PDA

View Full Version : İngiltere Premier Lig Geçmiş Sezonlar

Pages : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 [32] 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50

El Barto
10.Şubat.2008, 03:28
Veya David Moyes örneği takımı alt sıralrdan alıp Everton'u ligin üst sıralarını zorlayacak hale getirdi bence başarı budur..

Porto ile yaptığının bundan ne farkı vardı Oğuz?

Oghuse
10.Şubat.2008, 03:30
World Class kısmına Chelsea'deki dili uzunluğyla geldi ama.. O zaman David Moyes'da World Class diyelim mi?

nerazzuri
10.Şubat.2008, 03:31
Valencia'yı Cl şampiyonu yapmak mı? Şaka heralde bu. Ayrıca Mourinho'yu kıyasladığın adam Benitez. Porto'yu yoktan var edip Uefa ve CL şampiyonu yapsın Benitez. Ayrıca Liverpool'daki durumu ortada ben o adama teknik adam demem.

El Barto
10.Şubat.2008, 03:32
World Class kısmına Chelsea'deki dili uzunluğyla geldi ama

Haır ayrıldıgımız nokta bu Chelseaye world class olduğu için geldi.

Oghuse
10.Şubat.2008, 03:41
Valencia'yı Cl şampiyonu yapmak mı? Şaka heralde bu. Ayrıca Mourinho'yu kıyasladığın adam Benitez. Porto'yu yoktan var edip Uefa ve CL şampiyonu yapsın Benitez. Ayrıca Liverpool'daki durumu ortada ben o adama teknik adam demem.

Porto'nu CL ŞAmpiyonu olduğu sezon
Grubu Madrid

Deniz
10.Şubat.2008, 03:46
Benitez'de istikrar yok bir kere Oğuz abi.:) Mourinho bunu yakalamıştı.

deniz.91
10.Şubat.2008, 03:53
Chelsea mourinho gibisini zor bulur bidaha biraz süpriz oldu baan göre bu karar hemde keşke fatih terimi getirseler:)

JunkChorn
10.Şubat.2008, 03:54
Aragones kovulur, Scolari Fenerbahçe'ye gelir.
Fatih Terim Chelsea'ye gider, milli takıma Bülent Uygun gelir.

Önümüzdeki 10 gün hatta hazırlık maçı kötü geçerse daha uzun süre bunları yazacaklar.

Onurap
10.Şubat.2008, 03:59
Aragones kovulur, Scolari Fenerbahçe'ye gelir.
Fatih Terim Chelsea'ye gider, milli takıma Bülent Uygun gelir.

Önümüzdeki 10 gün hatta hazırlık maçı kötü geçerse daha uzun süre bunları yazacaklar.

Güzel.. :)

Mourinhonun chelsea oynattığı oyun beni uyutuyordu interdede pek heyecan veren bir futbollrı yok..

Portoki başarısından onun dışında gelişen etmenlerde var tabi kadro kalitesi vs..

Şimdi gitsin portoyu adam etsin görelim..
Fatih terim olayı gibi oyuncular yönünden ve diğer yönlerden her türlü şans yaver gitti terim için uefayı aldı..2. gelişinde ne yapabildi terim imkanlarda vardı yanlış transferler yaptı.

M.city parası var ama kadrosu chelse kadar iyi değilki Chelseanin zaten abrahomic geldiğinden beri şampiyonluğa oynayacak kadrosu var..

Addolorato
10.Şubat.2008, 04:02
Fatih Terim gibi motivasyon ile takım yürüten teknik direktörler yabancı takımlarda pek iş yapamaz bence :) Scolari'ye daha çok sabır gösterilmeliydi bence en az sezon sonuna kadar.

Bordo61Mavi
10.Şubat.2008, 04:05
Istatiksel olarak bakarsak Avram Grant basariliydi. Scolariden 5 kat daha iyi bi hoca bana gore.

Yollanmasi bi hataydi, geri gelmesi en buyuk hata olur

Deniz
10.Şubat.2008, 04:08
Güzel.. :)

Mourinhonun chelsea oynattığı oyun beni uyutuyordu interdede pek heyecan veren bir futbollrı yok..

Portoki başarısından onun dışında gelişen etmenlerde var tabi kadro kalitesi vs..

Şimdi gitsin portoyu adam etsin görelim..
Fatih terim olayı gibi oyuncular yönünden ve diğer yönlerden her türlü şans yaver gitti terim için uefayı aldı..2. gelişinde ne yapabildi terim imkanlarda vardı yanlış transferler yaptı.

M.city parası var ama kadrosu chelse kadar iyi değilki Chelseanin zaten abrahomic geldiğinden beri şampiyonluğa oynayacak kadrosu var..Arkadaşım zaten adam Porto'yu 0'dan adam etti.Sen daha gelsinde etsin diyorsun, İnter'e gelirsek; Takım oynamak istemiyor, içinde zaten oynama ruhu yoktu İnter'in.Ve Mourinho İnter'de daha kendi kadrosunu kuramadı.Abramoviç geldiğinde takımda yıldız yoktu, onlar genç yeteneklerdi.Oğuz abi paradan bahsetti, M.City'dede para var orada başlayın adam edin kolaysa.İşte Mourinho bunu başardı..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:

Istatiksel olarak bakarsak Avram Grant basariliydi. Scolariden 5 kat daha iyi bi hoca bana gore.

Yollanmasi bi hataydi, geri gelmesi en buyuk hata olurGrant güzel teknik adamdı tabii, takım daha teknik direktör değişikliğini atlamamıştı ve sorunlar vardı.. Drogba vs vs.Bu sebeblerden dolayı başarıyı yakalayamadı.Aralarındaki bağ iyi kurulamadı.Scolari ise alternatif olarak getirildi zaten, uzun süreli bir başarı beklenmiyordu.. Avrupa Şampiyonası biter bitmez kimi getirsek diye acele ile aldılar..

Addolorato
10.Şubat.2008, 04:12
Arkadaşım zaten adam Porto'yu 0'dan adam etti.Sen daha gelsinde etsin diyorsun, İnter'e gelirsek; Takım oynamak istemiyor, içinde zaten oynama ruhu yoktu İnter'in.Ve Mourinho İnter'de daha kendi kadrosunu kuramadı.Abramoviç geldiğinde takımda yıldız yoktu, onlar genç yeteneklerdi.Oğuz abi paradan bahsetti, M.City'dede para var orada başlayın adam edin kolaysa.İşte Mourinho bunu başardı..

İşte ben buna gülerim ;)

Mourinho geldiğinde takımda hali hazırda ;

Arjen Robben
Drogba
Lampard
Claude Makalele
Adrian Mutu
Petr Cech
Gudjohnsen
Joe Cole
John Terry
William Gallas
Mateja Kezman

bulunuyordu bunlarmı genç yetenek.

nerazzuri
10.Şubat.2008, 04:16
İşte ben buna gülerim ;)

Arjen Robben
Drogba
Lampard
Claude Makalele
Adrian Mutu
Petr Cech
Gudjohnsen
Joe Cole
John Terry
William Gallas
Mateja Kezman

bulunuyordu bunlarmı genç yetenek.
Çok mu yaşlılardı acaba Eralp?

Deniz
10.Şubat.2008, 04:23
İşte ben buna gülerim ;)

Arjen Robben
Drogba
Lampard
Claude Makalele
Adrian Mutu
Petr Cech
Gudjohnsen
Joe Cole
John Terry
William Gallas
Mateja Kezman

bulunuyordu bunlarmı genç yetenek. Benim demek istediğim, yaşlı değiller manasında.Bende buna gülerim bana burdan yaşlıları çıkarırmısın tek tek? Hazırda diyorsunda, her teknik adam yapar o zaman sonuçta hazırya takım.;;)

Addolorato
10.Şubat.2008, 04:32
Hali hazır demek takımda bulunan demek sen okudugunu anlamıyorsan ben ne yapayım.

Since-1907
10.Şubat.2008, 04:32
Çok şaşırdım ama bu Chelseayi bence kurtarmaz..

Deniz
10.Şubat.2008, 04:35
Hali hazır demek takımda bulunan demek sen okudugunu anlamıyorsan ben ne yapayım. Yukarıdaki tartışmalara yazdın kadroyu, yukarıdaki tartışmalarda Mourinho'nun yapabileceği başarılar.Ben onun için böyle cevap yazdım..

Neyse, daha tartışmaya gerek yok kimseyle.Düzgün bir şekilde yaptık.Uyarı almayalım.

Fernando Gago
10.Şubat.2008, 05:13
Süpriz olmadı açıkcası takım çok kötü gidiyordu fatura Scolari'ye çıkmış ...

Bordo61Mavi
10.Şubat.2008, 05:23
Deniz , Grant geldiginde sampionluk coktan kacmisti ellerinden, Manchester kimseye vermezdi

Deniz
10.Şubat.2008, 05:26
Ama Şampiyonlar Ligi gibi önemli bir kupa vardı önünde.

Emurafu
10.Şubat.2008, 06:16
Adı yakında Fenerbahçe ile anılmaya baslar..Hatta fenerbahce'ye falanda gelirse hiç şaşırmam..Zaten son yıllarda hep gündeme geliyordu..

Onurap
10.Şubat.2008, 06:35
Scolari zico tarzında bir teknik direktör..Oyuncularla iyi anlaşırsa özellikle brezilyalılarla faydalı olur Fenerbahçeye..

gerrrard
10.Şubat.2008, 07:07

Bencede durum ortada nede olsa Chelsea'yi 2 maçtada yendik. Chelsea'ye 5 puan fark attık. :icon_cool:

Manu'nun tek rakibiyiz. Şampiyonlar Ligi'nde son 4 yılda 2 final 1 yarı final oynadık(O yarı finalde hakemler sayesinde zaten.) O yüzden bence de durum ortada. :)

Emurafu
10.Şubat.2008, 07:14
Scolari zico tarzında bir teknik direktör..Oyuncularla iyi anlaşırsa özellikle brezilyalılarla faydalı olur Fenerbahçeye..Onur haklısın..Benim tahminim fenerbahçe'ye gelecek..

Deniz
10.Şubat.2008, 07:25
Yahu Aragones'in 2 yıllık sözleşmesi var fesh edilirse, büyük miktarla para ödenecek.Fenerbahçe'ye getirilmez.Aragones kalacak.

Addolorato
10.Şubat.2008, 07:27
http://tbn3.google.com/images?q=tbn:PStDhZYY0_g6TM:http://resimler.haberler.com/haber/551/aragones-ten-fenerbahce-aciklamasi_o.jpg (http://images.google.com.tr/imgres?imgurl=http://resimler.haberler.com/haber/551/aragones-ten-fenerbahce-aciklamasi_o.jpg&imgrefurl=http://www.haberler.com/aragones-ten-fenerbahce-aciklamasi-haberi/&usg=__uuFscF21YxV-FVJDBc3kRaUp0DA=&h=250&w=250&sz=42&hl=tr&start=31&tbnid=PStDhZYY0_g6TM:&tbnh=111&tbnw=111&prev=/images%3Fq%3Daragones%26start%3D18%26gbv%3D2%26nds p%3D18%26hl%3Dtr%26sa%3DN)

Şu tatlı dedecikten ne istiyorsunuz yahu :)

Oghuse
10.Şubat.2008, 16:48
Dün yazıcaktım internetim kesildi ve yarım kaldı Mourinho'da başarının devamı biraz şansına da denk geldi UEFA şampiyonu olduktan sonra ne oldu 2. Torba'dan Real Madrid, Marsilya ve Partizan'ın bulunduğu gruptan 2. olarak çıktı..Ve sırasıyla Lyon, Deportivo ve Finalde Monaco ile karşılaştı..İşte bunun için bu başarının tekrarı değildir..

barahir
10.Şubat.2008, 16:56
http://tbn3.google.com/images?q=tbn:PStDhZYY0_g6TM:http://resimler.haberler.com/haber/551/aragones-ten-fenerbahce-aciklamasi_o.jpg (http://images.google.com.tr/imgres?imgurl=http://resimler.haberler.com/haber/551/aragones-ten-fenerbahce-aciklamasi_o.jpg&imgrefurl=http://www.haberler.com/aragones-ten-fenerbahce-aciklamasi-haberi/&usg=__uuFscF21YxV-FVJDBc3kRaUp0DA=&h=250&w=250&sz=42&hl=tr&start=31&tbnid=PStDhZYY0_g6TM:&tbnh=111&tbnw=111&prev=/images%3Fq%3Daragones%26start%3D18%26gbv%3D2%26nds p%3D18%26hl%3Dtr%26sa%3DN)

Şu tatlı dedecikten ne istiyorsunuz yahu :)

Piyasadaki tek gülen fotoğrafı da bu galiba..

Scolari'ye aslında Fenerbahce daha önceden teklif yapmıştı ancak portekizde kalmayı tercih etmişti.. Büyük ihtimalle sezon sonuna gelir eğer gelecekse..

nerazzuri
10.Şubat.2008, 20:27
Teklifi reddederken Zico'yu önermiştir kendileri. Dipnot olarak geçmek istedim :D

TR.CaPTaiN
10.Şubat.2008, 20:31
Dudaklarınız uçuklayacak! 10 Şubat Pazartesi günü akşam saatlerinde Brezilyalı teknik direktörü Luiz Felipe Scolari'nin görevine son veren Chelsea'nin deneyimli çalıştırıcıya ödemek zorunda olduğu tazminat konusunda ilk spekülasyonlar yapılmaya başlandı.

Adayı derinden sarsan gelişme sonrasında The Mirror gazetesinde yer alan habere göre Chelsea Scolari'ya 9 milyon avro tazminat ödemeyi kabul etmiş durumda. 60 yaşındaki teknik adam devam eden 3 yıllık sözleşmesiyle Chelsea'den 21 milyon avro kazanacaktı.

Kulübü beş yıl önce satın alan Roman Abramovich'in bu rakamı ödemesiyle birlikte bu dönem içinde sadece tazminatlara ödediği rakam 38 milyon avro'ya ulaşacak.

Sporx.com

Del Piero_10
10.Şubat.2008, 20:42
Luiz Felipe Scolari’nin Chelsea’den kovulmasından sonra, pek çok teknik adamın adı Chelsea ile anılmaya başladı.

Bunlardan birisi de 46 yaşındaki Hollandalı, Frank Rijkard. Rijkard, 2000 Avrupa Şampiyonası’nda Hollanda’yı yarı finale çıkarmıştı, Barcelona’nın başında ise iki La Liga şampiyonluğu ve bir Şampiyonlar Ligi Şampiyonluğu yaşadı.

Sky Sports News’ün haberine göre, Rijkard’ın menajeri, Hollandalı’nın Chelsea ile ilgilenebileceğini açıkladı.

Rijkard 2007/08 sezonunun sonunda Barcelona’dan ayrıldıktan sonra hiçbir takımı yönetmedi. Chelsea’nin resmi bir teklif yapması bekleniyor.

barahir
10.Şubat.2008, 20:46
Karısına verdiği Tazminata bakılırsa bu adam tazminatları pek de umursamıyo:)

sertanbaba
10.Şubat.2008, 21:22
Ben şampiyon yapar dedim ama onun yerine Riijkard getirirler.

sertanbaba
10.Şubat.2008, 21:26
Güzel transfer olur.

nerazzuri
11.Şubat.2008, 00:29
Sezon sonuna kadar anlaşılırsa iyi olur. Yine olur olmaz zamanda kovmamaları açısından diyorum. Ki Rijkard Chelsea için uygun bir teknik adam değil. Guus Hidding ve ya Luis Van Gaal cuk diye oturur ve yıllarca takımı sorunsuz yönetebilirler. Biraz akıl katarlar inşallah projelerinin içine.

ThersoN
11.Şubat.2008, 00:36
Zaten Rijkaard'ın menejerinin açıklamasına göre Chelsea'yi uzun vadede düşünüyoruz kabul ederlerse Rijkaard Chelsea başına geçebilir dedi

Hugo
11.Şubat.2008, 01:30
Chelsea Hiddink ile görüşüyor

İngiltere Premier Ligi takımlarından Chelsea internet sitesinde yaptığı açıklamada, Rusya Futbol Federasyonu'nun Guss Hiddink ile görüşmelerine izin verdiğini açıkladı.

NTVSPOR ve Ajanslar
Güncelleme: 17:12 TSİ 10 Şubat 2009 Salı
Chelsea Kulübü, yaptığı açıklamada, ''RFU, sezon sonuna kadar kulübün başına geçmesini istediğimiz Hiddink ile görüşmelere başlamamıza izin verdi. Hiddink de kabul ederse, Rusya Milli Futbol Takımı'nın yanı sıra sezon sonuna kadar bizimle de çalışacak'' denildi.

İngiltere Premier Lig takımlarından Chelsea yönetimi, Luiz Felipe Scolari'nin işine son verdikten sonra teknik direktör arayışına başladı. Barcelona'nın eski çalıştırıcısı Frank Rijkaard'a teklif götüren Premier Lig takımının diğer durağı, Fenerbahçe'nin eski teknik direktörlerinden, Rusya Milli Futbol Takımı çalıştırıcısı Guus Hiddink oldu.

Hiddink için Chelsea'ye yeşil ışık yakan RFU yönetimi de Hollandalı teknik adam ile görüşmelerin başlayabileceğini bildirdi.

HIDDINK'İN AÇIKLAMALARI
Hiddink de konuya ilişkin yaptığı açıklamada, Chelsea ile ilgilendiğini belirtmiş, kulübün Rus patronu Roman Abramovich ile özel ilişkisine değinmişti. Hiddink, Chelsea'ye giderse, Rusya Milli Takımı'nı çalıştırmaya devam edeceğini de vurgulamıştı.

Hollandalı teknik adam, ''Bu, alışık olmadık bir durum. Başka bir kulüp böyle bir teklifle gelseydi, cevabım derhal 'Hayır' olurdu. Ancak Chelsea söz konusu olunca, durum değişiyor'' ifadelerini kullanmıştı.

OVEREEM: RIJKAARD UZUN SÜRELİ ÇALIŞMAYI DÜŞÜNÜR
Rijkaard'ın danışmanı Perry Overeem, Chelsea'nin, Hollandalı teknik adama yaptığı teklife ilişkin İngiltere basınında yer alan iddiaları, Sky Sports News'e değerlendirdi.

İngiltere kulüplerinin maçlarını izlemeyi seven Rijkaard'ın, büyük bir Premier Lig taraftarı olduğunu belirten Overeem, ''Evet, Rijkaard da Chelsea'yi bir ve bir buçuk sezon değil, uzun vadede düşünüyor. Ancak bu, tarafların karşılıklı anlaşmasına bağlı'' dedi.

Overeem, Rijkaard'ın Avrupa'nın birçok kulübünden ciddi teklifler aldığını da ifade ederken, Chelsea'nin, bunlardan sadece biri olduğunu kaydetti..

Bordo61Mavi
11.Şubat.2008, 01:36
Gelebilcek en iyi teknik adamlardan biri :)

RaSenGan
11.Şubat.2008, 02:26
İşte Luiz Felipe Scolari'nin tazminatı!

Dudaklarınız uçuklayacak! 10 Şubat Pazartesi günü akşam saatlerinde Brezilyalı teknik direktörü Luiz Felipe Scolari'nin görevine son veren Chelsea'nin deneyimli çalıştırıcıya ödemek zorunda olduğu tazminat konusunda ilk spekülasyonlar yapılmaya başlandı.

Adayı derinden sarsan gelişme sonrasında The Mirror gazetesinde yer alah habere göre Chelsea Scolari'ye 9 milyon avro tazminat ödemeyi kabul etmiş durumda. 60 yaşındaki teknik adam devam eden 3 yıllık sözleşmesiyle Chelsea'den 21 milyon avro kazanacaktı.

Kulübü beş yıl önce satın alan Roman Abramovich'in bu rakamı ödemesiyle birlikte bu dönem içinde sadece tazminatlara ödediği rakam 38 milyon avro'ya ulaşacak.

10.02.2009
Kaynak : Sporx.com dış haberler

Alicanfmfan
11.Şubat.2008, 02:33
Adam hayatını kurtardı yahu :D

bugra 1905
11.Şubat.2008, 03:55
Halleri Harap Umarım Toparlanırlar

Deniz
11.Şubat.2008, 05:47
Scolari itibarı açısından sıkıntı çekti sadece, para konusundan herhangi bir sıkıntısı yok.

BeaT
12.Şubat.2008, 03:39
http://www304.mackolik.com/img/haberbuyuk/g/guushiddink110209_yB.jpg

Rusya Milli takım teknik direktörü Guus Hiddink, Scolari ile yolları ayıran İngiliz devi Chelsea'nin teklifini kabul ettiğini ve önümüzdeki haftadan itibaren göreve başlayacağını açıkladı.

Chelsea kulübünün resmi internet sayfasından yapılan açıklamada, "Guus Hiddink'in sezon sonuna kadar takımın teknik direktörlüğüne getirildiğini duyurmaktan sevinç duyarız. Bu haftasonuna doğru kendisi oyuncularımızla tanışacak. Rusya Futbol Federasyonu'na bu fırsatı vermesinden ve gösterdiği anlayıştan dolayı teşekkür ederiz" denildi.

Chelsea kulübünün sahibi Rus iş adamı Roman Abramovich'le yakın ilişkiler içinde olan Hollanda'lı teknik adam ise, Radio 538'e yaptığı açıklamada şunları söyledi:

"Birkaç gün içinde Londra'da olacağım ve önümüzdeki haftadan itibaren de sahaya ineceğim. 1 hafta içinde takımı hazırlamak yeterli bir süre değil ancak bu istisnai bir durum. Chelsea iyi oyunculara sahip bir takım. Form seviyelerinin yüksek olduğunu düşünüyorum ve bu da işimi kolaylaştıracak.

Bu arkadaşlık için yapılmış bir iyilik. Abramovich Rusya futbolu için çok şeyler yaptı ve ben de bunun karşılığını vermek istiyorum. Bana teklifte bulunmak için kişisel ricada bulundu."

Rusya Milli takımıyla 2010 Dünya Kupası bitimine kadar mevcut sözleşmesi bulunan tecrübeli teknik adamın, ilk etapta sezon sonuna kadar Londra temsilcisinin başında olacağı ancak sonrasının ise henüz netlik kazanmadığı belirtildi.

Hiddink bu konuyla ilgili yaptığı açıklamada ise şunları söyledi:

"Rusya Milli takımındaki görevi bırakmam söz konusu bile değil. Bu görevi aldığım zaman çok uzun süreli bir projenin içine girdik ve bunu bitirmeden de ayrılmak istemiyorum.

Chelsea'deki durumu gelince de iki senaryo var: Herşey kötü gider ve bana doğuya geri dön derler, ya da herşey iyi gider. Ancak ben bu kadar ilerisini düşünmüyorum."

1998 yılında Hollanda'ya, 2002 yılında da Güney Kore'ye Dünya Kupası'nda yarı final sevinci yaşatan Hiddink, 2006 yılında ise çalıştırdığı Avustralya Millli takımını tarihinde ilk kez Dünya Kupası finallerine taşımış ve oynattığı futbolla göz doldururken; 2. turda İtalya'ya tartışmalı bir maç sonrası elenmekten kurtulamamıştı.

27 yıllık teknik direktörlük kariyeri oldukça parlak olan ve De Graafschap, PSV Eindhoven, Fenerbahçe, Valencia, Real Madrid ve Real Betis kulüplerinin de teknik patronluğunu yapan Hiddink, PSV Eindhoven'la sayısız şampiyonluklar yaşarken, 2006 Dünya Kupası'nın ardından Rusya Milli takımındaki görevine başlamıştı.

Alıntı:Mackolik.com

Deniz
12.Şubat.2008, 03:45
Camiamız adına çok güzel oldu, gençlere önem veren bir isim.Umarım başarılı oluruz :)

gerrrard
12.Şubat.2008, 04:27
Müthiş bir isim gelmiş Chelsea'nin başına. Eğer yine başarı gelmezse sorun takımdadır.

Fernando Gago
12.Şubat.2008, 04:56
Scolari de üst düzey bir teknik adamdı ama tutmadı Yine de Hiddink daha başarılı olacaktır

deniz.91
12.Şubat.2008, 16:50
Kaliteli bir teknik direktör başarılı olacaktır bu kez kanımca

jarosik_61
12.Şubat.2008, 17:05
chelsea-liverpool maçında futboldan çok ben spikere takıldım.liverpoolun slovak futbolcusu sktrel(şıktrıl diye okunuyo) adama maç boyu skörtul dedi adama pokemon ismiyle hitap etti.önümüzdeli yıl bari tv 8 alsın yayın haklarını fox da olmuyo ya

Del Piero_10
12.Şubat.2008, 21:48
Takımda kalmak istediğini belirten tecrübeli oyuncu Ryan Giggs, sözleşmesini 2010 yılı sonuna kadar uzattı.

35 yaşındaki tecrübeli orta saha oyuncusu 1991’de geldiği Manchester United’da 787 maça çıkarak bir rekorun sahibi oldu. Sezon sonunda futbolu bırakacağı yönünde çıkan haberleri yalanlayan Giggs, United’da kalmak istediğini ifade etti.

“Bu sezon sonunda emekli olmayacağım. Bırakacağım yönünde çıkan haberler gerçeği yansıtmıyor. Kulübümle yeni sözleşme için görüşmeler sürüyor. Umarım görüşmelerden olumlu bir sonuç çıkacak “

“İşler çok iyi gidiyor ve oynadığım futboldan çok keyif alıyorum. Daha önce hiç bu kadar istekli ve yetenekli bir kadroyla oynamamıştım. Niyetim bir yıl daha United’a hizmet etmek “

Tecrübeli oyuncu Manchester United ile olan sözleşmesini 2010 yılına kadar uzatan imzayı attığı açıklandı.

759 kez Manchester United forması giyen ve kulübün sembol isimlerinde birisi olan Bobby Charlton da tecrübeli oyuncudan övgü dolu sözler sarf etti.

“Ryan gerçek bir profesyonel. Yaşam biçimi ve kariyeriyle genç oyunculara örnek gösterebileceğiniz bir isim. Hala genç bir futbolcu gibi mücadele etmesi de takım için büyük fayda sağlıyor. Takımda kalması United’a büyük katkı sağlar “

Del Piero_10
12.Şubat.2008, 21:49
Arsenal'in, kulübü olmayan Ganalı yıldıza teklif götürmeyi plânladığı söyleniyor.

İngiliz gazetesi The Independent'ın haberine göre, Arsenal, eski Juventuslu oyuncu için bir hamle yapmaya hazırlanıyor.

Portsmouth ve Tottenham olmamıştı

28 yaşındaki oyuncu geçen sezon sonunda Fenerbahçe'den ayrıldığından beri boşta ve Avrupa'da birçok kulüple deneme antremanlarına çıktı.

Futbolcuyla en ciddi ilgilenen kulüp, Inter'e giden Sulley Muntari'nin yerini doldurmak isteyen Portsmouth idi. Ancak bu transfer gerçekleşmediği gibi, Tottenham idmanlarında Redknapp'ı etkilemeyi başaramayan Appiah, Londra kulübüne de transfer olamadı.

Wenger ilgileniyor

Ancak şimdi, Arsene Wenger'in Ganalı oyuncuya bir şans vermesi gündemde. Arsenal, orta sahanın ortasında tecrübeli ve güçlü oyuncu konusunda kadro derinliğine sahip değil.

Eğer kırmızı beyazlılar Appiah'a bir teklif yaparsa, bu, oyuncunun performansına göre uzatılabilecek, kısa süreli bir kontrat olacaktır.

KaPaLı
12.Şubat.2008, 21:51
7-8 aydır topa ayağını değdirmeyen oyuncuyu alırmı Arsenal. :)

El Barto
12.Şubat.2008, 21:53
Oooo kaynağı nedir acaba bu haberin tipik Türk medyası işine benziyor :icon_lol:

Aşk-ı Şehir
12.Şubat.2008, 22:02
Arsenal ne olur beni de al! :D Bak daha Pazar günü maç yaptım.:n:

İşin şakası bir yana Arsenal bence almaz Appiah'ı.:)

KanaKe
12.Şubat.2008, 22:42
Chelsea'de sorun Abramovich'te takimi kendi istedigi gibi yönetiyor sürekli oyuncu transfer ediyor yap boz gibi oynuyor takimla, su halde hicbir teknik direktör Chelsea'de basarili olamaz.

KanaKe
12.Şubat.2008, 22:42
Bence olabilir. Arsenal kisa süreli bir kontrat imzalatabilir deneme amacli olarakta yedekler liginde oynar.

Addolorato
12.Şubat.2008, 22:48
Oooo kaynağı nedir acaba bu haberin tipik Türk medyası işine benziyor :icon_lol:

Dı İndıpendınt'ın haberiymiş Emre abi :icon_neutral:

Sekopej
12.Şubat.2008, 22:48
Appiah'a sözleşme imzalatacak kulübün öncelikle Fenerbahçe'ye tazminatı ödemesi gerekiyor. Parayı versinler de Appiah nerede oynarsa oynasın.:p

RoSeSHaH
12.Şubat.2008, 22:58
Ranieri, Mourinho, Scolari...

Şimdi de Hiddink.

Başarı yine yok. Sebep bence de Abramovich'in yönetime çok karışması ve takımda bunun sorun yaratıyor olması.

KaPaLı
12.Şubat.2008, 23:03
Serkan o konu çok karışık. 4,5 milyon Euro ödemesi lazm ama Fenerbahçe CAS'a gitti daha yüksek ödenmesi için. Appiahta ödememek için başvurdu :D Onu alacak takım en az 7,5 milyon euroyu gözden çıkaracak bir kere. CAS olumlu karar çıkarabilir Fenerbahçe aleyhine

El Barto
12.Şubat.2008, 23:06
Dı İndıpendınt'ın haberiymiş Emre abi :icon_neutral:

kaçırmışım orayı. :) Acaba Türk bir çalışanı var mı?:icon_cool:

KaPaLı
12.Şubat.2008, 23:09
Yaa Appiah'ın Managerini gördünüzmü siz hiç ? :D Onun haber çıkarma olasılığı %1.000.000

Adı Tribery googledan arayıp bakabilirsiniz.

Sekopej
12.Şubat.2008, 23:09
FIFA'da davayı Fenerbahçe kazanmıştı. CAS'da da aksi bir durum çıkmaz, çünkü sözleşmesi devam ederken bırakıp giden Appiah. O kadar yüksek bir ücret alınmaz muhtemelen uzlaşın denilir.

Ama bence davanın kazanılması önemli, para çok da önemli değil. Aurelio davasını da kazanırsak bir daha sözleşmesi devam ederken bırakıp giden bir oyuncu olabilecek mi görürüz. Bir nevi itibar meselesi bu davaların kazanılması.

Ortega davasında da 11 milyonluk tazminat çıkmıştı, bunu ödeyemedikçe futbol oynayamadı Ortega ve en son çare uzlaştılar. Paranın tamamı alınamadı ama Ortega Arjantin'in 10 numası olarak ileriye gideceği dönemde geriye doğru gitti.

Bedlamite
12.Şubat.2008, 23:15
FIFA'da davayı Fenerbahçe kazanmıştı. CAS'da da aksi bir durum çıkmaz, çünkü sözleşmesi devam ederken bırakıp giden Appiah. O kadar yüksek bir ücret alınmaz muhtemelen uzlaşın denilir.

Ama bence davanın kazanılması önemli, para çok da önemli değil. Aurelio davasını da kazanırsak bir daha sözleşmesi devam ederken bırakıp giden bir oyuncu olabilecek mi görürüz. Bir nevi itibar meselesi bu davaların kazanılması.

Ortega davasında da 11 milyonluk tazminat çıkmıştı, bunu ödeyemedikçe futbol oynayamadı Ortega ve en son çare uzlaştılar. Paranın tamamı alınamadı ama Ortega Arjantin'in 10 numası olarak ileriye gideceği dönemde geriye doğru gitti.
evet kesinlikle doğru önlem ve itibar açısından çok önemli..Hem dünyada hem Türkiye'de bu türlü durumlar için örnek davalar arasında yer alıyor Ortega'nın davası.. Appiah a cıkan karar ve CAS a gidilmeside aynı şekilde bir işlemdir eğer Appiah ı transfer etmek isterse herhangi bir takım bonservis bedeli niyetine tazminata maruzdur..O nedenden dolayı Appiah ın klüp bulma şansı bana göre cok yüksek değildir kaldı ki bulsun ister R.Madrid ister Arsenal ister Suwon ben parama bakarım arkadaş :D

Fernando Gago
13.Şubat.2008, 01:12
Appiah mahkemelik bir oyuncu Arsenal'in bu transfer için tekrar tekrar düşünmesi lazım

Fernando Gago
13.Şubat.2008, 01:13
Futbolu bıraksa da büyük ihtimalle Klüpte başka görevlerde yer alacak o yüzden imzalamış olması normal

Addolorato
13.Şubat.2008, 02:11

Şimdi de Hiddink.

Başarı yine yok. Sebep bence de Abramovich'in yönetime çok karışması ve takımda bunun sorun yaratıyor olması.

Mourinho dönemine başarısız demek hatalı olur bence.

Hiddink Rusya ile Chelsea'yi ortak çalıştıracak umarım iki tarafıda iyi yönetir. Başarılar kendisine.

Bekq
13.Şubat.2008, 02:27
Yakında Chelsea Fatih Terim'ede teklif yaparsa şaşırmam.:zuhaha

Deniz
13.Şubat.2008, 02:41

Şimdi de Hiddink.

Başarı yine yok. Sebep bence de Abramovich'in yönetime çok karışması ve takımda bunun sorun yaratıyor olması.Arkadaşım, Mourinho zamanında başarısız olduğu kanaatine nasıl vardın?

@Jay CutLer;

Haklısın.

JunkChorn
13.Şubat.2008, 03:41

Şimdi de Hiddink.

Eğer Mourinho döneminde de başarısız ise ben bi'şey bilmiyorum:)

Del Piero_10
13.Şubat.2008, 14:04
Bu sezon Manchester United'la Premiership'te oynadığı iki maçı da kazanarak ligin flaş takımı olduğunu herkese kanıtlayan Manchester City'de Sven-Goran Eriksson, havasını atıyor. İsveçli çalıştırıcı, gazetecilerin kendisine, "Manchester United'ı yenmenin formülü nedir?" şeklindeki sorusuna bakın nasıl yanıt verdi:

"Cristiano Ronaldo’nun önünü kesersen, United’ı yenersin, bu kadar basit. Ama tabii ona önlem almak için çok çalışmak lazım. Eğer United’da Ronaldo, Arsenal’de Fabregas gibi oyuncuların oynamalarına izin verirsen, sonuçlarına da katlanmak zorunda kalırsın. Bunlar dünya çapında oyuncular. Bu futbolculara karşı hazırlanırken, onları diğer futbolculardan ayıran özelliklerine karşı da hazırlanmak gerek. Bunların dışında takımımın başarısının altındaki asıl sır ise, biraz agresif futbol ve takım oyunu. Ama kimseye söylemeyin tamam mı?"

Cyzio
13.Şubat.2008, 14:46
Manchester'ı yenmek çok zor bir iş değil.Büyük maçlarda zaten Ronaldo bişey yapamadığı için zate etkisiz hale geliyor..

mr.green
13.Şubat.2008, 17:11
Genelde doğru bir tespit, ama her zaman işe yaramayabilir.

Fıratcan Alçınkaya
13.Şubat.2008, 17:32
küçük maçların büyük adamı C.Ronaldo ...

Fernando Gago
13.Şubat.2008, 17:37
Sistem Ronaldo üzerine kurulduğu için haklı olabilir ancak bu ManUtdnin kötü bi kadrosu olduğu anlamına gelmez sistem böyle...

El Comandante
13.Şubat.2008, 17:42
Cristiano Ronaldo´nun maclarini izlemeyenler hemen kücük maclarin adami yapmislar kendisini. (:

Son 2 senedeki istikrarini bir gözden gecirin,nasil oynamis bir gözden gecirin ondan sonra konusun bence.Yoksa anlamsiz kaliyor yorum.

Tabi ki bazen kötü de oynayacaktir,ama bu onun hakkinda kötü düsünmenizi gerektirmez,onun hakkinda tam bilgi sahibi olmak icin son 2 senede oynadigi futbola bakmaniz yeterli. (:

YusufT
13.Şubat.2008, 22:54
Emmanuel Adebayor bu yil müthis formda. Ligde tam 19 golü bulunuyor!!!

deniz.91
13.Şubat.2008, 23:58
Mesel Ronaldoyu durdurmakta zaten

REsist JuvE11
14.Şubat.2008, 01:57
küçük maçların büyük adamı C.Ronaldo ...

aynen katılıyorum..

ayrıca man utd yi yenmek için ronaldo yu değil,yaşlı ama fiziksel olarak bir çok genç topçuya taş çıkaran Ryan GIGGS efsanesini durdurmaları gerekir

Del Piero_10
14.Şubat.2008, 03:27
Geçen sezon 65 milyon pounddan fazla zarar eden Chelsea'de, bu paranın önemli bir miktarı Jose Mourinho ve Avram Grant'ın tazminat ödemelerine gitti...

Jose Mourinho and Avram Grant'tan ekipleriyle birlikte kurtulabilmek için, Chelsea, geçen yıl tazminatlara toplamda 23 milyon pound harcadı. Bu, kulübün maddi durumunu oldukça büyük sıkıntıya soktu.

Ancak geçen yıl 65.7 milyon pound bildirmesine rağmen durumdan memnun gözüken kulüp yetkilileri, "arka arkaya üçüncü sezonda da zararı azalttıkları" için mutlu.

Geçen yılki 23 milyondan sonra, Londra kulübü, şimdi de Luiz Felipe Scolari'ye 7.5 milyon pound tazminat ödeyecek.

Maddi kaynak sıkıntısı nedeniyle transfer yapamayan Chelsea'de, taraftarlar bu kayıplardan dolayı oldukça üzgün olmalı.

gerrrard
14.Şubat.2008, 18:20
kendi ellerinle birinciliği verirsen manchestera bir daha geri alman imkansız lig bir hafta sonrada bitsede 50 hafta daha oynansada şampiyon manchester olacak bence.en iyi savunma onlarda en iyi hücum onlarda en iyi td onlarda.

Her zaman geriden takip etmek en iyisidir. Sene sonunda görüşürüz o zaman. :icon_cool:

Vieri
15.Şubat.2008, 22:45
İngiliz orta saha oyuncusu, bu sezonu dört kupayı da kaldırarak bitirmek istediklerini söyledi.

http://futbol.turksportal.net/futbolhaber/29157

Bu mesaj Turksportal Haber Merkezi v0.5b tarafından otomatik oluşturulmuştur.

Vieri
15.Şubat.2008, 22:46
West Ham'lı oyuncu, sakatlığı sebebiyle sezonun geri kalanında forma giyemeyecek.

http://futbol.turksportal.net/futbolhaber/29158

Vieri
15.Şubat.2008, 22:47
İngiliz basınında çıkan haberlere göre Manchester City, Chelsea ve İngiltere kaptanı John Terry’i kadrosuna katmak istiyor. Mavi beyazlıların, Terry için 20 milyon poundu gözden çıkarttığı belirtildi.

http://futbol.turksportal.net/futbolhaber/29159

Vieri
15.Şubat.2008, 22:49
Arsenal ve İngiliz Milli takımının genç oyuncusu, takımıyla sözleşme yenilemeye hazırlanıyor. Walcott’un dört senelik kontrata imza atması bekleniyor.

http://futbol.turksportal.net/futbolhaber/29161

Del Piero_10
16.Şubat.2008, 01:16
Eski Chelsea kalecisi, Stamford Bridge’den kovulan Scolari hakkında konuştu.

Eski Chelsea file bekçisi Carlo Cudicini’ye göre, Scolari’nin Chelsea’ye gelmesi başlı başına bir hataydı.

İtalyan kaleciye göre, Brezilyalı bu iş için uygun değildi. Premier Lig deneyiminin olmaması, başarısız sonuçlara sebep oldu.

The Sunday Times’a konuşan Carlo şunları söyledi:

“Geldiği gün yanlış bir karar olduğunu anlamamıştım, çünkü onu henüz tanımıyordum. Şimdi büyük bir hata olduğunu anlıyorum.”

35 yaşındaki oyuncu ayrıca Scolari’nin Chelsea’ye gelmeden, fazla kulüp tecrübesi olmadığını belirtti.

“Uzun zaman boyunca milli takım çalıştırdı. Bu yüzden, kulüp tecrübesi yok.”

“O’nun için oldukça farklı bir kültürdü. İngiliz futboluna adapte olmakta zorlandı.”

“İyi bir insandı ama doğru kişi değildi.”

Scolari, Chelsea kariyerine iyi başlamıştı, ama sezon ortasında gelen başarısız sonuçlar kovulmasına sebep oldu.

Cyzio
16.Şubat.2008, 12:05
Cristiano Ronaldo´nun maclarini izlemeyenler hemen kücük maclarin adami yapmislar kendisini. (:

Ben hiç hatırlamıyorum Ronaldo'nun büyük takımlarla oynanan maçlarda-özellikle şl'de- maçın gidişatına etki edecek bir oyununu.Hatılıyorsan söyle de bilelim bizde..

ordulu5252
16.Şubat.2008, 12:13
Gerçektende büyük maçlarda o kadar etkili oynamıyor küçük takımlara gelince kendini ispatlıyor büyük maçlarda daha iyisini yapabilir istrse....
Birtek Ronaldoyu tutmakla olmaz bu işler Diğer oyuncular top oynamıyormu?

Roberto Baggio
16.Şubat.2008, 12:30
Ronaldo hiç bir büyük CL maçında veya İngiltere'de bir derbi maçında küçük takımlara yaptığı gösteriyi izleyemedik o yüzden Ronaldo'nun daha 100 fırın ekmek yemesi lazım...

gerrrard
16.Şubat.2008, 12:42

Son 2 senedeki istikrarini bir gözden gecirin,nasil oynamis bir gözden gecirin ondan sonra konusun bence.Yoksa anlamsiz kaliyor yorum.

Tabi ki bazen kötü de oynayacaktir,ama bu onun hakkinda kötü düsünmenizi gerektirmez,onun hakkinda tam bilgi sahibi olmak icin son 2 senede oynadigi futbola bakmaniz yeterli. (:

İzliyorum Barancım ve Ronaldo gerçektende küçük maçların büyük adamı. 2 yıldır izliyorum ve hiçbir büyük maçta birşey yaptığını görmedim.

El Comandante
16.Şubat.2008, 13:26
Ben hiç hatırlamıyorum Ronaldo'nun büyük takımlarla oynanan maçlarda-özellikle şl'de- maçın gidişatına etki edecek bir oyununu.Hatılıyorsan söyle de bilelim bizde..

Yahu gecen sene ManU Cl´de yari final oynadi.Burada en büyük pay Ronaldo ile Rooney´deydi.Roma maci,ilk Milan maci örnekleri.Aklimda degil maclar ama Ronaldo gecen sene ligde sag kanat olmasina ragmen 19 tane gol atmistir bir okadar da asist yapmistir.Önemli olan takimina olan katkindir,büyük mac kücük mac farketmez.Kaldi ki Ronaldo bu sene ilk defa bu kadar etkisiz oynadi,o da kendi mevkisinde oynamadigi icindir. ;)

Teker teker maclari sayacak degilim.Eger cok merak ediyorsan Ronaldo´yu ac ManU maclarini(son 2 senedeki) teker teker izle,hangi macta iyi oynamis teker teker not al.Ozaman anlarsin Ronaldo´nun takima katkisini. :0:

gerrrard
16.Şubat.2008, 13:54
Baran yeniden söylüyorum Ronaldo küçük maçların adamıdır. 2 yıldır izliyorum işte adamı takip ettim Youtube'dan vs vs...Yine aynı kanıya vardım. Küçük maçların adamı Ronaldo. Büyük maçlarda kendine güvenmediği için takıma hiçbir katkı sağlayamıyor. Roma maçında ise zaten fark olmuştu artık. ManUtd.'ın yeneceği belliydi zaten. Ronaldo'da bu yüzden kendine güvenerek iyi oynamıştı.

Dediği gibi Ronaldo'nun bu huyunu yenmesi lazım. Büyük maçlarda kendine güvenmesi lazım. Hatta Alex'i örnek alırsa daha iyi olur. Alex'de kendine güvenemiyordu CL'nde mesela. Ama bu huyunu yenmiş adam. Ronaldo'da yenerse büyük bir ihtimalle Dünya'nın gelmiş geçmiş en iyi kanatlarından biri olarak tarihe geçer.

semih5
16.Şubat.2008, 13:58
city sansa yenmis gelmis konusuo burda erikson.ronaldo su an dünyadaki en iyi kanat oyuncularindan biridir.

REsist JuvE11
16.Şubat.2008, 18:00
araba devrilince yol gösteren çok olurmuş

Vieri
16.Şubat.2008, 19:03
Henüz Liverpool`da ikinci yılını dahi doldurmayan El Nino, kulübün gelmiş geçmiş en iyi oyuncuları arasında yerini aldı.

http://futbol.turksportal.net/futbolhaber/29228

Vieri
16.Şubat.2008, 19:10
David James Premier Lig de 536. defa sahne alarak rekor kırdı.

http://futbol.turksportal.net/futbolhaber/29233

gerrrard
16.Şubat.2008, 19:55
1 Kenny Dalglish
2 Steven Gerrard
3 John Barnes

İlk 3 böyle olmuş. Normal sayılır ...

Vieri
17.Şubat.2008, 11:13
Manchester United’ın golcü oyuncusu Wayne Rooney, beş haftalık sakatlığının ardından, Çarşamba günü oynanacak Fulham maçıyla sahalara dönüyor.

http://futbol.turksportal.net/futbolhaber/29252

Vieri
17.Şubat.2008, 11:16
Blackburn Rovers’ta forma giyen tecrübeli defans oyuncusu Andre Ooijer, sezon sonunda PSV’ye dönmeyi düşünüyor.

http://futbol.turksportal.net/futbolhaber/29256

Vieri
17.Şubat.2008, 11:18
Yaklaşık bir aydır White Hart Lane’de deneme sürecinde bulunan Sırp oyuncu Darko Lazovic’in, Tottenham’a imza atmak üzere olduğu belirtildi.

http://futbol.turksportal.net/futbolhaber/29259

Vieri
17.Şubat.2008, 11:18
Chelsea’nin yeni teknik direktörü Guus Hiddink, takımda bir revizyon yapmayı düşündüğünü ve bu yüzden de gençlere yönelebileceğini söyledi. Hollandalı teknik adam takıma yeni, genç yüzler katmak istediğini de sözlerine ekledi.

http://futbol.turksportal.net/futbolhaber/29260

Vieri
17.Şubat.2008, 11:19
Geçtiğimiz sezon korkunç bir sakatlık geçiren Brezilya asıllı Hırvat yıldız Eduardo, Arsenal`ın Cardiff karşısında oynadığı Federasyon Kupası karşılaşmasında attığı iki golle geri döndüğünü resmen duyurdu.

http://futbol.turksportal.net/futbolhaber/29262

Aykan19o3
17.Şubat.2008, 14:23
Ronaldo dünyanın en iyi oyuncusudur kim ne derse desin..

Ayrıca Manchester United'ın oyun düzeni Ronaldo üzerine kurulu değildir. Sadece Ronaldo oynadığı maçlarda çok koşan, herzaman yer değiştiren, rakibi rahatsız eden bir futbolcu olduğu için oyun düzeni onun üzerine kuruluyormuş gibi görünüyor.

Örneğin dün Manchester United Ronaldo'suz Arsenal'ı ezerek 4-0 yendi.

Ayrıca dünkü maçtan sonra şu soruyu sormadan edemiyor insan ''Ya C.Ronaldo Olsaydı'' :)

Aykan19o3
17.Şubat.2008, 14:33
Arsenal'e Farklı Tarife

http://www.sporx.com/images/1/33/7716_B_manu.jpg

İngiltere Federasyon Kupası 5. tur maçında Manchester United sahasında Arsenal'i 4-0 mağlup ederek çeyrek finale yükseldi. Ev sahibi ekibe farklı galibiyeti getiren golleri 16. dakikada Ronney, 20 ve 74. dakikalarda Fletcher ile 37. dakikada Nani kaydetti. Maçın 49. dakikasında Arsenal'den Eboue kırmızı kartla oyun dışında kaldı.
Old Trafford'da oynanan maça fırtına gibi başlayan Kırmızı Şeytanlar, Rooney ve Fletcher ile arka arkaya 2 gol bularak ilk 20 dakikada 2-0 öne geçti. İlk yarının sonlarına doğru bir gol de Nani'den gelince ilk 45 dakika ev sahibi ekibin 3-0'lık üstünlüğüyle sona erdi. İkinci yarının hemen başında kırmızı kartla oyundan atılan Emanuel Eboue, Arsnel'i 10 kişi bıraktı. 10 kişi kalan rakibinin üstüne giden Manchester United, 74. dakikada Fletcher ile farkı 4'e çıkardı. Bu gol genç futbolcunun maçtaki 2. golü oldu. Bu andan sonra maçta başka gol olmadı ve ManU Old Trafford'da farklı kazanarak adını çeyrek finale yazdırdı.

16.02.2008 http://www.sporx.com/i/b.gif
Kaynak : Sporx.com

Resimler :

http://www.sporx.com/images/galeri/33/5272/O_7e0e837e05f8b24c0acf160a1dbdafbf.jpg

http://www.sporx.com/images/galeri/33/5272/O_9ae93ed7c489b33ae53e54288ddde9f8.jpg

http://www.sporx.com/images/galeri/33/5272/O_76c1e77123cc3a227422ca3cfe92cc3c.jpg

http://www.sporx.com/images/galeri/33/5272/O_a3beee46f04519cd6b11b398aae01aa5.jpg

http://www.sporx.com/images/galeri/33/5272/O_cb41db6ec95771db41248d946bd24ecd.jpg

http://www.sporx.com/images/galeri/33/5272/O_f38317ae98cae8d5f794374dd4e040c6.jpg

http://www.sporx.com/images/galeri/33/5272/O_20ebe817fb7cdf9ca8190f2b9e6c933f.jpg

http://www.sporx.com/images/galeri/33/5272/O_c90621e7254d19151ac21f92bbe1b648.jpg

http://www.sporx.com/images/galeri/33/5272/O_7ffb7ee5dec7fa2452baa1f4ec98e6a1.jpg

http://www.sporx.com/images/galeri/33/5272/O_5a2cb16b7150b8fc951b3387031991cd.jpg

http://www.sporx.com/images/galeri/33/5272/O_a8e234ecb9057871a0987184f24df687.jpg

http://www.sporx.com/images/galeri/33/5272/O_8889af8bd5aaabb08d5473a1789cb583.jpg

http://www.sporx.com/images/galeri/33/5272/O_cfe3a0883db49622e0d6ec77364af416.jpg

http://www.sporx.com/images/galeri/33/5272/O_8e5ad0bbc6e370d78cc8faaa6bead963.jpg

http://www.sporx.com/images/galeri/33/5272/O_1465774ac8e1eb587834bddcc55faa06.jpg

http://www.sporx.com/images/galeri/33/5272/O_0a25ac3c0b374f0393fa9c4ba06dd4cd.jpg

http://www.sporx.com/images/galeri/33/5272/O_04dc67b0cede1b18e17e1c5943911fae.jpg

http://www.sporx.com/images/galeri/33/5272/O_0687fc59ad1b73d61a5f9d9bc257c8a9.jpg

semih5
17.Şubat.2008, 14:37
man.utd uzun bi süreden beri arsenal i kendi sahalarinda yenemiolar.ve buna bir son verdiler.güsel bir oyun ile man.utd galibiyeti sonuna kdar haketti.tek kale mac oynayarak tarihi farki kacirdilar

El Barto
17.Şubat.2008, 14:38
Acımamışlar bize yahu. :)

10 kişi kaldıktan sonra iyice çözülmüş Arsenal.

Mr.CordiaL
17.Şubat.2008, 14:38
Çok güsel maç oldu. ManU kalitesini gösterdi ...

GeNç KaRTaL
17.Şubat.2008, 15:59
Arsenal kupa maçlarına pek önem vermiyor galiba.Tottenham'dan fark yedikler maçta kupa maçıydı hatırladığım kadarıyla..

DisCo
17.Şubat.2008, 16:07
Arsenal kupa maçlarına pek önem vermiyor galiba.Tottenham'dan fark yedikler maçta kupa maçıydı hatırladığım kadarıyla..

Kupa maçıydı ancak önem vermediklerini düşünmüyorum. Yani sahaya çıktıktan sonra oynamaları gerekir.

Redrum
17.Şubat.2008, 16:08
Yav manchester bu kadar iyi takımmı? Ben M.utdnin: Arsenal, liverpool ve chelsea dan sonra gelirler diye düşünüyorum mesela. Ama premier lig sıralamsından falan çok fazla haberim yok. İyi bir yerdelerdi sanırım.

Aykan19o3
17.Şubat.2008, 17:35
Yav manchester bu kadar iyi takımmı? Ben M.utdnin: Arsenal, liverpool ve chelsea dan sonra gelirler diye düşünüyorum mesela. Ama premier lig sıralamsından falan çok fazla haberim yok. İyi bir yerdelerdi sanırım.

Emin ol Manchester United İngiltere'nin en iyi takımı. Bunu Liverpool, Chelsea, Arsenal maçlarında gösterdiler zaten. Bu 3 takımda dayanamadı gücümüze.

Premier Lig'de 2. ama daha çok yol var..

spider3784
17.Şubat.2008, 17:35
Bu maçın bu şekilde biteceğini tahmin etmiştim.

mert_fox
17.Şubat.2008, 17:42
Dağıttık Arsenal ı.Güzel maç oldu.

Cyzio
17.Şubat.2008, 17:46
Çarşamba günü Milan maçı var.Nereye dağıttınız?İlk 11in yarısından fazlası yedek gençlerdi.Şampiyonlar Ligi'ni riske edeceğime FA'yı ederim daha iyi..

RoNNiE91
17.Şubat.2008, 17:51
City maçının acısını çıkardaı Manchester.Güzel maç olmuş tebrikler.Arsenal kasmamış kendini.

Aykan19o3
17.Şubat.2008, 17:53
Çarşamba günü Milan maçı var.Nereye dağıttınız?İlk 11in yarısından fazlası yedek gençlerdi.Şampiyonlar Ligi'ni riske edeceğime FA'yı ederim daha iyi..

Fabregas, Hleb, Da Silva Arsenal bence as kadroyla çıktı

Manchester United Arsenal'a göre çok daha yedeklerin ağır olduğu bir kadro ile çıktı.

Giggs, C.Ronaldo, Teves, Scholes ilk 11'de başlamadı.

Cyzio
17.Şubat.2008, 17:56
Hah!Ronaldo olsa bu maç 4-0 olmazdı en fazla 2-0 biterdi.Bu adamın büyük maçlarda yokluğu daha yararlı oluyor ManU adına.Neyse polemiğe girmiyorum nasıl olsa bu maçın ligdeki rövanşıda var yine Old Trafford'da.O zaman kimin iyi olduğu belli olur..

Fıratcan Alçınkaya
17.Şubat.2008, 18:19
moral bulmuş oldu Manu... Önemli bir galibiyet oldu...

deniz.91
17.Şubat.2008, 20:57
Manunun alacağı maçın hemen başından belliydi

ThersoN
17.Şubat.2008, 23:58
wenger garip adam...

TR.CaPTaiN
18.Şubat.2008, 01:40
http://img410.imageshack.us/img410/932/97296550ra3.jpg (http://imageshack.us)

Manchester United'ın Derby ile oynadığı FA Cup maçında ilginç bir olay yaşandı.

Savage'ın bir pozisyonda faul yaptığı Portekizli yıldız yere düştü. Kalkarken rakip oyuncunun yardımlarını hiçe sayan Ronaldo, kendisine tükürdü. İngiliz medyası olayı net bir şekilde fotoğraflarken, Savage konu ile ilgili şunları söyledi:

O pozisyonda ben kasti birşey yapmadım. Ama o bana tükürdü. Zaten fotoğraflarda da net bir şekilde görünüyor. Konu hakkında fazla da bir şey söylemek istemiyorum"...

Şimdi top bu tür olaylarda geçmişte ağır cezalar veren İngiltere Futbol Federasyonu'nda...

Haber7.com

RaSenGan
18.Şubat.2008, 01:47
Tükürüğe bak ok gibi :D:D

Hugo
18.Şubat.2008, 01:58
Zeki, çevik ama ahlaksız. Olmaaaz!...

Alicanfmfan
18.Şubat.2008, 02:00
Artist bir futbolcu , umarım ceza alır.

Trabzonspor
18.Şubat.2008, 02:00
messı her yonuyle ondan daha ıyı bencede gerksız bır hava ıcınde kenıdısı

Deniz
18.Şubat.2008, 02:17
cezayı alsında, bu havasını alırlar onun..

anil luque
18.Şubat.2008, 03:37
Bu tip futbolcuların kendilerini diğer topçulardan üstün görmelerini kaldıramıyorum yahu kendilerini beğenmelerini falan .. Bir maçta ayağın 135431 yerınden kırılsın bır daha topa dokunama bak o zaman noluyor :D bence buyuk bır ceza alır yanı umarım =)

bugra 1905
18.Şubat.2008, 03:52
Ronaldo Umarım Şöyle İyi Bir Ceza Alır
Futbol Olarakda Messi Sporcu Ahlakı Olarakda Messi Ronaldodan Çok Üstün

Fietra 10
18.Şubat.2008, 04:12
Savage'i de unutmamak lazım İngiliz futbolunun deyim yerindeyse en çirkef futbolcularındandır ..:)

Revolution
18.Şubat.2008, 04:29
En sevmediğim futbolcu..Tam bir narsist..Gerekli cezayı alır inşallah.

Deniz
18.Şubat.2008, 04:42
futbolda iyi olabilirsin, ama herşey futbol değil.. ;;)

Since-1907
18.Şubat.2008, 05:09
Futboluna sözüm yok ama aşırı artist..

anil luque
18.Şubat.2008, 05:43
Eduardo'nun dönmesine çok sevindim. Kasap Taylor yüzünden süper bir topçuyu izlemezevkinden mahrum kalacaktık ..

Fernando Gago
18.Şubat.2008, 13:30
Manchester United teknik direktörü Sir Alex Ferguson, Lyon’un yıldızı Karim Benzema’ya talip olduğunu açıkladı.

http://www.goal.com/images/22941_news.jpg

İskoç teknik adam, forvet hattını güçlendirmek istediğini belirtirken, Avrupa’da adından sıkça söz ettirmeye başlayan Karim Benzema transferiyle ilgili “olabilir” yorumunu yaptı. Ferguson ilk olarak kadrosundaki gençlere değinerek “Hücum hattını yazdan beri güçlendirmek istiyoruz ve bence hâlâ eksiklerimiz var. Danny Wellbeck’ten çok büyük beklentilerim var, kendini geliştiriyor fakat henüz çok genç. Onun yanında Frazier Campbell var fakat o da yeterince tecrübeli değil” diye konuştu.

Geçen hafta Lyon başkanı Jean-Michel Aulas’ın misafiri olan Ferguson daha sonra da canlı olarak izlediği Benzema ve Hatem Ben Arfa hakkında konuştu. Deneyimli teknik adam “Benzema henüz 20 yaşında. Lyon böyle genç oyuncular yetiştiriyor. Eminim ki Benzema da onlara gurur veren yerli bir oyuncu” dedi.

Ferguson daha sonra ilk on birdeki oyuncularını satıp büyük kâr elde eden takımdaki organizasyona övgüler yağdırarak “Başkanları çok zeki bir adam. O kadar akıllı ki orta saha oyuncuları Mahamadou Diarra’yı 25 milyon Avroya satabiliyor. Nantes’dan transfer edilen Jeremy Toulalan da Diarra’nın yaptığı işin aynısını yapabiliyor. Michael Essien’i sattıktan sonra Tiago’yu aldılar ve onu da 8 milyon Avroya Juventus’a sattılar. Eric Abidal’i de 13 milyon Avroya sattılar” diye konuştu.

goal.com

YusufT
18.Şubat.2008, 13:34
kim istemezki Benzema'yi :)

Onurap
18.Şubat.2008, 15:03
Ferguson çok israfçı hoca valla.. :)

KaPaLı
18.Şubat.2008, 15:07
Yok artık Alex Ferguson bu takıma Benzemayıda yerleştirirsee Manchester United kolay kolay durdurulamaz

ThersoN
18.Şubat.2008, 16:25
Man.Utd alır birkaç sezona bence, baya hoş bir takım olurlar

RoNNiE91
18.Şubat.2008, 17:03
Rooney'e benzetiyorum Benzema'yı.Müthiş bir transfer olur.

Fıratcan Alçınkaya
18.Şubat.2008, 17:08
Nistelrooy'u sat sonra fellik fellik forvet ara...

El Comandante
18.Şubat.2008, 17:15
Yahu süper oyuncu da Benzema,gerek yok bence almalarina.Panathinaikos´a kiraladiklari bir Angola´li oyuncu vardi,süper bir futbolcu kendisi.Tevez var,Saha var,Rooney var.4 tane süper forvet nelerine yetmiyor ? :)

ThersoN
18.Şubat.2008, 17:56
http://www.ajansspor.com/resim/benitez_liverpool_2007_1.jpg

Liverpool sezon sonunu bekliyor!

FA Cup mücadelesinde Birinci lig ekiplerinden Barnsley'e Anfield Road'ta 2-1 mağlup olan Liverpool'da teknik direktör Rafael Benitez'in takımdaki geleceği sezon sonu değerlendirelecek.

http://reklam.ajansspor.com/a.aspx?ZoneID=7&Task=Get&Mode=HTML&SiteID=1&PageID=71369 (http://reklam.ajansspor.com/a.aspx?ZoneID=7&Task=Click&Mode=HTML&SiteID=1&PageID=71369) http://www.ajansspor.com/images/1pixtrans.gifhttp://www.ajansspor.com/images/1pixtrans.gif

ThersoN
18.Şubat.2008, 18:18
Capel Kuzey Londra'nın takibinde!

Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligindeki rakibi Sevilla'nın kanat oyuncusu Diego Capel, İngiliz kulüplerinin takibinde. Premier Legaue'in Kuzey Londra takımları Arsenal ile Tottenham, genç oyuncu ile ilgileniyor..

ajansspor.com

TürkuAz
18.Şubat.2008, 18:23
Capel'in yıldızı son zamanlarda parladı. İyi bir oyuncu ve bence geç olmadan eline geçen fırsatları değerlendirmeli..

Fernando Gago
18.Şubat.2008, 22:49
Arsenal'i bu yıl sakatlıklar yaktı en azından Avrupa için güzel bir gelişme

RoSeSHaH
19.Şubat.2008, 01:13
TOP ile yakışıyorlar birbirlerine..

Ya insanlık ?

Del Piero_10
19.Şubat.2008, 01:44
Chelsea takımı, yeni teknik direktörü Guus Hiddink ile ilk antrenmanına bugün çıktı ve kaptan John Terry, Hollandalı teknik adam kendilerinde pozitif bir etki bıraktığını belirtti.

Kulubün resmi sitesine konuşan Terry, “Yeni stiller ve yeni yöntemlerin olduğu farklı bir idman yaptık. Bugünkü antrenman oldukça iyi geçti. Maçta oynamayanlar düz koşu ve şut antrenmanı yaptılar” dedi.

Taraftara açık yaptıkları antrenmanın, kendilerini olumlu etkilediğini belirten kaptan Terry, “Böyle antrenmanların sayısını arttırmalıyız. Bu, taraftarlarımız için çok güzel bir fırsat olur” diye ekledi.

Antrenmanda taraftarlarla konuşma şansı bulan Hiddink, Chelsea’nin başında bulunma nedenini anlatırken, profesyonel ve mütevazı tavırlarıyla dikkat çekti.

Hiddink, Chelsea’nin başındaki ilk maçına Pazar günü çıkacak olan Hiddink, Aston Villa karşısında galibiyet arayacak. Daha sonra ise Şampiyonlar Liginde, Juventus’u ağırlayacak olan maviler, bu maçta avantajlı bir skor elde etmeye çalışacaklar.

gerrrard
19.Şubat.2008, 04:51
Gerrard Bernabeu'ya!..
Liverpool'un altın çocuğu, kaptanı Steven Gerrard taraftarıyla olan özlemi bitiriyor. FA Kupası tekrar maçında Everton ile oynanan maçta sakatlanan ve yaklaşık 3 haftadır sahalardan uzak kalan ismin önümüzdeki hafta takımın Real Madrid ile İspanya'da oynanacak maça yetişmesi bekleniyor. Hafta sonu Manchester City ile oynanacak maçta Steven Gerrard'ın riske edilmeyeceği de belirtiliyor.

Konu ile ilgili olarak sürekli olumsuz açıklamalar yapan Liverpool teknik direktörü Rafael Benitez'e ise İspanyol gazetesi Marca'dan bugün şöyle bir cevap geldi; "Rafa bunlar senin taktiklerin, Gerrard oynayacak, biliyoruz"

Sol ayak bileğinden sakatlanan ismin tedavisi yoğun bir şekilde sürüyordu. Aynı sakatlığı yaşayan M.United'ın yıldızı Wayne Rooney ise yaklaşık 1 aydır takımını yalnız bırakıyordu. Real Madrid ile Liverpool Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek finale kalma mücadelesinde turun ilk maçına 25 Şubat Çarşamba günü 21.45'te Santiago Bernabéu'da karşı karşıya gelecek.

GodfatheR
19.Şubat.2008, 04:53
Gerrard dönerse eleriz R.Madrid'î :)

KaF KeF
19.Şubat.2008, 04:56
madrid'i elemek öyle kolay olmaz osman..:n:

GodfatheR
19.Şubat.2008, 04:59
madrid'i elemek öyle kolay olmaz osman..:n:

Olu olu :p El Nino,Gerrard,Reina iyi oynasın yeter :p :icon_razz:

World Hollow o1
19.Şubat.2008, 07:11
Torresim le Gerrard'ı düşünemiyorum, aman sabahlar olmasın arkadaş..

deniz.91
19.Şubat.2008, 13:17
Süper transfer olur bence benzemanın boyu uzun galiba uzun forvet lazımdı manuya

deniz.91
19.Şubat.2008, 13:19
yetenekli bir oyuncu gerçekten

gerrrard
19.Şubat.2008, 16:35
Liverpool kaptanı Steven Gerrard, Şampiyonlar Ligi'nde oynayacakları İnter maçı öncesi Kızıllar’ın ancak çok üst düzey bir performans sergilemeleri halinde San Siro'daki ikinci maç için umutlu olabileceklerini ifade ederek arkadaşlarını motive etmeye çalıştı.

Premier Lig ve Federasyon Kupası'nda yarıştan kopan Liverpool’un bu sezonki son şansı, Şampiyonlar Ligi’ndeki performansına bağlı.

Serie A’nın lider takımı İnter ile karşılaşacak olan Liverpool'da, kaptan Steven Gerrard, üst düzey bir futbol sergileyememeleri halinde sezonu Şubat’ta kapatacaklarını ifade ederek, “İtalya’daki maç öncesi çok iyi bir başlangıç yapmamız gerekiyor. San Siro’dan puan çıkartmak kolay değil. Bir kaç gol atıp ve defansımızı sağlam tutarak hata yapmazsak bu işi başarabiliriz. Çok iyi oyuncuları olan İnter’in kolay gol yemediğini biliyoruz. Bu nedenle istediğimizi almak için sezonun en iyi 90 dakikasını çıkarmamız gerektiğinin de farkındayız. Şu an bulundukları her organizasyonda çok iyi ilerliyorlar. Serie A’da açık ara öndeler ve son iki sezonun şampiyonu bu sene tekrar istediğini alacak gibi," diye konuştu.

"Rafa'nın ilk sezonunda da böyleydik, sonra gidip kupayı kazandık"

Liverpool’un çok kötü bir sezon geçirdiğini belirten Gerrard, Rafa Benitez’in Anfield’daki ilk sezonunda da takımın, FA Kupası’nda Burnley tarafından elenmiş ve ligde de zirve yarışından kopmuş olduğunu hatırlatarak; son maçta kendi evinde Olympiacos’u ağırlayan İngiliz ekibinin, 1-0 yenik düştüğü maçı üç gol atarak son anda ipten döndüğünü ve sonunda büyük kupaya uzandığını belirtti.

Bu sene de gruptan son maçlar sayesinde çıkan Kızıllar, Avrupa’da iş ciddiye binince herşeyi yapabileceklerini gösterdiler. Gerrard bu akşam oynanacak olan maç için de durumun aynı olduğunu ifade ederek, “Şansımızı denemeli ve sezonun kötü hatıralarını taraftarlarımıza unutturmalıyız. Bir çok kaybettiğimiz maçta rakibi domine eden, pozisyon üreten ve iyi oynayan taraf bizdik. Sorun forvet hattımızda değil yakaladığ pozisyonları cömertçe harcayan bütün takımda," dedi.

SiR ToMaSRoSiCkY1
19.Şubat.2008, 16:40
Artık gaz mı veriyor ne veriyorsa versin.Liverpool toparlanmalı.:D

nerazzuri
19.Şubat.2008, 17:30
İddaa ediyorum. Bugün Liverpool İnter'i dağıtacak.

El Comandante
19.Şubat.2008, 18:25
Ben sahsen Gerrard'in olmadigi bir Liverpool macindan fazla zevk almiyorum...
Kendisinin Real Madrid macinda oynamasi gerekiyor. (=

Deniz
19.Şubat.2008, 18:50
Orta sahanın en kaliteli ismi diyebiliriz, oynaması güzel olur.:)

eXcitinG
19.Şubat.2008, 19:07
BaşLığı değiştirdim. BöyLe daha iyi oLdu. Konuya devam edebiLirsiniz.

gerrrard
19.Şubat.2008, 19:50
İddaa ediyorum. Bugün Liverpool İnter'i dağıtacak.

Umarım dediğin gibi olur. :) Şu sıralar güzel bir İnter galibiyeti takımı ateşleyebilir.

yunusgs
19.Şubat.2008, 21:08
Yetenekli bir oyuncu ve hangi klüp alırsa iyi bir iş yapmış olur.

RoNNiE91
19.Şubat.2008, 21:43
İnter'in bu akşam dağılmasını isteyen en çok Gökay ile Özgür abidir heralde :D

gerrrard
19.Şubat.2008, 22:13
Özgür'ün İnter nefreti, benim Liverpool sevgim maçın skorunu belirleyecek. :D

anil luque
19.Şubat.2008, 22:15
L'pool kupada barnsley'e elendi bu akşam bunu telafi etmek isteyecekler aksi takdirde rafa'nın koltugu sallantıda! bana göre berabere bitecek ama içimden bir ses çok güzel zevkli bir maç olacak diyor :)

nerazzuri
19.Şubat.2008, 23:24
Şu an resmen eziyor L'pool İnter'i :p

Addolorato
20.Şubat.2008, 00:37
Başlığa bakınca Real Madrid tranfer ediyor sanmıştım. Takımın en iyi oyuncusu bence eksikligi Liverpool'u zorluyor.

RaSenGan
20.Şubat.2008, 01:07
Pek bir şey farkediceğini sanmıyorum.Yine eli boş döner Liverpool.

gerrrard
20.Şubat.2008, 01:31
Pek bir şey farkediceğini sanmıyorum.Yine eli boş döner Liverpool.

Eğer Gerrard dönemezse büyük bir ihtimal eli boş döneceğiz. Zaten Kaptan'sız sıradan bi takım oluyoruz. Ama eğer dönerse tur büyük ihtimal bizimdir Aygün. (::)

Deniz
20.Şubat.2008, 01:34
Adam Liverpool'lu işte :D

nekop
20.Şubat.2008, 19:11
Tam geri döndü derken dizinden sakatlandı bu seferde minimum 15 gün daha yok Eduardo.Onun yerinde olsam bu sezonu pas geçip gelecek sezona %100 hazır girerdim.

Xipe Totec
20.Şubat.2008, 19:46
aynen.. en azından sakatlığını tamamen atlatması hem onun hemde arsenal açısından iyi olur.. kötü bir sakatlığın üzerine ard arda sakatlanmalar futbol hayatını bitirebilir hem psikolojik olarak hemde fiziken..

Del Piero_10
21.Şubat.2008, 19:06
Genç yetenekleri keşfetmesiyle ünlenen Arsenal teknik direktörü Arsene Wenger, Barcelona’nın alt yapısından yetişen 15 yaşındaki İgnasi Miquel Pons’u transfer etmek üzere.

İspanya 16 Yaş Altı milli takımında forma giyen İgnasi Miquel Pons’un Ekim ayında Arsenal’e transfer olması bekleniyor. Geleceği çok parlak olan stoper Pons, İspanya alt yapısında 4 yıl futbol oynadı ancak teknik direktör değişiminden sonra kulüpten ayrıldı.

Oyuncuyu takip ettiren Arsene Wenger’in bu durumdan faydalanıp, Ekim’de futbolcuyu Londra’ya getieceği iddia edildi. Arsenal daha önce Barcelona alt yapısından yetişen Cesc Fabregas’ı ve son olarak da 17 yaşındaki Fran Merida’yı transfer ederek rakibinin yıldız adaylarını renklerine bağlamıştı.

Lionel Andres Messi
21.Şubat.2008, 22:02
Ronaldo dünyanın en iyi oyuncusudur kim ne derse desin..

Ayrıca Manchester United'ın oyun düzeni Ronaldo üzerine kurulu değildir. Sadece Ronaldo oynadığı maçlarda çok koşan, herzaman yer değiştiren, rakibi rahatsız eden bir futbolcu olduğu için oyun düzeni onun üzerine kuruluyormuş gibi görünüyor.

Örneğin dün Manchester United Ronaldo'suz Arsenal'ı ezerek 4-0 yendi.

Ayrıca dünkü maçtan sonra şu soruyu sormadan edemiyor insan ''Ya C.Ronaldo Olsaydı'' :)
ya dünyanın en iyi oyuncusu ronaldoysa ne hallere kaldık yahu.adam bu sezon adeta forvet oynadı hep.ama formda olduğu kesinlikle doğru bence rooney ronaldodan daha iyi.

ayrıca ronaldonun büyük maçlardaki konsantrasyon eksikliği çok fazla bunu geliştirmeden asla dünyanın en iyi futbolcusu tamlamasıyla aynı cümlede kullanılmaz.
ayrıca
http://www.youtube.com/watch?v=z1krPS1HMF4&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=wff7rH07NZA

http://www.youtube.com/watch?v=BBUaZK3A55E&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=3yivgC81mUk&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=Wz08CqefNFg

ronaldo çok formda ama bence asla en iyi futbolcu olamaz.

Fıratcan Alçınkaya
22.Şubat.2008, 00:01
Manchester bundan 2-3sene önce ŞL grubundan çıkamadı 7numarada kim vardı dersiniz C.Ronaldo... C.Ronaldo Milli Takımı ile kupa kazanamadı. C.Ronaldo gecen seneki Milan maçında kayıplardaydı. Büyük maçlarda pek oynamıyor. Dünyanın en iyisi olmak için 1 ya da 2 Lig şampiyonluğu yetmez ...

gerrrard
22.Şubat.2008, 02:11
Ronaldo'nun Dünya'nın en iyi futbolcusu olması için büyük maçlarda öne çıkması lazım. Takımını kurtarması lazım ama ben bu özelliği pek göremiyorum Ronaldo'da.

LaigLeNoiR
22.Şubat.2008, 16:25
Torres'in hedefine bakın!

İngiltere Premier League ekiplerinden Liverpool'un geçtiğimiz günkü idmanında oluşan görüntü oldukça değişikti. Takımın İspanyol forveti Fernando Torres'in idmanda hedefi arkadaşlarının poposuydu. Ryan Babel, Ryan Babel, Emiliano Insua ve Daniel Agger'i vurmaya çalışan isimler ise Torres ve Crouch. Liverpool'lu birkaç futbolcuyu daha önce yine bu görüntülere yakın bir şekilde rastlamıştık...
İşte Torres ve Crouch idmanda böyle şut çalışıyor....
http://www.sporx.com/images/galeri/172/3852/B_3c8755166f958a1bba3510cdbd1a6e6d.jpg

22.02.2008 http://www.sporx.com/i/b.gif

Fernando Gago
22.Şubat.2008, 17:40
Dünyanın en iyi oyucusu Messi'dir Ronaldo top5e girer ancak

ThersoN
22.Şubat.2008, 20:20
sanki ben de katılır gibi oldum

ThersoN
22.Şubat.2008, 20:21
Wenger, Barça Altyapısını Barçalalılardan iyi mi biliyor ne :D :p

ThersoN
22.Şubat.2008, 20:21
sene sonu benitez gider bence

Lionel Andres Messi
22.Şubat.2008, 20:26
ben de şöyle düşünüyorum
1-messi
2-kaka
3-david silva
4-ronaldo
5-ronaldinho ya da(robinho)

ofansif olarak yazdım.yoksa gerrard pirlo gibi kaliteli isimler var daha.

Aykan19o3
22.Şubat.2008, 20:43
ya dünyanın en iyi oyuncusu ronaldoysa ne hallere kaldık yahu.adam bu sezon adeta forvet oynadı hep.ama formda olduğu kesinlikle doğru bence rooney ronaldodan daha iyi.

ayrıca ronaldonun büyük maçlardaki konsantrasyon eksikliği çok fazla bunu geliştirmeden asla dünyanın en iyi futbolcusu tamlamasıyla aynı cümlede kullanılmaz.
ayrıca
z1krPS1HMF4

wff7rH07NZA

BBUaZK3A55E

3yivgC81mUk

Wz08CqefNFg

ronaldo çok formda ama bence asla en iyi futbolcu olamaz.

Manchester bundan 2-3sene önce ŞL grubundan çıkamadı 7numarada kim vardı dersiniz C.Ronaldo... C.Ronaldo Milli Takımı ile kupa kazanamadı. C.Ronaldo gecen seneki Milan maçında kayıplardaydı. Büyük maçlarda pek oynamıyor. Dünyanın en iyisi olmak için 1 ya da 2 Lig şampiyonluğu yetmez ...

Ronaldo'nun Dünya'nın en iyi futbolcusu olması için büyük maçlarda öne çıkması lazım. Takımını kurtarması lazım ama ben bu özelliği pek göremiyorum Ronaldo'da.

sanki ben de katılır gibi oldum

ben de şöyle düşünüyorum
1-messi
2-kaka
3-david silva
4-ronaldo
5-ronaldinho ya da(robinho)

ofansif olarak yazdım.yoksa gerrard pirlo gibi kaliteli isimler var daha.

Arkadaşlar Messi diyorsunuzda onuda görüyoruz.. Her ikisinin attığı gol sayısını, kimin göze hoş futbol oynadığını, kimin daha çok can yaktığını, C.Ronaldo Barcelona'da oynasaydı Barcelona şuan çok rahat Real Madrid'in önünde 1. olurdu

Ayrıca :

8efYl5CaNhQ

PbPITQHF9J

LbTtGY2fs98

m9qo8CG

Aykan19o3
22.Şubat.2008, 20:48
Torres'in hedefine bakın!

İngiltere Premier League ekiplerinden Liverpool'un geçtiğimiz günkü idmanında oluşan görüntü oldukça değişikti. Takımın İspanyol forveti Fernando Torres'in idmanda hedefi arkadaşlarının poposuydu. Ryan Babel, Ryan Babel, Emiliano Insua ve Daniel Agger'i vurmaya çalışan isimler ise Torres ve Crouch. Liverpool'lu birkaç futbolcuyu daha önce yine bu görüntülere yakın bir şekilde rastlamıştık...
İşte Torres ve Crouch idmanda böyle şut çalışıyor....
http://www.sporx.com/images/galeri/172/3852/B_3c8755166f958a1bba3510cdbd1a6e6d.jpg

22.02.2008 http://www.sporx.com/i/b.gif

Gülmemek elde değil :D Süper fotoğraf, Torres'e bak sen :D

Lionel Andres Messi
22.Şubat.2008, 20:52
Arkadaşlar Messi diyorsunuzda onuda görüyoruz.. Her ikisinin attığı gol sayısını, kimin göze hoş futbol oynadığını, kimin daha çok can yaktığını, C.Ronaldo Barcelona'da oynasaydı Barcelona şuan çok rahat Real Madrid'in önünde 1. olurdu

ben ronaldoyla messiyi kıyaslamam bile.hele böyle bir yorum da :n:

Aykan19o3
22.Şubat.2008, 20:56
ben ronaldoyla messiyi kıyaslamam bile.hele böyle bir yorum da :n:

Zaten kıyaslama komik bir durum ortaya çıkıyor..

Lionel Andres Messi
22.Şubat.2008, 21:13
yıldız dediğin böyle olmalı kötü giderken bile takımını büyük maçlara hazırlamalı liderlik yapmalı.gerçekten de dediğini yaptı. büyük maçlara damgasını vuruyor hep.takımı için oynuyor.

Fıratcan Alçınkaya
22.Şubat.2008, 23:12
valla köstebeği var Wenger'in heralde Katalanyada...:n:

gerrrard
23.Şubat.2008, 03:09
Man City ile yine HAKEMLER sayesinde 1-1 berabere kaldık. Beraberlik manyağıyız bu sezon. Ligin en az kaybeden takımı ve en fazla berabere kalan takımı L'pool şuanda. Son 15 dk ya yenik girersek kesin 1 gol atıp berabere kalıyoruz. Eğer önde giriyorsak kesin 1 gol yiyip yine berabere kalıyoruz. Eğer berabere gidiyorsa maç yine berabere bitiyor.

El Comandante
23.Şubat.2008, 03:13
Yaziklar olsun o macin hakemine ve Benayoun'a. Ikisi de rezillerdi.
Liverpool'un penaltisini vermedi hakem, yatti benim kupon. :mad:

the_imam912
23.Şubat.2008, 12:08
Rus işadamı Roman Abramovich, 4.5 yıldır sahibi olduğu Chelsea kulübü için şu ana kadar cebinden 578 milyon pound (1.35 milyar YTL) verdi. Yarın Lig Kupası finalinde takımının Tottenham'ı yenmesi durumunda Abramovich'in cebinden prim olarak 810 bin pound (1.9 milyon YTL) daha çıkacak. Kulübün genel direktörü Peter Kenyon geçen yılı 74.8 milyon pound (175 milyon YTL) zararla kapattıklarını ama 2010'da kârâ geçilebileceğini açıkladı.
http://www.sporx.com/images/1/33/8947_B_abramovic004.jpg
RONALDİNHO ALINMIYOR
Chelsea'nin Abramovich'e saatte maliyeti 8 bin 539 pound (20 bin YTL), günlük maliyeti ise 204 bin 931 pound (481 bin 500 YTL). Transfere 2005 yılında 126.7 milyon pound (297 milyon YTL) harcayan İngiliz kulübü, 2006'da 84.5 milyon pound (198 milyon YTL), geçen yıl ise 11.7 milyon poundu (27 milyon YTL) transfere ayırdı. Bu arada Chelsea, yaşı nedeniyle Ronaldinho'dan vazgeçti.

Del Piero_10
23.Şubat.2008, 16:57
Arsenal'in Eduardo'su çok ciddi bir sakatlık geçirdi.Görüntü hiç hoş olmadığı için resmini koymuyorum.

YusufT
23.Şubat.2008, 17:37
Bahsettigin posizyon bu olmali?
http://www.4thegame.com/media/00/04/37/eduardo_injury_feature.jpg

Gercekten cok üzüldüm, Eduardo'ya cok yazik oldu. Euro 2008 kaciracak simdi.. Eduardo posizyondan sonra hemen hastaneye kaldirildi..

Bu ayni olay Alan Smith'ede olmustu sanirim, Alan 1 yil boyunca futbol oynuyamamisti.

gerrrard
23.Şubat.2008, 17:42
Yusuf gönderdiğin resim güzel resim olanı. Diğer resime baksaydın keşke dicem ama sakın bakma :D Benim miğdem bulandı çok kötü !

Del Piero_10
23.Şubat.2008, 17:52
Yusuf gönderdiğin resim güzel resim olanı. Diğer resime baksaydın keşke dicem ama sakın bakma :D Benim miğdem bulandı çok kötü !

Evet maalesef yukarıdaki güzel olanı.

TürkuAz
23.Şubat.2008, 17:59
Eduardo'ya geçmiş olsun. Genç yaşta böyle bir sakatlık yaşaması çok kötü..

Arsenal şampiyon olacak inşallah.

Aykan19o3
23.Şubat.2008, 18:00
McFadden Arsenal'i yıktı

http://www.sporx.com/images/1/33/1968_B_bir.jpg

İngiltere Premier Ligi'nin 27. haftasında Arsenal deplasmanda Birmingham City ile 2- 2 berabere kaldı. Londra ekibinin gollerini 49 ve 55. dakikalarda genç oyuncu Theo Walcott kaydederken, ev sahibi takımın golleri 28 ve 90+4. dakikada İskoç oyuncu McFadden'dan geldi.
Karşılaşmanın henüz 3. dakikasında Birmingham'dan Taylor, Eduardo da Silva'ya yaptığı sert hareket sonrası kırmızı kartla oyun dışında kaldı. Daha sonra yapılan açıklamada Eduardo'nun bacağının kırıldığı bilgisi geldi.

St Andrew's Stadı'nda oynanan maçın henüz başında üzücü bir olay yaşandı. Arsenal'in genç oyuncusu Eduardo'ya orta sahada yaşanan bir pozisyondan anlamsız şekilde sert giren Taylor, rakibinin bacağını kırdı ve karşılaşma yaklaşık 10 dakika durdu. Saha içinde ilk müdahalesi yapılan oyuncu daha sonra hastaneye kaldırıldı. Maçın henüz 3. dakikasında 10 kişi kalan Birmingham City, 28. dakikada James McFadden2ın harika golüyle 1-0 öne geçti. Ev sahibi ekip, ilk yarıyı da bu skorla 1-0 önde tamamladı.
İkinci yarıya hızlı başlayan Arsenal, oynadığı baskılı oyun sonrasında 49. dakikada golü buldu. Kullanılan köşe vuruşu sonrası ceza sahası içinde topla buluşan Walcott skora denge getirdi. Bu golden 6 dakika sonra bir gol daha atan genç İngiliz oyuncu Londra ekibini 2-1 öne geçirdi. Bu dakikadan sonra 10 kişi kalan rakibinin üstüne giden ve sayısız gol pozisyonu harcayan Arsenal, 90+4. dakikada yediği golle 1 puana razı olmak zorunda kaldı. James McFadden penaltıdan attığı golle 10 kişi kalan takımına 1 puanı kazandırdı.
Lider Arsenal bu beraberlikle puanını 64'e yükseltirken, Birmingham City puanını 23 yaptı. Birmingham aldığı 1 puana rağmen galibiyet hasretini 8 maça çıkardı.

23.02.2008 http://www.sporx.com/i/b.gif

YusufT
23.Şubat.2008, 18:08

kötü olanida gördüm ama koymak istemedim :( Cok kötü birsey :mad:

GeNç KaRTaL
23.Şubat.2008, 18:10
Arsenal son dakikada 3 puandan,3.dakikadada Eduardo'dan oldu.Çok kötü bir maçtı Arsenal için.

Eduardo için çok üzüldüm gerçekten.:( Allah acil şifalar nasip eylesin..

Aykan19o3
23.Şubat.2008, 18:18
Liverpool : 0 - 1 : M.Boro

Golü Tuncay kafa vuruşuyla attı..

TürkuAz
23.Şubat.2008, 18:20
Tebrikler Tuncay. Sevindirdin bizi. :)

BeeTLeJuiCe
23.Şubat.2008, 18:41
Tuncay, Downing'in kullandığı frikikten güzel bir kafa golü attı. Sakatlıktan sonra gol ile tanışması güzel oldu. Euro 2008'e kadar iyice form tutarsa süper olcak.

KaF KeF
23.Şubat.2008, 18:45
Torres 2 tane attı..
2-1 oldu..

BaFraLı
23.Şubat.2008, 18:48
Liverpool Teknik Direktörü Rafael Benitez, Gerarrd’ın durumuna bugünkü antreman sonrası karar vereceklerini açıkladı.

Yalnızca son iki maçı kaçıran Liverpool’un kaptanı Gerrard’ın eksikliği yine de hissedildi.

7 Şubat’ta Fratton Park’ta oynanan Portsmouth maçında oldukça zorlanan kırmızılar, üç puanı 3-2’lik skorla alabildi. Liverpool dün de Manchester City ile 1-1 berabere kalarak Manchester United’ın daha da gerisine düştü.

Çarşamba günü Şampiyonlar Ligi mücadelesinde deplasmanda Real Madrid ile karşılaşacak olan Liverpool’da Rafael Benitez, Gerrard’ın bu maçta forma giyebileceğini belirtti.

Liverpool’un resmi websitesine konuşan İspanyol teknik adam “Gerrard Çarşamba günü oynayabilir. Pazartesi günü antremana çıkabilirse durumuna doktorlar karar verecek. Bu kolay bir karar değil fakat formaya çok yakın ve umarım iyi olacak” diyerek Gerrard’ın son durumu hakkında bilgi verdi.

goal

Aykan19o3
23.Şubat.2008, 18:56
Tuncay iyi oynuyor.. Form tutması Euro 2008 için sevindirici..

YusufT
23.Şubat.2008, 19:08
Tuncay'a bi haller olmus, ciddiyim. daha akillica oynuyor, basitce ve takimla birlikte oynama özelligi artmis . Böyle giderse Euro 2008 cok büyük patlama yapbilir.

gerrrard
23.Şubat.2008, 19:38
Torres hat-trick yaptı. :D 3-1

Lionel Andres Messi
23.Şubat.2008, 20:21
torresten gol krallığı bekliyorum.penaltıları kullansa her maçta oynayabilseydi çok tan 30 a yaklaşmıştı.alem forvet görsün:)

eduardonun fotosonu ö.m. den atabilecek olan var mı:mad:çok geçmiş olsun.

Cyzio
23.Şubat.2008, 20:35
http://www.4thegame.com/media/00/04/37/eduardo_injury_feature.jpg

Futbol oynamak için gelmemişya oraya bildiğiniz öküz.Hayvan gibi ne biçim müdahale yapmış:mad:Tama hedefe isabet.Kaybedilen puandan çok daha önemli insan sağlığı.Umarım bu adam 1 maçla yırtmaz bu hareketinden sonra..:mad:

GeNç KaRTaL
23.Şubat.2008, 20:47
torresten gol krallığı bekliyorum.penaltıları kullansa her maçta oynayabilseydi çok tan 30 a yaklaşmıştı.alem forvet görsün:)

eduardonun fotosonu ö.m. den atabilecek olan var mı:mad:çok geçmiş olsun.

Hüseyin sporx'te görmüştüm ben fotoyu kaldırmışlar çok kötü görüntüler olduğu için.

Fıratcan Alçınkaya
23.Şubat.2008, 20:49
Fernando Torres tozunu attırıyor Premier Ligin 15.golünü attı heralde...

Aykan19o3
23.Şubat.2008, 20:50
Newcastle United : 0 - 1 : Manchester United

Gol : Rooney

Lionel Andres Messi
23.Şubat.2008, 20:54
Fernando Torres tozunu attırıyor Premier Ligin 15.golünü attı heralde...
attırcak tabi.dünyanın en iyi forveti:icon_smile:...

World Hollow o1
23.Şubat.2008, 20:58
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=73109

bu konuya dahil etseydin daha ilgi görürdü.

Cyzio
23.Şubat.2008, 21:00
Yarım saat aradım bulamadım başka foto.Elinde başka foto olan koysun..

gerrrard
23.Şubat.2008, 21:04
Arkadaşlar bende foto şuanda mevcut eğer yöneticilerde izin verirse koyabilirim. Ama çok korkunç bir resim söyleyeyim.

Roberto Baggio
23.Şubat.2008, 21:06
Eduardo'ya çok üzüldüm Hırvatistan'ın herşeyiydi ayrıca Torres'e çok sevindim helal sana El Nino...

Lionel Andres Messi
23.Şubat.2008, 21:08
http://qedx.com/blog/2008/02/23/eduardo-horribly-injured/

herkes bakmasın diye link halinde koyuyorum gece mesajı düzenleyip kaldırcam:mad:

Cyzio
23.Şubat.2008, 21:09
Maçın daha 3.dakikası dolmadan nasıl bir müdahaledirki bu:mad:Art niyetli olduğu apaçık adamın.Futboldan men edilmeli artık bu yaratık insan demeye dilim varmıyor..:mad:

Aykan19o3
23.Şubat.2008, 21:17
Newcastle United : 0 - 2 : Manchester United

Gol : Cristiano Ronaldo

--

Ayrıca Eduardo'nun haline çok üzüldüm :( İnşallah biran önce iyileşir ve tekrar futbola döner..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Newcastle United : 0 - 3 : Manchester United

Gol : Cristiano Ronaldo.

Cristiano Ronaldo şov yapıyor..

Fernando Gago
23.Şubat.2008, 22:00
Tuncay Arsenal maçından sonra bir büyük maçta daha golünü attı.Helal Olsun

YusufT
23.Şubat.2008, 22:05
Eduardo mühtemelen 1 yil yok :( :( Ayni sey Alan Smith'ede olmustu ve Alan Smith gercekten cok güclü bir futbolcu, 1 yilda zor iyilesmisti..

Taylor'a en az 5 mac ceza verilmeli..

Aykan19o3
23.Şubat.2008, 22:07
Newcatle United : 1 - 3 : Manchester United

Gol : Abdoluaye Faye

-

Newcastle United : 1 - 4 : Manchester United

Gol : Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo gol krallığında yerini iyice sağlamlaştırıyor.

GodfatheR
23.Şubat.2008, 22:09
İnsanlık dışı bi hareket ya :(.Valla ben baktım resime ve pişman oldum.Videoyu izleyemedim.Bence bakmasanız daha iyi olur.

mert_fox
23.Şubat.2008, 22:16
Cristiano Ronaldo çok güzel oynadı.Hayran kaldım. :D

canavar20
23.Şubat.2008, 22:17
Eduardo :( Feci bir görüntü hayvanca bir hareket.

Bu arada Manu bastır , sana güveniyoruz. :D ( İdda için ) :D

Sekopej
23.Şubat.2008, 22:21
Aslında bu adama Eduardo tam sağlığına kavuşup sahalara dönene kadar ceza vereceksin. Bak bakalım bir daha böyle birşey yapabilir mi?

Tuncay'ın gol atması da iyi oldu, maç içersinde de sakatlıktan yeni çıkmasına rağmen iyi mücadele etti.

Aykan19o3
23.Şubat.2008, 22:24
M.United St.James Park'ı yıktı: 1-5

http://www.sporx.com/images/1/33/4089_571_B_rooney052.jpg

İngiltere Premier League'de Manchester United kasırgası son sürat devam ediyor. Manchester United'ın bu seferki kurbanı temsilcimiz Emre Belözğlu'nun takımı Newcastle United'dı.
52 bin kişilik St.James Park'ta kazanan taraf 5-1 gibi farklı bir skorla Manchester United oldu. Emre Belözoğlu takımı adına 16 kişilik maç kadrosunda yoktu. Kırmızı şeytanlarda goller 25 ve 80. dakikalarda Rooney, 45 ve 56. dakikalarda Cristiano Ronaldo ve 90. dakikada Saha'dan geldi. Ev sahibi ekibin tek sayısını ise 78. dakikada Diagne-Faye kaydetti.
Bu sonuçla Manchester United aldığı bu 3 puanla puanını 61'e çıkartarak bugün Birmingham deplasmanında 2 puan bırakan Arsenal ile olan puan farkını 3'e indirdi. Newcastle United ise 28 puanla 13. sırada yer alıyor..
Büyük korku!
Newcastle United'ın ligdeki büyük düşüşüve kabusu ise sürüyor. Takım Aralık ayından beri Premier League'de maç kazanamıyor. Magpies'te Sam Allardyce'ın görevine son verilmesi ve takıma taze kan olarak efsane isim Kevin Keegan'ın getirilmesi de işe yaramamış durumda. St.James Park'ta bir türlü rahat maç izleyemeyen Newcastle United'lı taraftarla ligden düşme korkusunu artık iliklerine kadar hissediyorlar.

23.02.2008 http://www.sporx.com/i/b.gif

RaSenGan
23.Şubat.2008, 22:46
Arsenal’in, Birmingham City ile 2-2 berabere kaldığı maçta Hırvat golcünün, ayağının kırıldığı ve sezonu kapattığı açıklandı.

NTV-MSNBC
Güncelleme: 18:51 TSİ 23 Şubat 2008 Cumartesi

İSTANBUL - İngiltere Premier Lig lideri Arsenal’de, Şampiyonlar Ligi maçında sakatlanan savunma oyuncusu Kolo Toure’den sonra Hırvat golcü Eduardo’nun da sakatlığı açıklandı.Lig’de Birmingham City ile oynanan maçın 3. dakikasında sakatlanan Eduardo’nun, sol ayağının ayağının kırıldığı ve sezonun geri kalanında forma giyemeyeceği belirtildi.

http://qedx.com/blog/wp-content/uploads/2008/02/2nlsh1w.jpg

2.resmi Özgür abi kaldırmış.

GReeN BeReT
23.Şubat.2008, 22:50
Yazık olmuş.Bu durum Arsenal'i etkileyebilir.Geçmiş olsun.

YusufT
23.Şubat.2008, 23:02
1 yil yok :(

nerazzuri
23.Şubat.2008, 23:04
Yuh yaa bu adama futboldan men cezası gelmeli abi olurmu böyle bişey yaa

garydelgadov
23.Şubat.2008, 23:52
N,castLede 2 puan bıraktık ona üzüLmemde Artetayı kaybettik ona yanarım.Takımın beyni değiL kaLbiydi.BakaLım forvetsiz oynayan Moyes efendi Artetanı yerine nasıL bir oyuncu oynatacak!

mert_fox
23.Şubat.2008, 23:53
O acıyı bilirim.Benimde ayağım kırılmıştı.Ama bu bir başka kemik çıkmış resmen ayağından.Çok kötü bir durum.Allah şifa versin. :(

Aşk-ı Şehir
24.Şubat.2008, 00:06
Taylor'un oyuncuyu sakatlamak için girdiği aşikar. Ama sonradan oda "Ben ne yaptım?" diyor. Ama iş işten geçmiş oluyor. 10-11 ay iyileşmesi sürer. 1-2 ayda kondisyonu düzelir. Yaklaşık 1 yıl oynamaz. Arsenal için büyük kayıp. Geçmiş olsun.

eXcitinG
24.Şubat.2008, 00:08
BöyLe fauL yapan adamLarı direk FutboL iLe iLişkisini ömür boyu keseceksin. Adam zaten direk adama girdi. TopLa feLan aLakası yoktu. Çok üzücü bir durum gerçekten. Büyük bir yetenekti. FutboLunun zirvesine çıkacağı zamanda döndüğünde tekrardan bu noktaLara geLmeye çaLışacak ve en kötüsü bu sakatLığı iLe hayatının sonuna kadar yaşamayı öğrenmesi gerekecek. Her zaman karşısına çıkacak bundan sonra.

eXcitinG
24.Şubat.2008, 00:21
Bu C.RonaLdo ne yapmaya çaLışıyor anLamıyorum. Adamın tamamen kanaat getirdim Dünya dışı oLduğuna :

Aykan19o3
24.Şubat.2008, 00:27
Çok üzüldüm ya :(

Arsenal için büyük kayıp

Umarım çabuk iyileşir.

RoNNiE91
24.Şubat.2008, 00:30
Yuh diyebilir miyim?

Man Utd'ı tutabilene aşkolsun.

Lionel Andres Messi
24.Şubat.2008, 00:36
adamın ayağını kopartmış almış resmen ayak yok şu anda adamda artık dikilir mi kaynatılır mı nolur bilmiyorum futbol tarihinin en feci sakatlıklarından.futbola geri dönme şansı bence % 50 çünkü normal ayak kırılmasından farklı.

eduardoyu sakatlayan adamın lisansı iptal edilmeli bence,futbolun kitabında böyle bir şey yok.eduardo ne kadar acı çekmiştir.amacı belli adama gereken yapılmalı.teknik kapasitesi yüksek olmayan oyunculardan yalnız biri premier ligde çok var bunlardan.:mad:

El Comandante
24.Şubat.2008, 01:21
Newcastle maci kolay mactir yav.Yoksa Cristiano büyük maclarda hic iyi oynamaz.Ya da sansina atmistir o 2 golü. ;)

KaF KeF
24.Şubat.2008, 01:22
Çok yazık Olmuş..Gencecik Çocuk...

Allah Düşmanıma vermesin..Çektiği acıyı düşünemiyorum...:(

GeNç KaRTaL
24.Şubat.2008, 01:29
Yani şu sakatlayan adamı taksimde sallandırsan yeridir.Euro 08'de Eduardo'yu seyretme zevkinden mahrum kalacaz,1 sene iyileşecek,toparlanacak..

Off..Valla Beşiktaşlı bir oyuncu sakatlanmış gibi üzüldüm..:(

RoNNiE91
24.Şubat.2008, 01:36
Off çok kötü olmuş.Allah acil şifa verir umarım.Arsenal onu çok arayacaktır.Şampiyonlar Ligi'nde de zor bir deplasmana avantajsız gidiyorlar birde.

gerrrard
24.Şubat.2008, 01:50
Newcastle maci kolay mactir yav.Yoksa Cristiano büyük maclarda hic iyi oynamaz.Ya da sansina atmistir o 2 golü. ;)

Katılıyorum. Adam valla bu huyunu bi yenemedi gitti ya.

Del Piero_10
24.Şubat.2008, 03:02
Manchester United’ın FIFA Dünya’nın en iyi oyuncusu ödülüne sahip olan futbolcusu Ronaldo, Şampiyonlar Ligi’ndeki Inter maçı öncesi savaş çığlıkları atmaya başladı.

İngiltere ve İtalya arasındaki futbol savaşı, 1934 yılının kasım ayında Highbury’de oynanan karşılaşma ile başlamıştı. İngiltere’nin 3-2 kazandığı maçta ayaklar kırılmış, kollar çatlamış ve oyuncular birbirlerine girmişlerdi.

Bu maçtan 75 yıl sonra, yine böyle bir maç bizi bekliyor. Geçtiğimiz sezon ülkelerinde şampiyon olan ve liglerinde bu sene lider durumda bulunan iki takım, Inter ve Manchester United, bu hafta arasında Şampiyonlar Ligi’nde karşı karşıya gelecekler.

Ölüm kalım maçı olarak görüyor

Bu dev maç öncesi UEFA’nın resmi internet sitesinde açıklamalarda bulunan Ronaldo, adeta savaş çığlıkları attı. Manchester United’ın Portekizli yıldızı, bu maçı ölüm kalım maçı olarak gördüğünü belirtti.

Ronaldo, açıklamalarında “Bundan sonar bütün maçlar önemli. Ya ölürsün ya öldürürsün. Kim kaybederse turnuvanın dışında kalacak. Biz kaybetmek istemiyoruz. Zor bi maç bizi bekliyor, ama biz daha iyi takımız, kendimiz gibi oynarsak kazanırız” dedi.

"Müziğiyle havaya giriyorsunuz"

Inter’in güçlü bir takım olduğunu ve onlara saygı duyduklarını belirten Ronanldo, Şampiyonlar Ligi’nde oynamakla ilgili de “Orada oynamak muhteşem bir duygu. Geçen sezon, Van der Sar Anelka’nın penaltısını kurtardığı sırada hissettiklerimi kelimelerle anlatmam mümkün değil. Sahaya çıkarken duyduğunuz Şampiyonlar Ligi müziğiyle havaya giriyorsunuz. Bu maçlardaki atmosfer diğer hiç bir maçta olmuyor” diyerek açıklamalarını sonlandırdı.

Inter ile Manchester United, salı günü saat 21:45’te Milano’da karşılaşacaklar.

Del Piero_10
24.Şubat.2008, 03:03
Arsenal menajeri Arsene Wenger, düzenlediği basın toplantısında, takımının Roma’yı yenebilecek güçte olduğunu belirtti.

Arsene Wenger, salı günü Roma ile oynanacakları Şampiyonlar Ligi maçı öncesi düzenlediği basın toplanısında, bu maçı kazanarak çıkışa geçeceklerini düşündüğünü söyledi.

Fransız teknik adam, takımına güvendiğini belirttiği açıklamalarında, “Şampiyonlar Ligi’nin ne kadar zorlu olduğunu biliyoruz. O gün formda olup, yakaladığımız şansları değerlendirerek İngiltere takımlarının gücünü göstermek istiyoruz” dedi.

Roma’nın Juventus ve Inter kadar güçlü bir takım olduğunu belirten Arsenal patronu, başkent ekibinin bu iki takımı da yenebilecek güçte olduğunu söyledi.

Bu maçı kazanmak istediklerini belirten Wenger, sözlerine “Bu turu geçersek ilerleyen turlarda kadromuza bazı sakat oyuncularımız da katılacak ve daha güçlü bir hale geleceğiz. Ayrıca bu maçta alınacak pozitif bir sonuçla çıkışa geçeceğimizi ve güven kazanacağımızı düşünüyorum” diyerek son verdi.

Aykan19o3
24.Şubat.2008, 03:04

2 golde Ronaldo'nun oyun içindeki zekasıyla atılan gollerdi.

Ayrıca Ronaldo'nun Rooney'e yaptığı asist harikaydı

Sonuçta Cristinano Ronaldo kanat oyuncusu olmasına rağmen 21 golle İngiltere Premier Ligin en çok gol atan oyuncusu.

Ve eleştrilere en iyi cevabı sahada veriyor!

El Comandante
24.Şubat.2008, 03:24
Yahu bana cevap vermeden önce bi arastirin Cristiano Ronaldo hakkimdaki düsüncelerimi,cok uzakta degil bu konuda. :)

ironiydi sadece o laflarim ...

Cristiano Ronaldo Ingiltere liginin en iyi futbolcusu,Messiden sonra da Dünyanin en iyi 2.futbolcusudur bence. ;)

nekop
24.Şubat.2008, 04:19
Gerçekten ölüm kalım maçı olacak minimum 180 dakikalık bir futbol şöleni izleyeceğiz.Umarım sonunda gülen taraf M.United olur.

Fernando Gago
24.Şubat.2008, 06:14
ManUtd'nin fazla kasmasına gerek yok İtalya'da bile bitirir işi:)

I3esiktas
24.Şubat.2008, 06:27
Manutd Turu çok rahat geçicek bence

YusufT
24.Şubat.2008, 09:29
C.Ronaldo kesin robot bee...

NisRoc
24.Şubat.2008, 13:14
Yazık olmuş yaa..

Lionel Andres Messi
24.Şubat.2008, 13:26
kimse kusura bakmasın ama ronaldo kaka gibi manchester düzeyinde bir takımı tek başına yıkmadan messi gibi real madrid e hat-tirick yapmadan çok extra bir oyuncu diyemem.özellikle en son italya maçında da gördük.ronaldo hiç bir şey yapamıyordu.ne hikmetse vasat ve sıradan takımlara karşı çok iyi oynuyor:confused:

murty54
24.Şubat.2008, 14:58
Taylor'un yaptığı büyük adilik.Hareketi yaptıktan sonraki surat ifadesi hareketin kasıtlı olduğunu gösteriyor.Yazıklar olsun!!

BlackEagle19o3
24.Şubat.2008, 15:19
Yazıktır, günahtır ya.2. resimi gördüm içim cız etti:(

Umarım bir mucize olur da daha erken döner sahalara.Allah acil şifalar versin...

nerazzuri
24.Şubat.2008, 15:23
Aman anlahım çok köçtü,şimdi izledimde. peki Tayloru atmıştı bunu yaptıgı için. Adamın ayagını ne yapmış öyle:( off
Kırmızı kartı görmüş haliyle abi.

Professeur
24.Şubat.2008, 15:28
Kırmızı kartı görmüş haliyle abi.
E yani göstermese ayıp.Kırmızıyı görse ne olur, gitmiş ayak:(

Fıratcan Alçınkaya
24.Şubat.2008, 17:14
Yazık olmuş EURO 08 de de izleyemeyeceğiz...

nerazzuri
24.Şubat.2008, 17:28
Fabregas'ın surat ifadesine bakarmısınız ?

Oghuse
24.Şubat.2008, 17:47
Böyle adamları futboldan men edeceksin..

deniz.91
24.Şubat.2008, 17:47
Çok yazık gerçekten ya daha gencecik ne umutlarla transfer oldu

TürkuAz
24.Şubat.2008, 17:54
Şu çok bahsettiğiniz 2. resmi görebileceğim bir site veya başlık var mı ? :)

Oghuse
24.Şubat.2008, 17:56
Şu çok bahsettiğiniz 2. resmi görebileceğim bir site veya başlık var mı ? :)

Youtube'da var..

TürkuAz
24.Şubat.2008, 18:02
Tamam gördüm. :)

Bu Taylor denen yaratık insan olamaz, yazıklar olsun "futbol oynuyorum" derse eğer..

RoSeSHaH
24.Şubat.2008, 19:55
Inter'e güveniyorum, inşallah ukala Ronaldo ve takım arkadaşlarını hayal kırıklığına uğratacaklar.

TürkuAz
24.Şubat.2008, 21:03
Tottenham aldı kupayı, Chelsea defansı sağolsun..

Aykan19o3
24.Şubat.2008, 21:17
Tottenham sürprizi gerçekleştirdi ve kupayı aldı..

Chelsea'ye geçmiş olsun demek düşer bize :D

gezenti
24.Şubat.2008, 22:10
Daha iyisi bulunabilirdi.Kısa vadede günü kurtarmak böyle büyük bir klubün yapacağı iş değildi...

Deniz
24.Şubat.2008, 22:27
Terry ile arası iyi olursa tamam :) Umarım istikrarlı oluruz bu sefer..

Aşk-ı Şehir
25.Şubat.2008, 02:15
Uydurma bir penaltı ile dağıldı Chelsea. Peter Cech'den görmediğimiz bir hata ile durum 2-1'e geldi. Umarım Cech bu hataları EURO2008'dede bize karşı yapar.:p

Bordo61Mavi
25.Şubat.2008, 03:22
Son anda Spurs e para yatirmaktan vazgectim :@

ama bisey degil tesselim Chelsea nin kaybetmesi oldu

RaSenGan
25.Şubat.2008, 06:21
Böyle sakatlığa can kurban!

İngiltere Premier Ligue takımlarından Tottenham Hotspur'un yıldız oyuncusu Jermain Defoe geçirdiği sakatlıktan dolayı soluğu sevgilisi Chantelle Houghton ile Dubai'de aldı.

Houghton, Jermain Defoe'nun isteği üzerine göğüslerini büyütmüştü. Çiftin samimi görüntüleri İngiliz basını objektiflerinden kaçmadı.

24.02.2009

RoSeSHaH
25.Şubat.2008, 06:28
Böyle sakatlığa can kurban!

İngiltere Premier Ligue takımlarından Tottenham Hotspur'un yıldız oyuncusu Jermain Defoe geçirdiği sakatlıktan dolayı soluğu sevgilisi Chantelle Houghton ile Dubai'de aldı.

Houghton, Jermain Defoe'nun isteği üzerine göğüslerini büyütmüştü. Çiftin samimi görüntüleri İngiliz basını objektiflerinden kaçmadı.

24.02.2009
Bu ne yahu spor haberi mi şimdi ? :)

Wesley Sneijder
25.Şubat.2008, 08:31
İnter'in bu akşam dağılmasını isteyen en çok Gökay ile Özgür abidir heralde :D

Inter'in dağılmasını kim istemez ki? :D

anil luque
25.Şubat.2008, 17:57
taylor futbol karıyerı boyunca takozluguyle tanındı ve bu da zırve yaptıgının gostergesı bu arada arkadaslar bugun gazetede okudum eduardo'nun bırakın bu sene donmeyı futbol hayatına devam etmesı cok zor gozukuyormus bu yasta arsenal gıbı bır devde banko oynarken yanı karıyerın zırvesındeyken boyle bırsey olması çok çok üzücü acaba taylor vicdan azabını nasıl bastıracak??

SYLaR
25.Şubat.2008, 18:11
Kulüp doktorunun yaptığı açıklamada ayağı 3 yerden kırılmış.Ayrıca kulüp doktoru "Eduardo'nun acısını normal bir ayak kırılmasını 10 ile çarparsanız nasıl acı çektiğini anlarsınız" demiş.

Kısacası Allah'ından bul Taylor.

Aslında İngiltere federasyonu Taylor'un maaşını Eduardo sahalara dönene kadar Taylora ödetecek bir daha öyle kayabiliyormu

anil luque
25.Şubat.2008, 18:15
utku kardeş hem arsenal'in gözlemcilerinin kalitesi hem de wenger'in bu konuda belki de dünyada 1 numara olması yani yetenek keşfinde. Barca elindekilerin kıymetini bilmemeye devam etsin yakında bojan'ı da satarlar!

Nocna Mora
25.Şubat.2008, 20:57
Taylor bu konu ona sorulduğunda futbolda böyle şeyler olabiliyor diye yanıt vermiş demin bir yerde okudum...

Nocna Mora
25.Şubat.2008, 20:58
Şu Arsene Wenger'i türkiye milli takımına getirseler 4 sene üst üste avrupa şampiyonu oluruz :)

KaF KeF
25.Şubat.2008, 21:00
Ya hemen müdahale edilmeseydi?
http://img249.imageshack.us/img249/9329/7628beduardosakatlik001fj0.jpg
Haftasonunda Arsenal'in Birmingham ile deplasmanda oynadığı karşılaşmanın 3. dakikasında Martin Taylor'ın müdahalesi sonrası ayağı 3 yerden kırılan Hırvat oyuncu Eduardo Da Silva'nın sahalara dönmesinin 9 ay alabileceği belirtildi. Uzmanların yaptığı açıklamaya göre, olaydan hemen sonra saha içinde tedavisi yapılan genç oyuncuya eğer zamanında müdahale edilmesiydi Hırvat oyuncu sol ayağını kaybedecekti.

Fizyoterapist Tim Allerdyce yaptığı açıklamada, bu tip kırılmalara anında müdahale edilmediği takdirde kırık organın vücuttan kesilmek zorunda kalınacağını söyledi. Allerdyce BBC'de katıldığı bir programda; "Eğer ayağınız kırıldıysa bu, damarlarınıza çok büyük zarar verir ve bu gerçekten de çok ciddi bir sorundur. Sonuçta ayağınızı kaybedebilirsiniz. Bu yüzden çıkan ayağın hemen yerine takılması gerekir" dedi.

Uzman doktor, Eduardo'ya da bir hatırlatma yaparak, "Eğer Hırvat oyuncu tam iyileşmeden kondisyon çalışmaya başlarsa ayağı hiç bir zaman tamamen iyileşmez" diye konuştu.

Eduardo Da Silva'nın yaşadığı sakatlığı tarif etmeye çalışan Allerdyce, "En kötü ayak burkulmanızı 10 ile çarpın. Belki o zaman Da Silva'nın yaşadığı sakatlığa yaklaşabilirsiniz" dedi.

Normal bir insanda iyileşme sürecinin 6 ay olduğunu söyleyen Tim Allerdyce, Eduardo'nun çalışması, ve forma tutmaya başlamasının yaklaşık 9 ay sürebileceğini de ekledi.

Genel olarak kemiklerin iyileştiğini söyleyen Allerdyce şöyle devam etti; "Ancak Eduardo'nun sakatlığında lif kopması, tendon yırtılması ve doku zedelenmesi de var. Tekrar eski haline gelebilmesi için çok çalışması gerekiyor. Tam anlamıyla düzelebilir mi bilmiyorum, bu konuda endişeliyim. Eğer tam olarak iyileşse bile sakatlığın yarattığı psikolojik etki de kendisiniö etkileyecektir."

25 yaşındaki futbolcu, 2008 Avrupa Şampiyonası'nda ülkesi Hırvatistan'ın formasını giyemeyecek.

Mr.CordiaL
25.Şubat.2008, 21:19
Gerçekten çok üzücü böylesine iyi bir futbolcunun uzun bir süre sahalardan uzak kalması. Umarım ek kısa zamanda toparlanır, futbola devam eder. Orada ilk müdahaleyi yapan doktoru da tebirk etmek lazım. Yerinde etmiş müdahaleyi ...

DisCo
25.Şubat.2008, 21:44
Daha ayrıntılı resimler;

http://www.haberturk.com/galeriler/57553/4_k.jpg

http://www.haberturk.com/galeriler/57553/5_k.jpg

http://www.haberturk.com/galeriler/57553/7_k.jpg

GeNç KaRTaL
25.Şubat.2008, 21:47
Wenger sokakta top oynayan bebelerin bile maçlarını takip ettiriyor herhalde.:D Be ne yav.Barcelona gbi dünyaca ünlü bir kulübün alt yapısından oyuncuyu Arsenal değerlendiriyor..

PesimiSTyLa
25.Şubat.2008, 21:58
abi o ne yaa :s futbolcu mu o taylor afedersiniz hayvan gibi girmiş :s ayak kırıgı acısını bilirim cok kötü dönmüş . Acil şifalar.

Alicanfmfan
25.Şubat.2008, 22:03
Bu hareket taylor a yakışmadı ne derseniz deyin bence kasıtlı top nerde ayak nerde

TR.CaPTaiN
25.Şubat.2008, 22:05
Doktorunun da dediği gibi bu işin bir de psikolojik yönü var. Fiziki olarak iyileştikten sonra bir de psikolojik olarak düzelmesini bekleyecek futbolseverler. İşi çok zor, onu tekrar sahalarda görmek dileğiyle..

deniz.91
25.Şubat.2008, 22:31
Bir yıldızı bir kazma kaydırdı resmen çok yazık yaa çok beğendiğim bir futbolcuydu

karlkani23
25.Şubat.2008, 22:32
keşke o fotoğrafları koymasaydınız yaa insan gördükçe daha beter oluyor

Del Piero_10
25.Şubat.2008, 22:40
Eğer bağları zarar görmediyse kırılan kemik kaynadıktan sonra eskisinden sağlam olur.

GodfatheR
25.Şubat.2008, 22:44
Bu ne kardeşim ya insanlık dışı bu resmen bilerek yapmış valla içim kalktı yine gece gece.:(

nerazzuri
25.Şubat.2008, 22:45
keşke o fotoğrafları koymasaydınız yaa insan gördükçe daha beter oluyor
Evet ya :(

deniz.91
25.Şubat.2008, 22:50
Adama helal olsun valla nerden buluyor ya

LaigLeNoiR
26.Şubat.2008, 01:34
Aliadiere için itiraz

Middlesbrough'nun, Jeremie Aliadiere'nin gördüğü kırmızı karta, itiraz için başvurduğu açıklandı.
Bu hafta Premier Lig'de Liverpool'a karşı 3-2 kaybedilen mücadelede, Aliadiere, bitime 5 dakika kala, Javier Mascherano'nun suratına tokat atmış ve kırmızı kartla oyun dışında kalmıştı. İngiliz Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamada, M'Boro'nun başvuru yaptığı ifade edilirken, Salı günü yapılacak görüşmede suçlu bulunursa, 3 maç ceza alacağı belirtildi.

26.02.2008 http://www.sporx.com/i/b.gif
Kaynak : Sporx.com dış haberler

ThersoN
26.Şubat.2008, 19:15
yazık oldu dağ gibi adama

Varonil
26.Şubat.2008, 22:32
Tottenham aldı kupayı.Drogba'nın golü güzeldi..

Tuncay ligde sakatlığının ardından golle döndü ve 5.ci golünü attı Premier Ligde.Umarım sezon sonuna kadar golleri devam eder.Afonso Alves'le iyi bir ikili oluştururlar :)

Del Piero_10
27.Şubat.2008, 00:10
Federasyon Kupası 5. Tur Rövanş karşılaşmasında 1-1'in rövanşında West Ham'la karşılaşan Middlesbrough, Downing ve Tuncay'ın golleriyle rakibini 2-0 yendi ve çeyrek finalde Everton'ın rakibi oldu.

Federasyon Kupası 5. Tur rövanş karşılaşmasında son haftaların formsuz ekibi Middlesbrough, sahasında West Ham'ı ağırladı.

Maça hızlı başlayan Boro, golü de erken buldu. 5. dakikada yaklaşık 25 metreden kazanılan serbest vuruşu gole çeviren isim Downing oldu.

20. dakikada West Ham'ın savunma oyuncusu Tomkins'in uzaklaştırmakta zorlandığı top Tuncay'ın önüne düştü. Türk yıldızın 15 metreden yaptığı net vuruş gol oldu ve Boro farkı ikiye çıkartarak soyunma odasına iyi bir skorla girdi.

İkinci yarıda da baskılı oyununu sürdüren Middlesbrough'da Tuncay, 81'de yerini alkışlarla Adam Johnson'a bıraktı.

Karşılaşma Middlesbrogh'nun 2-0'lık üstünlüğüyle sona erdi ve Boro, çeyrek finalde Everton'ın rakibi oldu.Federa

El Barto
27.Şubat.2008, 00:18
Tuncay gayet iyi oynadı birde gol attı. İspanya maçları için önemli.

Fernando Gago
27.Şubat.2008, 00:49
Özgüven açısından güzelk oldu bu gol ...