Log in

View Full Version : İngiltere Premier Lig Geçmiş Sezonlar

Pages : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 [19] 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50

Fıratcan Alçınkaya
13.Haziran.2007, 12:24
Chelsea ya geleli 3sene anca bu yıl kendisine harcanan paranın karşılığını verdi... Bnce kalsın Chelsea da yaşı da29 oldu... Shevchenko gibi heyecan aramasına gerek yok...:)

mgungor
13.Haziran.2007, 14:23
Tuncay Şanlı transferi eklenmiştir.. Fenerbahçe >>> Middlesbrough

Ertuin
13.Haziran.2007, 15:43
en cok sevdiğim forvetlerden biri inş ayrılmaz chelsea nin oyun tarzıda ona cok uygun

KaF KeF
13.Haziran.2007, 22:07
Geçtiğimiz gün resmi olarak Chelsea'nin yeni teknik direktörü olan Scolari'nin transferde ilk hedefinin Kaka olduğu söyleniyor. Bu oyuncu ile milli takımda da birlikte çalışan Scolari'nin takımı Kaka'nın üzerine şekillendirme planları yaptığı kouşulanlar arasında.Her ne kadar Milanlı yöneticiler hiçbir şekilde Kaka'yı satmayacaklarını belirtse de Chelsea CEO'su Peter Kenyon 75 milyon euro civarında bir transfer teklifinin Milanlı yöneticileri düşünmeye iteceğini belirtiyor.

Bu transferin gerçekleşebilmesi için diğer bir opsiyon da transferde Ancelotti'nin çok istediği Drogba'nın kullanılması. Drogba üstüne nakit para ile Chelsea'nin Milan'ın kapısına gelebileceği konuşuluyor.

goal.com

KaF KeF
13.Haziran.2007, 22:10
Sergio Ramos'un menajeri Pedro Bravo'nun yaptığı açıklamaya göre; Manchester United, Realli savunma oyuncusunu renklerine katmak için çalışmalara başladı. Bu noktada önemli bir sorun var ki; kariyerinin sonuna kadar Real Madrid forması giymek isteyen Ramos, Bernabeu'yu terk etmeyi aklının ucundan bile geçirmiyor.

Daha önce de belirttiğimiz gibi; Marca, Manchester United'ın hem Ramos hem de Robinho'yu transfer etmek istediğini iddia etmişti.

Söylentiler iyi ama önce İspanya

Euro 2008 nedeniyle İspanya kampında bulunan başarılı savunmacı, basın mensuplarının bu transfer dedikoduları hakkındaki sorularına şu cevabı verdi: "İsmimin böylesi büyük kulüplerle anılması güzel birşey, ancak söylediğiniz dedikodular hakkında en ufak bir fikrim yok. Real Madrid ile kontratım bulunuyor. Bunun yanısıra, şu anda sadece İspanya'nın başarısına odaklandım. Avrupa Şampiyonası sonrasında neler olacağınıysa hep beraber göreceğiz."

"Ramos'u kim istemez ki?"

Ramos'un yanısıra konuyla ilgili bir açıklamada bulunan Real Madridli savunmacının menajeri "Size sadece şunu sormak istiyorum. Ramos gibi bir oyuncuyu kim istemez ki? Geçtiğimiz günlerde İngiltere'de olduğum doğru, ancak bunun çok da büyük önemi yok. Manchester United'la çok dostane ilişkilerim var. Oraya gidip dostlarımı görmemin, illa ki transfer için olduğunu söylemek yanlış olur," dedi.

goal.com

Wesley Sneijder
13.Haziran.2007, 22:13
İtalya'ya gelsin bence...

Lionel Andres Messi
13.Haziran.2007, 23:14
herkesin gönlü kaka''da zaten.:Dbence 60milyon euro eder ama 75 i bilmem.

zaten sorun para değil kakanın gönlü milanda.

Onurap
13.Haziran.2007, 23:15
Kaka yı alacak para yok henüz :) Zaten milan ne verirse versin satmaz..

a.arıcı-11
13.Haziran.2007, 23:57
''Sen elmayı seviyorsun diye elma da seni sevmek zorundamı.'' Nazım Hikmet'in güzel bir dizesi yeterli bence.(Dizede orjinali ile arasında hata varsa affola:))

Universal
14.Haziran.2007, 00:11
http://img234.imageshack.us/img234/4083/newsmansetresim0aalexfebt0.jpg (http://imageshack.us)

Manchester United'ın 65 yaşındaki hocası 'Sir' ünvanlı Alex Ferguson, Ruud van Nistelrooy'u Real Madrid'e gönderirken yaptığı kurnaz anlaşmayla herkesi hayretler içinde bıraktı.

Milliyet Gazetesi'ndeki habere göre M.United’ın 65 yaşındaki hocası Ferguson’un kurnazlığı sayesinde, R.Madrid şampiyon, Nistelrooy da gol kralı olursa İngiliz kulübü 1 milyon 500 bin Euro kazanacak.

KONTRAT GEREĞİ

İngiltere Premier Ligi’nde bu sezon şampiyonluğa ulaşan Manchester United’ın tecrübeli teknik direktörü Sir Alex Ferguson, Hollandalı golcü Ruud Van Nistelrooy’u Real Madrid’e gönderirken yaptığı kurnaz anlaşmayla herkesi hayretler içinde bıraktı. Anlaşmaya göre, Madrid bu sezon İspanya’da şampiyonluğu kazanır ve Van Nistelrooy da sezon sonunda gol kralı olursa, İngiliz temsilcisi Manchester yapılan kontrat gereği kasasına tamı tamına 1 milyon 500 bin Euro koyacak.

BU İLK DEĞİL

Geçmişe baktığımızda da bu tür anlaşmaların olduğunu görmekteyiz. Manchester da, Everton’dan genç forvet Wayne Rooney’yi kadrosuna kattığında, bu sezon şampiyon olduğu için Mavi-Beyazlılar’a 1 milyon Euro ödemişti. Deportivo da, Roy Makaay için böyle bir maddeyi sözleşmeye koydurmuştu. La Liga’da pazar günü Mallorca ile karşılaşacak olan Real, şu an averajla lider ve Hollandalı futbolcu da 25 golle krallıkta ilk sırada bulunuyor. Yani İngiliz ekibinin bu parayı kazanma ihtimali çok yüksek.

barahir
14.Haziran.2007, 00:13
adama boşuna SİR demiyolar.

REsist JuvE11
14.Haziran.2007, 00:16
aklına hayran kalınacak bir insan bu yaa..muhteşem

nerazzuri
14.Haziran.2007, 00:20
Tuncay'inda resmi koyulursa iyi olur baya ses getiren bi trasnfer

Universal
14.Haziran.2007, 00:21
2010'a kadar sözleşmesi var. Gitmek istiyor. Kolaydı Chelsea bırakacak sanki. Ayrıca ırkçı muamale yapılmıyor. Bari kalsın, çünkü İspanya ve İtalya'da bunun gibi sorunlarla maruz kalabilir.

GeNç KaRTaL
14.Haziran.2007, 00:26
Real şampiyon olmasın o zaman:D Bu olay Fm'dede var kulüpleri iknada işe yarayan bir yöntem..

Fernando Gago
14.Haziran.2007, 00:59
Platonik bir aşka kapılmış :p

Fernando Gago
14.Haziran.2007, 01:00
Sergio Ramos'un daha önce de bu konuyla ilgili açılamalrı vardı Real'den ayrılma ihtimali yok gibi yani

mgungor
14.Haziran.2007, 02:12
Tuncay Şanlı resmini de ekledim..:)

yunusgs
14.Haziran.2007, 02:58
Milan satmaz bence.Kaka'da Milan'da mutlu.

anil luque
14.Haziran.2007, 03:00
ayrılmasın da zaten. mıllı takıma kadar cıkmıs formunun zırvesınde oraya gıdıp de alısamama gıbı bır durum olursa kendısıne yazık eder.. ne zaman bunu goze alır o anda gıder ıngıltereye..

anil luque
14.Haziran.2007, 03:00
alexandre pato milan'dayken kaka hiçbiryere gitmez.. kardeşim diye bahsediyor ondan ve pato da ondan ogrenecek cok seyım var dıyor..

Aykan19o3
14.Haziran.2007, 04:02
Milan'dan Kaka'yı almak çok zor Kaka parayla alınamaz :)

RaSenGan
14.Haziran.2007, 04:13
Haha..Milan herkesi satar Kaka'yı satmaz.

ThersoN
14.Haziran.2007, 04:18
Kaka futbolu keyif için oynayan ender ve biricik insanlardan biri umarım kendisi chelsea de futboldan keyif alamayacagının farkındadır farklı bir premier lig kulubu olur fakat chelsea olmamalı, ama yine scolari faktörü baskın gelirse, Kaka ikna edilirse zikredilen fiyata Milan gönderebilir

Fıratcan Alçınkaya
14.Haziran.2007, 04:25
şimdiden Maldini kadar oldu Sheva yı sattılar aynı hatayı yapmazlar...

Fernando Gago
14.Haziran.2007, 04:30
Tecrübe ve zekanın birleşimi :)

omer-faruk-14
14.Haziran.2007, 04:39
Yılların birikimi ve tecrübesi.

Nocna Mora
14.Haziran.2007, 05:37
Zİkredilen fiyat herhalde 100 Milyon avro olur :D

ryu
14.Haziran.2007, 08:55
ya tamam da niye gönderdi ki zaten nistelrooy u adam takır takır gol atıyodu.manu nun 1.5 milyona mı ihtiyacı var

ryu
14.Haziran.2007, 08:56
yamılmıyorsam chelsea ben sahar ı almıştı

Fıratcan Alçınkaya
14.Haziran.2007, 09:37
25 gol atan bir adamı satmış karşınında 1.5m€ alıyo bnce pekte akıllı bi davranış değil...Bu sene Ronaldo bu kadar iyi olmsaydı çok çok zordu Manu nun işi...Ruud'u satmamalıydı...

Fernando Gago
14.Haziran.2007, 10:31
nistelrooy'un kendi sorunları vardı ayrılmak istedi ve ayrıldı ama alex ruud'a öle güveniyorki gideceği yerde gol kral olursa belli bir para alacak nitekim öle oldu :) hatırlayın ki onu psvden sakat sakat aldı

ryu
14.Haziran.2007, 10:38
nistelrooy'un kendi sorunları vardı ayrılmak istedi ve ayrıldı ama alex ruud'a öle güveniyorki gideceği yerde gol kral olursa belli bir para alacak nitekim öle oldu :) hatırlayın ki onu psvden sakat sakat aldı

nistelrooy un sorunu olduğu kişler ferguson ve ronaldoydu.sebebi bir antrenmanda nistelrooy ronaldo ile tartışıoyr tartışma sonunda nistelrooy "git babanın dizinde ağla" diyor,sonra ronaldo ferguson a çok yakın olan portekizli yardımcısı queiroz ile beraber(ferguson da dahil) nistelrooy cephe alıyorlar.daha sonra nistelrooy hep yedek kalmaya başlıyor.en önemli maçlarda bile oynatılmayan nistelrooy buna rağmen ligi 22 golle tamamlıyor ama manudan ayrılma kararı alıyor.olay bundan ibaret.kafalarda soru işaretleri kalmasın

Fernando Gago
14.Haziran.2007, 10:47
nistelrooy un sorunu olduğu kişler ferguson ve ronaldoydu.sebebi bir antrenmanda nistelrooy ronaldo ile tartışıoyr tartışma sonunda nistelrooy "git babanın dizinde ağla" diyor,sonra ronaldo ferguson a çok yakın olan portekizli yardımcısı queiroz ile beraber(ferguson da dahil) nistelrooy cephe alıyorlar.daha sonra nistelrooy hep yedek kalmaya başlıyor.en önemli maçlarda bile oynatılmayan nistelrooy buna rağmen ligi 22 golle tamamlıyor ama manudan ayrılma kararı alıyor.olay bundan ibaret.kafalarda soru işaretleri kalmasın

ama şöle bir durum var.. dediklerin doğru ama C.ronaldo'nun babası ölmüş ve nistelrooy bunu bildiği halde bilerek yada sinirle "git babanın dizinde ağla" demesi herkesin ona cepha alması sağlar tabi özellikle bilerek yapmışsa

Fıratcan Alçınkaya
14.Haziran.2007, 10:55
Rooney-Ronaldo da kavgalıydı ama kimse gitmedi... Bence SiR in Ruud a karşı başka bir oalyı vardı C.Ronaldo ya sölediği lafta minareye kılıf oldu... Sonuçta ayrıldı v La Liga da 25 gol attı... Toplamda 16.5m€ kar sağladı Manu ya... Real e ise İnanılmaz Değerli bir Şampiyonluk sağlamak üzere...

ryu
14.Haziran.2007, 10:56
ama şöle bir durum var.. dediklerin doğru ama C.ronaldo'nun babası ölmüş ve nistelrooy bunu bildiği halde bilerek yada sinirle "git babanın dizinde ağla" demesi herkesin ona cepha alması sağlar tabi özellikle bilerek yapmışsa

ama bunlar hertakımda olan şeyler kimbilir başka takımda neler oluyor haberimiz yok.en basit yine bizim fergie nin beckham a krampon atması

mgungor
14.Haziran.2007, 11:20

Yanılmıyorsam geçen sene almıştı o oyuncuyu..

nerazzuri
14.Haziran.2007, 11:21

Sahar zaten yillardir Chelsea'da :icon_wink:

Yanilionuz :D alt yapidan yetisti Sahar :D

Fernando Gago
14.Haziran.2007, 11:21
Bence sorun Ruud da idi o gitmek istedi ve gitti bir oyuncu 2 3 maç yedek kalıyor diye o klüpte huzursuzluk çıkarırsa zaten gider ör: ortega var lorant ile sorunları vardı 2 3maç yedek kaldı ve kaçtı

mgungor
14.Haziran.2007, 11:33
Sahar zaten yillardir Chelsea'da :icon_wink:

Yanilionuz :D alt yapidan yetisti Sahar :D

İsrail'den yetişmiş galiba... O da Chelsea'nin pilot kulübü galiba..

Hapoel Tel Aviv

dick
14.Haziran.2007, 13:00
Madem işini biliyor "Sir",aldıkları her kupada Everton'a para verecek Man Utd Wayne Rooney'in sözleşmesine göre

Bence kendi yediği kazıktan sonra ben de atayım demiş,bunda kurnazlık göremiyorum ben

Fıratcan Alçınkaya
14.Haziran.2007, 16:15
Gervinho Arsenal'e mi ?

Le Mans'ın Fildişi Sahilli oyuncusu Gervinho Arsenal'in kendisiyle ilgilendiğini iddia etti.

Gerçek adı Gervais Yao Kauossi olan ama Gervinho lakabıyla tanınan yetenekli futbolcu Arsene Venger'in kendisiyle yakından ilgilendiğini ama şu an için kulübünde mutlu olduğunu ifade etti.

Wenger'in genç oyuncuları takımına katmayı sevdiğini bildiğini ifade eden 21 yaşındaki futbolcu, "Ancak beni bugünlere getiren ve büyük kulüplerle anılmamı sağlayan kulübümün istekleri benim için daha önemli" ifadelerini kullanarak sadakatini belli etti. Fransa'ya geldiğinde kimsenin kendisini tanımadığını ancak çok çalışarak bugünlere geldiğini ifade eden Gervinho, "Kulübümle 2010'a kadar sözleşmem var ve onlar beni şu an satmak istemiyor , ben de onlarla devam etmekten onur duyacağım" şeklinde konuştu.

ForsakeN
14.Haziran.2007, 16:21
Tuncay vs Tugay
İlk hafta Tuncay - Tugay karşı karşıya! Tuncay Şanlı'nın Ada ekiplerinden Middlesbrough'a transfer olmasıyla birlikte İngiltere Premier League'deki lejyoner sayımız 3'e yükseldi. Gelecek yıl futbolseverlerin gözü Tuncay'lı M.Boro, Emre'li N.Castle United ve Tugay'lı B.Rovers da olacak.

Temsilcilerimizin ekiplerinin yeni sezon fikstürleri belli oldu. Premier League'in ilk haftasında Tugay ve Tuncay karşı karşıya gelecek. 11 Ağustos'da M.Boro evinde Riverside'da Tugay'lı Rovers'ı konuk edecek. Diğer lejyonerimiz Emre'nin ekibi N.Castle United ise ilk hafta Anelkalı Bolton Wanderers ile deplasmanda karşı karşıya gelecek...

Premier League'de ilk hafta fikstürü

Arsenal v Fulham
Aston Villa v Liverpool
Bolton v Newcastle
Chelsea v Birmingham
Derby v Portsmouth
Everton v Wigan
Man Utd v Reading
Middlesbrough v Blackburn
Sunderland v Tottenham
West Ham v Man City
14.06.2007

Kaynak : Sporx.com

Varonil
14.Haziran.2007, 16:24
Biz de izleriz o zaman bu karşılaşmayı.

anil luque
14.Haziran.2007, 17:07
kendısını bıraz daha gelıstırıp oyle gıtmelı kı kendısı de oyle dusunuyor sanırsam

Fernando Gago
14.Haziran.2007, 18:34
ilk hafta olması çok iyi TV8 iyi rayting alıcak:D

TürkuAz
14.Haziran.2007, 20:29
Offf be süper karşılaşma olur..:D

Gönlüm Blackburn'den yana...

Fıratcan Alçınkaya
14.Haziran.2007, 20:50
Dünya nın en iyi liginde 3oyuncumuz valla çok iyi umarım 3'üde başarılı olur/olmaya dvm edeR...

GeNç KaRTaL
14.Haziran.2007, 20:55
Güzel karşılaşma olur bu işden en karlı Tv8 çıkar:D

Fıratcan Alçınkaya
14.Haziran.2007, 20:58
Ferguson, Berbatov için 35 milyon Avro'yu gözden çıkardı

Sir Alex Ferguson tatilden döner dönmez transfer çalışmalarına başlayacak ve listesindeki ilk hedef Dimitar Berbatov’u Manchester United’a katmak.

http://www.goal.com/images/26701.jpg

Kırmızı Şeytanlar Tottenham’ın forvetini ısrarla istemekte. Berbatov, 2006’da Leverkusen’den Tottenham’a geçmesiyle Avrupa’nın en tehlikeli forvetleri arasında gösterilmeye başlandı.

Ferguson Spurs’un istediği fiyat karşısında isteksiz görünüyordu. Öyle ki, Tottenham bu futbolcuya yaklaşık 20 milyon Avro ödemişti ve Manchester’dan bunun 3 katını talep etti.

Ancak The Sun gazetesinin haberine göre Manchester patronu 35 milyon Avro'luk teklifiyle transferi gerçekleştirmek istiyor.

Ferguson, kulübün Şmapiyonlar Ligi’ni kazanmasıyla gelen 50 milyon €'luk gelirden sonra para sıkıntısı çekmeyecek gibi gözüküyor.

Bu paranın bir kısmının Carlos Tevez’in sözleşmesini yenilemek için kullanmasına rağmen, Berbatov için yeterli para kulübün kasasında mevcut.

27 yaşındaki golcünün menajeri Emil Dantchev ise bu futbolcunun şampiyonlar liginde oynamak istediğini belirtmişti. Böylece bu transferi isteyen AC Milan şampiyonlar ligi vizesi alamayınca United’ın şansı artmıştı.

gabazurda
14.Haziran.2007, 21:19
Bu transferle Chelsea, Pizarro ve Sidwell den sonra 3. transferini yaptı. Bu 3 transferin de bedavaya gelmesi ilginç...

Kaynak: http://www.goal.com/tr/transfertzone.aspx

RoNNiE91
14.Haziran.2007, 21:20
Süper transfer olur.Tevez bence pek yetmiyor.Berbatov-Rooney Man Utd'ı uçurur.

GReeN BeReT
14.Haziran.2007, 21:22
17'lik oyuncu Arsenal'de

http://www.sporx.com/images/1/33/6977_B_aaronramsey001b.jpg

Cardiff City'nin genç oyuncusu Aaron Ramsey'nin, Arsenal ile uzun süreli anlaştığı açıklanırken, aldığı ücret ve sözleşmenin süresi belirtilmedi.
Arsene Wenger; Manchester United ve Everton'ın transfer listesinde olan oyuncuyu transfer etmiş olmalarından dolayı mutlu olduğunu söyledi.
Wenger, "17 yaşında bir oyuncu ancak gösterdiği performansla tecrübeli oyuncuları aratmıyor" diye konuştu.
İngiliz medyasında, Gallerli oyuncunun Manchester United'ın teklifini reddederek, İsviçre'ye Arsene Wenger'le görüşmeye gittiğini ifade etti. Ramsey ise yaptığı açıklamada, Wenger'in transferindeki en büyük faktör olduğunu daha önce de Fransız teknik adamla görüştüğünü açıklarken, Wenger'in kendisi ile uzun vade planlarının olduğunu bunların da transferin gerçekleşmesini sağladığını söyledi.

Kaynak : Reuters

RIDVAN TLM
14.Haziran.2007, 21:24
tevezz bencede yetersızz....oraya sırtı donuk oynamasını bılen bı adam lazımm

Fıratcan Alçınkaya
14.Haziran.2007, 21:25
Vay be Chelsea heralde geçen sene dar kadrodan çok çektiği için bu sene oldukça geniş bir kadro kucanı gösteriyor... Çünkü 4kulvarda ilerliyolar her altenatife ihityac var...

Fernando Gago
14.Haziran.2007, 21:28
mourinho ne yapmaya çalışıyor böle bedava oyuncular alarak acaba abramoviç'e mesaj mı gönderiyor senin parana ihtiyacım yok ben takım kurarım gibisinmden :D:D

REsist JuvE11
14.Haziran.2007, 21:32
işe yaramaz..alternatifin alternatifi olur ancak

RaSenGan
14.Haziran.2007, 22:24
Berbatov'un çok yararı olur ManU'ya.Tevez'î layîk bulmuyorum ben ManU'ya..Rooney'le ikisi çok iyi anlaşır forvette.

RaSenGan
14.Haziran.2007, 22:26
İlk kez duydum ismini..Her Afrikalı oyuncu Drogba veya Adebayor gibi olacak değildir.Şuan için gereksiz bir transfer olur.

RIDVAN TLM
14.Haziran.2007, 22:34
arsenall genclerı topluyo ...

ChAoS
14.Haziran.2007, 23:32
Tüh ya görüyomusun Ben Haim de gitti şimdi ben turnuvada kimi oynatacam.

Anelkayı koyarız artık defansa.:icon_lol:

Lionel Andres Messi
15.Haziran.2007, 01:33
geçmiş olsun manu lulara çocuğu arsenal kapmış.6.4 milyon euroya.

Lionel Andres Messi
15.Haziran.2007, 01:34
wenger yine 12 den vurdu.5 milyon pound maliyeti var.

RoNNiE91
15.Haziran.2007, 01:34
Adamlar işi biliyor.Hayırlı olsun.

fmsmyrna
15.Haziran.2007, 01:47
Cardiff'in Fa Cup maçında izlemiştim iyi bir oyuncu şimdi Manu'da kendini daha iyi geliştirebilir.

Cyzio
15.Haziran.2007, 02:49
Bu adamı Arsenal aldı??

Fernando Gago
15.Haziran.2007, 03:00
Arsenal mi aldı ManUtd mi :D

Aykan19o3
15.Haziran.2007, 03:53
insAllah Arsenlal almamıştır alıyorda napıyorlar görüyoruz hallerini. :D

Aykan19o3
15.Haziran.2007, 03:54
Tevez'den fazla iş yapacağı kesin. umarım gelir.

Fernando Gago
15.Haziran.2007, 04:07
ManUtd forvetinin fiziki açıdan ve hava toplarında güçlenmesine yarayacak bir transfer olur 35 biraz fazla geldi bana :p :)

Del Piero_10
15.Haziran.2007, 04:17
Arsenal almış arkadaşlar.

koray_capello
15.Haziran.2007, 04:17
Ntvspor'da oyuncunun Arsenal'le anlaştığını altyazı geçti.

deniz.91
15.Haziran.2007, 04:26
ManUya böyle bir forvet lazım

Ertuin
15.Haziran.2007, 04:32
hayırlı olsun

Lionel Andres Messi
15.Haziran.2007, 06:12
bence berbatov gelse bile ferguson tevezi kesmeyecek.daha kaliteli biri değil bence.

ryu
15.Haziran.2007, 08:37
Bence sorun Ruud da idi o gitmek istedi ve gitti bir oyuncu 2 3 maç yedek kalıyor diye o klüpte huzursuzluk çıkarırsa zaten gider ör: ortega var lorant ile sorunları vardı 2 3maç yedek kaldı ve kaçtı

2 3 maç değil ikinci yarının yarısından fazlasında yedek kaldı.ama bir takım bu gibi sorunları atlatmasını bilmeli.takımdaki en önemli silahlardan birini böyle sebeplerden dolayı kaybetmemelisin.tamam nistelrooyda da suç var ama kabul edelim ki queıroz ve ronaldo hiçbir zaman nistelrooy dan hoşlanmadılar

ryu
15.Haziran.2007, 08:52
yeni bir yedek oyuncu daha.bir iki sene oynayıp ayrılır çoğu chelsea li gibi

GeNç KaRTaL
15.Haziran.2007, 08:59
Bence tutunamaz yada mükemmel bir performans gösterip formayı kapar Dünyaca ünlü olur 1.şık daha baskın...

ryu
15.Haziran.2007, 09:02
güzek maç olur inşallah

TürkuAz
15.Haziran.2007, 14:48
Saçma sapan bir transfer olmuş.Ne yapacak Chelsea'de.Ayrıca İsrailli..

goosfraba
15.Haziran.2007, 14:52
Chelsea'da bir forvet daha var Ben Sahar diye o da İsrail'li

ChAoS
15.Haziran.2007, 16:32
Ben Haim kaliteli bir yıldız ben Bolton'u takip ettiğim için biliyorum oyuncunun kumaşı iyi. Ayrıca Mourinho'nun bir bildiği vardır...

yunusgs
15.Haziran.2007, 18:26
Tevez'den daha fazla katkı sağlar.Rooney ile birlikte iyi bir ikili olurlar.

Fıratcan Alçınkaya
15.Haziran.2007, 19:02
M.City’den Diarra atağı

Manchester City’nin teknik direktörü Mark Hughes’ın, 8 milyon avroluk teklifiyle Portsmouthlu orta saha oyuncusu Lassana Diarra’nın talipleri arasına girdiği belirtildi.

Chelsea ve Arsenal’de çoğu zaman yedek beklemek zorunda kalan Diarra, geçtiğimiz sezon Porstmouth’daki performansıyla kendini yeniden kanıtlamıştı. Hatta bu başarısı Fransa’nın Euro 2008 kadrosuna çağırılmasına yetti.

News of the World gazetesinin haberine göre Manchester City Diarra için 8 milyon avroyu gözden çıkarmış. Brezilyalı süperstar Ronaldinho ile de ilgilenen Mark Hughes’ın işi, devreye Chelsea’nin girmesiyle zorlaştı.

Portsmouth teknik direktörü Harry Redknapp’ın 10 milyon avroluk bir rakama Diarra’yı satabileceği belirtilirken, Manchester United’ın da Fransız oyuncuyla yakından ilgilendiği bildirildi.

RIDVAN TLM
15.Haziran.2007, 19:03
cok yararlı olur diarra...yenı makalele

yunusgs
15.Haziran.2007, 19:15
City için güzel bir transfer olur.Fernandez ile birlikte ya da onun yerine.

Fıratcan Alçınkaya
15.Haziran.2007, 20:42
İngiltere Premier Lig takımlarından Wigan, Hollandalı defans oyuncusu Mario Melchiot'u transfer etti. Melchiot'u Fransa'nın Rennes takımından transfer eden Wigan, bonservis bedeli ödemedi.

Wigan'ın patronu Chris Hutchings Melchiot transferi ile ilgili kulübün resmi internet sitesine; "O çok yönlü ve tecrübeli bir oyuncu, bizim kadromuza önemli bir katkıda bulanacak." ifadelerini kullandı.

30 yaşındaki futbolcu Melchiot daha önce İngiltere'de Chelsea ve Birmingham formalarını giymişti.

Kaynak : Sporx.com dış haberler

Fernando Gago
15.Haziran.2007, 20:50
Chelseadan tanıyorum tekrar ingilterede görmek güzel:)

Fernando Gago
15.Haziran.2007, 20:51
iyi oyuncu olabilir ama Alex , Terry , R.Carvalho , Boulahrouz varken alınması ilginç ve gereksiz oldu bence

El Comandante
15.Haziran.2007, 20:55
Ben Haim iyi futbolcudur.Iyi bir alternatif olur Chelsea icin.

Ayrica Israilli diye futbol oynayamayacak mi?Birakin bu sacmaliklari.Futbol bir oyundur ve bu oyunu dünyadaki bütün insanlarin oynama,bu oyundan zevk almaya hakki vardir!

Fernando Gago
15.Haziran.2007, 23:20
Diarra Anelka gibi olacak heralde gittiği her klüpte 1 yıldan fazla kalamıyor :p

Fernando Gago
15.Haziran.2007, 23:30
Torres kulübünde memnun olduğunu bir yere gitmeyeceğini açıklasa da, News of the World'e göre Chelsea son bir şansını denemek istiyor.

İspanya'nın İsveç'i 2 - 1 yendiği maçta takımının ilk golünü atan ve oynadığı oyunla futbolseverleri büyüleyen Fernando Torres,
Euro 2008'deki performansı dışında transfer söylentileriyle de gündemi meşgul ediyor. Haberlere göre; Atletico Madrid'den Liverpool'a geldiği ilk sezonda muhteşem bir dönem geçiren İspanyol golcüyü transfer etmek için pek çok dev pusuda bekliyor.

Bu söylentiler karşısında sessiz kalmayan Torres ve Liverpool yöneticileri, haberlerin gerçekleri yansıtmadığını dile getirdiler. Özellikle El Nino, yaptığı açıklamada Liverpool'da olmaktan dolayı çok mutlu olduğunu ve ayrılmayı aklının ucundan dahi geçirmediğini dile getirdi.

Chelsea kulak asmıyor

Scolari ile birlikte bu sezon kıl payı kaçan başarıları gelecek yıl yakalamak isteyen Chelsea, kadrosunu yıldız isimlerle güçlendirmek istiyor. Maviler'in listesindeki en önemli hedeflerden biriyse Liverpoollu golcü. Bu transge konusunda bir açıklama yapan çiçeği burnunda Chelsea Teknik Direktörü Luis Felipe Scolari şunları söyledi: "Torres'i Liverpool'dan koparmak bizim adımıza gerçekten çok zor bir sınav olacak. Yapılacak yüksek bir teklif Liverpool'un patronlarını ve Torres'i oturup düşünmeye itecektir. Bunun sonucunda da belki de hedifimize ulaşırız."

mert_fox
15.Haziran.2007, 23:39
Torres istemedikten sonra bu transfer zor.

Redrum
15.Haziran.2007, 23:43
Sonradan değer yapıp pahalı olan futbolculardan ziyade gençlere yönelsek? Yada potansiyeli olan oyunculara?

Fıratcan Alçınkaya
16.Haziran.2007, 00:56
satmaz L'Pool...

Fıratcan Alçınkaya
16.Haziran.2007, 01:41
Tottenham genç yıldızın işini bitirdi

Köklü ada kulübü Belçika’nın yükselen yıldızı Paul-Jose Mpoku için verdiği transfer savaşını kazandı.

Geçtiğimiz sezon denenen ve başarılı bir grafik yakalayan 16 yaşındaki oyuncu Manchester United gibi ünlü kulüplerin ilgisine rağmen Tottenham ile 4 senelik profesyonel sözleşme imzaladı.

Standard Liege’den yapılan açıklamada genç futbolcunun Tottenham U17 takımında top koşturacağı ve gönüllü bir aile ile kalacağı açıklandı. Mpoku Euro2008’in sona ermesinin ardından hazırlık kampına katılacak ve yeni takım arkadaşlarıyla tanışacak.

Fernando Gago
16.Haziran.2007, 02:01
Ramos dört bir yandan bastırıyor valla genç , yıldız , gelecel vaadeden vs. piyasadaki tüm gençleri topluyor :D

Addolorato
16.Haziran.2007, 02:34
inşallah gönüllü aile ona gerçek ailesinin sıcaklığını hissettirir sıla özlemi çektirmez mpokucuğumuza:zuhaha

deniz.91
16.Haziran.2007, 03:13
Hayırlı olsun velet kçük yaşta tottenhamda :)

eGowiCh
16.Haziran.2007, 03:36
Ben Sahar da orda, vatandaşı olduğu için sıkıntı çekmez zaten. Premiership'ten gelme bir futbolcu, kolay alışır.

Kulübeyi genişletmek adına iyi bir transfer. Gören de Chelsea'yi fakir kulüp sanacak, bonservisi olmayanları transfer ediyor :)

Sidwell, Pizarro ve Tal ben Haim... :)

Geçen sene Terry'nin sakatlığıyla çok sıkıntı çekmişti defansta Chelsea, bu sıkıntıyı önümüzdeki sene de yaşamamak adına defansa takviye yaparak akıllı davranıyorlar.

RoNNiE91
16.Haziran.2007, 11:27
Hayırlı olsun ama bence saçma bir transfer.O kadar oyuncu varken şans bulması zor.Anca kolay maçlarda oyuna sonradan girer belki.

eXcitinG
16.Haziran.2007, 11:48
Bu sene avrupa da büyük takımLar arasında cheaLse kadar gereksiz transfer yapan takım yok bence.

Ertuin
16.Haziran.2007, 14:46
hayırlı olsun

the51state
16.Haziran.2007, 15:20
Hiç bilmiyorum bakalım nasıl bir oyuncu..Hayırlı olsun...

GeNç KaRTaL
16.Haziran.2007, 15:39
Avrupa'da transfer döneminin başlamasıyla birlikte tüm gözler Eidur Gudjohnsen'e çevrildi.

Bu sezon başında Chelsea'den 12 milyon Euro'ya Barcelona'ya transfer olan Gudjohnsen Katalan kulübünde fazla forma şansı bulamadığından dolayı kulüpten ayrılmak istediğini açıklamıştı. Transfer söylentileri arasında Fenerbahçe'yle de adı geçen Gudjohnsen'in talipleri her geçen gün artıyor.

İzlandalı oyuncuyu kadrosuna katmak için Ada'da büyük bir mücadeleye içine giren Manchester United,Newcastle United, Sunderland, Middlesbrough, Aston Villa ve Portsmouth arasından Barcelona'ya en ciddi teklifi yapan takım 10 milyon Euro ile bu sezon İngiltere Premier Lig'de şampiyon olan Manchester United oldu.

Manchester United'lı yetkililerin bu transferi bitirmek için İspanya La Liga'nın bitmesininin ardından Barcelona'ya hareket etmesi bekleniyor.Katalan kulübünden yılda yaklaşık 2.5 milyon Euro alan Gudjohnsen'in de yeniden Ada'ya dönerek Manchester United formasını giymeye sıcak baktığı kaydediliyor.

Geçen sezon başında Chelsea'den 12 milyon euroya transfer olduğu Barcelona'da 24 lig, 8 Şampiyonlar Ligi maçında forma giyen İzlandalı yıldız 8 gol kaydetti.42 kez İzlanda Milli Takımı forması giyip 17 gol atan 1.85 boyundaki tecrübeli futbolcu geçen Ocak ayında Manchester United'ın gündemine gelmişti.16.06.2007

Kaynak : Sporx.com dış haberler

Fernando Gago
16.Haziran.2007, 15:47
Gudjohnsen barcaya transferi yanlıştı zaten ingiltereye geri dönecek galiba...

dick
16.Haziran.2007, 15:47
Bu adam için tek savaş yapılır,o da takımdan yollama savaşıdır

uAburak89
16.Haziran.2007, 15:49
Bu adam bu kadar büyük kulüplerde nasıl oynuyor, aklım almıyor bir türlü..

TürkuAz
16.Haziran.2007, 16:08
Gitsin Sunderland'a...

eXcitinG
16.Haziran.2007, 16:34
Ben Gudjohnsen i çok beğeniyorum.Çok iyi bir goLcü özeLLikLede çok serin kanLı.BarceLona kıymetini biLemedi.Gitsin daha fazLa forma şansı buLacağı bir kLube.

NisRoc
16.Haziran.2007, 17:50
Bu adam bu kadar büyük kulüplerde nasıl oynuyor, aklım almıyor bir türlü..

Aynen katılıyorum..

uAsamet91
16.Haziran.2007, 18:18
Bu adam çok yavaş.Büyük klupler nasıl alıyorlar anlamadım!

RoNNiE91
16.Haziran.2007, 18:46
Tecrübeli bir oyuncu.Wigan için faydalı olacaktır.

deniz.91
16.Haziran.2007, 18:52
hayırlı olsun

deniz.91
16.Haziran.2007, 18:53
bende anlamıyorum nasıl oynutor bu adam chelseade barcelonada falan:S

GeNç KaRTaL
16.Haziran.2007, 18:55
Neden yav ben Chelsea'deyken beğenirdim Gudjohnsen'i..

yunusgs
16.Haziran.2007, 19:48
Tottenham iyi işler yapıyor genç yetenekleri alıyor seneye başarılı olabilirler.

yunusgs
16.Haziran.2007, 19:49
Liverpool satmaz Torres'de gitmez.

LaKe
16.Haziran.2007, 19:53
Beşiktaş'tan ayrılan Fransız teknik adam Jean Tigana'nın Ada ekiplerinden Manchester City ile görüştüğü öne sürüldü. İngiltere'nin ünlü tabloid gazetelerinden The Daily Mirror'un haberine göre, eski Fulham ve Beşiktaş çalıştırıcısının sürpriz bir şekilde M.City yönetimiyle görüştüğü belirtildi.

14 Mayıs'ta takımın deneyimli hocası Stuart Pearce'in görevine son veren Manchester ekibi Manchester City yeni sezon öncesi hoca arayışlarını hızlandırmıştı. City'nin başına geçmesine kesin gözüyle bakılan eski Juventus teknik direktörü Didier Deschamps'ın yanında Ada ekibiyle Claudio Ranieri, Juande Ramos ve Ronald Koeaman'ın da adı geçmişti.

Kaynak = sporx.com

Fernando Gago
16.Haziran.2007, 20:26
tigana bence iyi menajer değil belki burada başarı yakalar

RoNNiE91
16.Haziran.2007, 20:32
Türkiye Ligi'nde bu kadar başarabildi.Premier Lig daha zor.Orda ne yapacak merak ediyorum.

RoNNiE91
16.Haziran.2007, 20:33
Bence iyi bir oyuncu ama Chelsea ve Barcelona'da oynayacak kadar değil.Mesela Fulham,Everton veya Osasuna gibi takımlarda oynayabilir.

Cyzio
16.Haziran.2007, 20:41
Çok büyük oyuncuya savaş veriyorlar onun için..

GeNç KaRTaL
16.Haziran.2007, 20:42
Tigana gelmesin ManC'mizin başına..

El Comandante
16.Haziran.2007, 20:47
Tigana gelmesin ManC'mizin başına..

Semsi Tigana´yi sevmiyor olabilirsin,ama o Besiktas´a 3 tane kupa kazandirmis bir hoca.Serdar Kurtulus,Burak,Bobo Tigana sayesinde kazandirildi.Biraz saygi duymalisiniz kanimca :)

GeNç KaRTaL
16.Haziran.2007, 20:57
Saygı duyuyorum Ama ManC'nin başına geçmesinide istemiyorum:D

ThersoN
16.Haziran.2007, 20:59
tigana'nın ingiltere'ye aşinalıgı fazla bence iş yapar, eğer ManC'de iş yaparsa Bjkliler biraz düşünmeli.. !

dick
16.Haziran.2007, 21:00
Manchester City'de bir sürü sorunlu oyuncu var,Tigana'nın orada disiplini sağlayabileceğini düşünmüyorum

ThersoN
16.Haziran.2007, 21:15
ManU; Gud'u alırsa yuhh derim!

Fıratcan Alçınkaya
16.Haziran.2007, 21:22
Bize gelmesinde gerisi önemli değil... İsteği yere gidebilir...

Fıratcan Alçınkaya
16.Haziran.2007, 21:23
Barcelona ya gidişi yanlıştı ztn ona uygun lig İngiltere dönsün bir takıma oynasın...

Nocna Mora
16.Haziran.2007, 21:28
Liverpool satmaz Torres'te gitmez bu sene müthiş bir sezon geçirdi asla bırakıp gitmez.

Frederick
16.Haziran.2007, 21:39
Tevez manchester'a yakışır

deniz.91
16.Haziran.2007, 23:57
Liverpool Torresi satarsa taraftarı o kuluübü yakar

TR.CaPTaiN
17.Haziran.2007, 00:01
Chelsea kulübünde mutlu olan Torres'i Liverpool'dan alamaz onun yerine mutsuz olan David Villa'yı almayı denemeli.

NisRoc
17.Haziran.2007, 00:27
CheLsea'de ütöpik hayaller kuracağına artık mantıklı transferler yapsa daha iyi olur kanımca..

Aykan19o3
17.Haziran.2007, 00:36
Torres Chelsea'ye gitmez. Liverpool'u ne kadar sevdiğini herkez biliyor.

Fernando Gago
17.Haziran.2007, 01:18
Wenger’in Arda ve Silva’ya göz diktiği iddia edildi.

Tecrübeli teknik adam bu turnuvada futbolcuları dikkatle izleyeceğini daha önce ima etmişti. Turnuvanın sona yaklaşmasıyla birlikte Arsene Wenger’in yeni oyunculara kanca atmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Wenger’in dikkatini çeken oyuncuların başında dün akşam Çeklere karşı ilk golü atarak direnişte başrol oynayan Arda Turan ile İspanya’nın çok yönlü orta saha oyuncusu David Silva olduğu söyleniyor.

Turnuvadan önce çok tanımamasına rağmen tüm dikkatleri üzerine toplamayı başaran Arda, ev sahibi İsviçre’yi de son dakika golüyle turnuva dışına iten oyuncu olmuştu. Ancak Galatasaray bu oyuncuyu kolay kolay satmayacağını Newcastle’dan gelen 10 milyon poundluk teklifi geri çevirerek göstermişti.

David Silva ise özellikle son 2 senede Valencia’da gösterdiği performansla takımın değişmez oyuncularından biri olmasına rağmen takımın geçirdiği başarısız sezonun ardından ayrılabileceğini vurgulamıştı. Öte yandan, takımın başına gelen Unai Emery ve gelecek sezon en azından Uefa kupasında mücadele edecek olmaları David Silva’yı Valencia’da kalmaya itebilecek faktörler olarak göze çarpıyor.

Futbolcunun takımdan ayrılması halinde talip olan kulübün en az 15 milyon poundu gözden çıkarması gerekiyor.

Fıratcan Alçınkaya
17.Haziran.2007, 01:25
İkiside Arsenal de oynayaßilcek yetenekte...

Jesus_FB
17.Haziran.2007, 01:32
Arda'yı beğenmeyecek adamın alınını karışlarım :)

RaSenGan
17.Haziran.2007, 01:37
Arda-Van Persie takası yapabiliriz Arsenal'le :p

Arda'ya büyük bir fiyat verirlerse gitsin.Hem takımımıza hem kendine faydalı olur..Valencia'nında Silva'yı satacağını pek zannetmiyorum.

Cyzio
17.Haziran.2007, 01:39
Wenger bir oyuncuyu beğendiyse bırakmaz onun peşini.Eğer Wenger'in niyeti ciddiyse bu transfer her iki taraf içinde iyi olur.Arda Arsenal'de oynayabilecek yetenekte bir oyuncu ve bunu her geçen gün biraz daha kanıtlıyor..

Aykan19o3
17.Haziran.2007, 01:43
Arda için güzel haber kendini Arsenal'da baya geliştirir..

Aykan19o3
17.Haziran.2007, 01:45
Tottenham 2-3 sene sonra şampiyonluğa oynar.

crazzy
17.Haziran.2007, 02:01
Arsenal, Norveç liginde FK Haugesund forması giyen Havard Nordveit’i transfer etti.

Arsenal teknik direktörü Arsene Wenger,16 yaşındaki genç defans oyuncusunu transfer etmek için hafta başında Norveç’e gitmiş, ancak ilk teklif edilen 2.6 milyon Avro'luk rakam, Haugesund tarafından kabul edilmemişti. İngiliz kulüp, bunun üzerine teklifini 3 milyon Avro'ya çıkardı ve oyuncunun transferini bitirdi.

2 Temmuz'da resmiyet kazanacak transferin ardından Arsenal, Nordveit'e 4 yıllık sözleşme imzalatacak.

Savunmanın göbeğinde oynayan futbolcu Asya’daki sezon başı kampına katılacak.

Fernando Gago
17.Haziran.2007, 02:22
Arsene Wenger yine gençlerin izini sürüyor bu adam eminimki çok iyidir

King_91
17.Haziran.2007, 03:05
ben bizim halı sahada oynuyom adam tottenham'a gitti benle yaşıt aaaah ah :D

King_91
17.Haziran.2007, 03:06
yok artık , liverpooldan chelsea'ye

Fıratcan Alçınkaya
17.Haziran.2007, 03:45
Podolski Arsenal’e mi?

The Sunday Mirror gazetesi Alman yıldız Podolski’nin Arsenal’e ani bir geçiş yapabileceğini yazdı.

http://www.goal.com/images/27181.jpg

Almanya’nın turnuvada şu ana kadar attığı tüm gollerde imzası olan Polonya asıllı forvet oyuncu bu akşam da gollerine yenilerini eklemek için mücadele edecek. Bayern Münih’deki durumundan hoşnut olmadığını daha önce açıklayan Lucas Podolski, Klinsmann hakkında olumlu düşündüğünü ancak yine de Luca Toni ve Miroslav Klose’nin arkasında kalmaktan korktuğunu belirterek yeni bir transfere ışık yakmıştı.

Euro2008’de şu ana kadar gösterdiği performansla parmak ısırtan Podolski büyük kulüplerin ilgisini çekmiş durumda. Oyuncu izlemek için İsviçre’de bulunan Wenger’in oyuncuya hedefindeki oyuncularından birinin Podolski olduğu açıklandı.

Özellikle Hleb’ in takımdan ayrılacağını açıklamasının ardından Wenger’in Podolski gibi bir oyuncuyu istemesine kesin gözüyle bakılıyor.

Hleb’i isteyen kulüpler arasında Inter, Barcelona ve Bayern Munih bulunuyor ancak henüz kesinleşmiş bir şey yok. Wenger’i Podolski’ye yaklaştıran en önemli etken ise tıpkı Hleb gibi klasik bir kanat oyuncusu olmayıp, serbest oynamayı sevmesi ve bu nedenle Arsenal’in oyun sistemine çok uygun olması.

RaSenGan
17.Haziran.2007, 03:52
Podolski çok iyi bir oyuncu.Fakat Arsenal'da nasıl yer bulucak ? Adebayor var,Van Persie var..Eduardo iyileşince oynuycak mı oynamıycak mı belli değil.Bayern Münih'te mutluyken kalsın bence.

RaSenGan
17.Haziran.2007, 03:54
Gelecekte çok iyi bir takım olacaklarını belli ediyorlar.Bu oyuncuları 3-5 sene sonra aldıkları paranın 5-10 katına satarlar o parayla da ne adamlar alırlar.(: ManU varken Tottenham'ı seçmeside ilginç.

omer-faruk-14
17.Haziran.2007, 04:00
İnş.Allah iyi futbolcudur. Yoksa o paraya yazık olur.

omer-faruk-14
17.Haziran.2007, 04:02
Açıkçası Manchester City'e gitmesini istemiyorum. Giderse de hiç bir halta yaramaz.

omer-faruk-14
17.Haziran.2007, 04:04
Ya çok iyi oynar ya da çok kötü. Ama hangisi daha gerçekçi onu bilemeyeceğim.

Fernando Gago
17.Haziran.2007, 04:14
Bayern'de ispatlaması gereken şeytler var hala iyi bir performans gösteremedi Bayern'den bu şekilde ayrılmaz bence

El Barto
17.Haziran.2007, 04:15
Sevdiğim bir oyuncu sevdiğim bir takım. Neden olmasın. ;;)

deniz.91
17.Haziran.2007, 04:40
Keşke gitse Bayrende Klose - Toni varken fazla forma bulamaz

a.arıcı-11
17.Haziran.2007, 05:33
Bayernde Klose-Toni ikilisnden pek şans doğmuyor ona.Arsenal olmasada direk oynayabileceği bir takıma gitmeli.

a.arıcı-11
17.Haziran.2007, 05:35
Bence Arda bir sezon daha Türkiye'de kalmalı.Ve gelecek sezon Avrupaya açılmalı.Eğer dediğim gibi olursa çok üst düzey takımlarda oynar.

mert_fox
17.Haziran.2007, 05:36
İngiltere ligine ayak uydurabilir ama Arsenal de pek forma bulurmu bilmem.

WebMaster91
17.Haziran.2007, 08:46
Henry Spurs forması ile!

Adı ciddi bir şekilde Barcelona ile geçen Fransız yıldız Thierry Henry Spurs forması ile yakalandı. Arsenal'in sansasyonel yıldızı Henry, NBA'de bu sezonun şampiyonu San Antonio Spurs'ün başarılı oyuncusu Tony Parker ile objektifler karşısında bu şekilde yer aldı.

Henry'nin Spurs forması ile çektirdiği resmi ise Ada'da bir başka İngiliz ekibi olan Tottenham Hot Spurs'un ismi ile aynı olunca İngiliz medyasında bu haber 'Henry Spurs forması ile yakalandı' başlıklarıyla yer aldı. İşte bir tarafta futbol dünyasının yetenekli golcüsü Thierry Henry,
Diğer tarafta NBA'de özellikle play-offlarda gösterdiği mücadele ile basketbolseverlerin tutkusu olan sezonun en değerli oyuncusu (MVP) Tony Parker...

http://www.sporx.com/images/galeri/29/3646/B_808c06eca6e0f8bbc542b97a783f6f59.jpg

Wesley Sneijder
17.Haziran.2007, 09:29
:D Güzel başlık.

Fıratcan Alçınkaya
17.Haziran.2007, 09:38
:) Yakışmış yahu... Güzel bir kaRe...

Fıratcan Alçınkaya
17.Haziran.2007, 09:41
Arsenal 2010-2020yıllaı arasında damga vrucak bence...

WebMaster91
17.Haziran.2007, 10:40
Bu arada şu da dikkatimi çekti; Tony Parker, Spurs'ün en kısa oyuncusu sayılır..Henry'de Avrupa'da ki en uzun oyunculardan biri :D:D..Ama Parker 1-2 cm daha uzun :D:D..

LaKe
17.Haziran.2007, 11:08
Arsene Wenger, inanılmaz bir genç avcısı. Ben bu senelere kadar çok topladık, artık heralde yıldızlara falan yönelir diyordum ama bundan vazgeçmedi. Gelecek yıllar Arsenal'imize çok şey kazandıracaktır. Bundan eminim. :)

RoNNiE91
17.Haziran.2007, 11:51
Tottenham forması ile zannettim ilk başta :D Yakışmış bu arada :)

RoNNiE91
17.Haziran.2007, 11:52
Arsene Wegner'in bir bildiği vardır.Yoksa durduk yere boş oyuncu almaz.Çoğu kişi almaz.

Omerdinho
17.Haziran.2007, 12:14
Alex'te geri gelecek, Ben Haim'e hic gerek yok bence :)

deniz.91
17.Haziran.2007, 12:36
ileriki yıllarda arsenal konuşulacak

Fernando Gago
17.Haziran.2007, 12:46
yakışmış gerçekten :)

dick
17.Haziran.2007, 13:37
Ben de Tottenham sandım,adamı bayıltıp mı giydirmişler diyecektim

GeNç KaRTaL
17.Haziran.2007, 13:55
Valla bende Totenham forması sandım dedim herhalde rica minnet ile giydi ama Nba takımı Spurs'müş:D

Ahmet_77
17.Haziran.2007, 14:41
Baskete merak salmış galba :zuhaha
ama cidden yakışmış

El Comandante
17.Haziran.2007, 14:46
Baskete merak salmış galba :zuhaha
ama cidden yakışmış

Henry´nin basketbola ve NBA´ye tutkusu oldugunu,NBA maclarini izlemeyi cok sevdigini duymustum. :)

Demekki Spurs takimini destekliyormus :D

fmsmyrna
17.Haziran.2007, 15:39
Henry´nin basketbola ve NBA´ye tutkusu oldugunu,NBA maclarini izlemeyi cok sevdigini duymustum. :)

Demekki Spurs takimini destekliyormus :D

Doğal olarak Fransız var takımda.gerçi Phoneix'li Boris Diaw'da Fransız sanırım

WebMaster91
17.Haziran.2007, 15:53
Doğal olarak Fransız var takımda.gerçi Phoneix'li Boris Diaw'da Fransız sanırım

Evet Diaw'da Fransız ama hem Parker kadar ünlü değil :D hem de belki Henry ile Parker'ın uzun süredir bir dostluğu olabilir..Sonuçta ikiside ünlü Fransız sporcular..

Ahmet_77
17.Haziran.2007, 18:39
Çok genç bi oyuncuymuş.Umarım başarılı olur.

Fıratcan Alçınkaya
17.Haziran.2007, 19:56
G.Silva'dan daha iyi oynayacağı kesin...

GsDoruk
17.Haziran.2007, 20:27
İşe yaramamz, gereksiz bir trasnfer.

Raten
17.Haziran.2007, 21:58
Frings Arsenal'e katkı sağlar.

Raten
17.Haziran.2007, 21:59
Önce Bayern Münih'te kendini ispatlaması lazım.Arsenal'e şimdilik gitmeyeceğini düşünüyorum.

Raten
17.Haziran.2007, 22:02
Tottenham gerçekten iyi işler başarıyor böyle giderse Ada'da büyük söz sahibi olabilirler 3-4 yıl içinde

Raten
17.Haziran.2007, 22:03
Arda Arsenal'de de başarılı olabilecek düzeyde bir futbolcu

Raten
17.Haziran.2007, 22:05
Ne Liverpool satar ne de Torres gider Chelsea'ye...

Raten
17.Haziran.2007, 22:05
Diarra gerçekten iyi bir futbolcu giderse fayda sağlayacaktır M.City'e

Onurap
17.Haziran.2007, 22:14
Wenger ardayı dünya klasında yapar..

Varonil
17.Haziran.2007, 22:33
Arda Euro 2008'den sonra 1 sene daha Galatasaray'da kalmalı.Bu 1 sene içerisinde oynadığı Şampiyonlar Ligi maçlarındaki performansının ardından onu üst düzey kulüplerde seyredebiliriz.

Arda üst düzey kulüplerde başarılı olabilecek bir oyuncu diye düşünüyorum ;)

RIDVAN TLM
17.Haziran.2007, 23:05
arda harıka bı oyuncu ama en azından 1 sene daha kalsa hem gs ıcın hemde kendı ıcın yararlı olur dıye dusunuyorum....arsenalda oynayacak yetenekte arda

Bordo61Mavi
17.Haziran.2007, 23:27
Ne kadar erken giderse okadar iyi, ben Arda'yi burda gormek istiyorum. Gelsin londra'ya bizde izliyebilelim

yunusgs
18.Haziran.2007, 00:05
Bence hangisi hayırlı olcaksa o olsun.Şimdide giderse razıyım kalırsada ama şu bir gerçek eninde sonunda bu futbolunu sürdürürse Arda gidecek.

yunusgs
18.Haziran.2007, 00:06
Frings kaliteli bir oyuncu.Arsenalde iyi işler yapar.

yunusgs
18.Haziran.2007, 00:07
Bayern Münihte biraz daha başarılı olduktan sonra gitmesi lazım bence.

Nocna Mora
18.Haziran.2007, 00:36
Bayern'de forma şansı bulursa önü açılır zaten çok yetenekli...

Nocna Mora
18.Haziran.2007, 00:37
Frings Arsenal'i biraz daha tecrübeli yapar :) Ve takıma katkı sağlar

Nocna Mora
18.Haziran.2007, 00:37
Arda'nın gitmesi kendi yararına, bizim zararımıza.... Bu yüzden gitmesin :) Ama Arsenal tam oynayabileceği bir takım...

Ertuin
18.Haziran.2007, 02:31
16 yasında 3 mn avro bonservis :) kesin ii adamdır (işte zamnında 17 yasındayken kakayı fb e önermişler 2 mn dolara bizim yöneticilerin cevabı 17 yasındaki adama 2 mn dolar verilirmi :) )

Ertuin
18.Haziran.2007, 02:32
bnde tottenham zannettim :)

TürkuAz
18.Haziran.2007, 02:33
16 yasında 3 mn avro bonservis :) kesin ii adamdır (işte zamnında 17 yasındayken kakayı fb e önermişler 2 mn dolara bizim yöneticilerin cevabı 17 yasındaki adama 2 mn dolar verilirmi :) )
Kaynak göster..

Fıratcan Alçınkaya
18.Haziran.2007, 04:11
Everton Engelaar’ın peşinde

Alınan haberlere göre Premier Lig ekiplerinden Everton, Twente’nin kaptanlığını yapan Hollandalı oyuncu Engelaar için nabız yokladı.

Hollanda’da yayın yapan De Telegraaf gazetesi Merseyside ekibinin, oyuncunun menajerleriyle bir görüşme yaptığı ve bu transfer hakkında konuştuğunu iddia etti. 28 yaşındaki oyuncu Engelaar, Hollanda’nın İtalya’yı 3-0 devirdiği maçta göz kamaştırıcı bir performans gösterirken defansta da sağlam ve dinamik bir görüntü çizmişti.

Bu sezon takımının Şampiyonlar Ligi’ne katılmasında katkıda bulunan orta saha oyuncusuyla Schalke 04 kulübünün de ilgilendiği söylenirken, oyuncunun 8 milyon Avroluk bonservis bedeli Schalke’nin işini zorlaştırıyor.

Bu ücreti karşılayabilecek olan Everton cephesindeyse bu transferin tamamlanması için Euro 2008’in bitmesi bekleniyor.

hp-fm-gs
18.Haziran.2007, 04:22
Hollanda ile iyi performans gösteriyor turnuvada, kaparlar kendisini.

CashFl0w
18.Haziran.2007, 04:26
yAkıŞmıŞ waLLahi ŞekiL oLmuŞ.:D:D

Fernando Gago
18.Haziran.2007, 05:21
Futbolseverlerle geç tanıştı ama iyi tanıştı Bu sene kesinlikle bir yere transfer olur ...

Lionel Andres Messi
18.Haziran.2007, 05:34
fiziğini iyi kullanan bir oyuncu ama çok yavaş.

evertonda rahat oynar.

efe24
18.Haziran.2007, 06:05
harbiden orta sahada çok çalışan bi kişi bi eksisi var yavaş olması

Varonil
18.Haziran.2007, 06:07
Euro 2oo8'de kendini tanıttı Avrupa piyasasına.Oyun içinde biraz daha hızlı olursa çok rahat Premier Ligde oynar.

Nocna Mora
18.Haziran.2007, 07:54
EuRo 2oo8'de gerçekten süper oynuyapı kendini beğendirtti. Şimdi kapışsın kulüpler

Aykan19o3
18.Haziran.2007, 08:20
Euro 2008deki performansıyla transfer sezonunun gözdelerinden Everton alabilir..

Aykan19o3
18.Haziran.2007, 08:23
Frings beğendiğim oyunculardan biri Arsenal'da kendini kanıtlar.

GeNç KaRTaL
18.Haziran.2007, 15:22
Chelsea menajeri Jose Mourinho Blackburn Rovers'tan Benni McCarthy'ye yaptıkları teklifin red edildiğini itiraf etti.

Mourinho, Porto'nun altın yıllarında beraber çalıştığı ve yakından tanıdığı forvet oyuncusu Benni ile tekrar çalışmak istiyor. Mourinho, Portekiz kulübü Porto'nun teknik direktörülüğünü yaptığı yıllarda 2004 Şampiyonlar ligi zaferine ulaşmış ve Benni ile çalışma şansı olmuştu.

McCarthy, Blackburn'de bu sezon 18 lig golüne imza atarken, Blackburn Rovers'ın en etkili silahı olarak Ewood Park'ta kahraman ilan edilmişti. Mourinho'nun ilgilenmesine rağmen Chelsea'ye transfer olamamıştı.

Mourinho'nun "Benni süper bir sezon geçirdi, İngiliz oyun tarzına da çok hızlı uyum sağladı" şeklinde demecine The Sun gazetesinde yer verildi. "Benim haricimde onun tarzında bitirici oyuncuyu hangi teknik adam istemez ki" diye de sözlerine devam ederek "Geçtiğimiz yıllara Porta'da beraber başarıyla çalışma fırsatımız olmuştu, Benni'yi beğeniyorum, Chelsea'de tekrar beraber çalışma olasılığımızı gördüm fakat halen kontratı sürüyor. Şunu derim ki O tekrar benim takımımda oynamak istiyor çünkü biz beraber mükemmel bir dönem geçirdik fakat Blackburn onu satmaktan yana değil ve ben onların bu düşüncesine saygı gösteriyorum" şeklinde sözlerine tamamladı.

Bu arada Chelsea'nin İsrail'li forvet oyuncusu Ben Sahar gelecek sezon herhangi bir kulüpte kiralık oynamak istediğini açıkladı. Sahar, "Gerçeklerin farkındayım, Bir kaç ay kiralık oynamalıyım ama tekrar geri döneceğim çünkü Chelsea'den birkaç forvet ayrılıyor ve önümde Afrika Kupası elemeleri var" dedi.

Frederick
18.Haziran.2007, 15:22
Arsene Wegner işi biliyor Arsenal geleceğin takımı olucak.TAkım baştan sona değişti.Bide bunu Fenerbahçeli yöneticiler anlasa tam süper olucak

GeNç KaRTaL
18.Haziran.2007, 15:23
Tottenham'ın İsveç milli takımı orta saha oyuncularından Christian Wilhelmsson ile ilgilendiği rapor edildi. Oyuncu Fransa'da Nantes forması giyiyor.

İsveç milli takımı oyuncusu geçtiğimiz sezonu AS Roma'da kiralık olarak geçirdi.

Roma'nın kiralık sözleşmesinde kullandığı 2 milyon poundluk transferde öncelik maddesi ise oyunucuyu kadrosuna katmak isteyen Tottenham Spurs için gecikmeye sebep oluyor.

27 yaşındaki oyuncu İsveç'in Dünya Kupası maçlarında görev yapmış ve organizasyon sonrası başka bir Premier Lig kulübü olan Middlesbroug'un markajına girmişti.

Oyuncunun menajeri "Kiralık kontratında ki madde her ne kadar transferini çıkmaza sürsede şu gerçek ki bir çok kulüp Wilhelmsson'u kadrosuna katmak için beklemede" diyor.

"Bu kulüplerden birisi Tottenham, Roma oyuncuyu elinde tutmak istiyor fakat sonucu belirleyecek Nantes'tır" diye sözlerine devam etti.

GeNç KaRTaL
18.Haziran.2007, 15:24
Premier lig ekiplerinden Newcastle United, UEFA Kupası sahibi Sevilla'nın forvet oyuncusu Fredi Kanoute'ye imza attırmak istiyor. Transfer için öncelik ise Owen'ın satılması.

Newcastle United'ın yeni teknik direktörü Sam Allardyce, Michael Owen'in satılması durumunda kulübün 9 milyon pound kadar gelir elde edeceğini ve bu rakamla forvet hattına yeni bir takviye yapacaklarını söyledi. Bu forvet ise Sevilla'nın etkili ofansı Fredi Kanoute.

Owen, Newcastle kadrosuna 2005 Ağustos ayında Real Madrid'den toplam 16 milyon pounda mal olarak katılmıştı. Yeni patronu Sam'den beklediği kelimeleri bulamayan Owen için ayrılık sinyali verildi.

Kanoute ise eski Premier lig oyuncularından ve Tottenham'dan 2005 sezonunda İspanya'ya 4.4milyon pounda transfer olmuştu. Sevilla'nın UEFA Kupası ve La-Liga'da ki başarılarında büyük role sahip forvet oyuncusu şimdi tekrar Premier Lig'e dönüş hazırlıklara başladı.

29 yaşında ki oyuncunun menajeri, News of the world gazetesine verdiği demeçte: "Newcastle'ın Fredi ile ilgilendiği doğru fakat şu anda elimize ulaşan resmi teklif yok, Fredi'de geri dönmek istiyor" dedi.

Fıratcan Alçınkaya
18.Haziran.2007, 18:22
Gökhan'a Arsenal kancası

EURO 2008'in dikkat çeken oyuncularından Gökhan İnler'le İngiliz ekiplerinin yakından ilgilendiği belirtildi.

Blick gazetesinin haberine göre Udineseli Türk asıllı futbolcu Gökhan İnler’i başta Arsenal olmak üzere birkaç İngiliz kulübünün izlediği belirtildi. Ülkesi EURO 2008’e havlu atsa da performansıyla takımda dikkat çeken isimlerden Gökhan, şampiyona öncesi Liverpool’un sıkı takibindeydi. Ancak Rafael Benitez’in tüm vaktini Aston Villalı Gareth Barry ayırması Arsenal’i harekete geçirdi. Gazeteye göre Sunderland’in de istediği futbolcunun değerinin ise 8 milyon pound olduğu tahmin ediliyor.

Arsenal’e gitmesi daha olası olan Gökhan’ın Milan’a bonservissiz giden Mathieu Flamini’nin yerini alacağı şimdiden konuşuluyor

anilton
18.Haziran.2007, 18:27
Bir ay öncesine kadar şöyle bir avatarım vardı,bilmem hatırlarmısınız...:):)

http://www.voetbalnext.nl/img/nieuws/8114_small.jpg

TR.CaPTaiN
18.Haziran.2007, 19:15
Bence Owen Kanoute'den daha kaliteli bir oyuncu. Öncelikle onu ellerinde tutmaya baksalar daha iyi ederler.

eXcitinG
18.Haziran.2007, 19:19
Şu Owen kadar da sakatLanan bir adam daha tanımıyorum.Adam bir sakatLanınca en az 6 ay oynayamıyoru.DoğaL oLarakta böyLe gözden düşmek zorunda kaLıyor.Kanoute owen dan daha iyi ve daha yararLı oLabiLecek bir isim.

spider3784
18.Haziran.2007, 19:28
Bencede Kanoute daha faydalı olur Owen'den.

Raten
18.Haziran.2007, 19:37
Engelaar gerçekten çok iyi performans gösterdi Euro 2008 'de..Ve Everton'da çok rahat oynayabileceğini düşünüyorum..

dick
18.Haziran.2007, 19:38
Son 10 yılın kayıtlarına bakılsın,adım gibi eminim en çok yabancı forvet alıp kısa süre sonra satan takım Newcastle'dır,bir forvet hattı bu kadar mı istikrarsız ve uluslararası olur be kardeşim!

Raten
18.Haziran.2007, 19:38
Bu haberlerden daha çok böyle bir oyuncuyu nasıl elden kaçırdığımız konuşulmalı..

deniz.91
18.Haziran.2007, 19:43
owen çok süper adam bence satılmamalı kendini toparlar o

Fernando Gago
18.Haziran.2007, 20:09
Owen liverpoole dönsün oradan başka bir yerde oynayamaz bence... Knoute çok iyi adam kendini heryerde ispatlıyor

Fernando Gago
18.Haziran.2007, 20:10
Mourinhyo gereksiz işler yapıyor bence şu ana kadar yaptıı transferler tamamen hayal kırıklığı McCarthy de öle olacak

Omerdinho
18.Haziran.2007, 20:11
Şu Owen kadar da sakatLanan bir adam daha tanımıyorum.Adam bir sakatLanınca en az 6 ay oynayamıyoru.DoğaL oLarakta böyLe gözden düşmek zorunda kaLıyor.Kanoute owen dan daha iyi ve daha yararLı oLabiLecek bir isim.
adamin ayagi kirildi, adam ne yapsin, sanki onun elinde olan birsey..

RoNNiE91
18.Haziran.2007, 20:15
Gösterdiği performanstan sonra bende Everton'da rahat oynayabileceğini düşünenlerdenim.

RoNNiE91
18.Haziran.2007, 20:18
Tamam Gökhan iyi bir oyuncu ama Arsenal'de oynayacak kadar da değil bence.

Fernando Gago
18.Haziran.2007, 20:20
Arsenal'De o bölgede çok oyuncu var Wenger beğenmişse mutlaka alırda isteyeceğini sanmıyorum ...

dick
18.Haziran.2007, 20:22
Mourinhyo gereksiz işler yapıyor bence şu ana kadar yaptıı transferler tamamen hayal kırıklığı McCarthy de öle olacak

Mourinho'nun efsanevi Porto takımında Deco'dan sonra en önemli isimdi McCarthy

İyi oyuncu olmak için ya reklamlara çıkmak gerekiyor ya da dünyanın parasının verilmesi gerekiyor sanırım sana göre

hp-fm-gs
18.Haziran.2007, 20:27
Yav Arsenal'de DMC - MC oynayabilen 500 tane oyuncu var, Gökhan'ı ne yapsın ?

yunusgs
18.Haziran.2007, 20:33
Gökhan Arsenal'de oynayabilecek bir oyuncu değil.

Fıratcan Alçınkaya
18.Haziran.2007, 20:34
Owen Kanoute den çok daha iyi bir oyuncu... 1senedir sakat ama ne yapsın... Bence Owen kalmalı...

yunusgs
18.Haziran.2007, 20:35
Gösterdiği performans mükemmel.Evertonda rahat oynar ve başarılı olur.

Nocna Mora
18.Haziran.2007, 20:37
Gökhan daha Arsenal seviyesinde değil 2-3 sene sonra belki o düzeye gelir.

Fıratcan Alçınkaya
18.Haziran.2007, 20:38
Elinde çok forvet var... McCarthy 5.forvet olucak...Neyse Mourinho da yıldız teorisini bırakmış anlaşılan...

El Barto
18.Haziran.2007, 20:38
Alınsada kadroya girmekte sıkıntı çekebilir.

Fernando Gago
18.Haziran.2007, 20:44
Mourinho'nun efsanevi Porto takımında Deco'dan sonra en önemli isimdi McCarthy

İyi oyuncu olmak için ya reklamlara çıkmak gerekiyor ya da dünyanın parasının verilmesi gerekiyor sanırım sana göre

o zaman bütün efsane portoyu toplasın takıma geçmişle yaşayacaksa geleceğini göremez
elinde 4 forvet var bunu alırsa 5 olacak chelsea gibi büyük takımı kaldıramaz McCarthy benim görüşüm bu kimse katılmak zorunda değil

dick
18.Haziran.2007, 20:57
o zaman bütün efsane portoyu toplasın takıma geçmişle yaşayacaksa geleceğini göremez
elinde 4 forvet var bunu alırsa 5 olacak chelsea gibi büyük takımı kaldıramaz McCarthy benim görüşüm bu kimse katılmak zorunda değil

Senin görüşüne göre Chelsea gibi büyük bir klubü Shevchenko gibi yıldızlar kaldırır,bu yıl gördük ne kadar kaldırdığını

Chelsea'deki oyun sistemine son derece uygun bir forvet Mccarthy,Shevchenko'yu rahat keser,hatta forvet hattı Drogba - Mccarthy yedekleri ise Pizarro olur

Fıratcan Alçınkaya
18.Haziran.2007, 21:51
Sidwell, Aston Villa'ya doğru

Aston Villa, Chelseali orta saha oyuncusu Steve Sidwell'i kadrosuna katmak üzere Maviler'le bonservis konusunda anlaştı.

Geçtiğimiz sezon başında Reading'ten Chelsea'ye transfer olan Steve Sidwell, sezon boyunca ilk onbirde kendine yer bulmakta zorlandı. İngiliz futbolcu, bu duruma daha fazla dayanamayacağını düşünerek Stamford Bridge'den ayrılma planları yapmaya başlamıştı.

8 milyon €'ya el sıkıştılar

Bu planların ardından Sidwell'in peşine düşen Aston Villa, 25 yaşındaki orta sahayı kadrosuna katmak üzere Chelsea ile görüşmelerde bulundu. Londra kulübüyle bonservis için yaklaşık 8 milyon €'ya el sıkışan Birmingham temsilcisi, şimdi oyuncuyla aradaki pürüzleri giderip Sidwell'i kadrosuna katmak istiyor.

Barry yerine Sidwell

İngiliz basınında yer alan haberlere göreAston Villa Teknik Direktörü Martin O'Neill, Chelseali futbolcuyu takımdan ayrılması beklenen Gareth Barry'nin yerine kullanması bekleniyor. Görünüşe göre Sidwell transferi Barry'yi kadrosuna katmak isteyen Liverpool'un da işlerini kolaylaştıracak.

Fernando Gago
18.Haziran.2007, 21:54
Böyle bir oyuncunun Chelsea'da ne işi vardı zaten Scolari böyle sıradan oyuncuları takımdan temizler umarım Pizarro Ben Haim...

Fernando Gago
18.Haziran.2007, 21:57
İngiliz kulübü Portsmouth Arjantin’in yükselen yıldızı Mauro Zarate’yi gelecek sezon için kiralamak istiyor.

Geçtiğimiz sezonu Birmingham City’de kiralık olarak geçiren forvet oyuncusunun çıkardığı başarılı maçların ardından kulübü Al Sadd değerini 20 milyon euroya yükseltmişti.

Oyuncunun Birmingham’da mutlu olmasına rağmen küme düşmesiyle birlikte takımdan ayrılabileceği daha önceden açıklanmıştı.

Gelecek sezon UEFA Kupası’nda mücadele edecek Portsmouth ise kadrosunu güçlendirmek için oyuncuyu almakta kararlı. Portsmouth’un ilgilendiği bir diğer oyuncusu ise Liverpool’un kule forveti Peter Crouch.

Ghonedre
18.Haziran.2007, 22:10
bu da ben deyim 10 siz deyin 20.forvet ya
pizarro drogba sheva kalou robben cresponun bonservisi de bunlarda heralde daha bilmediğimiz cok vardır

Fernando Gago
18.Haziran.2007, 22:13
Senin görüşüne göre Chelsea gibi büyük bir klubü Shevchenko gibi yıldızlar kaldırır,bu yıl gördük ne kadar kaldırdığını

Chelsea'deki oyun sistemine son derece uygun bir forvet Mccarthy,Shevchenko'yu rahat keser,hatta forvet hattı Drogba - Mccarthy yedekleri ise Pizarro olur

senin görüşüne göre paulo ferriraya 17 milyon euro verirsin 1 sene oynatıp yedek bırakırsın bu mudur

absolut12
18.Haziran.2007, 22:23
Sheva gitsin o adam takımı bozuyo ya Didi ve Piz fena değil.Tabi Pizzarro nasıl oynar bilmiyorum McCarthy olmaz ya onun yerine al Jesus Navas'ı ya da ne biliyim orta sıralardaki bi takımın bomba forvetini Darren Bent mesela

TürkuAz
18.Haziran.2007, 22:26
Adam iyice sasirdi yaw.Ne yapacagini bilmiyor.Bu kadar sacma bir transfer politikasi görmedim.

Fernando Gago
18.Haziran.2007, 22:32
Mourinho'nun yaptıkları bana bir zamanlar fatih terim i hatırlattı .. fatih terim 2.kez gsye geldiğinde 2000 ruhunu geri getirmek için ümit davala hakan şükür hakan ünsal filan geri getirdi sonuç ne oldu HÜSRAN ! mourinhoda öle olacak eğer böle yapmaya dvm ederse

Fıratcan Alçınkaya
18.Haziran.2007, 22:38
20m€ vermezlerde Al-Sadd biraz indirime gitmesi laızm...

Aykan19o3
18.Haziran.2007, 22:49
Zarate süper golcü ama Al Sadd biraz uçmuş :)

dick
18.Haziran.2007, 22:57
senin görüşüne göre paulo ferriraya 17 milyon euro verirsin 1 sene oynatıp yedek bırakırsın bu mudur

Benim görüşümle şu yorumun küresel ısınma ile Kenan Doğulu arasındaki bağlantı gibi,apayrı şeyler

Mourinho'nun yaptıkları bana bir zamanlar fatih terim i hatırlattı .. fatih terim 2.kez gsye geldiğinde 2000 ruhunu geri getirmek için ümit davala hakan şükür hakan ünsal filan geri getirdi sonuç ne oldu HÜSRAN ! mourinhoda öle olacak eğer böle yapmaya dvm ederse

Mourinho savunma futbolu oynatıyor,savunmada da Ferreria ve Carvalho var,eski oyuncuları,Carvalho ilk geldiği yıl Premier Lig'te yılın savunmacısı seçildi,savunmanın iskeletinde bu iki oyuncu vardı,şimdi eski takımından tanıdığı ve sistemine cuk oturacak bir forvet istiyor diye Porto ruhunu mu geri getirmeye çalışıyor,hüsrana gidiyor senin tabirinle

Bu PES ya da FM değil gerçek futbol,oyuncunun kalitesinden önce takıma yararına bakmak lazım,sisteme uyup uymayacağına bakmak lazım

fmsmyrna
19.Haziran.2007, 01:15
Blackburn'da lige iyi uyun sağladı.Mourinho'yu da tanıyor başarılı olma şansı var .Ayrıca Ferreira sağ bek sol bek ve stoper oynadı bu sene çok yönlü bir oyuncu

PesimiSTyLa
19.Haziran.2007, 03:12
Her ne kadar kulübü Braga bu oyuncuyu satmayı pek düşünmediklerini söylese de Braga’nın gelecek vaad eden ismi Joao Pereira Aston Villa’ya transfer olabileceğini söyledi.

Pereira hakkında konuşan Braga kulübü başkanı Antonio Salvao, “ Biz onu satmak istemiyoruz. Pereira planlarmızdaki çok önemli bir parça ve ancak çok iyi bir teklif onu bizden koparabilir. Şu anda ona biçtiğimiz fiyat ise 5 milyon avro” dedi.

Joao Perreira şu anda Portekiz’in en iyi defans oyuncuları arasında gösteriliyor ve performanslarının etkilediği takımlar arasında A.Villa ile birlikte Porto ve Napoli de bulunuyor.

Pereira’ya bu takımların kendisine olan ilgisi ve olası transferi sorulduğunda ise oyuncu, “ Şu anda geleceğim hakkında sakinim ve herşeye karşı hazırlıklıyım. Benim için önemli olan her oyuncunun da isteyeceği gibi gelişme gösterebileceğim bir yerde futbol oynamak” diyerek tüm alternatiflere açık olduğunun işaretlerini verdi.

PesimiSTyLa
19.Haziran.2007, 03:13
Liverpool’dan gelen son haberlere göre İspanyol oyuncu David Villa için bir girişimde bulunulmayacak.

İspanya’nın ilk oynadığı maçtan sonra Liverpool'un Torres ile iyi bir ikili oluşturan Valencialı yıldızı almak için harekete geçtiği konuşulmuştu.

Ancak bugün yapılan açıklamada, Rafa Benitez’in Euro 2008’in en formda oyuncularından Villa ile ilgili bir planı olmadığı belirtildi.

Oyuncunun kendisi de bu iddiaları yalanladı ve “Böyle bir şeyden bahsetmedim. Kulübüm benim satılık olmadığımı söylüyor ve ben de tamamen milli takıma odaklandım” dedi.

Valencia başkanı Agustin Morera da bugün yaptığı açıklamada yıldız oyuncuyu satmak gibi bir niyetlerinin olmadığını söyledi.

Villa’nın adı bir süredir Barcelona, Real Madrid, Tottenham, Manchester United, Liverpool, Chelsea ve Arsenal ile anılıyor ve bonservis bedeli olarak 40 milyon Euro konuşuluyor.

PesimiSTyLa
19.Haziran.2007, 03:14
Hırvatistan’ın tecrübeli defans oyuncusu Simunic’i transfer etmek isteyen takımlar arasında Fulham ön plana çıkmış durumda

Avusturya doğumlu Hırvat olan Simunic Avrupa Şampiyonası sonunda Premier Lig’de forma giyecek gibi gözüküyor. Bu oyuncu için geçen sene Chelsea’nin teklif yapacağı konuşulmuş ancak resmi bir teklif gelmemişti.

Simunic ise bu sene Bundesliga kariyerini bitirmekte kararlı ve geçtiğimiz sezon Roy Hodgson’un mucizevi bir şekilde kümede bırakmayı başadığı Fulham, transfer olabileceği kulüplerin başında geliyor.

Simunic kısa bir zaman önce, “İstiyorum ve de umuyorum ki önümüzdeki sene Premier Lig’de oynayacağım. Nereye ve ne zaman transfer olacağımı hep birlikte göreceğiz ancak İngiltere’ye gitme şansımın yüksek olduğunu düşünüyorum.” diyerek duygularını dile getirmişti.

Defansa tecrübeli bir oyuncu katmak isteyen Roy Hodgson için ise 30 yaşındaki Simunic ideal oyuncu gibi gözüküyor.

İngiliz taraftarlar Simunic’i 2006 Dünya Kupası’nda İngiliz hakem Graham Poll’dan 3 sarı kart gördükten sonra oyundan atılmasıyla hatırlayacaktır.

PesimiSTyLa
19.Haziran.2007, 03:15
Premier Lig’in yeni takımı Hull City Fenerbahçe’den Colin Kazım-Richards’ın peşinde...

Premier Lig’e bu sezon çıkan Hull City gelen haberlere göre Fenerbahçe ve Türkiye’nin başarılı ismi Colin-Kazım Richards ile ilgileniyor. Play-off sonucu bir üst lige çıkan ‘Kaplanlar’ ünvanına sahip takım 21 yaşındaki oyuncuya 2 milyon Pound vererek kendi transfer rekorlarını kırmak istiyor. Bundan önceki rekor Wigan’dan geçen yaz transfer edilen Caleb Foran olmuştu(1 milyon Pound).

Arsenal taraftarı Kazım-Richards geçen yıl Sheffield United’dan Fenerbahçe’ye transfer olmuştu. Sarı lacivertli takım adına ilk gülünü de Chelsea maçında kaydetmişti.

İngiltere doğumlu oyuncu Euro 2008’deki performansı ile birçok kişiyi etkilemiş durumda. Hull patronu Phil Brown Fenerbahçe’nin bu transfere izin vermesini umarken oyuncuya haftalık 25.000 Pound vermeye hazırlanıyor.

Gelen haberlere göre Hull Plymouth’dan Peter Halmosi için de 2 milyon Pound teklif etti ancak olumsuz yanıt aldı.

RoNNiE91
19.Haziran.2007, 03:19
İyi para verilirse satabilir Fenerbahçe.

hp-fm-gs
19.Haziran.2007, 03:19
Kazım yeri doldurulamaz bir oyuncu değil. Ancak kendisinin ayrılmak isteyeceğine imkan vermiyorum ben.

Bordo61Mavi
19.Haziran.2007, 03:21
Kazim in yasi genc, Premier league e geri donmesi lazim.

Fernando Gago
19.Haziran.2007, 03:46
Daha fazla para koparmak için yapılmış bir açıklama satmaya gönlü var gibi :)

Fernando Gago
19.Haziran.2007, 03:47
David Villa'yı alan yaşadı Liverpool neden böyle bir açıklama yaptı anlamak mümkün dğeil Villa'yı kim istemez ki ?

Fernando Gago
19.Haziran.2007, 03:47
Fenerbahçe oyuncularını kolay kolay bırakmaz Ayrıca Hull City dediğin nedir ki seneye yine Coca-Cola liginde mücadele ederler :D

karlkani23
19.Haziran.2007, 04:18
Torres ve Villa... Liverpool müthiş bir iş başarır.

karlkani23
19.Haziran.2007, 04:19
Braga gibi kulüpte fazla kalamaz. Bu sene olmadı seneye gider.

Wesley Sneijder
19.Haziran.2007, 09:27
Wilhelmsson iyi oyuncu. İsveç milli takımını yönetmiştim de. :D

Wesley Sneijder
19.Haziran.2007, 09:31
Keşke karşı karşıya oynasalardı. :( Biri sol kanat diğeri sağ bek gibi.

Fıratcan Alçınkaya
19.Haziran.2007, 10:27
Faydalı Tottenham a... Bence alsınlar...

deniz.91
19.Haziran.2007, 10:48
bence faydalı olmaz daha kaliteli birini almalılar

uAsamet91
19.Haziran.2007, 12:54
İyi bir orta saha transferi yapmış Tottenham

uAsamet91
19.Haziran.2007, 12:54
İlk defa duydum

goosfraba
19.Haziran.2007, 13:06
Denilson,Justin Hoyte,Van Persie...Bunları da ilk defa duymuştuk ama şimdi Arsenal'in vazgeçilmezleri..

Vidic
19.Haziran.2007, 17:49
Chelsea'da bir forvet daha var Ben Sahar diye o da İsrail'li

Ben Sahar harikadır bak

Vidic
19.Haziran.2007, 17:50
Yaşıyor mu hala bu..

yunusgs
19.Haziran.2007, 17:59
Evet 2side İspanyol o forvet hattını kimse tutamaz.

yunusgs
19.Haziran.2007, 17:59
Kazım'ın Hull City gibi bir takıma gideceğini düşünmüyorum.

yunusgs
19.Haziran.2007, 18:00
FM deki gibi değil gerçek hayatta demekki Al-Sadd çok fazla para istemiş.

yunusgs
19.Haziran.2007, 18:01
Sidwell Chelsea'da oynayabilecek kapasitede değil.Giderse iyi olur.

Cyzio
19.Haziran.2007, 18:03
Zarate kaliteli bir golcü ama 20 m€ etmez.Yarı yarıya indirime gidilirse Portsmouth alır..

Fernando Gago
19.Haziran.2007, 18:24
Geçen sezon ki performansından sonra Tottenham'dan ayrılması beklenen D.Bent'in takımda kalma şansı artıyor.

Geçtiğimiz yaz Charlton Athletic'ten 16.5 milyon pounda Tottenham'a transfer olan ancak etkileyici bir performans ortaya koyamayan Darren Bent'in Juande Ramos tarafından gönderileceği düşünülüyordu ancak İngiltere'den gelen son haberler bu oyuncunun takımda kalabilme ihtimalinin olduğunu gösteriyor.

Tottenham bu hafta içinde Sunderland'den gelen resmi teklifi geri çevirdi. A.Villa'ya da benzer bir cevap vereceği düşünülen Tottenham'da şu anda Juande Ramos, Martin Jol döneminden kalan isimleri temizleme aşamasında. Chimbonda ve Kaboul'u transfer listesine koyan Ramos'un Bent için ise beklemede olduğu ifade ediliyor.

Ramos'un Berbatov'un takımdan ayrılıp ayrılmayacağına bakacağı ve eğer bu oyuncu takımdan ayrılırsa Bent'i kesinlikle takımda tutacağı söyleniyor.

Fıratcan Alçınkaya
19.Haziran.2007, 19:21
mecbur yoksa kim verir 16.5mpound çok fazla zarar yapacaklardı mecburen ellerinde tuttular...

ZeroG
19.Haziran.2007, 21:32
Bir Amerikalı işadamı daha Premier lig takımlarından birine göz koydu. Daniel Williams isimli işadamı kulübü almak için bir konsorsiyum kurmak hazırlığında olduğunu söylese de alım işleminin henüz çok uzakta olduğunu belirtiyor.

Aslen İngliz olan Williams, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Daha işin çok ama çok başındayız. İşin bitmekte olduğu ya da fiyatın belli olduğu yolunda çıkan haberler gerçek dışı," diye konuşurken, konsorsiyumun Mart başında teklife dahil olduğunu söyledi.

30 yaşındaki Williams, "Tanıdığım bir arkadaşım Premier ligde bir takım almak istiyordu ve Blackburn’un adı geçti, ben de o zaman ilgilenmeye başladım. Ancak o teklif vermekten vazgeçince ben devam ettim ve konsorsiyuma başka insanları da dahil ettim," dedi.

Williams sıkı bir Rovers taraftarı ve geçen sene Amerika’dan gelip takımın 3 maçını seyretti.

Williams’ın satış gerçekleşmesi halinde paranın büyük bir kısmını cebinden ödeyeceği, gerisini de finans şirketlerinin oluşturduğu konsorsiyumun karşılayacağı iddia edildi.

Manchester United, Liverpool ve Aston Villa daha önce Amerikalı işadamları tarafından satın alındılar ve gelen haberler Arsenal ve Manchester City’nin de satılacağı yönünde.

Ancak Blackburn’un satılması Ewood Park’ın eski sahibi Jack Walker’ın vekillerinin onayına bağlı.

Kaynak: goal.com

Fıratcan Alçınkaya
19.Haziran.2007, 21:46
Ztn hepsi satılıyo yakında İngiliz sahibi olan Premier Lig takımı kalmicak...

Fernando Gago
19.Haziran.2007, 22:02
Futbolun tadı kaçıyor bence ama önlenemez bir durum her klübü biri satın alacak anlaşılan

Fıratcan Alçınkaya
19.Haziran.2007, 23:40
Mourinho McCarthy'yi alamadı

Premier Lig'i Manchester United'ın ardından ikinci sırada tamamlayan ve gelecek sezona güçlü bir kadro ile çıkmak isteyen Jose Mourinho'nun Chelsea'si, Blackburn Rovers'tan Benni McCarthy'yi transfer edemedi.

2003-04 sezonunda Porto ile Şampiyonlar Ligi'ni kazanan Mourinho, kadrosunda yer verdiği McCarthy'yi Chelsea'ye kazandırmak istemesine rağmen, 2 maçta bir gol kaydeden G.Afrikalı oyuncu bu transferi reddetti.

Fernando Gago
20.Haziran.2007, 01:00
Ada kulübü Portsmouth, Peter Crouch’u 8 milyon pound karşılığında renklerine katmaya çok yakın.

Menajer Harry Redknapp, Liverpool’da yedek oturmaktan rahatsız olan dev forvet Peter Crouch’un Portsmouth ile anlaşmaya çok yakın olduğunu açıkladı.

Ancak teknik direktör Rafael Benitez kadro derinliği açısından oyuncuyu kadroda tutmaktan yana tavır takınıyor. Benitez’in oyuncuya 15 milyon pound değer biçmesi, takımdan ayrılması zorlaşan Crouch’u rahatsız etmişti.

Transfer sezonuyla birlikte Crouch ile ilgilendiğini açıklayan Portsmouth kulübü 10 milyon poundu gözden çıkarmıştı ancak Redknapp’ın 8 milyon poundluk anlaşmanın çok yakın olduğunu açıklaması futbolseverleri şaşırttı. Redknapp, Crouch’un 4 yıllık sözleşmeye imza atacağını ve haftalık 60.000 pound kazanacağını da belirtti.

Transferin 8 milyon pounda gerçekleşmesi halinde, oyuncuya 15 milyon pound değer biçen Benitez’in tepkisinin ne olacağı merakla bekleniyor.

a.arıcı-11
20.Haziran.2007, 01:14
Aslında tam Fenerbahçenin aradığı adam.Hem gelmek konusunda da sorun çıkarmaz kanımca ama uygun görülmemiş heralde

a.arıcı-11
20.Haziran.2007, 01:16
EURO 2008 kadrosunda lige yeni çıkan bir takıma gitmesi vizyonsuzluk olur kanımca.Zaten Aziz Yıldırım kadroyu koruyacağını söyledi satmayız yani:)

Fıratcan Alçınkaya
20.Haziran.2007, 01:17
Crouch her zaman bir jokerdir L'Pool gißi boş harcamalar yapan ßir takım 8msterlin için satması ßüyük hatadır...

Aykan19o3
20.Haziran.2007, 01:19
Torres - Villa güzel ikili olur ancak Liverpool Villa'yı pek istemiyor gibi.

hp-fm-gs
20.Haziran.2007, 01:21
O kadarda kolay değildir Villa'yı almak herhalde. Liverpool bu nedenle açıklama yapmış olabilir.

Aykan19o3
20.Haziran.2007, 01:22
Kazım Premier Lig'de yalan olur bence gitmemeli giderse Premier Lig gibi bir ligde çok iyi işler yapamaz..

hp-fm-gs
20.Haziran.2007, 01:23
Ben çokta beğenmiyorum Crouch'u. Bana göre düz hiçbir özelliği olmayan bir kule.

Varonil
20.Haziran.2007, 01:24
İstemesi bedava,ama alması bedava değil :) Kazım'ı Fenerbahçe Hull City'ye kolay kolay vermez:)

gerrrard
20.Haziran.2007, 03:51
Benni Dick McCarthy gerçektende süper bir yetenek.Ama alamadı Mourinho.:)

mustafa6685
20.Haziran.2007, 14:24
bu iş önceden sempatik geliyodu ama artık tadı kaçtı küçük takımlar iyice ezilmeye başlıyo bu yöntem yüzünden

mustafa6685
20.Haziran.2007, 14:26
gençleri hem buluyo hemde onları çok iyi yetiştiriyo bu işte wenger bir numara

mustafa6685
20.Haziran.2007, 14:29
arkadaşlara katılıyorum gerçekten çok gereksiz bir transfer

mustafa6685
20.Haziran.2007, 14:41
sekil adam valla herşey yakışıyo

mustafa6685
20.Haziran.2007, 14:45
manu önümüzdeki 15 senenin takımını kuruyo Sir bu ii biliyo

yunusgs
20.Haziran.2007, 18:54
Bende çok beğeniyorum kafaylada atıyor ayaklada.Liverpool satarsa hata Portsmouth alırsa müthiş bir iş yapmış olur.

PesimiSTyLa
20.Haziran.2007, 20:11
Cristiano Ronaldo, Portekiz'in Euro2008'den elenmesiyle birlikte transfer görüşmelerine başlamak için hiç zaman kaybetmedi.

Portekizli basın mensubunun Real Madrid'e gitme olasılığı hakkındaki sorusuna "Olasılıklar güzeldir" diye cevap veren yıldız futbolcu, transferin sadece kendisine bağlı olmadığını da sözlerine ekledi. Önümüzdeki günlerde anlaşmanın olup olmayacağının belirleneceğini ifade eden Ronaldo gülümseyerek; "Bir çok arzum var, bir kaç gün içinde yeni haberler duyabiliriz," ifadelerini kullandı.

Milli takım

Genç golcü Portekiz'in 3-2 kaybettiği maç hakkında herkesin çok üzgün olduğunu, duran topları kontrol edemediklerini ve 2 şanssız gol yedikten sonra maçı çeviremediklerini ifade eden Ronaldo, "Sonuçta futbol oynuyoruz. Herşey mümkün, Almanya'ya yarı finalde başarılar dilerim," dedi.

Dil konusu

İspanyolca konuşabildiğini dile getiren Ronaldo, İngilizce ve Fransızca çalıştığını daifade etti. Bu cümleyi fırsat bilen bir muhabirin "İspanyolca bilmen Madrid'e gitmeni kolaylaştırır mı?" şeklindeki sorusuna genç yıldız yine "Önüzmüdeki günlerde yeni haberler olabilir," şeklinde cevap verdi.

Ferguson?

Ronaldo'nun Alex Ferguson'un üzüleceğini bilse bile kararını açıklamak zorunda olduğunu söylemesi oyuncunun fikrini az da olsa belli etti. "Kararlarımı verirken insanların üzülüp üzülmeyeceğini düşünmem. Kendi kararlarımı kendim veririm," ifadelerini kullanan Ronaldo, yine de herkes için en iyisini dilediğini belirtti.

Scolari'nin tavsiyesi

Chelsea'nin yeni patronu ve Ronaldo'nun muhtemel rakibi Luis Felipe Scolari'nin oyuncuya "Bu bir rüya, hayatında bir basamak, unutma ki bazı fırsatlar insanın ayağına bir kere gelir, tren kaçtığında tekrar yakalayamazsın," nasihatlerini verdiği öğrenildi.

Özet

Ronaldo'nun açıklamalarını özetlersek, Real Madrid'in aklını fazlasıyla çeldiğinive oyuncunun Scolari'nin deyimiyle treni yakalamak istediğini söyleyebiliriz.Bakalım kulübünün gücü Ronaldo'nun fikrini değiştirebilecek mi ?

Fıratcan Alçınkaya
20.Haziran.2007, 21:08
Laudrup, Blackburn yolunda

Danimarkalı teknik adamın menajeri, Michael Laudrup’un Blackburn Rovers’ın başına gelmeye oldukça yakın olduğunu bildirdi.

Medyada yer alan haberlerde Blackburn Başkanı John Williams’ın Laudrup ile görüşme halinde olduğu açıklanmıştı. Menajer Bayram Tutumlu’nun da bu yönde bir açıklama yapması anlaşmanın ne denli yakın olduğunu gözler önüne serdi.

Tutumlu “20 yıllık çalışma hayatımda John Williams kadar etkileyici bir yönetici görmedim,” diyerek İngiliz yöneticiye beğenisini dile getirdi. Bayram Tutumlu, Laudrup’un görüşmeden önce Blackburn için fazla niyetli olmadığını, ancak Williams’ın onu ikna ettiği belirtti. Menajeri, Laudrup’un imzaya çok yakın olduğunu kaydetti.

Ada kulübü, Salı günü yaptığı açıklamada, gelecek hafta başında yeni bir teknik direktörle çalışmaya başlayacağını belirtmişti.