View Full Version : İngiltere Premier Lig Geçmiş Sezonlar
Onurap
02.Ağustos.2007, 06:48
Yaklaşık 1 aydır Adebayor'un ayrılıp ayrılmayacağı konuşuluyor, her gün bu konu hakkında
farklı bir haber çıkıyordu. Bugün tüm bu tartışmalara noktayı Togolu oyuncu koydu.
Bugün bir basın toplantısı düzenleyen Emmanuel Adebayor, "Ben tatildeyken herkes kafasından birşeyler yazmış. Ben kimseye Arsenal'den ayrılacağımı söylemedim. Ancak size bugün kesin birşey söyleyebilirim ki Arsenal ile 3 senelik sözleşmem var ve birkaç gün içerisinde bu sözleşmeye iki ya da üç sene daha ekleyecek bir anlaşma imzalayacağım." dedi
Arsenal'de çok mutlu olduğunu belirten Adebayor, "Benim kalbim hep Arsenal'de. Arsene Wenger benim babam gibi ayrıca patronum ve o ne derse yapacağım. Buradan ayrılmak gibi bir niyetim yok" dedi.Bu açıklama ile birlikte Barcelona ve Milan'ın Togolu yıldızı kadrosuna katma planarı suya düştü. (goal)
sakary Ali
02.Ağustos.2007, 18:45
kalması daha doğru ztn
anilton
02.Ağustos.2007, 19:44
Sunday Times'ın araştırmasına göre futbolcu olmak diğer mesleklere göre sanıldığı kadar servet kazandırmıyor. Niye diyecek olursanız, araştırmaya göre dünyanın en çok kazanan futbolcusu David Beckham İngiltere'nin en zenginler listesinde sadece 616. sırada yer bulmuş. Peki İngiltere Premier Ligi'nde top koşturan İngiliz yıldızlar içinde en zengini kimler?
İşte İngiltere'de en fazla servete sahip olan 25 futbolcu ve servetleri:
1. Michael Owen (Newcastle United) - 51 million avro – Liverpool’da parlayan Owen o zamandan beri parasını iyi biriktiriyor olmalı ki böyle bir yıllık serveti olsun. Yıldız futbolcu ayrıca ayakkabısının sponsorluğunu yapan Umbro’dan senelik 2.5 milyon avro kazanıyor.
2. Wayne Rooney (Manchester United) - 44 milyon avro – Haftalık 145,000 avro kazanan hırçın Rooney’nin Nike, Coca-Cola ve karısı Coleen sayesinde kısacası paraya para demiyor.
3. Rio Ferdinand (Manchester United) - 35 milyon avro – İngiliz milli futbolcu Nike ve Ben Sherman ile olan birlikteliğinin yanı sıra menajeri Pini Zahavi’nin tavsiyeleri ile çeşitli yatırımları sayesinde yıllık kazancı 35 milyon avroyu buluyor.
4. Frank Lampard (Chelsea) -24 milyon avro – Chelsea ile yaptığı yeni sözleşmeye göre Haftalık 180,000 avro kazanan Lampard’ın ayrıca Adidas ile 1.25 milyon avroluk ayakkabı sponsorluğu anlaşması var.
5. Steven Gerrard (Liverpool) -24 milyon avro – Abrahamovich’in servet teklifini reddedip Liverpool’da kalan kaptan, haftalık 150,000 avroluk kazancı ve Lampard gibi gene Adidas’la 1.25 milyon avroluk ayakkabı anlaşması var. Gerrard’ın otobiyogafisi ise İngiltere’de yok satıyor.
Galatasaray'ın yeni transferi Harry Kewell en zenginler listesinde yer alan futbolcular arasında.
İşte İngiltere’nin 30 yaş altı en zengin diğer futbolcuları:
6. John Terry (Chelsea)-20 milyon avro
7. Cristiano Ronaldo (Manchester United) -18 milyon avro
8. Damien Duff (Newcastle United) -17.5 milyon avro
9. Didier Drogba (Chelsea) -16 milyon avro
10. Harry Kewell (Galatasaray) - 16 milyon avro
11. Emile Heskey (Wigan Athletic)- 15 milyon avro
12. Kieron Dyer (West Ham United) -15 milyon avro
13. Ashley Cole (Chelsea) - 14 milyon avro
14. Joe Cole (Chelsea) - 14 milyon avro
15. Nicolas Anelka (Chelsea) - 14 milyon avro
16. Michael Essien (Chelsea) - 12.5 milyon avro
17. Craig Bellamy (West Ham United) - 11 milyon avro
18. Robbie Keane (Liverpool) - 11 milyon avro
19. Jonathan Woodgate (Tottenham Hotspur) - 10 milyon avro
20. Louis Saha (Manchester United) - 9 milyon avro
21. Fernando Torres (Liverpool) - 7.5 milyon avro
22. Jamie Carragher (Liverpool) - 7.5 milyon avro
23. Shaun Wright-Phillips (Chelsea) - 7.5 milyon avro
24. Cesc Fabregas (Arsenal) - 7.5 milyon avro
25. William Gallas (Arsenal) - 7.5 milyon avro
(Goal)
hp-fm-gs
02.Ağustos.2007, 19:45
En zengini aldık biz, en iyisi biziz.. :p :D
Cyzio
02.Ağustos.2007, 19:52
Benim için pek anlam ifade etmiyor bu değerler.Bu listedeki 5-6 oyuncu ilk 11'e çıkmamaktan top oynamayı unutmuşlardır..
cagri10
02.Ağustos.2007, 20:12
Fabregas Essien Drogba Daha Fazla Parayi Hakedİyor
GeNç KaRTaL
02.Ağustos.2007, 21:56
Zenith'in resmi sitesinden yapılan açıklamada Tottenham 1 hafta içerisinde Arshavin ile sözleşmeye imzalayacakmış.Hayırlı olsun.Güzel bir transfer oldu.Bakalım Arshavin Tottenham'da ne yapacak? Sönecek mi yoksa yoksa dahada iyiyemi gidecek? 2 side muhtemel.Umarım 2.seçenek olur..
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
02.Ağustos.2007, 22:01
Zenith'in resmi sitesinden yapılan açıklamada Tottenham 1 hafta içerisinde Arshavin ile sözleşmeye imzalayacakmış.Hayırlı olsun.Güzel bir transfer oldu.Bakalım Arshavin Tottenham'da ne yapacak? Sönecek mi yoksa yoksa dahada iyiyemi gidecek? 2 side muhtemel.Umarım 2.seçenek olur..
gerçekten arshavin i aldımı tottenham:confused:
GeNç KaRTaL
02.Ağustos.2007, 22:04
Fenerbahçe Tv'nin spor haberlerinde Zenith'in resmi sitesinden bu açıklamanın yapıldığı söylendi.Şİmdi baktım internet sitelerine böyle bir haber göremedim ama.:confused:
ultraslanerdem
02.Ağustos.2007, 22:19
Hadi hayırlısı bakalım. Aldıysa Totenham'a helal olsun...
Cyzio
02.Ağustos.2007, 22:47
Evet Zenit'ten resmi açıklama geldi transferin kısa süre içinde sonlanacağı belirtildi..
Fernando Gago
03.Ağustos.2007, 00:39
Owen gündemden çoktan düşmüş olmasına rağmen epey kazanıyormuş :)
Nedvedmania
03.Ağustos.2007, 00:40
10. Harry Kewell (Galatasaray) - 16 milyon avro
:)
Fernando Gago
03.Ağustos.2007, 03:23
Premier League'de son yıllarda gösterdiği performansla bir türlü taraftarını mutlu etmeyi başaramayan Newcastle United'da yapılan açıklamada Deportivo La Coruna takımının Arjantinli defans oyuncusu Fabricio Coloccini ile imza aşamasında olunduğu belirtildi.
Yapılan ilk teklifin Deportivo tarafından kabul edilmemesi İngiliz ekibin bu transferde geri adım atmaya itmiş durumda değil. Magpies'in 11 milyon avroluk bir transfer bedeliyle bu transferi bitireceğine kesin gözüyle bakılıyor. Takımın çalıştırıcısı Kevin Keegan'da Cuma günü Hertha Berlin ile oynanan ve mağlubiyetle ayrıldıkları yenilgiden sonra "Bir imza daha olacak. Bitme aşamasında" diyerek Fabricio Coloccini transferinin sinyallerini verdi.
deniz.91
03.Ağustos.2007, 04:25
İmzayı atarsa çok iyi bir transfer olur newcastle adına
fmsmyrna
03.Ağustos.2007, 07:57
Burada kazanmadan bahsedilmiyor servetlerinden bahsediliyor.Kazanma olsaydı Beckham bir numara olurdu zaten.Galiba futbolcuların varlıkları ele alınmamış Beckham'ın Los Angeles ve İngiltere'deki evleri tek başına geçerdi diğer futbolcuları
RoNNiE91
03.Ağustos.2007, 08:30
Bence Ronaldo ve Torres daha fazla hak ediyorlar.
Addolorato
03.Ağustos.2007, 08:44
11. Heskey çünkü adam 30 yaşında yaşlanmış geçmişte çok para kazanmış
24. fabregas daha çok genç ilerde kazanıcağı paralarla heskeyi katlar
ShevAnil
03.Ağustos.2007, 10:24
Rooney Çokmu Yaşlı ?? :)
SiR ToMaSRoSiCkY1
03.Ağustos.2007, 16:00
Beni en çok Torres,Fabregas vede Essien şaşırttı.İlerleyen senelerde ne olucak bakıp görücez.
BeeTLeJuiCe
03.Ağustos.2007, 17:46
http://www.sporx.com/images/galeri/33/6558/O_9a8d198481dc9b36028d976a67be4e76.jpg
Solskjaer veda etti: 1-0
Ole Gunnar Solskjaer'in jübile karşılaşmasında Manchester United, Espanyol'u 1-0 mağlup etti.
Sakatlığının ardından futbolu bırakmak zorunda kalan 35 yaşındaki oyuncu, sahada 25 dakika kalırken, MANU'ya galibiyeti getiren golü 82. dakikada Fraizer Campbell kaydetti.
İki takım oyuncuları tarafından saygıyla karşılanan Norveçli oyuncu, MANU forması altında 126 gole imza atarken, sahaya çocuklarıyla beraber geldi.
Karşılaşmanın ardından konuşan Solskjaer, taraftarlara teşekkür ederken, her zaman ki gibi çok iyi bir taraftar topluluklarını olduğunu söyledi. Bir senedir bu anın gelmesini beklediğini ifade eden Norveçli, organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür etti.
Kaynak: Sporx.com
El Barto
03.Ağustos.2007, 18:12
Onu hep iyi bir yedek olarak hatırlıyorum nedense. :)
Universal
03.Ağustos.2007, 18:23
Onu hep iyi bir yedek olarak hatırlıyorum nedense. :)
Emre abiye katılıyorum en azimli yedek olarak tarihe geçmiştir. Yıllardır o kulübede oturdu ve belkide sesini hiç çıkarmadı ve futboluda kırmızı şeytanlarda bıraktı.
Revolution
03.Ağustos.2007, 19:08
Senderos=Given + 10 milyon avro
İngiltere Premier Lig takımlarından Newcastle United'ın kadrosuna ısrarla katmak istediği Arsenal'in İsviçreli savunma oyuncusu Philippe Senderos için, 14 milyon avro ya da Shay Given artı 10 milyon avro ödemesi gerektiği iddia edildi.Newcastle United'in ilk olarak 7 milyon avro'luk bir teklif yaptığı fakat, Arsenal'in menajeri Arsene Wenger'in İsviçreli oyuncuyu takımında tutmak istediği belirtildi. Newcastle patronu Kevin Keegan'ın bu transferi ısrarla istemesi üzerine Arsenal'in yüksek teklifiyle karşı karşıya kaldığı ifade edildi.
İsviçreli genç futbolcu Arsenal formasıyla 64 maça çıktı ve 4 de gol kaydetme başarısı gösterdi. İsviçre Milli Takım formasını da 31 kez giyen yıldız oyuncunun 3 golu bulunuyor.
03.08.2008
Kaynak : Sporx.com dış haberler
deniz.91
03.Ağustos.2007, 19:12
Çok istiyorlar kanımca
nekop
03.Ağustos.2007, 19:19
Senderos'u pek begenmiyorum ben Cygan vardı Fransız ona benzetiyorum onuda begenmezdim.14 milyon avro etmez bence...
Cyzio
03.Ağustos.2007, 20:04
Newcastle kazık yer..
Fıratcan Alçınkaya
03.Ağustos.2007, 20:46
bitmiş ya Senderos ne ya***aksın adam Keegan...
eGowiCh
03.Ağustos.2007, 20:54
Tottenham çok iyi transferler yapıyor, Arshavin ile Pavlyuchenko'yu da alırsa büyük iş başarmış olur. Juande Ramos çok iyi bir kadro kuruyor, UEFA Kupası'nı kazanabilirler.
sitte
03.Ağustos.2007, 21:13
ArtıkFM 2009 'da ha bre Tothenham kariyeri görürüz:D
BeeTLeJuiCe
03.Ağustos.2007, 21:38
Modric hayranı biri olarak bunlardan biri kesin ben olurum. :)
Modric'ten dolayı Artık Spurs'ü takip edeceğim.
Arshavin yada Pavlyuchenko dan birini alırsa çok güzel bir ofans hattı kurmuş olacak. Ama birazda defansa takviye gerek gibi sanki.
Lionel Andres Messi
03.Ağustos.2007, 22:24
newcastle bu kadar aptallık etmemeli böyle bir teklif olursa wenger kabul eder given süper kaleci.
Lionel Andres Messi
03.Ağustos.2007, 22:27
arshavin premier ligte şov yapar bence ağır defans oyuncularını perişan edebilir.premier ligte bu tip defanslar çok var çünkü.
Lionel Andres Messi
03.Ağustos.2007, 22:41
Tottenham kalecisi Heurelho Gomes eski çalıştırıcısı Luiz Felipe Scolari’yi kendisine inandığı için teşekkür etti.
Gomes 2004’te PSV’ye gelmesinden sonra oldukça başarılı olmuş ve Avrupa’da söz sahibi kalecilerden birisi olmuştu. 27 yaşındaki kaleci geçen yıl oynanan Tottenham maçındaki performansı ile göz kamaştırmış ve Juande Ramos’un öğrencilerini UEFA Kupası’nın dışına itmişti.
Gomes bütün kalecilik bilgilerini Cruzeiro takımındayken Scolari ile beraber edinmişti ve bu nedenle Chelsea’nin yeni çalıştırıcısına oldukça müteşekkir.
Brezilyalı oyuncu diğer takım arkadaşları gibi Scolari’ye övgü dolu sözler söylüyor: “Bana böyle oynamam durumunda dünyadkai her takımda oynayabileceğimi söylemişyi. Bu nedenle ona saygı duyuyorum çünkü bana inanmıştı. Bir yıl sonra PSV ile anlaştım.”
goal.com
Lionel Andres Messi
03.Ağustos.2007, 22:43
Bu haftasonu yapılan bir görüşmede Robinho, Chelsea'ye gitme isteğinin, Cristiano Ronaldo'nun Bernabéu saflarına katılma isteği kadar çok olduğunu Real Madrid yönetimine iletti.
Marca'nın haberine göre, başkan Calderon ve teknik direktör Schuster ile yaptığı görüşmeler sırasında Robinho, düşüncelerini net bir şekilde ortaya koyarak isyan bayrağını açtı.
Stamford Bridge'den kendisine yapılan önerinin netleşmesinin ardından, Brezilyalı yıldız, Madrid'in kendisini sözleşme konusunda oyalayacağını ve sonunda beklentilerinin altında bir teklifi önüne koyacağını düşünüyor.
Ronaldo için yürütülen transfer çalışmalarında çok önemsiz bir ilave olarak teklifte kendisinin de olduğunu gören Robinho, Beyaz Şimşekler tarafından hiç önemsenmediğini düşünüyor. Oyuncu, duygularını açıkça ifade etmekten de çekinmiyor.
Marca, Robinho'nun Schuster ve Calderon'a "Chelsea'ye gitmeme izin verin" dediğini iddia ediyor.
Schuster, genç oyuncunun kulüpte kalmasını istediğini kamuoyuna açıklamıştı. Fakat, yönetimin de aynı yönde düşündüğü konusunda Brezilyalı'yı ikna edememiş olmalı.
Real Madrid'in Robinho'ya, şu an kazandığının iki katı olan, senelik 4 milyon Avroluk bir sözleşme önerdiği söyleniyor. Fakat Chelsea'nin teklifi, oyuncuya yıllık 6 milyon Avro civarı bir miktar öneriyor.
Robinho'nun Chelsea'ye gitmek istediğini söylediği toplantı öncesi Schuster, futbolcuyu sonunda İspanya'da kalmaya ikna ettiğini düşünüyordu.
Madrid teknik direktörü, basına verdiği demeçte, "Onunla konuştum ve planlarımızın önemli bir parçası olduğunu anlattım. O, çok önemli bir oyuncu ve gidip gitmeyeceğini düşünmek bile istemiyoruz" demişti.
Robinho, Londra ekibinin bu teklifini, Madrid'in kendisine yaptığı teklifin değerini arttırmak için kullanıyor olabilir. Fakat Chelsea'nin resmi bir teklif yapmaya hazırlandığı da düşünülürse, Brezilyalı yıldızın dileğinin gerçek olma ihtimali de hayli yüksek.
goal.com
Lionel Andres Messi
03.Ağustos.2007, 22:44
Tottenham Robbie Keane’den boşalan bölgeye Diego Forlan ile takviye yapmak istiyor.
Lancashire Evening Post’a göre Spurs Atletico Madrid’e Forlan için 27 milyon € önerecek. Daha önce iki sezon Premier Lig’de Manchester United forması giyen oyuncu 2004 yılında İspanya’ya gitmişti.
Uruguaylı oyuncu La Liga’ya geldikten sonra toparlanmış ve Villareal ile ilk sezonunda başarılı bir performans göstermişti. Daha sonra Atletico Madrid’e giden oyuncu Sergio Aguerro ile iyi bir ikili oluşturdu.
Tottenham Robbie Keane’i sattıktan sonra ve Dimitar Berbatov’un da Manchester’a gitmek istemesi nedeniyle forvet hattına takviye yapmak zorunda. Keane-Berbatov ikilisi geçen sezon Premier Lig’de 30 gol attı ve Juande Ramos benzer güçte bir forvet hattı oluşturmak istiyor. Forlan bu konuda iyi bir tercih olabilir.
Tottenham ayrıca Rus Andrei Arshavin ve Roman Pavlychenko ile de ilgileniyor. Hangisinin transfer edileceğini önümüzdeki günlerde göreceğiz.
goal.com
Lionel Andres Messi
03.Ağustos.2007, 22:45
Manchester City’nin menajeri Mark Hughes Blackburn’den eski öğrencisi Roque Santa Cruz’u transfer etmek istiyor.
Hughes geçen sezon Paraguaylı oyuncuyu Bayern Münih’ten almıştı. Bu transfer çok fazla eleştirilmiş ancak oyuncu beklentilerin ötesinde ligde 19 gol atmıştı. Yıldız oyuncunun bu performansı birçok takımı olumlu yönde etkiledi ve şampiyon Manchester onun için teklifte bile bulundu.
News of the World’e göre Mark Hughes eski öğrencisi Santa Cruz’u yeni takımına almak istiyor. Aynı habere göre Manchester City Blackburn’e 18 milyon € önerecek ancak Rovers en az 22 milyon € istiyor.
Ronaldinho’yu transfer edemeyen City forvete güçlü bir oyuncu almak istiyor. CSKA Moskova’dan Jo’yu alan City son maçta sakatlanmasına rağmen Santa Cruz’u kadroya katabilmek için yoğun çaba harcayacak.
goal.com
deniz.91
03.Ağustos.2007, 22:48
İyi bir transfer olur Tottenham adına verilen parada iyi görünüyor
Fernando Gago
03.Ağustos.2007, 22:49
City'nin hücum hattında faydalanamayacağı isimler var bunları takas olarak kullansa ve yüksek bir miktar parayı gözden çıkarsa belki gerçekleşebilir bu transfer Ama zor bir ihtimal
Lionel Andres Messi
03.Ağustos.2007, 22:50
Spartak Moskova'da oynayan Rus forvet Pavluychenko İngiltere'de Arsenal ya da Chelsea'de oynamak istediğini söyledi.
Adını ilk olarak yedekten girip 2 gol attığı İngilitere maçında duyuran ve sonra Euro 2008 de 3 gol kaydederek Arsenal ve Barcelona gibi büyük kulüplerin de dikkatini çeken Pavluychenko Arsenal ya da Chelsea'de oynamak istediğini söyledi.
Pavluychenko, " Premier Lig'i çok seviyorum ancak oraya gidersem Arsenal ya da Chelsea'de oynamak isterim. Şu ana kadar sadece Tottenham'dan teklif almadım. Bazı İspanyol ve İtalyan kulüplerinin de benim için teklifi var. Bu ligler de çok kaliteli. İyice düşünüp doğru kararı vermek istiyorum." dedi.
goal.com
Fernando Gago
03.Ağustos.2007, 22:51
Bent'i de satacak Tottenham İyi bir forvet transferi şart Ramos İspanya'dan oyuncu getiriri yine Forlan güzel transfer olur
Cyzio
03.Ağustos.2007, 22:52
http://www.fmscreenshots.com/images/0lz05gq2c2ch0gfef28x.gif (http://www.fmscreenshots.com/)
Dünyanın en prestijli ve en kaliteli ligi olan Premier Lig'in başlamasına yaklaşık 2 haftalık bir zaman kaldı ve yeni konu açma zamanımız geldi..:)
Premier Lig'de İlk Hafta Programı:
16 Ağustos Cumartesi
Arsenal - West Bromwich Albion
Bolton Wanderers - Stoke City
Everton - Blackburn Rovers
Hull City - Fulham
Middlesbrough - Tottenham Hotspur
West Ham - Wigan Athletic
Sunderland - Liverpool
17 Ağustos Pazar
Chelsea - Portsmouth
Aston Villa - Manchester City
Manchester United - Newcastle United
http://www.fmscreenshots.com/images/268bii7g1y2uwmuhzwjd.jpg (http://www.fmscreenshots.com/)
Fernando Gago
03.Ağustos.2007, 22:52
Real Madrid kaş yapayım derken göz çıkardı Robinho gibi çok önemli bir oyuncuyu kaybetti Robinho kolay kolay ısınamaz artık Madrid'e ...
Lionel Andres Messi
03.Ağustos.2007, 22:57
İspanyol Marca gazetesinin haberine göre iki kulüp transfer bedelinde anlaşma sağladı.
Son 2 haftadır bu transferi bitirmek için uğraşan Newcastle tam transfer sonlandı derken Deportivo'nun fiyat arttrmasıyla şok olmuştu. İspanyol Marca gazetesinin bugün verdiği habere göre iki taraf transfer bedelinde ( 12 milyon Euro) anlaşma sağladı.
Coloccini'nin menajeri de oyuncusunun Newcastle çok önceden anlaşmış olduğunu belirterek, " Coloccini için Premier Lig'de oynamak çok önemli. Zaten Newcastle da geri çevirilebilecek bir teklif yapmadı." dedi
goal.com
Cyzio
03.Ağustos.2007, 22:57
Santa Cruz müthiş bir sezon geçirdi, lige çok iyi alıştı.Ama istenilen rakam fazla gerçekleşmez gibi transfer..
Cyzio
03.Ağustos.2007, 22:59
Robinho yerden göğe kadar haklı.Madrid Ronaldo'yu alabilmek için sezonun Madrid adına en iyi oynayan, takımı taşıyan oyuncusundan anında vazgeçti.Chelsea'ye değilde Arsenal'e gitse daha iyi olur.Madrid haketmiyor Robinho'yu..
Cyzio
03.Ağustos.2007, 23:00
Newcastle sonunda iyi birini aldı defansa.eçen seneki 4-5 yemezler artık çoğu maçta..
deniz.91
03.Ağustos.2007, 23:03
Hayırlı olsun iyi bir transfer olmuş
barahir
03.Ağustos.2007, 23:44
"Bırakın Gideyim" demek moda oldu galiba.. Madem bu kadar erken ayrılacaktın ne diye uzun kontrat imzalıyosun?
Memedov
03.Ağustos.2007, 23:59
"Bırakın Gideyim" demek moda oldu galiba.. Madem bu kadar erken ayrılacaktın ne diye uzun kontrat imzalıyosun?
Mecburiyetten.
Böyle durumların olacagını bildiği için kulübler geleceği parlak olan oyuncuları bedavaya kaptırmamak için uzun vadeli kontrat imzalatıyorlar.
Bence bir futbolcu gitmek istiyorsa, onu kimse o takımda tutamaz. Mutsuz oldugu bir kulübte ne kadar başarılı olması beklenebilir ki.
deniz.91
04.Ağustos.2007, 00:00
Daha geçen mutluyum demiyomuydu
Cyzio
04.Ağustos.2007, 00:28
Nedense beğenmiyorum Forlan'ı.ManU'dayken de ısınamamıştım bi türlü.Bent'ten iyi olduğu kesin ama daha iyi birini bulabilir Tottenham.İş geçmiş Forlan'dan..
SiR ToMaSRoSiCkY1
04.Ağustos.2007, 03:26
Büyük oynuyor.
fmsmyrna
04.Ağustos.2007, 05:36
Rus oyuncular şampiyonadan sonra liglerinde çok kötü oynuyorlar hepsinin aklı transferde
El Barto
04.Ağustos.2007, 05:39
Chelsea'de de Arsenal'de de banko oynar diyemeyeceğim maalesef...
Büyük düşünüyor. Daha sıradan bir takımda daha büyük bir oyuncu olabilir akıllı davranırsa eğer.
Fernando Gago
04.Ağustos.2007, 07:02
Arsenal'in alabileceğine ihtimal vermiyorum Böyle bir girişimde bile bulunmazlar bence
deniz.91
04.Ağustos.2007, 07:27
Bence ikisindede banko oynayacak bir oyuncu değil.Tottenham West Ham Newcastle gibi ekipleri kendisine daha iyi olur kanımca
UlquioRRa
05.Ağustos.2007, 18:45
Robbie Keane için 30 MN az bile. Tot'ham değerini bilemedi. Artık Keane Liverpool'un yeni Fowler'ı olur.
deniz.91
06.Ağustos.2007, 22:50
Redknapp Kranjcar'ı tutmak istiyor
Sulley Muntari'yi İnter'e satan Portsmouth'un teknik direktörü Redknapp Kranjcar'ı kesinlikle takımda tutmak istediğini söyledi.
Geçen sene FA kupasını kazanan ve UEFA'da oynama şansı elde eden Portsmouth bu sene takımın önemli isimlerinden Muntari'yi kaybetti. Bugünler de ise başka bir yıldız Kranjcar'ın ismi transfer dedikodularında geçiyor.
Redknapp bu gün bu oyuncusu ile ilgili basın mensupları ile konuştu.
Redknapp, " Muntari'yi kaybettikten sonra Kranjcar'ı da kaybetmeyi takım kaldıramaz çünkü orta sahadaki en yetenekli iki oyuncumuzu kaybetmiş oluruz. Kranjcar'ın bize geldiği ilk sezonda kondisyon problemi vardı. Geçen sene bu problem biraz daha ortadan kalktı. Eminim bu sene daha da az kondisyon problemi yaşayacak. Kranjcar doğuştan yetenekli bir isim. Ayrıca genç ve her geçen sene daha da gelişeceğine inancım tam." diyerek Kranjcar'ın takım için ne kadar önemli olduğunu belirtti.
Goal.com
Fernando Gago
07.Ağustos.2007, 15:27
Portekiz basınına konuşan Cristiano Ronaldo, Ferguson'la görüştüğünü ve bir yıl daha Manchester'da oynayacağını açıkladı.
Portekiz gazetesi Publico'ya konuşan Cristiano Ronaldo Real Madrid'e gitmeyi istese de bir yıl daha Manchester'da oynayacağını dile getirdi.
Real'in kendisine çok yüksek bir rakam önerdiğini ve bu yüzden gitmeye bu kadar hevesli olduğunu belirten Ronaldo gazeteye şu açıklamalarda bulundu: "Ferguson benim düşüncülerimi, ben de onun söylediklierini dinledim. Ve her iki taraf içinde devam kararının faydalı olacağına inandık. Beni yıpratan ve üzen çeşitli spekülasyonlar ve dedikodular çıktı. Ama şunu kesin ve net olarak söylemeliyim; bir yıl daha Manchester'da tüm kalbim ve ruhumla oynayacağım. Onurum ve formam içim ter dökmeye devam edeceğim."
JunkChorn
07.Ağustos.2007, 15:29
Bence doğru bir karar.En tepede iken takım değiştirmek çok riskli,adaptasyon dönemi uzun sürerse bir daha toparlanamayabilirdi bence..Ayrıca Man.U'da görevini tamamladığını düşünmüyorum.Lig + ŞL'ye rağmen..
Fernando Gago
07.Ağustos.2007, 15:30
Fradrik Ljungberg, West Ham United ile sözleşmesini feshe ederek kulüpten ayrıldı.
Kulübün resmi internet sitesine açıklama yapan başkan Scott Duxbury, “Freddie Ljungberg’e saygı duyuyoruz ve anlaştığımız için mutluyuz. İleride onun için en iyisini diliyoruz.” dedi.
Ljungberg ise konuyla ilgili “West Ham için her şeyimi verdim ve güzel zaman geçirdim ama verdiğim karar iki taraf içinde en iyisi oldu. Şimdi ise futbol geleceğimi düşüneceğim.” dedi.
JunkChorn
07.Ağustos.2007, 15:31
Türkiye'ye gelmeyi düşünse keşke çok güzel olur.Ayrıca farklı bir deneyim olur ancak geleceğini hiç zannetmiyorum.Premier lig'de olmazsada yine Avrupa'da kalır yada ülkesine döner..
Onurap
07.Ağustos.2007, 18:45
bence realde manudaki performansı gösteremez..kalması daha doğruydu zaten..
barahir
07.Ağustos.2007, 19:11
İnşallah bu onun son kararı olur:)
BlackEagle19o3
07.Ağustos.2007, 20:41
Manu zaten Avrupanın en büyük 3-5 kulübünden biri, futbolu bırakana kadar orda oynasın.Efsane olsun, kulüp tarihine adı altın harflerle yazılsın...Real Madrid'e gidince ne olcak sanki;)
Nocna Mora
07.Ağustos.2007, 20:42
Real'de kendine yer bulacağını düşünmüyorum kalması iyi oldu
Memedov
07.Ağustos.2007, 20:50
Manu ile Ronaldo özdeşleşti neredeyse, R.Madrid'e gitmemesine sevindim.
a.arıcı-11
07.Ağustos.2007, 23:06
Real Madrid sömürgesinden kurtarılmış bir futbolcu daha.Umarım bu kararının arkasında durur.
a.arıcı-11
07.Ağustos.2007, 23:08
Onlarda zaten kollarını açmış kendisini bekliyolardı.Hayal aleminde yaşıyo.Tottenham ilgileniyor diye duymuştum ben Tottenham onun için ideal takım zaten orda kendini gösterirse Anelka gibi büyük bir takıma transfer olur.
Onurap
08.Ağustos.2007, 01:04
Çok zor bence oynaması..2 gol atar 10 kaçıran bir forvet :)
Nocna Mora
08.Ağustos.2007, 01:36
Chelsea'ye gidebilir Abrahamoviç faktörü var ne de olsa :D
RoNNiE91
08.Ağustos.2007, 02:06
Turnuvada kendini gösterdi ama o takımlarda direk banko oynaması çok zor.Kendini biraz daha geliştirmesi lazım.
Fernando Gago
08.Ağustos.2007, 05:14
Fulham Boby Zamora'nın yanına Everton'dan Andrew Johnson'ı transfer etti.
Everton'ın golcü oyuncusu Andrew Johnson, 12.5 milyon avro karşılığında Fulham'a transfer oldu.
Dört yıllık sözleşmeye imza atan 27 yaşındaki oyuncu bu sezon Fulham'ın bir diğer transferi Bobby Zamora'yla beraber forvet hattını oluştaracak.
Bu transferi gerçekleştirdikleri için çok mutlu olduğunu belirten menajer Roy Hodgson kulübün resmi sitesinde yaptığı açıklamada şunları söyledi: "Andy Jonson'ı takımımda görmek istediğimi hiç bir zaman inkar etmedim. Kendisinin önümüzdeki sezon gerçekleştirmek istediğimiz hedeflere ulaşmamızda yardımcı olacağına inanıyorum.
Johnson ise artık gelecek endişesinin kalmadığını belirterek "Fulham'a transfer olduğumdan ötürü çok mutluyum. Artık yeni kulübüm için oynayıp, faydalı olmaya odaklanabilirim" diye konuştu.
Fernando Gago
08.Ağustos.2007, 05:14
Geçtiğimiz sezon küme düşen Reading'de forma giyen Nick Shorey Aston Villa'ya transfer oldu.
Aston Villa, Reading'den Nick Shorey'i transfer ederek bu yaz dördüncü transferini gerçekleştirdi.
Shorey'in geçtiğimiz sezon küme düşen Reading'den ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor ve bir çok kulübün kendisiyle ilgilendiği biliniyordu.
Shorey'i transfer edip üç yıllık sözleşmeye imza attırdıkları için çok mutlu olduklarını belirten Martin O'Neill kulübün resmi sitesinde yaptığı açıklamada Aston Villa kadrosunu güçlendirmeye çalıştıklarını ifade ederek şunları söyledi: "Nicky Shorey'le her konuda anlaşmış bulunmaktayız. Kendisi sol bekte oldukça iyi oynamakta ve 18 ay önce İngiltere forması giyerek de kalitesini kanıtlamış bir oyuncu. Geçtiğimiz sezon harika bir performans gösteren Bouma'nın sakatlanması elbetteki bu transferde bir etken. Ama Shorey bir yedekten daha fazlası. "
Nocna Mora
08.Ağustos.2007, 05:20
Fulham için yararlı olabilecek bir transfer hayırlı olsun Fulham'a ve Andrew'e :D
Nocna Mora
08.Ağustos.2007, 05:21
Bence fazla forma şansı bulamaz ve çok iyi bir alternatif olur
garydelgadov
08.Ağustos.2007, 05:28
KraLımıza yeni kuLübünde başarıLar diLiyorum.Forvet hattımızda probLem yok.Anichebe-Vaughan estiririz yine Ligi.:cool:
GodfatheR
08.Ağustos.2007, 06:14
Shorey çok kaliteli bir oyuncu.İyi bir transfer yaptı Aston Villa.
erdemzorer10
08.Ağustos.2007, 09:17
beşiktaşın sağ açık sorunu vardı geçen sene keşke Türkiye ye gelse..
King_91
08.Ağustos.2007, 09:24
yarın haberler çıkar : galatasaray'ın transferinin gecikme nedeni ortaya çıktı diye ;)
GodfatheR
08.Ağustos.2007, 16:17
Bence Arap ülkelerine yada Amerikaya gider.Orada yıllık iyi ücretler alıp futbolu orada bırakır;diye düşünüyorum.
gtTs26
08.Ağustos.2007, 17:05
Kocaelispor'un yıldız avcısı başkanı düşmüşdür bile peşine :)
Fernando Gago
08.Ağustos.2007, 17:20
Bolton'ın deneyim savunma oyuncus Ipswich Town'a transfer oldu.
Bir dönem Real Madrid'de forma giyen deneyimli savunma oyuncusu Ivan Campo, Ipswich Town'a transfer oldu.
34 yaşındaki Bask kökenli oyuncu 1993-2003 yılları arasında İspanya'da Alaves, Valencia, Valladolid, Mallorca ve Real Madrid'de oynamıştı. 2003-2004 sezonunda Bolton'a bir yıllığına kiralanan oyuncu ertesi sezon İngiliz ekibine bonservisiyle transfer olmuştu.
Ivan Campo bu sezon Ipswich Town'da Premier Lig'e çıkma mücadelesi verecek.
Nocna Mora
08.Ağustos.2007, 17:35
Bence de Kocaelispor'a gelebilir.. Ne de olsa başkanın yıldız sözü var..
Nocna Mora
08.Ağustos.2007, 17:35
Real Madrid'deyken hiç sevmezdim onu; kendisi için iyi olan kararı vermiş hayırlısı olsun!
RoNNiE91
08.Ağustos.2007, 17:40
Hayırlı olsun.Ipswich tecrübeli bir oyuncu almış.Faydası dokunur.
deniz.91
08.Ağustos.2007, 23:14
Hayırlı olsun ipswiche faydası olur
deniz.91
08.Ağustos.2007, 23:15
Hayırlı olsun çok yararlı bir transfer olur
Cyzio
08.Ağustos.2007, 23:29
Johnson Everton'da kalır diye düşünüyodum, sürpriz oldu benim için.Fulham çok iyi transfer yaptı Johnson'u alarak.Diğer mevkilerede takviyeler yaspmalılar ama her senede düşmemeye oynamamalılar..
Nocna Mora
09.Ağustos.2007, 00:10
"Kendi başarımın kurbanıyım!"
Liverpool'un İspanyol Menajeri Rafael Benitez İngiliz basınına yaptığı açıklamada; İstanbul'daki 2005 Şampiyonlar Ligi Finali'nde elde edilen "büyülü" zaferin kendisiyle ilgili beklentileri çok yükselttiğini ve bir anlamda "kendi başarısının kurbanı" olduğunu dile getirdi.
Liverpool'un İspanyol Menajeri Rafael Benitez İngiltere'de Times Gazetesi'ne konuştu ve çar***ı açıklamalar yaptı.
İstanbul'daki 2005 Şampiyonlar Ligi Finali'nde İtalyan AC Milan karşısında ilk yarıyı 3-0 geride kapadıkları maçı seri penaltı atışları sonunda kazanarak "büyülü" bir zafer elde ettiklerini belirten Benitez, bu olayın ardından kendisinden beklentilerin hayli arttığını dile getirdi.
Bir anlamda "kendi başarısının kurbanı" olduğunu ifade eden Rafa, "İnsanın en büyük düşmanı kendisinden orantısız beklentiler içine girilmesidir. Tabi bu durumda olmayı her zaman tercih ederim, hala o maçı konuşuyoruz, her zaman da konuşulacak" dedi.
Nocna Mora
09.Ağustos.2007, 00:10
PSV'den Heurelho Gomes'i renklerine bağladıktan sonra tecrübeli bir yedek kaleci arayışına giren Tottenham, geçtiğimiz sezon La Liga'ya veda eden Real Zaragoza'nın 35 yaşındaki 1 numarası Cesar Sanchez'i 1 yıllığına kiraladı. Cesar sağlık kontrolünden geçmek için Londra'ya geldi.
Transferin hızlı takımı Tottenham'da bir imza daha!..
2008/09 Sezonu'nda Paul Robinson'la yola devam etmemeye karar veren ve oyuncusuyla yollarını ayıran Tottenham; PSV Eindhoven'in Brezilyalı kalecisi Heurelho Gomes'i renklerine bağladıktan sonra tecrübeli bir yedek kaleci arayışına girmişti.
2007/08 Sezonu sonunda La Liga'ya veda eden Real Zaragoza'nın 35 yaşındaki 1 numarası Cesar Sanchez'i 1 yıllığına kiralayan Tottenham, İspanyol kulübüyle de oyuncunun maaşının %70'i karşılığında el sıkıştı.
Cesar sağlık kontrolünden geçmek ve resmi sözleşmeye imza atmak için Londra'ya geldi.
Fernando Gago
09.Ağustos.2007, 02:50
Yedek kaleci lazımdı zaten Gomes'ten başka kaleci yoktu takımda Keşke genç bir oyuncu alınsaydı
Fernando Gago
09.Ağustos.2007, 06:02
İtalyanlar Ljunberg'in Peşinde
West Ham teknik yöneticisi Gianluca Nani, birkaç İtalyan kulübünün Freddie Ljunberg’in peşinde olduğunu söyledi.
Eski Arsenalli oyuncu West Ham’dan ayrıldıkta sonra İtalyan gazetelerinde ismi Roma ile anılmaya başlamıştı.
Nani’ye göre Ljunberg ile ilgilenen tek kulüp Roma değil.
“Ljunberg? Daha yeni kontratını feshetti ve nereye gideceğini bilmiyorum. Bir çok İtalyan kulübünden telefonlar aldım, Fiorentina, Milan ama dürüst olmak gerekirse sonuçta ne olacak bilmiyorum. Sonuç olarak kulüpten ayrıldı ve onunla ilgili konularla ilgim kalmadı.”
Fernando Gago
09.Ağustos.2007, 06:05
İki yıldır farklı takımlara kiralanan Chelsea defansı Alcides, bu yılı da Stamford Bridge'den uzakta geçirecek. Alcides bu sefer şansını Ukrayna'da deneyecek.
23 yaşındaki oyuncu, Vitoria'dan Avrupa'ya ilk olarak 2003 yılında geldi. Bir süre Schalke forması giyen Alcides, batı Londra ekibine transfer oldu.
Fakat mavi beyazlılar, oyuncuyu sürekli olarak kiralık vermekten yana tavır aldı. Daha fazla tecrübe kazanmasını istedikleri Sao Paulo doğumlu futbolcuyu, geçtiğimiz sezonlarda Benfica ve PSV'ye kiralık olarak vermişlerdi.
Genç savunma oyuncusu, şimdi ise Ukrayna ekiplerinden Dnjepr Dnjepropetrovsk'a kiralanıyor. Alcides'in yıl sonunda Londra'ya döneceği tahmin ediliyor.
ZeroG
09.Ağustos.2007, 12:08
Hayırlı olsun.Arsenal iyi takımdır:D.Bu sene çok şey bekliyorum Arsenal'den.En azından geçen senekinden daha iyi olacaktır.
ZeroG
09.Ağustos.2007, 12:17
Bence de başarı gelmez.Biraz daha beklemeleri lazım.Bir gün elbet gelecek ama o zaman ne kadar yakın bilinmez:D.
ZeroG
09.Ağustos.2007, 12:19
Bilmem nedendir ama Sunderland iyi bir çıkış yapacak gibi bir his var içimde...
Ghonedre
09.Ağustos.2007, 13:00
evet gecen sene takim cok sanssizdi yani kotu oynamadi manu yu iki macta da yendi herhalde liverpool 6-3 3-0 3-0 skorlar vardı chelse yi yeniyoduk 900 da essien attı yani kötü oynamadık geçen sene ama işte sakatlıklar baş belasıydı..
LaKe
09.Ağustos.2007, 13:08
Geçen seneki sakatlıklar inanılmaz talihsizlikti. Belki o kadar sakatlanma olmasaydı ve lige kötü başlamasaydık daha iyi yerlere gelecektik. Sağlık olsun. Bu sene ne yapacağımızı gerçekten merak ediyorum.
canavar20
09.Ağustos.2007, 13:57
İyi olmuş.. Bence değer.:)
deniz.91
09.Ağustos.2007, 15:38
İngiltere'nin küme düşmeye aday takımı bile 44 Milyon Avro'luk transfer parası ödüyor. Vay anasını be. :)
Gerçekten hayret yav
RobinVanPersie
09.Ağustos.2007, 15:39
http://img382.imageshack.us/img382/822/persie9cj7.jpg
http://img382.imageshack.us/img382/7192/persie5vx7.jpg
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
DuyarLı Arsenal Futbolcuları
spider3784
09.Ağustos.2007, 15:48
Premier Lig takımlarından Arsenal'in, Chelsea’nin orta saha oyuncusu Lassana Diarra için 5 milyon avroluk bir teklif yaptığı iddia edildi.
Chelsea, en büyük rakiplerinden birine Diarra’yı satar mı bilinmez ama, Arsenal’den başka oyuncu için makul bir teklif yapan da olmadı ve Chelsea'nin, gelecek sezon sözleşmesi bitecek olan Fransız 21 Yaş Altı Milli Takım oyuncusunu şimdi satıp ondan para kazanmayı düşünebileceği söyleniyor.
Diarra için Portsmouth, Fulham, Reading ve Middlesbrough kulüpleri sıraya girse de henüz bu ekiplerden resmi bir teklif gelmiş değil. Chelsea daha önce Florent Malouda transferiyle ilgili, Lyon’a Diarra’yı önermiş ancak Lyon bunu kabul etmemişti.
Bir ara Claude Makelele’nin veliahtı olarak bakılan Diarra, 2005’te Le Havre’den 2.6 Milyon avro karşılığında alındığından beri Londra kulübünde düzenli olarak forma şansı bulamadı. Arsene Wenger’in ise kadrosunu güçlendireceğini düşündüğü Diarra’yı kaçırmak istemediği bildirildi.
Benim beğendiğim bir oyuncu. Verdiği paslar çok isabetli. Arsenal'in alması iyi olur en azından Chelsea'dekinden daha fazla forma şansı yakalar.
deniz.91
09.Ağustos.2007, 15:49
Arsenale gereksiz transfer olur o mevkide var adamları
spider3784
09.Ağustos.2007, 15:50
Premier Lig ekiplerinden Liverpool, Aston Villa’nya gitmesi gündemde olan Scott Carson’u gönderip yerine Fransız kaleci Charles Itandje’yi almak istiyor.
Manchester United’ın da istediği Fransız oyuncunun Anfield’da görülmesi oyuncunun Liverpool’a transfer olmak üzere olduğu şeklinde yorumlandı.
21 yaşındaki genç kaleci Carson’ın da bir seneliğine Aston Villa’ya kiralık gideceği öğrenildi. Ancak ilk hafta Liverpool ile Aston Villa mücedele vereceği için transfer o maçtan sonrasına bırakıldı.
Yaz başında Carson’ın hiçbir yere gitmeyeceğini söyleyen Benitez ise, Lens’li kalecinin gündeme gelmesiyle bu fikrinden vazgeçmiş görünüyor.
Itandje ikinci kaleci olacak kadar kötü değil. Şahsen Liverpool'a gitmemesini isterim.
Aşk-ı Şehir
09.Ağustos.2007, 15:52
Bende istemem İtandje'nin Liverpool'a gitmesini harcanır yoksa ;;)
Ghonedre
09.Ağustos.2007, 16:30
zuhahahah mukemmel ya gercekten mukemmel hepsi cok sempatik futbolcular hele su adebayor varya adam herişi beceriyo haaaa
Lionel Andres Messi
09.Ağustos.2007, 16:31
bence çok yerinde ve süper transfer olur.sağ bek.sağ kanat,ön libero,mc her yerde coşar bu adam.
Fıratcan Alçınkaya
09.Ağustos.2007, 16:50
Lassana Diarra iyi oyuncu Wenger çok geliştirir onu...
Ztn Mourinho oynatmıyo arada 5maçta bir sağ beke monte ediyor...
spider3784
09.Ağustos.2007, 18:53
Sam Allardyce’in Boupa için teklif vermeye hazırlandığı iddia edildi.
Newcastle United’ın hocası Sam Allardyce’in kadrosunu Fulham'ın Senegalli orta alan oyuncusu Papa Boupa Diop’la takviye etmek istediği belirtildi.
Habere göre Allardyce, 29 yaşındaki oyuncu için 4 milyon poundluk bir teklif hazırladı.
İsviçre’de Neuchatal Xamax ve Grasshoppers formaları giymiş olan millî oyuncu Fulham formasıyla 82 maça çıktı, 9 gol attı.
Diop, geçtiğimiz sezon 5 milyon pound karşılığında Wigan’a verilecekti ama Patrick Vieira’ya benzetilen oyuncu son anda takımda kalmıştı.
Öte yandan Aston Villa’nın Fulhamlı 23 yaşındaki savunma oyuncusu Liam Rosenior içi 3 milyon pound teklif ettiği iddia edildi.
Newcastle adına süper olur. Barton, Diop çok güçlü olur Newcastle orta sahası.
Fıratcan Alçınkaya
09.Ağustos.2007, 19:28
Orta Alan da sağlam başarılı bir oyuncu Newcastle a faydalı olur...
spider3784
09.Ağustos.2007, 22:01
Orta Alan da sağlam başarılı bir oyuncu Bolton a faydalı olur...
Fırat yanlız Newcastle istiyor.:)
Fıratcan Alçınkaya
09.Ağustos.2007, 23:08
Sam Allardyce ağız alışkanlığı işte...:)
crazzy
09.Ağustos.2007, 23:29
Arsenal'in Çek yıldızı Tomas Rosicky Fransız yıldız golcü Thierry Henry takımdan ayrıldıktan sonra onun gölgesinbde kalan oyuncuların kendilerini gösterme fırsatı bulduklarını belirtti.
"Thierry Henry'nin takımdan ayrılması oyunculardaki potansiyeli açığa çıkardı. O gitti ama takımda en iyi golcü olmaya aday isimler hazır; Robin van Persie, Emmanuel Adebayor veya Eduardo da Silva."
"Daha önce 'Henry ve diğerleri' olarak biliniyorduk ancak artık kimse kimsenin gölgesinde değil. Mükemmel bir hazırlık kampı geçirdik ve hepimiz sorumluluk almaya hazırız. Bizim oyun stilimiz değişmeyecek, hep golü isteyeceğiz."
Arsenal'in Çek yıldızı Tomas Rosicky Fransız yıldız golcü Thierry Henry takımdan ayrıldıktan sonra onun gölgesinbde kalan oyuncuların kendilerini gösterme fırsatı bulduklarını belirtti.
spider3784
09.Ağustos.2007, 23:32
Henry'in yeri dolduralamaz ama doğru da demiş.
BlackEagle19o3
09.Ağustos.2007, 23:33
Henry benim hayran olduğum futbolcu.Onsuz daha iyi olmaları imkansız...
Limerick
09.Ağustos.2007, 23:33
Abi yapmasın etmesin Henry çok büyük oyuncuydu Rosicky çekememiş onu herhalde :D Henry gölgesinde kim kalmazdı ki? Ama 4-4-2 dergisinde E.Adebayor'un röportajını okudum hiçte böle bi konudan bahsetmiyo..Aksine Henry'e olan hayranlığını , onu çalıştırdığını dile getiriyodu... :)
ChAoS
09.Ağustos.2007, 23:36
Resmen HenrY'i kıskanıyomuş Rosicky. Bence HenrY'siz daha başarısız olacaklar.
eGowiCh
10.Ağustos.2007, 00:11
Sunderland'den rekorluk transfer
İngiltere Premier Ligi takımlarından Sunderland, Britanya'da bir kaleci için ödenen en yüksek bedel olan 9 milyon Pound karşılığında İskoç file bekçisi Craig Gordon'ı kadrosuna kattı.
http://www.ntvspor.net/Images/17820.jpg
Bu sezon İngiltere Premier Ligi'ne yükselen Sunderland, Hearts'te forma giyen İskoç milli kaleci Craig Gordon'ı 9 milyon Pound karşılığında renklerine bağladı.
Sunderland'in 9 milyon Pound bonservis bedeliyle transfer ettiği 25 yaşındaki kaleci, Britanya tarihindeki en pahalı kaleci oldu. Aynı zamanda Sunderland tarihinin de en pahalı futbolcu olan Gordon, yeni takımıyla 5 yıllık sözleşme imzaladı.
Snderland Teknik Direktörü Roy Keane, "Craig'in önünde daha çok güzel yıllar olacağına eminim. Ona sonsuz güvenim var çünkü bence en iyi kaleciyi transfer ettik. Gelebileceği en iyi yer burasıydı çünkü kulübümüzde gerçekten çok iyi kaleci eğitmenleri var" dedi.
Britanya'da bu zamana kadar en pahalı kaleci transferini, 2000 yılında Monaco file bekçisi Fabien Barthez'i, 7.8 milyon Pound karşılığında renklerine bağlayan Manchester United yapmıştı.
Craig Gordon, Sunderland'ın transfer döneminde kadrosuna kattığı 7. futbolcu oldu. İngiliz ekip daha önce, Greg Halford, Russel Anderson, Michael Chopra, Kieran Richardson, Dickson Etuhu ve Paul McShane'ı da renklerine bağlamıştı.
NTVSpor
uAsamet91
10.Ağustos.2007, 00:16
Bence Sunderland müthiş bir kaleci aldı.
Fietra 10
10.Ağustos.2007, 00:16
yeni çıkan takımlara bayagı bi para veriliyor ingiltere'de..Sunderland'te bu parayı cömertce kullanmış anlaşılan
eXcitinG
10.Ağustos.2007, 00:27
SunderLand bu sezon Premier Lige renk katacak takımLardan birisi oLucak bence.Çok iyi ve yerinde transferLeri var.
RobinVanPersie
10.Ağustos.2007, 00:50
Arsenal Henry siz daha iyi olacaktır.Vieira gittikten sonrada buna benzer şeyler ortaya atıldı ama Francesc Fabregas Diye biri geLdi ve Vieira nın adı anılmaz oldu.Biliyorum Henry-vieira karşılaştırması saçma olabilir ama...Gene aynı şeyin olacağına inanıyorum ve umut ediyorum...Robin van Persie golcü boşluğunu en iyi şekilde dolduracaktır...Henry ayrılırken yaptığı açıklamada yeni yıldız konusunda Van Persie yi üstüne basa basa vurgulamıştı...
nekop
10.Ağustos.2007, 00:52
Çok vermişler iyi kaleci ama etmez o kadar...
RobinVanPersie
10.Ağustos.2007, 00:53
ihtiyaç yok bence
Fernando Gago
10.Ağustos.2007, 01:06
Arsenal iyi değerlendirir bu oyuncuyu alınsa iyi olur
Fernando Gago
10.Ağustos.2007, 01:08
İngiliz klüpleri için para sıkıntısı yok doğal karşılamak lazım
Fernando Gago
10.Ağustos.2007, 01:08
Bu sene görücez daha mı iyiler daha mı kötüler
Fıratcan Alçınkaya
10.Ağustos.2007, 01:11
Henry siz işleri çok zor... Çok arıyacak Arsenal Henry...
Ztn gecen sene aradılar sakatlığından dolayı..
Ghonedre
10.Ağustos.2007, 01:16
thierry henry ya damin adi baskaydi plase vuruslari dribblingleri top teknigi joga bonito reklamindaki hareketleri herseyiyle henry o takimin herseyiydi ama henrysiz oynamaya alismalari lazim takimin en buyuk eksigi bir lider oyuncu bunuda fabregas ustlenecek gibi duruyor
El Comandante
10.Ağustos.2007, 01:22
Henry gibi birisinin eksikligini mutlaka hissedecektir Arsenal.Onun gibi bir lideri kaybettikten sonra Arsenal`in daha güclü olacagini düsünmek cok sacma.
Bulut
10.Ağustos.2007, 01:43
Ayrılışından doğan boşluğun paranoyaya dönüşü sonucu olsa gerek...
Zira bunu dillendiren şahsın bir klinik psikoloğa yönlenmesi esefle tavsiyemdir. :)
starfreedom
10.Ağustos.2007, 01:51
Züğürt tesellisi mi desem ne desem bilemedim :)
Fernando Gago
10.Ağustos.2007, 02:01
Kesin bilgisi olan var mı ... man utd sitesinde alındı olarak gözükmüyor transfermarkt sitesinde alındı gözükmüyor ???
Del Piero_10
10.Ağustos.2007, 02:04
Kesin bilgisi olan var mı ... man utd sitesinde alındı olarak gözükmüyor transfermarkt sitesinde alındı gözükmüyor ???
Kiralandı yada önümüzdeki günlerde resmi olarak kiralarlar.
crazzy
10.Ağustos.2007, 02:39
İngiltere Premier Lig kulüplerinden Fulham, Watford’dan Hameur Bouazza’yı kadrosuna kattı.
Bouazza’nın yaklaşık olarak 4 milyon sterlin karşılığında Fulham’la 4 yıllığına anlaştığı belirtildi.
22 yaşındaki oyuncu, teknik direktör Lawrie Sanchez’in bu dönem kadroya kattığı sezkinci isim oldu. Sanchez, milli oyuncunun takımın vazgeçilmezleri arasına girip takıma büyük katkı sağlayacağına inanıyor.
Sanchez konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Bouazza takım hücumuna hız ve güç katacaktır,” diyerek bu oyuncuya olan güvenini gösterdi.
Bouazza da yeni takımıyla ilgili olarak, “Takıma alışmak için birkaç gün antremana çıkmalıyım. Umarım ki Çarşamba günü Arsenal’e karşı forma giyeceğim. Gerçekten çok büyük bir maç olacak. Fulham’a gelmekten dolayı çok mutluyum. Uzun bir transfer sürecinden sonra buraya geldim. Antremana çıkmak için can atıyorum” diye konuştu.
Yazı çok hareketli geçiren Fulham şimdiye kadar Diomansy Kamara, Aaron Hughes, Steven Davis, Chris Baird, David Healy, Paul Konchesky and Lee Cook gibi oyuncuları transfer etti.
Sanchez yeni sezon öncesi, “İlk maçımıza birkaç gün kaldı ve bu sezon Premier Lig’de bizi başarıya taşıyacak oyuncular var. Bu transfer sezonunda kadromuza iyi oyuncular kattık,” dedi.
ultraslanerdem
10.Ağustos.2007, 12:08
Bouazza'yı Arsenal maçında oynatmaları hata olur.Zaten kadroları yeterince geniş.Biraz takıma alışması lazım...
spider3784
10.Ağustos.2007, 15:05
Şahsen her zaman Fulham'ın transferlerini beğenen biri olmuşumdur.
Fıratcan Alçınkaya
10.Ağustos.2007, 15:55
4mSterlin 5-6m€ civarı bişey yahu çok para veriyolar bu takımlar...
Hayırlı olsun ...
crazzy
10.Ağustos.2007, 16:19
İngiltere Premier Lig'in yeni ekibi Derby County, Hamburg'da forma giyen A.B.D.'li Milli futbolcu Benny Feilhaber'i renklerine bağladı.
Cumartesi günü ligin ilk maçında Portsmouth ile oynanacak maçta forma giyemeyecek olan 22 yaşındaki futbolcuyla ilgili konuşan Derby teknik direktörü Billy Davies, "Bir başka genç ve Milli takımda gelişen çok iyi bir futbolcuyu daha kadromuza kattık. Benny'nin Premier Lig'de mücadele etmeye hazır bir potansiyeli olduğunu düşünüyorum" dedi.
Brezilya doğumlu olan ortasaha futbolcusu, 8 defa giydiği A.B.D. Milli takım formasında, Haziran ayında Meksika ile oynanan CONCACAF Gold Cup finalinde attığı golle ülkesine şampiyonluğu getiren futbolcu olmuştu.
Genç futbolcu geçtiğimiz sezon Hamburg formasıyla, 1'i Arsenal'le deplasmanda oynanan Şampiyonlar Ligi maçı olmak üzere toplam 9 maçta görev almıştı.
spider3784
10.Ağustos.2007, 16:22
Derby gibi bir takım için iyi sayılabilecek bir oyuncu.
GeNç KaRTaL
10.Ağustos.2007, 17:39
Arsenal'de daha fazla forma şansı bulur.Kendini daha çok geliştirir Arsenal'de.
ogcj_me
10.Ağustos.2007, 17:46
transfer ücreti çok güzel
diarrada arsenalde kazanır
Atakan38
10.Ağustos.2007, 18:02
Vasat Bi Adam Bence
Gereksiz Olur ArsenaL İçin
ArsenaL Tam Fm Kadrosu Gibi
Hasta Oluorum KadroLarına
O Yuzden Bence Diarra'ya Gerek Yok
canavar20
10.Ağustos.2007, 18:06
İyi transfer diye düşünüyorum hayırlısı.:)
canavar20
10.Ağustos.2007, 18:06
Gereksiz diye düşünüyorum.:)
canavar20
10.Ağustos.2007, 18:08
Bu sene görücez daha mı iyiler daha mı kötüler
.......
Vay be adama bak de get işine.http://www.cmfmfan.com/forum/images/smilies/smile.gif Henry böyle hakeret ediyolar sanki bana yapılıyor valla.http://www.cmfmfan.com/forum/images/smilies/mad.gif
Müslüman kardeşim. http://www.cmfmfan.com/forum/images/smilies/wink.gif http://www.cmfmfan.com/forum/images/smilies/biggrin.gif
Del Piero_10
10.Ağustos.2007, 18:15
Diaby'den pek farkı yok.
Fernando Gago
10.Ağustos.2007, 18:29
.......
Vay be adama bak de get işine.http://www.cmfmfan.com/forum/images/smilies/smile.gif Henry böyle hakeret ediyolar sanki bana yapılıyor valla.http://www.cmfmfan.com/forum/images/smilies/mad.gif
Müslüman kardeşim. http://www.cmfmfan.com/forum/images/smilies/wink.gif http://www.cmfmfan.com/forum/images/smilies/biggrin.gif
Benden neden alıntı yaptın anlamadım :)
GeNç KaRTaL
10.Ağustos.2007, 18:35
Aslında düşününce Arsenal ve Henry'nin ayrılması gerektiği kanısına vardım.Çünkü takım olarak Henry bağımlı bir hale gelmişti Arsenal.Henry'siz oynamaya alışmaları lazım.Eğer ki bunuda atlatırlarsa güzen günler Arsenal'i bekliyor.
Cyzio
10.Ağustos.2007, 18:41
Henry'nin yerini doldurabilecek bi adam alsalardı da bu açıklamayı yapsaydı belki normal karşılanabilirdi ama takım daha kötü oldu.İyi oyuncularını gönderdikleri gibi gelen parayla da ilk 11'e girebilecek oyuncu almadılar.Bu sene işleri zor hemde çok zor..
Onurap
10.Ağustos.2007, 19:15
http://www.maraton.com.tr/qHUsMbuK28cYW/images/news_images/52715_1_080810102418.jpg
Manchester United’ın Portekizli yıldızı Cristiano Ronaldo Carrington’daki kampa döndüğünde takım arkadaşları tarafından ilginçbir sürprizle karşılandı
Transfer sezonu başından beri Real Madrid'e gitmek istediğini belirten ama son anda Manchester United takımında kalan Ronaldo'yu geldiği ilk idmanda bir sürpriz bekliyordu.
Manchester United’lı futbolcular Real Madrid'e transfer olamayan arkadaşları Ronaldo’ya üzerinde adının yazdığı 7 numaralı bir Real Madrid forması armağan ettiler.
Portekizli futbolcu hediyeyi gördükten sonra gülmekten kendini kaybetti. Ve futbolcu arkadaşlarına verdiklerini hediyeyi sonsuza dek saklayacağını söyledi.
The Sun gazetesinin haberine göre futbolcuların oldukça neşeli olduğu ve bu şaka karşısında kimsenin gerilmediği belirtilirken muzipliklerin antreman boyunca sürdüğü kaydedildi.
Kaynak: İnternetspor
GeNç KaRTaL
10.Ağustos.2007, 20:09
Ben hala anlayailmiş değilim Henry'nin nasıl 23 Milyon Euro'ya transfer olduğunu.Daha fazla etmesi gerektiğini düşünüyorum.
spider3784
10.Ağustos.2007, 20:12
Tıpkı Vieira gibi.:)
Fıratcan Alçınkaya
10.Ağustos.2007, 20:47
Henry siz Arsenal... Tuzsuz Yemek...
Çok arıyacaklar Henry i...
BlackEagle19o3
10.Ağustos.2007, 22:26
Pek bi ihtiyaçları olduğunu sanmıyorum:)
RobinVanPersie
10.Ağustos.2007, 23:49
Ashley Cole un ayrıLma sebebide takımın Henry nin ardında kaLması,ön pLanda tutuLmasıydı..
Del Piero_10
11.Ağustos.2007, 00:07
Ashley Cole un ayrıLma sebebide takımın Henry nin ardında kaLması,ön pLanda tutuLmasıydı..
Ashley Cole Henry'nin önünde yer almak istemişse sorun onda.
Fıratcan Alçınkaya
11.Ağustos.2007, 00:16
Hatırladım kadarıyla A.Cole nin sorunu Henry nin önünde olmak değil Wenger ile olan anlaşmazlıkları...
Del Piero_10
11.Ağustos.2007, 00:31
Lig maçlarının sonuçlarını ve ligin puan durumunu lig ile ilgili genel değerlendirmeleri bu başlıkta yapıyoruz.
Fıratcan Alçınkaya
11.Ağustos.2007, 00:54
Premier League'e 'merhaba'
İngiltere Premier Ligi, yarın oynanacak 7 maçla start alacak. Transfere en çok para harcayan ve dünyanın en prestijli ligi olarak gösterilen İngiltere Premier Ligi, yarın başlıyor.
Türk futbolculardan Tugay Kerimoğlu, Emre Belözoğlu ve Tuncay Şanlı'nın da forma giydiği Premier Lig'de yarın 7 karşılaşma oynanacak. Fenerbahçe'den Middlesbrough'a transfer olan milli futbolcu Tuncay Şanlı, sezonun ilk hafta maçında, milli takıma bu sene veda eden tecrübeli futbolcu Tugay Kerimoğlu'nun takımı Blackburn Rovers karşısına çıkacak. Karşılaşma, yarın Middlesbrough'nun sahasında oynanacak.
Milli futbolcu Emre Belözoğlu'nun formasını giydiği Newcastle United, Fenerbahçe'nin eski futbolcusu Nicolas Anelka'nın top koşturduğu Bolton Wanderers ile karşılaşacak. Geçen sezonun şampiyonu Manchester United ise, Pazar günü kendi evinde Reading ile karşı karşıya gelecek. İngiltere Premier Ligi'nde ilk hafta maçlarının programı şöyle:
YAZ DÖNEMİNDE EN PAHALI TRANSFERLER
OYUNCU NEREDEN NEREYE ÜCRET (POUND)
Fernando Torres At. Madrid Liverpool 20.2m
Owen Hargreaves Bayern Munich Man United 16.8m
Darren Bent Charlton Ath. Tottenham H 16.5m
Thierry Henry Arsenal Barcelona 16.2m
Florent Malouda Olympique Lyon Chelsea 13.5m
Ryan Babbel Ajax Amsterdam Liverpool 11.5m
Rolando Bianchi Reggina Man City 8.8m
Nigel Reo-Coker West Ham United Aston Villa 8.5m
Eduardo da Silva Dynamo Zagreb Arsenal 8.0m
Djibril Cisse Liverpool Marseille 8.0m
Anderson Porto Man United 8.0m
Nani Sporting Lisbon Man United 8.0m
MART 2007'DEN BERİ HOCA DEĞİŞİKLİKLERİ
MENAJER NEREDEN NEREYE
Sam Allardyce Bolton Wanderers Newcastle United
Sammmy Lee Bolton (deputy) Bolton Wanderers
Lawrie Sanchez N.Ireland Fulham
Chris Coleman Fulham Real Sociedad
Stuart Pearce Manchester City England Under-21
Sven-Goran Eriksson - - - Manchester City
Glenn Roeder Newcastle United - - -
Paul Jewell Wigan Athletic - - -
Chris Hutchings Wigan A (deputy) Wigan Athletic
1. Hafta Fikstür
11 Ağustos 2007
Bolton - Newcastle Utd
Derby County - Portsmouth
Middlesbrough - Blackburn
Aston Villa - Liverpool
Everton - Wigan
Sunderland - Tottenham
West Ham United - Manchester City
12 Ağustos 2007
Arsenal - Fulham
Chelsea - Birmingham
Manchester Utd. - Reading
Nocna Mora
11.Ağustos.2007, 01:12
Alex Ferguson kızmadı mı acaba :D
RoNNiE91
11.Ağustos.2007, 01:19
Cidden kızmadı mı?Ben olsam kızardım açıkçası :D
REsist JuvE11
11.Ağustos.2007, 01:26
Darren Bent Charlton Ath. Tottenham H 16.5m
Thierry Henry Arsenal Barcelona 16.2m
Florent Malouda Olympique Lyon Chelsea 13.5m
şu transferlere ve fiyatlarına bakın..darren bent;malouda ve özellikle henry den daha pahalı..ingilizlerin eli açık galiba..ayrıca burdan anlaşılıyoki ingilizler transfer den 1gram anlamıyor...bak barçaya henry gibi bir topçuyu ne kadar düşük bir fiyata hatta bedavaya almış..
KaF KeF
11.Ağustos.2007, 01:31
çok haklısın aga.....
I3esiktas
11.Ağustos.2007, 01:40
Ben Ronaldo yerınde olsam Bozulurum.
YusufT
11.Ağustos.2007, 01:42
gercektende haklisin.
Fernando Gago
11.Ağustos.2007, 02:00
Ronaldo'ya anlamlı bir mesaj vermişler takım arkadaşları :)
eGowiCh
11.Ağustos.2007, 02:12
Tevez sonunda Manchester United'da
Transferindeki tüm pürüzler giderilen Arjantinli golcü Carlos Tevez, resmen Manchester United'lı oldu.
http://www.ntvspor.net/Images/17859.jpg
Bonservis hakkı MSI Menajerlik Şirketi'nde bulunan ve Manchester United'a iki yıllığına kiralanması beklenen Carlos Tevez, İngiltere Futbol Federasyonu tarafınca yürütülen transferde usulsüzlük incelemeleri biter bitmez Manchester United'ın resmi kadrosunda yer aldı.
Bu yaz Copa Amerika'da forma giyen ve kısa bir tatil sonrası Manchester'a gelen 23 yaşındaki yıldızın önümüzdeki hafta Manchester City ile oynanacak derbi karşılaşmasında forma giymesi bekleniyor.
Transferin federasyon tarafından onaylanması üzerine basın açıklaması yapan Alex Ferguson, "Tevez beni şaşırttı. Copa Amerika sonrası kısa bir tatil yaptı. Fizik-kondisyon olarak çok daha zayıf olmasını bekliyordum fakat, antremanlarda gücünün yerinde olduğunu gösterdi" dedi.
Öte yandan, İngiltere Futbol Federasyonu tarafından West Ham United Kulübü'ne transferde usulsüzlük sebebiyle 5.5 milyon pound ceza verildi.
NTVSpor
deniz.91
11.Ağustos.2007, 02:12
Ferguson yerinde olsam kızarım yada yönetim:)
crazzy
11.Ağustos.2007, 02:20
İsviçreli milli oyuncu, bu sezon Premier Lig’de iyi yerlere gelecek bir takım kurmak isteyen Birmingham teknik direktörü Steve Bruce’un kadroya kattığı sekizinci isim oldu.
Djourou geçen sezon 21 lig maçında forma giydi ve bu açıdan Birmingham’a faydalı olabilecek tecrübesi var. 20 yaşındaki genç oyuncu Ocak 2008’e kadar Birmingham’a kiralansa da bu sürenin uzatılabileceği söyleniyor. Bacary Sagna’nın transferinden sonra Wenger takımda yeteri kadar oyuncusu olduğunu düşünmüş olacak ki Djourou’nun Birmingham’a gitmesine izin verdi
Steve Bruce’un yetenekli defansı kadrosuna katmaktan dolayı mutlu olduğu gözlerden kaçmadı. İngiliz hoca, “Öyle düşünüyorum ki Djourou en az 10 yıl boyunca Arsenal defansında görev yapabilecek kapasitede bir oyuncu. Arsene Wenger’e böyle bir oyuncuyu kadromuza katma fırsatı verdiği için minnettarım. Güçlü, hızlı ve topla oynayabilen bir oyuncu. Defansta ve orta sahada görev yapabiliyor” şeklinde konuştu.
crazzy
11.Ağustos.2007, 02:21
Premier Lig ekiplerinden Aston Villa, İngiltere milli takımında da forma giyen Scott Carson’u bir sezon için Liverpool’dan kiraladı.
Geçen sezonu Charlton’da kiralık olarak geçiren Carson’un bu sezon Liverpool’da kalması bekleniyordu. Fakat Rafa Benitez, Jose Reina’nın formsuzluğuna rağmen bu oyuncuyu kiralık gönderme kararı aldı.
Leeds United’da da forma giyen genç eldivenin Villa’ya maliyeti sezonluk 2 milyon sterlin olacak fakat oyuncu, Premier Lig kurallarına göre sezonun ilk maçında forma giyemeyecek.
Villa kaptanı Gareth Barry bu transferle ilgili şöyle konuştu: “Bizim için gerçekten çok önemli bir transfer. Scott, kendini ispatlamış bir Premier Lig oyuncusu. Charlton’da gösterdiği performans gerçekten mükemmeldi. Aynı zamanda Şampiyonlar Ligi tecrübesi de var. Scott, her zaman ihtiyacınız olan tipte bir futbolcu. Teknik direktörümüzün takımın her hattına böyle kaliteli oyuncular almak istemesinin en güzel örneği. Scott, İngiltere milli takımında ilk kaleci olmak için Paul Robinson’u zorlamak istediğini de söylemişti. Bütün sezon Villa’da Martin O’Neill ile çok büyük işler başaracağına eminim.”
Fernando Gago
11.Ağustos.2007, 02:38
Tevez transferi sonunda bitti ayrıca 32 numarayı giyecekmiş
Omerdinho
11.Ağustos.2007, 03:01
Dikkatimi cekti bu West Ham'da ceza almaktan bir türlü kurtulamadi ne yapsalar ceza aliyorlar adamlar :)
KaF KeF
11.Ağustos.2007, 04:05
FA Cup şampiyonu Portsmouth ile Premier League şampiyonu Manchester United 90 dakikada birbirlerine üstünlük sağlayamadılar. Karşılaşma golsüz berabere bitti. Uzatma oynanmayan karşılaşmada direk penaltılara geçildi.
Manchester United'da Tevez, Giggs ve Carrick Portsmouth'ta ise sadece Defoe penaltı atışlarını gole çevirebildi. Portsmouth'ta Diarra, Mvuemba ve Glen Johnson penaltıları kaçırdı.
Penaltı atışları sonucunda Portsmouth'a 3-1 üstünlük sağlayan Manchester United toplamda 17. kez Community Shield'i müzesine götürdü.
Nocna Mora
11.Ağustos.2007, 04:20
Maçı seyrettim Portsmouth tek pozisyona giremedi
deniz.91
11.Ağustos.2007, 04:37
Manchester’dan Henry’e 28 milyon €
Mail on Sunday’a göre Manchester United Barcelona’nın yıldızı Thierry Henry için yaklaşık 30 milyon €’yu gözden çıkardı.
Habere göre United menajeri Sir Alex Ferguson Dimitar Berbatov’un transferinden vazgeçti ve eski Arsenalli oyuncuya yöneldi.
Ferguson bu yaz oyuncuya karşı olumlu yönde açıklamalar yapmış ancak bir türlü transfer girişiminde bulunmamıştı. Premier Lig şampiyonu yaz boyunca Berbatov, Klaas Jan Huntelaar ve Roque Santa Cruz ile ilgilenmişti. Şimdi ise Thierry Henry bir numaralı transfer hedefi haline geldi.
Halen Londra ekibi için bir efsane olan Henry 200’ün üzerinde gol atmış ve 3 FA Cup ve 2 lig şampiyonluğu yaşamıştı. Fransız oyuncu ayrıca her fırsatta ömrünün sonuna kadar Arsenal taraftarı kalacağını söylemişti.
Buna rağmen Mail on Sunday Henry’nin Manchester’a gidebileceğini belirtiyor. Geçen sezon pek parlak bir performans göstermese de Henry 19 golle takımın en golcü ismi olmuştu.
Goal.com
deniz.91
11.Ağustos.2007, 04:38
Madem adamı böyle süründüreceksiniz her yıl neden aldınız
deniz.91
11.Ağustos.2007, 04:40
Stoke City Zigic için görüşüyor
Bu sezon Premier Lig'de boy gösterecek olan Stoke City, 2 metrelik forvet Zigic'le ilgilendiklerini resmen açıkladı.
Premier Lig'in yeni ekiplerinden Stoke City'nin menajeri Tony Pulis, Valencia'nın sırp forveti Nikola Zigic'i transfer etmeye çalıştıklarını açıkladı.
Pulis, kulübün yöneticilerinden Tony Scholes'un İspanya'da olduğunu ve iki metrelik forveti için Valencia yöneticileriyle görüştüğünü dile getirdiği açıklamasında "Zigic son derece kaliteli bir forvet. Ama kendisi ilgilendiğimiz tek oyuncu değil" dedi.
Goal.com
RoNNiE91
11.Ağustos.2007, 04:50
ooooooooo baya şaşırdım açıkçası.Man Utd ve Henry :D Bir arada hiç düşünmezdim.Eğer başarabilirse United,müthiş bir transfer yapmış olur.
KaF KeF
11.Ağustos.2007, 04:55
Antrenör Luciano Spalletti, takımının yeni bir güce ihtiyacı olduğunu söylüyordu. Bugünkü maç belki de bunun bir kanıtıdır. Fakat bir oyuncu yeterli olmayabilir. Ayrıca Roma’nın kaptan Francesco Totti, kaleci Alexandre Doni, Rodrigo Taddei, Cicinho ve David Pizarro gibi eksikleri de bulunuyordu.
Maça hızlı başlayan Tottenham, ilk beş dakikada David Bentley ve Darren Bent’in golleriyle 2-0 öne geçti. İlk yarının bitmesine yakın Bentley skoru 3-0’a getirdi ve ilk yarının sonucunu belirledi.
İkinci yarıda Tottenham için bir şey değişmedi. İkinci yarının beşinci dakikasında Giovani Dos Santos, Aaron Lennon’a Tottenham’ın dördüncü golünü attırdı. 54. dakikada ise Darren Bent skoru ilan eden golü attı.
Fernando Gago
11.Ağustos.2007, 04:57
Haber doğru değil bence
deniz.91
11.Ağustos.2007, 04:57
İddaada oynamıştım 18 YTL kazandım 2 oranı vardı gol oldu yağdı resmen Tottenham ya Ramos belli etti kendini
Fernando Gago
11.Ağustos.2007, 04:58
Valencia zaten mali krizde Stoke iyi bir teklifle giderse alır Zigic'i ...
RoNNiE91
11.Ağustos.2007, 04:58
Eğer başarabilirlerse çok iyi iş yapmış olurlar.Zigic çok iyi bir forvet.
garydelgadov
11.Ağustos.2007, 05:21
çok saçma oLur.Ne gerek varki ?Louis Saha forma şansı oLmadığı için ayrıLıyor.Niçin forma şansı yok ?Tevez ve Rooney.ve RonaLdo !
nerazzuri
11.Ağustos.2007, 05:25
e sende Saha ile Henry'i aynı keseye koyuyorsan birşey diyemem sana. Tevez'i keser Henry oynar. Süper olur giderse.
garydelgadov
11.Ağustos.2007, 05:39
Saha iLe Henryi kıyasLamıyorum.Saha o süper ikiLi yüzünden oynayamadı.Ama sorun oLmadı manU dünyayı kasıp kavurdu.Geçen sene kötü diyebiLeceğimiz bir performansta oynadı.Yaşı iLerLiyor.Tevez şuanda 3 tane Henry eder diyorum.
garydelgadov
11.Ağustos.2007, 05:42
SabırsızLıkLa bekLiyoruz.İnşaLLah Everton maçLarının bir kısmını verirLer.10-11 maç verseLer güzeL oLur.
nerazzuri
11.Ağustos.2007, 05:48
e iyide saha zaten o kalitede olsa çok rahat keserdi. Tevez 3 Henry falan etmez kalitesi tecrübesi klası futbolu ortada geldiği anda tevez'i keser.
MeMo
11.Ağustos.2007, 06:27
Şifreli mi olacak acaba yoksa Digitürk şifresiz bir kanaldan mı yayınlayacak?Umarım şifresiz olur.
deniz.91
11.Ağustos.2007, 06:37
Şifreli sanırım Lig TV veriyor çünkü
Fietra 10
11.Ağustos.2007, 06:40
Ligde bu sene Arsenal geçen sezonun son dönemindeki tecrübesizliği yaşamaz ve Man Utd ile bana göre ligin son haftasına kadar çekişirler..Hazırlık maçlarında gerçekten çok kaliteli performans sergilediler bana göre..Chelsea'nin ise bu takımlarla çekişebileceğini fakat ilk 2'ye giremeyeceğini düşünüyorum..Liverpool 'dan ise geçen sezon çok daha fazla ümitliydim fakat bayagı bir hayal kırıklıgı oldu benim için..Bu seneye baktıgımızda Keane iyi bir transfer olsada ''sıradan'' oyuncuların oldukça fazla oldugunu düşünüyorum klüpte..
Everton,Tottenham,Man City ve Portsmouth ligin yine üst tabasında kalacaklardır ve Tottenham'ın bu sene ilk 4'ü ciddi ciddi zorlayacagını hatta lig sonunda Şampiyonlar Ligi vizesini alacagını düşünüyorum..
Yeni çıkanlara baktıgımızda öyle flaş bir transfer yaptıklarını bilmiyoruz..Ama Stoke City'nin Zigic gibi iş yapabilecek oyuncularla temasta oldugu yazılıyor..Bir kaç kaliteli transferle kabusu yaşamayabilirler..WBA ise çıkan takımlar arasında yakın zamanda Premier Lig tecrübesini yaşamış tek klüp..Bir avantaj olabilir onlar için..Hull konusunda bayagı bir karamsarım..Ne yaptı ne ettiler bilmiyorum ama netteki yorumlara baktıgımda Geçen sezonun ''Derby''si olabileceği yazılıyor ki umarım böyle birşey olmaz..Çünkü Premier Lig gibi bi turnuvada böyle tablo hiç hoş durmuyor..
Nocna Mora
11.Ağustos.2007, 06:41
Bence ligdeki ilk 6:
1-Arsenal
2-ManUtd
3-Chelsea
4-Totenham
5-Liverpool
6-Man City
diye olur diye düşünüyorum
RoNNiE91
11.Ağustos.2007, 06:51
Bu sene bende Tottenham'dan patlama bekliyorum.
I3esiktas
11.Ağustos.2007, 06:53
Ligin ilk 5i:
1-Chelsea
2-Man.utd
3-Arsenal
4-Tottenham
5-Everton
RoNNiE91
11.Ağustos.2007, 07:06
İlk 6;
1-Man Utd
2-Arsenal
3-Chelsea
4-Tottenham
5-Man City
6-Liverpool
garydelgadov
11.Ağustos.2007, 07:20
Tottenham çok iyi transferLer yaptı ve yapmaya devam ediyor.
Bu yıL takımımızdan Andy Johnson ayrıLdı.EksikLiğini hissetmeyeceğimizi düşünüyorum.SakatLığından sonunda kurtuLan ikinci Rooneyimiz James Vaughan Lige damgasını vuracaktır.Transfer gündemimizdeki iLk oyuncu Moutinho işi bitiriLirse muhteşem ötesi oLur.Bu yıL tüm takımLarın özeLLikLer büyükLerin kabusu oLacağız.Goodison Parkta koLay koLay kaybetmeyeceğimizi düşünüyorum.Moyes geçen seneki puan kayıpLarından dersLer çıkarttı.Bu yıL The tofees hakkettiği yeri kazanacaktır.Tahminim:
ArsenaL
ManU
CheLsea
Totthenam
Everton
LiverpooL
spider3784
11.Ağustos.2007, 11:16
Bu adamı dünya kupasında İsviçre maçlarında izlmeştim. Fiziği çok iyi, ileride çok büyük futbolcu olacak. Arsenal'den doğru bir hamle.
spider3784
11.Ağustos.2007, 11:18
ManU yu tebrik ederim bu sene.
GeNç KaRTaL
11.Ağustos.2007, 12:31
West Ham Tevez giderken bir de 5 milyon poundluk ceza yemiş.Çok büyük zarara girdi adamlar.
Bu arada Tevez ManU'ya yararlı olacaktır.
BlackEagle19o3
11.Ağustos.2007, 14:49
Kiralanması doğru bir karar 1-2 sene sonra ilk 11 oynar bu adam:)
real_footballer
11.Ağustos.2007, 14:51
henry arsenal e gelmiş en büyük futbolcudur bence bunu kimse göz ardı edemez
henry=arsenal
real_footballer
11.Ağustos.2007, 14:54
kesinlikle iyi bir transfer tevez manu da 15-20 gol atar bu sene
El Comandante
11.Ağustos.2007, 14:56
Tevez-Rooney ikilisi forvette cok iyi isler yapacaklardir.Cok basarili bir transfer.
real_footballer
11.Ağustos.2007, 14:57
gereksiz boş bir transfer olur o mevkide bir çok futbolcusu var arsenal in
gerrrard
11.Ağustos.2007, 15:15
Ve Alex Chelsea'de
Hollanda Birinci Ligi'nde PSV Eindhoven forması giyen Brezilyalı oyuncu Alex, uzun süren görüşmelerin ardından Premier Lig ekiplerinden Chelsea'ye transfer oldu.
Premier Lig ekiplerinden Chelsea, transferi adeta yılan hikayesine dönen, PSV Eindhoven'ın Brezilyalı yıldızı Alex'i sonunda kadrosuna dahil ettiğini duyurdu. Alex, çalışma izni alamadığı gerekçesiyle bir türlü yeni takımıyla resmi sözleşme imzalayamıyordu.
Transferin tamamlanmasının ardından Chelsea'nin resmi iternet sitesine açıklamalarda bulunan Alex, Premier Lig'e çabucak uyum sağlayacağına inandığını söyleyerek, "Bu mükemmel kulüpte iyi bir iş çıkaracağımı ümit ediyorum. Chelsea'nin bana bu fırsatı vermesinden dolayı çok mutluyum. Her şeyi çok iyi gideceğini umuyorum. Ricardo Carvalho ve teknik direktör Jose Mourinho sayesinde dil sorunu da yaşamayacağım. Bu nedenle bir sorunum olmayacak" dedi.
LaigLeNoiR
11.Ağustos.2007, 15:22
Evet normalde geçen sene oynayacaktı ama kısmet bu seneye...
Fernando Gago
11.Ağustos.2007, 15:24
Ben-Haimden çok iyidir chelsea iyi yaptı
deniz.91
11.Ağustos.2007, 15:29
İyi oldu Chelseaya döndüğü çok iyi bir defans
spider3784
11.Ağustos.2007, 15:33
Çok iyi kaleci.
ForsakeN
11.Ağustos.2007, 15:45
Middlesbrough - Blackburn maçı Bugün saat 17:00'da FoxTv de kaçırmayın
spider3784
11.Ağustos.2007, 15:54
Bu maç berabere biter gibi bir his var içimde.:)
GeNç KaRTaL
11.Ağustos.2007, 15:56
Hatırlattığın iyi oldu Emre.:)
Fernando Gago
11.Ağustos.2007, 16:30
Carsonun liverpoolde geleceği yok zaten bonservisi ile başka bir takıma gitse daha iyi
eGowiCh
11.Ağustos.2007, 16:34
Dünyanın en iyi kadrosu Man Utd'dadır sanırım şu anda, hayalleri süsleyecek bir kadro kurdular. Bu sene Man Utd, Bayern München ve Barcelona Avrupa'ya damgasını vuracak gibi görünüyor. Man Utd veya Barcelona Şampiyonlar Ligi'ni alır, kendi liglerini de alır (R.Madrid çok iyi durumda, es geçmemek lazım), Bayern ise hem kendi ligini hem de UEFA'yı alır gibime geliyor. Kağıt üzerindeki durum bu, ama sahada ne olur, bilemem, futbol bu.
eXcitinG
11.Ağustos.2007, 17:16
Benimde Favorim Everton.
Geçen sezon CahiLL siz dönemde oLdukça zorLandıLar. CahiLL geLdikten sonra inanıLmaz bir form yakaLadıLar ve ŞampiyonLuk potasına girmişLerdi, daha sonra CahiLL tekrar sakatLandıktan sonra düşüşe geçtiLer.
Tottenham ve Everton bu yıL süpriz yapabiLirLer. ALışıLmadık bir Şampiyon bu yıL Premier Ligden çıkabiLir.
eXcitinG
11.Ağustos.2007, 17:17
İnanıLmaz bir kadroLarı var. TecrübeLi hocaLarı iLe bu yıL epey can yakarLar.
deniz.91
11.Ağustos.2007, 17:18
Tottenham zirveyi kesinlikle çok zorlar ilk3e bile girebilir
SiR ToMaSRoSiCkY1
11.Ağustos.2007, 17:35
İlk 5'im;
Arsenal
Chelsea
Manchester United
Liverpool
Tottenham
C h A o S
11.Ağustos.2007, 17:41
Sunderland - Tottenham maçı 1-0 lık sunderland'ın üstünlüğüyle bitti.Güzel maçtı.90+3 de geldi gol.
Ghonedre
11.Ağustos.2007, 17:43
Sunderland - Tottenham maçı 1-0 lık sunderland'ın üstünlüğüyle bitti.Güzel maçtı.90+3 de geldi gol.
evet ya maç mükemmel heyecanlı geçti son dk lara gelince işte premier lig bu diyesi geliyor insanın güzel maçtı sunderlandı beğendim tottenham ise ümit vermedi ama tabi ilk maç itibariyle
ivan
11.Ağustos.2007, 17:44
hakem faciaydı yaaa Chopranın adını söylemedi 20 sn Choprayı gösterdiler evet işte golu atan chopra ekranda dio bidee ben bile 37 ekrn tv.den gördüm chopra olduğunu :n:
ForsakeN
11.Ağustos.2007, 17:59
Tuncay ilk11'de.
Ghonedre
11.Ağustos.2007, 18:03
hakem faciaydı yaaa Chopranın adını söylemedi 20 sn Choprayı gösterdiler evet işte golu atan chopra ekranda dio bidee ben bile 37 ekrn tv.den gördüm chopra olduğunu :n:
ya hakem değilde ben bu fox un spikerine kıl oldum berbat maç anlatıyor
Sunderlandın 18 yaşında bi forveti var adı Abthony Stoke adam 2 kere pas hatası yapınca adama demedik laf bırakmadı kaldıki yani kötüüde oynamadı
Hele hele Huddlestone girdi adam onun hakkında mal mal konuşuyor adam ön libero oynuyo spiker ise huddlestone a gol yollarında bakalım ne yapacak diyo ya
Emurafu
11.Ağustos.2007, 18:07
Mac sarmıyor.......ses kalitesi iyi degil.Buneya.Tv8 cok iiyi mac anlatıyordu..spıkerde bıle iş yok..
ivan
11.Ağustos.2007, 18:08
ya hakem değilde ben bu fox un spikerine kıl oldum berbat maç anlatıyor
Sunderlandın 18 yaşında bi forveti var adı Abthony Stoke adam 2 kere pas hatası yapınca adama demedik laf bırakmadı kaldıki yani kötüüde oynamadı
Hele hele Huddlestone girdi adam onun hakkında mal mal konuşuyor adam ön libero oynuyo spiker ise huddlestone a gol yollarında bakalım ne yapacak diyo ya
hakem yazmşm spiker yazakcaktm :)
şimdide ses önce görüntü sonradan gelio ne bu böyle yaa
yapmaa bee tuncayyyyy aliadiere çevirdi topuu vurmadı kaleye
spider3784
11.Ağustos.2007, 18:09
Spiker Sunderland maçında "bu maçı dünya izliyor" falan saçma, saçma konuşuyordu.
ivan
11.Ağustos.2007, 18:11
Mac sarmıyor.......ses kalitesi iyi degil.Buneya.Tv8 cok iiyi mac anlatıyordu..spıkerde bıle iş yok..
aynen yaaaa....Gol oldu ofsayt ofsayt dedi fatih terim biz daha pası izliodk :D bi ayarlayamadılar yaaa......TV8 in 1 spiker dışında hepside süper maç anlatıodu
spider3784
11.Ağustos.2007, 18:17
Chelsea'nin Brezilyalı sağ bek Daniel Alves ile hâlâ ilgilendiğini ve yeni bir teklifle Sevilla'nın kapısını çalacağı belirtildi.
Chelsea menajeri Jose Mourinho, Sevilla’ya Brezilyalı oyuncu için ‘dengeli' bir teklif götürebileceklerini söyledi.
Brezilyalı milli oyuncu Daniel Alves, Avrupa’nın en iyi sağ bekleri arasında gösteriliyor ve Chelsea bu oyuncu ile uzun bir süredir çok yakından ilgileniyor. Geçen sezon sağ bekte çok sıkıntı yaşayan Mavililer, bu sorunlarını Alves ile çözmeyi planlıyorlar.
Takımın teknik patronu Mourinho konu hakkında şunları söyledi: “Takımımı daha da iyi hale getirmeye çalışıyorum hepsi bu. Sağ bekte oynatıp geliştirebileceğim oyuncular var fakat ben en iyisini istiyorum ve Alves de bunlardan biri. Bunun için Sevilla’ya aptalca olmayan, dengeli bir teklif götürmeyi düşünüyoruz.”
Bu sezon geçmiştekinin aksine kısıtlı bir bütçeyle hareket eden Portekizli teknik adam ayrıca, “Çok para harcamak istemiyoruz. Sevilla teklifimizi kabul ederse Alves’i kadromuza katacağız. Aksi bir durumda fiyat yükseltmeyi düşünmüyoruz,” dedi.
TR.CaPTaiN
11.Ağustos.2007, 18:19
Yayın rezaleti.
Emurafu
Fox ye yazıklar olsun.......Bunun ,içinmi mac aldılar dünyanın en yiyi ligini suan amatör lig gibi izliyorum...Yazıklar olsun.anlatım 0..Ses bozuk...
Tv8 de fikret engin ne maclar anlatıyordu...
ivan
35 milyon € teklifi reddettik dedi Sevilla başkanı....gerçekten çok iyi para kıyıo sevilla her sene 1 oyuncu satıo...dani giderse orda Hinkel var oynyck önündede Jesus Navas onuda şimdiden isteyenler var
Fernando Gago
11.Ağustos.2007, 18:23
Mourinho Shevanın acısını unutamıyor bence :) o yüzden bu kadar dengeli ama dani alves için dengeleri bozması gerekiyor
Fernando Gago
11.Ağustos.2007, 18:27
Çok sıkıcı bir maçlar başladı öle dvm ediyor yarın aslında güzel geçecek
Cyzio
11.Ağustos.2007, 18:58
Tuncay iyi oynuyor ilk maçı olmasına rağmen..
Cyzio
11.Ağustos.2007, 19:00
Fox ye yazıklar olsun.......Bunun ,içinmi mac aldılar dünyanın en yiyi ligini suan amatör lig gibi izliyorum...Yazıklar olsun.anlatım 0..Ses bozuk...
Tv8 de fikret engin ne maclar anlatıyordu...
Al birini vur ötekine Fikret Engin'de amatördü.Kulüp ve futbolcu adlarını söylemekten aciz spikerler.Bu işi en iyi NTV yapıyor.Karaca ve Kosova harika hem maç anlatımlarıyla hem de futbol bilgileriyle..
eGowiCh
11.Ağustos.2007, 19:02
Tuncay'ın performansı göz dolduruyor, 2 tane pozisyonda ofsaytta kaldı, ofsayt olmasa mutlak gol pozisyonlarıydı. Bir pozisyonda da çok güzel pas verdi ama M'brough'un golcüsü değerlendiremedi. Stewart Downing ve Boateng çok iyi oynuyor, özellikle Downing harika, frikikten attığı gol de çok şıktı.
Ghonedre
11.Ağustos.2007, 19:05
aynen yaaaa....Gol oldu ofsayt ofsayt dedi fatih terim biz daha pası izliodk :D bi ayarlayamadılar yaaa......TV8 in 1 spiker dışında hepside süper maç anlatıodu
o da murat ozari demi
Ghonedre
11.Ağustos.2007, 19:07
tuncay gozume gırdı
BlackEagle19o3
11.Ağustos.2007, 19:16
İlk 6'ım;
Arsenal
Manu
Liverpool
Chelsea
Tottenham
Everton
Emurafu
11.Ağustos.2007, 19:24
Peskolik kardes her halde öyle........
2. yarı mac anlatımı daha iyi......santa cruz attı baya iyi golcü bu...
Cyzio
11.Ağustos.2007, 19:28
Evet 1-1 oldu Santa Cruz attı.
Bu arada Bolton-Newcastle maçında Martins şov var.3-1 devam ediyor..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Derbyshire'ın golü Blackbrun 2-1'lik üstünlüğü yakaladı dakika 86...
Lionel Andres Messi
11.Ağustos.2007, 19:31
Mourinho Shevanın acısını unutamıyor bence :) o yüzden bu kadar dengeli ama dani alves için dengeleri bozması gerekiyor
sence kaç para vermeli alvese:icon_cool:
Fıratcan Alçınkaya
11.Ağustos.2007, 19:39
35m€ ya vermicez dediler... Artık 40-45-50M€ vermeleri lazım heralde...
Fernando Gago
11.Ağustos.2007, 19:41
sence kaç para vermeli alvese:icon_cool:
Alves çok iyi oyuncu ama 35 etmez bence o yüzden Sevilla başkanı 35i bile kabul etmediyse bnm veya başkasının fikir beyan etmesi önemli değil
Cyzio
11.Ağustos.2007, 19:53
Bu sene Arsenal'den daha fazlasını bekliyorum.Şampiyon bitireceklerine inanıyorum, geçen sene tecrübesizlikten ve Eduardo'nun da talihsiz sakatlığından kaybettiler ancak bu sene dahada güçlenerek geldiler:
Lig Sonu Sıralaması:
1- Arsenal
2- Man.Utd
3- Chelsea
4- Tottenham
5- Everton
6- Everton
Şu Everton artık geçsin Liverpool'u.:D Her sene 1 sıra farkla kaybediyor Everton Şampiyonlar Ligi'ni bu sene umarım başarırlar..
Fıratcan Alçınkaya
11.Ağustos.2007, 19:56
Middlesbrough 1-2 Blackburn...
Fıratcan Alçınkaya
11.Ağustos.2007, 19:57
İyi kaleci oynarsa kendini ispatlar...
ivan
11.Ağustos.2007, 19:57
o da murat ozari demi
yaa o adam maç izlerken tv kırdırtacaktı bana yaa Crespoyla adrianoyu nasıl ayırt edemez insan....Dün Schalke maçını izledm gerçek maç heyecanını yakaladm yaa
Atakan38
11.Ağustos.2007, 20:04
35 cok bıLe
neyıne yetmıo 20 Mn €
UlquioRRa
11.Ağustos.2007, 20:05
Arsenal yine gençleriyle tecrübe eksikliği yaşarlar. Zirve mücadelesi yapsalar bile şampiyon olmaları biraz zor. Chelsea ise tam bir kapalı kutu Scolari'yle şampiyon da olabilirler 4-5'e kadar da gidebilirler. ManU inşAllah şampiyon olmaz.:D Tahminim:
1. Liverpool
2. Arsenal
3. Tottenham
4. ManU
5. Chelsea
Küme kalmada ise inanılmaz bir mücadelenin olacağını düşünüyorum. Tahminim
20. Hull City
19. Bolton
18. Fulham
17. Wigan
16. Stoke
15. WBA
14. Boro
Bu takımlar küme düşme ihtimali en yüksek olan takımlar.
Fıratcan Alçınkaya
11.Ağustos.2007, 20:05
Altı üstü bir sağ bek 35m€ bile çok yahu...
AneLKa_90
11.Ağustos.2007, 20:10
Sevilla 35 milyon €'yu reddetmişse çok zor hele de Abramovich para musluklarını kapattıktan sonra...
spider3784
11.Ağustos.2007, 20:15
Benim izlediğim Daniel Alves 35 eder, sağ bek deyip geçmemek lazım. Hücuma da çok büyük katkı yapıyor.
Ghonedre
11.Ağustos.2007, 20:15
santa cruzda derbyshire de mukemmel atti blackburn cok iyi oynamadi ama boro ondan da kotu oynadi
ayrica bu mactada gorduk premier ligde maclar 90 dk oynaniyor friedel galibiyeti getirdi hicbisey dudukten once bitmiyor
eGowiCh
11.Ağustos.2007, 20:27
Santa Cruz süper gol attı, Galatasaray'ın gündemindeydi bir ara, GS alsaymış iyi işler yaparmış Santa Cruz, attığı gol çok güzeldi.
M'brough sahasında yenildi, Sunderland de Tottenham'ı yendi, Premiership sürprizlerle başladı.
ForsakeN
11.Ağustos.2007, 20:32
Tuncay basit oynamaya çalıştı.İlerleyen haftalar daha çok göz önüne çıkacaktır.Ben çok kötü görmedim onu.
Fıratcan Alçınkaya
11.Ağustos.2007, 20:32
Middlesbrough uzun zamandır ligin ilk maçını kazanamıyomuş... Gelenek dvm etti...
Sunderland 90+4'de yenmiş Tottenham ı...
Cyzio
11.Ağustos.2007, 20:33
Günün Sonuçları:
Sunderland:1-0:Tottenham
Bolton:1-3:Newcastle
Derby Country:2-2:Potsmouth
Everton:2-1:Wigan
M'Brough:1-2:Blackburn
West Ham:0-2:Man City
ZeroG
11.Ağustos.2007, 20:40
Man City bekleneni yapmış.Daha da gerisi gelir büyük ihtimalle...
fmsmyrna
11.Ağustos.2007, 20:49
Derbyshire ve Cruz girer girmez attılar gollerini Downing ve Aliadiere iyi işler yaptılar ama yetmedi.
Ghonedre
11.Ağustos.2007, 20:59
Derbyshire ve Cruz girer girmez attılar gollerini Downing ve Aliadiere iyi işler yaptılar ama yetmedi.
downing i boyle maclari cok var ama aliadiere in boro ya gitmesi cok iyi oldu arsenal de 11 oynayamazdi boroda tutunursa buyuk isler yapabilir
Fıratcan Alçınkaya
11.Ağustos.2007, 21:00
Newcastle deplesman da 3-1yenmiş bravo valla...
M.City de iyi bir ekip olcağının sinyallerini vermeye devam ediyor West Ham ı yendiler...
Cyzio
11.Ağustos.2007, 21:04
West Ham'da bu sene düşer bence.Geçen sene iyi tutundular ama bu sene Tevez ve Benayoun gibi önemli iki silahını sattılar.Artı olarak Harewood da gitti.Bu sene ligde kalırlarsa iyi iş çıkarmış olurlar..
deniz.91
11.Ağustos.2007, 21:50
Ramos: “Berbatov kalmalı”
Tottenham teknik direktörü Juande Ramos bir kez daha Dimitar Berbatov’un takımdan ayrılmaması gerektiğini söyledi.
Sezon bittiği günden bu yana Berbatov’un takımdan ayrılacağı konuşuluyor çünkü Bulgar oyuncunun Şampiyonlar Ligi’nde mücadele edecek bir takımda oynama isteğini duymayan kalmadı.
The Sun’a göre United oyuncuyu 33 milyon €’ya almaya hazır. Ramos’un son konuşmaları bu kararın tamamiyle Berbatov’a kaldığını gösteriyor.
Sky Sports’a konuşan Ramos “Dmitar mutlu mu değil mi bilmiyorum. Sadece onun kalmasından memnun olacağımı biliyorum. O çok büyük bir oyuncu ve takımın ona ihtiyacı var. 31 Ağustos’a kadar gelişmeleri izleyeceğim” dedi.
Goal.com
Roberto Baggio
11.Ağustos.2007, 21:59
Ajansspor Dış Haberler Servisi)
Sven-Goran Eriksson yeni sezona keyifli başladı.
Sven-Goran Eriksson yönetimindeki yeni Manchester City, yeni isimleri Rolando Bianchi ve Geovanni'nin kaydettiği gollerle West Ham karşısında galibiyetle sezona başladı.
18. dakikada erken bir golle morallenen City'de gol Elano'nun göz dolduran çabasında, uzak direkte topa kayarak müdahele eden Bianchi'den geldi.
West Ham bu golün ardından özellikle Dean Ashton çabalarıyla City kalesini zorladı ancak aradığı golü bulamadı ve ilk yarı bu sonuçla tamamlandı.
Maçın skorunu belirleyen gol maçın tamamlanmasına 3 dakika kala geldi ve sakatlıktan yeni kurtulan Geovanni 80. dakikada oyuna girdikten sonra 87. dakikada fileleri havalandırdı.
:icon_cool:
Fıratcan Alçınkaya
11.Ağustos.2007, 21:59
Liverpool 1-1 A.Villa
pk'den Barry attı...dk_85...
Yahu çok şansız takım bu Liverpool...
Gerrard harika bir gol attı 2-1...:)
ivan
11.Ağustos.2007, 22:00
goooooooooooooooooooool Stevenn gerrrardd 2-1 oldu Liverpool...Frikiktenn öylee bir gol attıki top 90a girdiiiiiii
Cyzio
11.Ağustos.2007, 22:01
Gitmesin Berbatov ben onu Tottenham forması altında görmek istiyorum..
Ghonedre
11.Ağustos.2007, 22:02
gerrard mukemmmmmmmmel bir gol atti iste premier lig buuu
fenerbahce_1907
11.Ağustos.2007, 22:02
İnanılmaz bir gol attı Gerrard iğne deliğinden soktu topu.
uAburak89
11.Ağustos.2007, 22:03
Gerard insan mısın ? :D O ne goldü yav..
Yalnız bu spiker beni öldürcek, katlediyor maçı resmen.. İşkence gibi yahu..
fenerbahce_1907
11.Ağustos.2007, 22:05
Gerard insan mısın ? :D O ne goldü yav..
Yalnız bu spiker beni öldürcek, katlediyor maçı resmen.. İşkence gibi yahu..
Berbat spiker ya Voronin'e süper bir golcü oyuna giriyor İngiltere'de büyük sükse yaptı diyor:zuhaha
Roberto Baggio
11.Ağustos.2007, 22:06
gerrard benden öğrendi frikik atmayı )))))
ivan
11.Ağustos.2007, 22:09
millet maçı cafede konuşalm burda msj kirliliği olmasn hem
Fernando Gago
11.Ağustos.2007, 22:14
City en akıllı işi yaparak çok iyi menajer getirdi daha sonra başarı kaçınılmaz oluyor zaten ligde bu sene çok iş yaparlar
ChAoS
11.Ağustos.2007, 22:14
Daha ilk maç ilerleyen haftalarda ne olur bilinmez.Orta sıralarda kalır diye düşünüyorum çünkü premier lig gibi bir ligde örnek verirsem newcastle kadrosu genelde ilk dördü zorlayacak kapasitede ama son yıllarda orta sıralardan kurtulamadılar. Kesin başarılı olur diyemeyiz.
Fıratcan Alçınkaya
11.Ağustos.2007, 22:17
Premier Lig sabit başlığına yazabilirdin ayrıca konu açmayalım...
spider3784
11.Ağustos.2007, 22:22
Man City ve ManU luyum bu sene.:p
Roberto Baggio
11.Ağustos.2007, 22:24
arkadaslar yaw yanlış yere mi açtım ya yanlış yere açtıysam pardon
Lionel Andres Messi
11.Ağustos.2007, 22:47
Gitmesin Berbatov ben onu Tottenham forması altında görmek istiyorum..
Berbatov da senin açıklamanı bekliyordu Berk:D
berbatov tottenhamda kalmalı ya da ispanya ligine gitmeli bence:)böylesi daha iyi olur.
C h A o S
11.Ağustos.2007, 22:51
gerrard'ın golünün videosunu bulan varsa koyabilirmi? :p
fmsmyrna
11.Ağustos.2007, 23:07
Manu'ya gitsin giderse gol kralı olabilir 11 de şans bulduğu sürece.
canavar20
11.Ağustos.2007, 23:24
Santa Cruz ne yaptı yahu adam süper...:)
canavar20
11.Ağustos.2007, 23:35
Yahu maçlar süper Tuncay'da ;;)
nerazzuri
11.Ağustos.2007, 23:53
Berbat spiker ya Voronin'e süper bir golcü oyuna giriyor İngiltere'de büyük sükse yaptı diyor:zuhaha
Spiker gerçekten bi kabustu :D Riise köşe atşına giderken dedi ki :
- Liverpool'da bi oyuncu değişikliği daha aaa pardon deilmiş :D:DD:D: dedi :D:D
bide Fatih terim bişiler dedi :D spikerde Şahan hani neden ? derya onun gibi niye dedi süperdi :D:D
Lionel Andres Messi
11.Ağustos.2007, 23:56
Spiker gerçekten bi kabustu :D Riise köşe atşına giderken dedi ki :
- Liverpool'da bi oyuncu değişikliği daha aaa pardon deilmiş :D:DD:D: dedi :D:D
bide Fatih terim bişiler dedi :D spikerde Şahan hani neden ? derya onun gibi niye dedi süperdi :D:D
sekocan en iyilerini sen yakalamışın hatırladım bunları :):):zuhaha(r)
Aykan19o3
12.Ağustos.2007, 01:01
Maçın ilk yarısını izledim fakat yayın yüzünden 2. yarıya bakmadım bile..
Aykan19o3
12.Ağustos.2007, 01:03
Man. City iyi başladı ve böylede giderler..
REsist JuvE11
12.Ağustos.2007, 01:08
Formula 1’in patronu Bernie Ecclestone, Arsenal Futbol Kulübü’nü satın almak istediğini açıkladı.
http://img523.imageshack.us/img523/7239/emiratespn5.jpg (http://imageshack.us)
Formula 1’in, serveti 2.2 milyar Sterlin'i bulan baş yöneticisi Bernie Ecclestone’nun, Nisan ayında Arsenal yönetiminden ayrılan David Dein’ın yakın arkadaşı olduğu biliniyordu. Ecclestone, İngiliz gazetesi Times’a konu hakkında şu açıklamaları yaptı:
“David’in söylediğine göre Arsenal yöneticileri kulübü satmak istemiyorlar ve bir yıllık anlaşmaları bulunduğundan dolayı isteseler de satamazlar. Bu yüzden beklememiz gerekecek.”
Arsenal’in şu anki piyasa değerinin 432 milyon Sterlin olduğu söyleniyor. Takımın %45 hissesinin sahibi olan Dein, Ecclestone’un bahsettiği anlaşmayı imzalamış ve takımın gelecek Nisan’a kadar herhangi birine satılmasını engellemişti.
Ecclestone, “O zamana kadar her şey değişebilir. Hâlâ takım ile ilgileniyorum. Engele rağmen Arsenal’i almak istiyorum, tabii ki aldıktan sonra ben yöneteceksem,” diye konuştu.
Ecclestone’un yanı sıra Amerikan işadamı ve Arsenal’in %12.2lik hisse sahibi Koenke de takımı almak isteyenlerin arasında yer alıyor.
GeNç KaRTaL
12.Ağustos.2007, 01:16
İyi bir başlangıç yaptık.Mutluyum.
GeNç KaRTaL
12.Ağustos.2007, 01:30
Elektrikler gittiği için izleyemedim.
GeNç KaRTaL
12.Ağustos.2007, 01:33
Eskiden olsa basar parayı alırdı.Şimdi öyle değil.Ama yinede Alves'i alacaklardır.
King_91
12.Ağustos.2007, 02:52
o kadar transfer yaptılar fiyasko olmaz umarım . gerçi ramos varken zor ama . . .
RoNNiE91
12.Ağustos.2007, 03:08
Müthiş bir kadroları var.Hocalarıda çok iyi.Bu sene ilk 4'ü baya zorlayacaklar gibi gözüküyor.
Varonil
12.Ağustos.2007, 03:17
Premier Lig'den notlar
Premier Lig 11 Ağustos'ta start alırken, Premier Lig'e yeni çıkan takımlar sezona galibiyetle başladılar.
Alınan bu galibiyetlerin ardından yeni takımlar üst üste 3 sezona da galibiyetle başlamış oldu. Geçtiğimiz sezon ilk maçta Reading, M'Boro'yu 3-2, West Ham da Blackburn Rovers'ı 3-1 mağlup etmişti.
Cumartesi günü yapılan karşılaşmada Sunderland, uzatmalarda bulduğu golle Tottenham Hotspur'u 1-0 mağlup ederken, yeni çıkıp galibiyet elde eden 10. kulüp oldu.
Daha önce Premier Lig'e yükselip, açılış maçını kazanan 9 takımdan 2'si sezonu düşme potasının içinde tamamlamış ve sezona veda etmişti.
11.08.2007
Kaynak : Sporx.com dış haberler
garydelgadov
12.Ağustos.2007, 03:21
Benimde Favorim Everton.
Geçen sezon CahiLL siz dönemde oLdukça zorLandıLar. CahiLL geLdikten sonra inanıLmaz bir form yakaLadıLar ve ŞampiyonLuk potasına girmişLerdi, daha sonra CahiLL tekrar sakatLandıktan sonra düşüşe geçtiLer.
Tottenham ve Everton bu yıL süpriz yapabiLirLer. ALışıLmadık bir Şampiyon bu yıL Premier Ligden çıkabiLir.
evet cahiLLi oLmadığı dönemde adeta bir yanımız eksik kaLıyordu ama bu sene farkLı oLacaktır.
Bu sene Arsenal'den daha fazlasını bekliyorum.Şampiyon bitireceklerine inanıyorum, geçen sene tecrübesizlikten ve Eduardo'nun da talihsiz sakatlığından kaybettiler ancak bu sene dahada güçlenerek geldiler:
Lig Sonu Sıralaması:
1- Arsenal
2- Man.Utd
3- Chelsea
4- Tottenham
5- Everton
6- Everton
Şu Everton artık geçsin Liverpool'u.:D Her sene 1 sıra farkla kaybediyor Everton Şampiyonlar Ligi'ni bu sene umarım başarırlar..
Geçicez inşaLLah.:D
Arsenal yine gençleriyle tecrübe eksikliği yaşarlar. Zirve mücadelesi yapsalar bile şampiyon olmaları biraz zor. Chelsea ise tam bir kapalı kutu Scolari'yle şampiyon da olabilirler 4-5'e kadar da gidebilirler. ManU inşAllah şampiyon olmaz.:D Tahminim:
1. Liverpool
2. Arsenal
3. Tottenham
4. ManU
5. Chelsea
Küme kalmada ise inanılmaz bir mücadelenin olacağını düşünüyorum. Tahminim
20. Hull City
19. Bolton
18. Fulham
17. Wigan
16. Stoke
15. WBA
14. Boro
Bu takımlar küme düşme ihtimali en yüksek olan takımlar.
Bu saydığın takımLarın içinde en iyisi Boro gözüküyor.HuLL City-FuLham ve Wigan yoLcu gibi.
SiR ToMaSRoSiCkY1
12.Ağustos.2007, 04:22
Bu sezon premier ligde Sunderland'ten büyük sürpriz bekliyorum açıkçası.