Log in

View Full Version : İngiltere Premier Lig Geçmiş Sezonlar

Pages : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 [48] 49 50

Del Piero_10
14.Aralık.2010, 17:19
Manchester City'den kişisel sebepleri ile sözleşmesi bitmeden ayrılmak isteyen Tevez'e ağır bir bedel çıktı.

Kişisel sorunlarını göstererek kulübü Manchester City'den ayrılmak isteyen Arjantinli yıldız oyuncu Carlos Tevez'e kulübü bunun için ağır bir fatura çıkardı.

The Mirror'un haberine göre geçtiğimiz günlerde kulüpteki bazı yöneticilerle ilişkisinin tamamen bozulduğunu ve artık ayrılmanın doğru olacağını söyleyen 26 yaşındaki oyuncu, bu isteği için sözleşmesi bitmediğinden dolayı takımına yaklaşık olarak 58 milyon avro gibi bir tazminat ödemek zorunda kalacak.

Menajerinin gidişatı görmek adına sezon sonuna kadar kulüpte kalabileceğini söylediği Arjantinli yıldız CarlosTevez, Manchetser City forması ile çıktığı 58 maçta 39 gol atarken, bu sezon başından bu yana 16 maçta 10 golün altına imzasını koydu.

ThersoN
17.Aralık.2010, 17:25
gittikçe eriyen bir görüntü veriyorlardı, doğru karar umarım düzgün bir isim gelir

vego
17.Aralık.2010, 18:02
Tugay'a teklif götürüldüğü söyleniyor ama...

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
18.Aralık.2010, 00:38
Ne yaptıklarını anlamak gerçekten güç. Niye kovdularki şimdi Sam'i !?

Lim10
18.Aralık.2010, 03:16
Bolton'da oynattığı futbolu çok beğenirdim.Newcastle'nin başına geçtiğinde çok umutlanmıştım.Takımı Bobby Robson dönemine döndürür dedim, olmamıştı.Şimdi de Blackburn'deki görevine son verilmesi...

Aslında Sam gibi Blackburn'de Mark Hughes gittikten sonra 2 yakasını bir araya getiremedi.Umarım Tugay haberi doğrudur bu arada ve onu Blackburn'ün başında görürüz.

eXcitinG
18.Aralık.2010, 09:32
DağıLsın, dağıLsın City. OLası bir eşLeşmede bu adamLarın oLmaması işimize geLir :D

ozaniel
18.Aralık.2010, 11:26
Bildiğim kadarıyla Tevez para için değil de başarı kazanmak için oynayan bir futbolcu, hatta gençlerin paragözlülüğünü eleştirmişti. City'nin adam olmayacağını anladı herhalde.:D

Fearless Coward
18.Aralık.2010, 11:43
Takımdaki herkesin sırf para için geldiği için morali bozuktu sanırsam.Artık kimsenin başarı için oynamadığını söylüyordu.Futbolu bırakmayı bile düşünüyordu ama önce Boca'ya gitmek istiyor.

Trabzonspor
18.Aralık.2010, 12:34
Bize gelsin Şenol hoca adam eder onu hem başarıya aç bir kulübüz.:D

Gerçekten bu olayları anlamak zor kalitesi tartışılmayacak bir isim.

maNga 33
18.Aralık.2010, 13:11
Premier Lig'de hafta sonu oynanacak Chelsea-Manchester maçı öncesi Alex Ferguson, rakipleri Chelsea'nin son haftalardaki düşüşünü yanlış transfer politikasına bağladı.

http://media1.ntvspor.net/C/I/93/ferguson3_5082V.jpgPremier Lig'de tüm gözler Chelsea'nin, Manchester United'ı ağırlayacağı maça çevrildi.
Sezona fırtına gibi başlayan Chelsea, son haftalarda ard arda gelen sakatlıkların da etkisiyle büyük bir düşüşe geçti. Henüz yenilgisi bulunmayan United ise bir maçı eksik olmasına karşın, en yakın rakibinin 3 puan önünde zirvede.
Manchester United'ın menajeri Alex Ferguson, gösterdikleri başarılı performansı kadrolarının derinliğine bağladı ve sözü Chelsea'ye getirdi. Ferguson, mavilerin ani düşüşündeki en önemli etkenin yanlış transfer politikası olduğu görüşünde.
Chelsea Yönetimi'nin, sezon başında takımdan ayrılan oyuncuların yerini doldurmayarak büyük hata yaptığını düşünen İskoç Menajer, "Chelsea, önemli oyuncuların yokluğunu gençlerle kapatmayı düşündü. Gençlere yatırım yapmak tabi ki her zaman önemlidir. Ancak Premier Lig'de deneyim ve kadro derinliği de çok önemli. Bugünlerde derin bir kadroya sahip olmazsanız,, başarının gelmesi imkansız. Zira takımlar çok fazla maç yapıyor ve sürekli sakatlıklar yaşanması kaçınılmaz" ifadelerini kullandı.

NTVSPOR

Facx
18.Aralık.2010, 14:52
chelsea transfermi yapıyoki :D gitti ala ala ramires i aldı ya toni kroos u almak schweinstager i almak gibi seçenekler varken yeni bi ballack lazım takıma forvetede agüero mu gelir hulk mu gelir gelsin çabucak biri anelka ve drogba çok yaşlandı

Aşk-ı Şehir
18.Aralık.2010, 15:08
Drogba'ya sıtma teşhisi koyulmasa acaba böyle konuşabilecek miydi Ferguson? Çok iyi giderken Chelsea birden Drogba'nın beklenmeyen hastalığı değiştirdi işleri.

Zekirdek
18.Aralık.2010, 15:21
Drogba'ya sıtma teşhisi koyulmasa acaba böyle konuşabilecek miydi Ferguson? Çok iyi giderken Chelsea birden Drogba'nın beklenmeyen hastalığı değiştirdi işleri.

E zaten ondan diyor ya Ferguson. Drogba'nın yerine kim oynuyacak şimdi. Ama Man UTD'de oyuncular değişsede kalite arasında uçurum olmuyor.

maclarensbar
18.Aralık.2010, 15:27
Alex Ferguson takımı liderlik koltuğunda ve Chelsea'den puanın yüksek olması sebebiyle böyle eleştiriler yapıyor.

nerazzuri
18.Aralık.2010, 15:56
ferguson'un liderlik koltuğunda diye böyle eleştriler yapacak bir insan değil, 10. sırada olsa aynı eleştriyi yine yapabilirdi.

içeriğe bakarsak, gerçekten haklı. fakat zamanında cristiano ronaldo'nun yerini de kendisi valencia ve nani gibi gençlerle kapatmıştı. Hala da tutmadı.

Giden Nistelrooy'un yerini hala dolduramadı.

Biraz da şans işi bence. Ramires bir Ballack değil ama onun kalitesinde. Joe Cole ise ortaya bir performans koymadığı için bir yorum yapmayacağım. Benayoun ondan daha faydalı işler yapıyor.

Drogba ve Anelka dışında bir Sturridge var ki dillere destan. Ben Ancelott'nin yerinde olsam böyle muhteşem bir 3lü forvet hattım olsa ben de transfer yapmazdım.

Suicider
21.Aralık.2010, 17:47
Arsenal ve Chelsea ile girdiği mücadeleyi kazanan Liverpool, geleceğin önemli kalecileri arasında gösterilen 16 yaşındaki Yusuf Mersin'i renklerine bağladı.

http://img5.mynet.com/spr4/yusuf-mersin-30328_501.jpg

The Sun'ın haberine göre; Liverpool yetkilileri yaklaşık 18 aydır genç eldiveni takip ediyordu. İngiltere'nin Millwall takımının altyapısında yetişen 23 Eylül 1994 doğumlu Yusuf, Arsenal ve Chelsea gibi diğer dev takımların da transfer listesine girmişti, ancak oyuncuyu renklerine katmayı başaran taraf Liverpool oldu. Genç kaleci, İngiliz ekibine yaklaşık 1 milyon Pound'a mâl oldu.

Liverpoollu yetkililer, gelecekte Türk A Milli Takımı'nda da oynayabilme potansiyeline sahip olan Yusuf Mersin'den umutlu.

Kaynak:mynet.com

maNga 33
21.Aralık.2010, 19:01
Manchester United'ın menajeri Alex Ferguson, aklında emeklilik olmadığını söyledi.

http://media1.ntvspor.net/C/I/94/ferguson3_KGM5W.jpg
İngiltere Premier League ekiplerinden Manchester United'ın menajeri Sir Alex Ferguson, emekli olmayı düşünmediğini söyledi.
24 yıldır Manchester United'ı çalıştıran deneyimli teknik adam, 9 yıl önce görevinden ayrılmayı düşündüğünü belirterek, ''Bu bir hataydı. Şu anda aklımda emekli olmak gibi bir düşünce yok'' dedi.
68 yaşındaki Alex Ferguson, takımı en uzun süre çalıştıran teknik direktör olarak 2 gün önce kulüp tarihine geçmişti.
Teknik direktörlük görevine bundan 8 bin 813 gün önce Ron Atkinson'ın ardından getirilen İskoç teknik adam, en uzun süre çalışılan teknik direktör unvanını da takıma 1945-69 ve 1970-71 tarihleri arasında menajerlik yapan Matt Busby'den devralmıştı.
Manchester United, Ferguson'un göreve getirildiği Kasım 1986'dan bu yana 11 lig şampiyonluğu, 5 federasyon kupası, 4 lig kupası, 2 Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu, 1 Kupa Galipleri Kupası, 1 FIFA Dünya Kulüpler Kupası, 1 UEFA Süper Kupa ve 1 Kıtalararası Kupa kazandı.

NTVSPOR

Del Piero_10
21.Aralık.2010, 19:58
21 Yaş Altı En İyi Futbolcu Ödülü'nü alan Mario Balotelli, Jack Wilshere'i tanımadığını söyledi...

Manchester City'nin asi yıldızı Mario Balotelli, geçtiğimiz günlerde Jack Wilshere, David de Gea, Bojan Krkic ve Romelu Lukaku gibi isimlerin de aday gösterildiği 'Altın Çocuk' ödülünü almasının ardından ilginç açıklamalarda bulundu.

Tuttosport'a konuşan 20 yaşındaki golcü futbolcu, "Doğrusunu söylemek gerekirse Jack Wilshere'ın kim olduğunu bilmiyorum. Ama Arsenal ile oynayacağımız ilk karşılaşmada gözüm onun üzerinde olacak. Hatta belki ödülümü de yanımda getirip ona gösterebilirim!" ifadelerini kullandı.

'Altın Çocuk' ödülünü geçtiğimiz senelerde ise Rafael van der Vaart, Wayne Rooney, Lionel Messi, Cesc Fabregas, Sergio Agüero, Anderson ve Alexandre Pato kazanmıştı. Balotelli, bu ödülü kazanan ilk İtalyan futbolcu oldu.

ancar
21.Aralık.2010, 20:26
tam şımarık bir çocuk işte

Fearless Coward
21.Aralık.2010, 20:29
Bu çocuk uslanmaz..

nerazzuri
21.Aralık.2010, 20:38
uslanmasın, böyle seviyoruz. seviyorum ya da.

ForsakeN
21.Aralık.2010, 20:41
Adamım ya :D iyi demiş

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
21.Aralık.2010, 21:28
Balotelli :icon_cool: :p
Uslanmaz bu...

RaSenGan
21.Aralık.2010, 21:52
İyi demiş ben de tanımıyorum :D

Facx
21.Aralık.2010, 21:53
seviyorum bu çocuğu :D koçum milan lı :D
wilshere ı da tanımayabilir :D arsenalın maçlarını seyretmek zorunda değil :D

EndoplazmiK RetikuluM
21.Aralık.2010, 22:47

Jack geleceğin en iyi AMC'lerinden biri hatta en iyisi Aygün. :)

Facx
22.Aralık.2010, 00:12
Jack geleceğin en iyi AMC'lerinden biri hatta en iyisi Aygün. :)
mc/amc desek daha doru olur sanki :D çünkü tam fabregas tipi :D

raymonda54
22.Aralık.2010, 00:29
ADAMSIN BALOTELLİ !! en iyisini yapmış :)

ThersoN
23.Aralık.2010, 18:49
niye düşünsün adam sağlıklı olduktan sonra evde mi oturacak :D

Del Piero_10
06.Ocak.2011, 00:53
Wolfsburg'un yetenekli yıldızı Edin Dzeko, sağlık kontrollerinden geçmek üzere İngiltere'ye uçtu.

Alman kulübünün resmi sitesinden yapılan açıklamaya göre Dzeko kontroller için İngiltere'ye gitti fakat basın sözcüsü Gerd Voss Manchester City'yle tam olarak anlaşmaya varılamadığını söyledi. Voss yaptığı açıklamada "Transferin büyük kısmı halledildi fakat hala üzerinde anlaşamadığımız konular var, transfer bitti diyebilmek için bunları da halletmeliyiz" ifadelerini kullandı.

Transferin detayları henüz bilinmiyor fakat Wolfsburg'un Roque Santa Cruz'la ilgilenmesi akıllara Manchester City'nin Paraguaylı golcünün yanı sıra bir miktar para teklif etmiş olabileceği ihtimalini getiriyor. Wolfsburg yetenekli golcüsü için 41 milyon avro fiyat biçmişti.

nerazzuri
06.Ocak.2011, 00:58
ManU zannettim, bir an -oha- dedim. aslında süper transfer olurdu. :)

Since-1907
06.Ocak.2011, 01:10
Dzeko tabikide iyi oyuncu fakat sorun futbolcuda felan değil.Takım olması lazım artık City'nin saha içinde bir sistem oturtması , oyuncu kadrosunun birbirine alışması lazım.Bu da zamanla olabilecek birşey , milyon eurolar dökmesine gerek yok her oyuncuya , kadro olarak zaten gayet iyiler.

RaSenGan
06.Ocak.2011, 01:16
Ben de ManU zannettim :) City'i ekledim başlığa (:

Cengo
06.Ocak.2011, 01:18
Manchester United'a sadece United denir arkadaşlar.

BleedingMoon
06.Ocak.2011, 01:26
dzeko ve tevez hayalimdeki forvet ikilisiydi. bakalım ne olacak.

KanaKe
06.Ocak.2011, 01:35
iyi transfer ama takim forvet doldu sezon sonu adebayoru yollarlar büyük ihtimalle.

I3esiktas
06.Ocak.2011, 01:54
Avrupa maclarında oynayabilecekmı?:)

Rehavi
06.Ocak.2011, 02:24

Adamlar 3-5 değişiklik yaptı Avrupa kupalarında, bu soru birden ara transfer döneminin en popüler sorularından biri haline geldi :) Cevabı da gayet karmaşık, yorum sahibi yüzde 90 insan cevabı bilmiyor :D

BaGa TaRKaN
06.Ocak.2011, 02:24

Klasik ve Her Transferin Klişe Sorusu:D Evet Avrupada Oynayabilecek mi? :n:

KanaKe
06.Ocak.2011, 04:21
wolfsburg bu sezon avrupa kupalarina katilmadi benim bildigim..

GeNç KaRTaL
06.Ocak.2011, 04:46
Wolfsburg UEFA'da oynamadıysa oynayabilir.

Lim10
06.Ocak.2011, 07:16
Yazık oldu.

DenizlispoR
06.Ocak.2011, 08:30
Baskette Phil Jackson , futbolda Ferguson 100 yaşına kadar çalışır :D.

Eminoski
06.Ocak.2011, 09:34
M.city transferde ne yaptığını bilmeden alıyor satıyor değiştiriyor,tam olarak takım olduklarına inanmıyorum ve tam gelişmekte olan 1 2 yıla dünyanın en iyi forveti olabilecek dzeko daha oturmuş, ne yaptığını bilen bir takıma gitseydi daha iyi olabilirdi. m.city bir risk onun için

Aşk-ı Şehir
06.Ocak.2011, 11:47
Ölürüm de ManU'yu bırakmam diyo yani. :D

anil luque
06.Ocak.2011, 13:19
Bu adamın oğlu İngiltere alt liglerinden bir takım çalıştırıyor. Sir de Demirören hesabı oğluna bırakır anca , O'nun pişmesini bekliyor bence :D

Lim10
07.Ocak.2011, 03:11
İngiltere Premier Ligi'nde görev yapan üç teknik adamın ne zaman görevine son verileceği tartışılıyor.

http://media1.ntvspor.net/C/I/99/premierlighoca_WQ7YR.jpg

İngiltere Premier Lig'de görev yapan teknik adamlar Carlo Ancelotti, Roy Hodgson ve Avram Grant'ın geleceği tartışılıyor.

Geçen yıl lig ve kupa şampiyonluğu yaşayan İtalyan teknik direktör Ancelotti yönetimindeki Chelsea, bu yıla da çok hızlı bir başlangıç yaptı. Haftalarca liderliğini sürdüren, ancak sakatlıkların da etkisiyle hızlı bir düşüş yaşayan ve son 11 haftada sadece 10 puan alarak 5. sıraya kadar gerilen Londra ekibinde, kulübün sahibi Rus işadamı Abramovich'in yeni bir teknik direktör için her an düğmeye basabileceği yazılıyor.

Menajer Ancelotti, dün basına verdiği demeçte, şu ana kadar kovulmamasının kendisi için bir şans olduğunu söylemişti.

Ligin köklü ve en fazla şampiyonluk yaşayan takımlarından Liverpool'da da durum çok farklı değil. Geçen yıl istenilen sonuçların alınamamasının ardından İspanyol teknik adam Rafael Benitez ile yollarını ayıran ve Fulham'a UEFA Avrupa Ligi'nde final oynatan Roy Hodgson'ı takımın başına getiren Liverpool, şampiyonluk yarışından uzak bir görüntü sergiliyor.

İngiliz basınında yer alan haberlerde, kulübün yeni sahiplerinin, İngiliz teknik adamın kredisinin tükendiğini düşündüğü yorumları yapılıyor.''Kırmızılar'', şu ana yaptıkları 20 maçta 25 puan topladı ve 12. sırada yer alıyor.

Geçen yıl son haftalarda ligde kalmayı başaran West Ham United, bu yıl da ligin dibine demir atmış durumda. İtalyan Gianfranco Zola'yı kovduktan sonra yerine bir dönem Chelsea'yi de çalıştıran Avram Grant'ı getiren Londra ekibinde kötü gidiş devam ediyor.

22 maçta 4 galibiyet, 8 beraberlik alan West Ham United, 20 puanla puan cetvelinin son sırasında yer alıyor.

K1nq35
07.Ocak.2011, 09:49
Carlo Ancelotti

Börk
07.Ocak.2011, 12:15
Avram Grant dedim.

BaGa TaRKaN
07.Ocak.2011, 12:19
Grant Hala Takımın Başında Kalırsa Şok Olurum. Ancelottiyi Kovmak Hata Olur Zamanında Ranieri Gibi Yeteneksize Uzun Yıllar Dayanan Takımın Avrupa Aslanı Ancelottiyi Kovması Çok Büyük Hata Olur.

nerazzuri
07.Ocak.2011, 13:33
Avram Grant gider.

Houllier ise kovulacak son adamdır premier lig'de.

Lim10
07.Ocak.2011, 17:11
Houllier ise kovulacak son adamdır premier lig'de.

http://img411.imageshack.us/img411/737/76966187.png

Geçen yıl 38 maçta 8 mağlubiyetle ligi bitiren Villa, bu yıl henüz 21. haftada 10 mağlubiyet aldı.Millet olarak seviyoruz böyle iddialı yorumları nedense.

iam1superman
07.Ocak.2011, 22:32
wolfsburg bu sezon oynamadı avrupa kupalarında, uefa'da oynayabilir.ama o bolgede 4 tane oyuncu var.zaten mancini tek forvet oynatıyo city'yi.izleyip görecegiz :)

sakary Ali
07.Ocak.2011, 22:40
Sonunda aldılar..

Tevez-Adebayor-Dzeko bu 3lüden aynı anda kaçı oynayabilecek merak ediyorum.Belki Ade ayrılabilir.

nerazzuri
07.Ocak.2011, 23:19
Sonunda aldılar..

Tevez-Adebayor-Dzeko bu 3lüden aynı anda kaçı oynayabilecek merak ediyorum.Belki Ade ayrılabilir.
büyük ihtimalle adebayor ayrılacak.

tevez-dzeko olması çok düşü ihtimal gibi geliyor bana. mancini dzeko'yu öve öve bitiremiyor tevez'i hiç düşünmeden kesecektir şahsi fikrime göre.

tevez zaten ayrılmak istiyor. (her ne kadar kararımı değiştirdim desede) gidemezse yedek kalır.

ozaniel
08.Ocak.2011, 00:18
Tevez'i yedek bırakmak futbol tarihinin en büyük bonkürlüğü olacak herhalde.:D(Owen'ı yedek bırakmak ile kapışabilir.)

TR.CaPTaiN
08.Ocak.2011, 01:19
Resmen City'de.

http://www.mcfc.co.uk/News/Team-news/2011/January/Top-striker-Dzeko-signs-for-City

nerazzuri
08.Ocak.2011, 01:25
10 numarayı giyecek.

GeNç KaRTaL
08.Ocak.2011, 02:15
Dzeko beklentileri karşılayacak mı City'de merak ediyorum.

Fearless Coward
08.Ocak.2011, 02:18
UEFA'da oynayacaktır çünkü Wolfsburg'ta Avrupa kupalarında oynamadı..Eğer oynarsa UEFA'da temsilcimiz açımızdan kötü olur..

Facx
08.Ocak.2011, 02:18
tam pes,fifa takımı oldu man city :D

mad butcher
08.Ocak.2011, 04:35
pahalıya almışlar ,, ben 8m e fenere almıştım ya :D ee her takımda benim gibi menajer yok ki arkadaş :F

mad butcher
08.Ocak.2011, 04:42

bende böyle bir yoruma imza atmaya hazırlanıyordum ama gerek kalmadı :D

mad butcher
08.Ocak.2011, 04:48
böyle bir oyuncudan bi haberdim ,baktım fm de , 2016 yılında özellikleri iyi , Türk genç takımında oynamış ama milli değil :D demek ki bize gelmemeli :D

sakary Ali
08.Ocak.2011, 14:23
L'pool Hodgson'u kovdu..ManU maçına Kenny Dalglish ile çıkacaklar.

http://www.liverpoolfc.tv/news/latest-news/hodgson-leaves-liverpool-fc

KanaKe
08.Ocak.2011, 16:46
benitezi geri alirlarsa hic sasirmam :)

KanaKe
08.Ocak.2011, 16:47
benitezi geri alirlarsa hic sasirmam :)
pardon ya sanirim dalglish ile devam edecekler sezon sonuna kadar ?

Revolution
08.Ocak.2011, 17:46
Frank Rijkaard'ı başa getirmeye çalışmışlardı bu sene başında sanırım, medyada adı çıkmıştı. Belki Rijkaard gider de biz de tazminattan kurtuluruz Rijkaard'a karşı :)

ThersoN
08.Ocak.2011, 18:59
hodgson gitti sıra ancelotti de

ThersoN
08.Ocak.2011, 19:00
galatasaray benzeri bir durumu burda da görüyoruz bence sorun menejerde falan değil

Revolution
08.Ocak.2011, 19:01
galatasaray benzeri bir durumu burda da görüyoruz bence sorun menejerde falan değil

Aynen katılıyorum yorumunuza..

KaPaLı
08.Ocak.2011, 23:02
Tüh ya dün akşam nasıl görmemişim bunu (:

Sıradaki Ancelotti olmaz. Houiller sıradaki isim.

TR.CaPTaiN
16.Ocak.2011, 01:06
http://www.yukleresim.com/images/39017060581261395822.jpg (http://www.yukleresim.com/)

http://www.avfc.co.uk

barahir
16.Ocak.2011, 01:41
Alabilseydik çok iyi olacaktı.. üzüldüm..

Addolorato
16.Ocak.2011, 01:43
Bu adam kesin yaşını falan küçültmüş yüzünden en az 35-40 duruyor yahu..

goosfraba
16.Ocak.2011, 01:57
galiba 12 milyon euro ödemiş aston villa.

Lim10
16.Ocak.2011, 07:15
NtvSPOR:

Houllier, transfer maliyetinin 9,5 milyon dolar olduğunu belirtti.

titates1
16.Ocak.2011, 16:04
Çok para , daha uyguna ileride yüksek fiyata satılabilecek oyuncular bulunabiilir

Del Piero_10
17.Ocak.2011, 18:38
Manchester City'nin golcüsü Jose Mourinho'ya yüklendi.

Manchester City'nin asi yıldızı Mario Balotelli, eski hocası Jose Mourinho'ya yükselen tepkilere katıldı.

Portekizli teknik adam ile Inter'de beraber çalışırken aralarında çok sorun olan Balotelli, La Gazzetta dello Sport'un Real Madrid'in teknik direktörü hakkındaki düşüncelerini sorması üzerine, "Mourinho dünyanın en iyi antrenörü, ama bir insan olarak adap ve saygı öğrenmesi gerek." ifadelerini kullandı.

Geçtiğimiz günlerde Alman futbol efsanesi Franz Beckenbauer da Jose Mourinho'nun fazlasıyla kaba birisi olduğunu söylemişti.

nekop
17.Ocak.2011, 19:57
kendisi sütten çıkmış ak kaşık zaten.

Del Piero_10
17.Ocak.2011, 20:12
İroni müthiş. Zaten bu yüzden haber ayrı bir başlığı hakediyor:)

Facx
17.Ocak.2011, 20:13
bunu diyen balotelli mi :P

maNga 33
17.Ocak.2011, 20:28
''dinime küfür eden müslüman olsa'' :D

eng1n
17.Ocak.2011, 22:25
Mourinho'ya bunu söyliyecek en son kişi balatolli'dir heralde.

Raheem Lawal.
18.Ocak.2011, 20:20
Premier Lig takımlarından Everton forması giyen Steven Pienaar’ın ocak ayında gideceği adres belli oldu.

Goal.com İngiltere‘nin haberine göre sezon sonu sözleşmesi bittiği için teknik direktör David Moyes’un devre arasında satışına izin verdiği Güney Afrikalı için Tottenhamhttp://www.tatliaskim.com/images/smilies/virgul.gif 2.5 milyon avro önerdi.

Manchester Unitedhttp://www.tatliaskim.com/images/smilies/virgul.gif Liverpoolhttp://www.tatliaskim.com/images/smilies/virgul.gif Bayern Münih gibi kulüplerin ilgisine karşın en ciddi teklifi getiren kulüp olan Tottenham’ın bu transferi kısa sürede resmiyete dökmesi bekleniyor.

Moyes ise 28 yaşındaki oyuncunun satışından gelecek para ile forvet transferi için bütçe oluşturmayı planlıyor

K1nq35
18.Ocak.2011, 21:30
Ya bu adam sol ve sağ kanat oynuyor diye biliyorum Tottenham'ın saten Modric ve Lennon gibi oyuncuları var niye bu oyuncuya ihtiyaç duyduklarını anlamadım.

anil luque
18.Ocak.2011, 21:48
Bale ve Bentley de cabası.. Gereksiz bir transfer olur bence. En azından kulübeyi zenginleştirir gerçi ama..

vego
18.Ocak.2011, 21:50
Ödenen para çok makul bence.Fırsat bu fırsat diyip almış olabilirler:D

Ayrıca Hem ŞL'de hem ligde hedefler büyük.Kadro derinliği için iyi oldu.

K1nq35
18.Ocak.2011, 21:52
Ödenen para çok makul bence.Fırsat bu fırsat diyip almış olabilirler:D

Ayrıca Hem ŞL'de hem ligde hedefler büyük.Kadro derinliği için iyi oldu.

Ya şl düşünülmüş olabilir ama sonuçta 25 oyuncu alınıyor Şl o yüzden gereksiz bir transfer olmuş ama yedekleri var mı yok mu bilmiyorum

goosfraba
18.Ocak.2011, 21:52
krancjar da everton'a gidiyormuş.

K1nq35
18.Ocak.2011, 21:53
Oo baya kötü olur bence .

Del Piero_10
21.Ocak.2011, 17:18
Stoke City, Aston Villa'da forma giyen John Carew'i sezon sonuna kadar kiraladı.

Milli futbolcumuz Tuncay Şanlı'nın da forma giydiği Stoke City, forvet hattını Norveçli golcü John Carew ile güçlendirdi.

Aston Villa forması altında başarılı bir görüntü çizen 31 yaşındaki oyuncu, sezon sonuna kadar Stoke City için ter dökecek. Kulübün resmi internet sitesine bu transferi değerlendiren teknik direktör Tony Pulis "Bizim için fantastik bir transfer oldu. John milli takımda, Şampiyonlar Ligi'nde ve Avrupa'nın üst düzey takımlarında yıllarca edindiği tecrübeyle kalitesini kanıtladı. Geçtiğimiz yıl 17 golle Aston Villa'nın en golcü ismi olması bile kalitesinin kanıtı." ifadelerini kullandı.

John Carew'in bugün yeni takımıyla idmana çıkacağı ve hafta sonu oynanacak maçın kadrosuna dahil edileceği açıklandı.

Revolution
23.Ocak.2011, 10:21
İspanyol teknik adam iyi bir takımdan teklif gelmesi halinde İngiltere'ye dönmek istediğini açıkladı.

Goal.com Türkiye

22 Oca 2011 17:46:00

Geçtiğimiz ay Inter'deki görevine son verilen İspanyol teknik adam Rafael Benitez, ilerleyen günlerde Premier Lig'de bir takımda çalışmak istediğini söyledi.

BBC Radio 5'ın yayınına katılan Benitez, "Kariyer planımda önceliğim Premier Lig'e dönüş yapmak. Eğer gelişmeye açık ve sağlam bir projesi olan bir takımdan teklif alırsam hemen kabul ederim. İyi yönetilen bir kulüpte çalışmayı kim istemez?" ifadelerini kullandı.

Liverpool'da yaptığı transferler nedeniyle eleştirilmesine de değinen İspanyol çalıştırıcı, "Elbette başarısız transferler yaptığım oldu. Yaptığım bu hatalar nedeniyle pişmanlık duyuyorum. Ancak çok iyi transferler de yaptığımı unutuyorlar. Reina, Agger, Skrtel, Johnson ve Kuyt gibi önemli oyuncuları Liverpool'a kazandırdığım için mutluyum." şeklinde konuştu.

50 yaşındaki Benitez, sezon başında göreve getirildiği Inter'den ligde aldığı başarısız sonuçlar nedeniyle gönderilmişti.

Deus Dominus
23.Ocak.2011, 12:18
Liverpool ve Inter maceraları sonrası pek birşey beklememeli.

eng1n
23.Ocak.2011, 12:40
Daha hangi takımı batırcan dünyanın en iyi 3 takımından birini bile oynatamadın yerine gelen Leanardo bile oynatıyor.

gerrrard
23.Ocak.2011, 16:40
dahaca kim alacak acaba benito'yu?

EndoplazmiK RetikuluM
23.Ocak.2011, 17:23
Yasina gore iyi hayal gucu var. Pek sanmiyorum EPL'den bir takimin Benitez'le anlasip risk alacagini.

burak95
23.Ocak.2011, 17:32
Bu adam Valencia'da başarılar kazanmadı mı liverpoolda şampiyonlar ligini bile kaldırdı adam yapmayın o kadar yahu :D

BaGa TaRKaN
23.Ocak.2011, 17:55
Benim Gözümde Benitez Her Zaman Önemlidir, En İyi Ben Tanırım Onu.

anil luque
23.Ocak.2011, 19:57
İnter'de pek parlak bir kariyer geçirmese de Valencia'da ve L'pool'da yaptıklarını unutmamak lazım. Bence bir çok talibi çıkacaktır.

A.FaruK
23.Ocak.2011, 20:02
Papaz her zaman pilav yemez Benito (: . O kadar italyada mesain var bunu demedimiler sana (:

ThersoN
23.Ocak.2011, 22:57
sezon sonu türkiyede görebiliriz belki

Lim10
24.Ocak.2011, 02:36
sezon sonu türkiyede görebiliriz belki

Mümkünse Kadıköy civarında görmeyelim.

vego
28.Ocak.2011, 15:38
İngiltere Premier League takımlarından West Ham United, Almanya'nın Hoffenheim takımında oynayan Senegalli golcü Demba Ba'yı sezon sonuna kadar kiraladı.

fotomac.com.tr / 24.01.2011 15:22

http://i.tmgrup.com.tr/ftm/2011/01/24/671x324/490392424549.jpg?490493048261</IMG>

Ligde son sırada yer alan Londra ekibi, Stoke City'nin de talip olduğu ancak transfer etmekten vazgeçtiği 25 yaşındaki golcü oyuncuyu kiralık olarak renklerine bağladı.

Senegal Milli Takımı'nın formasını 9 kez giyen Demba Ba'nın, milli formayla 2 golü bulunuyor.

Fearless Coward
28.Ocak.2011, 15:42
FM'nin yıldızları bir bir yeni takımlara gidiyorlar :D artık yeni oyuncular araştırmaya başlamak lazım.Demba Ba'nın orada ne işi var yahu daha iyi bir takıma gidebilirdi açıkcası.

I3esiktas
28.Ocak.2011, 18:11
off ulan of en sevdigim oyuncu keşke besiktaş'a gelseydi :D

TR.CaPTaiN
28.Ocak.2011, 18:36
Rubin Kazan'da forma giyen Nijeryalı futbolcu Obafemi Martins'i sezon sonuna kadar kiralık olarak Birmingham City'e transfer oldu.

İngiltere Premier League takımlarından Birmingham City, bir süredir Stoke City'de forma giyen Tuncay Şanlı ile yakından ilgileniyordu. Tuncay için Stoke City ile görüşme halinde olan Birmingham, Stoke City'in Tuncay için talep ettiği 6.2 milyon avroluk bonservis bedelinden dolayı bu transferi askıya almıştı.

Tuncay'ın transferi için Stoke City'den olumsuz yanıt alan Birmingham, rotasını Rusya'ya çevirdi. Bir kaç gün önce Nijeryalı golcü Obafemi Martins'in transferi için Rubin Kazan ile görüşen Birmingham, bu görüşmelerden olumu sonuç aldı ve Martins'i 200-2011 sezonunun sonuna kadar kiralık olarak kadrosuna kattı.

Rubin Kazan Teknik Direktörü Kurban Berdiyev konu hakkında yaptığı açıklamada, "Martins'in bir çoçuğu oldu ve bu yüzden ailesine yakın olmak istiyor. Bizden İngiltere'ye gitmek için izin istedi. Biz de onun bu talebini ailevi nedenlerini göz önüne alarak geri çevirmedik" dedi.

Martins'in menajeri Nicola Walter BBC'ye yaptığı açıklamada, "West Bromwich Albion de Birmingham ile aynı parayı teklif etti ancak Martins tercihini Birmingham'dan yana kullandı. Martins'in Birmingham'da kendisini iyi hissedeceğine eminim." ifadelerini kullandı.

2006-2009 yılları arasında Newcastle United'da forma giyen Obafemi Martins, 2009-2010'da Wolfsburg'ta forma giymiş ve geçen sezon başında da Rubin Kazan'a transfer olmuştu.

Sporx

maNga 33
28.Ocak.2011, 18:56
bir ara martins çok iyiydi özellikle fm 2005te ama istediğini bir türlü yapamadı belki birmingham'da kendine gelir

Volkan Şen
28.Ocak.2011, 19:24
Martins ve Zigic ikilisi coşturucaklardır EPL de Birmingham sevdiğim bir takım inş. Martins faydalı olucaktır.

GeNç KaRTaL
28.Ocak.2011, 19:40
Rubin'e gittiğin bilmiyordum.İnter'de yaptığı patlamayı tekrar yapması pek mümkün değil gibi.Sürekli takım değiştirir herhalde.

uAburak89
28.Ocak.2011, 20:05
Transferin bedeli, 26.5 milyon euro.

Börk
28.Ocak.2011, 20:06
Çok iyi transfer de maliyeti baya fazla olmuş.Adebayor'un satın alma bedeli 14 Milyon Euro iken :)

RaSenGan
28.Ocak.2011, 20:08
Sen de benim için bittin Suarez (:

GeNç KaRTaL
28.Ocak.2011, 20:12
Hollanda liginin balonlarından birisi mi değil mi anlayacağız bakalım.

Fearless Coward
28.Ocak.2011, 20:22
Ne işi var orada yahu başka takım mı bulamamış :D

fbdevil190737
28.Ocak.2011, 20:23
Demek ki Niang'ı almayacaklar .

Since-1907
28.Ocak.2011, 20:24
Bitiricilik olsa çok iyi forvet olabilirdi ama son vuruşlarda bayağı zaafı var.Yine de Birmingham için iyi transfer.

E.Cartman
28.Ocak.2011, 20:25
Suarez EPL'yi kaldırabilirse büyük topçu olur

Since-1907
28.Ocak.2011, 20:27
Liverpool'un forvet eksiği vardı fakat Suarez'in Premier ligte başarılı olacağını açıkçası pek sanmıyorum ben.Belirli bir düzeyin üstüne çıkamaz gibime geliyor.

Night_Mare17
28.Ocak.2011, 20:30
Torres Suarez
----Gerrard----(J.Cole)
Lucas R.Meireles (Transfer)

Liverpool tekrar şahlanır.

Redrum
28.Ocak.2011, 21:48
Suarez EPLlik topçu değil bence de. Merakla bekliyorum performansını.

Rsa
28.Ocak.2011, 22:09
Sevdiğim bir futbolcu, sevdiğim bir takımda.Başarılı olur inşallah.

eXcitinG
28.Ocak.2011, 22:24
Tevez in İngiLtere performansını gördükten sonra bende yaparım demiş. Tevez iLe aynı stiLdeymiş güya. Sen kim, Tevez kim Suarez.

RaSenGan
28.Ocak.2011, 22:29
1 yıl içinde söner balon :)

El Barto
28.Ocak.2011, 22:38
Bu balon diye bahsedilen bizim bildiğimiz Suarez değil mi hani şu Uruguaylı olan, Ajax'ta oynayan.

eXcitinG
28.Ocak.2011, 22:39
Hee, O. Ta kendisi.

Corpus
İngiltere'de seni yerler....

GodfatheR
Harika bi transfer. Forvet hattına 3 yıldır böyle bi takviye şarttı. Lpool forvet hattında Ngog oynuyordu yahu şaka gibi.

El Barto
28.Ocak.2011, 22:46
Ya abi bırak Allahını seversen daha iyisini nerede bulacaklar. :)

Bence gayet iyi bir transfer olmuş.

GodfatheR
28.Ocak.2011, 22:50
Suarez'i kimse yere göğe sığdıramıyordu Lpool alınca tu kaka oldu :)

Bursaspor
28.Ocak.2011, 22:51
Çok fazla ödenmemiş mi sanki? Suarez tamam o kadar gol attı Hollanda'da vs. ama o kadar eder mi yahu?

EPL'de ikinci bir Afonso Alves vakası olmasın da,

GodfatheR
28.Ocak.2011, 22:55
Dünya kupasında oynadığı futbol çabuk unutulmuş Suarez'in.

garydelgadov
28.Ocak.2011, 22:58
Ngog'u tercih ederim.

anil luque
28.Ocak.2011, 22:58
Mükemmel bir transfer Liverpool adına. Torresle birlikte çok can yakarlar. Ayrıca 'balon'yorumu yapan arkadaşlara dünya kupasındaki oyununu hatırlatarak bir defa daha düşünün derim..

RaSenGan
28.Ocak.2011, 22:59
Suarez İspanya'ya gitse çok daha iyi olurdu onun adına ama yukarıda da söylendiği gibi onu yerler EPL'de :)

garydelgadov
28.Ocak.2011, 22:59
Ersen Martin gibi oldu bu da ordan oraya.

GodfatheR
28.Ocak.2011, 23:27
Anelka gibi nazik bir adamın bile fırtınalar estirdiği bir ligde Suarez neler yapar hayal edemiyorum. Yeter ki arkdaşlarına çabuk alışsın. Ayrıca Suarez'in narin mücadeleden kaçan bi futbolcu olduğunu kim söyledi onu yerler filan deniyor :) Adam Hollanda liginde oynuyor diye narin yapıldı iyi mi :)

garydelgadov
28.Ocak.2011, 23:37
Demekki biz oyuncu pazarlamayı hiç yapamıyoruz.Suarez 26,5 milyon euro ediyorsa bir Arda'yı bir kendini geliştirmiş Necip'i kim bilir kaça satılabilir?

Ziya38
28.Ocak.2011, 23:43
Suarez cok vasat(!!!) bir oyuncu .

Addolorato
28.Ocak.2011, 23:48
Luis Suarez'i de kötülediniz ya daha ne diyim size :D..

EndoplazmiK RetikuluM
28.Ocak.2011, 23:55
Yok artık Suarez'imi yerler EPL'de ? :) Anelka o fizikle neler yaptı. Suarez neden yapamasın ? Dünya kupasınıda unutmamak gerek.

garydelgadov
28.Ocak.2011, 23:56
Anelka muhteşem bir fizik abidei olmayabilir ama yeteneği Suarezle kıyaslanamaz bence.

KaPaLı
28.Ocak.2011, 23:59
Çok para vermişler. Sonra biz niye borçtan kurtulamıyoruz diyolar. Eee az bile size daha.

KaPaLı
29.Ocak.2011, 00:02
Championship'te başarılar Demba BA : )

Since-1907
29.Ocak.2011, 00:03
Yazık etmiş kendine bence iyi bir oyuncu.Daha üst düzey takımlarda rahatlıkla oynardı.

anil luque
29.Ocak.2011, 00:04
Yetenek herşey değildir kardeşim. Javier Hernandez fizik olarak da yetenek olarak da Anelka'dan aşağı durumda belki , üstelik tecrübesi de yok ama oynadığı hemen her maç gol atıyor ;)

anil luque
29.Ocak.2011, 00:06
Championship'te başarılar Demba BA : )

Sezon sonuna kadar kiralamışlar :) EPL'de oynayacak yani arkadaş

GodfatheR
29.Ocak.2011, 00:15
Ne Arda'sı ne Necip'İ yahu güldürmeyin :)

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
29.Ocak.2011, 00:17
Kaliteli bir transfer :) 26.5 evet biraz fazla gibi fakat Ajax özellikle de DK performansından sonra bundan aşağısına vermezdi bence de...

garydelgadov
29.Ocak.2011, 00:17
Avrupaya gidebilecek Türk yıldızlarını kastetmek için kullandım Sabri mi deseydim?
Dediğim gibi Suarez gibi üst düzey olmayan bir oyuncu 26 milyon euro ediyorsa eminimki Arda en az 20 milyon eder.Eder yani.

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
29.Ocak.2011, 00:19
Aslında Martins bence çok kaliteli bir forvet fakat bir türlü dikiş tutturamadı gittiği takımlarda. Newcastle'daki performansını gösterse iyidir Birmingham için...

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
29.Ocak.2011, 00:20
Daha iyi takımlara layık...

Lionel Andres Messi
29.Ocak.2011, 00:27
en iyi özelliği bencilliği.çok gol atar ama takımı taşıyamaz.takım içi dengeleri bozabilecek bir oyuncu.parasıda çok bence genç bir oyuncu ama sonuçta liverpool bir manc.city değil parayı nerden bulduysa :)

liverpool orta sahası ve defansı çok kalitesiz.bu şekilde orta sıra takımı olur anca.çok gol atar ama çok gol yer.

BaGa TaRKaN
29.Ocak.2011, 00:30
Bu Adamı Bir Tek Ben Beğenmiyorum Heralde?

Neler Yapacağını Göreceğiz.

CeNTeR_TR
29.Ocak.2011, 00:32
Demekki biz oyuncu pazarlamayı hiç yapamıyoruz.Suarez 26,5 milyon euro ediyorsa bir Arda'yı bir kendini geliştirmiş Necip'i kim bilir kaça satılabilir?

Yapma bunu bize :)

Arda ve Suarez . . .

Bir sonraki mesajında Avrupa'ya gidebilecek oyuncular olarak bahsetmişsin fakat Arda ile Suarez'in fiyatları asla bir tutulamaz hatta birbirine yaklaşamaz bile bana göre (:

İkisinin oynadığı top'a ve yaptığı istatistiklere takımlarına kazandırdıklarına bakarsak bile bu rahat anlaşılır.

Lionel Andres Messi
29.Ocak.2011, 00:34
arda 'ya şu anki haliyle 10 milyon euro bile veren olmaz.etmez demiyorum dikkat edilirse.

euro 2008 de gitseydi avrupaya 25-30 bile ederdi.ama işte kendileri avrupa kupası kazanmadan gitmek istemediği için bugün bu durumda.

KaPaLı
29.Ocak.2011, 00:39
Ben içimden geçeni söyledim yahu .) West Ham bunu bırakmaz sezon sonu. Ba'ya parayı verirlerse kalır West Ham'da.

garydelgadov
29.Ocak.2011, 00:50
Ben de şuan demiyorum.Şuan desem Necip demezdim değil mi? :)

CeNTeR_TR
29.Ocak.2011, 00:53

Ben de şuan demiyorum.Şuan desem Necip demezdim değil mi? :)

İlerde de çok zor :) Arda'nın bundan sonraki performansı meçhul ..

Tabi iyide olabilir kötü de ama yinede Arda ve Suarez bana bi garip geldi :)

Sheriff
29.Ocak.2011, 00:55
Off, o bonservis bedeli ne öyle ya. Bu kadar vereceklerdi, Neymar'ı falan alsalardı madem.

Lionel Andres Messi
29.Ocak.2011, 00:56
ne zaman peki?necip için kendini geliştirmiş hali yazmışsın ona bişey demiyorum ama ardanın yüksek paralara gideceği dönem euro 2008 sonrasıydı.arda 24 yaşına girdi artık.eu pasaportu yok zaten.

garydelgadov
29.Ocak.2011, 00:56
Aslında ben Ardayı çok sevmem.Yani oyun stili,ağırlığı ama yetenekli adam ona diyecek bir şey yok.Euro 08'de ayrılsaydı çok rahat Suarez gibi büyük fiyatlara giderdi.Ama gitmedi,Hasan Şaş olmayı seçti.Ben de bundan bahsediyorum işte gidebilecek potansiyeli vardı.Potansiyel asla kaybolmaz ama oyuncu geliştirmezse bir işe yaramaz.Ortada bir Arda Suarez kıyası yok,ortada yetenekli Türk futbolcular ve Suarez kıyası var.:)

Lionel Andres Messi
29.Ocak.2011, 01:02
nuri şahin var umarım o gider artık :) yüksek paralara.

barçaya gelip xavinin veliahtı olsa keşke :)

deniz.91
29.Ocak.2011, 13:02
Suarezi balon transfer görünlere şaşrıdım biraz hollanda liignde harikalar yaratan bir oyuncu tamam hollanda ligiyle epl bir değil ama sonuçta dünya kupasındada izledk bu adamı gayette iyiydi liverpoola faydası çok olur

TR.CaPTaiN
29.Ocak.2011, 14:07
Suarez fizik olarak Premier Lig seviyesine çıkmayı başarabilirse Liverpool'da çok iş yapar.

TR.CaPTaiN
29.Ocak.2011, 14:47
Liverpool kulübü transfer isteğinde bulunan Fernando Torres'e olumsuz cevap verdi.

Hafta başında Chelsea'den büyük bir teklif alan ve Liverpool kulübüne transfer isteğinde bulunan İspanyol forvet oyuncusu Fernando Torres Liverpool kulübü tarafından reddedildi.

Liverpool kulübü resmi internet sitesinden yaptığı açıklamada, "Fernando Torres'in bu akşam yaptığı yazılı transfer isteği reddedilmiştir. Kulübümüz ile uzun dönemli sözleşme imzalamıştır ve kulüb kendisinden kulübe yaptığı katdıdan dolayı onur duymasını bekliyor" ifadeleri yer aldı.

İspanyol forvet Fernando Torres İngiliz ekibine 2007 yılında Atletico Madrid'ten transfer olmuştu. Liverpool kulübü oyuncunun bonservis bedeli için 20.3 milyon paund(40.6 milyon dolar) ödemiş ve kulüp tarihinin en pahalı trasnferini yaparak golcü oyuncu ile 2013 yılına kadar sözleşme imzalamıştı.

Torres 2010 Dünya Kupasından döndükten sonra sakatlıklarla mücadelede etmiş ve takım arkadaşları İspanyol oyuncunun sergilediği kötü performansı telafi edememişlerdi.

Liverpool İngiltere Premier Ligi'nde 7. sırada ve 4. sırada bulunan Chelsea'nin de 9 puan gerisinde bulunuyor. Kırmızılar geçmişte yaşadığı muhteşem zaferlere rağmen ligde bir ara küme düşme hattınına çok yaklaşmıştı.

Fernando Torres transfer olma isteğini yazdığı sırada Liverpool kulübü'nün Ajax'tan transfer ettiği oyuncu Luis Suarez sağlık kontrollerinden geçiyordu.

Chelsea kulübü ise Fernando Torres'i transfer etmek için Liverpool'a 46 milyon avroluk teklifte bulunmuş fakat Liverpool kulübü bu teklifi reddetmişti.

Sporx

jesmatador
29.Ocak.2011, 15:40
Torres 2012 Dünya Kupasından döndükten sonra sakatlıklarla mücadelede etmiş ve takım arkadaşları İspanyol oyuncunun sergilediği kötü performansı telafi edememişlerdi.

Sporx
2012 Dünya Kupası olmadı olmayacakda :0:

TR.CaPTaiN
29.Ocak.2011, 17:59
İngiltere Premier League takımlarından Aston Villa, adı bir süredir Galatasaray ile anılan Amerikalı orta saha oyuncusu Michael Bradley'in transferini bitirdi.

Son iki gündür Michael Bradley - Galatasaray flörtü yeniden alevlenmişti! Borussia Mönchengladbach Teknik Direktörü Michael Frontzeck ve Sportif Direktörü Max Eberl'in Michael Bradley konusunda yaptığı açıklamalar Alman basını tarafından "Michael Bradley Galatasaray'a" gidiyor şeklinde yorumlandı.

Hem Galatasaray cephesi hem de Borussia Mönchengladbach cephesi Michael Bradley'in transferi hakkında resmi bir açıklama yapmazken; ESPN günün en iddialı haberine imza attı ve Aston Villa'nın Michael Bradley'i sezon sonuna kadar kiralık olarak kadrosuna kattığını duyurdu.

Almanya Bundesliga'da bugün Frankfurt ile karşı karşıya gelen Borussia Mönchengladbach'ta teknik direktör Michael Frontzeck Michael Bradley'i kadroya almamıştı. Mönchengladbach cephesinde yaşanan bu gelişmeler ve Bradley'in kadroya alınmaması Alman basınında transfer spekülasyonlarını da arttırmıştı.

Mönchengladbach'ın sportif direktörü Max Eberl, kulup ismi vermeksizin Michael Bradley için gelen teklifi kabul ettiklerini ve artık bu aşamadan sonra kararın Bradley'in kendisinde olduğunu daha önceden açıklamıştı.

2008 yılında 2,5 milyon avroya Heerenveen'den Mönchengladbach'a transfer olan Bradley 76 maçta 10 gol atma başarısı gösterdi. Orta sahanın ortasında oynayan Bradley 50 kez de ABD milli takımının formasını giydi ve 8 gol kaydetti. 23 yaşındaki oyuncunun babası Bob Bradley de halen ABD Milli Takımı'nın teknik direktörlüğünü yapıyor.

Sporx

TR.CaPTaiN
29.Ocak.2011, 21:04
7 m € karşılığında transfer olmuş. 3.5 yıllık sözleşme imzalamış.

http://www.safc.com/news/20110129/black-cats-sign-psgs-sessegnon_2256213_2279702

Muntari'yi de sezon sonuna kadar kiralamışlar.

titates1
29.Ocak.2011, 22:40
Sessegnon müthiş bir adam , Muntari - Cattermole önlerinde sessegnon çok sağlam orta saha olur

KaPaLı
29.Ocak.2011, 23:00
Muntari - Sessegnon gibi 2 tane dayanıklı adam aldılar ortasahaya. Ellerinde birde Cattermole gibi bir aygır var. Öğrenmemiz gereken çok şey var çooook.

garydelgadov
29.Ocak.2011, 23:16
Tevez'i yıllardır isteyen bir takım olarak Demirören'in adına ben istiyorum seni Tevez gel bize başarı desen yok para desen yok tam aradığın takımız valla.:zuhaha

jesmatador
30.Ocak.2011, 00:23
Arkadaşlar sanırım city'de çalışan antrenör mü ne varmış ona benzer bişe :) O adamla kavga etmiş araları bozulmuş city'le sonrasını biliyosunuz....

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
30.Ocak.2011, 14:10
Sunderland bu işi biliyor...;)

Del Piero_10
30.Ocak.2011, 14:34
Chelsea'nin milyarder sahibi, kulübe borç yüklememek için İspanyol yıldızın masraflarını cebinden ödeyecek.

İngiltere'nin iki büyük kulübü Chelsea ve Liverpool'un Fernando Torres çekişmesi hız kesmeden devam ediyor.

Bilindiği üzere Liverpool, Chelsea'nin teklifini ve Fernando Torres'in transfer isteğini geri çevirmiş ve İspanyol yıldızı bırakmak istemediğini göstermişti. Fakat Chelsea uslanmak bilmiyor. The Mirror'ın iddiasına göre kulübün sahibi Rus milyarder Roman Abramovich, şahsen finanse edeceği bu transfer için en az 100 milyon avroyu gözden çıkardı.

Buna göre, Abramovich Torres'in bonservisi için Liverpool'a yaklaşık 60 milyon avro ödeyecek; Torres'in beş yıllık sözleşmesi imzalaması durumunda ise 50 milyon avro civarındaki bir miktarı kulübe borç yüklememek için kendi cebinden verecek.

Goal.com İngiltere'nin ortaya çıkardığı üzere Liverpool, Torres için 60 milyon avro civarında bir bonservis bedelinin yanı sıra Nicolas Anelka'yı istemişti.

jesmatador
30.Ocak.2011, 15:05
Verin Anelkayı bir de 60 milyonu alın adamı işte Torres Anelka'dan daha iyidir....

World Hollow o1
30.Ocak.2011, 15:11
Torres, her türlü iş yapar 60 değil 160 versen gam yemezsin... :)
Umarım olur transfer, mavi Torres'e yakışır.. :p

RaSenGan
30.Ocak.2011, 15:58
Hey Allah'ım :) O parayı verecek başka adam mı bulamamış :)

BaGa TaRKaN
30.Ocak.2011, 16:51
Bende Ozanı Dövmek İçin Çıldırıyorum:n:

Varıyım Adanaya Gidiyim Ben:p

Lionel Andres Messi
30.Ocak.2011, 20:52
torresi çok severim ama 3 yıldır torreste bir gelişme yok bence.sakatlık,formsuzluk da sık sık yaşıyor.

60 milyon euro artı anelkayı vermek bildiğin enayiliktir.

Raheem Lawal.
30.Ocak.2011, 20:58
Abi Sen nie herşeye beni atıosun ya Abramovice Söylerim Otobüs biletini Satın alır :D

garydelgadov
30.Ocak.2011, 21:45
Beni de 5 milyon euroya altyapıya oyuncu aramak için falan transfer ederse mutlu olurum.B gidişle de imkansız değil gibi.Gidersin Ibraya verirsin bu parayı üzülmem de,kaç yıldır isteyen düzeye çıkamayan adama verirsen ayıptır.Torres'i asla kötülemiyorum ama bu para çok çok fazla.

maNga 33
30.Ocak.2011, 21:59
Torres'i asla kötülemiyorum ama bu para çok çok fazla.

katılıyorum :)

GodfatheR
30.Ocak.2011, 22:06
Satalım gitsin.

jesmatador
30.Ocak.2011, 22:08
Torres Liverpool'da oynayamadı ama chelsea'da oynayabilir...

Facx
30.Ocak.2011, 22:10
bu parayı torres e verceğine daha azını hulk a yada agüero ya verebilirsin bence :P de iyidir genede torres

Rick Nelson
31.Ocak.2011, 02:15
Müthiş transfer olur bana kalırsa..

Lucas Neill
31.Ocak.2011, 15:21
L'pool Chelsea'nin teklifini kabul etmis. L'pool da Andy Carrol icin 30 milyon pound teklif etti.

GodfatheR
31.Ocak.2011, 15:38
tamam satalım iyi güzel de gidip aldığımız paranın yarısından fazlasını carrol'a vericeksek hiç satmayalım.

garydelgadov
31.Ocak.2011, 15:43
Andy Caroll!a 30 mn pound ha.:) Ben ciddi ciddi bavulları toplayayım beni de alacakalr yakında inanıyorum.

GodfatheR
31.Ocak.2011, 15:48
üstüne biraz daha katıp Agüero'yu alsak :)

Börk
31.Ocak.2011, 15:52
2 sene önce 60 milyon pound'dan yukarı transfer yapılmazdı neler oluyor yahu böyle.Torres'i satmak L'pool'un kârına olacaktır.Tabi yarısı Andy Carroll'a verilmeyecekse.

Lucas Neill
31.Ocak.2011, 18:13
Newcastle Liverpool'un 35 milyon poundluk teklifini kabul etti. Adnan sezgin'e daha az kizmaliyiz sanirim.

vego
31.Ocak.2011, 19:00
L'pool Torres'in Chelsea için sağlık kontrolünden geçmeisne izin vermiş.Andy carroll için 35 milyon poundluk teklifi kabul edilmiş.

Addolorato
31.Ocak.2011, 19:11
Yazık ya Liverpool sağlam kazık yedi.

E.Cartman
31.Ocak.2011, 19:18
tribundergi Tribun Dergi
Liverpool Fernando Torres'in Chelsea için sağlık kontrolünden geçmesine izin verdi.

tribundergi Tribun Dergi
Liverpool'un Carrol için yaptığı 35 milyon poundluk teklif Newcastle tarafından kabul edildi.

Bonservisim elimde bende gidebilir miyim acep L'pool'a :n::n:

Lucas Neill
31.Ocak.2011, 19:26
Bonservisim elimde bende gidebilir miyim acep L'pool'a :n::n:

L'pool'a degil de adnan sezgin faktöründen dolayi GS'ye gelebilirsin:D

E.Cartman
31.Ocak.2011, 19:33
L'pool'a degil de adnan sezgin faktöründen dolayi GS'ye gelebilirsin:D

GS'den gitcez artık L'pool'a :n::n:

GodfatheR
31.Ocak.2011, 19:38
30 milyon euro deniyor Carroll için pound değil. Ama yine de kazık yedik :)

vego
31.Ocak.2011, 19:43
30 miyon euro'yu Newcastle reddedince 35 milyon pound önerildi diye anladım ben onu:D

KaPaLı
31.Ocak.2011, 19:43
Osman yinede 26-27 milyon £ gibi bir para yapar. Liverpool ne yapmaya çalışıyo anlayan beri gelsin.

GodfatheR
31.Ocak.2011, 19:51
Torres bizde misyonunu tamamladı. Takımda kaldıkça hem kendisine hem bize zarar vermeye başlayacak ki başladı. Sanırım Suarez'İn yanına bir target man arıyoruz en yakın isim de Carroll. Ancak Carroll bu kadar para eder mi orasından emin değilim. Zamanında Crouch'u yok pahasına sattıran Benitez'in yüzünden veriyoruz bu kadar parayı :D Umarım torres'i verirken Chelsea'den Anelka'yı alırız.

E.Cartman
31.Ocak.2011, 19:56
35M€ değil £ arkadaşlar

17:40 Liverpool Newcastle United'tan Andy Carroll'u transfer etmek üzere. İngiliz medyasına göre 42 milyon avroya bu iş bitti.
SporX'den

Sky Sports sources understand that Newcastle striker Andy Carroll is travelling to the North West amid reports that a transfer fee in excess of £35million has been agreed with Liverpool.
Sky Sports'dan bu da

Ayrıca SkySports'da Torres'in transferinin 50M£'a bitmiş galiba

The story has emerged as the box-office event of the winter transfer deadline day as Liverpool presumably prepare to reinvest the funds generated from the potential £50m sale of Fernando Torres to Chelsea.

vego
31.Ocak.2011, 19:57
Torres için mebla 50 milyon euro'muş.Anelka'yı bilmiyorum.Tahminim geceyarısına doğru iş resmileşir.

yunusgs
31.Ocak.2011, 21:00
İngiltere Premier League takımlarından Liverpool, Newcastle United'ın forveti Andy Carroll ile anlaştı.

İngiltere Premier League takımlarından Liverpool, Newcastle United'da forma giyen İngiliz golcü Andy Carroll'un transferini bitirdi. Liverpool Kulübü yaptığı resmi açıklamada; Newcastle United'ın Carrol için talep ettiği bonservis bedelini kabul ettiğini ifade etti.

Liverpool, Newcastle United'ın talep ettiği bonservis bedelini açıklamazken; Ada basını bu transferin 41 milyon avro karşılığında sonuçlandığını belirtiyor.

Liverpool'un yaptığı Andy Carroll transferinin ardından gözler Fernando Torres'e çevrildi. Chelsea, Torres transferi için Liverpool'u adeta köşeye sıkıştırdı. Carroll transferinin ardından Ada basını Fernando Torres'in Chelsea'ye transfer olacağına kesin gözüyle bakarken; Liverpool ya da Chelsea cephesinden bu konuda bir açıklama gelmedi.

31 Ocak 2011 Pazartesi - 19:46
Sporx.com

Biraz fazla para vermişler sanki?

Redrum
31.Ocak.2011, 21:05
Biraz mı???

KaPaLı
31.Ocak.2011, 21:11
Ve son transfer söylentisi yine Liverpool'dan. Blackpool - Charlie Adam - Liverpool - 15 milyon £ .

DenizlispoR
31.Ocak.2011, 22:28
Charlie Adam 15 milyon £ ???

Andy Carroll 41 milyon £ ???

Ya City piyasayı çok yükseltti yada ingiliz basını birayı çok kaçırdı .

TR.CaPTaiN
31.Ocak.2011, 22:29
Liverpool taraftarı olsam Gerrard, Torres gibi adamlara 200 m € verilse dahi satılmasını istemezdim herhalde. Çünkü Gerrard'ı 200 m €'ya satıp, 180 m €'ya Joey Barton'ı alabilirler. Dikkat mübalağa çıkabilir.

KaPaLı
31.Ocak.2011, 22:35
Twitter'da Güiza Liverpool'a gitsin diye tweet atıyolar :n:

Aslında fena transfer olmaz. Alex, Dia'yla olmadı Gerrad, Joe Cole'la olmayacak değil. Tek reyiz Güiza reyiz.

Hugo
31.Ocak.2011, 22:36
Raul Meireles twitter'dan Torres'in gittiğini söyledi, şans diledi.
Liverpool resmi sitesinden de Torres'e Chelsea'ye gitmesi için izin verdik açıklaması yapıldı. Bitti bu iş.

GodfatheR
31.Ocak.2011, 23:02
Çok fena kazık yedik. :D

eng1n
31.Ocak.2011, 23:06
Aslında hazır piyasa yükselmişken şöyle arada bizde güiza 20 m satsak falan iyi olur.

-Who is this Güiza
-Güiza in dı livırpul şampuan livırpuul oley oley
diye bir diyalogla satsak iyi olur :D

KaPaLı
31.Ocak.2011, 23:10
Liverpool 60million, Chelsea 75million, Arsenal- £1.99-Man United still winning EPL.There are some things money cant buy. #Mastercard (http://twitter.com/#%21/search?q=%23Mastercard)

Ehehehe çok güldüm ya :n:

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
31.Ocak.2011, 23:17
Caroll çok yetenekli ve ileride Dünya Çapında olabilecek bir oyuncu (bence) ama 35 MN Pound da çok çok fazla yahu..:/

Liverpool 60million, Chelsea 75million, Arsenal- £1.99-Man United still winning EPL.There are some things money cant buy. #Mastercard (http://forum.turksportal.net/redirector.php?url=http%3A%2F%2Ftwitter.com%2F%23% 2521%2Fsearch%3Fq%3D%2523Mastercard)

Ehehehe çok güldüm ya :n:
:D

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
31.Ocak.2011, 23:21
Hayırlı olsun Torres Chelsea'de...

E.Cartman
31.Ocak.2011, 23:22
L'pool'a 58M€ vericekmiş galiba Chelsea

yunusgs
31.Ocak.2011, 23:23
İngiltere Premier League takımlarından Chelsea, Liverpool'un İspanyol forveti Fernando Torres ile anlaşmaya vardı....

İngiltere Premier League takımlarından Chelsea, Liverpool'un İspanyol forveti Fernando Torres ile anlaşmaya vardı. Açıklama, Liverpool cephesinden geldi.

Yapılan açıklamada; Chelsea'nin Fernando Torres için teklif ettiği rakamın kabul edildiği ve İspanyol yıldızın Londra temsilcisi ile görüşmesi için izin verildiği ifade edildi. Torres'in yarın sabah saatlerinde Chelsea ile resmi sözleşmeyi imzalaması bekleniyor.

Chelsea'nin Fernando Torres için Liverpool'a 58 milyon avro bonservis bedeli ödemesi bekleniyor. Liverpool, 2007 yılında Fernando Torres için Atletico Madrid'e 30 milyon avro bonservis bedeli ödemişti.

Chelsea'nin Fernando Torres'e haftalık 175 bin sterlin'den 5 yıl için toplam 45 milyon sterlin ödeyeceği belirtildi. Ada basınında konuşulan rakamlar doğru çıkarsa Torres'in Chelsea'ye maliyeti 95 milyon sterlin olacak. İspanyol yıldız Torres, Liverpool'dan haftalık 110 bin sterlin alıyordu.

Liverpool ile 2013 yılına kadar sözleşmesi bulunan Torres, kulüpten ayrılmak için yönetime başvurmuş ancak bu talebi reddedilmişti. Dünyanın en iyi golcüleri arasında gösterilen Fernando Torres, üç buçuk sezonluk Merseyside serüveni boyunca çıktığı 142 maçta 81 gol atmayı başarmıştı.

Fernando Torres'i Chelsea'ye satmayı kabul eden Liverpool, Newcastle United'dan Andy Carroll'u 41 milyon avro karşılığında ve Ajax'tan Uruguaylı yıldız Luis Suarez'i 25 milyon avro bonservis bedeli ile transfer etmişti.

31 Ocak 2011 Pazartesi - 21:37
Sporx.com dış haberler

vego
31.Ocak.2011, 23:25
Torres=58 milyon avro

Suarez+Carrol=66 milyon avro

:k::k::k::k::k::k::k::k:

GodfatheR
31.Ocak.2011, 23:27
Torres=58 milyon avro

Bir transfer başarısı olsa gerek :) En az 70 e satmalıydık Torres'i. Carrol'dan yediğimiz kazık da cabası.

Revolution
31.Ocak.2011, 23:27
Liverpool akıllıca davrandı, Torres'ten son zamanlarda istenen verim alınamıyordu. Ama Torres'in Liverpool'dan başka takımda oynayacağını görmek İngiltere'de beni üzecek :)

GeNç KaRTaL
31.Ocak.2011, 23:29
Torres Chelsea'de zirve yaptığı performansını tekrar yakalayacak mı bakalım.

Facx
31.Ocak.2011, 23:37
Caroll çok yetenekli ve ileride Dünya Çapında olabilecek bir oyuncu (bence) ama 35 MN Pound da çok çok fazla yahu..:/

carrol bencede fena yetenekli 35 m £ bana görede fazla ama torres in de 25.5 m € a geldiğini unutmayalım :icon_cool:

Revolution
31.Ocak.2011, 23:51
http://a323.yahoofs.com/ymg/ept_sports_sow_experts__16/ept_sports_sow_experts-163227952-1296502481.jpg?ymRLKfEDRB0RfRsO

Fernando Gago
01.Şubat.2011, 00:22
Liverpool'de bir süre işler karışır :)

Fernando Gago
01.Şubat.2011, 00:23
Aslında çok iyi transfer ama maliyet de çok fazla . Maliyet transferi gölgede bırakmış ..

BaGa TaRKaN
01.Şubat.2011, 00:34
Yalnız Drogba'da Chelsea'ye İlk Geldiğinde Bayağı Maliyetli Gelmişti. O Zamanlarda Drogba Fazla Duyulmamıştı da.

Belli Olmaz Bu İşler Parlarsa O da Büyük Kazanç Olur. Ama Risk Tabikide Her Zaman Vardır. Başkan Dua Etsin Bol Bol Yoksa Taraftarlar Başkanın Ruhuna Fatiha Okuyacak:zuhaha

vego
01.Şubat.2011, 00:37
Yok Fatiha bile okumazlar:D

vego
01.Şubat.2011, 00:58
Bu arada Transfer gerekliydi.Çünkü Suarez EPL'de asla tek forvet oynayamaz diye düşünüyorum.Ama Dzeko 46 milyon dolarken Caroll 42,5 milyon dolar olması ilginç.

Night_Mare17
01.Şubat.2011, 01:04
Suarez açacak Carrol atacak , Carrol indirecek Suarez atacak , Gerrard bırakacak Liverpool gol olup yağacak olay bu :)

Facx
01.Şubat.2011, 01:06
Suarez açacak Carrol atacak , Carrol indirecek Suarez atacak , Gerrard bırakacak Liverpool gol olup yağacak olay bu :)

ve liverpool küme düşmücek :icon_cool: :D

Night_Mare17
01.Şubat.2011, 01:09
Carrol Suarez
J.Cole
Meireles Gerrard Lucas

Aslında Liverpool'un geri dönüşü için fena olmayan bi kadro.

Bursaspor
01.Şubat.2011, 01:11
İyi bir transfer ancak çok büyük para ki bence Carroll o kadar etmez.

World Hollow o1
01.Şubat.2011, 01:17
İyi para iyi para..
Temiz Transfer, gelecek vaad ediyor R.Madrid'de bile oynucak kapasitede bu eleman..

Facx
01.Şubat.2011, 01:19
bu sezon 19 maçta 11 gol atmış bana göre kesinlikle çok yararlı olcak maliyet fazla gibi ancak daha pahalıya gidebilir ilerde :D

Lucas Neill
01.Şubat.2011, 01:27
Chelsea Tv'de Torres'in Chelsea'ye attigi gollerin klibi yayinlanmis Türkiye'de böyle bisey olsa kanal kapanirdi heralde :)

Facx
01.Şubat.2011, 01:32
Chelsea Tv'de Torres'in Chelsea'ye attigi gollerin klibi yayinlanmis Türkiye'de böyle bisey olsa kanal kapanirdi heralde :)

aynen koptum ya :D:D

http://www.youtube.com/watch?v=OxsAzNl5h6M

Sirius Black
01.Şubat.2011, 01:34
Biraz kazık yedi(k ) gibi geliyor ama, neyse. :D

Suarez-Carroll tam, big man-small man ayarı ikiliye uyuyor.

Facx
01.Şubat.2011, 01:37
yanlız newcastle napcak çok merak ediyorum :D

ozaniel
01.Şubat.2011, 01:58
40 milyona adam bulurlar herhalde.:D

RaSenGan
01.Şubat.2011, 02:04
Güzel olmuş güzel 50'ye tamamlasalardı keşke :D

sananes
01.Şubat.2011, 02:19
Para çok ama genç yaşıyla alakalı sanırım.Belli olmaz ilerde efsane olabilir.Torres gitti mi bilmiyorum ama muhtemelen gitmiştir.Orta sahaya hala takviye gerek bence ne biliyim sissokko'yu geri alsak mesela o tarz bi elemana ihtiyacımız var.Torres ile Carroll kıyaslanamaz ama torres'te fazla sakatlanıyordu.Uzun vadede olumlu bir transfer olabilir gibi geldi bana.Verilen bonservis bedelini resmi ağızlardan da duymak gerek tabi.

berkay19
01.Şubat.2011, 02:37
Fernando Torres yazın "Birkaç sene daha Premier Lig'de oynarsam kariyerim büyük tehlike içinde" gibilerinden bir açıklama yapmamış mıydı? Yanlış hatırlamıyorsam böyle bir demeci vardı ama şimdi astronomik bir rakama başka bir İngiliz deviyle adı anılıyor.

Facx
01.Şubat.2011, 02:42
Fernando Torres yazın "Birkaç sene daha Premier Lig'de oynarsam kariyerim büyük tehlike içinde" gibilerinden bir açıklama yapmamış mıydı? Yanlış hatırlamıyorsam böyle bir demeci vardı ama şimdi astronomik bir rakama başka bir İngiliz deviyle adı anılıyor.

ondan kastı premier ligin yüksek temposu premier ligin kötü veya iyi olmasıyla alakası yok ki premier lig dünyanın en iyi ligidir

http://www.chelseafc.com/page/LatestNews/0,,10268~2281499,00.html

insan bi giyer

DaveJones
01.Şubat.2011, 02:45
Bu tempoyu kaldıramıyorum, tekrar ispanyaya dönücem ben falan diyorduda yalan oldu demekki :)

berkay19
01.Şubat.2011, 02:45
Elbette zaten ben de aksini söylemedim yanlış anlaşılma oldu : ) bu arada cidden bir üzerinde görseydik formayı :D

Zekirdek
01.Şubat.2011, 02:46
Torres'in bu açıklamalarının nedeni kupa ve şampiyonluk kazanmak istemesi. Şimdi daha yakın oldu bu hedefine.

Facx
01.Şubat.2011, 02:48
http://twitpic.com/3val6h

izmer96
01.Şubat.2011, 10:58
insan 50 ye tamamlarda Aguero'yu alir , piyasasi var , her hafta iyi performans veriyor , devamliligi var , Carrol riskli transfer ozellikle o paraya

izmer96
01.Şubat.2011, 11:01
Chelsea'nin orta sahasi iyi isliyor , servis yapicak adam var , Torres domine eder EPL'yi Chelsea'de

Cengo
01.Şubat.2011, 11:04
Torres=58 milyon avro

Suarez tam bir balon bence.

Çok yanlış yaptı L'pool

iam1superman
01.Şubat.2011, 12:00
birisi newcastle napacak diye sormustu.onlar da peter crouch i zorlamislar ama bir sonuc cikmamisto.bir de cok fazla para verildi bence...charlie adam meselesi n'oldu peki ? ian holloway birakmayacagiz diyordu.

ThersoN
01.Şubat.2011, 12:30
torres'in ne kadar katkı sağlayacagına şüphe ile bakıyorum

KaPaLı
01.Şubat.2011, 13:08
Charlie Adam, ülmimatom vermiş yönetime gitmek istiyorum diye ama bırakmamış Blackpool. 14 milyon £ iyi paraydı hoş.

KaPaLı
01.Şubat.2011, 13:09
Charlie Adam, ülmimatom vermiş yönetime gitmek istiyorum diye ama bırakmamış Blackpool. 14 milyon £ iyi paraydı hoş.

ülmimatom değil tabi (: ültimatom.

TR.CaPTaiN
01.Şubat.2011, 13:14
Fernando Torres'i transfer ederek büyük bir bomba patlatan Chelsea takımı defans bölgesini de Brezilyalı bir oyuncu ile güçlendirdi.

Chelsea takımı, Portekiz şampiyonu Benfica'nın Brezilyalı defans oyuncusu David Luiz'i 25 milyon euroluk bonservis bedeli ödeyerek renklerine bağladı.

Benfica kulübü resmi internet sitesinden yaptığı açıklamada, "Benfica kulübü, David Luiz'in transferi konusunda 25 milyon euroluk bonservis bedeli karşılığında Chelsea Futbol Kulübü ile anlaşmıştır" ifadelerine yer vererek bu transfere resmiyet kazandırdı.

Chelsea'nin Sırbistanlı defans oyuncusu Nemanja Matic'te anlaşmanın bir bedeli olarak Benfica kulübüne transfer olacak.

23 yaşındaki David Luiz'in Benfica ile 2015 yılına kadar sözleşmesi vardı ve Avrupa'nın en çok gelecek vaad eden defans oyuncusu olarak gösteriliyordu.

Sporx

BaGa TaRKaN
01.Şubat.2011, 13:26
Chelsea 2.Yarı Fırtına Gibi Esecek, Her Alanda Şampiyonluğa Aday.

wolfson
01.Şubat.2011, 14:05
YEni Tery olur umarım :D

wolfson
01.Şubat.2011, 14:05
Terry olcaktı :D

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
01.Şubat.2011, 14:44
Gerçekten geleceğin en iyi defanslarından olacaktır bence de. İyi transfer yaptı DC'ye Chelsea...

titates1
01.Şubat.2011, 15:54
charlie adam'ın satılacağı para üzerinden menajeri de kar alıyor başkanla arasında antlaşma var ve daha yüksek paraya da satabilirler , istediği kadar ultimatom versin

garydelgadov
01.Şubat.2011, 16:15
Kazık yemedi bence Liverpool.Bu sene 7-8 gol atarsa seneye City 40 mnya alır büyük ihtimalle.

Night_Mare17
01.Şubat.2011, 16:41
Kaç numara giyecek acaba ?

eXcitinG
01.Şubat.2011, 16:42
9 numaraLı formayı giyecekmiş.

Night_Mare17
01.Şubat.2011, 16:46
Ohoo yakışır eL nino ya bu arada 4-4-2 oynarsa Chelsea geri kalan maçlarında yenilmeyebilir :)

Börk
01.Şubat.2011, 17:01
İnter'in orta saha oyuncusu Sunderlan'de kiralık.

garydelgadov
01.Şubat.2011, 17:13
Morinyo-Torres izlemek isterdim.:)

Sheriff
01.Şubat.2011, 17:20
Ne Torres Chelsea'ya nede Suarez Liverpool'a katkı sağlamayacaktır.

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
01.Şubat.2011, 17:21
Yararlı olur Muntari. Portsmouth'taki performansına ulaşabilir Sunderland'de bana göre...

Burak Duran
01.Şubat.2011, 17:33
şu orta saha bizde olsa daha ne isterim :)

vego
01.Şubat.2011, 17:36
Sunderland son saniye sever:D

Del Piero_10
01.Şubat.2011, 17:38
Finansal fair-play uygulamalarına geçişin arifesinde bu astronomik rakam UEFA tarafından eleştirildi.

Del Piero_10
01.Şubat.2011, 17:39
En büyük elde patlayan bombalardan biri olmaya aday.

MuraTBudaN
01.Şubat.2011, 18:33
Terry'e iyi bir partner transfer etmiş Chelsea

MuraTBudaN
01.Şubat.2011, 18:44
Bence yılın transferine adaydır.Tamam riskli ama Carroll parçalayan bir forvet 1-2 sene içerisinde her sene gol krallığına oynar.Suarez-Carroll ikilisi bomba olacak arkadanda Gerrard desteklerse tamamdır.:D

garydelgadov
01.Şubat.2011, 18:53
Bence yılın transferine adaydır.Tamam riskli ama Carroll parçalayan bir forvet 1-2 sene içerisinde her sene gol krallığına oynar.Suarez-Carroll ikilisi bomba olacak arkadanda Gerrard desteklerse tamamdır.:D

Drogba Torres ikilisine Lampard arkadan destek verirse Çelsi ligi yer.
Rooney Berbatov ikilisine Nani destek verirse Manu ligi bitirir.
Tevez Balotelli ikilisine Adam Johnson destek verirse Man City ligi sömürür.
Fullera Delap katkı vermesi bile Stoke'un ligi domine etmesine yeter.

Maalesef futbol 11 kişi,11i de iyi olmak zorunda başarı için.Sözüm direkt sana değil bu mantaliteye sahip olan kişilerde.Bizim ligimizde de bu böyle.Sadece hücum hattıyla olsa biz 4 gol ortalamayla kapatırdık ikinci yarıyı.

Lionel Andres Messi
01.Şubat.2011, 19:07
süper oyuncu ve terry den çok farklı.

teknik,hızlı,hücumu ve taçları çok iyi.

GodfatheR
01.Şubat.2011, 19:17
Stoperimiz Krgiakos iken Messiyi alsak ne fayda arkadaş doğru söylüyor. :)

GodfatheR
01.Şubat.2011, 19:23
Ohh iyi formayı giymemiş içim cız ederdi o formayla görseydim. Bi daha Chelsea maçı izlemeyi düşünmüyorum. :)

Ben bi koşu dolabımda ki arkasında Torres yazılı formamı bi yakayım ya. :D

maNga 33
01.Şubat.2011, 22:58
Torres fırtınalar estirecek premier ligde

iam1superman
02.Şubat.2011, 11:41
charlie adam i kaziklayamamis.sezon sonu bu fiyatin uzerine satamazlar bence.eger piyasa cildirmazsa :D

Cengo
02.Şubat.2011, 14:12
Carrol Suarez
J.Cole
Meireles Gerrard Lucas

Aslında Liverpool'un geri dönüşü için fena olmayan bi kadro.

--------------- Carroll --------------
Suares --------------------- J.Cole

-------------- Gerrard --------------
-------- Meireles - Lucas ---------

Bence böyle oynarlar..

Cengo
02.Şubat.2011, 14:17
--------------- Carroll --------------
Suares --------------------- J.Cole

-------------- Gerrard --------------
-------- Meireles - Lucas ---------

Bence böyle oynarlar..

Lucas yerine Christian Poulsen oynayabilir, Suarez yine j.Cole sola geçip sağda Kuyt olabilir.
Hatta Carroll yerine Suarez bile olabilir.

Lakin bu rotasyon yeterli mi, kesilikle yeterli değil. Dönüş yapamazlar, yine fazlası ile defansifler..

KaRaBükLü KraL
02.Şubat.2011, 15:01
Çok kaliteli bi golcü Liverpool'da gol krallığına oynayacağını düşünüyorum.Ancak fiyatı çok fazla yahu:)

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
02.Şubat.2011, 16:11
'Chelsea'nin transferleri mantıksız'

Arsenal Menajeri Arsene Wenger, Chelsea'nin yaptığı transferlerin mantıklı olmadığını söyledi.

Arsenal Menajeri Arsene Wenger, zarar ettiğini açıklayan Chelsea'nin yaptığı transferler için ''Burada mantık nerede'' dedi.
Chelsea'nin finansal fair-play'i desteklediğini belirten Fransız teknik adam, ''Sabah 70 milyon sterlin zarar ettiğinizi açıklıyorsunuz, akşam futbolculara 75 milyon sterlin veriyorsunuz. Burada mantık nerede'' diye konuştu.
Chelsea'nin sahibi Rus iş adamı Roman Abramoviç'in hala yatırım yapmayı isteyip istemediğini bir süredir kimsenin tahmin edemediğini anlatan Wenger, ''Bu değişti ve büyük paralar koymaya karar verdi. Yazın daha fazlasının geleceğini gösteriyor'' yorumunu yaptı.
Rakiplerinin Dünya Kupası kazanmış ve Avrupa Şampiyonu olmuş büyük bir futbolcu aldığını aktaran Wenger, ''Bir oyuncuya ne kadar para ödemek istediğinize bağlı, bunu yapabilecek finansal yapıları var'' dedi.
Chelsea, transferin son gününde İngiltere futbol tarihinin transfer rekorunu kırmış ve 50 milyon sterline Liverpoollu Fernando Torres'i renklerine bağlamıştı. ''Maviler'' savunma oyuncusu David Luiz için de Benfica'ya 21 milyon sterlin vermişti.

NtvSpor

RaSenGan
02.Şubat.2011, 16:26
Wenger kıskanıyo belli ki :D 18 yaş ortalaması var takımının kıskanır tabi :D

Cengo
02.Şubat.2011, 18:32
Drogba 33 oluyor, hem de Chelsea çift forvet oynuyor. Kaliteli 3. forvet eksikliği vardı onu kapatmaları açısında çok iyi oldu. Ancelotti rotasyonu doğru yapabilirse kimse mutsuz olmaz, kazanan Chelsea olur.

maNga 33
02.Şubat.2011, 19:26
Torresi almak her klubün harcı değil :D

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
04.Şubat.2011, 15:13
"İnsan öldürmüşüm gibi baktılar"

Sezon başında Liverpool'dan Barcelona'ya transfer olan Javier Mascherano, Fernando Torres'in Chelsea'ye transferini bu sözlerle değerlendirirken, eski kulübüne de göndermelerde bulundu.

Chelsea Avrupa'da belki yılın transferine imza atarak devre arası transferinin son gününde Liverpool'un İspanyol yıldızı Fernando Torres'i kadrosuna kattı. Torres'in Mavililer'e imza atarken kullandığı "En üst seviyeye geldim" cümlesi de var olan tartışmaları daha da alevlendirdi.
Sezon başında Liverpool'dan Barcelona'ya transfer olan Arjantinli orta saha oyuncusu Javier Mascherano'dan ise Fernando Torres'e destek geldi. Arjantinli yıldız yaptığı açıklamalarda "Bugün Torres'e yapılanlar beni şaşırtmadı. Ben Liverpool'u bıraktığımda bana bir insan öldürmüş gibi baktılar. Gerçekten basının ve kulübün, bu transferler bizim suçumuzmuş gibi davranması ve insanları bu yönde manipüle etmesi çok üzücü. Ancak şu bir gerçek ki Liverpool bizi takımda tutmak için hiçbir şey yapmadı" şeklinde konuştu.
Torres ile de görüştüğünü söyleyen Mascherano "Fernando ile de konuştum, ona endişelenmemesini ve Liverpool için elinden geleninin en iyisini yaptığını söyledim" dedi.
Fernando Torres yeni takımıyla ilk maçına Pazar günü Stamford Bridge'de eski takımı Liverpool'a karşı çıkacak.

NtvSpor

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
04.Şubat.2011, 15:35
"Torres çok ucuza gitti"

Liverpool'un eski menajeri Rafael Benitez, Chelsea'nin, Fernando Torres'i 50 milyon sterlinlik Premier lig rekoru ile kadrosuna katmasını değerlendirdi. İspanyol teknik adam, genel görüşün aksine, eski kulübünün Torres'i çok ucuza elinden çıkardığını düşünüyor.

Fernando Torres'in, 50 milyon sterlinlik Premier lig rekoru ile ara transfer döneminin son gününde Chelsea'ye transfer olması geniş yankı uyandırmıştı. Ancak Liverpool'un eski menajeri Rafael Benitez'e bakılacak olursa, ödediği astronomik bonservis bedeline karşın, transferden karlı çıkan takım Chelsea oldu. Benitez kendisinin görevde olduğu dönemde, İspanyol golcü için gelen 70 milyon sterlinlik teklifi reddettiklerini açıkladı.

Torres'in, Chelsea'de başarılı olacağına inandığını vurgulayan Benitez; "50 milyon sterlinlik teklif ben kulübün başındayken gelmiş olsaydı kesinlikle reddedilirdi. Zira o günlerde, Torres'in 70 milyon sterlin vermeye hazır ekipler vardı. Bence Chelsea, Torres çapında bir oyuncuyu ucuza kadrosuna kattı" ifadelerini kullandı.

Kırmızılardan ayrıldıktan sonra, Inter'de 6 ay süren başarısız bir dönem geçiren İspanyol teknik adam, en büyük hayalinin bir gün yeniden Liverpool'un başına geçmek olduğunu söyledi. Liverpool, Benitez döneminde bir kez Şampiyonlar Ligi’ni kazanmış; bir kez de final oynamıştı. Ancak Benitez de, takımın 1991 yılından bu yana süren Premier lig şampiyonluğu hasretine son vermeyi başaramamıştı

NtvSpor

berkay19
04.Şubat.2011, 16:58
Çok ucuz demeseydi bare :D ama o zamanla bu zaman aynı değil yani şu anki performansıyla en fazla bu kadar olurdu ama Benitez kendi dönemi için haklı.

Del Piero_10
05.Şubat.2011, 11:53
İspanyol oyuncu eski kulübünün taraftarlarına büyük saygı duyduğunu söyledi.

Chelsea'nin yeni transferi Fernando Torres, Liverpool maçında gol atması halinde sevinmeyeceğini söyledi.

Düzenlediği basın toplantısında gazetecilerin sorularını yanıtlayan oyuncu, "Öncelikle oynamaya başlamalıyım, daha sonra gol atmam gerek. Bazı şeyler olmak zorunda ama ben Liverpool taraftarlarına çok büyük saygı duyuyorum. Gol sevinci yaşayacağımı sanmıyorum. Liverpool hakkında sadece güzel şeyler söyleyebilirim, özellikle de taraftarlar hakkında. Onlar hakkında kötü söz söyleyemem. Orada 3.5 fantastik yıl geçirdim. Bana kızmalarını anlıyorum. Yine de onlara çok teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.

Liverpool taraftarlarından şu an kendisini anlamasını beklemediğini vurgulayan Torres, "Eminim ki ileride benim neden gittiğimi anlayacaklar ve bana hak verecekler. İleride şu an olduğundan daha farklı düşünecekler. Hayat böyle, insanların sevgisi bir günde nefrete dönüşebiliyor. Ama inanıyorum ki Liverpool taraftarlarının büyük bölümü kötü düşünmüyor." dedi.

Chelsea'ye transfer olduğu için eskisinden daha fazla bir baskı hissetmediğini belirten golcü oyuncu "Liverpool'a transfer olduğumda da bu durumu yaşamıştım. O zamanda büyük hedefleri olan bir takıma gitmiştim. Bu yüzden değişen bir şey yok. Şu an savaşmaya her zamankinden daha hazırım. Yeni hayatım konusunda çok heyecanlıyım ve başlamaya hazırım." şeklinde konuştu.

RaSenGan
05.Şubat.2011, 14:39
Sen at da biz senin yerine de seviniriz Torres.

Eminoski
05.Şubat.2011, 14:48
takım arkadaşı olduğuna en çok sevinen 3 isim :) peşinde koşmaktan kurtuldular

http://i53.tinypic.com/2pqmi41.jpg

Eminoski
05.Şubat.2011, 15:10
Fernando Torres, yeni takımı Chelsea ile çıkacağı ilk maçta, eski takımı Liverpool'a karşı mücadele verecek. Bazı Liverpool taraftarları kızgın. Torres, karşılaşmada gol attığı takdirde kutlama yapmayacağını açıkladı. Buna karşın Chelsea'nin sahasında Liverpool'lulardan tepki görmesine kesin gözüyle bakılıyor.
50 milyon sterlin bonservis bedeliyle transfer olan İspanyol futbolcu, bu kızgınlığı anladığını, zamanla kendisinin de anlaşılacağını söyledi. Torres, Chelsea'yi tercih etme nedenini de anlattı.
26 yaşındaki futbolcu "Son bir yılda çok şey değişti. Liverpool çok azimli. Eski başarılarını yakalamak için doğru şeyleri yapıyorlar ama bu, zaman alacak. benim o kadar zamanım yok" diye konuştu.
İspanya Milli Takımı’yla 2008'de Avrupa şampiyonluğu, geçen yıl da Dünya Kupası zaferi yaşayan Torres, Liverpool'da 3 buçuk yıl geçirdi. Ünlü golcü, bu dönem ile ilgili sadece güzel anıları olduğunu söyledi. "3 buçuk sezon boyunca bana kendimi gerçekten iyi hissettirdiler. Liverpool taraftarlarından beni anlamalarını beklemiyorum ama zamanla orada yaptıklarımı görmeye başlayacaklarından eminim." dedi.
Torres ayrıca, sadece eski takımı Atletico Madrid'in taraftarı olduğunu, oynadığı diğer takımlarda işini yapmakla yetindiğini söyledi. Hiçbir zaman Liverpool'un armasını öpmediğini, gerekirse sadece Atletico Madrid'in armasını öpebileceğini de sözlerine ekledi.

Hugo
05.Şubat.2011, 17:14
Liverpool formasını öpmedim de demiş Torres efendi.
http://i54.tinypic.com/am2y5c.jpg

Redrum
05.Şubat.2011, 18:10
Adidas amblemini öpüyordur bkz: sabri. :D

RaSenGan
05.Şubat.2011, 18:38

Arma demiş forma dememiş :)

sarianet
05.Şubat.2011, 19:25
nedşr bu logo öpme fantazisi yav anlamadım :D

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
06.Şubat.2011, 15:15
http://ads.kontratak.net/www/delivery/lg.php?bannerid=7&campaignid=5&zoneid=9&loc=http%3A%2F%2Facetobalsamico.blogspot.com%2F&cb=aad3f5fd02
http://ads.kontratak.net/www/delivery/avw.php?zoneid=9&cb=9&n=a2a6aaf9 (http://ads.kontratak.net/www/delivery/ck.php?n=a2a6aaf9&cb=9) Fernando Torres Konuşuyor...

Fernando Torres’in açıklamaları... Ben bu kez sadece aktaracağım. Büyük bir transferin ardından futbolcu ne düşünüyor, ne hissediyor; paylaşmak gerekir diye düşündüm... Ben sadece "Adam haklı beyler" diyorum... Yorumlar sizden.

"Liverpool armasını hiçbir zaman öpmedim. Bazı futbolcuların transfer oldukları kulüplerde bunu daha ilk haftadan yaptıklarını görüyorum. Futbolda romantizm bitmiştir. Artık herşey değişti. Futbolcular bir takıma geliyor ve gidiyorlar. Forma, derimiz değil üniformamız.
Sadece gol atmak, işimi yapmak istiyorum. Madrid’de doğduğumda Liverpool ya da Chelsea taraftarı değildim. Atletico Madrid taraftarıydım. Hala da öyleyim. Öpeceğim tek arma da Atletico Madrid armasıdır.

Liverpool taraftarının kızgın olmasını anlayabiliyorum. Ben de taraftarken, Atletico’dan ayrılan yıldız futbolcuların bu kararlarını kabullenemezdim. Futbol böyledir ama; bir gün seni severler ertesi gün nefret ederler. Beni artık “Judas” olarak görmeleri umurumda değil. Liverpool’da 3 iyi sezon geçirdim, çok gol attım, çok iyi oynadım, çok iyi para kazandırdım. Liverpool’dan ayrılmaya karar verdim çünkü Chelsea’nin beni istediğini öğrendim. Premier Lig ve Şampiyonlar Ligi’ni kazanma ihtimaliniz varsa gelen teklife hayır diyemezsiniz. Hayatta bazı trenler yolunuzun üzerinden bir kez geçer ve o trene binmek zorundasınız.Milli takımla Euro 2008 ve Dünya Kupası’nı kazandım fakat artık bir kulüpte de kupa kazanmak istiyorum. Mili takımdaki arkadaşlarım son 2 yılda neredeyse tüm kupaları kazandılar. 40 yaşına geldiğimde geriye dönüp baktığımda şampiyonluk kazanmış Torres fotoğrafları görmek istiyorum. Liverpool’a ayrılmak istediğimi net olarak ifade ettim. Dürüst oldum, ne hissetiğimi, durumumu anlattım. Herkesle yüzyüze görüştüm. Bütün bunlar imzadan 10-12 gün önce oldu. Liverpool’dan ayrılan benim.

Bir teklif gelmeseydi, oynamaya devam ederdim, mutluydum. Onlara ayrılma kararından dönmeyeceğimi söyledim. Onlar da en iyi rakam ve yeni transferler için çalıştılar. Carra bir Liverpool taraftarı ama bir futbolcu olarak beni anlayacaktır. Eminim ki kalmamı istedi ama aynı şey ben de hissettim. Xabi Alonso, Mascherano ayrıldığında da ben büyük hayal kırıklığı yaşadım ama onların yeni bir başlangıca ihtiyaçları olduğunu anladım. Liverpool’dan birçok takım arkadaşım beni arayıp tebrik etti. Gerrard, Liverpool’a geldiğim ilk günden bu yana beni hep destekledi…"

Aceto Balsamico