PDA

View Full Version : İngiltere Premier Lig Geçmiş Sezonlar

Pages : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 [30] 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50

KaPaLı
28.Ekim.2007, 11:51
1-2 maçını izledim çok fizikli ve savaşçı bir oyuncu. Barça'da kalır muhtemelen

Fernando Gago
28.Ekim.2007, 19:02
İngiliz ekibi Manchester City, transferde ilk hedefleri olarak gösterdikleri Valencia’nın golcü oyuncusu David Villa için 50 milyon avroluk bir teklif yapmak için Ocak ayını bekliyor.

Transferin son günlerinde Real Madrid’den Robinho’yu alarak bütün dünyada adını duyuran Manchester City, Ocak ayında başlayacak transfer döneminde de adında sıkça söz ettirecek gibi gözüküyor. İngiliz basınında çıkan haberlere göre City, Euro 2008’in gol kralı olan Villa için çok büyük bir teklif yapmak için hazırlanıyor.

Menajer Mark Hughes, yönetime verdiği raporda İspanyol yıldızın takıma kazandırılmasını istediğini belirttiği iddia ediliyor. Ayrıca raporda 50 milyonluk bir teklif bedelinin hem Valencia’nın hem de Villa’nn tepkisini ölçmek için yeterli olacağını vurguladığı söyleniyor. Bu önemli transfer girişiminin gerçekleşip gerçekleşmeyeceği ve nasıl sonuçlanacağı Avrupa futbol kamuoyunca merakla bekleniyor

Trabzonspor
28.Ekim.2007, 19:09
Real madrid de iy para vermişti David Villaya ama Valencia o takımın sembolü dye satamamıştı bence satmamalıda o bence daha büyük kluplere layık bi oyuncu ben onu Realde göremek isterim ctiy değil

deniz.91
28.Ekim.2007, 19:42
Bu Cityde suyunu çıkarmaya başladı aklına gelene teklif yapıyo

Onurap
30.Ekim.2007, 06:17
http://www.sporx.com/images/1/33/612_B_g001.jpg

Gallas da tiryaki çıktı!

F.Bahçe'nin Şampiyonlar Ligi'ndeki rakiplerinden Arsenal'de Fransız savunma oyuncusu William Gallas bir bar çıkışı ağzında sigara ile yakalandı.Kız arkadaşı ile birlikte bar çıkışında son model arabasına binen Gallas'ın ağzında sigara ile yakalanması Arsenal teknik direktörü Arsene Wenger'i küplere bindirdi.
Gallas'ın bu davranışının kabul edilemez bir şey olduğunu ifade eden Wenger, "Gallas'ın sigara içerken çekilen fotoğraflarını görmedim ancak olaydan haberim var. Doğrusunu söylemek gerekirse bu durumdan hiç hoşlanmadım. Gallas bir takım kaptanı olarak gençlere örnek olması gereken bir futbolcu ve bu hareket ona yakışmadı" şeklinde konuştu

26.10.2008

Kaynak : Sporx.com dış haberler

Onurap
30.Ekim.2007, 06:24
http://www.sporx.com/images/1/33/1544_B_ronaldo047.jpg

"Hak Ediyorum!"

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Manchester United'da forma giyen Portekizli yıldız futbolcu Cristiano Ronaldo, bu yılki 'Altın Top' ödülünü kendisinin hak ettiğini iddia etti. İtalyan Gazzetta dello Sport Gazetesi'ne konuşan Portekiz Milli Takımı'nın yıldızı Cristiano Ronaldo, bu yılki 'Altın Top' ödülüyle ilgili ilginç açıklamalar yaptı. Ronaldo, Ballon D'or olarak da bilinen 'Altın Top' ödülünü fazlasıyla hak ettiğini savundu. Ronaldo ayrıca Uluslararası Futbol Federasyonları Birliği (FIFA) tarafından geleneksel olarak verilen 'Yılın Futbolcusu Ödülü'nün de kendisine verilmesi gerektiğini söyledi. Ronaldo konuyla ilgili olarak, "Performansıma bakarsanız bu ödülleri herkesten daha çok hak ettiğimi görürsünüz" dedi.
Ronaldo geçtiğimiz sezon takımı Manchester United hem Premier Lig'de hem de Şampiyonlar Ligi'de kupayı kazanmasında büyük rol oynamıştı. Portekizli yıldız Manchester formasıyla tüm müsabakalarda toplam 42 gol kaydederken, ligde attığı 31 golle de 'Altın Ayakkabı' ödülüne layık görülmüştü.
Ballon D'Or ödülü Fransız futbol dergisi 'France Football' tarafından organize ediliyor ve ödülün sahibi 96 gazetecinin oylarıyla belirleniyor. FIFA Yılın Futbolcusu Ödülü ise milli takım teknik direktörleri ve kaptanlarının oylarıyla belirleniyor.

24.10.2008
Kaynak : İHA

TR.CaPTaiN
30.Ekim.2007, 07:20
Arsenal 4-2 öne geçtiği maçta Tottenham'ın 89 ve 90. dakikadaki gollerine engel olamadı ve maç 4-4 sona erdi. Baya ilginç bir maçtı. 64' Adebayor, 67' Bent, 68' Van Persie. 4 dakika içinde 3 gol.

goosfraba
30.Ekim.2007, 07:28
Gallas bir takım kaptanı olarak gençlere örnek olması gereken bir futbolcu ve bu hareket ona yakışmadı" şeklinde konuştu.

Bu söylediğinden sonra Gallas'ı yedek bırakması lazım. Madem gençlere kötü örnek oluyor, sende gençlerin onu bu yönüyle örnek almamalarını sağlayacaksın. Yani sigara içenin sonu turnike, diye düşünmeleri sağlanmalı gençlerin.

KaPaLı
30.Ekim.2007, 17:15
Her futbolcunun sigara içme huyu vardır. Dünya kupası yarı finali öncesi Zidane ve Sagnol yakalanmıştı

http://www.hurriyet.com.tr/_newsimages/1821667.jpg

Fernando Gago
30.Ekim.2007, 22:29
Geçen sezonun en başarılı oyuncusuydu Altıntop'u alacaktır bence

anil luque
31.Ekim.2007, 01:02
bence de alır ve bunu sonuna kadar hakediyor .. 42 gol gercekten akıl almaz bır olay hele orta saha oyuncusu ıcın ..

Cengo
31.Ekim.2007, 04:35
Hamit mi? :P

Onurap
31.Ekim.2007, 05:11
Hamit mi? :P

Yok halil :smismileyiw2:

Son zamanlarda duyduğum en iğrenç espriydi.. :D

eXcitinG
31.Ekim.2007, 06:36
FeLLaini önderLiğinde Everton depLasmandan 3 puan iLe döndü. Geçen yıL CahiLL in yaptıkLarını bu yıL bu adam yapıyor.Umarım artık bekLenen seri geLir.

HuLL City sahasında CheLsea ye mağLup oLdu. OnLarda bu kadar direnebiLdiLer.

ArsenaL - Tottenham maçı ise süper bir maçtı. ArsenaL tamam bu maç bitti derken son 2 dakikada 2 goL attı Tottenham.

City ise bir iyi bir kötü. Çok istikrarsızLar.

ManU RonaLdo geLdikten sonra çok iyi oynamaya başLadı ve yine onun sayesinde kazandıLar.

Aston ViLLa ise bu yıL harika gidiyor. AdamLar bu Ligde ki yeni gözdem.

GeNç KaRTaL
02.Kasım.2007, 02:56
Chelsea Anelka'nın hat-trick yaptığı maçta Sunderland'i 5-0 yendi.Arsenal ise deplasmanda Stoke City'e 2-1 mağlup oldu..

KaF KeF
02.Kasım.2007, 02:59
Arsenal Ben sana de diyeyim..İddaa'mı yatırdım be..Yazıklar Olsun..

eXcitinG
02.Kasım.2007, 04:20
Everton da Saha nın 87.dk goLü iLe yükseLişine devam etti. Şimdi 7.sıradaLar.

BaFraLı
02.Kasım.2007, 04:25
Arsenal çok anlamsız puanalr kaybediyor.Stoke'ye de yenildiler (:.

garydelgadov
02.Kasım.2007, 04:30
Sahaaaa Sahaaa.:D
iLk yarı ezdik geçtik.Top göstermedik ama oLmadı.AdamLarda harika defans var.İkinci yarı eşitLendi oyun.Yinede kazandık mutLuyuz.Moyes yavaş yavaş toparLıyor takımı...

RaSenGan
02.Kasım.2007, 05:25
Tottenham çıkışı sürdürüyor.Liverpool'u da 2-1 yendiler.

BaFraLı
02.Kasım.2007, 18:41
İngiliz devi Arsenal, Fenerbahçe ile Çarşamba gecesi oynayacağı Devler Ligi mücadelesi öncesi iki yıldızı Emmanuel Adebayor ve Theo Walcott'tan gelen haber ile yıkıldı. Premier League'de Cumartesi günü Stoke City deplasmanında alınan 2-1'lik mağlubiyette sakatlanan iki ismin Fenerbahçe maçına yetişmesi imkansız.

Takımın Fransız teknik direktörü Arsene Wenger iki önemli oyuncusunun sakatlığını maç sonu yaptığı açıklamada 'çok kötü' olarak açıklarken Bacary Sagna'nın da sakatlığının devam ettiğini belirtti. Fenerbahçe Avrupa'da tamam ya da devam diyeceği maç için Çarşamba gecesi 21.45'te Emirates Stadyumu'nda konuk olacak. Adebayor'un yokluğunda Arsene Wenger'in ilk tercihinin ise İstanbul'da oynanan maçta kadroda düşünmediği ve şans vermediği Robin van Persie olması bekleniyor.

Sporx

Cengo
02.Kasım.2007, 18:43
Manu maçı nedeniyle Fenerbahçe maçına yedek ağırlıklı çıkacaklardı zaten.

GodfatheR
02.Kasım.2007, 20:26
Fark yiyeceğimiz gerçeğini pek değiştirmez :(

PesimiSTyLa
02.Kasım.2007, 20:46
Fenerbahcede de alex oynamayacakmış. Büyük kayıp. Dün kulüpten oynayacak acıklaması gelmişti ama demek ki durumu ciddi.

Fernando Gago
02.Kasım.2007, 21:32
Fark eden bir şey olmaz bence ....

BaFraLı
03.Kasım.2007, 18:44
Stoke City kalecisi Thomas Sorensen, Arsenal’in şampiyon olması için biraz cesaretli ve sağlam olmaları gerektiğini söyledi.

Arsene Wenger’in öğrencileri bu sene üçüncü mağlubiyetini, Stoke City karşısında aldılar. Rory Delap’ın uzaktan şutları Arsenal’i oldukça zorlasa da Sorensen’e göre asıl problem, Arsenal’in Stokelu oyuncuların fiziksel gücüyle başa çıkamamalarıydı.

The Sun gazetesine verdiği röportajda Sorensen, “ Gerçekten iyi bir takımlar ama biraz fiziksel eksiklikleri var. Chelsea buraya geldiğinde, kıran kırana bir maç olmuştu fakat Arsenal o kadar zorlamadı. Aradaki fark işte bu. Biraz daha cesur olmalılar.” dedi.

Bu haftayı oldukça kötü geçiren Arsenal, hafta içinde Tottenham’a iki puan kaybederken, haftasonu da Stoke deplasmanında üç puan bıraktılar.

Sorensen, Arsenal’li oyuncuların kendilerine güvenlerinin olmadığını ama kaliteli kadroları sayesinde başarılı olduklarını söyledi ve ekledi: “Arsenal’e karşı çok maça çıktım ve onlardan daha fazlasını bekliyordum. Cesc Fabregas gibi çok iyi oyuncuları var ama bu sefer normalde yaptıkları gibi vites yükseltemediler.” Danimarkalı kaleci sözlerini, "Biz ikinci golü attığımızda, inançlarını tamamen yitirdiler. Sanırım daha kolay bir maç bekliyorlardı ve öyle olmayınca şaşırdılar.” diye bitirdi.

goal

BaFraLı
04.Kasım.2007, 04:14
Everton patronu David Moyes Saha’nın iyi bir transfer olduğu konusunda şüphesi olmadığını açıkladı.

Saha Manchester United’da sakatlık belasından bir türlü kurtulamamış, ne kadar üst düzey bir oyuncu olduğunu gösterme fırsatını bir türlü elde edememiş ve bu yaz Everton’a transfer olmuştu.

Saha bu hafta sonu attığı golle takımına galibiyetini getirmiş ayrıca hocası Moyes’in ligdeki 100. zaferini yaşamasını sağlamıştı.

Liverpool Daily Post’a Saha ile ilgili açıklamalarda bulunan Moyes: “Onu almak bence kumar değildi. Onun çok kaliteli bir oyuncu olduğunu biliyorduk. Saha gibi kaliteli bir oyuncuyu çok uygun bir fiyata kadromuza katabildiğimiz için şanslıyız” dedi.

Moyes kendisine Saha’yı Carlos Queiroz’un önerdiğini ve oyuncuyu çok övdüğünü belirtti ve Everton menajeri sözlerine: “Sakatlıklar onun tek problemi. Manchester United’da geçen sezon 18 maç oynamış, ben de bizimle de 18 maça çıkarsa 18 galibiyet cebimizde diye düşündüm ve Sakatlık riskini göze alarak onu transfer ettik. Saha’da bizimle olmaktan dolayı oldukça mutlu” diyerek son verdi.

goal

Professeur
06.Kasım.2007, 02:10
İngiltere Premier Lig takımlarından Manchester City'nin kanat oyuncusu Martin Petrov'un dizinden ameliyat olacağı, bu nedenle de sahalardan 4 ay uzak kalacağı bildirildi. Manchester City Kulübü'nden yapılan açıklamada, Petrov'un, formasını giydiği Bulgaristan Milli Futbol Takımı'nın, 19. Dünya Kupası elemelerinde geçen ay Gürcistan ile 0-0 berabere kaldığı maçta dizinden sakatlandığı, bu nedenle de İspanya'da ameliyat olacağı ifade edildi.
Petrov'un, bu ameliyat nedeniyle 4 ay forma giyemeyeceği kaydedildi.

Kaynak : AA

Deniz
06.Kasım.2007, 05:05
Tottenham çıkışı sürdürüyor.Liverpool'u da 2-1 yendiler.Bence Tottenham çıkışı sürdüyor.Zaten o kadar kaliteli kadroyla beraberlikler ve yenilgiler yönetenler yüzündendi.

El Barto
06.Kasım.2007, 15:36
Stoke City oyuncusu Delap'in insanlık dışı taç atışları sezona damgasını vuracağa benziyor. :D

Nocna Mora
06.Kasım.2007, 18:28
Petr Cech, Çek spor yazarlarının oylarıyla, Çek Cumhuriyeti’nin ‘Altın Top’ ödülünü aldı.

Çek Cumhuriyeti Milli Futbol Takımı'nın kalecisi Petr Cech, ülkesinde 2007-2008 sezonunun ''Altın Top'' ödülüne layık bulundu. 26 yaşındaki futbolcu, spor yazarlarının oylarıyla belirlenen bu ödülü, üst üste dördüncü kez aldı. Arsenal'in aylardır sakatlığı nedeniyle kayıplarda olan orta saha oyuncusu Tomas Rosicky ikinci, Milan'ın defans oyuncusu Marek Jankulovski de üçüncü sırada yer aldı.

Nocna Mora
06.Kasım.2007, 18:28
Şampiyonlar Ligi D Grubu'nda oynanan Liverpool-Atletico Madrid maçının son saniyelerde ev sahibi takım lehine verilen penaltıyla maçın 1-1 sona ermesi, maçın hakemi Martin Hansson ve UEFA'ya karşı İspanyol basınında büyük bir öfke yarattı.

AS gazetesi ''Anfield'te dolandırıcılık'' manşetini atarken, ''Liverpool, olmayan bir penaltı ile beraberliği sağlıyor. Hakem, Liverpool'un ceza sahasındaki elleri görmedi'' yorumunda bulundu. Gazete, ''UEFA, itfaiyeci olan İsveçli hakem Martin Hansson'un Avrupa'da seyahat etmesi için kendisine düdük vermiş. Bu seyahatte Atletico Madrid'in matematiksel olarak Şampiyonlar Ligi'nde üst tura çıkmasını sağlayan puanı çaldı'' ifadelerini kullandı.

''Platini'nin yeni hırsızlığı'' başlığını atan Marca gazetesi de Atletico Madrid'in geçen haftalarda Marsilya'ya karşı sahasında oynadığı maçta statta çıkan olaylardan dolayı UEFA'nın Atletico Madrid'e verdiği saha kapatma cezasının arkasında UEFA Başkanı Fransız Michel Platini'nin olduğunu ima ederek, Liverpool maçında alınan beraberliğin, Platini'nin Atletico Madrid'e karşı tavrının bir devamı olduğu savunuldu. ''Uzatmalarda bir penaltı yaratıldı. Utanç'' diyen Marca, Atletico Madrid'in bir rüyasının çalındığını öne sürdü.

BaFraLı
06.Kasım.2007, 18:34
Bencede çok haklılar son dakikada penaltı..

Varonil
06.Kasım.2007, 18:48
Tepkilerinde çok da haklılar diye düşünüyorum.Bu adil olmayan karar olmasaydı Atletico bugün 2.turu garantilemiş olacaktı.

Alicanfmfan
07.Kasım.2007, 09:16
Haklılar.Penaltı , penaltı olsa bide yazık oldu ...

TR.CaPTaiN
08.Kasım.2007, 23:34
Nasri Manchester'a 2 tane salladı. Umarım hattrick yapar.

Lionel Andres Messi
08.Kasım.2007, 23:45
arsenal ciddien süper oynuyor.

ronaldoyu hiç beğenmedim bugün zaten o da kötü olunca manchesterın yapcak birşeyi olmuyor genelde.

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
09.Kasım.2007, 00:07
Nasri: 2 ManU: 1

Premier Lig'de 12. haftanın en önemli maçı Arsenal'le ManU arasında oynanırken, Arsene Wenger'in öğrencileri Emirates'de oynanan müsabakada rakibini 2-1 mağlup etmeyi başardı.

Karşılaşma öncesinde önemli oyuncularının sakat olmasının vermiş olduğu dezavantajla maça başlayan Arsenal, rakibini adeta sahadan sildi. Wenger'in öğrencileri özellikle orta sahada müthiş bir mücadele ortaya koyarken, ev sahibi ekibe galibiyeti getiren golleri, 22 ve 50. dakikalarda Nasri kaydetti. ManU'nun karşılaşmadaki tek golü ise, 90. dakikada Rafael'den geldi. Bu sonucun ardından Arsenal puanını 23'e çıkarırıken, ManU 21 puanda kaldı.
(Ligtv.com.tr)
-----------------
iyi oldu bu hem haketti oyunuyla zaten Gunners :)

PesimiSTyLa
09.Kasım.2007, 00:12
Helal Gunners :icon_cool:

Trabzonspor
09.Kasım.2007, 00:15
arsenalı tebrık ederım nasri iyi top oynamış

BaFraLı
09.Kasım.2007, 01:33
Wigan’la Stoke’dan sessiz maç

Evinde Stoke City’yi ağırlayan Wigan, kötü gidişine dur diyemedi ve kendi sahasında oynadığı maçta 1 puanla yetindi.

Ev sahibi Wigan, geçtiğimiz hafta Portsmouth’u deplasmanda 2-1 yenerek herkesi şaşırtmıştı. Bu hafta da evlerinde ağırladıkları Stoke City’i puansız göndererek, son sıralardan kurtulmak istiyorlardı.

Stoke City ise kuşkusuz, geçen hafta Arsenal’i 2-1 yenerek en büyük sürprizi gerçekleştirdi. Amaçları, bu hafta da Wigan deplasmanından puan ya da puanlarla dönerek çıkışlarını devam ettirmekti.

Maç beklendiği gibi oldukça zorlu geçti. Deplasmanda kötü bir grafik çizen rakibini yenmek isteyen Wigan aradığı golü bulamadı. Stoke içinde önemli olan deplasmandan puan alabilmekti. Maçta gol sesi çıkmayınca taraflar sahadan 0-0'lık beraberlikle ayrıldı.

Bu sonuçla Wigan mutlak 3 puan parolası ile çıktığı maçta galip gelemeyerek bir yara daha aldı.

RaSenGan
09.Kasım.2007, 01:49
C.R. çok gol kaçırdı bu maç ve Arsenal maçı kazandı.

GeNç KaRTaL
09.Kasım.2007, 01:50
Arsenal son zamanlarda aldığı kötü sonuçları unutturacak bir galibiyete imza atmış.Tebrikler.2 Fenerbahçe maçındada oynadığı oyunu beğenmediğim,hatta Wenger bu adama nasıl 23 milyon € verir dediğim Nasri'de bana itafen 2 gol atarak takımını galibiyete taşımış.:icon_biggrin:

eXcitinG
09.Kasım.2007, 03:39
Everton depLasmanda West Ham ı yenerek arka arkaya 4. maçını da kazandı. Tim CahiLL düzeLdiğinden beri bu takım kaybetmiyor ve tekrar üst sıraLara yakLaştıLar. Ah bir de sezona iyi başLasaLardı şimdi kafaya oynuyor oLacakLardı. Bu arada Saha çok formda, iki goL attı bu gün.

El Barto
09.Kasım.2007, 15:29
Everton 63'te yedi 83, 85, 87'de 3 gol attı. West Ham'lı olmak istemezdim açıkçası. :icon_cool:

Delap taç atamamış Stoke gol atamamış doğal olarak :D 0-0 bitmiş.

deniz.91
09.Kasım.2007, 16:02
Arsenalin almasına sevindim

BaFraLı
09.Kasım.2007, 19:21
Liverpoollu futbolcular, birer birer soyulmaya devam ediyor.

İngiltere'nin köklü ve başarılı kulüplerinden Liverpool'da, son iki yıl içinde sekiz oyuncunun evi soyuldu. İngiliz ekibinde son olarak Brezilyalı oyuncu Lucas Leiva hırsızların mağduru oldu. Bu oyuncunun yanı sıra iki yıl içinde, kaleci Jerzo Dudek, Peter Crouch, Daniel Agger, Dirk Kuyt, Steven Gerrard, kaleci Pepe Reina ve Robbi Keane de evi soyulanlar arasında yer aldı. Leiva'nın evine giren hırsızlar, oyuncunun kendi adının yazdığı birçok forma ile Pekin Olimpiyat Oyunları'nda kazandığı bronz madalyasını götürdüler.

Peter Crouch ve Daniel Agger de 2006 yılının eylül ayında aynı anda hırsızların mağduru oldular. Bunların evleri soyulurken, her iki oyuncu da Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde Galatasaray'a karşı forma giyiyordu. İngiliz güvenlik güçleri, bugüne kadar Dudek, Crouch ve Agger'in davalarında hırsızları yakalama başarısını gösterdi. Olaylara karışan ve yakalanan James Birche'in, bu oyuncuların yanı sıra Everton'da forma giyen Tany Hibbert ve Andy Van Der Meyde'nin evlerine de girdiği tespit edildi. Soygunlarda toplam 740 bin avroluk mal çalan Birche 2,5 yıl ceza aldı.

goal

Del Piero_10
09.Kasım.2007, 21:49
Tottenham’ın savunmacısı Vedran Corluka tartışma yaratacak sözler söyledi ve Spurs’ün eski takımı City’den daha büyük olduğunu iddia etti.

Hırvat oyuncu bir yıl Manchester’da oynadıktan sonra bu sezon 11 milyon avroya Londra ekibinin yolunu tutmuştu. Sunday Express’e konuşan oyuncu Manchester’da çok güzel zamanlar geçirdiğini ancak Londra’ya hayır demenin imkansız olduğunu belirtti.

“ City’de harika zamanlarım geçti. Bana Premierleague’de oynama fırsatı verdiler onlara minnettarım ancak Spurs daha büyük bir takım ve ben burada çok daha fazla mutluyum”

“ Bence burası City’den daha büyük. Tottenham’ın büyük bir tarihi ve efsaneleşmiş oyuncuları var. Burada birçok İngilizle konuşuyorum onlar da benim gibi düşünüyor”

“Ben City’de iken takıma %100’ümü verdim. Gol atsam bile kötü bir karşılamayı hak etmiyorum. Yine de her duruma hazırım. Redknapp takıma yeni fikirler getirdi ve atmosferi değiştirdi. Biri İngilizce konuşunca takımdakiler ne yapmaları gerektiğini daha iyi anlıyor. Ancak bence şu an her şeyin iyi gitmesinin sebebi onun bize güven aşılaması”

BaFraLı
10.Kasım.2007, 01:19
Anelka krallığa koşuyor

http://ligtv.com.tr/uploads/news_manset_resim_4h_anelka.jpg

Chelsea'ye transfer olduğu geçen yıl Grant ile bir türlü yıldızı barışmayan Anelka, Scolari ile coşuyor. Fransız yıldız, Blackburn deplasmanında attığı 2 golle hem takımını 3 puana taşıdı, hem de gol krallığında zirveye yerleşti.

Geçtiğimiz hafta Sunderland karşısında 3 gol atarak yıldızlaşan Anelka, yoğun yağmur altında oynanan Blackburn maçının 40. dakikasında Bosingwa'nın şutuna dokunarak takımını 1-0 öne geçirdi. Yağmur nedeniyle top sürmenin çok zorlaştığı Ewood Park'ta Anelka 68. dakikada farkı ikiye çıkardı. Eski Fenerbahçeli Anelka'nın iki golüyle zorlu deplasmandan 3 puanla döndü. Chelsea böylece puanını 29'a yükselterek zirveye yükseldi. Anelka da attığı iki golle 10 gole uşatıve Zaki'nin önünde zirveye yerleşti.

garydelgadov
10.Kasım.2007, 01:26
Yine kazandık.Geriden geLip 3 tane attık.Keyif vermeye başLdık artık.Sahaaa Sahaaa.:D
Justin Tvde taraftarLarLa birLikte maç izLemekte başka oLuyor.:)

El Barto
10.Kasım.2007, 01:42
Genelde öyle olmaz mı zaten? :p Biz neler gördük yahu hatta Kemal Sunal'ın bir filminde de vardır hangi takıma gitse ben zaten doğuştan bu takımlıyım kolumu kesin kanım takımın renklerinde akar vs.

Kısaca Corluka'nın ettiği kelamlardan çıkacak sonuç; Kim bana daha çok para verirse en büyük o. :D

REsist JuvE11
12.Kasım.2007, 04:24
corluka nın yaptığını küçük çocuklar yapıyo...benim babam seninkini döver misali..ingilterede insanlar böyle açıklamalara gülüyorlardır..ilahi corluka..

ayrıca gören de york city den man utd ye transfer olmuş sanacak..

eXcitinG
12.Kasım.2007, 06:38
Yine kazandık.Geriden geLip 3 tane attık.Keyif vermeye başLdık artık.Sahaaa Sahaaa.:D
Justin Tvde taraftarLarLa birLikte maç izLemekte başka oLuyor.:)

En keyif aLarak izLediğim maç zaten Everton maçLarı oLuyor. TaraftarLarı biLe harika yahu. Gerçekten muhteşemLer :) HeLe birde o ambiyansı stadta yaşabiLsek. Kısmet oLursa öLmeden bir Everton maçını canLı izLemek istiyorum. Kim biLir beLki oLur :0: :icon_cool:

Varonil
12.Kasım.2007, 18:44
Tuncay 2 tane attı Boro deplasmanda 2-1 kazandı.Boro üst sıralara tırmanıyor,Tuncay da yavaş yavaş alışıyor Premier Lige.

eXcitinG
12.Kasım.2007, 19:04
Adam iki yıLdır orda zaten ne aLışması yahu :D

Varonil
13.Kasım.2007, 01:05
İlk senesi zor geçti.Yeni bir ülke,yeni bir kültür ve bu alışma sürecini atlattıktan sonra form tutmaya başladı anlamında söyledim.Sanırım anlatmak istediğim düşünce için yanlış kelime seçtim ..:)

RaSenGan
14.Kasım.2007, 02:00
YAKIŞMADI DROGBA

Carling Cup'ta İkinci Lig ekiplerinden Burnley'e penaltılar sonunda elenen Chelsea'de büyük bir şok yaşanırken yıldız Didier Drogba'nın yaptığı bir hareket ise İngiltere'de günün konusu oldu.

İngiltere Premier Lig'in köklü takımlarından Chelsea, Carling Cup'ta Championship ekiplerinden Burnley'e penaltılar sonunda yenildi ve kupaya veda etti. Yıldızlar topluluğunda bu yenilginin şoku yaşanırken, takımın Fildişi Sahilli golcüsü Didier Drogba ise yaptığı bir hareketler İngiliz basının gündemine oturdu.

Karşılaşmanın 27. dakikasında takımını 1-0 öne geçiren yıldız golcü, kendisine tepki gösteren Burnley taraftarlarına dönerek orta parmağını gösterdi. Drogba'nın bu inanılmaz hareketi taraftarları şok ederken, yıldız golcü bununla da yetinmeyerek taraftarların sahaya attıkları bozuk paraları yerden topladı ve seyircilere doğru fırlattı. Takım arkadaşları tarafından sakinleştirilen Drogba, rakip takım taraftarlarının bulunduğu taraftan uzaklaştırılırken, maçın hakemi taraftarları kışkırttığı gerekçesiyle Drogba'ya sarı kart gösterdi.

Drogba maçtan sonra yaptığı açıklamada hareketinin yanlış olduğunu kabul ederek tüm taraftarlardan özür diledi.

Drogba'nıın bu hareketi İngiltere Futbol Federasyonu'nu da (FA) harekete geçirirken yıldız futbolcuya ceza verileceği bildiriliyor.

2002 yılında Liverpool'un savunma oyuncusu Jamie Carragher Arsenal taraftarlarına yerden aldığı bozuk parayı fırlattığı için 3 maç müsabakalardan men cezası almış, Leeds United'dan Alan Smith ise Manchester United taraftarlarına şişe attığı için 2 maçla cezalandırılmıştı.

Chelsea'nin Portekizli Teknik Direktörü Luiz Felipe Scolari ise karşılaşma sonrası yaptığı açıklamada, "Eğer oyuncularım bir hata yapıyorlarsa bu benim suçum. Demek ki onlara yeterince ders vermiyorum" dedi.

Trabzonspor
14.Kasım.2007, 02:05
yaptıgı hareketeı gordum gercekten ayıp etmıi

El Barto
14.Kasım.2007, 03:21
Bence olaya Drogba tarafından bakabilmek lazım muhtemelen ırkçı söylemlerde bulunmuştur taraftar yoksa böyle bir işi neden yapsın?

KaF KeF
14.Kasım.2007, 03:23
Kafasına Para Atmışlar.:D

Fietra 10
14.Kasım.2007, 03:53
Yaptıgı hareketten ötürü özür diledi .. Hareketenin yanlış oldugunu kabul edip maçın atmosferinden kaynaklandıgını belirtti ..

DeNiZ_1903
14.Kasım.2007, 03:59
Kötü bir hareket ama mutlaka bişey vardır bu işte bi haber okudum orda hakaret gibisine birşey söylüyordu..

BaFraLı
14.Kasım.2007, 04:52
Boşuna yapmamıştır.İllaki bişi vardır..

Deniz
14.Kasım.2007, 17:37
Taraftarlar,ahlaklı,terbiyeli olsalar böyle sorunlar hiç bir Ülke'de çıkmaz. :)

Del Piero_10
16.Kasım.2007, 20:34
Fenerbahçe'nin eski yıldızı Nicolas Anelka, Premier Lig ekiplerinden Chelsea'de gösterdiği performansla ligin sponsoru Barclays tarafından 'Altın Ayakkabı' ödülüne layık görüldü. Bu sezon oynadığı futbol ve attığı gollerle dikkat çeken Fenerbahçe'nin eski yıldız Fransız golcü Nicolas Anelka'ya başarısının mükâfatı gecikmedi.

Premier Lig'in ana sponsoru Barclays, 'Altın Ayakkabı' ödülüne bu sezon 10 golü bulunan Anelka'yı layık gördü. Bu arada ayın teknik direktörü olarak Liverpool’un hocası Rafa Benitez seçildi.

TR.CaPTaiN
18.Kasım.2007, 06:00
Çorap değiştirir gibi takım değiştirmeseydi adını ders kitaplarına bile yazdırabilirdi.

anilton
18.Kasım.2007, 06:16
Sürati ve fizik gücü gerçekten inanılmaz.Formda olduğu zaman tutulması çok güç bir oyuncu.Koray'ı İnönü'de ezip geçişi ve Koray'ın yerden çaresiz bir şekilde Anelka'yı topu Beşiktaş ağlarına gönderirken izlemesi hala gözlerimin önünde.Milan deplasmanındaki performansıda etkileyiciydi...

Universal
18.Kasım.2007, 06:20
Sürati ve fizik gücü gerçekten inanılmaz.Formda olduğu zaman tutulması çok güç bir oyuncu.Koray'ı İnönü'de ezip geçişi ve Koray'ın yerden çaresiz bir şekilde Anelka'yı topu Beşiktaş ağlarına gönderirken izlemesi hala gözlerimin önünde.Milan deplasmanındaki performansıda etkileyiciydi...

4-3 yendiğiniz maçda, Ali Güneş'i nasıl geçtiğinide ben unutamıyorum. :)

Anelka çok yetenkli oyuncu ama; onun kendi sorunları kariyerini çok etkiledi. Buraya gelmesine sevindim. Umarım inmez. :)

anilton
18.Kasım.2007, 06:31
Yine İnönü'de Ahmed Hassan'ın müdahalesiyle penaltı yaptırdığı pozisyondan bir önceki pozisyonda Toraman'ı geçişide harikaydı...:)

GReeN BeReT
19.Kasım.2007, 02:31
İşte o hareketin bedeli!

İngiltere Premier Lig takımlarından Chelsea FC'nin forvet oyuncusu Didier Drogba, 3 maç oynamama cezasına çarptırıldı.
Chelsea FC'den yapılan açıklamada, geçen hafta çarşamba günü Burnley ile yapılan Lig Kupası'nda, sahaya atılan bozuk paralardan birini, gol attıktan sonra tribünlere fırlatan Drogba, bu davranışı nedeniyle 3 maç oynamama cezası aldı.
Fildişi Sahilleri'nden olan 30 yaşındaki oyuncu, bu durumda Premier Lig'de Newcastle United, Arsenal FC ve Bolton ile yapılacak maçlarda forma giyemeyecek.

RaSenGan
19.Kasım.2007, 02:33
Parayı attı diye ceza verildi yani hareketi yaptı diye değil :D

GReeN BeReT
19.Kasım.2007, 02:36
İki olayda ard arda gerçekleştiğine ve birbirini içerdiğine göre Ayg.22 :)

RaSenGan
19.Kasım.2007, 02:38
İki olayda ard arda gerçekleştiğine ve birbirini içerdiğine göre Ayg.22 :)

2 maç harekete 2 maç paraya ceza verilebilirdi Yeşil Bere (: Sadece paranın belirtilmesi ve sadece 3 maç ceza verilmesi yanlış bence.

GReeN BeReT
19.Kasım.2007, 02:41
Cezanın az veya fazla olmaması beni alakadar etmez.Sanki haberi okumadan direk buraya yazmışım gibi bir ifade kullandığın için öyle yazdım.

Fernando Gago
02.Aralık.2007, 06:35
İngiltere Milli Takımı'nın kampında omzundan sakatlanan Arsenal'in genç yıldızı Theo Walcott'un 3 ay sahalardan uzak kalacağı bildirildi.

Fenerbahçe'nin Avrupa Şampiyonlar Ligi G Grubu'ndaki rakiplerinden Arsenal'in kanat oyuncusu Theo Walcott'un omzundan ameliyat edildiği, bu nedenle sahalardan 3 ay uzak kalacağı belirtildi.

Arsenal'in teknik direktörü Arsene Wenger, İngiltere Milli Takımı'nda da forma giyen Walcott'un, Almanya ile yapılan hazırlık maçı öncesinde omzunun çıktığını hatırlatarak, ameliyat olan oyuncunun, sahalardan 3 ay uzak kalacağını bildirdi.

Bu haberden duyduğu hayal kırıklığını dile getiren Wenger, ''Üzüldüm, çünkü Theo, takımın en önemli oyuncularından biri. Keşke, bizimle antrenman yaparken sakatlansaydı'' dedi.

Olaydan, İngiltere Milli Futbol Takımı'nı sorumlu tutmadığını belirten Wenger, ''Theo kazara sakatlanmış, bunu kabul ediyorum. Ancak bu gibi durumlarda tazminatı değil, yerine kimi oynatacağınızı düşünüyorsunuz'' diye konuştu.

Fernando Gago
02.Aralık.2007, 06:37
İngiltere Premier Lig takımlarından Manchester United'ın, Sırp oyuncu Zoran Tosic ile anlaştığı açıklandı.

İngiltere Premier Lig takımlarından Manchester United, Sırp kanat oyuncusu Zoran Tosic'i renklerine bağladı.

Partizan Belgrad'ta forma giyen Tosic, gazetecilere yaptığı açıklamada, Manchester United kulübüne yaptığı başvurunun kabul edildiğini belirtirken, yeni kulübüne ara transfer döneminde geçeceğini söyledi.

Premier Lig kulübü, transfer ücretine ilişkin bir bilgi vermezken, Sırbistan medyası, bu rakamı 3,5 milyon Euro olarak açıkladı.

Sırbistan milli formasıyla Pekin 2008'deki performansıyla dikkatleri üzerine toplayan 21 yaşındaki oyuncu, ülkesinde, ince vücut hatları nedeniyle ''Bambi'' lakabıyla anılıyor.

Öte yandan, ''Sırp Kaka'' olarak bilinen 17 yaşındaki Adem Ljajic'in de Manchester United ile görüştüğü iddia edildi.

BeeTLeJuiCe
02.Aralık.2007, 07:33
Manu bu kadar fazla sağlam kanat oyuncusunu ne yapacak. :)
Tosic Could be next Ryan Giggs. :)

Universal
08.Aralık.2007, 03:15
Everton - Aston Villa maçı mükemmeldi. Uzun süredir bu kadar güzel bir maç izlememiştim. Üç dakika uzatılan maçda son uzatma dakikasına girerken Aston Villa 2-1 önde idi. Ama Everton Lescott'un attığı mükkemmel bir gol ile eşitliği sağlasına rağmen A.Villa'lı Young'a engel olamayıp maçı 3-2 kaybettiler.

İddaa'da Everton'a oynayınca ne yazıkki kaybettim. :(

goosfraba
08.Aralık.2007, 23:36
http://img.mynet.com/spr2/tugay_sevinc.jpg

Blackburn Rovers´ta kaptanlığa kadar yükselen Tugay Kerimoğlu, şimdi bir ilke daha imza atmaya hazırlanıyor. Paul İnce´den görevi devralması beklenen Souness, yardımcısı olarak ‘Tugay´ı düşünüyor.
Premier Lig’de forma giyen ilk Türk oyuncu olarak adını tarihe yazdıran Tugay Kerimoğlu, şimdi de antrenör olarak bir ilke imza atmak üzere...
Ligde sıkıntılı günler geçiren ve son alınan Liverpool yenilgisinden sonra görevden alınmasına kesin gözüyle bakılan Paul İnce’in yerine Graeme Souness’ın geçeceği konuşulurken, yardımcı konusunda da Tugay’ın ismi ön plana çıktı. Taraftarlar tarafından da çok sevilen bu ikilinin yarın yapılacak görüşmelerin ardından Rovers’ın yeni teknik ekibi olacağı konuşuluyor.

mynet

Universal
09.Aralık.2007, 01:58
Helal olsun Tugay Kerimoğlu'na yıllardır orada bizi en güzel şekilde temsil ediyor. Umarım antrenörlükde aynı başarıyı gösterek bizi en güzel şekilde temsil eder.

PesimiSTyLa
09.Aralık.2007, 02:08
Helal olsun Tugay'a. Orada da simge oldu. Umarım birgün Yuvasına Teknik Direktör olarak döner.

maNga 33
09.Aralık.2007, 03:57
Tugay'a yakışır.Bu görevin üstesinden gelir :)

Varonil
09.Aralık.2007, 04:08
Tugay Kerimoğlu hayranlıkla izlediğim bir futbolcu yıllardır.Eminim ki Souness ile çalışacağı dönemin ardından Souness koltuğu Tugay'a bırakacaktır ve Tugay sembol olduğu Blackburn kulübünde teknik direktörlüğe başlayacaktır.

Universal
09.Aralık.2007, 04:17
Aklıma geldi, Tugay daha önce Celtic'de mi oynamıştı?

KaF KeF
09.Aralık.2007, 04:18
Rangers'ta oynadı sanırım..

Varonil
09.Aralık.2007, 04:26
Tuncay yine boş geçmedi bu hafta da. ;) Bu sene ligde 4.golü oldu bu sanırım ..

nerazzuri
10.Aralık.2007, 00:19
Glaskow Rangers'da oynamıştı Batuhan.

Avrupaya gidip dikiş tutturan, Türkiye'de yeteri saygıyı göremeyeceğini bilen, geri Türkiye'ye dönmeyip ısrarla avrupada kalan ve sonucunda bunun meyvelerini alan akıllı futbolcularımızdan birtanesi. ( Ki bu futbolcular bir elin parmak sayısını geçmeyecek kadar az. ) Helal olsun.

wonderkid99
10.Aralık.2007, 16:05
Ankaragücü'nün alt yapısından yetişen ve hala paf takımında oynayan 17 yaşındaki futbolcusu Abdulkadir Kayalı Chelsea'ye transfer oldu.

2009'a kadar başkent ekibiyle sözleşmesi bulunan ancak bunu tazelemeyen Abdulkadir önümüzdeki sezon Londra'da futbol yaşamını sürdürecek.
Ankaragücü'nün altyapısında yetişen ve halen bazen paf takımında ve bazen de A takımda orta saha ve ön libero pozisyonlarında oynayabilen Abdulkadir 1991 doğumlu. Antalya'da yapılan U 17 Avrupa Şampiyonası'nda sergilediği başarılı oyunu ile dikkatleri üzerine çeken ''Ankaragücü'nün'' 1991 doğumlu Abdülkadir Kayalı otoriler tarafından turnuvanın en iyi oyuncusu seçildi.
Son 3 karşılaşmada sergilediği başarılı oyunla turnuvanın yıldızı olan Abdülkadir Kayalı'ya dünyaca ünlü İngiliz kulübü Chelsea talip oldu. Geçen yılda uluslararası arenada sergilediği oynla dikkatleri üzerine çeken Abdülkadir Kayalı, İnigiltere'den Manchester City'nin de transfer listesine girmişti ama o Chelsea'yi tercih etti. Londra ekibine toplam 2 milyon YTL'ye malolan Abdulkadir 5 yıllık anlaşmaya vardı.
Ankaragücü'ne 5 yıllık ımza atmadığı için istenmeyen adam ilan edilmesinin doğru olmadığını belirten genç yetenek, "Kesinlikle böyle bir şey yok. Ben 2 trilyon karşılığında Chelsea kulübü ile anlaşmaya vardım. Ankaragücü'nden bana herhangi bir baskı yapılmadı. Bu duruma anlayış gösterdiler ve ben de kararımı Chelsea'den yana kullanarak, Ankaragücü'ne imza atmadım" diye konuştu.
Genç yetenek 4 kez U-15, 20 kez U-16 ve 6 kez U-17 olmak üzere 31 kez milli oldu.

sakary Ali
10.Aralık.2007, 16:18
hadi bakalım Türk futbolu için yeni bir yetenek mi yoksa?

KanaKe
10.Aralık.2007, 17:09
Türk futbolu adina sevindirici.

nerazzuri
10.Aralık.2007, 17:44
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=70122

Konu burada mevcut.

wonderkid99
10.Aralık.2007, 23:43
Daily Mail'den bomba iddia !.. Geçen sezon transfer olduğu Middlesbrough'dati başarı çıtasını her geçen gün yükselten Tuncay Şanlı'nın, Ocak ayında Chelsea'ye transfer olabileceği öne sürüldü !..
Daily Mail, Chelsea'nin Boro'ya Tuncay Şanlı için Ocak ayında 8 milyon Pound teklif edeceğini yazdı. Hareketli ve süratli bir oyuncu isteyen Chelsea Menajeri Scolari'nin, Middlesbrough'da çok başarılı bir sezon geçiren Milli futbolcumuzu yakın takibe aldığı belirtiliyor. Chelsea'nin Ocak ayında Tuncay için Boro'ya cazip bir teklif sunmaya hazırlandığı da belirtiliyor.

sakary Ali
10.Aralık.2007, 23:50
Yalandır bence Tuncay'ın ismi öle çok duyulmuyo:) gibi

Addolorato
10.Aralık.2007, 23:51
İngiltere'nin Fotomaçları iş başında desene :) Sanmıyorum Tuncay'ın Chelsea'ye gideceğini Tottenham'dan ötesi zor bence..

Bordo61Mavi
11.Aralık.2007, 00:10
Tuncay her hafta takiminin en iyisi. ins boyle bi transfer olur.
Gayette umutluyum, Boroda daha fazla durmaz

GeNç KaRTaL
11.Aralık.2007, 00:20
Gelecek için neden olmasın ama yakın zaman için daha erken bence.

wonderkid99
11.Aralık.2007, 01:39
daily mail in sitesine girerseniz görürsünüz arkadaşlar spor bölümüne girdiginizde en önde tuncayın haberi var inş dogrudur

Universal
11.Aralık.2007, 02:24
http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-1093278/Chelsea-plot-new-year-raid-Boros-8m-Tuncay.html

İsteyenlere link...

Addolorato
11.Aralık.2007, 02:36
tuncay sanli will be like roben, i hope he will came to chelsea. and you will se what he can .

Danimarkalı bir arkadaş ;

Tuncay şanlı robben'e benziyor umarım chelsea'ye giderde neler yapabildiğini görebiliriz demiş.

Yorumlar olumlu yönde şöyle bir baktımda :) ama çoğunu türkler yazmış tabiki :D

Universal
11.Aralık.2007, 02:42
O sitedeki yorumlara bakarsak Tuncay'ın gitmesi herkesi memnun etmiş. :)

RoSeSHaH
11.Aralık.2007, 03:42
Transfer kesin mi ?

ShevAnil
11.Aralık.2007, 03:45
Chelsea Giderse Malouda'yı Kesebilir.. Umarım Transfer Olur.. Çelsi Türklerermi Saldırıyor ne :p

Fernando Gago
11.Aralık.2007, 03:46
Scolari ilginç bir teknik direktör , Tuncay'ı istemiş olabilir şaşırmamak lazım

Alicanfmfan
11.Aralık.2007, 03:49
Haber yalan gibime geliyor gitse bile.Yedek kulübesinin demirbaşlarından olur gibime geliyor.

BlackEagle19o3
11.Aralık.2007, 03:53
Tuncay Chelsea kalitesinde bir adam mı, emin değilim:)

Onurap
14.Aralık.2007, 04:58
Tuncay: Deco + 10 milyon Sterlin

http://www.sporx.com/images/1/33/9825_B_tuncay018.jpg
Middlesbrough’nun teknik patronu Gareth Southgate, Tuncay Şanlı için gündeme getirilen transfer ücreti olan 8 milyon Sterlin’in gülünç olduğunu ve Chelsea’nin bir bek oyuncusu için iki kat ödediğini söyledi. İngiltere’de Chelsea’nin Tuncay için gelecek ayki transfer döneminde teklif yapmaya hazırlandığı dile getirilirken, Southgate ünlü kulübün Türk futbolcuyu istiyorsa daha fazlasını gözden çıkarması gerektiğini ifade etti. Southgate, "Kafalarındaki rakamı okuyunca oldukça güldüm çünkü bu kulüp beklere bile iki katını ödüyor. Transfer dönemi her zaman kafa karıştırıcıdır çünkü oyuncular hakkında sürekli spekülasyonlar yapılır. En iyi oyuncularımızı tutmak için her şeyi yapmaya hazırız" dedi.
DECO + 10 MİLYON STERLİN
2007 yazında Fenerbahçe’den bonservis bedelsiz olarak alınan Tuncay’ın Chelsea’ye transfer olacağı iddiaları Middlesbrough’un taraftarları arasında da tartışma konusu oldu.
Tuncay’ın satışına karşı çıkan taraftarlar forumlarında bunu "Middlesbrough’a kötü haber" başlığıyla dile getirdi. Taraftarlardan bazıları, 8 milyon Sterlin’in az olduğunu belirtirken, "Tuncay için bize Deco ve 10 milyon Sterlin vermeliler" ifadelerini kullandı.

13.12.2008

Kaynak : Hürriyet

RaSenGan
14.Aralık.2007, 05:01
Deco için 10 Milyon Sterlin + Tuncay olmasın :)

pegahmet10
14.Aralık.2007, 05:12
Deco için 10 Milyon Sterlin + Tuncay olmasın :)
bencede:)...

Addolorato
14.Aralık.2007, 05:16
Fotomaç İngiltere'de Dağıtıma Başlamış Anlaşılan İnsan O kadar şey istemeye utanır be :D :)

barahir
14.Aralık.2007, 05:25
Haberi doğru okuyun.. o fiyatı taraftarlar belirlemiş gazete değil:)

Taraftarlardan bazıları, 8 milyon Sterlin’in az olduğunu belirtirken, "Tuncay için bize Deco ve 10 milyon Sterlin vermeliler" ifadelerini kullandı.

GeNç KaRTaL
14.Aralık.2007, 05:31
Bu taraftarın görüşü.Ciddiye almamak gerekiyor bence.He birde yorum yapacak arkadaşlar önce bir konuyu okusun bence.Çünkü okumadan yorum yaparlarsa ya gazetelere yada Boro menajerine boşuna sallayacaklar..:icon_smile:

Universal
14.Aralık.2007, 05:32
İşte haberi okumadan yapılan yorumların sonucunu görüyoruz. Burada çıkan sonuç, Tuncay'ı ne pahasına olursa olsun göndermeyiz anlamı taşıyor. Zamanında biz Fenerbahçelilerin yazdığı gibi ama; sonunda bedavaya ucup gittiği...

Addolorato
14.Aralık.2007, 05:36
İnsan'dan kastım taraftarlardı. Evet ilk yorumumu okumadan yazdım sonra konuyu okuyuncada 2. yorumu ekledim yanına.

REsist JuvE11
14.Aralık.2007, 06:02
Bu taraftarın görüşü.Ciddiye almamak gerekiyor bence.

şemsi,sen ben o bu..biz de ülkemizin ve kendi takımlarımızın taraftarıyız...senin dediğine göre biz de mi ciddiye alınmamalıyız yani?sonuçta buradaki herkes kendi düşüncelerini paylaşmıyor mu?

gerrrard
14.Aralık.2007, 06:20
Kaptan yine gemisini kurtardı. 2-0 dan Gerrard'ın golleriyle 2-2'ye çevirdik maçı. ManU'da puan kaybetti Arsenal'de. Chelsea'ninde puan kaybı yapmasını diliyoruz.

El Barto
14.Aralık.2007, 17:22
Ah be Hull 2-0'dan maç mı verilir.

Değişik skorlar olmuş bu hafta;

Tot. 0-0 Manu
Liv. 2-2 Hull
Mid 1-1 Ars.
A.Villa 4-2 Bol
Sun 4-0 Wba
M.City 0-1 Eve
Wig 3-0 Bla
Sto 0-0 Ful

Varonil
15.Aralık.2007, 02:53
Middlesbrough kulübünden yapılmış bir resmi açıklama değil sonuçta,taraftarlarının düşüncesi.

GeNç KaRTaL
15.Aralık.2007, 03:05
şemsi,sen ben o bu..biz de ülkemizin ve kendi takımlarımızın taraftarıyız...senin dediğine göre biz de mi ciddiye alınmamalıyız yani?sonuçta buradaki herkes kendi düşüncelerini paylaşmıyor mu?

Yok Mahmut abi demek istediğim aslında bu değildi.Taraftarlar takımlarının yıldız oyuncularının takımdan ayrıllmasını hiç bir zaman istemezler.Hatta bu konuda biraz bencil düşünür bir çok taraftar.Boro taraftarlarıda biliyor Chelsea'nin Tuncay için Deco için 10 milyon pound+Deco'yu vermeyeceğini.Bu yüzden ciddiye almamak gerekiyor dedim.Yoksa taraftarların görüşleri önemsizdir diye bir şey söylemek istemedim.Ayrıca bunu söylemeleri Tuncay'ı ne kadar sevdiklerini,ona ne kadar değer verdiklerini gösteriyor.Tuncay kendisini taraftara bu kadar kabul ettirebilmişse ne mutlu ona..

IcedEarth
15.Aralık.2007, 03:06
Tuncay'ın en parlak hali bile Deco+10 Milyon etmez, edemez. Tuncay bana göre Hasan Şaş'ın zamanında Avrupa'ya açılmış hali sadece...

Fernando Gago
15.Aralık.2007, 04:54
M'boro bu transfer için epey direnecek anlaşılan ...

Lionel Andres Messi
15.Aralık.2007, 05:37
chelsea çok istiyorsa ki sanmıyorum basar parayı alır.deco meco gerekmez.

goosfraba
16.Aralık.2007, 06:23
Geçtiğimiz hafta Premiere Lİg'te Tottenham ile 0-0 berabere kalarak şampiyonluk yarışında altın değerinde 2 puan keybeden Manchester Unitedlı futbolcular maç çıkışı soluğu barda aldılar. Takım olarak Christmas'ı kutlamak için bir bara giden futbolcular barda alkolu fazla kaçırdılar.
Gittikleri barda sabaha kadar eğlenen Gary Neville, Wayne Rooney, Rio Ferdinand, Michael Carrick, Anderson, Paul Scholes ve Ryan Giggs bar çıkışı paparazzilere yakalandılar. Oldukça alkollü oldukları gözlenen futbolcular karşılarında gazetecileri görünce oldukça paniklediler. Koşarak yoldan çevirdikleri taksilere atlayan yıldızlar bir anda da İngiltere'de günün konusu haline geldiler.

http://g.mynet.com/i/81/50673_0.jpg (http://haber.mynet.com/galeri/spor/dunyadan-futbol/2353/50672/sayfa/2/kirmizi-seytanlar-korkutuk)

[/URL]
[URL="http://haber.mynet.com/galeri/spor/dunyadan-futbol/2353/50671/sayfa/3/kirmizi-seytanlar-korkutuk"]http://g.mynet.com/i/80/50672_0.jpg (http://haber.mynet.com/galeri/spor/dunyadan-futbol/2353/50666/sayfa/8/kirmizi-seytanlar-korkutuk)

http://g.mynet.com/i/79/50671_0.jpg (http://haber.mynet.com/galeri/spor/dunyadan-futbol/2353/50670/sayfa/4/kirmizi-seytanlar-korkutuk)

http://g.mynet.com/i/78/50670_0.jpg (http://haber.mynet.com/galeri/spor/dunyadan-futbol/2353/50669/sayfa/5/kirmizi-seytanlar-korkutuk)

http://g.mynet.com/i/74/50669_0.jpg (http://haber.mynet.com/galeri/spor/dunyadan-futbol/2353/50668/sayfa/6/kirmizi-seytanlar-korkutuk)

http://g.mynet.com/i/73/50668_0.jpg (http://haber.mynet.com/galeri/spor/dunyadan-futbol/2353/50667/sayfa/7/kirmizi-seytanlar-korkutuk)

http://g.mynet.com/i/72/50667_0.jpg (http://haber.mynet.com/galeri/spor/dunyadan-futbol/2353/50666/sayfa/8/kirmizi-seytanlar-korkutuk)

http://g.mynet.com/i/71/50666_0.jpg (http://haber.mynet.com/galeri/spor/dunyadan-futbol/2353/50673/sayfa/1/kirmizi-seytanlar-korkutuk)

Lionel Andres Messi
16.Aralık.2007, 06:36
ronaldo olmasa şaşardım zaten:D

abartılcak bişey yok bence,bu seferkinde pek bişi yok:)

I3esiktas
16.Aralık.2007, 06:52
Zuhaha TipLere Bak :D

KaPaLı
17.Aralık.2007, 21:43
Chelsea’nin, Middlesbrough’un forvet oyuncusu Tuncay Şanlı’yı alacağı söylentilerinin artması üzerine Pogatetz, Tuncay’ı takımda tutamayacaklarından korkuyor. Chelsea’nin, Türk Milli takımında da oynayan Tuncay’ı 8 milyon avroya transfer etmek istediği, kulübünün de bu transfere hayır demeyeceği belirtiliyor.

Pogatetz’e göre, Tuncay da dünyanın en iyi kulüplerinden birinde oynama fırsatını kaçırmak istemez. The Sun gazetesine röportaj veren M’boro’nun defans oyuncusu, “Tuncay, bizim en iyi oyuncularımızdan birisi. Chelsea ciddi bir teklifle geldiğinde, o da elbette ki bunu düşünecektir. Bence gitmeli de. Çünkü Şampiyonlar Liginde oynuyorlar ve Premier Lig’de şampiyonluk mücadelesi içindeler. Ama kalırsa çok mutlu olurum. Her transfer döneminde iyi oyuncularımız hakkında spekülasyonlar çıkıyor. Fakar önemli olan onları takımda tutmak” diye konuştu. Bu arada Chelsea yönetiminin, Luiz Felipe Scolari ile görüştüğü ve ara transfer döneminde takımı güçlendirmek için yeterli bütçeleri olmadığını belirttikleri öğrenildi.

Fernando Gago
17.Aralık.2007, 22:24
Boro 8 milyon euroyu kabul etmez bence . . .

KanaKe
17.Aralık.2007, 22:59
Bence kabul ederler, o paraylada genc oyuncu transfer ederler.

Aşk-ı Şehir
17.Aralık.2007, 23:02
Avrupadaki bazı sitelerde 8 milyon pound istedikleri söyleniyor. 8 milyon pound'a verirler bence.:)

a.arıcı-11
17.Aralık.2007, 23:45
8 milyon paund'dur zaten.İngiliz kulüpleri kendi aralarında kendi para brimlerini kullanıyorular genelde.

Umarım gider...

Knightmare
18.Aralık.2007, 05:08
Giggs kameraları görünce ayık numarası yapmaya çalışmış ama olmamış :D:D

El Comandante
18.Aralık.2007, 05:11
Scholes "kimin aklina uydum da,geldim buraya" havasinda sanki :D

El Barto
18.Aralık.2007, 05:16
ahahaha :D

Bu ne yahu süper matrak olmuş. :n:

Nocna Mora
18.Aralık.2007, 05:39
Valla süperler :n:

GeanyGS
18.Aralık.2007, 05:58
Ronaldo o halinle bile bi takimi darmadagan eder :)

Fernando Gago
18.Aralık.2007, 06:32
Carrick süper ya :D

eXcitinG
18.Aralık.2007, 18:41
Everton depLasmanda City i mağLup etti. Çok iLginç bir istatistikLeri var bu sezon. DepLasmanda CheLsea dan sonra ki en iyi takım ama kendi sahasında Ligin en kötüsü.

Neyse Tim attı goLünü, güzeL de bir goLdü. Everton kendi sahasında da kazanmaya başLarsa ŞL geLir gibime geLiyor.

Del Piero_10
18.Aralık.2007, 21:22
Felipe Scolari’nin problemleri, Brezilyalı stoper Alex’in takımdan ayrılmak istediğini açıklamasıyla devam ediyor.

Chelsea’de mutlu olmadığından şüphelenilen Alex, en sonunda kıtanın önde gelen kulüplerinden gelen teklifleri değerlendirdiğini söyledi. Yaz döneminde kendisine gelen teklifleri geri çevirip kulüpte kalmayı tercih eden Brezilyalı, Stamford Bridge’den ayrılması gerektiğini söyledi.

Alex konuyla ilgili olarak basın mensuplarına yaptığı açıklamada; “Ocak ayında ayrılmak iyi bir zamanlama değil bunu biliyorum, ancak başka şeyleri de düşünmem lazım. Kendi çıkarlarımı korumam lazım. Sezon başlamadan da ayrılma şansı elime geçmişti, ancak Scolari gelince bundan vazgeçmiştim. Kendisi de benim gitmeme izin vermemişti. Görünen o ki bu sefer Maviler'e veda edeceğim. Benim için zor bir durum. Chelsea dünyanın en iyi savunmacılarına sahip. Dört yıldır birlikte oynayan ve pek hata yapmayan Terry ile Carvalho gibi iki harika stoper var. Onlar çok iyi oyuncular ve benim forma şansımı etkiliyorlar. O nedenle kendi çıkarlarım doğrultusunda; daha çok forma şansı bulabileceğim bir kulübe gitmeliyim,” dedi.

Gelen dedikodulara göre Milan ve Sevilla, Brezilyalı oyuncu için 10-12 milyon avro arası bir parayı gözden çıkarmış durumda.

Onurap
18.Aralık.2007, 22:02
Carrick normaldede öyle aslında.. :)Ferdinanda öyleydi zaten..:D Türkiyede olsa kıyamet kopardı..

KanaKe
18.Aralık.2007, 23:34
rooney ne kadar killi bir adam yahu :D adamda hic ingiliz tipi yok, gögüs killari gömleginden disari cikiyor :D

Fernando Gago
19.Aralık.2007, 01:19
Alex yedek bekleyecek bir oyuncu değil mutlaka oynayabileceği bir klübe gitmeli

Addolorato
19.Aralık.2007, 01:20
Defansta Oynamasına Rağmen gol sayısıda yüksektir. Bence çok iyi bir futbolcu Sevilla'ya giderse iyi eder.

KanaKe
19.Aralık.2007, 03:14
Alex yedek bekleyecek bir oyuncu değil mutlaka oynayabileceği bir klübe gitmeli
Yedek kaliyor cünkü önünde Carvalho ve Terry gibi harika 2 defans oyuncusu var.. cokta anormal bir durum degil :)

vuque
19.Aralık.2007, 03:17
Galatasaray Alex'le İlgileniyor Diyordu Gazete'nin Birisi.Ne Kadar Doğru Bilmiyorum Ama Alabilirse Gerçekten Sezonun Transferini Yapmış Olur Galatasaray...

Varonil
19.Aralık.2007, 15:22
Alex çok beğendiğim futbolculardan.Yedek oturmak hiç yakışmıyor,bence oynayabileceği bir kulübe gitmeli.

Fenerbahçe'ye bekleriz kendisini..:)

vuque
19.Aralık.2007, 22:49
Şimdi'de Adı Fenerbahçe İle Geçiyor...
Hadi Bakalım Hayırlısı...

deniz.91
19.Aralık.2007, 23:47
Süper bir defans oyuncusu yedek bekleyecek bir oyuncu değil ayrılması iyi kanımca

Fernando Gago
20.Aralık.2007, 00:31
Yedek kaliyor cünkü önünde Carvalho ve Terry gibi harika 2 defans oyuncusu var.. cokta anormal bir durum degil :)

Chelsea'da oynamamasına anormal demedim zaten :)

Raten
21.Aralık.2007, 09:39
Son derece kaliteli bir oyuncu Chelsea'de ikinci plan oyuncu kalacağına banko oynayabileceği üst seviyede bir Avrupa klübüne gitmesi mantıklı olur.Fenerbahçe'ye Edu'nun yerine alabilsek Lugano ile muhteşem bir ikili olur ama tabii ki Fenerbahçe ile dedikodusu çıkması normal ama doğruluk payı nedir orasını bilemeyiz.

Raten
21.Aralık.2007, 09:43
Bayağı iyi içmişler valla kafalar kıyak gibi duruyor :) Ronaldo götürmüştür hepsini :)

goosfraba
21.Aralık.2007, 09:50
rooney ne kadar killi bir adam yahu :D adamda hic ingiliz tipi yok, gögüs killari gömleginden disari cikiyor :D

İrlanda asıllı İngiliz :)

Addolorato
21.Aralık.2007, 10:09
Süper Yahu :n: En Güzeli Giggs :D

World Hollow o1
21.Aralık.2007, 14:42
sabah sabah çok fena oldu ..

o Ferdinand ve Anderson öldürdü beni

deniz.91
21.Aralık.2007, 18:40
Carrick ve Giggs süper duruyolarD

Revolution
21.Aralık.2007, 19:04
Giggs ve scholes süper :zuhaha

El Comandante
21.Aralık.2007, 22:40
5. Kulüplerarası Dünya Futbol Kupası'nda, İngiltere Premier Lig takımı Manchester United, Ekvador'dan Liga de Quito'yu 1-0 yenerek şampiyon oldu.

Japonya'nın Yokohama kentindeki Uluslararası Stat'ta, 69 bine yakın seyircinin izlediği Manchester United-Liga de Quito final müsabakasının ilk yarısı golsüz eşitlikle sona erdi.

Maçın 49. dakikasında Sırp Nemanja Vidic'in kırmızı kart görmesinin ardından, oyuna 10 kişiyle devam eden Manchester United, 73. dakikada Wayne Rooney'den bulduğu golle galibiyete uzandı.

Alex Ferguson'un ekibi, 5. Kulüplerarası Dünya Futbol Kupası'nı kaldıran ilk İngiltere takımı oldu. 2005 yılında finalde Sao Paulo'ya 1-0 yenilen Liverpool, şampiyonluğu kıl payı kaçırmıştı.

Japonya'dan Gamba Osaka'nın bugün üçüncülüğünü ilan ettiği turnuvada, Meksika ekibi Pachuca dördüncü oldu. Avustralya'nın Adelaide United takımı ise beşincilik maçının galibi olmuştu.

Onurap
24.Aralık.2007, 01:10
http://ww.ligtv.com.tr/uploads/news_manset_resim_vb_Fabregas002.jpg

Arsenal'e Fabregas şoku !..

İngiltere Premier Lig takımlarından Arsenal'in oyun kurucusu Cesc Fabregas, sakatlığı nedeniyle 4 ay forma giyemeyecek.

Arsenal Teknik Direktörü Arsene Wenger, gazetecilere yaptığı açıklamada, pazar günü Liverpool ile 1-1 berabere biten karşılaşmada sağ dizinden sakatlanan Fabregas'ın, 4 ay kadar maçlara çıkamayacağını söyledi.

Wenger, 21 yaşındaki İspanyol futbolcunun, bu durumda Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde AS Roma ile 24 Şubat ve 11 Mart 2009 tarihlerinde yapılacak maçlarda yer alamayacağını ifade etti.

Öte yandan Fransız teknik adam, ara transfer döneminde orta saha için yeni futbolcular transfer etmeyeceklerini bildirdi.

deniz.91
24.Aralık.2007, 01:11
Çok kötü bir haber ya zaten sıkıntılı arsenal buda bir darbe daha vrmuş

Fernando Gago
24.Aralık.2007, 05:14
Arsenal en büyük yarayı almış oldu Wenger'in işi çok daha zor artık ...

RaSenGan
27.Aralık.2007, 01:44
Testereli futbolcuya hapis

Küfür ettiği için oyundan atılan oyuncu elektrikli testereyle sahaya geri dündü ve rakibe saldırdı...
İngiltere’de küfür ettiği için oyundan atılan bir futbolcu, elektrikli testereyle sahaya geri dönüp rakip takımdaki oyuncuya saldırdı. Bir yıl hapis cezası aldı.

Oyundan atıldı, testereyle geri döndü

23 Temmuz’da oynanan maçta20 yaşındaki Anthony Lloyd, küfür ettiği için oyundan atıldı. Lloyd herkesi şoke ederek elektrikli testereyle geri döndü ve sahada kaçışma yaşandı. Bu sırada Lloyd, atılmasına neden olduğu gerekçesiyle rakip takımdaki Paul Westwood’u bir köşeye sıkıştırıp, oyuncunun ellerini kesmeye kalktı.

Polisin bir süre sonra ele geçirdiği Lloyd’un daha önce üzerinde bıçak bulundurduğu gerekçesiyle cezaya çarptırıldığı ve şartlı tahliye edildiği ortaya çıktı. Yargıç, futbolcuyu iki yıl tecilli olmak üzere bir yıl hapis cezasına çarptırdı.

İnternethaber

KaPaLı
27.Aralık.2007, 01:45
Psikoya bak ya

Nocna Mora
27.Aralık.2007, 02:14
ALlahım harbi MANYAK ya :zuhaha

I3esiktas
27.Aralık.2007, 02:24
iLginç :D

sakary Ali
27.Aralık.2007, 04:40
testerernin orda ne işi var ya:D

Addolorato
27.Aralık.2007, 05:10
Heralde Arkadaş Yanında Testere Taşıyor Her İhtimale Karşın :D

Nocna Mora
28.Aralık.2007, 08:54
John Aldridge, Owen’ı tekrar Anfield’da görmek istiyor

Liverpool’un efsane forvetlerinden Aldridge, bir başka Liverpool efsanesi olan Owen’ın Anfield’e dönmesini çok istiyor.

80’lerin sonlarında geldiği Liverpool’da attığı gollerle efsane haline gelen Aldridge, Michael Owen’ın Liverpool’a geri dönmesini istiyor. Aldridge, 1990 yılından beri ligde şampiyon olmayan eski takımın Owen’ın da dönmesi ile bu suskunluğa bir son verebileceğini düşünüyor.
Liverpool forması giyerken FA Kupası finalinde ilk penaltı kurtaran futbolcu olan Aldridge, Liverpool Echo’ya yaptığı açıklamada, “Owen hakkında basında pek çok spekülasyon dolaşıyor. Ben onun Liverpool’a dönmesinden yanayım. Bir forvete ihtiyacımız olduğu kesin. Bunun için de ideal oyuncu bence Owen” dedi.
Aldridge, sözlerine, “O, çok uzun yıllardır top oynuyor. Ancak daha sadece 29 yaşında. Torres ileride çok iyi işler yapıyor. Ancak kapalı savunmaları açmak için Owen gibi bir futbolcuya ihtiyacımız var. Peter Crouch’u kaybettiğimizden beri sıkışan maçları lehimize çevirmekte zorlanıyoruz” diyerek devam etti.
Şampiyonluktaki rakipleri Manchester United’ın kendilerinden daha iyi bir forvet hattı olduğunu söyleyen Aldridge, açıklamalarına “Bizim kadromuzda maç kazandıracak fazla futbolcu bulunmuyor. Owen’ı alırsak o Torres ve Keane’den sonra bize maç kazandırabilecek takımdaki üçüncü isim olur” diyerek son verdi.
Ancak Owen en azından sözleşmesi sona erinceye kadar yani sezon sonuna kadar Newcastle United’dan ayrılmayacağını belirtti. Tabii eski takımı Liverpool onu isterse o zaman bu kararı değişebilir.

Nocna Mora
28.Aralık.2007, 08:58
Rooney ve Ronaldo'ya ceza kapıda

İngiltere’den gelen haberlere göre, Manchester United’ın iki yıldızı Rooney ile C.Ronaldo ceza alabilirler.

İki oyuncunun da sicili oldukça kabarık. Rooney, Aalborg karşısında rakibinin üzerine basmış ancak bu haraket UEFA tarafından henüz cezalandırılmadı. Cristiano Ronaldo da bu ayın başında Tottenhamlı Dawson’ı tekmelemiş ancak bu hareket de FA tarafından cezasız bırakılmıştı.

Ancak bu defa İngiltere’den gelen haberlere göre iki oyuncu Stoke City maçındaki haraketleri yüzünden ceza ile karşı karşıya. Bir kısım Rooney’nin Faye’ye attığı dirseğin doğrudan kırmızı kart ile cezalandırılması gerektiğini söylerken, Ronaldo da Andy Wilkinson’u tekmelemeşti. Wilkinson daha sonra kendine hakim olamayıp Portekizliye sert girince oyundan atılmıştı.

Bu harkatleri dolayısıyla iki oyuncunun disiplin kuruluna sevk edilmesi bekleniyor.

SiR ToMaSRoSiCkY1
28.Aralık.2007, 14:02
Onlara dokunmaz,onlar alışkınlar cezaya:D:D

sertanbaba
29.Aralık.2007, 23:01
Gerrard tutuklandı!

İngiltere Premier Lig takımlarından Liverpool'un kaptanı Steven Gerrard'ın, adam dövmek suçundan tutuklandığı iddia edildi. İngiltere Milli Futbol Takımı'nın da formasını giyen Gerrard'ın, bu sabaha karşı bir gece kulübünde tartıştığı bir kişiyi dövdüğü ve yüzünden yaraladığı iddiasıyla tutuklandığı öne sürüldü.
Soruşturma ekibine yakın olan ve adının açıklanmasını istemeyen bir kişinin iddiasına göre, Liverpool'un Newcastle United'ı deplasmanda 5-1 yenip, ilk yarıyı lider bitirmeyi garantilediği maçta, attığı 2 golü kutlamak için Southport yakınlarındaki bir gece kulübünde eğlenen Gerrard, tartıştığı bir adamı yüzünden yaraladı.
Bunun üzerine Gerrard ve 5 arkadaşı, TSİ sabah 04.30'da polis tarafından tutuklandı.
Merseyside polisi, isim vermeden olayı doğrularken, yüzünden yaralanan ve hastaneye kaldırılan 34 yaşındaki adamın, hayati tehlikesinin bulunmadığını bildirdi.

http://www.sporx.com/images/1/33/1628_5613_sondakika002.jpg

Del Piero_10
01.Ocak.2008, 19:03
Rus orta saha Arshavin, kulüpten ayrılmak isterken, ekonomik kriz sebebiyle büyük takımlar yüksek ücret ödemeye yanaşmıyor bu sebeple Arshavin ücretinde indirime gitti.

İngiliz ve Rus gazetelerinde çıkan habere göre Zenit ile Arsenal anlaşmaya yakınlar. Ancak görünen o ki Arshavin yazın belirlenen Pazar fiyatının oldukça altına transfer edilecek. Ekonomik kriz Avrupa’daki kulüpleri de vurdu ve bütçelerin düşmesiyle Zenit muhtemelen 27 yaşındaki oyuncu için 21 milyon avronun altında bir oyuncuyu elden çıkartacak.

Aynı sebepten dolayı Arshavin de Arsenal’den şu an Zenit’ten aldığından daha az bir ücrete imza atmak zorunda kalacak. Rus oyuncunun sözleşmesi ruble yerine avro üzerinden yapıldı ve avro – sterlin parametresinin sürekli değişmesiyle Arshavin, daha düşük bir ücreti kabul etmek zorunda. Arshavin’in şu anki maaşı haftalık 75 bin avro ve Arsenal bu parayı karşılayamayacak durumda.

Arsene Wenger, başta kaptanı Fabregas olmak üzere , Rosciky ve Walcott’un sakatlıkları sebebiyle kışın kadrosunu bir orta saha ile kuvvetlendirmek istiyor.

Del Piero_10
01.Ocak.2008, 19:05
Yeni yılda kadrosuna bir forvet eklemek isteyen Brezilyalı hoca, potansiyel adayların listesini çıkardı.

Chelsea menajeri Luiz Felipe Scolari, kulübün sahibi Roman Abramovich ile bir an önce buluşup, transfer piyasasıyla ilgili planlarını konuşmak istiyor.

Abramovich'de para kalmadı

Rus iş adamı, transfere fazla para ayrılmayacağını daha önceden duyurmuş olsa da, Brezilyalı hocanın yazın Robinho'yu kaçırdıktan sonra mutlaka bir forvet oyuncusu almak istediği söyleniyor.

Serveti 16.2 milyar pounddan 2.2 milyar pounda düşen Abramovich, transfer yapılmadan önce birilerinin gönderilmesi gerektiğini açıkça belirtmişti.

Kalou ve Malouda gidebilir

İngiliz gazetesi Daily Express, Scolari'nin kaynak yaratmak için Fransız kanat oyuncusu Florent Malouda ile Fildişili forvet Salomon Kalou'yu satabileceğini iddia ediyor. Gazete, alınacak isimler olarak ise, Palmerias'da kiralık olarak oynayan Dinamo Kiev'in 25 yaşındaki golcüsü Kleber ile 27 yaşındaki Arjantinli milli oyuncu Andres D'Alessandro'yu gösteriyor.

Fabiano el yakıyor

Forvet hattına düşünülen isimlerin başında, Brezilyalı golcü Luis Fabiano geliyor. Ancak her ne kadar son yıllarda Sevilla birçok oyuncu satmış olsa da, bunların hiçbirisini ucuza satmadılar. Fabiano için de 20.5 milyon avro istedikleri tahmin ediliyor.

Daily Mirror ise, Marsilya'nın Fransız milli kanat oyuncusu Hatem Ben Arfa ile CSKA'nın golcüsü Vagner Love'un da olasılıklar arasında olduğunu iddia ediyor.

Del Piero_10
01.Ocak.2008, 19:05
Arsenal'in sol beki Gael Clichy, takım olarak saha içinde yeterince konuşmadıklarını belirtti.

Arsenal, bu sezon yaptığı defans hatalarıyla gündemden düşmüyor. Wenger, defansın kısalığından ötürü Johan Djourou'yu kadroya dahil etmeye başlamıştı.

En iyi performansı istatiksel olarak Gallas-Djourou ikilisi göstermiş bulunuyor. Ancak bu ikili, boy olarak uzun olsalar da, tam olarak güven vermiyorlar.

Clichy iletişimsizliğe bağlıyor

Çoğu kişi, savunma zaaflarının Wenger'in taktiksel hatalarından kaynaklandığını düşünse de, savunmanın içinden birisi, sol bek Clichy, saha içinde iletişimi arttırdıklarında daha başarılı olacaklarını düşünüyor.

Kulübün websitesine konuşan Clichy, "Son dakikalarda yediğimiz gollerin sebebi rakiplerin bizden daha iyi olması değil, yaşadığımız konsantrasyon ve iletişim sorunları" dedi.

"Hocamız da bizden sahada birbirimizle konuşmamızı istedi. Bunu yaptık ve Portsmouth maçından gol yemeden ayrıldık"

"Portsmouth karşısında bir bütün olarak iyiydik. Bunu örnek olarak görüp, aynı doğrultuda çalışmaya devam etmeliyiz"

Fernando Gago
01.Ocak.2008, 19:41
Arsenal'de sürekli kadro değişiyor Bir türlü kadroyu oturdamadılar Clichy'nin bahsettiği iletişimsizlik bundan olsa gerek ...

gerrrard
02.Ocak.2008, 00:45
Benitez sürekli yanında!
Geçtiğimiz günlerde bir barda eğlenirken arkadaşlarıyla birlikte bar çalışanını döverek hastanelik eden ve geceyi karakolda geçiren Liverpool'un kaptanı Steven Gerrard'a teknik direktörü Rafael Benitez'den tam destek geldi.

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Liverpool'un İspanyol çalıştırıcısı Rafael Benitez, adı bir skandala karışan ve 23 Ocak'ta hakim karşısına çıkacak olan takım kaptanı Steven Gerrard'a sonuna kadar destek vereceklerini söyledi. Benitez, konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, "Gerrard bizim kaptanımız ve en önemli oyuncumuzdur. Ancak daha da önemlisi onun çok iyi bir insan olduğunu biliyorum. Bu sabah onunla konuştum. İyi bir görüşme oldu. Gerrard, kulüp avukatlarımızla da konuştu. Gerrarda bana olayı anlattı ve bende ona gerek kulüp içinde gerek kulüp dışında sonuna kadar destek verdiğimizi söyledim" dedi.

28 yaşındaki Gerrard, Pazartesi gecesi Liverpool yakınlarındaki bir gece kulübüne giderek arkadaşlarıyla birlikte eğlenmiş ancak gecenin ilerleyen saatlerinde yaşanan bir tartışma sonucu bir bar görevlisini arkadaşlarıyla birlikte döverek hastanelik etmişti. Yaralı görevlinin başına 4 dikiş atılırken olayı araştıran dedektifler Gerrard ve 3 arkadaşını suçlu bulmuştu. Gerrard, 23 Ocak'ta olayla ilgili olarak mahkemeye çıkacak.

Liverpool, yeni yıla en yakın rakibinin 3 puan önünde lider durumda girmişti. Kırmızılar, 1990'dan beri ligde şampiyonluk yüzü görmüyor.

01.01.2009
Kaynak : İHA

gerrrard
03.Ocak.2008, 06:26
Kim bilir "DJ" ne dedi adama.

Alicanfmfan
03.Ocak.2008, 07:15
Gökay tutuklanmıs senin ki :D

Universal
04.Ocak.2008, 21:10
İngiltere Premier Lig takımlarından Manchester City, Chelsea'den defans oyuncusu Wayne Bridge'yi kadrosuna dahil etti.

http://www.ntvspor.net/Images/39298.jpg

İngiltere Premier Lig takımlarından Manchester City, Chelsea'nin savunma oyuncusu Wayne Bridge'i renklerine bağladı.

Manchester City Teknik Direktörü Mark Hughes, Chelsea'nin defans oyuncusu Bridge ile 4,5 yıllık sözleşme imzaladıklarını belirterek, ''Wayne, aradığımız kalitede bir oyuncu. Onun gibi ligi çözmüş, iyi oyunculara ihtiyacımız var'' dedi.

Hughes, transfer ücretine ilişkin bilgi vermezken, İngiltere medyasında yer alan haberlerde, 12,6 milyon avro telaffuz edildi.

İngiltere Milli Futbol Takımı'nın da formasını giyen 28 yaşındaki futbolcu, 2003 Temmuz ayında katıldığı Chelsea'de Arsenal'dan transfer edilen Ashley Cole ile forma mücadelesi veriyordu.

Kaynak: NTVSpor

Fernando Gago
04.Ocak.2008, 21:25
12 milyon euro mu :icon_eek:

City'nin bu kadar maddi gücüne karşın daha iyi isimler alması gerekiyordu ...

Addolorato
04.Ocak.2008, 22:11
Wayne Bridge için çok para ödenmiş hemde çokta iyi bir oyuncu değil bence.

Alicanfmfan
04.Ocak.2008, 22:37
Katılıyorum o kadar iyi bir futbolcu degil vede ödenen rakam,Para var ,Futbol bilgisi yok demekki :D

bugra 1905
04.Ocak.2008, 22:55
Citynin Bu Kadar Parası Varken Sol Tarafa Srna Yada Zhirkov Gibi İsimleri Alsa Daha İyiydi Çok Para Vermiş

a.arıcı-11
04.Ocak.2008, 23:13
Geçenlerde NTVSpor'da 12 milyon paund olduğu söylenmişti.Ortada bir 12 var ama para birimi belli değil:D

Yinede ne olursa olsun bu adam bu kadar etmez.

GeNç KaRTaL
04.Ocak.2008, 23:54
City'den daha sansasyonel bir transfer beklerdim açıkcası.12 milyon rakamı hangi para birimi olursa olsun bencede fazla..

Nocna Mora
04.Ocak.2008, 23:59
Bence o kadar iyi bir oyuncu değil onun yerine daha iyi ouncular alabilirdi city hem de o 12 ye :D

Deniz
05.Ocak.2008, 00:27
Sakatlıklardan formunu kaybetmiş bir futbolcu var ortada.M.City'nin bu parayı vermesi garip.Adam çok umutlarla gitti kesin M.City'e.

KaPaLı
05.Ocak.2008, 01:44
Bridge niye beğenmediniz anlamadım. Fulham'a kiralandığında Bridge çok iyi sezon geçirmiş Milli takıma seçilmişti. İyi transfer bence. Biraz parası fazla olabilir ama Premier League için normal fiyat

SiR ToMaSRoSiCkY1
05.Ocak.2008, 02:51
W.Bridge sürekli sakatlık sorunu yaşıyan bir isim.Bence daha iyi isimler alınabilirdi...

sertanbaba
06.Ocak.2008, 00:16
İngiltere Premier Lig takımlarından Newcastle United'ın Fransız kanat oyuncusu Charles N'Zogbia, siyah-beyazlı ekipten ayrılmak istediğini açıkladı.
N'Zogbia, ara transfer döneminin başlamasıyla birlikte ilk tercihi olarak Arsenal'i düşündüğünü ifade etti. Ünlü menajer Arsene Wenger'in altında çalışmak istediğini belirten Fransız futbolcu, Newcastle United ile bağlarını koparmak üzere olduğunu söyledi.
22 yaşındaki yıldız futbolcu, takımındaki karmaşa ortamından uzaklaşmak ve Newcastle'ın ligde bulunduğu konumundan dolayı gitmek istediğini belirtti. Le Havre'den 2004 senesinde siyah-beyazlı kulübe gelen Fransız futbolcu, 4 yılda 6 farklı menajerle çalışma fırsatı bulmuştu.

04.01.2009

Kaynak : Sporx.com dış haberler
http://www.sporx.com/images/1/33/2312_B_Charles-N-Zogbia_1538283[1].jpg

gerrrard
06.Ocak.2008, 00:35
Çıkar çıkar kefaletle falan :D

KaF KeF
06.Ocak.2008, 00:41
Çıktı yahu..Geçen gün FA Cup'ta bile oynadı..:p

gerrrard
06.Ocak.2008, 00:47
Çıktı yahu..Geçen gün FA Cup'ta bile oynadı..:p

Çıktı ama daha tutuklanıp tutuklanmayacağı belli değil.

İlk duruşma 24 Ocak'ta.

Del Piero_10
06.Ocak.2008, 03:13
İngiltere milli takımında da oynayan Walcott, FIFA kurallarına göre 400 bin avro gibi bir maliyete Arsenal’den ayrılabilir.

Daily Mirror’un haberine göre Arsenal’in Theo Walcott’un sözleşmesini uzatamaması Kuzey Londra ekibine pahalıya patlayabilir. Arsenal ile sözleşmesi 2010 yazında bitecek olan Southhamptonlu eski yıldızı, 19 yaşındaki genç oyuncu, kendisine yeni bir sözleşme sunulmaması yüzünden oldukça rahatsız.

Son olarak ortaya atılan bir iddiaya göreyse ‘Topçular’ milli oyuncuyu FIFA kurallarına göre 400.000 avro gibi küçük bir ücrete elinden kaçırabilir. Walcott’u Southampton’dan 2006 yılında 5 milyon avroya transfer eden Arsenal’e her yıl için 80.000 avro, toplam 400.000 avro veren kulüp genç oyuncuyu transfer edebilir.

Bu haberin Chelsea ve Manchester City gibi Premier Lig’in para kasası kulüplerinin yanı sıra Real Madrid’i de harekete geçirdiği de alınan diğer haberler arasında.

a.arıcı-11
06.Ocak.2008, 03:56
o nasıl bir madde yahu.:S

Belirtilen madde minimum serbest kalma ücretimi yoksa başka bişey mi?

Del Piero_10
06.Ocak.2008, 05:10
Kuralın tam açıklaması aşağıda.Hepsini çevirmeyeceğim ama kısaca kontratının bitmesine 2 sene kalan bir futbolcunun gelecek iki sezonda kulübünden alacağı ücretin ödenmesi durumunda serbest kalması gibi birşeydi.Ancak büyük kulüpler arasında bu kuralın uygulanmamasına dair bir centilmenlik anlaşması var.

Article 17 deals with the compensation that must be paid for a breach of contract, principally but not solely the value remaining on the contract, plus a pro rata sum towards the player's original cost, if applicable. For example, player X, age 25, joins club Y for £6m on a four-year deal in summer 2004, on wages of £50,000 a week. In summer 2007 he can breach his contract by paying his club compensation of £2.6m for the value of his remaining wages, plus £1.5m for the amortised value remaining on his original transfer fee, or a total of £4.1m. Lampard signed a five-year deal in 2004, so can breach this summer for two years' wages, or about £8m. (His original £11m price tag in 2001 has already amortised to zero).

sertanbaba
06.Ocak.2008, 21:12
ben bu haberi okudum bunu yayınladım

Addolorato
07.Ocak.2008, 03:01
Premier Lig'in en çok transfer yapan takımlarından Tottenham çok ilginç bir transfere imza attı. Londra ekibi, geçtiğimiz sezon ortasında 7.5 milyon karşılığında Portsmouth'a gönderdiği Jermaine Defoe'yi 15 milyon pounda geri aldı.

Vallahi millette para bol nereye harcıyacağını şaşırıyor :)

Oghuse
07.Ocak.2008, 03:13
FM'deki gariplikler gibi olmuş..

maNga 33
07.Ocak.2008, 03:22
Para bol olunca ne yapacaklarını şaşırıyorlar :p

BeaT
07.Ocak.2008, 03:30
bu bişi değil bence m.city merak ediyorum neler yapıcak :)

Aşk-ı Şehir
07.Ocak.2008, 03:51
Arap yağı bol bulunca...:n:

Bordo61Mavi
07.Ocak.2008, 14:09

Fm daha gercekci bana gore.

Spurs baskaninida tebrik etmek lazim, habire aliyor. Eski yeni farketmiyor

Fernando Gago
07.Ocak.2008, 22:28
Berbatov'un yerini dolduramayınca ne yapacaklarını şaşırmışlar ...

Trabzonspor
07.Ocak.2008, 22:32
gıdenlerın yerı dlmaz bu takımda madem ıyı bır takım kurup kafaya oynamak ıstıyorlardı neden sattılar ıkı yıldızıda

El Barto
08.Ocak.2008, 17:02
Arkadaşlar yorum yaparken kişilere veya kurumlara hakaret etmeden yapın lütfen.

Deniz
08.Ocak.2008, 18:24
Tottenham,forvet sıkıtısından almıştır bu forveti,

Defoe,zaten formunda olmayan bir futbolcu.Bende gereksiz görüyorum bu transferi.

Premier Lig'de bu gelişmeler normal :)

BaFraLı
08.Ocak.2008, 18:47
Gereksiz olmuş bence.Bide 2 katına (:..

deniz.91
08.Ocak.2008, 21:07
Tottenham kadar para harcayıp başarısız olan bir kulüp varmıdır acaba birde newcastle:)

sertanbaba
08.Ocak.2008, 23:26

bravo valla!

El Comandante
08.Ocak.2008, 23:37
Defoe ölüm tehditleri aliyordu Portsmouth'ta,ondan bir an evvel takimdan ayrilmak istedigini belirtmisti yönetime.Tottenham da iyi para verince,transfer kolay gerceklesmis.

PesimiSTyLa
08.Ocak.2008, 23:49
İngiltere Premier Lig takımlarından Manchester United’ın yıldız futbolcusu Cristiano Ronaldo, Ferrari marka aracıyla yaptığı kazadan yara almadan kurtuldu.

Manchester polisinin açıklamasına göre, Manchester United’ın Portekizli kanat oyuncusu Cristiano Ronaldo, TSİ 12.20’de Ferrarisi ile antrenmana giderken kullandığı otobanın, Manchester Havalimanı’na yakın bir alt geçidinde bariyerlere çarparak, büyük hasarlı bir kaza atlattı. Ronaldo’nun kırmızı aracının önünün paramparça olduğunu söyleyen emniyet yetkilileri, aracın sol ön tekeri ile birçok parçasının da yola savrulduğunu ifade etti.

Şans eseri başka araçların karışmadığı kazadan yara almadan kurtulan ve araçtan kendi başına çıkmayı başarabilen Cristiano Ronaldo’ya yapılan alkol testinin de negatif çıktığı bildirildi.

http://static.guim.co.uk/sys-images/Football/Pix/pictures/2009/01/08/crash2.jpg
http://static.guim.co.uk/sys-images/Sport/Pix/columnists/2009/1/8/1231418686454/Cristiano-Ronaldos-car-004.jpg

deniz.91
09.Ocak.2008, 00:00
Geçmiş olsun üzülürdüm birşey olsa gerçekten arabadaki kalite belli olmuş

KanaKe
09.Ocak.2008, 00:05
Hava atayim derken havasini almis Ronaldo :D Gerci onun icin problem degil garajinda ayni arabadan 2-3 tane daha vardir :D

RaSenGan
09.Ocak.2008, 02:39
Gitmiş güzelim araba :D

Redrum
09.Ocak.2008, 02:40
Valla bu artis ölse fazla üzülmezdim açıkçası:S

KaPaLı
09.Ocak.2008, 02:52
Derby Country'e yenilince hırs yapmış herhalde :)

scar face
09.Ocak.2008, 02:55
Sporxde haberi görünce yine reklam falan sandım ama harbiden kazaymıs yahu adam artist falan da o da insan ölse nolcak anası var babası var...

Redrum
09.Ocak.2008, 03:08
o bakımdan doğru söylüyorsun da, ne biliyim insanın içinde olcak, şahsen benim içimde bi üzüntü oluşmazdı bu adam için.

Fernando Gago
09.Ocak.2008, 03:10
Ronaldo ucuz atlatmış ...

scar face
09.Ocak.2008, 03:22
o bakımdan doğru söylüyorsun da, ne biliyim insanın içinde olcak, şahsen benim içimde bi üzüntü oluşmazdı bu adam için.
Her insanın nefes alma hakkı olduğuna göre ben üzülürdüm sahsen.Mesela sahada ölen futbolcuları analımFoe,Puerta gibi futbolcular hepimizi cok üzmüstü...Ronaldo'nun hayat tarzını beğenmiyor olabilirsin,davranıslarını yapmacık bulabilirsin ama bi insanın hayatı bu kadar basit değil.Tabi ki düşüncelerin sana ait ben sana düşünceleri empoze edemem zaten benım dediklerim senin için önemsizdir belki ama düşüncem bu

Addolorato
09.Ocak.2008, 03:25
İyi dağıtmış arabayı neyseki bir şey olmamış heralde sakatlansa Alex Ferguson öldürürdü onu :D

DeNiZ_1903
09.Ocak.2008, 03:38
Yenisini alır ya :D Şaka bir yana üzücü bir olay Arda Turan 1 Ronaldo 2 :D

gerrrard
09.Ocak.2008, 06:06
Arda'ya özenmiş. :D

World Hollow o1
09.Ocak.2008, 06:11
Belkide sahadaki gibi bir güzel vücut çalımı atmaya çalışmıştır bariyerlere.. (:

Bordo61Mavi
09.Ocak.2008, 10:22
Olsun bu arabayi yine isterim ben, bana versinler 5 sene calisip yaptiririm :D

El Barto
09.Ocak.2008, 20:50
haberde alt yazıda gördüm. Alt yazı yavaş yavaş akarken baya heyecanlandım sonunda olumsuz bir şey okuyacak mıyım acaba diye.

"Bu sabah otomobiliye antrenmana giden Manchester United'in Portekizli başarılı oyuncusu Cristiano Ronaldo geçirdiği kazadan yara alamadan kurtuldu."

GeNç KaRTaL
10.Ocak.2008, 22:19
Ucuz kurtulmuş..

GeNç KaRTaL
10.Ocak.2008, 22:21
Sen Arsenal'i istiyorsun Arsenal seni istiyor mu bakalım.:icon_smile:

eXcitinG
12.Ocak.2008, 18:04
Everton sahasında HuLL City i de yenerek arka arkaya 3. maçınıda kazandı. Ah sezona kötü başLamayacakLardı şimdi zirvede oLurLardı :)

gerrrard
12.Ocak.2008, 19:29
Ahh ahh nasıl berabere kaldık Stoke City ile.

Man. Utd.'da 3-0 yendi Chelsea'yi. Bu gidişle Chelsea derbi kazanamıcak. :D 4 derbinin 3 ünü yenildi 1 inde berabere kaldı. Şimdiki 2 derbiside deplasmanda.

Deniz
13.Ocak.2008, 04:34
Gol Krallığı

14 Gol Anelka(Chelsea)
11 Gol Robinho(M.City)
10 Gol Zaki(Wigan)
9 Gol Agbonlahor(Aston Villa)
8 Gol Cisse(Sunderland)

Ceza Tahtası

Haftanın Takımı,
Manchester United

Haftanın Oyuncusu,
Berbatov(Manchester United)

Bu Hafta Galibiyet-Beraberlik,
5 Ev Sahibi
3 Beraberlik
0 Deplasman.

12.01.09 itibarı ile,

Kaynak; www.sporx.com

Fernando Gago
13.Ocak.2008, 06:06
Chelsea 3-0lık mağlubiyetin altından zor kalkar zaten mali kriz içindeler Chelsea'yı çok zor günler bekliyor ...

RaSenGan
14.Ocak.2008, 21:24
http://www.cheemunn.com/wp-content/uploads/2007/12/kaka1.jpg

İtalyan medyasında yer alan haberlerde Manchester City'nin Milan'ın Brezilyalı yıldızı Kaka'nın peşinde olduğu iddia edildi. İngiliz kulübü yöneticilerinin Milano'da olduğu ve transfer için Milan'a 100 milyon Euro civarında bir para teklif edeceği öne sürüldü.

Futbol dünyasında ekonomik krizden etkilenmeyen tek kulüp Manchester City gibi görünüyor. Dubai kökenli yatırım şirketi tarafından satın alınan City, ilk transfer sezonun son gününde Real Madrid'den Robinho'yu 42 milyon Euro karşılığında kadrosuna katarak bir anlamda niyetini belli etmişti.

Mavi-beyazlılar, ara transferde de Chelsea'de yedek kalan sol bek Wayne Bridge'e 14 milyon Euro vermekten çekinmedi. italyan medyasına göre Robinho ve Bridge ile yetinmeyeceği bilinen Manchester City, yakın zamanda futbol dünyasını sallamakta kararlı...

Milan Başkanı Silvio Berlusconi'nin sahibi olduğu bir internet sitesinde de yer alan haberde, City'nin Kaka için görüşmeler yapmak üzere Milano'ya gittiği belirtildi.

İngiliz kulübün, Kaka'ya yıllık 15 milyon Euro, bonservis bedeli olarak Milan'a da 100 milyon Euro önereceği iddia edildi.

Milan cephesi şimdilik sessiz kalmayı tercih etse de, Kaka'yı satmaya sıcak bakmadıkları biliniyor.

Manchester City'nin el değiştirmesinden bu yana adı sürekli İngiliz kulüple anılan Kaka için Silvio Berlusconi daha önce 26 yaşındaki futbolcuyu kesinlikle satmayı düşünmedikleri açıklamasını yapmıştı.

NtvSpor

Trabzonspor
14.Ocak.2008, 21:29
yuh paranın gözü kör olsun :d

Onurap
14.Ocak.2008, 21:32
'kaka'sını alır.. :)

I3esiktas
14.Ocak.2008, 21:33
'kaka'sını alır..

Güzeldi :D

cureshot
14.Ocak.2008, 22:10
Kaka bence 100 milyon euro etmez, "marketing"i de çok kuvvetli değil ne de olsa.

pegahmet10
14.Ocak.2008, 22:25
city transfer piyasının perişan etti adamlar cityi aldıtan sonra , futbolcuların tahmini değerlerini iki katına çıkarttılar...

RaSenGan
14.Ocak.2008, 22:28
Kriz adamları hiç etkilememiş anlaşılan.Ama Kaka için 100 Milyon €uro çok az para :p

KaPaLı
14.Ocak.2008, 22:28
Ahmet bu fazla uzun sürmez ama.. Chelsea'de öyleydi hani nerde şimdi bu kadar para verebiliyolarmı. Onlarda anladı çünkü işin aptallığını.

pegahmet10
14.Ocak.2008, 22:55
Ahmet bu fazla uzun sürmez ama.. Chelsea'de öyleydi hani nerde şimdi bu kadar para verebiliyolarmı. Onlarda anladı çünkü işin aptallığını.

ismail evet öyle ama şu anda hemde kriz zamanı kimse transfer yapmayaca cesaret edemezken...Adamlar ilginç ya robinho, wright phillips felan aldı ligin dibine demir attılar buna rağmen :)

cureshot
14.Ocak.2008, 23:02
ismail evet öyle ama şu anda hemde kriz zamanı kimse transfer yapmayaca cesaret edemezken...Adamlar ilginç ya robinho, wright phillips felan aldı ligin dibine demir attılar buna rağmen :)

Takım değiller çünkü, sadece iyi oyuncuların olduğu bir topluluk. Laf olsun diye demiyorum.

Bordo61Mavi
15.Ocak.2008, 02:07
Arabistanlilarda para cok, Abramovichin servetinin bilmem kac katiymis. 33 kati felan diye hatirliyorum.

Ama arkadasin dedigi gibi, sen premier league de "TAKIM" yaratacaksinki basarili olasin.

gerrrard
15.Ocak.2008, 02:49
Bide bu adam Araplar arasında en zengin 16. imiş. Diğer 15 kişiyi tahmin edemiyorum. :D

Trabzonspor
15.Ocak.2008, 03:01

ya takım olmak lazım once ıstdıgını al realde bı ara boyleydı beckham,ronaldo felan ama bıse yapamzdı önce takım olsora bırkac yıldızla sampıyon olunur.Bnenım tabırım amele olcak takımda :D

Lionel Andres Messi
15.Ocak.2008, 03:18
kaka citye gidip ismini küçük düşürmez kesinlikle.milanda kalması en mantıklısı.

pegahmet10
15.Ocak.2008, 03:22
Adama helal olsun valla ronaldo gibi yok ben illa gidecem realmadride yok işte beni dünyanın en zengin futbolcusu yapın felan demiyor,Kaka'nın futboluda çok iyi ama en çokta bu özelliği dikkatimi çekiyor...

deniz.91
15.Ocak.2008, 03:22
Pes vallahi nerden buluyolar bu parayı ya

garydelgadov
15.Ocak.2008, 03:23
Adamı futboLdan soğutur bu adamLar.:)

Redrum
15.Ocak.2008, 03:35
Milanın başında olsam garanti satardım. Kaka o kadar para etmez kanımca.

Gangstaa
15.Ocak.2008, 03:54
Real Madrid yapmış olsaydı bu teklifi Kaka kesinlikle düşünürdü ama Manchester City olunca düşünmeden rededicektir.Çünkü bir röportajında futbolu para için değil zevk için oynuyorum ailem zaten brezilyanın en zengin ailelerinden demişti..

Gangstaa
15.Ocak.2008, 03:55
Ronaldo sağ kanatı kullandığı gibi aracı kullanamamış :D

Nocna Mora
15.Ocak.2008, 04:07
ne bariyermiş yav :n:

TR.CaPTaiN
15.Ocak.2008, 07:16
Manchester City tarafından kendisi için AC Milan'a 100 milyon Avro önerilmiş olmasıyla ilgilenmediğini dile getiren Brezilyalı süper yıldız Kaka, transferi kesinlikle düşünmediğini ve hayalinin Paolo Maldini gibi efsane Rossoneri kaptanları arasında yer almak olduğunu ifade etti.

Kaka için AC Milanlı yöneticiler Adriano Galliani ve Ernesto Bronzetti'yle Milano'da pazarlık masasına oturan Manchester City Başkanı Gary Cook ve iki temsilcinin yaptığı rekor teklife Brezilyalı süper yıldızdan yanıt geldi.

Kendisi için paranın bir önem taşımadığına değinen Kaka, bu teklifle kesinlikle ilgilenmediğini ve hayalinin Paolo Maldini gibi efsane Rossoneri kaptanları arasında yer almak olduğunu ifade etti.

Yıldız oyuncunun menajeri Diogo Kotscho da Corriere dello Sport'a yaptığı açıklamada; Brezilyalı oyuncuya yıllık 13.5 milyon Pound önerildiğini ancak Kaka'nın para için Milano'dan ayrılmayacağını ifade etmiş ve "Manchester City baş döndüren bir teklifle gelmiş olsa da Kaka asla Robinho'nun yaptığını yapmaz. O para için buradan ayrılmaz. Kaka'yı Milano'dan ayırabilmek için çok önemli hedeflerle gelinmeli" demişti.

Kendisi için yapılan tekliften onur duyduğunu ifade eden Kaka "Daha önce de benzer teklifler oldu ancak ayrılmayı hiç düşünmedim. Ben Paolo (Maldini) gibi bir efsane kaptanla aynı takımda oynuyorum, gelecekte burada onun gibi olmak istiyorum" dedi.

Ajansspor

RaSenGan
15.Ocak.2008, 07:24
Umarız Maldini gibi olur.(:

JunkChorn
15.Ocak.2008, 09:02
Kaka o kadar hayatta etmez.

Alicanfmfan
15.Ocak.2008, 09:11
100 milyon dolara ben kulübü bile satarım :D. Şaka bi tana düşünmeden Kaka'yı ikna çabasına girmelidir Milan yöneticileri satılmaz mı yahu :)

RaSenGan
15.Ocak.2008, 21:54
100 Milyon Dolar değil Euro (:

Del Piero_10
16.Ocak.2008, 01:10
Manchester United ekibi ödüle doymuyor. Cristiano Ronaldo'nun ardından, Sir Alex Ferguson da duble yaptıkları senede en iyi kulüp teknik direktörü olarak seçildi.

Uluslararası Futbol Tarihi ve İstatistikleri Federasyonu (IFFHS), Manchester United Teknik Direktörü Sir Alex Ferguson'u, 2008'de dünyanın en iyi kulüp teknik direktörü seçti.

IFFHS'nin yaptığı 2008 yılı değerlendirmesinde geçen sezon takımıyla Şampiyonlar Ligi kupasını kaldıran İskoç teknik adam, 264 puanla ilk sırada yer aldı. Geçen sezon UEFA Kupası'nda Rus ekip Zenit'i zirveye taşıyan Hollandalı Dick Nicolaas Advocaat 144 puanla ikinci olurken, 2008'de takımıyla Libertadores Kupası'nı kazanan Ekvador'un LDU de Quito takımı teknik direktörü Arjantinli Edgardo Bauza ise 64 puanla üçüncü sırayı aldı.

Del Piero_10
16.Ocak.2008, 01:11
İsviçreli orta saha oyuncusu Gökhan İnler’in menajeri oyuncunun taliplerinin çok oluğunu belirtirken, oyuncunun Şampiyonlar Ligi’nde mücadele edecek büyük bir takıma gitmek istediğini ifade etti.

Arsenal teknik direktörü Arsene Wenger Udinese’nin genç orta saha oyuncusunu kadrosunda görmek istediğini söylemekten çekinmiyor. Fransız teknik adamın Gökhan’ın sezon sonunda transfer edilmesini istediği belirtiliyor.

Geçen sene Everton ve Newcastle gibi Premier Lig ekiplerinden teklif alan orta saha oyuncusu ,İtalya’da kalmayı tercih etmişti.

Genç oyuncunun menajeri, Gökhan’ın Şampiyonlar Ligi’nde mücadele eden büyük bir takıma gitmek istediğini belirtirken, “3-4 tane Premier Lig takımından teklif aldık. Ama İngiltere’ye gidecekse gideceği büyük bir takım olmak zorunda. Chelsea’nin başkanımızla görüştüğünü duydum ama başka bir şey bilmiyorum. Gökhan’ın sezon sonuna kadar Udinese’de kalacağını söyleyebilirim” dedi.

Alicanfmfan
16.Ocak.2008, 02:03
100 Milyon Dolar değil Euro (:

Her ne ise...:)

GeNç KaRTaL
16.Ocak.2008, 05:12
Ben olsam satmazdım.Çünkü Kaka Milan için çok önemli bir isim.Zaten oda gitmek istemiyor..

Del Piero_10
16.Ocak.2008, 06:13
Kulüp tarafından yapılan açıklamaya göre resmi transfer görüşmelerine başlanmış.Fiyat 100-150 milyon arası olabilir.

fm26mer
16.Ocak.2008, 06:16
Filistine versene o parayı

TR.CaPTaiN
16.Ocak.2008, 07:16
Kaka satılıyor mu? Ada ekibi Manchester City'nin önceki gün İtalya'ya çıkarma yaparak AC Milan kulübüne Kaka için teklif ettiği 100 milyon avroluk rakam futbol dünyasında gündemi bomba gibi sarmış durumda.

Manchester City cephesinden gelen açıklamalar transferin gerçekleşme ihtimalinin yüksek olduğu yönünde. Düne kadar sessizliğini koruyan Milan cephesinin resmi televizyonunda geçilen haber ise Kaka'nın Manchester City'e transferinin sanki sinyallerini verir gibiydi.

Konu ile ilgili televizyonda yer alan haberde "Yöneticilerimizin bu teklifi değerlendirmek üzerine toplandığı belirtildi" ifadesi yer aldı.

Kaka'ya senelik 15 milyon avro teklif eden City Brezilyalı futbolcuyu ikna etme çabalarına ise henüz başlamadı. Bu spekülasyonlardan sonra konuşan Kaka önceki gün "Milan'da sonsuza kadar" diyerek kulübüne olan bağlılığını göstermişti ki İtalyan ekibinde Kaka tutumlarının yavaşlaması transferin gündemini yeniden alevlendirdi. Futbol dünyasında adeta herkes birbirine bu dev transferin gerçekleşme ihtimalini düşünüyor.

Milan'ın Bordeaux'ta kiralık olarak oynayan genç orta saha oyuncusu Yoann Gourcuff'un bu sezon harika bir performans göstermesi de bu transferde Kaka'nın satışına onay verilebileceği şeklinde yorumlanıyor. Kuşkusuz ortadaki rakam hiç de azımsanacak değil.

Peki bu transfer için cephelerden nasıl açıklamalar geldi? İşte özetleri; Manchester City teknik direktörü Mark Hughes; "Şeyh Mansur ve başkan Khaldoon Al Mubarak'tan aldığım haberler iyi. Bu transferin gerçekleşme ihtimali var"

Manchester City asistanı Mark Bowen ise BBC'ye şu şekilde konuştu; "Umudumuzu kaybetmedik. Bu transferin gerçekleşebileceğine inanıyoruz. Bunun çok yakın olduğunu söyleyebilirim"

En önemli açıklama ise Kaka'nın asistanı Diego Kotscho'dan geldi. Kaka bu transferin söylendiği gibi 'İmkansız' olarak nitelendirilmemesi konusunda herkesi uyardı ve şu kilit cümleleri kurdu; "İki tarafın anlaşmasını bekliyoruz. Eğer Manchester City'nin iyi bir projesi, dünya kulübü olmak gibi bir hedefi varsa elimize iyi amaçlarla gelirlerse transfer olabilir"

Bir yorum (Esat DERGİ):

Manchester City'nin bu sefer gerçekten reklam yapmadığını söyleyebiliriz. Transfer konusunda işi ciddiye aldıkları Milan'ın rüzgarı bile susturan başkanı Berlusconi'nin televizyonu Mediaset'in yaptığı yayınlarla ortaya çıkıyor. Elbette transfer döneminde bu şekildeki söylentilerin kulüplere katkısı büyük ama City'nin Arap sahiplerinin gözünün döndüğü de gerçek.

Rekor olur

Ortaya atılan rakam tarihi de bölecek bir rakam, en pahalı transfer olarak tarihe geçebilecek nitelikte. 2001'de Zinedine Zidane Juventus'tan Real Madrid'e giderken musluktan çıkan para 76 milyon avro'ydu. Milan bu rakama satmalı mı? Bu rakama argo tabirle 'Babanızı bile satmalısınız', yararı o kadar büyük olabilecekken. Ya da gider Milano'da defile izlersiniz, elinizdekilerle...

Sportif başarı gelmez ama kulüpçülük, evet...

Peki Manchester City bir Kaka transferi ile gerçekten Avrupa'da listeye girer mi? Sportif başarı için bu günümüz şartlarında, ki bu şartlar futbolun zorluğu ve başarının artık takım oyuna dayalı sert oyuna bağlı oluşundan geliyor. Bu bağlamda belki başarıya henüz gidemezler ama kulüpcülük konusunda ne kadar kızılsa ne kadar para ile oyun oynamak gibi bir Chelsea benzetmesi yapılsa da büyük olduğu kabul edilir. Unutmamak gerekirki futbol sahadaki kadar saha dışında armaların da yaptığı şovun bir oyunudur, taktikler dizilişler sadece 90 dakikadır, gerisinde kulübün sesi yatar. Manchester City değişik bir proje olabilir, biz de merakla bekliyoruz. Özellikle bu son gelişmeler çok ürkütücü.

Artık oyunlar sansasyon üstüne, Real Madrid v2.0 her yerde...

Ve bizi futbolsever olarak Manchester City'nin ekonomik geleceği ilgilendirmediğini düşünürsek, bu tip hareketlerin heyecanından haz duymamız gerek. Futbol beyaz bir oyun değil, önümüzdeki 50 sene de asla öyle olmayacak. 1960-1970'lerkde kum yutan futbolcuların tarihsel anlatımları hep hayallerde kalacak. Artık futbol sansasyonel projeleri ile önde duracak. Aynı Real Madrid'in son 20 senede herkesi uyutarak yaptığı gibi.

Sporx.com

RaSenGan
16.Ocak.2008, 07:18
Hayır gidemez,gitmemeli.:uzgun:

Deniz
16.Ocak.2008, 10:40
M.City'e gitmesi yanlış bir karar olur kariyeri açısından.Milan'da yapacaklarını daha bitirmemiş ve takımına faydalı olan biri tarafından bu teklif kabul edilmez.

omersal
16.Ocak.2008, 16:04
City bi garip kimseye teklif yapmıyolar Buffon gibi Kaka gibi klübüne aşırı sadık futbolculara teklif yapıyorlar.Çok saçma.Başka oyuncu mu yok.Şöyle parayı seven :) Kaka kesinlikle bırakmaz takımını.

TaşkınMahmut
17.Ocak.2008, 07:46
Kaka için çılgın teklif ile dünya transfer piyasasını sarsan Manchester City şimdide Nigel De Jong'un peşine düştü!
http://www.futbolgundem.com/images/stories/Nigel_de_Jong.jpg

İngiltere Premier Ligi'nde iyi bir performans çizmeyen Manchester City, Abu Dhabi Birleşik Grubu tarafından satın alınmasının ardından bir anda Avrupa'nın en zengin kulübü haline geldi ve transfer borsasını karıştırmaya başladı. Dünya çapında yıldız oyunculara göz koyan City'nin Kaka ile birlikte bir diğer hedefinin de Hamburg'un Hollandalı orta saha oyuncusu Nigel de Jong olduğu belirtildi. Kontratında 2 milyon avroya serbest kalma maddesi bulunan de Jong için City'nin teklifi ise sadece 15 milyon avro...

Kaynak (http://www.futbolgundem.com/ingiltere-premier-lig-haberleri/citynin-yeni-hedefi.html)

Fernando Gago
17.Ocak.2008, 17:03
Ulaşılabilecek kolay bir hedef :)

Sirius Black
17.Ocak.2008, 17:39
sadece 15 milyon avro...

Addolorato
17.Ocak.2008, 19:56
Madem 2 milyon serbest kalma maddesi var neden 15 teklif etmişler anlamadım.

GeNç KaRTaL
17.Ocak.2008, 21:37
City üst düzey bir başarı elde edemediği sürece büyük yıldızları kadrosuna katamayacak gibi gözüküyor..

Aynen..

karlkani23
17.Ocak.2008, 22:59

Bu saçmalık oyunda da oluyor...

TaşkınMahmut
17.Ocak.2008, 23:34
http://www.futbolgundem.com/images/stories/Jose-Mourinhomac.jpg
Kaka transferinde büyük bir aşama kaydeden Manchester City’nin Arap sahipleri, takımın başına Inter’in Portekizli teknik direktörü Jose Mourinho’yu getirmek istiyor.

Porto ve Chelsea'de görev alan ve büyük başarılara imza atan Portekizli teknik adam, Inter’de de başarılı bir sezon geçiriyor. Milan’dan Kaka’yı kadrolarına katma konusunda büyük ilerleme kaydeden City yöneticilerinin, Mourinho için de girişimlerde bulunacakları belirtiliyor.

Inter’de senede 9 milyon € kazanan tecrübeli teknik adamın, City’den şimdiki kazancının iki katı gibi bir teklif alması bekleniyor. Chlesea’nin başında 3 yıl bulunan tecrübeli teknik adam, Premier Lig tecrübesi olduğu için bir adım öne çıkıyor.

İtalya’daki futbol anlayışını eleştiren ve Inter taraftarıyla arası iyi olmayan teknik adamın, İngiltere’ye dönmek istediğini gizlemediği biliniyor.

Mark Hughes yönetiminde zor bir dönem geçiren City’nin kadrosundaki yeniden yapılanmayı teknik heyette de uygulaması bekleniyor.

Kaynak: Futbolgundem.com & Goal.com

Lionel Andres Messi
17.Ocak.2008, 23:36
Milan başkanı Silviao Berlusconi, Manchester City’nin Kaka için reddedilemeyecek bir teklif yaptığını belirtirken, transferin gerçekleşebileceği sinyallerini verdi.

Son birkaç aydır Brezilyalı yıldız oyuncu Manchester City’den teklifler alıyordu, ama bu sefer City’nin Arap sahipleri bu transferi yapmayı kafalarına koymuş gibi gözüküyorlar.

Manchester City’nin Milan kulübüne 112 milyon avro önerdiği, yıldız oyuncuya da haftalık 380.000 avro net kazanç teklif ettiği belirtiliyor.

Milan başkanı Silvio Berlusconi transferin gerçekleşmesini istediğini belirtirken, “Büyük ihtimalle ben satarım. City inanılmaz bir teklif yaptı. Hem biz hem de oyuncumuz için astronomik rakamlar önerdiler. Takımdaki dengeleri de gözetmek zorundayız. Şimdi bu transfere hayır dersek, ilerde hiçbir gelir elde etmeden oyuncuyu gönderme durumunda kalabiliriz” dedi.

Milan taraftarının transfere sert çıkması ve hatta aşırı tepkiler vermesi, Milan yönetimini düşündürüyor. Kaka’nın da artık transfere sıcak baktığı iddia ediliyor.

Milan'ın yeni hedefleri belli oldu

Milan, Kaka'nın Manchester City'ye transferi ile eline geçecek parayı nasıl değerlendireceğinin planlarını yapmış bile. İtalyan devi bu parayı Chelsea ve Arsenal'e paylaştıracak.

Berlusconi'nin Kaka'nın Manchester City'ye gönderileceği konusunda yaptığı açıklamanın ardından artık iş imzaya kalmış gibi gözüküyor. Milan'da gelen parayı nasıl değerlendireceğinin hesaplarına başladı bile.

La Gazzetta Dello Sport'un iddiasına göre Milan gelen parayı Arsenal ve Chelsea'den isimleri kadrosuna katmak için kullanacak.

100 milyon avroluk bir gelir beklenen transferden gelen para iki Londra kulübüne kardeş payı yapılacak.

Milan her bölgede kadrosunu güçlendirmek isterken, hedefleri de ortaya çıktı.

Arsenal'den Adebayor için 35 milyon avro, Clichy için 15 milyon avroluk miktarlar öngörülürken. Chelsea'den Essien için 35 milyon avro, Alex için 15 milyon avro ödenecek.

Kaka'nın ise bu akşam oynanacak Fiorentina maçıyla San Siro'daki son karşılaşmasına çıkması, ardından pazartesi günü City ile sözleşme imzalaması bekleniyor.

goal.com

GeNç KaRTaL
17.Ocak.2008, 23:43
İnter bırakırsa Mourinho mutlaka kabul eder.Mourinho benzer tecrübeyi Chelsea'de yaşamıştı ve altından kalkabilmeyi başarmıştı..

sakary Ali
17.Ocak.2008, 23:46
bu aralar tüm haberler : Man City Çıldırdı:D

Ben sevmiyorum Mourinhoyu inş. gelmez.:)

garydelgadov
17.Ocak.2008, 23:49
Yakında Man City bir oyuncuya 5MiLyon Euro feLan vericek başLık şöyLe oLucak.
"Man City çıLdırdı":zuhaha

scar face
17.Ocak.2008, 23:56
City değil Araplar cıldırdı yaptıkları ahlaksızlık bence...

Del Piero_10
18.Ocak.2008, 00:08
Bu tip transferler eninde sonunda ters teperek futbolu yozlaştıracak ve sadece Premier Lig'i NBA tarzı bir ''şov'' a dönüştürmekle kalmayıp tüm dünya futbolunu bir sirke çevirecek.

Addolorato
18.Ocak.2008, 00:52
Kaka'nın ise bu akşam oynanacak Fiorentina maçıyla San Siro'daki son karşılaşmasına çıkması, ardından pazartesi günü City ile sözleşme imzalaması bekleniyor.

Ne Kadarda Korkunç..

GeNç KaRTaL
18.Ocak.2008, 00:53
Umarım Ronaldinho haklı çıkar..

"Kaka para için bizi..."

İngiltere Premier Ligi ekiplerinden Manchester City'nin, Milan'ın Brezilyalı yıldızı Kaka'ya yapmış olduğu 120 milyon avroluk teklif, futbol dünyasını meşgul etmeye devam ederken, söz konusu transfere bir yorum da Kaka'nın takım arkadaşı Ronaldinho'dan geldi. Ronaldinho, Kaka'nın takımdan ayrılma ihtimalini 'facia' olarak nitelendirdi.

Ronaldinho, konuyla ilgili olarak, "Kaka takımdan ayrılırsa bu bizim için resmen bir facia olur. Milan'da kazanılabilecek kupalar ve şampiyonluklar için ona ihtiyacımız var. Kaka'yı uzun yıllardır tanıyorum ve para için bizi terkedebilecek bir oyuncu değil. Milan oyuncuları olarak onu takımda kalmaya ikna etmeliyiz" dedi.

Kaka'nın idmanlarda sergilediği tavır ile ilgili de konuşan Ronaldinho, "Kaka sakin davranıyor. Bence bu takımda kalacağına işaret. O bizim için çok önemli. Hangi takımda oynarsa oynasın, mutlaka başarılı olacaktır çünkü o bir futbol canavarı! Fakat Kaka Milan'ın sembolüdür ve kalacağına inanıyorum" şeklinde konuştu.

Lionel Andres Messi
18.Ocak.2008, 00:57
Bu tip transferler eninde sonunda ters teperek futbolu yozlaştıracak ve sadece Premier Lig'i NBA tarzı bir ''şov'' a dönüştürmekle kalmayıp tüm dünya futbolunu bir sirke çevirecek.
özgür abi bu transfer olcak mı sence sen daha iyi bilirsin italya basınını.

milan için bu para büyük bir faktör bence milan satmalı gourcuff bir nevze olsun kakanın yerini doldurur ilerde.r80 idare eder şimdilik.

kakayı severim ama mantıklı olan milan açısından kakayı satmaktır bence.

Del Piero_10
18.Ocak.2008, 01:12
özgür abi bu transfer olcak mı sence sen daha iyi bilirsin italya basınını.

milan için bu para büyük bir faktör bence milan satmalı gourcuff bir nevze olsun kakanın yerini doldurur ilerde.r80 idare eder şimdilik.

Son anda bir aksilik çıkmazsa olacak.Aksilikten kastım Real Madrid'in olaya dahil olması, ancak onlarda şimdi yönetim açısından bir belirsizlik içindeler ve böyle bir yükün altına girecek durumda değiller.

Milan'ın Kaka'yı satması sanılanın aksine takımı yenilemelerine yetmeyecek.120 milyon € ile bile eskiden 3-4 süper oyuncu alınılabilecek iken bu transfer ile birlikte tüm oyuncu fiyatları fırlayacak.Milan'da para olduğunu bilen tüm kulüpler oyuncularını satarken değerinin üzerinde isteklerde bulunacaklar.Şu an oyunculara değerinin çok üzerinde para veren tek takım Real Madrid ve bunu karşılayabilecek durumdalar.Ama Milan eline geçen bu parayı tüketip sahada istediğini alamadığı takdirde dar boğaza girecektir.Galliani'nin transfer piyasasındaki dehasını(!) göz önünde bulundurursak paranın ne kadar iyi kullanılacağını tahmin etmek zor değil.

Gourcuff'un Milan'a kırgın olduğu biliniyor.Ayrıca Bordeaux'un 15 milyon € karşılığında bonservisini alma hakkı bulunuyor.Avrupa'nın başka bir devi istediği takdirde onu kapabilir veya Milan'ın onu takıma döndürmek için büyük fedakarlıklarda bulunması gerekebilir.

GeNç KaRTaL
18.Ocak.2008, 01:15

Evet para gerçekten mest edici bir rakam ama Milan Kaka'nın yerini doldurabilir mi gerçekten büyük soru işareti.Geçen sene sakatlıklarla boğuştuğu için Milan ligi 5. tamamladı.Her sene en az yarı final yaptığı ŞL'den erken elendi.Bu sene sezon başında tam hazır değildi;takım yine zorlandı. Juventus maçında Kaka yoktu.O kadar eksiğine rağmen Juve'ye 4-2 yenildiler.Yani Kaka giderse boşluğu doldurulabilir mi bilemiyorum.Kulübün bu paraya çok ihtiyacı var mı onuda bilmiyorum..

deniz.91
18.Ocak.2008, 01:24
O paraya milan çok iyi simler alabilir kanımca bu transfer gerçekleşek gibi

BaFraLı
18.Ocak.2008, 01:35
Southend United karşılaşmasında ön çapraz bağları kopan Joe Cole'un sezonu kapattığı açıklandı.

Yapılan değerlendirmelerden sonra bu sabah başarılı bir operasyon geçiren Chelsea ve İngiltere milli takımı orta saha oyuncusu Joe Cole, sezonun geri kalan kısmında forma giyemeyecek.

Antrenör Luis Felipe Scolari ise oyuncusu ile ilgili, "Joe Cole'un böyle bir sakatlık geçirmesine çok üzgünüm. Sezonun en önemli döneminde, benim için ve kulüp için çok önemli bir oyuncuyu kaybetmemiz hayal kırıklığı yarattı." dedi.

"Her şeye rağmen onun ruhu ile birlikte Chelsea'ye eskisinden daha güçlü döneceğine inanıyorum."

Bu sezon 20 kez forma giyen Joe Cole ağları üç kez havalandırmıştı.

Chelsea'de daha önce Essien sezonu kapatmıştı. Joe Cole'dan gelen kötü haber ile de sıkıntı yaşayan Chelsea ilerleyen günlerde zorlanacak gibi gözüküyor.

goal

Del Piero_10
18.Ocak.2008, 01:38
O paraya milan çok iyi simler alabilir kanımca bu transfer gerçekleşek gibi

Öncelikle Beckham'ın transferini gerçekleştirmek istiyorlar.:rolleyes:
Adebayor uzun zamandır istedikleri bir oyuncu.Arsenal kapıyı 35 milyon € dan açıyor.O olmazsa Drogba'ya yönelecekler ama onun için ödeyecekleri rakam daha az olmayacaktır.Clichy'den bahsediliyor ki Wenger'in onu da 20 milyon € dan aşağı bırakacağını düşünmek hata olur.Defans için ise Maldini'nin yerine Chelsea'den Brezilyalı Alex'i alarak transferi bitirmek istiyorlar.Chelsea'nin onun için istediği rakam 15 milyon €.Bunları aldıktan sonra geriye fazla bir şey kalmıyor ve Pirlo'nun dünya kupasından sonra tamamen kaybolduğunu göz önüne aldığımızda takımı sürükleyen tek futbolcunun kaybına değer mi? Bence hayır.

TaşkınMahmut
18.Ocak.2008, 01:40
VE BERLUSCONİ ONAYI VERDİ!

Berlusconi onayı verdi! İtalya Birinci Futbol Ligi (Serie A) takımlarından AC Milan'ın Başkanı Silvio Berlusconi,İngiliz ekibi Manchester City'nin Brezilyalı yıldız Kaka için yaptığı teklifin geri çevrilemez olduğunu söyledi.

Aylardır İngiliz ekibi Manchester City'nin İtalyan ekibi AC Milan'da forma giyen Brezilyalı yıldız Kaka'yı transfer etmek istediği iddia ediliyordu. Ancak son günlerde bu konu iddia olmaktan çıktı ve resmi ağızlar tarafından da doğrulandı. Milan Kulübü Başkanı Berlusconi Manchester City'nin Kaka'yı istediğini doğrulayarak, "Manchester City inanılmaz bir teklif yaptı. Astronomik rakamlar öneriyorlar. Bu teklife hayır dersek ileride Kaka'yı bedelsiz satmak zorunda kalabiliriz" dedi.

İngiliz ekibinin Kaka için Milan'a 110 milyon euro'dan (yaklaşık 220 milyon TL), futbolcuya ise haftalık yaklaşık 350 bin euro (750 bin TL) önerdiği iddia ediliyor.

Kaynak: Futbolgundem.com & Sporx.com

Sir FRD
18.Ocak.2008, 04:06
bu İngiltere Joe Cole'a gereken değeri vermiyordu bence çok büyük yetenek ama kötü bir sakatlık yaşamış üzüldüm

Nocna Mora
18.Ocak.2008, 04:26
Bu ne ya herkes sezonu kapıyor..

gerrrard
18.Ocak.2008, 04:27
Tüm futbolculara nazar değdi herhalde. :D

Addolorato
18.Ocak.2008, 07:25
Middlesbrough forması giyen milli futbolcumuz Tuncay Şanlı, kulübün taraftarları tarafından yılın futbolcusu seçildi.

Tuncay, FIFA'nın milli takımımıza layık gördüğü 'Fair Play' ödülünü almak için Zürih'te bulunduğundan ödülünü takım kaptanı Emanuel Pogatetz kabul etti. Middlesbrough'un başarılı stoperi ödülü aldıktan sonra yaptığı konuşmada milli oyuncumuza övgüler yağdırarak, "Tuncay gerçekten çok pozitif ve hırslı bir karaktere sahip. Enerjisini ve hırsını sahaya da yansıtmasını bilen mükemmel bir lider aynı zamanda. Bu ödül onu çok mutlu edecek. Umarım benim gibi uzun yıllar bu formayı giyer ve burada olmaktan ötürü mutluluk duyar" diye konuştu. Bu arada Boro'nun 24 yaşındaki file bekçisi Ross Turnbull da 'yılın genç oyuncusu' seçildi

Kaynak: tümspor.com

deniz.91
18.Ocak.2008, 07:27
Tebrik ederim Tuncayı gerçekten onu artık daha iyi takımlarda görmek istiyoruz en azından ir basamak daha iyi takımlard aolmalı everton tottenham gibi

Alicanfmfan
18.Ocak.2008, 08:11
Cesur yürek ödüller topluyor , Zürich e gitmiş bi ödül için İngiltere'de ödül almış :D

Del Piero_10
18.Ocak.2008, 17:45
http://www.tuttosport.com/images/27/C_3_Media_664827_immagine_l.jpg

bugra 1905
18.Ocak.2008, 18:07
Kaka-Robinho-Jo Hücüm Hattı Dehşet Olur Manchester.City İçin Ama Milan İçin Tam Bir Soru İşareti Bana Kalırsa Satmalı Çünkü Bir Çok Kaliteli Adam Alırlar

bugra 1905
18.Ocak.2008, 18:21
Tuncayı Büyük Takımlarda Görürüz İnşallah Kendisi Çok Beğendiğim Bir Oyuncu

Muhammet Celik
18.Ocak.2008, 18:29
Tuncay Şanlı'yı Tottenham Hotspur'da forma giyerken görmek çok istiyorum.

tosunpasa
18.Ocak.2008, 18:30
Hakettiği yerlere yavaş yavaş ulaşacak inşallah Tuncay Şanlı..

Muhammet Celik
18.Ocak.2008, 18:51
Man. City lafla peynir gemisini yürütmeye çalışıyor ama bilmiyor ki yürüyemeyeceğini. Roman Abramoviç geldiğinde reklam yaparak ben bunu alacam demedi gitti takır takır paraları saydı aldı. Şuana kadar Man. City adam gibi bir tane transferi var o da Robinho gerisi beş kuruş edecek futbolcular değil. Hep reklam yaparak ben bunu alacağım yok ben onu almayacağım bunu alacağım ile olmuyor. Futbol piyasasında teklif etmediği futbolcu kalmadı.