View Full Version : İngiltere Premier Lig Geçmiş Sezonlar
uAburak89
09.Ağustos.2009, 22:36
İyi ki tam tersi bir durumla biz gol atmadık, utanç verici bir durum.
The.Joker
09.Ağustos.2009, 22:39
90+3 te attı rooney penaltılar :)
TuNdRaLoWeR
09.Ağustos.2009, 22:41
ManU hele bi İngiltere'nin en çok kupa kazanan takımı olsunda ondan sonra en büyük olur.
Ben kupaya bakmam.Kupa sayısının önemi yok benim için.Takım takım olsun yeter.ManU büyüklüğü bir başka büyüklük işte, adı konamaz diyeceğim ama konuluyor.3 senedir üst üste ligi kazanıp 2 senedir ŞL finalistiler daha ne yapsınlar:)
Bugün de kazanmaları gerek.Cech çok iyiydi.Ben Foster'ı kaleye almak bir hataydı bana göre topu bile doğru dürüst uzaklaştıramıyordu Foster.Ancak Ferguson onu adam eder ya:)
The.Joker
09.Ağustos.2009, 22:50
Giggs-Evra kaçırdı.Chelsea aldı.
tarikko
09.Ağustos.2009, 23:04
Maca super basladi ManU ilk golden sonra Cech'in mucizevi kurtarislari olmasa mac ilk yarida bitmisti.Ama olmadi ve Chelsea'nin ilk golu geldi tabii faul vardi ama hakem vermedi ve skor 1-1 oldu. 2. gol de fair-play yoksunu Chelsea yine faullu bir gol atti.Hakem kararlari tam skandaldi gercekten.
Son dakikada Giggs'in muthis pasiyla topla bulusan Rooney ustaca vurdu ve maci penaltilara tasidi.Penaltilarda kazanan Chelsea'de hak etmedigi kupayi aldi..
King_91
09.Ağustos.2009, 23:09
penaltı ancak bu kadar kötü atılırdı evra naaptı öyle yahu
KaPaLı
10.Ağustos.2009, 12:12
Hakem resmen uğraştı Chelsea'ye kupa vermek için. İlk golde faul vermeyecek hakem ancak kör olur. 2. goldede Ballack direk Evra'nın boğazına yapıştı. Onuda devam ettirdi oyuncu yerde hala devam ettiriyo. Ya Keita gibi olsaydı dili kaçsaydı boğazına ne olacaktı.
Cech olmasa ilk yarıda 3 olurdu zaten garanti. Neyse artık aldılar ama hakemle.
Universal
10.Ağustos.2009, 14:39
Dün Chelsea yense 26 TL alacaktım. Son saniyede ofsayt olacak golü verdi, bütün gelirimi yıktı.
Chelsea'yı bu maçta çok beğendim. Ancelotti ile güzel bir hava yakalamışlar. Chelsea bu yıl Premier Lig'de zirveyi kapar diye düşünüyorum.
Valencia'yı beğendim. Man. Utd, Ronaldo'dan sonra o mevki için iyi bir isim bulmuş. Ama Owen Man. Utd'ın oyuncusu olamaz.
DaveJones
10.Ağustos.2009, 14:47
Dün Chelsea yense 26 TL alacaktım. Son saniyede ofsayt olacak golü verdi, bütün gelirimi yıktı.
Chelsea'yı bu maçta çok beğendim. Ancelotti ile güzel bir hava yakalamışlar. Chelsea bu yıl Premier Lig'de zirveyi kapar diye düşünüyorum.
Valencia'yı beğendim. Man. Utd, Ronaldo'dan sonra o mevki için iyi bir isim bulmuş. Ama Owen Man. Utd'ın oyuncusu olamaz.
Banada tam tersi gibi geldi. Valencia'yı Ronaldodan sonra o mevkii için çok düz buluyorum. Ki dünde girdikten sonra yararlı şeyler yaptığı söylenemez. Ben Foster & Hakem ikilisi kupayı verdi Chelsea'ye.
Melekovic
10.Ağustos.2009, 14:51
Bencede Chelsea hiç bir şey oynamadı.Ben Foster'ın yerine Patrice Evra zaman zaman kaleye geçmeseydi defans bloğu daha da rahat oynardı United'ın. :D :D :D
Galiba farklı maçlar izledik abisi ya da son dakikada golü yiyip iddaayı kaybetmenin şaşkınlığına geldi :D :D :D Bu arada belirteyim gram United sevmem sadece Ferguson'a çok saygı duyarım . Benim ekol Arsenal.
eXcitinG
10.Ağustos.2009, 14:53
Bu adamda ArsenaL e geLirken hiç sakatLık yüzü görmemiş. Prague ve Dortmund formaLarını defaLarca giymiş ama ArsenaL e geLince sakatLıktan kurtuLamamış bir oyuncu. BiLdiğiniz Linderoth hiç bir fark yok arada.
Çok yetenekLi bir oyuncu asLında ama işte...
E.Cartman
10.Ağustos.2009, 17:58
Linderoth'un çek versiyonu :D Linderoth'la hemen hemen aynı yaşta demi Rosicky 2 yaş falan vark var yani demmeki bunlar belli bir yaştan sonra sakatlanıp futbolu bırakıyor o coğrafyadan oyuncu almamak lazım :zuhaha
PesimiSTyLa
10.Ağustos.2009, 18:04
Cokta iyi oynuyordu aslında hazırlık maclarında, şanssızlık işte.
gerrrard
10.Ağustos.2009, 18:15
Ben kupaya bakmam.Kupa sayısının önemi yok benim için.Takım takım olsun yeter.ManU büyüklüğü bir başka büyüklük işte, adı konamaz diyeceğim ama konuluyor.3 senedir üst üste ligi kazanıp 2 senedir ŞL finalistiler daha ne yapsınlar:)
Tamam madem kupalara bakmıyoruz 3 sene üst üste ligi kazanmış benim için hiç önemli yok, 2 senedir ŞL finalistiymiş kupalar önemli değil ama nasıl olsa dimi. Ne yapayım ben bunları?
Oynanan oyuna göre diyosan geçen sene zaten Barcelona'dan sonra en çok keyif veren takım Liverpool olmuştur. 4-0 Real Madrid,5-0 A.Villa,4-1 ManU,4-4 Chelsea,4-4 Arsenal. Daha başka bişey dememe gerek yok sanırım. :)
King_91
10.Ağustos.2009, 18:31
Yazık oldu sevdiğim bir oyuncuydu . kaç aydır oynayamıyor belli değil .
DenizlispoR
10.Ağustos.2009, 19:27
Linderoth No 2 :n:.Yetenekli ama sakat deyimini futbol'a sokacak bu 2li uğraşları sürüyor hala :zuhaha.
Memedov
11.Ağustos.2009, 23:02
Benitez: "Ronaldo dünyanın en iyisi değil"
Liverpool Menajeri,dünyanın en iyi futbolcusunu kendi kadrosunda arıyor.
Bir önceki sezon attığı 42 golle takımı Manchester United'ı zirveye taşıyan Cristiano Ronaldo, FIFA Dünya'nın En İyi Oyuncusu ödülünü kazanmıştı.
Portekizli yıldız geçtiğimiz sezon da fena bir performans çizmedi, ancak Barcelona'nın yıldızı Messi, sergilediği performansla pek çok otariteye göre Ronaldo'yu geride bıraktı.
Liverpool Menajeri, AS gazetesine Cristiano Ronaldo ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, "O çok iyi bir oyuncu, ancak dünyanın en iyisi değil. Kaka, Messi ve Rooney'de bana göre üst düzey oyuncular. Ayrıca bizim yıldızlarımız Torres ve Gerrard'ın da onlardan eksik kalır yanı yok. Özellikle ikisi bir arada oynadıklarında çok tehlikeli oluyorlar" dedi.
Liverpool'un efsane haline gelen ikilileriyle, Gerarrd-Torres ikilisini kıyaslayan Benitez, Toshack-Keegan veya Dalglish-Rush ikilisinin yaptıklarını Gerrard ile Torres'in de başarabileceğini düşünüğünü belirtti.
İspanyol teknik adam sözlerini, "Ben ne kadar takım oyununun galibiyeti getirdiğine inansam da, bazen yıldızlar tek başlarına maç alabiliyorlar" şeklinde bitirdi.
Goal.com
RIDVAN TLM
11.Ağustos.2009, 23:34
gerarrd ile torese iyi gaz vermiş:D
GebzeLi1907
11.Ağustos.2009, 23:36
Gaz vermek değil bence gerçekleri konuşmuş,ayrıca genel olarak yorumlarıda çok doğru ve yerinde tespitler..
RaSenGan
11.Ağustos.2009, 23:37
Ne Ronaldo'ymuş arkadaş herkes Ronaldo'ya sallıyor.
GebzeLi1907
11.Ağustos.2009, 23:39
Liverpool Menajeri, AS gazetesine Cristiano Ronaldo ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, "O çok iyi bir oyuncu, ancak dünyanın en iyisi değil.
sallama yok burda..
Lionel Andres Messi
11.Ağustos.2009, 23:39
çok boş konuşuyor bence.
sağlam bir 11 kuramadıktan sonra premer lig kazanması çok zor.gerrard ve torresle olacak iş değil.
Lionel Andres Messi
11.Ağustos.2009, 23:44
owen kalitesi belli bir oyuncu hazırlık maçlarında denemeye gerek yok ihtiyacın olursa koy ilk 11e atsın golleri.
Redrum
11.Ağustos.2009, 23:44
Ronaldo'nun Messi'den fizik olarak açık üstünlüğü var.
Artı bacakları daha güçlü.
Şut, Frikik, Kafa özelliği var artısı..
Messi biraz daha çabuk bir futbolcu Ronaldo'ya nazaran..
Ama Ronaldo dünyanın en iyisidir, her ne kadar Messi'nin saç teli kadar bile sevmesem de :)
tarikko
12.Ağustos.2009, 01:16
Bir dönem adı Galatasaray ile de geçen Hollanda Ligi takımlarından Venlo'nun orta saha oyuncusu Keisuke Honda, Liverpool'un kendisi ile ilgilendiğini ifade etti.
Websitesinde pazar günü açıklamalar yapan Japon orta saha, İngiliz ekibin kendisini transfer etmek istediğini belirtti.
Venlo'nun başkanı Hai Berden ise Honda'yı almak isteyen çok fazla kulüp olduğunu ve 5 tane İngiliz kulübün de 23 yaşındaki oyuncuya talip olduğunu söyledi.
2008 yılında VVV'ye transfer olan sol kanat oyuncusu Honda, Hollanda Ligi'ni bu sezon kasıp kavurdu. 36 maçta görev alan Honda tam 16 gole imza atarken yaptığı asistlerle de takımını üst sıralara taşımayı başardı. Yeni sezona da fırtına gibi başlayan Honda, iki maçta üç gol atma başarısı gösterdi. Den Haag ile 2-2 berabere kaldıkları maçta ise takımının 2 golüne de imza atan oyuncu oldu.
Sporx
tarikko
12.Ağustos.2009, 01:18
Lyon'da forma şansı bulması zor gözülen Ganalı oyuncunun İngiltere'ye gitmesi bekleniyor.
Lyon'da forma giyen golcü oyuncu Frederic Piquionne'yi kadrosuna katan Portsmouth, şimdi de Fransız ekibin savunmasında görev yapan John Mensah'ı transfer etmek istiyor.
Genelde savunmanın göbeğinde görev alan oyuncu, gerektiği takdirde sağ bek olarak da forma giyebiliyor. Geçtiğimiz sezon sakatlık yüzünden fazla oynamayan Mensah, Lyon'da istikrarlı bir form grafiği sergileyememişti.
Savunmanın ortasında görev yapan Cris ve Jean-Alain Boumsong'a alternatif olarak Mathieu Bodmer'in de bulunması üzerine Mensah ile yollarını ayırmak isteyen Lyon, 26 yaşındaki oyuncunun kendisine bir kulüp bulmasını bekliyor.
Bu oyuncuyu kadrosuna katmayı isteyen Portsmouth'un, Mensah'ı öncelikle kiralamaya çalışacağı öğrenildi. Ancak Lyon'un buna yanaşmaması durumumunda, Mensah'ın bonservis ücretinin 7 milyon avro civarında olabileceği konuşuluyor.
Goal
tarikko
12.Ağustos.2009, 01:20
Barcelona’nın Arjantinli yıldız oyuncusu Lionel Messi’yi transfer etmek isteyen Manchester City’nin, çılgın bir teklif yapmaya hazırlandığı ifade edildi.
Marca’nın haberine göre, Manchester City’nin, Barcelona’nın yıldız orta saha oyuncusu Lionel Messi'ye açık çek vermeye hazırlandığı ifade edildi.
Barcelona ile sözleşmesini yenilemeye hazırlanan yıldız oyuncunun, City’nin teklifine vereceği cevap merakla bekleniyor. Manchester City’nin Messi için 150 milyon avro gibi bir miktarı gözden çıkardığı söyleniyor. 22 yaşındaki oyuncuya ise, senelik 12 milyon avro teklif edileceği ifade ediliyor.
Manchester City, daha önce de Kaka için astronomik bir teklif yapsa da transferi gerçekleştirememişti. Mavi beyazlıların Messi’den de ret cevabı alacağına inanılıyor.
Goal
Clayman
12.Ağustos.2009, 01:26
Geçenlerde Laporta, Messi'nin bonservisini 300 milyon € olarak açıklamıştı...
bugra 1905
12.Ağustos.2009, 01:30
Messi Diyor Ömrümün Sonuna Kadar Barçada Kalmak İstiyorum Bunlar Teklif Veriyor
RoNNiE91
12.Ağustos.2009, 01:57
Offf paraya bak.Bu para Barcelona camiasının 7 sülalesine yeter.
goosfraba
12.Ağustos.2009, 02:28
Bonservisi 300 M € ise, serbest kalma maddesi 1 Milyar € 'dur o zaman.
Sheriff
12.Ağustos.2009, 02:44
Bende Sherer - Andy Cole ikilisini tercih ederim. Heskey ve Carlton Cole yerine..
Owen kendisin tekrar kanıtladığında tekrar milli takıma cağırılacaktır..
sananes
12.Ağustos.2009, 02:59
daha yeni basladı oynamaya bakalım eski formunu yakalarsa girer vazgecilmez olur zaten sürpriz degil alınmaması şu charlton cole denen oyuncuyu begenmiyorum ben fiziksel avantajı yüzünden mi cagırıyo acaba
Gangstaa
12.Ağustos.2009, 03:00
Serbest kalma maddesi 150m € yapıldı diye duymuştum sanki spor haberlerinde.Yanlış hatırlamadıysam bu parayı verip serbest kalmasını sağlayacaklar.Tabi Messi %10000 red eder orası ayrı.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Madrid 90 ronaldoya 60 kakaya vereceğine 150ye bir messide şansını deneseydi keşke:p
E.Cartman
12.Ağustos.2009, 03:15
Serbest kalma maddesi 150m € yapıldı diye duymuştum sanki spor haberlerinde.Yanlış hatırlamadıysam bu parayı verip serbest kalmasını sağlayacaklar.Tabi Messi %10000 red eder orası ayrı.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Madrid 90 ronaldoya 60 kakaya vereceğine 150ye bir messide şansını deneseydi keşke:p
yok 100M€ dan 300M€ ya çıkardılar serbest kalma maddesini... hem 1000€ olsa bile ne yazar Messi ben Barcelona'da bırakacağım futbolu diyor...
Fernando Gago
12.Ağustos.2009, 03:18
Bu transferin gerçekleşeceğine City de inanmıyor bence :)
vuque
12.Ağustos.2009, 04:21
Tribünlere Oynuyorlar...
Onlarda Bal Gibi Biliyor Messi'nin Gelmeyeceğini...
Barça'dan Problemli Eto'o yu Alamadınız,Barça'ya Vefa Borcu Olan,En Sevdiği Kulüp Barça Olan,Orada Futbol'u Bırakmak İstiyorum Diyen Messi'yi Mi Alacaksınız?
Güldürmeyin Beni Arap ŞEYH'leri...
Para Bol Nede Olsa Yapalım Teklifi Gelmez Zaten Gündem Olsun Adımız Geçsin Diyorlar...
Oyunculuğuyla,Karakteriyle,İnsanlığıyla,Vefasıyla 10 Numara Olan Messi Duruşuyla,Vefasıyla,Büyüklüğüyle,İnsanlığıyla 10 Numara Olan Barça'ya Yakışıyor Zaten Bence...
Başka Hangi Takımda Oynarsa Oynasın Üzülürüm...
Ama Messi Bizi Üzmez ;)
Estranged
12.Ağustos.2009, 06:58
Linderoth No 2 :n:.Yetenekli ama sakat deyimini futbol'a sokacak bu 2li uğraşları sürüyor hala :zuhaha.
Rosicky linderoth 2 olmaz,Linderoth Rosicky 2 olur.
KaPaLı
12.Ağustos.2009, 12:08
Messi daha 2 gün önce yıllık ücretini artırma konusunda Barçayla anlaştı :)
Gangstaa
12.Ağustos.2009, 17:41
Chelsea'den Ribery'ye rekor teklif
http://www.yazete.com/pics/news/120820090241281199244_2.jpgBayern Münih'te forma giyen eski Galatasaraylı futbolcu Franck Ribery, Chelsea yolunda.
Bayern Münih'te forma giyen eski Galatasaraylı futbolcu Franck Ribery, Chelsea yolunda. Uzun süredir yıldız oyuncunun peşinde olan ve transferi bizzat yürütme kararı alan İngiliz kulübünün patronu Roman Abramovich'in Bayern Münih'in sportif direktörü Uli Hoeness ile telefonda görüştüğü ve hafta içinde Münih'e giderek transferi bitireceği belirtildi. Mavi-beyazlıların, Ribery'i kadrosuna katabilmek için 47 milyon Euro önerdiği bildirildi. Transferin gerçekleşmesi durumunda Fransız oyuncu Robinho'nun 42 milyon Euro ile elinde bulundurduğu İngiltere'nin en pahalı oyuncusu rekorunu da eline geçirecek.
SABAH
gerrrard
12.Ağustos.2009, 18:01
Liverpool taraftarı neyin peşinde?
Liverpool'lu taraftarlar, kulübü iki ABD'li George Gillett ve Tom Hicks'ten almak için harekete geçti. The Share Liverpool ve Spirit of Shankly adlı iki grup kulübün ekonomik politikalarının iki ABD'li işadamının almasının ardından kötüye gittiğini belirtti.
Royal Bank of Scotland'dan 404 milyon Euro kredi alan kulübün iki patronu vadenin uzatılması için bankayla aylar süren görüşmelerde bulunmuştu. İki grubun ilk planı bütün hisseleri satın alıp kulübün yönetimini tamamen ele geçirmekti. Ancak bunun bir ütopya olduğu anlaşılınca, bu kez 173 milyon Euro ödeyip yüzde 60'lık hisseyi satın almak için taraftar gruplarında çalışmalar başladı.
Kaynak: Milliyet
yaman76hakanFB
12.Ağustos.2009, 19:12
Liverpol taraftarının işi çok zor ama umarım başarır ve 100 yılı çoktan geride bırakmış bu köklü ve önemli futbol kulübünü iki maceraperest işadamının oyuncağı olmaktan kurtarırlar..
Hugo
12.Ağustos.2009, 19:21
2 senedir uğraşmıyorlar mı zaten?
Marsilya taraftarı da Drogba için para topluyordu :D
Cyzio
12.Ağustos.2009, 21:54
Beterin beteri vardır.Dua edelim de araplar gelmesin takımın başına.Düşünmesi bile iğrenç..
tarikko
13.Ağustos.2009, 23:49
Liverpool menajeri, Aquilani'nin başarılı bir transfer olduğunu belirtti.
Xabi Alonso'yu Real Madrid'e satan Liverpool, yerine Roma'da forma giyen Alberto Aquilani'yi transfer etmişti.
İtalyan oyuncuyu transfer etmekten dolayı mutlu olduğunu belirten menajer Rafael Benitez, "Aquilani'nin son pasları Alonso'dan daha iyi. Xabi'yi elimizde tutmak için çok çaba sarfettik ama o gitmek istediğini belirtti ve ben de Liverpool'un çıkarlarını korumak durumundaydım. Bizler profesyonel insanlarız. İyi bir sezon geçirmişti ama gitmek istedi" diye konuştu.
Aquilani'nin form durumu hakkında çıkan söylentileri de takmadığını belirten İspanyol çalıştırıcı, "Dizinden bazı problemleri olduğunu biliyoruz ama hem kulüp doktorları hem de ben, onun tam performansla oynayabileceğinden eminiz" şeklinde konuştu.
Sezonun dikkat çekici takımı olarak Manchester City'i gördüğünü belirten Benitez, sözlerine şöyle devam etti: "City, transfer çok para harcadı. Biz ise kaliteli oyuncuları transfer etmeye çalıştık. Glen Johnson'un çok iyi bir transfer olduğunu düşünüyorum. İleri uçta Fernando Torres ve Steven Gerrard'a yardım edecek bir oyuncu daha transfer etmeyi düşünüyorum"
"Premier Lig her geçen sene biraz daha zorlaşıyor. City de iyi bir kadro kurdu ve bu sezon için iddialılar. Hem biz, hem de Manchester United için ciddi bir tehlike olacaklardır"
Goal
RIDVAN TLM
13.Ağustos.2009, 23:55
xavinin yaptıgı defansı yapabiliyomu:D bu arada city ve manuyu sölemiş sanırım kimse chelsea yi rakip görmüyo bu sene....
RaSenGan
14.Ağustos.2009, 00:14
Giden oyuncu hakkında gelenden ne zaman iyi şey söylenmiş ki şimdi Benitez desin (:
gerrrard
14.Ağustos.2009, 17:45
Gerrard'a hayran!
Liverpool'un Roma'dan transfer ettiği Alberto Aquilani Gerrard'a hayran olduğunu söyledi.
Aquilani yaptığı açıklamada, "Roma'ya gelmeden önce Gerrard'ın dünyanın en güçlü orta saha oyuncusu olduğunu düşünüyorum. Gerrard ile aynı takımda oynamaktan gurur duyacağım ve umarım onun oyununu öğrenebilirim. Böyle bir oyuncu ile aynı takımda oynayacağım günü iple çekiyorum. Liverpool çok iyi oyunculara sahip ve onların oyun sistemlerini seviyorum" ifadelerini kullandı.
Ayak bileğinde sakatlığı bulunan Aquilani bunun ile ilgili yaptığı açıklamada, "Roma'da iken sakatlığım hakkında endişeleniyordum fakat Liverpool doktorları tam olarak problemi belirlediler. Şimdi sorunu biliyoruz ve umarım çözüm bulunacak. Tekrar takımımı yalnız bırakmayacağım."
Kaynak : Sporx.com dış haberler
Addolorato
14.Ağustos.2009, 18:01
Hangimiz hayran degilki ona :D
World Hollow o1
15.Ağustos.2009, 13:36
başlı başına bir takım gibi onun uzun topları ve 3 metreyede olsa 100 KM hızla giden paslarını çok beğeniyor ve hayranlıkla izliyorum :D
tarikko
15.Ağustos.2009, 18:26
John Mensah'ın menajerine göre, başarılı defans oyuncusu Pazartesi günü Sunderland'a imza atacak.
Olimpik Lyon'un Ganalı defans oyuncusu ile Sunderland'ın ilgilendiği söyleniyordu. Başarılı oyuncunun menajeri Fabien Piveteau tarafların anlaştığını ve imzanın Pazartesi günü atılacağını söyledi.
The Shields Gazette'e konuşan Piveteau, "Transferin yüzde 95'i bitti, bence Pazartesi tamamen bitmiş olacak. Transferin açıklanma tarihi Mensah'ın çalışma izni almasına bağlı" dedi.
Mensah'ın Premier Lig'de oynamak istediğinden de bahseden Piveteau, "İngiltere'de oynamak John'un hayaliydi. Steve Bruce beğendiği bir teknik adam, Sunderland kulübü de onu etkiledi" dedi.
Sunderland, Ganalı oyuncuyu satın alma opsiyonuyla birlikte bir yıl kiralık olarak transfer edecek.
Goal
ogcj_me
15.Ağustos.2009, 18:52
kendi kalitesine uygun bi klüp bulmuş
Gangstaa
15.Ağustos.2009, 19:38
Gs teklif yaptı ve kabul etmeyip sunderlandi tercih ettiyse ilginç :)
uAburak89
15.Ağustos.2009, 21:22
Chelsea, Hull City karşısında 2-1 galip geldi ikinci gol 90+2de geldi.. Çok feci bir gol attı Drogba..
Clayman
15.Ağustos.2009, 21:24
Chelsea, Hull City karşısında 2-1 galip geldi ikinci gol 90+2de geldi.. Çok feci bir gol attı Drogba..
Maçın 88 dakikasını izledim, bundan sonra gol olmaz deyip kapattım, Drogba atmış :)
yunusgs
15.Ağustos.2009, 21:38
1.Chelsea
2.Manchester Utd
3.Liverpool
4.Arsenal
5.Manchester City
Sıralamanın bu şekilde olacağını düşünüyorum.
tarikko
15.Ağustos.2009, 21:48
Iki golu de cok guzeldi Drogba`nin.Ama 2. golu mukemmeldi gercekten super bir asirtma vurus yapti..
GodfatheR
15.Ağustos.2009, 22:55
Blackburn-M.City maçı çok sıkıcıydı gerçekten.Ama City ilk hafta kazanarak lige güzel başladı.Yeni kurulan bi takım için ilk hafta kazanmak çok önemli.
scar face
15.Ağustos.2009, 23:03
2 macı da izledim Chelsea-Hull maçı güzeldi gerçekten...
Chelsea'nin bi kac transfere ihtiyacı ihtiyacı olduğunu düşünüyorum...
Blackburn-Man City macı Osman'ında dediği gibi sıkıcıydı Adebayor sok bir golle takımını öne geçirdi...Cok fazla pozisyon verdiler ama golü yemedi City...
Ireland son dakıkalarda neden Tottenham'ımın Robinson'u gönderdiğini gösterdi...:)
Ireland ve Barry'i cok beğendim.Onların uyumu ne kadar yüksek olursa o kadar sansları olur...
Birazdan Everton-Arsenal maçı var güzel bir mac olacağını düşünüyorum...
GodfatheR
15.Ağustos.2009, 23:09
Allah aşkına Premier League maçlarını Hakan Ünsal yorumlamasın :/ Onun yüzünden maçı orjinalinden dinlemek zorunda kaldım :/
Universal
15.Ağustos.2009, 23:21
İngiltere şaşırılacak sonuçlar yaşanmadan başladı. Bolton ve Villa'dan galibiyet bekliyordum. Ama olmadı. M.City'de Tevez'in oynamaması şaşırttı beni.(tabii maçkolik bilgilerine göre.)
TR.CaPTaiN
16.Ağustos.2009, 01:10
Everton evinde Arsenal'den 6 tane yedi.
El Barto
16.Ağustos.2009, 01:12
Helal olsun Arsenal yüzümü kara çıkarmayın bu sene topçular. :)
uAburak89
16.Ağustos.2009, 01:13
Şaşırtıcı bir skor..
tarikko
16.Ağustos.2009, 01:18
Tuh bee :) Tahmin yarismasinda Everton`a vermistim :)
Cok sasirdim gercekten Arsenalden bu skoru beklemiyordum..
uAburak89
16.Ağustos.2009, 01:20
En azından şeref golünü atmış Everton.
scar face
16.Ağustos.2009, 02:00
David Moyes büyük hatalar yaptı maçta...Uzun toplarla sonuca gitmeye calısması,Fellaini ve Cahill'in yerleri yanlıstı bana göre...
ilk 3 gol ekstraydı.Bi uzun sut iki yan top daha sonra Everton oyundan düştü.Rezalet bir skor oldu ilk maclarında...
Hakan Ünsal Blackburn-Man City macında Ireland ve Barry'nin oyunu ileriye tasıyamadıklarından bahsetti...Bahsedilen isimler ise Ireland ve Barry... yorum yok...
RaSenGan
16.Ağustos.2009, 03:39
Arsenal çok şaşırttı beni.Bakalım devamı gelecek mi bu tür skorların
RaSenGan
16.Ağustos.2009, 03:42
"Fabregas'a karşılık Messi"
İngiltere Premier Lig takımlarından Arsenal'in tecrübeli menajeri Arsene Wenger, İspanyol devi Barcelona'nın Cesc Fabregas ısrarını sürdürmesi üzerine, kendisinin de Lionel Messi'ye teklif yapacağını ifade etti.
Daily Mail'e açıklamalarda bulunan Wenger, İspanyol futbolcusu Fabregas'ın transferi için sorulan bir soru üzerine ilginç bir yanıt verdi. Wenger, "İnsanların Fabregas'ı satacağımızı düşünmesi çok entersean. Ligin başlamasına kısa bir süre kaldı; ama hala dedikodular bitmiyor" dedi.
Wenger; şakayla karışık Lionel Messi'ye transfer teklifi yaptıklarını ama kimsenin bu durumdan bahsetmediğini belirtti.
Yıldız futbolcunun da Arsenal'de kalmak istediğini belirten Fransız menajer, Fabregas'ın tek amacının Arsenal'de kupalar kazanmak olduğunu sözlerine ekledi.
Bu sezon Premier Lig'de en ufak hedef olarak ilk 4'te yer almak isteyen Arsene Wenger, taraftarların beklentilerini karşılamaya çalıştıklarını ve bu yolda da Fabregas ile devam edeceklerini söyledi.
Sporx
scar face
16.Ağustos.2009, 03:44
Fabregas'ı da satarsa Wenger kredisinin biteceğini biliyor tabi...
kesinliklikle kalacaktır takımda Cesc...
Barney Stinson
16.Ağustos.2009, 04:15
Eğlence lazım bugünlerde. Wenger favorimdir ama bu şekilde saçmalamamalı bence.
tarikko
16.Ağustos.2009, 04:19
Seviyorum bu adami ya :)
muzoadux
16.Ağustos.2009, 04:22
Mantıklı davranış
El Barto
16.Ağustos.2009, 13:30
Kısacası
"satılık değil"
nerazzuri
16.Ağustos.2009, 16:22
İngiltere Championship'de M'Boro ikinci maçında deplasmanda Swansea'yı 3-0 mağlup etti.
Gollerden birini Oyuna 62.dakikada giren Tuncay Şanlı 82.Dakikada kaydetti.
scar face
16.Ağustos.2009, 22:46
Manu Birminghamı Rooney'in 1-0 golüyle yendi Alex Ferguson ne yapıp edip takımını sampiyon yapmaya calısacaktır...
Tottenham-L'Pool macında ise Ekotto'nun harika golü vardı resmen 90a taktı:)ikinci yarı baslamak üzere
Universal
16.Ağustos.2009, 22:53
Arsenal'a tebrikler, galibiyeti bile pek bekelmezken böyle bir fark ile lige başlamaları beni sevindirdi. Bakalım ManU'nun üç yıl üst üste gösterdiği başarıyı kesebilecek mi?
GodfatheR
16.Ağustos.2009, 23:03
Çok kötü oynarken beraberliği bulduk.Çok güzel oldu bu :)
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Yedik :/ Bu olmadı işte :/ TOT'HAM 2-1 L'POOL.
ThersoN
16.Ağustos.2009, 23:04
tok satıcı :D
deniz.91
16.Ağustos.2009, 23:29
Arsenal lige çok iyi bir başlangıç yaptı iyide oynadılar man city sonuca yıldızlarıyla gitti bu sene üst sıralarda olacaktır kesinlikle chelsea maçında drogba süperdi
deniz.91
16.Ağustos.2009, 23:31
Fabregasıda yollarsa büyük tepki alır zaten ki kendiside yollamak istemiyor zaten fabregası
RaSenGan
16.Ağustos.2009, 23:49
Liverpool bu sene de şampiyon olamayacağının ilk sinyalini verdi.Tebrik ediyorum Tottenham'ı..Duyduğuma göre ilk golleri çok güzelmiş.Geçen sene de 4-2 yenmişlerdi zaten.
uAburak89
17.Ağustos.2009, 03:34
Tottenham'ın ilk gol dehşet ötesi, adam astı resmen.. Helal olsun Tottenham'a, Arsenal ile olan rekabetinden dolayı zaten sempatim vardı, daha da bir arttı şimdi.. xD
ManU yine ManU, giden oyuncular önemliydi ama bu takım daha oturacak..
Alicanfmfan
17.Ağustos.2009, 04:02
Liverpool'dan cacık olmaz diyorumda kızıyorsunuz , Arsenal favorim sorunlu oyuncularından arındılar gencecik delikanlılar ile eserler umarım.
scar face
17.Ağustos.2009, 04:09
Tottenham 'ı şampiyonluk için favori yaptı İbrahim Altınsay...Tabi İngilitere'de yasamıs futbolu bildiğine inandığım bir kişi o...Fakat zor bu sene için.Sempati duyduğum bir takım Tottenham fakat cok cok zor...
L'Pool'u hiç beğenmedim Bassang'un attığı golde kademe hatası vardı...
Rafa Benitez Xabi Alonso'nun gidişine sevindi neredeyse fakat o takımı öne tasıyan bir oyuncuydu.Bu işi Lucas'tan beklemek komik olur...
5 büyük takımında macını izledim...Chelsea ve Arsenal'i beğendim.Manu utd ve Cityde eh işteydi
Cok keyifli bir sezon olacak gerçekten...
anil luque
17.Ağustos.2009, 04:12
Arsenal belki bu sene değil ama kadrosunu muhafaza ettiği takdirde seneye ligi süpürür .. Jack Wilshere diyorum başka bir şey demiiyorum
gerrrard
17.Ağustos.2009, 05:29
Benitez: "Hedefimiz ilk dört"
Liverpool Menajeri Rafael Benitez, bu sezon da şampiyonluk hayali kurmadıklarını ve hedeflerinin ilk dört olduğunu belirtti.
Liverpool'un İspanyol menajeri Rafael Benitez, bu sezon da şampiyonluktan emin olmadıklarını ve tek hedeflerinin ilk dört içersinde kalmak olduğunu dile getirdi.
Irish Independent'a konuşan Benitez, "Beklentileri karşılamalıyız. Ama gerçekçi de olmalıyız. Şampiyonluktan bahsettiğinizde herkes bu sezon şampiyon olmamız gerektiğini söylüyor. Ama ben öyle sanmıyorum. Bu sezon ekstra bir baskı hissetmiyoruz çünkü son üç senedir bir kupa kazanamadık. Gerçekçi olup ilk dördü hedeflemeliyiz. Aynı soruyu bana geçtiğimiz yıl da sordular. Ama ben Ocak ayında ligi iyi bir yerde olmak istediğimizi söyledim. Öyle de olduk. Sezon sonuna kadar ligin iyi bir noktasında bulunduk. Bu sezon da aynısını başarmak istiyoruz" dedi.
RaSenGan
17.Ağustos.2009, 05:56
Doğruları söylemiş.Ben ve birçok kişi de Liverpool'un şampiyon olacağını sanmıyor zaten.Bunu kendisi de bilmesi güzel.
scar face
17.Ağustos.2009, 05:58
Aygün bence bilmiyor ters motivasyon uygulamaya çalışıyor ama karsısında Alex Ferguson gibi bu işin ustası var...Son yıllarda Arsene Wenger de bunlara basladı.Demeç savaşı sekline dönüşecek Premier Lig...
gerrrard
17.Ağustos.2009, 06:42
Alex Ferguson tam ters taktiği uyguluyor aslında. Geçen seneki 4-1 lik L'pool hezimetinden önce Rooney ile beraber Liverpool'u gaza getirici açıklamalarda bulunmuştu. Benitez'de üzerlerindeki baskıyı azaltmak için böyle konuşmuş.
vuque
17.Ağustos.2009, 08:50
Bence Güzel Söylemiş...
Şampiyonluk Hedefi Tabii Ki Vardır Ama Bunu Herkesle Paylaşıp Takımı Ve Kendisini Baskı Altına Almasının Gereği Yok...
Böyle Söyleyip Maçlara Rahat Çıkıp Daha Başarılı Sonuçlar Almayı Düşünüyordur...
Hedefimiz İlk 4 Diyip Küçük Hedef Gösterip Sene Sonunda Daha Başarılı Olunca da Zor Olanı Başardık İlk 4'e Oynaması Gereken Bir Takımla Daha Başarılı Olduk Gibi Gösterip Kendisini Daha Başarılıda Gösterebilir :)
Yani Kesinlikle Psikolojk Savaş Uyguluyor...
Güzelde Yapıyor :)
nerazzuri
17.Ağustos.2009, 10:14
http://www.youtube.com/watch?v=B1RL98o7K_M
Chelsea - Hull City maçının golleri.
Not olarak, son golden sonra Lampard ve Deco'yu dikkatle ve tekrar tekrar geri sararak izlemenizi tavsiye ediyorum :n: Lampard'ın amacı nedir ? :D
SAİT71
17.Ağustos.2009, 10:21
Man U ile Chelsea kafa kafaya giderler. 2 side iyi. Diğerlerini salla. :D
eXcitinG
17.Ağustos.2009, 13:28
Bende Everton yener diyordum. Geçen sezon Moyes in fanteziLeri yüzünden bu takım ŞampiyonLar Ligine gidemedi. Bu yıL da değişen pek bir şey oLmamış açıkcası. Takımda ki oyuncuLArı o kadar dağınık oynatıyor ki takım zaten organize oLamıyor. Transfer yapmadıLar. DeLi gibi paraLarı var ama oyuncu aLmıyorLar. ALtyapı dan geLen yetenekLi gençLerede yer vermiyor kadroda. Çok ezici bir yeniLgi oLdu.
Benim tuttuğum takımLarın bu kadar ezici sonuçLara uğraması artık başka arayışLara girsem mi diye düşündürmeye başLıyor beni :D
Moyes gitsin, bu takım efsane oLur.
Cyzio
17.Ağustos.2009, 13:41
Doğruları söylemiş.Ben ve birçok kişi de Liverpool'un şampiyon olacağını sanmıyor zaten.Bunu kendisi de bilmesi güzel.
Sen dediysen şampiyonluğu unutsun zate Pool taraftarı.Futbolu biliyorsun gerçekten.
tarikko
17.Ağustos.2009, 21:15
Futbol heyecanı tüm Ada'yı sardı! İngilitere Premier League ilk haftasında cumartesi günün oynanan karşılaşmada, Chelsea sahasında ağırladığı Hull City'i 2-1 mağlup etmeyi başardı.
İnglliz basın organı The Sun, Premier League'de ilk hafta karşılaşmaları arasından haftanın karesi olarak, Chelsea-Hull City maçında 90. dakikada Drogba'nın golünde çaresiz kalan kaleci Boaz Myhil'in görüntüsünü seçti.
Stamford Bridge Stadı'nda oynanan karşılaşmada konuk ekip Hull City ilk yarının 28. dakikasında Stephen Hunt'ın golüyle 1-0 öne geçerken Chelsea'nin beraberlik golü 37. dakikada Didier Drogba'nın golüyle geldi.
İkinci yarıda tamamen üstün olan taraf ev sahibi Londra ekibi olurken galibiyet golünü 90. dakikada Didier Drogba'nın harika golüyle lige üç puanla 'merhaba' dedi.
İşte Haftanın Fotosu: http://www.sporx.com/img/2009/08/171250518548.jpg
Sporx
bugra 1905
17.Ağustos.2009, 21:20
Foto Süper :zuhaha:D
MaliKaya
17.Ağustos.2009, 21:32
Gercekten cok ilginc bir kare. Yakalayanida tebrik etmek lazim :)
RaSenGan
18.Ağustos.2009, 00:37
Süper ya :n:
ShevAnil
18.Ağustos.2009, 00:40
Top nerde Myhill ne yapıyor anlamadım :D
RaSenGan
18.Ağustos.2009, 00:46
Sen dediysen şampiyonluğu unutsun zate Pool taraftarı.Futbolu biliyorsun gerçekten.
Real Madrid küme düşer diyen insan futboldan anlıyorsa ben fazlasıyla anlıyorumdur.
Universal
18.Ağustos.2009, 03:20
ManU, Premier Ligi, Şampiyonlar Liginden daha önemli görüyor, Liverpool ise Şampiyonlar Ligini daha önemli görüyor. İlk dörde girip Şampiyonlar Liginde oynamak istiyorlar. Liverpool bana göre bir kaç yıl daha bu hasretten uzak kalacak.
Fernando Gago
18.Ağustos.2009, 16:52
Chelsea, kadrosunu 20 yaşındaki Sırp oyuncuyu transfer ederek güçlendirdi.
Slovak kulübü MFK Kosice'nin başkanı Blazej Podolak, yaptığı açıklamada 20 yaşındaki Nemanja Matic'i 1.5 milyon avro karşılığında Chelsea'ya sattıklarını açıkladı.
Ülkesinin 21 yaş altı milli takımında da forma giyen Matic, bu sezon İsveç'in ev sahipliği yaptığı Avrupa Şampiyonası'nda da forma giydi. Genç yetenek, sergilediği performansla birçok Avrupa takımının dikkatini çekmişti.
Orta sahada görev yapan futbolcunun, yeni kulübüyle 4 yıllık bir sözleşme imzalayacağı da gelen haberler arasında.
yaman76hakanFB
18.Ağustos.2009, 17:26
Benitez'in bu yılda şampiyonluk yarışına erkenden havlu atması onu tartışılır adam haline getirecektir..Liverpol bu yılı iyi değerlendirmeli..Unıted eski gücünde ve havasında değil..Chelsea ise bence çok kötü bir teknik adamla iyi kadrosuna rağmen tökezleyecektir..Ama ilk hafta Liverpol yine çok kötü sinyaller verdi..
nerazzuri
18.Ağustos.2009, 17:34
Benim görüşüm ise şampiyonluk isteniyor ise, Benitez'den tez zamanda kurtulmaları gerekiyor.
Cyzio
18.Ağustos.2009, 18:17
Real Madrid küme düşer diyen insan futboldan anlıyorsa ben fazlasıyla anlıyorumdur.
Senin gibileri cebimden çıkartırım ben arkadaşım.Önce o cümlede neyi ima ettiğimi anla sonra gelip benle atışmaya çalış.
Fernando Gago
19.Ağustos.2009, 00:22
Fransız teknik adam, Avrupa "Süper" Ligi'nin kurulması için hazırlıkların sürdüğünü belirtti.
Arsenal Menajeri Arsene Wenger, Avrupa 'Süper' Ligi'nin önümüzdeki on yıl içerisinde kurulacağına ve büyük takımların gelirinin daha da artacağına inanıyor.
The Daily Mail'e açıklamalarda bulunan Wenger, "Avrupa Ligi'nin önümüzdeki on yıl içerisinde kurulacağına inanıyorum. Bunun yerel ligleri etkileyeceğini de düşünmüyorum. Ancak bunu sağlamak için çok sert kurallar konmalı" şeklinde konuştu.
Şampiyonlar Ligi'nden gelen paranın artık bazı takımları tatmin etmediğini belirten Arsenal menajeri, "Çünkü bazı takımlar bunun kat kat fazlasını harcıyorlar. Ayrıca ordaki parayı UEFA yönetiyor" ifadelerini kullandı.
Yerel liglerin her zamanki gibi hafta sonları, Avrupa Ligi'nin ise hafta içi oynanması ile hiç bir sorun yaşanmayacağına inanan Wenger, böyle bir şey olursa takımların çok geniş bir kadroya ihtiyaç duyacaklarını da sözlerine ekledi.
Fernando Gago
19.Ağustos.2009, 00:25
Newcastle United’dan ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Steven Taylor’un birçok Premier Lig ekibinin transfer listesinde olduğu ifade edildi.
Newcastle’da forma giyen İngiliz savunma oyuncusu Steven Taylor’un, Liverpool başta olmak üzere birçok Premier Lig ekibinin transfer listesinde olduğu ifade edildi. The Newcastle Evening Chronicle’ın haberine göre, Taylor için Liverpool, Aston Villa ve Everton gibi kulüplerin devreye girdiği ifade edildi.
Everton Teknik Direktörü David Moyes’in, Joleon Lescott’un Manchester City’e gitmesi halinde, Taylor’u kadrosuna katmak isteyeceği belirtildi. Taylor’un Championship’te oynamak istemediği ve transferi konusunda yönetimden yardım beklediği belirtildi.
Newcastle yönetimi, yüksek maliyetli Michael Owen, Obafemi Martins, Mark Viduka ve Damien Duff gibi oyuncularını göndermeyi başarmıştı.
Clayman
19.Ağustos.2009, 00:31
Eğer bu gerçekten yapılırsa büyük kulüpler ile diğer kulüpler arasında bir uçurum olur. Gerçekten çok saçma bir olay...
RaSenGan
19.Ağustos.2009, 00:52
Yalnız şöyle bir şey de var.Haftasonu lig,hafta içi çarşamba falan bu Avrupa ligi olursa ülkelerde kupa maçları nolucak ? FTK gibi kupalar falan kaldırılır o zaman.Düzen falan bir şey kalmaz.Yapılırsa çok zevkli olur fakat oturtulmuş bir düzen var.O düzen bozulur mu bilmem.
scar face
19.Ağustos.2009, 05:08
Bu gece Sunderland-Chelsea maçı oynandı....Maç Chelsea'nin 3-1lik üstünlüğüyle sonra erdi....
Sunderland Bent ile öne geçti fakat kalan dakikalarda Sunderland geçilmezi oynayınca 3-1le sahadan boynu bükük ayrıldılar...
Chelsea'de Cole,Bosingwa,Deco iyiydi....Golleri Ballack,Lampard (p),Deco attı....
Sunderland gole kadar iyiydi fakat daha sonra çok geride kaldılar.Modern futbol ne diyorsa tam tersini yapınca %35lik bir topla oynama yüzdesiyle berbat bir oyun sergilediler...
fenerbahce_1907
19.Ağustos.2009, 05:44
Liverpool, beklenmedik bir hamleyle AEK'dan Sotiris Kyrgiakos'ı transfer etti.
Defansını güçlendirmek isteyen Liverpool, Rafael Benitez'in talimatıyla AEK'dan Sotiris Kyrgiakos'ı transfer etti.
Yunan oyuncu, Atina ekibinden önce Eintracht Frankfurt ve Glasgow Rangers kulüplerinde forma giymişti. Goal.com Yunanistan'a göre, Liverpool bu transfer için 3 milyon avro ödeyecek. Premier Lig ekibinin ilk teklifinin 1,5 milyon avro olmasına rağmen, AEK'nın 5 milyon avro istemesi üzerine pazarlık sonucunda ortada buluşuldu.
Martin Skrtel ve Daniel Agger'in sakatlıkları yüzünden kadro kurmakta zorlanan Rafa Benitez, bu transferle biraz olsun rahatlayacak. Kyrgiakos'ın kulüp tarafından bir-iki gün içinde açıklanması bekleniyor.
Goal.com
scar face
19.Ağustos.2009, 05:47
L'Pool bu transferle şampiyonluk adaylığında birinci sıraya cıktı...
Alicanfmfan
19.Ağustos.2009, 06:58
Gökhan Zan'ın yontulmamıs hali.
nerazzuri
19.Ağustos.2009, 06:59
Liverpool,Kyrgiakos'u bitirdi
Hem transferini, hemde futbol hayatını :)
SAİT71
19.Ağustos.2009, 07:27
oynayamaz :)
vuque
19.Ağustos.2009, 08:00
Tribüne Amigo Diye Mi Almışlar??
Liverpool Gibi Bir Klübe Bırakın Bu Oyuncuyu 30 Yaşındaki Bir Oyuncu Almayı Yakıştıramıyorum...
Sevdiğim Bir Klüp Olan Liverpool'un Tanınmamış da Olsa Bir Genç Oyuncu Almasını Tercih Ederdim...
IcedEarth
19.Ağustos.2009, 10:31
Kyrgiakos'un ne işi var Liverpool'da?
KaPaLı
19.Ağustos.2009, 11:39
Benitez sen transferden anlıyosan :) Dahada birşey demiyorum :)
SAİT71
19.Ağustos.2009, 11:47
Bizim Türkler bile o kadar anlamadığı halde gidip bu adamı almaz büyük takımlarımız :D Koskoca Liverpool kimleri alıyor :D Hadi çok iyi bir oyuncu olsada yaşı geçmiş olsun ama bahsettiğimiz adam AEK'da son demlerini yaşamaya başlayan birisi. :)
eXcitinG
19.Ağustos.2009, 12:50
Benitez herhaLde Fm de Krgiyakos iLe ''6 yard box'' yaparak epey goL atıyordu. Bunu gerçek hayatta da uyguLarım diye düşündü sanırım.
SAİT71
19.Ağustos.2009, 13:04
Benitez herhaLde Fm de Krgiyakos iLe ''6 yard box'' yaparak epey goL atıyordu. Bunu gerçek hayatta da uyguLarım diye düşündü sanırım.
Süper yaklaşım :D Birde şu ihtimal var hadi Yunan araştırmacısı abarttıysa o zaman transfer patladı :D
deniz.91
19.Ağustos.2009, 19:51
Liverpoolun bu transferlerini anlamıyorum benitezle olmayack gibi yine
gerrrard
19.Ağustos.2009, 20:01
Benitez harikasın ya ne güzel transferler yapıyosun öyle hayranım sana hayran.
Fernando Gago
19.Ağustos.2009, 21:57
Benitez kendi kuyusunu kazıyor ...
GeNç KaRTaL
19.Ağustos.2009, 22:17
2 tane önemli stoper sakatlanınca yedek olarak alınılmış.Böyle bir durumda üst düzey bir isim almak ne kadar mantıklı olabilir?
ThersoN
19.Ağustos.2009, 22:21
o düzen bozulur, zaten platini geldiginden beri süregelen bir çok şeyi değiştirdi, kafasına yatarsa ve düzgün bi sistem kurulursa bunu da çok rahat değiştirebilir, bence güzel bi sistem olur, ama düzgün sistem kurulmalı, düzgün sistem kuruldugu takdirde federasyon kupası maçları da aksamaz, ayrıca lige katılım elemeleri baya geniş tutuldugu zaman ligini 4. veya 5. tamamlayan takımlarında elemelere gidebilmesi durumunda takımlar arasında çok uçurum oluşmaz, zaten avrupa ligi devam eder, şampiyonlar ligine giden takımlar daha meşakatlı bi elemeden geçerek avrupa süper ligine kalır
vuque
19.Ağustos.2009, 22:39
Yalnız Başlık Süper Yaa Liverpool,Kyrgiakos'u Bitirdi...
İnş. Kyrgiakos'ta Liverpool'u Bitirmez Ne Diyelim :D:D:D:D
GodfatheR
19.Ağustos.2009, 22:49
Biri şu Benitez'in transfer yetkisini alsın yahu!! :mad: Orta sahayada Basinas'ı alır bu adam :mad:
nekop
19.Ağustos.2009, 22:56
2 tane önemli stoper sakatlanınca yedek olarak alınılmış.Böyle bir durumda üst düzey bir isim almak ne kadar mantıklı olabilir?
Katılıyorum.Zaten sakat olan stoperler iyileşince oynayacağı maç sayısı 3'ü 5'i geçmeyecek..
Lionel Andres Messi
20.Ağustos.2009, 00:19
liverpoolun ilk 4 hedefleri doğrultusunda uygun bir isim olabilir,izlemek lazım.
SAİT71
20.Ağustos.2009, 00:53
O zaman bu transfer hiç mantıklı değil.
Birincisi, stoperler uzun süre olmayacaksa yerine iyi bir stoper alınabilir. Eğerki kısa zamanda iyileşeceklerse hiç alınmasada olur. Çünkü bu adam as oyuncular iyileşince belki hiç oynayamayacak. Hem adama hemde takıma yazık olur. Yinede belki tutabilir. Zaten 30 yaşında tecrübeli.
SAİT71
20.Ağustos.2009, 01:11
sanki CL'DE çok az alıyorlarda daha büyük bir lig istiyorlar. Ben mevcut Cl kurallarının dhada değiştirilmesini ve Belarus, Bulgar ligi vs gibi alt avrupa liglerinin şampiyonlarınında Şampiyonlar ligi adlı şampiyonların katılması gereken lige direk katılmasını, her takımın yabancı oyuncu limiti olarak sahaya çıkması ki bu zaten olacak Bir ülkeden 4 takım yerine taş çatlasa 2 takımın gitmesi vs vs. gibi şeylerin olmasını istiyorum. Benim gözümde CL Para Ligi. Şampiyon takımlardan çok 2.3.4 ler var. Bu nasıl bir organizasyon. Adını değiştirin o zaman
nekop
20.Ağustos.2009, 04:40
Premier Lig'de haftanın süprizi yaşandı.
Burnley 1-0 Manchester Utd
Bugün iddaa bayisinde kupon yaparken herkes Manu'ya veriyordu.(rahat 10 kişi) Hepsinin kuponları yattı. :D
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
20.Ağustos.2009, 15:22
Galiba sadece ben iyi transfer olduğunu düşünüyorum Liverpool taraftarı olarak :D
GeNç KaRTaL
20.Ağustos.2009, 18:47
O zaman bu transfer hiç mantıklı değil.
Birincisi, stoperler uzun süre olmayacaksa yerine iyi bir stoper alınabilir. Eğerki kısa zamanda iyileşeceklerse hiç alınmasada olur. Çünkü bu adam as oyuncular iyileşince belki hiç oynayamayacak. Hem adama hemde takıma yazık olur. Yinede belki tutabilir. Zaten 30 yaşında tecrübeli.
Adama ne yazık olacak.Gelmiş zaten 30 yaşına.18 lik genç yetenek değilki yazık olsun ki zaten kendiside bunu göze alarak gidiyordur.
Uzun süremi olmayacaklar kısa süremi olmayacaklar bir bilgim yok ama muhtemelen Kyrgiakos gibi birisi alınıyorsa en azından birisinin sakatlığı çok uzun süre sürmeyecektir muhtemelen.Eğer elinde bir değil iki tane iyileşecek kaliteli adam varsa üst düzey bir isim alıp kadroda sıkıntıya girmeye hiç gerek olmaz.Bu benim düşüncem.Fm'de benim başıma gelse bende aynısını yapardım.
Birde işin diğer bir boyutu var.Şu dönemde üst düzey bir isim almak ne kadar kolay olur? Ligler başlıyor.Kimse elindeki iyi isimi bırakmak istemez.Zaten Liverpool ekonomik krizden baya etkilendi diye biliyorum..
Fietra 10
20.Ağustos.2009, 19:07
Rotasyon delisi bir adam bu.. Torres bile 3 maç üst üste oynayamıyor takımda..Bu Yunan elemanda oynar bu takımda merak etmeyin..
GodfatheR
20.Ağustos.2009, 19:47
Rotasyon delisi bir adam bu.. Torres bile 3 maç üst üste oynayamıyor takımda..Bu Yunan elemanda oynar bu takımda merak etmeyin..
Maalesef :mad: Katılmamak elde değil :uzgun:
gerrrard
20.Ağustos.2009, 20:08
Torres sakatlıktan kurtulamıyor çünkü.
DeNiZ_1903
21.Ağustos.2009, 16:24
İlk 11 için alınmadığı açık.İyi bir yedek olur mu orasını bilemem.
scar face
21.Ağustos.2009, 19:24
Çarşamba günü Tottenham Hull City'i deplasmanda 5ledi...Çok formdalar Defoe inanılmaz oynuyor...
SAİT71
22.Ağustos.2009, 00:08
Birde işin diğer bir boyutu var.Şu dönemde üst düzey bir isim almak ne kadar kolay olur? Ligler başlıyor.Kimse elindeki iyi isimi bırakmak istemez.Zaten Liverpool ekonomik krizden baya etkilendi diye biliyorum..
Sanıyorsam Alonso'dan baya bi karlı çıktılar. Üst düzey isim derken Gidip Puyolu felan alsınlar demiyorum ama 30 Yaşına gelmiş AEK gibi bir takımda oynayan vede birden Premier Lige çıkacak olan bir adamı almamaları lazımdı. Büyüklüğüne yakışmadı. Shaktar'dan felan alabilirlerdi aslında. Neyse zaten görecez nasıl bi transfer olduğunu. 30 yaşında olması adama yazık olmayacağını da göstermez. En verimli çağlarında futbol hayatını yedek kulübesinde paslanarak geçirmek yazık olduğu anlamına gelir.
scar face
22.Ağustos.2009, 04:50
3-5 maç oynanmak için alınıyorsa 18lik genç İspanyol Ayala var o da oynardı...
gerrrard
22.Ağustos.2009, 05:33
3-5 maç oynanmak için alınıyorsa 18lik genç İspanyol Ayala var o da oynardı...
Şu durumda zaten Ayala ilk 11 Burak :D
E.Cartman
22.Ağustos.2009, 07:46
Kyrgiakos'un ne işi var Liverpool'da?
O kim :zuhaha adını ilk kez duyuyorum belki 30yaşında olduğu için dikkatimi çekmemiştir pek huyum değildir 30yaşlarındaki adamları almak fmde :zuhaha Liverpool aldıysa bi bildiği vardır ama genç oyuncu alsalardı daha iyi olurdu biraz geç kalmışlar almak için sanki :D
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
23.Ağustos.2009, 00:20
Arsenal Portsmouth'u da farklı yendi 4-1 ! Süper başladılar bu yıl,Manu ise deplasmanda Wigan'ı 55'ten sonra bulduğu 5 golle süpürdü :n:
tarikko
23.Ağustos.2009, 02:54
ManU gecekten supurdu Wigan`i :) Rooney 2 gol atti macta.Nani`nin son dakikada attigi frikik golu cok guzeldi yalniz :)
deniz.91
23.Ağustos.2009, 02:59
Arsenal beni şaşırtacak şekilde iyi bir başlangıç yaptı ama gerisini getireceğini pek sanmıyorum
tarikko
23.Ağustos.2009, 04:21
Manchester City'nin Boca Juniors'un oyun kurucusu Juan Roman Riquelme'yi renkelerine bağlamak istediği iddia ediliyor.
GLOBESPORT'ta yer alan habere göre Mark Hughes, yıldız oyuncu için 17 milyon avro ödemeye hazır.
Villarrealli eski futbolcu ile Corinthians'ın da ilgilendiği iddia ediliyordu. Brezilya ekibinin Riquelme'yi transfer ederek Ronaldo ile birlikte hücum hattını tecrübeli yıldızlara teslim etmek istediği söyleniyordu.
Ancak Arjantinli yıldızın yıllık 2milyon avroyu bulan maaşı Corinthians'a pahalı gelince bu transfer suya düşmüştü. Corinthians da Huracanlı Matias Deferico ile ilgilenmeye başlamıştı.
Villarreal'den olaylı bir şekilde ayrılan ve Maradona'nın çalıştırdığı Arjantin Milli Takımı'nda forma giymeyi reddeden 31 yaşındaki futbolcu bakalım bir kez daha Avrupa kıtasına geri dönecek mi?
Goal
scar face
23.Ağustos.2009, 04:30
Manu ilk yarıda kötüydü...Ama ikinci yarıda iyi oynadılar...Nani'nin golünde Kirkland faciası yasadık...O nasıl baraj kurmaktır...
Arsenal farklı bir takım gerçekten...Arsene Wenger zorlayacaktır sonuna kadar....
Man City macını da izledim 1-0 kazandılar fakat cok zorlandılar....Haftalar ilerledikçe onlar da daha iyi olacaklar...
SAİT71
23.Ağustos.2009, 04:41
Çok saçma bir transfer olur eğer gerçekleşirse..
gerrrard
23.Ağustos.2009, 04:45
Liverpool'un Carlsberg ile olan 17 yıllık ilişkisi sona ermek üzere.
Carlsberg ile sözleşmenin uzama koşulları üzerinde anlaşamayan Liverpool yönetimi yeni sponsorluk görüşmelerine başlamış durumda. Şu an için en büyük aday senelik 15 milyon pound önerdiği söylenen İngiliz finans devi Standard Chartered. Şu an Liverpool'un Carlsberg'ten senede 7.2 milyon pound aldığı düşünülürse, yeni teklif pek reddedilecek gibi durmuyor. Nitekim böyle bir mebla, Liverpool'u, şu anki rakamlarla Avrupa'da forma reklamından en çok kazanan 3. takım yapacak.
PesimiSTyLa
23.Ağustos.2009, 04:49
2 katı fiyat. Çok iyi maddi acıdan. Carlsbergsiz nasıl olacak bakalım forma :)
E.Cartman
23.Ağustos.2009, 05:23
Bütünleşmişlerdi Carlsberg'le Liverpool bakalım nasıL bir görüntü oLacak eğer sponsor değişirse...
scar face
23.Ağustos.2009, 05:32
Şu durumda zaten Ayala ilk 11 Burak :D
Bende macları izlediğim için söylüyorum Gökay...Skrtel ve Agger gelince 4.stoper olarak Ayala da kullanılabilirdi...
SAİT71
23.Ağustos.2009, 06:50
Beyler son bomba :
liverpool Olympiakosun 37 yaşındaki kalecisi Nikopolidis i ve Seitaridis ile Basinas ı da almış :D
RIDVAN TLM
23.Ağustos.2009, 07:03
faydalı olucaktır muhakkak dünyada riguelme ayarında kaç oyuncu kaldıki...yalnız riguelmenin sorumsuz bi futbolcu olduğuda malum:)
RIDVAN TLM
23.Ağustos.2009, 07:04
Carlsberg reklamınıda formanın arkasına alsınlar iyice bizimkiler gibi reklamla donatsınlar formayı:)
nerazzuri
23.Ağustos.2009, 07:21
http://img256.imageshack.us/img256/41/asdsada.jpg
:icon_lol:
RaSenGan
23.Ağustos.2009, 07:38
Bütünleşmişlerdi.Bakalım yeni reklam nasıl duracak.
Maksic
23.Ağustos.2009, 07:58
Carlsberg iyidi ya üzüldüm şimdi nedense umarım gerçekleşmez anlaşma..
GodfatheR
23.Ağustos.2009, 08:02
Carlsberg bizim amblemimiz gibi olmuştu fiyat ne olursa olsun değişmemesi lazım :/
matrockmamy
23.Ağustos.2009, 08:08
elanoyu satıp, riquelme neden alınır ki? yaşını başını almış, td le sorun yaşayabilen, saha içinde takımı yalnız bırakabilen, ing ligi tecrübesi olmayan bir oyuncu. fizik olarak yetersiz kalır.
ama tekniği dünyada çok fazla blunamayacak cinsten
RaSenGan
23.Ağustos.2009, 08:15
Ben de diyorum ne zamandır ses soluk yok bunlardan.İsmini tekrar gündeme getirmek için yapmışlardır bence.
SAİT71
23.Ağustos.2009, 10:55
faydalı olucaktır muhakkak dünyada riguelme ayarında kaç oyuncu kaldıki...yalnız riguelmenin sorumsuz bi futbolcu olduğuda malum:)
Elano gibi bir adama oynama garantisi verilmeyen bir takımda 31 yaşındaki sönmüş riquelme hiç oynayamaz bana göre. O açıdan pek bir faydası olmaz bu tür adamların. Heleki Elanoyu City oynatsaydı süper olurdu çünkü adam 2010 için oynamak istiyor. Herşeyini koyardı Premier ligde. Kaldıki Brezilya gibi bir takımda oynuyor. Fenerli birisi olarak çok beğeniyorum ve galatasarayın bu transferini süper buluyorum. Tr ligi içinde prestij kazandıran birisi..
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
23.Ağustos.2009, 20:17
Dün evinde bıçaklı saldırıya uğrayan Premier Lig ekibi West Ham United'da forma giyen Colum Davenport'un kariyeri bitebilir.
West Ham'ın savunma oyuncusu Davenport, dün sabah evinin önünde bacağından bıçaklanmıştı. Doktorlar, oyuncunun bacağını kurtarmaya çalışırken, Davenport'un bir daha futbol oynayamayabileceği söyleniyor. 26 yaşındaki savunma oyuncusu ve annesi Kim, Springfield Avenue'deki evlerinin önünde saldırıya uğramış ve Davenport bir çok yerinden bıçaklanarak hastaneye kaldırılmıştı.
Oyuncuyu ameliyata alan doktorlar, Davenport'un çok fazla kan kaybettiğini, hayati tehlikesi bulunmamakla birlikte bacağını kaybedebileceğini açıkladılar. Önümüzdeki 24 saatin kritik olduğunu söyleyen doktorlar, başarılı oyuncunun muhtemelen bir daha futbol oynayamayacağını eklediler.
Saldırganlar, Davenport'un futbol hayatını bitirmek için özellikle bacağını hedef aldılar. Saldırının hedefi henüz tam olarak bilinmiyor ancak Davenport'un olaydan kısa bir süre önce 28 yaşındaki kız kardeşiyle tartıştığı ve kardeşine zaman geçirdiği arkadaşları hakkında dikkatli olması gerektiğini söylediği öğrenildi.
Cinayete teşebbüs suçlamasıyla 19 ve 25 yaşındaki iki zanlı polis merkezinde tutulurken, Bedford kasabasında bıçaklı saldırıların oldukça arttığı ve bir hafta içinde altı saldırı yaşandığı öğrenildi.
-Goal.com-
Addolorato
23.Ağustos.2009, 20:41
İngiltere'de hiç böyle birşey olacagını düşünmüyordum.. Çok vahşi bir durum, yazık.
ForsakeN
24.Ağustos.2009, 03:14
West Ham - Tottenham maçında Carlton Cole müthiş bir asist yaptı, izlemelisiniz.
Addolorato
24.Ağustos.2009, 03:20
Burnley ManU'dan sonra Everton'ı da yendi. Sistem oynamasam yatırcaktı :D
tarikko
24.Ağustos.2009, 03:27
West Ham - Tottenham maçında Carlton Cole müthiş bir asist yaptı, izlemelisiniz.
Muthis asistti gercekten :n: o attigi muthis golden sonra oyle bir asist kolay kolay yapamaz kimse :n:
scar face
24.Ağustos.2009, 05:38
Cole harika bir asist yaptı :n:
ama cok üzüldü kahroldu mac sonrasında...
Tottenham ve Chelsea 3 te 3 yaptılar...Chelsea en büyük adayım şampiyonluk konusunda...
TR.CaPTaiN
24.Ağustos.2009, 06:13
Lescott'ı da aldı City.
http://img195.imageshack.us/img195/5373/adszyjw.jpg (http://img195.imageshack.us/i/adszyjw.jpg/)
GodfatheR
24.Ağustos.2009, 06:18
Çok iyi bir transfer oldu ManC adına Toure'nin yanına sağlam bir stoper çok lazımdı.
tarikko
24.Ağustos.2009, 06:23
Kolo-Lescott-Richards-Kompany-Dunne-BenHaim-Onouha :)
TR.CaPTaiN
24.Ağustos.2009, 09:11
İngiliz basını Manchester City'nin bu transfer için 24 M £ ödediğini yazmış. Araplar çok büyük yatırım yaptılar. Bakalım sezon sonu ligi nerde tamamlayacaklar. Açıkçası City'i Şampiyonlar Ligi'nde izlemek güzel olur.
KaPaLı
24.Ağustos.2009, 11:44
Takımda ya defans var ya Forvet :D Ortasaha boş. Kaç kişi oynayacak bu City
tarikko
24.Ağustos.2009, 17:18
West Ham United, Goran Pandev'in transferi için kulübü Lazio ile anlaştı.
Calciomercato.com'un haberine göre Lazio, West Ham United'ın Goran Pandev için yaptığı teklifi kabul etti.
Haber göre Premier Lig ekibi, Lazio'ya 5 milyon avro ödeyecek. İtalyan kulübü oyuncunun bir sonraki transferinden de yüzde alacak.
Başkent ekibi, Makedonyalı oyuncunun sözleşmesinin son yılına girerken, golcü oyuncuyu satarak en iyi kararı verdiğini düşünüyor. Pandev'in transferinin kısa sürede gerçekleşeceği ve başarılı oyuncunun Blackburn Rovers'a karşı oynanacak maçta sahadaki yerini alabileceği iddia edildi.
Goal
KaPaLı
24.Ağustos.2009, 17:23
Zola faktörü çalışıyo sanırım :)
eXcitinG
24.Ağustos.2009, 17:26
5 miLyon Euro, Bonservis bedeLine bakarmısınız.
ShevAnil
24.Ağustos.2009, 17:36
Sözleşme uzatmıyordu ve son senesiydi ücret normaldir bence. İyi transfer yaptı West Ham.
GeNç KaRTaL
24.Ağustos.2009, 17:37
Gerçekten iyi paraya kapatmışlar transferi.Hem çok iyi hemde hesaplı bir transfer..
Aşk-ı Şehir
24.Ağustos.2009, 17:50
5 miLyon Euro, Bonservis bedeLine bakarmısınız.
Mehmet Topuz 9.5 Milyon €, İsmail Köybaşı 5.5 Milyon € + Serdar Kurtuluş... Fazla söze gerek yok bence...
KaPaLı
24.Ağustos.2009, 17:53
Mustafa ben o fiyatları normal karşılıyorum aslında. Alacak Türk oyuncu bulamıyosunki. Elano - Keita'da çok ucuza geldi. Dos Santos'da öyle. Ama bu kalitelerde Türk adam bulunabilirse zaten bu fiyatlar olmaz. Herkes Türk'e yönelir.
GeNç KaRTaL
24.Ağustos.2009, 20:46
Pandev'inde sözleşmesi sona eriyormuş sanırım.Bununda katkısı vardır muhtemelen..
scar face
24.Ağustos.2009, 21:04
Harika bir transfer hem sol bekte,hem de stoperde oynayabilen çok etkili bir isim Lescott..
İso ben buna katılmıyorum..Orta sahada da etkili isimler var takımda....Ireland,de Jong,Barry,M.Johnson,Petrov gibi oyuncular mesela
KaPaLı
24.Ağustos.2009, 21:11
kanka öylede Forvetteki alternatif - Defanstaki alternatif ortasahada yok. Ama bekliyorum 1 tanede ortasaha transferi
scar face
24.Ağustos.2009, 21:17
Alternatif konusunda haklısın ama kanka 4-2-4 gibi oynuyorlar...
1 orta saha transferi olabilir aslında...
Fernando Gago
24.Ağustos.2009, 22:35
Defansı iyice sağlama aldı City Ortasahaya ihtiyaçları var bence
E.Cartman
24.Ağustos.2009, 22:43
Vallaha ucuza kapatmışlar helal olsun ve hayırlı olsun :)
Pandev'inde sözleşmesi sona eriyormuş sanırım.Bununda katkısı vardır muhtemelen..
Haldun Üstünel olsaydı yarı fiyatına alırdık :zuhaha ya da bekleyip bedavaya alırdık :zuhaha:zuhaha
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Vallaha ucuza kapatmışlar helal olsun ve hayırlı olsun :)
Haldun Üstünel olsaydı yarı fiyatına alırdık :zuhaha ya da bekleyip bedavaya alırdık :zuhaha:zuhaha
"alırdık"lar alırdı olacaktı :D
TR.CaPTaiN
24.Ağustos.2009, 22:48
Bıkmadılar! Bu sezon yaptığı flaş transferlerle gündeme damgasını vuran Manchester City, kadrosuna bir isim daha kattı. Mavi beyazlılar, Brezilyalı veteran sol bek Sylvinho ile 1 yıllık sözleşme imzaladı.
Bir dönem Arsenal'de de forma giyen Sylvinho, geçtiğimiz sezonun sonunda kulübü Barcelona tarafından serbest bırakılmıştı. 35 yaşındaki sol bek, Manchester City tarafından sağlık kontrolünden geçirilerilmesinin ardından, 1 yıllık sözleşmeye imzayı attı.
Manchester City'nin bu sezon yaptığı yedinci transfer olan Sylvinho, sol bekte Wayne Bridge'e alternatif olarak düşünülüyor. Kariyerinde iki Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu bulunan başarılı oyuncu, geçtiğimiz yıl Manchester United ile Roma'da oynanan final maçında da 90 dakika forma giymişti.
Sylvinho'nun transfer hakkında konuşan City teknik direktörü Mark Hughes, "Sylvinho deneyimleriyle bize çok şey katacak. Brezilya Milli Takımı'nda defalarca oynadı ve Avrupa'nın en büyük kulüplerinde top koşturdu. Serbest oyuncu durumunda olduğunu gördüğümde, hemen takıma katılmasını istedim. Sylvinho savunmadaki seçeneklerimizi genişletecek" dedi.
Sylvinho'nun yeni takımında 16 numaralık formayı giyeceği açıklandı.
Sporx.com
anilton
24.Ağustos.2009, 23:10
Şaşırmış bunlar...
Addolorato
24.Ağustos.2009, 23:12
Serbest oyuncu durumunda olduğunu gördüğümde, hemen takıma katılmasını istedim.
Görende paraları yok sanıcak :n:
Fernando Gago
24.Ağustos.2009, 23:32
City gereksiz bir transfer yapmış ...
SYLaR
25.Ağustos.2009, 01:53
Aslında gereksiz değil sol beklerinde bir Bridge var. Garrido ise üst sıralara oynamaya çalışan bir takımın sol beki olamaz. Bu yüzden iyi transfer
tarikko
25.Ağustos.2009, 03:19
Tecrubesi ile faydali olabilecek bir oyuncu Sylvinho.Yedek olarak kotu sayilmaz ama Premier Lig`de ust siralari hedefleyen bir takimda bulunmamali bana gore..
Lionel Andres Messi
25.Ağustos.2009, 03:24
man.city çok doğru transferler yapıyor sylvinho tecrübesi ve zekasıyla mutlaka bir katkı yapacaktır oynamasa bile.
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
25.Ağustos.2009, 03:38
Burdan Benitez'i Mürsel'in ''Yürü Git Lan'' repliği ile selamlıyorum :mad::n:
RaSenGan
25.Ağustos.2009, 03:41
Hep Benitez'e yüklenin siz (:
Cole harika bir asist yaptı :n:
ama cok üzüldü kahroldu mac sonrasında...
Tottenham ve Chelsea 3 te 3 yaptılar...Chelsea en büyük adayım şampiyonluk konusunda...
Abicim senin de her hafta favorin değişiyo.Geçen hafta Liverpool'du şimdi Chelsea :)
SAİT71
25.Ağustos.2009, 03:56
bencede sylvinho gibi birisi faydalı olabilir. En azından bu yıl için fayda sağlayabilir ama seneye bence uzatmamalılar.
sananes
25.Ağustos.2009, 04:39
sadece 1 yıllıgına anlaşmışlar nasılsa bedava orta seviye yedek bulmuşlar mantıklı
scar face
25.Ağustos.2009, 04:53
Wayne Bridge in alternatifi...Lescott da gelince forma bulma sansı azalır...Yine de Bence yerinde bir transfer...
Alicanfmfan
25.Ağustos.2009, 06:10
Liverpool asla yalnız yürümez !
Villa 3-1 L'pool
RaSenGan
25.Ağustos.2009, 06:15
Diyorum Liverpool şampiyon olamıycak diye ama inanmıyolar bana :)
gerrrard
25.Ağustos.2009, 06:21
Bazılarıda ManU'nun geçen sene 3 maçta 1 puan topladığını unutuyorlar. :)
RaSenGan
25.Ağustos.2009, 06:30
ManU iyi de başlasa kötü de başlasa şampiyon oluyor.Liverpool nasıl başlarsa başlasın olamıyor.Bu sezon berbat başladılar.Bence yine olamıycaklar.:)
gerrrard
25.Ağustos.2009, 14:39
ManU Burnley'e yenilince toparlanırlar deniliyor, İngiltere'nin kupa beyi Liverpool 1-2 kere yenilince ilk 4'e giremez deniliyor. İlginç
tarikko
25.Ağustos.2009, 15:05
Everton, Rus orta saha oyuncusu Diniyar Bilyadetdinov'u renklerine kattı. Ücret hakkında resmi bir açıklama gelmese, söylentilere göre Everton'un kasasından bu transfer için 11.5 milyon avro çıktığı iddia edildi.
Kulübün resmi sitesinden yapılan açıklamada, oyuncuyla pazar günü Hamburg'da yapılan görüşmelerin olumlu sonuçlandığı ve 5 yıllık bir sözleşme imzalanacağı duyuruldu.
28 kez milli formayı giyen Rus yıldızın Rusya'ya döndüğü ve resmi işlemleri hallettikten sonra imzayı atacağı bildirildi.
Everton başkanı da, David Moyes'in de çok istediği futbolcuyu transfer etmekten dolayı duyduğu mutluluğu dile getirdi.
Bilyadetdinov'un Fulham'la oynanacak karşılaşmada forma giymesi bekleniyor.
Goal
Aşk-ı Şehir
25.Ağustos.2009, 17:44
Sports İnteractive David Moyes ile arasındaki bağı koparsın. Yoksa bu gidişle oyunda alabileceğimiz adam kalmayacak. :D
Lionel Andres Messi
25.Ağustos.2009, 17:50
çok iyi bir oyuncu küçük çaplı bir kaka' olabilir.everton çok iyi transfer yaptı.
anilton
25.Ağustos.2009, 18:14
Sonunda Rusya'dan çıktı...
Çok yetenekli bir isim aldı Everton...
gerrrard
25.Ağustos.2009, 18:24
Everton'dan harika transfer David Moyes'u tebrik ediyorum.
Alicanfmfan
25.Ağustos.2009, 19:11
Gökay,ManU büyük takım oldugu için kötü başlasa bile sonunu getirebiliyor L'pool öyle degil iyide başlasa kötüde başlasa sonunu getiremez.
bugra 1905
25.Ağustos.2009, 19:48
İyi Bir Transfer Zaten Yedeğe Alındı
bugra 1905
25.Ağustos.2009, 19:48
Fmde Çok Beğendiğim Bir Adamdı
Umarım Evertona Yararlı Olur
scar face
25.Ağustos.2009, 20:00
Hep Benitez'e yüklenin siz (:
Abicim senin de her hafta favorin değişiyo.Geçen hafta Liverpool'du şimdi Chelsea :)
L'Pool mu benim favorim bak bakayım öyle bi mesaj bulacakmısın :) Ayg :icon_biggrin:
Aston Villa deplasmanda 3-1 yendi kırmızıları...Şansları yanındaydı fakat L'Poolda Torres'in yedeği yok eğer son 30 dakikaya önde girmezlerse güçlü takımlar karşısında maçları çevirmeleri çok zor olur...
Rafa hatalar yapmaya devam ediyor....Villa da ise Petrov,Kaleci Friedel,Cuellar,kornerden golü atan Davies çok iyiydiler...
Cyzio
25.Ağustos.2009, 20:08
Gökay,ManU büyük takım oldugu için kötü başlasa bile sonunu getirebiliyor L'pool öyle degil iyide başlasa kötüde başlasa sonunu getiremez.
Doğrudur.Liverpool sıradan bir kulüp.Şampiyonlar Ligi'ne katılsalar bayram ediyor herifler.
GodfatheR
25.Ağustos.2009, 23:12
L'Pool'un tarihinden haberin olmadığı belli.Bu ligin en çok kupa kazanan takımı L'pool'dur.ManU'dan daha küçük bir takım olduğunu söylemek ancak cahilliktendir.
RaSenGan
25.Ağustos.2009, 23:21
ManU'nun Burnley maçındaki kadrosunu bilmiyorsun sanırım Gökay abi.Bir aç bak bence kimler oynamıyordu gör.
L'Pool mu benim favorim bak bakayım öyle bi mesaj bulacakmısın :) Ayg :icon_biggrin:
http://forum.turksportal.net/vb/showpost.php?p=1525658&postcount=2
Buyur abicim ciddi olsa da olmasa da :p
GebzeLi1907
25.Ağustos.2009, 23:21
Hangi kriterin Man U. ı büyük takım yaparken Liverpool'u bu klasman dışında tuttu merak ettim doğrusu ?
RaSenGan
25.Ağustos.2009, 23:24
Hangi kriterin Man U. ı büyük takım yaparken Liverpool'u bu klasman dışında tuttu merak ettim doğrusu ?
Liverpool'un en son bilmem kaç yıl önce kazandığı EPL yüzünden demiş olabilir :)
gerrrard
25.Ağustos.2009, 23:27
Torres'in Gerrard'ın oynadığı maç sayısını bilmeden atıp tutanı ne kadarda çabuk unuttun Aygün? Biraz balık hafızalısın sanırım :)
GodfatheR
25.Ağustos.2009, 23:32
Geçen sene Torres-Gerrard ikilisi beraber ilk 11 de sadece 14 maça çıkabildiler geçen sene.Buna rağmen şampiyonluğu sonuna kadar kovaladık.Macheda'nın Aston Villa maçındaki mucizevi golü ve Sunderland maçındaki "balı" olmasa şanmpiyon kim olacaktı herkes biliyor.Neyse bir mağlubiyetle şampiyonluk yarışından kopmadık,kimse fazla heveslenmesin ;)
RaSenGan
26.Ağustos.2009, 00:06
Geçen sene Torres-Gerrard ikilisi beraber ilk 11 de sadece 14 maça çıkabildiler geçen sene.Buna rağmen şampiyonluğu sonuna kadar kovaladık.Macheda'nın Aston Villa maçındaki mucizevi golü ve Sunderland maçındaki "balı" olmasa şanmpiyon kim olacaktı herkes biliyor.Neyse bir mağlubiyetle şampiyonluk yarışından kopmadık,kimse fazla heveslenmesin ;)
Liverpool'un şansa bala attığı goller yok sanki hiç.Bu sezon görüyoruz oynuyorlar da ne oluyor ? 3 maç 1 galibiyet.
Torres'in Gerrard'ın oynadığı maç sayısını bilmeden atıp tutanı ne kadarda çabuk unuttun Aygün? Biraz balık hafızalısın sanırım :)
Koskoca bir sezon başka sadece bir maç başka.Sen ManU bir maç yenildi diye atıp tutuyorsun.Ama kadrodan haberin yok.Ben tüm sezona laf söylüyorum.Bu sezon içinde her şey olmuş olabilir.Kartmış,sakatlıkmış vs. bunlar doğal şeyler..Bir maça laf söylemek başkadır bir sezona laf söylemek başkadır.
gerrrard
26.Ağustos.2009, 01:07
Aaa yoksa futboldaki sakatlıklar 1 maçımı etkiliyordu. :o Bilmiyordum.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Doğru diyorsun kartmış sakatlıkmış bunlar doğal. ManU sonuçta Burnley'e yenildi kadronun önemi yok. Doğal şeyler bunlar :)
Lionel Andres Messi
26.Ağustos.2009, 01:14
2 oyuncunun ayağına bakan takımdan şampiyonluk beklemek hayal zaten gerçekçi olalım liverpool ilk 2 ye kalması başarıdır bu sezon o da çok zor eğer seneye 2 tane süper oyuncu alırsa o zaman şampiyon olabilir.chelsea,city,manu,arsenal,tottenham liverpoolun rakipleri yine çok sağlam.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Liverpool'un en son bilmem kaç yıl önce kazandığı EPL yüzünden demiş olabilir :)
liverpool hiç EPL kazanmadı yanlışlıkla yazdın heralde.
RaSenGan
26.Ağustos.2009, 01:21
liverpool hiç EPL kazanmadı yanlışlıkla yazdın heralde.
Kazanılamayan kupalar çok olunca yanlış yazabiliyorum :) (Uzun süredir lig şampiyonu olamadığı için kazanılamayana ekledim onuda) Haklısın yanlış yazmışım :).
gerrrard
26.Ağustos.2009, 01:32
Sadece 2 oyuncunun ayağına bakan takım geçen sene Premier Lig tarihinde 86 puan alıp da şampiyon olamayan ve sadece 2 kez yenilip de şampiyon olamayan ilk takım oldu. Ki o 2 oyuncudan biri olan Torres ligin büyük kısmını sakatlıklarla boğuşarak geçirmişti.
Liverpool gibi bir takım kimseye muhtaç değildir merak etmeyin.
PesimiSTyLa
26.Ağustos.2009, 01:32
Bu forumdaki saçma sapan anti-lpoolcuuluk ne zaman son bulacak merak ediyorum. Herkes kendi sempati duydugu takımla ilgilensin, boş boş konuşarak bir yere varılmaz :)
El Barto
26.Ağustos.2009, 01:36
Birbirinize yazdığınız ve laf sokmaya çalıştığınız mesajları büyük bir keyifle ve heyecanla okuyorum acaba buna karşılık kim ne yazacak diye? ;)
Fenerbahçe'yi Galatasaray'ı Beşiktaş'ı geçtik şimdi de L'pool Manu Chelsea Juventus İnter Milan Bayern Wolfsburg falan diye mi birbirimizi yemeye meğil ettik.
sananes
26.Ağustos.2009, 02:00
liverpool şampiyon olabilir toparlanacaktır yani seri galibiyetlere başlar orta saha sorununu hallettiğinde lucastan kurtulmak lazım bunun içinde
Lionel Andres Messi
26.Ağustos.2009, 02:21
Liverpool gibi bir takım kimseye muhtaç değildir merak etmeyin.
bunu anlamadım ne bakımdan muhtaç değil?
isterse 100 puanla 5. olsun.2 oyuncunun ayağına bakan takım premier ligte şampiyon olamaz.
King_91
26.Ağustos.2009, 03:58
Arsenal her sene olduğu gibi yine iyi başladı bakalım bu sefer de sezon ortasından itibaren çökmezler umarım . Bi şampiyonluk görelim artık :D Tottenham ve City de sağlam geliyor . Bu sene çok daha çekişmeli geçecek lig anlaşılan .
scar face
26.Ağustos.2009, 05:33
Ayg ne cıvık adamsın o mesajı önüme atıyorsun:D
Liverpool EPL'yi kazanamadı ama Dalglish,Fowler gibi efsane oyuncuları barındırır.. 17 kez İngiltere ligini kazanmıstır...Büyük bir takımdır.Efsanedir...
Rafa Benitez gitse forvete istenilen takviyeler yapılsa arkadasına aldığı destekle cok iyi isler yaparlar...Fakat Torres'in alternatifi yok...Maçı dısarıdan girip çevirecek adamları yok...
Alicanfmfan
26.Ağustos.2009, 05:42
Ben geçmişe bakmıyorum Liverpool'un tarihide beni felan ilgilendirmiyor suan En cok sevdigim takım Arsenaldir sonrada Ronaldo gittigi için ManU , Liverpool hiçbişey yapamaz bu takımlara karsı gelipte demeyin şimdi geçen sene manuya 4 attık vs .
scar face
26.Ağustos.2009, 05:54
Alican geçmişe bakmıyorsan Gsnin kazandığı Süper Kupa ve Uefa kupası ve hatta kazanılan 17.şampiyonluk senin için önemsiz :)
L'Pool un köklü bir camia olduğunu anlatmaya çalıştım.Tarihi başarılılarla doludur....Fakat Rafa Benitez in Amerikalı patronlarla sorunlardan dolayı 1.5 mn paund kalan bütçesi var ve de menajerleri olan Benitez son derece yetersiz özellikle bu sene..Torres ve Gerrard la şampiyon olmak da neredeyse imkansız...
Alicanfmfan
26.Ağustos.2009, 05:58
Alican geçmişe bakmıyorsan Gsnin kazandığı Süper Kupa ve Uefa kupası ve hatta kazanılan 17.şampiyonluk senin için önemsiz :)
L'Pool un köklü bir camia olduğunu anlatmaya çalıştım.Tarihi başarılılarla doludur....Fakat Rafa Benitez in Amerikalı patronlarla sorunlardan dolayı 1.5 mn paund kalan bütçesi var ve de menajerleri olan Benitez son derece yetersiz özellikle bu sene..Torres ve Gerrard la şampiyon olmak da neredeyse imkansız...
Onu ben degil kimse unutamaz ama geçmişe baglı kalarak yaşarsan daha da bşaarlar elde edemessin Galatasaray'da hep o apoleti tasıdı , önemsiz degildir hayatımın en önemli anıdır
Liverpool tamam köklü bir camia ama şampiyon olacaklarına inanmıyorum suan ki durum ManU 'nun L'pool'dan daha iyi bi görüntü çizdigini söylüyorum,sadece fikrimi söylüyorum.
scar face
26.Ağustos.2009, 06:02
Sence benim cümlelerimde geçmişe bağlılık mı var...Ben her zaman futbolda ve yasamımda gecmisten ders cıkararak ileriyi düşünüyorum beni az cok tanıyorsun...
Liverpool u resmen küçük görmüssünüz Angelotti,Alex Ferguson demeclerine benzettim sizin acıklamalarınızı...Bu arada sadece Torres ve Gerrard ile demeye calıstım yukarda yoksa ikisi de harika oyuncular...
sardokar
26.Ağustos.2009, 14:15
bu adamın gs de olmasını çok istemiştim.
Gökhan gibi kazma bir defans yerine mensah süper olurdu ama kısmet değiilmiş.
sardokar
26.Ağustos.2009, 14:35
Bu sene city ilk 3 içerisinde olur diye düşünüyorum.
Ama beklerden sıkıntı yaşayabilirler.
Trabzonspor
26.Ağustos.2009, 15:44
Süper transfer oldu bencede elindeki gereksiz oyuncuları çıkartabilirler.
Orta sahayada derinlik katarlar umarım.
sardokar
26.Ağustos.2009, 16:07
orta sahada da etliki isimleri var grath bary, de jong, ireland,micheal johnson
sağ bek olarak kim var acaba city de?
sananes
26.Ağustos.2009, 18:34
kompanyde gerektiğinde orta saha oynayabilir ama hocaları isterse araplar alır zaten bi orta saha hemen
RaSenGan
26.Ağustos.2009, 18:52
orta sahada da etliki isimleri var grath bary, de jong, ireland,micheal johnson
sağ bek olarak kim var acaba city de?
Micah Richards yok muydu ?
Addolorato
26.Ağustos.2009, 19:26
Zabaleta oynar sağ bek.
sardokar
26.Ağustos.2009, 20:31
valla bana göre eksik city nin en zayıf karnı sağ bek.
Ofansif bir bek oyuncu lazım city'e rafinha tarzında.
bugra 1905
26.Ağustos.2009, 20:39
GK: Shay Given
DR: Micah Richards
DL: Wayne Bridge
DC: Kolo Toure
DC: Joleon Lescoot
DMC: Vincent Kompany
MC: Gareth Barry
MC: Nigel De Jong
AMR: Carlos Tevez
AML: Robinho
FC: Emanuel Adebayor
Böyle Bir On Bir İle Oynayabilir City
scar face
26.Ağustos.2009, 21:43
Kompany ve de Jong'un yerine Ireland ve Shaun Wright oynar bence...
Fietra 10
26.Ağustos.2009, 22:06
Ireland bu takımda her zaman oynar..Chelsea'deki Lamapard modeli gibi olacak o adam..:)
bursa_mc
27.Ağustos.2009, 21:30
Middlesbrough teknik direktörü Gareth Southgate, kulübün resmi internet sayfasına yaptığı açıklamada, Stoke City'nin Milli futbolcu Tuncay Şanlı'nın transferi için yaptığı teklifin kabul edildiğini söyledi.
Teknik direktör Southgate, kulübün resmi internet sayfasına yaptığı açıklamada, "Stoke City'nin Robert Huth ve Tuncay Şanlı'nın bonservisleri için yaptığı teklif kabul edildi. İki oyuncu da Stoke kulübüyle görüşmelere başladı" dedi.
Stoke City'nin, geçtiğimiz sezon Middlesbrough'da 33 lig maçında ilk 11'de sahaya çıkan ve 8 gol atarak takımın en skorer ismi olan 27 yaşındaki Tuncay için, 5.5 Milyon Pound'luk bir bonservis bedeli ödeyeceği belirtildi.
Stoke City kulübünün Middlesbrough'nun Alman Milli defans oyuncusu Robert Huth için de 5.5 Milyon Pound'luk bir bonservis bedeli ödeyeceği ifade edildi.
Geçtiğimiz hafta İngiltere Championship liginde Doncaster Rovers maçında attığı golle 3 puanı getiren isimlerden olan Tuncay Şanlı, Salı günü Carling Cup'ta Nottingham Forest'le oynanan maçın kadrosunda ise yer almamıştı.
Middlesbrough teknik direktörü Gareth Southgate, Çarşamba günü kulübün resmi internet sayfasına yaptığı açıklamada ise şunları söylemişti:
"Tuncay'ın küçük bir sakatlığı vardı ancak onu dinlendirme amacında değildim. Sadece maç yapmak için mental açıdan hazır durumda olmadığı düşüncesindeydim ve bu yüzden kadroya almadım. Şu anda İngiltere'den ve yurt dışından kendisiyle ilgilenen kulüpler var ve gelişmeleri hep birlikte göreceğiz."
maçkolik..
RaSenGan
27.Ağustos.2009, 21:38
Umarım Tuncay bu takımla küme düşmez.
attiilla
27.Ağustos.2009, 21:54
allahım yha stoke city nedir yaw tuncay kariyerinde gittikçe düşüyorsun
ShevAnil
27.Ağustos.2009, 22:00
Liverpool , Chelsea istedide o mu gitmedi sanki..
Hayırlısı olsun Tuncay için.
BeeTLeJuiCe
27.Ağustos.2009, 22:11
1 Sene daha oynayıp eğer daha iyi bir kulübe gidemezse yuvaya geri döner Tuncay.
RIDVAN TLM
27.Ağustos.2009, 22:14
bence gayet iyi olur oynayabilecegi bi takım...
Fernando Gago
27.Ağustos.2009, 22:19
Tuncay yazık etti kendisine Stoke City ne ya ..
TR.CaPTaiN
27.Ağustos.2009, 22:21
Premier Ligin Veysel Cihan'ı olma yolunda ilerliyor.
Oghuse
27.Ağustos.2009, 22:31
Fenerbahçe'ye kiralık gitse daha iyi olurdu..
Gangstaa
27.Ağustos.2009, 22:41
Sıradan bir futbolcu oldu oda artık.
Crocodile1963
27.Ağustos.2009, 22:45
Medyada rahatlamıştır artık her gün Tuncay orada Tuncay burada demekten. Hayırlısı olsun Tuncay'a. . .
Redrum
27.Ağustos.2009, 23:05
Anlamıyorum ya sizi. Büyük bir takımın küçük bir parçası olmaktansa, küçük bir takımın herşeyi olmak her zaman daha çok göz önünde tutar sizi. Tuncay bir senesini burada geçirir, ama seneye bu takımda kalacağını sanmıyorum.
C h A o S
27.Ağustos.2009, 23:27
Bu sene bu takımda küme düşer.Sonra Hull city veya Wigan'da izleriz Tuncay'ı...
ThersoN
27.Ağustos.2009, 23:36
Tuncay Middlesbrough'a ilk gittiginde bu takım düşer dedim ve dalga geçmek için söylemedim. kimse inanmamıştı. şimdi yine söylüyorum stoke'lu tuncay ligden düşer.
LaigLeNoiR
27.Ağustos.2009, 23:37
Sanıyorum son dakikaya kadar beklemiş Tuncay eğer Premier ligden teklif gelmez ise Fenerbahçe'ye gelecekti.
Stoke City'nin yıldızı olup Premier Ligde adından sıkça söz ettirebilir Tuncay. Hayırlı olsun en az 10-15 gol atacağına eminim zaten onun.
bugra 1905
28.Ağustos.2009, 00:16
Hayırlı Olsun
Umarım İyi Bir Performans Gösterir
Suicider
28.Ağustos.2009, 00:17
tuncay elinden geleni yapacaktır ordada eminim
KaPaLı
28.Ağustos.2009, 00:35
Kafanı duvarlara vuracaksın Tuncay.
ShevAnil
28.Ağustos.2009, 00:37
Adam ingilterede oynuyor arkadaşlar ingilterenin üst düzey bir takımı olmasada..
SAİT71
28.Ağustos.2009, 01:28
Bence İngiltere'de Stoke'de oynayacağına Fenerbahçe'de kral olsun daha iyi bir kariyeri olur. Yazık etti. Türkiye nin kaptanı stokede pee. Yazık valla.
GodfatheR
28.Ağustos.2009, 01:56
Bi sene oynar Stoke küme düşer.Seneye de ya Türkiye'ye döner ya da yine bir ligde kalma hedefinden başka hedefi olmayan bir Premier League ekibine gider :/
Vieri
28.Ağustos.2009, 03:27
bu sene patlama yapıpta daha büyük bir takıma gitmezse vizyonunu kaybetme tehlikesinde oda paşa paşa döner ülkeye..
tarikko
28.Ağustos.2009, 03:36
Stoke City Tuncay transferini resmen waciklamadi daha Huth`u acikladilar sadece...Aciklarlar heralde yakin bir zamanda onu da...
SAİT71
28.Ağustos.2009, 07:53
sanıyorsam bu everton para verip fm in dbyi almıştı :D ondan hep fmdeki tanınmış isimleri alıyorlar :D
tarikko
28.Ağustos.2009, 15:26
Fransız defans oyuncusu Pascal Chimbonda Blackburn Rovers'a transfer oldu.
İki kulübünde resmi internet sitelerinden yaptıkları açıklamaya göre Blackburn Rovers, Tottenham Hotspur'dan Pascal Chimbonda'yı transfer etti ve oyuncuyla iki yıllık sözleşme imzaladı.
Stephen Warnock'un Aston Villa transferinin ardından onun boşluğunu kapatmaya çalışacak olan Chimbonda'nın bonservis ücreti henüz açıklanmadı.
Blackburn Rovers Teknik Direktörü Sam Allardyce yaptığı açıklamada anlaşmanın sağlandığını ve tecrübeli bir defans oyuncusunu kadrolarına kattıklarını söyledi.
Chimbonda'nın asıl pozisyonunun sağ bek olduğunu belirten Allardyce, Fransız oyuncunun gerektiği zaman sol bekte ve defansın ortasında da oynayabileceğini söyledi.
Goal
deniz.91
28.Ağustos.2009, 19:05
Hayırlı olsun inşallah ordan iyi bir sıçrama yapıpı ligin iyi ekiplerine gider
deniz.91
28.Ağustos.2009, 19:06
Çok iyi bir oyuncu hayırlı olsun fmde çok iyi işler yapmıştım kendisizyle
eXcitinG
28.Ağustos.2009, 19:22
Bir savunma ve Bir forvet transferi daha yapabiLse Everton süper oLur.
Rus çok iş yapacak umarım.
scar face
28.Ağustos.2009, 19:45
Lescott imzaladı bu arada...Çok iyi bir transfer ...
Trabzonspor
28.Ağustos.2009, 20:38
Kariyerine neşter vurdu bence Tuncay.
nerazzuri
28.Ağustos.2009, 20:59
http://www.stokecityfc.com/javaImages/53/ab/0,,10310%7E6990675,00.jpg
Kendini 3 yıllığına Stoke City'li yapan imzayı attı.
Takım arkadaşı Huth'da imzayı attı.
Ayrıca Stoke City bu sezon gerçekten birbirinden güzel transferler yaptı.
Adrew Davies
James Beattie
Matthew Etherington
Thomas Sorensen
Danny Higginbotham
Amdy Faye
Dave Kitson
Michael Tonge
İbrahima Sonko
Abdoulaye Diagne
Seyi George Olofinjana
Tom SoaresJames Bettie-Dave Kitson-Tuncay Şanlı ile iyi bir forvet hattı oluşturdular.
Ayrıca Higginbotham,Etherington,Faye,Davies ve Kaleci Sorensen gibi kaliteli oyucuları kadrolarına kattılar.
Bana göre Tuncay, en doğrusunu yaptı İngiltere'de kalarak. Takım gerçekten kaliteli bir hal almış durumda ve adından söz ettireceğinden şüphem yok açıkcası.
Hiç olmadı, en kötü ihtimal, takım 0 çeker ama Tuncay çıkar mücadelesini eder golünü atar, hırsını sahaya yansıtır ama bu sefer diğer takımların dikkatini çeker.
Hayırlı olsun kaptan.
GeNç KaRTaL
28.Ağustos.2009, 21:20
Bence kötü yapmadı Tuncay.Onun için Türkiye ligine dönüş en son ihtimal olmalı diye düşünüyorum.Tuncay 30'una kadar Türkiye'ye dönmek istiyorum dese her türlü büyük takımlarımızdan birisine gider..Hayırlı olur inşallah onun adına.Ülkemizi en iyi şekilde temsil etmesi dileğiyle..
nerazzuri
28.Ağustos.2009, 22:22
http://www.evertonfc.com/assets/_files/images/aug_09/efc__1251231367_distin-450_2.jpg
Sağlık testinden de geçen Portsmouth'un savunma oyuncusu Sylvain Distin, Everton'a imzayı attı. Fransız oyuncunun üç senelik kontrat imzaladığı belirtilirken, ödenen bonservis bedeli hakkında bilgi verilmedi.
Diğer yandan; Glen Johnson ve Peter Crouch'un takımdan ayrılmasına üzülen Portsmouth taraftarları, takımın en önemli isimlerinden biri olan Distin'in de Everton'a gitmesiyle iyice hayal kırıklığına uğradılar.
Resmi internet sitesinden bu haberi duyuran Everton, böylece Manchester City'ye transfer olan Joleon Lescott'un boşluğunu doldurmuş oldu.
Distin'in adı da Aston Villa ile anılıyordu fakat daha sonra City kaptanı Richard Dunne'yi transfer eden Villa, bu oyuncudan vazgeçti.
Goal.com.
nerazzuri
28.Ağustos.2009, 22:25
http://www.sport.it/fnts/sport/immagini/600x500/lapresse_bast070209spo_0032-4654487.jpg
West Ham kulübünün resmi internet sitesinden yapılan açıklamaya göre Gianfranco Zola, Serie A ekiplerinden Livorno'da forma giyen İtalyan forvet Alessandro Diamanti'yi resmi olarak kadrosuna kattı.
Şilili yıldız Luis Jimenez'i kiralayan West Ham menajeri Zola, hücüm hattını da geçen seneyi, 37 maçta 18 golle tamamlayan bir oyuncuyla güçlendirdi.
Bordo mavili ekip ayrıca bu transfer döneminde; Herita Ilunga, Radoslav Kovac, Fabio Daprela ve Frank Nouble'yi kadrosuna kattı.
West Ham ile beş senelik kontrata imza atan Diamanti, "Burada olduğum ve Gianfranco Zola ile birlikte çalışacağım için çok mutluyum. West Ham büyük bir kulüp ve iyi bir taraftara sahip. Ben de onlara layık olmak istiyorum. West Ham'a gelmemin en büyük nedeni, burada gerçekten de kaliteli futbolun oynanıyor olması" şeklinde konuştu.
Goal.com
gerrrard
29.Ağustos.2009, 21:35
Bu sene yediğimiz gollerin %100'ü duran top. Reina sayesinde :)
RaSenGan
29.Ağustos.2009, 21:46
2-1 oldu Bolton önde.Böyle biter inşallah.
sananes
29.Ağustos.2009, 22:09
2-2 gidiyo bizim mac 2-4 kazanırız boltonda 10 kişi
tarikko
29.Ağustos.2009, 22:20
Liverpool bastırıyor bakalım atabilecekler mi ..
PesimiSTyLa
29.Ağustos.2009, 22:22
Gerrard caktı füzeyi. 3-2
Lpool tribünlerinde "In Rafa we Trust" pankartı var :)
tarikko
29.Ağustos.2009, 22:27
Tek kelimeyle Gerrard diyorum :) Müthiş bir gol attı..
gerrrard
29.Ağustos.2009, 22:50
Direkten dönen topuda gol olsaydı daha iyi olurdu ama olmadı. Reina diyorum bende bu kaleci ile çok zor.
Fernando Gago
29.Ağustos.2009, 22:51
Stoke City Sunderland karşısında 1-0 kazanmış ...
sananes
29.Ağustos.2009, 23:46
evet tuncay yedekler arasındaymış sanırım iddaada stoke city'e oynamıstım:)
Neron_FB
30.Ağustos.2009, 00:23
Ya inanılmaz bişe.. 2. yarıda izlemeye başladım, 1-0 öndeydi Arsenal 1-0 Manchester önünde, rooney penaltıdan attı bir de arsenal kendi kalesine attı 2-1 oldu :S dakika daha 67.. arsenal daha iyi oynuyor bence..
RaSenGan
30.Ağustos.2009, 00:54
Güzel,zevkli bir maçtı.Maçın hakkı beraberlikti bence.Son anlardaki Wenger olayı da güzeldi :) Tebrik ediyorum ManU'yu.Teşekkürler Diaby (:
KaF KeF
30.Ağustos.2009, 03:19
John Mensah Sunderland´de
http://img503.imageshack.us/img503/8061/johnmensah.jpg
Transferin hareketli takımı Sunderland‚ Lyonda forma giyen Gana Milli takım kaptanı John Mensahı renklerine bağlayarak kadrosuna önemli bir katkı yaptı.
Sunderland kulübünün resmi internet sayfasından yapılan açıklamada‚ 26 yaşındaki futbolcunun satın alma hakkı saklı kalmak şartıyla sezon sonuna kadar kiralandığı bildirildi.
Sunderland teknik direktörü Steve Bruce ise yaptığı açıklamada şunları söyledi:
Birçok maçını seyrettiğim Johnun büyük bir hayranıyım. Sağlam‚ çelik gibi güçlü ve hiç vazgeçmeyen bir defans oyuncusu. Uluslararası tecrübesi var ve Essien‚ Muntari ve Appiah gibi isimlerle birlikte oynamış bir futbolcu. Böylesine önemli bir Milli takımın liderliğine soyunması da karakterini ortaya koyuyor. Savunma hattımıza onu eklediğimiz için çok sevinçliyim.
Ganalı yıldız ise yaptığı açıklamada‚ Sunderlande katılmak süper. Buraya gelerek rüyamı gerçekleştirdim çünkü İngilterede oynamak hiç kolay değil. Taraftarlar benden mucize beklemesin ancak elimden gelenin en iyisini vereceğimi söyleyebilirim dedi.
Geçtiğimiz yaz döneminde 8.4 Milyon Euro karşılığında Rennesden Lyona transfer olan defans oyuncusu‚ Fransız ekipte beklediği kadar forma şansı bulamamış ve sadece 10 maçta görev alabilmişti.
Gana Milli takımının vazgeçilmez isimlerinden olan ve 60 maçta ülkesine hizmet veren Mensah‚ daha önce Genoa ve Chievo formaları da giymişti.
scar face
30.Ağustos.2009, 04:50
3 maç takip edebildim bugün..Chelsea çok rahattı antrenman macı gibiydi onlar için...Bosingwa harika oynuyor sağ çizgide geçen sene biraz zorlanıyordu ama simdi harika durumda...Chelsea 12 puan etti...
Liverpool,Bolton'u zor geçti rakip 10 kişi kalmasaydı bunu başarmaları zor olabilirdi...Bolton un bu sezonki ilk golleri Liverpool ağlarına gitti savunmaları error veriyor...
Man utd-Arsenal maçında ise Fabregassız neredeyse yenıyorlardı Kırmızı seytanları Arshavin in harika golüyle öne geçtiler fakat sonra bir penaltı bir de Diaby nin kendi kalesine attığı golle Arsenal i mağlup ettiler.Kesinlikle Arsenal daha iyi oynadı bu şüphesiz fakat İYİ OYNAYAN HER ZAMAN KAZANAMIYOR ...
Tottenham ise 12 puana ulastı...Çok formdalar sürpriz yapabilirler...
Haftanın gollerine bu linkten ulasabilirsiniz.
http://video.ntvmsnbc.com/Default.aspx?QueryStringValue=58585858585886303358 29757277653053643033587358655335657967808440806734 708037273680
Alicanfmfan
30.Ağustos.2009, 06:33
Arsenal'e cok üzüldüm favorimde hak etmediler ama top işte
The.Crow
30.Ağustos.2009, 17:38
Premier Lig'de 4'te 4 yaparak flaş bir başlangıç yapan Londra temsilcisi Tottenham'da, Birmingham'la oynanan maçta sakatlanan Hırvat yıldız Luka Modric'ten gelen haber adeta deprem etkisi yarattı.
Cumartesi günü Birmingham'la oynadığı maçta 90. dakikada Aaron Lennon'un golüyle 3 puanı cebine koyan Tottenham, kulüp tarihinde lige en iyi başlangıçlarından birini yaparak hedeflerini yükseltmişti.
White Hart Lane Stadı'ndaki karşılaşmada, 49. dakikada Lee Bowyer'in sert müdahalesiyle yerde kalan Modric kenara gelmek zorunda kalmış ve yerini Peter Crouch'a bırakmıştı.
Tottenham kulübünün resmi internet sayfasından yapılan açıklamada, Hırvat Milli ortasaha futbolcusuna çekilen MR sonucunda, sağ fibula kemiğinde kırık meydana geldiğinin saptandığı bildirildi.
2010 Dünya Kupası elemelerinde Beyaz Rusya ve Kazakistan'la oynanacak kritik maçlarda ülkesine hizmet vermeyecek olan 23 yaşındaki futbolcunun, en az 3 ay sahalardan uzak kalmasının beklendiği belirtildi
Geçtiğimiz sezonun başında Dinamo Zagreb'den 15.8 Milyon Pound karşılığında Tottenham renklerine bağlanan Modric, toplam 48 maçta görev almış ve 5 gol kaydetmişti.
Başarılı ortasaha futbolcusu, 2006 Dünya Kupası ve Euro 2008'de de görev aldığı Hırvatistan Milli takım formasını ise 35 defa terletmiş ve 7 gol kaydetmişti.
Kaynak: MACKOLIK
RoNNiE91
30.Ağustos.2009, 17:45
Geçmiş olsun.Çokta iyi bir futbolcu.Umarım kısa zamanda toparlanır.
scar face
30.Ağustos.2009, 21:32
Man City deplasmanda Portsmouth u Adebayor un attığı kafa golüyle 1-0 yendi...
3 maçta 3 galibiyet alarak 9 puana ulastılar ve daha gol yemediler...Lescott ve Toure ikilisini beğendim...
Kaleci Given daha gol yemedi su anda Adadaki en formda kaleci...
scar face
30.Ağustos.2009, 21:33
Tottenham için facia bir haber harika baslamıslardı sezona hem takımı hem de Modric...