View Full Version : İspanya La Liga Geçmiş Sezonlar
hp-fm-gs
06.Temmuz.2007, 23:42
benim beğendiğim bir yetenek açıkçası bana göre Madrid için yeterli bir oyuncu..
spider3784
06.Temmuz.2007, 23:53
Bence R. Madrid yada A. Madrid en uygunu.
@tobiaslan
Kuru laf ile olmuyor.Neden?
Artık sürekli başkasına yapılan yorumları terslemeyi bıraksanda daha çok konulara adapte olsan:)
Cyzio
06.Temmuz.2007, 23:57
Davis Silva basının uydurmasıdır.Vaart'ın ise gideceğine sanmam Atletico'ya.Kaldı ki Atletico'nun o mevkide çok oyuncusu var..
spider3784
07.Temmuz.2007, 00:02
Villa ben Şampiyonlar Ligi şampiyonu olabilecek bir takımda oynamak istiyorum derse napacaklar,adamı stada zincirle mi bağlayacaklar?
Villa gitmek istemezki, istesede Kayseri nasıl Gökhan'ı elinde tutuyorsa onlarda tutmak zorundalar. Öyle bir forvet kolay, kolay bulunmaz İspanya'da bence, hele birde çok büyük amaçları olan bir takım Valencia, takımı bu kadar kuvvetlendirmişken onu kaybetme gibi bir lüksleri yok.
O z a H n
07.Temmuz.2007, 00:06
Reyes'in açıklamalarına bakarsak ingiltere'ye dönmesi söz konusu değil tabiki neler olucagını bilemeyiz.Herkes ülkesinde daha mutlu daha huzurludur.
Sirius Black
07.Temmuz.2007, 00:43
FM'de o kadar olacak mı acep?
guarin14
07.Temmuz.2007, 00:50
katalanlar barcelona'ya milli takım gözüyle bakıyorlar onun için çok yardımda bulunuyorlar.
cagri10
07.Temmuz.2007, 01:15
süper transferler bekliyoruz orta sahaya senna :d: forvete drogba veya adebayor :f:
paceywitter
07.Temmuz.2007, 01:37
anelka yakışmaz villa yeter o takıma
Fernando Gago
07.Temmuz.2007, 01:41
Son iki senede gelen büyük başarısızlıklara rağmen bütçe sürekli artıyor Umarım bu sene sportif anlamdada başarılı olarak ekonomik başarıyı bütünleştirirler
BlackEagle19o3
07.Temmuz.2007, 01:44
valencia zaten bu standartta bir takım.ispanyanın en iyi iki kanadı(vicente-jo**uın)en iyi forvetleri(villa-morientes)en iyi ön liberosu(albelda)dünyanın en iyi beklerinden 2 si.del horno ve miguel.çok iyi kalecileri(hildebrand-canizares)stoperleride iyi bence raul albiol,marchena,moretti,alexis.takıma zaten birer tane dünya çapında stoper,ön libero ve bir forvet alıncak.ayrıca bu takımda ispanyolların messi si david silva da var.daha ne olsun teknik direktörleride süper.zaten son 7 yılda 2 ş.l. finali. 2 tane ş.l. çeyrek final.2 la liga.1 uefa kupası.bence valencia arsenal den daha güçlü.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
yani şampiyonlar ligi şampiyonu olabilecek bir takım.
Çok iyi anlatmışsın.Ben de böyle düşünüyorum.Ama Raul Albiolu daha çok ön libero olarak düşündükleri içinm stoper gerekli bence.Ön libero alacaklarına bir tane amc alsınlar daha iyi.Mesela Riquelme:).
Fernando Gago
07.Temmuz.2007, 01:44
En azından çok iyi isimlere tekli yapıyorlar Absürt isimlerle uğraşmıyorlar
RoNNiE91
07.Temmuz.2007, 01:45
Adamlar Şampiyonlar Ligi'ne gidiyoz diye heyecan içerisine girmişler belli.Bomba patlatmak istiyorlar.Van der Vaart gelirse çok iyi transfer olur.
Onurap
07.Temmuz.2007, 01:48
silva kesinlikle atletico ya gitmez ama van der vaart olabilir ama van der vaart valencia ya gidecek...
Memedov
07.Temmuz.2007, 01:50
Anelka Mutlu olacağı bir takıma gitsin en iyisi en can yakıcı performans'ını o zaman gösterecektir..
I3esiktas
07.Temmuz.2007, 01:52
her an bi bomba patlatabılırler
NisRoc
07.Temmuz.2007, 02:01
Çok iyi anlatmışsın.Ben de böyle düşünüyorum.Ama Raul Albiolu daha çok ön libero olarak düşündükleri içinm stoper gerekli bence.Ön libero alacaklarına bir tane amc alsınlar daha iyi.Mesela Riquelme:).
aynen katılıyorum.. Riquelme'nin gidipte en fazla yararlı olabileceği takım valencia'dır ztn..
deniz.91
07.Temmuz.2007, 02:28
Atletico artık şampiyonluğa oynamalı çok iyi transfer yaptılar yine
Lionel Andres Messi
07.Temmuz.2007, 05:31
Atletico Madrid, Porto'dan Assuncao'yu renklerine bağlayarak bu sezon ki beşinci transferini gerçekleştirdi.
Atletcio Madrid, Porto'nun Brezilyalı orta saha oyuncusu Paulo Assuncao'yu renklerine bağladı.
28 yaşındaki Assuncao, 2005 yılında AEK'dan Porto'ya transfer olmuş, ancak teknik ekiple yaşadığı tartışma sonrasında transfer olmak istemişti. 11 yıl aradan sonra bu sezon Şampiyonlar Ligi'nde boy gösterecek olan Atletico Madrid'in bu transfer için ne kadar ödediği açıklanmadı.
Assuncao'yla bu sezon beşinci transferini gerçekleştiren Atletico, daha önce Heitinga, Ujfalusi, Coupet ve Pongolle'u kadrosuna katmıştı.
goal.com
Fıratcan Alçınkaya
07.Temmuz.2007, 05:33
Anlaşma sağlanmış sadece Chivu nun cevabına kalmış herşey... Büyük İhitmalle Real Madrid forması giyicek yeni sezonda...
nerazzuri
07.Temmuz.2007, 05:44
ne yapmaya çalışıyorlar anlamıyorum. hersene 20 tane transferle başarılı olacaklarını sanıyorlar sanırım. birilerinin bu durumun farkına varması ve dur demesi lazım.
Lionel Andres Messi
07.Temmuz.2007, 06:23
transfer bosman kuralı gerekçesiyle beleşe gerçekleşti.
deniz.91
07.Temmuz.2007, 06:26
iyi tarnsfer bence önliberoda eksiklik vardı
El Barto
07.Temmuz.2007, 07:38
Chivu beğendiğim savunmacılardan biridir. Ama Real savunmacılara yaramıyor yahu. :p :)
deniz.91
07.Temmuz.2007, 11:15
Cassano beklemede!
Real Madrid'de geleceği sürekli tartışılan oyuncuların başında olan İtalyan golcü Antonio Cassano, İspanya macerasını noktalayarak İtalya'ya dönmenin hazırlıklarını yapıyor.
Sezon başından Capello'nun isteği doğrultusunda transfer edilen ancak beklenilen verim alınamayan Antonio Cassano'nun Juventus ve Milan ile flortte olduğu iddia ediliyor.
İtalyan oyuncunun menajeri Beppe Bozzo, Real Madrid sportif direktörü Predrag Mijatovic'le görüşerek bonservis bedelini 5.5 milyon euroya çekmeye çalıştığı İspanyol basınına yansıyan haberler arasında.
Cassano'nun yüksek bonservis bedeli nedeniyle beklemeye geçen Juventus ve Milan yetkilileri ise önümüzdeki günlerde Cassano'nun menejeri Buzzo'nun Real Madrid ile pazarlıklarına göre harekete geçmeyi planlıyor. Öte yandan Adriano Galliani de daha önce Cassano'yu Milan’da görmekten mutluluk duyacağını belirtmişti.. İtalyan futbolunun son yıllardaki en büyük yıldız adaylarından birisi olan ve İtalya Milli Takımı'yla da 2003-2004 yıllarında başarılı maçlar ortaya koyan Cassano, Real Madrid'e transfer olduktan sonra, form grafiğindeki hızlı düşüş nedeniyle milli takımdaki yerini de kaybetmişti.
06.07.2007 http://www.sporx.com/i/b.gif
Kaynak : Sporx.com dış haberler
Del Piero_10
07.Temmuz.2007, 11:34
Cassano'nun bundan sonra gideceği takım son şansı olacak.Tencere kapak misali kendi gibi sorunlu bir takıma giderse bitecek.
Lionel Andres Messi
07.Temmuz.2007, 11:53
gitsin roma ya işte.onların da cassano ya ihtiyacı var.
spider3784
07.Temmuz.2007, 13:37
Bence Juve'ye alsa daha iyi olur. Tabi gündemlerinde varsa:)
spider3784
07.Temmuz.2007, 13:39
Chivu gerçekten çok iyi Ajax'ta bulunduğu zamanlar kaptanlık bile yapmıştı kısa bir süre bulunmasına rağmen.
spider3784
07.Temmuz.2007, 13:41
Bilmiyorum ama ben Valenica'ya hep en çok Pablo Aimar'ı yakıştırırdım, bir nevi idolümdü. Onun neden yolladıklarını bir türlü anlayamadım yada öğrenemedim.:)
deniz.91
07.Temmuz.2007, 14:21
Barcelona O'nun peşinde
Yeni sezon öncesi yaptığı yıldız transferlerle dikkatleri üzerine çeken İspanyol ekibi FC Barcelona'nın, Real Zaragoza'nın savunma oyuncusu Gabriel Milito'yu da transfer etmek için girişimlerde bulunduğu bildirildi.
İspanya Birinci Futbol Ligi'nde (La Liga) şampiyonluğu Real Madrid'e kaptıran ve kupasız bir sezon geçiren FC Barcelona, yeni sezon öncesi hızlı girdiği transfer borsasını hareketlendirmeye devam ediyor. Barcelona'nın yeni hedefinin ise, La Liga ekiplerinden Real Zaragoza'da top koşturan savunma oyuncusu Gabriel Milito olduğu bildirildi. Konuyla ilgili olarak bir açıklama yapan Barcelona'nın sportif direktörü Txiki Begiristain, 26 yaşındaki Arjantinli yıldız Milito'nun da Nou Camp'a gelemeye niyetli olduğunu söyledi. Begiristain açıklamasında, "Milito'nun transferi bitme aşamasında, çalışmalar sürüyor ancak yine de alternatiflerimiz var. Bu transferi bitirmek için uğraşıyoruz ve her şeyin iyi gideceğini ümit ediyorum" dedi. 2003 yılından beri Real Zaragoza forması giyen Milito, 138 maçta 5 gole imzasını attı. Milito, futbol kariyerine Arjantin Ligi takımlarından Independiente'de 1997 yılında başladı ve 2003 yılına kadar da bu ekipte forma giydi. Arjantin Milli Takımı'nda da top koşturan Milito, 2000 yılından beri 22 kez milli formayı giydi.
Begiristain, Serie A ekiplerinden Roma'nın formasını giyen bir başka savunma oyuncusu Cristian Chivu'yla transfer haberleriyle ilgili olarak ise, Barcelona'nın her zaman üst düzey oyuncuları hedeflediğini ve onları Nou Camp'a getirmeye çalıştığını söyledi. Begiristain, hem kulüple hem de oyuncuyla anlaşma zemini aradıklarını da sözlerine ekledi.
07.07.2007
http://www.sporx.com/i/b.gif
Kaynak : İHA
Fıratcan Alçınkaya
07.Temmuz.2007, 14:30
Çok sevdiğim bir oyuncu CassaNo şu anki durumu inş... en kısa zamanda düzelir... Süreklilik sağlayacağı bir takıma transfer olur...
deniz.91
07.Temmuz.2007, 14:32
RoMA'ya dönmeli bence...
BlackEagle19o3
07.Temmuz.2007, 14:56
Türkiyede 3 büyük takıma da forvet lazım.Birine gelsin işte:D.
TR.CaPTaiN
07.Temmuz.2007, 15:24
5.5 m € az gibi.
canavar20
07.Temmuz.2007, 15:58
FENERE niye bunu almaz anlamıyorum :)
canavar20
07.Temmuz.2007, 15:58
Gabriel Milito için fazla para istiyormuş Zaragoza AMa Barça isterse alır:)
Wesley Sneijder
07.Temmuz.2007, 16:15
İyi bir transfer politikası izliyor Barcelona. R. Madrid'de ses yok. :(
BlackEagle19o3
07.Temmuz.2007, 17:37
Milito Puyolun yanına iyi gider.Bu transfer gerçekleşirse Barca defansı sağlama almış olur.Ayrıca Marquez de var.
Lionel Andres Messi
07.Temmuz.2007, 17:56
marquez takımdan ayrılabilir.atletico onla ilgileniyor.marquez kalsa bile milito yu kesemez.
Lionel Andres Messi
07.Temmuz.2007, 18:10
transfer kesinleşti
dick
07.Temmuz.2007, 18:21
Çok sevdiğim bir oyuncudur,umarım böyle bir hata yapmaz
dick
07.Temmuz.2007, 18:24
Cassano'nun bundan sonra gideceği takım son şansı olacak.Tencere kapak misali kendi gibi sorunlu bir takıma giderse bitecek.
Kapak=Inter
dick
07.Temmuz.2007, 18:26
Siz inanmaya devam edin
Fernando Gago
07.Temmuz.2007, 18:29
Milito gelirse çok iyi olur marquez istikrarlı bir oyuncu değil çoğu zaman yedek oturuyor zaten thuramda çok yaşlandı
Fernando Gago
07.Temmuz.2007, 18:30
Cassano ya Romaya yada İnter'e gider bence
Fıratcan Alçınkaya
07.Temmuz.2007, 19:41
Gabriel Milito'ya çok bonservis istiyo Zaragoza... Ama alırsa Barcelona güzel transfer olur...
TürkuAz
07.Temmuz.2007, 20:00
"O" biraz zor canım..:p
Fernando Gago
07.Temmuz.2007, 20:04
Real Madrid, talipleri bulunan Javier Saviola'yı satmak istediğini açıkladı.
Saviola, Barnebau'da kalmak ve kendini ispatlamak istediğini belirtmişti. Barcelona günlerinde ve Real Madrid formasıyla geçirdiği geçtiğimiz sezonda istediği forma şansını bir türlü yakalayamayan Arjantinli, gelecek sezon için oldukça ümitliydi.
Yıldız futbolcunun tüm bu hayalleri, Real Madrid cephesinden gelen açıklamayla alt üst oldu. Bernd Schuster, yönetimden bu oyuncaya yeni bir kulüp bulmasını istedi. Alman teknik adam kulüpler kamplarına başlamadan bu transferi noktalamalarını istedi.
Talipler sırada
Basında yer alan dedikodulara göre; Arjantinli hücumcuyu transfer etmek isteyen kulüpler arasında Wolfsburg, Juventus, Fiorentina ve Napoli bulunuyor.
Barcelona'nın 7 yıl önce 18 milyon € karşılığında River Plate'ten transfer ettiği Saviola'yı elinden çıkartmak isteyen Real Madrid, oyuncunun bonservis bedelini 5 milyon € olarak belirledi. Bu fiyat böylesi bir futbolcu için az olsa da La Liga şampiyonu kadrosundaki fazlılıktan en kısa zamanda kurtulmak için böyle bir yol seçiyor.
Şartlarını hafifletmeli
Bu son haberlere bakılacak olursa Real, Barca'dan transfer ettiği hücumcunun üzerini çizmiş durumda. Saviola da bu durumun farkında ve önümüzdeki yılı da Mor Menekşeler'in kulübesinde geçirmemek için harekete geçmeyi planlıyor. Bunun içinse ilk adım olarak kendisini almak isteyen kulüplere daha hafif sözleşme şartları sunmayı planlıyor.
Fernando Gago
07.Temmuz.2007, 20:05
Sevilla’yla kaleci Palop için anlaşması zor görünen Valencia, yeni arayışlara yöneldi.
Valencia’nın Mallorcalı Miguel Angel Moya ve Valladolid’de oynayan Sergio Asenjo ile ilgilendiği belirtildi. Bu futbolculardan Moya’nın bonservisi İspanyol ekibi düşündürüyor. Nitekim Atletico Madrid onun için yaptığı 8 milyon avroluk teklif reddedilince Coupet’yi transfer etmişti. Mallorca’nın hem Moya hem de Güiza’dan ciddi paralar kazanıp kasasını doldurması bekleniyor.
İspanyol kulüplerinin takip ettiği başka bir oyuncu da Sergio Asenjo. Onun için de Valencia 9.6 milyon avroyu gözden çıkarmışa benziyor. Kaliteli bir kaleci peşinde olan İspanyol ekibi aynı zamanda Real Zaragozalı ön libero Alberto Zapater’yı transfer etmek istiyor. Zapater’in da alınırsa 10 milyon avroya mal olması bekleniyor.
Transferde sınır tanımayan Valencia, forvet hattı için de ciddi bir yatırım yapması bekleniyor. Hatırı sayılır bonservis ücretleri bulunan Diego Milito ve Luis Garcia,Valencia’nın yakından izlediği isimler.
GodfatheR
07.Temmuz.2007, 20:07
Valencia'dan bu senede bişey olmaz diyorum ben.
Cyzio
07.Temmuz.2007, 20:12
Valencia'da bence Deportivo gibi olacak..
Lionel Andres Messi
07.Temmuz.2007, 20:12
viva valencia
SiR ToMaSRoSiCkY1
07.Temmuz.2007, 20:14
Atletico zirveye oynamak için bomba transferler yaptı.Tebrik ederim.
fmsmyrna
07.Temmuz.2007, 20:34
Bilmiyorum ama ben Valenica'ya hep en çok Pablo Aimar'ı yakıştırırdım, bir nevi idolümdü. Onun neden yolladıklarını bir türlü anlayamadım yada öğrenemedim.:)
Ben tek nedeni David Silva diye biliyorum.David Silva'yı oynatmak için Aimar'ı sattılar.Bende çok beğenirdim.Ayrıca Albelda bence çok kötü bir ön libero Baraja ondan iyi.Anelka yapamaz Valencia'da
omersal
07.Temmuz.2007, 20:43
Öncelikle iyi bir teknik adam lazım.Bu kadar yıldızlardan kurulu bir kadro nası bu kadar başarısız oluyor anlamış değilim doğrusu.
Fıratcan Alçınkaya
07.Temmuz.2007, 20:55
Villa'yı satıp kaunakyaratmaları lazım...
Lionel Andres Messi
07.Temmuz.2007, 21:31
Ben tek nedeni David Silva diye biliyorum.David Silva'yı oynatmak için Aimar'ı sattılar.Bende çok beğenirdim.Ayrıca Albelda bence çok kötü bir ön libero Baraja ondan iyi.Anelka yapamaz Valencia'da
baraja iyi ama yaşlandı ve artık formsuz.onun yerine portodan luis gonzazlez le 15 milyon euro ya anlaşmaya vardılar diye biliyorum.albelda konusunda yanıldığını düşünüyorum.pablo aimar çok sempatik ve mütevazi biri.zaragozayı hiç küçümsemedi ve oraya gitti.valencianın aimara yaptığı saygısılık bence.uefa kupası ve 2 lig şampiyonluğunda çok büyük payı var.neyse geçmişte kalmış bir şey.
Rodrigo Tello
07.Temmuz.2007, 21:38
Anelka Valencia'da yapamaz gibi...
deniz.91
07.Temmuz.2007, 21:41
barcelona defans hattına Garay, Sol Bek ve İdris Kameni alsa bu takımı kimse tutamaz
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
pardon sol bek almıştı abidalı
Lionel Andres Messi
07.Temmuz.2007, 23:59
Alexis, her ne kadar iki kulüp anlaşamasa da, Valencia’dan Sevilla ya geçmek ve futbol hayatını orada sürdürmek istiyor.
22 yaşındaki oyuncu Sevilla tarafından istenilmesine rağmen, Valencia’nın bu oyuncuya karşılık başarılı eldiven Andrés Palop’u istemesi ve bu teklife de Sevilla’nın sıcak bakmaması, bu transferi zora soktu.
Valencia son olarak yeni bir teklif yaparak, Alexis karşılığında Sevilla’dan 6 milyon avro istedi.
Marca gazetesinde, Alexis’in transferinin kolay olmadığına, Valencia’nın bu oyuncuyu kolay bırakmak istemeyeceğine dikkat çekiliyor. Bunun sebebi, oyuncunun daha bir yıl önce, Getafe'den zorlukla alınmış olması.
goal.com
barahir
08.Temmuz.2007, 00:11
valencia bir zamalar palop'u beğenmeyip göndermişti şimdi de geri istiyolar:) İşe bak
omer-faruk-14
08.Temmuz.2007, 00:49
Villa-Anelka ikilisi çok can yakar.
Birbirine zıt 2 forvet. Valencia'nın canını çok yakar.;;)
hp-fm-gs
08.Temmuz.2007, 01:34
aklı olan şu haldeki Sevilla'ya gitmek istemez bence.. :D
fm_monster
08.Temmuz.2007, 01:38
Reyes Realli oluyor
Geçtiğimiz sezonu Real Madrid'te kiralık geçiren Arsenal'in forvet oyuncusu Antonio Reyes, Real Madrid'in oyuncusu oluyor.
Reyes'in menajeri Jesus Rodriguez, Reyes'in Londra'ya dönmek istemediğini ifade ederken, iki takımın görüşmelerinin devam ettiğini ve Real Madrid'e transfer olmak istediğini belirtti.
Arsenal'in, Reyes için iddaa edildiği gibi 20 Milyon Avro istemediğini, kabullenebilir bir ücret istendiğini de sözlerine ekledi.
La Liga'da son karşılaşmada Real Zaragoza'ya 2 gol atarak, 3-1 galibiyetle şampiyonluğu getiren Reyes, Sevilla'dan Arsenal'e Ocak 2004'te 9 Milyon £'a transfer olmuştu.
Fıratcan Alçınkaya
08.Temmuz.2007, 01:55
fmde çok iyi oyuncu valencia yine pişmanlık duycağı iş yapmaz umarım
omer-faruk-14
08.Temmuz.2007, 02:26
Henry gitti
Reyes gitti
Eduardo geldi
Arsenal bitti.;)
TürkuAz
08.Temmuz.2007, 02:51
Arsenal artık bir yerden başlamalı..
Fıratcan Alçınkaya
08.Temmuz.2007, 02:59
çok üzülüyorum ßu çocuğa :( :n:
dick
08.Temmuz.2007, 02:59
Henry gitti
Reyes gitti
Eduardo geldi
Arsenal bitti.;)
Bu sezon göreceğiz kim başlayacak,kim bitecek
Fıratcan Alçınkaya
08.Temmuz.2007, 03:01
Ibagaza Villareal’de
Villareal, RCD Mallorca’nın eski futbolcusu Ariel Ibagaza’yı iki yıllığına renklerine bağladı.
1.5 milyon Avro’ya mal olan transfer, ‘El Cano’ lakaplı futbolcunun, 2003 yılında Altetico Madrid’den sonra İspanya’ya geri dönüşü oldu. 31 yaşındaki orta saha oyuncusu 1998 yılında Mallorca’ya transfer olmuş ve burada gösterdiği performans ona Atletico Madrid’in yolunu açmıştı.
Oyun kurucu olarak görev yapan Ibagaza, daha sonra Mallorca’ya dönerek kaptanlık da yapmıştı. Deneyimli futbolcunun, bu sezon Şampiyonlar Ligi’nde başarılı olmak isteyen Villareal’in kadrosunda yer bulması bekleniyor.
hp-fm-gs
08.Temmuz.2007, 03:05
Mallorca'da iyi bir sezon geçirmişti, şanslı olsaydı daha iyi yerlerde olabilirdi. hayırlı olsun villarreal..
hp-fm-gs
08.Temmuz.2007, 03:07
5 milyon mu ?
basıp parayı tavşanı alsak ya Baptista yerine, kaçmaz böyle bir fırsat..
Fernando Gago
08.Temmuz.2007, 03:22
Sevilla'da böyle bir oyuncusu ister Defansı kuvvetlendirirler ...
deniz.91
08.Temmuz.2007, 07:04
Hayırlı olsun yi sayılabilecek bir transfer
deniz.91
08.Temmuz.2007, 07:05
Türk kulüpleri görmeli bunu
Nocna Mora
08.Temmuz.2007, 07:18
Evet Türk kulüpleri özellikle forvet aradıkları bu zamanlarda bunları görmeli..
Wesley Sneijder
08.Temmuz.2007, 09:10
:zuhaha Kıskanma abi. :D
R.Madrid iyi işler yapacak. Bu arada nasıl da tahmin ettim böyle olacağını . :D
deniz.91
08.Temmuz.2007, 12:26
Reyes Realli oluyor Geçtiğimiz sezonu Real Madrid'te kiralık geçiren Arsenal'in forvet oyuncusu Antonio Reyes, Real Madrid'in oyuncusu oluyor. Reyes'in menajeri Jesus Rodriguez, Reyes'in Londra'ya dönmek istemediğini ifade ederken, iki takımın görüşmelerinin devam ettiğini ve Real Madrid'e transfer olmak istediğini belirtti. Arsenal'in, Reyes için iddaa edildiği gibi 20 Milyon Avro istemediğini, kabullenebilir bir ücret istendiğini de sözlerine ekledi. La Liga'da son karşılaşmada Real Zaragoza'ya 2 gol atarak, 3-1 galibiyetle şampiyonluğu getiren Reyes, Sevilla'dan Arsenal'e Ocak 2004'te 9 Milyon £'a transfer olmuştu. 08.07.2007 Kaynak : Sporx.com dış haberler
spider3784
08.Temmuz.2007, 12:33
Milito iyi iş yapar bence.
eGowiCh
08.Temmuz.2007, 16:46
http://www.ligtv.com.tr/uploads/news_manset_resim_22493_Robinho002.jpg
Müthiş takas
La Liga şampiyonu Real Madrid gözünü Arsenal'in genç yıldızı Cesc Fabregas'a dikti. İspanyol Kulübünün ısrarla istediği futbolcu için İngiliz kulübünün tek bir isteği var.
4 yıl aradan sonra hasret kaldığı La Liga şampiyonluğuna uzana Real Madrid gelecek sezon için transfer çalışmalarını sürdürürken,transfer listesinin baş kısmına Cesc Fabregas'ı koydu. Real'in bu transfer karşılığında 35 milyon euroyu gözden çıkardığı ancak Fabregas'a karşılık Arsenal'in de Real Madrid'ten Robinho'yu istediği bildirildi.
Geleceğin çok önemli iki yıldız adayı olarak gösterilen Cesc Fabregas ve Robinho'nun takas edilip edilmeyeceği şimdiden Ada ve İspanya basınında merak konusu.
Lig TV
eGowiCh
08.Temmuz.2007, 16:49
Beckham para bastı
David Bekcham için 4 yılda 36 milyon Euro harcayan Real Madrid, İngiliz yıldızın reklam ve ticari gelirlerinden 4 yılda 440 milyon Euro kazandığını açıkladı.
http://www.ntvspor.net/Images/16368.jpg
İspanya'nın Real Madrid Kulübü, İngiliz futbolcu David Beckham için 4 yılda 36 milyon Euro harcadığını, bu futbolcunun marketing ve ticari aktivite gelirlerinden ise kulübe 440 milyon Euro kazanç sağlandığını duyurdu.
Real Madrid'in Marketing Genel Direktörü Jose Angel Sanchez, Beckham'ın Madrid'de oynadığı 4 yıl içinde, kulübün en fazla elde ettiği geliri Beckham üzerinden sağladığını belirtti.
Beckham için 4 yılda ödenen 36 milyon Euro'nun, İngiliz futbolcunun kulübe gelişinin ilk 6 ayında satılan 1 milyona yakın Beckham formasıyla zaten karşılanmış olduğunu kaydeden Sanchez, ''Beckhamlı 4 yılda Real Madrid'in marketing geliri yüzde 137 arttı'' dedi.
Öte yandan verilen bilgilerde, ABD'nin Los Angeles Galaxy takımına transfer olan 32 yaşındaki Beckham'ın, daha hiçbir maça çıkmamasına rağmen Amerikan kulübüne 130 milyon Euro kazandırdığı bildirildi. Beckham'ın ayrıca Adidas ile olan sözleşmesini yıllık 10 milyon Euro'dan yinelediği de açıklandı.
NTVSpor
uAburak89
08.Temmuz.2007, 16:50
Wenger hayatta bırakmaz bence..
Del Piero_10
08.Temmuz.2007, 16:52
Amaçta buydu zaten.
TR.CaPTaiN
08.Temmuz.2007, 17:00
Bunun adı gerçekten para basma.
TürkuAz
08.Temmuz.2007, 17:02
Fabregas defalarca Arsenal'li olduğunu söylemişti.Bence imkansız bu takas..
deniz.91
08.Temmuz.2007, 17:03
bencede bırakmaz arsenal ama real robinhoyu bırakabilir
uAburak89
08.Temmuz.2007, 17:04
Yuh diyorum, başka da birşey diyemiyorum.. :D
TürkuAz
08.Temmuz.2007, 17:07
Yorum yok..:confused:
deniz.91
08.Temmuz.2007, 17:12
Paraya bak bea...
Fıratcan Alçınkaya
08.Temmuz.2007, 17:12
Fabegas gelirse inanılmaz müthiş olur... Oyun stili süper...
Fernando Gago
08.Temmuz.2007, 17:14
Arsenalde Realde arlı çıkar bence çok iyi takas olur
fm26mer
08.Temmuz.2007, 17:21
Arsene Wenger bırakmaz zaten Fabregasta gitmes kanımca:)
ChAoS
08.Temmuz.2007, 17:23
Evet amaç buydu, Beckham'ın futbolcu olmadığını çok önceden belirtmiştim..
uAburak89
08.Temmuz.2007, 17:26
O kadar da değil, onun gibi orta açabilen çok az oyuncu var bence..
ChAoS
08.Temmuz.2007, 17:26
O kadar da değil, onun gibi orta açabilen çok az oyuncu var bence..
Orta açması yeter bize zaten başka bişey istemiyoruz orta açsın yeter.
uAburak89
08.Temmuz.2007, 17:28
Orta açması yeter bize zaten başka bişey istemiyoruz orta açsın yeter.
Tabiki yetmez ama, futbolcu değil demek acımasızlık bence..
ChAoS
08.Temmuz.2007, 17:29
Tabiki yetmez ama, futbolcu değil demek acımasızlık bence..
Hiç beğenmiyorum desem olurmu ...
uAburak89
08.Temmuz.2007, 17:31
Daha hoş olur sanki, son yıllarda magazini ön plana çıkarmış olabilir ama iyi bir futbolcu..
TürkuAz
08.Temmuz.2007, 17:35
Kaliteli bir futbolcu inkar etmemek gerekir.Ama Burak'ın dediği gibi magazinel yönü daha çok ortada..
spider3784
08.Temmuz.2007, 17:37
Harbiden nasıul bir para basış o öyle:)
spider3784
08.Temmuz.2007, 17:39
Bence Robinho+para olur transfer olacaksa eğer.
deniz.91
08.Temmuz.2007, 17:39
Hiç beğenmiyorum desem olurmu ...
+1966 bende hiç beğenmiyorum bunu
Fıratcan Alçınkaya
08.Temmuz.2007, 17:41
Her yönüyle öne çıkan bir oyuncu Beckham... Dünya Futbolunda unutulmaz arasına bence...
ChAoS
08.Temmuz.2007, 17:44
Evet son Real Madrid kariyerini çok iyi hatırlıyorum neler yapmadıki, sezon öncesi seyahatlerinde az para kazandırmadı Real'e sağolsun kendileri, maçlarda ise bir ara defansif orta saha bile oynadı , asıl mevkisi sağ kanat olmasına rağmen
TürkuAz
08.Temmuz.2007, 17:51
Evet son Real Madrid kariyerini çok iyi hatırlıyorum neler yapmadıki, sezon öncesi seyahatlerinde az para kazandırmadı Real'e sağolsun kendileri, maçlarda ise bir ara defansif orta saha bile oynadı , asıl mevkisi sağ kanat olmasına rağmen
Alan razı, satan razı, veren razı..:p
ChAoS
08.Temmuz.2007, 17:53
Alan razı, satan razı, veren razı..:p
Razı tabi canım diyorum işte iyi para kazandırdı diye tabi efsane para kazandırması yetiyor.
CeSC FaBReGaS
08.Temmuz.2007, 18:15
olursa 2 takimda faydali olur bence
Cyzio
08.Temmuz.2007, 18:22
Polanski Getafe'de
La Liga temsilcilerinden Getafe CF, VfL Borussia Mönchengladbach'tan Eugen Polanski'yi transfer etti. 22 yaşındaki oyuncu, 4 senelik sözleşme imzalarken, Almanya'da forma giydiği 4 senede çıktığı 53 karşılaşmada, sadece 1 kez fileleri havalandırmıştı.
Fernando Gago
08.Temmuz.2007, 19:35
David Beckham'dan behsediyoruz di mi ?? senin futbolcu değil dediğin David Beckham...
ChAoS
08.Temmuz.2007, 20:10
Maalesef öyle
Fıratcan Alçınkaya
08.Temmuz.2007, 20:16
Bence iyi bir video sitesi açıp Beckham yazıp videolarını seyret...
Eminim 90+ Yunanistan a attığı gol kararını değiştirir...
Manu da oynarken orta sahadan attığı gol kararını değiştirir...
Sevilla ya taçtan attığı frikik golü kararını değiştrir...
İngiltere formasıyla kazandırdı sınırsız maçlar...
David Beckham kendine has bir futbol stili vardır... Yaptıkları ortada...
ChAoS
08.Temmuz.2007, 20:18
İyide Madrid kariyerinden bahsetseydin biraz keşke ..
Fıratcan Alçınkaya
08.Temmuz.2007, 20:24
Beckham'ın futbolcu olmadığını çok önceden belirtmiştim..
Ben bu sözünden çıkardım sonucu yazdım...
Beckham Real Madrid de çok kötüydü felan dememişsin... Direkt Beckham ın önceden futbolcu olmadığını sölediğini belirtmişsin... Ben önce yaptıklarıda dahil belirttim...
ChAoS
08.Temmuz.2007, 20:29
Beckham'ın futbolcu olmadığını çok önceden belirtmiştim..
Ben bu sözünden çıkardım sonucu yazdım...
Beckham Real Madrid de çok kötüydü felan dememişsin... Direkt Beckham ın önceden futbolcu olmadığını sölediğini belirtmişsin... Ben önce yaptıklarıda dahil belirttim...
Beckhamın madride geldiğinden sonra bence olumlu hiçbirşey yapmadı. Ben o sözü hiç beğenmediğimi anlatmak için söylemiş olabilirim eğer bir futbolcu değerlendirilecekse bütün kariyeri değerlendirilir madridden öncesi sonrası diye ayrılmaz. son 3-4 senede Beckham'ı reklamlardan başka bi yerde görmedim malesef... Bu da bana Beckham'ın yıldız oyuncu olmadığını gösterdi ...
Fernando Gago
08.Temmuz.2007, 20:35
Owende Realde bir şey yapamadı kötü oyuncu mu ?
Roberto Carlos zamannda İnterde bir şey yapamadı
MARADONA BARCELONADA BİR ŞEY YAPAMADI
bir futbolcuyu tüm kariyeri ile değerlendirmek gerekir
Burası Futbol Forumu her türlü saçma düşünceyede açık tabiki
Fıratcan Alçınkaya
08.Temmuz.2007, 20:39
İyide Madrid kariyerinden bahsetseydin biraz keşke ..
eğer bir futbolcu değerlendirilecekse bütün kariyeri değerlendirilir madridden öncesi sonrası diye ayrılmaz.
Sanki çelişki var gibi ama...
David Beckham ın Real Madirid de oynadığı dönem Real in en kötü zamanıydı bu yüzden Beckham da otomatikmen çok iyi oynayamadı... Ama yinede Real de hiç bir şey yapmadı denilemez...Bence iyi işler yaptı Real de... Bu sene Beckham Şampiyonlukta çok büyük payı vardı msla... David Beckham ın medyatik yönlerinin ağır bastına katılıyorum ama Real de hiç bir şey yapmadını söyleyemeyiz...
ChAoS
08.Temmuz.2007, 20:41
Owen Realde bişey yapmamış olabilir o da onun kapasitesidir
Roberto Carlos İntere geldiğinde uyum sorunu yaşamış olabilir
Maradonanın Barcelonada bişey yapmadığını izlemeyen birinden duymak çok komik
Burası futbol forumuysa sende başkalarına saçma diyecek kadar saygısız bir insansın lütfen üslubunu bilde konuş burası bir futbol forumu kahve değil
Fernando Gago
08.Temmuz.2007, 20:42
Sanki çelişki var gibi ama...
Sanki gibi değil direk çelişki var :)
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Owen Realde bişey yapmamış olabilir o da onun kapasitesidir
Roberto Carlos İntere geldiğinde uyum sorunu yaşamış olabilir
Maradonanın Barcelonada bişey yapmadığını izlemeyen birinden duymak çok komik
Burası futbol forumuysa sende başkalarına saçma diyecek kadar saygısız bir insansın lütfen üslubunu bilde konuş burası bir futbol forumu kahve değil
Owen en iyi döneminde Real'e geldi
Carlos intere uyum sağlayamadıysa Beckhamda Reale uyum sağlayamadı var mı sorun ??
Maradona kariyerini okdum barcada başarısız olduğu biliyorum izlemem mi gerekiyor
Görünen Köy Klavuz istemez diye bir söz vardır ben olan bir şeye isim verdim sadece "SAÇMA"
ChAoS
08.Temmuz.2007, 20:47
Sanki gibi değil direk çelişki var :)
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Carlos intere uyum sağlayamadıysa Beckhamda Reale uyum sağlayamadı var mı sorun ??
Maradona kariyerini okdum barcada başarısız olduğu biliyorum izlemem mi gerekiyor
Görünen Köy Klavuz istemez diye bir söz vardır ben olan bir şeye isim verdim sadece "SAÇMA"
Eğer ben saçmaysam sende yalansın bu kadar basit, arkadaşın en
azından saygılı davrandı senin gibi çirkeflik yapmadı
Önce insanlarla konuşmasını öğren bence
Fernando Gago
08.Temmuz.2007, 20:48
Sen yazdıklarıma cvp ver ilk önce Ahlak polisliği yapma
ChAoS
08.Temmuz.2007, 20:50
Sen yazdıklarıma cvp ver ilk önce Ahlak polisliği yapma
İşte saçmalığın önde gideni, ortada ahlakla ilgili bişey yok zaten, asıl sen saçmalıyosun ahlakla ilgili bir mesaj yazılmadı burada.
Senin gibi birine cevap vermek bile yanlış zaten, insanlarla diyalog kurmasını öğrenene kadar
Fernando Gago
08.Temmuz.2007, 20:54
Kapak oldu galiba cevap vermemek için çırpınıyorsun nese senide anlıyorum Beckham İnilterenin Yetiştirdiği en büyük futbolculardandır bunun ansini iddia etmek SAÇ-MA-LIK
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
İşte saçmalığın önde gideni, ortada ahlakla ilgili bişey yok zaten, asıl sen saçmalıyosun ahlakla ilgili bir mesaj yazılmadı burada.
Çirkef terbiye gini birebir ahlakla ilgili terimler kullandın ... daha ne olsun
ChAoS
08.Temmuz.2007, 20:59
Fernando Gago
Carlos intere geldiğinde 18 yaşındaydı 1
Sen sadece oku zaten okuduğunuda sanmıyorum hayalperest insan 2
Owen en iyi döneminde Real'e geldiyse başarılı olmasımı gerekir 3
eğer ben saçmaysam sanada zekanla ilgili bir yakıştırma bulurdum ama dediğim gibi burası bir forum, hücrelerin yetmiyor bence sana
Fernando Gago
08.Temmuz.2007, 21:03
Fernando Gago
Carlos intere geldiğinde 18 yaşındaydı 1
Sen sadece oku zaten okuduğunuda sanmıyorum hayalperest insan 2
zuhahaha sen oku izle ne yaparsan yap ama bişiler öğren Carlos İnter'e geldğinde 22 yaşındaydı :D:D:D
maradonanın barcelona kariyerini yazar mısın çok biliyorsun ya
ChAoS
08.Temmuz.2007, 21:07
zuhahaha sen oku izle ne yaparsan yap ama bişiler öğren Carlos İnter'e geldğinde 22 yaşındaydı :D:D:D
maradonanın barcelona kariyerini yazar mısın çok biliyorsun ya
Evet ben bişeyler öğrendim sayende, senin futbol hakkında hiçbir şey bilmediğini
Maradonayla Messiyi karşılaştıran bi adamdan da bu beklenir zaten
Maradona kariyerini yazmama gerek yok oyuncu biyografileri bölümüne bak
görürsün,ben yazdım yazacağımı oraya
Fernando Gago
08.Temmuz.2007, 21:10
Maradona Messi karşılaştırmasını bütün dünya yapıyor kimse futbol bilmiyor sen biliyorsun di mi ??
Kaçamak cvplar verme Lütfen Lütfen Lütfen maradonanın barca kariyerini yaz biliyorsun ya merak ettim maradona barcada neler yapmış
ChAoS
08.Temmuz.2007, 21:13
Asıl sen kaçamak cevap verme konumuz beckham Maradona değil hiç işim yok senin için kariyermi yazıcam buraya
Fernando Gago
08.Temmuz.2007, 21:16
İşte sen Beckhamın Real kariyerine bakıp futbolcu değil diyorsun ama maradonan barca kariyerine bakmyorsun bnm anlatmak istediim hangi futbolcu olursa olsun bir futbolcuyu tüm kariyeri ile değerlendirmek gerek
Lionel Andres Messi
08.Temmuz.2007, 21:16
wikipedia nın yalancısıyım 58 maçta 38 gol atmış yazıyor.2 sezonda.tüm kulvarlarda.kupa lig flan hepsi dahil.yani
dick
08.Temmuz.2007, 21:20
Sadece futbolda değil diğer spor dallarında da bu adaletsizlik var,genç yaşına rağmen gelmiş geçmiş en iyi tenisçi olan -aldığı kupalar bakımından- Federer,Şarapavo'nın onda biri kadar bile para kazanmıyor
ChAoS
08.Temmuz.2007, 21:21
wikipedia nın yalancısıyım 58 maçta 38 gol atmış yazıyor.2 sezonda.tüm kulvarlarda.kupa lig flan hepsi dahil.yani
Evet bende biliyorum ama yazmadım burası beckham konusu maradona değil şimdi cevap versinde görelim 58 maçta 38 gol atmak neymiş bizede anlatsın ...
Fernando Gago
08.Temmuz.2007, 21:25
futbol spordur ama ekonomik bir sektör klüplerin para kazanması lazım bekcham bunu için en iyi malzemeydi zaten yakşıklı ve bu kadar ilgi olması onun suçu değil
ChAoS
08.Temmuz.2007, 21:27
futbol spordur ama ekonomik bir sektör klüplerin para kazanması lazım bekcham bunu için en iyi malzemeydi zaten yakşıklı ve bu kadar ilgi olması onun suçu değil
Evet bende biliyorum ama yazmadım burası beckham konusu maradona değil şimdi cevap versinde görelim 58 maçta 38 gol atmak neymiş bizede anlatsın ????
Bu sorunu cevabını bekliyorum hala?
Fernando Gago
08.Temmuz.2007, 21:27
Evet bende biliyorum ama yazmadım burası beckham konusu maradona değil ...
hem bunu diyorsun hala maradonayı tartışıyorsun :) çoo çelişkili cvplar veriyorsun gerçekten ... benim demek istediğim maradona dünyanın şu ana kadar en iyi oyuncusu ama buna rağmen barcada lig şampiyonu olmadı bu başarı mıdır tabiki değil o zaman maradona kötü futbolcu???
alakası yok bende bunu diyorum bekcham man utd milli takım ve realde yaptıkarını bir olarak değerlendirmek lazım sadece real kariyerine taklma
RaSenGan
08.Temmuz.2007, 21:29
Beckham gibi oyuncu zor bulunur.30 yaşından sonra bence futbol hevesi bitti ve artık daha çok para kazanmak istediğini anladım..
ChAoS
08.Temmuz.2007, 21:31
Ben hala bu cevabında takıldım asıl çelişki bu cevapta saklı değilmi, benden maradona kariyeri isteyen başarısız oldu diyen sensin, ben sana kayıtsız kaldım ama sağolsun arkadaş yazmış ben senden bu soruya yanıt vermeni beklerdim..
Ama sen yakışıklı olmak suçmu gibi beni :D:D:D yapan cevabı verdin .
Asıl büyük çelişki ve dumur burada saklı
Fernando Gago
08.Temmuz.2007, 21:31
Beckham gibi oyuncu zor bulunur.30 yaşından sonra bence futbol hevesi bitti ve artık daha çok para kazanmak istediğini anladım..
Keşke bunu başkalarıda anlasa aygün :)
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Ben hala bu cevabında takıldım asıl çelişki bu cevapta saklı değilmi, benden maradona kariyeri isteyen başarısız oldu diyen sensin, ben sana kayıtsız kaldım ama sağolsun arkadaş yazmış ben senden bu soruya yanıt vermeni beklerdim..
Ama sen yakışıklı olmak suçmu gibi beni :D:D:D yapan cevabı verdin .
Asıl büyük çelişki ve dumur burada saklı
dediklerinden hiç bir şey anlamadım açıkçası :)
ChAoS
08.Temmuz.2007, 21:34
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Keşke sorulan soruya doğru cevap verilince komik duruma düşmese insanlar , ve aygün arkadaşımızın verdiği cevapla konuyu geçiştirmeye çalışmasa :D:D:D:D
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
ee biraz kıvrak zekada gerekli tabi
Fernando Gago
08.Temmuz.2007, 21:39
Keşke sorulan soruya doğru cevap verilince komik duruma düşmese insanlar , ve aygün arkadaşımızın verdiği cevapla konuyu geçiştirmese :D:D:D:D
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
ee biraz kıvrak zekada gerekli tabi
yaw ne diyorsun aynı şeye 2 3 cvp filan verion çok sinirlendin anlaşılan git yüzünü yıka(::)
maradona kariyerine baktığımda barcada 2 sene oynadı ama lig şampiyonu olmadı bu başarı mıdır ?? ayrıca burada maradona kariyeri konuşmayalım diyende sensin.... sadece maradonaya takılma owen carlos rivaldo(milan) henry(juve) eto'o(r.madrid) ...
ChAoS
08.Temmuz.2007, 21:43
yaw ne diyorsun aynı şeye 2 3 cvp filan verion çok sinirlendin anlaşılan git yüzünü yıka(::)
maradona kariyerine baktığımda barcada 2 sene oynadı ama lig şampiyonu olmadı bu başarı mıdır ?? ayrıca burada maradona kariyeri konuşmayalım diyende sensin.... sadece maradonaya takılma owen carlos rivaldo(milan) henry(juve) eto'o(r.madrid) ...
Ne güzel şimdide bunların kariyerlerini isteme bu sefer olmaz . Maradona başarılı takım başarısızsa bu onun suçumu , beckham maradonanın barçada yaptığının yarısını real'de yapsaydı seninle tartışma gereği bile duymazdım
Ayrıca verdiğin cevaplardan sinirlenmedim aksine :D:D:D:D oldum sayende çok sağol.
Ayrıca bu konuyu kapatalım istersen yeterince birbirimizi kırdık ;;)
Bu mesajımada gerekli cevabı vermezsin umarım
Fernando Gago
08.Temmuz.2007, 21:45
yaw işte bak sende diyorsun takım kötü ise o dönem real 3 sene 1 kupa bile alamadı o kadroda beckhamda vardı ve başarısız oldu...
sende anlayamadığım bir şey sorucam:
Bir futbolcuyu 2 senelik kariyeri veya 1 klüptei kariyerile ile yargılamak doğru mudur??kaçamak cvpler vermezsen iyi olur :)
Del Piero_10
08.Temmuz.2007, 21:48
Beckham şimdi amerikada çevirdiği diziden gelen milyonları sayıyordur,onun için bu kadar kavga etmeye gerek yok.
omer-faruk-14
08.Temmuz.2007, 23:12
Robinho Arsenal'e gidebilir Henry'nin yokluğu da bir nebze hafiflemiş olur. Bu takastan Real zararlı çıkar.
omer-faruk-14
08.Temmuz.2007, 23:16
Malouda Chelsea'yi istiyor. Sol kanata Robinho'yu çekip iyi bir forvet almak da bir çözüm olabilir.
Bence de:0:
Fıratcan Alçınkaya
08.Temmuz.2007, 23:54
Fabregas kalıyor
R. Madrid ve Barcelona'nın göz hapsinde olan Fabregas Arsenal'de kalıyor. Arsenal'in genç İspanyol orta saha oyuncusu Cesc Fabregas takımında mutlu olduğunu belirtti ve kendisini transfer etmek isteyen Barcelona veya Real Madrid'e gitmeyi düşünmediğini belirtti.
Öte yandan Fabregas'ın menajeri Diaz da konu hakkında daha önce yatığı açıklamada, "Cesc Arsenal'den ayrılmayı düşünmüyor. Ne Madrid'den resmi bir teklif aldık ne de pazarlık yaptık. Benim Real Madrid yönetimiyle görüştüğüm söyleniyor ancak bu doğru değil. Cesc yakında Arsenal ile idmanlara başlayacak ancak futbolda her şey olabilir, şu an için Cesc'in gitmesi gibi bir durum sözkonusu değil çünkü Real'den teklif almadık," dedi.
uAburak89
08.Temmuz.2007, 23:55
Bu takas olsa, zararlı çıkacak olan takım Arsenal olurdu..
TR.CaPTaiN
08.Temmuz.2007, 23:59
Arsenal Henry'den sonra Fabregas'ı da bırakamaz.
goosfraba
09.Temmuz.2007, 00:31
Arsenal Fabregas'ı , Real'de Robinho'yu bırakmaz Copa America'da şuan ki performansı ile..
Fıratcan Alçınkaya
09.Temmuz.2007, 00:38
Ztn Robinho nun Real deykende son döneminde gözle görülür bir çıkışı vardı... Copa America da da bunu max... çıkardı...
dick
09.Temmuz.2007, 01:15
Hiç güleceğim yoktu,10 tane Robinho bir Fabregas etmez
Fernando Gago
09.Temmuz.2007, 01:22
Başkan Laporta, böylece yapılacak yeni seçimleri engelleyecek ve yeni başkan Laporta’nın kadrosundan Albert Vicens olacak.
Uzun zamandan beri süregelen başkanlık tartışmaları, Katalan ekibinde şu günlerde hat safhaya ulaştı.
Kulüp delegelerinin %60’ından fazlasının şimdiki başkan Laporta aleyhine görüş bildirmesinden sonra, kamuoyu karşısında baskı altında kalan yönetim, yakın bir zaman içinde seçim yapılması kararı aldı.
Ancak başkanlık koltuğundan ve Barcelona yönetiminden kolay kolay vazgeçmeyecek olan Laporta, şimdi yeni bir plana hazırlanıyor.
Laporta, Perşembe gününe kadar istifa dilekçesini yönetime verecek, çoğunluğunu Laporta’nın ekibinin oluşturduğu yönetim kadrosu da bu teklifi kabul edecek. Laporta’nın istifasının ardından ikinci başkan Vicens, Barcelona’nın yeni başkanı olacak, maliye sorumlusu Ferran Soriano ise ikinci başkanın yerine geçecek.
Böylece Barcelona 2010’a kadar Laporta ve kadrosu tarafından yönetilmeye devam edecek. Ancak Barcelona’daki sessiz çoğunluğun bu duruma çok tepkili olduğunu biliniyor ve Barcelona’nın olası bir yönetim krizine girme olasılığı yüksek görünüyor
Şimdi Barcelona önümüzdeki günlere kilitlendi ve neler olacağını heyecanla bekliyor. Yeni yönetimin belli olmasından sonra yeni transferlerin gündeme gelmesi bekleniyor.
Ghonedre
09.Temmuz.2007, 02:07
al bendende o kadar ama o kadar da degıl :D:D:D
Bir robinho hiçbir zaman bir Fabregas kadar Arsenale yararlı olamaz
I3esiktas
09.Temmuz.2007, 09:33
2 senedir transfer sezonunda bütün türk kuluplerinin formasını giydirmislerdi saviolaya ama ilgilenen yok sanırım veya o gelmio
I3esiktas
09.Temmuz.2007, 09:33
Hayırlı olsun güzel transfer
JunkChorn
09.Temmuz.2007, 09:39
Bence Saviola gelmiyor.
Ayrıca Baptista yerine Saviola bence mantıklı değil.Yine İspanya yada İngiltere'de oynar sanırım.
fmsmyrna
09.Temmuz.2007, 09:43
Mallorca'nın yıldızlar teker teker gidiyor.Bakalım önümüzdeki sezon ne kadar sıkıntı çekicekler.İyi transferler yapmaları gerekir.
fmsmyrna
09.Temmuz.2007, 10:09
Barcelona'da Kluivert,Monaco'da Morientes ile çok iyi performans sergiledi.Ona uygun bir ismin bulunduğu takıma giderse yine başarılı olabilir.Ancak beklenen kadar yetenekli değil bu ortaya çıktı artık bence
Aykan19o3
09.Temmuz.2007, 10:12
Türk kulüplerimizin görmesi lazım. Süper Lig'de iyi iş yapar.
eGowiCh
09.Temmuz.2007, 16:08
Real Madrid'de Schuster dönemi
Fabio Capello ile yollarını ayıran Real Madrid, Getafe'nin teknik direktörü Bernd Schuster ile anlaşmaya vardı.
http://www.ntvspor.net/Images/16426.jpg
İspanya La Liga'da 4 yıl aranın ardından Real Madrid'e yeniden şampiyonluk sevinci yaşatan İtalyan teknik direktör Fabio Capello'nun takımdan gönderilmesinin ardından, 47 yaşındaki Alman Schuster, takımın başına getirildi.
Kulüpten yapılan açıklamada, Bernd Schuster ile anlaşma sağlandığı ve ilerleyen saatlerde Alman teknik adamın basının önüne çıkacağı belirtildi. Ayrıca Getafe ile halen sözleşmesi bulunan Schuster'in, Madrid ekibine gelmek için 480 bin Euro'luk tazminatı kendisinin ödediği bildirildi.
Son iki yıldır Getafe'yi çalıştıran Schuster, geçen sezon Getafe ile İspanya Kral Kupası'nda final oynamıştı. Futbolculuk döneminde Real Madrid forması da giyen Alman teknik adam, daha önce Fortuna Köln, FC Köln, Xerez, Shakhtar Donetsk ve Levante'de görev yapmıştı.
Öte yandan Getafe, takımdan ayrılan Schuster'in yerine Danimarkalı Michael Laudrup ile anlaştı.
METZELDER MADRİD'DE
Borussia Dortmund ile sözleşmesi sona eren ve Real Madrid ile prensip anlaşması yapan Alman milli oyuncu Christoph Metzelder, Madrid'e geldi.
Madrid'de sağlık kontrolünden geçecek olan 26 yaşındaki oyuncu, daha sonra 4 yıllık sözleşme imzalayacak.
NTVSpor
Omerdinho
09.Temmuz.2007, 16:12
tazminati kendisi ödemis (: helal olsun... umarim Real Madrid bu adamin kiymetini bilir...
UA dragon
09.Temmuz.2007, 16:21
iki takımda karlı çıkar
El Comandante
09.Temmuz.2007, 16:26
iki takımda karlı çıkar
Aynen katılıyorum.Arsenal'in Robinho gibi bir forvete,Real'in de Fabregas gibi bir mcye ihtiyacı var.Çok yerinde bir takas olur.
Robinho'nun La Ligadaki son maçlarına ve Copa Amerikadaki performansına bakarsanız nasıl bir futbolcu,bir süperstar olduğunu anlarsınız...
UA dragon
09.Temmuz.2007, 16:27
robben real madrid'e gitmesi chelsea açısınsından kötü olur
eGowiCh
09.Temmuz.2007, 16:29
Arsenal karlı çıkar bence, Robinho altın değerinde bir oyuncu, Copa America'daki performansı muhteşem, adeta şov yapıyor ve R.Madrid Robinho'yu göndermek gibi bir hata yapmaz umarım. Arsenal'in hücum gücü Henry gittikten sonra zayıfladı, Robinho ile güçlenebilir, Reyes-Baptista takasından çok daha faydalı bir takas olur.
SefaReis66
09.Temmuz.2007, 16:29
malouda 21MN£ ya chelsea ye transfer oldu ..
Kaynak:Sporx
Real için tek hedef robben kaldı.. malouda da chelsea ye gittiğine göre robben büyük ihtimal madrid de..
El Comandante
09.Temmuz.2007, 16:35
İyi bir Real Madrid'liymiş :)
Zaten çoktan belliydi Schuster'in Real Madrid'in başına geçeceği.
Sheriff
09.Temmuz.2007, 17:17
Türk kulüplerimizin görmesi lazım. Süper Lig'de iyi iş yapar.
Saviola henüz genç ve Türkiye'ye gelmek isteyeceği konusunda şüpheliyim..
TürkuAz
09.Temmuz.2007, 18:11
Hayırlı olsun Real Madrid için..
eGowiCh
09.Temmuz.2007, 18:18
Real Madrid'de Schuster dönemi
Fabio Capello ile yollarını ayıran Real Madrid, Getafe'nin teknik direktörü Bernd Schuster ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.
http://www.ntvspor.net/Images/16429.jpg
İspanya La Liga'da 4 yıl aranın ardından Real Madrid'e yeniden şampiyonluk sevinci yaşatan İtalyan teknik direktör Fabio Capello'nun takımdan gönderilmesinin ardından, 47 yaşındaki Alman Schuster, takımın başına getirildi.
Kulüp binasında başkan Roman Calderon ile bir araya gelen Schuster, kendisini 3 yıllığına Real Madrid'e bağlayan sözleşmeye imza attı.
İmza töreninden sonra açıklamada bulunana Schuster, "Benim için çok mutlu bir gün. Genç bir teknik direktöre fırsat verdiği için kulübe teşekkür ederim" dedi.
Ayrıca Schuster'in, Madrid ekibine gelmek için Getafe'ye 480 bin Euro'luk tazminatı kendisinin ödediği bildirildi.
Son iki yıldır Getafe'yi çalıştıran Schuster, geçen sezon Getafe ile İspanya Kral Kupası'nda final oynamıştı. Futbolculuk döneminde Real Madrid forması da giyen Alman teknik adam, daha önce Fortuna Köln, FC Köln, Xerez, Shakhtar Donetsk ve Levante'de görev yapmıştı.
Öte yandan Getafe, takımdan ayrılan Schuster'in yerine Danimarkalı Michael Laudrup ile anlaştı.
Başarılı futbolculuk kariyerinin ardından Danimarka Milli Takımı yardımcı antrenörlüğü ve Brondby takımının teknik direktörlüğünü yapan 43 yaşındaki Laudrup, önümüzdeki sezon UEFA Kupası’nda mücale edecek Getafe ile iki yıllığına anlaştı.
NTVSpor
Fıratcan Alçınkaya
09.Temmuz.2007, 20:36
Hayırlı olsun 2taraf adınada...
Eray Dengiz
09.Temmuz.2007, 20:44
Kendisini tanımıyorum ama başarıya aç, disiplinli bir hocaysa başarılı olabilir.
Eray Dengiz
09.Temmuz.2007, 20:52
Barcelona bu sene çok iyi yerlere transfer yapıyor. Hadi hayırlısı.
manutd0fb1
09.Temmuz.2007, 21:17
thuram barcayı kaldıramaz bu sene
doğru transfer
Fernando Gago
09.Temmuz.2007, 21:33
Capelloyu kovup Schusteri getirmek çok yanlış bence
dick
09.Temmuz.2007, 22:13
Robinho Copa America'da 4 gol attı ikisi penaltıdan bir anda yıldız oldu,Fabregasın bu sezon yaptıkları ortada,ama gol atmadığı için Robinho kadar iyi oyuncu değil,bu yüzden Arsenal karlı çıkar bu transferden
Aynen devam edin böyle
SYLaR
09.Temmuz.2007, 22:21
Arsenal karlı çıkmaz.Fabregas gibi pas atabilen,oyun kurabilen Dünya'da kaç futbolcu var ki.
Robinho Fabregas'ın tırnağı olamaz
Omerdinho
09.Temmuz.2007, 22:34
real o paraya arsenali satin alir... abartmislar..
GeNç KaRTaL
09.Temmuz.2007, 22:40
Arsenal zaten bırakmaz Cesc'i.Bence Real başka isimlere yönelsin.İlla Fabregas'ıda alacaklarsa Robinho'yu vermeden almalılar.
GeNç KaRTaL
09.Temmuz.2007, 22:42
Milito nokta transferlerden birisi olur.
GeNç KaRTaL
09.Temmuz.2007, 22:46
Robben'i Madrid'de görmek süper olur.
GeNç KaRTaL
09.Temmuz.2007, 22:52
Açıkcası canlı izlemedim ama Fm ye göre iyi transferler.
Lionel Andres Messi
09.Temmuz.2007, 22:53
ya arkadaşlar fabregas robinhoyla takas mı edilir yapmayın ya.robinho 2 sezonda yaklaşık 15 gol atmış.ingiltere liginde bir breziyalı ne yapabilirki bu fizikle,tevez kadar bile performans gösteremez bence.üstelik fabregastanda 3-4 yaş büyük.dick doğru demiş.ikisininin takasını düşünülemez bile.bunu düşünenlerin futbol bilgisinden şüphe duyarım ne bu ya.
Fernando Gago
10.Temmuz.2007, 00:11
Haberlerde Hamburg’un orta sahası Rafael Van der Vaart'ın Atletico Madrid’e gideceği konuşuluyor.
Atletico Madrid’in La Liga’da büyüyen hedefleri ve aynı zamanda Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edecek olması, Hollandalı oyuncunun aklını çeliyor. İspanya’dan gelen haberlere göre Van der Vaart, İspanya’da top koşturmak istiyor.
Hollandalı’nın bonservisinin 23 milyon avro olmasına rağmen Atletico’nun bu oyuncuyu almakta kararlı olduğu, bonservis bedelinin biraz daha aşağı çekilmeye çalışılacağı öğrenildi. Atletico'nun 15 milyon avro ödemeye razı olduğu konuşuluyor.
Atletico başkanı Jesus Pitarch, konu hakkında; Van der Vaart gibi oyuncuların çok pahalı olduğunu ve pahalı oldukları kadar da iyi oyuncular olduklarını söyledi. Başkan ayrıca, Ağustosta başlayacak Şampiyonlar Ligi ön elemeleri öncesi güçlü bir takım kurmak zorunda olduklarını belirtti.
Van der Vaart ise önceden yaptığı bir konuşmada, yalnızca büyük bir kulubün yaptığı bir teklife evet diyeceğini söylemişti.
Şu an için Atletico transfer görüşmelerini bir an önce sonuca bağlamak ve peşinde Juventus gibi bir çok Avrupa devinin bulunduğu Hollandalıyı renklerine katmak istiyor.
Bugra19o3
10.Temmuz.2007, 00:27
Bir şampiyonluk serüveni; R. Madrid
Orijinal adı Sociedad Madrid Football Club olan ancak Kral Alfanso tarafından verilen bir kutsama unvanı sonucu Real ön adını alan, 2000 yılında yüzyılın takımı seçilen ve o zamandan beri isim yapmış tüm önemli yıldızları transfer ederek (Zidane, Figo, Ronaldo, Beckham gibi...) Los Galactios ünvanını alan Real Madrid, 4 yıllık süren La Liga şampiyonluk hasretine 2006- 2007 sezonunda son vererek taraftarlarını mutlu etti.
Bu 4 yıllık süreçte birçok çalkantılı dönemden geçen Real Madrid'in düşüşe başladığı olay , 2002- 2003 sezonundaki Vicente Del Bosque'nin teknik direktörlüğündeki şampiyonluktan sonra, o zamanki başkan Florentino Perez’ in Del Bosque'yle sözleşme yenilememesi oldu. Madrid ekibine yıllarını vermiş Del Bosque yerine Portekizli Carlos Queiroz'u getirilmesi ile hayal kırıklıklarıyla geçecek yıllar başladı. Bu süreçte sürekli teknik direktör yenileyen ve aralarında Camacho, Luxemburgo gibi ünlü teknik direktörlerinde yönettiği Real Madrid bir türlü istenilen başarıları yakalayamadı.
Bu süre zarfında kadroya Zidane , Ronaldo , Beckham ,Baptista , Woodgate , Samuel gibi yüksek ücretli transferlerin yapılması da başarıyı getirmedi. Bunun başlıca nedeni ise hem kadrodaki çoğu oyuncusunun başarılara doymuş yıldızlardan oluşması hem de bunları takım haline getirebilecek ve sahada oynatabilecek teknik direktörün olmamasıydı. Bunu da yapabilecek tek kişi vardı... 1996- 1997 sezonunda bir sezon çalıştırdığı R. Madrid'i Ronaldolu Barcelona önünde şampiyon yapan İtalyan teknik adam Fabio Capello.
Başkan Florentino Perez'in 2 Temmuz 2006 da istifa etmesiyle başkanlığa oturan Ramon Calderon'un ilk icraatı Don Capello'yu takımın başına getirmekle oldu. Capello da gelirken yanında Emerson ve Cannavaro gibi 2 önemli oyuncuyu getirdi. Mahamadou Diarra , van Nistelrooy ve son maçta şampiyonluğu getiren gollerin sahibi José Antonio Reyes, Arsenal'den kiralık olarak kulübe kazandırıldı.
http://www.sporx.com/images/galeri/29/3734/B_87f31284d26591f6f7795de2ca59e97a.jpg
Sezona iyi bir başlangıç yapan takım, ilk 5 maçta yenilgi yüzü görmeden 11 puan toplarken herkes Capello'nun sihrine daha da çok inanmaya başladı. Ancak 6. haftada Getafe deplasmanında alınan yenilgiyle beraber geçen sezonlarda yaşanan istikrarsız bir süreç başlamış oldu. Taraftarlar ve basın Capello'nun defansif bir futbol oynattığından şikayetçiydiler ve bu yıldızlar topluluğunun daha çok hücuma yönelik oynamalarını istiyorlardı.
Ancak başarısız geçen 4 sezonda savunmada büyük problem çeken Madrid ekibinin temel sorununun defans olduğunu söyleyen Capello bu eleştirelere kulak tıkayarak kendi oyun felsefesini takıma adapte etmeyi başardı. İlk 19 maç bittiğinde 12 galibiyet 2 beraberlik ve 5 yenilgiyle Barcelona'nın 1 puan gerisinde ligi 38 puanla üçüncü sırada tamamladılar. Bu sürede onlar için çok önem taşıyan ve son yıllarda üstünlük kuramadıkları Barcelona’ yı Santiago Bernabau da 2 – 0'la geçerek taraflarını sevindirdi. Buna rağmen teknik direktör Capello eleştirilmeye devam ediyordu. Gerek büyük umutlarla transfer edilen Cassano ile olan problemleri, takımın en büyük kozu Ronaldo ile olan kilolarıyla ilgili diyalogları gerekse Beckham'ın Amerika'ya transfer olmasıyla onu kadro dışı bırakması nedeni ile eleştirilerin ardı arkası kesilmiyordu.
Ocak ayı ara transferinde takımın en çok ihtiyacı olan gençleştirme operasyonu yapılarak yeni Roberto Carlos olarak anılan Brezilyalı Marcelo , Arjantinli Gago ve Higuain yüksek transfer ücretleriyle takıma katıldı. Ancak bu dönemde Brezilyalı forvet Ronaldo Milan'a transfer olarak forvet hattında büyük bir boşluk doğmasına yol açtı. 20 ve 21. haftalarda Villarreal ve Levante karşısında alınan 2 yenilgiyle düşüşe geçen Real Madrid, 22. haftadaki Sociaded galibiyetiyle çıkış sinyalleri verse de 3 haftada arka arkaya aldığı beraberlikler sonucunda 25. hafta sonunda 4. sırada ve lider Sevilla'nın 6 puan, 2. Barcelona'nın ise 5 puan gerisine düştü.
http://www.sporx.com/images/galeri/29/3734/B_01982cbd54016fd293ac8f1375cb9a2b.jpg
26. haftada Nou Camp'ta Barcelona ile ölüm kalım maçına çıkan R. Madrid, çok iyi bir oyun ortaya koyarak 3 kere öne geçtiği mücadelede son dakikada Messi'nin golüne engel olamayarak galibiyeti kaçıran taraf oldu. Ancak gösterilen mücadele ve oyun, Los Galactios'un sezon sonuna kadar şampiyonluğu kovalayacağının sinyalleriydi.
Bu arada şampiyonlar ligi çeyrek finalinde Bayern Münih'e ve Kral kupasında da R. Betis'e elenilmesi artık tek hedefin lig olduğunu gösteriyordu. 3 haftalık galibiyet serisi yakalayarak liderle arasındaki puan farkını 2'ye indiren ve şampiyonluk için oldukça ümitlenen takım, 30. haftada Santander deplasmanında bir hakem katliamına kurban giderek 1 – 0 öne geçtiği mücadelede tartılşmalı 2 penaltı sonucu sahadan mağlubiyetle ayrıldı. Ancak bu mağlubiyet R. Madrid'in sezon sonuna kadar alacağı son mağlubiyetti. Sonrasında 6 haftalık galibiyet serisi yakaladılar.
Bu galibiyetler arasında 2 maç var ki Madrid ekibinin şampiyonluğu ne kadar istediğinin bir göstergesiydi belki de... 34. haftada Espanyol'uu ağırlayan Madrid ekibi ilk yarıyı 3 – 1 yenik kapadığında, herkes artık bu işin bittiğini düşünüyordu. Ancak 2. yarıda öyle bir Real Madrid vardı ki buradan maçı çevirerek rakibini 4 – 3 yendi ve eski R.Madrid'in üstüne sünger çektiğini gösterdi. Bir sonraki haftada Huelva deplasmanında maç 2 – 2 devam ederken uzatma dakikalarında R. Carlos'un attığı gol şampiyonluğu işaret ediyordu.
http://www.sporx.com/images/galeri/29/3734/B_4143dbccd1a80120a66a0a85b4d3a511.jpg
37. hafta ise futbolda herşeyin saniyeler içinde değişebileceğinin belgesiydi. Barcelona'nın önünde averajla lider durumda bulunan R. Madrid, zorlu Zaragoza deplasmanına gidiyordu. Barcelona ise Katalan derbisinde Espanyol'u sahasında ağırlayacaktı. Barcelona'nın kazanacağı düşünen ne kadar çok kişi varsa R. Madrid ise puan kaybedeceğini o kadar çok kişi düşünüyordu. Bu düşünceler her iki takım açısından son dakikaya kadar doğrulanıyordu ancak Zaragoza da V. Nisterooy'un attığı golle beraber saniyeler sonra Nou Camp'tan gelen Espanyol'un gol haberi bir anda her şeyin tersine dönmesini sağladı.
Belki de bu gol dünya yıldızı olmaya aday olarak görülen Arjantinli Messi'nin futbol hayatını da olumlu yönde etkiledi. Çünkü Maradona ‘ nın 1986 Dünya kupasında İngiltere'ye birçok oyuncuyu çalımlayarak attığı golün aynısı Getafe karşısında atan Messi, aynı Maradona'nın yine aynı İngiltere karşısında attığı ve “ Tanrının eli “olarak adlandırılan golünün benzerini Espanyol karşısında attı. Şampiyonluk kaderini böyle “kötü” bir golle etkilemek istemesi kabul edilebilecek bir davranış değildi. Sonuçta Maradona ‘nın attığı gol “ Tanrının eli “ olarak adlandırılmıştı ve Barcelona'nın son dakikada yediği gol de “ Tanrının adaleti “ olarak adlandırılacaktı.
http://www.sporx.com/images/galeri/29/3734/B_bfa92dc19dc14087ba21500daa4178be.jpg
Bu sonuçlardan sonra son haftaya averajla lider giren R. Madrid sahasında Mallorca karşısında yenik duruma düşüp Barcelonalılara kısa bir süre sevinç yaşatsa da, inanılmaz şeylerin olduğu sezonda şampiyonluğu kendi evlerinde bırakacakları düşünülemezdi. Ve özledikleri bekledikleri şampiyonluğa kavuşarak 30. La Liga şampiyonluklarını kazandılar. Böylece Avrupa lig şampiyonları arasında en çok şampiyon olan takım ünvanını, PSV Eindhoven ile paylaşmaya son verdiler.
Bu zaferde kuşkusuz Fabio Capello'nun emeği tartışılamaz. Beckham'ı kadro dışı bırakma yanlışından çabuk dönerek onu oynatmaya başlatması, mücadele eden oyuncuyu yıldız oyunculara tercih etmesi, oyuna pozitif yönde müdahale edebilmesi, taktik ve motivasyon yönünden futbolcularla iletişimi kısacası her şeyiyle dünyanın en iyi teknik adamı olduğunu yine gösterdi. Beckham'ın belki de futbol hayatının en iyi ve mücadeleci maçlarını çıkartarak R. Madrid'teki bu son sezonunda şampiyonlukta söz sahibi olması ve sadece özel hayatıyla gündeme geldiği R. Madrid'ten futboluyla veda etmesi, Roberto Carlos'un şampiyonlukla 11 yıl formasını giydiği R. Madrid'ten herkesin önünde eğilerek Fenerbahçe ‘ye uğurlanması, Van Nisterooy'un golcülüğünü burada da konuşturarak ilk sezonunda 25 golle gol kralı olması ve Altın ayakkabı ödülünü 1 golle Totti'ye kaptırması da R. Madrid' in şampiyonluk yaşadığı bu sezonda akıllarda ve tarihde yer alacak anılardı.
Bu sezon İspanya'nın kralı Real Madrid oldu, bakalım seneye La Liga'nın kralı kim olacak. Bir başka şampiyonluk serüveniyle görüşmek üzere…
Mustafa MERAY
28.06.2007 http://www.sporx.com/i/b.gif
Kaynak : Sporx.com
TürkuAz
10.Temmuz.2007, 00:35
Çok uzun bir yazı.Okumadım..
Ama güzel bir yazı olduğuna eminim..(:
dick
10.Temmuz.2007, 00:39
İlahi adalet yerini buldu,Barcelona Şampiyon olamadı
Fıratcan Alçınkaya
10.Temmuz.2007, 00:41
Bu yolculunda Real i sonuna kadar destekledim... Yaklaşık 15-16tane maçını izledim... Gerçektende çok zor şartlardan aldı Şampiyonluğu... Bugra sağol...
eGowiCh
10.Temmuz.2007, 03:04
Van der Vaart çok kaliteli bir futbolcu, onu bir dönem Real Madrid de istemişti ama o gitmemişti, bir türlü büyük bir kulübe gidemedi, o kadar yetenekli olmasına rağmen Hamburg gibi kalbur üstü bir takımda oynuyor. İnşallah hakettiği takıma gider, bence At Madrid onun için küçük bir takım ama bir basamak olabilir, orada göstereceği performans ile Barcelona, R.Madrid veya diğer liglerden büyük takımlara gidebilir.
eGowiCh
10.Temmuz.2007, 03:06
Saviola'ya bak, 18 milyon Euro'ya geldi Barcelona'ya ve sözleşmesi bitince de Barcelona gönderdi, hem de hiç para kazanamadan. R.Madrid'e gitti, orada da bir şey yapamadı ve 5 milyon Euro gibi cüzzi bir rakam isteniyor. Türk kulüplerinden biri alsa büyük iş başarır, gelecek vaad eden kaliteli bir oyuncu ama gideceği kulüpte kendisini yeniden kanıtlamalı. Herhalde bundan sonra ufak bir takıma gider R.Madrid ve Barcelona düzeyinde bir takıma gideceğini sanmıyorum.
eGowiCh
10.Temmuz.2007, 03:07
Mallorca, Ibagaza ve Güiza gibi iki önemli ismini sattı ama bunun sebebi mali sıkıntının yaşanması. Villarreal'de başarılı olabilir Ibagaza, Riquelme gibi hayal kırıklığı yaratacağını düşünmüyorum.
Fernando Gago
10.Temmuz.2007, 03:08
İspanyol futbolunu yakından takip eden gazeteci Graham Hunter, Valencia’nın, içinde bulunduğu finansal zorluklar sebebiyle iki oyuncudan birini elden çıkarmak zorunda olduğunu belirtti.
Valencia, La Liga’da berbat bir sezon geçirdi. Düşme potasına yakın bir sıralamada ligi bitirdi. Ayrıca Şampiyonlar Ligi’nde grubu sonuncu bitirerek turnuvaya erken veda etmesi, Valencia’da tehlike çanlarının çalmaya başladığının göstergesi.
Geçen sezon Copa del Rey’i kazandılar, fakat bu teknik direktör Ronal Koeman için ufak bir teselliden öteye geçemedi.
Kulüp şu anda bir yığın borçla uğraşırken, Sky Sports’a konuşan Graham Hunter, kulübün iki büyük yıldızından bir tanesini, yani Villa ya da David Silva’dan birinin satması gerektiği söyledi.
Hunter sözlerine şöyle devam etti:
“360 milyon avroluk bir borç… Bu borçtan kurtulmanın tek yolu bu oyunculardan birini satmaktan geçiyor.”
“Şimdi statlarını satıyorlar, zamanında paralarını oyunculara yatırdılar ve gerçekten büyük paralar kaybettiler. Şimdi hala onların paralarını ödüyorlar.”
“Aslında bütün oyuncularını satmalarına gerek yok. Silva veya Villa’nın bu yaz içerisinde başka bir kulübe gitmesi, onların borçlarını temizlemeye yetecek gibi görünüyor.”
Hunter yazısında, Villa’nın olası bir Liverpool transferi hakkında da görüşlerini belirtti:
“Gerrard'ın önünde Torres ve Villa, Liverpool’u hem Şampiyonlar Ligi’nde hem de Premier Lig’de çok daha güçlü bir konuma getirir”
Djibril
10.Temmuz.2007, 03:09
Turnuvadaki takimimdan biliyorum(Mallorca) Ibagazanin sut atmaya gucu yok ama yinede Mallorca`nin CA`si en yuksek futbolcu
eGowiCh
10.Temmuz.2007, 03:10
Kadro zaten harika, bir iki takviyeyle seneye iddialı olabilirler. Kaleci neden arıyorlar anlamıyorum, Hildebrand varken. Alberto Zapater'i alırlarsa büyük iş başarmış olurlar ama ellerinde Banega gibi bir isim de var. Kadroları süper, hocaları iyi iş çıkaracak mı bakalım seneye, göreceğiz.
fmsmyrna
10.Temmuz.2007, 03:15
Atletico'ya gideceğine Hamburg'da kalsın.Atletico onun için küçük sayılır.Daha büyük kulüplere gitmeli ama sanırım Hamburg başkanı onun sürekli takımda kalmasını istiyor.
Lionel Andres Messi
10.Temmuz.2007, 03:52
atletico onun için küçük mü kalır?:icon_confused:
görende messi kaka yı falan gündeme almış sanır atleticoyu..van der vaart daha neki.
zaten yedekte luis garcia,reyes ... bir sürü adam var taktiğe uymayan adamla başkan niye bu kadar ilgileniyor anlamıyorum.
istiyorsa kalsın paşa paşa takımında almanya, hollanda ligine benzemez la liga.
Lionel Andres Messi
10.Temmuz.2007, 04:03
360 milyon avroluk borça villa ya da silva nasıl yetiyor benim matematiğim almıyor bu cümeleri.
omer-faruk-14
10.Temmuz.2007, 04:09
Daha iyi bir isim getirilebilirdi. Metzelder'e gelince başarısız bir form grafiği çizer.
omer-faruk-14
10.Temmuz.2007, 04:11
"O" biraz zor canım..:p
Aynen.....
omer-faruk-14
10.Temmuz.2007, 04:20
Ustari'de açıkçası gelecek var ama bu gelecek milli takımda olur diye düşünüyorum. Ochoa, Kameni, Rybka gibi kaleciler varken, Ustari'ye sıra gelmesi zor gibi gözüküyor. Ancak; Getafe adına güzel transfer denilebilir.
TürkuAz
10.Temmuz.2007, 04:21
Boş ver sen takma onu ;;)
Araya sıkışma...
spider3784#
Lafım sana değil.Genel olarak tüm yorumlarda ik yorum neyse diğer yorumlarda onun etkisinde gelişiyor..(:
Yani kişisel mesele değil..
omer-faruk-14
10.Temmuz.2007, 04:21
Bana dediysen eğer
1-) Adamı izliyoruz herhalde, o Ustari'yi beğenmiyor diye ben beğenmek zorundamıyım? Fikirler aynı olunca, illaha birbirinden etkilenmemi olması gerek? İki siyasi parti aynı görüşü savunuyor sadece temsil eden kişiler farklı bunlar birbirinden etkilenmek zorundamı?Böyle birşeyi durupdururken neden demek istediğini anlamadım sanki laf dokundurma var gibime geldi ama yinede güleryüzlü olacağım:)
2-)'yi getirmedin?:rolleyes:
RaSenGan
10.Temmuz.2007, 04:36
Takımı satsan bu kadar eder anca.
Fıratcan Alçınkaya
10.Temmuz.2007, 04:40
Valencia çok oyuncu aldı son dönemde mecburen adam satıcaklar...
omer-faruk-14
10.Temmuz.2007, 04:51
Mevkileri farklı. İki oyuncunun da karşılaştırılması biraz saçma.:icon_confused:
Bir robinho hiçbir zaman bir Fabregas kadar Arsenale yararlı olamaz
Bir Fabregas da hiçbir zaman, bir Robinho kadar Real'e faydalı olamaz.:rolleyes:
ya arkadaşlar fabregas robinhoyla takas mı edilir yapmayın ya.robinho 2 sezonda yaklaşık 15 gol atmış.ingiltere liginde bir breziyalı ne yapabilirki bu fizikle,tevez kadar bile performans gösteremez bence.üstelik fabregastanda 3-4 yaş büyük.dick doğru demiş.ikisininin takasını düşünülemez bile.bunu düşünenlerin futbol bilgisinden şüphe duyarım ne bu ya.
2 sezonda 15 gol attı, 4 maçta 6 gol attı, epey bir gelişme var.:rolleyes:
Estranged
10.Temmuz.2007, 05:29
takımın eli armut toplamıyor yine para kazanırlar da villayı satsan 60m€ gelse ki aşırı büyük kimse vermez,Geriye kalan 300 ü takımın ödemesi zor.Yanında Silvayı da yollasan,bi 50 gelse 250.Albiol da gitti 210.Belki o zaman.
Cengo
10.Temmuz.2007, 08:04
Saviola henüz genç ve Türkiye'ye gelmek isteyeceği konusunda şüpheliyim..
Aynen, eminim orta seviye bir takım ile Premiership teklifine balıklama atlar, Türkiye'yi gelmesine imkan bile yok.
Cengo
10.Temmuz.2007, 08:07
Bek için çok kötü, açık için çok iyi.
Messi solak, sola çeksinler artık, gına geldi.
eGowiCh
10.Temmuz.2007, 08:15
Barcelona nasıl bir kadroyla oynayacak, merak ediyorum doğrusu:
4-5-1 oynasa;
Henry
Sol Açık - Xavi - Keita - Iniesta - Messi
Abidal - Pique - Puyol - D.Alves
Yaya Toure yedek kalacak sanırım. Sol açığa ihtiyaçları var, bir de kaleciye.
Lionel Andres Messi
10.Temmuz.2007, 08:24
euro 2008 den sonra henry oynatılırsa hala yuh derim eto'o gitmezse o oynar yine ,gidersede adebayor,villa vs biri alınıp o oynar.
sol açık için ise silva ya da arshavin olabilir.ama silva daha kaliteli ve çok genç 22 ya da 23 yaşında sanırım 1. tercih o olmalı.
fmsmyrna
10.Temmuz.2007, 08:48
Yararlı bir transfer Rijkard Henry'i forvette değilde arkada oynatıyordu :D.Şimdi Etoo ve Ronaldinho'nun durumları belli değil duruma göre 1 veya 2 hücumcu alacaklardır.
eGowiCh
10.Temmuz.2007, 10:37
Saviola'yı Türk kulübü alsın dedik ki adamlar bizi duymuş olacak, sallamışlar bugün gazetede :) Vallahi helal olsun diyorum :)
_________
Saviola
F.Bahçe yönetimi, Güiza'dan sonra bir büyük bomba daha patlatmaya hazırlanıyor. Aragones'in, ayağı kırıldığı için sahalardan 6 ay uzak kalacak olan Deivid'in yerine bir forvet daha istediği ve Saviola'nın ismini yönetime sunduğu öğrenildi. Real Madrid'in satış listesine koyduğu Arjantinli ünlü golcünün bonservisi 5 milyon euro
İspanya Ligi Gol Kralı Güiza'ya 4 yıllık imza attırarak taraftarlarını coşturan F.Bahçe yönetimi, bir büyük forvet transferini daha gerçekleştirmek için düğmeye bastı. Teknik direktör Aragones'in, ayağı kırılan ve sahalardan 6 ay uzak kalacak olan Deivid'in yerine de bir golcü istediği belirtildi. İspanyol hocanın, Real Madrid'de satış listesine konan Javier Pedro Saviola'nın ismini yönetime sunduğu ve sarı-lacivertlilerin de Arjantinli golcü için girişimlere başladığı öğrenildi. Madrid, 27 yaşındaki Saviola'nın bonservis bedelini 5 milyon euro olarak belirledi.
Forvette alternatif şart
Yeni sezonda üç cephede birden savaşacak F.Bahçe'de direkt ilk 11'de görev yapacak golcüler Güiza, Semih ve Kezman. Takımını çift forvet oynatmayı planlayan Aragones, sakatlıklara karşı alternatifi bol bir kadro istiyor. Deivid'in beklenmeyen sakatlığı, F.Bahçe'nin forvet mevkiinde sıkıntı yaşamasına neden oldu. Aragones'in Saviola ismini gündeme getirmesiyle Arjantinli forvetin transferi için çalışmalara başlandı. Aragones ve Güiza transferinden sonra F.Bahçe'ye 'Hayır' diyemeyeceği belirtilen Saviola'yı Wolfsburg, Fiorentina, Juventus ve Napoli de istiyor.
Saviola kimdir?
Doğum tarihi: 11 Aralık 1981
Doğum yeri: Arjantin
Boy: 1.68 m, kilo: 64 kg
Mevki: Forvet
Forma no: 18
Kariyeri: 278 maç/115 gol
Milli Takım: 40 maç/11 gol
Başarıları: FIFA U-20 Dünya Kupası (Arjantin-2001), Olimpiyat Oyunları (2004-Arjantin), UEFA Kupası (2006-Sevilla), Arjantin Ligi Gol Krallığı (1999), Güney Amerika'da Yılın Futbolcusu (1999), FIFA U-20 Dünya Kupası Gol Krallığı (2001-Arjantin)
Lakabı: Küçük tavşan
Oynadığı takımlar: River Plate, Barcelona, Monaco, Sevilla, R. Madrid
ÇAĞDAŞ DOĞAN / FOTOMAÇ
Fernando Gago
10.Temmuz.2007, 11:01
İspanya'da telekominkasyonun önde gelen şirketlerinden Telefonica'nın eski başkanı Juan Villalongai Valencia'yı satın aldı.
İspanya'nın köklü kulüplerinden Valencia'nın Juan Villalonga'ya satıldığı açıklandı.
Açıklamada a "Bu anlaşmanın amacı Valencia'yı kupalar kazanan bir takım haline getirmek ve Valencia markasını sportif, kültürel ve ekonomik alanlarda da genişletmektir" denildi.
Kulüp, El Pais'te yayınlanan ve %37 ile en büyük paya sahip olan Valencia'nın başkanı Juan Soler'in hisselerini koruyacağını ancak oy verme ve kulübün yönetim işlerini Villalonga'ya bırakacağını belirten haberi doğruladı
Lionel Andres Messi
10.Temmuz.2007, 12:47
Mevkileri farklı. İki oyuncunun da karşılaştırılması biraz saçma.:icon_confused:
Bir Fabregas da hiçbir zaman, bir Robinho kadar Real'e faydalı olamaz.:rolleyes:
2 sezonda 15 gol attı, 4 maçta 6 gol attı, epey bir gelişme var.:rolleyes:
her zaman o tip pozisyonları ingilterede bulamaz ve her zaman o kadar penaltı kullanamaz.birazda istikrar lazım:icon_surprised:
Wesley Sneijder
10.Temmuz.2007, 13:36
Valencia yine karıştı...
Wesley Sneijder
10.Temmuz.2007, 13:38
Barça forması hiç yakışmamış Dani'ye. :D
JunkChorn
10.Temmuz.2007, 13:43
Bence de yakışmamış.İkiside koyu renk olunca öyle oluyor,ama çok iyi transfer.
JunkChorn
10.Temmuz.2007, 13:44
Başlık biraz ağır olmuş:)
İşin esprisi bi yana ama yapılan açıklama her zaman aynı oluyor.Hiç ticari amaçları yok alanların.Sadece futbola aşıklar ne gerekirse yaparlar zaten!
spider3784
10.Temmuz.2007, 13:55
Brezilya hakkındaki yorumuna katılıyorum ama birde Anderson'un ManU da göstereceği performanstan sonra konuş(fiziği katmassak). Fiziği de katarsak verebileciğim örnekler Defoe, dediğin gibi Tevez, aslında Martins de diyebiliriz ama o çevik bu 3 futbolcu bile tek hızları ve çeviklikleri ile başarılı olmuş sayılan adamlar.
Robinho bence İngilterede en iyi sol kanat oynayabilir:)
Lionel Andres Messi
10.Temmuz.2007, 14:04
portonun bir çok maçını izleyen birisi olarak zaten andersonu çok iyi tanıyorum.onun başarılı biri olacağından zaten şüphem yok.brezilyalılarla ilgili genel bir ifade olduğu için yazdım öyle.
spider3784
10.Temmuz.2007, 14:10
Zaten bende;
Brezilya hakkındaki yorumuna katılıyorum
demişim, onlar orada bir seviye daha kötü oynuyorlar normal seviyelerinden.
Del Piero_10
10.Temmuz.2007, 14:17
Porto forması giyen brezilya'lı defans Pepe'nin Real Madrid'e transferi resmi olarak duyruldu.
İlk söylenenlere göre 28 milyon euro ödendi.
Porto'nun savunma oyuncusu, İspanya Şampiyonu'yla 5 yıllık kontrat imzalayacak. Açıklama, bugün, Real Madrid kulübünden geldi.
24 yaşındaki Brezilyalı savunma oyuncusu, 3 sezondur Porto'da forma giyiyordu. Kariyeri boyunca sadece Portekiz takımları için ter döken Pepe, böylece ilk kez komşu ülkeye, İspanya'ya geçmiş olacak.
Pepe, Real'in yeni sezon için savunmaya yaptığı ikinci transfer olmuş oldu. La Liga Şampiyonu, hatırlanacağı gibi daha önce de Alman Millî Takım futbolcusu Christoph Metzelder'i transfer etmişti.
nerazzuri
10.Temmuz.2007, 14:19
Real Yönetimi Capello'yu defansif oynatıyor diye gönderdi. Kendileri hala defansa futbolcu alıyolar nasıl iş anlamadım
Lionel Andres Messi
10.Temmuz.2007, 14:32
oyuncu çok iyi bi isim fazla söze gerek yok.wikipedia ve transfermarkt.de ye göre transfer 30 milyon avro ya gerçekleşmiş.
not:özgür abi bu adam juventusun transfer listesinde milito nun alternatifi değilmiydi.bu adam 30 ederse milito 20 etmezmi
Del Piero_10
10.Temmuz.2007, 14:35
Evet alteratifti,Porto saçmalayana kadar.Milito 20 milyon ise Pepe en fazla 15 milyon eder.Bu bile bir risk henüz 24 yaşında ve Portekiz dışına hiç çıkmamış bir defans oyuncusu için.
Eğer gerçekten 28-30 milyon verildiyse inanılmaz bir rakam.
spider3784
10.Temmuz.2007, 14:37
Bu adam gerçekten harika 1 milyon Euroya aldılar 30 a satıyolar ha. Büyük iş valla ama çok kaliteli bir adam.
Lionel Andres Messi
10.Temmuz.2007, 14:37
yani real i kazıklamışlar:icon_cool:
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
ayrıca bu porto acayip takım bu sezon anderosnu 30 a pepe yi 30 a sattılar.quaresmayı 20-25 arası luchoyu da 15-20 arası na satıcaklar.yaklaşık 100 milyon avro.
spider3784
10.Temmuz.2007, 14:42
yani real i kazıklamışlar:icon_cool:
Real Madrid artistlik yapıyor.:)
Del Piero_10
10.Temmuz.2007, 14:47
Porto biraz daha uğraşsa bir defans oyuncusu için ödenen en yüksek parayı alabilirdi neredeyse.
Rio Ferdinand 40 milyondu galiba.
Fıratcan Alçınkaya
10.Temmuz.2007, 14:50
Hayırlı olsun ama çok para vermişler...
Hatırlarsam dönemin ve halen bu dönemin en iyi defanlarından Nesta bile 27m€ transfer oldu...
Ilhan
10.Temmuz.2007, 14:50
Brezilyalı defans oyuncularına ödenen paralara acıyorum...
spider3784
10.Temmuz.2007, 14:51
Porto biraz daha uğraşsa bir defans oyuncusu için ödenen en yüksek parayı alabilirdi neredeyse.
Rio Ferdinand 40 milyondu galiba.
Şu Porto ve Lyon adam satmasını bilen en iyi iki takım bence.
Lionel Andres Messi
10.Temmuz.2007, 14:52
Şu Porto ve Lyon adam satmasını bilen en iyi iki takım bence.
evet biri güney amerika biri de afrika pazarında girmedikleri delik kalmadı.
dick
10.Temmuz.2007, 14:56
Brezilyalı defans oyuncularına ödenen paralara acıyorum...
Katılmamak elde değil
Mr.CordiaL
10.Temmuz.2007, 15:29
Bence Brezilyalı ii defans oyuncuları da var. Stoper olarak diyorsanız örneğin bir Lucio bir Juan bir Cris bir Caçapa.İşin içine bek de girerse zaten bu rakam çokça artabilir.
spider3784
10.Temmuz.2007, 15:36
Çaçapa bence iyi değil, ortalama bir futbolcu ama kötüde değil:).
Bunların yanına ekleyebileceğim ve çok sevdiğim Alex var.
TürkuAz
10.Temmuz.2007, 16:04
Yuh be ne para :confused:
GeNç KaRTaL
10.Temmuz.2007, 16:45
Para önemli değil Madrid için.İyi bir oyuncu olduğunu biliyorum.Hayırlı olsun.Cannavaro-Ramos-Helguera-Metzelder-Pepe.Stoper olarak oynayabilecek isimler.Biraz fazla sanki.:rolleyes:
kluise72
10.Temmuz.2007, 16:46
http://www.4thegame.com/media/00/02/78/kanoute_fredi_thfc_profile_2005.jpg
UEFA Kupası Şampiyonu Sevilla'nın Malili yıldızı Frederic Kanoute takımda kalmak için şart koştu! Maaşına zam yapılması halinde takımda kalacağını açıklayan yıldız futbolcu, Sevilla'dan ayrılması durumunda ise İngiltere'ye gideceğini kaydetti.
Bir süredir İngiltere Premier Ligi ekipleriyle transfer görüşmelerinde bulunduğu iddia edilen Sevilla'nın Malili golcüsü Frederic Kanoute, takımda kalmak için aldığı ücretin arttırılmasını istedi.
Kanoute, konuyla ilgili olarak İspanya'da yayın yapan El Pais Gazetesi'ne yaptığı açıklamada, "Kulüple, biraz daha fazla para kazanmak isteğimle ilgili olarak konuşmak istiyorum. Sevilla'da mutluyum ancak takım arkadaşlarım gibi ücret almak istiyorum" dedi.
Kanoute ayrıca, Sevilla'dan ayrılması durumunda İngiltere'ye gideceğini de sözlerine ekledi.
29 yaşındaki Kanoute, 2005 yılı Ağustos ayında Tottenham'dan yaklaşık 7 milyon euroya transfer edilmişti. Geçtiğimiz sezon 21 gole imza atan Kanoute, Tottenham'ın yanı sıra, West Ham United ve Lyon gibi takımlarda da top koşturmuştu. Kanoute, son olarak attığı golle takımına İspanya Kupası'nı kazandırmıştı.
Ajansspor
GeNç KaRTaL
10.Temmuz.2007, 16:59
Capello'yu göndermemeliydi Real Madrid.Bosque olayına dönecek gibi geliyor bana.
GeNç KaRTaL
10.Temmuz.2007, 17:02
Güzel transfer.Mavuba iyi oyuncudur.
deniz.91
10.Temmuz.2007, 17:15
defans baya iyi oldu realin(:
Hugo
10.Temmuz.2007, 17:25
Pepe görünce Reina'yı aldılar sanmıştım :D Neden defans aldılar ki..
Fernando Gago
10.Temmuz.2007, 17:47
Çok iyi transfer olmuş ...
Fernando Gago
10.Temmuz.2007, 17:48
Fmden tanıdığım bir oyuncu banko oynayaması için çok çalışması lazım ama iyi transfer
Fernando Gago
10.Temmuz.2007, 17:48
Şans ve Barcanın beceriksizliği Real'i şampiyon yaptı ...
Fernando Gago
10.Temmuz.2007, 17:49
ne kadar para aldığını bilmiyorum ama bu sene çok iyi işler yaptı ...
Lionel Andres Messi
10.Temmuz.2007, 17:51
Saviola Real Madrid’de Real Madrid’in yeni teknik direktörü Bernd Schuster, Barcelona’yla sözleşmesi sona eren Javier Saviola’yı renklerine bağladıklarını söyledi.
http://www.goal.com/images/177_thumb.jpg
Gün içinde Portekizli Pepe’nin transferini tamamlayan Real Madrid’in yeni teknik direktörü, Punto Radio’ya yaptığı açıklamada, Arjantinli golcüyle 10 gün önce anlaştıklarını ancak göreve şimdi geldiği için transferin geç açıklandığını söyledi.
Alman teknik adam Saviola’yla ilgili olarak, "Genç, golcü bir oyuncu ve bize verecek çok şeyi var,” sözlerini kullandı.
Daha önce Christoph Metzelder ve Pepe’yi renklerine bağlayan Real Madrid’in ilk hücum oyuncusu transferi olan Arjantinli golcü, sezon içinde yaptığı açıklamada asla Real Madrid’e gitmeyeceğini söylemişti.
Ancak Frank Rijkaard’ın takımındaki sakatlıklara rağmen, yeterli şansı bulamayan Saviola, en sonunda ezeli rakiplerine gitmeye razı oldu.
25 yaşındaki oyuncu 2001 yılında transfer olduğu Barcelona’da üç başarılı sezon geçirdikten sonra sırasıyla Monaco ve Sevilla takımlarına kiralanmış, bu sezon başında geri döndüğü Barcelona kadrosunda ise kendine yer bulmakta güçlük çekmişti.
Barcelona’nın kendisine yaptığı ücret indirimi teklifine yanaşmayan oyuncu, bundan böyle Real Madrid formasıyla ter dökecek.
kaynak:goal
uAburak89
10.Temmuz.2007, 17:58
Hayır ya, Galatasaray aldı onu.. :p
TR.CaPTaiN
10.Temmuz.2007, 18:01
Çok kaliteli bir oyuncu. Barca değerini bilemedi.
TürkuAz
10.Temmuz.2007, 18:05
Emrah ne diyecek bakalım..
spider3784
10.Temmuz.2007, 18:07
Hayır ya, Galatasaray aldı onu.. :p
Şansa bak ya bu haber şimdi şak diye buraya koyulurmu?:p. Neyse bakalım biz kimi alacağız?:)
deniz.91
10.Temmuz.2007, 18:07
hayırlı olsun kaliteli bir oyuncu
Cyzio
10.Temmuz.2007, 18:11
Henry'nin gelişinden sonra ihtiyaç kalmadı zate gerek duyulmuyodu ona..
Fıratcan Alçınkaya
10.Temmuz.2007, 18:16
Çok iyi oyuncu hayılrı olsun 2taraf adınada...
BlackEagle19o3
10.Temmuz.2007, 18:19
Galatasaraya gelcekti bu adam:).Bakalım Emrah abi ne diyecek:D
Del Piero_10
10.Temmuz.2007, 18:22
Robinho ile Saviola'yı aynı takımda hayal edemiyorum.
Özellikle avrupalı rakiplere karşı.
Fernando Gago
10.Temmuz.2007, 18:23
Saviola kariyeri açısından çok iyi karar vermiş...
RoNNiE91
10.Temmuz.2007, 18:31
Barça kıymetini bilemedi Saviola'nın.Van Nistelrooy ile iyi bir ikili olurlar.
TürkuAz
10.Temmuz.2007, 18:33
Robinho ile Saviola'yı aynı takımda hayal edemiyorum.
Özellikle avrupalı rakiplere karşı.
Neden acaba Özgür ? (:
Del Piero_10
10.Temmuz.2007, 18:36
Neden acaba Özgür ? (:
Toplam kiloları 100 altında sanırım.
:D
kavara
10.Temmuz.2007, 18:38
saviolam madridime hayırlı olsun :) Türkiye'ye gelmesini isterdim ama ;)
GeNç KaRTaL
10.Temmuz.2007, 18:43
Saviola transferi hayırlı olsun ama bence çokda gerekli bir isim değildi.Raul,Ruud,Robinho,Higuain gibi isimler mevcut kadroda varken...
Ilhan
10.Temmuz.2007, 18:43
Gereksiz transfer. Higuain var sende. Gidip ne yapacaksın o adamı?
TürkuAz
10.Temmuz.2007, 18:44
Bıraksalardı keşke..(:
Bu arada Özgür yoruma bayıldım..:zuhaha
Ilhan
10.Temmuz.2007, 18:47
Real de Interleşiyor yani.
GeNç KaRTaL
10.Temmuz.2007, 18:48
Bu seneki performansı ile hakketti bence.
GeNç KaRTaL
10.Temmuz.2007, 19:00
Athletico bu sene bir yükseliş peşinde ve yaptığı transfer bu yükseliş için yeterli.
ChAoS
10.Temmuz.2007, 19:15
Evet bencede gereksiz bir oyuncu , yetenek olarak sözüm yok ama eski oynadığı kulüplerde istenen verim alındımı ki saviola'dan, barça elinde tutamadı deniyor ....
Ayrıca real her sene bir forvet oyuncusu alıyor neden alıyor aldığı oyuncuların akıbeti ne oldu diye soran yok.
ChAoS
10.Temmuz.2007, 19:21
İyi oyuncu olabilir ama verilen para gerçekten düşündürücü , oyuncuya çok güveniyolar o zaman.
Fernando Gago
10.Temmuz.2007, 19:44
Maniche, Atletico'nun Meksika kampı kadrosunda yer almadığını öğrenince artık kulüp tarafından istenmediğini anlamış oldu.
Maniche geçtiğimiz sezon Atletico Madrid Teknik Direktörü Javier Aguirre tarafından takımda düşünülmediği için Inter'e kiralanmıştı. İtalyan kulübünde de bir türlü istediği fırsatı yakalayamayan Portekizli oyunucu, sezon hazırlıkları için yeniden Madrid'e döndüğünde pek de beklemediği bir biçimde karşılandı.
Atleticolu yöneticiler, tecrübeli futbolcuyla takımdaki durumu hakkında bir görüşme dahi yapmadılar. Bunun sebebiyse oldukça açıktı. Hem Maniche'nin Atletico Madrid'de oynamak istememesi hem de Aguirre'nin onu gelecek sezonki kadrosunda düşünmemesiydi. Bu konudaki son haberse 30 yaşındaki futbolcunun Meksika kampı kadrosuna alınmaması oldu.
Portekiz - İspanya ikilemi
Tüm bu koşullar altında kırmızı beyazlı kulüpte forma giyme şansı olmadığını düşünen Maniche, menajeri aracılığıyla kulüplerden gelecek teklifleri dinlemeye başladı. Dedikodulara göre Atleticolu orta saha oyuncusuyla en ciddi biçimde ilgilenen eski takımı Porto.
Maniche'nin son günlerde aklının çok karışık olduğu da söyleniyor. Portekizli futbolcunun, Portekiz'e dönüp yeniden form tutarak eski günlerine dönmek ve İspanya'da kalarak kendini kanıtlamak arasında bir seçim yapmaya çalışıtığı dedikoduları kuliste dolaşıyor.
Fıratcan Alçınkaya
10.Temmuz.2007, 19:50
yazık oldu bu adama ya artık ülkesine dönsün orada devam etsin...
dick
10.Temmuz.2007, 20:56
Real Madrid'e yakışan bir futbolcu,bugüne kadar Barcelona'da kalması beni bir futbolsever olarak üzüyordu,çok iyi transfer olmuş.
Vidic
10.Temmuz.2007, 21:20
Tam eski Real dönüyor diyorken...
Fernando Gago
10.Temmuz.2007, 21:52
Bundesliga’da Hamburg takımına oynayan Rafael Van der Vaart İspanyaol devi Real Madrid ile anlaştı. Haberi kapak yapan Marca gazetesi Hollandalı yıldızın 5 yıllık sözleşme imzlamak için Madrid’e geleceğini yazdı. Bonservis bedeli olarak ise İspanyol Kulübü’nün Hamburg’a 20 milyon euro ödemesi bekleniyor.
Real Madrid'in ezeli rakibi Atletico Madrid'in de ilgilendiği bilinen Rafael Van der Vaart'ın Real Madrid'e gitmesi hiç şüphesiz iki ezeli rakibi de karşı karşıya getirecek.
hp-fm-gs
10.Temmuz.2007, 21:54
çok iyi haber doğruysa, Vaart sonunda hakettiği gibi bir kulüpte oynayabilecek..
[ sneijder vaart robben ]
King_91
10.Temmuz.2007, 22:19
madrid'in kadro yine şişmeye başladı ne yapacaklar sonunda bakalım
King_91
10.Temmuz.2007, 22:23
başlık harbi garip olmuş.inşallah adam gibi yönetilir de küme düşmemeye oynamazlar bu sene
Omerdinho
10.Temmuz.2007, 22:32
Pepe'ye 28 degil 30 milyon € ödemisler.. Cok fazla..
GeNç KaRTaL
10.Temmuz.2007, 23:23
Real Madrid orta sahada hollanda triosu bir araya getirdi.Bakalım bu sezon ne yapacak bu 3 lü artı Ruud..
RaSenGan
10.Temmuz.2007, 23:26
R.Madrid'te orta saha dolu.RVDV gidecekse yedek olur.O kadar orta saha varken zor sıra gelir ona.
UlquioRRa
10.Temmuz.2007, 23:27
Real Madrid orta sahada hollanda triosu bir araya getirdi.Bakalım bu sezon ne yapacak bu 3 lü artı Ruud..
+ Drenthe
Seneye de bu kadroyla Şampiyonlar Ligi'nden erken elenirse yazık Madrid'e. van der Vaart Real'e yakışır.
Onurap
10.Temmuz.2007, 23:28
bence süper bir transfer.bu arada real madrid hollanda ya dönüyor:D.robben sneıjder drenthe ve nistelrooydan sonra bir hollanda lı dah
Oghuse
10.Temmuz.2007, 23:44
Arsenal'in genç yıldızı 15 Milyon Euro karşılığında Barcelona'ya transfer oluyor.
http://image.haber3.com/haber/210249.jpg
Yeni sezona yepyeni bir kadroyla girmenin hesaplarını yapan Katalan ekibi Barcelona, Arsenal'den Alexander Hleb'in transferi konusunda İngiliz ekibiyle anlaşmaya vardı.
İspanyol basınında yer alan haberlerde transferin Barcelona'ya 15 milyon euroya mal olacağı ifade ediliyor. 27 yaşındaki Belaruslu futbolcu geçtiğimiz günlerde yaptığı bir açıklamada Arsenal Teknik Direktörü Arsene Wenger'e artık takımda kalmak istemediğini söylediğini açıklamıştı.
Hleb, Arsenal'e 2005 yılından Bundesliga ekiplerinden VfB Stuttgart'tan transfer edilmişti.
Spor3
Fernando Gago
10.Temmuz.2007, 23:49
Arsenal'in genç yıldızı :D
Çok ilginç bir transfer Barca adına Gereksiz bir transfer olduğunu düşünüyorum ...
El Barto
10.Temmuz.2007, 23:51
Barca Hleb'i ne yapacak ki? Gereksiz bir transfer olmuş eğer doğru ise.
Cyzio
10.Temmuz.2007, 23:52
Bir transfer ancak bu kadar gereksiz olabilirdi..
eGowiCh
11.Temmuz.2007, 00:16
http://www.marca.com/ficheros/marca/imagenes/van_der_vart_120608_ES.jpg
Marca'da görünce bu haberi şaşırdım, gerçekten büyük bir transfer olur, daha önce de Real Madrid istemiş, ancak alamamıştı sanırım. At Madrid ile de son günlerde anılıyordu van der Vaart ama hakettiği bir kulübe gidecek eğer transfer gerçekleşirse, bedel de epey büyük ama genç ve kaliteli bir futbolcu, uzun yıllar R.Madrid'e hizmet edebilir.
Mr.CordiaL
11.Temmuz.2007, 00:32
Pepe'ye 28 degil 30 milyon € ödemisler.. Cok fazla..
Ha 28 ha 30:D
Mr.CordiaL
11.Temmuz.2007, 00:34
Hayrlı olsun. Umarım eski günlerine dönebilir Javier.
Mr.CordiaL
11.Temmuz.2007, 00:35
Mavuba en iyisini yapmış. Kendini gösterebileceği bir takıma gitmiş...
Mr.CordiaL
11.Temmuz.2007, 00:36
Başarılı olacağını sanmıyorum.
dick
11.Temmuz.2007, 00:37
Para önemli değil Madrid için.İyi bir oyuncu olduğunu biliyorum.Hayırlı olsun.Cannavaro-Ramos-Helguera-Metzelder-Pepe.Stoper olarak oynayabilecek isimler.Biraz fazla sanki.:rolleyes:
Helguera takımdan ayrıldı
dick
11.Temmuz.2007, 00:38
Getafe'de yaptıkları ortada,bu yıl bize benzer bir başarıya büyük bir takımda ulaşıp ulaşamayacağını gösterecek
kluise72
11.Temmuz.2007, 00:49
REALE olan sempatim 2 kat arttı
Omerdinho
11.Temmuz.2007, 00:57
Neden acaba Özgür ? (:
Robinho ve Saviola gibi gücsüz,zayif forvetler avrupada is yapmaz.. avrupali defanslara karsi etkisiz kalirlar... bana göre gereksiz ve sacma bir transfer olmus.. saviola yi alacaklarina,drogba gibi fizigi kuvvetli bitiriciligi iyi bir oyuncu alsalardi.. neyse is isten gecmis (: hayirli olsun..
Lionel Andres Messi
11.Temmuz.2007, 01:03
Robinho ve Saviola gibi gücsüz,zayif forvetler avrupada is yapmaz.. avrupali defanslara karsi etkisiz kalirlar... bana göre gereksiz ve sacma bir transfer olmus.. saviola yi alacaklarina,drogba gibi fizigi kuvvetli bitiriciligi iyi bir oyuncu alsalardi.. neyse is isten gecmis (: hayirli olsun..
bence bal gibi de iş yaparlar.hız desen var teknik desen var yetenek desen var bu oyuncular iş yapar.tabi bu benim görüşüm.saviola çok katkı sağlayacaktır robinho da öyle.saviola zaten hep iyiydi.riijkaard denen şahsiyet ondan yararlanmadı.barça taraftarları hep savioladan yanaydı ama torpilli riijkard ın dediği oldu.ama italya ve ingiltere ligi olsaydı fizik,güç çok daha ön planda olurdu.
crazzy
11.Temmuz.2007, 01:03
Real Betis, Sporting Lİzbon'un milli kalecisi Ricardo Pereira’yı 3 milyon avro karşılığında transfer etmek üzere.
31 yaşındaki kaleci bugün sağlık kontolünden geçti ve iki tarafın bonservis bedelinde anlaşmasından sonra basına tanıtılacak.
Héctor Cúper’in takımın başına geçmesiyle kaleci arayışlarını hızlandıran Betis, Francesco Toldo, Jerzy Dudek, Diego Alves Carreira ve Marco Storari’den red cevabı almışı.
Ricardo bugün Sporting’le idmana çıkmadı ve Sevilla’ya gelerek sağlık kontolünden geçti.
Betis, Sporting’de bir yıl daha sözleşmesi bulunan kaleci için Portekiz kulübüne 3 milyon avro ödeyecek.
Geçen yıl kümede kalma savaşı veren Betis’in kalesini Pedro Contreras ve Toni Doblas koruyorlardı.
Ricardo, Mark González ve Mariano Pavone’dan sonra Betis’in 3.yeni transferi olacak.
Sheriff
11.Temmuz.2007, 01:06
bence süper bir transfer.bu arada real madrid hollanda ya dönüyor:D.robben sneıjder drenthe ve nistelrooydan sonra bir hollanda lı dah
Bir ara da Brezilya' ya dönmüştü..
Bence yanlış bir hamle Real'den..
Lionel Andres Messi
11.Temmuz.2007, 01:07
ricardo iyi kalecidir.betis in pavone yi aldığını bilmiyordum çok kaliteli bir golcü.sobisle iyi bir ikili olurlar.betis iyi yolda.kanatlarda da mark gonzalez ve odonkor var.ricardo da gelirse çok iyi olur.zaten teknik direktörleri hector cuper oldu.betis iyi yerlere gelebilir.