PDA

View Full Version : İspanya La Liga Geçmiş Sezonlar

Pages : [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43

eGowiCh
20.Temmuz.2006, 23:00
Dudek Real Madrid'de
İspanya La Liga şampiyonu Real Madrid, Liverpool'un serbest bıraktığı Polonyalı kaleci Jerzy Dudek'i renklerine bağladı.

http://www.ntvspor.net/Images/16935.jpg

Real Madrid Kulübü'nün resmi internet sayfasından yapılan açıklamada, Liverpool tarafından serbest bırakılan Polonyalı kaleci Jerzy Dudek ile 2 yıllık resmi sözleşme imzalandığı bildirildi.

Yıllık 1.5 milyon Euro ücret alacak olan 34 yaşındaki file bekçisi, Iker Casillas'ın arkasında yedek bekleyen Diego Lopez'in Villarreal'e transfer olmasından sonra Madrid temsilcisinin yeni 2 numaralı kalecisi olacak.

2001 yılında Feyenoord'dan Liverpool'a 4.85 milyon paund karşılığında transfer olan ve 2005 yılında kazanılan Şampiyonlar Ligi şampiyonluğunda büyük pay sahibi olan Dudek, son 2 sezondur Pepe Reina'nın arkasında Liverpool'da ikinci kaleci olarak görev alıyordu.

Dudek, Real Madrid'in bu transfer döneminde defans oyuncuları Dortmund'lu Christoph Metzelder ile Porto'lu Pepe ve Arjantin'li golcü Javier Saviola'dan sonra kadrosuna kattığı 4. futbolcu oldu.

NTVSpor

Omerdinho
21.Temmuz.2006, 00:19
Anlasilan para suyunu cekti, her yil pahali transfer yapan kulüpler artik sözlesmeleri bitmis oyunculara yöneliyor..

GeNç KaRTaL
21.Temmuz.2006, 00:51
Bu haber vardı yav.Ayrıca omerdino Dudek yedek kaleci olarak alındı.Yedek kaleci içinde para saçacak değişller herhalde.

GeNç KaRTaL
21.Temmuz.2006, 01:01
Demek Valencia için bize gelmedin Helguera.Alacağın olsun.:D Şaka bir yana iyi bir transfer.Hayırlı olsun.

canavar20
21.Temmuz.2006, 18:24
Çöşşş 60 mn :D

REsist JuvE11
21.Temmuz.2006, 20:03
iniesta 60milyon ederse bizim arda da en az 35-40 eder...çok komik rakamlar bunlar

REsist JuvE11
22.Temmuz.2006, 06:07
Avrupa'nın büyük kulüperinin gözdesi olan Valencialı David Villa, bu ilginin onu gururlandırdığını ama gönlünün Valencia'da kalmaktan yana olduğunu söyledi.

http://img165.imageshack.us/img165/1406/picrf4.jpg (http://imageshack.us)

Kendisiyle ilgili çıkan transfer haberlerini yorumlayan İspanyol golcü, "Diğer takımların benimle ilgilenmesi gurur verici. Ancak, daha da gurur verici olan kulübüm Valencia'nın bu teklifleri reddetmesi ve beni takımda tutmak istemesi," diye konuştu.

Hazırlık çalışmalarını Hollanda'da sürdüren Valencia'nın kampında bulunan oyuncu, Getafe'den alınan savunma oyuncusu Alexis de dahil olmak üzere Valencia'nın yeni transferlerini de övdü ve genç oyuncuların hırslı oldukları için başarıya daha yatkın olduklarını ifade etti.

RaSenGan
22.Temmuz.2006, 06:08
Kalsın kalsın..

ZeroG
22.Temmuz.2006, 06:09
Helal olsun.Valencia'lılar böyle.Vicente'de aynısını yapmıştı zamanında...

Fıratcan Alçınkaya
22.Temmuz.2006, 06:18
Villa iyi bir karar vermiş... Valensia da efsane olma yolunda bence...

UA dragon
22.Temmuz.2006, 06:21
valencia'nın efsaneleri arasına girer

Fernando Gago
22.Temmuz.2006, 06:21
eğer valenciada mutlu ise kalmaması için hiçbir neden yok

TürkuAz
22.Temmuz.2006, 06:22
Sadık olmak güzel..

UA dragon
22.Temmuz.2006, 06:24
iniesta'ya o parayı verenin aklından şüphe ederim

ChAoS
22.Temmuz.2006, 06:27
Valencia satmayı isteseydi seve seve giderdi Villa . Eğer astronomik bir ücret verilseydi.

Ve transfer etmek konusunda çok ısrarcı olunsaydı Real'in Kaka transferini istemesi gibi Valencia'da satardı villa'da giderdi.

deniz.91
22.Temmuz.2006, 22:09
bencede çok doğru bir karar vermiş

GeNç KaRTaL
22.Temmuz.2006, 22:56
Kalması iyi olmuş Valencia adına ama çok uzun süre burada kalacağını sanmıyorum.

dick
23.Temmuz.2006, 01:04
Hep böyle derler,yakında takımdan ayrılırsa hiç şaşırmam

gahanthegod
23.Temmuz.2006, 05:26
Milan'la adi aniliyordu yabanci kaynaklarda, "Allah'a yakin bize uzak olsun" dedim, zira Ispanyollarla Milan'in bir uyusmazligi var.

En iyisini etmis. Giderse Bayern'e falan gider 2 seneye. Bir Ingiliz veya Italyan kulubu onu almaz bence. [Inter & Chelsea'yi bunun disinda tutuyorum]

REsist JuvE11
23.Temmuz.2006, 05:30
geçen sezon juve nin gündemindeydi..keşke biz alabilsek

Lionel Andres Messi
23.Temmuz.2006, 07:13
Milan'la adi aniliyordu yabanci kaynaklarda, "Allah'a yakin bize uzak olsun" dedim, zira Ispanyollarla Milan'in bir uyusmazligi var.

En iyisini etmis. Giderse Bayern'e falan gider 2 seneye. Bir Ingiliz veya Italyan kulubu onu almaz bence. [Inter & Chelsea'yi bunun disinda tutuyorum]

ya kusura bakma ama david villayı bayern formasıyla rüyamda görsem gene inanmam.

Wesley Sneijder
23.Temmuz.2006, 14:01
Valencia adına üzüldüm ben de. :D

the_imam912
23.Temmuz.2006, 21:39
Hayırlı olsun :)

crazzy
23.Temmuz.2006, 23:59
İspanya La Liga'nın yeni ekibi Real Murcia'nın resmi internet sayfasından yapılan açıklamada, Inter Milan tarafından serbest bırakılan Uruguay'lı Milli kaleci Fabian Carini ile 4 yıllık sözleşme imzalandığı bildirildi.
Copa America'da Uruguay Milli takımının kalesini koruyan 27 yaşındaki file bekçisi, daha önce Danubio, Juventus, Standard Liege ve Cagliari takımlarının da formasını giymişti.
Geçtiğimiz sezon Inter Milan kalesinde, Julio Cesar, Francesco Toldo ve Paolo Orlandoni'nin arkasında kalıp hiç görev alamayan Carini, Uruguay Milli takımının formasıyla ise 64 maçta ter dökmüştü.

Fıratcan Alçınkaya
24.Temmuz.2006, 01:06
Güzel transfer Carini fena kaleci değil...

Fernando Gago
24.Temmuz.2006, 01:06
Carini iyi yapmış da İnterde çok iyi kaleci yok bunun sıkıntısı yaşayacak bence

GeNç KaRTaL
24.Temmuz.2006, 01:51
En iyisini yapmış.Forma giyebileceği bir kulübe gelmiş.

canavar20
24.Temmuz.2006, 06:25
Orda huzurlu yaşar...:)

RaSenGan
24.Temmuz.2006, 06:28
Real Murcia kim ?

crazzy
24.Temmuz.2006, 07:06
Real Murcia kim ?

Bu real murcia kim dedigin takim pablo garcia ve regueiro yu kiralik olarak aldi.Real madrid den mejia ciudad murciadan henrik goitom u ve alaves ten lucas i kadrosuna katti.

Lionel Andres Messi
25.Temmuz.2006, 20:45
benficanın etkili kanat oyuncusu simao 20 milyon euro(bazı kaynaklara göre 25 milyon euro) ya atletico madrid'e transfer oldu.bu transfer bir çok kişiye göre petrov un atletico dan ayrılacağını işaret ediyor.simao nun sol kanatta oynaması bekleniyor.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Atletico Madrid, Simão'nun İşini Bitirdi İspanyol ekibi Atlético Madrid, Benfica'da oynayan Simão Sabrosa'nın transferi konusunda kulübüyle anlaşmaya vardı. Atletico oyuncu için 20 milyon avro ödeyecek.

İki kulübün anlaşmasının ardından, oyuncunun Perşembe günü Madrid'e geleceği ve sağlık kontrolünün ardından, dört yıllık bir anlaşmaya imza atacağı belirtildi.

Atlético Madrid'in 20 milyon avroluk bonservis bedelinin yanısıra, Costinha ve Zé Castro'yu da Benfica'ya verebileceği söyleniyor.

Portekizli futbolcu, Diego Forlán, Luís García ve Raúl García gibi oyuncuların ardından Atletico'nun bu sezon yaptığı dördüncü önemli transferi oldu.

Simao'nun gelişiyle birlikte kanatlardaki seçenekleri artan teknik direktör Javier Aguirre'nin, Bulgar oyuncu Martin Petrov'a da kesin olarak yol vermesi bekleniyor.

Simão, 21 milyon avroya Villarreal'den alınan Diego Forlan'dan sonra kulüp tarihinin en pahalı transferi olacak. 1999-2001 yılları arasında Barcelona forması giyen 27 yaşındaki oyuncu, bu ekipte varlık gösteremeyince Benfica'ya transfer olmuştu. Simao altı sezondur Benfica forması giyiyor.

kaynak:goal

TürkuAz
25.Temmuz.2006, 21:06
Quaresma olsaydı daha iyi olurdu bizim için ama Simao'da çok yararlı olacaktır.Yeni sezonu dört gözle bekliyorum..

fm_monster
25.Temmuz.2006, 21:07
iyi transfer simao hayırlı olsun:)

TR.CaPTaiN
25.Temmuz.2006, 21:45
Tam kanat takımı oldu Atletico.

attiilla
25.Temmuz.2006, 22:06
david villa chelseaye yakışır..alırsa bir chelsea alır

Fıratcan Alçınkaya
26.Temmuz.2006, 00:37
Çok para vermişler...

REsist JuvE11
26.Temmuz.2006, 00:53
helal olsun bizimkilere..heryerde her fırsatta söylerim..atletico madrid en geç 2 veya 3 sezon sonra la liga ve cl şampiyonluğuna oynayacak..

Del Piero_10
26.Temmuz.2006, 00:58
20 milyon euro çok fazla.

eXcitinG
26.Temmuz.2006, 01:00
Bu avrupaLıLarda ne kadar çok para varya.Resmen savuruyorLar.

Fernando Gago
26.Temmuz.2006, 01:06
Parası fazla tamamda harika transfer olmuş

Lionel Andres Messi
26.Temmuz.2006, 01:16
atletico ispanyanın en kaliteli hücum hattına sahip 3.takım olduğunu düşünüyorum artık.simao,maxi,agüero,forlan,luis garcia,raul garcia,mista,jurado artık bizim takımın bir stopere ihtiyacı var bir de maicon tarzı bir beke.geçen yıl şampiyonluğa oynardık ama işte petrov ve maxi 6 ay sakatlandı 60 puan toplayabilmiştik.

birde yukarıdaki yazıda simao transferinin forlan dan sonra en pahalı 2.transferi olduğunu yazmış.en pahalı transfer agüero dur 23 milyon euro.

ben bizim başkanın yerinde olsam en azından malouda veya reyes i almak için girişimde bulunurdum.20 milyona bu iki oyuncudan biri alınabilirdi.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
bu arada simao transferi çok süper olmuş.ama keşke romalı mancini için de bir transfer teklifi yapılsaydı.

REsist JuvE11
26.Temmuz.2006, 01:19
birde yukarıdaki yazıda simao transferinin forlan dan sonra en pahalı 2.transferi olduğunu yazmış.en pahalı transfer agüero dur 23 milyon euro.

simao ve forlan bu sezonki transferler..o yüzden..agüero geleli 2-3 sezon oluyo galiba..

defansa da italyadan takviye yapmak lazım..o zaman tutmasın kimse bizi:D

bu arada martin petrov man city e gitmiş:(

Lionel Andres Messi
26.Temmuz.2006, 01:34
simao ve forlan bu sezonki transferler..o yüzden..agüero geleli 2-3 sezon oluyo galiba..

defansa da italyadan takviye yapmak lazım..o zaman tutmasın kimse bizi:D

bu arada martin petrov man city e gitmiş:(

ben petrov un gideceğini çoktandır biliyordum.çünkü simao ve quaresmadan biri atleticoya kesinlikle gelecekti.ve simao geldi petrov yedek bırakılacak bir isim olmadığı için satıldı.

aslında barzagli ve marquez den biri alınırsa çok iyi olur atletico ikisininde parasını rahat verebilecek güçte .marquez barçada yedek olacak atletico ya gelebilir zaten teknik direktörümüz meksikalı,marquez iyi olur.barzaglide alınabilir.ama o gelirmi tam bilmiyorum.sağ beke celtalı angel düşünülüyor.angel çok iyi olur artık ispanya milli takımında da oynamaya başladı zaten.

angel,vitolo,marquez,silvinho, transfer listemiz

REsist JuvE11
26.Temmuz.2006, 01:41
aslında barzagli ve marquez den biri alınırsa çok iyi olur atletico ikisininde parasını rahat verebilecek güçte .marquez barçada yedek olacak atletico ya gelebilir zaten teknik direktörümüz meksikalı,marquez iyi olur.barzaglide alınabilir.ama o gelirmi tam bilmiyorum.sağ beke celtalı angel düşünülüyor.angel çok iyi olur artık ispanya milli takımında da oynamaya başladı zaten.

angel,vitolo,marquez,silvinho, transfer listemiz

bu 3 defansif isimden bize en çok yarayacak olan (bence) marquez..tecrübeli,lider,ve meksikalı..(teknik patron da meksikalı..o yüzden + özellik olarak yazıyorum..yoksa meksika iyi stoperler yetiştirmiyor:D)

Cyzio
26.Temmuz.2006, 02:29
Şu Sylvinho,Olguer,Marquez'i alsa Atletico onlarda muradına erse bizde kurtulmuş olsak bunlardan..

TürkuAz
26.Temmuz.2006, 02:41
Atletico başka bir takımın çöplüğü değildir.Dikkat..

Ben stopere Barzagli'yi isterim..

Cyzio
26.Temmuz.2006, 02:44
Atletico başka bir takımın çöplüğü değildir.Dikkat..

Ben stopere Barzagli'yi isterim..

Transfer listenizdeymiş.İki takım içinde hayırlı olur dedim.Ne var bunda yedek oyuncları alsın bana ne..

fmsmyrna
26.Temmuz.2006, 02:47
Petrov'un gitmesine karşı iyi bir transfer ama çok pahalı sol bekte Antonio Lopez vardı noldu ayrıca Pernia'da vardı galiba Slyvinho'ya gerek yok

Lionel Andres Messi
26.Temmuz.2006, 04:21
Petrov'un gitmesine karşı iyi bir transfer ama çok pahalı sol bekte Antonio Lopez vardı noldu ayrıca Pernia'da vardı galiba Slyvinho'ya gerek yok

ya zaten o listeden sadece marquez ve angel ilk 11 için düşünülüyor.antonio lopez e birçok transfer teklifi geliyor.onun için silvinho düşünülüyor.silvinho transferi çok düşük bir ihtimal.silvinho gelirse garanti yedek olur zaten.pernia ve antonio lopez ikiside ispanya milli takımında oynuyor.vitolo da alternatif bir ön libero.o listeden sadece angel ve marquezle ciddi olarak ilgileniliyor.

Aşk-ı Şehir
26.Temmuz.2006, 04:52
çok iyi transfer simao torres'in parasını en iyi şekilde harcamaya çalışıyolar umarım öyle yaparlar ;;)

BlackEagle19o3
26.Temmuz.2006, 05:14
Simaoyu almamız iyi olmuş:)Hayırlı olur İnşallah

serhat1616
26.Temmuz.2006, 08:40
zaragoza geçen sezon genellikle defansta g.milito-sergio-pique ile oynadı.bu sezon g.milito gitti-piquenin kirası bitti manuya döndü.bir tek sergio kaldı ellerinde.ancak önce ayalayı sonra pavonu alrak defansı yine üçlediler ama bu sezon hedeflerini daha da büyülterek bir defans daha takviye yapacaklar gibi gözüküyor.listelerinde arbeloa-coloccini-juanito-pablo ibanez gibi üst düzey futbolcuları bulunuyor.

ForsakeN
26.Temmuz.2006, 17:18
Thierry Henry başladı!

http://www.sporx.com/images/1/42/6924_B_henry-ronaldinho001.jpg
Transfer döneminde Barcelona'nın 24 milyon avro bonservis bedeliyle Arsenal'den kadrosuna kattığı Fransız yıldız Thierry Henry Barça forması altında çıktığı ilk maçta fileleri havalandırmayı başardı.

Katalan ekibinin sezon öncesi ilk hazırlık maçında İskoç temsilcisi Dundee United karşı karşıya geldi. 1-0 Barcelona üstünlüğü ile biten maçta Henry oyuna ikinci yarı Samuel Eto'o'nun yerine dahil oldu. 0-0 giden maçta oyunun son dakikasında Barcelona'nın kazandığı penaltıda Polonyalı kaleci Grzegorz Szamotulski'yi geçemeyen Henry, dönen topu tamamlamasını bildi maçın skorunu tayin etti.

Kaynak : Sporx.com

Cyzio
26.Temmuz.2006, 17:27
Evet Henry son dakikada Barça adına bu sezonki ilk golüne imza attı.Tebrikler Henry..

canavar20
26.Temmuz.2006, 21:13
Ronladinho ile iyi arkadaşlarmış.:D

Lionel Andres Messi
26.Temmuz.2006, 21:46
Efsane geri döndü !!!

sayın forum üyeleri bundan sonra bu başlıkta la liga nın efsane takımlarından atletico madridle ilgili her türlü haberi,video görüntülerini,resimleri,eleştirileri ve daha birçok şeyi birlikte paylaşabiliriz.sizlerden gerekli desteği göreceğimden hiç bir kuşkum yok.çünkü forumda ne kadar çok atletico taraftarı olduğunu biliyorum...

forza atletico

TürkuAz
26.Temmuz.2006, 22:04
Çok iyi fikir.Senle görüşecektik ama msn adresini vermedin bize..:D

Hayırlı olsun..

Fietra 10
26.Temmuz.2006, 22:07
atletico barçayla beraber sempati duydugum bi ispanyol takımıdır...ne diyelim hayırlı olsun..

REsist JuvE11
26.Temmuz.2006, 22:08
atletico luları bekliyoruz..hayırlı olsun..

Fıratcan Alçınkaya
26.Temmuz.2006, 22:12
Güzel düşünülmüş... Hayırlı olsun...

spider3784
26.Temmuz.2006, 22:15
İyi adam, fazla para.

Fernando Gago
26.Temmuz.2006, 22:26
İnş. devamı gelir Bekliyoruz

spider3784
26.Temmuz.2006, 22:44
Birisi zincirleme mi bağlayacaklar diyordu?Gitmedi..

Lionel Andres Messi
26.Temmuz.2006, 23:03
Atletico madridimizin bu yaz yaptığı transferler

1-ilk transferimiz raul garica

http://img522.imageshack.us/img522/5350/osasunamd9.jpg (http://imageshack.us)

henüz 21 yaşında olan genç yetenek 13 milyon euro ya atletico ya transfer oldu.oyuncu kendisini ısrarla isteyen valencianın teklifini redderek atletico yu seçti.

2-diegol forlan

http://img131.imageshack.us/img131/8482/forlan2st5.jpg (http://imageshack.us)

dünyanın en iyi golcülerinden birisi olarak kabul edilen forlan liverpool,valencia gibi takımalrın teklifini reddederek 21 milyon euroya atleticoya transfer oldu

3-luis garcia

http://img512.imageshack.us/img512/2115/01795589400ej8.jpg (http://imageshack.us)

ispanyanın en büyük yıldızlarından luis garcia atletico da.kariyeri boyunca liverpool ve barcelona gibi takımalarda forma giyen garcia atleticoyu isteyerek geldi.torres transferi yardımıyla transfer 6 milyon euro ya gerçekleşti

4-simao sabrosa

http://img338.imageshack.us/img338/1900/simao20sabrosazn5.jpg (http://imageshack.us)

avrupanın en iyi kanat oyuncularından simao sabrosa atletico da.kendisini liverpool,valencia,inter gibi takımlar istemesine rağmen.yıldız oyuncu atleticoyu seçti.transfer bedeli 20 milyon euro

5-cleber santana

http://img509.imageshack.us/img509/2014/0619209400er8.jpg (http://imageshack.us)

brezilyanın yetenekli oyuncusu 5 milyon euro ya atletico ya transfer oldu.

TürkuAz
26.Temmuz.2006, 23:12
Transferler hayırlı olsun.Umarım bu sene bambaşka bir Atletico olacağız.

Fietra 10
26.Temmuz.2006, 23:13
transferler kaliteli yalnız cleber santana hakkında fazla bi bilgim yok

nekop
26.Temmuz.2006, 23:14
Herzamankinden fazla bişey yapamaz A.Madrid en fazla ilk 5...

Fıratcan Alçınkaya
26.Temmuz.2006, 23:16
F.Torres v M.Petrov gitmiş olsada... İyi oyuncularda geldi... Kadro yine iyi... Ama ben halen iyi bir stoper şart diyorum takıma...

REsist JuvE11
26.Temmuz.2006, 23:17

bu sene ilk 5 olabilir..ama takım oturunca 1.liğe oynar bu takım..kadro genç,başarıya 10seneden beri aç ve yetenekli

Lionel Andres Messi
26.Temmuz.2006, 23:28
transferler kaliteli yalnız cleber santana hakkında fazla bi bilgim yok

cleber santana 26 yaşındadır.ofansif orta saha ve sağ kanatta da oynayabiliyor. bonservisinin 5 milyon euro olduğuna bakmayın santosun bu sene copa libertadores te yarı final oynamasında çok büyük payı vardır.atletico onu sezonun 2.devresinde yaklaşık 4 ay önce transfer edip sezon sonuna kadar santosa kiraladı.eğer sezon sonu almak için girişimde bulunulsaydı çift haneli bir bonservis rakamını vermeden transfer edilemezdi.çünkü çok iyi bir çıkış yakalamıştı.93 maçta 22 gol attı

6-abbiati atletico da

http://img519.imageshack.us/img519/6271/40932mn6.jpg (http://imageshack.us)

1 yıllığına kiralanan abbiati leo franco ile büyük bir rekabet yaşayacak
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:

bekleyip göreceğiz.bu yorumunu 1 yıl sonra alıntı yapıp bir kez daha cevap vereceğime eminim.

Hugo
27.Temmuz.2006, 02:40
Cleber Santana ve Forlan harika oldu bence..

Hugo
27.Temmuz.2006, 02:41
Bence ya kalsın ya da Premier Lig..

Arsenal'de oynasa süper olur :D

ZeroG
27.Temmuz.2006, 02:45
Konu hayırlı olsun.Atletico bu sene daha iyi bir Atletico olarak gelicek gibi görünüyor.Umarım başarılı olurlar...

serhat1616
27.Temmuz.2006, 06:17
valla şahsen bu sezon duyduğum en kötü transfer hamlesidir simao.20 m avro kesinlikle etmeyecek bir futbolcudur.a.madrid bu kafayla giderse daha çok özlem duyar la liga şampiyonuluğuna şahsen ben simaoyuda luis garciayıda forlanıda kalite futbolcu olarak görmüyor ve hiç beğenmiyorum.

Lionel Andres Messi
27.Temmuz.2006, 19:16
hepinize çok teşekkür ederim.inşallah çok uzun ömürlü bir konu olur.sizlerinde mesajlarla bu konuyu destekeyeceğinizi biliyorum.

-atletico muz uefa ya katılmak için verdiği mücadelede bu akşam intertoto kupası 3. tur maçında romanyanın gloria bistrita takımıyla vicente calderonda karşılaşacaklar.maç türk saati ile 23.00 te başlayacak.

-ayrıca atleticomuz ajax,arsenal ve lazio nun da katıldığı amsterdam turnuvasına katılacak.turnuva da her takım 2 maç yapacak.turnuva 2-4 ağustos tarihleri arasında gerçekleşecek.

Lionel Andres Messi
27.Temmuz.2006, 19:20
Real Madrid, Reyes'i Bitirdi Gibi! İspanya ve İngiltere kaynaklarımızdan gelen haberlere göre Jose Antonio Reyes, 9.2 milyon Avro'luk bonservis bedeliyle Arsenal'den Real Madrid'e transfer oluyor.

Olimpik Lyon'un da uzun süredir transferine çalıştığı Reyes için Arsenal ve Real Madrid kulüpleri anlaşmaya vardı. Pazarlıklar başlarken Arsenal'in kapıyı 15 milyon Avro'dan açtığı, ancak Real'in ısrarıyla bu rakamın 10 milyon Avro'nun bile aşağısına indiği öğrenildi.

Transfere ilişkin son pürüzlerin bugün ve yarın yapılacak görüşmelerle ortadan kaldırılması ve Reyes'in Pazartesi ya da Salı günü İspanya'ya giderek kendisini 4 yıllığına Real Madridli yapacak sözleşmeyi imzalaması bekleniyor.

Bonservisi 2003 yılından bu yana Arsenal'de bulunan Reyes, geçtiğimiz sezon Real Madrid'de kiralık olarak forma giymiş ve hatırlanacağı gibi, şampiyonluğu getiren ligin son maçının son bölümünde attığı 2 golle zaferin mimarı olmuştu.

Fıratcan Alçınkaya
27.Temmuz.2006, 19:35
Son hafta Şampiyonluğu getrirdi Reyes... Alır Real Madrid... Reyes iyi bir oyuncu...

Fıratcan Alçınkaya
27.Temmuz.2006, 19:36
Ordanda UEFA ya kalır bence...A.Madrid Avrupa da iyi iş yapar bu sene...

canavar20
27.Temmuz.2006, 20:02
Transfere bir sürü para harcaladılar. :)

Fernando Gago
27.Temmuz.2006, 20:03
Reyes Real'e yakışır ama Robbende alınrsa nasıl olacak ?

erdemzorer10
27.Temmuz.2006, 20:05
ben robbenin alınabilecegini pek sanmyorm açkçası..chealse bırakmycaktr bence..

Fıratcan Alçınkaya
27.Temmuz.2006, 20:10
ben robbenin alınabilecegini pek sanmyorm açkçası..chealse bırakmycaktr bence..

Mourinho ile arası çok bozukmuş Robben in... Malouda da geldi takıma... Chelsea de kalması demek... Yedek Klbübesinin değişilmezi demek...

dakara
27.Temmuz.2006, 21:05
bu paraya reyes gibi bir oyuncu kaçmaz

serhat1616
27.Temmuz.2006, 21:14
ben reyesin iyi bir futbolcu olduğunu düşünenlerden değilim.ancak eğer bu para doğruysa bana göre de alınması isabet olur.

REsist JuvE11
28.Temmuz.2006, 08:10
Her yıl kadrosuna dünya yıldızlarını dahil etmesiyle bilinen Real Madrid 100 yılın en kötü transferine de imza attı. Marca okurlarına göre o isim ise bir İngiliz!

http://img526.imageshack.us/img526/2239/wooduz2.jpg (http://imageshack.us)

İngiliz savunma oyuncusu Jonathan Woodgate, Marca gazetesinin yaptığı ankette 21'inci yüzyılın en kötü transferi seçildi.

Woodgate, İspanya'nın en çok satan spor gazetesi Marca'nın okuyucuları tarafından 21'inci yüzyılın en kötü transferi seçildi.

Marca Gazetesi'nin düzenlediği ankette oy kullanan 150 bin kişinin neredeyse yarısı Real Madrid'in transferlerine oy verdi.

Gazetenin internet sitesinde (www.marca.com) yapılan ankette 27 yaşındaki İngiliz savunma oyuncusu oyların yüzde 37.11'ini aldı.

2004'ün Ağustos'unda Newcastle United'dan Real Madrid'e 25 milyon dolara transfer olan Woodgate, Real'deki ilk maçına sakatlığı yüzünden ancak 2005'in Eylül ayında çıkmıştı.

Woodgate, İspanyol takımındaki ilk resmi maçında kendi kalesine gol atmış ve kırmızı kart görmüştü.

Real Madrid, geçtiğimiz yıl Middlesbrough'ya kiraladığı Woodgate'i bu yıl aynı takıma 14 milyon dolara sattı.

İkinci sırada bir Fenerli var
Listenin ikinci sırasında tanıdık bir isim göze çarpıyor. 1999'da Fener'den 18 milyon dolar karşılığında Real Madrid'e alınan Elvir Baliç, yüzde 11'le yüzyılın en kötü ikinci transferi oldu.

http://img410.imageshack.us/img410/6316/balicsg3.jpg (http://imageshack.us)

Boşnak futbolcu, transfer olduktan sonra sakatlanmış, 6 aylık aranın sonunda çok az şans bulduğu Madrid ekibinde sadece 1 gol atarak tekrar Fenerbahçe'ye kiralanmıştı.

Ardından Galatasaray'da da forma giyen Baljic, son olarak Türk Telekom Lig A ekiplerinden İstanbulspor'da forma giymişti.

Üçüncü sıra Uruguaylı Sosa'nın
Üçüncü sıra için ise büyük bir yarış vardı. Atletico Madrid taraftarının kabusu olan Uruguaylı Sosa, yüzde 9.48'le podyuma çıkmayı başarırken, şu anda Fulham'da forma giyen eski Barcelonalı Christanval, yüzde 9.47 ile dördüncülükte kaldı. Monaco'dan alınan defans oyuncusu bu transfer döneminde Beşiktaş'ın da listesine girmişti.

ChAoS
28.Temmuz.2006, 08:20
Evet Real'in kötü transfer konusunda bir rekoru olduğu kesin . İkinciside İnter'dir sanırım. Bu sezon Saviola transferide gereksizdi bence.

Fıratcan Alçınkaya
28.Temmuz.2006, 08:21
Woodgate bence de en kötü transferlerin başında... Balic de doğru karar...Sıralama gayet doğru bence...

REsist JuvE11
28.Temmuz.2006, 08:53
atletico madrid - 1

gloria - 0

böylece atletico madrid uefa ya gitmeye hak kazandı

kerkenez85
28.Temmuz.2006, 13:12
abartma iniestanın değeri 12.5 milyon mu yani.o zaman fener appiahla takas etsin onu.

iniesta 60 milyon etmez doğru diyosunuz ama yok bu paranın çeğreğine yok 1/8 ine bile daha iyi oyuncu alınır yorumları yanlış.iniestanın fabregastan eksiği yok bence.
aynen katılıyorum.iniesta dünyanın en iyi orta saha oyuncularından biri bence.çok yetenekli.şuanda 60 milyon etmez ama ileride ileride daha fazla bile edbilir.çünkü o potansiyele sahip.

El Barto
28.Temmuz.2006, 16:01
Biraz fazla abarmış bir rakam .:)

spider3784
28.Temmuz.2006, 17:23
Woodgate çok iyi defanstı, onu sakatlıkları bitirdi.

GodfatheR
28.Temmuz.2006, 17:32
Laf aramizda aziz o zamn icin inanilmaz bir paraya satti balic'i aynı sekılde okocha'yı da cok ıyı paraya satmıstı PSG'ye

El Barto
28.Temmuz.2006, 17:36
Woodgate'de Baliç'te sakatlik kurbanlari...

Fietra 10
28.Temmuz.2006, 17:40
woodgate'in ilk maçı gerçekten onun için kötü olmuştu..ayrıca balic'te 18M€ gibi süper paraya gitmiş..

Lionel Andres Messi
28.Temmuz.2006, 18:09
atletico madrid - 1

gloria - 0

böylece atletico madrid uefa ya gitmeye hak kazandı

atletico hiç hazırlık maçı yapmadan intertoto da oynadı.kadrosu eksik olduğu için iyi bir sonuç sayılabilir.golü forlan attı.

Fernando Gago
28.Temmuz.2006, 19:24
Baliç hangi akla hizmet real'e alınmışki zaten :)

Aşk-ı Şehir
28.Temmuz.2006, 19:36
baliç o zamanlar çok iyi bir oyuncuydu hatta Bursasporda oynarken takımını tek başına sırtlamıştı ;;)

Fernando Gago
28.Temmuz.2006, 19:48
Bir futbolcu çok iyi olabirde ne olursa olsu Real Madrid'den bahsediyoruz

spider3784
28.Temmuz.2006, 19:59
Hazırlık maçında Real'e 3 gol mu ne atmıştı:)

dick
28.Temmuz.2006, 22:49
Toshack olmasa,Barnebau'nun kapısından bile geçemezdi Balic

sacrameNt
29.Temmuz.2006, 01:56
reyes atletico daymış bilgisi olan varmı

Lionel Andres Messi
29.Temmuz.2006, 02:12
reyes atletico daymış bilgisi olan varmı

dün akşam öğrenmiştim ciddi şekilde ilgileniyorlarmış.dün yazcaktım ama sadece bir iddiadır diye yazmadım.

az önce şu haberi gördüm.inşallah transferi tamamlanır.

Atletico, Reyes'i Real'in Elinden Kaptı İspanyol ekibi Atletico Madrid, bir son dakika hamlesiyle, Real Madrid'le anlaştığı belirtilen Jose Antonio Reyes'in aklını çeldi. İspanyol oyuncunun önümzüdeki günlerde resmî sözleşme imzalaması bekleniyor.

Marca gazetesinin haberine göre, Real Madrid’in 9.2 milyon avro karşılığında Arsenal’den transfer etmek üzere anlaştığı Reyes’in transferinde bugün beklenmedik bir gelişme oldu ve Real’in ezeli rakibi Atletico Madrid, daha iyi bir teklifle devreye girerek oyuncuyu ve Arsenal’i kararından döndürdü.
Geçtiğimiz günlerde Benfica’dan Simao'yu da renklerine bağlayan Madrid ekibinin oyuncu için Arsenal’e 12 milyon avro ödeyeceği sanılıyor.
Bu sezon Fernando Torres’i Liverpool’a veren Atletico Madrid, 79 milyon avroyla İspanya’da transfere en çok para harcayan ekip oldu.
Futbol hayatına İspanya’da devam etmek isteyen Reyes’in de transferden ötürü memnun olduğu ve dört yıllık sözleşme yapacağı yeni takımından yılda 4 milyon avro alacağı belirtiliyor.

Fıratcan Alçınkaya
29.Temmuz.2006, 02:44
Reyes transferi çok iyi olur aslında...A.Madrid e çok faydaları olur...

BlackEagle19o3
29.Temmuz.2006, 02:59
Atletico Madrid için böyle konu açılması güzel olmuş
Forza Atletico

REsist JuvE11
29.Temmuz.2006, 03:03
Reyes transferi çok iyi olur aslında...A.Madrid e çok faydaları olur...

hemde nasıl.bu transfer gerçekleşirse atletico yu tutmak zor olur..

Lionel Andres Messi
29.Temmuz.2006, 03:32
Atletico Madrid için böyle konu açılması güzel olmuş
Forza Atletico

sağol inşallah bu konu tutulur.herkesten destek bekliyoruz.

bu arada reyes transferi büyük ihtimalle gerçekleşecek.goal'e göre transfer tamamlandı.

fenerlistinanc
29.Temmuz.2006, 04:16
atletico benim en sevdiğim avrupa kulübü böyle bi konu için tşk ederim

Lionel Andres Messi
29.Temmuz.2006, 04:35
atletico benim en sevdiğim avrupa kulübü böyle bi konu için tşk ederim
asıl ben teşekkür ederim.bir atletico taraftarı daha ortaya çıktğı için.:yildiz:.madem atletico lusun belli bir saygı ve seviye çerçevesinde atletico ile ilgili istediğin haber ve mesajları sende yazabilirsin.

fenerlistinanc
29.Temmuz.2006, 05:24
asıl ben teşekkür ederim.bir atletico taraftarı daha ortaya çıktğı için.:yildiz:.madem atletico lusun belli bir saygı ve seviye çerçevesinde atletico ile ilgili istediğin haber ve mesajları sende yazabilirsin.

saol arkadaşım

Roberto Baggio
29.Temmuz.2006, 05:33
soruyorum size böyle sempatik bir takım var mı avrupada?? lucho iyi düşünmüşşün bu arada simao yu kesin aldık mı aldıysak müthiş olur

REsist JuvE11
29.Temmuz.2006, 05:36
soruyorum size böyle sempatik bir takım var mı avrupada?? lucho iyi düşünmüşşün bu arada simao yu kesin aldık mı aldıysak müthiş olur

simao resmen alındı..atletico madrid in resmi internet sitesinde açıklandı

Roberto Baggio
29.Temmuz.2006, 05:38
simao resmen alındı..atletico madrid in resmi internet sitesinde açıklandı

harika simao çok beğendiğim bir isimdi bu arada ne çok atletico madrid li varmış yawww:icon_lol:

REsist JuvE11
29.Temmuz.2006, 05:46
harika simao çok beğendiğim bir isimdi bu arada ne çok atletico madrid li varmış yawww:icon_lol:

ben de şaşırdım doğrusu..2-3kişi var sanıyodum..

bu arada a.madrid de torres ten boşalan kaptanlık görevi için 5 futbolcu aday olarak gösterildi...bunlar:

Maxi Rodriguez

Antonio López

Leo Franco

Peter Luccin

Costinha

benim içimden geçen leo franco ve maxi rodrigez

Roberto Baggio
29.Temmuz.2006, 05:50
en mantıklısı yıllardır kalemizi koruyan leo franco

Lionel Andres Messi
29.Temmuz.2006, 06:40

evet aimar seninde iyi bir atleticolu olduğunu biliyordum.evet kesin aldık simao yu zaten kendisi ispanyaya geldi sağlık kontrolünden falan geçti formasını giydi.

reyes transferi %90 bitti.bir aksilik olmazsa bir kaç gün içinde reyes atleticoda.bir sağ bek ve bir stoper daha alınması düşünülüyor.en azından taraftar sitelerinde öyle yazıyor.alınırlarsa iyi olur.çok alternatifli bir kadromuz olucak.fernando torres'in yokluğu kesinlikle aratılmayacak.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:

ben de şaşırdım doğrusu..2-3kişi var sanıyodum..

bu arada a.madrid de torres ten boşalan kaptanlık görevi için 5 futbolcu aday olarak gösterildi...bunlar:

Maxi Rodriguez

Antonio López

Leo Franco

Peter Luccin

Costinha

benim içimden geçen leo franco ve maxi rodrigez

yeni kaptanımız maximiliano rodriguez 'el capitan' maxi

ChAoS
29.Temmuz.2006, 06:48
Atletico bu sene çok iyi kadro kurmuş , üst sıraları zorlar diye düşünüyorum.

Lucho güzel düşünmüşsün kardeşim bu konuyu tebrikler. Umarım uzun soluklu bir konu olur.

fmsmyrna
29.Temmuz.2006, 07:34
Defanstaki İspanyolun adı neydi uzun boylu??

Aklıma geldi Pablo ibanez o kaptan yapılamazmıtdı?

crazzy
29.Temmuz.2006, 07:39
İspanyol ekibi Atletico Madrid, bir son dakika hamlesiyle, Real Madrid'le anlaştığı belirtilen Jose Antonio Reyes'in aklını çeldi. İspanyol oyuncunun önümzüdeki günlerde resmî sözleşme imzalaması bekleniyor.

Marca gazetesinin haberine göre, Real Madrid’in 9.2 milyon avro karşılığında Arsenal’den transfer etmek üzere anlaştığı Reyes’in transferinde bugün beklenmedik bir gelişme oldu ve Real’in ezeli rakibi Atletico Madrid, daha iyi bir teklifle devreye girerek oyuncuyu ve Arsenal’i kararından döndürdü.
Geçtiğimiz günlerde Benfica’dan Simao'yu da renklerine bağlayan Madrid ekibinin oyuncu için Arsenal’e 12 milyon avro ödeyeceği sanılıyor.
Bu sezon Fernando Torres’i Liverpool’a veren Atletico Madrid, 79 milyon avroyla İspanya’da transfere en çok para harcayan ekip oldu.
Futbol hayatına İspanya’da devam etmek isteyen Reyes’in de transferden ötürü memnun olduğu ve dört yıllık sözleşme yapacağı yeni takımından yılda 4 milyon avro alacağı belirtiliyor.

ChAoS
29.Temmuz.2006, 07:42
Atletico, Reyes'i Real'in Elinden Kaptı

http://www.goal.com/resultsimg/692.jpg

İspanyol ekibi Atletico Madrid, bir son dakika hamlesiyle, Real Madrid'le anlaştığı belirtilen Jose Antonio Reyes'in aklını çeldi. İspanyol oyuncunun önümzüdeki günlerde resmî sözleşme imzalaması bekleniyor.

fmsmyrna
29.Temmuz.2006, 07:43
Eğer doğru bir haberse iki taraf içinde çok yararlı olur.Atletico Torres'in parasını iyi bir şekilde değerlendiriyor.

ChAoS
29.Temmuz.2006, 07:45
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=48118

Konuyu buradan tartışalım isterseniz.

Aşk-ı Şehir
29.Temmuz.2006, 07:52
Eğer doğru bir haberse iki taraf içinde çok yararlı olur.Atletico Torres'in parasını iyi bir şekilde değerlendiriyor.

doğru söze ne denir ;;)

Aşk-ı Şehir
29.Temmuz.2006, 07:53
atletico işini biliyor ;;) parayı en iyi şekilde harcıyorlar ;;)

Fietra 10
29.Temmuz.2006, 08:15
atletico işini biliyor ;;) parayı en iyi şekilde harcıyorlar ;;)

evet..torres'ten gelen parayı yerinde transferler yaparak harcadılar..atletico'dan geçen sene sevilla'nın yaptıgını yapmasını bekliyor ve istiyorum

Varonil
29.Temmuz.2006, 08:23
Reyes transferi bomba olur Atletico için.

Bu arada iyi düşünmüşsün bu konuyu Lucho.Bende Atletico'ya sempati duyuyorum.Bulduğum haberlerle zenginleştirneye çalışacağım burayı

Fıratcan Alçınkaya
29.Temmuz.2006, 08:32
Çok gzl bir hamle gerçektende...Reyes transferi iyi oldu...

A.Madrid i nedense herkes sever...:)

Ve şunu belirtim Lucho adlı genç arkadaşımız başarılı bir şekilde konusuna sahip çıkmakta gzl bir şekilde ilerlemekteyiz... Bu futbol dolu genç kardeşime sonuna kadar yardımcı olmaya çalışıcam...

Roberto Baggio
29.Temmuz.2006, 16:34
müthiş bir transfer reyes i burdan tebrik ediyorum kendisi için en doğru kulübe geldi ve de burdan atletico madrid ide kutluyorum bizi böyle müthiş transferlerle coşturdukları için

Lionel Andres Messi
29.Temmuz.2006, 17:06
herkese çok teşekkür ederim tek tek isim yazmaya gerek yok çok sağol'un.

Del Piero_10
29.Temmuz.2006, 17:15
Maxi Rodriguez'in golü.Normal hayatta sol ayakla otobüse bile binemem demişti:)

http://uk.youtube.com/watch?v=OE1LAl8IYe0

Lionel Andres Messi
29.Temmuz.2006, 18:08
Maxi Rodriguez'in golü.Normal hayatta sol ayakla otobüse bile binemem demişti:)

http://uk.youtube.com/watch?v=OE1LAl8IYe0

sağol özgür abi gol süper.

maxi uzaktan güzel goller atar.ama bu derece ve sol ayağıyla attığı bir gol daha yoktur sanırım.

Roberto Baggio
29.Temmuz.2006, 18:14
defansa takviye şart benim önerim andrea barzagli yi almamız

Lionel Andres Messi
29.Temmuz.2006, 18:36
yeni formalarımız

1.forma
http://img530.imageshack.us/img530/5855/74992290qs1.jpg (http://imageshack.us)

http://img530.imageshack.us/img530/7240/26708670lb1.jpg (http://imageshack.us)

deplasman

http://img530.imageshack.us/img530/8731/adszuc0.png (http://imageshack.us)
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:

defansa takviye şart benim önerim andrea barzagli yi almamız

evet italyan bir isim güzel olabilir.ama barzagli sanırım gelmez.palermodan ayrılmak istemiyor.juventusa bile gitmedi.bence marquez,gonzalo rodriguez,ufalusi,silvestre,burdisso,escude,meira, senderos bizim için uygun isimler olabilir.

sağ bek te de bosingwa,angel,sagnol iyi olabilir.

Cyzio
29.Temmuz.2006, 20:46
Atletico Madrid..Barça'dan sonra Avrupa futbolunda sevdiğim takımlardandır.Trabzonspor'a çok benzetiyorum Atletico'yu.O yüzden baya illgileniyorum yaptıklarıyla falan.Son yıllarda başarısız ama bu sene bi yerden başlangıç yapıp en azından Sevilla'yı geçmeli.Sevilla gibi küçük bi kulüpten kat kat daha büyük bi takımın ondan aşağıları düşmesi üzücü..

Geçen sene baya iddialıydı Atletico ama şanssızlıklar ve sakatlıklar peşlerini bırakmadı.Özellikle Madrid'le oynadığı maçlar unutulmaz inanılmaz pozsiyonlar kaçmıştı o maçta.Transferlere gelince;
Torres'in gitme vakti gelmişti zate.Petrov'un gitmesine ise gerçekten üzüldüm.Çok iyi bi kanat oyuncusuydu.Ama bu oyuncuların parasıyla akıllıca transferler yapıldı.Forlan,Garcia,Simao,Raul Garcia,Diego Costa,Santana,Abbiati ve Arizmendi.Bu sene Atletico'nun ilk 5'e girmesini bekliyorum,istiyorum..

Fıratcan Alçınkaya
29.Temmuz.2006, 21:16
Bence formalar çok gzl...

PESkolik Arizmendi yazmışsın ama sanki Valencia ya gitti diye biliyorum ben bu adamı??? Ya da başka bir Arizmendi mi acaba...

fenerlistinanc
29.Temmuz.2006, 21:24
deplasman forması çok güzel

spider3784
29.Temmuz.2006, 21:51
Reyes iyi oyuncu ama Athletico için gereksiz bir transfer.

Cyzio
29.Temmuz.2006, 21:56
Atletico haberleri için genel başlık var.Oraya yazalım lütfen Atletico haberlerini..

TürkuAz
29.Temmuz.2006, 22:44
Uzun süredir yoktum...(:

Formalar güzel.Zaten ilk forma klasik haline geldi artık..

Bu arada Arizmendi arık Atletico'da değil.Ancak kulüpler arası geri anlaşma şartı nedeniyle 3.5 Milyon Euro'ya serbest kalabilr.

spider3784
29.Temmuz.2006, 22:59
Bence formalar çok gzl...

PESkolik Arizmendi yazmışsın ama sanki Valencia ya gitti diye biliyorum ben bu adamı??? Ya da başka bir Arizmendi mi acaba...

Evet Arizmendi, Valenciada.

Cyzio
29.Temmuz.2006, 23:06
Hmm demek öyle ben de transfermarkt'ın yalancısıyım..

Lionel Andres Messi
29.Temmuz.2006, 23:15
Hmm demek öyle ben de transfermarkt'ın yalancısıyım..

atletico onu sezonun 2.devresi transfer etti sezon sonuna kadar deportivoda kiralık bıraktı.sezon sonunda da valencia ya transfer oldu.ben böyle biliyorum.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
arkadaşlar reyes transferi goal sitesinden sonra transfermarkt.de sitesinde de açıklandı.artık hayırlı olsun diyebiliriz.inşallah devamı gelir.

Fıratcan Alçınkaya
29.Temmuz.2006, 23:56
Orta saha - Hucum Alanı Tahminice şöle olabilir...

--------Forlan------Agüero

Reyes-------L.Garcia--------Maxi

-------------Maniche----------

GeNç KaRTaL
30.Temmuz.2006, 00:37
Güzel transfer yapmış Athletico.Petrov'un yerini dolduracaktır Reyes.

Vidic
30.Temmuz.2006, 00:44
60 M. mi ?

Ben buna harbiden gülerim.

Lionel Andres Messi
30.Temmuz.2006, 00:59
Orta saha - Hucum Alanı Tahminice şöle olabilir...

--------Forlan------Agüero

Reyes-------L.Garcia--------Maxi

-------------Maniche----------

evet büyük ihtimalle böyle olacak reyes olmazsa yerine simao oynayacak.

TR.CaPTaiN
30.Temmuz.2006, 01:03
Luis Garcia'nın kramponlar dikkat çekici :) Forma numaraları açıklandı mı ?

Lionel Andres Messi
30.Temmuz.2006, 01:10
Luis Garcia'nın kramponlar dikkat çekici :) Forma numaraları açıklandı mı ?
yeni transferlerden forlan 7 raul garcia 8 abbiati(13) diğerleri amsterdam cup'ta belli olur.

fmsmyrna
30.Temmuz.2006, 01:15
---------franco--------
seitaridis---ibanez--- x(perea)----antonio lopez(pernia)

savunma hattıda böyle

Fıratcan Alçınkaya
30.Temmuz.2006, 01:16
Reyes 9 numara giyer belki...
Simao da 21 olabilir...

Lionel Andres Messi
30.Temmuz.2006, 01:36
Vicente Calderon

http://img158.imageshack.us/img158/2651/madridvicentecalderon1nq3.jpg (http://imageshack.us)

http://img110.imageshack.us/img110/8438/madridvicentecalderon2ju5.jpg (http://imageshack.us)

kaynak:worldstadiums

Roberto Baggio
30.Temmuz.2006, 03:17
takımda simao da oynaması lazım şart o büyük bir yıldız

REsist JuvE11
30.Temmuz.2006, 03:22
reyes gelirse orta sahada forma savaşı aslanın midesinden devam edecek gibi görünüyo

Roberto Baggio
30.Temmuz.2006, 03:26
reyes gelirse orta sahada forma savaşı aslanın midesinden devam edecek gibi görünüyo

evet vlla aynen atletico da vur diyince öldürdü vlla reyes,luis garcia,raul garcia,simao sabrosa,maxi rodriguez,jurado e yuhh yani:icon_biggrin::icon_biggrin:

Fıratcan Alçınkaya
30.Temmuz.2006, 04:03
Ben kadro kurarken Raul Garcia yıda hesaba katmayı unuttum... Bu adamda çok süper toçu... Çok güclü orta alan...

Ama defans göbdek kötü onu sölim takviye lazım... Gecen sene Barcelona maçında eksik mi ne vardı Eller oyndı resmen katletti maçı...

Fernando Gago
30.Temmuz.2006, 04:16
Arsene Wenger Bunuyor galiba takımda ne kaday yıldız oyuncu varsa tek tek satıyor aldığı oyucular tamemen soru işareti

Lionel Andres Messi
30.Temmuz.2006, 04:37
ne zamandan beri şiddetle atleticoda görmek istediğim celta'lı milli sağ bek angel le barça ilgileniyormuş.inşallah atleticomuzu seçer.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
reyes atletico madrid te:director:
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
reyes'in bonservis ücreti 12 milyon euroya alındı.bugün sağlık kontrolünden geçti.yarın kendini 4 yıllığına atleticoya bağlayan sözleşmeyi imzalayacak.

Lionel Andres Messi
30.Temmuz.2006, 07:37
reyes resmen atletico madrid te:director:atletico konusundan devam edebiliriz.:icon_cool:

AneLKa_90
30.Temmuz.2006, 07:43
iyi yapmış atletico ama genede torresin yeri dolmazz!!

Lionel Andres Messi
30.Temmuz.2006, 07:47
iyi yapmış atletico ama genede torresin yeri dolmazz!!
yapma dostum nasıl dolmaz ya.biraz daha açarmsın.ben garanti veriyorum çok rahat dolacak.

Fıratcan Alçınkaya
30.Temmuz.2006, 08:00
Forlan da Reyes de iyi futbolcular... Ama Fernando Torres 2sinden de daha iyi oyuncu... Ama bu yerini dolduramazlar anlamına gelmez...

sacrameNt
30.Temmuz.2006, 08:01
hayırlı olsun atleticoya. güzel transfer.

dick
30.Temmuz.2006, 08:14
Arsene Wenger Bunuyor galiba takımda ne kaday yıldız oyuncu varsa tek tek satıyor aldığı oyucular tamemen soru işareti

İngiltere'de bir gün bile daha geçirmek istemiyorum diyen bir oyuncuyu satmak bunaklıksa,böyle bir youmda bulunmak nedir merak ediyorum

nekop
30.Temmuz.2006, 08:19
Arsenal bu şekilde oyuncu satmaya devam ederse sürekli geleceğin takımı olur.Alıyor tam oyuncu en verimli çağına giricek satıyor.Sadece Reyes için demiyorum genelde böyle...

TürkuAz
30.Temmuz.2006, 08:20
Reyes transferinden sonra artık tek sıkıntımız bence stoper mevkisinde.Umarım orayı da iyi bi transferler kapatırız.

Fietra 10
30.Temmuz.2006, 08:22
acaba gündemde stoper arayışı var mı??bi bilgisi olan varmı

REsist JuvE11
30.Temmuz.2006, 08:22
klübümüze hayırlı olsun..teknik patron reyes i amsterdam cup da görmek istediği belirti

Roberto Baggio
30.Temmuz.2006, 08:34
gercekten müthiş bir transfer hayırlı olsun atleticomuza

Fıratcan Alçınkaya
30.Temmuz.2006, 08:40
Aldığı fiyatın altına sattı Arsenal...Reyes in İngiltere de yapamıcağı belliydi...

TürkuAz
30.Temmuz.2006, 08:42
Konuyu kendi alanında tartışsak..(:

Fietra 10
30.Temmuz.2006, 09:02
70 milyon avroyu aştılar!
İspanyol ekibi Atletico Madrid transferde hız kesmiyor. Transfer borsasının hareketli ekibi son hedefi Arsenal'in İspanyol yıldızı Jose Antonio Reyes'i de kadrosuna kattı.

Real Madrid'de kiralık olarak forma giyen Arsenal'li futbolcu sağlık kontrolünden geçtikten sonra kendisini dört yıllığınaa Atletico Madrid'li yapan sözleşmeye imza atacak. Reyes İspanyol ekibi Sevilla'dan 17 milyon pound (34.4 milyon dolar) karşılığında 2004 yılında Ocak ayında Arsenal'e transfer olmuştu.

İspanyol ekibi bu transfer için Arsenal'e yaklaşık 12 milyon avro bonservis bedeli ödeyecek. Bu transferle birlikte Atletico Madrid'in transfer döneminde harcadığı rakam ise 70 milyon avronun üstüne çıkacak ve Avrupa'da birçok ekibin önüne geçen İspanyol takımı transfer borsasında belki de ses getiren kulüpler kervanında üst sıralarda yerini alacak.

Atletico Madrid bu sezon 27 milyon avro bedelle Fernando Torres'i Liverpool'a satareken daha önce yüksek bonservis bedelleriyle Diego Forlan, Simao Sabrosa, Cleber Santana, Luis Garcia ve Raul Garcia gibi isimleri kadrosuna katmıştı.

TR.CaPTaiN
30.Temmuz.2006, 09:16
Forlan'a çok para verdiler. Transferler muhteşem.

Fıratcan Alçınkaya
30.Temmuz.2006, 09:17
Süper gidiyor A.Madrid bu sene UEFA da en az Çeyrek Final oynar diye düşünüyorum... Transferde şu an harcadıkları para Real Madrid den daha fazla...

Roberto Baggio
30.Temmuz.2006, 09:17
barzagli,angelo palombo atletico muza italyan defans lazım

Fıratcan Alçınkaya
30.Temmuz.2006, 09:20
Evet şiddetle stoper lazım... Kaldıkı bu sezon UEFA da da oynayacak A.Madrid...

TürkuAz
30.Temmuz.2006, 09:25
İtalyan defansın özelliği neki?

Fietra 10
30.Temmuz.2006, 09:45

galiba italyan olmaları:D

REsist JuvE11
30.Temmuz.2006, 10:24

nasıl arjantin ve brezilya ofansif özelliği olan yetenekli oyuncular yetiştiriyorsa italya da 1asırdan buyana yetenekli defansif oyuncular yetiştiriyor;;)

Fıratcan Alçınkaya
30.Temmuz.2006, 10:26
Nesta Maldini Cannavaro bkz_...

TürkuAz
30.Temmuz.2006, 10:31
Ben yinede illaki İtalyan olsun diye bir özellik aramam..

Ama bilgi verdiğiniz için sağolun.

Lionel Andres Messi
30.Temmuz.2006, 16:38
arkadaşlar sanırım ilk başta eller'in takımdan gitmesi beklenecek.amsterdam kupasından sonra ciddi olarak mutlaka bir stoperle ilgileniceklerdir.transfer dönemi bitene kadar mutlaka bir stoper alınır.stoperlerimiz çokta kötü değil eller harici.

pablo:ispanya milli takımında oynuyor
perea:kolombiyalı milli,harika bir fizik gücü var
ze castro:artık portekiz milli takımına seçilecektir,genç ve iyi markaj yapıyor
elller:????????????;;)
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
bir aksilik olmazsa luis garcia 9 reyes 17 numaralı formayı giyecek.formalar gerçektende yeni oyunculara çok yakıştı.

jarosik_61
30.Temmuz.2006, 19:04
atletico bu sene çok iyi ve çok akıllı tansferler yaptı.özellikle torresin gitmesinden sonra forlan,garcia ve reyesin transferleri çok akıllıca.atleticonun bu sene ilk 3 içinde bitirmeleri lazım bu transferlere bakılırsa.

fmsmyrna
30.Temmuz.2006, 19:06
Evet Ze Castro'da iyi bir defans geçen sezon zaman zaman forma şansı bulmuştu.

Lionel Andres Messi
30.Temmuz.2006, 20:47
Reyes imzaladı!

http://img293.imageshack.us/img293/8637/reyes310707esbg7.jpg (http://imageshack.us)
http://img293.imageshack.us/img293/7530/1185876810dw3.jpg (http://imageshack.us)

reyes 4 yıllığına atletico ya imza attı.

tranfer ücreti bazı kaynaklara göre 9.2 bazılarına göre ise 12 milyon euroya gerçekleşti.

güzel bir reyes videosu

http://www.youtube.com/watch?v=e5TN1kp4mRE

http://www.youtube.com/watch?v=0MyDIZHGqDw

Del Piero_10
30.Temmuz.2006, 21:02
Transferler için genelde ayrı başlık açıyoruz.

Diğer başlık daha çok takım hakkında muhabbet gol videoları,wallpaper gibi paylaşımlar için kullanılabilir.

canavar20
30.Temmuz.2006, 22:25
Reyes Arsenal için iyidi bence ama tabii artık geçmiş..:)

canavar20
30.Temmuz.2006, 22:26
Reyes iyi olmuşta stopere niye gerek var anlmadım.:)

Cyzio
30.Temmuz.2006, 22:29
Atletico'dan tek dileğim Madrid bozuntusunu geçmeleri.Artık zamanı geldi geçiyor bile..

TürkuAz
30.Temmuz.2006, 22:30
Stpere gerek yok mu sence Ersin?

Şu an takımda 3 stoper var.Yeterli değil zaten.Pablo'nun yanına kaliteli bir stoper gerekiyor.

Fıratcan Alçınkaya
30.Temmuz.2006, 22:31
Atletico'dan tek dileğim Madrid bozuntusunu geçmeleri.Artık zamanı geldi geçiyor bile..

O biraz zorda Valensia yı belki geçebilir...

ozgur0ozdemir
30.Temmuz.2006, 22:32
atletico madrid in fovet hattinda sorunu yoktiu zaten defansini mutlaka guclendirmeli.
Maxi rodriguez torres petrov lu kadro da forvet hatti simdiki kadar iyiydi ama pabloyla pereayle hele hele eller le olmuyo bu isler.

Fıratcan Alçınkaya
30.Temmuz.2006, 22:32
Reyes iyi olmuşta stopere niye gerek var anlmadım.:)

Ersin im stoper P.Ibanez - Perea - F.Eller - Ze Castro var bildiğim kadarıyla sence bu A.Madrid için yeterlimi...

Cyzio
30.Temmuz.2006, 22:36
Valencia'da olur ama Zaragoza,Villareal gibi kulüplere yarışır hale gelmesi üzücü.İlk 5'ten başlangıç yaparlarsa bu sene gelecek yıllar için umutlu bi takım olur zate kadroda çok iyi oyuncular var.Pablo'nun yanına iyi biri alınmalı.Diğer mevkilerde fazla sorun yok gibi orta saha çok zengin zate.Skınıt çekilmez orta sahada.Forvette de Agüero,Forlan ve Mista var.Bunlar iyi iş yaparlar.Ama defansa takviye şart..

ultraslanerdem
30.Temmuz.2006, 22:36
Bence defansa ihtiyaç yok.Pablo ve Perea götürür.Yedek olarak da zaten Ze Castro süper.

Cyzio
30.Temmuz.2006, 22:37
Bence defansa ihtiyaç yok.Pablo ve Perea götürür.Yedek olarak da zaten Ze Castro süper.

Bence yeterli değil hem öyle olsa bile alternatif bi kadro yapması gerekli..

Fıratcan Alçınkaya
30.Temmuz.2006, 22:40
Bence A.Madrid in kadrosu Villareal dende Zaragoza danda daha iyi... İlk 5e girmeyi çok çok hakediyolar... Ama bu sene izledim maçlarıda Barcelona ya 6-0yenildikleri maçtada belli oldu defans kötüydü... Ben olsam Costinha yı da denerim savunmada... Transfer yapılmassa...

Del Piero_10
30.Temmuz.2006, 22:43
Real Madrid’in yeni transferi Pepe'ye ödenen 30 milyon avroluk bonservis bedeli soru işaretleriyle karşılanmıştı ancak konu hakkındaki en ilginç açıklşama eski hocaları Queiroz'dan geldi.

İspanyol kulübünde bir yıl görev alan Queiroz, o dönemde Portekizli yıldızın alınmasını istediğini ifade etti. Portekizli teknik adam, “Florentino Perez’le konuşup onun ileride mükemmel bir oyuncu olacağını söyledim. Savunma oyuncularının forma sattırmadığını söyleyip geri çevirdiler,” diye konuşarak, Real'in Perez döneminde nasıl bir mantıkla yönetildiği konusunda ipuçları verdi.

O dönemde Maritimo forması giyen Pepe, 2003-04 sezonu öncesi alınsaydı Real’e 2 milyon avroya mâl olacaktı. Böylece, 20 yaşındayken Pepe’yle anlaşan Porto kulübü bu oyuncudan 28 milyon euro kazanmış oldu.

Real yönetiminin dikkatsizliği yüzünden Fabio Cannavaro, Christoph Metzelder ve Sergio Ramos’la forma mücadelesi verecek oyuncunun maliyetini inanılmaz ölçüde arttı

ultraslanerdem
30.Temmuz.2006, 22:44
Bence yeterli değil hem öyle olsa bile alternatif bi kadro yapması gerekli..

Atletico Madrid alt yapıya çok önem veren bir takım.Gerekdiği durumlarda alt yapıdan oyuncu çıkarabilir.Üstelik bu oyuncular alternatif takımıda kurabilir...

Lionel Andres Messi
30.Temmuz.2006, 22:46
buna en iyi cevabı yönetim verecek umuyorum ki iyi bir stoper transferin son günü de olsa mutlaka alınacaktır.hem uefa hem kral kupası hem de ligde iddialı olmamız için mutlaka bir stoper gerekli 3 stoperle 3 kulvar zor gibi.eller'i saymıyorum zaten.stoperlerimiz eller harici kaliteli isimler hepsi milli takımlarında oynuyorlar.ama 3 kulvarda mücadele edeceğiz.yönetim mutlaka bir stoper ve iyi bir sağ bek mutlaka alacaktır.

Cyzio
30.Temmuz.2006, 22:48
Atletico Madrid alt yapıya çok önem veren bir takım.Gerekdiği durumlarda alt yapıdan oyuncu çıkarabilir.Üstelik bu oyuncular alternatif takımıda kurabilir...

Ama şimdi altyapıdan çıkan bi oyuncu ne kadar profesyonel olabilir zamanla olur ancak o.Sonuçta oynadığı lig La Liga ve bu kulübün hedefleri büyükse kaliteli oyunculara yönlenilmeli.Bence Atletico yönetimi de defansa takviye yapacaktır..

TürkuAz
30.Temmuz.2006, 22:52
Bence iyi bir stoper getirerek transferi tamamlarız.Zaten bu takıma da en iyiler yakışır..(:

spider3784
30.Temmuz.2006, 23:18
Reyes Torres'in yerini dolduramaz demişsiniz, bence Reyes forvet bile oynayamaz, kanat oynar ancak.

Lionel Andres Messi
31.Temmuz.2006, 01:23
Reyes Torres'in yerini dolduramaz demişsiniz, bence Reyes forvet bile oynayamaz, kanat oynar ancak.
reyes sol kanatta oynaycak zaten.eğer forvette torresın yerınin dolup dolmayacağından bahsediyorsanız.cevapliim yeri çok rahat dolacaktır.torres atletico ya şu ana kadar ekstra bir şey vermedi.gol sayısına bakın yaptığı asist sayısına bakın kaçırdığı penaltı sayısına bakın.

spider3784
31.Temmuz.2006, 02:06
İyi performans sergilemek gol atmak ya da asist yapmak değil bence. O, o takımın yetiştirdiği en büyük yıldızdı. Adı bile ürpertiyordu.

reyes sol kanatta oynaycak zaten
Bazı arkadaşlar Torres'in yerini dolduramaz dediğinden forvette iyi oynayamaz dedim.

fmsmyrna
31.Temmuz.2006, 02:15
Valla Torres'i beğeniyordum ama çok fazla abartıldığını düşünüyorum.Yani vurduğunu atan bir oyuncu değildi.Sembol bir isim olması bu kadar çok konuşulmasını sağlıyordu.

Lionel Andres Messi
31.Temmuz.2006, 02:15
İyi performans sergilemek gol atmak ya da asist yapmak değil bence. O, o takımın yetiştirdiği en büyük yıldızdı. Adı bile ürpertiyordu.

Bazı arkadaşlar Torres'in yerini dolduramaz dediğinden forvette iyi oynayamaz dedim.

ben de farkındayım ama arkadaşlar genelde hep yeni transfer edilen oyuncular için torresin yerini dolduramaz demiş.bu da doğal olarak insanın aklına gol ve asist getiriyor.

Cyzio
31.Temmuz.2006, 02:20
Barcelona'nın Portekizli yıldızı Deco, Chelsea'nin menajerliğini yapan vatandaşı Jose Mourinho'ya "Beni al" mesajı gönderdi.

Porto'da forma giydiği yıllarda Mourinho'nun öğrencisi olduğunu anımsatan Deco, "Jose'yle çalışma fikri yeniden gündeme gelir gibi. Benim kariyerime damgasını vurmuş, bana çok şeyler katmış birisidir. Kendisiyle daha önce çalıştım. Yeniden biraraya gelirsek hiç de fena olmaz" şeklinde konuşarak şaşırttı.

Barcelona'nın kendisini satmayı düşündüğü dedikodularından rahatsız olduğu anlaşılan Deco, "Bu konuda çok fazla spekülasyon yapılıyor. Şu anda Barcelona oyuncusuyum. Yeni sezonda başarılı olmak, takımımımla şampiyonluk elde etmek istiyorum" dedi.

Ancak futbolda her şeyin çok çabuk değiştiğini hatırlatan Portekizli yıldız, "Eğer Barcelona beni satmak istiyorsa, bunu bana söylesinler yeter. Ben de giderim. Beni göndermek zorunda kalırlarsa bu beni üzmez. Neticede formasını giyebileceğim başka büyük takımlar da var. Herkes Barcelona'da oynamak ister. Ben de burada olmaktan memnuniyet duyuyorum. Ancak eğer teknik direktörümün gelecek planlarında yeralmıyorsam, o hâlde ayrılırım" ifadelerini kullandı.

İngiltere Premier Lig'in kendisi için son derece çekici bir lig olduğunu vurgulayan Barcelonalı golcü futbolcu, "Şüphesiz ki Manchester United ve Chelsea'yi Barcelona'yla kıyaslayabilirsiniz. Her ikisi de büyük kulüplerdir ve o takımlarda forma giyme fikri daima heyecan vericidir" dedi.

Henry süper transfer
Bu arada Arsenalli yıldız Thierry Henry'nin Barcelona'ya transferine de değinen Deco, Fransız futbolcunun dünyanın en iyi golcüleri arasında bulunduğunu ve takımının onu almakla müthiş bir iş yaptığını belirterek, "İşi gerçeği şu ki, onu buraya getirmek için 1 yıl önce çok çaba sarfetmiştik. Ancak o, Arsenal'de kalmayı tercih etmişti. Ancak artık, nedeni ne olursa olsun, oradan ayrıldı ve neyse ki bize geldi" yorumunda bulundu.

Henry'yi transfer ederek, geçtiğimiz sezon şampiyonluğu son haftalarda Real Madrid'e kaptırmalarının verdiği hasarı onarmaya çalıştıklarının kanıtlandığını belirten Deco, dünyaca ünlü golcüyle birlikte oynayacak olmanın kendisini heyecanlandırdığını, ona karşı forma giymeninse çok zorlu bir tecrübe olduğunu dile getirdi.

Lionel Andres Messi
31.Temmuz.2006, 02:25
deco çok yetenekli ve kendine has bir oyun stili olan futbolcu.ama chelsea de çok sayıda ofansif orta saha oyuncusu var.chelsea'de de yedek kalabilir bu yüzden barçadan ayrılmaya değmez

spider3784
31.Temmuz.2006, 02:25
Deco'yu şahsen Porto'dan gittikten sonra beğenmemeye başladım.

ChAoS
31.Temmuz.2006, 02:44
Bence Deco ya Chelsea'da yer yok . Lampard varken.

fmsmyrna
31.Temmuz.2006, 02:48
Barca'da gereken değer verilmiyor ona bence gitsin Chelsea'ye geçen seneki sisteme göre Makalele yaşlandı oynamaz ise Essien onun yerine geçer.Deco'da kendine yer bulur.

BlackEagle19o3
31.Temmuz.2006, 02:55
Bence Barca'da kalsın;)

TürkuAz
31.Temmuz.2006, 02:58
Al birini vur birine..

Farkı yokki iki kulübün..

RoNNiE91
31.Temmuz.2006, 03:28
Lampard,Ballack,Joe Cole,Essien varken Deco biraz zor oynar.Bence Barça'da kalsın.

Fıratcan Alçınkaya
31.Temmuz.2006, 03:32
Lampard v Ballack tan fazlası yok Deco nun...

Fernando Gago
31.Temmuz.2006, 04:06
Chelseanın Decoya ihtiyacı yok ama Lampard-Ballack tan birini klübeye mahkum bırakmayı göze alıyorsa alınabilir Josenin işi belli olmaz

Fıratcan Alçınkaya
31.Temmuz.2006, 04:49
Kuno Agüero

http://pic1.resimupload.com/r3/thumb_773843195.jpg (www.resimupload.com/ds773843195_wall-100.html)

Fietra 10
31.Temmuz.2006, 04:53
Kuno Agüero

http://pic1.resimupload.com/r3/thumb_773843195.jpg (www.resimupload.com/ds773843195_wall-100.html)

vayy güzel olmuş sagolasın...

Del Piero_10
31.Temmuz.2006, 05:58
İspanyol ekibi Villarreal, İtalyan kulüplerinin gözdesi olan M.Unitedlı genç forvet Giuseppe Rossi'yi altı yıllığına renklerine bağladı.

Geçen sezonu Parma'da kiralık geçiren 20 yaşındaki ABD doğumlu İtalyan milli oyuncu beklenmedik bir biçimde Nihat'ın da takımı olan Villarreal'e transfer oldu.

Birkaç gün öncesine kadar Manchester United'da mı kalacağı yoksa yine bir İtalyan takımına mı kiralanacağı konuşulan genç oyuncu, yaklaşık 10 milyon avroluk bir ücretle İspanyol ekibine transfer oldu.

Oyuncunun Çarşamba günü sağlık kontrolünden geçtikten sonra, El Madrigal'de basına tanıtılması bekleniyor.

İtalyan futbolcunun adı geçtiğimiz günlerde Napoli, Fiorentina ve Parma gibi ekiplerle anılmış, M.United teknik direktörü Sir Alex Ferguson'un da oyuncuyu takımda tutmak isteyebileceğine dair haberler çıkmıştı.

Ayrıca Ferguson,Rossi'yi Juventus'ta forma giyen Raffaele Palladino ile takas etmek istemiş ama bu teklif Juventus tarafından reddedilmişti.

1987 yılında İtalya göçmeni bir ailenin çocuğu olarak ABD'nin New Jersey eyaletinde doğan Rossi, genç yaşta Parma altyapısında geldikten sonra İngiliz ekibi Manchester United tarafından fark edildi ve 2004'te bu takıma transfer oldu.

United'da forma şansı bulamayan Rossi, 2006-07 sezonunun ilk yarısında Newcastle United'a, daha sonra da eski takımı Parma'ya kiralandı. Newcastle'da hayal kırıklığı yaratan oyuncu, Parma'da gösterdiği performans ve 19 maçta attığı 9 golle takımının ligde kalmasını sağladı.

2006 yılında ABD milli takımından gelen daveti reddeden Rossi, İtalya 21 Yaş Altı milli takımında forma giyiyor.

ChAoS
31.Temmuz.2006, 06:01
HAyırlı olsun Villareal'e iyi transfer olmuş. ManU yeterince forvet almıştı zaten satmaları iyi olmuş forma şansı bulamazdı sanırım.

Fernando Gago
31.Temmuz.2006, 06:12
İtalyaya dönmesini bekliyordum ama iyi takıma gitmiş

Fıratcan Alçınkaya
31.Temmuz.2006, 06:13
Hayırlı olsun... Rossi iyi oyuncu...

Emurafu
31.Temmuz.2006, 06:30
Bşr ara vodafone sayesinde galatasaraya kiralık gelecek deniliyordu........Hayırlı olsun

Roberto Baggio
31.Temmuz.2006, 06:58
defans lazım tartısmaya gerek var mı bunu gecen sene çok hatan yapan defans elemanlarımız vardı transfer şart

Lionel Andres Messi
31.Temmuz.2006, 07:00
ferguson onu 250 bin euro ya transfer etti 10 milyon euro ya sattı.fazla oynatmadı ama çok iyi para kazandılar bu transferden.villarreal'in kesinlikle işine yarar.gelecekte iyi yerlere gelebilir.ama onun en büyük eksiği kaliteli bir forvetle aynı takımda oynamaması juventusa gelseydi keşke del piero ve trezeguet den iyi bir şeyler öğrenebilirdi.

Roberto Baggio
31.Temmuz.2006, 07:09
hayırlı uğurlu olsun villareal nihat ın yanına forvetini buldu

Lionel Andres Messi
31.Temmuz.2006, 07:18
dünya gençler şampiyonasında arjantinin kaptanı olan agüero 7 maçta 6 gol 4 asistle turnuvanın gol kralı ve en iyi oyuncusu seçilmişti.o turnuvada agüeronun attığı golleri ve yaptığı asistleti içeren video:

http://www.youtube.com/watch?v=1tcvyZxCUf4

TR.CaPTaiN
31.Temmuz.2006, 07:37
Aguero alındığında başkan ona verilen paranın 1 kuruşu bile fazla değildir. Bu parayı ona verirken paraya hiç acımadım gibisinden bir açıklama yapmıştı. Daha çok genç ve muhteşem bir oyuncu.

GeNç KaRTaL
31.Temmuz.2006, 09:59
Barca'dada yedek kalacak gibi görünüyor.Chelsea'dede ilk 11'i zorlar ama Chelsea'nin isteyeceğini sanmıyorum.Bence başka bir kulüp daha iyi olur.Kendini gösterebileceği,star olabileceği bir takım.

Roberto Baggio
31.Temmuz.2006, 10:20
porto zil takıp çayda çıra oynuyor heralde))

TürkuAz
31.Temmuz.2006, 10:22
Bence Villarreal için süper olmuş.Ama Rossi daha iyisine layık..(:

fmsmyrna
31.Temmuz.2006, 18:21
Bu arada Pepe sanırım Portekiz vatandaşı diye geçiyor.

Del Piero_10
31.Temmuz.2006, 18:28
Bu arada Pepe sanırım Portekiz vatandaşı diye geçiyor.

Brezilya vatandaşı,futbol hayatını Portekiz'de geçirmiş.

fmsmyrna
31.Temmuz.2006, 18:51
Brezilya vatandaşı,futbol hayatını Portekiz'de geçirmiş.

Biliyorum Brezilya vatandaşı ama Portekiz pasaportuda bulunuyor Avrupa statüsünde.

http://en.wikipedia.org/wiki/K%C3%A9pler_Laveran_Lima_Ferreira

fenerlistinanc
31.Temmuz.2006, 19:16
agüero müthiş bi futbolcu atleticonun en önemli kozlarından biri

REsist JuvE11
31.Temmuz.2006, 20:19
aguero geleceğin en büyük yıldızlarından olacak..ona harcanan 23milyonun son kurusuna kadar hakediyo..inşallah futbolu atletico da bırakır..bu zor bir ihtimal ama olsun..ilerde messi ile aguero yu beraber görürsek şaşmayalım derim:)

Lionel Andres Messi
31.Temmuz.2006, 21:10
agüero çok vefakar birisi çıktı.geçen yıl açıklama yapmıştı atletico ile her türlü başarıları elde etmek istiyorum.bunun için garanti edebilirim ki en azından 10 yıl daha burdayım demişti.işte o zamandan beri agüero hayranıyım.

spider3784
31.Temmuz.2006, 21:21
Ballack bana göre geçen seneki performansına bakılırsa yedek bırakalabilir.

spider3784
31.Temmuz.2006, 21:24
Banko oynayacağı bir kulübe gitmiş ama İspanya ligi olması bence yanlış.

Del Piero_10
31.Temmuz.2006, 21:51
Deco Ballack'tan iyi futbolcu,Lampard'tan da daha teknik.

ogcj_me
31.Temmuz.2006, 21:58
adam doğru söylüyor :''neden olmasın'' :)

fmsmyrna
31.Temmuz.2006, 22:21
Chelsea geçen sezona 4-4-2 başladı ama kanatta oynayan yoktu.4-4-2'de Essien-Ballack-Lampard-Makelele oynuyordu.Sonra eski taktiği 4-3-3 'e döndü.Birazda sakatlık ve cezalardan dolayı Essien stopere falan geçti.Eğer yine 4 lü orta saha oynanırsa rahat yer bulur.Deco Ballack'tan da Lampard'dan da teknik.Ben Lampard'ı aşırı iyi görmüyorum koşuyor ve şut çekiyor adam eksiltemiyor.

TR.CaPTaiN
31.Temmuz.2006, 22:23
Chelsea'de kendine ilk 11'de yer bulur. Eski dostların buluşması güzel olur.

Roberto Baggio
31.Temmuz.2006, 22:24
gelecek yıl patlama yapar aguero kardesimiz o hücum gücüyle beraber insallah

ZeroG
31.Temmuz.2006, 22:29
Villarreal kendine göre iyi transfer yapmış.Hayırlı olsun.

TürkuAz
31.Temmuz.2006, 23:52
Agüero'ya heryerde hayranım..

Gerçek hayatta da "lucho" dediği gibi sadık bir oyuncu olduğunu biliyorum..

Bana göre ileride dünyanın en iyisi olacak..

Fıratcan Alçınkaya
01.Ağustos.2006, 00:11
Mista da var kadroda alternatif forvet... Çok güclü oldu hucum hattı umarım stoperde alınır kadro 4/4 lük olur....

REsist JuvE11
01.Ağustos.2006, 00:48
atletico çok güçlendi..yerinde transferler yaptı..özellikle ofansif bölgede..yedekleri bile en az 15milyon euro yapar bu takımın...yeni sezonu iple çekiyorum..çok gol izlicez çook:)

zemlinskis
01.Ağustos.2006, 00:54
bu oyuncu reale bi katkı sağlamaz

zemlinskis
01.Ağustos.2006, 00:56
deco portekizli olduğu için bu transfer gerçekleşebilir

GFBatman
01.Ağustos.2006, 01:06
Chelsea Deco gibi bir oyuncu lazım Chelsea Deco'yu eğer alırsa çok faydalı olur

attiilla
01.Ağustos.2006, 02:02
Güzel transfer fakat Villarreal de şimdi Rossi ve Nihat gibi iki aynı tip oyuncu var.Bence bir tane pivot santrofor almalılar.Riquelmede var zaten coşar bu takım...

deniz.91
01.Ağustos.2006, 02:17
rossi iyi transfer oldu hayırlı olsun

attiilla
01.Ağustos.2006, 02:17
Bu Pepe alınacağına Brezilya 20A da oynayan Luizao var o alınsaydı keşke.5 milyon avroya kapatırlardı.Bence Luizaonun geleceği Pepeden daha parlak....

Lionel Andres Messi
01.Ağustos.2006, 04:11
atletico madrid'in 2010 yılına kadar yapılması planlanan yaklaşık 73.000 kişilik stadyumu.sonuna kadar izleyin.

Estadio de La Peineta

http://www.youtube.com/watch?v=9kSNDj_cJ24

Omerdinho
01.Ağustos.2006, 04:15
süper bi stad :)

REsist JuvE11
01.Ağustos.2006, 05:20
o ne yaa..muhteşem..10 üzrinden 100 veriyorum..çok ciddiyim..ağzım açık kaldı

GeNç KaRTaL
01.Ağustos.2006, 05:59
Bakalım bu ağırlığı kaldırabilecekmi.Bana kaldıramayacak gibi geliyor biraz.

GeNç KaRTaL
01.Ağustos.2006, 06:04
Forlan'ın gitmesinden sonra iyi oldu bu transfer.

Lionel Andres Messi
01.Ağustos.2006, 06:07
o ne yaa..muhteşem..10 üzrinden 100 veriyorum..çok ciddiyim..ağzım açık kaldı

atleticoluyuz farkımız olmalı:icon_wink:

Roberto Baggio
01.Ağustos.2006, 06:11
şu takımı insallah eski günlerdeki gibi sampiyonlar ligindede izlemek istiyorum büyük zevk katarlar ayrıca stad mükemmel gerceken ama vicente calderon da tam bir mabet

TürkuAz
01.Ağustos.2006, 06:23
Stad çok hoş.

fmsmyrna
01.Ağustos.2006, 07:26
Stat gerçekten güzel olmuş önce yan tarafta tartan pist olucak sandım sonra değişti.Bu arada Atletico diyince aklıma şu tezahürat geliyor.''Atletico Madrid'e 3 gol atan Göztepe... vs diye devam eder.Çok duydum bunu

attiilla
01.Ağustos.2006, 07:33
Ama sözleşmede Rossiyi geri alma opsiyonu varmış.Sir Alex Ferguson uyanık adamdır böle yetenekleri ucuza verirmi hiç?:D:D

Cyzio
01.Ağustos.2006, 16:03
Barcelona'nın Portekizli yıldızı Deco'nun Chelsea'den bir teklif gelmesi halinde İspanya'dan ayrılabileceğini açıklamasının ardından, Barcelona başkanı Laporta, söylentilerin aksine Deco'nun takımda kalacağını açıkladı.

Barcelona başkanı Joan Laporta, Txiki Begurisitain’in söylediklerini doğrulayabilirim: Deco satılık değil," diyerek durumu kısa ve net bir şekilde ifade ederken, "Deco, birçok takıma katkıda bulunabilecek bir oyuncu bu yüzden satılık değil" dedi.
01.08.2007

Kaynak : Sporx.com dış haberler

Del Piero_10
01.Ağustos.2006, 18:37
Aguero Galatasaray'a geliyor:)

YEDEKTE TUTUYOR
2004'te 13 milyon pound karşılığında Fulham'dan transfer edilen Saha'nın durumu konusunda Manchester United'lı idarecilerden bilgi alan sarı-kırmızılılar, 10 milyon euro'yu gözden çıkardı. Tribalfootball. com isimli internet sitesinde yer alan habere göre Aslan'ın forvet konusundaki girişimleri bununla da sınırlı kalmadı. Tedbiri elden bırakmayan G.Saray yönetimi, olası bir aksiliğe önlem olarak Mista, Rodriguez ve Aguero'yu yedekte tutmaya başladı.

fotomaç

Lionel Andres Messi
01.Ağustos.2006, 18:58

YEDEKTE TUTUYOR
2004'te 13 milyon pound karşılığında Fulham'dan transfer edilen Saha'nın durumu konusunda Manchester United'lı idarecilerden bilgi alan sarı-kırmızılılar, 10 milyon euro'yu gözden çıkardı. Tribalfootball. com isimli internet sitesinde yer alan habere göre Aslan'ın forvet konusundaki girişimleri bununla da sınırlı kalmadı. Tedbiri elden bırakmayan G.Saray yönetimi, olası bir aksiliğe önlem olarak Mista, Rodriguez ve Aguero'yu yedekte tutmaya başladı.

fotomaç

heralde atletico madrid'in son günlerde ismi çok duyuluyor.biraz da onlardan haber yapalım demişilerdir.:)komediya 3'üde atleticodan.rodriguez'ide santrafor diye yedekte tutuyolarmış.adamlar mevkilerini bile bilmeden haber yapıyolarya.:icon_razz:

TürkuAz
01.Ağustos.2006, 18:59
Türk Medyası P.A. : 199

Lionel Andres Messi
01.Ağustos.2006, 19:00
Türk Medyası P.A. : 199

:icon_razz:bitiricilik 1

Fietra 10
01.Ağustos.2006, 22:05
geçen sayfalarda bişe sordum arada kaynadı gitti...şimdi yönetim defansa takviyeyi düşünüyomu yoksa bizmi söylüyoruz takviye lazım diye...gündemde bi isim var mı??

Lionel Andres Messi
01.Ağustos.2006, 23:18
geçen sayfalarda bişe sordum arada kaynadı gitti...şimdi yönetim defansa takviyeyi düşünüyomu yoksa bizmi söylüyoruz takviye lazım diye...gündemde bi isim var mı??

atletico sağ bek için angel stoper için marquez ile ilgileniyor.bunlar olmazsa başka isimlere yönelecekler.

Fıratcan Alçınkaya
01.Ağustos.2006, 23:27

YEDEKTE TUTUYOR

fotomaç

Fotomaç döktürmüş yine... Agüero için Nihat devrede...:zuhaha

Roberto Baggio
02.Ağustos.2006, 01:57
ben atletico madrid in yerinde olsam fotomaça dava açardım abi bi kere saha nın yedeği aguero nasıl olur ya valla burdan tebrik ediyorum fotomaçı

TR.CaPTaiN
02.Ağustos.2006, 01:59
http://img394.imageshack.us/img394/6271/prorafaelro1.jpg (http://imageshack.us)

Real Madrid’in yeni hocası Bernd Schuster transfer etmek istediği ismi açıkladı.
Real Madrid Teknik Direktörü Bernd Schuster Hamburg forması giyen Rafael van der Vaart'ı kadroya dahil etmek istediğini söyledi.

Hamburg'un 24 yaşındaki oyun kurucusu kulübe katıldığı 2005 senesinden bu yana etkileyici bir performans sergiliyor ve Schuster onun takım için mükemmel bir katkı olacağını dile getirdi.

Alman hoca şöyle konuştu: '' O çok ilginç bir oyuncu ve benim listemde yer alıyor. Van der Vaart'ın becerilerinden haberdarız. Gerçek şu ki, eğer Van der Vaart'ı istersek onu alırız.''

Van der Vaart önceden kendisi yaptığı açıklamada İspanya Birinci Ligi La Liga'da oynamak istediğini belirtmişti. Bu arada Hamburg'un İspanyol devinden gelecek yüklü bir teklifi de geri çevirmesi zor olacaktır.

futbolarenasi.com

TürkuAz
02.Ağustos.2006, 02:01
Umarım gider Madrid'e..

HSV'de kalmasından iyidir..:p

ZeroG
02.Ağustos.2006, 02:25
Artık HSV'den daha iyi kulüplere gitmesi gerekli.Umarım gider...

BlackEagle19o3
02.Ağustos.2006, 02:58
Real Madrid'de oynayacak kapasitesi var.Ben de almıştım zaten FMde Madrid'e:p

spider3784
02.Ağustos.2006, 03:05
Kevin Keagen gibi Hsv de Efsane olsun önce.;;)

Del Piero_10
02.Ağustos.2006, 03:28
Real Madrid ne kadar futbolcu varsa hepsini istiyor.

Lionel Andres Messi
02.Ağustos.2006, 03:48
atletico madrid bugün amsterdam turnuvasında ilk maçında ev sahibi ajax'la karşılaşacak.kadroda önemli eksikler var.dünya gençler şampiyonasında oynayan agüero,copa america da oynayan forlan ve perea bu turnuva boyunca oynamayacak.dinlenecekler.hazırlık maçı olduğu ve kadroda eksikler olduğu için ilginç bir skor ortaya çıkabilir.:icon_razz:

REsist JuvE11
02.Ağustos.2006, 04:20
ben atletico madrid in yerinde olsam fotomaça dava açardım abi bi kere saha nın yedeği aguero nasıl olur ya valla burdan tebrik ediyorum fotomaçı

kayserispor gibi pankart açsınlar SATMIYORUZ diye:D

Lionel Andres Messi
02.Ağustos.2006, 07:00
atletico ajax'a 2-0 yenildi.açıkçası beklediğim bir sonuçtu.sahaya çıkabilecek en zayıf kadro çıktı sanırım.kalede abbiati,defansta seitaridis pablo eller antonıo lopez,orta saha maxı jurado raul garcıa costinha,forvet mista bralio.sadece 4 ilk 11 oyuncumuz oynadı.orta saha bıraz hareketlıydı ancak forvetler ıyı iş çıkaramdı.eller çok panikledi:confused:.benim görmek istediğim 11 şöyle

kalede -leo franco

defans -seitaridis(:confused:) - pablo - perea(:confused:) -antonio lopez

orta saha - maxi -raul garcia- maniche -reyes

forvet agüero-forlan

:confused: işareti koyduğum isimlerin yerine başka isimlerin gelmesi muhtemel gözüküyor.

Fıratcan Alçınkaya
02.Ağustos.2006, 08:19
Pablo ile olmaz bu iş iyi bir savunmacı lazım...

Omerdinho
02.Ağustos.2006, 08:41
leo franco kötü bir kaleci, abbiati ondanda kötü kaleye daha iyi bir transfer yapilmaliydi.

Roberto Baggio
02.Ağustos.2006, 08:48
leo franco kötü bir kaleci, abbiati ondanda kötü kaleye daha iyi bir transfer yapilmaliydi.

ne kadar izledin leo franco yu?neresi kötü kaleci

Lionel Andres Messi
02.Ağustos.2006, 16:57
geçen yıl kalede leo franco defansta bu isimlerle oynadık.barça maçında leo franco oynamadı.ellerli barça maçına rağmen.en az gol yiyen 3.takımdık.attığımız gol sayısında da en çok gol atan 9.cu takımdık..yani sorunumuz hücumdaydı.

Wesley Sneijder
02.Ağustos.2006, 16:59
Sneijder ve v.d.V.'yi alırlarsa kimse tutamaz. Tabii Baptista'yı satarlarsa...

Redrum
02.Ağustos.2006, 18:23
Bence real'e gideceğine takımında kalsın şimdilik.. ben onu lyon, atletico gibi takımlarda görmek istiyorum..

deniz.91
02.Ağustos.2006, 18:59
hamburgta kalmasını isterim sevdiğim bir futbolcu ve sevdiğim bir takımda

jarosik_61
02.Ağustos.2006, 19:25
atleticolular dua edin de eller ilk 11 de oynamasın ibanez ve parea iyi bir ikili bence

freddysaw
02.Ağustos.2006, 19:46
inter taraftarı olarak çok sewdiim simao nun atletico ya transfer olmasından dolayı cok üzgünüm :( ama kabul etmek lazım gercekten çok kaliteli transferler yaptılar

Lionel Andres Messi
02.Ağustos.2006, 22:06
atletico uefa kupası 2.ön eleme turunda sırbistanın vojvodina takımıyla eşleşti.

16/8/2007 atletico-vojvodina

30/8/2007 vojvodina atletico

Fıratcan Alçınkaya
02.Ağustos.2006, 22:19
Kolay rakip rahatca tur atlar Atletico Madrid...

Fietra 10
02.Ağustos.2006, 22:41
vojvodina deyince aklıma bizim stepanov geliyo:) rahat eler atletico...

TürkuAz
02.Ağustos.2006, 23:52
2.turda Galatasaray ile eşleşir..:p

Fietra 10
02.Ağustos.2006, 23:57
2.turda Galatasaray ile eşleşir..:p

gs %90 seribaşı olacagı için zor gözüküyor:)

GeNç KaRTaL
03.Ağustos.2006, 02:08
Ovv süper bir transfer olur.Zidane'dan sonra o mevkide bir eksiklik vardı.Kaka'yı alamayacaklarına göre Vaart süper olur.

Fıratcan Alçınkaya
03.Ağustos.2006, 03:39
Los Galecticos un ihitiyacı var... V.D.Vaart gibi bir oyuncuya... Alırsa harika transfer olur...

Fernando Gago
03.Ağustos.2006, 03:50
O bölgede eksikleri var ama o bölgeyi kapatamaz bence daha iyi biri lazım amcye

TürkuAz
03.Ağustos.2006, 03:58
Fernando Gago,

Kimden bahsediyoruz farkına mısın?

Rafael van der Vaart bence Hollanda'nın şu an en iyi oyuncusu.Teknik ve hızı birleştirince ortaya inanılmaz şeyler çıkıyor.

Fernando Gago
03.Ağustos.2006, 04:03
Fernando Gago,

Kimden bahsediyoruz farkına mısın?

Rafael van der Vaart bence Hollanda'nın şu an en iyi oyuncusu.Teknik ve hızı birleştirince ortaya inanılmaz şeyler çıkıyor.

Hollandanın en iyi olması (ki sana göre) onun real madridin beyni olabileceği anlamına gelmiyor :) real madrid gibi takımın daha büyük bir ismi alması lazım veya daha tecrübeli takımın beyi olabilecek bir isimden bahsediyorum ayrıca her takım AMCli oynayacak diye bir şeyde yok