PDA

View Full Version : İspanya La Liga Geçmiş Sezonlar

Pages : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 [29] 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43

Enterokinaz
02.Temmuz.2009, 03:00
nefret ederim bu adamdan ama madrid'de united'de ki gibi oynasın yeter.

Enterokinaz
02.Temmuz.2009, 03:01
barçanın nasıl(?) ezildğini merak eden varsa her yerden bulabilir zaten .

ben önümüzdeki seneden bahsediyorum sen istersen tarihe bak 2002 ye bak kardeşim.:0:ayrıca ben ortalıkta takım göremiyorum sadece 2 tane şov amaçlı transfer görürsen haber ver banada.

haberleri izlemeye devam et. böyle yorumlarla bir yere varılmaz. ;)

Lionel Andres Messi
02.Temmuz.2009, 03:05
haberleri izlemeye devam et. böyle yorumlarla bir yere varılmaz. ;)
ne demek istediğini anlamadım ama benim cevabımla alakalı olmadığı kesin.:s7:

Alicanfmfan
02.Temmuz.2009, 03:06
Cok gereksiz bir transfer ve milyonlar yine havada ucusmus , Benzama'nın yerine daha kalitede ve komple bir oyuncu getirebilirlerdi...

Sheriff
02.Temmuz.2009, 03:53
Zidane, Figo, Ronaldo geldi gözümün önüne. Aynı oyuncuların alternatifleri. Real dağıtacak bu sene. Barçanın hiç şansı yok.

MaTRaKaN
02.Temmuz.2009, 03:54
Bizim hayallerimizde bile imkansız dediğimiz adamları aldı

!!!Perez Dur Artık!!!!

MaTRaKaN
02.Temmuz.2009, 03:56
Cr'ye bence kopmlo kurmuşlar ;)

maNga 33
02.Temmuz.2009, 04:11
ne olursa olsun böyle yapmamalıydı sonuçta karşındaki kişi bayan

vandal59
02.Temmuz.2009, 04:16
O değilde 17 yşaında kızada araba ne arıyor yahu :D

deniz.91
02.Temmuz.2009, 04:54
Yuh artık ya real madrid ne oluyor öyle

fmsmyrna
02.Temmuz.2009, 05:10
Sağ beke Maicon'u alsınlar Ramos'la Albiol stoper Marcelo idare eder.Gago ve lass ile bu iş olmaz.M.Diarra iyiydi sakatlandı noldu bilmiyorum satmak mı istiyorlar.Birde gidip Pirlo'yu alsınlar tamamdır bu takım.

Konuşulan şu Real gibi yıldızları transfer etmek mi yoksa Barca gibi altyapıdan topçu çıkarıp kendi yıldızlarını yaratmak mı?
Sonuç ortada değil mi zaten bu yıla kadar Real 9 kez kupaya uzanırken Barca sanırım 3 kez almış kupayı yani Real 3 e katlamış Barca yı

eGowiCh
02.Temmuz.2009, 05:25
son seneyi çıktığınızda barcelona'nın real karşısında nasıl ezildiği ortada. günlük başarılara değilde toplama bakalım, ileride ne olacağını görürsünüz.

en son yıldızlar topluluğu kurduğunda madrid, şampiyonlar ligi'ni kazanmıştı 2002'de, hatırlayın.

barca'lıların tek avuntusu ise çok güvendikleri sistem. karşılarında böyle bir takım olunca ortada sistem falan kalmaz. her yılda bir olmaz, bunu aklınızdan çıkarmayın.

Tamamına katılıyorum. İlave olarak;

Ronaldo, Kaka, Benzema gibi bir hücum hattını hiçbir sistem durduramaz, Barcelona sistemi olsa bile. :)

Real Madrid dağıtacak bu yıl. Alex Ferguson'un çok istediği bir oyuncuydu Benzema ve ben Man Utd'a gidecek diye tahmin ediyordum ama Perez Benzema'yı da bırakmadı. :) David Villa'yı Valencia satmayınca alınabilecek en iyi isimlerden birini aldı. Ibrahimovic, Ribery gibi isimlerle de ilgileniliyor, bu ikisini de alırsa artık söylenecek söz kalmaz. :)

Dün gördük Kaka'nın imza törenini. Bu yıl Real için farklı olacak. Barcelona geçen yıl 6 attığına pişman olacak gibi görünüyor. Onun acısı çok fena çıkartılacak.

DeNiZ_1903
02.Temmuz.2009, 07:14
Müthiş takım kurdu madrid bu sezon fakat olur da bi uyum sorunu yaşanırsa gelecek tepkiler çok büyük olur bu kadro teknik direktörsüz şampiyon olacak nitelikte bence.

omersal
02.Temmuz.2009, 12:16
Bu adamdan herşey beklenir.Mal kendini bir şey sanıyo.Ferguson olmadan hiçbirşey ama bunu bilmiyor zavallı.İnşallah Realde berbat oynar ve hayal kırıklığı yaratır.

omersal
02.Temmuz.2009, 12:26
Messi =Ronaldo
Iniesta = Kaka
Eto > Benzema
Valdes < Casillas
Alves > Ramos
Pique > Albiol
Puyol > Pepe
Abidal > Marcelo
Xavi + Keita > Snejder + Robben + Gago

Ya bence fark ortada bu kadroyla nasıl yenilecek desenizde Barçanın kadrosu şu an itibariyle daha iyi.Bir kaleciye ihtiyaçları var ama Valdes de kritik maçlarda iyi oynayan bir kaleci Real Villayı alsaydı belkiydi ama şu an Barçanın kadrosu daha iyi.Bana göre Iniesta Kakadan iyi ama onu eşit yazdım karşı çıkanlar olabilir diye.

KaPaLı
02.Temmuz.2009, 12:58
Takımda stoper yok deniyo ama Pepe - Raul Albiol - Garay - Metzelder gibi adamlar var. Maicon'u çok istiyolar eğer onu alırlarsa Sergio Ramos stoper oynayacak. Zaten yedek oyuncularında Miguel Torres gibi joker adamları var sağda - solda oynayan.

Perez'in yanında Zidane ve Valdano'nun olması onu hatadan döndürecektir muhtemelen. Benzema'yı aldılar Ribery'i hala çok istiyolar ve ben en az 3-4 adam daha alacaklarını düşünüyorum.

MaliKaya
02.Temmuz.2009, 13:04
Transferlerin buyuklugune kimsenin birsey soyledigi yok, Barcelona'yi sevmem de ama Real - Barca'yi ezer diyen arkadaslara kesinlikle katilmiyrum.

Sonucta Xavi - Messi - Dani Alves bunlar her turlu takimi parcalayacak tipte oyuncular.
Suan yazilanlardan oyle bir sonuc cikiyorki sanki bu transferleri Galatasaray yada Fenerbahce yapmis gibi. Bence Pezer abartti ama siz abartmayin.

Ayrica futbolun bu kadar tekillesmesini kesinlikle kınıyorum, Bugun CR7 icin Man U nun maclarini, Kaka icin Milan'in maclarini takip eden kisiler sadece Madrid'imi takip etsinler, futbol bu kadar tekillesmemeli bence. Yazik...

Ayrica hicbir takim teknik direktorsuz basarili olamaz. Sonucta sistemler yonetilmek icindir, kendilerini yonetemezler.

uAburak89
02.Temmuz.2009, 14:05
Futboluna bir şey diyemedikleri için, başka yerlerden sallıyorlar. İçinizdeki nefret, gerçekten çok komik...

Universal
02.Temmuz.2009, 14:07
Ronaldo ne kadar yetenekli olursa olsun, önce adam gibi adam olacak. İşini hakkı ile yapacak.

Kızı beyenmemiştir ;)

beyenmemiştir değil, beğenmemiştir. (::)

fmsmyrna
02.Temmuz.2009, 15:43
Messi =Ronaldo
Iniesta = Kaka
Eto > Benzema
Valdes < Casillas
Alves > Ramos
Pique > Albiol
Puyol > Pepe
Abidal > Marcelo
Xavi + Keita > Snejder + Robben + Gago

Ya bence fark ortada bu kadroyla nasıl yenilecek desenizde Barçanın kadrosu şu an itibariyle daha iyi.Bir kaleciye ihtiyaçları var ama Valdes de kritik maçlarda iyi oynayan bir kaleci Real Villayı alsaydı belkiydi ama şu an Barçanın kadrosu daha iyi.Bana göre Iniesta Kakadan iyi ama onu eşit yazdım karşı çıkanlar olabilir diye.

Tabi bu eşleştirmeler sana göre mesela bana göre Alves Ramos eşit Puyol Pepe eşit.Xavi Keita ikilisinden diğer 3 lü daha iyi

omersal
02.Temmuz.2009, 15:53
Tabi bu eşleştirmeler sana göre mesela bana göre Alves Ramos eşit Puyol Pepe eşit.Xavi Keita ikilisinden diğer 3 lü daha iyi

Tabi bana göre.Ama genel de benim gibi düşünüyor.Mesela Puyol ;Terry , Nesta ve Ferdinand ile birlikte dünyanın en iyi 4 savunmacısı arasında gösteriliyor.Alves ta dünyanın en iyi sağbeki deniliyor.Öbürü sadece benim görüşüm 3 oyuncu iki ayuncudan daha iyi olabilir tabi.

Ama tabi görüşler değişir.Ama değişmeyecek birşey var ki bu sene La Liga El Classico maçları haricinde pek zevkli geçmeyecek.Bu iki takımın hegamonyasında geçecek :D

canavar20
02.Temmuz.2009, 16:37
Casillas>Valdes
Pepe=Puyol
R. Albiol=Pique
Alves=Ramos
Marcelo<Abidal
L.Diarra=Y.Toure
Xabi Alonso<Xavi(Xabi'yi alacaklar büyük ihtimalle)
Kaka=İniesta
Roben=Henry
C.Ronaldo<Messi
Benzema<Eto

Yani;

R.Madrid:1 - Barcelona:4

Ama şöyle birşey var, Real'in şuan yedekleri çok daha iyi. Higuain, Gago, M. Diarra, Sneijder, Vaart, RVN..

Tabi sadece oyuncu kalitesiyle olmuyor, çok geniş bir konu, sadece Barça'nın bu senede bütün kupaları alacağını düşünüyorum.

Trabzonspor
02.Temmuz.2009, 16:43
ılerı uc elemanları super oldu ancak defansın solu ve göbekte bir iyi isim olmalı realde.

eXcitinG
02.Temmuz.2009, 16:48
Cok gereksiz bir transfer ve milyonlar yine havada ucusmus , Benzama'nın yerine daha kalitede ve komple bir oyuncu getirebilirlerdi...

Benzema zaten Avrupa da ki en kompLe forvetLerden biri ALican, Şaşırdın herhaLde :icon_surprised:

sananes
02.Temmuz.2009, 17:01
Alves > Ramos bence ramos alvesi katlar ayrıca marceloda ısrar edilirse biraz abidalden yeteneklidir abidalin öyle ekstra özellikleri yokki...Bu transferden sonra artık riberyi almazlar heralde ispanya hükümetinden zenginde real bizim mi haberimiz yok:)

Lionel Andres Messi
02.Temmuz.2009, 17:02
puyol pepe gaddarıyla eşitse barça versin 3 kupayı baştan reale zaten.

King_91
02.Temmuz.2009, 17:07
pepe=marquez ya da pepe<pique yapsaydınız bari de düzgün bir şey olsaydı . puyol marquez sakatlanmasa yedek bekleyen teknik yoksunu bir oyuncu . ayrıca bunlar kişisel görüşler burda herkesin karşılaştırmasına gerek yok . çünkü bana kalırsa da sergio ramos mevkisinde dünyanın en iyisi

King_91
02.Temmuz.2009, 18:33
bence balon haber .

bugra 1905
02.Temmuz.2009, 20:48
Ronaldodan Nefret Etsemde Banada Balon Haber Gibi Geldi

omersal
02.Temmuz.2009, 21:12
puyol pepe gaddarıyla eşitse barça versin 3 kupayı baştan reale zaten.

Aynen karşılaştırılması bile saçma bence ama olabilir yani herkese göre değişebilir görüşler.Mesela bana göre Gerrard C.Ronaldodan daha iyi ama heres Ronaldo- Messi diyo.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:

pepe=marquez ya da pepe<pique yapsaydınız bari de düzgün bir şey olsaydı . puyol marquez sakatlanmasa yedek bekleyen teknik yoksunu bir oyuncu . ayrıca bunlar kişisel görüşler burda herkesin karşılaştırmasına gerek yok . çünkü bana kalırsa da sergio ramos mevkisinde dünyanın en iyisi

Defans oyuncusu tekniği napsın ki.Puyolun tek dezavantajı boyunun kısa olması.Yoksa bana göre kademede Puyolun üstüne yok.

gerrrard
02.Temmuz.2009, 21:18
Her ne kadar Ronaldo'dan hiç hazzetmesemde çok üstüne gidildiğini düşünüyorum.

tarikko
02.Temmuz.2009, 21:30
Inter'de forma giyen Maicon'un menajeri, Real Madrid'in, oyuncusu için transfer harekati başlatacağını tahmin ediyor.

Maicon'un Menajeri Antonio Galiendo, Real Madrid'in Inter'e teklif götürmeye hazır olduğunu düşünüyor. Goal.com'a özel açıklamada bulunan Galiendo, "Artık Madrid hücum oyuncusu transferini bitirdi, artık onlar için defans oyuncusu alma zamanı. Maicon için transfer çalışmalarına başlayacaklar. Biz Real Madrid'i bekliyoruz. Real'den bir transfer harekatı öngerüyorum" dedi.

Galiendo'nun bu sözleri, aslında Maicon'un Real Madrid'e gitmek için can attığını bir bakıma gösteriyor. Zira bu açıklamalar, piyasayı kızdırıcı bir özellik taşıyorlar.

Inter Sportif Direktörü Ernesto Paolilo geçtiğimiz günlerde Maicon ile Inter'de ki geleceği hakkında görüşeceklerini belirtmişti.

Goal

King_91
02.Temmuz.2009, 21:32
nasıl ne yapsın tekniği . oyun kuran defans diye birşey var . pique mesela adam 30 metre ayağa pas atabiliyor . puyol ise düz defans .

Gangstaa
02.Temmuz.2009, 21:35
Maicona gerek yok.Ramos bekte daha iyi oynar stoperde oynadığından.Kaliteli bir stoper alsınlar maicon yerine daha iyi olur.

Gangstaa
02.Temmuz.2009, 21:37
Kakayla iniesta karşılaştırılıyor.Barcelona taraftarı heryerde.

bugra 1905
02.Temmuz.2009, 21:49
Casillas>Valdes
Ramos<Alves
Albiol=Pique
Pepe<Puyol
Marcelo<Abidal
L.Diarra<Keita
M.Diarra<Xavi Hernandez
Kaka>İniesta
Robben=Henry
C.Ronaldo<Messi(Yanına Biel Yaklaşamaz Messinin)
Benzema=Eto
Benim Değerlendirmem Bu Şekilde
Barcelona Zlatanı Alırsa Çok Süper Olur
Ben Barcelonanın Realden Daha İyi Takım Olduğunu Düşünüyorum Bu Sene Kupaları Barça Toplayacak Yine

gerrrard
02.Temmuz.2009, 21:57
@omersal

Nasıl karşılaştırdığın önemli yetenek olarak mı yoksa takıma yaptığı katkı olarak mı, çift yönlülük olarakmı mental olarak mı.

Mesela Ronaldo-Messi-Kaka dünyadaki en yetenekli oyuncuların başında olabilirler fakat takımına verdikleri,yaptıkları katkı olarak düşünürsek Gerrard bunların hepsini geride bırakır.

Enterokinaz
02.Temmuz.2009, 21:58
sergio ramos, alves'i 3 e katlar, 8 e böler.

futbolcu karşılaştırmasına göre takımın iyiliği veya kötülüğünden bahsedilemez. olaya komple bakmak lazım.

King_91
02.Temmuz.2009, 22:07
sergio ramos, alves'i 3 e katlar, 8 e böler.

futbolcu karşılaştırmasına göre takımın iyiliği veya kötülüğünden bahsedilemez. olaya komple bakmak lazım.

ya kaç saattir söyliycem söylemiyorum nasıl herkes alves>ramos der aklım almıyor .

Fernando Gago
02.Temmuz.2009, 22:39
Manchester United alsa süper olur aslında . . .

deniz.91
02.Temmuz.2009, 22:55
Ramos varken hiç gerek yok almazlar zaten heralde

CeSC FaBReGaS
02.Temmuz.2009, 22:56
Maicon'u almayı düşünüyorsa Madrid büyük ihtimal Ramos'u stopere alır.Ama Maicon şu an için gereksiz çünkü stopere Albiol'u aldılar.

sananes
02.Temmuz.2009, 23:44
dünyada en öne cıkan 3 sag bek var dogru ama bunun sıralamasını yaparsak önce ramos sonra maicon sonra alves gelir.Alves savunma yapmıyoki hücum yönü güclü o kadar

eXcitinG
03.Temmuz.2009, 00:10
Konumuz Benzema nın ReaL Madrid takımına transferi. Dünya nın en iyi sağ beki kim tartışması değiL.

omersal
03.Temmuz.2009, 02:04
Kakayla iniesta karşılaştırılıyor.Barcelona taraftarı heryerde.

Ben iki takımdan da nefret ederim ama Iniesta daha iyi bence. İSme göre yorum yapıyorsunuz siz ama biraz Barça maçı izlerseniz Iniestanın daha iyi olduğu rahatça görebilirsiniz.İsim olarak alırsak Kaka daha büyük tabi. Geçen sene Barçayı taşıyan adama Messi diyolardı ama bence Iniestaydı.Kaka ise kaç yıldır Milana bir ŞL kupası haricinde hiçbir zafer tattıramadı. 1 sene ŞLde gol kralı olunca da ünü duyuldu.Dünyanın en iyi oyuncusu olarak lanse edildi ama Messi ve Ronaldonun Kakayı söndürmesi - beklediğim gibi - uzun sürmedi.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
NOT : Iniesta DÜNYADAKİ en nefret ettiğim oyuncudur , Kaka ise en sevdiğim futbolculardan biridir.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:

dünyada en öne cıkan 3 sag bek var dogru ama bunun sıralamasını yaparsak önce ramos sonra maicon sonra alves gelir.Alves savunma yapmıyoki hücum yönü güclü o kadar

Alvesi sağaçık koysalar daha iyi olur sanki.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:

Konumuz Benzema nın ReaL Madrid takımına transferi. Dünya nın en iyi sağ beki kim tartışması değiL.

Kusura bakma Hayrettin abi birazda benim hatam ama napayım Real fanatiği oldukça fazla :D

uAburak89
03.Temmuz.2009, 02:08
@omersal

Iniesta'dan nefret ediyorsun, Ronaldo'ya mal diyorsun. Çok ilginç gerçekten, adamlar sana ne yaptı da bu kadar nefretini kazandı ?

Genel olarak konudan tamamen sapılsa da; Benzema transferi gerçekten tebrik edilmesi gereken bir transfer. Adam her türlü atıyor, komple futbolcu.

omersal
03.Temmuz.2009, 02:08
@omersal

Nasıl karşılaştırdığın önemli yetenek olarak mı yoksa takıma yaptığı katkı olarak mı, çift yönlülük olarakmı mental olarak mı.

Mesela Ronaldo-Messi-Kaka dünyadaki en yetenekli oyuncuların başında olabilirler fakat takımına verdikleri,yaptıkları katkı olarak düşünürsek Gerrard bunların hepsini geride bırakır.

İşte bu benim için futbolda en önemlisi takıma katkıdır.Bende ona göre karşılaştırdım
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:

@omersal

Iniesta'dan nefret ediyorsun, Ronaldo'ya mal diyorsun. Çok ilginç gerçekten, adamlar sana ne yaptı da bu kadar nefretini kazandı ?

Genel olarak konudan tamamen sapılsa da; Benzema transferi gerçekten tebrik edilmesi gereken bir transfer. Adam her türlü atıyor, komple futbolcu.

Ya aslında Iniestanın sevmediğim yani agresif bir oyuncu olmayışı.Çok sakin tekniğe dayalı futbol oynuyor.Ben ise daha kıran kırana oynayan mesela Gattuso gibi oyuncuları severim.Ronaldoda sevdiğim bir futbolcudur aslında ama kişiliğinin düzgün olmadığı kesin ben onun için söyledim :D
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Neyse şimdi yöneticiler kızacak en iyisi bu konuda daha fazla ileti yazmayayım :D

BaFraLı
03.Temmuz.2009, 02:28
Futboluna bir şey diyemedikleri için, başka yerlerden sallıyorlar. İçinizdeki nefret, gerçekten çok komik...

Haber Goal'in haberi.Nefret filan yok.Adamın yaptığı ortada böle şeyler yaptıktan sonra ohoo istese ço müthiş bir süper futbolcu olsun ne olcak.

uAburak89
03.Temmuz.2009, 03:10
Goal hiç yalan haber yapmıyor sanki ? Ayrıca ben yaptığını savunmadım zaten, doğru diyen de çıkmaz. Ama böyle bir şeyin olduğu konusunda şüphelerim var.

Nefret konusuna gelince, herif, mal, direk olarak nefret ederim söylemi, tehlikeli, barca fanı arkadaşın benzetmeleri.. Çok yakın tanıyorsunuz herhalde, ya da size de bir yamuk yaptı vakt-i zamanında...

BaFraLı
03.Temmuz.2009, 03:16
Yok ne alaka dediklerindende pek bişi çıkaramadım.Sadece kendi görüşümü bildirdim.Bilemicem ama Goal'in pek yalan haber yaptığını görmedim.Hem böle bişeyi yapması hiçte doğru bişi değilki zaten savunmak istesede bir CR7 fanı neyini savunabilir böle bir olayın :).Yanlış anlama sana savunuyorsun demiyorum zaten ha :)

gerrrard
03.Temmuz.2009, 05:18
@omersal

İniesta-KaKa karşılaştırmasında yetenek olarak KaKa, İniesta'dan baya bir üstün fakat katkı olarak İniesta, KaKa'dan daha ileride. Tabi KaKa'nın R.Madrid'deki performansıda önemli.

D.Alves-S.Ramos'da bana göre D.Alves daha yeteneklidir ama Ramos bir bek olarak Madrid'e çok şeyler veriyor. Bana göre Ramos daha fazla katkı sağlar.

Ronaldo-Messi'de Ronaldo'nun Real'deki performansı önemli.

Eto'o-Benzema konusunda Eto'o her ne kadar daha yetenekli olsada Benzema'nın komple bir futbolcu olması Eto'o dan üstün kılan özelliği.

Valdes-Casillas bilmem tartışmaya gerek var mı? :D

Pique,Albiol konusunda şahsi görüşüm Albiol hem katkı olarak,hem yetenek olarak Pique'den üstün. Fakat Albiol Real'de napar soru işareti.

Puyol-Pepe konusunda Pepe biraz daha öne çıksada Puyol gibi bir ismin her zaman yeri çok farklıdır. Takıma yaptığı katkı bazında Puyol,PePe'yi ezer.

Abidal-Marcelo eşleşmesinde Marcelo defansını geliştirmedikçe Abidal ezmeye devam eder.

Y.Toure-M.Diarra'da ise Toure ne kadar güçlü ise,neler yapıyorsa aynı özellikler M.Diarra'da da var. M.Diarra'nın çabukluğu Y.Toure'den ayıran özelliği. Bana kalırsa burun farkıyla M.Diarra önde.

Xavi-Keita, Van der Vaart-Gago'dan çok daha verimliler.

Barcelona'nın zaten olan sistemi ise henüz bir sistemi olmayan R.Madrid'den daha iyi olduğuna göre;

Skor 5-5. Yani herşey maçta belli olacak. :D

gerrrard
03.Temmuz.2009, 05:33
Olayın fotoğrafları var.

Alicanfmfan
03.Temmuz.2009, 06:19
Benzema zaten Avrupa da ki en kompLe forvetLerden biri ALican, Şaşırdın herhaLde :icon_surprised:

Ben Benzama'yı hiç sevmiyorum , Saint Etienne macında attıgı golden sonra bi gol sevinci yapmıstı :D

Daha iyi isimler olabilirdi mesela Villa gibi ama Valencia da cok yüksekden ucmus villa transferinde onun için yatmıs sanırım

Gangstaa
03.Temmuz.2009, 06:25
Paranın gözü kör olsun.Adam yıldızlarla revizyona gitti..

omersal
03.Temmuz.2009, 13:01
@omersal

İniesta-KaKa karşılaştırmasında yetenek olarak KaKa, İniesta'dan baya bir üstün fakat katkı olarak İniesta, KaKa'dan daha ileride. Tabi KaKa'nın R.Madrid'deki performansıda önemli.

D.Alves-S.Ramos'da bana göre D.Alves daha yeteneklidir ama Ramos bir bek olarak Madrid'e çok şeyler veriyor. Bana göre Ramos daha fazla katkı sağlar.

Ronaldo-Messi'de Ronaldo'nun Real'deki performansı önemli.

Eto'o-Benzema konusunda Eto'o her ne kadar daha yetenekli olsada Benzema'nın komple bir futbolcu olması Eto'o dan üstün kılan özelliği.

Valdes-Casillas bilmem tartışmaya gerek var mı? :D

Pique,Albiol konusunda şahsi görüşüm Albiol hem katkı olarak,hem yetenek olarak Pique'den üstün. Fakat Albiol Real'de napar soru işareti.

Puyol-Pepe konusunda Pepe biraz daha öne çıksada Puyol gibi bir ismin her zaman yeri çok farklıdır. Takıma yaptığı katkı bazında Puyol,PePe'yi ezer.

Abidal-Marcelo eşleşmesinde Marcelo defansını geliştirmedikçe Abidal ezmeye devam eder.

Y.Toure-M.Diarra'da ise Toure ne kadar güçlü ise,neler yapıyorsa aynı özellikler M.Diarra'da da var. M.Diarra'nın çabukluğu Y.Toure'den ayıran özelliği. Bana kalırsa burun farkıyla M.Diarra önde.

Xavi-Keita, Van der Vaart-Gago'dan çok daha verimliler.

Barcelona'nın zaten olan sistemi ise henüz bir sistemi olmayan R.Madrid'den daha iyi olduğuna göre;

Skor 5-5. Yani herşey maçta belli olacak. :D

Çok iyi yorumlar benimkilerle hemen hemen aynı. :D

dakara
04.Temmuz.2009, 03:04
kız artık barca taraftarı olur heralde

Fernando Gago
04.Temmuz.2009, 03:19
Ronaldo'nun bu saçma tutumları mutlaka formuna yansıyacaktır . mental olarak hazır olmayan bir oyuncu sahada da var olamaz . Ronaldo asla ManUtd'deki formunda olmayacaktır bence tabi böyle giderse . . .

Memedov
04.Temmuz.2009, 04:11
Bir insanın bu kadar antipati toplaması iyi değil. Aynı tavırları ve davranışlarını devam ettirirse dünya futbolu böyle bir yeteneği kaybedeceği gibi C.ronaldo'da kendine yazık edecek.

tarikko
04.Temmuz.2009, 23:57
Real Madrid'in başkanı Florentino Perez, ellerinde 35 lisanslı futbolcu olduğunu ve bunun çok fazla bir rakam olduğunu söyledi.

AFP'ye verdiği demeçte, önümüzdeki sezona hazır olabilmeleri için bir iki futbolcuya daha ihtiyaçları olduğunu, buna karşılık 10 kadar futbolcunun da Real Madrid'ten ayrılması gerektiğini söyleyen Perez, bugüne kadar yaptıkları Ronaldo, Kaka, Benzema ve Albiol için 215 milyon Euro harcadıklarını ve lisanslı futbolcularının 35 olduğunu belirtti.

Normal bir futbol takımına 25 lisanslı oyuncunun yettiğini söyleyen Perez, "Sözleşmeleri bitmemiş 10 futbolcuyu göndermek istiyoruz, fakat bu kolay bir şey değil. Yakında Dünya Kupası maçları oynanacak, eğer milli takımlarında oynamak istiyorlarsa oynayabilecekleri kulüplere gitmelerinde fayda var" dedi.

Real'in satmak istediği futbolcuların arasında Ruud van Nistelrooy, Arjen Robben, Wesley Sneijder, Rafael van der Vaart, Royston Drenthe ve Klaas Jan Huntelaar gibi isimler bulunuyor. Bayern'in Fransız futbolcusu Ribery ile Liverpool'lu İspanyol Xabi Alonso'nun transferleri konusunda ise Perez, "İkisi de büyük futbolcu, ama kulüpleri onları satmak istemiyor. Fakat transfer sezonunda pozisyonlar çok çabuk değişebiliyor" diye konuştu.

Sporx

RoNNiE91
05.Temmuz.2009, 00:04
Offf offf satılık isimlere bak.Onlardan bir takım kursan yine şampiyonluğa oynar.

King_91
05.Temmuz.2009, 00:06
şu hollanda düşmanlığı nedr perezdeki anlayabilmiş değilim

MaTRaKaN
05.Temmuz.2009, 00:17
Arjen Robben, Wesley Sneijder, Rafael van der Vaart, Royston Drenthe ve Klaas Jan Huntelaar şu anda her takımda ilk 11'de oynayabilecek oyuncular kim alırsa çok iyi bir transfer yapar

gerrrard
05.Temmuz.2009, 00:22
Xabi Alonso + 10 milyon Euro'ya Robben'i versinler. :n:

GebzeLi1907
05.Temmuz.2009, 00:24
hepsi bi yere kadar da Robben satılır mı ya hiç

Robben Kaka C.Ronaldo

gibi bi üçlü olabilecek elinizde

tarikko
05.Temmuz.2009, 00:26
Sneijder ve Robben'i neden satarlar hiç anlamam..

gerrrard
05.Temmuz.2009, 00:26
Xabi Alonso + 10 milyon Euro'ya Robben'i versinler. :n:

Robben +10 milyon Euro=Alonso olacaktı

Fernando Gago
05.Temmuz.2009, 00:51
Bakalım kaç para toplayacaklar bu oyunculardan . . .

sananes
05.Temmuz.2009, 01:17
Robben +10 milyon Euro=Alonso olacaktı

alonso bence çok yetenekli bi oyuncu değil hatta o oynadıgında ispanya daha yavas oynuyo gibi geliyo bana böyle bi teklif yapılırsa hemen kabul eder liverpool

Trabzonspor
05.Temmuz.2009, 01:52
Robben Kaka Ronaldo çok iyi bir forvet gerisi isimler olur.Robben ve senieder satmak saçmalık bence.

bySilver
05.Temmuz.2009, 01:54
Robben neden satılıyor ki anlam veremiyorum.

Alicanfmfan
05.Temmuz.2009, 02:02
Drenthe hariç herkese kapımız acıktır :D

deniz.91
05.Temmuz.2009, 04:07
Robben vandervaaart ve huntelaar satılırmı ya süper oyuncular

DeNiZ_1903
05.Temmuz.2009, 04:18
Türk Takımları alır onları merak etmeyin. :D Şaka bir yana gerçekten gereksiz işler yapıyor Madrid.İkinci bir kadro kurulur bu takımla.Biri ŞL için biri lig için. :D

Universal
05.Temmuz.2009, 04:43
Satılık listesi iyi, yarın bizim Türk Medyamız, bu oyuncular Fenerbaçe'de, Galatasray'da, Beşiktaş'da diye haber yaparlar. R.Madrid oyuncu satarken parayı düşünecek bir kulüp değil, veilen teklifi kabul ederler.

Fernando Gago
05.Temmuz.2009, 13:00
Luis Fabiano'nun menajeri, oyuncunun Milan'a gitmek istediğini ancak Sevilla'nın yüksek transfer bedeli isteyerek transere taş koyduğunu ifade etti.

Edin Dzeko, Fabiano arasında ikilemde kalan ve bir türlü aradığı forveti kadrosuna katamayan Milan'a Fabiano'dan iyi haber geldi.

As gazetesine konuşan oyuncunun menajeri Fabiano'nun Milan'a gitmeyi çok istediğini ancak Sevilla'nın Milan'dan yüksek bir bonservis bedeli istediğini belirtti.

Fabiano'nun menajeri oyuncunun transferiyle ilgili şu bilgilere yer verdi: "Real Madrid'in ödediği rakamlarla kıyaslama yapmak çok yanlış. Dünyada bir ekonomik kriz var ve gerçekçi olmalıyız. Sevilla'nın bir Dani Alves veya Sergio Ramos'tan aldığı transfer bedelini Fabiano için de beklemesi yanlış olur."

Fernando Gago
05.Temmuz.2009, 13:02
Barcelonalı savunma oyuncusu Rafael Marquez'le kulüp arasındaki görüşmelerde bir sonuca varılamıyor.

Barcelona'nın Meksikalı savunma oyuncusu Rafael Marquez'le sürdürülen sözleşme yenileme görüşmeleri başarısız olunca oyuncunun Barça'daki geleceğine şüpheyle bakılmaya başlandı.

Meksika basınının iddiasına göre Barça, Marquez'e bir yıllık tekllif yapıyor. Ancak Marquez'in kafasından geçen bir yıllı opsiyonlu olmak üzere üç yıllık anlaşma.

Geçtiğimiz sezon Şampiyonlar Ligi Yarı Finali'nde Chelsea karşısında sakatlanan Marquez, sezonu kapatmış ancak onun yerine oynayan Pique, kariyerinin en iyi dönemini geçirmişti.

BaFraLı
05.Temmuz.2009, 13:18
Bence bundan sonra daha forma şansı bulmakta zorlanabilir.Takımdan ayrılması iyi olur.

omersal
05.Temmuz.2009, 13:28
Barçanın defansına zayıf diyorlar ama Pique - Marquez - Puyol - Milito gibi oyuncular var. Yani Marquezin forma şansı bulması oldukça zor ama şöyle düşündüğümde Marquez'i alsa alsa Milan alır.

omersal
05.Temmuz.2009, 13:32
Ben Fabianoyu beğenmiyorum.Manchester Owen'ı aldığında sırf Fabianoyu almıyor diye sevinmiştim. Bence onun gibi birçok oyuncu var.Onun tek avantajı Brezilyalı ve Sevillalı olması bence.

KanaKe
05.Temmuz.2009, 14:34
Gereksiz isler yapmiyorlar aksine ispanya'da kadroda en fazla 25 oyuncuya numara verilebiliyor mecburen 10 oyuncuyu gözden cikaracaklar.

Hugo
05.Temmuz.2009, 16:11
Hollandalı temizleme operasyonu olmasın?
Olursa olsun da bizim lige de şunlardan bir ikisini getirebilsek süper olur.

Bordo61Mavi
05.Temmuz.2009, 16:39
Fenerbahce alsin iste Robbeni cok isterim bizim ligimize gelmesini

Trabzonspor
05.Temmuz.2009, 16:49
Vaart belki ama Rooben ve Senieder kesinlikle gelmez.

gerrrard
05.Temmuz.2009, 18:11
alonso bence çok yetenekli bi oyuncu değil hatta o oynadıgında ispanya daha yavas oynuyo gibi geliyo bana böyle bi teklif yapılırsa hemen kabul eder liverpool

Xabi Alonso iyi izlenirse Gerrard'ın 1 beden küçüğü. Günümüz futbolunda aranan oyunculardan biri. Gerrard'la Alonso'yu ayıran tek fark hırs. Onun dışında pek bir eksiğinin olduğunu düşünmüyorum. Robben'de çok yetenekli fakat Xabi Alonso + 10 milyon Euro gayet ideal.

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
05.Temmuz.2009, 19:53
"94 milyon Avroya değerim"

Futbol tarihinin en pahalı transferinin kahramanı, yeni Real Madridli Cristiano Ronaldo, ''94 milyon Avroya değerim'' dedi
Ronaldo, Avrupa Futbol Federasyonları Birliği (UEFA) Başkanı Michel Platini'nin, perşembe günkü ''Fahiş transfer ücretlerine bir son verilsin. Bir futbolcuya nasıl 90 milyon Avro harcanır, aklım almıyor'' açıklamalarına, İspanyol Marca gazetesinden yanıt verdi.

UEFA'nın internet sitesinde yer alan habere göre, Real Madrid'in, kendisine yaptığı teklifi ''adil'' bulduğunu belirten Ronaldo, dünyanın en pahalı futbolcusu olmaktan memnun olduğunu söyledi. ''Rakamın, adil olduğunu düşünüyorum. Manchester United ve Real Madrid bu konuda uzlaşmışlarsa, söyleyecek başka bir şey kalmıyor'' diyen Portekizli kanat oyuncusu, büyük futbolcuların çok para ettiğini, onları takımlarında görmek isteyen kulüp sahiplerinin de bu parayı ödemek zorunda olduklarını savundu.
Ronaldo, Platini'nin açıklamalarıyla ilgili olarak da ''Herkesin fikrine saygım var, ancak onlarla aynı fikirde değilim. Real Madrid bu kadar fazla para ödüyorsa bu, beni istedikleri ve bu parayı hak ettiğimi düşündükleri içindir. İyi oynamak için elimden gelenin en iyisi yapacak ve bana bu parayı ödemekle doğru bir karar verdiklerini göstereceğim'' diye konuştu.

Kaynak: LigTv

barahir
05.Temmuz.2009, 19:58
Bu adamın mourinho ile çalışması lazımdı..

nerazzuri
05.Temmuz.2009, 21:58
Bu adamın mourinho ile çalışması lazımdı..
Kesinlikle :)

RaSenGan
06.Temmuz.2009, 08:46
47 milyon Euro + iki Hollandalı

Real Madrid'in Franck Ribery ısrarı bitmek bilmiyor. İspanyol devi daha önce Fransız futbolcu için 55 milyon Euro teklif yapmıştı. 'Los Galacticos'u yeniden kurmak isteyen Florentino Perez'in, Bayern Münih'e 47 milyon Euro'nun yanında Arjen Robben ve Wesley Sneijder'i teklif ettiği öne sürüldü.

Ribery için daha önce Barcelona, Chelsea, Manchester United, Arsenal ve Manchester City takımları talip olmuştu; fakat Franck Ribery ise Real Madrid dışında bir takıma transfer olmayacağını belirtmişti.

Şu ana kadar, Cristiano Ronaldo, Kaka, Karim Benzema ve Raul Albiol transferlerine yaklaşık 210 milyon Euro harcadığı iddia edilirken; Perez'in Ribery konusundaki ısrarına Bayern Münih'in nereye kadar dayanacağı ise bilinmiyor.

Bayern Münih'in yeni antrenörü Luis van Gaal'in ise Hollandalı futbolcular Arjen Robben ve Wesley Sneijder'e sıcak bakması durumunda, transferin gerçekleşmesi her an mümkün gözüküyor.

05.07.2009
Kaynak : Sporx.com dış haberler

goosfraba
06.Temmuz.2009, 08:49
Eğer doğruysa Bayern'in kesinlikle kabul etmesi gerekir.

omersal
06.Temmuz.2009, 11:38
Bu Real'e diyecek lafım kalmadı artık. Bence Robben de Sneijder de Riberyden daha iyi futbolcular. Ribery'nin Bayern'de mükemmel oynamasının sebebi lider oyuncu olmasıydı bana göre.Bütün toplar onlarla buluşuyordu ama Real de böyle birşey olmaz , olamaz. Bilmiyorum da eğer böyle bir teklif varsa Bayern geri çevirmez herhalde.

omersal
06.Temmuz.2009, 11:40
Aslında oyun olarak o parayı eder ama burda çok disiplinsiz davranır gibi geliyor.Çünkü Real'de bir ferguson yok.Bunu ancak Ferguson adam ediyordu.

KaPaLı
06.Temmuz.2009, 11:57
Pehh Bayern bunu kabul etmezse kesinlikle aklından şüphe ederim.

NisRoc
06.Temmuz.2009, 11:57
Yok artık Ali Sami..

E.Cartman
06.Temmuz.2009, 14:17
Maşallah Perez sırf Hollandalı hegamonyasına son vermek için satıyo robbenle sneijder'i. Sneijder'in bence Ribery'den pek eksik bi yanı yok ama Robben Ribery'den daha iyi bence bayern bunuda kabul etmezse inşallah Perez'de Ribery'e tekLif yapmazda sonra Bayern daha ucuza satar...:D:D:D

KanaKe
06.Temmuz.2009, 15:23
Bayern Robben ve Sneijder'i senelerdir istiyor zaten :) bence direk kabul ederler.

BaFraLı
06.Temmuz.2009, 15:25
Real Madrid’in flaş transferi Portekizli yıldız, dünyanın en iyi liginde oynayacağına inanıyor.

Premier Lig’de oynadığı altı yıl boyunca Manchester United formasıyla sayısız başarılara imza atan ve yakın zamanda İspanya Ligi’nde oynamak için sabırsızlanan, Real Madrid’in transfer bombası Cristiano Ronaldo, “La Liga’yı Premier Lig’den daha iyi” olarak nitelendirdi.

Dünyanın en pahalı transferi olarak futbol tarihine geçen Portekizli, bu akşam Santiago Bernabeu’da düzenlenecek olan törenle Real Madrid formasını resmen giyecek. Ancak Ronaldo, henüz La Liga’da oynamadan son zamanların en ateşli tartışmasına el attı.

Guardian’a konuşan Ronaldo, “Premier League, çok iyi bir organizasyon. Ancak bence transfer olan futbolcularla birlikte İspanyol Ligi’nin kalitesi biraz daha artacak. Florentino Perez’in transferleri La Liga’yı Premier League’in üzerine taşıyacak” diyerek ‘hangisi daha iyi’ tartışmasını yeniden alevlendirdi.

Kaka ve Ronaldo’dan sonra Karim Benzema’yı da renklerine katan Real Madrid, şimdi de Franck Ribery’nin peşinde. Eflatun beyazlıların ezeli rakibi Barcelona ise Keirrison ve Javier Mascherano ile birlikte Andrea Pirlo’yu da transfer etmek için yoğun çaba sarfediyor.

goal

Lionel Andres Messi
06.Temmuz.2009, 15:29
futbol bilgisi o kadar kıt ki 2 transferle bir ligin kalitesini bitiriyor,daha premier ligin niçin en iyisi olduğunu bilmiyor.

TR.CaPTaiN
06.Temmuz.2009, 15:38
Guardian’a konuşan Ronaldo, “Premier League, çok iyi bir organizasyon. Ancak bence transfer olan futbolcularla birlikte İspanyol Ligi’nin kalitesi biraz daha artacak.

Başlığı görünce çünkü ben artık La Liga'dayım benzeri birşey söylemiş olabileceğini tahmin etmiştim ama Ronaldo kendisinden beklenmedik şekilde Kaka ve Benzema gibi oyuncuların da La Liga'ya katkı yaptığını söylemiş.

Yeni transferler kesinlikle La Liga'ya güç kattı. Sonuçta Kaka, Ronaldo, Benzema gibi oyuncuları birarada izlemek güzel olacak ama Premier Lig'in de gerek tribün atmosferi gerekse futbol kalitesi bakımından La Liga'ya göre daha ilgi çekici olduğunu düşünüyorum.

fmsmyrna
06.Temmuz.2009, 15:57
Göreceli bir kavram Ronaldo'ya göre La Liga en iyisi.Bunu ölçebilen bir alet yok bilemeyiz hangisi daha iyi.Bence de La Liga önümüzdeki sene oynanabilecek potansiyel olarak en iyi lig.Bana göre en iyi 3 lü İspanya'da Kaka-Ronaldo-Messi.

omersal
06.Temmuz.2009, 19:54
Bence Premier Lig daha iyi.Yani bir ligin kalitesini iki takımın yaptığı transferler değil oynanan çekişmeli futbol gösterir.Geçen sene La Liga zevkten yoksun Barça ve Realin her maçını kazandığı bir ligdi.Zaten ingiliz takımlarının başarılı olmasının sebebi de liginin kalitesi bence. Bu sene de büyük ihtimalle öyle olacak.Real ve Barça 1-2 maç hariç her maçı kazanacak derbiler sonucu belirleyecek ama Premier Lig her sene olduğu gibi kıran kırana geçecek ve hiç bir maçın sonucu kesin görünmeyecek.Bence bu da Premier Ligin farkını gösteriyor.

BaFraLı
06.Temmuz.2009, 23:58
Espanyol, Arjantinli Ivan Pillud’u bir yıllığına kiraladı. Barselona kentinin ekibi isterse futbolcuyu satın da alabilecek.

İspanyol ekibi Espanyol, Arjantinli savunma oyuncusu Ivan Pillud'u renklerine bağladı.

Tiro Federal'den alınan 23 yaşındaki futbolcu, Espanyol'da bir yıl kiralık olarak oynadıktan sonra opsiyon hakkının kullanılması halinde mavi-beyazlıların malı olacak. Bu arada Pillud, Espanyol'un bu sezonki üçüncü transferi oldu. İspanyol ekibi daha önce Chelsea'den Ben Sahar ve Celtic'in Japon oyun kurucusu Shunsuke Nakamura'yı transfer etmişti.

goal

Fernando Gago
07.Temmuz.2009, 01:01
Böyle bir teklifi kabul etmemek delilik olur . . .

GebzeLi1907
07.Temmuz.2009, 01:03
Böyle bi teklifi yapmak da delilik olur

RoNNiE91
07.Temmuz.2009, 02:18
Şuan Ntvspor'da imza töreni var canlı yayında.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Bitti şimdi.

tarikko
07.Temmuz.2009, 02:45
Maç değil, imza töreni!

94 milyon avro bonservis bedeli ile Real Madrid'e transfer olan Cristiano Ronaldo, Santiago Bernebau Stadı'nda düzenlenen muhteşem törenle basın ve taraftarlara tanıtıldı.

Kendisini 30 Haziran 2015 yılına kadar Real Madridli yapan sözleşmeye imza atan Portekizli süperstar, Real Madrid'de 9 numaralı formayı giyecek. Yıldız futbolcunun formasında ise 'Ronaldo' yerine 'C.Ronaldo' yazılacağı ifade edildi.
Santiago Barnebau Stadı'nı dolduran 80 bin kişinin karşısında oldukça heyecanlı görünen Ronaldo, yaptığı açıklamada en büyük hayalinin gerçek olduğunu söyledi.
Daha önce 1984 yılında Napoli'ye transfer olan Diego Armando Maradona'nın imza töreninde 75 bin futbolsever tribünlerdeki yerini almıştı. Ronaldo için Santiago Barnebau Stadı'nı dolduran yaklaşık 80 bin kişi de, bu alanda da yeni bir rekorun altına imza atmış oldu.
Real Madrid Kulübü Başkanı Florentino Perez ve geleneksel olarak her yeni futbolcunun tanıtımında bulunan onursal başkan Alfredo Di Stefano'nun da olduğu tanıtımda, saha içine kurulan dev ekrandan başta Zinedine Zidane olmak üzere Real Madrid'in geçmişteki ve şimdiki ünlü yıldızların maç içindeki görüntüleri yayınlandı.
Törenden önce Cristiano Ronaldo'nun kariyerinde kazandığı başarılar, kupalar ve attığı goller Santiago Barnebau Stadı'nı dolduran 80 bin kişiye izlettirildi. Öte yandan RealMadrid TV ve RealMadrid.com'dan canlı olarak yayınlanan imza töreninde taraftarların arasından bir kişi seçilerek, Ronaldo imzalı bir top hediye edildi.
İspanyol devi Real Madrid Cristiano Ronaldo'yu Manchester United'tan 94 milyon avro bonservis bedeliyle kadrosuna katarak dünya üzerindeki gücünü bir kez daha ortaya çıkarmıştı. Yeniden başkanlığa dönen efsane isim Florentino Perez'in Ronaldo transferinin yanında takıma bu yaz getirdikleri ise; Kaka, Karim Benzema, Raul Albiol.

Sporx

http://img190.imageshack.us/img190/3858/ronaldo1f.jpg (http://img190.imageshack.us/i/ronaldo1f.jpg/)

http://img189.imageshack.us/img189/745/ronaldo2u.jpg (http://img189.imageshack.us/i/ronaldo2u.jpg/)

tarikko
07.Temmuz.2009, 03:27
http://maraton.com.tr/qHUsMbuK28cYW/images/news_images/81724_2_090706232431.jpg

http://maraton.com.tr/qHUsMbuK28cYW/images/news_images/81724_3_090706232431.jpg

http://maraton.com.tr/qHUsMbuK28cYW/images/news_images/81724_4_090706232431.jpg

http://maraton.com.tr/qHUsMbuK28cYW/images/news_images/81724_5_090706232431.jpg

http://maraton.com.tr/qHUsMbuK28cYW/images/news_images/81724_6_090706232431.jpg

http://maraton.com.tr/qHUsMbuK28cYW/images/news_images/81724_7_090706232431.jpg

http://maraton.com.tr/qHUsMbuK28cYW/images/news_images/81724_8_090706232431.jpg

http://maraton.com.tr/qHUsMbuK28cYW/images/news_images/81724_9_090706232431.jpg

Maraton

tarikko
07.Temmuz.2009, 23:47
Ünlü futbolcu Cristiano Ronaldo'nun dün yapılan tanıtımından sonra Real Madrid resmi mağazasında yaklaşık 2 bin Ronaldo formasının satıldığı ancak 300 kadar formanın da çalındığı bildirildi.
Tanıtım dolayısıyla 80 bine varan kalabalık Santiago Bernabeu Stadı ve çevresinde bulunurken, hemen satışa sunulan ''9'' numaralı Ronaldo formalarından 2 saat içinde 2 bin adet satıldığı belirtildi. Mağazadan verilen bilgilerde 300 kadar Ronaldo formasının da çalındığı duyuruldu.
94 milyon Avro'luk rekor bonservis bedeliyle Manchester United'tan transfer edilen 24 yaşındaki Ronaldo'dan sadece sahada futboluyla değil reklamlardan ve marketing satışlarından da gelir elde ederek yararlanmayı hedefleyen Real Madrid kulübü, bir Ronaldo formasını 85 Avro'ya satıyor.

RONALDO GURURLU!
Bu arada tanıtımın ardından dün gece ilk defa Real Madrid futbolcusu olarak basının karşısına çıkan Ronaldo, ''Bir kulüp, iyi futbolcuları almak için çok para ödemek zorunda. İnsanların bu transferi normal olarak görmemelerini anlıyorum ama futbol tarihinin en pahalı transferi olmak bana gurur veriyor'' dedi.
Santiago Bernabeu Stadı'ndaki kalabalığı beklemediğini ve ''olağanüstü'' bulduğunu kaydeden Portekizli futbolcu, ''Manchester'a nazaran burada üzerimde daha fazla baskı hissediyorum ama ben kendime güvenen biriyim. En iyisini vereceğim'' değerlendirmesini yaptı.
En büyük rakipleri Barcelona'ya oranla Real Madrid'i ''daha özel'' bir kulüp olarak tanımlayan Ronaldo, hedeflerinin La liga, Kral ve Şampiyonlar Ligi kupalarını kazanmak olduğunu ancak 3'te 2 yapsalar da memnun olacağını ifade etti.
Hugo Sanchez, Alfredo di Stefano gibi Real Madrid'in tarihindeki ünlü futbolcularla aynı numarayı alan Ronaldo, Real Madrid'in bu sezon kurduğu kadronun büyük başarılara imza atabileceğini ama adım adım çalışarak hareket etmek gerektiğini vurguladı.

Sporx

Enterokinaz
08.Temmuz.2009, 00:21
iyi hoşta şu ronaldo'da ki tip beni benden alıyor yahu. :)

canavar20
08.Temmuz.2009, 00:23
iyi hoşta şu ronaldo'da ki tip beni benden alıyor yahu. :)

Kendine hakim ol.:icon_lol:

canavar20
08.Temmuz.2009, 15:24
http://i.media.goal.com/g/47867_news.jpg

Lionel Messi, takım arkadaşlarının söylemlerine destek vererek, Kaka ve Ronaldo’dan çekinmediklerini dile getirdi. Neredeyse bütün Barcelona kadrosu, Real Madrid’in yaklaşık çeyrek milyar avro harcayarak yaptığı transferlerden etkilenmediklerini söylerken bu tartışmaya Messi de katıldı.
Sport’un verdiği haberde, Los Angeles’ta oynanan bir hazırlık karşılaşmasından sonra Messi’nin, “Ben Barcelona’nın oyuncusuyum ve kendi takımımla ilgileniyorum. Geçen sezon mükemmeldik ve umarım bu sezon da aynısını yapabiliriz” şeklinde konuştuğu ifade edildi.

Mascherano ve Fabregas gelsin
Bu yaz henüz bir yıldız transfer edemeyen Barcelona’nın yıldız oyuncusu Messi, takıma bir iki üst seviye oyuncunun gelmesinin kendisini rahatsız etmeyeceğini de belirterek şöyle konuştu:

“Basında çıkan isimler takıma kazandırılırsa çok daha güçlü oluruz. Mascherano’nun buraya gelmesini ve beraber oynamayı isterim. Aynı şekilde Fabregas gibi iyi bir futbolcunun da takımda olmasını isterim. Barcelona’nın dünyadaki en iyi takım olduğunu şüphe duymadan söylerim. Kaka çok kaliteli bir oyuncu ancak kendisini Real Madrid’e adapte edebilmeli. Cristano Ronaldo ve Kaka mükemmel iki oyuncu ve Real’e güç katacakları kesin. Gelecek sezon lig süper geçecek ve yine Barcelona kazanacak.”

fthz
08.Temmuz.2009, 15:45
Neden korksun ki onlar Madrid'de Messi Barcelona'da oynuyor :)

KaPaLı
08.Temmuz.2009, 15:49
Bu iş iyice sidik yarışına dönmeye başladı ve gerçekten sıktılar. Tamam iyi oyuncusunuzda hergün çıkıp biz şundan daha iyiyiz korkmuyoruz demeye gerek yok.

BaFraLı
08.Temmuz.2009, 15:53
Bunların cevaplarını önümüzdeki sezon verirsiniz.Atışıp tutuşmaya gerek yok.Görcez kim iyi kim kötü.

BaFraLı
08.Temmuz.2009, 20:47
İspanyol kulübü, Fildişili oyuncuyu sonunda kadrosuna katmayı başardı.

Sevilla kulübü, resmi web sitesinden yaptığı açıklamayla, Tottenham Hotspur'ın orta saha oyuncusu Didier Zokora'yı transfer ettiğini duyurdu.

Fildişili oyuncunun İspanyol kulübüyle 4 yıllık sözleşme imzaladığı bildirildi. Tottenham'a ödenen bonservis bedeli açıklanmazken, ücretin 9 milyon avroya yakın olduğu tahmin ediliyor.

Sevilla sportif direktörü Rodriquez Monchi, transferden dolayı çok mutlu olduğunu belirterek, "Yönetime ve başkana, transferdeki emeklerinden dolayı teşekkür etmeliyiz. Zokora bu sene transferdeki en önemli hedefimizdi ve transferi için çok uğraştık. Umarım buna değer" şeklinde konuştu.

28 yaşındaki Didier Zokora, 2006 yılında Saint-Etienne'den Tottenham'a tranfer olmuştu. Tecrübeli futbolcu, Londra kulübüyle 134 maça çıktı.

GOAL

Fernando Gago
08.Temmuz.2009, 22:00
Sevilla'dan gereksiz bir transfer . . .

Fernando Gago
08.Temmuz.2009, 22:00
Dünyanın tartışılmaz en iyi yonucusu . Neden korksun ki . . .

Lionel Andres Messi
08.Temmuz.2009, 22:13
seneye sakatlanmasa messiden yine çok şeyler bekliyorum bence çok zeki ve aklı başında biri yapması gerekeni elnden geldiği kadar yapacaktır.

PesimiSTyLa
08.Temmuz.2009, 22:15
Bence gereksiz degil, sevilla için iyi transfer. 9 milyon biraz pahalı gibi ama Zokora önemli bir oyuncu. Tottenhamda kendini fazla gösterememiş olmasına aldanmamak lazım; keza Tottenham her sene zilyon transfer yapar, adam yollar, karmasık br kulüptür :)

Sevdigim bir futbolcu Zokora, ispanya onun için uygun bir lig.

KanaKe
08.Temmuz.2009, 22:20
bence iyi transfer fakat ödenen ücret pahali

BaFraLı
09.Temmuz.2009, 02:30
Atletico Madrid’de forma giyen Arjantin asıllı oyuncusu Mariano Pernia'nın Arjantin'de trafik kazası geçirdiği ancak hayati tehlikeyi atlattığı belirtildi.

Arjantin'de trafik kazası geçiren 32 yaşındaki savunma oyuncusunun, Buenos Aires’te tedavisine devam ediliyor. Sol akciğerinde ezilme olduğu açıklanan Pernia’nın durumunda iyileşme olduğu ifade edildi.

Aynı kazada araba için Pernia’nın kızı ve yeğeninin de olduğu, ancak kazada Arjantinli oyuncu dışında yaralanan kimsenin olmadığı belirtildi.

Pernia’nın 11 Temmuz’da başlayacak sezon öncesi hazırlık kampında yapılacak sağlık kontrollerinden sonra antrenmanlarına başlayıp başlamayacağı konusunda bir karar verilecek.

Son iki yıldır sergilediği performansla Atletico Madrid’in önemli oyuncularından biri olan Pernia’nın, Şampiyonlar Ligi grup maçlarına yetişip yetişmeyeceği konusunda net bir bilgi verilmedi.

goal

tarikko
09.Temmuz.2009, 15:53
İspanya Birinci Futbol Ligi (La Liga) ekiplerinden Atletico Madrid, Real Valladolid'den kaleci Sergio Asenjo'yu kadrosuna kattı.

Kalecileri Gregory Coupet'nin Paris Saint Germain'e, Leo Franco'nun da Galatasaray'a gitmesiyle kaleci arayışlarına giren Atletico Madrid, Real Valladolid'den 20 yaşındaki İspanyol ümit milli file bekçisi Sergio Asenjo'yu 5.5 milyon Avro'nun yanı sıra Diego Costa'yı kiralık olarak vererek, transfer etti.

Atletico Madrid resmi internet sitesinden yaptığı açıklamada, 20 yaşındaki ümit milli kaleci Asenjo'nun Pazartesi günü basına tanıtılacağını ve genç eldivenle 4 yıllık sözleşme imzalanacağını bildirdi.

Maraton

Homer J.S
09.Temmuz.2009, 16:25
İyi transfer,tebrik ediyorum At. Madrid yönetimini.

King_91
09.Temmuz.2009, 16:53
kaleci sorunu çözüldü . çok iyi transfer

RIDVAN TLM
09.Temmuz.2009, 16:53
5.5 mılyon euro ıyı ye almıslar

E.Cartman
09.Temmuz.2009, 17:36
Bu adam Atletico Madrid'den gidene kadar kaleci sorunu çözüldü Madrid'in

BaFraLı
09.Temmuz.2009, 17:39
Leo yı satıp Asenjo'yu almakta gerçekten mantıklı.Çok iyi transfer.

zemlinskis
09.Temmuz.2009, 19:46
Sevilla'dan gereksiz bir transfer . . .

Arkadaşım neresi gereksiz transfer allah aşkına...Orta sahada defansif yönü kuvvetli oyuncu lazım bu takıma Romaric Maresca dışında iyi orta sahaları yok Aldo Duscher her zaman sorunlu bir oyuncu olduğunu ve Sevilla'nın bu yıl ŞL'de mücadele edeceğini düşünürsek gayet isabetli olmuş.Fabiano satılmaza bu yıl büyük iş yapacaklarından eminim...Ayrıca Bu adam gelmeseydi.M.Topal'la ilgileniyorlardı

zemlinskis
09.Temmuz.2009, 19:48
Sevilla bu yıl ŞL'de iş yapmak istiyorsa kesinlikle satılmaması gereken bir oyuncu.Astronomik teklifler dışında

matrockmamy
09.Temmuz.2009, 21:08
Galliani alsın bi adam, allah aşkına bi para harcasın. varyemez adam ya!

matrockmamy
09.Temmuz.2009, 21:10
Defansları gerçekten berbat sevillanın, iş yapmaları yine zor. bence 2 stoper de gerekli şl için. zokora kesinlikle gerksiz değil. defansa katkısı çok ve direnci artıran bir adam.

Corpus
09.Temmuz.2009, 21:45
Güzel transfer bravo at.madrid e

Universal
09.Temmuz.2009, 22:54
Barcelona'nın, uzun süredir peşinden koştuğu David Villa'yı transfer etmek üzere olduğu öğrenildi.

http://i.media.goal.com/g/50633_news.jpg

Barcelona'yla Valencia'nın, David Villa transferi konusunda anlaştığı öne sürüldü. Goal.com'a konuşan Barcelonalı bir yönetici, bu transferin noktalandığını ve kısa süre içerisinde kamuoyuyla paylaşılacağını söyledi.

David Villa'yı Valencia'dan transfer etmek için uzun süredir uğraş veren Barcelona'nın, bu transfer için ne kadarlık bir bonservis bedelini gözden çıkardığı şimdilik bilinmiyor. Ancak Real Madrid'in Kaka, Ronaldo ve Benzema'yı transfer ettiği bu dönemde Barça'nın şu âna kadarki sessizliği, artık kendi taraftarını bile rahatsız ettiğinden, Katalan yöneticilerin David Villa konusunda Valencia'nın isteklerini karşıladığı ifade ediliyor. Daha önce edinilen bilgilerdeyse Barça'nın teklifinin en az 40 milyon avro olduğyu belirtilmişti.

Bu arada Çarşamba akşamı bir İspanyol kanalının canlı yayınına çıkan Barcelona Başkanı Joan Laporta, 27 yaşındaki golcünün transferi için hummalı bir çalışma içerisinde olduklarını doğrulamıştı.

David Villa'nın gelişinin, son günlerde yeni sözleşme imzalayıp imzalamayacağı konuşulan Samuel Eto'o'nun gönderilmesi anlamına geldiği de vurgulanırken, Manchester City ve Manchester United'ın, Kamerunlu golcüyle hâlen ilgilendikleri ifade ediliyor.

Kaynak: Goal

bugra 1905
09.Temmuz.2009, 23:03
Alırlarsa Çok İyi Olur Gerçekten İnanılmaz Bir Hücum Hattı Olur Barçanın

bugra 1905
09.Temmuz.2009, 23:08
Çok İyi Transfer

maNga 33
09.Temmuz.2009, 23:13
alırsa çok iyi olur barca için

BeeTLeJuiCe
09.Temmuz.2009, 23:41
Alırsa değil Aldı. :)

David Villa Barça'da...

Fernando Gago
10.Temmuz.2009, 00:07
Mükemmel bir transfer Eto'nun da artık göndrilmesi lazım

zemlinskis
10.Temmuz.2009, 00:17
Mükemmel bir transfer Eto'nun da artık göndrilmesi lazım
neden gönderilecekmiş ? onu bi sorayım sana dünyada Eto'o kadar hızlı ve bitirici kaç tane forvet sayabilirsin bana ?Hem kendisi kulübünde oldukça mutlu ve gitmek istemediğini bir röportajında açıklamıştı.

Gelelim bu R.Madrid ve Barcelona'nın transfer politikasına bu nasıl bir politikadır kardeşim ? Resmen alt üst ettiler ortalığı..Dudak uçuklatan bonservis bedellerini öderken hiç düşünmüyorlar mı...Amaçları Futbol kamuoyunda dengesizlik yaratmak...Şimdi yine sorayım sizlere bugün bir Sevilla bir Valencia bu kulüplerle nasıl başedecek La Liga ' da ? Ve daha da ötesi şampiyonlar liginde bu takımlarla baş edebilecek kaç takım var yahu ? Eto'o gibi bir forveti varken Villa ne oluyor şimdi ? Gerçekten futbolun geleceği hakkında hiç iyimser değilim.Böyle takımlar oldukça parası olmayan takımların başarı şansı yok...

Lionel Andres Messi
10.Temmuz.2009, 00:34
neden gönderilecekmiş ? onu bi sorayım sana dünyada Eto'o kadar hızlı ve bitirici kaç tane forvet sayabilirsin bana ?Hem kendisi kulübünde oldukça mutlu ve gitmek istemediğini bir röportajında açıklamıştı.

Gelelim bu R.Madrid ve Barcelona'nın transfer politikasına bu nasıl bir politikadır kardeşim ? Resmen alt üst ettiler ortalığı..Dudak uçuklatan bonservis bedellerini öderken hiç düşünmüyorlar mı...Amaçları Futbol kamuoyunda dengesizlik yaratmak...Şimdi yine sorayım sizlere bugün bir Sevilla bir Valencia bu kulüplerle nasıl başedecek La Liga ' da ? Ve daha da ötesi şampiyonlar liginde bu takımlarla baş edebilecek kaç takım var yahu ? Eto'o gibi bir forveti varken Villa ne oluyor şimdi ? Gerçekten futbolun geleceği hakkında hiç iyimser değilim.Böyle takımlar oldukça parası olmayan takımların başarı şansı yok...
eto bitirici mi geçen yıl etonun yerinde villa olsaydı sade ligde 40 gol atmıştı eto o çok hızlı çok pres yapabiliyor ama işine gedldiği zaman ,ayrıca hiçde iyi bitirici değil.ayrıca eto o gerçek bir barçalı da değil olmasıda beklenemez zaten başarı yoksa eto oda yok villa gelse bile eto oda kalabilir ama eto o şu anda naz yapıyor basında takas haberleri çıktı diye.

zaten xavi ve messi daha önceden villayı takımda görmek istediklerini söylemişti.olursa bu transfer villa gol manyağı olur.

ayrıca barçanın kilit oyuncuları hep alt yapıdandır diğer büyük takımlar ne kadar transfer yapıyorsa barçada öyle.real için dedin sanırım.

tarikko
10.Temmuz.2009, 00:58
Reddedilmesine pek alışık olmadığımız Katalan ekip, Shakhtarlı savunma oyuncusu tarafından istenmedi.
Dmytro Chygrynsky, kendisini kadrosuna katmak isteyen Barcelona’nın teklifini geri çevirerek herkesi şaşırttı.

Kariyerine Shakhtar Donetsk’te devam etmeyi istediğini söyleyen oyuncu, bu şekilde daha başarılı olacağına inanıyor.

Ukraynalı ekipten, Chygrynsky ile konuşmak için izin isteyen Barcelona, oyuncudan aldığı ret cevabıyla şaşkına döndü.

Kulübünün resmi internet sitesine konuşan Chygrynsky, “Barcelona’nın, her gün birilerine transfer eden kulüplerden olmadığını biliyorum. Bu önemli bir an. Belki de kariyerimde bir daha böyle bir şans elime geçmeyecek. Ama ben yine de Shakhtar’da kalarak kendimi daha geliştirmek istiyorum” dedi.
Goal

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
10.Temmuz.2009, 01:00
İlginç gerçekten...

zemlinskis
10.Temmuz.2009, 01:53
eto bitirici mi geçen yıl etonun yerinde villa olsaydı sade ligde 40 gol atmıştı eto o çok hızlı çok pres yapabiliyor ama işine gedldiği zaman ,ayrıca hiçde iyi bitirici değil.ayrıca eto o gerçek bir barçalı da değil olmasıda beklenemez zaten başarı yoksa eto oda yok villa gelse bile eto oda kalabilir ama eto o şu anda naz yapıyor basında takas haberleri çıktı diye.

zaten xavi ve messi daha önceden villayı takımda görmek istediklerini söylemişti.olursa bu transfer villa gol manyağı olur.

ayrıca barçanın kilit oyuncuları hep alt yapıdandır diğer büyük takımlar ne kadar transfer yapıyorsa barçada öyle.real için dedin sanırım.

Tabii canım Henry Eto'o Keita D.Alves Abidal hepsi altyapıdan yetişen oyuncular

sananes
10.Temmuz.2009, 02:17
eto geçen yıl çok gol attı ama en aksayan oyuncuydu bence çogu zaman bu pas temposuna ayak uyduramıyo çünkü etonun tarzı topu almak hızlanmak adam geçmek sut atmak.Villa çok daha iyi oynayacaktır barca sisteminde ama.Barcelona başkanı günlerce realin yüksek bonservis ücretlerine atıp tuttu sonra kendileride benzer bi transfer yaptı ilginç...

E.Cartman
10.Temmuz.2009, 02:31
Laporta son yaptığı basın toplantısında David Villa'ya 40M€ civarında teklif yaptıklarını söyledi

E.Cartman
10.Temmuz.2009, 02:46
Barça (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Fmilarsiv.milliyet. com.tr%2FBar%25C3%25A7a%2F1%2F1115919%2F)'dan Real Madrid (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Fmilarsiv.milliyet. com.tr%2FMadrid%2F1%2F1115919%2F)'e taş

Barcelona (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Fmilarsiv.milliyet. com.tr%2FBarcelona%2F1%2F1115919%2F) başkanı Joan Laporta, ezeli rakipleri Real Madrid (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Fmilarsiv.milliyet. com.tr%2FMadrid%2F1%2F1115919%2F)'in inanılmaz transfer (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Fmilarsiv.milliyet. com.tr%2Ftransfer%2F1%2F1115919%2F) hamleleri için alaycı bir yorum yaptı. Laporta, "biz Altın Top alan futbolcuları yaratırız, diğerleri onlar için para (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Fmilarsiv.milliyet. com.tr%2Fpara%2F1%2F1115919%2F) öder" dedi.

http://i.milliyet.com.tr/GazeteHaberIciResim/2009/07/09/fft16_mf311192.Jpeg

Sezonu üç kupayla kapatan Barcelona (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Fmilarsiv.milliyet. com.tr%2FBarcelona%2F1%2F1115919%2F) transferde sessizliğini koruyor, ezeli rakibi Real ise başta Cristiano Ronaldo (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Fmilarsiv.milliyet. com.tr%2FRonaldo%2F1%2F1115919%2F) ve Kaka olmak üzere inanılmaz bir transfer (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Fmilarsiv.milliyet. com.tr%2Ftransfer%2F1%2F1115919%2F) hamlesine girişmiş durumda.

Barcelona başkanı Joan Laporta, şu ana kadar dört yeni oyuncu için 220 milyon euro (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Fmilarsiv.milliyet. com.tr%2Feuro%2F1%2F1115919%2F) harcayan Real Madrid (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Fmilarsiv.milliyet. com.tr%2FMadrid%2F1%2F1115919%2F)'i hafif alaycı bir üslupla eleştirdi: "Biz Altın Top alan futbolcuları yaratırız, diğerleri onlar için para (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Fmilarsiv.milliyet. com.tr%2Fpara%2F1%2F1115919%2F) öder. Real'in Cristiano Ronaldo'yı transfer etmesi benim için sorun değil, ama şu anda herkesin örnek aldığı takım (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Fmilarsiv.milliyet. com.tr%2Ftak%25C4%25B1m%2F1%2F1115919%2F) Barcelona." Laporta, "Real transfer pazarına çok saldırgan (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Fmilarsiv.milliyet. com.tr%2Fsald%25C4%25B1rgan%2F1%2F1115919%2F) bir şekilde girdi ve realiteyi tahrip etti. Biz de Madrid gibi borç altına girebiliriz ama tarzımız bu değil. Zaten iyi bir takımımız var, sadece yapmamız gereken birkaç akıllı yatırım" dedi.

Katalan (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Fmilarsiv.milliyet. com.tr%2FKatalan%2F1%2F1115919%2F) kulübünün başkanı, teknik direktör Pep Guardiola (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Fmilarsiv.milliyet. com.tr%2FGuardiola%2F1%2F1115919%2F)'nın ikisi savunma, diğerleri orta saha ve hücum olmak üzere dört yeni oyuncu istediğini, Samuel Eto'o (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Fmilarsiv.milliyet. com.tr%2FEto%2527o%2F1%2F1115919%2F)'nun durumunu çözmeye yakın olmadıklarını söyledi.

Barca, iki yıllık sözleşme teklif ettiği ve Manchester City (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Fmilarsiv.milliyet. com.tr%2FManchester%2520City%2F1%2F1115919%2F)'nin de talip olduğu Kamerunlu golcüden henüz bir yanıt alamadı.

Laporta, "onu birkaç kez cep telefonundan aradım ama cevap vermedi. Numarasını mı değiştirdi yoksa telefonu mu kaybetti bilmiyorum ama onunla konuşmak isterim" dedi.

Laporta, Valencia (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Fmilarsiv.milliyet. com.tr%2FValencia%2F1%2F1115919%2F)'nın golcüsü David Villa (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Fmilarsiv.milliyet. com.tr%2FDavid%2520Villa%2F1%2F1115919%2F) için 40 milyon euroya yakın bir teklif yaptıklarını sözlerine ekledi.

BaFraLı
10.Temmuz.2009, 02:50
Bu işler böle ama ligte görecez herşeyi.Altın top filan hikaye.Ligte Real Madrid bu kadro ile çok başarılı olacaktır.

Enterokinaz
10.Temmuz.2009, 02:53
futbol sahada oynanır. artistlik yapmaya gerek yok.

madrid mi, barca mı göreceğiz bu sene.

nerazzuri
10.Temmuz.2009, 02:59
Ben artık ciddi ciddi kıskançlık olduğunu düşünüyorum. Bu kadar açıklama, futbolcular olsun yöneticiler olsun. Neden böyle açıklama yapmak zorunda hissediyorlar kendilerini anlamıyorum.

Universal
10.Temmuz.2009, 03:22
Villa bana göre Eto'o dan daha iyi bir oyuncudur. Eto'o gibi arkasına bir ortasaha alırsa Villa mükemmelin ötesinde birşey yaratır. Kendi gibi hızlı olan Messi, Henry, Xavi vs gibi oyuncularla çok güzel uyum sağlar.

tarikko
10.Temmuz.2009, 04:05
Daha resmi açıklama yok Villa ile ilgili..

King_91
10.Temmuz.2009, 04:13
inşallah gitmez . villa en sevdiğim oyuncu , barça en sevmediğim takım

MaliKaya
10.Temmuz.2009, 12:52

Futbolun tekillesmesi konusunda sana kesinlikle katiliyorum. Dengeleri alt ust edecekler boyle transferler ile ancak,

Real bu transferler ile yenilmez armaya cikamaz, daha dogrusu hicbir takim yenilmez armaya cikamaz. gunumuz futbolunda cok kaliteli oturmus takimlar bile bazi maclarda sendelebiliyor ki GS'nin Zenit'in, UEFA kupasini aldigi sezonu hatirlayiniz, Yine LaLiga'da Deportivo'nun mutevazi kadrosu ile sampiyon oldugunu hatirlayiniz.

Memedov
10.Temmuz.2009, 13:37
Villa ile Eto'o kıyaslanmaya başlanmış bile. ikiside farklı özellikler taşıyan futbolcular.

Eto'o ne zamandır gönderilmeye çalışılıyor zaten, daha başarılı olabileceği kafasının da rahat edeceği bir kulübe gitmelidir.

Villa'yı alırsa Barcelona iyi iş çıkarmış olurlar.

BeeTLeJuiCe
10.Temmuz.2009, 14:19
Okadar emınsn yani umut

Mustafa :D

%99 diyorlarmış bu transfer için Barça taraftar sitesinde. Tabi İspanyolca ben anlamadım bişi :D

TR.CaPTaiN
10.Temmuz.2009, 15:35
İspanyol Kulübü Real Zaragoza İngiltere Premier League takımlarından Liverpool'un futbolcusu Jermaine Pennant'ı kadrosuna kattı. Sağlık kontrolünden geçen Pennant önümüzdeki sezon Real Zaragoza formasını giyecek.

26 yaşındaki futbolcuyu transfer eden Real Zaragoza'nın bu sezonki ilk transferi olan Pennant, 3 yıllık sözleşmeyi imzaladı.

Pennant kulübün resmi sitesine verdiği demeçte; "Bana Avrupa'dan gelen önemli teklifler vardı ama ben İspanya'yı seçtim ve Real Zaragoza'ya transfer oldum. Zaragoza için elimden geleni yapacağım." ifadelerini kullandı.

Sporx

deniz.91
10.Temmuz.2009, 20:08
Zaragoza için çok iyi bir transfer

hakan3392gs
10.Temmuz.2009, 20:11
Bir zamanlar Galatasaray'da peşindeydi.Keşke alabilseydik Sabri'den kurtulurduk.

BaFraLı
10.Temmuz.2009, 20:12
Gerçekten iyi transfer olmuş.Hızlı,kıvrak bir futbolcu.Arada şaşırtıcı gollerde atabiliyo :D

tarikko
10.Temmuz.2009, 22:14
Udinese başkanı Giampaolo Pozzo, Real Madrid'in İtalyan orta saha oyuncusu D'Agostino ile ilgilendiğini doğruladı.

Bugün Marca ve Sky Sport Italia'da çıkan haberlerde Madrid ekibinin Xabi Alonso ve De Rossi transferlerindeki başarısızlıktan sonra D'Agostine ile ilgilendiği yazılmıştı. Sportmediaset.it'e bu konu ile ilgili konuşan Pozzo, "Görüşmelerimiz var, diğer ayrıntıları ve toplantıları yakında öğreneceksiniz. Oyuncunun fiyatı değişmeyecek, Juventus'a olduğu gibi Real Madrid'e de 20 milyon avro" dedi.

Daha önce, D'Agostino'nun menajeri Franco Zavaglia ise İspanyol kulübünün ilgisinden haberi olmadığını ifade etmişti.

Goal

Aşk-ı Şehir
10.Temmuz.2009, 22:30
Avrupada en çok dikkat çeken transferlerden biri bence...:)

tarikko
10.Temmuz.2009, 22:32
Değişik bir transfer olmuş gerçekten :)

Clayman
10.Temmuz.2009, 23:51
Benzema'dan Perez'e teşekkür!

Real Madrid'in Fransa'nın Lyon kulübü'nde transfer ettiği Karim Benzema için de görkemli bir tören yapıldı. Törende konuşan Benzema ise Real Madrid Başkan'ı Florentino Perez'e teşekkür etti.

Karim Benzema Santiago Bernabeu Stadı'nda yaklaşık 15.000 kişinin önünde kendisini Real Madridli yapan sözleşmeye imza attı. Real Madrid Başkanı Florentino Perez'in kendisi hakkında, "Fransa Ligi'in en iyi genç oyuncusu şimdi dünyanın en iyi kulübünde oynama fırsatına sahip" dediği Karim Benzema yaptığı açıklamada, "Benim idollerim olan Zidane'ın ve Ronaldo'nun oynadığı aynı kulüpte oynayacağım için çok mutluyum. Bunun için başkan Florentino Perez'e teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Lyon kulübünde iken 10 numaralı formayı giyen Karim Benzema'nın yeni kulübü Real Madrid'te ise hangi formayı giyeceği henüz netlik kazanmadı. Kaka'nın kendi numarası olan 8'i, Manchester United'tan transfer edilen Cristiano Ronaldo'nun ise 9 numaralı formayı seçmesi Benzema'ya pek bir seçenek bırakmadı. Benzema'nın, Klaas-Jan Huntelaar'ın kulüpten ayrılması halinde bu oyuncunun giydiği "19" numaralı formayı giyeceği iddia ediliyor.

http://www.sporx.com/images/galeri/42/7987/B_e670a224ab2b8925ed543e561c3ba6b2.jpg

http://www.sporx.com/images/galeri/42/7987/B_9f0b78404d1c2f6617778c70067d652e.jpg

http://www.sporx.com/images/galeri/42/7987/B_c1a22a73d5ec272a9679538f9900aeb7.jpg

http://www.sporx.com/images/galeri/42/7987/B_ba1d1f07b30c95e86f9423b46a413e25.jpg
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Kaynak: Sporx.com

Fernando Gago
10.Temmuz.2009, 23:54
Sorun çıkarmazsa ve forma girerse LaLiga'da ses getirir ...

hakan3392gs
10.Temmuz.2009, 23:56
Dünyanın en büyük Forveti

RIDVAN TLM
10.Temmuz.2009, 23:56
yeteneklı ama sureklılıgı yoktu....ıspanyada ıs yapabılır

bugra 1905
11.Temmuz.2009, 00:10
Zlatan Varken Kimse En Büyük Forvet Olamaz

Sheriff
11.Temmuz.2009, 00:11
Bu kişiye göre değişir, fikir çatışması yaşayabilirsiniz. Ama relax cevaplar verin lütfen birbirinize. Bana göre de dünyanın en iyi birkaç forvetinden birisi..

Sheriff
11.Temmuz.2009, 00:13
İyi bir transfer. Nekadar maliyeti oldu acaba..

Lionel Andres Messi
11.Temmuz.2009, 00:20
biraz bitiricilik dışında üst düzey bir özelliği yok şimdilik komple forvet olması bir avantajı bence higuain le başabaş bir oyuncu kanıtlaması gereken daha çok şey var.

bir zlatan olsaydı zaten 15 bin kişi yerine 70 bişi gelirdi.

Lionel Andres Messi
11.Temmuz.2009, 00:27
pennant kendi kaltiesinde bir takıma gitmiş iyi işler yapabilir zaragozanın ligte tutunması için böyle transferlere ihtiyacı olduğu kesin bildiğim kadarıyla bedavaya oldu bu transfer devamınıda bekliyorum zaragozadan.

Lionel Andres Messi
11.Temmuz.2009, 00:30
bu adama gelene kadar hamsik gibi genç ve daha yeteneklileri var juventus ve real bu adamda ne görmüşler anlamıyorum kötü demiyorum ama büyük takımlar için yedek olur bence 20 milyon eruoda verilemez.

nekop
11.Temmuz.2009, 02:20
bu adama gelene kadar hamsik gibi genç ve daha yeteneklileri var juventus ve real bu adamda ne görmüşler anlamıyorum kötü demiyorum ama büyük takımlar için yedek olur bence 20 milyon eruoda verilemez.

Bu sene oyunculara verdikleri ücretlerden sonra takımlar yedek oyuncunu satarken bile Real'e 10 Milyon Eurodan açar kapıyı..Hamsik'i falan 50'den aşağı alamazlar. :D

zemlinskis
11.Temmuz.2009, 02:37
Zlatan Varken Kimse En Büyük Forvet Olamaz
Tamamen katılıyorum.Zlatan bir numara

deniz.91
11.Temmuz.2009, 02:45
Dünyadaki iyi forvetlerden birsi hayırlı olsun yaşıda çok genç ilerde daha iyi olabilir

BaFraLı
11.Temmuz.2009, 02:49
Forma yakışmış Benzema'ya.Bana görede çok iyi bir forvet.Zaten aynı Zlatan gibi bir yapısı var :D.

RoNNiE91
11.Temmuz.2009, 02:58
Müthiş bir transfer olduğu konusunda sanırım herkes hemfikir.Real çok iddaalı geliyor.İzleyip göreceğiz.

fthz
11.Temmuz.2009, 03:06
FM'de bile Madrid kadar para harcayamıyoruz adama bakın ya :mad

Benzema bekleneni veremeyebilir, benim beğendiğim bir forvet değil.

Madrid'de başarı gelmezse olacakları çok merak ediyorum o kadar borç altına girildi. Bu oyuncuları satmak istesen aldığından fazlasına satamazsın iyi ki Madridli değilim :D

tarikko
11.Temmuz.2009, 03:07
Müthiş transfer çok katkı sağlayacaktır Benzema Madrid'e ..

Altaylee1914
11.Temmuz.2009, 05:39
bu kadar ilginçlik kalbe zarar şaka mı bu adam

nekop
11.Temmuz.2009, 07:06
Bu oyuncunun FM'de sadakatı kaç acaba?Bu seviyede bir takımda olupta Barcelona'nın teklifini reddetmesi ilginç.Gerçi Barcelona'da Puyol,Milito,Pique,MArquez gibi isimlerin arasından pek şans bulamazdı.

ogcj_me
11.Temmuz.2009, 07:14
Kaynakta sağlam .. İlginç gerçekten ..

KaPaLı
11.Temmuz.2009, 11:56
De Rossi içinde 40 milyon € önermiş Real Madrid (::)

KanaKe
11.Temmuz.2009, 17:15
De Rossi'yi de alirlarsa zaten artik kimse durduramaz onlari.. :D

MaTRaKaN
11.Temmuz.2009, 17:45
De Rossi'yi de alirlarsa zaten artik kimse durduramaz onlari.. :D
De Rossi'yi almasalar bile artık onlar durdurulamaz ;)

Del Piero_10
13.Temmuz.2009, 13:27
İspanyol basınına göre, eflatun beyazlılar, Xabi Alonso için yaptığı teklifte indirime gidiyor.

İspanya’da yayınlanan günlük spor gazetesi Marca, Real Madrid’in, Liverpool’un orta saha oyuncusu Xabi Alonso için yaptığı teklifte üç milyon avroluk indirime gideceğini yazdı.

Madrid’de basılan gazetenin bugünkü sayısında, Real Madrid’in 27 milyon avroluk ilk teklifi için verdiği süre 8 Temmuz’da doldu ve İspanyol devi, Liverpool’a yeni bir teklif sunacak.

Bu teklifin 24 milyon avro olacağı ve yapılan 3 milyon avroluk indirimin de Liverpool’un Real Madrid’e cevap vermemesinden kaynaklandığı söyleniyor.

Hafta sonu bir basın toplantısı düzenleyen Real Madrid Teknik Direktörü Manuel Pellegrini, İspanyol milli futbolcunun, takımının yeni kadro yapısı için çok uygun olduğunu söyledi.

Xabi Alonso’nun İspanya’ya dönmek istediği ve bu niyetini hocası Rafael Benitez’e ilettiği, alınan diğer haberler arasında.

MaTRaKaN
13.Temmuz.2009, 14:58
Real Madrid'in artık orta saha alacağını sanmıyorum ?

omersal
13.Temmuz.2009, 19:12
Liverpoolun satacağını sanmıyorum.Bir Valencia 22 mn veya Glen Johnson 10-20 mn arası bir paraysa xabi alonso için az bir para.

Lavezzi1907
14.Temmuz.2009, 01:39
Bu adam ne icmisse aynısını istiyorum.

bugra 1905
14.Temmuz.2009, 01:43
Shakhtar Chygrynskyi Srna Fernandinho Gibi Oyuncuları Satmazsa Seneye Şampiyonlar Liginde Çok Başarılı Olur

matrockmamy
14.Temmuz.2009, 02:16
Guardiola var nasıl şans bulmasın? adam herkesi oynatıyor :D

deniz.91
14.Temmuz.2009, 03:15
İlginç bir karar bence ama demekki adam mutlu ülkesidn eğer gerçekten mutluysada çokta şaşırmamalı

MaTRaKaN
14.Temmuz.2009, 14:54
Demek ki her insanda (CR,Kaka) para tüm kapıları açmıyor..

Del Piero_10
14.Temmuz.2009, 14:57
Başlama tarihi 31 Ağustos

Fikstür
http://www.marca.com/deporte/futbol/primera-division/2009-2010/calendario/

tarikko
14.Temmuz.2009, 16:21
Buyuk bulusma 12. hafta'da Nou Camp'ta :)

tarikko
15.Temmuz.2009, 22:01
Hollandalı yıldız Arjen Robben, Real Madrid'de kalmaya kararlı.
Real Madrid'in Chelsea'den transfer ettiği yıldız futbolcu, bu yaz takımından ayrılmayı düşünmediğini ifade etti.

Kaka ve Ronaldo'nun gelişinden sonra, Hollandalı yıldızın takımdan ayrılacağı söylenmişti. Arjen Robben, çıkan haberlerin aksine, Sky Sports'a takımında mutlu olduğunu söyledi.
Arjen Robben, "Kaliteli bir kadromuz var, sezonun başlaması için sabırsızlanıyorum" dedi.
Robben'in daha önce Ribery için takasta kullanılacağı ve bazı Premier Lig ekiplerinin de yıldız oyuncuyu istediği öne sürülmüştü. Hollandalı futbolcu, takımının hazırlık kampında ve Realli olmaktan mutlu olduğunu ifade ediyor.

Tecrübeli kanat oyuncusu, "Hava iyi ve biz çok çalışıyoruz. Antrenmanlarımız çok iyi geçiyor, güzel bir sezon bizi bekiyor" diyerek sözlerini noktaladı.

Goal

Fernando Gago
16.Temmuz.2009, 01:07
Inter'in Brezilyalı savunma oyuncusu Maxwell'in, Barcelona'yla anlaştığı öne sürüldü.

Barcelona'nın Inter'e bu transfer için 3.7 milyon avroluk bonservis ücreti ödeyeceği belirtildi. Sky Sport 24'ün haberine göre Maxwell, İspanyol deviyle 5 yıllık sözleşme imzalayacak.

Hugo
16.Temmuz.2009, 01:23
Çoook ucuz. Haberdeki gibi olacaksa iyi bir kazık yer İnter.

KaPaLı
16.Temmuz.2009, 01:24
3.7 milyon €'mu ? Moratti kara para aklama peşinde herhalde. O paraya adammı satılır.

Clayman
16.Temmuz.2009, 01:32
Ucuza kapatır Barca doğruysa haber :)

sananes
16.Temmuz.2009, 01:36
maxwell'in ne işi var barcada anlamadım ama abidale yedek lazım herhalde

Del Piero_10
16.Temmuz.2009, 03:01
Sylvinho'yu salmışlardı, onun yerine alıyorlar.

RaSenGan
16.Temmuz.2009, 03:08
3.7 mi ? Biz alalım daha iyi :)

Del Piero_10
16.Temmuz.2009, 03:09
Siz alırsanız 7.3 olur:)

Cengo
16.Temmuz.2009, 03:10
3.7 milyon €'mu ? Moratti kara para aklama peşinde herhalde. O paraya adammı satılır.

1 yıllık sözleşmesi kalmıştı, tabi ki satılacak, Inter'de yerini de kaptırdı, hiç oynayamıyordu.Barca da sorunsuz, kendini yeniden kanıtlamak isteyecek bir yedek buldu.

KaPaLı
16.Temmuz.2009, 03:20
Tamamda o parayada gitmez. En az 8-10 milyon € eder Maxwell.

Del Piero_10
16.Temmuz.2009, 03:31
Bedavaya alınmıştı bu yüzden ondan gelecek parayı önemsememiş olabilirler.

deniz.91
16.Temmuz.2009, 03:43
B fiyataysa iyi bir transfe rolabilir ama barcada oynayacak kapasite pek yok

Lionel Andres Messi
16.Temmuz.2009, 04:55
barcelona ilk resmi transferini gerçekleştrdi ihtiyaç olan bölgeye bir adam abidal geçen sezon toplamda 2 ya da 3 tane orta açmıştı bir yıl boyunca maxwell bu sorunu halledecektir.
o tarafa istediğim 2-3 oyuncudan biriydi.
abidali keseceğini düşünüyorum.

Cengo
16.Temmuz.2009, 05:14
Tamamda o parayada gitmez. En az 8-10 milyon € eder Maxwell.

Önümüzdeki sene bedava kalacak biri için kimse o parayı vermez.
Barca bu, Barca için kimse ile görüşmemeyi düşünebilir, herşeyden fedakarlık edebilir Maxwell.

En doğrusunu yaptı Inter.
Bedavaya gidecekti yoksa.

PesimiSTyLa
16.Temmuz.2009, 05:54
Abidal yokken 35lik sylvinho'ya kalıyordu sol bekleri. Maxwell abidalı da kesebilir :) iyi transfer.

Enterokinaz
16.Temmuz.2009, 18:41
maxwell, abidal'i keser. hem hücumda hem savunmada daha iyi. iyi transfer yapmış barça.

GeNç KaRTaL
16.Temmuz.2009, 19:13
Fm'de oynadığım kariyerde bir türlü bir araya getiremediğim 2 bek Alves ve Maxvell gerçek hayatta bir araya geliyor demek.Maxvell iyi bir transfer olacaktır bencede.

Fernando Gago
19.Temmuz.2009, 17:16
Transfere yaklaşık olarak 200 milyon avro harcayan Real Madrid, eldeki futbolcuları satarak gelir elde etmeyi planlıyor.

Yaz mevsimini şimdiye kadar oyuncu almakla geçiren Real Madrid yönetimi, artık eldeki oyuncuları satarak para kazanmak istiyor.

Marca gazetesinin verdiği habere göre eflatun beyazlılar, elden çıkaracağı altı oyuncudan yaklaşık 100 milyon avro para kazanmak istiyor.

İşte Real'in satlık listesindeki oyuncular:
Arhen Robben 25 milyon avro
Klaas-Jan Huntelaar 20 milyon avro
Mahamadou Diarra 20 milyon avro
Alvaro Negredo 17 milyon avro
Rafael Van der Vaart 15 milyon avro
Gabriel Heinze 10 milyon avro

Şimdiye kadar yalnızca Huntelaar’a alıcı bulabilen Real Madrid, bu oyuncuları satmanın kolay olmadığının da farkında. Stuttgart’ın 18 milyon avroluk teklifte bulunduğu Hollandalı futbolcunun yakın zamanda Real’den ayrılması bekleniyor. Takımın İrlanda kampına da katılmayan Huntelaar ile bir görüşme yapan Jorge Valdano, oyuncunun kararını kesinleştirmesi için Pazartesi gününe kadar süre verdi.

Bu arada, Alvaro Negredo’ya Villarreal ve Sevilla gibi ekipler talip olsa da iki kulüp de Real Madrid’in istediği ücreti yüksek buluyor. Öte yandan Tottenham’ın da devrede olduğu Negredo’nun İngiltere’ye gitme ihtimalinin de yüksek olduğu söyleniyor. Real Madrid, Negredo’yu daha önce David Villa transferinde kullanmak istemiş ancak Valencia bu teklife sıcak bakmamıştı.

Marsilya’nın ve eski kulübü PSG’nin talip olduğu Gabriel Heinze’nin de bonservis bedeli iki kulüp tarafından da yüksek bulunuyor. Robben, Van der Vaart ve Diarra’ya henüz resmi bir teklif gelmezken Javi Garcia’nın Benfica’ya transferinin an meselesi olduğu söyleniyor. Wesley Sneijder’i de Xabi Alonso’ya karşılık takasta kullanmak isteyen Real, Hollandalı futbolcudan da para kazanamayacak gibi görünüyor.

sananes
19.Temmuz.2009, 18:30
robben neden satılır anlamam aslında heinzenin satışıda yanlıl bence hem stoper oynuyabiliyo hem sol bek iyi oyuncudur o akdar sene manchestarda oynadı bu adam

scar face
19.Temmuz.2009, 18:32
75 alabilirse öpüp basına koysun...Kimsenin Real'e bu kadar para vereceğini düşünmüyorum...Oyuncular kaliteli tabi ama kulüpler akıllı davranacaklardır...

KaF KeF
19.Temmuz.2009, 18:33
şurdan 1-2 tane biz alsak ya..:D

Aşk-ı Şehir
19.Temmuz.2009, 18:36
Diarra'ya kimse vermez o kadar. Umutlanmasınlar bence daha fazla.:)

sananes
19.Temmuz.2009, 18:41
bu negrado almeriaya da oynuyodu yahu ne zaman transfer ettilerde satıyolar:D ayrıca herkes biliyo madridin bu oyuncuları göndermek zorunda oldugunu o yüzden robben haric bu kadar parayı zor alırlar bence

King_91
19.Temmuz.2009, 18:44
25 robben için çok az . bu kadar fazla paranın döndüğü ortamda vaart ve huntelaar da bu kadar ucuz olmaz . tabi diarra da bu kadar pahalı olamaz .
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
yahu şimdi fark ettim negredo bu yaz alınmadı mı daha ?

sananes
19.Temmuz.2009, 18:46
evet bu yaz için bi önceki yönetim anlasıp almıştı diye biliyorum ben

nerazzuri
19.Temmuz.2009, 19:32
Robben & Huntelaar dışında kimse yukarıda telafuz edilen rakamlara satılmaz.

REsist JuvE11
19.Temmuz.2009, 21:33
burdaki 6tane futbolcunun iyatıyla ronaldo nun fiyatı aynı yani.

ronaldo = robben,huntelaar,negredo,diarra,heinze,van der vaart...vay be.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
toptan alımda indirim var mı acaba:D

Homer J.S
19.Temmuz.2009, 21:49
Kimse boşuna 100 Mn beklemesin. :zuhaha Bence 70 falan iyidir bunlarda..

Lionel Andres Messi
19.Temmuz.2009, 23:57
ronaldoyu 94 alıp robbeni 25e satmak pek akıllıca olmasa gerek.robbeninde 60-70 etmesi lazım,ronaldoyla kıyasladığımızda.

negredo real alt yapısı oyuncusu zaten almeriadan özel bir maddeyle geri geldi.

BaFraLı
20.Temmuz.2009, 01:32
İspanyol ekibi, sezon öncesi hazırlıkları kapsamında yaptığı hazırlık maçında, inanılmaz bir skora imza attı.

Ernasto Valverde'nin öğrencileri, Navada'yla oynadıkları hazırlık maçını 27-0 kazanarak, yeni sezona iyi hazırlandıklarının sinyallerini verdiler.

Valverde, her iki yarıda da farklı 11'leri sahaya sürmesine rağmen, takımın performansında bir değişiklik olmadı ve inanılmaz bir skor ortaya çıktı.

Yeni transferlerden Jonathan Pereira'nın 7 golle yıldızlaştığı maçta, Joseba Llorente ve Ruben Marcos dörder golde kaldılar.

Eski Espanyol hocası Valverde, hangi taktikle daha etkili olduğunu görebilmek adına, ilk yarıda 4-2-3-1, ikinci yarıda ise 4-4-2 dizilişini denedi.

Geçtiğimiz sezonu La Liga'nın beşinci sırasında tamamlayan Villarreal, önümüzdeki sezon UEFA Avrupa Ligi'nde mücadele edecek.

goal

Clayman
20.Temmuz.2009, 01:42
Sanki FM oynuyor Ernesto Valverde :D 27-0 ne yahu :D

El Barto
20.Temmuz.2009, 01:47
Navada köy takımı falandır heralde. :D

Fernando Gago
20.Temmuz.2009, 01:57
Ayıp etmişler :D

deniz.91
20.Temmuz.2009, 02:13
Yuh be ayıp gerçekten:)Bu maça iddaada alt çeken olmuşmuduru iddaa bülteninde varsa:D

bursa_mc
20.Temmuz.2009, 02:15
İddaa da +26 koysunlar bundan sonra :D

Knightmare
20.Temmuz.2009, 12:52
benden önce davranmışsın :D şimdi eklicektim haberi :D maçın özeti yarım saat sürüyo diyolar doğru mu bilmem :D

Fernando Gago
20.Temmuz.2009, 12:57
La Liga'nın yeni ekibi Real Zaragoza, Getafe'nin başarılı forveti Ikechukwu Uche'yi kadrosuna kattı.

Bir sezon aradan sonra tekrar La Liga'ya yükselen Real Zaragoza, kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor. Zaragoza, son olarak ezeli rakipleri Getafe'den Ikechukwu Uche'yi aldı.

Real Zaragoza, resmi sitesinden yeni transferini şu açıklamayla duyurdu: "Daha önce prensip anlaşmasına vardığımız Uche, sağlık kontrolünden geçti ve dört yıllık sözleşmeye imza attı."

Transferin maliyeti konusunda resmi bir açıklama yapılmazken, İspanyol basını Uche'nin 5 milyon avroya mal olduğunu yazıyor. Sezon sonund yine hüsran yaşamak istemeyen Zaragoza, daha önce Pennant ve Carrizo'yu renklerine bağlamıştı.

Del Piero_10
20.Temmuz.2009, 14:24
Goal.com'a konuşan UEFA Başkanı Michel Platini, bu yaz transfer için büyük paralar döken Real Madrid'e çattı. Platini, "Cebinizdeki parayı veriyorsanız buna bir şey diyemem. Ama bazı takımların parası olmadığı halde hesapsızca transfer yapmasını kabullenemiyorum" dedi.

Goal.com ÖZEL HABER

Platini, kuruluşunun 100.yılını Nancy ve Juventus arasındaki dostluk maçıyla kutlayan baba ocağı Joeuf şehrini ziyaret etti. Platini’nin de sevdiği bilinen iki takımın yaptığı maçın ardından Goal.com Fransa temsilcimiz Arnaud Demmerle’e özel açıklamalarda bulunan Platini, Real Madrid’in transfer politikasını yeniden gündeme taşıdı.

Ödenen yüksek bonservis bedellerinden şikayetçi olan Platini, “Transfer ücretlerindeki ciddi artış beni bir hayli endişelendiriyor. Bazı kulüplerdeki bu tip transfer politikalarını anlayamıyorum. Bir takım insanların parası olmadığı halde transfere hesapsızca para harcadığı fikrini kabul etmek çok zor. Elbette Real Madrid’e bakıp konuşuyorum. Ancak parası olduğu sürece bir kulübün bir oyuncuya 40 milyon avro vermesi beni ilgilendirmez” diyerek Real Madrid’i eleştirdi.

6+5 için görüşmeler sürüyor

Hakem uygulaması ve ‘6+5’ yabancı kısıtlamasına da değinen UEFA Başkanı, “Video hakemliği konusunda sorun teknik değil, tek kelimeyle insan. Bu sorundan kurtulmamız için daha fazla hakeme ihtiyacımız var kameraya değil. 6+5 projesinde de şu anda Avrupa Birliği ile görüşmelerimiz sürüyor” dedi.

Mazi kalbimde bir yaradır

Son olarak futbola başladığı yılları hatırlatan Platini, “AS Joeuf genç takımında 17 yaşına kadar, 11 yıl forma giydim. Burada bana baba yakınlığı gösteren insanlarla çalıştım. Bu benim hayatımı değiştirdi, bana bir hedef ve ideal verdi. Futbol sayesinde hayat şeklimi belirledim. O zamanlar futbol dışında başka bir konu yoktu. Televizyon ve elbette internet de yoktu” diyerek eskiyi unutmadığını gösterdi.

Cyzio
20.Temmuz.2009, 17:27
Bu sene şampiyon olurlar..:)

tarikko
20.Temmuz.2009, 18:30
Yuh valla ya :)

MaTRaKaN
20.Temmuz.2009, 18:36
İzlemek lazım bu maçı :n:

LaigLeNoiR
20.Temmuz.2009, 19:17
Bir hazırlık maçında böyle bir skor yazık valla.Bir daha zor rakip bulurlar kendilerine hazırlık maçı için :)

Fernando Gago
21.Temmuz.2009, 14:21
Transferin flaş ekibi Real Madrid, Arjantinli genç yetenek Otamendi’yi alarak geleceğe yatırım yapmak istiyor.

Velez Sarsfield Başkanı Fernando Raffaini, oyuncusu Nicolas Otamendi’nin İspanya’ya transferi için Real Madrid Sportif Direktörü Jorge Valdano ile bir görüşme yaptı. Şu aşamada Real Madrid’in teklifini öğrenen Raffaini’nin İspanyol ekibiyle henüz bir anlaşma yapmadığı belirtiliyor.

Arjantin Kapanış Ligi’nde şampyon olan Velez, 2010 Libertadores Kupası’na da katılma hakkı kazandı. Otamendi’nin kadronun temel taşlarından biri olduğunu düşünen Arjantin temsilcisinin teknik direktörü Ricardo Gareca, genç oyuncuyu satmaya pek de yanaşmıyor.

Geçtiğimiz sezon Velez formasıyla adeta harikalar yaratan Otamendi, Arjantin formasını ilk kez Dünya Kupası Eleme Grubu maçında Arjantin’in Ekvador’a yenildiği maçta giymişti. DyN’de yer alan haberde Raffaini ve Valdano arasında gayri resmi bir görüşmenin gerçekleştiği çünkü Madrid’in bu oyuncuyu gelecek yıllarda transfer etmek istediği belirtildi. Aynı haberde Otamendi’nin en az altı ay daha Velez’de kalmak istediği de ifade edildi.

Bonservis bedelinde henüz bir anlaşmaya varılmasa da Velez’in genç yıldız için 15 milyon avro isteyeceği öne sürülüyor.

GOAL.COM

vuque
21.Temmuz.2009, 20:27
Bu adam ne icmisse aynısını istiyorum.
:yildiz:
Süper Yorum (//j)(tt)

anilton
23.Temmuz.2009, 19:41
İspanya Birinci Futbol Ligi'nin (La Liga) son şampiyonu Barcelona, Brezilya'nın Palmeiras takımından golcü futbolcu Keirrison'u kadrosuna kattı.

Barcelona, Keirrison da Souza Carneiro'yu 5 yıllığına kadrosuna dahil ederken, genç futbolcunun kulübüne 16 milyon avro ödeyecek.

Kulübün resmi internet sitesinde, 20 yaşındaki genç futbolcunun yarın sağlık kontrolünden geçtikten sonra kendisini Barcelona'ya bağlayan imza atacağı belirtildi.

Keirrison'un, 5 yıllık sözleşmeye 14 milyon avro karşılığında imza attığı bildirildi.

Keirrison, Brezilya Ligi'nde geçirdiği son iki sezonda 26 gol atmıştı.

RoNNiE91
23.Temmuz.2009, 19:47
Hem sevindim hem üzüldüm.

1-Barça çok iyi transfer yaptı.Geleceği çok parlak.

2- FM 2010'da Keirrison transferi yattı :mrgreen:

Clayman
23.Temmuz.2009, 19:54
Avrupa sahnesine çıkması gereken bir oyuncuydu. Çok iyi transfer.

MaTRaKaN
23.Temmuz.2009, 20:15
Bojan-İbrahimovic-Henry duruken nasıl forma bulabilecek merak ediyorum..

PesimiSTyLa
23.Temmuz.2009, 20:22
Barca yine süpürür La Ligayı.

bugra 1905
23.Temmuz.2009, 20:32
Keirrison Güzel Oldu Barça Bu Senede Garanti Şampiyon

goosfraba
23.Temmuz.2009, 20:34
Guardiola ilk sene istemezse Benfica veya Porto'ya kiralanabilirmiş.

vuque
23.Temmuz.2009, 20:39
Guardiola ilk sene istemezse Benfica veya Porto'ya kiralanabilirmiş.
Keşke Fenerbahçe'ye Kiralansa :D

Gangstaa
23.Temmuz.2009, 21:21
Nonda yerine belki Rijkaard bişeler yaparda getirir :D

sananes
23.Temmuz.2009, 21:34
bojandan daha yetenekli bence kiralamazlar henry ibra messi üçlüsünün ilk yedegi olur

dakara
23.Temmuz.2009, 21:40
göndermelerine gerek yok 5 aday var 3ü oynucak

Universal
23.Temmuz.2009, 22:52
Keirrison, FM 2009'da ki gibi bir profile sahip ise Barça mükemmel bir transfer yaptı. Geleceğin forvetini şimdiden transfer etti. Barça sisteminde de oynayabilecek kapasitede.

MyLifer
23.Temmuz.2009, 23:12
Football Manager ile ünlenmiş bir futbolcu daha. Tıpkı Freddy Adu gibi. Artık FM'nin transfer piyasasına etkisi oldukça hissedilmeye başlandı. Başarılı olur umarım.

Enterokinaz
23.Temmuz.2009, 23:29
keirrison gerçekte kaliteli olduğu için oyuna kaliteli yansıtılmıştır. ben buna inanıyorum. diğer genç oyuncular için de geçerli. :)

hayırlı olsun barca'ya, süper yetenek hakikaten.

Del Piero_10
23.Temmuz.2009, 23:32
Keirrison 2 sezondur liginde gol krallığı yarışında üst sıralarda yer alıyor. Guardiola'nın onu Fm'den bulmadığı kesin.

MyLifer
23.Temmuz.2009, 23:38
Keirrison 2 sezondur liginde gol krallığı yarışında üst sıralarda yer alıyor. Guardiola'nın onu Fm'den bulmadığı kesin.

HaberTürk'ün dediğine göre adam 2 sezonda 26 gol atmış. Eto'o ise sadece bu sezon gol istatisiğinde bile Keirrison'u çok çok geçmiş durumda.

deniz.91
24.Temmuz.2009, 00:06
Barca çok akıllı hamlelrer yapıyor bence yine favori

Fernando Gago
24.Temmuz.2009, 00:23
Barca süper transferler yapıyor Transfer politikası diye buna denir :)

handsomeb
24.Temmuz.2009, 03:38
Hem sevindim hem üzüldüm.

1-Barça çok iyi transfer yaptı.Geleceği çok parlak.

2- FM 2010'da Keirrison transferi yattı :mrgreen:

Herkes FM 2009'da hevesini alsın bol bol :D
Ama bana gelmedi bu adam yaw Fenerbahçe'yi yönetiyorum kulübü verdi ama o gelmedi :D:D

Fernando Gago
24.Temmuz.2009, 03:42
İspanyol ekibinin başkanı, bu yaz takıma başka takviye yapmayacaklarını belirtti.

Sevilla Başkanı Jose Maria del Nido, Espanyol'dan Sergio Sanchez'i kadrolarına katarak transfere son noktayı koyduklarını ifade etti.

Sevilla'yla 4 senelik anlaşmaya varan Sanchez'in, İspanyol ekibine ne kadara mâl olduğu henüz açıklanmadı. Ayrıca, Fildişi Sahilli savunma oyuncusu Didier Zokora da Sevilla'nın son transferleri arasında yer alıyor.

Marca'nın haberine göre, Sevilla'nın teknik direktörü Manolo Jimenez, takıma yapılan takviyelerin yeterli olduğunu düşünüyor.

Del Nido, "Bizim için transfer dönemi sona erdi. Başka transferler yapabileceğimiz konuşuluyor. Ancak hocamız Jimenez, yapılan takviyeleirn yeterli olduğunu düşünüyor" dedi.

"Fred'e teklif vermedik"

Başkan, bu açıklamalarıyla, Lyon'dan Fred'i alacakları spekülasyonlarına "Fred için bir teklif vermedik. Kadromuzun, dünyaca ünlü yıldızlardan kurulu olduğunu düşünüyoruz. Başarılı olacağımıza inanıyorum" diyerek son verdi.

Cyzio
24.Temmuz.2009, 16:28
Bojan-Keirrison

Gelecek için forvet emin ellerde..

DenizlispoR
24.Temmuz.2009, 16:32
Bari birileri Lewandowskiyi alsında FM 2010da alacak forvet kalmasın :n:.

mpaker66
24.Temmuz.2009, 16:58
bişi sorcam gercekte marquinhos neden hiç ortalıkta yok???

King_91
24.Temmuz.2009, 21:29
HaberTürk'ün dediğine göre adam 2 sezonda 26 gol atmış. Eto'o ise sadece bu sezon gol istatisiğinde bile Keirrison'u çok çok geçmiş durumda.

1- bu adamın eto'o nun yerine alındığını kim söyledi ?
2- daha adam 21 yaşına aralıkta girecek
3- arkasında messi-xavi-iniesta tarzı oyuncular varken belki eto'o yu katlar .

son 2 sezonda 26 gol attı diye yargılamak saçma bence .

Del Piero_10
24.Temmuz.2009, 22:12
bişi sorcam gercekte marquinhos neden hiç ortalıkta yok???

Gerçek profili ile oyundaki profili uyuşmuyor olabillir.

Fietra 10
25.Temmuz.2009, 01:02
Madrid Grenaro ile anlaştı !

İspanya Birinci Futbol Ligi (La Liga) ekiplerinden Real Madrid, 2 sene önce ezeli rakibi Getafe'ye verdiği orta saha oyuncusu Esteban Granero ile 4 yıllık sözleşme imzaladı.

Real Madrid'in resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, Real Madrid'in genç oyuncular programında yetişen 22 yaşındaki orta saha oyuncusunun 4 milyon avroya kadroya kazandırıldığı belirtildi.

Esteban Granero, eflatun-beyazlı kulübün bu sezonki 5. transferi olurken, 22 yaşındaki futbolcunun dün akşam yapılan antrenmana yeni takım arkadaşlarıyla katıldığı bildirildi.

İspanyol radyosuna konuşan Granero, ''Getafe'de geçirdiğim iki yıl benim için çok iyi oldu. Kendimi gerçekten hazır hissediyorum. Bu benim için çok iyi bir şans, Bu şansı kullanıp, takım içindeki yerimi sağlamlaştırmalıyım, denemeliyim. Bunu yapabileceğimi düşünüyorum'' dedi.

Kaynak: AA

Oghuse
25.Temmuz.2009, 01:06
Sanırım şampiyonlar ligindeki kayıt şartını doldurmak için aldılar..

KaPaLı
25.Temmuz.2009, 12:09
Ne ilginç takım bu madrid. Önce De La Red şimdi Granero. Sattıkları adamları geri alıyolar.

tarikko
25.Temmuz.2009, 15:57
Müthiş bir transfer Barca adına.İyi işler yapcaktır İspanya'da Keirrison..

Fernando Gago
25.Temmuz.2009, 20:57
Villarreal'e çok yararlı olacaktır Nilmar . . .

Fernando Gago
26.Temmuz.2009, 16:17
İspanyol ekibi Mallorca, gelecek sezona flaş isimleri transfer ederek girmeyi planlıyor.

Mallorca'nın, Luis Figo ve Juan Roman Riquelme'ye teklif götürmeye hazırlandığı iddia ediliyor. Sport'ta yer alan habere göre, geçtiğimiz pazartesi günü Mallorca'nın hisselerinin çoğunluğunu eline geçiren Carlos Gonzalez'in sürpriz planları var.

Gonzalez'in ilk hedefinin Mayıs ayında futbolu bıraktığını açıklayan Figo olduğu iddia ediliyor. Portekizli efsane futbolcunun sahalara geri dönmesi konusunda önemli adımlar atıldığı, ancak para konusunda anlaşmazlıkların sürdüğü belirtiliyor. Yıldız futbolcunun Mallorca'dan yıllık 5 milyon avro istediği ancak kulübün 3.5 milyon avro teklif ettiği söyleniyor.

Diğer bir bomba transferin ise Juan Roman Riquelme olacağı iddia ediliyor. Boca Juniors ile Almanya'da katılacakları tur esnasında temasa geçileceği ve yıldız futbolcunun La Liga'ya geri dönmesi konusunda ikna edilmeye çalışılacağı belirtiliyor.

King_91
26.Temmuz.2009, 18:01
figo'dan artık hayır gelmez bence . alınırsa yararsız olacağına inanıyorum .

deniz.91
26.Temmuz.2009, 22:08
Riquelme iyi olabilir ama figodan hayır gelmez artık

tarikko
28.Temmuz.2009, 20:24
Liverpool ile Real Madrid'in, Alvaro Arbeloa'nın İspanyol ekibine geri dönmesi konusunda görüştükleri belirtiliyor.
Alvaro Arbeloa, dört yıldır ayrı kaldığı Real Madrid formasına yeniden kavuşmak istiyor.

26 yaşındaki defans oyuncusu için, Liverpool ile Real Madrid arasındaki görüşmeler devam ediyor.

İki kulüp, Xabi Alonso konusunda da görüşmelerini sürdürüyor, ancak Arbeloa konusunda anlaşmaya çok yakın oldukları iddia ediliyor.

The Sun'a açıklamalarda bulunan Arbeloa, "Şu an Liverpool'un başarısı için odaklanmış durumdayım. Ancak Real Madrid'e yakın olduğum da doğru" dedi.

Bu işin birkaç gün içinde netlik kazanacağını belirten futbolcu, sözlerini "Taraflar anlaşırsa Real Madrid'e geri dönmeyi çok isterim. Bunun için bir yüzde veremeyeceği,m ama görüşmelerin olumlu geçtiğini ve birkaç pürüzün kaldığını biliyorum" ifadelerini kullanarak bitirdi.

Goal

tarikko
28.Temmuz.2009, 20:27
"El Kun" Avrupa Birliği statüsünde oynamaya başladıktan sonra, Atletico Madrid için daha da değerli bir hale gelecek.

Gerekli başvuruları yapan Atletico Madrid, Sergio Agüero'nun üç ay içerisinde İspanyol vatandaşı olmasını bekliyor.

AS gazetesinde yer alan habere göre, Diego Maradona'nın damadı olan futbolcu, 4 yıldır Atletico forması giyiyor. Çifte vatandaş olmak için bütün kriterleri yerine getiren futbolcunun, iki yıl İspnaya'da profesyonel olarak forma giymesi gerekiyordu.

Agüero'nun Avrupa Birliği statüsünde forma giyebilecek duruma gelmesiyle, kadrosunda esnekliğe kavuşacak olan Atletico Madrid, Lanus'un 19 yaşındaki golcüsü Eduardo Salvio transfer etmeyi planlıyor.

Bu gelişmelere rağmen, Agüero'nun Atletico Madrid'de kalıp kalmayacağı henüz netlik kazanmadı.

Goal

Fernando Gago
28.Temmuz.2009, 23:02
Değerine değer katar İspanyol vatandaşı olması ...

E.Cartman
29.Temmuz.2009, 03:12
Keirrison Benfica'da
http://www.sporx.com/images/1/40/895_B_kk001.jpg
Barcelona'nın Palmeiras'tan transferi Brezilyalı golcü Keirrison'un Portekiz Ligi takımlarından Benfica'ya kiralandığı açıklandı.

Yıldız futbolcunun bonservisi için Palmeiras'a 16 milyon avro ödeyen Barcelona'nın, Keirrison'u Avrupa tecrübesi kazanması için Benfica'ya kiralandığı ifade edildi.

Portekiz'e giden Keirrison'un Benfica'nın yeni sezon hazırlık çalışmalarına katılacağı bildirildi. Brezilyalı golcünün adı Fenerbahçe ve Galatasaray ile anılıyordu ancak Benfica elini çabuk tutarak Keirrison'un transferini bitirdi.

28.07.2009
Kaynak : Sporx.com dış haberler

tarikko
29.Temmuz.2009, 03:16
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=77856

E.Cartman
29.Temmuz.2009, 05:06
Evet bende yeni gördüm kusura bakma

RIDVAN TLM
29.Temmuz.2009, 05:57
benfica nın artık avrupada basarılı olma vakti geldi...harika transfer yaptılar

LaKe
29.Temmuz.2009, 15:54
http://www.sporx.com/images/1/42/1940_B_barcalabeni.jpg

Transfer sezonuna durgun başlayan Barcelona önce ezeli rakibi Real Madrid'in Cristiano Ronaldo, Kaka, Karim Benzema gibi yıldızları bir bir kadrosuna kattığını izledi, bekledi ve bombasını sonunda patlattı.

Inter'in dünyaca ünlü golcüsü Zlatan Ibrahimovic'i, diğer bir dünya yıldızı olan Samuel Eto'o, Alexander Hleb artı 45 milyon avro bonservis bedeli ödeyerek kadrosuna kattı.

Kaynak = sporx.com

Melekovic
29.Temmuz.2009, 15:58
Barcelona takım yapısı gereği hep nokta transfer yapar,Real ise her zaman şov peşindedir ve bunun çoğu zaman takıma zararı olur. O kadar yıldızı bir arada oynatabilmek ve çoğu hücum yönlü olan oyuncuları küstürmeden bir arada tutabilmek ve hepsini memnun etmek çok zor. Zamanında bunun acısını çok çektiler.

Barça şu an tam istediğini aldı ve Real'in o kadar transferine rağmen takım kimyası gereği Kaka+CR+Benzema bir Ibrahimovic etmez. Bu sene şampiyonluğun en yakın adayı yine Barcelona.

deniz.91
29.Temmuz.2009, 17:01
Arbeloa Real Madrid'de

Liverpool, İspanyol savunma oyuncusu Alvaro Arbeloa'yı Real Madrid'e satmayı kabul etti. Transfere ilişkin resmi açıklama, İngiliz kulübünün resmi internet sitesinde yayınlandı. Real Madrid'in altyapısından yetişen Arbeloa, sağlık kontrollerinin ardından yuvasına resmen geri dönecek.

Goal.com'un haberine göre, Real Madrid savunmaya ikinci takviyeyi yaptı. Daha çok hücum oyuncuları transfer etmesiyle eleştirilen İspanyol devi, Raul Albiol'den sonra Liverpoollu Alvaro Arbeloa'yı da renklerine bağladı. Liverpool Kulübü'nün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, Real Madrid'den gelen teklifin kabul edildiği ve sağlık kontrollerinin gerçekleştirilmesinin ardından, Arbeloa'nın Real Madrid'e imza atacağı duyuruldu.

Arbeloa her ne kadar Real Madrid'in yeni transferi olsa da, aslında Realli taraftarlar bu oyuncuyu yakından tanıyor. Real Madrid'in altyapısından yetişen 26 yaşındaki oyuncu, 2006 yılında ilk kez Real'in A Takımı'nda profesyonelliğe adım atmış; ancak 1 sezon sonra Deportivo La Coruna'ya gönderilmişti. Aynı sezonun ara transfer döneminde Liverpool'a transfer olan Arbeloa, İngiliz kulübüyle bugüne dek 66 resmi karşılaşmada forma giydi. Arbeloa, geçtiğimiz yıldan bu yana İspanya Milli Takımı'na da çağrılıyor.

Real Madrid'in Arbeloa transferi için Liverpool'a ne kadar bonservis ücreti ödediği şimdilik bilinmiyor. Ancak daha önce İspanyol basınında yeralan haberlerde, Real Madrid'in Liverpool'a bu oyuncu için 5 milyon avroluk bonservis bedeli teklif ettiği öne sürülmüştü.

kaynak:LigTv

King_91
29.Temmuz.2009, 17:08
daha iyi bir bek alabilirlerdi bence . fazla beğenmiyorum arbeloa'yı

KaPaLı
29.Temmuz.2009, 17:21
Maicon varken Arbeloa almak saçmalık. Hiç beğenmiyorum bu adamı.

Cyzio
29.Temmuz.2009, 19:26
Çok sıradan bir bek.Liverpool'dayken Dossena ile birlikte zayıf halkalardan biriydi.

Oghuse
29.Temmuz.2009, 19:30
Altyapı oyuncularını topluyor Madrid..

Alicanfmfan
29.Temmuz.2009, 19:31
L'pool lular cok sevinmistir...

deniz.91
29.Temmuz.2009, 19:45
Sergio Ramosa yedek olarak aldıklarını duymuştum yedek için çok iyi alternatif bence

gerrrard
29.Temmuz.2009, 20:12
Oh bee Dossena'dan da Arbeloa'dan da kurtulduk harika ...

sananes
30.Temmuz.2009, 23:28
güle güle arbeloa cok vermemislerdir ama kriz ortamında hiç yoktan iyidir boşa maaş ödenmez en azından arbeloaya ii oldu liverpool için:)

Gangstaa
31.Temmuz.2009, 21:46
Madrid İçin Sıra İngiliz Kaptanda

İspanyol Marcanın haberine göre Madrid Beckham için atağa kalktı.

Marca'ya konuşan Real Madrid başkanı Perez,eski oyuncuları Beckhamı geri alabileceklerini söyledi.Bu transfer sezonuna damgasını vuran Real Madrid'in Galaxy ile sıkı bir pazarlık içinde olduğu belirtiliyor.Beckhamınsa geçen günlerde taraftarlarla yaşadığı tatsız olay sonrasında tekrar takımdan ayrılmak istediğini dile getirmeside Madride geri dönüş sinyallerini verdiğini gösteriyor.İngiltere kaptanı geçtiğimiz sezon 2.5 aylığına İtalyan devi AC Milana kiralanmıştı ve gösterdiği performansla tüm İtalyan futbol severlerin beğenisini kazanmıştı.İngilterede legend-avid is back şeklinde yorumlarda çıkan süper yıldız için Real Madrid'in 15 milyon avroyu gözden çıkarttığı belirtildi.Ayrıca Manchester United'ında Beckham için önümüzdeki günlerde Galaxy ile masaya oturabileceği belirtilen haberler arasında.

Kaynak:yazete

matrockmamy
01.Ağustos.2009, 07:08
saçma bir iş gibi gelse de başta, tecrübeli,teknik ve madrid i seven bir oyuncu.

TuNdRaLoWeR
01.Ağustos.2009, 07:31
Beckham 17'sinde de Beckham'dır 50'sinde de Beckham kalacaktır bu değişmeyecek bir gerçektir şüphesiz..Beckham transferine Madrid taraftarı da sevinecektir, sonuçta efsane yılların arasındaydı..

Ronaldo, Benzema, Albiol gibi isimlerin ardından Beckham bir abi olarak takıma iyi gelir..Her ne kadar Madrid'den nefret ediyor olsam da Beckham Madrid'e yakışıyor, Milan'a da yakışıyordu Galaxy'e de, yakışmadığı takım, yakıştıramadığım forma yok açıkçası..Keşke ManU'ya dönse ama..

matrockmamy
01.Ağustos.2009, 08:55
liverpool un sağ beki kim yeni sezonda, bilen var mı?

goosfraba
01.Ağustos.2009, 08:59
Glen Johnson'u aldılar Porstmouth'tan.

matrockmamy
01.Ağustos.2009, 09:07
yedeği degen miydi??
reina
glen-carragher-skertel(agger)-aurelio
kuyt-mascherano-xabi-riera
----------gerrard
----------torres
gibi. (xabi-gerrard, arkada masc. da olabilir)
bence güzel, şirin bir kadro :)

Gangstaa
01.Ağustos.2009, 16:38
Dünyada hala Beckham gibi mesafe tanımaksızın nokta pas atan,korner ve frikik kullanan oyuncu yok.Madride dönerse kakalı ronaldolu takımda ilk 11in vazgeçilmezi olacaktır kesinlikle.Diarranın yanında çok iyi işler yapar.

RIDVAN TLM
01.Ağustos.2009, 16:42
Beckham her takımda oynar....öyle pas atan ,oyunu okuyan kac adam varkı dunyada....

KanaKe
01.Ağustos.2009, 16:43
oldu olacak carlos'u da geri alsinlar hatta Zidane futbola geri dönsün bu kadar sacma birsey görmedim ben.. sanki takimin Beckham'a cok ihtiyaci varmis gibi, birde 33 yasindaki adama 15 milyon € vereceklermis :) resmen komedi bu madrid

TuNdRaLoWeR
01.Ağustos.2009, 18:37
oldu olacak carlos'u da geri alsinlar hatta Zidane futbola geri dönsün bu kadar sacma birsey görmedim ben.. sanki takimin Beckham'a cok ihtiyaci varmis gibi, birde 33 yasindaki adama 15 milyon € vereceklermis :) resmen komedi bu madrid
Parası olan düdüğü çalıyor, bu kadar basit:)