PDA

View Full Version : İspanya La Liga Geçmiş Sezonlar

Pages : 1 2 3 4 5 6 [7] 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43

Fernando Gago
31.Ekim.2006, 22:27
Rekor olur :D

canavar20
31.Ekim.2006, 22:37
İmkansız bu fiyat , taş çatlasa 70 mn.

El Comandante
31.Ekim.2006, 22:40
Dünya üzerinde hicbir futbolcunun degeri bu kadar olamaz.Hatta Dünyanin en iyi 2 futbolcusunun degerlerini toplasak bu kadar etmez.
Valencia baskani da zaten bunu biliyor,aklinca Villa satilik degil,onu alacak kulüp yoktur dünyada diyor.

RaSenGan
31.Ekim.2006, 22:47
R.Madrid 216 Milyon Dolar'la 10 tane David Villa alır.

ZeroG
31.Ekim.2006, 23:16
İlgili Haber;

Valencia sahadan silindi

La Liga'nın 10. Haftası Çarşamba günü yapılan 8 karşılaşma ile başlarken, Real Madrid, Mestalla'da konuk olduğu Valencia'yı 5-1 mağlup etti.

Karşılaşmaya golle başlayan Real Madrid, Raul'le 1-0 öne geçerken, Ruud van Nistelrooy'un 24. Sergio Ramos'un da 29. dakikadaki golleriyle 3 farklı skoru yakaladı.

Nistelrooy, 37. dakikada Bernd Schuster'ın Real'ine 4-0'lık üstünlüğü getirirken, ilk yarının da skorunu tayin etti.

Valencia'da Miguel Angulo 58. dakikada farkı 3'e indirse de bu golün 5 dakika ardından Robinho maçın skorunu belirleyen golü kaydetti.

Real Madrid, deplasmanda Valencia'yı 5-1 mağlup ederken, rakibine en ağır yenilgilerinden birini tatırmış oldu. Rakibine daha önce 4-1'lik üstünlük kurabilen Real, aldığı 5-1'lik galibiyetle bunu geliştirirken, FC Barcelona'nın 5-1'lik üstünlüğüne de ortak olmuş oldu.

Valencia'nın kendi sahasında aldığı ağır yenilgiler:

Fark / Karşılaşma / Tarih / Skor / Sezon
4 Valencia - Real Madrid (31 Eki. 2007) 1-5 2007/2008
4 Valencia - FC Barcelona (11 Ara. 1993) 0-4 1993/1994
3 Valencia - FC Barcelona (03 Mar. 1985) 2-5 1984/1985
3 Valencia - Real Madrid (03 Kas. 1963) 1-4 1963/1964
3 Valencia - Deportivo La Coruña (29 Eki. 1950) 0-3 1950/1951
3 Valencia - CF Barcelona (10 Mar. 1963) 0-3 1962/1963
3 Valencia - Sporting Gijón (08 Oca. 1984) 0-3 1983/1984
3 Valencia - Real Madrid (05 Oca. 1986) 0-3 1985/1986
3 Valencia - Real Madrid (11 Eki. 1993) 0-3 1993/1994
3 Valencia - FC Barcelona (08 Eyl. 1997) 0-3 1997/1998
3 Valencia - Villarreal CF (26 Ağu. 2007) 0-3 2007/2008

Tek istekli oynayan Joa quin'di.Onun dışında sonradan oyuna giren Vicente biraz etkili oldu ama sakatlığı nedeniyle tam olarak performans gösteremedi.Hildebrand'a da çok üzüldüm moralmen çökmüştür şimdi ama ne olursa olsun iyi bir kaleci.Artık tek diyebileceğim Koeman gelirde takıma çeki düzen verir inşallah...

GeNç KaRTaL
31.Ekim.2006, 23:43
Adam açıkca oyuncuyu satmıyorum demiş.Bunu bende yapıyorum.Yıldız oyuncum için astronomik fiyatlar istiyorum hep.

BlackEagle19o3
01.Kasım.2006, 00:04
Çok gol atıyoruz.Maçlar zevkli oluyor:)

_LeGolaS_
01.Kasım.2006, 00:06
Çok gol atıyoruz.Maçlar zevkli oluyor:)

Haklısın ama çokça da yiyoruz.

BlackEagle19o3
01.Kasım.2006, 00:06
Real Madrid Valencia'ya bu parayı verirse sadece Villa için olmalı.Jo**uin+Silva+Vicente de gelebilir bonus olarak:p

BlackEagle19o3
01.Kasım.2006, 00:07
Dün Real Madrid şov vardı sahada:)Valencia çaresiz kaldı.Keoman'a ve Hildebranda yazık oldu;)

Lionel Andres Messi
01.Kasım.2006, 00:09
http://www.youtube.com/watch?v=1FnopxmAZdE

uAmurat91
01.Kasım.2006, 00:19
Kolay gelsin Valencia..

Sezonun en iyisi geliyor ; Los Galacticos !

Cyzio
01.Kasım.2006, 00:41
Bu takım ilk 4'e girsin bişey bilmiyorum.Zirvedeki takımlara karşı mücadele edebilecek kapasitede bir ekip değil.Orta sıra takımlarından puan çıkararak iş yapabilir ancak..

Lionel Andres Messi
01.Kasım.2006, 00:55
Bu takım ilk 4'e girsin bişey bilmiyorum.Zirvedeki takımlara karşı mücadele edebilecek kapasitede bir ekip değil.Orta sıra takımlarından puan çıkararak iş yapabilir ancak..
ilk 4'e girmek için 100 puana gerek yok:confused:

forlan sahalardan 2-3 arası uzak kalacak.

YusufT
01.Kasım.2006, 01:08
Real Madrid Valencia'ya bu parayı verirse sadece Villa için olmalı.Jo**uin+Silva+Vicente de gelebilir bonus olarak:p

J o a q u i n tek basina 3 besiktas eder :)

Villa'ya bu sezon basinda 65M euro önermislerdi, ama kabul etmedik :)

BlackEagle19o3
01.Kasım.2006, 01:10

10 tane de Gs eder o zaman;;).
Villa'ya 65m eurodan fazla verilmez bence;).Zaten ben Valencia'da kalması taraftarıyım.

fenerbahce_1907
01.Kasım.2006, 01:23

Bjk oyuncuları toplamı 68 milyon euro 68*3=204 milyon euro değerinde mi Jo**uin?

El Barto
01.Kasım.2006, 01:36
İşi yine Galatasaray Beşiktaş Fenerbahçeye mi getirdiniz pes doğrusu.... ;)

Buralardayız görüyoruz dikkatinize...

CeSC FaBReGaS
01.Kasım.2006, 01:43
Vereceğiz dememiş zaten.Bu parayı hiçbir kulüp bir oyuncuya vermez.

BlackEagle19o3
01.Kasım.2006, 01:59
Real Betis'te alınan kötü sonuçların ardından görevden alınacağı öne sürülen teknik direktör Hector Cuper'e, Betis başkanı Pepe Leon sahip çıktı.

Çarşamba akşamı oynanan maçta Osasuna'ya 3-0 yenilen Betis'in hocası Hector Cuper'in görevine devam edeceği açıklandı.

Başkan Pepe León, "Hocamızla herhangi bir sorunumuz yok. Geçen gece yönetim toplantısı falan yapılmadı," dedi.

Real Betis sezon başından beri oynanan 10 karşılaşmadan yalnızca birini kazandı ve düşme hattının hemen üzerinde bulunuyor.

Roberto Baggio
01.Kasım.2006, 02:15
Harika bir sonuç Atletico'muz iyi yolda Allah bozmasın Agüero müthiş gidiyor ...

YusufT
01.Kasım.2006, 03:39
İşi yine Galatasaray Beşiktaş Fenerbahçeye mi getirdiniz pes doğrusu.... ;)

Buralardayız görüyoruz dikkatinize...

Zaten saka yaptin... Besiktasin oyuncu budjesi 68M euromu?

fenerbahce_1907
01.Kasım.2006, 03:42
Atletico'da Forlan sıkıntısı!
İspanya Birinci futbol Ligi La Liga takımlarından Atletico Madrid'de forma giyen Uruguaylı golcü futbolcu Diego Forlan'ın sakatlığı nedeniyle iki yada üç hafta sahalardan uzak kalacağı açıklandı.
Uruguay Milli Takımı'nın da formasını giyen Atletico Madrid'in yıldız golcüsü Diego Forlan, takımının Çarşamba akşamı Sevilla'yla oynadığı karşılaşmada yaşadığı sakatlık nedeniyle iki yada üç hafta sahalardan uzak kalacak. Forlan, Uruguay Milli Takımı'nın 17 Kasım'da Şili, 21 Kasım'da ise Brezilya'yla oynayacağı 2010 Dünya Kupası Elemeleri grup maçlarında da forma giyemeyecek.

Bu arada Atletico Madrid Kulübü'nden yapılan açıklamada, takımın forvet hattındaki diğer oyuncusu Sergio Aguero'nun da sakatlığı nedeniyle Villarreal'le oynanacak olan lig maçında forma giyemeyebileceği ifade edildi.

Roberto Baggio
01.Kasım.2006, 04:49
Burda bile Gs-Bjk tartışması neyse..Villa bu kadar para etmez...

ayseeg
01.Kasım.2006, 05:00
"Ancak bu iş için banka soyamayız"

yapar valla benimkiler :D

VahdeTrabzon
01.Kasım.2006, 05:13
biraz daha kassınlarda ronaldinho yu alsınlar ya:D

Rodrigo Tello
01.Kasım.2006, 05:36

Arkadasım ayıp ya.Nerden nereye senin yüzünden sana cevap verenlerde ceza alıyor.

YusufT
01.Kasım.2006, 15:53
Evet.... Sonunda dedigim oldu.

Koeman Rafael VanDer Vaart'in ilk hedefi oldugunu acikladi. Hamburg'a yaklasik 30M euro önerilecek.

Koemanin oynatacigi 11(bence)

-------------------Hildebrand---------------------
----Miguel------Albiol----Helguera----Moretti-----
---Jo a q uin-----Silva-----Albelda------Vicente-----
------------------Villa-------Zigic---------------------

Bakalim ne olacak :D?

YusufT
01.Kasım.2006, 15:54
Arkadasım ayıp ya.Nerden nereye senin yüzünden sana cevap verenlerde ceza alıyor.

Saka yaptim yau.. al bak simdide ne diyom.. Villa bu fiyatla en az 5 tane Galatasaray eder :D

RoNNiE91
02.Kasım.2006, 01:13
Cidden aşırı yüksek bir miktar.Ayrıca forvetleri zaten var.Hala niye forvet istiyor Real onu anlamadım.İnterleşmeye başladılar.

ZeroG
02.Kasım.2006, 01:37
Koeman imzayı attı!
Ayrılma kararıyla birlikte Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi'ndeki rakiplerinden Hollanda ekibi PSV Eindhoven'da adeta depreme yol açan, Hollanda futbolunun efsane isimlerinden 44 yaşındaki teknik adam Ronald Koeman, yeni takımı Valencia'yla resmi sözleşme imzaladı..

Şok bir kararla PSV Eindhoven'dan ayrılan Hollandalı teknik adam Ronald Koeman, yeni takımı Valencia'yla 2,5 yıllık sözleşme imzaladı.

Sevilla karşısında alınan 3-0'lık yenilginin ardından hafta başında teknik direktör Quique Sanchez Flores'le yollarını ayıran Valencia'da ise, Koeman'a güven tam. Kulüp Başkanı Juan Soler, yaptığı açıklamada Koeman'ın başarılı olacağına inandığını söyleyerek, "Uluslararası arenada kabul görmüş bir teknik adamla sözleşme imzaladık. Takımı iyi birisine emanet ettiğimize inanıyoruz. Koeman, Valencia'yı ve takımı biliyor. Koeman bize istediğimiz başarıyı getirecek" dedi.

Valencia'da teknik direktörlük görevini geçici olarak Oscar Fernandez yürütüyor. Fernandez'in takımın Cumartesi günü Real Mallarco'yla deplasmanda oynayacağı lig maçında da takımın başında olacağı ancak Salı günü Şampiyonlar Ligi'nde oynanacak Rosenborg maçında ise sahay Koeman'ın çıkacağı belirtildi. Valencia, ligdeki kötü gidişini Çarşamba günü kendi sahasında Real Madrid'e 5-1 yenilerek sürdürmüş ve 6. sıraya gerilemişti.

Kaynak:Ajansspor

Roberto Baggio
02.Kasım.2006, 01:52
Ahh ahh nerde o eski Aimar'lı Valencia ayrıca Vicente bitmiş gençliğimizi yedin Valencia...

deniz.91
02.Kasım.2006, 02:23
Gerçekten yazık Valenciaya ben Koemandanda umutsuzum

deniz.91
02.Kasım.2006, 02:25
Agueronun performansı gerçekten müthiş.Canlı izleme imkanım oldu benim gerçekten müthiş bir yetenek(Kayseriye geldiklerinde:D)

Lionel Andres Messi
02.Kasım.2006, 02:26
Bu arada Atletico Madrid Kulübü'nden yapılan açıklamada, takımın forvet hattındaki diğer oyuncusu Sergio Aguero'nun da sakatlığı nedeniyle Villarreal'le oynanacak olan lig maçında forma giyemeyebileceği ifade edildi.

tam kesin değil hafif sakatlığı var ama dinlendirme amaçlı maçta oynamayabilir.sezonun başından beri bütün maçlarda oynayıp üstün performans göstermek kolayda değil.bu sayede mista reyes ilk 11 de oynar.

Roberto Baggio
02.Kasım.2006, 04:10
Reyes gibi üst seviye bir futbolcu kendini gösteremedi kulübümüzde inşallah forma girerde onu da izleriz...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Bugün saat 18:00'de Vicente Calderon'da Villareal ile oynayacağız.Maç E2'den naklen yayınlanacak...

Aykan19o3
02.Kasım.2006, 04:29
http://www.sporx.com/images/1/42/1833_B_003.jpg

Barça 1 puanla yetindi

La Liga'da 10. Haftası karşılaşmaları haftaiçi yapılırken, Perşembe gecesi yapılan mücadelede FC Barcelona, Valladolid deplasmanından 1-1'lik beraberlikle döndü.

Karşılaşmaya yavaş ve hatalarla başlayan Barça, Marquez' Sisi'ye topu kaptırmasının ardından, henüz 10. dakika geride kalırken kalesinde gol pozisyonu verirken kalede Valdes başarılıydı.

Bu pozisyonun 5 dakika ardından Llorente'nin yakaladığı pozisyonda ise Valdes, topun ağlarla buluşmasına engel olamadı.

Valladolid, karşılaşma boyunca Sesma ve golün sahibi Llorente ile rakip kalede pozisyonlar bulsa da Valdes'i sadece bir kez mağlup etmeyi başardılar.

Barcelona'ya 1 puanı getiren golü 42. dakikada Ronaldinho, Iniesta'nın pasında kaydederken, zirve yarışında Real Madrid'in 5-1 Valencia'yı yendiği karşılaşmanın ardından, değerli bir 2 puan kaybetmiş oldu.

Gecenin oynanan karşılaşmasında Espanyol kendi sahasında konuk ettiği Murcia ile golsüz berabere kaldı.

La Liga'nın 10. Haftası'nda alınan sonuçlar:
Betis - Osasuna 0 - 3
Valencia - R. Madrid 1 - 5
Deportivo La Coruna - Mallorca 1 - 1
Villarreal - Levante 3 - 0
Atletico Madrid - Sevilla 4 - 3
Recreativo Huelva - Racing Santander 0 - 0
Getafe - A.Bilbao 2 - 0
Almeria - Zaragoza 0 - 1
01 Kasım 2007
Espanyol - Murcia 0 - 0
Valladolid - FC Barcelona 1 - 1

02.11.2007 http://www.sporx.com/i/b.gif
Kaynak : Sporx.com dış haberler

Fıratcan Alçınkaya
02.Kasım.2006, 04:43
Bu senede biz şampiyon oluruz... Ronaldinho'da gidiyor...

YusufT
02.Kasım.2006, 07:23
Ahh ahh nerde o eski Aimar'lı Valencia ayrıca Vicente bitmiş gençliğimizi yedin Valencia...
Aaah.. varyaa o salak Carboni gidip satti Aimar'i :( :(:mad::mad::mad:

Gerçekten yazık Valenciaya ben Koemandanda umutsuzum

Bende pek fazla umutlu diyilim.. Herkes Mourinhoyu beklerken, birden Koeman cikti..:uzgun:

gezenti
02.Kasım.2006, 21:40
Bende pek fazla umutlu diyilim.. Herkes Mourinhoyu beklerken, birden Koeman cikti..:uzgun:

Mourinho zaten Valenciaya gelmezdi.Valencia hiçbir zaman İnter Milan Real Barca Manchester olamadı Mourinho bence artık dev klup çalıştırır.Mesela şu olabilir.İnter tdsi Roberto Mancini yi bu sene Cl de bişey yapamazsa gönderir ve Mourinhoya teklif yapar.İşte o zaman Mourinho tekrar zirveye oynar....

_Api_
03.Kasım.2006, 18:35
Van Der Vaarta 30 milyon euro vermek cok gereksiz bence. Zaten Valencianın kadrosu iyi. Van Der Vaartın bölgesinde oynayacak Silva gibi bir yetenek var. Ona o kadar para vereceklerine adam gibi bir sol bek veya Dünya capında tanınan bir stoper alsalar daha faydalı olur.

ZeroG
04.Kasım.2006, 01:28
11. Hafta Mallorca 0 - 2 Valencia

Koemansız son maçımızdı.R.Madrid maçındaki rezaletten sonra moral kaynağı olmuştur diye umut ediyorum sadece...

uAmurat91
04.Kasım.2006, 01:47
Tebrikler Valencia !

Lionel Andres Messi
04.Kasım.2006, 02:05
off ya ne güzel 2-0 öne geçmişiz 2 hatadan 2-2 oldu ya off:p

bugün keşke agüero oynamasa yorgun yorgun Allah korusun sakatlanır falan...

2.yarı golleri bekliyorum.stoperler biraz daha geride kalsa keşke.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
perea ve leo franco neden maça çıkmışlar acaba sormak gerek.rakip zaten 4 kere kaleye geldi 4ü de gol oldu zahmet edip maça çıkmasalardı.4-0 kazanılacak maçı 4-3 kaybetiik olamaz böyle şansızlık ya.nihatı da tebrik ediyorum.ayrıca da agüeroyu da yorgun bir şekilde bu maçta yüreğiyle oynadığı için teşekkür ediyorum.başkan devre arası(ocak ayında) defans elemanlarının ödülünü vermeli artık.:yildiz:
rezillik.

Roberto Baggio
04.Kasım.2006, 03:15
Leo Franco ve Perea helal olsun size amatör futbolcular gibi hatalar yaptılar ve sonucunda kaybettik Nihat'ı tebrik etmek istiyorum ayrıca..

BlackEagle19o3
04.Kasım.2006, 03:47
Bu kadar kolay gol yersen olacağı bu.Katbetmemize üzüldüm ama Nihat'ın gol atmasına sevindim bir yandan:)

Universal
05.Kasım.2006, 01:11
http://www.ligtv.com.tr/uploads/news_manset_resim_zh_Nihat002.jpg

Türk futbolunu İspanya'da başarı ile temsil eden Nihat Kahveci Lig TV'nin lokomotif programlarından biri olan Futbol Gündemi'ne katılarak çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Son iki sezondur sakatlığı sebebiyle çok oynayamadığını belirten Nihat Kahveci"Son iki sezon ağır iki sakatlık geçirdim şu anda benim ve takımımım durumu gayet iyi geçen sezonun nisan ayından itibaren 3 veya dört mağlubiyet aldık. bu da bizim ne kadar başarılı olduğumuz gösteririr"

Nihat kendisine Milli takımla ilgili sorulan bir soruya ise"Fatih hoca görev verirse ve benim durumum iyi olursa göreve hazırım. Herkes Yunanistan mağlubiyetinin ardından durumumuza olumsuz bakıyo ben buna katılmıyorum her şey bizim elimizde kimsenin yenilmesini beklemeyeceğiz çıkıp maçlarımızı kazanacağız herkeste kötü bir hava var bunu değiştirmeliyiz birlik olmamız lazım"

Milli futbolcu Avrupa'ya giderken ne olursa olsun orada kalmayı kafasına koyduğunu belirterek,"Avrupa'ya giderken kafama soktuğum tek şey Avrupa'da kalmaktı Tayfun ağabeyin orada olması da benim için önemliydi beni tanıyan da bir hoca vardı.Avrupa'da kalmak için dil bilmek de çok önemli çünkü dil bilmezseniz kimseye derdinizi anlatamazsınız. Biz yurt dışına çıktığımızda bir sıfır yenik başlıyoruz maalesef. Ama ben kendime özgüveni olan bir insanım eşim de bana çok destek oldu. Avrupa'da 5 senedir bulunuyorum ve Allahın izniyle de çok başarılıyım."

Nihat en son olarak kendisine Ersen Martin ile ilgili sorulan bir soruya ise "Ersen Martin'i tebrik ediyorum bana burada herkes Ersen'i sordu Ben de kendisinin çok iyi bir oyuncu olduğunu söyledim. Ben Ersen'in burada başarılı olacağını inanıyorum La Liga sahada zevkli oyunun oynandığı bir lig bence Ersen Martin burada zorlanmaz çünkü o Almanya'da doğdu büyüdü"

Kaynak: Lig TV

Fietra 10
05.Kasım.2006, 01:14
Büyük çıkış içinde umarım Norveç maçında ondan yararlanabiliriz..

Rodrigo Tello
05.Kasım.2006, 02:30
Helal olsun büyük bir sakatlıktan cıktı ve sanırım 3 maçta 5 gol attı.Türkiye maçında Terim'in Nihat'tan yararlancagını sanmıyorum.Hakan sevdasından vazgeçmez ve grupdan cıkma şansımız avuçlarımızın ucundan kayıp gider..

deniz.91
05.Kasım.2006, 02:30
geçrçekten iyi bir performans sergiledi maçta inşallah daha iyi olacak

deniz.91
05.Kasım.2006, 02:32
takımda tek sevmediğim kişi leo francoydu hep bence kalede abbiati olmalı

Roberto Baggio
05.Kasım.2006, 03:42
En yetenekli TÜRK futbolcularından biri bence Norveç maçında inşAllah oynar...

El Comandante
05.Kasım.2006, 04:23
Leo Franco zaten fos bir kaleci,Galatasaray-Mallorca maclarinda ona attigimiz goller kariyerini baslamadan bitirdi kanimca,oynadigi takimlari batirmaktan baska bir ise yaramiyor.Zaten Dünya kupasinda penalti atislarinda Almanyanin her topunu ters köseye yatarak golleri yemesi ne kadar kalitesiz bir kaleci oldugunu gösterdi.

Ama anlamadigim birsey var böyle bir kaleci nasil olurda fm de en iyi kalecilerden biri yapilir ? Fm05-06 oynarken harika,olaganüstü bir kaleciydi.

mgokalparslan
05.Kasım.2006, 05:53
bence de leo franco overrated diye tabir edilen oyunculardan.fm 2008'de de özellikler yüksek zaten 2006 da ilahtı.arjantin milli takımında da yedek bile olmaması lazım.ondan daha iyi olan carrizo,ustari,german lux gibi kaleciler var

Lionel Andres Messi
05.Kasım.2006, 07:25
ondan daha iyi olan carrizo,ustari,german lux gibi kaleciler var
bahsettiğin carrizo arjantin tarihinin en yetenkli kalecisi olabilir ilerde.bende çok isterim bize gelmesini.
ama şimdilik abbiati ve leo franco ile idare etmek zorundayız.

agüero bu sezon resmi maçlarda 16 maçta 12 gol 6 asist yaptı.avrupanın en formda oyuncusu.:yildiz:
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
http://www.youtube.com/watch?v=fzVitP13wrc

az veya çok yediğimiz bütün gollerde hata vardı.

maxi rabona hareketiyle penaltı yaptırdı ama o da penaltıyı atamadı.

maçı 4-0 kazanabilirdik.:mad:

deniz.91
06.Kasım.2006, 00:45
çok şanssız maçtı vialreal 4 geldi 4 tane attı

_LeGolaS_
06.Kasım.2006, 00:48
Ofansif gücümüz harika ama defansa devre arasında ciddi takviyeler lazım.
Bunun için de bazı oyuncuların adı geçmeye başladı. Bunlar arasında Fenerbahçe' den bildiğimiz Diego Lugano da var.

Lionel Andres Messi
07.Kasım.2006, 00:46
Atlético Madrid başkanı Enrique Cerezo, Sergio Agüero’nun kesinlikle İtalya’ya transfer olmayacağını söyledi.

Cerezo transfer iddiaları hakkında şunları söyledi:

"Agüero Atletico’nun oyuncusu ve uzun yıllar da burada kalacak. Ayrıca İspanyol yemeklerini makarnaya tercih ediyor.
O burada çok mutlu. İki ülke arasında o kadar büyük bir mesafe olmamasına rağmen çok değişik iki kültür var.

Burada rahat olacağını bildiğinden gitmesi için hiçbir sebep yok. Burada oynamaya ve gollerini atmaya devam edecek."

Cerezo, oyuncunun sözleşmesindeki bonservis bedelinin çok yüksek olduğunu, bunu kimsenin kolay kolay ödeyemeyeceğini söyledi ve taraftarların endişelenmemesini istedi. Cerezo sözlerini şöyle sürdürdü:

"Bence spora konsantre olacağımıza, işin ekonomik yönüne odaklanıyoruz. Agüero’yu aldık çünkü onun değişik bir oyuncu olduğunu anladık. Sözleşmemizi de ona göre yaptık. O harika bir oyuncu. Dünyanın en iyi futbolcularından biri olma yolunda ilerliyor ve bunu burada başarabileceğine inanıyoruz."

kaynak:goal
(güzel haber)

basında stoper için pique,alex silva,lugano isimleri geçiyor.

ayrıca lucas biglia için 6 milyon pound'u gözden çıkarmışız.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
http://www.youtube.com/watch?v=MPGRC4fhEdc

agüero güzel hareket.

uAmurat91
07.Kasım.2006, 01:19
basında stoper için pique,alex silva,lugano isimleri geçiyor.

ayrıca lucas biglia için 6 milyon pound'u gözden çıkarmışız.

Gerçekten isabetli transfer hareketleri olur bunlar, Alex Silva ve Biglia takıma cuk diye oturur kanaatindeyim..

Roberto Baggio
07.Kasım.2006, 02:04
Pique'yi alsınlar bu iş tamamdır......

_LeGolaS_
07.Kasım.2006, 21:16
Evet Pique transferi harika olur.

RaSenGan
07.Kasım.2006, 21:41
Agüero'nun kalmasına sevindim.

BlackEagle19o3
08.Kasım.2006, 03:18
Pique ve Biglia süper olur:)Keşke alabilsek...

deniz.91
08.Kasım.2006, 03:27
defansa ezequel garayı alsak tamamdır taş gibi takım olur

BlackEagle19o3
08.Kasım.2006, 06:22
Avrupa kupalarında 466 dakikadır gol yemeyen Barcelona kalecisi Víctor Valdés, Rangers maçında da kalesini gole kapatarak kulüp rekorunu eline geçirdi.

Bundan önceki rekor 1970’lerde 406 dakika kalesinde gol görmeyen Pere Valentí Mora’ya aitti.

Genç kaleci konuyla ilgili, "Bu rekoru kırdığım için çok mutluyum ancak itiraf etmem gerekirse Rangers maçına kadar bu rekorla ilgili fazla bilgim yoktu ve çok da önemsememiştim," dedi.

Barcelona savunmasını övmeyi de ihmal etmeyen Valdes, "Öncelikle bu başarıda defansımızın da payı olduğunu söylemeliyim. İkincisi, bir gruptan çıkıp şampiyonlar ligi kupasını kaldırana kadar bu benim için sadece bir istatistik olarak kalacak," diye konuştu.

Rangers maçında kendisine fazla iş düşmeyen Valdés, yine de son dakikalarda Jean-Claude Darcheville ve Nacho Novo’nun gollük vuruşlarını kurtarmayı başarmıştı.

Fietra 10
08.Kasım.2006, 06:51
Böyle bir kalecinin bu performansı göstermesi defansın ne kadar saglam oldugunu gösteriyor yoksa Barça'nın kalecisi olarak hiçbir zaman görmedim Valdes'i..zaten çok iyi bir kaleci olsaydı şuanda dünyanın en iyi kalecileri arasında ismi olurdu

the_imam912
08.Kasım.2006, 20:57
İspanya La Liga'da haftanın maçı olarak gösterilen Atletico Madrid-Villarreal karşılaşmasında takımına galibiyeti getirerek maçın yıldızı olan milli futbolcu Nihat Kahveci, İspanyol spor basınında günün adamı oldu. Yıldız futbolcu için; "Bitirdi, affetmedi, perişan etti" gibi yorumlar yapıldı..
http://www.ajanspor.com/resim/nihat_villarreal_2008_2.jpg
BERKAN ÜNLÜ - MADRİD / İHA

Milli futbolcu Nihat Kahveci'nin yıldızlaştığı ve 2 gole imza attığı karşılaşmada konuk ekip, sahadan 4-3'lük skorla ayrıldı. İlk yarının son dakikasında takım arkadaşı Rossi'nin yerine oyuna giren Nihat, ikinci yarıda adeta futbolseverleri büyüledi. Maçın 69. dakikasına kadar 3-2 mağlup şekilde devam eden Villarreal, 69 ve 90. dakikalarda Nihat'ın ayağından kazandığı iki golle sahadan 4-3 galip ayrıldı.

Sakatlığından tamamen kurtulduğu gözlenen Nihat'ın, antrenman eksikliğine rağmen böylesine bir performans sergilemesi İspanyol basınında geniş yer buldu.

İspanya'nın en önemli spor gazetesi Marca, Nihat'ın Atletico Madrid'in tatlı rüyasına son verdiğini ve uykudan uyandığını ifade ederken, coşkulu Atletico taraftarının Nihat'ın ayağından gelen goller sonucu sustuğunu aktardı. Nihat'ın güzel futbolunu yazan gazete, aynı zamanda Villarreal takımının da La Liga'nın 3. sırasında yerini sabitlediğini ve bu sezonun flaş ekibi olduğunu ilave etti.

İspanya'nın bir başka önemli spor gazetesi AS ise konuyla ilgili verdiği haberde, "Nihat, Atletico'yu bitirdi" başlığını kullandı.

İkinci yarıdan itibaren yıldız oyuncunun Atletico Madrid defansını perişan ettiğini ve takımını galibiyete taşıdığını yazan gazete, Nihat'ın elde ettiği fırsatlarla Atletico Madrid'in defansta verdiği açıkları affetmediğini ifade etti. Elde ettiği fırsatları gol olarak değerlendiren Nihat, çok önemli bir deplasman maçında takımına galibiyeti getiren isim olarak değerlendirildi.

Maçın adamı olarak gösterilen Nihat, hem spor yazarlarından tam not aldı hem de La Liga'da bu hafta adını en konuşturan futbolcu olarak hafızalara kazındı.

Maç çıkışı gazetecilerin sorularını yanıtlayan Nihat, galibiyetten dolayı çok mutlu olduklarını, zor bir deplasmandan böylesine avantajlı bir skorla dönmüş olmanın ve kendisinin de bu galibiyette iki golünün bulunmasının sevinç verici olduğunu söyledi.

Maç sonrası açıklama yapan Villarreal Teknik Direktörü Manuel Pellegrini ise, "Çok önemli bir deplasman galibiyeti aldık. Her şeyden önce lig sıralamasında direk rakiplerimizden biri Atletico Madrid. Böylesine önemli bir rakip karşısında hem de deplasmanda galip geldiğimiz için çok mutluyuz" dedi.

Bu başlıkta hem Nihat'ın artan formunu değerlendirelim :)

fm26mer
08.Kasım.2006, 21:05
Aslanım ya..

RoNNiE91
08.Kasım.2006, 23:58
Harika gidiyor Nihat.İnşallah böyle devam eder.Helal olsun.

RoNNiE91
09.Kasım.2006, 00:02
Bana kalırsa da defansın büyük katkısı var bu rekora.

Fıratcan Alçınkaya
09.Kasım.2006, 00:03
Nihat ile ilgili bu haberleri özlemiştim çok kaliteli bir oyuncu formun u buldu atmayada devam eder umarım Norvec maçında 11'de başlar...

BlackEagle19o3
09.Kasım.2006, 00:05
Umarım gollerini sıralamaya devam eder.Milli Takımımız açısından da olumlu...

Crazycat
09.Kasım.2006, 00:14
İnşallah yine kendi takımlarında oynamayan oyuncular yine oynar!!!Helal olsun Nihat'a milli takımda da görmek istiyoruz kendisini ama Fatih Terim'e işini öğretmememiz lazım.O zaten yeteri kadar biliyor.İnşallah Norveçe yeniliriz de bare Fatih Terim gider.Bu kadar kötü futbol oynatılmaz ki kardeşim!Bu arada çok komiğimdir doğru...Bu Fatih Terim adamı güldürüyor vallahi!

uAmurat91
09.Kasım.2006, 00:31
İnşallah yine kendi takımlarında oynamayan oyuncular yine oynar!!!Helal olsun Nihat'a milli takımda da görmek istiyoruz kendisini ama Fatih Terim'e işini öğretmemiz lazım.
Çok komiksin vallahi, Fatih Terim'e işini biz mi öğreteceğiz ?

Bu arada tebrikler Nihat, inşallah hep böyle devam edersin.

CeSC FaBReGaS
09.Kasım.2006, 00:34
Milli takımdada ilk 11'de başlaması gerekir bence.

deniz.91
09.Kasım.2006, 01:49
inşallah hep böyle devam eder

Roberto Baggio
09.Kasım.2006, 02:22
İlk başlarda amatördü sonra beğendiğim bir kaleci oldu tabi sağlam Barca'nın sağlam defansının katkısı büyüktür...

GebzeLi1907
09.Kasım.2006, 02:23
Rüştü bundan iyiydi yahu.:)Ama adam öyLe bir defansın arkasında oynuyorki Hakan Arıkan'ı koysan oda Kırar Rekoru

El Comandante
09.Kasım.2006, 02:45
Barcanin seviyesinde bir kaleci degil.Barcanin en büyük zaafi kalede !

CeSC FaBReGaS
09.Kasım.2006, 02:48
Bencede defans sayesinde.Valdes'i büyük takımın kalesini koruyacak kadar kaliteli bulmuyorum.

Lionel Andres Messi
09.Kasım.2006, 03:02
artık çok iyi oynuyor.dünyanın en iyi kalecilerinden bir bence artık. önceden çok hata yapyordu.

BlackEagle19o3
09.Kasım.2006, 04:12
İspanyol yıldız Raul’un 17 Kasım’da İsveç’e karşı yapılması gereken jübilesi erteleniyor. Jübile maçının ertelenmesi konusunda İspanyol Futbol Federasyonu ve millî takım oyuncularının fikir birliği içinde olduğu öğrenildi.

Raul’un İspanya millî takımındaki durumu Real Madridli oyuncu için bir jübile maçı düzenlenmesi konusunda istekleri beraberinde getirmişti. Gittikçe büyüyen medya baskısı İspanyol Futbol Federasyonu’nu Raul’un millî forma altında 100 maçın üstüne ulaşması şerefine İsveç'le oynanacak bir jübile maçı organize etmeye zorlamıştı. Fakat, Kasım ayında oynanacak olan maçın İsveç için önemini göze alan Federasyon bu tarihte bir değişikliğe gitme kararı aldı.

Bu arada Raul İspanya’nın son açıklanan kadrosunda yer almıyor. Raul Tamudo, Daniel Guiza, David Villa ve David Silva gibi oyuncuların varlığı Raul’un kadroya alınmamasının en büyük nedenleri arasında görülüyor. Real Madridli golcü hiçbir zaman jubile yapmak istediğini açıkça belirtmemişti. Raul'ün ertelenme tarihi için de hiçbir şey söylemediği öğrenildi.

Raul, İspanya millî takımında ilk kez 1996 yılında forma giymişti. Tecrübeli oyuncu toplam 102 kez milli formayı giydi.

BlackEagle19o3
09.Kasım.2006, 04:15
Marcelino'ya göre başarılı defans oyuncusu Ezequiel Garay önümüzdeki yaz Real Madrid gibi büyük bir kulübe transfer olacak

Racing teknik direktörü daha önce yaptığı açıklamada büyük kulüplerin teklif yapması halinde Arjantinli oyuncunun takımdan ayrılabileceğini söylemişti.

Newell's Old Boys'tan transfer edilen Garay İspanya'da geçirdiği 2 sezonda futbol otoritelerinin dikkatini çekmişti. Marcelino oyuncunun büyük bir hayranı olduğunu saklamıyarak şöyle konuştu: “Bence çok büyük bir oyuncu. 21 yaşında ve 1.87m olmasına rağmen defansta çok başarılı Hava toplarına hakim ve oyunu çok iyi okuyor. Gelecek yıl büyük takımlardan birine transfer olacaktır. Tabi ücretine ancak Real Madrid karar verebilir. Dürüst olmak gerekiyor. Bizim gibi kulüpler oyuncu ihraç eder”

Geçtiğimiz yaz Nikola Zigiç'i Valencia'ya satan Racing bu transferden oldukça kârlı çıkmıştı.

Recrativo'dan ayrılarak geçen sezon sonunda Racing'in başına geçen Marcelino, takımı iyi bir seviyeye getirerek otoritelerin nazar-ı dikkatini cezbetmişti.

BlackEagle19o3
09.Kasım.2006, 04:16
Real Madrid kulübü, takımdaki genç oyuncuların Barnebeu stadyumunda maruz kaldıklarıyla baskıyla baş edebilmeleri için bir psikolog tutma kararı aldı.

Formula 1 pilotlarından Lewis Hamilton'ın da psikoloğu olan Kerry Spackman, takımın psikolojik danışmanı olabilmek için İspanyol kulübü ile görüşmelerini sürdürüyor.

Spackman, genç oyuncuların yanı sıra medya tarafından sürekli takip edilen ve Madrid’e alışmaya çalışan yeni transferlere de yol gösterecek.

Takımda psikologla çalışacak ilk futbolcuların Wesley Sneijder, Fernando Gago, Gonzalo Higuaín, Robinho, Marcelo, Pepe, Arjen Robben ve Royston Drenthe olduğu iddia ediliyor.

Psikoloğun öncelikli amacı Real Madrid gibi büyük bir takımda oynayan tecrübesiz oyuncuların üzerindeki baskıyı azaltmak ve onları sezon içindeki önemli maçlara konsantre etmek olacak.

deniz.91
09.Kasım.2006, 04:24
çok iyi bir defans oyuncusu bencede yi bir kulübe gidecek

CeSC FaBReGaS
09.Kasım.2006, 04:38
Fm'den tanıdığım bir oyuncu.Büyük bir kulübe bencede gidecektir.

canavar20
09.Kasım.2006, 04:45
Çok Normal. Reel hayatta frikikleri harika.

Fietra 10
09.Kasım.2006, 05:27
Gelecek Vaadediyor..ayrıca bir defansa göre çok iyi duran top kullanıyor..penaltı olsun frikik olsun..

Fıratcan Alçınkaya
09.Kasım.2006, 05:33
Cannavaro'nun yerine önümüzdeki sezon Real de görebiliriz... Çok kaliteli bir oyuncu...

Fernando Gago
09.Kasım.2006, 05:35
Milan , Juveninde dikkatini çeker belki

Crazycat
09.Kasım.2006, 06:15
İnşallah yine kendi takımlarında oynamayan oyuncular yine oynar!!!Helal olsun Nihat'a milli takımda da görmek istiyoruz kendisini ama Fatih Terim'e işini öğretmememiz lazım.O zaten yeteri kadar biliyor.İnşallah Norveçe yeniliriz de bare Fatih Terim gider.Bu kadar kötü futbol oynatılmaz ki kardeşim!Bu arada çok komiğimdir doğru...Bu Fatih Terim adamı güldürüyor vallahi!

Çok komiksin vallahi, Fatih Terim'e işini biz mi öğreteceğiz ?

Bu arada tebrikler Nihat, inşallah hep böyle devam edersin.

......(::)

Crazycat
09.Kasım.2006, 06:24
Valdes'e verilen destek Rüştü'ye verilseydi bence Rüştü Barcelona'da hala daha ilk 11'de olurdu.

Rodrigo Tello
09.Kasım.2006, 07:13
Nihat seneye Barçada dedi dersiniz ;;)

Crazycat
09.Kasım.2006, 14:40
Nihat seneye Barçada dedi dersiniz ;;)

İnşallah.:tur:

VahdeTrabzon
09.Kasım.2006, 15:44
Nihat ın real sociedad da ki formunu çok özlemiştim doğrusu iyi oldu bu
İnşallah milli takımda da böyle oynar ve Norveç i yeneriz

deniz.91
09.Kasım.2006, 16:33
seneye sevilla ve ya atleticoda görmek isterim

Cyzio
09.Kasım.2006, 18:29
Kovanın teki.Önündeki defans açıkları kapatıyor.Dikkat ederseniz defansı geçip kaleyi tutan şutlar gol oluyor..

eXcitinG
09.Kasım.2006, 18:36
Uzaktan topLar ve birebirde çok iyi bir kaLeci bence.Yan topLarda biraz zaafı var ama Savunmada PuyoL,Thruma,MiLito,Marquez oLsa herhaLde bende oLsam o kaLede az goL yerim :D

gerrrard
09.Kasım.2006, 18:50
Kendisini sevmem Artistin teki. Defans herşeyini kapatıyor Valdes'in. Barçanın en büyük sorunu kale.

Fernando Gago
09.Kasım.2006, 21:31
Real Madrid'de 11 yıl forma giydikten sonra 2007-2008 sezonunun başında Fenerbahçe'ye transfer olan Breziyalı futbolcu Roberto Carlos, İspanyol Marca gazetesinde yeralan röportajında, eski kulübünün yöneticilerini sert dille eleştirdi.

Fenerbahçe'nin kendisine ilk transfer teklifini getirdiği 2006-2007 sezonunda arkasından çok işler döndürüldüğünü ve bunlardan rahatsız olduğunu kaydeden Carlos, Real Madrid kulübü başkanı Ramon Calderon'u suçladı.

Real Madrid kulübü başkanının bir yandan, ''Roberto seninle sözleşme uzatmak istiyoruz'' derken, arkasından ''Roberto 34 yaşında. Onun için para harcamayıp genç oyuncular getirsek daha iyi olur'' diye konuştuğunu söyleyen Brezilyalı yıldız futbolcu, İspanyol kulübünden ayrılmasının tek sorumlusunun Calderon ve Mijatoviç (Futbol Şube Sorumlusu) olduğunu ifade etti.

2006 yılında, Real Madrid ile sözleşmesi sona ermeden 1 sezon önce, Fenerbahçe iddiaları çıktığı sırada Real Madrid ile sözleşmesini uzatmak için Calderon ile masaya oturmak üzere olduğu günü hatırlatan Carlos şöyle konuştu:

''Calderon, sözleşme imzalamadan sadece benimle fotoğraf çektirmek istiyordu. O gün kulüp temsilcilerinden olan ve Fenerbahçe'ye söz verdiğimi bilen bir arkadaşım bana telefon ederek, fotoğraf çektirmememi, çünkü Calderon'un transferimi gerçekleştirmek için Türkler'le anlaşmaya vardığını söyledi.

Calderon benimle fotoğrafı çekerek sadece taraftarlara iyi gözükmek istiyordu ama arkamdan para kaybetmemek ve direkt olarak benim müzakere etmemi engellemek için Fenerbahçe'ye satışımda anlaşmıştı. Bu yüzden fotoğrafı çektirmeme ve sözleşmeyi imzalamama kararı aldım. Madrid, 7 milyon Avro kazanmak için beni kullanmak istiyordu. Bu yüzden bir yıl serbest kalmayı ve Fenerbahçe'ye gelmeyi bekledim.''
Carlos, kendisiyla ilk önce sözleşme uzatıp daha sonra Fenerbahçe'ye satarak para kazanmak isteyen Real Madrid yöneticilerini, ''Beni kandırmaya çalışmayın tarihte bir gün gelir gerçekler ortaya çıkar'' şeklinde uyardığını kaydederek, ''Ben, 'kariyerimi Real Madrid'de bitirmek istiyorum' deme cesaretini gösterirken, onlar sezon sonunda Fenerbahçe'ye gideceğimi taraftarlara açıklama kapasitesine sahip olamadılar'' açıklamasını yaptı.

Carlos, Real Madrid'de olduğu yıllarda çalıştığı ve büyük saygı gösterdiği ''en iyi başkan'' olarak Lorenzo Sanz'ı gösterdi.

Bu arada Fenerbahçe'ye transferi ile ilgili olarak ''Hayatımın en iyi kontratını imzaladım'' diyen Carlos, ''Sadece paradan konuşmuyorum, güvenden bahsediyorum. Bu insanlar bana güveniyor, burada yeniden önemli ve yararlı biri olmaya başladım. Beni referans olarak aldılar, her zaman bir arzum var mı diye beklemedeler. Aynı zamanda ilk günden bu yana halkın bana karşı çok sempatik olması da benim için şans. Madrid'de son dönemlerde olduğunun aksine, tekrardan bana bir futbolcu muamelesi yaptılar'' değerlendirmesinde bulundu.

Sözünü tutan bir kişiliğe sahip olduğunu vurgulayan Carlos, ''Geçen yıl Fenerbahçe başkanına söz vermiştim. Benim sorunum ekonomik değil sadece hoşuma gidecek bir yer istiyordum. Bu yüzden burayı seçtim'' diye konuştu.
34 yaşındaki Carlos, hayalinin her zaman futbolu Real Madrid formasıyla bırakmak olduğunu, ancak artık bunu gerçekleştirmesinin imkansızlığını belirterek, kariyerini Fenerbahçe forması ile sona erdirmek istediğini ve daha sonra teknik direktörlüğe yönelme hedefinde olduğunu kaydetti.

Kaynak :AA

goosfraba
09.Kasım.2006, 21:40
Futbolu bıraktıktan sonra mutlaka Zico'nun yanında kalmalı. Fenerbahçe'de kalmalı.

Roberto Baggio
10.Kasım.2006, 00:00
Fenerbahçe'nin bu sezonki avrupa başarısıyla Roberto Carlos doğrudan orantılı....

BlackEagle19o3
10.Kasım.2006, 01:33
Luis Garcia’dan inciler

Atletico Madrid’in yıldız futbolcusu Luis Garcia, takımın savunma problemleri, genel gidişatı ve kendi formuyla ilgili açıklamalar yaptı.

Savunmadaki Sıkıntılar

Atletico Madrid bu sene yediği gollerden dolayı sıkıntı çekerken, yıldız oyuncu bu durumdan çok endişeli değil. Luis Garcia, “Son maçlarda çok gol yediğimizin farkındayız ama rakiplerimiz de normalden daha isabetliydiler. Ayrıca hep güçlü takımlara karşı oynadık. Son iki maça bakarak savunma hattımızı eleştirmek haksızlık olur.

Takımda herkesin savunma yapması lâzım, sadece savunma oyuncularına yüklenemezsiniz. Bizim de pres yapıp rakibi bozma görevimiz var,” diye konuştu.

İleri uç, Almeria maçı ve takımın durumu

Hücum hattıyla ilgili de konuşan Luis Garcia, “Son maçlarda yeterince gol atıyoruz. Şu an formda bir durumdayız ve böyle devam etmek istiyoruz. Almeria maçına çok iyi hazırlandık. O maçı sanki bir final maçı gibi düşünmeliyiz. Artık kolay rakip diye birşey yok. La Liga rekabetin çok yüksek olduğu bir lig, Almeria da çok iyi top oynayan bir takım. Topu iyi saklayıp kombine ataklar düzenleyebiliyorlar,” dedi.

29 yaşındaki oyuncu ekledi: “Atletico Madrid her maça final havasında bakar. Sezon sonuna kadar bu mentaliteyi sürdürürsek başarılı oluruz”.

Biraz da özeleştiri

Liverpool’un eski oyuncusu Madrid’deki hayatından çok memnun olduğunu ve bu takımda oynamaktan çok zevk aldığını şöyle anlattı: “Burada mutluyum. Burada geçirdiğim zamanların tadını çıkarıyorum. Millî takıma konusunda ise çağrılırsam çok mutlu olurum. Kulüp takımında iyi işler çıkarıp milli formayı giymeye hak kazanmak istiyorum.”

BlackEagle19o3
10.Kasım.2006, 22:49
Barcelona’nın kaptanı Carles Puyol 2-0'lık Getafe mağlubiyeti sonrası teknik direktörü Frank Rijkaard’ı savundu.

Rijkaard’ın hatası değil

Barcelona’nın Getafe karşısındaki silik oyunu sonrasında Rijkaard eleştiri oklarının hedefi oldu. Hollandalı teknik adam kendisi de takımının sahada hiçbir varlık gösteremediğini itiraf ederken sorumluluğu kendi üstüne aldı. Fakat takım kaptanı Puyol “Rijkaard ile aynı fikirde değilim. Suç hepimizde özellikle de oyuncularda çünkü sahada oynaması gereken bizleriz” diyerek Rijkaard’ın suçlu olmadığını ifade etti.

Deplasman kâbusu
Barcelona şimdiye kadar deplasmanlarda oynadığı 6 maçtan yalnızca 7 puan toplayabildi. Bu sonuç, Nou Camp’ta alınan 18 puan ile karşılaştırılınca oldukça ilginç bir görüntü ortaya çıkıyor. Evde kazanılan her maçtan sonra takımın iyiye gittiği söylendi fakat daha sonra takım yine benzer sorunlar yaşadı. Katalan ekibi, Racing Santander, Real Valladolid ve Getafe gibi takımlar karşısında bir hayli zorlandı.

Takımın deplasmanlardaki kötü performansı hakkında da konuşan Puyol “Deplasmanda oynadığımızda tek eksik konsanstrasyon değil, birçok eksiğimiz var. En kötü tarafı da her zaman artık buna bir son vermemiz gerektiğini söylüyoruz ama hiçbir zaman böyle yapamıyoruz” dedi.

Takımdaki huzursuzluk
Deplasman maçlarının altısından yalnız birinin kazanılması Rijkaard’ın başını çok ağrıtıyor. Taraftarların da sabrı kalmadı ve takımdaki huzursuzluk söylentileri gittikçe artıyor. Tecrübeli defans oyuncusu bu durumu çok iyi anladığını ifade ederek “Bunun niye böyle olduğunu çok iyi anlıyorum, deplasman ve içsaha performansı arasında bu kadar fark olmamalı. Çalışmaya devam edersek takım içindeki dinamikleri değiştirebiliriz ve deplasmanda da kazanabiliriz. Yalnızca bu tip maçları kazanarak şampiyonluğa bile ulaşabiliriz." dedi.

Barcelona bu sonuçla ligde ikinci sıradaki yerini korusa da Valencia’yla puan puana oldu ve Villareal de Sevilla’yı yenerse Katalan ekibi 3.sıraya kadar gerileyecek. Real Madrid’se kazanması halinde puan farkını 4’e çıkaracak.

ZeroG
10.Kasım.2006, 23:32
Çok iyi gidiyor dolayısıyla çok gururlanıyoruz.İnşallah Norveç maçında da gollerini atıp bizi Avrupa Şampiyonası'na götürmekte yardımcı olur...

Roberto Baggio
11.Kasım.2006, 01:31
Barcelona sanki insanlardan kurulu bir takım değil tabi ki yenilecekler demeç vermeye bile gerek yok...

ThersoN
11.Kasım.2006, 01:43
getafe barçaya tersss.

Fernando Gago
11.Kasım.2006, 01:44
Rijkaard bu takımı kaldıramıyor

uAmurat91
11.Kasım.2006, 01:55
Melo penaltı kaçırdı Almeira'da, maç şu an berabere..

RoNNiE91
11.Kasım.2006, 02:18
Bir yenildiler mi ortalığı ayağa kaldırmaya gerek yok.Barcelona'da bir takım.Onlarda yenilebilir.

fenerbahce_1907
11.Kasım.2006, 03:59
Maç 0-0 bitti.

Aykan19o3
11.Kasım.2006, 05:02
Barca bir düşüyor bir çıkıyor.

fenerbahce_1907
11.Kasım.2006, 22:51
Arjantin ve Barcelona'nın süper bücürü Lionel Messi, Barcelona’nın hafta sonunda Getafe’ye yenilmesini millî takım kampında değerlendirdi.

20 yaşındaki oyuncu, deplasmanlarda puan almakta zorlanan takımında sorun olmasıdığını savunarak şöyle konuştu:

"Bu bir felaket değil .Sadece bir maç kaybettik o yüzden paniğe gerek yok. Herşey yolunda.

Sezon daha çok uzun. Getafe karşısında iyi oynamadık ve işler istediğimiz gibi gitmedi ancak Real Madrid’in sadece 4 puan gerisindeyiz ve bu sorun değil."

Gaby Milito ve Juan Román Riquelme'yle birlikte Arjantin’e uçan Messi’yi havaalanında ailesi karşıladı.

Şili ve Venezuella maçlarını kazanan Arjantin bundan sonraki iki maçını Bolivya ve Kolombiya'yla oynayacak.

Messi millî maçlarla ilgili olarak, "Bu iki maçı da sabırsızlıkla bekliyorum. Umarın ikisini de kazanırız. Dünya kupasına giden yol daha uzun ancak iyi başlamamız önemliydi. Şimdi de aynı başarıyı devam ettirmek istiyoruz." dedi.

fenerbahce_1907
11.Kasım.2006, 22:54
Valencia’nın yıldızı David Villa, hocası Ronald Koeman’ın millî maçlar dolayısıyla verilen arayı iyi değerlendireceğine ve belirlediği planları bu süre sayesinde hayata geçirmeye başlayacağına inandığını söyledi.

Mikrofonlara konuşan İspanyol oyuncu, “Koeman’ın oturup yapmak istediklerini uygulayabilmesi için bir fırsat çıktı. Milli maçlar için ayrılan futbolculara da daha sonra bu planlarını anlatacaktır,” diye konuştu.

Talking Shop
Geçen hafta Rosenborg’a sürpriz bir şekilde yenilen Valencia, haftasonu Villa’nın 2 gol attığı maçta Real Murcia’yı 3-0’la geçti. 25 yaşındaki oyuncu, hocasını övmeye devam etti: “Hocamız bizimle teker teker ver grup halinde konuşuyor, nasihatlar veriyor. Bize top ayağımızdayken iyi savunma yapmamızı ve mücadele etmemizi, oyunun ritmini ayarlayacak tarafın kendileri olması gerektiğini söyledi. Her hocanın kendine has bir stili vardır. Önemli olan onun dediklerini yapabilmek, maçı kazanınca bunun önemini daha iyi anlıyorsunuz”.

fenerbahce_1907
11.Kasım.2006, 22:55
Sevilla’nın Villareal’e 3-2 yenilmesini hazmedemeyen teknik direktörleri Manolo Jiménez, oyuncularını yenilgiye engel olmadıkları için eleştirdi.

Gollerini Guille Franco’nun iki frikiği ve Matías Fernández’ın penaltısıyla yiyen Sevilla’da Jimenez maçtan sonra kızgındı: “Bence yenilmeyi hak etmemiştik ama hatalarımız bize pahalıya mal oldu. Duran toplarda pozisyon hataları yaptık. Onlar için herşeyi kolylaştırdık”.

Haksız Yenilgi

Ilk yarının bitmesine iki dakika kala Daniel Alves oyundan atılmasına rağmen ikinci yarıda öne geçen Sevilla, ilerleyen dakikalarda yenilgiye engel olamadı. Jimenez, maçla ilgili düşüncelerini şöyle sürdürdü: “Bir kişi eksik olan taraf biz olmamıza rağmen onlardan daha çok pozisyon bulduk. Serbest vuruşlardaysa çok canımızı yaktılar. Eğer iyi duran top kullanan bir oyuncunuz ve içerde de yi kafa vuran bir oyuncunuz varsa maç kazanmanız kolaylaşıyor. Bu maçı kaybetmeyi kesinlikle hak etmemiştik”.

fenerbahce_1907
11.Kasım.2006, 23:02
Barcelona kalesini Rüştü'den devralan Victor Valdes, haftasonu alınan Getafe mağlubiyeti sonrası Barça’nın deplasmanlardaki tutumunun doğru olduğunu ancak sistemden kaynaklanan problemleri gidermek gerektiğini açıkladı.

Barcelona’nın kalesini koruyan Victor Valdes, Getafe maçı sonrasında sahadaki arkadaşlarının takım olarak oynamadığını söyleyerek rakibe şans tanıdıklarını dile getirdi.

Bu sezon deplasman maçlarından sadece bir kez üç puanla dönen Barça’da Nou Camp ile diğer stadlardaki performans farkı gün geçtikçe artıyor ve bu problem teknik kadro başta olmak üzere bir çok kişiyi endişelendiriyor.

Sözlerine takımı eleştirerek başlayan Valdes, “Problem oyunumuzdan kaynaklanıyor. Mantalitemizde sorun yok. Rakip forvetlere çok açık alan bırakıyoruz ve bizi kontra atakla vuruyorlar. Zira sistemimiz iyi işlemiyor” diyerek teknik direktör Frank Rijkaard’a da mesaj gönderdi.

Valdez sözlerini şöyle sürdürdü:

“Bütün takım arkadaşlarım her defasında sahaya kazanmak için çıkıyor. Burda hiçbir sorun yok ancak bunu skora yansıtamıyoruz. Getafe bize karşı çok akıllıca oynadı ve maçı kazanmasını bildi. Deplasman maçlarında bize karşı hep böyle oynuyorlar ve bu nedenle kazanamıyoruz. Sadaha tam anlamıyla bir takım olamıyoruz. Bunu taktiksel açıdan söylüyorum.”

Bu eleştirilere rağmen Valdes, takımının bu sorunu aşacağına ve şampiyon olacaklarına inandığını da eklemeden geçmedi:
“Ligde şampiyon olmak istiyorsak, evimizdeki tüm maçları kazanmalıyız. Deplasman sorununu da en kısa sürede aşarak mutlu sona ulaşmak istiyoruz. Hâlâ zamanımız var ve eminimki bunu başaracağız.”

CeSC FaBReGaS
12.Kasım.2006, 00:11
Bencede doğru.Yoksa böyle bir takımla bu performans hiçde birbirine uymuyor.

Krusty
12.Kasım.2006, 04:37
Villarreal Sonunu Getiremedi: 3-1
Temsilcimiz Nihat Kahveci'nin forma giydiği Villarreal, Atletico Madrid deplasmanından öne geçmesine rağmen, puansız döndü.

15. dakikada Fabrizio Fuentes'in golüyle öne geçen Villareal, 37. dakikada Ze Castro ve 45. dakikada Fernando Torres'in gollerine engel olamayarak ilk yarıyı 2-1 geride kapatırken, 64. dakikada Sergio Aguero'nun golü maçın skorunu belirledi.

Konuk ekip Villarreal'de Jose Mari 71. dakikada gördüğü kırmızı kartla oyun dışında kaldı.

Roberto Baggio
12.Kasım.2006, 04:54
Hayret birşey ya Barca maç kaybetmiyecek mi hiç acaba neden ortalığı birbirine veriyorlar anlamıyorum...

Roberto Baggio
12.Kasım.2006, 05:18
İspanyol kulübüne tarihindeki en başarılı günlerini yaşatan Riquelme, şu anda Nihat’ın da etkili performansıyla Real’le zirve mücadelesi veren takımını sadece kenardan izleyebiliyor. Oysa Şampiyonlar Ligi’nde ve La Liga’da zirveye koşulduğu günlerde takımın lideri ve oyun kurucusu olarak üzerinde sarı formayla yeşil çimler üzerinde döktürüyordu.

Bu durum karşısında Maradona, İspanya’nın Sarı Denizaltıları’nın ülkesinin en önemli yıldızlarından birini sahaya sürmeye yanaşmayarak 29 yaşındaki yıldızı kenarda çürütmesine daha fazla dayanamadı ve sadece onu ilk onbire koymayan Manuel Pellegrini’yi değil tüm kenar yönetimini topa tuttu. Efsanevi yıldız, “Riquelme yanlış anlaşılıyor. Roman gibi bir oyuncu size büyük başarılar getirebilir, bu nedenle de asla kolayca silip atamazsınız. Villareal’de forma giyemediği günlerde gelip Arjantin milli takım formasıyla forma giyince herkes ona yapılan haksızlığı görüyor,” dedi.

Arjantin’in unutulmaz ismi konuşmasının devamında, “Hem Arjantinli, hem de bir futbol adamı olarak iki kimliğimle de olaya baktığımda aklımdan aynı şeyler geçiyor. Bu tür şeyler yaşanır ve bir kaç günde aşılır. Roman’ın olayı bir türlü çözülememiş olsa da ileride sorunun ortadan kalkacağını umuyorum,” dedi.

Riquelme, Boca’yla olan kiralık sözleşmesinin yaz aylarında sona ermesinden sonra hiç bir resmi kulüp maçında forma giymedi. 2006’ının sonlarından beri Madrigal’de sorunlar yaşayan oyuncunun kulüple arasındaki problemi neredeyse bir yıldır çözememesi hem kendisi için hem de Sarı Denizaltılar için ciddi bir kayıp olduğu şüphe götürmez bir gerçek.

Arjantin’in büyücülerinden olan Roman, takımında ilk onbirde forma giyememesine rağmen Tangocular’la uluslararası arenada boy göstermeye devam ediyor. Başarılı futbolcu Dünya Kupası eleme maçlarından sonuncusu olan Şili maçında attığı muhteşem frikik golüyle Villarealli yöneticilere ve teknik heyete göndermede bulunmayı da ihmal etmedi.

Fıratcan Alçınkaya
12.Kasım.2006, 09:25
Bende çok üzülüyorum Riquelme'nin bu durumuna harika bir oyuncu aslında en azından başka takımlarda oynasa izleyebilsek çok güzel olucak ama sanırım Villareal'in istediği bonservis fazla..

fmsmyrna
12.Kasım.2006, 13:56
yoksa villareal demi real sociedad gibi olcak o kadar iyi kadroları var

Cyzio
12.Kasım.2006, 13:58
Torres özellikle çok iyiydi.Bu sene zate At.Madrid i üst sıralara girer diyodum ama son haftalarda kötü sonuçlar alıyolardı bu maç çıkış oldu

Fernando Gago
12.Kasım.2006, 14:23
Riquelme bugün bütün büyük takımlarda oynayabilecek düzeyde ama hem kişisel hemde klüp sorunları yüzünden son senelerde kariyeri boşa akıyor Yazık

eXcitinG
12.Kasım.2006, 16:10
BaşkanLa araLarında ki probLemLerden doLayı oynatıLmıyor.Başkanın kesin taLimatı var.

Onu izLemekten bizi mahrum ettiği için zaten hiç sevmiyorum viLLareaL`i.

BlackEagle19o3
12.Kasım.2006, 23:26
Fenerbahçe’nin yıldız oyuncusu Roberto Carlos, vatandaşı Marcelo’nun çok yetenekli bir oyuncu olduğunu ve Real Madrid’de kendi yerini rahatlıkla dolduracağına inandığını söyledi.

As gazetesine Carlos şunları söyledi:

"Sol kanadım emin ellerde. Marcelo çok ilginç bir oyuncu, çok hırslı ve sanki 40 yıllık Madrid’li gibi oynuyor. O benim mevkiimde oynadığı için gözüm arkada kalmıyor. Madrid’de uzun yıllar çok mutlu oldum ve veda ettiğim günü unutamıyorum. Atmosfer harikaydı ve stadda herkes benim adımı haykırıyordu."

Bu sene Bernd Schuster’in gözdelerinden olan Marcelo, 1000 dakikadan fazla forma giydi.

Fernando Gago
13.Kasım.2006, 00:18
Vatandaşına kıyak geçmiş söyledikleri gerçekleri yansıtmıyor :)

deniz.91
13.Kasım.2006, 02:03
Riqeulmeye gerçekten bende çok üzülüyorum madem orda oynayamıyor onu Kayseriye bekleriz:D

El Comandante
13.Kasım.2006, 02:04
Böylesine harika bir futbolcu nasil oynatilmaz aklim almiyor :mad: Villarreal`den nefret ediyorum ben de!

Roberto Baggio
13.Kasım.2006, 02:06
Maalesef bir Roberto Carlos ışığı göremedim kendisinde daha.....

El Barto
13.Kasım.2006, 02:09
Mallorca maçında kendisini ilk defa seyretme fırsatı buldum Carlos'un yerini dolduracak gibi gözükmüyor. Yenen golün birinde yaptığı çok bariz hatayı artık amatör futbolcular yapmıyor.

uAmurat91
13.Kasım.2006, 02:10
FM 2007'de bir efsaneydi kendileri, umarım gerçekte de kendini geliştirir de Carlos abisinin yerini alır.. (:

fenerbahce_1907
13.Kasım.2006, 02:16
Getafe kulübü kalecisi Óscar Ustari’yi ilk 11’de oynayabilmesi için başka bir kulübe verme kararı aldı.

Arjantinli millî oyuncu yaz döneminde 6 milyon avro’ya Independiente’den Getafe’ye transfer olduğunda herkes onun ilk kaleci olacağını sanmıştı.

Ne var ki Abbondanzieri kalmaya karar verince Ustari yedek kaldı ve bu sezon sadece 2 maçta forma giyebildi.

Kulüp başkanı Ángel Torres, oyuncunun yedekte oturmasının haksızlık olduğunu ve Ocak ayında kendisini satma ya da kiralama yoluna gideceklerini söyledi. Torres şöyle konuştu:

"Durumu gözden geçireceğiz ancak Ustari yedek kalmaya devam edemez. Ya bir takım onu alacak ya da kiraya vereceğiz. Ona bir yatırım yaptık, ayrıca Pato da yaz ayında takımdan ayrılacağını söylemişti ancak bu olmadı.

Şu anda oyuncuya resmî bir teklif yok ancak İngiltere, İtalya ve İspanya’da bazı büyük takımların kaleci aradıklarını biliyoruz ve bu kaleci Ustari olabilir."

uAmurat91
13.Kasım.2006, 02:18
Ustari ileride iyi bir kaleci olabilir, gelişmesi içinde maç tecrübesi edinmesi lazım. Getafe başkanı çok akıllıca ve objektif düşünmüş, tebrik etmek lazım..

Biz kendisine talip olabiliriz aslında..:p

Roberto Baggio
13.Kasım.2006, 02:24
Ustari bize gel:p

sananes
13.Kasım.2006, 02:28
ustari iyi kaleci yani fme guvenerek soyluyorum bunu cunku fm cok iyi arastırmalar yapıyo ve cogu potansiyel yıldızları gercekten yıldız oluyo kiraya verilmeli bence seneye cok basarılı olur getafede

deniz.91
13.Kasım.2006, 04:37
ustari süper kaleci bencede kiralanması veya satılması doğru karar

Lionel Andres Messi
13.Kasım.2006, 04:42
17 lik bojan
http://www.youtube.com/watch?v=kJLWm54mKfU

dünyanın en iyi futbolcusu messi

http://www.youtube.com/watch?v=-Mavz5RI-wg

deniz.91
13.Kasım.2006, 04:43
Mourinho'yu istiyor!

İspanya La Liga ekiplerinden Atletico Madrid'in başkanı Enrique Cerezo, eski Chelsea teknik direktörü Jose Mourinho'ya olan ilgilerini açıkladı.
Madrid temsilcisinin şu an başında olan Javier Aguirre, takımı ile 6. sırada bulunuyor. Atletico Madrid, geçtiğimiz sezonu da 7. sırada bitirmişti. Fakat başkan Cerezo, Atletico Madrid'in Şampiyonlar Ligi'nde oynamasını istiyor ve Vicente Calderon Stadyumu'na Jose Mourinho'yu getirmek istiyor.
Portekizli teknik adamın bir İspanyol veya İtalyan takımı çalıştırmak istediğini belirtmesinin ardından, Cerezo Mourinho'yu takımın başında görmek istediklerini resmen açıkladı. Başkan, A Bola'ya yaptığı açıklamada: ''Jose Mourinho çok büyük bir teknik direktör ve Atletico Madrid büyük teknik direktörlerle ilgileniyor'' dedi.
Mourinho'yu takımın başına getirmeyi hedefleyen Enrique Cerezo, ünlü teknik adamın kadrosuna da başarıya ulaşabileceği Portekizli isimleri katmak istiyor. Takımın başarılı sol kanat oyuncusu Simao Sabrosa'nın yanına Porto'dan Ricardo Quaresma'yı da almak istediklerini belirten Cerezo: ''Quaresma'yı istedik ancak Porto çok yüksek bir ücret belirledi. Biz ise Simao ve Quaresma'yı birlikte oynatmak istiyoruz. Ancak Ricardo henüz çok genç ve hala vaktimiz var'' dedi.

13.11.2007 http://www.sporx.com/i/b.gif

Benim Yorumum:Bence mourinho gelse süper olur bu sezon bu takımı şampiyon bile yapar çünkü takım o kapasiteye sahip inşallah gelir bide quaresmayı alırsa ohh:D

Roberto Baggio
13.Kasım.2006, 04:47
Mourinho'yu istiyor!
İspanya La Liga ekiplerinden Atletico Madrid'in başkanı Enrique Cerezo, eski Chelsea teknik direktörü Jose Mourinho'ya olan ilgilerini açıkladı.

Madrid temsilcisinin şu an başında olan Javier Aguirre, takımı ile 6. sırada bulunuyor. Atletico Madrid, geçtiğimiz sezonu da 7. sırada bitirmişti. Fakat başkan Cerezo, Atletico Madrid'in Şampiyonlar Ligi'nde oynamasını istiyor ve Vicente Calderon Stadyumu'na Jose Mourinho'yu getirmek istiyor.

Portekizli teknik adamın bir İspanyol veya İtalyan takımı çalıştırmak istediğini belirtmesinin ardından, Cerezo Mourinho'yu takımın başında görmek istediklerini resmen açıkladı. Başkan, A Bola'ya yaptığı açıklamada: ''Jose Mourinho çok büyük bir teknik direktör ve Atletico Madrid büyük teknik direktörlerle ilgileniyor'' dedi.

Mourinho'yu takımın başına getirmeyi hedefleyen Enrique Cerezo, ünlü teknik adamın kadrosuna da başarıya ulaşabileceği Portekizli isimleri katmak istiyor. Takımın başarılı sol kanat oyuncusu Simao Sabrosa'nın yanına Porto'dan Ricardo Quaresma'yı da almak istediklerini belirten Cerezo: ''Quaresma'yı istedik ancak Porto çok yüksek bir ücret belirledi. Biz ise Simao ve Quaresma'yı birlikte oynatmak istiyoruz. Ancak Ricardo henüz çok genç ve hala vaktimiz var'' dedi.

13.11.2007

Lionel Andres Messi
13.Kasım.2006, 04:59
http://www.youtube.com/watch?v=eVyVNSFAP7k&eurl=http://www.rojadirecta.com/foros/viewtopic.php?t=29366&sid=61604072ffb4174efc3f9c8dcdcfec16

almeria-atletico 0-0
fena maç olmamış kazanmalıydık.son dakikalarda bir topumuz direkten döndü o top kaleye girseydi her şey değişebilirdi.
leo franco bu maçta oynadığı futbolun birazını villarreal maçında oynasaydı geçen hafta fark atardık villarreale.neyse...

heitinga,quaresma,mancini,miguel veloso,bruno alves,salcido,mourinho,diego lopez,jarque basında çıkan yeni transfer haberleri.

El Comandante
13.Kasım.2006, 05:01
Mourinho`yu Madrid`e getirirse Baskan büyük is basarmis olur,Madrid sampiyonluga oynar,cok büyük ilerleme kaydeder.

Fietra 10
13.Kasım.2006, 07:16
Valencia'yı reddeden Mourinho'nun Atletico'ya geleceğini sanmıyorum..Eger gelirse yönetim büyük iş yapmış olur..

Cyzio
13.Kasım.2006, 18:30
La Liga'da 10. Hafta geride kalırken, Sevilla'nın deplasmanda Racing Santander'e karşı golsüz berabere kalmasının ardından Zaragoza'yı 3-1 yenen FC Barcelona liderliğe yükseldi.

Konuk ekip Zaragoza'nın 17. dakikada Gabriel Milito ile öne geçmesinin ardından 31. dakikada Ronaldinho 1-1 eşitliği sağladı.

Maçın tamamlanmasına 5 dakika kala ilk golün sahibi Ronaldinho Barça'yı öne geçirirken, uzatma dakikalarında Javier Saviola'dan gelen tartışmalı gol maçın sonucunu belirledi.

Kartların havada uçuştuğu maçta, Barça'da Thiago Motta, Zaragoza'nın tek golünün sahibi Milito kırmızı kartla oyun dışında kaldı.

La Liga'da alınan toplu sonuçlar;
Barcelona 3 - 1 Zaragoza
Osasuna 1 - 4 Real Madrid
Real Sociedad 1 - 1 Espanyol
Gimnastic 0 - 0 Deportivo
Getafe 1 - 0 Mallorca
Racing 0 - 0 Sevilla
Betis 2 - 1 Levante
Celta 1 - 2 Recreativo
Valencia 1 - 1 Athletic
Atletico 3 - 1 Villarreal

fenerbahce_1907
13.Kasım.2006, 21:57
Juventus'un yazın transfer ettiği Tiago Cardoso Mendes’e Barcelona’nın takip olduğu iddia edildi.

Barcelona’nın günlük spor gazetesi “Sport”un haberine göre forma şansı bulmakta zorlanan Tiago Mendes’in Claudio Ranieri’yle de arasının gittikçe açıldığı belirtildi. Edmilson’un sakatlığında orta sahaya takviyenin şart olduğunu düşünen Barcelona, yazın Tiago’dan son anda vazgeçip Yaya Toure’yi tansfer etmişti. Portekizli oyuncunun alınırsa Deco, Iniesta ve Xavi’nin ağırlığını koyduğu orta sahaya derinlik getirmesi bekleniyor. Tiago’yu cazip kalan bir başka neden de Şampiyonlar Ligi’nde forma giymemiş olması. Alındığı takdirde Barcelona onun adını daha sonra listeye yazdırabilecek.

Fernando Gago
13.Kasım.2006, 22:30
Böyle bir hata yapacaklarını sanmıyorum

El Comandante
13.Kasım.2006, 22:42
Gereksiz bir transfer olur.

BlackEagle19o3
13.Kasım.2006, 22:49
Yalan haber.Barca klasında bir oyuncu değil.

Fıratcan Alçınkaya
13.Kasım.2006, 23:08
Yaya Toure'nin gelişiylede savunma yönüde iyi oldu takımın sanmıyorum bu transferin olucağını ayrıca Tiago düşüşte bu aralar...

BlackEagle19o3
14.Kasım.2006, 01:08
Atletico Madrid’in ilgilendiğini açıkladığı Portolu kanat oyuncusu Quaresma’nın gönlünün Real Madrid’de olduğu iddia edildi.

Marca gazetesi, İspanya’ya dönmeyi isteyen Quaresma’nın, Atletico Madrid başkanı Enrique Cerezo’nin açık çağrısına rağmen Real Madrid’de oynamak istediği belirtildi. Bir diğer teoriye göre de Quaresma’nın Real’e gitme arzusunu önceden bilen Atletico Madrid, oyuncunun fiyatını arttırmak istiyor.

Ofansif orta saha oyuncu fabrikasına benzetilen Atletico’nun, bir de Quaresma’yı alması ne kadar doğru o da şüpheli. Ancak Portekizli oyuncunun son zamanlardaki müthiş formu göz ardı edilmemeli. 2004’te Barcelona’ya satılan Quaresma, Porto’nun ihraç ettiği getirisi en yüksek olan oyunculardan biri olarak değerini koruyor.

deniz.91
14.Kasım.2006, 01:23
Valencia'yı reddeden Mourinho'nun Atletico'ya geleceğini sanmıyorum..Eger gelirse yönetim büyük iş yapmış olur..
ben parayı absan alır diye düşünüyorum

deniz.91
14.Kasım.2006, 01:25
quaresma heryere gidebilri kim alacağı belli olmaz

NisRoc
14.Kasım.2006, 07:28
bence koLpa bir haber..

Roberto Baggio
14.Kasım.2006, 08:59
Quaresma'nın müthiş bir yetenek olduğu şüphesiz ancak Atletico'nun pek ihtiyacı yok ofans oyuncusuna defans ve kaleye takviye yapılmalı öncelikle.....

BlackEagle19o3
14.Kasım.2006, 22:52
Real Madrid'de, kulübünün altyapısından yetişen ve geleceğin Messi’si olarak gösterilen Gerardo Bruna’nın Liverpool’a kaptırılması tartışma yarattı.

Real Madrid’in genç takım antrenörü Michel, 16 yaşındaki genç yıldızın hata yaptığını söylerken, Liverpool’u da fırsattan istifade ettiği için kınadığını belirtti. Michel, “3 senedir bizimle olan Bruna’yı tam olgunlaşacakken Liverpool’a kaptırmak beni çok şaşırttı. İngilizler hep böyle zaten. Genç bir yıldız adayını yakalarlar ve profesyonel sözleşme imzalatırlar. Tutamayacakları sözler söylerler ama bir bakarsınız ki çocuk paf takıma yollanmış. Liverpool, Chelsea veya Arsenal tarafından kapılan genç oyunculardan kaçı A takımda yıldızlaşmış, kaçı geri dönmüş, sormak isterim,” diyerek kızgınlığını açıkça belli etti.

Bilindiği gibi Barcelona altyapısından gelen Arsenalli Cesc Fabregas, gençken alınıp daha sonra parlayan bir oyuncu örneği olarak ortada. Sir Alex Ferguson’un denetimindeki Gerard Pique de Barcelona'dan alındıktan sonra yıldız bir oyuncu olma yolunda emin adımlarla ilerliyor.

Öte yandan nasıl İngiliz ekipleri, İspanya takımlarının altyapılarından oyuncu çalabiliyorsa, İspanyol kulüpler de Brezilya ya da diğer Güney Amerika ülkeleirnden futbolcuları genç yaşta getirtiyorlar.

BlackEagle19o3
14.Kasım.2006, 22:55
Barcelona sportif direktörü Txiki Beguiristáin, Espanyol ikinci başkanının Barcelona’nın Frank Rijkaard’ın yerine Ernesto Valverde’i istediğini imâ eden sözlerini yalanladı.

Txiki Beguiristáin konu hakkında yaptığı açıklamada, "Frank Rijkaard’a güvenimiz sonsuz. Daha önce bizi şampiyonluklara taşıyan formumuza kavuşacağımızdan eminim," dedi.

Beguiristáin açıklamasının devamında, "Espanyol ikinci başkanının söylediklerine gelince. Aslında olay çok basit. Kendi teknik direktörüne böyle bir konuşma geçip geçmediğini sorarsa ortada bir şey olmadığı anlaşılacak. Hatta geçen gün bir araya gelecektik ancak yanlış anlaşılmaları önlemek için bundan vazgeçtik," diye konuştu.

BlackEagle19o3
16.Kasım.2006, 02:30
Iker Casillas, Tottenham Hotspur’un kendisiyle ilgilenmesinden memnun olduğunu fakat Ada kulübüne olumlu yanıt veremeyeceğini açıkladı.

İspanya milli takım kampında konuşan Iker Casillas, Premier Lig ekiplerinden Tottenham Hotspur’un kendisiyle ilgilenmesi hakkındaki sessizliğini bozdu. Real Madrid’in bir numarası, basına yaptığı açıklamada "Bu tür haberler görmek önemlidir. Bu tip haberlerin varlığı bizim iyi oynadığmızı gösterir. Fakat açık olan birşey var ki, Madrid’le olan anlaşmama sadık kalacağım. 8 yıldır buradayım ve buradan ayrılmak çok zor olur. Ailem, arkadaşlarım ve takımım Madrid’deyken buradan nasıl ayrılabilirim?" şeklinde konuştu.

Real Madrid altyapısından yetişen Casillas’ın Madrid temsilcisiyle 2011’e kadar anlaşması var ve bu da onu 30 yaşına kadar Real Madrid’de tutacak. Şimdilik kulübünde mutlu olan Casillas, Juande Ramos’un takımı Hotspurs’a transfer olmak istemediğini belirtti.
Casillas, Real Madrid’de Jerzy Dudek, İspanya milli takımındaysa Pepe Reina gibi dünyaca ünlü iki kalecinin önünde forma giyiyor.

uAmurat91
16.Kasım.2006, 03:01
Böyle birşey sözkonusu bile olamaz bence, "Casillas" Real ile Casillas'tır. Ve dünyanın en iyi takımlarından birinin kalesini koruyan dünyanın en iyi kalecilerinden birisinin, Tottenham gibi bir takımda işi yoktur..

Fernando Gago
16.Kasım.2006, 03:03
Casillas Realden ayrılmaz zaten ayrılsa bile Tottenhamı aklından bile geçirmez

Fıratcan Alçınkaya
16.Kasım.2006, 03:20
Kaç yaşından beri Real de hatta daha 20yaşında yokken bile Şampiyonlar Ligi Finalinde Real'in kalesinde imkansız ayrılması...

Lionel Andres Messi
16.Kasım.2006, 04:04
ARTETA'NIN ATLETICO RÜYASI
Premier Lig ekibi Everton'da forma giyen ve sezona oldukça başarılı bir performansla başlayan İspanyol futbolcu Mikel Arteta, bir gün mutlaka rüyalarını süsleyen Atletico Madrid'in formasını giymeyi istediğini açıkladı.
:):):)
Barcelona'nın alt yapısından yetişen ortasaha futbolcusu, El Confidencial gazetesine yaptığı açıklamada, "Gelecekte Atletico forması giymek istiyorum. Orası her zaman çok beğendiğim ve hizmet vermek istediğim bir kulüp. Futbolda herşey çok çabuk gerçekleşiyor ve özellikle de benim kariyerimde. Eğer birisi bana futbola başladığım zaman, '25 yaşına geldiğinde 3 farklı ülkede top oynamış olacaksın" dese herhalde ona çılgın derdim" ifadesinde bulundu.
Everton kulübüyle yaz başında sözleşmesini 2012 yılına kadar uzatan 25 yaşındaki futbolcu, daha önce Fransa'nın Paris Saint-Germain, İskoçya'nın Rangers ve İspanya'nın Real Sociedad takımlarının da formasını giymişti.

2005 yılında Real Sociedad'dan transfer olduğu Everton'daki ilk sezonunda taraftarlar arasında geleneksel olarak yapılan oylamada yılın futbolcusu seçilen Arteta, geçtiğimiz sezon ise 35 lig maçında görev alıp 9 gol atarak üst üste ikinci kez takımda yılın futbolcusu seçilmişti.
Bu sezon ise 14 maçta İngiliz ekibin formasını giyen ve 2 gol atıp 5 de asist yapan ortasaha futbolcusu, İspanya U-21 Milli takım formasını ise 7 defa giymiş ve 1 gol kaydetmişti.

kaynak:mackolik

uAmurat91
16.Kasım.2006, 04:07
Arteta çok kaliteli bir oyuncu, bence kaliteli bir transfer olur. Bu arada basında çıkan transfer haberleri heyecanlandırıcı..:)

El Comandante
16.Kasım.2006, 04:13
Casillas Real Madrid`in sembol isimlerinden birisidir.Alt yapidan basladi,futbolu birakana kadar Real Madrid`te kalir.

RoNNiE91
16.Kasım.2006, 04:16
Arkadaşların dediği gibi Casillas artık Real'le bütünleşti.Bana göre futbolu Real'de bırakır.Bırakmalı da.

deniz.91
16.Kasım.2006, 05:05
cassilas bu saatten sonra kimseye gitmez

GeNç KaRTaL
16.Kasım.2006, 14:31
Casillas Real Madrid takımında efsane olmuş.Yeni heyecanlar arayacağına inanmıyorum..

GeNç KaRTaL
16.Kasım.2006, 14:33
Gereksiz olur gerçekten..

RoNNiE91
16.Kasım.2006, 20:26
Aynen bence de.O kadar yıldız varken gereksiz olur.

BlackEagle19o3
17.Kasım.2006, 01:59
Barcelona’nın genç yıldızı Lionel Messi takımda bir problem olmadığını ve herkesin takımın düzelmesi için elinden geleni yapacağını söyledi.

Sport.es’e konuşan Messi şunları söyledi :

"Burada önemli olan sakin olmak yoksa hiçbir şey başaramayız. Sükûnetimizi korulmalı ve çalışmaya devam etmeliyiz. Takım arkadaşlarım ve ben her gün daha iyiye gidebilmek için çalışıyoruz ve motivasyonumuz hep yüksek. Takımda çok kaliteli ve tecrübeli oyuncular var, o yüzden daha iyi sonuçlar alacağımıza eminim.

Deplasmanlarda zorlandığımız doğru. Ancak Gabi Milito’nun da dediği gibi bir dönem ve atlatacağız.

Deplasmanlarda çok puan kaybettik ancak bunu telafi edebiliriz. Ayrıca zirve ile aramızda kapanmayacak bir puan farkı yok."

Messi, teknik direktör Frank Rijkaard ve Ronaldinho’ya yapılan eleştirilere de şu sözleriyle yanıt verdi:

"Hepimiz hocam ızın yanındayız. İşler kötü gittiğinde bu herkesin suçudur. Biz bir takımız ve brlik olmalıyız.

Ronaldinho’ya gelince.. Herkes ona çok saygı duyduğumu ve hayran olduğumu bilir. Bence o inanılma bir oyuncu. Onu eleştirmem mümkün değil. O Barcelona’ya çok şeyler vermiş bir oyuncu. Bana her zaman yardımcı olmuştur ve bu yüzden ona minnettarım açıkçası. Hakkında kötü söz söyleyebilmem mümkün değil..

Hepimiz ona güvenmeliyiz. Düzelecektir, bundan şüphem yok."

Lionel Andres Messi
18.Kasım.2006, 04:48
agüero a milli takımdaki ilk golünü dün bolivya'ya attı.

motta sahalara döndü.
seitaridis sakatlandı.

Krusty
18.Kasım.2006, 14:34
http://img141.imageshack.us/img141/613/ispanyayr7.png (http://imageshack.us)

El Comandante
18.Kasım.2006, 16:07
bu sene ispanyada bir sevilla firtinasi var,barca gene sampiyon sevilla ve real madrid ikincilige oynarlar

deniz.91
19.Kasım.2006, 02:25
arteta süper oyuncu ancak ben atleticonun ofansif oyuncu alacağını düşünmüyorum defansa adam almalı

tenten1985
20.Kasım.2006, 12:07
Devler Riquelme için sırada!
Milli futbolcumuz Nihat Kahveci'nin de formasını giydiği Villarreal'de, teknik direktör Manuel Pellegrini ile sorunlar yaşayan Arjantinli yıldız Juan Roman Riquelme'nin transferi için Inter ve Juventus'un sıraya girdiği belirtildi.

İtalyan basınında çıkan haberlerde, teknik direktör Manuel Pellegrini ile yıldızı bir türlü barışmayan Riquelme'nin Ocak ayında Villarreal'den ayrılmayı düşündüğü ve Serie A ekipleri Inter ve Juventus'un yıldız futbolcuyu kadrolarına katmak için sıraya girdikleri belirtiliyor.

Sezon başında 9 milyon euroya Atletico Madrid ile anlaşma aşamasına gelen fakat transferi gerçekleşmeyen Riquelme'nin, İtalya'ya gelmesi için yine aynı miktarın yeterli olacağı yorumları yapılıyor.

Riquelme'nin Inter'de forma giyen vatandaşı "Duvar" lakaplı savunma oyuncusu Walter Samuel, 29 yaşındaki oyuncuyu Inter'de görmekten büyük mutluluk duyacağını söyledi.

La Gazzetta dello Sport'a konuşan Samuel, "Riquelme'nin yavaş olduğunu söylüyorlar ve bu beni güldürüyor. Topla beraber çok hızlı ilerliyor. Çok iyi bir orta saha oyuncusu. Eğer böyle bir oyuncuya sahipseniz ona güvenebilirsiniz. O'nu Inter'de görmeyi çok isterim" dedi.

tenten1985
20.Kasım.2006, 12:08
Deco: "Her yenilgi kriz yaratıyor"
La Liga'da bu sezon özellikle deplasmandaki futboluyla büyük eleştiri toplayan Barcelona'da, Portekizli orta saha yıldızı Deco, kaybedilen her maçın klüp için yeni bir kriz yarattığını söyledi.

Barca TV'ye açıklamalar yapan Deco, "Ne zaman 2 veya 3 iyi maç yapsak, takım hakkında çok güzel yorumlar yapılıyor fakat bir maç kaybettiğimizde bu durum krize dönüşüyor. Bazı oyuncular ve menajer hemen eleştiri oklarının hedefi oluyor" dedi.

Sakatlığı dolayısıyla geçen aydan beri forma giyemeyen Deco, özellikle menajer uzun süredir takımın başındaysa bu eleştirilerin normal olduğunu söyledi.

2003 yılından bu yana Barcelona'nın başında olan Hollandalı Teknik Direktör Frank Rijkaard, deplasmanda 2-0 kaybedilen Getafe maçından sonra eleştirilerin odak noktası olmuştu. Barca bu sezon ligde deplasmanda yaptığı maçlarda sadece 6 puan toplayabildi.

Şampiyon olmak istiyorlarsa deplasmanlarda da galip gelmeleri gerektiğini belirten Deco, "Şu bir gerçek ki sezona çok iyi başlamıştım. İyi oynuyor ve kendimi iyi hissediyordum. Şimdi geri dönmeli ve daha önceki formumu yakalamalıyım" diye konuştu.

tenten1985
20.Kasım.2006, 12:08
Riquelme eve dönmek istiyor!
Arjantin’i Bolivya önünde galibiyete taşıyan isim olan Juan Roman Riquelme en kısa süre içersinde Villarreal’den ayrılıp tekrar Boca Juniors’a dönmek istediğini açıkladı.

2010 Dünya Kupası Elemeleri mücadelesinde Bolivya’yı attığı 2 gol ile yıkan isim olan Juan Roman Riquelme belirsizliğini korumakta olan Villarreal macerasını olabildiğince çabuk sonlandırmak arzusunda olduğunu belirtti.

İspanyol gazetesi Marca’ya konuşan Riquelme ''Boca’ya dönüp tekrar oynamaya başlayacağıma dair inancım tam. Bu yarın da olabilir; sözleşmemin sona ereceği Mayıs ayında da. Hala aynı konular üzerinde konuşuluyor ancak ben bu sorunların hızlı bir şekilde çözüleceğine inanıyorum'' dedi.

Villarreal’de kadroya girmesine engel olan konular hakkında fazla konuşmayan Arjantinli yıldız oyuncu bir an önce ilk on birde başlayacağı bir maça çıkmak istediğini belirtti ve ''Boca benim evim. Ve inanıyorum ki tekrar evime döneceğim. Bunun da biran önce gerçekleşmesini ve artık her Pazar oynayabileceğim bir maç olmasını diliyorum'' şeklinde konuştu.

Cyzio
20.Kasım.2006, 19:12
Malllorca:1-4:Barcelona
Sevilla'nın Valencia'yı 3-0 yenmesinin ardından liderliğini sürdürmek isteyen FC Barcelona, deplasmanda karşılaştığı Mallorca'yı 4-1 yendi.

Eidur Gudjohnsen'in 41. ve 58. dakikalardaki golleriyle Barça öne geçerken, Victor'un 70. dakikadaki golü Mallorca'yı ümitlendirse de, son 5 dakikada Andres Iniesta ve Santiago Ezzquerro'nun golleri Barça'ya 3 puanı getirirken liderliğini de sürdürttü.

La Liga'da alınan toplu sonuçlar;
Sevilla 3 - 0 Valencia
R. Madrid 3 - 1 Racing Santander
Espanyol 3 - 2 Athletic Bilbao
Recreativo Huelva 2 - 0 Osasuna
Levante 0 - 3 Atletico Madrid
Real Sociedad 0 - 0 Betis
Villarreal 1 - 0 Getafe
Zaragoza 3 - 0 Gimnastic
Deportivo 0 - 1 Celta Vigo

Del Piero_10
20.Kasım.2006, 20:14
Lütfen yeni konu açarken forumu iyice araştırıp daha önce aynısından yada benzerinden bulunup bulunmadığına dikkat edin.

crazzy
20.Kasım.2006, 21:09
Bu sezon İspanya La Liga ve UEFA Kupası'nda gösterdiği performansla Avrupa'da sezonun flaş ekiplerinden olan Villarreal'in Şili'li teknik direktörü Manuel Pellegrini, birçok ünlü takımdan transfer teklifi aldığını ve gelecekte ne olacağını şu an için bilmediğini açıkladı.
Yaz döneminde adı Premier Lig'de mücadele eden Chelsea ve Newcastle United kulüpleriyle yakından anılan 54 yaşındaki teknik adamın Villarreal'le olan mevcut sözleşmesi sezon sonunda bitiyor.
Geçtiğimiz sezon ligin son 8 maçının kazanılmasından sonra, Villarreal'de kovulmanın eşiğinden dönen Şili'li teknik adam, Marca gazetesine yaptığı açıklamada, "Dürüst olmak gerekirse gelecekte ne olacağını bilmiyorum. Eğer transferden bahsediyorsanız evet burada olduğumdan beri birçok transfer teklifi aldım. Belki şu anda kazandığım paradan ve bulunduğum pozisyondan çok daha iyi bir durumda olma şansım var ama benim önceliğim her zaman Villarreal'den yana. Benim için para belirleyici unsur değildir. Villarreal'le iyi şartlarda bir kontratım olduğu ve bunu daha da iyi hale getirebileceğim doğru ancak genel anlamda ben burada kendimi daha iyi hissediyorum. Sözleşmem sezon sonunda bitiyor ve her zaman olduğu gibi başkanla arkadaşça bir görüşmemiz olacak. Tekrar etmem gerekirse ben bu karmaşık konuları şu anda konuşmak istemiyorum çünkü sadece bulunduğum zamana konsantre olmayı tercih ediyorum. Her zaman başkan ve kulübün güçlü desteğini arkamda hissettim. Buradaki 3.5 yıllık dönemimde iyi ve kötü anıları hep beraber yaşadık. Villarreal'e ilk geldiğimde kimse ligin 3. sırada bitirileceğini veya Şampiyonlar Ligi ile UEFA Kupası'nda yarı final oynanacağını hayal bile vermiyordu. Bu başarıların geleceğini o zamanlarda söyleseydim herhalde herkes bana kaçık derdi" ifadesinde bulundu.
Arjantin ve Şili'de birçok takımın teknik patronluğunu yapan Pellegrini, son olarak 2002-2003 sezonunda River Plate'i çalıştırdıktan sonra 2004 yılının Temmuz ayında Avrupa yolunu ilk kez tutmuş ve Villarreal'le anlaşmıştı.
Şili'li teknik adam, İspanyol ekibin başında çıktığı toplam 166 maçta 76 galibiyet, 42 mağlubiyet ve 48 beraberlik elde etmişti.

BlackEagle19o3
20.Kasım.2006, 22:58
Juve'ye giderse harika olur...

El Comandante
20.Kasım.2006, 23:17
Boca`ya dönmek istiyor kendisi,nerede mutlu olacaksa oraya oynar,ama böylesine iyi futbolcuyu herkes izlemek ister,göz önündeki bir takima gitmesini istiyorum (:

Fernando Gago
20.Kasım.2006, 23:38
Her takımda rahat oynayabilecek bir futbolcu kime giderse gitsin Şaşırmam

TR.CaPTaiN
20.Kasım.2006, 23:39
Riquelme'nin koşmayı bırakın sahada olması bile takımına bir katkıdır. Avrupa'da bir türlü mutlu olamadı Riquelme.

fenerbahce_1907
20.Kasım.2006, 23:59
Saha içinde sırf futbol zekasıyla maç kazandırabilecek bir oyuncu.Keşke Juve'ye gelse

tenten1985
21.Kasım.2006, 08:46
İnterdede iyi iş yapabilir bence.

BlackEagle19o3
23.Kasım.2006, 17:21
Mancini ve Daniele De Rossi’nin Real Madrid’in transfer listesinde olduğu iddia edildi. Julio Baptista'nın menejeri Roma’nın Brezilyalı oyuncuyla ilgilendiğini açıkladıktan sonra İspanyol Marca gazetesi oyuncuların takasta kullanılabileceğini açıkladı.

Mancini'nin de Cristian Chivu gibi Roma'dan ayrılması gündemde. Başkent ekibinin bunu engellemeye çalıştığı dile getiriliyor. Geçtiğimiz sezon hocası Luciano Spalletti’nin takımdan ayrılması gündeme gelmiş. Hatta Brezilyalı oyuncuya Liverpool da talip olmuştu.

Hocasıyla arasındaki sorunları çözmesine rağmen Mancini’nin bu sezon sonunda takımdan ayrılması bekleniyor. Roma yönetimiyse 2009’da sözleşmesi bitecek olan oyuncuya bedelsiz bırakmak istemiyor. Bu nedenle de kulübün teklifleri gündeme aldığı belirtildi.

De Rossi’nin de liste de olduğu belirtilen haberde İtalyan oyuncunun sadece kulübü yollarsa takımdan ayrılacağını da ekledi.

KaF KeF
23.Kasım.2006, 18:22
Alırsa harika olur real için..

uAburak89
23.Kasım.2006, 19:28
Roma bu ikiliyi satarsa, taraftar kulüp binasını basar..

TürkuAz
23.Kasım.2006, 19:30
Daniele de Rossi gördüğüm en iyi orta saha oyuncularından birisi, Real Madrid için nokta transfer olur bana göre. Gago, Diarra vs. oyuncuları keser rahatlıkla..

Mancini ise orta düzey bir futbolcu, olmazsa olmaz demek yanlış olur yani..

TR.CaPTaiN
23.Kasım.2006, 19:37
Mancini gibi bir oyuncuyu bedelsiz kaybetmek yerine para kazanarak göndermek daha mantıklı.

Del Piero_10
23.Kasım.2006, 19:40
De Rossi ayrılmaz.

Rodrigo Tello
23.Kasım.2006, 19:40
Roma bu oyuncuları kolay kolay bırakmaz..

Fernando Gago
23.Kasım.2006, 20:22
Real Madrid'in önce eksik bölgelerini tamamlaması lazım bence ... o Bölgelere acil bir ihtiyaç yok

GeNç KaRTaL
23.Kasım.2006, 20:38
Ne bu transferler gerçekleşir ne de Real Madrid bu transferler gerçekleşmeyince büyük eksiklik yaşar.Belki De Rossi gelse yararlı olabilir mevcut isimlerden.

Aykan19o3
23.Kasım.2006, 20:42
Roma bu oyuncuları kolay kolay satmaz.

BeeTLeJuiCe
23.Kasım.2006, 20:43
Manciniyi bilmem ama De Rossi büyük kayıp olur Roma için.

GeNç KaRTaL
23.Kasım.2006, 20:59
Ah Rike ah.. Şu adamı seyretme zevkinden bizi mahrum bırakan Villareal yöneticileri çok ayıp ediyor valla.

Kendisi Boca'da oynamak istesede göz önünde büyük bir kulüpte seyretmek güzel olur..

Roberto Baggio
23.Kasım.2006, 21:12
Mancini büyütüldüğü kadar iyi değil ama Daniele De Rossi günümüz futbolunun en iyi orta saha oyuncularından biri satılırsa isyan çıkar herhalde Roma'da...

Koray Düşova
23.Kasım.2006, 21:59
Daha önce yazmıştım ve bir çok kişi inanmamıştı.

Galatasaray sponsor desteğiyle bir 10 numara arıyordu ,ben ise şunu söyledim;Galatasaray'ın Lig ve Uefa’yı götürebilecek bir kadrosunda Roman daha mantıkli olurdu diye düşünüyorum.Açıkçası Galatasaray'ın eline bir daha böyle fırsat gelmezdi. Çünkü Riquelme’yi alabilmenin en kolay zamanı şu zamandır.

Canaydın, çıkışta gazetecilerin soru yağmuruna tutulduğunda ilginç bir cevap vermişti , Brezilyalı oyuncu Lincoln yerine lüks bir otomobil markası olan Lincoln'ü kastederek, "Ne Lincoln'ü... Bende Mercedes var" yanıtını vermişti.Hiç kimse burada ki şifreyi anlayamadı veya anlamak istemedi,çünkü Cassio Lincoln sevdası yıllardır hasretle 10 numara bekleyen herkesin toz pembe görmesine sebep oldu.Başkan Canaydın Riquelme'den bahsediyordu...

19.06.2007

http://futbol.turksportal.net/makale/futbol/789/ (http://futbol.turksportal.net/makale/futbol/789/)

Yani Riquelme ile görüştü Adnan Sezgin fakat Roman'dan öte Lincoln'e daha çok odaklandı.Elbette çeşitli geçerli sebepleri vardı ama Roman TR'ye gelecekti GS irtibatı koparmasaydı.Ben bu görüşlerimi Haziran ayında yaptım , Adnan Sezgin gerçekten bu işi bitirmişti,hatta istifa eden Ali Gürsoy'da Riqulme transferini doğrulamış,Adnan Polat'ı suçlamıştı.Galatasaray bu transferi daha sonra itiraf edecektir zaten basın yoluyla>>> demiştim...

Ve 30 Ekim'de Adnan Sezgin herşeyi açıkladı.

"KALLI'NİN LINCOLN'DEN SONRADAN HABERİ OLDU"

Lincoln'un transferinin, Feldkamp'ın isteği doğrultusunda mı gerçekleştiği sorusu üzerine Sezgin, şunları söyledi:
“Hayır. Feldkamp'ın Lincoln'ün transferinin en sonunda haberi oldu. Çok açık söyleyeyim, geçen sene devre arasında kafamda üç isim vardı, Juninho, Lincoln ve Riquelme. Bunlardan biri olacaktı, Lincoln oldu. Bugün iyi ki de Lincoln olmuş diyorum. Geçen sene devre arasında bu isimleri ele alarak yola çıktım. İlk olarak Şubat'ta Juninho için Brezilya'ya gittim. Bir taraftan da Lincoln için ilk girişimimi yaptım orada. Çünkü Lincoln de o sıralar Schalke'de gördüğü kartlardan dolayı sorunlar yaşıyordu.”

http://www.haber7.com/haber.php?haber_id=277198/Adnan-Sezgin-sirlari-acikladi

uAburak89
23.Kasım.2006, 22:06
Riquelme'yi alabilselerdi keşke, 2. Hagimiz olurdu.. :)

Fernando Gago
24.Kasım.2006, 01:53
Fenerbahçeli Roberto Carlos, İspanya'nın ''Cuatro'' adlı televizyonuna verdiğidemeçte, ''La Liga'da en iyi futbolunu Villarreal oynuyor ama şampiyon Real Madrid olacak'' dedi.

Carlos, La Liga'da sezon sonunda 1. Real Madrid, 2. Villarreal ve 3. Barcelona olacağını savundu.

Açıklamalarında Real Madrid'den ayrılmasında kulüp başkanı Ramon Calderon ve futbol şube sorumlusu Pedja Mijatoviç'i suçlayan Roberto Carlos, ''İkisinin de yüzlerine bakıyordum. Bana birşey dediler, başka birşeyyaptılar. Sadece benimle değil Ronaldo ve Beckham'a da aynı şeyi yaptılar'' şeklinde konuştu.

Real Madrid'de oynadığı 11 sezonda en kötü yöneticilerin Calderon ve Mijatoviç olduğunu ileri süren Brezilyalı yıldız futbolcu, eski başkanlardan Florentino Perez ve Lorenzo Sanz'ı en başarılı olarak gösterdi.

Bu arada FC Barcelona'nın dünyaca ünlü oyuncusu Ronaldinho ile ilgili bir soruya Roberto Carlos, ''Barça'nın kalkanı ve referansı olan bir futbolcu.Böyle çünkü Milan onu almak için 100 milyon Euroluk teklifle geldi. Ronaldinho'yu kötü bir dönemde gibi görmüyorum. Dünyanın 1 numarası olarak devam edebilir'' cevabını verdi.

Kaynak:Ntvspor

Fernando Gago
24.Kasım.2006, 01:56
Barcelona'nın Brezilyalı savunma oyuncusu Edmilson, ''Takım içinde kara koyunlar var'' dedi. Tecrübeli oyuncunun takımdaki dayanışma eksikliğini dile getirmesi, kulüp içinde rahatsızlık yarattı.

http://www.ntvspor.net/Images/22601.jpg

İspanya 1. Futbol Ligi takımlarından FC Barcelona'nın Brezilyalı oyuncusu Jose Edmilson'un bir televizyon kanalına yaptığı açıklamlarda Ronaldinho ve takım arkadaşlarını eleştirmesi polemik yarattı.

Katalan televizyonu TV3'e verdiği demeçte ''takım içinde kara koyunlar var'' diyen Edmilson, takım içinde çok aşırı egolu futbolcular bulunduğunu ve dayanışma eksikliği yaşandığını ileri sürdü.

Edmilson, ''Eksik olan takım birliği ve aile olmak. Birinin hoşuna araba diğerinin saat başkasının da cep telefonu gidiyor. Ama kulübün iyiliği için sahada, antrenmanda olduğumuz zaman herkes elinden gelenin en iyisini vermek zorunda çünkü tarih yazan futbolculardır. 5,6 yıl sonra ne Ronaldinho ne de ben olacağım ama kulüp ve tarihi devam edecek'' değerlendirmesinde bulundu.

Ronaldinho'nun Barcelona'nın '10 numarası' olmasından dolayı üzgün olma lüksünün bulunmadığını ileri süren Edmilson, ''Ronaldinho'yu çok severim. İnanılmaz bir futbolcu hem Barcelona hem de Brezilya Milli Takımı için ama zor bir dönemden geçiyor. Bilmiyorum kişisel bir sorunu var mı yok mu?'' şeklinde konuştu.

Bu arada Edmilson'un sözlerinin kulüp içerisinde rahatsızlık yarattığı haberlerinin çıkmasının ardından toplanan Barcelona yönetim kurulu, bu olaya karışmak istemediklerini, takım içinde çözüm bulunmasının daha doğru olduğunu açıkladı.

Teknik direktör Frank Rijkaard da, ''Edmilson haklı değil diyemem'' derken yine de Brezilyalı futbolcunun bu tip sorunlarını basınla değil takımla konuşması gerektiğini ifade etti.

Del Piero_10
24.Kasım.2006, 02:03
Köstebek demeyi gerektirecek birşey yapmamış.

BlackEagle19o3
24.Kasım.2006, 02:08
Ben de aynı görüşteyim...

canavar20
24.Kasım.2006, 05:26
Riqe hakkatten çürütülüyor , Alex tipi bir oyuncu ALLAH'tan Galatasaray'a gelmemiş. Alex'ten tahtını alırdı.

extensor
24.Kasım.2006, 18:52
barcelonadaki tek sorun uzun boylu santrafor olmaması 4 tane sirk cambazı var hatta iniesta ve deco ile 6 ya çıkyor ronaldinho etoo messi henry 4 ofans adamıda kaleye arkası dönük oynayamıyor yan toplara çıkıp vuramıyor top ayaklarındayken oynuyorlar

ve rakip kapalı savunma yapınca bu savunmayı açamıyorlar bu savunmayı açmak için uzun boylu güçlü bir santrafor gerekiyor o uzun satrafora ortalar kesilir oda tak diye çakar kafaları voleleri
barcelonanın tek zafı kapalı savunmaları açacak tip golcülerinin olmayışı

Lionel Andres Messi
25.Kasım.2006, 03:13
atletico 4-3 valladolid

yine çok heyecanlı bir maç oldu.defanstaki hatalar önlenebilse çok güzel olcak.her maç standart 3-4 gol atıyoruz ama defans hataları yüzünden ocak ayına kadar böyle gidebilir.
seitaridis ve perea nın oynamadığı maçta.sağ bekte oynayan valera 71. dakikada kırmızı kart gördü.
maniche,maxi 2,(xxx)(kendi k.)
puanımız 24

El Comandante
25.Kasım.2006, 03:14
Atleticho maclari zevkli geciyor,ama sorunlari büyük.Cok gol yiyorlar.

GodfatheR
25.Kasım.2006, 03:15
Tebrikler.A.Madrid inşallah ligi çok iyi yerde bitiricez.

YusufT
26.Kasım.2006, 00:49
Valencia deplasmanda Racing'e 1-0 yenildi. macin tek gölüne ex-valenciali Jorge Lopez kaydetti.

NisRoc
26.Kasım.2006, 11:05
Çok gol atıp, çok gol yiyorlar..

NisRoc
26.Kasım.2006, 12:52
De Rossi'de Totti gibi.. satılacağını düşünmüyorum..

Cyzio
26.Kasım.2006, 14:25
Dünya Kupası ve sonrasında bir türlü bekleneni veremeyen Ronaldinho, Villarreal karşısında eski performansını göstermesiyle FC Barcelona maçtan 4-0 galip ayrıldı.

Brezilyalı yıldız, 35. dakikada penaltıdan bulduğu golle Barça'yı öne geçirirken, maçın tamamlanmasına 2 dakika kala rakip fileleri bir kez daha havalandırdı. İlk yarısı Barça'nın 1-0 üstünlüğü ile tamamlanan maçta, Gudjohnsen 55. ve Iniesta 70. dakikada attıkları gollerle 3 puanın sahibini belirlediler.

nerazzuri
26.Kasım.2006, 15:06
De Rossi Kesinlikle satılmaz. Totti gibidir yetişdiği takımı bırakmaz.

Ama Mancini her gün yükselen bir form grafiği var. Real'de oynamak ister heralde.

Mancini'yi 20 m € kazanıp satmak var. 1 sene sana hiç bir şey vermeden bedelsiz satmakta var.;;)

Abdurrahmans
26.Kasım.2006, 17:12
İlk golde penaltı filan yoktu aslında Gudjohnsen kendini yere attı.
Son gol hakikaten güzeldi.

Fıratcan Alçınkaya
26.Kasım.2006, 22:32
takımda sağ kanat yok Mancini gelirse iyi olur... De Rossi zor bırakmaz AS Roma...

anil luque
26.Kasım.2006, 22:43
de rossi roma'nın totti ile beraber göz bebeği onu bırakacaklarını zannetmiyorum ama mancini'yi madrid'de izlemek çok güzel olur seyrederken keyif aldığım oyunculardan birisi.. lyon'a attığı gol kalitesini ortaya koyuyor zaten defans oyuncusu olup da onun karsısına cıkmak ıstemezdım :)

fmsmyrna
26.Kasım.2006, 22:59
real madrid 1-0 yendi valencia'yı ve önüne geçti

fmsmyrna
26.Kasım.2006, 23:41
Totti nası gitmediyse bir yere De Rossi'de gitmez.Ama Mancini hemen atlar üstüne kaçırmaz bu teklifi

deniz.91
27.Kasım.2006, 01:09
iksinide alır real isterse ama gerek yok bence

RoNNiE91
27.Kasım.2006, 01:45
Roma başarı istiyorsa bu iki adamıda satmamalı.İkiside yıldız potansiyelinde.Roma'ya lazımlar.

El Comandante
27.Kasım.2006, 15:50
dün barca villarreali 4-0 yendi.goller ronaldinho 2,gudjohnsen ve iniestadan geldi.ronaldinhonun son golü jeneriklere gececek bir goldü,mükemmel bir rövesata.ronaldinho o gol icin hayatimin golü dedi.

MeMo
27.Kasım.2006, 17:23
biri o golü koyabilirmi

El Comandante
27.Kasım.2006, 17:25
al arkadasim golün videosu
http://www.spor3.com/haber.php?haber_id=179904

El Comandante
27.Kasım.2006, 19:16
Barcelona, Juninho'yu durduramadı

Lyon, Barcelone karşısında Juninho'nun golleriyle bir puanı kopardı.

Şampiyonlar Ligi E Grubu maçında Lyon, evinde ağırladığı Barcelona karşısında iki kez yenik duruma düşmesine rağmen Juninho'nun golleriyle bir puanı kopardı.

Şampiyonlar ligi E grubunda mücadele eden Barcelona, Lyon deplasmanından aldığı 2-2’lik beraberlikle puanını 11’e çıkardı ve grup lideri olarak bir üst tura çıkmayı garantiledi.
Konuk ekip daha maçın başında Andrés Iniesta ile 1-0 öne geçti ancak Lyon bu gole 4 dakika sonra Juninho Pernambucano'nun çok uzaklardan kullandığı frikik golü ile cevap verdi.

İkinci yarıda Barca, Messi’nin penaltı golüyle bir kez daha öne geçti ancak 80.dakikada yine Juninho bu kez penaltıdan eşitliği sağladı.

Maçın en ilginç yanı hakemin Barcelona teknik direktörü Rijkaard’ı kırmızı kartla sahadan atması oldu.

Barcelona bu maçın ardından gruptan lideer olarak çıkmayı garantilerken, Lyon da puanını 7’ye çıkardı ve gruptan çıkma umutlarını son maça taşıdı.

Cyzio
27.Kasım.2006, 19:58
Mükemmel bi gol gerçekten tebrikler

Lionel Andres Messi
29.Kasım.2006, 07:18
uefa kupası
atletico 2-0 aberdeen
45+3 te agüeronun kazandırdığı penaltıyı golcü futbolcu forlan değerlendirdi 1-0
61 2. yarıda oyuna giren simao maçın sonucunu belirledi 2-0

deniz.91
30.Kasım.2006, 01:55
evet çok gol yiyor defansa takviye şart

BlackEagle19o3
01.Aralık.2006, 05:58
Real Madrid kulübünün teknik direktör Bernd Schuster'in yerine, Jose Mourinho'yu göreve getirmenin yollarını aradığı öne sürüldü.

Hafta içi Şampiyonlar Ligi'nde Werder Bremen'e 3-2 yenilen İspanya'nın son şampiyonunda, teknik direktör değişikliğinin ciddi bir ihtimal olarak öne çıktığı belirtildi. Takımı gçetiğimiz sezon şampiyon yapan Fabio Capello'nun yerine göreve getirilen Berndt Schuster'in ligdeki iyi gidişe rağmen, takımı istikrarlı bir futbol oynamaya itemeyişi bu düşüncenin ana sebebi olarak gösteriliyor.

Söylentilere göre, Real Madrid'de adı gündeme gelen isimse Eylül ayında Chelsea'deki görevinden ayrılan Jose Mourinho. Bilindiği gibi, Mourinho'nun adı yakın zamanda Steve McClaren'dan boşalan İngiltere milli takımı teknik direktörlüğü için de anılmıştı.

GeNç KaRTaL
01.Aralık.2006, 06:03
Real Madrid ve Mourinho.Aslında iş yapar Mourinho Real'de ama ne biliyim.Daha yeni geldi Schuster.Onuda hemen göndermek olmaz.Bakalım ne olacak ama pek sanmıyorum..

TR.CaPTaiN
01.Aralık.2006, 06:07
Robben'e yine yol görünür mü en çok onu merak ediyorum.

Fıratcan Alçınkaya
01.Aralık.2006, 06:46
Süper olur süper:) Mourinho uçurur Galacticos u....

Fernando Gago
01.Aralık.2006, 18:26
Mourinho Real'de ki yıldızları hazmedebilir mi ki ?

Xipe Totec
01.Aralık.2006, 18:59
mourinho ya porto gibi takımları verceksin yıldızlarla dolu takımı verdin mi eli ayağı birbirine dolanıyo.. r.madrid bu getirirmi getirir:D

El Comandante
01.Aralık.2006, 19:03
Bernd Schuster`in getirilmesi hataydi zaten.Mourinho Real Madride uyum saglarmi,onlari basariya tasirmi bilemiyorum.Takim bastan sonra yildizlarla dolu ...

Eger Mourinho yildiz futbolcu kompleksini yener,onlarla anlasabilirse iste ozaman Madrid tutunulamaz...

nerazzuri
01.Aralık.2006, 19:07
Madrid ve Mourinho

Birbirine zıt 2 kelime. :p

Biri yıldız sever diğeri sevmez. %0,00000,00000,000......... Olamıyacak birşey.

gezenti
01.Aralık.2006, 20:42
Bernd Schuster takımı atak futbol oynatıyor.Capello bu yüzden gitmedi mi?Ne yapmaya çalışıyor bunlar?İstikrar olmadı mı başarı gelmez.Adam gibi top oynuyorlar çok zevkli maçları oluyor.Daha ne istiyorlar bilmiyorum....

uAburak89
01.Aralık.2006, 20:47
Mourinho en büyük yıldız ben diyen bir hoca, R. Madrid veya Barca'da başarılı olması zor.. Bence Porto yada o ayarda başka bir takıma gitmesi gerekiyor..

shamur1
02.Aralık.2006, 04:24
Tam emin değiLim ama heraLde Ersen Martin iLk maçına çıktı.. İşte Bu akşamki maç sonucu :

Recreativo Huelva MS
2 - 1 Zaragoza Zaragoza
İlk Yarı Skoru: 2 - 1
21' (0 - 1) Diego Milito
Carlos Martins (1 - 1) 25'
E. Martin (2 - 1) 41'

Ersen Martin HueLva'nın Zaragoza'yı evinde geçtiği maçta gaLibiyet goLüne imza attı..

Dediğim gibi googleda buLamadım henüz maç 1 saat önce bitmiş..

KAYNAK : MaçKoLik

fenerbahce_1907
02.Aralık.2006, 04:26
Tebrikler Ersen'e,süper bir başlangıç yapmıs.

shamur1
02.Aralık.2006, 04:29
HeraLde son 2 senede Avrupa'ya en fazLa oyuncu yoLlayan Takım Trabzon ama birde Ligdeki durumuna bak Liderin 16 puan gerisinde.. Ee tabi 1-2 sene içinde Bu kadar oyuncuyu yoLlarsan oLacağı budur.. Ersen Martin İspanya'da iyi işLer başaracaktır..

Fatih Tekke -Zenit
Stepanov- Porto
Fabiano Eller -Atletico Madrid
Marcelinho - Wolfsburg
Ersen Martin - R.Huelva
Musampa - Az Alkmaar

GebzeLi1907
02.Aralık.2006, 04:31
TebrikLer Ersen'e.HeLaL oLsun.İnş BaşarıLı oLur.

BeeTLeJuiCe
02.Aralık.2006, 04:34
Bu hafta Tuncay'da gol atmış. Lejyonerler bu haftayı iyi geçirdi diyebiliriz.

Ersen Martin İspanya'da gollerine devam eder inşallah.

El Comandante
02.Aralık.2006, 04:35
Tebrikler Ersen Martine.Avrupadaki lejyonerlerimizin iyi futbol oynadiklarini görmek,duymak gurur verici (:

Roberto Baggio
02.Aralık.2006, 04:36
Sırf Ersen'le Tuncay değil Tugay'da gol attı bu hafta...

shamur1
02.Aralık.2006, 04:38
Tuncay'ı biLiyorumda Tugay'ı şimdi öğrendim.. Hatta BLackburn-Newcastle maçına üst oynamıştım 2-1 oLmustu bakmadın bende daha demek 3. goLü attı Tugay ? Maç 3-1 bitti çünkü

El Barto
02.Aralık.2006, 04:42
Fatih Tekke -Zenit
Stepanov- Porto
Fabiano Eller -Atletico Madrid Trabzonda oynamak istemeyip kaçtı
Marcelinho - Wolfsburg nasıl gittiği malum
Ersen Martin - R.Huelva Aynen
Musampa - Az Alkmaar Aynen

Ve diyorsun ki en çok Avrupa'ya oyuncu gönderen Trabzon. İroni yapıyorsun heralde dostum. :)

Ersen başarılı olur umarım.

shamur1
02.Aralık.2006, 04:46
Fatih Tekke -Zenit
Stepanov- Porto
Fabiano Eller -Atletico Madrid Trabzonda oynamak istemeyip kaçtı
Marcelinho - Wolfsburg nasıl gittiği malum
Ersen Martin - R.Huelva Aynen
Musampa - Az Alkmaar Aynen

Ve diyorsun ki en çok Avrupa'ya oyuncu gönderen Trabzon. İroni yapıyorsun heralde dostum. :)

Ersen başarılı olur umarım.

Ben 1-2 sene içindeki Başkanımızın ve hocamızın marifetini gösteriyorum.. Ayrıca 6 tane oyuncu Gitmiş Avrupa'ya .. iLla Türk oyuncu gözüyLe demedim zaten Sonuçta Trabzonspor'un sözLeşmeLi oyuncuLarıydı bunLar. Malasef satıLdı hepsi
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Yine Konunun dışına çıkacağız ama bir kereLiğine cvp yazayım..

Hatta geçenLerde Trabzon'a gelen Yabancılar kaçıyor diyenler vardı.. anLamak istemeyince anLamıyor insanLarımız.. Şimdi..

Stepanov: Ziya Doğan yedek bıraktı haksız yere.. Yoksa Trabzon'u çok seviyordu Facebookta biLe Trabzonspor formaLı resimLeri hala duruyor :D

Fabiano Eller: Şimdi Trabzon'da oynamak istemeyi kaçtı derken Rencide ediyorsun.. Sonuçta bu adam bizim sözLeşmeLi oyuncumuzdu.. Ayrıca Hoca istedikten sonra takımda oynardı.. İnternacional'a kiraLık veriLmişti.. Kadroda düşünülseydi oynardı.. Ziya Doğan istemiyordu ee napsın adam tabiki gitmek isteyecek..

MarceLinho : NasıL gittiği maLum demişin .. Ziya Doğan hocamız yıLlardır BundesLiga'da forvet arkası oynayan MarceLinho'yu sol kanata koymuştur.. Şimdi sen aLex'i soL kanat oynatabiLirmisin ? Ya bunLarı biLmiyorsunuz sanki niye böyLe Trabzon'u küçük düşürecek şeyLeri yazıyorsunuz çok gereksiz.. Ve Şu an MarceLinho WoLfsburg'un herşeyi.. Takip edenler biLir..

Musampa'yı da bir maçta oynattı sadece Musampa gibi yıLlardır soL açıkta oynayan oyuncuyuda oynattığı tek maçta Ziya Hocamız önLibero da denedi.. Dahası ?

+ Szymkowiak gibi bir oyuncuyada futboLu bıraktırdı.. Şimdi Bizim başımızda Risp,Ayman,Jabi gibi oyuncuLarı bıraktı..

Roberto Baggio
02.Aralık.2006, 05:09
Zorlu Real Betis maçından 2-0 lık galibiyetle döndük goller Forlan ve Raul Garcia'dan geldi....

Lionel Andres Messi
02.Aralık.2006, 05:16
evet maç 2-0 bitti betis deplasmanı çok da kolay değildi ancak kalitemizi ortaya koyarak 2-0 galip gelmeyi başardık.

34.dakikada son haftaların formda ismi agüero fantastik bir pasla forlanı pozisyona soktu forlan adına yakışır bir şekilde golünü attı.
90+3 uzatma dakikalarında genç yetenek raul garciadan şık bir gol.

27 puanla 4. sıradayız.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
atletico 2-0 aberdeen son uefa kupası maçı
http://www.youtube.com/watch?v=gHt0jQIr8bo

atletico 4-3 valladolid geçen haftaki lig maçı
http://www.youtube.com/watch?v=Of4-MoGv7X4

Fernando Gago
02.Aralık.2006, 06:58
Bravo Valla ...

KaPaLı
02.Aralık.2006, 07:57
Recreativo: Sorrentino; Pampa Calvo, Iago Bouzón, Martín Cáceres, Poli (Dani Bautista, m.68), Camuñas Jesús Vázquez, Carlos Martins (Barber, m.68), Aitor, Sinama Pongolle (Congo, m.71) y Javi Guerrero.
Goles: 0-1, m.21: Milito. 1-1, m.25: Carlos Martins. 2-1, m.41: Carlos Martins

Sanırım bir yanlışlık var http://www.recreativohuelva.com (http://www.recreativohuelva.com) 'dan baktığım kadrolarda Ersen Martin yok + hiçbir canlı skor siteside vermemiş Carlos MARTİNs yazınca Ersen martin diye anlaşıldı sanırım...

Golu Atan Carlos MARTİNs (http://www.recreativohuelva.com/pag/Equipo_plantilla_detalle.asp?idplantilla=116)

Del Piero_10
02.Aralık.2006, 08:11
O zaman soğuk su :D

fenerbahce_1907
10.Aralık.2006, 02:40
Ronaldinho'tan 3 puanlık gol
La Liga'da liderlik yolunda Real Madrid ve FC Barcelona çekişirken, Barça, Real Sociedad'ı Ronaldinho'nun 61. dakikadaki golüyle 1-0 yenerek 14. Hafta'yı da lider tamamladı.

Cumartesi gecesi oynanan diğer karşılaşmada, İspanyol devi Real Madrid, Sevilla karşısında David Beckham'la 13. dakikada öne geçtiği maçtan 2-1'lik yenilgi ile ayrıldı.

Beckham 13. dakikada Real Madrid'i öne geçirirken, 4 dakika sonrasında Frederic Kanoute eşitliği sağladı ve bitime 13 dakika kala Ernesto Javier Chevanton, Sevilla'ya 3 puanı getiren golü kaydetti.

Sevilla aldığı bu galibiyetle puanını 31'e yükselterek Barça'nın 2 puan gerisinde ikinciliğe yükseldi.

GeNç KaRTaL
10.Aralık.2006, 10:17
ronaldinho son zamanlarda takımda etoo dan sonra iyice ağırlıını hissettirmeye başladı bence bu adam en iyi futbolcu

Cyzio
10.Aralık.2006, 13:18
Madrid den çok Sevilla yı görüyorum bu sene rakip.Çok iyi kadroları var ve iyide gidiyolar.Barcelona'ya gelince geçen haftayı telafi etti diyebiliriz.Ronaldinho takımı taşımaya devam ediyor...

fmsmyrna
10.Aralık.2006, 13:20
eğer madirid yenilmeseydi 50 lira alcaktım ne güzel üfff

El Comandante
10.Aralık.2006, 15:40
ronaldinho bu sene 11. golünü atti.bu sene mükemmel oynuyor gercekten,sampiyonlar ligindede takimini o tasiyo.gercekten dünyanin en iyi futbolcusu oldugunu ne kadar da belli ediyo

Fernando Gago
12.Aralık.2006, 01:24
Atletico Madrid'in Arjantinli forveti Sergio Aguero, İtalyan Tuttosport dergisi tarafından 'Altın Çocuk' ödülüne layık görüldü.

http://www.ntvspor.net/Images/23241.jpg

İtalyan Tuttosport dergisinin, her yıl geleneksel olarak verdiği ‘Altın Çocuk' ödülünün bu seneki sahibi Atletico Madrid'in Arjantinli yıldızı Sergio Aguero oldu.

Avrupa'da top koşturan ve 21 yaşını doldurmamış futbolculara verilen ödülü kazanan Aguero, Arjantin'in 20 yaş altı Dünya Şampiyonu olmasında büyük rol oynamıştı. Kanada'da düzenlenen turnuvayı 6 gol – 4 asistle tamamlayan 19 yaşındaki oyuncu, altın ayakkabı ve altın top ödülünün de sahibi olmuştu.

Atletico'nun bu sezon ligdeki en büyük kozu olan Aguero, geride kalan 14. haftada ise 7 kez fileleri havalandırdı.

Bu ödülü geçen sene İspanyol Cesc Fabregas, 2005 yılında ise Lionel Messi kazanmıştı

deniz.91
12.Aralık.2006, 01:42
gerçketens değer bir oyuncu almasına şaşırmadım en sevdiğim oyunculardan birisi arjantinin dünya futboluna yeni hedyelerinden biriisi

TürkuAz
12.Aralık.2006, 01:43
Agüero gelecekte dünyanın en iyi atak oyuncusu olacak, bu da onun belirtisi. Normaldir.. (:

RaSenGan
12.Aralık.2006, 03:37
Agüero mükemmel bir futbolcu.Geleceği çok açık.

Aykan19o3
12.Aralık.2006, 04:01
Agüero süper oyuncu.. Denecek başka birşey yok zaten :)

Lionel Andres Messi
12.Aralık.2006, 07:29
son lig maçında savaş gibi geçen maçta getafeyi forlan'ın golüyle 1-0 yendik.

bugünde kupa maçında granada 74 takımını yedek ağırlıklı kadroyla 2-1 yendik.

agüero tutosport'un geleneksel altın çocuk ödülünü aldı:yildiz:

http://img152.imageshack.us/img152/5983/09bw7.jpg (http://imageshack.us)

ligde 30 puanla 3.yüz.
uefa kupasında bir üst tura çıkmayaı garantiledik.

En Golcü Oyuncu
Gol
agüero 13
forlan 11
Maxi rodriguez 7
R.garcia 4
Simao 4
Luis García 4
Maniche 2
J. Jurado 2
M. Pernía 1
Pablo Ibáñez 1
Mista 1

RoNNiE91
15.Aralık.2006, 03:03
İspanya'nın Real Madrid takımının teknik direktörü Bernd Schuster, FC Barcelona kulübü üyeliğinin hala devam ettiğini söyledi.

İspanyol spor gazetesi As'ta yayınlanan demecinde, geçmişte Barcelona kulübünün üyesi olarak kayıt olduğunu doğrulayan Schuster, ''kişisel'' olarak değerlendirdiği ve hala devam ettirdiği Barcelona üyeliğinin, Real Madrid teknik direktörlüğü görevi ile karıştırılmamasını istedi.

Alman teknik adam, 1980-88 yılları arasında Barcelona'da oynadığını hatırlatarak, Real Madrid (1988-90) ve Atletico Madrid'de de (1990-93) olduğu gibi ''çok eğlendim'' dedi.

Real Madrid'in ezeli rakibi olmasına rağmen Barcelona üyeliğini sürdüren Schuster, ''Şimdilik devam eden bu üyeliğin, hiçbir zaman Real Madrid ile ilişkilendirilmesini istemiyorum'' açıklamasında bulundu.

13.12.2007

Kaynak : AA

Fıratcan Alçınkaya
15.Aralık.2006, 06:24
ligdeki durum her hangi bir sorun teşkil etmedğinin ispatı..:) lider Real...

crazzy
15.Aralık.2006, 08:30
La Liga ekibi Real Madrid'in, Şili temsilcisi Audax Italiano'da forma giyen ve ligde gol krallığı sıralamasında zirvede olan ortasaha futbolcusu Carlos Villanueva'yı ,Ocak ayında İspanya'ya getirmek için düğmeye bastığı açıklandı. Normal sezonu biten ve yarı finalleri oynanan Şili Clausura liginde attığı 17 golle gol krallığı sıralamasında zirvede olan 21 yaşındaki futbolcu, yarı finalin ilk ayağında deplasmanda Univ Concepcion'a karşı alınan 3-2'lik galibiyette de attığı 2 golle yıldızlaşmıştı.Genç futbolcunun menajeri Felix Moreno Gil, El Mercurio gazetesine yaptığı açıklamada, "Bernabeu Stadı'nda Real Madrid'li yönetici Diego Solivaret'le çok olumlu geçen bir görüşme yaptık. Futbolda hiç birşey hakkında kesin konuşamazsınız. Ocak ayında transferle ilgili daha çok konuşma şansına sahip olabiliriz. Aslında Carlos'un Avrupa Birliği pasaportu olsaydı herşey daha kolay olurdu diyebiliriz. Carlos İspanya'da oynayabilecek yetenekte ve kalitede bir futbolcu" dedi.Bu arada Şili Clausura'da finale göz kırpan Audax Italiano kulübünün başkanı Luis Cartegiani ise, La Tercera'ya yaptığı açıklamada, "Real Madrid kulübünün teklifi daha önce aldığımız tüm tekliflerden daha yüksek rakamlı. Transfer görüşmesi ilk olarak telefonla başladı ve dah sonra Madrid'li yöneticiler Şili'ye gelerek bizzat oyuncumuzu izlediler. Konunun 2 hafta içinde çözümlenmesini bekliyorum" dedi.River Plate, Inter Milan, Atletico Madrid ve Sevilla kulüplerinin de transfer listesinde olduğu iddia edilen Şili'li Milli futbolcunun 5 Milyon Euro da bonservis bedeli olduğu sanılıyor.2004 yılından beri Audax Italiano forması giyen ve 79 maçta 49 gole imzasını atan ileriye dönük ortasaha futbolcusu, Haziran ayında düzenlenen Copa America'da ise, Ekvator'la oynanan maçta ilk kez Şili A Milli takım formasını giymiş ve fileleri de havalandırmıştı.

Roberto Baggio
15.Aralık.2006, 08:59
Bu adamı 1-2 kere izledim enfes bir oyuncu.....

Fernando Gago
15.Aralık.2006, 17:17
Messi "Clasico"da yok

FC Barcelona, La Liga'nın 16. Haftası'nda Valencia'yı 3-0 yenerken, Lionel Messi, sakatlanarak oyunu 42. dakikada terk etti.

Yapılan kontrollerin ardından Messi'nin 1 ay kadar sahalardan uzak kalacağı açıklanırken, haftaya yapılacak olan Real Madrid karşılaşmasında forma giymeyecek.

20 yaşındaki Arjantinli oyuncu, attığı 8 golle, gol krallığında lider durumda.

RoNNiE91
15.Aralık.2006, 18:08
Bu en çok Real'in işine geliyor desenize :) Gerçi Messi yoksa bile Ronaldinho var.

TürkuAz
15.Aralık.2006, 19:25
Real Madrid yine şampiyon olur bu yıl, Messi'siz Barca ayakta zor duruyor..

RoNNiE91
15.Aralık.2006, 21:24
Real Madrid istediğine göre birşeyler biliyorlardır elbet.

Fernando Gago
15.Aralık.2006, 22:23
Daha ligin 16.haftası Sakin

altiner93
15.Aralık.2006, 22:26
Madridin bir bildiği vardır.Zaten istemesi yeter kesin alır

deniz.91
16.Aralık.2006, 01:00
yeni carlosu nasıl oluyor carlos orta saha oyuncuusmu

TürkuAz
16.Aralık.2006, 01:02
Süper bir oyuncu, izledim ve çok beğendim. Real iyi iş yapıyor.

Lionel Andres Messi
16.Aralık.2006, 02:25
yeni carlosu nasıl oluyor carlos orta saha oyuncuusmu
onun ismide carlos.sadece saçma bir benzetme yapmışlar:icon_cool:

TürkuAz
16.Aralık.2006, 03:38
İspanya La Liga'nın 16. haftasında Villarreal, Getafe deplasmanına konuk oldu ve karşılaşmadan 3-1'lik galibiyet ile dönmeyi başardı.

Maça hızlı başlayan konuk ekip, 16. dakikada temsilcimiz Nihat Kahveci'nin golüyle 1-0 öne geçti. Attığı golden sonra da oyundaki üstünlüğünü sürdüren Villarreal, Getafe kalesinde Pires ile, Nihat ile, Senna ile gol pozisyonları aradı ancak başarılı olamayınca maçın ilk yarısı 1-0 sona erdi.

Etkili futbolunu ikinci yarıda da sürdüren Villarreal, Getafe kalesinde oldukça etkili pozisyonlar yakaladı ancak son vuruşlardaki başarısızlıklardan dolayı bunları değerlendiremedi. Maçın 79. dakikasında ise Santi Cazorla'nın asistinde temsilcimiz Nihat, kendisinin ve takımının ikinci golünü kaydederek Villarreal'i rahatlattı. Nihat, bu golün hemen ardından alkışlar eşliğinde oyundan alındı ve yerini Matias Fernandez'e bıraktı.

Son 10 dakikayı Nihat'sız oynayan konuk ekip, buna rağmen 3. golü de bulmayı başardı. 86. dakikada Santi Cazorla'nın golüyle skoru 3-0'a taşıyan Villarreal, 89. dakikada Kepa'nın penaltısına engel olamadı ve kalesinde golü gördü. Bu dakikada Villarreal'den Fuentes kırmızı kart görerek oyun dışı kaldı. Kalan dakikalarda gol gelmedi ve Villarreal maçı 3-1 kazanmayı başardı.

Bu galibiyetin ardından Villarreal, 3 haftalık galibiyet hasretine son verdi ve puanını 31'e yükseltti. Getafe ise geçtiğimiz hafta aldığı Atletico Madrid yenilgisinin ardından bu kez de Villarreal'e yenildi ve 18 puanda kaldı.

BeeTLeJuiCe
16.Aralık.2006, 03:58
Lejyonerler formda gene.

Not: Yazı boyutunu biraz büyütürsek iyi olur çok göz yoruyo:D

Fernando Gago
16.Aralık.2006, 04:05
Nihat ço formda inş bir sakatlık geçirmez

RoNNiE91
16.Aralık.2006, 04:11
Tebrikler Nihat.Çok formda bu sıralar.Umarım böyle devam eder.

Emurafu
16.Aralık.2006, 04:16
Nihat,tuncay,hamit,Emre sık sık fortma giyiroalr bunlar sevindirİci..ben sadece gollere bakmıyorum..

Roberto Baggio
17.Aralık.2006, 01:40
Şu anda herhangi bir kulüple anlaşması bulunmayan Arjantinli defans oyuncusu Diego Placente, kendisiyle ilgilenen kulüpler arasından seçim yapmak için Ocak ayını bekliyor.

30 yaşındaki Arjantinli, Celta Vigo'yla olan anlaşması feshedildikten sonra boşta kalmıştı. Placente, İspanya'da ikinci lige düşen Celta'da oynamak istemediğini belirtmiş, yerel mahkeme ise Vigo'nun 2007-2008 sezonu boyunca futbolcunun parasını ödemesi gerektiğine hükmetmişti.

Yetenekli sol kanat oyuncusu, bu olayın ardından Buenos Aires'e döndü, ancak Avrupa'da futbol oynamaya devam edeceği söylendi durdu. Şu sıralar Sampdoria, Reggina Calcio, Hertha Berlin, Eintracht Frankfurt, Middlesbrough, Wigan ve FC Basel'in bu futbolcuyla ilgilendiği biliniyor.

Placente, dört yıl boyunca River Plate forması giydikten sonra, Bayer Leverkusen'e transfer olmuş, burada 133 maçta forma giymesinin ardından 2005 yılında Celta'ya geçmişti.

Fietra 10
17.Aralık.2006, 02:28
Celta'ya geçmeden önce Fb'nin uzun süre gündemindeydi..Şuanki peşindeki klüpler pekte iyi olmasada seneye de avrupada izleyeceğiz gibi..

Emurafu
17.Aralık.2006, 02:57
Trabzonspor alsın..Böyle tecrübeli biri sart eger alabilirse..

TürkuAz
17.Aralık.2006, 03:01
Bence iyi bir solbek, her takıma faydalı olur.

RoNNiE91
17.Aralık.2006, 03:51
Alabiliyorsa Beşiktaş alsın.Hem ücretsiz hem tecrübeli bir defans.Beşiktaş'a da lazım olan da böyle bir defans zaten.

Del Piero_10
19.Aralık.2006, 21:43
Real Madrid başkanı Ramón Calderón, yaptığı açıklamada, geçtiğimiz günlerde FIFA’nın Yılın Futbolcusu ödülüne layık gördüğü Kaka’nın, Real Madrid’de ilk 11’e giremeyeceğini söyledi.

Calderón, Real Madrid’in takım olarak hiçbir eksiğinin bulunmadığını söyleyerek sözlerini şöyle sürdürdü:

“Hiçbir eksiği olmayan bir takımız, dolayısıyla ‘daha da iyi’ olmamız çok zor. Bu biraz iddialı bir yorum olabilir, ama Kaka’nın Real Madrid’de forma şansı bulabileceğini pek sanmıyorum.”

İspanyol basını, Calderón’un bu açıklamaları önümüzdeki hafta sonunda oynanacak “el Clásico” öncesinde elini güçlendirmek amacıyla yaptığı şeklinde yorumladı.

Real Madrid başkanı, 2006 yılında göreve gelmeden önce yaptığı açıklamada, transfer etmek isteyebileceği üç isim saymıştı: Kaká, Fabregas ve Robben.

Şu zamana kadar sadece Robben’in transferi gerçekleşebildi. Bu açıklamadan sonra Kaka Real Madrid’e gelmek ister mi, orası meçhul…

uAburak89
19.Aralık.2006, 21:44
Kaka her takımda banko oynar, talihsiz ve saçma bir açıklama olmuş..

El Barto
19.Aralık.2006, 21:45
Saçmalamış ciddi ciddi. :p

TR.CaPTaiN
19.Aralık.2006, 21:46
Kedi - ciğer olayı.

El Comandante
19.Aralık.2006, 21:47
Sacmalamis gercekten de.Kaka Real Madridte banko oynar.

Real Madrid başkanı, 2006 yılında göreve gelmeden önce yaptığı açıklamada, transfer etmek isteyebileceği üç isim saymıştı: Kaká, Fabregas ve Robben.

Bu tarafi da ayri komedi :D

goosfraba
19.Aralık.2006, 21:48
Ayrıca buna kendisi değil Schuster karar verir :)

Del Piero_10
19.Aralık.2006, 21:52
Ayrıca buna kendisi değil Schuster karar verir :)

Böyle paralı başkan varken Schuster'e en fazla çıkın oynayın demek düşer.

Aydin
19.Aralık.2006, 21:54
real madridin başkanları hep kendini beğenmiş olur zaten. calderon da geleneği bozmayan cinsten.

Roberto Baggio
19.Aralık.2006, 22:17
Elbet karşılaşır Milan ile Real Madrid....

NisRoc
19.Aralık.2006, 23:25
Bi şey demiyeceğim :D

canavar20
20.Aralık.2006, 00:01
Teyzemin tekerlekleri olsa minibüs olurdu. ( Pembe )

GodfatheR
20.Aralık.2006, 01:03
valla çok güldüm.yorumsuz:D

deniz.91
20.Aralık.2006, 01:05
Bence başkanda Kakayı alamamın ezilkliği var tıpkı üç büüyklerdeki gökhan ve topuz daki gibi:D:D