Log in

View Full Version : İngiltere Premier Lig Geçmiş Sezonlar

Pages : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 [10] 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50

El Comandante
02.Aralık.2006, 04:53
Bu golle Tuncay bir cikis yakalar umarim. (:

LaigLeNoiR
02.Aralık.2006, 04:59
Kendine gelmesi dileğiyle.

Güzel atmış.

RaSenGan
02.Aralık.2006, 04:59
İnş. devamı gelir.

Fernando Gago
02.Aralık.2006, 05:00
GÜzel gol gerçekten .......

Aykan19o3
02.Aralık.2006, 05:06
Umarım Hep böyle gider Tuncay.

MeMo
02.Aralık.2006, 05:10
Readinglilere de aynı hareketi yaptı Tuncay gol attıktan sonra. Nerden alıştıysa şu huya... Readinglilerde çok salladı zaten :p

Tuncay o hareketi rakip takıma yapmadığını söylemişti ;;)

El Comandante
02.Aralık.2006, 05:14
Zaten kendi taraftarlarina SUS isareti ceken tek futbolcu Tuncaydir herhalde :D

Krusty
02.Aralık.2006, 05:51
Readinglilere de aynı hareketi yaptı Tuncay gol attıktan sonra. Nerden alıştıysa şu huya... Readinglilerde çok salladı zaten :p
Duyduğum kadarıyla onun önceden bir kız arkadaşı varmış daha doğrusu Tuncay seviyormuş galiba ama kız yüz vermiyormuş. Şimdi Tuncay bu konumda olduğu için o işareti birilerine gönderme yapıyor işte. :)

TR.CaPTaiN
02.Aralık.2006, 05:54
Tebrikler Tuncay. Ligin ortasında ilk golünü atmayı başardı.

GeNç KaRTaL
02.Aralık.2006, 05:56
İnşallah bu golle yükselişe geçer temsilcimiz..

Universal
02.Aralık.2006, 06:01
Tuncay sus işareti yapıyor arkadaşı ona sarılıyor. İngiltere bu tarz sevinmeler yapılmıyor o yüzden taraftar alışkın değildir. Birde bunu kendi evinde yaparsa taraftar biz Fenerli taraftarlar gibi yaklaşmayıp Tuncay'a sitem yapabilirler.

Tuncay'dan artık patlama bekliyorum. Bu gol ile çıkışa umarım geçer.

uAsamet91
02.Aralık.2006, 06:03
GüzeL goL.İnşallah yükselişe geçer Tuncay

Varonil
02.Aralık.2006, 06:19
Bu attığı gol Tuncay için bir çıkış olur ve daha da yükselişe geçer İnşAllah.

Cyzio
02.Aralık.2006, 20:59
Premier League'de cumartesi:

Arsenal 3-0 Tottenham
B. Rovers 2-0 Fulham
Portsmouth 2-2 A. Villa
Reading 1-0 Bolton W.
Sheffield 2-1 Charlton
Wigan 0-4 Liverpool

Universal
02.Aralık.2006, 22:37
M.Boro? Ronaldinho? İspanya'da yayın yapan günlük gazetelerin bugün, Premier League ekiplerinden Middlesbrough'nun Ronaldinho'yu transfer etmek istediğini yazması üzerine Ada'da bu haber sansasyon yarattı.

Katalunya bölgesinde yayın yapan ve Barcelona kulübüne yakınlığı ile bilinen gazeteler 27 yaşındaki yıldız futbolcunun Barça kariyerine önümüzdeki sezon son vereceğini yazarken, Milan ve Chelsea'nin peşinde olduğu süper yıldız için M.Boro'nun da Katalan ekibinin kapısını çaldığını belirtti. Tuncay Şanlı'nın takımı M.Boro'da taraftarlar tarafından da büyük bir şok ile karşılanan bu haber karşısında ise henüz kulüplerden ve Ronaldinho'dan bir açıklama yapılmış değil.

Öte yandan Riverside ekibinin Lyon'un tecrübeli Brezilyalısı Juninho'nun da peşinde olduğu ve önümüzdeki yıl bomba yaratacak bir transfer yaparak Ada'da deprem etkisi yaratmak istediği iddia edildi. Bu haber sonrasında ise İngiltere'de bazı yayın haber spor siteleri gelişmeyi 'alaycı' bir dille gündeme getirmekten de geri kalmadı.

03.12.2007

Kaynak : Sporx.com

El Comandante
02.Aralık.2006, 22:39
Harbiden nasil yani ?

Ronaldinho Middlesbrough`a ?

Hönk !

RaSenGan
02.Aralık.2006, 22:41
Tuncay'la muhteşem ikili olurlar :D

Ronaldinho bakmaz M'Boro'ya.

nerazzuri
02.Aralık.2006, 22:54
Parayı verirlerse bakar :n:

Ama cidden çok uçmuşlar. :p Mizaha falan açsaydın bu konuyu Batu :n:

TürkuAz
02.Aralık.2006, 23:29
Gençler aralarında anlaşmış, bize söz düşmez.. :p

Fıratcan Alçınkaya
02.Aralık.2006, 23:32
Zaten İngiliz basını mizaha vurmuş hemen işi... İmkansız hafiten..

uAsamet91
02.Aralık.2006, 23:34
Olmaz heraLde böyle bişey:)

Aykan19o3
03.Aralık.2006, 03:34
Olmaz yav bu transfer :D

Fietra 10
03.Aralık.2006, 04:20
:D bide seneye Juninho'yu almayı planlıyolar..Juninho Championship takımına gidermiki seneye :p :D

Onurap
03.Aralık.2006, 04:23
Tuncay varken ne gerek var? :0:

Cyzio
11.Aralık.2006, 20:33
Premier Lig'de Haftanın Sonuçları:

Manchester Utd. 3 - 1Manchester City
Blackburn 1 - 3 Newcastle Utd
Liverpool 4 - 0 Fulham
Middlesbrough 1 - 1 Wigan
Portsmouth 2 - 0 Everton
Tottenham 5 - 1 Charlton
Watford 0 - 0 Reading

Chelsea-Arsenal maçı nefes kesti.Chelsea'nin 3 topu direkten döndü.Essien harika bir gol etti.Uzun yıllar hafızalardan silinmeyecek gibi gözüküyor.
Emre'li Newcastle çıkışını sürdürüyor.Çok iyi bir ivme yakaladılar.

gerrrard
11.Aralık.2006, 23:53
Chelsea-Arsenal macını ben seyrettim harika bir mactı.Özellikle essienin golü.Ve son dakikalarda Lampard ve Essien'in direkleri:)

gerrrard
11.Aralık.2006, 23:54
Liverpool da iyiye gidiyor.Wigana 4 Fulhama 4 gidio:)

Aykan19o3
12.Aralık.2006, 04:05
Tuncay Arsenal'i yıktı

http://www.sporx.com/images/1/33/6338_4470_B_Tuncay009.jpg

İngiltere Premier Ligi'nin 16. haftasında Middlesbrough, sahasında Arsenal'i ağırladı ve maçtan 2-1'lik galibiyet ile ayrılmayı başardı.
Maça çok kızlı başlayan ev sahibi ekip, henüz 4. dakikada Steward Downing'in attığı penaltı golüyle 1-0 öne geçti. Bu penaltıya sebebiyet veren isim Arsenal'den Kolo Toure'ydi. Golden sonra da oyundaki üstünlüğü sürdüren Middlesbrough, temsilcimiz Tuncay Şanlı, Steward Downing ve O'Neill ile Arsenal kalesinde gol aradı fakat başaramadı ve ilk yarı 1-0 sona erdi.
Maçın ikinci yarısında da oyundaki baskınlığı devam eden Middlesbrough, 74. dakikada Milli futbolcumuz Tuncay Şanlı'nın atttığı golle farkı ikiye çıkardı. Ev sahibi ekibin atağında Arsenal kalecisi Almunia'dan dönen topa iyi bir vuruş yapan Tuncay, bu golle takımını rahatlattı. Kalan dakikalarda oyunu rölantiye alan Middlesbrough, 90+4'te Rosicky'nin attığı gole engel olamasa da maçı 2-1 kazanmayı başardı.
Ligin alt sıralarında yer alan Middlesbrough, bu maçta ligin tek namağlup ekibi Arsenal'i adeta sahadan silerek puanını 14'e yükseltti. Arsenal ise 16. maçında ilk yenilgisini aldı ve 37 puanda kaldı. Bu maçta Middlesbrough'un Arsenal kalesine 7'si isabetli toplam 15 şutuna, konuk ekip 4 tanesi isabetli 7 şutla cevap verebildi.
Temsilcimiz Tuncay Şanlı ise geçtiğimiz hafta takımına kazandırdığı beraberlik golünün ardından bu maçta sahaya ilk 11'de çıktı ve yine golünü atarak takımdaki yerini sağlamlaştırdı. Milli futbolcumuz 90. dakikada hocası Southgate tarafından taraftarların alkışları eşliğinde oyundan alındı.

09.12.2007 http://www.sporx.com/i/b.gif

Sekopej
12.Aralık.2006, 04:11
Tuncay gerçekten müthiş oynadı, daha fazla gol de atabilirdi. Biz bu Tuncay'ı istiyoruz işte. Tuncay kendini bitirdi, milli takıma bile giremez diye yorumda bulunanlara iyi bir cevap vermiştir herhalde.

Bir de Middlesbrough'a gittiğinde ben de daha büyük bir takıma gidebilir diye düşünmüştüm. Ama bizim dünyanın en önemli derbisi dediğimiz karşılaşmayı hafta sonu kaç ülke canlı yayınladı ve kaç kişi izledi? Middelsbrough-Arsenal maçını kaç ülke canlı yayınladı ve kaç kişi izledi?

Bu sorulara cevap verdiğimizde sanırım Tuncay'ın neden Middlesbrough'u seçtiğini anlıyoruz. Bu performansını zamanla daha da yükseltir ve hakettiği yerlere gelir umarım...

GeNç KaRTaL
12.Aralık.2006, 04:17
Sahalarda görmek istediğimiz gerçek Tuncay bu işte.İnşallah güzel performansını katlayarak kendisini yılın en kötü transferi seçenleri utandıracak.

Ayrıca Serkan abinin yorumunada %100 katıldığımı belirtmek istiyorum.Çok güzel ve yerinde bir teşhis.

Bir de Middlesbrough'a gittiğinde ben de daha büyük bir takıma gidebilir diye düşünmüştüm. Ama bizim dünyanın en önemli derbisi dediğimiz karşılaşmayı hafta sonu kaç ülke canlı yayınladı ve kaç kişi izledi? Middelsbrough-Arsenal maçını kaç ülke canlı yayınladı ve kaç kişi izledi?

RaSenGan
12.Aralık.2006, 04:21
Tebrikler Tuncay'a.İnş.devamı gelir.

uAburak89
12.Aralık.2006, 05:27
Milli maçlar hariç ilk defa Tuncay'ın attığı bir gole sevindim.. :) ManU hariç bütün takımlara gol atar inşallah.. :p

Fernando Gago
12.Aralık.2006, 07:04
Tuncay 2 haftadır toparladı attığı gollerde güzel .

crazzy
12.Aralık.2006, 07:57
La Liga ekibi Valencia'nın İspanyol Milli futbolcusu Jo**uin, Real Betis'in formasını giydiği dönemde Chelsea'nin reddedilemeyecek kadar güzel bir teklifle geldiğini ancak buna rağmen Valencia'yı seçtiğini söyledi.Geçtiğimiz sezonun başında 25 Milyon Euro karşılığında Real Betis'ten Valencia'ya transfer olan kanat oyuncusu, AS gazetesine yaptığı açıklamada, "Betis'teyken Chelsea'nin büyük rakamlı teklifini geri çevirdim. Mourinho ve Abramovich'le yaptığüm görüşmede 42 Milyon Euro teklif ettiler. Bu rakam gerçekten de inanılmazdı ancak üzerinde belli bir süre düşündükten sonra kabul etmeme kararı verdim. Çünkü mutlu olmak istiyordum ve bu yüzden de Valencia'yı tercih ettim. Belki daha az para kazanıyorum ancak şu anki hayatımın Londra'da olacağından çok daha iyi geçtiğine eminim. Kararımdan hiç pişmanlık duymadım. Futbolda para her zaman anahtar değildir" dedi.Valencia formasıyla toplam 51 maçta görev alan ve 7 gol atıp 8 de asist yapan 26 yaşındaki futbolcu, 2002 Dünya Kupası'nda Güney Kore'yle penaltılara kalan çeyrek final mücadelesinde penaltı kaçırırken, Euro 2004 ve 2006 Dünya Kupası'nda da formasını giydiği İspanya Milli takımında toplam 44 maçta görev alıp 4 gol kaydetmişti.

Fernando Gago
12.Aralık.2006, 22:19
Chelsea'dan neden Korkuyorlar oraya giden mutlu olamıyor diye bir şey mi var

crazzy
12.Aralık.2006, 23:09
Steve McClaren'le yolların ayrılmasından sonra teknik direktör arayışlarına devam eden İngiltere Futbol Federasyonu'nun, ünlü İtalyan Fabio Capello ile yaptığı görüşmenin çok olumlu geçtiği ve 24 saat içinde resmi açıklamanın yapılabileceği belirtildi. 16 yıllık teknik direktörlük kariyerinde çalıştırdığı her takımı şampiyonluğa ulaştıran ve AC Milan'da 4, Real Madrid ile Juventus'ta 2 ve Roma'da da 1 defa olmak üzere toplam 9 lig şampiyonluğu yaşayan 61 yaşındaki teknik adamın, Wembley'de federasyonun iki ağır topu Brian Barwick ve Sir Trevor Brooking'le yaptığı görüşmede prensipte anlaşmaya vardığı açıklandı.İngiltere Futbol Federasyonu Halkla İlişkiler Müdürü Adrian Bevington yaptığı açıklamada, "Brian Barwick ve Sir Trevor Brooking'in, Fabio Capello ile yaptığı görüşmenin çok olumlu geçtiğini ve prensipte anlaşma sağlandığını söylemek istiyorum. Bundan sonraki görüşmeler Capello'nun menajerleri ve federasyon arasında geçecek.

crazzy
12.Aralık.2006, 23:11
Premier Lig ekibi Arsenal'in, Bulgaristan futbolunun gelecekteki en büyük yıldız adayları arasında gösterilen kanat oyuncusu Nikolay Dimitrov'in transferini bitirmek üzere olduğu açıklandı.Arsenal teknik direktörü Arsene Wenger'în uzun süredir takip ettirdiği genç futbolcunun, Londra'ya gelip denenmesi için de kulübü Levski Sofya'dan gerekli iznin alındığı belirtildi. Başkent temsilcisinin sportif direktörü Nasko Sirakov, 7 dni sport'a yaptığı açıklamada, "Arsenal'in oyuncumuza olan ilgisinden 2 haftadır haberdarız. Artık bundan sonra Nikolay Londra'ya giderek antrenmanlara çıkmaya başlayacak" dedi.Levski Sofya teknik direktörü Stanimir Stoilov yaptığı açıklamada, "Onun adına çok sevindim. Çok genç ve yetenekli bir futbolcu. Wenger'in daveti sadece futbolcu için değil, kulüp için de tanınma fırsatı" dedi.20 yaşındaki futbolcu ise yaptığı açıklamada, "Arsenal çok büyük bir takım. Oyun stili olarak hayranlıkla izlediğim böyle bir takım tarafından denenmeye alınabileceğim, aklımın ucundan bile geçmezdi. Daha doğrusu hayalini kurmak bile imkansızdı" dedi. Bulgaristan U-21 Milli takım formasıyla İngiltere'ye karşı mücadele eden ve Arsenal'in dikkatini de bu maçtan sonra çekmeye başlayan Dimitrov, 16 yaşından beri A takımında oynamaya başladığı Levski'de, 2 lig şampiyonluğu yaşamıştı.Toplamda Levski formasıyla 65 maçta sahaya çıkan ve 12 gol atan Dimitrov, bu sezon ise 26 maçta görev alıp 7 gol kaydetmişti.

TürkuAz
12.Aralık.2006, 23:14
Wenger işini bilir, boş transfer yapmaz..

RaSenGan
12.Aralık.2006, 23:15
İngilizler için iyi olabilir ama sonlarıda gelebilir.

nerazzuri
13.Aralık.2006, 00:05
Chelsea'dan neden Korkuyorlar oraya giden mutlu olamıyor diye bir şey mi var
Dünyaca ünlü sıfatıyla Chelse'ya gelip-gidenlerin görmedin sanırım. Son 4 yılda aldıkları ''büyük oyncular'' ı şu an ki durumlarını bi araştır istersen.

Joa quin en doğrusunu yapmış. Yedek bekleyip söneceğine şimdi aynı ününü sürdürüyor.

YusufT
13.Aralık.2006, 00:57
üf bee, bunudami kaptilar yau...

ne bicim scoutlari var....

YusufT
13.Aralık.2006, 00:58
Valencia Chelseaden zaten daha büyük klüp :D

TR.CaPTaiN
13.Aralık.2006, 17:44
Cech en sevdigim kalecidir.Umarım en kısa sürede sahalara doner.

goosfraba
14.Aralık.2006, 10:57
İtalyan teknik adam Fabio Capello İngiltere Milli Takımı'nın başına geçiyor.
Daha önce Ada basının yazdığı iddia, dün İngiltere Futbol Federasyonu yetkilileriyle deneyimli çalıştırıcının bir araya gelmesiyle gerçeğe dönüştü. İngiltere Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamada Capello ile yapılan görüşmenin olumlu geçtiği ve başarılı çalıştırıcı ile anlaşma sağlandığı açıklandı.
FA'nın bu onayından sonra Capello ile resmi imza bugün yapılacak son görüşme ve görülecek ayrıntılardan sonra atılacak. Sözleşmenin 4.5 yıllık olacağı ifade ediliyor. Capello'nun alacağı ücretin ise yıllık 6.5 milyon pound olduğu belirtiliyor. Bu rakam vergiler düştüğünde 4.5 milyon pound (6.2 milyon euro) olacak.
FA yetkilisi Adrian Bevington yaptığı açıklamada, İngiliz Futbol Federasyonu ve Fabio Capello'nun danışmanlarıyla bütün gün süren görüşmeler yaptıklarını söyledi.
FA olarak Capello'nun başvurusunu onayladıklarını belirten Bevington, işin imzaya kaldığını, kontrat ile ilgili son görüşmelerin yarın (Cuma) da süreceğini ifade etti. Bevinghton, "Şunu belirtmek isterim ki hiç bir sorun yok ve bu işi en iyi şekilde sonuçlandırmak için önemli bir süreçteyiz" dedi.

Fernando Gago
14.Aralık.2006, 15:32
Capello gelirse İngiltere özlediği kupalara kavuşabilir

eXcitinG
14.Aralık.2006, 15:55
Değişen bişey oLmaz. CapeLLo nun oyun sistemi İngiLizLeri başarıya taşıyacak bir sistem değiL. En fazLa 1,5 yıL, hadi biLemedik Dünya kupasından sonra İngiLizLer yeni hoca aramaya başLayacaktır.

RoNNiE91
14.Aralık.2006, 20:31
Güzel bir hoca bana göre.İngiltere'ye faydalı olabilir.Eğer Capello kalıcı olmak istiyorsa Dünya Kupası'na banko katılmalı.

Fıratcan Alçınkaya
14.Aralık.2006, 20:37
6-3-1 oynar artık İngiltere:)

gerrrard
14.Aralık.2006, 20:42
İngiltere'nin en büyük hatası.........

GeNç KaRTaL
14.Aralık.2006, 20:48
Yanlış bir seçim gibi görünüyor ama bakalım ne olacak ileride görecez.Belki başarılı olur.Kim bilir..

gerrrard
14.Aralık.2006, 20:51
Reading'e 3-1 yenildik. Ama Gerrard rekor kırdı. Son 13 maçta 12 gol attı. Böyle devam Gerrard.

Aykan19o3
15.Aralık.2006, 00:58
Derby : 0 - 1 - M.Boro

Gol : Tuncay Şanlı

Tuncay harika bir gol attı.. Yavaş yavaş kendine geliyor.. Helal olsun sana.

nerazzuri
15.Aralık.2006, 01:03
Derby : 0 - 1 - M.Boro

Gol : Tuncay Şanlı

Tuncay harika bir gol attı.. Yavaş yavaş kendine geliyor.. Helal olsun sana.
Yine mi Tuncay Yaaa :p Açıldı bu çocuk kimse tutamaz artık ;;)

LaigLeNoiR
15.Aralık.2006, 01:11
Her maçını izliyorum Tuncay süper attı yine.M.Boro'yu sırtlamaya devam ediyor :)

Emurafu
15.Aralık.2006, 01:14
Yanlız maçı anlatan bülent mi Çok gıcuk gidiyorum ona..Gecen hafta tuncay gol attı..,İlk önce goldedi sonra birden bir bagırdı..BU kadar fanatik görmedim..Her gol attıgında yok böyle bir gol..Hemde ne gol falan diyor..

Spiker çok abartıyor ondan gıcık gidiyorum..

Tuncay güzel gol attı..Downig ise iyi pas verdi...Tuncay orda ucan kafada vursa gol olurdu..Pas baya iyi yere geldi..

Tuncay form tutması güzel..Çünkü formsuzda olsa Milli takıma alınacaktı..En azından form tutarak alınması güzel...Yanlız bazı oyuncular yerden iyi pas vermiyor tuncaya..

Mümkünse su spiker degissin...

PesimiSTyLa
15.Aralık.2006, 01:14
Yau uyuz oluyorum premiere ligi de İsanya yı da izleyemiyorum . Mac baslıyınca uydudan şifreye geciyor :(

Emurafu
15.Aralık.2006, 01:19
emre ben hep maçı anlatan spikere gıcık oluyorum...Bizdede giriyor ama Hangi kanalda ise sifreyi çözüyorum..

Bülent denen adam mümkünse hiç bir lejyonermizin maçını anlatmasın..fanatik fanatk anlatıyor..Gol olunca cinns cins konusuyor..

Varonil
15.Aralık.2006, 01:19
Güzel goldü Tuncay'ın golü.Çıkış'a geçti Tuncay sırtlıyor her hafta takımını,inşAllah önümüzdeki haftalarda gollerine devam eder..

PesimiSTyLa
15.Aralık.2006, 01:22
emre ben hep maçı anlatan spikere gıcık oluyorum...Bizdede giriyor ama Hangi kanalda ise sifreyi çözüyorum..

Bülent denen adam mümkünse hiç bir lejyonermizin maçını anlatmasın..fanatik fanatk anlatıyor..Gol olunca cinns cins konusuyor..

Hiç anlımyorum şifre kırmaktan :) Kaderimiza teslim sonradan golleri izliyorum yapacak bişey yok :)

MeMo
15.Aralık.2006, 01:43
Tuncay 3 haftada 3 gol atti helal olsun kendisini beğenmeyenlere de iyi ders oldu bu arada bağırması normal.Sonuçta başka bir ligde bir vatandaşımız gol atıyor.Avrupa da ki maçlarımız da heyecansınz tarafsız anlatan spikerlerden iyidir.

El Comandante
15.Aralık.2006, 02:17
Tuncay kendine geliyor,bu güzel.Lejyonerlerimizin performansinin iyi olmasi gerekiyor,cünkü Avrupa Sampiyonasinda tecrübeleriyle en büyük katkiyi onlar yapacaklardir...

Fıratcan Alçınkaya
15.Aralık.2006, 02:30
Tuncay açıldı iyi haber Avrupa Şampiyonasında da formda olur inş.

RaSenGan
15.Aralık.2006, 02:37
Bravo Tuncay'a.Yavaş yavaş alıştı İngiltere'ye.

RoNNiE91
15.Aralık.2006, 03:03
Tebrikler Tuncay.Bir Türk oyuncunun Avrupa'da kendini göstermesi sevindirici.

deniz.91
15.Aralık.2006, 03:33
Tuncay Ada'yı fethediyor!

Tuncay Şanlı Ada'yı sallamaya devam ediyor! Middlesbrough'da ilk haftalarda oynadığı futbol ve kaçırdığı gollerle büyük eleştiriler alan hatta bazı basın organları tarafından hatalı transfer olarak değerlendirilen Tuncay Şanlı bir gole daha imzasını attı ve takımının 1-0 galip gelerek 3 puan almasını sağladı.

NEFİS GOL
Son 2 haftada 2 gol atan Tuncay Şanlı Derby County'i de boş geçmedi. Deplasmanda Derby'ye konuk olan Middlesbrough Tuncay'ın attığı golle deplasmandan 3 puan çıkarmasını bildi. 38. dakikada soldan gelen ortaya penaltı noktası yakınlarından sol ayağının içiyle gelişine harika bir vuruş yapan ve ağları sarsan Tuncay hırslı futboluyla da göz doldurdu.

Middlesbrough bu skorla puanını 17'ye çıkarırken ligde son sırada olan Derby County ise 6 puanda kaldı.

Universal
15.Aralık.2006, 03:48
Ada yılın en kötü yabancı transferi ilan etmişti, ama gelin görünki Tuncay son üç maçta 7 puan kazandırdı. Boro'ya düşecek diyenler şimdi Boro'nun alt sıralardan kurtuluşunu izliyor. Tuncay umarım bu performasnıı gösterip daha kaliteli bir takıma geçer.

Fernando Gago
15.Aralık.2006, 03:58
Tuncay 3 haftada 3 güzel golle yükselişini sürdürüyor.Helal lsun ne diyelim

fm26mer
15.Aralık.2006, 04:00
Böyle devam et Tuncay..! Gurur duyuyoruz Seninle ve sizlerle

shamur1
15.Aralık.2006, 04:17
Tebrıkler Tuncay'a .. Umarım bu çizgide dvm eder
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
M.Boro zaten fena takım değiL. Woodgate,Huth,Young,Arca,Pogatetz,Rochemback,Boate ng,Downing,O'NeiL,Mido,Aliadiere ve Tuncay eminim Ligde daha iyi yerlere geLecekler

GeNç KaRTaL
15.Aralık.2006, 04:30
Tuncay çok iyi bir form yakaladı.İnşallah bu performansını devam ettirir ve takımıda yükselişe geçer.

anil luque
15.Aralık.2006, 04:36
ada basını tükürdüğünü yalar heralde :) bu performansının devamını dilerim bravo tuncayy

Emurafu
15.Aralık.2006, 04:50
Maçı anlatan spikere gıcık oluyorum..Öyle abartarak maç anlatıyorki..

Universal
15.Aralık.2006, 04:55
Maçı anlatan spikere gıcık oluyorum..Öyle abartarak maç anlatıyorki..

Eğer evinde Fox Sports çekiyor ise oradan izle maçları böylece İngiliz Spiker ve daha iyi görüntü kalitesi ile daha zevkli oluyor. Ben öyle yapıyorum. Eğer digitürk var ise 70. kanalda. Nerdeyse bütün Premier Lig maçlarını gösteriyor.

TR.CaPTaiN
15.Aralık.2006, 05:46
''Futbolda para her zaman anahtar değildir"

Keşke her futbolcu bunun bilincinde olsa.

Fernando Gago
15.Aralık.2006, 06:17
Dünyaca ünlü sıfatıyla Chelse'ya gelip-gidenlerin görmedin sanırım. Son 4 yılda aldıkları ''büyük oyncular'' ı şu an ki durumlarını bi araştır istersen.

Valla oynayan oynuyor 1 2 tane futbolcu çıkıp sorun yaratıyorsa onların kişisel sorunu ... Chelsea baştan takım kurdu eğer her gelen mutsuz olsaydı bu kadar başarı sağlayamazdı...Tabulardan uzaklaşmanı tavsiye ederim

Varonil
15.Aralık.2006, 06:25
Bu derbi bambaşka!
İngiltere'de nefesler tutuldu, gözler Londra derbisine çevrildi. Premier League'de lider Arsenal Londra derbisinde çalkantılı bir sezon geçiren Chelsea'yi Emirates'te konuk edecek. Pazar günü 18.00'da FOX TV'den canlı olarak yayınlanacak karşılaşmanın tüm detayları her zaman olduğu gibi yine Sporx'te olacak. İngiltere'de gözler bu müthiş derbiye çevrilirken, Sporx Londra'nın nabzını tutmaya devam ediyor...

MUHTEMEL 11'LER

ARSENAL

Almunia
Sagna
Toure
Gallas
Clichy
Eboue
Diarra
Gilberto
Rosicky
Eduardo
Adebayor

CHELSEA

Cech
Ashley Cole
Terry
Alex
Ferreira
Mikel
Joe Cole
Malouda
Lampard
Wright Philips
Shevchenko

ARSENAL'DE VAN PERSIE DÖNDÜ

Geçen hafta temsilcimiz Tuncay Şanlı'nın formasını giydiği ve bir de gol attığı karşılaşmada Middlesbrough'a Riversade'de 2-1 mağlup olan Arsenal, Manchester United'in nefesini enseninde hissediyor.

Hafta içi Şampiyonlar Ligi'nde Romanya temsilcisi Steaua Bükreş'i 2-1 yenerek moral depolayan Arsenal'de bu maçla birlikte Hollandalı yıldız Van Persie'nin sakatlıktan kurtularak yeniden takıma dönmesi büyük sevinç yaratsa da Fabregas, Hleb ve Flamini'nin Chelsea karşısında forma giyme ihtimallerinin düşük olması teknik diektör Arsen Wenger'i düşündürüyor. Sezon başından beri takımı Fabregas ve Hleb üzerinde şekillendiren deneyimli teknik adam bu ikilinin forma giymediği son iki Premier League maçında puan kaybetti.

FABREGAS VE HLEB ŞÜPHELİ

Hafta arası yapılan antrenmanlarının büyük bir bölümüne katılmayan Fabregas ve Hleb'in Chelsea karşısında forma giyip giymeyecekleri maç saatinde belli olacak. Konuyla ilgili bir açıklama yapan Arsenal Sağlık Kurulu, bu ikilinin Chelsea karşısında forma giymeleri için ellerinden geleni yaptıklarını ancak bu maçta yaşanacak herhangi bir sakatlığının sezon sonuna kadar telafisinin olmayacağının sinyallerini vererek teknik direktör Arsene Wenger'e mesaj yolladı.

Arsenal'de yaşanan kadro sıkıntısının yanı sıra Chelsea karşısında 10 maçtır kazanamama baskısı da takıma olumsuz yönde yansıyor. İngiliz basını, Arsenal'in genç bir kadrodan kurulu olmasının sezon genelinde takımın performansını olumlu yönde etkileyeceğini düşünse de bu tarz tansiyonu yüksek olan maçlarda yaş ortalaması 24 olan bir takımın baskıya dayanamayacağını ifade ediyor. Kendi sahasında 300. Premier League maçına çıkacak olan Arsenal, Chelsea karşısında sahasında oynadığı son 17 maçta sadece 1 kez kaybetti. Bunun yanı sıra Arsenal'de Gallas ve Diarra eski takımlarına karşı mücadele edecek.

Teknik direktör Arsen Wenger maçtan önce yaptığı açıklamalarda, Chelsea'nin gücünü bildiklerini ancak bu sezon şampiyon olmak için her takımı yenmelerini gerektiğini söyledi. İki haftadan beri basit puan kayıpları yaşadıklarını açıklayan tecrübeli teknik adam "Newcastle ve Middlesbrough karşısında yaşadığımız puan kayıplarını Chelsea karşısında telafi edecek gücümüz ve potansiyelimiz var" dedi.

AVRAM GRANT KENDİNDEN EMİN!

Jose Mourinho'nun biletinin kesilmesinin ardından Avram Grant ile yola devam eden Chelsea son 9 maçta 7 galibiyet, 2 beraberlik alarak son derece formda bir görüntü çiziyor. Lider Arsenal'in son iki haftada yaşadığı puan kayıplarını iyi değerlendiren ve önce West Ham United ardında Sunderland'ı yenerek aradaki puan farkını 3'e indiren Chelsea'de yeniden zirve yarışına ortak olmanın heyecanı yaşanıyor.

Hafta arası Şampiyonlar Ligi'nde kendi sahasında Valencia ile 0-0 berabere kalan Chelsea'de teknik direktör Avram Grant bu karşılaşmadan sonra yaptığı açıklama, "İspanyol temsilcisi karşısında gücümüzü ekonomik kullanmaya çalıştık. Bir çok gol pozisyonuna girdik ancak yararlanamadık. Valencia karşısına Şampiyonlar Ligi'nde bir üst tura kalmayı garantileyen bir takım olarak çıkmamız bir şeyi değiştirmez. Büyük takımlar her maça aynı ciddiyetler oynamak zorundadır" dedi.

Bir İngiliz gazetecinin "Valencia maçından önce Şampiyonlar Ligi'nde bir üst turu garantilemiştiniz zaten. Hafta sonu oynanacak Arsenal maçı sizi hiç düşündürmüyor mu?" sorusuna soğuk kanlılıkla cevap veren İsrailli teknik adam "Benim oyuncularım her maçının ağırlığını kaldırabilecek kapasitededirler." dedi.

DROGBA VE ESSIEN YOK!

Chelsea'de, Arsenal karşısındaki en büyük handikap hiç kuşku yokki Drogba ve Essien'in sakatlıklarından dolayı bu maçta forma giyemeyecek olması. Chelsea'nin can damarı bu iki futbolcunun yanı sıra Malouda ve Carvalho'nun da durumları maç saatinde belli olacak.

Chelsea'de yaşanan en önemli gelişme kaleci Cech'in yeniden takıma dönecek olması. Valencia karşısında forma giyen deneyimli kalecinin sakatlıktan tamamen kurtulduğu ve Arsenal karşısında forma giyeceği açıklandı. Bunun yanı sıra Arsenal maçından önce Chelsea'de İsrailli teknik direktör Avram Grant ile 4 yıllık sözleşme imzalanması da İngiliz basını tarafından şaşkınlıkla karşılandı...

Fatih ŞAMLIOĞLU
15.12.2007

ForsakeN
15.Aralık.2006, 06:31
Tuncay formda. Umarım gollerine devam eder. Bugün çok güzel bir gol attı.

Aykan19o3
15.Aralık.2006, 07:27
Helal Sana Tuncay..

İyi form yakaladı.. M.Boro ile çıkışına devam edecektir ;)

BeeTLeJuiCe
15.Aralık.2006, 07:50
http://www.ntvspor.net/modules/pl/

Golü şimdi izledim gerçekten süper gol atmış. İnanıyorum Tuncay performansını giderek daha da yükseltecek.

crazzy
15.Aralık.2006, 08:26
Sezon başında Olympiakos'tan Shakhtar Donetsk'e transfer olan ancak Ukrayna'ya adapte olmakta zorlanan Meksika'lı Milli golcü Nery Castillo'nun, Ocak ayında Manchester City'e kiralık olarak gideceği açıklandı. Manchester City kulübü, yaz döneminde 20 Milyon Euro karşılığında Ukrayna temsilcisine transfer olan 23 yaşındaki futbolcuyla o zaman da ilgilenmiş ancak bonservis bedelinin yüksek rakamlı olması nedeniyle transferden vazgeçmek zorunda kalmıştı.Haziran ayında düzenlenen Copa America'da gösterdiği performans ve attığı 4 golle dikkatleri üstüne çeken Meksika'lı futbolcu, Mircea Lucescu tarafından fazla forma şansı bulamamış ve sadece 8 maçta görev alıp 1 gol atabilmişti.Golcü futbolcunun menajeri Jose Luis Padilla, Meksika televizyonuna yaptığı açıklamada, "Manchester City'le anlaşma sağladık. Nery İngiltere'de 1 yıl kiralık olarak oynayacak ve kendini ispatlama şansına sahip olacak. Nery'nni tek istediği futbol oynamak ve bu maalesef Shakhtar'da gerçekleşemiyor. Kendisi ilerleyen saatlerde kalan detayları halletmek üzere İngiltere'ye gidecek. Ayrıca Manchester City, kiralık sözleşmesi bittiğinde istediği takdirde bonservisini alma hakkına da sahip olacak" dedi.2000 yılından beri Olympiakos forması giyen forvet oyuncusu toplam 105 lig maçında görev alıp 30 gol atarken, Meksika Milli takımında ise 12 maçta görev almış ve 5 gol kaydetmişti.

T_A_N_E_R
15.Aralık.2006, 09:17
gercekten cok gusel gol atti, ingiliz spiker cok beyendi tuncayi ama keske daha iyi bi takimda oynasaydi, ben leeds te yasiyorum ve daha once middlesboro ya gittim gercekten cok kotu bir yer orda nasil yasiyor anlamis deyilim

Roberto Baggio
15.Aralık.2006, 09:22
Tuncay'a birşeyler olmuş yaw:D

goosfraba
15.Aralık.2006, 09:50
Bazı futbolcular adaptasyon sorunu yaşıyor. Tuncay'da onlardan birisi oldu. Adaptasyon sürecini zor ve uzunda olsa geçirdi. Tuncay'ı daha güzel şeyler bekliyor.

gerrrard
15.Aralık.2006, 18:08
Ya şu maçları izleyebileceğim bir kanal var mı ? Neden şifreliye geçiyor Fox ? Bugün bide LIVERPOOL-MANCHESTER UNITED maçı var kaçıramam bunu :D

Ahmet_77
15.Aralık.2006, 18:10
Man Utd. Kazanır...
Arsenal - Chelsea = Berabere

MeMo
15.Aralık.2006, 18:46
kaçta maçlar ?

Ahmet_77
15.Aralık.2006, 18:48
Arsenal maçı 18.00'da FOX'ta

shahinler
15.Aralık.2006, 19:00
Bu hafta Everton-Chelsea Maçı var.Banko Everton. Kesin kazanırız abi :D.Şampiyon Everton.

TürkuAz
15.Aralık.2006, 19:30
Forza Arsenal - Liverpool.. :p

anil luque
15.Aralık.2006, 19:59
Ada'da bu hafta yer yerinden oynayacak adeta bu maçlar kaçmaz l'pool-man utd maçı 15:30 ve ars-che maçı 18:00 da fox tv de ikisi de man utd alır ve che deplasmandan 1 puan cıkarır dıye dusunuyorum..

El Comandante
15.Aralık.2006, 20:39
Anfield Road yıkılacak!

http://www.sporx.com/images/1/33/4482_8689_B_liverpool-manu001.jpg

İngiltere Premier Ligi'nde haftanın en önemli mücadelelerinden birinde ligin iki köklü ekibi Liverpool ile Manchester United, Anfield Road'da kozlarını paylaşacaklar. Bu dev maç, 16 Aralık Pazar günü saat 15:30'dan itibaren Fox TV'den 'Canlı' olarak yayınlanacak. Zorlu maç öncesi ev sahibi Liverpool, 1 maç eksiği ile beraber Premier Lig'de 30 puanda ve 4. sırada. 36 puanlı Manchester United ise 2. sırada bulunuyor.

MUHTEMEL 11'LER

LIVERPOOL

Reina
Arbeola
Hypia
Carragher
Rise
Benayoun
Alonso
Gerrard
Kewell
Torres
Kuyt

M.UNITED

Van der Sar
Evra
Vidic
Ferdinand
Brown
Giggs
Hargreaves
Carrick
Ronaldo
Tevez
Rooney

LIVERPOOL CEPHESİ

2. TUR GELDİ, KRİZ 'ŞİMDİLİK ÇÖZÜLDÜ'

Liverpool cephesinde işler yoluna girmiş gözüküyor. Takımın ligde ve Şampiyonlar Ligi'nde aldığı kötü sonuçların ardından teknik direktör Rafael Benitez ve kulübün Amerikalı hissedarları arasında yaşanan kriz, Liverpool'un Marsilya'yı deplasmanda 4-0 yenip Şampiyonlar Ligi'nde 2. tur vizesi almasıyla 'şimdilik' çözülmüş durumda. Takımın ligdeki konumuna bakıldığında o da tatminkar. Ancak Liverpool yönetiminin Benitez'den koştuğu birinci şart Şampiyonlar Ligi'ydi... İkinci şart ise ligde devre arasına iyi bir derecede girmek...

Üzerinde büyük baskı hisseden Liverpool teknik direktörü Rafael Benitez, Manchester United karşılaşmasının önemini vurguladı ancak Nisan ayında şampiyonluğa oynuyor olmanın, bu maçtan çok daha önemli olduğunu da sözlerine ekledi. "Marsilya'da kazandık, iyi oynadık ve mutluyuz. Şimdi sıra Manchester United maçında. Sahamızdaki bütün maçları kazanmak istiyoruz. Bu maça ayrı bir parantez açmamız lazım. Çünkü Premier Lig'de her yıl zirveye oynayan iki takımın mücadelesi olacak. Bu maç, çok özel" diyerek futbolcularına maçın önemini anlatmaya çalışan Benitez'in Liverpool'daki kariyeri, bir bakıma bu maçtan sonra tekrar şekillenecek.

FERNANDO TORRES FAKTÖRÜ!

Anfield Road'da Liverpool taraftarlarının gözü, bu yıl Atletico Madrid'den tam 26.5 milyon sterlin karşılığında alınan İspanyol golcü Fernando Torres'te olacak. Torres, bu yıl attığı 12 golle takımını sırtlıyor. Torres için "O'ndan çok memnunuz. Gerçekten takıma çok olumlu katkı yapıyor. Umarım O da İngiltere'de mutludur çünkü Liverpool taraftarı kendisini çok seviyor" şeklinde açıklama yapan Benitez'e, hafta içinde Torres'den büyük destek gelmişti.

İspanyol teknik adamın gönderilmemesini savunan Torres, Marsilya maçında da oynadığı süper futbolla menajerini bir bakıma kurtarmıştı. Manchester United teknik kadrosundan Queiroz'un "Torres'i durdurmalıyız" şeklindeki açıklamaları da, dev maç öncesi 'Bebek Yüzlü Golcü'yü iyice öne plana çıkarmış durumda. Liverpool'un Arjantinli orta saha oyuncusu Javier Mascherano ise, maç ile ilgili olarak UEFA'nın resmi sitesine yaçptığı açıklamada, bu maçın İngiltere'nin en büyük maçı olduğunu ve bunun bilincinde olarak çok iyi hazırlandıklarını söyledi. "Kendimize güvenimiz yerinde ve bu maçta kazanabileceğimizi biliyoruz" diyen Mascherano, bu maçın taraftarlar için de çok önemli olduğunu vurguladı.

Liverpool cephesinde maç öncesi sevindirici gelişmeler de yaşanıyor. Takımın İspanyol orta saha oyuncusu Xabi Alonso, Ekim ayındaki Arsenal maçında yaşadığı sakatlığın ardından bu maçla birlikte tekrar sahalara dönüyor. Ev sahibinde Steve Finnan ve Daniel Agger ise sakatlıklarından dolayı bu maçta forma giyemeyecekler.

MANCHESTER UNITED CEPHESİ

FERGUSON SAHADA 'ASLANLAR' İSTİYOR!

Manchester United teknik direktörü Sir Alex Ferguson, yaptığı açıklamada Pazar günü Anfield'da 'Aslanlarını' görmek istediğini söyledi. "Takımların ne durumda olduğunun önemi yok. Bu maç her zaman özeldir ve diğerlerinden farklıdır. Kazanıp yolunumuza devam etmek istiyoruz" diyen Ferguson, bu hafta Arsenal ile Chelsea'nin maçını da fırsat bilip bu kargaşadan zaferle çıkmak istiyor. Liverpool teknik direktörü Rafael Benitez'in içinde bulunduğu baskıyı anlamayamadığını da belirten İskoç teknik adam: "Bu baskının nereden geldiğini anlayamıyorum. Benitez'in burada müthiş başarıları var. Özellikle İstanbul'da kazandığı Şampiyonlar Ligi gerçekten mükemmel. Eğer Rafa giderse, bu O'nun için çok hayal kırıklığı olur" diyerek zorlu maç öncesi Benitez'e destek verici konuşmalar yaptı.

'Kırmızı Şeytanlar'da bu maçta en büyük koz olarak Tevez gösteriliyor. Arjantinli golcü, takıma bu yıl katılmasının ardından ilk maçlarında oldukça sıkıntı yaşadı. Bir türlü gol atamayan Tevez, yoğun eleştiriler altında kaldı ancak teknik direktörü Ferguson'un kendisine sahip çıkmasının ardından gerekli patlamayı yaptı. Bu maçta da Man U'nun deplasman takımı olarak zaman zaman sergileyeceği kontraatak futbolunda, Tevez önemli bir isim olacak.

Konuk ekipte Paul Scholes ve Gary Neville bu maçta da forma giyemeyecekler. John O'Shea'nın durumu ise maç saati kesinlik kazanacak.

MANCHESTER UNİTED YENİLMİYOR!

İki takımın Premier Lig'de yaptığı karşılaşmalarda Liverpool, rakibine karşı en son galibiyetini 2004 yılında aldı. O tarihten beri oynanan 6 lig maçında da rakibine yenilmeyen Manchester United'ın, Anfield'da da bir üstünlüğü söz konusu. Bu stadta en son 2001 yılında Liverpool'a yenilen 'Kırmızı Şeytanlar' o tarihten beri yenilgi yüzü görmedi.

'KIRMIZI ŞEYTANLAR'IN GÖZÜ LİDERLİKTE!

Alex Ferguson'un Manchester United'ının bu maçta bir başka hedefi de liderlik koltuğuna oturmak. Rakibini Anfield'da yenerek puanını 39'a yükseltmek isteyen Manchester United cephesinde, Arsenal'in Londra derbisinde Chelsea'ye takılması bekleniyor ve böylece zirveye yerleşileceği düşünülüyor.

Sarp Beren GÜR / SPORX.COM

ForsakeN
15.Aralık.2006, 20:50
Tuncay'ın dünkü golü. Kaldırılmadan izleyin.

4meXfEhEw9o

KaF KeF
15.Aralık.2006, 20:55
GÜZELİM maçı izleyemeyeceğim..Fenerin maçıda aynı saatte..:(

El Comandante
15.Aralık.2006, 20:59
Tuncay`in golü mükemmel...

Aykan19o3
15.Aralık.2006, 21:01
Manchester United Liverpool'u ezecek!

TürkuAz
15.Aralık.2006, 21:02
Tuncay süper gol atmış, tebrikler..

Fıratcan Alçınkaya
15.Aralık.2006, 21:04
Bravo Tuncay böyle devam eder inş.

KaF KeF
15.Aralık.2006, 21:05
Kendini bulmaya başladı.....

PesimiSTyLa
15.Aralık.2006, 21:07
Ya şu maçları izleyebileceğim bir kanal var mı ? Neden şifreliye geçiyor Fox ? Bugün bide LIVERPOOL-MANCHESTER UNITED maçı var kaçıramam bunu :D

Sorma bende deli oluyorum macları izleyemiyorum ! :mad:

ForsakeN
15.Aralık.2006, 21:09
Eğer kaldırılırsa diye upload ettim Tuncay'ın golünü. İsteyen PC'sine yüklesin :)

http://rapidshare.com/files/76949127/tuncay_s_3rd_goal-derby.mpeg

ForsakeN
15.Aralık.2006, 21:12
Tuncay'ın Derby'e attığı gol

http://rapidshare.com/files/76949127/tuncay_s_3rd_goal-derby.mpeg

RoNNiE91
15.Aralık.2006, 21:18
Golü henüz izledim,cidden çok güzel bir gol atmış Tuncay.Son haftalarda büyük bir çıkış yakaladı.Umarım devam ettirir.

RoNNiE91
15.Aralık.2006, 21:20
İyi bir transfer yapmış City.Bu sene Avrupa Kupaları'na katılmada iddaalılar anlaşılan.

RoNNiE91
15.Aralık.2006, 21:22
Bazı oturmuş taşlar sayesinde Chelsea büyük bir takım.Drogba'sız,Lampard'sız,Terry'siz,Cech'siz bir Chelsea düşünemiyorum açıkçası.J o a q u i n gitmeyerek doğru yapmış bence.

El Comandante
15.Aralık.2006, 21:23
Castillo Copa Amerikada harika oynamisti.Begendigim bir futbolcu.City`de kendini kanitlayacagina eminim...

RoNNiE91
15.Aralık.2006, 21:24
Man Utd ve Arsenal bugünün galipleri olacak bence.

GodfatheR
15.Aralık.2006, 21:51
Arsenal kazanamaz,Man U Liverpool maçıda berabere biter diye düşünüyorum

Aykan19o3
15.Aralık.2006, 23:30
goooooooLLL Manchester United : 1 - 0 : Liverpool Gol : Tevez

Şöyle ( 1 )

uAburak89
16.Aralık.2006, 00:23
Son 10 dk. hala 1-0 öndeyiz.. Bu maçı alıp Arsenal'in puan kaybını bekleyeceğiz.. :)

Fıratcan Alçınkaya
16.Aralık.2006, 00:25
Yahu ne balsız takım şu L'Pool o kadar pozisyona girdi atamadı.. Saç yoldurucak bir pozisyondan gol yedi..

TürkuAz
16.Aralık.2006, 00:26
Olmadı L'pool, hiç olmadı bu.. :(

uAburak89
16.Aralık.2006, 00:38
Bitti maç.. 1-0 (:

TürkuAz
16.Aralık.2006, 00:40
Berbat haberler üstüste geliyor. Allah kahretsin..

İnşallah Arsenal ile güleceğiz..

El Comandante
16.Aralık.2006, 00:41
ManU yola devam ediyor (:

Aykan19o3
16.Aralık.2006, 00:42
Manchester United 1-0 kazandı..

Ohh Bee diyorum :)

PesimiSTyLa
16.Aralık.2006, 00:43
ManU kaybetmez demiştim ;;)

canavar20
16.Aralık.2006, 01:04
Fox önceleri şifre ile vermiyordu anlamadım niye böyle oldu.

deniz.91
16.Aralık.2006, 01:11
castillo çok iyi oyuncu man city süper transferler yapmaya devam ediyor bu sezon ilk 5te bitirir city

TürkuAz
16.Aralık.2006, 01:24
Eriksson faktörü desek.. (:

fmsmyrna
16.Aralık.2006, 02:08
Evet noldu burda Anadolu takımlarına geri döner diyen arkadaşlara en sevmediğim cümlelerden biri ben/biz demiştik demek ama burasıda tam yeri evet Premier Lig gibi bir lige alışmanın kolay olmadığıada ortaya çıktı

GeNç KaRTaL
16.Aralık.2006, 02:09
ManC'de kendisini daha iyi gösterecektir Castillo.

Fıratcan Alçınkaya
16.Aralık.2006, 03:18
Chelsea kaybetti. Pizarro,Sidwell,Ben Haim,Alex,Mikel ne ad altında oynatlıyor anlamak mümkün değil Cech olmasa UEFA ya bile zor gider Chelsea..

Aykan19o3
16.Aralık.2006, 03:35
Chelsea'nin kaybedeceği belli idi zaten..

TürkuAz
16.Aralık.2006, 03:39
Arsenal kazandı Gallas ile. Harika oldu..

eGowiCh
17.Aralık.2006, 00:21
Capello: Rüyam gerçekleşti
İngiltere Milli Takımı'nın yeni teknik direktörü Fabio Capello basına tanıtıldı. İtalyan teknik adam, buluşmayı, ''Gerçekleşen rüya'' şeklinde tanımladı.

http://www.ntvspor.net/Images/23605.jpg

Londra Otel'de düzenlenen basın toplantında gazetecilerin sorularını tercüman eşliğinde yanıtlayan İngiltere Milli Takımı'nın yeni menajeri Fabio Capello, önceliğinin İngilizceyi iyi öğrenmek olduğunu söyledi.

Bir ay içinde oyuncularla karşılaştığında, onlarla İngilizce konuşabilmeyi istediğini belirten Capello, ''Oyuncularla iletişim kurabilmenin önemine inanıyorum'' dedi.

İkinci görevinin milli takımın kaderini değiştirmek olduğunu anlatan İtalyan teknik adam, ''Güzel sonuçlara ulaşabilecek büyük bir takımla birlikteyim. Milli takımı çalıştıracağım için büyük bir gurur ve onur duyuyorum. Bu işi uzun süredir istiyordum. Rüyam gerçekleşti. Bu herkesin istediği bir görev. Başarılı olacağıma inanıyorum'' diye konuştu.

NTVSpor

TR.CaPTaiN
17.Aralık.2006, 00:28
Jose Mourinho daha iyi bir tercih olabilirdi.

Fernando Gago
17.Aralık.2006, 00:30
Klüp bazında yakalamadığı başarı kalması zaten bakalım Milli takımlarda ne yapacak

nerazzuri
17.Aralık.2006, 00:35
Capello ve İngiltere 40 yıl düşünsem Aklıma gelmezdi Bu 2linin buluşacağı :p

Roberto Baggio
17.Aralık.2006, 01:34
Arsenal'li Cesc Fabregas, İngiliz oyuncuların yurt dışına gitme riskini alamayacak kadar "rahatlarına düşkün" olduklarını söyledi.

Otoritelere göre, İngiltere milli takımının Euro 2008’e katılma hakkı elde edememesinin birincil sebebi, Ada’daki yabancı futbolcuların çok olmasıydı. Ancak Fabregas, gerçek suçlunun İngiliz futbolcular olduğunu söyledi.

Fabregas, The Times gazetesine verdiği demeçte şunları söyledi:

“Bir çok İngiliz futbolcu risk alıp yurt dışında oynamak ve şansını denemekten kaçınıyor. Bense hayallerimin peşinden gidebilmek ve daha iyi bir hayat için savaş vermek amacıyla ülkemden ayrıldım.”

Gerçekten de son yıllarda David Beckham ve Owen Hargreaves dışında hiçbir İngiliz futbolcusu ülkesini yurt dışında başarıyla temsil edemedi.

Fabregas, Beckham ve Hargreaves konusunda ise şunları söyledi:

“Onlar yurt dışına çıktılar ve iyi de oynadılar. Bazen böyle bir riski göze almalısınız. Ancak ben İspanya ya da İtalya’da oynayan İngiliz futbolcu göremiyorum. Bazen bir adım ileriye gidebilmek için iki geri adım atmanız gerekir. Ancak İngiliz futbolcular buradaki rahatlarını bırakamıyorlar.”

Roberto Baggio
17.Aralık.2006, 01:38
Premier Lig takımlarından Tottenham’ın Shakhtarlı Lucarelli'yle yeniden ilgilenmeye başladığı öğrenildi. Eğer bu transfer gerçekleşirse, Lucarelli’nin Ukrayna macerası da, bir sene dolmadan bitmiş olacak.

Cristiano Lucarelli'yle, bu oyuncu Livorno'dan ayrılmaya karar verdiğinden bu yana ilgilendiği bilinen, ancak transfer sezonunda yarışı Shakhtar Donetsk'e kaptıran Tottenham, Ukrayna takımını çalıştıran Mircea Lucescu'nun "Göndereceğiz" açıklamasının ardından yeniden umutlandı.

Gelgelelim Ada kulübü, bu transfer için elinden geleni yapacak olsa da devrede Celtic, Porto ve Genoa gibi kulüplerin olması, biraz can sıkıyor. Torino da milli oyuncunun transferi konusunda ön planda görülürken Napoli ve Milan’ın da bu oyuncuyla ilgilendiği söyleniyor.

İsmi geçen bu kulüpler, İtalyan golcüyü olabildiğince düşük bir bedelle transfer etmek isteseler de, Shakhtar bu oyuncu için yaklaşık 9 milyon Avro'luk bir bonservis ücreti belirlemeyi düşünüyor.

RoNNiE91
17.Aralık.2006, 03:49
Başarılı olur umarım da İngiltere'nin o kadar verdiği para boşa gitmesin.

RoNNiE91
17.Aralık.2006, 03:53
Tottenham bu sene kötü başladı.Şuan da lig tablosunda iyi bir yerde değiller.Forvet hatları süper olur bence Lucarelli gelirse.Berbatov ile iyi bir ikili oluşturabilirler.

RoNNiE91
17.Aralık.2006, 03:54
Aslında doğru konuşmuş.Biraz daha çabalasa İngilizler daha iyi olacak.Euro 2008'e de belki bu yüzden katılamadılar.

Fernando Gago
17.Aralık.2006, 04:53
o Kadar forvet var ki takımda Lucarelliye hiç gerek yok

Fernando Gago
17.Aralık.2006, 04:54
Bence hiç alakası yok

Fıratcan Alçınkaya
17.Aralık.2006, 05:30
Hargreaves ztn yurt dışına değil yurt içine döndü adam İngiltere ile alakası yok ama İngiliz.. Beckham ise Owen gibi Ülkenin en iyileri olduğu dönemde ayrıldılar..
İtalyanlarda nerdeyse İngilizler kadar çıkmıyolar yurt dışına biraz da Cesc in dediği gibi rahatlık var ama bu kadar kalietli bir lig neden terk edilsinki herkes buraya koşarken ?

TR.CaPTaiN
17.Aralık.2006, 07:50
Defoe,Keane,Berbatov,Bent + Lucarelli saçmalık.

deniz.91
18.Aralık.2006, 01:36
gereksiz transfer olur

TürkuAz
18.Aralık.2006, 01:47
Lucarelli'nin layık olduğu yer ancak Livorno'dur.

Valheru
18.Aralık.2006, 03:17
Cech en sevdigim kalecidir.Umarım en kısa sürede sahalara doner.

yüzde yüz.abi şuan benim için dünyada bi numaralı kaleci.nerde ne zaman nasıl hareket edeceğini cok iyi bilen kaleci.posizyonları mükemmel

RoNNiE91
18.Aralık.2006, 13:41
cech iyi bir kaleci,chelsea nin ona ihtiyacı var

Wesley Sneijder
18.Aralık.2006, 19:45
Zaten Shakhtar'da mutlu değildi. Hayırlı olsun City için.

anil luque
18.Aralık.2006, 20:13
city akıllı adımlar atmaya devam ediyorlar bu sene evlerinde en son 7 de 7 yapmışlardı kaliteli topçu geldikçe taraftar desteği artıyor ve castillo da hiç şüphesiz onlardan biri heniz genç ve oradan daha büyük kulüplere gidebilir ve gidecektir de çok yetenekli bir topçu

crazzy
18.Aralık.2006, 21:28
Chelsea, gelecek vaad eden bir oyuncu olarak gösterilen 18 yaşındaki Arjantinli Franco Di Santo’yu renklerine bağladı.Şili takımı Audax İtaliano takımından transfer edilen golcü oyuncu Ocak ayında Chelsea kadrosuna dahil olacak. Mavililerin bu transfer için yaklaşık 7 milyon dolar ödeyeceği sanılıyor. Genç oyuncu son 18 ayda oynadığı 35 maçta 13 gol attı ve Arjantin genç milli takımı için de göz kamaştırıcı bir performans ortaya koydu. Di Santo, İtalyan pasaportu sahibi oduğu olduğu için İngiltere’ye gitmede bir problem yaşamayacak. Chelsea, bu transferde Premier Lig’in ve Avrupa’nın önde gelen kulüpleriyle yarışıyordu ancak Arsenal, Liverpool ve Manchester United gibi takımların da ilgisini çeken oyuncu Chelsea'de karar kıldı. Audaz kulübü başkanı Valentin Cantergiani yapığı açıklamada “Her konuda anlaşıldı, yalnızca karar verilmesi gereken birkaç ufak nokta var fakat bir sorıun olmayacak. Yalnızca Di Santo’nun olası bir transferinde kulubümüzün alacağı paya karar vereceğiz. Bunun dışındaki her notkada anlaşmaya varıldı. Chelsea bir yıldan uzun bir süredir Franco'yla ilgileniyor ve bu süre zarfında bütün görüşmeler oldukça sıcak bir havada geçti. Oyuncumuzu Ocak ayında kadrolarına katmak istiyorlar. Franco’nun İtalyan pasaportu olduğu için oyuncunun transferinde herhangi bir çalışma izni sorunu yaşanmayacak” diyerek transferi doğruladı. Genç oyuncu Di Santo da bu transferden duyduğu memnuniyeti dile getirerek “Menajerim, bu konuda konuşmamam gerektiğini söyledi fakat artık Audax’ta oynamayacağım doğru. Chelsea’de oynamak çok güzel olmalı," dedi.

Roberto Baggio
18.Aralık.2006, 21:55
Böyle oyuncuları bir kere de bizim kulüplerimiz takip etse...

goosfraba
18.Aralık.2006, 23:16
Takip etseler ne olacak ki ? Kontenjan izin vermiyor. Kulüplerimizde 18 yaşında bir gence para vermek istemezler tabi.

GeNç KaRTaL
18.Aralık.2006, 23:21
Chelsea'de forma giyebilmek için çok uğraş sarf etmesi gerekiyor.Hayırlı olsun.İnşallah Dünya Futbolu bir yıldız daha kazanır.

karlkani23
18.Aralık.2006, 23:34
bu haberi okuduktan sonra açtım fm'den baktım adam iyiymiş chelsea'ye hayırlı olsun

RoNNiE91
18.Aralık.2006, 23:41
İnşallah iyi bir oyuncudur da Dünya futbolu yeni yıldızlar kazanır.Hayırlı olsun Chelsea'ye.

nart_susruko
19.Aralık.2006, 02:24
Bu hafta Everton-Chelsea Maçı var.Banko Everton. Kesin kazanırız abi :D.Şampiyon Everton.
:rolleyes: :n:
o ne maçtı öyle ama :S
chelsea'nın 3 golüde birbirinden güzeldi hele drogbanın golü :eek: :eek: :eek:

Fietra 10
19.Aralık.2006, 07:38
Liverpool'a bir darbe daha!
İngiltere Carling Cup Çeyrek Final maçında Chelsea, Liverpool'u 2-0 mağlup ederek yarı finale yükseldi. Londra'da Stamford Bridge'te oynanan maçta ev sahibi ekibin gollerini 58. dakikada Lampard ve 90. dakikada Shevchenko kaydetti. Konuk Liverpool'da Crouch 60. dakikada kırmızı kartla oyun dışında kaldı.

Hafta sonunda Arsenal'e yenilen Chelsea, Manchester United'a sahasında teslim olan Liverpool'u kupanın dışına iterek bir üst tura yükselmeyi başardı. Sahaya John Terry ve Drogba gibi iki önemli yıldızından yoksun çıkan Chelsea, Gerrard'sız, Torres'siz, Reina'sız Liverpool'u 2. yarıda attığı 2 golle devirdi. Maçın 59. dakikasında Lampard'ın ceza sahası ön çizgisinden attığı şut Carragher'a çarpınca kaleci kontrpiyede kalınca ev sahibi ekip 1-0 öne geçti. Bu golden iki dakika sonra bir ikili mücadele sırasında rakibine arkadan çok sert bir müdahale yapan Crouch direkt kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı. Maçın uzatma dakikalarda Ukraynalı yıldız Shevchenko maçın skorunu belirledi.

Ev sahibi ekipte Ballack, maçın 68. dakikasında oyuna girerek aylar sonra formasına kavuştu. Liverpool'da ise Xabi Alonso'da sakatlığından sonra bu önemli karşılaşmada forma giydi. Gerrard'ın yokluğunda ortasahada genç Brezilyalı Lucas Leiva mücadele etti. Savunmada da Finnan ve Agger'in yokluğunda altyapıdan yetişen Jack Hobbs görev alırken, kalede Reina'nın yerine Itandje forma giydi.

19.12.2007

crazzy
19.Aralık.2006, 10:58
Hollanda Eredivisie ekibi Ajax’ın 21 yaşındaki Hollanda’lı Milli futbolcusu Urby Emanuelson’un, Ocak ayındaki ara transfer döneminde Londra temsilcisi Tottenham renklerine bağlanma ihtimalinin çok yüksek olduğu menajeri tarafından açıklandı.Yaz döneminde İtalyan ekip Roma, sol kanat oyuncusunun bonservisi için 8 Milyon Euro'luk teklifte bulunmuş ancak Ryan Babel'i Liverpool'a, Wesley Sneijder'i de Real Madrid'e satan Amsterdam temsilcisi daha fazla futbolcu kaybetmeye hazır olmadığını belirterek teklifi reddetmişti. Tottenham teknik direktörü Juande Ramos’un ise, sol tarafta görev verdiği Gareth Bale’ın uzun süre sahalardan uzak kalacak olmasından sonra bu boşluğu Emanuelson'la doldurmayı planladığı belirtildi. Genç yeteneğin menajeri Brian Birkleef, De Telegraaf gazetesine yaptığı açıklamada, “Tottenham yöneticileri tarafından arandım ancak onları Ajax kulübüne yönlendirdim. Ocak ayında Amsterdam’dan ayrılması çok yüksek ihtimal” dedi. Ajax'ın alt yapısından yetişen Milli futbolcu, 2004-2005 sezonundan itibaren A takımda oynamaya başlarken, ilk kez 10 Nisan 2005 tarihinde AZ Alkmaar'la oynanan maçta kırmızı beyazlı formayı giymişti. 2006 Avrupa U-21 Şampiyonası'nı kazanan Hollanda Milli takımında görev alan Emanuelson, turnuvanın en başarılı ilk 11'inde de yer almıştı. 16 Ağustos 2006 tarihinde İrlanda ile oynanan hazırlık maçında da ilk kez Hollanda A Milli takım formasını giyen sol kanat oyuncusu, toplamda ise 10 defa A Milli takım formasını giyerken, Ajax'ta ise toplam 67 lig maçında sahaya çıkmış ve 4 gol kaydetmişti.

Fernando Gago
19.Aralık.2006, 16:49
Benitez'e yol görünüyor :)

Fernando Gago
19.Aralık.2006, 16:50
Giderse çok başarlıı olacağına eminim ..

spider3784
19.Aralık.2006, 17:05
Çok beğendiğim bir futbolcu, geleceği gayat parlak.

spider3784
19.Aralık.2006, 17:08
Joa*quin en mutlu olacağı takımda şu an.

spider3784
19.Aralık.2006, 17:10
üf bee, bunudami kaptilar yau...

ne bicim scoutlari var....

Wenger'in kendisi scout zaten.

REsist JuvE11
19.Aralık.2006, 19:03
valencia chelsea den daha büyük bir klüp..ayrıca chelsea nin ne başarısı var?jo**uin i bu seçiminden dolayı kutluyorum..zekice..

Fernando Gago
19.Aralık.2006, 21:17
Manchester United'ın yıldız futbolcusu Cristiano Ronaldo, bir gün İspanya Ligi'nde oynamayı hedeflediğini söyledi.

http://img151.imageshack.us/img151/6948/cr7vbenpt6.jpg

Manchester United'ın portekizli yıldızı Cristiano Ronaldo, La Liga'da futbol oynamaya sıcak baktığını açıkladı.

Gelecekte bir gün İspanya'da forma giymeyi düşündüğünü ifade eden 22 yaşındaki yıldız futbolcu, "Şuan bu düşüncemin mümkün olup olmadığını bilmiyorum ama bu benim hayalim" diye konuştu.

Portekizli Cristiano Ronaldo'nun 2006 yılında Real Madrid'e transferi sözkonusu olmuş, ancak Manchester United Teknik Direktörü Alex Ferguson, Ronaldo'yu takımda kalmaya ikna etmişti.

Wesley Sneijder
19.Aralık.2006, 22:21
Manchester United'ın 19 yaşındaki Kuzey İrlandalı savunma oyuncusu şehir merkezinde bulunan Great John Street Hotel'de düzenlenen Noel partisinde 26 yaşında bir kadına tecavüz ettiği iddiasıyla İngiliz Polisi tarafından gözaltına alındı.

Manchester şehir merkezinde bulunan Great John Street Hotel'de düzenlenen Noel partisinde 26 yaşında bir kadına tecavüz ettiği iddiasıyla Manchester Polisi tarafından gözaltına alınan, geçen sezon Sunderland'de kiralık oynayan 19 yaşındaki ManUlu Jonny Evans tutuklandı.

23 Şubat 2008'de mahkemeye çıkacak Evans bu tarihe kadar polis tarafından gözaltında tutulacak.

Otel yetkilileri Salı gecesi düzenlenen partide bir tecavüz olayı yaşandığı iddiasıyla polise başvurmuş ve Jonny Evans gözaltına alınmıştı. Otelin basın sözcüsü yaptığı açıklamada polise incelemelerde yardımcı olunacağını belirtti.
-------
Bu adam FM 2008 oyunumda wonderkid'di: Jonathan Evans.
Yazık etmiş futbol hayatına. Tanıyan çıkar belki.

Wesley Sneijder
19.Aralık.2006, 22:21
Tottenham'a giderse kendine yazık eder.

goosfraba
20.Aralık.2006, 05:39
Yaptığı şey çok amatörce. Manchester United gibi bir takımda oynuyorsun, kulübün düzenlediği Noel partisinde aşırı alkol alması bile amatörce. Diyecek birşey yok, yazık etmiş kendisine.

TürkuAz
20.Aralık.2006, 06:40
Haketmiş..

erdemzorer10
20.Aralık.2006, 09:22
Türkiye de de Trabzonsporda oynarken adı taciz olayına karışan İbrahim Ege formunun zirvesindeyken bunu yaşamıştı ve olaydan sonra bi türlü eski İbrahim olamadı..bakalım John Evans ne olacak?!

erdemzorer10
20.Aralık.2006, 09:25
ingiltere klüpleri bu işte artık uzman haline geldiler..

Fernando Gago
20.Aralık.2006, 09:50
Manchesterin havasından mıdır nedir Nani Anderson Ronaldo daha önce bu tip şeylerle gündeme geldi :)

Aşk-ı Şehir
20.Aralık.2006, 16:55
Takım arkadaşlarına özenmiş galiba :p

El Barto
20.Aralık.2006, 16:58
Tecavüz mü ne tecavüzü yahu. :p

Birşeycikler olmaz.... :D

RoNNiE91
20.Aralık.2006, 17:35
Hak etmiş ama uzun süre ceza alacağını sanmam.

BASQUE
21.Aralık.2006, 00:18
Hakim m.united'li ise serbest bırakır..merak etmeyin..

...............Onur....................

BASQUE
21.Aralık.2006, 00:20
Galatasaraya da bir wenger lazımm..

......................Onur........................

Aşk-ı Şehir
21.Aralık.2006, 01:27
Bir tane genç bırakmıyolar yahu piyasada :p

RoNNiE91
21.Aralık.2006, 02:49
Adamlar gençleri şimdiden alıp geleceğin kadrosunu kuruyorlar.Biz ise 32 yaşındaki Diatta'yı alıyoruz.

GeNç KaRTaL
21.Aralık.2006, 04:17
Arsenal kendisini aştı artık.Radar gibi nerede genç var hemen tespit ediyorlar.

crazzy
21.Aralık.2006, 04:49
Premier Lig ekibi Manchester United'la birlikte 3 haftadır antrenmanlara çıkan Angola'lı Milli futbolcu Manucho ile 3 yıllık sözleşme imzaladığı açıklandı. Teknik direktör Sir Alex Ferguson, kulübün resmi internet sayfasına yaptığı açıklamada, Manucho bizimle birlikte geçirdiği 3 haftalık sürede sözleşme imzalamamız için yeterli etkiyi bıraktı. Uzun boylu, çevik, hızlı ve yardımcım Carlos Queiroz'un 6 aydır takip ettiği bir futbolcu dedi.Son 2 sezonda Angola ligini gol kralı olarak kapatan ve önce 16 daha sonra 15 gol atan Manucho, 10 kere giydiği Milli takım forması altında ise 2 gole imzasını atmıştı. Premier Lig ekibi Manchester United'la birlikte 3 haftadır antrenmanlara çıkan Angola'lı Milli futbolcu Manucho ile 3 yıllık sözleşme imzaladığı açıklandı.Asıl adı Mateus Alberto Contreiras olan ve ülkesinin Petro Athletico takımından transfer edilen golcü futbolcu, yeni takımında forvet hattında Carlos Tevez, Wayne Rooney, Loius Saha ve Dong Fangzhou ile forma mücadelesine girecek.

goosfraba
21.Aralık.2006, 04:54
Vallahi helal olsun, adamlar ülke ayırt etmeden yetenek buluyorlar. Bizimkiler habire Brezilya, Arjantin..

El Comandante
21.Aralık.2006, 04:55
Alex Ferguson begendiyse iyi bir futbolcudur,ama genellikle yedek forvet olacagini düsündügüm birisi.

RaSenGan
21.Aralık.2006, 05:12
Nerde golcü ManU orda :)

Fıratcan Alçınkaya
21.Aralık.2006, 05:31
Kıtasal reklam böyle yapılsa Kıtasal takım böyle olunsa gerek:)

jarosik_61
21.Aralık.2006, 05:58
alex ferguon işini bilir valla

Ghonedre
21.Aralık.2006, 06:27
neden ki zaten dünyanın en iyi ligindeki en iyi 4 takımdan birinde oynuyor daha allahtan belasını mı istiyor :D:D:D:D tövbe tövbe

erdemzorer10
21.Aralık.2006, 09:45
Dong Fangzhou ile birlikte yedek bekler bence ama gelecek için büyük yatırım tabi..

Roberto Baggio
21.Aralık.2006, 09:47
Sir yine bulmuş çakal adam vallahi mahalle takımı olsa ordaki yetenekli adamı takıma kazandırıyor...

nerazzuri
21.Aralık.2006, 11:22
Bunun adı Reklam :p Angola'daki taraftarı ManU ya çekmek :)

Sheriff
21.Aralık.2006, 11:59
Bunun adı Reklam :p Angola'daki taraftarı ManU ya çekmek :)
Adam kalkacak bir adamı izlemek için ta Afrika'nın Angolasında, Avrupa'nın İngilteresine gelecek öylemi:zuhaha

Belirtilen özellikler gerçekten mevcutsa iyi bir oyuncudur..

nerazzuri
21.Aralık.2006, 12:07
Adam kalkacak bir adamı izlemek için ta Afrika'nın Angolasında, Avrupa'nın İngilteresine gelecek öylemi:zuhaha

Belirtilen özellikler gerçekten mevcutsa iyi bir oyuncudur..
Burak abi öle değilde :p Forma Satışı ManU ürünleri alırlar Angola'da vardır büyük ihitimal. O bakımdan dedim :p

Del Piero_10
21.Aralık.2006, 19:35
Tamamen ticari bir transfer daha önce alınan Çinli ve Koreli gibi.

RoNNiE91
21.Aralık.2006, 20:40
Man Utd boş adam almaz bildiğim kadarıyla.Oynatmasa bile kiraya yollar.

Wesley Sneijder
22.Aralık.2006, 02:46
Ben de C.R. ve Anderson hakkında bu konuyla ilgili söylentiler duydum. :)

Neyse, yakında görürüz ne olacağını.

DeNiZ_1903
22.Aralık.2006, 03:33
Cristiano Ronaldo ve Anderson'da sezon başlamandan önce benzer olaylar ile gündeme geldi , yazık etmiş kendine daha çok genç önünde uzun ve başarılı bir gelecek olabilirdi...

GeNç KaRTaL
22.Aralık.2006, 03:55
Alkol insana hiç istemediği şeyler yaptırır..

King_91
22.Aralık.2006, 07:10
Nani ve Ronald isteyerekti ama tecavüz değildi.. faturası ağır olabilir

Universal
22.Aralık.2006, 07:17
ATATÜRK boşuna dememiş:

Ben sporcunun zeki, çevik ve ahlaklısını severim diye.

Fıratcan Alçınkaya
22.Aralık.2006, 23:17
Manu yine penaltı ile kurtarmış...

uAburak89
22.Aralık.2006, 23:20
Öyle veya böyle kazandık, mutluyuz.. :p

El Comandante
22.Aralık.2006, 23:29
ManU o sampiyonlugu söke söke alacak :)

PesimiSTyLa
22.Aralık.2006, 23:47
ManU ligi götürür :)

Aykan19o3
23.Aralık.2006, 06:14
Manchester United : 2 - 1 : Everton

C.Ronaldo attığı 2 gol ile günün adamı idi.

fenerbahce_1907
23.Aralık.2006, 07:17
Manchester United antrenörü Carlos Queiroz, Brezilyalı Kaka ile Cristiano Ronaldo'yu kıyasladı.
Manchester United'da Alex Ferguson'un yardımcılığını yapan Carlos Queiroz, FIFA Yılın Futbolcusu ve Altin Top Ödüllerini kazanan Milanlı Kaka ile United'ın yıldızı Cristiano Ronaldo'yu kıyasladı.

Real Madrid'in eski teknik direktörlerinden olan Queiroz, “Kariyerim boyunca Zidane, Ronaldo, Raul, Figo ve Roberto Carlos gibi dünyanın en iyi oyuncuları ile çalıştım. Dürüstçe söylüyorum ki Cristiano Ronaldo gibisine rastlamadım. Kaka Avrupa'da ve dünyada yılın en iyi oyuncusu seçildi ancak bence Ronaldo daha iyi. Cristiano'nun tek eksiği Şampiyonlar Ligi'ni kazanamamış olması. Bence o futbolun Michael Jordan'ı olacak. Yeterli yeteneği ve çalışma arzusu bulunuyor” sözleriyle, futbolseverlerin favori tartışma konusu hakkında tercihini belli etmiş oldu.

fenerbahce_1907
23.Aralık.2006, 07:18
Chelsea yönetim kurulundan Peter Kenyon, yaptığı açıklamada, Premier Lig’de Manchester United karşısında şampiyonluk şansını sürdürebilmelerinin gelecek transfer döneminde Bolton’dan Nicolas Anelka’yı transfer etmelerine bağlı olduğunu söyledi.

Chelsea teknik direktörü Avram Grant, dizindeki sakatlıktan kurtulmaya çalışan ve gelecek ay düzenlenecek olan Afrika Milletler Kupasında forma giyecek olan Didiger Drogba yerine üst düzey bir golcü bulmak istiyor. Uzun bir süre Chelsea formasından uzak kalacak Drogba’nın yerine düşünülen tek isim, kariyerinde Fenerbahçe de dâhil olma üzere birçok kulübün formasını giyen Fransız milli oyuncu. Chelsea, Anelka olmazsa David Villa’yı istiyor, ancak kulübünün bu oyuncu için 50 milyon avro istemesi transferi zora sokuyor.

Chelsea yöneticisi Peter Kenyon ve oyuncu takipçisi Frank Arnesen, Boltonlu oyuncunun menajerleriyle ayrı ayrı görüşmelerde bulundu. Bu transferin yaklaşık olarak 20 milyon avroya gerçekleşmesi bekleniyor. Chelsea kaynakları “Anelka’yı alamazsak kriz yaşarız” diyerek bu transfere verdikleri önemi ortaya koyuyor. Yöneticiler, sözlerini şöyle sürdürüyor:

“Teknik direktör Avram Grant da Anelka'nın transfer edilmesini istiyor. Takımda genç oyuncular olsa da henüz hazır değiller. John Obi Mikel ve Michael Essien’in de Gana’da olması, Anelka’nın transfer edilememesi halinde ciddi bir sorun çıkartacak”

Bugün Blackburn ile Ewood Park’ta karşılaşacak olan Chelsea, Fildişi Sahili’nin Milletler Kupasında üst turlara çıkmasıyla Şubat’ın başına kadar takımın en golcü ismi olan Drogba’dan yoksun kalabilir. Andriy Shevchenko’nun da hâlâ isteneni verememesi nedeniyle Grant’ın elinde Salomon Kalou ve Clauido Pizzaro kalıyor. Bu da Anelka'nın transfer edilmesi ihtimalini güçlendiriyor.

Onurap
23.Aralık.2006, 07:21
Bence bu kıyaslama bile kaka nın daha iyi olduğunu gösteriyor.Cronaldo büyük maçlarda yerden kalkamıyor.Kaka ise m.unitedi yıktı geçen sene tek başına cronaldo nerdeydi o zaman?

Fıratcan Alçınkaya
23.Aralık.2006, 07:24
Bir kaç sene önce gol atana ödül vericeklerini söyleyen hatta kendi kalesine atılan sayılıyacağını söyeleyecek kadar rahat durumdaki Chelsea şimdi nelerle uğşaıyor Jose Mourinho'nun istemediği Shevchenko tüm dengelerini bozdu takımın ne diyelim Anelka Londra da da fazla kalmaz sanırsam hava kapalı der ayırlır...

Aşk-ı Şehir
23.Aralık.2006, 07:29
Sheva'nın gelişi Chelsea'nin bitişidir.

Roberto Baggio
23.Aralık.2006, 07:44
Ronaldo isterse yılda 30 gol atsın isterse tüm maçlarda gol atsın ligde yine Kaka'nın üstün yeteneğine erişemeyecek Kaka ile kıyaslanması bile korkunç...

El Comandante
23.Aralık.2006, 08:38
Ronaldo kesinlikle Kaka´dan daha iyidir,cok dogru bir aciklama ...

shahinler
23.Aralık.2006, 15:00
Sorma ya elimizden kaçırdık:D:D:D

gerrrard
23.Aralık.2006, 16:58
Sorma ya elimizden kaçırdık:D:D:D

benim burda dostum ama takım olarak düsmanım

Liverpool-Everton:D

gerrrard
23.Aralık.2006, 18:55
ligin ilk maclarinda sizi 3-1 yenmistik shahinler:D

Fıratcan Alçınkaya
23.Aralık.2006, 19:55
Görürsem söylerim. Kimin daha iyi olduğu Milan-Man Unt maçlarında ortaya çıktı zaten...

ThersoN
23.Aralık.2006, 21:24
gereksiz bi açıklama bence bu.. kimin kimden daha iyi oldugu zamanla değişir, geçmiş zaman bize gösterdi şimdiye kadar kimin iyi oldugunu, ronaldo tek başına manchester'i taşıyamaz ama kaka tek başına milan'ı taşıdı,ayrıca buyuk futbolcu olucaksa biraz sevimli olucak bence, ronaldo'nun havasından geçilmiyor

Fernando Gago
23.Aralık.2006, 23:41
Bende teknik direktör olsam Takımıma Ronaldoyu alırım

Fernando Gago
23.Aralık.2006, 23:45
Chelseada dengeler çok bozuldu Drogba Lmapard Carvalho mutsuzlar Anelka bu sorınları çözemez

TürkuAz
23.Aralık.2006, 23:48
İkiside mevkisinde dünyanın en iyisi. Ancak bir kıyaslama yapılırsa ; Kaka derim.. (:

BlackEagle19o3
24.Aralık.2006, 00:40
Altına imzamı atarım;)Çok doğru söylemiş...

Sir FRD
24.Aralık.2006, 01:06
Ronaldo biraz çamurcu.Kendini yere kolay atmasa daha mücadeleci olsa kimse onu yıkamaz zaten güçlü fiziği var.O zaman Kaka'dan daha etkili olur

DeNiZ_1903
24.Aralık.2006, 01:18
Kesinlikle doğru söylemiş :1:

Fıratcan Alçınkaya
24.Aralık.2006, 01:42
Herşeyi geç adam Zidane ile kıyaslamış... C.Ronaldo lu Portekiz zar zor AGrubundan katıldı Avrupa Şampiyonasına...

Fernando Gago
24.Aralık.2006, 01:52
Herşeyi geç adam Zidane ile kıyaslamış... C.Ronaldo lu Portekiz zar zor AGrubundan katıldı Avrupa Şampiyonasına...

Portekiz'in Avrupa Şampiyonasına zar zor gelmesiyle Ronaldo'un ne alakası var :D 11 kişinin sorumluluğu nasıl 1 kişiye yıkılır ? Olaya öle bakarsak Zidaneli France 2002de Gruptan çıkamadı yada Kaka'lı Brezilya 2006da Çeyrekte elendi vs. vs. vs.

Sheriff
24.Aralık.2006, 01:53
Bencede doğru söylemiş..

uAburak89
24.Aralık.2006, 02:17
ManU destekçisiyim ama katılmıyorum bu açıklamaya.. Kaka komple bir oyuncu, adam herşeyi yapıyor.. C.Ronaldo daha çok tekniği ile ön plana çıkıyor..

Fıratcan Alçınkaya
24.Aralık.2006, 03:01
Portekiz'in Avrupa Şampiyonasına zar zor gelmesiyle Ronaldo'un ne alakası var :D 11 kişinin sorumluluğu nasıl 1 kişiye yıkılır ? Olaya öle bakarsak Zidaneli France 2002de Gruptan çıkamadı yada Kaka'lı Brezilya 2006da Çeyrekte elendi vs. vs. vs.

O kadar abartılıyor Belçika-Finlandiya-Polonya-Sırbıstan-Kazakistan-Ermenistan ın olduğu grupta zar zor çıktılar... Ronaldo o kadar abartılıyor bu kadar da kasmaması lazımdı ama Pottekiz in 1kişinin üstüne değil ama Bu kadar abartılan bir oyuncunun takımı bu kadar zorlanmamalı...

Zidane'li Fransa 98 v 2000 ide kazandı... Büyük turnuvaların havası başkadır... Ya da Kaka'lı Brezilya nın elendiği Zidane'li Fransa ile Belçika-Finlandiya-Polonya-Sırbıstan-Kazakistan-Ermenistan ile ya da Dünya Kupası Çeyrek Final zorluğunu baskısını önemini Eleme grupları ile kıyaslıyosan senin bileceğin iş tabii:)

Zidane nin yakaladığı başarılar üst üste koy C.Ronaldo nun yaşını geçer :p

Fernando Gago
24.Aralık.2006, 03:51
O kadar abartılıyor Belçika-Finlandiya-Polonya-Sırbıstan-Kazakistan-Ermenistan ın olduğu grupta zar zor çıktılar... Ronaldo o kadar abartılıyor bu kadar da kasmaması lazımdı ama Pottekiz in 1kişinin üstüne değil ama Bu kadar abartılan bir oyuncunun takımı bu kadar zorlanmamalı...

Zidane'li Fransa 98 v 2000 ide kazandı... Büyük turnuvaların havası başkadır... Ya da Kaka'lı Brezilya nın elendiği Zidane'li Fransa ile Belçika-Finlandiya-Polonya-Sırbıstan-Kazakistan-Ermenistan ile ya da Dünya Kupası Çeyrek Final zorluğunu baskısını önemini Eleme grupları ile kıyaslıyosan senin bileceğin iş tabii:)

Zidane nin yakaladığı başarılar üst üste koy C.Ronaldo nun yaşını geçer :p

Zidane ile Ronaldo'yu karşılaştırmıyorum zaten ama Portekiz'in grupta zorlanmasını Ronaldonun başarısızlığı olara görüyorsan Bende sana bir çok örnek verdim bunlarıda başarısızlık olarak görmen lazım o zaman Başarılı Futbolcu bulamayız :icon_razz:

Del Piero_10
24.Aralık.2006, 04:05
Ronaldo-Kaka tartışmaları da olmasa foruma mesaj atan olmayacak.

Fıratcan Alçınkaya
24.Aralık.2006, 04:32
Zidane ile Ronaldo'yu karşılaştırmıyorum zaten ama Portekiz'in grupta zorlanmasını Ronaldonun başarısızlığı olara görüyorsan Bende sana bir çok örnek verdim bunlarıda başarısızlık olarak görmen lazım o zaman Başarılı Futbolcu bulamayız :icon_razz:

Verdin örnekler ile benim söylediğim şey farklı sen Dünya Kupasından bahsediyon ben eleme grubundan... Aynı şey değil başarısızlığa gelirse bu kadar büyüttünüz Ronaldo oynadığı Portekiz bu kadar kasmaması lazımdı bunu söylemek istiyorum. Küçük maçların büyük adamı C.Ronaldo...

Zidane gibi oynasında bir Dünya Kupasında gruptan çıkamasınlar...:)

tosunpasa
24.Aralık.2006, 04:38
Açıklamaya katılıyorum. C.Ronaldo Kaka'dan bence iyidir.. Ronaldo'yu seyretmek bile büyük bir zevk veriyor insana.

Fernando Gago
24.Aralık.2006, 05:21
Verdin örnekler ile benim söylediğim şey farklı sen Dünya Kupasından bahsediyon ben eleme grubundan... Aynı şey değil başarısızlığa gelirse bu kadar büyüttünüz Ronaldo oynadığı Portekiz bu kadar kasmaması lazımdı bunu söylemek istiyorum. Küçük maçların büyük adamı C.Ronaldo...

Zidane gibi oynasında bir Dünya Kupasında gruptan çıkamasınlar...:)

Diyecek bir şey yok :confused:

Aykan19o3
24.Aralık.2006, 05:26
C.Ronaldo bana görede tartışmasız ''Dünyanın En İyi Futbolcusudur.''

mgokalparslan
24.Aralık.2006, 06:42
fm diliyle diyecek olursak manu da herkes 7 ile oynarken ronaldo 7 veya 8 ile oynar herkes 8-9 ile oynarken ronaldo 10 ile oynar
kaka ya gelirsek herkes 7 ile oynarken kaka 10 ile oynar

REsist JuvE11
24.Aralık.2006, 11:12
*kaka nın milan a kattıkları ortada,ronaldonun man utd ye kattıkları ortada.

*kaka nın aldığı ödüller ortada(dünya çapında).ronaldonun alamadığı ödüller ortada.

*kaka sız milan,beyinsiz einstein gibi olur..ama ronaldo suz man utd yoluna yine devam eder.

jarosik_61
24.Aralık.2006, 22:45
kaka komple bir futbolcu maçın her dakikasında var ve bence c.ronaldodan daha iyi şampiyonlar ligi kupası var kakanın

Onurap
24.Aralık.2006, 22:58
c.ronaldo tabiki çok iyi futbolcu ama ancak geniş alanlarda iyi oynar pres ve yavaş oyun gördüğü maçlarda yerden kalkamıyor.bana göre m.anu durdurmanın yolu oyunu yavaşlatıp kısa pas oynamaktır yani milan gibi.İngilterede hızlı ve geniş alanlı oyun oynadığı için c.ronaldo daha iyi oynuyor cl de bu yüzden başarısız.Ama kaka komple bir futbolcu presi mücadeleciğiyle bunun için milan cl şampiyonu oldu.C.ronaldo'nun fazla çalım atıp şov yapması insanları etkiliyor.

Ilhan
24.Aralık.2006, 23:01
Kaka komple bir futbolcu. Zihnini çok iyi kullanan bir futbolcu. Ne zaman nerede durması gerektiğini bilen bir futbolcu. Ancelotti'nin sisteminde Kaka çok önemli bir yere sahip. Ronaldo ise fiziksel açıdan çok harika bir futbolcu. Diri, aynı zamanda topu kullanma konusunda çok becerikli. Takımınıza ikisinden birini koyacaksınız, hangisini koyarsınız derseniz, ben Kaka derim. Çünkü devamlılığı olan bir futbolcu.

Wesley Sneijder
25.Aralık.2006, 00:45
C.R. hızıyla, Kaka zekasıyla oynuyor.
Futbolcunun zeki, çevik ve ahlaklısı -> Kaka.

Fıratcan Alçınkaya
25.Aralık.2006, 00:56
Her frikikte topun gerisine koşan artist şekilde gerilen işi gücü hava olan Ronaldo ile mütevaziliği hiç bırakmayan Kaka'ile karşılaştırılması bile gülünç ztn FİFA oylaması ortada neyi tarışıyoruz 1. Belli 2.kim hatta 3.kim...

El Comandante
25.Aralık.2006, 01:01
Istatistikler de belli Firatcan.Ronaldo´nun gecen sene ligde kac gol attigi,kac asist yaptigi,Clde kac gol atip kac asist yaptigi,senin dedigin gibi artizce gelip frikikten kac gol attigi da ortada. ;)

Kaka iyi futbolcudur ama Ronaldo kadar kapasitesi yoktur.

Fernando Gago
25.Aralık.2006, 01:03
Her frikikte topun gerisine koşan artist şekilde gerilen işi gücü hava olan Ronaldo ile mütevaziliği hiç bırakmayan Kaka'ile karşılaştırılması bile gülünç ztn FİFA oylaması ortada neyi tarışıyoruz 1. Belli 2.kim hatta 3.kim...

Kişilikler değil ayaklar yarışıyor can :D

Fıratcan Alçınkaya
25.Aralık.2006, 01:06
her şey gol değildir ama... CL de gol kralıda Kaka' olmuştur... + şu artistçe gerilip hava basıp vurduğu %90 baraja attığı frikik tarzından attığı kalburüstü bir takıma golün videosunu paylaşabilirmisin önemli belirtim dediğim tarzdan cidden çok merak ettim sen yakından takip edersin Ronaldo tu hele bir paylaş izliyeyim Man Unt 7 numarasını ...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:

Kişilikler değil ayaklar yarışıyor can :D

Ayaklar yarışında da kazanan Kaka' zaten msla sen Ronaldo dersin ben Kaka' futbolun evi herşeyi merkezi FİFA Kaka' der... Tabi kişilkte önemlidir söz gümüşse skut altın hesabı...

El Comandante
25.Aralık.2006, 01:25
her şey gol değildir ama... CL de gol kralıda Kaka' olmuştur... + şu artistçe gerilip hava basıp vurduğu %90 baraja attığı frikik tarzından attığı kalburüstü bir takıma golün videosunu paylaşabilirmisin önemli belirtim dediğim tarzdan cidden çok merak ettim sen yakından takip edersin Ronaldo tu hele bir paylaş izliyeyim Man Unt 7 numarasını ...

Clde ikisinin istatistikleri ;
Kaka gecen sene 10 gol atmistir,cogu penaltidan.Sadece 1 asist yapmistir.
Ronaldo ise 5 gol atip,5 asist yapmistir.

ETTD_jkE9Ao
8bdY6WZaN44
8efYl5CaNhQ

Devamini youtube´ta arastir,cok rahat bulursun.
Ayrica frikikte Cristiano Ronaldo dünyanin en iyisi degildir,ama sen onu kücümsedigin icin o lafi kullandim.

Fıratcan Alçınkaya
25.Aralık.2006, 01:43
[SIZE="2"]Güzelim bak bunumu dedim ben Ronaldo nun frikik atamadığını söylemedim ben hatta gecen Dünya Karması-Man Unt maçında da attı ben artistçe geldiği pozisyonlarda diyorum...
Nsl atmışsa 1tane Lizbona atmış...

Şampiyonlar Ligindeki Kaka' golleri Ronaldo yu gol krallığında 2ye katladığı...

http://www.youtube.com/watch?v=NSpCkgk1smg

http://www.youtube.com/watch?v=PQSK2rOLfCs

Tüm Golleri
http://www.youtube.com/watch?v=eofY8pkDfUw

El Comandante
25.Aralık.2006, 02:07
Ronaldo´nun gollerine bakalim. (:

NM7NPeD-L84

G-FJ7sQRVtw

TYRngwTnISE

Cristiano Ronaldo her yönden Kakadan üstündür.Hiz,teknik,fizik,istikrar vs.

Fıratcan Alçınkaya
25.Aralık.2006, 02:12
Güzel goller bnm eklediğim son videoyuda izlemeni öneririm çok kaliteli goler hepsi.
Neyse ben Kaka' sen Ronaldo Video topiğine fazla döndürmeden bitirek..

DeNiZ_1903
25.Aralık.2006, 02:14
Istatistikler de belli Firatcan.Ronaldo´nun gecen sene ligde kac gol attigi,kac asist yaptigi,Clde kac gol atip kac asist yaptigi,senin dedigin gibi artizce gelip frikikten kac gol attigi da ortada. ;)

Kaka iyi futbolcudur ama Ronaldo kadar kapasitesi yoktur.

Tamamen katılıyorum .

Kaka'da olağanüstü bir oyuncu ama Ronaldo'yu tercih ederim :)

REsist JuvE11
25.Aralık.2006, 03:20
kaka da premier ligde oynasa en az ronaldo kadar gol atar.çünkü premier kig o kadar düz lig..orta sahayı geç sut çek..%80 i böyle..ama kaka dünyanın en zor liginde oynuyor ve bileğinin hakkını veriyor..+ kaka dünyanın her liginde oynayabilme kapasitesine sahip...

hepsini geçtim..cl de herşey ortada zaten..en basiti : kaka man utd maçlarında man utd nin defans oyuncularını bilardo oynar gibi birbirine çarptırırken,kaleya attığı sutların çoğu hedefi bulurken, c ronaldo nerelerdeydi yahu?öyle kendi ekseni etrafında artistlikler yaparak olmaz bu işler..takıma ne kazandırdığı önemli.

Fernando Gago
25.Aralık.2006, 03:35
kaka da premier ligde oynasa en az ronaldo kadar gol atar.çünkü premier kig o kadar düz lig..orta sahayı geç sut çek..%80 i böyle..ama kaka dünyanın en zor liginde oynuyor ve bileğinin hakkını veriyor..+ kaka dünyanın her liginde oynayabilme kapasitesine sahip...

hepsini geçtim..cl de herşey ortada zaten..en basiti : kaka man utd maçlarında man utd nin defans oyuncularını bilardo oynar gibi birbirine çarptırırken,kaleya attığı sutların çoğu hedefi bulurken, c ronaldo nerelerdeydi yahu?öyle kendi ekseni etrafında artistlikler yaparak olmaz bu işler..takıma ne kazandırdığı önemli.

Öncelikle PremierLigeden başlamak istiyorum.PremierLig'i o kadar küçüyorsunda neden Şampiyonlar Liginde 4 takımı hersene tur atlıyor ? Mesela İtalyan takımı Lazio gruptan çıkamıyor veya Roma 7 tane yiyor ManUtd'den ?!?! Bir başka örnek daha Sheva İtalyada gol kralıydı Chelseaya geldi 4 ayda 1 gol atıyor neden acaba ?

İtalya Ligi en zor lig mi :smismileyiw2: :smismileyiw2: kime neye göre ? kim demiş ?

Şlde hala karşılaştırma sözkonusu o zaman Bu sene Ronaldo'nun 5 gol var ya Kaka'nın ?!?

İlla oyuncuları büyük turnuvalarda karşılaştaracaksak 2006 Dünya Kupasında Kaka ne yaptı ? Ronaldo ne yaptı ? Kim madalya aldı ?

fenerbahce_1907
25.Aralık.2006, 03:46
Arsenal'in yıldız futbolcusu Cesc Fabregas, Thierry Henry'nin ayrılmasından sonra takımdaki diğer futbolcuların parladığını söyledi.
Öncelikle takımın başarıya aç olduğunu vurgulayan Fabregas, "Önümüzdeki 12 aylık süreçte birçok başarı kazanmak istiyoruz. Eğer girdiğimiz tüm turnuvaları kazanırsak, bu muhteşem olurdu ama asıl önemlisi Premier Lig'i kazanmak," dedi.

Bu sezon attığı 11 golle takımın başarısında büyük pay sahibi olan İspanyol oyuncu; Alexander Hleb, Emmanuel Adebayor ve Tomas Rosicky gibi takım arkadaşlarının performansındaki artışı da sezon başında Barcelona'ya transfer olan Thierry Henry'nin gidişine bağladı.

Fabregas konu hakkında, "Eskisine göre daha çok sorumluluğum var. Bir ya da iki yıl önce Arsenal'e baktığınızda, yalnızca Thierry Henry'yi görüyordunuz. Sanki diğer futbolcular ortada yok gibiydi. Ama o gittiğinde hepimiz bunu, ne kadar iyi bir takım olduğumuzu göstermek için bir fırsat olarak gördük. Dünyanın en iyi futbolcusunu kaybettiği halde bile başarılı olan bir takım olduğumuzu kanıtlamalıydık," diye konuştu.
Geçen sezon Premier Lig'i 4. sırada tamamlayan Arsenal, şu anda ligde lider durumda bulunuyor. Londra ekibi Şampiyonlar Ligi'nde de ikinci tura çıktı.

REsist JuvE11
25.Aralık.2006, 03:47
Öncelikle PremierLigeden başlamak istiyorum.PremierLig'i o kadar küçüyorsunda neden Şampiyonlar Liginde 4 takımı hersene tur atlıyor ? Mesela İtalyan takımı Lazio gruptan çıkamıyor veya Roma 7 tane yiyor ManUtd'den ?!?!

pardon ama sen benim dediklerimden ne anlıyosun?premier ligi kümsediğimi kim söyledi.benim dediğim şu:ortayı geç şut at..ayrıca her ligde olduğu gibi premier lig de de köklü klupler var..ve de onlar ülkelerini şampiyonlar liginde temsil ediyolar..bu dünyanın heryerinde böyle..

son olarak da kaka kendisi tüm dünyaya kanıtlamış bir futbolcu..milli takımda kendisini gösterse ne olur?!konu neden saptırılıyor anlamıyorum..konu bir anda milli takım olayına döndü..2006da ronaldo diğer futbolcu vatandaşları gibi bir tane madalya aldı..kaka ise fifa nın en büyük ödüllerini tek başına aldı..neden hala tartısıyosunuz gerçekten anlayamıyorum

RoNNiE91
25.Aralık.2006, 03:50
Bir bakıma haklı ama Henry gibi bir yıldızı kaybetmek pek ballandıra ballandıra söylenecek bir şey değil.

Fernando Gago
25.Aralık.2006, 03:52
pardon ama sen benim dediklerimden ne anlıyosun?premier ligi kümsediğimi kim söyledi.benim dediğim şu:ortayı geç şut at..ayrıca her ligde olduğu gibi premier lig de de köklü klupler var..ve de onlar ülkelerini şampiyonlar liginde temsil ediyolar..bu dünyanın heryerinde böyle..

son olarak da kaka kendisi tüm dünyaya kanıtlamış bir futbolcu..milli takımda kendisini gösterse ne olur?!konu neden saptırılıyor anlamıyorum..konu bir anda milli takım olayına döndü..2006da ronaldo diğer futbolcu vatandaşları gibi bir tane madalya aldı..kaka ise fifa nın en büyük ödüllerini tek başına aldı..neden hala tartısıyosunuz gerçekten anlayamıyorum

OrtaSahayı geç şutu çek , düz lig vs. bunlar küçümseyici sözler doğru şekilde anladığımı düşünüyorum ...

Ben zaten geçen senenin Kaka'sına birşey demiyorum ama bu seneside var di mi ? Ben şahsım adına takımıma Ronaldoyu alırım ilk yazdıımdan beri savundğum bu benim.Ronaldo kendisini sürekli geliştiriyor ama Kakada düşüş var Mailan'n Ligdeki performansı Kakanın iyi olamamasına bağlı

barahir
25.Aralık.2006, 03:54
Arkasından konuşuyolar resmen.. Zamanında Ashley Cole gibi olamadılar.. O Henry varken söyledi bunları ve gitmek istiyorum dedi gitti..

El Barto
25.Aralık.2006, 04:12
Henry bu takımın herşeyiydi zamanında unuttular bitleri kanlandı şimdi tabii...Cesc'de sevdiğim bir oyuncu ancak talihsiz bir açıklama olmuş. Öyle olsa bile gereği olmayan bir açıklama.

GeNç KaRTaL
25.Aralık.2006, 04:14
Haklı bence.Zaten Henry gittiğinde ben bu transferin Arsenal'e fayda sağlayabileceğini söylemiştim forumda.Ki haklıda çıktım zaten.:)

YusufT
25.Aralık.2006, 04:29
Modern futbolda artik 1 kisinin üstüne oynanilmiyor. Takim halinda oynayacaksin, yoksa yenilirsin.

BeaT
25.Aralık.2006, 04:48
normal bir açıklama gönderme sebebide buydu arsenalin zaten.

Fıratcan Alçınkaya
25.Aralık.2006, 04:59
Na mağlup Şampiyon olduklarında Henry sırtlamıştı ama...

deniz.91
25.Aralık.2006, 05:13
bende öyle olduğuna inanıyorum diğer futbolcula kendini daha çok göstermeye başladılar yani faydalı oldu gibi

Lionel Andres Messi
25.Aralık.2006, 06:27
ronaldo is good
kaka is better
messi is the best

http://www.youtube.com/watch?v=Zrao0ROwpAM

böyle bir gol atacak kişinin ya messi ya da maradona olması gerekiyor

http://www.youtube.com/watch?v=NmjDwoJlPzQ

bu golü atmak için ya messi kadar dahi ya da kakanın ronaldonun ve einstein in birleşmesi gerekir.

http://www.youtube.com/watch?v=-Mavz5RI-wg

messi 2007-2008

http://www.youtube.com/watch?v=Vxy4zt1Yew8

messi 2006-2007

birde şunları izleyin

kaka geçen yıl manchestaer a karşı neler yapmıştı herkes gördü.üstüne daha laf mı söylenir.
messi 18 yaşındayken chelseaye futbol dersi vermişti.geçen yıl sakatlıktan çıktı real e hat trick yaptı.

ronaldonun büyük maçların adamı değil bunu hep görüyoruz.

20 yaşındaki rosario çocuğunun üstüne futbolcu tanımam:yildiz:

Roberto Baggio
25.Aralık.2006, 06:46
Cristiano Ronaldo ve Messi'yi bir adet Seri A maçında oynamasını izleyebilsek keşke işte o zaman Kaka'nın android olduğu anlaşılır...

Fernando Gago
25.Aralık.2006, 06:53
30 Yaşına gelmiş Henry takımı frenleyebilirdi doğru diyor olabilir

Lionel Andres Messi
25.Aralık.2006, 06:58
Cristiano Ronaldo ve Messi'yi bir adet Seri A maçında oynamasını izleyebilsek keşke işte o zaman Kaka'nın android olduğu anlaşılır...

özellikle messi napoliye gitse dimi çok fantastik olurdu.

aynen maradona gibi barcelonadan napoliye transfer olmak.

eXcitinG
25.Aralık.2006, 07:09
İkisini kıyasLamak gereksiz ve bir o kadar da mantıksız, anLamsız. Birisi çizgiyi kuLLanan, çizgide oynayan kendi kuLvarında Dünyada bir numara. Diğeri ise Orta saha ve forvet arasında geLip giden, serbest, kafasına göre takıLan kendi mevkisinde Dünyada bir numara. HaLa nasıL araLarında iyi kötü muhabbeti yapıyorsunuz anLamıyorum. Lampard iLe Kaka yı kıyasLamaya çaLışırsınız. Yada C.ronaLdo iLe Messi yi ama kaLkıpta RonaLdo ve Kaka arasında kıyasLamaya kaLkmak sadece kuru gürüLtüdür.

shahinler
25.Aralık.2006, 09:19
Maalesef öyle olumuştu Gerrrard.Artık ikinci yarı bi çaresine bakıcaz:D:D:D

BeeTLeJuiCe
25.Aralık.2006, 18:00
Bolton, Saviola'ya talip

Sezon başında geldiği Real Madrid'de forma şansı bulamayan Javier Saviola'ya, Premier Lig ekiplerinden Bolton Wanderers talip oldu.

Sport.es'in haberine göre ara transferde takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Nicolas Anelka'nın yerini doldurmak isteyen İngiliz ekibi, Real Madrid'de forma bulamayan Arjantinli oyuncuya talip oldu.

Sezon başında Barcelona'dan geldiği başkent ekibinde yalnızca üç maçta ilk 11'de başlayabilen oyuncunun da bu teklife sıcak bakabileceği belirtiliyor.

26 yaşındaki oyuncu daha önce Monaco, Sevilla ve River Plate takımlarının formasını giymişti.

World Hollow o1
25.Aralık.2006, 18:04
Saviola neden gitti ki Madrid'e

bilmiyormu ki sanki orada bir sürü forvet oyuncusunun oldugunu..

Bolton'a gitse belki farklı bir şeyler yapabilir, hayırlısı olsun... :p

YusufT
25.Aralık.2006, 18:48
bi oyuncu daha harcadi, bravo...

Fıratcan Alçınkaya
25.Aralık.2006, 19:34
Real harcamadı Yusuf Barca harcamıştı zaten sezon başında Saviola gelirken yedek kalıcağımı biliyorum demişti. Raul gibi takımın sembolü varken ve Ruud gibi Dünyanın en iyi forvetlerinden biri varken takımda Saviola nın yedek kalması normal ötesi..

Bolton a giderse Saviola-Anelka çok çok iyi 2li olurlar ...

crazzy
25.Aralık.2006, 21:11
2007 Asya Kupası şampiyonu Irak Milli takımının as oyuncularından olan Nashat Akram, Premier Lig ekibi Manchester City'den 10 günlük deneme için davet aldığını ve İngiltere'ye gitmek için kulübü Al Ain'den gerekli izni aldığını söyledi.2007 Asya Kupası finalinde maçın adamı seçilen 23 yaşındaki ortasaha futbolcusu, kendisine ait internet sayfasına yaptığı açıklamada, "Sven-Goran Eriksson tarafından alınan davetten ve kulübümün duruma yeşil ışık yakmasından sonra en yakın zamanda Manchester City kulübü ile 10 gün boyunca antrenmanlara katılmak üzere İngiltere'ye gideceğim" dedi.Birleşik Arap Emirlikleri temsilcisi Al Ain'in kulüp başkanı Mohammad Khalfan Al Rumaithi ise yaptığı açıklamada, "İngiliz ekipten Akram'ın transferi için iyi bir teklif gelirse anlaşmaya sıcak bakıyoruz. Akram Asya'daki en yetenekli futbolculardan biri ve iyi bir teklif almayı hak ediyor" dedi.Irak'lı Milli futbolcu, Asya'da yılın futbolcusu seçilen Suudi Arabistan Milli takım kaptanı Yasser Al Qahtani'den sonra Manchester City antrenmanına katılacak 2. Batı Asya'lı futbolcu olacak. Qahtani de İngiliz ekiple geçtiğimiz hafta antrenmanlara çıkmıştı.Irak U-17 ve U-19 Milli takımlarında gösterdiği etkileyici performanstan sonra henüz 18 yaşındayken A Milli takım formasını giyen ortasaha futbolcusu, Al-Shorta ve Al-Nasr takımlarında oynadıktan sonra 2006 yılında Al Shabab'a transfer olmuştu.Suudi Arabistan ekibine, kazandığı lig şampiyonluğunda yardımcı olmanın yanı sıra yılın en iyi ve en iyi yabancı futbolcusu seçilme başarısı gösteren Akram, 2007 yılının Ağustos ayında 1 Milyon Dolar karşılığında Al Ain'e transfer olmuştu.Leicester City ve Sunderland takımlarının da transfer listesinde olduğu iddia edilen Irak'lı futbolcu, Milli takım formasını ise toplam 63 defa giyerken 8 kez de fileleri havalandırmıştı.

Sheriff
25.Aralık.2006, 21:49
İşte öyle olmaz; devre arasında Anelka Chelsea'ya gider Saviola onun yerine gelir;;)

YusufT
25.Aralık.2006, 22:54
Real harcamadı Yusuf Barca harcamıştı zaten sezon başında Saviola gelirken yedek kalıcağımı biliyorum demişti. Raul gibi takımın sembolü varken ve Ruud gibi Dünyanın en iyi forvetlerinden biri varken takımda Saviola nın yedek kalması normal ötesi..

Bolton a giderse Saviola-Anelka çok çok iyi 2li olurlar ...

Bende biliyorum Realin harcamadigini, ama yine dile getirdim saviolanin harcandigini..

IcedEarth
25.Aralık.2006, 23:29
Saviola biraz akıllı olsaydı sezon başında gelirdi bize, babalar gibi oynardı.

Fernando Gago
26.Aralık.2006, 00:05
Saviola büyük takımöarın oyuncusu değil anlaşılan

nart_susruko
26.Aralık.2006, 01:53
scholes yine muhteşem yazmış
anELka'da gollere devam ediyor :D

fenerbahce_1907
26.Aralık.2006, 04:40
Wenger, Almunia’yı milli takımda görmek istiyor
Arsenal teknik direktörü Arsene Wenger, önümüzdeki yıl İngiliz vatandaşlığına geçecek olan Arsenal kalecisi Manuel Almunia’yı milli takıma önerdi.

Jens Lehmann’dan formayı kapan 30 yaşındaki kaleci, cumartesi günü Tottenham maçında kurtardığı penaltıyla takımını olası bir puan kaybından kurtarmıştı.

Bir dönem İspanya’da Albecete forması giyen Almunia 2004’te Arsenal’e transfer oldu. Real Madrid’li Casillas ve Liverpool’lu Reina’nın forma giydiği İspanya milli takımında Almunia’nın pek forma şansı bulunmuyor. İspanya milli takımı için fazla şansı bulunmadığını itiraf eden tecrübeli kaleci, İngiltere forması giymekten memnuniyet duyacağını belirtmişti.

Almunia yeni pasaportuyla İngiltere’nin yanı sıra; Galler, İskoçya ve Kuzey İrlanda milli takımlarının da formasını giyebilecek.

Öte yandan bu akşam Portsmouth’la karşılaşacak olan Arsenal’de teknik adam Arsene Wenger, taraftarların eski oyuncuları Sol Campbell’a tepki göstermemelerini istedi.

deniz.91
26.Aralık.2006, 05:05
casillas ve reinanın olduğu ispanya kalesine almunianın geçmesi çok zor

ThersoN
26.Aralık.2006, 06:32
zaten ispanya kalesini demiyor, ingiltere söz konusu burda aslında ingiltere söz konusu bile olsa almunia'nin as kaleci olabilecegini sanmıyorum., bana kalırsa iskoçya felan isterse gitmeli..

ThersoN
26.Aralık.2006, 06:34
saviola hızlı yaşayıp, genç ölenlerden mi olucak acaba

ThersoN
26.Aralık.2006, 06:36
şu havada bence henry'li arsenal uçardı, arsenal yine iyi, ama bence henry hata yaptı, en başından beri bunu sölerim..

uAburak89
26.Aralık.2006, 06:54
Portsmouth - Arsenal maçı başladığı gibi bitti, yeni lider ManU.. :)

Chelsea:4 - 4:Aston Villa
Tottenham H.:5 - 1:Fulham
West Ham U.:1 - 1:Reading
Birmingham C.:3 - 0:Middlesbrough
Derby County:1 - 2:Liverpool
Everton:2 - 0:Bolton W.
Sunderland:0 - 4:Manchester U.
Wigan Athletic:1 - 0:Newcastle U.
Portsmouth:0 - 0:Arsenal

ThersoN
26.Aralık.2006, 07:04
chelsea yüzünden iddaa yattı :)

Fıratcan Alçınkaya
26.Aralık.2006, 07:16
Almunia da üst düzey kaleci değil bence keza_2OO6 Finalini onun yüzünden kaybettiler biraz..

El Comandante
26.Aralık.2006, 09:14
Arsenal gibi dev bir takimin kalesinde onu görünce sasiriyorum ben,ne Ingilteresinden bahsediyor bunlar ? Almunia kesinlikle vasat bir kalecidir.

El Comandante
26.Aralık.2006, 09:15
Ronaldo yine takimi sirtlayan isim oldu.Istikrar,kapasite böyle birsey iste.2 senedir takimina müthis katkilar yapiyor.Ayrica Everton macinda attigi ilk gol harikaydi.

El Comandante
26.Aralık.2006, 09:20
Böylesine mükemmel bir yetenek nasil olur da yedek kalir,anlamiyorum ben yahu !
Avrupanin kalbürüstü takimlarinda oynayabilecek kapasitede birisi.Devre arasi Real Madrid´ten ayrilsin.

gerrrard
26.Aralık.2006, 21:51
9 ocakta Liverpool Arsenal macı var bizim avantajımız var sanırm umarım liverpool yener yeneceğizde :D

RoNNiE91
27.Aralık.2006, 00:25
Böyle bir oyuncunun direk oynatılması lazım.Real'de oynamıyorsa bile ayrılmalı.Bir çok kulüpte as oyuncu olarak rahat oynayabilir ama Bolton doğru tercih mi pek emin değilim.

fenerbahce_1907
27.Aralık.2006, 02:35
İngiltere milli takımını Londra’da yenerek Euro 2008 yolunu kapatan Hırvat milli takım oyuncularından Luka Modric’in, Premier Lig’e transfer olacağı iddia edildi.

Modric’in şu anki Dinamo Zagreb’in başkanı Zdravko Mamic, dün transfer görüşmelerinde bulunmak için Londra’daydı. Manchester City, Tottenham ve Chelsea 22 yaşındaki oyuncuyu isteyen kulüplerin başında geliyor ve hepsi de Salı günü resmen başlayacak transfer sezonunda ilk görüşmeleri yapan kulüpler olmak istiyorlar.

Geçen yaz Eduardo da Silva'yı yaklaşık 15 milyon avro karşılığında Arsenal'e satan Dinamo başkanı Mamic’in, Modric içinse kapıyı 27 milyon avrodan açması bekleniyor.

Daha önceleri Real Madrid ve Juventus’un da oyuncuyla ilgilendikleri iddia edilmişti ancak görünüşe bakılırsa oyuncunun rotası İngiltere olacak.

Chelsea teknik direktörü Avram Grant, Modric’i geçen ayki Makedonya maçında izledi, ardından bir başka Chelsea menajeri oyuncuyu Hamburg’la oynadıkları ve kaybettikleri Uefa kupası maçında yakından takip etti. Chelsea bu oyuncuyu kesinlikle kadrosuna katma istiyor ancak transfer gerçekleşse bile çalışma izni alabilmesi için oyuncuyu PSV’ye göndermek zorunda kalacaklar. Londra ekibi aynı taktiği Brezilyalı Alex’i aldığında da uygulamıştı.

Modric 22 kez Hırvat milli takımının formasını giydi ve 3 gol kaydetti.

Fıratcan Alçınkaya
27.Aralık.2006, 02:53
27 m€ mu :n: Hırvatistan ın Milli geliri o kadar zaten.. Vericek takıma pes derim valla...

Fernando Gago
27.Aralık.2006, 03:20
Modric'i izleme fırdatım olmadı ama Fmden süper bi oyuncu olduğunu biliyorum :) 27 abartılı bir rakam ama iyi paralara transfer olabilir

RoNNiE91
27.Aralık.2006, 03:50
FM 2007'den tanıyorum Modric'i.İyi oynuyordu ama gerçekte nasıl bilmiyorum ama iyi olsa bile o kadar para biraz fazla.

deniz.91
27.Aralık.2006, 21:58
kim alırsa iyi bir transfer yapmış olur ancak o para fazla biraz bizde topuz var 20 mn euroya olur:D

jarosik_61
27.Aralık.2006, 23:17
almunia sanıldığı kadar iyi bir kaleci değil.hem v.valdezi de geçmei gerekiyor kadroya girebilmesi için

ThersoN
28.Aralık.2006, 03:25
iyi oyuncu ama zikredilen rakam fazla lakin :D, çok isteyen verir onu da :D

Aşk-ı Şehir
28.Aralık.2006, 03:27
Acaba Aaritalo felanda dönermi tekrar adaya :D

crazzy
28.Aralık.2006, 03:28
Liverpool, Aberdeen'in efsane oyuncusu Neale Cooper'ın 16 yaşındaki oğlu Alex Cooper'ı, rakipleriyle verdiği büyük mücadele sonunda renklerine bağladı. Ross County formasını giyen genç oyuncu, 100 bin sterlin karşılığında Benitez'in ekibine tranfer oldu.İskoçya'nın 16 Yaşaltı Milli Takım'ında da forma giyen Cooper, bir kanat oyuncusu ve peşinde başta Chelsea olmak üzere bir çok İngiliz kulübü bulunuyordu. Fakat Liverpool, rakiplerinden önce davranarak 16'lık futbolcuya 3.5 yıllık sözleşme imzalattı. Cooper'ın babası da yaptığı açıklamada, Alex'in Liverpool'a gitmesinden dolayı bütün ailenin mutlu olduğunu söyledi.

ForsakeN
28.Aralık.2006, 06:06
"Teklif iyiyse gidebilir"

http://img184.imageshack.us/img184/3647/8661bjenslehmann001bex4.jpg

Arsenal menajeri Arsene Wenger, geleceği belirsizliğini koruyan kaleci Jens Lehmann için, iyi bir teklif gelirse gidebileceğini söyledi.

38 yaşındaki kalecinin kalmasından yana olduğunu ama gitmek istemesi ve iyi de bir teklif gelmesi durumunda, takımdan ayrılabileceğini belirtti.

Wenger, "Borussia Dortmund, Lehmann'la ilgileniyor" haberlerinin doğru olmadığını belirtirken, henüz resmi teklifin ne geldiğini, ne de bir duyum aldığını ifade etti.

Ağustos 2003'te Borussia Dortmund'tan transfer edilen Lehmann, 2004 yılında Premier Lig, 2005'te de FA Cup şampiyoluğu yaşamış, 2006'ta FC barcelona ile yapılan Şampiyonlar Ligi Final Maçı'nda kırmızı kartla da oyun dışında kalmıştı.

ForsakeN
28.Aralık.2006, 06:11
http://img341.imageshack.us/img341/3042/3533bdavidbeckham001bcq4.jpg

Los Angeles Galaxy'nin sansasyonel transferi David Beckham, 29 Mart'a kadar Arsenal'le çalışacak.

Arsene Wenger, MLS'de gelecek sezon, ilk maçı 29 Mart'ta olan David Beckham'ın, bu süre zarfında, İngiltere'de evinin yakınlarında bulunan Arsenal'le çalışacağını açıkladı.

Daha önce görüşmelerin sürdüğünü açıklamış olan Wenger, Cuma günü anlaşıldığını belirterek, Beckham'ın zaman zaman A takımla, zaman zaman da genç takımla antremanlara katılacağını belirtti.

Özellikle genç oyuncular için büyük bir tecrübe olacağına inandığını belirten Wenger, "Bize bir çok tavsiyelerde bulundu, biz de kendisini hazır tutması için ona yardımcı olacağız." dedi.

RoNNiE91
28.Aralık.2006, 06:12
Yaşlı bir kaleci.Bırakması hayırlı olur bence.

crazzy
28.Aralık.2006, 08:18
Milli futbolcumuz Emre Belözoğlu'nun da formasını giydiği Newcastle United'ın orta saha oyuncusu Joey Barton, Liverpool'un merkezinde çıkan bir kavgaya karıştığı gerekçesiyle tutuklandı! Sabaha karşı meydana gelen saldırı ve kavganın ardından 25 yaşındaki oyuncunun yanı sıra, 19 yaşındaki bir genç ve 27 yaşındaki bir bayan da tutuklandı. Olaya karışan diğer 2 kişi kefaletle serbest bırakılırken, Barton nezaret altında tutuldu. Newcastle Unitedlı oyuncu ve diğer 2 kişi bugün Liverpool'da mahkeme karşısına çıkacak.

Roberto Baggio
28.Aralık.2006, 08:27
Bu adam aşırı zararlı o kadar çok haber çıktı bu adam hakkında bu tür...

TR.CaPTaiN
28.Aralık.2006, 17:15
Daha önce de genç futbolcuları da yanına alarak Emre'ye karşı cephe aldığı söylenmişti bu adamın.

Fıratcan Alçınkaya
28.Aralık.2006, 20:23
iyi olmuş :) Emre nin en büyük rakibiydi şimdi Sam A. paf takımdan buraya oyuncu çıkarmassa Emre banko oynar...