View Full Version : İspanya La Liga Geçmiş Sezonlar
bugra 1905
01.Ağustos.2009, 18:46
Yok Artık Daha Neler Beckham Daha Ne Katkı Yapabilirki Sadece Frikiklerden İş Yapar Robben-Kaka-Ronaldo Varken Zaten Oynayamaz
TuNdRaLoWeR
01.Ağustos.2009, 18:46
Yok Artık Daha Neler Beckham Daha Ne Katkı Yapabilirki Sadece Frikiklerden İş Yapar Robben-Kaka-Ronaldo Varken Zaten Oynayamaz
Robben satılık yalnız bildiğim kadarıyla.
Gangstaa
01.Ağustos.2009, 18:48
15 milyon € az bile.Beckhamın imzayı atmasıyla kat be kat fazlasını kazanır Real Madrid.ManU'dan Madride transfer olduğunda televizyon kanalları Beckhamın sağlık kontrolünü yayınlayabilmek için Madride toplamda 30 milyon pound civarı bir miktar ödemişlerdiki Madrid 25 milyon pounda almıştı Beckhamı.
bugra 1905
01.Ağustos.2009, 18:53
Robben satılık yalnız bildiğim kadarıyla.
Ayrılmayacağım Falan Demişti Ama Her Neyse Bence Beckham İş Yapmaz Dah Realde
Gangstaa
01.Ağustos.2009, 18:55
Beckham kanat oynamıyor zaten.Milandada iş yapmaz deniliyordu göbekte neler yaptığını herkez gördü.Bazıları hala beckhamı yakışıklı ve pazarlama değeri yüksek olduğu için futbolculuğunu tartışıyor anlamıyorum.
tarikko
01.Ağustos.2009, 18:57
Bence iyi transfer olur valla Beckham Beckham'dır iyi iş yapar :)
Fernando Gago
01.Ağustos.2009, 22:09
Madrid böyle gereksiz bir işe girişmez . . .
matrockmamy
02.Ağustos.2009, 01:15
ing milli takımında oynuyor, biraz saygı duymalısınız bence. ben de aşırı sevmem ama frikik dışında birşey yapamaz falan demek yanlış
pas yeteneğini, tekniği, oyun bilgisini yaş götürmez..
E.Cartman
02.Ağustos.2009, 01:22
Real almazsa söyleyelem Haldun Üstünel'e GS'ye alsın :zuhaha
Real'de iş yapar Beckham frikik, pas yeteneği ve süper bi oyun zekası var koşmasına gerek yok zaten :D
REsist JuvE11
02.Ağustos.2009, 07:52
real madrid robben,sneijder gibi oyuncuları satmak istiyo.diğer yandan emekliliğine bir adım kalmış beckham la ilgilenildiği söyleniyo..bence yalan haber..gerçekse real ne yaptığını bilmiyor
tarikko
02.Ağustos.2009, 17:41
ABD'deki hazırlık kampını sürdüren Barcelona, LA Galaxy'yle oynadığı özel maçı 2-1 kazandı. 94 bin biletli seyirci tarafından izlenen karşılaşmada david Beckham, Barça'ya nefis bir serbest vuruş golü atarken, Katalan ekibinin golleri Pedro ve Victor Sanchez de geldi.
Barcelona Amerika'da iyi başladı. David Beckham'ın forma giydiği LA Galaxy'yle bir hazırlık maçı oynayan Barça, karşılaşmadan 2-1 galip ayrıldı. Rose Bawl Stadı'nda oynanan karşılaşmayı tam 94 bin kişi izlerken, bu sayı, 1994 Dünya Kupası'ndan bu yana ABD'de en çok seyirci toplayan maça işaret ediyor.
Karşılaşmaya hızlı başlayan ekip olan Barcelona, karşılaşmanın 11. dakikasında 1-0 öne geçti. Bu dakikada topla birlikte ceza sahasının içine dalan Pedro Rodriguez, Todd Dunivant'tan sıyrıldıktan sonra düzgün bir vuruşla topu filelere gönderdi.
Bu golün ardından daha atak oynamaya başlayan Amerikan takımı, özellikle de Landon Donovan'la birkaç pozisyona girdiyse de, aradığı golü ancak 44. dakikada, ceza sahasının hemen dışından serbest vuruş kullanan İngiliz yıldız David Beckham nefis vuruşuyla bulabildi. Böylece devre 1-1 kapandı.
İkinci yarıda oyuna daha çok asılıp maçı domine etmesine karşın çok az sayıda gol pozisyonuna giren Barça, yeniden öne geçmek için 67. dakikayı beklemek zorunda kaldı. Bu dakikada geliştirdiği akında kaleci Saunders'ın topu yumrukla uzaklaştırmak istemesi ve bu topun kısa düşmesiyle birden bire Galaxy savunmasını zor durumda yakalayan Barcelona hücum elemanları, fırsatı değerlendirdiler. Topla buluşan Busquets, isabetli bir pasla topu Jeffren Suarez'le buluşturdu ve Venezuelalı golcü de düzgül bir vuruşla topu filelere gönderdi.
Böylece karşılaşma Barcelona'nın 2-1'lik üstünlüğüyle sonuçlandı.
Goal
TR.CaPTaiN
03.Ağustos.2009, 00:23
http://img5.imageshack.us/img5/4711/78055984.jpg (http://img5.imageshack.us/i/78055984.jpg/)
Real Madrid'deki geleceği belirsizliğini koruyan ve adı Liverpool, Inter, Hamburg ve Milan'la anılan Rafael Van Der Vaart; İspanyol ekibinden ayrılacağını açıkladı. Başarılı oyuncu Hollanda Milli Takımı'ndaki yerini kaybetmemek için düzenli olarak forma giyebileceği bir takıma gideceğini ifade etti.
Bu yaz 220 milyon Avro'dan fazla para harcayarak kadrosunu önemli isimlerle takviye eden Real Madrid'deki geleceği belirsizliğini koruyan Rafael Van Der Vaart; kariyer planlarıyla ilgili olarak De Telegraaf Gazetesi'ne konuştu.
Adı Liverpool, Inter, Hamburg ve Milan'la anılan yıldız oyuncu; Hollanda Milli Takımı'ndaki yerini kaybetmemek için düzenli olarak forma giyebileceği bir takıma gideceğini ifade etti ve Real Madrid'ten ayrılacağını belirtti.
Eski takımı Hamburg'un da kendisi için bir seçenek olduğunun altını çizen Van Der Vaart "İlk tercihim Bundesliga değil" dedi.
Ajansspor
BaFraLı
03.Ağustos.2009, 00:36
Türk takımlarında biri alsa keşke.
RaSenGan
03.Ağustos.2009, 01:37
"Hollanda Milli Takımı'ndaki yerini kaybetmemek için düzenli olarak forma giyebileceği bir takıma gideceğini ifade etti"
Aynı Elano gibi o da bize gelsin canım :D
Fernando Gago
03.Ağustos.2009, 01:52
Almanya'ya geri dönsün ...
KanaKe
03.Ağustos.2009, 03:29
Ingiltere Ligi'nde oynamasini cok isterdim sahsen..
Varonil
03.Ağustos.2009, 03:40
Jeffren Suarez,oldukça yetenekli bir futbolcu.Pep ona bu sene A takımda yer verebilir ama ilk 11 için Henry,Krkic,Messi gibi isimlerle mücadele etmesi gerekecek.
MaTRaKaN
03.Ağustos.2009, 14:36
VDV çok kaliteli bir oyuncu çok çabuk kaparlar..
Gangstaa
03.Ağustos.2009, 16:48
Dün haber sitelerinde Beckham''Barçalayamadı'' yazıyordu.Yine klasını gösterdi.Haydi Madrid al artık :D
tarikko
03.Ağustos.2009, 17:46
İspanyol ekip, Inter'e bu oyuncu için 15 milyon € + Sneijder teklifinde bulunmaya hazırlanıyor.
İtalya'dan gelen haberlere bakılacak olursa; Real, kadrosuna takviye yapmaya devam edecek. Florentino Perez'in sıradaki hedefinin Interli Maicon'u Barnebau'ya getirmek olduğu söyleniyor. İspanyol yöneticinin, Brezilyalı yıldız için bir oyuncu ve bir miktar nakit parayı gözden çıkarttığı iddia ediliyor.
Tuttosport'un haberine göre; Real Madrid, Douglas Maicon için Inter'e 15 milyon € ve Wesley Sneijder'i teklif edecek.
Inter'in, Maicon'u ucuza elinden çıkartmak istememesi, transfer görüşmelerin uzamasına yol açacak gibi gözüküyor. Ayrıca teknik direktör Jose Mourinho da her ne kadar Sneijder'e sıcak baksa da Maicon'u kaybetmek istemiyor.
Goal
KaPaLı
03.Ağustos.2009, 18:00
Arbeloa nerde oynuyodu sağ bek değilmi :confused: Madem Maicon alacaksın Arbeloa ne diye alıyosun. Saçmalık.
DaveJones
03.Ağustos.2009, 18:04
Arbeloa sol bek de oynayabiliyor. Ama Ramos'u napacak stopere çekecek heralde. O zaman Albiol yedek kalıyor. Valla bilmiyorum ne yaparlar ama Maicon bence dünyanın en iyi sağ beki.
KaPaLı
03.Ağustos.2009, 18:05
Ramos - Albiol stoper Maicon sağ bek Marcelo sol bek daha iyi takım olur. Arbeloa tam bir yeteneksiz.
DaveJones
03.Ağustos.2009, 18:09
Madrid kasabı Pepe isyan eder o zaman :D Arbeloa'yı bende sevmiyorumda heralde rotasyon için aldılar onu.
KaPaLı
03.Ağustos.2009, 18:11
Pepe zaten cezalı uzun süre olmayacak :D
Gangstaa
03.Ağustos.2009, 22:18
'Karaktersiz' Ronaldo
http://www.yazete.com/pics/news/030820091617089656615_2.jpgRonaldo eski sevgilisini gece kulübünde görünce oldukça gergin bir hal aldı...
Ronaldo eski sevgilisini gece kulübünde görünce oldukça gergin bir hal alırken İspanyol modeli görmemezlikten gelmeye çalıştı. Basın mensupları eski sevgililerin beraber resimlerini çekmeye çalışsalar da Ronaldo ve Nereida beraber aynı karede gözükmemek için oldukça çaba sarfettiler.
Yeni sezon öncesi Real Madrid'e transferi gerçekleştikten sonra soluğu Los Angeles gecelerinde alan Ronaldo, Paris Hilton'la kısa süreli birliktelik yaşamıştı. Gazetecilerin Nereida Gallardo'ya Paris ve Ronaldo birlikteliğiyle ilgili soruya, İspanyol model şöyle yanıtladı:
"Paris sadece Ronaldo'nun yatağından geçmiş herhangi biri. Ronaldo gerçekten ilişkisini basın önünde yaşamak istemez, Paris ise kendini hayatını basın önünde yaşar yani ikisi de çok ayrı iki insan" dedi.
Ronaldo'yla ilişkisine de değinen İspanyol model Gallardo, "Ronaldo beni çok üzdü ve ilişkimizi sadece msj (sms) atarak sona erdirdi. Artık büyümesi gerek ve özel hayatını düzene sokmaya ihtiyacı var. Bundan sonra karaktesiz bir insanla beraber olamam" ifadelerini kullandı.
TuTh
03.Ağustos.2009, 22:20
kız haklı ronaldo iyi bir oyuncu olabilir ama kesinlikle karaktersiz
bugra 1905
03.Ağustos.2009, 22:27
Karaktersiz Herifin Teki
TR.CaPTaiN
03.Ağustos.2009, 22:44
http://img263.imageshack.us/img263/6512/defo.jpg (http://img263.imageshack.us/i/defo.jpg/)
Real Madrid'in yeni hedefi, Standard Liege'nin başarılı orta saha oyuncusu Steven Defour.
Xabi Alonso transferinin bir türlü gerçekleşmemesi üzerine, Real Madrid, Standard Liegeli Steven Defour'a döndü.
Marca'ya göre, Liverpool'un Madrid ekibinin teklif ettiğinden bir hayli yüksek bir ücret istemesi üzerine, Manuel Pellegrini yönetime yeni bir transfer listesi verdi.
Belçika Milli Takımı'nda da oynayan 21 yaşındaki oyuncu, geçtiğimiz sezon gösterdiği üstün performansla dikkatleri üzerine çekmişti. Premier Lig ekipleri Arsenal ve Everton'un genç oyuncuyla ilgilendiği iddia ediliyor.
Standard Liege yöneticisi Pierre Francois'in Defour'un satılık olmadığını açıklamasına rağmen, İspanyol devinin iyi bir teklifle genç oyuncunun transferini bitirebileceği düşünülüyor.
Goal
Melekovic
03.Ağustos.2009, 22:55
Arap yağı bol bulunca ne yapacağını şaşırıyor işte :n:
RIDVAN TLM
03.Ağustos.2009, 22:59
koy gsnın bjknın ortasahasına oynasın:D arsenala veya everton a gitmesi daha iyi olur kariyeri açısından.....
Fernando Gago
03.Ağustos.2009, 23:06
Inter kolay kolay satmaz Maiocun'u Bu paralar çok az ...
BaFraLı
03.Ağustos.2009, 23:30
Nereida aşkım ya bu kadının fanıyım ama bu Karaktersiz böyle bir kadına nasıl bunları yapabiliyor hayretler içerisindeyim.Karaktersiz Ronaldo.
bugra 1905
03.Ağustos.2009, 23:39
Nereida aşkım ya bu kadının fanıyım ama bu Karaktersiz böyle bir kadına nasıl bunları yapabiliyor hayretler içerisindeyim.Karaktersiz Ronaldo.
Koptum:D:zuhaha
BaFraLı
03.Ağustos.2009, 23:42
Koparsın tabi sıkı tutun.Nereida çok süper bir top model.Yani böle bişi nasıl yapıyor ben anlamıyorum.Hilton dediğin kimdir ince dal gibi bişey.Valla anlam veremiyorum :D.
Oghuse
03.Ağustos.2009, 23:45
Adama hem karaktersiz diyorsun hem de bunu nasıl yapar diyorsun Tolga çok normal değil mi? :n: Ronaldo yetinmeyi bilmiyor anlaşılan.. :D
BaFraLı
03.Ağustos.2009, 23:46
Abi ben her iki lafımdada Ronaldo'yu aşşalamaya çalışıyorum :D:D.Yani Nereida gibi bir top modele yaptıkları ayıp be :D.
Cyzio
04.Ağustos.2009, 00:06
Karaktersiz Ronaldo
Bilmediğimiz bişey söyle Nereida.
tarikko
04.Ağustos.2009, 02:14
Shakhtar Donetsk'ten Chyhyrnskiy transferinde sorun çıkması halinde, Barcelona'nın yeniden Porto'lu Alves için girişimlere başlaması bekleniyor
Portekiz basınında, Barcelona'nın, Porto'nun defans oyuncusu Bruno Alves için yeniden girişimlere başlayabileceği iddia ediliyor.
A Bola'da yer alan habere göre, yaz başında 27 yaşındaki futbolcudan Porto'nun 30 milyon avro istemesi üzerine vazgeçen Barcelona, teknik direktör Guardiola'nın ısrarı üzerine yeniden bu oyuncuyu gündemine aldı.
Ancak Barcelona'nın ilk alternatifinin Shakhtar Donetsk'in 22 yaşındaki oyuncusu Dmytro Chyhyrnskiy olduğu biliniyor. Hatta bu futbolcu için, Başkan Laporta'nın Ukraynalı takımın yöneticileri ile görüştüğü söyleniyor.
Chyhyrnskiy transferinde bir problem çıkması halinde ise Bruno Alves için yeniden düğmeye basılması bekleniyor.
Bu yaz defansını Inter'den Maxwell'i alarak güçlendiren Barcelona Teknik Direktörü Guardiola'nın, bu bölgeye bir takviye daha yapmak istediği belirtiliyor.
Goal
MaTRaKaN
04.Ağustos.2009, 02:15
Barcelona kalitesinde bi oyuncu değil..
Varonil
04.Ağustos.2009, 03:01
Real Madrid'in yaptığı olağanüstü transferlere rağmen ben yine Barça'yı favori olarak görüyorum bu sene şampiyonluk için.
Kaka,C.Ronaldo,Benzema,İbrahimovic .. La Liga bu yıl daha keyifli olacak .. :)
vuque
04.Ağustos.2009, 03:18
Show Başlıyor....
Az Kaldı Sabır Sabır.... :D:D:D:D:D
matrockmamy
04.Ağustos.2009, 05:12
Karaktersiz Ronaldo
bimioduk........
Gangstaa
04.Ağustos.2009, 16:31
Ronaldo'ya inanılmaz ücret!
http://www.yazete.com/pics/news/040820091145448322505_2.jpgRonaldo'yu transfer eden Madrid'den yıldız oyuncuya transferi kadar ücret ama nasıl?
Cristiano Ronaldo'nun iki ayağı Real Madrid tarafından 90 milyon pounda sigortalandı..
İspanyol devi, 80 milyon euro gibi rekor bir fiyatla transfer ettiği Ronaldo'yu garantiye almak istiyor. Realm Madrid, uzun süreli bir sakatlığa karşı önlemini bu şekilde alıyor.
Ronaldo'nun transferinden sonra strese giren başkan dizinden sakatlanmasıyle iyice tedirgin oldu. Oynadığı 3 hazırlık maçında toplam 34 kere foule maruz kalan Ronaldo, Madrid tarafından tam 90 milyon pounda sigortalandı.
bugra 1905
04.Ağustos.2009, 16:34
Görmemişin Topçusu Olmuş Diyesin
Gangstaa
04.Ağustos.2009, 16:39
Ronaldoya çok fazla ilgi gösteriliyor.Takımda Ronalda kadar yıldızlar var onları olumsuz etkilemez inşallah.Ayrıca yanlış bilmiyorsam messiyle ibrahimovicinde ayakları sigortalı ama kaç paraya yapıldı bilmiyorum :)
BaFraLı
04.Ağustos.2009, 16:40
Vay be adamların sadece ayaklarındaki sigortaları bu kadar para.
Lionel Andres Messi
04.Ağustos.2009, 16:48
sigortalı olması ne işe yarar ki?ben anlamadım bu işi.
E.Cartman
04.Ağustos.2009, 16:53
Görmemişin Ronaldo'su olmuş tutmuş ayaklarını sigortalatmış :zuhaha
Gangstaa
04.Ağustos.2009, 16:54
sigortalı olması ne işe yarar ki?ben anlamadım bu işi.
Yarın bir gün Ronaldo yada messi yada başka bir futbolcu futbola devam edemeyecek bir şekilde bacaklarından sakatlanırsa sigorta imzaladığın firma sana tazminat ödüyor.Perezinde korkusu bu,çok sert oynuyorlar ronaldoya karşı birşey olursa verdiğimiz para bi yerimize girmesin diye yaptırdı :D
Fernando Gago
04.Ağustos.2009, 23:11
Gündemde kalmak için yaptırmıştır :p
tarikko
04.Ağustos.2009, 23:21
Geçtiğimiz hafta gerçekleşen Zlatan Ibrahimovic-Samuel Eto'o takasından sonra Samuel Eto'o, Inter'in oyuncusu olmuştu. Real Madrid kalecisi Iker Casillas da Kamerunlu oyuncunun gitmesinden memnun olduğunu dile getirdi.
Barcelona'da forma giydiği süre zarfında 100'den fazla gol kaydeden Eto'o'nun İtalya'ya gitmesi birçok La Liga kalecisi gibi Casillas'ı da rahatlatmış gözüküyor.
Yaptığı basın toplantısında bu konuya değinen başarılı file bekçisi, "Eto'o gittiği için mutlu bile sayılabilirim. Benim için tam bir kabustu. Gittiğine seviniyorum"
"Hem Eto'o, hem de Ibrahimovic çok kaliteli oyuncular ve İsveçli golcünün da Barça'ya çok şey katacağına eminim" diye konuştu.
Bu arada İspanyol basınında çıkan haberlerde, Salgado ile yolların ayrıldığı iddia edilmişti.
Bu konuya değinen başarılı file bekçisi, "Bu konuda resmi bir açıklama yapılmadı ve bizim de herhangi bir bilgimiz yok. Ama eğer bu söylenti doğruysa, bugüne kadar bize kattıkları için ona teşekkür etmeliyiz" dedi.
İspanyol kaleci, Barcelona'nın geçen sene elde ettği başarıyı, bu sene yakalayabileceklerini düşünüyor.
Sözlerine devam eden Casillas, "Florentino Perez, çok güçlü ve başarılı olacak bir kadro kurdu. Bu sene daha iyi bir sezon geçireceğimizi düşünüyorum. Bu kadroyla üç kupa için biz de mücadele verebiliriz" diyerek konuşmasına son verdi.
Goal
tarikko
04.Ağustos.2009, 23:22
Barcelona, Sir Alex Ferguson'un gelecek umut vadeden oyuncularından Jonny Evans için Manchester United'a 14 milyon avroluk teklifte bulunmaya hazırlanıyor.
İngiliz The Daily Mail gazetesi, savunmasını güçlendirmek isteyen Barcelona'nın 21 yaşındaki oyuncu ile yakından ilgilendiğini belirtti.
Bu arada Juventus'un da Katalan ekipte forma giyen Uruguaylı savunma oyuncusu Martin Caceres'i kiralamak için devreye girmiş olması, Evans transferinin gerçekleşme ihtimalini arttırıyor.
Yazın başlarında çıkan haberlerde, Barcelona'nın Nemanja Vidic ile ilgilendiği söylentileri dolaşmış fakat Sırp oyuncu, United'ta kalmak istediğini söylemişti.
2006-07 senesinde Sunderland'de kiralık olarak görev yapan Evans, geçtiğimiz sezon United formasıyla sık sık forma şansı bulmuştu.İngiliz ekibinden son olarak Gerard Pique, Barcelona'ya transfer olmuştu.
Goal
tarikko
05.Ağustos.2009, 00:35
Liverpool Teknik Direktörü Rafa Benitez’in elde tutmak için çabaladığı Xabi Alonso için İngiliz kulübü Liverpool ile İspanyol Real Madrid anlaşma sağladı. Önümüzdeki günlerde Alonso'nun Real Madrid'e resmi imzayı atması bekleniyor
Goal
Lionel Andres Messi
05.Ağustos.2009, 00:38
merak etme ibra senin rüyalarına girecek yakında.
El Barto
05.Ağustos.2009, 00:39
Gelen gideni aratacak emin olabilirsin. :D Ömründe yemediğin goller yiyeceksin. :zuhaha
Lionel Andres Messi
05.Ağustos.2009, 00:43
34 milyon pound biraz fazla geldi bana daha öncedende yazmıştım yanında gerrard xavi gibi oyunu çift yönlü oyuncular olduğunda iyi işler yapan bir isim.ortadaki ikiliyi kimle oluşturacak o da çok öneml onun performansı için.
vuque
05.Ağustos.2009, 00:45
İbrakadabra Yapacak Yapacağını Sende Bakacaksın...
Eto'o 'ya Gitme Diyeydim,Açeydim Gollerimi,Tutaydım Yakasından,Gal Diyeydim,Göndermeyeydiiiiimmmmm Diyeceksin :D:D:D:D
Bi An Babam Ve Oğluma Dalış Yaptık Ama Neyse :)
Hugo
05.Ağustos.2009, 00:49
Artiz Casillas. Hiç bir zaman Buffon kadar olamayacaksın gözümde :D
Fernando Gago
05.Ağustos.2009, 01:07
Real Madrid için çok iyi transfer O bölgede oyuncuya ihtiyaçları vardı . Artık transfer yapmazlar heralde Bundan sonraki kısım oyuncu gönderme işlemi En az 4 5 oyuncuyu iyi bonservislerle göndermeleri lazım
RaSenGan
05.Ağustos.2009, 01:19
Güzel transfer.Kadro git gide sağlamlaşıyor.
Del Piero_10
05.Ağustos.2009, 01:30
İkili orta sahada sıkıntı çekebilen bir isim. Yanına 2 Diarra gelirse katkısı daha büyük olur.
Universal
05.Ağustos.2009, 02:06
Real Madrid iyi isim aldı ama; hala bir forvet alamadılar. Benzama ile gitmez bu iş.
Addolorato
05.Ağustos.2009, 02:10
Real Madrid iyi isim aldı ama; hala bir forvet alamadılar. Benzama ile gitmez bu iş.
Raul , Higuain ve sakatta olsa Nistelrooy gibi forvetleri var bence gayet yeterli zaten Ronaldo'da forvet gibi skora katkı saglayan bir isim. Ayrıca oynatırlarsa Robben'de aynı şekilde.
Universal
05.Ağustos.2009, 02:34
Raul , Higuain ve sakatta olsa Nistelrooy gibi forvetleri var bence gayet yeterli zaten Ronaldo'da forvet gibi skora katkı saglayan bir isim. Ayrıca oynatırlarsa Robben'de aynı şekilde.
Raul, Higuain ve Nistelrooy'dan yarar gelmez. Üçüde satılmalı doğru düzgün bir golcü alınmalı.
GebzeLi1907
05.Ağustos.2009, 02:37
Raul'u satan Real'i satar.Raul satılır mı hiç
Real para saçmaya devam ediyor,o mevkiye alınabilecek en iyi oyunculardan birini aldılar..Ancak ortasaha defansif zaafiyet verebilir bana göre Xabi defansı o kadar güçlü bi oyuncu değil..
tarikko
05.Ağustos.2009, 02:40
Higuain ve Raul'u satmazlar.Hele Higuain'i hiç satmazlar adam geçen sene kaç maç kazandırdı Real'e çok yetenekli bir oyuncu Higuain..
Alicanfmfan
05.Ağustos.2009, 02:41
Higuain ve Raul'dan nasıl yarar gelmez, Tarık :)
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Higuain ve Raul'dan nasıl yarar gelmez, Tarık :)
Pardon Bahadır.
Addolorato
05.Ağustos.2009, 02:46
Bahadır'da degil Batuhan :D
Alicanfmfan
05.Ağustos.2009, 02:47
Karıstı , kafa :D
sananes
05.Ağustos.2009, 03:45
xabi bu parayı etmez ki yedek bile kalabilir bence
E.Cartman
05.Ağustos.2009, 03:45
Ohoo Xabi'de tamamdır orta sahayıda güçlendirdiler uyum sorununuda atlattılar mı çok zevkli bol gollü maçlar izleyeceğiz ayrıca Pes'te arkadaşlarla multiplayer oynarken Real'i seçmek ayrı bir zevk olacak :zuhaha
Oghuse
05.Ağustos.2009, 04:03
Evet Higuain çok faydalı takım adına hemde genç gönderilmesi saçma olur.. Real'in Xabi Alonso'ya 34M Pounda ödemişse oldukça kazın yediğini düşünüyorum..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
34M € imiş bedel olsun o da pahalı.. :)
SAİT71
05.Ağustos.2009, 06:12
Bence bu sene La Liga daha merak edilen bir lig. Nasıl olmasınki Adamların iki takımı bizim bütün liglere bedel :D
Real mi Barça mı ben barca yı daha şanslı görüyorum.
World Hollow o1
05.Ağustos.2009, 12:25
Bu kadar transfer iyi güzelde.
herkes kendi egosunu tatmin etmeye çalışırsa Real'dan bu sene bir cacık olmaz her türlü Barca alır gider, ama takım olursalar bence çok zor gözüküyor o zaman Ş.L nin vay haline.
Trabzonspor
05.Ağustos.2009, 16:18
Xabi Alonso da Real Madrid'de
Liverpool, Xabi Alonso'nun İspanya'ya transferi için Real Madrid ile anlaşma sağladı.
http://i.media.goal.com/g/39998_news.jpg
Goal.com
Bu akşamüstü saatlerinde bir açıklama yapan Liverpool, Xabi Alonso’yu transfer etmek isteyen İspanyol kulüp Real Madrid ile anlaşmaya vardıklarını belirtti.
Oyuncunun sağlık testinden geçtikten sonra Real’e imza atacağı öğrenildi.
Liverpool’un resmi sitesinden yapılan açıklamada, Xabi Alonso konusunda Real Madrid ile her konuda anlaşmaya varıldığı, transferin sağlık kontrolünden sonra gerçekleşeceği belirtildi. Anlaşmanın şartları ise açıklanmadı.
Ancak İngiliz kulübe yakın kaynakların Goal.com’a verdikleri bilgiye göre Real Madrid, Alonso’nun bonservisi için 34 milyon avro ödedi.
Liverpool teknik direktörü Rafa Benitez’in, elinde tutmak isteği Alonso ile yollar ayrılıyor. Ancak Premier Lig’in başlamasına iki haftadan az bir süre kala Benitez’in, bu oyuncunun boşluğunu nasıl dolduracağı tam bir merak konusu.
İngiltere’de bugün çıkan haberlerde Liverpool’un, Juventus’ta forma giyen Christian Poulsen ile ilgilendiği iddia edilmişti fakat taraftarlardan bu konuda hiçbir resmi açıklama gelmedi.
tarikko
05.Ağustos.2009, 20:53
Chelsea, Atletico Madrid'in Arjantinli yıldızını transfer etmek için 38 milyon avro ile Deco'yu gözden çıkardığı iddia ediliyor.
Atletico Madrid, Sergio Agüero'yu bu yaz elinde tutmakta oldukça zorlanacak gibi. Çünkü Chelsea, 60 milyon avro fiyat biçilen futbolcu için dev bir teklif sunmaya hazırlanıyor.
Carlo Ancelotti yönetimindeki Chelsea'nin, "El Kun" için 38 milyon avro ve Deco'yu Atletico Madrid'e önereceği söyleniyor.
Bu yaz transferde yıldız isimlerle kadrosunu güçlendiremeyen Chelsea, sadece Ross Turnbull, Daniel Sturridge ve Yuri Zhirkov'u alabilmişti.
John Terry'yi kadrosunda tutmayı başaran Ancelotti'ye, kulübün sahibi Roman Abramovich'in 120 milyon avroyu bulan bir transfer bütçesi verdiği, İtalyan teknik adamın da bu parayla Agüero, Ribery ve Andrea Pirlo'yu transfer etmeye çalıştığı biliniyor.
Chelsea'nin Agüero transferinde önündeki tek engel ise Manchester United'ın da bu oyuncu ile ilgilenmesi olarak gözüküyor.
Goal
ForCimbom
05.Ağustos.2009, 20:58
zaten 20-25 milyon avroya gelmişti sanırım. daha büyük yıldız haline haldikten sonra 50-60 a bırakırlar bence.
RIDVAN TLM
05.Ağustos.2009, 21:03
düşük bi mebla olmuş 50+ decoya anca bırakırar
Lionel Andres Messi
05.Ağustos.2009, 21:43
agüero dünyanın en yetenekli oyuncularından biri bana kalırsa atleticoda kalmalı gidecekse sırf atleticonun menfaatleri için gitmeli.
decoda 2 yıldır yokları oynuyor takas oyuncusu olmuş iyice.
deniz.91
05.Ağustos.2009, 21:44
Çok sağlam bir transfer daha fmde hile yapsan yine oluşmaz bu kadro adamlart nasıl alıyor hayret:)
deniz.91
05.Ağustos.2009, 21:45
Aguero Atletico ile güzel ya gitmesin:)
TuNdRaLoWeR
06.Ağustos.2009, 04:01
Bomba haber bence.Neden bomba derseniz Chelsea teknik direktörü Deco'yu kadrosunda görmek istediğini söylemişti.Ancak sadece para verip alırlarsa olabilir bilemiyorum da haberin bu şablonu bana bomba geldi =)
TR.CaPTaiN
06.Ağustos.2009, 16:25
Real Madrid alınabilecek en iyi ortasahalardan birini aldı. Oyunu okuması, bilmem kaç metreden adrese teslim pasları, müthiş şutlarıyla Xabi Alonso Real Madrid'e büyük katkı sağlayacaktır.
http://img294.imageshack.us/img294/4471/69277830.jpg (http://img294.imageshack.us/i/69277830.jpg/)
http://img146.imageshack.us/img146/2479/57110235.jpg (http://img146.imageshack.us/i/57110235.jpg/)
http://img31.imageshack.us/img31/6169/68791009.jpg (http://img31.imageshack.us/i/68791009.jpg/)
gerrrard
06.Ağustos.2009, 16:48
Alonso bizi maalesef üzdün giderek. Xabi Alonso sanıldığından çok daha iyi bir oyuncu. Steven Gerrard'dan sadece 1 gömlek küçük olduğunu düşünüyorum. Zaten çoğu özellikleri kafa kafaya sadece ikisini ayıran hırs-mücadele.
Real Madrid turnayı gözünden vurdu.
Aşk-ı Şehir
06.Ağustos.2009, 17:20
En kötü ne olur Xabi Alonso oynayınca? Canı sıkıldımı 50 metreden şut çeker. Taraftarlar coşar. :n:
matrockmamy
06.Ağustos.2009, 20:19
"ağır gerrard" gerçekten.. onun ağırlığını da lass çeker artık :D
Nocna Mora
09.Ağustos.2009, 02:27
perez akıllı davranmış o zaman :D
tarikko
09.Ağustos.2009, 03:54
Espanyol takiminin kaptani Daniel Jarque kalp krizi gecirerek hayatini kaybetti.
Ntvspor
Tv'de son dakika alt yazi olarak gecti.Allah rahmet eylesin..
PesimiSTyLa
09.Ağustos.2009, 03:57
Topragı bol olsun. 26 yasında, sahada mı ölmüş?
tarikko
09.Ağustos.2009, 03:59
Topragı bol olsun. 26 yasında, sahada mı ölmüş?
Hayir.Yabanci sitelerde otel odasinda olu bulundu deniyor.
Addolorato
09.Ağustos.2009, 04:07
Allah Rahmet Eylesin.. Otel Odasında ki ölümler bana pek masum gelmiyor.
TuNdRaLoWeR
09.Ağustos.2009, 04:08
Bu işin içinde bir iş olabilir.Jarque son derece sağlam bir defans oyuncusuydu, Allah yakınlarına ve ailesine bol sabır versin.
Addolorato
09.Ağustos.2009, 04:10
http://img25.imageshack.us/img25/9650/jarque.jpg
Gerçekten sağlammış epey yazık oldu..
nerazzuri
09.Ağustos.2009, 04:15
Şok oldum yahu :icon_frown: 2008 turnuvalarında bilenler bilir Espanyol ile özdeşlemiş birisiydim.
Turnuvalarda Jarque çok beğendiğim bir defanstı, gerçekten şok oldum şu an.
Oghuse
09.Ağustos.2009, 04:16
Espanyol yasta
La Liga ekiplerinden Espanyol'un kaptanı Dani Jarque, kalp krizi geçirerek hayatını hayatını kaybetti. Jarque henüz 26 yaşındaydı.
http://media.ntvmsnbc.com/j/NTVMSNBC/Components/Spor%C3%96zel/sj8qgs8z.hlarge.jpg
Sezon öncesi hazırlıklarını İtalya'da sürdüren La Liga takımlarından Espanyol, şok bir olayla sarsıldı.
Takımın 26 yaşındaki kaptanı Dani Jarque, akşam antrenmanı sonrası kalp krizi geçirerek yaşamını kaybetti.
Antrenman sonrası telefonda aile bireylerinden biriyle telefonda konuşurken, ani şekilde kalp spazmı geçirdi.
Otel odasında yere yığılmış vaziyette bulunan Jarque, bütün müdahalelere rağmen kurtarılamayarak, 26 yaşında hayata veda etti.
NTVSPOR
Alicanfmfan
09.Ağustos.2009, 04:27
Allah rahmet eylesin .
Nocna Mora
09.Ağustos.2009, 04:32
ALLAH rahmet eylesin :(
ogcj_me
09.Ağustos.2009, 04:43
çok üzücü bi haber ...
Allah rahmet eylesin
Sheriff
09.Ağustos.2009, 05:18
Ne diyelim, genç yaşta ani bir kriz.
Allah rahmet eylesin..
KaPaLı
09.Ağustos.2009, 12:04
Ölüm nerden ne zaman geleceği hiç belli değil. Sporcu adam sağlıklı yaşar ama adam kalp krizinden öldü.
Allah rahmet eylesin..
DenizlispoR
09.Ağustos.2009, 12:45
Allah Rahmet Eylesin.
RoNNiE91
09.Ağustos.2009, 13:27
Allah Rahmet Eylesin.
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
09.Ağustos.2009, 14:36
Allah Rahmet Eylesin
E.Cartman
09.Ağustos.2009, 15:37
26 yaşından kalpten gitmiş yazık vallaha Allah rahmet eylesin toprağı bol olsun... :(
Clayman
09.Ağustos.2009, 15:41
Marc Vivien Foe, Miklos Feher, Antonio Puerta'dan sonra son yıllarda ölen 4. futbolcu. Tüm İspanya'nın ve Espanyol kulübünün başı sağolsun. Mekanı cennet olsun...
Addolorato
09.Ağustos.2009, 15:49
İspanya'da var bir sakatlık ama bulamadım ilk Puerta sonra De La Red sahada ölüyordu nerdeyse en sonda Jarque.
World Hollow o1
09.Ağustos.2009, 15:49
üzüldüm ya.
ALLAH rahmet etsin demeyi isterim amaa..
bugra 1905
09.Ağustos.2009, 16:38
Allah Rahmet Eylesin
Gangstaa
09.Ağustos.2009, 18:30
Sıcak havanında etkisiyle antremandan sonra olmuş galiba bu olay.Kendisinde bir rahatsızlık vardı büyük ihtimalle antremandan sonra kalp krizi olarak dönmüş.
Fernando Gago
09.Ağustos.2009, 23:06
Hırvat oyuncu Marko Babic, gelecek dönemde İSpanya'da forma giyecek.
Real Zaragoza Hırvat defans oyuncusu Marko Babic'i kadrosuna kattı. Geçtiğimiz Ocak ayında Hertha Berlin'e transfer olan Babic, Alman kulübünden ayrılmıştı.
28 yaşındaki oyuncu Real Betis'den Hertha'ya transfer olmuş ama Almanya'da sadece sekiz maçta forma giyebilmişti.
Hertha Berlin antrenörü Lucien Favre'nin kadrosunda Babic'i düşünmemesiyle Hırvat oyuncu Zaragoza ile iki yıllık anlaşma sağladı.
Babic, bu transfer döneminde Zaragoza'ya katılan altıncı isim oldu. Zaragoza daha önce Jermaine Pennant, Ikechukwu Uche, Pablo Amo, Juan Carrizo ve Abel Aguilar'ı kadrosuna katmıştı.
Fernando Gago
09.Ağustos.2009, 23:12
Toprağı bol olsun çok üzücü bir durum ...
enzo
11.Ağustos.2009, 21:53
perez akıllı davranmış o zaman :D
Futbolun ticari yönünden bakınca olumlu birşey hem kulüp parasını garantiye alıyor hem de sigorta şirketi çok büyük reklam yapmış oluyor. Kaldı ki o para sigorta şirketine pek koymaz XD
Clayman
11.Ağustos.2009, 21:54
Bonservisinden pahalı herhalde ? :D
enzo
11.Ağustos.2009, 21:56
Ben olsam ronaldoyla sahaya çıkmam kim bilir hiltondan neler kapmıştır ıyy
Lionel Andres Messi
11.Ağustos.2009, 22:00
karaktersiz demek yanlış buda onun karakteri iyi veya kötü bu onun problemi fakat gereğinden fazla antipatik hareketlerde bulunduğu kesin.
OgUzKaGaN
11.Ağustos.2009, 22:06
fazlasıyla antipatik hareketlerde bulunduğuna bende katılıyorum ama futbolunu oynuyor ne şekilde olursa olsun. messi 1, ronaldo 2 bence. :)
Memedov
11.Ağustos.2009, 22:57
Sneijder = 25 milyon €
Inter’in transfer listesinde olduğu iddia edilen Hollandalı orta saha oyuncusu Wesley Sneijder için, 25 milyon avroluk bir bonservis bedeli belirlendiği ifade edildi.
Orta sahasına hücuma dönük bir oyuncu transfer etmek istediği bilinen Inter’in, Real Madrid’in gözden çıkardığı Wesley Snejder’i kadrosuna katmak istediği iddia ediliyor. Sneijder’in menajeri Soren Lerby, Hollandalı oyuncunun takımda kalma konusunda yönetimle anlaştığını açıklamıştı.
MARCA’nın haberine göre ise, Manuel Pellegrini’nin Sneijder’i planları içine almadığı ve orta saha oyuncusunun gönderilmesi yönünde rapor verdiği iddia edildi. 2007 yılında transfer edilen Sneijder için 25 milyon avroluk bir bonservis bedeli belirlendiği söyleniyor.
Hollandalı orta saha oyuncusunun Aston Villa’nın da transfer listesinde olduğu iddia ediliyordu.
Goal.com
sananes
11.Ağustos.2009, 23:11
sneijderi degil vander vaartı alsalar daha iyi bence
sananes
11.Ağustos.2009, 23:15
benimde gözümde buffon kadar olamayacak yani uğraşıyorum bunun için inanın ki :) yinede buffon eski formunda degil bence bu yıl düzelir insallah.ayrıca bence barcelonalılar real transferlerini cok eleştirdiler ya ona karsılık olarak yapılmıs bi açıklama yoksa ibraya dikkat casillas aman ha :D
Lionel Andres Messi
11.Ağustos.2009, 23:34
sneijder hollandanın en iyi futbolcusu inanılmaz bir zekası ve sağlam bir tekniği var.bu parayı kim verirse pişman olmaz keşke barcelona alsa her yerde oynayalabilecek biri.
GebzeLi1907
11.Ağustos.2009, 23:37
Sneijder ile Robben kalır bence takımda satmazlar ki kalmalılar..
King_91
12.Ağustos.2009, 03:26
ben bi futbolcu adına karaktersiz bilmemkim diye haber yapılmasına karşıyım . severiz ya da sevmeyiz ama bilmem ne alex , cart elano , curt nihat ... hoş değil .
Sheriff
12.Ağustos.2009, 07:17
Haklısın. Kilit.
tarikko
13.Ağustos.2009, 20:53
Transfer sezonuna ezeli rakibi Real Madrid'e göre suskun başlayan Barcelona, yeni sezonda kadrosuna ilk olarak forvet bölgesine Palmeiras'ın genç yeteneği olan Keirrison'u kattı ve esas büyük bombasını daha sonrasına sakladı!
Katalan ekibninin sorunlu süper starı Samuel Eto'o'nun takımdan ayrılmak istemesinden ötürü, Barcelonalı yöneticilerin hemen harekete geçip Kamerunlu golcü yerine o ayarda bir santrafor arayışına gitti ve Real Madrid'in transferde el atmadığı tek isim olan Inter'in İsveçli yıldızı Ibrahimovic'i, 40 milyon avro artı takas olarak Samuel Eto'o'yu Inter'e vererek kadrosuna kattı.
İngiliz basın organı The Sun'ın haberine göre, Barcelona Zlatan Ibrahimovic'i transfer ettikten sonra kadrosuna diğer bölgelere de takviye girişimlerini hızlandırdığını bildirdi.
Son olarak Daniel Alves'e alternatif bir isim peşinde koşan Katalan ekibi, Arsenal'in 26 yaşındaki Fil Dişili oyuncusu Emmanuel Eboue'yi takipe aldı. The Sun'a göre Barcelona, Eboue için Arsenal'e yaklaşık 10 milyon avroluk bir teklif sunacağı belirtildi.
Sporx
Lionel Andres Messi
13.Ağustos.2009, 22:02
daniel alvesin yerine 2 tane eboue oynasa alves kadar oynayamaz başlık çok komik :)
RaSenGan
14.Ağustos.2009, 06:05
Van Der Vaart bedava!
http://realmadrid200708.files.wordpress.com/2009/02/rafael-van-der-vaart-91.jpg
Uluslararası Profesyonel Futbolcu Sendikası Başkanı Wil van Megen yaptığı bir açıklama ile Real Madrid antrenörü Manuel Pellegrini'nin, Real Madrid'in futbolcusu Rafael Van Der Vaart hakkında söylediklerinden sonra Hollandalı futbolcunun Real Madrid'i bedelsiz terk etme hakkı doğduğunu söyledi.
Real Madrid'in antrenörü Manuel Pellegrini, Hollandalı futbolcu Vaart'ın takımda yeri olmadığı yönünde açıklamalar yapmıştı. Antrenörün bu sözlerinin Vaart'ın Real Madrid'in gözünde bir kıymeti kalmadığı anlamına geldiğini söyleyen Wil Van Megen, dolayısıyla Real Madrid'in futbolcu ile kulüp arasındaki sözleşmeyi kırdığı ve futbolcunun bir başka kulübe transferi durumunda bir transfer ücreti talep edemeyeceğini söyledi.
Real Madrid, Hollandalı orta saha futbolcusunu gecen sezon HSV Hambourg'dan 16 milyon Euro'ya almıştı. En azından verdiği parayı geri almak isteyen Real Madrid'de bugüne kadar Vaart'ın transferi konusunda hiçbir kulüpten talep gelmedi.
Rafael Van Der Vaart, en son oynanan İngiltere-Hollanda hazırlık maçında forma giydi ve 2-2 biten maçın bir golünü attı.
14.08.2009
Kaynak : DHA
Oghuse
14.Ağustos.2009, 06:22
Kapışın.. :D Merak ettim gerçekten dediği gibi bedava düşer mi..
King_91
14.Ağustos.2009, 06:27
halı sahada arkadaşı kaleye geçirdiğimiz zaman bile parasını biz ödüyoduk yahu :D
Bekq
14.Ağustos.2009, 06:29
Sanmıyorum böyle birşey olacağını.Çok saçma.:D
alex2009
14.Ağustos.2009, 15:29
Eboue alvesin yedeği olamaz gökhan gönülü alsınlar:D
Fernando Gago
19.Ağustos.2009, 00:21
İspanyol devinin fiyat düşürmesi ile Inter'in Holladalı oyuncuyu renklerine bağlama konusunda sona çok yaklaştığı iddia edildi.
İtalyan basınında, Real Madrid'in Wesley Sneijder'in fiyatında indirme gitmesiyle oyuncunun Inter'e gitmeye çok yakın olduğu belirtildi.
Serie A şampiyonu Real Madrid'in istediği bonservis bedeli nedeniyle Sneijder'i transfer etmek için formül arayışlarına girmişti. Ancak La Gazetta dello Sport'ta yer alan habere göre başkent ekibi Hollandalı yıldızının fiyatında indirime gitti.
Real Madrid Başkanı Florentino Perez, 25 yaşındaki orta saha oyuncusunun fiyatını 20 milyon avrodan 15 milyon avroya indirince, Inter Sneijder'i kiralamak yerine satın almak için girişimlerde bulunmaya karar verdi.
Perez'in 15 milyon avroyu üç taksitte ödenmesini de kabul etmesinin ardından Interli yönetici Marco Branca'nın İspanya'ya giderek transfer dönemi bitmeden önce bu işi sonlandırması bekleniyor.
TR.CaPTaiN
19.Ağustos.2009, 05:33
15 M € bonservis bedeli belirlenmiş bir Sneijder için, sadece Inter'in değil birçok üst düzey takımın devreye girmesi gerekir.
Cengo
19.Ağustos.2009, 05:40
Sneijder'dan Madrid'in faydalanamamasını hala şaşkınlık ile karşılıyorum.
Fernando Gago
19.Ağustos.2009, 15:06
İspanyol teknik adam bir transfere daha ihtiyacı olduğunu belirtti.
Barcelona Teknik Direktörü Josep Guardiola, transfer dönemi bitmeden kadrolarını bir oyuncu daha alarak güçlendirebileceklerini belirtti.
Guardiola, AS gazetesine yaptığı açıklamalarda, "Bir oyuncuya daha ihtiyacımız var. Transfer komitesinde olan Txiki Begiristain'de bunu biliyor. Eğer mümkünse bir transfer daha gerçekleştireceğiz, fakat olmazsa da büyük sorun değil. Geçen seneki güçlü kadromuzu bu sene de koruyoruz. Fakat birşeyler eksik olabilir. Seçeneklerimize bakacağız ve transfer sezonu kapanmadan bize uygun olan bir ismi daha kadromuza katmaya çalışacağız." ifadelerini kullandı.
UEFA futbol ödüllerine 6 aday veren Barcelona patronu, oyuncularını tebrik ederken, Shakhtar ile yapacakları Süper Kupa maçı için de "Geçtiğimiz senelerde UEFA Kupası şampiyonlarının Şampiyonlar Ligi şampiyonlarını yenebildiğini gördük. Fakat umuyoruz ki bu sene böyle birşey olmayacak" şeklinde konuştu.
Geçtiğimiz günlerde Maxwell ve Ibrahimoviç'i renklerine bağlayan Katalan ekibi, Samuel Eto'o'yu İnter'e, Aliaksandr Hleb'i de kiralık olarak Stuttgart'a yollarken, Cacares de kiralık olarak Juventus'un yolunu tutmuştu.
GeNç KaRTaL
19.Ağustos.2009, 21:42
Bu bir transfer Fabregas ise eğer Barcelona gücüne güç katar..
Gangstaa
19.Ağustos.2009, 23:05
28 Saat için 1 milyon Euro
http://www.yazete.com/pics/news/190820091620161221896_2.jpgReal Madrid, yıldız transferlerin ardından futboldan nasıl para kazanılacağını çok iyi biliyor.
Zaten güçlü olan kadrosuna Christiano Ronaldo ve Kaka'yı da katarak son yılların en değerli ekibini oluşturan Real Madrid futboldan nasıl para kazanacağını iyi biliyor.
Almanya 1. Lig takımı Borussia Dortmund'un 100. kuruluş yıldönümü nedeniyle oynanacak maç için bu ülkeye gelen Real Madrid, 28 saat için 1 milyon Euro para aldı.
Signal İduna Stadı'nın hemen karşısındaki bir otele yerleşen Real Madrid, bu akşam oynanacak maçtan hemen sonra İspanya'ya dönecek.
Borussia Dortmund'a ait 80 bin kişilik stadyumda oynanacak maç bu akşam saat 20.15'te başlayacak. Dortmund yönetimi bu akşamki maçta Real Madridli bütün önemli yıldızların forma giyeceğini duyurdu.
Professeur
19.Ağustos.2009, 23:13
Bu arada maç 21:15'de :)
MaliKaya
19.Ağustos.2009, 23:33
Maci yayinlayan kanal varmi acaba?
DenizlispoR
19.Ağustos.2009, 23:55
Maci yayinlayan kanal varmi acaba?
Evet,var mı ?
wolfson
19.Ağustos.2009, 23:57
Evet,var mı ?
Bilen var mı kanalı_?
Professeur
20.Ağustos.2009, 00:08
Maçı Türkiye'den veren kanal yok arkadaşlar...
GeNç KaRTaL
20.Ağustos.2009, 19:21
Real Madrid'in transfer stratejisinin bir parçası bu olay.Maçıda 5-0 kazandılar..
tarikko
25.Ağustos.2009, 15:06
Pep Guardiola, transfer sezonu boyunca peşinden koştuğu Ukraynalı'ya kavuşacak gibi gözüküyor.
Sport'a göre Shakhtar Donetsk başkanı, sonunda Dymtro Chygrynski'yi Barcelona'ya vermeye ikna oldu.
Haberde, Guardiola'nın savunmaya yapılacak takviye için tek adayının olduğu belirtilen futbolcunun kulübünün Şampiyonlar Ligi'ne katılamaması da Barcelona'nın iştahını kabarttığı belirtildi.
Bu transferin Barcelona'ya yaklaşık 28.5 milyon avroya mal olacağı konuşulurken, Ukraynalı futbolcunun da Shakhtar'da aldığı ücretten daha az bir maaş alacağı iddia edildi.
Goal
RaSenGan
25.Ağustos.2009, 16:37
Bu adamın ismi nasıl okunuyo :D
Addolorato
25.Ağustos.2009, 17:15
Kigirinski diye heralde :D
Fernando Gago
25.Ağustos.2009, 17:19
Barca akıllı transferler yapmaya devam ediyor . . .
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
25.Ağustos.2009, 17:35
Çıgrinski diye okunuyo Aygün :D
Aşk-ı Şehir
25.Ağustos.2009, 17:39
Çiyıgrinski diye okunuyo. :D
Bir akıllı transfer daha. Ama umarım Caceres işine benzemez...
bugra 1905
25.Ağustos.2009, 19:45
Cigarinski Diye Okunuyor:D
Çok İyi Transfer Olur Barça Alırsa
GeNç KaRTaL
25.Ağustos.2009, 20:04
Guardiola'nın bir transfer yapacağız derken kastettiği isim Chygrynskiy'miş demek.İyi transfer olur..
nerazzuri
25.Ağustos.2009, 20:42
Yaz başında reddetmişti Barcelona'yı, bakalım bu seferde reddebilecekmi?
DenizlispoR
25.Ağustos.2009, 20:52
Mayka katılıyorum :zuhaha.Barca nasıl formanın arkaya isim yazacak :n:.Taraftar bunu nasıl çağıracak :n:.
bugra 1905
25.Ağustos.2009, 21:07
Mayka katılıyorum :zuhaha.Barca nasıl formanın arkaya isim yazacak :n:.Taraftar bunu nasıl çağıracak :n:.
Böyle Derler Ozzy
Dmytro Buraya 3lü Çektir Tayfaya:n:
Fernando Gago
27.Ağustos.2009, 16:35
Bu transfer kesinleşti ...
Trabzonspor
27.Ağustos.2009, 16:55
Ücret fazla geldi bana ama hakedip etmediğini zaman gösterir.
E.Cartman
27.Ağustos.2009, 18:31
Hayırlısı olsun Barça içinde isme bak Maşallah Dymtro Chygrynski sadece 2 tane sesli harf var :zuhaha
sananes
27.Ağustos.2009, 18:38
çok ödemişler yahu
bugra 1905
27.Ağustos.2009, 20:16
Çok İyi Transfer Bence
attiilla
27.Ağustos.2009, 20:19
yerinde ve doğru bir transfer.barça takım olma yolunda real şov yolunda ilerliyor sene sonu hangisi işe yarayacak göreceğiz
E.Cartman
27.Ağustos.2009, 23:16
Ribery Real'de, Van der Vaart Bayern'de!
Real Madrid, Bayern Münih'in yıldızı Ribery'yi Van der Vaart artı bir miktar para karşılığında kadrosuna kattı.
http://foto.fanatik.com.tr/test/423x238/fft1mm694439.jpg
C.Ronaldo, Kaka, Benzema ve Xabi Alonso'yu kadrosuna katarak transferde bomba üstüne bomba patlatan Real Madrid, Franck Ribery'yi de transfer etmek üzere... Yaz ayları boyunca transfer haberleri konuşulan Ribery'ye karşılık İspanyol devi, Bayern Münih'e Van Der Vaart'ı, üstüne de henüz açıklanmayan bir miktarda para verecek. Bayern Van Der Vaart'la, Real de Ribery ile anlaştı, iş artık imzaya kaldı.
Bu arada Bayern Münih, Real Madrid'in gözden çıkardığı Arjen Robben'i de 25 Milyon Euro karşılığında kadrosuna kattı.
Kaynak: Fanatik
ThersoN
27.Ağustos.2009, 23:37
Resmi sitelerde geçmedi daha inanmıyorum şu an. :D
ThersoN
27.Ağustos.2009, 23:37
barça resmi sitesinde hiç bi gelişme yer almıyor daha
KaF KeF
27.Ağustos.2009, 23:39
Fanatik hızını alamadı artık avrupa'ya saldırmaya başladı heralde..:D
KaPaLı
28.Ağustos.2009, 00:39
ohooo 1 gecede bu kadar haberi kaldıramaz benim yaşlı kalbim. Bu ne hocam hucum hattına bak takımın. Yedeği Robben olan takımmı olur :D
Maksic
28.Ağustos.2009, 00:43
İstediği kadar paralar saçsın Real.. Şampiyon Barça:)
bugra 1905
28.Ağustos.2009, 00:50
İstediği kadar paralar saçsın Real.. Şampiyon Barça:)
Aynen Bu Senede Barça:)
ThersoN
28.Ağustos.2009, 01:12
real parayı saçtı şimdi topluyor :D
allah her kulube perez gibi başkan nasip etsin :D
Del Piero_10
28.Ağustos.2009, 01:53
Fanatik:confused:
Lionel Andres Messi
28.Ağustos.2009, 15:54
Arjantinli oyuncu Lionel Messi, dün akşam aldığı ödüller sonrası takım arkadaşlarına teşekkür etti.
Avrupa yılın futbolcu ve yılın forvet oyuncusu ödüllerini alan Lionel Messi, ödülü takım arkadaşları sayesinde kazandığını belirtti.
Sport'a konuşan Messi, "Biliyorum ki bu takım başarısıdır. Çok mutluyum ve bu ödülleri takım arkadaşlarım adına alıyorum. Onlarsız sahada hiçbir şeyim" dedi.
Genç Arjantinli oyuncu, geçtiğimiz seoznu üç kupayla kapatmalarının ardından takımlarının bütün ödülleri hakettiğini söyledi.
Messi, "Bu takım geçtiğimiz sezon gösterdiği performansla bütün ödüllere taliptir. Bu ödülleri takım arkadaşlarımla paylaşmaktan dolayı çok mutluyum" diye konuştu.
Avrupa'da yılın futbolcusu ödülünü Cristiano Ronaldo ve Samuel Eto'o'yu geçerek kazanan Messi, alçakgönüllü konuşmaya devam etti ve "İşim ile ilgileniyorum. Kendimi geliştirerek yeni şeyler öğreniorum. Hiçbir zaman en iyi olduğuma inanmadım ve benim hedefim çalışmaya devam ederek kupalar kazanmak" diyerek sözlerine son verdi
goal.com
attiilla
29.Ağustos.2009, 07:21
forlan konusunda yanılmışım fakat luis garcia ve reyes konusunda haklıymışım:D
Lionel Andres Messi
29.Ağustos.2009, 15:22
atleticoya gelen hocaların aguirre ve resinonun reyese garezi var heralde hep son 3 dk oyuna alıyorlar adamı :D
attiilla
29.Ağustos.2009, 20:38
reyes kendine yazık etti yha..geliştiremedi kendini..arsenale giden bir adamın değerini bilmesi lazım..benficaya kadar düştü..bundan sonra toparlanacağını falan sanmıyorum.futbolda böyle dönüm noktaları var işte:D
ThersoN
29.Ağustos.2009, 21:39
İşte ilk haftanın La Liga maç yayın programı: 29 Ağustos Cumartesi
21:00 / Real Madrid-Deportivo (NTV - CANLI)
23:00 / Zaragoza-Tenerife (NTV SPOR - CANLI)
30 Ağustos Pazar
20:00 / Valencia-Sevilla (NTV - CANLI)
31 Ağustos Pazartesi
23:00 / Barcelona-Sporting (NTV SPOR- CANLI)
Fernando Gago
29.Ağustos.2009, 22:53
Real Madrid'in sezon açılışı görkemli olacak Merakla bekliyoruz ...
sananes
30.Ağustos.2009, 00:14
uyduda bugün bari kilitlemeseler maçları :)
Suicider
30.Ağustos.2009, 00:15
valla şifreye girmese bari ntv spor :S
Oghuse
30.Ağustos.2009, 00:19
Ohh Madrid NTV'de mutluyum.. :D
Fernando Gago
30.Ağustos.2009, 01:49
Maç 2-2 devam ediyor . Real Madrid'de kimin ne oynadığı belli değil Defansif anlamda sorunları var Ramos ve Pepe ikilisinin de olmaması etkilidir tabi
KaF KeF
30.Ağustos.2009, 01:58
Diarra attı..3-2
4.gol kaçtı..
nerazzuri
30.Ağustos.2009, 02:52
Çok isteksizler.
Özellikle sol kulvarda çok açık veriyor, Ronaldo ve Marcelo geri dönüp defans yapmak nedir haberleri yok.
Takım çok dağınık oynuyor, gördüğüm kadarı ile iki pas zor yaptılar.
Ronaldo soldan alıp gidiyor, Kaka ortadan alıp gidiyor, Higuain kendi başına birşeyler yapmaya çalışıyor.
Bu takım toparlanır inşallah, hiç yakışmıyor bu futbol.
nerazzuri
31.Ağustos.2009, 02:03
Valencia ilk maçında evinde Sevilla'yı 2-0 mağlup etti.
2 takımda çok kısır başladı maça ilk 45 dakika temposuz geçti. Tabi sahanın burada çok büyük katkısı var. Çok berbattı zemin.
İlk yarının son dakikasında Kanoute'nin gördüğü kırmızı kart maçın kaderini değiştirdi.
İkinci yarının hemen başında Mata golü attı, Banega hazırladı pozisyonu.
Yine Banega'nın başlattığı atakta, Pedro orta yapmak isterken zemininde yardımıyla topu 2.kez ağlara gönderdi.
Genel olarak Sevilla çok kötü bir görüntü verdi.
Valecia ise daha organize, daha çok pas yapan tarafdı.
Ever Banega için ayrı bir parantez açmak istiyorum. Tek kelime ile muhteşem.
İzleyin, yaşayın diyorum.
Bir oraya bir buraya koşuyor, adam geçiyor, oyunu kuruyor, oyunun yönünü değiştiriyor,asist yapıyor,ataklara katılıyor gerçekten bugün çok çok iyiydi.
tarikko
31.Ağustos.2009, 21:42
Dmytro Chygrynskiy, sağlık kontrolünden geçti ve Barcelona ile beş yıllık sözleşmeye imza attı. Barcelona'nın bu transfer için Shakhtar Donesk'e 25 milyon avro vereceği belirtiliyor.
Ukrayna Milli Takım oyuncusu yeni takım arkadaşlarıyla tanışmadan önce sağlık kontrolünden geçti. Ardından kulüp binasında Joan Laporta ile görüşen Chygrynskiy, burada kendisini beş yıllığına Barçalı yapan kontrata imza attı.
Ayrıca Barcelona oyuncunun serbest kalma bedeli olarak sözleşmeye 100 milyon avroluk bir madde ekletti.
Kulüp doktoru Ricard Pruna ise kulübün resmi internet sitesine yaptığı açıklamada Chygrynskiy'nin oynamaya hazır olduğunu söyledi.
Goal
TR.CaPTaiN
31.Ağustos.2009, 22:55
Hollandalı yıldız sürpriz bir şekilde Real Madrid'te kaldı.
Real Madrid, Hollandalı orta saha oyuncusu Rafael van der Vaart'ı göndermeme kararı aldı.
Cristiano Ronaldo, Kaka ve Xabi Alonso'nun gelmesiyle kadroda yer olmadığını belirtilen ve kendisine takım bulması istenen Van der Vaart, hazırlık maçlarında da forma giyememişti.
Ancak Arjen Robben ve Wesley Sneijder'in takımdan ayrılması üzerine İspanyol kulüp, bu oyuncuyu göndermeme kararı aldı.
Teknik direktörü Manuel Pellegrini ve yönetici Jorge Valdano ile başarılı bir görüşme yapan Van der Vaart ve avukatı Robert Geerlings, Hollandalı oyuncunun önümüzdeki sezonda da kalması için anlaştıklarını belirtti.
Hollanda basınından Voetbal International dergisine konuşan Geerlings, "Görüşmede Rafael'den takımda kalması istendi. Kadrodaki oyuncusu sayısı 25'e düştüğü için Rafa'nın da ayrılmasına gerek kalmadı. Bizim için de sürpriz oldu. Artık kadroya girmek için elinden geleni yapacak" dedi.
Bu ay başında Beşiktaş'tan bir teklif aldığı öğrenilen Hollandalı yıldızın, siyah beyazlı ekibi reddettiği belirtilmişti. Van der Vaart ayrıca, Everton ve Tottenham'dan da transfer teklifi almıştı.
Bu arada 23 numaralı forması oyuncuya geri verilirken, Van der Vaart'ın yarınki antrenmana çıkacağı öğrenildi.
Goal
RaSenGan
31.Ağustos.2009, 23:08
Gayet normal bir karar..Robben gitti Sneijder gitti.İyi bir yedek kalmalıydı.
Fernando Gago
01.Eylül.2009, 00:23
Bu sisteme baktığımızda Vaart'ın oynaması zor görünüyor Beklenen teklifi alamadığı için tutumuştır kadroda ...
RaSenGan
01.Eylül.2009, 08:33
Transfer sezonun son saatleri hareketli geçiyor. İspanya La Liga ekiplerinden Getafe Madrid şehrindeki ezeli rakibi Real Madrid'den defans oyuncusu Miguel Torres'i kadrosuna kattı.
23 yaşındaki İspanyol isim Salı günü basın mensuplarına tanıtılacak ve resmi sözleşmeye imza atacak. Geri dörtlüde sağ ve sol kanatta oynayabilen Torres Real Madrid altyapısından yetişmişti. Real Madrid ile 2007 yılından beri 52 maça çıkan genç ismin Madrid ile olan sözleşmesi 2013 yılına kadar devam ediyordu.
Kaynak : Sporx.com dış haberler
bugra 1905
01.Eylül.2009, 17:13
Miguel Torres Olduğundan Adım Gibi Emindim:D
Güzel Transfer Yapmış Getafe
LaigLeNoiR
01.Eylül.2009, 17:26
Buğra'ya katılıyorum bu forumda bence kimseyi kekleyemeyeceksin Mayk :D
Miguel Torres Olduğundan Adım Gibi Emindim:D
Güzel Transfer Yapmış Getafe
Aynen :D
Zaten Getafe Real'den aldıklarıyla.. Soldado, Granero vs..
tarikko
01.Eylül.2009, 18:03
Kimse yemez bunu bence :D
RaSenGan
01.Eylül.2009, 19:36
Ne kekliycem :D Haber ekledim sadece :D
Del Piero_10
04.Eylül.2009, 23:11
Yeni gittikleri takımları, eski takımlarına göre daha iyi bulanlar kervanına Ibrahimovic de katıldı.
Bu yazın en çok konuşulan transferlerinden biri olan Zlatan Ibrahimovic, yeni takımı Barcelona'nın, eski takımı Inter'e göre daha iyi olduğunu belirtti.
AS gazetesinin haberinde Ibrahimovic'in, "Şu an oynadığım takım hücumu daha çok düşünüyor ve topa daha hakim. Ama iki kulüp arasındaki farkı net olarak belirtmek için, buraya iyice alışmam gerek. Takıma iyice adapte olmak istiyorum. Sporting Gijon maçında 90 dakika sahada kalmam benim için iyi oldu. Attığım gol de, biraz olsun üzerimdeki baskıyı atmamı sağladı" sözlerine yer verildi.
Şu an için İsveç Milli Takım kampından olan Ibra, Şampiyonlar Ligi'nde eski takımına karşı oynayacakları maç için, "O maç için sabırsızlanıyorum. Yeniden San Siro'ya dönmek heyecan verici olucak" diyerek sözlerini noktaladı.
bugra 1905
04.Eylül.2009, 23:23
Kesinlikle Doğru Söylemiş İbra Barça Dünyanın Her Yönden En İyisi
IcedEarth
04.Eylül.2009, 23:55
Yalnız Inter taraftarı için San Siro değil orası. Giuseppe Meazza Inter için.
Oyuncuların eski takımlarını içeren açıklamalar yapmasını doğru bulmuyorum açıkçası...
ThersoN
05.Eylül.2009, 05:10
Bu açıklamayı Eto'o yapsa daha kötü niyetli oldugunu düşünebilirdim fakat Ibrahimovic Inter'den olaylı ayrılmadı onun için eski kulübünü kötüleme gibi bir davranış içinde bulunacağını sanmıyorum, gayet doğal bir şekilde iğneleme yapmadan söylemiş olsa gerek
DaveJones
05.Eylül.2009, 05:47
Bilmediğimiz birşey söyle Ibra :D
RaSenGan
05.Eylül.2009, 06:11
Kendini Milan'lı hissediyor sanırım.:D San Siro demiş :)
ForsakeN
05.Eylül.2009, 06:19
Gazetecinin "İnterle Barça'yı kıyaslar mısınız? sorusu üzerine verilmiş bir cevaptır.Sanmıyorum ki durduk yere yapsın böyle bir açıklamayı.
Fernando Gago
05.Eylül.2009, 22:08
Bu iki klüp kıyaslanamaz bile ...
tarikko
06.Eylül.2009, 18:04
İngiliz medyasında çıkan haberlere göre Barcelona, City'nin yıldızı Robinho'yu Ocak'ta transfer etmek istiyor.
İngiliz medyasında Robinho'nun Manchester City'de mutsuz olduğunu söylemesinin üzerine, son Şampiyonlar Ligi şampiyonunun 25 yaşındaki oyuncu için girişimlere başlayacağı iddia edildi.
Katalan ekibinin 22 milyon avro önereceği iddia edilirken, City'nin 35 milyon avrodan az bir miktarı kabul etmeyeceği belirtildi.
Haberlerde City Menajeri Mark Hughes'un yıldız oyuncunun gitmesine izin verebileceği, zira genç teknik adamın kadrosu oldukça zengin olduğu ve mutsuz bir oyuncuyu kulüpte kalmaya zorlaması için hiçbir neden olmadığı ifade edildi.
Goal
RIDVAN TLM
06.Eylül.2009, 19:58
henry yi kesicekler galiba:D
ThersoN
06.Eylül.2009, 20:25
henry'nin yaşı geçti zaten o kanatta başarılı bir transfer olur
Redrum
06.Eylül.2009, 20:42
Barça'lık adam değil Robinho. Yalnış yaparlar.
IcedEarth
09.Eylül.2009, 01:21
İspanya'nın Cristiano Ronaldo, Kaka, Benzema gibi yıldız oyuncuları kadrosunda bulunduran takımı Real Madrid, eski bir hakem olan Carlos Megia Davila'yı transfer etti. Florentino Perez'in başkanlığındaki Real Madrid'de kurumlararası ilişkilerden sorumlu Emilio Butraguneo'nun bulunduğu departman için alınan Madridli eski hakem Davila'nın, Real Madrid'in maçlarını yönetecek hakemlerle ilgilenip, ihtiyaçlarını gidermekle görevli olacağı bildirildi.
1992-93 yıllarında 2. lig maçlarını yöneterek hakemliğe başlayan 43 yaşındaki Davila, geçen sezon sonunda görevini bırakırken, profesyonel kariyeri süresince 2006 Almanya Dünya Kupası ve 2008 Avrupa Kupası turnuvalarında da görev aldı.
Kaynak: sporx.com onlar da AA'dan almışlar...
Shaktar da Lubos Mitchel'i aldıydı geçen sene. :)
SAİT71
09.Eylül.2009, 13:18
Bu tip şeyleri biraz abartı olarak buluyorum artık :)
0Zan Bey
09.Eylül.2009, 13:55
Kesinlikle dogru :D
Fernando Gago
10.Eylül.2009, 00:05
İspanya'nın Atletico Madrid kulübünde forma giyen Uruguaylı forvet oyuncusu Diego Forlan'ın sözleşmesinin 2013 Haziran ayına kadar uzatılması yönünde futbolcunun menajeri ile kulüp yöneticilerinin anlaşma sağladığı iddia edildi.
İspanyol basınında yer alan haberlerde, Atletico Madrid'in yaklaşık 3 aydır sürdürdüğü müzakerelerin sonuçlandığı belirtildi. 2011 Haziran ayında sözleşmesi sona erecek olan Forlan'ın, kontratının 2013 Haziran ayına kadar uzatılacağı kaydedildi. Ayrıca sözleşmesini tek taraflı fesh etmesi halinde 36 milyon Avro'luk bir maddenin daha önce olduğu gibi yine korunacağı öne sürüldü.
30 yaşındaki tecrübeli futbolcu, geçen yıl La Liga'da gol kralı olmuştu.
Kaynak : AA
Del Piero_10
12.Eylül.2009, 15:24
Barcelona başkanı, morali bozuk olan Arjantinli yıldızın yanında olduklarını ifade etti.
Barcelona Başkanı Joan Laporta, Arjantin milli takımı ile kötü bir hafta geçiren Lionel Messi'ye takım arkadaşlarının destek olacağını dile getirdi.
Brezilya ve Paraguay'a yenilerek Dünya Kupası'na gitme şansını zora sokan Arjantin'de eleştiri oklarının ilk hedeflerinden biri Messi idi.
Barcelona'da gösterdiği performansı Arjantin Milli Takımı'nda göstermediği iddia edilen Messi, bu eleştirilerden büyük hasar aldı.
Son 99 günde toplam 27 maça çıktığı açıklanan oyuncunun, Arjantin'i taşıyamadığı belirtildi. Bu arada Barça teknik direktörü Pep Guardiola da, yıldız oyuncusunu bu hafta dinlendirmeyi düşünüyor.
Messi'ye her türlü desteği vermeye hazır olduklarını belirten başkan Laporta, İspanyol Sport gazetesine yaptığı açıklamada, "Messi üzgün bir şekilde buraya gelecek fakat takım arkadaşlarının ona gerekli desteği vereceğinden eminim. Kısa bir süre içerisinde yaşadığı hayal kırıklığını atlatacak ve Arjantin'in başarısı için yeniden elinden geleni yapmaya çalışacaktır" şeklinde konuştu.
tarikko
12.Eylül.2009, 16:54
Tribune de Lyon gazetesinin haberine göre, Barcelona, henüz 7 yaşındaki Kaisile sözleşme imzaladı. Kais'in Fransa'da Lyon alt yapısında futbol oynadığı öğrenildi.
Chelsea'nin FIFA tarafından bir yıl transfer cezasına çarptırılmasının ardından gözler genç futbolculara dönerken, İspanyol devinin 7 yaşındaki bir çocukla anlaşması şaşkınlık yarattı.
7 yaşından iki gün almış olan Kais, geçtiğimiz mayıs ayındaBarcelona'yla denemelere çıkmış ve beğenilmesinin ardından kendisine Barcelona akademisinde oynaması teklif edilmişti.
Kais'in ailesi, çocuklarının çok iyi bir futbolcu olduğunu söylerken, son 30 yılda Benzema'yla birlikte gördükleri en büyük yeteneğin oğulları olduğunu eklediler.
Goal
Heralde ailesi Henry'yi izlememiş :)
DenizlispoR
12.Eylül.2009, 16:56
MaşAllah yakında beşik kertmesinin yerini beşik transferi alacak.Yahu daha 7 yaşında çocuk bırakın.
Oghuse
12.Eylül.2009, 16:57
Artık annesiyle anlaşırlar Ozzy erkek olursa alıyoruz diye.. :D
RaSenGan
13.Eylül.2009, 05:20
Demek ki bir ışık görmüşler.Barcelona'nın alt yapısında 5-10 sene oynasa sağlam bir futbolcu olur.10-13 yıl alt yapıda oynasa alt yapı sorunu diye bir şey kalmaz. :D Bu yaşta alıp ileride bir yıldız yapmak akıllıca bir şey.Yaşı çok küçük ama olsun.
GeNç KaRTaL
13.Eylül.2009, 06:35
Alt yapıdan böyle oyuncu çıkartırsın zaten.Barcelona ekstra olarak sadece kendi şehrinin çocuklarını değil bütün dünyadaki yetenekli oyuncuları renklerine katarak eğitiyor.Messi her ne kadar böyle takıma katılmasada bu sistemin en iyi meyvesi.Adamların önünde Messi gibi bir örnek olunca her yeri araştırıyorlar tabi.Bizim Muhammet'te bir ara denemeye gidip beğenilmişti sanırım.Ama yönetim izin vermemişti gitmesine..
Eray Dengiz
13.Eylül.2009, 06:58
5 sene sonra paf, 10 sene sonra a takıma çıkar.
ThersoN
13.Eylül.2009, 22:50
7 yaşında çocuktan ışık görmek için yaşıtları arasında Maradona gibi bişiy olmalı
nekop
14.Eylül.2009, 09:39
Yakında spermlerle sözleşme imzalayacaklar.
Homer J.S
14.Eylül.2009, 12:42
Yakında spermlerle sözleşme imzalayacaklar.
Son yüzbin yılın en iyi yorumu geldi,katılıyorum.
bySilver
14.Eylül.2009, 13:27
7 yaşındaki çocuklardan bahsediyorsak eski mahallemde 5 tane maradona vardı :)
ne beşi yav maradona kimdi be:) eminim o çucok bizim mahallede oynamaz kötü oynardı :)
bySilver
14.Eylül.2009, 13:48
Barca' yı Türk mahalle aralarında gezdirmek lazım abartmıyorum. :)
Fernando Gago
19.Eylül.2009, 01:32
Henüz 22'sinde futbol dünyasına hükmetmeye başlayan Barcelona'nın Arjantinli süper solağı Lionel Messi Katalan devi ile 2014 yılına kadar olan sözleşmesini Cuma günü 2016 yılına kadar uzatmıştı.
Ada'nın saygın gazetelerinden The Guardian'ın haberi ise futbol dünyasında dönen çılgın rakamları bir kez daha ortaya çıkardı. Guardian'ın İspanyol kaynakları da göz önüne alarak verdiği rakama göre Messi'nin yıllık ücretine yapılan zam ile birlikte Barcelona'dan alacağı senelik ücret 18.1 milyon avro.
Haftalık 348 bin avro kazanması beklenen Messi İspanya'da oldukça yüksek olan vergiye takılacak. İspanya'da futbol dünyasında gelir vergisi yüzde 42. Vergiler düşüldükten sonra Messi'nin net olarak senelik 10.1 milyon avro, haftalık ise 200 bin avro kazanacağı ifade ediliyor.
Kaynak : Sporx.com dış haberler
CeNTeR_TR
19.Eylül.2009, 01:58
Bazı oyuncular sadece vergi yüzünden bulunduğu ülkelerden kaçıyor.Mesela Türkiyeye gelen oyunculardan bazıları.
Messi'yide Türkiyeye bekleriz :p
Lionel Andres Messi
19.Eylül.2009, 02:47
http://www.youtube.com/watch?v=5YkFJ2KO5a8
scar face
19.Eylül.2009, 04:34
Güle güle harcasında abartmıslar biraz bence...
E.Cartman
19.Eylül.2009, 05:23
Bizim burda rahat 15-16M€ alırdı vergiler düşüldüğünde...
LifeYourself
19.Eylül.2009, 07:41
vergiler yarısını alıyor mübarek:D
SAİT71
19.Eylül.2009, 07:58
bu paranın hesabını nasıl vereceksin kabirde ey messi :D
Adam bir ipin hesabını verememiş :)
Redrum
19.Eylül.2009, 15:08
bu paranın hesabını nasıl vereceksin kabirde ey messi :D
Adam bir ipin hesabını verememiş :)
Adam yasadışı bişey yapmıyor ki dostum; oynuyor, kulubüyle kontrat yapıyor yani. Ama müslüman değilse başta imanının hesabını verecek zaten :) Müslümansa da zekatını verir iş biter :D :D
RaSenGan
21.Eylül.2009, 01:34
R.Madrid coştu bu maç.Xerez'e karşı 5-0 kazandılar.76.dakikaya kadar durum 1-0'dı.88'te 5-0 oldu :)
Del Piero_10
21.Eylül.2009, 16:14
UEFA Başkanı, Katalan ekibinin oynadığı futbolu çok beğendiğini belirtti.
Barcelona'nın göze hoş gelen bir futbol oynadığını belirten UEFA başkanı Michel Platini, Katalan ekibe övgüler yağdırdı.
İtalyan La Gazzetta dell Sport gazetesine konuşan Platini, "Barçalı oyuncular, kendileri yerine topu koşturuyorlar. O kadar hızlı pas yapıolar ki, pas trafikleri bile rakibi yormaya yetiyor. Oyunu kontrol eden taraf hep onlar oluyor" dedi.
Şampiyonlar Ligi'nde Inter ile Barcelona'nın aynı gruba düşmesine de değinen UEFA Başkanı, "Inter, Barcelona karşısında elinden geleni yaptı. Uzun süredir Avrupa'da kazanamıyorlar ve artık onlar da buna bir son vermek istiyorlar. Mourinho da ellerinden geleni yaptıklarını belirtmşti. Beraberlik onlar için bence de iyi bir sonuç" şeklinde konuştu.
ForCimbom
21.Eylül.2009, 16:56
Total Futbol'un nimetleri.. Altyapıdan başlayarak Total Futbol eğitimi veriliyor.. Guardiola kaldığı sürece, altyapıdaki cevherlerle birlikte önümüzdeki 10 yıl Barça egemenleği hüküm sürecek sanırım Avrupa futbolunda... Ve de belki İspanya da aynı şekilde..
CeNTeR_TR
21.Eylül.2009, 17:02
Alt yapıdan gelen oyuncuların faydası disiplin ..
Bir takımda olması gereken herşey asla hiçbir takım onlar gibi olamayacak ..
Del Piero_10
21.Eylül.2009, 23:37
Transfer sezonuna damgasını vuran Real Madrid'in borcunun 327 milyon avro olduğu belirtildi.
Real Madrid, 327 milyon avroluk borcu olduğunu açıkladı. Kulüp Başkanı Florentino Perez, genel kurul toplantısında Critiano Ronaldo, Kaka, Benzema, Xabi Alonso ve Raul Albiol gibi isimlere 250 milyon avro ödeyen kulübün bütçesinde açık oluştuğunu ifade etti.
Tolantıda söz alan Perez, "Dünyayı saran finans krizi yüzünden çok hassas bir süreçten geçiyoruz. Yeni transferlere harcadığımız çaba borca sebep oldu" diye konuştu.
Dev borca rağmen, Real Madrid yönetimi rahat. Kulübün yeni bütçesi 422 milyon avro ve Madrid ekibinin borç tutarı geçtiğimiz sezondan tam 210 milyon avro daha az.
Trabzonspor
21.Eylül.2009, 23:54
Adamlar geçen yıla göre dahada azaltmış o kadar para harcadılar birde.:D
Müthiş kazanıyorlar.
bySilver
22.Eylül.2009, 00:19
Reklamlar, stad gelirleri, biletler vs. vs. derken dünyanın en zengin kulübü oluyorsun işte.
Melekovic
22.Eylül.2009, 00:23
Madrid başkanına sesleniyorum,borcunu biraz azalt da dünyanın en fazla borcu olan kulubu biz olalım :D :D :D Bizde malesef alacakta o kadar yok :p :p :p
Neron_FB
22.Eylül.2009, 00:26
Zaten Barca'ya karşı desteklenen bir takım sanırım krallık tarafından öyle duymuştum sanki ama yanılıyor da olabilirim :)
Sirius Black
22.Eylül.2009, 02:55
Franco tarafından kurulmuş bir klüp. Arkası krallığa dayanıyor gibi. Endüstriyel futbolun merkezine bir şey olmaz.
E.Cartman
22.Eylül.2009, 05:57
Müthiş bir kazançları var ve C.Ronaldo'yu bedava ya oynattıklarınıda söyliyim hatta Ronaldo'nun kendisinden para alıyorlar...
Ronaldo'yla yapılan sözleşmeye göre Ronaldo sponsorluk anlaşmalarından kazanacağı yıllık paranın yarısını R.Madrid'e vermek zorunda ve Ronaldo'nun 2008/2009 sezonundaki yıllık sponsorluk kazancı 26M€ yani ReaL'deki maaşının 2 katı bu senede yaptığı ücret patlamasıyla geliri bayaa bir arttı hatta ülkemizde de yayınlanan Castrol ve Clear reklamları da var ki bence bu miktar bi 5-10M€ daha arttı yani yıllık gelirini 30M€'ya çıkarttığını düşünürsek Real Madrid bu paranın yarısına el koyuyor yani 15M€'ya, ee Ronaldo'nun Real'den aldığı yıllık para 13M€ -vergiler hariç tabii ki- yani Real yıllık 2M€ garanti kârda ki buna imza töreninden, forma satışlarından ve Ronaldo'yu izlemek için alınan Kombine ve maçlık biletlerden kazanılan parayı da düşünürsek Real'in eleştirilmesi yanlış çünkü adamlar Ronaldo'ya maaş bile vermiyorlar ;):D
Del Piero_10
22.Eylül.2009, 15:07
Deportivo, Zaragoza'ya gidecek olan Lafita'nın yerine Giovani Dos Santos'u transfer etmek istiyor.
AS'a göre, Deportivo La Coruna, Angel Lafita'nın yerine Tottenham'dan Giovani Dos Santos'u istiyor.
Lafita'nın yılan hikayesine dönen Real Zaragoza'ya transferi, önümüzdeki günlerde gerçekleşebilir. Zaragoza, genç oyuncuyu transfer döneminin son günü bitirmişti, ama iki kulüp arasındaki anlaşmazlık devam etti. İspanya Futbol Federasyonu transferi onaylarken, Deportivo'ya Lafita'nın yerine bir oyuncu alma hakkı verdi.
Deportivo'nun listesinde birinci sırada Meksikalı oyuncu var. Tottenham'ın ise genç oyuncuyu bırakmayacağı düşünülüyor.
Del Piero_10
22.Eylül.2009, 15:07
Golcü oyuncu, Katalan Kulübü'nden transferinde kendisi için aldıkları paranın yüzde 15'ini talep ediyor.
Sport'un haberine göre, Inter'in golcüsü Samuel Eto'o, Barcelona'dan Milano ekibine transferinde eski kulübünün aldığı paranın yüzde 15'ini talep ediyor.
Eto'o'nun bu talebine Katalan ekibinden henüz bir cevap gelmedi. Eğer iki taraf bu konuda anlaşamazsa, konunun yargıya taşınması bekleniyor.
Catulunya Radio'da çıkan haberde ise, Eto'o bu konuda Barçalı yetkililerle görüşemeyince, işi yargıya taşımayı kafasına koydu bile.
Ibrahimovic'le takas edilerek Inter'in yolunu tutan Eto'o'nun İtalyan devine 20 milyon avro ödediği tahmin ediliyor. Bu durumda Eto'o'nun talep ettiği miktarda 3 milyon avro...
Del Piero_10
23.Eylül.2009, 22:55
Real Madridli savunma oyuncusu, Katalan ekip ile aynı seviyede futbol oynadıklarını ifade etti.
Real Madridli savunma oyuncusu Sergio Ramos, Barcelona'nın seviyesinde futbol oynadıklarını belirtirken; şampiyonluk için diğer takımların da yarışa katılmasının heyecanı arttıracağını sözlerine ekledi.
Yaşadığı sakatlık nedeniyle uzun bir süre takımdan ayrı kalan Ramos, yeni transferlerin takıma çabuk adapte olduğunu düşünüyor.
İspanyol AS gazetesine konuşan savunma oyuncusu, "Bu sene yeni bir kadro kurmamıza rağmen, kısa sürede iyi bir takım haline geldik. Şu an Barcelona ile aynı kalitede futbol oynuyoruz. Daha da iyi olacağız. Bu arada takımın kadrosu oldukça genişledi. Her mevkide oynayacak en az iki futbolcu var. Rotasyon bile yapılsa, takımın ritminin bozulacağını düşünmüyorum" dedi.
La Liga şampiyonluğu ile ilgili olarak da konuşan Ramos, "Şampiyonluk için Barcelona ile bizi daha şanslı görüyorum. Ama dört ya da beş takımın başabaş gittiği bir şampiyonluk mücadelesi çok daha heyecan verici olacaktır" diye belirtti.
bugra 1905
23.Eylül.2009, 23:13
Gerçekci Ol Biraz Ramos
Sizin Barça İle Aynı Seviye Olmanız İçin Daha Çok Çalışmalısınız
Sorarım Barça Gibi Dakikada Onlarca Pas Yapabilirmisiniz?
E.Cartman
23.Eylül.2009, 23:42
Yanlış gelmissiniz 2 sokak ötede solda orası :zuhaha
Barcelona bu seviyeye gelmek için taa 2003'ten beri uğraştı...
nerazzuri
23.Eylül.2009, 23:58
Yanlış gelmissiniz 2 sokak ötede solda orası :zuhaha
Barcelona bu seviyeye gelmek için taa 2003'ten beri uğraştı...
2000'den beri.
Varonil
24.Eylül.2009, 00:23
İspanya'daki Sporcular Derneği'nin bir kuralına göre istiyormuş bu parayı sanırsam Eto'o.Barça 3 Milyon € verirmi orası tam bir muamma.
Fernando Gago
24.Eylül.2009, 00:38
Eto'o hala sahadışı şeylerle uğraşıyor ..
Fernando Gago
24.Eylül.2009, 00:39
Bu açıklama bile Barcelonanın nasıl devleştirğini gösteriyor :D
ForCimbom
24.Eylül.2009, 00:43
2000'den beri.
altyapı açısından öyle ama asıl sistem devrimi 2003'ten itibaren.
IcedEarth
24.Eylül.2009, 00:50
Real Madrid Villareal maçına golle başladı. Ronaldo sol taraftan içeri doğru katedip ceza alanı dışından çok güzel bir vuruşla öne geçirdi takımını.
GeNç KaRTaL
24.Eylül.2009, 01:46
Gelip gelmediğini bence El Classico'da anlarız..
ThersoN
24.Eylül.2009, 02:59
böyle bir açıklama neden yapılır ki
BaFraLı
24.Eylül.2009, 18:54
İspanyol devi, ara transferde CSKA Moskova'nın genç yeteneği Alan Dzagoev'i kadrosuna katmayı planlıyor...
Sport-Express'in haberine göre, Real Madrid, CSKA Moskova'nın 19 yaşındaki yıldızı Alan Dzagoev'i ocak ayında kadrosuna katmak istiyor.
Rusya Milli Takımı'nda da görev alan genç orta saha oyuncusu, iki yıldır CSKA Moskova A Takımı'nda yer alıyor ve şimdiden Avrupa'dan birçok kulübün dikkatini çekmiş durumda.
Dzagoev'in adı, Real Madrid'le ilk olarak geçen hafta birlikte anılmıştı. Spekülasyonlar giderek arttı ve İspanyol ekibinin, aralık ayında bir teklif yapmayı ve yeni yılda Rus yıldızı kadrosuna katmayı düşündüğü iddia ediliyor.
CSKA'nın ise 19 yaşındaki futbolcu için yüklü bir bonservis bedeli talep edeceği tahmin ediliyor.
goal
LifeYourself
24.Eylül.2009, 18:56
çok yüksek teklif ederlerse eğer 2-3 senelik kontratı varsa bekleyip daha sonra daha ucuz fiyata veya bedavadan alırlar ama bilmiyorum bu çocuk kulübüne ne kadar bağlı
BaFraLı
24.Eylül.2009, 19:30
Pep Guardiola, Ajax'ın Uruguaylı golcüsü Luis Suarez'i kadrosunda görmek istiyor...
El Mundo Deportivo'nun haberine göre, Barcelona, Ajax'ın Uruguaylı forveti Luis Suarez ile ilgileniyor.
Katalan ekibinin teknik direktörü Guardiola, yaz ayları boyunca David Villa ve Diego Forlan ile ilgilenmiş, ancak bu oyuncular için yapılan girişimler sonuç vermemişti.
Yardımcılarının olumlu raporları doğrultusunda Ajax'tan Luis Suarez'i de gündemine alan Guardiola, Ibrahimovic-Eto'o takası sonucunda bu transferden vazgeçmişti.
Ancak genç teknik adamın, 22 yaşındaki forvetin transferinden tamamen vazgeçmediği ve yönetimle bu konuda görüşeceği bildirildi.
Kanatta da oynayabilen Uruguaylı futbolcu, Barça'nın sistemi için biçilmiş kaftan gibi gözüküyor.
goal
anilton
24.Eylül.2009, 19:33
Sonunda...
Müthiş bir yetenek...
CeNTeR_TR
24.Eylül.2009, 19:50
Mükemmel bir oyuncu eğer oynayacaksa yani 11 de olacaksa ilerisi içinde çok iyi olur Barca için.
BaFraLı
25.Eylül.2009, 22:27
Getafe maçında resmen rakibini döven ve bu yüzden 10 maç ceza alan oyuncunun cezası Tenerife maçı ile son buluyor.
Pepe, Real Madrid'in haftasonunda Tenerife ile oynayacağı maçta forma giyebilecek.
Geçtiğimiz sezon Getafe maçı esnasında rakibini iten, tekmeleyen ve yumruklayan Pepe, 10 maç sahalardan men edilmişti. O maçtan beri forma giyemeyen Portekizli savunmacının cezası sona erdi.
Sezon başından beri takımını tribünden izlemek zorunda kalan Pepe'nin, tam olarak hazır olduğu belirtildi.
Bu arada Real Madrid'de sahalara dönen bir diğer oyuncu da Xabi Alonso. İspanyol ekibin, Liverpool'dan transfer ettiği oyuncu, Zurich ile oynanan Şampiyonlar Ligi maçında bileğinden sakatlanan oyuncu, bu haftasonu takımdaki yerini alabilecek.
Kulübün resmi sitesinden yapılan açıklamada ise, Christoph Metzelder ve Ruud van Nistelrooy'ın sakatlıkları nedeniyle forma giyemeyecekleri açıklandı.
Real Madrid'in bu haftasonu için kadrosunun şöyle olması bekleniyor: Casillas, Dudek, Pepe, Sergio Ramos, Marcelo, Drenthe, Albiol, Garay, Gago, L. Diarra, M. Diarra, Kaka, Guti, Alonso, Granero, Raul, Cristiano Ronaldo, Benzema, Higuain.
goal
BaFraLı
25.Eylül.2009, 22:28
Suarez: "Barça'ya koşa koşa giderim"
Ajax'ın Uruguaylı golcüsü, Katalan ekibinde oynamanın kendisi için gurur verici olacağını söyledi.
Barcelona Teknik Direktörü Pep Guardiola'nın, Luis Suarez'i çok beğendiği ve bu oyuncuyu transfer edebileceği konuşuluyordu. Bu iddialara tepkisiz kalamayan Ajax kaptanı da Barça'da oynamaktan büyük zevk alacağını belirtti.
Adının Barcelona ile anılmasından büyük gurur duyduğunu belirten Uruguaylı golcü, Katalan ekibin dünyadaki en iyi takım olduğunu ifade etti.
Bu arada Guardiola'nın, Ibrahimovic transferinden önce Suarez'in videolarını izlediği ve bu oyuncuyu izlettirdiği de alınan haberler arasında.
Ajaxlı oyuncunun çok yetenekli olduğunu düşünen Barça teknik direktörü, Ocak ayında Hollandalı ekibin kapısını çalabilir.
Bu arada El Mundo Deportivo gazetesinde Suarez'in şu sözlerine yer verildi:
"Bu benim için büyük bir gurur. Herhangi bir kulüpten değil, dünyada futbolu en iyi oynayan takım olan Barcelona'dan bahsediyoruz.
Bir gün gerçekten Barça'da forma giymek isterim. Ancak henüz bana resmi bir teklif gelmiş değil. Şu an için Ajax'ta oynamaktan da oldukça mutluyum ve hala üç senelik kontratım var. Fakat elbette ki bir gün Barcelona'nın futbolcusu olmaktan şeref duyarım"
goal
Professeur
25.Eylül.2009, 22:35
Gerçekten iyi bir transfer olur bence de.Zaman içinde kadroda yer bulacağını düşünüyorum.Buraya girdiğimde daha farklı yorumlar bekliyordum ama herkes müthiş bir yetenek olduğunu fark etmiş. :D
RIDVAN TLM
25.Eylül.2009, 22:58
suarez bana hep tevezi andırır....ama hollanda lıgının yenı robbenı Balázs Dzsudzsak ı gozden kacırmamak lazım
Clayman
25.Eylül.2009, 23:07
Dzsudzsak müthiş oyuncu gerçekten. Bu seneye kadar tek maçını izledim ki o da sene başındaki 4-3'lük Ajax maçıydı, beni mest etti.
Suarez de Henry emekli olunca veya takımdan ayrılırsa onun boşluğuna alınabilecek bir isim. Tekniği üst düzey. Barça'ya uyar...
LadroN
25.Eylül.2009, 23:19
Suarez 10 numarada şu hollanda ligindeki golcülerer güvenemiyorum.Bazen balon olabiliyorlar afonso alves gibi.İnşallah barça yalanlar haberide galatasarayım alır bu adamı:D
BaFraLı
26.Eylül.2009, 13:40
Xabi ve Mikel Alonso, Real Madrid-Tenerife maçıyla ilk kez karşı karşıya gelecekler.
Real Madridli Xabi Alonso, kariyerinde ilk kez bu akşam kardeşine karşı oynamaya hazırlanıyor.
Real Sociedad'ta kariyerine başlayan iki Alonso'dan Xabi, 2004'te Liverpool'a transfer olmuştu. Daha sonra Mikel de Bolton'a gelince iki kardeş karşılıklı oynama şansı yakalamış ancak o maçta Mikel forma giyememişti.
Öte yandan, Xabi Alonso, Şampiyonlar Ligi maçında yaşadığı sakatlıktan sonra bugün ilk kez Real Madrid forması giyecek.
Bu arada Alonso kardeşlerin babası Periko da eski bir futbolcuydu ve Real Sociedad ile Barcelona formalarını giymiş ve 20 kez İspanya Milli Takımı'na seçilmişti.
goal
BaFraLı
26.Eylül.2009, 17:24
Zinedine Zidane, birlikte Dünya Kupası kaldırdığı Laurent Blanc ve Didier Deschamps gibi elini taşın altına sokmaya hazırlanıyor.
Real Madrid Başkanı Florentino Perez ve Zinedine Zidane, Fransız yıldızın gelecek planları hakkında L'Equipe'ye özel açıklamalarda bulundular.
Zidane'ın Real Madrid'de tanımlanmış bir görevi olmamasına rağmen Perez onunla çalışmak istemişti.
Real Madrid başkanı, yaptığı açıklamada "Zidane bize teknik ve sportif açılardan yardımcı olabilir. Ama bu onun geçiş yılı. Biz anlaşılması zor bir model uyguluyoruz. Bu model içerisinde ekonomik, sportif ve sosyal olguları barındırıyor. Zidane'nın bunların hepsini öğrenmesi lazım" şeklinde konuştu.
1998 yılında Dünya Kupası'nı birlikte kaldırdığı Deschamps ve Blanc'ı başarılarını takipe tmek istediğini belirten Zidane ise teknik direktörlüğe geçmesi ile ilgili olarak "Şu an işi öğrenmek için büyük bir fırsat yakaladım. Bir gün bir takımın başına geçeceğimi biliyorum. Bu konudaki kararım oldukça net ama daha buna oldukça uzun bir zaman var" ifadelerini kullandı.
LifeYourself
26.Eylül.2009, 17:30
Hayırlısı olsun:)
BaFraLı
27.Eylül.2009, 15:14
Geçtiğimiz sezon Getafe maçında rakibine son derece sert hareketlerde bulunan ve 10 maç ceza alan Pepe dün oynanan Tenerife karşılaşmasıyla beraber sahalara geri döndü. Portekizli savunma oyuncusu artık daha soğukkanlı olacağını söyledi.
Geçtiğimiz sezon aldığı 10 maçlık cezasını tamamlayan Real Madrid'in başarılı savunma oyuncusu Pepe, Tenerife karşılaşmasında sahadaydı.
3-0'lık galibiyet ardından Marca'ya konuşan yıldız oyuncu, "Taraftarımızla buluşmaktan dolayı çok mutluyum. Artık soğukkanlılığımı koruyacağım. Aldığım cezayı unuttum ve dersimi aldım" ifadelerini kullandı.
Maçla ilgili olarak ise Pepe, "İlk yarı istediğimiz oyunu sahaya yansıtamadık. Fakat daha sonra toparlandık. Ligde önümüzdeki hafta işimiz çok kolay olmayacak. Sevilla son derece güçlü bir ekip" şeklinde konuştu.
goal
nerazzuri
27.Eylül.2009, 16:45
Dün çok hırslıydı, kendisini affettirme çabası içindeydi ve bol bol taraftardan alkış aldı.
Del Piero_10
27.Eylül.2009, 18:23
İspanya La Liga'da bu akşam oynanan Valencia-Atletico Madrid mücadelesinde gülen taraf çıkmadı. Atletico Madrid'e puanı getiren gol 90+2'de Maxi Rodriguez'den geldi.
Valencia 2 - 2 Atletico Madrid
Goller: Pablo (25'), David Villa (27') (Valencia), Agüero (7') , Maxi Rodriguez (90+2') (Atletico Madrid)
Atletico Madrid, Valencia deplasmanında golü erken buldu. 7. dakikada hızlı gelişen Atletico atağında Forlan'ın pasında Agüero topu ağlara gönderdi. Karşılıklı ataklarla geçilen dakikaların ardından Valencia beraberlik golünü buldu. 25. dakikada Banega'nın uzun pasıyla sağ çaprazda buluşan Pablo çalımlarla ilerledi ve Gago'yu mağlup etti. Bu golden iki dakika sonra Valencia ikinci golü buldu. David Silva'nın ara pasına hareketlenen David Villa kaleciyle karşı karşıya kaldı. İspanyol golcü şık bir vuruşla topu ağlarla buluşturdu. İlk yarıda bu skorla sona erdi.
İkinci yarıya Atletico Madrid pozisyonlarla başladı. Jurado ve Forlan ile Atletico pozisyonları değerlendiremedi. Oyunu dengeleyen ev sahibi ekip, David Villa ile etkili oldu. 77. dakikada hızlı gelişen Atletico Madrid atağında Forlan pozisyonu değerlendiremedi. 86. dakikada ise ceza sahasında çalımlarla ilerleyen Maxi Rodriguez, pasına çıkardı. Topu son anda Bruno uzaklaştırdı. Uzatma dakikalarında Atletico Madrid eşitliği sağladı. Sol kanattan yapılan orta Valencia defansından sekti ve arka direkte Maxi Rodriguez'in önünde kaldı. Maxi de düzgün bir vuruşla skoru eşitledi. Karşılaşmada 2-2'lik eşitlikle sona erdi.
Valencia bu skorla 8, Atletico Madrid ise 3 puana yükseldi.
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
27.Eylül.2009, 18:24
Yaptığı hareketten sonra kendisini tamamen unutmuştum ve tüm sempatim kaybolmuştu ona karşı,fakat Seko'nunda dediği gibi dün çok iyi oynadı ve bu açıklamasında da sonra ona karşı tekrar sempati duymaya başladım...:D
Flawless Victory
27.Eylül.2009, 18:28
Arkadaş yani neredeyse "Pepelemek" diye bir terim türetecek kadar sinirli.
Sirius Black
30.Eylül.2009, 22:40
Yahu Messi bile aynı yaşlarda alınmadı mı? Şuan ne hallerde görüyoruz. Bence hiç bir sakınca yok bunda.
nekop
30.Eylül.2009, 23:12
Yahu Messi bile aynı yaşlarda alınmadı mı? Şuan ne hallerde görüyoruz. Bence hiç bir sakınca yok bunda.
Messi 13 yaşında Barcelona'ya geldi.
ThersoN
04.Ekim.2009, 03:36
Xavi Fabregas'ı istiyor
La Liga'da fırtınalar estiren Barcelona'da 2.kaptan Xavi Hernandez, Arsenal'de forma giyen Fabregas'ı takımında görmek istediğini açıkladı.
BARCELONA - La Liga’nın son şampiyonu Barcelona'nın 2 kaptanı Xavi Hernandez, İspanyol Cesc Fabregas'ı Barcelona'da görmekten mutlu olacağını söyledi.
Barcelona'nın başarılı oyuncusu Xavi Hernandez, El Mundo gazetesine verdiği demeçte, Katalan ekibinin alt yapısında yetiştikten sonra Fransız teknik adam Arsene Wenger'in isteğiyle 2003 yılında İngiltere Premier Ligi takımlarından Arsenal'e transfer olan orta saha oyuncusu Fabregas'ı Barcelona'da görmek istediğini belirtti. Xavi, ''Fabregas'ın kariyeri çok iyi yönde ilerliyor ve bence futbol hayatına tekrar Barcelona ile devam edecek'' dedi.
İspanyol futbolcu ile aynı takımda oynamayı çok istediğini ifade eden Xavi, sözlerini ''Fabregas Barcelona kimyasına uygun ve burada yetişen bir futbolcu olduğunu Arsenal'de oynadığı futbol ile gösteriyor. Birlikte oynayamazlar diyenlere İspanya Milli Takımı'nda oynadığımız maçlar ile en güzel cevabı verdik ve bu takım arkadaşlığını Barcelona'da sürdürmek isterim'' diye tamamladı.
kim istemez ki?
Fabregas Real Madrid'e giderse daha doğru olacak.Barcelona'dan yedeklikten kurtulamaz.
Messi 13 yaşında Barcelona'ya geldi.
11 ........
Trabzonspor
04.Ekim.2009, 13:40
Ntvsporda bir program vardı Puyol felan çocuklara ders veriyordu.Onlar için yaşın bir önemi yokki koçlar iyi kumaşı sağlam olan çocuğu eğitip üst düzey bi oyuncu yapabilirler.
SAİT71
04.Ekim.2009, 16:33
Bizim ülkemizde Semih'e düne kadar genç diyen zihniyet olduktan sonra bizden oyuncu çıkmayacağını şimdi daha iyi anladım :D
LifeYourself
04.Ekim.2009, 17:40
semihin ruhu genç hocam:D
E.Cartman
04.Ekim.2009, 19:14
Bizim futbol kulüpleri gözlemci tutup şehirlerin bütün sokaklarını gezmeleri lazım ne yetenekler var sokakLarda çürüyüp giden :(
TR.CaPTaiN
05.Ekim.2009, 18:23
http://www.youtube.com/watch?v=29M8Isvyg5g
Casillas müthiş bir kurtarış yapmış.
http://img18.imageshack.us/img18/4292/casillase.jpg (http://img18.imageshack.us/i/casillase.jpg/)
RaSenGan
05.Ekim.2009, 18:34
Boşuna Casillas değil :)
Del Piero_10
06.Ekim.2009, 01:09
Atletico Madrid, üç yıl içinde Olimpiyatlar için inşa edilen Estadio La Peineta'ya taşınacak.
Atletico Madrid, Olimpiyat oyunları için yapılan stada taşınmakta ısrarlı.
Madrid ekibinin başkanı Enrique Cerezo, 2016 Olimpiyatları için yapılan 73.000 kapasiteli stadı kullanmak istediklerini ifade etti.
Rio de Jenario şehrinin Olimpiyatları düzenleme hakkı kazanmasını Telemadrid'e değerlendiren Cerezo, "Rio'nun Olimpiyatları alması bizim anlaşmamızı etkilemez. Biz şehir konseyiyle anlaşmaları imzaladık ve Atletico üç yıl içinde yeni stadına taşınacak" diye konuştu.
Atletico Madrid, maçlarını 1966 yılından beri Vicento Calderon'da oynuyor.
GeNç KaRTaL
06.Ekim.2009, 01:39
Yok artık Casillas.:icon_smile: Real Madrid yenilmiş ama 2-1 o maçta.Ronaldo sakat olduğu için oynamamış..
deniz.91
09.Ekim.2009, 01:20
Vicento Calderon güzeldi be
Del Piero_10
10.Ekim.2009, 18:50
Manchester City'nin Brezilyalısı Robinho'nun ocakta kiralık olarak Barcelona'ya gideceği iddia edildi
İspanyol gazetesi Sport, Robinho'nun ocak ayında kiralık olarak Barcelona'ya geleceğini yazdı.
Aralık ortasında Abu Dabi'de düzenlenecek FIFA Dünya Kulüpler Şampiyonası'nda, Joan Laporta'nın Cityli yetkililerle görşeceği ve bu işi bitireceği iddia edildi.
Robinho'nun altı ay Barça'da kiralık oynayacağı, ardından da gelecek yaz bonservisiyle alınacağı öğrenildi.
Robinho transferinin gerçekleşmemesi durumunda ise, Valencialı Juan Mata ve Shakhtarlı Willian alternatifler olarak düşünülüyor.
nerazzuri
10.Ekim.2009, 19:12
Yakındır.---
ThersoN
10.Ekim.2009, 19:26
Zaten sürekli kulislerde dolanan bir dedikodu gitsin de kurtulalım.. zaten Man City'e giden yıldızların en fazla 2 sezon dayanabilceğini sanıyorum, sonra yine daha büyük kulüplere transfer olurlar
Fernando Gago
10.Ekim.2009, 20:19
Bu iş de bitmiş gibi görünüyor Barca müthiş transfer yaptı
tarikko
10.Ekim.2009, 20:22
Çok iyi transfer olur Barca için..
tarikko
11.Ekim.2009, 19:57
Barcelona'nın, Manchester City'e Robinho ve Kompany karşılığında Yaya Toure ve Puyol'u önereceği iddia ediliyor.
Barcelona, Manchester City'den Robinho ve Vincent Kompany'i istiyor. Katalan devinin bu iki futbolcu için City'e iki yıldızını önereceği iddia ediliyor.
The Daily Mirror'da yer alan habere göre Barcelona bu iki oyuncu için Puyol ve Yaya Toure'yi Manchester City'e önerecek.
Manchester City Menajeri Mark Hughes Robinho'ya da Kompany'ye de ihtiyacı olduğunu söylese de Barcelona'nın teklifine sıcak bakabilir.
Barcelona kaptanı Puyol'un sözleşmesi bu yaz sona eriyor. Zaten City tecrübeli oyuncuyu Lescott'u transfer etmeden önce de renklerine bağlamak istiyordu.
Goal
Yok artık :) ..
Sirius Black
11.Ekim.2009, 20:01
Puyol mu? Puyol'u verme ihtimaliyle, katalonları temsil etmeyi bırakma ihtimalleri aynı.
scar face
11.Ekim.2009, 20:08
Gülerim ben bu habere :D
DenizlispoR
11.Ekim.2009, 21:04
Puyol'dan sonrasını okumadım by Fanatik'tir kesin :zuhaha.
BaFraLı
11.Ekim.2009, 21:06
Yılların Kaptanı Puyol'u takasta kullanacak bir takım değil kanımca Barça.
ThersoN
11.Ekim.2009, 21:15
Hiç belli olmaz :D
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
11.Ekim.2009, 21:20
''Hadi Canım Ordan'' Derim ve Geçerim...
RaSenGan
11.Ekim.2009, 21:20
Puyol mu ? Yok artık :)