PDA

View Full Version : İspanya La Liga Geçmiş Sezonlar

Pages : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 [28] 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43

ForCimbom
16.Haziran.2009, 05:19
40M€ ßonservis mi ne istiyomuş duyduğuma göre ArsenaL...

çok az bence, 60 dan aşağı bırakmam ben olsam wenger in yerinde..

tarikko
16.Haziran.2009, 05:28
Fabregas gelirse yedek kalır, nasıl kalmayacak söylermisin? Xavi iniesta ikilisiden iniesta sol kanada geçer fabregas iniestanın yerine geçer ama sol kanatta Henry var, Yaya Toure nin yaptığı işi ne fabregas yapabilir ne xavi e bu durumda yedek kalmak düşüyor fabregasa.

O zaman Barcelona niye almak istesin Fabregas'i ? Fabregas gibi bir oyuncu yedek kalmaz.welet1905'in dedigi gibi olur muhtemelen,..

Bordo61Mavi
16.Haziran.2009, 06:21
Fabregas Barcaya gitmeyi dusunmedigini acikladi :) skysports dan bakabilirsiniz

REsist JuvE11
16.Haziran.2009, 07:17
bunu morinhoyla aynı takıma koyacaksın.birbirlerini yemezlerse nolayım

omersal
16.Haziran.2009, 12:08
Ya bu Fabregas çok sessiz efendi gibi görünüyordu ama heralde Ronaldo ve Kaka dan sonra benim ne esiğim var deyip her saat başı röportajda :D Keşke Barçaya gitse ya Arsenal takımı çok gıcığıma gidiyor.Çünkü çoluk çocukla oynamak ta bir yere kadar.Arsenalin ne zmn başarılı olacağını çok merak ediyorum doğrusu.Herkes takdir etse de ben Wengerin mantığını sevmiyorum.

omersal
16.Haziran.2009, 12:11
İboya 50 milyon euro verseler bile satmaları lazım İbrayı.Çünkü hem 27 yaşına gelmiş hem de 1 sene sözleşmesi var yani seneye serbest kalacak.İnter gibi fakir bir takımın da bu paraya ihtiyacı var diye düşünüyorum.

Redrum
16.Haziran.2009, 13:01
Başlığa baktım; kesinlikle kim olduğunu tahmin ettim. Hoşlansan da hoşlanmasan da senden nefret ediyorum..

BaFraLı
16.Haziran.2009, 13:09
Ukala serseri bir futbolcu.Gerçekten senden Nefret ediyorum Ronaldo.Atatürk ne demiş '' Ben Sporcunun zeki,çevik ve aynı zamanda ahlaklısını severim'' demiş.Ama bu Ronaldo bizden değil zaten ne hali varsa görsün (:

DenizlispoR
16.Haziran.2009, 13:13
Bu yüzden Ronaldo'dan nefret ediyorum.

dakara
16.Haziran.2009, 13:24
arsenal takımı fabregas üzerinden kurmalı

maNga 33
16.Haziran.2009, 13:37
Fabregas barcaya giderse La Liga muhteşem olacak premier lig yerine La Liga tahtı ele geçirir
Arsenal

RIDVAN TLM
16.Haziran.2009, 14:09
xavi -fabregas-iniesta defansıf olarak cok etkılı olamayabılırler ama topu kolay kolay kaybetmezler

RIDVAN TLM
16.Haziran.2009, 14:13
messiye kurban oluyum ya ....artist ronaldo...

RIDVAN TLM
16.Haziran.2009, 14:14
fakir olan intermı?

ForCimbom
16.Haziran.2009, 14:22
gençler yapmayın ya bu adam 2 sene önce herkesin sevgilisiydi şimdi messi veledi çıkınca mı işler değişti yapmayın yav..

BaFraLı
16.Haziran.2009, 14:25
Yok benim hiç bir zaman sevgilim olmadı Ronaldo :D.Messi'de öle ama gerçekten sevmediğim bir futbolcu :)

deniz.91
16.Haziran.2009, 14:44
Başlığı görür görmez aklıma ronaldo geldi hemen:D

Homer J.S
16.Haziran.2009, 14:45
Messi.. Artizz Ronaldo. Nefret ediyorum ondan ama hoşuna gitmesini de istemiyorum. :D

Redrum
16.Haziran.2009, 14:47
Ronaldo'nun Messi'den çok daha yetenekli bir futbolcu olduğunu kabul ediyorum, ama nefret ediyorum, kendisinden ve sürekli milletin avatarlarında görmekten de..

Lionel Andres Messi
16.Haziran.2009, 15:07
gençler yapmayın ya bu adam 2 sene önce herkesin sevgilisiydi şimdi messi veledi çıkınca mı işler değişti yapmayın yav..
miss ronaldo olsa olsa paris hiltonun sevgilisi olur.

messi yi bilen biliyor zaten futbola başladığından beri az çok futboldan anlayan biri onun nasıl biri olacağını biliyordur.ayrıca hala kıyaslayanlar varsa beklesinler bu seneyi.tabi puyol izin verirse.

DaveJones
16.Haziran.2009, 15:14
Ya seversin ya da nefret edersin no 2. Basketbol versiyonu da var bunun. İkisindende nefret ederim arkadaş.

uAburak89
16.Haziran.2009, 15:24
Adamımsın Ronaldo. (::)

Messi ile kıyaslanması için de fikirlerini açıklayan Cristiano Ronaldo, kendisini başkalarıyla aynı kefeye koymadığını ve Messi'nin kıskanılacak bir tarafının olmadığını belirtti. Son olarak ise "Ben Cristiano Ronaldo'yum ve herşeyin en iyisini ben yapabilirim" dedi. :0:

Lionel Andres Messi
16.Haziran.2009, 15:51
"Futbol tarihini baştan yazmak istiyorum. Şimdiden en başarılı futbolculardan biri olduğumun farkındayım ama güzel sayfalar yazmaya devam etmek istiyorum"

Miss büyük iskender ronaldo bakalım dünya kupası ve la ligada neler yapacak :D

Lionel Andres Messi
16.Haziran.2009, 15:56
bakalım çakma manchester taraftarları sayısında azalma olacak mı,bence kesinlikle olcak.

şampiyonlar ligi faciasından sonra ingilterede kalsa kudururdu zaten manchesterı fazla sevmiyordu ait olduğu yere(paraya,reklama) geldi hayırlı olsun.

uAburak89
16.Haziran.2009, 16:07
çakma manchester taraftarları

Neden bahsediyorsun ?

ForCimbom
16.Haziran.2009, 16:09
Neden bahsediyorsun ?

laf-torba denklemi. boş işler başkanvekili..

uAburak89
16.Haziran.2009, 16:13
Ayrıca Şampiyonlar Ligi faciası falan yok ortada. İki kere üst üste alan takım zaten yok, tarihe geçecektik, olmadı.

Lionel Andres Messi
16.Haziran.2009, 16:27
Neden bahsediyorsun ?

sence?yazdığım kelimeler türkçe ve gayet açık, anlamak istemiyorsan beni ilgilendirmez.

Ayrıca Şampiyonlar Ligi faciası falan yok ortada. İki kere üst üste alan takım zaten yok, tarihe geçecektik, olmadı.

ronaldo için diyorum final onun için faciaydı kesinlikle.daha geçen hafta madritte olanlar beni ilgilendirmeyor diyordu maçtan sonra koptu manudan.dediğim gibi ingilterede kalsa kesinlikle kudururdu.barcelona ve messi ye her konuşmasında laf atacak bundan sonrada.fazla mesaj yazmak istemiyorum bu konuyada bazı şeyleri tartışmak yersiz herşey ortada zaten.

uAburak89
16.Haziran.2009, 16:40
Evet Türkçe, açık ve bir o kadar da mantıksız bir itham. Kime, niye söylediğin bile belli değil.

Adamın Madrid'e gitmek istediğini dünya alem biliyordu 2 senedir. Final maçından önce kim gideceğim diye konuşur ki ? Kim hedef olmak ister ?

ogcj_me
16.Haziran.2009, 17:06
reale savunma lazımdı 1 tanede forvet .

Addolorato
16.Haziran.2009, 18:05
http://www.realmadrid.com/cs/Satellite?blobcol=urldata&blobheadername1=Content-disposition&blobheadervalue1=attachment%3B+filename%3DCristian o_Ronaldo_y_Kaka.jpg&blobkey=id&blobtable=MungoBlobs&blobwhere=1202885916663&ssbinary=true

Portekiz ve İspanya gibi ülkelerde bir sürü çingene vardır Cristiano Ronaldo'da onlardan biridir gerek karakteri gerek giyim kuşamı olsun her tarafından çingenelik akmakta ama severim yani Ronaldo'yu iyi futbolcudur.

Kaka'ya bakın hele asalet yüzünden okunuyo yahu adamın konuşmaya bile gerek yok :D

RaSenGan
16.Haziran.2009, 18:40
Kaka'ya bak koçum benim :D

canavar20
16.Haziran.2009, 18:57
Kaka daha yakışıklı. :icon_cool:

El Comandante
16.Haziran.2009, 19:17
Adamin mazoşist bir yapisi var. :D

anilton
16.Haziran.2009, 19:19
http://www.realmadrid.com/cs/Satellite?blobcol=urldata&blobheadername1=Content-disposition&blobheadervalue1=attachment%3B+filename%3DCristian o_Ronaldo_y_Kaka.jpg&blobkey=id&blobtable=MungoBlobs&blobwhere=1202885916663&ssbinary=true[/B]

Kaka asil ailenin beyefendi ve doğuştan zengin çocuğu...:D

C.Ronaldo küçüklüğü sefalet içinde sokakta geçmiş,sonradan görme serseri...:D

World Hollow o1
16.Haziran.2009, 22:50
acaba bu adamlar trafik kazasında ölseler ne olur :n:

Redrum
16.Haziran.2009, 22:55
Düşünsene gidiyorlar Madrid'e, uçakları düşüyor :o Ağlar o kulüp başkanı , oturur çocuk gibi ağlar.

Bekq
16.Haziran.2009, 23:04
acaba bu adamlar trafik kazasında ölseler ne olur :n:
Bu soruya en iyi cevap bu olsa gerek:

Düşünsene gidiyorlar Madrid'e, uçakları düşüyor :o Ağlar o kulüp başkanı , oturur çocuk gibi ağlar.
:zuhaha

World Hollow o1
17.Haziran.2009, 01:34
ağlasa yine iyi :D

o kadar paraya karşı kalbi tutulup oda gitmezse kârdır :A

RaSenGan
17.Haziran.2009, 01:36
Perez'e koymaz ki bi şey.Perez'in ne kadar serveti var.Kaka ve CR için verdiği para servetinin kaçta kaçı eder kim bilir (:

Lionel Andres Messi
17.Haziran.2009, 05:22
Perez'e koymaz ki bi şey.Perez'in ne kadar serveti var.Kaka ve CR için verdiği para servetinin kaçta kaçı eder kim bilir (:
öyle bir koyarki kalpten tık gider.

ronaldo ve kakaya birşey oldu diyelim parası mı oynayacak sahada yoksa kendisi mi.ayrıca bu transferleri kredi alarak yapmış demekki hazırda çok büyük parası yokmuş.

omersal
17.Haziran.2009, 13:09
Kaka asil ailenin beyefendi ve doğuştan zengin çocuğu...:D

C.Ronaldo küçüklüğü sefalet içinde sokakta geçmiş,sonradan görme serseri...:D

Katılıyorum :D Herkes eleştiriyo CRyi ama çocukluğu sefalet içinde geçmiş , sonradan görme birinden daha iyisini de bekleyemezsiniz bence :D

Gangstaa
18.Haziran.2009, 02:57
Real Madrid çıldırdı

http://www.yazete.com/pics/news/170620091314397834277_2.jpgManchester United ve Chelsea Frank Ribery için resmi teklifte bulundu.

Fakat, Real Madrid İngiliz futboluyla savaşa hazır halde beklerken müthiş bir teklifle oyuncuyu renklerine katmaya hazırlanıyor.. Yeni teklif tam 70 milyon pound...

Karl-Heinz Rummenigge, dün yaptığı açıklamada Fransız oyuncu için devreye Chelsea ve Manchester'ın da devreye girdiğini söyledi.

Fakat Real Madrid bu transferi bitirmekte kararlı görünüyor.. Kaka'yı 62 milyon, Ronaldo'yu 82 milyon pounda rekor ücretlerle alan ispanyol devi Ribery'i bırakmak istemiyor..

Rummenigge, Chelsea, Manchester ve Barcelona'nın transfer tekliflerini sunduklarını söyledi.

Bayern Münich yöneticisi, olaya sakince yaklaştıklarını çünkü bu kararı vercek kişilerin kendileri olduklarını söyledi.

Bayern Munich'in yıldızını tutması imkansız gibi görünse de İngiliz kulüplerinden ve Barcelona'dan gelen teklifleri reddetmişlerdi.

26 yaşındaki Ribery'nin tercihi ise Real Madrid.

İspanyol devi 40 milyon poundluk para teklifi ve yanında Hollandalı yıldız Wesley Sneijder ve Rafael van der Vaart'ı önerdi.

Real Madrid İspanyol bankasından borç olarak 70 milyon pound borç kredi aldı..

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
18.Haziran.2009, 03:01
Real Madrid çıldırdı

http://www.yazete.com/pics/news/170620091314397834277_2.jpgManchester United ve Chelsea Frank Ribery için resmi teklifte bulundu.

Fakat, Real Madrid İngiliz futboluyla savaşa hazır halde beklerken müthiş bir teklifle oyuncuyu renklerine katmaya hazırlanıyor.. Yeni teklif tam 70 milyon pound...

Karl-Heinz Rummenigge, dün yaptığı açıklamada Fransız oyuncu için devreye Chelsea ve Manchester'ın da devreye girdiğini söyledi.

Fakat Real Madrid bu transferi bitirmekte kararlı görünüyor.. Kaka'yı 62 milyon, Ronaldo'yu 82 milyon pounda rekor ücretlerle alan ispanyol devi Ribery'i bırakmak istemiyor..

Rummenigge, Chelsea, Manchester ve Barcelona'nın transfer tekliflerini sunduklarını söyledi.

Bayern Münich yöneticisi, olaya sakince yaklaştıklarını çünkü bu kararı vercek kişilerin kendileri olduklarını söyledi.

Bayern Munich'in yıldızını tutması imkansız gibi görünse de İngiliz kulüplerinden ve Barcelona'dan gelen teklifleri reddetmişlerdi.

26 yaşındaki Ribery'nin tercihi ise Real Madrid.

İspanyol devi 40 milyon poundluk para teklifi ve yanında Hollandalı yıldız Wesley Sneijder ve Rafael van der Vaart'ı önerdi.

Real Madrid İspanyol bankasından borç olarak 70 milyon pound borç kredi aldı..

Öyleyse büyük ihtimalle gelmiş demektir de bu borç aldı da ne oluyor ? Yoksa paralarımı kalmadı ? :D

bySilver
18.Haziran.2009, 03:03
Yeter da Perez daha ne yapacan :D

Corpus
18.Haziran.2009, 03:06
Bunlara miras mı kaldı noldu ya :D loto moto bişey olmuş R.Madrid e :D

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
18.Haziran.2009, 03:08
Yeter da Perez daha ne yapacan :D
Zaten baksana yahu 70 Milyon borç yapmışlar bankadan...:p

TR.CaPTaiN
18.Haziran.2009, 03:09

Müthiş bir teklif. Hatta Perez böylesine çıldırmışken Van der Vaart veya Sneijder yerine Robben'i de verebilir. Ribery kaliteli oyuncu ama Real Madrid ciddi manada abarttı.

tarikko
18.Haziran.2009, 03:16
Gerçekten abarttı Madrid..

omersal
18.Haziran.2009, 03:20
Bence saçmalıyo Real.Eğer böyle bir teklif gerçekse Bayernin hiç düşünmeden kabul etmesi lazım.Bence o iki oyuncu Riberyden daha iyi.Yani bu kadar da abartmamak lazım.Ribery tamam iyi bir oyuncu takımını da kurtarıyor ama çok yetenekli bir futbolcu değil.Kafasını kullanarak oynuyor bir de hızı var başka bir özelliği yok.Yani Bayerndeki performansının üzerine çıkabilecek bir oyuncu değil.Oysa Ronaldo ve Kakanın yetenekleri , oyun zekası herşeyi yani sınırsız.ÜStüne koyulabilecek şekilde.

Del Piero_10
Perez kendi parasını değil kulübün parasını harcıyor, çoğunlukla kredi alma yoluna başvurarak. Olası bir sportif başarısızlıkta(Ligde Barcelona'ya geçilme,Şampiyonlar Ligini alamama) çok kötü patlayacakları aşikar.

Gangstaa
Bu transferlerden sonra takımda uyumsuzluk sorunu halledilirse seneye tüm kupaların en büyük favorisi madrid olacaktır.

omersal
18.Haziran.2009, 03:21
Play-Station da kimse Reali seçmiyordu ama seneye herhalde herkes Real için kavga eder :D

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
18.Haziran.2009, 03:23
Play-Station da kimse Reali seçmiyordu ama seneye herhalde herkes Real için kavga eder :D
Ben seçiyodum ben seçiyodum :D
Ama hakkatende önümüzdeki sezon PS'nin favorisi'dir Real.

omersal
18.Haziran.2009, 03:24
Perez kendi parasını değil kulübün parasını harcıyor, çoğunlukla kredi alma yoluna başvurarak. Olası bir sportif başarısızlıkta(Ligde Barcelona'ya geçilme,Şampiyonlar Ligini alamama) çok kötü patlayacakları aşikar.

Herkes böyle düşünüyor ama ben böyle düşünmüyorum.Real Madrid başlıbaşına bir marka.Real Madridin gelirleri her türlü bu borcu kapatır.Bir tek kötü durum olabilir.Başka transfer yaamayabilirler.O kadar da olsun.Bir yıl da transfer yapmayıversinler.

Redrum
18.Haziran.2009, 04:01
Süper olur cidden:) Villa'yı da alsınlar,
Ronaldo-----Kaka-------Ribery
------------Villa--------------
Gerisini boşver:)

MaTRaKaN
18.Haziran.2009, 04:28
Perez'de senin gibi düşünmüştü İlk yönetime geldiğinde hiç defans almadı ve battı :)

Gangstaa
18.Haziran.2009, 04:39
David Villa barçalıymış galiba onun transferi zor bence.

Addolorato
18.Haziran.2009, 05:47
Bankalar şu Real Madrid'e verdigi kredileri işletmelere verseydi şimdi ekonomik kriz olmazdı :D. Ribery iş yapar Madrid'de ama Robben çok iyi bir sezon geçirdi ve bence Ribery'den aşagı kalır yanı yok.

Cengo
18.Haziran.2009, 06:22

Arkasına L.Diarra'nın yanına Xabi, Fabregas gibi çift yönlü oyuncular almadıkta sonra ne anlamı kaldı ki.İleride bir 5li, geride bir 4lü, ortada tek garibim Diarra.Barcelona'ya böyle kafa tutamazlar.

tarikko
19.Haziran.2009, 01:04
Real Madrid başkanı, Valencialı yıldızın transferinin her an gerçekleşebileceğini söyleyerek, taraftarlara bir müjdeli haber daha verdi.
Florentino Perez, David Villa transferini kısa zaman içerisinde gerçekleştireceklerini belirtti.
İspanyol oyuncunun Madrid ekibine transfer olmak istediği belirtilmişti. Dün bir açıklama yapan Villa da önümüzdeki sezon Bernabeu’da forma giyeceğini belirtti.
Söylentileri doğrulayan bir diğer isim de Real Madrid başkanı Perez’di. Marca gazetesine konuşan Perez, “Villa gerçekten çok iyi bir oyuncu ve biz de bu transferi bitirmeyi çok istiyoruz. Valencia başkanı Llorente artık gerekeni yapmalı. Villa’yı almamız artık an meselesi”
“Valencia kulübü ile güzel bir dostluğumuz var ve bu transfer görüşmeleri de oldukça sıcak bir ortamda gerçekleşti. Geçmişte kulüpler arasında bir sorun olup olmadığını bilmiyorum ama benim zamanımda böyle bir durum olması mümkün değil” diye belirtti.

Goal

I3esiktas
19.Haziran.2009, 01:06
2-3 Sene Genç Yetiştirip Kadrosuna takviye yapmaya Çalıştı ama Bunu Beceremediler. Eski Real madrid'e Geri Döndü Dışardan Yıldızları kapmaya Devam ediyorlar Ve çok başarılı olacaklarından Eminim.

MaTRaKaN
19.Haziran.2009, 01:30
Kimse tutamayacak bu takımı artık :)

maNga 33
19.Haziran.2009, 01:50
muhteşem bir takım olacak Real yeni sezonu sabırsızlıkla bekliyorum

E.Cartman
19.Haziran.2009, 03:12
Cidden çok abarttıLar ama ben haLa ßarceLoNa'yı geçebiLeceğini düşünmüyorum çünkü defansif adamLarı yok bu ofans gücünün bi kaka haric defansı yok kaka da aLan savunması yapıyo zaten ve bu takım ayağında top varken oynıyabiLecek bi takım. Ee ßarceLoNa'da rakibine koLay koLay top vermeyen bi takım oLduğu için bence ne oLcağı yine beLLi...

matrockmamy
19.Haziran.2009, 03:30
Cidden çok abarttıLar ama ben haLa ßarceLoNa'yı geçebiLeceğini düşünmüyorum çünkü defansif adamLarı yok bu ofans gücünün bi kaka haric defansı yok kaka da aLan savunması yapıyo zaten ve bu takım ayağında top varken oynıyabiLecek bi takım. Ee ßarceLoNa'da rakibine koLay koLay top vermeyen bi takım oLduğu için bence ne oLcağı yine beLLi...
6 olmaz da 5 olur ;)

çünkü hala xavi,iniesta messi si yok madridin :icon_biggrin:

tarikko
19.Haziran.2009, 19:21
Zidane, Real Madrid'in Ribery transferini gerçekleştirmesindeki ısrarını sürdürüyor.

Bayern Münih yalanlamayı sürdürse de Real Madrid Frank Ribery'i renklerine bağlamak için çalışmalarını sürdürüyor.

Real Madrid'in sportif danışmanı Zinedine Zidane, Le Parisiean'e yaptığı açıklamada, “Şu an Madrid'de değilim. Ancak Ribry için çalışmalarımız devam ediyor. Bu işi bitirmek için doğru yolda ilerliyoruz” dedi.

Yeni işine de değinen efsane isim sözlerini, “Sürekli başkanımızla beraberim. Hergün birşeyler öğrenmeye devam ediyorum. Şu ana kadar soyunma odasında neler olup bittiğini biliyordum. Artık saha dışında da neler olduğunu öğreniyorum” şeklinde bitirdi.

AS gazetesinde de Zidane'nın birkaç güm içersinde Bayern Münih ile görüşerek Ribery'e imza attırması beklendiği iddia edildi.

Goal

tarikko
19.Haziran.2009, 19:22
Yıldız oyuncuları kadrosuna katmaya devam eden Madrid ekibi,Arjen Robben ile yollarını ayırmak üzere.

Real Madrid, önümüzdeki sene Arjen Robben’i kadrosuna tutmak istemiyor. Takımda kesin olarak yer bulamayacağı belirtilen Hollandalı futbolcudan, kendisine kulüp bulması istendi.

Robben'in durumuna ilişkin açıklama, kulübün yeni genel direktörü Jorge Valdano tarafından yapıldı. Başkan Florentino Perez de göreve gelmeden önce de bu oyuncuyla yolları ayırmayı düşündüğünden bahsetmişti. Bu arada İngiliz ekiplerinden Tottenham’ın, Robben ile ilgilendiği öğrenildi.

The Guardian’ın haberinde, Valdano’nun “Robben ile yollarımızı ayırmayı düşünüyoruz. Kendisine gelen teklifleri değerlendirmesini öneririm” şeklindeki sözlerine yer verildi.

Chelsea de istiyor

Madridli futbolcunun menajerliğini de yapan babası Hans Robben, Hollandalı yıldızın Tottenham’a gitmeyeceğini, zira Bernabeu’da kalmak istediğini belirtmişti.

Robben’i bir risk olarak gören Madrid ekibi, bu oyuncunun satışından en yüksek düzeyde kâr elde etmeyi planladığı belirtiliyor. Bu arada Chelsea’nin Robben için Real’e 30 milyon avro bonservis bedeli teklif ettiği de söylentiler arasında yeralıyor

Goal

tarikko
19.Haziran.2009, 19:23
Guardiola’nın sağ kolu Vilanova, kadrodaki bütün oyuncular gibi Real Madrid’in yeni kadrosundan korkmadığını söyledi.

Ezeli rakibi Real Madrid’in transfer bombalarını bir biri ardına izlemek zorunda kalan Barcelona’da herkes ağız birliği etmişcesine Real Madrid’den çekinmediklerini dile getiriyor. Kaka’nın Santiago Bernabeu’ya biten transferi, Cristiano Ronaldo’nunsa henüz beklemede olan transferi, Barcelona’nın yıldızları Andres Iniesta ve Lionel Messi’ye hayran olan İspanyol tarafarların ağzının suyunu daha da akıtacak gibi görünüyor.

Şimdiye kadar Real Madrid’in transferlerine kayıtsız kalan Barcelona’da yardımcı hoca Tito Vilanova’nın tavrı da diğerlerinden farksız.

Sport’a konuşan Vilanova, “Real Madrid bizi korkutmuyor. Futbolda hiç kimse bizi korkutamaz. Kadrolarını güçlendiriyorlar ve Cristiano Ronaldo ile Kaka gerçekten iyi oyuncular. Ancak Real Madrid’in bunu yapması gerekiyor çünkü şampiyonluğu bu sene bize kaybettiler. Öte yandan bizim kadromuzda dünyanın en iyi orta saha oyuncusu Iniesta ve en iyi forveti Messi var. Bence bu ikili Kaka ve Ronaldo ikilisinden daha iyi” dedi.

Daha sonra çok tartışılan Samuel Eto’o konusuna da değinen Vilanova sözlerini şöyle sürdürdü;

“Kendisinden çok memnunuz ve onu takımda tutmak için herşeyi yapacağız. Ancak bazen bu tip konular kolay olmuyor çünkü futbolcuların kendi temsilcileri de işin içinde. Ben herşeye rağmen Eto’o’nun kalacağına inanıyorum”

Real Madri’in olduğu gibi Barcelona’nın da ismi bazı futbolcularla geçiyor. Özellikle Franck Ribery, Zlatan Ibrahimovic ve David Villa transferlerinde ön plana çıkan Barcelona’da yardımcı hoca Vilanova “Ribery iyi bir oyuncu ve onun bizde olması bizi mutlu eder. Ancak Bayern, onun ayrılmasını istemiyor” diyerek Ribery’ye olan sempatisini de dile getirdi.

Villa ve Ribery ikilisi daha önce Barça’yı Madrid’e tercih edebileceklerini söylemişti. Ancak son haftalarda Madrid, iki oyuncunun da tercihi olmaya başladı.

Goal

matrockmamy
19.Haziran.2009, 19:31
oyun tarzını sevmem robbenin. tek yönlü bir oyuncu ve bazen bencil olabiliyor. chelsea yi bozar bence. ispanya ligi en iyi seçim robben için

matrockmamy
19.Haziran.2009, 19:32
isiesta ve kaka nın stilleri farklı bu yzden evet iniesta messi daha iyi, çünkü birbirlerini tamamlıyorlar :)

Redrum
19.Haziran.2009, 19:33
Geçen gün ne demiştim:)
Rijkarrd: "Arda-Lincoln, Alex-Semih'ten daha iyi"

bugra 1905
19.Haziran.2009, 19:34
Kesinlikle Daha İyi

barahir
19.Haziran.2009, 19:34
Bencede İniesta'yı orta sahada içbir futbolcuya değişmem, tıpkı messi'de olduğu gibi..

tarikko
19.Haziran.2009, 19:39
İkisinin uyumu daha iyi diye söylese daha yerinde olurdu :)

Fernando Gago
19.Haziran.2009, 19:58
Ronaldo ve Kaka'nın uyum sağlayabilecekleri bile belli değilken bu açıklama yersiz olmuş

serdarkmare
19.Haziran.2009, 20:00
Ne kadar teknik veya kalite olursa olsun takımda " takım ruhu " olmazsa iş yapmaz.şamp ligi finalinde gördük işte naptı manchester her topu ronaldoya attı.attıda noldu 2-0 lık cillop gibi yolladılar :)
Kaka eyvallah süper oyuncuda ronaldo robbeni çekemez orda :D
Barcelona için ribery güzel olur ama henry sönük kalabilir çünkü zaten orta saha belli yaya torue - xavi - iniesta sağ kanat zaten belli messi ortada , forvet eto sola ribery daha iyi olur henry elinden çıkarması gerek bence barçanın tabi ribery kesinse :)

serdarkmare
19.Haziran.2009, 20:05
manchester city alırmı alır :)

DenizlispoR
19.Haziran.2009, 21:49
Bunun konuyla ne alakası var ?

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
19.Haziran.2009, 22:46
iyi bari giderse bayağı sevinirim çünkü hiç sevmediğim ve Real'e yakıştıramadığım bir oyuncu.

DenizlispoR
19.Haziran.2009, 23:14
Fotospor-Fanatik-Fotomaç üçlüsü bunu 3 büyüklere alır hemen :D.

matrockmamy
19.Haziran.2009, 23:15
ee?:confused::confused:

King_91
19.Haziran.2009, 23:25
saçma bir açıklama . daha ronaldo ve kaka 1 kez bile yan yana oynamadı .

King_91
19.Haziran.2009, 23:34
Robben gibi adam kolay kolay bulunmaz para olsa da keşke alsak

El Barto
19.Haziran.2009, 23:52

Bunun konuyla ne alakası var ?

ee?:confused::confused:

Yahu hemen herşeyden nem kapmayın, daha önceki konuda arkadaş bunun göreceli birşey olacağını ve böyle yorumlara gerek olmadığını söylemişti ona binaen yazdı sanırım.

http://forum.turksportal.net/vb/showpost.php?p=1466248&postcount=7

Bende aynı fikirdeyim. Maldonado-Josico, Messi-İniesta'dan da, Ronaldo-Kaka'dan da iyi ikili. ;) İsteyen istediğini söyler yani. :) Doğru olup olmaması önemli değil.

tarikko
20.Haziran.2009, 01:18
La Liga takımlarından Valencia görüşmeler devam etmesine rağmen David Villa’yı satmamaya karar verdi. Villa'nın menajeri Joese Luis Tamargo, Valencia'nın fikrini değiştirdiğini dile getirdi.

Reuters’in geçtiği habere göre, David Villa’nın menajeri Jose Luis Tamargo yaptığı açıklamada Valencia’nın fikrini değiştirdiğini ve yıldız ismi satmaktan vazgeçtiğini söyledi.

Tamargo, İspanyol basınına “Valenca fikrini değiştirdi. Şu an görüşmeler devam ediyor ama Villa satılmayacak” açıklamasını yaptı.

Şu an İspanya Milli Takımı ile birlikte Konfederasyon Kupası için Güney Afrika’da bulunan David Villa’yı Chelsea, Barcelona ve Real Madrid kadrosuna katmak için yoğun bir yarış içerisindeler.

Goal

KaPaLı
20.Haziran.2009, 12:35
Sanki başka çareniz var :) Kulup borç batağında satmazsanız daha ucuzada gidebilir..

NisRoc
22.Haziran.2009, 00:03
Gayet aklı başında ve mütevazi cevaplar vermiş.

dakara
22.Haziran.2009, 02:32
real şampiyon olmak istiyorsa messiyi almalı yani barca önümüzdeki yıl ve ondan sonraki yılda şampiyon bana göre

Enterokinaz
22.Haziran.2009, 02:50
topunu oynamaya bak sen aslanım. :)

King_91
22.Haziran.2009, 04:17
Barca'dan antrenör yönetici futbolcu herkes realin transferleri hakkında konuşuyor bişey olmaz falan diye . baya düşünüyorlar sanırım . bu transferlerle bir şey olmasa bile korkusu yetti sanırım :/

RaSenGan
22.Haziran.2009, 04:26
real şampiyon olmak istiyorsa messiyi almalı yani barca önümüzdeki yıl ve ondan sonraki yılda şampiyon bana göre

Messi Madrid'e gitmez ki (:

Sheriff
22.Haziran.2009, 04:34
Göriciiz değiştirirmi değiştirmezmi :D Ronaldo, Kaka, Robben bide Villa'yı alırlarsa kise tutamaz Reali. Teknik direktörsüz oynasalar yine dağıtırlar. Böyle bir hücum hattı yok şu anda dünyada.

Enterokinaz
22.Haziran.2009, 06:25
Göriciiz değiştirirmi değiştirmezmi :D Ronaldo, Kaka, Robben bide Villa'yı alırlarsa kise tutamaz Reali. Teknik direktörsüz oynasalar yine dağıtırlar. Böyle bir hücum hattı yok şu anda dünyada.

kesinlikle, bekleyip göreceğiz.

serdarkmare
22.Haziran.2009, 14:13
barça ibrahimoviçi alır etoyu satarsa messi için dünyanını en iyi forveti kim olurdu acaba :)
bence barçanın bi sol bek - bi defansın ortası - bi defansif orta saha - birde ibrahimoviç alırsa iyi olur derim :D

RaSenGan
22.Haziran.2009, 20:09
Vah Sneijder vah!

La Liga takımlarından Real Madrid'den kopma noktasında olan Wesley Sneijder, Madrid'den ayrılmak istemediğini söyledi.

Tottenham ve Arsenal'in yakından ilgilendiği Hollandalı oyuncu, "Ben, Real Madrid'de kalmak istiyorum ancak benimle şu ana kadar kimse konuşmadı. Yeni sezon öncesi ben de ne yapacağımı bilirsem, herkes için çok daha iyi olur." şekline bir açıklama yaparak Real Madrid'e olan kızgınlığını dile getirdi.

KAKA VE RONALDO İLE OYNAMAK İSTİYOR

Kaka ve Ronaldo ile oynamanın kendisine gurur vereceğini ifade eden Sneijder, "Real Madrid, bu sezon Perez ile birlikte çok iddialı bir kadro kuruyor. Kaka ve Ronaldo transfer edildi. Belki de bir kaç hafta içerisinde Ribery de Madrid'e gelecek. Bu oyuncularla aynı takımda oynamak her futbolcuya keyif verir." dedi.

Öte yandan Wesley Sneijder'ın menajeri de Hollanda basınına yaptığı açıklamada Hollandalı yıldızın Real Madrid'den ayrılmak için görüşmediğini ve böyle bir şeyi düşünmediklerini belirtti.

PEREZ, HOLLANDALI İSTEMİYOR

Milan'dan Kaka'yı ve Manchester United'dan da Cristiano Ronaldo'yu kadrosuna katan ve bu iki oyuncu için yaklaşık 250 milyon Euro harcayan Real Madrid'de başkan Florentina Perez'in takımdaki Hollandalı egemenliğine son vermek için önemli yıldızlarını da satmak konusunda kararlı olduğunu söyleniyor.

İspanya basını Wesley Sneijder'in yanı sıra Arjen Robben, Ruud van Nistelrooy, Klass-Jan Huntelaar, Wesley Rafael van der Vaart ve Ryston Drenthe gibi Hollandalı futbolcuların da Florentina Perez tarafından satışa koyulacağını ileri sürdü.

TOPLAM 108 MILYON AVRO

Real Madrid'e gelmeden önce Avrupa transfer piyasasının yıldızları olan Hollandalı oyuncular, şu anda adeta bir köşeye atımış gibi. Arjen Robben'e 36 milyon avro, Wesley Sneijder'e 25 milyon avo, Klass Jun Huntelaar'a 20 milyon avro, Van der Vaart'a 13 milyon avro ve Ryston Drenthe'ye 14 milyon avro veren Real Madrid, bu beş oyuncuya toplamda 108 milyon avro ödedi.

21.06.2009
Kaynak : Sporx.com dış haberler

Hugo
22.Haziran.2009, 23:08
Tamam işte Reijkaard hepsini toplasın bize :n:

tarikko
22.Haziran.2009, 23:26
Roma’da bekleneni vermeyen Brezilyalı oyuncu Julio Baptista’nın gelecek yıl Atletico Madrid’e transfer olacağı öne sürülüyor.

Roma’da forma giyen Brezilyalı hücum oyuncusu Julio Baptista’nın İspanyol temsilcisi Atletico Madrid’e transfer olacağı iddia edildi.

İspanyol basınının iddiasına göre, başkent temsilcisinde beklenen performansı sergilemeyen Sambacının gönderilmesine karar verildiği ifade edildi.

Roma’nın Real Madrid’e ödediği 12 milyon avronun altında bir teklife sıcak bakmayacağı belirtiliyor.

Atletico Madrid’in Baptista’ya yıllık 2 milyon avroluk bir sözleşme önereceği iddia ediliyor. İşadamı Vinicio Fioranelli’nin takımı satın alması halinde büyük revizyona gitmeyi düşündüğüne inanılıyor.
Goal

tarikko
22.Haziran.2009, 23:29
Espanyol, Chelseali Ben Sahar ile dört senelik kontrat imzaladığını resmen duyurdu.

2006 yılında Chelsea’ye katılan oyuncu, forma şansı bulamayınca kiralık olarak takımdan ayrılmıştı.

Geçtiğimiz sezonu Hollanda’nın De Graafschap takımının formasını giyen Sahar, bugün resmen Espanyol’a transfer oldu.

Yapılan açıklamada oyuncunun Hollanda’dan da teklif aldığı ama La Liga’da forma giymek istemesi nedeniyle Espanyol’u tercih ettiği belirtiliyor.

19 yaşındaki genç oyuncu, şüphesiz potansiyeli olan bir oyuncu. Sahar ayrıca İsrail milli takım formasını da 15 kere giymeyi başardı. Geçen sezon Hollanda'da ise 24 maçta 6 gol atmayı başardı.

Espanyol’un ayrıca önümüzdeki dönemde Shunsuke Nakamura ile sözleşme imzalaması bekleniyor.

Goal

RaSenGan
22.Haziran.2009, 23:29
R.Madrid sandım ya :D

At.Madrid alırsa iyi iş yapmış olur.

I3esiktas
23.Haziran.2009, 00:34
Bende R. Madrid Sandım. Girip Sövcektim Baptistaya :D

Del Piero_10
23.Haziran.2009, 01:02
Liverpool’da forma giyen Alvaro Arbeloa’nın menajerinin Real Madrid ile transfer görüşmelerine başladığı ifade edidi.

Portsmouth’ta forma giyen Glen Johnson’u transfer eden Liverpol’un, İspanyol savunma oyuncusu Alvaro Arbeloa’nın gönderilmesine sıcak baktığı ifade ediliyor.

Liverpool ile bir yıllık sözleşmesi kalan oyuncunun, bedelsiz kaybedilmemesi için satılmasının gündeme alındığı belirtildi.

Marca’nın haberine göre, Ruen De La Red ve Alvaro Arbeloa’nın menajerliğini yapan Manuel Garcia’nın, Real Madrid yöneticileriyle transfer görüşmelerine başladığı ifade edildi.

Liverpool’da fazla forma şansı bulamayan Arbeloa’nın, Geln Johnson’un gelişiyle takımda kalmasının zor olduğu iddia ediliyor. 2006 yılında Real Madrid’den Deportivo’ya transfer olan savunma oyuncusu, eski takımına dönmeye hazır olduğu söyleniyor.

Since-1907
23.Haziran.2009, 01:30
Aynı şekil bende Real Madrid sandım , hangisinden sövmeye başlasam diye düşünüyordum :p

scar face
23.Haziran.2009, 01:59
Ronaldo ve Kaka'yı alan Real Baptista'yı alır mı diye düşündüm:D
Atletico için iyi transfer olur...

GodfatheR
23.Haziran.2009, 02:07
İnş. Madrid bizi Arbeloa çilesinden kurtarır :)

barahir
23.Haziran.2009, 02:26
Roma da bekleneni veremedi mi baptista?

Del Piero_10
23.Haziran.2009, 02:56
Ara sıra parladı. Bazen süper goller attı bazen tamamen kayboldu, ortası yok.

gerrrard
23.Haziran.2009, 03:12
R.Madrid neden sattı neden alıyo diye düşündüm :n:

tarikko
23.Haziran.2009, 04:18
Goal'de habere ilk girdigimde Real sandim bende :D

Raten
23.Haziran.2009, 04:37
Ben de Real sandım :) Atletico Madrid için iyi olur.

tarikko
23.Haziran.2009, 22:26
Espanyol Kulübü, Nakamura'yla resmen anlaştıklarını ve oyuncunun Temmuz ayında Barcelona'ya giderek, sağlık kontrolünün ardından resmi imzayı atacağını duyurdu.

30 yaşındaki futbolcu, bonservis bedeli elindeki oyuncular arasındaydı.

Katalan ekibinin resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, "Daha önce Celtic'te forma giyen Shunsuke Nakamura artık RCD Espanyol'un futbolcusudur. Kendisi sağlık kontrolünden geçtikten sonra, iki senelik sözleşme imzalanacaktır" denildi.

Chelsea'den Ben Sahar'ı transfer eden Espanyol, bu şekilde ikinci transferini gerçekleştirmiş oldu.

Goal

BaFraLı
23.Haziran.2009, 22:30
İyi frikikçidir ha :D.İyi transfer gibi :D

gerrrard
23.Haziran.2009, 22:37
Bonservisi elindeymiş. Nasıl kaçırırız böyle adamı

KaPaLı
23.Haziran.2009, 22:40
Ve şöyle birşey var Nakamura'yı alan takım Japon seyircilerden extra gelir sağlıyo.

RaSenGan
23.Haziran.2009, 22:51
Fm nedeniyle sevdiğim bir oyuncu.Keşke bize gelseydi..Bonservisi elinde olan oyuncuları alıyoruz hep nasıl kaçırdık Nakamura'yı :D

Homer J.S
23.Haziran.2009, 23:20
Aygün'e malesef katılıyorum, hiç sevmem Aygüne katılmayı. :D

tarikko
23.Haziran.2009, 23:46
Fransız oyuncu Julien Faubert’in Real Madrid rüyası çok kısa sürdü. Başarılı oyuncu bu yaz takımından ayrılmak istiyor. Sezon ortasında West Ham'dan Real'e kiralanan Faubert, İspanyol devinde haksız yere yedek tutulduğunu söyledi.

Julien Faubert, giderayak Real Madrid'e ateş püskürdü. Real'in bu sezon West Ham'dan kiraladığı Fransız sağ kanat oyuncusu, başarısızlığın sorumlusu olarak gösterilmekten duyduğu rahatsızlığı dile getirdi.

France Football derbgisine yaptığı açıklamada, Real'de günah keçisi ilân edildiğini anlatan Faubert, "Real Madrid’de niye yedek kaldığım konusunda bana herhangi bir açıklama yapılmadı. Ben sabırla beklemeye çalıştım. Ancak bu, onların beni günah keçisi olarak görmesine neden oldu" diye konuştu.

Real'e kiralanmasından bu yana yalnızca iki karşılaşmada forma giyme şansı bulabilen Faubert, "Artık kadroya giremeyeceğim bir takımda bulunmak istemiyorum. Yeterince yedek bekledim. Artık daha fazl vakit kaybederek, bir süredir yok olan futbol tutkumun geri gelmesini beklemeyeceğim" dedi.

Goal

barahir
23.Haziran.2009, 23:47
Oynamayan adam başarısızlığın nasıl sorumlusu olabilir ki:)

Enterokinaz
24.Haziran.2009, 00:19
nakamura süper topçu. hiçbirşey yapmasa frikik atar, sert şut çekerdi. bonservisi elindeymiş, vay be.

hayırlı olsun.

tarikko
24.Haziran.2009, 02:22
Barcelona’nın başarılı orta saha oyuncusu Xavi, Real Madrid Başkanı Florentino Perez ile transfer konusunda bir görüşme yapmasının imkânsız olduğunu ifade etti.

Barcelona’nın İspanyol orta saha oyuncusu Xavi, Real Madrid’e transfer olacağı söylentilerini, Real Madrid’le hafifçe dalga geçerek yalanladı. Barcelona altyapısından gelen ve bugüne dek başka bir takımda forma giymeyen Xavi, Barcelona forması dışında birformayı tahayyül bile edemiyor.

Real Madrid’e transferinin mümkün olmayacağını belirten Xavi, “Florentino Perez’den gelecek bir telefona dahi cevap vermem. Madrid’de mutlu olamayacağımı biliyorum. Bana bir teklif yapmak istediklerini duydum. Sadece telefon faturalarını arttırmış olurlar” diye konuştu.

"Transferler rekabeti arttırıyor"

Real Madrid’in yaptığı transferlerin rekabeti arttıracağını belirten orta saha oyuncusu, “Gelen önemli oyuncular, İspanyol futbolunun kalitesini arttıracaktır. Real Madrid ile Barcelona arasındaki rekabetin artması güzel bir gelişme olur” dedi.

Barcelona’nın transfer edeceği iddia edilen Ribery ve David Villa’nın, gelmeleri durumunda takıma kolay uyum sağlayacağını belirten Xavi, “Hem Ribery hem de Villa çok yetenekli oyuncular. Gelmeleri halinde takıma kolaylıkla uyum sağlarlar. Ama transfer yapılmasa da kadromuzda çok önemli isimler var” dedi.
Goal

E.Cartman
24.Haziran.2009, 02:48
Xavi aç cevap verme yazsın :D:D fatura kabarsın :D:D

Fernando Gago
24.Haziran.2009, 02:48
Böyle bir şeyin olması düşünülemez ...

RaSenGan
24.Haziran.2009, 03:01
Xavi Barça'dan gitmek istemez,Barça da izin vermez..Madrid değil başkası için de geçerlidir bu.Gerrard,Xavi gibi oyuncular transferi imkansız olan oyuncular.

Enterokinaz
24.Haziran.2009, 03:23
xavi kafasını eğip topunu oynasın, medyatik olmaya gerek yok.

Raten
24.Haziran.2009, 03:27
Ukalaca bir açıklama.Barcelona'dan ayrılmayı düşünmüyorum diyebilirdi.

Fietra 10
24.Haziran.2009, 03:28
Perez bir lafta benden ''Paranın alamayacıgı şeyler vardır geri kalan herşey için mastercard'' :n:

Xavi,İniesta,Messi gibi oyuncuları alamayacıgını oda biliyor..Barca'nın ruhunu taşıyan bu oyuncular parayı ön planda tutmuyorlar..Barca'dan kazandıkları onlara yetiyor..İşte bende bu düzen yüzünden Barca'yı seviyorum:)

Raten
24.Haziran.2009, 03:29
İyi iş çıkarmış Espanyol bonservis ücreti ödemeden kaptılar.

Enterokinaz
24.Haziran.2009, 03:31
ruhu falan anladıkta, böyle açıklamalara gerek yok. maksat gündem değiştirmek galiba. önce benayoun, sonra xavi. daha önceleri neden sallayan çıkmıyordu hiç real'e ?

Del Piero_10
24.Haziran.2009, 03:34
Gelen sorular üzerine böyle cevap veriyorlar.

eXcitinG
24.Haziran.2009, 04:06
Nakamura nın zaten ben Frikik atmaktan başka bir işe yaradığını görmedim. Gören varmı.

RaSenGan
24.Haziran.2009, 04:15
Nakamura nın zaten ben Frikik atmaktan başka bir işe yaradığını görmedim. Gören varmı.

Bir de gol atıyo abi :icon_lol:

Hugo
24.Haziran.2009, 14:40

Orta yapar oyun kurar iyi pas dağıtır. Keşke bize gelseydi. Lincoln den iyidir.

tarikko
24.Haziran.2009, 16:43
Real Madrid yeni yıldızı Cristiano Ronaldo’yu karşılamaya hazırlanıyor.

Henüz Real Madrid’in Ronaldo ile anlaşmaya varıp varmadığı ile ilgili herhangi bir gelişme yok. Ancak İspanya’nın başkentinde medya Portekizli yıldızı karşılamaya hazırlanmayı sürdürüyor.

Basında Real Madrid’in 6 Haziranda Balon d’Or sahibi oyuncunu taraftarlara tanıtacağı söyleniyor. AS gazetesinde yer alan iddiaya göre de Bernabeu stadında yaklaşık 25000 taraftar dünyanın en pahalı oyuncusunun imza törenine katılacak. Böylece Ronaldo gelir gelmez bir rekora daha imza atacak.

Eski rekor 26 Ağustos 2005 yılında Robinho’nun taraftarlara tanıtılmasında kırılmış ve 11000 kişi Brezilyalı yıldıza merhaba demek için Bernabeu’ya gelmişti.

Zinedine Zidane Real Madrid’e transfer olduğunda ise imza törenini 400 medya mensubu izlemiş ve bu alandaki rekor Fransız efsaneye aitti. Ronaldo’nun imza törenine ise yaklaşık 25 ülkeden 500 gazetecinin katılması bekleniyor.

Goal

anil luque
24.Haziran.2009, 16:45
6 haziran??

25.000 azmış yahu =)

tarikko
24.Haziran.2009, 16:46
Gerçekten az gelecek insan sayısı ..

Universal
24.Haziran.2009, 17:44
Transferde David Villa için Real Madrid ile yarışan Barcelona Valencia Kulübü'ne inanılmaz bir teklif sundu.

http://www.sporx.com/images/1/42/2069_B_DavidVilla001.jpg

İddiaya göre tnasfer bütçesinde kısıtlamaya gidecek olan Barcelona David Villa için yapacağı tekliften vazgeçmeyecek. Katalan ekibinin David Villa transferi için Valencia'ya Samuel Eto'o + 40 milyon euro önereceği iddia edildi.

Barcelona başkanı Joan Laporta ve teknik direktör Pep Guardiola gelecekteki planları için David Villa transferinin çok önemli olduğunu düşünürken David Villa'nın ise Barcelona'yı Real Madrid'ten daha çok istediği söyleniyor. David Villa ve Valecia Kulübü transfer için biraraya gelecekler.

Kaynak: Sporx

nerazzuri
24.Haziran.2009, 17:57
Yok artık. Bizde abarttık ama çikolatasını abarttık sonra kekini kabarttık, sonra dankek magmayı çıkarttık.

bu teklife anca bu yorum yapılır.

nekop
24.Haziran.2009, 17:57
Oha ya Eto'o + 40 milyyon euro verilir mi? İyi futbolcu ama bu kadar etmez.

anil luque
24.Haziran.2009, 17:59
Bravaaa Seko :D

Ama hakkaten öyle yahu Eto'o zaten rahat bir 25-30 mılyon euro eder satılmak ıstense, e bunun ustune 40 ver ........ Çok oluyor :D

fmsmyrna
24.Haziran.2009, 18:21
Hadi Etoo yu elden çıkarmak istiyorsunuz da yanında 40 m euro çok fazla

dakara
24.Haziran.2009, 18:35
yav etoo valenciaya gider mi zannetmiyorum ayrıca etonun değerine 40 falan desek villa 80 milyon euro ediyo kakadan daha mı iyi villa

dakara
24.Haziran.2009, 18:37
böyle adamların madridde ne işi var

dakara
24.Haziran.2009, 18:38
aslında romada çokda kötü değildi bence 1 sene daha kalmalı daha sonra karar verilmeli

King_91
24.Haziran.2009, 18:40
bence sallama haber .

Redrum
24.Haziran.2009, 18:42
Ulen bir tek ben mi Atletico sanmışım :)

Bence çok yararlı olamaz, gereği yok.

dakara
24.Haziran.2009, 18:43
bir imza ve kısa bir şov için 25.000 bence çok fazla bizim anadolu kulüplerinin birbirileriyle yaptıkları (kendi sahalarınaki maçlar için söylüyorum)maçların toplamında bile o kadar seyirci gelmemiştir(bazıları hariç tabi)

Redrum
24.Haziran.2009, 18:43
Villa anca 40 eder zaten, eto'o yu niye versin:)

dakara
24.Haziran.2009, 19:15
nakamura kaliteli bir oyuncudur inamato gibi çıkmazdı

Homer J.S
24.Haziran.2009, 19:36
Lincoln'den iyi olduğu kesindir de bence daha gencini ve daha iyisini bulabiliriz.

tarikko
25.Haziran.2009, 01:18
Transfer döneminin şampiyonu, üçüncü transferini defans bölgesine yaptı.

İspanyol basınında çıkan haberlere göre Real Madrid, Valencialı savunma oyuncusu Raul Albiol’u 15 milyon avro karşılığında renklerine kattı. Oyuncunun beş senelik kontrata imza atması bekleniyor.

İspanyol AS gazetesinin haberinde, tarafların dün anlaşmaya vardıkları ve 23 yaşındaki oyuncunun, Konfederasyon Kupası dönüşü imza atacağı yazıldı.

Bir diğer İspanyol gazetesi Marca ise, iki tarafın da anlaşmaya vardığını fakat transferin tam olarak bitmediğini belirtti.

Ancak bu transferin her türlü bitmesi ve Albiol’un Real Madrid’in üçüncü transferi olmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Mali açıdan zor bir dönem geçiren Valencia’nın, Albiol ile yollarına ayırması zaten bekleniyordu

Goal

Alicanfmfan
25.Haziran.2009, 01:19
Real Madrid'in almadıgı bir tek ben kaldım bende gidersem şaşırmayın :D

Fernando Gago
25.Haziran.2009, 03:22
Normal bir rakama iyi transfer yapmış Madrid. . .

Enterokinaz
25.Haziran.2009, 03:28
çok iyi bir transfer daha. tebrikler real.

dakara
25.Haziran.2009, 03:47
eğer maiconuda alırlarsa ramosu albiolla birlikte oynatırlar geride casillas marcelo-ramos-albiol-maicon hiçde fena değil

deniz.91
25.Haziran.2009, 04:05
Çok iyi bir transfer hayırlı olsun

Raten
25.Haziran.2009, 06:18
Bir gün böyle bi maç ediyoruz.. :D

Raten
25.Haziran.2009, 06:19
Az yahu koskoca Real Madrid klübü için.

Aşk-ı Şehir
25.Haziran.2009, 06:23
6 temmuzda benim doğum günüm için toplanacaklar. Herşey düzmece. :n:

Bekq
25.Haziran.2009, 07:52
Eto'o +5 M Dolar = Villa

o 5 M Dolarda formalite icabı.Sanmıyorum David Villa o kadar etsin.

ve Bence bu balon haber.

EreN
25.Haziran.2009, 08:21
Carlos'a bile 15 bin kişi gelmişti :)

Enterokinaz
25.Haziran.2009, 08:21
saçma sapan bir teklif olur bu kesinlikle. madem real ile yarışacaksın, villa'ya göz diktin, eto'o'yu neden yolluyorsun ?

bıraksın transfer işini, bu teklifi düşünen her kimse.

omersal
25.Haziran.2009, 11:27
Ara sıra parladı. Bazen süper goller attı bazen tamamen kayboldu, ortası yok.

Yattara gibi yani ?

KaPaLı
25.Haziran.2009, 13:20
Perez bende varım al defansa önüme geleni sakatlayayım. Haftalık 10000£ bile razıyım.

Almadığı adam kalmadı Real'in bu takım sahaya kaç kişi çıkacak merak ediyorum.

Del Piero_10
25.Haziran.2009, 14:36
Valencia iyi pazarlık edememiş.

Professeur
25.Haziran.2009, 14:40
15 Milyon € Albiol için az bence.Madrid karlı çıkmış.

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
25.Haziran.2009, 14:47
az bi paraya (Real için) iyi bi transfer yapmış Madrid.

canavar20
25.Haziran.2009, 15:09
Valencia kazığı yemiş, hem de büyük bir kazık. Valencia için üzüldüm.

tarikko
25.Haziran.2009, 15:10
Iyi transfer yapti Madrid savunmaya..

Fernando Gago
26.Haziran.2009, 18:54
Barça’nın başarılı savunma oyuncusu Pique, Arsenalli Fabregas’ın da bir şekilde kendisi gibi yuvaya döneceğine inanıyor.

Arsenal kaptanı Cesc Fabregas, hakkındaki Real Madrid veya Milan’a transfer olacağı yönündeki dedikoduları hafta içinde yalanlamıştı. Fabregas futbol hayatını Gunners’da sürdürmek niyetinde olduğunu vurgulamasına karşın; Barcelona altyapısından takım arkadaşı olan Gerard Pique, bu oyuncunun Barcelona’ya geri döneceğini düşünüyor.

Sport gazetesine konuşan Pique, "Cesc’in Madrid’e transfer olacağına inanmıyorum. Futbolda hiçbir şeyin imkânsız olduğunu söyleyemezsiniz; ama Cesc’in Real Madrid’le anlaşacağını sanmıyorum" dedi.

Fabregas'la bir gün mutlaka yanyana oynayacağına inandığını ifade eden Pique, "Ben Cesc’e her zaman sonunda Barça formasını giyeceğini söyledim. Kabul etmek istemese de ben hep kendisine böyle düşündüğümü ifade ettim" diye konuştu.

"Real çok savurgan"

Öte yandan Barça'nın ezeli rakibi Real Madrid'in, transferlerde savurgan bir yöntem benimsediğini öne süren Pique, “Büyük takımlar ikincilik için mücadele etseler bile üzerlerindeki baskıyı her zaman hissederler. Ama Real Madrid yıldız transferleri yapmak zorunda hissediyor" dedi.

tarikko
26.Haziran.2009, 18:59
Real'e bir taş'ta Pique'den :)

goosfraba
27.Haziran.2009, 00:40
Serbest kalma maddesi 1 milyar euro olarak belirlendi.

fmsmyrna
27.Haziran.2009, 05:04
Ronaldo'da tıpkı Beckham gibi iyi oyununun yanında futbolun dışında popüler olduğu ve bu popülerliği arttırmaya yönelik yaşadığı için kıskanılıyor bence.Adam bana göre en zevkli mesleği çok iyi bir para kazanarak yapıyor.

MaTRaKaN
27.Haziran.2009, 15:32
Fabregas Arsenal'dan gidebilrim demişti zaten :)

BaFraLı
27.Haziran.2009, 22:33
Palmeiras kulübü, genç oyuncu için Katalan kulüpten teklif aldıklarını doğruladı.

Brezilya’nın Palmeiras kulübü, Barcelona’dan golcü Keirrison için resmi teklif aldıklarını doğruladı.

Dün çıkan haberlerde, Brezilyalı oyuncunun İspanya’ya transfer olacağı iddia edilmişti. Bu sabah Brezilya’dan alınan haberlere göre, Keirrison’un önümüzdeki sezon nerede oynayacağı belli oldu.

Palmeiras kulübünün resmi internet sitesinde yapılan açıklamada, “Bu sabah İspanyol Barcelona kulübü, Keirrison’u transfer etmek için bizimle bir görüşme yapmıştır. Pazarlıklar henüz sona ermemiş olsa da, Pazar günü oynayacağımız Santos maçında kendisini kadroya almayacağız” denildi.

Keirrison’un oynatılmak için mi yoksa kiralanmak için mi alındığı henüz belli değil. Hatta bazı haberlere göre, Katalan ekip bu oyuncuyu, David Villa transferinde bile kullanabilir.

Southamericanfootball.co.uk adlı internet sitesinde belirtildiğine göre, bu oyuncunun transferi 15-20 milyon avro civarında bir rakama mal olacak.

goaltr

tarikko
27.Haziran.2009, 23:09
Doğru transfer yapıyor Barcelona tebrik etmek lazım geleceği çok parlak oyuncuyu alıyorlar..

Fernando Gago
28.Haziran.2009, 01:50
Barcelona Real ile anlamsız bir yarışa girmeden bildiğini yapıyor ki en iyisini yapıyor , Barca için mükemmel bir tramsfer olur

RoNNiE91
28.Haziran.2009, 02:09
Gitmesin ya sonra FM 2010'da Keirrison'u alamayız :D

Enterokinaz
28.Haziran.2009, 02:47
keirrison şu anda top oynayacak kapasite değil bana göre barca'da, fakat önümüzdeki 2-3 yıldan itibaren dünyanın en iyisi olur.

deniz.91
28.Haziran.2009, 03:05
Barca iyi hamleler yapıyor iyi bir oyuncu

Addolorato
28.Haziran.2009, 03:09
Alırsa 1-2 sezon kirada gezinir bence daha tam o yükü kaldırırmı yada forma bulabilirmi emin degilim. Ama kumaşı çok saglam ilerde büyük futbolcu olacak.

bugra 1905
28.Haziran.2009, 03:17
Gitmesin ya sonra FM 2010'da Keirrison'u alamayız :D
Katılıyorum:D:D

E.Cartman
28.Haziran.2009, 03:37
keirrison'u ilk fm'de duydum sonra maçlarını izledim kumaşı iyi barceLona'da oynayamayacağını sanmıyorum çatır çatır oynar iyi topçu ama fm alamazsak yazık olur ama kiralıyabiliriz :D:D:D

Since-1907
28.Haziran.2009, 13:35
Real'in yeni yıldızı Kaka, eflatun-beyazlıları seçmesinde yatan en önemli faktörün tarih olduğunu belirtti.

News of the World'e konuşan yıldız oyuncu, "Manchester City'nin teklifi karşısında kafam karışmıştı. Ancak City'nin gelecek planları hala proje aşamasında ve projelerde daha ne kadar yatırım yapmanız gerekeceğini bilemezsiniz. Küçük takımların para harcayarak büyümeye çalıştıklarına tanık oluyoruz. Ama kulübün sahibinin ödeneği kesmesi veya ekonomik sebepler nedeniyle bu yatırımın durması felaketle sonuçlanabiliyor" dedi.

Yeni kulübü Real Madrid'in köklü bir geçmişe sahip olduğunu belirten Kaka şunları söyledi: "La Liga ve Premier Lig arasındaki fark benim için önemli değildi. Real her zaman büyük bir kulüp olacak. Kimse onlardan tarihini ve dokuz Avrupa Kupası'nı geri alamaz."

tarikko
28.Haziran.2009, 18:50
Barcelona başkanı Joan Laporta, Kamerunlu oyuncuları Samuel Eto’o için Manchester City’den astronomik bir teklif aldıklarını ifade etti.

Sözleşmesi bitecek olan Kamerunlu golcünün, Barcelona’daki geleceği uzun süredir soru işaretleri içeriyordu. Eto’o’nun yeni sözleşme görüşmelerinde isteksiz tavırlar sergilemesi, oyuncunun Katalan ekibinden ayrılmak istediği yönünde yorumlanıyordu.

Sky Sport News’a oyuncunun transferi hakkında çarpıcı açıklamalar yapan Laporta, “Manchester City’den aldığımız teklifle, Eto’o dünyanın en pahalı oyuncusu olabilir” dedi.

Daha önce de Kamerunlu oyuncuyu kadrolarında tutmak için her türlü fedakârlığı yapmaya hazır olduklarını vurgulayan Laporta, oyuncunun seçimlerine ve kararlarına sonuna kadar saygı duyacaklarını da sözlerine ekledi.

Manchester City’nin geri çevrilmesi neredeyse imkânsız bir teklifle kapılarını çaldığını belirten Laporta, “Teklifin gündeme bomba gibi düşeceğine inanıyorum. Eto’o da kalmak istediğini söylüyor. Ama gelen teklifi reddetmek çok zor. Eğer gitmek isterse, takıma bir takviye yapmamız gerekecektir” dedi.

Goal

nerazzuri
28.Haziran.2009, 18:53
Guardiola onu kadroda düşünmüyor, Eto'o nun Guardiola ile görüşmesi yeterli olacaktır zaten. Kendisini kadroda düşünmediğini söylerse kolaylaşabilir transfer.

Clayman
28.Haziran.2009, 19:09
Bu durumda Barcelona'nın yolu belli oluyor. Eto'o'yu satıp ondan gelen para ile Ibrahimovic veya David Villa'dan birini alırlar bu durumda.

Fernando Gago
29.Haziran.2009, 02:12
Niyetleri var zaten satsınlar . . .

Enterokinaz
29.Haziran.2009, 02:16
eto'o gibi bir süperstarın m.city gibi alt düzey bir kulüpte futbol oynayabilecek olması ihtimali canımı sıkıyor.

ama olurda eto'o satılırsa, ibrahimovic barca'ya gelecektir büyük ihtimalle.

RoNNiE91
29.Haziran.2009, 02:19
Robinho-Eto'o süper olur City için.

E.Cartman
29.Haziran.2009, 03:34
Dünyanın en pahalı transferi olcaksa 100M€ ya yakın bişeydir en azından 95tir 70 Ibrahimovic e verse geri kalır 25-30M€, 15M€ da Keirrison'a tekLif yapmşLar geri kalır 10-15M€ onuda ya Unicef'e bağışLarlar yada kendiLerine kullanırLar :D:D:D

omersal
29.Haziran.2009, 11:56
Citynin böyle birşey yapmasına ne gerek vardı ki 50 milyon euro teklif yapsa da kabul ederdi bence barça.Zaten Eto'o kadroda düşünülmüyor.

tarikko
29.Haziran.2009, 13:48
Dün Güney Afrika karşısında attığı iki golle İspanya Milli Takımı'nı üçüncülüğe taşıyan isim olan Güiza, İspanya'ya dönmek istediğini açıkladı. Golcü oyuncu gol sevinçlerini paylaştığı Valencia kaptanı Marchena'nın kendisini Valencia'ya götüreceğini umduğunu belirtti.

Dün Güney Afrika karşısında oynadıkları Konfederasyon Kupası üçüncülük karşılaşmasında attığı iki golle takımının kurtarıcısı olan Dani Güiza, sonunda transferiyle ilgili suskunluğunu bozdu ve İspanya'ya dönmek istediğini açıkladı.

Maç sonrasında İspanya'nın EFE Ajansı'na konuşan Güiza, gollerinden sonra yedek kulübesinde oturan Valencia kaptanı Marchena'ya koşmasının nedenini şu sözlerle açıkladı: "En yakın zamnda İspanya'ya dönmek istiyorum. Marchena'nın da Valencia'ya gitmeme yardımcı olacağını umuyorum."

"Üçüncülüğü hakettik"

İspanya Milli Takımı'yla üçüncülüğü hakettiklerini belirten Güiza, "Skor böyle olmayabilirdi ama üçüncülüğü hakeden taraf bizdik. Burada edindiğimiz deneyimler gelecek sezon Dünya Kupası'nda bize çok fayda sağlayaca" dedi.

Goal

Fietra 10
29.Haziran.2009, 14:29
Nouma bizi diskoya götür gibi olmuş :)

Ben bi yere gideceğini zannetmiyorum bu sene için Güiza'nın ..

Varonil
29.Haziran.2009, 15:23
Valencia'nın içinde bulunduğu bu kötü finansal durum içerisinde Güiza'yı alabileceğini zannetmiyorum ;)

gerrrard
29.Haziran.2009, 15:40
Ya bi tutturulmuş Valencia'nın kötü durumu falanda filanda. Liverpool'da batmak üzereydi 20 milyon euroya Glen Johnson'ı aldılar. Geçiniz bunları Valencia almak isterse alır.

Universal
29.Haziran.2009, 15:40
D.Villa'yı satmadan Valencia yüksek bonservisli hiçbir oyuncuyu transfer edemez. Ekonomik krizdeler, Güiza'nın bonservisini ve maaşını ödeyemezler.

BaFraLı
29.Haziran.2009, 16:35
Xavi’ye göre önümüzdeki sezon Barcelona yine üç kupayı hedefliyor. İspanyol yıldız takımının Ronaldo'yu transfer etmediğini çünkü kendisine yer olmadığını da dile getirdi.

Xavi, FIFA Konfederasyon Kupası bronz madalyasını kazanmasının ardından bir talili hak ediyor, ama futbolu birkaç haftalığına bırakmadan önce Barcelonalı oyun kurucu ezeli rakipleri Real Madrid’i üç kupayı da alacakları konusunda uyardı.

Yıldız oyuncu ezeli rakipleri Real Madrid ve flaş transferi Cristiano Ronaldo hakkında konuştu. Xavi, “Dünyanın en iyi oyuncusu Lionel Messi. Biz ayrıca Andres Iniesta, Thierry Henry ve Samuel Eto’o‘ya sahibiz, bu büyük bir lüks ve her şeyi yapabiliriz. Ronaldo’yu burada istemiyorum. Barça’da magazin dergilerini dolduran oyunculara yer yok. Biz sıkı çalışan, ciddi sporcularız, ama o kontrol edilemez” dedi.

Sport’a konuşan Xavi, “Biz çok özel bir yerdeyiz. Barcelona çok iyi durumda ve gelecek sezon biz çok üst düzey bir mücale vereceğiz” dedi.
Xavi, “Beklediğimizden daha çok kupa kazandık, çünkü geçen sezon çok çok iyiydik. Üç kupa ile ödüllendirildik, bu bizi çok mutlu etti. Kazanmaya devam etme isteğimiz çok fazla. Kadromuz hem mental hem fiziki olarak çok iyi durumda, tekrar üç kupayı da kazanmamız sürpriz olmaz. Bu artık bir rüya değil, her ne kadar çok zor olacağini bilsem de bu daha önce yapıldı, belki de gelecek sefer altı kupa kazanırız” diye sözlerine devam etti.

Clayman
29.Haziran.2009, 16:36
Çok ağır konuşmuş Xavi:)

Lionel Andres Messi
29.Haziran.2009, 17:55
david villanından güiza giderse zaten çok sönük kalır.böyle bir transfer yapacağını sanmıyorum.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
edt:david villanın ardından

Lionel Andres Messi
29.Haziran.2009, 18:08
eto'o kabul ederse barcelona eto'o yu 30 milyon euroya satacak.

eto'o ile pep arasında tartışmalar olmuştu ve sezon sonu eto'onun sözleşmesi bitecek.

eto'o cityden 9 milyon euro alacak yıllık,eğer kabule derse.

RaSenGan
29.Haziran.2009, 18:19
Citynin böyle birşey yapmasına ne gerek vardı ki 50 milyon euro teklif yapsa da kabul ederdi bence barça.Zaten Eto'o kadroda düşünülmüyor.

Transferin yanında fiyatı da konuşulsun istiyolar.(:

matrockmamy
29.Haziran.2009, 18:29
eto yu satmaları hata olur. ama ayrılmak istiyor diyosunuz. eto o villadan daha dayanıklı, daha gole yakın, hava hakimiyeti daha yükek. bence barcanın sisteminde villadan çok eto iş yapar. barca eto yu satarsa büyük güç kaybeder tabi iboyu almazlarsa ..

Gangstaa
29.Haziran.2009, 18:41
Eto'o'ya rekor teklif: Haftada 250.000 pound!

http://www.yazete.com/pics/news/290620091334083997068_2.jpgManchester City Samuel Eto'ya rekor bir teklif yaptı. Haftada 250.000 sterlin...

Yazete Özel

Eğer transfer gerçekleşirse futbolcu yılda 13 milyon pound kazanmış olacak.

Barça başkanı Joan Laporta, Eto'ya gelen teklifi doğruladı ve rekor oyuncunun rekor bir teklif alarak fikrini değiştirebileceğini söyledi.

Eto'a her ne kadar Barcelona'da kalmak istesede bu teklifi reddetmesi imkansız gibi görünüyor.

28 yaşındaki Eto geçen sezon 34 gol atarken bu sene Şampiyonlar Ligi finalinde de gol kaydetmişti.

Barcelona ile bir yıllık mukavelesi olan oyuncudan yararlanmak isteyen yöneticiler bu Manchester City'nin teklifini değerlendirmek istiyor.

Bu transfer gerçekleştiği takdirde Eto'o Cristiano Ronaldo'dan fazla kazanıyor olacak.

Bordo61Mavi
29.Haziran.2009, 18:57
Tek dilegim bonservis fiyati 80 milyon sterlini gecsinde su Ronaldo dunyanin en pahali oyuncusu olmasin :D

fmsmyrna
29.Haziran.2009, 19:02
Gerçekleşirse Pes te alınabilecek takımlar arasına City de girer. :)

MaTRaKaN
29.Haziran.2009, 19:29
Gerçekleşir inşallah :D

MaTRaKaN
29.Haziran.2009, 19:31
Sert ve doğru konuşmuş..

bugra 1905
29.Haziran.2009, 19:37
Ağzına Sağlık Xavi Doğru Söylemişsin

Lionel Andres Messi
29.Haziran.2009, 19:51
Ronaldo’yu burada istemiyorum. Barça’da magazin dergilerini dolduran oyunculara yer yok. Biz sıkı çalışan, ciddi sporcularız, ama o kontrol edilemez” dedi.

en çok burasına bayıldım bravo xavi ye.

Gangstaa
29.Haziran.2009, 23:11
Gereksiz açıklama.Barcadada kim röportaj yapsa madride ronaldoya kakaya sallıyor.

Fernando Gago
29.Haziran.2009, 23:38
Güiza İspanya'da iş yapar Valencia Villa'yı satarsa Güizayı almalı :)

omersal
29.Haziran.2009, 23:39
Tevez - Robinho - Eto'o... Göze hoş geliyo :D

matrockmamy
29.Haziran.2009, 23:45
ağzına sağlık. kaka ya da sataşmamış :D çünkü kaka çok farklı.. magazine çıkmaz, sataşmaz, asla şımarmaz..

SiR ToMaSRoSiCkY1
30.Haziran.2009, 00:04
C.Ronaldo ve Kaka'nın mükemmel performansını izledikten sonra böyle konuşabilecek mi acaba?

RaSenGan
30.Haziran.2009, 00:26
Barcelonalı oyuncuların çenesi çok açıldı.

Lionel Andres Messi
30.Haziran.2009, 00:41
3 şampiyonluğun ardından soruyorlar c.ronaldoyu takımızda görmek istermisiniz diye oda veriyor cevabını sonra suçlu xavi oluyor.sanki ölüyordu ronaldoya yorum yapmak için :S

RaSenGan
30.Haziran.2009, 00:55
3 şampiyonluğun ardından soruyorlar c.ronaldoyu takımızda görmek istermisiniz diye oda veriyor cevabını sonra suçlu xavi oluyor.sanki ölüyordu ronaldoya yorum yapmak için :S

Gazeteciler Barcelona antrenman sahası önünde yatıyo heralde foruma 2 günde 1 Barcelonalı oyuncuların söyledikleri hakkında konu açılıyor :) Tamam cevap verebilirler de şampiyonluktan sonra çok havalanmışlar.Yok onu istemiyorum yok o gelse de değişen bi şey olmaz.Bunlardaki havayı atmosfere yaysan astronotlar rahat rahat nefes alır :p

canavar20
30.Haziran.2009, 01:10
Bende Barcelona'yı çok sevmeme rağmen bu tür açıklamaları doğru bulmuyorum. Bırakın Barça iyi adam, Real kötü adam olarak kalsın, yeter artık!

King_91
30.Haziran.2009, 01:25
Barçalıların içine baya oturmuş her çıkan ronaldo kaka'ya sallıyo . ya bu haberler yalan ya da barça'da gerçekten aşağılık kompleksi var

BaFraLı
30.Haziran.2009, 01:28
Ne alakası varki.Adam demiş işte Barça'da olay bu.Geceleri alem yapmaya,gezip tozmaya yer yok Barça'da demek istemiş vede çok doğru demiş helal olsun.Ronaldo'da anca karı kızlarla eğlenir.

tarikko
01.Temmuz.2009, 00:39
Real Madrid’te kalmak isteyen orta saha oyuncusunun, önümüzdeki sezonda da forma giyemeyeceği belirtildi.

Önümüzdeki sezon da Real Madrid’te kalacak Ruben de la Red’in, forma giymesi imkansız gibi gözüküyor.

Geçtiğimiz sezon geçirdiği sakatlık nedeniyle uzun süre forma giyemeyen oyuncunun durumu hala belirsizliğini koruyor.

Radio Marca’nın haberine göre; Jorge Valdano ve kulüp doktorlarıyla görüşen oyuncu, aldığı haberle yıkıldı. Orta saha oyuncusunun önümüzdeki sezon da forma giyemeyeceği belirtildi.

İki ayda bir teste tabi tutulacak oyuncu da bir gelişme olup olmadığı sürekli olarak takip edilecek.

Ancak De la Red, önümüzdeki sezon futbol oynayamayacak olmasına rağmen, yine de Real Madrid’te kalmakta ısrar ediyor.

Goal

tarikko
01.Temmuz.2009, 00:39
Real Madrid’in ses getiren transferlerinden Kaka’nın geleck yıl hangi forma numarasıyla oynayacağı belli oldu

Real Madrid’in Milan’dan rekor bir transfer ücretiyle kadrosuna kattığı Brezilyalı yıldız orta saha oyuncusu Kaka’nın, gelecek yıl hangi sırt numarasıyla oynayacağı netlik kazandı.

8, 10, 18 gibi uygun numaraların yani sıra, Real Madrid’in efsane oyuncularından Zidedine Zidane’ın giydiği 5 numaralı formayı giyebileceği iddia edilen Kaka’nın, takımdan ayrılan Saviola’nın numarası ola 9’u seçtiği belirtildi.

Real Madrid’in meşhur 9 numaralarından Ronaldo, kariyerini Brezilya’nın Corinthias’ta devam ettirirken, vatandaşı Kaka, Madrid’in efsane 9’larından biri olmaya çalışacak.

9 numaralı forma bir önceki sahibi Saviola’ya fazla şans getirmezken, Ronaldo Real Madrid formasıyla 127 maçta 83 gol atarak önemli bir başarı göstermişti.

Real Madrid’in 9 numarasını Hugo Sanchez, Santillana ve futbol dahisi Alfredo di Stefano gibi adı tarihe geçmiş efsane oyuncular da giymişti. Diğer yandan bu akşam Bernabeu’da yapılacağı bilinen imza törenine, efsane oyuncularından Pele’nin de katılacağı ifade edildi.

Goal

nekop
01.Temmuz.2009, 00:42
Kaka'ya yakışmaz 9 numarak keşke 8,10,18 numaralarından birini alsaydı.

Clayman
01.Temmuz.2009, 00:44
Bu sabah Ntv Spor'da 5,10,18,22'den birini alacağı söyleniyordu. O numaral boşta diyeceğim ama De La Red 22 numara değil miydi ?

Eğer gerçekten 22 boş ise 22'yi alması en mantıklısı olurdu :)

RaSenGan
01.Temmuz.2009, 00:44
9'u Ronaldo giymiycek miysi :confused: Kaka'ya yakışmaz 9 numara.22 istiyoruz biz (:

MaTRaKaN
01.Temmuz.2009, 00:47
9 yakışmamış daha iyisini alabilirdi...

Clayman
01.Temmuz.2009, 00:47
Bir orta saha oyuncusuna 9 numara yakışmaz zaten. Yarım saat sonra basına tanıtılacak Kaka. Herhangi bir kanal canlı verirse forma numarasını görebiliriz...

TR.CaPTaiN
01.Temmuz.2009, 00:48
10 numarayı Sneijder kullanıyor. Henüz başka bir kulübe transfer olmadı.

BaFraLı
01.Temmuz.2009, 00:49
De La Red 26 numaralı formayı giyiyor sanırım.De La Red önümüzdeki sezonda sakat.Versinler işte Kaka ya :D

BaFraLı
01.Temmuz.2009, 00:50
Genç bir futbolcuydu.İnşl. çok çabuk toparlar.

bugra 1905
01.Temmuz.2009, 00:52
Evet Ya Genç Bir Oyuncuydu Yazık Oldu İnş Toparlayabilir

RaSenGan
01.Temmuz.2009, 00:54
9 hariç her numara yakışır ama 9 olmaz ya.Umarım yanlıştır.Formasını alıcaktım ama 9 numaraysa almam valla (:

maNga 33
01.Temmuz.2009, 00:55
kötü oldu hemde genç en verimli çağı

nerazzuri
01.Temmuz.2009, 01:18
10 numarayı Sneijder kullanıyor. Henüz başka bir kulübe transfer olmadı.
Gözden çıkarılmış demekki:)

King_91
01.Temmuz.2009, 01:32
noldu yahu bu adama

TR.CaPTaiN
01.Temmuz.2009, 01:49
Seko gözden çıkarılmak ayrı bir şey formayı boşaltmak ayrı birşey. 8 numarayı almış Kaka.

RaSenGan
01.Temmuz.2009, 01:54
8 yakışır.Milli takımda da giymişti yanlış hatırlamıyosam.

maNga 33
01.Temmuz.2009, 01:55
8 yakışır bencede

GebzeLi1907
01.Temmuz.2009, 01:57
5 inde ayrı bi havası olabilir bence..

LaigLeNoiR
01.Temmuz.2009, 01:59
28 giysin 28 :D

TR.CaPTaiN
01.Temmuz.2009, 02:01
http://img329.imageshack.us/img329/645/kakat.jpg (http://img329.imageshack.us/i/kakat.jpg/)

Enterokinaz
01.Temmuz.2009, 02:02
forma bu kadar yakışır. 8)

KaF KeF
01.Temmuz.2009, 02:07
http://www.sporx.com/img/2009/06/301246388922.jpg

Fernando Gago
01.Temmuz.2009, 02:11
Gago'nun numarası Kaka'ya verilmiş :) Yakışmış . . .

RaSenGan
Çok yakışmış :)

BaFraLı
Gerçekten çok yakışmış Kaka'ya.

Clayman
01.Temmuz.2009, 02:36
8 numara iyidir :)

tarikko
01.Temmuz.2009, 02:45
8 numara tam olmuş :)

bySilver
01.Temmuz.2009, 02:49
Gerçekten cuk oturmuş Kaka' ya 10 oLsaydı daha iyi olurdu kanımca. :)

MaTRaKaN
01.Temmuz.2009, 03:29
Hayatının baharında yazık vallaha ya :(:(

E.Cartman
01.Temmuz.2009, 04:05
iyi de oynuyodu yazık oldu 8 numarayıda kaka ya kaptırdı zaten iyice morali bozulmuştur...

Fietra 10
01.Temmuz.2009, 04:36
noldu yahu bu adama

Kalbinde sorun var bildiğim ve hatırladıgım kadarıyla..

deniz.91
01.Temmuz.2009, 05:05
forma iyi gitmiş yakşıklı adam tabi hayırklı olsun bakalım

KaPaLı
01.Temmuz.2009, 12:53
Çok beğendiğim oyuncuydu. Oyunu 2 yönlü oynayabilen birisiydi. Ama saha içinde fenalaşmıştı maçta. Ondan beri toparlayamadı.

Since-1907
01.Temmuz.2009, 13:49
İspanyol basının iddiasına göre, Barcelona, Liverpool'a Arjantinli orta saha oyuncusu için 30 milyon avro teklif edecek.

İspanya'dan gelen haberlere göre, bu yaz henüz transfer yapamayan Barcelona'nın sabrı tükenmeye başlıyor.

Birkaç gün önce çıkan haberlerde, La Liga şampiyonunun Keirrison'u kadrosuna katarak ilk transferini gerçekleştireceği iddia ediliyordu. Ancak, AS'nin haberine göre, Barça şimdi de Liverpool'a Mascherano için 30 milyon avro önermek üzere.

Ya Alonso ya Mascherano

Bu teklif kabul edilirse, Barcelona'nın bu yaz transfere ayırdığı bütçenin neredeyse tümünü bir oyuncuya vermiş olacak. Ancak, eğer Katalan kulübü Mascherano'yu kadrosuna katabilirse, bu transfer Xabi Alonso'nun Real Madrid'e gitmesine de engel olacak. Zira, Liverpool'un yeni direktörü Christian Purslow, iki orta saha oyuncusunu birden satmayacaklarını ifade etmişti.

AS'nin haberinde ayrıca, Real Madrid'in de Alonso için dev bir teklifte bulunabileceğini belirtti.

omersal
01.Temmuz.2009, 14:12
Barça niye alsın ki Mascheranoyu o bölgede yedekleri bile mükemmel.

tarikko
01.Temmuz.2009, 16:33
Madrid merkezli gazeteye göre, Benzema, Manchester United'a değil, Real Madrid'e gidecek.

Karim Benzema'nın Lyon'dan takım arkadaşı Miralem Pranjic, dün yaptığı açıklamada Manchester United'ın 45 milyon avroluk teklifiyle Fransız golcüyü kadrosuna katmaya çok yaklaştığını ifade etmişti.

Bu açıklamalara rağmen, Marca, Real Madrid'in Benzema transferinde sona yaklaştığını ve genç yıldızın İspanyol devine geçmesinin an meslesi olduğunu yazdı.

Haberde, Real Madrid'in daha önceki 32 milyon avroluk teklifini 35 milyon avroya çıkardığı belirtildi.

Benzema'nın çarşamba günü kulüp yöneticileriyle görüşerek son kararını vermesi bekleniyor. Milli futbolcu, daha önce yaptığı açıklamalarda 2010 Dünya Kupası'na kadar Lyon'da kalmak istediğini söylemişti.

Goal

deniz.91
01.Temmuz.2009, 17:43
Sanırım David Villadan vazgeçildi o zaman benzameda çok iyi bir transfer olur

Onurap
01.Temmuz.2009, 17:50
Real çıldırdı.. :) Ama David villa daha iyi bir seçim olurdu

tarikko
01.Temmuz.2009, 22:02
Real Betis ile sözleşmesi biten Juanito bonservissiz olarak Atletico Madrid ile sözleşme imzaladı. Atletico Madrid bu transferi resmi internet sitesinden duyurdu.

Juanito'nun Atletico Madrid'e transfer olacağı biliniyordu. Ancak dün resmen açıklandı.

Gelecek sezon için Şampiyonlar Ligi'ne katılmaya hak kazanmalarına rağmen Atletico Madrid'in defansı güven vermiyordu. Atletico, Juanito ile defans hattını güçlendirmiş oldu.

Kulübün resmi sitesinde yer alan heberde, "Juan Gutierrez Moreno, bilinen adıyla Juanito kulübümüz ile iki yıllık sözleşmeye imza attı. Real Betis ile sözleşmesi sona erdikten sonra takımından ayrılan oyuncu Atletico Madrid ile sözleşme imzaladı" denildi.

Defansın ortasında oynayan oyuncu kariyeri boyunca Real Betis'te oynadı. Real Betis'te kaptanlık da yapan Juanito'nun yapılan açıklamada yakın zamanda taraftara tanıtılacağını da belirtti.

Goal

Enterokinaz
01.Temmuz.2009, 22:04
tecrübeli bir futbolcu. kalitesi tartışılmaz. iyi transfer.

Del Piero_10
01.Temmuz.2009, 23:49
Florentino Perez başkanlığında flaş transferlerle sezona giren İspanyol devi son bombasını patlattı. Lyon'un genç yıldızı Karim Benzema Galacticos'a eklenen son halka oldu.

scar face
01.Temmuz.2009, 23:51
Yok artık LeBron James :p

GebzeLi1907
01.Temmuz.2009, 23:53
onu bari diğerlerine bıraksaydın perez
adam ne takım kuruyo ya

Fernando Gago
02.Temmuz.2009, 00:27
Real Madrid harbiden coştu ya Biri bunları durdursun . . .

bugra 1905
02.Temmuz.2009, 00:35
Ne Kadar Transfer Yapsalar Boş Bu Sezon Yine Barçanın Yılı Olacak

Lionel Andres Messi
02.Temmuz.2009, 00:42
bir kupada reale versinlar yav transfer dönemi şampiyonu :)

BaFraLı
02.Temmuz.2009, 00:58
Demek Benzema'yıda aldılar he.Hücüm hattı gerçekten çok harika oldu.

RoNNiE91
02.Temmuz.2009, 01:03
Gerçekte ne yaparlar uyum sağlarlar mı bilmem ama Fifa,Pes ve Menajerlik oyunlarında Real Madrid süper yönetilir.

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
02.Temmuz.2009, 01:09
İçimden bi his Ruud gidecek diyor ama...hayırlısı
Bu arada Benzema transferiyle hücum hattına transfer tamamlandı.

BaFraLı
02.Temmuz.2009, 01:10
Bence zaten bu hücüm hattıyla Van Nistelrooy'a gerek kalmayabilir.

King_91
02.Temmuz.2009, 01:29
bu hücum hattı gibisi de yok . seneye ortalığı dağıtacak gibi duruyorlar

Addolorato
02.Temmuz.2009, 01:32
Hücum hattı süperde , defans olarak berbatlar Casillas'ı saymıyorum o bile tek başına bir yere kadar. 34'lük Cannavaro gönderilmeye çalışılan Metzelder defans yapamayan Marcelo , 33'lük Salgado gibi arkadaşlar var orda. Pepe ve Sergio Ramos'un yanına iyi bir sol bek ve defans ortası lazım.

tarikko
02.Temmuz.2009, 01:32
Delirdi iyice Real Madrid.Yarın da Ribery'yi açıklarlarsa şaşırmayın :)
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:

Hücum hattı süperde , defans olarak berbatlar Casillas'ı saymıyorum o bile tek başına bir yere kadar. 34'lük Cannavaro gönderilmeye çalışılan Metzelder defans yapamayan Marcelo , 33'lük Salgado gibi arkadaşlar var orda. Pepe ve Sergio Ramos'un yanına iyi bir sol bek ve defans ortası lazım.
Stopere Albiol alındı zaten..

Addolorato
02.Temmuz.2009, 01:35
Doğru haklısın Tarık o zaman birde sol bek alsınlar çift taraflı çalışan.

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
02.Temmuz.2009, 01:37
Raul Albiol alındı,Cannavaro Juve'ye döndü.
Ben DL'de Marcelo'yu yeterli görüyorum.Sadece bi DC lazım bence (Ben artık Pepe'yi deyim yerindeyse adamdan saymıyorum o caniliğinden sonra)

Enterokinaz
02.Temmuz.2009, 01:44
ribery'de gelirse barça'nın yılı falan kalmaz artık. gerçi gelmese de farketmez, bu yıl el mi yaman bey mi yaman ortaya çıkacak hepsi.

tarikko
02.Temmuz.2009, 01:47
Doğru haklısın Tarık o zaman birde sol bek alsınlar çift taraflı çalışan.
Oraya da bizim Vargas'ı :) düşünüyorlar inş. almazlar.. :)

Clayman
02.Temmuz.2009, 01:48
Ne Kadar Transfer Yapsalar Boş Bu Sezon Yine Barçanın Yılı Olacak
Bu kadroyu uyum içinde yönetebilirse Pellegrini, Real ortalığı siler süpürür, demedi deme.

nannar
02.Temmuz.2009, 01:52
barcelona kadroyu bozmadan üstüne 1-2 oyuncu eklerse ( ki ekleyecek gibi duruyor) , yine tozunu attırır hem avrupanın hem da la liga'nın :D real yine hüsran olur... yıldızlarla şamopiyon olunsaydı yıllardır zaten hep real şampiyon olurdu :)

gerrrard
02.Temmuz.2009, 02:00
Herkesin ağzında aynı laf yok büyük oyuncu alınarak büyük takım olunmazda şöylede böylede. Bal gibide olunur arkadaş. R.Madrid en iyisini yapıyor herkesi alarak. Teknik Direktörsüz uçar bu takım. Uyum süreci falan filan hikaye. Real gibi bir camia buna izin vermez zaten. R.Madrid son yıllarda prestij kaybetmişti Perez'in gelişiyle yeniden eski günlerine geri dönecektir.

nerazzuri
02.Temmuz.2009, 02:05
Bu takım kötü oynasa bile, bireysel becerilerle maç kazanmak diye birşey var. İsterse 11 oyuncu boş dolaşsın, öyle bir zamanda Kaka çıkar gol atar, Ronaldo çıkar gol atar, Benzema çıkar gol atar vs. vs. maçı her türlü kazanılır. :)

Del Piero_10
02.Temmuz.2009, 02:09
35 milyon peşin, performans bonuslarıyla birlikte 41 milyon €. Diğerlerine nazaran ucuza kapattılar.

eXcitinG
02.Temmuz.2009, 02:09
Yani Kaka,RonaLdo,Benzema varken maç nasıL kaybeder bir takım bunuda görmek güzeL oLacak. YeniLmez armada gibi birşey oLacak ReaL. Barca nın yıLı feLan hikaye. ReaL büyük paraLar saçıyor diye çoğu kişi anti bakıyor ama biraz mantıkLı bakaLım. Bir tarafta Xavi,İniesta,Messi ve Etoo diğer tarafta Kaka,RonaLdo,Benzema. Ne fark var.

E.Cartman
02.Temmuz.2009, 02:16
Bu sene el clasico'lar çok zevkLi olacak... :D

Estranged
02.Temmuz.2009, 02:17
Bir tarafta Xavi,İniesta,Messi ve Etoo diğer tarafta Kaka,RonaLdo,Benzema. Ne fark var.
iki taraf arasında gördüğüm tek fark biri 3 kişi diğeri 4 kişi :D
tabi bu işin şaka kısmıydı.

önemli olan şimdi sol beke kimi alacakları.marcelo muhtemelen yedeğe çekilecek ya da kiralanacaktır,satılacağını sanmıyorum.

tahminen lahm için astronomik bi teklif yapacaklar.

eXcitinG
02.Temmuz.2009, 02:20
iki taraf arasında gördüğüm tek fark biri 3 kişi diğeri 4 kişi :D
tabi bu işin şaka kısmıydı.

önemli olan şimdi sol beke kimi alacakları.marcelo muhtemelen yedeğe çekilecek ya da kiralanacaktır,satılacağını sanmıyorum.

tahminen lahm için astronomik bi teklif yapacaklar.

Kaka ve RonaLdo benim gözümde İniesta,Xavi ve Eto`o ya bedeLdir :)

Addolorato
02.Temmuz.2009, 02:22
Futbolu bırakmalı artık kalp riskli bir olay gördük Ümit Özat'ı bir kere vurdu sonra devam etti futbola yine fenalaştı. Kendisi için en dogru olan futbolu bırakmak.

Estranged
02.Temmuz.2009, 02:25
Kaka ve RonaLdo benim gözümde İniesta,Xavi ve Eto`o ya bedeLdir :)
Messinin Benzemaya eşit olduğunu düşünmek bence messiye hakaret olur.

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
02.Temmuz.2009, 02:28
Barcelona'nın yılı filan hikaye Real süpürecek süpüricek :p

eXcitinG
02.Temmuz.2009, 02:37
Messinin Benzemaya eşit olduğunu düşünmek bence messiye hakaret olur.

DenkLem mi yapaLım arkadaşım şimdi. Messi iLe Benzema yı zaten kıyasLamam..

Xavi,İniesta,Messi, Eto`o

Kaka+RonaLdo = 3 adam ise

Benzema + Kaka + RonaLdo = Barca nın dörtLüsü

BiLmem şimdi anLadın mı.

Lionel Andres Messi
02.Temmuz.2009, 02:38
zaten reallilerin tek avuntusu para bizde yıldızları aldık şovu yaptık seneye şampiyon olacağız :) bu kadar basit.

barça ağzının payını verecektir re6l m6dride(buda fanatizim diye sayılmaz umarım :D)

BaFraLı
02.Temmuz.2009, 02:39
Real Madrid'in yeni oyuncusu Cristiano Ronaldo’nun kendisini evinin önde görüntüleyen bir genç kıza saldırdığı ve arabasının camını kırdığı iddia edildi.

Real Madrid’e rekor bir transfer olan Portekizli yıldız oyuncu Cristiano Ronaldo, kendisini Lizbon'daki evinin önünde görüntüleyen 17 yaşındaki genç bir kızın arabasının camını kırdı. Sara Pardal adındaki genç kızın, Ronaldo’nun fotoğrafını çekmek istediği, yıldız oyuncunun aşırı derecede sinirlendiği ve Pardal’ın arabasına zarar verdiği ifade edildi.

Pardal’ın olay sonrası yaralandığı ve tedavi görmek üzere hastaneye kaldırıldığı belirtildi. Genç kızın Ronaldo hayranı olduğu ve yıldız oyuncudan imza istediği iddia edildi. Diğer yandan Ronaldo genç kızın bir hayran olmadığını ve paparazzi olarak kendisini isteği dışında görüntülemek istediği iddiaları da öne sürüldü.

Olaydan sonra pişmanlık duyduğunu belirten yıldız oyuncu, kendisini, “Yaşanan olay beni çok üzdü. Ama bu tip bir reaksiyon vermeyeceğimden emin olabilirsiniz" sözleriyle savundu.

Artis herif ne olacak.17 Yaşındaki bir kıza zarar verecek kadar tehlikeli.

Enterokinaz
02.Temmuz.2009, 02:42
son seneyi çıktığınızda barcelona'nın real karşısında nasıl ezildiği ortada. günlük başarılara değilde toplama bakalım, ileride ne olacağını görürsünüz.

en son yıldızlar topluluğu kurduğunda madrid, şampiyonlar ligi'ni kazanmıştı 2002'de, hatırlayın.

barca'lıların tek avuntusu ise çok güvendikleri sistem. karşılarında böyle bir takım olunca ortada sistem falan kalmaz. her yılda bir olmaz, bunu aklınızdan çıkarmayın.

Lionel Andres Messi
02.Temmuz.2009, 02:44
her türlü olumsuz şeyi bekelrim zaten bu heriften onda nerde nsanlık onun gözünde insanların karınca kadar değeri yok bence kendi poposunu gökdelende gören birisinden ne beklersin ki!

Addolorato
02.Temmuz.2009, 02:45
Kızı beyenmemiştir ;)

King_91
02.Temmuz.2009, 02:47
bu kadarla kalmayacağı belli transferlerin . o yüzden rahatlıkla söyleyebilirim ki madrid seneye ortadaki her kupayı kaldırabilir .

Estranged
02.Temmuz.2009, 02:51
DenkLem mi yapaLım arkadaşım şimdi. Messi iLe Benzema yı zaten kıyasLamam..

Xavi,İniesta,Messi, Eto`o

Kaka+RonaLdo = 3 adam ise

Benzema + Kaka + RonaLdo = Barca nın dörtLüsü

BiLmem şimdi anLadın mı.
tamam abi zaten tartışmak için söylemedim,şakasına olduğunu da sonrasına eklemiştim.

değindiğim nokta ise(saygısızlık etmek gibi olmasın :) )
Benzema Kaka Ronaldo= Xavi İniesta Messi Eto'o
ilk kısımdan kaka ronaldo diğer taraftan 3 kişi,xavi iniesta ve eto'o çıkıyor,
kalan kısıma bakılırsa:
Benzema=Messi

Tekrar ediyorum bu işin sadece şaka kısmı :)

Lionel Andres Messi
02.Temmuz.2009, 02:52
barçanın nasıl(?) ezildğini merak eden varsa her yerden bulabilir zaten .

ben önümüzdeki seneden bahsediyorum sen istersen tarihe bak 2002 ye bak kardeşim.:0:ayrıca ben ortalıkta takım göremiyorum sadece 2 tane şov amaçlı transfer görürsen haber ver banada.

Corpus
02.Temmuz.2009, 02:54
Arkadaşlar biliyorsunuz barça nın sistem bol pas ve rakibi koşturmaya dayalı . Real Madrid in transferleri ise zaten yıldız oldukları için her maç topun peşinden 10-15 km koşacaklarını sanmıyorum sadece lassana diarra gibi oyuncular koşar onlarında sayısı çok değil . Bu yüzden barça nın hala şansı var