View Full Version : İspanya La Liga Geçmiş Sezonlar
TR.CaPTaiN
02.Mart.2011, 23:02
Sevilla'nın golcüsü Brezilya Ligi'ne övgüler yağdırdı.
Sevilla'nın Brezilyalı golcüsü Luis Fabiano, ülkesinin ligini överken geri dönüş sinyalleri de verdi.
TV Globo'ya konuşan 30 yaşındaki oyuncu, "Brezilya futbolu çok güzel bir dönem geçiriyor. Birçok iyi oyuncu geri dönüyor ve 3 yıl sonra Dünya Kupası Brezilya'da yapılacak. Fantastik olacak. Şu an geri dönmek için ideal zaman. Kariyerime Sao Paulo'da devam etmeyi çok isterim. Orada gol kralıydım ve buna devam etmek güzel olurdu. Tabii ki Brezilya'da Flamengo, Fluminense gibi başka iyi takımlar da var." ifadelerini kullandı.
Luis Fabiano 2001-2004 yılları arasında Sao Paulo forması giymişti.
Goal
Since-1907
02.Mart.2011, 23:15
Avrupa'da rahat 2-3 sene daha oynar hala müthiş işler yapıyor.
KaPaLı
03.Mart.2011, 00:02
Bu Brezilyalılar ilginç adam. Alayının kafası kırık.
BaGa TaRKaN
03.Mart.2011, 00:14
Bir Türkiyeye Gelemedi Bu Adam:D Yanarım Yanarım Ona Yanarım Basın Çok Üzülecek Bu Duruma:zuhaha
sui generis
03.Mart.2011, 00:27
demedi demeyin bu adam dediğini yapar gider brezilyaya :D
GeNç KaRTaL
03.Mart.2011, 23:07
Brezilya'lı oyuncuların kariyerlerinin sonunda Brezilya'ya dönmeleri normal de,bu kadar erken dönmek istemeleri garip doğrusu.
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
06.Mart.2011, 13:49
Valencia'dan kritik galibiyet
İspanya La Liga’da Valencia, NTV Spor’dan canlı yayınlanan maçta, Mallorca’yı deplasmanda 2-1 yendi. Konuk ekipte milli futbolcu Mehmet Topal 90 dakika forma giydi.
İspanya La Liga’nın 27. haftasında Valencia, deplasmanda Mallorca ile karşılaştı.
Mehmet Topal’ın 90 dakika forma giydiği maçta Valencia, Pablo Hernandez’in kaydettiği gollerle sahadan 2-1 galip ayrıldı. Bu galibiyetle Valencia puanını 54’e çıkartırken, sahadan eli boş ayrılan Mallorca da 34 puanda kaldı.
Mallorca, NTV Spor’dan canlı yayınlanan maça hızlı başladı. Ev sahibi takım, 31. dakikada Ivan Ramis’in penaltıdan kaydettiği golle 1-0 öne geçti. Ancak Valencia rakibine cevap vermekte gecikmedi. Golden 2 dakika sonra sahne alan Pablo Hernandez, kaleci Awat’ı mağlup ederek skora 1-1 eşitlik getirdi.
İlk yarının kalan bölümünde başka gol olmazken, takımlar soyunma odasına 1-1 eşitlikle gitti.
İkinci yarıya daha etkili başlayan taraf Valencia oldu. Oyunun kontrolünü ele geçiren konuk ekipte Pablo Hernandez, 56. dakikada Mallorca filelerini ikinci kez havalandırarak takımını 2-1 öne geçirdi.
İki takım da kalan bölümde gol yollarında etkili olamazken, karşılaşma Valencia’nın 2-1’lik üstünlüğüyle sona erdi.
NtvSpor
TR.CaPTaiN
06.Mart.2011, 19:23
Reyes'in Villarreal'e attığı gol muhteşem.
http://www.youtube.com/watch?v=HyD4k0Nwrl4
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
16.Mart.2011, 18:25
Abidal'den kötü haber
Barcelona futbol takımının Fransız futbolcusu Eric Abidal'in karaciğerinde tümör tespit edildiği açıklandı.
Barcelona futbol takımının Fransız futbolcusu Eric Abidal'in karaciğerinde tümör tespit edildiği açıklandı.
Barcelona'nın internet sitesinden yapılan açıklamada, 31 yaşındaki futbolcunun cuma günü Barcelona'da ameliyat edileceği bildirildi.
Açıklamada, futbolcunun özel yaşantısına saygı gösterilmesi istendi ve konuyla ilgili ayrıntılı bilgi verilmedi.
NtvSpor
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
20.Mart.2011, 19:16
Real'de Ronaldo şoku!
Real Madrid'in süper yıldızı Cristiano Ronaldo, Atletico Madrid maçında geçirdiği sakatlık sebebiyle sahalardan 3 hafta uzak kalacak.
Madrid derbisinde Atletico'yu yenerek zirve takibini sürdüren Real Madrid'e, süper yıldızı Cristiano Ronaldo'dan üzücü haber geldi. Maçta sakatlanan CR7'nin, sahalardan 3 hafta uzak kalacağı açıklandı.
Sanitas Hastanesi'nde yapılan kontrollerin ardından resmi açıklamada bulunan Real Madrid'in internet sitesi, golcü oyuncunun sol baldırındaki sakatlık sebebiyle 2 ila 3 hafta arasında sahalardan uzak kalacağını açıkladı.
TOTTENHAM MAÇINDA SAHADA
Cristiano Ronaldo, Portekiz Milli Takımı'ndaki maçlarda ve Real Madrid'in Sporting Gijon ile yapacağı maçta forma giyemeyecek. Portekizli yıldızın, Tottenham ile yapılacak Şampiyonlar Ligi maçında forma giymesine ise kesin gözüyle bakılıyor.
NtvSpor
BleedingMoon
20.Mart.2011, 19:56
daha sakatlığı geçmeden sakatlandı adam.
BaGa TaRKaN
20.Mart.2011, 20:30
El-Classico'ya N'apar N'eder Yetişir.
Dün akşam attığı şut sonrasında sakatlandı. El Classico'da sahada olur her şekilde
nerazzuri
21.Mart.2011, 12:41
fark 5 puan.
ispanya da bilindik bir tablo var yine. 1.barcelona 2.real madrid.
madrid derbisini kazanan taraf real oldu. barcelona ise getafe'yi evinde 2-1 yenerek seriye devam etti.
barcelona'nın puan kaybedeceği haftalar; geçen hafta sevilla ( ama kaybetmedi, zor da olsa kazandı)
bu hafta villarreal ve real madrid deplasmanı. bu 2 maçta da puan kaybetmezse barcelona, real madrid için şampiyonluk bir hayal diyebiliriz sanırım.
temennimiz barcelonanın puanlar kaybedip, yarışın daha da çekişmeli hale gelmesidir diye düşünüyorum. sonunda tabii ki - hala madrid - diyoruz. :)
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
21.Mart.2011, 23:43
barcelona'nın puan kaybedeceği haftalar; geçen hafta sevilla ( ama kaybetmedi, zor da olsa kazandı)
1-1 bitmemiş miydi yahu Sevilla-Barca maçı ?
Del Piero_10
22.Mart.2011, 20:00
Roma'nın yıldız oyuncusu Daniele De Rossi'nin ismi bir kez daha Real Madrid ile anılmaya başladı.
Orta sahaya takviye yapmak isteyen Real Madrid'de rota bir kez daha Roma'nın dinamosu Daniele De Rossi'ye çevrildi.
Marca'nın haberine göre Sami Khedira, Lassana Diarra ve Fernando Gago'nun performansından memnun olmayan Jose Mourinho, Xabi Alonso'nun yanına iyi bir partner alınmasını istiyor.
İspanyol ekibinin Bastian Schweinsteiger ve Cesc Fabregas ile de ilgilendiği ancak önceliğinin De Rossi olduğu belirtildi. 25 milyon avro bonservis bedeli biçilen İtalyan yıldızın diğer isimlere nazaran daha ucuz olması ve Roma'nın el değiştireceği yönündeki belirsizlik de Real Madrid'in iştahını kabartıyor.
BleedingMoon
22.Mart.2011, 20:08
sudan ucuz.
Volkan Şen
22.Mart.2011, 20:14
sudan ucuz.
su ne zaman 25 milyon avro oldu :n:
BleedingMoon
22.Mart.2011, 20:38
su ne zaman 25 milyon avro oldu :n:
de rossi'yi 25 milyon avroya almayanı döverler :D
titates1
22.Mart.2011, 21:16
Biz alalım 25 milyonsa =) orta sahadaki sorunumuzu çözer :P
TR.CaPTaiN
23.Mart.2011, 19:33
Cristiano Ronaldo ve Lionel Messi. Bu iki oyuncunun çarpışmasında kararsız kalmamak mümkün değil. Cristiano Ronaldo ise uzun süre sonra söylediği bir cümle ile bu tartışmayı adeta kendi elleriyle rafa kaldırmış durumda, bir nevi nakavt...
Futbol dünyasını iki megastarı Cristiano Ronaldo ve Lionel Messi uzun süredir kıyaslanıyor. Biri Real Madrid formasını terletirken, diğeri Barcelona formasıyla ilginç işler imza atıyor. Futbolseverler ve otoriteler bu uzun süren tartışma sonucunda ise ortak bir noktada buluşmaya çok yaklaştı.
Bunu sağlayan ise Portekizli aykırı çocuk Cristiano Ronaldo oldu. 26'lık yetenek Fransız futbol dergilerinden Onze'a yaptığı açıklamada adeta bütün tartışmalara son noktayı bu cümleler ile koydu: "Şu sıralarda dünyanın en iyisi evet Lionel Messi..."
Derginin Barcelona ile ilgili oluşturduğu özel dosyada Ronaldo'nun görüşlerinin yanı sıra ünlü futbol adamlarının ve oyuncuların da görüşleri yer aldı. Interli Samuel Eto ve Chelsea'li Frank Lampard'da Messi'nin Ronaldo'dan iyiden öte çok daha iyi olduğu konusunda demeçler verdi. Aynı görüşte olan diğer isimler ise MANU'nun yıldızı Wayne Rooney ve hocası Sir Alex Ferguson.
Öte yandan UEFA Başkanı Messi'yi ise güzel Barcelona takımının parlayan elmasına benzetti.
Sporx
LifeYourself
23.Mart.2011, 20:48
sezarın hakkı sezarı demiş adam hll:)
BleedingMoon
23.Mart.2011, 20:49
neden 10 numarayı giymek istemediğini anlatmıştı. aynı nedenden dolayı messi'yi en iyi olarak görebilir. ondan iyi biri olduğunu düşünmesi en iyiyi geçebilmesi açısından kendisine ayrı bir motivasyon sağlıyor.
Fearless Coward
23.Mart.2011, 21:07
La Liga devi Barcelona, yıldız kanat oyuncusu Dani Alves'in sözleşmesini 2015 yılına kadar uzattı.
http://media1.ntvspor.net/C/I/127/alves_JQZL5.jpg
Barcelona'ya 2007-2008 sezonunda Sevilla'dan transfer olan Dani Alves, kısa sürede taraftarın en sevdiği isimlerden biri haline geldi. Barcelona hücumunun temel taşlarından Alves'in adı, bir süredir Manchester City ile anılıyordu. Ancak Katalan ekibi, Alves'in sözleşmesini 3 yıl uzattığını açıklayıp; söylentilere son noktayı koydu.
2015 yılına kadar takımıyla yeniden anlaşan Alves, Barcelona formasıyla çıktığı 141 maçta 11 gol attı.
Ancak Brezilyalı yıldızın asıl silahı asistleri. Dani Alves, sadece bu sezon 12 asistin altına imza attı.
NtvSpor
K1nq35
23.Mart.2011, 21:14
İyi bi oyuncu ile yola devam.
Fearless Coward
23.Mart.2011, 21:17
Jose Mourinho kesin bir dille, Real Madrid'den ayrıldıktan sonra İngiltere'ye döneceğini açıkladı. Portekizli teknik adam Real Madrid'i ise "yönetilmesi en güç kulüp" olarak nitelendirdi.
http://media1.ntvspor.net/C/I/127/jose_mourinho_sevinc_600_Y8AQH.jpg
Jose Mourinho, sık sık bir gün yeniden İngiltere'ye döneceğini söylüyor. Londra'da bir bağış etkinliğine katılan Portekizli teknik adam, yeni bir ada macerasına başlama konusunda kararlılığını koruduğunu vurguladı. Real Madrid'den ayrıldıktan sonra, mutlaka büyük bir İngiliz kulübünü çalıştıracağını ifade eden Mourinho; "İngiltere'yi özlüyorum ve bir sonraki işim Ada'da olacak. Chelsea'de kariyerimin en güzel günlerini geçirdim. Kısa süreli bir proje aramıyorum. Yeniden İngiltere'ye dönüp bir hanedanlık yaratmak istiyorum. Neden İngiltere'yi bu kadar çok sevdiğimi soruyorlar. Bunu ben de bilmiyorum. Sadece kendimi burada özel hissediyorum" dedi.
Mourinho, Real Madrid hakkında da değerlendirmelerde bulundu. İspanyol ekibinin, kendisine yaptığı 3’üncü teklifi reddedemediğini söyleyen başarılı teknik adam; "Real ile hala 3 yıllık sözleşmem var. Real Madrid, dünyanın en büyük kulübü olduğu kadar; yönetilmesi en zor kulübü de" diye konuştu.
NtvSpor
Del Piero_10
24.Mart.2011, 11:52
Real Madrid'in yıldız oyuncusu Mesut Özil, İspanya'daki yaşamından gelecekteki hedeflerine kadar birçok konuda açıklamalarda bulundu.
Real Madrid'in sezon başında Werder Bremen'den transfer ettiği Türk asıllı Alman oyuncu Mesut Özil, Almanya'nın Kazakistan ve Avustralya ile yapacağı maçlar öncesinde basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.
Almanya Milli Takım Antrenörü Joachim Löw'ün kontratının uzatılmasına sevindiğini belirterek sözlerine başlayan Mesut, "Löw'e çok şey borçluyum. Almanya'nın elde ettiği başarılarda kendisinin büyük payı var. Takımdaki herkes gibi, ben de Joachim Löw'ün kontratının uzatılmasından dolayı çok mutluyum." şeklinde konuştu.
Ronaldo ile iyi arkadaşız
Real Madrid'e geldiği için çok mutlu olduğunu yineleyen yıldız oyuncu, "Real Madrid'in oyuncusu olduğum için çok gururluyum. Dünya çapında oyuncularla yan yana oynuyorum ve her zaman daha iyisini verebilmek için çok çalışıyorum. Özellikle teknik direktörümüzün Mourinho olması, özgüvenimizi daha da yükseltiyor." dedi.
İspanyolca'nın zor bir dil olduğunu, arkadaşlarıyla genelde İngilizce veya işaret diliyle anlaştığını söyleyen Mesut, "İspanyolca'yı anlayabiliyorum ancak konuşması çok zor. Ancak takımdaki arkadaşlarımla iletişim sıkıntısı çekmiyorum. Boş zamanlarımda, özellikle, Ronaldo, Khedira ve Ramos ile vakit geçiriyorum. Onun dışında ailem sürekli Madrid'de, onlara vakit ayırıyorum." ifadesinde bulundu.
Amacım en iyi olmak
La Liga'nın çok mücadeleci bir lig olduğunu ve Barcelona'yı geride bırakacaklarına inandığını söyleyen Mesut Özil, "Biz ve Barcelona ligi domine ediyoruz. Ancak yine de çok kaliteli takımlar var. Atletico Madrid, Villarreal, Sevilla bunlardan bazıları. Şampiyonluğu Barcelona'ya karşı elde etmek elbette zor olacak. Ama inanıyorum ki onları geçmeyi başaracağız." şeklinde konuştu.
Bir gün FIFA Yılın Futbolcusu ödülünü almayı hayal ettiğini belirten Mesut, "Dünyanın en iyilerinden biri olmak istiyorum. Bunun için de çok çalışıyorum ve doğru yolda olduğuma inanıyorum." dedi.
Son olarak, eski takımı Werder Bremen'in ligden düşme tehlikesi yaşadığının hatırlatılması üzerine, Mesut "Bunun olacağını sanmıyorum. Hâlâ güçlü bir kadroları var, son maçlarını da kazandılar. Ligde kalacaklardır. Oradan eski takım arkadaşlarımla görüşmeye devam ediyorum." diyerek sözlerini tamamladı.
furkan58
24.Mart.2011, 14:38
Real Madrid'in, Portekizli oyuncusu Pepe ile olan sözleşmesini 2015 yılına kadar uzatması taraftarları ikiye böldü...
http://fotocdncube.fanatik.com.tr/news/423x238/2011/3/22/fft1mm1392384.jpg
İspanya’nın önde gelen gazetelerinden Marca’nın internet sitesinden yapılan ankete katılan 25 bin kişiden yüzde 51’i, Pepe’nin kalmasına olumlu bakarken, yüzde 49’u olumsuz görüş bildirdi.
TR.CaPTaiN
24.Mart.2011, 15:42
Açıkçası ben Mesut'un bu kadar başarılı olabileceğini düşünmemiştim. Şans bulur, zaman zaman faydalı olur diyordum ama Mesut'un Real Madrid'in değişmez ismi olması ve Real Madrid'e bu kadar büyük katkı yapması benim için sürpriz oldu.
KaPaLı
24.Mart.2011, 17:24
Özil'in başarılı olması Alman futbolu açısından önemli tabi. Schweinsteiger'de yakın zamanda kendini atsa Real Madrid'e çok iyi olacak.
furkan58
24.Mart.2011, 18:28
İspanya'da hükümet ile kulüpler arasında yaşanan anlaşmazlık, büyük bir krize dönüştü. Hükümetin, her hafta bir maçın açık kanaldan yayınlanması talebini reddeden 'kulüpler birliği', 2-3 Nisan haftasında maçları boykot etme kararı aldı.
İspanya'da hükümet ile kulüpler arasında yaşanan anlaşmazlık, büyük bir krize dönüştü. Hükümetin, her hafta bir maçın açık kanaldan yayınlanması talebini reddeden 'kulüpler birliği', 2-3 Nisan haftasında maçları boykot etme kararı aldı. Aralarında Sevilla ve Villarreal'in de bulunduğu 6 kulüp ise boykot kararının geri alınması için mahkemeye başvurdu.
İspanyol hükümeti ile La Liga ve 2. Lig kulüplerini temsil eden birlik, televizyon yayınları konusunda uzun süredir ciddi görüş ayrılıkları yaşıyor. Ülke büyük bir ekonomik krizden geçerken, sosyalist hükümet her hafta bir maçın herkesin izleyebileceği açık kanaldan yayınlanmasını istiyor.
Ekonomik gerekçelerle bu talebe şiddetle karşı çıkan kulüpler birliği, görüşmeler tıkanınca 2-3 nisan haftasındaki maçları boykot etme kararı aldı.
Karara göre, ertelenen maçlar 12 Haziran'da, yani ligin bitmesi gereken günden tam 3 hafta sonra oynanacak. Ancak bu radikal karar, tüm kulüplerin desteğini almış görünmüyor. Sevilla, Villarreal, Atletic Bilbao, Real Sociedad, Espanyol ve Zaragoza 2-3 nisan haftasında sahaya çıkmak istiyor. 6 kulüp bu yüzden boykot kararının iptali için mahkemeye başvurdu.
Sevilla Kulübü, boykot kararını kanun dışı olarak nitelendirdi. Başkan Del Nido, "Anlaşmazlığın faturasını İspanyol halkı ödememeli. Taraflar radikal kararlar almadan önce diyalog yollarını daha fazla zorlamalıydı" diye konuştu. Villarreal başkanı Roig de, "Ligin 3 hafta geç bitecek olması tam bir felakettir. Biz de açık kanaldan yayın istemiyoruz. Ancak ülkemiz ekonomik olarak çok zor günlerden geçerken, kriz yaratmamamız gerektiğinin farkındayız" dedi.
furkan58
24.Mart.2011, 18:32
Hercules, Vigo'dan boşalan teknik direktörlük görevine Djukic'i getirdi.
http://media1.ntvspor.net/C/I/127/miroslavdjukiccc_F5RME.jpg
La Liga ekiplerinden Hercules, teknik direktörlük görevine Miroslav Djukic'i getirdi.
Kulüpten yapılan açıklamada, haftasonunda göreviden alınan teknik direktör Esteban Vigo'nun yerine, Sırbistan milli takımının eski hocası Djukic'in getirildiği duyuruldu.
Açıklamada, Djukic ile takımı sezon sonuna kadar çalışması konusunda anlaşma sağlandığı belirtildi.
Hercules Kulübü, Vigo'nun görevine, 4-0'lık Osasuna maçının ardından son vermişti.
kalemci
27.Mart.2011, 03:03
drenthe, trezegeut, nelson valdez, hidalgo ve başlarında sıfır tecrübe djukic işleri pek zor kalırsa la ligada büyük başarı, devre arasında malaga gibi risk alıp pelegrini ve üst düzey oyuncular getiremediler.
BaGa TaRKaN
28.Mart.2011, 11:27
Jose'nin Ecel Terleri Döktüğü An
http://www.yukleresim.com/images/82338892835964073846.jpg
Real Madrid'in'in hocası Mourinho katıldığı bir televizyon programıyla yine gündeme oturdu.
Los Galacticos'un karizmatik ve başarılı hocası Mourinho, İspanya'da bir Tv'de şov programına çıktı.
Jose, stüdyonun ortasında bulunan tek bir koltuğa oturdu. Arkadan gelen fon müziği eşliğinde yarı çıplak bir dansçının Portekizli'nin yanına gelerek hayli yakın temasta bulunması, başarılı hocaya zor anlar yaşattı.
MİLLİYET
Sadixx
28.Mart.2011, 11:30
Sanki zihin gücüyle kadını oynatıyor . Adam bir deha :D
nerazzuri
28.Mart.2011, 11:34
bu baya eskiydi diye biliyorum. capello'ya da yapmışlardı yanılmıyorsam aynısını. :)
KaPaLı
28.Mart.2011, 11:35
Eto'o yada yaptılar aynı şekilde İtalya'daki zamanlarından bu görüntü.
KaPaLı
28.Mart.2011, 11:39
Milliyet nasıl haber yapmışsa (: İtalya'daki programın resimleri;
http://www.izlemeli.net/galeri/striptizci-mourinho-yu-terletti.html
Capello haberi
http://www.porttakal.com/haber-capello-ya-erotik-dans-225382.htm
BaGa TaRKaN
28.Mart.2011, 11:48
Mesut tarihe geçti!
http://www.yukleresim.com/images/52627464203954473331.jpg
Real Madrit'in Türk asıllı yıldızı Mesut Özil, Nike ile dev bir anlaşma yaptı.
Almanya ve Real Madrid'in Türk asıllı yıldızı Mesut Özil, Nike'la 20 milyon Euro'luk anlaşma yaptı. Genç oyuncu, ülkesinin en zengin profesyonel futbolcusu oldu.
Türkiye’nin de bulunduğu A Grubu’nun lideri Almanya’nın ve Real Madrid’in Türk asıllı yıldızı Mesut Özil, ülkesinin en zengin profesyonel futbolcusu unvanının sahibi oldu. Mesut’un, Nike ile 5 yıllığına senelik 4 milyon Euro’dan sponsorluk anlaşması imzaladı. Toplamda 20 milyon Euro alacak 23 yaşındaki futbolcu, bu alanda Nike ve Adidas’ın anlaştığı yıldızlar içinde Beckham, Rooney ve Michael Ballack’ı geride bırakıp, 5 milyon alan Lionel Messi ve 6 milyon Euro kazanan Cristiano Ronaldo’dan sonra ikinci olmayı başardı.
Joachim Löw izin verdi...
Teknik direktör Joachim Löw’ün milli takımın en önemli ismi olarak gösterdiği Mesut, Kazakistan’ı 4-0 yendikleri maçta oynadığı futbolla yıldızlaştı. Yarın Avustralya ile Almanya’da bir hazırlık maçına çıkacak Löw’ün, yoğun bir sezon geçiren Real’in oyuncuları Mesut ve Khedira’ya izin verdiği bildirildi. Öte yandan Almanya’nın finalleri şimdiden garantilediğini hesap edip, 2012’nin ev sahipleri Ukrayna ve Polonya’da otel bakmaya başladığı bildirildi.
En çok kazananlar
Adı Kazancı
1.Ronaldo 6 milyon €
2.Messi 5 milyon €
3.Mesut 4 milyon €
4.Beckham 4 milyon €
5.Rooney 3.5 milyon €
6.M.Ballack 2.5 milyon €
FANATİK
BaGa TaRKaN
28.Mart.2011, 11:51
Allah Artırsın Gözümüz Yok:D Çalışan Demir Işıldar:)
Biraz Parasından Postalasa Keşke Bize:p
KaPaLı
28.Mart.2011, 12:02
Alman futbolu için güzel gelişme. Oezil'de hak ediyo tabi kazandığı parayı.
anil luque
28.Mart.2011, 15:25
Sonuna kadar hakediyor kendisi , helali hoş olsun
ozaniel
28.Mart.2011, 17:51
Şu aralar oldukça popüler bir oyuncu olduğu için normal bu kadar yüksek bir değer alması. Bu senenin en popüler transferiydi ve yeni ortaya çıkması da popülerliğini arttırdı. Hak ediyor bence de.
Ayrıca ismi Almanca da Özil diye yazılıyor(Almanca'da Ö ve Ü harfleri var), illa Alman olduğunu vurgulamak istiyorsanız ÖZIL diye yazabilirsiniz.
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
28.Mart.2011, 17:58
Hakediyor bence de...
Real Madrid teknik direktörü Jose Mourinho, sakatlığı devam eden Ronaldo'nun, önümüzdeki hafta Şampiyonlar Ligi'nde Tottenham'a karşı da oynamayacağını belirtti.
01 Nisan 2011 Cuma - 13:40
Sporx.com dış haberler
Real Madrid'in yıldız oyuncusu Cristiano Ronaldo'dan gelen üzücü haber şok etkisi yaratttı.
Mourinho, İspanyol medyasına yaptığı açıklamada Ronaldo'nun tedavisinin sürdüğünü, önümüzdeki hafta Şampiyonlar Ligi'nde karşılaşacakları Tottenham'a karşı oynamayacağını belirtti. Yıldız oyuncunun 9 Nisan'da Athletic Bilbao karşılaşmasıyla sahalara dönmesi bekleniyor. Ronaldo'nun yanı sıra Marcelo ve Benzema gibi önemli oyuncular bu haftaki Sporting Gijon maçının yanı sıra Tottenham karşısında da oynamayacaklar.
Real Madrid'in ligde oynadığı Atletico Madrid derbisinde Ronaldo, 72.dakikada sakatlanarak yerini Di Maria'ya bırakmıştı. Yapılan kontrollerden sonra Ronaldo'nun sol dizinde birinci derecedeyırtık tespit edilmiş ve kulüp doktorları oyuncunun 2-3 hafta sahalardan uzak kalacağını ifade etmişti.
Portekiz Milli Takım hocası Rui Bento'da kontrol amaçlı Portekiz'in Şili ve Finlandiya ile oynadığı hazırlık maçları kadrosuna Ronaldo'yu çağırmamıştı.
Real Madrid, Şampiyonlar Ligi çeyrek final ilk karşılaşmasında 5 Nisan'da Tottenham'ı Bernabeu'da ağırlayacak.
Trabzonspor
01.Nisan.2011, 16:32
Bu turu onsuz da geçeriz ama Barcelona maçlarını kaçırmaması lazım.
nerazzuri
01.Nisan.2011, 17:08
Ronaldo'suz oluyor da, Mesut'suz olmuyor. Aman Mesut'a birşey olmasın. :)
maNga 33
01.Nisan.2011, 18:58
Barcelona maçında oynasında bu maçı salla gitsin
ozaniel
01.Nisan.2011, 19:52
Bence Tottenham ciddi rakip, eğer Realli oyuncular da sizin gibi bakarsa olaya(ki Mourinho baktırmaz o ayrı:D) işleri zor. Ronaldo ve Messi takımları için olmazsa olmaz oyuncular her koşulda.
Komedyen
01.Nisan.2011, 22:38
40 yaşındaki teknik adam, Barcelona kariyerinin sona yaklaştığını hissettiğini söyledi.
http://images.sportinglife.com/09/01/330/Josep-Guardiola-Jan-3_1725412.jpg
Barcelona'nın başarılı teknik direktörü Josep Guardiola, Katalan ekibindeki kariyerinin bitmeye yakın olduğunu söyledi.
Rai'ye bir röportaj veren Guardiola konuyla ilgili olarak "Sanırım Barcelona kariyerim sona doğru yaklaşıyor. Burada mutluyum ama böyle bir kulüpte uzun süre kalınca daha uzun kalmak pek mümkün olmuyor. Gelecek yıl Barcelona'yla teknik direktör olarak dördüncü sezonumu yaşıyor olacağım." şeklinde konuştu.
Bu açıklamaların 1 Nisan şakası olup olmadığı tartışılırken, Rai tarafından röportajın samimi olarak yapıldığı söylendi. Guardiola sözlerine "Böyle bir kulüp, teknik direktörünü uzun süre tutmak için büyük cesarete sahip olmalı zira oyuncular hocasından, hoca oyuncularından sıkılır." şeklinde devam etti.
2008'de Frank Rijkaard'dan sonra takımı devralan Guardiola, sözleşmesini Haziran 2012'ye kadar uzatmıştı. Genç teknik adam, iki buçuk senelik Barcelona kariyerinde takımın mücadele ettiği 10 kupadan sekizini kazanmayı başardı. Guardiola'nın ismi bir süredir Manchester United ile anılıyordu.
Goal.com
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
01.Nisan.2011, 22:50
Bu genç yaşına rağmen (teknik direktörlük için) büyük bir doyumluluk içinde (doğal olarak) Guardiola. Bence Barca'dan ayrılırsa Katar'a gider para kazanmak için.
maNga 33
01.Nisan.2011, 22:51
yalan haber gibi
Komedyen
02.Nisan.2011, 00:01
Sanırım haberi tam olarak okumadın. Guardialo'nun takımdan gitmesi kesin değil. Sadece konuyla ilgili bir ropörtaj vermiş. Ayrıca haberin 1 Nisan olma olasılığı %0 gibi birşey benim açımdan. Guardialo'yu hep ciddi bilmişimdir.
BaFraLı
02.Nisan.2011, 22:03
Sporting Gijon deplasmanda R.Madrid'i 1-0 yendi. Mourinho'da uzun bir aradan sonra evinde yenildi.
nerazzuri
02.Nisan.2011, 22:06
Sporting Gijon deplasmanda R.Madrid'i 1-0 yendi. Mourinho'da uzun bir aradan sonra evinde yenildi.
9 yıl sonra.
GeNç KaRTaL
02.Nisan.2011, 22:07
Jose'nin evinde yenilmeme serisi sona erdi.Bu olayın yakın zamanda bizim başkanla görüşmelerinden sonra meydana gelmesi çok ilginç.Var Yıldırım Demirören'de bir uğursuzluk.:icon_biggrin:
barçadan 5 yiyerek serisinin bozulmasını istemedi bence :D
europeanconquer
03.Nisan.2011, 00:27
Barca için çok büyük umut doğdu eğer puan farkı 8 e çıkarsa tekrar.Bir daha düşmez o fark.
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
03.Nisan.2011, 00:40
Mourinho'nun yenilmezlik serisinin bir Gijon maçıyla biteceği aklımın ucundan bile geçmezdi...
BaGa TaRKaN
03.Nisan.2011, 12:37
http://www.dha.com.tr/newpics/news/020420112227505266133_2.jpg
Real Madrid, kendi sahasında Sporting Gijon'a 1-0 mağlup oldu.
İspanya La Liga'nın 30. hafta maçında Real Madrid, kendi sahasında Sporting Gijon'a 1-0 mağlup olurken, Real Madrid'in Portekizli teknik direktörü Jose Mourinho, 151 maç sonra bir iç saha maçından mağlubiyetle ayrıldı.
Santiago Bernabeu'da oynanan maçta Gijon'a galibiyeti getiren golü 78. dakikada Miguel Angel de las Cuevas kaydetti. Lider Barcelona'nın 5 puan gerisinde takibini sürdüren Real Madrid, bu mağlubiyetle şampiyonluk yolunda büyük yara aldı. Real Madrid, bu sezon iç sahadaki yenilmezlik unvanı da kaybetmiş oldu.
Öte yandan Real Madrid'in Portekizli teknik direktörü Jose Mourinho, 151 maç sonra bir iç saha maçından yenilgiyle ayrıldı. Portekizli teknik adam bundan önceki iç saha mağlubiyetini 23 Şubat 2002'de Porto'da çalıştığı dönemde Beira Mar karşısında almıştı.
Universal
03.Nisan.2011, 12:54
Sporting Gijon yenilgisiyle beraber işlerinin artık çok zor olduğunu belirten Sergio Ramos, Barcelona'yı yakalamalarının mucizeye bağlı olduğuna inanıyor.
Sporting Gijon karşısında alınan şok yenilgiyi değerlendiren Real Madrid'in başarılı sağ beki Sergio Ramos, şampiyonluk umutlarının başka bahara kaldığını düşünüyor.
Eksik oyuncuların ve zor fikstürün yenilgiye bir bahane olamayacağını belirten Ramos, Canal Plus'a verdiği demeçte, "Çok önemli bir üç puanı kaybettik. Bu mağlubiyete bir kılıf bulabileceğimizi sanmıyorum. Cristiano Ronaldo, Xabi Alonso ve Marcelo gibi oyuncuların yokluğunu fazlasıyla hissettik ancak bu bir özür olamaz. Bugün işler istediğimiz yönde gitmedi. Üzgünüm." şeklinde konuştu.
Bu sezon Santiago Bernabeu'daki ilk yenilgisini alan Real Madrid, lider Barcelona'nın sekiz puan gerisine düştü.
Goal
Fernando Gago
03.Nisan.2011, 13:41
Mourinho İspanya'da çok kalamaz, karizma sürekli düşüşte :)
A.FaruK
03.Nisan.2011, 13:48
Xavi ve İniesta futbolu bırakmadan Madrid'in şampiyonluğu çok uzak bence.
GodfatheR
03.Nisan.2011, 14:12
Dün o top içeri girmemeye kararlıydı yapıcak bişey yok. Jose'nin tek hedefi şampiyonlar ligi artık. Onu alırsa karizmayı kurtarabilir.
ozaniel
03.Nisan.2011, 14:34
El Classico'da bitecekti zaten seri, biraz daha erken bitmiş oldu.:D Mourinho'nun da yapabilecekleri sınırlı, karşısında Barcelona gibi bir takım var, en iyi forvetin yarım sene sakatlanmış.
GodfatheR
03.Nisan.2011, 14:43
Higuain'le , Benzema'yla , Adebayor'la olacak iş değil bu.
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
03.Nisan.2011, 14:45
Ramos haklı...
europeanconquer
03.Nisan.2011, 14:48
Matematiksel olarak hala şansları var ama Madrid'de oyuncularda umut kalmadıysa bu iş bitmiştir.
"Ronaldo giderse ben de giderim"
6 Nisan 2011 15:09 | NTV Spor ve Ajanslar
Real Madrid'in teknik direktörü Portekizli Jose Mourinho, takımın yıldızı Cristiano Ronaldo'nun ayrılması durumunda kendisinin de takımdan ayrılabileceğini söyledi.
http://media1.ntvspor.net/C/I/132/mourinho_QEAWH.jpg
Real Madrid futbol takımının teknik direktörü Jose Mourinho, yıldız oyuncusu Cristiano Ronaldo'nun başka bir takıma transfer olması halinde kendisinin de Madrid'de kalmayacağını söyledi.
Mourinho, Sportal'da yayımlanan açıklamasında, Milan'ın Ronaldo'yu istediğine ilişkin söylentileri yorumladı ve bu durumun gerçekleşmesi halinde kendisinin de Real Madrid'den ayrılacağını belirtti.
Milan Başkanı Silvio Berlusconi'nin, Ronaldo'yu takımında görmek istediği ve olası transfer görüşmeleri için yardımcısı Adriano Galliani'ye yetki verdiği ileri sürülüyor.
nerazzuri
06.Nisan.2011, 17:52
Higuain'le , Benzema'yla , Adebayor'la olacak iş değil bu.
Higuain bence dünya'nın sayılı forvetleri arasında, haksızlık ediyorsun.
ama aynı şeyleri benzema ve adebayor için söyleyemeyeceğim. onlarla bu iş olmaz. sezon sonunda çılgınca bir -rooney- transferi bekliyorum bakalım neler olacak.
TR.CaPTaiN
07.Nisan.2011, 16:16
Hamburg'un başarılı orta saha oyuncusu Piotr Trochowski, La Liga'nın güçlü ekiplerinden Sevilla ile anlaştı.
Sezon sonunun yaklaşması ile birlikte, takımlar kadrolarını güçlendirmek için şimdiden çalışmalara başladı. La Liga ekiplerinden Sevilla, Hamburg'un başarılı orta saha oyuncusu Piotr Trochowski ile anlaşmaya vardı.
Alman oyuncunun menajeri Roman Grill yaptığı açıklamada, oyuncusunun sezon sonunda Sevilla ile 4 senelik bir sözleşme imzalayacağını açıkladı.
27 yaşındaki Trochowski'nin Hamburg'daki sözleşmesi sezon sonunda sona eriyordu.
Ntvspor
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
07.Nisan.2011, 18:57
Sevilla'nın gerçekten çok iyi,işleyen bir transfer düzeni var.
maNga 33
07.Nisan.2011, 22:38
La Liga devleri Barcelona ile Real Madrid arasındaki tarihi rekabet, 18 günde 4 kez yaşanabilir. İspanyolların Şampiyonlar Ligi'nde 2 kez, La Liga'da 1 kez ve İspanya Kral Kupası'nda da 1 kez karşılaşmaları durumunda futbolseverler 18 günde 4 kez El Clasico izleyecek.
http://media1.ntvspor.net/C/I/132/cristiano_ronaldo_messi_600_MYLHL.jpg
Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek final ilk maçlarında Barcelona ve Real Madrid'in rakiplerini 4 farkla yenmesinin ardından, 18 gün içinde 4 kez Barcelona-Real Madrid maçı (El Clasico) oynanma ihtimali çok güçlendi.
Çeyrek final ilk maçlarını kendi sahalarında oynayan 2 İspanyol takımından Real Madrid, İngiltere'nin Tottenham takımını 4-0, Barcelona da Ukrayna'nın Shakhtar Donetsk takımını 5-1 yenerek rövanş için büyük avantaj sağladı.
ŞAMPİYONLAR LİGİ'NDE 2 RANDEVU
18 Mart'ta çekilen kuraya göre, iki takım tur atlamaları halinde Şampiyonlar Ligi yarı finalinde 2 kez karşı karşıya gelecekler.
LA LIGA'DA 1 - KRAL KUPASI'NDA DA 1 MAÇ (Heyecan NTV Spor'da)
İki takım La Liga'da 17 Nisan'da Madrid'de, Kral Kupası finalinde ise 20 Nisan'da Valencia'da karşı karşıya gelecek.
Şampiyonlar Ligi'nde yarı final maçları 26-27 Nisan ve 3-4 Mayıs'ta oynanacak ve Barcelona ile Real Madrid tur atlarlarsa 17 ya da 18 gün içinde 4 kez birbirlerine rakip olacaklar.
İki takımın Şampiyonlar Ligi'nde yarı finale kalması halinde 26 ya da 27 Nisan'daki ilk maç Madrid'de, 3 ya da 4 Mayıs'taki rövanş ise Barcelona'da oynanacak.
NTVSPOR
Corpus
07.Nisan.2011, 22:44
Mükemmel. Futbol severler için 100 yıllık şarabın içileceği an gibi birşey bu :)
madrid e ağır gelir 18 günde 20 gol yemek :P :D
furkan58
07.Nisan.2011, 23:45
madrid e ağır gelir 18 günde 20 gol yemek :P :D
O Kadar Emin Konuşma ;) Real'im Fena Acısını Çıkartıcak Son Yılların :)
C h A o S
07.Nisan.2011, 23:59
Hiç bir şey olmaz bana göre.Barça yine Barçalar.
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
08.Nisan.2011, 00:00
Harbi yürek dayanmaz. Müthiş keyif olacak,müthiş :) Big Jose çok pis intikam alacaktır ayrıca ;)
anil luque
08.Nisan.2011, 00:00
Her gün 1 yeni El Classico diye grup açarlar şimdi facete işin suyunu çıkarıp.
RaSenGan
08.Nisan.2011, 00:02
4 maçı da uyduda şifrelerlerse kafayı yerim.
KaPaLı
08.Nisan.2011, 00:13
Suyu çıkacak iyice. Mourinho 18 günde bitirecek Barcelona'yı maalesef.
Ayrıca 4 günde bir oynanan şey El Classico olurmu hiç : )
A.FaruK
08.Nisan.2011, 00:16
Mourinho iyi adam severim kendisini ama yapacak bişey yok artık 18 gün boyunca böyle hezimetlere alışmak zorunda. Bence zevk almaya bakmalı (:
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
08.Nisan.2011, 00:19
Havada yine büyük bi iddia kokusu var :p
yaman76hakanFB
08.Nisan.2011, 00:38
El Classico'ları NBA Playoff maçı izler gibi keyif alarak izlerim ve kolay kolay kaçırmam. İyidir, iyi... Doyacağız futbola. :)
Rick Nelson
08.Nisan.2011, 19:50
3 maçı Barça 1 maçı Real Madrid kazanır.
BaGa TaRKaN
08.Nisan.2011, 19:53
Yani Real ve Big Jose 3'ün 1'ini Alır Diyorsun:p Ya da 3'ü 1 Arada Gibi Birşey:n:
A.FaruK
08.Nisan.2011, 20:04
Yani Real ve Big Jose 3'ün 1'ini Alır Diyorsun:p Ya da 3'ü 1 Arada Gibi Birşey:n:
Adam öyle bişey demedi senin için feshat Mehmet Abi (: (:
GeNç KaRTaL
08.Nisan.2011, 20:14
Müthiş bir periyot futbolseverleri bekliyor.İnşallah Jose,Barca'dan rövanşı çok sağlam bir şekilde alır.
nekop
08.Nisan.2011, 20:14
avatarlar ve imzalar barcelona yazılarıyla dolacak yine.
A.FaruK
08.Nisan.2011, 20:17
avatarlar ve imzalar barcelona yazılarıyla dolacak yine.
Vaay kimleri görüyoruz. Trabzonlu gelmiş ya (:
3 barca 1 real en bşaından beri böyle hissediyorum ama şl eslemesi çok güzel olcak 2 maç özellikle
Fearless Coward
09.Nisan.2011, 11:50
4'ünü de Barça alır olur biter :p
Fernando Gago
09.Nisan.2011, 12:00
Dördünü de Barca alırsa Mourinho bavullarını toplamadan kaçar ülkeden, yediremez :D
maNga 33
09.Nisan.2011, 12:24
Dördünü de Barca alırsa Mourinho bavullarını toplamadan kaçar ülkeden, yediremez :D
bence intihar eder :D
C h A o S
09.Nisan.2011, 12:56
Bana göre ligdeki maçı Real alıcak.Kupa finalini ve ŞL turunu Barça geçicek.
ozaniel
09.Nisan.2011, 13:08
Bence 4 maçı da Barcelona alır, belki ilk Şampiyonlar ligi maçında fark atarsa 2. maçta Real berabere kalabilir.
GodfatheR
09.Nisan.2011, 13:53
Mourinho eminim çözmüştür Barça'yı. İnter'in başındayken gruplarda karşılaştığı Barça karşısında varlık gösterememişti daha sonra yarı finalde elemeyi başarmıştı :)
Dersini iyi çalışmıştır Jose :) Ben 4 maçta iki Real Madrid galibiyeti , bir beraberlik , bir Barça galibiyeti bekliyorum her türlü iddaasına da girerim :D
A.FaruK
09.Nisan.2011, 13:59
Mourinho eminim çözmüştür Barça'yı. İnter'in başındayken gruplarda karşılaştığı Barça karşısında varlık gösterememişti daha sonra yarı finalde elemeyi başarmıştı :)
Dersini iyi çalışmıştır Jose :) Ben 4 maçta iki Real Madrid galibiyeti , bir beraberlik , bir Barça galibiyeti bekliyorum her türlü iddaasına da girerim :D
Ortağum girelim istersen iddaya (:
GodfatheR
09.Nisan.2011, 14:02
Ortağum girelim istersen iddaya (:
Hay hay dostum (:
A.FaruK
09.Nisan.2011, 14:03
Avatar muhabbeti mi olsun yine yoksa başka bişey mi (:
GodfatheR
09.Nisan.2011, 14:06
Hem avatar hem imza olsun :D
A.FaruK
09.Nisan.2011, 14:08
Tamam kabul. 4 maçın sonunda üstün gelen tarafın dediği olur (: . İstersen her maça ayrı iddaa koyalım derdim ama şimdi sana bu kadar yüklenmek istemiyorum ortağum (:
musakaan
09.Nisan.2011, 14:09
Lig maçı berabere diğerleri Barca .
yaman76hakanFB
09.Nisan.2011, 14:10
2-2 olursa. :)
Şampiyonlar Ligi'nde turu geçen lehine avantaj uygulayın bence.
A.FaruK
09.Nisan.2011, 14:12
2-2 olursa. :)
Şampiyonlar Ligi'nde turu geçen lehine avantaj uygulayın bence.
Yok Hakan abi gerek yok. 2-2 olursa Osman kazanmış sayacam (: (:
GodfatheR
09.Nisan.2011, 14:15
Toplam 4 maça bakalım :) Ben şampiyonlar liginden eminim mesela :)
A.FaruK
09.Nisan.2011, 14:16
Ya Osmanım kuralları sen belirle her şekil farketmez yani (: . 2-2 olursada seni kazanmış saycam (:
GodfatheR
09.Nisan.2011, 14:19
Lig maçına giresim yok :D Kupa ve Şampiyonlar liginde 2 galibiyet bir mağlubiyet bekliyorum :) Ama turu atlayan taraf Real olur :) 2-2 olursa -ki Jose buna izin vermez :) Ş.Liginde tur atlayan taraf kazanır :)
Hepsini Barca alır.Bir beraberlik verebiliriz belki.
Rick Nelson
09.Nisan.2011, 21:09
Benle iddiaya girecek var mı ? İmza , avatar gibi :P
Ben 3 maçı Barça 1 maçı Real kazanacak diyorum :P
Corpus
09.Nisan.2011, 21:34
Benle iddiaya girecek var mı ? İmza , avatar gibi :P
Ben 3 maçı Barça 1 maçı Real kazanacak diyorum :P
3 maçı Barça 1 maç berabere:D
RaSenGan
09.Nisan.2011, 21:47
R.Madrid maç vermez ya kazanır ya berabere biter.
Real Madrid vazgeçmiyor
9 Nisan 2011 20:55 | NTVSpor.net
İspanya La Liga’da Real Madrid, NTV Spor’dan canlı yayınlanan maçta, Athletic Bilbao’yu deplasmanda Kaka(2) ve Ronaldo’nun golleriyle 3-0 mağlup etti. Eflatun beyazlılar bu galibiyetle lider Barcelona ile arasındaki puan farkını 5’e indirdi.
http://media1.ntvspor.net/C/I/133/real3_3LXQ8.jpg
İspanya La Liga’da Real Madrid, NTV Spor’dan canlı yayınlanan maçta, Athletic Bilbao’yu deplasmanda Kaka(2) ve Ronaldo’nun golleriyle 3-0 mağlup etti. Eflatun beyazlılar bu galibiyetle lider Barcelona ile arasındaki puan farkını 5’e indirdi.
İspanya La Liga’nın 31. haftasında Real Madrid, deplasmanda Athletic Bilbao ile karşılaştı.
Real Madird, Ronaldo’nun ikinci yarıda oyuna girdiği karşılaşmayı Kaka(2) ve Ronaldo’nun attığı gollerle 3-0 kazandı.
Real Madrid, bu galibiyetle puanını 76’ya çıkartarak lider Barcelona ile arasındaki puan farkını 5’e indirirken, sahadan eli boş ayrılan Athletic Bilbao 45 puanda kaldı.
Haftaya lider Barcelona’nın 8 puan gerisinde ikinci sırada giren Real Madrid, NTV Spor’dan canlı yayınlanan maça hızlı başladı.
En önemli yıldızlarını dinlendirmesine rağmen oyunu rakip sahaya yıkan eflatun beyazlılar, 14. dakikada kaleci Iraizoz’un Di Maria’yı ceza sahası içinde düşürmesiyle penaltı kazandı. Penaltı vuruşu için topun başına geçen Kaka, topu ağlara göndererek Real Madrid’i 1-0 öne geçirdi.
İlk yarının kalan bölümünde iki takım da yakaladığı fırsatları değerlendiremezken, konuk Real Madrid soyunma odasına Kaka’nın penaltıdan attığı golle 1-0 üstün gitti.
Karşılaşmanın ikinci yarısında da kontrol Real Madrid’in elindeydi. Atletich Bilbao’nun istediği oyunu sergilemesine izin vermeyen eflatun beyazlılar, 54. dakikada Castillo’nun Di Maria’yı ceza sahası içinde yere düşürmesiyle hakem penaltı noktasını işaret etti. Bir kez daha Athletic Bilbao ağlarını havalandıran Kaka, kendisinin ve takımının 2. golünü kaydetti: 0-2.
Maçın 61. dakikasında Cristiano Ronaldo, Higuain’in yerine oyuna dahil oldu. Oyuna girdiği dakikadan itibaren çok etkili bir performans sergileyen Portekizli yıldız, 70. dakikada sahneye çıkarak skoru 3-0 yaptı.
Sol kanata atılan uzun pasla birlikte ceza sahası içine sarkan Ronaldo, rakibinden çok şık bir hareketle sıyrıldıktan sonra yerden güzel bir vuruşla topu Athletico Bilbao ağlarıyla buluşturdu: 0-3.
Kalan sürede iki takım da yakaladığı fırsatları değerlendiremezken, Real Madrid, sahadan 3-0’lık net bir skorla galip ayrılarak hanesine 3 puan yazdırdı.
furkan58
09.Nisan.2011, 22:22
R.Madrid 3 Puanı 3 Golle Aldı Ama İlk 20 Dakika Barcanın Oyunu İç Açıcı Değil Biraz Yedek Ağırlıklı Çıkmışlar Galiba ...
KaPaLı
09.Nisan.2011, 23:18
David Villa oskarlık bir atlayış yaptı az önce.
Rick Nelson
10.Nisan.2011, 12:07
3 maçı Barça 1 maç berabere:D
Gel girelim :D
Ben kaybedersem En Büyük Real yazıp avatarıma Real Madrid logosunu koyacağım.Sen kaybedersen Barça logosu ve imzası koyacaksın :D
Sirius Black
10.Nisan.2011, 12:29
Yaptıklarımız http://apture.s3.amazonaws.com/0000012f3473cd9d70f4af7a007f000000000001.SPORT.jpg yapacaklarımızın http://apture.s3.amazonaws.com/0000012f347458370d0dd45a007f000000000001.article-1334324-0C49E5F5000005DC-439_306x440.jpg teminatıdır. :)
footballove'dan alıntıdır. :)
Barcelona'da Krkic üzdü
10 Nisan 2011 11:42 | NTV Spor ve Ajanslar
Almeria maçında sakatlanan 20 yaşındaki Bojan Krkic'in sahalardan 6-8 hafta uzak kalacağı açıklandı.
http://media1.ntvspor.net/C/I/133/bojankrikic_OGQ2E.jpg
İspanya Birinci Futbol Ligi (La Liga) takımlarından Barcelona'nın Almeria maçında sakatlanan forvet oyuncusu Bojan Krkic'in, 6-8 hafta sahalardan uzak kalacağı bildirildi.
Barcelona Kulübü'nden yapılan açıklamaya göre, dün Almeria'yı 3-1 yendikleri maçta, sol dizindeki bağların bir bölümü yırtılan Krkic, 6-8 hafta forma giyemeyecek.
İlk 11'de nadiren oynatılan 20 yaşındaki İspanyol futbolcu, bu sezon Katalan takımında 6 gol kaydetti.
Dünya yıldızı Lionel Messi'nin Arjantin'deki evi geçtiğimiz hafta şok bir saldırı ile karşı karşıya kaldı. Messi'nin abisinin evine kurşun yağarken o sırada oyuncunun annesinin de evde bulunduğu belirtiliyor.
11 Nisan 2011 Pazartesi - 16:48
Sporx.com dış haberler
http://www.sporx.com/img/3/2011/messi-mami.jpg Futbol (http://www.sporx.com/futbol/) dünyasının Arjantinli megastarı Lionel Messi (http://www.sporx.com/lionel-messi/)'nin abisinin evine kurşun yağdırdılar!..
Barcelonalı oyuncunun 29 yaşındaki abisi Matias Messi'nin geçtiğimiz Cuma evinin kurşunlandığı ve bu sırada Leo Messi'nin annesi Celia Cuccitini'nin de evde olduğu öğrenildi.
http://www.sporx.com/_img/video/ayrac.gif [/URL]
Saldırıda Messi ailesi herhangi bir zarar görmezken motosikletli saldırgan tarafından kullanılan silahın 9mm kalibresinde olduğu ve 8 el ateş açıldığı belirtiliyor.
LT8 radyosyunun verdiği habere göre Arjantin'de yaşanan olayı polis araştırmaya devam ediyor.
Messi'nin ailesi [URL="http://www.sporx.com/buenos-aires/"]Buenos Aires (http://www.sporxtv.com/futbol/dunya/lionel-messinin-uzerine-dusen-kiz-[nostalji]SXTVQ15047SXQ) ve Cordoba'dan sonra Arjantin'in üçüncü en büyük şehri olan Rosario'da yaşıyor.
Arjantinli oyuncunun babası ise gelişmeyi henüz doğrulamadı.
Kaka Leite
12.Nisan.2011, 15:09
Real Madrid'in deplasmanda Athletic Bilbao'yu 3-0 yendiği maçta Eflatun-beyazlılar'ın yedek kulübesindeki futbolcular adeta servet değerindeydi.
İspanya La Liga'da Real Madrid, hafta sonu deplasmanda Athletic Bilbao'yu 3-0 yenmişti. Zorlu maçlar öncesi kadroda revizyona giden Real Madrid teknik direktörü Jose Mourinho ise birbirinden önemli yıldızları sahaya sürmemişti.
SERVET DEĞERİNDE
Eflatun-beyazlılar'ın bu maçta yedek kulübesinde oturan futbolcuları adeta servet değerindeydi.
Zira, Cristiano Ronaldo, Mesut Özil, Marcelo, Xabi Alonso ve Emmanuel Adebayor gibi yıldızların oturduğu yedek kulübesinin toplam değeri 204 milyon euroydu.
Schuster'den 'El Clasico' yorumu
12 Nisan 2011 15:38 | NTV Spor ve Ajanslar
Real Madrid ve Barcelona arasında oynanacak "El Clasico" öncesinde değerlendirmelerde bulunan Beşiktaş'ın eski teknik direktörü Bernd Schuster, eski takımı Real Madrid'in kazanmaya daha fazla ihtiyacı olduğunu söyledi.
http://media1.ntvspor.net/C/I/134/schuster3_D34VB.jpg
İspanya'nın iki büyük takımı Real Madrid ve Barcelona arasında cumartesi günü oynanacak "El Clasico" öncesinde değerlendirmede bulunan Beşiktaş'ın eski teknik direktörü Bernd Schuster, "Kazanmak Madrid için daha önemli" dedi.
Futbolcu kariyerinde hem Barcelona hem de Real Madrid'de oynayan, Barcelona kulüp üyeliği varken Real Madrid'i çalıştıran Schuster, gelecek 2 hafta içinde oynanacak dört Real Madrid-Barcelona maçının (lig, Kral Kupası finali ve her iki takımda çıkarsa Şampiyonlar Ligi yarı finali) sezonun tüm kaderini belirleyeceğini ifade etti.
Onda Cero ve Marca radyosuna değerlendirme yapan Schuster, "Barça'nın ligde 8 puan avantajı olduğu göz önünde bulundurulursa cumartesi günkü maçın Barça için oynanacak dört El Clasico'dan en önemsizi olduğunu düşünülebilir ama bunu bilmek çok zor. Ne olursa olsun kazanmak Madrid için daha önemli. Eğer Madrid kazanırsa, Kral Kupası finaline daha farklı gider. Ve Kral Kupası finalini kazanırsa, Şampiyonlar Ligi'ne de kim bilir nasıl gidecektir" diye konuştu.
Alman teknik direktör, "Herkes önümüzde iki haftada tüm sezonun kaderinin oynandığını biliyor. Ama cumartesi günkü maç moral açısından Madrid için daha önemli. Çünkü Barça yenilse bile 5 puan farkla önde olacak" dedi.
Schuster, Xavi, İniesta ve Busquets'in ortasahadaki yaratıcılığının Barcelona'yı Madrid'den üstün kıldığını savundu.
Schuster ayrıca, Real Madrid Teknik Direktörü Jose Mourinho ile ilgili yöneltilen bir soruya, "Tüm dünyanın saygısını kazandı. Bazen Mourinho'yu, daha iyi oynamak için sinirlenmeye ihtiyacı olan tenisçi McEnroe ile kıyaslıyorum. Mourinho'nun stili hoşuma gidiyor" cevabını verdi.
Lucas Neill
13.Nisan.2011, 03:40
Nuri icin Real iddiasi var haber Bild'de cikmis.
Bursaspor
13.Nisan.2011, 16:50
Madem ortalık kızıştı ufaktan...
İsteyenle (Tercihen Serhat :D:D) 4 maça da girebilirim, her maç için ayrı ayrı da. Avatar, imza, kaybedersek nasıl yendiler bizi vs. yazılı fotoğraf, döküman her türlüsü için hazırım.
Avatar ve imzanın süresi hiç önemli değil gerekirse 1 seneden fazla olmamak şartıyla o kadar bile durabilir.
Real'liler birleşiyoruz.
kalemci
13.Nisan.2011, 16:55
lig barça, şl biri real, biri beraberlik veya barca sonuçta turu geçen real olur, kral kupası real diyorum iddialara açığım :D
13 Nisan 2011 10:32 | NTV Spor
Borussia Dortmund'da forma giyen Nuri Şahin, Madrid yolunda... Alman Bild Gazetesi'nin iddiasına göre Real Madrid, sözleşmesindeki maddeye dayanarak 6 milyon Euro ödeyip milli futbolcuyu kadrosuna katacak.
http://media1.ntvspor.net/C/I/134/nuri3_BQ0OL.jpg
Bundesliga'da şampiyonluğa koşan Borussia Dortmund, Nuri Şahin'i kaybetmek üzere...
Alman Bild Gazetesi'nin manşetine taşıdığı habere göre, sezon başında Mesut Özil'i kadrosuna katan Real Madrid'in yeni hedefi milli futbolcu Nuri Şahin...
Gazetenin iddiasına göre, sözleşmesi 2013 yılında sona erecek Nuri, 6 milyon Euro karşılığında bu yaz serbest kalabilir. Nuri'nin menajerliğini aynı zamanda Mesut Özil'in de menajeri olan Reza Fazeli'nin üstlenmiş olması da,, 22 yaşındaki oyuncunun Real Madrid'e transfer olma ihtimalini güçlendiriyor.
Nuri'nin sözleşmesinde "6 milyon Euro'ya gidebilir" şeklinde madde olmasını "şaka gibi" olarak yorumlayan Bild, Real Madrid Teknik Direktörü Jose Mourinho'nun da Nuri'yi istediğini iddia etti. Milli futbolcuya önerilen ücret de bir hayli cazip. İspanya'ya gitmesi halinde Nuri'nin kazancını ikiye katlayacağı ve yıllık 4 milyon Euro civarında bir ücret alacağı belirtiliyor.
Konuyla ilgili görüşlerine başvurulan Nuri, kendisine yönelik teklifler olduğunu doğrularken, şu an sadece Borussıa Dortmund'un şampiyonluğuna odaklandığını ve transfer görüşmelerini sezon sonuna bıraktığını söyledi.
Dortmund kulübü de geçtiğimiz günlerde Nuri Şahin'in sözleşmesini uzatma girişimlerini askıya aldığını ve konunun sezon sonu değerlendirileceğini açıklamıştı.
Bild'e göre, Nuri'nin ayrılması durumunda Borussıa Dortmund'un ilk hedefi Nürnberg'de forma giyen İlkay Gündoğan olacak.
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
13.Nisan.2011, 17:35
Borussia Dortmund'da forma giyen Nuri Şahin, Madrid yolunda... Alman Bild Gazetesi'nin iddiasına göre Real Madrid, sözleşmesindeki maddeye dayanarak 6 milyon Euro ödeyip milli futbolcuyu kadrosuna katacak.
FM'de yok böyle birşey. :/
Sheriff
13.Nisan.2011, 18:22
İnşallah İspanya yada İngiltere'de Büyük bir kulübe gider Nuri.
Sevilla'da Navas şoku
13 Nisan 2011 13:38 | NTV Spor ve Ajanslar
Sevilla'da Jesus Navas'ın sakatlığı nedeniyle 4-6 hafta sahalardan uzak kalacak.
http://media1.ntvspor.net/C/I/134/jesusnavasntvspor_DWZQW.jpg
Sevilla'nın kanat oyuncusu Jesus Navas'ın sakatlığı nedeniyle sahalardan 4-6 hafta uzak kalacağı açıklandı.
İspanya milli takımının da formasını giyen 25 yaşındaki futbolcunun sol ayak bileğinden sakatlandığı ve iyileşmesinin 6 haftayı bulabileceği belirtildi.
Uzun süredir sakatlıklarla boğuşan futbolcu Sevilla formasını bu sezon sadece 15 kez giyebildi.
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
13.Nisan.2011, 18:35
Messi rekora doymuyor
Barcelona'nın Arjantinli yıldızı Lionel Messi, bu sezon attığı toplam gol sayısını 48'e çıkardı ve şimdiden adını kulüp tarihine yazıdırdı.
Barcelona'nın Arjantinli yıldız futbolcusu 23 yaşındaki Lionel Messi, Şampiyonlar Ligi çeyrek final rövanş maçında Shakhtar Donetsk'e karşı attığı golle bu sezon bordomavili formayla attığı toplam gol sayısı 48'e çıkartarak, bir sezonda en fazla gol atan futbolcu olarak şimdiden kulüp tarihine geçti.
Sezon henüz bitmemiş olmasına rağmen rekoru kıran Messi, 1996-1997 sezonunda Brezilyalı Ronaldo'ya ait olan toplam 47 gollük rekoru geçmeyi başardı. Messi, ligde oynadığı 28 maçta 29 gol, Şampiyonlar Ligi'nde 10 maçta 9 gol, Kral Kupası'nda 6 maçta 7 gol, İspanya Süper Kupası'nda 2 maçta 3 gol attı.
Geçen sezon 47 gol ve 10 gol asisti istatistiğiyle oynayan Messi, bu sezon şimdiye kadar oynanan maçlarda Barcelona'da 48 gol atıp, 23 gol asisti veya gol pozisyonuna katkı verdi.
Messi'nin önünde tek rekor La Liga'da gol krallığı olurken, şu anda 28 golü bulunan Arjantinli futbolcu kalan 7 maçta atacağı gollerle, 1989-90 sezonunda Real Madridli Hugo Sanchez'e ait olan 38 golü geçmeye çalışacak.
NtvSpor
Homer J.S
13.Nisan.2011, 19:19
Nuri icin Real iddiasi var haber Bild'de cikmis.
Nuri gitmesin kesinlikle, sevdiğim bir futbolcu. Real Madrid kariyeri için eksi bir hamle olur bence.
nannar
13.Nisan.2011, 21:20
İçimden bir his 4 maçta da Barcelona Real Madrid'e hezimet yaşatacak ve Mourinho yıllardır biriktirdiği karizmasını 1 ayda yerlere serecek gibi geliyor. Gönlüm de mantığım da Barcelona diyor. Ayrıca normal maçlardan çok daha hırslı oynuyor Barcelona'lı oyuncular Real Madrid'e karşı. Yani attıkça atıyorlar. 1'de 2'de kalsın falan demiyorlar :D Real Madrid 4 maçta 15+ gol yerse şaşırmam. Ama Mourinho Real Madrid'e İnter'le oynattığı savunmacı oyunu oynatabilirse belki işler değişir. Fernando Gago , Xabi Alonso ve Sami Khedira 3'lüsü ile oluşturulan bir orta alanla ancak karşı koyabilir Barça'ya :) Ben olsam kesinlikle tek forvet ve 3 tane savunmayı yapabilen orta saha ile çıkardım :)
kalemci
13.Nisan.2011, 21:36
aynen hocam gago yerine lassı koyardım.
GodfatheR
13.Nisan.2011, 22:16
Real'liler birleşiyormuyuz :D
KaRaBükLü KraL
13.Nisan.2011, 22:32
Birleşelim hemşerim Anti-Barca:zuhaha
nannar
13.Nisan.2011, 22:56
istediğiniz kadar birleşseniz de gideceğiniz en uzak yer atmosfer olur fakat barça bir dünya takımı değil :n:
Night_Mare17
13.Nisan.2011, 23:11
Birleşiriz sorun yok :)
BaGa TaRKaN
13.Nisan.2011, 23:23
Real Barça'nın Yanında Mardinden Öteye Gidemez:)
Kendinize Yazık Etmeyin Derim Realliler Tek Realist Barcadır:)
Aydin
14.Nisan.2011, 00:21
Realliler birleşiyor dediler, geldik.
Eminoski
14.Nisan.2011, 00:26
kaybedenler diğer tarafa forma yaptırsın birleşip :) önde reklam turksportal arma renk kazanan takımınki olsun
besiktas1903
14.Nisan.2011, 00:43
Hala Madrid :D
Sheriff
14.Nisan.2011, 01:21
Realliler birleşiyor dediler, geldik.
Bişeyden de eksik kal.
anil luque
14.Nisan.2011, 01:36
Real'de kampanya varmış 3 alana bir bedava. Real Madrid'in Madrid kısmında olmak isterdim ama real kısmı daha ağır basıyor. gerçekçi olmak gerekirse Barça fenalara sürükleyebilir bizi..
kalemci
14.Nisan.2011, 02:06
sanmıyorum realin o kadar kötü performans sergileyeceğini.ilk maç mourinhonun saçma egosu yüzünden yenildiler.geçen sene inter barca maçından beri sürekli eleştirdiler defans yaparak sadece yenebilir mourinho diye.ilk maç aksini ispatlamata çalıştı açık ve hücumu ön plana alarak oynadı.sonuç ortadaa :D bu maçlarda öyle bi hataya düşmez. antremanlarda etoo ya nasıl yaptıysa kakayı benzamayı mesutu di mariayı defans çalıştırıyodur bu herif kesin :)
TR.CaPTaiN
14.Nisan.2011, 02:06
Tahminlerim: Lig maçı berabere biter. Kral kupası Barcelona'nın olur. ŞL'de tur atlayan takım da Real Madrid olur.
Bordo61Mavi
14.Nisan.2011, 04:06
Mourinho yu cok merak ediyorum bu 4 mactan sonra :)
nekop
14.Nisan.2011, 05:26
Madem ortalık kızıştı ufaktan...
İsteyenle (Tercihen Serhat :D:D) 4 maça da girebilirim, her maç için ayrı ayrı da. Avatar, imza, kaybedersek nasıl yendiler bizi vs. yazılı fotoğraf, döküman her türlüsü için hazırım.
Avatar ve imzanın süresi hiç önemli değil gerekirse 1 seneden fazla olmamak şartıyla o kadar bile durabilir.
Real'liler birleşiyoruz.
uyar bana 1 yıl. 4 maçın fazlasını alan kazanır bursadan gol haberi gelirde 2-2 biterse şl'de tur atlayan taraf kazanır. acun kadar karizmatik olmasada soruyorum. var mısın yok musun?
Bursaspor
14.Nisan.2011, 07:14
Varım.
Her maç için ayrı ayrı da girebiliriz. Hepsi uyar.
nerazzuri
14.Nisan.2011, 11:10
ben de her türlü.
Zekirdek
14.Nisan.2011, 11:56
Hala Madrid. Her türlü varım iddiaya.
Kaka Leite
14.Nisan.2011, 15:58
İnşallah İspanya yada İngiltere'de Büyük bir kulübe gider Nuri.
İnşallah bence çok hakediyo :)
World Hollow o1
14.Nisan.2011, 16:02
Şuanki kapasitesinle çok rahat her takıma gözü kapalı koy oynar birde Mesut gibi + bir çıkış yaparsa o zaman çok iyi pazarı olur..
İnşALLAH çok iyi bir transfer yaparda avrupanın büyüklerinde bir Türk daha izleriz..
Kaka Leite
14.Nisan.2011, 16:15
Bir Madrid'li olarak düşüncem 4 Maçın 3'ünü Real madrid 1'ini Barcelona alır :)
GodfatheR
14.Nisan.2011, 17:58
Her türlü Madrid cevaaa.
Bursaspor
14.Nisan.2011, 18:47
Barça'yı harcayacaklar matmazel diyerek kızıştırıyorum ortalığı, Serhat'la müzakerelerimizi yaptık, güzel bir iddia oluşturduk.
nerazzuri
14.Nisan.2011, 18:49
Barça'yı harcayacaklar matmazel diyerek kızıştırıyorum ortalığı, Serhat'la müzakerelerimizi yaptık, güzel bir iddia oluşturduk.
tabi bizden habersiz.
ozaniel
14.Nisan.2011, 18:49
Ben 4 maçı Barcelona'nın kazanacağına iddiaya girebilirim, en az 2 maç için de handikaplı Barcelona diyorum.
A.FaruK
14.Nisan.2011, 19:14
Bu kadar iddalı arkadaşlar var ben Osmanla iddaya girdim ama dahil olmak ve kendini harcamak isteyenler varsa buyrun bekliyoruz (:
14 Nisan 2011 14:41 | NTV Spor ve Ajanslar
Beşiktaş'ın eski teknik direktörü Bernd Schuster, İspanyol basınına yaptığı açıklamada Atletico Madrid kulübünü çalıştırmak istediğini söyledi.
http://media1.ntvspor.net/C/I/134/schuster3_SI6SH.jpg
Beşiktaş'ın eski teknik direktörü Bernd Schuster, sezon sonunda teknik direktör değişikliğine gitmesi beklenen Atletico Madrid kulübüne basın yoluyla mesaj yolladı.
Schuster, İspanyol AS gazetesinde yer alan demecinde, ''Atletico ile çok iyi anılarım var ve bu takımı çalıştırmayı çok isterim'' dedi.
Alman teknik adam ayrıca, Atletico Madrid kulübünü ve taraftarları çok iyi tanıdığını kaydetti. Geçen haftalarda Beşiktaş'tan ayrılan Schuster, teknik direktörlük kariyerinde bu zamana kadar Xerez, Levante, Getafe ve Real Madrid gibi İspanyol takımlarını çalıştırdı.
Atletico Madrid'in sezon sonunda Quique Flores ile yollarını ayıracağına kesin gözüyle bakılırken, yerine teknik direktör olarak en fazla Luis Enrique'nin adı geçiyor.
"Barcelona başka dünyadan değil"
14 Nisan 2011 14:25 | NTV Spor ve Ajanslar
İspanya La Liga'da cumartesi günü Barcelona ile karşılaşacak olan Real Madrid'in yıldız oyuncusu Cristiano Ronaldo, Barcelona'nın başka bir dünyadan olmadığını ve kendilerinin de Katalan ekibi kadar iyi olduğunu söyledi.
http://media1.ntvspor.net/C/I/134/ronaldomessi3_CAJ50.jpg
Futbol dünyasının merakla beklediği ''El Clasico'' olarak adlandırılan Real Madrid-Barcelona maçları bu yıl, lig, Kral Kupası finali ve Şampiyonlar Ligi yarı finalinde takımların birbirleriyle eşleşmelerinden dolayı 18 gün içinde 4 kez oynanacak.
Son 3 yıldır Barcelona'yı yenemeyen Real Madrid, bu sezonun ilk maçında deplasmanda 5-0 yenildiği rakibinden rövanşı almak ve şampiyonluk yarışındaki 8 puanlık farkı indirmek için gelecek cumartesi günü Santiago Bernabeu Stadı'nda taraftarının karşısına çıkacak.
Real Madrid'in Portekizli yıldız futboclusu Cristiano Ronaldo, basına yaptığı açıklamada ''Barça, başka bir dünyadan değil, bizim gibi dünyanın en iyileri. En az hata yapan kazanacak'' diyerek, Katalan takımının yenilmez olmadığını savundu. ''Lig ve Kral Kupası finali tamamen birbirinden farklı maçlar'' diyen Ronaldo, 5-0'lık ilk maç hatırlatılınca ''Futbolda herşey olabilir. Son gülen iyi güler ve umarım bu Real Madrid olur'' cevabını verdi. Şu anda 5-0'lık skordan farklı bir ortam olduğunu kaydeden Xabi Alonso da, ''Uzun zaman geçti. Biz artık daha iyi oynuyoruz. İşlerin yolunda gitmesi için en iyi formül adım adım ilerlemektir. Şimdi ilk olarak cumartesi günkü maça en iyi şekilde hazırlanmak istiyoruz'' dedi.
Real Madrid Teknik Direktörü Jose Mourinho da, Barça'nın ''Alkışlanacak bir takım'' olduğunu belirterek, ''Barcelona, iyi oynadığı zaman layığıyla kazanıyor ve iyi oynamadığında da kazanıyor. Alkışlanacak bir takım olmasına rağmen herşey olabilir'' görüşünü savundu. Gerek Chelsea gerekse İnter'deyken Barcelona'ya karşı hep bir futbolcusunun oyundan atıldığına işaret eden Mourinho, ''Bu kez de aynı şey olabilir. O yüzden futbolcularıma 10 kişi oynamasını da öğretmek zorundayım'' değerlendirmesinde bulundu.
Bu arada, Barcelona'nın genç yıldızı Gerard Pique de, Katalan basınına verdiği demeçte ''Bu zamana kadar hiç olmamış bir 18 gün olacak. Bizim gibi sokaktaki halkta bu heyecanı yaşayacak. Maç maç ilerlemek lazım. Zor olacak ama 3 kupayı da kazanmak için mücadele etmeliyiz'' ifadelerini kullandı.
Öte yandan, 20 Nisan çarşamba günü Valencia'daki 50 bin kişilik Mestalla Stadı'nda oynanacak Kral Kupası finali için tüm hazırlıklar yapıldı. Barcelona ve Real Madrid arasında oynanacak finali izlemek için 200 medya kuruluşundan toplam 850 gazeteci akredite olurken, toplam 1200 polisin görevlendirildiği bildirildi.
maNga 33
14.Nisan.2011, 19:41
Forza Real Madrid ! :D
GodfatheR
14.Nisan.2011, 19:54
Bu kadar iddalı arkadaşlar var ben Osmanla iddaya girdim ama dahil olmak ve kendini harcamak isteyenler varsa buyrun bekliyoruz (:
Yanlış ata oynadun uşağum (:
A.FaruK
14.Nisan.2011, 21:15
Bakacağuk uşağum bakacağuk (:
europeanconquer
14.Nisan.2011, 21:16
Lig maçını Real alır diğer maçlar Barca'nın.
SAİT71
14.Nisan.2011, 21:18
Real e felan giderse işte o zaman gerçekten bir Türk'ü izleyeceğim için gururlanacağım. Milli marşımızı söyleyen bir oyuncuyu Real Madrid Chelsea gibi takımlarda izlemek çok başka olur.
A.FaruK
14.Nisan.2011, 23:51
Şimdi ben iddaya girenleri bi yazayım eklemeleri sonra isteyen yapsın.
Real Madrid Barcelona
Godfather
Bursaspor
Barcelona
A.FaruK
nekop
Sheriff
14.Nisan.2011, 23:57
Bence Barça, Barçalar, bütün maçları bile kazanabilir belki.
A.FaruK
14.Nisan.2011, 23:58
Abi düzenle butonu yok o yüzden eklemeyi sen yapabilirmisin?
nerazzuri
15.Nisan.2011, 00:16
real madrid'e serkan yazmadın ayıp ettin.
A.FaruK
15.Nisan.2011, 00:31
Real Madrid Barcelona
Godfather
Bursaspor
nerazzuri
Barcelona
A.FaruK
nekop
Sheriff
Düzenleme yapamıyorum Serkan. Sonradan aklıma geldi ama biraz geç kaldık işte (: Böyle idare edin (:
I3esiktas
15.Nisan.2011, 01:05
Barça 4 maçıda kaybetmez. En fazla 1 beraberlik alır Madrid.
BaGa TaRKaN
15.Nisan.2011, 01:28
Real Madrid - Barcelona
Real Madrid
Godfather
Bursaspor
nerazzuri
Barcelona
A.FaruK
nekop
Sheriff
I3esiktas
BaGa TaRKaN
Güncel.....
kalemci
15.Nisan.2011, 02:12
iddiaya varım real diyorum :)
Barca en az 3 maç alır.Yaratıcı espri yapamadan söylüyorum idare edin.
eng1n
15.Nisan.2011, 12:01
Yaz beni Real'e.
Zekirdek
15.Nisan.2011, 12:11
Benide Real'e yazın.
Varonil
15.Nisan.2011, 12:23
Kupa finalini Real Madrid,diğer 3 maçı Barcelona kazanır.Bu sefer akıllandım :)
KaPaLı
15.Nisan.2011, 12:59
Mourinho başgan bu sefer kaybetmez. Hatta o maçın öcünüde alır. En az 3 maç Real diyorum.
TR.CaPTaiN
15.Nisan.2011, 13:13
http://i55.tinypic.com/jjwruu.jpg
KaPaLı
15.Nisan.2011, 13:17
Real Madrid'e giderse etkili olacağını çok iyi biliyoruz. Khedira denen kalastan çok çok daha iyi adam Nuri. Nuri'yle birlikte avrupadaki Türk oyunculara bakış açısıda değişir hem. Çakma Türk Özil'de var malum Real'de.
Bursaspor
15.Nisan.2011, 13:21
İntikamımız sert olacak.
Hala Madrid...
Rahat kazanırız. 3-1 ya da 2-0 diyorum.
Sheriff
15.Nisan.2011, 13:22
Tamamen Ronaldo'nun oyununa bağlı bir maç olduğunu düşünüyorum .)
TR.CaPTaiN
15.Nisan.2011, 13:25
http://www.yukleresim.com/images/29212722307863028663.jpg
El Clasico 16 Nisan Cumartesi akşamı saat 23:00'te NTV Spor'dan canlı olarak yayınlanacak. Dev maçı Ercan Taner anlatacak, Rıdvan Dilmen de yorumlayacak.
Dünyanın en önemli rekabeti kabul edilen Real Madrid-Barcelona derbisi 16 Nisan Cumartesi akşamı saat 23:00'ten itibaren NTV Spor'dan canlı olarak yayınlanacak. "El Clasico"yu Ercan Taner sunacak, Rıdvan Dilmen yorumlayacak. NTV Spor ekibi maç önü ve maç sonu yayınlarıyla ve Madrid'den canlı bağlantılarla saat 22:00'den itibaren dev maçın nabzını tutacak.
SON 4 SEZONDUR BARÇA ÜSTÜN!
Cumartesi akşamı Real Madrid'in sahası olan Santiago Barnebau'da karşılaşacak olan iki ekibin son yıllardaki rekabetinde Barcelona üstünlüğü dikkat çekiyor. Ligde oynanan son 5 maçı da kazanan Barcelona, son 3 maçtır rakibinden gol dahi yemiyor. Geçen sene oynanan 2 "El Clasico"dan ilkinde kendi evinde 1-0 galip gelen Katalanlar, ligin ikinci yarısında ise Real Madrid'i Santiago Barnebau'da 2-0 mağlup etmeyi bilmişti. Bu seneki unutulmaz maçta ise Barcelona, Real Madrid'i 5-0 gibi tarihi bir skorla devirmeyi başarmıştı. Bu yenilgi ayrıca Real Madrid'in ligdeki ilk yenilgisi olmuştu.
BU SEZONKİ 5 EL CLASICO'NUN 2. SİNİ İZLEYECEĞİZ!
Ligdeki 2. maçlarını oynayacak ezeli rakipler, 20 Nisan'daki Kral Kupası Finali'nde de karşı karşıya gelecek. Bu önemli maç da NTV Spor'dan canlı yayınlanacak. Ayrıca Şampiyonlar Ligi Yarı Finali'nde de eşleşen iki takım bu sezon toplamda 5 kez karşılaşmış olacak.
BU MAÇA CANLI İDDAA OYNANABİLECEK!
Dünyanın en büyük karşılaşmalarından biri olan El Clasico'da, canlı iddaa heyecanı Oley.com'da maçın başlama düdüğüyle birlikte başlayacak ve 90 dakika boyunca bahisseverler bu heyecana ortak olabileceklerdir. Barcelona ve Real Madrid'in karşılaşacağı bu dev maçta Oley.com kullanıcıları maçın gidişatına göre değerlendirme yaparak maç sonucuna (MS) anlık canlı iddaa oynayabileceklerdir.
Dünyanın en önemli rekabeti kabul edilen Real Madrid-Barcelona derbisi 16 Nisan akşamı saat 23:00'ten itibaren NTV Spor'dan canlı olarak yayınlanacak.
Ntvspor
KaPaLı
15.Nisan.2011, 13:31
Madridista tabiki.
KaRaBükLü KraL
15.Nisan.2011, 13:53
Her türlü alırız Barca'dan 5'in intikamını
Skor olarak bir şey söylemek gerekirse 3-0 diyorum
nerazzuri
15.Nisan.2011, 14:12
intikamımız acı olacak.
hala madrid!
SAİT71
15.Nisan.2011, 14:31
Gönlüm Madrid, aklım Barça diyor ama Gönlümü dinledim ona göre oy kullandım...
Fearless Coward
15.Nisan.2011, 16:14
Barcelona rahat olmasa bile 2-0,3-1 gibi bir skorla kazanacaktır...
CeNTeR_TR
15.Nisan.2011, 17:11
İlla biri kazanacak değil ya berabere bitsin :n:
GodfatheR
15.Nisan.2011, 17:22
İntikam soğuk yenen bir yemektir.
4-2.
Ronaldo ( 3 ) , Kaka.
Basın toplantısına çıkmıyor
15 Nisan 2011 14:23 | NTV Spor ve Ajanslar
Real Madrid Teknik Direktörü bugün düzenlenecek olan 'El Clasico' basın toplantısına katılmayacağını açıkladı.
http://media1.ntvspor.net/C/I/134/el_9RKCG.jpg
El Clasico öncesinde bugün her iki takımın düzenleyeceği basın toplantılarında, Real Madrid teknik direktörü Jose Mourinho'nun basının karşısına çıkmayacağı açıklandı.
Mourinho, geçmiş bazı maçlarda yaptığı gibi basın toplantısına yardımcısı Aitor Karanka'yı gönderecek.
nerazzuri
15.Nisan.2011, 17:58
ben de sürekli yardımcımı gönderiyorum. :)
sui generis
15.Nisan.2011, 18:19
ben de sürekli yardımcımı gönderiyorum. :)
ben hep kendim katılıyom :D:D:D
Homer J.S
15.Nisan.2011, 18:20
Hiç zorlanmayacağız gibi, skor tahminim 2-0 Barcelona alır.
Suicider
15.Nisan.2011, 19:01
Barcelona maçı ne yapar eder kazanır.tahmnimi 3-1.
last breath
15.Nisan.2011, 19:13
Ölümüne Jose,ölümüne Madrid.
Barcelona'nın kazanacağını düşünüyorum ama ilk maçtaki gibi bir skor ortaya çıkmaz.
1-2
Ronaldo / Messi, Villa.
Barçalarız en kötü 2-0 yeener
3 maç barça 1 maç berabere
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
15.Nisan.2011, 19:58
3 Real Madrid,1 Barcelona galibiyeti diyorum. Mourinho :icon_cool:
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
15.Nisan.2011, 20:20
Big Jose çok pis alacak intikamını ;) Hala Madrid..! :icon_cool:
ozaniel
15.Nisan.2011, 21:17
Nuri ile Khedira'nın rolleri çok farklı, Nuri bence orada Xabi Alonso'nun arkasında kalır. Ayrıca Khedira bence bölgesine göre çok iyi bir oyuncu.
BaGa TaRKaN
15.Nisan.2011, 21:37
Renkli Barca Avatarları Forumu Şenlendirecek Yine:n:
En Az Beraberlik ve Kaybetmeyeceğimizi Düşünüyorum Mourinho'nun Karizması Barcaya Sökmez.
BaFraLı
15.Nisan.2011, 21:38
Mourinho Reyizz.
Real Madrid ilk maçtaki hezimetten sonra bu maçı söke söke alması lazım. Zor maç olacak ama umarım kazanan Madrid olur.
maNga 33
15.Nisan.2011, 21:44
bu maçı kesinlikle Real Madrid kazanacak
Varonil
15.Nisan.2011, 21:46
O değil de şu canlı iddaa işi güzel olmuş ya :) Nasıl oynanıyor bir araştıralım bakalım.
Corpus
15.Nisan.2011, 21:56
Her türlü alırız Barca'dan 5'in intikamını
Skor olarak bir şey söylemek gerekirse 3-0 diyorum
Sana futbolu öğretemedik gitti be Ümit :n:
Biri Dünya takımı biri Uzay takımı arada çok fark var bir anlasan :)
Barça korkutmamak için çok atmaz 2-0 biter büyük ihtimal.
goosfraba
15.Nisan.2011, 22:12
barcelona 4 maçı da alır.
Eminoski
15.Nisan.2011, 22:27
uzaylılar futbolu bizden öğrendi zafer :) Barcelona maç kazanamaz bu periyotta bu maçta madrid'in.
Rick Nelson
15.Nisan.2011, 22:42
Beni Barça'ya yazın :P
BaGa TaRKaN
15.Nisan.2011, 22:51
Real Madrid - Barcelona
Real Madrid
Godfather
Bursaspor
nerazzuri
kalemci (http://forum.turksportal.net/vb/member.php?u=147819)
eng1n (http://forum.turksportal.net/vb/member.php?u=201720)
Zekirdek (http://forum.turksportal.net/vb/member.php?u=240306)
KaPaLı (http://forum.turksportal.net/vb/member.php?u=52793)
FoRZa SKiNCLuB_I9o3 (http://forum.turksportal.net/vb/member.php?u=149883)
Barcelona
A.FaruK
nekop
Sheriff
I3esiktas
BaGa TaRKaN
MeMo (http://forum.turksportal.net/vb/member.php?u=59277)
Varonil (http://forum.turksportal.net/vb/member.php?u=95636)
Facx (http://forum.turksportal.net/vb/member.php?u=244518)
Rick Nelson (http://forum.turksportal.net/vb/member.php?u=252082)
Güncellendi
Night_Mare17
15.Nisan.2011, 22:55
Yazın beni Madrid ' e :)
Barça tarafına beni de ekleyebilirsiniz.
Kato64
15.Nisan.2011, 23:07
Benide Madrid'e Yazın
goosfraba
15.Nisan.2011, 23:13
iddia nedir?
ona göre ben de katılacağım :D
Sirius Black
15.Nisan.2011, 23:18
Barça'ya yazınız beni. :)
BaGa TaRKaN
15.Nisan.2011, 23:24
iddia nedir?
ona göre ben de katılacağım :D
Kaybeden Adana'da Şırdan Ismarlayacak Kazanana:zuhaha
Lionel Andres Messi
15.Nisan.2011, 23:26
iddiaya katılanların yarısından çoğu rakip takım avatarları ve imzasını çok az kullanıyor(1 haftadan daha az) ya da hiç uygulamıyorlar.tecrübeyle sabittir :D
hatırlatma olsun bu...
Lionel Andres Messi
15.Nisan.2011, 23:28
bizde banega ya da fabregası falan alalım bari :D gerçi thiago inanılmaz ama rekabet olsun takımda :D
RaSenGan
15.Nisan.2011, 23:30
Beyler R.Madrid-Barcelona maçı için açılan özel başlıktan devam edelim :)
Beni de Madrid'e yazın :icon_biggrin:
BaGa TaRKaN
15.Nisan.2011, 23:33
Beyler R.Madrid-Barcelona maçı için açılan özel başlıktan devam edelim :)
Beni de Madrid'e yazın :icon_biggrin:
O Tek Maçlık ve Lig Maçı Bu 4 Maçıda Kapsıyor Onla Benzer Değil Bu Konu:)
Lionel Andres Messi
15.Nisan.2011, 23:35
puyol ve abidal olsa fark atardık da.şimdi bişey diyemem :D
ama lig,kral kupası ve şamp. ligi bizim olacak buna inanıyorum :D:D
bencede nuri madrid e gitmemeli çünkü nurinin madrid te oynucak mevkisi yok nuri ortasaha göbek oynuyo madrid 2 dmc 1 amc oynuyo
RaSenGan
15.Nisan.2011, 23:48
O Tek Maçlık ve Lig Maçı Bu 4 Maçıda Kapsıyor Onla Benzer Değil Bu Konu:)
Bu iddaa lig maçı için değil mi BaGacan.
BaGa TaRKaN
15.Nisan.2011, 23:49
Valla Ben Genelinde İddaalıyım:)
A.FaruK
15.Nisan.2011, 23:49
4 maç üzerinden üstün olan kazanır mayk (:
El Barto
15.Nisan.2011, 23:53
Beni beraberliğe yaz.
KaPaLı
16.Nisan.2011, 00:24
Nuri ile Khedira'nın rolleri çok farklı, Nuri bence orada Xabi Alonso'nun arkasında kalır. Ayrıca Khedira bence bölgesine göre çok iyi bir oyuncu.
nesi farklı ? Khedira ofansif Xabi defansif oynuyor. Aynı Bender - Nuri gibi.
sarianet
16.Nisan.2011, 00:28
barselona alır bu maçı ronaldo ve beyazar yine nal toplar :D
REsist JuvE11
16.Nisan.2011, 02:15
handikaplı barça
A.FaruK
16.Nisan.2011, 02:17
Serkan'ın inadına 4 maçıda Barça alır hemde çok rahat bir şekilde (:
kalemci
16.Nisan.2011, 02:23
gönlüm realden yana ama mourinho ali cenzgizler çevirip şl de tur atlamak ve kral kupasını kazanmak için farklı taktiklerle oynayabilir.yada direk kasap havası oynar barcalıları sakatlatır filan:D
barahir
16.Nisan.2011, 02:46
Zor maç olacak ancak Barça'ya güveniyoruz.. 5 olmaz 3 olur ;)
KaRaBükLü KraL
16.Nisan.2011, 08:41
Uzay'da futbol diye bişey bulamazsın ama gerçekçi ol Real ol:D
Deus Dominus
16.Nisan.2011, 09:48
Tahminimce Real Madrid bu karşılaşmada yıldırma politikası izler :) Maçı 11 kişiyle tamamlayabilirseler kazanma ihtimalleri var :) Kasap havası olacak gibi geliyor bana ama yine de Barça'yı kazanmaya yakın görüyorum.
Kilidi onlar açacak
16 Nisan 2011 10:50 | NTVSpor.net
Real Madrid ile Barcelona'yı, Santiago Bernabeu'da karşı karşıya getirecek maç, sadece 2 takımın değil; dünyanın en büyük yıldızlarının da savaşına sahne olacak. İşte öne çıkan kilit eşleşmeler.
http://media1.ntvspor.net/C/I/135/realmadrid_barcelona_600_TRG1J.jpg
LIONEL MESSI V CRISTIANO RONALDO
Onlar birçoklarına göre dünyanın en iyi 2 oyuncusu. Her an maçın kaderini değiştirebilecek isimler. Messi'nin, La Liga'da 29 golü bulunuyor. Ronaldo ise 28 kez fileleri havalandırdı. Teknik adamlarının sınırsız serbestlik tanıdığı 2 oyuncu da, kanatlardan aldıkları toplarla ölümcül olabiliyor. Göz açıp kapayıncaya kadar adamına geçebilen, takım arkadaşlarıyla yaptığı kısa paslaşmalarla bir anda kalenin önünde biten Messi'yi, bugüne kadar kontrol altına almayı başarabilen çıkmadı. Ronaldo'nun stili ise teknik ve gücün birleşimine dayanıyor. Messi kadar gözalıcı olmasa da, atletizmi ile rakiplerini ardında bırakan Portekizli yıldız, net gol vuruşları ve hemen her yerden kullanabildiği etkili frikikleri ile Barcelona filelerini havalandırmaya çalışacak. Bakalım, Real Madrid ile henüz Barcelona'ya karşı golü bulunmayan Ronaldo, bu kez şeytanın bacağını kırabilecek mi?
EL CLASICO 23.00'TE NTV SPOR'DA... (http://www.ntvspor.net/haber/dunyadan-futbol/38565/simdi-el-clasico-zamani)
DAVID VILLA V KARIM BENZEMA
Real Madrid Teknik Direktörü Mourinho'nun, Barcelona karşısında Benzema'yı tek forvet olarak sahaya sürmesi bekleniyor. Sezona kötü başlayan 23 yaşındaki Fransız futbolcu, Ocak ayından itibaren büyük bir patlama yapmıştı. Fransa'nın, Hırvatistan ile oynadığı maçta sakatlandıktan sonra, yeniden sağlığına kavuşan Benzema'nın, Puyol'un olmadığı Barcelona savunmasını, güçlü fiziği ile zorlaması muhtemel. Barcelona forvetinde ise gözler David Villa'nın üzerinde olacak. Klasik santrafor özellikleri barındırmasa da, kanatlardan içeriye çok iyi sızan Villa, sürati ve vuruş tekniği ile İspanya Milli Takımı’nın da değişmez forveti. Villa bununla birlikte, son 9 maçtır gol atamıyor.
XAVI V XABI ALONSO
El Clasico’nun büyük bir orta saha savaşına sahne olacağı da kesin. Bu savaşın en önemli isimleri ise Xavi ve Xabi Alonso olacak. Birçoklarının, dünyanın en iyi orta saha oyuncusu olarak gösterdiği Xavi, Barcelona ve İspanya Milli Takımı’nın kalbi. Savunma ile hücum arasında köprü kuran, milimetrik pasları ve asistleri ile her an skoru değiştirebilecek bir oyuncu Xavi. Savunmaya Xavi'den daha yakın görünse de, Xabi Alonso da, İspanya'nın pas uzmanlarından. Onun ayrılışından sonra Liverpool'un çöküşünü görenler, Alonso'nun, Real Madrid için öneminin farkında.
ANDRES INIESTA V MESUT ÖZİL
Orta sahada bir diğer önemli rekabet, Andres Iniesta ile Mesut Özil arasında yaşanacak. İkisi de fiziklerinden beklenmeyecek ölçüde güçlü; ikisi de yaratıcı. İkisi de her an beklenmeyeni yapabiliyor; her an skor tabelasını değiştirebiliyor. Iniesta ile Mesut'un yaratıcılıkları, maçı kimin kazanacağında da belirleyeceği bir faktör olacak.
VICTOR VALDES V IKER CASILLAS
Sahanın her metrekaresi birbirinden yaratıcı oyuncularla dolu olması, kalecilere de çok iş düşeceği anlamına geliyor. Iker casillas, yıllardır hem Real Madrid hem de İspanya Milli Takımı’nın kalesini koruyor. Başarılı file bekçisinin, 2008'de elde edilen Avrupa şampiyonluğu ve 2010'daki Dünya Kupası zaferinde de emekleri büyük. Viktor Valdes ise yıllardır Casillas'ın gölgesinde milli takımda forma bulamadı. Ancak tüm dünyanın hücum yönüyle tanıdığı Barcelona'nın, ne kadar güçlü bir savunması olduğunun da canlı kanıtı Valdes. Zira birçoklarına göre ondan daha kaliteli kaleciler olsa da, La Liga'da son 4 yıldır Valdes'den daha az gol yiyen bir kaleci çıkmadı.
Universal
16.Nisan.2011, 12:21
Sonucunu tahmin edemiyorum kalbimden Barça geçiyor ve o yüzden Barça diyorum. :)
Fernando Gago
16.Nisan.2011, 12:55
Beklediğimiz güzellikle bir karşılaşma olmayacak bence. Hatta çok gol de olmayacak. Tabi beklenenin tam aksini söylüyorum şuanda fena halde yanıla da bilirim. Madrid kapalı sert bir futbol oynayacaktır. Umarım Barca yine kazanır!
musakaan
16.Nisan.2011, 13:11
Maçın evkli olması felan umrumda değil . Sadece Barca alsın da kuponum tutsun :D .
KaRaBükLü KraL
16.Nisan.2011, 14:35
Mourinho basın toplantısında kimseyle konuşmamış gazetecilerde kalkmış gitmiş.Kralsın Mourinho:n:
Corpus
16.Nisan.2011, 15:23
Mourinho basın toplantısında kimseyle konuşmamış gazetecilerde kalkmış gitmiş.Kralsın Mourinho:n:
İnsanda yüz mü var nasıl konuşsun :D
Suicider
16.Nisan.2011, 15:30
bu sefer 5 degil 3 yicez mi dicek adam en iyisi konusmamasi :D
eXcitinG
16.Nisan.2011, 17:01
4 maçta berabere biter.
Corpus
16.Nisan.2011, 17:06
4 maçta berabere biter.
Abi ne yaptın sen yahu :D
Revolution
16.Nisan.2011, 18:41
Real Madrid alacak maçı :D
Eminoski
16.Nisan.2011, 18:52
konuşmasına gerek yok 4 maçın sonucu cevap olur gazetecilere :) Madrid maç vermez.Kral mourinho
ancar
16.Nisan.2011, 19:32
barca kısa ve öz :D
BaFraLı
16.Nisan.2011, 20:31
Bu gün netten 2 liralık bir kupon yaptım. El Clasico'ya sermaye çıktı. 11 lira aldım. 1'den 2 olması baya zor gibi olsada oynadım 2 liralık :D
http://www.ressim.net/61/upload/bda36ec0.jpg
DenizlispoR
16.Nisan.2011, 21:19
Bu gün netten 2 liralık bir kupon yaptım. El Clasico'ya sermaye çıktı. 11 lira aldım. 1'den 2 olması baya zor gibi olsada oynadım 2 liralık :D
http://www.ressim.net/61/upload/bda36ec0.jpg
Tolga tutar yalnız bu :D.
sakary Ali
16.Nisan.2011, 22:04
Minimum 4 gol atarız..
Guardiola hep yendi Madrid'i zaten..Çok rahat bir maç olacak.
Lig maçı berabere biter.
Kupa maçını Madrid alır.
Şampiyonlar ligi maçlarının ikisinide Barça alır.
Tahminim bu yönde. :p
Night_Mare17
16.Nisan.2011, 22:56
Maç şifreli mi yayınlanacak uydudan.
nerazzuri
16.Nisan.2011, 23:08
Maç şifreli mi yayınlanacak uydudan.
ntvspor veriyor. ayrıca maç ispanya'da bile şifreli değil hiç bir ülkede şifreli yayınlanmaz.
RaSenGan
16.Nisan.2011, 23:11
ntvspor veriyor. ayrıca maç ispanya'da bile şifreli değil hiç bir ülkede şifreli yayınlanmaz.
Bizde olur abi geçen sene de olmuştu :)
eng1n
16.Nisan.2011, 23:16
Bu maçlarda Biss şifre uyguluyor diye biliyorum ntvspor internete "Ntvspor Biss key" falan yazıp bulabilirsiniz orda nasıl ayarlayacağınızı da gösterir.
Night_Mare17
16.Nisan.2011, 23:27
La Liga maçları ntvspor da hep yayınlanıyor fakat şifreli oluyor.
goosfraba
16.Nisan.2011, 23:29
Kaybeden Adana'da Şırdan Ismarlayacak Kazanana:zuhaha
öyleyse beni de barcelona'ya yazın :)
besiktas1903
16.Nisan.2011, 23:42
Real Madrid!!!
furkan58
16.Nisan.2011, 23:46
Tabiside Madrid :)
eng1n
16.Nisan.2011, 23:50
Digitürk ve D-Smart dışında ki maçların hepsi Biss şifre ile şifreleniyor bildiğim kadarıyla zorunlu kanallar şifre koymakta zaten onlarda formalite icabı koyuyorlar şifreleri sonra kendileri dağıtıyorlar.
KaPaLı
16.Nisan.2011, 23:54
Mesut Özil yedekler arasında. Pepe'yi ortasahada oynatacak herhalde.
CeNTeR_TR
17.Nisan.2011, 00:29
Anladığım kadarıyla İspanyol hakem bizim maçları izliyor ..
Kündeye penaltı çalmıyolar ben buna çalarsam infaz edilirim dedi ve penaltıyı vermedi heralde ..
Barcelona'nın pas trafiğini engelleyecek bir takım çıkacak mı acaba ? Şu maçta Mesut 11 olmamalımıydı ?
musakaan
17.Nisan.2011, 00:54
Villa'nın pozisyon nasıl es geçildi anlayamadım .
I3esiktas
17.Nisan.2011, 01:10
Messi 1-0...
nannar
17.Nisan.2011, 01:13
nerde realciler ? :D Şu biiir!!! :n: Barça ilk yarıda bir ara 30 pas falan yaptı sanırım :d Real Madrid seyircisi ıslıklamasa uyanmayacaktı Mourinho :D % 75 top hakimiyeti olur mu yaww bir maçta? :D
nekop
17.Nisan.2011, 01:15
barca gol gol gol oğuz fena oluyor!! :D
Fearless Coward
17.Nisan.2011, 01:16
Real 10 kişi canlı iddaa da bile Real'in oranı birden 12.50'ye çıktı :D Ronaldo'nun direkten dönen şutu varmış...
A.FaruK
17.Nisan.2011, 01:22
Ya maç 5'e 2 top kapma çalışmasına döndü sıkıcı bi hal aldı bundan sonrası izlenmez. 11'e 11ken bile adaletli değildi şimdi hiç değil (: (:
Raheem Lawal.
17.Nisan.2011, 01:29
Her zaman Realciler Taraflı davranır yine Barcelona 1-0 önde bakalım ne olacak :D
Raheem Lawal.
17.Nisan.2011, 01:39
Penaltı oldu
Kato64
17.Nisan.2011, 01:39
Penaltıııı
Kato64
17.Nisan.2011, 01:40
Ronaldo 1-1
Fearless Coward
17.Nisan.2011, 01:41
2 golde penaltıdan ilginç :D
RaSenGan
17.Nisan.2011, 01:48
Mesut çok fena oynuyor.
Revolution
17.Nisan.2011, 01:51
Ridvan Dilmen ve diger spiker yillarin Barcalisi gibi anlatiyorlar maci bu kadar da olmaz :)
Fearless Coward
17.Nisan.2011, 01:53
Son dakikada canlı yaptım :D 1.50 lira kar ettim :p
nannar
17.Nisan.2011, 01:53
real madrid taraftarı 1 puan aldıkları için bayram eder artık :D
sarianet
17.Nisan.2011, 01:54
morinyodan güzel bi tokat barçaya :D
merak ediyorum C.Ronald maçtan sonra üçlü çektirecek mi :D:D:D
RasAnt
17.Nisan.2011, 01:54
Ya hesabımda para kalmamış maç 1-0 ken mesut girdikten sonra 5 misli atacaktım beraberlige 5.10 mu ne veriodu tüh ya :D
Fearless Coward
17.Nisan.2011, 01:56
Artık bu skor ile şampiyon Barcelona :) Real taraftarları beraberliğe sevinecektir kolay değil tabi Ronaldo'dan 3'lü çektirmesini bekliyorum taraftara :D
Bursaspor
17.Nisan.2011, 01:58
Kral'ların sözü son söz oldu...
Bundan sonrasını onlar düşünsün...
Serhat e şimdi noldu, hani gol gol gol ?
Chivalry
17.Nisan.2011, 02:00
o değil de puyol ve pique nin 2 kritik müdahalesi var ki o hamleleri zaten ancak o ikisi yapabilir...
Fearless Coward
17.Nisan.2011, 02:02
Puyol sakatlanmış bu arada umarım diğer maçlara yetişir...
Eminoski
Ridvan Dilmen ve diger spiker yillarin Barcalisi gibi anlatiyorlar maci bu kadar da olmaz :)
aynen illa barcelona yönüne çekiyorlar olayı.10 kişi ile taktiksel üstünlük kuran mourinho kazanmıştır maçı bana göre.Bu adebayor iyi hoş indiriyo falanda madride göre biri değil bence.ilk yarıdada benzema yoktu sahada resmen.Güzel maç oldu kazansaydık iyiydi :) iddaa'dan da kırmızı kart olur oynamıştım yüklü iyi oldu :)
RasAnt
Abi real harcar şampiyonlar liginde barçayı,harbidende busquets defansa geçince barça bitti yaw çok ilginç
besiktas1903
17.Nisan.2011, 02:03
Madrid 10 kisi ile cok iyi savasdi. Özil cok iyi oynadi ilk 11'de baslamaliydi Di Maria'nin yerine
CeNTeR_TR
17.Nisan.2011, 02:04
real madrid taraftarı 1 puan aldıkları için bayram eder artık :D
Artık bu skor ile şampiyon Barcelona :) Real taraftarları beraberliğe sevinecektir kolay değil tabi Ronaldo'dan 3'lü çektirmesini bekliyorum taraftara :D
Kızanlar olabilirde ben yinede yazacağım (:
Ligimizin ilk yarısındaki Fenerbahçe - Galatasaray maçından sonra binlerce kişi 3 lü çekti ya sabri reyizle :n: Rakible dalga geçmeyelim lütfen (:
Maça gelirsek ;
Şu maçta Pepe'yi izleyenler daha'da Luganoya sallamasınlar :n: Mesut Özil 11'de başlasaydı maç çok farklı olurdu.
Bana göre kral kupasını Barcelona alır , Şampiyonlar liginde de Real Madrid turlar.
Raheem Lawal.
17.Nisan.2011, 02:04
Kral'ların sözü son söz oldu...
Serhat e şimdi noldu, hani gol gol gol ?
Bereberliğe seviniyorsun demek :D ee normal :D
Redrum
17.Nisan.2011, 02:05
Adebayor ölmüş, David Villa bitmiş ki ne bitmiş.
Mesut alıyor götürüyor, günahım kadar sevmem ama helal olsun iyi oynuyor.
RasAnt
17.Nisan.2011, 02:05
Harbi o Pepe nasıl kart görmeden bitirdi ya :D:D
Bereberliğe seviniyorsun demek :D ee normal :D
10 kişiyle 1 puan normal bence de :)
Bursaspor
17.Nisan.2011, 02:06
Beraberliğe seviniyor muyum? Evet, çünkü girdiğimiz iddia da durum değişmedi hâlâ 0 - 0, benim için zaten ligin bir önemi yok, Gijon maçından da çok önce bu iş bitti.
Deus Dominus
17.Nisan.2011, 02:06
Maçın adamı Pepe ve Mesut :D İnanamadım dünya faul yaptı ama kart görmeden bitirdi karşılaşmayı :D Ama hakikaten öyle faullerde kasıt yoktu, çok agresif değildi. Hele kanatlara bi uzun paslar attı ki takımı hücuma taşıyan isim oldu. Acaba kral kupasında da aynı şeyi dener mi Mourinho?
Eminoski
17.Nisan.2011, 02:09
Ligin bittiğini mourinho'da biliyodu söylemişti yenildikleri maçta artık çok zor diye.bu maçı taktiksel deneme olarak görmüş olabilir bence diğer maçlarda bir patlama olabilir :) pepe'de çok salakçı faulu yapıyo hemen kaçıyo ordan hiç gözükmüyo başkaları hakemin etrafını sarıyor buda bir mourinho oyunu :D
RasAnt
17.Nisan.2011, 02:19
Ya tercüme eden kadın hiç etmesen adah çok şey anlardım ya sesin tırmaladı kafamı ya
RasAnt
17.Nisan.2011, 02:19
Ya tercüme eden kadın hiç etmesen daha çok şey anlardım ya sesin tırmaladı kafamı ya
Edit... :D
Bursaspor
17.Nisan.2011, 02:20
Tercümana da bir tercüman lazım.