Log in

View Full Version : İngiltere Premier Lig Geçmiş Sezonlar

Pages : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 [27] 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50

hp-fm-gs
12.Ağustos.2007, 04:48
Arsenal'in şampiyon olacağını düşünüyorum. Sezonun fiyaskosu yine L'pool olacak bence..

deniz.91
12.Ağustos.2007, 06:24
İtalyan takımalrı kötü alıştı İngiltereden 5 yemeye

Fernando Gago
12.Ağustos.2007, 06:42
Tottenham gümbür gümbür geliyor :)

RaSenGan
12.Ağustos.2007, 08:29
Chelsea´den Kaka İçin Rekor Teklif
12.08.2008 - 00:46:13 |
Kaynak: Hürriyet
Sezon başında Brezilyalı teknik adam Luis Felipe Scolari´yi takımın başına getirerek; Barcelona´dan Deco ve Porto´dan Jose Bosingwa ile kadrosunu güçlendiren Chelsea şimdi de gözünü AC Milan´ın yıldızı Kaka Leite´ye dikti.

Chelsea´nin Rus milyarder sahibi Roman Abramovic´in, geçtiğimiz yıl "Dünya´nın en iyi futbolcusu" seçilen Brezilyalı süper star için bütün kozlarını oyunuyor. 31 Ağustos´ta sona erecek transfer sezonunda Kaka´ya Chelsea forması giydirmek isteyen Maviler, bu oyuncunun kulübüne tam 78 milyon paund (99 milyon euro, 150 milyon dolar) teklif etti.

Ünlü oyun kurucunun menajeri Diogo Kotscho, "Eğer Chelsea bu astronomik öderse ve Milan da bu teklifi kabul ederse, Kaka önümüzdeki sezon Premier Lig´i onurlandırabilir. Chelsea ve Milan´ın Kaka´nın transferi konusunda irtibat halinde olduklarını biliyoruz" diye konuştu.

Bu arada 26 yaşındaki Kaka´nın ise, İtalyan takımı Milan´ın önümüzdeki sezon Şampiyonlar Ligi´den mücadele edemeyecek olmasından dolayı Chelsea´ye gitmek istediği de belirtildi.

Bu parayı verselerde Kaka gitmeez :)

RaSenGan
12.Ağustos.2007, 08:31
Çok eksiği varmış Roma'nın.Skor böyle olmazdı eksikler olmasa fakat yine Tottenham yenerdi.Bu sezon zevkle izliycem onları.

garydelgadov
12.Ağustos.2007, 08:39
Kranjarın gidişi çok kötü etkiLer Porsmuthu,bu saatten sonra geLecek transferde çok fazLa yarar getirmez zaten.MutLaka takımda tutmaLıLar.

King_91
12.Ağustos.2007, 08:41
milan hayatta satmaz kaka'yı . kaka gibi adam satılır mı yahu :D

barahir
12.Ağustos.2007, 08:45
Amma Değerli Kaka'ları varmış adamların:n: Bi Kaka için 150 Milyon Dolar:)

Aşk-ı Şehir
12.Ağustos.2007, 09:40
Maçlar çok güzel başladı yahu :) Her maçta heyecan hat safhadaydı ;;)

uAsamet91
12.Ağustos.2007, 11:08
"Bu sezon Tuncay Şanlı'yı takip edin"

Middlesbrough gözünü Türk futbolsevelere çevirdi! Fenerbahçe'nin yıldızı Tuncay Şanlı'yı kadrosuna katmasıyla Türk futbolseverlerinin de yakın takibine giren Boro, bunu kazanca dönüştürmeyi planlıyor

Middlesbrough'nun resmi internet sitesinin açılış sayfasında "BU SEZON TUNCAY ŞANLI'YI YAKINDAN TAKİP EDİN" başlığıyla birlikte maç videolarının, canlı yorumların, video arşivinin siteye üye olunarak izlenebileceği belirtiliyor.

Siteye üye olmak isteyen futbolseverlerin 40 pound ödemesi gerekiyor

http://www.mfc.premiumtv.co.uk/page/Welcome

Not: Resmi sitenin açılış sayfasında Tuncay Şanlı için hazırlanan giriş sayfası dönüşümlü olarak kullanılmış ve röportajlar ile videoların İngilizce olduğu belirtilmiş.

RaSenGan
12.Ağustos.2007, 11:36
İsterlerse 250 Milyon $ versinler.Kaka gitmez bir yere.

ahmetalid
12.Ağustos.2007, 12:17
yani allah rızası ıcın bakarmısınız şu takımın henry'ye ıhtıyacı var gıbı mı gözukuyo???

lehmann

eboue-toure-gallas-chılcy

gılberto

fabregas-roscky

walcott-van persıe

eduardo da sılva

daha yedekler var

fabıanskı-almunıa-sagna-senderos-dıaby-hleb-denılson-flamını-song-bendtner.......

Lionel Andres Messi
12.Ağustos.2007, 12:26
yani allah rızası ıcın bakarmısınız şu takımın henry'ye ıhtıyacı var gıbı mı gözukuyo???

lehmann

eboue-toure-gallas-chılcy

gılberto

fabregas-roscky

walcott-van persıe

eduardo da sılva

daha yedekler var

fabıanskı-almunıa-sagna-senderos-dıaby-hleb-denılson-flamını-song-bendtner.......

sağ kanatta hleb varken walcott yalan olur:icon_cool:

GeNç KaRTaL
12.Ağustos.2007, 12:36
henry arsenal e gelmiş en büyük futbolcudur bence bunu kimse göz ardı edemez
henry=arsenal

İşte bu yüzden gitmesi yararlı oldu.Henry'siz olmayı öğrenmeliydi Arsenal.Ömrünün sonuna kadar Henry olmayacak.Eğer bunuda atlatırlarsa Arsenal kimsenin durduramadığı bir takım olacak.

fenerlistinanc
12.Ağustos.2007, 12:54
tuncay ilk maçı olmasına rağmen hiç fena deildi gelecek haftalar çok daha ii olacak

Lionel Andres Messi
12.Ağustos.2007, 14:00
Maçın ilk yarısını izledim fakat yayın yüzünden 2. yarıya bakmadım bile..
o kadar da değil abicim.bari sesini kapatsaydın:)

nerazzuri
12.Ağustos.2007, 14:04
Tuncay bence o kadar da güzel oynamadı. Hatta hiç güzel oynamadı.

Maçın genelinde toplar Tuncay'a havadan geldi Tuncay'da bunu hiç sevmez. Yerden toplar alır bu aldığı toplarla dripling yaparak ceza sahasına girer.Ama bu oynadığı pozisyonda yerden pas gelcekte topu sürüp ceza sahasına girecek İMKANSIZ !!!!!. Tuncay Forvet arkasının solunda oynamalı ( Aml ) oynamalı

Fietra 10
12.Ağustos.2007, 14:11
Tuncay'ın yeni takımıyla biraz çekingen oynadıgı gördüm..Buda normal daha ilk resmi maçı...Umarım ilerleyen haftalarda kendii gösterir..Middlesbrough ise gerçekten bu sene zorlanacaktır ligde kalmak için göreceksiniz..

Fernando Gago
12.Ağustos.2007, 15:58
Milan zaten kötü gidiyor Asla satmaz Kaka'yı ...

BlackEagle19o3
12.Ağustos.2007, 16:15
M.City kurduğu bu müthiş kadronun karşılığını ilk maçta almış.Bence devamı gelcek:)

BlackEagle19o3
12.Ağustos.2007, 16:17
Ben takımların satılmasına karşıyım:)Bence Arsenal satılmamalı...

BlackEagle19o3
12.Ağustos.2007, 16:23
Fox spikeri her pozisyonu İnanılmaz diyo:mad::zuhaha
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Malouda'nın vuruşundan sonra üst direkten nerdeyse dönecekti dedi spiker:zuhaha

uAburak89
12.Ağustos.2007, 17:19
Fox ile yürümez bu iş, sesi kapattım ben.. O şekilde izliyorum..

Ghonedre
12.Ağustos.2007, 17:20
Ya bu spikere ben bir yil dayanamam
Arkadaşlar adamın dediğine bakın ya:
Chelse ve Birmingham kaleye 4 er şut ççektiler Birmingham 2 sini gole çevirirken Chelsea ise 2 sini gole çevirebildi...:D:D

Fernando Gago
12.Ağustos.2007, 17:27
Diğer büyükler satıldı arsenal satılmazsa (artık zorunluluk haline geldi) diğer takmlarla mücadele etmesi daha zorlaşacak

TR.CaPTaiN
12.Ağustos.2007, 17:30
Premier Lig'de futbol rekabetinden çok şirket rekabeti var.

Fıratcan Alçınkaya
12.Ağustos.2007, 17:31
Ben karşıyım bu duruma ama malesef kaçınılmaz bir gerçek bu günümüzde...

a.arıcı-11
12.Ağustos.2007, 18:11
Bence Kaka bırakın 150 milyon $ 70 milyon $ bile etmez çok abartılıyor bu adam.Yazık günah zaten o parayada gelirsede Shevchenko'dan farklı olacağını sanmıyorum.

ivan
12.Ağustos.2007, 18:11
Ya bu spikere ben bir yil dayanamam
Arkadaşlar adamın dediğine bakın ya:
Chelse ve Birmingham kaleye 4 er şut ççektiler Birmingham 2 sini gole çevirirken Chelsea ise 2 sini gole çevirebildi...:D:D

abi Cameran Jerome kaç gol attı söyleyemedi :D Cardiffte bu kadar gol attı birminghamda dedi kaldı biraz :D Glen CONSON ilk yarıda heyecanlandı maludu maludu dedi :D dalasım gelio adama yaa dün mail atacaktm ama bgn atcm artk maç izleme zevkim kalmadı

Sendika hiç bir uçrağı kaldırmam dedi şimdi ne olacak maç içinde haberlerin reklamını yapanıda ilk kez görüorm yaa dün tuğba özay bgn bu tebrikler fox

deniz.91
12.Ağustos.2007, 18:28
Milanın başkanı şeytana uyabilir ama bu teklif karşısında

Cyzio
12.Ağustos.2007, 18:33
Bu spiker alem adam.Dakikada bir gülesim geliyor.Böyle lige böyle spiker pes vallahi..:D

Del Piero_10
12.Ağustos.2007, 18:36
Malouda iyi başladı.

Onurap
12.Ağustos.2007, 18:37
Bence Kaka bırakın 150 milyon $ 70 milyon $ bile etmez çok abartılıyor bu adam.Yazık günah zaten o parayada gelirsede Shevchenko'dan farklı olacağını sanmıyorum.

Bence alakası yok italya gibi adama adım attırılmayan bi ligde bu tekniğiyle ve fiziğiyle dikkat çektiğine göre ingilterede şov yapar..Mesela bi c.ronaldo italyada hiç etkili olamaz..

Fernando Gago
12.Ağustos.2007, 18:43
Chelsea maçı muhteşemdi chelseayi çok beğendim defans hattında bozuklullar olsada terry ve yeni bir sağ bek takımı tamamlar

fmsmyrna
12.Ağustos.2007, 18:48
Chelsea beklediğimden iyi oynadı ben sıkıcı bir oyun bekliyordum.
Fox'un spikerine bir rakip var TV8'de oda çok acayip

KaF KeF
12.Ağustos.2007, 18:50
ewt yaşlı dimi tv8'deki...

fenerbahce_1907
12.Ağustos.2007, 18:57
Hleb hayat verdi: 2-1
İngiltere Premier League'te ilk hafta karşılaşmasında Arsenal Emirates Stadı'nda Fulham'ı son dakika golüyle 2-1 yenmeyi başardı. Maçın gollerini Fulham'dan 1. dakikada David Healy atarken, Arsenal'in golleri 83. dakikada penaltıdan Robin van Persie ve 90. dakikada Aleksandr Hleb'den geldi.

Maça hızlı başlayan konuk takım henüz birinci dakikada Lehmann'ın inanılmaz hatası sonucunda gelen Healy'nin golüyle 1-0 öne geçti. Maç boyunca 1-0'ı korumaya çalışan Fulham takımı bu üstünlüğünü 83. dakika koruyabildi. Karşılaşmanın bu dakikasında sahneye Arsenal'in yıldız oyuncusu Persie çıktı ve penaltıdan attığı golle takımına beraberlik golünü getirdi. Herkes maç bu skorla bitecek derken, karşılaşmanın son dakikasında Hleb'in golü Emirates Stadı'nı adeta yıktı.

Bu sonuçla ilk haftaya 3 puanla başlayan Arsenal'de maç sonrası büyük sevinç yaşanırken, Fulham tarafında ise son 7 dakikaya önde girerken, bir anda maçtan yenik ayrılmanın şoku yaşanıyordu.

ivan
12.Ağustos.2007, 18:59
Manchester maçı başlıo müthiş bir maç bekliorm açılış maçını hatırlıorm geçen sene manchesterın FUlhama fark atmışlardı

real_footballer
12.Ağustos.2007, 19:24
Hleb hayat verdi: 2-1
İngiltere Premier League'te ilk hafta karşılaşmasında Arsenal Emirates Stadı'nda Fulham'ı son dakika golüyle 2-1 yenmeyi başardı. Maçın gollerini Fulham'dan 1. dakikada David Healy atarken, Arsenal'in golleri 83. dakikada penaltıdan Robin van Persie ve 90. dakikada Aleksandr Hleb'den geldi.

Maça hızlı başlayan konuk takım henüz birinci dakikada Lehmann'ın inanılmaz hatası sonucunda gelen Healy'nin golüyle 1-0 öne geçti. Maç boyunca 1-0'ı korumaya çalışan Fulham takımı bu üstünlüğünü 83. dakika koruyabildi. Karşılaşmanın bu dakikasında sahneye Arsenal'in yıldız oyuncusu Persie çıktı ve penaltıdan attığı golle takımına beraberlik golünü getirdi. Herkes maç bu skorla bitecek derken, karşılaşmanın son dakikasında Hleb'in golü Emirates Stadı'nı adeta yıktı.

Bu sonuçla ilk haftaya 3 puanla başlayan Arsenal'de maç sonrası büyük sevinç yaşanırken, Fulham tarafında ise son 7 dakikaya önde girerken, bir anda maçtan yenik ayrılmanın şoku yaşanıyordu.

arsenal geçen sezon ki gibi son dakika gollerini seviyor

TR.CaPTaiN
12.Ağustos.2007, 19:33
Kaleyi korner altına aldı Birmingham

Ne demekse artık :)

Wright Philips'i çok beğendim,çok iyi oynuyor.

JameSawyer
12.Ağustos.2007, 19:35
Arsenal bu sene favorim..

2.liği Liverpool zorlar..

Fıratcan Alçınkaya
12.Ağustos.2007, 19:36
Chelsea 3-2 Birmingham:)

Molouda iyi başladı Chelsea de...

C h A o S
12.Ağustos.2007, 19:57
manu maçının ikinci yarısı başlamak üzere.ilk yarı 0-0 bitti.

Roberto Baggio
12.Ağustos.2007, 20:06
arkadaslar nani kardesimiz oyuna girdi merakla izliyeceğim)

MeMo
12.Ağustos.2007, 20:07
Tevez oyunda mı izleyemiyorum?

Roberto Baggio
12.Ağustos.2007, 20:09
tevez,anderson ve owen heargreaves kadroda yok sadece nani vardı yedeklerde o da 2. yarı girdi oyuna

Fıratcan Alçınkaya
12.Ağustos.2007, 20:16
dk;57 Man Unt 0-0 Reading

Silvestre çıktı O'Shea girdi...

C h A o S
12.Ağustos.2007, 20:16
diğer maçlara göre çok zevksiz geçiyor.

ivan
12.Ağustos.2007, 20:24
tevez,anderson ve owen heargreaves kadroda yok sadece nani vardı yedeklerde o da 2. yarı girdi oyuna

kadroda olmayan oyuncuları gösterdi tevez-anderson-hargreaves-saha-solkjaer 2 oyuncu daha var aklıma gelmedi :D

Cyzio
12.Ağustos.2007, 20:31
Dakika 72

Man United:0-0:Reading

Fıratcan Alçınkaya
12.Ağustos.2007, 20:31
D.Kitson oyuna girdi 1dk olmadan Kırmızı kart yedi...

fenerbahce_1907
12.Ağustos.2007, 20:32
Reading 10 kısı kaldı.Adam girdi hemen atıldı:zuhaha

Roberto Baggio
12.Ağustos.2007, 20:37
nani müthiş oynuyor valla ronaldo'dan tek farkı ten renginin biraz daha siyah olması)))

GeNç KaRTaL
12.Ağustos.2007, 20:48
Maç devam ediyor mu?

Cyzio
12.Ağustos.2007, 20:48
Dakika 90 0-0'lık eşitlik sürüyor..

GsDoruk
12.Ağustos.2007, 20:50
Kaç yıldır şmpiyon olmayan takım, Henry'siz zorluğu imkansızlık yaptı ;;)

GsDoruk
12.Ağustos.2007, 20:53
ManU. bu sene çok güzel trasnferler yaptı. Hayret edilececk şey ise Chelsea sönük kaldı ;;)

Fıratcan Alçınkaya
12.Ağustos.2007, 20:54
Man Unt 0-0 Reading son bölümünü 10kişi oynadığı maçta 1puan almayı bildi Reading...

Roberto Baggio
12.Ağustos.2007, 20:54
maç bitti 0-0 çok zevksiz bi maçtı....

canavar20
12.Ağustos.2007, 20:55
Benden neden alıntı yaptın anlamadım :)

Yok kardeşim sen azmışın onu ben yazacaktım onun için.:D

JameSawyer
12.Ağustos.2007, 20:56
eGowiCh belirtmiş 3 takım..

Avrupa'da 3 ü içinde en iyi çeyrek final diyorum ben..

GeNç KaRTaL
12.Ağustos.2007, 20:56
Son dakikada C.Ronaldo frkiği gole çeviremedi ve maç bitti.Maçın son 2 dakikasını seyredebildim.:D

GsDoruk
12.Ağustos.2007, 20:57
Chelsea niye muslukları kıstı, anlamış değilim. Alves'i alırlar gibi geliyor bana.

canavar20
Chelsea maçı süperdi ama Manu maçı iğrenç...):

JameSawyer
Bu mu patlama yapacak ManU?

GsDoruk
12.Ağustos.2007, 21:04
Gene genç, gene Man.U.

GeNç KaRTaL
12.Ağustos.2007, 21:08
Bu mu patlama yapacak ManU?

Patlama yaptıracak transferlerin 3'ü oynamadı.Ayrıca bir maçla takım değerlendirilmez.

NisRoc
12.Ağustos.2007, 21:11
Maç Reading'in katı defansı yüzünden aşırı derecede sıkkınlık getirdi! Kalecileri çok başarılıydı ve Dubbery defansta mükemmeldi. Hiç atakları yoktu zaten Reading'in. Kitson oyuna girer girmez kırmızı kart görmesi ayrı bi komikti :) ManU'ya gelince. Bu takımda forvet yokmu ? Rooney çıktı yerine Nani girdi. Rakip takım 10 kişi kaldı ve defans yapacak bu belli. Forvetleri yoktu zaten sahada. Ferguson oyuna forvet sokacağına sağ kanat oyuncusu Brown'u çıkartıp Fletcher'ı sokması garip geldi bana. Nani'yi bu 3. izleyişim ve hala aynı. Çok pas hatası yapıyor inşallah düzeltir kendisini.. Başarılar ManU'ya..

JameSawyer
12.Ağustos.2007, 21:18
Sene sonunda kim patlar kim kalır hepsi görülecek.

GeNç KaRTaL
12.Ağustos.2007, 21:25
Her şeyi açıklıyor.

Gol girişimi
ManU:23
Readind:3

Limerick
12.Ağustos.2007, 22:28
O kadar paraya Alves yerine P.Lahm'ı alsa keşke.. :) Sağ ayaklı sol bek ama rahat sağ bekte oynar bence.. :)

RaSenGan
12.Ağustos.2007, 22:33
Hemeden koymuş avatarına kaka'nın fotosunu. Ne o Aygun destek mi oluyorsun Kakaya:D

Benim sitede de msn'de de aylardır Kaka avatarım var Coşkun abican :)

attiilla
13.Ağustos.2007, 09:42
Maçlarda Glen Johnson çok hata yapıyor..Peki 24 milyon dolara alınan Fereira ne yapıyor?..

ryu
13.Ağustos.2007, 14:29
arkadaşlar bir manu lu olarak reading defansını ve kalecisni tebrik ediyorum gerçekten süper oynadılar.nani ve ronaldo gerçekten birbirine çok benziyolar.özellikle de koşuları.bu sene manu ya çok şey katacaklarından adım gibi eminim.ama bir şeye kafam takıldı.ferguson dünkü maçta tek forvetle oynattı takımı.rooney de sakatlanınca bence gol atacak isim kalmadı.manu nun hala iyi bir golcüye ihtiyacı var.3 forvetle yütümez bu lig.ayrıca ferguson haregreaves i orta saha daki sıkıntıyı gidermek için almıştı ama hala oynadığını göremedik.inşallah bidahaki maçta oynar

eGowiCh
13.Ağustos.2007, 16:50
Man Utd kötü başladı sezona ama önümüzdeki haftalarda daha iyi olacaktır, zira yeni transferlerin adaptasyon süreci var. Reading kalecisi maçın yıldızıydı, her topu çıkardı. Man Utd toparlar haftaya.

Hugo
13.Ağustos.2007, 17:20
Man U düzelecektir. Haftaya görün siz onları..

Fernando Gago
13.Ağustos.2007, 17:33
Carlos Cuellar, Rangers’dan Aston Villa’ya transfer oldu ve dört senelik sözleşmeye imza attı.

Geçen sezon Rangers’ın Uefa Kupası’nda gösterdiği performansta parlayan Cuellar, Martin O’Neill’ın altıncı transferi oldu.

Kulübün resmi sitesine konuşan oyuncu, “Premier Lig’deki büyük bir kulübe geldim. Dünyadaki en iyi ligde oynayacağım. Geçen sezon Villa iyi işler yaptı. Çok güzel futbol oynuyorlar. Buraya geldiğim için çok mutluyum. Avrupa’da mücadelemizde iyi olacak.” diyerek mutluluğunu dile getirdi.

“Geçen sezon Villa’yı izledim. Martin O’Neill çok iyi bir antrenör. Heyecan verici, atak futbolu oynatıyor. Bu ligdeki futbol hücum futbolu, oyuncular da güçlü. Bu ligde top oynayacak olmak çok güzel. “

Uefa Kupası içinse oyuncu, “Geçen sezon Rangers ile Uefa kupasında başarılıydık ama finalde kaybettik. Final oynamak kariyerimdeki en iyi anıydı. Belki de bu sezon Villa ile daha iyisini yapabiliriz.” diyerek hedefini belirtti.

Fıratcan Alçınkaya
13.Ağustos.2007, 17:35
C.Ronaldo Giggs Nani 3'ü aynı anda sahada olunca olmuyor...

Universal
13.Ağustos.2007, 18:13
Chealse maçı çok iyiydi. Gerçekten mücadele adına herşey vardı. 3 gol atmasına rağmen kalesinde 2 gol gördü. Ama bu maçı daha farklıda kazanabilirlerdi.

Man. Utd. 10 kişi rakibi önünde golü bulamadı. Ama bu yılda Premier ligde şampiyon olacaklar.

REsist JuvE11
13.Ağustos.2007, 19:06

şaka yapıyorsun heralde..ne futbolculara ne paralar veriliyor..kaka gibi takımı tek başına taşıyabilen,takım oyunu oynayan ayrıca sadece küçük maçların değil büyük maçların adamı olan,karakteri ile ilgili en ufak bir sorun bile bulunmayan bir futbol ustasına bu para az bile.

I3esiktas
13.Ağustos.2007, 19:09
Satılmaması gereken bi oyuncu.

ForsakeN
13.Ağustos.2007, 19:14
Milan satmaz ama ben olsam satardım.

sehzadee
13.Ağustos.2007, 19:24
Mesela ben bir yerde arsenal lafı duyarsam direk henry i aklıma gelirdi yani bana göre henry arsenalın simgelerinden biriydi

ayseeg
13.Ağustos.2007, 19:31
Henry kendi istedi bu yolu. Hayatının takımını bırakıp gidebiliyorsa elbette onlarda bu tarz konuşmalar yapacaktır,ve dolduracaklardır da henry nin yokluğunu

RaSenGan
13.Ağustos.2007, 20:37
Duyduğuma göre Galliani isterlerse 300 milyon $ versinler yine satmayız Kaka'yı demiş.

gerrrard
13.Ağustos.2007, 23:30
Ya bi kere şunu düşünmek lazım. Kaka'ya 150 milyon dolar değer biçiliyorsa Kaka'nın Chelsea'ye 150 milyon dolardan daha fazla para kazandırması gerekir. Ki buda imkansız gibi bişey.

Lionel Andres Messi
13.Ağustos.2007, 23:49
şaka yapıyorsun heralde..ne futbolculara ne paralar veriliyor..kaka gibi takımı tek başına taşıyabilen,takım oyunu oynayan ayrıca sadece küçük maçların değil büyük maçların adamı olan,karakteri ile ilgili en ufak bir sorun bile bulunmayan bir futbol ustasına bu para az bile.
mahmut abi sana katılmamak elde değil kaka gibi bir oyuncu 100 milyon euro eder.yaşıda henüz 26 milanda nerden baksan 15 yıl daha oynar:Dmilan kaka'yıda satarak dahada düşmez heralde.tabi kaka gitmek ister mi o ayrı konu:p

Del Piero_10
14.Ağustos.2007, 07:17
Chelsea Tv’e konuşan oyuncu, “Bugün yeni sözleşme imzaladım, çok mutluyum. Umuyorum ki taraftarları da mutlu ettim. Burada yedi sezon geçirdim ve daha çok sezon geçirmek istiyorum.” dedi.

“Birçok sebepten dolayı zor bir yaz geçirdim. Bir tanesi buydu. Sizin hakkınızda bir şeyler yazılıyor, bazıları yanlış, bazıları yarı doğru. Şu an hepsini kaldırdım ve futboluma odaklanmak istiyorum.”

“Düşünmeye ihtiyacım vardı. Kişisel zamanlar geçirmeye ihtiyacım vardı. Ailemle konuştum. Buraya niçin geldiğimi tekrar hissettim. Binlerce mektup aldım. Bunlar destek içerikli ve duygusal mektuplardı. Şu an eminim ve doğru kararı verdim.”

“Jose Mourinho’yu hep dikkate aldım ama kişisel olarak Chelsea’yi daha çok öenmsiyorum. Jose ile transfer hakkında konuşmadım. Olmamış bir şeyler yazıldı. Jose ile bir dostluk ilişkim var, bu da çok normal.”

“Görünüyor ki oyuncu olarak beni beğeniyor ama izin almadan benimle konuşacağını düşünmüyorum. Bunu beğendiğimi söyleyemem ve onun bu çizgiye ineceğini düşünmüyorum.”

deniz.91
14.Ağustos.2007, 19:55
Lampard özdeşlemişti zaten Chelsea ile İtlayaya gitmemekle doğru bir karar aldı kanımca

Fernando Gago
15.Ağustos.2007, 07:30
Aslında Barcelona'ya gitse fena olmazdı :p

Lionel Andres Messi
16.Ağustos.2007, 01:17
The Times gazetesinin haberine göre gelecek yaz Milan, Kaka’yı Chelsea’ye rekor fiyata satabilir.

Roman Abramovic’in Chelsea’nin başına geçmesinden bu yana, İngiliz ekibi sürekli olarak Avrupa'nın ve Dünya'nın En İyi Futbolcusu seçilen Kaka’nın peşindeydi.

Bu yaz ise, bu transfer haberi sıklıkla hem İtalyan hem de İngiliz basınında yer aldı.

En son olarak, temmuzun sonunda, Chelsea’nin Brezilyalı için 100 milyon avro teklif ettiği belirtilmişti. Ertesi gün ise Adriano Galliani, Chelsea’nin teklifini reddettiklerini belirtmiş ancak herhangi bir rakam vermemişti.

Her ne kadar Chelsea yöneticisi Peter Kenyon Kaka hakkında konuşmayı reddetse de bu, İngiliz basınında Brezilyalı oyuncu için 150 milyon avroluk bir teklif yapıldığı haberlerinin çıkmasını engellemedi.

Şu sıralarda konu hakkında konuşulmasa da Times gazetesi, bu tranferin gelecek yaz gerçekleşebileceğini belirtiyor.

Chelsea, sürekli olarak bu transferden konuşarak, 2006’da Shevchenko’yu renklerine bağladıkları taktiği uygulamaya çalışıyor.

Milan, Chelsea’ye Kaka’yı bu yaz satmayacaklarını, ancak gelecek yıl yeniden düşünebileceklerini söylemişti. Kaka ise takımın başında Scolari’nin bulunması sebebiyle bu transfere açık olduğunu söylemişti.

goal.com

GeNç KaRTaL
16.Ağustos.2007, 03:48
Milan'ın para gibi bir problemi olmadığı için istedikleri kadar yükseltsinler tekliflerini..

Redrum
16.Ağustos.2007, 04:44
heehe heehe. Zaten her sene chelsea alıyor ronaldinho'yu, kaka'yı, seneye messi'yi ronaldo'yu alırlar..

hp-fm-gs
16.Ağustos.2007, 04:50
Kaka gibi bir futbolcu satılmak istenmez ancak bu kadar büyük meblalar söz konusu olunca insan ihtimal vermeden edemiyor..

ThersoN
16.Ağustos.2007, 06:58
Lampard 5 yıl daha Chelsea'de

Chelsea, yıldız ortasaha oyuncusu Frank Lampard'la 5 yıllık yeni sözleşme imzaladı. Lampard, 2013-2014 sezonunun sonuna kadar Londra kulübünde forma giyecek.

http://www.ntvspor.net/Images/33969.jpg
http://www.ntvspor.net/i/blank.gif
NTVSPOR
Güncelleme: 10:08 TSİ 14 Ağustos 2008 Perşembe
Chelsea'nin eski menajeri Jose Mourinho'nun Inter'in başına geçmesinin ardından ismi sürekli İtalyan kulübüyle birlikte anılan Frank Lampard, yeni sözleşme imzalayarak söylentilere son noktayı koydu.

30 yaşındaki futbolcu, "Kariyerime Chelsea'de son vermek istediğimi defalarca söyledim. Yeni sözleşme imzaladığım için çok mutluyum ve geleceğe umutla bakıyorum" dedi.

chelsea Menajeri Luis Felipe Scolari de, "Takımın kilit oyuncularından birini kadromuzda tuttuğumuz için çok mutluyuz. Gelecekteki başarılarımızda Lampard önemli pay sahibi olacaktır" dedi.

Chelsea, Lampard'ı 2001-2002 sezonunun başında West Ham United'dan transfer etmişti. Mavi-beyazlı formayla çıktığı 369 maçta 110 gol kaydeden 30 yaşındaki oyuncu, kulübünün 2 kez lig şampiyonu olmasına katkı sağladı.

.mobilStyle{ font-family:Verdana; font-size:11px; font-weight:bold; color:#336699; text-decoration:none;} .mobilStyle:hover{ color:#336699; text-decoration:underline; }

garydelgadov
16.Ağustos.2007, 08:56
Coloccini Newcastle United`ta

Geçtiğimiz sezon Beşiktaş`ın da transfer listesine giren ancak son anda Deportivo`da kalan Fabricio Coloccini İngiltere`ye transfer oldu.

Arjantinli yıldız için Newcastle United 10.3 milyon pound ödemeyi kabul etti. Geçen sezon defanstaki sorunlardan oldukça şikayetçi olan Kevin Keagan, Deportivolu yıldız futbolcuyla 5 yıllık sözleşme imzaladıklarını açıklarken, Coloccini için ödenen paranın oyuncunun kalitesine bakıldığında yüksek olarak değerlendirilmemesi gerektiğini söyledi. Bu sezon Colloccini ile 3. transferini yapan Newcastle, böylece defanstaki sıkıntıyı gidermiş oldu

GeNç KaRTaL
16.Ağustos.2007, 14:13
Liverpool gibi bir takımın başındasın tabii ki beklentiler her zaman çok olacak.O maçla alakası yok bu beklentilerin.Zaten Liverpool'ların herhalde en çok istedikleri şey ligde şampiyon olmaktır.Onuda sen başaramıyorsun,başaracak potansiyelide pek var diyemem.Gerçi Liverpool bir kaç sene önce Michael Owen'lı kadrosuyla alabileceği bütün kupaları kazanırken bir tek ligi alamamışlardı.Bir uğursuzluk var sanki üzerlerinde bu konuda..

GeNç KaRTaL
16.Ağustos.2007, 15:26
Coloccini bizim gündemimize girdiğinde çok istemiştim alınmasını ama alamamıştık.Newcastle çok iyi bir transfere imzasını atmış.Coloccini savunmasına büyük katkıda bulunacaktır.Hayırlı olsun..

GeNç KaRTaL
16.Ağustos.2007, 15:29
Roma'nın eksikleri çok olmasına rağmen yine potansiyeli olduğunu gösterdi Tottenham.Ramos yönetiminde bu sezon iyi işler çıkartabilirler..

Roma'da İngiliz takımlarıyla artık özel maç bile yapmaz herhalde.İngilizler ters geliyor adamlara..

GeNç KaRTaL
16.Ağustos.2007, 15:32
Fulham adına müthiş bir transfer bence.Ben Andy Johnson'un stilini beğeniyorum.Saha içinde bir çok meslektaşının aksine çok çalışkan bir santrafor.Bu dönemde böylesi zor bulunur.Top sürme,top saklama,bitiricilik gibi özellikleride fena değil..

Fietra 10
16.Ağustos.2007, 19:12
Benitez bir şeyi unutmuş..O başarım dediği Şampiyonlar Ligi Şampiyonlugu ve 2 sene sonraki finali olmasa hala o koltukta olur muydu ?

deniz.91
16.Ağustos.2007, 20:31
Bu adamı başarılı buluyorum yinede

garydelgadov
16.Ağustos.2007, 20:47
Bir konu açmıştım o zaman türksportala,colocciniyi tigana istemiyor diye.:)
MükemmeL bir savunmacı gerçekten bravo NewcastLe'a.:)

hp-fm-gs
16.Ağustos.2007, 20:49
Coloccini süper bir defans bana göre, Newcastle iyi iş yapmış. Tebrikler..

Cyzio
16.Ağustos.2007, 20:51
Boş boş konuşmuş, rezil rezil takımlar kurup başarılıyım diyor.Adam gibi yaptığı tek iş Torres'i almasıydı onun dışında bişey yaptığı yok.ŞL finalinde de 3-0'lık maçı çevirmesinin taktikle maktikle alakası yok..

hp-fm-gs
16.Ağustos.2007, 20:54
Ligde başarıya hasret kaldı Liverpool, bunu gerçekleştiren teknik direktöre taparlar herhalde. Bir çeşit uğursuzluk mu var artık bende anlayamadım ?

Lionel Andres Messi
16.Ağustos.2007, 21:04
Sir Alex Ferguson, bu sezon Wayne Rooney’nin tek bir mevkiide oynayabileceği sinyalini verirken son yıllarda oyuncunun birçok mevkiide oynamasının ona haksızlık olduğunu da savundu.

Rooney, geçtiğimiz sezon Manchester United’ın en çok gol atan üçüncü oyuncusu olurken Carlos Tevez ve 42 gol atan Cristiano Ronaldo’nun gerisinde kaldı. Bazıları, İngiliz golcüden farklı şeyler istendiğini ve artık yalnızca kendi oyununu oynaması gerektiğini düşünse de bir kesim, sahanın birçok yerinde oynadığını, zaman zaman defansif zaman zaman da kanatlarda görev yaptığını düşünüyor.

Rooney’nin bencil olmayan tavrını çok seven Ferguson, 22 yaşındaki oyuncunun daha yırtıcı ve takımdan ayrı olması gerektiğini daha önce dile getirmişti. Bu sezon elindeki silahlara güvendiğini dile getiren Ferguson, The Sun’a verdiği röportajda “Rooney’e karşı bu sezon daha adil olmalıyız. Çok istekli bir oyuncu. Orta sahada, forvette oynayabileceğini söylüyor. Aslında bu eskilerden beri gelen güzel bir söz ‘her yerde oynayabilir’. Rooney de böyle olduğunu düşünüyor” diye konuştu.

goal.com

Fernando Gago
16.Ağustos.2007, 21:24
Çok gol atması önemli değil Takım gol sorunu çekmiyor zaten Oynadığı mevkilerden Rooney de mutluysa problem olmamalı

Fernando Gago
16.Ağustos.2007, 21:24
Liverpool teknik direktörü olduğunu unutmuş bence Byle bir takımın hedefleri tabi ki en yükseklerde olacak

garydelgadov
16.Ağustos.2007, 21:31
En önemLi özeLLiği hızıdır.FuLhama kesinLikLe büyük faydası oLacaktır.

Onurap
16.Ağustos.2007, 21:36
Gerarrd ve torres dışında liverpool kalitesine göre oyuncu yok..HALA TONLA PARA VERİP YANLIŞ TRANSFER YAPIYORLAR..

canavar20
16.Ağustos.2007, 22:06
1. Arsenal
2. Man utd
3. Chelsea
4. Tottenham
5. Liverpool

.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Arsenal attı. :) Nasri.

Lionel Andres Messi
16.Ağustos.2007, 22:17
sessiz sedasız başlamış premier lig:Dnasri atmışsa çok iyi başlangıç:pama iyi oynaması daha önemli tabi.çoğu kişi arsenali favori yazmış:u:

hp-fm-gs
16.Ağustos.2007, 22:19
Arsenal'e çok büyük sempatim var, tek dileğim 2004'ten sonra Arsenal'i tekrar şampiyon görmek.. :D

Del Piero_10
16.Ağustos.2007, 22:51
Hangi kanal veriyor?

KaF KeF
16.Ağustos.2007, 22:53
Spormax-Digiturk 78.kanal

Del Piero_10
16.Ağustos.2007, 23:05
Unutmuştum:S

Cyzio
16.Ağustos.2007, 23:49
Arsenal 4'te attı dakika şuan 90.Forvette Adebayor var sanırım..

Fernando Gago
16.Ağustos.2007, 23:55
LigTv vermiyor muydu maçları :D

KaF KeF
17.Ağustos.2007, 00:02
Açılışı Nasri yaptı

Premier Lig'de yeni sezon Arsenal-West Bromwich maçıyla başladı. Gunners formasıyla ilk lig maçına çıkan Fransız yıldız Samir Nasri, attığı golle takımının yeni sezona 3 puanla başlamasını sağlayan isim oldu.

Yeni sezonun ilk maçına Fabregas ve Rosicky gibi önemli eksiklerle çıkan Arsenal, Emirates'teki mücadelenin henüz 3. dakikasında öne geçti. Sol kanattan klasik ataklarından birini geliştiren Gunners, Denilson'un içeri çevirdiği topa yeni transfer Nasri'nin ayak koymasıyla öne geçti. Yeni Zidane olarak nitelendirilen genç yıldız böylece İngiltere kariyerine güzel bir başlangıç yapmış oldu. İlk yarı boyunca etkili olan Arsenal, önemli fırsatlar yakalamasına rağmen farkı açamadı. İkinci yarıda ev sahibi ekibin de hızı kesilince maçta başka gol olmadı ve Arsenal yeni sezona 1-0'lık West Bromwich galibiyetiyle başlamış oldu.

(Ligtv.com.tr)

deniz.91
17.Ağustos.2007, 00:04
Nasri ilk maçında attı golünü arsenal inşallah şampiyon olur:)

zemlinskis
17.Ağustos.2007, 00:05
Fm oynayanlar bilir müthiş bir defans gerçekten

deniz.91
17.Ağustos.2007, 00:06
Newcastle adına süper transfer hayırlı olsun defanslarını beğenmiyordum pek iyi oldu bu

Fietra 10
17.Ağustos.2007, 00:06
Arsenal ilk 20 dakika süper futbol oynadı..Daha sonra tempo düştü ama WBA etkili değildi hiç..İkinci yarıda biraz kıpırdama vardı WBA'da..Miller 'tek forvet' ile oynayacak takımlar için oldukça ideal..Özellikle Türkiye gibi bir yerde müthiş işler çıkarabilir..Nasri ilk yarı gol atmasına ragmen ikinci yarı daha çok göründü..

Bu arada maçları Spor-Max veriyor Digiturk'te..78.Kanalda..eger kanal sizde çıkmıyorsa kolay kurulum yapın..Çıkması lazım..Ben bir arkadaş tavsiyesi ile öyle yaptım ve oldu..

GeNç KaRTaL
17.Ağustos.2007, 00:21
Nasri ve Arsenal için iyi bir başlangıç sayılır.Bu arada Emirates Cup'ta Arsenal taraftarları birisini ıslıklıyorlardı top ayağına geldiğinde.O Nasri miydi?

Del Piero_10
17.Ağustos.2007, 00:22
Arsenal ilk 20 dakika süper futbol oynadı..Daha sonra tempo düştü ama WBA etkili değildi hiç..İkinci yarıda biraz kıpırdama vardı WBA'da..Miller 'tek forvet' ile oynayacak takımlar için oldukça ideal..Özellikle Türkiye gibi bir yerde müthiş işler çıkarabilir..Nasri ilk yarı gol atmasına ragmen ikinci yarı daha çok göründü..

Bu arada maçları Spor-Max veriyor Digiturk'te..78.Kanalda..eger kanal sizde çıkmıyorsa kolay kurulum yapın..Çıkması lazım..Ben bir arkadaş tavsiyesi ile öyle yaptım ve oldu..

Ama Spor paketi üyeliği istiyor:0:

King_91
17.Ağustos.2007, 00:29
bence liverpool bu adamı yollamadan ligde başarılı olamaz .

King_91
17.Ağustos.2007, 00:30
newcastle için güzel bir transfer ama bence coloccini'nin kariyeri için yanlış bir adım

deniz.91
17.Ağustos.2007, 01:00
Bizim digitürk uyudusu Turksata bakıyor ordada bu kanl çıkıyomu acaba bilgisi olan varmı

Cyzio
17.Ağustos.2007, 02:16
Tottenham Boro'ya yenild, şu takım ne zaman adam gibi sonuçlar alacak ligin başında.Umarım devamı böyle olmaz galibiyet serisi başlar..

Everton evinde Blackburn'e 3-2 yenild.Transfer yapmayıp eldekileri de satarsan sonucu bu olur..

Hull City Fulham'ı 2-1, Bolton Stoke'u 3-1, West Ham Wigan'ı 2-1 yendi.

fmsmyrna
17.Ağustos.2007, 02:30
Türksat'ta izliyorum bende daha doğrusu izleyemiyorum.Eko-Spor paketinde de izlenmiyormuş sanırım.Yani çok az kişi izliyor o zaman neden satın aldılar ki.

garydelgadov
17.Ağustos.2007, 02:33
Çok kötü başLadık.Açıkçası sorun Andy Johnsonun satıLması değiL.EldekiLerin yeterince iyi oLmaması.Moyes genç yuncuLarın staj yaptığı bir takım yapıyor Evertonu.Umarım devam etmez...

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
17.Ağustos.2007, 05:24

abi kolay kurulumu nasıl yapcaz !!! bi de bizim ki turksat...yani çıkar mı bu kanal ???

Fietra 10
17.Ağustos.2007, 08:03
abi kolay kurulumu nasıl yapcaz !!! bi de bizim ki turksat...yani çıkar mı bu kanal ???

Bahsi geçen başka bir başlıktaki yorumum ;

''Digiturk kumandasından 'Options' tuşuna basın..Daha sonra 'Kurulum' menüsünden 'Dıgıturk Kurulumu'nu seçin..Daha sonra 'Eutelsat Uydusunu' seçin ve bekleyin..Güncellendikten sonra 78.Kanal'ın gelmesi lazım..

Bu arada Digiturk'te hangi pakete üye oldugunuzda önemli..Ben 59 Ytl'lik süper paket ile izleyebiliyorum..Zannediyorum spor paketine sahip olmanız gerekiyor..''

Buda 'Photograph' adlı üyenin eklemesi ;

Eutelsat'ta olmanız şart. Bu arada Plus üyesi iseniz maçları HD'de izleyebiliyorsunuz.

Eğer kanal yüklü değil ise kurulum yapın ve sonra standby konumuda bekletin ardından açın. Olmuyorsa fişi çekin biraz bekledikten sonra tekrar takın.

Ben Eko Spor + Moviemax(1,2), Dizimax, Wedding TV ve 9. kanal açık. Biz 30 YTL ödüyoruz. Bu aydan sonra 60 YTL olacak.

garydelgadov
17.Ağustos.2007, 08:38
LiverpooL zorLa:0-1
Premier League'in açılış haftasında Sunderland'e konuk olan Liverpool, "El Nino" ile ilk 3 puanını aldı.

Maçın büyük bölümünü üstün götüren Kırmızılar golü 83. dakikada buldu. Xavi Alanso'nun arapasında topla buluşan Fernando Torres'in ceza sahası dışından sert şutu kalenin dibinden ağlarla buluştu.

Maçın 77. dakikasında Xavi Alonso kalecinin önde olduğunu görünce orta sahanın biraz gerisinden vuruşu az farkla auta gitti..

Onurap
17.Ağustos.2007, 19:51
Manchester United'da oynayan genç futbolcu, sakatlık nedeniyle kariyeri son bulunca rekor tazminat aldı. İngiltere, yeni başlayan futbol kariyeri bir anda sona eren 18 yaşındaki Ben Collett'in aldığı 4.3 milyon Sterlin'lik (yaklaşık 10 milyon YTL) tazminat davasını konuşuyor.

Collett'in bir Manchester United yıldızı olma hayalleri 2003 yılında oynadığı maçta Middlesbrough oyuncusu Gary Smith ile çarpışması ve sağ ayağının iki yerden kırılması sonucu yıkılmıştı. Kulübe 9 yaşında katılan ve Sir Alex Ferguson dahil kulüpteki herkesin sevgisini kazanan Ben Collett'in kariyerinin bu şekilde son ermesi üzerine mahkemeden daha önce spor camiasında görülmemiş rekor bir tazminat kararı çıktı. Mahkeme, 3.9 milyon Sterlin'i gelecek yıllardaki potensiyel kazançları, 460 bin Sterlin'i geçmiş oyunlardaki kayıpları, 40 bin Sterlin'i hastane masrafları olmak üzere Ben Collett'e 4.3 milyon Sterlin ödenmesine karar verdi.

Konuyla ilgili olarak mahkemede ifade veren Manchester United'ın menejeri Alex Ferguson, Collett'in inanılmaz bir yetenek olduğunu, FA Gençlik Kulübü'nde yıldız oyuncular David Beckham, Paul Scholes, Ryan Gigges ve Phil Neville gibi başarıyla yer aldığını ifade etti.

Mahkeme, Ben Collett'in eğer kariyerine devam edebilseydi, haftada 13 bin Sterlin'den fazla kazanacağını ve 35 yaşına gelmeden 16 milyon Sterlin'lik servete sahip olma şansının çok yüksek olduğunu kabul etti.

İngiliz Daily Express gazetesinin haberine göre Ben Collett, bundan sonraki yaşamına İngiltere'nin en saygın üniversitelerinden biri olan Leeds Üniversitesi'nde İngiliz dili okuyarak devam edecek

12.08.2008
Kaynak : DHA

Onurap
17.Ağustos.2007, 19:52
http://img.dailymail.co.uk/i/pix/2008/03_03/torres2003_468x607.jpg

garydelgadov
17.Ağustos.2007, 19:59
Yorumsuz !

Fietra 10
17.Ağustos.2007, 20:00
Sunderland iyi bir takım..Geçen sezonda evinde puan toplama konusunda sorun yaşamıyordu..Açıkcası Liverpool'un takılacagını düşünmüştüm..Ama çok ozr bir deplasmandan 3 puanı çıkarmayı bildiler..

GeNç KaRTaL
17.Ağustos.2007, 21:15
Bence doğru bir karar da bu parayı kim ödeyecek ona? Sakatlayan mı?

deniz.91
17.Ağustos.2007, 21:23
Saviola, Newcastle kıskacında

Newcastle United, Real Madrid’in Arjantinli Forveti Javier Saviola’ya teklifte bulunmaya hazırlanıyor.

News of the World’te çıkan habere göre Kevin Keegan Deportivo’dan Fabricio Coloccini’nin takıma katılması ardından Saviola’yı da takıma katmak istiyor.

Döneminin en yetenekli futbolcularından olarak görülen Saviola istikrarsız sezonlar geçirdi. Yıldız olarak katıldığı Barcelona’dan geçen yaz bedelsiz olarak Real Madride’e katılmıştı.

Eski River Plateli yıldız Real Madrid’te de aradığını bulamadı. Geçen sezon sadece 17 La Liga maçında takımda kendine yer bulan futbolcu Raul ve Ruud van Nistelrooy’u ilk onbir için zorluyordu.

Newcastle ise onu bonservisiyle almak yerine, kiralama yoluna gitmeyi daha cazip görüyor.

Güney İngiliz ekibi Michael Owen, Obafemi Martins ve Mark Viduka’dan oluşan forvet hattını Saviola'yla güçlendirmek istiyor.

Pablo Aimar ve Luka Modric gibi isimleri elinden kaçıran Keegan, Saviola’yı transfer sezonu bitmeden kadrosuna katmak için bu hafta içi anlaşma sağlamaya çalışacak.

Goal.com

Varonil
17.Ağustos.2007, 21:26
Premier Lig,Saviola için iyi bir seçenek olabilir.Newcastle bu transferi bitirirse iyi bir transfer olur açıkcası.

GeNç KaRTaL
17.Ağustos.2007, 21:44
Evet Saviola için Premier lig iyi bir seçim olabilir ama forma şansının yüksek olduğu bir takıma gitse daha iyi olur.Martins,Owen,Viduka varken gereksiz bir transfer olur..

deniz.91
17.Ağustos.2007, 22:03
Viduka yetersiz bence owende çok sakatlanan bir oyuncu alınırsa yararı olur kanımca

Fernando Gago
17.Ağustos.2007, 22:07
Her iki taraf içinde tek kelimeyle müthiş bir tarnsfer olur Saviola bu tip takımlarda harikalar yaratıyor geçmişte çok örneği var

deniz.91
17.Ağustos.2007, 22:24
Premierlig maç özetlerine buradan bakabilirsiniz

http://www.ntvspor.net/modules/pl/

Cyzio
17.Ağustos.2007, 23:06
Torres+Gerrard = Liverpool

Sıradan bir takım bence Liverpool artık.Kaderi 2 oyuncuya bağlı..

gerrrard
17.Ağustos.2007, 23:20
Torres+Gerrard = Liverpool

Sıradan bir takım bence Liverpool artık.Kaderi 2 oyuncuya bağlı..

Reina'ya, Carragher'a, Alonso'ya haksızlık ediyosun. Heleki Carragher.

deniz.91
17.Ağustos.2007, 23:21
Bencede Liverpoolun Chelsea ManU Arsenale yetişememesi normal gayet

El Comandante
18.Ağustos.2007, 00:42
Chelsea çok farklı: 4-0

İngiltere Premier Lig'de ilk hafta maçları başladı. Günün önemli maçında Chelsea kendi sahasında Porstmouth ile karşılaştı. Chelsea rahat bir oyun sergilediği maçı 4-0 kazandı ve lige 3 puanla giriş yaptı.

Ev sahibi ekip maça hızlı başladı ve 12. dakikada Ballack'ın güzel asistini gole çeviren Joe Cole'un golüyle Porstmouth karşısında 1-0 öne geçti. 26. dakikada Fransız golcüsü Nicolas Anelka'nın kafa golüyle iki farklı üstünlüğü yakalayan gök mavililer, 45. dakikada Frank Lampard'ın penaltıdan attığı golle skoru 3-0'a getirdi ve ilk yarı Chelsea'nin 3 gollü üstünlüğüyle sona erdi. İkinci yarının 88. dakikasında Deco Chelsea formasıyla ilk resmi golünü kaydederken gök mavilileri de 4 farklı üstünlüğe taşıdı. Deco bu golle aynı zamanda maçın skorunu ilan etti.

Luis Felipe Scolari Chelsea'nin başında çıktığı ilk resmi maçta net bir galibiyet aldı. Daha ofansif ve golü düşünen bir ekiple mücadele eden Chelsea, lige fırtına gibi bir giriş yaptı.

Kaynak : Sporx.com

garydelgadov
18.Ağustos.2007, 00:47
CheLsea gerçekten muhteşem oynadı.1 dakika sıkıLmadım.Oyunu soğuturken biLe kaLiteLi pasLarLa oyunu sürdürdüLer.Deco süper oynadı,Lampard her zamanki gibiydi.BaLLack ve Obi MikeL görevLerini süper yaptıLar.BaLLack sakatLandıktan sonra biraz zorLandıLar ama çabuk toparLandıLar.Joe CoLe ve AneLka çok çaLıştıLar.AneLka her zamanki isteksiz görüntüsünü siLi patmış gibiydi.Bu CheLsea çok can yakar !

El Comandante
18.Ağustos.2007, 00:50
Scolari ile Chelsea ayri bir hava yakalamis,bütün futbolcular cok istekli,arzulu,hirsli ve kaliteli oynuyorlar.Chelseadeki ofansif gücü iyi kullaniyor Scolari.Bu Chelsea bu sene ligi kolay kolay birakmaz.

Lionel Andres Messi
18.Ağustos.2007, 01:39
martins attı 1-0.

tevez ve ronaldo yok forvette capmbell oynuyor.rooney 2 net gol kaçırdı.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
fletcher 1-1

Cyzio
18.Ağustos.2007, 01:52
Agbonlahor çıldırdı..

El Comandante
18.Ağustos.2007, 01:57
Agbonlahor çıldırdı..

Adam 8 dakikada hattrick yapti yahu :D
Aston Villa dagitiyor Man City´i.

Lionel Andres Messi
18.Ağustos.2007, 02:01
david villada 4 dk da hat trick yapmıştı ne var yani çok mu anormal :D

garydelgadov
18.Ağustos.2007, 02:03
O hız bende de oLsa bende atarım.:D
SaatLeri dakika yapıyor adam:D

deniz.91
18.Ağustos.2007, 03:01
Chelsea müthiş başladı gerçekten bu yıl newcastledede iş var kanımca

Onurap
18.Ağustos.2007, 21:10
http://www.maraton.com.tr/qHUsMbuK28cYW/images/news_images/53458_1_080818111839.jpg

Manchester City'nin Bulgar forveti Valeri Bojinov 6 ay daha sahalardan uzak kalacak.

City'nin, Aston Villa'ya 4-2 yenildiği maç öncesinde ısınırken aşil tendonundan sakatlana Bojinov en az 6 ay daha yeşil sahalara dönemeyecek.

Fiorentina'dan Manchester City'e 10 milyon dolar karşılığında transfer olan Bulgar oyuncu, geçtiğimiz sezonun büyük bir bölümünde de dizindeki sakatlık nedeniyle takımdan ayrı kalmıştı.

MARATON.COM.TR/ KORAY BULUT

garydelgadov
18.Ağustos.2007, 21:14
Oynamaya gönLü yok zaten bu adamın.

CeSC FaBReGaS
18.Ağustos.2007, 21:17
Bu adamda şans yok.Formayı bi alsa bırakmıycak ama şanssızlıklar yakasını bırakmıyor.

garydelgadov
18.Ağustos.2007, 21:17
Carrick 2-3 hafta yok
Manchester United, Newcastle United'la Old Trafford'ta karşılaşırken, sahasında 1-1 berabere kaldı.
Sir Alex Fergusonn, mücadelenin henüz 25. dakikasında sakatlanan Michael Carrick'in 2 ya da 3 hafta sahalardan uzak kalacağı açıkladı.

Eski Tottenham'lı oyuncunun, sakatlanmasının ardından Ferguson, oyundan alırken, İngiltere'nin Çek Cumhuriyeti ile Çarşamba günü yapacağı hazırlık karşılaşmasında da forma giyemeyecek

garydelgadov
18.Ağustos.2007, 21:18
Agbonlahor en hızlı ikinci
Premeir Lig Cumartesi günü start alırken Aston Villa, Pazar günü yapılan karşılaşmada Manchester City'yi 3'ü Gabriel Agbonlahor'dan olmak üzere 4-2 mağlup etti.
Agbonlahor, 8 dakikada attığı 3 golle hat-trick yaparak maça damgasını vururken, Premier Lig tarihinde en kısa sürede hat-trick yapan 2. oyuncu oldu.

1994 yılında Liverpool, Arsenal'i 3-0 mağlup ederken, Robbie Fowler, 4. dakika 33 saniyede 3 gol birden kaydederek, bunu başaran en hızlı oyuncu durumunda. 1995 yılında yapılan mücadelede ise bu kez Arsenal, Ipswich Town'ı 4-1 yenerken, Ian Wright, 9 dakikada 3 golün sahibi olmuştu.

Dakika / Oyuncu / Maç / Goller / İlk Gol / 3. Gol
4.33 Robbie FOWLER Liverpool - Arsenal (28 Ağu. 1994) 3-0 3 26’ 31’
8 Gabriel AGBONLAHOR Aston Villa – Manchester City (17 Ağu. 2008) 4-2 3 68’ 76’
9 Ian WRIGHT Arsenal - Ipswich Town (15 Nis. 1995) 4-1 3 47’ 56’
10 Ole Gunnar SOLSKJÆR Nottingham Forest - Manchester United (06 Şub. 1999) 1-8 4 80’ 90’
10 Teddy SHERINGHAM Manchester United - Southampton (28 Eki. 2000) 5-0 3 45’ 55’
10 Jermaine PENNANT Arsenal - Southampton (07 May. 2003) 6-1 3 15’ 25’
11 Alan SHEARER Newcastle United - Sheffield Wednesday (19 Eyl. 1999) 8-0 5 30’ 41’
13 Alan SHEARER Newcastle United - Leicester City (02 Şub. 1997) 4-3 3 77’ 90’
13 Eidur GUDJOHNSEN Chelsea - Blackburn Rovers (23 Eki. 2004) 4-0 3 37’ 50’
13 Les FERDINAND Everton - Queens Park Rangers (12 Nis. 1993) 3-5 3 38’ 51’
13 Alan SHEARER Newcastle United - Leicester City (02 Şub. 1997) 4-3 3 77’ 90’

Fernando Gago
18.Ağustos.2007, 21:29
Tottenham’ım golcüsü Dimitar Berbatov, Manchester United’a gitmek istediğini doğruladı.

Berbatov, yavaş yavaş Old Trafford’a doğru gidiyor ve alınan haberlere göre transferde yalnızca ufak parasal pürüzler kaldı. 27 yaşındaki futbolcu 2004-2005 sezonunda Bayer Leverkusen’de tanıştığı Şampiyonlar Ligi’ne tekrar dönmek istiyor.

Bu sezon White Hart Lane’den ayrılarak hedeflerin ulaşmanın hakkı olduğunu düşünen CSKA Sofya’nın eski golcüsü, “Şu anda Tottenham’dayım, fakat hiç kimse rüyalarıma ulaşmamı engelleyemez” dedi.

Berbatov, Spurs’un Premier Lig’de Middlesbrough’a 2-1 yenildiği maçta yedek soyundu ve ikinci yarının ortalarında oyuna girdi. Tottenham Teknik Direktörü Juande Ramos da golcü oyuncusunu ilk 11’de kasıtlı olarak oynatmadığı yönündeki iddiaları yalanlarken, Giovani dos Santos’u oynatmasının tamamen taktiksel olduğunu dile getirdi. Bulgar golcü de “Juande Ramos’un beni yedek olarak oynatmasına kızgın değilim. Ağlamıyorum da. Ben duygularımı yalnızca yakın arkadaşlarıma ve aileme yansıtırım. Ancak yedek kulübesinde gülüyor olsaydım insanlar benim aptal olduğumu düşünürdü. Eric Cantona’nın hiçbir zaman gülmediğini hatırlıyorum fakat hiç kimse de ona neden daha mutlu görünmüyorsun diye sormazdı” diyerek yedek kalmayı kafasına takmadığını belirtti.

Fernando Gago
18.Ağustos.2007, 21:29
6 ay bir futbolcu çok çok uzun bir süre yazık olmuş ...

Onurap
18.Ağustos.2007, 22:38
Carrick manu da oynayacak adam değil zaten..

Onurap
18.Ağustos.2007, 22:42
Berbatov bencede gitmeli bu kafayla faydalı olamaz tottenhama

garydelgadov
18.Ağustos.2007, 22:46
Berbatovda giderse Spurs mecburi transfere gidecektir ki geLecek oyuncunun aLışma süreci vs vs spursu hedefLerden biraz uzakLaştırır.

deniz.91
18.Ağustos.2007, 22:53
Berbatov ManUya giderse hem tottenhama hem kendine yazık eder Rooney ve Tevez ikilisini kesmesi zor

Del Piero_10
19.Ağustos.2007, 03:49
Zenit, Arshavin için son olarak Tottenham’a 25 milyon avro fiyat bildirdi ve İngiliz kulübünün yanıt vermesi için bir hafta süre verdi.

Euro 2008’deki başarılı performansı sonrası bir anda kıtanın önde gelen takımlarının takibine giren 27 yaşındaki oyuncu, yaz transfer döneminin en çok merakla bekenen transfer hamlelerinden birine dönüştü.

Rus ekibi, Arshavin için 30 milyon avro fiyat belirlemiş, Barcelona ve Tottenham oyuncuyu yakın takibe almıştı. Son pazarlıklar sonrası Tottenham oyuncuya en yakın kulüp durumunda.

Arshavin ise kulübünün kendisi için bu kadar yüksek fiyatlar istemesi yüzünden kızgın durumda. Bunun üzerine geçtiğimiz yıl Zenit önemli bir indirim yaparak oyuncunun bonservisin değerini 25 milyon avroya çekti.

Menajer Dennis Lachter, Sky Sports’a görüşmelerin pozitif yönde ilerlediğini, oyuncuyu bu haftanın sonuna kadar Tottenham oyuncusu olarak görebileceklerini belirtti.

Fernando Gago
19.Ağustos.2007, 04:22
Zenit uçmuş ...

GeNç KaRTaL
19.Ağustos.2007, 04:45
Harbiden uçmuş.Arshavin 20 lerin başında bir oyuncu değil..

El Comandante
19.Ağustos.2007, 04:59
Cok para istemis Zenit Arshavin icin.Ellerinde kalir Arshavin böyle giderse.

Fietra 10
19.Ağustos.2007, 05:10
Yalnız Arshavin oynamıyor kaç haftadır adam gibi..Zenit'in bunu da düşünmesi lazım..

Onurap
19.Ağustos.2007, 05:20
yaşı daha küçük olsa olabilirdi ama şimdi çüş artık :) ama zenith in paraya ihtiyacıda pek yok..

Corpus
19.Ağustos.2007, 06:02
27 yaşında sadece bir turnuva da biraz iyi oynayan bir oyuncuya bu çok fazla saçmalık...!!!

Vieri
19.Ağustos.2007, 19:34
Andrei Arshavin`in menajeri, Rus yıldızın Tottenham`a transferi konusundaki ümidini koruyor.

http://futbol.turksportal.net/futbolhaber/24028

Bu mesaj Turksportal Haber Merkezi v0.5b tarafından otomatik oluşturulmuştur.

Vieri
19.Ağustos.2007, 19:42
İngiltere Premier Lig ekiplerinden Portsmouth'un patronu Harry Redknapp, Fransa Ligue 1 takımlarından Lens'in sol bek oyuncusu Nadir Belhadj'ı takımında görmek istediğini ifade etti.

http://futbol.turksportal.net/futbolhaber/24034

Vieri
19.Ağustos.2007, 23:29
Liverpool menajeri Rafael Benitez, Gareth Barry’i Anfield’a getirme konusunda hayır cevabını kabul etmiyor.

http://futbol.turksportal.net/futbolhaber/24076

deniz.91
19.Ağustos.2007, 23:39
15 MN Eder kanımca yine çok

Cyzio
20.Ağustos.2007, 02:10
Cam adam..

Onurap
20.Ağustos.2007, 02:42
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=65652

deniz.91
20.Ağustos.2007, 05:38
Yazık ya adam hep sakat

Sir FRD
21.Ağustos.2007, 10:08
bu adam bu kadar sakatlıktan sonra form tutabilirse helal olsun derim:D

Fernando Gago
21.Ağustos.2007, 14:53
Asenal, Manchester United'dan Fransız savunma oyuncusu Mikael Silvestre'yi alarak iki yıllık sözleşme imzalattı.Böylece Londra ekibi, ezeli rakibi Manchester'dan 1974 yılından beri ilk kez bir oyuncu almış oldu. Arsenal, Manchester'dan en son 34 yıl önce Brian Kidd'i transfer etmişti.

31 yaşındaki Silvestre, daha önce Manchester City'den teklif almış olsa da Şampiyonlar Ligi'nde oynayabilmek için Arsenal'ın teklifini kabul etti.

Gelecek vaadeden oyuncuları transfer etme politikasından bu seferlik vazgeçen Arsene Wenger, yeni oyuncusuyla ilgili şu açıklamayı yaptı "Güçlü ama genç bir kadromuz var. Silvestre'nin deneyimlerini bu takıma katmasıyla bu sezon kazanmak istediğimiz zaferlere giden kadromuzu genişletmiş oldu. Silvestre'nin defansif uyumu bize büyük katkı sağlayacak. Ve ayrıca kendisi Premier Lig'in en deneyimli üst düzey savunma oyuncularından birisi."

Bunun yanında Mikael Silvestre'nin Arsenal'a ne kadara transfer olduğu belirtilmedi.

Fernando Gago
21.Ağustos.2007, 14:55
Martin O’Neill, Chelsea’nin ortasaha oyuncusu Joe Cole’u kadrosuna katmak istediğini ve Gareth Barry’nin kulüpten ayrılabileceğini belirtti.

Geçtiğimiz sezon Chelsea’li taraftarlar tarafından yılın oyuncusu seçilen Joe Cole, öncelikle Futbol Akademisi’nde rekoları ardı ardına kırarak geleceğin Paul Gascoigne’si olacağı düşünüldü. Teknik becerisi ile arkadaşlarını gölgede bırakan Cole, 2003 yılından beri Chelsea forması giyiyor.

Chelsea’nin ortasahasının Michael Ballack, Frank Lampard, Deco, Florent Malouda, Shaun Wright Phillips, Michael Essien, ve John Obi Mikel gibi oyunculardan kurulu olması nedeniyle Aston Villa’yı çalıştıran Martin O’Neill’a göre Londra ekibinin Cole’u satmaması için hiçbir engel görmüyor.

“İki haftadan daha az bir süremiz var ancak bu süre içerisinde birkaç oyuncu transfer edebiliriz.” Joe Cole’u da kadrosuna katmak isteyen Martin O’Neill, Birmingham Mail’a yaptığı açıklamalara transfer hakkında konuşarak başladı.

Yönetimin de bu konuda desteğini aldığını ve 30 milyon Avroluk bir transfer bütçelerinin olduğunu dile getiren teknik adam, transferde çokluğun çok kalitenin önemli olduğunu vurguladı.

“Şu ana kadar yaptıklarımdan ötürü memnunum ancak daha iyisini elde etmek istiyorum.”

Son olarak 1 Eylül’de kapanacak olan transfer sezonu öncesinde Liverpool’un da yakından ilgilendiği Gareth Barry’nin takımdan ayrılabileceğini belirten eski Celtic menajeri, durumun tam anlamıyla netleşmediğini söyledi.

“Şu an hiçbir şey tam anlamıyla netleşmedi. Barry’nin takımda kalmasını istiyoruz ve çok büyük bir ihtimalle sonuç böyle olacak. Taraftarların da bu oyuncumuzun kalmasını istediğinin farkındayız ve bunun için elimizden geleni yapacağız.”

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
21.Ağustos.2007, 16:56
bence barry'de gitmez,cole'ü de alamazlar...

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
21.Ağustos.2007, 16:58
hiç gerek yoktu bence,ama wenger böyle konuşmuşsa onun için,bir bildiği vardır...

Ghonedre
21.Ağustos.2007, 19:57
webger in bu transfer için hatrı sayılır para verdiğini sanmıyorum...

Onurap
21.Ağustos.2007, 19:59
arsenalde para var harcanmıyor :)

nerazzuri
21.Ağustos.2007, 20:13
Wegner durduk yere oyuncu almaz vardır bir bildiği. Hayırlı olsun.

deniz.91
21.Ağustos.2007, 20:17
Hayırlı olsun takıma azda tecrübeli gerekti

mersinlivolkan
21.Ağustos.2007, 20:39
Arsenal kulübü , genç oyuncularına tecrübe kazandıracak bir oyuncu aldı

Sir FRD
21.Ağustos.2007, 22:58
defansı sağlam yapabilmek için tecrübe şarttır zaten Silvestre ŞL maçları için çok önemli olur kesin oynar.Arsenal ŞL finali oynadığında takımda yine tecrübeli isimler vardı defansta ise Sol Campell vardı

Sir FRD
21.Ağustos.2007, 23:01
Joe Cole daha yeni sözleşme yeniledi maaşına zam yaptı Chelsea zaten taraftar Cole'un satılmasına tepki gösterir bütün sezon ilk 11 oynayan bir oyuncu Cole

erdemzorer10
21.Ağustos.2007, 23:32
çok yazık oldu..hem insanlık hem de futbol adına..dilerim en kısa sürede sahalara döner..

deniz.91
21.Ağustos.2007, 23:35
Coleyi alması çok zor kanımca

garydelgadov
22.Ağustos.2007, 00:07
Porsmuth Crouchu aLınca hepsi umutLandı büyük transfer için ama aLamazLar.

Fernando Gago
22.Ağustos.2007, 01:46
2008/09 Sezonu'nda Ligue1'de şampiyonluk yarışında iddialı olmak istediğini belirten Marsilya ilginç bir transfere imza attı ve golcü oyuncusu Djibril Cisse'yi Premier League ekiplerinden Sunderland'e kiraladı. Fransız kulübünün başkanı Pape Diouf da transfer haberini doğruladı.

Galatasaray'ın eski teknik direktörü Belçikalı Eric Gerets'in çalıştırdığı Marsilya, 2008/09 Sezonu'nda Ligue1'de şampiyonluk yarışında iddialı olmak istediğini dile getirmiş olsa da ilginç bir transfere imza attı ve golcü oyuncusu Djibril Cisse'yi Premier League ekiplerinden Sunderland'e kiraladı.

2004 ve 2006 yılları arasında Liverpool formasıyla Ada'da mücadele eden Cisse bu süreçte iki kez bacağını kırarak büyük şanssızlık yaşadı. Cisse 2007/08 Sezonu'ndaysa Marsilya formasıyla 15 gol attı.

Fransız kulübünün başkanı Pape Diouf da transfer haberini doğruladı ve son detayların görüşüldüğünü ifade etti.

Fernando Gago
22.Ağustos.2007, 01:50
Hamburg, Belçikalı defans oyuncusu Vincent Kompany’nin Manchester City’e satışını resmen duyurdu.

22 yaşındaki oyuncu iki sene önce potansiyele sahip bir defans oyuncusu olarak Hamburg’a gelmişti. Fakat geçirdiği ciddi sakatlık önünü biraz olsun kesti.

Hamburg, 2006 senesinde Kompany için 10 milyon avro ödemişti.

Şimdi ise City antrenörü Mark Hughes, genç oyuncunun yeteneklerini gösterebilmesi için ona imkan sağlayacak.

Hamburg yöneticisi Dietmar Beiersdorfer, hsv.de’ye yaptığı açıklamada anlaşmanın ayrıntılarına girmese de, “Vincent’dan bir isteğimiz yok sadece spor hayatında onun için en iyisini istiyoruz.” dedi.

GeNç KaRTaL
22.Ağustos.2007, 02:01
Çok ilginç gerçekten.Marsilya neden kiraladı ki Cisse'yi anlayamadım.Hemde bu sezon şampiyonluk için iddalıyken.Büyük kayıp..

Lionel Andres Messi
22.Ağustos.2007, 02:31
Chelsea daha öncede teklifte bulunduğu Benfica'lı Di Maria'ya bir teklif daha götürmeye hazırlanıyor.

Portekize ait kaynaklardan alınan bilgilere göre daha önce oyuncuya 16 milyon avro teklif eden ve teklifi reddedilen Chelsea kulübünün fiyatı yükseltmeye hazır olduğu öğrenildi.

Benfica sportif direktörü Rui Costa istenilen rakam verildiği takdirde oyuncuyu satabileceklerini belirtti.

Bu gelişmelerden sonra Chelsea'nin teklifi 19 milyon avro'ya çıkaracağı gelen bilgiler arasında.

MARATON.COM.TR / İLKER EZİBAY
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Di Maria’dan transfer dedikodularına yanıt

İddialara göre İnter ve Real Madrid’in kendisi ile ilgilendiğini öğrenen Arjantinli kanat oyuncusu Angel Di Maria, bu sezon transferi düşünmediğini açıkladı.

Geçtiğimiz yaz Rosario Central’dan Benfica’ya 6 milyon Avro’ya transfer olan Di Maria, transfer dedikodularına yanıt olarak kulübünde en az bir sezon daha geçirmek istediğini açıkladı.

Bugün yaptığı basın açıklamasında geleceği hakkında konuşan Arjantinli oyuncu, “Benfica’dan bir sezon daha kalıp şampiyonluk görmek istiyorum.” dedi.

Di Maria daha önce de Real Madrid gibi kulüplerin ilgisini çekmeyi başarmıştı. 2006 yılında Madrid sportif direktörü Pedja Mijatovic, bu oyuncuyu transfer etmek istemiş ancak sonradan vazgeçmişti. Bunun üzerine 20 yaşaltı Dünya Kupası’ndaki performansıyla dikkatleri üzerine toplamış ve sonucunda Benfica’ya transfer olmuştu.

İnter de bu organizasyondan sonra oyuncuyu takip etmeye başlarken, bu sezon Pekin Olimpiyatlar’ındaki performansıyla da herkesin beğenisini kazanan Di Maria’yı transfer listesine eklemiş bulunuyor.

Ayrıca Benfica teknik direktörü José Antonio Camacho ise 20 yaşındaki oyuncunun Real Madrid’e transfer olması durumunda oldukça başarılı olabileceğini düşündüğünü belirtti.

İspanyol basınına konuşan emektar teknik adam, “Di Maria henüz Avrupa futboluna tam anlamıyla alışabilmiş değil ancak Angel’ın bu sezon patlama yapacağını düşünüyorum.”

“Transfer gerçekleşirse Madrid, çok iyi bir iş yapmış olur. Çok kaliteli bir oyuncu olan Di Maria, özellikle sol ayağını çok iyi kullanıyor.”

goal.com

farklı konu açılmasın diye birlikte koyuyorum

Universal
22.Ağustos.2007, 04:08
Liverpool’lı Dirk Kuyt, sezona harika bir golle başlangıç yapan takım arkadaşı Fernando Torres’i göklere çıkardı.

http://www.goal.com/images/27830.jpg

Geçtiğimiz sezon 25 milyon Avro’ya Atletico Madrid’den Liverpool’a transfer olan Torres, İngiliz futboluna çok çabuk ayak uydurarak ilk senesinde 33 gole imza attı ve eski Manchester United’lı Ruud van Nistelrooy’un rekorunu kırarak daha önce hiçbir forvetin yapamadığını başardı.

24 yaşındaki oyuncu İspanya milli takımınının Euro 2008 şampiyonluğunda çok etkili olamasa da, finalde rakip fileleri havalandırarak hayrna kitlesini arttırmış oldu. Torres’in Liverpool’dan takım arkadaşı Kuyt ise sezonun ilk maçından sonra forvet oyuncusunu göklere çıkardı.

“Geçtiğimiz sezon sergilediği performansla şunu söyleyebilirim ki Fernando, dünyanın en iyi forveti.”

“Onun çok da pozisyona girmesi gerekmiyor. Gol vuruşlarını nerede ve nasıl yapacağını çok iyi biliyor. Bunu ilk maçımızda da kanıtlamış oldu.” Geçtiğimiz hafta Sunderland ile karşılaşan ve 1-0 Liverpool’un üstünlüğü ile biten maçta tek golün sahibi yine Torres’di.

Takımın ileriki maçlarda daha da gelişeceğini söyleyen Kuyt, Robbie Keane’nin gelişi ile ortasahalarının daha da güçlendiğini belirtti. 28 yaşındaki oyuncu, takımın yeni transferlerinden eski Udinese’li Andrea Dossena’nın ise maçta fena oynamadığını ancak zamanla daha iyi olacağını belirtti.

“Takım olarak her geçen gün daha iyi oluyoruz. Çalışmaya devam etmeli ve her çıktığımız maça galibiyet hedefiyle çıkarak sezon bitiminde mutlu sona ulaşmalıyız.”

Son olarak rakiplerini değerlendiren Kuyt, “Manchester United, Chelsea veya Arsenal’e değil, sadece kendime bakmalıyız. Diğer takımlar bizi ilgilendirmiyor.” diyerek sözlerini tamamladı.

Kaynak: Goal TR

Universal
22.Ağustos.2007, 04:09
Portsmouth, Arsenal’den Armand Traore’yi kiraladı.

Sky Sports News’in haberine göre Fransız oyuncu bu sezon Fratton Park’ta oynayacak. Premier Lig’deki kurallara göre bir takım iki adet oyuncu kiralayabilir. Charlton Athetlic’den Jerome Thomas’ın bonservisini alınınca Portsmouth ikinci kiralık hakkını Traore’den yana kullandı.

Armand Traore, Chelsea’den Ben Sahar’ın ardından Portsmouth’da ikinci kiralık oyuncu olacak. Traore, Herman Hreidarsson ile ilk onbir için forma yarışına girecek.

Kaynak: Goal TR

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
22.Ağustos.2007, 04:15
man city bu transferle çok iyi iş yapmış oldu...

GeNç KaRTaL
22.Ağustos.2007, 04:22
Kendisini geliştirmesi için en iyisini yapmış Arsenal.

Fernando Gago
22.Ağustos.2007, 04:23
Clichy'nin yokluğunda Silvestre de o bölgede oynayabilir O yüzden Arsenal'in Traore'yi kiralık vermesi iyi oldu zaten oynama ihtimali yok şuanda

Fernando Gago
22.Ağustos.2007, 04:27
Fernando Torres ileriki senelerde çok daha iyi olacak bence . . . Liverpool'un hücum hattını diğer Premier Ligin büyük takımları ile kıyaskadığımızda Torres'in ne kadar büyük bir iş başardığını bir ekz daha görürüz

nerazzuri
22.Ağustos.2007, 04:29
Robbie Keane’nin gelişi ile ortasahalarının daha da güçlendiğini belirtti

yok artık :p

Torres daha da iyi olacak ilereleyen yıllarda herkes bunun farkında :)

Fernando Gago
22.Ağustos.2007, 06:18
Arsene Wenger, İngiltere'nin teknik direktörü Fabio Capello'ya destek vererek "Ona biraz zaman verin" dedi.

Arsenal'ın teknik direktörü Arsene Wenger, İngiltere'nin Çek Cumhuriyeti'yle 2-2 beraber kaldığı hazırlık maçının ardından Capello'yu savunarak, İtalyan hocaya biraz zaman verilmesi gerektiğini söyledi.

Düzenlediği basın toplantısında Wenger şunları söyledi: "Capello'ya biraz zaman vermelisiniz. Fabio bu işin üstesinden gelecektir. Capello'nun ihtiyacı olan yeteneklere sahip olduğunu düşünüyorum. Hiç bir hoca sürekli olarak iyi sonuçlar almaz. Zaman zaman kötü sonuçlar da alırsınız. İyi hocalar problemlere çözüm bulur. Ve Capello da bunu yapabilecek birisi."

İngiltere, önceki akşam Capello'yla çıktığı ilk maçında Çek Cumhuriyeti'yle son dakikada attıkları golle berabere kalmayı başardı.

İngiliz Milli Takımı 2010 Dünya Kupası Elemeleri'ne önümüzdeki ay Andorra ve Hırvatistan maçlarıyla başlayacak.

erdemzorer10
22.Ağustos.2007, 08:05
Benfica iyi yetenekler buluyor gerçekten tebrik etmek gerekir..

deniz.91
22.Ağustos.2007, 17:43
Di Maria çok yetenekli bir isim gerçekten Olimpiyatlardada gösterdi bunu ama Benficada bir sezon daha kalması mantıklı kanımca

deniz.91
22.Ağustos.2007, 17:48
Capellonun başarılı olacağını düşünüyorum.Gittiği her takımda bir başarısı olan td

Fernando Gago
22.Ağustos.2007, 21:40
İngiltere’den gelen son haberlere göre; Blackburn ve Aston Villa’nın transfer etmek istediği Valencia forveti Nikola Zigiç’in peşine şimdi de Everton düştü.

Skysports.com’da yer alan habere göre Everton menajeri David Moyes, Fulham’a transfer olan Andy Johnson’un yerini doldurmak için Zigic'e kancayı taktı.

27 yaşındaki golcüyü satmak isteyen Valencia ise kararlarından geri dönerek Zigic’in Premier Lig’e kiralık olarak gitmesine sıcak bakıyor.

Daha önce üç kez yılın oyuncusu seçilen Sırp golcü, her fırsatta İngiltere’de top koşturmak istediğini tekrarlayarak olası bir transfere yok demeyeceğini gözler önüne seriyor.

Geçtiğimiz yaz Zigic’i Racing Santander’den transfer eden Valencia, golcü oyuncuyu almak isteyen Fenerbahçe, Werder Bremen ve Manchester City gibi takımları sollamış ve mutlu sona ulaşmıştı. Siyah beyazlılar, golcü oyuncudan bir türlü bekledikleri verimi alamadıkları için oyuncuyu kiralamaya ve iyi bir teklif karşılığı eskisi satmaya eskisi kadar uzak durmuyorlar.

deniz.91
22.Ağustos.2007, 21:45
Andy Johnsonun yerini doldurmak için iyi bir seçim olabilir

garydelgadov
22.Ağustos.2007, 21:47
Andynin yerine değiL,çünkü Andy hızLı forvetti,Zigiç ise pivot.Ayrıca Vaughan dururken pivot st aLınmaz.Yani haberin foğru oLduğuna inanmıyorum açıkçası.Bize AgbonLahor tarzı bir forvet Lazım.

KaF KeF
23.Ağustos.2007, 00:01
Gençlerbirliği 2006 WC öncesinde Kızılyıldız'dan onu aldığında kimse tanımıyordu. 1 yılda Gençler'de 2 gol attı, asistleri ile dikkat çekti ve 3 milyon euro'ya Lokomotiv Moskova'ya satıldı.

Cavcav yine vurgunu yapmıştı. Lokomotiv'de pek takip etme şansım olmadı ama Gana milli takımına yerleşmişti, şimdi EPL'ye gidiyor. Stoke City'de kiralık oynayacak, kendisini göstermek için müthiş bir şans. Stoke'un da yaratıcı kanatlara ihtiyacı var.

Fernando Gago
23.Ağustos.2007, 01:12
Daily Mirror'a göre, Tiago'dan olumlu yanıt alamayan Liverpool ekibi gözünü Udineseli Gökhan Inler'e çevirdi.

Everton, taraftarları için hayal kırıklığı olan bir transfer sezonu geçirdi. Yeni sezon başlamadan önce, hiç olmazsa bir tane kaliteli oyuncu almak istiyorlar.

Kulübüyle anlaşmaya varılan Tiago'nun gelmesine kesin gözüyle bakılıyordu. Fakat Portekizli oyuncu, Everton'a geçmeyi reddetti.

Orta sahasına takviye yapmaya kararlı olan menajer David Moyes, Daily Mirror'ın iddiasına göre şimdi ise Udineseli Gökhan Inler ile ilgileniyor.

Serie A'ya henüz geçen sene FC Zürich'den gelen Inler, çok iyi bir sezon geçirerek İtalya'nın en iyi orta sahaları arasında yerini aldı.

24 yaşındaki futbolcu, Euro 2008'de de çok iyi bir performans sergileyince Liverpool, Juventus, Inter ve Arsenal'ın da gündemine girmişti.

Inler, önceki haftalarda Udinese'de kalmak istediğini defalarca kez açıklamıştı. Fakat 10 milyon avro değeri olduğu tahmin edilen oyuncunun, İngiltere'den bir teklif geldiği takdirde direnip direnemeyeceği meçhul.

Fernando Gago
23.Ağustos.2007, 01:14
Corriere dello Sport'un haberine göre, Inter'in peşinden koştuğu Portekizli yıldız Ricardo Quaresma ile Liverpool da ilgileniyor.

İtalyan kulübü bütün yaz Portolu oyuncu için girişimlerde bulunmuştu. Hatta bir ay kadar önce, tarafların anlaştığı ve transferin gerçekleşmek üzere olduğu bile söylenmişti.

Fakat zaman geçtikçe, Inter mavi beyazlı kulübün Quaresma'nın bonservisi için istediği 40 milyon avroyu vermeye yanaşmadı ve bu söylentiler de duruldu.

Bu hafta başında, Porto'nun bu talebini nerdeyse yarı yarıya düşürdüğü, Inter'in de 17 milyon avroluk teklifini 20 milyona yükselttiği ve transferin tekrar sıcak bir döneme girdiği bildiriliyordu.

Corriere dello Sport, oyuncuya şimdi Liverpool'un da talip olduğunu iddia ediyor.

31 Ağustos'ta transfer dönemi bitene kadar, Rafa Benitez'in heyecan verici bir oyuncuya daha imza attırmak istediği tahmin ediliyor. Gareth Barry için girişimleri sonuçsuz kalan Kırmızılar, şimdi Benitez'in uzun süredir takipçisi ve hayranı olduğu Quaresma'ya yöneldi.

Portekizli yıldız, Porto'dan ayrılmak için can atıyor. Geçen hafta, sakat olmadığı halde, Sporting Lizbon ile oynanan Süper Kupa maçında kadroya girememişti.

25 yaşındaki oyuncu 23 kez milli formayı giydi ve Portekiz'in Euro 2008 kadrosunda da yer aldı.

dakara
23.Ağustos.2007, 02:09
Gençlerin premier lige kazandırdığı 3.oyuncu(yanlış hatırlamıyorsam) draman-skoko-geremi cavcav bu işi biliyor

dakara
23.Ağustos.2007, 02:10
wengerin neden silvestreyi aldığı şimdi daha iyi belli oluyor

dakara
23.Ağustos.2007, 02:13
satsalar ellerine para geçerdi en azından marsilyanın elinde cisseden daha iyi forvetleri var heralde!

Revolution
23.Ağustos.2007, 02:19
Gerets büyük hata yapmış bence.Cisse kaliteli bir futbolcu.

Cyzio
23.Ağustos.2007, 03:04
Tam bir iş bilmezlik örneği..

anilton
23.Ağustos.2007, 04:18
Son derece doğru bir karar.Cisse kadar abartı bir futbolcu görmedim.Bu adam Liverpool'da oynadı deliricem.Tuncay,Semih,F.Tekke,Necati,Ü.Karan gibi bundan kat kat yetenekli futbolcularımız o kariyere erişemediler.Hiç bir ekstra özelliği yok.Benim gözümde Youla'dan farklı değil.İnönü'de ki maçta Baki hayatının en iyi maçını Cisse'ye karşı çıkarmıştı ve UEFA tarafından maçın yıldızı olmuştu.Baki'yi maçın yıldızı yapabilecek bir forvet işte...:D

garydelgadov
23.Ağustos.2007, 04:21
Son derece doğru bir karar.Cisse kadar abartı bir futbolcu görmedim.Hiç bir ekstra özelliği yok.Benim gözümde Youla'dan farklı değil...

YouLadan farksız oLması takımındaki en iyi goLcü oLduğu haLde "kiraLanması"nın saçmaLığını değiştirmez.YouLayLa kıyasLanmayacak bir goLcü ve bu kadar saçma bir oLay görmedim gerçekten.

anilton
23.Ağustos.2007, 04:26
Bana göre Niang ve Kone çok daha iyi golcüler.Gerets'de bunu farkında ve gönderilmesine izin vermiş...

Fietra 10
23.Ağustos.2007, 04:31
Tam bir iş bilmezlik örneği..

Şu adama Marseille bana da adam gibi bir Dortmund izlettiremediniz ya yazıklar olsun size..:)

deniz.91
23.Ağustos.2007, 05:13
Kiralaması ilginç

deniz.91
23.Ağustos.2007, 05:14
Portmouthun solbekte sıkıntısı vardı zaten iyi olmuş.Seneye Traorede daha iyi bir şekilde döner takıma

deniz.91
23.Ağustos.2007, 05:16
Draman iyi bir adamdı gerçekten Stokede oynar rahatlıkla bu adamda

deniz.91
23.Ağustos.2007, 05:16
Giderse İntere gider yoksa kalır kanımca

Onurap
23.Ağustos.2007, 05:44
büyük takımlarda tutunamaz..

Fernando Gago
23.Ağustos.2007, 06:09
Liverpool'un kanatlarda sorunu var zaten Transfer dönemnin en iyi transferlerinden biri olur

Fernando Gago
23.Ağustos.2007, 06:10
Takımdan gönderilmesinin altında performans düşüklüğü yok bence geçen sene bile iyi bir grafik yakalamış çok ilginç bit transfer gerçekten

Sheriff
23.Ağustos.2007, 06:29
Quaresma Porto'da kalacak gibi sanki..

Fernando Gago
23.Ağustos.2007, 17:43
Roque Santa Cruz, Blackburn'le masaya oturarak dört yıllık sözleşmenin altına imzasını attı.

Blackburn'ün başarılı forveti Roque Santa Cruz, kulübüyle dört yıllık sözleşme imzalayarak transfer olacağı spekülasyonlarına son verdi.

Sezon başında Manchester City'nin resmi transfer teklifinde bulunduğu Santa Cruz, ayrıca Aston Villa, Liverpool ve Manchester United'ın da listesindeydi.

27 yaşındaki Paraguaylı oyuncu geçtiğimiz sezon Bayern Münih'ten Blackburn'e transfer olmuş ve 23 gol atmıştı.

Onurap
23.Ağustos.2007, 17:44
Santa Cruz inanılmaz oyuyor gerçekten kulübünde kalması iyi olmuş..

deniz.91
23.Ağustos.2007, 21:24
Santa Cruz kendini buldu Blcakburnda klması iyi olmuş kendisi adına

Cyzio
23.Ağustos.2007, 23:15
Premier Lig maçları bu hafta Turksattaki DIGI TV'den şifresiz yayınlanacak..

KaF KeF
24.Ağustos.2007, 01:16
Zidane gibi, eski Marsilyalı oyuncu da Cezayir kökenli. Bu da Franız oyuncunun Zidane ile karşılaştırılmasına yol açıyor.
Ancak Arsenal dergisine konuşan yeni transfer, Zidane etiketi ile yaşamanın zor olduğunu dile getirdi.
"Kuzey Afrika'dan gelen bir çok oyuncu Zidane ile kıyaslanıyor. Biz genç oyuncular için o, iyi bir rol modeli. Ancak bu genç yaşta onunla kıyaslanmak baskı altına sokuyor"
"Yine de ilk başlarda bu kıyaslamadan gurur duyuyordum. Özellikle 17 yaş civarındayken, bu benim azmimi daha da kamçılıyordu"
15 milyon avroya Arsenal'e gelen Nasri, ligin ilk maçında WBA karşısında takımının tek golünü kaydetmişti.

goal

GeNç KaRTaL
24.Ağustos.2007, 01:30
Fransada zaten kaç tane yeni Zizou var saymak mümkün değil.Kanat oyuncusu Riberyy için bize yeni Zidane deniliyor.Böyle kıyaslamalar oyunculardan beklentiyi artırıyor ve muhtemelende baskı altına sokuyor bu durum.

Fernando Gago
24.Ağustos.2007, 01:50
Zidane ile saha içinde hiç alakası yok neden Zizou diyorlar çözebilmiş değilim

RIDVAN TLM
24.Ağustos.2007, 02:30
1 tane zidane olurrr.....kıyaslamalarıda gereksız buluyorum her oyuncu farklıdır

garydelgadov
24.Ağustos.2007, 09:09
Fulham Arsenal'i devirdi: 1-0
İngiltere Premier Ligi 2. hafta mücadelesinde Fulham kendi sahasında güçlü rakibi Arsenal'i konuk etti. Fulham günün sürprizini gerçekleştirerek Arsenal'i 1-0 yenmeyi başardı.

Arsenal gibi dev bir takımla karşılaşan Fulham, maçın 21. dakikasında Hangeland'ın attığı golle 1-0 öne geçti. Golden sonra Fulham kalesini ablukaya alan Wenger'in talebeleri bir türlü istediği gole ulaşamadı. Girdikleri pozisyonları cömertçe harcayan Arsenal kolay bir galibiyet beklediği Fulham deplasmanından boynu bükük ayrıldı.

Boro 4 dakika daha dayanamadı
İngiltere Premier League'de 2. hafta mücadelesinde Liverpool'un evindeki konuğu Tuncay Şanlı'nın takımı Middlesbrough'du. Anfield Road'daki mücadele 2-1 Liverpool üstünlüğü ile bitti. Liverpool küllerinden doğdu!

Liverpool'a şoku yaşatan golü 69. dakikada Mido kaydetti. M.Boro 1-0'lık üstünlüğü ise bitime dört dakika kalaya kadar koruyabildi ve 86. dakikada Emanuel Pogatetz kendi kalesine attığı gol ile durumun 1-1 olmasına sebep oldu. Liverpool'a hayatı veren golün sahibi 90. dakikada Gerrard oldu. Tuncay Boro adına ilk 11'de sahada yer aldı ve 87 dakika sahada kaldığı maçta iyi bir mücadele örneği gösterdi.

İlk yarısı 0-0 eşitlik ile biten maçta M.Boro teknik direktörü Gareth Southgate 60. dakikada takımda çok şey beklenen golcü Afonso Alves'i saha kenarına alarak Mido'yu oyuna soktu ve bu değişiklik de Boro takımına golü getirdi ama bu gol galibiyete yetmedi.

Liverpool'da Robbie Keane, Fernando Torres ikilisi ise M.Boro savunmasını aşamadı. Torres güzel futbolunu golle süsleyemedi. Bu sonucun ardından Liverpool ligde ikide iki yaparak puanını 6'ya çıkardı ve liderlik koltuğuna oturdu. M.Boro ise ilk yenilgisini aldı.

Premier League'de 23 Ağustos Cumartesi gününde gündüz maçlarından alınan sonuçlar;

Blackburn Rovers 1-1 Hull City
Liverpool 2-1 Middlesbrough
Newcastle 1-0 Bolton Wanderers
Stoke City 3-2 Aston Villa FC
Tottenham 1-2 Sunderland
West Bromwich 1-2 Everton FC

Aykan19o3
24.Ağustos.2007, 09:38
M.Boro'ya yazık olmuş :(

Arsenal herzamanki gibi.. :D

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
24.Ağustos.2007, 17:54
tottenham yine yenilmiş yav...

gerrrard
24.Ağustos.2007, 19:09
Kaptan gemisini kurtardı. :)

Cyzio
24.Ağustos.2007, 19:30
Liverpool bu balla Afrika Uluslar Kupası'nı bile kazanır..

Sir FRD
24.Ağustos.2007, 21:24
Fransa'da yeni Zidanlar Arjantin'de de yeni Maradonalar bitmek bilmiyor

canavar20
24.Ağustos.2007, 21:30
Premier Lig maçları bu hafta Turksattaki DIGI TV'den şifresiz yayınlanacak..

Dün maç izleyebildin mi?

fmsmyrna
24.Ağustos.2007, 21:36
Bugün bakalım Chelsea maçını verecek mi Digi kanalı dün unuttum bakmayı

KaF KeF
24.Ağustos.2007, 21:38
Ben izledim...Verdi maçı ...

Cyzio
24.Ağustos.2007, 21:38
Evet arkadaşlar dünkü 2 maçı verdi DIGI kanalı şifresiz olarak..;)

gerrrard
24.Ağustos.2007, 21:41
Liverpool bu balla Afrika Uluslar Kupası'nı bile kazanır..

Maçı izlediğini sanmıyorum. :)

KaF KeF
24.Ağustos.2007, 21:44
Çok Şanslıydı Liverpool...

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
24.Ağustos.2007, 21:48
oleeey Digi Tv turksatta şifresiz veriyorsa süpeeer...

Aşk-ı Şehir
24.Ağustos.2007, 22:16
Digi TV'nin frekansını bilen varmı?

Aşk-ı Şehir
24.Ağustos.2007, 22:20
Gençlerin premier lige kazandırdığı 3.oyuncu(yanlış hatırlamıyorsam) draman-skoko-geremi cavcav bu işi biliyor

Cavcav G.Oftaş'tanda Sterjovski'yi kazandırmıştı.;;)

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
24.Ağustos.2007, 22:48
Digi TV'nin frekansını bilen varmı?
11729-15555-Dikey
---------------------------------------------------------------------------------------------------------
şimdi neden Chelsea maçını vermiyo DIGI ? :confused:

canavar20
24.Ağustos.2007, 22:48
Şuan Digi TV'den maç izleyebilen var mı?

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
24.Ağustos.2007, 22:51
Şuan Digi TV'den maç izleyebilen var mı?
normalde Wigan-Chelsea maçını vermesi lazım ama eski bir GS-FB maçını veriyor yav Allah Allah !!! :mad:

fmsmyrna
24.Ağustos.2007, 23:14
Bende izleyemiyorum dün kaçırdık bugün de vermiyorlar maçı

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
24.Ağustos.2007, 23:14
1 tane zidane olurrr.....kıyaslamalarıda gereksız buluyorum her oyuncu farklıdır
katılıyorum... her oyunucunun kendine has bir özelliği vardır...

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
24.Ağustos.2007, 23:16
arkadaşlar peki dün hangi maçları izleyebilmiştiniz Digi'den ? ben kaçırmıştımda...

Cyzio
24.Ağustos.2007, 23:33
arkadaşlar peki dün hangi maçları izleyebilmiştiniz Digi'den ? ben kaçırmıştımda...

Liverpool-Boro, Fulham-Gunners

Del Piero_10
24.Ağustos.2007, 23:40
Chelsea ve Çek Cumhuriyeti’nin kalecisi Petr Cech Çarşamba günkü milli maçta kendilerini desteklemeyen İngiliz taraftarlara sitem etti.

Cech Çarşamba akşamı Wembley’deki İngiltere’de maçında yer almış ve maç Joe Cole’un son dakikadaki golüyle 2-2 berabere bitmişti.

Ancak taraftarların yoğun baskısı ve hatta kendi oyuncuları Frank Lampard’ı oyundan çıkarken ıslıklamaları tartışılmıştı. İngiliz taraftarların bu ilk vukuatları değil.

Sunday Mirror’a konuşan Chelsea’nin kalecisi yaptığı açıklamada taraftarlardan memnun olmadıklarını belirtti: “Bir gol yedik ve herkes umutsuzluğa düştü. Bizi desteklemedikleri için üzüldüm. İngiltere takımında hep aynı şey oluyor. Taraftarlar herkesi baskı altına alıyorlar ve gol gelmezse büyük sorunlar çıkıyor” Chelseali oyuncu takım arkadaşlarının kulüp takımlarında daha iyi oynadıklarını da düşünüyor: “İngiliz formasını giymekle kulüp formasını giymek arasında büyük farklar var”

Dünya Kupası elemelerinde İngiltere’nin ilk maçları Andorra ve Hırvatistan olacak.

GeNç KaRTaL
24.Ağustos.2007, 23:52
Cech mi? Başka bir oyuncu bunu demiş olmalı çünkü Cech Çek milli takımında oynuyor ve İngiliz taraftarını bu konuda neden eleştirsin?

Cyzio
24.Ağustos.2007, 23:56
Islıklanan futbolcuların o iğrenç ingiliz formasını giymeleri bile büyüklüktür..

Knightmare
25.Ağustos.2007, 00:04
Cech niye ingiltere milli takımı oyuncusuymuş gibi yorum yapmış ki :D
şaşırdım :D

Aşk-ı Şehir
25.Ağustos.2007, 00:30
11729-15555-Dikey

Eyvallah sağolasın...

metaLwrath
25.Ağustos.2007, 00:30
anlayamadım yahu Cech ile İngiltere Milli Takımının ne alakası var ? :S

Del Piero_10
25.Ağustos.2007, 00:36
İngiltere - Çek Cumhuriyeti maçında Lampard dahil bazı oyuncuların kendi seyircileri tarafından yuhalanmasını eleştirmiş.

UlquioRRa
25.Ağustos.2007, 02:53
Manchester City; West Ham karşısında 3-0 önde.

gahanthegod
25.Ağustos.2007, 03:35
Yazik oluyor Spurs'e. Herkes tarafindan boyle bi' pohpohlaniyordu takim, yok sampiyonluga oynar, yok ilk 4'e girer falan. O defansla zor biraz. Tabii daha ligin ilk 2 haftasi ama yine de Spurs'un hedefi herhalde ilk 4'ten ilk 6'ya kaymistir simdiden.

Universal
25.Ağustos.2007, 03:53
City'den beklemediğim galibiyetti. Üst üste kaybettiği iki maç ile taraftarını üzmüştü ama; bugün rakibini farklı geçerek iyi günlere merhaba dedi.

El Barto
25.Ağustos.2007, 06:42
Liverpool son 6 dakikada almış maçı.

Yalnız Tuncay'ın bir pozisyonu var harika bir hareket yapıp topu önüne alıyor ama vuruşu çok kötü. İyi vurup golü yapsa süper bir gol olacaktı.

Arsenal'de Fulham'a yenildi 1-0

eXcitinG
25.Ağustos.2007, 16:53
Deco ve CheaLse sezona muhteşem başLadıLar. Everton ise bu sefer depLasmanda gaLip geLmesini biLdi.

CheaLse böyLe giderse süpürecek bu sezon.

El Barto
25.Ağustos.2007, 17:05
Deco insanlık dışı bir gol attı frikikten. :)

eXcitinG
25.Ağustos.2007, 17:10
Evet, gerçekten çok güzeLdi. Ama eğer Tuncay yaptığı o hareketi goL iLe süsLeseydi, Berkamp gibi unutuLmazLar arasında yer aLabiLirdi.

El Barto
25.Ağustos.2007, 17:14
Zaten Tuncay son vuruşlarda biraz daha iyi olsa Boro yerine Chelsea'da oynardı abi. :)

TR.CaPTaiN
25.Ağustos.2007, 18:56
http://www.p2parea.com/tnys.gif

Deco'ya Chelsea forması yakışmış.

http://www.ntvspor.net/modules/pl/

deniz.91
25.Ağustos.2007, 23:37
Zidanenin yeri dolmaz zaten nasride ayrı bir süper zaten

Lionel Andres Messi
26.Ağustos.2007, 00:47
belki arsenal'in yeni pires i olabilir tabi daha çok yolu var henüz çok genç.zidane ise imkansız,merak etme nasri sana zidane diyen yok fransız medyasının benzetmesi sadece.

GeNç KaRTaL
26.Ağustos.2007, 01:26
Tuncay ne yapmış öyle yahu.Süper dönmüş gerçekten.

IcedEarth
26.Ağustos.2007, 04:08
Zidane yeşil sahalardan geçmiş en iyi 10 isimden biridir bence. Nasri yerinde olsam burnum havadan inmezdi :zuhaha

Revolution
26.Ağustos.2007, 04:13
Matterazzi'ye kafa atsın o zaman Zidane'a benzetirim.:) Tarzı Zidane'a benzemiyor ama.

King_91
26.Ağustos.2007, 06:16
daha çok yolu var zidane olmak kolay değil . zaten boyle ülkelerde kim çıksa benzeticek birini bulurlar . bence zidane'a benzeme kendin ol ;) zidane olunmaz tabi o da ayrı

barahir
26.Ağustos.2007, 08:35
Ben hiç bi zaman Nasri'yi sevmedim.. Yani oyun tarzını sevmedim ve oyun içinde çok fazla etkin olduğunu düşünmüyorum.. Buna binaen diyorum ki bu adam zizou'nun yanına yaklaşamaz bence..

crazzy
28.Ağustos.2007, 07:09
Golcüsü Berbatov'u kadro dışı bırakan ve yolları ayırmaya hazırlanan Premier Lig ekibi Tottenham Hotspur'un, Euro 2008'in en dikkat çeken oyuncularından olan Rus Milli golcü Roman Pavlyuchenko'nun transferini bitirdiği açıklandı.

Spartak Moskova'da forma giyen 26 yaşındaki futbolcu, Uefa'nın Rus internet sayfası uefa.ru'ya yaptığı açıklamada şunları söyledi:"Moskova'ya geri döndüm ancak Şampiyonlar Ligi'nde Dinamo Kiev'le oynanacak maçta yer almayacağım. Tottenham'a gideceğimi doğruluyorum. Herşey çok hızlı gelişti ve Spartak'taki takım arkadaşlarıma elveda deme zamanını bile bulamadım. Umarım, Kiev'den döndükleri zaman bu isteğimi gerçekleştirebilirim. Şu an vize işlemlerinin bitmesini bekliyorum ve gerekli prosedürler tamamlandığında İngiltere'ye gidip resmi sözleşmeyi imzalayacağım. Henüz teknik direktör Juande Ramos'la görüşmedim ancak en yakın zamanda beni arayacaktır. Benimle ilgilendiğine çok eminim.İngilizce öğrenmek için özel bir öğretmen tutacağım ve zaten eşim az da olsa bu dili konuşmayı biliyor. Benim için fazla bir problem olmaz."

Spartak Moskova kulübü basın sözcüsü Eduard Nisenboim ise yaptığı açıklamada, "Şu anda transferin bitmesine çok yakınız demeyi tercih ederim. Şu an için resmi imzalar atılmadı ve sadece İngiliz kulüple prensipte anlaşma sağladık" dedi.

Bu arada, Bulgar yıldız Berbatov'u Manchester United'a satmaya hazırlanan Tottenham'ın, Pavlyuchenko'nun bonservisi için Rus kulübe 12 Milyon Pound'luk bir ödeme yapacağı iddia edildi.

Euro 2008'in flaş takımlarından olan ve yarı finale kadar yürüyen Rusya Milli takımının en dikkat çeken oyuncularından olan Pavlyuchenko, turnuvadaki 5 maçta da görev almış ve 3 gol atmayı başarmıştı.2003 yılından beri Moskova temsilcisinin formasını giyen Pavlyuchenko, 2006 yılında kaydettiği 18 golle Rusya Premier Lig'i gol kralı olarak tamamlarken, ertesi sezonda da 14 kez fileleri havalandırarak, FC Moskova'lı Roman Adamov'la birlikte zirveyi paylaşmıştı.Spartak'ta toplamda ise 145 maçta 75 gol sevinci yaşayan Pavlyuchenko, Milli takım forması altında ise 21 maçta sahaya çıkmış ve 9 gol atmıştı.

maçkolik.com

garydelgadov
28.Ağustos.2007, 07:17
Bomba transfer gerçekten.

Fernando Gago
28.Ağustos.2007, 07:27
Berbatov'un performansını yakalayamaz Tottenham büyük kumar oynuyor

Wesley Sneijder
28.Ağustos.2007, 14:51
İyi transfer gibi gözüküyor. Rus ligi ve İngiltere ligi benziyor birbirine, çok uyum sorunu yaşamaz...

eXcitinG
28.Ağustos.2007, 16:56
Zaten futboL stiLLeri oLarak hemen hemen Berbatov iLe aynı gibiLer. Roman sadece Berbatov un biraz daha hızLı versiyonu diyebiLiriz.

Ilhan
28.Ağustos.2007, 17:14
Kesinlikle Keane'i aratmayacak, hatta ondan kesinlikle daha etkili olacak bir oyuncu. Çok uzun, topsuz alanda çok hareketli, üstüne bir de hızı çok iyi. Tottenham bence yılın en iyi santrafor transferini gerçekleştirdi.

JunkChorn
28.Ağustos.2007, 17:17
çok güzel transfer.Berbatov ile iyi ikili olabilirlerdi ama güzel fiyata o da satılsın gitsin.

GeNç KaRTaL
28.Ağustos.2007, 20:32
Çok iyi bir transferde Berbatov'un yerine olmasaydı daha iyi olurdu..

Onurap
29.Ağustos.2007, 01:35
Shaun Wright-Phillips açıklanmayan bir bedelle City'e geri döndü. Oyuncu 4 yıllık kontrat imzaladı.

İngiliz milli oyuncusu, Robinho'nun takıma katılmasıyla eski takımına geri döndü. Wright-Phillips ile sabahleyin yapılan sağlık kontrolünden sonra 4 yıllık sözleşme yapıldı. Futbolcunun ücreti konusunda bir açıklama yapılmadı.

Wright-Phillips 3 yıl önce 30 milyon avroya Stamford Bridge'e gelmişti. Takımın resmi sitesine konuşan oyuncu, “Açıkçası geri döndüğüm için mutluyum. Yeniden başlamak için sabırsızlanıyorum” dedi.

Menajer Mark Hughes da oyuncunun gelişinden son derece memnun.

“Onu oldukça beğeniyordum. Takıma geldiğimden beri onu istiyordum. Eminim taraftarlarımızda en az benim kadar heyecanlıdırlar”

Wright-Phillips yarın basın toplantısına çıkacak.

eXcitinG
29.Ağustos.2007, 02:00
Bi sn Robinho CheLsea mi gitti :S

RaSenGan
29.Ağustos.2007, 02:01
PES'te az gol atmazdım Wright'la :D City iyi bir transfer yapmış.