PDA

View Full Version : İspanya La Liga Geçmiş Sezonlar

Pages : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 [26] 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43

yunusgs
25.Nisan.2008, 23:23
Gerçekten örnek alınacak bir takım.Bir kasaba takımı olmalarına karşın bu kadar büyük başarı elde etmek ve takımı daha da güçlendirmek takdire layık bir durum.

GeNç KaRTaL
25.Nisan.2008, 23:32
Olmadı şimdi Villarreal.Edmilson bizim..:icon_biggrin: Bu arada 2 kişiyle rejenarasyon mu olurmuş? Bende konuya girerken kadroları iyiydi rejenarasyona ne gerek var diye düşünüyordum..

Fernando Gago
25.Nisan.2008, 23:46
Defans hattında yenilenme şart ...

deniz.91
25.Nisan.2008, 23:48
Vilarreal defansı kuvvetlendirirse bişeyi kalmaz

eXcitinG
26.Nisan.2008, 00:07
ViLLareaLin savunması oLdukça iyi zaten. Sağ ve soL stoperLere ihtiyaçLarı var. BunLarı da sağLarLarsa tamamdır.

ThersoN
26.Nisan.2008, 00:27
Villarreal çok sempati duyduğum bi takım..(hayranı oldugum Riquelme yi göndermeseler daha iyi olacaklardı :D ) çok iyi yapılanıyorlar ve bu şekilde yolları açık diye düşünüyorum..
Riquelme kesinlikle gönderilmemeliydi

ThersoN
26.Nisan.2008, 00:28
Real Madrid'den yetişmiş bir golcü yanlış bilmiyorsam, temeli sağlam adamın.. :)

ben de öyle biliyorum ama biraz ışık varsa Real neden salsın ki, karıştırıyor da olabiliriz isim benzerliği

ThersoN
26.Nisan.2008, 00:30
Sheva yerine Drogba, çözüm budur...

YusufT
26.Nisan.2008, 02:16
Koeman ne yapti? 4. aldigi takimi 16.yapip gitti. Bütün oyunculari küstürdü sadece, hic sevmedigim Marchena ve Baraja sahip cikti.

Asil suc o salak yönetimde.

YusufT
26.Nisan.2008, 02:17
Vicente'den Koeman yorumu: "Oh be, gitti!"

Vicente, Valencia'nin Ronald Koeman'ı kovmasına çok sevindiğini, Hollandalı teknik adamın takıma yarardan çok zararı olduğunu söyledi.
http://www.goal.com/resultsimg/9176.jpg

Öyle görünüyor ki, Koeman'ın gidişi Valencia'lı futbolcuları pek de üzmedi. Konu hakkında konuşan Vicente, Hollandalı teknik adamın görevine son verilmesine sevindiğini söyledi.

Vicente, "Gitmesine sevindim, çünkü insanlara gerçekten kötü davranıyordu. Takım iyi oynasa da, oynamasa da, aynı gaddarlığı ve dikkafalılığı göstermeye devam etti. Şimdiye kadar çalıştığım her teknik adamdan bir şeyler öğrenmişimdir, ancak Koeman'dan hiçbir şey öğrenmedim. Üzücü, ama gerçek bu" diye konuştu.

"Sistemimizi değiştirdi"

Koeman'ın sistemi değiştirmesine de anlam veremediğini söyleyen İspanyol futbolcu, "Biz 4-4-2 ve 4-4-1-1'e alışmıştık, ancak Koeman geldi ve her şeyi değiştirdi. Sistem işlememesine rağmen inatla onu uygulamaya devam etti. Yaptığımız toplantılarda bunu ona kaç kere söyledik, ama o hep kendi bildiğini yaptı" dedi.

Vicente, Koeman'ın gidişiyle birlikte kendini bulacağını ifade etti.

RoNNiE91
26.Nisan.2008, 02:28
Doğru demiş.Bende olsam bende derdim.Adam ne hale getirdi takımı.

nerazzuri
26.Nisan.2008, 09:58
Bi futbolcunun eski teknik direktörü arkasından konuşması ne kadar hoş bilemiyorum.

King_91
26.Nisan.2008, 10:11
Nerden bulup da getirdi yönetim bunu başa?Herkesi küstürüp berbat etti takımı..

Fıratcan Alçınkaya
26.Nisan.2008, 12:20
Doğru söylemiş Vicente haklı adam...

deniz.91
26.Nisan.2008, 12:54
Velncia gibi bir takım bu hale geldi hatalı teknik direkltörler yüzünden doğru söylemiş bencede

anil luque
26.Nisan.2008, 12:55
kesınlıkle haklı.. sanchez flores 9 haftada 18 puan topladı gonderıldı koeman 24 haftada 21 puan topladı rezalet!

Fernando Gago
26.Nisan.2008, 15:11
Gelen gideni aratmasında :p Koeman tüm dünya için hayal kırıklığı oldu harbiden

erdemzorer10
26.Nisan.2008, 21:56
Vicente bayadır formadan kesilmişti diye biliyorum..böyle bi yorum yapması normal..

ThersoN
27.Nisan.2008, 00:08
bunu sölemeye çekinmesin tüm takım, çekinirlerse ayıptır :D

Aykan19o3
27.Nisan.2008, 17:20
Açık açık konuşmuş.

Futbolcular büyük kin toplamışlar :D

shamur1
28.Nisan.2008, 11:31
http://foto.fanatik.com.tr/Article/2008/4/7_209482_ersennn2800000.jpg

İspanya'da ligde kalma mücadelesi veren Recreativo, Ersen Martin'in ilk kez 11'de sahaya çıktığı maçta Levante'yi yenerek hayati bir 3 puan aldı: 2-0.
28.4.2008

İspanya’da ligde kalma mücadelesi veren Recreativo, eski Trabzonsporlu Ersen Martin’in ilk kez 11’de sahaya çıktığı maçta Levante’yi yenerek hayati bir 3 puan aldı: 2-0. Ersen, 10. dakikada bir gol atarken, 42’de de Camunas’ın attığı golün hazırlayıcısı olarak maça damgasını vurdu. Levante küme düşerken bitime 3 hafta kala Recreativo, 40 puanla tehlikeli bölgeden kurtuldu.

İşte Ersen'in golü...

http://www.youtube.com/watch?v=wDnNKZY4jZE

Addolorato
28.Nisan.2008, 11:57
Bu gol kendini göstermesi açısından çok önemliydi umarım gelecek sezon daha fazla şans bulur

Oghuse
28.Nisan.2008, 12:30
İnşallah devamı gelir..

Fernando Gago
28.Nisan.2008, 16:25
Golünüde attı iyi oldu kalan haftalarda daha iyi olur umarım ...

deniz.91
28.Nisan.2008, 18:51
Seneye takımı ligde kalısa daha iyi olacaktır

TürkuAz
28.Nisan.2008, 19:14
Tebrikler Ersen Martin'e !

Umarız devamını da getirebilir.. :)

YusufT
28.Nisan.2008, 23:46
Tebrik ederim. Bence takimi küme düsze bile baska takim tarafindan transfer olur.

El Comandante
29.Nisan.2008, 14:04
İspanya Birinci Futbol Ligi (La Liga) takımlarından Barcelona'nın kulüp başkanı Joan Laporta, son günlerde adı AC Milan'ın transfer listesinde geçen Brezilyalı oyuncu Ronaldinho'nun, 40 milyon avrodan daha az bir fiyata satılmayacağını bildirdi. La Gazzetta dello Sport'a konuşan Laporta, daha önce 2 kez dünyanın en iyi futbolcusu seçilen Ronaldinho'ya, aralarında İngiltere Premier Lig takımlarının da bulunduğu birkaç kulüpten teklif geldiğini, ancak en güçlü taliplinin AC Milan olduğunu belirtti.

Ronaldinho'nun AC Milan'a transferinin, kulübünün kendisine biçtiği fiyattan ötürü uzadığının hatırlatılması üzerine ise Laporta, ''Sadece Ronaldinho'nun 40 milyon avrodan fazla edeceğini söylemiştim'' dedi. Laporta, Brezilyalı oyuncunun Barcelona'da kalabileceğine de işaret ederken, en küçük bir problem çıkarmayan Ronaldinho'nun eski formunu bulacağından emin olduğunu kaydetti.

''İhtiyacı olan tek şey, motivasyon'' diyen Laporta, yıldız oyuncunun kulüpten ayrılmasının önceden alınmış bir karar olmadığını, aradığını Barcelona'da da bulabileceğini, sözleşmesinin 2010 yılında dolacağını ifade etti. Laporta, Fransız forvet Thierry Henry'e ilişkin de ''Arsenal'deki formunu bulacağına ve takıma kupayı kazandıracağına inanıyorum, zira İngiliz takımlarını diğer arkadaşlarından daha iyi tanıyor'' dedi.

Barcelona, bu akşam Avrupa Şampiyonlar Ligi yarı finali ikinci maçında Manchester United ile karşılaşacak.

Kaynak : AA

Universal
29.Nisan.2008, 14:21
Ronaldinho bu sezon değer kaybetti, eğer geçen sezon sonunda satsalardı çok daha yüksek fiyata satabilirlerdi. Formsuz bir Ronaldinho için çok yüksek bir miktar, eski performansını yakalayacağı şüpheli.

Universal
29.Nisan.2008, 14:24
Koeman'ın gönderilmesinden beri yoğun bir şekilde hoca arayan Valencia'da favori Manzano.

http://www.goal.com/images/16300.jpg

Valencia Ronald Koeman'ı gönderdiğinden beri hoca arayışlarını sürdürüyor. Tabii ki herkes şimdi elinde transfer listesiyle geziyor.
Olabilir isimlerin başında Racing'in hocası Marcelino bulunuyor.Valencia sportif direktörü Juan Sanchez, bu konuda teknik adamın menajerine teklif iletmiş durumda.

Asıl Gözde Manzono

Valencia'nın bir diğer önemli hoca adayı Gregorio Manzano. Mallorca'nın hocası da en az 2010 yılına kadar sürecek bir sözleşme ve 500 nin avro karşılığında serbest kalma opsiyonu istiyor. Gelirken de yanında Navarro, Jonas, Ibagaza ve Dani Guiza'yı istiyor.

Valencia'nın kulübe hamlesi merakla bekleniyor.

Kaynak: Goal

Addolorato
29.Nisan.2008, 14:27
Kendisi pek tanımıyorum ama valencia istiyorsa mutlaka iyi bi teknik adamdır ama yanında istediği adamlardan sadece Güiza iş yapar valenciada

deniz.91
29.Nisan.2008, 14:40
Fatih Terimi verelim:)

Fıratcan Alçınkaya
29.Nisan.2008, 14:57
Valencia çok para harcadı yanında oyuncu isteyen adam alamaz, Villa satarlarsa ßelki...

GeNç KaRTaL
29.Nisan.2008, 15:04
Michael Laudrup iyi bir tercih olabilir.

GeNç KaRTaL
29.Nisan.2008, 15:25
Ronaldinho şu an ki formuyla 40 milyon etmez ama potansiyeli belli.Yaşıda çok fazla değil.(27) Milan eğer çok ciddiyse bence bu parayı verir ve alır R10'nu.

KaPaLı
29.Nisan.2008, 16:08
40 Milyon Euro çok absürt rakam o parayı verecek kulup biraz zor bulurlar

Fernando Gago
29.Nisan.2008, 17:20
İsmi bu kadar eder ...

Fıratcan Alçınkaya
29.Nisan.2008, 17:43
2sene önce olsaydı tamamda bugün o parayı kimse vermez...

TürkuAz
29.Nisan.2008, 17:45
Etmez, yuh artık. Futbol oynamayan futbolcuya bu kadar parayı kim verir ?

Addolorato
29.Nisan.2008, 18:01
Ronaldinho ya katar yolları gözüktü anlaşılan... bu sezondan sonra ona 40 m € veren çıkmaz

PesimiSTyLa
29.Nisan.2008, 18:14
Bordeaux teknik direktörü Laurent Blanc, Barcelona’yı çalıştırmak istediğini ancak bu büyüklükte bir kulüpte çalışmak için yeterli deneyimi olmadığını söyledi

Sezon sonunda takımdan ayrılması beklenen Frank Rijkaard’ın yerine düşünülen adaylardan biri de daha önce Barcelona ve Manchester United formalarını giymiş olan Laurent Blanc. Fransa liginde ikinci sırada bulunan Bordeaux’yu çalıştıran Blanc, Barcelona’da teknik direktörlük yapmayı istediğini ancak biaz daha pişmesi gerektiğini itiraf etti.

Barcelona’nın başına geçmesi halinde takıma daha atak bir futbol oynatacağını söyleyen Blanc, "Böylesine büyük bir takımı çalıştırnak için biraz daha fazla deneyime ihtiyacım var çünkü daha bir yıldır hocalık yapıyorum. Herşeye rağmen bu görev bana verilirse olaya profesyonelce yaklaşırım," diye konuştu.

Barcelona kazanabilir

Bu akşam Barça’nın Manchester United ile oynayacağı Şampiyonlar Ligi yarı final rövanş maçını da değerlendiren Blanc, çok zor bir maç olacağını ancak Barcelona’nın tur atlama şansının yüksek olduğunu söyleyerek, "Maçın sonucu topun daha çok kimde kalacağına bağlı çünkü iki takım da topla çok oynuyor. Old Trafford’da kazanmak tabii ki kolay olmayacaktır," diyerek sözlerini noktaladı

Addolorato
29.Nisan.2008, 18:21
Sanki araba motoru çalıştırıyo haa olum laurent senin yaşın kaçç başın kaçç sana yar etmezler Barca'yı.

El Comandante
29.Nisan.2008, 18:22
Kendisinin de dedigi gibi pismesi gerekiyor,simdilik yolun basinda ...

King_91
29.Nisan.2008, 18:44
Çok çalışman gerekiyo çoooook..

Cyzio
29.Nisan.2008, 18:49
Son 1.5 yıldaki form durumuyla 40 milyon etmez..

anilton
29.Nisan.2008, 19:01
Ronaldinho'ya 40 Milyon Euro verecek enayi yoktur dünyada...

ForsakeN
29.Nisan.2008, 19:09
Kim bilir belki Fener verir :)

shamur1
30.Nisan.2008, 14:01
http://www.trabzonspor.org.tr/images/resimler/nostalji37.jpg

3 Haziran’da futbol kariyerine nokta koyacak olan 35 yaşındaki Gürcü oyuncu, teknik direktör olarak futbola hizmet etmeye devam edecek.

Jübile Maçı 3 Haziran’da

Trabzonspor’un unutulmaz futbolcularından Şota Arveladze futbolu bırakıyor. Şu anda İspanya’nın Levante takımında forma giyen 35 yaşındaki Gürcü futbolcu aldığı şok bir kararla futbol kariyerine son noktayı koyacak. 3 Haziran’da Tiflis’te düzenlenecek özel jübile maçı ile futbola veda edecek olan Gürcü futbolcunun teknik direktör olarak futbola devam edeceği söylendi.

Şöhretler Gelecek

Jübilesini Avrupa Şöhretler Karması-Gürcistan Milli takımı özel maçı ile yapacak olan Şota Arveladze, şöhretler karması için Trabzonspor’dan eski takım arkadaşları Hami Mandıralı ve Ünal Karaman’ı da davet etti. Gürcü futbolcu jübile maçında ilk yarıda şöhretler karmasında, ikinci yarı ise Gürcistan Milli takımında forma giyecek.

Şota Arveladze Kariyeri..

* 1990-1991 Martve Tbilisi (30 maç , 33 gol)
* 1990-1992 İberia Tbilisi (37 maç , 25 gol)
* 1992-1993 FC Dinamo Tbilisi (23 maç , 18 gol)
* 1993-1994 Trabzonspor (18 maç , 15 gol)
* 1994-1995 FC Dinamo Tbilisi (15 maç , 19 gol)
* 1994-1997 Trabzonspor (78 maç , 46 gol)
* 1997-2001 Ajax (96 maç , 55 gol)
* 2001-2005 Rangers (95 maç , 44 gol)
* 2005-2007 AZ Alkmaar (60 maç , 36 gol)
* 2007- Levante (0 - 0)

Milli Takım :

1997-2007 Flag of Georgia (country) Georgia 53 Maç 22 Gol

deniz.91
30.Nisan.2008, 14:25
bence Milan verir

Fıratcan Alçınkaya
30.Nisan.2008, 14:35
"Ayrılmayı düşünmüyorum"

Dün oynanan Şampiyonlar Ligi yarı final rövanş maçında, Manchester United'a 1-0 yenilerek kupaya veda eden İspanyol devi Barcelona'nın teknik direktörü Frank Rijkaar, maçtan sonra yaptığı açıklamada takımının oyunundan çok memnun olduğunu söyledi.

Takımını, oynadığı oyundan ötürü kutlayan Hollandalı teknik adam, Barcelona'dan ayrılmak gibi bir niyetinin olmadığını da vurguladı. Rijkaard, "Ayrılmak hiç bir zaman kafamda olmadı. Böyle bir niyetim zaten olamaz. Barcelona inanılmaz bir kulüp. Alınan başarısızlıklarda kenetlenip birlik olmak gerekiyor. Sonuçlar beni de mutlu etmiyor ama futbolda her zaman istediğinizi alamıyorsunuz" diye konuştu.

Manchester United'ın çok güçlü bir ekip olduğunu da dile getiren Rijkaard, "Old Trafford'da onlarla oynamak gerçekten çok zor. İngiliz takımları çok güçlüler. Eğer birbirleriyle eşleşmeseler. 4 yarı finalist de İngiliz takımlarından oluşur. Bugün iyi oynayan taraf bizdik. Gol atmak dışında her şeyi yaptık ama olmadı" dedi.

jarosik_61
30.Nisan.2008, 14:37
ne futbolcuydu be onu canlı olarak seyretmenin şansını yakalamıştım.çok sıcakkanlı bir futbolcuydu türkçe bile öğrenmişti ozamanlar.şota bir numara hala trabzonspor taraftarının gözünde hala unutamadık onu zaten istatistikler konuşuyo benim bişe söylememe gerek yok.seni seviyoruz şota arveladze

jarosik_61
30.Nisan.2008, 14:40
bu sene belki kalabilir ama önümüzdeki sene eğer kalırsa çok büyük stres yaşayacağı aşikar çünkü kupa kazanmak zorunda

KaPaLı
30.Nisan.2008, 14:43
o kadroyla birşey yapamayan tek insan sensindir herhalde :) yüzün tutarsa kal takımda.

Cyzio
30.Nisan.2008, 14:48
Zate Rijkaard'a fikrini soran yok.Sene sonu gönderilecektir..

Onurap
30.Nisan.2008, 14:51
En azından bir sene daha oynayıp trabzonda bıraksaydı futbolu bene hala faydalı olabilir alkmaarda yaptıkları ortadaydı...

nekop
30.Nisan.2008, 15:51
Seni asla unutmayacagız Şota inşallah Trabzonspor'a ilerde teknik direktör olarakta fayda saglarsın.

Del Piero_10
30.Nisan.2008, 15:53
Barcelona, bu sene başına dert olan savunma sorunlarını aşma doğrultusundaki ilk transfer adımını tamamlamak üzere.

Coloccini Barça'ya gidiyor. Katalan kulübün, yıldızı her geçen gün daha da çok parlayan stoper Fabricio Coloccini'yle anlaştığı, geriye Deportivo La Coruna'yla Barcelona arasında sürdürülen bonservis görüşmelerinin tamamlanmasının kaldığı öğrenildi.

İspanya'da yayınlanan AS gazetesinin haberine göre, Deportivo'da çok başarılı bir sezon geçiren Coloccini'nin bonservis bedeliyse, el yakıyor. Deportivo, geçtiğimiz sezon Real Zaragoza'dan 9 milyon avroya transfer ettiği bu futbolcuyu Barcelona'ya 20 milyon avroya satmak isterken, Katalan devinin 15 milyon avroda anlaşma sağlamaya çalıştığı ifade ediliyor.

Addolorato
30.Nisan.2008, 15:56
Çok büyük futbolcuydu arkadaşların dediği gibi türkiyeye dönse daha iyi olurdu futbolu bırakmadan önce

Onurap
30.Nisan.2008, 15:56
iyi transfer puyol ile iyi ikili olabilirler..

KaPaLı
30.Nisan.2008, 16:12
Garay'ı alma Coloccini'yi al ilginç. Coloccini'nin başarısızda Milan macerası var.

Fıratcan Alçınkaya
30.Nisan.2008, 16:17
Coloccini çok süper adam ii yapmışlar...

ardafb
30.Nisan.2008, 16:18
Sanırım fifa her hafta bir Türk'ü manşet yapma kararı almış.. :D

Bu arada Nihat şu ana kadar avrupa'ya gitmiş en istikrarlı ve en başarılı 3 futbolcudan biridir.Tugay ve Emre ile birlikte..İnşAllah göğsümüzü kabartmaya devam edersin

Bence en başarılısı

shamur1
30.Nisan.2008, 16:50
AZ Alkmaar'a gitmeden önce yada 1 sene sonra Trabzonspor'a transferi gündeme gelmişti , Şota da yeşil ışık yakmıştı ama Nuri Albayrak döneminin yöneticileri Yaşlı diyerekten ilgilenmedi. O yaşlı Şota Alkmaar'da gol kralı oldu ve Uefa da çok kritik goller attı.. Benim için ne Fatih Tekke ne de Gökdeniz.. Şota'yı çok seviyordum o da bizleri seviyor .. Hayatımdaki ilk kez para verip aldığım formaydı Vestel logolu 7 Numaralı Şota'nın forması.. Ey gidi :)

Fernando Gago
30.Nisan.2008, 18:00
Coloccini böyle bir klübü hak ediyordu

Fernando Gago
30.Nisan.2008, 18:01
Onun ne düşünüp düşünmediği önemli değil Barca teknik adam arayışına başlamıştır

ardafb
30.Nisan.2008, 19:17
Tebrikler ....

Onurap
30.Nisan.2008, 19:18
Futbolcularımız demekki avrupada oynayamıyor değil gitmek istemiyormuş..Tebrikler ersen..

Lionel Andres Messi
30.Nisan.2008, 22:04
hayır colocciniyi beşiktaş alıyordu:icon_sad:

10-15 milyon euro eder.iyi bir oyuncu fm de ki kadar varsa 20 de edebilir.coloccini hava topu vermior hiç.

ama ben olsam garayı alırdım.

puyol-milito-coloccini bakalım 3 bonus kafa ne yapacak.

BlackEagle19o3
30.Nisan.2008, 22:15
puyol-milito-coloccini bakalım 3 bonus kafa ne yapacak.

:zuhaha:n:

Bu adamı biz pahalı geldi diye almamıştık sanırım.Adam şimdi Barca ile anlaştı.Holosko'da attığı gibi elini cebine atsaydı da yönetim;)Belki kolpa basının uydurduğu haberlerden biriydi bu ama yine de heyecanlanmıştım baya:)Neyse Barca için hayırlı uğurlu olsun...

TürkuAz
30.Nisan.2008, 22:30
Coloccini bence gayet iyi bir defans, Barca'da oynaması normaldir..

Bu arada şu bonus kafa olayına bittim.. :zuhaha

Lionel Andres Messi
30.Nisan.2008, 22:36
param olsun.ronaldinho için 40 ta veririm 50 de 60 da ... veririm.

zamanında hiç sevmesemde(2004-2005-2006 dönemi)nde bu parayı hiç acımadan ronaldinhoya veririm.ronaldinho gitsin başka takıma gene eski güzel oyununu bize izletecektir.

nerazzuri
30.Nisan.2008, 23:03
Ronaldinho'ya 40 Milyon Euro verecek enayi yoktur dünyada...
Çok var.

70 istesinler 70'de verirler.

Arkadaşlar Ronaldinho'dan bahsediyoruz. Baki'den değil.

Lionel Andres Messi
30.Nisan.2008, 23:10
Çok var.

70 istesinler 70'de verirler.

Arkadaşlar Ronaldinho'dan bahsediyoruz. Baki'den değil.

:n:nedense kırmızı lı yerde yarıldım.

ronaldinho ne olursa olsun süperstardır hala.

çokda yaşlı değil.28

zidaneda 30 yaşındayken sözleşmesinin bitmesine bir yıl kala 70 milyo neuroya transfer olmuş.

deniz.91
01.Mayıs.2008, 15:29
iyi bir isim faydalı olabilir

PesimiSTyLa
01.Mayıs.2008, 15:37
Marca gazetesinin haberine göre Valencia kaptanı David Albelda, kaleci Santiago Cañizares gibi sözleşmesinin bitişinden önce feshedilmesini isteyecek.

Goal.com

Hatırlanacağı gibi, Santiago Canizares, David Albelda ve Miguel Angel Angulo, Valencia’dan gönderilen Ronald Koeman tarafından Aralık ayında kadro dışı bırakılmışlardı. Koeman’ın ayrılmasının ardından Cañizares takıma döndü, kaptanın ise bugünlerde yeniden formasına kavuşması bekleniyor.

Yine de Mestella’da kötü günler geçiren Albelda’nın sezon sonunda takımdan ayrılması gündemde. Salı günü kulüp yönetimiyle bir görüşme yapan ve sözleşmesini sezon sonunda feshedeceğini açıklayan Cañizares’in ardından Albelda da aynı yolu izlemeyi düşünüyor. Tek sorun, kaptanın sözleşmesinin 2012 yılında bitecek olması.

Yine de kulübün oyuncuyu bırakmaya sıcak baktığı ancak mali sorunların çözülmesini beklediği açıklandı. Tecrübeli futbolcu aslında Ocak ayında takımdan ayrılmak istemiş ancak başkan Juan Soler, Albelda’nın başka bir La Liga takımına gitmesini engellemek için sözleşmesine özel bir madde koydurtmuştu. Eğer bu özel maddeden vazgeçilirse, Albelda sorun çıkarmadan Haziran ayında kulüpten ayrılacak.

mgokalparslan
01.Mayıs.2008, 15:39
coloccini geçen sezon zaragoza dan geldi diyor.coloccini 3-4 sezon önce milan dan gelmemişmiydi deportivo ya? ayrıca galiba fm de 12 m euro serbest kalma maddesi vardı.alırsa çok iş yapar bence barcelona

Fernando Gago
01.Mayıs.2008, 17:09
Valencia'da değişim şart bu kopmaların olması gerekiyor

Fernando Gago
01.Mayıs.2008, 17:20
Yeni bir forvet almayı planlayan Real Madrid, Javier Saviola’yı sezon sonunda satarak transfere kaynak yaratmayı amaçlıyor.

Arjantinli futbolcu sezon sonuna doğru göstereceği başarılı peformansla takımda kalmanın planlarını yapıyordu ancak Sport gazetesinin haberine göre, Real yönetimi Saviola’yı kesin olarak satma kararı aldı.

Geçen Pazar Athletic Bilbao maçındaki güzel futbolunu bir de golle süsleyen Saviola, teknik direktörünü ikna etmeye çalışacağını açıklasa da, Schuster’in aklında Didier Drogba ya da Zlatan İbrahimovic gibi yıldız bir golcüyü transfer etmek var.

Saviola’yı bedavaya alan ancak senelik 5 milyon avro’luk ücretini çok bulan Real Madrid yönetimi, yıldız futbolcuyu satarak sürekli forma giyecek bir golcü almak istiyor. Bir önceki sezon Barcelona’da yedek oturan ve Real Madrid’e transfer olmasıyla patlama yapacağına inanılan Saviola, bu sezon sadece yedi lig maçında forma giyebildi.

Fernando Gago
01.Mayıs.2008, 17:20
Real Madrid, Bernd Schuster’in kesin olarak kadrosunda görmek istediği Michael Essien için Chelsea'nin kapısını çalmaya hazırlanıyor.

Mahamadou Diarrà’nın Bernabéu’dan ayrılacağını açıklamasının ardından kaliteli bir orta saha oyuncusu arayan Alman teknik adam, Daniele De Rossi ve Christian Poulsen isimlerinden vazgeçerek Ganalı Essien’de karar kıldı. Sportif direktör Predrag Mijatovic ve Real Madrid kulübünden bir kaç yönetici, Essien’i izlemek için dün Stamford Bridge’e gittiler.

Yıldız futbolcuyu iki sezon önce Lyon’dan 36 milyon avro’ya alan Chelsea, kuşkusuz bundan çok daha yüksek bir rakam isteyecektir. AS gazetesine göre bu konudaki kararı Roman Abramovich verecek ancak uygun bir teklif halinde Real Madrid’i geri çevirmeyecek.

Sırada Drogba var

Mijatovic aynı zamanda sezon sonunda Chelsea’den ayrılacak olan Didier Drogba’yı da yakın takibe aldı. Ruud van Nistelrooy'un kulüpteki geleceği belirsizliğini koruduğundan, Schuster mutlaka güçlü bir forvet daha istiyor ve bu golcünün de adı İspanyol kulüple sürekli anılan Drogba olabileceği söyleniyor.

Fıratcan Alçınkaya
01.Mayıs.2008, 17:39
Harcanıcak adam değildi Alßelda yazık oldu...

Fıratcan Alçınkaya
01.Mayıs.2008, 17:40
Saviola düzenli olarak oynadığı tek takıma gol show yapar... Alan akıllık eder...

Fıratcan Alçınkaya
01.Mayıs.2008, 17:44
Diarra yanından bile geçemedi Inter'e keklesinde her zamanki gibi Diarra'yı daha sonra Essien'e yönelir ama Chelsea satmaz kanımca...

CeSC FaBReGaS
01.Mayıs.2008, 17:45
Bencede satmaz.Essien gibi oyuncuyu hiçbir takım satmaz kanımca.

King_91
01.Mayıs.2008, 18:43
chelsea essien'i satarsa onun gibisini zor bulur bir daha..

King_91
01.Mayıs.2008, 18:43
kaç yaşında bu adam?

King_91
01.Mayıs.2008, 18:44
Bu başarısızlıktan sonra radikal kararlar alınmalı..

King_91
01.Mayıs.2008, 18:49
Sen düşünmüyosun da yönetim yolluyo :D

YusufT
01.Mayıs.2008, 18:49
Albelda Tottenham yolunda. Juande Ramos abi istiyor.

CeSC FaBReGaS
01.Mayıs.2008, 18:53
Bence gitmesi daha iyi oldu.Valencia bence gelecek sezon kadroda değişiklikler yapmalı.

Fernando Gago
01.Mayıs.2008, 19:00
Türk spor medyasına iyi malzeme çıktı :D

spider3784
01.Mayıs.2008, 19:02
Gs ye gelmessen olacağı budur:)

CeSC FaBReGaS
01.Mayıs.2008, 19:12
Ah keşke Gs'ye gelse.Ama bence Saviola'nın bize gelmesi hayalcilik olur biraz.

El Barto
01.Mayıs.2008, 19:19
Almaları zaten yanlıştı doğru bir karar bence. :)

Evet Türk basınına malzeme çıktı Saviola Türkiye'ye geldi tanınmasın diye estetik operasyon geçirdi ama bizden kaçmaz. :icon_cool:

Del Piero_10
01.Mayıs.2008, 19:23
kaç yaşında bu adam?

27 yaşında.

nerazzuri
01.Mayıs.2008, 19:23
Javier Saviola’yı sezon sonunda satarak transfere kaynak yaratmayı amaçlıyor.

Şaka gibi yahu.

Fıratcan Alçınkaya
01.Mayıs.2008, 19:29
GS=Saviola Aslan olmalı..
Fß=Aziz Yıldırım imzayı attırdı...
ßJK=S.Özkan'ı verelim üzerine 100b€ İspanyollar kabül etti..

Bu arada Saviola ßile 27yaşına gelmiş yahu hayat çok hızlı akıyor...

anil luque
01.Mayıs.2008, 20:06
tigana efendinin 5 milyon euro etmez almayalım dediği oyuncu şimdi barcaya gidiyor hey gidi hey lucescu nerdesin zagoyu nerden buldu getirdi adam bizi şampiyon yaptı şimdiki bahsi geçen oyunculara bakın.. neyse konu dısıne cıktım :) bence super transfer olur..

anil luque
01.Mayıs.2008, 20:18
real madrid makelele konusunda yaptıgı hatasını anlamıs olacak kı forma satısına degıl kupa kazanmaya yonelık oyuncular almaya basladı essien'i de alırlarsa süper olur ama chelsea satmaz, satmamalı..

TürkuAz
01.Mayıs.2008, 21:16
Keşke Galatasaray'a gelse, nasıl mutlu olurum bilemezsiniz.. :)

yunusgs
01.Mayıs.2008, 21:19
R.Madrid seçimi yanlıştı keşke Gs'ye gelseydi.

yunusgs
01.Mayıs.2008, 21:25
Chelsea Essien'i satmaz ama Madrid'in Essien sevgisi de bitmez.

yunusgs
01.Mayıs.2008, 21:26
Bonus kafa olayı süper :zuhaha bencede Barça da oynayabilecek bir oyuncu.

yunusgs
01.Mayıs.2008, 21:33
Ben olsam arkama bile bakmadan giderdim Şl de başarı yok İspanya Kupasında başarı yok İspanya Liginde başarı yok rezillik...

anil luque
02.Mayıs.2008, 20:00
saviola besıktasıma yakısır ama sımdı bu yonetım yaslı der begenmez falan neme lazım!

Fernando Gago
02.Mayıs.2008, 21:08
Mourinho olsa Deco'yu alabilirdi büyük ihtimalle Inter alır Deco'yu Lucho çok iyi simi takıma uyum sağlayabilirse katkısı büyük olur

PesimiSTyLa
03.Mayıs.2008, 00:50
Deco’nun yerini dolduracak bir oyuncu arayan Barcelona’nın listesinde, Portolu Lucho González'in adı başı çekiyor

goal.com

Son iki sezonu kupasız kapatan Barcelona’da önümüzdeki sezonun transfer çalışmaları başladı. Teknik menajer Txiki Begiristain, yaklaşık 40 futbolcuyu kapsayan geniş bir liste hazırlarken, takımdan gidecek futbolcular da yavaş yavaş şekilleniyor.

Bu futbolculardan birinin de Deco olacağı tahmin edilirken, Barça, tecrübeli oyuncunun yerine Lucho'yu transfer etmek istiyor.

"Lucho tam isabet"

Aradıkları futbolcunun özelliklerini açıklayan ve Lucho’nun da tanıma tıpatıp uyduğunu söyleyen Begiristain, "Takımında sürekli forma giyen, kuvvetli, liderlik vasıfları olan ve hemen takıma katılabilecek birini arıyoruz" diye konuştu.

Ancak Barcelona’nın önünde bu transfer için iki engel var: Birincisi, Lucho’yu yakın takibe alan ve futbolcu ile daha önce görüşen Atlético Madrid, diğeri ise Porto’nun 27 yaşındaki oyuncu için biçtiği 25 milyon avroluk bonservis bedeli.

ThersoN
03.Mayıs.2008, 02:44
Barça 40 kişi çıkarmış, bu yaz tranferleri çok merak ediyorum, 2000li yılların başındaki duruma şimdi Barça geldi, sürekli yıldızlar bir arada oynuyor ama başarı yok, takım olamamak, bireysel çaba bazı maçları kurtarıyor, şimdi yıldızlar gidip yeni yıldızlar gelicek, çarşamba pazarı

ThersoN
03.Mayıs.2008, 02:45
daha küçük çaplı bir takıma gitsin, daha mutlu olur kanımca

ThersoN
03.Mayıs.2008, 02:46
hacradılar...

ThersoN
03.Mayıs.2008, 02:46
olmaz olmaz deme hiç...

ThersoN
03.Mayıs.2008, 02:47
Barca fiyasko bu sene oyuncu alımında gözü parayı görmeyecektir Alves iyi işler yapar Barcada...

40 kişilik listede kesinlikle olan bir futbolcu, eğer transferde ciddi ise bu sezon barça kesinlikle almalı

ThersoN
03.Mayıs.2008, 02:48
faydalı olması pek muhtemel...

ThersoN
03.Mayıs.2008, 02:48
Valencia'da revizyon zamanı..

ThersoN
03.Mayıs.2008, 02:49
Chelsea Essien'i satmaz ama Madrid'in Essien sevgisi de bitmez.

aynen katıldım :)

ThersoN
03.Mayıs.2008, 02:50
para için değil, bence Ronaldinho milan ya da diğer görüştüğü takım varsa başka bir şeyden anlaşamıyor, yoksa ronaldinho'yu alıcaksın, para muhim değil

ThersoN
03.Mayıs.2008, 02:51
iyi futbolcuydu... eskilerden sevdigim isimlerden

ThersoN
03.Mayıs.2008, 02:52
bir kaç sezon sonra Blanc bomba bir transferle zirveye oturabilir

GeNç KaRTaL
03.Mayıs.2008, 06:57
Lucho aslında ne Deco ne de Toure.2 sinin karışımı gibi bir şey..Barcelona Lucho'yu kadrosun katabilirse çok iyi bir transfere imza atmış olur..

GeNç KaRTaL
03.Mayıs.2008, 06:59
Huntelaar'ın yerine David Villa için bastırırdım ben olsam.

GeNç KaRTaL
03.Mayıs.2008, 07:02
Dani Alves değişime uğrayacak Barca kadrosunda sağ bekte mutlaka olmalı.

GeNç KaRTaL
03.Mayıs.2008, 07:22
Chelsea'nin Essien'i satacağını hiç mi hiç sanmıyorum.Real Madrid elindeki orada oynayan oyuncuları değerlendirsin..

GeNç KaRTaL
03.Mayıs.2008, 07:28
İleride belki Barca olmaz ama başka bir büyük kulüp olabilir..

Bu arada sanırsam Laporta Jose'yi getirecek takımın başına..

Varonil
03.Mayıs.2008, 11:08
Essien gibisi bulunmaz pek kolay.Chelsea'nin satacağını düşünmüyorum bende.Keza Real Madrid Diarra'yı iyi kullanmalı bence ;;)

Fıratcan Alçınkaya
03.Mayıs.2008, 12:35
Barca Man Unt maçlarında isterse Zambrotta'ya rağmen ne kadar iyi oynayabileceğini gösterdi yeni gelen menejer ile R10'da dönüş yapabilir ama ßu ßlanc değil şu an için...

TürkuAz
03.Mayıs.2008, 12:56
Kendisi de yeterli tecrübesi olmadığını belirtmiş zaten. Olayı bu kadar büyütmeye ne gerek var ?

Oghuse
03.Mayıs.2008, 13:04
Barça'yı ben de çalıştırmak isterdim.. :D

yunusgs
03.Mayıs.2008, 16:52
Barçaya gelirse büyük işler yapar hatta sağ bekin banko ismi olur.

yunusgs
03.Mayıs.2008, 16:53
David Villa daha kaliteli Huntelaar dan alınacaksa o alınmalı.

yunusgs
03.Mayıs.2008, 16:54
İyi futbolcuydu güle güle Şota umarım teknik direktör olur.

Aykan19o3
03.Mayıs.2008, 18:17
David Villa bencede Huntelaar'dan daha kaliteli alınacaksa Villa alınmalı

deniz.91
03.Mayıs.2008, 19:46
Portekiz medyasında yer alan haberlere göre Real Madrid, ezeli rakibi Atletico Madrid’in de talip olduğu Portolu Ricardo Quaresma için para artı oyuncu teklif etmeye hazırlanıyor.

Portekiz günlük gazetelerinden 'Diario de Noticias'ın haberine göre Real Madrid, 23 yaşındaki futbolcu için 25 milyon avro nakit para, artı 12 milyon avro değerindeki golcüsü Roberto Soldado’yu gözden çıkardı.

Madrid takımı, geçtiğimiz sezon da Quaresma’yı transfer etmek istemiş; ancak Porto başkanı Nuno Pinto da Costa’nın talep ettiği yüksek bonservis ücreti nedeniyle Chelsea’den Arjen Robben’i tercih etmişti.

Porto kulübü is,e takımdan ayrılmak istediği bilenen Quaresma’ya gelecek teklifleri bu kez değerlendireceğini açıkladı. Kulüp, yıldız futbolcu için 40 milyon avro civarında bi bonservis bedeli istese de, Madrid’in para artı oyuncu teklifinin cazibe değeri de yüksek kabul ediliyor.

Eğer Soldado ismi Portekiz kulübü tarafından kabul görmezse Real Madrid; Esteban Granero, Ruben de la Red ve Javi Garcia gibi genç oyuncularını bu transferde kullanabilir.

goal.com

Fıratcan Alçınkaya
03.Mayıs.2008, 19:50
Porto Soldado'yu adam eder valla :)

Çok güzel transfer olur...

Fernando Gago
03.Mayıs.2008, 19:51
Real'in Sağ kanadına iyi bir hamle olabilir

deniz.91
03.Mayıs.2008, 20:07
Raelin sağ kanadında sıkıntı vardı zaten abna göre cuk otuuru bu transfer

KaPaLı
03.Mayıs.2008, 20:55
hala forma için transfer yapıyo Real Ruben De la Red bu sezon Getafeyi taşıyan isimdi Soldado Osasuna'da müthiş oynuyodu tabiki Queresma kötü değil ama yolladığı oyuncular takıma yarar sağlayacak oyuncular hep.

Sheriff
03.Mayıs.2008, 21:16
Quaresma kendine çeki düzen vermezse realde iş yapmaz..

CeSC FaBReGaS
03.Mayıs.2008, 21:27
Bencede Quaresma Realde iş yapmaz.İstikrarsız oyuncunu Real'e pek faydası olmaz.Ama gelişirse iş yapabilir.

Varonil
03.Mayıs.2008, 22:10
Quaresma'nın şu anki istikrarsız performansı ile Real Madrid'in ağırlığını kaldıracağını sanmıyorum.Yanlış bir transfer olur diye düşünüyorum Los Galacticos için ;)

Varonil
03.Mayıs.2008, 22:12
Trabzonspor'un unutulmaz futbolcularından Şota hakikaten de.Tam zamanında bırakıyor tecrübeli oyuncu.Teknik direktörlük kariyerinde başarılı olur umarım ;)

NisRoc
04.Mayıs.2008, 01:50
Gerçekten çok istikrarsız bir futbolcu.. Ama kendisini %100 verirse Real'e ilaç gibi gelir..

NisRoc
04.Mayıs.2008, 01:51
40 milyon çok para ama gene de değer :)

NisRoc
04.Mayıs.2008, 01:55
Villa Real'in bir numaralı forveti olur eğer giderse..

BlackEagle19o3
04.Mayıs.2008, 10:54
Dani Alves Barca'nı sağ bekine cuk diye oturur:)

BlackEagle19o3
04.Mayıs.2008, 10:56
Valencia zorluk çıkarmazsa gerçekleşir bu transfer;)

UlquioRRa
04.Mayıs.2008, 11:06
Villa, Huntelaar'dan 2 kat daha iyi bir oyuncu. Real alabilirse müthiş olur.

UlquioRRa
04.Mayıs.2008, 11:10
Saçma bir transfer olur. Robben, Robinho gibi isimler o bölgelerde oynayabiliyor.Real Quaresma'yı alsa hata yapmış olur.

GeNç KaRTaL
04.Mayıs.2008, 11:45
Real Madrid sükse için transfer yapma huyundan vazgeçmeli..

RoNNiE91
04.Mayıs.2008, 13:03
Barça'ya ilaç gibi olur.Harika da bir transfer olur.

yunusgs
04.Mayıs.2008, 13:09
Quaresma'nın şu anlık performansıyla büyük takım oyuncusu olduğunu düşünmüyorum gelirse başarısız olur bence.

Fıratcan Alçınkaya
04.Mayıs.2008, 13:39
Mourinho Barça'yı neden reddetti?

http://www.sporx.com/images/1/42/2065_B_mourinho018.jpg

Chelsea'den ayrıldıktan sonra birçok takımın gündemine gelen Jose Mourinho, Barcelona'nın teklifini kabul etmedi. Marca gazetesinin haberine göre Portekizli teknik adam sezona kötü başlanması durumunda yönetimin arkasında durmasını istedi. Ancak Katalan ekibinin yöneticileri bu teklife soğuk bakınca, Mourinho, Inter'in teklifini kabul etti. Portekizli teknik adam sezon bitiminde göreve başlayacak. Barcelona'nın ise Getafe Teknik Direktörü Michael Laudrup'a teklif yapacağı iddia ediliyor.

Aykan19o3
04.Mayıs.2008, 23:05
Quaresma Real'de yi işler yapar bence.. Her an herşeyi yapabilecek nitelikte bir oyuncu

bursa_mc
05.Mayıs.2008, 17:22
Chelsea'nin patronu Abramovich, Barcelonalı süper yıldız için 80 milyon paundluk teklif yaptı.Chelsea’nin patronu Roman Abramovich, Barcelona’nın yıldız oyuncusu Lionel Messi için 80 milyon paundu (200 milyon YTL) gözden çıkardı. Messi’yi kesinlikle satmayı düşünmeyen Katalan kulübü ise bu karşı konulamaz teklife henüz cevap vermedi. Futbol tarihinin en pahalı transferi unvanı 2001 yılında 46.5 milyon pounda (116 milyon YTL) Juventus’tan Real Madrid’e giden efsanevi Fransız futbolcu Zinedine Zidane’a ait.

TürkuAz
05.Mayıs.2008, 17:30
Fiyat ne kadar olursa olsun, bu transferin gerçekleşmesi imkansız..

Fernando Gago
05.Mayıs.2008, 17:36
Messi ne yapacağını iyi bilir Barcelonada daha yapacak çok iş var

batuhanry
05.Mayıs.2008, 17:37
Messi kadar sempatik bir futbolcunun Chelsea kadar antipatik bir takıma gitmesi imkansız bencede:p

Addolorato
05.Mayıs.2008, 17:51
Ben olsam satardım ama Messi bence chelsea ye asla gitmez hayatta herşey para değildir

Wesley Sneijder
05.Mayıs.2008, 18:38
Bu adam teknik direktör değil, teknik traktör. :zuhaha

Wesley Sneijder
05.Mayıs.2008, 18:41
Kezman'ın yerine bu adamı alsalar yine hayal kırıklığı mı olur acaba?

Bordo61Mavi
05.Mayıs.2008, 18:41
Queresma gibi futbolcular yollandi bu kulupten Messi yimi gondermicekler hemde okadar paraya

CeSC FaBReGaS
05.Mayıs.2008, 18:42
Harbidede çok yüzsüzmüşsün.Acaba Türkiy'de 3 büyüklerden birine böyle yapsaydıı ne olurdu?:D

Lionel Andres Messi
05.Mayıs.2008, 18:44
Queresma gibi futbolcular yollandi bu kulupten Messi yimi gondermicekler hemde okadar paraya
yılın yorumu tebrik ederim.tabi zaten quaresmayı deco transferinde kullandılar.artık messiyide milana bedavaya verirler ronaldinho üstüne.

her şey para değil.

Universal
05.Mayıs.2008, 19:13
Barcelona, defans oyuncusu Gaby Milito’nun dizindeki sakatlığının ciddi olmasının anlaşılmasıyla adeta şok oldu.

http://www.goal.com/images/23812_news.jpg

Diz bağları kopan Arjantinli defans oyuncusu Milito'nun, ameliyat olacağı ve Aralık ayı sonuna kadar forma giyemeyeceği açıklandı.
Barcelona kulübü doktorları, sağ dizinden ameliyat olması şart olan yıldız futbolcunun dönüşü için kesin bir tarih vermezken, Milito’nun en az altı ay sahalardan uzak kalacağını söylediler.

Transfer Gerekecek

Yaz döneminde kadroda büyük değişiklikler planlayan Barcelona, bu haberin ardından bir de stoper almak zorunda kalacak. Lilian Thuram’ın da sezon sonunda gidecek olmasıyla defansta Carles Puyol, Rafa Márquez ve Oleguer’e kalan Barça, kalan maçlarda Éric Abidal’i defans kaydıracak.

Kaynak: Goal TR

King_91
05.Mayıs.2008, 19:28
Para ihtiyacı olmayan bir kulüp muhteşem bir oyuncusunu niye satsın ki..tek ihtimalle satar o da futbolcunun çok istemesi gitmeyi..

Fernando Gago
05.Mayıs.2008, 19:30
Milito'nun yeri doldurulurda çok ağır bir sakatlık geçirmiş zaten Umarım gelecek kariyerini etkilemez. Coloccini artık Barca'ya daha yakın :

anil luque
05.Mayıs.2008, 20:39
bence barca kesınlıkle bırakmaz ve messi gitmez zaten her fırsatta cok mutlu oldugunu kalmak ıstedıgını soyleyen bir oyuncu

anil luque
05.Mayıs.2008, 20:43
solda robben sagda quaresma.. heyecan verıcı :)

ThersoN
05.Mayıs.2008, 21:28
biraz akıllı davranırsa, istedigi değeri bulur Real'de

ThersoN
05.Mayıs.2008, 21:32
bence gitmemeli.. bırakıp bırakılmamasında bahsetmiyorum, Messi kendi gitmemeli, Chelsea'ye Abramovic dönemi içinde transfer futbolcuların yaklaşık %70-80'i ileride kariyerlerinin vasat günleri olarak hatırlanacak performans gösteriyor, bilhassa sorunlar yaşıyor, ben futbol izlemesini seven bir insan olarak Messi'nin erken bitmesini istemem

CeSC FaBReGaS
05.Mayıs.2008, 21:36
Bence Barca hayatta bırakmaz Messi'yi.Hayatta para her şey değil Abramovich.

KaPaLı
06.Mayıs.2008, 06:06
http://www.goal.com/images/23814_news.jpg

Geçen hafta Sevilla’da bir otelde Barcelona yetkilileriyle görüştüğü iddia edilen Danimarkalı futbolcu, "Ne Barcelona’dan ne de başka bir takımdan resmi bir teklif almadım. Sevilla ile sözleşmem 2009 yılına kadar devam ediyor ancak ileride ne olacağını bilemem," diye konuştu.

Gazetelerde yazılan haberlerin nereden çıktığını bilmediğini de söyleyen Poulsen, sözkonusu otele Danimarka’dan tanıdıklarını görmek için gittiğini sözlerine ekledi.

Valladolid maçında neden yoktu?

Poulsen, haftasonu takımının oynadığı Valladolid maçında yer almamasının sebebini sakatlığına bağlayarak, "Gazetelerden çıkan haberlerden sorumlu değilim ancak şunu açıklamak isterim ki Valladolid maçında oynamadım çünkü midemden bir sorunum vardı ve hocamız da beni dinlendirmeyi tercih etti. İdmana çıktım ancak ağrılarım devam ediyor," dedi.

Sevilla’nın çok iyi bir kulüp olduğunun altını çizen başarılı futbolcu, "Kulübümde mutluyum ancak Bacelona benimle ilgileniyorsa bundan gurur duyarım. Ne var ki şu anda sözleşmemi uzatmaya daha sıcak bakıyorum. Gazetelerde çıkan haberler dedikodudan ibaret" diyerek sözlerini noktaladı.

Kaynak: goalTR

PesimiSTyLa
06.Mayıs.2008, 17:50
Real Madrid Başkanı Calderon, takıma yeni sezon için üç transferin yeteceğini söyledi.

goal.com

Real Madrid'in kazandığı 31. şampiyonluğun ardından Marca'ya konuşan başkan Calderon, bu sezon kadroyu değiştirmeyeceklerini, en fazla üç takviyeyle yola devam edeceklerini açıkladı. Kadronun geliştirilmeye ihtiyacının olduğunu söyleyen Calderon, dengeleri bozmanın iyi bir fikir olmayacağını sözlerine ekledi.

Biz bir aileyiz

Mevcut takımın adeta bir kolej havasında olduğunu söyleyen başkan "Adeta bir aile gibiyiz, bunu bozmamak için fazla bir değişiklik yapmamamız gerekir" dedi. Genç oyunculardan kurulu bir ekip olduklarına dikkat çeken Calederon, Schuster'in onları geliştireceğine inandığını belirtti.

Baskı normal

Schuster'in takıma geldiğinden beri hep doğruları uyguladığını düşünen başkan zamanında Schuster'in kendisine üzerlerinde büyük bir baskının bulunduğunu söylemesine karşılık "Yönetim olarak arkandayız" demiş. Calderon, Real Madrid'in büyük bir kulüp olduğunu ve baskının normal bir durum olduğunu söyledi.

TürkuAz
06.Mayıs.2008, 17:53
Birisi Huntelaar olacak bence.. :D

PesimiSTyLa
06.Mayıs.2008, 18:00
Birisi Huntelaar olacak bence.. :D

Bir fc transferi zaten farz gibi birsey Tarık :) Bu isimde Huntelaar 1 adım önde . Tam aranılan bir forvet.

tarikko
08.Temmuz.2008, 05:44
Hollandalıya göre, Eto’o en kısa zamanda kararını bildirmeli.
Barcelona’nın efsanelerinden biri olan Johan Cruyff, Eto’o’nun artık gidip gitmeyeceği konusunda bir karar vermesi gerektiğini ifade etti.

Hollandalı futbol adamı, serbest kalmayı bekleyen oyuncunun takımda kalıp oynatılmasını doğru bulmuyor.

Önümüzdeki sezon kontratı sona erecek olan Eto’o’nun da serbest kalmayı beklediğini belirten Cruyff, Katalan ekibin bir hamlede bulunması gerektiğini söyledi.

Barcelona moda gösterisinde basına açıklamalar yapan Cruyff, “Bana göre sözleşmesinin son senesindeki oyuncunun takımda kalması çok saçma. Ya takımınla sözleşme yenilersin ya da takımdan ayrılırsın. Benim düşüncem böyle” diye konuştu.

Real Madrid’in transfere bu kadar para harcamasının Barça’ya fayda sağladığını belirten Cruyff, bunun nedenini şöyle açıkladı: “Eğer Madrid bu transferleri yapmasa, geçen sene her kulvarda kupa kaldıran Barcelona’nın motive olması daha çok zorlaşırdı”

“Ayrıca Real Madrid de bu yıldız transferlerinden sonra üzerinde baskı hissetmek zorunda kalacak. Bu durum da Pep Guardiola ve öğrencilerinin daha az baskı hissetmesini sağlayacak. Bu yüzden de telaşlanması gereken birisi varsa o da Perez’in ekibidir”

Goal

BaFraLı
08.Temmuz.2008, 08:44
Atletico Madrid’de forma giyen Arjantin asıllı oyuncusu Mariano Pernia'nın Arjantin'de trafik kazası geçirdiği ancak hayati tehlikeyi atlattığı belirtildi.

Arjantin'de trafik kazası geçiren 32 yaşındaki savunma oyuncusunun, Buenos Aires’te tedavisine devam ediliyor. Sol akciğerinde ezilme olduğu açıklanan Pernia’nın durumunda iyileşme olduğu ifade edildi.

Aynı kazada araba için Pernia’nın kızı ve yeğeninin de olduğu, ancak kazada Arjantinli oyuncu dışında yaralanan kimsenin olmadığı belirtildi.

Pernia’nın 11 Temmuz’da başlayacak sezon öncesi hazırlık kampında yapılacak sağlık kontrollerinden sonra antrenmanlarına başlayıp başlamayacağı konusunda bir karar verilecek.

Son iki yıldır sergilediği performansla Atletico Madrid’in önemli oyuncularından biri olan Pernia’nın, Şampiyonlar Ligi grup maçlarına yetişip yetişmeyeceği konusunda net bir bilgi verilmedi.

goal

Fernando Gago
20.Ağustos.2008, 14:59
Yakında ya TSL ya da Almanya Liginin zayıf ekiplerine döner Yazık olmuş

deniz.91
24.Eylül.2008, 02:58
Suarez benimde çok beğendiğim bir oyuncu barcaya çok faydası olur ama kadroda yer lacaksa gitsin yoksa yazık olur

titates1
24.Eylül.2008, 03:41
yeni bir takım kuruldu bu yeni takımın ligin ve şu an dünyanın en güçlü takımıyla kısa sürede aynı seviyeye geldiğini belirtmek istemiş bence ki dakikada onlarca pas yapmak iyi futbol oynamak demek değil , ama barçanın sistemi bu çok fazla pas yapıp rakibi bunaltıyolar ki golleri çok güzel olabilse bile oyunu izlemek öyle çok da zevkli değil bence..

LifeYourself
24.Eylül.2008, 04:32
bencede çok zevkli değil birde boşluk bulana kadar devam ediyorlar böyle bekle anam bekle top anca karşı takımın ceza sahasına girdiğinde heyecanlanıyor.diğer yerlerde insanlar ihtiyaçlarını falan giderebilir hep aynı şeyler var:Dahmet at finke fink at mehmete:D

gerrrard
24.Eylül.2008, 04:38
Talihsiz bir açıklama olmuş.

ThersoN
25.Eylül.2008, 02:42
Barça'da sürekli 11 oyuncusu olamaz kanımca, onun için yazık olur

LifeYourself
27.Eylül.2008, 01:31
Agresiflik iyidir ama bu adamda 2 defans oyuncusu kadar agresiflik var galiba:)

GeNç KaRTaL
27.Eylül.2008, 02:06
O cezadan sonra futbolu bırakacak kadar pişman olmuştu.Ben o hareketini o anda altında olduğu büyük strese bağlıyorum.Tabii ki profesyonel bir futbolcu için olmaması gereken bir durum ama sonuçta profesyonellerde bir insandır..

ThersoN
29.Eylül.2008, 02:33
Real Bwin'le 3 yıl daha

Real Madrid, Avusturya merkezli bahis şirketi Bwin'le olan forma sponsorluğu anlaşmasını 3 yıl uzattı. İspanyol devinin formadan elde edeceği yıllık gelir 20 milyon Euro'nun üzerinde olacak.

İspanya'nın Real Madrid kulübü, forma reklamı sponsoru Bwin ile anlaşmasını 2013'e kadar uzattı. Bu yıl yaptığı transferlerle futbol dünyasını karıştıran Real, yılda 20 milyon Euro'dan fazla kazanacak.
2007 yılında BenQ ile olan anlaşmasını bitiren Real Madrid, Avusturya merkezli bahis şirketi Bwin ile 3 yıllık kontrat imzalamıştı. Bu anlaşmaya göre İspanyol devinin yıllık forma geliri 15 ila 20 milyon Euro arasındaydı.
9 kez Avrupa şampiyonluğu kazanarak bir rekoru elinde bulunduran Real Madrid'in yeni 3 yıllık anlaşmayla Bwin'den yılda 20 milyon Euro'nun üzerinde gelir elde etmesi bekleniyor.

Del Piero_10
29.Eylül.2008, 02:51
Barcelona Asbaşkanı, Kamerunlu golcüye herhangi bir para vermeyi düşünmediklerinin altını çizdi.

Samuel Eto'o, Inter'e transfer olurken ödenen bonservis ücretinin %15'ini Barcelona'dan istediğini her fırsatta dile getiriyor. Katalan ekibi ise bu konuda taviz vermiyor.

Kulübün finanstan sorumlu asbaşkanı Joan Boix, bu parayı ödemesi gereken tarafın, oyuncuyu transfer eden kulüp olduğunu belirtti.

20 milyon avro karşılığında Inter'e giden Eto'o ise, Barça'dan 3 milyon avro talep etmişti.

COM Radio'ya konuşan Boix, "Sanıyorum bu konu mahkemede çözülecek. Mevcut yasaların da bizi koruduğunu düşünüyoruz. Bu parayı ödeyeceksek de mahkeme kararıyla öderiz ki, böyle bir olacağını sanmıyorum" dedi.

İspanyol takımları arasında yapılan transferlerde, oyuncuyu transfer eden kulüp bonservis bedelinin %15'ini ödemek durumunda. Barcelona da buna güvenerek Eto'o'ya herhangi bir ödeme yapmak istemiyor.

ThersoN
29.Eylül.2008, 07:49
kendimi iktidarın batık banka hesaplarının üzerine yatıp mahkemeye gidin der gibi bi haber okuyor hissettim

nerazzuri
03.Ekim.2008, 10:12
Bu tip haberlerden sıkılmaya başladım,oldukca basit bir haber.

Alicanfmfan
07.Mayıs.2009, 04:12
İçime doganları söylüyorum ;

Bu hareketten sonra Pepe 10 maç ceza alacak ve futbolu bırakma aşamasına gelicek.

El Clasico'da ise Barcelona Real Madrid'i 6-2 yenecek sadece içime doganları söylüyeyim :zuhaha

tarikko
07.Mayıs.2009, 04:18
:d .......

BaFraLı
07.Mayıs.2009, 19:11
Pique itiraf etti

Barcelona'nın savunma oyuncusu Gerard Pique, Chelsea ile oynadıkları Şampiyonlar Ligi yarı final rövanş maçında topa elle müdahale ettiğini itiraf etti.
Tartışmalara yol açan karşılaşmada şanslı olduğunu ifade eden Barcelonalı futbolcu, Sky Sports'a yaptığı açıklamada "Dürüst olmak gerekirse top elime dokundu; ama ben topa müdahale etmek istememiştim. Kararı hakem verecekti ve Ovrebo bu müdahaleyi penaltı olarak düşünmedi. Bu durumda karara saygı duymak zorundayız" dedi.
Eski Manchester Unitedlı futbolcu, önceki takımıyla finalde oynamasının kendisi için çok özel bir durum olduğunu ifade etti.

07.05.2009

Kaynak : Sporx

Trabzonspor
07.Mayıs.2009, 19:41
İtiraf etmesine gerek yoktuki biz gördük onu göremeyen sadece hakem olmuştu

Fernando Gago
08.Mayıs.2009, 03:33
Katalan ekibi Interli oyuncu Maxwell için teklif yapmayı düşünüyor.

Barcelona gelecek sezon için kadro çalışmalarına başladı ve öncelikle Interli defans oyuncusu Maxwell’i ihtimaller arasına aldılar.

Sport iki ay önce Barcelona’nın oyuncuyla ilgilendiğini yazmıştı. Corriere Dello Sport’un haberine göre ise Barcelona, Maxwell’de sona yaklaştı. Brezilyalı oyuncu sezon sonu yaklaştıkça formasını Davide Santon’a kaptırdı.

Maxwell’in menajeri Mino Railo, Interli yöneticekler ile görüşerek oyuncusunun geleceği hakkında konuşacak. Görüşmeler sonuçsuz kalırsa Barcelona’nın devreye girmesi bekleniyor.

Barcelona, Maxwell için hızlı davranarak başka kulüplerin devreye girmesini istemiyor. Barcelona’nın sportif direktörü Rxiki Begiristain sezon sonunda ayrılmaları beklenen Abidal ve Sylvinho’nun yerini doldurmak amacında.

Begiristain’e göre Maxwell Barcelona’nın futbolu için ideal oyuncu olabilir.

Maxwell’in menajeri geçtiğimiz ay Brezilyalı oyuncunun Inter’deki serüveninin son bulacağını “Maxwell’in Inter macerası sona ermiştir” diyerek belirtmişti.

Fernando Gago
08.Mayıs.2009, 03:34
Hakkında çıkan transfer dedikodularına rağmen Gago, Real Madrid’teki durumunun ne olacağını bilmediğini söyledi.

Yeni başkanın gelmesiyle takımdan gönderilme ihtimali olan Fernando Gago, şu an için sadece ligde kalan maçlara odaklandığını söyledi.

Arjantinli orta saha oyuncusunun, Florentino Perez’in başkan olduğu takdirde takımdan gönderilmesi bekleniyor.

Fakat bütün bu dedikodulara kulak asmayan Gago, medya ve taraftarlardan takıma saygı duymalarını ve spekülasyon yaratmamalarını istedi.

Kulübün resmi internet sitesine konuşan oyuncu, “Şu an için hiçbir şey bilmiyorum.Yeni başkanımız henüz gelmiş değil. Bu yüzden de bir profesyonel olarak kanal maçlarıma odaklanmak istiyorum. Şu an sadece Cumartesi günü galip gelerek taraftarlarımızı mutlu etmeyi istiyoruz. Barcelona hala puan kaybedebilir. Bu yüzden de insanlar susmalı ve bize saygı göstermeliler” dedi.

Geçtiğimiz hafta Barcelona’ya kaybederek şampiyonluk şansını büyük ölçüde kaybeden Real Madrid’te Gago, onurları için oynamaları gereken daha birçok maç olduğunu söyledi.

“Önümüzde hala önemli maçlar var. Cumartesi günü hoş olmayan bir sonuç aldık ama matematiksel olarak hala şansımız var. Bu yüzden de savaşmaya devam etmeliyiz. Taraftarlarımız ve kendi gururumuz için kalan maçları kazanarak, insanlarda iyi bir intiba bırakmak istiyoruz.”

Manhester United’ın Arsenal’i ve Barcelona’nın da Chelsea’yi elediği maçlardan sonra arkadaşları için sevindiğini belirten Gago, “Messi ve Tevez’i kutladım. Onlar benim arkadaşlarım ve ben de onlar kadar sevindim. Umarım en iyi takım kupayı alır” diyerek sözlerine son noktayı koydu.

tarikko
08.Mayıs.2009, 04:00
Maxwell cok yararli olur Barca'ya Abidal ile bu is yurumez ne yapacagi belli olmuyor .,

Alicanfmfan
08.Mayıs.2009, 06:01
Maxwell yararlı olabilir , Abidal geldigi günden beri takıma çok büyük katkısı olmadı , o kanatta bir arada Slyvinho oynayacak hale gelmişti, bu transfer gerçekleşirse Barça için iyi olur.

Fernando Gago
08.Mayıs.2009, 20:07
Inter’in gözden çıkardığı veteran golcü, önümüzdeki sezon El Madrigal’de oynayabilir.

Basında dün yer alan haberlere göre, Inter’ın veteran golcüsü Julio Cruz, Roma ile yıllık 2,5 milyon avro karşılığında anlaşmıştı. Ancak La Liga ekipleri de Cruz ile ciddi bir şekilde ilgileniyor. Bu ekiplerin başında ise Atletico Madrid ve Villarreal var.

Barselona merkezli Sport gazetesine göre, Villarreal, oyuncuya teklif yapmak için sezonun sona ermesini bekliyor. Villarreal, transferi netleştirmek için seneye hangi Avrupa kupasında mücadele edeceğinin kesinleşmesini bekliyor.

Cruz, Pellegrini’nin kadrosuna ideal bir takviye olacak gibi görünüyor. Oyuncunun sözleşmesi önümüzdeki ay sona eriyor.

Arjantinli oyuncu, kendisi için önceliğin Serie A olduğunu söylese de, La Liga’nın da iyi bir seçenek olduğu kesin.

Cruz, 6 sezondur Inter formasını giyiyor. 34 yaşındaki oyuncu, bu sürede forma giydiği 190 maçta 75 gol attı.

tarikko
09.Mayıs.2009, 14:43
Villarreal'de forma giyen Türk futbolcu Nihat Kahveci, bir yıldır gol atamamanın sıkıntısını yaşıyor.

La Liga'da son olarak 7 Mayıs 2008 tarihinde oynanan Recreativo-Villarreal maçında bir gol atan Nihat, 365 gündür ne lig, ne Kral Kupası ne de Şampiyonlar Ligi'nde golle buluşabildi.

Sakatlıklardan dolayı kötü bir sezon geçiren Nihat, İspanyol basınına açıklamasında, "Birçok ayı sakat geçirdim, ama forvetlerin attıkları gollere göre değerlendirildiğinin bilincindeyim. Özür
aramıyorum ve en kısa zamanda gol atmak istiyorum" dedi.

Goal

BaFraLı
09.Mayıs.2009, 14:46
Sakatlıklardan bir türlü yakasını kurtaramadı.

eXcitinG
09.Mayıs.2009, 14:51
8 Aydır sakat zaten. Geriye kaLan 3 ay da sakatLık başLangıcı ve sonrası geçen zaman. Adam gibi maç oynamadı ki goL atsın. GeLecek sezon inşaLLah eski formunu yakaLar. Hem MiLLi takım hemde bizi temsiLi açısından önemLi.

tarikko
09.Mayıs.2009, 16:24
İspanya Birinci Ligi takımlarından Real Madrid'de, takım kaptanı Raul Gonzalez Blanco, İngiliz Premier Lig takımlarından Manchester City'nin teklifiyle ilgilenmediğini söyledi.

Blanco, Marca gazetesine yaptığı açıklamada, kariyerini Real Madrid'de sonlandırmak istediğini belirterek, ''Manchester City, ajansım Gines Carvajal ile bağalntıya geçti. Ancak ben ilgilenmiyorum çünkü burada yaşamaktan çok mutluyum'' dedi.

İspanyol futbolcu, ülkesinde aktif futbolcular içinde 102 kez ile en fazla milli formayı giyen futbolcu unvanını elinde bulunduruyor. Ayrıca, yine aktif futbolcular içinde Dünya Kupası'nda 11 kez forma giyen tek oyuncu olan Raul, bugüne kadar İspanya Milli Takımı için 44 gol attı.

Maraton

RaSenGan
09.Mayıs.2009, 16:34
Sevilla maçını izledim.Nihat acayip goller kaçırdı.Kafa bile vuramıyordu toplara.O maç rahat 2-3 tane atardı.Umarım lig bitmeden en az bir gol atar ve bir dahaki sezon gollerine devam eder.

Fernando Gago
10.Mayıs.2009, 00:00
Villarreal'de sona yaklaşıyor Nihat ...

Alicanfmfan
10.Mayıs.2009, 00:01
Allah kabul etsin :D

El Comandante
10.Mayıs.2009, 13:17
Bir darbe de Valencia'dan: 3-0

İspanya La Liga'nın 35. haftasında Valencia sahasında Real Madrid'i 3-0'lık skorla mağlup etti.

Mestalla Stadı'nda oynanan karşılaşmada Valencia'ya galibiyeti getiren goller 28. dakikada Mata, 32. dakikada David Silva ile 67. dakikada Ruben Baraja'dan geldi.

La Liga'nın 34. haftasında sahasında Barcelona'ya 6-2 gibi farklı bir skorla yenilen Real Madrid bu mağlubiyetle bir darbe daha almış oldu. Valenci'da takımını 2-0 öne geçiren golü kaydeden David Silva ile Carlos Marchena bu maçta sarı kart görerek 36. haftada oynanacak olan Atletico Madrid maçında cezalı duruma düştüler. Real Madrid'te ise Marcelo 81. dakikada gördüğü sarı kart nedeni ile Villareal maçında oynayamayacak. Valencia'da Vicente'nin 87. dakikada çektiği şut direkten döndü.

Valencia bu galibiyetle 59'a çıkartırken Real Madrid 78 Puanda kaldı.

tarikko
11.Mayıs.2009, 01:03
Villarreal karşısında 3-1 önde Barca .. Goller Keita,Eto'o Alves'den geldi .. Villarreal'in tek golü Llorente'den geldi .. 2. yarı birazdan başlıyacak.

BaFraLı
11.Mayıs.2009, 01:04
Keita'nın gol güzeldi :)

tarikko
11.Mayıs.2009, 01:22
Nihat ve Bruno oyuna giriyorlar ..

tarikko
11.Mayıs.2009, 01:37
Nihat penaltı yaptırdı :) Abidal oyundan atıldı !! 1 hafta içinde 2. kırmızı kartı :D
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Vee Fernandez gol 3-2 dk. 78 ..

El Comandante
11.Mayıs.2009, 01:44
Iniesta'nin buz gibi golünü ofsayt gerekcesiyle saymayan hakem, sonrasinda hatali bir kararla Abidal'i oyundan atti.
Bu adama gercekten art niyetli davraniyor hakemler.

tarikko
11.Mayıs.2009, 01:52
Dk. 92 gol Llorente attı .. 3-3
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Bitti maç 3-3 şampiyonluk haftaya kaldı ..

El Comandante
11.Mayıs.2009, 01:56
Neyse, artik haftaya sampiyonlugumuzu kutlariz. =)

Alicanfmfan
11.Mayıs.2009, 02:36
Abidal'ında kaderi midir nedir yazık ya paso atılıyor oyundan.

Fernando Gago
11.Mayıs.2009, 02:52
Şampiyonluğun ne zaman geleceği önemli değil 2 sene sonra Barca şampiyon ya o yeter :)

Ziya38
11.Mayıs.2009, 02:53
Abidal'ında kaderi midir nedir yazık ya paso atılıyor oyundan.

Valla ya .. simdi de Copa del Ray finalini kaciracak adam..

Fernando Gago
11.Mayıs.2009, 13:22
Kaderin cilvesine bakın ki Chelsea’ye attığı son daika golüyle Barcelona’yı finale taşıyan Andres Iniesta, Villarreal karşısında yaşadığı sakatlık yüzünden Şampiyonlar Ligi Finali’nde forma giyemeyebilir.

Barcelona’nın orta sahası Andres Iniesta, dün 3-3 biten Villarreal maçındaki sakatlığı yüzünden Çarşamba günü oynanacak olan İspanya Kral Kupası’nda Athletic Bilbao’ya karşı forma giyemeyecek.

Kulüp doktorları da 24 yaşındaki futbolcunun sağ bacak kaslarında yırtılma olduğunu ve aynı zamanda 27 Mayıs’taki Şampiyonlar Ligi Finali’nde de forma giyemeyebileceğini söyledi.

Bu akşam bir dizi testten geçirilecek olan futbolcunun yaklaşık iyileşme süresi tahmin edilmeye çalışılacak. Maçtan sonra üzgün bir şekilde basın mensuplarının karşısına geçen Guardiola Iniesta’nın sakatlığı hakkında “Sakatlık, günün en kötü haberi. Hazır 11 futbolcumuz var ancak onlardan da sakatlanan olursa sıkıntı yaşayabiliriz” dedi.

Bunun yanında Villarreal karşısında kırmızı kart görerek oyundan atılan Eric Abidal de Kral Kupası Finali’nde forma giyemeyecek. Abidal aynı zaman Şampiyonlar Ligi Finali’nde de cezası nedeniyle Manchester United’a karşı oynayamayacak.

Since-1907
11.Mayıs.2009, 13:35
Oynamazsa büyük eksik.

uAburak89
12.Mayıs.2009, 01:48
Henry'de oynamayabilirmiş Şampiyonlar Ligi finalinde.

tarikko
12.Mayıs.2009, 01:53
Henry ve Iniesta oymamazsa Barca'nin isi cok zor gercekten ama Iniesta'nin oynama ihtimali daha fazlaymis ..

El Comandante
12.Mayıs.2009, 02:13
Iniesta finalde oynayacak, Henry'nin durumu netlik kazanmadi ...

I3esiktas
12.Mayıs.2009, 02:17
Alves ve Abidal'da oynamıcak sanırım işleri çok zor Barçanın

tarikko
12.Mayıs.2009, 21:38
Real Madrid'in dünyaca ünlü kalecisi Iker Casillas, Christiano Ronaldo ve Kaka'nın Madrid'e astronomik değerlerle transferlerinin bir senden beri tüm dünya basınında yazılıp çizilmesini 'garip' olarak ifade etti.

İspanyol Milli kalecinin The Sun gazetesinde çıkan röportajında, "Ronaldo ve Kaka çok büyük futbolcular fakat bizim takım olarak böyle büyük isimlerden çok Barcelona'yla her alanda yarışabileceğimiz bir kadro oluşturulması gerekiyor.

Bir futbolcu herşeyi değiştiremez. Eğer bölye büyük paralar ödnecekse de, bu oyuncular bu fiyatları hak ettiği için ödenecektir." dedi.

Sporx

nerazzuri
12.Mayıs.2009, 23:02
Sona yaklaştığı yorumuna katılmıyorum.

2 maç gol kaçırdı ve sakatlandı diye oyuncu gönderecek takım değil Villareal.

Nihat'ın Villareal'de çok özel bir yeri var.

Öyle kovarak göndereceklerini zannetmiyorum, İspanya orası Türkiye değil. Nihat yıllardır katkı sağlıyor Villareal'e ve kasaba'da yönetim'de yeri çok farklı, ona sabır göstereceklerdir.

goosfraba
14.Mayıs.2009, 18:40
İspanyol Spor Gazetesi AS, Real Madrid'te haziran ayında yapılacak başkanlık seçimlerinde adaylığını yarın resmen açıklayacak Florentino Perez'in, Cristiano Ronaldo, Kaka ve Ribery'i transfer etmek için anlaştığını yazdı.

AS'ın internet sitesinde yayınlanan haberde, Real Madrid'e başkan seçilmesine kesin gözüyle bakılan Perez'in yardımcılarından Zinadine Zidane'ı aracı olarak kullanarak Ribery'i getireceği belirtildi. Perez'in Real Madrid'te başkan olduğu dönemde 2001 yılında Juventus'dan Zidane'ı transfer ederken, halen Ribery'nin menajeri olan Alain Migliaccio ile görüştüğünü hatırlatan İspanyol gazetesi, futbolcunun sağlanan anlaşma sonrası 2014 yılına kadar Madrid'e imza atacağını yazdı.

Verilen bilgide, Ribery'nin tek şartının şu andaki takımı Bayern Münich'in Almanya liginde şampiyonluğa oynuyor olmasını etkilememek için transferi duyurmamak olduğu iddia edildi. Alman liginin bittiği andan itibaren Real Madrid ile Bayren Münich'in müzakerelere başlayacağı ve en az 50 milyon Avro bonservis bedeli ödeneceği ifade edildi. İspanyol basınına göre, Manchester United'tan Cristiano Ronaldo ve Milan'dan Kaka da Perez'e ''evet'' diyen futbolcular olarak gösteriliyor. Bu arada, Madrid'de yarın basın toplantısı düzenleyecek Perez, resmen Real Madrid başkanlığı için aday olduğunu ve projelerini açıklayacak. Perez, Real Madrid'de başkan olduğu dönemde Zidane, Figo, Owen, Beckham, Ronaldo gibi yıldız futbolcuları transfer etmişti.

LigTv

IbrahimSEMIZ
14.Mayıs.2009, 20:36
Gerçekten Real Madrid'e giden futbolcuları anlamıyorum. Adamlar marka için oyuncu transfer ediyor. Beckham zamanında Real Madrid'e gitmeseydi 4-5 yıl daha oynardı ManU'da, özellikle Ronaldo giderse çok yazık olur diye düşünüyorum

Deniz
14.Mayıs.2009, 20:45
Amaç futboldan çıktı bencede. Real Madrid'e giden bitiyor. İşte köklü oyuncuları barınabiliyor şuan. Premier Lig'den kimse tutunamadı takımda. Veya istikrarsız. Para var diye, futbolcuda olmak zorunda değil.

IbrahimSEMIZ
14.Mayıs.2009, 21:03
Amaç futboldan çıktı bencede. Real Madrid'e giden bitiyor. İşte köklü oyuncuları barınabiliyor şuan. Premier Lig'den kimse tutunamadı takımda. Veya istikrarsız. Para var diye, futbolcuda olmak zorunda değil.

Telefonları olsa arayıp söylerim gitmeyin diye :) ben üzülüyorum ciddi ciddi.. Hiç yoktan Raul'u örnek alsınlar görsünler, adam o takımda çöktü bitti. Zamanında ne forvetti ama o adamı bitirdiler orda..

Fernando Gago
14.Mayıs.2009, 21:07
Bu üçünü asla alamaz Real Madrid bu kadar coşmasınlar :)

bugra 1905
14.Mayıs.2009, 21:19
Alsa Alsa Birini Alabilir Real 3Ü Çok Zor Bence

RaSenGan
14.Mayıs.2009, 21:26
Kaka gitmez.C.Ronaldo da gitmez.Alsa alsa Ribery'i alır.

matrockmamy
14.Mayıs.2009, 22:03
kaka gitmez. ronaldo ve ribery belki [ronaldo gitmek istiyordu diye biliyorum, ribery de çok zor değil]
ama reale hiç gerek yok 2üne de. çok kalite 2-3 stoper ve bir ön libero şart!
bir de koç tabi :D

tarikko
14.Mayıs.2009, 23:16
Kral Kupası'nda alınan zaferin ardından Barcelona'da yapılan kutlamalarda, 35 yaşında bir kişi hayatını kaybetti.

35 yaşında bir kişinin Barcelona'daki kutlamalar esnasında hayatını kaybetmesine rağmen, güvenlikten sorumlu Maria Angels Freixenet, polisin olayda hatası olmadığını söyledi.

Avrupa basınında çıkan haberlerde, talihsiz adamın kutlamalar esnasında, tamamen kendi hatasıyla nehire düşerek öldüğü açıklandı.

Goal

tarikko
14.Mayıs.2009, 23:18
Real Madrid'in Fransız efsanesi Zinedine Zidane, İspanyol devine geri dönebilir. Başkanlığa adaylığını bugün açıklayan Perez'in, "Zidane'ı da ekibime katacağım" açıklamasının ardından konuşan Zidane, Real Madrid'e katkıda bulunmaya hazır olduğunu söyledi

Zinedine Zidane, futbol kariyerini Real Madrid'e yönetici olarak geri dönmeye hazırlanıyor. Dünyaca ünlü Fransız futbol efsanesi, Real Madrid'in Haziran ayında gerçekleştirilecek kongresinde başkanlığa adaylığını resmen koyan Florentino Perez'in ekibinde yeralabilir. Perez, bugün adaylığını açıklarken yaptığı açıklamada, Zidane'ın Real Madrid için çok önemli bir figür olduğunu ve onu da ekibine katmakta zorlanmayacağını düşündüğünü söylemişti.

Bunun üzerine AS gazetesine konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Zidane, Perez için, "Kendisiyle birlikte çalışacak insanların doğru kişiler oldukları konusunda ikna oldum. Sadece seçim konusunda değil, her zaman kendisiyle temas içindeyimdir. Bana hiç teklifte bulunmasa bile, Real'e katkıda bulunmaya her zaman hazırım" ifadelerini kullandı.

Zidane, Barcelona'nın bu kadar iyi olduğu bir dönemde Real Madrid'in böylesine geri kalmasının kendisini yaraladığını da sözlerine ekledi.

Goal

MaliKaya
14.Mayıs.2009, 23:35
O bir efsane. Her anlamiyla bir profesyonel. Cizgisinden hic sasmadi. Bircok yildiz gibi once parlayip sonra sonmedi ve futbolunun zirvesinde birakti.

Tipki kendi gibi bir efsane klup olan Real'de is yapmasi guzel ama gorevi ne olacak acaba? Eger Teknik direktor olarak ise asla dusunmesin. Cok tecrubesiz oldugundan harcanir...

GeNç KaRTaL
15.Mayıs.2009, 00:04
Mijatovic'in yerine iyi olabilir bence.

Fernando Gago
15.Mayıs.2009, 17:50
İsmi yeter . . .

tarikko
17.Mayıs.2009, 15:26
La Liga'da Villarreal, sahasında Real Madrid'i 3-2 yenerken, bu sonuçla Barcelona şampiyonluğunu ilan etti!..

La Liga'da son 3 haftaya Real Madrid'in 8 puan önünde lider giren Barcelona, geçen hafta son dakikada attığı golle kendisine şampiyonluk turunu erteleten Villarreal'in, ezeli rakibini 3-2 yenmesiyle Mallorca maçı öncesi şampiyonluğunu ilan etti.

El Madrigal Stadı'nda oynanan maçta ev sahibi ekip, 17. dakikada Pires'in golüyle 1-0 öne geçerken, ilk yarı da bu skorla tamamlandı.

İkinci yarıya golle başlayan taraf ise Real Madrid oldu. Konuk ekip, 46. dakikada Van der Vaart'la skora dengeyi getirirken, 63. dakikada Cani, Villarreal'i bir kez daha öne geçirdi.

Real Madrid, 88. dakikada Higuain ile skoru yeniden eşitlerken, maçta son sözü söyleyen Villarreal oldu. Ev sahibi ekip adına 90. dakikada sahneye çıkan Capdevila, kaydettiği golle maçın skorunu ilan etti. 3-2

Bu arada, Villarreal'de milli futbolcu Nihat Kahveci 72. dakikada oyuna girdi.

Bu galibiyetle Villarreal puanını 59'a yükselterek Şampiyonlar Ligi umudunu korudu. 78 puanda kalan Real Madrid ise ezeli rakibi Barcelona'ya sahaya çıkmadan şampiyonluk ilan etmenin mutluluğunu yaşattı.

Maraton

Sheriff
18.Mayıs.2009, 03:49
Biraz daha teknik olarak aktif bir rol alması lazım. Bukadar zeki bir fulbol isminin yönetimde değil teknik kadroda olması gerekir..

matrockmamy
18.Mayıs.2009, 04:16
jübilesini dünya kupası finalinde yapan bir efsane o. her takım her görevde onu bulundurmak ister..

ThersoN
19.Mayıs.2009, 21:07
bir çok insanın saygı duydugu sempati duydugu insan, bence her takımda her görevde artı sağlayabilir

ThersoN
19.Mayıs.2009, 21:09
kaka ve ronaldo bence reklam ve sansasyondan öteye gidemez real için , riberyi alabilirler iş de yapar diye düşünüyorum

tarikko
20.Mayıs.2009, 20:20
Pedja Mijatovic'in Real Madrid'deki görevine karşılıklı görüşmelerin ardından son verildi.

Pedja Mijatovic, kulüp yetkilileriyle dportif direktörlük görevinin sona ermesi konusunda bir anlaşmaya varıldı.

Sezon sonuna kadar takımın başında kalıp, ardından görevden ayrılması beklenen eski Real Madridli futbolcu, son alınan kararla İspanyol deviyle bütün bağını koparmış oldu.

Alınan kararın ardından, Real Madrid yönetiminin yaptığı açıklamayla, görevde olduğu 3 sezon içerisinde 2 defa şampiyonluğa ulaşılan Mijatovic'e teşekkür ediliken, kendisine bundan sonraki hayatında başarılar dilendi.

Goal

Sheriff
20.Mayıs.2009, 23:14
Zidane'nin yeri yapıldı yani..

Fernando Gago
21.Mayıs.2009, 21:17
Liverpool’un İspanyol orta saha oyuncusu Xabi Alonso’nun, sezon sonunda takımından ayrılabileceği ifade edildi.

Gelecek sezon yapılacak transferler için ekstra bütçe yaratmak isteyen teknik direktör Rafa Benitez’in, taliplerinin olduğu bilinen İspanyol orta saha oyuncusu Xabi Alonso’nun gidişine izin verebileceği ifade ediliyor.

Geçen sezon Juventus ile anlaşmaya çok yakın olan İspanyol oyuncu için, Arsenal de devreye girmişti. Gelecek sezon için yapılacak transferlerin bütçesinin büyük kısmını kendi oyuncularını satarak oluşturmak isteyen Liverpool’da, Alonso’nun ilk sırada olacağı ifade edildi.

Manchester United’dan Carlos Tevez, Valencia’dan David Silva, Portsmouth’tan Glen Johnson ve Aston Villa’dan Gareth Barry gibi isimleri transfer etmeyi planlayan Liverpool’un, bu bütçeyi oluşturmak için oyuncu satmaktan başka şansı olmadığı biliniyor.

Florentino Perez’in başkan olarak seçilmesi halinde transfer etmek istediği bilinen Xabi Alonso için, yüksek bir bonservis bedeli alınması bekleniyor.

tarikko
22.Mayıs.2009, 20:59
Real Madrid Kulübü, yazılı bir açıklamayla Cristiano Ronaldo haberlerinin tamamını yalanladı. Açıklamada, Portekizli oyuncunun transferine geçtiğimiz yaz çalışıldığı; ancak başarısız olunduğu belirtildi.

İspanyol devi Real Madrid, dünyanın sayılı yeteneklerinden Cristiano Ronaldo'nun gündeminde olmadığını açıkladı. Manchester United'da forma giyen Ronaldo ile kendileri arasında bir ön anlaşma olduğu şeklindeki haberleri yalanlayan Madrid Kulübü, bugün yayınladığı yazılı açıklamada, "Kulübümüz bu haberleri kategorik olarak reddetmektedir" denildi.

Açıklamanın devamında, "Ne oyuncuyla ne menajeri Jorge Mendes ile ne de Manchester United ile bir ön anlaşma bulunmaktadır. Bilindiği gibi Real Madrid bu oyuncuyla geçtiğimiz yaz anlaşma imzalamak için çaba göstermiş; ancak Manchester United, oyuncunun transfer edilemez olduğunu açıkça beyan etmiştir" ifadelerine yer verildi.

2003 yılından bu yana Manchester United'da forma giyen 24 yaşındaki Ronaldo, dünyanın en iyi futbolcularından biri olarak kabul ediliyor.
Goal

RaSenGan
24.Mayıs.2009, 07:08
Ve Barça bu akşam kupayı kaldırdı.

Fernando Gago
29.Mayıs.2009, 22:00
Sezon içerisinde çok fazla forma şansı bulamayan Hleb, Şampiyonlar Ligi finalinde de hayal kırıklığına uğradı.

Alınan haberlere göre, Aliaksandr Hleb, Barcelona’nın Şampiyonlar Ligi karşılaşmasından önce kamptan ayrılarak evine dönmek istedi. Bu olay üzerine Belaruslu oyuncunun, sezon sonunda kesin olarak ayrılması bekleniyor.

Hiçbir şekilde kadroda kendisine yer bulamayan Hleb, yerine Marc Muniesa ve Pedro’nun oynamasına oldukça içerlemiş gözüküyor.

İspanyol oyun tarzına, şehre ve İspanyolca’ya alışmakta güçlük çeken Hleb, bir sezon daha kendini göstermek için çalışmaya karar vermişti fakat son olaylardan sonra takımdan ayrılması kesin gibi gözüküyor.

Sport gazetesinin haberine göre; Pep Guardiola ilk 11 ve yedekleri açıkladıktan sonra kadroda olmadığını fark eden Hleb, Barcelona’ya dönmek istedi. 17 yaşındaki Muniesa ve genç Pedro’nun bile kendisinden öncelikli olmasına çok sinirlenen eski Arsenalli yıldız, takım arkadaşları tarafından sakinleştirildi.

Maçtan sonra saha içine giren Hleb, yine de kutlamalara katılmayı reddetti. Bayern Münih’in yakından ilgilendiği 28 yaşındaki futbolcu, önümüzdeki günlerde Barcelona ile konuşarak takımdan ayrılmak istediğini belirtecek.

Fernando Gago
29.Mayıs.2009, 22:00
Enrique Cerezo'ya göre, Barcelona, Atletico Madrid'in yıldız oyuncularını transfer etmeyi aklından bile geçirmemeli.

Atletico Madrid'in başkanı Enrique Cerezo, Barcelona'nın ilgilendiği Forlan ve Aguero için, Katalan kulübünden gelecek herhangi bir teklifi değerlendirmeyeceklerini belirtti.

Barcelona, Samuel Eto'o'nun takımdan ayrılma ihtimali üzerine, Forlan ve Aguero'yu takibe almıştı.

Ancak, Madrid kulübünün başkanı, "Laporta satmayacağımızı zaten biliyor. Hiçbir şekilde bu oyuncuların kulüpten ayrılacağı yönünde bir endişemiz yok. Her şey açık ve net" diyerek, yıldızlarını kulüpte tutacağını net bir dille orta koydu.

Bu hafta oynayacağı maçta Almeria'yı konuk edecek Atletico Madrid, bu maçtan üç puan çıkartarak dördüncü sıradaki yerini korumak ve gelecek sezon Şampiyonlar Ligi'nde mücadele etmek istiyor.

Fernando Gago
29.Mayıs.2009, 22:04
Muhteşem bir sezon geçiren Barcelona’da başkan Laporta, Guardiola’nın katkısının çok büyük olduğunu belirtirken, takımını öve öve bitiremedi.

Teknik direktör Pep Guardiola ve takımını överek göklere çıkaran başkan Joan Laporta, İspanya futbol tarihinin en büyük başarılarından birine imza attıklarını belirtti.

La Liga’da şampiyon olan, Kral Kupası’nı kaldıran ve son olarak da Şampiyonlar Ligi’nde mutlu sona ulaşan Barcelona’nın başkanı mutluluğunu gizleyemiyor.

Geçtiğimiz sezon sonunda Laporta takımın başına Pep Guardiola’yı getirdiği zaman, bu kararından ötürü fazlasıyla eleştirilmişti fakat ne kadar doğru karar verdiğini, bugün bir daha bize göstermiş oldu.

The Independent gazetesinde Barça başkanının şu sözlerine yer verildi:

“Pep bir senede mükemmel bir takım yarattı. Cruyff’un futbol fikirlerinden etkilendiği doğrudur ama kendisi de takıma çok fazla şey kattı. Onu takımın başına getirmeyi düşündüğümüzde bazı tepkilerle karşılaşmıştık ama şu anda büyük bir gurur ve mutlulukla söylüyorum ki, iyi ki Guardiola’yı getirmişiz.”

“Pep ve oyuncuları Barcelona’ya tarihinin en iyi sezonunu yaşattılar ve bence gelmiş geçmiş en iyi Barça kadrosunu yarattılar. Onları izledikçe aklıma Johan Cruyff’un Rüya takımı ve oynadıkları futbol geliyor. Hepsiyle ne kadar gurur duysam azdır.”

matrockmamy
29.Mayıs.2009, 23:15
gerçekten çok güzel oynuyorlar. öne geçtiklerinde maçı çevirmek imkansız gibi. ve bol paslı oynadıkları için işi son dk lara bırakamıoyrsunuz, çünkü o zaman yoruluyorsunuz topun peşinden.
ferguson un da dediği gibi henüz ilacı yok bu futbolun ama wenger,ferguson,benitez,mourinho,ancelotti gibi taktik dehaları elbet çözeceklerdir..
[dipnot: bence 2 kaliteli dm yle haklanır ancak. bunu söylüyordum ama yapan yoktu, chelsea maçlarında da kanıtlanınca tamam dedim..xavi ve iniestayı ortada tıkicak yorulmayan 2 adam olursa, messi ve henry ye ordan eto'o ya topun taşınması 10 kat yavaş olur. zaten onlar dışında aşırı pas yapan adam yok gibi]

tarikko
30.Mayıs.2009, 21:24
Barcelona teknik direktörü Pep Guardiola, dün düzenlediği basın toplantısında gelecek sezon için transfer istediğini dile getirdi.

Şampiyonlar Ligi şampiyonu Barcelona’nın İspnayol teknik adamı Pep Guardiola, gelecek sezonun zor geçeceğini söylerken, kadrosunu güçlendirmek istediğini belirtti.

Barcelona sezona, Avrupa Süper Kupası, İspanya Süper kupası ve Şampiyonlar Ligi gibi üst düzey maçlarla başlayacak. Ayrıca sezon içerisinde oynanacak Dünya Kulüpler Şampiyonası ve Afrika uluslar Kupası genç teknik adamı şimdiden düşündürüyor.

Guardiola gelecek sezon yaklaşık 70 maç oynacaklarını dile getirdi. İspanyol teknik adam neredeyse antrenman yapmak için vakit bulamayacaklarını söylerken alternatifli bir kadronun önemine vurgu yaptı. Guardiola son olarak kadrosunu yavaş yavaş yenilemek istediğini belirtti.

Goal

RaSenGan
30.Mayıs.2009, 22:59
Ne gerek varsa :D

goosfraba
31.Mayıs.2009, 23:30
http://img4.mynet.com.tr/spr3/12652_501.jpg

Real Madrid, Milan'ın yıldızı Kaka ile el sıkıştı. İspanyol devi Real Madrid, Brezilyalı süperstar Kaka ile 60 milyon Euro karşılığında el sıkıştı.

İspanyol AS Gazetesi'nin haberine göre Fiorentina karşısında ligdeki son maçına çıkacak olan Kaka'nın İtalya serüvenin son karşılaşmasıda olabileceği belirtildi.

16 Mayıs'ta sözleşmenin yapıldığı ve Serie A'da Şampiyonlar Ligi mücadelesi veren Milan'ın konsantrasyon sorunu yaşamaması nedeniyle Galliani'nin açıklama yapmadığı ifade edildi.
Brezilyalı oyuncunun 5 yıllık sözleşme karşılığında senelik 9 milyon Euro kazanacağı iddia ediliyor.
Florentino Perez'in ayrıca Liverpool'dan Xabi Alonso ve Arsenal'in İspanyol oyuncusu Cesc Fabregas'ı da kadrosuna katmak için girişimlerde bulunduğu söylendi.

mynet

Resim fotomontaj gibi geldi :)

BaFraLı
31.Mayıs.2009, 23:33
Kaka'nın kafa biraz değişik duruyor :D.Fotomontaj sanırım.

tarikko
31.Mayıs.2009, 23:34
zaten yazıyor sol altta fotomontaj diye :)

matrockmamy
01.Haziran.2009, 00:01
gitme kaka gitme.

TR.CaPTaiN
01.Haziran.2009, 01:50
Betis ikinci lige düştü. :n:

BeeTLeJuiCe
01.Haziran.2009, 01:51
Gitme dedik Aurelio'ya :D

Tuncay, Aurelio gitti, ikiside küme düştüler :D

Pesimistr
01.Haziran.2009, 01:52
Betis'e iyi oldu.

BeeTLeJuiCe
01.Haziran.2009, 01:54
Aslında iyide kadrosu vardı Betis'in.

Oliviera'ya yazık ya iki senedir küme düşüyo :D

TR.CaPTaiN
01.Haziran.2009, 02:10
Tam aynısını yazacaktım Mustafa senin mesajını gördüm. Oliveira gittiği yeri kurutuyor :D

Fernando Gago
01.Haziran.2009, 02:12
Aurelio'ya çok üzüldüm :p :(

Fernando Gago
01.Haziran.2009, 02:15
Real Madrid 1 2 haftaya açılar heralde transferi Bence de bu iş bitti

Addolorato
01.Haziran.2009, 02:17
Fenerbahçe'nin ahı tuttu galiba her giden düşüyor yahu :D Aurelio ne yapacak merak ediyorum Betis'te kalabilir bence.

nerazzuri
01.Haziran.2009, 02:20
Zaten sakat şu anda kendisi, büyük ihtimal orada kalacak. Zaten transferi söz konusu olsa bile yeri Türkiye'den başka bir yer olamaz bu saatten sonra.

2.ligde başarılar DERMİŞİM aurelio'ya.

TR.CaPTaiN
01.Haziran.2009, 02:24
Türkiye'de oynaması için ödemesi gereken 5 m $ var Serkan. Dolayısıyla kolay kolay alıcısının Türkiye'den çıkacağını sanmıyorum. Umarım Aziz Başkan Aurelio'yu geri almak gibi bir hata yapmaz.

nerazzuri
01.Haziran.2009, 02:25
O zaman 2.lig'e demir attı diyebiliriz :)

Addolorato
01.Haziran.2009, 02:27
O zaman 2.lig'e demir attı diyebiliriz :)

Getafe , Almeria falan alır belki :D

nerazzuri
01.Haziran.2009, 02:29
Yok yok almasında, Volkan'a felan ders olsun bunlar :n: Avrupa'ya gitmekten korksunlar =P

fm_monster
01.Haziran.2009, 02:37
Gitme dedik Aurelio'ya :D

Tuncay, Aurelio gitti, ikiside küme düştüler :D

Allahın sopası yok:D :0:

deniz.91
01.Haziran.2009, 03:43
Betisin düşmesi büyük süpriz oldu bence kaliteli bir kadro vardı ellerinde yazık oldu

BeeTLeJuiCe
01.Haziran.2009, 03:49
Adamların düşmesi için 2 takımın yenilip onların puan kaybetsi gerekiyordu. İmkansız gerçekleşti adamlar düştü :D Yenseler rakipleri Vallodolid düşecekti.

KaPaLı
01.Haziran.2009, 04:15
Allah'ın sopası yok (::)

El Comandante
01.Haziran.2009, 04:20
Betis'in küme düsmesine cok sevindim. Siz misiniz beni 200 € dan eden, buldunuz belanizi iste. :D Adamlara güvendik, son maclarini alip ligde kalirlar dedik, yatirdilar kuponumu. :D

tarikko
01.Haziran.2009, 22:51
Real Madrid başkanlığına seçilen Florentino Perez yönetim kurulunu açıkladı.
Florentino Perez’in Real Madrid başkanlığına yeniden seçilmesinin ardından başkent ekibinde yeniden görev dağılımı yapıldı.
Zinedine Zidane başkan Perez’in danışmanlığına getirilirken, genel direktörlük koltuğuna ise Valdano oturdu.
Fransız yıldız, Bernabeu’da tekrar çalışmak istediğini saklamamış ve Perez’in başkan seçilmesi halinde göreve hazır olduğunu daha önceden açıklamıştı.
Daha önce oyuncu ve antrenör olarak Real Madrid’e hizmet veren Valdano ise artık takımın transfer işlerinden sorumlu olacak.
Miguel Pardeza ise sportif direktörlük görevine getirildi, ancak henüz transferde yetkili olup olmadığı konusunda bir açıklama yapılmadı.

Goal

Universal
02.Haziran.2009, 00:11
Fenerbahçe'den olaylı bir şekilde ayrılıp Real Betis'e giden ama daha ilk yılında küme düşen Milli futbolcumuz Mehmet Aurelio yuvadan uçuyor.

http://www.ligtv.com.tr/uploads/news_manset_resim_yi_Aurelio_Betis02.jpg

La Liga'nın son haftasında sahasında oynadığı maçta Valladolid ile 1-1 berabere kalarak 2. Lige düşen Real Betis'te tam bir şok yaşanıyor. Kulüp çevresine yakın kaynaklardan alınan bilgilerde, bütçenin gelecek sezon yarıya inecek olması ve Dünya Kupası'nın oynanacak olmasından dolayı Real Betis'in yaklaşık 10 futbolcusunu göndereceği ve bunların başında da Aurelio'nun olduğu söyleniyor.

Fenerbahçe'den bonservisi elinde olarak Real Betis'e gelmesinden dolayı takım içinde en fazla maaşı alan futbolcu Aurelio olurken, yeşil beyazlı kulübün gelecek sezon Türk futbolcuya aynı parayı ödeyemeyeceği savunuluyor. Ayrıca İspanya 2. Liginin uzun sürmesi ve gelecek sezon 2. Lig oynanırken 2010 Dünya Kupası'nın başlayacak olması da Real Betis için sorun olurken, 2010 Dünya Kupası'na gitme olasılıkları olan tüm futbolcuların serbest bırakılacağı belirtiliyor.

Real Betis sözleşmesi dolan oyuncuları Edu ve Rivera ile zaten sözleşme yenileyemezken, bunların dışında Aurelio, İliç, Odonkor, Sergio Garcia, Oliviera gibi isimler de ayrılmaları en muhtemel futbolcular olarak gösteriliyor. Sağ dizinden olduğu ameliyat sonrasında tedavisini Brezilya'da sürdüren Aurelio'nun normal şartlarda Real Betis ile 2 yıllık daha sözleşmesi bulunuyor.

Bu arada Real Betis ile ön sözleşme imzalayan Almeria'nın defans oyuncusu Bruno Saltor'un da, Betis'in 2. Lige düşmesinden dolayı ön sözleşmeyi iptal ettiği bildirildi.

İspanya'daki en karışık kulüplerden biri olan Real Betis'te tüm eleştiriler kulübün en büyük hissedarı olan başkan Manuel Ruiz de Lopera'ya yöneltiliyor. Real Betis'te neredeyse 3 yıldır yönetim kurulu toplantısı yapılmadığı ve Lopera'nın her şeyi kulüp binasına gitmeden evinden yönettiği ifade ediliyor.

Kulüp hesaplarında yolsuzluk yaptığı gerekçesiyle açılan bir davada hapisle yargılanan Lopera'nın Real Betis'i artık bırakması için taraftarlar ve Sevilla kenti yerel basını da büyük bir baskı yapıyor.

Kaynak: Lig TV

omersal
02.Haziran.2009, 11:35
GS alsın Aurelioyu :D

Ya bşe soracam La Ligaya hangi takımlar yükseldi acaba ?

omersal
02.Haziran.2009, 11:37
Bu futbolcuları ben anlamıyorum.Neyi var Realin.Reale kim gitti de başarılı oldu. Manu , Chelsea varken Reale gidiyorlar.Gerçekten aklım almıyo.

uAburak89
02.Haziran.2009, 12:43
Ya bşe soracam La Ligaya hangi takımlar yükseldi acaba ?

Daha belli değil.

http://www.mackolik.com/Futbol/Puan-Durumu/21/Ispanya-2Lig

omersal
02.Haziran.2009, 13:16
Daha belli değil.

http://www.mackolik.com/Futbol/Puan-Durumu/21/Ispanya-2Lig

Tşk.Xerez , Tenerife ve Zaragoza çıkmış sayılır.Zaragoza niye bu kadar zorlanmış acaba

eXcitinG
02.Haziran.2009, 13:43
AL Mark GonzaLez, Mehmet ve R.OLiveira yı.. AL sana Türkiye Liginde uzak ara ŞampiyonLuk. Daha kasmaya gerek yok.

LaigLeNoiR
02.Haziran.2009, 13:59
Hemen alalım Hayrettin abi :)

Yazık gerçekten ya...

bugra 1905
02.Haziran.2009, 13:59
Çok İyi Futbolcular Boşa Çıkıyor Bunlardan Bir Kaçını 3 Büyük Kulüp Alsa Çok İyi Olur

eXcitinG
02.Haziran.2009, 15:23
Bizim kuLüpLer görmez bu isimLeri. OnLar ancak geLecek yıL İspanya da Betis in küme düştüğünü anLarLar, hayatta böyLe şeyLeri takip etmezLer ne yazık ki :)

anilton
02.Haziran.2009, 15:36
AL Mark GonzaLez, Mehmet ve R.OLiveira yı.. AL sana Türkiye Liginde uzak ara ŞampiyonLuk. Daha kasmaya gerek yok.

-------------Aurelio--------------

---------Ernst----Tello-----------

Holosko----------------M.Gonzalez

-----------Oliviera---------------

Savunmada ikimizde oynasak olur Hayrettin abi...:D

eXcitinG
02.Haziran.2009, 16:41
Evet hakLısın AnıL o savunmada ikimizde oynasak bu takım güLe oynaya işi götürür, Kadro ya bak Rüya gibi :eek:

PesimiSTyLa
02.Haziran.2009, 17:20
Gecenlerde Bayram Tutumlu futbolige katıldıgında Marco için Gs ile görüşüldüğünü söylemişti. Şimdi tekrar görüşülür heralde :p

KanaKe
02.Haziran.2009, 20:52
beyler söylemesi kolay ama o oyuncularin bonservisleri cok yüksek üstelik yillik aldiklari maasida katarsak maaliyetleri bayagi bir yüksek.. örnegin ricardo oliveira yillik en az 3-4 milyon€ aliyordur bonserviside 7-8 milyon € vardir.

Del Piero_10
02.Haziran.2009, 20:55
Tabi oyuncuların sadece Türkiye liginden taliplerinin olmayacağını da hatırlamak gerekir.

Varonil
02.Haziran.2009, 20:56
Fenerbahçe'yi tercih ettiği takım şimdi Liga BBVA'da. ;;)

Mehmet bu sene La Liga'da oynadığı futbolla taraflı tarafsı herkesin beğenisini kazandı.Eminim ki önümüzdeki sezon La Liga ekiplerinden başka bir takıma veya başka bir ülkeye transfer olabilir.Tsl'ye geri döneceğini sanmıyorum ..

Sekopej
02.Haziran.2009, 21:28
Türkiye'den bir takıma gelemez, gelirse Fenerbahçe'ye ödemesi gereken 5 milyon dolar tazminatı var. Eğer bu bedel ödenecekse gelebilir çünkü Türkiye'ye geldiğinde FIFA devreden çıkmış olur ve federasyonun verdiği karar da belli.

İspanya'nın orta sıralarda bir takımına gider yine.

Universal
03.Haziran.2009, 01:42
Alma mazlumun ağını, çıkar aheste aheste... Etme bulma dünyası...

nekop
03.Haziran.2009, 02:38
Türkiye'den bir takıma gelemez, gelirse Fenerbahçe'ye ödemesi gereken 5 milyon dolar tazminatı var. Eğer bu bedel ödenecekse gelebilir çünkü Türkiye'ye geldiğinde FIFA devreden çıkmış olur ve federasyonun verdiği karar da belli.

İspanya'nın orta sıralarda bir takımına gider yine.

İyi de o borç tamamen Betis kulübü adına degil mi?

Sekopej
03.Haziran.2009, 13:39
Hayır, Aurelio adına. Ama sonuçta gideceği kulüp de bu durumu üstlenip transferi gerçekleştirir. Eğer Betis ile anlaşırken doğacak tazminat durumunda ödemeyi kulüp yapar yazdılarsa bilemem. Şimdi küme düşünce hiç ödeyemez Betis o parayı ve Aurelio'ya belki de bonservisini verir, o paraya karşılık. Yine Aurelio nereye giderse o kulüp öder parayı.

Aynı Appiah gibi, Appiah'dan da para alacak Fenerbahçe ve bu nedenle Appiah'ı isteyen kulüpler bu ödemeyi de görüp vazgeçebiliyorlar.

deniz.91
03.Haziran.2009, 15:31
Bizim takımlardan biri bu sene Oliveira sevdasını bitirebilir

Varonil
03.Haziran.2009, 15:34
Ricardo Olivieira'da geçen sene Zaragoza'daydı,Zaragoza küme düştü.Bu sene geldi Betis'e,Betis'te küme düştü.. :) İspanya havası yaramıyor,gelsin Türkiye'ye :D

Sir FRD
03.Haziran.2009, 16:48
zidane-figo-beckham-ronaldo yu aynı takıma toplayan Real Madrid bu 3'ünü de alır.Alırsa da yeniden coşar

goosfraba
03.Haziran.2009, 18:38
Sanırım Kaka' ile anlaşıldı. Teklif olarak 62 milyon pound konuşuluyor.

KaPaLı
03.Haziran.2009, 23:28
Dün akşam Kaka ile anlaşıldığı haberleri Ajanslara düştü. Milan başkanıda Real Madrid'i reddetmek zor diye bir açıklama yapmış. Umut'unda dediği gibi 62 milyon £ veya € civarında bir rakam ödenecekmiş.

maNga 33
04.Haziran.2009, 21:13
İtalya'nın dev takımlarından AC Milan'ın yetkilileri, Brezilyalı ünlü golcü Ricardo Kaka'yı Real Madrid'e satmak üzere olduklarını artık açıkça itiraf ettiler. AC Milan Asbaşkanı Adriano Galliani, İspanyol kulübün Brezilyalı yıldızın bonservis bedeli olarak kendilerine 68,5 milyon Avro önermesinin kararda belirleyici bir rol oynadığını belirterek, ''Bu tamamen ekonomik bir hadise. Kaka ya Real Madrid'e gidecek ya da Milan'da kalacak. Bizim yılda 70 milyon Avro kaybetme lüksümüz yok'' dedi.
Galliani, ocak ayında Manchester City'nin daha yüksek bir rakam önermesine karşın Kaka'nın o dönemde satılmamış olmasıyla ilgili ise ''Ricky, Manchester City'e gitmek istemiyordu. Madrid'e ise gitme arzusunda. Chelsea diye bir alternatif yok. Dediğim gibi, ya Real'e gidecek ya da Milan'da kalacak. Kendisinin arzusu budur. Hep birlikte bunun için çalışıyoruz'' diye konuştu.

Adriano Galliani, Real Madrid'in ekonomik açıdan AC Milan'dan daha avantajlı konumda olmasının nedenlerini ise şu ifadelerle özetledi:
''Real'in cirosu Milan'ın neredeyse iki katı. Real Madrid'in kendine ait bir stadı var, kazancını ve televizyon gelirlerini başka takımlarla paylaşmıyor, brüt beyanata rağmen oyunculara yüksek maaşı mümkün kılan bir vergi sisteminin de avantajını kullanabiliyor. İki milyonluk maaş varsa, İtalya'da oyuncunun cebine bunun sadece bir milyonu, İspanya'da ise birbuçuk milyonu giriyor.''

AC Milan Asbaşkanı, Kaka'yı satma kararından dolayı kendilerine tepki gösterenlere ise ''Taraftarları teskin etmek istiyorum. Milan'ı küçültmek gibi bir niyetimiz yok. Kaka'yı satacağız, ama yerine kimseyi almayacağız demiyoruz. Kaka giderse, iyi bir golcü alacağız'' diye seslendi. AC Milan Onursal Başkanı Silvio Berlusconi de geçen günlerde yaptığı açıklamada, Kaka konusunda Real Madrid'den gelen teklifi geri çevirmenin ekonomik açıdan neredeyse imkansız olduğuna belirtmişti.

İtalyan spor basınındaki haberlere göre Real Madrid, Kaka için AC Milan kulübüne 68,5 milyon Avro ödeyecek. İspanyol kulübün 27 yaşındaki Brezilyalı yıldızla 5 yıllık sözleşme yapacağı ve sezon başına 9,5 milyon Avro ödeyeceği de kaydedildi. Kaka'nın AC Milan'dan Real Madrid'e transferinin en geç önümüzdeki hafta içerisinde resmen açıklanması bekleniyor.

sporx

tarikko
04.Haziran.2009, 23:15
Roma’nın sol bekinin ismi bugünlerde Barcelona ile anılıyor.

İspanyol basınına göre Barcelona Norveç Milli Takımı’nda da forma giyen Riise’ye teklif yapmaya hazırlanıyor.
Katalan ekibinin bu futbolcuyu burakarak sözleşmesi sona eren Sylvinho’nun yokluğunu doldurmayı amaçladığı iddia ediliyor.
Riise ise konuyla ilgili olarak Aftenbladet’e yaptığı açıklamada, “Barcelona ile ismimin anılması güzel bir şey. Bu sezon tarih yazdılar. Ancak bu haberler sadece dedikodudan ibaret. Ben Roma’nın futbolcusuyum” dedi.

Goal