View Full Version : İspanya La Liga Geçmiş Sezonlar
Lionel Andres Messi
28.Ocak.2008, 22:57
Daha Messi 100 fırın ekmek yemesi lazım.
abartmayalım maradona o kadarda kilolu değil verdi bayağı.
eXcitinG
28.Ocak.2008, 22:58
Messi her haLi iLe Maradona dan daha iyi ve daha iyi de oLacak.
KaPaLı
28.Ocak.2008, 23:00
Hayrettin abi bunu söylemek için biraz genç değilmi. Maradona ellede atmış olsa bir Dünya Kupası sahibi. Haa Messi kazanamazmı belki olabilir ama bence Maradona'dan daha iyi demek için erken biraz.
Onurap
28.Ocak.2008, 23:03
Kesin olarak belli değil maradonayı izleyen bir kuşak değiliz..Ancak maradonanın oynadığı zamandaki futbolla şimdiki arasında çok fazla fark var..
Ancak Messi çok iyi gidiyor..İlerde çocuklarımıza 'Bizim zamanımızda messi vardı ki.....' Diyebileceğimiz düzeye geliyor.. :)
Ama şuna eminimki şuan dünyada oynayan en iyi futbolcudur..Onu izlerken kendimi pes 2009 da become to legend modunda oynuyor sanıyorum.. :)
eXcitinG
28.Ocak.2008, 23:16
Geç değiL. Bence tam zamanı.
Bir Dünya kupası eksik ama onu da daha Maradona nın yarı yaşına varmadan eLde edicek bence. Maradona nın zamanı iLe Messi nin zamanı bir değiL. HeLe günümüzde bu kadar teknik oyuncuLarın oynamasının çok zor oLduğu bir dönemde harikaLar yaratan bir insan benim için en iyidir. Maradona üstüne baskı yapmayan 8 kişiye çaLım atıyor. Messi onu durdurmak için tekme saLLayan, çekmeye çaLışan kişiLerden kurtuLarak goL atıyor vs gibi.
Maradona FutboL iLahıdır. GeLmiş geçmiş en iyi oyuncuLardandır. Ama bu demek değiLdir ki her zaman bir numara oLacak. İLLa onun tahtı yıkıLmayacaktı diye birşey de yok.. Bence Messi çoğu kişiye göre henüz yoLun başında ama ben yıktı kabuL ediyorum.
Maradona nın Dünya kupası dışında kaç maçını izLedik. Messi nin kaç maçını izLiyoruz. ?
Bordo61Mavi
28.Ocak.2008, 23:54
Hepimiz maradona nin maclarini izlemis gibi konusuyoruz. Bu adam ikisinide gormus, ve bunu dediyse bi bildigi vardir.
deniz.91
29.Ocak.2008, 01:07
Maradonayı izlemeyemedik ama messinin daha iyi olduğunu düşünoyrym şuan yaşı çok genç olmasına rağmen çok büyük işler yapmayı başardı
PesimiSTyLa
29.Ocak.2008, 01:17
Katılıyorum. Artık arjantin yeni maradonalar degil; yeni Messi'ler cıkarsın. Her hali ile. Futbolu, kendi yaşamı vs .
mgokalparslan
29.Ocak.2008, 02:13
aslında tam olarak karşılaştırma yapılamaz,ayrıca aynı koşullarda oynamadılar ki. messi barca altyapısından yetişti ve hep orada oynadı.maradona daha fazla kulüp gezdi. ayrıca maradona napoli gibi bir kulübü gullit,rijkaard,van basten li çok güçlü bir milana karşı yarıştırdı.4 şampiyonluk ve bir uefa kupası kazandırdı,üstelik tek başına. messi'nin almeria,numancia gibi bir takıma gidip tek başına bunlara benzer şeyler yapması lazım.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Maradona üstüne baskı yapmayan 8 kişiye çaLım atıyor. Messi onu durdurmak için tekme saLLayan, çekmeye çaLışan kişiLerden kurtuLarak goL atıyor vs gibi.
katılmıyorum,günümüzde futbol daha çok mücadele ve efor gerektiriyor fakat eskisi kadar sert oynanmıyor. messi nin maradona nın yediği tekmelerin onda birini yediğini sanmıyorum. eskiden özellikle arkadan tekmelere bu kadar müsamaha gösterilmiyordu.şimdi kesin kırmızı kart dediğimiz tekmeler o zaman sarı kartla geçiştiriliyordu.hatta maradona yı sürekli değişerek marke ediliyordu(tekmeleniyordu). hatta maradona'nın yediği tekmelerden dolayı dayanamayıp kavga ettiği meşhur bir athletic bilbao maçı vardır.zaten barca dan gönderilmesinin sebeplerinden biri de budur.
CeNTeR_TR
29.Ocak.2008, 16:05
Cm de almaya çalıştığım bir oyuncuydu :) Eee ben istiyosam iyidir doğal olarak :) hayırlı olsun Espanyola
CeNTeR_TR
29.Ocak.2008, 16:07
Bu kadar kısa sürede 2.ant değişikliği büyük takımda olmaması gereken bir durum ;;)
Fernando Gago
31.Ocak.2008, 23:27
İspanyol devi Real Madrid, İngiltere'nin West Ham takımında forma giyen Fransız oyuncu Julien Faubert'i transfer etti.
1.5 milyon avro karşılığında sezon sonuna kadar Real Madrid'e kiralık giden 25 yaşındaki Faubert'in 6 milyon avro karşılığında satın alınması opsiyonunun da İspanyol kulübünde bulunduğu bildirildi. İleriye dönük sağ kanat oyuncusu olan Faubert, Real Madrid'in Şampiyonlar Ligi'ndeki maçlarında oynayabilecek.
Real Madrid'in daha önce de bu mevki için Trabzonspor'dan İbrahim Yattara ve İngiltere'nin Wigan takımında Ekvatorlu futbolcu Valencia ile ilgilendiği iddia ediliyordu. İspanyol basını, Real Madrid'in Wigan kulübü ile parada anlaşamadığından dolayı Faubert'e yöneldiğini savunuyor.
GeNç KaRTaL
31.Ocak.2008, 23:33
Sonunda istedikleri mevkiye birisini alabildiler.Beklentileri karşılarmı bir fikrim yok..
deniz.91
31.Ocak.2008, 23:46
Valenciayı alabilseler daha iyi olurdu kanımca hayırlı olsun
bugra 1905
31.Ocak.2008, 23:51
Hayırlı Olsun Real Madride
anilton
01.Şubat.2008, 00:06
Valencia için 20 milyon € istedi Wigan...
Fietra 10
01.Şubat.2008, 00:08
Yattara dedikodularıda son bulur bu trasnfer ile ..
RoSeSHaH
01.Şubat.2008, 00:26
Sağ açık için mi alındı Faubert ?
GeNç KaRTaL
01.Şubat.2008, 00:30
Sağ açık için mi alındı Faubert ?
İleriye dönük sağ kanat oyuncusu olan Faubert..
Diyor haberde..
RoSeSHaH
01.Şubat.2008, 00:34
Hmm, anladım. FM'de oldukça iyi bir profili vardı, gerçekte ise 1 defa izledim. Pek yorum yapabileceğimi sanmıyorum.
Hayırlı olsun.
Melekovic
01.Şubat.2008, 11:19
82'den beri Dünya Kupasını takip eden biri olarak diyebilirim ki bir Rossi'nin bir Hugo Sanchez'in bir Maradona'nın verdiği büyüleyici etkiyi günümüz futbolcularından alabilmiş değilim. Eğer reklamcılık sektörü gelişmese Messi dışında tüm balon oyuncuları süperstar olarak yutuyoruz.
Şimdiki futbolda star olabilmek daha kolay.Geri pası vermek yasaklı,ofsayt kuralı kaleci+2 oyuncu değil, kaleler 3 yerden bir topun çevresi genişliğinde büyütüldü,o zamanki saha zemini çimlerinde oynamayı başarabilenler bu yeni tarz çimlerde bale yapar, şimdiki ayakkabıların verdiği rahatlıkla 10 sene onceki ayakkabıların sağladığı rahatlık bir değilken birde Maradona zamanını düşünelim. Meksika 86 ile Italya 90 arasına mücadele çok sertleşti gol atabilme çok kısırlaştı işte Maradona o aralarda o kadar kişiye önemli bir maçta çalımları sıralayıp gol atabilme başarısı gösterdi. Sıradan bir İspanya ligi maçında değil.
Bunlar gözönüne alındığında Messi mi Maradona mı derseniz furbolculuk açısından Messi biraz haddini bilir bu konuda. İlerki senelerde şayet durumunu kat ve kat arttırır ve Arjantin Milli takımını tek başına sırtlarsa o zaman daha gerçekçi bir değerlendirme yapılır.Şu anki durumu kıyaslama yapmaya yetersiz ama futbol sahalarındaki şu anki tek süper star mı? Evet.
Aynı kıyaslamalar Maradona-Pele ,Maradona-Puskas,Pele-Puskas arasında da yapıldı.Puskas'ın koştuğu ayakkabılarla Maradona bile koşsa 15 dakikaya yere yığılırdı.Niye ?Çünkü o zamanın şartlarına alışık değil.O yüzden o iyiydi o kötüydü en iyi futbolcu buydu diye kıyaslama yapmak zor. Maradona daha sert zamanlarda oynadı tam aksine,arkadaşımız doğru söylemiş. Kıyaslama sadece Dünya Kupasında Messi'yi görerek olur .Bakalım tek adam olabilecek mi? Maçları Messi mi kazandıracak göreceğiz.
anil luque
01.Şubat.2008, 18:19
maradonayı anca vıdeolardan klıplerden falan ızleme fırstı bulan brı olarak bence messı kendısını on plana atabılecek kapasıteye sahıp yanı ılerde bu cumleyı rahatlıkla kurabılırız 'Messi Maradona'dan daha iyi..'
Fietra 10
01.Şubat.2008, 18:34
Messi'nin şu haliyle bile futbol olarak üstüne katacak birşeyleri oldugunu düşünürsek ben daha iyi olabileceğini düşünüyorum .. Ayrıca Mradona'dan bir artı özelliği de özel yaşamı ve saha içi kişiliği..Bu sezon tartışmasız bir numara..Yukardaki arkadaşın söylediği şu söze katılıyorum ..''Bizim zamanımızda Messi vardı ki...'' bunu çok söyleyeceğiz..:)
anil luque
01.Şubat.2008, 18:54
ıyı transfer .. boylelıkle robben ters kanatta oynamaktan kurtulur
RoSeSHaH
01.Şubat.2008, 19:57
abartmayalım maradona o kadarda kilolu değil verdi bayağı.
Üstüne yorum olmaz yahu, süper özetlemiş arkadaşımız herşeyi. :)
Bence de artık Arjantin'liler için yeni idol Messi olmalı, herşeyiyle.
Deniz
01.Şubat.2008, 22:35
Milli futbolcu Mehmet Aurelio'nun formasını giydiği Real Betis, Real Zaragoza'nın forvet oyuncusu Ricardo Oliveira'yı renklerine bağladı.
İspanya Birinci Futbol Ligi (La Liga) takımı Real Betis'ten yapılan açıklamaya göre, transferi yaklaşık 9 milyon avroya mal olan Oliveira ile 4 yıllık sözleşme imzalandı.2004-2006 sezonunda Real Betis'te oynarken, 46 maçta 26 gol kaydeden 27 yaşındaki Brezilyalı futbolcu, Portuguesa, Santos, Valencia, Sao Paulo(kiralık) ve AC Milan'da da forma giymişti.
01.02.2009
Kaynak:Sahadan.com
Alicanfmfan
01.Şubat.2008, 23:13
Bi ara Betis'te de oynamıstı sanırım , eski takımına geri döndü :)
Fernando Gago
02.Şubat.2008, 01:10
Zaragoza sene başı epey inat etti satmamak için en fazla yarım sezon dayanabilmiş :)
Fernando Gago
02.Şubat.2008, 01:10
Daha iyi demek için erken dama Daha iyi olacak öngörüsünü yapmak çok da zor değil
Lionel Andres Messi
02.Şubat.2008, 02:55
messi:ben insan değil miyim?
söz-müzik-beste-:Li10el Messi
sonradan girdi maçı değiştirdi aslan bea.5000. golüde attı.:)
Onurap
02.Şubat.2008, 17:46
Muniz: “Messi olmasa kazanırdık”
Racing teknik direktörü Muniz, Messi ikinci yarıda oyuna girmese sahadan galibiyetle ayrılabileceklerini belirtti.
ehehe.. :D
erdemzorer10
03.Şubat.2008, 09:29
bizim teklif ettiğimizden daha düşük bir fiyata gitmiş :D Zaragoza başkanını kutlarım :D
erdemzorer10
03.Şubat.2008, 09:31
Bordeux-Galatasaray maçlarında bir hayli zorlamıştı bizim sol kanadı..ama yanlış hatırlamıyorsam sağ bek oynuyordu o dönemlerde..hayırlı olsn
Aşk-ı Şehir
03.Şubat.2008, 10:22
Oyun sistemlerinde değişikliğe gideceklerini okumuştum. Tamamen hızlı bir oyun oynayacaklar. Bu yüzden transfer dönemlerinde hızlı oyuncularını toplayacaklar. İlk adım Faubert. Sağbek için aradıkları hızlı isim diye düşünüyorum...
tarikko
05.Şubat.2008, 00:08
Transfer döneminin son gününde tüm takımlar harıl harıl eksik bölgelerine takviye yaparken, Atletico Madrid de kulübesinde değişikliğe gitti. Üst üste alınan kötü sonuçlara bir de son maçta içerde alınan 2-1'lik Valladolid yenilgisi eklenince başkan Enrique Cerezo'nun sabrı taştı.
Meksikalı teknik direktörle dün masaya oturan Cerezo, kendisiyle anlaşmaya vararak sözleşmesini fesetti. Daha sonra bu ani gelişme hakkında basın mensuplarına konuşan Cerezo; "Herşey çok ani oldu, ama Aguirre ile anlaşarak dostça ayrıldı. Bunun kulüp için en doğrusu olacağını düşünüyorum. Aguirre'ye Atletico için yaptıklarınan ötürü çok teşekkür ediyorum. O, saha içinde ve saha dışında tam bir beyefendi. Son dönemlerde aldığımız başarısız sonuçlar nedeniyle yolları ayırmak zorunda kaldık. Şu hiç bir zaman unutulmamalı ki; onun yönetiminde çok önemli başarılar aldık," diyerek Aguirre ile aralarındaki iyi ilişkinin boyutunu gözler önüne serdi.
Konuşmasının son bölümünde Aguirre'nin halefini de açıklayan Cerezo, bu ismin Abel Resino olduğunu şu sözlerle duyurdu; "Abel tam bir Atleticolu. Kulübü çok yakından tanıyo. Eminim ki onunla birlikte büyük başarılar kazanacağız."
Kimdir Resino?
Abel Resino, 1986-1995 döneminde Atletico Madrid'de forma giydi. Bu dönemde 1991 ve 1992'de iki kez İspanya Kral Kupası kazanan Resino, 1990 - 91 sezonunda da Zamora Kupası'nı kazanan takımdaydı.
Teknik direktörlük kariyerine Murica'da başlayan 48 yaşındaki Resino, daha sonra sırasıyla Granada, Levante ve Castellon'da çalıştı.
Goal
nerazzuri
05.Şubat.2008, 07:57
Klübü yakından tanıyan biri olması iyi olmuş.
nerazzuri
05.Şubat.2008, 07:59
Bu transferdeki amaç nedir hala çözemedim. Sanırım bu oyuncu sakatlıktan yeni çıktı. West Ham'a transfer olduğu hafta sanırım 6 ay kadar sahalardan uzak kalmıştı. Beklentileri karşılayamaz bence.
tarikko
05.Şubat.2008, 19:26
İspanya Kral Kupası yarı final ilk maçında son dönemde kötü sonuçlar alan Sevilla evinde Athletic Bilbao’yu konuk etti.
Sevilla geçen hafta Sporting Gijon deplasmanından 1 – 0’lık mağlubiyetle ayrılırken, Athletic Bilbao evinde Malaga’yı 3 – 2 ile geçti.
Maçın 42. dakikasında Fernando Llorente takımı Athletic Bilbao’yu deplasmanda 1 – 0 öne geçiren golü kaydetti.
İlk yarısında başka gol olmayan maçın 90. dakikasında Aldo Pedro Duscher Sevilla’ya beraberliği getire golü attı.
Maçın uzatma bölümlerinde Lautaro Acosta Sevilla’yı 2 – 1 öne geçiren golü kaydetti.
Goal
tarikko
05.Şubat.2008, 19:27
Klübü yakından tanıyan biri olması iyi olmuş.
evet toparlanmaları lazım artık,keşke aragonesi alsalardı :)
KaF KeF
05.Şubat.2008, 20:59
20 takımın mücadele ettiği La Liga'da toplam 74 futbolcunun kulüpleriyle olan sözleşmeleri 30 Haziran itibariyle sona erecek.
Sezon sonunda sözleşmeleri sona erecek olan futbolcuların arasında Ersen Martin (Recreativo), Fabio Cannavaro (Real Madrid), Fernando Morientes (Valencia), Robert Pires (Villarreal), Maniche (Atletico Madrid), Ivan de la Pena (Espanyol), Juanito (Real Betis) gibi isimler de bulunurken, bazı futbolcular kulüplerinde kalmak için bazıları da yeni takım bulmak için ellerinde olacak bonservislerle müzakere yürütüyor.
Kulüpleriyle sözleşme yenilememeleri durumunda 30 Haziranda boşta kalacak futbolcular şöyle:
Barcelona: Alberto Jorqueria, Sylyvinho.
Atletico Madrid: Leo Franco, Maniche.
Valencia: Fernando Morientes, Curro Torres.
Real Madrid: Fabio Cannavaro, Jerzy Dudek.
Villarreal: Javi Venta, Pascal Cygan, Fabricio Fuentes, Robert Pires, Sebastian Viera.
Deportivo: Pablo Amo, Pablo Alvarez, Julien de Guzman, Sergio, Manuel Pablo, Joan Verdu.
Vallodolid: Marcos, Oscar Sanchez, Vivar Dorado, Victor, Garcia Calvo, Alberto, İnaki Bea.
Malaga: Manolo Gaspar, Rossatto, Javier Calleja, Salva Ballesta, İnaki Goitia.
Getafe: Cosmin Contra, David Belenguer.
Sporting de Gijon: Pablo de Lucas, Jorge, Jurgen Colin, Diego Camacho, Sergio Sanchez, Omar, Neru, Raul Camara.
Athletic Bilbao: Ander Murillo.
Real Betis: Juanito, Edu, Arzu, Albert Rivera.
Racing Santander: Luis Fernandez, Cesar Navas.
Numancia: Juanra, Quero, Felipe, Palacios, Jaio.
Almeria: Bruno, Esteban, İriney, Jose Ortiz.
Espanyol: İvan de la Pena, Carlos Kemani, Jonathan Soriano, Chica, Rufete, David Garcia, Lacruz.
Recreativo: Ersen Martin, Zahinos, Quique Alvarez, Joselito, Javi Guerrero.
Osasuna: Font, Cruchaga, Ricardo, Javier Flano, Patxi Punal.
Trabzonspor
05.Şubat.2008, 21:06
Ersen yasmıslar ama o zaten serbest kaldı
eXcitinG
05.Şubat.2008, 21:18
Kameni yi aLaLım :D
garydelgadov
05.Şubat.2008, 21:20
İçLerinde Kameni,Leo Franco,Moriantes ve Cannaaro dışındakiLer işe yaramaz..
garydelgadov
05.Şubat.2008, 21:23
Yattarayı aLsaLardı keşke.Bizen biri oLdu artık.ReaLde görmek isterdim onu açıkçası...
Del Piero_10
05.Şubat.2008, 22:55
Sevilla'nın golcüsü Fredric Kanoute, Filistin'e desteğinin sadece yaşanan zulme karşı olduğundan kaynaklandığını belirtti.
Sevilla’nın formasını giyen Frederic Kanoute, ''Filistin'e desteğim siyasi veya dini değildi, bir zulme karşıydı'' dedi.
Kral Kupası'nda geçen haftalarda Deportivo'ya karşı oynanan maçta attığı golün ardından formasının altındaki ''Filistin'' yazılı tişörtü gösterdiği için İspanyol Futbol Federasyonu tarafından 3 bin avro para cezası verilen Kanoute, El Pais gazetesinde yayımlanan röportajında, ''Her gösteri yapana 'neden yaptın' diye soramayız. Bütün dikkatler üzerime geldi ama aradığım da buydu. Bu kadar büyük bir zulme karşı sessiz kalınamaz. Sadece benim insani görevimdi ve bunu yapmanın en iyi yolu sahadaydı. Pişman değilim. Eğer bir kez daha yapmak zorunda kalırsam, yaparım'' açıklamasında bulundu.
Filistin'e desteğinin Müslüman olmasından kaynaklanmadığını, başka bir dinden de olsa aynı tepkiyi göstereceğini kaydeden Mali asıllı Fransız futbolcu Kanoute, şunları kaydetti:''Mali'de ailemin bir tarafı Müslüman, diğer tarafı Hristiyan. 19-20 yaşıma kadar din beni ilgilendirmiyordu. Daha sonra İslamı öğrenmeye başladım ve daha doğal bir yol olduğuna ikna oldum. Müslüman dindar olmam benim adil olmamı ve vicdanımla hareket etmemi sağlıyor.''
BaFraLı
05.Şubat.2008, 23:11
Çok doğru demiş helal olsun.Böyle bir zülme karşı tepkisi çk doğal..
World Hollow o1
05.Şubat.2008, 23:23
helal olsun Omar..
KanaKe
05.Şubat.2008, 23:33
Bence Kanoute utanilacak birsey yapmadi.. Ona para cezasi veren Ispanya Futbol Federasyonu utanmalidir.
Varonil
06.Şubat.2008, 00:18
Kulüplerimiz umarım bu kaliteli futbolcuların serbest kalacağı sezon sonuna kadar olan ki süreçte bu futbolcuları ligimize getirmeyi başarabilirler.
Kameni,Leo Franco,Pires ve Morientes'i ligimizde seyretmek çok güzel olurdu.
World Hollow o1
06.Şubat.2008, 00:27
Rufete....!
Fernando Gago
06.Şubat.2008, 02:36
Söylediğini pek samimi bulmasam da hakkını vermek gerekir Herkes bu cesareti gösteremezdi
Fernando Gago
06.Şubat.2008, 02:36
Çok önemli oyuncular boşta kalıyor Tabi klüpler yakın zamanda sözleşme yenilerler o ayrı
nekop
06.Şubat.2008, 03:12
Maniche sözleşme yenilemezse bu yaz yine 50 defa Türkiye'den bir takıma getirilir.
ShevAnil
06.Şubat.2008, 03:44
Maniche sözleşme yenilemezse bu yaz yine 50 defa Türkiye'den bir takıma getirilir.
Aynısını İçimden geçirdim aynı postu bende atıcaktım :)
gerrrard
06.Şubat.2008, 06:33
Başlık düzeltilmeli ama ... :zuhaha
Varonil
06.Şubat.2008, 19:05
Barça'nın bu sene maçlarını seyrederken çok keyif alıyorum yahu.
Adamlar Ronaldinho'yu gönderdiler,Deco'yu gönderdiler ama hala çıkıp takır takır top oynuyorlar.Bu sene şampiyonluğu haftalar öncesinden garantileyecekler bence böyle devam ederlerse.
Deniz
06.Şubat.2008, 19:21
BarceLona bu sene çift kupayLa yoLuna devam edecektir.Günümüz futboLunun istediği tarzda oyun sergiLiyorLar.. ReaL Madrid biLe Barça maçLarında mahkum gibi oynuyorsa..
Onurap
06.Şubat.2008, 19:48
Marquez dün güzel gol attı.. :)
Bizdeki stoperler pas vermekten aciz adam kavisli freekik golü atıyor..:D
Del Piero_10
10.Şubat.2008, 20:40
Franck Ribery, Real Madrid'e gideceği yönündeki haberlerin gerçeği yansıtmadığını ifade etti.
Franck Ribery'nin Real Madrid'e transfer olacağı dedikoduları uzun süredir var olmasına rağmen, Fransız oyuncu, şu ana kadar kulübüne sadık kalmayı başarmıştı.
Dün, Bayern başkanı Franz Beckenbauer, kimseyi istekleri dışında kulüpte tutamayacaklarını ve Ribery'nin isterse Madrid'e gidebileceğini açıklamıştı.
"Ayrılmayı düşünmedim"
Tuttomercatoweb'le yaptığı röportajda, Ribery, Bayern'den ayrılmayı hiçbir zaman düşünmediğini söyledi.
"Münih'te çok mutluyum. Ailem de burada kendini rahat hissediyor. Taraftarlar da beni çok seviyor ve bu benim için çok önemli bir etken"
"2011'e kadar sözleşmem var ve buna saygı duyuyorum. Real Madrid iddiaları gerçeği yansıtmıyor"
Del Piero_10
10.Şubat.2008, 20:41
Çarşamba günü Arjantin ile Fransa arasında oynanacak hazırlık maçında Messi ile rakip olarak oynacak oyuncu, basına esprili açıklamalarda bulundu.
Barcelona her kulvarda başarıyla ilerlerken, genç yıldızı Lionel Messi de bu sene gösterdiği performansla izleyen herkesi kendisine hayran bırakıyor.
Geçtiğimiz sene takımda çok fazla forma şansı bulamayan Eric Abidal ise, bu sene Pep Guardiola’nın gelişiyle kendine daha çok yer bulmaya başladı.
La Liga’da sert bir futbol oynayan Abidal, Çarşamba akşamı ülkesinin, Arjantin ile oynayacağı maçta forma giyecek ve Messi’nin rakibi olarak sahadaki yerini alacak.
AS gazetesinde çıkan habere göre, gazetecilerle şakalaşan Abidal, “İşimi kaybetmekten korkuyorum. Açıkçası Çarşamba günkü maçta Messi’yi sakatlamayı düşünmüyorum çünkü bu yüzden Barcelona benim kontratımı iptal edebilir” dedi.
Bu arada Arjantin’in, Çarşamba günü Fransa ile oynayacağı hazırlık maçı, Maradona’nın teknik direktör ve Messi’nin de oyuncu olarak beraber çıktıkları ilk maç olacak.
metaLwrath
11.Şubat.2008, 01:40
ahah :D güzel söylemiş yahu .
Since-1907
11.Şubat.2008, 01:53
Hahaha ilginç kapışma olur o kanatta :)
Alicanfmfan
11.Şubat.2008, 01:56
Güzel bir espri :D
Onurap
11.Şubat.2008, 06:50
Zaten yerine adam düşünülüyor..Messiyi sakatlarsa hiç şansı kalmaz..Maçtan önce anlaşırlar numaradan çalım yer ..
The.Crow
11.Şubat.2008, 06:58
Cevap dediğin böyle olur. Ancak arkandayım Abidal!! Bir takım tek bir futbolcu için diğerini harcamamalı :) sakatla gitsin :D Hem La Liga ya heyecan gelir. Barça bu adamla sürekli kazanıyor :D
Onurap
11.Şubat.2008, 07:05
Real Madrid'in tecrübeli futbolcusu Raul Gonzalez, İspanyol televizyonu Quatro'ya yaptığı açıklamada, 2006 yılında kendisini milli takımdan çıkaran teknik direktör Luis Aragones için ''Aragones'e hiçbir kinim yok'' dedi.
İspanya milli takımının tarihindeki en golcü futbolculardan biri olan ancak 2006 yılında şu an Fenerbahçe'nin teknik direktörlük görevini yapan Luis Aragones'in aldığı teknik kararla kadro dışı bırakılıp bir daha milli formayı giyemeyen Raul, televizyona demecinde ''Milli takıma dönmek uzak olan bir rüya gibi birşey. Ama en azından bir kez daha milli takım formasını giymek hoşuma gider'' diye konuştu.
31 yaşındaki Raul, Aragones ile ilgili yöneltilen bir soruya ''Aragones'e hiçbir kinim yok. Sadece, benimle ilgili tek bir kelime bile etmedi. Kişisel olarak bana birkaç kelime söylemesi hoşuma giderdi çünkü buna layıktım'' cevabını verdi.
Milli takım formasıyla 102 maça çıkan ve toplam 44 gol atan Raul, ''Benim için İspanya her zaman ilktir ondan sonra Real Madrid gelir'' dedi.
Deniz
11.Şubat.2008, 07:06
Guardiola ile aranın bozulmasını istemiyorsan, yapma derim :D
JunkChorn
11.Şubat.2008, 08:35
Maçı Türkiye'de yayınlayan kanal var mı?:)
RaSenGan
11.Şubat.2008, 20:01
Maçı Türkiye'de yayınlayan kanal var mı?:)
NTVSpor yayınlıyor.
Sheriff
11.Şubat.2008, 21:07
Dünya'nın en iyisi olmak için hep tek adam olmak gerektiği gerçeğini düşünürsek Maradona ve Messi arasında kıyaslama yapabiliriz. Messi halen Maradona'nın yakaladığı başarıları yakalamış değil. Bu nedenle şu an için kıyaslamak söz konusu dahi olamaz. En azından şu an için. Olurda birgün bu başarıları Messi'de yakalarsa ki sakatlık vb. birşey olmazsa muhtemelen yakalayacak gibi görünüyor, ancak ozaman bu konuyu tartışabiliriz. Ama şuda bir gerçek ki ikiside komple bir futbolcu değil-di.
Universal
11.Şubat.2008, 21:37
Maradona bir tanrıdır, tanrılardan kimse daha iyi olamaz. Grande Maradona
Deniz
11.Şubat.2008, 21:39
Maradona'da genç iken ondan önceki yıldızlar gibi olacak diye gösteriliyordu.Messi'de bu hedefte, oda Maradona gibi olacak diye gösteriliyor.Bu gösterilme bile yetenekli olduğunun göstergesidir Messi'nin.Arjantin'liler geçmişe değil, şimdiki yetenekleri Messi'yi idol olarak görmeleri lazım.
Universal
11.Şubat.2008, 22:17
Maradona'da genç iken ondan önceki yıldızlar gibi olacak diye gösteriliyordu.Messi'de bu hedefte, oda Maradona gibi olacak diye gösteriliyor.Bu gösterilme bile yetenekli olduğunun göstergesidir Messi'nin.Arjantin'liler geçmişe değil, şimdiki yetenekleri Messi'yi idol olarak görmeleri lazım.
Zaten o gencler Maradonayi canli izlemedikleri icin kendilerine ornek alabilecek ve modern futbolu oynayan Messiye yoneleceklerdir.
Deniz
11.Şubat.2008, 22:32
İzlemeseler bile, Dünya tarafından büyüklerinden çok iyi biliyorlar :)
Sheriff
12.Şubat.2008, 03:52
Oldukça gereksiz olmuş.. Planlar içinde gelecek sene Marquez veya Oleguer'i göndermek varsa ayrı tabi..
Sheriff
12.Şubat.2008, 03:56
Oğullarından Enzo'nun videosunu izledim topu ayağına alışı, duruşu çalımları kısacası herşeyi Zinedine Zidane'yi anımsatıyor.. Ne olursa olsun Zidane gibi bir efsane bir şekilde futbolun içinde kalmalı, kalmaması dünya futbolu açısından büyük kayıp olur.. İleride Madrid'in başına geçeceğini ve o futbol zekasıyla futbolculuğunda yakaladığı başarılara ulaşabilir..
Since-1907
12.Şubat.2008, 07:08
Real'de Ronaldo gündemden düşmüyor!
İspanya'nın önemli radyolarından CadenaSer, Real Madrid külübünün gelecek sezon Manchester United kulübünden Portekizli Cristiano Ronaldo'yu transfer edebilmek için bankadan kredi aldığını iddia etti..
Real Madrid'in, Santander bankasından 70 milyon Avro kredi aldığını belirten CadenaSer, "Elbetteki, Real Madrid bu kredinin hepsini Cristiano Ronaldo'nun transferi için Manchester United'a ödemeyecek. 70 milyon Avro Real Madrid'in isteyebileceği en yüksek krediydi, çünkü bütçesinin yüzde 20'sinden fazla kredi isteyemez. Ancak öyle görülüyorki Real Madrid zaten Manchester'ın istediği miktarın bir kısmına sahip" değerlendirmesinde bulundu.
Cristiano Ronaldo'nun sezon sonunda Real Madrid'e gidebilmesi için Manchester United kulübüyle imzalanmış elinde yazılı anlaşma olduğunu da ileri süren İspanyol radyosu, geçtiğimiz yaz teknik direktör Alex Ferguson ile Ronaldo arasında Lizbon'da yapılan görüşmede Ferguson'un "eğer gelecek sezon sonunda da Real Madrid'e gitmekte ısrar edersen seni bırakacağız" garantisi verdiğini ifade etti.
Real Madrid'in Ronaldo'yu transfer edeceği iddiaları geçtiğimiz yaz boyunca gündemde kalırken, sonunda Manchester United'ın bırakmamasından dolayı Ronaldo, İngiliz kulübünde kalmış, Alex Ferguson da Real Madrid'i "mafyalıkla" suçlamıştı.
mr.green
12.Şubat.2008, 12:27
Zizou futbolun içinde olunca kalite ve heyecan artıyor.
jarosik_61
12.Şubat.2008, 17:10
gago daha iyi olabilir ama diarra vazgeçilecek bir oyuncu değil bence
mr.green
12.Şubat.2008, 21:47
Bence de Gago daha iyi.
YusufT
12.Şubat.2008, 21:53
Gago teknik acidan dah üstün, ama kim Diarra'yi istemezki :D
Fıratcan Alçınkaya
12.Şubat.2008, 22:32
Zidane top toplayıcı olarak bile olsa dönsünde gerisi mühim değil yeterki futbola dönsün...
RoNNiE91
12.Şubat.2008, 23:06
Hayırlı olsun.İyi bir antrenör olacağından eminim.
Lionel Andres Messi
12.Şubat.2008, 23:29
vicente nin eski halinden eser yok aimar la harika bir ikliydi.ve valenciayı şampiyon yapmışlardı.avrupada da çok başarılıydı çok değil 2-3 sene önce.
Fernando Gago
13.Şubat.2008, 01:14
Bu sene Real işi bitirir artık :)
Lionel Andres Messi
13.Şubat.2008, 20:48
sergio agüero 2007-2008 sezonu ilk yarısı.
http://www.youtube.com/watch?v=kXmoDr4pIRM
la ligada attığı 9 gol
uefa kupasında attığı 6 gol
ispanya kupasında attığı 2 gol.
toplamda bu sezon şimdiye kadar attığı 17 gol ve 10'u aşkın asistle takımdaki en skorer isim olan agüero çok uzun olmayan boyuna rağmen attığı kafa golleriyle yeteneğini sergilemeye devam ediyor.attığı güzel çalımlar ve verdiği seyir zevki onu çekici kılan bir başka özelliği.
hatırlanacağı gibi agüero geçtiğimiz yaz gençler şampiyonasında gol,asist kralı,şampiyonluk ve en iyi oyuncu ödüllerini silip süpürmüştü.
bu performansının devam etmesi dileğiyle...
deniz.91
13.Şubat.2008, 20:53
Gerçekten aguero bu sezon süper bir performans segiliyor beklediğim gibi
Del Piero_10
14.Şubat.2008, 01:40
AC Milan’ın Brezilyalı forveti Ronaldo, Real Madrid de oynadığı dönemde dünyanın en iyi futbolcusu olarak gösteriliyordu. Bilindiği gibi Madrid ekibi Luis Figo, David Beckham ve Zinedine Zidane’nın oynadığı dönemde "Galacticos" olarak adlandırılmıına rağmen, süper yıldızlardan kurulu oln atakımda hiçbir oyuncu bireysel olarak büyüleyici bir performans sergileyememişti.
Radio Punto'ya konuşan Brezilyalı star, “ O dönem kötü başladığı için kötü bitti. Bu dönemin bitmesinden sonra hak etmediğimiz bedelleri ödedik” dedi.
"Raul milli takıma girmeli"
Madrid’deki eski takım arkadaşlarını ve takımın yeni oyuncuları hakkında da konuşan milli oyuncu, "Kaptan Raul İspanya milli takımı için oynamaya devam etmeli çünkü o gerçekten kaliteli ve çok önemli bir oyuncu, golleri ve kalitesinin dışında Raul gerçekten maçı çevirecek liderlik kapasitesine sahip bir oyuncu “dedi.
Ronaldo, eski takım arkadaşlarından Guti hakkında ise, “Guti iyi bir kişiliğe sahip olmasının yanı sıra harikulâde bir oyuncu, fakat benimle oynamaya şansına erişemedi” dedi.
"Ramos Milan'a gelsin"
Ronaldo, Madrid'in başarılı savunma oyuncusu Sergio Ramos sorulduğunda ise “İtalyan stilinde oynayan ve hâlâ çok genç bir oyuncu, Milan’a transferi kaçınılmaz” ifadelerini kullandı.
Ronaldo son olarak, takım arkadaşı Kaka’nın Madrid ekibine olası transferi hakkında yorumda bulunarak, “Bu konuda bir tavsiye veremem, sadece benim oraya gittiğimde neler hissettiğimi ve takım ve şehir değiştirmenin ne kadar zor olduğunu ona anlatabilirim” diyerek başka bir tavsiyede bulunmayacağını söyledi.
Fıratcan Alçınkaya
14.Şubat.2008, 01:47
Ronaldonun hayatı film olur aslında... Yinede Adriano ya oranla daha dirençli sayılır...
Bencede Raul Milli Takımda olmalı zaten R.Madrid deki performansı ile hakediyor... Arogenes ama her zaman olduğu gibi sansasyoncu bir insan...
Del Piero_10
14.Şubat.2008, 01:50
Ronaldo bugün oyuna girer girmez yine sakatlandı.Bu seferki ciddi.
Del Piero_10
14.Şubat.2008, 03:28
Argentinli yıldız Sergio Aguero, Atletico Madrid’e olan sevgisinin ağır bastığını, bu yüzden de Inter’e transfer olmak istemediğini söyledi.
Inter’in, Arjantinli golcü Sergio Aguero ile ilgilendiği artık herkes tarafından biliniyor fakat alınan son haberlere göre, Atletico Madrid’in forveti İspanya’da oynamaktan oldukça memnun.
TuttoMercatoWeb adlı internet sitesinin haberine göre, bir basın toplantısı yapan Aguero, “Burada olmaktan çok mutluyum, mutlu olmadığım zaman iste bunu söylemekten çekinmem ve bunun için bir çözüm yolu ararız. Bu yüzden de şimdilik, gelen hiçbir teklifi kabul etmeyeceğim" dedi.
Inter’e gideceği şeklinde söylentiler üzerine Arjantinli oyuncunun milli takım teknik direktörü Diego Maradona da, Aguero’nun Ibrahimovic ile iyi anlaşabileceğini söylemişti.
Fakat bu konuyu kapatmaya çalışan Aguero, “Söylenen her şeyin gerçekleşmesini bekleyemeyiz. Zaten Maradona da sadece, bizim iyi bir ikili oluşturabileceğimizi söylemiş” diye konuştu.
deniz.91
14.Şubat.2008, 10:49
Ronaldo gerçekten çok şanssız adam ya
Fernando Gago
14.Şubat.2008, 17:37
İlk sezon mükemmeldi yinede
deniz.91
14.Şubat.2008, 17:50
Agüero doğru olanı yapıyor kanımca o atletico ile güzel:)
Fernando Gago
14.Şubat.2008, 18:07
İspanya'da kalması onun için en iyisi ...
a.arıcı-11
15.Şubat.2008, 03:22
Onun için en iyi İspanya.Orda devam edecek olması güzel.
Vieri
15.Şubat.2008, 22:44
Villarreal’in golcüsü Guiseppe Rossi, Manchester United’a geri dönmek gibi bir niyetinin olmadığını ve Villarreal’de oynamaktan mutlu olduğunu söyledi.
http://futbol.turksportal.net/futbolhaber/29156
Bu mesaj Turksportal Haber Merkezi v0.5b tarafından otomatik oluşturulmuştur.
Vieri
15.Şubat.2008, 22:45
rossi'nin ispanyada kalamsı bencede en mantıklısı.
El Comandante
15.Şubat.2008, 22:48
Rossi Villareal' de mükemmel bir performans gösteriyor. ManU onu bonservisiyle satarak büyük hata yapti, simdi telafi etmeye calisiyorlar. Bence de Ispanya liginde kalmasi onun icin daha iyi olur ...
Rossi Premier Lig'e dönerse daha iyi olur bence. Manchester iyi tercih olabilir ama villarreal de gözde oyuncuyken United da yıldızların yanında neler hisseder bilemem tabii..
ThersoN
17.Şubat.2008, 17:15
trajedi = ronaldo
Del Piero_10
19.Şubat.2008, 14:24
Manchester United Menajeri Alex Ferguson'un hayran olduğunu açıkladığı Karim Benzema, Premier Lig'e gitmek istemiyor. Fransız futbolcu Serie A ya da La Liga'yı isterken, mümkünse Barcelona'da forma giymek istiyor.
Bu sezon Olimpik Lyon'un en çok öne çıkan isimleri arasına giren Karim Benzema, transferine ilişkin olarak yaptığı açıklamada, "İspanyol ve İtalyan liglerini seviyorum. Premier Lig çok fazla ilgimi çekmiyor. Büyük takımları olmasına ve orada oynayabileceğimi düşünmeme karşın, oyun stilleri bana uymuyor" diye konuştu.
La Liga'ya bayıldığını ifade eden 20 yaşındaki Fransız golcü, "Orada çok güzel futbol oynanıyor. Sözkonusu futbol olduğunda, tercih ettiğim takım Barcelona. Çünkü futbol gibi futbol oynuyorlar. Barcelona, yıldızlarının yanında genç oyunculara da şans veriyor. Bu da takımın hızla gelişmesine yarıyor. Savunmaya daha fazla odaklanmasına rağmen Real Madrid'i de çok sevdiğimi söylemeliyim" dedi.
İtalyan futbolunun gücününse taktiklere verilen önem olduğunu belirten genç futbolcu, "Orada kendini kanıtlaman daha zor. Ancak Serie A'yı da çok iyi bir lig olarak kabul ediyorum" ifadelerini kullandı.
goosfraba
19.Şubat.2008, 16:33
Şuan da Barcelona'ya gitmesi onun açısından pekte iyi olamayabilir. Hücum hattında çok ve iyi adamları var, Rijkard bu hat içerisinde fazla düşünemeyebilir onu.
Fıratcan Alçınkaya
19.Şubat.2008, 20:04
1-2sene sonra olabilir aslında iyi işler çıkarır Barcada...
Aykan19o3
19.Şubat.2008, 20:54
1-2 sene sonra olabilir.. Ama daha şimdi değil :)
yunusgs
19.Şubat.2008, 21:06
Dos Santos-Messi-Ronaldinho-Eto'o-Bojan-Deco bu kadar hücum hattındaki oyuncunun arasında yer bulamaz bence daha erken.
Lionel Andres Messi
22.Şubat.2008, 20:14
Barcelona'nın Arjantinli yıldızı Lionel Messi, İspanyol haber ajansı EFE'nin La Liga'da oynayan en iyi Latin Amerikalı futbolcuya verdiği ödülün sahibi oldu.
Messi, ailesinin de katıldığı bir törenle bu yıl 17. kez verilen EFE ödülünün sahibi oldu. Arjantinli yıldız, La Liga'nın en iyi Latin Amerikalı oyuncusunda verilen ödülü, rakipleri Daniel Alves ve Ronaldinho'yu geçerek alma hakkı kazandı.
Messi ödül konuşmasında, ailesine ve Barcelona kaptanı Carles Puyol'a teşekkür ederken, "Böyle bir ödülü kazanmak çok güzel bir his ve bu bana kendimi geliştirmem için ekstra motivasyon sağlıyor," dedi.
Messi, EFE ödülünü kazanan altıncı Arjantinli futbolcu oldu. Daha önce Diego Simeone, Martín Herrera, Fernando Redondo, Javier Saviola ve Pablo Aimar bu ödüle layık görülmüştü.
kaynak:goal
levante maçında ronaldinhodan patlama bekliyorum.:icon_cool:
Roberto Baggio
22.Şubat.2008, 22:04
Güzel bir ödül almış Messi...
deniz.91
22.Şubat.2008, 22:44
Bence oynar bu durumda bile
anil luque
22.Şubat.2008, 23:13
Arkadaşlar şuan kadroda bulunan oyuncuları sayıp gitmesin diyorsunuz ama Barça büyük bir revizyona hazırlanıyor yani o saydıgınız oyuncuların cogu gonderılecekler lıstesınde ve benzema da bu revizyonun bır parcası olabılır o acıdan da dusunmek lazım ama kendi oyun kalitesi acısından bence de 1-2 senesı var..
the_imam912
23.Şubat.2008, 12:11
Beklemekten usanmadı!
La Liga'da Barcelona'dan Real Madrid'e transfer olan Javier Saviola, teknik direktör Schuster'den forma bekliyor. Sakatlık dönemini atlatan Saviola'nın oynayabilecek durumda olduğu ve Schuster'in forma vermesi haline hafta sonu oynanacak Getafe maçında forma giyebilecek durumda olduğu açıklandı.
http://www.sporx.com/images/1/42/9475_B_Saviola011.jpg
Real Madrid ile yıllık 2 milyon 500 bin euro karşılığında dört yıllık sözleşme imzalayan Saviola, "Kendimi iyi hissediyorum. Sakatlık dönemini kısa sürede atlattım. Artık hazırım. Teknik direktörümüz Schuster, bana şans verirse elimden gelenin en iyisini yapacağım." dedi.
Öte yandan Saviola'nın talipleri de her geçen gün artıyor... Devre arası transfer döneminde Villareal ve Espanyol'un ısrarla kadrosuna katmak istediği Arjantinli yıldızın son talipleri ise Juventus ve Valencia. Yüksek bonservis bedeli nedeniyle Saviola'yı kiralamak isteyen iki kılübün, sezon sonunda Real Madrid ile masaya oturması bekleniyor.
2001 yılında Arjantin'in River Plate takımından 28 milyon dolarlık bonservis bedeliyle Barcelona'ya transfer edilen Saviola, 2003 yılında takımın başına Frank Rijkaard'ın geçmesiyle birlikte kadroya girmekte zorlanmıştı. Saviola, Barcelona'da çıktığı 133 maçta 49 gol atma başarısı göstermişti. 2004-2005 sezonunda Fransız ekibi Monaco'da kiralık olarak top koşturan Saviola, daha sonra Sevilla'ya gönderilmiş ve İspanyol ekibiyle UEFA Kupası'nı kazanmıştı.
Arjantinli yıldız futbolcu Real Madrid formasıyla ilk golünü ise Rusya Demir Yolları Kupası yarı final maçında oynadıkları 5-2 kazandıkları Lokomotiv Moskova maçında kaydetmişti. Saviola, iki gün sonra da Real'in PSV Eindhoven'la yaptığı ve 2-1 kaybettiği final maçında da takımının tek golüne imza atmıştı.
LaigLeNoiR
23.Şubat.2008, 13:52
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=49236&page=6
Bordo61Mavi
23.Şubat.2008, 15:31
Man Utd almaz. Tevezin bonservisi alinmadi daha ;) formda olan futbolcunun bonservisi alinmasi en mantikli olan seydir
Lionel Andres Messi
24.Şubat.2008, 01:06
valencia recreativo ile mestella da 1-1 berabere kaldı.
goller karşılıklı olarak mata ve martins ten geldi.banega valencianın golünde ayağının dışıyla klas bir asist yaptı.
Del Piero_10
24.Şubat.2008, 03:05
Kolombiyalı savunma oyuncusu, Sevilla karşısında sakatlandıktan sonra kaldırıldığı hastaneden dün çıkartıldı.
Elmacık kemiğine darbe alan Luis Amaranto Perea, bir ay sahalardan uzak kalacak.
Bu durumda Kolombiyalı savunmacı, takımının Şampiyonlar Ligi'nde Porta'yla yapacağı maçların yanı sıra, ligde de Real Madrid ve Barcelona gibi takımlarla yapılacak maçları kaçırması bekleniyor.
Başına aldığı darbenin ardından acilen hastaneye kaldırılan ve tomogrofisi çekilen futbolcunun durumunun ilk bakışta daha ciddi olabileceği düşünülüyordu.
Bir gece Sevilla'da hastanede kaldıktan sonra Perea Madrid'e geri döndü. Çarşamba günü testlerden geçecek futbolcunun antrenmanlara ne zaman başlayabileceği belli olacak.
Del Piero_10
24.Şubat.2008, 03:06
Villarreal’de forma giyen milli futbolcu Nihat Kahveci, Çarşamba günü oynanacak Panathinaikos maçında gol yememelerinin tur için büyük avantaj olacağını ifade etti.
Geçen hafta Sporting Gijon karşısında aldığı galibiyetle moral bulan Villarreal, Şampiyonlar Ligi mücadelesinde evinde Yunanistan temsilcisi Panathinaikos’u konuk edecek. Uzun süredir İspanya’da futbol oynayan milli futbolcu Nihat Kahveci, gol yememenin turun avantajı olacağına inandığını ifade etti.
“Güçlü ve sert bir takıma karşı mücadele edeceğiz. Turun anahtarı evimizde oynayacağımız ilk maçta gol yememek olacak. Gol yemeden galip gelmek en iyisi olur ama evinizde oynadığınız maçta gol yemek kötü sonuçlar doğurabilir”
“Son dönemde sıkıntılar yaşasak da toparlanmayı başardık. Son iki haftadır sergilediğimiz performansı tekrarlayabilirsek, tur için avantajlı bir sonuç alabileceğiz. Grubu lider olarak bitirmiş bir takımla karşılaşacağız. Elimizden gelenin en iyisini yapmalıyız”
Villarreal’in başarılı savunma oyuncusu Santi Cazorla, turu geçmeye yakın tarafın kendileri olduğuna inandığını ifade etti.
“Savunma zaafları yaşayan ve çok gol yiyen bir takım olduğumuzu düşündüklerini biliyorum. Bizi hafife almaları en büyük avantajımız olacak. Futbolda rakibinizi küçük gördüğünüz zaman, en büyük hatayı yaparsınız”
Cyzio
24.Şubat.2008, 16:13
Atletico'dan ne köy olur ne kasaba.UEFA'da da Bolton'a elendiler.ŞL şansınıda kaçırmasalar bari ligde..
Del Piero_10
27.Şubat.2008, 00:09
Valencia’nın 73.000 kapasiteli yeni stadının inşaat çalışmalarının kulübün mali durumundaki sıkıntılar nedeniyle durduğu belirtildi.
Valencia asbaşkanı Miguel Zorio kulübün yaşadığı nakit sıkıntısının kısa sürede aşılacağını ve inşaat çalışmalarının en kısa sürede tekrar başlayacağını ifade etti.
Zorio “Ödeme planlarında yaşanan bir sıkıntı dolayısıyla inşaat çalışmaları kısa süreliğine durduruldu. Gerekli ödemeler yapıldığında inşaat çalışmaları kaldığı yerden devam edecek” diye konuştu.
382 milyon $ bütçeli yeni stadın 2010-2011 yılında yapılması planlanan Şampiyonlar Ligi finaline yetişip yetişmeyeceği konusunda soru işaretleri oluşuyor.
Zorio alacakları konusunda sıkıntı yaşayan futbolcuların paralarının birkaç gün içinde ödeneceği ifade edildi.
Del Piero_10
28.Şubat.2008, 17:15
Barcelona’nın Fildişili oyuncusu Yaya Toure, La Liga’daki şampiyonluk yarışındaki rakipleri Real Madrid’in, aradaki farkı kapatamayacağını iddia etti.
Real Madrid’in kendilerini yakalamasına izin vermeyeceklerini belirten Yaya Toure, Atletico Madrid maçından galibiyetle ayrılarak, La Liga’da yollarına devam edeceklerini belirtti.
Son iki haftada beş puan kaybeden Katalan ekibi, Madrid’in farkı yedi puana indirmesine izin verdi ve şampiyonluk yarışının kızışmasına neden oldu.
Geçen hafta Espanyol’a kaybetmelerine rağmen, bu hafta Atletico karşısında kazanacaklarını belirten Yaya Toure, “Bu maçı kazanmamız bizim için çok önemli. Atletico’nun iyi bir kadrosu var ve onları yenmemiz için bizim de günümüzde olmamız gerek. Kolay bir maç olmayacağını biliyoruz ama Madrid’in farkı daha fazla kapamasına izin vermeyeceğiz. Sergio Agüero, Diego Forlan ve Maxi Rodriguez gibi önemli isimlere sahipler. Bu oyunculara dikkat etmeliyiz” diye konuştu.
Son üç maçtır kazanamadıklarına dikkat çeken Toure, “Espanyol derbisinden sonra, Lyon gibi güçlü bir takımla oynamak kolay değildi. Fakat bence iyi bir skorla Fransa’dan döndük. İkinci maç çok daha farklı olacak” dedi ve ekledi: “Oynadığımız son üç maçta da rakiplerimiz oyunu soğutmaya yönelik hamlelerde bulundular ve faullerle bizi durdurmaya çalıştılar. Ligin uzun bir maraton olduğunun farkındayız ve bundan sonraki her maça kazanmak için çıkacağız” diyerek sözlerine son verdi.
Del Piero_10
02.Mart.2008, 22:16
Atletico Madrid, cumartesi günü Real Madrid karşısında da Barcelona'ya oynadığı oyunu tekrarlamak istiyor.
Sergio Agüero, Atletico Madrid'in Barcelona karşısında yakaladığı momentumu Real Madrid maçına da taşıyacağını umuyor.
Barcelona karşısında iki kez geriden gelip maçı kazanmayı başaran başkent ekibinde, Arjantinli forvet iki gole imza atmıştı. Arka arkaya alınan istikrarsız sonuçlardan sonra, gol düellosu şeklinde geçen maçta alınan galibiyet, Atletico'da moralleri yerine getirdi.
"Defans çok iyiydi"
AS'ye konuşan Agüero, "Harika bir maçtı. Ara ara hatalar yapsalar da defansımız harikaydı. Onlara teşekkür ediyorum" dedi. Arjantinli golcü, sözlerine şöyle devam etti:
"Hücumda da oldukça iyiydik. Forlan harika bir maç çıkardı ve böylece geriden gelerek kazanmayı başardık"
"Çok önemli bir maçtı. Barcelona'nın öne geçince geriye yaslanmayacağını biliyorduk. Bu yüzden boşluklar bulabileceğimizi tahmin ettik ve asla başımızı önümüze eğip teslim olmadık."
Real'e bileniyor
Bu maçın kendilerine güven verdiğini belirten Agüero, "Umarım bu moralle cumartesi günü Real Madrid'e karşı da atak oynar ve kazanırız" diyerek sözlerini noktaladı.
Del Piero_10
02.Mart.2008, 22:17
Milan asbaşkanı Galliani, Brezilyalı yıldızları Kaka’nın kulüpteki geleceğinin belli olmadığını açıkladı.
Milan asbaşkanı Adriano Galliani yaptığı açıklamada Florentino Perez’in Real Madrid başkanı olması halinde Kaka’yı alabileceğini iddia etti.
Perez’in Kaka’yı seçim propagandası olarak kullanacağı iddia ediliyordu. Bu haber Galliani’nin bugün yaptığı açıklamalarıyla da doğrulanmış gibi oldu.
Gallaini açıklamalarında: “Kaka hakkında konuşmadık, ama dostum Perez başkan olursa her şey mümkün olabilir” dedi.
Perez ile başkan olmadığı zamanlarda bile görüştüklerini belirten Gallaini: “O çok iyi bir arkadaş ve çok iyi bir iş adamı” diyerek sözlerini sürdürdü.
Real Madrid başkanlığı için şu an Perez’in seçilmesine neredeyse kesin gözüyle bakılıyor. Milan asbaşkanı da bu görev için dünyadaki en iyi adayın Perez olduğunu düşünüyor.
Gallaini yaptığı açıklamalarına: “Real Madrid’in iç işlerine karışmak istemem ama seçimlerde Perez’in kazanacağını düşünüyorum” diyerek son verdi.
YusufT19
02.Mart.2008, 23:17
Yetisir.
Ama klüp suan ligde berbat gidiyor, Emerynin acilen birseyler yapmasi gerekiyor yada good bye.
Fernando Gago
03.Mart.2008, 04:35
Valenciaiyi para edebilecek futbolcularını satıp iyi bir yönetimde sıfırdan başlamalı her şeye ...
Since-1907
06.Mart.2008, 05:54
"Benzema Barça'ya gelmeli!"
Barcelona'nın Fransız sol beki Eric Abidal tedavi için gittiği ülkesinde çarpıcı açıklamalar yaptı ve eski takım arkadaşı, Lyonlu Karim Benzema'nın 2008/09 Sezonu sonunda Katalan ekibine transfer olacağını umduğunu belirtti.
(Ajansspor Dış Haberler Servisi)
Tedavi için gittiği Fransa'da Radio Monte-Carlo'ya konuşan Barcelonalı Eric Abidal; eski takım arkadaşı, Lyonlu Karim Benzema'yı 2008/09 Sezonu sonunda Katalan ekibine transfer olması konusunda uyardı.
Benzema'nın çok yetenekli bir
oyuncu olduğunun altını çizen Abidal "Futbolunu geliştirmek istiyorsa mutlaka Barcelona'ya gelmeli" dedi.
Barcelona'nın La Liga'da krizde olduğu iddialarına da yanıt veren Abidal "Bu fikre katılmıyorum, hala puan avantajımız var ve ipler bizim elimizde" dedi.
Onurap
06.Mart.2008, 06:14
Bence benzema barçada oynayamaz..Tamam fransada gol atıyor ama özel yetenekli bir oyuncu değil..Barçayı taşıyamaz..
garydelgadov
06.Mart.2008, 06:28
FutboLunu geLiştirmek istiyorsa Barcaya geLmeLi Lafı saçma,Barca zaten futboLun son aşaması.:D
FutboLunu geLiştirmek istiyorsa Barcaya geLmeLi Lafı saçma,Barca zaten futboLun son aşaması.:DKendini geliştirmek için. :)
Del Piero_10
09.Mart.2008, 03:22
Valencia’nın genç menajeri artık dibe vurduklarını, bundan sonra bir çıkış yakalamayı umduklarını belirtti.
Valencia, Numancia’ya da kaybederek üst üste ikinci yenilgisini, son beş maçta da üçüncü yenilgisini aldı.
Unai Emery takımının artık dibe vurduğunu ve silkinmeleri gerektiğini belirtti.
Maçtan sonra düzenlediği basın toplantısında açıklamalarda bulunan Emery, “Bu takımın teknik direktörü olarak bütün sorumluluğu üstüme alıyorum. Artık dibe vurduk. Bundan böyle tek yol çıkışa geçmek. Ancak bunun içinde çok çalışmak zorundayız” dedi.
Öne geçtikten 10 dakika sonra Aranda’nın golüne engel olamadıklarını belirten Emery, “Aranda çok kolay bir gol attı. Güneşe karşı oynadığımız için oyuncularımız o pozisyonu göremedi. Ancak bu golden sonra oyunun kontrolü yine bize geçti; ta ki skor 2-1’e gelene dek. 2-1’den sonra işler bizim için beklediğimiz gibi gitmedi” diyerek sözlerini noktaladı.
Valencia teknik direktör ile başarılı olamıyor, takımın revizyona gitmesi lazım. İlk haftalarda iyi gidiyorlardı, ne olduysa sonra istikrar gitti.
sekilaso
09.Mart.2008, 06:47
24 Şubat’ta Stade Gerland’da oynanan ilk maçta alınan 1-1’lik beraberlik, Katalan temsilcisi için avantaj olarak değerlendiriliyor ve Nou Camp'da oynanacak maçın mutlak favorisi Barcelona olarak gösteriliyor.
Çarşamba günü oynanacak rövanş maçında Lyon’a destek verdiğini belirten efsanevi oyuncu Zidane, “Lyon’un Camp Nou’da turu geçebilecek kaliteli bir kadrosu var. İlk maçta Lyon’un ne kadar etkin olduğunu gördük. Barcelona’nın son dönemdeki kötü gidişi Lyon’a avantaj sağlayabilir. Bu maçta Lyon’u destekliyorum” dedi.
Lyon’u desteklediğini belirten bir diğer isim de Gregory Coupet oldu. İlk maçta Juninho’nun attığı golün bir benzerini Camp Nou’da da atacağına inandığını belirten tecrübeli file bekçisi, “Bu maçın sonucu 2-2 olur. Juninho son dakikalarda atacağı bir serbest vuruş golüyle Lyon’a turu getirir” dedi.
TR.CaPTaiN
09.Mart.2008, 06:56
Açıkçası ben de Lyon'dan bir sürpriz bekliyorum.
nerazzuri
09.Mart.2008, 07:03
Barca düşüşe geçti, bende Lyon'dan bir süpriz bekliyenlerdenim.
Üst bitsin de :)
Yaşasın bahisçiler..
Sheriff
09.Mart.2008, 07:59
Zidane diyorsa doğrudur :zuhaha
Del Piero_10
11.Mart.2008, 18:29
Şampiyonlar Ligi’nde çeyrek finale yükselmenin sevinç verici olduğunu belirten Villarreal genel menajeri Jose Manule Llaneza, Panathinaikos taraftarının oyuncuların yüzüne lazer tutmalarından dert yandı.
Genel menajer Llaneza, Panathinaikos taraftarlarının Villarrealli oyuncuların dikkatlerini dağıtmak için parlayan lazer ışıkları kullanmalarının, oyuncu sağlığını etkileyebileceğini belirtti.
Bu tip hareketleri cezalandırılması gerektiğine inandığını belirten Llaneza, “Bütün maç boyunca oyuncularımızın dikkatini dağıtmak için kullanılan lazerler ciddi sağlık sorunlarına neden olabilir. Bu tip olayların futbolun dışına itilmesi gerekiyor” dedi.
Bu tip çirkin olayların dışında, çeyrek finale çıkmanın kendilerini sevindirdiğini belirten Llaneza, “Yakaladığımız başarının hem taraftarımızı hem de bizim çok sevindirdi. Şimdi lige konantre olup seneye de bu organizasyona katılmak için iyi mücadele etmeliyiz” dedi.
Del Piero_10
11.Mart.2008, 18:30
Napoli başkanı De Laurentiis'in, 30'larının ortasındaki bir oyuncuyu transfer etmeye niyetleri olmadığını açıklamasından sonra, Fabio Cannavaro'nun memleketinin takımına geri dönme ihtimali iyice zayıfladı.
Yahoo.it'e konuşan Napoli başkanı Aurelio De Laurentiis, Real Madrid'den yaz aylarında Fabio Cannavaro'yu transfer edecekleri yönündeki haberleri yalanladı.
Fabio Cannavaro'nun adı, kardeşi Paolo'nun da oynadığı Napoli ile sık sık birlikte anılıyordu. Ancak bu açıklama, bu spekülasyonların bitmesine sebep olabilir.
Napoli başkanı, "Gerçekten 34-35 yaşında birini alacağımı düşünüyor musunuz?" diye sordu ve ekledi:
"Eğer bu bir forvet olsaydı ve hâlâ gol atabiliyor olsaydı, belki düşünürdüm. Ancak bir defans için aynı şey geçerli değil"
Dünya Kupası şampiyonluğu bulunan Fabio Cannavaro, 2.5 yıldır Real Madrid forması giyiyor.
Del Piero_10
16.Mart.2008, 03:11
İspanyol ekibi, Feyenoord'un atak furbolcusu için devreye girdi.
Algemeen Dagblad'ın haberine göre, La Liga ekibi Valencia, 21 yaşındaki Feyenoordlu futbolcuyu renklerine katmanın planlarını yapıyor.
Sezon başında takımda forma şansı bulması beklenmeyen genç oyuncu, kısa sürede kendisini kanıtlayarak, bu sezon çıktığı 21 karşılaşmada 7 gol atmayı başardı.
Bu yükselen performansıyla PSV, Twente ve Benfica'nın ilgisini çekmeyi başaran Biseswar'ın son talibi ise Valencia oldu.
Biseswar'ın Feyenoord'la devam eden bir sözleşmesi var. Ancak, Feyenoord genç futbolcuya yeni sözleşme imzalatmakta zorlanıyor. Biseswar ise, önündeki imkanları değerlendiriyor.
Valancia'nı hedefi ise, David Silva'yı gönderip finansal problemlerden bir nebze olsun kurtulmak. Silva'nın yerine düşündükleri futbolcu ise, Feyenoord'un bu sezon parlayan yıldızı Diego Biseswar.
Hollandalı orta saha oyuncusu eğer Valencia'ya transfer olursa, Hedwiges Maduro'dan sonra takımdaki 2. Hollandalı olacak.
Del Piero_10
16.Mart.2008, 03:12
Barcelona’nın genç yıldızı Bojan Krkic, kendisini geliştirmek için çok çalıştığını belirtirken, Katalan ekibinde çok mutlu olduğunu ve ayrılmak istemediğini ifade etti.
Pep Guardiola döneminde fazla forma şansı bulamamasına rağmen, takımda mutlu olduğunu belirten 18 yaşındaki golcü oyuncu, başka bir takıma gitmek istemediğini ifade etti.
“Takımda daha fazla şans bulmak için, kendimi daha fazla geliştirmem lazım. Kadromuzda bu kadar önemli oyuncular varken fazla oynamadığım için mutsuz olacak değilim. Kazanan başarılı bir takımın parçası olmaktan mutluyum” diyen Krkic, sözlerine şöyle devam etti:
“Lionel Messi, Thierry Henry ve Samuel Eto’o gibi önemli oyuncuların olduğu bir takımda, fazla oynayamadığınız için üzülme hakkınız yok. Hocamız da en iyi kadroyu çıkarmak için elinden geleni yapıyor. Bütün takım arkadaşlarımız dünyaca kaliteli futbolcular. Bu benim gelişmemde de önemli bir faktör oluyor”
“Geçen sezondan beri en büyük hedefim kadroda kalıcı bir yer edinmek. Kimse bana kiralık olarak başka bir takıma gitme teklifinde bulunmadı. Buradan gitmeyi istemek için hiçbir neden yok”
Del Piero_10
16.Mart.2008, 16:59
Real Madrid’in eski başkanı, Cristiano Ronaldo’nun gelecek sezon eflatun beyazlı formayı giyeceğini iddia etmekle kalmadı, Ronaldo’yu Real Madrid’e kendisinin getireceğini söyledi.
Yeni yılın ilk aylarında Real Madrid’deki başkanlık koltuğunu devreden Ramon Calderon, buna rağmen Manchester Unitedlı Cristiano Ronaldo takıntısından vazgeçmiş değil.
Takımın gidişatı hakkında yorum yapmayı bırakan Calderon, kendi yönetiminde Ronaldo’nun Real Madrid’e gelebileceği konusundaki ısrarını sürdürürken, 2.5 yıllık yönetim süresince Real Madrid’in iyi durumda olduğunu de belirtti.
Katıldığı ‘El Larguero’ isimli programda verdiği röportajda “Real Madrid’de yaptığım işin iyi olduğunu düşünüyorum. Altı kupa kazandık, kulübün gelirlerini ikiye katladım ayrıca bu sezon biter bitmez dünyanın en iyi oyuncularından biri bize gelecek ve bu tamamen benim çalışmamın ürünü. Geçtiğimiz yaz, büyük transferler yapacak kadar uygun bir zaman değildi ancak Madrid daima bu tip super yıldızları çekecek bir takım çünkü parası var” dedi.
Calderon her ne kadar Ronaldo’nun adını açıkça anmasa da AS gazetesinin haberine göre “Yanlış beklentiler yaratmak istemem çünkü bu söylenti doğru değil. Ne olursa olsun, takımın benden sonraki başkanı dünyanın en iyi oyuncuların getirebilmeli” diyerek Milan’ın yıldızı Kaka ile görüştüğünü inkar etti. Bu da bir anlamda Manchester United’ın yıldızı Ronaldo’yu kastetmek oluyordu.
57 yaşındaki eski başkan, başkanlık seçimlerine yeniden girmeyeceğini de belirtti konuşmasına şu sözlerle son verdi;
“Kongre’ye katılmamam gerekiyor çünkü benim artık uzak durmam istendi. Ancak hiçkimseden saklanmayacağımı da söylemek istedim. Mahkeme beni çağırırsa da bundan mutluluk duyarım. Seçimlere de yeniden girmeyeceğim. Kendime ve aileme zarar verdiğimi düşündüğüm için kendi dönemimde de görevi bıraktım”
Fernando Gago
16.Mart.2008, 23:33
Sezon sonu bu iş bitecek bence de ...
Del Piero_10
19.Mart.2008, 20:42
Madrid taraftarları, Bernabeu’da tekrar Galacticos dönemini yaşamak istiyor.
Galacticos döneminin, felaket gibi geçen son zamanları hâlâ Real Madrid taraftarları ve oyuncularının aklında olmalı. Ama Roman Calderon yönetiminde geçen daha kötü günler yüzünden, taraftarlar Florentio Perez’e ve Galacticos dönemine tekrar sıcak bakıyor.
Marca.com’un Real Madridli taraftarlar arasında yaptığı; ‘Kimi Real Madrid formasıyla görmek istersiniz?’ anketinin sonuçları oldukça ilginç çıktı.
İspanyol oyuncular arasında, Real Madrid’e gelmesi gündeme bile gelmeyen Andres Inieste % 29 ile listenin zirvesinde yer aldı. David Villa % 25 ile ikinci, Fabregas % 17 ile üçüncü ve Real Madrid’e geleceği söylenen Xabi Alonso % 15 ile dördüncü oldu.
Yabancı futbolcular arasında, tahmin edilebileceği gibi Cristano Ronaldo % 38 ile birinci olurken, Kaka % 18, Messi ise % 12’de kaldı.
Ankete katılan internet kullanıcılarının büyük çoğunluğu Messi’yi getirmenin imkansız olacağını biliyor. En ilginç sonuç ise taraftarların Fernando Torres ve Sergio Agüero’yu istemiyor oluşu.
Sheriff
22.Mart.2008, 05:52
Barça altıladı, Messi'nin golü süperdi. 6. golden sonra çok sıkıcı olmaya başladı maç ama 6 ya kadar çok zevkliydi. Barcelona bu sene şampiyon sanırım.
Del Piero_10
24.Mart.2008, 18:22
Fenerbahçe’nin Brezilyalı futbolcusu Roberto Carlos, İspanyol Real Madrid’in genç sol kanat oyuncusu Marcelo’ya övgüler yağdırdı.
Fenerbahçe’nin Brezilyalı futbolcusu Roberto Carlos, İspanyol spor gazetesi AS’ta yer alan demecinde Real Madrid’in genç sol kanat oyuncusu Marcelo’nun ileride “Bir Roberto Carlos" olacağını belirtti. Carlos, “Marcelo biraz daha ileriye doğru oynamaya başladı ve bu onun oyununa da iyi yansıyor. Kalitesi olduğunu onun hakkında şüpheli olanlara gösterdi" dedi. Brezilyalı yıldız, solak olan birinin sağ ayağıyla gol atmasının zor olduğunu bu yüzden Marcelo’nun ligde sağ ayağıyla attığı son golün daha değerli olduğunu savundu.
Del Piero_10
24.Mart.2008, 18:24
Sezon başında Hamburg’dan transfer edilen Rafael van der Vaart, teknik direktörlük değişikliğinin en çok kendisini etkilediğini ifade etti.
Bernd Schuster’in yerine göreve getirilen Juande Ramos, Hollandalı orta saha oyuncusuna fazla forma şansı vermiyor. Geldiği günden beri eleştirilen Van Der Vaart’ın, sezon sonunda Real Madrid’den ayrılacağı ifade ediliyor.
Schuster’in görevine son verilmesinin en çok kendisini etkilediğini belirten Hollandalı oyuncu, “Juande Ramos’un gelmesi en çok beni etkiledi. Ramos’un ban güvenmediğini ve kadrosunda olmamı istemediğini düşünüyorum” dedi.
Çok sıkı çalışmasına rağmen bir türlü İspanyol teknik direktörün gözüne giremediğini belirten orta saha oyuncusu, “Bazı şeylerin değişebileceğini düşünmüştüm. Ama artık fazla umudum kalmadı. Antrenmanlarda çok sıkı çalışıyorum ve bir sakatlığım yok. Yine de tercih edilmiyorum” diyerek şikâyetini dile getirdi.
Real Madrid’deki durumun milli takıma gitmesi önünde engel oluşturmasından korktuğunu belirten Van der Vaart, “Milli takım kadrosuna alınmama korkusu yaşıyorum. Futbol kariyerimin en zor günlerini yaşıyorum. Bert Van Marwijk’in bana Real Madrid’de gösterilmeyen inancı gösterdiği için şanslıyım” dedi.
Del Piero_10
24.Mart.2008, 18:42
Katalan ekibi defansının sol kanadını Inter’in Brezilyalısı ile güçlendirmek istiyor.
Barcelona gelecek sezon için kadrosunu güçlendirme hazırlıklarını sürdürüyor ve sol bek mevkii için Inter’in Breziyalı futbolcusu Maxwell’i renklerine bağlamak istiyor.
O bölgede oynayan Eric Abidal’ın sakatlanmasından sonra Guardiola sol bekte 35 yaşındaki Sylvinho’yu oynatmak zorunda kalmıştı. Ayrıca tecrübeli futbolcunun sezon sonunda kontratı sona eriyor.
Sport’ta yer alan habere göre Barcelona’lı yönetici Txiki Begiristan, Guardiola ile yapılan toplantı sonucu defansın sol tarafına takviye yapmaya karar verdi. Bu bölge için düşünülen futbolcunun da Maxwell olduğu iddia edildi.
La Liga liderinin bu yaz Inter’le 2010 yılında kontratı sona erecek olan futbolcu için görüşmelerde bulunacağı ve 28 yaşındaki futbolcuyu transfer etmek istediği belirtiliyor.
Haberde Maxwell’in menajeri olan Mino Raiola’nın ayrıca Ibrahimovic’in de menajeri olduğu söyleniyor. Yani Ibrahimovic’n San Siro’da sorun yaşadığına dair dedikodular arttıkça, Barcelona’nın Raiola ile bu yaz sıkça görüşeceği ve gelişmeleri takip edeceği belirtiliyor.
BaFraLı
24.Mart.2008, 19:04
Vaart da iyi bir oyuncu ama kadroya girememei ilginç.
Fernando Gago
26.Mart.2008, 01:19
Madrid'in sistemine uyamadı bir türlü Vaart , Boşu boşuna bir sezonu boşa gidiyor ...
deniz.91
28.Mart.2008, 20:44
Vaartın biran önce ayrılması lazım madridden yoksa yazık edecek kendisine
fortsecue
29.Mart.2008, 01:44
Bu kalitedeki oyuncunun bir sezonu böyle boş geçirmesi hiç de iyi olmuyor :icon_confused:
Alicanfmfan
29.Mart.2008, 01:46
Lincoln'ün yerine , Vaart gelse mükemmel olur :D
garydelgadov
29.Mart.2008, 03:23
Boşver be şef onLar farkında değiLLer senin,moraLini bozma.:D
TR.CaPTaiN
29.Mart.2008, 05:17
Chelsea'ye gitmek istediğini açıklamıştı 1-2 gün önce.
Kötü olmuş. Bir an önce Real Madrid'den ayrılması lazım. Dediği gibi “Milli takım kadrosuna alınmama korkusu yaşıyorum."
nerazzuri
29.Mart.2008, 06:10
Büyük takımlar yaramaz bu adama. Orta dereceli bir takımda Şampiyonlar Ligi gruplarına kalma hedefi olan bir takımda daha başarılı olur. ( Sevilla, Aston, City vs vs.. )
Üzerinde baskı olmadan kendine daha çok güvenen bir takım,hoca,taraftarı olan bir klübe gitmesi kendisi açısından daha iyi olur.
RoSeSHaH
29.Mart.2008, 06:19
Gelsin Galatasaray'a..
Lincoln'ü göndereceğiz..
Del Piero_10
30.Mart.2008, 23:06
Ronadinho’nun kardeşine göre, Brezilyalı oyun kurucunun kalbi hâlâ eski takımı Barcelona’da...
Ronaldinho’nun kardeşi Roberto de Assis, Barça’nın eski efsanesinin hâlâ takıma ve şehre olan bağlılığından bahsetti. Sambacının menajerliğini yapan Assis, ONA FM’deki konuşmasında, kardeşinin eski takımına olan hayranlığını anlatmakta bir sakınca görmedi.
29 yaşındaki yıldız, Barça’da 2003-2008 arasında altı mükemmel sezon geçirmişti. Roberto de Assis, “Barcelona bizim için hep özel bir şehir olarak kalacak. Dönmekten mutlu oluruz. Kulübe de şehire de saygı ve sevgi duyuyoruz” diye açıkladı. Kardeşinin de kendisinin de hâlâ Camp Nou’da kurduğu arkadaşlıklarını devam ettirdiklerini söyledi ve Barcelona’ya başarı dileklerini iletti. Assis, sözlerini “Bu sezon umarım Barcelona için zaferlerle dolu bir sene olur” diye tamamladı.
Eski kulübüyle arasının iyi olması ile ilgili çıkan haberler üstüne, Assis, kardeşinin İtalya’da çok mutlu olduğunu söyledi. Sakatlığı yüzünden kadro dışı kalan sambacı ile ilgili, “Ronaldinho, şu anda hayatında yeni bir sayfa açtı. Uzun vadede gerekli zamanı verirsek çok iyi sonuçlar alırız” dedi.
Ronaldinho, Barcelona için 200 maçta forma giyerek, 2006 Şampiyonlar Ligi’nde Katalan ekibini zirveye taşıyan isim olmuştu.
sekilaso
31.Mart.2008, 01:56
http://i.media.goal.com/g/24643_news.jpg
Victor Valdes’in menajeri yeni kontrat görüşmelerine başlamadan oyuncuyla ilgilenen kulüplerden birine gidebileceklerini söyledi.
Katalan kalecinin kontratı 2010’da bitiyor ve Barcelona, oyuncuyla sözleşmeyi uzatmak için görüşmelere önümüzdeki yaz başlamak istiyor. Ama oyuncunun menajeri Gines Carvajal ikna olmuş gibi gözükmüyor.
Aylardır tek kelime edilmediğini belirten Valdes’in menajeri, ileride neler olabileceğini söyledi.
RAC 1’a konuşan Carvajal “Sekiz aydır yenileme hakkında bir şey söylenmedi” dedi.
“Victor ve ben sadece Barcelona’yı düşünüyoruz. O, olağanüstü bir kaleci. Bu onun Barcelona’da oynaması için yeterli. Dört veya beş kulübün onunla ilgilendiğini biliyorum”
Victor Valdes ile ilgilenen kulüplerden birinin Manchester United olduğu söyleniyor. Valdes, Edwin van der Sar’ın yerine düşünülürken, Ben Foster’ın gelişim göstermesi bekleniyor.
Ayrıca çıkan haberlere göre Manchester City, Ac Milan ve Chelsea’nin de yaz aylarında oyuncu için harekete geçebileceği belirtiliyor.
sekilaso
31.Mart.2008, 01:58
http://milan88.files.wordpress.com/2009/02/20090129dasdasftb_25.jpg
Real Madrid'in B takımında forma giyen Adam Szalai, bir çok Avrupa devinin dikkatini çekti.
2007 yılında Stuttgart'tan transfer edilen 21 yaşındaki oyuncu B takımda bu sezon 15 gol atarak iyi bir pefromans sergiledi. Macar genç, a takıma yükselememiş olsa da Real Madrid'in Şampiyonlar Ligi kadrosuna dahil edildi.
Şubat ayında Macaristan Milli Takımı'na çağrılması oyuncunun profilini daha da arttırdı ve Avrupa devleri Szalai'yi kadrosuna katabilmek için sıraya girdi.
İspanyol basınına göre Dortmudnd, Lille, Bordeaux ve Porto bu oyuncuyu alabilmek için ciddi girişimlerde bulunacak.
Alicanfmfan
31.Mart.2008, 01:59
Barcelona'nın en zayıf halkası :D
KaPaLı
31.Mart.2008, 02:00
O, olağanüstü bir kaleci. Bu onun Barcelona’da oynaması için yeterli.
hangi olağanüstülük acaba çok merak ettim şimdi
sekilaso
31.Mart.2008, 02:08
Bu adam ispanya milli takımına cagrıldımı ?
a.arıcı-11
31.Mart.2008, 02:26
Ben hala bu adam Barça gibi bir takımda nasıl oynuyor çözemedim:D
Del Piero_10
31.Mart.2008, 21:33
Victor Valdes’in durumunun kesinleşmemesinin ardından yeni kaleci arayışlarına devam eden Katalan ekibi, tercihini Petr Cech’den yana kullanacağa benziyor.
Barcelona, Victor Valdes’in Camp Nou’dan ayrılması beklenirken, yaz transfer döneminde Chelseali file bekçisi Petr Cech’i almayı düşünüyor.
Chelseali kaleci Avrupa’nın en iyi kalecileri arasında gösteriliyor. Tecrübeli kaleci, Katalan ekibininde kendisiyle ilgilenmesinden sonra başka kulüplerin de ilgisini çekmeye başladı.
El Mondo Deportivo’nun haberine gore, bu kulüplerden bir tanesinin ismi kesin, o da kalecileriyle sorun yaşayan Barcelona.
Victor Valdez’in kulübünden daha fazla para talep etmesi karşısında kontratını yenilemediği bilinen haberler arasında yer almakta. Kontratını yenilememesi durumunda oyuncuyu satmayı düşünen Katalan ekibi, oluşan boşluğu Cech ile doldurmayı düşünüyor.
2007’de Daily Mail’de çıkan haberde, Çek Cumhuriyetli kalecinin ismi yine Barcelona ile anılmıştı. O zaman yaptığı açıklamada, “Hayallerimde İngiltere’de kalmak mı var ? Buna cevap veremem. Şu ana kadar Chelsea’de ve Premier Lig’de oynamaktan çok memnunum. Eşimle beraber Londra’daki hayatımıza alıştık ve burayı seviyoruz” diye konuşmuştu.
Transfer haberlerine karşı, “Barcelona’dan bir teklif gelirse bunun düşünmeye değer olduğunu düşünüyorum” diyen Cech’in, şimdi ne yapacağı merak konusu...
sakary Ali
31.Mart.2008, 21:46
Barçaya iyi bir kaleci yakışır aslında..
tarikko
02.Nisan.2008, 00:52
Villarreal klübünden yapılan açıklamada iki futbolcunun sözleşmelerinin 1er yıl daha uzatıldığı belirtildi.
Villarreal, Arsenal ile Şampiyonlar Ligi çeyrek finalinde oynayacağı maçlar öncesinde sözleşmelerini birer yıl daha uzattılar.
Eğer Villareal bu işi yaza bıraksaydı iki oyuncuda serbest kalacaklardı. Kulübün resmi internet sitesinden taraftarlara duyurulan haberde iki oyuncunun da 2010 yılına kadar El Madrigal’de kaldığı belirtildi.
Böylece 35 yaşındaki Pires ile 33 yaşındaki Javi Venta gelecek sezondaki Villareal’in başarısı için mücadele etmeyi sürdürecek.
Goal
tarikko
02.Nisan.2008, 00:53
Nike ile yeni bir sponsorluk sözleşmesine imza atan futbolcunun alacağı ücret Bayern’de kalıp kalmayacağına bağlı.
Sport’ta yer alan habere göre Bayern Münih Ribery’i satmak istemese bile Nike firması Fransız yıldızı Barcelona’ya gitmesi konusunda zorluyor.
Hafta arasında Barcelona’nın Ribery ile ilgilendiğine dair haberler yapılmıştı şimdi de Katalan ekibine Nike’ın yardımcı olduğu söyleniyor.
Bayern’in sponsorunun Adidas olması nedeniyle Nike firmasının, 2014 yılına kadar anlaşmaya vardığı ve yıllık 1.4 milyon avro ödeyeceği futbolcuyu başka bir kulübe gitmesi konusunda zorladığı iddia ediliyor.
Ribery’i transfer etme konusunda Barcelona favori gözükürken; Nike’ın sponsoru olduğu Inter ve Manchester United’da yıldız futbolcuyu renklerine bağlayabilir.
tarikko
02.Nisan.2008, 00:54
Birçok önemli takımın transfer listesinde olduğu bilinen Malili golcü Frederick Kanoute, takımı Sevilla ile sözleşmesin 2012 yılına kadar uzattı.
Sezon sonunda Sevilla ile olan sözleşmesi bitecek olan 31 yaşındaki golcü oyuncu, 2012’ye kadar takımda kalmaya karar verdi.
2005 yılında Tottenham’dan transfer edilen golcü oyuncu, “2012’den sonra futola devam edip etmeyeceğimi bilmiyorum. Burada kalmak istedim ve kulübüm de beni bırakmak istemedi. Ban gösterilen ilgi burada kalma fikrimi güçlendirdi. İki tarafın da bu durumdan mutlu olduğunu düşünüyorum” dedi.
Daha önce West Ham ve Marsilya formaları da giyen tecrübeli golcü, 2006’da UEFA Kupası ve Süper Kupa’yı kazanan kadronun önemli bir parçasıydı. Aynı kadro, bir sonraki yıl İspanya Kupası ve İspanya Süper Kupası’nı kazanmıştı.
Sezon başında attığı bir golden sonra Filistin’e destek vermesi yüzünden İspanya Futbol Federasyon’u tarafından ceza alan tecrübeli golcü, birçok önemli takımın transfer listesindeydi.
Goal
tarikko
03.Nisan.2008, 05:34
Ronald Koeman, şu anki Barcelona takımının, Johan Cruyff’un 1990 lardaki 'Rüya Takımı'ndan daha iyi oynadığını ve özellikle hücum konusunda çok başarılı olduklarını belirtti.
Hollandalı futbol adamı açıklamasında, “Bu sene bazı karşılaşmalarda o kadar iyi performans gösterdiler ki daha iyisi olamazdı” dedi.
'Rüya Takım'da; Michael Laudrup, Hristo Stoichkov ve Koeman gibi önemli isimler vardı. Ancak şu anki Barcelona kadrosunun daha da kaliteli olduğunu belirten Koeman, bir kişi için ise ayrı tırnak açmak gereği duyarak şunları söyledi: “Lionel Messi, benim için gelmiş geçmiş en iyi oyunculardan biri.”
Goal
tarikko
04.Nisan.2008, 21:09
Sezon sonunda İtalya'dan ayrılabileceği konuşulan Brezilyalı yıldız Ronaldinho için eski bir rakip devreye girmeye hazırlanıyor. Sambacıyı daha önce de almak isteyen Real Madrid yavaş yavaş devreye giriyor.
Milli maçlar sırasında "Sezon sonunda Milan'ın yöneticileriyle görüşmek istiyorum" diyen yıldız futbolcu, profesyonel olduğunu vurgulamıştı. İspanya'da yayımlanan Sport gazetesinin haberine göre futbolcunun abisi ve menajeri Roberto de Assis'e yakın kaynaklar Ronaldinho'nun başka bir takıma gitmek istediğini belirtiyor.
Manchester City'ye gitmek istemeyen Ronaldinho'nun peşine düştüğü iddia edilen Real Madrid'in eski başkanı Florentino Perez'in yıldız futbolcuya imza attırmasıyla ezeli rakipleri Barcelona'ya önemli bir çalım atacağı konuşuluyor. Daha önce Figo'yu Barça'dan koparan Perez, Haziran ayında yapılacak seçimde yeniden başkanlık koltuğuna oturmaya hazırlanıyor.
Milan ile 2011'e kadar sözleşmesi bulunan yıldızın menajerinin "Birçok kulüp bizimle iletişime geçti ancak her şey Milan'a bağlı" demesi daha köprünün altından çok sular akacağını gösteriyor. Bakalım Ronaldinho, gelecek sezon Milan'da mı oynayacak?
Goal
tarikko
04.Nisan.2008, 21:13
Villarreal, dün oynanan Almeria maçında 3-0’lık ağır bir mağlubiyet aldı. Alınan mağlubiyete Santi Cazorla’dan gelen kötü haberde eklendi.
Şampiyonlar Ligi’nde yoluna devam eden Villarreal, gelecek sene de Devler Ligi’ne katılmanın hesaplarını yapıyor. Santi Cazorla’nın eksikliği Villarreal’de hissedilecektir.
64. dakikada sakatlanan Cazorla maçı tamamlayamamıştı. 3 oyuncu değişikliğini de kullanan teknik direktör Manuel Pellegrini, Robert Pires’in de kırmızı kart görmesiyle zor anlar yaşadı.
İspanya’nın Euro 2008 kadrosunda da bulunan 24 yaşındaki orta saha oyuncusunun, 4 ay gibi uzun bir süre sahalardan uzak kalması bekleniyor.
Goal
BaFraLı
06.Nisan.2008, 18:59
İspanya Birinci Futbol Ligi'nde ilk 4'e girme hedefinde olan Valencia sahasında Getafe'yi 4-1 mağlup etti. Maçta Valencia'nın galibiyetinden çok Fernandes'in olayı hafızlara kazındı. Valencia'nın Portekizli oyuncusu Manuel Fernandes'in tam 75 dakika kırık bacakla oynadığı ortaya çıktı.
Valencia forması giyen Portekizli orta saha oyuncusu Manuel Fernandes'in bir pozisyonda bacağında kırık oluşmasına karşın bunu fark etmediği ve tam 75 dakika kırık bacakla oynadığı ortaya çıktı. Sağlık kontrollerinde kaval kemiğinde kırık olduğu ortaya çıkan Fernandes konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, "Maçı bırakabilirdim ancak hiç acı hissetmedim. Gerçekten hiç acı çekmedim. Ancak Pazartesi günü sağlık kontrolünden geçince doktorlar bana bacağımda kırık olduğunu söylediler. Ben de şaşkındım; doktorlar da" dedi.
Valencia Kulübü'nden yapılan açıklamada Fernandes'in sezonu kapattığı açıklandı.
07.04.2009
Kaynak : Sporx
LaigLeNoiR
06.Nisan.2008, 19:12
Artık nasıl inanarak oynadıysa adam.Acı falan duymamış.Helal olsun.
Since-1907
06.Nisan.2008, 19:14
Sezonu kapatacak şekilde sakatlanıyor , hiç acı hissetmiyor ..Helal olsun diyecek bişey yok.
Onurap
06.Nisan.2008, 20:34
Keşke söylemeselerdi sezonu tamamlardı belki.. :D
RoSeSHaH
06.Nisan.2008, 21:52
Muhahaha.. :D :D :D
Omer90
06.Nisan.2008, 23:02
koptum ya...:D
şaka bi yana gerçekten aldığı paranın hakkını vermiş.kırık bacakla 75dk. bi yana 7,5 dk. bile oynanmaz.helal olsun.
PesimiSTyLa
06.Nisan.2008, 23:12
Bu insan olmayabilir. Bacagın kırıldıgında üstüne basmayı bırak, kımıldatamazsın bile. Heroes'deki Claire'deki özellik bunda da olmasın ?!
bugra 1905
07.Nisan.2008, 00:14
Gerçekten Yürekten Oynamış Adam Helal Olsun Ne Diyelim
nekop
07.Nisan.2008, 00:24
Bu insan olmayabilir. Bacagın kırıldıgında üstüne basmayı bırak, kımıldatamazsın bile. Heroes'deki Claire'deki özellik bunda da olmasın ?!
Öyle bişey varsa artık Fernandes'i sakatlamanın tek yolu başının arkasından vurmak olucak desene.. :D
RoSeSHaH
07.Nisan.2008, 00:26
Ne alıp veremediğiniz var adamla yahu ? :D
Del Piero_10
08.Nisan.2008, 23:08
Valencia’nın yıldız golcüsü David Villa, sözleşmesi bitene kadar kulübünden ayrılmayacağını ifade etti. Ekonomik olarak zor günler geçiren Valencia'nın, Villa'yı paraya çevirmek istemesine rağmen İspanyol yıldız "Kulübümden beni göndermek istediğine dair bir şey duymadım" dedi.
Valencia’nın ekonomik problemleri nedeniyle sezon sonunda satılacağı iddia edilen David Villa, 2014’te bitecek olan sözleşmesinin sonuna kadar takımda kalacağını belirtti.
Çıkan transfer dedikodularına cevap verme gereğini duyduğunu belirten İspanyol golcü, “6 yıllık bir sözleşme imzalamıştım ve bu sürenin sonuna kadar burada kalmayı düşünüyorum. Kulübümden de beni göndermek istediklerine dair bir söz duymadım” dedi.
Valencia’nın Şampiyonlar Ligi’ne gitme ihtimali hakkında da konuşan yıldız oyuncu, “Şampiyonlar Ligi, kulüp bazında en büyük organizasyon. O arenada bulunmamak beni çok üzer. Gelecek sene de bu organizasyonu televizyondan izlemeye niyetim yok” dedi.
nerazzuri
09.Nisan.2008, 01:02
koptum ya...:D
şaka bi yana gerçekten aldığı paranın hakkını vermiş.kırık bacakla 75dk. bi yana 7,5 dk. bile oynanmaz.helal olsun.
Hangi para yahu. Adamlar battı batıcak oyuncular para alamıyor :D
RaSenGan
09.Nisan.2008, 02:20
Koskoca Servet bile ayak tarak kemiği kırıldı diye oynayamıyor bu Fernandez nasıl kırık bacakla 75 Dk. oynasın :D Servet duymasın hırs yapar Fenerbahçe maçına çıkar :D
adamın içindeki ruhu en iyisi ruh emiciler :) gelsin ve bitirsin
Del Piero_10
12.Nisan.2008, 23:43
Valencia’nın başarılı oyuncusu David Silva, hakkında sürekli olarak çıkan transfer haberlerinden çok sıkıldığını belirtti.
Valencialı kanat oyuncusu David Silva, daha önce yaptığı röportajlarda da transfer olmak istemediğini dile getirmişti.
Dün oynadıkları Sporting Gijon maçında da takımının ilk golünü atan Silva, transfer dedikodularından sıkıldığını dile getirdi.
Silva “Artık bu dedikodulara dayanamıyorum. Biliyorum ki futbolda böyle şeyler gayet normal ama artık dayanamıyorum. Bu haberlerden fazlasıyla sıkıldım. Ayrıca belirtmek isterim ki, Valencia ile olan kontratım devam ediyor ve bir terslik olmadığı sürece takımda kalmak istiyorum” diye konuştu.
tarikko
17.Nisan.2008, 21:43
Lionel Messi, Bella Vista tesislerinin restorasyonu için destek sağlayacağı iddialarını doğruladı. Arjantinli oyuncu ilk olarak futbolunu burada geliştirmiş ve 2000 senesine kadar da Newell’s Old Boys takımında oynamıştı.
Arjantinli yıldızın babası Jorge Messi, tesisleri kulübün menajeri Gustavo Dezotti ile birlikte gezdi ve yapılacak şeyleri inceledi:
Kulübün muhasebe uzmanı Jorge Ricobelli, La Capital’e yaptığı açıklamalarda, “Kulübün ihtiyacı olan konularda yardımcı olmak istiyor fakat spesifik bir şey kararlaştırmadık. Ama kulüple işbirliği yapma konusunda her zaman istekli davrandı” diye konuştu.
Ricobelli, Newell’s takımının kullanması için bir jimnastik salonu yapmayı hedeflediklerini de sözlerine ekledi.
Kulüp yöneticilerinden Guillermo Lorente, Bella Vista tesislerinin durumunun berbat olduğunu söyledi. Newell’s Stadı ve kulüp binasının da elden geçirilmesi gerektiğine inanılıyor.
Newell's Old Boys’un son senelerde maddi açıdan büyük zorluk çekmesinden dolayı, Messi de onlara yardım elini uzattı.
Goal
Del Piero_10
18.Nisan.2008, 23:18
Real Madrid’te dün akşam sakatlanan Hollandalı oyuncu, uzun bir süre takımdan ayrı kalacak.
Real Madrid’in dün gece Recreativo Huelva ile oynadığı maçın uzatma dakikalarında sakatlanan Wesley Sneijder’ın bir süre forma giyemeyeceği açıklandı.
62. dakikada oyuna giren Sneijder, kalçasının sol tarafından yaşadığı sakatlık sebebiyle maçın son dakikasında sahadan ayrılmak durumunda kaldı. Yapılan ilk müdahale sonucunda öğrenildiğine göre, Hollandalı oyuncu birkaç sahalardan ayı kalacak.
Teknik direktör Juande Ramos sakatlığı, “önemli bir kayıp” olarak niteledi ve henüz kesin bir bilgiye sahip olmadıklarını belirtti.
Bu arada Real Madrid’in bu maçtaki tek kaybı Sneijder olmadı. Beşinci sarı kartını gören Lassana Diarra da Getafe karşısında oynayamayacak.
Sarı kart gören bir diğer oyuncu Fabio Cannavaro için ise kulübün itirazda bulunacağı öğrenildi.
yunusgs
18.Nisan.2008, 23:23
Gerçekten çok kaliteli bir oyuncu.Göğsümüzü kabartıyor.Teşekkürler Nihat.
Sheriff
18.Nisan.2008, 23:29
Mükemmel bir oyuncu avrupadaki bir çok kaliteli forvetten daha iyi..
tarikko
18.Nisan.2008, 23:34
Alınan haberlere göre ‘Yeni Zidane’ olarak nitelendirilen genç oyuncu İspanya’ya gidecek gibi görünüyor.
Yoann Gourcuff, Barcelona ve Real Madrid’in de için olduğu birçok İspanyol kulübünün ilgisini çekiyor.
Sport’un haberine göre Zinedine Zidane, birçok kimse tarafından kendisinin veliahtı olarak gösterilen Gourcuff’un Florentino Perez’in Real Madrid’i için çok önemli bir transfer olabileceğini dile getirdi. Henüz somut bir teklif olmasa da Gourcuff’un babası Barcelona, Sevilla ve Villarreal gibi ekiplerin Gourcuff ile ilgilendiğinin farkında.
Halihazırda Milan ile 5 yıllık bir sözleşmesi bulunan genç oyuncu, bu sezon Bordeaux’da kiralık olarak forma giydi. Sözleşmeye göre Fransız kulübü, sezon sonunda 10 milyon avro bonservis bedeliyle genç oyuncunun bonservisini de alma opsiyonunu elinde tutuyor.
Milan’ın genç yıldız için yaklaşık 15 milyon avro istemesi bekleniyor.
Goal
tarikko
18.Nisan.2008, 23:35
Bu Madrid için kötü oldu .
YusufT
19.Nisan.2008, 02:35
Real Ibra'ya 70M verecegene, Nihati alsin 25-30'la..
Fıratcan Alçınkaya
19.Nisan.2008, 02:38
Barça ve Kaçan Yıldızlar
Ronaldinho’nun Milan’a transferi haberleri spekülasyon olmaktan çıkıp, Seedorf’un “10 numaralı formayı vermem“, Inzaghi’nin “hoşgeldin kardeş‘ine doğru yol alırken güzel bir yorumla karşılaştım.
http://img159.yukle.tc/images/1066Barcelona_Lineker.jpg (http://www.yukle.tc)
Herbirinin hikayesini biliyoruz ama maharet yazının sahibi Wetto gibi hepsini aynı tencerede kaynatabilmek. Aktarıyorum: Barcelona’nın yıldızları neden kaçar ya da Barça yıldızlarına karşı vefasız mıdır?
http://img159.yukle.tc/images/7748ronaldo-barcelona.jpg (http://www.yukle.tc)
Bir numarada Maradona var elbette. 1984 yılında 58 maçta 38 gol atmıştı. Barselona’nın gece kulüplerinde her akşam yoklama verince ve villasında 30 kişilik eşrafıyla yaşayınca dönemin başkanı Nunez yol vermişti. Napoli’ye sattılar orada Tanrı oldu.2 numarada Gary Lineker. 1986 Dünya Kupası’nın gol kralı. Barça’da 2 sezon oynadı; 20 ve 16 gol attı. Cruyff göreve geldiğinde ona kanatta görev verdi. Lineker, İngiltere’ye geri döndü ve Tottenham’da 3 sezon daha oynadı. PSV’den 1996′da Ronaldo’yu almışlardı. 20 yaşındaydı Ronaldo. Bobby Robson teknik direktör, Mourinho tercüman. 49 maçta 50 gol! Daha ne istersin ki bir golcüden? 24 milyon euro karşılığında dolara Inter’e sattılar. Real Madrid’e kaçan 3 yıldız: Önce Michael Laudrup ardından Bernd Schuster ve 2000 yılında Luis Figo.
Rivaldo ile sözleşme yenilemediler, Milan’a gitti. Romario ile devam etmediler 1995 yılında. Fabregas arka kapıdan kaçmış, şimdi Ronaldinho da gidiyor. Real Madrid’in Di Stefano ile başlayan Butragueno ile devam eden ve daha geçen ay Raul‘a ömür boyu sözleşme ile ortaya koyduğu vefa galiba yok Barcelona’da. Üzerine tartışmak lazım. Sıradaki Messi mi diye?
Tek kelime ile harika bir yazı çıkarmışlar paylaşamadan edemedim...
YusufT
19.Nisan.2008, 02:48
yazi harika gercekten cok dogru seyler yazilmis..
Bakiniz Real Raul'un hep arkasindaydi berbat döneminde bile..o zaman bile yeniden kontrat teklif ettiler..
Fabregasi senden birsey olmaz diye yollayanda bunlar iste..
bugra 1905
19.Nisan.2008, 05:07
İnşallah Barça Şampiyon
Fernando Gago
19.Nisan.2008, 05:34
Bu sene epey sakatlıklarla boğuştu Real için kötü bir durum
fenerbahce_1907
19.Nisan.2008, 12:30
Barcelona, sezon sonunda büyük ihtimalle Milan'a gidecek olan Ronaldinho'nun yerini dolduracak oyuncuyu buldu: Rafael Van der Vaart.
Barcelona, Ronaldinho'nun veliahtını Almanya'da buldu. Milan'dan Ronaldinho transferini Şampiyonlar Ligi maçları bitene kadar bekletmesini rica eden Barça, Ronnie'nin gitmesinin ardından Rafael Van der Vaart'ı transfer edecek.
Ronaldinho'nun gidişiyle finansal olarak rahatlayacak olan Barça'nın, Van der Vaart'ın menajeri Bayram Tutumlu'yla görüşmelere başladığı öğrenildi.
Hamburg'da forma giyen yıldız futbolcunun adı, Real Madrid'le sıkça anılıyordu.
Kaynak:goal.com
uAmurat91
19.Nisan.2008, 12:32
Ronaldinho kadro dışı kalmasa ve eski performansında olsa ben bu habere gülerdim. Ancak şu anda, Rafael'in Barca için çok faydalı olacağına inanıyorum. Gerçekten çok çok kaliteli bir futbolcu..
nerazzuri
19.Nisan.2008, 12:48
Vaart'ın BaRca gibi büyük bir klübü kaldırabileceğine inanmıyorum. Aynı sözlerim Diego içinde geçerli.
yunusgs
19.Nisan.2008, 13:23
Eski formundaki bir Ronaldinhonun yerini kimse tutamazdı.Ama şu anda Vaart giderse kaldırabilir.
King_91
19.Nisan.2008, 14:04
van der vaart'ın menejeri türk mü?çok şaşırdım cidden.ayrıca haberde ronaldihno'nun gitmesiyle mali açıdan rahatlayacak olan barça demiş buna güldüm bayaa :D
Redrum
19.Nisan.2008, 14:52
ronaldinhonun milan gitmesi kadar saçma bile bilimoyrum ya. ne yani ronaldinho'yu kanata mı koyacaklar? gerçekten yazık. Milan'ın eski gücü kalmayacak ben bunu bilir bunu sölerim.
Fernando Gago
19.Nisan.2008, 15:06
Barca'nın oynadığı bu sistem Ronaldinho'nun yerini dolduramazki ancak Deco'nun boşluğunu doldurabilir :)
Fernando Gago
19.Nisan.2008, 15:07
Euro 2008de en büyük kozumuz Nihat umarım aksi bir sakatlık geçirmez övgüyü kesinlikle hak ediyor
shamur1
19.Nisan.2008, 15:18
Nihat Kahveci ne yaparsa yapsın bir Hakan Şükür kadar değer görmeyecek. Avrupa onun performansını konuşurken Türkiye'de hiç gündeme oturamıyor , hakettiği değeri bir türlü vermedi ona Türk medyası.
YusufT
19.Nisan.2008, 15:55
Oha..! Bu Bayram Tutumluda herkesin menajerimis...
o mevkide basarili olma ihtimali yok..
El Comandante
19.Nisan.2008, 16:05
Nihat Kahveci ne yaparsa yapsın bir Hakan Şükür kadar değer görmeyecek. Avrupa onun performansını konuşurken Türkiye'de hiç gündeme oturamıyor , hakettiği değeri bir türlü vermedi ona Türk medyası.
Senin de bu Hakan Sükür takintini bir türlü anlamiyorum,basindan ne gibi olay gecti merak ettim. ;)
Hakan Sükür Türkiyede övüldügü kadar elestirilen bir isim,Nihatin ben 1 kere bile elestrildigini duymadim,hep övgü,hep övgü(haketmiyor da degil).
Ama simdi söyle birsey var Hakan Sükürün kariyeri Nihatin kariyerini 10 ile carpar,10 toplar !
GeNç KaRTaL
19.Nisan.2008, 16:19
Barcelona elindeki isimlerle R10'nun (Gio Dos Santos,Krkic) yerini doldurabilir.Ekstra bir transfere gerek yok bence.
Fernando Gago
19.Nisan.2008, 17:48
Katalan insanın bir özelliği galiba :p Ronaldinho olayında Barca klübünün hatası az bence Barca klübü suçlanacaksa Ronaldo olayı yüzünden Real Madrid suçlanmalı adam 150 kiloya çıktı Real forması giyerken
fmsmyrna
19.Nisan.2008, 18:20
İşte Barca vefalı kulüp :0:
Ronaldo İnter'de yaşadığı sakatlıkta vurulan yanlış iğne sonucu şişmanlamaya başladı Real'le alakası ne anlamadım tek fark Real'e gelince kiloların daha fazla artması oldu buna rağmen gollerine devam etti gol kralı oldu
Fernando Gago
19.Nisan.2008, 18:44
İşte Barca vefalı kulüp :0:
Ronaldo İnter'de yaşadığı sakatlıkta vurulan yanlış iğne sonucu şişmanlamaya başladı Real'le alakası ne anlamadım tek fark Real'e gelince kiloların daha fazla artması oldu buna rağmen gollerine devam etti gol kralı oldu
Antremanlara hamburger kola ve fast food yiyeceklerle çıkması Real'in suçu değil mi ?
Oghuse
20.Nisan.2008, 00:01
Ronaldiho Barça'da sol açık oynuyodu Van der Vaart ise forvet arkası bir oyuncu mevkiler farklı bence yerini dolduramaz.. :D
ThersoN
20.Nisan.2008, 00:07
van der vaart'ın menejeri türk mü?çok şaşırdım cidden.ayrıca haberde ronaldihno'nun gitmesiyle mali açıdan rahatlayacak olan barça demiş buna güldüm bayaa :D
bir futbolcunun birden fazla menejeri oluyor sanırım
ThersoN
20.Nisan.2008, 00:19
Pek vefa yok anlaşılan, ya da buna ciddiyet mi demeli karar veremedim, vefa olmazsa ciddiyet olur arası var mı bilinmez
anilton
20.Nisan.2008, 00:34
Quaresma,Simao Sabrosa ve Riquelme'ye de yeterince şans vermediler...
Del Piero_10
20.Nisan.2008, 19:25
Villerreal’in forvet oyuncusu takım arkadaşlarını artık puan kaybetmemeleri gerektiği konusunda uyardı. Ligde kritik bir dönemeçe girdiklerini belirten Nihat Kahveci, telafisi olmayan bu haftalarda Şampiyonlar Ligi'ne gidebilmek için toplayabildikleri kadar puan toplamaları gerektiğini dile getirdi.
Villerreal, Arsenal’e Şampiyonlar Ligi çeyrek finalinde elendikten sonra da kötü lig performansını sürdürdü.
Son üç maçında gol atamayan ve son beş maçında sadece bir galibiyet alabilen takım ilk dörtteki yerini kaybetmişti.
Konuyla ilgili Marca’ya açıklamalarda bulunan Nihat: “Formda değilken yapmanız gereken tek şey daha çok çalışmaktır. Biz de şuan bunu yapıyoruz. Valencia ve Atletico Madrid bizi geçti. Artık puan kaybına tahammülümüz yok” dedi.
Henüz şanslarının bitmediğini düşünen Türk forvet sözlerine: “Son maçlarda gol atamamız normal değil. Bu konuda bir numaralı suçlulardan biri benim. Çünkü gol atmak benim işim” diyerek devam etti.
Hafta sonu oynayacakları Huelva maçına da değinen Nihat: “Huelva’yı yenmek zorunda olduğumuzu biliyoruz. Eğer bu maçta da puan kaybedersek iddiamız kalmayacak” diyerek açıklamalarını sonlandırdı.
Del Piero_10
20.Nisan.2008, 19:25
İspanyol devi Real Madrid’in Kolombiyalı defans oyuncusu için hatrı sayılır bir teklif sunduğu söyleniyor.
2005 yılında Udinese’ye transfer olan 22 yaşındaki Cristian Zapata, Serie A’nın en gelecek vaad eden oyuncusu olarak görülüyor.
Kolombiya milli takımı forması da giyen genç oyuncunun adı birçok kulüple de anılıyor. Son alınan haberlere göre Real Madrid de Zapata ile ilgileniyor. Son haftalarda, kulübün başkanlığına yeniden seçilmesi beklenen Florentino Perez’in takıma yeni isimler kazandırmak için kolları sıvadığı da çok biliniyor. Tuttomercatoweb’ e göreyse Zapata da bunlardan biri.
İspanyol kulübünün genç yıldız için 12 milyon avroyu gözden çıkardığı da gelen haberler arasında. Şimdilik yalnızca söylenti olarak algılanan bu haberleri ne oyuncu, ne de kulüpler doğruladı.
Del Piero_10
20.Nisan.2008, 19:26
Gelen haberlere göre, Real Madrid, bu yaz transfer bombasını Bayern Münih’in yıldız oyuncusu Franck Ribery ile patlatacak. İtalya merkezli Itasportpress’in iddiasına göre, Real Madrid, yeni bir “Galacticos” oluşturmak için kolları sıvadı.
Madrid’in 38 milyon avro gibi bir miktarı gözden çıkardığı iddia ediliyor. Ribery, 2007 yılında 25 milyon avro karşılığında Alman ekibine transfer olmuştu.
Ribery, Alman ekibinde gösterdiği performans ile gözleri kamaştırıyor. 26 yaşındaki oyuncunun peşinde olan takımlar arasında Manchester United ve Barcelona da bulunuyor. Uli Hoeness’e göre Ribery’nin Münih’ten ayrılması için ödenmesi gereken miktar 50 milyon avro.
Ayrıca Hoeness, Fransız oyuncunun sözleşmesini uzatacağını da ekledi. Efsane Alman oyunculardan olan Hoeness, “Ribery’nin sözleşmesini iki sene daha uzatmak için görüşmeler sürüyor. Sözleşme şartlarının iyileştirilmesi tartışılan konulardan birisi” dedi.
Ribery, bu sezon Şampiyonlar Ligi’nde oynadığı 8 maçta 4 gol attı.
nerazzuri
21.Nisan.2008, 03:48
Yok yok, bu hataya düşmemeli Ribery.
uAburak89
21.Nisan.2008, 03:49
Adamın adını gördükçe, bahsedilen paraları gördükçe içim cız ediyor yahu...
Gitsin Madrid'e, Manu'dan uzak dursun da..
RaSenGan
21.Nisan.2008, 04:01
Gitsin gitsin (:
Adamın adını gördükçe, bahsedilen paraları gördükçe içim cız ediyor yahu...
Kimin etmiyo ki abi
Fernando Gago
21.Nisan.2008, 04:09
Ribery'nin italyanca öğrendiğine dair haberler vardı ama La Liga'ya gitmesi onun için en iyisi en rahat burada oynar ...
Addolorato
21.Nisan.2008, 17:41
Dün bir Getafe-Real Madrid maçı olmuşş öff son zamanlarda izledigim en manyak maçlardan biriydi :D. İlk getafe attı 1-0 oldu sonra 1-1 oldu getafe son 10 dakikaya girilirken 2-1 yaptı bir dakika sonra guti 2-2 yaptı daha sonra pepe bir oyuncuyu düşürdü getafeden kırmızı kart gördü adamı 2 kere tekmeledi yerdeyken penaltı oldu getafe penaltıyı kaçırdı en son 90+3 te higuain attı ve maç 3-2 bitti çok güzel maçtı cidden :D
BaFraLı
21.Nisan.2008, 17:44
Aynen ya bende biraz baktım.Müthiş bir maç oldu.Son dakkaları çok heyecanlıydı.Pepe'ye sinir oldum ya adama tekme attıya ne sövdüm.
Trabzonspor
21.Nisan.2008, 17:49
O Pepe'ye bende sinir olduüm harbiden bende sövdüm.O yapılmaz ki kardeşim ya karşıdakide futbolcu oda ordan ekmek yiyor ama o napıyor adamın neresine denk gelirse kafası dönük olsa kafasına gelse beyin kanamasından ölse ne olcak ?
Deniz
21.Nisan.2008, 18:11
Real Madrid'de oynayıpta, yapması normal. Pepe'de açılıyor yavaş yavaş.
Güzel bir maç oldu. Getafe çok iyi mücadele verdi, fakat olmadı. Real Madrid hanesine 3 puanı yazdırdı.
KaPaLı
21.Nisan.2008, 18:38
http://videos.sapo.pt/ng9JbayhLHy03U5e1k1L
Real Madrid 3 - 2 Getafe
Lionel Andres Messi
21.Nisan.2008, 20:12
bence bu sezon barcelona fizyoterapistleri görevini çok da iyi yerine getiremiyor.her hafta 2 kişi sakatlanıyor sakatlanmayan bir xavi kaldı.kondisyon olarak barçayı çok düşük buluyorum.
TürkuAz
21.Nisan.2008, 20:40
Barca kayıplarda hakikaten. Baştan aşağı yenilenmesi lazım teknik kadronun, başta Rijkaard olmak üzere..
anil luque
21.Nisan.2008, 20:53
ronaldınho kesın gıdıyor rijkaard zaten gitti gibi birşey bence cok fazla degısıme gıtmelerıne gerek yok elındekılerın kıymetını bılse yeter barca.. cesc fabregas ve merida'yı arsenale kaptırdılar sımdı merıda o kadar on planda degıl belkı ama cesc dunyanın en ıyı orta sahalarından bari bojanı kacırmasalar..
fmsmyrna
21.Nisan.2008, 21:05
Antremanlara hamburger kola ve fast food yiyeceklerle çıkması Real'in suçu değil mi ?
Bence değil bu verim meselesi Ronaldo Real'de gol atıyormuydu Evet zaten ayrılma nedenide taraftarlardı kulüple sorunu yoktu
TürkuAz
21.Nisan.2008, 21:12
Barca bile böyle inanılmaz hatalar yapıyorsa biz neden yapmayalım. İdolümüzdür !
Alicanfmfan
21.Nisan.2008, 21:31
Valencia kupayı aldı ama ligde 15.sıraya düştü küme düşebilirler.Elindeki mükemmel kadroya ragmen şampiyonluga oynaması gereken valencia'nın küme düşmemek istemesi gerçekten şasırtıcı....
Lionel Andres Messi
21.Nisan.2008, 22:59
bence arsenale gitcekti en baştan premier ligte kime gitse şamp. yapabilecek yetenekte (tabi ki dört büyüklerden birine olması şart).
bence dünyanın en hırslı bir kaç oyuncusundan biri nerden nereye geldi belki karakteri muhteşem olmayabilir bizim açımızdan ama çok zeki çalışkan ve azimli biri.
45 ten aşağı transfer olmamalı hatta 50.barçaya gelsin derdim ama messi varken ribery nin etkinliği azalır açıkçası yazık olur ona.
reale giderse hata yapar ama robinhonun yerini fazlasıyla doldurur ribery.
Del Piero_10
21.Nisan.2008, 23:00
Getafe başkanı Angel Torres Portekizli oyuncunun ağır bir ceza alması gerektiğini söyledi.
Pepe dün akşam oynanan maçta Casquero’yu yere düşürüp penaltıya sebep olduktan sonra Getafeli oyuncuya iki kere tekme atmıştı. Bu hareketinden sonra direk kırmızı kart gören oyuncunun 3 maç ceza alacağı yönünde bir görüş hâkim.
Maçtan sonra Canal Plus’a konuşan Torres, “Pepe en az 10 maç ceza almalı. Bir rakibinizi böyle tekmeleyemezsiniz. Bu tarz hareketlere tolerans olmamalı” dedi.
Torres, Marcelo hakkında da konuştu. Marcelo’nun sürekli takımını provoke etmeye çalıştığını söyleyen Torres, Real Madrid’in daha karakterli birtakım olduğunu belirtti.
Getafe düşme hattının 4 puan üzerinde bulunuyor ancak rakipleri maçlarını henüz oynamadılar.
Del Piero_10
21.Nisan.2008, 23:01
Barcelona gelecek yılların hazırlıklarını yapıyor.
Katalan devi birçok süper yıldız adayını dünyanın dört bir köşesinde takip ediyor. Elmundodeportivo gazetesinde yayımlanan listede yer alan futbolcular şunlar: Hernanes (Sao Paulo), Neymar (Santos), Gourcuff (Bordeaux) ve Toni Kroos (Bayer Leverkusen). Bu futbolcular arasındaki Kroos, Bayer Leverkusen’de kiralık oynuyor.
El Comandante
21.Nisan.2008, 23:01
Valencia'nın Hollandalı teknik direktörü Ronald Koeman'a yol gösterildi. Ligde çok kötü giden ve küme düşme tehlikesiyle karşı karşıya olan Valencia'nın teknik direktörü Koeman, 5-1 mağlup kapatılan Athletic Bilbao maçının ardından gönderildi.
Kasım 2007'de Quique Sanchez Flores'in Valencia'dan kovulmasıyla göreve gelen Koeman, Valencia'daki kariyeri boyunca büyük eleştirilere maruz kalmıştı. Geçtiğimiz hafta Copa del Rey'in kazanılmasıyla biraz da olsa rahat bir nefes alan Hollandalı teknik adamın ipini çeken olay, Athletic Bilbao karşısında alınan 5-1'lik mağlubiyet oldu. Koeman, La Liga'da takımın başında çıktığı 22 maçta 4 galibiyet, 6 beraberlik, 12 de mağlubiyet almış oldu.
Sadece 18 puan toplayabildi
Valencia'da teknik direktörlük yaptığı dönemde sadece 18 puan toplayabilen Koeman, eski teknik direktör Flores'in 9 maçta aldığı puanı 22 maçta alınca, yönetim tarafından kovuldu.
Koeman'ın kovulması işlemiyse, başkan Agustin Morera'nın, bugün yardımcısı Rafael Salom, yönetim kurulu üyesi José Pastor ve CEO Jesus Wollstein'la buluşması sonrasında gerçekleşti. Yöneticiler, uzun süren toplantının ardından Hollandalı çalıştırıcıyla yolları ayırma kararı verdi.
Valencia'da küme düşme korkusu var
La Liga'da zor günler geçiren Valencia'da, küme düşme korkusu bütün kulübü sarmış durumda. İspanyol ekip, ligde 39 puanla küme düşme hattının 2 puan üstünde bulunuyor. Kalan 5 haftada iyi sonuçlar alınamazsa, bu senenin kupa galibi, lige veda edebilir...
goal.com
fenerbahce_1907
21.Nisan.2008, 23:03
Valencia çok geçde olsa doğru olanı yaptı.
Lionel Andres Messi
21.Nisan.2008, 23:03
YusufT gözün aydın.ne diyelim hayırlısı olsun bekleniyordu bu.
El Comandante
21.Nisan.2008, 23:05
Bence asil sorun Valencia kulübünde.Önceki teknik direktörde takimi batirdigi icin yollanmisti,yerine gecen Koeman biseyleri degistirmek istedi ama o da beceremedi.2 adam da ayni nedenden dolayi yollandilar,ama futbolculara,yönetime suc bulan yok ?
YusufT
21.Nisan.2008, 23:07
son 22dk'dir sov var Valencia forumlarinda :) bende yeni farkettim..Allahima sükürler :)
Sonunda kontörü bitti.. Oley Oley!!
Salvador González Marco "Voro" takimin basina gececek gibi son maclarda.
Bu arada Terim'e ne dersiniz Valencia'da :DD Unai Emery gelebilir, bu sezon cok iyi yönetti Almeria'yi.
El Barto
21.Nisan.2008, 23:09
Eh yani nihayet. :)
KaF KeF
21.Nisan.2008, 23:11
Hele Şükür...:)En Hayırlısı Oldu..
Emurafu
21.Nisan.2008, 23:12
Bizim medyaya haber çıktı...Yarın Koeman Galatasaray'a geliyor diye yazarlarsa şaşırmayın:D
ThersoN
21.Nisan.2008, 23:23
Hiç şaşırmadım :D hayırlısı olsun!
goosfraba
21.Nisan.2008, 23:38
O kadroyla başarılı olamayan teknik direktörü hiçbir takımın başında görmek istemem. Kim olursa olsun. Sanırm bu da şutuyla ineği devirmiş ve öldürmüş. İsterse şutuyla uçağı düşürsün yine de getirmem takımın başına :)
anilton
21.Nisan.2008, 23:42
Nihayet...
PesimiSTyLa
21.Nisan.2008, 23:45
Koeman Psv de önemli işler yaptı; ama aynı basarıyı valencia da gösteremedi . Bunun nedeni belki de yönetim. Bundan önceki td de kovuluyorsa yönetimin de sütten cıkmış ak kasık olmadıgı şüphesi doğuruyor. Belki de bu kadar yıldızı zaptetmekte zorlandı koeman. Yine de Koeman bnm nazarımda iyi bir TD dir. Bir takımda yasadığı basarısızlık onun kariyerini sıfırlamaz. Bu karar 2 taraf için de iyi olmuş..
Valencia yönetimi de şapkasını önüne alıp düşünmesi lazım artık...
Fıratcan Alçınkaya
21.Nisan.2008, 23:48
Valencia'lılar bayram yapıyordur şimdi:D
Fernando Gago
21.Nisan.2008, 23:48
Geç bile kalınıdı Valencia bu kötü havadan kurtulamazsa soluğu 2.ligde alabilir
batuhanry
21.Nisan.2008, 23:59
Sonunda :)
Aykan19o3
22.Nisan.2008, 00:06
Geç bile kalındı :)
GeNç KaRTaL
22.Nisan.2008, 00:13
Kalli'nin gitmesi gibi bir etki olabilir.Valencia'nın kadrosu kötü değil.Ayrıca Koeman bence iyi bir hoca.Valencia'da başarılı olmaması onun kötü olduğunu göstermez.Valencia'da kesinlikle bişiler dönüyor..
King_91
22.Nisan.2008, 00:27
Yönetim çok bile dayandı..Güzelim kadro küme düşmeden el attılar.
Fernando Gago
22.Nisan.2008, 02:56
Pepe bile şaşırmıştır o nasıl harekettir ...
Aydin
22.Nisan.2008, 03:20
İnsan değil pepe. başka bir özeti olamaz bu olayın.
Alicanfmfan
22.Nisan.2008, 03:24
İnsanlık dısı bir hareket , Real Madrid'de oynuyor bide yazık.
Addolorato
22.Nisan.2008, 03:25
Pepe tam bir hayvan zaten Pes'te aldıgınız zaman defanstan rakip kaleye kadar top sürebiliyosunuz sizi durdurmaya çalışan oyuncular Pepe'ye çarpıp kenara savruluyorlar. Men ediceksin aslında futboldan bunları.
BaFraLı
22.Nisan.2008, 03:28
Bencede doğru demiş.Çok kötü yaptığı hareket.
El Comandante
22.Nisan.2008, 03:30
Dana ya bu adam. Adami resmen öldürmek istedi.
Bu adam Franco'yu temsil ediyor herhalde. Onun kulübünde kalici olmak icin yapmistir bunu kesin.
Sheriff
22.Nisan.2008, 17:13
Adam kos koca Valenciayı küme düşürecekti yahu :n:
TürkuAz
22.Nisan.2008, 17:40
Adam kos koca Valenciayı küme düşürecekti yahu :n:
Ender yeteneklerden birisi işte. Bunlardan bir tane de Fransa'da var.. ;)
YusufT
22.Nisan.2008, 17:57
Sezon sonuna kadar tahmin ettigim gibi Voro geldi..Insallah iyi birisi gelir sonra..
YusufT
22.Nisan.2008, 18:28
Adamin dediklerini bakin yahu...
Koeman: Başarımla gurur duyuyorum
http://img.sabah.com.tr/im/2008/04/22/B3A49DB8515FD44B80073A40r.jpg
İspanya Birinci Futbol Ligi (La Liga) takımlarından Valencia'nın görevden alınan teknik direktörü Ronald Koeman, Valencia'daki başarısıyla gurur duyduğunu söyledi.
Valencia'nın, deplasmanda Athletic Bilbao'ya 5-1 yenilmesinin ardından dün gece görevine son verilen Hollandalı teknik adam, yaptığı açıklamada, ''Kral Kupası şampiyonluğu gibi önemli bir unvanı elde etmenin gururuyla'' kulüpten ayrıldığını belirtti. Koeman, ''Burada tecrübe kazandım, ancak oldukça hevesli olduğum bir şeyleri de kaybettim'' diye konuştu.
Hollanda'nın PSV Eindoven takımını bırakarak, 31 Ekim 2007'de, Valencia'nın başına geçen Koeman, takımına Kral Kupası'nı kazandırmasına karşın, ligde bekleneni verememiş, bu nedenle de görevinden alınmıştı.Ligde arka arkaya yenilgiler alan Valencia, ligin bitimine 5 hafta kala 39 puanla 15. sırada, küme düşme hattındaki Recreativo'nun da yalnızca 2 puan üzerinde bulunuyor.
Valencia'yı, sezon sonuna kadar kulübün eski oyuncularından Salvador Gonzalez Marco çalıştıracak.
Wesley Sneijder
22.Nisan.2008, 18:45
Gerçekten komedi yahu. Şampiyonluğa oynayan takımı küme düşürecek hâlâ başarılı olduğunu söylüyor...
Wesley Sneijder
22.Nisan.2008, 18:47
Geç olsun da güç olmasın.
uAburak89
22.Nisan.2008, 20:25
Bernabeu Stadı'ndaki Getafe maçında rakibini sırtından tekmeleyen Real Madridli Pepe zor durumda.
İspanya 1. Ligi'nde Real Madrid'in Getafe'yi 3-2 mağlup ettiği karşılaşmanın 87. dakikasında, Getafe kaptanı Javier Casquero'yu ceza sahası içinde düşürdükten sonra tekmeleyerek kırmızı kart gören Real Madrid'in defans oyuncusu Pepe, "Olay anının görüntülerini izleyince kendimi tanıyamadım. Kontrolümü kaybetmişim, çıldırmışım. Fakat ben öyle biri değilim. Futbola tekrar dönme arzum yok. Şu an yaşadıklarım benim için en kötü ceza. Tekrar futbola dönme şansım olmadığını görürsem, başka bir şey yapmayı düşünürüm" ifadesini kullandı.
Bu arada İspanya Futbol Federasyonu tarafından 6 maç ceza alması beklenen Pepe'nin, Real Madrid kulübü tarafından da cezalandırılabileceği, hatta sözleşmesinin de feshedilebileceği öğrenildi.
GodfatheR
22.Nisan.2008, 20:31
Adam öldürmeye teşebbüsden yargılamak lazım bu adamı :mad:
Fıratcan Alçınkaya
23.Nisan.2008, 13:33
Koeman gitti, onlar geri geldi
İspanya 1. Futbol Ligi'nin (La Liga) bu sezon en karışık kulübü olan Valencia'da, teknik direktör Ronald Koeman'ın görevine son verildikten sonra, sezon sonuna kadar takımın başına getirilen Salvador Gonzalez, uzaklaştırılan 3 futbolcuyu tekrardan kadroya aldı.
Koeman'ın Valencia'ya geldikten kısa bir süre sonra alınan arka arkaya yenilgilerden dolayı kadro dışı bırakıp bir daha da takıma dahil etmediği eski kaptan David Albelda, kaleci Santiago Canizares ve forvet Miguel Angel Angulo ligde 18 maç aradan sonra tekrar kadroya çağırıldılar. En ilginç olay Albelda'nın geri dönmesinde yaşanırken, İspanyol futbolcu takımdan atıldığı için Valencia kulübünü dava edip, 60 milyon Avro'ya kadar tazminat ödenmesini talep etmişti. Albelda ile Valencia kulübü arasındaki dava halen devam ederken, dün antremana çıkan Albelda, ''Voro'' lakaplı yeni teknik direktörün gözdesi olarak dikkat çekti.
33 haftanın geride kaldığı La Liga'da sezonun bitimine 5 hafta kala Valencia'nın tek hedefi ligde kalmayı garantilemek. Valencia şu anda 39 puanla 15. sırada yer alıyor.
Öte yandan Hollandalı Koeman'ın bu sezon Kral Kupası'nı kazandırmasına rağmen Valencia tarihinin en kötü teknik direktörü olduğu belirtildi. İstatistiklere göre La Liga'da 4. sıradayken Valencia'yı devir alan Koeman, ligde 22 maçın sadece 4'ünü kazanarak toplam 18 puan çıkartabildi ve takımı ligde 15. sıraya kadar düşürdü. Herşeye rağmen Valencia ile 2 yıllık daha sözleşmesi varken görevden alınan Koeman için ödenen tazminatın 10 milyon Avro'yu bulduğu söyleniyor.
YusufT
23.Nisan.2008, 17:09
Böylece Valencia küme düsmez..
Ghonedre
23.Nisan.2008, 18:15
bence aralarındaki fark o kadar değildir.Sonuçta Hakan Şükür bir ekol ama Yurtdışında başarılı olamadı Nihat da yurt dışında başarılı bir görüntü çiziyor
Konuya gelince Nihata gerçekten de hakettiği değeri veremiyoruz
mefisto16
23.Nisan.2008, 19:16
Nihat bizim en büyük umudumuz dualarımız hep onunla ....
mefisto16
23.Nisan.2008, 19:17
takım nerdeyse küme düşecek ne başarısı yha...isterse CL yi alsın küme düştükten sonra...
barahir
23.Nisan.2008, 19:28
O takımı ordan buraya getirmek de büyük başarıdır yahu:) Hakkını yemeyin adamın
NisRoc
24.Nisan.2008, 09:28
Yok bu adam kesin madde bağımlısı..
ThersoN
24.Nisan.2008, 17:31
herkesin başarı anlayışı farklı...
ThersoN
24.Nisan.2008, 17:31
Dışarda oynayan en iyi Türk oyuncu..
TürkuAz
24.Nisan.2008, 17:35
Yüzsüz terbiyesiz, takımı getirdiği hale bak..
King_91
24.Nisan.2008, 19:32
Sanırım fifa her hafta bir Türk'ü manşet yapma kararı almış.. :D
Bu arada Nihat şu ana kadar avrupa'ya gitmiş en istikrarlı ve en başarılı 3 futbolcudan biridir.Tugay ve Emre ile birlikte..İnşAllah göğsümüzü kabartmaya devam edersin
Lionel Andres Messi
24.Nisan.2008, 20:47
Real Madrid, Ibra'ya kancayı takabilir. Real teknik direktörü Bernd Schuster, Inter'le sözleşmesi devam eden Ibrahimovic'i kadrosunda görmek istediğini söyledi.
Ibrahimovic'in dün yaptığı "İngiltere'de ve İspanya'da oynamayı isteyebileceğini" açıklamasının ardından konuşan Schuster, yıldız futbolcuyu Real Madrid'in alabileceğini ifade etti.
Schuster, "Ibra muhteşem bir oyuncu. Onu takımımda görmek isterim. Her büyük futbolcu gibi, Ibrahimovic de Real Madrid'in hedefleri arasında bulunabilir." diye konuştu.
İngiltere'de de şu sıralar, Diarra'nın takıma dönmesiyle birlikte Inter'in bu transfere onay verebileceği konuşuluyor. Hatta işi biraz abartıp, Chelsea'nin de Drogba'ya karşılık Ibrahimovic teklifiyle gelebileceğini söyleyenler de bulunuyor.
goal.com
BlackEagle19o3
24.Nisan.2008, 21:15
İbrahimovic'i kim iestemez ki:)
deniz.91
24.Nisan.2008, 22:43
Euro 2008den sonra inşallah onu real madridde görürüz
GeNç KaRTaL
24.Nisan.2008, 23:02
Kovulma konusunda kötü bir hoca değil demiştim ama karar değiştiriyorum.Kötü ve yüzsüz..
PesimiSTyLa
24.Nisan.2008, 23:12
Abartmayın yahu komediman, kontorman gibi sacma isimler takıp. Tmm basarısız oldu. Bunda suçu büyük; peki oyuncular cok mu masum ?
ThersoN
24.Nisan.2008, 23:31
Hatta işi biraz abartıp, Chelsea'nin de Drogba'ya karşılık Ibrahimovic teklifiyle gelebileceğini söyleyenler de bulunuyor.
Eğer böyle olursa, al gülüm ver gülüm olur, Real avcunu yalar...:icon_biggrin:
fenerbahce_1907
25.Nisan.2008, 15:58
Mallorca'nın yıldızı parlayan forveti Dani Güiza için hem Barcelona hem de Valencia'nın teklif götüreceği öne sürüldü.
İspanyol millî oyuncu Dani Güiza'nın peşine Barcelona ve Valencia düştü. Bu iki takım, oyuncunun menajeri ve sevgilisi Nuria Bermudez ile görüşmelere başladı.
Geçtiğimiz sezon Getafe'den Mallorca'ya transfer olan oyuncunun sözleşmesinde, 15 milyon avroya serbest kalabileceği maddesi yeralıyor. Oynadığı 31 maçta 21 gol atan 27 yaşındaki golcü, şimdiden pek çok büyük kulübün ilgisini çekiyor.
Hücum hattını güçlendirmek isteyen Barcelona ile birlikte, Mallorca'ya takas teklif etmeye hazırlanan Valencia'nın da bu transfer için istekli olduğu öğrenildi.
İngiltere'den ve İtalya'dan da Güiza için teklifler gelmesi bekleniyor.
Kaynak:Goal.com
fenerbahce_1907
25.Nisan.2008, 16:05
Chelsea'den ayrılacağı konusu gündemden düşmeyen Didier Drogba için Milan'la Real Madrid kapışıyor.
Chelsea'nin golcü oyuncusu Didier Drogba'ya 'Kralın takımı'ndan kanca geldi. Real Madrid, Milan'la da görüşme halinde olan Fildişili'yi renklerine bağlamak istiyor. Drogba'nın menajeri transfer konusunda Madrid ekibine yeşil ışık yaktı: "Fiyatta anlaşırsak sorun yok."
Real Madrid'in bu transferi, Van Nistelrooy'un Milan'la anlaştığı yönündeki haberlere istinaden gerçekleştirmek istediği konuşuluyor
fenerbahce_1907
25.Nisan.2008, 16:07
Bu sezon müthiş bir çıkış yakalayan Villarreal, yeni sezonda daha güçlü bir takım kurmak için planlama hâllerinde.
Nihat’ın formasını giydiği Villarreal gelecek sezonun hazırlıklarına erken başladı. ‘Sarı Denizaltı’ lakaplı Villarreal, Valladolidli Llorente ile Barcelonalı Edmilson’un peşine düştü. Barcelona’nın takımdan ayrılmasına yeşil ışık yaktığı Edmilson, uzun bir süredir dizindeki sakatlık nedeniyle forma giyemiyor.
Edmilson'da temkinliler
Edmilson transferinde temkinli davranacak olan Villarreal, futbolcuyu doktor kontrolünden geçirdikten sonra renklerine bağlayacak. Hem savunmada, hem orta sahada görev yapan Edmilson dışında listede olan forvet Llorente ise, transfer edilirse Nihat, Franco ve Rossi ile forma kapmak için tatlı bir rekabete girebilir.
Fernando Gago
25.Nisan.2008, 16:53
Gitmemesi için bir neden yok Para ise para Takım ise takım :D
Fıratcan Alçınkaya
25.Nisan.2008, 16:58
Drogba'nın dönemi geçti artık eskisi kadar etkili olamıyor Real'de beklentiler yüksek...
NisRoc
25.Nisan.2008, 18:47
Çok formda ancak birazcık daha şanslı olsaydı, oynadığı maç kadar golü olurdu :)
King_91
25.Nisan.2008, 18:59
Milan'a her anlamda komple bir forvet lazım kimler geldi olmuyor.Alıcak,adam geçecek,çalım atacak falan..bence drogba'ya uymaz
King_91
25.Nisan.2008, 19:00
Valencia bu haldeyken oraya gitmez büyük ihtimalle..
deniz.91
25.Nisan.2008, 19:38
Bu sezon kaliteli bir isim olduğunu kanıtladı tekliflerin gelmesi normal bizim nihatıda alabilir barca:)
TürkuAz
25.Nisan.2008, 19:53
Real Madrid'den yetişmiş bir golcü yanlış bilmiyorsam, temeli sağlam adamın.. :)
anil luque
25.Nisan.2008, 21:37
schuster futbol dünyasının ortak sorununa parmak basmıs adeta :D o adamı kım ıstemez..
Sheriff
25.Nisan.2008, 21:43
Ben istemem...
Fıratcan Alçınkaya
25.Nisan.2008, 21:48
İbo bakalım İsviçre-Austurya'da neler yapıcak transferde çok önemli bir nokta...
erdemzorer10
25.Nisan.2008, 22:33
güiza barcelona çıkışlı bir oyuncudur..genç güiza o zamanlar yıldızlar karması barça da forma şansı bulamayıp satılmıştı şimdi ise barça onun peşinde..
futbol çok ilginç..
erdemzorer10
25.Nisan.2008, 22:37
Villarreal çok sempati duyduğum bi takım..(hayranı oldugum Riquelme yi göndermeseler daha iyi olacaklardı :D ) çok iyi yapılanıyorlar ve bu şekilde yolları açık diye düşünüyorum..