View Full Version : İngiltere Premier Lig Geçmiş Sezonlar
PesimiSTyLa
28.Mart.2007, 21:06
Chelsea, Barcelonalı yıldız futbolcu Xavi Hernandez'in transferi için harekete geçti.
Chelsea başkanı Roman Abramovich, sezon sonunda takımda köklü değişiklikler yapmakta kararlı... İngiltere'den gelen son haberlere göre, Chelsea'nin sezon sonunda Xavi için Barcelona'nın kapısını çalacağı söyleniyor.
Sport gazetesinde yer alan habere göre, Jose Mourinho'nun Chelsea teknik direktörüyken alınmasını ısrarla istediği Xavi'nin, yeniden gündeme alındığı öğrenildi.
Jose Mourinho'nun görevinin başındayken Xavi'yle görüştüğü, uzun zamandır izlediği ve ilgilendiği bu futbolcunun transferinde ısrarcı olduğu, gelen diğer haberler arasında...
Peki Xavi ister mi?
Barcelona'yla 2010 yılına kadar sözleşmesi bulunan Xavi'nin, 60 milyon Avro gibi bir ücretle başka bir kulübe gidebileceği iddia edilirken, transferde tek engelin, daha önce yaptığı açıklamalarda futbolu Barcelona'da bırakmayı istediğini söyleyen Xavi'nin, Chelsea'ye gelmeyi isteyip istemeyeceği olduğu belirtildi.
goal.com
Fıratcan Alçınkaya
28.Mart.2007, 21:15
satmaz barca... Xavi emekli olana kadar kalır...
crazzy
28.Mart.2007, 22:02
İngiltere Championship lideri Stoke City'nin, Newcastle United'da forma şansı bulamayan Nijerya'lı golcü futbolcu Shola Ameobi'yi sezon sonuna kadar kiraladığı açıklandı. Newcastle United'da forvet hattında Michael Owen, Obafemi Martins ve Mark Viduka gibi isimlerin arkasında kalarak forma şansı bulmakta zorlanan 26 yaşındaki futbolcu, bu sezon sadece 8 maçta görev almış ve gol sevinci yaşayamamıştı.Newcastle formasını son olarak Ocak sonunda Arsenal'le oynanan maçta giyen golcü futbolcu, 1995 yılında çatısı altına girdiği siyah beyazlı kulüpte 2000 yılından itibaren A takımda şans bulmaya başlarken, 95'i yedekten olmak üzere toplam 229 maçta sahaya çıkmış ve 46 kez fileleri havalandırmıştı.Özellikle son 2 sezonda geçirdiği ciddi sakatlıklar sebebiyle futboldan uzun süreler uzak kalan Nijerya asıllı futbolcu, İngiltere U-21 Milli takım formasını 20 defa terletmiş ve 7 gol kaydetmişti.Ameobi, yeni takımının formasını Cumartesi günü Sheffield Wednesday'le oynanacak maçta giyebilecekmackolik
LaigLeNoiR
28.Mart.2007, 22:16
http://www.sporx.com/images/1/33/803_B_afonsoalves001b.jpg
"Alves çok çalışmalı"
Middlesbrough menajeri Gareth Southgate, Afonso Alves'in takımda yer bulabilmesi için çok çalışmasının gerektiğini söyledi.
Southgate, Heerenveen'den Ocak ayı transfer döneminde yaklaşık 25 milyon dolar karşılığında transfer edilen Brezilyalı'nın aldığı ücretin, kadrodaki yerini garantilemediğini ifade etti.
Tuncay'ın bonservissiz, Jeremie Aliadiere'nin de yaklaşık 5 milyon dolar karşılığında geldiğini söyleyen Southgate, bu ücretlerin kadroda olup olmamalarına bir faydasının olmadığını söyledi. Eski kulübünde 49 gol kaydeden Alves, geldiğinden beri M'Boro ile 7 karşılaşmada forma bulabilirken, bunların sadece 3'ünde ilk 11'de yer almış olmasına rağmen ama henüz gol kaydedebilmiş değil.
http://www.sporx.com/images/1/33/674_B_emilempenza001b.jpg
Mpenza City'den ayrılmıyor
Manchester City'nin Belçikalı oyuncusu Emile Mpenza, takımdan ayrılmayacağını açıkladı.
29 yaşındaki oyuncu geçtiğimiz haftalarda Championship takımları tarafından kiralanmak istenirken, yedek de kalsa City'den ayrılmaycağını ifade etti. Bu sezon 14 karşılaşmada forma giyen Mpenza, bunların sadece 8'inde ilk 11'de yer alırken, sadece 2 gol kaydedebilmişti. Kongo asıllı Belçikalı oyuncunun kararını değerlendiren Sven Goran Eriksson, oyuncusunun sözleşmesinin olduğunu ve yapacabilecekleri birşeyin olmadığını söyleyerek, kalıyorsa, kadroya girmesi için savaşması gerektiğini belirtti.
http://www.sporx.com/images/1/33/499_B_1.jpg
Arsenal'de Sagna şoku
Arsenal'in savunma oyuncusu Bacary Sagna'nın 3 hafta sahalardan uzak kalacağı açıklandı.
Chelsea'ye karşı alınan 2-1'lik yenilgide takımının tek golünü kaydeden Sagna, bu mücadele esnasında sakatlanmıştı. Geçtiğimiz yaz Auxerre'den transfer edilen 25 yaşındaki Fransız oyuncu, 13 Nisan'da Manchester United'la yapılacak olan karşılaşmada forma giyemeyecek. Arsenal menajeri Arsene Wenger, yaptığı açıklamada Sagna'nın bir süre takımda olamayacağına dairdi.
28.03.2008 http://www.sporx.com/i/b.gif
Kaynak : Sporx.com dış haberler
gerrrard
28.Mart.2007, 23:31
Gerrard zaman istiyor...
İngiltere Milli Takımı'nda Fabio Capello tarafından Wayne Rooney'nin arkasında oynatılan Steven Gerrard, yerine alışması için zamana ihtiyacı olduğunu söyledi.
Fransa ile yapılan hazırlık karşılaşmasında, özellikle ilk yarıda etkili olamayan Gerrard, sürekli ortasahada oynadığını, Rooney ile forvet olarak oynmasının kendisi için kısa sürede alışabilecek birşey olmadığını ifade etti.
Gerrard, bu pozisyonda oynamayı zamanla öğreneceğini ama gerçek yerinin ortasahanın ortası olduğunu belirtirken, kariyerinde 10-15 kez bu mevkide oynadığını ama zamanla istenilenden daha iyisini yapacağına, güveninin tam olduğunu söyledi.
28.03.2008
Fernando Gago
29.Mart.2007, 01:49
Barcelona kolay kolay satmaz bencede amma Chelsea'nın maddi gücünü biliyoruz hiç belli olmaz ...
deniz.91
29.Mart.2007, 02:29
İiyi transfer stoke seneye premier ligde zaten büyük ihtimal
yunusgs
29.Mart.2007, 03:43
Güzel transfer Stoke için.
yunusgs
29.Mart.2007, 03:44
Barça kolay kolay satmasada Chelsea'nın başkanı Abromovich isterse alır.
GebzeLi1907
29.Mart.2007, 03:52
SözLeşmesinde serbest kaLma bedeLi 60 miLyon Euro ise Abram bu parayı verir hiçte şaşmam :) Ancak Xavi'nin tercihi ne oLur biLemem...
TürkuAz
29.Mart.2007, 03:53
Xavi sadık bir oyuncuya benziyor, kulübünü bırakmaz diye düşünüyorum.. :)
Aykan19o3
29.Mart.2007, 04:31
Xavi Barca'yı kolay kolay bırakmaz
Lionel Andres Messi
29.Mart.2007, 04:39
xavi ya süper adam...var mı onun gibi orta saha.takımın cansimidi.dünyanın en iyi takımlarında oynamayı hakeden birisi zaten oynuyor şu anda chelseaye giderse takımın en iyi orta sahası olur:yildiz:
ThersoN
29.Mart.2007, 08:28
Xavi Barca'yı kolay kolay bırakmaz
ben de öyle düşünüyorum
El Comandante
29.Mart.2007, 10:15
Ne Barca Xavi´yi birakir,ne de Xavi Barcayi birakir.Xavi´nin baska bir takima transfer olacagini sanmiyorum,futbolu Barca da birakir.
World Hollow o1
29.Mart.2007, 10:31
Xavi kalsın Barca'da Chelsea´da ne işi var.. :)
SiR ToMaSRoSiCkY1
29.Mart.2007, 15:43
Sadık bir oyuncu Xavi kalır.
shadowrefree
29.Mart.2007, 18:04
Xavi nin yerine Xabi Alonso yu verelim...fazla fark yok aralarında aynı mevkinin adamları...sadece bir harf idare etsin Abramovich...
shadowrefree
29.Mart.2007, 18:10
İngiltere de golcü sıkıntısı var ki Gerrard gibi üst düzey bir orta saha oyuncusunu forvet hattında oynatıyor...
KaF KeF
29.Mart.2007, 21:44
Kendisininde Dediği gibi Zamanla Alışması Lazım...Alışamazsa İŞİ çok zor...!
eXcitinG
29.Mart.2007, 21:49
Joe coLe var, Lampard var, Bu işi daha iyi yapacak adamLar varken CapeLLo da macera arıyor ya Bu İngiLizLerden bir cacık oLmaz.
gerrrard
29.Mart.2007, 23:39
Abi CapeLLo Italyan. :)
Fıratcan Alçınkaya
30.Mart.2007, 00:44
Milan-L'Pool maçını hatırlıyorum Benitez Gerrard'ı forvet arkası denedi sonuç tam bir fiyasko belki o maçta her zamanki gibi oynasaydı Gerrard her şey farklı olacaktı...
Forvet arkası sistemi zaten kalmadı dünyada her şey rağmen tek forvet taktiğinde 1dmc2mc en ideal diziliş olur İngilizler için...
PesimiSTyLa
30.Mart.2007, 01:09
Arsenalli yıldız Cesc Fabregas, herkesin Arsenal'e karşı olduğunu söyledi.
Fabregas, son beş lig maçını da kazanamayan ve liderliği Manchester United'a bırakan Arsenal'e yöneltilen acımasız eleştirilere anlam veremediğini söyledi.
"Herkes bize karşı!"
The Sun gazetesine konuşan İspanyol oyuncu, "Ne zaman maç kaybetsek ya da kötü oynasak insanların çok mutlu olduğunu görüyorum. İnsanların neden güzel futbol oynamak isteyen bir takıma bu kadar karşı olduklarını anlamıyorum. Şahane futbol oynuyorduk son zamanlarda ama insanlar bizi kaybederken görmek istiyor. Ben öyle hissediyorum," dedi.
"Şampiyon olabiliriz"
Arsenal'in şampiyonluk umudunun sürdüğünü de söyleyen Fabregas, "Eğer şampiyon olacaksak, daha fazla puan kaybedemeyiz. Pozitif düşünmemiz ve bunu yapabileceğimize inanmamız gerekiyor. Ne olursa olsun, sonuna kadar savaşmalıyız. Gidişatı değiştirecek gücümüz var," diye konuştu.
Mancherster United'ın deplasmanda Chelsea'yle oynayacağını hatırlatan genç yıldız, "Biz de Old Trafford'a kazanmaya gideceğiz. Orada geçen sezon kazandığımız gibi bu sezon da üç puanla dönmememiz için bir sebep yok. Artık bizim için her maç bir final," dedi.
Bir ara zirvedeki puan farkını beşe çıkardığı halde son haftalarda aldığı sonuçlarla lider M.United'ın altı puan gerisine düşen Arsenal, bugün ligde Bolton'la oynayacak.
goal.com
Fıratcan Alçınkaya
30.Mart.2007, 01:13
çok konuşuyor Fabregas hesapta Henry'sizde daha iyilerdi eziklğin bir göstergesi bu yorumlar hep...
eziklikle falan alakası yok.sene başında arsenal'den kimse böyle bi başarı beklemiyordu.takım oalrak fırtına gibi gittik.iyiyken herkes düşecekler düşecekler deyip durdu.hiç kimse helal olsun demedi.şimdi bir kaç maç kötü oynayınca hemen eleştiriler başladı.
Fabregas takımın beyni şu an.Fabregas'sız Arsenal,Arsenal'siz Fabregas olmaz
PesimiSTyLa
30.Mart.2007, 01:30
İnat olsun herkese forza Arsenal :p
Şuan ki bulundugu yer bile cok iyi Arsenal in. Şampiyonlar liginde Liverpool u eleyebilecek kapasiteye sahip, ki bence de yarı final için daha avantajlı...
ThersoN
30.Mart.2007, 01:31
olabiliriz değil, olacağız demesi lazım...
ThersoN
30.Mart.2007, 01:36
Capello işini bilir.
Oghuse
30.Mart.2007, 01:43
Eduardo kaybına rağmen Arsenalin şampiyonluk için hala bir şansı var..
TürkuAz
30.Mart.2007, 01:46
Arsenal'in herşeye rağmen bu kadar iyi performans göstermesi "paranın uşağı" olmuş kulüplerin zoruna gitti tabiki. Normaldir..
Forza Arsenal !
ThersoN
30.Mart.2007, 01:48
Fox adam gibi bir spiker almazsa, kendimi intahar edicem!
Fietra 10
30.Mart.2007, 01:56
Bolton 1-0 Arsenal
10 kişi oynuyor Arsenal..Puan kaybı olursa 3.lüğe demir atarlar..
Bolton 45'de 2-0 yaptı..
Fernando Gago
30.Mart.2007, 02:03
Arsenal'de bu gidişle bir daha toparlanamayacak gibi görünüyor ...
El Comandante
30.Mart.2007, 02:16
Bolton Arsenal´e hep ters geliyo,nedir bu takimin Bolton´dan cektigi :D
Fietra 10
30.Mart.2007, 02:45
o da ne Arsenal 2-2 yaptı 10 kişiyle :) dakika 70..maç şimdi başlıyor..
deniz.91
30.Mart.2007, 02:48
Ben karşı değilim valla:D
TR.CaPTaiN
30.Mart.2007, 03:08
90.dakikada Fabregas 3-2 öne geçirdi Arsenal'i.
yunusgs
30.Mart.2007, 03:09
Ben de değilim ama bunlar sadece Türkiye için kim bilir İngiltere kaç kişi karşı :D
yunusgs
30.Mart.2007, 03:11
Niye macera arıyorsun ki orada oynayabilecek adamların yokmu var o zaman Gerrard'ı koy istediği yere gerisini karışma :D
Dünya futbol tarihinde Liverpool-Milan Şampiyonlar finalinin ardından gördüğüm en büyük futbol mucizesi.Tebrikler ARSENAL!!
Lionel Andres Messi
30.Mart.2007, 03:21
arsenalin kazanmasına sevindim.van persie'ye bu gol moral olmuştur penaltıdan olsada.
arsenal çok istekli bir takım.zoru başardılar bu maçta.
Oghuse
30.Mart.2007, 03:26
Destansı bir galibiyet aldı Arsenal 2-0 da 2-3 e getirdi..
Lionel Andres Messi
30.Mart.2007, 03:34
xabi alonso liverpoolda.
xavi, xabi alonsoyu her yönüyle ezer bu arada.daha hızlı daha iyi pasör, daha istikrarlı,milli takımda banko,duran topları daha iyi,daha yaratıcı ve çalım atabilen biri.
El Comandante
30.Mart.2007, 03:42
Dünya futbol tarihinde Liverpool-Milan Şampiyonlar finalinin ardından gördüğüm en büyük futbol mucizesi.Tebrikler ARSENAL!!
Berk baya abartmissin yav :D Dünya futbol tarihinde ne mucizeler var. (:
Abi ben yaşım itibariyle öyle dedim eminim daha inanılmaz olaylarda vardır:D
Lionel Andres Messi
30.Mart.2007, 03:46
fabregasın pası bilardo gibiydi 2 kişiye çarptı gol oldu sonra:icon_razz:
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
ronaldo gene gol attı aston villaya:icon_cool:
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
bir ligde bu kadar aciz takım olamaz henry bu lige geri dönsün iddia ediyorum 30-40 golden aşağı atmaz..hantal ve teknik yetersizliği olan oyuncuları saysam bu ligden kitap oluştuturdum.
ronaldo az bile atıyor.daha fazla bile atabilirdi.
yunusgs
30.Mart.2007, 05:30
http://img85.imageshack.us/img85/8899/abxy3.jpg (http://imageshack.us)
İngiltere Premier Ligi'nin 32. hafta maçında Arsenal deplasmanda Bolton'u 3-2 mağlup etti. Londra ekibi, 2-0 geriye düştüğü karşılaşmada galibiyete son dakikalarda ulaştı.
Arsenal'in golleri 63. dakikada Gallas, 68. dakikada penaltıdan Van Persie ve 90. dakikada Cesc Fabregas kaydetti. Bolton'un golleri ise 14 ve 43. dakikalarda Matthew Taylor'dan geldi. Arsenal'den Abou Diaby 31. dakikada kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı.
Reebok Stadı'nda oynanan maçın ilk yarısını 2-0 önde kapatan Bolton, 10 kişi kalan rakibi karşısında ikinci yarı kalesinde 3 gol birden gördü ve maçtan 3-2'lik skorla yenik ayrıldı. Arsenal bu galibiyetle puanını 70'e çıkartırken, Bolton 26 puanda kaldı
Birmingham C. 3 - 1 Manchester C.
Bolton W. 2 - 3 Arsenal
Derby County 2 - 2 Fulham
Portsmouth 2 - 0 Wigan Athletic
Reading 0 - 0 Blackburn R.
Sunderland 2 - 1 West Ham U.
KAYNAK:Sporx.com
yunusgs
30.Mart.2007, 05:33
http://img85.imageshack.us/img85/1649/abjj0.jpg (http://imageshack.us)
Everton'ın ortasaha oyuncusu Tim Cahill'in sezonu kapattığı açıklandı.
Geçtiğimiz hafta Cumartesi günü West Ham'la yapılan mücadelede sakatlanan Cahill'in, eski sakatlığının tekrarlandığı ve sezon sonuna kadar iyileşmesinin mümkün olmadığı ifade edildi.
Geçtiğimiz sezon Sheffield United karşısında olan sakatlığının tekrarlandığını söyleyen Everton menajeri David Moyes, "Üzüntü verici ama üstesinden gelebiliriz" diye konuştu.
TürkuAz
30.Mart.2007, 06:09
Arsenal hakkı olanı aldı, tebrikler..
Umarım sonuna kadar götürecek bu ligi ve kazanacak inşallah.. :)
Arsenal'in bu seneki tek rakibi sakatlıklardı.Eğer kaçırırlarsa bu yüzden kaçıracaklar şampiyonluğu ama benim için şampiyon sayılırlar..
ManU-Arsenal maçını kazanan takım şampiyonluğa çok yaklaşır..
Aykan19o3
30.Mart.2007, 22:12
ManU Arsenal'ın 6 puan önünde. Ve dün gene zorlanmadan 4 attılar..
Bana göre şampiyon Manchester United ya da Chelsea olucak.
Arsenal'ın son Old Trafford ziyaretini gördük 4 tane yediler ki 7-8 olabilirdi.
Sonuçta şampiyonluk şansları şöyle Manchester United %40 - Chelsea %35 - Arsenal % 25
PesimiSTyLa
30.Mart.2007, 22:45
Liverpool teknik direktörü Rafael Benitez, önümüzdeki sezon için şimdiden üç futbolcuyla anlaşmaya vardıklarını söyledi.
Ligde havlu atan Liverpool, şimdiden gelecek senenin kadrosunu oluşturmaya başladı. Teknik direktör Rafael Benitez, üç futbolcuyla anlaşmaya vardıklarını söyledi.
"İki genç futbolcuyla anlaştık. Bir diğeri de ilk 11'deki yeri garanti olan yıldız bir futbolcu..." diyen Benitez, yeni sezon öncesinde kulüpte kalması istenen futbolcularla masaya oturulacağını ve yeni sözleşme önerileceğini söyledi.
Rafinha söylentileri
Benitez'in bu sözlerinin üzerine, İngiltere basınında "ilk 11'deki yeri garanti olan yıldız oyuncu"nun Schalke'nin Brezilyalı defans oyuncusu Rafinha olduğu konuşulmaya başlandı. Diğer iki genç futbolcunun ise Güney Amerikalı olduğu tahmin ediliyor.
Diğer taraftan, bu açıklamaların ilginç yanı, Rafael Benitez'in önümüzdeki sene de Liverpool'da kalmak istediğini kanıtlaması oldu. Benitez'i La Liga'nın büyük kulüpleriyle birlikte Inter'in de istediği söyleniyordu.
goal.com
TürkuAz
30.Mart.2007, 22:53
Rafinha iyi bir futbolcu, Pool için iyi seçim..
TürkuAz
30.Mart.2007, 23:08
Carvalho 5' de attı golü. Ayrıca Chelsea etkili oynuyor..
Aykan19o3
31.Mart.2007, 01:28
M.Boro son dakikalarda Chelsea'yi adeta yarı sahasına hapsetti fakat direkler, falan filan gole izin vermedi, maç 1-0 bitti :)
Aşk-ı Şehir
31.Mart.2007, 01:32
Afonso Alves'e ne oldu? Uf oldu. :D Bomboş kaleye atmak varken gitti direği buldu 2 kere. :D
Fernando Gago
31.Mart.2007, 01:39
Liverpoole hazır ve banko oynayabilecek oyuncu lazım genç oyuncu için zaman lazım ama Liverpool'ün zamanı yok
deniz.91
31.Mart.2007, 02:00
Benitez kalacakmı bakalım önce kendini kurtarsın sonra transfer yapsın:p
yunusgs
31.Mart.2007, 02:04
Rafinha gelirse güzel olur Benitez bir türlü başarılı olamadı gitti.
Lionel Andres Messi
31.Mart.2007, 02:22
rafinha çok iyi olur.diğer iki güney amerikalı isimde arjantinli gençlerden olabilir takımda ispanyolca konuşan sayısı çok fazla çünkü.
Lionel Andres Messi
31.Mart.2007, 02:32
mauro zarate fm de'de süper bir isim.
birmingham'a kiralanmış ligin 2. devresinde.
birmingham maçının özetinin izledim manc.city ile oynanan dünkü maçta 2 tanede klas gol attı.sezon sonu iyi bir transfer daha olabilir.
Fıratcan Alçınkaya
31.Mart.2007, 03:13
Yine Torres! 1-0
İngiltere Premier Lig'de Merseyside derbisinde Liverpool ile Everton Anfield Road'da karşı karşıya geldi. Ada'nın en önemli maçları arasında gösterilen ve ilginç bir tarihe sahip olan Mersyside derbisinde gülen taraf 1-0'lık skorla Liverpool oldu.
206. Merseyside derbisinde Liverpool'a galibiyete getiren gol, karşılaşmanın 7. dakikasında Fernando Torres'ten geldi. Bu sezon başında İspanya'nın La Liga takımlarından Atletico Madrid'den rekor bir ücret karşılığında Liverpool'a transfer olan Torres, İngiltere Premier Lig'deki 21. golüne imza attı.
Bu karşılaşmanın ardından Liverpool, Premier Lig'de puanını 62'ye yükselterek ilk 4 iddiasını sürdürdü. Bu sezon Ada'da oldukça iyi bir performans sergieleyen Everton ise Liverpool karşısında aldığı mağlubiyetin ardından 57 puanda kaldı. Hafta içi Şampiyonlar Ligi çeyrek final maçında Arsenal ile Emirates'te karşı karşıya gelecek. Bu karşılaşmanın ardından da İngiltere'de yine ilginç bir fikstür var... Şampiyonlar Ligi'nde karşı karşıya gelen iki takım bu kez Premier Lig mücadelesinde yine Emirates'te karşı karşıya gelecek.
Lionel Andres Messi
31.Mart.2007, 03:17
torres bu sene ligde bütün mücadelerde tam olsaydı 30 golü geçmişti çoktan.
ThersoN
31.Mart.2007, 04:26
Keşke isimleri de açıklasalarmış :)
Mr.CordiaL
31.Mart.2007, 04:36
Rafinha haberi doğruysa Liverpool büyük iş başarmış olur. Sağ kanat en az 10 yıllığına güvenceye alınır. ...
ThersoN
31.Mart.2007, 04:53
geçmiş olsun, everton için önemli bir oyuncu
Fıratcan Alçınkaya
31.Mart.2007, 05:25
sakat başladı,sakat bitirtdi istikrar süper...:)
Onurap
31.Mart.2007, 05:56
everton için önemli bir kayıp
shadowrefree
31.Mart.2007, 06:44
Tim Cahill sadık, yetenekli ve başarılı Moyes üstesinden gelebilirz demiş ama eksikliğini çok hissedecklerdir...
shadowrefree
31.Mart.2007, 07:03
Liverpool sempati duyduğum takımlardan biri..inş. Gerrard jubile yapmadan önce ligde şampiyonluk yaşar...
shadowrefree
31.Mart.2007, 07:07
Xavi yi alamayacakları için örneğini verdim...yani Xavi nin nasıl bir oyuncu olduğunu biliyorum...:)
shadowrefree
31.Mart.2007, 07:16
Arsenal bu vakitten sonra şampiyon olamaz...ama gelecek için kazançları çok büyük...genç bir kadroları var tecrübe kazandıkça ve takviyelerle yenilmesi zor bir takım haline gelebilirler...
shadowrefree
31.Mart.2007, 07:29
Fernando Torres i dünyanın en iyisi olarak görmeyen arkadaşlara güzel bir cvp veriyor...
Fıratcan Alçınkaya
31.Mart.2007, 07:50
Premier Ligin en iyi forveti bence Torres...
Ahmet_77
31.Mart.2007, 18:06
Liverpool 4 : 1 Arsenal maç bitti
Universal
31.Mart.2007, 18:11
Liverpool 4 : 1 Arsenal maç bitti
Maçı yarım yamalak izlememe rağmen sadece Liverpool'un ikinci golünü gördüm. Maç'ın başında belliydi Liverpool'un kazanacağı defansı olsun forveti ortahası tam bir takım oyunuydu. Arsenal'a pozisyon vermedi. Tabi Arsenal arada bulduklarını da kullanamadı.
Omerdinho
31.Mart.2007, 19:19
arsenal 3-0 ezildi :)
Bugün evde değildim ve maçı seyredemedim. İyikide seyretmemişim. Çünkü sinirli olurdum. Maalesef bizimkiler yine saçmaladılar ve Pool'a kaybettiler. Sağlık olsun...
Memedov
31.Mart.2007, 19:25
Liverpool İyi oynadı Tebrikler 4-1 gibi ağır bir sonuç elde ettiler :)
El Comandante
31.Mart.2007, 19:45
arsenal 3-0 ezildi :)
4-1 demek istedin herhalde ;)
Arsenali sevmem ama o takima henryi severim.Helal olsun liverpoola.
Maçı yarım yamalak izlememe rağmen sadece Liverpool'un ikinci golünü gördüm. Maç'ın başında belliydi Liverpool'un kazanacağı defansı olsun forveti ortahası tam bir takım oyunuydu. Arsenal'a pozisyon vermedi. Tabi Arsenal arada bulduklarını da kullanamadı.
Adebayor'un direkten dönen topu,Baptista'nın ceza sahası çizgisi üzerinden vurduğu bomboş şut ve yenilen gol pozisyon değil mi?
Liverpool maçın başında golü buldu,ondan sonra maç kopana kadar başarılı bir kontratak futbolu sergiledi,8 kişi kendi sahasına gömüldü,pres yaptı,kaptıkları topları uzun oynayıp kanaatimce kariyerinin maçını oynayan -attığı üç golün yanı sıra neredeyse her topu indirdi,pas verdi,olumlu kullandı- Crouch sayesinde hedefine ulaştı.
Sakat çok,zaten takım deplansmanda kötü,Liverpool da iyi oynadı ama bir Henry bir Persie olsa skor böyle olmazdı,ligi 3. bitiririz önümüzdeki yıllara bakarız,İnşallah bu kadar sakatlıklarla boğuşmayız önümüzdeki sezonda
Bu arada dipnot,Liverpool'la bu sezon yapılan maçlar
Premier Lig İlk Maçı Emirates'te Arsenal:3 - Liverpool:0
FA Cup Maçı Anfield'da Liverpool:1 - Arsenal:3
Carling Cup Maçı Anfield'da Liverpool:3 - Arsenal:6
Premier Lig İkinci Maç Anfield'da Liverpool:4 - Arsenal:1
İki takım arasında yapılan maçlar gerek mücadele gerek skor olsun çok müthiş geçiyor
Universal
31.Mart.2007, 20:00
Benim son cümlemi yok bulduklarından yararlanmadı dedim? O yüzden daha bişey söylememe gerek yok. Daha önce Arsenal'ın farklı kazandığı galibiyetler olabilir ama bu Liverpool'un bu zaferini örtmez. ;)
Onurap
31.Mart.2007, 22:38
Arsenal harcadığı paraya ve verdiği performansa göre manchesterdan çok çok iyi sayılır zaten..
deniz.91
31.Mart.2007, 23:18
Liverpool intikamı!
İngiltere Premier Ligi'nin 31. haftasında Liverpool, Anfield Road Stadyumu'nda Arsenal'i golcüsü Peter Crouch'un 3 gol attığı maçta mağlup etti.
Premier Lig'de üçüncülük mücadelesi yapan iki takımdan Liverpool maça hızlı başladı. Rakibi karşısında bir sezonda yaptığı 3 mücadeleden de mağlup ayrılan Liverpool maçın henüz 4. dakikasında golcüsü Crouch'un ayağından bulduğu golle 1-0 öne geçti. Alvaro Arbeloa'nın ortasına dokunan Peter Crouch'la golü bulan Liverpool, golden sonra ataklarını sıklaştırdı.
Liverpool maçın 35. dakikasında maça damgasını vuran usta golcüsü Crouch'un kafa vuruşundan bulduğu golle 2-0 öne geçti. 2-0'ın ardından Arsenal, Baptista'nın ayağından bulduğu net bir pozisyondan yararlanamadı. Maçın ilk yarısında başka gol olmadı ve Liverpool rakibi Arsenal'in önünde soyunma odasına 2-0 önde girdi.
İkinci yarıya da hızlı başlayan Liverpool, bir serbest vuruşla gelişen atakta Daniel Agger'in ayağından 60. dakikada bulduğu golle Arsenal karşısında 3-0 öne geçti. Arsenal, William Gallas'ın golüyle 73. dakikada durumu 3-1'e taşımasına rağmen günün adamı Crouch, 81. dakikada son sözü söyledi ve Liverpool'u, Arsenal karşısında 4-1 öne geçirdi. Maçta başka gol olmadı.
Liverpool aldığı 4-1'lik galibiyetle puanını 57'ye çıkartarak, bir maçı eksik Arsenal'i geçerek 3. sıraya yerleşti. Arsenal 54 puanda kaldı.
31.03.2007
Fıratcan Alçınkaya
31.Mart.2007, 23:19
Wenger'in sürekli küstah açıklamaları...
Fabregas'ın daha evinde ateride kuş vurduğu zamanlarda Henry gol krallğına koşarken Arsenal'de adam diyor Henry'siz daha iyiyiz şimdi küçük emrah moduna girmiş...
TR.CaPTaiN
31.Mart.2007, 23:21
Crouch hattrick yapmıs vay be :)
Onurap
31.Mart.2007, 23:35
Fabregas'ın daha evinde ateride kuş vurduğu zamanlarda Henry gol krallğına koşarken Arsenal'de adam diyor Henry'siz daha iyiyiz şimdi küçük emrah moduna girmiş...
çok iyi yorum :icon_biggrin: Arsenalin bana göre ligde şansı kalmadı..Ama şlde başarılı olacaklar gibime geliyor
Mr.CordiaL
31.Mart.2007, 23:49
Geleceğin takımını kurdular bence, merak etmesin Fabregas bi 5-6 yıl sonra sevilceklerdir. :)
Mr.CordiaL
31.Mart.2007, 23:51
Gerrard jubile yapmadan önce ligde şampiyonluk yaşar...
Yaşasınalr yani daha en az 8-9 sene var Gerrard'ın bırakmasına. :icon_biggrin:
TürkuAz
31.Mart.2007, 23:55
Bu Henry meselesi senin neden bu kadar zoruna gitti anlamış değilim. Oynadıkları futbol ortada, Henry'nin olduğu dönemdekinden ziyade daha iyi futbol oynuyorlar. Ee sürekli her şekilde gündemde olmadıkları için sevilmemeleri normaldir. Bir Chelsea kadar "show" ve "medya" takımı olmadıklarından tepki görüyorlar sanırım sizlerden..
Mr.CordiaL
31.Mart.2007, 23:59
Bence Henry'nin gitmesi Arsenal'e bir avantaj kazandırdı. Henry şu anda Arsenal'de olsaydı belki Adebayor'dan, Van Persie'den bu kadar verim alamayacaklardı ...
Fernando Gago
01.Nisan.2007, 00:03
Torres bonservis ücretinin hakkını veriyor
TürkuAz
01.Nisan.2007, 00:05
Fernando Torres dünyanın en iyisi olma yolunda ilerliyor. Helal olsun, hakederek bu noktaya gelecek çünkü.. :]
Onurap
01.Nisan.2007, 00:14
Liverpool'un baştan aşağı değişmesi lazım yönetim ve teknik direktör olarak..Ayrıca kendini kanıtlamış futbolcuları alsınlar artık hep genç genç yürümüyo işte takımda direkt olarak oynayabilecek veya 11 zorlayabilecek adamlar lazım..Rafinha transfer edildiyse çok iyi olmuş bir stoper de alınabilir..
fmsmyrna
01.Nisan.2007, 00:16
Atletico'da övüldüğü kadar yararlı değildi ama Liverpool'da kendini kanıtladı şimdi birde Euro 2008'de iyi işler yapmalı artık Villa ve o var forvette
SYLaR
01.Nisan.2007, 00:54
Arsenal'i sevmeyenlerin geneli ; takımlarının Amerikalı işadamlarınca milyon dolarlar harcanmasına rağmen Arsenal'in onlardan önde olduğu için sevmiyolar
Henry Arsenal'e çok şey verdi.Fakat şu bir gerçekki son iki üç yıla bakarsak Henry'siz Arsenal,Henry'li ARsenal'den daha iyi iş yapıyor.
Fabregas doğruyu söylemiş.Fabregas'tan başkaları bence küçük emrah moduna girmiş.her yerde Arsenal'e saldırıyorlar
TürkuAz
01.Nisan.2007, 00:59
Arsenal'i sevmeyenlerin geneli ; takımlarının Amerikalı işadamlarınca milyon dolarlar harcanmasına rağmen Arsenal'in onlardan önde olduğu için sevmiyolar
Henry Arsenal'e çok şey verdi.Fakat şu bir gerçekki son iki üç yıla bakarsak Henry'siz Arsenal,Henry'li ARsenal'den daha iyi iş yapıyor.
Fabregas doğruyu söylemiş.Fabregas'tan başkaları bence küçük emrah moduna girmiş.her yerde Arsenal'e saldırıyorlar
+ Meyve veren ağaç taşlanır. Arsenal süper gençleriyle göze hoş gelen futbol oynadığı için eleştrilere maruz kalıyor. Kimse beklemiyordu bunu çünkü..
Fıratcan Alçınkaya
01.Nisan.2007, 01:23
Bu Henry meselesi senin neden bu kadar zoruna gitti anlamış değilim. Oynadıkları futbol ortada, Henry'nin olduğu dönemdekinden ziyade daha iyi futbol oynuyorlar. Ee sürekli her şekilde gündemde olmadıkları için sevilmemeleri normaldir. Bir Chelsea kadar "show" ve "medya" takımı olmadıklarından tepki görüyorlar sanırım sizlerden..
Tarik Henry olduğu zaman namağlup şampiyon oldular... Hayır ben Wenger'in Afrika Kupası v Beşiktaş için yaptığı yorumla birlikte antiarsenal doruğa çıktı...Tabi Fabregas'ın daha ispatlaması gereken şeyler var Henry'e dil uzatması beni sinirlendirdi ayrıca sevdim oyuncularıda yok eskiden Henry,Pires,Bergakamp,Overmars felan vardı şimdi yoklar... Ayrıca benim lafımı bana satanlar puan durumuna baksınlar...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Henry Platini'nin rekorunu kırmış siz daha ne Adebayor'undan bahsediyonuz ya...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
ya da en iyisi ben susayım Henry konuşsun ezik Fabregas v takımıda lig 3.ğe oynasın...
http://www.youtube.com/watch?v=fsVrJq3L3NY
YusufT
01.Nisan.2007, 01:29
+ Arsenal bu yil müthis oynuyor. Fabregas hakli..
Forza Gunners..
TürkuAz
01.Nisan.2007, 01:37
Henry'yi sevebilirsiniz, ancak bu Arsenal'den ayrıldığı için eski takımına laf saymanızı gerektirmez. Futbol oynayan takım vardır, para saçan takım vardır. İşte Arsenal ilk kategoriye giriyor. Tüm futbolcular aldığı paranın hakkını veriyor son kuruşuna kadar..
Eziklik görecelidir, bana göre dünyanın en ezik takımlarından birisi Chelsea'dir. Parayla saadet olmuyor, bunu 10 yıldır göremediler. Ve göremeyecekler de..
Fıratcan Alçınkaya
01.Nisan.2007, 01:43
Sizde Fabregası sevebilirsiniz ama Henry gibi bir ismin arkasından konuşan birine iyi bakmamı beklemeyin...
Chelsea konusunda ben savunmuyom Chelsea'yi ama para ile 50 yıldır göremedikleri şampiyonluğu gördüler... :p
SYLaR
01.Nisan.2007, 01:48
Fabregas ezik fala değildir.Chelsea hiç değilse para ile 50 yıldır göremediği şampiyonluğu gördü.Liverpool para ile hala şampiyonluk göremedi.Bu da Arsenal'e saldırma nedeni.
Fıratcan Alçınkaya
01.Nisan.2007, 03:18
L'Pool de ŞL kazandı... Arsenal onuda alamadı Henry ile kazanmalarına çok az kalmıştı ama Almunia sağolsun...
gerrrard
01.Nisan.2007, 03:40
Ayrıca Liverpool ŞL kazanır iken başkanlar İngiliz'di. Amerikalılar henüz bu sene aldılar ve o sene sadece Gerrard vardı Liverpool'da. Geçen senede aynı durumla İngilizler'le final oynadı Liverpool.
Konuya gelirsek Fabregas çok ayıp ediyor. Henry'siz daha iyiyiz,Henry'siz daha iyiyiz diye diye bu konuma geldiler. Çok gaza geldiler. Şimdi ise yine Fabregas bişeyler gebeliyor ama anlamak güç.
Wesley Sneijder
01.Nisan.2007, 05:01
Arsenal 2-3 sene içinde liderlik koltuğuna kök salar.
ThersoN
01.Nisan.2007, 05:06
Eziklikle alakası yok, Arsenal eşittir Henry, oldugu zamanlarda siz afedersiniz nerenizi yırtarsanız yırtın adınız anılmaz Henry kadar, bir kaç sezondur Wenger artık takımın balansını sarsan yıldız oyuncuları salmaya karar verdi, gençleri kaybetmek istemedi, eğer fabregas başta olmak üzere Arsenal'de bir kaç sezondur banko oynayan yeni gözde genç ve hırslı oyuncuların %100 verimli olabilmesi için Vieira, Henry gibi adamların gitmesi lazımdı, çünkü nağmağlup şampiyonluk artık bu isimlerin doyum noktasıydı, eğer Wenger, Chelsea gibi, parayı basıp, oyuna doymuş kaprisli, yıldız oyuncuları almaya çalışıp takımı bu strateji üzerine kursaydı, ne iki sene önceki şl finali, ne üç sezondur şldeki ciddi başarıları, ne de bu seneki üstün performansı görebilirdi takımında. Eger bu sene Arsenal şampiyon olamazsa, genç ve hırslı oyuncular, önümüzdeki sene daha da kenetlenip, daha başarılı olabilirler diye düşünüyorum
Lionel Andres Messi
01.Nisan.2007, 07:05
torres dünyanın en iyi oyuncusu olamaz da en iyi forvet olabilir.bence en iyi 2 forvetten biri.
gerrard,fabregas,kaka,messi,cristiano ronaldo gibi ismler varken torresin en iyi seçilmesi çok çok zor.
zamanında henry sezonda 42 gol atıyor 20 ye yakın asist yapıyorken bu ödülü alamamıştı.
torres çok avantajlı kendi arkadaşları ve kendi dilinin konuştuğu insanlarla iyi uyum sağladı.teknik kapasitesi ispanyaya göre ingilterede kendini daha çok belli ediyor.
gerrrard
01.Nisan.2007, 08:01
Cahill iyileştiğinden beri Everton 2-3 maç kaybetmişti yanılmıyorsam. Çok büyük bir kayıp.
gerrrard
01.Nisan.2007, 08:03
Yine kazandık. Gerrard'ın bi topu direkten döndü. İçim gitti resmen. :) Torres'de coştu.
deniz.91
02.Nisan.2007, 11:28
Spurs penaltı ile: 1-0
İngiltere Premier League'de 31. hafta mücadelesinde Tottenham evinde konuk ettiği Reading'i 1-0 mağlup etti. Ev sahibi ekip Tottenham'ın gölünü 41. dakikada Robbie Keane'in penaltıdan kaydetti. Tottenham bu galibiyetiyle puanını 48'e çıkartarak maç fazlasıyla 6. sıraya yükseldi. Konuk ekip Reading ise 44 puanda kalarak 8. sıradaki yerini korudu. Öte yanda ev sahibi ekip Tottenham'ın Portekizli defans oyuncusu Ricardo Rocha 21. dakikada sarı kart gördü.
01.04.2007
Kaynak : Sporx.com
El Comandante
02.Nisan.2007, 15:59
Premier Lig´de toplu sonuclar:
Liverpool: 4 - 1 :Arsenal
Bolton W.:1 - 0 :Sheffield U.
Charlton Athletic: 1 - 0 :Wigan Athletic
Fulham: 1 - 1 :Portsmouth
Manchester U.:4 - 1 :Blackburn R.
Newcastle U.: 0 - 1 :Manchester C.
West Ham U.: 2 - 0 :Middlesbrough
Watford: 0 - 1 :Chelsea
Tottenham H.: 1 - 0 :Reading
Bugün saat 20:00´da Aston Villa - Everton maci var.
Lionel Andres Messi
03.Nisan.2007, 06:56
çok konuşuyor Fabregas hesapta Henry'sizde daha iyilerdi eziklğin bir göstergesi bu yorumlar hep...
Tarik Henry olduğu zaman namağlup şampiyon oldular... Hayır ben Wenger'in Afrika Kupası v Beşiktaş için yaptığı yorumla birlikte antiarsenal doruğa çıktı...Tabi Fabregas'ın daha ispatlaması gereken şeyler var Henry'e dil uzatması beni sinirlendirdi ayrıca sevdim oyuncularıda yok eskiden Henry,Pires,Bergakamp,Overmars felan vardı şimdi yoklar... Ayrıca benim lafımı bana satanlar puan durumuna baksınlar...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Henry Platini'nin rekorunu kırmış siz daha ne Adebayor'undan bahsediyonuz ya...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
ya da en iyisi ben susayım Henry konuşsun ezik Fabregas v takımıda lig 3.ğe oynasın...
[quote=Fıratcan Alçınkaya;1067489]Sizde Fabregası sevebilirsiniz ama Henry gibi bir ismin arkasından konuşan birine iyi bakmamı beklemeyin...
Chelsea konusunda ben savunmuyom Chelsea'yi ama para ile 50 yıldır göremedikleri şampiyonluğu gördüler... :p
fabregas neden ezik oluyor anlamadım abi.henry gittikten sonra daha iyi olduk demiş kendimize güvenimiz geldi demiş sen öyle bir diyorsun ki sanki fabregas henry'ye mahalle topçusu demiş.
ayrıca emin ol fabregas henrynin kıymetini hepimizden daha çok biliyordur.
sezon başında bir çok kişi arsenal ş.l ye bile kalamaz diyordu bence asıl ezik olan onu diyenlerdir.futbol sahada oynanır dedirttiler şu şartlarda bile şampiyonluk şansları devam ediyorsa bunun sebebi bu takımın bu oyuncunun ezikliği deildir.
Fıratcan Alçınkaya
03.Nisan.2007, 07:09
sanmam eğer bilse böyle bir şey demeye ihtiyac duymazdı... Arsenal'in forması ŞL ye kalır zaten diyenler art niyetlidir... şampiyonluk şansları devam ederken fabrgas çıkıp ağlarsa bu ezikliğin dışa vurmasıdır...
SYLaR
03.Nisan.2007, 07:15
herkes nasıl çekemediği kişilere ezik demeye alışmış.fabregas çıkıp ağlarsa imiş.bu lafı beğendim.bakalım bundan sonra hakem hakkında veya başka bi maç hakkında çıkıp bişey söyleyebilecekmisiniz.size direk söyleyeceğim tek şey ezik olacaktır.hele bunu bu haftalarda hiç yapmayın.şampiyonluk şansızın devam ediyor.cuk oturur
Lionel Andres Messi
03.Nisan.2007, 07:18
sanmam eğer bilse böyle bir şey demeye ihtiyac duymazdı... Arsenal'in forması ŞL ye kalır zaten diyenler art niyetlidir... şampiyonluk şansları devam ederken fabrgas çıkıp ağlarsa bu ezikliğin dışa vurmasıdır...
fabregas burda ağlamamış.sana öyle gelmiş bence sadece gözlemledği bir şeyi paylaşmak istemiş.
bence kıymet bilmeyen biri olsaydı bu kadar gelişme gösterip mevkisinin en iyisi olamazdı bu yaşında.sadece soru soruolar o da cvp verio inanıorum ki henry ye saygısı sonsuzdur.henry siz daha iyiyiz demesi o kadarda abartılcak bir şey deil.çok doğal bir şey ve bence doğru da demiş.bu henryye laf atma falan deil.
arkandayım francesc...
eXcitinG
03.Nisan.2007, 07:31
Tamam konu amacından sapmış. Rahatsız oLan arkadaşLarımız var.
Bundan sonra konu iLe aLakaLı mesajLar atın.
Ilhan
03.Nisan.2007, 07:55
Ulan hastayım, iki günde 4 finalim kaçmış, sinirliyim.
Dün gece 5.30'a kadar çalışmışım, millet mezun olurken ben telafi alacam.
Fıratcan, daha düne kadar yönetici yapalım dediğim ilk adamdın.
Çok yanlış düşünmüşüm, anladım.
Çok ezik hissediyorum kendimi. FM'de 195 PA verseler de eziğim ya, kusra bakmayın.
PesimiSTyLa
04.Nisan.2007, 19:14
İngiltere'de yayımlanan The Independent gazetesi, Premier Lig'de futbol oynayan bir futbolcunun 50 bin sterlinlik kumar borcunu ödeyebilmek için şike yaptığını öne sürdü.
Gazetenin haberinde sözkonusu futbolcunun kimliği gizli tutulurken, sadece Premier Lig'de forma giydiğini açıkladı ve kumar bağımlısı olduğunu bildirdi. Borcunu ödeyemeyen futbolcunun kendisine yapılan belli bir maçta şike yapması teklifini kabul ettiğini, ayrıca 3 takım arkadaşını da aynı şekilde davranmaya ikna ettiğini öne süren Independent, "Tam istendiği gibi de oldu. Sözkonusu futbolcunun iki yıldır oynamakta olduğu takımı maçı kaybetti" dedi.
Futbolcunun daha sonra kumar bağımlılığını yenebilmek için profesyonel yardıma başvurduğunu da yazan gazete, sözkonusu kişinin büyük bir üzüntü ve pişmanlık yaşamakta olduğunu da kaydetti.
Gazetenin haberinde diğer bazı futbolcuların da kumar bağımlılığının pençesinde olduğu ve bu salgın hastalığın kariyerleri ve yaşamları yerle bir ettiği iddiası da ortaya atıldı.
ligtv.com.tr
shadowrefree
04.Nisan.2007, 21:52
Ada da fuhuş, tecavüz, kumar vb. gibi her türlü pislik var. İngilizlerden herşey beklenir.
gerrrard
04.Nisan.2007, 22:15
Gerçektende olmayacak şey değil. İngilizler sonuçta.
Fernando Gago
04.Nisan.2007, 23:48
Bari burada futbol temiz kalsın bee
ThersoN
05.Nisan.2007, 01:20
Oho neler varmış yahu, bi de ingiltere temiz biliriz :D
yunusgs
05.Nisan.2007, 04:09
İngiltere'de temiz ve kaliteli futbol oynanır bilirdik ama demekki neler dönüyormuş.
Aykan19o3
05.Nisan.2007, 21:25
Bugün Fox Tv Arsenal - Liverpool maçını vermiyor :( Gerçekten bu maçları yayınlamazlarsa neyi yayınlayacaklar ki !
Fıratcan Alçınkaya
05.Nisan.2007, 23:06
bez bebek yayınlarlar ne biçim iş yapıyorlar ya...
Bu arada Zareta'yı aldı Birmingham kendine geldi valla FM nin bir Wonderkidi daha tuttu FM2008 oynasın bizim yöneticiler 4seneye 3takımla şampiyonlar liginde 2.turda oluruz...
Fernando Gago
05.Nisan.2007, 23:14
Maddi durumlar el vermiyor heralde Sene başındaki hesaplar tutmadı heral
Fıratcan Alçınkaya
05.Nisan.2007, 23:55
Arsenal 1-1 L'Pool ...
GeNç KaRTaL
05.Nisan.2007, 23:58
Arsenal haftaya oynayacağı Manu maçı öncesi büyük fırsat kaçırdı..
Fernando Gago
06.Nisan.2007, 00:03
Arsenal'in şampiyonluk umudu kalmadı bence
El Comandante
06.Nisan.2007, 00:07
Arsenal´in 2.ligi bile zor,cok büyük düsüsteler.
deniz.91
06.Nisan.2007, 00:23
Arsenalin toplanması gerek artık
Fernando Gago
06.Nisan.2007, 01:43
Chelsea yine rakiplerinin kendi kalesine attığı golle öne geçti :)
Cyzio
06.Nisan.2007, 01:48
Ah Arsenal ah!Gitti gül gibi şampiyonluk.Bir başka bahara kaldı.Seneye kaliteli bir forvet alınmalı kesinlikle bu takımın başka bişeye ihtiyacı yok..
Ayrıca Eduardo gittikten sonra ligde 6 maçın 4'ü berabere bitti.Bir oyuncunun takım için ne kadar değerli olduğu anlaşılıyor..
TürkuAz
06.Nisan.2007, 01:50
Arsenal 2. kez yatırdı beni İddia'da, bu kadar beceriksizlik olmaz canım.. :mad:
Chelsea ise rakiplerinin şanssızlıklarıyla gol kazanıyor, nereye kadar gidecekler böyle bilinmez.. :]
Fıratcan Alçınkaya
06.Nisan.2007, 01:50
Manu-Chelsea den biri olur önümüzdeki hafta Arsenal çelme takarsa manuya iyice heyecan artar...
anilton
06.Nisan.2007, 02:12
Chelsea Dunne'ın kendi kalesine ve Kalou'nun attığı golle M.City karşısında 2-0 galip geldi...
Fıratcan Alçınkaya
06.Nisan.2007, 03:10
Diatta'lı Newcastle galip!
İngiltere Premier Lig'de 33. hafta mücadlesinde Newcastle United sahasında konuk ettiği Reading'i 3-0 mağlup etti. Ligde oynadığı son 2 maçı kazanan Newcastle bu galibiyetle serisini 3'e çıkarmış oldu. St. James Park Stadyumu'ndaki mücadelede ev saibi takımın golleri 18. dakikada Martins, 43. dakikada Micheal Owen ve 58. dakikada Mark Viduka'dan geldi.
Milli oyuncumuz Emre Belözoğlu'nun ilk 18'de olmadığı Newcastle'da, Beşiktaş'ın devre arasında gönderdiği Lamine Diatta, 82. dakikada Diagne Faye'nin yerine oyuna girdi ve son 8 dakikada mücadele etti.
Bu galibiyet ile Newcastle puanını 38'e yükseltirken, Reading 32 puanda kaldı.
Aykan19o3
06.Nisan.2007, 22:05
Bugün : M.Boro - Manchester United maçı var.
Güzel maç olucak Fox veriyor :)
ThersoN
06.Nisan.2007, 22:10
Bugün : M.Boro - Manchester United maçı var.
Güzel maç olucak Fox veriyor :)
dün arsenal liverpool'u vermediler ya başka hiç bir şey demiyorum ya!
Fıratcan Alçınkaya
06.Nisan.2007, 23:21
Alfonso Alves gol attı..:)
dk_36 M'ßoro 1-1 Man Unt
Aykan19o3
07.Nisan.2007, 05:32
Maç 2-2 bitti. :(
Kötü bi 2 puan kaybettik aman sakata gelmeyelim :)
ThersoN
07.Nisan.2007, 05:48
ilk yarı manchester çok iyiydi, ama ikinci yarıyı seyredemedim.. beraberlik beklemiyordum
eXcitinG
07.Nisan.2007, 06:01
Afonso aLves goLLere başLadı bakaLım. Tuncay yedekteydi. ŞunLarın hocaLarınıda anLamıyorum. ALidaire gibi bir çöpçüyü oynatıyor ya daha ne diyim. Tuncay ALves ikiLisi bir tutturursa M`Boro oLdukça iyi yerLere geLebiLir.
TR.CaPTaiN
07.Nisan.2007, 06:34
Fox çuvalla para döküp yayın haklarını alıyor, gidip adam gibi bir spiker alamıyor.
KaPaLı
07.Nisan.2007, 10:18
Fox çuvalla para döküp yayın haklarını alıyor, gidip adam gibi bir spiker alamıyor.
yaa adam gibi spikeri açtm her hafta BORO maçlarını izliyoruz tamam tuncayı izlemek güzel ama Liverpool-Man. Utd. maçı yerine Derby-Boro maçını izletiyosanız bunda saçmalk var demektir
Ahmet_77
07.Nisan.2007, 19:53
Wigan 1 : 3 Bolton
Blackburn 1 : 2 Aston Villa
Arsenal 0 : 1 West Ham
Middlesbrough 4 : 1 Watford
Sheff Utd 1 : 2 Newcastle
Reading 1 : 2 Liverpool
maçlar bitti.
ThersoN
07.Nisan.2007, 23:48
Star'da Şl maçlarına İlker Yasin'i getiriyor :D, hey yarabbim hey.!, bunların hiç halkın tutumundan haberi yok mu?
gerrrard
08.Nisan.2007, 07:25
Valla neymiş bu Boro sevdası ? Bizi uyutuyorlar resmen.
Fietra 10
08.Nisan.2007, 07:35
O değil bu hafta sonu 14:45'te Arsenal-Liverpool maçı vardı heyecanla kesin veriyor diye açtım baktım Bez Bebek midir nedir onu veriyor.. allahtan Fox Sports var..
Del Piero_10
08.Nisan.2007, 07:35
yaa adam gibi spikeri açtm her hafta BORO maçlarını izliyoruz tamam tuncayı izlemek güzel ama Liverpool-Man. Utd. maçı yerine Derby-Boro maçını izletiyosanız bunda saçmalk var demektir
Diğer maçları genelde Fox Sports adlı kanal veriyor.
KaPaLı
08.Nisan.2007, 11:12
Fox Sports verioda normal uyduda fox sports varmı :confused:
Fıratcan Alçınkaya
08.Nisan.2007, 17:20
Rosicky sezonu kapattı
Arsenal'in ortasahasında görev alan oyuncusu Tomas Rosicky'nin, sezonu kapattığı açıklandı.
Newcastle United'la yapılan Ocak ayında yapılan FA Cup mücadelesinde sakatlanan ve o günden beri forma giyemeyen Çek oyuncunun, sezonu kapattığı ve EURO2008'de de forma giymesinin zor olduğunu ifade edildi.
Çek takımının doktorları tarafından yapılan açıklamada, antremanlara katılabildiği, yürüyüş hatta koşu da yapabildiği ama bir süre sonra ağrılarının başladığı belirtildi.
Çek Cumhuriyeti çalıştırıcısı Karel Bruckner'in bu durumdan çok rahatsız olduğu ifade edilirken, EURO2008'e riske sokmamak için antremanlara katılmasına bundan sora izin verilmeyecek.
Çek Cumhuriyeti, A Grubu'nda; ülkemiz, İsviçre ve Portekiz ile beraber yer alıyor.
Aykan19o3
08.Nisan.2007, 18:22
Euro 2008'de oynamama şansı olması sevindirici.. Çünkü çok etkili bir isim..
Aykan19o3
08.Nisan.2007, 18:30
Benim bildiğim yok sanırım Digiturk veriyor..
Fıratcan Alçınkaya
08.Nisan.2007, 18:31
Eduardo yok Rosicky yok iyice zora girdi işi Arsenal'in....
shadowrefree
08.Nisan.2007, 23:05
Euro 2008'de oynamama şansı olması sevindirici.. Çünkü çok etkili bir isim..
Niye seviniyorsun ki?
Rosicky Çek ve iyilişirse bize karşı oynayacak:S
Arsenal etkili kanat oyuncusunu da kaybetti. Şampiyonluk hayallere kaldı.
Fernando Gago
08.Nisan.2007, 23:25
Arsenal'in üstünde kara bulutlar bitmek bilmiyor Yazı Olmuş ...
PesimiSTyLa
08.Nisan.2007, 23:36
Chelsea Thierry Henry için zemin araştırması yapıyor. Transferi en çok isteyen, Henry'nin Londra'da yaşayan kızı Téa
goal.com
Sezon sonu yaklaştıkça bir yandan şampiyonluk hesapları yapılırken, diğer yandan transfer dedikoduları yayılıyor. Son dedikodulardan biriyse Chelsea'nin Henry rüyası. Geçen sezon Messi, Ronaldinho ve Eto'o'nun yanına alınıp 'fantastik dörtlü'yü oluşturacağına inanılan Fransız golcü, isteneni verememiş ve basının hedefi olmuştu.
Londra’da yaşayan kızı Téa’yı özlediğini defalarca belirten Henry, Barcelona’nın mevcut oyun yapısına uyum sağlayamazken, Rijkaard’ın yer yer ona görev verdiği sol açık rolünü de garipsedi.
Barcelona ile 2011’e kadar sözleşmesi olan yıldızın kızına olan tutkusu Londra’ya dönüşünün anahtarı olabilir. Sezon sonu Drogba ile yollarını ayırması beklenen Chelsea, küçük Téa sayesinde büyük bir transfere imza atabilir. Londra kulübü transferin koşullarını araştırıyor.
shadowrefree
08.Nisan.2007, 23:42
Ne yapacak Chelsea forvet oyuncusunu kanatlarına yıldız alması gerekir.
Fıratcan Alçınkaya
09.Nisan.2007, 03:12
Romario'yu alsınlar...
anil luque
09.Nisan.2007, 03:15
fıratcan'dan güzel bir yaklasım :) bence cok gereksız bı transfer olur sadece arsenal'e kazık attıklarını 'sanarlar'..
Fernando Gago
09.Nisan.2007, 03:18
İngiltere'de transfer menajerler tarafından yapılır Chelsea'da durum çok farklı :)
canavar20
09.Nisan.2007, 03:23
fıratcan'dan güzel bir yaklasım :) bence cok gereksız bı transfer olur sadece arsenal'e kazık attıklarını 'sanarlar'..
Ama Chelsea'ye gelirse Henry Arsenal'e büyük kazık atar. (::)
anil luque
09.Nisan.2007, 04:44
shadowrefree, aykan kardes 'oynamama' sansı olması sevındırıcı demıs yanı senın dedıgın gıbı bıze karsı oynayamayabılır ve bu cok guzel bırsey :) arsenal için de bir o kadar kötü..
ThersoN
09.Nisan.2007, 04:57
Arsenal için kötü bizim için iyi ama sonuçta yazık olmuş
shadowrefree
09.Nisan.2007, 10:49
shadowrefree, aykan kardes 'oynamama' sansı olması sevındırıcı demıs yanı senın dedıgın gıbı bıze karsı oynayamayabılır ve bu cok guzel bırsey :) arsenal için de bir o kadar kötü..
Kusura bakmayın bakar kör misali olmuş benimki ya da okuduğunu anlayamama.:)
SiR ToMaSRoSiCkY1
09.Nisan.2007, 21:33
Bir an önce düzelsin vede oynasın.Ne de olsa benim adamım:D
anil luque
10.Nisan.2007, 02:21
ingiltere premier liginde oynayan bir oyuncu için 50.000 sterlin bişe olmaz aslında ama.. temiz futbol hiçbiryerde kalmadı en güzeli mahalle macı arkadaslar :D
NisRoc
10.Nisan.2007, 04:18
Ingiltere Premier Lig'te oynayan bir futboLcu 50.000 Avro kumar borcu yüzünden takımını sattı.. Hatta 3 arkadaşıda yardımcı olmuş..
Böyle bi şey olur mu yaa? :)
Fernando Gago
11.Nisan.2007, 18:32
Inter'in gözden düşen golcüsü Adriano, Chelsea'ye haber saldı: "Alın beni Mavilere."
26 yaşındaki Brezilyalı santrafor, dünyanın en iyi golcülerinden biri olarak kabul edilirken babasının ölümüyle bunalıma girmiş, 18 ay süren bu depresyon esnasında alkolizmle de boğuşmuştu. Bu nedenle ara transferde Inter, Adriano'yu Sao Paolo'ya kiraladı.
Haziran ayında Inter'e dönecek olan Adriano büyük olasılıkla önümüzdeki sezon başka bir takımda oynayacak. Transfer dedikodularına bakılırsa Adriano menajeri aracılığıyla Chelsea'de oynamak istediğini İngiliz kulübüne iletmiş.
CHELSEA'DE OYNAMAK GURURDUR
Chelsea'de oynamaktan dolayı gurur duyacağını açıklayan Adriano, Mavilerin bir İngiliz devi olduğunu, Drogba'nın da taraftarlar için bir idol oluşuna imrendiğini söyledi.
Fıratcan Alçınkaya
11.Nisan.2007, 18:37
Chelsea'de ne kadar bitmiş forvet varsa peşinden koşuyor...
Melekovic
11.Nisan.2007, 18:52
Doğru diyorsun abisi.Sheva'yı zaten psiko yaptılar,maçlara turist gibi çıkan Anelka'ları var bi de Adriano ,mükemmel bir transfer politikası:D:D:D
King_Theoden
11.Nisan.2007, 19:07
Adriano Chelsea nin anca kapısına gelir ama ordan içeri zor girer bence:D
Melekovic
11.Nisan.2007, 19:08
Bu arada Serkancım Pilavcacık'ı da transfer etseler hoş olmaz mı?:D:D:D
Fıratcan Alçınkaya
11.Nisan.2007, 19:26
Ne yıldızı abi onların yapabildikleri te şey yıldız söndürmek.. Crespo,Mutu,Sheva,Duff,Veron hepsini bitirdiler...
PesimiSTyLa
11.Nisan.2007, 19:53
Goal.com’dan Sulmaan Ahmad, sizler için Premier Lig’in bu sezonki en iyi 10 transferini tespit etti
Yayın gelirlerinin ve sponsorluk anlaşmalarının artmasıyla adeta para basan Premier Lig’de, bu sezon birçok önemli transfer yapıldı. Dört büyükler olarak adlandırılan Manchester United, Chelsea, Arsenal ve Liverpool, transfer için bazı liglerin toplam bütçelerinden bile fazla para harcadılar. Bazı transferler fos çıksa da, genelde iyi oyuncular seçildi. İşte sezonun en iyi 10 yeni futbolcusu :
10) Martin Petrov (Atlético Madrid’den Manchester City’ye)
Bazılarınız Brezilyalı Elano dururken neden Bulgar futbolcunun seçildiğini sorabilirsiniz. Elano sezona iyi başlamasına rağmen daha sonra çaptan düştü; ancak Petrov istikrarlı performasıyla takıma katkı yapmaya sürdürdü.
Sol kanattaki sürati, etkili şutları ve tehlikeli paslarıyla City’yi hücuma kaldıran adam oldu. Daha sadece 29 yaşında olmasına rağmen 4,7 milyon sterlin karşılığında Atletico Madrid’den alınan Petrov, kariyerinin en formda dönemlerini yaşıyor.
9) Carlos Tevez (West Ham’den Manchester United’a)
Tevez, United’da şu anda kiralık oynamasına rağmen sezon sonunda bonservisiyle alınmasına kesin gözüyle bakılıyor.
Kariyerine Boca Juniors’da başlayan ve 20 milyon dolara Corinthians’a giden golcü, 78 maçta 20 gol atarak paranın hakkını verdikten sonra Premier Lig’de West Ham’i adeta tek başına küme düşmekten kurtardı ve sonunda ‘Kırmızı Şeytanlar’ın dikkatini çekti.
Bonservisinin bir kısmı bir yerde, diğer kısmı West Ham’de olan futbolcunun transfer şekli bir yana, Wayne Rooney ile olan benzerliği çok tartışıldı. Ancak o, Ronaldo ve Rooney ile çok iyi anlaşarak takımın hücum hattında önemli bir silah olduğunu kanıtladı. Chelsea, Liverpool ve Lyon maçlarında attığı kritik gollerle kalitesini gösterdi.
http://www.goal.com/images/28915_hp.jpg
8) Mauro Zarate (Al Sadd’dan Birmingham City’e)
Ocak ayında Birmingham tarafından kiralanan ve sadece üç gol atan 21 yaşındaki futbolcunun listede Tevez’den daha yüksekte olması sizi şaşırtmış olabilir. Ne var ki daha önce Velez Sarsfield’de oynayan futbolcunun müthiş performansı sayesinde Birmingham kümede kalma yolunda büyük adımlar attı. Üstelik oyuncunun çok ucuza alınmış olması, onu listenin önemli futbolcularından biri yapıyor.
Qatar takımı Al Sadd’dan kiralanan ve Birmingham kümede kalırsa bonservisi ile alınması planlanan oyuncu, Alex McLeish’in takımı için inanılmaz bir fırsat.
7) Bacary Sagna (Auxerre’den Arsenal’e)
Adını daha önce çok az kişinin duyduğu bu futbolcuyu keşfeden tabii ki Arsene Wenger oldu. Cesc Fabregas, Patrick Vieira ve Thierry Henry’yi takıma kazandıran Wenger’in son zamanladaki favorisi Fransız asıllı Afrikalı oyuncular. 25 yaşındaki Sagna, Wenger’in hedeflediği kitleden biraz daha yaşlı olsa da, Manchester United’ın Patrice Evra’ya ödediği 6 milyon sterlinlik değere ulaştı bile.
İlginç saç stili ve muhteşem fiziğiyle dikkat çeken Sagna, Evra kadar hareketli bir futbolcu olmasa da tam bir görev adamı. Wenger'in sürekli şans verdiği bu oyuncu yıllar geçtikçe daha da değer kazanacak.
http://www.goal.com/images/26057_hp.jpg
6) Sulley Muntari (Udinese’den Portsmouth’a)
Harry Redknapp'in Afrikalı oyuncularının sonuncusu olan Ganalı futbolcu, zaten milli takım ve Udinese’deki başarılı performansıyla tanınan bir isim olmuştu.
Fazla bütçesi olmayan Portsmouth, orta saha oyuncusuna 7 milyon sterlin ödeyerek kulüp rekorunu kırdı; ancak futbolcunun üstün performansı sayesinde ödediği her kuruşun hakkını aldı.
5) Yakubu (Middlesbrough’dan Everton’a)
Nijeyalı milli futbolcu Yakubu, İngiltere’de 4 yıldır forma giyiyor ve tanınıyordu. David Moyes de onun için 11.25 milyon sterlin ödeyerek futbolcuya ne kadar güvendiğini gösterdi.
Biz Goal.com olarak bu tip astronomik rakamların ödenmesi yerine daha çok akıllı yatırımları tercih etsek de, 25 yaşındaki oyuncu aldığı parayı hakeden işler yaptı.
Bu sezon 20 golü hedefleyen futbolcu; sürati, gücü ve gol yollarındaki başarısıyla göz kamaştırıyor. Yakubu, Everton’ı önümüzdeki yıllarda büyük başarılara taşıyabilir.
http://www.goal.com/images/25298_hp.jpg
4) Javier Mascherano (West Ham’den Liverpool’a)
Carlos Tevez’in eski takım arkadaşı ve sırdaşı Javier, Liverpool’un vazgeçilmez oyuncularından biri oldu.
Transfer hikâyesi en az Tevez kadar karışık olan 23 yaşındaki oyuncuya Liverpool 18 milyon sterlin civarında bir rakam ödedi.
Bu rakam şu anda çok görünse de, yaşı daha genç olan futbolcu ileride dünyanın en iyi defansif orta saha oyuncularından biri olabilir. Oyuncunun adam durdurmadaki yeteneği ve en büyük yıldızlara bile geçit vermemesi, bu sezon inişli çıkışlı bir grafik segileyen Liverpool’da yüzlerin gülmesine sebep oldu.
Eğer Liverpool hem ligde hem de Avrupa kupalarında daha iyi yerlere gelmek istiyorsa takımın Mascherano’ya çok ihtiyacı var.
3) Anderson (Porto’dan Manchester United’a)
United, çok genç ve tanınmamış bu oyuncuya tam 18 milyon sterlin ödeyerek sezon başında epeyce eleştiri almıştı. Kariyerine Gremio’da başlayan ve Ronaldinho’ya benzetilen oyuncu Porto tarafından hemen keşfedildi ve takımın şampiyonluğunda büyük rol oynadı.
Bir sonraki sezon ayağı kırıldı ve beş ay sahalardan uzak kaldı; ancak bu Real Madrid ve Chelsea gibi devlerin onu istemesine engel olmadı.
Oyuncunun geleceği o kadar parlaktı ki, Sir Alex Ferguson onu Porto’dan aldı ve bunca zaman forma giyememesine rağmen onu transfer etmekten çekinmedi.
Sezon başında biraz bocalayan futbolcu, daha sonra yeni ülkesine alıştı ve takıma uyum sağladı. Daha 19 yaşında olmasına rağmen komple bir futbolcunun tüm özelliklerini taşıyor.
2) Roque Santa Cruz (Bayern Münih’ten Blackburn Rovers’a)
Paraguaylı oyuncu daha sadece 18 yaşındayken Bayern Münih tarafından keşfedildi ve takımla birkaç kupa kaldırmasına rağmen, hem yaşadığı sakatlıklar, hem de diğer büyük yıldızların arasında forma şansı bulamaması nedeniyle hiçbir zaman “yıldız futbolcu” olarak anılmadı.
Blackburn Rovers daha 26 yaşında olan futbolcuyu 3,5 milyon sterlin gibi iyi bir fiyata aldı. Mark Hughes'un takımı önümüzdeki sezon Avrupa kupalarına katılma başarısından uzak olsa da, Santa Cruz ligde attığı gollerle takımına altın puanlar kazandırdı.
Münih’le büyük kulvarlarda yarışan oyuncuyu, Blackburn’de harika bir kariyer bekliyor.
http://www.goal.com/images/25826_hp.jpg
1) Fernando Torres (Atletico Madrid’den Liverpool’a)
Liverpool’un ezeli rakipleri Manchester United ya da Everton taraftarları bile herhalde Fernando Torres’un bu listede ilk sırada olmasını yadırgayamazlar. Takıma uyumu, katkısı ve kalitesi göz önüne alındığında el Nino’nun Liverpool için neler yaptığını görebiliriz.
Torres, 20 milyon sterlinle hem bu listenin hem de geçen yazın en pahalı transferi. Daha Ada’daki ilk sezonunda 29 gol atan oyuncunun fiyatı artık tartışma konusu olmaktan çıkmıştır sanırız.
Oyuncu o kadar başarılı ki, rotasyonu çok seven teknik direktör Rafael Benitez, aynı kulüp efsaneleri Steven Gerrard ve Jamie Carragher gibi onu da dokunulmazlar arasına aldı. Hatta Benitez’in, rotasyon politikasını ona göre ayarlıyor olduğunu da söyleyebiliriz.
Torres’in büyük maçlarda fazla gol atamadığı doğru; ancak attığı gollere bakarsanız takıma olan katkısını ve oyuncunun kalitesini sörebilirsiniz. Bazıları tarafından eleştirilse de o bir dünya yıldızı ve Premier Lig’e damgasını vuracağı garanti…
Sulmaan Ahmad, Goal.com
PesimiSTyLa
11.Nisan.2007, 19:56
Chelsea, Valencia’nın golcüsü David Villa’yı transfer etmek için harekete geçti
goal.com
Premier Lig’de zirve takibini sürdüren ve Şampiyonlar Ligi’nde yarı final vizesi alan Chelsea kadrosunda, önümüzdeki sezon büyük değişiklikler olması bekleniyor.
Avram Grant'in akıbeti henüz bilinmezken, takımın forvetleri Andriy Shevchenko ile Didier Drogba’nın Londra’da kalması beklenmiyor. Sheva’nın İtalya’ya geri dönmesi kesin gibiyken, Drogba’nın İtalya ile İspanya arasında tercih yapacağı söyleniyor. Müzmin yedek konumuna ulaşmış Claudio Pizarro da, büyük ihtimalle önümüzdeki sene Stamford Bridge'de olmayacak.
Chelsea, 30 milyon avroyu gözden çıkardı
Golcü arayışındaki 'Maviler'in, Valencia’nın golcüsü David Villa için 30 milyon avroyu gözden çıkardığı İngiliz basınına yansırken, İspanyol oyuncunun da Premier Lig’de oynamak istediği kulislerde konuşuluyor
İlk olarak Jose Mourinho döneminde adı Chelsea ile anılan David Villa, bir kere daha Chelsea'nin gündemine girmiş oldu. Öte yandan Valencia’nın ligde 14.'lüğe demir atması üzerine takımdan birçok yıldızın ayrılmak isteyeceği ve bu oyuncuların yerlerinin doldurulması için paraya ihtiyaç duyulacağı konuşuluyor. Villa’nın Chelsea’ye transferi yaralara olmasa da, kulübün kasasına merhem olabilir.
Fıratcan Alçınkaya
11.Nisan.2007, 20:12
Transfer ßöle olur işte Sheva gidici Pizarro'yu da postalarlar bir yere... Drogba bu sene olmasada senye ayrılma ihtimali var.. Villa iyi iş çıkarır Chelsea'de...
Fernando Gago
11.Nisan.2007, 20:20
Chelsea için mükemmel transfer olur tabi Villa gelirse ya sistem değişecek ya Drogba gidecek
Fernando Gago
11.Nisan.2007, 20:21
Liste %100 doğru bence Torres belkide Dünyada yılın transferi oldu
Fıratcan Alçınkaya
11.Nisan.2007, 21:37
Anderson 1-2 basamak geride olabilirdi...
F.Torres hakediyor liderliği zaten... Arsenal'e attığı harika gol unutulmaz...
RaSenGan
11.Nisan.2007, 21:42
Güzel bir liste olmuş.
deniz.91
11.Nisan.2007, 21:51
Güzel liste hazırlanmış gerçekten Torres 1.liği sonuna kadar hekediyor
deniz.91
11.Nisan.2007, 21:52
30 mn az bence villaya
fmsmyrna
11.Nisan.2007, 22:37
Villa'nın zaten daha büyük bir takıma gitmesi gerekiyordu iyi olur iki taraf içinde Villa Chelsea şimdiki sisteminede dönerlerse çift fotvetli sistemdede oynayabiliyor.
uAmurat91
11.Nisan.2007, 23:10
30 mn az bence villaya
Bence fazla bile. Villa kaliteli bir forvet ancak paraları su gibi akıtmaya gerek yok. Chelsea abartmış işi..
NisRoc
11.Nisan.2007, 23:39
30 milyon ne çok fazla ne de az.. Chelsea'de daha da coşacağını tahmin ediyorum :)
NisRoc
11.Nisan.2007, 23:40
Adriano'yu artık büyük takımların alacağını sanmıyorum..
yunusgs
12.Nisan.2007, 01:24
Adriano kendi kendini bitirdi Chelsea'ya gidebileceğini sanmıyorum.
yunusgs
12.Nisan.2007, 01:27
Çok güzel bir liste olmuş.Torres gerçekten hakkını veriyor 1.sırada olmanın.
uAmurat91
12.Nisan.2007, 01:29
Kesinlikle doğru bir araştırma olmuş. Fernando Torres herşeyiyle hakediyor ilk sırayı..
Aykan19o3
12.Nisan.2007, 02:53
Çok iyi araştırma. Fernando Torres gerçekten süper transfer..
Aykan19o3
12.Nisan.2007, 02:55
Bence Adriano Chelsea'de tekrar parlayacak.. İçimden öyle geliyor :) Eğer giderse tabi. :D
King_91
12.Nisan.2007, 04:04
Başlığı gördüğüm gibi aklıma torres gelmişti zaten..mantıklı bir sıralama olmuş
anil luque
12.Nisan.2007, 04:09
herkesın de dedıgı gıbı torres sonunda kadar hakedıyor 1. olmayı
YusufT
12.Nisan.2007, 05:31
Bencede liste cok dogru... yilin bombasi Roque Santa Cruz kesinlikle.
semhfenerbahce
12.Nisan.2007, 07:42
çok dogru bnce torres'in birinciliği tartısıLmaz ayrıca anderson ve tevez'in yeri değiştiriLmeLi
semhfenerbahce
12.Nisan.2007, 07:46
maaLesef yok bn cok aradım...
ThersoN
12.Nisan.2007, 10:41
Kutladım, listeye katılıyorum bende
ThersoN
12.Nisan.2007, 10:43
Kezman, Sheva, Anelka (şu ana kadar)... unuttuklarım var mı bilmiyorum :D, yeniden yıldız yapmak isterken, adamları iyice söndürüyorlar, Drogba giderse bir nevi forvet savaşı başlayacak ama Drogba gitmezse, bu takıma kimi getirirsen getir 2. adam olur, Chelsea'de oynamak şeref ama oynayabilirsen tabi.. Adriano yanlış yolda bence
ThersoN
12.Nisan.2007, 10:44
Özellikle Chelsea değil ama Premier havası yarar sanırım Torres gibi
ShevAnil
12.Nisan.2007, 10:50
Bende Villa'ya 30 milyon Euro'nun fazla Olduğu Kanısındayım ama Chelsea gibi bir Takımda formunu 2 kat Arttırır diye düşünüyorum.
YusufT
12.Nisan.2007, 18:20
nasil fazla yaahu? adam berbat giden takimda bile golleri siraliyor... Köntörman adami tam forvet olarakta oynatmiyorki..
SiR ToMaSRoSiCkY1
12.Nisan.2007, 18:31
Villa gibi bir isme az bir miktar.Chelsea'ye gelirse mükemmel ötesi işler yapar.
SiR ToMaSRoSiCkY1
12.Nisan.2007, 18:58
Eğer giderse tekrar parlayacak bir isim.Biraz fazla abartmışsınız.
SiR ToMaSRoSiCkY1
12.Nisan.2007, 18:59
Sulley Ali Muntari belki daha önlerde bir yerde olabilirdi.
anilton
12.Nisan.2007, 19:20
Torres,Torres,Torres...
Mükemmel bir adam...
anilton
12.Nisan.2007, 19:23
Bu söyledikleriniz gerçekten Adriano için mi?
Adriano çok iyi forvet,bence Chelsea'ya gelirsede toparlanır...
Aykan19o3
12.Nisan.2007, 23:51
Arkadaşlar yarın Fox Tv Manchester United - Arsenal maçını vermiyor sanırım.:S
gerrrard
13.Nisan.2007, 02:04
Yuh ama. ManU-Arsenal'ide vermezse yuh.
Cyzio
13.Nisan.2007, 02:11
Bu ihaleler kaç yıllığına veriliyor.FOX kaç yıl daha bu rezaleti sürdürecek!!
Fıratcan Alçınkaya
13.Nisan.2007, 02:21
FoxSports Digitürk ile anlaşmalı mecbur digitürk almak lazım önemli maçlar yerime ßezßeßek diye bir dizi yayınlıyorlar ilginç bir kanal... Premier liig NTV ye yakışıyor...
GeNç KaRTaL
13.Nisan.2007, 02:31
Bu maçıda yayınlamazlarsa yuh artık..
fmsmyrna
13.Nisan.2007, 03:14
Ayıp bu adamların yaptıkları sezon başında gece banttan verdikleri maçlarla birlikte 6 maç veriyorlardı.Şimdi ise 1 maç ancak zorlarsan 1 maç.Zaten maçta maç olmuyor sürekli alttan geçen haber yazılarını okumak,sürekli verkaç programını anlatmak(her hafta bir bomba oluyor oda ayrı).Ben izleyebileceğim maçalra iddaa oynarım bugünde Tothenam maçına oynamıştım birde baktım karşıma Bez Bebek çıktı yok böyle birşey.Ama Premier Lig yöneticileri ligin kalitesi düşmesin diye seneye başka bir isme verebilirler eğer uzun sürelik bir anlaşma yoksa
Aykan19o3
13.Nisan.2007, 06:46
Seneye ihale başka bir kanala verilir inşallah. Bu kadarda olmaz.. :@
Del Piero_10
13.Nisan.2007, 22:15
Alman Milli Takımı’nın kalesini koruyan Jens Lehmann bir süredir üç direk arasındaki görevini Almunia’ya kaptırdı. EURO 2008’i düşünen 38 yaşındaki Alman neredeyse haftada bir oynamak istediğini belirtirken, 30 yaşındaki İspanyol meslektaşı da sonunda patladı.
HERKES ONDAN İYİ
Lehmann tarafından açıkça eleştirilen ve 30 yaşına kadar düzgün bir şekilde oynamamakla itham edilen Almunia, Alman kalecinin kendisinden nefret ettiğini söyledi. Düzenli olarak antrenmanlara katıldığını belirten Almunia takımın üçüncü kalecisi Lukasz Fabianski ile dördüncü file bekçisi Vito Mannone’nin Alman meslektaşından daha iyi durumda olduğunu vurguladı.
“Benim için önemli birisi olsaydı, gider konuşur ve sorunu çözerdim ancak Lehmann benim için bir şey ifade etmiyor ve konuşmuyoruz” şeklinde konuşan Almunia, teknik direktör Wenger’in gözdesi durumuna gelmiş durumda.
Del Piero_10
13.Nisan.2007, 22:16
Liverpool maçında Adebayor'a harika bir gol attıran Walcott, Manchester City teknik direktörü Sven-Goran Eriksson'dan tam not aldı. İngiltere Millî Takımı’nı çalıştırdığı dönemde 2006 Dünya Kupası kadrosuna Theo Walcott’ı da katan Eriksson, o dönemde futbolcuyu oynatmamış olsa da, çok yetenekli olduğunu bildiğini söyledi.
Geçtiğimiz hafta oynanan Şampiyonlar Ligi mücadelesinde Liverpool karşısında yedek kulübesinden oyuna dâhil olan ve muhteşem koşusunu Adebayor’a harika bir asistle süsleyen genç oyuncu, maça eşitlik gelmesini sağlamıştı. Genç oyuncunun goldeki driplingine hayran kalan Eriksson “Kimse onun kadar hızlı değil. Aynen Maradona gibi. Düzenli olarak forma giymesi gerektiğine inanıyorum” dedi.
Liverpool karşısında ilk yarım saatteki oyunu sergileyen bir Arsenal’in ligde hâlâ iddialı olacağına inanan Eriksson, "Arsenal'in şampiyonluk yarışında iddiasını kaybettiğini düşünmüyorum. Manchester'ı yenmeyi başarırlarsa işler değişebilir" diye konuştu.
Koray Düşova
13.Nisan.2007, 22:26
Walcott Karayipler kökenlidir.Yani dolayısıyla latin kökenlidir,tıpkı Colin Kazım gibi..
Latinlerdeki kıvrak ve hareketlilik genlerinde var...
Varonil
13.Nisan.2007, 22:37
Arsenal maçında Adebayor'a hazırladığı gol müthişti gerçekten.Çok yetenekli bir oyuncu.
Varonil
13.Nisan.2007, 22:39
Takım içinde böyle konuşmaların dışarı sızması,çok yanlış bence ;;)
nerazzuri
13.Nisan.2007, 22:48
Aynen katılıyorum.
Ama Lehman gibi bir kalecininde aniden kesilmesi hiç hoş değil.Gayet güzelde gidiyordu. Ne oldu acaba ?
Ayrıca Almunia yı da şu anda hiç beğenmiyorum. Neden diyenler Hafta içi oynanan Liverpool maçını izlemelerini öneriyorum.
GeNç KaRTaL
13.Nisan.2007, 23:42
Liverpool maçındaki defanstan forvete topu o taşıyışı süperdi gerçekten.Walcott yetenekli bir oyuncu.Arsenal'in ondan çok uzun süre faydanalacak olması güzel.Geleceği parlak..
GeNç KaRTaL
13.Nisan.2007, 23:48
Almunia o son golde resmen boşaltmıştı kalesini.Takım içi sürtüşmelerin medyaya yansımamamsı lazım.Lehmann büyük ihtimal gider sezon sonu..
Del Piero_10
13.Nisan.2007, 23:52
Lehmann'da ne hırs varmış.40 yaşına gelmiş hala ille de ben oynayacağım diye olay çıkarıyor.
fmsmyrna
14.Nisan.2007, 00:50
Bu ikili arasındaki anlaşmazlık yaklaşık 2 sezondur devam ediyor zaten
Lehmann'ın bu hırsı milli takımdan bence yıllarca Kahn oynadı bırakmadı şimdide hep o oynamak istiyor.Olan Hildebrand'a oldu.
deniz.91
14.Nisan.2007, 00:56
Arsenal bu nedenlerden dolayı düşüşe geçti bence
deniz.91
14.Nisan.2007, 00:57
Çok sevdiğim bir isim walcott geleceği çok parlak
Lionel Andres Messi
14.Nisan.2007, 02:06
Lehmann'da ne hırs varmış.40 yaşına gelmiş hala ille de ben oynayacağım diye olay çıkarıyor.
bence sansini milanda denemeli.ayrica burdan milan yonetimine ballottayi oneriyorum henuz 44 yasinda.olay da cikarmaz oynamam diye.
El Barto
14.Nisan.2007, 02:09
ne Almunia ne Lehmann Arsenal'in kalecisi olacak çapta değiller şu anda bence.
Lionel Andres Messi
14.Nisan.2007, 02:10
walcott barbados adalarindan orta amerikadaki.bir ingilizden beklenmeyecek teknik ve dribling kapasitesinin sebebi bu.wenger onu alarak mukemmel is yapti.rooney kadar iyi olabilir.
Fıratcan Alçınkaya
14.Nisan.2007, 02:13
zaten Ericsonun onu çok genç yaşta 2006'da Almanya'ya götürmesi hayranlığı ispatlıyor...
Cyzio
14.Nisan.2007, 02:22
Walcott ilerde adından çok söz ettirecek.İzlediğim her maç keyif alıyorum futbolundan.Böyle devam Theo..
Lionel Andres Messi
14.Nisan.2007, 02:25
gol adebayor 48.dk 0-1
arsenal akilli oynarsa yenebilir.
Cyzio
14.Nisan.2007, 02:27
Yapma be Arsenal 1-1..
Aykan19o3
14.Nisan.2007, 02:28
1-1 oldu..
Cristiano Ronaldo ;)
El Comandante
14.Nisan.2007, 02:29
Cristiano Ronaldo ligdeki 28.golünü atti.
Haydi ManU alacaksin bu maci !
Cyzio
14.Nisan.2007, 02:30
Bende şaşırdım Ronaldo nasıl büyük maçta gol atar diye, penaltıdanmış başka türlü atamaz zate yemez..
Lionel Andres Messi
14.Nisan.2007, 02:31
ronaldo penaltidan 1-1 yapti
canavar20
14.Nisan.2007, 02:34
Fox'u burdan kınıyorum. Aslında belki anlaşmalar falan vardır ama yinede kınıyorum. ( bildiklerim kadarıyla )
Cyzio
14.Nisan.2007, 02:50
Ooy Arsenal ooy.Hep böyle yapıyorsun ya Chelsea maçı 1-0'dan 2-1, Liverpool maçı 1-0'dan 1-1, diğer maç 1-0'dan 4-2 !!
ShevAnil
14.Nisan.2007, 02:54
bence sansini milanda denemeli.ayrica burdan milan yonetimine ballottayi oneriyorum henuz 44 yasinda.olay da cikarmaz oynamam diye.
Nedir Sizdeki Bu Milan Düşmanlığı Her Konuya Milan Yazıyorsunuz??
Konun Milan'la Ne Alakası var Yeter ama Ya. He Konuda Mutlaka Milan war Sizene Arkadaşlar İstediklerini Alırlar isterse +30 kadro kurar sizi Neden Bukadar Rahatsız Ediyor??
Lionel Andres Messi
14.Nisan.2007, 02:57
Nedir Sizdeki Bu Milan Düşmanlığı Her Konuya Milan Yazıyorsunuz??
Konun Milan'la Ne Alakası var Yeter ama Ya. He Konuda Mutlaka Milan war Sizene Arkadaşlar İstediklerini Alırlar isterse +30 kadro kurar sizi Neden Bukadar Rahatsız Ediyor??
iyi iste adam tavsiye ediyoruz;)
Lionel Andres Messi
14.Nisan.2007, 03:04
arsenal hic akillica onlem almior.ustune yatamiyor skorun.
yunusgs
14.Nisan.2007, 03:05
Takımdaki sorunların medyaya kadar yansıması ciddi sorunlar anlamına geliyor.Lehmann artık 38 yaşına kadar oynamış birazda Almunia'nın oynamasına müsamaa göstermesi lazım.
yunusgs
14.Nisan.2007, 03:06
Walcott hızı,çalımları,oynadığı futbol ile herkesi büyülüyor gelecek vaad eden bir genç umarım böyle devam eder.
El Comandante
14.Nisan.2007, 03:11
Cok güzel bir macti,ManU yine Ingilterenin en büyük takimi oldugunu gösterdi,kaliteli,sistemi yeter. (:
Son dakikalarda Arsenalle oynadik resmen,durumlarina acidim biraz.Hele Giggs oyuna girince Giggs-Tevez-Rooney-Ronaldo paslasmalari Arsenalleri cildirtti:D
Ronaldo son saniyelerde köse direginin orada Hoyte ile alay gecti,Hoyte dayanamadi tekme vurdu,gördü sariyi :D
ManU yine sampiyon,hep sampiyon.ManU sampiyon :D
Aykan19o3
14.Nisan.2007, 03:13
Bu işte burda biter.
Maç Skoru : Manchester United : 2 - 1 : Arsenal
Beklediğimden daha çetin çıktı Arsenal fakat Old Trafford'dan gene çıkamadılar
El Comandante
14.Nisan.2007, 03:15
Vanden Saar yillarin tecrübesi,süper bir kaleci.Bentnerin 2 kafa vurusunda cok iyi kurtarislar yapti,Wes Brown kendi kalesine atiyordu az daha ama müthis refleksle cikardi topu Saar.Yillanmis sarap gibi mübarek. (:
El Comandante
14.Nisan.2007, 03:16
Müthis bir futbolcu,inanilmaz top sürüyor.Hiz,zeka,yetenek bulusuyor onda.
ThersoN
14.Nisan.2007, 03:17
iyi çocuk, iyi oynuyor, arsenal turnayı gözünden vurdu
ThersoN
14.Nisan.2007, 03:18
Lehmann bitti artık fenere gelsin
Lionel Andres Messi
14.Nisan.2007, 03:20
manchester burdan sonra sampiyonlugu vermez artik.
adebayor bir pozisyonda topa kiz gibi vurdu.ayaginin ayari yok bunun.atsaydi 2-0 dan donmezdi mac.
Fernando Gago
14.Nisan.2007, 03:22
Lehmann bitti artık fenere gelsin
Bu tip tahrik edici şeyler hiç güzel olmuyor Site kurallarının değiştiği gibi herkes kendini değiştirse çok güzel olacak
ThersoN
14.Nisan.2007, 03:23
İddaa da man u ya verdim tuttu :), hayırlısı bakalım, Arsenal iyice dağıldı artık, şampiyonluk hikaye
RaSenGan
Tebrikler ManU'ya.Büyük ihtimal şampiyon olucaklar.İnş.ŞL'yi de alırlar.
Fernando Gago
ManUtd bu maçla beraber şampiyonluğu ilan etti bana göre ...
Fernando Gago
14.Nisan.2007, 03:25
Liverpool maçındaki asisti düşününce pek haksız gibi görünmüyor ama daha çok zamanı var
yunusgs
14.Nisan.2007, 03:28
Volkan Fenerbahçe de iyi bence Lehmann bence futbolu bıraksın Euro 2008 den sonra.
ThersoN
14.Nisan.2007, 03:33
Manu 'şah', Arsenal 'mat': 2-1
Premier Lig'de 34. haftanın en önemli maçında lider Manchester United, Arsenal'i 2-1 yendi. 'Kırmızı şeytanlar' bu sonuçla bitime 4 hafta kala rakibiyle arasındaki puan farkını 9'a çıkardı.
http://www.ntvspor.net/Images/28781.jpg
http://www.ntvspor.net/i/blank.gif
NTVSPOR
Güncelleme: 20:05 TSİ 13 Nisan 2008 Pazar
İngiltere Premier Ligi'ne 34. hafta maçlarıyla devam edildi. Haftanın en önemli maçında Manchester United ile Arsenal, Old Trafford'da karşı karşıya geldi.
Şampiyonluk yarışını yakından ilgilendiren mücadele sonunda ev sahibi ekip, kendisini 6 puan geriden 3. sırada takip eden rakibini 2-1'lik skorla mağlup etti ve bitime 4 hafta kala önemli bir avantaj yakaladı.
http://www.ntvspor.net/Images/18274.jpg (http://www.ntvspor.net/modules/pl/)Manchester United, ilk yarısı golsüz kapanan maçta 48. dakikada Adebayır'un golüyle yenik duruma düşmesine rağmen, 54. dakikada Cristiano Ronaldo'nun penaltıdan attığı golle eşitliği yakalarken, galibiyet sayısı 72. dakikada Owen Hargreaves'in ayağından geldi.
Lider Manu bu sonuçla rakibiyle arasındaki puan farkını 9'a çıkardı ve Arsenal'in şampiyonluk ümitlerini büyük ölçüde bitirdi. Puanını 80'e çıkaran Ferguson'un öğrencileri, ikinci sıradaki Chelsea'nin yarın oynayacağı Wigan maçı öncesi 6 puan farkla zirvedeki yerini korudu.
Günün diğer maçında ise hafta içinde Şampiyonlar Ligi'nde Arsenal'i eleyerek yarı finale yükselen Liverpool, evinde Blackburn Rovers'ı 3-1'le geçti. Puanını 66'ya çıkaran Liverpool, 4. sıradaki yerini korudu.
Fıratcan Alçınkaya
14.Nisan.2007, 03:35
Arsenal de iyice işler birbirine girdi...
Fıratcan Alçınkaya
14.Nisan.2007, 03:37
Arsenal doğru dürüst bir forvet almalı ... Eduardo'da sakatlandı iyice kötü oldu forvet hattı...
gerrrard
14.Nisan.2007, 04:36
3-1 yendik Blackburn'u Gerrard'ın golündeki beşik çalımı muhteşemdi. Bu adam insan değil ya :D
ThersoN
14.Nisan.2007, 05:09
Bu tip tahrik edici şeyler hiç güzel olmuyor Site kurallarının değiştiği gibi herkes kendini değiştirse çok güzel olacak
yoo tahrik değil adam tavsiye ediyoruz...
iyi iste adam tavsiye ediyoruz;)
Fernando Gago
14.Nisan.2007, 05:10
yoo tahrik değil adam tavsiye ediyoruz...
Arkadaş Milan için konuşuyor burası İtalyan bir forum olsa ve sen bir Inter taraftarı olsan yine aynı şekilde tepki görürsün Bilmem anlatabildim mi ?
ThersoN
14.Nisan.2007, 05:30
Arkadaş Milan için konuşuyor burası İtalyan bir forum olsa ve sen bir Inter taraftarı olsan yine aynı şekilde tepki görürsün Bilmem anlatabildim mi ?
Konu Lehmann, herhangi bir şekilde, Milan, Fener yada konuyla ilgisiz bir başka kulüp hakkında ileri geri konuşmak her şekilde tahrik sayılır.. Belki benim için Türkiye'de desteklediğim takım ile Milan arasında hiç bir bağlılık farkı yoktur!. Neyse uzatmayalım
shamur1
14.Nisan.2007, 05:37
Yahu Türk takımları bitti şimdi de Avrupa takımları yüzünden mi tartışıyorsunuz . Ne hırs var sizde ya helal olsun gençler :)
RoNNiE91
14.Nisan.2007, 05:41
ManU Arsenal'i bitirdi !..
http://pic1.resimupload.com/r6/thumb_326941431.jpg (www.resimupload.com/ds326941431_O_0c9ea57635e238983f783c9bb778e482.htm l) http://pic1.resimupload.com/r9/thumb_702319723.jpg (www.resimupload.com/ds702319723_O_0c82b1b11458ea605a24cbfa175623e5.htm l) http://pic1.resimupload.com/r8/thumb_800700612.jpg (www.resimupload.com/ds800700612_O_10768e2936ff4ececfe16cf5a703aeeb.htm l)
Premier Lig'de artık şampiyonluğun 2 adayı var !.. 34. haftanın dev maçında Manchester United, Arsenal'i 2-1 yenerek rakibinin şampiyonluk ümitlerini bitirdi !.. Bitime 4 hafta kala Arsenal'e 9 puan fark atan ManU'nun tek rakibi 1 maç eksiği ile 6 puan gerisinde olan Chelsea.
Maçın ilk yarısı 0-0 sona ererken ikinci yarı golle başladı ve Arsenal öne geçti. 48. dakikada Adebayor'un attığı gol konuk ekibi 1-0 öne geçirirken golde elle atıldığı tartışmaları yaşandı. Bu golün ardından toparlanan Manchester United 54. dakikada Gallas'ın yol açtığı penaltıyı Ronaldo ile gole çevirdi ve maça 1-1'lik eşitlik geldi. ManU, 72. dakikada Hargreaves ile bir gol daha buldu ve karşılaşmayı 2-1 kazandı.
Manchester United bu sonuçla bitime 4 hafta kala Arsenal ile puan farkını 9'a çıkardı ve rakibini safdışı bıraktı. ManU'nun şampiyonluk yolundaki tek rakibi 1 maç eksiği ile 6 puan gerisinde olan Chelsea.
İki ekip 2 hafta sonra 36. hafta mücadelesinde Stamford Bridge'de karşı karşıya gelecek. Chelsea'ye göre oldukça iyi bir gol averajına sahip olan ManU, bu maçta yenilse bile diğer maçlarını kazanırsa şampiyonluğa ulaşabilecek.
Kaynak: Ligtv.com.tr
Fernando Gago
14.Nisan.2007, 05:58
Konu Lehmann, herhangi bir şekilde, Milan, Fener yada konuyla ilgisiz bir başka kulüp hakkında ileri geri konuşmak her şekilde tahrik sayılır.. Belki benim için Türkiye'de desteklediğim takım ile Milan arasında hiç bir bağlılık farkı yoktur!. Neyse uzatmayalım
Arkadaşın yaptığna doğru diyen olmadı ki sein yaptıın doğru olsun ... Sende kabul ediyorsun zaten mesajının tahrik içerikli olduğuna uzatmaya gerek yıok ...
Fernando Gago
15.Nisan.2007, 00:47
The People gazetesi, Manchester City teknik direktörü Sven-Goran Eriksson’un Werder Bremenli Diego'yu transfer edebilmek için atağa geçtiğini iddia etti.
Bu sezon Bremen’de ortaya koyduğu muhteşem futbolla dikkat çeken Brezilyalı futbolcu, doğal olarak Avrupa’nın önde gelen kulüplerinin transfer listesine girdi. Anlaşılan Manchester City bu sezon transfer borsasında ismini sıkça öne çıkarmak istiyor. City, Ronaldinho ile de isminin anılmasını sağlamıştı. Reklamın iyisi kötüsü olmaz.
İKNA TURLARINDA BİR SVEN
Yıldız futbolcunun peşinde dünya devleri olmasına rağmen City teknik direktörü Eriksson, 23 yaşındaki oyuncuyu Manchester’a getirebileceğine inanıyor. Hatta Eriksson, Brezilyalı futbolcunun ailesi ve menajerleriyle temasa geçip, ikna turlarına başlamış bile.
Bundesliga’da bu sezon 13 gol atan Diego’nun ilk tercihinin Real Madrid olduğu ancak City’ye de kapıyı tamamen kapatmadığı gelen haberler arasında.
Sadece The People gazetesinin gündeme getirdiği bu son gelişme hakkında ne kulüpler ne de oyuncu şu ana kadar bir açıklama yapmadı.
gerrrard
15.Nisan.2007, 00:49
Hiç Diego'yu ManCity'ye bırakırlar mı
fmsmyrna
15.Nisan.2007, 00:56
Tamam sizdede karapara çokta size yedirmezler onu
Fıratcan Alçınkaya
15.Nisan.2007, 01:21
yedirmezler City'e...
El Comandante
15.Nisan.2007, 01:30
Cityde cok para var ama Diego orta siralarda oynayan bir takima gitmek istemez,ne kadar cok para verseler de.Avrupanin en iyi kulüplerinde oynayacak kaliteye sahip kendisi.
deniz.91
15.Nisan.2007, 04:41
Eriksson önce elindekilerle uefaya falan katılsın sonra transfer çalışmalarına başlasın sezon başında o kadar transfer yaptı ama takım hekketiği yerde değil bence
Lionel Andres Messi
15.Nisan.2007, 04:56
endüstriyel futbola hayır ya.ne bu ya parayı gören herkes işin cılkını çıkarıyor.:icon_wink:
diego valenciaya gitsin isterim.juventusun sistemi uysaydı juveye gitsin derdim ama.
Fernando Gago
15.Nisan.2007, 05:33
Arsenal Teknik Direktörü Arsene Wenger, transfer sezonunda önceliklerinin mevcut kadroyu korumak olduğunu ve bir deneyimli oyuncu transferiyle başarılı olacaklarını iddia etti.
Arsenal Teknik Direktörü Arsene Wenger, yine pahalı transfer yapmayacaklarını, kurdukları genç kadroya bir tane deneyimli oyuncu ekleyeceklerini ifade etti.
GENÇLERE GÜVEN GERİSİNİ MERAK ETME SEN
'Topçular'ın hocası potansiyel yıldız adaylarını geliştirip dünya yıldızı haline getirme stratejilerinin sürdüğünü ancak genç kadrolarının olgun bir oyuncuyla takviye edilmeye ihtiyaç duyduğunu söyledi.
Wenger, önceliğinin mevcut takımı korumak olduğunu çünkü hâlâ genç bir kadroya sahip olduklarını da sözlerine ekledi. Transfer dedikodularında ismi geçen oyuncuysa Bayern Münih'in Brezilyalı stoperi Lucio.
Fıratcan Alçınkaya
15.Nisan.2007, 05:37
Walcott'un yaptığı asisti görünce hak verdim...
GeNç KaRTaL
15.Nisan.2007, 05:42
Arsenal şu an ki kadrosunu korusun en fazla 3 sene sonra kupalara ambargo koyar..
GeNç KaRTaL
15.Nisan.2007, 05:45
Diego City için faydalı bir transfer olur..
NisRoc
15.Nisan.2007, 05:46
Man. City'e gideceğiniz sanmıyorum. Bremen onun için sıçrama tahtasıydı ve şimdi en iyi klupleri hakediyor..
ThersoN
15.Nisan.2007, 06:12
İlk tercihi real madrid ama city e de kapılar kapalı değil nasıl oluyor o yahu :D
deniz.91
15.Nisan.2007, 21:34
Zaten bence büüyk ihtimasl Madride gider
deniz.91
15.Nisan.2007, 21:36
Bencede adam en doğrusunu yapıyor
Professeur
15.Nisan.2007, 21:39
Türkiye'de ki 4 büyükler teknik direktöre böyle bir yetki vermezler.Toplum olarak çok sabırsız bir milletiz.Wenger en iyisini yapıyor yetiştir yetiştir oynat, oynatamıyorsan sat.
El Comandante
15.Nisan.2007, 21:48
Kadro tecrübesiz oldugu icin sampiyonluktan erken koptular,seneye 2-3 deneyimli oyuncu takviyesiyle daha iyi yerlere gelir Arsenal.
a.arıcı-11
15.Nisan.2007, 21:50
bu yıl fırtına gibi başladılar ama tecrübesizlikten yarış dışı kaldılar ama seneye Man Utd'yi çok zorlarlar
a.arıcı-11
15.Nisan.2007, 21:52
Torres Fm 2005 te hangi takıma gitsem alırdım hey gidi günler heeeyyy.
Gerçekten güzel sıralama olmuş
Tam 3.lük şansımızı yitirdiğimizi düşünüyordum ki, Bolton'u 2-1 ile geçtik. Pool'da M.City deplasmanında berabere kaldı ve fark 2'ye indi. Arsenal'imiz maalesef bu sene çok tökezledi ve gereksiz puan kaybetti. Ama ben hala Liverpool'u geçebileceğimizi düşünüyorum.
yunusgs
15.Nisan.2007, 23:57
Para var ama Diego'nun City'den önce gidebileceği daha çok büyük klüp var.
uAmurat91
16.Nisan.2007, 00:00
Juventus ile anlaşsa keşke, hem kendine hem Juve'ye iyilik etmiş olur..
Aykan19o3
16.Nisan.2007, 01:39
City'ye gitmez Diego, Juventus'a giderse süper olur gerçekten
nerazzuri
16.Nisan.2007, 02:02
Juve 4-4-2 sistemine uyan oyuncular alacak. Diego Amc :p Real Madrid'de diebiliriz.
canavar20
16.Nisan.2007, 02:05
İyide Bremen City'den iyi neden gitsinki ?
nerazzuri
16.Nisan.2007, 02:09
İyide Bremen City'den iyi neden gitsinki ?
Paranın gözü kör olsun işte
Del Piero_10
16.Nisan.2007, 07:46
Arsenal'de üst üste gelen başarısızlıklar, takımda büyük moral çöküntü yaratmaya devam ederken, en ağır depresyonu Philippe Senderos yaşıyor. The Sun gazetesinde yayınlanan habere göre Arsenal'in Liverpool'a 4-2 kaybederek elendiği Şampiyonlar Ligi yarı final maçında yenen goller nedeniyle kendi kendini suçlayan Senderos, bu karşılaşmanın ardından bunalıma girdi. Bu oyuncunun, Manchester United maçında kadroda yeralmaması da, iddiaları güçlendiriyor.
Gazete, ası açıklanmayan bir Arsenalli yetkilinin, "Senderos zihnen gitmiş durumda. Büyük bir bunalıma girdi. Liverpool maçında iyi oynamadığını biliyor ve kendini suçlu hissediyor. Menajer kendisiyle konuşmaya çalıştı. Aklını toplamaya çalışıyor" şeklindeki sözlerini aktardı.
Senderos'un sezonun kalan maçlarında forma giymesinin mümkün olmadığı da ifade ediliyor.
goal.com
Fıratcan Alçınkaya
16.Nisan.2007, 08:02
yenin ederim ßaki örneğini ben vercektim benziyoda zaten...
Evet gerçektende benimde gözüme takıldı son zamanlar hata yapıyor ... Umarım deprasyon uzun sürer şöle 2-3 ay :)
Fıratcan Alçınkaya
16.Nisan.2007, 16:49
Torres: La Liga daha güçlü
İngiltere Premier Lig'de Liverpool formasıyla ilk sezonunu yaşayan Fernando Torres, İspanya La Liga'nın Premier Lig'den daha kaliteli olduğunu söyledi.
http://img145.yukle.tc/images/40628866.jpg (http://www.yukle.tc)
Liverpool'un İspanyol golcüsü Fernando Torres, Şampiyonlar Ligi'nde yarı finale kalan takımdan 3'ünün İngiliz olmasına karşın, La Liga'nın Premier Lig'den daha güçlü bir lig olduğunu iddia etti.
İstikrarlılık açısından Premier Lig'in zirvesindeki dört takımın La Liga'daki ilk dört takımdan daha iyi olduğunu belirten Torres, buna karşın İspanya Ligi'nin toplamda daha güçlü takımlardan oluştuğunu savundu.
Torres, Şampiyonlar Ligi finalinde Barcelona ile karşılaşmak istediğini de ifade etti.
NisRoc
16.Nisan.2007, 18:02
Bu sene aşırı derecede bi performans düşüklüğü yaşıyor..
uAmurat91
16.Nisan.2007, 19:47
Torres çok hırs yapmış anlaşılan o yüzden Barcelona'yı istiyor.. :D
Açıklaması bence çokta doğru değil, biraz abartmış olabilir ama bana göre dünyanın en kaliteli 2 ligi İspanya ve İngiltere'dir..