PDA

View Full Version : İspanya La Liga Geçmiş Sezonlar

Pages : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 [20] 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43

Sheriff
11.Temmuz.2007, 01:08
Ronaldinho gideceğine göre (büyük bir ihtimalle) kadroda alternatilerin çoğalması adına isabetli bir transfer diye düşünüyorum..

Fıratcan Alçınkaya
11.Temmuz.2007, 01:28
Serie A takımlarından Udinese'de forma giyen kaleci Morgan De Sanctis, La Liga ekiplerinden Sevilla'ya transfer oldu. Basına tanıtılan 30 yaşındaki kaleci Sevilla'ya kupa kazanmak için geldiğini belirterek, "Sevilla'ya geldim çünkü artık başarılar elde etmek ve kupa kazanmak istiyorum. Udinese'de bunlar olmuyordu. 30 yaşında Sevilla gibi önemli bir kulübe transfer olmak büyük bir olay. Bu fırsatı iyi değerlendirmek istiyorum" diye konuştu.

2010 yılına kadar sözleşme imzalayan İtalyan kaleci, takımın 1. kalecisi Palop ile ilgili sorulan bir soru üzerine ise, "Palop dünyanın en iyi kalecilerinden biri ama 33 yaşında, aramızda tatlı bir rekabet olacak. Ben sorun çıkaran bir insan değilim o yüzden formayı kim hakediyorsa o giyer" şeklinde cevap verdi.1.90 boyundaki kaleci, Avrupa'nın en iyi kalecilerinden biri olarak kabul ediliyor.

BlackEagle19o3
11.Temmuz.2007, 01:30
Ricardo süper kaleci alırlarsa iyi iş yaparlar:)

cagri10
11.Temmuz.2007, 01:51
çok hızlı bir oyuncu ama barselonada oynayamaz

Onurap
11.Temmuz.2007, 02:15
bence barcelona gibi takımın inanılmaz kötü transfer yaptığını düşünüyorum.barcelona nın transfer politikasını beğeniyordum ama inanılmaz kötü ve gereksiz bir transfer.bence hleb barça da 18 e bile giremez barcelona kazık yemiş:D:D:D:D

omer-faruk-14
11.Temmuz.2007, 02:17
her zaman o tip pozisyonları ingilterede bulamaz ve her zaman o kadar penaltı kullanamaz.birazda istikrar lazım:icon_surprised:

Premier Lig bu her an her şey olabilir.:rolleyes:

omer-faruk-14
11.Temmuz.2007, 02:19
Vieira'nın veliahtı Villarreal'de. Güzel bir transfer. Mavuba kendini gösterir.

omer-faruk-14
11.Temmuz.2007, 02:24
Brezilyalı defans oyuncularına ödenen paralara acıyorum...

Acımaktan da öte. O parayı bana verseler keşke:D.

omer-faruk-14
11.Temmuz.2007, 02:30
Yine şike var bu transferin içinde. Fenerli yöneticiler Real'le anlaştı. O yüzden biz de alamadık Saviola'yı.:(:mad:

omer-faruk-14
11.Temmuz.2007, 02:33
Ricardo gibi kaleciler İspanya'da oynayamaz.

SefaReis66
11.Temmuz.2007, 02:40
Yine şike var bu transferin içinde. Fenerli yöneticiler Real'le anlaştı. O yüzden biz de alamadık Saviola'yı.:(:mad:
sen bunu yazarken ciddimisin ??
yine bi tartışma çıkarıcaksın ciddiysen bende galatasaraylıyım ama real madrid gibi bi takım fenerbahçeli yöneticilerin sözüyle mi hareket edicek ??
ayrıca fenerli yöneticilerin de böle bişi yapacaını zannetmiorum ..

kluise72
11.Temmuz.2007, 02:42
sen bunu yazarken ciddimisin ??
yine bi tartışma çıkarıcaksın ciddiysen bende galatasaraylıyım ama real madrid gibi bi takım fenerbahçeli yöneticilerin sözüyle mi hareket edicek ??
ayrıca fenerli yöneticilerin de böle bişi yapacaını zannetmiorum ..
neden olmasın
realle fenerin arası iyidir

Revolution
11.Temmuz.2007, 02:46
Barca'da fazla iş yapacağını sanmıyorum ama hayırlı olsun..

SefaReis66
11.Temmuz.2007, 02:49
arkadaşlar akşam akşam saçmalamayın yahuu ..
adamlar dünyanın en büyük kulübü bir iki yöneticinin lafıyla sırf oyuncuyu biz almayalım die o kadar para mı vercekler ??

SiR ToMaSRoSiCkY1
11.Temmuz.2007, 02:51
Milletde para çok.Nereye transfer yapacaklarını bilmiyorlar.

Rodrigo Tello
11.Temmuz.2007, 02:53
neden olmasın
realle fenerin arası iyidir

Dogrudur :D:D

King_91
11.Temmuz.2007, 03:16
hleb öyle extra bir oyuncu değil bence arsenal gibi takım oyunu oynayan bir takımda başarılı olmuştu barca'da o kadar başarılı olabileceğini sanmıyorum

Fıratcan Alçınkaya
11.Temmuz.2007, 03:18
Alternatif kanat oyuncusu oldu fena transfer değil...

Fıratcan Alçınkaya
11.Temmuz.2007, 03:22
Güzel kadro kurdu Real Dinamik ßir turuncu orta saha + Avrupanın en iyi 5-6 forvetinden ßiri Nistelrooy...

I3esiktas
11.Temmuz.2007, 03:31
R.madrid için o kadar iyi transfer degil bence ama R.madrid 2 senedir 1 transferini beyendim oda SNEJDER harika bi oyuncu.

deniz.91
11.Temmuz.2007, 04:32
Daha dün hamburgda mutluyum diyodu hayırlı olsun Madrid yine iyi transfer yaptı

deniz.91
11.Temmuz.2007, 04:33
ben pek beğenmiyorum bu adamı

eGowiCh
11.Temmuz.2007, 04:44
Çok iyi transfer gerçekten, Galatasaray'a bekliyorduk ama Real Madrid'e gitti :D Yahu bizim medya gerçekten çok kaliteli, bir kez daha anladık :D

eGowiCh
11.Temmuz.2007, 04:53
Yılın en iyi transferlerinden biri, gelecekte Brezilya Milli Takımının vazgeçilmezi olacak, gerçekten çok iyi bir transfer, ödenen rakam da 28 milyon Euro, çok astronomik bir rakam, R.Madrid'den bu beklenirdi :) Önümüzdeki sene de şampiyon olacaklar.

kepo
11.Temmuz.2007, 07:20
Çok para verilmiş.Yazık!..

kepo
11.Temmuz.2007, 07:25
Bu takastan iki takımda zararlı çıkar.

Lionel Andres Messi
11.Temmuz.2007, 07:48
Blatter

Blatter: "Ronaldo gitmek istiyorsa ne tutuyorsunuz?"

Blatter, Sky Sports'a yaptığı açıklamada, dünyada birçok kulubün oyuncuları uzun süreli sözleşmelerle kendilerine bağlayıp, başka kulüplere gitmelerinin yolunu kesmeye çalışmalarından yakındı.

“Oyuncuların transfer edilip, satın alındığı futbolda modern kölelik hakimdir” diyen Blatter, FIFA'nın, bu uygulamanın önüne geçmek için çalışmalar yapıldığını bildirdi. Blatter ayrıca, söz konusu düzenlemeler ile yaşı ilerleyen oyunculara, kulüplerine tazminat ödemeleri şartıyla mevcut sözleşmelerini 2-3 yıl sonra fesh etme fırsatı verileceğini ifade etti.
Manchester United'ın Portekizli forvet oyuncusu Cristiano Ronaldo'nun, Real Madrid'e gitmek istemesine rağmen kulübünün bunu engellemeye çalışmasıyla ilgili bir soru üzerine ise Blatter, şunları söyledi:

“İngiliz kulübü Ronaldo'nun gitmesine izin vermeli. Bir oyuncu, başka bir kulüpte oynamak istiyorsa buna bir çözüm bulunmalı. Mutlu olmadığı bir kulüpte oynamasının, ne oyuncu ne de kulüp için bir faydası vardır.”

goal.com

C.Ronaldo

Ronaldo: 'Blatter'a katılıyorum'

Blatter'ın 'Ronaldo, Real'e gitmek istiyorsa gitsin' açıklamasına Ronaldo hak verdiğini dile getirdi.

Blatter'ın yaptığı 'Bırakın geleceğini Ronaldo belirlesin' açıklamasına, Cristiano Ronaldo tamamiyle katıldığını belirtti. Günümüzde futbolun 'modern köleliğe' benzediğini söyleyen Blatter hakkında konuşan Portekizli yıldız "FIFA Başkanı'na katılıyorum. Bence haklı ve bu konuda daha fazla konuşmak istemiyorum" diye konuştu.

goal.com

Aykan19o3
11.Temmuz.2007, 08:04
Ronaldo sonunu getirmek istiyorsa gitsin Madrid'e.

nerazzuri
11.Temmuz.2007, 08:14
Şans ve Barcanın beceriksizliği Real'i şampiyon yaptı ...
Bu ne şans tır nede Barca'nın beceriksizliği

Sahaya çıktılar 3 puanı aldılar Şampiyon oldular bu her böyle olmasada sonuçta onlar şampiyon oldu.

Senin buna ''şans'' diyerek bütün seneki emeklerini 2saniyede harcaman demektir.

RaSenGan
11.Temmuz.2007, 09:29
Beckham'ın yolundan gitmek istiyor anlaşılan :)

Fernando Gago
11.Temmuz.2007, 10:40
Ricardo çok iyi kaleci betis iyi iş yapmış ...

Fernando Gago
11.Temmuz.2007, 10:40
Bu ne şans tır nede Barca'nın beceriksizliği

Sahaya çıktılar 3 puanı aldılar Şampiyon oldular bu her böyle olmasada sonuçta onlar şampiyon oldu.

Senin buna ''şans'' diyerek bütün seneki emeklerini 2saniyede harcaman demektir.

Şans 1 2 maç yanında olur ve ligi koparırsın bende bundan bahsettim 38 maç şanslı demedim zaten takım real madrid kazanacak tabi

spider3784
11.Temmuz.2007, 12:13
geleceğim vierasını aldı bence haırlı olsun

Bence geleceğin Makelelesi:). Villareal için harika transfer olmuş.

Del Piero_10
11.Temmuz.2007, 12:19
Gençliğinde Juventus'un 3.kalecisiydi.Udinese'ye gittikten sonra 1 sezon en iyi kaleci ödünü kazandı.İyi bir kaleci.

Ilhan
11.Temmuz.2007, 12:24
Palop vasattı. Valencia'daki performansı berbattı. Şimdi en azından tecrübeli ve iyi bir kaleci ile anlaştılar. Çok iyi transfer.

spider3784
11.Temmuz.2007, 12:32
Palop, Uefa kupasında penaltıları kurtaran adam değilmiydi? Aslında o da iyi kaleciydi:)

dick
11.Temmuz.2007, 13:30
Palop'u sadece UEFA kupası maçlarında izledim ve beni etkilemeyi başardı,demek ki ligte dikiş tutturamamış -bkz. Dudek'in Şampiyonlar Ligi ve Premier Lig performansları- yoksa Sevilla böyle bir transfer yapmazdı

spider3784
11.Temmuz.2007, 13:34
Sevillada İtalyadan iyi adam aldı son senelerde Maresca, De Santchis biri daha vardı galiba.

Lionel Andres Messi
11.Temmuz.2007, 14:46
Premier Lig bu her an her şey olabilir.:rolleyes:
bu şekilde bir transfer politikası izlemezler sanırım.

crazzy
11.Temmuz.2007, 15:47
http://www117.mackolik.com/img/v3/tr.gifhttp://www107.mackolik.com/img/haberbuyuk/S/Seydou_Keita_yB.jpg </B>Son 2 yılın UEFA Kupası şampiyonu Sevilla, Fransa Ligue 1 ekibi Lens'in kaptanı Seydou Keita'yı 4 yıllığına renklerine bağladı.
Geçtiğimiz sezon ligde attığı 11 golle takımının en skorer ismi olan Mali'li Milli futbolcu, 2002 yılında Lorient'den sarı kırmızılı ekibe transfer olmuştu.
Lens formasıyla toplamda 134 maçta görev alan ve Frederic Kanoute'den sonra İspanyol ekipte forma giyecek 2. Mali'li futbolcu olan Keita, Svilla'nın transfer döneminde kadrosuna kattığı 3. futbolcu oldu. Kırmızı beyazlılar daha önce İtalyan kaleci Morgan de Sanctis ve Belçika'lı ortasaha Tom de Mul'u da renklerine bağlamıştı.

crazzy
11.Temmuz.2007, 15:48
http://www107.mackolik.com/img/haberbuyuk/A/Andres_Guardado_yB.jpg </B>
Güney Amerika futbolunun yükselen yıldızı 20 yaşındaki Meksika Milli takım oyuncusu Andres Guardado'nun, La Liga ekibi Deportivo La Coruna'ya transfer olacağı açıklandı.
Deportivo La Coruna'nın resmi internet sayfasından yapılan açıklamada, birçok takımın transfer listesinde olan sol kanat oyuncusuyla her konuda anlaşma sağlandığı ve kulübü CF Atlas'a 7 Milyon Euro bonservis bedeli ödeneceği belirtildi.
Başından geçirdiği sakatlıktan dolayı Meksika'nın Copa America'da oynadığı ilk 2 maçta forma giyemeyen Guardado, Çarşamba günü Arjantin'le oynanacak yarı final müsabakasında takımdaki yerini alabilecek.
Meksika ekibi Atlas'da son 2 sezonda 58 lig maçında görev alan ve 4 gol atan genç yetenek, 2006 Dünya Kupası'nda formasını giydiği Meksika Milli takım forması altında ise 22 maçta 2 gol atmıştı.

spider3784
11.Temmuz.2007, 15:57
Ben Guardado'yu Psv' ye gitti diye biliyorum:(. haberi buluyum, geliyorum;;)

crazzy
11.Temmuz.2007, 15:58
Roberto Carlos'un Fenerbahçe'ye transfer olmasıyla sol kanatta büyük sıkıntı yaşaması beklenen Real Madrid, Brezilyalı'nın boşluğunu genç bir isimle doldurmayı planlıyor. Madrid ekibinin ilk adayı ise Hollanda'nın genç yeteneklerinden Drenthe.

Dün başladığı transfer harekatında 3 isimle anlaşan Real Madrid gelecek sezon en büyük sorun olması beklenen defansın solu için düşündüğü Feyenoord'un genç yıldızı Royston Drenthe için kulübüyle anlaşmaya vardı. Artık iki ekip de başarılı futbolcunun kararını bekliyor. Ancak şu anda Surinam'da tatilde olan futbolcusuna baskı yapmak istemeyen Feyenoord, Drenthe'nin karar vermekte özgür olduğunu açıkladı. Hollanda 21 yaşaltı milli takımının da yıldızı olan futbolcu ise, Real Madrid'in teklifinden gurur duyduğunu açıklarken, herşeye rağmen acele etmek istemediğini ifade etti.

Sol kanatta her bölgede başarıyla oynayabilen Drenthe için Chelsea ve Barcelona'nın da devrede olduğu belirtiliyor. Bugün Metzelder ile imza törenlerine başlayacak Real Madrid ise bu imzayı haftasonuna yetiştirmenin planlarını yapıyor

spider3784
11.Temmuz.2007, 15:59
Bu adam ön liberoydu sanırım(Ortasaha başka bir mevki daha olabilir), iyi bir futbolcu bence:)

spider3784
11.Temmuz.2007, 16:01
Bu adam oyunda yanılmıyorsam Drc idi. Bence çok iyi transferde, Marcelo ne olacak???

eGowiCh
11.Temmuz.2007, 16:02
Bir sitede 30 milyon Euro verildiği iddia edilmiş, gerçekten bir defans oyuncusu için harika bir para. R.Madrid defansını güçlendirdi, sağ ve sol kanatlara da takviye yapacaktır mutlaka.

SiR ToMaSRoSiCkY1
11.Temmuz.2007, 16:12

Bunun tam cevabını Aygün vermiş.

mgokalparslan
11.Temmuz.2007, 16:26
Şu Porto ve Lyon adam satmasını bilen en iyi iki takım bence.

bence de adamlar 3 oyuncuyu satıp 100 milyon kazanıyorlar sonra da hiç bozulmadan devam ediyorlar

Del Piero_10
11.Temmuz.2007, 16:29
Drenthe Real Madrid'de kendini geliştiremez.

Revolution
11.Temmuz.2007, 17:00

Beckham'ın yolu kötü mü Aygün.Paraya para demiyor. :) Ama Ronaldo M.United'da kalırsa kendisi için daha hayırlı olur bence..

fmsmyrna
11.Temmuz.2007, 17:07
İleride Brezilya Milli takımında oynacağının garantisi yok Juan,Alex,Naldo gibi üç stoper var aklıma gelen.Çok fazla vermişler.Porto,Lyon,Psv ve Ajax oyuncu satmada bu kulüpler çok iyiler.

Cyzio
11.Temmuz.2007, 17:18
Ronaldo, Beckham'ın yolundan gitse iyi bence onun kadar bile olamayacak..

SiR ToMaSRoSiCkY1
11.Temmuz.2007, 17:19
Beckham'ın yolu kötü mü Aygün.Paraya para demiyor. :) Ama Ronaldo M.United'da kalırsa kendisi için daha hayırlı olur bence..

Arkadaşım sen işin parasına bakıyorsun.Aslında dediğinde doğru.Futbol futbolluktan çıkıp ekonomi piyasasınada döndü.Ama öyle yetenekli bir oyuncu için daha bu yaşta oynıyacağı futbol önemli değil mi?Niye gidip kendini yaksın.Dünyanın en iyi liginde oynamak varken.

eGowiCh
11.Temmuz.2007, 17:35
İleride Brezilya Milli takımında oynacağının garantisi yok Juan,Alex,Naldo gibi üç stoper var aklıma gelen.Çok fazla vermişler.Porto,Lyon,Psv ve Ajax oyuncu satmada bu kulüpler çok iyiler.

Juan bir sonraki turnuvada oynamayabilir, yaşı ilerliyor. 4 yıl sonra bu saydığın isimlerin hepsinin yaşı ilerleyecek, formdan düşmüş olacaklar, tabii yine aynı formunu sergileyen veya formunu arttıran da olabilir.

Pepe 4 yıl sonra 28 yaşında olacak, tam ideal bir yaşta olup banko oynar, çok hızlı bir stoper zaten, oyun stiline de uyar.

Lionel Andres Messi
11.Temmuz.2007, 18:29
yani marcelo varken ne gerek var böyle transfere.bence 1-2 sezon kendini geliştirmesi lazım daha fmde bile kendini pek göstermiş değil.yeni yeni tanınmaya başladı.drenthe biraz akıllıysa real e gitmez.

Fernando Gago
11.Temmuz.2007, 18:34
Ronaldo'nun Real'e gitmek istediği ama bunu açıkça söyleyemediği çok açık Bu açıklamadan da belli oluyor Ben bunu aylardır söylüyorum ama bazı arkadaşlar kabul etmiyordu sanırım Onlarda ikna olmuşlardır artık

Lionel Andres Messi
11.Temmuz.2007, 18:34
Gabriel Milito Barcelona'da Barcelona uzun süren görüşmelerin ardından, Gabriel Milito'nun kulübü Real Zaragoza'yla anlaşmaya vardı.

http://www.goal.com/images/177_thumb.jpg

26 yaşındaki oyuncu konusunda anlaşmanın sağlandığı, her iki kulüptarafından doğrulandı ve Milito artık Barçalı oldu.
Şu anda Arjantin milli takımı formasıyla Copa America'da mücadele eden oyuncu, yeni kulübüyle dört yıllık sözleşme yapacak. Milito'nun serbest kalması için ödenmesi gereken rakamın ise 90 milyon avro olarak kayıtlara geçtiği iddia ediliyor.
Arjantinli oyuncu, Barcelona'nın bu sezonki dördüncü transferi olacak. Katalan ekibi daha önce Thierry Henry, Yaya Toure, Eric Abidal'i renklerine bağlamıştı.

kaynak:goal

not:wikipedia da bonservis ücreti 20.5 milyon euro yazıyor.

Cyzio
11.Temmuz.2007, 18:41
Milito transferi iyi olmuş.Defansa kaliteli bi oyuncu lazımdı.Bu sezon bomba gibi geliyoruz..

SefaReis66
11.Temmuz.2007, 18:52
çok ii bi transfer sevilla için ..
seneye kafaya oynayacak galiba çok iyi transfer yaptılar ve elindekileri de satmadılar..

bişey sorucam daniel alves madrid e gitti mi ?? ben gitmedi die biliorum ama ..

Cyzio
11.Temmuz.2007, 19:06
çok ii bi transfer sevilla için ..
seneye kafaya oynayacak galiba çok iyi transfer yaptılar ve elindekileri de satmadılar..

bişey sorucam daniel alves madrid e gitti mi ?? ben gitmedi die biliorum ama ..

Hayır Daniel Alves şu an Sevilla'da..

dick
11.Temmuz.2007, 19:06
Iyi oyuncuydu.Yazik oldu...

Fıratcan Alçınkaya
11.Temmuz.2007, 20:08
Gerçekten yazık oldu 3.lig takımına transfer oldu...

Hayırlı olsun çok faydalı olucanı düşünüyorum...

fmsmyrna
11.Temmuz.2007, 20:12
Juan bir sonraki turnuvada oynamayabilir, yaşı ilerliyor. 4 yıl sonra bu saydığın isimlerin hepsinin yaşı ilerleyecek, formdan düşmüş olacaklar, tabii yine aynı formunu sergileyen veya formunu arttıran da olabilir.

Pepe 4 yıl sonra 28 yaşında olacak, tam ideal bir yaşta olup banko oynar, çok hızlı bir stoper zaten, oyun stiline de uyar.

naldo:24
juan:28
alex:25
luisao:26
lucio:29

bu oyuncular bir sonraki kupada oynayabilir 3 sene var max. lucio 32 yaşında olucak.Ayrıca Dunga almıyor onu kadroya sanırım düşünmüyor pek onu

nerazzuri
11.Temmuz.2007, 20:12
Gerçekten yazık oldu 3.lig takımına transfer oldu...

Hayırlı olsun çok faydalı olucanı düşünüyorum...
Nasıl 3.lig takımına gitti :D

tosunpasa
11.Temmuz.2007, 20:13
Yazık etti kendine...

spider3784
11.Temmuz.2007, 20:19
Bence çok doğru karar verdi, Barça'da banko oynayacak fayda sağlayacak bir isim.

Del Piero_10
11.Temmuz.2007, 20:20
Puyol-Milito

2 kısa adam ne yapacak bakalım.

ChAoS
11.Temmuz.2007, 20:25
İyi bir defans olduğunu biliyoruz , bakalım barçada ne yapacak.

Fıratcan Alçınkaya
11.Temmuz.2007, 20:26
Nasıl 3.lig takımına gitti :D

Hayır yazık oldu felan denilmiş bende dedim galiba 3.lige mi ne gitti... Barcelona ya gitmek ne zmandan beri kötü olduysa...

Fıratcan Alçınkaya
11.Temmuz.2007, 20:38
Hayırlı olsun 2taraf adınada...

BlackEagle19o3
11.Temmuz.2007, 20:56
Hayırlı olsun...

Ghonedre
11.Temmuz.2007, 21:28
Hayır yazık oldu felan denilmiş bende dedim galiba 3.lige mi ne gitti... Barcelona ya gitmek ne zmandan beri kötü olduysa...
Ama sonuçta adı Barcelona olan bi klübe gitti keşke gitmeseydi. Severdim kendisini Bir Anti Barcacı olarak beni canevimden vurdu. Henry vakasından sonra bunu da kaldıramam intihar mı etsem ne......

deniz.91
11.Temmuz.2007, 21:30
çok kaliteli bir transfer

BlackEagle19o3
11.Temmuz.2007, 21:31
Tebrikler Militoya doğru seçim

Fernando Gago
11.Temmuz.2007, 21:40
nedir bu anti-barca saçmalığı anlamıyorum... harika bir transfer olmuş

nerazzuri
11.Temmuz.2007, 21:44
Hee tmm şimdi anladım Fıratcan.

Bence büyük transfer ama yedek kalacak

Fernando Gago
11.Temmuz.2007, 21:54
Sevillanın kaleciye ihtiyacı yoktu bence ...

Fernando Gago
11.Temmuz.2007, 21:54
Sevilla çok transfer yaptı inş. etkili bir transfer olmuştur

Fıratcan Alçınkaya
11.Temmuz.2007, 22:00
Beckham'ın aldığı parayı TBMM deki 5oo küsür m.vekili+başbakan+c.başkanı almıyor ya ne war beckhamın izinde adam dünyanın en popüler ismi Ronaldo'nun da bence aklında şey o Cantona mesela yapamadı ama ßeckham yaptı herşey meşin yuvarlak olmayaßilir...

eGowiCh
11.Temmuz.2007, 22:04
Milito Barça'da
İspanya La Liga ekibi Barcelona, Arjantinli Gabriel Milito'nun transferi konusunda Real Zaragoza ile anlaşmaya vardı.

http://www.ntvspor.net/Images/16509.jpg

İspanya La Liga'da şampiyonluğu Real Madrid'e kaptıran Barcelona, Arjantinli savunma oyuncusu Gabriel Milito'nun transferi konusunda Real Zaragoza ile anlaşmaya vardı.

Real Zaragoza'dan yapılan açıklamada, Katalan kulübü ile her konuda anlaşmaya varıldığı belirtilirken, ayrıntılı bilgi verilmedi.

Ancak İspanya basınında çıkan haberlere göre Arjantinli yıldız, 4 yıllık sözleşme karşılığında yeni kulübüyle 20 milyon Euro'ya el sıkıştı.

Carles Puyol'un sakatlanmasının ardından defansını sağlamlaştırmaya çalışan Barcelona, daha önce de AS Roma'nın defans oyuncusu Cristian Chivu'nun peşine düşmüş, fakat yüksek maliyeti nedeniyle bu transferden vazgeçildiği açıklanmıştı.

Halen Arjantin Milli Takımı ile Copa America'da mücadele eden Milito, 2003 yılında Independiente'den Zaragoza'ya transfer olmuş ve daha sonra 2010 yılına kadar sözleşme imzalamıştı.

Sezonu ikinci sırada kapatan Barcelona böylece, Fransız golcü Thierry Henry, Fildişi Sahilleri'nden Yaya Toure ve yine Fransız Eric Abidal'in ardından sezonun 4. transferini yapmış olacak.

NTVSpor

Fernando Gago
11.Temmuz.2007, 22:31
Yedek kalmaz..geçen sene büyük bölüm Thuram oynadı oda geldi 36sına marquez çok verim veremiyor maalesef... milito puyol yer toplarında harika ama hava topları asıl tehlike :)

ChAoS
11.Temmuz.2007, 22:43
Palop'tan iyi bir kaleci bana göre iyi transfer yapmış yine sevilla

Lionel Andres Messi
11.Temmuz.2007, 23:23
Yedek kalmaz..geçen sene büyük bölüm Thuram oynadı oda geldi 36sına marquez çok verim veremiyor maalesef... milito puyol yer toplarında harika ama hava topları asıl tehlike :)
bence de yedek kalmaz.yedek bir oyuncu için 20.5 milyon euro verilir mi yoksa.marquez zaten gözden düşmüştü atletico onunla ilgileniyor.inşallah atletico ya gelir.siz milito nun boyunun 1.77 olduğuna bakmayıın hava toplarında rakibe top bırakmaz.nedir bu barça antipatisi anlamadım basbayağı kıskançlık bu yaptığınız.iyice intere çevirdiniz barçayı ya.kendi takımınızın transferleri çok iyi heralde.

Bugra19o3
11.Temmuz.2007, 23:37
Böyle transferlere devam ettikleri sürece..
fm 2008 de ki alıcağım ilk takım Barça olacak...

eGowiCh
11.Temmuz.2007, 23:39
Abidal, Milito, Puyol, Zambrotta
Fransa, Arjantin, İspanya, İtalya

Muhteşem bir defans oldu, dünyanın en iyi milli takımlarının as oyuncuları, gerçekten Barcelona önümüzdeki sene tekrar hüsrana uğramak istemiyor ve kaliteli transferler yapıyor.

Varonil
11.Temmuz.2007, 23:46
http://img370.imageshack.us/img370/4296/2053bguardadobj4.jpg (http://imageshack.us)

Guardado Deportivo'da

La Liga ekiplerinden Deportivo La Coruna, Meksika'nın Atlas takımında forma giyen genç kanat oyuncusu Andres Guardado'yu renklerine bağladı.

Meksika Milli Takımı'nda da görev yapan 20 yaşındaki futbolcu, Güney Amerika'nın en yetenekli orta saha oyuncularından biri olarak gösteriliyor. Venezuela'da halen devam eden Copa America'da da Meksika takımının kadrosunda yer alan ve sahaya çıkan genç oyuncu, ilk 2 maçta sakatlığından dolayı forma giyememişti.

Deportivo'ya 7 milyon avro'ya mal olan Guardado, Atlas formasıyla çıktığı 62 maçta 6 gol kaydetti. 2005 yılından beri formasını giydiği milli takımda da 22 maçta görev yapan sol kanadın başarılı ismi burada da 2 gole imza attı. Asıl adı José Andrés Guardado Hernández olan genç oyuncunun boyu 1.69.

Guadalajara doğumlu oyuncunun en önemli özelliği hızı. Sol kanatta bitmek tükenmek bitmeyen enerjisiyle takımına büyük katkı yapan Guardado'nun ismi daha önce de Hollanda, İngiltere ve Portekiz ekipleriyle anılmıştı.

11.07.2007

Kaynak : Sporx.com dış haberler

Lionel Andres Messi
11.Temmuz.2007, 23:49
cekochan konun kapanabilir.bunun aynısından var çünkü

Del Piero_10
11.Temmuz.2007, 23:53
Konular birleştirildi.

İyi transfer,7 milyon euro uygun bir rakam.

Lionel Andres Messi
11.Temmuz.2007, 23:54
Abidal, Milito, Puyol, Zambrotta
Fransa, Arjantin, İspanya, İtalya

Muhteşem bir defans oldu, dünyanın en iyi milli takımlarının as oyuncuları, gerçekten Barcelona önümüzdeki sene tekrar hüsrana uğramak istemiyor ve kaliteli transferler yapıyor.

devamı var

ronaldinho, xavi, deco, Yaya toure, iniesta, MeSsİ
BREZLYA, İSPANYA, PORTEKİZ, FİLDİŞİ, İSPANYA, ARJANTİN

henry eto'o

fransa kamerun
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
sadece kaleci kaldı bence ochoa,kameni(espanyol vermez ama),helton bunlardan birisi müthiş olur bence.
.
.
.

El Comandante
12.Temmuz.2007, 00:01
Barça müthiş transferler yapmaya devam ediyor :)

Seneye rüya takım kurulacak :)

Bir de çok kaliteli bir kaleci gelse...

Lionel Andres Messi
12.Temmuz.2007, 00:01
harika bir yetenek deportivodan daha iyi takımlara transfer olabilirdi.deportivo iyi bir fiyata almış..zaten wonderkid di kendisi bir fm yıldızı daha transfer oldu.

ChAoS
12.Temmuz.2007, 00:07
Deportivo uzun bir aradan sonra iyi bir transfer yaptı . Eski Deportivo'yu arıyoruz açıkçası.

tosunpasa
12.Temmuz.2007, 00:10
Muhteşem bir transfer..

Fernando Gago
12.Temmuz.2007, 00:16
Albert Luque, kulübü Ajax'dan ayrılmaya hazır olduğunu ve İspanyol futboluna, eski kulübü Real Mallorca forması giyerek geri dönmek istediğini söyledi.

30 yaşındaki futbolcu 3 sene İngiltere ve Hollanda’da geçirdiği formsuz uzun bir dönemin ardından tekrar kariyerinin eski günlerine dönmek istiyor.

Ancak Mallorca’nın bu transfer konusunda bazı çekinceleri olduğu öğrenildi. Mallorca’nın eski sol kanatı Luque’nin, Newcastle United ve Ajax’ta eski günlerinden çok uzak bir performans sergilemesi bu kulübü tedirgin ediyor.

Newcastle’da yaşadığı form düşüklüğü ve ardından gelen sakatlık sonrası Ajax’a satılan, ancak burada da çok etkisiz bir oyun sergileyen Luque, eski günlerini Mallorca transferi ile bulacağını ümit ediyor.

Luque şimdi, Mallorca sportif direktörü Nando Pons ile bu yaz içinde gerçekleşmesini umduğu transferleri görüşecek. Ancak asıl kararı teknik direktör Gregori Manzano verecek.

Teknik direktör Manzano ise her pozisyonda takımının takviyeye ihtiyacı olduğunu söyledi. Takım içi rekabet oluşturmak isteyen Manzano, eğer Luque’yi gelecek sezon düşünürse bu oyuncu belki tekrar eski günlerine bir dönüş yapabilir.

GeNç KaRTaL
12.Temmuz.2007, 00:19
Dün StarSpor'da Ronaldo'nun Real Madrid'e transferiyle ilgili 2 kişi duyumlarını açıklamış.Bir tanesi İspanyol tenisçi Nadal'ı maçtan sonra tebrik eden Real Madrid başkanı Nadal'a Merak etme Ronaldo bizdedir derken duymuş.Sanırım Nadal Real Madrid taraftarı.Bir diğer kişide Ronaldo ameliyata girerken babasıyla diyaloğunu duymuş.Babası Real'de başarılı olacaksın gibi bir şeyler söylüyormuş.Ne kadar doğru bilemem ama doğruysa Real Madrid çok büyük bir transfere imzasını atmış olacak..

Del Piero_10
12.Temmuz.2007, 00:20
Deportivo uzun bir aradan sonra iyi bir transfer yaptı . Eski Deportivo'yu arıyoruz açıkçası.

Eski Deportivo zor artık

2000 lerin başında şampiyonlar liginde fırtına gibi estiler.milan'ı 4-0 yendikleri rövanş maçı onların zirvesi olmuştu.

Ancak Makaay,Luque,Tristan,Jorge Andrade hepsi sırayla ayrıldı.

Fernando Gago
12.Temmuz.2007, 00:24
Çok iyi transfer deportivo ileride iyi kar sağlar maddi olarak

BlackEagle19o3
12.Temmuz.2007, 00:31
Süper transfer hayırlı olsun:)

Fietra 10
12.Temmuz.2007, 00:35
inş. reale gitmez

BlackEagle19o3
12.Temmuz.2007, 00:37
1-2 sene daha geliştirseydi kendini öyle gitseydi iyi olurdu.U-21 yaş altı şampiyonasında izledim çok iyi oyuncu;)

dick
12.Temmuz.2007, 00:47
Guardado için bir basamak olur Deportivo

AneLKa_90
12.Temmuz.2007, 00:47
drenthe çok yetenekli çocuk ;;) sol açık oynuyor marceloysa arka kanat ikiside birlikte oynayabilir sorun olmaz

Roberto Baggio
12.Temmuz.2007, 00:59
haydaaa seydou keita lyon a gtmişti hani çok şaşırdım

Fıratcan Alçınkaya
12.Temmuz.2007, 01:13
İyi transfer yapmış Deportivo hayırlı olsuN...

dick
12.Temmuz.2007, 01:14
Abdulkader Keita gitti Lyon'a

Fernando Gago
12.Temmuz.2007, 01:46
Marcelo varken Drenthe kim ?:D

I3esiktas
12.Temmuz.2007, 02:25
Ronaldo kendı dogdugu kulupten ayrılmaması gerekio bence yeterınce parayı alıyor zaten fazla parayı mezaramı goturecek.Kariyeri için dusunuosa M.utd R.madridden daha iyi zaten.

Del Piero_10
12.Temmuz.2007, 02:45
Blatter transferden komisyon alacak herhalde.Cidden, gitmek isteyen birini yollamak en iyi çözümdür.

RIDVAN TLM
12.Temmuz.2007, 02:53
ronaldo kendını bıtırıyo bundan sonra erotık flımlerde falan oynar anca

DeNiZ_1903
12.Temmuz.2007, 03:12

Ronaldo'nun ManU 'da kalması taraftarıyım ayrıca Beckham'ın kazandığı paraların çoğu reklamlardan :icon_biggrin: Elbette eski futbolculuğuna diyecek yok..

fmsmyrna
12.Temmuz.2007, 03:15
İstediğini açıkça söyleyemiyor ancak Madrid'i istediği belli Portekiz'li sonuçta belki o ligi kendine daha yakın buluyor.

DeNiZ_1903
12.Temmuz.2007, 03:20
Holllanda'lı Orta Saha , hadi bakalım , güzel transfer bence..

Fıratcan Alçınkaya
12.Temmuz.2007, 04:24
Marcelo da var... Bakalım nsl bir oyun sistemi olur...

kepo
12.Temmuz.2007, 06:31
Birebirde çok etkili bir oyuncu.Deportivo süper transfer yapmış.

spider3784
12.Temmuz.2007, 12:06
Deportivo'ya gitmiş ya ben Psv sanıyordum bulamadım:) Demekki bendeki Fm de almış onu Psv.
Çok iyi bir transfer, uyum sorunu yaşayacağınıda zannetmiyorum:)

mgokalparslan
12.Temmuz.2007, 12:16
galiba bonservisinin %75 ini almış deportivo iyi transfer 30-40 milyon euroların havada uçuştuğu bu dönemde deportivo çok ucuza almış sayılır real madrid alsaydı kim bilir kaç para bayılırdı?
bir de ben bu oyuncunun stilini biraz messi ye benzetiyorum özellikle dünkü maçta çok benzettim

deniz.91
12.Temmuz.2007, 12:42
çok iyi bir transfer yapmış deportivo

UA dragon
12.Temmuz.2007, 16:44
barça defansı gençleştirmeye çalışıyor

eGowiCh
12.Temmuz.2007, 16:54
Abidal 27-28 yaşlarında, Gabriel Milito 26-27 yaşlarında, yani gençleştirme denilemez, tutup da 20 yaşında defans almadılar :)

GeNç KaRTaL
12.Temmuz.2007, 17:04
Palop'u sadece UEFA kupası maçlarında izledim ve beni etkilemeyi başardı,demek ki ligte dikiş tutturamamış -bkz. Dudek'in Şampiyonlar Ligi ve Premier Lig performansları- yoksa Sevilla böyle bir transfer yapmazdı

Bende UEFA performansına göre iyi bir kaleci olarka biliyordum.Demek ki ligde o kadar iyi değilmiş ki De Sanctis'i aldılar.De Sanctis iyi bir transfer.İhtiyaç varsa karşılar.

UA dragon
12.Temmuz.2007, 17:12
capello gitti Getafa'nin teknik direktörü geldi

GeNç KaRTaL
12.Temmuz.2007, 17:12
Barcelona başkanının dediği yenilenme bu ise evet çok güzel bir yenilenme yaptılar.Bir de süper bir kaleci alsalar tam süper olacak.

GeNç KaRTaL
12.Temmuz.2007, 17:22
İyi bir transfer.İleride daha büyük kulüplerde görürüz kendisini.

GeNç KaRTaL
12.Temmuz.2007, 17:28
Marcelo varken oynama şansı az.Kendi geliştirmek için biraz daha bekleyebilir.

eGowiCh
12.Temmuz.2007, 18:42
CSKA'daki Igor Akinfeev'i alsalar bence yılın transferini yaparlar.

fmsmyrna
12.Temmuz.2007, 20:03
Bence 1-2 sezon daha Valdes'le idare etsinler sonra ya ochoa yada schmeichel'i alsınlar man city'den

canavar20
12.Temmuz.2007, 21:31
Çok para vermiş:)

Fernando Gago
12.Temmuz.2007, 21:58
Uzun süredir Iker Casillas'a yedek kaleci arayan Real Madrid, çok sayıda kalecinin üzerinde durduktan sonra başa döndü ve Liverpool'dan ayrılan Jerzy Dudek'i bonservis bedelsiz kadrosuna kattı.

Recreativo, Bolton ve Manchester City'yle de temas hâlinde olduğu bilinen Dudek, son olarak, teklifini resmileştiren Real Madrid'de karar kıldı.

İki sezondur Liverpool'da Reina'nın yedeği olarak forma giyen Polonyalı kaleci, aynı rolü, bu kez Real Madrid'de, Casillas'ın arkasında oynayacak.

Profesyonel futbol hayâtına Sokol Tychy takımında başlayan 34 yaşındaki kaleci, 1996 yılında Feyenoord'a transfer olmuş ve buradaki başarılı performansıyla büyük takımların dikkatini çekmişti. 2001 yılında Liverpool'a transfer olan Dudek, o gün bugündür İngiliz takımında forma giyiyordu.

crazzy
12.Temmuz.2007, 22:05
11 yıl aradan sonra İspanya'yı Şampiyonlar Ligi'nde temsil edecek olan ve kadrosunu oldukça güçlendiren Atletico Madrid'de, yeni transferlerden John Heitinga ve Paulo Assuncao, oldukça iddialı açıklamalarda bulundular.Ajax takımından transfer edilen Hollanda'lı Milli defans oyuncusu John Heitinga, kulübün resmi internet sayfasına yaptığı açıklamada, "Şampiyonlar Ligi'nde en yüksek seviyeye ulaşmak için elimizden geleni yapacağız. Bu şampiyonada oynamak benim başıma gelen en iyi kısmet ve şimdi bunu Atletico'da yapacağım. Bu fırsatı en iyi şekilde değerlendirmek istiyorum" dedi.24 yaşındaki futbolcu, Ajax'taki 17 yıllık serüveninin bitmesiyle ilgili olarak ise, "Kariyerimde ileriye doğru bir adım atmak istediğim için Ajax'tan ayrılıp Madrid'e geldim. Ajax'taki uzun yıllarımdan sonra şimdi benim için yeni bir macera başlıyor. Kendimi iyi hissedebileceğim, gelişmeme devam edebileceğim ve şampiyonluklar kazanabileceğim bir kulübe gitmek istedim" dedi.Porto kulübünden transfer edilen Brezilya'lı futbolcu Assuncao ise yaptığı açıklamada, "Atletico'lu futbolcular; tıpkı benim gibi şampiyonluklar kazanmak ister. Uzun yıllardır başarılara ulaşmış bir takımdayım ve burada olmaktan çok mutluyum. Menajerim birçok kulüp önermişti ancak ben Atletico'yu seçtim ve bu tercihimden dolayı mutluyum" dedi.28 yaşındaki futbolcu, son olarak 1996 yılında elde edilen La Liga şampiyonluğu hasretinin biteceğine inandığını belirterek, "İspanya ligi çok sıkı ve zor ancak Atletico çok iyi bir kadroya sahip ve hep birlikte zafere ulaşacağımıza eminim. Şimdiden çalışmalara başladık ve herkesin aklındaki tek şey şampiyonluk" dedi.

GeNç KaRTaL
12.Temmuz.2007, 22:07
Şaşırdım açıkcası.İyi bir yedek olacaktır.

hp-fm-gs
12.Temmuz.2007, 22:09
Atletico zayıf olan savunma hattınıda güçlendirdi, çok iyi kadrosu var. bu yıl başarı bekliyorum bu takımdan..

Hugo
12.Temmuz.2007, 22:27
Gereksiz olmuş.. Baskasını bulamamışlar mı :D

I3esiktas
12.Temmuz.2007, 22:30
Güzel kadro kurdular bu sene avrupadada ligdede iş yaparlar.

ChAoS
12.Temmuz.2007, 22:35
Bonservis bedelsiz diyo zaten iyi bir yedek işte.

Cyzio
12.Temmuz.2007, 22:54
Atletico bu sene bence bekleninlen aksine kötü bir sezon geçirecek..;)

anil luque
12.Temmuz.2007, 23:12
bence tam tersıne gecen sezonun acısını cıkaracaklar cok basıt hatalarla sampıyonluktan uzak kaldılar..

kluise72
12.Temmuz.2007, 23:19
saçma transfer

kluise72
12.Temmuz.2007, 23:22
sağ bek bu adam

Cyzio
12.Temmuz.2007, 23:25
bence tam tersıne gecen sezonun acısını cıkaracaklar cok basıt hatalarla sampıyonluktan uzak kaldılar..

Atletico son şampiyonluğunu yaşadığı 96'daki kadrodan bile daha başarılı kadrolar kurmuştur daha sonraki senelerde ama beklenen başarı gelmediği gibi bu yarışında bir hayli gerisinde kalmışlardır.Kadroyu çok şişiriyorlar bana göre.Ayrıca büyük bir başarı yakalanması için teknik direktör Aguirre'nin gönderilmesi gerek..

deniz.91
12.Temmuz.2007, 23:38
En sorunlu defasn bölgesini düzeltti bu yıl atletico gelecek yıl çok iyi olacaklar kanımca

Fıratcan Alçınkaya
12.Temmuz.2007, 23:40
Yedek için iyi bir transfer...

Lionel Andres Messi
12.Temmuz.2007, 23:44
casillasın yedek ya da cezalı olduğu maçlarda.real in kalesini güvenle koruyacağından emin değilim.yedek te olsa kötü transfer bence.diego lopez bence daha iyiydi.

Del Piero_10
12.Temmuz.2007, 23:49
sağ bek bu adam

Asıl mevkisi sol kanat.Sol bek,orta sahanın solu.

dick
13.Temmuz.2007, 00:50
Dudek'i bu sezon çok beğendim,özellikle Carling Cup yarı finalinde Liverpool'u deplansmanda 6-3 yendiğimiz maçta faydalı oynamıştı,bizim için tabi:D

deniz.91
13.Temmuz.2007, 01:09
Neves yarışına Barcelona da katıldı

Fluminense’nin yükselen yıldızı Thiago Neves’i almak için süren savaşa Barcelona’nın da katıldığı bildiriliyor.

Sport’a göre, Andrei Arshavin için yaptığı iki teklif de Zenit tarafından reddedilen Katalan kulübü, gözlerini Brezilyalı orta sahaya çevirdi.
23 yaşındaki Neves, 2008 Copa Libertadores Finali’nde hat-trick yaptı.
Fluminense’de gösterdiği performans Avrupa kulüplerinin gözlerinden kaçmadı. Birçok büyük kulüp kendisiyle ilgilenirken, Roma’nın oyuncuyu transfer etmeye en yakın kulüp olduğu söyleniyor.
Şimdi ise Barcelona, Olimpiyatlar başlamadan oyuncuya acele bir teklifte bulunmayı düşünüyor.
Katalan ekibinin, Fluminense’ye 10 milyon avroluk bir teklif sunması bekleniyor.
Neves, geçen yıl Brezilya Ligi’nin en değerli oyuncusu seçilmişti.

Goal.com

RoNNiE91
13.Temmuz.2007, 01:14
Dudek başka bir takımda direk oynayabilirdi.Şimdi Real'de yedek kaleci olacak.Bence daha iyisi olabilirdi.

TR.CaPTaiN
13.Temmuz.2007, 01:28
Kulübe ona emanet.

JunkChorn
13.Temmuz.2007, 01:58
10mn € 'ya Brezilya'nın en değerli oyuncusu çok iyi bence.Keşke bizim kluplerimizde görse...

BlackEagle19o3
13.Temmuz.2007, 01:58
Bir orta sıra takımında as kaleci olabilirdi:)

omer-faruk-14
13.Temmuz.2007, 02:02
Kendine yazık etti.

omer-faruk-14
13.Temmuz.2007, 02:20
Marcelo varken Drenthe bir hiç.

omer-faruk-14
13.Temmuz.2007, 02:24
Dudek'i bu sezon çok beğendim,özellikle Carling Cup yarı finalinde Liverpool'u deplansmanda 6-3 yendiğimiz maçta faydalı oynamıştı,bizim için tabi:D
Bu yorumu çok beğendim.:zuhaha

Kulube ona emanet.;;)

Fernando Gago
13.Temmuz.2007, 03:08
Mükemmel Olur Barca için Uzun yıllat faydalanır Neves'ten ...

Lionel Andres Messi
13.Temmuz.2007, 04:39
Almanya Birinci Futbol Ligi (Bundesliga) takımlarından Hamburg'ta forma giyen Hollandalı orta saha oyuncusu Rafael van der Vaart, İspanyol ekibi Real Madrid'den herhangi bir teklif almadığını açıkladı.

İspanyol basınında çıkan haberlerde Real Madrid'in Hamburg'un başarılı orta saha oyuncusu Rafael van der Vaart'ı istediğinin iddia edilmesi üzerine Hollandalı futbolcu bir açıklama yaptı. Van der Vaart konuyla ilgili açıklamasında İspanyol ekibinden kendisine ulaşan bir transfer teklifi olmadığını söyledi.

Takımıyla yeni sezon hazırlıkları çerçevesinde antrenmanlara başlayan Van der Vaart, "Benimle ilgileniyor olabilirler ancak kimse benimle konuşmadı. Herhangi bir teklifte almadım" dedi.

İspanyol gazetesi Marca, Real Madrid'in Hollandalı futbolcu için 20 milyon euroyu gözden çıkardığını iddia etmiş ve bu haber Avrupa spor basınında büyük yankı bulmuştu.

La Liga'da transferin hızlı takımlarından Atletico Madrid'in de Van der Vaart için transfer girişimlerinden bulunduğu ve 15 milyon euroyu gözden çıkardığı iddia ediliyordu.

11.07.2008

Kaynak : İHA

mersinlivolkan
13.Temmuz.2007, 04:47
Transfer keşke olsaydı, çok iyi olurdu.Van Der Vaart Real Madrid'de oynamayı hakediyor diye düşünüyorum.

JunkChorn
13.Temmuz.2007, 04:56
15Mn € Bence az Vaart için:)

R.Madrid bence iyi oldu ynai olmadığı iyi oldu.Orada hak ettiğini bulamaz bence..daha fazla oynayacağı yere gitmeli.

Revolution
13.Temmuz.2007, 05:20
İyi ki gitmemiş. O olduğu yerde iyi :)

crazzy
13.Temmuz.2007, 07:51
İspanya Birinci Futbol Ligi (La Liga) takımlarından Deportivo La Coruna, Athletic Bilbao'nun gözden çıkardığı kaleci Daniel Aranzubia'yla 3 yıllık sözleşme imzaladı. La Liga'da Athletic Bilbao forması giyen 28 yaşındaki file bekçisi Daniel Aranzubia, Bilabo'yla yollarını ayırdıktan sonra Deportivo La Coruna'ya transfer oldu. Deportivo'yla 3 yıllık sözleşme imzalayan Aranzubia, 1999 yılında İspanya 20 Yaş Altı Milli Takımı'nın dünya şampiyonu olmasında büyük pay sahibi olarak dikkatleri üzerine çekmişti. Aranzubia, 2000 yılında ise İspanya'nın Olimpik Takımı'yla olimpiyat ikinciliği yaşamıştı. 2004 Avrupa Futbol Şampiyonası Finalleri'nde İspanya Milli Takımı'nın 3. kalecisi olarak kadroda yer bulan Aranzubia, 2005 yılına kadar Athletic Bilbao'nun ilk kalecisi olarak forma şansı bulmasına karşın daha sonra gözden düşmüştü. mackolik

RoNNiE91
13.Temmuz.2007, 12:33
Barça'nın defansı güzel oldu ama geçilemez denemez.Real'de de kaliteli oyuncular olduğunu unutmayın ;)

Del Piero_10
13.Temmuz.2007, 12:43
Marcelo varken Drenthe bir hiç.

Bence Drenthe varken Marcelo hiç.Ayrıca Drenthe sol bek oynamıyor sadece Feyenoord öyle kullanıyor.

Avrupa 21 yaş altı turnuvasını izlemediğin belli.

AneLKa_90
13.Temmuz.2007, 12:48
Marcelo varken Drenthe kim ?:D

u21 championshipi bir izle derim ;;)

eGowiCh
13.Temmuz.2007, 14:47
http://www.ligtv.com.tr/uploads/news_manset_resim_wh_Riquelme002.jpg

Riquelme Madrid yolcusu

Real Madrid'ten Riquelme bombası! Geçen sezonu La liga şampiyonu olarak tamamlayan Real Madrid gözünü Arjantinli yıldız Juan Roman Riquelme'ye dikti.

Arsenal'in genç yıldızı Cesc Fabregas transferinden istediği sonucu alamayan Real'in Riquelme için Villarreal kulübü ile temas halinde olduğu ve bu transferin kısa bir süre içinde gerçekleşeceği bildirildi.

29 yaşındaki yıldız futbolcunun da Real Madrid'le her konuda anlaştığı ve gelecek sezon tekrar La Liga'ya dönmek istediği kaydedildi.Villarreal forması altında Arsenal'e karşı oynadıkları Şampiyonlar Ligi yarı finalinde son dakikada kaçırdığı penaltı sonucunda takımının finale kalmasını engelemiş olan Riquelme geçen sezon annesinin hastalığını öne sürerek ülkesine Boca Juniors'a geri dönmüştü.

Lig TV

tosunpasa
13.Temmuz.2007, 14:51
Riquelme BoCa ve Villarreal'den daha iyi takımları hak ediyor. Süper transfer olur.

Memedov
13.Temmuz.2007, 15:04
Gercekten iyi bir transfer olur Riquelme bunu hakediyor.

Fıratcan Alçınkaya
13.Temmuz.2007, 15:11
Müthiş transfer olur...

eXcitinG
13.Temmuz.2007, 15:12
Bu adam bence şu anda Dünyanın en iyi 10 numarası.Bir röportajında okumuştum biraz duygusal bir yapısı var bu yapısından doLayı üLkesi dışına çıktığında çok içine kapandığını konsantre oLmakta zorLandığını feLan söyLüyordu.Bunun en açık örneğide İspanyada bekLeneni vermezken üLkesine dönünce yeniden parLaması en iyi kanıt.Eğer ReaLde istediği ortamı buLursa harikaLar yaratır.

eGowiCh
13.Temmuz.2007, 15:18
Yılın transferi olur sanırım, gerçekten Riquelme bunu hakediyor Copa America'da gösterdiği olağanüstü performansla, R.Madrid için harika olur.

Fıratcan Alçınkaya
13.Temmuz.2007, 15:21
Riquelme ztn Barcelona ya gelmeden öncede süper oynuyordu...Boca da hep harikalar yaratıyor... Real Madrid bu sene Şampiiyon olsada AMC ihtiyacı var bunu Riquelme ile kapatabilirler... Umarım Real Madrid alır Riquelme yi....

fmsmyrna
13.Temmuz.2007, 15:25
Riquelme Zidane'dan sonraki boşluğu fazlasıyla doldurur.Ayrıca eski Barça'lı olarak Barça'ya misilleme yapmak isteyebilir.Gelirse hem Real için hemde Roman için çok iyi olur.

zemlinskis
13.Temmuz.2007, 15:34
bence barcaya gitmekle çok yerinde bi karar verdi bu oyuncu marquez in yerine oynayacak ve ondan da kat kat ii bi oyuncu bence

zemlinskis
13.Temmuz.2007, 15:35
real madrid in zidane futbolu bıraktıktan sonra yerini doldurabilecek kapasiteye sahip bi oyuncu

REsist JuvE11
13.Temmuz.2007, 15:37
bence riquleme boca dan ayrılmayacak.

Del Piero_10
13.Temmuz.2007, 16:02
Atletico Madrid yolcusu

Riquelme Close To Atlético Move

Atlético de Madrid are closing in on a deal to sign Juan Román Riquelme from Villarreal after the player advised his agents to begin talks with the club.

eports in Spain suggest that the Yellow Submarine and los Colchoneros are close to agreeing a fee of aorund €10m for the Argentinian midfielder.

A deal can be pushed through once Riquelme accepts the personal terms on offer and he is being kept updated on the talks while he focusses on the Copa América.

Riquelme became a hero at Villarreal, but fell out with the board and coaching staff after returning late from holidays and missing training sessions.

A loan deal was quickly agreed with Boca Juniors during the winter transfer window, earlier this year, after he was told he would not play for the Spanish side again.

Despite a successful return to la Bombonera, where he helped Boca to win the Copa Libertadores, the 29-year-old does not want to return home on a permanent basis and is keen to try his luck at Atlético.

Del Piero_10
13.Temmuz.2007, 16:03
capello gitti Getafa'nin teknik direktörü geldi

1 ay sonra bu konuyu niye yukarı taşıdın

REsist JuvE11
13.Temmuz.2007, 16:05
ilk önce juventus a,sonra galatasaray a,sonra real madrid e en son da atletico madrid e..bu basını anlamak mümkün değil.

eGowiCh
13.Temmuz.2007, 16:31
At. Madrid için de R.Madrid için de süper bir 10 numara, bence şu an Totti'den sonra dünyanın en iyi 10 numarası.

crazzy
13.Temmuz.2007, 17:17
Trabzonspor'un unutulmaz golcülerinden Şota formasını giydiği AZ Alkmaar'dan ayrılarak Avrupa'nın en güçlü liglerinden birisi olan La Liga'ya geçti...

La Liga ekibi Levante, AZ Alkmaar'dan Trabzonspor'un eski golcüsü Şota Arveladze'yi renklerine bağladı.

Levante, Hollanda ekibi AZ'den transfer ettiği Gürcü golcü Şota Arveladze ile bir yıllık sözleşme imzaladı.

AZ'de geçirdiği son iki sezonda Hollanda liginde toplam 36 gol kaydeden Trabzonspor'un eski forveti, 1995-1996 sezonunda Türkiye birinci ligi tarihinde penaltı atmadan gol krallığını elde eden ikinci futbolcu olmuştu.

Trabzonspor dışında Dinamo Tiflis ve Ajax'ta da gol krallığına ulaşan Şota, İskoçya'nın en köklü iki kulübünden biri olan Glasgow Rangers'ta da forma giydi.

Gürcü golcünün yeni takımı Levante, 20 takımlı İspanya liginde geçtiğimiz sezonu 15'inci sırada bitirdi.

Cyzio
13.Temmuz.2007, 17:18
Başarılar Shota.Her zaman kalbimizdesin..

crazzy
13.Temmuz.2007, 17:19
Chelsea'nin Hollandalı savunma oyuncusu Khalid Boulahrouz, UEFA Şampiyonu Sevilla'ya kiralık olarak gönderildi. Chelsea Kulübü'nden yapılan açıklamada, Hollanda Milli Takımı'nın da formasını giyen 25 yaşındaki Boulahrouz'un, Sevilla'ya bir yıllığına
kiralandığı bildirildi.

İngiliz basınında yer alan haberlerde, Boulahrouz'un kiralanmasının sebebi olarak da teknik direktör Jose Mourinho'nun, John Terry'nin sakatlığı sebebiyle geçici bir çare olarak genellikle Michael Essien'i oynatması olarak gösterildi.

Boulahrouz, geçen yaz tam 7 milyon sterlin karşılığında Hamburg'dan Chelsea'ye transfer edilmişti. Bir yıldan az bir süre zarfından Stamford Bridge'le yollarını ayıran Boulahrouz, geçtiğimiz sezon yalnızca 10 lig maçında forma giymişti. Hollandalı futbolcunun, Tal Ben Haim'in transfer edilmesinden sonra, takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyordu.

Bu arada, Chelsea'nin, Sevilla'nın Brezilyalı kanat oyuncusu Daniel Alves'i transfer etmek için görüşmelere devam ettiği bildirildi. Chelsea'nin bu transfer için 14 milyon sterlini gözden çıkardığı bildiriliyor.

Fıratcan Alçınkaya
13.Temmuz.2007, 17:19
Bence Riquelme daha iyi Totti den kendine has bi havası var Totti nin ama Riquelme daha iyi bence...

crazzy
13.Temmuz.2007, 17:23
Bence Drenthe varken Marcelo hiç.Ayrıca Drenthe sol bek oynamıyor sadece Feyenoord öyle kullanıyor.

Avrupa 21 yaş altı turnuvasını izlemediğin belli.

Aynen katiliyorum u21 de manyak iyi oynadi bu adam.

Fıratcan Alçınkaya
13.Temmuz.2007, 17:26
Şota iyi oyuncu... Levante de çok gol atar bence...

El Comandante
13.Temmuz.2007, 17:32
Muhteşem bir 10 numara.Real Madrid'in ihtiyacı olduğu özelliklere sahip birisi.Yılın en iyi transferlerinden biri olur.

Del Piero_10
13.Temmuz.2007, 17:34
Hala gol atabiliyor.

REsist JuvE11
13.Temmuz.2007, 17:35
şota nın güzel gollerini ispanya da da görecek olmak sevindirici bir olay

Wesley Sneijder
13.Temmuz.2007, 17:44
Levante ha. :D AZ'den Levante'ye gidilir mi?

Wesley Sneijder
13.Temmuz.2007, 17:46
Diego Lopez'e yazık olmuş. FM'de az mı maç kurtardı Lopez. :D

Wesley Sneijder
13.Temmuz.2007, 17:46
Keşke Hamburg'da kalsaydı...

Wesley Sneijder
13.Temmuz.2007, 17:47
Alınsın. Fazla bek göz çıkarmaz. :D

Fıratcan Alçınkaya
13.Temmuz.2007, 17:49
13m€ zarar yine Chelsea deN...

REsist JuvE11
13.Temmuz.2007, 17:51
gereksiz bi transferdi zaten...

Lionel Andres Messi
13.Temmuz.2007, 17:52
Alınsın. Fazla bek göz çıkarmaz. :D
alınsın da bu kadar oyuncuya yazık değilmi ama.bazıları 18 kişilik kadroya bile giremeyecek.

REsist JuvE11
13.Temmuz.2007, 17:53
Levante ha. :D AZ'den Levante'ye gidilir mi?

hollanda liginden ispanya ligine gidilmezmi yani?

Wesley Sneijder
13.Temmuz.2007, 17:55
Hollanda'da az çok şampiyonluğa oynuyorsan küme düşmemeye oynayan bir takıma gidilmez...

REsist JuvE11
13.Temmuz.2007, 18:02
Hollanda'da az çok şampiyonluğa oynuyorsan küme düşmemeye oynayan bir takıma gidilmez...

tuncay fb de şampiyonluğa oynarken m.boro ya,tugay gs de şampiyonluğa oynarken rangers e gitmedimi..
yani dicem o ki..hollanda liginden ispanya ya gidilir..takımın bi önemi yok(şota gibi oyuncular için)

BlackEagle19o3
13.Temmuz.2007, 18:04
Bence de Az de kalsa daha iyi olurdu.İspanyada çok gol atabileceğini sanmıyorum;)

Wesley Sneijder
13.Temmuz.2007, 18:10
Ama onlar düşmemeye oynayan takımlara gitmedi. Ayrıca Hollanda ligi ve Türkiye ligi arasındaki farkları da unutma. (::)

Lionel Andres Messi
13.Temmuz.2007, 18:14
dünyanın en iyi oyun kurucusu riquelmenin transfermarkt.de sitesinde 10 milyon avroya atleticoya transfer olduğu yazıyor.bence giderse süper olur atleticonun duran topları kullanabilen bir lidere ihtiyacı vardı.bu transfer gerçekleşmişse agüero ve raul garcia gibi yeteneklerin yararına olur.

REsist JuvE11
13.Temmuz.2007, 18:17
Ama onlar düşmemeye oynayan takımlara gitmedi. Ayrıca Hollanda ligi ve Türkiye ligi arasındaki farkları da unutma. (::)

tuncay;ingiltere ye göre düşük kalitedeki türkcell süper liginde sampiyonluğa oynayan bir takımdan,kat kat kaliteli bir lig olan premier ligin kendi halinde (orta)takımlarından m.boro ya gitti.

şota da;ispanya ya göre düşük kalitedeki hollanda liginde arasıra yükseklere oynayan bir takımdan,kat kat kaliteli bir lig olan ispanya liginin kendi halinde(orta ile vasat arası)takımlarından levante ye gitti

hemen hemen aynı sayılır..üstelik şota artık yaşlı..bence normal.

Fıratcan Alçınkaya
13.Temmuz.2007, 18:17
Real Madrid de de Atletico Madrid de de AMC eksiği var 2takımada çok faydalı olur...

Eskiden Ibagaza vardı o da ayrıldıktan sonra oyun kurucu lazım A.Madrid e... Alıysa A.Madrdi süper transfer yapmış olur...

zemlinskis
13.Temmuz.2007, 18:22
İspanya’nın Real Madrid kulübü, FC Barcelona’da oynayan Arjantinli Javier Saviola’yı transfer etti.

Santiago Bernabeu Stadı’nda Real Madrid ile 4 yıllık sözleşme imzalayan 25 yaşındaki Saviola, "Ben profesyonel bir futbolcuyum. Barcelonalı taraftarlara teşekkür ederim ama Real Madridliyim. Real Madrid beniaradığında bir dakika bile düşünmedim. Benim için kaçırılmaması gereken bir fırsattı" açıklamasında bulundu.

Ezeli rakibi Barcelona’dan bonservis ücreti ödemeden Saviola’yı alan Real Madrid de kulüp başkanı Ramon Calderon da, "Bize unutulmayacak geceler yaşatacak bir futbolcuyu aldık. Sadece futbol kalitesi değil, yüreğiyle de oynayan bir futbolcu" dedi.

2001 yılında büyük umutlarla Barcelona’ya gelen Saviola, burada bekleneni tam olarak veremezken, teknik direktör Frank Rijkaard’ın gözüne girmeyi başaramadı.

REsist JuvE11
13.Temmuz.2007, 18:30
bize gelmedi..alacağı olsun..o stad başına yıkılsın:D

NisRoc
13.Temmuz.2007, 18:40
Dünyanın en iyi 10numara oyuncusu Riquelme..
R.Madrid, A.Madrid, Valencia vs..vs.. gittiği her büyük takımda rahatlıkla oynıyabilir..

RoNNiE91
13.Temmuz.2007, 18:44
Barcelona bu adamı harcadı.Bence çok iyi golcü.Van nistelrooy ile iyi bir ikili olabilirler.

REsist JuvE11
13.Temmuz.2007, 18:47
bize gelmesi zaten imkansızdı yıllık 5 m euro istio herif zaten borç harç içindeyiz serkan çalık ın savioladan bi farkı yok

inşallah dediğin gibi olur..neyse..saviola ya hayırlı olsun..nistelrooy indirir saviola atar

Ghonedre
13.Temmuz.2007, 18:49
bize gelmesi zaten imkansızdı yıllık 5 m euro istio herif zaten borç harç içindeyiz serkan çalık ın savioladan bi farkı yok
Bunu espri babında söyledin heralde:icon_eek::icon_eek::icon_eek::icon_eek:

canavar20
13.Temmuz.2007, 19:03
Saviola için iyi ama Cassano ve Robinho işi zora giriyor bence.

canavar20
13.Temmuz.2007, 19:04
Bu adam süper nasıl BOCA ve VİLLAREAL de anlamıyorum.

canavar20
13.Temmuz.2007, 19:09
Yaşına bak oynadığı lige bak süper.

eGowiCh
13.Temmuz.2007, 19:25
Saviola Real Madrid'de
Barcelona'nın Arjantinli futbolcusu Saviola, Real Madrid ile 4 yıllık sözleşme imzaladı.

http://www.ntvspor.net/Images/16598.jpg

İspanya'nın Real Madrid kulübü, Barcelonalı Javier Saviola'yı transfer etti. 25 yaşındaki Arjantinli futbolcu, Santiago Bernabeu Stadı'nda Real Madrid ile 4 yıllık sözleşme imzaladı.

İmza töreninde bir açıklama yapan Saviola, ''Ben profesyonel bir futbolcuyum. Barcelonalı taraftarlara teşekkür ederim ama artık Real Madridliyim. Real Madrid beni aradığında bir dakika bile düşünmedim. Benim için kaçırılmaması gereken bir fırsattı'' diye konuştu.

Ezeli rakibi Barcelona'dan bonservis ücreti ödemeden Saviola'yı alan Real Madrid de kulüp başkanı Ramon Calderon da, ''Bize unutulmayacak günler yaşatacak bir futbolcuyu aldık. Sadece futbol kalitesi değil, yüreğiyle de oynayan bir futbolcu'' dedi.

2001 yılında büyük umutlarla Barcelona'ya gelen Saviola, burada bekleneni tam olarak veremezken, teknik direktör Frank Rijkaard'ın gözüne girmeyi başaramadı.

Öte yandan transfer çalışmalarını devam ettiren Real Madrid'in, Fenerbahçe'ye transfer olan Roberto Carlos'un yerine Hollanda'nın Feyenoord takımında oynayan Hollandalı Royston Drenthe'yi almak istediği beliritldi.

NTVSPor

Fietra 10
13.Temmuz.2007, 19:35
forma yakışmamış;) ya da barça formasıyla görmeye alıştıgımız içinde olabilir

GeNç KaRTaL
13.Temmuz.2007, 19:52
Chelsea'ye gidiyorsan 10 kere düşüneceksin.Chelsea istedi diye hemen gidersen böyle olur.

sacrameNt
13.Temmuz.2007, 19:56
camp nou da figo ya yapıldığı gibi top ayağına geldiği an düdük çalmaya başlar 98.000 kişi ozaman görürüm ben onu :)

GeNç KaRTaL
13.Temmuz.2007, 20:05
Ben zaten Boca'ya gittiğinde bu adamın daha buyük kulüplerde oynaması gerektiğini söylemiştim.Süper bir oyuncu.Real Madrid formasını giymesini isterim açıkcası.

GeNç KaRTaL
13.Temmuz.2007, 20:10
İyi bir oyuncu olabilir ama Raul,Robinho,Hıiguain.Ruud gibi forvet mevkisinde oynayabilen oyuncular varken gereksiz bir transfer durumuna düşer benim gözümde.

Fernando Gago
13.Temmuz.2007, 20:17
Chelsea için gereksiz bi transferdi zaten

GeNç KaRTaL
İyi bir transfer.Hollanda'da attığı kadar atmasada atar yinede.

Fernando Gago
Başarılar yaşlandı ama kendini fark ettirir

Fernando Gago
13.Temmuz.2007, 20:18
Madrid'in eksik olduğu böle alınırsa süper olr

Lionel Andres Messi
13.Temmuz.2007, 20:36
camp nou da figo ya yapıldığı gibi top ayağına geldiği an düdük çalmaya başlar 98.000 kişi ozaman görürüm ben onu :)
bence bu transferle o transferin alakası yok.saviola her zaman barçayı öncelikli tutmuştu ama artık dayanamdı sözleşmesinin sonuna kadar bekledi.riijkaard onu harcadı ama o yılmadı sabretti ta ki sözlşemesi bitene kadar.hatta devamda edebilirdi ama onun yıllık 6 milyon euroluk parasını 2.2. milyona indirme teklifi götürdüler bu ona resmen takımdan defol teklifiydi.saviola barçayı sırf para için satmadı adam oynamak istiyor.

zemlinskis
13.Temmuz.2007, 21:08
bu sene transfer piyasası bayağı ii takımlar isabetli transferler yapmaya başladı

zemlinskis
13.Temmuz.2007, 21:12
kesin ya ne saviolası serkan çalık bu adamdan ii be

zemlinskis
13.Temmuz.2007, 21:14
jerzy dudek yılların yedeği hayat boyu da öyle kalacak

zemlinskis
13.Temmuz.2007, 21:15
drenthe kim ya top toplayıcı mı ben tanımıyom öyle birini

zemlinskis
13.Temmuz.2007, 21:16
bu adam euro 2004 den sonra parladı bence yerinde bi transfer olmuş villareal de parlayacak bu adam

El Barto
13.Temmuz.2007, 21:17
kesin ya ne saviolası serkan çalık bu adamdan ii be

Serkan Çalıkla konunun ne alakası var? :confused:

Saviola Real'de azda olsa forma şansı bulacaktır ama istikrar yakalayamayacak bence. Ama kaliteli bir oyuncu.Faydası muhakkak olacak.

zemlinskis
13.Temmuz.2007, 21:17
ricardo FM de de müthiş özellikleri olan bi kaleci gerçekte de umarım kendisini gösterir

zemlinskis
13.Temmuz.2007, 21:18
son haftalardaki formuyla zaten r.madrid haketti şampiyonluğu

Cyzio
13.Temmuz.2007, 21:19
Gerçekten haketti(!)

deniz.91
13.Temmuz.2007, 21:20
çok kaliteli bir kaleci iyi olur alırsa

El Barto
13.Temmuz.2007, 21:21
Kulübe ona emanet.

En doğrusu bu sanırım. :)

İnsan yedek kalacağını bilerek neden transfer yapar ki yahu. :confused: :icon_wink:

deniz.91
13.Temmuz.2007, 21:25
bence iyi bir yedek kaleci

spider3784
13.Temmuz.2007, 22:11
Bence Sevilla için çok faydalı olacak, Chelsea'deki gibi sağ bekte de oynamaz, stoper oynar, o da gerçek mevkisi zaten.

spider3784
13.Temmuz.2007, 22:13
Saviola "Artık büyük bir kulüp istemiyorum, banko oynayacağım bir takım istiyorum" dememişiydi? Bence bu da onun paraya olan düşkünlüğünü gösterir.

Wesley Sneijder
13.Temmuz.2007, 23:07
Oynayabilir...

spider3784
13.Temmuz.2007, 23:10
Oynayabilir...

Bütün oynayabilecek forvetleri düşünürsek
Higuain, Nistelrooy, Raul, Robinho, Saviola, Soldado(oynamaz+Gitmediyse)..
İlk haftalar oynar, sonra yedekten girer oyuna.

Wesley Sneijder
13.Temmuz.2007, 23:11
Higuain ve Soldado için kötü.Robinho ve Raul ofansif orta saha oynar ve bakınız ki Saviola'ya yer açıldı. :D

Wesley Sneijder
13.Temmuz.2007, 23:12
Gelecekte tanırsın. (::)

Omerdinho
13.Temmuz.2007, 23:12
http://img384.imageshack.us/img384/9374/pw8070713091024x768sj7.th.jpg (http://img384.imageshack.us/my.php?image=pw8070713091024x768sj7.jpg)
http://img481.imageshack.us/img481/2338/pw8050713091024x768wu1.th.jpg (http://img481.imageshack.us/my.php?image=pw8050713091024x768wu1.jpg)
http://img481.imageshack.us/img481/6334/pw8030713091024x768rj6.th.jpg (http://img481.imageshack.us/my.php?image=pw8030713091024x768rj6.jpg)
http://img369.imageshack.us/img369/3892/pw8040713091024x768bt9.th.jpg (http://img369.imageshack.us/my.php?image=pw8040713091024x768bt9.jpg)
http://img79.imageshack.us/img79/8163/pw8080713091024x768lm5.th.jpg (http://img79.imageshack.us/my.php?image=pw8080713091024x768lm5.jpg)

Lionel Andres Messi
13.Temmuz.2007, 23:43
Higuain ve Soldado için kötü.Robinho ve Raul ofansif orta saha oynar ve bakınız ki Saviola'ya yer açıldı. :D

higuain robinho ile birlikte bu isimler arasında(raulda dahil) ofansif orta saha oynayabilecek en iyi 2 isim.higuain bazı maçlar yedektende olsa bu sezon rahat 30 maçı geçer.onun için kötü olacağını zannetmiyorum ama soldado için aynı şeyler geçerli değil.saviolada bayağı yer bulur yani en azından barcelonada oynadığından daha fazla oynar.cassano ve soldado gidici.

bence real madrid robben değil mancini yi almalı.kondisyonu süper birisi.

omer-faruk-14
14.Temmuz.2007, 01:31
Dünya'nın sayılı yaşlı kurtlarından, Levante'de adını sık sık söz ettirecek.

spider3784
14.Temmuz.2007, 01:40

Nistelrooy'u da Diarra ile Emerson'un yanına koyarsın.. bak isteyince oluyormuş.

Omerdinho
14.Temmuz.2007, 03:09
bu adamdan defans oyuncusu olmaz... Chelsea kiralik vermekle iyi etmis..

I3esiktas
14.Temmuz.2007, 06:39
Saglam Oyuncu Barcelonada iyi iş cıkartır.

canerxxfb
14.Temmuz.2007, 07:07
çok iyi bir oyuncuya benziyor.

TürkuAz
14.Temmuz.2007, 10:43
Bende beğendim bu transferi..(:

TürkuAz
14.Temmuz.2007, 10:45
İşte böyle transfer yapmak lazım..

TürkuAz
14.Temmuz.2007, 10:47
Yanlış takım ---> İyi oyuncu..

TürkuAz
14.Temmuz.2007, 10:50
İyi transfer olur her kulüp için...

TürkuAz
14.Temmuz.2007, 11:01
Bende anlamadım bu transferi:confused:

TürkuAz
14.Temmuz.2007, 11:02
Ah be tavşan umutlandırdın bizi..:( :)

TürkuAz
14.Temmuz.2007, 11:03
Demek ki Marcelo yeterli değil şimdilik..:)

goosfraba
14.Temmuz.2007, 11:03
30 yaşına gelince gelir belki Tarık:)

TürkuAz
14.Temmuz.2007, 11:05
Emekli olur burada..(:

goosfraba
14.Temmuz.2007, 11:06
Bence iyi bir transfer, Casillas'ın yokluğunda kaleye geçebilecek en iyi yedeklerden..

TürkuAz
14.Temmuz.2007, 11:06
O zaman istemeyiz hem bizim Morientes'imiz olacak bir kaç güne..:D

TürkuAz
14.Temmuz.2007, 11:07
Ne bu adam kaliteli nede Chelsea..

Dursun Sevilla'da..

goosfraba
14.Temmuz.2007, 11:07
İnşallah inşallah:D

Saviola Real'de kendini bulur bence..

goosfraba
14.Temmuz.2007, 11:09
Kiralanması iyi olmamış, Chelsea bonservisiyle iyi bir fiyata verebilirdi..

deniz.91
14.Temmuz.2007, 11:24
sevilla iyi karar olmuş

deniz.91
14.Temmuz.2007, 11:26
çok kaliteli ama biraz ölü transfer olur yaşlandı rikelme çünkü daha genç biri alınabilir

spider3784
14.Temmuz.2007, 11:32
İyi oyuncu fakat Avrupa'da oynamasın artık, problemli

ivan
14.Temmuz.2007, 11:34
Riquelme 10 milyon Euro ya Atletico Madridte

kaynak:transfermarkt

RoNNiE91
14.Temmuz.2007, 12:37
Riquelme çok iyi bir oyuncu ama neden Boca'ya kiralık gitti de Villarreal'de kalmadı.Çok faydalı olurdu.

Lionel Andres Messi
14.Temmuz.2007, 12:52
çok kaliteli ama biraz ölü transfer olur yaşlandı rikelme çünkü daha genç biri alınabilir
böyle bir 10 numara daha bulun isterse 35 yaşında olsun takıma genede yarar sağlar.üstelik daha 28-29 yaşında yaşlı sayılmaz.

Mr.CordiaL
14.Temmuz.2007, 16:48
Geleceğe dönük daha ii bir yedek alınabilirdi.

_ReaL_
14.Temmuz.2007, 21:02
iyi yedek olur

_ReaL_
14.Temmuz.2007, 21:05
Geçenlerde fotomaçta Riquelme Galatasarayın B Planı olarak yazılıyordu
Şimdide Realden bahsediliyor :D :D :D

_ReaL_
14.Temmuz.2007, 21:08
Bu Sevilla yönetimi Türkiyede hangi takımı yönetse onu şampiyon yapar
Navarronun yaşı çok ilerlemişti
Boularuz doğru seçim

sergioagüero
14.Temmuz.2007, 21:29
iyi seçim zaten terry'nin sakatlığında boulahrouz'un ne hallere düştüğünü gördük.zaten ondan gitti.

sergioagüero
14.Temmuz.2007, 21:31
Şota için iyi olabilir.

crazzy
14.Temmuz.2007, 21:34
Sezon içinde Villarreal'le anlaştığı açıklanan Valencialı savunma oyuncusu Roberto Ayala, söz konusu anlaşmayı bozup, Real Zaragoza'yla imza attı. Anlaşmanın bozulmasından doğan 6 milyon avroluk tazminatı Zaragoza kulübü ödeyecek.

Real Zaragoza kulübünün web sitesinden yapılan açıklamada göre, Arjantinli oyuncunun Villarreal'le yaptığı anlaşmayı bozarak, gelecek sezon El Madrigal yerine La Romareda'da forma giymeyi tercih ettiği belirtildi.

Ayala'nın Villarreal'le yaptığı anlaşmayı bozmasından doğan altı milyon avroluk tazminat miktarını Zaragoza'nın ödeyeceği ve sezon sonunda serbest kalarak Valencia'dan ayrılan oyuncunun Villarreal'le hiçbir bağının kalmadığı açıklandu.

Şu anda Arjantin milli takımıyla Venezüella'da kampta olan ve Brezilya'yla oynanacak olan Copa America final maçına hazırlanan Ayala'nın, Barcelona'ya satılan vatandaşı Gabriel Milito'nun yerini doldurması bekleniyor.

114 kez milli formayı giyen Ayala; River Plate, Milan ve Valencia gibi takımlarla birçok başarıya imza attı.

crazzy
14.Temmuz.2007, 21:37
İspanya’da attığı gollerle tanınan, ancak İtalya’da verimsizliğiyle nam salan Oliveria, tekrar başarılı olduğu topraklara geri döndü. 2004 – 05 sezonunda Real Betis’in en golcü ismi olan, 2005 – 06 sezonunda ortaya koyduğu performansla pek çok kulübün gözünü kamaştırarak Shevchenko’nun boşluğunu doldurmak üzere Milan’ın yolunu tutan Brezilyalı, Serie A’da aradığını bulamadı.

İspanya’da oynadığı 37 La Liga maçında attığı 22 golle büyük bir başarıya imza atan çiçeği burnunda Zaragozalı, İtalya’dayse güçlü defans blokları arasında ezilip gitti. Oliveria, İtalya’da çıktığı 26 maçta sadece 3 gol atarak, adını ‘Serie A tarihin transfer fiyaskoları’ sayfalarına yazdırdı.

İtalyan kulübünün resmi websitesinde yayınlanan habere göre, Brezilyalı golcü ilk satın alma hakkıyla beraber Zaragoza kulübüne kiralandı. Bu beklenmedik birşey değildi. Ronaldo’nun gelişi, İnzaghi ve Gilardino’nun oynadıkları sürelerdeki olumlu görüntüleri, gol kısırı Oliveria’yı bir anda fazlalık haline getirmişti. Milan da yılda 2 milyon £ alan bir fazlalığı daha fazla elde tutmak istemeyerek, Zaragoza’ya kiraladı.

Milan bu kiralama operasyonunun ardından, zaten gizlemediği bir transfer çalışmalarına daha hız vereceğe benziyor. Transfer sezonunun başından beri sezona 30 gol sığdıracak bir isim arayan kırmızı siyahlılar, kadroda açtıkları bu yerle daha da rahat hareket edebilirler.

Cyzio
14.Temmuz.2007, 21:46
Bu adam gördüğüm en kötü defanslardan.Nereye giderse gitsin başarılı olamaz..

Fıratcan Alçınkaya
14.Temmuz.2007, 21:47
Hayırlı olsun... Güzel transfer yapmış Zaragoza...

Omerdinho
14.Temmuz.2007, 21:48
Zaragoza süper bir kadro kurdu.

BlackEagle19o3
14.Temmuz.2007, 22:10
Militonun boşluğunu doldurabilcek en uygun oyuncuyu almışlar:)

ChAoS
14.Temmuz.2007, 22:32
Bedava olan oyuncuyu 6 milyon euroya kadroya katmak , villareal iyi kar etmiş transferden havadan 6 milyon euro kazanmış.

Fernando Gago
15.Temmuz.2007, 00:13
Villarreal Ayalayı belki antremana bile çıkarmadan 6 milyon euro kazandı... çok iyi iş valla

ZeroG
15.Temmuz.2007, 00:29
Atletico bu sene atağa kalkacak gibime geliyor.Aksi takdirde Riquelme'nin Atletico'ya gitmesine çok üzülürdüm.Sonuçta her gittiği takımda banko oynayacak bir oyuncu...

_ReaL_
15.Temmuz.2007, 00:32
Militonun yerine iyi takviye

Vidic
15.Temmuz.2007, 00:51
Yargısız infazlar başlamış yine..

Bu adam kaliteli ve çok sağlam defans. Chelsea'da bir kaç talihsiz maç geçirdi sadece hepsi o.

Hamburg'da nasıl olduğunu hatırlayın..

Sevilla'da kendini toparlayarak Chelsea'ye bomba gibi dönecektir..

spider3784
15.Temmuz.2007, 01:22
Bence hala dünyanın en iyi defanslarından biri, bravo Zaragoza'ya en doğrusunu yapmışlar.

Fernando Gago
15.Temmuz.2007, 01:38
Sevilla De La Red’i gözüne kestirdi. Christian Poulsen’den boşalan yeri doldurmak için De La Red’e göz diken Sevilla, Real Madrid’e teklif yapmaya hazırlanıyor.

23 yaşındaki futbolcu Getafe’de geçirdiği başarılı bir sezonun ardından Bernabeu’ya muhteşem bir dönüş yapmıştı. İspanya’nın Euro 2008 başarısında oynadığı rol nedeniyle şu an fiyatını iyice yükseltti.

Poulsen’in bu ani gidişiyle orta sahasını yoksun bırakmak istemeyen Sevilla’da De La Red sesleri yükselmeye başladı.

Real Madrid’de ise De La Red konusunda bir belirsizlik sözkonusu. Real’in teknik direktörü Bernd Schuster ise takımın kadrosunun hazırlık kampında zamanla şekilleneceğini söyledi.

Cristiano Ronaldo konusunda yoğunlaşan ve bütün gücünü bu transfere harcayan Real Madrid ise, tekrardan yeni alternatiflere yönelmeye başladı.

KaPaLı
15.Temmuz.2007, 01:53
De la Red geçen sezon Getafe'nin UEFA'da üst sıralara çıkmasını sağlayan adamdı. Sevilla'da mutlaka iş yapacaktır. Realde çok forma şansı bulacağını düşünmüyorum

Cyzio
15.Temmuz.2007, 01:55
Sevilla'da sattığı oyunculardan çuvallar dolusu para kazandı.Transfer gerçekleşir eğer De La Red'de isterse..

Fıratcan Alçınkaya
15.Temmuz.2007, 02:41
Hiç yoktan ii ßir oyuncuya sahip oldu Real :p

I3esiktas
15.Temmuz.2007, 02:52
o boşlugu dolduracak oyuncudur.

KaF KeF
15.Temmuz.2007, 03:09
Yok artık!

Barcelona'nın Arsenal'e Emmanuel Adebayor karşılığında Samuel Eto'o + 15 milyon pound teklif ettiği iddia edildi. Şampiyonlar Ligi Ön Eleme Turları için takım kadrosunu 7 Ağustos'a kadar UEFA'ya teslim etmek zorunda olan Barcelona'nın bir an önce Adebayor'u kadrosuna katarak transferi noktalamak istediği ifade edildi.
Bu transfer için Arsenal ile maddi konularda sıkıntılar yaşayan Barcelona'nın Gunners'a Samuel Eto'o'yu önererek bu transfere nokta koymak istediği Katalan Gazeteleri'nde iddia ediliyor. Arsenal'in bu teklife sıcak bakma ihtimalinin oldukça yüksek olduğunun farkında olan Barcelona yöneticileri, teknik direktör Pep Guardiola'nın Eto'o'nun ayrılmasına onay vermesiyle çok daha rahatladı.
*** Samuel Eto'o'nun resmi olarak açıklanmasa da bonservis bedeli 43 milyon avro, Emmanuel Adebayor'un ise 23 milyon avro. Barcelona'nın aradaki farka rağmen Eto - Adebayor takasını uygun görmesi hatta bu transferi bir adım daha öteye taşıyarak üzerine 15 milyon pound vermesi ciddi anlamda düşündürücü!

14.07.2008

Kaynak : Sporx.com dış haberler

RoNNiE91
15.Temmuz.2007, 03:15
Biraz fazla gibi geldi bana.Gene de para Barça'nın tabii ki.Kendileri bilir.

Fernando Gago
15.Temmuz.2007, 03:21
Haber yalan bence zaten şuan yönetim krizi var transferle uğraşacaklarını sanmıyorum

canavar20
15.Temmuz.2007, 10:57
Ayala yaşlı ama süper. İyi transfer.

canavar20
15.Temmuz.2007, 10:58
Bu kadar para boşa gitti.

canavar20
15.Temmuz.2007, 10:59
Her zaman ki Chelsea

BlackEagle19o3
15.Temmuz.2007, 13:48
O kadar kötü bir oyuncu değil Sevillada başarılı olur;)

a.arıcı-11
15.Temmuz.2007, 17:27
Özbekistan Ligi ekiplerinden Kuruvchi resmi internet sitesinde yaptığı bir duyuruyla tüm dünyayı şaşırttı.
15.7.2008

Barcelona'nın yeni teknik direktörü Pep Guardiola'nın planlarında yer almadığı kendisine aktarılan Samuel Eto'o'nun bu sezon Barcelona'dan ayrılıp Serie A veya Premier League ekiplerinden birine transfer olması bekleniyordu. Ancak, Özbekistan Ligi lideri Kuruvchi resmi internet sitesinde yayınladığı bir haberde 27 yaşındaki golcüyü 6 aylığına renklerine bağladığını iddia etti.
Bu haber Eto'o'nun haftanın ilerleyen günlerinde kendilerine imza atacağını söyleyen Kuruvchi sportif direktörü Bahtier Babayev tarafından da doğrulandı. Babayev "Eto'o perşembe günü Taşkent'e gelecek ve en az 2008'in sonuna kadar takımımızla sözleşme imzalayacak" dedi.
Özbek ekibinin transferin gerçekleştiğine dair ısrarcı açıklamalarına rağmen Barcelona böyle bir gelişmeden haberdar olmadıklarını dile getirdi. Barcelona adına konuşan bir basın sözcüsü "Kulüpteki hiç kimse bu konu hakkında bir şey bilmiyor. Bu transferin pek mümkün olduğunu sanmıyorum" açıklamalarında bulundu.
Fanatik

BlackEagle19o3
15.Temmuz.2007, 17:35
Çok komik bir olay ya:zuhahaResmi site ile birlikte özbek federasyonun sitesinde de yayınlanmış:D:DBence ezeli rakiplerinin taraftarları Kuruvchi'lilerin forumunu hackledi, dalga geçiyor:D:zuhaha

El Barto
15.Temmuz.2007, 17:36
Eto'o'nun yerinde ben olsaydım 6 aylığına böyle birşey yapardım. :)

King_91
15.Temmuz.2007, 19:51
adamlar kendi kendilerine gelin güvey olmuşlar sanırım :D

cagri10
15.Temmuz.2007, 20:08
ayrıca sitelerinde puyol iniesta felan da yazıyo onlarıda mı alcaklar ne :D :D