PDA

View Full Version : İspanya La Liga Geçmiş Sezonlar

Pages : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 [35] 36 37 38 39 40 41 42 43

deniz.91
17.Temmuz.2010, 14:30
İyi bir transfer maxwell veya abidaldan birini elden çıkarabilirler

KanaKe
18.Temmuz.2010, 13:25
Barca'da cok enteresan takim zamaninda Pique'nin Manchester altyapisina gitmesine izin veriyorlar sonra tomarla para verip geri aliyorlar Fabregas transferinde de aynisi yasanacak zamaninda Arsenal'e gitmesine izin ver sonra tomarla para verip geri al :)

Hugo
18.Temmuz.2010, 15:37
Adriano deyince bende bizim bidon sandım dedim ne alaka. :D

Bidon Romada :D

Varonil
23.Temmuz.2010, 18:14
Fabregas olmazsa Mesut!

Katalan devi Barcelona, uzun zamandır Arsenal'de forma giyen İspanyol oyuncu Cesc Fabregas'ın peşinde. Arsenal ise 5 yıl daha kontratı bulunan Fabregas'ı satmak konusunda isteksiz görünüyor.
Katalanların, Arsenal'in Fabregas transferini zora sokmasından dolayı, alternatif olarak Türk asıllı Alman futbolcu Mesut Özil'i gördüğü iddia edildi.

İspanyol gazetesi El Mundo Deportivo'da yayınlanan habere göre, Barcelona, Fabregas olmazsa Mesut için kulübü Werder Bremen'in kapısını çalacak. 21 yaşındaki genç yıldızın bonservis bedelinin 20 milyon Euro olduğu tahmin ediliyor.

Bu arada Chelsea, Real Madrid, Manchester City ve Juventus gibi Avrupa takımlarının da Mesut'u yakından takip ettikleri gelen haberler arasında. Mesut'un, Werder Bremen ile 2011 yılına kadar kontratı bulunuyor.

23.07.2010
Kaynak : DHA

Del Piero_10
24.Temmuz.2010, 11:57
Brezilyalı sol kanat oyuncusu bundan sonra İspanya'nın başkentinde top koşturacak...

Atletico Madrid, dün akşam geç saatlerde Deportivo La Coruna'dan Filipe Luis'le resmi olarak anlaşmaya vardığını duyurdu.

Sağlık testinden geçtikten sonra dört yıllık sözleşmeye imza atan 24 yaşındaki futbolcu için 13.5 milyon avro transfer bedeli ödendiği düşünülüyor ki bu oyuncu için tahmin edilen bonservis bedeli 11 milyon avroydu.

Brezilya Milli Takımı'nda da görev yapan sol kanat oyuncusu, ihtiyaç duyulduğunda sol açık olarak da görev yapabiliyor. 2006'dan bu yana Deportivo forması giyen Filipe, geçtiğimiz sezonun ilk yarısında her maçta görev alarak takımının ligde dördüncü sırada yer almasında büyük rol oynamıştı. Onun takım için değeri, Ocak ayında ayağındaki kırık nedeniyle dört ay kadar bir süre sahalardan uzak kalınca daha da net bir şekilde ortaya çıktı.

ThersoN
26.Temmuz.2010, 12:55
bu kadar saçma bir haber yok

SAİT71
27.Temmuz.2010, 21:12
http://cdn.sporx.com/images/1/42/5572_B_Logo001.jpg

Barcelona kulübünün ekonomik işlerinden sorumlu üyesi Javier Faus, kulübün 442 milyon avro ile tarihinin en büyük borcuna ulaştığını açıkladı. Barcelona kulübünde haziran ayı sonunda yapılan seçimlerden sonra göreve gelen Sandro Rosell başkanlığındaki yeni yönetim kurulu, açıkladığı ekonomik rakamlarla geçmiş Joan Laporta yönetimine ağır suçlamalar yöneltti.Deloitte adlı firmaya yaptırılan kulübün ekonomik durumuyla ilgili araştırma sonuçlarını açıklayan Faus, Laporta yönetimin 11,1 milyon avro kar açıklamasına rağmen gerçekte 2009-2010 sezonunun net 77,1 milyon avro zararla kapatıldığını belirtti. ''Kulüp iflasta değil ama artık giderler gelirlerden daha fazla. Bu yüzden de sonuç olumsuz'' diyen Faus, 1 yıl önce 445,5 milyon avro olan gelirin bu yıl 408,9 avroya düştüğünü, giderlerin ise 1 yıl içinde yakalaşık 50 milyon avro arttığını kaydetti.

27.07.2010

Kaynak : AA

yaman76hakanFB
27.Temmuz.2010, 21:29
Son günlerin meşhur cevabını vereyim: BORÇ OLMADAN BÜYÜME OLMAZ...:D

vego
27.Temmuz.2010, 21:39
Yok bu biraz daha farklı.:D

Kimin unuttum ama bir köşe yazısı okumuştum.Yeni Büyük Türkiye diye.Yazıda işte avrupa her klübün çok ciddi ekonomik krizde olduğu.Özellikle İngiliz klüplerinin her birinin gelecek yıllardaki gelirlerin ipotekte olduğu filan gibisinden bir yazıydyı.

Bekleyip görelim :)

E.Cartman
27.Temmuz.2010, 21:42
Manzur Bin Sayid Barça'ya el verir Ibra'yı 50-60M€'ya alır bu iş burda biter :n::n:

Corpus
27.Temmuz.2010, 23:22
bu kadar saçma bir haber yok

transfer haberlerini izle... :)

Yılmaz vural ın kurallarını bilmek isterdim :D

ThersoN
28.Temmuz.2010, 01:14
ibra gider başta, ardından bi kaç kişi daha yollarlar, iniesta ve messi kalsın gerisi değişşin fark yapmaz :)

vego
28.Temmuz.2010, 13:56
Manzur Bin Sayid Barça'ya el verir Ibra'yı 50-60M€'ya alır bu iş burda biter :n::n:
Özgür haklı beyler:n:

SAİT71
30.Temmuz.2010, 20:43
http://cdn.sporx.com/images/1/42/4728_B_raul004.jpg

Manchester United'da '7' numaralı forması ile harikalar yaratan Cristiano Ronaldo, 94 milyon avro karşılığında transfer olduğu Real Madrid'de Raul'un 7 numaralı formayı giymesinden dolayı 2010-2011 sezonunu 9 numaralı formayla tamamlamak zorunda kalmıştı.Bir Real Madrid efsanesi olan Raul'un Almanya Bundesliga takımlarından Schalke 04'e transfer olmasının ardından boşa çıkan '7' numara kısa süre içerisinde sahibini bulacak gibi. Marca Gazetesi'nde yer alan habere göre; Cristiano Ronaldo, tıpkı Manchester United'da olduğu gibi Real Madrid'de de 7 numaralı formayı giymek istediğini belirtti.
Raul'un takımdan ayrılması ve forma numarası ile ilgili açıklamalarda bulunan Cristiano Ronaldo, "Real Madrid'de 7 numaralı formayı giymek istiyorum. Raul'un bu isteğimden rahatsız olacağını sanmıyorum çünkü o beni çok iyi tanıyor ve ne düşündüğümü iyi biliyor. Benim, Madrid'de 7 numaralı formayı giymemden Raul da en az benim kadar mutlu olacaktır." dedi.
Real Madrid ve İspanya tarihinin en büyük golcüleri arasında gösterilen Raul'un 7 numaralı formasının geleceği ise belirsizliğini koruyor.
Yeni sezon öncesi takımların, federasyona bildirmesi gereken numaralar yavaş yavaş belli olmaya başladı ancak Real Madrid numara listesini henüz federasyona yollamadı.
Real Madrid'in için özel bir anlam ifade eden Raul'un forma numarasının gelecekte kullanılıp kullanılmayacağı ise büyük merak konusu.
BU FORMALAR EMEKLİ, TIKLAYIN... (http://www.sporx.com/fotogaleri/?frm_id=8401&resim=1)
http://www.sporx.com/img/2010/07/301280498141.jpg

30.07.2010

Kaynak : Sporx.com

GodfatheR
30.Temmuz.2010, 20:57
CR7 iken ondan nefret ederim :D Malum ManU meselesi :D CR9 olarak onu izlemek daha zevkliydi tam da sempatimi kazanıyordu ki yine CR7 oluyor. Ayrıca 7 numara kesinlikle emekliye ayrılmalıydı ya neyse.

SAİT71
30.Temmuz.2010, 20:58
Ben Ronaldo'ya 7 numarayı daha çok yakıştırıyorum. 9 numara sanki pivot santraformuş gibi oluyor :D

sananes
30.Temmuz.2010, 21:21
ispanyada forma emekli etmek yok sanırım sonucta 1den 23e kadar numara veriyorlar illaki biri 7 numarayı giyecekti onun Ronaldo olması en uygunu zaten

GodfatheR
30.Temmuz.2010, 21:24
Benim derdim 7 numarayla değil zaten. ManU'da 7 giymesi ve onun tekrar 7 ye dönmesiyle benim aklıma eski günlerin gelmesi. :D ManU'da 9 giyse bu sefer 9 giymesine fitil olurdum :D

Zekirdek
30.Temmuz.2010, 21:25
ispanyada forma emekli etmek yok sanırım sonucta 1den 23e kadar numara veriyorlar illaki biri 7 numarayı giyecekti onun Ronaldo olması en uygunu zaten

25'e kadar veriliyor. Emekli etsinlerde 24 oyuncu kayıt etsinler. :) :) Zaten emekli olacaksa ilk önce 9 numara emekli olmalı. Di Stefano'nun numarası.

Ahmet Göktaş
30.Temmuz.2010, 21:28
Neden ilk 25 numarayı 25 oyuncuya sırayla vermesi mi gerekiyor ? 70- 60- 54 vs gibi numaralar verilemiyor mu?

Zekirdek
30.Temmuz.2010, 21:29
Neden ilk 25 numarayı 25 oyuncuya sırayla vermesi mi gerekiyor ? 70- 60- 54 vs gibi numaralar verilemiyor mu?

Malesef verilemiyor.

GebzeLi1907
30.Temmuz.2010, 21:54
Raul gibi adamdan al formayı Ronaldo ya ver.
Form geçici, klas baki.
Real nası bi klup olduğunu göstermeye devam ediyor,yakışır.
Raul'un yollanmasından sonra nefretle bakmaya başladım oraya.

Del Piero_10
30.Temmuz.2010, 22:08
Resmi olarak duyuruldu.

Fernando Gago
31.Temmuz.2010, 00:16
c7 Yakışır ...

sananes
31.Temmuz.2010, 00:23
khedira çok katkı sağlıyacak bence.almanya milli takımındaki gibi ceza sahasına sık sık koşular yapsın yeter.defansif anlamda zaten çok iyi.orta sahada gago falan oynamaz hiç yoktan ben hala ortaya bi transfer daha yapmalılar diyorum khedira xabi ve cok iyi transfer ancak barçaya kafa tutabilir orta sahada

KanaKe
31.Temmuz.2010, 00:38
cok sasirdim bu transfere hangi mantikla yapildi acaba.. khedira oynayacaksa lassana diarra yedek olur büyük ihtimal

GodfatheR
31.Temmuz.2010, 00:55
Khedira ile mi kafa tutacaklar Barca orta sahasına, gülerim ancak. Bir Real sempatizanı olarak üzüldüm bu transfere.

sananes
31.Temmuz.2010, 01:06
o barçada da sergio busquets diye bi adam var yahu tamam iniesta xavi ikilisi mukemmelde busquets denen futbolcu bozuntusu khediradan kötü oyuncu,zaten şu an kafa tutarlar demiyorum bi gerrard de rossi ayarında orta saha alsalar hatta Schweingster'ı bile alsalar xabi alonsoda eklenince barça ile kıyaslanacak kadar güçlü olur orta sahaları.zaten önümüzdeki sezon göreceğiz hep birlikte

KanaKe
31.Temmuz.2010, 01:48
Schweinsteiger'i kim ne yapsin yahu alman basinin uydurmasi bunlar almanlarin su ana kadar yurt disinda iyi bir takima transfer olmus tek oyuncusu var oda Ballack bonserivisi elindeydi Chelsea'ye gittiginde. Alman futbolcular yurt disinda oynamayi pek tercih etmezler ve alman transfer pyiasasi pahali olur vergiler yüksek oldugu icin o yüzden diger avrupa liglerinde pek fazla alman oyuncuyu göremezsiniz.

A.FaruK
31.Temmuz.2010, 01:57
Defansif ortasaha çöplüğüne hoşgeldin ...

goosfraba
31.Temmuz.2010, 02:00
mourinho'nun bir bildiği vardır deyip geçmek lazım.

Corpus
31.Temmuz.2010, 02:05
Barçaya karşı hep aynı taktikle çıkacak heralde. O yüzden tüm defans oyuncularını topluyor...

sananes
31.Temmuz.2010, 02:05
sessizce bekliycem bu transferi benim gibi beğenen bi üyeyi artık:D

Lim10
31.Temmuz.2010, 03:03
Madrid'in T.Direktörü Erdoğan Arıca gibi muamele yapmanın ne mantığı var yahu.Mourinho Sol Cambpell'i de alsa vardır bir bildiği derim.Khedira bana göre Diarra'dan daha faydalı olacak.Diarra'dan da bas baya artıları var.Artıları var ki Diarra'nın yerine Khedira'yı alıyorlar.1.90 boy var adamda bir kere.İşin teknik kısmına girmenin manası yok ama kafadan 15 cm uzun zaten Lass'dan.En basitinden bir artısı işte.İzleyip göreceğiz..

Varonil
31.Temmuz.2010, 09:25
Mourinho'nun vardır bir bildiği diyorum ben de.Gereksiz olduğunu düşünmüyorum Diarra'dan daha faydalı olur bence.

ozaniel
31.Temmuz.2010, 18:34
Büyük ihtimalle Lassana ile birlikte oynayacağını düşünürsek bence iyi bir transfer.

LeqenDary
31.Temmuz.2010, 19:15
İyi transfer ,Dünya Kupasında gayet iyiydi bence .Mourinho işini bilir .

Addolorato
01.Ağustos.2010, 02:51
Madrid'in T.Direktörü Erdoğan Arıca gibi muamele yapmanın ne mantığı var yahu.Mourinho Sol Cambpell'i de alsa vardır bir bildiği derim.Khedira bana göre Diarra'dan daha faydalı olacak.Diarra'dan da bas baya artıları var.Artıları var ki Diarra'nın yerine Khedira'yı alıyorlar.1.90 boy var adamda bir kere.İşin teknik kısmına girmenin manası yok ama kafadan 15 cm uzun zaten Lass'dan.En basitinden bir artısı işte.İzleyip göreceğiz..

http://static.sky.it/static/images/sezioni/sport/calcio_italiano/quaresma_mourinho_presentazione__ufficiale_inter_5 48x345.jpg

18 M € ...

Wesley Sneijder
01.Ağustos.2010, 08:22
Hatasız kul olmaz diyelim. :)

Zekirdek
01.Ağustos.2010, 10:38
Hatasız kul olmaz diyelim. :)

O da Quaresma'nin azimsizliğinden kanaklanıyor. Memleketlisine güvenmiş hata yapmış. ZAten Quaresma'da kendi liginden başka yerde oynayamaz.

Lim10
01.Ağustos.2010, 14:34
http://static.sky.it/static/images/sezioni/sport/calcio_italiano/quaresma_mourinho_presentazione__ufficiale_inter_5 48x345.jpg

18 M € ...

Bana Mourinho'nun dünya futboluna kazandırdığı yıldızların sslerini tek tek koydurtma şimdi:)İzleyelim ve görelim diyorum.

Addolorato
01.Ağustos.2010, 15:21
Bana Mourinho'nun dünya futboluna kazandırdığı yıldızların sslerini tek tek koydurtma şimdi:)İzleyelim ve görelim diyorum.

Ben sadece Mourinho Hüseyin Cimşir'i alırsada bir bildiği vardır tarzı yorumun için koydum bu resmi. Kısaca Mourinho'da hata yapabilir ve bence Khedira gereksiz bir transfer olmuştur onun için.

E.Cartman
01.Ağustos.2010, 19:24
Kadroda radikal değişikliler yapmayı planlayan Real Madrid'in Portekizli teknik direktörü Jose Mourinho'nun Khedira transferinin ardından Brezilyalı yıldızı Kaka'yı gözden çıkardığı ifade edildi.

http://www.football-spot.com/blog/images/photos/kaka-12.jpg

28 yaşındaki Kaka için Chelsea ve Manchester City'nin teklif yapma hazırlığında olduğu biliniyor...

Mourinho revizyona gidiyor! Real Madrid'in yeni teknik direktörü Jose Mourinho, kadroda devrim niteliğinde değişiklikler yapmaya devam ediyor.

Stuttgart'tan Sami Khedira'yı transfer ettikten sonra Werder Bremen'li Mesut Özil'e yönelen Mourinho'nun Brezilyalı yıldız Kaka'nın takımdan ayrılmasına izin vereceği iddia edildi.

Sunday Times'ın haberinde Alman yıldızlarla orta sahaya direnç ve etkinlik katmak isteyen Mourinho'nun Chelsea ve Manchester City'nin takibinde olan Kaka'yı kadroda düşünmediği bildirildi.

Steven Gerrard ve Maicon transferleri için kaynak yaratmaya çalışan Real Madrid yönetiminin de bu fikre sıcak baktığı biliniyor. Daha önce AC Milan'da Carlo Ancelotti ile çalışan Kaka'nın Chelsea'de oynamak istediği öğrenildi.

Ancak Abramovich'in Real Madrid'in talep edeceği yüksek bonservis bedelini ödemeye razı olmayacağı iddia ediliyor.

28 yaşındaki Kaka, sezon başında 70 milyon avro karşılığında AC Milan'dan Real Madrid'e transfer olmuş; sakatlıklarla uğraştığı sezon boyunca çıktığı 30 maçta dokuz gol atmayı başarmıştı.

Kaynak: Milliyet (http://www.milliyet.com.tr/mourinho-kaka-yi-gozden-cikardi/spor/sondakika/01.08.2010/1271020/default.htm)

ancar
01.Ağustos.2010, 19:28
bence satmaz

SAİT71
01.Ağustos.2010, 19:55
Yakında Fenerbahçe ile görüştüğünü yazmaya başlarlar :D

Lim10
01.Ağustos.2010, 22:37
Dönecekse İtalya'ya dönmeli.Kaka tarzı oyuncuların bence en iyi oynayabilecekleri lig Serie A.Kaka'nın oyun stilinin Premier Lig'e uygun olduğunu düşünmüyorum.

Revolution
01.Ağustos.2010, 22:41
Kaka bence heryerde oynar..

izmer96
01.Ağustos.2010, 23:01
Milliyet'e artik yalan haberde ulusallik yetmemis , internasyonel yalanlar atmaya baslamis , tebrik ediyorum takdir ediyorum

Aşk-ı Şehir
01.Ağustos.2010, 23:52
Kaka'yı gözden çıkaracak hoca yok şu anda. Bu Mourinho dahi olsa. :)

Corpus
02.Ağustos.2010, 02:48
Her oyuncu gözden çıkarılabilirdir :)

Zekirdek
02.Ağustos.2010, 12:40
"Gerçek Real 2012'de"

Jose Mourinho, gerçek Real Madrid'i 2012 senesinde izlettireceklerini belirtti.

http://media1.ntvspor.net//C/I/54/jose600_MMQ57.jpg

Dünya'nın en iyi teknik direktörü olarak gösterilen Jose Mourinho, yeni sezon öncesi ilginç açıklamalarda bulundu. Portekizli teknik adam, takımın gerçek performansına ancak 2012 yılında ulaşacağını söyledi.
El Mundo Deportivo'ya açıklamalarda bulunan teknik adam, "Her zaman söylediğim gibi, benim takımlarım ancak ikinci senelerinde gerçek güçlerine ulaşır. Belki takım düşündüğümden daha iyi reaksiyon gösterir ve birinci senemizde de birkaç kupa kazanabiliriz" şeklinde konuştu.
47 yaşındaki Mourinho'nun, Real Madrid ile 4 yıllık bir sözleşmesi bulunuyor.

E.Cartman
02.Ağustos.2010, 13:07
valla eğer haber doğruysa Kaka ya gider ya da Mourinho harcar :n::n:

Flawless Victory
02.Ağustos.2010, 13:49
Yok 2050! Real Madrid'in başına geçmiş ama hemen başarı gelmeyebilir diyor.

deniz.91
02.Ağustos.2010, 14:12
Haberi birtek milliyet ortaya çıkarmış kutlamak gerek:)

LifeYourself
02.Ağustos.2010, 16:26
senin 2048 de ki evlilik töreninde tüm kupaları alcaklarmış abi:D

vego
02.Ağustos.2010, 16:29
bekleriz o defans hattını toplamak kolay değil:D

eXcitinG
02.Ağustos.2010, 17:02
Mourinho ReaL Madrid başında 4 yıLLık kontratı bitene kadar 3 Lig ve 2 tane de ŞL kazanıcak. Bunu da hep beraber göreceğiz.

eXcitinG
02.Ağustos.2010, 17:06
Mourinho Khedira için ''İnanıLmaz geLişme potansiyeLine sahip bir oyuncu'' yorumunu yaptı. Mourinho nun eLLerinde Khedira 2 yıL sonra Dünyanın en iyi defansif orta saha oyuncuLarından birisi de oLabiLir, ya da canı isterse Quaresma gibi kariyerini bitirip, 26-27 yaşLarında yeniden nerde sükse yaparım diye de gezebiLir. Khedira gibi isimLer artık iş yapıyor. Hem top kapıcak, hem pas atıcak yeri geLince de goL atıcak. Adam bunLarın hepsine sahip, daha ne oLacak. Lass gibi, Mamadou Diarra gibi orta saham oLacağına Khedira gibi orta saham oLsun 100 kat daha iyi.

BleedingMoon
02.Ağustos.2010, 17:23
khedira feci halde kazma bir adam. ancak mourinho'nun elinde yeni bir cambiasso olabilir. gelişime açık olduğunu görmüş ki almış.

Addolorato
02.Ağustos.2010, 17:31
Mourinho Khedira için ''İnanıLmaz geLişme potansiyeLine sahip bir oyuncu'' yorumunu yaptı. Mourinho nun eLLerinde Khedira 2 yıL sonra Dünyanın en iyi defansif orta saha oyuncuLarından birisi de oLabiLir, ya da canı isterse Quaresma gibi kariyerini bitirip, 26-27 yaşLarında yeniden nerde sükse yaparım diye de gezebiLir. Khedira gibi isimLer artık iş yapıyor. Hem top kapıcak, hem pas atıcak yeri geLince de goL atıcak. Adam bunLarın hepsine sahip, daha ne oLacak. Lass gibi, Mamadou Diarra gibi orta saham oLacağına Khedira gibi orta saham oLsun 100 kat daha iyi.

Anlaşılan Khedira'yı izlemeden sırf Real Madrid'e transfer oldu diye böyle bir kanıya kapıldınız. Lassana Diarra ve Mamadou Diarra Khedira 4-5 gömlek üstün adamlardır. Khedira ağır pas atamayan sadece top kapıp geriye oynayan bir adam. Almanya takımında yanında Schweinsteiger gibi herşeyi yapan bir adam olunca sırıtmayabilir ama berbat bir transfer bence.

LifeYourself
02.Ağustos.2010, 23:00
bu kadar kasmaya gerek yok.Ben olsam ali güneşi alırdım ama o şansını almandan yana denemiş:D

LifeYourself
02.Ağustos.2010, 23:03
man city'nin oyuncuya ihtiyacı varmış:D
1 sene onlara çalışsınlar yeter:D

A.FaruK
02.Ağustos.2010, 23:52
İspanyol gazetelerinde çıkan haberde tam tersi bir haber var. Mourinho , Kaka'ya özel terapi uygulayarak eski formuna kavuşması için yardım edeceği haberini duydum ben.

eXcitinG
02.Ağustos.2010, 23:55
Anlaşılan Khedira'yı izlemeden sırf Real Madrid'e transfer oldu diye böyle bir kanıya kapıldınız. Lassana Diarra ve Mamadou Diarra Khedira 4-5 gömlek üstün adamlardır. Khedira ağır pas atamayan sadece top kapıp geriye oynayan bir adam. Almanya takımında yanında Schweinsteiger gibi herşeyi yapan bir adam olunca sırıtmayabilir ama berbat bir transfer bence.

Stuttgart Şampiyon oLduğunda Gomez iLe beraber ŞampiyonLuğun en büyük pay sahibi oyuncuLarından birisiydi. Khedira yı Lass ve Diarra dan daha fazLa izLemişimdir. Diarra neyse de şu Lass da herkesin görüp benim göremediğim süper yetenekLer nerede acaba merak ettim.

E.Cartman
03.Ağustos.2010, 00:27
İspanyol gazetelerinde çıkan haberde tam tersi bir haber var. Mourinho , Kaka'ya özel terapi uygulayarak eski formuna kavuşması için yardım edeceği haberini duydum ben.

burası Türkiye :D:D kesin yanlış çevirmişlerdir :n::n:

zemlinskis
03.Ağustos.2010, 12:06
transferin dogru olduguna inanmiyorum güya chelsea'de ilgileniyormus.. khedira cok düz bir oyuncu maldonadodan farki yok sadece defansif yönü kuvvetli sadece kisa pas yapar bu adamin bir artisi yok realde kimi kesecek zaten alonso'yu kesmeez diarra'dan da artisi yok yedek icin alirlarsa alirlar yedekte mamadou diarra varken alacaklarini sanmiyorum.

doğru tespit...

ancar
03.Ağustos.2010, 12:16
doğru tespit...

aldılar bılem :D

transferin dogru olduguna inanmiyorum güya chelsea'de ilgileniyormus.. khedira cok düz bir oyuncu maldonadodan farki yok sadece defansif yönü kuvvetli sadece kisa pas yapar bu adamin bir artisi yok realde kimi kesecek zaten alonso'yu kesmeez diarra'dan da artisi yok yedek icin alirlarsa alirlar yedekte mamadou diarra varken alacaklarini sanmiyorum.

aldılar bıle yapıcak bısı yok :)

Varonil
05.Ağustos.2010, 15:42
R.Madrid'in yeni Guti'si!

İspanyol basını, Beşiktaş'a transfer olan Guti'nin Real Madrid'deki yerini dolduran futbolcu olarak Sergio Canales'i gösterdi. ABD'de sezon öncesi hazırlık kampını yapan ve El America'ya karşı oynadığı ilk hazırlık maçını 3-2 kazanan Real Madrid'te, yeni transfer Canales'in oyun stiliyle Guti'yi hatırlattığı belirtildi.
Racing'den alınan 19 yaşındaki Canales'in, teknik direktör Jose Mourinho'nun ilk testini geçtiği yorumu yapılırken, "Santander'in sarışın çocuğu, Guti ve Van der Vaart'ın bir karışımı. Yeteneğini, doğallık, cesaret ve rahatlıkla geliştirmesini bildi" denildi.

El America karşısında takımının ilk golünü de atan Canales'in, 19 Yaş Altı Avrupa Şampiyonası'nda İspanya Milli Takımı'nda forma giymesine rağmen tatilini kısa tutup hemen ABD'de takım kampına katılması da övgüyle karşılandı. Canales'in özellikle Van der Vaart'ın durumuna göre bu sezon ilk 11'i zorlayacak bir isim olduğu vurgulandı.

Öte yandan, Real Madrid'de Raul'un ayrılmasının ardından Cristiano Ronaldo "7" numarayı aldı. Manchester United'ta ve Portekiz Milli Takımı'nda "7" numaralı formayı giyen Ronaldo, Real Madrid'e geldiğinde bu numara Raul'a ait olduğundan "9" numarayı almıştı.

Bu arada, Real Madrid'in ABD kampında sakatlanan Kaka'nın durumunun ciddi olabileceği açıklandı. Sol dizinde menisküs sorunu olan Kaka'nın kampı terk ettiği ve bugün yapılacak testten sonra durumunun netlik kazanacağı bildirildi. Kaka'nın ameliyat olabileceği ve 2 ay sahalardan uzak kalacağı iddia ediliyor.

05.08.2010
Kaynak : AA

sananes
05.Ağustos.2010, 15:52
hiç izlemedim ama fm'de çılgın bir oyuncu oluyo.Umarım söylenen kadar vardır da bi yıldız daha kazanır dünya futbolu

ForCimbom
05.Ağustos.2010, 15:55
kendisi racing'e geri kiralanmamışmıydı?

nerazzuri
10.Ağustos.2010, 12:26
Barcelona'nın Mesut Özil için Werder Bremen ile el sıkıştığı ve bu transferin gerçekleşmesi için teknik direktör Pep Guardiola'nın onay vermesinin yeterli olacağı iddia edildi.

El Mundo Deportivo'da yer alan habere göre Katalan kulüp, Türk asıllı oyuncu için Alman kulüp ile 10 milyon avro karşılığında anlaşmaya vardı. Guardiola'nın onay vermesi halinde bu transferin her an gerçekleşebileceği belirtildi.

Werder Bremen'in önümüzdeki sezon sonunda kontratı sona erecek olan futbolcuyu elinden çıkarması için son şansı gibi gözüküyor.

Goal.com

Clayman
10.Ağustos.2010, 12:33
10M € Mesut gibi bir oyuncu için az gibi geldi bana...

deniz.91
10.Ağustos.2010, 12:45
Pek inandırıcı gelmiyor werderde 1 sene daha kalır kanımca

Ahmet Göktaş
10.Ağustos.2010, 12:48
Niye diğer Alman oyuncular için değil de Öezil için haberler çıkıyor medyamızda anlamıyorum :).

goosfraba
10.Ağustos.2010, 12:52
mesut'un son senesi. bu yüzden 10 milyon avro bence iyi bir rakam. satmazlarsa ve ikna edemezlerse serbest gider.

Revolution
10.Ağustos.2010, 13:10
Mesut Werder Bremen'de kalacağını açıklamıştı sanırım..

nerazzuri
10.Ağustos.2010, 15:28
Mourinho '' Yeni Drogba''yı istiyor.

İspanyol Gazetesi Marca'nın haberine göre forvet hattını güçlendirmek isteyen Real Madrid (http://www.sporx.com/real-madrid/), 17 yaşında Anderletcht forma (http://www.sporx.com/forma/)sıyla Belçika Ligi'nde gol kralı olan Romeu Lukaku (http://www.sporx.com/lukaku/)'yu istiyor.

Higuain ve Benzema'nın yanına üçüncü bir forvet oyuncusu isteyen Jose Mourinho (http://www.sporx.com/jose-mourinho/) ve Madrid yönetimi, Belçika Ligi'nin en genç gol kralı ünvanını taşıyan Lukaku (http://www.sporx.com/lukaku/)'yu kadrosuna katma çalışmalarna başladı. Geçen sezon oynadığı 45 maç (http://www.sporx.com/mac/)ta 19 gol atan Kongo asıllı oyuncu için konuşulan bonservis bedeli ise 20 milyon euro civarında.

İspanyol devi, Lukaku (http://www.sporx.com/lukaku/)'nun transfer (http://www.sporx.com/transfer/)inin gerçekleşmemesi durumunda ise listedeki diğer isimler Mario Gomez, Amauri, Hugo Almeida (http://www.sporx.com/hugo-almeida/) veya Fernando Llorente'den birine yönelecek.

Sporx.com

goosfraba
10.Ağustos.2010, 23:35
ricardo carvalho, 8 milyon euro bonservis karşılığında 2 yıllık sözleşme ile real madrid'e imza atmış.

Varonil
11.Ağustos.2010, 00:46
Mourinho kendi Galacticos modelini yaratıyor.Yeterki kendi sistemini takıma yerleştirsin,bu bağlamda transferler eski şaşalı görünütüsünden uzak olacaktır.

RaSenGan
11.Ağustos.2010, 01:07
Oyuna alınmadığı için Mourinho’ya patlayan Ricardo Carvalho: “Ricardo Carvalho, bazı şeyleri anlamakta güçlük çekiyor gibi. Bir IQ testi yaptırmasında, ya da ne bileyim, bir akıl hastanesine başvurmasında fayda olabilir.”

Bu şeyden sonra birlikte çalışmaları tuhaf :D

Revolution
11.Ağustos.2010, 01:23
Hem dövüyor hem seviyor :D

Homer J.S
11.Ağustos.2010, 14:14
http://luispuigros.blogs.peru.com/files/2009/08/logo-lfp-la-liga.jpg

İspanya La Liga 2010-2011 sezonundaki maçları, önemli gelişmeleri burada paylaşabilirsiniz.

İspanya La Liga'da ilk hafta fikstürü şöyle:

29.08.2010 ---- Hercules - Athletic Bilbao
29.08.2010 ---- Espanyol - Getafe
29.08.2010 ---- Osasuna - Almeria
29.08.2010 ---- Real Sociedad - Villarreal
29.08.2010 ---- Malaga - Valencia
29.08.2010 ---- Mallorca - Real Madrid
29.08.2010 ---- Deportivo - Zaragoza
29.08.2010 ---- At.Madrid - Sporting
29.08.2010 ---- Racing - Barcelona
29.08.2010 ---- Levante - Sevilla

HooijDonk07
11.Ağustos.2010, 16:39
Hem dövüyor hem seviyor :D

Sonuçta mourinho... (:

Homer J.S
11.Ağustos.2010, 17:19
http://img.mynet.com/spr/Barcelona_Sevilla.jpg

14 Ağustos 2010
Saat: 23:00

Revolution
11.Ağustos.2010, 17:27
Tabiki de Barça..

Del Piero_10
12.Ağustos.2010, 12:11
Real Madrid, Chelseali savunma oyuncunu 8 milyon avro bonservis bedeli ödeyerek renklerine bağladı...

Real Madrid, Chelsea'nin savunma oyuncusu Ricardo Carvalho için 8 milyon avro karşılığında el sıkıştı.

Kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada Portekizli savunma oyuncusu ile 2 yıllık sözleşme imzalandığı belirtildi.

Böylece Jose Mourinho ile Carvalho ikilisi Porto ve Chelsea'den sonra Real Madrid'de de bir araya gelmiş oldu.

Del Piero_10
12.Ağustos.2010, 12:14
Barcelona ile her anlamda yarışmaya çalışan Real Madrid, 2000 yazından bu yana transfere bir milyar avro harcamış.

La Liga ekiplerinden Real Madrid'in 2000 yılının yaz aylarında ilk defa göreve gelen Florentino Perez döneminde transfere bir milyar avro harcadığı öğrenildi.

Marca gazetesinin haberine göre bu sezon Sami Khedira, Angel Di Maria, Pedro Leon ve Sergio Canales'i kadrosuna katan Real Madrid, bir milyar avro barajını geçti. Geçtiğimiz sezon başında tekrar göreve gelen Perez, Cristiano Ronaldo'ya 94 milyon avro öderken, Kaka için 65 milyon avroyu kulübün kasasından çıkarmıştı. Perez'in ikinci en pahalı transferi ise 2001 yazında Zinedine Zidane'a ödediği 70 milyon avro.

Öte yandan Real Madrid, kısa vadede büyük paralar harcarken Barcelona bu konuda ezeli rakibinin bir hayli gerisinde kaldı. Joan Gaspart ve Joan Laporta'nın başkanlık dönemlerinde toplam 713 milyon avroyu transferlere harcayan Katalan ekibi, Xavi, Puyol ve Messi gibi en önemli oyuncularını ise altyapısından yetiştirdi. 2003 yılından bu yana Chelsea'nin başında olan Rus iş adamı Roman Abramovich ise geldiği günden beri 650 milyon avroyu transferler için harcamış durumda. Real Madrid'i yakalayabilecek tek takım ise Manchester City olarak görünüyor. Zira Arap şeyhlerinin üç yılda 400 milyon avro harcaması Real'i yakalayabileceklerinin en önemli kanıtı.

63 yaşındaki Perez, 2000 yılında göreve geldikten sonra Luis Figo, David Beckham ve Ronaldo gibi oyuncuları "Los Galacticos" projesi çerçevesinde Real Madrid bünyesine katmıştı.

Tam Liste

2000-2001 : Figo (60 M€), Flavio Conceiçao (25 M€), Makelele (14 M€), Munitis (12 M€), Cesar (7 M€), Solari (4 M€). Toplam: : 122 M€
2001-2002 : Zidane (75 M€)
2002-2003 : Ronaldo (45 M€)
2003-2004 : Beckham (35 M€)
2004-2005 : Samuel (24 M€), Woodgate (20 M€), Owen (12 M€), Gravesen (3,5 M€) Toplam: : 59,5 M€
2005-2006 : Sergio Ramos (27 M€), Robinho (25 M€), Julio Baptista (20 M€), Cicinho (8 M€), Diogo (6 M€), Cassano (5,5 M€), Pablo Garcia (4,5 M€). Toplam: : 96 M€
2006-2007 : M.Diarra (26 M€), Gago (20 M€), Emerson (16 M€), Van Nistelrooy (15 M€), Higuain (12 M€), Marcelo (9 M€), Cannavaro (7M€). Toplam: : 105 M€
2007-2008 : Robben (36 M€), Pepe (30 M€), Sneijder (25 M€), Drenthe (14 M€), Heinze (12 M€) Toplam: : 117 M€
2008-2009 : Huntelaar (20 M€), L. Diarra (19 M€), Van der Vaart (15 M€), Garay (10 M€). Toplam: : 64 M€
2009-2010 : Cristiano Ronaldo (96 M€), Kaka (64 M€), Benzema (35 M€), Xabi Alonso (30 M€), Raul Albiol (15 M€), Negredo (5 M€), Granero (5 M€), Arbeloa (4 M€). Toplam: : 254 M€
2010-2011 : Di Maria (25 M€), Khedira (13 M€), Pedro Leo, (10 M€), Canales (5,5 M€). Toplam: : 53,5 M€

http://acetobalsamico.blogspot.com/2010/08/real-madrid-10-yl-1-milyar-euro.html

nerazzuri
12.Ağustos.2010, 13:26
Barcelona sanırım kafayı yemiş durumda, ne yapmaya çalışıyorlar anlamıyorum.

Fabregas için 50m€ vermediler, şimdide Mascherano ile her konuda anlaştılar fakat Liverpool'un istediği 24m€'yu vermek istemiyor.

Anlamıyorum, Fabregası'ı 10m€, Mascherano'yu da 4-5 m€'ya felan mı almak istiyorlar.

Bu kadar büyük bir takım ya cimri olmayacak ya da böylesine yüksek meblaları hakeden futbolcular ile ilgilenmeyecek. İlgileniyorsa da değerini verecek.

Deniz
12.Ağustos.2010, 13:40
fabregas barcelona için gerekli nokta bir tranfser olur fakat mascherano gereksiz olabilir paraya kıyıp fabregas'ı almak iyi olur..

SAİT71
12.Ağustos.2010, 13:52
Sanki karşımızda bir ülkenin savunma sanayii harcamaları var :D

vego
12.Ağustos.2010, 14:33
yılda 100m yapar ki buda R.MAdrid için çok büyük para değil.

anil luque
12.Ağustos.2010, 14:54
Kazandıklarının yanında tabiki değil ..

SAİT71
12.Ağustos.2010, 15:06
Ama bundan on sene öncesinde şunaki 100 M € çok daha fazla değerliydi. Onuda hesaba katmak lazım..

vego
12.Ağustos.2010, 15:07
Ama bundan on sene öncesinde şunaki 100 M € çok daha fazla değerliydi. Onuda hesaba katmak lazım..
bu konuda haklısın

Del Piero_10
13.Ağustos.2010, 11:36
Mascherano Barcelona'ya. 15 milyon € + Hleb

KanaKe
13.Ağustos.2010, 13:31
ucuza gitmis

ozaniel
13.Ağustos.2010, 14:15
Mascherano Yaya Toure'nin eksikliğini çok iyi kapatır. Guardiola ilk kez bu sene iyi transferler yapmaya başladı.

ozaniel
13.Ağustos.2010, 15:09
Ronaldinho'dan bir gol bir de asist bekliyorum. ;)

Wesley Sneijder
13.Ağustos.2010, 19:33
Ronaldinho'dan bir gol bir de asist bekliyorum. ;)
Kaçmamış. :)

Favori alır muhtemelen, David Villa'yı göreceğiz ama onu merak ediyorum ben.

GodfatheR
13.Ağustos.2010, 19:35
Büyük liglerin süper kupa mücadelelerinde bu sezon genelde alt bitmiş. 6 mücadelenin 5 i alt bitmiş hatta. Alt bir skor bekliyorum.

HooijDonk07
13.Ağustos.2010, 20:45
Sevilla alıcak diye düşünüyorum

sananes
13.Ağustos.2010, 20:58
tv veriyor mu maçı?

vego
13.Ağustos.2010, 21:13
ntv veriyordur yada ntv spor

goosfraba
14.Ağustos.2010, 00:25
real madrid, mesut özil için pazarlıklara başlamış.

KanaKe
14.Ağustos.2010, 01:20
su 10 yilda satin aldiklari adamlarin yarisindan fazlasinida adam gibi oynatmadan gönderdiler

Lim10
14.Ağustos.2010, 01:48
su 10 yilda satin aldiklari adamlarin yarisindan fazlasinida adam gibi oynatmadan gönderdiler

Bunun için onun adı Real Madrid:)

E.Cartman
14.Ağustos.2010, 02:08
şimdi şöyle bi olay var Real bu paraları veriyor ama fazlasıyla kazanıyor bu paraları yanlış hatırlamıyosam sırf C.Ronaldo'dan geçen sezon 100M€'dan fazla gelir elde etmişlerdi

BleedingMoon
14.Ağustos.2010, 02:27
higuain en bomba transfer olmuş. fiyat performans açısından.

Sheriff
14.Ağustos.2010, 02:36
Geçen yıl çok abarttılar..

lexoqe
14.Ağustos.2010, 05:34
1. olsaydı belki bunları konuşmayacaktık. Real Madrid her zaman barcelonadan daha iyidir. Bu dönemleride belki bir düzen kuramadı ama Real ölmeyecektir.

Rick Nelson
14.Ağustos.2010, 12:05
Gazetelere göre Manchester City Ibrahimovic'e 4 yıllık 90 Milyon Euro civarı önermiş ?

Olursa para açısından çılgınlık olur..

ShevAnil
14.Ağustos.2010, 14:50
96 Milyon Sterlin diye duydum bende...

vego
14.Ağustos.2010, 15:27
rick yanlışın var 4 yıl 116 milyon euro yani 96 m sterlin yıllık 29m euro:)

Rick Nelson
14.Ağustos.2010, 20:59
:D yine çılgınlık değil mi yahu ? :D

ThersoN
16.Ağustos.2010, 15:39
yarısını boşa harcadıklarına şimdi daha da inandım

Ahmet Göktaş
16.Ağustos.2010, 16:16
Real Madrid her zaman İspanya'nın tek büyüğüdür , Barcelona sadece iyi bir jenerasyon yakalamış durumda hepsi bu. Bundan 6-7 sene önce Valencia neyse Barça'da oydu.

Bu paralar da Real için hiçbirşey bence , sponsorlardan , reklamlardan , forma gelirlerinden vs. en az 2 milyar dolar kar elde ettiklerini düşünüyorum.

vego
16.Ağustos.2010, 17:13
Mourinho: Transferi kapatmadık

16 Ağustos 2010 13:48 | NTV Spor ve Ajanslar
Real Madrid'in teknik direktörü Jose Mourinho, transferi henüz kapatmadıklarını söyledi.
http://media1.ntvspor.net//C/I/56/JOSEBÜYÜK_8HW29.jpg
Real Madrid teknik direktörü Jose Mourinho, "Transfer dönemini kapattığımızı söyleyemem" dedi.
Gazetecilere açıklama yapan Mourinho, Mesut Özil'in Werder Bremen'den olası transferiyle ilgili yoğun sorular üzerine, "Hiçbir teknik direktör, transfer sezonu kapanmadığı sürece 'başka bir futbolcu almayacağız" diyemez" diye konuştu.
Portekizli teknik adam, kulübün kendisine verdiğinden daha fazlasını isteyemeyeceğini, takımından memnun olduğunu, ancak taktik açıdan henüz hazır olmadıklarını kaydetti

vego
16.Ağustos.2010, 17:13
:D yine çılgınlık değil mi yahu ? :D

orası öyle:zuhaha

Börk
16.Ağustos.2010, 20:48
Hürriyet
Manchester United, Barcelona, Chelsea, Arsenal ve Inter gibi dünyanın önde gelen kulüplerinin kadrosuna katmak için adeta birbirleriyle yarıştığı Mesut Özil, sonunda Real Madrid ile prensipte anlaştı.

Hürriyet’e konuşan ve özel açıklamalarda bulan baba Mustafa Özil, Werder Bremen’le bonservis sorunun çözülmesiyle birlikte Mesut’un, Real Madrid ile 6 yıllık resmi sözleşmeye imza atacağını söyledi. Kendileri için bu transferin bittiğini söyleyen baba Özil, “Biz, Real Madrid Kulübü Başkanı Florentino Perez ile yaptığımız son görüşme ile son noktayı koyduk. Real Madrid, bonservis bedeli olarak Werder Bremen’e 12 milyon Euro teklif etti. Bremen ise 16 milyon Euro istiyor ve bu rakamda diretiyor. Sanırım kısa sürede bir uzlaşmaya varılacak.

Bremen’e ilettiler

Muhtemelen de birkaç gün içerisinde imza için İspanya‘ya gidebiliriz. Şunu da altını açıkça çizmek istiyorum. Eğer Werder Bremen yöneticileri bir dayatma içerisinde girerse Mesut, Bremen ile 2011’e kadar olan sözleşmesindeki yükümlülüklerini yerine getirecektir. Devamında da bonservisi elinde olarak Real Madrid’e gidecektir. Real Madridli yöneticiler, gerek yazılı ve gerekse ikili görüşmelerde bu yıl olmazsa önümüzdeki sezon Mesut’u kadrolarına katmak istediklerini Bremen’e bildirdiler. Son kararı Werder Bremenli yöneti-
ciler verecek” dedi.

30 milyona Inter’e

Werder Bremen’in daha yüksek bonservis bedeli alabilmek için işi yokuşa sürdüğünü söyleyen baba Özil, şöyle konuştu: “Maalesef basına yansıyanlar ile kapalı kapılar arkasında konuşulanlar çok farklı. Werder Bremen çok yüksek bonservis bedeli karşılığı Mesut’u satmak istiyor. Örneğin, eğer biz kabul etmiş olsaydık Bremen, Mesut’u 30 milyon Euro’ya Inter’e satmıştı. Ama Mesut, İspanya ve İngiltere’de oynamak istediği için Inter’in teklifi biz geri çevirdik.”

İspanyolların dilinde o var

Mesut Özil, İspanyol gazetelerinin de manşetlerini süslemeyi sürdürüyor. Marca gazetesi dün yayımladığı haberde, genç futbolcunun Real Mad-rid’le anlaştığını, ancak Werder Bremen’in bonservis ücretini yüksek tutması nedeniyle transferin henüz bitmediğini yazdı.

VİLLADA BULUŞTULAR

Real Real Madrid Başkanı Florentino Perez’in kendilerini özel villasında ağırladığını belirten baba Özil, şunları söyledi: “Çok dostane ortamda geçen görüşmede, transfer görüşmesi de kısa sürdü. Tabii ki, bu tür transferler iki ayaklı. Futbolcunun kulübünün de tavrı bu tür transferlerin seyrini belirliyor. Kaldı ki, arada milyon Euroların konuşulduğu bu transferlerin sonuçlanması da zaman alıyor.”

DEĞERİ 12 MİLYON EURO

Alman Bundesliga’da top koşturan futbolcuların piyasa değerini araştıran Batten & Company şirketi, Mesut Özil’in en değerli futbolcular arasında yer aldığını açıkladı. Verilen bilgiye göre Mesut için biçilen değer şuan 12,2 milyon Euro.

EndoplazmiK RetikuluM
16.Ağustos.2010, 20:50
Mesut Real'e giderse yıldızı söner, çürüyüp gider.

Revolution
16.Ağustos.2010, 20:51
Mesut Real'e giderse yıldızı söner, çürüyüp gider.

Yok artık.. Mourinho'nun başında olduğu takımda hangi genç harcanmış ?

Börk
16.Ağustos.2010, 20:52
benden önce kimse açmasın diye başlıkta devrik olmuş :p Mesut ile 6 yıllık prensipte anlaşma sağlandı.

EndoplazmiK RetikuluM
16.Ağustos.2010, 20:56
Yok artık.. Mourinho'nun başında olduğu takımda hangi genç harcanmış ?

Mourinho'nun geldiğini unutarak yazmışım, malum açlık :p:n:

RaSenGan
16.Ağustos.2010, 21:02
6 yıllık maşallah :D

sananes
16.Ağustos.2010, 21:07
En istediğim yere gitti.Mesut Vander Vaart'tan daha iyi oyuncu ve gelişmeyede açık.dünyanın en önemli oyuncuları arasına ismini yazdıracak umarım

vego
16.Ağustos.2010, 21:09
yapma mesut:D yıllık6-7m euro alacakmış(?)

ozaniel
16.Ağustos.2010, 21:13
Barcelona ben bildiğimden beri hep büyük takım olmuştur. Real'in tek büyük olduğu dönemler diktatör tarafından desteklendiği dönemlere gelir.

Revolution
16.Ağustos.2010, 22:05
Vergilerle 4-4.5 Milyon€'ya filan geliyor işte :)

Zekirdek
16.Ağustos.2010, 22:25
Real Madrid harcıyor ve karşılığını fazlasıyla alıyor. Tam bilmiyorum ama Ronaldo'yu aldıktan sonra sattıkları Ronaldo formalarından Ronaldo'nun bonservşs parasından daha bir ücret kazandıklarını biliyorum.

Ahmet Göktaş
16.Ağustos.2010, 22:43
Barcelona ben bildiğimden beri hep büyük takım olmuştur. Real'in tek büyük olduğu dönemler diktatör tarafından desteklendiği dönemlere gelir.

Barcelona büyük takımdı her zaman zaten ama Real Madrid kadar büyük değildi ve hala da değil. Nasıl anlatsam yani La Liga'da büyüklük sıralaması yapılsa bence önce Real Yazılır her zaman için.

vego
16.Ağustos.2010, 22:46
şunu hatırlayalım bunlar sadece transferler giden paralar:D daha çok gider kalemi var

Ahmet Göktaş
16.Ağustos.2010, 23:03
Ama Real Marid'in de Çinden ABD'ye , İngiltere'den Japonyaya , Güney Afrikadan Rusyaya her ülkeden geliri var ticari anlamda ? :D

Sadece Çin'de yada sadece Japonyada sattıkları ürünler bizim 18 takımı da toplar :D

ForCimbom
17.Ağustos.2010, 00:00
werder normal şartlarda 25-30 milyon eurodan aşağı karla satmazdı ama son senesi olduğu için çok daha cüzi bir rakama gidiyor.

hayırlısı olsun, mourinho'nun takımında daha da bi evrilecektir. türk olarak onu izlemek benim için gurur verici açıkçası...

eXcitinG
17.Ağustos.2010, 00:03
Adama o kadar da kızdık neden ALmanya miLLi takımını seçti diye. Eğer Türk miLLi takımında oynayan Türk Mesut oLsaydı haLa Werder Bremende devam eder, bir kaç sezon sonra Türkiye ye feLan geLip sıradan bir oyuncu oLurdu.

KanaKe
17.Ağustos.2010, 00:09
adamlar bütün dünyada ürün satiyor sadece amerikada cinde degil

vego
17.Ağustos.2010, 00:10
Madrid kazandığını harcıyor City ne yapıyor:zuhaha

GeNç KaRTaL
17.Ağustos.2010, 00:17
Sabah arkadaşım sporx'te gördü bu haberi.Bakıyorduk işte habere.Hürriyet kısmını görünce direk kapat,okumaya gerek yok dedim.Kapattı o da.:icon_biggrin:

canavar20
17.Ağustos.2010, 01:57
Adama o kadar da kızdık neden ALmanya miLLi takımını seçti diye. Eğer Türk miLLi takımında oynayan Türk Mesut oLsaydı haLa Werder Bremende devam eder, bir kaç sezon sonra Türkiye ye feLan geLip sıradan bir oyuncu oLurdu.

Yok, o kadar da değil. Şimdi olmasa da gelecekte R. Madrid'e gidebilirdi, iyi oyuncu çünkü.

Addolorato
17.Ağustos.2010, 14:55
Sevilla dağıtmış diyorlar..

nerazzuri
17.Ağustos.2010, 16:19
3-1 .

vego
17.Ağustos.2010, 16:21
barça 1-0 da öne geçmişti halbuki

MaTRaKaN
17.Ağustos.2010, 17:32
ReaL Madrid bu sezon hiç bi kupayı bırakmaz :D

eLLerinden geLse dünya kupasını biLe alırlar :D

SAİT71
17.Ağustos.2010, 17:37
Mesut iyi oyuncu ama Real'de gerekli şansı bulabileceğini düşünmüyorum. Ayrıca ilk Türk asıllı oyuncu mu oldu Realde oynayan ?

TR.CaPTaiN
17.Ağustos.2010, 17:41
Mesut Özil kaliteli oyuncu ancak Real Madrid ayrı bir dünya; bence Mesut şuan Real Madrid seviyesinde değil. van der Vaart'ın Bundesliga kariyeri Mesut'un Bundesliga kariyerinden daha parlak olmasına rağmen van der Vaart Real Madrid'te bekleneni veremedi ve muhtemelen bu transferle birlikte gözden çıkarıldı. Bana göre Mesut Arsenal, Liverpool ayarında bir takıma gidip ordan Real Madrid'e sıçramaya çalışmalıydı. Tüm bunlara rağmen Mesut'un, çok genç olması ve Mourinho ile çalışacak olması gibi avantajları da var.

vego
17.Ağustos.2010, 17:44
İspanyol Kulübü Real Madrid, uzun süren görüşmeler sonucu Werder Bremen'in Türk asıllı futbolcusu Mesut Özil'i kadrosuna kattı.Bugün Werder Bremen kulüp binasına gelen Mesut ve iki takımın yöneticileri, Madrid yönetiminin teklifi 15 milyon euro'ya çıkarmasıyla anlaşmayı sağladı. Anlaşmanın 5 yıllık olacağı öğrenildi. Alman Milli Takımı formasını da giyen Mesut, özellikle 2010 Dünya Kupası'nda gösterdiği performans ile büyük beğeni toplamıştı.

goosfraba
17.Ağustos.2010, 17:44
transfer resmiyet kazandı.

SAİT71
17.Ağustos.2010, 17:48
Bizim medya da seviniyor şimdi altı üstü Alman bir oyuncu Reale gitti. Tek fark türk pasaportunun olması onunda bizi etkileyen ve yararı olan bir getirisi yok.

vego
17.Ağustos.2010, 17:51
Mesut Özil R.Madrid'de

Real Madrid, Mesut Özil'in transferi konusunda Real Madrid ile her konuda anlaşmaya vardı.

0

1

17 Ağustos 2010 Salı - 16:44
Sporx.com

İspanyol Kulübü Real Madrid (http://www.sporx.com/real-madrid/), uzun süren görüşmeler sonucu Werder Bremen (http://www.sporx.com/werder-bremen/)'in Türk asıllı futbol (http://www.sporx.com/futbol/)cusu Mesut Özil (http://www.sporx.com/mesut-ozil/)'i kadrosuna kattı.

Werder Bremen (http://www.sporx.com/werder-bremen/) kulübünden yapılan yazılı açıklamada, Mesut'un kulüpten ayrılacağı ve Real Madrid (http://www.sporx.com/real-madrid/) ile sözleşme imzalayacağı belirtildi.
Her iki kulübün de bu konuda bugün öğleden sonra anlaşmaya vardığı ifade edilen açıklamada, anlaşmanın ayrıntıları hakkında açıklama yapılmamasının da kararlaştırıldığı kaydedildi.

İspanyol basını Real Madrid (http://www.sporx.com/real-madrid/)'in Mesut Özil (http://www.sporx.com/mesut-ozil/) ile 5 yıllık sözleşme imzalayacağını ve Mesut için Werder Bremen (http://www.sporx.com/werder-bremen/)'e 15 milyon (http://www.sporx.com/lyon/) avro ödeyeceğini ileri sürdü. Alman Milli Takım (http://www.sporx.com/milli-takim/)ı forma (http://www.sporx.com/forma/)sını da giyen Mesut özellikle 2010 Dünya Kupası (http://www.sporx.com/2010-dunya-kupasi/)'nda gösterdiği performa (http://www.sporx.com/forma/)ns ile büyük beğeni toplamıştı.

E.Cartman
17.Ağustos.2010, 18:00
Real Resmi sitesi açıkladı, Mesut resmen Real Madrid'de

http://www.realmadrid.com/cs/Satellite/es/1330010081761/noticia/Noticia/Mesut_Ozil,_nuevo_jugador_del_Real_Madrid.htm

Facx
17.Ağustos.2010, 18:05
werder normal şartlarda 25-30 milyon eurodan aşağı karla satmazdı ama son senesi olduğu için çok daha cüzi bir rakama gidiyor.

hayırlısı olsun, mourinho'nun takımında daha da bi evrilecektir. türk olarak onu izlemek benim için gurur verici açıkçası...

adam kendimi alman gibi hissediyorum diyo siz hala türk olarak diyosun

iyi transfer ne diim :D

E.Cartman
17.Ağustos.2010, 18:06
adam kendimi alman gibi hissediyorum diyo siz hala türk olarak diyosun

iyi transfer ne diim :D

kökü Türk istediği gibi hissetsin :D:D:D

mpaker66
17.Ağustos.2010, 18:08
Allah sabır versin :)

Ahmet Göktaş
17.Ağustos.2010, 18:17
Hayırlısı olsun bana hiçbir anlam ifade etmiyor Mesut Öezil. Diğer alman futbolcular neyse o da o. Bizim futbolumuza bir katkısı da olmayacak Real'e gitmesinin.

vego
17.Ağustos.2010, 18:20
Ahmet'e katılmakla birlikte Mesut orda FM tabiriyle en fazla kadro oyuncusu olur

sananes
17.Ağustos.2010, 18:24
Teknik direktörümüzü bi kaç sene önce değiştirseydik Mesut transferine şu an gururlanıyo olabilirdik.Neyse Vander Vaart'tan daha iyi zaten Mesut şimdilik direk oynayamayabilir ama zaman içerisinde çok önemli yerlere gelebilecek kapasitesi var.Yani dünyanın en iyi oyuncuları arasına girebilir

anil luque
17.Ağustos.2010, 18:25
İlk bakışta rüya gibi geliyor ama işin gerçeği şu ki Mesut'un zamana ihtiyacı var Kaka'nın Ronaldo'nun Higuain'in Xabi'nin oldugu bir kadroya girebilmesi için.. Ama kendisi için mükemmel bir transfer tabi , Mourinho faktörünü de düşünürsek..

sananes
17.Ağustos.2010, 18:35
defans 4lüsünün önunde xabi khedira mesut onların önünde ronaldo kaka higuain oynayabilir ama Mesut gider gitmez 11e yerleşebilir mi tartışılır.Mourinho'ya akıl sır ermez:) izleyip göreceğiz

garydelgadov
17.Ağustos.2010, 18:48
Daha evveL söyLemiştim.
"Bu adam kariyeri için ALman vatandaşLığını seçmiş oLabiLir.Doğruyu da yapmış oLabiLir.Ama atıyorum Türkiye Euro 2012'de şampiyon oLduğunda sokakLara döküLen TürkLerin yaşadığı gururu yaşamasın,o mutLuLuğa hakkı yok çünkü."
Bizim de onun başarıLarına gururLanma hakkımız yok.Ha BaLLack ha Mesut.HayırLı oLsun.

SAİT71
17.Ağustos.2010, 18:52
Şimdi o kadar yıldızın arasında oynamayıp ileride kendini gösterir dersek ki bence yanlış Mesut ne zamanları oynayacak? Şimdi direk oynayabileceği kadroya girebileceği takıma gitse gelişimi açısından daha faydalı olabilirdi. Ama şimdi oynasa bile mecbur yedekten oyuna girecek buda 60-70ten önce oynayamayacağı anlamına geliyor. Kendini gösteripte o kadar yıldızı kesmeside hayal bana göre. varsın başarılı olsun ne diyelim .

nerazzuri
17.Ağustos.2010, 18:55
Şimdi o kadar yıldızın arasında oynamayıp ileride kendini gösterir dersek ki bence yanlış Mesut ne zamanları oynayacak? Şimdi direk oynayabileceği kadroya girebileceği takıma gitse gelişimi açısından daha faydalı olabilirdi. Ama şimdi oynasa bile mecbur yedekten oyuna girecek buda 60-70ten önce oynayamayacağı anlamına geliyor. Kendini gösteripte o kadar yıldızı kesmeside hayal bana göre. varsın başarılı olsun ne diyelim .
Kaka 4 ay sakat, sence Mesut mu oynar Vaart mı? Vaart tamamen gözden çıkarıldı.

O dediğin Canales'e olur, Mesut çıkar Canales girer.

sananes
17.Ağustos.2010, 19:03
Daha evveL söyLemiştim.
"Bu adam kariyeri için ALman vatandaşLığını seçmiş oLabiLir.Doğruyu da yapmış oLabiLir.Ama atıyorum Türkiye Euro 2012'de şampiyon oLduğunda sokakLara döküLen TürkLerin yaşadığı gururu yaşamasın,o mutLuLuğa hakkı yok çünkü."
Bizim de onun başarıLarına gururLanma hakkımız yok.Ha BaLLack ha Mesut.HayırLı oLsun.

bence bizim gururlanma hakkımız var en azından ben kendi adıma gururlanırım mesutlu real cl'yi alırsa misal

Nedvedmania
17.Ağustos.2010, 19:13
Mesutun benim gözümde bir değeri yok. Klasik bir transfer gözüyle bakıyorum.

SAİT71
17.Ağustos.2010, 19:35
Kaka 4 ay sakat, sence Mesut mu oynar Vaart mı? Vaart tamamen gözden çıkarıldı.

O dediğin Canales'e olur, Mesut çıkar Canales girer.

Kaka dönünce Mesut oynayabilir mi?

vego
17.Ağustos.2010, 19:37
Di mariayı unutmayalım oda var

Varonil
17.Ağustos.2010, 19:50
Jose Mourinho doğru adımlar atıyor.Real Madrid'in bu yıl Barcelona'yı ligde geçeceğini düşünüyorum.

nerazzuri
17.Ağustos.2010, 20:27
Kaka dönünce Mesut oynayabilir mi?
Neden olmasın?

Mourinho'nun Kaka'yı planları içinde düşünmediğini hatırlatırım.

Facx
17.Ağustos.2010, 22:00
mesut un madrid te iyi bi yedek olabilceğini düşünüyorum alternatifleri çoğalttı mourinho

ayrıca canales in iyi bir patlama yaparsa mesuttan çok daha iyi bi yerde olucağınada eminim

ThersoN
18.Ağustos.2010, 01:36
real için idare eder, mesut için kötü transfer; çok erken kızaga çekilecek, werderde yılda 30-40 maç oynuyorsa, madridde 15 maçı zor bulur

ThersoN
18.Ağustos.2010, 01:39
ederinin daha fazla olacagını sanıyordum

sananes
18.Ağustos.2010, 01:43
yaşıyla alakalı sanırım bide chelsea 25 kişi arasında düşünüyorsa elden çıkartmıştır.Ortalama üstü bir transfer

Hugo
18.Ağustos.2010, 01:50
Mourinho'nun Ayman'ı Carvalho :D
Porto, Chelsea, Real.
Inter'de başlayınca da carvalho adı geçmişti.

A.FaruK
18.Ağustos.2010, 01:54
Mourinho'nun Kaka'yı planları içinde düşünmediğini hatırlatırım.

Acaba bu konunun aslı varmı. Çünkü bazı kaynaklar mourinho'nun ilk geldiğinde Kaka'yla özel ilgilendiği , terapi uyguladığı falan. Bazı kaynaklarda tam aksine kadroda düşünmediğini falan. Aslını bi öğrenmek lazım.

Redrum
18.Ağustos.2010, 02:56
Mourinho'nun Ayman'ı Carvalho :D
Porto, Chelsea, Real.
Inter'de başlayınca da carvalho adı geçmişti.
Ertuğruk Aceto takip ediyor.
Yakaladık.
Bilginize.
:)

BaGa TaRKaN
18.Ağustos.2010, 04:07
Ertuğruk Aceto takip ediyor.
Yakaladık.
Bilginize.
:)

:confused::confused: Bişey Anlamadım Yahu???:confused::D

Wesley Sneijder
18.Ağustos.2010, 10:12
:confused::confused: Bişey Anlamadım Yahu???:confused::D

http://acetobalsamico.blogspot.com/2010/08/mourinhonun-ayman-carvalho.html
Bülent Timurlenk'in yazısı vardı öyle, o açıdan.

Del Piero_10
18.Ağustos.2010, 11:57
Kaka'nın Madrid kariyeri kısa sürecek gibi.

partizanlion
18.Ağustos.2010, 11:59
Yanlış bir takım tercihi, Real'e giden gençler sönüyor genellikle, orası ayrı bir dünya. Di Maria ve Kaka var anca rotasyon dönemlerinde ilk 11'de yer bulabilir.
İkinci nokta da kendini Türk olarak görmeyen bir oyuncu için ağıt yakmaya gerek yok. O Türklüğü aşılayamamışsa anne ve babası, bizim kaybettiğimiz bir şey yok olarak görüyorum.

eXcitinG
18.Ağustos.2010, 12:51
Doğru bir noktaya temas. Türk Türk Türk oyuncu diye günLerdir haberLerde ve heryerde Mesut ismi geçiyor. Türk asıLLı oLabiLir ama o asLını inkar etmiş ben ALman gibi hissediyorum demiş bir kişidir. Adının Mesut oLması asLının Türk oLması birşeyi değiştirmez. Ha Lahm ha Mesut benim için.

Rick Nelson
18.Ağustos.2010, 13:08
Bir şeye dikkat çektim Mourinho'nun saçı beyazlamış :D

Büyük ihtimalle Mesut Özil Real Madrid'te .. :)

Rick Nelson
18.Ağustos.2010, 13:13
Hatta büyük değil resmi olarak Real Madrid'de :D

Sekopej
18.Ağustos.2010, 13:35
Arkadaşlar olayın içinde yer almadığımızdan bize yorum yapmak kolay, keşke Türkiye'yi seçseydi ama Almanya işi o kadar zorlaştırıyor ki artık benim altyapımdan çıkan oyuncular, benim yetiştirdiğim oyuncular benim ülkemde oynasın diye. Mesut eğer Türkiye'Yi seçseydi Alman vatandaşlığının elinden alınması durumu olacaktı, annesini babasını kardeşlerini görmeye vize ile gider hale gelecekti. Sadece Türkler için de değil, diğer milletler için de Almanya aynı politikayı uyguluyor, şartları zorlaştırıyor.

Geçmişte bu kadar sıkı olmadığından bizi seçenler oldu ama artık Almanya'da yetişmiş ve kariyerine Almanya dışında devam etmek isteyen Türk asıllı oyuncuların bizi seçeceğini pek sanmıyorum ama Almanya'dan ayrılmam diyenler olursa, onlar seçebilir, gelecek için de pek ümitli değilim yani.

Fernando Gago
18.Ağustos.2010, 14:09
Mesut'u inkar eden etsin ben onu izlerken gururla izleyeceğim kim ne derse desin o bizden biri

GeNç KaRTaL
18.Ağustos.2010, 14:17
Sabah arkadaşım sporx'te gördü bu haberi.Bakıyorduk işte habere.Hürriyet kısmını görünce direk kapat,okumaya gerek yok dedim.Kapattı o da.:icon_biggrin:

Demiştim ama bu kadar üzerlerine gitmemek lazım sanırım basının.:icon_smile:

Jose Mourinho'nun takımının bu sezon sergileyeceği performansını çok merak ediyorum doğrusu.

King_91
18.Ağustos.2010, 14:32
ballack'tan sonra ilk defa bi alman futbolcu bu kadar çıkış yakaladı sanırım .. bence di maria'dan kat kat yararlı bi futbolcu olacak .

Sheriff
18.Ağustos.2010, 16:39
Bu konunun burada tartışılmasına izin vermiyorum ilgili konu mevcut orada tartışın..

deniz.91
18.Ağustos.2010, 19:27
Mesutu tebrik ederim umarım madridde çok başarılı olur onun başarısı türk futbolcularında önünü açacaktır bence

tarikko
18.Ağustos.2010, 19:40
Helal olsun valla..Buyuk basari..

E.Cartman
18.Ağustos.2010, 19:47
Mesut imza töreninde; Burada oynayan ilk Türk olacağım için çok mutluyum demiş galiba...

Suicider
18.Ağustos.2010, 19:48
Türk oyuncular real madrid te oynamak için can atarlar ben burda oynıcağım için çok mutluyum gibi birşey söyledi sanırım

E.Cartman
18.Ağustos.2010, 19:57
Real Madrid'de özellikle Kaka ile yan yana oynamak istediğini söyleyen Mesut Özil, İspanyol ekibinde oynayan ilk Türk oyuncu olduğu için de gururlu olduğunu belirtti.

NTVSpor'da böyle yazmış (http://www.ntvspor.net/haber/dunyadan-futbol/21754/mesut-imzayi-atti)

Suicider
18.Ağustos.2010, 19:58
Doğrudur hepsi aynı kapyıa çıkıyor Türk isminin oralarda geçmesi bile mutluluk verici..

ThersoN
18.Ağustos.2010, 23:00
Kendimizi kandırmayalım bu adamın Türkiye ile hiç bir bağlantısı yok, Almanya'da yaşamış büyümüş, Almanya Milli Takımını seçmiş, doğru seçim, seçimine kimse birşey diyemez ama ilk Türk oyuncu denmesi yerine ilk Türk asıllı futbolcu denmesi daha iyi olur sanıyorum; bu adamın
Mehmet Scholl'den farkı yok benim için, ona da kimse bayern de oynayan ilk Türk falan demedi

partizanlion
18.Ağustos.2010, 23:49
Real Madrid'in kendi sitesine baktım herhangi bir Türk kelimesi geçmiyor açıklamalarında.. Ntvspor çocuk kandırmaya çalışıyor sadece.. ;)

sananes
18.Ağustos.2010, 23:54
Real Madrid belki tüm açıklamaları yayınlamamıştır ama ben bi kısmını izledim Real Madridde oynamak Türk oyuncular gibi kelimelerle kurulan cümle kuruldu yani Ntvspor kandırmacası değil tabi ilk çeviriyi yaparkende kandırmaca yapmışsa Ntv bilemeyeceğim:)

Revolution
18.Ağustos.2010, 23:54
Bu konuları seviyeli olarak konuştuk bir kardeşimle ama silindi nedense tekrar açılmasın bence bu mevzular :)

partizanlion
18.Ağustos.2010, 23:57
Bu konuları seviyeli olarak konuştuk bir kardeşimle ama silindi nedense tekrar açılmasın bence bu mevzular :)
Hehe :D görmüştüm o konuşmaları.. :)

Yok belki yayınlamamışlardır, oda doğru neyse yarın bütün metni verirler ozaman bakarız daha sağlıklı olur.. :)

World Hollow o1
19.Ağustos.2010, 00:02
Sansasyonel bir transfer.. :)
ALLAH utandırmasın ne diyeyim..

partizanlion
19.Ağustos.2010, 10:04
Mesut'un videolarını izlerken aklıma Artiz dayının Real Madrid'de bir maçını yapmışlar o aklıma geldi.. :D
-artizz artizzz

vego
19.Ağustos.2010, 16:55
Real Madrid'den gidecekler!

Real Madrid Sportif Direktörü Jorge Valdano oyuncu sayısında artış olduğunu ve bazı isimlerle yolların ayrılacağını söyledi.

Jose Mourinho (http://www.sporx.com/mourinho/)'yu teknik direktörlüğe getirdikten sonra Khedira, Mesut, Di Maria (http://www.sporx.com/di-maria/) gibi isimleri kadro (http://www.sporx.com/kadro/)suna katan Madrid yönetimi dört futbol (http://www.sporx.com/futbol/)cuyu satılacaklar listesine koydu.

Sportif direktör Jorge Valdano (http://www.sporx.com/jorge-valdano/) yaptığı açıklamada yapılan transfer (http://www.sporx.com/futbol/transfer/)lerle beraber oyuncu sayısının çok fazla arttığını söylerken, birkaç isimle yolların ayrılacağını ifade etti. Listenin başında Mesut'un gelişiyle forma şansı iyice azalan Van Der Vaart (http://www.sporx.com/van-der-vaart/) bulunurken, diğer isimler Mamadou Diarra (http://www.sporx.com/mamadou-diarra/), Lassana Diarra (http://www.sporx.com/lassana-diarra/) ve Fernando Gago (http://www.sporx.com/fernando-gago/).

İspanyol medya (http://www.sporx.com/medya/)sında yer alan haberde, bu sene transfer (http://www.sporx.com/futbol/transfer/) konusunda astronmik rakamlar harcamaktan kaçınan yönetimin bu isimlerden maksimum gelir sağlamak için teklifleri en iyi şekilde değerlendireceği söylendi.

eGowiCh
19.Ağustos.2010, 18:48
Mesut Özil için harika oldu. Demişler ya her işte bir hayır vardır diye, Mesut'un Almanya'yı seçmesinde de bir hayır varmış, kendisine R.Madrid kapıları açıldı.

Serkan abi güzel bir noktaya temas etmiş, Alman vatandaşlığı elinden alınacaktı Mesut'un, başka çaresi yoktu. Üstelik F.Terim ve ekibi, federasyon yetkilileri de Mesut için fedakarlık göstermediler, bunu da unutmamak gerek.

Mesut R.Madrid'deki ilk Türk. Çok gurur verici bir şey bu, darısı diğer futbolcularımızın başına.

eGowiCh
19.Ağustos.2010, 18:50
http://img651.imageshack.us/img651/9463/mrmdrd.jpg

E.Cartman
19.Ağustos.2010, 18:52
şimdi şöyle bi olay var Mesut Almaya milli takımında oynasa da, Ballack'tan falan bi farkı yok dense de büyük bir fark var bence. Sonuçta Türk asıllı Alman futbolcu olarak geçecek haberlerde ya da resmi sitede. Bi şekilde Türk adı orada görünecek, eğer Mehmet Topal'da Valencia'da iyi bir performans gösterirlerse Türkiye'de yetişen futbolcuların İspanya'ya gitmeleri oldukça kolaylaşır. Zaten İspanya'da AB statüsünde oynuyor Türkler.

eGowiCh
19.Ağustos.2010, 18:56
Nasıl Podolski için Polonya asıllı, Senna için Brezilya asıllı, Bojan için Sırbistan asıllı diyorsak, Mesut da Türk asıllıdır. Bundan gurur duymamız lazım.

Mesut Özil, Dünya Kupası'nda gösterdiği harika performansla buralara geldi. Bizim futbolcularımızın da buralara gelmesi için Dünya Kupası'nda kendilerini göstermeleri lazım, ancak F.Terim sayesinde Dünya Kupası yüzü göremediğimiz için bu pek mümkün görünmedi şimdiye kadar. Yoksa eminim Arda, G.Gönül gibi oyuncularımız da yıldızlarını parlatırlardı ve büyük transferler yapabilirlerdi.

Addolorato
19.Ağustos.2010, 19:01
Bir soru vardır ; insanın memleketi doğduğu yermidir yoksa doyduğu yermidir diye Mesut Özil hem Almanya doğumlu hemde şu zamana kadar Almanya'nın ekmeğini yedi. O zaman fazla bir laf söylemeye gerek yok..

Aşk-ı Şehir
19.Ağustos.2010, 19:08
Mesut 2-3 gün daha bekleyemedin yahu Madrid'e transfer olmak için. Bana imzalı forma yollayacaktın yahu. :D Mesut için hayırlısı olsun. Başarılı olacağını düşünüyorum...

A.FaruK
21.Ağustos.2010, 16:36
Açıkcası çokda gururlanmadım. Bir Almanın Real Madrid'de oynaması pek enterese etmiyo beni. Zaten dünyanın en büyük takımı olarak görülen bir takımda bir TÜRK oynadı. Hemde seçim kozu olarak alınmıştı. Zamanında Barcelonada Rüştü oynamadı mı ? Bence bu daha fazla gururlanacak bi durum.

Zekirdek
21.Ağustos.2010, 16:40
Açıkcası çokda gururlanmadım. Bir Almanın Real Madrid'de oynaması pek enterese etmiyo beni. Zaten dünyanın en büyük takımı olarak görülen bir takımda bir TÜRK oynadı. Hemde seçim kozu olarak alınmıştı. Zamanında Barcelonada Rüştü oynamadı mı ? Bence bu daha fazla gururlanacak bi durum.

Sen adama kucak açma. Seni Türkiye'ye getirsinler sen antremana sokmadan kovala ve daha bir çok neden. Mesut'un orada olmasını sağlayan. Niye bu adam Milli Takım'a çağrılmadı bunu sorgulasak daha iyi. Ben Mesut'un yerinde olsam bende Almanya'yı seçerim.

A.FaruK
21.Ağustos.2010, 17:06
Sen adama kucak açma. Seni Türkiye'ye getirsinler sen antremana sokmadan kovala ve daha bir çok neden. Mesut'un orada olmasını sağlayan. Niye bu adam Milli Takım'a çağrılmadı bunu sorgulasak daha iyi. Ben Mesut'un yerinde olsam bende Almanya'yı seçerim.

Yaa kardeşim ne biliyosunda konuşuyosun. Ne biliyosun Milli Takıma çağırmadılar. Ne biliyosun uğraşmadılar. Kulaktan dolma bilgilerle o öyle demiş falan fıstık bişeyler duymuşsun onu bana anlatıyosun. Hiç bir zamanda sen Mesut olamıyacaksın öyle bi seçim hakkında olmayacak o yüzden fazla sıkma canını kardeş.

Revolution
21.Ağustos.2010, 17:35
Bu sene Di Maria'nın yerine oynarsa hiç ama hiç şaşırmam..

Clayman
21.Ağustos.2010, 17:43
Nasıl Podolski için Polonya asıllı, Senna için Brezilya asıllı, Bojan için Sırbistan asıllı diyorsak, Mesut da Türk asıllıdır. Bundan gurur duymamız lazım.

Podolski Polonya asıllı olabilir fakat Polonya'ya bir katkısı oldu mu ? Spor anlamında değil tabki. Senna'nın Brezilya'ya ne katkısı oldu ? Bojan'ın babası Sırp sadece. Kendisi doğma büyüme İspanyol. Aynı şekilde Mesut da Türk asıllı olmasına rağmen, kendisine Türk Milli Takımı'ndan teklif gelmesine rağmen, Alman Milli Takımı'nı seçti. Ben böyle bir oyuncuyla her ne kadar iyi oyuncu olursa olsun gurur duymam. Gurur duyulacak oyuncular varsa bunlar başta Tugay Kerimoğlu olmak üzere Rüştü ve Nihat'tır.

Ama diyecekler ki, Mesut, Türk Milli Takımı'nı seçseydi ona yazık olurdu. Aksine Milli Takımımızda onun gibi üst düzey oyun görüşü olan bir orta saha oyuncusuna ihtiyaç var. Seçseydi banko oyuncu olurdu şuan. Ama Mesut tamamen kupa ve başarı için Alman milli takımını seçti. Bu yüzden kendisiyle gurur duymuyorum ve basının da bunu Türk halkına mal etmesini de anlamış değilim.

SAİT71
21.Ağustos.2010, 17:44
Fiziğe baksana zaten. O fizikle zor oynar. :)

vego
21.Ağustos.2010, 17:48
Podolski Polonya asıllı olabilir fakat Polonya'ya bir katkısı oldu mu ? Spor anlamında değil tabki. Senna'nın Brezilya'ya ne katkısı oldu ? Bojan'ın babası Sırp sadece. Kendisi doğma büyüme İspanyol. Aynı şekilde Mesut da Türk asıllı olmasına rağmen, kendisine Türk Milli Takımı'ndan teklif gelmesine rağmen, Alman Milli Takımı'nı seçti. Ben böyle bir oyuncuyla her ne kadar iyi oyuncu olursa olsun gurur duymam. Gurur duyulacak oyuncular varsa bunlar başta Tugay Kerimoğlu olmak üzere Rüştü ve Nihat'tır.

Ama diyecekler ki, Mesut, Türk Milli Takımı'nı seçseydi ona yazık olurdu. Aksine Milli Takımımızda onun gibi üst düzey oyun görüşü olan bir orta saha oyuncusuna ihtiyaç var. Seçseydi banko oyuncu olurdu şuan. Ama Mesut tamamen kupa ve başarı için Alman milli takımını seçti. Bu yüzden kendisiyle gurur duymuyorum ve basının da bunu Türk halkına mal etmesini de anlamış değilim.

O kulube de en az 2 sene yedek çakılır

2 sene sonra kiraya gider

sonraki sene gelir ara ara oynar

Son senede şuttt.

2 yoruma da imzamı atarım

Revolution
21.Ağustos.2010, 17:57
Ben Mesut'un kendini çok geliştireceğini düşünüyorum yaptığınız yorumların aksine.. Kondisyonu ve fiziğini geliştirdiği taktirde de ligin en iyisi olacaktır bence...

Revolution
21.Ağustos.2010, 17:57
en iyilerinden biri*

eGowiCh
21.Ağustos.2010, 18:05
O kulube de en az 2 sene yedek çakılır

2 sene sonra kiraya gider

sonraki sene gelir ara ara oynar

Son senede şuttt.

O kulübede 2 sene çakılmaz. Mourinho'nun takımında kimse kulübeye çakılmaz, eğer sorun çıkartırsa o ayrı. Mourinho elindeki futbolcuları kullanmasını iyi bilen bir hoca, üstelik Mesut da kaliteli bir futbolcu, bu dünya tarafından kabul edilen bir şey, duygusal yaklaşımları bir tarafa bırakırsan eğer bunu görebilirsin.

Mesut'un röportajından alıntı:

"Türk Milli Takımı'nda neden forma giymiyorsun?" Sorusuna ise Mesut şu cevabı verdi, "Bana Türk Milli Takımından davet gelmedi. Beni kimse çağırmadı"

Fatih Terim sağolsun!

Fiziğe baksana zaten. O fizikle zor oynar. :)

Fizik konusunda Mourinho'nun ne denli çalışmalar yaptırdığından sanırım haberin yok. Jose Mourinho ve ekibi, fizik gücü yetersiz olan futbolculara özel antrenman programları düzenleyip, onları salonda da çalıştırarak güç ve kuvvet idmanı yaptırıyor. Böylece oyuncu fizik gücünü artırıyor. Sen hiç Mourinho'nun takımında fizik gücü yetersiz veya oyundan düşen, kondisyonu yetmeyen bir oyuncu gördün mü? Adamlar (Inter) 10 kişi kalmalarına rağmen dünya devi Barcelona'ya karşı müthiş bir savunma yaptılar. Bunda Mourinho'nun taktiksel becerisi ile oyunculara 2 yıl boyunca kattığı fiziksel gücün rolü var.

Jose Mourinho yönetiminde fizik gücünü şimdikinden daha iyi hale getirecektir Mesut. Ayrıca şu anki fiziği ile bile Dünya Kupası'na damgasını vurmuş, Bundesliga'da fırtına gibi esmiş bir futbolcudan söz ediyoruz. Bu fizikle bunları yaptıysa, Mourinho ile neler yapar demek daha doğru olur.

Zekirdek
21.Ağustos.2010, 18:08
Yaa kardeşim ne biliyosunda konuşuyosun. Ne biliyosun Milli Takıma çağırmadılar. Ne biliyosun uğraşmadılar. Kulaktan dolma bilgilerle o öyle demiş falan fıstık bişeyler duymuşsun onu bana anlatıyosun. Hiç bir zamanda sen Mesut olamıyacaksın öyle bi seçim hakkında olmayacak o yüzden fazla sıkma canını kardeş.

Canımı sıkmıyorum zaten. Keşke öyle bir şansım olsa.

RaSenGan
21.Ağustos.2010, 18:09
Mesut Hayko'ya benziyor gibi :) Umarım Mesut sık sık forma şansı bulur ve ileride takımın vazgeçilmezlerinden biri olur.

SAİT71
21.Ağustos.2010, 18:12
Fizik konusunda Mourinho'nun ne denli çalışmalar yaptırdığından sanırım haberin yok. Jose Mourinho ve ekibi, fizik gücü yetersiz olan futbolculara özel antrenman programları düzenleyip, onları salonda da çalıştırarak güç ve kuvvet idmanı yaptırıyor. Böylece oyuncu fizik gücünü artırıyor. Sen hiç Mourinho'nun takımında fizik gücü yetersiz veya oyundan düşen, kondisyonu yetmeyen bir oyuncu gördün mü? Adamlar (Inter) 10 kişi kalmalarına rağmen dünya devi Barcelona'ya karşı müthiş bir savunma yaptılar. Bunda Mourinho'nun taktiksel becerisi ile oyunculara 2 yıl boyunca kattığı fiziksel gücün rolü var.

Jose Mourinho yönetiminde fizik gücünü şimdikinden daha iyi hale getirecektir Mesut. Ayrıca şu anki fiziği ile bile Dünya Kupası'na damgasını vurmuş, Bundesliga'da fırtına gibi esmiş bir futbolcudan söz ediyoruz. Bu fizikle bunları yaptıysa, Mourinho ile neler yapar demek daha doğru olur.

Bu benim fikrim. Şuanki olaya göre konuşuyorum. Ben böyle düşünüyorum geliştirir geliştirmez orası sonraki iş.

ForCimbom
21.Ağustos.2010, 19:36
Ben duygusal bakmıyorum. Onun türk olup olmaması esasen umrumda bile değil.

Ben düşündüğümü söyluyorum. benim düşümcemdir, katılmazsın. Ortada bazı şeyler var göremediğiniz.

Mesela Mesutun baya bir abartıldıgını, aslında o kadar iyi olmadıgını...

ben tam tersini düşünüyorum . mesut sanılandan çok daha iyi bir futbolcu. overrated değil underrated. tabi bunu türkiye'deki saygınlığına bakarak söylüyorum. ecnebiler kıymetini biliyor da parayı basıp alıyor. onu göremeyen biziz. mesut hakikaten çok yetenekli çok zeki mental olarak harika bir oyuncu. abartılmıyor aksine aşırı yeriliyor bana kalırsa. real'de kesinlikle çok büyük işler yapacağına inanıyorum...

Del Piero_10
21.Ağustos.2010, 19:47
Mesut ile ilgili sorun Türk olduğunun yabancılar arasında fazla bilinmemesi. Thuram Dünya Kupasını kaldırırken biz 'vay be bak sen şu Guadeloupe'dan ne adamlar çıkıyor' mu dedik? Mesut her zaman Alman olarak anılacak. Yani onun başarılarından pay çıkarmanın, gurur duymanın alemi yok.

eGowiCh
21.Ağustos.2010, 20:54
Ecnebilere kızmak yerine kendimize kızmak daha doğru. En başta Almanya, her turnuvaya kesin katılıyor, daha katılamadığı turnuva görmedim ben. Biz ise sadece 2 kez Dünya Kupası'na katıldık şu ana dek, Avrupa Kupası'na da nadiren katılabiliyoruz. Dolayısıyla dünya futbolunda saygınlığımız yok, istikrarımız hiç yok. Bir turnuva 3. olup ondan sonra art arda 2 turnuvaya katılamayabiliyoruz.

Türkiye'de futbolculara gereken saygı da gösterilmiyor. Çok ağır eleştirilere, hakaretlere maruz bırakılıyorlar.

Altyapı eğitimimiz yok gibi, oyuncu burada kendini geliştiremiyor.

Kısacası, Almanya her yönden bize ağır basıyor. Oyuncu da tercihini haklı olarak oradan yana kullanıyor. Zaten bizim onu milli takıma çağırdığımız bile olmadı ki, adam seçmedi diyelim.

Mesut'a iyi futbolcu değil diyenler de bizim futbolculara baksınlar. Bizim ligde Mesut gibi futbolcu mu var? Mesut gibi kaliteli bir adamımız mı var? Sercan Yıldırım furyası vardı bir ara, özellikle Coşkun abi bu örneği veriyorum Bursalısın diye, adam abartıldı, şişirildi, yok Man Utd istiyor, yok Man City istiyor diye, bak sonuç, adam kendi takımında yedek.

Homer J.S
22.Ağustos.2010, 13:05
4-0 kazandı Barcelona ve kupanın sahibi oldu.

Messi'nin hattrick'i vardı.

King_91
22.Ağustos.2010, 13:36
adamlar ilk maça yedek ağırlıklı kadroyla çıkıp dalga geçtiler şimdi de 4-0 yendiler .

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
24.Ağustos.2010, 00:35
Mesut'un bikaç sezon içinde dünyanın en iyi 2-3 AMC'si arasında olacağından eminim...:)

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
24.Ağustos.2010, 00:36
Carvalho kaç yaşında olursa olsun çok iyi bir DC'dir... İyi transfer Real adına.

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
24.Ağustos.2010, 00:37
Çokta fazla bi para değil Real için... :D

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
24.Ağustos.2010, 00:38
Canales cidden çok yetenekli bir oyuncu... Guti'nin yerini doldurabileceğine inanıyorum şahsen.

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
24.Ağustos.2010, 00:40
mourinho'nun bir bildiği vardır deyip geçmek lazım.
Nokta (.)
...

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
24.Ağustos.2010, 00:41
Mourinho'nun gözden çıkardığını kesinlikle düşünmüyorum... Haber kolpa bence.

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
24.Ağustos.2010, 00:44
Adriano'nun Barca klasında bir DL olduğunu düşünmüyorum açıkçası.

BleedingMoon
24.Ağustos.2010, 03:29
mesut varken canales kulübede bekler. kaka'nın ve di maria'nın da geleceğini düşünürsek bir yıl kiralanabilir. granero da var üstelik. van der vaart? sol ve ortada büyük enflasyon var.

Clayman
24.Ağustos.2010, 20:12
Real Madrid takımının teknik direktörü Jose Mourinho, takımın 3. kalecisi olarak Sergio Ramos veya Khedira'yı gösterdi.

Real Madrid Teknik Direktörü Jose Mourinho, basına yaptığı açıklamada, takımdaki futbolcuların durumunu değerlendirirken, bir maçta kaleci İker Casillas veya yedeği Dudek'in sakatlanmaları halinde kaleye geçecek isimlerin Sergio Ramos ve Khedira olacağını söyledi.

Portekizli teknik adam, Cristiano Ronaldo'nun ise forvetin en önünde görev yapan bir futbolcu olmadığını, böyle oynatılması halinde ''oyun stilinden çok şey kaybedeceğini'' savunarak, bu mevkide Higuain veya Benzema'nın bulunduğunu kaydetti. ''Higuain veya Benzema sakatlanırsa sorun yaşarız'' diyen Mourinho, mevcut durumda 26 kişi olan kadrodan ayrılacakların olacağını, ancak yeni transfer yapılmayacağını söyledi.

La Liga'nın ilk haftasında gelecek pazar günü deplasmanda oynayacakları Mallorca maçından sonra takımdan kimlerin gidebileceğinin netleşeceğini belirten Mourinho, ''Çok az oynama olasılığı olan bir futbolcunun, formayı, şehri, havayı veya kulübü sevmesinden dolayı kalmak istemesini anlayamıyorum. Futbolcular salak değil, Mallorca maçından sonra kimin zorluklar yaşayacağını, kimin ön sıralarda olacağını anlayacaklar. Umarım önümüzdeki günlerde başka kulüp bularak, bir çözüm isterler'' ifadelerini kullandı.

NTVSpor.net

vego
24.Ağustos.2010, 20:17
Mourinho 3. bir kaleci istemiş:n:

zemlinskis
24.Ağustos.2010, 20:47
Mourinho 3. bir kaleci istemiş:n:

:D doğru...

di canio
25.Ağustos.2010, 01:53
Barcelona'nın, Fransa'nın Grenoble takımından Atila Turan'la ilgilendiği söylentisi var bazı sitelerde.

ozaniel
25.Ağustos.2010, 02:57
Barcelona ön liberoyu Busquets'e mi bırakmayı düşünüyor? Hala ön libero bulamadılar.

ShevAnil
25.Ağustos.2010, 04:39
Mascherano'yu alıcaklar. 3-5 Milyon Euro pazarlık yapıyolar.

nerazzuri
25.Ağustos.2010, 18:45
Real Madrid, Mesut Özil'in ayaklarını 48 Milyon €'ya sigortalattı. :icon_lol:

vego
25.Ağustos.2010, 18:52
Mascherano'yu alıcaklar. 3-5 Milyon Euro pazarlık yapıyolar.
aslında 10 milyon sterlinlik bir pazarlık var:D

15+cacares+Hleb barçanın taklifi

Liverpool 25m sterlin istiyor

ShevAnil
25.Ağustos.2010, 19:13
Bende Barcelona'nın 22-23 m € teklif eddiğini, Liverpool'un 28 istediğini duydum.

ThersoN
25.Ağustos.2010, 20:57
daha dudek'in kaleye geçtiğini bile görmedim, yine büyük ihtimalle casillas tek başına alır götürür kaleyi

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
25.Ağustos.2010, 21:22
Bacakları 48 milyon euro!

Real Madrid, Werder Bremen'den transfer ettiği Türk kökenli Alman Milli Takım oyuncusu Mesut Özil'in bacaklarını 48 milyon Avro'ya sigortalattı.

Alman Sportbild dergisi, "Real, Özil'i 48 milyon Avro'ya sigortaladı" başlığı ile verdiği haberde, Real Madrid'in, Mesut'un bacaklarını 48 milyon Avro'ya sigortaladığını, bunun Real Madrid'in Werder Bremen'e ödediği bonservis bedeli ile Mesut'un yılda 5 milyon Avro olmak üzere 6 yıl boyunca alacağı ücret kadar yüksek olduğu ifade edildi.

Derginin haberinde, Mesut'un sözleşmesine, sözleşme süresi sona ermeden başka bir takıma gitmesi durumunda Real Madrid'e 180 milyon Avro bonservis bedeli ödenmesi gerektiği şeklinde bir madde konulduğu kaydedildi.

Aynı haberde, Nike şirketinin Almanya'daki yüzü olan Mesut'un, bu şirket ile 2012 yılında bitecek sözleşmesini 2016'ya kadar uzattığı ve Mesut'un yılda 250 bin Avro alacağı da belirtildi.

Dergide yer alan diğer bir haberde de Mesut'un 2000-2005 yılları arasında oynadığı ve şimdilerde iflasın eşiğinde bulunan Rot-Weiss Essen ile 2005 ve 2006 yılında formasını giydiği Schalke 04 kulübünün de Mesut'un transferinden para alacağı ifade edildi.

Haberde, Rot-Weiss Essen'in Rael Madrid'in, Werder Bremen'e ödediği transfer bedelinin yüzde 1,5'i olan 270 bin Avro, Schalke 04'ün de 180 bin Avro alacağı kaydedildi.

LigTv

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
25.Ağustos.2010, 21:22
Bozuk yerler düzeltilirse sevinirim. :)

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
25.Ağustos.2010, 21:24
"Ağlamaya zamanımız yok!"

İspanya'nın Real Madrid takımının Portekizli teknik direktörü Jose Mourinho, sezon öncesi hazırlık döneminden memnun olmadığını söyledi.

Santiago Bernabeu Stadı'nda dün akşam Uruguay'ın Penarol takımına karşı oynanan ve 2-0 kazanılan özel maçtan sonra basına açıklama yapan Real Madrid teknik direktörü Mourinho, 28 Ağustosta başlayacak La Liga öncesi değerlendirmelerde bulundu.

''Zor bir hazırlık dönemi oldu. 15 gün sadece 7 futbolcu ile çalıştım, sonra 3 daha geldi, ardından Dünya Kupası'ndaki futbolcular ve sonrasında bazı sakatlıklar...'' diyen Mourinho, tüm takım halinde sadece 3 gün birlikte çalıştıklarını kaydetti. Portekizli teknik adam, ''Yeni teknik direktör ve 6 yeni futbolcu için bu az bir zaman. Yaptıklarımızdan memnunuz ama bir takım zamanla oluşturulur ve biz de bu zamana sahip olamadık'' dedi.

La Liga'da ilk maçlarını deplasmanda Mallorca'ya karşı yapacaklarını, daha sonra Osasuna ile oynayıp Şampiyonlar Ligi mücadelesine başlayacaklarını hatırlatan Mourinho, ''Çalışmak için zamanımız olmadı ama biz Madrid'iz ağlamak için zamanımız yok'' şeklinde konuştu.

Bu arada İspanyol basını, Penarol karşısında 2-0 galip gelen Real Madrid'de sadece Arjantinli Di Maria'yı beğendi. Yorumlarda, ''Real Madrid halen gri, hazır gözükmüyor. Yeni futbolcular, maç içinde ufak detaylarla öne çıksa da henüz uyumdan söz edilemez'' denildi. Real Madrid'in yeni futbolcusu Mesut Özil, Penarol karşısında ilk 11'de sahaya çıktı. Özil, ikinci yarıda Pedro Leon ile değiştirildi.

LigTv

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
25.Ağustos.2010, 21:24
Bozuk yerler düzeltilirse sevinirim. :)

nerazzuri
27.Ağustos.2010, 10:00
Mallorca, Bordeaux'dan Cavenaghi'yı bir yıllığına kiraladı.

goosfraba
27.Ağustos.2010, 13:22
mascherano, 22 milyon euro karşılığında barcelona'da.

yıllık 5.5 milyon euro alacak.

Kage
27.Ağustos.2010, 13:23
Kötü oldu ama fiyatı gayet iyi o para ile inşallah düzgün bi transfer yaparız.

Börk
27.Ağustos.2010, 13:23
Yerinde transfer olmuş.Toure'nin yerini en iyi şekilde dolduracaktır.

Hugo
27.Ağustos.2010, 13:29
22 Milyon çok az Mascherano için :mad:

Aşk-ı Şehir
27.Ağustos.2010, 13:48
Geçmiş olsun Mourinho...

World Hollow o1
27.Ağustos.2010, 13:51
26 M Sterlin istemiş Liverpool yönetimi.
Barca en fazla 18 M sterlin vermiş.
iyi transfer işe çok fazlasıyla yarayacak bir transfer liverpool için çok büyük kan kaybı..

ForCimbom
27.Ağustos.2010, 14:23
22 milyon mu? çok az yahu...

barça için iyi transfer , hayırlıs olsun...

KaRaBükLü KraL
27.Ağustos.2010, 14:46
Cidden 22 Mn çok az bi para heleki Mascherano için.Bu adam D.Kupasında Arjantin'in en iyilerindendi normalde de iyi nasıl bu kadar az paraya satmış Liverpool anlamak zor

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
27.Ağustos.2010, 14:49
Böylece Barca Yaya Toure'nin gitmesinden doğan DMC boşluğunu Mascherano ile doldurmuş oldu.

Cengo
27.Ağustos.2010, 15:02
22 Milyon çok az Mascherano için :mad:

Sakatım diyerek antrenmanlara çıkmıyordu, gitmek istiyorum dediğinden satmak zorunda kaldılar.

Hugo
27.Ağustos.2010, 19:06
Sakatım diyerek antrenmanlara çıkmıyordu, gitmek istiyorum dediğinden satmak zorunda kaldılar.

Evet biliyorum. Çok severim Mascherano'yu ama adeta kaçması hoş olmadı Liverpool'dan.

RaSenGan
27.Ağustos.2010, 19:06
Çok bile bu adama :p Poulsen'i aldı ya Liverpool böyle doldurmaya çalışırlar :)

garydelgadov
27.Ağustos.2010, 19:07
Trabzon maçLarında kadroda oLmamasının sebebi buymuş demek.HayırLısı oLsun..

Hugo
27.Ağustos.2010, 19:11
Çok bile bu adama :p Poulsen'i aldı ya Liverpool böyle doldurmaya çalışırlar :)

Poulsen tırnağı edemez Mascherano'nun.

GebzeLi1907
27.Ağustos.2010, 19:18
iyi transfer pique nin yerinede 175 lik falan bi adam olsa futbol tarihin en kısa takımı barca olacak heralde hatta belkide olmuşlardır :)

RaSenGan
27.Ağustos.2010, 19:18
Poulsen tırnağı edemez Mascherano'nun.

Orası öyle de sonuçta bu Liverpool yönetimi :)

GodfatheR
27.Ağustos.2010, 19:59
18 milyon sterline almıştık zaten 22 milyon sterline sattık. Böyle bir oyuncuyu satıyorsak daha çok kâr etmeliydik. Gerçi kaçar gibi gitti ondan bonservis böyle düşük.

Bu transferden gelen parayıda borçlarımızı kapatmak da kullanıcaz sanırım. Bize yine hüsran, bize yine Ngog :D

ThersoN
27.Ağustos.2010, 20:58
Liverpool'da bu sene bir değişim yaşanmazsa, sezon sonu Gerrard ve Torres haberlerini de görücez bence..

Barcelona için çok yerinde bir transfer zira; fabregas olmuyor; kimi alalım diye sorsalar ya mascherano ya da cambiasso derdim,yönetim yine mascherano'yu alırdı. :D

MeMo
27.Ağustos.2010, 21:01
Orası öyle de sonuçta bu Liverpool yönetimi :)

Hay Liverpool'una ya :D

Orada Busquets oynarken şimdi Mascherano oynayacak Barcelona'da iyice mükemmel bi kadro oldu :D

RaSenGan
27.Ağustos.2010, 21:23

Orada Busquets oynarken şimdi Mascherano oynayacak Barcelona'da iyice mükemmel bi kadro oldu :D

Noldu şimdi Memocum herkes bilmiyor mu Liverpool'u :D

Homer J.S
27.Ağustos.2010, 21:36
Bu seneyi feda etsinler, seneye Torres'i de satıp mükemmel bi kadro kursunlar.

Fantaziye bak.

Hugo
27.Ağustos.2010, 21:38

Busquets oynamayacaksa süper yahu :D O adama kıl oluyorum.

BleedingMoon
28.Ağustos.2010, 01:41
real madrid ne zaman barça'dan daha iyi takım kuracak, çok merak ediyorum. barcelona her sene mükemmel takım kuruyor. bildiğin mükemmel yani. nokta transfer budur.

Revolution
28.Ağustos.2010, 01:42
Masche Toure'yi asla aratmaz.

GodfatheR
28.Ağustos.2010, 01:45
Torres ve Gerrard'ı da satarsak bildiğin Stoke City'e dönücez :n:

Sheriff
28.Ağustos.2010, 01:50
Çok önemli bir transfer Barcelona için, artık tutulamazlar sanırım.

gerrrard
28.Ağustos.2010, 02:35
büyük bir kan kaybı oldu bizim için. mascherano her ne kadar sevdiğim bir oyuncuda olsa gerek west ham'dan bize gelirken gerek barça'ya giderken pek karakterli bir oyuncu olmadığını göstermişti.

nerazzuri
28.Ağustos.2010, 09:24
Torres ve Gerrard'ı da satarsak bildiğin Stoke City'e dönücez :n:
O günlerde gelecek :p

GeNç KaRTaL
28.Ağustos.2010, 10:28
Toure'nin yerini dolduracak,hatta daha iyi performans sergileyebilecek bir transfer.Başka bir tabirle nokta bir transfer.Hayırlı olsun.

MaTRaKaN
28.Ağustos.2010, 11:03
Gerrard yaşlandı Torres forumsuz.Masc gitti.

Aboooo...

Varonil
28.Ağustos.2010, 12:01
Harika bir transfer.Belki de oyuncu-takım uyumu olarak birbirine bu kadar yakışan başka bir transfer yoktu uzun zamandır.Bir tarafta Jose Mourinho varken diğer tarafta Barça'nın böylesine harika bir takım kurduğunu görmek insanı heyecanlandırıyor yahu. :)

BaGa TaRKaN
28.Ağustos.2010, 12:19
Gerrard yaşlandı Torres forumsuz.Masc gitti.

Aboooo...

Gerrard Yaşlanmaz O Adam Bug O Adam 50 Yaşına Kadaar Oynar:icon_cool:

Fernando Gago
28.Ağustos.2010, 12:35
Barca eksik bölgesini kapatmış oldu

GodfatheR
28.Ağustos.2010, 12:57

L'pool düşmanlarını yeneceğiz :p

sananes
28.Ağustos.2010, 23:09
Quincy Owusu-Abeyie şöyle bir adam var Malaga'da akıllara zarar çok yetenekli gerçekten Arsenal'de falanda oynamış ama sorunlu bi oyuncuymuş sanırım kendini futbola verirse cok can yakar.Topal yedek ama benim favorilerimden Banega yine çok iyi maç 1-1 gidiyor

Del Piero_10
28.Ağustos.2010, 23:39
Barça'nın Uruguaylı savunmacısı Endülüs ekibine kiralandı.

La Liga ekiplerinden Barcelona'da forma giyen Uruguaylı savunma oyuncusu Martin Caceres'in Sevilla'ya kiralandığı açıklandı.

Reuters'in haberine göre Sevilla, Caceres'i bir yıllığına kiralık olarak kadrosuna kattığını açıkladı. Kiralama anlaşmasına göre Sevilla, Barcelona'nın talep ettiği bonservis bedelini ödediği takdirde Caceres ile dört yıllık sözleşme imzalayabilecek.

Sebastien Squillaci'nin Arsenal'e satılmasının ardından savunma oyuncusu arayışlarına giren Sevilla, Valencia'lı Alexis'ten sonra ikinci transferini yapmış oldu.

Geçtiğimiz sezonu Juventus'ta kiralık olarak geçiren 23 yaşındaki Caceres, Uruguay Milli Takımı'nın 2010 Dünya Kupası kadrosunda da yer alıyordu.

vego
28.Ağustos.2010, 23:40
Gene mi kiralık kiralamadık yer kalmadı Cacares'i

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
29.Ağustos.2010, 00:24
3-1 kazandı Valencia...

Fernando Gago
29.Ağustos.2010, 00:32
Barcelona bu sene defans hattını iyice boşalttı . Sezon içinde büyük sıkıntı yaşayacaklar bence eğer transfer yapmazlarsa.

sananes
29.Ağustos.2010, 23:56
Mesut'u oynatmıyo canales ve di maria sahada ikiside kötü özellikle di maria.mesut biraz zaman geçsin oynayacaktır takımda

Facx
30.Ağustos.2010, 03:33
maçı izlemediim ama canales iyidir :D di maria ise yılın balon transferleri arasında yer alabilir

izmer96
30.Ağustos.2010, 23:27
Yaya Toure'yi 32 milyon Euro'ya satip ondan 2 gomlek daha kaliteli mascherano'yu 21'e aliyorsan iste transfer basarisi budur arkadas , insallah bizim kluplerimizede nasip olur boyle akilli transfer yapmak

RaSenGan
31.Ağustos.2010, 00:11
Yaya Toure'yi 32 milyon Euro'ya satip ondan 2 gomlek daha kaliteli mascherano'yu 21'e aliyorsan iste transfer basarisi budur arkadas , insallah bizim kluplerimizede nasip olur boyle akilli transfer yapmak

Barcelona'nın bir şey yaptığını zannetmiyorum.Toure'yi alan City sonuçta az bile vermiş 40'tan aşağı vermezdi normalde :) Mascherano da gidicem diye tutturunca anca bu kadara satabilmişler Barça'ya :)

MeMo
31.Ağustos.2010, 00:34

Daha gelmedi mi ? :p

Del Piero_10
31.Ağustos.2010, 00:48
Çok ucuza kapattılar. Mascherano'nun yaptığı ahlaksızlığın etkisi oldu tabi.

Nocna Mora
31.Ağustos.2010, 11:12
Çok iyi bir transfer Barcelona için. Gelecek içinde yararlı olacaktır

deniz.91
31.Ağustos.2010, 12:34
Takımda tek sıkıntılı diyeceğimiz bölgeyide mascheranoyla kapadılar süper takım ya

TR.CaPTaiN
31.Ağustos.2010, 15:10
http://www.yukleresim.com/images/53799831369289534975.jpg (http://www.yukleresim.com/)

http://www.yukleresim.com/images/66671184721732418311.jpg (http://www.yukleresim.com/)

http://www.yukleresim.com/images/60477910337018271411.jpg (http://www.yukleresim.com/)

http://www.yukleresim.com/images/50665756027694939342.jpg (http://www.yukleresim.com/)

http://www.yukleresim.com/images/62565147236078921485.jpg (http://www.yukleresim.com/)

http://www.yukleresim.com/images/72540773067951106573.jpg (http://www.yukleresim.com/)

nerazzuri
31.Ağustos.2010, 15:27
Kusursuz diye bir takım varsa, Barcelona'dır o.

Lionel Andres Messi
31.Ağustos.2010, 15:40
ayrıca bonservisinin yüzde 20'sini kendisi karşıladı(kendi alacağı parasından pay verdi barçaya).barça 18 civarı bir para ödeyecek diyebiliriz.

Since-1907
01.Eylül.2010, 02:58
Espanyol, geçen sene kiralık oynatıp memnun kaldığı İtalyan oyuncuyu kadrosuna kattı.

Espanyol'un resmi internet sitesine göre, Katalan kulübü Pablo Osvaldo için Bologna'yla her konuda anlaştı ve İtalyan golcü kendisini 5 yıllığına Espanyol oyuncusu yapan sözleşmeye imzasını attı.

Ocak 2009'da Bologna'ya katılan Osvaldo, geçen sene Espanyol'da kiralık olarak forma giymişti.

Bu yaz, transfer döneminin başlarından itibaren görüşen iki kulüp sonunda oyuncu için anlaştı ve 24 yaşındaki forvet Espanyollu oldu.

Goal

Since-1907
01.Eylül.2010, 14:38
Levante, Manchester City'nin oyuncusu Felipe Caicedo'yu kiralık olarak renklerine bağladı.

La Liga'nın yeni ekiplerinden Levante, 2010-2011 sezonu boyunca kontratı Manchester City'de bulunan Ekvadorlu forvet oyuncusu Felipe Caicedo'yu kiralık olarak renklerine bağladı.
21 yaşındaki Felipe Caicedo, geçtiğimiz sezon Malaga'da da kiralık oynamış ve 18 maçta 4 gol atmıştı.
Caicedo 2008'de Basel'den geldiği Manchester City'de 27 Premier Lig maçına çıkmış, ancak 4 gol atarak beklentileri karşılayamamıştı.

Chivalry
01.Eylül.2010, 21:36
48 milyon euro sigorta nedir ya yok artık ? Bacaklarına bişey olması durumunda (lafa bak :D) realin alacağı para neymiş?

MuraTBudaN
01.Eylül.2010, 23:14
Çok ucuza aldılar,Yaya'yı aratmaz.