şüphelerim vardı.Geleceğin kadrosunu kurarken şimdiyi ihmal eder gibi oldular ama takım çok koşuyor.Wenger son 1-2 sene zate takımı Henry'nin yokluğuna yavaş yavaş alıştırdı.Bu nedenle Gunnders fazla sıkıntı çekmedi.Ligde Liverpool ile beraber şampiyonluğun 1 numaralı adayılar..

berk liverpool şampiyonluğu en az 15-20 yıl unutsun.arsenal ligin en iyi takımı.

fabregasta ligin en iyi oyuncusu.

arsenal 5-0 derby

adebayor arsenale geldiğinden beri en iyi dönemini yaşıyor.bugün de 3 gol attı.diğer goller fabregas ve diaby.

Cyzio
22.Eylül.2006, 02:11
Arsenal: 5-0 : Derby
'Diaby
'Adebayor
'Adebayor
'Fabregas
'Adebayor

Liverpool: 0-0 :Birmingham

Arsenal lider girdiği haftayı lider kapattı..

Fıratcan Alçınkaya
22.Eylül.2006, 02:15
en iyi oyuncu Gerrard...:)

Arsenal benide yanılttı bu kadar iyi oynayacaklarını sanmıodum... Özelliklede forvet hattının ama Adebayor kimsenin beklemediği bir çıkış içirisinde...Sevilla yıda yendiler Premier Ligde de iyiler Arsenal de şu an için işler yolunda...

Aykan19o3
22.Eylül.2006, 03:13
Liverpool düşüyor: 0-0

Premier League'de 7. hafta mücadelesinde Liverpool Anfield Road'da Birmingham'ı geçemedi. Karşılaşma başladığı gibi 0-0 eşitlik ile sona erdi. Hafta içi Devler Ligi mücadelesinde Porto deplasmanında oynadığı futbol ve aldığı 1-1'lik skor ile futbol otoritelerinde yerden yere vurulan Kırmızılar'ın üzerindeki kötü hava devam ediyor.
Temsilcimiz Beşiktaş'ın Devler Ligi'ndeki rakibi Liverpool'da İspanyol hoca Benitez maça Kuyt - Voronin ileri ikilisiyle başlarken, Torres ve Peter Crouch oyuna 74. dakikada dahil oldular. Bu iki değişiklikte Liverpool cephesinde aranan golün bulunmasını sağlamadı. Liverpool bu sonuçla birlikte puanını 12'ye yükselterek ligde 3. sıradaki yerini korudu.
Premier League'de günün sonuçları
Arsenal 5 - 0 Derby County
Liverpool 0 - 0 Birmingham C.
Middlesbrough 2 - 2 Sunderland
Reading 2 - 1 Wigan Athletic

22.09.2007 http://www.sporx.com/i/b.gif
Kaynak : Sporx.com

--

Birbirlerini 7'ler!

İngiltere Premier Ligi'nin 7. haftasında, haftaya 7 puanla giren iki ekip Middlesbrough ile Sunderland'in Riverside Stadyumu'ndaki derbi mücadelesi, 2-2'lik beraberlik ile bitti.

Maça hızlı başlayan Roy Keane'in çalıştırdığı Sunderland, henüz 2. dakikada sol kanattan gelişen atak sonucunda Leadbitter'in düzgün vuruşuyla 1-0 öne geçti. Maça kalesinde gördüğü bu şok gol ile başlayan Middlesbrough, 14. dakikada Julio Arca'nın kafa vuruşuyla 1-1'lik beraberliği yakaladı.

İlk yarısı 1-1 biten karşılaşmanın 67. dakikasında Middlesbrough'da takımın yıldızı Steward Downing devreye girdi ve uzaktan attığı nefis golle takımını tekrardan öne geçirdi. Bu gole rağmen yılmayan Sunderland, maçın 89. dakikasında Miller ile 2-2'lik skoru yakaladı ve maç bu şekilde sona erdi.

M.Boro da herkes sakatlanıyor

Geçtiğimiz hafta Middlesbrough forveti Aliadiere'in sakatlanmasından sonra, bu hafta ilk 11'de forma şansı bulan Tuncay Şanlı ise, yaşadığı sakatlık ile hepimizi üzdü. İngiltere'ye gittiğinden beri şansı bir türlü dönmeyen temsilcimiz, bu maçın 12. dakikasında dizinden yaşadığı sakatlıktan dolayı sahayı terketmek zorunda kaldı. Tuncay'ın sakatlanmasının ardından oyuna Dong-gong Lee girdi. Tuncay'ın durumu hakkında henüz bir açıklama yapılmadı. Öte yandan M.Boro'da takımının ilk golüne imza atan Julio Arca da bu maçta sakatlanan isimler kervanına katıldı. Geçtiğimiz hafta J.Aliadiere, bu hafta Tuncay ve Arca M.Boro'nun kaybettikleri oldu.
Bu sonucun ardından iki takım da puanını 8'e çıkarttı.. M.Boro 13. sıraya çıkarken, Sunderland 11. sıraya yükseldi.

Premier League'de günün sonuçları
Arsenal 5 - 0 Derby County
Liverpool 0 - 0 Birmingham C.
Middlesbrough 2 - 2 Sunderland
Reading 2 - 1 Wigan Athletic

22.09.2007 http://www.sporx.com/i/b.gif

Roberto Baggio
22.Eylül.2006, 03:22
İnşallah Arsenal şampiyon olur yaw....

Aykan19o3
22.Eylül.2006, 03:46

Manchester United varken zor :s_man_utd::p

Lionel Andres Messi
22.Eylül.2006, 03:48
zaten arsenal in rakibi yok efe rahat rahat şampiyon olurlar(::)

Roberto Baggio
22.Eylül.2006, 03:51
Valla öyle hüseyin izliyorum Man U'nun Chelse'nin ve Liverpool'un maçlarını hadi Manchester united bir nebze daha iyi futbol oynuyor Chelsea futbol adına hiçbirşey vermiyor Liverpool istikrarlı değil Arsenal'de aslına bakarsan istikrarlı bi takım değil ne yapacağı belli olmuyor ancak şu ana kadar en iyi futbol oynayan ve bana zevk veren futbolu Arsenal oynuyor...

canavar20
22.Eylül.2006, 04:44
Ya bu ne Arsenal mi bu bravo.:)

King_91
22.Eylül.2006, 07:09
Bence de yalan haber.Tuncay gibi hırslı bir futbolcu hemen pes etmez bence.Adam hiç mi Düşünmedi yedek kalacagını?Orası Premier Lig Kimler Yedek kalıyor bence hemen gelmez

King_91
22.Eylül.2006, 07:18
Bu adam tam bir futbol dehasıydı alan kulup yine basarıdan basarıya koşacaktır

gerrrard
22.Eylül.2006, 09:10
Liverpool'um kayıplarda. Hemen toparlanmamız gerek. Hemde çok acilen. Yoksa virajı alamayıp takla atabiliriz...

Fıratcan Alçınkaya
22.Eylül.2006, 09:16
F.Torres yedekte Voronin 11'de... Sakatlığı felan yoksa ki 16kişilk kadroya alındı neden yedek oturtuldu acaba... Aslında iyi başladı ama son haftalarda düşüşte Liverpool...

Wesley Sneijder
22.Eylül.2006, 16:13
Saçma. Solda Babel ve sağda Gerrard/Pennant varken. Milan ve Lazio'da oynamış olabilir, favori oyuncumdu, ama artık değil.

Aykan19o3
22.Eylül.2006, 20:16
Bugün Büyük Maç Var..

Manchester United - Chelsea

Bencede Manchester 2-0 ya da 3-0 alıcak..

canavar20
22.Eylül.2006, 20:31
Çok merak ediom saat kaçta.:)

Lionel Andres Messi
22.Eylül.2006, 20:37
18:00 .

MeMo
22.Eylül.2006, 21:36
Chelsea'nın başında kim vardı??

El Comandante
22.Eylül.2006, 23:50
Chelsea cok büyük bir hata yapti.Dünyanin en iyi teknik direktörünü gönderdi.Mourinho bir fenomen,bir dahi,futbol uzmani,onu alan takim yine en popüler,en güclü takim olur.

YusufT
23.Eylül.2006, 01:42
Bazilari Wenger'e laf atiyordu. Eduardo'yu begenmiyordu, Adebayoru'da.

Henry'yi sattiklari icin Wengeri elestiri yagmuruna tuttular.

Bence suan Wenger, Sir Alex Ferguson ve Jose Mourinho en iyi teknik adamlar. Bakiniz Wenger kac yilindan beri Arsenalde, kac tane yildiz yaratti. Suan Arsenalin gelecegi cok ve coook parlak.

Yeni süper oyuncular yetisiyor suan. Diaby, Denilson, Traore, Vela, Bentder, Walcott, Barazite, Mannone, Nordveit, Merida gibi.

Adebayor suan dünyanin en formda forvet oyuncularindar biri. Fizik gücüyle rakibi eziyor, defansi parcaliyor ve uzaktan cok sert sut atiyor. Drogbayla bile kiyaslana bilir oyuncu.

Fabregasin müthisin ötesinden ötesi.

Fernando Gago
23.Eylül.2006, 01:52
Hakemler ManUtdyi kollamaya devam ediyor

Lionel Andres Messi
23.Eylül.2006, 02:07
tevez uzatmalarda kafa golü attı gigs'in ortası muhteşemdi.ronaldo bir kez daha büyük maçların adamı olmadığını gösteriyor.ilk yarı 1-0.

Aykan19o3
23.Eylül.2006, 02:20
Ronaldo bence iyi oynuyor.. Giggs'in ortası Tevez'in kafası harikaydı..

Cyzio
23.Eylül.2006, 02:50
Mourinho gider, Chelsea biter..

2004-2007

Roberto Baggio
23.Eylül.2006, 02:56
Man U hala önde tahmin oyununda da Man u ya vermiştim:D

Cyzio
23.Eylül.2006, 02:56
Henry'yi sattiklari icin Wengeri elestiri yagmuruna tuttular.Fabregasin müthisin ötesinden ötesi.

Henry'yi hangi teknik direktör satarsa satsın büyük tepki alırdı.Bu Wenger'e kasıtlı yapılmış bişey değil.Külübün adıyla özdeşleşmiş bi futbolcuydu ve satılması şok etkisi yarattı..;;)

BlackEagle19o3
23.Eylül.2006, 03:01
Fabregas harika bir oyuncu.Oyuncuda öte sihirbaz.Henry gittikten sonra Arsenal'in herşeyi.Bence şu an Gerard,Lampard gibi oyunculardan daha iyi durumda...

Aykan19o3
23.Eylül.2006, 03:05
Saha'nın penaltı golüyle Manchester 2-0 yaptı..

Dakika 90

Roberto Baggio
23.Eylül.2006, 03:05
Chelsea The End:D

Fıratcan Alçınkaya
23.Eylül.2006, 03:13
Chelsea böyle dvm eder...

Giggs süper bir oyuncu ya yıllardır harika oynuyor...

Aykan19o3
23.Eylül.2006, 03:31
Manchester'ın kanatlatları Süper.. Giggs ve C. Ronaldo..

Memedov
23.Eylül.2006, 08:07
Saha´ya hiç yakışmadı. kendini resmen attı hakemi aldattı. Manchester United´in kazanması kaçılmazdı. Rakip 10 kişi doğal olarakda sonuç beklenenin tersi olmadı.

Tebrikler Manu.

bursa_mc
23.Eylül.2006, 18:07
Liverpool:3 tottenham:0

Nedvedmania
23.Eylül.2006, 18:09
tüh ya liveerpool yenmiş

koray_capello
23.Eylül.2006, 18:12
liverpool gerçekten çok iyi oynadı maçı baştan sona domine etti. galatasarayın işi zor gözüküyor. ortasahada liverpool pas trafiğini kesemez ise yenilgi kaçınılmaz olur ki o trafiği kesmek de o kadar kolay değildir heralde..

Cyzio
23.Eylül.2006, 20:55
Cumartesi Gününün Toplu sonuçları:

Arsenal 3-0 Sheffield Utd
Aston Villa 2-0 Charlton
Fulham 0-2 Chelsea
Man City 2-0 West Ham
Middlesbrough 0-1 Blackburn
Wigan 1-1 Watford
Liverpool 3-0 Tottenham

fmsmyrna
24.Eylül.2006, 21:41
Mourinho'nun görevine son veren Chelsea, hoca arayışlarını sürdürüyor.Fenerbahçe'nin efsane başkanlarından Ali Şen, Chelsea'ye Mustafa Denizli'yi önerdiğini açıkladı.

Fenerbahçe"nin efsane başkanlarından Ali Şen, Chelsea"ye Mustafa Denizli"yi önerdiğini açıkladı.

Radyospor'da bir programa katılan Şen, “Benden isim istediler, ben de tecrübesine, futbol felsefesine inandığım Mustafa hocanın ismini verdim. Şu an ünlü takım için adı geçen 4-5 ismin içinde Denizli de var” şeklinde konuştu.

Denizli gelişmeleri doğrularken, konu hakkında şu an konuşmak istemediğini söyledi

fatih akin
24.Eylül.2006, 22:02
Bu nasıl oluyor adamlar takımın başına Avram Grant'ı getirmediler mi?
Tamam Denizli çok güzel olur pek başarılı olacağına inanmasamda ama her hafta yeni hoca mı gelicek takıma?

Fernando Gago
24.Eylül.2006, 22:30
Granttan daha iyi olduğu kesin :)

RoNNiE91
24.Eylül.2006, 23:58
Yuh be Mustafa Denizli mi önerilir Chelsea gibi kulübe.Ersun Yanal'ı önerse daha iyi :D

TürkuAz
24.Eylül.2006, 23:59
Grant geçici olarak geldi sanırsam ?

Bandidas
25.Eylül.2006, 00:53
Yalan haber bence...

Bandidas
25.Eylül.2006, 00:56
Tuncay'ı ne sanıyorlardı... Tuncay anca koşan bir futbolcu, FB'de de hırs olmadığı için FB'nin baş mimarı gibi duruyordu ama Ada'ya gidince herşey gözüktü... Kral Çıplak...

ThersoN
25.Eylül.2006, 07:57
''..Gazete, 25 yaşındaki yıldız futbolcunun takım arkadaşlarını da Ada’ya gelmemeleri konusunda uyardığını yazdı.. ''

Saçmalık!!!

ThersoN
25.Eylül.2006, 07:59
eski milan'lı pek sanş bulamamış ama, bilmiyorum, nasıl bir performans olur, liverpool için soru işareti tarzında bi transfer olur bence

ThersoN
25.Eylül.2006, 08:04
Arsenal İngiltere'nin en zengini

25 Eylül, 2007 16:53:00 (TSİ)

http://www.cnnturk.com/images/1.gif
http://www.cnnturk.com/images/spor/arsenal250907.jpg

Arsenal İngiltere'nin en zengin futbol kulüpleri listesinde ilk sıraya çıktı

Premier League ekibi Arsenal 403 milyon dolarlık 2006-2007 sezonu cirosuyla İngiltere'nin en zengin kulübü unvanını aldı

Arsenal yönetimi, 2006-2007 sezonu gelirini kamuoyuna sunarak, yabancı yatırıma ihtiyacı olmadığını açıkladı.

Takımın yeni stadı Emirates'e taşınmasıyla maç başına elde ettiği gelirin altı milyon doları aştığını belirten Arsenal'in işletme direktörü Keith Edelman geçtiğimiz sezon 403 milyon dolar ciro yaptıklarını söyledi.

Edelman, yabancı işadamları tarafından satın alınan rakipleri Manchester United, Liverpool ve Chelsea'den ekonomik olarak daha güçlü hale geldiklerini ifade ederek, "biz bütçemizi kendimiz yürütüyoruz" dedi.

Arsenal geçen sezon Manchester United'dan 64, Chelsea'den 100 ve Liverpool'dan da 161 milyon dolar daha fazla ciro yaptı.

ThersoN
25.Eylül.2006, 08:05
Arsenal İngiltere'nin en zengini

25 Eylül, 2007 16:53:00 (TSİ)

http://www.cnnturk.com/images/1.gif
http://www.cnnturk.com/images/spor/arsenal250907.jpg

Arsenal İngiltere'nin en zengin futbol kulüpleri listesinde ilk sıraya çıktı

Premier League ekibi Arsenal 403 milyon dolarlık 2006-2007 sezonu cirosuyla İngiltere'nin en zengin kulübü unvanını aldı

Arsenal yönetimi, 2006-2007 sezonu gelirini kamuoyuna sunarak, yabancı yatırıma ihtiyacı olmadığını açıkladı.

Takımın yeni stadı Emirates'e taşınmasıyla maç başına elde ettiği gelirin altı milyon doları aştığını belirten Arsenal'in işletme direktörü Keith Edelman geçtiğimiz sezon 403 milyon dolar ciro yaptıklarını söyledi.

Edelman, yabancı işadamları tarafından satın alınan rakipleri Manchester United, Liverpool ve Chelsea'den ekonomik olarak daha güçlü hale geldiklerini ifade ederek, "biz bütçemizi kendimiz yürütüyoruz" dedi.

Arsenal geçen sezon Manchester United'dan 64, Chelsea'den 100 ve Liverpool'dan da 161 milyon dolar daha fazla ciro yaptı.

Fernando Gago
25.Eylül.2006, 14:17
Seneye transferde Arseal Şov izlicez :)

YusufT
25.Eylül.2006, 14:19
Emirates stadi'nin saayesinde. Arsenal bu yil sampiyon olacak

Fıratcan Alçınkaya
25.Eylül.2006, 19:41
Helal olsun bunda Wenger in payıda büyük...

the_imam912
25.Eylül.2006, 21:57
Carew 1 ay yok
Aston Villa'nın Norveçli golcüsü John Carew dizindeki sakatlık nedeniyle en az 1 ay sahalardan uzak kalacak. Carew, Norveç Milli Takımı'nın Bosna-Hersek'le oynayacağı EURO 2008 eleme grubu maçında da forma giyemeyecek.
EURO 2008 elemelerinde Türkiye ile aynı grupta yer alan Norveç'e kötü haber.
http://www.ntvspor.net/Images/20119.jpg
Bir dönem Beşiktaş'ta da forma giyen Aston Villa'lı golcü John Carew'in dizindeki sakatlık nedeniyle 4-6 hafta arası sahalardan uzak kalacağı açıklandı. Takımının Premier Lig'de Everton ile yaptığı maçta diz yan bağlarından sakatlanan Norveçli golcü, 17 Ekim'de Avrupa Şampiyonası elemeleri C Grubu'ndaki Bosna-Hersek maçında Norveç Milli Takımı'ndaki yerini alamayacak.

Aston Villa'nın Everton'u 2-0 yendiği maçta takımının ve Premier Lig kariyerinin ilk golünü atan Carew, karşılaşmanın ikinci yarısının başında aldığı darbeyle oyunu terk etmişti. Villa Menajeri Martin O'Neill, Carew'in sakatlığının ciddi olduğunu ve muhtemelen 1 ay kendilerini yalnız bırakacağını söyledi.

28 yaşındaki golcü oyuncu son dönemde Aston Villa ve Norveç Milli Takım formaları altında gösterdiği başarılı performansla alkış topluyordu.

ChAoS
25.Eylül.2006, 22:00
Türkiye için sevindirici haber.

the_imam912
25.Eylül.2006, 22:04
Bizim maçta oynuyacakmış ama .

ChAoS
25.Eylül.2006, 22:12
Bizim maçta oynuyacakmış ama .

Bosna maçında oynamaması yeter . Norveç'in hücümdaki tek adamı zaten maç bide bosna'nın evindeyse kesin kaybeder Norveç.

Aydin
25.Eylül.2006, 22:17
KoNu AçArKen BüyÜk KüçÜk haRf kuLLanmaYalıM

_LeGolaS_
25.Eylül.2006, 22:25
Chelsea'dan Ronaldinho'ya Yılda 16M Avro İddası

İngiliz "The Sun" gazetesi, Chelsea’nin Barcelona’da mutlu olmayan Ronaldinho’ya beş yıllığına 80 milyon avro önerdiğini iddia etti.

Gazete Chelsea’nin Ronaldinho’ya sezon başına 16 milyon avro’luk bir teklif yaptığını ve Barcelona'ya da bonservisi için teklif götüreceğini yazdı.

Tüm bu iddialar şu an için dedikodudan öteye geçemiyor. Hem Barcelona başkanı Laoprta hem de teknik direktör Frank Rijkaard hafta içinde yaptıkları açıklamalarda oyuncuya destek olacaklarını söylediler.

Hatta Barcelona teknik direktörü Franck Rijkaard da Ronaldinho’nun takımdan ayrılmasını kesinlikle düşünmediğini söylemişti.

Ayrıca 2010 yılına kadar sözleşmesi bulunan yıldız ancak 125 milyon avro getirebilirse serbest kalacak.

Milan başkanı Silvio Berlusconi de Ronaldinho’yu almak istemiş ancak bonservis bedelinin çok yüksek olduğunu söylemişti.

anil luque
26.Eylül.2006, 00:13
ben zaten seneye kesin chelsea forması giyecek biye biliyorum ama benim mi yanlışım var??

CeSC FaBReGaS
26.Eylül.2006, 00:25
bende oyle biliyorum

Fernando Gago
26.Eylül.2006, 05:38
Mourinho gitti Barce ile Ronaldinho arasındaki bağlar kopmak üzere neden olmasın ki :)

Fernando Gago
26.Eylül.2006, 05:40
Güzel Haber gerçekten Carew bizim gibi bozuk defansı olan bir milli takım için büyük bir teklikeydi

Fıratcan Alçınkaya
26.Eylül.2006, 05:46
hem Norveç hem Aston Villa için büyük kayıp

Roberto Baggio
26.Eylül.2006, 05:48
Türkiye açısından iyi bizim maçta oynayabilir mi acaba:D

_LeGolaS_
26.Eylül.2006, 18:01
Aslında ben de Chelsea' de 70M Euro karşılığında gelecek sezon oynayacağını duymuştum
ama tekrar böyle bir haber çıktı.

Ya bu haberi yapanlar transferin daha önce gerçekleştiğini bilmiyorlar, ya da önceki transfer haberi gerçeği yansıtmıyor.

Bakalım doğrusu yakında çıkar ortaya...

Melekovic
26.Eylül.2006, 18:19
Bilmiyorum ben bir futbolsever olarak Ronaldinho'nun ispanya liginden cıkmasını istemem.İngiltere'de Chelsea Shevchenko'yu bile yedi.Ama belki Mourinho gitti diye taşlar yerine oturur ve ronaldinho'nun İngiltere'deki güzel hareketlerini izleriz.

Universal
27.Eylül.2006, 00:17
http://www.sporx.com/images/1/33/3311_B_AlexFerguson023.jpg

İngiltere Premier Ligi'nin son şampiyonu Manchester United'ın ikinci lig ekiplerinden Coventry City'e Old Trafford'da 2-0 yenilerek Carling Cup'a veda etmesinin yankıları sürüyor.

Manchester United Teknik Direktörü Alex Ferguson, hafta sonunda Chelsea karşısında galip gelen kadroyu değiştirerek, Carling Cup'ta Coventry City karşısına çıkmanın faturasını ağır ödedi. Tamamen genç oyunculardan kurulu Manchester United, Iain Dowie'nin çalıştırdığı İngiltere İkinci Ligi (Championship) ekiplerinden Coventry'e 2-0 yenilerek kupaya 3. turda veda etti. Coventry'i galibiyete taşıyan goller ise, Malta'ya Türkiye karşısında tarihi beraberliği getiren isimlerin başında gelen Maltalı golcü Michael Mifsud'dan geldi. Coventry, elde ettiği bu galibiyetle rakibini deplasmanda 1995'te York City'den sonra deviren ilk alt lig takımı olarak dikkat çekti.

Alex Ferguson ise maçtan sonra yaptığı açıklamada, şans verdiği genç oyuncularını eleştirerek, yenilginin mazeretinin olamayacağını söyledi. Ferguson maç sonrası açıklamasında, "Performansımız nedeniyle hayretler içerisindeyim. Hepimiz için büyük bir şok. Siz genç oyuncular için ümitleniyorsunuz ve onlardan kendilerini geliştirmelerini bekliyorsunuz ama hayal kırıklığına uğruyorsunuz" dedi.

27.09.2007

Kaynak : İHA

Aykan19o3
27.Eylül.2006, 00:23
Diyecek sözüm yok.. Umursamazlığın cezası..

Melekovic
27.Eylül.2006, 00:29
Artık Manchester'da bir değişim şart gibi geliyor bana.Machester'ın o heyecan veren havası kalmadı çünkü.

Fernando Gago
27.Eylül.2006, 00:29
Vay be ilk defa duydum bu maçı :) man utd bu seneden beri çok kötü zaten belki bu maç büyük uyarı olur onlar için

Fıratcan Alçınkaya
27.Eylül.2006, 00:31
bu maç gençler ile çıkmış Ferguson skor normal kimseyi küçümsememek lazım...

ChAoS
27.Eylül.2006, 00:40
Olur böyle şeyler. Maçı önemsememesi gayet normal.

YusufT
27.Eylül.2006, 01:16
bu maç gençler ile çıkmış Ferguson skor normal kimseyi küçümsememek lazım...

aynen Firat Abi

the_imam912
27.Eylül.2006, 03:29
KoNu AçArKen BüyÜk KüçÜk haRf kuLLanmaYalıM

TaMaM AyDın Abi.BiR DahA DikKaT EdEriM..

ThersoN
27.Eylül.2006, 07:46
mourinho gitti, bence roni için chelsea de bitti, o kadar karısık kulube ben bile gitmem

GeNç KaRTaL
27.Eylül.2006, 13:25
Bence b tür şeyler normal.Bizlerde kupa maçlarında böyle güçsüz takımlara karşı genç ve forma giyemeyen oyuncularımızı oynatmazmıyız.Tek fark Ferguson oyunu kaydedip maçı tekrar oynama şansına sahip değil.:D

GeNç KaRTaL
27.Eylül.2006, 13:27
Yeni gelecek olan hoca R10'na göre bir taktik oturtursa Chelsea'ye bu transferin katkısı olur.Daha önce pek yararlı olmayacağını düşünüyordum.

eXcitinG
27.Eylül.2006, 17:31
İngiLterenin ikinci Liginde ki takımLar Primier Ligde ki takımLara kafa tutabiLecek kadar güçLü.Bence doğaL bir sonuç ;)

Emurafu
27.Eylül.2006, 20:44
Trabzonspor´a büyük umutlarla transfer edilen fakat beklenen performansı sergileyemeyerek Trabzon´dan adeta kaçarak ayrılan Kiki Musampa İngiltere´ye transfer oluyor.
Daha önce AZ Alkmaar ile antrenmanlara çıkan ve bir dönem de Ada´da Manchester City´de top koşturan Musampa Sunderland ile antrenmanlara çıkmaya başladı.

Sunderand menajeri Roy Keane ise "Musampa kaliteli bir futbolcu. Onu diğer takımımızda deneyeceğiz ve performasına bakacağız. Büyük ihtimalle bu sezon Sunderland´te oynayacak. Ocak ayında sözleşme yapabiliriz" açıklamasını yaptı.

Öte yandan Musampa´nın Sunderland´in rezerv takımının Salı günü Liverpool ile oynayacağı maçta sahaya çıkacağı belirtildi.

Musampa premier ligde sol acıkta cok iyi oynayacak bence..Trabzonlu kardeslerde onun gitmesine hepden pişman olacak..

ChAoS
27.Eylül.2006, 21:09
Musampa malaga'da oynadığı zamanlarda fırtına gibi esiyodu sonra atletico'ya gitti burada yedek kalmaya başladı bu dönemden sonra'da musampa eski günlerinden bayağı bi uzaklaştı . Eski günlerine dönmesi zor ama sunderland'da vasat bi şekilde oynar.

Fernando Gago
27.Eylül.2006, 22:33
Marcelinho gibi kendini bir kez daha kanıtlayacak bence

BlackEagle19o3
28.Eylül.2006, 01:30
Roy Keane gibi bir adam aldıysa takımına bir bildiği vardır.Trabzon Musampa'yı kullanmayı bilemedi.Daha doğrusu Ziya Doğan bilemedi...

Aykan19o3
28.Eylül.2006, 03:38
''Chelsea hala yarışta''

http://www.sporx.com/images/1/33/338_B_AlexFerguson028.jpg

Manchester United teknik direktörü Sir Alex Ferguson, Jose Mourinho'nun gidişinin ardından Chelsea'yi Premier Lig'de iddialı görmeyenleri eleştirdi.
Sir Alex'in takımı, Chelsea'nin yeni teknik direktörü Avram Grant'i ilk maçında yenilgiyle tanıştırmıştı. Bu maçın ardından 'Mavililer', lig lideri Arsenal'in 4 puan gerisine düşmüştü.
Tüm bu gelişmelere rağmen Ferguson temkinli davranıyor. Ligde hala dört büyük takımın şampiyonluk için mücadele ettiğini söyleyen başarılı hoca: ''Chelsea'yi nasıl yarış dışı görebilirsiniz? Sahip oldukları oyunculara bi bakın, Chelsea hala yarışta'' dedi.
İskoç hoca: '' Chelsea'nin kayıpları oldu. Ancak lig çok uzun bir maraton. Ve sezon sonunda dördümüzden biri şampiyon olacak'' diyerek yeni teknik direktör Avram Grant'e de destek verdi.

28.09.2007 http://www.sporx.com/i/b.gif
Kaynak : Sporx.com dış haberler

Del Piero_10
28.Eylül.2006, 22:41
Arsenal'in hocası Arsene Wenger, Henry’nin Arsenal’de geçirdiği 8 başarılı yıldan sonra takımdan neden ayrıldığını açıkladı.

Her güzel hikâye gibi Thierry Henry’nin Arsenal’de rekorlar kırarak geçirdiği yıllar da geçtiğimiz sezon sona ermişti. Henry’nin gidişi ardındaki sebepler sürekli tartışılırken yıldız oyuncu, yönetimdeki çatlaklar yüzünden ayrıldığını belirtmişti.

Arsene Wenger ise ayrılmanın arkasında farklı sebepler olduğunu iddia etti. Arsenal’in web sitesine açıklamalar yapan Fransız teknik adam, “Henry artık önemli kararlar alması gereken bir yaşa gelmişti. Takımın ilerde çok iyi olacağını o da biliyordu ama bunun için bekleyemezdi. David Dein’in gidişinin de kararını etkilediği doğru. Sakatlıklarının da etkisi oldu. Şampiyon olacağımıza inanmıyordu. Zaten bir takımı güçlü yapan inancıdır. Bir kez bunu kaybedersek maçları da kaybetmeye başlarız,” dedi.

Del Piero_10
28.Eylül.2006, 22:42
Ljungberg: "Arsenal Yine Başarılı Olacak"

Bu yaz Arsenal’den West Ham’e transfer olan Freddie Ljungberg, bu haftasonu oynanacak Londra derbisi öncesi eski takımına övgüler yağdırdı.

İsveçli oyuncunun eski takımı hakkındaki övgüleri şöyleydi:

“Takım benim zamanımdaki gibi inançlı oynuyor ve kendine güveniyor. O zamanlar da harika bir ortam vardı ve herkes Wenger’e inanılmaz saygı duyuyordu. Eski takımıma karşı oynamak değişik bir duygu ancak artık başka hedeflerim var.”

Ljungberg, birkaç ay önce transferindeki en büyük etkenlerden birinin Henry’nin takımdan gitmesi olduğunu söylemiş, takımın çöküşe geçtiğini iddia etmiş ve Arsenal’in mâli ve sportif açıdan rakiplerinin çok gerisinde kaldığından şikayet etmişti.

gerrrard
28.Eylül.2006, 22:45
Henry çok büyük bi hata yaptığını anlamıştır umarım.

GeNç KaRTaL
28.Eylül.2006, 22:46
İlk baştan beri savunduğum gibi Henry'nin gitmesi Arsenal için faydalı olabilir ki olmaya başladı.

gerrrard
28.Eylül.2006, 22:48
İlk baştan beri savunduğum gibi Henry'nin gitmesi Arsenal için faydalı olabilir ki olmaya başladı.

Niye faydalı olsunki şimdiye gitmeseydi belkide Arsenal dahada farkı açardı. Faydası ne olabilir ?

_LeGolaS_
28.Eylül.2006, 22:50
Adı Arsenal'le özdeşleşmiş ve kulübünün efsane ismi olmuş bir oyuncunun Barcelona'da yeni bir macera araması çok şaşırtıcı. Arsenal' de 1 numara olmak varken Barcelona'nın yıldızlarından biri olmaya çalışmak...

GeNç KaRTaL
28.Eylül.2006, 22:52
Takım dahada kenetlendi Gökay abi.Henry'nin üstüne kurulu değil takım.Henry olmasa bir hiç değil artık Arsenal.Tabii bu benim düşüncem.

anil luque
28.Eylül.2006, 22:56
bence de şemsi kardeş.. eskiden henry deyince akan sular duruyordu arsenal'de ama şimdi fabregas olsun adebayor olsun eduardo olsun takımı TAKIM OYUNUYLA başarıya taşıyorlar..

Aykan19o3
28.Eylül.2006, 23:03
Henry hata yaptı bencede.. Arsenal'da kalsa onun için herşey daha farklı olurdu..

errqud_gfb
28.Eylül.2006, 23:03
Bence de Henry'nin gidiş faydalı oldu. Takım gibi oynuyorlar. Henry artık takımın herşeyinin patronu gibiydi korneri, serbest vurşu herşeyi o kullanıyordu top ona değmeliydi mutlaka vs... Korneri niye o kullanıyordu ki Henry'nin kafaya çıkması lazımdır ya da serbest vuruşta dönen topu takip etmesi lazımdı bence bu tip şeyler takıma zarar veriyordu. Böyle daha iyi oldu...

Fıratcan Alçınkaya
28.Eylül.2006, 23:12
Barcelona da oynuyor şansız biraz ama açılıcaktır v Barcelonada da iyi işler yapıcaktır pişman olan yanlış yapan taraf sezon sonu belli olur..

ChAoS
28.Eylül.2006, 23:13
Henry'i niye arsenal'in önüne taş koyuyo gibi görüyosunuzki , bundan 3-4 yıl önce Arsenal'i tek başına şampiyon yapan Henry'di

GeNç KaRTaL
28.Eylül.2006, 23:22
Aykut abi o zamanda şimdiki gibi Arsenal takım olarak oynuyordu.Ondan sonra takımı mükemmel bir operasyon ile gençleştirdi Arsenal teknik heyeti.Henry'de bu operasyon sürecinde takımın her şeyi konumuna geldi.O olmadı mı Arsenal zorluk çeker oldu.Onun gitmesi lazımdı.Ve gitti nihayetinde.Takım yine o bahsettiğin şampiyonluk dönemindeki havasına kavuştu.Yine söylüyorum bu benim düşüncem.

ChAoS
28.Eylül.2006, 23:34
Ben yinede Henry'nin bir kayıp olduğunu düşünüyorum. Henry olsaydı bu takım daha iyi olurdu diyorum sonuçta Henry gibi bir adamın herhangi bir takıma nasıl zararı olurki.

Sekopej
28.Eylül.2006, 23:46
Fabregas açıklama yapmıştı 2-3 gün önce. Henry sahada olduğunda baskı hissediyorduk, bizleri azarlıyordu hata yapmaktan korkuyorduk gibilerinden. Şimdi o olmayınca daha rahat ve yaratıcı oynayabiliyoruz. Saha içinde Henry'i düşünmek zorunda, baskı altında değiliz dedi.

Ha Henry gitti diye arkasından atıp tutuyor olabilir belki ama bence de takım rahatladı. Şu anda da Arsenal lider sanıyorum.

LaigLeNoiR
28.Eylül.2006, 23:46
Manchester City 3-1 Newcastle United

Dakika 86 ELANO müthiş bir gol attı..

87'de EMRE'de oyunda...

Fernando Gago
28.Eylül.2006, 23:47
Henry Arsenalden daha iyi bir klübe gitti Arsenal'i arayacağını sanmyorum .. Henrt gitti Arsenal bitti düşüncesi Arsenaldaki oyuncuları fena gaza getirmiş olcakki fırtına gibi esiyorlar takımlarda böyle revizyonlarda iyide olabiliyor Realin yaşadığı değişimde örnek gösterilebilir

LaigLeNoiR
28.Eylül.2006, 23:53
Maç sona erdi.

3-1 :)

İDDAA'da 1'de 1 yaptık:)

BlackEagle19o3
29.Eylül.2006, 00:09
Elano ne gol attı be:)

gerrrard
29.Eylül.2006, 00:11
Elano astı astı :D

Roberto Baggio
29.Eylül.2006, 00:12
Elano'nun golünü izlemenizi tavsiye ederim:)....

gerrrard
29.Eylül.2006, 00:13
Valla ben izlemedim üstteki mesaj sallamaydı.:D Youtube'a koymuşlardır bi bakayım.:)

LaigLeNoiR
29.Eylül.2006, 00:19
ELANO dehşetti yaa...

Harbiden süperdi.

Ayrıca son 10 dakikada City'nin kaçırdığı golün haddi hesabı yoktu...

Fıratcan Alçınkaya
29.Eylül.2006, 00:27
Newcastle her sene yeni kadro kurup oynuyor Geremi 11de Emre yedek böyle kadro olmaz..

gerrrard
29.Eylül.2006, 00:33
Arkadaşlar Elano'nun golünü bulamadım bulan bi buraya Linkini verebilirmi?

Aykan19o3
29.Eylül.2006, 00:43
Tek Elano'nun golünü izleyemedim :S T.v kartı kapalıydı gol olmadan önce :(

gerrrard
29.Eylül.2006, 00:45
Golü çok merak ettim Youtube dada bulamadım biri eklese. :p

LaigLeNoiR
29.Eylül.2006, 02:29
Portsmouth 7-4 Reading

Bir gol düellosuda İngiltereden :D

Cyzio
29.Eylül.2006, 02:31
Bu hafta coştu takımlar.Atan atana..:D

Universal
29.Eylül.2006, 02:33
City gerçekten iyi oynadı. Rakibini oyunu daraltı. Hak ederek kazandı.

gerrrard
29.Eylül.2006, 02:36
Noluyo avrupaya goller :D

anil luque
29.Eylül.2006, 02:45
7-4 mü :D o ne ya harb,den bu hafta goller havada uçuşuyor darısı beşiktaşımızın başına :D ben de elano yu izlemek istiyorum link yok mu arkadaşlar..

uAsamet91
29.Eylül.2006, 02:56
'Geri dön Mourinho': 0-0
Premier League'de Londra derbisinde Chelsea ile Fulham yenişemedi, mücadele 0-0 eşitlik ile sona erdi. Londra'da Stamford Brigde'de tribünlerde maç boyunca tek ses, tek şarkı yükseliyordu. Chelseali taraftarlar 'Geri dön Mourinho' şarkısını hep bir ağızdan söylediler...

Mourinho ile yaşanan ayrılıktan sonra takımın başına İsrailli teknik adam Avram Grant'ı getiren Chelsea'de Fulham mücadelesinde Drogba 72. dakikada kırmızı kartla oyun dışı kaldı ve takımını yalnız bıraktı.

İsrailli teknik adam Chelsea ile ilk galibiyetini hafta içi Carling Cup mücadelesinde Hull'u mağlup ederek elde etmişti. Ligde Maviler ile henüz 3 puana uzanamayan Grant'ın Fulham maçında ilk 11'de ileri ikilideki tercihi Shevchenko ve Drogba oldu. Malouda'yı yedek kulübesinde oturtan Grant Fransız futbolcuyu 77. dakikada Ashley Cole'un yerine oyuna dahil etti. Shevchenko'da sahada 54 dakika kalabildi. Ukraynalı futbolcu bu dakikada yerini Pizarro'ya bıraktı.

Chelsea'de Mourinho ile ayrılığın nedeni olarak gösterilen 'Başarısız sonuçlar' Portekizli çalıştırıcının gidişinin ardından da devam ediyor. Ligde lider Arsenal ile puan farkı geride bıraktığımız 8 haftanın ardından 7'e yükseldi. Mavilerde ara transfer döneminde önemli değişikliklerin olabileceği ve Grant'ın yerine takımın başına daha tecrübeli ve etkili bir teknik adamın getirebileceği öne sürülüyor.

Bu bereaberlik sonrasında Chelsea 12 puanla 7. sıraya kadar gerilerken, Fulham puanını 7'ye yükselterek 16. sırada kendisine yer buldu.

İNGİLTERE PREMİER LEAGUE'DE DİĞER SONUÇLAR:

Manchester C. 3 - 1 Newcastle U.
Chelsea 0 - 0 Fulham
Derby County 1 - 1 Bolton W.
Portsmouth 6 - 3 Reading
Sunderland 0 - 2 Blackburn R.
West Ham U. 0 - 1 Arsenal
Wigan Athletic 0 - 1 Liverpool

ThersoN
29.Eylül.2006, 02:59
Aaaaa! :D, chelsea tahminim tuttu o zaman :D, ehe güzel sevindim, liverpool maçını izledim ama gol zamanlarında tv başında yoktum,

ThersoN
29.Eylül.2006, 03:13
............“Henry artık önemli kararlar alması gereken bir yaşa gelmişti. Takımın ilerde çok iyi olacağını o da biliyordu ama bunun için bekleyemezdi. David Dein’in gidişinin de kararını etkilediği doğru. Sakatlıklarının da etkisi oldu. Şampiyon olacağımıza inanmıyordu. Zaten bir takımı güçlü yapan inancıdır. Bir kez bunu kaybedersek maçları da kaybetmeye başlarız,” ...........

Arsene Wenger bu camiada en çok saygı duydugum adamların başında gelir. Bana kalırsa Arsenal başında bulundğu 10 yılı aşkın süreçten beri, takıma çok şey katıp dünya devlerinin arasında sağlam bir yere taşımıştır. Açıkçası simdiki yorumlarını da çok haklı buluyorum. Arsenal'da dehşet bir genç takım var. Fabregas bunun bir başlangıcıdır. Henry takımın abisi pozisyonunda oldugu için bunların hepsinin farkında hatta dünya görüşlerinde bile etkili oldugu söylenebilir. Ama gelgelim siz olsanız ne yapardınız? aslında başında beri Henry'nin bu takımdan ayrılmasının çok büyük hata oldugunu düşünüyordum ama biraz empati kurunca işlerin nasıl ilerleidigini kestirebilirsiniz. Arsenal son 3 - 4 sezonda bir kere namağlup şampiyonluk yaşadı.. onun dışında bir kere de şampiyonlar ligi kupasına çok yaklaştı.. Henry ikisinde de çok üst düzey performans gösterdi.. fakat her oyuncunun aslında her insanın egosunu tatmin etmesi gerekir.. lig şampiyonluguna surekli oynayan, şampiyonlar liginde çok iddaalı bi takıma gitmeyi kim istemez ki... Ayrıca Arsenal'in geleceginin parlak oldugunu ve yerini bir iki sezonda çok rahat kapatabilcek oyuncular oldugunu ve gerek olursa Wenger'in onun yerini çok iyi transferlerle doldurabilecegini biliyor olması.. gidişini kolaylaştırdı... Zaten bekleseydi ... Arsenal coşacagı zaman belki de yaşlanmış, sönmüş olacaktı.. ondan kariyerinin zirvesinde egosunu daha rahat tatmin edecek bi kulube gitmeyi tercih etti...Aslına bakarsan geride kalan degil giden kaybetti çok belli. Ama gidende muradına ericektir kısa zamanda benim düşüncem.

Şimdi Arsenal çok güvendigi bir yıldızdan mahrum olmasına ragmen daha aç, daha arzulu ve belki de daha başarılı bir takım olma yolunda...

Universal
29.Eylül.2006, 03:13
Chealse artık iyi futbol oynamıyor. Kazanamsı gereken bir maçtı. Bu sezon ligde ilk dört bile zor olarak gözüküyor.

Roberto Baggio
29.Eylül.2006, 03:16
Chelsea eşittir zevksizlik 5 dakikamı ayırmam chelsea nin maçlarına....

ThersoN
29.Eylül.2006, 03:19
Arsenal herkesi yanılttı aslında...

gerrrard
29.Eylül.2006, 03:37
Chelsea Grant'ı aldı dahada kötü oldu valla işleri zor

El Comandante
29.Eylül.2006, 03:39
Lale devrinden sonra cöküs devri basladi.

Hersey buraya kadar Chelsea !

gerrrard
29.Eylül.2006, 03:43
Elano'nun golünü kimse bulamadımı ya :(

eXcitinG
29.Eylül.2006, 06:28
ELanonun goLü Avrupada yıLın goLü oLur..

CheaLse de herkes gibi bende katıLıyorum bir daha ne Lig de ne Avrupada miLyon doLarLar da harcasaLar başarı feLan geLmez.OnLarı adam yapan Mourinho du o da gitti herşey bitti..

Fıratcan Alçınkaya
29.Eylül.2006, 06:32
Mourinho nun gönderilmesi çok büyük hata görüyoruz ztn...Chelsea artık zor ilk 4'e giremez böyle giderse...

Fernando Gago
29.Eylül.2006, 06:40
Ocak ayında operasyın olur chelseada toplarlar

gerrrard
29.Eylül.2006, 07:03
Arkadaşlar Youtube dan bi araştırsanız ben bulamadım çok Merak ediyorum bu golü

gerrrard
29.Eylül.2006, 08:21
ThersoN yazını baştan sona okudum ve çok beğendim çok güzel yazmışsın. Fikrimide ayrıca değiştirmeyi başardın. :)

SYLaR
29.Eylül.2006, 13:42
Arkadaşlar Youtube dan bi araştırsanız ben bulamadım çok Merak ediyorum bu golü

Yayın hakları nedeniyle Premier Lig'in gollerini video siteleri vermiyor.Birileri koyuyor golleri ama seyredemiyorsun yayın haklarından dolayı.

http://www.premierleague.com/goaloftheweek/index.html

Bu adreste seyredilebiliyor galiba ama şu an baktım 404 veriyor.

Fıratcan Alçınkaya
29.Eylül.2006, 20:32
"Mourinho'dan bile iyiyim"

İngiltere Premier League takımlarından Tottenham teknik direktörü Martin Jol, 3 sezondur çok başarılı olduğunu, yerine Mourinho olsa, bu kadarını yapamayacağını söyledi. Tottenham'ın son haftalarda yaşadığı puan kayıplarının ardından Ada basını tarafından sert eleştirilere maruz kalan Hollandalı teknik adam bu eleştiriler karşısında kendisini savunarak, " Yaptığım iyi işleri söylemek zorundayım. Benden başka kimse Tottenham'da yaptıklarımı yapamazdı: Mourinho bile" dedi.

Tottenham ile iki sezondur elde edilen Premier League beşinciliğinin azınsanmamasını gerektiğini belirten Martin Jol, "Benden önce bunu yapabilen bir teknik direktör yoktu" dedi.

Önemli olanın Tottenham'ın devamlılığınun olduğunu ifade eden Martin Jol; " Birçok puan topladık ve yeniden Avrupa’da boy gösterdik ki bu 25 yıldır olmuyordu. Taraftarın benim yaptıklarımı takdir ettiğini düşünüyorum ve bu da bana kendimi iyi hissettiriyor" dedi.

Alınan kötü sonuçlar neticesinde Tottenham ile yollarının ayrılacağı haberlerini de ciddi bir dille yalanlayan Hollandalı teknik adam, Medyanın spekülasyonlarına aldırış etmediğini açıkladı.

gerrrard
29.Eylül.2006, 20:39
Yayın hakları nedeniyle Premier Lig'in gollerini video siteleri vermiyor.Birileri koyuyor golleri ama seyredemiyorsun yayın haklarından dolayı.

http://www.premierleague.com/goaloftheweek/index.html

Bu adreste seyredilebiliyor galiba ama şu an baktım 404 veriyor.

Dediğin yere girdim ama hiçbir yere tıklanmıyor. :(:(:(

Aykan19o3
29.Eylül.2006, 20:40
M.United'ın altın çocuğu: 0-1

http://www.sporx.com/images/galeri/33/4217/O_5c6a522733b0b5940c654d355808092f.jpg

Premier League'de 8. hafta mücadelesinde Manchester United Birmingham deplasmanında 1 attı 3 aldı: 0-1 Kırmızı şeytanları Birmingham deplasmanında galibiyete taşıyan gol 51. dakikada Cristiano Ronaldo'dan geldi. M.United bu galibiyetle puanını 14'e yükselterek puan tablosunda dördüncü sırada kendisine yer bulabildi.Öte yandan bu maçta ManU'da tecrübeli kaleci Edwin van Der sakatlığı sebebiyle ikinci yarı yerini Tomasz Kuszczak'a bıraktı.
29.09.2007 http://www.sporx.com/i/b.gif

fmsmyrna
29.Eylül.2006, 22:15
Dediğin yere girdim ama hiçbir yere tıklanmıyor. :(:(:(

http://www.ntvspor.net/modules/pl/

Burada maçlar veriliyor ama henüz çıkmamış Pazartesi günü falan çıkabilir.Bugün Tuncay yetiştirilyormuş sanırım maça sonradanda olsa oyunda olması sevindirici olur.

canavar20
29.Eylül.2006, 23:24
Chelsea battı.

RoNNiE91
30.Eylül.2006, 00:45
Bu sene Tottenham'dan patlama bekliyorum.Chelsea'nin bu gidişatı hayrı alamet değil.Ayrıca Tottenham'ın artık Şampiyonlar Ligi'nde oynaması gerektiğine inanıyorum.

LaigLeNoiR
30.Eylül.2006, 01:15
Everton - Middlesbrough maçı FOX'da başladı...

Tahminimce güzel maç olacak...

nerazzuri
30.Eylül.2006, 01:25
Tuncay varmı Murat abi.

gerrrard
30.Eylül.2006, 01:45
Teşekkürler fmsmyna. Şimdi izledim. Muhteşem bir gol valla !!!

the_imam912
30.Eylül.2006, 03:10
Fabregas bile diyor ki Henry'nin gittiği iyi oldu.Onun sayesinde kendi oyunumuzu oynayamıyorduk diyordu.Ne kadar haklı olduğu ortada.Cesc coştu :D

bursa_mc
30.Eylül.2006, 18:57
bolton-liverpool maçında hakem hatası .liverpool kalecisinin topla birlikte ceza sahasına çıkıp topu orda vurduğunu belirtti ve bunun sonunda bolton çiftvuruşla golü bulduu..

YusufT
30.Eylül.2006, 19:06
Arsene Wenger bu camiada en çok saygı duydugum adamların başında gelir. Bana kalırsa Arsenal başında bulundğu 10 yılı aşkın süreçten beri, takıma çok şey katıp dünya devlerinin arasında sağlam bir yere taşımıştır. Açıkçası simdiki yorumlarını da çok haklı buluyorum. Arsenal'da dehşet bir genç takım var. Fabregas bunun bir başlangıcıdır. Henry takımın abisi pozisyonunda oldugu için bunların hepsinin farkında hatta dünya görüşlerinde bile etkili oldugu söylenebilir. Ama gelgelim siz olsanız ne yapardınız? aslında başında beri Henry'nin bu takımdan ayrılmasının çok büyük hata oldugunu düşünüyordum ama biraz empati kurunca işlerin nasıl ilerleidigini kestirebilirsiniz. Arsenal son 3 - 4 sezonda bir kere namağlup şampiyonluk yaşadı.. onun dışında bir kere de şampiyonlar ligi kupasına çok yaklaştı.. Henry ikisinde de çok üst düzey performans gösterdi.. fakat her oyuncunun aslında her insanın egosunu tatmin etmesi gerekir.. lig şampiyonluguna surekli oynayan, şampiyonlar liginde çok iddaalı bi takıma gitmeyi kim istemez ki... Ayrıca Arsenal'in geleceginin parlak oldugunu ve yerini bir iki sezonda çok rahat kapatabilcek oyuncular oldugunu ve gerek olursa Wenger'in onun yerini çok iyi transferlerle doldurabilecegini biliyor olması.. gidişini kolaylaştırdı... Zaten bekleseydi ... Arsenal coşacagı zaman belki de yaşlanmış, sönmüş olacaktı.. ondan kariyerinin zirvesinde egosunu daha rahat tatmin edecek bi kulube gitmeyi tercih etti...Aslına bakarsan geride kalan degil giden kaybetti çok belli. Ama gidende muradına ericektir kısa zamanda benim düşüncem.

Şimdi Arsenal çok güvendigi bir yıldızdan mahrum olmasına ragmen daha aç, daha arzulu ve belki de daha başarılı bir takım olma yolunda...

Therson abi süper yazmisin. Henry'nin gitmesi bence iyi oldu. Genclerin önü acildi.

ShevAnil
30.Eylül.2006, 20:06
Benim Düşüncemde Henry'nin Artık Daha Büyük Düşünme vakti Gelmişdi.
Gördügümüz Gibi Henry'yi Aratmıyacak Yıldızlarda var Arsenal'de.
Arsenal Başarılı Bir Performans Sergiliyor Gençlerden Oluşan Kadrosuyla ,
Bitmek Bilmiyen Bir Enerjileri var.

Cyzio
30.Eylül.2006, 20:12
hakem maçı katletti.futbolda hakemler olmamalı makinalı sistem geliştirilse süper olacak.

Krusty
30.Eylül.2006, 20:15
Yorgun Liverpool hakem kurbanı da olunca ortaya 2-0 gibi bir skor çıktı.. Bence Liverpool pazar günü yapmalıydı maçını. ;)

Lionel Andres Messi
02.Ekim.2006, 06:49
steaua bükreş 0-1 arsenal
79. van persie:icon_cool:

tenten1985
02.Ekim.2006, 10:12
Henrynin gidişini yerinde buluyordum Arkadaşımızın dediği gibi adı Arsenalle özdeşleşmişti ki emin olun futbolu az bilen birine sorsanız arsenal kadrosunda kimelr var diye Henry den başkasını söyleyeceğine inanmıyorum çünkü bilmiyordun futbol heyecan ister Tek Henryle olucak bi takım olmamalı Arsenal dünya klübü.

bursa_mc
02.Ekim.2006, 12:43
chelsea yı para kurtaramıyorr

cArsı_nas
02.Ekim.2006, 14:31
manu bu sene sampiyonlugu bırakmıyacak gibi gozukuyor su anda chelsea ile aynı puana sahipler averajla manu lider

ThersoN
02.Ekim.2006, 21:57
Forza Arsenal :p, Adebayor'u gecen sene ile bu seneki performansına baktıgım zaman tanıyamıyorum :), önceden yanlış bi trasnfer diye nitelendirirdim ama şimdi haksız çıktıgımı anladım...

El Comandante
03.Ekim.2006, 07:31
Elano`nun golünü dün gece gördüm.Muhtesem ötesi bir gol.Yani bir frikik bu kadar isabetli vurulur mu ? Tam Doksana ! Helal olsun valla.

Fietra 10
03.Ekim.2006, 07:36
yaklaşık 30-35 metreden kalecinin hatası olmadan atılan ender gollerden bir tanesi..

fmsmyrna
03.Ekim.2006, 20:31
Zaten anca oraya vutunca gol olur o da oraya vurmuş :icon_biggrin:

tenten1985
03.Ekim.2006, 21:08
Gözlerini lig şampiyonluğuna diktişler herhalde

GodfatheR
03.Ekim.2006, 21:28
manchester ligde,sampiyonlar liginde sampiyonluk icin mucadele ediyo ayriyetten bide carling cup ve FA cup var bu bu buyuk takimlar ya carling cup yada FA cupdan birini devre disi birakiyolar kaybetmelerinin nedenide bu.

the_imam912
03.Ekim.2006, 21:47
Bende bu maçı yeni gördüm.Demek yenilmişler.
Fena transferler yapmadılar ama bir şeyler ters gidiyor.
Anlamış değilim.

GodfatheR
03.Ekim.2006, 21:49
ters giden bisey ben goremedim;)

RaSenGan
03.Ekim.2006, 23:09
Gayet normal.İngiltere'de herşey olabilir.

Sir FRD
04.Ekim.2006, 06:01
Henry nin gitmesi kendi kararı ona bişey demem.Ama Arsenal için iyi oldu.Takımın umudu Henry di ve oyun Henry üzerine kuruluydu.Şimdi tam bir takım oldular.Belki ara sıra tökezlerler ama 1-2 sezon sonra böyle bir problem olmaz.Önümüzdeki 10 yıl Arsenal ortalığı dağıtacak

crazzy
04.Ekim.2006, 10:23
Newcastle United tekink direktörü Sam Allardyce, Salı günü rezerv lig maçında yıldızlaşan ve sakatlığından kurtulan Emre Belözoğlu'nun en önemli kozlarından biri olduğunu ve onu asla kaybetmek istemediğini açıkladı.
Salı günü Manchester City'le oynanan ve 2-2 biten rezerv lig maçında üstün bir performans ortaya koyan ve süper bir frikik golüne imza atan 27 yaşındaki futbolcuyla ilgili, Newcastle World Tv'ye konuşan teknik direktör Allardyce, "47 defa Milli takım formasını giymiş yıldız bir futbolcuyu Ocak ayındaki ara transfer döneminde kesinlikle bırakmayacağım. Emre pas yüzdesiyle ve kapalı defansları açabilme kapasitesiyle takımda eşi olmayan bir futbolcu. Ayrıca müthiş bir sol ayağa ve sahanın her yerini görebilen gözlere sahip. Diğer ortasaha futbolcularından kesinlikle çok farklı ve takımımıza ekstradan çok şey katabilecek bir yetenek. Kadromun yeterli olduğunu düşünüyorum ve kaybetmeyi en son isteyeceğim futbolculardan biri Emre. Artık sakatlıktan kurtuldu ve Milli maç arasıyla birlikte sağlığına iyice kavuşacak ve yüzde yüz fit haliyle müthiş işler yapacak" dedi.
Milli futbolcu Emre ise yaptığı açıklamada, "Bu sezon Milli takımda ve Newcastle'da 2'şer maç oynayabildim. 2 ya da 3 maç üst üste oynadıktan sonra mükemmel hale geleceğimi düşünüyorum. Antrenmanlara çıkmak güzel ancak maç yapma alışkanlığı çok farklı birşey. Tüm futbolcular gibi ben de oynamak istiyorum. Son 2 senede 65'in üstünde maçta görev aldım ve bu sezon da aynısını yapmak istiyorum. Yaz döneminde iyi transferler yaptık ve çok zor geçirdiğim son 4 ayımı dikkate alacak olursak yeniden ilk 11'de sahaya çıkmaya başlamak hiç de kolay olmayacak. Çok fazla çalışarak formayı kapmak istiyorum ve takım arkadaşlarım ile teknik direktörüme saygı duyuyorum" dedi.

YusufT
04.Ekim.2006, 17:10
Oynatsin artik Emre'yi....

YusufT
04.Ekim.2006, 17:10
Elano cok güzel gol atti..

Rodrigo Tello
04.Ekim.2006, 18:52
Emre'den faydalanması lazım Newcastle'in cok iyi topcu bence..

eXcitinG
04.Ekim.2006, 19:41
Ne ahantarı.Sezon başından beri adamı oynatmıyor.Lig de sadece 2dk forma giyebiLdi.Neden bahsediyor ALLardayce.

gerrrard
04.Ekim.2006, 20:15
Emre bana göre Milli takımımızın en süper,yetenekli futbolcusu. Onsuz milli takım olmaz. Emre'ye her ne yaparsa yapsın ayrı bir sempati duyuyorum Galatasaray'dan ayrılsa bile. Çok iyi bir yetenek Sam bu işi bilmiyor. Reading'e attığı frikikten sonra güyya Newcastle'ın vazgeçilmesiydi. Ahh Sam ahh geç kaldın.

Fietra 10
04.Ekim.2006, 20:21
yedek anahtar heralde..adamı 1 maç bile 90 dk sahaya sürmemiş anahtarım diyor..

canavar20
04.Ekim.2006, 21:33
Anahtarını kaybetmiş.

Fıratcan Alçınkaya
04.Ekim.2006, 21:50
arada bir 11de oynatsan sürekli yedek nsl anahtarın anlamadım

the_imam912
04.Ekim.2006, 21:56
Bence o anahtar kırlmış.

YusufT
04.Ekim.2006, 22:03
Anahtari kaybetmis...

Fernando Gago
04.Ekim.2006, 22:38
Yakında forma şansı bulmaya başlar menajerinde dediği gibi Emre newcastle için çok önemli

cureshot
04.Ekim.2006, 23:44
sol anahtarı heralde :icon_biggrin:

MeMo
04.Ekim.2006, 23:46
Oynat o zaman

Del Piero_10
04.Ekim.2006, 23:47
Mübarek ayda yalan söylemiş.

TürkuAz
04.Ekim.2006, 23:57
Yalanın batsın ..

goosfraba
05.Ekim.2006, 05:04
Alırım anahtarını Allardayce

ChAoS
05.Ekim.2006, 05:08
Emre'den nerfet ediyorum. Oynatmaması beni sevindiriyo açıkçası.

VahdeTrabzon
05.Ekim.2006, 15:21
Oynat Artik Bİ Zahmet Bu Arada Neden Bukadar Nefret Edİyosunkİ M@rmelat?

VahdeTrabzon
05.Ekim.2006, 15:23
Adamım ligdeki gibi gollerine devam ediyor:D

GeNç KaRTaL
05.Ekim.2006, 15:23
Bırak bu ayakları hoca.Oynatmıyorsan takımdan gönder.

VahdeTrabzon
05.Ekim.2006, 15:26
şuan gol sıkıntısı bariz bi şekilde ortada henry olsa dahha farklı olurdu

VahdeTrabzon
05.Ekim.2006, 15:29
Kendileri yürütüyor işte bu illa patronlara zengin iş adamlarına gerek olmadıgını gösterdi ARSENAL

VahdeTrabzon
05.Ekim.2006, 15:31
Geçmis olsun camiamıza Ziya Doğan yüzünden musampa yı kaybettik gidicek sunderland ta coşucak kaçan balık büyük olur

CeSC FaBReGaS
05.Ekim.2006, 18:36
Bakalim nasil oynuycak ama bence vasati asamaz.

Fietra 10
05.Ekim.2006, 18:37
kaçtı kurtardı kendini Ziyadan..engüzeli...başarılar Musampa..

Aykan19o3
05.Ekim.2006, 23:15
Manchester United : 1 - 0 Wıgan

Gol : Dakika 54 - Tevez.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Manchester United : 2 - 0 : Wıgan

Gol : Dakika 59 - C. Ronaldo.

GodfatheR
05.Ekim.2006, 23:26
MANU maçı koparmış

Aykan19o3
05.Ekim.2006, 23:38
Manchester United : 3 - 0 : Wıgan

Gol : Dakika 76 - C. Ronaldo.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Manchester United : 4 - 0 : Wıgan

Gol : Dakika 81 - Rooney.

Fietra 10
05.Ekim.2006, 23:43
Manu şov yapıyor..

Fıratcan Alçınkaya
05.Ekim.2006, 23:46
Scholes Giggs in hala nsl 11'de oynadığını anlamak kolay inanılmaz kurt zeki oyuncular... Ayrıca Ferguson un Wenger den az kalır yanı yok gençler konusunda...

gerrrard
05.Ekim.2006, 23:50
Liverpool'umun Tottenham'ı yenmesi farz oldu.

Aykan19o3
05.Ekim.2006, 23:53
Manchester United : 4 - 0 : Wıgan

Maç Sonucu.

Manchester United özellikle 2. yarıdaki oyunuyla hem skor hemde moral bakımından güzel bir galibiyet aldı..

RoNNiE91
06.Ekim.2006, 00:36
Beklenen bir galibiyet zaten.Ezici bir skor olmuş.Tebrikler Manchester.

El Comandante
06.Ekim.2006, 00:39
Cristiano Ronaldo formunu sürdürüyor,cok istikrarli bir futbolcu.Yilin futbolcusuna en yakin aday Messi ve Cristiano Ronaldo.Ikisinden birisi mutlaka almali !

Wesley Sneijder
06.Ekim.2006, 00:42
Tebrik ediyorum Wenger'i. Genç transferlerle Arsenal'e neredeyse bedavaya yıldız oyuncular alıyor...

gerrrard
06.Ekim.2006, 00:49
Wenger çok iyi be işi biliyo.

ChAoS
06.Ekim.2006, 01:19
http://www.sporx.com/images/1/33/4246_B_anelka011.jpg

Bolton'un golcüsü Nicolas Anelka, büyük bir kulüpten teklif beklediğini açıkladı.

Bu yıl zor günler geçiren ve sekiz maçta yalnızca bir galibiyet alabilen Bolton'u taşımaya çalışan Fransız futbolcunun, takımıyla 4 yıllık sözleşmesi bulunuyor.

Daha önce Arsenal, Liverpool, Real Madrid gibi büyük takımların formalarını giyen ve bu kulüplerde büyük başarılar yakalayan Anelka'nın şimdi bir başka büyük kulübe gitmek istediği öğrenildi. Guardian'a yaptığı açıklamada: ''Hala hırslıyım. Çok uzun zamandır büyük bir kulüpten teklif bekliyorum. Bunu saklamıyorum, çünkü gerçek bu. Oyunumu ve kalitemi biliyorum. Bugün Chelsea'de, Arsenal'de, Real Madrid'de, Barcelona'da oynayan futbolcular ne kadar kaliteliyse, bende onlar kadar kaliteyim. Onlarla birlikte oynadım ve hiçbir eksiğim yok. Fakat şu bir gerçek ki, oyunumu oynamaya devam etmeli ve sabırla beklemeliyim'' diyen Anelka'nın ara transferde bir büyük takıma gitmesi çok olası görünüyor.

Nicolas Anelka, ülkemiz takımlarından Fenerbahçe'de de forma giymişti. Büyük sansasyon yaratan transfer sonrası 38 kez Fenerbahçe forması giyen başarılı futbolcu, 14 tane de gol atmıştı.

Fransız forvetin, her ne kadar kaliteli ve başarılı bir oyuncu olsa da, gittiği takımlarda hep sorunları oldu. Tamamen memnuniyetsiz bir yapıya sahip olan Anelka, daha önce genç yaşta gittiği Arsenal'de sorunlar yaşayıp Real Madrid'e geçti. Orada takım arkadaşları ve basın ile anlaşamayıp Paris Saint Germain'e transfer olan siyahi futbolcu, uyumsuzluk ve mutsuzluk sorununun devam etmesi üzerine Liverpool'a gitti. Liverpool'dan da ilk 11'deki yerinin garantisini alamayışı, O'nu Manchester City'e götürdü. City takımının büyük hedeflerinin olmaması sebebiyle oradan ayrılıp Fenerbahçe'ye geldi. Diğer takımlardaki sorunlarının benzerlerini Fenerbahçe'de de yaşayan Anelka, ülkemizde yaklaşık 1.5 sezon geçirdikten sonra Bolton'a transfer oldu. Bakalım Bolton'dan da memnun olmayan Anelka, şimdi nereye gidecek?

Kaynak : Sporx.com dış haberler

Fıratcan Alçınkaya
06.Ekim.2006, 01:30
Manchester United olabilir bence... Bu kadar çok takım gezmemesi lazım bence her sezon başka bir takıma... Ama Anelka bu yönüyle bilinen bir isim Bolton ayrılcağı kesin...

ChAoS
06.Ekim.2006, 01:30
Kibirli ama yetenekli bir oyuncu daha iyi yerleri hakediyor. Kibirli futbol starı.

GeNç KaRTaL
06.Ekim.2006, 01:35
Bir türlü oynadığı hiç bir kulüpte tutunamadı.Hadi ilk sezonlarında tutunamadı.Şimdide oynadığın kulüpleri kendi seviyende görmüyorsun.Bir yerde artık kal Anelka.Nereye kadar böyle Anelka?

El Comandante
06.Ekim.2006, 01:38
Anelka cok degisik bir futbolcu.Sorunlu oldugu icin büyük kulüplerde tutunamiyor,sonra kendi futbolunu rahatca oynamayabilecegi kulübe gidiyor,orada müthis form yakaliyor,adindan söz ettiriyor,sonra yine büyük kulübe gitmek istiyor.Tamam yetenekli birisi de,artik istikrarli birisi olmasi gerekiyor.

Fernando Gago
06.Ekim.2006, 01:38
İngilterede Liverpool veya Chelseaya gidebilir bence

Lionel Andres Messi
06.Ekim.2006, 01:47
manunu bütün yıldızları gol atmış.arsenalle birlilkte en büyük favoriler ama arsenal daha avantajlı.arsenal daha yakın.

canavar20
06.Ekim.2006, 01:49
Süper oyuncu değerini bilemedik diyemem aslında.:D

Ama Kezman'ın yerine o olsaydı ne güzel olurdu yaaa.:)

canavar20
06.Ekim.2006, 01:50
Arsenal bu kadar iyi oynayamaz şaşırıyorum hala. Tam bir Futbol adamı Wenger.

gerrrard
06.Ekim.2006, 01:51
Bi yerde kal be artık Anelka.

GodfatheR
06.Ekim.2006, 02:38
arsenal bu dar kadroyla daha ne kadar zırvede kalır ben şüpheliyim açıkçası

Roberto Baggio
06.Ekim.2006, 02:39
Bugün Man U hakikaten iyi futbol oynadı......

anil luque
06.Ekim.2006, 02:40
fransa federasyonu şu adama milli takımı teklif etse keşke o kadroyla uçurur bence fransa'yı.. ayrıca arsenal'in transfer şov falan yapmasına gerek yok bence kadroları gayet güzel hatta 4 büyük arasında en mütevazı olanı diyebiliriz..

anil luque
06.Ekim.2006, 02:41
anelka okan koç'u da geçecek yakında :D paso kulüp değiştiriyor.. bence chelsea alır sheva gidici pizarro suskun.. drogba tek basına ne yapsın??

TürkuAz
06.Ekim.2006, 02:43
Anelka cok degisik bir futbolcu.Sorunlu oldugu icin büyük kulüplerde tutunamiyor,sonra kendi futbolunu rahatca oynamayabilecegi kulübe gidiyor,orada müthis form yakaliyor,adindan söz ettiriyor,sonra yine büyük kulübe gitmek istiyor.

Kesinlikle..

Roberto Baggio
06.Ekim.2006, 02:44
Dünyanın en istikrarsız ve sorunlu futbolcularından biri ama bir o kadar da yetenekli...

El Barto
06.Ekim.2006, 02:45
Japonya'ya...;)

ultraslanerdem
06.Ekim.2006, 02:47
Onun tek derdi psikolojisi.Ona destek olan bir takıma gitmesi lazım.Örneğin Galatasaray..:)

nerazzuri
06.Ekim.2006, 02:50
Onun tek derdi psikolojisi.Ona destek olan bir takıma gitmesi lazım.Örneğin Galatasaray..:)
Erdem Fenerbahçe ona fazlasıyla destek oluyodu ama.............. Sonuçç ;)

YusufT
06.Ekim.2006, 09:29
Arsenal Ocakta büyük bir bomba patlatacak, bundan eminin, ama Ocakta olmazsa yazin olur :)

goosfraba
06.Ekim.2006, 22:23
Arsenal 2-2 Sunderland

Gol Jons, dk 48

Fıratcan Alçınkaya
06.Ekim.2006, 22:31
çok ilginç bir maç 3-0 oldu maç belkide dahada farka gidicek maç gol sayılmadı 2-2 yaptı Sunderland...

Aykan19o3
06.Ekim.2006, 22:33
Arsenal 2-2 Sunderland

Gol Jons, dk 48

Haydi Sunderland galibiyet bekliyoruz senden. :p

goosfraba
06.Ekim.2006, 22:43
Sagna çıktı ve Eboue girdi.

Son 20 dakika, bir gol daha gelir diye düşünüyorum :)

nerazzuri
06.Ekim.2006, 22:45
Galiba göndermicekte oynatmıcakta :D

goosfraba
06.Ekim.2006, 22:47
Galiba göndermicekte oynatmıcakta :D

Turşusunu kursun o zaman Serkan :D Ne denir ki başka

nerazzuri
06.Ekim.2006, 22:47
Turşusunu kursun o zaman Serkan :D Ne denir ki başka
Aynen :p :D

El Comandante
06.Ekim.2006, 22:49
Iddaa da Arsenal`e 1.05 veriyordu ben de dedim degmez bu orana Arsenal`e oynamak,alt-üst kuponunda oynadim bu maca üst verdim.Tuttu :D

goosfraba
06.Ekim.2006, 22:52
Arsenal çok feci geliyor:D

Her an gol gelebilir.

Dediğim anda gol geldi:)

Gol v. Persie, asist Theo Walcott. Dakika 81

Durum 3-2 oldu

Sunderland 10 kişi kaldı, kartı gören Mc Shane

ThersoN
06.Ekim.2006, 23:11
çok güzel bi maç oldu ya, hop oturup hop kalktım özellikle, kolo toure'nin şutunda allah diye çığırmışım :D

ThersoN
06.Ekim.2006, 23:13
çoştu yine sunderland maçında, ilk gölü müthişti

Aykan19o3
06.Ekim.2006, 23:13
Flamini'nin gözle görülür pozisyonunda sarı kart bile verilmiyor fakat Sunderland'deki Mc Shane'e daha hafif bir faul'de direk kırmızı veriliyor.

ThersoN
06.Ekim.2006, 23:15
hafif mi?, inanmıyorum ya.. bence ikisi de kartlıktı ama hakem biraz saçmaladı ikisine de sarı kart yeterliydi.

ThersoN
06.Ekim.2006, 23:17
ingiliz anahtarı böle oluo heralde biz annamıyoruz mu ne ? :p

YusufT
06.Ekim.2006, 23:33
Van persie Sunderland karsinda müthis bir gol atti

crazzy
07.Ekim.2006, 07:46
Sezon başından beri yaşadığı sakatlık yüzünden kadroda yer alamayan Emre, bugün Newcastle'nin Everton'la yaptığı karşılaşmada takımına galibiyeti getiren isim oldu.http://www.internetspor.com/v3/img/1x1.gif
Premier Lig'de Newcastle forması giyen Emre Belezoğlu, Newcastle'nin St. James Park'ta Everton'la karşılaştığı mücadelede ekibini son dakikalarda öne geçiren golü atarak 3 puan kazanılmasında önemli bir rol oynadı.

Maç 1-1 devam ederken 74. dakikada oyuna dahil olan Milli futbolcu, 86. dakikada golünü attı. Takmını 2-1 öne geçiren Emre, uzatma anlarında karşılıklı gelen gollerle 3-2 biten mücadelede takımına galibiyeti getiren en önemli isim oldu.

Newcastle United, Butt ile 1-0 öne geçti. Konuk ekip Johnson ile skoru 1-1 yaptı. Bu sezon sadece Manchester City maçında 3 dakika görev alan Emre Belözoğlu, maçın 74. dakikasında oyuna dahil oldu. Milli oyuncu 86. dakikada 25 metreden attığı golle takımını 2-1 öne geçirdi.

Owen 90. dakikada maçı 3-1 yaptı. Uzatmalar oynanırken Shay Given'in kendi kalesine attığı golle Everton skoru 3-2 yaptı.

Newcastle, Everton'u 3-2 mağlup ederken 3 puanı gelmesinde Emre büyük pay sahibi oldu.

Diğer sonuçlar

M.City-M'Boro:3-1
Blackburn-Birmingham: 21-
Reading-Derby County:1-0
Bolton Wanderers-Chelsea:0-1
Liverpool-Tottenham:2-2

crazzy
07.Ekim.2006, 07:55
Yılda 2 milyon sterlin zarar eden İngiliz futbol klübü Crystal Palace satışa çıkıyor.

7 Ekim 2007 13:33
İngiliz Daily Mail gazetesi, Crystal Palace Kulubü Başkanı Simon Jordon’un kulübü satmak için müşteri aradığını yazdı. Haberde, yedi yıldır klüpde yöneticilik yapan Jordon’un, yılda 2 milyon sterlin zarar eden klubü 45 milyon sterlin karşılığında satmayı planladığı belirtildi.

Ekonomik sorunlar nedeniyle şampiyonluk yolunda oldukça zorlanan Crystal Palace, emlak zengini ve Tottenham’ın direktörü Paul Kemsley’ e ait.

Cyrstal Palace’ın hikayesi
Adını bulunduğu semtten alan Crystal Palace, köklü bir kulüp olup, geçmişte oldukça iyi futbolcuları İngiliz futboluna kazandırdı.1970’lerin sonunda Terry Venables ve George Graham ikilisi yonetiminde ligde etkili olan Crystal Palace, geleneksel asansör kulüplük payesine uygun olarak küme düştü; 80’lerin ortalarından itibaren ruhani hocaları Steve Coppell yönetiminde kendi çaplarında muhteşem başarılara imza attı.

1990’da Liverpool ile yaptıkları federasyon kupası yarı final karşılaşması tam bir klasik olarak İngiliz futbol literatürüne geçti. O dönemde amatör futboldan bulup çıkardıkları isimsiz bir futbolcu olan İan Wright’ın attığı gollerle ligde de başarılı olmayı başaran Palace, daha sonra elindeki kadroyu muhafaza edemedi. Daha sonraki yıllarda yeniden genç ve kaliteli bir kadro kurmalarına rağmen yine Premier ligden düştü ve o dönemde kalecileri Nigel Martyn’i Leeds’e, Chris Coleman’ı Blackburn ve sonra Fulham’a, Chris Armstrong’u Tottenham’a ,Gareth Southgate’i Aston Villa’ya sattılar.

Dönemin başkanı Ron Noades’in otoriter yönetiminden, kulübün taraftarı milyoner Mark Goldberg tarafından satın alınan Palace, Terry Venablesi göreve getirdi ancak bu Palace’in felaketi oldu. Premier Lig'den en son düştüklerinde Attilio Lombardo ve Michel Padovano gibi kaliteli isimlere sahip olmasına rağmen ekonomik buhrana girip başkanlarının iflasıyla birlikte 4 yıl kadar önce yine İngiltere’nin genç milyonerlerinden cep telefonu kralı Simon Jordan tarafindan satın alındı.

Jordan, 4 yılda 4 hoca degiştiren takımı, son olarak genç ve büyük gelecek vadeden kulübün eski oyuncusu Ian Dowie'ye teslim etti. Göreve geldiğinden beri önemli sonuçlar alan Dowie, Palace'ı lige baraj maçlarına sokmayı başardı. Crystal Palace, 3 kezle Premier Lig'den en fazla düşen takım olma unvanını elinde bulunduruyor.

Roberto Baggio
07.Ekim.2006, 07:59
Allah allah crystal palace'a kraliyetin takımı derler ama kraliyette battı herhalde:D

gezenti
07.Ekim.2006, 08:04
Hayırlı:D...

gezenti
07.Ekim.2006, 08:07
Allardayce heralde içkiliydi.Yoksa bir anahtar elbette insanın cebinden çıkar en olmadı düşer.Öyle bir anahtarki sanki süs.Bence Samin anahtarı değil anahtarlığı.Yoksa onun için o kadar önemliyse kesinlikle oynatması lazım...

GeNç KaRTaL
07.Ekim.2006, 13:11
Emre formayı giydi ve golünü attı.Demek istediği belkide buydu.

GeNç KaRTaL
07.Ekim.2006, 13:30
Arsenal transfer şov falan yapmayacak.Adamların elindeki kadro çok iyi zaten.Çoğu genç ve yetenekli.İzledikleri politika muhteşem ötesi.Arsenal'in daha yolu var.Bir kaç sene şuan ki Barcelona kadar çok güçlü olacaklardır.

YusufT
07.Ekim.2006, 14:02
Emre sonunda oynadi ve golünüde atti :)

Fernando Gago
07.Ekim.2006, 14:28
Çok sevindim bu habere Emre performansını ne kadar yükseltirse mili takımımz içinde çok iyi olur

YusufT
07.Ekim.2006, 16:30
Liverpoolun defansi dagliyor.. Robbie Keane savunmayi öyle bi yiprattiki

the_imam912
07.Ekim.2006, 22:07
Emre Belözoğlu'nun takımı Newcastle United, Everton'ı 3-2 mağlup etti. Son 15 dakikada oyuna giren milli oyuncu, 25 metreden attığı golle galibiyette önemli rol oynadı
http://www.ntvspor.net/Images/20686.jpg
Newcastle United İngiltere Premier Lig'in 9. haftasında sahasında Everton'ı 3-2 mağlup etti.

İlk yarısını Butt'ın golüyle önde kapayan Newcastle, 53. dakikada Johnson'ın golüne engel olamadı ve skora denge geldi.

Bu sezon sadece Manchester City maçında 3 dakika görev alan Emre Belözoğlu, maçın 74. dakikasında oyuna dahil oldu. Milli oyuncu 86. dakikada 25 metreden attığı golle takımını öne geçirdi.

Oyuna sonradan giren bir diğer oyuncu Micheal Owen da 90. dakikada attığı golle Newcastle'ı rahatlattı. Ev sahibi ekibin file bekçisi Given'ın son saniyelerde kendi kalesine attığı gol maçın skorunu belirledi.

Premier Lg'de mücadele eden bir diğer Türk oyuncu Tuncay Şanlı'nın formasını giydiği Middlesbrough ise kötü gidişini Manchester City karşısında sürdürdü.

Sahadan 3-1 yenik ayrılan Middlesbrough'da Tuncay Şanlı, ikinci 45 dakikada görev yaptı. City galibiyete, Riggott (kendi kalesine) ve Elano'nun (2) golleriyle ulaştı. Middlesbrough'nun tek sayısı ise Hutchinson'dan geldi.

8 puanda kalan Middlesbrough, oynadığı son 4 maçtaki 3. yenilgisini attı.

LİVERPOOL BİR PUANI ZOR KURTARDI

Yaptığı transferlerle Premier Lig'e şampiyonluk parolsıyla giren Liverpool, sahasında karşılaştığı Tottenham'dan bir puanı 90. dakikada kurtardı.

Voronin ile öne geçen Liverpool, Robbie Keane'nin 45. ve 47. dakikalarda attığı gollerle yenik duruma düştü. Son dakikada sahneye çıkan Fernando Torres, Liverpool'a bir puan kazandırdı.

Arsenal ise, ligin yeni ekibi Sunderland'i sahasında 3-2 yendi. Van Persie'nin 80. dakikada attığı golle galibiyete ulaşan Londra ekibi, Premier Lig'de liderliğini sürdürdü.

Chelsea de deplasmanda Bolton'ı, Kalou'nun sayısıyla 1-0 mağlup etti.

tenten1985
07.Ekim.2006, 22:08
Tebrikler emreye gene kral cikti :)

Emurafu
07.Ekim.2006, 22:09
Emrenin gol atması cok iyi oldu..Milli takımda daha iyi oynar..

tenten1985
07.Ekim.2006, 22:11
Desene fm 2008 de arsenali almak lazim yildizlar transfer etmek icin:) vaybe bizde cgelse den baska zengiin olamaz diyoduk yuuh olsun sana abramovic birak yat almayai falanda kral trasferler yap :)

Xipe Totec
07.Ekim.2006, 22:22
önümüzdeki yıllarda MANU ağırlığını koyar:)

cureshot
07.Ekim.2006, 22:23
emre gol özelliği fazla olmayan bir adam ama kendini gösterebilmek için bayağı çabalıyor herhalde. umarım bu oyununu milli takıma da yansıtır.

Aşk-ı Şehir
07.Ekim.2006, 22:24
haftaya kesin 11'de ;;):)

Fıratcan Alçınkaya
07.Ekim.2006, 22:27
çok sevindim ya tebrikler Emre. Milli Takıma morali yüksek olur...

nerazzuri
07.Ekim.2006, 22:27
İngiliz Anahtarı ;)

fmsmyrna
07.Ekim.2006, 23:03
Golünü gördüm bir füze çıkarmış adeta.3.golde tam Owen'ın kafasına pas atmış Owen'da golü bulmuş 3.golde önemli çünkü maç 3-2 bitti.

fmsmyrna
07.Ekim.2006, 23:06
Tuncay ikinci 45'de oynadı.Birkaç pozisyon sağladı takımına ama atamadılar.

Aykan19o3
07.Ekim.2006, 23:10
Tuncay ikinci 45'de oynadı.Birkaç pozisyon sağladı takımına ama atamadılar.

Tuncay iyi oynadı City karşısında ama sonuç kötü..

cureshot
07.Ekim.2006, 23:12
bu boro düşmezse mucize olur. ben böyle kötü bir takım görmedim. southgate zaten tam bir facia. downing dışında adam olmayan bir takıma tuncayı transfer ediyor, mido ve aliadiere yok, tuncay kenarda. inanılır gibi değil. 2 sene boyunca oynamamış bir adam ilk 11 başlıyor. tuncay girdi bişiler yapmaya çalıştı ama takım hakikaten çok kötü.

Not: Bu arada Emre çok güzel bir gol atmış. İzlemeyenlerin izlemesini tavsiye ediyorum.

gerrrard
08.Ekim.2006, 00:20
Emre hem gol attı hem asist. İşte bu be.

ZeroG
08.Ekim.2006, 01:37
Çok sevindim.Emre artık kendine gelmiştir inşallah.Milli takımda kendisini gösterir umarım...

ZeroG
08.Ekim.2006, 01:39
Bravo Arsenal.Sporda en sevmediğim olaylardan birisine çok güzel bir cevap verilmiş...

GebzeLi1907
08.Ekim.2006, 01:42
YEni StadLarıyLa beraber mükkemeL bi çıkış Şahane bi kadro kuruLu oynadıkLarı futboLda güzeL maddi yönden de sıkıntıLarı yine bir zamanki yeniLmez armada dönüyor :)

YusufT
08.Ekim.2006, 01:52
Yildizi yeniden parlayacaktir :)

TürkuAz
08.Ekim.2006, 01:54
Tebrikler Emre Belözoğlu !

gerrrard
08.Ekim.2006, 03:56
Bende seyrettim harika bir gol gerçektende. Ayrıca asistide çok şık. Bide oyuna sonradan girmesi ayrı bir güzel :D

RaSenGan
08.Ekim.2006, 04:01
Given nasıl kendi kalesine atmış acaba :) Tebrikler Emre.

Aykan19o3
08.Ekim.2006, 04:13
Tebrikler Emre.

Rodrigo Tello
08.Ekim.2006, 04:29
Helal olsun..

gerrrard
08.Ekim.2006, 04:51
Given nasıl kendi kalesine atmış acaba :) Tebrikler Emre.

Arteta ortayı açtı,top dışa doğru falso verdi sonra Given tokatladı goool :D

Universal
08.Ekim.2006, 05:59
Emre'nin değerini farkettiler, umarım ilkonbir oyuncusu olur. Artık bu tek maçlarda attığı gollerle değil sezon sonu elde ettiği istatistikler ile konuşmalıyız.

gerrrard
08.Ekim.2006, 06:10
15 dk da 1 gol 1 asist hadi bakalım Emre görelim seni.:)

Mr.CordiaL
08.Ekim.2006, 06:23
Emre'nin Newcastle'a değil, Newcastle'ın Emre'ye ahayt vermesi gerektiğini düşnüyorum;)

tenten1985
08.Ekim.2006, 10:49
Ten Cate Chelsea'de

Ajax'ta görev alan Henk ten Cate'in Chelsea ile anlaştığı açıklandı.

Ajax tarafından yapılan resmi açıklamada, Ajax ve Chelsea'nin ten Cate'in transferi konusunda anlaştığı ifade edilirken, kısa bir süre sonra Chelsea'de yardımcı teknik direktör olarak göreve başlayacağı belirtildi.

Jose Mourinho'nun menajerliğine son verilmesinin ardından teknik kadroda da bazı isimlerin işine son verilmiş ve İsrailli çalıştırıcısı Avram Grant, menajer olarak göreve getirilmişti.

Henk ten Cate Kimdir?
9 Aralık 1954 Amsterdam / Hollanda doğumlu, eski futbolcu - menajer Henk ten Cate, 7 senelik futbolculuk kariyerinde, 202 karşılaşmada forma giyip rakip fileleri 34 kez havalandırmıştı.

Menajerlik kariyeri boyunca Avrupa'da söz sahibi olmayan kulüplerde görev alırken, 2003-2006 sezonunda Frank Rijkaard'ın yardımcısı olarak FC Barcelona'da görev almış, 2005-06 sezonunda Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu yaşamasının ardından da Ajax'ta göreve başlamıştı.

Çalıştırdığı takımlar:

1988-1990 Go Ahead Eagles (Yar. Tek. Dir.)
1990-1990 Go Ahead Eagles
1990-1990 SC Heracles (Yar. Tek. Dir.)
1990-1992 SC Heracles
1992-1993 FC Rheden
1993-1995 Go Ahead Eagles
1995-1997 Sparta Rotterdam
1997-1998 Vitesse
1998-1999 KFC Uerdingen 05
1999-2000 MTK Hungária FC
2000-2003 NAC Breda
2003-2006 FC Barcelona (Yar. Tek. Dir.)
2006-2007 Ajax

GeNç KaRTaL
08.Ekim.2006, 12:36
Haberi bir sitede ilk gördüğümde şaşırdım.Chelsea manager olarak nasıl böyle bir adamı takımın başına getirebilir diye ama asistan manager olarak gelmiş.Bence yinede yanlış.Yeni gelecek manager ya istemezse bu adamla çalışmayı?