PDA

View Full Version : İspanya La Liga Geçmiş Sezonlar

Pages : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 [33] 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43

Aşk-ı Şehir
09.Nisan.2010, 16:31
Messi ile Ronaldo arasındaki fark şu.. Biri Lyon'la oynarken 1-0 geriye düştüğünüzde maçı o şekilde bitirmenizi sağlar diğeri ise Arsenal'e karşı 1-0 geriye düştüğünüzde 4 gol atarak size turu getirir.Ronaldo asla Messi gibi olamaz çünkü tanrı Arjantinlidir.

Çarpılırsın bak Serhat. :D

ogcj_me
09.Nisan.2010, 16:36
Ben derim ki Real Barça'yı da devirerek ligde içerde oynadığı 16. maçınıda kazanmış olur .

Hugo
09.Nisan.2010, 16:48
3-3 biter :D

Lionel Andres Messi
09.Nisan.2010, 17:16
bu 15 artının hepsi kesin şımark-ukala gibi terimlerdir. :)
messi
daha çevik
daha dengeli
daha teknik
daha çabuk
daha iyi pasör
daha iyi plase ve aşırtmalar.
daha iyi dribling
daha vizyonlu
takım oyunu daha iyi
şut yüzdesi daha iyi.

ronaldo
daha hızlı
daha sert şut
daha etkili kafa vuruşları
daha isabetli frikikler
daha güçlü fizik

bence :) aklıma gelenler bunlar.diğer özellikler eşit bence karar alma,çalışkanlık,dayanıklılık gibi.

ayrıca messi kesinlikle ceza sahasında daha iyi.fazla cıvımıyor yeteneklerine kale önünde harekete geçiriyor.

tarikko
09.Nisan.2010, 17:43
Cekismeli bir mac olacaktir.Fark olmaz diye dusunuyorum.Barca kazanacaktir bence..Messi yine sovunu yapar ve maci alir ;;)

GeNç KaRTaL
09.Nisan.2010, 17:43
evet,hiç bir oyuncu tek başına maç kazanmaz.arjantin milli takımı henüz gerçek bir takım değil maradonanın sürekli garip garip oyuncular denediği bir deneme tahtası.messinin nerde oynadığı belli değil.ronaldo ise euro 2004 ten beri milli takımda aynı oyuncularla aynı sistemle oynuyor o da zar zor dünya kupasına gitti.ben xavi iniesta busquets messinin arkasında ronaldonun arkasında ise xabi alonso kaka' vaart guti lass var diyorum sence fark var mı aralarında.kalite ve yaratıcılık olarak.messinin arkasındaki oyuncuları bahane edenler için yazdım bunu.

Şöyle bir şey de var ama Hüseyin.Tamam Ronaldo'nun takım arkadaşları da çok iyi oyuncular ama çoğu ilk kez bu sezon birlikte oynamaya başladı.Barcelona'da çocukluktan beri aynı takımda,aynı sistemde oynayanlar var.Portekiz-Arjantin örneğin bu konuda benim düşüncemi destekler şekilde bence.Portekiz'in kadrosu senelerdir aynı ama adamlarda bariz bir forvet sıkıntısı olduğu da ortada.Arjantin'in kadrosuna baktığımızda tek tek hepsi iyi oyuncular ama durumları ortada.Arjantin'de neden tek başına maç kazandıramıyor Messi? Çünkü dediğim gibi futbol takım oyunudur.Evet yıldızlar fark yaratırlar ama tek başlarına maç kazanamazlar.Messi'nin attığı gollerde Messi kaleden başlayıp tek başına gol atmıyor.Messi şu an en iyidir,evet.Şu an en iyi oyuncu olmasında,yeteneklerini göstermesinde kuşkusuz takım arkadaşlarının payı büyük.Son olarak bu maç Ronaldo ile Messi'nin değil,Real Madrid ve Barcelona'nın maçıdır.Bu maçı Messi ya da Ronaldo kazandırmayacak bence.Eğer bir maçla adam karşılaştırmakta inat ediyorsanız geçen seneki finale göre o zaman Messi en iyidir düşüncesini kabul etmek zorunda kalırsınız.(Her ne kadar Ferguson'un finalde uygulamaya çalışıp başarısız olduğu taktiğe rağmen)

ThersoN
09.Nisan.2010, 18:25
Barça barça barça

KaPaLı
09.Nisan.2010, 19:51
ben asıl dünya kupasında görecem ronaldo ve messiyi bazı ronaldo fanları messinin arkasında xavi ve iniesta var diyor.ronaldonun arkasında oynayanlar kaka' guti xabi alonso vander vaart lass daha ne isteyip hala ne diyorlar ben bunu anlayamıyorum.barçanın 5 attığı lyonu eleyemeyip alcorcona elenen real madrid nasıl bir maçla barçaya gününü gösterecekmiş bunu ise hiç anlamıyorum.sanki arsenale 4 gol atan ronaldo yarı finale çıkan real madrid :)

Xavi İniesta ve Xabi Alonso - Lass karşılaştırması biraz yanlış olur. Xabi ve Lass oyunun defans yönünde müthiş ama hucum yönünde zayıf oyuncular. Xavi - İniesta bunların tam tersi. Toure olmadığında Barcelona'nın geri 4'lüsünün ne kadar zorlandığı ortada. Kaka - Guti - Vaart kendi performanslarını sergileyemiyolarki. Kaka Milan'da nasıl oynuyodu bu sene nasıl oynuyo.

Şemside söylemiş Messi çocukluğundan beri bu takımın taktiğiyle oynuyo. O takıma göre hareketler geliştiriyo. Xavi - İniesta'nın neler yapacağını çok iyi biliyo. Onları izleyerek büyümüş zaten. Ama Ronaldo için böyle değil. Bu sene kurulmuş bir takım. Ronaldo'nun neler yapabildiğini geçen senelerde gördük zaten.

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
09.Nisan.2010, 21:44
Messi Çok Büyütülmüş,Real Çok Küçümsenmiş...
Real Madrid geçen seneki maçın acısını çıkaracak derecede büyük bi skor alacaktır,Ronaldo-Higuain gollerine devam edecektir.

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
09.Nisan.2010, 21:53
"Bereberlik kötü sonuç olur!"

La Liga'da merakla beklenen El Clasico'ya artık saatler kalırken iki takımın teknik direktörleri Guardiola ve Pellegrini'den birbirinden iddialı açıklamalar geldi!..
Real Madrid-Barcelona maçı öncesinde düzenlenen basın toplantısında konuşan Real Madrid teknik direktörü Manuel Pellegrini, ''Real Madrid asla başka takımın futboluna bağlı oynamadı'' dedi.

Pellegrini, başkalarının farklı yorumları olsa da 3 puanı alacaklarına güvendiğini belirterek, ''Beraberlik kötü bir sonuç olur'' değerlendirmesini yaptı.

İstatistiklere göre Barcelona'nın dünyanın en iyi takımı olduğunu, ancak özel bir hazırlık yapmayacaklarını ve futbolcuların kampa girmeyeceğini kaydeden Şilili teknik adam, ''Sahaya çıkıp, kendi futbolumuzu oynayacağız ve umarım bu yıl sahamızda oynadığımız diğer maçları tekrarlarız'' ifadelerini kullandı.

Lionel Messi hakkında yöneltilen sorulara ise Pellegrini, ''Kapasitesini gösterdi. Daha fazla iltifat duymaya ihtiyacı yok. Futbol, kişisel becerilerin farkı ortaya koyduğu, kollektif bir oyun. Beni Messi'nin nasıl oynayacağı değil, sadece Real Madrid'in ne yapacağı ilgilendiriyor'' dedi.
Pellegrini, farklı futbolları olduğu için Messi ile Ronaldo'nun kıyaslanamayacağını, her iki futbolcunun da genç ve önünde çok uzun yıllar olduğunu söyledi.

Real Madrid teknik diretörü, Barcelona'da Zlatan İbrahimoviç'in oynamayacak olmasıyla ilgili olarak ise, ''Bu tür maçlarda bir oyuncunun yokluğu asla özür olmadı'' yorumunda bulundu.

Barcelona'nın teknik direktörü Pep Guardiola da basın toplantısında, Santiago Bernabeu'ya kazanmak için çıkacaklarını vurguladı.

''Önemli maçları iyi oynadık ve iyi sonuçlar aldık'' diyen Guardiola, ''Bernabeu'da ortaya koyacağımız imaj benim için çok önemli. Tüm dünyanın yeniden Barça'yı görmesini istiyorum. Zevkli ve gollü bir maç olacağına inanıyorum'' şeklinde konuştu. Guardiola, geçen sezon Santiago Bernabeu'daki 6-2'lik sonucun ''tek ve tekrarlanamaz'' olduğunu da dile getirdi.

Katalan teknik adam, Real Madrid maçıyla ilgili bir günlüğüne de olsa futbolcularına konuşma yasağı getirmesi konusunda ise, ''Takımın dinlenmesini ve Şampiyonlar Ligi'nde yarı finale kalmanın tadını çıkartmasını istiyordum. Dinlenmenin en iyi yolu konuşmamaktır. Sadece bir günlük birşeydi, o kadar da önemli değil'' değerlendirmesini yaptı.

İbrahimoviç'in yokluğunu hissedeceklerini ancak İniesta'nın gayet iyi durumda olduğunu kaydeden Barcelona teknik direktörü, Messi ile yapılan yorumlara da, ''Leo bildiği gibi oynuyor. Ama tek başına Santiago Bernabeu Stadı'nda kazanamaz. O bunu biliyor'' dedi.

Real Madrid'in bu sezon La Liga'da sahasında oynadığı tüm maçları kazanmış olduğunu hatırlatan Guardiola, ''Güçlü, çok yüksek düzeyde bir takım. Maçlarını gördüm ve beni şaşırttı. Şampiyonlar Ligi'ni kazanmak için yaratılmış bir takım. Onlara karşı kazanmak için cesur oynamamız gerekir. Bir final maçı gibi oynamalısın yoksa lig şampiyonluğunu kaybedebilirsin'' açıklamalarında bulundu.

LigTv

BaFraLı
10.Nisan.2010, 14:19
Ne beraberliği ben +7 oynamayı düşünüyordum bu maça :D

gerrrard
10.Nisan.2010, 14:20
messi
daha çevik
daha dengeli
daha teknik
daha çabuk
daha iyi pasör
daha iyi plase ve aşırtmalar.
daha iyi dribling
daha vizyonlu
takım oyunu daha iyi
şut yüzdesi daha iyi.

ronaldo
daha hızlı
daha sert şut
daha etkili kafa vuruşları
daha isabetli frikikler
daha güçlü fizik

bence :) aklıma gelenler bunlar.diğer özellikler eşit bence karar alma,çalışkanlık,dayanıklılık gibi.

ayrıca messi kesinlikle ceza sahasında daha iyi.fazla cıvımıyor yeteneklerine kale önünde harekete geçiriyor.

bak burdaki fark ne biliyor musun? senin messi üstün dediğin tüm özellikleri tartışılır. fakat ronaldo'nun üstün dediğimiz tüm özellikleri su götürmez bir gerçektir. bu yüzden ronaldo messi'den daha iyidir bana göre.

TR.CaPTaiN
10.Nisan.2010, 14:52
Evinde oynadığı tüm lig maçlarını kazanan Real Madrid, Barcelona maçında da puan kaybetmez diye düşünüyorum. Barcelona ve özellikle Messi bu aralar insanüstü oynuyor ama rakip Real Madrid'in bu sene ŞL de elden gittikten sonra ligi alması gerekiyor ve bu maçta yiyecekleri bir darbe, büyük yatırımlara rağmen sezonu hayal kırıklığıyla tamamlamaları anlamına geleceğinden; bu maçı ne yapıp, edip alacaklardır. Skor tahminim:Real Madrid 3-1 Barcelona ( Xabi Alonso'dan gol bekliyorum)

Keşke Kaka ve İbrahimoviç de bu maçta oynayabilseydi. Daha renkli bir maç olurdu.

Marcelo: ''Messi'yi durdurmak için Roberto Carlos gibi oynamak gerekir.''

lexoqe
10.Nisan.2010, 15:22
Kesin Bir Favori Yok, ama kendi fikrim maçı izlerken nefeslerimizin kesileceği cok anlar olacağını söylüyor...

LadroN
10.Nisan.2010, 15:33
Real Madrid li olarak gönlüm Real den yana.

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
10.Nisan.2010, 16:16
Hazır mısınız?..

La Liga'daki zirve ateşi Barnebau'dan başlayarak her yeri yakacak!. Ligde son 8 haftaya girilirken aynı puanla zirveyi paylaşan Real Madrid ve Barcelona, başkentte kozlarını paylaşacak!
Bir tarafta sezon başında trasnfer rekorlarını alt-üst eden Real Madrid... Diğer taraftar oynadığı futbolun dünya üzeri olduğu belirtilen Barcelona.. Dünyanın en büyük derbilerinden biri olan El Clasico, bu kez bilinenden daha fazla anlam içeriyor. Sezon başından beri ligi domine eden ve müthiş bir kapışmaya giren iki takım, belki de 2009-2010 sezonunda şampiyonluk düğümünün çözüleceği El Clasico'da bu sezon son kez sahne alıyor.

Maç öncesi teknik adamlardan da iddialı açıklamalar geldi. Real'in patronu Pellegrini, "Real Madrid asla başka takımın futboluna bağlı oynamadı" diyerek Barcelona'dan korkmadığını söylerken Pep Guardiola da '"Bernabeu'da ortaya koyacağımız imaj benim için çok önemli. Tüm dünyanın yeniden Barça'yı görmesini istiyorum" diyerek takımına duyduğu güveni dile getirdi.

Barcelona, geçen sezon Santiago Barnebau'da oynanan maçı tarihi bir skorla 6-2 kazanmıştı. Bu sezon Nou Camp'ta oynan ilk maç ise Barcelona'nın 1-0'lık üstnülüğüyle bitmişti. Bu arada Real Madrid'in bu sezon evinde oynadığı tüm maçları kazanmış olması, dev maç öncesi en büyük ayrıntı.

La Liga'da bitime 8 hafta kala iki takım da 77 puanla zirveyi paylaşırken Real Madrid Katalanlar'a göre +1 averajı bulunuyor.

BÜYÜK KAPIŞMAYA HAZIR OLUN!
Öte yandan bu müthiş maçta bir başka müthiş düello için gözler Messi ve Cristiano Ronaldo'nun üzerinde olacak. Barcelona'nın Arjantinli yıldızının bu sezon gösterdiği doğa üstü performans, Katalanlar'ın El Clasico'daki en büyük kozu olacak. Real Madird Teknik Direktötü Pellegrini'nin Messi'yi Alvaro Arbeloa'yla durdurmayı planladığı gelen haberler arasında. Arjantinli'nin en büyük rakibi olan Cristiano Ronaldo ise, bu maçın Messi'yle kendisi arasında oynanmayacağını ifade etse de, maçın adamının kendisi olmak istediğini söylemekten çekinmiyor. Futbolsevelerin büyük bir heyecanla beklediği iki yıldızın kapışması, heyecanı şimdiden ikiye katlıyor.

KİM VAR, KİM YOK?
El Clasico öncesi iki takımda da önemli eksikler bulunuyor. Evsahibi Real Madrid'in Brezlyalı yıldızı Kaka, sakatlığı nedeniyle bu maçta oynayamazken ilk maçta galibiyet golünü atan Barcelona'nın golcüsü Zlatan Ibrahimovic, aynı nedenle El Clasico'da forma giyemeyecek. Katalanlar'da ayrıca sol bek Abidal de bu maçta yer alamayacak.

MUHTEMEL 11'LER

REAL MADRID: Casillas, Arbeloa, Albiol, Ramos, Garay, Alonso, Diarra, Van der Vaart, Grenero, Ronaldo, Higuain.
TEKNİK DİREKTÖR: M. Pellegrini

BARCELONA: Valdes, Maxwell, Puyol,Pique, Dani Alves, Xavi, Iniesta, Keita, Messi, Pedro, Krkic.
TEKNİK DİREKTÖR: P. Guardiola

LigTv

Homer J.S
10.Nisan.2010, 16:17
Real'le Barça'nın tdlerini karıştırmışlar.

Düzeltiyorum şimdi.

Revolution
10.Nisan.2010, 16:21
Lig TV teknik direktörlerin yerlerini karıştırmış sanırım :) Ayrıca Real Madrid tek farkla kazanır gibime geliyor.

ozaniel
10.Nisan.2010, 20:41
Barcelona alır gibime geliyor. Ama Messi değil de başka biri ön planda olacak gibime geliyor.

RaSenGan
10.Nisan.2010, 20:45
2-1 Barcelona alıcak.Goller : Messi,Xavi - Higuain :) İçime doğdu :)

Homer J.S
10.Nisan.2010, 20:47

Hadi inşallah. Temizsin dimi Maykıl.

nekop
10.Nisan.2010, 21:25

2-1 skor oynayanlar şimdiden yattı desene..

sakary Ali
10.Nisan.2010, 21:37
Bol gollü bir maç olacak gibi bence geçen sene ki gibi :) Barça ezer :D

C h A o S
10.Nisan.2010, 21:41
Ntv şifreli mi bir bilgisi olan var mı?

RaSenGan
10.Nisan.2010, 21:41
Hadi inşallah. Temizsin dimi Maykıl.

Iıı şey :zuhaha

2-1 skor oynayanlar şimdiden yattı desene..

Göreceğiz Nekop :) Ama sen göremezsin heralde o anlarda yatağında mışıl mışıl uyuyor olursun :)

Ahmet Göktaş
10.Nisan.2010, 21:42
Şu maçı ne kadar abartıyorlar yahu inanamıyorum. Barcelona 5-6 sene önce orta sıralara yakın yerlerde sürünürken neredeydi bu El Kılasiko ?

Her kanalda yok hazırmısınız , tuvaletinizi yapın, mısırları hazırlayın falan.. Derbi dediğin Mİlan-Juve'dir.

Aşk-ı Şehir
10.Nisan.2010, 21:43
Derbi dediğin Boca-River'dır gerisi yalan..

nerazzuri
10.Nisan.2010, 21:46
Şu maçı ne kadar abartıyorlar yahu inanamıyorum. Barcelona 5-6 sene önce orta sıralara yakın yerlerde sürünürken neredeydi bu El Kılasiko ?

Her kanalda yok hazırmısınız , tuvaletinizi yapın, mısırları hazırlayın falan.. Derbi dediğin Mİlan-Juve'dir.
Senden de bu yorum beklenirdi zaten. Hiç mi pozitif mesajı olmaz bir insanın.

Buyur bak, ne kadar eskiye dayanıyor bu derbi,
http://www.tarafsizhaber.com/haber-Yok-b246yle-ma231lar-El-Clasico-tarihi-481903/

Ahmet Göktaş
10.Nisan.2010, 21:48
Senden de bu yorum beklenirdi zaten. Hiç mi pozitif mesajı olmaz bir insanın.

Buyur bak, ne kadar eskiye dayanıyor bu derbi,
http://www.tarafsizhaber.com/haber-Yok-b246yle-ma231lar-El-Clasico-tarihi-481903/

Yahu ne alaka pozitiflikle ? Bir kere pozitif veya negatif bir yorum yapılacak konu değil onu anla önce.

İkincisi İNter-Milan derbisi demediğim için kızmışsında onu yansıtmasan iyi olurmuş :icon_wink:

Mustafa abiye de kız o zaman o da River-Boca derbisi demiş uzaklardanda olsa :n:

RaSenGan
10.Nisan.2010, 21:52
Ahmet pozitiflik konusunda katılıyorum.Pozitif mesajlarının sayısı bir elin parmaklarını geçmez nerdeyse :D

Bu arada İbrahimovic oynamayacak diye duydum doğru mu acaba ?

Ahmet Göktaş
10.Nisan.2010, 21:54
Ahmet pozitiflik konusunda katılıyorum.Pozitif mesajlarının sayısı bir elin parmaklarını geçmez nerdeyse :D

Bu arada İbrahimovic oynamayacak diye duydum doğru mu acaba ?

Ya haklısın genel anlamda Aygün ama bu konuda mesajımın negatif , pozsitiflikle alakası yok :D Çok abartıldığını düşünüyorum.

İBrahimoviç yok diyordu Ntvde de sabah. Zaten Real farklı alacak olsa da olmasa da :)

Hugo
10.Nisan.2010, 21:58
Zlatan kesin oynamayacak. Maçın gollü geçmesini istiyorum ama Real önceliği beraberliğe verip altta kalmasını sağlayacak maçın diye düşünüyorum :D tahminim 10 çifte şans :n:

LeqenDary
10.Nisan.2010, 22:04
Gönlüm Real Madrid diyor, aklım Barçayı gösteriyor .. İlginç bir maç olacak,beklenilenin aksine en fazla 3 gol olacağını düşünüyorum ... Tahminim 2-1 Real Madrid galibiyeti ...

Hugo
10.Nisan.2010, 22:16
Maçı Ertem Şener anlatsa ne eğlenceli olurdu :D Yanında da İlker Yasin.

Fernando Gago
10.Nisan.2010, 22:22
BARCELONA
Valdes
Puyol
Pique
Milito
Maxwell
Dani Alves
Keita
Busquets
Xavi
Pedro
Messi

REAL MADRİD
Casillas
Ramos
Albiol
Garay
Arbeloa
Xabi
Gago
Marcelo
Van der Vaart
Ronaldo
Higuain

Fernando Gago
10.Nisan.2010, 22:23
Barca'nın kadro ne öyle ya :S

sakary Ali
10.Nisan.2010, 22:24
Barcelona'da dizilim nasıl olacak çok merak ediyorum.İlginç bir kadro olmuş.

Aşk-ı Şehir
10.Nisan.2010, 22:27
Pedro veya Messi forvet-sol açığı paylaşıyorlar Daniel Alves sağ açık. :)

Addolorato
10.Nisan.2010, 22:29
Dağıtıcak Real Barça'yı hemde süründürecek..

Homer J.S
10.Nisan.2010, 22:53
Az kaldı az.

Barça'lar.

nerazzuri
10.Nisan.2010, 23:02
Messi forvet.

RaSenGan
10.Nisan.2010, 23:14
THY'nin reklamını yapmışlar çok güzel olmuş :)

Sadixx
10.Nisan.2010, 23:14
kaka ve ibo olsaydı iyiydi ama zaten ronaldo ve messi kapışması izlemek için izliyeceğiz :P

nekop
10.Nisan.2010, 23:18
Göreceğiz Nekop :) Ama sen göremezsin heralde o anlarda yatağında mışıl mışıl uyuyor olursun :)

Keşke o anlarda uyuyor olsam Aygün.Emin ol şuan en fazla istediğim şeylerden biri bu..

Sheriff
10.Nisan.2010, 23:37
Yuh bildiğin penaltıyı yedi hakem :D

RaSenGan
10.Nisan.2010, 23:41
Beklentilerin çok altında başladı maç bence.

KaPaLı
10.Nisan.2010, 23:57
Pehhh şansa bak hele. 1-0 önde Barcelona.

Melekovic
Messiiiiiiiiiiiiiiiii :D

Ronaldo nerede :D

RaSenGan
Ve beklenen adam golünü attı :) Sıra Xavi'de :D

bySilver
10.Nisan.2010, 23:59
Yok böyle bişi ya.

Melekovic
11.Nisan.2010, 00:00
Bu maça verilebilecek en kıl hakemi vermişler yalnız.

Şu Barca bir kaleci bulsa ne güzel olur :)

RaSenGan
11.Nisan.2010, 00:03
Alonso zoru başardı :D

Melekovic
11.Nisan.2010, 00:13
Şu dönen toplar hep en son kalacak oyuncunun önüne geliyor ya deli oluyorum.İkidir Pedro :D O ilk hamleler başkasına gelse gol olabilirdi,zaten birinde kontra yedi Barca diğerinde de zar zor kaptılar ve Xavi öylesine bir vurdu :)

Knightmare
11.Nisan.2010, 00:21
tempolu güzel maç oluyor :) Messi attı yine, affetmedi, süper bir anlaşma Xavi ile atasında :D
yalnız R.Madrid iki kontratak yakaladı çok net, birini Higuain iç etti, diğerini Marcelo bitirdi :) çok tehlikeli pozisyonlardı.

yaman76hakanFB
11.Nisan.2010, 00:35
1991 finallerinde Magic Johnson'lı Lakers'ın elinden şampiyonluğu aldığı günden itibaren bir tarihe tanıklık etmiştim: JORDAN... Nasıl tüm zamanların en büyüğü olunur... Her defasında "artık burdan ileri gidemez", " artık bu maçta bir önlem alırlar", "artık aynısını iki maçtır yapıyor, üç maç üst üste yapamaz" derdik ve JORDAN her defasında bırakın aynısını yapmayı BİR FAZLASINI YAPARDI...

Şimdi ikinci defadır böyle bir tarihe tanıklık etmekteyim... Majestelerinin parkelerde yaptığını yeşil sahalarda gencecik bir çocuk yapıyor... Adım adım en büyük olma yolunda ilerliyor... Kimse bu olanları kaçırmasın... Tarih gözlerimizin önünde yazılıyor... Messi'nin tanıklarıyız...

RaSenGan
11.Nisan.2010, 00:37
Pedro attı 2 oldu :)

Rsa
11.Nisan.2010, 00:37
Pedro çok güzel bir gol attı.

Melekovic
11.Nisan.2010, 00:38
Pedro golünü çok konuştum diye bana armağan etti :n:

baristayfur
11.Nisan.2010, 00:41
Barca da ki en sevdiğim isim attı golünü. Pedro

nannar
11.Nisan.2010, 00:50
Ne oldu Ronaldo'cular ? :n: Barça böyle oynadıkça R. Madrid unutsun artık galibiyeti :n: C. Ronaldo sinirlenmeye başladı bile... Futboluyla,karakteriyle,tavırlarıyla 10 basar Messi bu adama...

Melekovic
11.Nisan.2010, 00:53
Valdes'i görünce aklıma hep Hayrettin geliyo nedense :n:

Doğru düzgün pozisyon bulsalar belki gol atacak Madrid ama onu bile zor buluyolar.Pozisyonlar ya Ronaldo'nun olduğu gibi dar açıdan ya da uzaklardan.

baristayfur
11.Nisan.2010, 00:55
Ne oldu Ronaldo'cular ? :n: Barça böyle oynadıkça R. Madrid unutsun artık galibiyeti :n: C. Ronaldo sinirlenmeye başladı bile... Futboluyla,karakteriyle,tavırlarıyla 10 basar Messi bu adama...

Bu tartışmanın bittiğini düşünüyorum artık abi.

Ronaldo bile kabul etmişken artık bunu konuşmamıza gerek yok:icon_smile:

Ahmet Göktaş
11.Nisan.2010, 00:56
Kalksana ya kalksana yerdennnnnnnnnnnnnnn yaa

Melekovic
11.Nisan.2010, 01:00
Cassillas'tan müthiş bir bacak refleksi.

Kaleciler yer değiştirse bu Barca sezon boyu pek gol de yemez. :n:

baristayfur
11.Nisan.2010, 01:02
Messi son 2 pozisyonda insan olduğunu kanıtladı :D

Fernando Gago
11.Nisan.2010, 01:08
Valdes bu maçta kendini aştı :)

tarikko
11.Nisan.2010, 01:18
Her zamanki gibi Barcaladi Barca ;;)

Messi'nin ilk goldeki gogus calimi superdi gercekten..Bu adam baska yahu.. :)

Knightmare
11.Nisan.2010, 01:19
yippii!!! 2-0 bitti, alt oldu Barça güldürdü yüzümü :D

tarikko
11.Nisan.2010, 01:20
Dağıtıcak Real Barça'yı hemde süründürecek..
Uzgunum ama tam tersi oldu :) Barca fena dagitti..

baristayfur
11.Nisan.2010, 01:20
Heyecansız sıkıcı bir maç oldu. Barcelonanın açık ara üstünlüğüyle geçti maç

Hakemde çok etkili oldu bu maçın sıkıcı olmasında. Neredeyse olan bütün faullerde kartına başvurdu-gerekli gereksiz- Maç mücadeleden koptu bu yüzden

daha iyi pas yapan takımın kazanacağı belliydi.

Başından sonuna kadar Barcelona yaptı bunu ve maçı 0-2 almasını bildi.

Barçadaki 2 favori oyncumun gol atmasıda bni ayrıca sevndrdi :)

Seyirciler çok etkisizdi maçta. Bunu gördüm ben. Binlerce R.mad taraftarı sanki deplasmandalarmş gibi sesszce maç izlediler çoğu zmn. Arada şarkılar fln duyduk ama takımı ateşleyen taraftar yok malesef..

Real Madrid 0 - 2 Barcelona

Rsa
11.Nisan.2010, 01:25
Messi'den çok Xavi konuşulmalı bence.İki müthiş asist yaptı.

nerazzuri
11.Nisan.2010, 01:26
Dünyanın en iyisi diye birşey varsa oda Xavi'dir.

GodfatheR
11.Nisan.2010, 01:29
Dünyanın en iyisi diye birşey varsa oda Xavi'dir.

Aynen katılıyorum.

Sheriff
11.Nisan.2010, 01:29
Hayret birşey yahu, kos koca Real Madrid evinde ezeli rakibine nasıl yenilir. Tek maçtan yattık yine. Diğer kuponuda Napoli tek maçtan yatırdı zaten. Yine kayısı olduk..

Börk
11.Nisan.2010, 01:36
Messi de,Ronaldo da Dünya'nın en iyisi değil.Dünya'nın en iyi oyuncusunu sorduğunuz da artık Xavi diyeceğim.Atatürk'ün felsefesine de uyuyor.

Maçı sorarsanız da beklediğim çok altındaydı.2 yarıyı izlemedim pek,cips paketlerini bile açmadı benim gibi birisi?:D

LaigLeNoiR
11.Nisan.2010, 01:41
Barcelona çok rahat kazandı.

tarikko
11.Nisan.2010, 01:53
Xavi muhtesemdi gercekten.Nasıl paslar atıyor öyle yahu..Asistleri superdi zaten maçta.Bana göre dunyanın en iyi orta saha oyuncusu Xavi'dir(Messi'yi forvet olarak sayıyorum :D)..Üstüne adam tanımam..

Aşk-ı Şehir
11.Nisan.2010, 01:57
94 Milyon €'luk bir adam ne için alınır acaba? Artist artist hareketler yapsın diye mi? 1 tane olumlu işi olmadı Ronaldo'nun. Tartışmada burada bitmiştir. Messi her haliyle 10 basar Ronaldo'ya. Keza Marcelo. Nasıl pozisyon öldürülür onu gösterdi. Koşan adamın arkasına top atıyor ve bu bahsedilen adam Real Madrid'de oynuyor. Perez öyle bir takım kurmalı ki Barça'yı yenebilsin. Pedro'yuda takdir ettim. Adam sağ ayağıyla top sürüp sol ayağıyla plase yaptı helal olsun. Ama asıl takdir Xavi'ye. Sen nesin be abi. Nasıl paslardır onlar yahu...

Börk
11.Nisan.2010, 01:59
94 Milyon €'luk bir adam ne için alınır acaba? Artist artist hareketler yapsın diye mi? 1 tane olumlu işi olmadı Ronaldo'nun. Tartışmada burada bitmiştir. Messi her haliyle 10 basar Ronaldo'ya. Keza Marcelo. Nasıl pozisyon öldürülür onu gösterdi. Koşan adamın arkasına top atıyor ve bu bahsedilen adam Real Madrid'de oynuyor. Perez öyle bir takım kurmalı ki Barça'yı yenebilsin. Pedro'yuda takdir ettim. Adam sağ ayağıyla top sürüp sol ayağıyla plase yaptı helal olsun. Ama asıl takdir Xavi'ye. Sen nesin be abi. Nasıl paslardır onlar yahu...

Dediklerine birer birer katılıyorum.Marcelo'nun koşan adamın arkasına pas atmasından başka hatasını göremedim ben.Güzel oynadı ilk yarıda gördüğüm kadarıyşa.

nerazzuri
11.Nisan.2010, 02:05
94m€ bir oyuncuya o paranın 2 katı fazlasını kazanmak için verilir. Tamamen ticari amaçlı yani. :)

Aşk-ı Şehir
11.Nisan.2010, 02:21
94m€ bir oyuncuya o paranın 2 katı fazlasını kazanmak için verilir. Tamamen ticari amaçlı yani. :)

Kazansan ne olacak. 2 senedir Barça eziyor resmen Real'i. Para ne zaman tarihin, takımın, şanın, şerefin önüne geçmiş? Artık Valencia'cıyım ben. :u:

nerazzuri
11.Nisan.2010, 02:27
Kazansan ne olacak. 2 senedir Barça eziyor resmen Real'i. Para ne zaman tarihin, takımın, şanın, şerefin önüne geçmiş? Artık Valencia'cıyım ben. :u:
Maçı kazanmak için yapmıyorki dostum, para kazanmak için yapıyor. Nitekim amacınada ulaşıyor Perez.

Barcelona'da para saçıyor, parasını iyi harcıyamıyor. Alt yapısı iyi sadece.

GodfatheR
11.Nisan.2010, 02:31
Puyol, Pique, Messi, Xavi, İniesta, Fabregas, Valdes, Pedro, Bojan ve daha niceleri bu nasıl bir alt yapıdır yahu bu nasıl bir oyuncu fabrikasıdır. Nedir bu işin sırrı acaba??

baristayfur
11.Nisan.2010, 02:42
Puyol, Pique, Messi, Xavi, İniesta, Fabregas, Valdes, Pedro, Bojan ve daha niceleri bu nasıl bir alt yapıdır yahu bu nasıl bir oyuncu fabrikasıdır. Nedir bu işin sırrı acaba??

Güvenmek, oynatmak, ve Zeka.

Börk
11.Nisan.2010, 02:43

Bunlarda bizim ülkemizin takımlarında olmayan 3 özellik.

GodfatheR
11.Nisan.2010, 02:46

Sanırım anahtar 3 kelime bu.

vuque
11.Nisan.2010, 03:52
Barçalayacağız Demiştim Ve Barçaladık :D

Bordo61Mavi
11.Nisan.2010, 05:34
XAVI diyorum baskada bisey demiyorum

KaPaLı
11.Nisan.2010, 08:57

Mustafa Barcelona'nın döktüğü parada az değil. En basitinde ismini bile yazamadığımız Ukrayna'lı defans oyuncusuna 20 milyon €'dan fazla para verdiler. Ellerinde Puyol - Pique - Marquez - Milito gibi adamlar varken bide. İbrahimovich için Eto'o gibi bu sistemin anahtar oyuncusunu yolladılar. İbra oynadığı zaman ne kadar zorlanıyo Barcelona. Pedro olmasa bu sezon burada olamazlardı. Ama işte altyapıları muhteşem adamların. Daha oynatmadıkları ne adamlar var. Bu sayede kazanıyolar. Dün akşam oynayan takımdan Valdes - Pique - Puyol - Busquets - Xavi - Messi - Pedro altyapıdan yetişmiş oyuncular. Real'de altyapıdan yetişmiş 2 oyuncu vardı sadece. Ramos belki bunlar içinde sayılabilir ama diğerleri hep bu sezon veya geçen sezon gelmiş adamlar.

KaPaLı
11.Nisan.2010, 09:01
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs451.snc3/25825_418973940420_151976615420_5668319_7511378_n. jpg

http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs421.snc3/24359_10150172937185705_128446205704_11730974_4409 414_n.jpg
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs421.snc3/24359_10150172937190705_128446205704_11730975_1639 817_n.jpg
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash1/hs441.ash1/24359_10150172937200705_128446205704_11730976_2615 420_n.jpg

http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs421.snc3/24359_10150172937210705_128446205704_11730977_6793 233_n.jpg

http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs421.snc3/24359_10150172937220705_128446205704_11730978_1508 722_n.jpg

http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs401.snc3/24359_10150172937515705_128446205704_11730981_7803 774_n.jpg

http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs401.snc3/24359_10150172937520705_128446205704_11730982_7761 714_n.jpg

http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash1/hs441.ash1/24359_10150172937525705_128446205704_11730983_6602 280_n.jpg

http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs401.snc3/24359_10150172937530705_128446205704_11730984_7082 913_n.jpg

sakary Ali
11.Nisan.2010, 09:18
Real Madrid her zaman ki gibi Barça karşısında hiçbirşey yapamadı.Messi'ye yine çok sert oynadılar.Barça sonuna kadar haketti.Barça'yıda yenen olursa anca şansıyla balıyla yener.Bu takımı öyle top oynayarak zor yenersiniz.

TR.CaPTaiN
11.Nisan.2010, 09:23
Real Madrid beklemediğim bir yenilgi aldı. Barcelona maçı haketti. Real Madrid'in ciddi 2 tane pozisyonu var; Alonso'nun kafası ve van der Vaart'ın karşı karşıya kaldığı pozisyon. Fakat Barcelona daha ciddi pozisyonlarda Casillas'ı geçemedi.

Ercan Taner Mess'nin golüne methiyeler düzerken ben hala Xavi'nin asistinde kalmıştım. Dünya'da topa emir verircesine istediği noktaya her şekilde atabilen nadir oyunculardan.

Messi'nin maç sonunda Ronaldo'yla tokalaşırken '' (::) '' bu ifadeyi kullanması güzeldi. Ama tabi Messi bunu içinden aha da söndürdük yine havanızı tarzında yapmadı, yani en azından bana öyle geldi.

Dün gece 90 bin kişi hayal kırıklığına uğrayarak döndü evine. Bir de bu statta Barca'nın elinde ŞL kupası olursa Real Madrid taraftarı herhalde çıldırır.

El Barto
11.Nisan.2010, 09:26
Messi'nin maç sonunda Ronaldo'yla tokalaşırken '' (::) '' bu ifadeyi kullanması güzeldi. Ama tabi Messi bunu içinden aha da söndürdük yine havanızı tarzında yapmadı, yani en azından bana öyle geldi.

Maçın başında tokalaşırken de aynı hareketi yaptı. "Bak nasıl alacağız gazınızı" der gibiydi. :D

BaFraLı
11.Nisan.2010, 09:42
Sadece ilk yarıyı izledim.Eski El Classico'lardan kötüydü.Bi kere üst bitmedi maç :D:D.

Benzema gibi adamı 80.dakikada alan hocadada var birşey.Böyle maçta Benzema oynamassa kim oynayacak.Messi gene attı golünü.Bu senede Real Madrid bir başarı elde edemedi.

Universal
11.Nisan.2010, 10:17
Barcelona'nın kalitesini bir kez daha anladık. :) İddaa'da parayı kazandım. Rahattım, tek maç açmaları güzel oldu.

Flawless Victory
11.Nisan.2010, 10:32
Barcelona'nın kazanacağı ve Messi'nin gol atacağı haftalar önceden belli olmuştu. :D

Del Piero_10
11.Nisan.2010, 10:34
Real Madrid gerçekten aciz kaldı Barcelona karşısında. Van der Vaart, Gago, Marcelo'dan oluşan bir orta sahanın pek de ''Galacticos'' olmadığı zaten daha maç başlamadan belliydi.

BeeTLeJuiCe
11.Nisan.2010, 10:44
Alt bitebilir demiştim, keşke korkmayıp iddaa oynasaydım :))

E.Cartman
11.Nisan.2010, 10:49
Maç adını haketmedi biraz zevksiz bi maçtı bence :) bi kaç kez Barça resmen dalga geçti Real'le zaten pas yaparak oynattılar resmen Real'i ortada :D

Bu arada Tolga sana alt biter demiştim demi :n::n:

Flawless Victory
11.Nisan.2010, 10:49
Xavi=Real Madrid orta sahası.. :D

GeNç KaRTaL
11.Nisan.2010, 11:09
Real Madrid'in Barcelona'yı yakalayabilmesi için kadrosunu biraz daha güçlendirmesi ve bir takım olabilmesi lazım.Sanırım daha en az bir kaç seneleri var önlerinde.

Homer J.S
11.Nisan.2010, 11:17
Xavi Hernandez..

Maç için söylenecek başka bi şey yok.

MeMo
11.Nisan.2010, 11:28
Real Madrid,Barcelona karşısında bu kadar ezilemezdi 2 senedir Real Madrid'e acıyorum.Şemsi'ye katılıyorum Real Madrid'in Barca'ya yetişmesi için en az 1 senesi daha var.

Bu arada Xavi hakikaten müthiş bir adam.Adam geleceği görüyor resmen :D

gerrrard
11.Nisan.2010, 13:08

bu hareketi ronaldo yapsaydı eminim yine burada artist şu bu diye sözler sarfediyordu herkes.

herkes xavi'ye takılırken bende guti'ye hayran kaldım. oyuna girdiği gibi r.madrid için itici güç oldu. büyük oyuncu gerçektende baştan beri oynatmaması pellegrininin akıl alır gibi değil.

ronaldo bence daha iyisini yapamazdı. kendisini müthiş paslarla besleyen bir ortasaha yok maalesef. bu yönden kaka'yı çok aradı real madrid. van der vaart'tan beklediler bunu fakat oda en kötü maçlarından birini çıkardı.

sonuç olarak, real madrid beni hayal kırıklığına uğrattı ...

Hugo
11.Nisan.2010, 13:13
Guti'nin ilk 11de olması çok şey değiştirebilirdi bence de.
Oyunda öne çıkan oyuncu yoktu. Xavi'nin pasları bjk-ts maçındaki beşiktaş orta sahasını hatırlattı. Bjk-TS maçı daha zevkliydi ya :D

Fernando Gago
11.Nisan.2010, 13:18
http://www.yukleresim.com/images/h2dupcf135isdfa4sau.jpg (http://www.yukleresim.com/)

http://www.yukleresim.com/images/lugs8n0pbqyqhjq1wt5l.jpg (http://www.yukleresim.com/)

Her geçen maç daha da "Maradona" oluyor :)

footballer33
11.Nisan.2010, 13:20
Barca şampiyonluğunu ilan etmiştir, hayırlı olsun. :) Barca taraftarı olarak çok mutlu oldum. Maçın adamı Xavi'ydi dün, ama Pedro'yu da göz ardı etmemek lazım. Barca'da Messi'den sonra çıkan 2. yıldız olacaktır Pedro.

BeeTLeJuiCe
11.Nisan.2010, 13:29
Real Madrid'in Barcelona'yı yakalayabilmesi için kadrosunu biraz daha güçlendirmesi ve bir takım olabilmesi lazım.Sanırım daha en az bir kaç seneleri var önlerinde.

Kadroyu daha ne kadar güçlendirebilirler bilmem ama takım olmayı başarırlarsa Barca gibi olabilirler, gerçi onlar takım olana kadar Barca doğaüstü bi hale bürünür. :)

KaF KeF
11.Nisan.2010, 13:30
beklemediğim bir yenilgi aldı Real.Sezon başında Sineijder ve Robben gibi 2 kanat oyuncunu satarsan marcelo-gago gibi bir orta sahayla çıkmak zorunda kalırsın.Guti'yi kurtarıcı olarak değil van der vaart'ın yerine 11'de başlatması daha mantıklı olurdu.Ne olursa olsun Barcelona haketti, kazandı..Ronaldo bu sözümde sana o kadar güvendik sana bi çalım atamadın be.Git o saçlarını da düzelt.Çok tipsiz olmuşsun..:D

Melekovic
11.Nisan.2010, 13:30
Ben Raul'u özlemişim.

Maç bitti gibi olurken sahaya soktu ama ne Ronaldo ne başkası.Hatta Raul girince gidenlerden bazıleri yerlerine oturdu. Maç çoktan bitmişti ama sahada Real Madrid olduğunu o zaman algıladım.

Hayran olduğum oyuncuların başında gelir.

Knightmare
11.Nisan.2010, 14:09
Gol de attı abi ama zeki Benzema ribaund almaya çalışınca güme gitti golü :)

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
11.Nisan.2010, 15:27
Çok büyük hayal kırıklığına uğradım Real adına...Tebrikler Barca,ayrıca dün yazdığım ''Messi çok büyütülmüş'' lafımı yutmuş bulunuyorum :D Gerçekten çok büyük oyuncu Messi.

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
11.Nisan.2010, 15:36
"Messi'ye teşekkür ediyorum"

Fenerbahçe'nin Brezilyalı futbolcusu Cristian takımının son durumu ile ilgili açıklamalarda bulunurken, Barcelona'nın Arjantinli yıldızı Messi'ye de övgüler yağdırdı.
Cristian, Samandıra Can Bartu Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenmanın ardından basın toplantısı düzenledi.

Türkiye Ligi'nin çok zorlu olduğunu ifade eden Cristian, ''Zorlu olduğunun en güzel örneği de bu sene yaşanıyor. Ligin bitimine 6 hafta kalmışken, 4 takımın şampiyonluk şansı var. Brezilya Ligi'nde bu kadar hafta kalınca 1-2 takım şampiyonluk için mücadele eder. Türkiye Ligi çok kaliteli ve zorlu. Biz de zorlu ligde ne kadar kupa varsa almak istiyoruz. 2 kupa için de oynayan ve almak isteyen tek ekibiz'' ifadelerini kullandı.

''GALATASARAY VE BEŞİKTAŞ TA YARIŞIN İÇİNDE''
Beşiktaş ve Galatasaray'ın şampiyonluk yarışından kopup kopmadıkları sorusuna Cristian şöyle yanıt verdi:

''Bu fikre katılmıyorum, Galatasaray ve Beşiktaş ta şampiyonluk yarışının içinde. Bundan birkaç hafta evvel bizi şampiyonluk yarışının dışında gösteriyorlardı. Ama aldığımız sonuçlar ve rakiplerimizin puan kayıpları ile en kuvvetli aday olduk. Ayaklarımız şu anda yere sağlam bir şekilde basıyor. Onlardan önde de olsak tökezlediğimizde bize yetişecekler, bu nedenle dikkatli olmalıyız.''
''KUPA HASRETİNE SON VERMEK İSTİYORUZ''
Cristian, Fenerbahçe'nin uzun yıllardır Türkiye Kupası'nı kazanamadığının hatırlatılması üzerine, ''26-27 senelik hasrete son vermek için oynuyoruz'' dedi.
''Fenerbahçe'nin 26-27 senedir bu kupayı alamaması şaşırtıcı'' ifadelerini kullanan Cristian, ''Şu ana kadar kazanamamıştır ama bu sorun değil, biz oyuncu grubu olarak bu sene kupayı kazanmak istiyoruz. Hem camiamıza hem taraftarımıza uzun yıllar sonra verdiğimiz bir hediye olacak'' diye konuştu.
''TAKIMIMA KISA SÜREDE DÖNMEK İSTİYORUM''
Sakatlığı ile ilgili bir soruya Cristian, ''Şu anda iyi durumdayım. En kısa zamanda takımıma dönmek istiyorum, bu nedenle de sıkı bir şekilde çalışıyorum'' yanıtını verdi.
Artık bu dönemden sonra takımın yüzde yüz mücadele edecek oyunculara ihtiyacı bulunduğunu anlatan Cristian, ''Artık hata kaldırmayacak haftalara girdik. Ben de yüzde yüz dönmek istiyorum. Zaman söylemek bu nedenle yanlış olur. Tam hazır olarak dönmek istiyorum'' şeklinde konuştu.
''BURADA ÇOK MUTLUYUZ''
Fenerbahçe'de mutsuz olduğu ve ayrılmak istediği yönünde çıkan haberlere üzüldüğünü anlatan Cristian, ''Ben ve ailem bu haber çıktığında çok şaşırdık. Bu haber gerçek değil. Biz burada olmaktan çok mutluyuz. Her şey bizim için çok iyi devam ediyor'' ifadelerini kullandı.
Haberi kimin yazdığını bilmediğini belirten Cristian, ''Takımın tüm bireyleri, tamamen şampiyonluğa odaklanmışken bu tip haberlerin çıkması doğru değil'' dedi.
''MESSİ'Yİ İZLEMEK BÜYÜK ZEVK''
Barcelona'nn yıldız futbolcusu Messi ile ilgili bir soru üzerine de Cristian, ''Barcelona'yı saha içinde izlemek büyük zevk. Futbol seyretmek isteyenlere hediye gibi. Messi hakkında çok fazla söyleyecek bir şey yok. Öyle şeyler yapıyor ki, zaman zaman kendinin bile yaptığına inandığını sanmıyorum. Onu izlemek büyük bir zevk. Bize yaşattığı şölen için kendisine teşekkür ediyorum'' diyerek sözlerini tamamladı.

LigTv

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
11.Nisan.2010, 15:44
"En iyi olan kazandı"

Barcelona'nın deplasmanda Real Madrid'i 2-0 yenerek liderlik koltuğuna oturması İspanyol basınına "Barça'nın futbolu tartışılmaz, en iyi olan kazandı" diye yansıdı.

İspanyol gazeteleri genel görüş olarak, Barcelona'nın Real Madrid'in 3 puan önüne geçerek, lig şampiyonluğuna çok yaklaştığını savundu. Madrid basınından Marca, "Barça göz kamaştırmadı, ama El Clasico'da açık bir şekilde üstündü" derken, alınan yenilgi sonrasında "iki ayağı birden dışarda" diye yorumladığı teknik direktör Manuel Pellegrini'nin sezon sonunda gönderileceğini ileri sürdü. "Xavi'nin gözü, lige karar veriyor" başlığını atan Marca, Barça'nın orta saha oyuncusunun futboluyla herkese ders verdiğini yazdı. Diğer spor gazetelerinden AS da "En iyisi kazandı" başlığını atarken, özellikle ikinci yarıda Barça'nın sahadaki üstünlüğünün belirginleştiğini kaydetti. İspanya'nın en yüksek tirajlı siyasi gazetesi El Pais gazetesi de maçla ilgili olarak "Bordo mavililer, hiçbir iz bırakmayan Madrid karşısında ekolünü kanıtladı. Guardiola'nın ekibi, olağanüstü kolektif futbolunu ortaya koyarak, yetersiz bir Real Madrid'e karşı üstünlük kurdu ve liderliği tekrardan ele geçirdi. Barça'nın sonu yok" değerlendirmesini yaptı.
Sport ve El Mundo Deportivo gibi Katalan spor gazeteleri ise "Şampiyon vuruşu", "Duş!" başlıklarını atarak, "İlk kez üst üste Bernabeu'da kazanan Barça, Real Madrid'den çok üstündü. Hemen hemen ligin sonu geldi ve Barça, Real Madrid'e verdiği darbeyle ilk kupasını kazandı" şeklinde yorumlarla, Barcelona'yı şimdiden şampiyon ilan etti.
Bu arada İspanyol basını, Barcelona'nın iki golünün asistini veren Xavi'yi sahanın en iyisi, Real Madridli Higuain'i de sahanın en kötüsü olarak seçti. Maç içinde Messi, Ronaldo karşılaştırılmasında ise üstün gelen taraf olarak Arjantinli yıldız oyuncunun seçildiği görüldü.
PELLEGRİNİ: ''BİZDEN DAHA ÜSTÜN OLAN BİR TAKIM KAZANDI''
Öte yandan, maç sonrası yapılan açıklamalarda, Real Madrid Teknik Direktörü Manuel Pellegrini, samimi olarak, "Biz her zamanki maçımızı çıkardık, ancak futbolcuları çok endişeli gördüm. Eksikliğimiz, rahat olamamamız ve oyunun süratini istediğimizde durduramamızdı. Birinci gol, maçın kilit anı oldu. Bugün itibariyle bizden daha üstün olan bir takım kazandı" şeklinde konuştu. Şampiyonluk için sonuna kadar mücadele edeceklerini ifade eden Şilili teknik adam, "Çok önemli bir maçtı, ama Barcelona kendini şampiyon hissedemez. Daha önümüzde 21 puan var" dedi. "Göz kamaştırıcı bir maç çıkardık" diyen Barcelona Teknik Direktörü Pep Guardiola da şampiyonluk yarışında henüz hiçbir şeyin belli olmadığını, önlerinde 7 maç daha bulunduğunu vurguladı.
Futbolculardan Lionel Messi, "Herhangi birinden daha üstün olduğumuzu gösterdik. Barça, Madrid'den üstündü, Messi, Ronaldo'dan değil. Tarih yazmaya devam etmek zorundayız. Önümüzde zor maçlar olsa da şampiyonluğa daha yakınız" derken, Cristiano Ronaldo da "Barcelona'ya yenilmek bir başarısızlık değil.
Bizden çok daha üstün bir takım olduğunu sanmıyorum. Biz genel anlamda iyi oynamadık, Barça daha etkiliydi. Biran önce başımızı dik tutup, lig şampiyonluğu için mücadeleye devam etmeliyiz" açıklamalarında bulundu.

LigTv

GeNç KaRTaL
11.Nisan.2010, 17:16
Guti dün hareketlendirdi Madrid ortasahasını,evet.Özellikle Vaart'a attığı pas mükemmeldi.Daha önceki maçlardan birinde bakmadan topukla klas bir pası vardı.Gerçekten çok klas bir oyuncu Guti.

http://www.yukleresim.com/images/h2dupcf135isdfa4sau.jpg (http://www.yukleresim.com/)

http://www.yukleresim.com/images/lugs8n0pbqyqhjq1wt5l.jpg (http://www.yukleresim.com/)

Her geçen maç daha da "Maradona" oluyor :)

Bu 2.resim dünkü maça ait değil yalnız.Sanırım ilk devredeki maçtan bir kare.

Kadroyu daha ne kadar güçlendirebilirler bilmem ama takım olmayı başarırlarsa Barca gibi olabilirler, gerçi onlar takım olana kadar Barca doğaüstü bi hale bürünür. :)

Riberry ve Villa'yı alarak daha da güçlenebilirler mesela.

nekop
11.Nisan.2010, 18:04
Göreceğiz Nekop :)

Görebildin mi Aygül? Göremediysen özetini atayım sana..

RaSenGan
11.Nisan.2010, 18:21
Görebildin mi Aygül? Göremediysen özetini atayım sana..

Gördüm SertAt gördüm :)

TuNdRaLoWeR
11.Nisan.2010, 19:00
Ronaldo'nun her türlü çirkeflik denemesine rağmen Messi'nin ve Barça'nın sürdürdüğü gelenek bozulmadı.

Yalnız Barça'da anlamıyorum nasıl bir sistem varsa kimi koysan oynuyor.Iniesta gibi bir dinamo ile Yaya Touré gibi bir etten duvar yokken Busquets ve Pedro ile, bu işi başarabiliyorlarsa, ve rakipleri de Madrid'ken bunu yapıyorlarsa..Takdir edilir, tebrik edilir ve maçtan önce türettiğim ve maç sonunda işe yaradığını gördüğüm formülüm söylenebilir;

Messi > Ronaldo, Messi=Barça - Ronaldo=Madrid, Barça > Madrid; BARÇA.

Barça38
11.Nisan.2010, 22:20
"barça"ladı:)

TR.CaPTaiN
13.Nisan.2010, 13:08
http://www.yukleresim.com/images/rfhmgnlpluwgc4sdfum.jpg (http://www.yukleresim.com/)

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
15.Nisan.2010, 21:48
Real Madrid A.Ş.

94 milyon avroluk rekor bedelle Cristiano Ronaldo'yu sezon başında renklerine katan Real Madrid, Portekizli oyuncunun parasını çıkarttı !.. 'Beyaz Şimşekler'in şu ana kadar Ronaldo formalarından 100 milyon avro gelir elde ettiği bildirildi.
Portekiz basını Real Madrid'in daha sözleşmesinin ilk yılında Ronaldo'nun bonservis bedeli parasını çıkarttığını öne sürdü. Haberde başkent Madrid'de bulunan Real Madrid Store'a her gün binlerce ziyaretçi akını olduğu ve dünyadaki tüm mağazalar ele alındığında en çok satılan ürünün Ronaldo formaları olduğuı belirtildi.

Kulübe yakın kaynaklardan edinilen bilgiye göre şu ana kadar Portekizli yıldızın formalarından 100 milyon avro gelir elde edildi. Ayrıca İspanyol ekibin Luis Figo, Zinedine Zidane, Ronaldo ve David Beckham'da da aynı kozu oynadığı ancak Ronaldo formaları görülen ilginin rekor seviyede olduğu kaydedildi.

Real Madrid ayrıca oyuncusunun imaj hakları ve Nike, Castrol ve diğer sponsorluk gelirlerinin yarısına sahip..

(Ligtv.com.tr)

E.Cartman
15.Nisan.2010, 21:53
belliydi zaten böyle olacağı resmen bedavaya oynatıyorlar adamı 13M€ maaş veriyolar ama 25-30M€ reklamlarından alıyorlar :n::n:

ozaniel
15.Nisan.2010, 22:35
Fabregas Xavi veya Iniesta oynamadığında Busquest'e kalmamak için alınıyor herhalde. Bir de iki-üç yıl sonra Xavi yaşlandığında Fabregas oraya geçecek.

izmer96
15.Nisan.2010, 23:35
Fabregas transferine gereksiz denmesi cok ilginc olmus , fabregas xavi ile ayni kapasitede iniestadanda daha iyi bir oyuncudur benim gozumdeki ayrica iniesta ve xavi robor degiller tum maclarda oynasinlar , alirsa Barca cok iyi transfer olur

Fernando Gago
16.Nisan.2010, 00:46
Bu sene transfer teklifi yapmama adına Arsenal ile sözleşmişler . 2011 sezonuna bir teflik ile gelecekler Muhtemelen Fabregas'ı 2 sene sonra Barca forması ile izleyeceğiz.

KaPaLı
16.Nisan.2010, 12:07
Eee zaten Florentino Perez'in olayı bu. Pepe'yi daha önceden 2 milyon €'ya alacakken almayıp sonra 30 milyon €'ya almıştı.

Del Piero_10
17.Nisan.2010, 16:25
El Clasico'da aldıkları mağlubiyete rağmen, Real Madrid'in yıldızı Cristiano Ronaldo, zirve yarışından vazgeçmedikleri hususunda ısrarcı.

Marca'ya konuşan 94 milyon avroluk oyuncu, "Umarım Barcelona önümüzdeki haftalarda puan kaybeder. Espanyol'a bu konuda güveniyoruz" dedi.

Barcelona karşısında aldıkları mağlubiyet sonrası inançlarını tamamen yitirmediklerini vurgulayan Ronaldo, "Zor gözüküyor ama son ana kadar mücadele edeceğiz" diye konuştu.

Barcelona, bu akşam Espanyol karşısında kazanırsa, maç fazlasıyla Real Madrid ile arasındaki puan farkını 6'ya yükseltecek.

GeNç KaRTaL
17.Nisan.2010, 17:25
Barcelona Real Madrid'i yendikten sonra şampiyonluğu çok zor kaptırır.Çok düşük bir ihtimal.

Fearless Coward
17.Nisan.2010, 17:47
Barça önündeki bütün maçlarını %90 kazanacak güçte ancak Espanyol onlara ters gelen takım her an her şey olabilir..

BaFraLı
17.Nisan.2010, 18:04
O zor biraz. Barcelona bundan sonra şampiyonluğu bırakmaz.

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
17.Nisan.2010, 19:31
Bence de Barcelona artık bırakmaz gibi,ama belli de olmaz...

REsist JuvE11
17.Nisan.2010, 23:18
hakem resmen taraflı maç yönetti.bu kadar olamaz.bizim hakemlerimizin her yerinden öpüyorum;)

barahir
17.Nisan.2010, 23:27
Başka bişi istese olacakmış..

nerazzuri
17.Nisan.2010, 23:37
Berabere bitti maç, şimdi yarın Valencia'yı yenmeye kaldı iş.

sakary Ali
17.Nisan.2010, 23:39
real madrid kazansa bile puan farkı 1'e düşüyor.Barça bir daha puan kaybetmez.

Hugo
18.Nisan.2010, 00:08
Şom ağzını açma Ronaldo :D

Fearless Coward
18.Nisan.2010, 00:13
Dediğim gibi Espanyol Barça'ya ters gelen takım puan almaları normal olacaktı ve aldılar puan Barça'dan..Real kazanacaktır mutlaka..

El Barto
18.Nisan.2010, 00:21
Bu derbide kazanan çıkmadı bakalım yarın bizim derbi ne olacak. :p

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
18.Nisan.2010, 11:18
Real Madrid,Barca puan kaybettikten sonra kesinlikle 3 puanı alacaktır...
Bizim derbide kazanan biziz Emre Abi :p Bobo atar Kartal Uçar :)

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
18.Nisan.2010, 11:29
Barca fren yaptı

Geçtiğimiz hafta Real Madrid'i deplasmanda yenen ve La Liga liderliğini ele geçiren Barcelona, 7 maçlık müthiş bir galibiyet serisinin ardından ezeli rakibi Espanyol karşısında durdu. 0-0 biten mücadele sonrası geçen haftanın kaybedeni Madrid, puan farkını 1'e indirme fırsatı yakaladı.

Yeni stadında ilk Barcelona derbisine çıkan Espanyol, mücadelenin ilk yarısında sahanın hakimi durumundaydı. Ancak çok önemli üç pozisyonda Valdes ve direği geçemeyince devre arasına 0-0 beraberlikle girildi. İkinci yarıya iyi başlayan ekip ise konuk Barca oldu. La Liga liderinin bu üstünlüğü ise 15 dakika sürdü. 61. dakikada Alves kırmızı kart görünce üstünlük tekrar ev sahibine geçti ama Espanyol da gol bulamayınca maç başladığı gibi 0-0 bitti.

Böylece Barcelona, puanını 84'e çıkardı. Real Madrid, Valencia'yı yenerse farkı 1'e indirecek.

(Ligtv.com.tr)

sentugo
18.Nisan.2010, 11:45
kardeşim dün Ntv de idda programını izliyordum.. Adam dedi ki Barca'yı durdurabilecek şu andaki tek takım Espanyol'dur dedi... Ve öyle çıktı :D İdda oynadığımdan değil ama adama güvenim arttı :D

Del Piero_10
18.Nisan.2010, 13:57
İtalyan teknik adamın, Dünya Kupası'ndan sonra Real Madrid'in başına geçebileceği iddia edildi.

Şu an itibariyle İngiltere Milli Takımı'nın başında bulunan Fabio Capello'nun, Dünya Kupası'ndan sonra Real Madrid'i çalıştırabileceği konuşuluyor.

Sezona büyük umutlarla başlayan ancak Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek final göremeyen, La Liga'da da şampiyonluk şansını oldukça zora sokan Real Madrid'in teknik direktör Manuel Pellegrini ile yollarını sezon sonunda ayırması bekleniyor.

Bu görev için daha önce de defalarca adı anılan Capello'ya yakın bir kaynağın açıklamalarına göre bu ihtimal de pek de zor değil. İngiliz The Sun gazetesine konuşan bu kişi, "Fabio şu anda tamamıyla Dünya Kupası'na konsantre olmuş durumda. Bu takımda çok büyük emeği var ve bu yaz bunun karşılığını almak istiyor. İngiltere ile olan sözleşmesi devam ettiği sürece Real'i düşüneceğini zannetmiyorum ama Dünya Kupası'ndan sonra ne olur bilemiyorum" şeklinde konuştu.

Capello'nun İngiliz Futbol Federasyonu ile olan anlaşması 2012'de sona eriyor ancak sözleşmede bulunan bir maddeye göre İtalyan teknik adam, istediği takdirde Dünya Kupası'ndan sonra görevinden ayrılma hakkına sahip.

nerazzuri
18.Nisan.2010, 14:18
O kadar gurursuz değildir umarım. Şampiyon yaptığı halde kovuldu takımdan.

E.Cartman
18.Nisan.2010, 14:26
Capello'nun kovulduğu yere döneceğini sanmıyorum kendi istifa etseydi olabilir derdim ama o kadar gurursuz olduğunu sanmıyorum...

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
18.Nisan.2010, 17:27
Gerçekten de o kadar gurursuz değildir...Şampiyon yaptığı halde kovuldu Madrid'den,geri dönmez...
Ayrıca Real'in Pellegrini'yi yollama sevdasına inanamıyorum,devam ederse Pellegrini,bu takım seneye coşar ama...

Fernando Gago
18.Nisan.2010, 18:40
Capello bence de kabul etmez ..

goosfraba
18.Nisan.2010, 18:46
unuttuğumuz birşey var. Capello'yu şuanki yönetim kovmadı. Ramon Calderon yönetiminde kovulmuştu. bence bu transferin %49 olabilirliği var bana göre.

ThersoN
18.Nisan.2010, 19:53
papaz her gün pilav yemez

nekop
18.Nisan.2010, 22:31
unuttuğumuz birşey var. Capello'yu şuanki yönetim kovmadı. Ramon Calderon yönetiminde kovulmuştu. bence bu transferin %49 olabilirliği var bana göre.

Yüzdeyi nasıl hesapladın Umut? :D Tuncay %60 Fenerbahçe'de konusuna yollatırım bu mesajını.. :D

barahir
18.Nisan.2010, 22:34
Bence masa başı bi haber.. Yorum yapmaya bile lüzum yok..

KanaKe
18.Nisan.2010, 23:57
Capello degilde su takima Mourinho iyi giderdi :)

TR.CaPTaiN
19.Nisan.2010, 00:59
Real Madrid'in hangi teknik direktörü alırsa alsın ses getirir ama hangisini alırsa en çok ses getirir ? Cevap: Mourinho. Dolayısıyla Real Madrid teknik direktör değiştirecek olursa bana göre en büyük aday Mourinho'dur.

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
23.Nisan.2010, 14:10
4 milyon Euro'ya ret

İspanyol basını, Mehmet Topal ile sözlü anlaştığını iddia ettiği Valencia'nın, Galatasaray ile müzakerelere başladığını, ancak ilk teklifinden olumlu yanıt alamadığını belirtti.

Superdeporte gazetesi ve radyo 9 tarafından verilen haberlerde, Valencia kulübünün Galatasaray'a 4 milyon Avroluk bonservis teklifinde bulunduğu, ancak sarı-kırmızılıların bunu kabul etmediğini ileri sürüldü. İspanyol medyası, herşeye rağmen müzakerelerin devam ettiği Valencia'nın yeni teklif götüreceğini kaydetti. Bu arada Valencia teknik direktörü Unai Emery, rRdyo 9'da katıldığı bir programda yaptığı açıklamalarında kulübün Mehmet Topal ile ilgilendiğini bildiğini söyledi. Emery, ''Bu futbolcunun getirilmesi için çalıştıkları konusunda bilgim var. Topal'ın özelliklerini biliyoruz ve takımı güçlendirmek için aradığımız fiziksel özelliklere sahip'' şeklinde konuştu.
Öte yandan günlerdir Topal hakkında övgü dolu sözlerle haber yapan Superdeporte gazetesi, internetteki taraftar anketine devam ederken, şimdiye kadar Valencialılar'ın yüzde 83'ü Türk futbolcunun alınmasından yana görüş bildirdi.

LigTv

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
23.Nisan.2010, 14:14
Real Madrid ve Tevez

Real Madrid'in, Manchester City'de oynayan Carlos Tevez'i takibe aldığı ileri sürüldü.

News Of The World gazetesi, Real Madrid'in, Manchester City ile yaptığı anlaşmadan memnun olmayan ve aldığı paranın artırılmasını talep eden Tevez'i transfer etmek istediğini yazdı. Gazete, Manchester United'ın yıldız oyuncusu Wayne Rooney'e gözünü diken Real Madrid'in, İngiliz ekibin bu oyuncuyu satma ihtimalinin az olması nedeniyle hedef değiştirdiğini ve adı İnter Milan'la da anılan Tevez'i kadrosuna katmak istediğini belirtti.
Bu yıl 28 gol atan Tevez, Manchester Ciy'e Manchester United'dan transfer olmuştu.

LigTv

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
23.Nisan.2010, 14:28
Ronaldo da 'Messi' dedi

Her fırsatta dünyanın en iyi futbolcusu olduğunu dile getiren Cristiano Ronaldo'dan Messi itirafı !.. Real Madridli oyuncu, Messi şu anda yeryüzünün en iyi ismi olduğunu kabul etti ama Arjantinli yıldıza mesaj göndermeden duramadı: "Takım arkadaşları ona çok yardımcı oluyor"
La Liga'da bu sezon kaydettiği 20 golle takımı Real Madrid'i Higuain'le birlikte taşıyan Cristiano Ronaldo La Stampa'ya önemli açıklamalarda bulundu. Messi'nin en iyisi olduğunu kabul eden Portekizli yıldız, "Messi geçen sezonki harika performansını bu yıl da sürdürüyor. Dürüst olmak gerekirse Barcelona fantastik oynuyor. Takım arkadaşları da Messi'ye çok yardımcı oluyorlar. O da bunun farkında" ifadelerini kulladı.

"HALA ŞAMPİYONLUK ŞANSIMIZ VAR"
Real Madrid'in bu sezon hiç kupa kazanmamasının kendisinin kötü oynadığı anlamına gelmediğini belirten Ronaldo, her zaman çok sıkı çalıştığını ve en iyi performansı sergilemeye gayret gösterdiğini belirtti. Hucüm oyuncusu hala şampiyonluğu kazanabileceklerinin de altını çizdi.
"INTER KAZANACAK"
Inter-Barcelona eşleşmesi hakkında da değerlendirmelerde bulunan Ronaldo şunları kaydetti:
"İyi oynayan iki takıma arasında zor bir mücadele olacak. En iyisi kazanacak. Mourinho'nun akıllı taktikleriyle Inter'in Barcelona'yı yeneceğini düşünüyorum"

(Ligtv.com.tr)

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
23.Nisan.2010, 14:29
"Kaybeden ManU oldu"

Barcelona'nın yıldız futbolcusu Lionel Messi, Arjantin milli takımından arkadaşı Carlos Tevez'in, Manchester United'da hakettiği ilgi ve saygıyı görmediğini söyledi. Messi, The Daily Express'e verdiği demeçte, Manchester United'ın Tevez'e, takımda istendiğini yeteri kadar hissettiremediğini kaydetti.

Messi, The Daily Express'e verdiği demeçte, Manchester United'ın Tevez'e, takımda istendiğini yeteri kadar hissettiremediğini, ancak bu futbolcunun şu an formasını giydiği Manchester City'de huzur bulduğunu ve oynadığı futbolla kendisini dünyaya kabul ettirdiğini belirtti. ''Sahada hep kendim olmaya çalıştım. Ancak Carlitos'dan çok şey öğrendiğimi söylememem gerekir'' diye konuşan Messi, Tevez'in, bu sezon dünyanın en iyi golcülerinden biri olarak göze çarptığını ve Manchester United'ın ne kaybettiğinin farkına vardığını ifade etti.
Messi, ''Tevez'in ihtiyacı olan, kendisine değer verildiğini hissetmek. Çok iyi bir insan. Onu isteyen ve ona saygı duyan bir kulüpte oynamalı'' dedi ve oyuncunun, yedek kaldığında dahi takımını desteklemek için elinden geleni yaptığını, yedek kalmaktan hiç yüksünmediğini belirtti.

Tevez'in son derece ince ve kibar bir insan olduğunu kaydeden Messi, ''Daha iyi bir insanla tanışamazsınız. Bir de onu kızıyla görmelisiniz. Kızı için her şeyi yapar. Kendisinden çok şey öğrenilecek bir insan'' dedi.

LigTv

ThersoN
23.Nisan.2010, 19:02
Bence Messi'ye değil, kendi takım arkadaşlarına mesaj göndermiş.

GodfatheR
23.Nisan.2010, 19:25
Ronaldo, Messi'den daha iyi futbolcu ama Messi'nin takımı yer yüzünde gördüğümüz en iyi futbol takımı olduğu için Meesi daha iyi gözüküyor =)

Alicanfmfan
24.Nisan.2010, 01:41
Geçen senelerde Ronaldo'ya büyük bi antipatim vardı bu sene adeta durum zıtlastı bu sefer Messi'ye antipati olustu , iyi diye mi bilmiyorum yada iyileri sevemiyorum :D

managerci
24.Nisan.2010, 05:47
Bende Messi'ye değil de Barcelona'ya karşı bir antipati var nedense.Yine de yeryüzünün en iyi takımı ona lafımız yok:)

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
24.Nisan.2010, 22:38
Barça moral buldu!

Espanyol beraberliği ve Inter mağlubiyetinden sonra sarsılan Barcelona, Xerez önünde kendine geldi.Şampiyonlar Ligi rövanşı öncesi moral bulan Barça liderliğini sürdürdü.

Barcelona, lig sonuncusu Xerez'i 3-1'le devirdi !.. Katalanlara galibiyet getiren golleri Jeffren, Henry ve Ibrahimovic kaydetti. Konuk ekibin tek sayısı ise Bermejo'dan geldi. 87 puana yükselen Barça zirvedeki yerini korudu. 27 puanda kalan Xerez ise son sıradan yine kurtulamadı.
Bu arada konuk ekipte tam 8 oyuncu sarı kart görürken, Orellana ve Alustiza kırmızı kartla oyun dışında kaldılar...
(Ligtv.com.tr)

nerazzuri
24.Nisan.2010, 22:40
İzleseydiniz de görseydiniz, ne kadar zorlandı anlatamam. Xerez biraz daha soğukkanlı olabilseydi 3 puan bile alabilirdi.

BaFraLı
24.Nisan.2010, 22:42
İzleseydiniz de görseydiniz, ne kadar zorlandı anlatamam. Xerez biraz daha soğukkanlı olabilseydi 3 puan bile alabilirdi.

Aynen Seko. Hele 2.yarı başlarında 2-3 tane pozisyon buldu Xerez onları atsaydı mafolmuştu Barça :D

sakary Ali
24.Nisan.2010, 22:50
ama Messi girdikten sonra Barça kontrölü eline aldı.Messi girdikten sonra pas yapmaya başladılar.

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
24.Nisan.2010, 23:59
Kaka golle döndü!

Real Madrid, çok zorlandığı Zaragoza deplasmanında sakatlıktan yeni dönen yıldızı Kaka'yla hayat buldu !..

Veteran golcüsü Raul'le öne geçen 'Beyaz Şimşekler', 10 kişi kalan rakibi önünde şok bir gol yedi. 82'de sahneye çıkan Kaka üç puanı Madrid ekibine getirdi. Puanını 86 yapan Real Madrid, Barcelona'yı takibini yakından sürdürdü. Güçlü rakibi önünde Contini'nin kırmızı kart görmesiyle 10 kişi Zaragoza, Colunga'nın 61. dakikadaki golüyle eşitliği yakaladı. Ancak Brezilyalı yıldız Kaka'ya engel olamayan ev sahibi ekip haftayı puansız kapattı...
İspanya La Liga'da bitime 4 hafta kala Real Madrid, 87 puanı bulunan Barcelona'nın bir puan gerisinde yer alıyor..

(Ligtv.com.tr)

KanaKe
25.Nisan.2010, 00:41
Ibra'da ancak Xerez gibi ufak takimlara karsi gol atiyor.. sampiyonlar liginde neredeydi ? Barcelona bosu bosuna essek yükü kadar para verdi bu adama :) Eto'o'nun Barcelona'da sergiledigi performansin yarisini bile ortaya koyamadi :)

KaPaLı
25.Nisan.2010, 00:45
Sene başında bunları söylediğimde herkes İbra Kadabra diyodu :)

Trabzonspor
25.Nisan.2010, 00:47
İnter maçımı Barca maçımı diye sordum kendime sora İnter dedim.Ve maç süper sardı Barça maçınada ara ara göz attım skor için:D

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
25.Nisan.2010, 16:15
Real'de ilk yolcu!

La Liga takımlarından Real Madrid'in Alman savunma oyuncusu Christoph Metzelder'in gelecek sezon Bundesliga takımlarından Wolfsburg'da oynayacağı ileri sürüldü.
Alman basınındaki haberlerde, Metzelder'in gelecek sezon Wolfsburg forması giymesinin yüksek ihtimal olduğu belirtildi. 29 yaşındaki Metzelder, 2007'de Borussia Dortmund'dan Real Madrid'e transfer olmuştu.
Stoper oynayan Metzelder, 47 kez Almanya milli takımında forma giydi.

titates1
26.Nisan.2010, 20:01
Lugano-Metzelder güzel olur =)

KanaKe
26.Nisan.2010, 21:59
Lugano-Metzelder güzel olur =)
keske olsa ama zor :D Bundesliga takimlari birakmaz Metzelder'i

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
27.Nisan.2010, 20:29
Schalke ile anlaştı zaten...

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
28.Nisan.2010, 22:58
Bu kez soldan vuracak!

Sezon başında 250 milyon euro harcamasına rağmen Şampiyonlar Ligi'ne çok erken veda eden Real Madrid, yine kabarık bir liste ile transfer sezonuna girecek. Perez'in ilk hedefi büyük sıkıntı yaşanan sol kanada takviye yapmak.
document.write(unescape("%3Cscript src='" + rpHost + "ad.reklamport.com/rpgetad.ashx?tt=t_ligtv_haber_300x250&rnd="+Math.random()%99999999+"' type='text/javascript'%3E%3C/script%3E")); rp_html(909912,454942,"")

Ronaldo, Kaka ve Benzema gibi yıldızları almasına rağmen defansif oyuncu eksikliği nedeniyle bir türlü istenilen form düzeyine erişemeyen Real Madrid, yeni sezon öncesinde bu boşluğu doldurmak için çaba harcayacak. İspanyol ve İngiliz basınının iddialarına göre Madrid ekibi ilk olarak büyük sıkıntı yaşadığı sol kanat için çözüm arayacak. Roberto Carlos'un ayrılmasının ardından bir türlü doldurulamayan sol kanat için çok önemli 4 sol kanat oyuncusunun transferi düşünülüyor.

İLK HEDEF PATRICE EVRA
Real Madrid'in kadrosuna katmayı düşündüğü 1 numaralı isim Manchester United'ın başarılı oyuncusu Evra. ManU'nun maddi sıkıntı içinde olması nedeniyle takımın en önemli parçasını satabileceğini düşünen Real Madrid yönetimi, Evra için 20 milyon euro ödemeyi düşünüyor. Ronaldo da önceki gün yaptığı açıklamada eski takım arkadaşının tranfserini istediğini söylemişti.

COLE YİNE LİSTEDE
Sol kanat için diğer aday ise Chelseali Ashley Cole. Dünyanın en önemli sol beklerinden biri olan Cole'ün gelecek sezon eflatun beyazlıları çalıştırmasına kesin gözüyle bakılan Mourinho'nun eski öğrencisi olması Santiago Bernabeu'ya gelme ihtimalini yükseltiyor. Tecrübeli yıldız konusundaki tek sıkıntı, son dönemde yaşadığı sakatlıklar. Perez ve ekibi, bunu göz önüne alarak daha önce ısrarla istedikleri Cole transferini ikinci plana atıyor.

CLICHY İÇİN RAKİP BARCA
İspanyolların istediği üçüncü isim de İngiltere'den. Avrupa'nın en önemli beklerinden Gael Clichy Perez'in listesinin üçüncü sırasında yer alıyor. Ancak Clichy için Real'in çok önemli bir rakibi var; o da Barcelona. Guardiola da sürekli sakatlanan Abidal'in yerine Fransız yıldızı istiyor. Fabregas'ı kesinlikle satmayacağını açıklayan Arsenal ise Fransız futbolcusu konusunda hiçbir açıklama yapmadı.

VARGAS TAMAM GİBİ
Real'in sol bek listesinin son sırasında bulunan isim Fiorentinalı Vargas. Mor Menekşeler'de başarılı bir sezon geçiren başarılı futbolcunun maliyeti de 20 milyon euro civarında. Ancak sezon ortasından beri istenen Perulu futbolcunun orta sahanın solunda da oynayabilmesi şansını artırıyor. İspanyol basınına göre maddi sıkıntı yaşayan Fiorentina da başarısız geçen bir sezonun ardından Şampiyonlar ligi'ne de katılaması transferi güçlendiren nedenlerden biri.

Drenthe, Marcelo gibi isimlerle yolunu ayıracak Real Madrid'ın bu 4 oyuncudan ikisini kadrosuna katmasına kesin gözüyle bakılıyor. Transfer dönemlerinin en hareketli ekibi olan Real Madrid, sol bek sorununu çözdükten sonra orta saha ve hücum oyuncusu transferlerini çözmeye çalışacak.

(Ligtv.com.tr)

//

Sezon başında 250 milyon euro harcamasına rağmen Şampiyonlar Ligi'ne çok erken veda eden Real Madrid, yine kabarık bir liste ile transfer sezonuna girecek. Perez'in ilk hedefi büyük sıkıntı yaşanan sol kanada takviye yapmak.
document.write(unescape("%3Cscript src='" + rpHost + "ad.reklamport.com/rpgetad.ashx?tt=t_ligtv_haber_300x250&rnd="+Math.random()%99999999+"' type='text/javascript'%3E%3C/script%3E")); rp_html(909912,454942,"")

Ronaldo, Kaka ve Benzema gibi yıldızları almasına rağmen defansif oyuncu eksikliği nedeniyle bir türlü istenilen form düzeyine erişemeyen Real Madrid, yeni sezon öncesinde bu boşluğu doldurmak için çaba harcayacak. İspanyol ve İngiliz basınının iddialarına göre Madrid ekibi ilk olarak büyük sıkıntı yaşadığı sol kanat için çözüm arayacak. Roberto Carlos'un ayrılmasının ardından bir türlü doldurulamayan sol kanat için çok önemli 4 sol kanat oyuncusunun transferi düşünülüyor.

İLK HEDEF PATRICE EVRA
Real Madrid'in kadrosuna katmayı düşündüğü 1 numaralı isim Manchester United'ın başarılı oyuncusu Evra. ManU'nun maddi sıkıntı içinde olması nedeniyle takımın en önemli parçasını satabileceğini düşünen Real Madrid yönetimi, Evra için 20 milyon euro ödemeyi düşünüyor. Ronaldo da önceki gün yaptığı açıklamada eski takım arkadaşının tranfserini istediğini söylemişti.

COLE YİNE LİSTEDE
Sol kanat için diğer aday ise Chelseali Ashley Cole. Dünyanın en önemli sol beklerinden biri olan Cole'ün gelecek sezon eflatun beyazlıları çalıştırmasına kesin gözüyle bakılan Mourinho'nun eski öğrencisi olması Santiago Bernabeu'ya gelme ihtimalini yükseltiyor. Tecrübeli yıldız konusundaki tek sıkıntı, son dönemde yaşadığı sakatlıklar. Perez ve ekibi, bunu göz önüne alarak daha önce ısrarla istedikleri Cole transferini ikinci plana atıyor.

CLICHY İÇİN RAKİP BARCA
İspanyolların istediği üçüncü isim de İngiltere'den. Avrupa'nın en önemli beklerinden Gael Clichy Perez'in listesinin üçüncü sırasında yer alıyor. Ancak Clichy için Real'in çok önemli bir rakibi var; o da Barcelona. Guardiola da sürekli sakatlanan Abidal'in yerine Fransız yıldızı istiyor. Fabregas'ı kesinlikle satmayacağını açıklayan Arsenal ise Fransız futbolcusu konusunda hiçbir açıklama yapmadı.

VARGAS TAMAM GİBİ
Real'in sol bek listesinin son sırasında bulunan isim Fiorentinalı Vargas. Mor Menekşeler'de başarılı bir sezon geçiren başarılı futbolcunun maliyeti de 20 milyon euro civarında. Ancak sezon ortasından beri istenen Perulu futbolcunun orta sahanın solunda da oynayabilmesi şansını artırıyor. İspanyol basınına göre maddi sıkıntı yaşayan Fiorentina da başarısız geçen bir sezonun ardından Şampiyonlar ligi'ne de katılaması transferi güçlendiren nedenlerden biri.

Drenthe, Marcelo gibi isimlerle yolunu ayıracak Real Madrid'ın bu 4 oyuncudan ikisini kadrosuna katmasına kesin gözüyle bakılıyor. Transfer dönemlerinin en hareketli ekibi olan Real Madrid, sol bek sorununu çözdükten sonra orta saha ve hücum oyuncusu transferlerini çözmeye çalışacak.

(Ligtv.com.tr)

//

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
28.Nisan.2010, 22:59
2 kere ardarda yapıştırılmış...Düzeltilirse sevinirim...:)

KaPaLı
28.Nisan.2010, 23:01
Evra'yı alabilirse ( ki Manchester'ın böyle bir saçmalık yapacağını sanmıyorum ) tarihinin en doğru transferlerinden birini yapar Real Madrid. Umarım Vargas'ı almak gibi bir riske girmezler. Marcelo oynasın daha iyi.

KanaKe
29.Nisan.2010, 00:07
Aslinda bizden Andre Santos'u alsalar Madrid'in sistemine tam uyar.

Del Piero_10
01.Mayıs.2010, 12:30
AS’ın haberine göre, uzun süredir Arsenal’de forma giyen Cesc Fabregas’ı kadrosuna katmak isteyen Barcelona’nın Londra ekibinde izlediği tek oyuncu İspanyol orta saha oyuncusu değilmiş.

Valencia’nın yetenekli ikilisi David Silva ve David Villa’yı transfer listesine alan Katalanlar, gözünü Hollandalı golcüye çevirdi.

Sol kanada David Silva’yı almayı çok istediği bilinen Barcelona Teknik Direktörü Pep Guardiola, David Villa’nın yerine Robin van Persie’nin alınmasının takım için daha iyi olacağı kanısında.

Transferdeki en büyük sorun Arsene Wenger’in 26 yaşındaki golcü oyuncuyu satmayı düşünmemesi.

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
01.Mayıs.2010, 13:35
yok artık...Van Persie'yide alamazlar bence...Wenger satmaz onu.

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
01.Mayıs.2010, 13:52
Deportivo, Valeron'u bırakmadı!

Deportivo La Coruna, orta saha oyuncusu Juan Carlos Valeron'un sözleşmesini 5 yıl uzattı.
Kulübün açıklamasında, 34 yaşındaki Valeron'un gelecek sezon da Deportivo'da oynayacağı ve daha sonra futbola devam edip etmeyeceğine karar vereceği belirtildi.
Valeron'un sonraki sezon futbolu bırakarak kulüpte idari göreve getirilmesi bekleniyor.
2000 yılında Atletico Madrid'den Deportivo'ya gelen Valeron, İspanya Milli Takımı'nda da 46 kez oynadı.

LigTv

ozaniel
01.Mayıs.2010, 15:58
Drenthe ve Marcelo satılacaksa Türk kulüpleri bu şansı kaçırmamalı.

yunusgs
01.Mayıs.2010, 16:37
Evra'yı alabilirlerse mükemmel bir iş başarmış olurlar.Şu anda bence Dünya'nın en formda sol beki Evra.

vego
02.Mayıs.2010, 14:34
Hakem Vitienes, tartışmanın gerçekleştiği 80. dakikada Villarrealli futbolcu Llorente'ye centilmenliğe aykırı hareketinden ötürü sarı kart gösterdiğini belirtti.

http://media4.ntvmsnbc.com/j/NTVMSNBC/Components/Spor%C3%96zel/busetsllorente.hlarge.jpg

NTV Spor
Güncelleme: 12:45 TSİ 02 Mayıs. 2010 Pazar
La Liga'da Real Madrid ile şampiyonluk mücadelesi veren Barcelona, haftayı Villarreal deplasmanında geçirdi. 4-1 Barcelona'nın üstünlüğüyle sona eren maça Messi'nin attığı gollerden çok hakem Teixeire Vitienes'in kime gösterdiği belli olmayan sarı kartı damga vurdu.

Barcelona'nın Villarreal'i deplasmanda 4-1 yendiği maçta konuk ekibin orta saha oyuncusu Sergio Busquets, 63. dakikada topu elle kestiği gerekçesiyle hakem Teixeira Vitienes tarafından sarı kartla cezalandırıldı.
Barcelona teknik direktörü Pep Guardıola, takımı 3-1 öndeyken 82. dakikada Busquets - Yaya Toure değişikliğine gitti. Dördüncü hakemin değişiklik işsaretinin ardından ağır hareketlerle saha kenarına yönelen Busquets, Villarrealli oyuncu Llorente'nin tepkisiyle karşılaştı.
İki futbolcu itişirken, hakem Vitienes'in sarı kartını çıkardığı görüldü. Televizyon görüntülerinde sarı kartın Busquets için çıktığı zannedildi ve genç futbolcunun kırmızı kartla oyun dışında kalması gerektiği beklentisi oluştu. Vitienes kırmızı kartını çıkartmazken Busquets'in yerine Yaya Youre'nin girmesiyle Barcelona'nın oyuna 11 kişi devam etmesi kural hatası iddialarını beraberinde getirdi.

Yalnızca televizyon başında değil her iki takım teknik direktörü dahil statta da bulunan bir çok kişi Busquets'in ikinci sarı kartı gördüğünü düşünürken, hakem Vitiennes'in maç raporu tartışmalara son noktayı koydu.
Hakem Vitienes, tartışmanın gerçekleştiği 80. dakikada Villarrealli futbolcu Llorente'ye centilmenliğe aykırı hareketinden ötürü sarı kart gösterdiğini belirtti.

Del Piero_10
05.Mayıs.2010, 10:22
Real Madrid, Benfica'nın Arjantinli yıldızının transferinde sona çok yaklaştı.

Ole gazetesinin haberine göre, Real Madrid, Benfica'dan Angel Di Maria'nın transferini tamamen bitirdi.

22 yaşındaki oyuncu, kırmızı beyazlı formayla harika bi performans sergilediği ve 11 asist yaptığı sezonda, Avrupa'nın önemli kulüplerinin transfer gündemine girmeyi başarmıştı.

Chelsea ve Manchester City'nin de takip ettiği bilinen Di Maria'nın, 34.5 milyon avroluk bir bonservis bedeliyle Real Madrid'e transfer olduğu iddia ediliyor.

2007'de Rosario Central'dan 8 milyon avroya transfer edilen Di Maria'nın ayrılacağına dair söylentiler, Benfica'nın Boca Juniors'dan Nicolas Gaitan'ı transfer ettiğini resmen açıklamasıyla artmıştı.

goosfraba
05.Mayıs.2010, 10:26
çok büyük bir meblağ. porto'dan sonra benfica da dışa pazarlama işini kavradı. bir de biz yapabilsek şu işi.

nerazzuri
05.Mayıs.2010, 10:42
beğenmiyorum nedense ben bu di maria'yı.

Fernando Gago
05.Mayıs.2010, 10:47
Real yine coşmuş :) Çok iyi transfer bana kalırsa İki kanata da transfer ihtiyacı vardı . Şimdi hedef sol bek sanırım.

Fernando Gago
05.Mayıs.2010, 10:56
Maç fazlasıyla Real Madrid arasındaki puan farkını 4'e yükselten Barcelona'da, başkan Joan Laporta'nın keyfi yerinde.

Tenerife'i Nou Camp'ta yenerek, 36. maçının sonunda ezeli rakibi Real Madrid ile arasındaki farkı maç fazlasıyla 4'e yükselten Barcelona'nın başkanı Joan Laporta, Real Madrid'in üzerinde büyük bir baskı oluşturduklarını söyledi.

Katalan ekibinin en yakın takipçisi olan Los Galacticos, bugün deplasmanda Mallorca ile karşılaşacak.

Barcelona'nın hafta sonu oynayacağı Sevilla maçının çok kritik olduğunu bildiğini belirten Laporta, "Ancak Mallorca bize çarşamba akşamı çok büyük bir mutluluk verebilir. Müthiş bir sezon geçirdiler ve Şampiyonlar Ligi'ne gitmeyi hak ediyorlar. Madrid'in işi çok zor" dedi.

Trabzonspor
05.Mayıs.2010, 11:36
Adamlar ne pazarlıyorlar oyuncularını be her yıl en az 50 m € alıyorlar bizde her yıl dünya harcanıyor.

City yönetimide Di Maria için teklif yapacakmış dün haberlerde öyle diyordu.

goosfraba
05.Mayıs.2010, 11:45
ben de gördüm. di maria ve david luiz için 75 milyon sterlin teklife hazırlanıyormuş city.

Trabzonspor
05.Mayıs.2010, 11:49
Birde City ş.l'ye katılırsa transfer bütçesi 200 milyon sterlin olacakmış sanırım.Duyunca bi an durdum ve arkasından hadi lan.:D

Trabzonspor
05.Mayıs.2010, 11:52
Bencede çok zor hafta sonu galibiyet aldılar ama malubiyette olabilirdi ve ben oyuncularda bir baskı hissettim.Ama Barca tecrübesiyle bu baskıdan rahatlıkla kurtulacak düzeye erişmiş.

EL-Hadji
05.Mayıs.2010, 11:59
Di Maria son zamanların en iyi sol kanatlarından biri... Real' in sol kanadına ilaç gibi gelecektir. Defansif yönü çok zayıf ama topla inanılmaz etkili bir adam... Felç edemeyeceği sağ kanat yok gibi bir şey...

Ilhan
05.Mayıs.2010, 12:08
Di Maria uzun ve teknik oyuncular kategorisinde çok sevdiğim bir oyuncu. Kanatta da oynayabiliyor olması muazzam.

tarikko
05.Mayıs.2010, 12:26
Cok iyi transfer olur begendigim bir oyuncu Di Maria..Faydali olur Madrid'e..

anil luque
05.Mayıs.2010, 12:30
City David Luiz ve Di Maria ikilisine 75 milyon sterlin gibi bir servet ayırmış. Büyük çekişme olur aralarında bu da Benfica'nın işine gelir tabi fiyat artırırlar .. Ama bence Premier Lig'i kaldıramayabilir Di Maria

Del Piero_10
05.Mayıs.2010, 12:46
İş oyuncuyu iknaya geldiğinde kimsenin City'yi Real'e tercih edeceğini sanmıyorum.

sakary Ali
05.Mayıs.2010, 13:07
Di Maria'yı olimpiyatlarda izlemiştim gerçekten çok iyi bir oyuncu.Sevdiğim bir oyuncu.Real Madrid'e gitmesini istemem :)

Lim10
05.Mayıs.2010, 17:14
Madrid'in transfer politikasına hayranım.25 milyona Robbeni gönder, 34 milyona Di Maria'yı al.Budur.

Flawless Victory
05.Mayıs.2010, 17:21
Oyunda hep aldığım bir oyuncu. Gerçekte izlemedim ama iyi oyuncu sanırım.

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
05.Mayıs.2010, 20:24
Çok iyi bir oyuncu Di Maria...AML'ye ilaç gibi gelir Real'de.

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
05.Mayıs.2010, 20:25
Belli olmaz bu işler...Ama Barca 1 adım önde gibi.

vego
05.Mayıs.2010, 20:27
Madrid'in transfer politikasına hayranım.25 milyona Robbeni gönder, 34 milyona Di Maria'yı al.Budur.

Kesinlikle katılıyorum:):yildiz:

KaPaLı
05.Mayıs.2010, 22:47
Aynen Samet, Robben gibi adam varken onu ellerinde tutmayıp yolladılar. Şimdi Di Maria gelecek Marcelo gidecek. Sonraki sene 20 milyon € daha verip Vargas'ı alırlar.

Trabzonspor
06.Mayıs.2010, 01:32
Real yine kazandı.Hafta sonu neler olacak hep birlikte göreceğiz.Barca'nın ensesindeyiz.

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
06.Mayıs.2010, 18:58
Ronaldo resmen tek başına tutuyor takımı Şampiyonluk yarışında...Artık tüm Real Madrid'liler Şampiyonlar ligi için Barcelona'yı yenmek zorunda olan Sevilla'nın kazanmasını bekleyecek...

Since-1907
07.Mayıs.2010, 10:19
Real Madrid'in milli savunmacısı, eski takımının bu hafta sonu Barcelona'dan puan alabileceğine inanıyor.

http://u.goal.com/36000/36022_news.jpg

Real Madrid'in savunma oyuncusu Sergio Ramos, eski takımı Sevilla'nın bu hafta sonu Barcelona'dan puan alarak kendilerine büyük bir iyilik yapacağına inandığını söyledi.

İki takımın da 90 puanı geçtiğini hatırlatan Ramos, AS'a "Sevilla'da birçok oyuncuyla görüşüyorum. Eğer başarıp Barcelona'dan puan alabilirlerse bu bizim için muhteşem olur. İki takım da 90 puanı geçti. Bu saatten sonra şampiyon olamayan takım büyük bir yıkım yaşayacak" diye konuştu.

"Ronaldo daha iyi"

Son olarak Messi-Ronaldo tartışmasına dahil olan ve Portekizli yıldızın dünyanın en iyisi olduğuna inandığını söyleyen Ramos, "Ronaldo dünyanın en iyisi. O bizimle olduğu için çok şanslıyız. Onu Madrid'de oynadığı için tercih etmiyorum" diyerek sözlerine son verdi.

Flawless Victory
07.Mayıs.2010, 10:24
Resmen yağ yapmış ya. Ramos'un yerinde olsam Iniesta derdim.

Fernando Gago
07.Mayıs.2010, 11:27
Messi'den korktuğunu Onu tutmanın mümkün olmadığını söylememiş miydi Arsenal Barca maçı sonrası :)

yaman76hakanFB
07.Mayıs.2010, 13:20
Şimdi Lakers'ta forma giyen bir oyuncu hangi cesaretle "LeBron James Kobe'den daha iyi" diyebilir veya tam tersi?...

Galatasaraylı bir oyuncunun "Alex bence Arda Turan'dan daha önemli bir isim" yahut Fenerbahçeli bir oyuncunun "Arda Turan'ı Alex'e tercih ederim; o daha iyi" demesi ne kadar mümkün?

Bu tür beyanları ciddiye almıyorum... "Doğru süylüyor-yanlış söylüyor" tartışmasında değilim... Ciddiye almıyorum.. Velev ki söylediği doğru olsun; yine ciddiye almıyorum...

Trabzonspor
07.Mayıs.2010, 16:55
Real Madrid Dzeko'da kararlı

Wolfsburg'un yıldızı için birçok takım teklif yaparken mor-beyazlıların oyuncu için herkesten yüksek bir teklif verileceği iddia edildi.

http://u.goal.com/93700/93728_news.jpg

İspanyol devi Real Madrid, Alman gazetesi Merkur'e göre Wolfsburg'un golcüsü Edin Dzeko'yu bu yaz kadrosuna katacak. Bosnalı milli oyuncu için Serie A ekibi Milan'da devrede,ancak Madrid ekibinin herkesten fazla ödemeye hazır oldukları iddia edildi.

Dzeko'nun aynı zamanda Chelsea, Manchester City ve Bayern Münih gibi önemli ekiplerle de görüştüğü ancak Real Madrid'in bu yarışta daha önde olduğu öğrenildi. Genel Direktör Jorge Valdano'nun oyuncu ile görüştüğü, yakın zamanda anlaşacağı da belirtilirken; sözleşmesinde 31 Mayıs 2010'a kadar 40 milyon avro karşılığında serbest kalır maddesi bulunan oyuncu için Alman ekibinin gelen tekliflere sıcak bakacağı da belirtiliyor.

--------------------------------------------------------------------

Sürekli bir hucum oyuncusu çılgınlığı nedir bu anlamadım.

http://adtext.adnet.com.tr/counthighlight.ashx?t=1273239211964&ids=%288041,26011,101219%29,%288041,25542,101217%2 9,%288041,26028,103618%29

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
07.Mayıs.2010, 17:21
Real Madrid için çok çok saçma bi transfer olur eğer olursa...

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
07.Mayıs.2010, 17:21
Pires Villareal'den ayrılıyor

Villareal'de forma giyen Fransız futbolcu Robert Pires'in, sezon sonunda takımından ayrılacağı açıklandı.

Villareal'den yapılan açıklamada, kulübüyle olan sözleşmesi sezon sonunda sona erecek olan 36 yaşındaki futbolcunun gelecek sezon takımda olmayacağı bildirildi. Arsenal'den Villareal'e 4 yıl önce transfer zolan Pires, İngiltere 2 kez şampiyonluk kupasını kaldırmıştı. Futbolcu, 1998'de Dünya Kupası'nı, 2000'de de Avrupa Şampiyonası'nı kazanan Fransa milli takımının kadrosunda da yer almıştı.

LigTv

Börk
08.Mayıs.2010, 10:57
İspanyol basınında yer alan fotoğraf Barcelona’nın yıldız golcüsü Zlatan Ibrahimovic’i çılgına çevirdi.

Gerard Pique ve Zlatan Ibrahimovic’in samimi bir poz verdiği görüntü İspanyol basınında geniş yer bulmuştu.

Zlatan Ibrahimovic bu fotoğraf hakkında soru soran bir muhabire verdiği cevapla ne kadar sinirli olduğunu gösterdi.

El Mundo’nun haberine göre, fotoğrafla ilgili bir soru soran muhabire, “Ablanı evime getir, ib.e olup olmadığımı göstereyim” cevabını veren İsveçli golcü başka açıklama yapmadan uzaklaştı.

Yıldız golcünün tepkisine rağmen bu konu uzun süre gündemi meşgul edecek gibi görünüyor.

İşte herkesin konuştuğu o kare...

http://u.goal.com/97000/97098.jpg

Kaynak : Goal.com

Börk
08.Mayıs.2010, 11:00
İçeriği okumadan yayınlamışım.Tüm forumdan özür diliyorum.

BaFraLı
08.Mayıs.2010, 15:36
Bu akşam Sevilla kazanacak :D. Zor bir ihtimal olsada içime doğdu. İddaada da 1 vereceğim akşamki kuponumda :D

World Hollow o1
08.Mayıs.2010, 16:37
Ronaldo resmen tek başına tutuyor takımı Şampiyonluk yarışında...Artık tüm Real Madrid'liler Şampiyonlar ligi için Barcelona'yı yenmek zorunda olan Sevilla'nın kazanmasını bekleyecek...

Barcâ maçında sırtlamadıkdan sonra bütün sene sırtlasa ne yazar.. :p

TR.CaPTaiN
09.Mayıs.2010, 00:09
Barcelona Sevilla'yı deplasmanda 3-2'yle geçti. Son hafta Valladolid'le oynayacaklar. Barca %99 şampiyon diyebiliriz.

nerazzuri
09.Mayıs.2010, 00:13
Barcelona Sevilla'yı deplasmanda 3-2'yle geçti. Son hafta Valladolid'le oynayacaklar. Barca %99 şampiyon diyebiliriz.
Real Madrid ise evinde Bilbao'yu 5-1'le geçti.

Son hafta Barcelona-Valladolid, Malaga-Real Madrid maçları var.

1-Barcelona-96
2-R.Madrid-95

yaman76hakanFB
09.Mayıs.2010, 00:20
Yahu... Şu Barcelona... Sen deplasmanda 3-0 öne geç... Rakip 10 kişi kalsın... Ve daha sonra bu 10 kişilik rakip maçı 3-2'ye getirsin... Ecelterleri döke döke maçı tamamla... Üstelik kendi cezaalanında tartışmalı bir penaltı pozisyonu olsun... yani hakem çalsa çalardı orada... maç 3-2 olmasaydı... Az kalsın efsane bir trajedi yaşanacaktı... Guardiola bunun altından kalkamazdı...

RaSenGan
09.Mayıs.2010, 01:01
Barcelona şampiyon olmuştur bu saatten sonra.

Lionel Andres Messi
09.Mayıs.2010, 01:41
bunlar tam komediya.el clasicodan yavaş yavaş zaman geçince çeneleri iyice açılıyor.

KaF KeF
09.Mayıs.2010, 12:11
95 puan topla, 101 gol gol at ama 2.ol :D

Homer J.S
09.Mayıs.2010, 12:47
Katıllıyorum Ramos'a.

Ronaldo, Messi'den artizlik yapma konusunda çok daha iyi.

titates1
09.Mayıs.2010, 17:34
Bence de daha iyi ...Messi Barcelona dışında o futbolu oynayamaz ancak Ronaldo'yu nereye koyarsan aynı futbolu oynar , aynı şekilde gollerini sıralar

Fernando Gago
09.Mayıs.2010, 19:40
Birçok takımın yakından ilgilendiği Juventus'un Fransız golcüsü David Trezeguet için Villarreal de devrede...

Fransız medyası, Villarreal'in Juventus'un deneyimli golcüsü David Trezeguet için sezon sonunda İtalyan ekibinin kapısını çalacağını iddia etti.

River Plate, Corinthians, Milan ve Beşiktaş'ın da 32 yaşındaki golcü futbolcuyla ilgilendiği ileri sürülmüştü.

Villarreal'in ise Guiseppe Rossi'nin Juventus'a transfer olma ihtimaline karşılık David Trezeguet'yi transfer listesine aldığı öğrenildi.

2008 yılında Fransa Milli Takımı'nı bıraktığını açıklayan David Trezeguet, 10 yıldır İtalya'da forma giyiyor.

Lionel Andres Messi
09.Mayıs.2010, 23:33
c.ronaldo barçaya gelirse messinin yedeği olur heralde.ya da messi reale gitse.çünkü messi olduğu sürece ronaldo her zaman bir loser olacaktır.dünya kupasında da göreceğiz zaten.kim daha zarif oynayacak.apaçilik konusunda ronaldo bir numara ama :D

Lim10
11.Mayıs.2010, 14:50
Barcelona, Valencia'nın gözde forveti David Villa'yla Dünya Kupası öncesi ön anlaşma imzalamak istiyor.

http://www.yukleresim.com/images/ton9npjbhushbsgjuwhs.jpg

La Liga ekiplerinden Barcelona'nın, Avrupa'nın birçok büyük takımının transfer listesinde yer alan David Villa ile Dünya Kupası'ndan önce anlaşma imzalamak istediği öğrenildi.
Sport gazetesi, Barcelona'nın, ligin bitmesiyle birlikte Villa'nın transferine ağırlık vereceğini, halen Valencia'nın formasını giyen futbolcunun da geleceğini 11 Haziran'dan önce belirleme niyetinde olduğunu yazdı.

Haberde, Barcelona Kulübü Başkanı Joan Laporta'nın, Valencia Başkanı Manuel Llorente ile birkaç gün önce bir araya geldiği ve Villa'nı olası transferini görüştüğü de kaydedildi.Villa'nın Barcelona ile anlaşması, Premier League ekiplerinden Chelsea ile Manchester United'ı hayal kırıklığına uğratacak. Daha önce çıkan haberlerde, İngiliz ekiplerin, 28 yaşındaki Villa'yı kadrolarına katmak istedikleri ileri sürülmüştü.

Muhtemelen 30-40M Euro arasında gerçekleşebilecek bi transfer ki bence 28 yaşına gelmiş bi oyuncu için bu para fazla.Barça Eto'o'yu göndererek en başta yanlış yaptı.Yani Eto'o ve İbrahimoviç'in fiziklerinden tutun, oyun stillerine kadar bakıldığında farklı karakterlerde olduğunu anlamak çokda zor değil.Sırf Real'in yaptığı yıldız transferlerinin altında kalmamak adına yapılmış bi transferdi.Villa'yı alırlarsa İbra ne olacak peki?

Fernando Gago
11.Mayıs.2010, 19:29
Villa gitsin artık zirveye oynayan bir takıma

Fearless Coward
11.Mayıs.2010, 20:02
Valencia zaten ŞL'de oynayacak seneye..Sanmıyorum Villa'nın gideceğini..

Del Piero_10
13.Mayıs.2010, 12:49
Mehmet Topal transferini bitiren Valencia yönetimi Fenebahçeli Daniel Güiza için girişimlere başlamaya hazırlanıyor.

Milli futbolcu Mehmet Topal’ı kadrosuna katan Valencia sezon sonunda Barcelona’ya gitmeye hazırlanan yıldız golcüsü David Villa’nın yerine doldurmak için çalışmalarını sürdürüyor.

İspanyol kulübünün hedefindeki isim Fenerbahçeli Daniel Güiza. İspanya Milli Takım kampında ilk transfer görüşmelerine başlamaya hazırlanan Valencia, Fenerbahçe’ye 8 milyon avro önerecek.

İspanyol golcü de ülkesine dönme fikrine sıcak bakıyor.

CeNTeR_TR
13.Mayıs.2010, 15:03
Nerde o günler kurtulsak Güiza'dan.

Gerçi gider İspanya gol kralı olur bu sefer başlar mizahsenler :)

Ama makul düzeyde bir fiyata giderse bizim için çok çok iyi olur.

nannar
13.Mayıs.2010, 15:09
bence 5 milyona bile satılsa iyidir.ama bakarsınız dünya kupasında çıkıp 2 gol atar 20 milyon'a gider...şans...

A.FaruK
13.Mayıs.2010, 17:10
bence 5 milyona bile satılsa iyidir.ama bakarsınız dünya kupasında çıkıp 2 gol atar 20 milyon'a gider...şans...
Konfederasyon kupasında olduğu gibi balığına 2 gol atar gider inşallah

Fernando Gago
14.Mayıs.2010, 11:37
Golcü oyuncu bu yaz sarı denizaltılarla yollarını ayırabilir. Ancak nereye gideceği konusu hala netlik kazanmadı.

Villarreal'in golcüsü Giuseppe Rossi'nin menajeri, oyuncusunun transfer sezonunun açılmasıyla birlikte İspanya'dan ayrılabileceğini, ancak gideceği takımın henüz netlik kazanmadığını söyledi.

Andrea Pastorello, 23 yaşındaki oyuncunun İtalya'ya geri dönebileceğini belirtirken, Fiorentina ve Napoli'nin Rossi'yle sözleşme imzalamak istediklerini de sözlerine ekledi.

Radio KissKiss Napoli'ye konuşan Pastorello, "Rossi, Villarreal'den kesinlikle ayrılacak. Sonraki durağ İtalya olabilir. Kendisiyle ilgilenen birçok kulüp var. Bu yüzden işi oldu bittiye getirmek istemiyoruz. Geçen yıl Fiorentina'yla bir temas olmuştu. Mutu'nun da aldığı cezayla birlikte bu transfere daha çok odaklanmalarını bekliyorum" ifadelerinde bulundu.

İtalya Milli Takımı'nın da formasını giyen Rossi, Castrol futbolcu sıralamasında 354. sırada yer alıyor.

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
16.Mayıs.2010, 10:47
Sevilla son nefeste

La Liga'da Şampiyonlar Ligi'ne katılma mücadelesi veren Sevilla, Ameria karşısında adeta öldü öldü dirildi. Mallorca'nın kazanmasıyla Devler Ligi vizesini kaybetme tehlikesiyle karşı karşıya kalan Sevilla, 90+5'te güldü.
Ligin son haftasına Mallorca'nın 1 puan önünde giren Sevilla, Almeria karşısına mutlak galibiyet için çıktı. Hiçbir iddiasını olmayan rakibi karşısında ilk yarıda Kanoute ile öne geçen Sevilla, 45. dakikada Soriano'nun golüne engel olamadı.

İkinci yarıda Chico'nun kendi kalesine attığı golle bir kez daha öne geçen Sevilla, Negredo'nun gördüğü kırmızı kartla bir kişi eksik kaldı. Bu fırsatı iyi kullanan Ortiz, konuk ekibin tüm hayallerini yıkan isim odu. Aynı dakikalarda Mallorca'nın Espanyol karşısında 2-0 önde olmasıyla 5. sıraya gerileme ihtimaliyle karşı karşıya kalan Sevilla, uzatmanın 5. dakikasında Rodri'nin attığı golle maçı 3-2 kazandı Şampiyonlarlar Ligi'ne giden 4. takım oldu.

LigTv

Trabzonspor
17.Mayıs.2010, 12:10
Barcelona yine şampiyon: 4-0!

İspanyolların uzay takımı Barcelona, sezonun son maçında sahasında ağırladığı Real Valladolid'i 4-0 yenerek tarihindeki yirminci La Liga şampiyonluğuna ulaştı. Barça'nın bu başarısı, özellikle de Real Madrid'in Ronaldo, Kaka, Benzema gibi isimleri transfer ettiği böyle bir sezonda büyük önem taşıyor

http://u.goal.com/98000/98053_news.jpg

Barcelona 4-0 Real Valladolid (http://www.goal.com/tr/match/36992/barcelona-vs-rvalladolid/lineup-stats)
Goller: Prieto (27' kk), Pedro (32'), Messi (62', 75')

İspanya'da gülen taraf Barcelona oldu. Valladolid'i de yenerek 38 maçta 31. galibiyetini alan Barça, tam 99 puana ulaşarak La Liga'da istediğini elde etti. Barcelona takımı, tamamını üstün oynadığı karşılaşmanın ilk devresini Prieto (kk) ve Pedro'nun attığı gollerle 2-0 önde tamamladı.

İkinci yarıyı düşük tempoda ancak maça tamamen hakim bir tarzda oynayan bordo-mavililer, rahatlıkla maçın yıldızı seçebileceğimiz Messi'nin iki golüyle (Özellikle de ikinci gole dikkat!) farkı dörde çıkardı ve La Liga'yı muhteşem bir oyun, harika bir skor ve şampiyonlukla kapattı.

MAÇIN ÖYKÜSÜ

İş ilk yarıda bitti

4. dakikada konuk takım çok ama çok tehlikeli geldi. Kalesine doğru gelen topu kolaylıkla uzaklaştırması gereken Valdes, yanlışlıkla topa hafif bir dokunuş yaptı. Ve bu top, boş kaleyle karşı karşıya kalan Manucho'nun önüne geldi. Manucho gol için vurdu; ama hızır gibi yetişen Puyol, filelere doğru giden topu son anda uzaklaştırdı. 6. dakikada savunmanın arkasına atılan topta sorun yaşamamak adına kalesinden çıkan Valdes, ceza sahasının dışına kadar gelip topu kafayla uzaklaştırdı. 12. dakikada Barcelona'nın ilk atağında Keita uzaktan çok sert vurdu, top az farkla yandan dışarı çıktı. Aynı Keita'nın yine aynı mesafeden 14. dakikada çektiği ikinci şutu kaleci kornere çıkardı. Kornerden gelen topa Krkic sert vurdu, top az farkla auta çıktı. 18'de bir Messi klasiği izledik. Arjantinli sihirbaz, sol taraftan aldığı topu çalımlarla ceza sahasına kadar taşıyıp hafif çaprazdan sert vurdu; kaleci kornere çeldi. Aynı Messi 22. dakikada bu kez sağ taraftan ceza sahası içinde yine topla buluştu, ters köşeye plaseledi, bu top da az farkla auta gitti.

Barcelona takımı aradığı golü 27. dakikada buldu. Bu dakikada topla ceza sahası içerisinde bulunan Pedro, kale ağzına gönderdi. Bu topu beklemeyen Valladolidli savunma oyuncusu Prieto ters bir vuruşla topu kendi ağlarına gönderdi ve Katalanlar öne geçti: 1-0

Gole rağmen baskısını arttırmaya devam eden Barça, ilk golün 5 dakika sonrasında farkı ikiye çıkardı. Messi topla birlikte Valladolid savunmasının üzerine doğru yürüdü ve sağdan içeri kaçan Pedro'nun önüne yuvarladı. Pedro tek vuruşla topu kalecinin bacaklarının arasından ağlara gönderdi: 2-0

İlk yarının kalan dakikalarında tempoyu düşüren Barcelona, devreye 2-0 önde ve artık şampiyonluğa çok yakın bi ruh hâliyle girdi.

http://u.goal.com/98000/98049hp2.jpg

Messi... Messi...

İkinci yarıda da oyunu çok fazla riske etmeye gerek duymayan Barcelona, çok pas yapıp tempoyu düşük tuttu ve rakibine en ufak bir fırsat vermedi. Karşılaşmanın 62. dakikasında Touré sağ kanattan içeri daldı, yerden kale ağzına gönderdi, Messi gibi bir futbolcu için bu topu boş kaleye göndermek doğrusu çok kolay oldu: 3-0

75'de orta sahadan aldığı pasla rakip savunmada derin bir boşluk yakalayan Messi, muhteşem hareketler ve olağanüstü çalımlarla ceza sahasına doğru girdi ve kendisinin ikinci takımının dördüncü golünü kaydetti: 4-0

Maçın kalan dakikalarında başka gol olmayınca Barcelona maçı 4-0 kazanarak şampiyonluğunu ilân etti.

Real pes etti: 1-1

Camp Nou'dan gelen gol haberleri Real Madridli oyuncuların motivasyonunu bitirdi. Bunu iyi değerlendiren Malaga, aldığı bir puanla ligde kalmayı başardı.

Malaga 1- Real Madrid 1 (http://www.goal.com/tr/match/37001/m%C3%A1laga-vs-real-madrid/lineup-stats)
Goller: Duda (9') (Malaga) / Van der Vaart (49') (Real Madrid)
Kırmızı kart: Duda (90')

36 puanı bulunan ve düşme tehlikesini yakından hisseden Malaga, Barcelona ile kıyasıya bir şampiyonluk yarışı içerisinde olan Real Madrid'i konuk etti.

Duda şok etti!

Karşılaşmaya hızlı başlayan taraf Real Madrid oldu. Gamez'i güzel bir çalımla geçen Marcelo'nun pasında Ronaldo topla buluştu ancak Portekizli yıldızın vuruşu direğin hemen üzerinden dışarı çıktı. 5. dakikada Malaga adına önemli bir fırsatı değerlendiremeyen Duda, bu pozisyondan dört dakika sonra ise Real Madridlileri şoke eden golü ağlara gönderdi. Caicedo'nun pasıyla topla buluşan Duda, Casillas'ın yanında topu ağlarla buluşturdu. Bu dakikadan sonra beraberlik golü için saldıran Madrid temsilcisi, Ronaldo ve Xabi Alonso ile bulduğu pozisyonları değerlendiremedi. 26. dakikada Sergio Ramos'un sağ kanattan yaptığı ortayı kafayla tamamlayan Ronaldo'nun vuruşunu Malaga kalecisi Munua mükemmel bir refleksle kurtardı. 34. dakikada ani gelişen Malaga atağında Caicedo'nun şutu az farkla dışarı çıktı. 40. dakikada Van der Vaart'ın sert şutunda yine kaleci Manua başarılıydı veilk yarı bu skorla sona erdi.

Real golle başladı ama...

Beraberlik golü için baskısını ikinci yarıda da sürdüren Real Madrid, aradığı golü 49. dakikada buldu. Topu önünde bulan Van der Vaart, güzel bir vuruşla köşeyi gördü ve skora denge getirdi: 1-1

Golden sonra da Real atakları devam etti. 64. dakikada Marcelo'nun ortasını iyi takip Higuain topu Granero'nun önüne indirdi ancak bu oyuncunun vuruşunu da Munua güzel bir refleksle kurtardı. Real Madrid galibiyet golü için baskısını sürdürürken, Camp Nou'dan gelen gol haberleri Manuel Pellegrini ve öğrencilerinin umutlarını söndürdü. 75. dakikada gelişen konuk ekip atağında Benzema'nın vuruşu yine Munua'da kaldı. Kalan dakikalarda da oyun disiplininden kopan Real Madrid skoru değiştiremeyince, karşılaşma 1-1 sona erdi. Bu arada Duda, son dakikada Xabi Alonso'ya yaptığı hareket sonrasında kırmızı kartla oyun dışında kaldı.

96 puanda kalan Real Madrid ligi ikinci bitiririrken; puanını 37'ye çıkartan Malaga ligde kalmayı başardı.

-------------------------------------------------------------------

Bu yıl birçok transfer yaptık ama hiçbir kupada başarılı olamadık herhalde Perez Pellegriniyle yolları ayırır.Bracelona elindeki avantajı iyi kullandı ve şampiyon oldu.2 El Clasico'yu da kaybetmek bize ağır hasar verdi.

Trabzonspor
17.Mayıs.2010, 12:10
Şu reklam yanlışlıkla gelmiş onu düzeltirseniz sevvinirim.

nerazzuri
17.Mayıs.2010, 12:17
Barcelona'yı tebrik ediyorum, burada da olmadı. Real'de şampiyon olamadı.

Şimdi önce İngiltere sonra İtalya'da şampiyonluğa ulaşan Mourinho'nun durağı İspanya olacak.

Pellegrini ile yollar ayrılıp, Mourinho takımın başına geçecek.

Trabzonspor
17.Mayıs.2010, 12:21
Bende onu bekliyorum umarım onunla birlikte tekrar eski günlere dönüş olur.

TR.CaPTaiN
17.Mayıs.2010, 13:48
İspanya'da Real Madrid, Barca ve diğerleri arasında büyük bir uçurum var her açıdan. Real Madrid'in bu sezon La Liga'da şampiyon olamaması başarısızlık değildir; nihayetinde rakibi Barca ve Real Madrid de önemli puan topladı. Bu sezon Real Madrid'in ŞL'de hiçbir varlık gösterememesi ve Barca'ya iki maçta da mağlup olması muhtemelen yıkmıştır Real Madrid taraftarını.

yaman76hakanFB
17.Mayıs.2010, 13:55
Bunda şaşıracak ne var? Onların başında milyonlarca Barca'lıya "daum sendromu" yaşatacak bir hoca yok ki; son hafta ellerindeki şampiyonluğu altın tepsi içinde rakiplerine sunsunlar?

Arbitre
17.Mayıs.2010, 14:10
başında bir teknik direktör olmadanda şampiyonluğa oynar bu takım

Lim10
17.Mayıs.2010, 15:34
La Liga’da şampiyonluk ipini göğüsleyen Barcelona’nın Arjantinli yıldızı Lionel Messi, Avrupa Altın Ayakkabı ödülünün sahibi oldu.

http://i1005.hizliresim.com/2010/5/17/3056.jpg

Barcelona’nın Arjantinli yıldızı Lionel Messi, en yakın rakibi Didier Drogba’dan 10 puan daha fazla alarak Avrupa Altın Ayakkabı ödülünü kazandı.Bu sezon La Liga’da 34 gole imza atan Messi, 68 puan toplarken, sezonu liglerinde 29’ar golle noktalayan Chelsea’nin yıldızı Dider Drogba ve Udinese’den Antonio Di Natale ikinciliği paylaştı.

Geçtiğimiz sezon bu ödülü 32 gol kaydeden Atletico Madrid’in Uruguaylı yıldızı Diego Forlan kazanmıştı.

Messi rekora ortak oldu

Brezilyalı Ronaldo, 1996-1997 sezonunda Barcelona formasıyla lig ve kupada çıktığı 42 maçta 47 gol atmıştı.

Lionel Messi, Valladolid maçında 62 ve 76. dakikalardaki 2 golüyle bu sezon ligdeki gol sayısını 34'e, sezondaki gol sayısını ise 47'ye çıkardı.Messi, ligde 30'dan fazla gol atan 5. Barcelonalı oldu. Daha önce Ronaldo, Mariano Martin, Romario ve Samuel Eto'o, Barça formasıyla La Liga'da 30 golü geçmişti.

GeNç KaRTaL
17.Mayıs.2010, 16:08
Messi bu sezon mükkemmel bir performans gösterdi.Geçen sezonki Chelsea,bu sezonki İnter ile oynanan maçların benzeri maçlarda da kilidi açmayı başarabilecek kapasiteye gelirse tartışmasız dünyanın en iyisi olacaktır.

Fernando Gago
17.Mayıs.2010, 18:43
Messi asıl marifetlerini Dünya Kupasında göstermeli

Trabzonspor
17.Mayıs.2010, 19:06
Ronaldo daha iyiymiş o adam bir yaşayan efsane ya.

mpaker66
17.Mayıs.2010, 19:19
haketti sıra dünya kupasında arjantinn kadroyu çok merak ediyom

Flawless Victory
17.Mayıs.2010, 20:48
Dünya Kupası'nda başarılı olamayan hiçbir yıldız kalıcı bir üne sahip olamıyor. Ama Messi bunu başaracak!

RaSenGan
17.Mayıs.2010, 21:22
Bacakları ne kadar ince öyle :icon_confused:

Del Piero_10
18.Mayıs.2010, 15:04
Tüm kesinleşmeyen transfer haberlerini tek başlıkta paylaşıyoruz. Kesinleşen transferler için ise şimdi olduğu gibi ayrı başlık açabilirsiniz.

Del Piero_10
18.Mayıs.2010, 15:08
Fransız yıldızın Amerika yolculuğuna Barcelona'dan onay çıktı.

Barcelona asbaşkanı Rafael Yuste, kulübün Thierry Heny'nin transferiyle ilgili son detaylarla uğraştığını, transferin sonlanmak üzere olduğunu açıkladı.

Yuste daha önce de Arsenal'in yıldızı Fabregas ve Valencia'nın golcüsü Villa ile ilgilendiğini belirtmişti.

Fransız golcü ise konuyla ilgili soru soran muhabirlere "Şimdi tek derdim Fransa ile birlikte Dünya Kupası'na iyi bir şekilde hazırlanmak. Geleceğimle ilgili karar vermek için zamanım olacak" şeklind yanıt verdi.

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
18.Mayıs.2010, 21:52
Belliydi zaten ABD yolcusu olacağı...

Del Piero_10
18.Mayıs.2010, 22:27
Laporta, Villa transferine yakın olduklarını açıkladı.

Fernando Gago
18.Mayıs.2010, 22:29
Villa gelirse Zlatan'dan kurtulmaya çalışacaklar ki ilginç haberler çıkmaya başladı bile.

KaPaLı
18.Mayıs.2010, 22:36
Sanmıyorum öyle olacağını. Zlatan'a tekrardan o parayı verecek kulup bulmaları çok zor. Manchester City almaya kalkar tek onu.. Villa gelse bile şimdiki Henry pozisyonunda oynar. Sol açık gibi.

Fernando Gago
19.Mayıs.2010, 00:07
Ersin Düzen der ki :
30 nisan'da verdiğim haber doğrulandı... david villa,
barcelona ile 4 yıllık sözleşme imzaladı. tanıtımı, cuma günü nou camp'ta yapılacak...

Hugo
19.Mayıs.2010, 01:37
Ersin Düzen der ki :
30 nisan'da verdiğim haber doğrulandı... david villa,
barcelona ile 4 yıllık sözleşme imzaladı. tanıtımı, cuma günü nou camp'ta yapılacak...

ben de bunu söylemek için gelmiştim tam :)

Özgür Çetin
19.Mayıs.2010, 01:40
İbrahimovici satacaklar o yüzden David Villayı aldılar duyduguma före

Del Piero_10
19.Mayıs.2010, 11:34
Zlatan'ı Henry'nin yerine kaydırmalılar bana göre.

KanaKe
19.Mayıs.2010, 11:37
zlatani öyle alip 1 sezon oynatip zarar edip yollamazlar..

sakary Ali
19.Mayıs.2010, 11:49
Villa için son detaylar kalmış, Fabregas içinde resmi teklifi sunmuşlar.Barcelona gittikçe güçleniyor.

Pedro---Villa----Messi
----İniesta---Fabregas--
----xavi-------------

enfes olur :D

Del Piero_10
19.Mayıs.2010, 12:42
Henüz imzalar atılmadı ama takımlar arasında anlaşma sağlandı.
----------------

Villa'nın eli kulağında
Transferin hafta sonuna kadar gerçekleşmesi bekleniyor.

Valencia'nın yıldızı David Villa'nın bir-iki gün içerisinde Barcelona'ya resmen imza atması bekleniyor.

İki kulübün yöneticilerinden de yapılan açıklamalarda, görüşmelerin artık son aşamaya geldiği ve bu transferin her an gerçeleşebileceği belirtildi.

Ancak transferin ne kadara mâl olacağı tam olarak netlik kazanmış değil. Katalan Radyosu'nun haberine göre transfer 50 milyon avro civarında bir rakama sonuçlanacak. Ancak Sport ve El Mundo Deportivo gazeteleri ise Villa'nın 40 ila 45 milyon avro arasında bir rakama imza atacağını yazıyor.

Bu arada Marca gazetesinin haberine göre, Barça bu paranın yarısını direkt olarak kulübe daha önce borç veren Valencialı bir iş adamına ödedi. Görünüşe göre Villa transferinden kulübün kasasına pek fazla para kalmayacak.

Fernando Gago
19.Mayıs.2010, 12:45
Barca aradığı oyuncuyu buldu bence

Trabzonspor
19.Mayıs.2010, 13:14
Hadi ya üzüldüm bu habere ama Barca aradığını bencede buldu.Real artık daha doğru ve Barca'nın karşısında durabilecek bir kadro kurmalı tamam hucum çok iyi ancak defansif bir bozukluk var ve unun bir an önce düzelmesi lazım ama bakıyorumda Real yönetimi bu duruma hiç el atmıyor.

Sekopej
19.Mayıs.2010, 13:17
Hadi ya üzüldüm bu habere ama Barca aradığını bencede buldu.Real artık daha doğru ve Barca'nın karşısında durabilecek bir kadro kurmalı tamam hucum çok iyi ancak defansif bir bozukluk var ve unun bir an önce düzelmesi lazım ama bakıyorumda Real yönetimi bu duruma hiç el atmıyor.

Real'in el atması gereken Mourinho'yu getirmek.:D

Geçen sene İbrahimovic'ten önce alınması gerekirdi, 1 sene gecikmeli oldu.

Trabzonspor
19.Mayıs.2010, 13:58
Umarım oda gelecek Serkan.Ben Cihiellini gelsin isterim şuan İtalyan defanslar arasında en iyisi.Birde sol bek alınmalı.

Villa Valencia'dan ayrıldıktan sonra Valencia ne yapacak bende onu merak ediyorum.

Sekopej
19.Mayıs.2010, 14:00
Güiza'yı alacakmış diyeceğim, sonuna :D koymadan olmaz.:D

TR.CaPTaiN
19.Mayıs.2010, 14:03
Barcelona, Valencia'dan David Villa ile 40 m € karşılığında sözleşme imzaladı. Ntvspor

Şuan alınabilecek en iyi forvetlerden biriydi. İbrahimovic'ten daha faydalı olacaktır.

Aşk-ı Şehir
19.Mayıs.2010, 14:04
İbrahimovic'te kalacak bence. Villa-Messi-İbra 3lüsü olur ileride...

Özgür Çetin
19.Mayıs.2010, 14:05
Bu demek oluyor ki İbrahimovic yolcu

Fearless Coward
19.Mayıs.2010, 14:17
Ne alaka Özgür..Henry gidiyor zaten İbo - Villa ikilisi oynar kim solda oynar orasını bilemem ama bence bıraksınlar şu klas taktikleri 2 forvet oynasınlar..

yunusgs
19.Mayıs.2010, 14:18
En doğru adımı attı Barcelona ve aradığı forveti buldu.Villa seneye ligde gol kralı olabilir.İbrahimovic bekleneni veremedi,satılabilir.Şimdi Barça daha da mükemmel bir forvet hattına sahip.Valencia da çok iyi bir para kazanarak transferler için kaynak oluşturdu.

nerazzuri
19.Mayıs.2010, 14:21
Sezon sonu Arshavin'de Barcelona'ya geliyor.

Bojan satılabilir, İbrahimovic'i yedek olarak düşünebilirler ama İbrahimovic buna ne kadar katlanır bilinemez. En fazla devre arasında kadar sonra gider.

En fazla 6 ay daha bu takımda kalır İbo.

Del Piero_10
19.Mayıs.2010, 15:55
Arshavin alınmaz bu transferden sonra. Pedro yerini garantiledi. Giderse Ibrahimovic gider.

Flawless Victory
19.Mayıs.2010, 16:11
Bence de Henry gidebilir. Barca süper oldu valla, güncelleme yapayım da Barca'yı alayım. :)

Zekirdek
19.Mayıs.2010, 16:19
Real Madrıd'de ızlemeyı çok ısterdım fakat artık o da bır Barca'lı.

footballer33
19.Mayıs.2010, 16:50
Villa, Barca açısından yılın transferi oldu şimdiden. Ama ben olsa Zlatan'ı değil, yaşı ilerlemiş Henry'yi yollardım.

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
19.Mayıs.2010, 17:11
Henry büyük ihtimal ABD'de gidecek zaten...Bu transferden sonra Ibra'nın da gideceğini düşünüyorum...Villa kalite transfer oldu Barca için.

ThersoN
19.Mayıs.2010, 17:49
iyi iş yaptı barça

deniz.91
19.Mayıs.2010, 18:38
İbrahimovicle yollar ayrılır bencede artık david valla barcanın taktiğine daha uygun bir oyuncu

Universal
19.Mayıs.2010, 20:04
Barcelona eğer, rezerve takımı La Liga'ya çıkarsa kendisi ile yarışacak. Yakında Şampiyonlar Ligi finalini Barcelona ile Barcelona B oynayabilir. :)

Universal
19.Mayıs.2010, 20:08
http://img248.imageshack.us/img248/6503/spanyakupafinali.png (http://img248.imageshack.us/i/spanyakupafinali.png/)

Facx
19.Mayıs.2010, 20:13
kesinlikle süper bi transfer oldu bence henry i yollucaklar o kesin arsenal e geri dönebilir bence villa takıma heme uyum sağlarsa ki sağlıcaktır ibraya yol verilir

Universal
19.Mayıs.2010, 23:38
İlk yarıyı Sevilla, Capel'in golü ile önde kapattı.

Universal
20.Mayıs.2010, 00:40
90+1 Sevilla, Jesus Navas ile attı 2-0 oldu. Artık kupayı kaldırdı diyebiliriz.

Özgür Çetin
20.Mayıs.2010, 01:06
sevilla 2-0 kazandı

Trabzonspor
20.Mayıs.2010, 01:11
Negredo bir gol kaçırdı Kanute'nin pasında dk kaçtı unuttum ama o nasıl kaçarda ı be dedirtti.

Trabzonspor
20.Mayıs.2010, 11:00
Figo: "Mourinho Real Madrid için biçilmiş kaftan"

Portekizli yıldıza göre Real'in başına geçecek en uygun isim Mourinho...

http://u.goal.com/96100/96107_news.jpg

Real Madrid'in eski yıldızı Luis Figo, Inter Teknik Direktörü Jose Mourinho'nun Real için biçilmiş kaftan olduğunu belirtirken, Portekizli teknik adamın transferi için yorum yapmaktan kaçındı.

Son dönemde çıkan spekülasyonlarda, Inter ile iki başarılı sezon geçiren Mourinho'nun Manuel Pellegrini yerine Real Madrid'in başına geçeceği iddia edilmişti.

Mourinho'nun çok iyi bir teknik adam olduğunu vurgulayan Figo, AS gazetesinin haberine göre, "Mourinho'nun Real Madrid için çok uygun olduğunu düşünüyorum. Tıpkı İspanyol kulüp gibi o da sürekli olarak kazanmayı düşünüyor. Ama tabii kendisi ne düşünüyor, şartlar ne gösterir bilemem. Şu an için Inter ile bir sözleşmesi var ve burada çok mutlu olduğunu biliyorum. Başkan Moratti ile yaptıkları görüşmeden sonra doğru olan kararı verecektir" ifadelerini kullandı.

sakary Ali
20.Mayıs.2010, 11:01
Geçsin Geçsin...Nou Camp'a çıksın Real Madrid ile de nasıl futbol oynatacağını çok merak ediyorum.

tarikko
20.Mayıs.2010, 11:59
Muthis transfer..Birde Fabregas'i aldilarmi tadindan yenmez :D

DenizlispoR
20.Mayıs.2010, 12:06
Barcelona eğer, rezerve takımı La Liga'ya çıkarsa kendisi ile yarışacak. Yakında Şampiyonlar Ligi finalini Barcelona ile Barcelona B oynayabilir. :)
Abi rezerv takımlar La Liga'ya çıkamıyor .Eğer çıkacak konuma gelirlerse bir üstlerindeki takım çıkıyor .

nannar
20.Mayıs.2010, 12:06
Eto ile İbra'nın takas edildiği gün Barça fena kazık yedi , İbra Barça'ya uymaz yazmıştım.Her ne kadar golleri atsa da bence David villa İbrahimoviç'e göre çok daha uygun Barcelona'ya. Solda Pedro, Sağda Messi,Göbekte Villa üçlüsü ileri hattını oluşturur seneye Barcelonanın. Gerilerinde de Xavi-İniesta ikilisi var zaten. Orta alan ve ilerisi süper oldu. savunması da sağlam. Enteresan bir fark oluştu yawww... Oradan yedeklerde olan biri bile gelse Türkiye liginde ortalığı kasıp kavurur :D Ama şampiyonlar liginde bu takımlarla oynayacak takımlarımız :) 1 tanesini alınca şapkayı göğe attığımız adamlardan 20-30 tane var bu kulüplerde. Daha çok yolumuz var çoook....

Trabzonspor
20.Mayıs.2010, 12:14
İbra Reale gelsin cift forvet Higuen ve İbra oynasın.Mourinho onu iyi kulanır bence.

Ilhan
20.Mayıs.2010, 12:26
Ligde yine 30-40 gol atar, hele arkasında Xavi, Iniesta, Messi, Ibrahimovic, Pedro, bir de gelirse Fabregas olduktan sonra :)

BeeTLeJuiCe
20.Mayıs.2010, 12:29
Rooney'ide istiyomuş Barcelona, oda gelirse über bi kadro olacak (=

Trabzonspor
20.Mayıs.2010, 12:32
Oha demek istiyorum başka birşey mi antalır bu olanlar Messi,Villa,İbra,İniesta,Xavi,Fabregas,Roni:D ee daha kimi alcanız benide alırlarsa bu takım durudrulmaz hal alır e o zaman turnuvalara gerek mi var direk kupaları Barca'ya verelim gitsin:D

Del Piero_10
20.Mayıs.2010, 13:00
Rooney daha çok Madrid'in hedefinde.

KanaKe
20.Mayıs.2010, 13:15
Rooney Manchester'i kolay kolay birakmaz fakat Manchester'a yine astronomik bir teklilfle giderlerse 100 milyon avro felan ozaman oda gitmeyi kabul eder :)

Revolution
20.Mayıs.2010, 13:41
Arshavin Barcelona'yla anlaştım gibisinden açıklamalar yapmıştı.. Eğer o transfer de açıklanırsa sol açık Arshavin sağ açık Messi olur ama eğer o transfer olmazsa sol açıkta bence David Villa oynar ileride yine İbrahimovic olur..

Ahmet Göktaş
20.Mayıs.2010, 13:42
Kötü bir transfer bana göre.