View Full Version : İngiltere Premier Lig Geçmiş Sezonlar
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
14.Eylül.2007, 21:02
Premier Lig'deki takımım emin adımlarla ilerliyor... :)
GeNç KaRTaL
14.Eylül.2007, 21:32
Chelsea yoluna dolu dizgin devam ediyor.Arsenal'de şimdilik iyi gidiyor.Deplasmanda 4 atmaları çok formda olduklarını gösteriyor.Liverpool'un ise 4 sene sonra Manu'yu devirmesi onlar adına çok güzel bir durum.Bu sene daha farklılar gibi ama bakalım böyle devam edebilecekler mi? Man.Utd ise geçen sene gibi kötü başladı.Ronaldo'yu arıyorlar gibi.Bakalım toparlanabilecekler mi..
PesimiSTyLa
14.Eylül.2007, 21:38
Scolari farkını belli ediyor.
eXcitinG
15.Eylül.2007, 17:00
Everton toparLanmaya başLadı. Stoke karşısında 2-0 öne geçmesine rağmen ardından 2 goLü kaLesinde görünce kabus devam edicek gibi gözüküyordu ama Tim CahiLL 77.dk da hayat veren goLü kaydetti. Yeni transfer FeLLaini oLdukça iyi bir maç çıkardı diyebiLiriz.
garydelgadov
15.Eylül.2007, 21:05
Everton toparLanmaya başLadı. Stoke karşısında 2-0 öne geçmesine rağmen ardından 2 goLü kaLesinde görünce kabus devam edicek gibi gözüküyordu ama Tim CahiLL 77.dk da hayat veren goLü kaydetti. Yeni transfer FeLLaini oLdukça iyi bir maç çıkardı diyebiLiriz.
Harika bir maçtı.İyi başLadık.KontroL hep bizdeydi.Yakubu ustaca bir goLLe takımını öne geçirdi.İkinci yarıda kontroL bizdeydi.Arteta Anichebeye resmen aLda at dedi.Sonra saçma bir şekiLde panikLedik.Stoke 2 goLünü de taçtan attı.Sonra CahiLL güzeL bir goL attı.Artetaya bir kez daha hayran kaLdım.3 asist yaptı.Son dakikaLarda Stoke "taçLarLa"baskı kurdu.AamLarın başka atakLarı yok.Neyseki kazandık.DepLasmandaki 2 maçı kazanıp içerdeki 2 maçı kaybettik.İlginç bir şekiLde iLerLiyoruz...
gerrrard
16.Eylül.2007, 00:30
Gerrard: “Şampiyonluğa talibiz”
Liverpool kaptanı Steven Gerrard, mağlup duruma düştükleri halde maçı 2-1 kazanarak üç puanı aldıkları Manchester United maçı sonrasında, kendilerini şampiyonluğun en büyük adaylarından biri olarak gördüklerini söyledi.
*
*
*
Cumartesi günü Anfield’da Manchester United’ı ağırlayan Liverpool, karşılaşmanın üçüncü dakikasında kalesinde gol görmüş ve taraftarlarını korkutmuştu. Yediği gole rağmen maçtan kopmayan Rafa Benitez’in ekibi, doksan dakika sonunda attığı iki golle maçta galip gelmeyi bilmişti. Kaptan Steven Gerrard, karşılaşma sonunda yaptığı açıklamada şampiyonluğun en büyük adayının kendileri olduğunu söyledi.
“Ligdeki en güçlü rakibimizi yendik ve bu geleceğimizin parlak olduğunu gösteriyor.”
“Galibiyet güzel ancak daha sezonun başı. Net bir şekilde şampiyon olacağımızı söylemek için çok erken.”
“Manchester United ve Chelsea gibi güçlü rakiplerimize karşı mücadele edebileceğimizi gösterdik. Kesin olan birşey var o da şampiyonluk için onlarla yarışacak olmamız. Bu maçta onları yenebilecek güce sahip olduğumuzu gösterdik.”
28 yaşındaki yıldız oyuncu son olarak United karşılaşmasında maçın adamı seçilen takım arkadaşı Xabi Alonso’yu övdü.
“Zor bir dönem atlattı. Transfer sezonunda takımda kalıp kalmayacağı belli değildi ancak bunu kafasına takmadığını kanıtladı. United’a karşı oynarken maçın adamı seçilmek kolay birşey değil.”
PesimiSTyLa
16.Eylül.2007, 00:32
Çok zor. :D
Fernando Gago
16.Eylül.2007, 01:00
Lige iyi giriş yaptılar ama işleri gerçekten zor Bu sene Chelsea götürür işi :)
RaSenGan
16.Eylül.2007, 20:25
ManU'yu her yenen şampiyon olmak isteseydi.....
Liverpool kaç yıldır alamıyor kupayı.Bu durum uzuuuun yıllarca daha devam eder.
El Barto
16.Eylül.2007, 20:28
Diğer takımlar da çok iyiler Arsenal ve Chelsea başta olmak üzere. Bu iki takım ilk iki olurlar kanımca. L'pool'un şampiyonluğu süpriz olur.
jarosik_61
16.Eylül.2007, 23:48
büyük kaptan ligin ortalarında düşüşe geçersiniz son 4 yıldır bu oluyo bu senede olacak değişmeyecek
Universal
17.Eylül.2007, 00:41
Milli Takımımızın Belçika ile oynadığı maçın başında sakatlanan Tuncay Şanlı'nın 6 hafta sahalardan uzak kalacağı açıklandı.
http://www.ligtv.com.tr/uploads/news_manset_resim_ah_Tuncay014.jpg
Middlesbrough kulübü Tuncay'ın sakatlığını duyururken 28 Ekim'de oynanacak olan Manchester City maçına yetiştirmeye çalıştıklarını bildirdi. Uzun bir süre sahalardan uzak kalacak olan Tuncay milli takımımızın Bosna ve Estonya ile yapacağı maçlarda da forma giyemeyecek.
Kaynak: Lig TV
BeeTLeJuiCe
17.Eylül.2007, 00:57
Bir sporcunun tam form tutmuşken sakatlanması kadar kötü birşey yok. Umarım çabucak eski formuna kavuşur.
sentugo
17.Eylül.2007, 00:58
6 hafta sakat demek 2, 2,5 ay eski formuna geri gelmesi demek. Ama bu Tuncay. Ne yapacağı belli olmaz :D
deniz.91
17.Eylül.2007, 01:03
Geçmiş olsun
bay e-ko
17.Eylül.2007, 01:04
Gerçekten üzüldüm. İyi bir form tutturmuştu bu sakattlık biraz geri gitmesine neden olabilir. İnşallah yerine oynayacak olan mido iyi form tutturamaz. Üstelik tuncaysız middlesbourgh tat vermiyor...
Universal
17.Eylül.2007, 01:32
Gerçekten üzüldüm. İyi bir form tutturmuştu bu sakattlık biraz geri gitmesine neden olabilir. İnşallah yerine oynayacak olan mido iyi form tutturamaz. Üstelik tuncaysız middlesbourgh tat vermiyor...
Katılıyorum, sırf Tuncay için Boro'nun maçlarını izliyorum.
Onurap
17.Eylül.2007, 02:58
Mido bi işe yaramaz merak etme..:icon_biggrin:
Tuncayda umarım bi an önce döner..
bay e-ko
17.Eylül.2007, 03:00
Mido bi işe yaramaz merak etme..:icon_biggrin:
Tuncayda umarım bi an önce döner..
Mido işe yaramaz biliyorum ama bu premier lig takımları sürekli niye bunun peşinde koşuyorlar anlam veremiyorum. Bizim ligdeki evren, ceyhun gibi birşey bu galiba :D
anilton
17.Eylül.2007, 18:48
1994 yılında Samsun Sanayii Sitesi’nde içtiği çayların gücüyle yıllarca Avrupa’nın üst düzey takımlarına top koşturan 36 yaşındaki Jimmy Floyd Hasselbaink futbolu bıraktı.
http://www.verkac.com/wp-content/uploads/2008/09/sm_hasselbaink_160908.jpg
Son olarak İngiltere 2. Ligi (Championship) takımlarından Cardiff forması giyen Hollandalı golcü, Ortadoğu ülkelerinden gelen tekliflere rağmen futbolu bırakma kararı aldı.
Leeds, Chelsea, Middlesbrough, Charlton ve Atletico Madrid gibi üst düzey takımlarda futbol oynayan 36 yaşındaki golcü, Premier League’de attığı 128 golle İngiltere’nin en başarılı yabancı forvetlerinden biri oldu. Hollanda milli takımında da oynayan Hasselbaink, bu formayla dokuz gol attı ve 1998 Dünya Kupası’nda mücadele etti.
“N’aber lan Alpay?”
Ancak Hasselbaink’in uzun kariyerinde Türk futbolseverleri de yakından ilgilendiren bir evre var. Zaman gazetesinden Mehmet Yılmaz’ın 2007 yılında yayınlanan şahane haberine dönelim şimdi:
“Alpay, İngiltere’ye yeni transfer olduğunda bir maça çıkarken arkadan birisi kafasına vurur ve “N’aber lan?” der. Alpay dönüp de karşısında Jimmy Floyd Hasselbaink’i görünce şaşırır ve “Sen Türkçe biliyor musun?” der. Cevap ise “Çat pat biliyor ben; benim arkadaşlar Türk!””
Multescu beğenmemiş
Zaman’ın haberine göre, 1994′te Samsunspor’un yöneticisi olan Nihat Yılmaz ve ailesi 70′li yıllarda Hollanda’da yaşarlar ve burada 2. Lig’de oynayan bir komşuları vardır. Yılmaz kardeşler, Samsunspor’da yönetici olunca, ‘Ceri’ diye hitap ettikleri futbolcu arkadaşlarını da Samsun’a getirirler. Ancak o dönem Samsunspor’un başında olan Romen teknik adam Gigi Multescu, Ceri’yi beğenmez ve geri gönderilmesini ister.
Samsun’da kaldığı bir hafta boyunca Ceri, antrenman aralarında Yılmaz kardeşlerle sanayi sitesindeki fabrikanın civarında takılır ve bolca tavşakn kanı çay içip, esprili muhabbetlere iştirak eder. Sonraları sırasıyla Neerlandia, Campomaiorense, V.Setubal, Leeds, A.Madrid, Chelsea, M’Borough, Charlton ve Cardiff formaları giyecek olan Ceri, bizim bildiğimiz Jimmy Floyd Hasselbaink’in ta kendisidir!
Lionel Andres Messi
17.Eylül.2007, 21:41
Manchester United´ın Portekizli yıldızı, ‘Altın Ayakkabı´nın sahibi Cristiano Ronaldo kendinden emin konuştu: “Avrupa´nın en iyi futbolcusu benim, her sene kupa kazanmak istiyorum”
İnciler:
“Bana göre; Avrupa’nın en iyi futbolcusu benim! Kendimi övdüğümü düşünebilirsiniz, ama böyle… Ben tarihe geçmek istiyorum. Basın hep beni yazsın istiyorum. Dünyanın gelmiş geçmiş en iyi oyuncusu olarak anılmak istiyorum. Evet, çok şey istiyorum…”
“Şu an bir yıldızım. Bu durum elbette çok şeyi değiştirdi, ama karakterimi asla… Ben çok fakir bir ailenin çocuğuydum. Şimdi lüks ve büyük bir evde oturuyorum, daha çok param var. Fakat geldiğim yeri de, bunun kıymetini de çok iyi biliyorum.”
“İngiltere’de yaşayan bir Türk olarak Tugay Kerimoğlu’nu yakından tanıyorum. Zaman zaman görüşüyoruz, çünkü evlerimiz aynı bölgede. Bence inanılmaz fantastik bir oyuncu. Oyun zekası mükemmel ve kendisini gerçekten çok beğeniyorum.”
“Açıksözlü bir adamım. İşte bu nedenle Real Madrid’e gitmek istediğimi söylememe rağmen, Manchester United taraftarı hâlâ beni çok seviyor. Yıllar önce Türkiye’den bir teklif geldiğini duymuştum. Ancak inanın hatırlamıyorum, çünkü küçüktüm.”
“Portekiz Ümit Milli Takımı ile Türkiye’ye çok geldim. Türk taraftarların futbola bakış açısı beni büyüledi. Portekizliler’den bile coşkulular. Nihat Kahveci çok yetenekli bir futbolcu. Fatih Terim ise çok karizmatik. Lütfen ona selamlarımı iletin.”
ESM (European Sports Magazinez) tarafından İngiltere’de attığı 31 golle ‘Altın Ayakkabı’nın sahibi olan Ronaldo, muhteşem röportajıyla karşınızda… Ödülünü Manchester ya da Monaco’da almak istemeyen Manchester United’lı Ronaldo, doğduğu yer Funchal’da bu gururu yaşamak istedi. Yazıişleri Müdürümüz Mehmet Demircan, Ronaldo ile buluşmak için Madeira Adası’na gitti ve özel olarak görüştü. 23 yaşındaki yıldız, samimi ve kendinden emin olarak ‘Futbolun Kralı benim’ edasıyla sorularımızı yanıtladı.
‘Altın Ayakkabı’dan sonra ‘Altın Top’ ve ‘FİFA Yılın Futbolcusu’ ödülleri için de en güçlü adaysın. Bu konuda ne düşünüyorsun?
Beni çok ilgilendirmiyor. Genelde bu ödülleri golcüler veya 10 numara giyenler kazanıyor. Ancak bir kanat oyuncusu olarak ‘Altın Ayakkabı’yı kazanmak gurur verici. Altın Top ve yılın futbolcusu ödüllerini de kazanırsam ne mutlu bana.
Hedeflerin nedir. Daha neler kazanmak istiyorsun?Manchester ile ligi ve Şampiyonlar Ligi’ni kazandım. Her sezon kupalar kazanmak istiyorum. Benim için ‘ödül canavarı’ diyorlar. Tarihe geçmek istiyorum. Portekizle hem Avrupa hem de Dünya Kupası’nı kazanmak istiyorum. Dünya beni yazsın istiyorum. Dünyanın gelmiş geçmiş en iyi oyuncusu olarak anılmak istiyorum. Biliyorum çok şey istiyorum ama bu benim. Karakterimde kazanmak var.
Çocuk yaşında ailenden ayrıldın, bu başarıyı tek başına nasıl yakaladın?
12 yaşında Madeira’dan ayrıldım. Sporting’e gittim. Hayallerim vardı ama inanın Manchester United forması giyeceğim aklıma bile gelmedi. Gençtim ve çok çalışmam gerektiğini biliyorum. Aslında yeni maceralar da istiyorum. Bakacağız önümüzdeki yıllarda ne olacak.
Çocukken ne olmak istiyordun. Hayalini gerçekleştirdin mi?
Kuşkusuz futbolcu olmak istiyordum. Topla yatıp topla kalkardım. Rüyamda top vardı, her şeyim futbol üzerine kuruluydu. Hayalime kavuşmak için basamakları birer birer çıktım. Bunun için de çok çalıştım. Savaştım ve sonunda zirveye geldim. Ama bunun da ötesi var diye düşünüyorum.
Şu an bir yıldızsın, herkesin idolü oldun. Bu senin karakterini değiştirdi mi?
Çok şeyi değiştirdi ama karakterimi asla. Ben çok fakir bir ailenin çocuğuydum. Geldiğim yeri çok iyi biliyorum. Şu an çok daha lüks ve büyük bir evde oturuyorum. Daha fazla param var. Daha çok para harcıyorum ama asla nereden geldiğimi unutmuyorum. Bu nedenle de sık sık ailemin yanına gelip eski günleri düşünüyorum. Geçmişimi asla inkar etmem.
Futbolcu olmasaydın ne olurdun?
Ben futbolcu olarak doğdum. (Gülerek) Başka bir şey düşünmedim. Annemden babamdan hep top istedim. Hediye olarak toptan başka bir şeyi kabul etmedim. Bu sorunun cevabını inanın bilmiyorum. Aslında çok yetenekliyim. Belki bir filmde oynarım. Gülmeyin, hayal bile edemeyeceğiniz gizli yeteneklerim var.
Zor günler de geçirdiğiniz oldu mu hiç?
Her futbolcu gibi benim de zor günlerim oldu. Ama ailem bana sürekli destek verdi. Özellikle Lizbon’a geldiğimde daha çocuktum. 12 yaşındaydım ve ailemden uzak kaldım. Onlar bana gitmemi söyledi ve Lizbon’da inanın uzun süre her gece ağladım. Fakat hiç pes etmedim. Zirveye çıkmak için tek başıma çalıştım.
Bir yabancı oyuncu, İngiltere’de nasıl başarılı olabilir?
Buranın çok kaliteli bir lig olduğunu herkes kabul ediyor. Çok yetenekli oyuncular var. Önemli olan onlarla kısa sürede aynı dili konuşabilmeniz. Anlaştığınızda az sorun yaşarsınız. İyi bir takıma gelmeniz de önemli. Sonuçta daha iyi sonuçlar alırsınız. Fakat çalışmazsanız hemen yok olursunuz. Her yıl performansınıza bir şeyler eklemeniz gerekiyor.
Özel hayatınızla da gündemdesiniz. Neler düşünüyorsunuz?
Aslında bu kadar göz önünde olmam benim hoşuma gidiyor. Herkes peşimde. Fakat bir yandan da dikkatli olmamız gerekiyor. Ben elimden geldiği kadar dikkatli olmaya çalışıyorum ancak benim için yazılan ve çizileni de umursamıyorum. İnsanların benim hakkımda düşünceleri ilgimi fazla çekmiyor. Ben işime bakıyorum. Benim işim futbol. Antrenmanlarda çok çalışıp maçlarda hep kazanmak istiyorum. Bu görevimi iyi yaptığımı düşünüyorum.
Sahada inanılmaz hareketler yapıyorsunuz. Rakibi bazen komik duruma düşürüyorsunuz?
Benim futbol yapım bu. Çalım atmayı, rakibi geçmeyi, topla hızla ilerlemeyi seviyorum. Gol atmaya bayılıyorum. Evet rakibi komik duruma düşürdüğümün farkındayım ama yapacak bir şey yok. Eminim o anda beni öldürmek istiyorlar. Çünkü beni durduramanın ezikliği içinde oluyorlar. Bu hareketleri yapmak için doğmuşum galiba.
Sanki futbol topuyla bir bütünsün. Topsuz yaşayabilir misin?
Topu yanımdan hiç ayırmam. Ciddi söylüyorum. Ben her yerde top oynarım. Maç biter, benim topla işim bitmez. Eve gidince de oynarım. Tatile çıktığımda bile topsuz günüm geçmiyor. Onsuz yapamıyorum.
Geçen sezon attığın en güzel gol hangisiydi?
Bu çok zor. Ligde 31, toplamda 45 gol attım. Ama bana göre Roma’ya attığım gol benim için büyük zevkti. Bu arada ikinci sırada Portsmouth’a attığım golü gösterebilirim. Üçüncü sırada ise Bolton’a attığı müthiş frikik. Aslında hepsi güzel…
Real Madrid işi olmadı, Manchester City olabilir mi?
Ayrılmak istediğimi söyledim. Yeni bir macera olabilir diye düşünmüştüm. Hiç de üzülmedim. Her şeyi dürüstçe konuştuğum için taraftarlar beni hala seviyor. Giydiğim formanın hakkını veririm. City’ye gelince. Futbola önemli ve büyük yatırımların yapılması iyi bir şey. Abramovich Chelsea’ye geldi ve birde hava değişti. Takım uzun bir aradan sonra kupalar kazandı. City’den teklif gelmedi henüz, gelince bakarız.
Türkiye’den yıllar önce teklif aldığınız söyleniyor.
Yıllar önce böyle bir şey duymuştum. Ama hatırlamıyorum. Küçüktüm. Bence en iyisi menacerim Jorge Mendez’e sorun. O bu işleri iyi biliyor.
Türk Futbolu, Türk Milli Takımı, Türk futbolcusu hakkındaki düşüncen nedir?
Türk insanının futbol tutkusu beni şoke etti. Portekizliler’den daha çok seviyorlar. Genç Milli ve Ümit Milli Takımlar’da oynarken Türkiye’de forma giydim. Taraftarın futbola bakış açısı beni etkiledi. Çocuklar bizi tanımıyordu ancak herkes imza almak için sıraya girmişti. Euro 2008’de büyük iş başardınız. Seyirciniz şampiyonaya renk kattı. Nihat en beğendiğim oyuncu. İspanya’da harikalar yaratıyor. EURO 2008’de Fatih Terim ile görüştüm. Onu çok beğeniyorum. Konuşmasıyla beni çok etkiledi. Karizmatik biri. Lütfen ona selamlarımı iletin.
İngiltere’de oynayan Tugay hakkında görüşleriniz?
Tugay Kerimoğlu inanılmaz bir oyuncu. Biz zaten zaman zaman görüşüyoruz. Çünkü evlerimiz aynı bölgede. Yaşı ilerlemesine rağmen hâlâ çok istekli. Blackburn’un bence en önemli oyuncularından. Oyun zekası mükemmel.
Sürekli savaşıyor
“Avrupa’nın en iyi futbolcusu benim. Bunu tüm samimiyetimle söylüyorum. Manchester United’da çok iyi bir sezon geçirdim. Elimden gelenin en iyisini yapıyorum. Çok ödüller kazandım. Kazanmaya da devam etmek istiyorum. En iyisi olmak için savaşıyorum. Biraz kendimi övmüş olacağım ama ben böyle düşünüyorum. Aslında çoğu futbol adamı böyle düşünüyor.”
Garanti verdi…
“Sakatlığım nedeniyle oynamadığım şu dönemde hem Portekiz hem de M.United kaybetti. Ben oynamış olsaydım belki iyi şeyler yapardım ama futbolda kazanmak da var kaybetmek de. Kimsenin şüphesi olmasın, tekrar forma giydiğimde her şey güzel olacak. Portekiz Dünya Kupası Finalleri’ne gidecek, Manchester ligi ve Şampiyonlar Ligi’ni kazanacak.”
En yakın arkadaşının eşi, hizmetçisi
1985’te Madeira Adası’nın Funchal bölgesinde doğdu. Ailesi fakir olduğu için annesi Dolores, onu evinde doğurdu. 6 yaşında futbola başladı ve ilk lisansını 10 yaşında Andorinha’da çıkarttı. Babası Dinis Aveira burada malzemecilik yapıyordu. 12 yaşında Nacional Madeira’ya transfer oldu. Sporting’in scoutı Aurelio, onu keşfetti ve 1 yıl Mareida’da oynadıktan sonra 13 yaşında ailesinden ayrılıp Başkent Lizbon’a taşındı. Hızlı bir şekilde A Takıma kadar yükseldi. Ardından da henüz 18 yaşında Manchester United’a gitti. Çocukluğundan beri ‘top’ dedi başka bir şey demedi. Bu durumu annesi şöyle açıklıyor… “Okula giderken ayağında hep top vardı. Top sektirerek okula giderdi. Okumak istemedi ve babasıyla birlikte futbolcu olmasına izin verdik. Çünkü ona inanmıştık.” Komşuları Fatima Alves ise Ronaldo için, “Onun meziyetleri çoktu. Oğlum onun yakın arkadaşıydı ve Manchester’da şu an çatı tamiri yapıyor. Gelinim ise ona çok yakın. Ronaldo’nun hizmetçisi!”
Mehmet Demircan - Fanatik
Onurap
17.Eylül.2007, 21:54
çok alçakgönüllü :zuhaha
Fernando Gago
17.Eylül.2007, 22:02
“Avrupa’nın en iyi futbolcusu benim".
Saçmalık ...Ronaldo'nun bu zamana kadar aldığı başarıları Messi 19 yaşında çoktan almıştı :) Milli takım kariyerini saymıyorum bile onu birde katarsak Ronaldo'nun hiçö şansı kalmıyor Tabi bu da benim görüşüm
anilton
17.Eylül.2007, 22:10
Fanatik C.Ronaldo ile röportaj yapmış ve resim çektirmemiş mi?Ben inanmıyorum bu röportaja...
RaSenGan
17.Eylül.2007, 22:19
Saçmalık ...Ronaldo'nun bu zamana kadar aldığı başarıları Messi 19 yaşında çoktan almıştı :) Milli takım kariyerini saymıyorum bile onu birde katarsak Ronaldo'nun hiçö şansı kalmıyor Tabi bu da benim görüşüm
Messi kalıptan kaybediyor.(:
C.Ronaldo Avrupa'nın en iyi oyuncusudur bana göre.Messi'ye de bin basar :) R.Madrid'e transfer olmak isteyerek Beckham'ın izinden gitmek istiyor heralde.
GeNç KaRTaL
18.Eylül.2007, 04:11
Mehmet Demircan - Fanatik
Nayır.İnanmıyorum..
Man.Utd Ronaldo'yu elinde tutarak büyük iş başardı bence..
Oghuse
18.Eylül.2007, 04:17
Profesiyonel bir futbolcunun yapmaması gereken açıklama..Transfer sezonu kapanmışken böyle sözler kendine zarar verir..
Onurap
18.Eylül.2007, 04:52
Nayır.İnanmıyorum..
Man.Utd Ronaldo'yu elinde tutarak büyük iş başardı bence..
Yalan bile olsa çok gerçekçi olmuş bence..Ronaldo aynen bunları söylerdi.. :D
RaSenGan
18.Eylül.2007, 20:44
1994 yılında Samsun Sanayii Sitesi’nde içtiği çayların gücüyle :zuhaha
Sevdiğim bir futbolcuydu Hasselbaink yaşı gelmişti futbolu bırakması iyi olmuş.
deniz.91
18.Eylül.2007, 20:49
Resim güzelmiş:DHesselbaink kaliteli adamdır:D
GeNç KaRTaL
19.Eylül.2007, 03:35
kafasına vurur ve “N’aber lan?” der.
Hehe.:zuhaha Demek naber lan demiş Alpay'a.Gerçekten çok ilginç bir durum..
KaPaLı
19.Eylül.2007, 03:43
Şemsi Türk olarak yabancılara yaa böyle şeyler öğretiriz yada küfür :D hatta onların küfür etmesi çoktaa hoşumuza gider :n:
Çok hoşuma gitti yazı okurken gelsin Türkiye'ye yerleşsin Jimmy :)
ultraslanerdem
19.Eylül.2007, 03:45
Bizim oranın çayını içmiş taa Chelsea'ye kadar gitmiş.:D Bide çorbasını içse nerelere kadar giderdi kim bilir :zuhaha
Addolorato
19.Eylül.2007, 03:48
Takımlara Gözlemci Yerine Gözlemeci Koyarsan Bi Çay Molası Verir Avrupaya Gider Böyle..
PesimiSTyLa
19.Eylül.2007, 03:52
Takımlara Gözlemci Yerine Gözlemeci Koyarsan Bi Çay Molası Verir Avrupaya Gider Böyle..
çok kötüydü :icon_neutral::icon_biggrin:
GeNç KaRTaL
20.Eylül.2007, 03:28
Ronaldo’ya Flamengo ve Manchester City talip
Başı dertten, burnu başka bir şeyden kurtulmayan Brezilyalı yıldız Ronaldo, Flamengo ve Manchester City’den teklif aldığını söyledi.
Geçtiğimiz sene yaşadığı ciddî sakatlık sonucunda sahalardan uzun süre uzak kalan ve son dönemde göbeğiyle dikkat çeken Ronaldo, futbola dönüyor. Brezilyalı yıldız, dizinden geçirdiği ağır sakatlığı atlattığını, şu sıralar yoğun bir antrenman temposuyla çalıştığını söyledi.
Ronaldo, futbola hangi takımda döneceği sorusuna ise, “Flamengo ve Manchester City’den teklif aldım. Şimdilik kesinleşen bir şey yok. Zaten önemli olan, benimle bu iki büyük takımın ilgileniyor olması” cevabını verdi.
Brezilya millî takımında oynamayı çok özlediğini belirten yıldız futbolcu, “Çalışmalarımı sabırla sürdürüyorum. Önce fiziksel olarak tamamen hazır olarak sahalara dönmeyi amaçlıyorum. Millî takımı daha sonra düşüneceğim” diye konuştu.
Jo ve Robinho’yu kadrosuna katarak üst üste transfer bombalarını patlatan Manchester City ise, Ronaldo’yu da transfer ederek, Brezilyalı troykasını kurmak istiyor gibi görünüyor.
Verkac
Fernando Gago
20.Eylül.2007, 03:51
Man City saçmalıyor :)
BaFraLı
20.Eylül.2007, 03:56
Man City eğer alırsa Ronaldo'yu gereksiz bir transfer olur bence..:)
Sir FRD
20.Eylül.2007, 05:54
forma satar iyi olur
PesimiSTyLa
20.Eylül.2007, 06:13
ronaldo ne ya :D sacmalıyorlar
Fernando Gago
20.Eylül.2007, 20:00
İngiltere Premier Lig takımlarından Chelsea'yi çalıştıran Brezilyalı teknik adam Luis Felipe Scolari, Portekiz Milli Takımı'ndaki eski oyuncusu Crstiano Ronaldo'yu takımında görmek istediğini açıkladı.
İngiltere Premier Lig'de Pazar günü oynanacak olan Chelsea - Manchester United karşılaşması öncesi ilginç bir gelişme yaşandı. Chelsea'nin Brezilyalı teknik direktörü Luis Felipe Scolari, yaptığı bir açıklamayla şu anda Manchester United forması giyen, eski öğrencisi yıldız futbolcu Cristiano Ronaldo'yu önümüzdeki sezon kendi takımında görmek istediğini ifade etti.
İspanyol ekibi Real Madrid'in uzun süredir transfer etmek için uğraştığı ancak bir türlü başaramadığı Ronaldo konusunda Scolari'nin kendinden emin açıklamaları bir anda İngiliz spor basınına bomba gibi düştü. Scolari konuyla ilgili yaptığı açıklamasında, "Onunla konuştum ve takımımda görmek istediğimi söyledim. Belki önümüzdeki sezon, Cristiano benimle olur. Eğer değişim istiyorsa, ona kapımız açık olacak. Ronaldo bir gün Manchester'dan ayrılacak çünkü 50 yıl orada oynayacak değil. Ronaldo'yla arkadaşız, baba-oğul gibiyiz. Ancak hayat onun hayatı. Ben Portekiz Milli Takımı'nın başına geçtiğimde Ronaldo 17 yaşında bir çocuktu. Şimdi Ronaldo iyi bir profesyonel ve geleceğini sürekli düşünüyor. Ulusal takımdan çok Manchester'da, 5-6 yıldan beri kendini geliştiriyor. Yılın 11 ayı Manchester'da yaşıyor, ulusal takımla sadece 1 ay zaman harcıyor. Onun gelişimin görüyorum. Önümüzdeki sezon milli takımda kaptan olarak onu görebilirim. Ronaldo şu anda dünyanın en iyi 3 oyuncusundan biri. Bunu iki yıl öncede söyledim ve şimdi de tekrarlıyorum" dedi.
Scolari'nin bu açıklamalarının zorlu Manchester United karşılaşması öncesi, Manchester teknik direktörü Alex Ferguson'a meydan okumak olarak algılandı. Zira Ferguson her fırsatta Ronaldo'nun takımda kalacağını ve hiçbir takıma gitmeyeceğini ifade ediyordu.
Buna önce Man. United sonrada Real Madrid izin vermez.:D
goosfraba
20.Eylül.2007, 20:51
Ronaldo İngiltere'de Man Utd'den başka takım da forma giymez sanırım. Giderse Real'e gider. :)
fmsmyrna
20.Eylül.2007, 21:18
Bu hafta Digi maç veriyor mu İngiltere'den
KaF KeF
20.Eylül.2007, 23:31
Uğur Yıldırım Ada'da!
Geçen sezon Sivasspor forması giyen Uğur Yıldırım, İngiltere Premier Lig takımlarından Blackburn Rovers ile antrenmanlara çıkmaya başladı.
Blackburn Rovers Kulübü ile her konuda anlaşan Yıldırım, bir süre Blackburn Rovers ile deneme antrenmanlarına çıkacak. Blackburn Rovers'ın menajeri Paul Ince'inin beğenmesi halinde takıma katılacak olan Türk asıllı futbolcu Ada'da futbol oynamaya sıcak bakıyor.
Sivasspor, Uğur Yıldırım'ı Gaziantepspor'dan transfer etmiş, 2.5 yıllık sözleşme imzalatmıştı. Blackburn Rovers'ın Uğur'un performansından memnun kalması halinde uygun bir bonservis bedeli ödeyerek oyuncuyu kadrosuna katabileceği ileri sürüldü.
20.09.2008
Kaynak : Sporx.com dış haberler
Oghuse
21.Eylül.2007, 00:19
Hayırlı olsun ne diyelim..
deniz.91
21.Eylül.2007, 00:33
Hayırlı olsun Türk takımları beğenemedi bunu bi
deniz.91
21.Eylül.2007, 00:34
O biraz zor Scolari Madrid alır onu anca
KaF KeF
21.Eylül.2007, 01:12
Kendi etti, kendi buldu
İngiltere Premier League'de 5. haftanın açılış maçında Sunderland'in konuğu Middlesbrough'ydu. Ada'nın önemli kuzey derbilerinden biri olan mücadele 2-0 Sunderland'in üstünlüğü ile sona erdi. Mücadelede goller 81. ve 90+3'de Chopra'dan geldi. İlk devrenin bitimine bir dakikada sakatlanan Tainio'nun yerine oyuna dahil olan Chopra takımına hayat verdi. City of Light Stadyumu'nda Howard Webb'in yönettiği maçta Boro 74. dakikada kazandığı penaltı atışını ise Downing ile gole çeviremedi ve bir anlamda kendi etti, kendi buldu. Bu maçta temsilcimiz Tuncay Şanlı sakatlığı sebebiyle M.Boro adına sahada yer alamadı. Bu sonucun ardından Sunderland ligde 5. haftada 2. galibiyetine uzanarak puanını 7'ye yükseltti. M.Boro ise ligdeki 3. yenilgisini aldı.
20.09.2008
Kaynak : Sporx.com
anilton
21.Eylül.2007, 01:14
Hangi teknik adam takımında görmek istemezki?
GodfatheR
21.Eylül.2007, 01:20
Downing Stoke City'i maçında da penaltı kaçırmıştı ve M.Brough maçı zor kazanmıştı yine penaltı kaçırmış Downing artık buan attırmasalar iyi olucak :)
GeNç KaRTaL
21.Eylül.2007, 01:24
Man.Utd bir gün Ronaldo'yu satmaya ikna olursa bu takım Real Madrid olur herhalde.Ronaldo'da Madrid'te oynamayı istiyor zaten.
GeNç KaRTaL
21.Eylül.2007, 01:25
Hollanda milli takımını tercih edince türk futbolseverlerin bedduası mı tuttu nedir adam bir türlü başarılı bir grafik sergileyemedi..
ToRoSKaPLaNı
21.Eylül.2007, 01:28
vaybe bunu bir ara galatasaray istiyordu alamamıştı sonra anadolu kulüplerine düştü ve şimdi layık olduğu yere gidiyor hayırlı olsun
Xipe Totec
21.Eylül.2007, 02:10
Sakatlık geçirdi bi ara gözünden ameliyat oldu heralde öyle öyle düştü gitti.. Yetenekli oyuncu inş ingilterede iyi işler yapar..
KaF KeF
21.Eylül.2007, 03:03
Liverpool Sorensen'i geçemedi!
Şampiyonlar Ligi'nde hafta arasında Marsilya'yı 2-1'lik skorla geçen Liverpool Premier Lig'e istediği gibi dönemedi. Digiturk 78.kanalda yayın yapan Spormax'ten canlı olarak yayınlanan maçta Anfield Road'ta ligin yeni ekiplerinden Stoke City'yi ağırlayan Rafael Benitez'in öğrencileri kaleci Thomas Sorensen'i geçemeyince karşılaşmadan 1 puanla ayrıldı.
Bir dönem G.Saray'ın da transfer listesinde bulunan Sorensen yaptığı kurtarışlarla maçın kahramanı oldu. Anfield Road'da oynanan bu karşılaşma golsüz sona ererken Premier Lig'de oynanan diğer maçta West Ham United Newcastle önünde 3-1'lik rahat bir galibiyet aldı. Sıkıntılı günler geçiren Newcastle'ı sahasında konuk eden West Ham Di Michele (2) ve Etherington ile galibiyete uzanırken misafir takımın tek golünü Michael Owen kaydetti. Premier Lig'de oynanan diğer maçta da Blackburn kendi sahasında Fulham'ı 1-0 yendi.
(Ligtv.com.tr)
Fernando Gago
21.Eylül.2007, 03:48
İyi yere kapak atmış :D
GReeN BeReT
21.Eylül.2007, 04:44
Arsenal kaptı kaçtı: Bolton 1-3 Arsenal
F.Bahçe'nin Şampiyonlar Ligi'ndeki rakiplerinden Arsenal, Premier Lig'in 5. haftasında Bolton Wanderers'ı deplasmanda 3-1 mağlup etmeyi başardı.
Arsenal'e galibiyeti getiren goller, karşılaşmanın 26. dakikasında Eboue, 27. dakikasında Bendtner ve 87. dakikasinda Denilson'dan geldi. Bolton'un tek golünü ise 14. dakikada Kevin Davies kaydetti.
Arsenal'de teknik direktör Arsene Wenger, takımın iki yıldızı Robin Van Persie ve Theo Walcott'a Bolton karşısında ilk 11'de forma vermedi. Kadrosuna sık sık revizyon yapmaktan çekinmeyen Wenger, bu iki oyuncunun yerine sahaya Denilson ve Bendtner'i sahaya sürdü.
Arsenal karşısında son 4 maçtır kazanamayan Bolton Wanderers makus talihini bu sezon da yenemeyerek Reebok Stadı'nı dolduran taraftarlarını bir kez daha hayal kırıklığına uğrattı.
Premier Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren Arsenal, Chelsea ve Manchester United'ın birbirleriyle oynadığı kritik haftada puan kaybetmeyerek avantaj sağladı. Arsenal, bu karşılaşmanın ardından Premier Lig'deki 4. galibiyeti alarak puanını 12'ye yüksellti. Arsenal gelecek hafta Hull City ile Emirates Stadı'nda karşı karşıya gelecek.
20.09.2008
El Barto
21.Eylül.2007, 04:45
20 saniyede 2 gol attı Arsenal :D
KaF KeF
21.Eylül.2007, 23:39
Chelsea:0 Man.Und:1
J.Park Attı ..
GeNç KaRTaL
21.Eylül.2007, 23:47
Televizyondan açık bir kanalda seyredemiyoruz değil mi maçı?
KaF KeF
21.Eylül.2007, 23:51
Spormax veriyor ..
KaF KeF
22.Eylül.2007, 00:59
80.Dk'a da S.Kalou Attı.. 1-1
REsist JuvE11
22.Eylül.2007, 01:22
bence hayal görüyor.gördüğü bir rüyayı bizimle paylaşmış
GReeN BeReT
22.Eylül.2007, 01:22
Aston Villa ilk yarıda güldü: 1-2
İngiltere Premier Ligi 5. hafta mücadelesinde pazar günü West Bromwich Albion ile Aston Villa The Hawthorns'da karşı karşıya geldi.
Konuk Aston Villa 27. dakikada eski Beşiktaşlı John Carew ve 29. dakikada Gabriel Agbonlahor'un golleriyle 2-0 öne geçti. Ev sahibi ekip 33. dakikada İskoç James Morrison ile farkı bire indirdi.
İlk yarısı 2-1 Aston Villa üstünlüğüyle biten mücadelede ikinci yarıda tarafların gol atma girişimleri başarısız olunca ilk yarıda gelen gollerle maç 2-1 Aston Villa'nın üstünlüğüyle sona erdi. Bu sonuçla Aston Villa ligdeki 5. maçında 3. galibiyetini elde edip 10 puanla maç fazlasıyla 5.liğe yerleşirken 4 puanlı WBA 17. sırada kaldı.
21.09.2008
Kaynak : Sporx.com
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
22.Eylül.2007, 01:36
Olsun... :) En azından yenilmedik ManU'ya :) ...
uAsamet91
22.Eylül.2007, 01:44
Lanet chelsea yatırdı iddaami
a.arıcı-11
22.Eylül.2007, 03:02
Man City 6 tane atmış portsmouth'a bence haftanın olayı bu arkadaşlar.
El Comandante
22.Eylül.2007, 03:06
City cok güclü bir hücum hattina sahip,Robinho da bunlara eklenince costular tabi.Robinho ligdeki 2.macinda 2.golünü atti.Ispanyada ortaligi dagitti,sira ingiltere de.
El Barto
22.Eylül.2007, 03:08
Everton yokları oynamaya devam ediyor.
Hull ile 2-2 berabere kaldılar. 2-0 geriden geldiler.
Vieri
22.Eylül.2007, 03:11
Man City 6 tane atmış portsmouth'a bence haftanın olayı bu arkadaşlar.
maçı izledim porstmouth gerçekten berbat oynadı, man city güzel bir havaya girmiş özellikle robinho farklı bir hava katmış.
Trabzonspor
22.Eylül.2007, 03:17
Everton yokları oynamaya devam ediyor.
Hull ile 2-2 berabere kaldılar. 2-0 geriden geldiler.
bu macı aldım iddaada
I3esiktas
22.Eylül.2007, 03:18
Bende 1 vermiştim şansızlık 2-0dan 2-2 bitti.
BaFraLı
22.Eylül.2007, 03:19
Man City çok iyi gidiyor.Robinho'nunda 2.maçında 2. golünü atması güzel :)
goosfraba
22.Eylül.2007, 05:34
Chelsea-Manchester United maçının ilk dakikalarında sakatlanan Ricardo Carvalho’nun sakatlığının ciddi olabileceği öğrenildi.
Manchester United maçının 12.dakikasında sakatlanarak yerini Alex'e bırakmak zorunda kalan 30 yaşındaki defans oyuncusuna yapılan ilk tetkikler sonucu bağ dokusunun zarar görmüş olacağı bildirildi.
Maç öncesinde Deco'nun sakatlanıp kadro dışı kalmasının ardından Carvalho'nun da maçı bırakması Portekizli teknik adamı sıkıntıya soktu.
Deco'nun sakatlığının bir hafta civarında sürmesi beklenirken Carvalho'nun durumunun daha ciddi olduğu gelen haberler arasında. Carvalho'nun bağ dokusundaki hasarın miktarına bağlı olarak haftalarca takımını yalnız bırakması gerekebilir.
goosfraba
22.Eylül.2007, 05:36
Wigan Athletic`in güçlü forveti Emile Heskey, Liverpool`dan ayrıldığına pişman olduğunu itiraf etti. Heskey, üst düzey takımlarda kendini kanıtlamak için daha fazla şans bulamadığı için üzgün.
İngiliz oyuncunun kariyeri, Wigan'a geldikten sonra tekrar yükselişe geçti. Gösterdiği başarılı performansla milli takıma tekrar çağrılan Heskey, Premier Lig'den birçok kulübün transfer listesine girdi. 2000 yılında Leicester City'den 11 milyon pounda Liverpool'a geçen forvet, ilk sezonunda ligde 23 gol kaydederek milli takıma kadar yükselmişti. Fakat daha sonra Anfield'da gözden düşen oyuncu Birmingham City'ye satılmıştı. The Sunday Times'a konuşan 30 yaşındaki oyuncu, Liverpool'dan ayrılmak hayal kırıklığı olmuştu dedi.
Böyle büyük bir kulüpten ayrıldığı için mutlu olduğunu söyleyen varsa yalancıdır. Fakat tabi ki zamanınız dolduysa ısrar etmenin de anlamı yok Milli takımla çıktığı Hırvatistan maçında ırkçı saldırıların hedefi olan Heskey, konu hakkında şunları söyledi: Bunu daha önce İspanya ve Slovakya'da da yaşamıştık. Genelde siyahi insanların fazla yaşamadığı bölgelerde oluyor. İngiltere'de daha çok kültürlü bir yer olduğu için, buna karşı bir saygı gelişiyor Bu tarz ülkeler, bu sebeple saygı konusunda bizden gerideler. Cahillik de bunu besliyor İlk dakikalarda Ne oluyor? diye düşündüm. Fakat maç ilerledikçe bu kafamdan tamamen çıktı Daha gençken başıma gelseydi sinirli bir tepki gösterebilirdim. Fakat şu an Ne yapılabilir ki? diye düşünüyorum. Resmi mercilere başvurumuzu yaptık. Ne olacağını göreceğiz.
eXcitinG
22.Eylül.2007, 16:55
Everton yine depLasmanda Ligin zayıf takımı HuLL karşısından geriden geLeren 1 puanı kaptı. Tim CahiLL yine goLünü attı.
Del Piero_10
23.Eylül.2007, 04:38
The Sunday Mirror'ın haberine göre Tottenham'ın hocası Juande Ramos, Sevilla'dan öğrencisi Diego Capel'e teklif yapmaya hazırlanıyor.
Tottenham ilk haftalarda ligin dibine demir atsa da, Sunday Mirror'ın haberine bakılırsa Juande Ramos'un transfer iştahı bitmemiş gibi duruyor.
Ramos'un yaz boyunca Sevilla'nın kanat oyuncusuyla ilgilendiği söyleniyordu. Fakat başka transfere odaklanmak zorunda kalan Tottenham hocası, bu transferi gerçekleştirememişti.
Şimdi Berbatov'dan gelen paranın 12 milyon pounduyla, ocak ayında İspanyol kulübüne bir teklif yapma hazırlıkları olduğu söyleniyor.
Çizgide çok hızlı olan, içeri dribling yapabilen ve skorer olan Capel, iki kez İspanya Milli Takımı forması giydi.
GReeN BeReT
23.Eylül.2007, 06:50
İngiltere Premier Lig'de 5.Hafta Karşılaşmaları:
21 Eylül 2008, 17:00
Hull City 2-2 Everton
Manchester City 6-0 Portsmouth
Tottenham 0-0 Wigan
21 Eylül 2008, 16:00
Chelsea 1-1 Manchester United
21 Eylül 2008, 14:00
West Bromwich 1-2 Aston Villa
20 Eylül 2008, 19:30
Bolton 1-3 Arsenal
20 Eylül 2008, 17:00
Blackburn 1-0 Fulham
Liverpool 0-0 Stoke City
West Ham 3-1 Newcastle
20 Eylül 2008, 14:45
Sunderland 2-0 Middlesbrough
Maçların ardından oluşan puan durumu:
1-Arsenal 12 P
2-Chelsea 11 P
3-Liverpool 11 P
---
---
---
---
18.Stoke City 4 P
19.Newcastle 4 P
20.Tottenham 2 P
Haftanın en zorlu karşılaşması olan Chelsea-Manchester United karşılaşmasında galip gelen taraf olmadı ve maç 1-1 tamamlandı.
sakary Ali
26.Eylül.2007, 01:38
Rooney alay konusu oldu
İngiltere Milli Takımı ve Manchester United'in yıldız futbolcusu Wayne Rooney ile eşi Coleen Mcloughlin'in yaşadıkları basında alay konusu oldu.
Belçika'da yayımlanan NB gazetesinin spor dünyası isimli bölümünde yer alan haberde, Rooney çiftinin ve ailelerinin özel hayatlarındaki birçok sıra dışı olay, alaylı bir şekilde ele alındı.
23 yaşındaki futbolcu, eşine yılbaşı hediyesi olarak aldığı 110 bin Avro değerindeki 8 silindirli Range Rover marka benzinli otomobile dizel yakıt koyunca İngiltere'nin en işlek otobanında 22 kilometrelik kuyruğa neden oldu.
Sık sık eşini aldatmasıyla da gündeme gelen Wayne Rooney, 48 yaşındaki "anneanne" lakaplı hayat kadınıyla birlikte olmasının ardından yakalanınca kendisini 30 bin Avroluk yüzükle affettirdi. Yine bir hayat kadınına gönderdiği kartı yakalatan Rooney, çeşitli hediyelerle konuyu kapatabildi.
Cheshire kentinde yaptırdıkları villanın harcamalarıyla ilgili kavga sonrasında Rooney, eşine önce tokat atıp ardından da içkiyi yüzüne fırlatınca Coleen, 23 yaşındaki yıldız oyuncuyu çok sayıdaki kredi kartıyla affetti.
Coleen'in 18. yaşının kutlandığı doğumgününde çiftin aileleri yumruk yumruğa kavga etti. Rooney'nin annesi Jeanette ile Coleen'in annesi Collette, doğumgününde şiddetli bir kavgaya tutuşunca güvenlik elemanları araya girmek zorunda kaldı.
BaFraLı
26.Eylül.2007, 01:40
Bak sen :D..Rooney neler yapmış öle :D
deniz.91
26.Eylül.2007, 01:58
Adam herşeyi parayla halletmiş:D
KanaKe
26.Eylül.2007, 02:25
Para bol olunca böyle olur. Onun kadar param olsa kiz arkadasi ne yaparim.. giderim yerim paralari :D
bySilver
26.Eylül.2007, 02:57
Kıza bak be ne kadar şansLı :zuhaha
RaSenGan
26.Eylül.2007, 03:19
Kız dua ediyodur Rooney beni aldatsın diye :zuhaha
prceXtu
26.Eylül.2007, 03:36
Karisinda da gurur yokmuş :s_man_utd:
GeNç KaRTaL
26.Eylül.2007, 03:49
Para,para,para...
goosfraba
26.Eylül.2007, 09:01
İngiltere Premier Lig ekiplerinden Newcastle United'da forma giyen Joey Barton, ülkenin kuzeyinde amelelik yapmaya başladı.
Premier Lig ekiplerinden Newcastle United'da forma giyen ancak 2007 yılı Mayıs ayında Manchester City forması giydiği dönemde takım arkadaşı Ousmane Dabo'yu tekme tokat döven İngiliz oyuncu Josey Barton bu hareketinin bedelini amelelik yaparak ödüyor. Fransız futbolcu Ousmane Dabo'yu tanınmaz hale getiren ve göz retinasında ciddi zarara yol açan Barton İngiliz mahkemesi tarafından 6 ay hapis cezasına çarptırılmış ancak bu cezası daha sonra 200 saat kamu hizmetinde bulunma cezasına çarptırılmıştı. Barton ayrıca para cezasına da mahkum edilmişti.
Ve Barton kamu hizmetinde bulunma cezasını çekmeye başladı. İngiltere'nin kuzeyindeki Northumberland'ın Prudhoe Kasabası'nda diğer suçlularla birlikte el arabasıyla yük taşıyan ve amelelik yapan Barton'un görüntüleri ve fotoğrafları İngiliz basınında geniş yer bulurken, Barton'un haftanın iki günü toplam 8 saat amelelik yaptığı yere 50 bin poundluk arabası ve korumasıyla gelmesi İngilizleri basında alay konusu oluyor.
Joey Barton, 2007 yılı Aralık ayında Liverpool'da 16 yaşındaki bir genci dövdüğü gerekçesiyle Manchester kentinde bulunan Strangeways hapishanesinde 74 gün tutuklu kalmış ve 28 Temmuz'da salıverilmişti. Tahliyesinin ardından ikinci sezonuna girdiği Newcastle United'la tekrar idmanlara başlayan Barton'un 25 Ekim'e kadar resmi maçlardan men cezası bulunuyor.
GeNç KaRTaL
26.Eylül.2007, 12:43
Fm'de saldırganlık 20 arkadaşın.Demekki gerçek manadada böyleymiş..:icon_smile:
Nocna Mora
26.Eylül.2007, 13:46
Gangster gibi adammış yav :D
El Barto
26.Eylül.2007, 14:33
kamu hizmetinde bulunma cezası; herzaman takdir ettiğim bir ceza çeşidi olmuştur. Keşke Türkiye'de de uygulanabilirliği olsa.
barahir
26.Eylül.2007, 19:36
var burdada ilginç cezalar.. Kitap okuma cezası vs..:D nasıl anlıcaksa
anilton
26.Eylül.2007, 19:39
Az bile,arkadaş Ousmane Dabo'yu bu hale getirmiş;
http://baobongda.com.vn/images/stories/Tinnong/291.jpg
barahir
26.Eylül.2007, 19:42
napmıştı ki? maçta mı oldu tüm bunlar
bay e-ko
26.Eylül.2007, 19:47
O işini görürken Dabo hiç birşey yapmamış mı? Öyle bakmış herhalde yoksa bu hale naasıl gelebilir ki...
Ceza çok mantıklı...
anilton
26.Eylül.2007, 19:49
napmıştı ki? maçta mı oldu tüm bunlar
Hayır aynı takımdayken idmanda olmuş heralde...
deniz.91
26.Eylül.2007, 20:33
Manyak adam ya iyi olmuş:D İlginç ceza ama sevdim bizim ülkemizdede böyle olsa keşke
Fernando Gago
26.Eylül.2007, 22:57
Hobi heralde :D
Fernando Gago
27.Eylül.2007, 17:23
Newcastle, Wimbledon’un eski menajeri Joe Kinnear’ı geçici olarakgöreve getirdi. Önümüzdeki 5 hafta boyunca Kinnear Keegan’ın yerine görev alacak.
Eski İngiltere teknik direktörü Terry Venables’den ret cevabı alan Newcastle kısa süreliğine takımı Kinnear’a bıraktı. Klubün Kasım başında el değiştirmesi bekleniyor. Klubün yeni sahiplerinin Keegan’le birlikte Newcastle tarihinde efsaneleşmiş olan Alan Shearer’ı teknik kadroya katmayı düşünüyor.
Göreve yeni gelen Kinnear “ Sanırım klüp Kasım başında satılacak o zamana kadar Chris Hughton’un (klübün şimdiki sahibi) ihtiyacı olan yardımı sağlayabileceğimi düşünüyorum.” dedi.
Açıklamalarına devam eden teknik adam “ Takımın üst sıraları zorlayabilecek kaliteli bir kadrosu var ve taraftar takımlarına tutkuyla bağlı. Benim için çok önemli bir süreç olacak. “ dedi.
Daha önce Venables’e teklif götürülmüş ama tecrübeli teknik adamın takımın yeni sahiplerinin kendisi hakkında vereceği kararı bilmediği ve kısa süre için takımın başına geçmek istemediği içi görevi kabul etmemişti.
deniz.91
27.Eylül.2007, 21:38
Newcastleden bir cacık olmaz geçici td getirmişler:S
KaF KeF
28.Eylül.2007, 02:30
http://www.hizliresim.com/2008/9/27/5728.png
garydelgadov
28.Eylül.2007, 02:33
Ah Everton ah...
Fietra 10
28.Eylül.2007, 02:58
Everton kayıplarda .. İçerde 3/0 yaptılar ..
2005 yılıydı sanırım başarılı bir sezonun ardından yine böyle başarısız bir sezona girmiş fakat Moyes'in arkasında durarak bir dahaki sene Cl'yi kılpayı kaçırmışlardı .. Umarım bu kötü gidiş Moyes'in sonu olmaz .. Zira çok kaliteli bir hoca oldugunu düşünüyorum ..
BaFraLı
28.Eylül.2007, 05:15
Arsenal şokta: 1-2
F.Bahçe'nin Şampiyonlar Ligi'ndeki rakiplerinden Arsenal, Emirates Stadı'nda ligin vasat takımlarından Hull City'e 2-1 mağlup oldu.Hully City'e galibiyeti getiren goller, karşılaşmanın 62. dakikasında Geovanni ve 66. dakikasında Cousin'den geldi. Arsenal'in tek golünü ise 50. dakikada Adebayor kaydetti. Bu karşılaşmanın ardından Arsenal 12 puanda kaldı. Hully City ise puanını 11'e yükselterek çıkışını sürdürdü.
Arsenal, Şampiyonlar Ligi'nde salı günü Portekiz temsilcisi Porto ile Emirates Stadı'nda karşı karşıya gelecek.
27.09.2008
RaSenGan
28.Eylül.2007, 05:33
Sen neymişsin be Hull :)
uAsamet91
28.Eylül.2007, 05:50
Hull City için vasat takım falan yaziyorlar hep ama adamlar takır takır top oynuyor.
Universal
28.Eylül.2007, 06:02
Hull City bu sezona iyi giriş yaptı. Premier Lig'de mücadele edebilecek bir kadroları var. Bir arkadaşım burada oynadığından sempati duymuştum ve bu galibiyeti ile daha da sempati duyuyorum. Ama bu maçı ne kadar kazansada ligi en yüksek 12-13. sırada bitirebilirler. Daha üstüne çıkamazlar.
eXcitinG
28.Eylül.2007, 06:33
Bu everton dan bir cacık oLmaz bu sezon. Tottenham ve Everton büyük süpriz yapar dedim ama süprizLeri başka takımLar yaptı.
HuLL için ise sezon başında 10 ve 12. sıra arasında yer buLur diyordu İngiLizLer. AdamLar gerçekten çok iyiLer.
garydelgadov
28.Eylül.2007, 06:56
Bu everton dan bir cacık oLmaz bu sezon. Tottenham ve Everton büyük süpriz yapar dedim ama süprizLeri başka takımLar yaptı.
HuLL için ise sezon başında 10 ve 12. sıra arasında yer buLur diyordu İngiLizLer. AdamLar gerçekten çok iyiLer.
Hocam haLa PhiLL NeviLLeden medet umuyor.Elinde Baines ve BoyLe gibi iki soL bek var soL bekte stoper Lescottu oynatıyor.Elinde Vaughan gibi Anichebe gibi Saha gibi süper forvetLer var tek forvetLe çıkıyor.TransferLer son 3 günde yapıLıyor.Benim takımdan zaten umudum yoktu bu sene.En azından bir derbi gaLibiyeti bekLiyordum,oda oLmadı.Önümüzdeki yıL inşaLLah...
Bordo61Mavi
28.Eylül.2007, 14:17
Sen neymişsin be Hull :)
Hull in galibiyeti icin 1 e 16 veriyodular, boyle bi para yatiranlar zengin oldu
GReeN BeReT
28.Eylül.2007, 15:23
AC Milan'la sözleşmesinin sona ermesi ve sakatlığından dolayı açıkta kalan Ronaldo, Manchester City ile görüştüğünü açıkladı.
Brezilyalı oyuncu, Şubat ayında sakatlanmasının ardından yapılan ameliyat sonrasında çalışmalarını Flamengo ile sürdürürken, Premier Lig temsilcisi ile görüştüğünü ve eski formuna kavuşması durumunda kendisine kapıların açık olduğunu söylendiğini belirtti.
City'nin yöneticilerinden Garry Cook ile görüştüğü ve Cook'un sağlık raporlarını yanında götürdüğünü ifade eden 32 yaşındaki oyuncu, buna rağmen hayalinin Flamengo'da forma giymek olduğunu söyledi. En son 2006 yılında Brezilya forması giyen Ronaldo, sağlık kavuşmasının ardından milli takımda da oynamak istediğini söylerken, G.Afrika'nın evsahipliği yapacağı 2010 Dünya Kupası'nda oynayabileceğine inandığını sözlerine ekledi.
sakary Ali
28.Eylül.2007, 15:47
bence gitmesin ronaldo da iş yok city iiçin boş transfer olur
El Barto
28.Eylül.2007, 16:00
Ronaldo'yu ne yapacalarmış yahu. Muyhtemelen popülaritesinden yararlanmak istiyorlar.
nerazzuri
28.Eylül.2007, 16:05
Ronaldo ronaldo'dur. Kaç yıllık tecrübesi var bence ölüsü bile iş yapar. Ayrıca büyük bir reklam olur Ronaldo'yu almak. Tv gelirleri forma satışları vs. vs. akıllıca bir transfer olur.
Revolution
28.Eylül.2007, 17:25
Ronaldo alınırsa forma satışları için alınır.Onun yerine Nakamura'yı alsınlar.Akın olur İngiltere'ye. :zuhaha
BaFraLı
28.Eylül.2007, 18:37
Çok gereksiz transfer olur bence :)
Oghuse
28.Eylül.2007, 18:38
Ah be Ronaldo gibi bir forvette bu durumlara düştü.. Şu dakikadan sonra City'nin Ronaldo'yu alması çok gereksiz ve saçma olur..
eXcitinG
28.Eylül.2007, 20:23
Zaten böyLe giderse Everton için efsane oLarak görüLen Moyes yoLcu. Geçen yıL muhteşem oynayan takımdan eser yok. OyuncuLar aynı oyuncuLar, hatta şimdi Vaughan, FeLLaini, Saha gibi isimLer iLave ediLdi daha da kötüLeştiLer. CahiLL biLe taşıyamıyor artık takımı :) O da son maçta kızdı gördü kırmızıyı çıktı zaten. BunLarLa mı uğraşıcam diye.
GodfatheR
28.Eylül.2007, 20:26
Hull napmış ya.Şok oldum valla.Darısı bizim başımıza ;)
Fernando Gago
28.Eylül.2007, 21:01
ManCity'nin hala böyle bir hata yapabileceğini düşünmüyorum ...
ultraslanerdem
28.Eylül.2007, 21:06
Nazmı yapıyor Ronaldo. Daha ne istiyor ki...
Lionel Andres Messi
28.Eylül.2007, 22:55
sanırım cristiano ronaldo yine hakemi aldatarak penaltı yaptırdı:D (ben öyle gördüm) hiç uslanmayacak:)
ve ilk golünü attı
robinho,ronaldo ya da torres gol kralı olur gibi gözüküyor.çok rahat pozisyona giriyor özellikle robinho ve ronaldo.premier ligde adam adama markaj düşük seviyede bu sayede çok kolay pozisyona girebiliyorlar:)
fmsmyrna
29.Eylül.2007, 00:22
Tothenam Portsmouth karşısında 2-0 mağlup o kadro o halde Martin Jol zamanında çok daha iyilerdi.
deniz.91
29.Eylül.2007, 06:57
Junade Ramosun kredisi kalmadı kanımca Toottenhama ayzık oluyor
Fernando Gago
30.Eylül.2007, 21:30
Manchester City İnter’in başarılı oyuncusu Esteban Cambiasso için astronomik bir teklif yapmaya hazırlanıyor.
Oyuncunun Premier Lig’e transferi bekleniyorken, Cambiasso hocası Mourinho’dan izin alamıyor. Manchester City’nin yeni sahipleri ise takıma yıldız futbolcular katma konusunda çok cömert davranıyorlar. Geçtiğimiz günlerde de Cambiasso için İnter’in kapısını çaldıkları biliniyor.
İnter resmi bir teklif almamış olsa da City’den gelecek astronomik bir teklife karşı koyamayacaklar gibi görünüyor. İnter başkanı Massimo Moratti’nin iki yıllık sözleşmesi bulunan oyuncusu için 30 milyon € luk bir fiyat biçmesi bekleniyor.
El Comandante
30.Eylül.2007, 21:38
Yuh,bu City transfer döneminde ortaligi karistiracak.Cambiasso 30 M € olur mu yahu.
sakary Ali
30.Eylül.2007, 21:46
oha o paraya ne oyuncular gelir cambiasso saçmalamayın yoksa bu başkanda tahminimizen fazla para var koyacak yer yok paraları dağıtıyo
anil luque
30.Eylül.2007, 22:03
yok artık dıyorum baaska bıse demıyorum
deniz.91
30.Eylül.2007, 23:08
Yuhbe Cambiassoya bile 30 mn euro veriyo adamlar
bySilver
30.Eylül.2007, 23:11
Adam tuvalet kagıdı olarak kullanıyo parayı normal
BaFraLı
01.Ekim.2007, 01:47
Cambiasso'yada 30 milyon £ verilir mi :D
GeNç KaRTaL
01.Ekim.2007, 04:16
'Yeni Zidane' Chelsea'de
İngiltere Premier Lig takımlarından Chelsea, 12 yaşındaki genç yetenek Jeremy Boga'yı transfer ettiğini açıkladı.
Fransa'nın yeni Zidane'i olarak gösterilen Boga'yı ASPTT Marsilya takımından transfer eden Chelsea'nin bu transfere ne kadar ödediği ise sır gibi saklanıyor.
Chelsea'nin transfer yetkilisi Guy Hillion'nun Jeremy Boga'nın bugün bu transferi açıklamasının ardından Fransız basını, Londra temsilcisinin geleceğini garanti altına aldığını yazdı.
Transferin gerçekleşmesinde büyük bir rol oynayan Hillion ise "Boga, üst seviyede bir yeteneğe sahip. Aklı ve oyun zekasıyla Chelsea'ye yakışan bir transfer yaptık. O, gelecekte harika bir 10 numara oyuncusu olacak" dedi.
loladam
01.Ekim.2007, 04:21
Artık doğmamış çocuğa para verecekler. :) Bu yaşında onu "Yeni Zidane" olarak adlandırdıklarına göre gerçekten iyi olmalı. :)
gerrrard
01.Ekim.2007, 04:39
Şu son günlerde herkesde yeni Zizou zaten.
Nocna Mora
01.Ekim.2007, 05:08
Belki çocuk 15 yaşında ayağını kıracak furboldan soğuyacak ona bakarsanız şu anda Cem Sultan'da yeni Metin Oktay ama sakatlanma riskine karşı oyunda -8 PA veriliyor :)Bu yeni Zizou gibi lakaplara takılmamak lazım fazla
Fernando Gago
01.Ekim.2007, 06:59
Chelsea'nın böyle yatırımlar yapması gerekiyordu zaten ...
barahir
01.Ekim.2007, 07:33
Amma Zidane varmış bu Fransa'da yahu:) Say say bitmiyo:D
El Barto
01.Ekim.2007, 07:42
Bu şehzade 12. Zidane :D
12 yaşında transferlere başlıyor millet vay be :)
erdemzorer10
01.Ekim.2007, 17:37
tebrik ediyoruz da şu yeni Zidane lafını bir kenara bıraksak ne iyi olur..
Zidane a hakaret olmuyor mu bu..
MaTRaKaN
01.Ekim.2007, 17:42
Yeni Zidane'ler bitmez :zuhaha
12 yaşındamı?:DYuh artık ya.Benide transfer etsinler kaleye.:p
deniz.91
01.Ekim.2007, 18:30
+Nasri Ben Arfa Ziani Gourcuff
Adamlar Zidane fabrikası mübarek
anil luque
01.Ekim.2007, 18:51
harbı yav bı tane efsane oyuncu oluyor onun ardından gelen her ıyı topcu onun yenı nesli sanki :)
Nocna Mora
01.Ekim.2007, 19:15
Scholes dizinden sakatlandı
Şampiyonlar Ligi E Grubu mücadelesinde Manchester United, Aalborg karşısında 3-0 galip gelirken, Paul Scholes dizinden sakatlandı.Danimarka'da yapılan karşılaşmada henüz 15 dakika geride kalırken, Scholes sakatlanırken, yerini tecrübeli isim Ryan Giggs'e bıraktı.
Mücadelenin ardından konuşan Alex Ferguson, Scholes'un dizinden sakatlandığını ama ne kadar ciddi olduğunu henüz bilmediğini ifade etti.
anil luque
01.Ekim.2007, 19:17
manu'yu az da olsa etkıleyecektır scholes'un yoklugu.. yasına ragmen tam bır dınamo
Nocna Mora
01.Ekim.2007, 19:18
Ronaldo City'yi yalanlamadı
AC Milan'la sözleşmesinin sona ermesi ve sakatlığından dolayı açıkta kalan Ronaldo, Manchester City ile görüştüğünü açıkladı.Brezilyalı oyuncu, Şubat ayında sakatlanmasının ardından yapılan ameliyat sonrasında çalışmalarını Flamengo ile sürdürürken, Premier Lig temsilcisi ile görüştüğünü ve eski formuna kavuşması durumunda kendisine kapıların açık olduğunu söylendiğini belirtti.
City'nin yöneticilerinden Garry Cook ile görüştüğü ve Cook'un sağlık raporlarını yanında götürdüğünü ifade eden 32 yaşındaki oyuncu, buna rağmen hayalinin Flamengo'da forma giymek olduğunu söyledi.
En son 2006 yılında Brezilya forması giyen Ronaldo, sağlık kavuşmasının ardından milli takımda da oynamak istediğini söylerken, G.Afrika'nın evsahipliği yapacağı 2010 Dünya Kupası'nda oynayabileceğine inandığını sözlerine ekledi.
Nocna Mora
01.Ekim.2007, 19:18
Robinho menajerini kovdu
Sezon öncesi Real Madrid'den İngiliz ekibi Manchester City'e transfer olarak dikkatleri üzerine çeken Brezilyalı yıldız Robinho, altı yıldır birlikte çalıştığı menajeri Wagner Ribeiro'yu kovduğunu açıkladı. Uzun süre İngiltere Premier Lig ekiplerinden Chelsea'ye transfer olacağı konuşulan ancak sürpriz bir kararla bir başka İngiliz ekibi Manchester City'nin yolunu tutan Brezilyalı golcü Robinho, 6 yıllık menajeri Wagner Ribeiro'yla yollarını ayırdı. Konuyla ilgili olarak bir açıklama yapan yıldız futbolcu, "Wagner'e kariyerim boyunca bana gösterdiği yardımdan dolayı teşekkür ederim. Ancak bizim birlikteliğimiz buraya kadar. Bundan sonra herkes kendi yoluna gidecek" dedi.
Bu arada Brezilya medyasında çıkan haberlerde, Robinho'nun son yaşadığı transfer macerasının ardından Chelsea'ye gidememesi nedeniyle Ribeiro'nun görevine son verdiği iddia edildi.
GReeN BeReT
01.Ekim.2007, 19:21
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=67093
Tıpkısının aynısını ben de açmıştım.Benim açtığımdan önce var olana taşınmış.
sakary Ali
01.Ekim.2007, 20:04
herhalde robinho'yu manageri kandırdı chelsea ye gitcez dedi ciity'i parayı verince manager city ile anlaştı gibi birşey
deniz.91
01.Ekim.2007, 21:12
Bencede Chelseaya gidememesi yüzünden kovdu
Sanmıyorum.İstemese gitmezdi.Menejeremi kalmış o iş?
erdemzorer10
01.Ekim.2007, 21:17
ah sen yokmsun..gözleri kör eden para..
garydelgadov
01.Ekim.2007, 22:28
Yani futboLcu karar verir böyLe şeyLere...
El Comandante
01.Ekim.2007, 22:53
Robinho mutlaka ayrilacakti Real Madrid´ten.Orada cok mutsuzdu,transferin son gününde City iyi para verince gitti de oraya.Yok,Real Madrid´te kalsaydi oynayamazdi orada.
Menajerin de hata yok aslinda,Real birakmiyordu onu,bakti yöneticiler Robinho cok isteksiz,takimda kalmak istemiyor,onu iyi para veren City´e verdiler.Daha önceden onu yollamak isteselerdi menajeri onu Chelsea aldirirdi.
GeNç KaRTaL
02.Ekim.2007, 01:34
Chelsea Real Madrid'in istediği parayı verseydi Robinho Chelsea'ye gidecekti.Sanırım Robinho Chelsea'nin kendisinde ısrarcı olmamasını menajerinin iş koparıcı bir menajer olmamasına bağlıyor.
Nocna Mora
03.Ekim.2007, 05:40
Sercan Manchester'a mı?
İspanyol medyası, Bursaspor'un genç golcüsü Sercan Yıldırım ile Manchester United'ın ilgilendiğini iddia ediyor...
Bursaspor'un 18 yaşındaki forveti Sercan Yıldırım, iki sezonda Süper Lig'de oynadığı 18 maçta 5 gole imza attı.
Fakat asıl dikkat çeken, genç oyuncunun bu sezonki performansı oldu. Ligde şu ana kadar 4 gol atan Sercan, gol krallığı yarışında liderlikte bulunuyor.
Bu formuyla gelecek vadeden Sercan'ın, Manchester United'ın gündemine girdiği iddia ediliyor.
İspanyol basınına göre, ileriye yatırım yapmak isteyen İngiliz devi, genç golcünün ailesi ve kulübüyle temasa geçti.
Konuyla ilgili görüşleri alınan Sercan'ın, bu kadar büyük bir takımın ilgisi karşısında söylenecek çok fazla şey olmadığını belirttiği bildirildi.
Oyuncunun olası transferiyle ilgili ücretin 5 milyon pound civarında olduğu tahmin ediliyor.
Kaynak:Goal.com
Nocna Mora
03.Ekim.2007, 05:42
Tristan, West Ham'de
Bir dönem Deportivo'da fırtınalar estiren Diego Tristan'ın West Ham tarafından deneneceği açıklandı.
West Ham United, Deportivo la Coruna'nın eski golcüsü Diego Tristan'ı denemeye karar verdi.
32 yaşındaki İspanyol golcü, geçtiğimiz sezon formasını giydiği Livorno'dan ayrıldıktan sonra yeni bir kulüple anlaşamamıştı.
Kulübün menajeri Gianfranco Zola'nın, Tristan'a eski günlerine geri dönme ihtimalini göz önüne alarak bir şans verdiği öğrenildi. Deportivo, 2001-2002 sezonunu La Liga'da 2. sırada bitirdiğinde Diego Tristan 21 golle gol kralı olmuştu.
Başarısız bir Mallorca macerasından sonra Tristan için Livorno günleri de iyi geçmemiş ve 20 maçta sadece bir gol kaydedebilmişti.
King_91
03.Ekim.2007, 05:50
keşke gitse ama o kadar kolay değil bu işler
Nocna Mora
03.Ekim.2007, 05:55
Bence giderse çok iyi olur....Unutmadan kaynak goal.com balon olma ihtimali çok yüksek değil bence...
Addolorato
03.Ekim.2007, 05:58
Çalışma İzni Alamaz :p :D Ama Giderse Süper Olur :)
Lionel Andres Messi
03.Ekim.2007, 06:01
manchester olmasada avrupanın anadolu klüplerinden birine olası transferi sözkonusu olabilir.5 milyon poun kimse vermez hayal.
Sheriff
03.Ekim.2007, 06:08
Çalışma izni alır, Ümit Milli takımda oynuyor.. Gitmesini isterim ama başlığı görünce yok artık daha neler demedim değil..
ultraslanerdem
03.Ekim.2007, 06:11
Olabilir bence...
Onurap
03.Ekim.2007, 06:11
Çalışma izni alır, Ümit Milli takımda oynuyor.. Gitmesini isterim ama başlığı görünce yok artık daha neler demedim değil..
Yahu gitse rooneyi mi kesecek hemen :) Rezerv takıma alırlar sonra gelişimene göre A takıma çıkabilir..
Crocodile1963
03.Ekim.2007, 06:18
Manchester United beni istedi
Basına Avrupa kulüplerinin seninle ilgilendiği yolunda haberler yansıdı. En ciddi teklifi hangi kulüp getirdi?
Manchester United aileme ve eski başkanımız Levent Kızıl'a teklifini iletti. Bunun yanı sıra Bursaspor'la benim transferim konusunda temas kuran başka kulüpler de oldu.
Bu teklif 2 sene önce Sercan 16 yaşındayken gerçekleşmiş ve Sercan o zamanlarda Bursaspor A Takımında bile değildi.
Yazının bir bölümü
Hedeflerin neler?
Önce Bursaspor'a uzun süre hizmet etmem gerekiyor. Beni bu kulüp yetiştirdi, buranın ekmeğini yedim. Bursaspor sonrası hedef Avrupa. Yavaş yavaş ilerlemekte fayda var. Hemen Avrupa'ya gitmenin yararı olmayacağını düşünüyorum.
Fernando Gago
03.Ekim.2007, 07:19
Hiçbir faydası olmaz bence
REsist JuvE11
03.Ekim.2007, 09:56
hey gidi günler hey..zamanında ne adamdı.estirirdi..şimdi de kurmuş bir yaprak gibi rüzgar nereye estirirse oraya gidiyor..
Bordo61Mavi
03.Ekim.2007, 10:24
Beni transfer etseler daha yararli olurdum :D
Bordo61Mavi
03.Ekim.2007, 14:04
Turk futbolcularin Ingilterede calisma izni almasi kolay ;)
Sir FRD
03.Ekim.2007, 20:10
Gidebiliyorken gitsin orda oynamasa bile beraber antremana çıkacağı oyuncular dünyanın en iyilerinden bunun sayesinde kendisini çok geliştirebilir
Trabzonspor
03.Ekim.2007, 20:22
sercan cok yeteneklı oyuncu ıns ılerde omnu en ıyı yerlerde goruruz ancak sımdı manu onu alırmı bılmem
loladam
03.Ekim.2007, 20:28
Gitse kendisi için iyi olur. Ancak gitmese tüm Turkcell Süper Lig için faydalı olur çünkü ligimize renk katacak forvetlerden biri kendisi.
gerrrard
03.Ekim.2007, 20:37
Önce Bursaspor'a uzun süre hizmet etmem gerekiyor. Beni bu kulüp yetiştirdi, buranın ekmeğini yedim. Bursaspor sonrası hedef Avrupa. Yavaş yavaş ilerlemekte fayda var. Hemen Avrupa'ya gitmenin yararı olmayacağını düşünüyorum.
Bu sözlerini beğendim güzel bir düşünce.
PesimiSTyLa
03.Ekim.2007, 20:39
ManU ya degilde Arsenal'e giderse cok büyük golcü olur. İnşAllah hedeflerine ulasır.
deniz.91
03.Ekim.2007, 21:02
Tam Sahadaki röportaja göre yazmışlardır kesin
GeNç KaRTaL
03.Ekim.2007, 21:43
Sercan yetenekli bir gencimiz ve kendisini ileride Avrupa'da en iyi şekilde temsil ederken görmek bizi dahada gururlandıracaktır.Bu yeteneğinin büyük kulüplerin dikkatini çekmiş olmasıda güzel.Hayırlısı olur inşallah..
Fietra 10
03.Ekim.2007, 21:48
Umarım İstanbul'a ugramadan Avrupa'ya gider ..
Nocna Mora
04.Ekim.2007, 23:01
Ferguson: "İngiltere Rooney olmadan da yapabilir"
Manchester United teknik direktörü Alex Ferguson'a göre, İngiltere menajeri Capello, bir sonraki maçta Rooney'i kullanmamalı.
Hafta içi oynanan Aalborg maçında ayak bileğinden sakatlanan Rooney, gelecek cumartesi Kazakistan ile oynanacak maç için İngiltere kadrosuna davet edildi.
Daily Star'a konuşan Ferguson, "Eğer onu bir maçta oynatmaya karar verip cumartesi günü kullanmazlarsa, bu benimle ilgili bir konu değil" dedi.
"Rooney'nin milli takıma gitmesiyle ilgili bir sorunum yok"
"Cumartesi gününe hazır olamasa bile, İngiltere iki maçı da kazanabilecek kadar güçlü"
"Karar artık Fabio'nun. Oyuncunun gelişimine göre, oynatıp oynatmayacağını o belirleyecek. İki durumda da maçların kazanılacağını düşünüyorum. Rooney'siz de idare edebilirler":confused:
Nocna Mora
04.Ekim.2007, 23:02
Alonso ayrılmak istemiyor
Liverpool’un orta saha oyuncusu takımda kalmak istediğini ama sezon başında takımın kendisine davranış biçimini uygun bulmadığını belirtti.
Sezon başında Juventus, Arsenal, Aston Villa gibi takımların ilgilendiği oyuncu takımından ayrılmamıştı. Yetenekli oyuncu Liverpool’dan ayrılmayı istemediğini belirtti.
Geçirdiği sürecin kendisini olumsuz yönde etkilemesine izin vermeyeceğini belirten Alonso “Bana nasıl davranıldığını düşünmek istemiyorum. Yeni sezonda her şeyi geride bırakıp önümüze bakmalıyız. Kulübünüz sizi istemiyorsa bir futbolcu olarak yapabileceğiniz fazla bir şey olmuyor. Kendinizi böyle bir durumun dışında tutmanız o kadar da kolay olmuyor ama bu tip hadiseler futbolun içinde olan hadiselerdir. Önemli olan şuan takımda yer bulabilmem. “ dedi.
Liverpool sezona iyi bir başlangıç yaparken İspanyol oyuncu bu çıkışı devam edip birçok başarıya imza atabilecek kalitede bir takım olduklarını belirtti. Alonso “Takımla taraftar arasında çok güçlü bir bağ var. Takımın kalitesi ortada ama sezonun başından ileriye dönük konuşurken temkinli olmalıyız. Baskının farkındayız istenen başarının elde edilmesi için elimizden geleni yapacağız.” dedi.
Nocna Mora
04.Ekim.2007, 23:03
Manchester City'nin yıldız oyuncusu Robinho, taraftarların kendisine inanılmaz ilgi gösterdiğini ve bu yüzden tanrı gibi hissettiğini belirtti.
Brezilyalı golcü Robinho, Manchester City taraftarlarının kendisine tanrı gibi taptığını belirtti.
32.5 milyon pound karşılığında Real Madrid'den transfer edilen Robinho, bir ayda oynadığı beş maçta iki gol atma başarısı gösterdi.
Yıldız oyuncu şunları söyledi: "İnsanlar beni sokakta tanımadan yanımdan geçmiyor. Bana son derece sıcak ve ilgililer. Bana harika şeyler söylüyorlar. Bunlar bir futbolcuyu motive edecek cinsten iltifatlar. Henüz hiç bir şey yapmadım ama Manchester'da tanrı gibiyim. Bu ilginin karşılığını City formasıyla gol atmaya devam ederek vereceğim."
Nocna Mora
04.Ekim.2007, 23:03
Chelsea menajeri Luiz Felipe Scolari, hafta içinde Drogba'nın tekrar sakatlanmasından sonra hücum hattına takviye yapmayı amaçlıyor.
Hafta içi oynanan Cluj maçında sakatlanan Fildişili oyuncunun 6 hafta sahalardan uzak kalacağı açıklandı.
Teoride transfer sezonunun açılmasından önce iyileşecek olmasına rağmen, Drogba'nın kondisyon kazanması ve eski formunu tutması daha uzun bir zaman dilimine yayılabilir.
Anelka'nın formsuzluğu da düşünüldüğünde, ocak ayında Scolari'nin forvete takviye yapması muhtemel gözüküyor.
The Times'ın haberine göre, Brezilyalı hocanın yılbaşı alışveriş listesinin başında Sevilla'nın golcüsü Luis Fabiano var. Yaz sonunda Robinho'yu ellerinden kaçıran Chelsealiler'in, bu transfer için varını yoğunu ortaya koyacağı tahmin ediliyor.
İspanyol gazetesi AS'nin bildirdiğine göre, Fabiano'nun 2011'de bitecek kontratında 30 milyon avroya oyuncunun serbest kalacağı yönünde bir madde bulunuyor. Para Chelsea için bir engel olmayabilir, fakat Sevilla başkanı José María del Nido, oyuncu satmama konusundaki inatçılığıyla tanınıyor.
27 yaşındaki golcü, Sevilla formasıyla çıktığı 120 maçta 57 gol kaydetti.
Fernando Gago
04.Ekim.2007, 23:17
Maç kolay görünüyor Rooney'in riske edilmesi yanlış olur ... Capello'nun da ısrar edeceğini sanmıyorum
Fernando Gago
04.Ekim.2007, 23:18
Fabiano da çok iyi ama Huntelaar ilk tercihi olmaı Chelsaea'nın :)
deniz.91
04.Ekim.2007, 23:22
Bence Fabioanun çok faydası olur Chelseaye
deniz.91
04.Ekim.2007, 23:23
Man City gibi bir takımda tabi öyle olursun:)
Fietra 10
04.Ekim.2007, 23:24
Bizle adı geçiyordu Fanetike göre :D
Fernando Gago
04.Ekim.2007, 23:24
Türkiye'ye gelen yıldız oyuncular gibi konuşmuş :D
KaF KeF
06.Ekim.2007, 03:19
West Ham United 1-3 (http://www.ntvspor.net/modules/live/livedetails.asp?MatchID=781920) Bolton
Chelsea 2-0 (http://www.ntvspor.net/modules/live/livedetails.asp?MatchID=781910) Aston Villa
Manchester City 2-3 (http://www.ntvspor.net/modules/live/livedetails.asp?MatchID=781912) Liverpool
Portsmouth 2-1 (http://www.ntvspor.net/modules/live/livedetails.asp?MatchID=781914) Stoke City
Tottenham 0-1 (http://www.ntvspor.net/modules/live/livedetails.asp?MatchID=781917) Hull City
Everton 2-2 (http://www.ntvspor.net/modules/live/livedetails.asp?MatchID=781911) Newcastle United
El Comandante
06.Ekim.2007, 03:21
Tottenham o kadroya ragmen her maci kaybediyor.Ramos kötü gidisi önleyemiyor,küme düsecek böyle giderse Tottenham :D
Fernando Gago
06.Ekim.2007, 03:31
Ligin süprizi Tottenham oldu harbiden biz ilk 4 filan beklerken hale bak :D
GeNç KaRTaL
06.Ekim.2007, 03:38
Tottenham evinde Hull City'i bile yenemiyor.:icon_confused: Gerçekten şaşılacak bir durum..
eXcitinG
06.Ekim.2007, 03:51
Everton da 2-0 öne geçtiği maçta yine berabere. AdamLarın kendi saha fobisi var sanırım. Garip.
RaSenGan
06.Ekim.2007, 04:01
Tottenham evinde Hull City'i bile yenemiyor.:icon_confused: Gerçekten şaşılacak bir durum..
Arsenal falan yenebildi sanki de Tottenham yensin :D
RaSenGan
06.Ekim.2007, 05:20
City'de tanrı gibi oluyorsa Türkiye'ye gelse ne olur düşünemiyorum :D
Redrum
06.Ekim.2007, 05:27
Haşa de ulen:D
Bakalım, icraat yapamazsan şeytan gibi de oluyomusun..
Knightmare
07.Ekim.2007, 19:19
Yedek kalmaktan rahatsızlık duyduğunu ve yeterince forma şansı bulamaması durumunda takımdan ayrılacağını dile getiren Fransız süper yıldız Thierry Henry için 3-2lik Liverpool mağlubiyeti sonrası şoka giren Manchester City'nin devrede olduğu iddia edildi.
Geçtiğimiz hafta sonunda City of Manchester Stadı'nda oynanan Premier League mücadelesinde Liverpool'u konuk eden, Steven Ireland ve Javier Garrido'nun golleriyle 2 farkla öne geçtiği maçı Fernando Torres ( 2 ) ve Dirk Kuyt'un golleriyle 3-2 kaybeden Manchester City'de transfer yeniden gündeme geldi.
Daily Mail Gazetesi; City Menajeri Mark Hughes'un İngiltere'de geçirdiği 7 sezonda 174 gol atan Barcelonalı Thierry Henry'yi istediğini iddia etti. Fransız süper yıldız da İspanyol kulübünde yedek kalmaktan rahatsızlık duyduğunu ve yeterince forma şansı bulamaması durumunda Ocak'ta takımdan ayrılacağını dile getirmişti.
Abu Dhabi United Group tarafından satın alınan Manchester City'nin bu transfer konusunda finansman sorunu yaşamayacağı tahmin edilirken, Robinho-Henry forvet hattının rakip defansları fazlasıyla korkutacağına inanılıyor.
kaynak : ajansspor.com
RaSenGan
07.Ekim.2007, 20:30
Henry'i de alırlarsa hücum hattı çok çok süper olur City'ninn.
Abu Dhabi United Group tarafından satın alınan Manchester City'nin bu transfer konusunda finansman sorunu yaşamayacağı tahmin edilirken
Çerez parası hiç finans sorunu yaratır mı canım ? :p
bySilver
07.Ekim.2007, 21:54
Yani 15 m $ gibi bir ücret sanırsam onLar için hiç :)
Fernando Gago
07.Ekim.2007, 22:11
City gerçekten isterse bu transfer bitirebilir ...
Redrum
07.Ekim.2007, 23:49
Çok zor bir transfer olmaz, yalnız yalnız, Henry'nin " İngiltere'de Arsenal'dan başka takımda oynamam"gibi bir düşüncesi olursa, o zaman iş yatar. Ki bence olay böyle olur, Barça satmaya yanaşsa bile.
deniz.91
08.Ekim.2007, 01:35
Arsenal artık Henryi almaz bence alırsa sattığının yarısı gibi bir fiyata almak isteki oda zor bence bu transfer gerçekleşebilir
Del Piero_10
08.Ekim.2007, 18:40
Tottenham Martin Jol’un görevine son verip yerine Juande Ramos’u getirmişti.
Geçen ekim ayında görevine son verilen Hollandalı hoca The Sun’a; 1912’den beri en kötü başlangıcı yapıp ligde son sırada bulunan eski takımı Tootenham ile ilgili yaptığı açıklamada: “Bence İngiltere’de bir kulüp yönetmek istiyorsanız İngiliz kimliğine sahip olmalısınız. Benim zamanımda İngiliz oyunculara yatırım yapıyor ve İngiltere milli takımına tam altı oyuncu gönderiyorduk” dedi.
Jol “Şimdi Spurs kadrosunda Corluka, Giovani, Pavlyuchenko, Gilberto ve Modric gibi oyuncular bulunduruyor. Buda Spurs’un başka bir felsefe ile yola çıktığını gösteriyor. Üstelik bu oyuncuları çok fazla para ödeyerek transfer ettiler. Buna inanamıyorum. Kısa zamanda başarılı olamazlarsa sonları felaket olacak” diyerek sözlerine son verdi.
El Comandante
08.Ekim.2007, 19:08
Jol cok hakli,Ramos gereksiz transferler yapti ve bunlara cok para harcadi.Durum düzelmezse sonlari Leeds gibi olur.
Tottenham'ın transfer ettiği oyuncular çok beğendiğim oyuncular. Ramos belki şu an için takımı idare etme konusunda sorunlar yaşıyor olabilir ama ilerleyen zamanlarda forma girecektir Tottenham.
KaPaLı
08.Ekim.2007, 20:19
JOL takımı özlemişmi ne ? Modric - Giovanni dos Santos - Corluka hep üst düzey oyuncular. Çokta iyi oynayacaklar ama bir türlü istenilen performansa gelemediler
Tottenham global futbolun gerektirdiği şekilde strateji değiştirmiş durumda, ezeli rakipleri Arsenal, Chelsea gibi aynı şehrin diğer takımları gibi kadrosunda bol yabancı bulunduruyor. Takımda köklü değişiklikler oldu bu takımın oturması zaman alacaktır.
Fernando Gago
08.Ekim.2007, 22:09
Berbatov'un yerinin doldurulamması dışında Takımda eksik yok bence Tottenham düğzelecektir er yada geç
GeNç KaRTaL
09.Ekim.2007, 03:51
Kadrosunda bir çok yıldız oyuncuyu barındıran Tottenham mutlaka düzlüğe çıkacaktır.
Onurap
09.Ekim.2007, 04:25
Tottenham büyük hayal kırıklığı oldu..Son maçta modric yedek başlamıştı..Sadece tottenham değil ingilterenin tüm takımları kimşiği kaybetti zaten hepsinde bol yabancı var..
Berbatov'un yerinin doldurulamması dışında Takımda eksik yok bence Tottenham düğzelecektir er yada geç
Pavlyucenko Berbat'ın boşluğunu rahatlıkla dolduracak bir forvet. Bunu Avrupa şampiyonasında ispatladı.
Nocna Mora
10.Ekim.2007, 23:58
Hollanda ve İngiltere'de Oğuzhan rüzgarı esiyor
Sezon başında Hollanda'nın AZ Almaar Kulübü'nün alt yapısından İngiltere'nin ünlü kulüplerinden Arsenal'a transfer olan 16 yaşındaki Oğuzhan Özyakup, oynadığı futbolla harikalar yaratmaya devam ediyor.
Arsenal'ın genç takımında 10 numaralı formasıyla İngiltere'nin yeşil sahalarında top koşturan genç yetenek Özyakup, aynı zamanda Hollanda 17 yaş grubu milli takımının da kaptanlığını yapıyor.
Hollanda'da ikamet eden gurbetçi Trabzonlu ailenin tek erkek çocuğu olan Oğuzhan Özyakup, İngiltere'nin başkenti Londra da bir İngiliz ailenin yanında kalıp, futbol yaşamını ailesinden uzakta sürdürüyor.
"Robin Van Persie'nin ayak izlerinden yürüyor" denilerek Hollanda basının kendinden övünçle bahsettiği genç yetenek, Çarşamba günü Hollanda- Polonya arasında oynanan 17 yaş gurubu dostluk milli maçında kaptanlık bandını takarak turunçlu renkli formayı 90 dakika süresince giydi.
Orta sahada görev yapan Oğuzhan Özyakup, oynadığı mükemmel futbol karşısında ayakta alkışlanırken, yaptığı assistlerle Hollanda'nın Polonya karşısında 2-0'lık skorla galip gelmesinde büyük rol oynadı.
"Ben henüz kariyerimin başındayım, ne olursa olsun başarılı olmak istiyorum" diyerek, küçük yaşta dünya kulüplerinin dikkatini üzerine çeken süper yetenek, oynadığı futbolla Arsenal A takımı ile Hollanda Milli takımına şimdiden göz kırpmaya başladı.
RaSenGan
11.Ekim.2007, 05:18
Torres'e çılgın teklif!
Yeni sezon öncesi Robinho ve Jo gibi yıldızları transfer ederek dikkatleri üzerine çeken İngiliz ekibi Manchester City, gözünü bir başka yıldız futbolcu Fernando Torres'e dikti.
İngiltere'de yayın yapan Mirror Gazetesi'nde yer alan bir haberde, İngiliz ekibi Manchester City'nin, Liverpool'da forma giyen İspanyol yıldız Fernando Torres'e haftalık 200 bin pound (yaklaşık 478 bin YTL) gibi inanılmaz bir rakam önerdiği iddia edildi. Gazete, İngiliz ekibin Abu Dabili sahiplerinin geçtiğimiz gece golcü oyuncunun temsilcileriyle bir araya geldikleri ve teklifi ilettikleri belirtildi.
Avrupa'nın şu anda en iyi golcülerinden birisi olarak gösterilen İspanyol yıldızı Manchester City Teknik Direktörü Mark Hughes'un da ısrarla istediği ifade ediliyor.
Ancak Liverpool'la 5 yıllık sözleşmesi bulunan Fernando Torres'in İngiliz ekibinde mutlu olduğunu her fırsatta dile getirmesi transferin önündeki en büyük engellerden birisi olarak gösteriliyor.
Kaynak : İHA
Addolorato
11.Ekim.2007, 05:24
Haftada 500 milyar paraya bak :) nitekim para herşey değil torres gelmez
anil luque
11.Ekim.2007, 05:30
eralp haklı ayrıca l'pool ve ŞL varken man city torres'i alamaz..
MaTRaKaN
11.Ekim.2007, 17:13
City istedimi herkezi alır valla:D
MaTRaKaN
11.Ekim.2007, 17:14
Türkiye'dekiler neden farketmez ki böyle oyuncuları...
deniz.91
12.Ekim.2007, 00:23
Paraya bak be ben olsam giderim:DPara herşey değiş ama bu para herşey:D
deniz.91
12.Ekim.2007, 00:25
Türkiye milli takımı kapsa ya
nerazzuri
12.Ekim.2007, 00:26
Para insanın başını döndürür. Haftalık 500 milyar demek ne demek yahu. adı telafuz edildiği anda kabul ederim ben.
Fernando Gago
13.Ekim.2007, 01:46
Arsenal menajeri Arsene Wenger Ocak ayında kadrosunu güçlendirmek için Türk oyuncu Mevlüt Erdinç’e teklif yapmaya hazırlanıyor.
Genç Sochaux forveti etkileyici yeteneği ile Fransa’da manşetlerde yer alıyor. Ayrıca Türk milli takımının kadrosunda da yer alan oyuncu Türkiye’nin Euro 2008’de yarı final oynamasına katkı sağlamıştı.
21 yaşındaki oyuncu beş sezondur Sochaux forması giyiyor ve bu sezon sonu kontratı bitiyor. Yazın oyuncusunu bedava olarak takımdan ayrılmasını istemeyen Sochaux teklifleri dinlemeye hazır. Arsenal’in ise oyuncu için teklif yapmaya hazırlanıyor.
Sochaux’da 51 lig maçında 17 gol atan oyuncu 2003 yılında A takıma yükseldi.
Türk milli takımında da önemli bir oyuncu olma yolunda ilerleyen Erdinç, dün akşam oynanan karşılaşmada Bosna Hersek’e golünü attı.
Arsenal ayrıca Brezilya’nın Portuguesa kulübünde oynayan Diogo ile de ilgileniyor. Bu oyuncu ile ilgilenen diğer bir kulüp de Yunanistan’dan Olympiacos.
GodfatheR
13.Ekim.2007, 01:47
Pek inandırıcı gelmedi bana.
TR.CaPTaiN
13.Ekim.2007, 01:51
Arsenal ayrıca Brezilya’nın Portuguesa kulübünde oynayan Diogo ile de ilgileniyor. Bu oyuncu ile ilgilenen diğer bir kulüp de Yunanistan’dan Olympiacos.
Diogo sezon başında Olympiakos'a transfer olmuştu.
Redrum
13.Ekim.2007, 01:54
ingilterede yabancı sınırı yokmu?
sakary Ali
13.Ekim.2007, 01:54
gits,n gitsin
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
ingilterede yabancı sınırı yokmu?
yok izin falan filan var
BeeTLeJuiCe
13.Ekim.2007, 01:55
Bu haber sezon başına ait sanırım. Böyle bir haber hatırlıyorum. QTM muhtemelen ne haber yapayım derken böyle bi haberi buldu ve dün akşamıda ekleyerek daha güncel hale getirdi ve bize sundu. Ama Diogo'nun Olympiakos'a transfer olduğunu unutmuş :p
GeNç KaRTaL
13.Ekim.2007, 01:57
Arsenal'e gitse süper olur gerçekten ama sanmıyorum böyle bir transfer olacağını.
MaTRaKaN
13.Ekim.2007, 20:53
Arsenal gençlere çok fazla önem veren bir grup eğer teklif gelirse herne pahasına olsun gitmeli
fmsmyrna
14.Ekim.2007, 02:00
Arsenal Weighing Up January Offer For Turkish Starlet Erding?
Arsenal Premiership Transfer News
Arsenal are understood to be monitoring Turkish International striker Mevlut Erding at Ligue 1 side Sochaux, with it believed that the Gunners are ready to make an offer for the forward in January, according to reports in France.
21-year-old Erding has been at Les Lionceaux since the age of 16 and has scored 17 goals in 51 appearances for the French side during his time at the Stade Auguste Bonal. The young striker made his debut for Turkey in March 2008 and has 8 caps for his national side.
Erding was part of Fatih Terim’s Turkish squad for EURO 2008 and played a part in helping Turkey reach the semi-finals of the tournament.
Though the North London side have been linked with a number of players in France by the French media in recent weeks. It is believed that the interest in Erding is genuine and an offer for the striker in January will be forthcoming. Should that bid be substantial enough then it is understood that Erding would be more than open to a switch to the Premier League.
With the striker fitting the bill for Arsenal boss Arsene Wenger’s recruitment policy of bringing in young talent from across Europe to the Emirates Stadium.
Submitted by Jake Briggs on Sun, 2008-10-12 14:20.
Kaynak: premiershiplatest.com
Bir tane Fransız vardı, Jeremie Aliadiere'di adı. Onun gibi yedek kulübesinin mahkûmu olmasın da, nereye giderse artık.
IcedEarth
14.Ekim.2007, 03:53
Arsenal ne yapacak Mevlüt'ü? Akıl var mantık var...
RaSenGan
14.Ekim.2007, 03:59
Arsenal ne yapacak Mevlüt'ü? Akıl var mantık var...
Katılıyorum :)
Mevlüt Arsenal'ın stadının yanından geçebilir anca.Arsenal formasını giyebilecek kadar iyi değil.
goosfraba
14.Ekim.2007, 04:10
Mevlüt şanssız bir oyuncu. O yüzden pek beğenmiyoruz :)
Onurap
14.Ekim.2007, 04:12
Mevlüt şanssız bir oyuncu. O yüzden pek beğenmiyoruz :)
Bence becereksiz bir oyuncu..:DHer kaçırdığı gol şansızlık olamaz ya..
Bordo61Mavi
14.Ekim.2007, 04:14
Arsene Wenger gibi bi adam begeniyosa demeki Mevlut hakinda bende yanilmiyorum. Mevlut cok yetenekli, cok iyi bi forvet olcak
goosfraba
14.Ekim.2007, 04:15
Bence becereksiz bir oyuncu..:DHer kaçırdığı gol şansızlık olamaz ya..
Bilmem.. Sabretmeliyiz diye düşündüğüm bir oyuncu. :) Belki hala heyecan vardır, olamaz mı?
Addolorato
14.Ekim.2007, 04:19
Fransada her hafta atıyor :) Hemde sochaux gibi bir takımda eminim arkasında bizim milli takım kalitesinde bir orta saha olsa fransada çok rahat gol kralı olur
a.arıcı-11
14.Ekim.2007, 23:50
Fransada iyi oynuyormuş galiba hiç izlemedim ama öyle söylüyor herkes.Biz Milli takımda beğenmiyoruz ama adam daha 21 yaşında ve henüz ne olduğunun farkında olmayabilir.Sonuçta bu tür gurbetçi vatandaşlarımız yıllarca vatan hasretiyle vatan sevgisiyle yaşıyor ve bir anda siz bu adamı Milli takıma alırsanız adam tabi heyecanlanabilir.Eğer gerçekten iyi bir oyuncuysa gitsin derim ben
a.arıcı-11
14.Ekim.2007, 23:53
biri beni arayıp şu teklifi yapsa telefonu kapatmadan yanına gidebilirim:D:D
Şaka bir yana futbolcu için kariyeri önemlidir fakat oda biliyor ki bu işi en fazla 33-35 yaşına kadar yapabilecek hayatının geri kalanını rahat yaşamak için bu tip teklifleri kabul etmketen başka çareleri yok gibi duruyor...
El Comandante
14.Ekim.2007, 23:57
Torres aldigi paralarla futbolu biraktiktan sonra bile 7 sülalesini doyurur.
Addolorato
15.Ekim.2007, 00:33
biri beni arayıp şu teklifi yapsa telefonu kapatmadan yanına gidebilirim:D:D
Şaka bir yana futbolcu için kariyeri önemlidir fakat oda biliyor ki bu işi en fazla 33-35 yaşına kadar yapabilecek hayatının geri kalanını rahat yaşamak için bu tip teklifleri kabul etmketen başka çareleri yok gibi duruyor...
Torres şimdi bile futbolu bıraksa hayatının tamamını rahatça yaşayabilecek kadar parası vardır bence :)
a.arıcı-11
15.Ekim.2007, 01:35
ya iyide siz bu adamların bizim gibi yaşadığını mı sanıyorsunuz arkadaşlar.Hatırlarsanız bir aralar televizyonlarda sürekli geçmişte futboldan iyi paralar kazanan fakat şimdilerde tabiri caizse kuru ekmeğe muhtaç olan insanlar gösteriliyordu.Ki bu sadece ülkemiz için geçerli değildi.
Biz Hatay'da yaşarken bizim alt komşumuz vardı futbolcu.Zamanında Konyaspor ve kısa bir sürede Antepsporda oynamıştı.Biz kuzenlerle falan toplandığımzda bize hep anlatırdı futbolcularda başta kumar olmak üzere bir çok parayı hop diye çeken illet var diye.Bunun nedenini ise çok genç yaşlarda inanılmaz büyük paralar kazanıyorsun ve parayı olumlu kullanmayı idrak edemiyorsun takımında da bu işlere meraklı biri varsa bir gün beraber takılırısın sonra sende alışırsın derdi.Zaten bizim ülkemizde bunun en büyük örneğide Sergen Yalçın değilmiydi?
Yani demek istediğim bu adam yılda 5 milyon € alıyorsa bunun bir kısmını yiyip geri kalan kısmıyla yatırım yapmıyor olabileceği...
RsTxLqq
15.Ekim.2007, 01:52
Kim 500 bin ister ?
Estranged
15.Ekim.2007, 02:09
yılda bir oyuncuya 26m YTL verirsen şımarır,4 yıl oynayacak,26m nin 10 uyla yatırım yapsa kalanıyla 80 yıl her gün her istediğini yaparak yaşar.
Nocna Mora
15.Ekim.2007, 03:00
Manchester United’ın yıldız oyuncusu Cristiano Ronaldo sezon başında transferiyle ilgili söylediklerinin unutulması gerektiğini ve taraftarın kendisini affettiği için mutlu olduğunu ifade etti.
Yaz döneminin beklide üzerine en fazla konuşulan transfer haberi Ronaldo’nun United’dan ayrılacağı yönündeki haberlerdi. Real Madrid’e gitmek istediğini her fırsatta belirten Ronaldo kendisini köle olarak adlandıracak kadar iddialı açıklamalar yapmıştı.
Ronaldo’nun da gitmek istemesine rağmen Ferguson bu transfere karşı çıkmış, futbolcusunun takımda kalmasını sağlamıştı. Sakatlığından dolayı sezon başında birkaç maç kaçıran Ronaldo tekrar sahalara döndü.
Transfer döneminde söylediklerinin taraftarca unutulmasından mutlu olduğunu ifade eden Ronaldo “Şampiyonlar Ligi’nde oynadığımız Villareal maçı taraftarın tepkisini ölçmem adına benim için bir fırsattı. Beni en çok sevindiren olay taraftarımızın geçen sezon kazandığımız başarıları unutmayıp beni desteklemesidir.” dedi.
Real Madrid cephesinde Ronaldo isteği hala devam ediyor. Teknik direktör Schuster geçen hafta Ronaldo’yu kadrosunda görmek istediğini yinelemişti. Transfer hakkında daha fazla konuşmak istemediğini belirten Ronaldo, tek isteğinin geçen sezonki performansını tekrarlamak olduğunu söylüyor.
Nocna Mora
15.Ekim.2007, 03:02
Shay Given, Newcastle'ın içinde bulunduğu durumun çok sıkıntılı olduğunu ifade ederken, kulübün yeni sahiplerinin bu durumu düzeltebileceğini düşünüyor.
Menajer Kevin Keegan’ın ani istifası ve kulüp başkanı Mike Ashley’nin kulübü satışa çıkarması Newcastle’da zor günler yaşanmasına neden olmuştu.
Newcastle’ın içinde bulunduğu zor durum hakkında açıklamalar yapan Shay Given, “11 yıldır Newcastle’dayım. Burası benim evim. Bu yüzden taraftarın hissettiklerinin aynısını ben de hissediyorum. Newcatle’da zorlu zamanlarımız da oldu. Ama hiçbir zaman durum bu kadar sıkıntılı olmamıştı. Takımı bırakmak kolay alınabilecek bir karar fakat önemli olan zor zamanlarda burada bulunmaktır,” dedi.
Kulübün satıldıktan sonra rahata kavuşacağını belirten Given, “Newcastle’da işlerin iyi gitmesini çok istiyorum. Yönetimden kaynaklanan sorunlar bir ana önce aşılırsa takımın hala bazı başarılara imza atabileceğine olan inancım hiç azalmadı,” dedi.
wonderkid99
15.Ekim.2007, 18:29
Türk bir gazetecinin Arsenalin Oyuncu Taramadan Sorumlu Şefi Steve Rowleyle Röportajı..
Bize Arsenal’daki oyuncu taraması yapılaşmasını anlatır mısın?
Tamamen ekip işi. İngiltere’de 12 görevlimiz var. Bunun haricinde bütün dünyayı tarayan ağımız var. Kısa bir zaman önce Amerika’ya da el attık. Meksika, Brezilya, Arjantin, Güney Amerika, İskandinavya, İspanya, Portekiz, Fransa, İsviçre, Almanya, Çek Cumhuriyeti, İtalya, Slovenya, Hırvatistan ve Hollanda’da sürekli oyuncu izleyen yetkililerimiz var.
-İzleme nasıl oluyor. Siz mi söylüyorsunuz yoksa futbolcuları onlar mı buluyor?
Bütün adamlarımız kendi yerlerinden sorumlu. Senelerdir kurdukları bir sistemleri var. Futbolcularla, antrenörlerle yakın ilişkideler. Kulaklarına bir isim geldiği zaman derhal izlemeye başlıyorlar ve raporlarını bana internet yoluyla ulaştırıyorlar. Eğer rapor ilgi çekici ise iki üç kere daha izlemelerini söylüyorum.. Ve ardından baska bir adamımı gönderiyorum. Bütün raporlar ilgi çekici ise ben seyretmeye gidiyorum. Bundan sonraki iş oyuncunun dosyasını ve videosunu hazırlayıp, teknik direktörümüz Arsene Wenger’e bildirmek oluyor. Ardından Wenger kendi kontaklarını kullanarak futbolcunun kabiliyetinden başka geçmişini ve karakterini öğreniyor. Aile yapısı, arkadaş ilişkisi çok önemli. İzlemek konusunda bir sayımız yok. Mesela Fabregas’ı iki kere seyrettik ‘tamam’ dedik.
-İlk seyrettiğinizde Fabregas’ta ne gördünüz?
Çok şey... Wenger akıllı ve yaratıcı gücü olan oyuncuları seviyor. Milliyeti hiç önemli değil. Fizik olarak da belli bir seviyede olmaları lazım. Orta saha oyuncularında kuvvet çok önemli. Fabregas 15 yaşındayken bile bütün gün koşabiliyordu. Akıllı olmak ve muazzam teknik yanında kazanma hırsı da çok önemli. İngiltere’ye uyum sağlamaları da önemli.
-Carlos Vela’yı keşfettiniz. Ardından kiralık verip, tekrar takıma monte ettiniz. Onun hakkındaki görüşleriniz nedir?
Salamanca’da çok başarılı bir sezon geçirdi. Tecrübeye ihtiyacı vardı. Ardından Osasuna’ya gitti. Gelişmesinden çok memnunuz. Kısa boyuna rağmen çok çabuk, etkili ve büyük bir futbol görüşüne sahip. Forvet pozisyonunun yanı sıra orta sahanın sağında ve solunda oynayabilir. Çalışma iznini aldıktan sonra o da kadromuzun bir parçası oldu.
‘Messi’yi de biliyorduk’
Adı duyulmamış oyuncuların yanı sıra büyük isimleri de biliyoruz. Fabregas’tan haberimiz olduğu zaman Messi’den de haberimiz vardı. Arjantinli olduğu için yapacağımız hiçbirşey yoktu. Tanınmamış bir futbolcu için çalışma izni almamız imkansızdı. Teknik direktörümüz Arsene Wenger, büyük paralar harcamak yerine daha az adı duyulmuş oyuncuları kendi yöntemiyle yetiştirmekten yana. Eğer 16 yaşındaki bir futbolcuyu Wenger’e önerirsek A Takım’la çalıştığı zaman sırıtmayacağından emin olmamız gerekiyor. Gençlerin bizi tercih etmesi normal, çünkü takıma katılınca oynayacaklarından eminler.
KaPaLı
15.Ekim.2007, 20:07
Vay bee adamlar hakkaten süper sistem kurmuşlar. Şu Arsene Wenger Akıllı adam vesselam
Keske bu oyuncuları tam oldu dedigimiz anlarda satmasalarda beklenen büyük patlamayı artık yapsalar Arsenal 3 sene önce gelecegin takımıydı hala geleceğin takımı degişen birşey yok böyle gidersede olmayacak...
Arsenal'in tam oldu dediğimiz anda sattığı bir oyuncuyu hatırlamıyorum. Ben iyi hatırlamıyor olabilirim. Ancak gençken bulup, yetiştirip sattığı çok adam yoktur. Arsenal asla bir Ajax değil, bunun ticaretini yapmayacak kadar büyük bir takım.
Nocna Mora
15.Ekim.2007, 23:47
Bir süredir West Ham United’la antrenmanlara çıkan Tristan denenme sürecini başarıyla geçti ve İngiliz kulübü ile sözleşme imzaladı.
İspanyol milli takımının eski forveti Tristan bir süredir West Ham United ile antrenmanlara çıkıyordu. İtalya’nın Livorno kulübünden ayrıldıktan sonra kısa süreli bir anlaşma imzalamak isteyen futbolcu muradına erdi.
Sky Sports’ta yer alan habere göre Deportivo’da oynadığı zamanlarda Avrupa’nın en iyi forvetlerinden olarak gösterilen Tristan West Ham’ın hocası Zola’nın gözüne girmeyi başardı ve bugün resmi sözleşme imzaladı.
Nocna Mora
15.Ekim.2007, 23:47
Everton'ın menajeri yaşanan tüm başarısızlıkara rağmen kulübüyle olan sözleşmesini beş yıl daha uzatmayı başardı.
Everton'ın menajeri David Moyes, kulübüyle 5 yıllık sözleşmeye imza attı.
45 yaşındaki İskoç teknik adam 2002 yılında başına geçtiği Everton'da kaldığı için çok mutlu olduğunu belirterek şunları söyledi:
"Ben içim çok çok büyük bir olay. Beş yıl daha bu takımın başında kalıcam ve bu durum, bu takımı daha iyi bir yerlere getirmemde faktör olacak. Çok heyecanlı ve mutluyum. Her zaman yapmak istediğim iş buydu ve bunu beş yıl daha yapacağım"
Lige yaptığı kötü başlangıca ve UEFA Kupası'nda yaşanan başarısızlığın ardından Moyes'in geleceği tartışma konusu olmuştu. Moyes'in attığı beş yıllık imzayla beraber bu tartışmaların bir süre yapılmayacağı görünüyor.
ThersoN
17.Ekim.2007, 16:01
Bolton çok kötü bi takım degil, orta karar bi hoca ile toparlanırlar tekrar, isabetli bi karar olmuş
cureshot
17.Ekim.2007, 16:01
nic de gider artık...
ThersoN
17.Ekim.2007, 16:04
bende başlıkta isim verilmeyince heralde chelsea bir israilli daha alıyor sandım :p, bence giderse hata yapar
ThersoN
17.Ekim.2007, 16:05
futbolu birakmadan başka bi takıma postalamazlar inşallah, daha sonraları...
Fernando Gago
17.Ekim.2007, 16:06
Bolton çok üst sıralarda yer alabilecek bir takım değil zaten ama işler iyi gitmiyordu yeni menajer yeni hava getirir
El Comandante
18.Ekim.2007, 23:30
Middlesbrough 0-5 Chelsea
Goller : Kalou (2 ),Belletti,Lampard,Malouda
macta 72.dakika...
Chelsea costu,bu sezon sampiyonlugun en büyük favorisi onlar.
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
19.Ekim.2007, 00:37
Chelsea'm emin adımlarla ilerliyor şampionluğa. :)
garydelgadov
19.Ekim.2007, 02:09
Ah Everton ah
Ne zaman güLecek bizim yüzümüz..İlk yarı süper oynadık ama ikinci yarı gömüLdük resmen.Vaughan ve Sahayı çok geç aLdı.Yakubu öLdü bitti yorgunLuktan.Alsaydı 60ta Sahayı yerine iLerde pres yapardı.En azından bir beraberLik çıkarabiLirdik...
RaSenGan
19.Ekim.2007, 06:08
Middlesbrough 0 - 5 Chelsea
Arsenal 3 - 1 Everton
Aston Villa 0 - 0 Portsmouth
Bolton W. 0 - 0 Blackburn R.
Fulham 0 - 0 Sunderland
Liverpool 3 - 2 Wigan Athletic
Manchester U. 4 - 0 West Bromwich A.
bySilver
19.Ekim.2007, 06:09
CheLsea şampiyon oLacak desenize :)
wonderkid99
20.Ekim.2007, 06:38
haber doğrudur..dünyaca ünlü önemli haber kanallarındada yer aldı.5 milyon pound vericeklermiş..bencde inş gider onun için hayırlsıı olsun..
eXcitinG
20.Ekim.2007, 06:49
HuLL City sahasında yine kazandı ve emin adımLarLa istikrarLı bir biçimde iLerLiyorLar. Sezonun en büyük aLkışını hak eden takım.
Tottenham ise kümeye doğru bir adım daha yanaştı. İLerLeyen haftaLarda biLeti biLe aLabiLirLer.
Everton ise söyLenecek birşey yok ne yapmaya çaLışıyorLar bende anLamadım.
LiverpooL ise baLa maLa iLerLiyor yakında çekerLer kuLağını.
KaF KeF
20.Ekim.2007, 07:15
Hull City 1-0 (http://www.ntvspor.net/modules/live/livedetails.asp?MatchID=781927) West Ham United
Stoke City 2-1 (http://www.ntvspor.net/modules/live/livedetails.asp?MatchID=781935) Tottenham
RaSenGan
20.Ekim.2007, 07:24
Ramos gel iki hafta yer değişelim :D
http://img252.imageshack.us/img252/1491/asasaswdwc7.jpg (http://imageshack.us)
http://img252.imageshack.us/img252/asasaswdwc7.jpg/1/w250.png (http://g.imageshack.us/img252/asasaswdwc7.jpg/1/)
eXcitinG
20.Ekim.2007, 16:33
HuLL City 3.sırada son kazandıkLarı maç ekLenmemiş sanırım oraya
kral_67
20.Ekim.2007, 18:05
haftaya tek namağlup biz kalacaz...
The Blues...
RaSenGan
20.Ekim.2007, 20:23
http://img90.imageshack.us/img90/9007/asasaswdoq5.jpg (http://imageshack.us)
http://img90.imageshack.us/img90/asasaswdoq5.jpg/1/w250.png (http://g.imageshack.us/img90/asasaswdoq5.jpg/1/)
RaSenGan
26.Ekim.2007, 08:32
Tuncay çok güzel bir gol attı fakat ofsayt sayıldı.Hâlbuki değildi ofsayt.Son saniyede yediği golle Blackburn'le 1-1 berabere kaldı M'Boro.
Bordo61Mavi
26.Ekim.2007, 12:27
Hull tekrar kazanmasini bildi, 3-0 net skor
TR.CaPTaiN
26.Ekim.2007, 18:19
Yaptığı tüm transferlere rağmen Premier League'de istediği sonuçları alamayan ve geride kalan bölümde dibe demir atan Tottenham Hotspur hocasını kovdu...
Yaptığı tüm transferlere rağmen Premier League'de istediği sonuçları alamayan ve geride kalan bölümde dibe demir atan Tottenham Hotspur; kötü sonuçlarına UEFA Kupası'ndaki 2-0'lık Udinese mağlubiyetini de ekleyince İspanyol menajer Juande Ramos cumartesi gecesi geç saatlerde işinden oldu.
Cumartesi gecesi geç saatlerde resmi bir açıklama yapan Premier League ekibi Tottenham Hotspur; lig ve UEFA Kupası'nda alınan kötü sonuçların ardından İspanyol menajer Juande Ramos'la yolların ayrıldığını bildirdi.
Sezon öncesinde Luca Modric, David Bentley ve Roman Pavlyuchenko gibi önemli isimleri kadrosuna katan Spurs; Dimitar Berbatov ve Robbie Keane'in yokluğunu dolduramayınca Premier League'in geride kalan bölümünde dibe demir attı.
İngiltere Basını'ndaki hakim görüşe göre; takımın menajerliği için en yakın isim Portsmouth'un çalıştırıcısı Harry Redknapp!..
Ajansspor
RaSenGan
26.Ekim.2007, 18:22
Yerinde bir karar oldu.Tottenham kendisine gelir bu sayede.
Aşk-ı Şehir
26.Ekim.2007, 18:24
Tek söylenecek bir kelime var. "Sonunda." :)
BeeTLeJuiCe
26.Ekim.2007, 18:28
Tottenham'lılar için mutlu haber. Bir türlü başarı sağlayamadı Ramos. Çok sağlamda kadrosu var Tottenham'ın toparlanacaktır önümüzdeki haftalarda.
Hafta İçinde Türk gazetelerinin haberlerinden bir kaç örnek. :)
Galatasaray Ramos ile anlaştı.
Ramos Fenerbahçe'de :)
Aslında bize iyi gider Ramos ama Aragones sezon sonuna kadar durcak gibi. :)
barahir
26.Ekim.2007, 18:50
Fenerbahce ile kesin anılır da Galatasarayı bilemicem.. Ancak yerinde bi karar olmuş..
Nocna Mora
26.Ekim.2007, 19:10
Tottenham geçen sene Ramos'u aldı. Ramos alınan kötü sonuçlarla alakalı ''gelecek sen için takım kuruyoruz'' diyordu. Tottenham bu sene de varlık gösteremeyince Ramos kovuldu. Bu arada Tottenham başkanı Harry Redknapp ile anlaşmaya varıldığını, Portsmouth'a 5 milyon euro tazminat ödeneceğini bildirdi.
GeNç KaRTaL
26.Ekim.2007, 19:43
Alınan kötü sonuçlardan sonra kovulması çok normal.Hatta doğru karar.Ramos Tottenham'da yapamadı.Bakalım bundan sonra hangi takımı çalıştıracak.İspanya'ya dönebilir bence..Tottenham'ın yıldızlarla dolu kadrosu ile bakalım yeni hocaları ne yapacak.O da merak konusu..
Trabzonspor
26.Ekim.2007, 19:47
bu adamda pek bi menejerlik bilgisis olduna inanmıyodum ben takımı batırdı sonunda yolladılar
Nocna Mora
26.Ekim.2007, 20:02
Bu arada Tottenham başkanı Harry Redknapp ile anlaşmaya varıldığını, Portsmouth'a 5 milyon euro tazminat ödeneceğini bildirdi.
a.arıcı-11
26.Ekim.2007, 20:16
kanları uyuşmamıştı.Yerinde bir karar oldu.Darısı başımıza.
mersinlivolkan
26.Ekim.2007, 20:43
Ramos'u kovmaları oldukça yerinde bir karar.
Fernando Gago
26.Ekim.2007, 21:27
Beklenen oldu Tottenham da Ramos da biraz rahat nefes alır bu değişiklikten
Knightmare
26.Ekim.2007, 23:27
çok bile beklediler...o takımı haketmiyor :)
sakary Ali
27.Ekim.2007, 00:44
Ertuğrul Sağlam gittiğinden beri onu hep Totenham ile görmek isterdim.Totenhamda kötü gidiyordu ve sonunda ramos kovuldu.Bakalım Eruğrul Hoca napacak
Nocna Mora
27.Ekim.2007, 00:50
Premier Lig’in dibine demir atan Londra temsilcisi, sezon başından beri bir galibiyet dahi alamadı. Devam eden kötü sonuçların ardından Hotspur yönetimi takımda köklü değişikliklere gitti. Kulübün resmi web sitesinden yapılan açıklamada “Kulübümüz Sportif Direktör Damien Comolli, Teknik Direktör Juande Ramos, Takım Hocaları Marco Alvarez ve Gus Poyet’in takımla ilişkisinin kesildiğini duyurmaktadır. Kendilerine başarılar diliyoruz” denildi. Yalnızca 363 gün Tottenham’ın başında olan Ramos, geçen sene Sevilla’yı bırakıp Londra’ya gelmişti.
Bu gelişmelerin hemen ardından Londra ekibi, Portsmouth’un Teknik Direktörü Harry Redknapp ile görüştüğünü şu açıklamayla duyurdu. “Kulübümüz, Harry Redknapp ile görüşme izni istemiş ve Portsmouth Futbol Kulübü de bu isteğimizi kabul etmiştir” Bu duyurunun birkaç dakika sonrasında Sky Sports, Portsmouth Teknik Direktörü’nün Tottenham Hotspur tarafından teklif edilen görevi kabul ettiğini bildirdi.
Redknapp da bu gelişmeler hakkında basını bilgilendirirken, Tottenham’ın Portsmouth’a yaklaşık 8 milyon Avro tazminat ödeyeceğini söyledi. Sky Sports’a açıklamalarda bulunan Redknapp “İşlemler bu gece tamamlanmış olacak ve yarın sabah yeni takımımın başında olmam gerekiyor. Bu benim için önemli bir fırsat. Tottenham gibi büyük bir kulübü çalıştıracağım. Portsmouth’u seviyorum ve orada iyi zamanlar geçirdim. Önemli başarılara imza attık ve daha mutlu olamazdım. Ancak bu Portsmouth için de iyi bir anlaşma oldu.” dedi.
DeNiZ_1903
27.Ekim.2007, 00:59
İyi transferlere rağmen çok kötüydü Tothneam , yerinde oldu :) Alınacak başarısız sonuçlarının ardından Ramos Fener'de Ramos bilmem ne de diye başlıklar göreceğiz.. :)
bir tottenham fan olarak bu kararı bekliyordum iyi oldu :)
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
27.Ekim.2007, 02:55
Chelsea 0-1 Liverpool :icon_confused: 86 maç sonra Stamford'da yenildi Chelsea'm :(
El Comandante
27.Ekim.2007, 03:01
Liverpool´un sampiyon olmasini istiyorum bu sezon,hakediyorlar.
sakary Ali
27.Ekim.2007, 03:02
Liverpool rekor dinlemedi
Sahasında oynadığı 86 maçta mağlubiyet yüzü görmeyen Chelsea'nin bu rekorunu Liverpool tarihe gömdü.
Rakibini Alonso'nun golüyle 1-0 mağlup eden Kırmızılar, rakibinin öününde liderliğe yükseldi. Stamford Bridge'teki maçın tek golü 10. dakikada Alonso'dan geldi İspanyol futbolcu ceza sahası dışından attığı şutla takımına çok önemli bir galibiyet getirdi. Liverpool bu galibiyetle 23 puanla liderlğe yükselirken, Chelsea 20 puanla 2. sırada kaldı.
robinho hatrick yaptı bugece güzel maçtı 3-0
garydelgadov
27.Ekim.2007, 03:09
ManUyLa berabere kaLdık.Evimizdeki ikinci puanımızı ManUdan aLmak iLginç oLdu.Umarım çıkış maçımız oLur...
Del Piero_10
27.Ekim.2007, 19:28
Uefa Başkanı Michel Platini, kulüp takımlarındaki yabancı sayısının fazlalığından dolayı, İngiltere’nin hiçbir büyük turnuvada şampiyon olamayacağını söyledi.
İngiltere, Dünya Kupası elemelerinde 4 maçını da alarak, en iyi başlangıcını yapmış olmasına rağmen, Platini yabancı oyuncu sayısı konusunda oldukça kararlı gözüküyor.
Observer Sports dergisine konuşan Platini, ‘’ İleride, İngiltere’de hiç İngiliz oyuncunuz, antrenörünüz vs. kalmayacak, hepsi yabancı olacak. Kendinize sormalısınız ulusal anlamda futbol size ne emanet ediyor’’ dedi.
Platini, Avrupa birkaç İngiliz takımının var olmasını ve üst turlara çıkmalarını kadrolarındaki yabancılara bağladı ve şunları söyledi:
‘’İngiltere futbolun beşiğidir. İngiliz takımları Avrupa arenasında başarılılar fakat milli takım bazında aynı şeyi söyleyemeyiz. Ve bu şartlar olmasını da bekleyemeyiz’’
Platini’nin bahsettiği istatistiklerde görülüyor ki, geçen seneki Manchester United’ın Chelsea’yi penaltılarla yendiği Şampiyonlar Ligi finalinde, on taneden fazla İngiliz oyuncu varmış.
İngiliz liginde rekabetin olmadığını söyleyen Platini’ye karşı çıkanlar ise, Platini’nin memleketi olan Fransa’da asıl rekabetin olmadığını ve Lyon’un ligi son yedi sezondur domine ettiğini söylüyorlar.
Gerçek şu ki; Premier Lig, La Liga ile birlikte, ufak takımların da kazanabildiği, birçok takımın yarıştığı en çok rekabet yaşanan lig.
Platini, yabancıların takımları almasının yanlış olduğunu savunarak, İngiliz taraftarları defalarca öfkelendirdi ve Arsene Wenger’in dünyanın her yerinden getirdiği gençleri Arsenal’de yıldız yapmasına laf söyledi.
Fransız efsanesi ayrıca, Premier Lig’deki Amerikan ve Arap sahipler ile İtalya’da Juventus’un sahibi Gianni Agnelli ve Milan’ın sahibi Silvio Berlusconi ile hiçbir benzerlik olmadığını söyledi ve ekledi :
‘’ Agnelli, Turinden ve Berlusconi, Milandan. Onlar futbol adamları. Ben milyonerlerin karşısında değilim ama böyle kişilerde biraz futbol bilgisi, değeri olması gerekir. Amerikan ve Arap takım patronları hiçbir zaman taraftarın bir parçası olamaz’’
Del Piero_10
27.Ekim.2007, 19:29
Liverpool, son günlerin gözde ismi, Barcelona’nın yetiştirdiği son futbolcu olan Sergio Busquets’i transfer etmek istiyor.
Arsenal ve Juventus’un Sergio Busquets’i transfer edeceği haberleri Liverpool’u da harekete geçirdi ve kırmızılar, genç orta saha oyuncusunu transfer etmek için girişimlere başladı.
Bu sezon yalnızca altı La Liga maçında forma giyen genç futbolcunun arkasından neredeyse bütün Avrupa koşuyor. Kulüpler, sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan Busquets ile görüşmelere yakında başlayacak. Liverpool ve Milan’ın genç oyuncuya şu anda Barcelona’dan aldığının iki katını önereceği öğrenildi.
Elbette Busquets’nin Barca’nın yeni teklifini kabul etmesi durumunda bütün bu kulüplerin hevesleri kursağında kalabilir. Her ne kadar Txiki Begiristain ve genç oyuncunun menajeri Josep Maria Orobitg arasındaki ilk görüşmeler maddi engellere takılsa da, genç orta saha oyuncusu Barça’ya olan bağlılığını bir kez daha dile getirdi.
El Barto
27.Ekim.2007, 20:32
İyide bırakta bunu İngiliz Federasyonu düşünsün sayın Platini size ne derler adama. :)
El Barto
27.Ekim.2007, 20:35
Barcelona'dan neden başka bir kulübe gitmek istesin ki bir insan :) Transfer olmaz bence kendini gösterecekse Barcelona'da gösterir.
Fabregas örneğinde olduğu gibi, oynayacağı garanti edilirse gider.
GeNç KaRTaL
28.Ekim.2007, 02:42
Bu Barcelona alt yapısı altın yumurtlayan tavuk valla.
IcedEarth
28.Ekim.2007, 02:47
Bu Busquets heralde bizden 2 gol yiyen Busquets'in oğlu :) Barcelona'da kalır muhtemelen, çünkü babası da Barcelona'da oynamış bir oyuncu...
Addolorato
28.Ekim.2007, 02:56
Bisküvi :) Gitmez yahu barcelonada kalır :)