PDA

View Full Version : İspanya La Liga Geçmiş Sezonlar

Pages : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 [34] 35 36 37 38 39 40 41 42 43

BuRiBuRi
20.Mayıs.2010, 16:55
En iyi teknik diraktör en iyi takımda olmalıdır.

Umarım Real Madrid'e gider.

wolfson
20.Mayıs.2010, 17:21
Mourinho gelsin ve eski MAdrid geri dönsün :d

GeNç KaRTaL
20.Mayıs.2010, 22:21
Ben Mourinho'yu İnter'de bir sezonda toplanabilecek tüm kupaları aldıktan sonra Real Madrid'in başında görmek isterdim ama bu yaz Real Madrid'li olacak gibi gözüküyor Jose.Real Madrid'de de bu amacına ulaşabilir.Barcelona'yı durdurabilmek için Jose'ye ihtiyacı var Real Madrid'in.

Varonil
20.Mayıs.2010, 22:35
Zaten Barcelona'yı da durduracak isim Jose Mourinho bence.Herkesin ortak görüşü gibi ben de Mouriho'yu önümüzdeki sezon Real Madrid'de görmek istiyorum.

TR.CaPTaiN
21.Mayıs.2010, 03:15
http://www.yukleresim.com/images/e7751to195hcz10tl9.jpg (http://www.yukleresim.com/)

David Villa'yı Katalanlara satan Valencia, yeni transferlerin peşinde.

Valencia, golcü oyuncusu David Villa'yı 40 milyon avroya Barcelona'ya sattı. Siyah-beyazlılar yeni transferler için şimdiden kolları sıvadı.

Superdeporte'nin haberine göre Valencia ilk olarak Toulouse'un milli oyuncusu Andre-Pierre Gignac'ı alarak yapmak istiyor.

Valencia Teknik Direktörü Unai Emery 24 yaşındaki Fransız atak oyuncusunu almak istiyor ve yıldız forvet de artık daha büyük bir takım formasını hakettiğini düşünüyor.

Valencia sadece Gignac transferi ile ilgilenmiyor, aynı zamanda da Getafe'den Roberto Soldado ve Lorient forvet oyuncusu Kevin Gameiro da listede. Valencia, transferler için David Villa'dan gelecek parayı bekleyecek ve ona göre hareket edecek.

AA

nerazzuri
21.Mayıs.2010, 06:54
Güiza daha iyi.

A.FaruK
21.Mayıs.2010, 09:27
Güizayı vereydik bari :)

KaPaLı
21.Mayıs.2010, 11:16
Ricardo Costa - Feghouli - Mehmet Topal'ı aldılar David Villa'dan gelecek parayla. Daha üstüne para kaldı. Gignac iyi oyuncu ama Gameiro onların tam sistemine göre. Veyada Gûiza'yı alsınlar. İçlerinde en ucuz o.

Fernando Gago
21.Mayıs.2010, 11:23
Güiza Valencia için biçilmiş kaftan :0:

Varonil
21.Mayıs.2010, 12:04
Del Bosque kadrodan da çıkardı Güiza'yı,şu Valencia'ya kaça satarsak kardır artık alsınlar da kurtulalım şu adamdan ya :n:

ozaniel
21.Mayıs.2010, 13:04
Mourinho yıldızlarla değil takım oyunu oynayanlarla oynayan birisi. O yüzden Mourinho'nun biçilmiş kaftan olduğunu düşünmüyorum. Ama Mourinho yine de başarılı olur.

ozaniel
21.Mayıs.2010, 13:08
Bence iyi bir transfer ama bana kalırsa bir 40 M€ daha verip 4 yaş daha genç ve çok daha kaliteli Torres'i almalarını beklerdim.

sananes
21.Mayıs.2010, 13:16
torres'e elleşmeyin arkadaş:D barça yıllar istediği villasına sonunda kavuştu hadi bakalım.ben daha çok ibranın akibetini merak ediyorum

vego
21.Mayıs.2010, 14:08
60 milyon Avro!

İspanyol spor gazeteleri, Real Madrid kulübünün Portekizli teknik adam Jose Mourinho'yu alması halinde bunun en az 60 milyon avroya mal olacağını iddia etti.
İspanyol basını, Real Madrid'in halen bir yıllık daha sözleşmesi bulunan Manuel Pellegrini'yi göndermek için 5 milyon avro tazminat ödemesi gerektiğini, Mourinho'yu İnter'den almak için de İtalyan kulübüne 8 milyon avro vereceğini belirtti. Real Madrid'in Portekizli teknik adama sezon başına 10 milyon avrodan 3 ila 5 yıl arasında değişen bir sözleşme önerileceği ileri sürülürken, Mourinho'nun yardımcılarına da verilecek paralarla en az 60 milyon avroluk bir transfer haline dönüşeceği yazıldı.
Mourinho'nun İnter'den aldığı teklifin sezon başına 12 milyon avro olduğunu da hatırlatılarak, Portekizli teknik adamın Real Madrid'e gelmesi halinde, dünyanın en fazla kazanan teknik direktörü olmaya devam etmesine rağmen maddi açıdan kayıbının olacağı ifade edildi.

21.05.2010

Trabzonspor
21.Mayıs.2010, 14:19
Bnece sorun olmaz yeterki başarıları kazandırsın.Bu takım zaten formalardan seyirciden vs çok gelir sağlıyor.

Fearless Coward
21.Mayıs.2010, 14:27
Mourinho gibi birisi için 60 milyon avro bile az :n: :n: adam kupa manyağı eder her takımı..

vego
21.Mayıs.2010, 15:06
Barcelona Başkanı Laporta, David Villa transferi sonrası takımdan gönderileceği yolunda haberler çıkan Zlatan Ibrahimovic'e sahip çıktı.

http://media4.ntvmsnbc.com/j/NTVMSNBC/Components/Spor%C3%96zel/dhw2u9tx.hlarge.jpg

NTV Spor ve Ajanslar
Güncelleme: 11:38 TSİ 21 Mayıs. 2010 Cuma

Barcelona Başkanı Joan Laporta, Valencia'dan David Villa'nın transfer edilmesinden sonra, takımın İsveçli forveti Zlatan İbrahimoviç'i satma niyetleri olmadığını söyledi.
Laporta, yaptığı açıklamada, ''İbra, satılık değil. O çok değerli bir oyuncu ve teknik ekibin ona güvendiğini biliyorum. Villa'yı almamız, İbrahimoviç'in Barcelona'daki geleceğini etkilemez'' dedi.
Barcelona'ya İnter'den sezon başında gelen 28 yaşındaki İbrahimoviç, ilk sezonunda ligde 29 maçta 16 gol attı. Villa, Valencia'da sezonu 21 golle kapattı.

Fearless Coward
21.Mayıs.2010, 15:09
Tabi kalcak o kadar paraya gel bide kalma :n:

GeNç KaRTaL
21.Mayıs.2010, 15:20
Nasıl bir diziliş yapacak Guardiola merak ediyorum Villa da gelince.

Fearless Coward
21.Mayıs.2010, 15:27
Bence 2 forvet oynamalılar artık sarmıyor klasik taktikler falan..Gördük bu sene..

vego
21.Mayıs.2010, 15:29
2 forvet amr aml mc mc 4 lü defans olur herhal

A.FaruK
21.Mayıs.2010, 15:33
Barça 4-3-3 ten vazgeçmez bence

eXcitinG
21.Mayıs.2010, 15:35
ViLLa soLda Pedro nun yerinde de oynar. Ama bana kaLırsa İbra geneLde kuLübede oturur. Sonradan feLan girer oyuna.

LaigLeNoiR
21.Mayıs.2010, 15:38
Ben şahsen Pedro'yu kesmem o takımda. Gerçekten çok etkili oldu bu sene seneye daha da etkili olacaktır eminim ki. Sağda Messi solda Pedro ileride ise Villa - İbra ikilisi ile çok daha golcü bir takım olacaklardır. Orta sahada ise Xavi - İniesta ikilisi...

RaSenGan
21.Mayıs.2010, 15:42
4-2-4 oynasınlar ileride Messi,Pedro,İbrahimovic,Villa olsun kaç yerlerse bir iki fazlasını atarlar zaten :)

sananes
21.Mayıs.2010, 15:44
keita kesik yemez bu takımda villa pedroyu keser muhtemelen ama ben hala ibranın gönderileceğini düşünüyorum

BleedingMoon
21.Mayıs.2010, 16:09
villa kanatta oynayabiliyor mu? eğer kanat için aldılarsa hiç iyi olmadı bence. juan mata'yı falan alsalardı bari.

BleedingMoon
21.Mayıs.2010, 16:33
valencia güiza'yı alırsa yılın bombası olur (:. şöyle mehmet topal gibi 5 milyon euroya falan gitse...

Ilhan
21.Mayıs.2010, 17:57
Barcelona'nın hücum yapısının en önemli özelliği oyuncuların sabit bir pozisyonunun olmaması. Bol bol yer değiştirdikleri için zaten zor marke ediliyorlar. O yüzden Villa her yerde oynayabilir. Ibra, Villa, Messi, Pedro beraber de oynayabilir.

Trabzonspor
21.Mayıs.2010, 19:02
Alvez-Pique-Puyol-Abidal
-------Xavi-------İniesta----
Messsi----------------Pedro
------İbra-------Villla-------

böyle zaten Pique hızlı oyunu iyi kurabilen bir adam kopuklukta olmaz defans orta saha arssında çokta atarlar zaten.

Fernando Gago
21.Mayıs.2010, 19:04
Figo kendine yer açıyor Malum teknik ekibinde .. Bu iş olursa Figo'nun elinden olur zaten ..

TR.CaPTaiN
21.Mayıs.2010, 19:14
http://www.yukleresim.com/images/cw2v6d9g0849ly5l9bw1.jpg (http://www.yukleresim.com/)

http://www.yukleresim.com/images/uxedy5sw5yxesmbt927d.jpg (http://www.yukleresim.com/)

http://www.yukleresim.com/images/7d6lwnmt4fdzof9edqk4.jpg (http://www.yukleresim.com/)

http://www.yukleresim.com/images/2t09d5yx7eon1ie9m6s.jpg (http://www.yukleresim.com/)

http://www.yukleresim.com/images/0i91urj095youxykxoz7.jpg (http://www.yukleresim.com/)

nerazzuri
21.Mayıs.2010, 21:40
Barcelona'nın yeni sezon forması hoşmuş gerçekten. Hayırlı olsun David Villa için.

Eminoski
21.Mayıs.2010, 21:44
torres'e elleşmeyin arkadaş:D barça yıllar istediği villasına sonunda kavuştu hadi bakalım.ben daha çok ibranın akibetini merak ediyorum

ibrahim bence hiç yakışmıodu barçanın forvete odun gbi kalıodu orda takımdan gönderebilirler belkide.villa hayırlı olsun izlemek zevkli olucak

GeNç KaRTaL
21.Mayıs.2010, 22:21
Barcelona forması pek yakışmamış Villa'ya.

goosfraba
21.Mayıs.2010, 22:32
tarih 21 mayıs. adamlar forvet transferini bitirdiler. bu sezon başka transfer yapmasalar da olur.

biz de ağustos'un son günleri 30 milyon avro'ya oraya buraya yama yaparız. :rolleyes:

Flawless Victory
21.Mayıs.2010, 22:47
Bir de Real Time Editör'e hile diyorlar. Al işte Barcelona hileli değil mi? :)

Lionel Andres Messi
22.Mayıs.2010, 21:44
Kötü bir transfer bana göre.
kimi alsa iyi olurdu doğrusu merak ettim.yanlış anlama amacım laf atmak değil villa gibi bir adam nasıl kötü transfer olur ona şaştım :D

TR.CaPTaiN
23.Mayıs.2010, 01:18
Mourinho'nun Madrid'le anlaştığını açıkladığı söylentileri var.

goosfraba
23.Mayıs.2010, 02:07
açıklamış sanırım.

mourinho madrid'te.

eGowiCh
23.Mayıs.2010, 02:48
Mourinho maçtan sonra "Inter'de 2 senede her şeyi kazandım. Süper Kupa ve Kıtalararası Kupa umrumda değil. Real Madrid beni istedi, gidiyorum." dedi.

eGowiCh
23.Mayıs.2010, 02:51
Mourinho'nun Maicon'u istediği de konuşuluyor. Perez de Maicon için girişimlere başlamış, büyük ihtimalle Maicon seneye R.Madrid forması giyecek.

GodfatheR
23.Mayıs.2010, 03:04
Mourinho ve Real Madrid aman tanrım :D

RaSenGan
23.Mayıs.2010, 03:33
Mourinho-C.Ronaldo-Messi-Guardiola

Of Of :)

nerazzuri
23.Mayıs.2010, 10:59
Mourinho'nun Maicon'u istediği de konuşuluyor. Perez de Maicon için girişimlere başlamış, büyük ihtimalle Maicon seneye R.Madrid forması giyecek.
Doğrudur.

Mourinho'nun senelik 10m€'dan,3 yıllık sözleşme imzalayacağı söyleniyor.

Maicon ve Ribery gelecek sezon çok büyük ihtimal Real Madrid forması giyecek.

goosfraba
23.Mayıs.2010, 11:06
Doğrudur.

Mourinho'nun senelik 10m€'dan,3 yıllık sözleşme imzalayacağı söyleniyor.

Maicon ve Ribery gelecek sezon çok büyük ihtimal Real Madrid forması giyecek.

mükemmel olacak yani ha.

Del Piero_10
23.Mayıs.2010, 11:24
Inter Teknik Direktörü Jose Mourinho final maçı sonrası bomba etkisi yaratacak açıklamalar yaptı.

Şampiyonlar Ligi finalinde Bayern Münih ile karşılaşan Inter, sahadan 2-0'lık galibiyetle ayrılarak kupayı müzesine götürdü.

Inter'in kutlamalarına teknik direktör Jose Mourinho'nun açıklamaları damgasını vurdu.

Sezon sonunda takımdan ayrılıp ayrılmayacağı yönündeki soruya olumlu cevap veren Portekizli teknik adam, RAI'ye yaptığı açıklamada, "Buradaki işim bitti. Kulüp tarihine geçecek bir başarı yakaladık. Farklı bir yerde mücadele vermek istiyorum" diyerek basın mensuplarını şoke etti.

Mourinho'nun şok cevabı üzerine sorusunu tekrarlayan muhabir aynı cevabı aldı.

Önümüzdeki sezon Inter'den ayrılacak mısınız sorusuna 'Evet' cevabını veren tecrübeli teknik adam, Real Madrid'in başına geçeceği iddialarını da doğruladı.
---------------------------------
İş resmiyete döküldüğünde buradan devam edip başlığı değiştiririz.

bySilver
23.Mayıs.2010, 11:24
Of düşünemiyorum bile seneye Madrid şampiyondur.

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
23.Mayıs.2010, 13:01
Kral Messi!

Inter'in zaferiyle sonuçlanan Şampiyonlar Ligi'nde gol krallığını geçen sezon olduğu gibi Barcelona'nın Arjantinli yıldızı Lionel Messi kazandı.

Inter'in zaferiyle sonuçlanan Şampiyonlar Ligi'nde gol krallığını Messi kazandı. Messi La Liga'da da 34 golle sezonu gol kralı olarak tamamlaştı.
Barcelona'nın Arjantinli yıldızı Lionel Messi, 8 golle 2009/10 Devler Ligi sezonunu gol kralı olarak tamamladı. Messi'yi; 7'şer Real Madrid'in süper Portekizli yıldızı Cristiano Ronaldo ve Bayern Münihli Ivica Olic takip etti.

Şampiyonlar Ligi golcüleri şöyle:
Lionel Messi 8 Barcelona
Cristiano Ronaldo 7 Real Madrid
Ivica Olic 7 Bayern Münih
Diego Milito 6 Internazionale
Nicklas Bendtner 5 Arsenal
Wayne Rooney 5 Manchester United
Marouane Chamakh 5 Bordeaux
Öte yandan asist krallığını da final maçında Milito'nun attığı ilk golün pasını veren Interli Wesley Sneijder kazandı.

(Ligtv.com.tr)

GeNç KaRTaL
23.Mayıs.2010, 13:41
Jose'nin R.Madrid'in başında da başarılı olacağını düşünüyorum.R.Madrid'in Barcelona egemenliğine son verebilmesi için oyuncu transferinden önce böyle birisine ihtiyacı vardı.

DisCo
23.Mayıs.2010, 13:44
Sabah maç sonu basın toplantısını izledim.

Orada paranın yada çok kaliteli oyuncuların olması yetmez. Takım olabilmenin başarı getirdiğinden bahsediyordu. İnter'in başındayım dedi. Ya kanal yanlış çeviri yaptı yada ben yanlış duydum.

ozaniel
23.Mayıs.2010, 14:46
Sergio Ramos gibi bir oyuncun varken Maicon'u almanın anlamı nedir?

nerazzuri
23.Mayıs.2010, 14:50
Sergio Ramos gibi bir oyuncun varken Maicon'u almanın anlamı nedir?
Ramos'u stopere çekip, Maicon'u da sağ bek yapınca takımın zararına olmaz heralde. :)

KanaKe
23.Mayıs.2010, 15:13
Ribery daha yeni 2015 e kadar uzatmadimi sözlesmeyi :)

Fearless Coward
23.Mayıs.2010, 15:18
Oda kaçar bizden nasıl kaçtıysa aynen öyle :(

ozaniel
23.Mayıs.2010, 15:45
İyi de Ramos stoper değil. Stoper oynayabilir ama sağ bekteki performansını gösteremez. Bunun yerine kaliteli bir stoper alınsa daha iyi olur bence.

nerazzuri
23.Mayıs.2010, 15:50
İyi de Ramos stoper değil. Stoper oynayabilir ama sağ bekteki performansını gösteremez. Bunun yerine kaliteli bir stoper alınsa daha iyi olur bence.
Ramos stoperdir. Real Madrid'e geldikten sonra sağ bek oynamaya başladı.

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
23.Mayıs.2010, 16:23
Sevilla'da transfer!

La Liga'yı 4. sırada bitiren Sevilla, Fransa Ligue 1 takımlarından Saint-Etienne'in savunma oyuncusu Mouhamadou Dabo'yu transfer etti.

Sevilla kulübünün açıklamasında, Fransız sağ bekin yarın kente gelerek, sağlık kontrolünden geçeceği belirtildi.
Dabo ile Sevilla'daki Fransız oyuncuların sayısı 4'e çıktı. Sevilla'da Fransız oyuncular Abdoulay Konko, Julien Escude ve Sebastien Squillaci forma giyiyor.
Dakar doğumlu 23 yaşındaki Dabo, 2004'te Saint-Etienne'e transfer olmuştu.

LigTv

ThersoN
23.Mayıs.2010, 18:13
mourinho bile barçayı kesemez şu an

ThersoN
23.Mayıs.2010, 18:13
Barcelona forması pek yakışmamış Villa'ya.
katılıyorum:icon_wink:

BleedingMoon
23.Mayıs.2010, 19:44
maicon sergio ramos'tan daha iyi sağ bek. ramos'tan da iyi stoperler bulunur yani. pepe'yle metzelder'le falan olmuyor. hele yedekler... garay, albiol... real madrid'e hiç yakışmıyorlar bence.

eGowiCh
24.Mayıs.2010, 01:37
Mourinho'nun Diego Milito'yu da transfer edeceği söyleniyor.

Milito-Higuain, iki Arjantinli, arkalarına da C.Ronaldo ve formda bir Kaka'yı alırlarsa, R.Madrid bu yıl attığından da fazla gol atabilir.

BleedingMoon
24.Mayıs.2010, 01:51
kaka'nın yerine david silva falan gelsin bari. ribery bayern'le yeni sözleşme imzaladı.

Facx
24.Mayıs.2010, 01:56
Bencede Yakışmamış Barça Forması Çok Başarılı Olcağını En Azından Ibra'dan Başarılı Olcağını Düşünüyorum

eXcitinG
24.Mayıs.2010, 10:24
Bence çok yakışmış Barça forması. Adam goL atmak için doğmuş. BarceLona da goL oLup yağar.

Kaç numarayı giyecekmiş bu arada ?

Sanırım 7 numara boşta Barça da.

nerazzuri
24.Mayıs.2010, 11:29
Bence çok yakışmış Barça forması. Adam goL atmak için doğmuş. BarceLona da goL oLup yağar.

Kaç numarayı giyecekmiş bu arada ?

Sanırım 7 numara boşta Barça da.
Evet abi 7 numarayı giyecek.

nerazzuri
24.Mayıs.2010, 12:19
http://www.sporx.com/images/galeri/42/9615/B_8306901db0dc4d290278e4896d539f94.jpg

Oghuse
24.Mayıs.2010, 13:19
http://www.youtube.com/watch?v=Ut6IhCh1bn8&feature=player_embedded bu da küçük bir video..

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
24.Mayıs.2010, 17:14
"Messi mi, Ronaldo mu diye sorsanız..."

Dünya spor basının gündemdeki bir numaralı ismi Jose Mourinho yine gündem yaratacak açıklamalarda bulundu. Portekizli çalıştırıcı Real Madrid hakkında görüşlerini açıkladı, "Eğer bana Messi mi yoksa Ronaldo mu diye sorarsan, ben sana finalin golcüsü Milito derim" dedi.

Real Madrid'in yenik durumdayken öne geçerek kazanmasının ve attığı gollerin taraftarın iyi vakit geçirmesini sağladığını kaydeden Mourinho, ''Fakat kupa kazanmadıkları için mutlu değiller'' ifadesini kullandı.

Real Madrid'i içten tanımadığı için direkt yorum yapmaktan kaçınan, ancak herşeyden sorumlu tek kişi olmak istediğinin sinyallerini şimdiden veren Portekizli teknik adam, ''Oynayanlara, kimin sahaya çıkacağına, yedek kulübesine karar veren veya kazanan kulüp başkanı değildir. Profesyonel sorumluluk, tüm teknik yapımın ve futbolcuların bağlı olduğu teknik direktöre aittir. Ben, tüm bu yapıya liderlik etmek zorunda olan teknik direktörün çok önemli olduğuna inanıyorum'' dedi.

Mourinho, Cristiano Ronaldo ile ilgili yöneltilen bir soruya ise, ''Olağanüstü bir futbolcu. Paris Hilton ile tatile gittiği veya Ferrari satın aldığı için kimse onu eleştiremez. O, tarihi bir futbolcu. Pele, Maradona veya Di Stefano olmak için tek eksiği kupa kazanmak'' cevabını verdi. Portekizli teknik adam ayrıca Messi, Ronaldo arasında herhangi bir kıyaslamaya girmek istemediği, çünkü kendisi için kadrosundaki futbolcuların önemli olduğunu vurgulayarak, ''Eğer bana Messi mi yoksa Ronaldo mu diye sorarsan, ben sana finalin golcüsü Milito derim. Benim karnımı doyuran, benim için sahada ölen, gol atan, şampiyonlukları kazandıktan sonra soyunma odasında birlikte ağladığım biri'' açıklamasında bulundu.

Mourinho ayrıca, futbol tarihinde hiçbir teknik direktörün Avrupa'nın 3 büyük liginde şampiyonluk yaşamadığını söyleyerek, İngiltere (Chelsea) ve İtalya'dan (İnter) sonra İspanya'da da lig şampiyonluğunu kazanan tek teknik direktör olmak istediğini dile getirdi.
Bu arada İspanyol basını, Real Madrid kulübünün Roma'dan De Rossi ve İnter'den Maicon'u transfer etmek için çalışamalara başladığını ileri sürdü.
REAL MADRİD'DE GİBİ
İspanyol spor basını bugünkü sayfalarını Portekizli teknik direktör Jose Mourinho'ya ayırırken, Real Madrid'in yeni teknik direktörü olması beklenen Mourinho'nun La Liga'nın en fazla kazanan teknik direktörü haline geleceği söyleniyor.

Real Madrid'de Manuel Pellegrini'nin görevine bugün resmen son verileceğini yazan İspanyol gazeteleri, hafta içinde Mourinho'nun göreve getirileceğinin de resmiyet kazanacağını savundu. İspanyol gazetelerinde Mourinho, ''dünyanın en iyi teknik direktörü ve Real Madrid'in kurtarıcısı'' olarak gösterilirken, Cristiano Ronaldo, Kaka, Benzema gibi yıldız oyuncu transferlerine rağmen başarılı olamayan Real Madrid'i yönetebilecek tek kişinin Portekizli teknik adam olduğu ileri sürüldü.
AS gazetesi Mourinho'yu, ''lider, çalışkan, takım yaratan, motivasyonu sağlayan, medya ile ilişkisini iyi kuran, futbolcularla özel ilgilenen, maç öncesine basına kapalı çalışma yapan, antremanların yüzde 90'ını toplu yapan ve transferi tek başına yöneten'' bir teknik direktör olarak tanıttı.
El Mundo gazetesi, Mourinho'nun Real Madrid kulübü başkanı Florentino Perez'in ''yeni Galaksilisi'' olacağını belirtirken, en kısa zamanda anlaşma sağlanması için uğraşıldığını kaydetti.
El Pais ise, ''Florentino Perez, Barça hegomanyasını sona erdirmek için Mourinho'yu La Liga tarihinin en çok kazanan teknik direktörü yapacak'' diye yazdı.

LigTv

goosfraba
24.Mayıs.2010, 17:17
"Eğer bana Messi mi yoksa Ronaldo mu diye sorarsan, ben sana finalin golcüsü Milito derim"

adam lafı gediğine koymuş.

anil luque
24.Mayıs.2010, 18:08
Evinde tv karşısında öylece otursun hiçbir şey yapmasın , yine olay olur bu adam ..
Nerde ne demesi gerektiğini çok iyi biliyor gerçekten üstad..

Ahmet Göktaş
24.Mayıs.2010, 18:10
Quaresma derim.

Fearless Coward
24.Mayıs.2010, 18:24
Milan Baros derim

Trabzonspor
24.Mayıs.2010, 18:42
Ben C.Ronaldo derim aga çünkü Messi insan değil :D

Chivalry
24.Mayıs.2010, 18:46
Guiza dememek lazım

SAİT71
24.Mayıs.2010, 21:03
yine klasiklere geçen bir söz :D

Trabzonspor
25.Mayıs.2010, 11:14
Ve sonunda Mourinho, Moratti'ye açıldı!

Portekizli teknik adam yemekte başkana, görevinden ayrılmak istediğini net bir şekilde dile getirdi.

Goal.com Türkiye

http://u.goal.com/98500/98578_news.jpg

Dün akşam saatlerinde Inter Başkanı Massimo Moratti ile Jose Mourinho bir araya geldiler. Tüm yemek boyunca Portekizli teknik adamın gelecek kararları üzerine konuşulduğı öğrenildi.

ANSA'nın haberine göre Mourinho, Inter'den ayrılacağını ve Real Madrid'e gideceğini açıkça başkana söyledi.

Yemekten sonra yaptığı açıklamalarda bu haberi doğrulayan Moratti de, "Sanıyorum ki iş arkadaşlığımız burada sona eriyor. Real Madrid'e gidecek. Onun hareketlerinden ben bunu çıkartıyorum" ifadelerini kullandı.

Mourinho'nun yerine takımın başına kimin getirileceğini şu an için bilmediğini belirten başkan, "Bunu düşünmek için pek vaktim olmadı. Sonuçta yardımcılarımla oturup ortak bir karar vereceğiz. Gelecek kişinin Inter'e yakışır olması gerekir" dedi.

Şu an itibariyle İngiltere Milli Takımı'nın başında bulunan Fabio Capello'nun Dünya Kupası'ndan sonra Inter'e gelmeye sıcak bakabileceği konuşuluyor.

Bu yılda Real'in yılı olur umarım :D

Sekopej
25.Mayıs.2010, 11:53
Real Madrid bu sezon zaten başarılıydı ve 2 Barcelona maçından galibiyet çıkaramadığı için 2. oldular. Mourinho'nun Barcelona'ya kaybetmeyeceğini düşünüyorum ve seneye onları geçeceklerdir. Diğer takımlarla oynana maçlar zaten önemli değil 2 takım için de.:p

KanaKe
25.Mayıs.2010, 11:57
Capello hayatta Inter'e gitmez. Baska isimlere yönelecekler..

Fearless Coward
25.Mayıs.2010, 11:57
O.Lyon'a niye elendilerki başarılı olsalar alırdılar ŞL ve İspanya Kupası'nı tamam oyuncularda sorun yoktu ama t.d'de vardı Mourinho giderse 3 kupada onların zaten..

Sekopej
25.Mayıs.2010, 12:37
Yine de Real Madrid rekor puanla ligi 2. sırada bitirdi, şampiyon olamamasının sebebi de, Barcelona maçları. Mourinho o maçlarda takımı iyi hazırlar ve bu sayede Barcelona'yı geçerler.

Lig hakkında yorum yapmıştım, Mourinho'nun zaten kendi açıklaması var 3 takımla ŞL kazanmış ilk hoca olmak istiyorum diye. Buna daha çok önem vereceği kesin, bir de Barcelona maçlarına önem verirse, ligde diğer rakipler zaten bu 2 takımı zorlayamaz.

Fernando Gago
25.Mayıs.2010, 12:59
Real Madrid-Mourinho işbirliği bir gün mutlaka olacaktır . Durumu tüm kamuoyu bu kadar kabullenmişken bu işbirliğinin en kısa sürede olması her iki taraf içinde hayırlı olur.Çünkü Madrid'e gelen her TD en ufak bir başarısızlıkta Mourinho geliyor haberleri ile muhattap olacak . Mourinho gittiği her takımda Madrid'e mesaj çakacak vs.

Bu duruma Barca tarafından bakarsak Real Madrid Mourinho ve Figo'nun birarada olduğu bir organizasyonu geçmek ,hezimete uğratmak Sanırım Kalatan halkının rüyalarını süslüyordur . Yani Madrid ne kadar hedef büyültüyorsa Barca da o kadar hedef büyütecektir .

Eğer böyle bir durum olursa LaLiga diğer ligleri , Barca Madrid ligdeki diğer takımları açık ara gölgeyecektir Umarım bu çekişmeyi en kısa sürede izleme fırsatı buluruz

eGowiCh
25.Mayıs.2010, 14:57
Mourinho'da zaten Barcelona'ya karşı bir nefret var, bunu Şampiyonlar Ligi maçlarında gördük. Bu sebeple R.Madrid'de Barcelona'ya karşı yapacağı maçlarda takımı ayrı motive edecektir. Pellegrini çok başarılı olmasına rağmen Serkan abinin söylediği gibi Barcelona maçlarında galibiyet çıkaramayınca ligde 2. olundu. Mourinho hem ŞL'de hem ligde takımı çok üst noktaya çıkarır. Çünkü R.Madrid elinde muhteşem bir kadro barındırıyor.

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
25.Mayıs.2010, 16:42
"Topal'la rekabete hazırım"

Valencia'nın tecrübeli oyuncusu David Albelda, Mehmet Topal'ın gelmesinden dolayı motivasyonunun arttığını, rekabete hazır olduğunu söyledi.

33 yaşındaki Albelda, Super deporte gazetesinde yayımlanan röportajında, ''Topal, benim yerimde oynayan bir futbolcu. Benim kulüpte son yılım dolacak ve belli bir yaşım var. En azından Valencia'da devam etmek benim için zor olabilir ama Topal'ın gelmesi aynı zamanda benim için yeni bir heyecan, çünkü en iyi yıllarımı rekabetin en yüksek olduğu dönemlerde geçirdim'' dedi. Gerard, Farinos, Mendieta, Deschamps, De Los Santos gibi önemli futbolcularla rekabete girdiğini ve kazanarak çıktığını kaydeden Albelda, ''Rekabet içinde çalışmak beni heyecanlandırıyor'' açıklamasında bulundu.
Valencia ile kalan 1 yıllık sözleşmesini en iyi şekilde değerlendirmek istediğini ve rahat olduğunu söyleyen İspanyol futbolcu, ''Her zaman yaptığım gibi, en iyisini vermeye, büyük çaba göstermeye çalışacağım. Eğer gelecek yıl iyi bir performans ortaya koyarsam Valencia ile devam etme şansım olabilir. Ancak isteneni veremezsem geleceğimin bu kulüpte olmayacağını da biliyorum'' ifadelerini kullandı.

LigTv

World Hollow o1
25.Mayıs.2010, 17:14
Mehmet'in işi zor o zaman baksana herif kimleri devirmiş.. :p

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
25.Mayıs.2010, 17:17
Mourinho yalnız gitmiyor!

İnter'in, teknik direktör Jose Mourinho ile yollarını ayırması kesinleşti.

Mourinho'nun dün akşam Milano'da İnter Kulübü Başkanı Massimo Moratti'nin evinde yediği son akşam yemeği, ayrılık kararının perçinlenmesiyle sonuçlandı.

İtalya spor basınından La Gazzetta dello Sport, ''Mourinho, Maicon ve Quaresma karşılığında 35 milyon avro'' başlıklı manşetinde, Moratti'nin Portekizli çalıştırıcıdan tazminat almayabileceğini, ancak bunun için Maicon ve Quaresma'nın Real Madrid'e transferini şart koştuğunu ileri sürdü.
Mourinho, Milano'da geç saatlerde biten yemek çıkışında yaptığı açıklamada, ''Söyleyebileceğim tek şey var; başkanımızla yemekte yemekten büyük keyif aldım'' demekle yetindi.

Moratti ise İnter'de Morinho döneminin artık sona erdiğini ima ederek, şunları söyledi:
''Rahat bir görüşme oldu. Uzun süredir konuşulan meseleyi ele aldık. Kendisinin gitmeye hazır olduğunu müşahede ettim. Bu ilişki artık bitmiş durumdadır. Şimdi ne yapacağımıza bakmamız lazım.

Yeni teknik direktörün kim olacağına dair adayları henüz belirlemiş değiliz. İyice düşünüp ona göre karar vereceğim. Ama kendimi alay konusu haline getirmeyeceğimden emin olabilirsiniz.''

TAZMİNAT KONUSU
Mourinho'nun sözleşmesi, İnter'den erken ayrılma durumunda, siyah-mavili kulübe 16 milyon avro tazminat ödemeyi öngörüyor.

La Gazzetta dello Sport, Mourinho-Moratti buluşmasında konuya ilişkin bu tür meselelere de kabaca değinildiğini ileri sürdü.

Habere göre Moratti, Mourinho'dan İnterli oyunculardan Maicon ve Quaresma'yı da Real Madrid'e beraberinde götürmesini istedi. Haberde, Moratti'nin iki yıldır Real Madrid'in ilgi alanında olan Maicon'un neredeyse her 6 ayda bir para istemesinden usandığı iddia edildi. Portekizli teknik adamın isteği üzerine 24 milyon avroya transfer edilmiş olan Quaresma'nın da görüşmede gündeme geldiği belirtildi. Moratti'nin, Mourinho'dan henüz transfer ücretinin yarısı ödenmiş olan Quaresma'yı da Real Madrid tarafından satın alınmasını sağlamasını talep ettiği kaydedildi.

La Gazzetta dello Sport, Moratti'nin Mourinho'dan 16 milyon avroluk tazminatı almaktan vazgeçmeye hazır olduğunu, ancak bunun karşılığında Portekizli çalıştırıcının Real Madrid'i 35 milyon avroya Maicon ve Quaresma'yı satın almaya ikna etmesini istediğini yazdı.

LigTv

Flawless Victory
25.Mayıs.2010, 17:30
Mehmet iyi işler yapacaktır.

TR.CaPTaiN
26.Mayıs.2010, 01:21
Antreman sahasının otoparkından aracıyla ayrılırken Materazzi ile vedalaşıyor. Ardından biraz ilerliyor ve arabadan inip geri geliyor; Materazzi'ye tekrar sarılıyor ve ağlıyorlar. Ntvspor bültenlerinde görebilirsiniz; ilginç bir görüntü. Mourinho artık Madrid'de diyebiliriz. Mourinho-Real Madrid ciddi manada rakipler için korkunç, kendi taraftarları için muhteşem bir beraberlik olacaktır.

Edit: Videosu da varmış;

http://www.youtube.com/watch?v=Pp_q7TZuhI4

Fernando Gago
26.Mayıs.2010, 01:24
Moratti'nin böyle bir şey demiş olması mümkün değil bence ..

TR.CaPTaiN
26.Mayıs.2010, 02:27
Sneijder eski takımından teklif gelirse değerlendirebileceğini belirtti...

Inter'in orta saha oyuncusu Wesley Sneijder, Jose Mourinho'nun çalıştıracağı Real Madrid'de forma giyebileceğini belirtti.

Hollandalı futbolcu geçtiğimiz yaz İspanyol devinden ayrılarak Inter'in yolunu tutmuştu. Ancak Mourinho'nun peşinden giderek eski takımına dönebileceğini söyledi.

De Telegraaf'a açıklamalarda bulunan Sneijder, "Real Madrid'e dönmek mi? Futbolda herşey her an olabilir. Ama Mourinho ile bu konu hakkında konuşmadım. Bu sezon Inter'de 3 kupa kazandım. Bu yüzden kulübümün beni kolay kolay bırakacağını sanmıyorum" dedi.

Sneijder'in 2 gün önce kesinlikle Inter'de kalacağını söylemesinden sonra böyle bir açıklama yapması kafalarda soru işaretleri oluşturmasına sebep oldu.

Goal.com

nerazzuri
26.Mayıs.2010, 02:44
Maalesef ki Mourinho'nun artık Sneijder ile işi bitti. Elinde Kaka gibi bir futbolcu varken gidip Snijder'i oynatacağını düşünmüyorum bile.

Ama Chelsea'nın Ballack'dan boşalacak orta sahaya Kaka'yı istemesi de gerçekleşme olasılığı veriyor.

A.FaruK
26.Mayıs.2010, 10:17
Antreman sahasının otoparkından aracıyla ayrılırken Materazzi ile vedalaşıyor. Ardından biraz ilerliyor ve arabadan inip geri geliyor; Materazzi'ye tekrar sarılıyor ve ağlıyorlar. Ntvspor bültenlerinde görebilirsiniz; ilginç bir görüntü. Mourinho artık Madrid'de diyebiliriz. Mourinho-Real Madrid ciddi manada rakipler için korkunç, kendi taraftarları için muhteşem bir beraberlik olacaktır.

Edit: Videosu da varmış;

http://www.youtube.com/watch?v=Pp_q7TZuhI4

Ntv'de seyrettim bende.Helal olsun yaa demekki oyuncularına da sevdirmiş kendini oyuncularıda ona bağlı.Bu çok önemli bişey.

KanaKe
26.Mayıs.2010, 11:36
Materazzi'de duygu 0 :D adam sevinecek neredeyse

KanaKe
26.Mayıs.2010, 11:42
Maalesef ki Mourinho'nun artık Sneijder ile işi bitti. Elinde Kaka gibi bir futbolcu varken gidip Snijder'i oynatacağını düşünmüyorum bile.

Ama Chelsea'nın Ballack'dan boşalacak orta sahaya Kaka'yı istemesi de gerçekleşme olasılığı veriyor.
Sen Madrid'in Kaka'yi 1 sezon oynatip birakacagini mi saniyorsun :) Birakmazlar Kaka'yi kolay kolay..

nerazzuri
26.Mayıs.2010, 12:45
Sen Madrid'in Kaka'yi 1 sezon oynatip birakacagini mi saniyorsun :) Birakmazlar Kaka'yi kolay kolay..
Yönetim ve özellikle taraftar Kaka'dan hiç memnun değiller, bu yüzden bunu söylüyorum.

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
26.Mayıs.2010, 13:57
Mourinho'yu bekliyorlar

Real Madrid'in tecrübeli iki futbolcusu Raul ve Guti, Jose Mourinho'nun teknik direktör olarak gelecek olmasından dolayı takımdan ayrılma kararlarını değiştirdiler.
İspanyol basınında yer alan haberlerde, Real Madrid ile 1'er yıllık daha sözleşmeleri olan, ancak sezon içinde kulüp yönetimiyle yaptıkları ilk görüşmeler sonrasında ayrılacakları yönünde haberler çıkan Raul ve Guti'nin karar değiştirdikleri, yeni teknik direktör olarak gelmesi beklenen Mourinho'yu bekledikleri iddia edildi. Raul'un kararını tatil sonrasına erteleyerek, ilk olarak Mourinho ile görüşmeyi daha sonra son kararını vermeyi istediği belirtildi.

Real Madrid spor direktörü Jorge Valdano ile dün bir görüşme yapan Guti'nin de Raul gibi Mourinho'yu beklediği, Portekizli teknik adamın görüşüne göre geleceğiyle ilgili kararını vereceği yazıldı. Geçtiğimiz haftalarda, Real Madrid'ten ayrılacağını kesin bir dille açıklayan ve Galatasaray'ın kendisini istediğini ifade eden Guti bu kez, ''Herşey havada. Madrid ile 1 yıllık daha sözleşmem var ve hayatta ne olacağı bilinmez. Şu anda önceliğim burda oynamaya devam etmek'' dedi.

Bu arada Real Madrid kulübünün, Guti için başka bir kulüpten tek bir teklif dahi almadığı belirtildi.

LigTv

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
26.Mayıs.2010, 13:58
Arsenal'den, Atletico Madrid'e

Atletico Madrid, Arsenal'den orta saha oyuncusu Fran Merida'yı transfer etti.

Madrid ekibinin, Arsenal'le kontratı 30 Haziran'da bitecek futbolcuyla 4 yıllığına anlaştığı açıklandı. Atletico Madrid'in, bonservis bedeli ödemeden kadrosuna kattığı 20 yaşındaki futbolcu Barcelona altyapısında yetişmiş ve 2006'da Arsenal'e transfer olmuştu

LigTv

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
26.Mayıs.2010, 14:51
Flores ile 1 yıl daha

İspanya Ligi'nde kötü bir sezon geçirmesine rağmen Avrupa Ligi'nde şampiyonluğa ulaşan Atletico Madrid, teknik direktör Quique Sanchez Flores'in sözleşmesini 1 yıl uzattı.
Atletico Madrid ile Flores arasında yürütülen müzakereler olumlu sonuçlanırken, İspanyol teknik adamın birlikte çalıştığı tüm teknik kadroyla beraber bir yıl daha Atletico'da çalışması konusunda anlaşma sağlandığı açıklandı. Geçen sezon ekim ayı sonunda Abel Resino'nun yerine teknik direktörlüğe getirilen Flores, Atletico Madrid'e UEFA Avrupa Ligi kupasını kazandırırken, Kral Kupası'nda da final oynattı. Gelecek sezon Avrupa Ligi'nde mücadele edecek olan Atletico Madrid, Kun Agüero ve Forlan gibi önemli futbolcularını kadrosunda tutmak istiyor.

LigTv

Fernando Gago
26.Mayıs.2010, 22:36
jose mourinho resmen real madrid'in başında... başkan perez açıkladı...

vego
26.Mayıs.2010, 22:58
İspanya La Liga ekiplerinden Atletico Madrid, Arsenal'den orta saha oyuncusu Fran Merida'yı transfer etti.

http://media4.ntvmsnbc.com/j/NTVMSNBC/Components/Spor%C3%96zel/franmeridahberr61231123.hlarge.jpg

NTV Spor ve Ajanslar
Güncelleme: 12:21 TSİ 26 Mayıs. 2010 Çarşamba

Fran Merida, UEFA Avrupa Ligi şampiyonu Atletico Madrid'in başarısı için ter dökecek.

İspanya La Liga ekiplerinden Atletico Madrid, Arsenal'den orta saha oyuncusu Fran Merida'yı transfer etti.
Madrid ekibinin, Arsenal'le kontratı 30 Haziran'da bitecek futbolcuyla 4 yıllığına anlaştığı açıklandı.
Atletico Madrid'in, bonservis bedeli ödemeden kadrosuna kattığı 20 yaşındaki futbolcu Barcelona altyapısında yetişmiş ve 2006'da Arsenal'e transfer olmuştu.

FLORES'LE DEVAM
Bu arada Atletico Madrid kulübü, teknik direktör Quique Sanchez Flores'in sözleşmesini 1 yıl uzattı.
Flores ile yürütülen görüşmeler olumlu sonuçlanırken, İspanyol teknik adamın birlikte çalıştığı tüm teknik kadroyla beraber bir yıl daha Atletico'da çalışması konusunda anlaşma sağlandığı açıklandı.
Geçen sezon ekim ayı sonunda Abel Resino'nun yerine teknik direktörlüğe getirilen Flores, Atletico Madrid'e UEFA Avrupa Ligi kupasını kazandırırken, Kral Kupası'nda da final oynattı. Gelecek sezon Avrupa Ligi'nde mücadele edecek olan Atletico Madrid, Kun Agüero ve Forlan gibi önemli futbolcularını kadrosunda tutmak istiyor.

Del Piero_10
27.Mayıs.2010, 00:17
Real Madrid başkanı Florentino Perez, Portekizli çalıştırıcının transferini açıkladı.

Uzun süredir Real Madrid'in başına geçmesi beklenen Portekizli teknik direktör Jose Mourinho'nun transferi resmiyet kazandı.

Konuyla ilgili olarak bugün yapılan yönetim kurulu toplantısının ardından konuşan Real Madrid başkanı Florentino Perez, "Real Madrid'de Pellegrini dönemi sona ermiştir. Jose Mourinho, Inter ile sözleşme sorununu çözdü ve kulübümüzde çalışmaya başlayacak" ifadelerini kullandı.

Mourinho'nun Real Madrid'den yıllık 10 milyon avro civarında bir ücret alması bekleniyor. Portekizli teknik adamın cuma günü düzenlenecek basın toplantısıyla dört yıllık sözleşmeye imza atacağı ifade ediliyor.

Kage
27.Mayıs.2010, 00:19
Artık Mourinho Real Madrid'i ucur vallahi.

managerci
27.Mayıs.2010, 02:06
Çok iyi oldu.Inter gibi kabız bir takımı yöneteceğine,taktik dehasını Real Madrid gibi yıldızlar topluluğunda konuşturup,Barcelona hegamonyasına son verecektir.Çok seviyorum bu adamı.

GeorgeWeah
27.Mayıs.2010, 02:08
Çok sevindim bu transfere. Eski Real Madrid geri geliyor. Barca unutsun artık şampiyonluğu. Forza Real Madrid :)

Aşk-ı Şehir
27.Mayıs.2010, 11:33
Real Madrdi şov başlasın. ;)

Trabzonspor
27.Mayıs.2010, 11:40
Yıllardır beklediğimiz güzel futbol ve kupalara umarım Mourinho ile ulaşırız.

Del Piero_10
27.Mayıs.2010, 11:58
Mourinho pek güzel futbolu ile ünlü değildir ama kupalara ulaşma şansı yüksek.

Lionel Andres Messi
27.Mayıs.2010, 12:06
Yıllardır beklediğimiz güzel futbol ve kupalara umarım Mourinho ile ulaşırız.
Umarım daha çok beklersiniz :D

real madrid benim açımdan dahada bir antipatik takım oldu.ronaldo,ramos,pepe,marcelo,mourinho,guti.baka lım devamı gelecek mi?

Trabzonspor
27.Mayıs.2010, 12:15
Mourinho pek güzel futbolu ile ünlü değildir ama kupalara ulaşma şansı yüksek.

Güzel futboldan kastım maçı kazanalımda gerisi sorun değil bazında.Ama elinde Ronlado Kaka gibi adamlar varken bence oda değişir ve hucumda da daha iyi futbol oynamaya başlar.:)

Zekirdek
27.Mayıs.2010, 12:40
Tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş. Güzel Olacak Güzel...

RasAnt
27.Mayıs.2010, 13:50
Yılın transferi derim ben buna

Ilhan
27.Mayıs.2010, 14:09
Guardiola'lı Barcelona'yı geçmek zor, o yüzden ben Mourinho'nun Pellegrini'nin performansını geçebileceğini sanmıyorum.

BleedingMoon
27.Mayıs.2010, 14:41
mourinho'nun real madrid'deki performansını çok merak ediyorum. çok başarılı olacağını da düşünüyorum. ancak pellegrini'nin oynattığı göze hoş gelen futbolu oynatmayacak büyük olasılıkla. dunga'lı brezilya gibi bir şey izleriz.

ölümüne joga bonito!

Fernando Gago
27.Mayıs.2010, 17:33
Bu transfer Real Madrid'den çok Barcelona'yı gaza getirir bence ..

sakary Ali
27.Mayıs.2010, 18:32
Kendi sahasında yenilmeme rekoru vardı..Yazık olacak..Bare Barça ile ikinci yarı kendi sahalarında oynasınlarda rekor biraz daha gelişsin.

Sekopej
27.Mayıs.2010, 18:55
Mourinho, benim yöneteceğim Real Madrid hücum oynayacak, felsemiz bu olacak açıklamasını yapmış. Böyle oynatacağım dediyse oynatacaktır mutlaka.

Raul kalabilir, Guti'yi istemiyorum demiş. Daha doğrusu Guti hakkında, Guti önceden ayrılma kararını vermiş, ben verdiği kararı uygulayan oyuncuları severim açıklamasını yapmış, adamın tarzı garip.:D

tarikko
28.Mayıs.2010, 01:25
Kesinikle yılın transferi...Jose Madrid'i uçurur gibime geliyor.Umarım başarılı olur..

Fearless Coward
28.Mayıs.2010, 01:35
Geçen senede o transferlerden sonra herkes Real şampiyon dedi ama 1 kupa bile alamadı seneyede en fazla 1.5 kupa alırlar..

Trabzonspor
28.Mayıs.2010, 02:10
İyide geçen yıl bence çok iyi performas sergilediler tek eksik Barcayı içerde yenemediler o.Seneye artık herşey daha değişik olacak umarım.Guti bencede artık niyadını doldurdu.

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
28.Mayıs.2010, 14:45
iyi bir Genç yetenek...Atletico'da başarılı olabilir.

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
28.Mayıs.2010, 15:18
Mourinho en çok kimi istiyor?

Dünya'daki bir çok oyuncu Jose Mourinho ile çalışmak istiyor !.. Peki Portekizli teknik adamın en fazla çalıştırmak istediği futbolcu kim?

Real Madrid'e gelmesi için İnter ile olan tazminat sorununu çözmeye çalışan Portekizli teknik direktör Jose Mourinho, bu sorunun cevabını verdi.

İspanyol AS gazetesinde bugün yayımlanan röportajında Mourinho, Real Madrid'e geldiğinde ilk iş İspanyol kulübünün nasıl çalıştığını öğrenebilmek için yöneticilerle konuşacağını, dinledikten sonra kendi fikirlerini onlara açıklayacağını söyledi.

Demokratik biri olduğunu ve başkalarının görüşlerini de dinlediğini savunan Mourinho, "Ancak bir şey çok açık olmalı. Bir kulüp, teknik direktörün fikirlerinden hareket edip, onun etrafında yaşamak zorundadır. Hiç kimse bana takımı 4-4-2 mi yoksa 4-3-3 mü oynatmam gerektiğini söyleyemez. Sorumlu benim. Hiç kimse devre arasında bir şeyler söylemek için soyunma odasına giremez. Hiç kimse günde kaç kez ve nasıl antrenman yaptırmam gerektiğiyle ilgili bana etki yapamaz. Bazıları benim bir diktatör olduğumu, spor direktörü ile çalışmak istemediğimi düşünüyor. Tamamen tersi. Grup olarak çalışmak, sorumluluk vermek benim hoşuma gidiyor. Benimle birlikte çalışanlara karşı çok sadığımdır ve bunu yapmak isterlerse her ikimiz birlikte büyürüz" ifadelerini kullandı.

"Real Madrid'de rahat çalışmak, sorular sormak, gözlemci olmak ve yavaş yavaş çözümler bulmak istiyorum" diyen Portekizli teknik adam, kendisini en çok rahatsız eden konunun, futbolu hakkında basında yapılan "önyargılı, başka hedefleri olan, kirli tartışmalar" olduğunu söyledi.

Mourinho ayrıca, Real Madrid'de geçen sezon iyi verim alınamayan Cristiano Ronaldo-Kaka ikilisiyle ilgili, "Her biri tek tek çok iyi futbolcular. Onların birlikte yapabilecekleri bir oyun stili bulmak gerekecek" açıklamasında bulundu.

Kısa cevaplı sorulara verdiği cevaplarda ise Portekizli teknik adamın en beğendiği teknik direktör Van Gaal, en fazla çalıştırmak istediği futbolcu Rooney.

Mourinho, Şampiyonlar Ligi finalinde Bayern Münih'e karşı alınan 2-0'lık galibiyetle ilgili olarak da "Bayern, İnter'den daha hızlı. Ben de sonunda, topla fazla oynamama ve defansta onları karşılama kararı aldım ve onlar kaybetti" değerlendirmesinde bulundu.

Bu zamana kadar hayalindeki her şeyi gerçekleştirdiğini kaydeden Mourinho, gelecekteki hayallerini ise şöyle sıraladı:
"İngiltere ve İtalya'dan sonra İspanyol liginde de şampiyonluk, Şampiyonlar Ligi'ni 3 farklı takımla kazanan teknik direktör olmak ve 70 yaşlarında Portekiz Milli Takımı ile Dünya Kupası'nı kazanmak.''

Öte yandan, İnter'den ayrılması için istenen 16 milyon avroluk tazminat sorununu çözmeye çalışan Mourinho'nun, herhangi bir şekilde Real Madrid'in konuya müdahale etmesini istemediği iddia edilirken, görüşmelerin uzamasından dolayı Portekizli teknik adamın Real Madrid'de basına tanıtılmasının da gelecek haftaya kaldığı ileri sürüldü. Bu arada, Marca gazetesi, Mourinho'nun İnter ile olan anlaşmazlığını Uluslararası Spor Tahkim Mahkemesi'ne götürebileceğini yazdı.

LigTv

ThersoN
29.Mayıs.2010, 00:41
Real'i sevmek için hiç bi neden kalmadı

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
29.Mayıs.2010, 19:37
Renato'yla 2012'ye kadar

Sevilla, Brezilyalı orta saha oyuncusu Renato Dirnei'nin sözleşmesini 2012'ye kadar uzattı.

Sevilla'nin internet sitesindeki haberde, 31 yaşındaki Renato'nun gelecek yıl sona erecek sözleşmesinin 30 Haziran 2012'ye kadar uzatıldığı belirtildi. Açıklamada, tarafların memnuniyetine göre, sözleşmenin 2012'den sonra 1 ya da 2 yıl daha uzatılabileceği kaydedildi.
Açıklamaya göre, Renato'yu almak isteyen kulübün Sevilla'ya 36 milyon avro ödemesi gerekiyor.
İtalyan pasaportuna sahip Renato, Sevilla'ya 2004'te Santos'dan transfer olmuştu.

LigTv

Trabzonspor
30.Mayıs.2010, 17:00
Pellegrini: "Mourinho Real Madrid'de fazla kalamaz"

Şilili teknik adamın Real Madrid'e olan öfkesi bitmek bilmiyor.

http://u.goal.com/89400/89491_news.jpg

Real Madrid kulübü, teknik direktör Manuel Pellegrini'nin görevine son vermeden, Jose Mourinho ile anlaştıklarını ve Interli teknik adamın önümüzdeki sezon takımın başına geçeceğini duyurmuştu.
Bu duruma oldukça içerleyen Pellegrini de, bu mantalitede olan bir kulüpte hiçbir teknik adamın başarılı olamayacağını savundu.
Konuyla ilgili olarak ESPN'ye açıklamalarda bulunan Şilili teknik adam, "Real Madrid'de hiçbir teknik direktörün ömrü uzun olamaz. Burada bulunduğum süre boyunca çok ciddi bir hata yaptığımı zannetmiyorum. Ben beş senedir İspanya'da çalışıyorum ve hiçbir çalıştırıcının Real'de çok uzun süre kaldığını göremezsiniz. Umarım bu yanlış fikirlerini bir gün değiştirebilirler" şeklinde konuştu.
Mourinho'nun Real'e transferinden sonra adının Inter ile anılmasıyla ilgili olarak konuşan Pellegrini, "Inter'e gidip gitmeyeceğim belli değil. Şu an aklımdaki tek şey tatil yapmak" diyerek transfere açık kapı bıraktı.
Bu arada Mourinho'ya bir hoşgeldin mesajı da Barcelona'nın eski başkanı Joan Gaspart'tan geldi. Esprili bir dil kullanan Gaspart, "Ona başarı falan dilemiyorum. Hatta Real Madrid'e gittiği için, umarım onları küme düşürür. Bütün kötü maçlar onların olsun!" dedi.

Trabzonspor
30.Mayıs.2010, 17:01
O kadroyala başarılı olama sonra çamur at millete:D

nerazzuri
30.Mayıs.2010, 17:03
O kadroyala başarılı olama sonra çamur at millete:D
:) Yahu Pellegrini başarılı oldu. Olay sadece derbileri kazanmak. Ki Mourinho evinde kaybetmeyen bir teknik adam Santiago'da kazanması şampiyonluk için yeterli olacaktır.

Flawless Victory
30.Mayıs.2010, 17:15
Real Madrid kroyum emme para bende havasında.

Trabzonspor
30.Mayıs.2010, 17:19
:) Yahu Pellegrini başarılı oldu. Olay sadece derbileri kazanmak. Ki Mourinho evinde kaybetmeyen bir teknik adam Santiago'da kazanması şampiyonluk için yeterli olacaktır.

Şampiyonlar liginde Lyon'a elendi ligde kendi sahsında bile Barca'ya direnemdi.21 kupa bile alamadılar.İspanya kupasındaki elendikleri rakibi hatırlamıyorum bile kim olduğunu sen başarılı diyorsun.

nerazzuri
30.Mayıs.2010, 17:26
Şampiyonlar liginde Lyon'a elendi ligde kendi sahsında bile Barca'ya direnemdi.21 kupa bile alamadılar.İspanya kupasındaki elendikleri rakibi hatırlamıyorum bile kim olduğunu sen başarılı diyorsun.
90 puan üzerinde 2.olan bir takım varmı daha bilemiyorum, ama bana göre bu başarıdır. Lyon'a nasıl elenildiği zaten biliniyor net 5 pozisyon kaçtı maçta. Daum'un net 15 pozisyona birşey yapamayacağı gibi Pellegrini'ninde yapamayacağı ortada. :)

Sekopej
30.Mayıs.2010, 18:08
Mourinho'nun da uzun yıllar arada kalmak istediğini düşünmüyorum zaten. 3 ayrı kulüpte ŞL şampiyonu olan ilk hoca olmak istiyorum demişti, 2 senede bunu başarırsa (ligi zaten alacağını düşünüyorum, ligde Barcelona'ya kaybetmezsen şampiyonsun), bir başka takıma geçecektir.

Trabzonspor
30.Mayıs.2010, 18:24
Sonra Trabzonspor'un başına gelecek Mourinho :D

KanaKe
30.Mayıs.2010, 18:51
Sir Alex'in yerne gecer Manchester'a gider :) Bir ara Ingiltere'ye gidebilirim gibi birseyler söylemisti galiba..

RaSenGan
30.Mayıs.2010, 18:52
Bence Jose artık büyük kulüp çalıştırmamalı.Adam zevk almaz artık şampiyon olmaktan :D Galatasaray'a gelip ŞL Şampiyonluğu'na oynatsa harika olur mesela :D

KaPaLı
30.Mayıs.2010, 20:34
Evet başarısız oldu Pellegrini. Alcarcon'a elendiler sanırım. Lyon'u yenemediler. 90 puan üstü bitirdilerse Higuain ve Ronaldo'nun insan üstü performansıyla aldılar o kadar puanı.

ThersoN
30.Mayıs.2010, 21:36
adam haklı 96 puan topla şampiyon olama sana bi hak daha vermesinler super mario bile daha şanslı

Facx
31.Mayıs.2010, 00:59
evet mourinho Madrid te fazla kalmaz Bütün Kupaları Kazanır Dünyanın En iyi Takımı Yapar istifa eder :D başka bi yere gider :D

Facx
31.Mayıs.2010, 01:01
ispanya kupasında 3. lig takımına mı ne elenmişlerdi galiba xD

Trabzonspor
31.Mayıs.2010, 16:01
http://www.yukleresim.com/images/22846717931604432794.jpg (http://www.yukleresim.com/)

Facx
31.Mayıs.2010, 16:32
Mourinho imzayı attı!

Inter'i şampiyonlar Ligi Şampiyonluğu'na taşıyan Portekizli teknik direktör Jose Mourinho, İspanyol devi Real Madrid'le sözleşme imzaladı.

http://foto.fanatik.com.tr/test/423x238/fft1mm1018480.jpg

Porto'nun ardından Inter ile de Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu yaşayan Jose Mourinho, kendisini 4 yıllığına Real Madrid'e bağlayan imzayı attı.
Senelik 10 milyon euro kazanacak olan Portekizli Teknik adam bugün öğleden sonra Santiago Bernabeu'da düzenlenen bir törenle yeni takımı ile sözleşme imzaladı.
Törende açıklamalarda bulunan Mourinho, Ronaldo'nun Real Madrid için önemli bir oyuncu olduğunu söyledikten sonra "Fakat önemli olan kulüptür, oyuncular değil. Şimdi işleri belli bir çalışma programı ile değiştireceğiz. Benim stilime doğru yaklaşacağız. Ben bir hocayım fazlası değil. Tüm hatalarıyla ve tüm iyi yönlerimle ben Jose Mourinho'yum" diye konuştu.

Kaynak:Fanatik

Trabzonspor
31.Mayıs.2010, 16:33
Haydi hayırlı olsun umarım kupalarla başlar Real macerası.

Trabzonspor
31.Mayıs.2010, 16:34
Şimdi sıra defans transferinde.

bySilver
31.Mayıs.2010, 16:38
İdol imzayı bastı.

Aşk-ı Şehir
31.Mayıs.2010, 16:38
Maicon'u kesinlikle istiyor. Böylelikle Ramos stoper oynayacak. Maicon'da gidicek galiba. Vidic'i de alırlarsa coşarlar zaten.

nerazzuri
31.Mayıs.2010, 16:46
http://www.realmadrid.com/cs/Satellite?blobcol=urldata&blobheadername1=Content-disposition&blobheadervalue1=attachment%3B+filename%3DFirma_Jo s%C3%A9_Mourinho.jpg&blobkey=id&blobtable=MungoBlobs&blobwhere=1202968203836&ssbinary=true

vego
31.Mayıs.2010, 18:39
Önümüzdeki sezon Şampiyonlar Ligi finali için Wembley'e çıkma parolasıyla transferde aktif bir dönem geçiren Barcelona'nın yeni hedefi Liverpoollu Javier Mascherano. Katalanlar, Fildişi Sahilli Yaya Toure ile de yolları ayırmaya hazırlanıyor.

http://media2.ntvmsnbc.com/j/NTVMSNBC/Components/Spor%C3%96zel/mascherano_liverpool_.hlarge.jpg

Güncelleme: 17:13 TSİ 31 Mayıs. 2010 Pazartesi

David Villa'yı renkerine katarak transfer sezonuna hızlı bir başlangıç yapan Barcelona, rotayı şimdi de Javier Mascherano'ya çevirdi.
İspanyol basınına yansıyan iddialara göre, Katalan ekibi, Liverpool'da forma giyen Arjantinli için temaslara başladı. Mascherano cephesinden ise henüz bu haberleri doğrulayan bir açıklama gelmedi.. Transferin gerçekleşmesi durumunda Barcelona'nın, 2012'de sona erecek kontratını uzatmak için kulübüyle görüşen ancak şu ana kadar bir sonuç alamayan Liverpoollu futbolcu için 50 milyon euroya yakın bir bonservis bedeli ödemesi bekleniyor.
Mascherano için girişimlerde bulunan Katalanlar, Yaya Toure için de Manchester City ile görüşüyor. Takımdan ayrılması beklenen Fildişi Sahilli futbolcunun menajeri Dimitri Seluk, İngiliz kulübüyle masaya oturdu. Başkan Joan Laporta ise “Yaya, bu kulübe yıllarca hizmet etmiş ve dünyada benzeri az bulunan oyunculardan biri” sözleriyle, bugüne kadarki hizmetlerinden ötürü 27 yaşındaki futbolcuya teşekkür etti. Futbol direktörü Txiki Begiristain da Toure'nin daha fazla süre bulabileceği ve daha ön plana çıkabileceği bir takıma gitmek istemesini normal karşıladıklarını söyledi.

Trabzonspor
31.Mayıs.2010, 18:42
Fabregas'da deniliyordu bu kadar adamı ne yapacaklar yahu anlamadım.

KaPaLı
31.Mayıs.2010, 18:52
Bu barça olmaz. Yaya Toure gibi her işi yapan adamı yollamak saçmalık.

Bordo61Mavi
31.Mayıs.2010, 20:20
Kaka-Lampard takasi deniliyor

GeNç KaRTaL
31.Mayıs.2010, 21:43
Kaka-Lampard takasi deniliyor

Chelsea üstüne para önerecektir herhalde?

vego
01.Haziran.2010, 14:48
Barcelona Başkanı Joan Laporta, Arsenal cephesi kapıları kapamasına karşın Cesc Fabregas transferinden vazgeçmediklerini söyledi. Laporta, en büyük avantajlarının, İspanyol futbolcunun Barcelona forması giymek istemesi olduğunu ifade etti.

http://media3.ntvmsnbc.com/j/NTVMSNBC/Components/Spor%C3%96zel/laporta_logo_.widec.jpg

NTV Spor
Güncelleme: 11:56 TSİ 01 Haziran. 2010 Salı
Valencia'nın golcüsü David Villa'yı 40 milyon euro karşılığında renklerine bağlayan Barcelona, Arsenal ile 2015 yılına kadar sözleşmesi bulunan Cesc Fabregas'ın peşinden koşuyor. Altyapısından yetişen genç oyuncuyu kadroya katmak isteyen başkan Joan Laporta'yı zorlu bir görev bekliyor. Zira Arsenal Menajeri Arsene Wenger'in, Fabregas'ı bırakmak gibi bir niyeti yok.
Buna karşın Laporta, Fabregas'ı transfer edecekleri yolundaki ümidini koruyor. Barcelona Başkanı, “Mantıksız bir girişimde bulunmuyoruz. Çünkü Fabregas açık bir dille Barcelona'da forma giymek istediğini söyledi. Bu da bizi transferin eninde sonunda gerçekleşeceği yolunda umutlandırıyor” diye konuştu.
Arsenal ile zorlu bir görüşme maratonuna gireceklerini ifade eden Laporta, bu sezon olmasa bile İspanyol yıldızı gelecek yıllarda renklerine bağlamak için yolu açtıklarını vurguladı.

Since-1907
02.Haziran.2010, 11:45
Vargas: “Real beni istiyor”

Fiorentina’nın başarılı oyuncusu Juan Manuel Vargas, Real Madrid’den teklif aldığını doğruladı.

http://u.goal.com/95900/95924_news.jpg

Fiorentina’da sergilediği performansla Avrupa’nın devlerinin ilgisini çeken Juan Manuel Vargas, Real Madrid’den transfer teklifi aldığını doğruladı.
Transferiyle menajeri Carlos Delgado’nun ilgilendiğini belirten 26 yaşındaki oyuncu, “Real beni istiyor. Transfer görüşmelerini menajerim yapıyor. Şimdilik tatildeyim ve bu konuları düşünmek istemiyorum. Dinlenmek ve sezonun yorgunluğunu atmak istiyorum” dedi.
Transfer görüşmeleri olgunlaşmadan konuşmak istemediğini belirten Vargas, kariyeri için en doğru kararı vermek istediğini sözlerine ekledi.

Goal

Trabzonspor
02.Haziran.2010, 11:49
Bende bu haberi koymaya geliyordum.:)

Sol bekteki sıkıntıyı bir nebze olsada Vargas ile atabiliriz.Oyuncu alınması gerekli olan bir mevki sol bek

vego
02.Haziran.2010, 17:47
İspanyol devi Barcelona, Arsenal'in İspanyol yıldızı Cesc Fabregas'a resmi teklif yaptığını açıkladı.

http://media1.ntvmsnbc.com/j/NTVMSNBC/Components/Spor%C3%96zel/fabregasbar%C3%A7aresmen.hlarge.jpg

NTV Spor ve Ajanslar
Güncelleme: 15:09 TSİ 02 Haziran. 2010 Çarşamba

İspanya Birinci Futbol Ligi (La Liga) takımlarından Barcelona, bir süredir transfer etmek istediği Arsenal'in İspanyol orta saha oyuncusu Cesc Fabregas için resmi teklifte bulundu.
Barcelona kulübünün resmi internet sitesinde, Genel Menajer Joan Oliver'in imzasıyla yayımlanan açıklamada, ''Dün, Arsenal'e yazılı teklifimizi sunduk'' denildi.
Arsenal ile dünden itibaren resmi görüşmelere başladıklarını kaydeden Oliver, Fabregas'ın da Barcelona'da oynamak istediğini söylediğini hatırlattı.

Trabzonspor
02.Haziran.2010, 17:53
Vav be süper takım oluyor Barca günden güne.Bu transferler sonrası bizim yönetim nasıl bir politika izleyecek bekliyorum.

vego
02.Haziran.2010, 17:54
Galatasaray'dan İspanya'nın Valencia takımına transfer olan Mehmet Topal, İspanya'ya adapte olamama korkusu yaşamadığını ve hedefinin kısa bir süre içinde İspanyolca öğrenmek olduğunu söyledi.

http://media1.ntvmsnbc.com/j/NTVMSNBC/Components/Spor%C3%96zel/mehmettopalvalenciakorkumyo.widec.jpg
NTV Spor ve Ajanslar
Güncelleme: 12:16 TSİ 02 Haziran. 2010 Çarşamba
Galatasaray'dan İspanya'nın Valencia takımına transfer olan futbolcu Mehmet Topal, hiçbir şeyden korkusunun olmadığını söyledi.
Mehmet Topal, Futbol Federasyonu'nun TamSaha Dergisi'nin Haziran ayı sayısında yer alan açıklamasında, 2008 Avrupa Şampiyonası'nda iyi bir performans gösterdikten sonra, büyük takımların kendisine ilgisi olacağını tahmin ettiğini belirterek, ''Valencia'nın da beni iki senedir takip ettiğini biliyorum. Geçen sene yaşadığım şanssız sakatlıktan dolayı transferim bu seneye kaldı'' dedi.
Çocukluğundan beri ailesinden ayrı olduğunu kaydeden milli oyuncu, ''İspanya'ya adapte olamayacağımı düşünsem, Valencia'ya gitmezdim. Hiçbir şeyden korkum yok. Hayata karşı çok güçlü mücadeleler verdim. Hedefim kısa sürede İspanyolca öğrenmek. Derdimi anlatabilecek kadar da İngilizce biliyorum. Nihat'ın tecrübelerinden dersler çıkarmaya çalışıyorum'' diye konuştu.

Eski takımı Galatasaray'da kötü sonuç alınan bazı maçların ardından faturanın kendisine kesildiğini savunan tecrübeli oyuncu, ''Çok sıkıntılı günler geçirdim. Yine de Galatasaray'da büyük tecrübeler edindim. Bu sayede kendimi geliştirdim. Eğer 'Başarısızlıkta suçlu kim' diye sorulursa, cevabı başta biz futbolcular olmak üzere tüm camiamızdır'' dedi.
Mehmet Topal, ligin son şampiyon takımı Bursaspor'u da kutlayarak, imkansız gibi görünen bir şeyi iyi bir teknik heyet ve kaliteli oyuncularla başardıklarını, bu başarının da ligin kalitesini ve Anadolu takımlarının kendilerine olan güvenlerini bir kat daha artıracağını dile getirdi.
Valencialı oyuncu, yeni takımının Avrupa'nın önde gelen 10-15 kulübü arasında yer aldığını vurgulayarak, ''Kararımda bu etken büyük rol oynadı. Premier Lig'in daha sert ve mücadeleci bir lig olduğu açık. Şimdilik İngiltere'de oynamak kısmet olmadı, ama ileride bu fırsatı yakalayabileceğime inanıyorum. Ben çok küçük yaşta evden ayrılıp Çanakkale’ye gittim. Dardanelspor'a geçtiğimde 13-14 yaşlarındaydım. Her annenin evladını sevdiği gibi annem de beni çok seviyor. Diğer kardeşlerimi de öyle. Dardanelspor beni istediğinde, annem bir hayli zorluk çıkarmıştı ve evden ayrılmamı istememişti. Hiçbir evladından kopmak istemediğini söylemişti bana. Ben de yalvardım, yakardım, yeri geldi gönlünü aldım ve onu ikna ettim. O zaten her zaman beni özlediğini söylüyor, ama ben de ekmek paramı futboldan kazanıyorum. Kendi hayatımı kurmam gerektiğinin o da farkında. Ancak her anne gibi o da özlüyor. İspanya’da bulunmama da alışacağını düşünüyorum. Zaten Malatya’da olan anne ve babamın yanına sık sık gidiyordum. Şimdi onları İspanya’ya sıkça getirip götürmeyi planlıyorum'' diyerek sözlerini tamamladı.

nerazzuri
02.Haziran.2010, 19:09
Bu sene olmazsa seneye mutlaka olacak bu iş.

Fernando Gago
02.Haziran.2010, 21:35
Fabregas gitmek istediğini uzun süredir belirtiyor Arsenal'in daha fazla direnmemesi lazım Oradan gelecek yüklü para hatta Toure ile çok da zararsız çıkmazlar bu işten

Trabzonspor
03.Haziran.2010, 15:09
Real Madrid, Di Maria ile anlaştı

Benfica'nın Arjantinli yıldızının Real Madrid'e transferi an meselesi...

Goal.com Türkiye

http://u.goal.com/93500/93553_news.jpg

Record'a göre Benfica'nın yıldız futbolcusu Angel Di Maria, Real Madrid ile prensipte anlaşmaya vardı.

22 yaşındaki futbolcunun menajeri Jorge Mendes, aynı zamanda Angel Di Maria'nın da menajeri. Haberde Mendes'in Mourinho'nun transferinin ardından Madrid'de kalarak Real Madrid yönetimiyle masaya oturduğu belirtildi.

Real Madrid'in yeni teknik direktörü Jose Mourinho'nun Di Maria'nın transferini çok istediği, Valencia'nın İspanyol yıldızı David Silva'nın da bir diğer seçenek olduğu öğrenildi.

İspanyol devi, kulübüyle olan sözleşmesinde 40 milyon avroya serbest kalma maddesi bulunan Di Maria için Royston Drenthe, Mahamadou Diarra, Fernando Gago veya Ezequiel Garay'dan birini takasta kullanacak. Benfica ise bu seçenekler arasından Garay'a sıcak bakıyor.

Transferin Dünya Kupası başlamadan önümüzdeki birkaç gün içerisinde sonuçlanması bekleniyor.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sol açık oyuncusuda geliyor artık savunmaya adam almalı yönetim.

--------Alonso---???----------
C.Ronaldo Kaka Di Maria
-----------Higuain-------------

Bu şeiklde kardo olursa bir orta saha oyuncusu lazım ama sanmıyorum Mourinho tek forvet oynasın.Diğer türlüde hayli ofansif kadro oluyor Alonso orta alanda tek mücadele edebilir mi bilemiyoru bekleyip görecez.

titates1
03.Haziran.2010, 16:29
Mascherano yu alsınlar Alonso nun eski partneri , ayrıca Barça da istediği için anlamlı bir transfer olur

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
03.Haziran.2010, 18:02
"Real Madrid'de oynamak istiyorum"

İnter'in Brezilyalı sağ beki Maicon, İspanya'nın Real Madrid takımında oynamak istediğini söyledi.

28 yaşındaki Maicon, AS gazetesine yaptığı açıklamada, Real Madrid'in, İnter'in teknik direktörü Jose Mourinho ile anlaşmasının ardından kendisini transfer etmek isteyen İspanyol ekibinde oynamayı çok istediğini belirterek, ''Bu kariyerim için önemli bir fırsat'' dedi. Machester City gibi başka takımlardan da transfer teklifi alan Maicon, ''Yanlış anlamaya yol açmayacak kadar açık konuşacağım. Real Madrid'de oynamak istiyorum. Manchester City'ye gitmek istemiyorum'' diye konuştu.
Mourinho ile arasının çok iyi olduğunu söyleyen Maicon, tekrar onun çalıştırdığı bir takımda oynamanın güzel olacağını ifade etti.
Maicon, 11 Haziran'da Güney Afrika'da başlayacak Dünya Kupası'na hazırlanan Brezilya Milli Takımı'nda yer alıyor.

LigTv

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
03.Haziran.2010, 19:56
Dos Santos'a kontrat morali!

La Liga şampiyonu Barcelona, Galatasaray'da kiralık olarak forma giyen Giovanni Dos Santos'un kardeşi Meksikalı orta saha oyuncusu Jonathan dos Santos'un sözleşmesini uzattı.
Barcelona Kulübü'nün internet sitesinde yer alan habere göre, 20 yaşındaki Dos Santos'un sözleşmesi, 2012 yılına kadar uzatıldı.
Barcelona'nın alt yapısından yetişen Dos Santos, Pep Guardiola'nın takımında oynamaya geride kalan sezon başlamıştı. Meksikalı oyuncu ülkesinin 23 kişilik Güney Afrika kadrosunu seçilememişti.

LigTv

izmer96
04.Haziran.2010, 10:48
"Fabregas'ı almak kolay"

Barcelona'nın asbaşkan adaylarından Bartomeu, iddialı açıklamalarda bulundu...

Goal.com Türkiye

03 Haz 2010 22:56:00

http://u.goal.com/99500/99593_news.jpg

Sezon sona erdiğinden beri Cesc Fabregas transferi için uğraş veren Barcelona cephesinden ilginç bir açıklama geldi.

Barcelona asbaşkan adaylarından olan Josep Maria Bartomeu, Fabregas'ı almanın "çok kolay" olması gerketiğini söyledi.

Barmomeu, yaklaşık 32 milyon avroluk resmi teklifi anında geri çeviren ve Fabregas'ın satılık olmadığını söyleyen Arsenal'e seslenerek "La Masia akademisinde yetişmiş, açıkça Barcelona'ya geri dönmek istediğini söyleyen, bunu teknik direktörüne açıklayan ve Guardiola'nın desteğini alan bir oyuncu için yapılan pazarlıklar çok kolay geçmeli" şeklinde konuştu.

Zamanın Barcelona lehine geliştiğini belirten yönetici adayı, "Bu tip durumlarda fiyat alıcı lehine değişir. Fabregas'ın kaç yıl kontratının kaldığı önemli ve zaman bizim lehimize ilerliyor" diyerek sözlerine son verdi.

Trabzonspor
04.Haziran.2010, 12:40
Söylentilere göre Real Gerrard'la da ilgileniyormuş.

vego
06.Haziran.2010, 20:09
Kiralık olarak Galatasaray forması giyen Giovani Dos Santos'u isteyenler arasına Deportivo da eklendi. Teknik direktör Miguel Angel Lotina Meksikalı genci takımında görmek istediğini ifade etti.

http://media.ntvmsnbc.com/j/NTVMSNBC/Components/Spor%C3%96zel/giov2.hlarge.jpg

NTV Spor
Güncelleme: 10:40 TSİ 06 Haziran. 2010 Pazar

Galatasaray'da geleceği henüz netlik kazanmayan ve Meksika formasıyla Dünya Kupası'nda mücadele edecek olan genç futbolcu Giovani Dos Santos'a talip çıktı.
Tottenham Hotspur'un futbolcusu olan ve Galatasaray'da kiralık olarak oynayan Giovani Dos Santos'u Deportivo takibe aldı. İspanyol kulübünün teknik direktörü Miguel Angel Lotina Depor Sport'a yaptığı açıklamada Arsenal'den Carlos Vela ve Tottenham'dan Giovani Dos Santos'u kadrosunda görmek istediğini söyledi.
Kadrosunda Andres Guardado ve Diego Colotto gibi iki Meksikalı futbolcuyu barındıran Deportivo La Coruna'nın Dos Santos'un kulübü Tottenham Hotspur ile Dünya Kupası'ndan sonra masaya oturacağı ifade edildi.

Since-1907
07.Haziran.2010, 10:48
Barcelona Diarra ile görüşüyor

Katalan ekibi, aradığı oyuncuyu Bordeaux'da buldu.

http://u.goal.com/98700/98729_news.jpg

Bordeaux'nun 28 yaşındaki orta saha oyuncusu Alou Diarra'ya İspanya'dan talip var. Fransa'nın Dünya Kupası kadrosunda da yer alan orta sahayla Yaya Toure'yi göndermesi gündemde olan Barcelona ilgileniyor.

Diarra'nın sözleşmesinde 7.75 milyon avroya serbest kalma maddesinin bulunduğu ancak şampiyon Marsilya ve Sevilla'nın da oyuncusu istediği belirtiliyor. Diarra ise yıllık 2 milyon avroya yakın bir ücret talep ediyor.

Teknik Direktör Pep Guardiola'nın Busquets'e güvendiği ancak Toure'nin gitmesi halinde rotasyonu bozmamak için Diarra'yı istediği konuşuluyor.

Goal

KaPaLı
07.Haziran.2010, 11:18
Bu adamı Türkiye'den ne diye istemezler hiç anlamıyorum. Top kesme konusunda çok iyi oyuncu. Hucum konusunda Toure'nin yanına bile yaklaşamaz yanlız.

GeNç KaRTaL
07.Haziran.2010, 16:22
Barcelona Toure'yi neden yollamak istiyorki?

Fernando Gago
07.Haziran.2010, 21:51
Toure gibi adam varken kimlerin peşine düşüyor Barca ya

RaSenGan
08.Haziran.2010, 01:09
Higuain 2016'ya kadar imzalamış.Uzun yıllar kalacak belli ki :)

Trabzonspor
08.Haziran.2010, 13:23
Arsenal 72 milyon € istiyor

Barcelona’nın 35 milyon avroluk teklifini reddeden Arsenal yönetimi Cesc Fabregas için 72 milyon avroluk rekor bir bonservis bedeli belirledi.

Goal.com Türkiye

http://u.goal.com/98200/98239_news.jpg

Marca’nın haberine göre, Arsenal yönetimi İspanyol yıldızı Cesc Fabregas için astronomik bir bonservis bedeli belirledi.
Katalanların 35 milyon avroluk resmi teklifini reddeden Arsenal yönetimi, Barcelona’dan 72 milyon avro istiyor.
Barcelona Başkanı Joan Laporta’nın gerçekleştirmeyi çok istediği transfer için belirlenen bonservis sonrası nasıl davranacağı merakla bekleniyor.
Daha önce yetenekli orta saha oyuncularını satmayı düşünmediklerini belirten Arsenal yönetimi, teklifi iki katına çıkararak Barcelona’yı vazgeçirmek istiyor.
İspanyol yıldız Castrol Rankings'te 25. sırada yer alıyor.

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
09.Haziran.2010, 18:17
Villa'nın yerine Soldado!

Milli futbolcu Mehmet Topal'ın takımı Valencia, Barcelona'ya verdiği David Villa'nın yerini Roberto Soldado ile dolduracak.

Soldado'nun transferi konusunda Getafe ve Valencia kulüplerinin anlaşmaya vardığı, İspanyol futbolcuyla 4 yıllık sözleşme imzalanacağı belirtildi.Getafe'de başarılı bir sezon geçiren ve 20 gol atan 25 yaşındaki Soldado, Valencia'nın forvetteki yeni kozu olacak.

Gelecek sezon Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edecek Valencia, şimdiye kadar Villa'yı Barcelona'ya, Nikola Zigic'i de Birmingham'a verirken, Galatarasay'dan Mehmet Topal, Lille'den Ricardo Costa ve Grenoble'den Feghouli'yi transfer etti.

LigTv

Trabzonspor
09.Haziran.2010, 19:06
Soldado sağlam adam Real'de istediğini yapamamıştı diye hatırlıyorum umarım Valencia'da kalitesini ortaya koyar.

TR.CaPTaiN
10.Haziran.2010, 00:37
Lazio başkanı Real Madrid'in Kolarov için gözden çıkardığı 15 m € için, o paraya kramponlarını bile satmam demiş. Goal

anil luque
10.Haziran.2010, 01:16
Biraz abartmış ama Real'in bu zamana kadar saçma sapan oyunculara saçtığı milyon dolarlara bakıcak olursak Kolarov için 15 milyn az bence ..

Universal
10.Haziran.2010, 11:28
Real Madrid Başkanı Florentino Perez, Messi'yi almak gibi bir düşünceleri olmadığını söyledi.

http://media1.ntvspor.net//C/I/40/perez600_GTVXW.jpg

Real Madrid Başkanı Florentino Perez, Barcelona'nın Arjantinli yıldızı Lionel Messi'yi kesinlikle transfer etmeye çalışmayacaklarını söyledi.

Perez, İspanyol Antena 3 televizyonuna yaptığı açıklamada, kendisine göre Messi'nin Real Madridli Cristiano Ronaldo'dan sonra dünyanın en iyi 2. oyuncusu olduğunu belirterek, ''Messi ve Ronaldo'nun aynı takımda oynaması iyi olmazdı.İkisi farklı takımlardayken rekabet daha güçlü'' dedi.Florentino Perez, bu sezon 2 ya da 3 oyuncuyu kadrolarına katmak istediklerini de kaydetti.

Basında, Real Madrid'in İnterli Maicon, Manchester Unitedlı Wayne Rooney ve Bayern Münihli Franck Ribery ile ilgilendiğine ilişkin haberler çıkmıştı.

NTVSpor

Universal
10.Haziran.2010, 11:29
İspanya Liginde ilk kez bu kadar üst düzey bir takıma oyuncu gönderdik. Umarım Mehmet Topal en iyi şekilde Türk futbolunu temsil eder.

Fearless Coward
10.Haziran.2010, 11:40
Sanki isteseler alcaklar ha. :cool:

Varonil
10.Haziran.2010, 11:45
Aynen.Almak istelerde alamazlardı zaten :)

Fearless Coward
10.Haziran.2010, 11:48
M.Topal geçen sezon iyi değildi açıkcası bu sezon neler yapacağı merak söz konusu..

vuque
10.Haziran.2010, 11:56
Alabilecek olsan da almayacağız desen hadi neyse de böyle sadece komik oluyorsun be perez

A.FaruK
10.Haziran.2010, 12:45
Barcelona'nın yıldızı adım adım ilerlemek gerektiğini düşünüyor...

İspanyol orta saha Xavi Hernandez, dünya futbolununun en büyük ödülünü kazanmak için tarihi yeniden yazmak zorunda olduklarının farkında olduklarını söyledi.

Barcelona'nın oyun kurucusu, İspanya'nın birçok kez Dünya Kupası'nda başarısız olduğunu bildiğini ancak her seferinde bir aksilik yaşadıklarını belirtirken kupaya adım adım ilerlemek gerektiğini vurguladı.

Dünya Kupası finallerinde bugüne kadar pek bir şey başaramadıklarını hatırlatacan 30 yaşındaki oyuncu, "O ya da bu yüzden, kötü şansla ya da hakemle, şu ana kadar çeyrek finalin ötesine göremedik ama biz Güney Afrika'ya başarılı bir jenerasyonla ve büyük bir inançla geldik. Elimizden gelenin en iyisini yapıp önemli işler yapmak istiyoruz" şeklinde konuştu.

Hedeflerinin final ve kupa olduğunu söyleyen Xavi, "Brezilya, Arjantin, İtalya ya da Almanya gibi rakiplerle karşılaşırsak daha iyi ama finale çıkmak istiyorsak birçok basamak var ve bunları geçmemiz lazım" dedi.

İspanya'nın 8 numarası, sözlerine "Kupayı kaldırmayı bir milyon kere düşündüm. Ümitliyim ve bu muhteşem kupayı kazanabileceğimizi düşünüyorum fakat bu tip kupalar hakem hatası gibi haksızlık sizi bir anda turnuva dışı bırakabilir. O yüzden dikkatli ve şanslı olmamız gerek" diyerek sözlerine son verdi.

A.FaruK
10.Haziran.2010, 12:46
Euro 2008 deki Mehmet Topal olacaksa eğer iyi işler çıkaracağından eminim.

El Barto
10.Haziran.2010, 13:11
Zaten almak için Real Madrid'i Barcelona'ya bütün hisseleriyle vermek gerekir. O zamanda transferin manası kalmaz. :D

Trabzonspor
10.Haziran.2010, 13:37
Almak istesek alırız zamanında Figo'da olduğu gibi ama istemiyoruz.:D

LeqenDary
10.Haziran.2010, 13:48
Figo'yu da aldık yahu,almak istese Perez herkesi getirir takıma :p..

Trabzonspor
10.Haziran.2010, 13:53
Barça Toure’nin alternatifini buldu

Tottenham’da başarılı bir sezon geçiren Wilson Palacios, Barcelona’nın transfer listesine girdi.

Goal.com Türkiye

http://u.goal.com/92600/92694_news.jpg

El Mundo Deportivo’nun haberine göre, önümüzdeki sezon İngiltere’ye gitmesine kesin gözüyle bakılan Yaya Toure’nin yerine bir transfer yapmaya hazırlanan Barcelona, Tottenham’ın başarılı orta saha oyuncusu Wilson Palacios’u listeye aldı.
Takımının Şampiyonlar Ligi vizesi almasında önemli rol oynayan 25 yaşındaki orta saha oyuncusu, 2009’da 12 milyon £ bonservis bedeliyle Wigan’dan transfer edilmişti.
Fildişi Sahilli orta saha oyuncusu için Manchester City, Manchester United, Chelsea ve Arsenal gibi devler kapışıyor.
Barcelona’nın listesinde ise Momo Sissoko, Alou Diarra ve Etienne Capoue gibi isimler var.

nannar
10.Haziran.2010, 14:00
Alamaz :) İşte bu yüzden Barcelona'yı seviyorum ve Madrid'den nefret ediyorum ben."Real Madrid'in zihniyeti kadar megolaman başka bir zihniyet yok" diyeceğim ama var, bizim ülkede de bir kulüpte var böyle " biz istesek herkesi alırız" zihniyeti maalesef.

ThersoN
10.Haziran.2010, 16:54
Zaten alabilirlerse bi daha futbol izlemem, futbolla ilgilenmem

GeNç KaRTaL
14.Haziran.2010, 02:22
İşte Barcelona'nın yeni başkanı

http://www.sporx.com/images/1/42/3939_B_Barca1.jpg

İspanyol devi Barcelona'nın yeni başkanı kulüp üyeleri arasında yapılan oylamada oyların çoğunluğunu alan Sandro Rosell oldu.

Barcelona kulübünün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, 46 yaşındaki iş adamının diğer üç aday olan Agusti Benedito, Marc Ingla ve Jaume Ferrer'e karşı üstünlük sağlaması ve oyların %61'ini almasından sonra Joan Laporta'nın yerine geçeceğini söyledi.

14.06.2010
Kaynak : Reuters

Sekopej
14.Haziran.2010, 02:23
Laporta'ya ne olmuş ki?

Aşk-ı Şehir
14.Haziran.2010, 02:34
Laporta'ya ne olmuş ki?

Siyasete atılıyor...

Sekopej
14.Haziran.2010, 02:38
Siyasete atılıyor...

Normal şartlar altında, bırakması düşünülmeyecek bir ortamdı da şaşırmıştım. Hayırlı olsun, başkan değişse de zihniyet değişmez nasılsa.

Aşk-ı Şehir
14.Haziran.2010, 02:49
Normal şartlar altında, bırakması düşünülmeyecek bir ortamdı da şaşırmıştım. Hayırlı olsun, başkan değişse de zihniyet değişmez nasılsa.

Senelerdir kurulmuş bir sistem var. Başkanın isminin pek önemli olacağını sanmıyorum. :) Ama Laporta ayrı bir karizmaydı =)

Flawless Victory
14.Haziran.2010, 02:50
Rüştü ve Ronaldinho'yu getireceğim diyip başkan olmuştu Laporta. :)

TR.CaPTaiN
14.Haziran.2010, 05:08
Laporta Ferrer'i destekliyormuş. Yeni başkan Laporta'nın adamını da yıkmış yani. Yeni başkan Rosell geçmiş dönemde asbaşkanlık yapmış ve Laporta'yla sorun yaşayınca istifa etmiş. Guardiola'ya 6 yıllık sözleşme önerecekmiş. Rosell hariç diğer adaylar Fabregas'ı Barcalı yapma vaadinde bulunurken Rosell böyle bir düşüncesinin olmadığını söylemiş.

ozaniel
15.Haziran.2010, 01:35
Real Madrid'in alamadığı tek oyuncu Totti'ydi ve onu da taraftarlar başkanı ölümle tehdit ettiği için alamadılar. Zidane, Figo, Beckham, Kaka, Ronaldo, C. Ronaldo, Owen gibi takımlarında en önemli adam olan ve hatta bazıları efsane olan oyuncuları getirdiler. Messi'yi de getirirler ama fiyatının yüksekliği ve antipatik olmamak için getirmiyorlar.

footballer33
15.Haziran.2010, 22:08
Messi'ye sormak lazım bir de Real'e gider misin diye ya da Barca'ya sorsunlar Messi ne kadar, satmak istiyor musunuz diye? Perez kendi kendine gelin güvey olmuş ne zannediyorsa kendini.!

KanaKe
15.Haziran.2010, 22:21
C.Ronaldo'yu da alamaz diyordu herkes adam aninda aldi.. Zamaninda cok büyük futbolculari getirdi Madrid'e Messi'yi mi getiremiyecek? Isteseler cok rahat alirlar.

ThersoN
15.Haziran.2010, 22:43
Real Madrid'de başkanın önemi çok büyük, tüm kulüpte rotayı o belirliyor.. ama Barça'da denildiği gibi oturmuş bir düzen söz konusu çok şeyin değişeceğini sanmıyorum.. Laporta'nın bırakmasını ben de anlamış değilim.. Transfer konusuna gelince bence Barça başkanları Real kadar transfere tutunmuyorlar son bir kaç yılda Barça'nın yaptığı en sükseli transfer İbrahimoviç ama Realde öle değil.. Açıkçası İbrahimovic dışındaki Barça transferlerini (alves,henry,keita,milito) çok sansasyonel transferler olarak görmüyorum ve transferler başkanların geleceğini etkilemiyor

GeNç KaRTaL
16.Haziran.2010, 04:37
2 dönemden fazla başkanlık yapılamadığı için aday olmamış La Porta diye bir yorum okudum bir yerde.Mantıklı.

A.FaruK
16.Haziran.2010, 09:36
2 dönemden fazla başkanlık yapılamadığı için aday olmamış La Porta diye bir yorum okudum bir yerde.Mantıklı.

Benim bildiğim siyasete atılmak için bırakmış başkanlığı.Spor haberlerinde de böyle diyodu.

Trabzonspor
17.Haziran.2010, 11:38
Real Madrid Benfica’yı ikna etti

Real Madrid uzun süredir kadrosuna katmak için çalıştığı Angel Di Maria’nın kulübü Benfica’yla anlaştı.

Goal.com Türkiye

http://u.goal.com/93500/93553_news.jpg

Real Madrid Teknik Direktörü Jose Mourinho’nun transfer edilmesini istediği Angel Di Maria pazartesi günü imzayı atacak.
Benfica ve Real Madrid arasındaki pazarlıklardan olumlu sonuç çıktı.
Benfica Başkanı Luis Filipe Vieira ve Real Madrid yöneticisi Jose Angel Sanchez arasındaki görüşmeler sonucunda 40 milyon avroluk bonservis bedeli 30 milyon avroya indirildi.
22 yaşındaki başarılı oyuncunun yıllık 2 milyon avro ücretle 5 yıllık sözleşmeye imza atması bekleniyor.

Sıra Alonso'nun yanına adam bulmada oda Gerrard olabilirmiş.

eXcitinG
17.Haziran.2010, 11:45
Yahu adam Afrika da. Pazartesi günü nasıL imza atıyor anLamadım. Afrika da mı imzaLayacak ?

Aşk-ı Şehir
17.Haziran.2010, 12:16
Yahu adam Afrika da. Pazartesi günü nasıL imza atıyor anLamadım. Afrika da mı imzaLayacak ?

Menejer imzalıyor abi onun adına işte.:)

Homer J.S
17.Haziran.2010, 12:50
Alamayacağız demiyor da almayacağız diyor, geçiniz.

o6uzH4n
17.Haziran.2010, 12:54
İsteseler alırlar mı :D Barça satar mı?

eXcitinG
17.Haziran.2010, 13:35
300-400 miLyon Eurocuk gibi bir rakama biter bu iş.

Revolution
17.Haziran.2010, 21:34
Messi kapıda bekliyordu zaten :D

Zekirdek
17.Haziran.2010, 21:36
300-400 miLyon Eurocuk gibi bir rakama biter bu iş.

Naptin sen Ronaldodan fazlasi etmez Messi.

o6uzH4n
17.Haziran.2010, 21:42
Naptin sen Ronaldodan fazlasi etmez Messi.

Asıl sen ne yaptın? Messi 2 tane ronaldo eder.

Börk
17.Haziran.2010, 21:42

yetenek konusunda değil,fiyat konusundan bahsetmiş arkadaş.Kimse 198 milyon euro vermez bir adama.

Fernando Gago
18.Haziran.2010, 00:30
Messinin Madrid forması giymesi mümkün değil

Zekirdek
18.Haziran.2010, 00:54

Messi gibi bir destek olsa Ronaldoda. Ronaldo nun attigi goller hep bireysel kendi yapmaya calisiyor. Messi ise Barca nin mukemmel orta sahasi ve takim oyunu ile golleri buluyor. Benim burada belirtmek istedigim Ronaldo takimi tek tasiyor Messi nin ise yardimcilari var. Messi nin arkasindaki orta sahalar Xavi ve Iniesta gibi iki mukemmel adam olmayinca tokezliyor. Ornegin milli takimdaki gibi zaten ama sisteminede uydugu soylenemez. Ama bugunku milli takim performansina sozum yok muthis oynadi ama ben genel olarak soyledim. Tamam Ronaldo da milli takimda pek oynuyamiyor ama zaten Portekiz benim gozumde bitik bir takim. Forvetleri Liedson ise yaramaz. Pauleta gol atardi yaslandi Nuno Gomes yaslandi. Demem odur ki Messi nin Ronaldo dan bir artisi yok. Birde Messinin Ronaldo kadar gece hayati olsa ayakta duramaz. :icon_wink: Ama bu dedigimde bahane olamaz sadece gulmemiz icin soyledim.

vego
18.Haziran.2010, 01:46
Madrid Messi yi ikna ederse alır :D 250 mn euro serbest kalma maddesi var city yeklif yaptı mesela messi kabul etmedi. Ronaldonun serbest kalma maddesi 1 milyar dolar :n:

sakary Ali
18.Haziran.2010, 15:01
Perez'e bak tam komik olmuş.

Del Piero_10
22.Haziran.2010, 13:37
Maicon 30 milyon € karşılığında Real Madrid'e imza atmak üzere.

nerazzuri
23.Haziran.2010, 16:14
El Correo'nun haberine göre Sevilla yeni sezonda kadrosunu Alman milli takımı oyuncusu Michael Ballack ile takviye etmek istiyor.

Chelsea ile sözleşmesi sona eren oyuncu için büyük kulüplerden Manchester United, Inter, Real Madrid, Bayer Leverkusen ve Hamburg'un yanına bir de Sevilla eklendi.

La Liga ekibi orta sahasına yeni isimler ararken İtalyan oyuncu Tiberio Guarente'yi kadrosuna dahil etmişti. Teknik direktör Antonio Alvarez bu oyuncunun yanına şimdi de Alman yıldızı eklemek istiyor.

33 yaşındaki orta saha oyuncusu Almanya'ya dönme hesapları yaparken İspanyol ekibinin teklifini kabul ederek La Liga'nın yolunu da tutabilir.

goal.com

nerazzuri
23.Haziran.2010, 16:15
http://lacomunidad.as.com/blogfiles/onlysports/n_valencia_juan_mata-11854.jpg
Radyo Onda Cero'nun haberine göre Barcelona, Valencia'nın genç yıldızı Juan Mata ile anlaşma sağladı.

Daha önce Valencia'nın bir diğer yıldızı David Villa'yı 40 milyon avro karşılığında renklerine bağlayan Katalanekibi,Juan Mataiçin Valencia kulübüne20 milyon avro ödeyecek. 22 yaşındaki İspanyol oyuncusu Barcelona ile 5 yıllık bir kontrat imzalayacak.

Barcelona bu oyuncuyu geçtiğimiz sezon da almak istemiş fakat Valencia satmamıştı. Bu sezon maddi sorunlarla boğuşan Valencia yönetimi bazı yıldızlarını satma kararı almıştı. İspanya milli takımı ile Dünya Kupası'nda mücadele eden Mata'nın Valencia ile 2012 yılına kadar sözleşmesi bulunuyordu.

Juan Mata'yı Premier Lig ekiplerinden Manchester City de transfer etmek istemiş fakat oyuncu bu teklifi kabul etmemişti.

KaPaLı
23.Haziran.2010, 16:29
Barcelona suyunu çıkarmaya başladı işin. La Liga'nın zevki yokki artık. Barcelona - Real Madrid 90 puan üstü yapsınlar diğer takımlar 60 puanlarda kalsınlar.

E.Cartman
23.Haziran.2010, 17:00
Barcelona nerde oynatacak bu adamları, Ibra-Villa-Messi-Pedro-Mata :D 2-3-5 mi oynayacak n'apcak...

Wesley Sneijder
23.Haziran.2010, 17:10
Valencia Villa ve Mata'nın yerini Soldado'yla mı dolduracak? Emery sen bizle dalga mı geçiyorsun?

ForCimbom
23.Haziran.2010, 17:14
mata transferini ben açıkçası yadırgıyorum. sol tarafta oynayacaksa sağ ayaklı bir oyuncu alınmalıydı bence.

Fearless Coward
23.Haziran.2010, 17:38
Yedek olarak alınmış bir futbolcu olarak görüyorum..

GeNç KaRTaL
23.Haziran.2010, 18:32
Henry'nin yerine kadro derinliği için alınmış olabilir.

killyou
23.Haziran.2010, 18:37
Bencede ama Valencia git gide yıldızlarını kaybediyor.Silva 'yıda satarlarsa yandılar.

nerazzuri
23.Haziran.2010, 20:46
Haber Valencia tarafından yalanlandı. Mata için hiç bir klüp ile görüşmediklerini söylediler.

TR.CaPTaiN
29.Haziran.2010, 00:29
Resmen açıklandı.

http://www.realmadrid.com/cs/Satellite/en/1330007369428/noticia/Noticia/Real_Madrid_land_Angel_di_Maria.htm

A.FaruK
29.Haziran.2010, 00:33
Defansif yönü eksik Dünya Kupasında izlediğim kadarıyla ama Mourinho, onada defans yapmayı öğretecektir.

Fernando Gago
29.Haziran.2010, 00:40
Real bu sene çok akıllı işler yapıyor . Olası bir Maicon transferini de düşünerek ..

sananes
29.Haziran.2010, 00:42
dunya kupasında hiç begenmedim di mariayı cok bu bedel onu almak için

nerazzuri
29.Haziran.2010, 00:50
Beğenmiyordum, Dünya Kupasında izliyeyim fikrim değişir dedim yine beğenmiyorum. Bana göre gereksiz bir transfer şimdilik. Sezon içinde performansına göre görüşlerim değişebilir.

yunusgs
29.Haziran.2010, 01:41
Eksik olan sol kanada adam aldılar ama,keşke Di Maria'yı almasaydılar.Ben de beğenmiyorum.Tabi ki,daha iyi yorum yapabilmek için sezon içindeki performansına bakmak lazım.

Varonil
29.Haziran.2010, 02:25
Çok iyi bir transfer.Benim de ön yargılarım vardı bu oyuncuyla ilgili,sol kanatta çok iyi işler çıkarttı Dünya Kupası'nda Arjantin ile.Higuain etkisi yaratır diyorum,faydalı olacaktır. :)

TR.CaPTaiN
29.Haziran.2010, 04:05
Henry ve Toure gidiyor!

Barcelona kulübü Fransız forvet oyuncu Thierry Henry ve Fildişili orta saha oyuncusu Yaya Toure'nin satışa hazır olduklarını söyledi.

Dünya kupasından sürpriz bir şekilde elenen Fransa'nın forvet oyuncusu Thierry Henry Güney Afrika'ya gitmeden önce ayrılacağını söylemişti.

Barcelona Direktörü Joan Oliver kulübün resmi internet sitesinden yaptığı açıklamada, "Şimdi bu işi tamamlamak Henry'nin elinde. Henry'nin ücreti Barcelona'nın gelecek sene para biriktirmesine yarayacak. "

Barcelona aynı zamanda Manchester City kulübü ile Toure için göşürmelerde bulunurken, Menajer Oliver şimdi anlaşma yapmak için her şeyin futbolcuların elinde olduğunu söyledi.

Reuters

Del Piero_10
29.Haziran.2010, 11:30
Pek Mourinho tarzı bir adam değil. Bakalım nasıl kullanacak.

KanaKe
29.Haziran.2010, 11:51
bu adam sihirbazmi nedir özel güclerimi var bizim göremedigimiz? 35 milyon euro nedir ya :) yuh denir ancak...

E.Cartman
29.Haziran.2010, 13:42
FM'deki performansına göre bakarsak 35M€ az bile denilebilir ama reelde bende pek beğenmiyorum oynayışını...

Ahmet Göktaş
29.Haziran.2010, 16:34
Di maria Beşiktaşta. Gizlice getirilmiş tesislere fotoğrafı sızdı basına :D

http://resim.haber1903.com/icerik/cumali13.jpg

KaPaLı
29.Haziran.2010, 16:41
Ahahahaha Cumali Bişi'ye bak hele :n:

GodfatheR
29.Haziran.2010, 17:47
Beğenmiyordum, Dünya Kupasında izliyeyim fikrim değişir dedim yine beğenmiyorum. Bana göre gereksiz bir transfer şimdilik. Sezon içinde performansına göre görüşlerim değişebilir.

Aynen. Hiç beğenmiyorum bu adamı. Fizik yok savunma yok çok özel yetenekleride yok. Bu adam niye bu kadar para ediyor anlamıyorum. Ayrıca tipine de ayrı bi fitil oluyorum :mad: :D

Fernando Gago
29.Haziran.2010, 21:14
Toure gibi adamı nereden bulacaklar . Sahadışı sorunlar var bence .

sakary Ali
29.Haziran.2010, 22:02
Henry gelsin Arsenal'e..Futbolu bıraksın burada.

caglaruzun
30.Haziran.2010, 00:39
Adamın suratı çok itici geliyor be :)

titates1
30.Haziran.2010, 00:48
Maicon'u kesinlikle istiyor. Böylelikle Ramos stoper oynayacak. Maicon'da gidicek galiba. Vidic'i de alırlarsa coşarlar zaten.

Sergio Ramos stopere geçmesin Maicon tamam süper oyuncu ama bırakın kalsın İnter de , ramos gibi bekin var 2 katı iyi oynuyo falan da değil Maicon , stopere ve solbeke sağlam bir transfer şartar valdano'nun dediğine göre de en fazla 2 oyuncu daha alacaklarmış stoper ve sol bek olmalı bence

deniz.91
30.Haziran.2010, 20:46
Fiziğini geliştirirse daha faydalı bir oyuncu olacak kıymet bilrise real için iyi transfer

ThersoN
02.Temmuz.2010, 23:08
çok büyük bir meblağ. porto'dan sonra benfica da dışa pazarlama işini kavradı. bir de biz yapabilsek şu işi.

çok fırın ekmek yememiz, lazım çok fırın = öyle bi sayı yok yani

E.Cartman
02.Temmuz.2010, 23:32
Ahahahaha Cumali Bişi'ye bak hele :n:

Angel Di Bişi :n::n::n::n:

zemlinskis
03.Temmuz.2010, 21:07
Real saçma transfer politikasına devam ediyor.Bu gidişle Mourinho bile onları kurtaramayacak.

ozaniel
03.Temmuz.2010, 23:06
Bu transferleri kim yapıyor? Mourinho gerçekten bu transfere onay verdi mi?

nerazzuri
03.Temmuz.2010, 23:25
Bu transferleri kim yapıyor? Mourinho gerçekten bu transfere onay verdi mi?
Evet, Perez istedi aslına bakarsak Di Maria'yı. Mourinho'da izin verdi.

BaGa TaRKaN
04.Temmuz.2010, 00:18
Nerden Biliiyon Yanında mıydın Mourinhonun:p

Zekirdek
04.Temmuz.2010, 13:40
Ronaldo Bombayı Twitter'da Patlattı: "Baba oldum!"

http://d1hnewsaepgli4.cloudfront.net/Upload/Images/915285285429522_206x261.jpg

Dünya Kupası'nda yarı final maçları öncesi ara verilmiş ve çılgın fiyatlı transferler sezonu henüz başlamamışken, asıl bombayı Real Madrid'in Portekizli yıldızı Cristiano Ronaldo patlattı.

Dün gece saatlerinde kendi Twitter'ından yaptığı açıklamayla baba olduğunu belirten Portekizli yıldız, çocuğunun annesinin kim olduğuna dair hiçbir bilgi vermedi.

Ronaldo, Twitter'ında şu ifadeleri kullandı: "Bir bebeğin babası olmak inanılmaz bir duygu. Bebeğimin annesiyle vardığımız anlaşmaya göre bebek kimde kalırsa kalsın benim korumam altında olacak. Bu arada bebeğin annesi, adının açıklanmasını istemiyor. Bu nedenle daha fazla bilgi veremeyeceğim. Herkesten hem benim, hem bebeğimin hem de bebeğimin annesinin kişilik haklarına saygı duymasını istiyorum"

Goal.com olarak, bize magazin haberi tadında haber yaptıran Cristiano Ronaldo'ya bebeğiyle mutluluklar dileriz.

Kaynak => www.footbo.com

A.FaruK
04.Temmuz.2010, 18:55
Allah analı babalı büyütsün :)

BaGa TaRKaN
04.Temmuz.2010, 19:18
Allah Bir Yastıkta Kocatsın:D Pardon Tamamını Erdirsin:D Yok O da Değildi Ne Denir La Böyle Şeye Tıkandım:p :n::n::n:

BaFraLı
04.Temmuz.2010, 19:41
Ne idüğü belirsiz ve kaçıncı kız arkadaşından acaba bu çocuk.

RaSenGan
04.Temmuz.2010, 21:47
Ne idüğü belirsiz ve kaçıncı kız arkadaşından acaba bu çocuk.

Kıskanma olm :D

Fearless Coward
04.Temmuz.2010, 21:53
O kadın Paris Hilton mu acaba? :D

KanaKe
05.Temmuz.2010, 04:16
O kadın Paris Hilton mu acaba? :D
Güney Amerika'dan mis...

Flawless Victory
05.Temmuz.2010, 05:04
Çocuk evlilik dışı, Ronaldo kardro dışı. :D

Zekirdek
05.Temmuz.2010, 10:34
Çocuk evlilik dışı, Ronaldo kardro dışı. :D

Hiç sanmıyorum.

Varonil
08.Temmuz.2010, 20:47
Jo La Liga yolunda
Geçen sezon Galatarasay'da kiralık oynayan ve Manchester City ile halen sözleşmesi bulunan forvet oyuncusu Jo'ya İspanya'nın Real Sociedad takımının talip olduğu öğrenildi.
Real Sociedad kulübünün başkanı Jokin Aperribay, Jo'yu takımda görmek istediklerini, ancak bunun çok kolay olmayacağını söyledi.

Aperribay, Jo'nun çok iyi bir oyuncu olduğunu, ancak halen Manchester City ile sözleşmesi bulunduğunu ifade ederek, transfer girişiminin, basında yer aldığı kadar ciddi bir boyuta henüz ulaşmadığını kaydetti.

City'nin, Jo'nun karşılığında Real Sociedad'dan, Manchester United ile Arsenal'in transfer listesinde bulunan Fransız kanat oyuncusu Antoine Griezmann'ı isteyebileceği belirtiliyor.

08.07.2010
Kaynak : AA

Chivalry
09.Temmuz.2010, 00:41
Ne rahat adam gittim yaptım geldim diyor resmen :D

vego
09.Temmuz.2010, 01:09
Barcelona Kulübü Başkanı Sandro Rosell, mali sıkıntı yaşadıklarını ve 150 milyon avroluk kredi başvurusunda bulunduklarını söyledi.

Rosell, RAC1 adlı radyo kanalının internet sitesinde yayımlanan açıklamasında, kısa dönem ödemeleri gerçekleştirmek için nakit paraya ihtiyaç duyduklarını ve para akışını sağlamak için kredi başvurusunda bulunduklarını belirtti.

Bazı oyuncuların maaşlarını ödeyemediklerini ifade eden Rosell, 23 yaşındaki futbolcuları Dymtro Chygrynskiy’nin, kulübün ihtiyaçları doğrultusunda 15 milyon avro karşılığında Shaktar Donetsk’e satıldığını kaydetti

King_91
09.Temmuz.2010, 01:19
fazla inanasım gelmedi açıkçası . doğruysa da en kötü ihtimalle formaya bi reklam alırlar ;)

KaPaLı
09.Temmuz.2010, 01:23
Saçmalıklarına devam ediyo Barcelona.. Yağlarıda bol değil ama buldukça sürüyolar.. Ukraynalı Chygrynskiy için 1 sezonda 10 milyon € kaybettiler.

vego
09.Temmuz.2010, 01:26
fazla inanasım gelmedi açıkçası . doğruysa da en kötü ihtimalle formaya bi reklam alırlar ;)
Yok abi başkanın ağzından:) Ntv Spor vs haber yaptı ya doğru yada gene Kapalı'nın işi :n:

KanaKe
09.Temmuz.2010, 01:40
Banada cok sacma geldi adamlarin yillik geliri nereden baksan 1-2 milyar euro arasi bu kadar yillik geliri olan bir kulüp nasil borca girebilir ki ?

BleedingMoon
09.Temmuz.2010, 01:42
maaş giderleri çok fazladır yalnız... bir sürü yıldızı doyurmak zor iş olsa gerek.

vego
09.Temmuz.2010, 01:46
Nakit sıkıntısı diyor başkan.Ödemelerin taksiti gelmiş nakit sıkıntısı olduğu için krediye başvurmuşlar demekki.Geliri var ama demekki sıcak para lazım.

goosfraba
15.Temmuz.2010, 13:48
sami khedira 10 m euro'ya real madrid'e gitmiş galiba.

TR.CaPTaiN
15.Temmuz.2010, 13:49
Marca: "Khedira Real Madrid'de"

İspanyol basınına göre Alman milli futbolcu Sami Khedira Real Madrid'de. Marca Gazetesi, Stuttgart'ın Tunus asıllı Alman yıldızı Sami Khedira'yı transfer ettiğini iddia etti.

Haberde İspanyol kulübünün, 23 yaşındaki Alman orta saha oyuncusunun Stuttgart'a 10 Milyon Euro ödeneceği belirtildi.

Dünya Kupası'nda Alman Milli Takımı forması altında gösterdiği performansla adı birçok kulüp ile adı anılan Khedira'nın menajeri Joerg Neubauer ise yaptığı açıklamada Tunus asıllı Alman yıldızın transferinin henüz sonuçlanmadığını ifade etti.

Stuttgart'ın alt yapısından yetişen 23 yaşındaki defansif orta saha oyuncusu 2006'dan bu yana A takımda forma giyerken, 12 defa giydiği Alman Milli Takımı forması altında 1 kez ağları havalandırdı

DHA

Del Piero_10
15.Temmuz.2010, 15:06
İspanyol Marca Gazetesi'nin haberine göre, Alman oyuncu Khedira, Real Madrid'de.

Alman milli takımı ile Dünya Kupası'nda gösterdiği performansla bir çok dev takımın transfer listesine giren Sami Khedira, Real Madrid ile her konuda anlaştı.

Real Madrid'in çiçeği burnunda teknik direktörü Jose Mourinho'nun transferini ısrarla istediği Stuttgart'lı oyuncu gelecek sezon Real Madrid forması giyecek.

23 yaşındaki Alman oyuncunun bonservis ücreti olarak Stuttgart'a 10 milyon avro ödeneceği belirtildi.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Sami Khedira'nın menajeri Joerg Neubauer ise transferin henüz resmiyet kazanmadığını belirtti.

Real Madrid'in transfer listesinde ise sırada bir diğer Alman milli takım oyuncusu Bastian Schweinsteiger bulunuyor.

Zekirdek
15.Temmuz.2010, 15:18
Khedire gelirse Schweingster transferi defteri kapanırç

KanaKe
15.Temmuz.2010, 16:43
transferin dogru olduguna inanmiyorum güya chelsea'de ilgileniyormus.. khedira cok düz bir oyuncu maldonadodan farki yok sadece defansif yönü kuvvetli sadece kisa pas yapar bu adamin bir artisi yok realde kimi kesecek zaten alonso'yu kesmeez diarra'dan da artisi yok yedek icin alirlarsa alirlar yedekte mamadou diarra varken alacaklarini sanmiyorum.

ThersoN
15.Temmuz.2010, 18:47
nefret ettim real madrid ve transfer politikalarından anlık sıçrama yapmış ve belki de saman alevi gibi sönecek futbolculara hemen yapışıyorlar

ThersoN
15.Temmuz.2010, 18:48
Olur böyle şeyler her kulüpte vardır ama dillendirilmez, yeni başkan biraz acemilik yapmış

Del Piero_10
16.Temmuz.2010, 10:17
Resmiyet kazanırsa tekrar açarız.

goosfraba
16.Temmuz.2010, 12:24
Pedro Leon'u da aldılar

http://www.realmadrid.com/cs/Satellite/en/1330009169232/noticia/Noticia/Pedro_Leon_to_play_for_Real_Madrid.htm

Varonil
16.Temmuz.2010, 13:42
Önümüzdeki yıllarda İspanya ve Dünya futbolunda adından sıkça söz ettirebilecek bir isim.Mourinho'nun elinde iyi parlayacaktır.Kısacası iyi bir transfer Real Madrid için.2012 elemelerinde Milli Takıma bile çağrılabilir bence.

ThersoN
16.Temmuz.2010, 14:06
Endişelenmeyin Barçalılar!

16 Temmuz 2010 10:41 | NTV Spor
Ekonomik sorunlar yaşayan Barcelona kulübünden, taraftarının yüzünü güldürecek açıklamalar geldi. Kulüp sözcüsü, borçlarına karşın, transfer için ellerinde halen 50 milyon euroluk bir bütçe olduğunu açıkladı.
http://media1.ntvspor.net//C/I/50/barca600_BQDSP.jpg
Barcelona kulübü, geçtiğimiz günlerde futbolcuların alacaklarını ödeyebilmek için, 155 milyon euro kredi almıştı. Yeni başkan Sandro Rosell de, dışarıdan görünen tablonun aksine, ağır borç yükü altında olduklarını söyleyince; taraftar endişelenmişti. Ancak kulüp sözcüsü Javıer Faus'tan, yüreklere su serpen açıklamalar geldi.
Kulübün uzun vadede borçlarını kolaylıkla ödeyebileceğini vurgulayan Faus, sadece borçlarını kapatmakla kalmayacaklarını; ellerinde halen, transfer için ayırdıkları 50 milyon euro bulunduğunu açıkladı. Davıd Villa için ödenen transfer ücretinin, Yaya Toure, Thierry Henry ve Dmytro Chygrynskıy'nin takımdan gönderilmesiyle karşılandığını vurgulayan Faus; "Bütçemiz transfer için her yıl net 50 milyon euro ayırmamıza imkan tanıyor" ifadelerini kullandı. Katalan ekibi'nin, bu paranın gerekirse tamamını arsenal forması giyen Cesc Fabregas için kullanması bekleniyor.

Zira takımdaki diğer parçalar son derece sağlam ve yerine oturmuş görünüyor . Öyle ki, Davıd Villa'nın da transferiyle, Dünya Kupası'nın altın 11'ine seçilen 7 futbolcu yeni sezonda Barcelona formasını

KanaKe
16.Temmuz.2010, 14:42
Barcanin transfere felan ihtiyaci yok daha ne transferi istiyorlar merak ediyorum.. Yaya Toure gitti bir ön libero alabilirler alamazlarsada Marquez yada Keita oynar.

El Barto
16.Temmuz.2010, 14:44
Ön liberosuz oynasınlar. :p maçlar 8-5, 9-7 falan bitsin. :D

Fabregas ile ilgileniyorlar sanırım en ciddi şekilde.

GodfatheR
16.Temmuz.2010, 14:47
Fabregas'ı istiyorlar ama nerede oynatacaklar çok merak ediyorum.

BleedingMoon
16.Temmuz.2010, 14:51
fabregas ön liberoya çekilebilir; geriden oyun kurucu defansif orta saha olarak. busquets kazması çok iğrenç duruyor orada :D

El Barto
16.Temmuz.2010, 14:52
---------------------villa------------------
pedro----------------------------messi
------iniest---fabregas---xavi--------

gibi oynarlar heralde olursa.

GodfatheR
16.Temmuz.2010, 14:55
---------------------villa------------------
pedro----------------------------messi
------iniest---fabregas---xavi--------

gibi oynarlar heralde olursa.

Savunmayı kim yapacak? Orta saha fazla yumuşak oldu sanki.

El Barto
16.Temmuz.2010, 14:59
olmadı pedro yerine iniesta orada olacak sergio ön libero olacak. sıkışırlarsa pedroyu salacaklar. :D

King_91
16.Temmuz.2010, 15:00
Savunmayı kim yapacak? Orta saha fazla yumuşak oldu sanki.

o kadroyla defans yapmaya fazla gerek kalmıyo gibi :D her maç 4-6gol biter bu taktikle :D

fabregas da gitmesin artık bunlara tüm sevdiğim adamları topluyolar teker teker .. önce pique sonra villa .

nerazzuri
16.Temmuz.2010, 19:34
İspanyol şampiyonu Barcelona, Valencia'dan David Villa'yı kadrosuna kattıktan sonra ikinci transferini de gerçekleştirdi. !.. Katalan ekibi geçen sezon sıkıntı yaşadığı sol bekteki ihtiyacını Sevilla'nın Brezilyalı oyuncusu Adriano Correia'nın işini bitirerek giderdi.

Barcelona, Sevilla'nın Brezilyalı oyuncusu Adriano'yu renklerine bağladı !.. Katalan kulübünden yapılan açıklamada 9.5 milyon Euro bonservis bedeli karşılığı Sevilla ile anlaşıldığı duyuruldu !..

Barça, Valencia'dan David Villa'yı aldıktan sonra ikinci transferini de gerçekleştirdi ve Sevilla'nın Brezilyalı sol kanat oyuncusu Adriano'yu renklerine bağladı !.. Sol bek olarak da göreev yapabilen başarılı oyuncu, orta sahada da farklı bölgelerde görev yapabiliyor. Barcelona'nın bu transfer için 9.5 milyon Euro bonservis bedeli ödediği açıklandı. Adriano cumartesi günü Barcelona'ya gelerek resmi sözleşmeyi imzalayacak.

Barcelona iki sezon önce yine Sevilla'dan Daniel Alves'i transfer etmişti. Ramon Sanchez Pizjuan'da 4 sezon geçiren Adriano Correia, 2 UEFA KUPASI, Avrupa Süper Kupası, İspanya Kral Kupası ve İspanya Süper Kupası başarılarını tatmıştı.

Ligtv.com.tr

Aşk-ı Şehir
16.Temmuz.2010, 19:46
Enteresan transfer. Başka sol bek bulamamışlar mı acaba? O değilde ön libero için kimi alacaklarını çok merak ediyorum. :)

Varonil
16.Temmuz.2010, 19:57
Sanırım transfere ayrılan paranın büyük bir bölümü Fabregas'ı transfer etmek için harcanacak.

nerazzuri
16.Temmuz.2010, 21:30
Enteresan transfer. Başka sol bek bulamamışlar mı acaba? O değilde ön libero için kimi alacaklarını çok merak ediyorum. :)
Bana göre çok yerinde olmuş, çok yönlü bir oyuncu. Zaten aradıkları kriterde bu sanırım, Abidal düz bir oyuncuydu. Son zamanlarda yine çok yönlü olan Maxwell tercih ediliyordu.

50 Milyon €'nun tamamını Fabregası almak için kullanacaklar. Bana göre buraya kadar, 50 Milyon € iyidir. Arsenal'de fazla naz yapmasın artık :)

El Barto
16.Temmuz.2010, 21:37
Adriano deyince bende bizim bidon sandım dedim ne alaka. :D

BleedingMoon
16.Temmuz.2010, 21:56
sudan ucuza gitmiş.

goosfraba
17.Temmuz.2010, 12:04
Mesut Real'li olmak üzere.

nerazzuri
17.Temmuz.2010, 13:40
Real Madrid Teknik Direktörü Jose Mourinho, daha ilk idmandan oyuncuları korkutmayı başardı. Takımda disiplinsizliğe asla izin vermeyeceğini dile getiren Portekizli teknik adam, herhangi bir oyuncunun takım otobüsüne geç gelmesi durumunda onu otobüse almayacağını kesin bir dille söyledi.

Beş altın kural belirleyen Mourinho, "Kimseyi beklemem. Eğer biri geç kalırsa, sahada bir kişi eksik oynayacak olsak bile onu oarada bırakırım" diyerek futbolcularına gözdağı vermeyi ihmâl etmedi.

İşte Portekizli dâhinin beş altın kuralı:
İdmanlar 09:30'da başlar. Antrenmana geç kalan oyuncu takımla birlikte çalışamaz, tek başına çalışmak zorunda kalır.
Takım otobüsü her zaman vaktinde ve kalkmak zorunda. Bu nedenle otobüse geç kalan herhangi bir oyuncunun o maçta forma giymesi mümkün değil.
Antrenmanlar 90 dakika sürecek ancak sonrasında fiziksel dayanıklılıkla ilgili topsuz çalışmalar yapılacak.
Sakat oyuncular idmandan bir saat önce tesiste olacaklar ve sağlık ekibi tarafından muayene edilecekler. Muayeneden sonra doktorlar o oyuncunun oynayıp oynamayacağını rapor edecek.
Takım otobüsünde cep telefonları ve müzik dinleme araçları serbest olacak. Ancak cep telefonlarının sesi mutlaka kısık olmaz zorunda. Müzik çalarlardan çıkan ses de diğer hiçbir oyuncuyu rahatsız etmeyecek şekilde olacak.Real Madrid'e geldiği gibi otoritesini hissettirmeye başlayan Mourinho'nun bu kurallarının işe yarayıp yaramayacağını önümüzdeki sezon göreceğiz.

Goal.com

RaSenGan
17.Temmuz.2010, 13:48
Aslında hepsi her takımda olması gereken kurallar.

El Barto
17.Temmuz.2010, 13:53
Haberi yazan goal.com'u ve editörlerini tebrik etmek lazım. Bu kadar hatasız (!) bir yazımı nasıl başarıyorlar acaba?

Kurallara gelince de Mourinho etkisiyle özel bir durum yok. Gayet normal şeyler. Sanırım Yılmaz Vural bile diyordur bunları.

CeNTeR_TR
17.Temmuz.2010, 14:11
Sanırım Yılmaz Vural bile diyordur bunları.

Yılmaz Vural'da sansürlü kısımlar olabilir :n:

Her profosyonel takımda olması gereken kurallar.Özellikle bu takım bir dünya devi ise.

Tabi bunları Mourinho söyleyince durum biraz daha farklı oluyor.

ozaniel
17.Temmuz.2010, 14:25
Bir taktiğin hem ofansif yönden hem de defansif yönden kuvvetli olması gerekir. Yaya Toure defansif eksiği kapatıyordu. Barcelona'nın Fabregasla değil Mascherano gibi bir adamla ilgilenmesi daha mantıklı olur.