View Full Version : İngiltere Premier Lig Geçmiş Sezonlar
Addolorato
25.Mayıs.2009, 00:53
Newcastle o kadrosuyla nasıl düşmeyi başardı hala hayretler içerisindeyim.
Aynen bende her sene çok iyi oyuncular alıyorlardı ama başarıları hep ters orantılı gitti malesef Emre'de iyi kurtulmuş ordan eğer hala Newcastle'da oynasaydı Tuncay'da gidiyordu Emre'de :D.
matrockmamy
25.Mayıs.2009, 00:57
bence köklü değişiklik hedeflediklerini söyleyen fb yönetimine göre 2 takım.
yağmalama yapılacaktır. biz de nasibimizi alsak ya :D newcastle da bize gelebilecek adamlar var bence
Addolorato
25.Mayıs.2009, 01:00
Obafemi Martins , Coloccini , Jonas Gutierrez , Tuncay Şanlı , Stewart Downing , Xisco , Habib Beye , Afonso Alves ve daha fazlası Galatasaray'da bir ikisini alsa hiç fena olmaz.
tarikko
25.Mayıs.2009, 01:02
bn Coloccini,Martins ve Tuncay'ı istiyorum Fenerbahçe'ye :)
Cengo
25.Mayıs.2009, 03:48
Tuncay gider artık oradan, önüne set koyamazlar.
Alicanfmfan
25.Mayıs.2009, 03:50
Aboo senden bu yorumu bekliyordum :D
Emre gitti Newcastle küme düştü :p
Since-1907
25.Mayıs.2009, 03:51
Newcastle a helal olsun her baba yiğidin harcı değil o kadro ile düşmek.
deniz.91
25.Mayıs.2009, 13:54
Newcastlenin düşmesine üzüldüm nasıl becerdiler o işi acaba
Sheriff
26.Mayıs.2009, 00:46
Owen, Tuncay Fenere :p
1122334455
26.Mayıs.2009, 00:58
Tuncay Owen gibi isimleri değerlendirmek lazım :D
matrockmamy
26.Mayıs.2009, 02:49
Coloccini,Downing,Owen ve Taylor ı alsak yeter. al sana revizyon
Alicanfmfan
26.Mayıs.2009, 03:40
Bana kalırsa 1-2 isim dısında kimse Türkiye'ye gelmez , İngiltere'nin köklü takımları özelikle takımdaki İngiliz sayısını arttırmak için bu takımdaki İngilizleri alabilirler tamamen bir teori yabana atmayın :D
LaigLeNoiR
26.Mayıs.2009, 04:04
Yaw sadece biz yokuz ki akıllı :D Tüm Avrupa hatta Dünya'nın gözleri bu takımlarda :)
tarikko
27.Mayıs.2009, 17:57
Premier Lig’de yılın menajeri Everton’u FA Kupası’nda finale taşıyan ve ligi beşinci bitirmesini sağlayan David Moyes seçildi.
2003 ve 2005 yıllarında Premier Lig’de yılın menajeri seçilen David Moyes bu ödüle bir kez daha layık görüldü ve bu ödülü ikişer kez kazanan Alex Ferguson, Arsene Wenger ve Steve Coppell gibi isimleri geride bıraktı.
Notthingham’da düzenlenen Menajerler Birliği gecesinde konuşma yapan başkan Howard Wilkinson, “Moyes Everton’a geldiğinden beri sadece takımın yapısını değil taraftarların beklentilerini de değiştirmeyi başardı. Düşük bir bütçeye rağmen her oyuncudan faydalanmasını bilerek Everton’u bugünlere getirdi” dedi.
Manchester United menajeri Alex Ferguson’un Özel ödülü aldığı gece de İskoç teknik adamın oğlu Darren da Petersbrough’u bir üst lige çıkarttığı için Birinci Lig’in en iyi menajeri seçildi.
Goal
tarikko
27.Mayıs.2009, 23:09
Küme düşen Middlesbrough'dan ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Tuncay için Tottenham Hotspur'un devrede olduğu, yıldız futbolcunun da bu teklife sıcak baktığı öğrenildi.
Bu sezon Premier Lig'de çok kötü bir performans sergileyen Middlesbrough, küme düşmekten kurtulamadı.
NTVSPOR'un haberine göre, Kırmızı-beyazlılar takım olarak vasatı aşamazken, milli futbolcumuz Tuncay Şanlı oynadığı futbol ve mücadeleci yapısıyla dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.
Menajer Garreth Southgate'in sezon sonuna doğru yaptığı "Küme düşersek Tuncay ve Downing gibi futbolcuları elimizde tutamayız" açıklamasının ardından Tuncay'ın gelecek sezon hangi takımın formasını giyeceği merak konusu oldu.
Hafta sonunda Tugay'a veda eden Blackburn Rovers taraftarı Tuncay'ı istedikleri şeklinde pankart açarken yıldız futbolcu için Tottenham'ın girişimlere başladığı belirtildi.
Tuncay'ı serbest transferde kadrosuna katan Boro'nun Londra kulübünden istediği bonservis bedeli henüz netlik kazanmadı. Tuncay Şanlı'nın Tottenham alternatifine sıcak baktığı belirtiliyor.
Geçen sezona Juande Ramos yönetiminde çok kötü bir başlangıç yaptıktan sonra Harry Redknapp yönetimnde toparlanan Tottenham, ligi 8. sırada tamamlamıştı.
Lacivert-beyazlıların kadrosunda, Robbie Keane, Jermaine Defoe, Luka Modric ve Roman Pavluychenko gibi yıldızlar bulunuyor.
Maraton
RaSenGan
27.Mayıs.2009, 23:10
O kadar forvet varken Tuncay'a gerek duymazlar.Eğer alırlarsa Tuncay kulübede çürür.
I3esiktas
27.Mayıs.2009, 23:14
Everton Haberleride çıktı Everton'a giderse daha iyi olur
sekilaso
27.Mayıs.2009, 23:19
Everton Tottenham Blackburn Rovers Westham gibi takımlara gitmesinden yana gönlüm o takımlarda oynayabilecek kapasitesi var hakkında hayarlısı olsun :)
BeeTLeJuiCe
27.Mayıs.2009, 23:26
Tuncay Boro'da tam olarak forvet oynamıyordu. Ayrıca Tuncay kanatlardada oynayabilen bir oyuncu. Tottenham onu ya Boro'daki rolüyle oynatır yada sol kanatta şans verir. İnşallah Spurs'e transfer olur.
Aygün İngiltere gibi yoğun maç trafiği olan bir ligde çürüyeceğini sanmıyorum Tuncay'ın. Sezonda en kötü 20-25 maç oynar.
Varonil
27.Mayıs.2009, 23:55
Tuncay'ın Spurs'te banko ilk 11'de oynayabilecek bir futbolcu olduğunu düşünüyorum.Giderse başarılı olacaktır,futbolunun üzerine katacaktır.
sowkay
27.Mayıs.2009, 23:59
Bizim ülkedeki gibi değil :D
bizde şampiyon yapan yılın atrenörü :D
Ghonedre
28.Mayıs.2009, 17:56
everton istikrar demek :):) tebrikler david moyes
garydelgadov
28.Mayıs.2009, 20:22
Tüm sezon boyunca iLginç şeyLer yaşamadıkmı yaşadık.Çoğu maçta bizi fıtık etti Vaughana güvenmeyip takımı forvetsiz oynatarak.Öndeyken geri çekiLip karın aprısıyLa maçı izLeterek.Ama ne oLursa oLsun istikrarın kaynağı oLan hocamızı tebrik ediyorum.:)
eXcitinG
28.Mayıs.2009, 21:47
Sezon başında savurma taktikLer yapmayıp, macera aramasaydı daha üst sıraLarda bitirebiLirdi Everton.
Moyes e ne kadar kızsakta ne oLursa oLsun oyunu çok iyi okuyabiLiyor, bunu kabuL etmek gerek. GeLecek yıL özeLLikLe kanatLara takviye iLe bu takım ŞampiyonLuğa çok rahat oynar.
southmaster07
28.Mayıs.2009, 23:04
Gelsin bize yav ama Pavlyuchenko ve Bent'ten fırsat bulması biraz zor olabilir.
tarikko
29.Mayıs.2009, 00:46
Fransa'nın Paris Saint Germain takımına transfer olan Claude Makelele, eski teknik direktörü Jose Mourinho'yu adeta yerden yere vurdu. Yayınladığı otobiyografi kitabında kariyerini anlatan Fransız futbolcu, 5 sezon formasını giydiği Chelsea'de yaşadıklarına da geniş yer verdi.
Daily Telegraph'ta yer alan haberde, Premier Lig'de Chelsea çatısı altında Mourinho ile çok kötü dönemler geçirdiğini ifade eden Makelele; Portekizli hocadan önce her şeyin çok güzel oldğunu ama Mourinho'nun gelmesiyle hayatının karardığını belirtti.
Jose Mourinho'nun İngiliz ekipte kendisinden başka bir şey düşünmediğini ve yıldız parlayan futbolcuların kendisinin önüne geçmesinden korktuğunu söyledi.
Makelele, "Kimsenin önüne geçmesine izin vermezdi. Chelsea'ye geldikten sonra arkadaşlık havasını bozdu ve her şeyi yerle bir etti" dedi.
Abramovich ile de sürekli tartışma içerisinde olduğunu sözlerine ekleyen 36 yaşındaki futbolcunun bu sözleri gündeme damgasını vurdu.
Sporx
RaSenGan
29.Mayıs.2009, 00:48
Kavgada söylenmez bunlar :n:
BaFraLı
29.Mayıs.2009, 00:50
Anlaşılan Mourinho kendini beyenmişlik yapmış Chealsea'de.
Alicanfmfan
29.Mayıs.2009, 00:50
Haklı ya , herkesten ön planda olmaya bayılıyor.
Universal
29.Mayıs.2009, 00:56
İngilizlerin hüküm sürdüğü bir kupada Porto'yu UEFA Kupasını kaldırdıktan bir sezon sonra Şampiyonlar Ligini kaldırmış. Sonra kendini birden Chelsea'de para havuzunda buldu. Kendini çok beğenmiş bir yapısı var, ukala bir tip bu nedenle kendisinden hoşlanmıyorum...
BeeTLeJuiCe
29.Mayıs.2009, 17:18
Chelsea, Rusya Milli Takımı formasıyla yıldızını parlatan Yury Zhirkov'la 4 yıllık sözleşme imzaladığı bildirildi.
http://www.htspor.com/2009/05/29/resim/haber_ic_149848.jpg
İngiltere Premier Lig ekiplerinden Chelsea, Rusya Milli Takımı formasıyla yıldızını parlatan Yury Zhirkov'la 4 yıllık sözleşme imzaladığı bildirildi.
Premier Lig ekiplerinden Chelsea, Rusya Premier Ligi Şampiyonu CSKA Moskova'nın Rus yıldızı Yury Zhirkov'u renklerine bağladı. Konuyla ilgili olarak Rusya'da yayın yapan Tvoi Den adlı günlük gazete, Zhirkov'un menajerine dayanarak verdiği haberinde, Rusya Milli Takımı'yla 2008 Avrupa Futbol Şampiyonası Finalleri'nde başarılı maçlar çıkartan Zhirkov'un İngiliz ekibiyle 4 yıllık sözleşme imzaladığını duyurdu.
İHA
Since-1907
29.Mayıs.2009, 17:22
Çok çok iyi transfer..
Fernando Gago
29.Mayıs.2009, 22:01
Arsenal menajer, Wolfsburg’un orta saha oyuncusunu gözüne kestirdi.
Arsenal menajeri Arsene Wenger, Francesc Fabregas’a orta sahada ideal bir partner bulduğunu düşünüyor. Sport gazetesinin haberine göre; Wolfsburg’da forma giyen Christian Gentner, Fransız teknik adamın transfer listesinin başında bulunuyor.
Geçtiğimiz sezon sonunda takımdan ayrılan Gilberto, Mathieu Flamini ve Lassana Diarra’nın yerini dolduramayan ve orta sahada sıkıntı yaşayan Wenger, bu sezon bu bölgeye takviye istiyor.
İddialara göre bu bölgeye oyuncu arayan Wenger, Wolfsburg’da defansif orta saha olarak görev yapan 23 yaşındaki Gentner’e teklif yapmaya hazırlanıyor.
2007 senesinde Wolfsburg’a gelen ve orta sahada gösterdiği performansla dikkatleri çeken oyuncu, takımının şampiyonluğunda önemli paya sahip. Şimdiye kadar Wolfsburg formasıyla 50 maça çıkan Gentner, yedi kez ağları havalandırmayı başardı.
Fernando Gago
29.Mayıs.2009, 22:03
Chelsea gerçekten çok önemli bir transfer yaptı . Bonservisi ne kadar acaba ?
Fernando Gago
29.Mayıs.2009, 22:05
8 yıl formasını giydiği Blackburn Rovers'a geçtiğimiz hafta sonu veda eden Tugay Kerimoğlu, Manchester City'nin alt yapısında görev yapacak.
Uzun süre Türk Milli Takımı'nda da görev yapan Tugay, 8 sezon oynadığı Premier Lig'de Blackburn Rovers dışında herhangi bir ekibin formasını giymemişti.
1999 yılında Galatasaray'dan Glasgow Rangers'a transfer olan Tugay, İskoçya'da geçirdiği bir sezonun ardından yolunu tuttuğu Blackburn'de 260 karşılaşmada 19 gol atma başarısı gösterdi.
Hürriyet'te yer alan habere göre, teknik direktörlük kariyerine ilk adamı Manchester City'de atacak olan orta saha oyuncusu, ayrıca jübile planlarına da başladığı ve jübile maçının Galatasaray ile Blackburn Rovers arasında oynanmasını istediği belirtildi.
matrockmamy
29.Mayıs.2009, 23:11
çok sevmediğim bir futbolcu ama maloudayla birlikte sol kanadı paylaşabilirler.
garydelgadov
29.Mayıs.2009, 23:12
Ne aLaka City iLe?
BLackburn aLt yapının başına geçirmiyorsa ayıp derim ben buna...
Clayman
29.Mayıs.2009, 23:13
Jübile maçının Galatasaray ile yapılcak olması güzel bir durum olur:)
tarikko
29.Mayıs.2009, 23:15
Çok iyi bir transfer Chelsea için ..
bugra 1905
29.Mayıs.2009, 23:19
Süper Transfer Rakibin Sağ Kanadını Otoban Yapar Çok İyi İş Yaptı Chelsea
Gangstaa
29.Mayıs.2009, 23:21
Zhirkov'un çok fazla maçını izlemedim ama gerçekte oyundaki gibi müthiş olduğunu düşünmüyorum.Fakat buna rağmen iyi transfer.
scar face
29.Mayıs.2009, 23:29
müthis bi oyuncu kendisinin 10 ya da 15 macını izledim aml,ml oynuyor cok zorda kalındığından dl de oynar:)
Bekliyordum onun büyük bi takıma gitmesini...Fm liginde onu sattığım güne lanetler ediyorum...
deniz.91
30.Mayıs.2009, 01:54
euro 2008de süperdi chelsea iyi bir hamle yapmış
King_91
30.Mayıs.2009, 14:37
ben blackburnde kalacak diye biliyordum ama ...
bugra 1905
30.Mayıs.2009, 15:29
Cityde Kendini İspatlarsa 3-4 Senede City A Takımını Bile Yönetebilir
tarikko
30.Mayıs.2009, 15:31
Hayırlı olsun Tugay adına iyi bir seçim kendini geliştirme açısından ..
Knightmare
30.Mayıs.2009, 16:02
Blackburn menajeri düşünmüyordu onu takımda sanırım. o yüzden böyle bir gelişme olmuş olabilir. Hayırlı olsun Tugay için. Ben eminim onu menajerlik konusunda da çok iyi yerlerde göreceğiz.
Varonil
30.Mayıs.2009, 16:32
Gerçekten iyi bir haber bu.Tugay Kerimoğlu'na antrenörlük hayatında başarılar ...
barahir
30.Mayıs.2009, 17:40
Bravo tugay.. Yurtdışındaki en iyi lejyonerimiz olduğunu bir kere daha gösterdi bize.. tebrikler.. Bu onun İngiltere'de ne kadar önemli bir insan olarak görüldüğünün göstergesidir bence..
KaPaLı
30.Mayıs.2009, 17:47
Tugay'ın oğlu Manchester City'nin altyapısında oynuyodu sanırım. Bir TV Programında söylemişti 2-3 sene önce.
Universal
30.Mayıs.2009, 19:05
Güzel bir haber, alttan başlayarak yukarıya doğru çıkacak, umarım günü geldiğinde bir Premier Lig ekibini yönetir.
Jübile maçının Galatasaray ile yapılcak olması güzel bir durum olur:)
Galatasaray olmazsa Rangers ile oynayacaklar..
goosfraba
30.Mayıs.2009, 21:46
Manchester United'de istiyormuş Tugay'ı 19 yaş altı takımını çalıştırması için...
BeeTLeJuiCe
30.Mayıs.2009, 21:49
Türkiye'ye gelmeyi dşünüyosa 45'inden sonra gelir inşallah.
İngiltere de Sir'ün yanında çalışsa süper birşey olur hem Tugay hemde Türk Futbolu için.
Cyzio
30.Mayıs.2009, 22:49
Tugay'ın kariyeri ders olarak okutulmalı bizim futbolculara.Teknik direktörlükte de başarılı olacağına inanıyorum..
uAburak89
31.Mayıs.2009, 00:25
Manchester United'de istiyormuş Tugay'ı 19 yaş altı takımını çalıştırması için...
Yanlışın var.
İngiltere’nin dev kulübü Manchester United, bir Türk antrenörüne 19 yaş altı takımını çalıştırması için teklifte bulundu.
Tugay Kerimoğlu’nun, Blackburn Rovers formasıyla futbola veda ettikten hemen sonra Manchester City altyapısında göreve başlamasından sonra İngiltere’den bir sevindirici haber daha geldi.
Manchester United kulübü, Türkiye Futbol Federasyonu Belçika temsilcisi gözlemci-antrenör Beytullah Yöney’e 19 yaş altı takımında çalışması için teklifte bulundu.
Belçika ve Hollanda'da genç Türk futbolcuları yakından takip eden Beytullah Yöney, Önder Turacı ve Muhammed Hanifi Yoldaş’ı futbolseverlere kazandıran isim olarak tanınıyor.
MARATON.COM.TR ÖZEL
HABER: ALP KOPARAL
Since-1907
31.Mayıs.2009, 04:32
City'den transfere dev bütçe
Manchester City menajeri Mark Hughes’e, kulübün sahipleri bu yaz transfer yapması için 250 milyon pound verecekler.
Mark Hughes, bu yaz 250 milyon pound harcayarak Manchester City’i yeniden yapılandırmaya çalışacak.
The Daily Mail’de yer alan habere göre, Hughes, 250 milyon pound ile City of Manchester Stadyumu’na bazı büyük yıldızlar getirmeye çalışacak.
Gelecek sezon Premier Lig’de ilk dört arasında yer almak isteyen takım, Barcelona’dan Thierry Henry ve Samuel Eto’o’nun yanı sıra, ara transferde ikna edemediği Kaka’yı renklerine bağlamaya çalışacak.
Gelecek sezon Avrupa kupalarında mücadele etmeyecek olan Manchester City’nin, önümüzdeki birkaç hafta içerisinde transfer bombalarını bir bir patlatması bekleniyor.
Fm de bile artık böyle şeyler olmuyor ayıp bea :p
RaSenGan
31.Mayıs.2009, 05:31
Yaz geldi artık hergün bir yıldızla anlaşırlar.En karlı olanlar gazeteciler :D Bakalım kimleri alabilcekler
KanaKe
31.Mayıs.2009, 14:21
O paraya Barcelona'yi komple satin alirsin yuh :p
Clayman
31.Mayıs.2009, 14:48
Şahsen City'e çok büyük oyuncuların geleceklerini hiç sanmıyorum. Ha şöyle olur, adam takımında mutsuz olur Robinho gibi anca o zaman alırlar:)
Fernando Gago
31.Mayıs.2009, 17:25
Bu mentalitedeki takımım Premier Lig gibi bir ligde ve sıradan hocalarla başarılı olma imkanı yok ...
Trabzonspor
31.Mayıs.2009, 17:33
Bu mentalitedeki takımım Premier Lig gibi bir ligde ve sıradan hocalarla başarılı olma imkanı yok ...
Katılıyorum elinde böyle bir bütçe varsa verecen parayı getirenecen Rijakart veya bi başka taktik zekayı sora elinede bu parayı verecen seni biryerlere taşıcak bu iş Mark ile olmaz.
matrockmamy
31.Mayıs.2009, 17:54
araplar ada bakıo tamamen. ii bir td seçip onun istedikleini almak daha sağlıklı olur. çok yıldız ve çok para da sınıtı getirir.
galatasaraya bütçelerinin 4te 1ini versinler kupa bırakmayız :))
Pesimistr
31.Mayıs.2009, 22:55
Adamlar Resmen Para Basıyor...
King_91
31.Mayıs.2009, 23:22
her sene baştan yaratıyorlar takımı . para var ama akıl yok
gerrrard
01.Haziran.2009, 00:02
İngiltere Premier Lig ekiplerinden Manchester City, transfer döneminde yaklaşık 400 milyon avro bütçe ayırdığını açıkladı. Peki bu paraya hangi oyuncudan kaç tane alınabilir?
Bonservisi 42 milyon avro olan Samuel Eto'o'dan tam 9 tane...
40 milyon avro ücret belirlenen Fabregas'tan 10 tane...
45 milyon avro bonservisi olan İbrahimovic'ten 9 tane...
60 milyon avro ücret istenen Kaka'dan 6 tane...
Yine bonservisi 60 milyon avro olan Arjantinli yıldız Lionel Messi'den 6 adet...
Transfer borsasının yıldızı Franck Ribery'den 35 milyon avro bonservis olmak üzere tam 11 tane...
Cristiano Ronaldo... Bi tanesi 60 milyon avrodan, en fazla 6 tane alınabilir...
Transfer bedeli 40 milyon avro olarak belirlenen Rooney'den tam 10 tane...
43 milyon avro değerindeki Fernando Torres'ten 9 tane...
400 milyon avroya, bonservis ücreti 1 milyon avro olan Claudio Maldonado'dan tam 400 tane alınabilir...
BaFraLı
01.Haziran.2009, 00:05
Maldona'dadan tam 400 tane harika :D
Fernando Gago
01.Haziran.2009, 02:13
Heyecana gerek yok bu oyunculardan hiçbirini alamaz :D
omersal
01.Haziran.2009, 12:50
Ya çok saçma davranıyorlar.Bu oyuncuları alacaklarına Toulalanı Bodmeri Agüeroyu falan almaya çalışsalar çok daha iyi kadro kurarlar.Mesela Chelsea öyle yaptı şu anki yeri belli.Benim Citye düşündüğüm 11 :
GK - Lloris(Akinfeev)
DR - Micah Richards
DL - Yuri Zhirkov
DC - Andrea Barzagli
DC - Mertesacker(Bodmer)
DMC - Toulalan(Veloso)
AMR - Joaquin(Ribery)
AML - Ronaldinho
AMC - Kallström(Moutinho)
FC - Agüero(Dzeko)
FC - Robinho
YEDEKLER
Martin Petrov
Kasper Schmeichkel
Elano
Kader Keita
Arda Turan :)
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Prdn Zhirkov Chelsea ile anlaşmış :D
gerrrard
01.Haziran.2009, 13:57
Paraya göre ortalama 9-10 tane alabiliyorlar :D
BaFraLı
01.Haziran.2009, 14:47
Chelsea Menajeri Guus Hiddink, takımının başında çıktığı son maçın ardından soyunma odasında sigara içtiği öğrenildi. Hollandalı çalıştırıcıya ceza gelmesi bekleniyor.
Chelsea'den kopmak Hiddink'e ağır geldi. Chelsea'nin Everton ile oynadığı ve 2-1 kazanarak İngiltere Federasyon Kupası'nı müzesine götürdüğü karşılaşmanın ardından soyunma odasında sigara içtiği öğrenilen Hollandalı hocanın ceza alması bekleniyor.
Hiddink’in kapalı yerde sigara içerken kameralara yakalandığı için 50 pound ceza ödemek zorunda kalacağı öğrenildi. Rusya Milli Takımı teknik direktörünin, bu son derece ağır cezayı hafifletebilmesi de mümkün. Zira Hiddik, cezayı 15 gün içerisinde öderse 30 poundla kurtulmuş olacak.
Bir başka iddia ise, Hiddink'in hareketinin, yalnızca kapalı alanlarda sigara içmek değil, aynı zamanda "kamuyounu sigara içmeye teşvik etmek" suçuyla değerlendirilmesi gerektiği yönünde. Eğer Hiddink, bu prensip nedeniyle cezalandırılırsa, ödeyeceği miktar 2500 pound'a çıkacak.
Alicanfmfan
01.Haziran.2009, 15:41
Aldıgı maaşın 3123612936129312 biri bile degil ödeyecegi para :D
Del Piero_10
01.Haziran.2009, 17:08
Pazar günü oynanan Fiorentina maçının ardından Milan'la yollarının ayrılacağını açıklayan Carlo Ancelotti, beklenildiği gibi Chelsea'nin başına geçti.
Guus Hiddink'in görevinin sona ermesiyle beraber Chelsea, önümüzdeki sezon takımı çalıştırması için Milan'ın teknik direktörü Carlo Ancelotti'yle anlaştı.
Son üç aydır Ancelotti'nin Chelsea'ye gideceği yönünde çıkan haberler bu sayede netlik kazandı.
Chelsea'nin resmi sitesinden duyurulan haberde İtalyan hocayla, 1 Temmuz 2009'dan itibaren geçerli olmak üzere üç yıllık sözleşme imzalandığı açıklandı.
Siteden yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı:
"Carlo menajerlik için en uygun adaydı. Kurduğu takımlarla içerde ve dışarıda yakaldığı başarılarla kendini kanıtlamış bir isim. Aynı zamanda Ancelotti, oyuncuyken de bu başarıları yakalamış ve çok önemli deneyimler edinmiş bir kişilik. Bugün Chelsea bünyesindeki herkesin Ancelotti'ye sıcak bir hoşgeldin demesini bekliyoruz."
King_91
01.Haziran.2009, 17:18
mourinho'dan sonra dikiş tutturamadı chelsea . gerçi hiddink'te tutacak gibiydi ama hiddink gitti . Ancelotti'yi pek beğenmiyorum aslında ama hep beraber göreceğiz premier ligde ne yapacağını
sakary Ali
01.Haziran.2009, 17:31
Ancelottiyi beğenmiyorum bende bakalım Chelseada neler yapacak . Milanda bana göre Ancelottiden kurtulmuş oldu
Knightmare
01.Haziran.2009, 17:43
Hiddink'le ne alıp veremediği varmış Chelsea'nin anlamadım. Ancelotti geldi, Hiddink'ten daha mı iyi...
kendileri kaybetti bence
RaSenGan
01.Haziran.2009, 17:45
Hiddink'le ne alıp veremediği varmış Chelsea'nin anlamadım. Ancelotti geldi, Hiddink'ten daha mı iyi...
kendileri kaybetti bence
Bir sorunları yoktu ki.Hiddink kendisi istedi gitmeyi.
Knightmare
01.Haziran.2009, 17:47
kendi seviyesindeki kulüplerden istediğini oyuncuları alırlar. Gözlerini çok yükseğe dikerseler hüsrana uğrarlar yine :D çünkü ne Kaka, ne CR7 400'de verseler gelmezler büyük ihtimalle :D
bana 1000'de 1'ini versinle o paranın 5-10 yıl ne iş olsa yaparım o.O
Knightmare
01.Haziran.2009, 18:06
o zaman Hiddink'in ne alıp veremediği varmış Chelsea ile :D
RaSenGan
01.Haziran.2009, 18:20
Ülke çalıştırmak istiyordu sanırım.Sezon sonuna kadar dururum demişti zaten gelirken.
gerrrard
01.Haziran.2009, 18:31
Rusya Milli Takımı ile anlaşması var.
Enterokinaz
01.Haziran.2009, 21:32
Savunması kuvvetli bir takım ve bu sistemi iyi bilip oynatan bir hoca..
Bence isabetli karardır..
tarikko
01.Haziran.2009, 22:55
Bence iyi bir karar vermiş Chelsea Ancelotti takıma olumlu katkılar yapabilecek bir hoca ..
el.nino
01.Haziran.2009, 23:25
bende ancelotti'yi sevmiyorum.bence başarısız olacak burada.
Fernando Gago
01.Haziran.2009, 23:55
Chelsea Ancelotti'nin Şampiyonlar Ligi tecrübesinden faydalanmak istiyor heralde . Şampiyonlar Ligi için kafayı iyice bozdular :)
matrockmamy
01.Haziran.2009, 23:56
Ancelotti antipatik bir td ama sonuçta o yaşlı denilen kadroyla 2 kez kaldırdı 1.numaralı kupayı ve bu sene barca nası kaldırdıysa öyle kaldırdı. manchesterı darmadağan etmiştik. kalitesi tartışılmaz ama italyan td ler diğer ülkelerde nedeni zilinmez ama pek tutturamıo.
arkandayız ancelotti :D
Bordo61Mavi
02.Haziran.2009, 02:12
Ancelotti'nin basarili olacagina eminim. Iki yonlu orta sahalar cok var Chelsea de
-Ballack
-Mikel
-Essien
-Lampard
Oda bunlari kullanabiliyor Milandaki basarilarina goz atarsak
gerrrard
02.Haziran.2009, 05:04
Ancelotti'yi pek sevmem fakat sanki banada başarılı olacakmış gibi geliyor. Chelsea'de tam ona göre bi takım zaten.
omersal
02.Haziran.2009, 11:31
Ancelotti mi ? :S Chelsea oyuncuları çok büyük efor sarfetmezse bu seneyi de kupasız geçirecek desenize...
Ancelotti Milan adına hiç te başarılı bir td değildi.Öyle ki kaldığı 8 sezonunun 8ininde sonunda gönderilecek diye haber çıktı.En sonunda Milan doğru yolu buldu bence.
matrockmamy
02.Haziran.2009, 22:16
adam 2 kez şl yi aldırdı ve kaybettiği final de var.manu ı 3-0 yendirdi yarı finalde. son senelerde böyle bir skor almadı manchester. [tam kadrolardı yanlış hatırlamıyorsam]
BeeTLeJuiCe
03.Haziran.2009, 02:55
İngiltere Premier Lig takımlarından Manchester City, Aston Villa'nın yıldız futbolcusu Gareth Barry'i transfer ettiğini açıkladı.
http://www.sporx.com/images/1/33/5944_B_barry001.jpg
Manchester City, uzun süren pazarlıklar sonucunda Barry için Aston Villa'ya 12 milyon sterlin bonservis bedeli ödeyerek bu transferi gerçekleştirdi.
Liverpool teknik direktörü Rafael Benitez'in de ısrarla kadrosuna katmak istediği Gareth Barry'in Manchester City ile 5 yıllık sözleşme imzaladığı ifade edildi.
23 Şubat 1981 doğumlu Gareth Barry, 1997 yılından beri formasını giydiği Aston Villa Takımı'nda kaptanlık görevini yürütüyordu. Başarılı orta saha oyuncusu İngiltere Milli Takımı'nın formasını ise 20 kez sırtına geçirdi.
Kaynak : Sporx.com dış haberler
M.City ilk adam akıllı transferini yapmış oldu. Bu ayarda futbolcu alırlarsa sürekli başarı elde ederler yoksa Kaka, Ronaldo falan alıcam diyip alamamakla bişi yapamazlar. Bide Hughes mü her ne karın ağrısıysa ondan bi kurtulsalar iyi olacak. Vizyonu daha geniş, başarıya aç, yeni moda olan genç teknik direktör ile başarı belki gelir. Hughes'da genç gerçi :D
Gangstaa
03.Haziran.2009, 03:00
Barry'i hiç izlemedim oyundan tanıdığım kadarıyla(tabi Şişme değilse)iyi oyuncu.Güzel transfer yapmış City.
nerazzuri
03.Haziran.2009, 03:01
Para işte, adam ( Benitez ) 2 yıldır Barry'i almak için kaynak arıyor, Arap'ın teki 2 dakika alıyor :D
Varonil
03.Haziran.2009, 03:05
Benitez'e çok büyük bir çalım oldu bu :) City için hayırlısı olsun ..
anilton
03.Haziran.2009, 03:12
Mükemmel bir transfer olmuş...
tarikko
03.Haziran.2009, 03:18
Super transfer yapti City ve Benitez'i cok uzduler bu transferle :) ...
Clayman
03.Haziran.2009, 03:19
Fm'de de alıp duruyor City Barry'i :D
Bordo61Mavi
03.Haziran.2009, 03:19
Bunlar 2 senedir 20 milyon sterlinde direndi satmadi Liverpool 15 verioken simdi 12 ye evet dediler
bugra 1905
03.Haziran.2009, 03:22
Güzel Transfer İyi İş Yaptı City
TR.CaPTaiN
03.Haziran.2009, 03:32
Geçen sezon Benitez'in, uğruna Xabi'yi satmaya hazır olduğu oyuncu. City iyi transfer yapmış.
nekop
03.Haziran.2009, 04:52
Maldona'dadan tam 400 tane harika :D
O nasıl oluyor ya? 400 Maldonadox0= 0 dahada fazla alıyorlar. :d
Fernando Gago
03.Haziran.2009, 13:31
City gerçekten bomba bir transfer yapmış ...
omersal
03.Haziran.2009, 14:32
Barry çok iyi bir oyuncu.Bu transfer sezonu nasıl geçecek Citynin acaba? Kimler Citye gelecek çok merak ediyorum açıkçası
deniz.91
03.Haziran.2009, 15:29
City iyi bir tranfer yapmış.Gelecek sezon üst sırayı zorlasalar bari
Varonil
03.Haziran.2009, 15:31
Tuncay'ın yeni takımı...
İngiltere Premier League'de Middlesbrough ile geçirdiği ikinci sezon sonunda takımının küme düşmesiyle büyük şok yaşayan Milli futbolcumuz Tuncay Şanlı konusunda Ada basınında spekülasyonlar yapılmaya devam ediyor.
The Times gazetesinin haberine göre Tuncay Şanlı Middlesbrough'dan ayrılacak ve büyük ihtimalle önümüzdeki yıl Fulham forması giyecek.
Haberde 2003 yılında Konfederasyon Kupası sonrası Arsenal'in de Tuncay ile ilgilendiği fakat bu transferin gerçekleşmediği belirtilirken, 27 yaşındaki ismin gelecek sezon UEFA Avrupa Ligi'ne katılmak için öneleme oynayacak Fulham'a yeni bir güç katacağı ifade ediliyor.
Tuncay Şanlı Middlesbrough'da bu sezonu 8 golle tamamlarken, Fulham'ın çok şey beklediği iki isim Bobby Zamora ve Andrew Johnson ikisi toplamda 9 gol kaydetmişti. Milli futbolcumuzun Middlesbrough ile olan sözleşmesinin bitimine ise iki yıl kalmış durumda.
Bir yorum (Esat DERGİ);
Fazla hayal kurmaya gerek yok. "Tuncay Tottenham'a gitsin" diye içlenmek sadece hayal kurmak demek, uyandıralım. Sağım, solum bunlarla dolu. Şu ana kadar transfer borsasında görülen tablo o ki Tuncay Şanlı ne kadar M.Boro'dan ayrılışını resmi olmayan bir şekilde belirtmiş durumda olsa da çok fazla Premier League ekibi onun peşinde değil. Kırılmaca, gücenmece olmadan gerçekler ortaya konulduğunda Tuncay'ın Fulham'a transferini yapması büyük ama büyük başarı olur. Adalet mi? Elbette değil, mukadderat.
Tuncay evet geçen sezon M.Boro'da yılın futbolcusu seçildi, takımı Championship'e düştü, Riverside'da futbolcu ayrımı yapıldı, bütün takımı ıslıklanırken o alkışlandı, bunlar güzel şeyler. Kimse Tuncay Şanlı'nın geliştirdiği futbol tekniği ve Ada'da tutunma çabasına bir şey demiyor ama Ada'da transfer biraz daha zor, futbolcular için.
Gelelim Fulham'a, sesleri duyar gibiyim. Fulham da takım mı? Yakışır mı? Şöyle diyelim o Fulham şu an Premier League'de Chelsea kadar transfer yapabilecek, Arsenal ile istediği anda bütçesini eşit duruma çıkartabilecek, devasa kaynakları olan bir takım.
Deloitte Money League'de bir takım yoksa o takım "ekonomik" olarak kötü yerde diye bir şey yoktur. Londra sokakları Chelsea diye inlese de onların tek sorunu futboldan anlamayan ama başka şeylerden anlayan başkanları, pardon yatırımı kesen sahipleri, sahibi!
Peki Fulham'ın teknik yapısı Tuncay'a uyar mı? Tuncay Bursaspor'da iyi oynar bol bol gol atar diyorsanız, uyar. Maalesef Tuncay 15 gol atmadan Premier League'de purolu adamların akılında kalamaz, hayırlısı...
03.06.2009
Alicanfmfan
03.Haziran.2009, 15:40
Çok faydalı bir transfer olmus City adına
eXcitinG
03.Haziran.2009, 16:41
Bu şekiLde mantıkLı ve görev adamı isimLer aLmaya devam ederLerse geLecek yıL çok can yakarLar. Ama ne kadar da oLsa hocaLarında iş yok bir kere.
bay e-ko
04.Haziran.2009, 15:08
Tuncay'a Liverpool yolu gözüktü
Küme düşen Middlesbrough'da sezonun tartışmasız en iyi oyuncusu olan Tuncay Şanlı'ya Liverpool yolu gözüktü.
Bu sezon Championship'i boylayan Middlesbrough'nun en iyi oyuncusu olan Tuncay Şanlı'ya Ada'nın zirvesinden talip var.
Mirror gazetesi, kadrosunu genişletmek isteyen Liverpool'un Tuncay'a talip olduğunu yazarken yıldız oyuncu "büyük bir kulüpte oynamak istiyorum" dedi.
İngiltere'nin saygın gazetelerinden Mirror'ın haberine göre Rafael Benitez, Türk oyuncuyla ciddi olarak ilgilenmekte. Gazetede yer alan habere göre ileride Fernando Torres'i destekleyecek ve yeri geldiğinde kulübeden girip oyunun şeklini değiştirecek bir oyuncuya ihtiyacı olan Benitez'in kafasındaki ilk isim Tuncay Şanlı.
Bu gelişmeler üzerine Mirror'a konuşan Tuncay, "Evet ben de bu söylentileri duydum, ancak bana gelen resmi bir teklif olmadı. Elbette ki büyük bir kulüpte oynamak isterim" dedi.
Kaynak: İnternethaber
Gitmesini isterim ama pek zannetmiyorum...
anil luque
04.Haziran.2009, 16:04
L'pool kanatları acısından sıkıntı cekecek bır kulüp değil o yüzden doğru oldugunu pek zannetmıyorum. Bgun gazetede Fulham yazıyordu Tuncay için ..
maNga 33
04.Haziran.2009, 16:13
sen bu hallere düşecek adam mıydın Tuncay :p
Fernando Gago
04.Haziran.2009, 17:20
Liverpool'de ortalama 20 25 maç oynayan Benayun'dan daha kötü bir oyuncu değil ama yine de gerçekleşeceğini sanmıyorum
maNga 33
04.Haziran.2009, 17:50
<H1 style="MARGIN-TOP: 0px; MARGIN-BOTTOM: 0px; COLOR: #000">
İngiltere Premier Lig şampiyonu Manchester United, Chicago merkezli sigorta ve reasürans brokerliği şirketi Aon ile forma sponsorluğu sözleşmesi imzaladı.
Sigorta şirketi American International Group'un AIG, ocak ayında Manchester
United'ın forma sponsorluğundan çekildiğini bildirmesi üzerine sponsor arayışına giren Premier Lig şampiyonu, Aon ile 4 yıllık sözleşme imzalandığını açıkladı. Manchester United, anlaşmanın maliyetine ilişkin açıklama yapmazken, İngiltere medyasında yer alan haberlerde, 4 yıl boyunca 92,35 milyon avroluk gelir elde edileceği, bunun da eski sponsor AIG'inkinden yüzde 40 daha fazla olduğu iddia edildi. Aon logosu, 2010-2011 sezonundan itibaren ''Kırmızı Şeytanlar''ın formalarını süsleyecek.
Lig TV
4 yıl boyunca 92,34 milyon avro gelir elde edilecekmiş :icon_eek::icon_eek:
</H1>
Bordo61Mavi
07.Haziran.2009, 07:20
Liverpool gecen seneden zarar ettigi icin cok para harciyamicak. Tuncay kanat icin alinmiyor ayrica, forvet oynicak. Ocak ayinda satilan Keane in yerine kimse alinmadi, simdi alincak insallah
Knightmare
07.Haziran.2009, 17:05
bende öyle bir haber okudum :) maddi sıkıntısı varmış Liverpool'un. o yüzden ucuz ama kaliteli oyunculara yönelecekler diye birşey. Tuncay için bundan iyi şans olamaz herhalde :) tabii haberler gerçekse
Knightmare
07.Haziran.2009, 17:08
uuu deli para :D e büyük takımın anlaşması da büyük oluyor :) darısı bizim türk kulüplerine (desekte hayal etmesi bile zor oluyor :p)
tarikko
08.Haziran.2009, 02:27
İki ezeli rakip gururlarını bir kenara bırakıp birlikte stat yapmak zorundalar yoksa 2018 Dünya Kupası’nda şehirlerinde maç oynanmayacak.
2018 Dünya Kupası’na ev sahipliği yapacak olan İngiltere’de Liverpool’da maç oynanmama ihtimali nedeniyle şehrin iki takımı birleşip stat yapmak zorunda kalabilirler.
Liverpool’un patronları geçtiğimiz hafta yaptıkları açıklamada 42.6 milyon pound zararla seneyi kapattıklarını açıklayarak içlerinde bulundukları maddi olanaksızlıkları dile getirmişlerdi. Aynı durum şehrin bir diğer takımı Everton için de geçerli. Onlar da statlarını şehrin dışına, pek de popüler olmayan Kirkby’e taşımayı planlıyorlardı.
2018 Dünya Kupası Liverpool komitesinin başkanı Warren Bradley yaptığı açıklamada iki takımın birleşerek bir stat yapmalarını önerdi.Çünkü ne Anfield ne de Goodison Park FIFA kriterlerine uygun statlar değiller.
The Observer’a açıklamalarda bulunan Bradley, “Liverpool şehrinin en az 60.000 kişilik bir stadyuma ihtiyacı var. Bunun maliyeti ise yaklaşık 300 milyon avro. İki takımın taraftarları birbirlerinin oturduğu yerde oturmak istemeyebilir. Ancak Almanya, İtalya ve Amerika gibi ülkelerde takımlar statları sorunsuzca paylaşıyor” dedi.
Ancak iki takımın yöneticileri de bu duruma pek sıcak bakmıyor. Hatta Everton’un basın sözcüsü Ian Ross, “Biz üç yıldır Kirby’e stat yapmak için çalışıyoruz. Komiteden kimse bizim şehir içinde kalmamız için yardımcı olmamıştı. Şimdi de böyle bir fikirle bize geliyorlar” diyerek tepkisini belirtti.
Goal
tarikko
08.Haziran.2009, 02:28
Bayern Münih’in Fransız orta saha oyuncusu Franck Ribery, İngiltere’de futbol oynamak istemediğini ifade etti.
Bayern Münih’in Fransız yıldızı Ribery, İngiltere’yi iklimi nedeniyle tercih etmeyeceğini ifade etti. İngiliz ve İspanyol takımlarının transfer listesinde olduğu bilinen Fransız oyuncu, Ada temsilcilerine kırmızı kart gösterdi.
Real Madrid, Chelsea, Manchester United ve Barcelona gibi dev kulüplerin, Fransız yıldız oyuncuyu kadrolarına katmak istedikleri ifade ediliyor. Manchester United’da teknik direktör Ferguson, Ronaldo’nun gitmesi halinde Ribery’nin takıma katılmasını istiyor.
Diğer yandan Real Madrid başkanı Florentina Perez’in de Fransız oyuncuyu transfer etmek istediği yönünde açıklamaları var.
Gelecek sezon hangi takımda oynayacağı konusunda fikri olmadığını belirten Ribery, “Dürüst olmak gerekirse, transferim hakkında pek bir bilgim yok. Bayern’de mutluyum. Önümüzdeki günlerde ne olacağını hep beraber göreceğiz. İklimi nedeniyle İngiltere’ye gitmek istemiyorum” dedi.
Goal
tarikko
08.Haziran.2009, 02:29
Sunderland, transfer sezonunu Downing'e teklif yaparak açmayı planlıyor.
The Mirror'ın haberine göre, Sunderland, küme düşen Middlesbrough'nun sol açığı Stewart Downing'e talip.
Amerikan yatırımcı Ellis Short'un satın aldığı kulübün, yaz aylarında transfere büyük paralar harcaması bekleniyordu.
Ligin son haftasında Championship'e düşen Middlesbrough'nun, elindeki iyi oyuncuları kaybedeceği tahmin ediliyor. Downing için daha önce de Tottenham girişimlerde bulunmuş, ancak 24 yaşındaki futbolcu için Middlesbrough ile anlaşamamıştı.
Downing ocak ayında Tottenham'a geçebilmek için kulübe transfer listesine konma isteğinde bulunmuştu. Ancak bu reddedilince, yetenekli kanat oyuncusu sezonu Riverside ekibinde tamamladı.
Sunderland'ın yeni hocası Steve Bruce ise, kulübün hedeflerini gerçekleştirebilmesi için Downing'in alınması gerektiğine inanıyor. Daha önce reddedilen tekliflere bakılırsa, Bruce'ün ekibinin bu transfer için 17 milyon avro gibi bir bedeli gözden çıkarması gerekiyor.
Goal
tarikko
08.Haziran.2009, 17:57
Ajax'ın Belçikalı stoperi Thomas Vermaelen, Arsenal'la yaptığı görüşmeleri doğrularken "Arsenal benim için doğru bir adım olacak" diye konuştu.
Ajax'ın başarılı Belçikalı savunma oyuncusu Thomas Vermaelen'e Arsenal'ın talip olduğu ortaya çıktı.
Premier Lig'in yayın haklarını elinde bulunduran Setanta Sports'un sitesine konuşan Vermaelen, Arsenal'ın kendisini almak istediğini belirterek şunları söyledi: "Önümüzdeki günlerde ciddi olarak görüşeceğiz. Arsenal benim için kariyerimde doğru bir adım. Hem daha iyi bir takımda oynamış olacağım hem de finansal açıdan beni tatmin eden bir sözleşmey sahip olacağım."
Rakamları basına yansımayan Vermaelen transferinin Arsenal'a 11 milyon pounda mal olacağı tahmin ediliyor.
Goal
tarikko
08.Haziran.2009, 17:59
Chelsea’den ayrılan Guus Hiddink, önümüzdeki yıllarda Premier League’e geri döneceğini söyledi. Rusya Milli Takım Seçicisi, İngiltere’de görev yapmanın keyif verici bir iş olduğunu söyledi.
Guus Hiddink, hem de çok uzak olmayan bir gelecekte İngiltere’ye dönmeyi planlıyor. Chelsea ile yolları ayrılan Hollandalı çalıştırıcı, önümüzdeki yıllarda neler yapmayı düşündüğüne ilişkin olarak yaptığı açıklamasında, Chelsea olmasa bile mutlaka bir Premier League ekibinin başına geçmek istediğini söyledi.
Daha önce Avustralya, Güney Kore ve Hollanda milli takımlarını da çalıştıran deneyimli teknik adam, İngiliz The Sunday Mirror gazetesine yaptığı açıklamada “Döneceğim. Chelsea şimdilik iyi durumda. Belki de bana daha fazla ihtiyaçları yoktur. Fakat İngiltere’ye ve Premier Lig Futbolu’na olan aşkım son üç buçuk ayda çok fazla arttı. Premier Lig’i çok seviyorum. Tekrar kulüp takımı çalıştırmak isterim. Üst düzey futbolcularla çalışmaktan memnuniyet duydum. Belki de görev başına gelmeden önce tahmin ettiğimden çok daha fazla sevdim Chelsea’deki işimi. Dört ayda takımın geleceği için yatırımlar yaptık” diye konuştu.
Wembley’de oynanan Federasyon Kupası finalinde Everton’u 2-1 yenen Chelsea’nin geçici hocası olarak bir de kupa kaldıran Hiddink, kendisine verilen görevi fazlasıyla yerine getirmiş oldu. Öyle ki Hiddink, Chelsea’yi Şampiyonlar Ligi Finali’nin de eşiğine kadar getirmiş ancak Iniesta, Barcelona adına attığı son dakika golüyle The Blues takma adlı ekibin eşikten içeri girmesine izin vermemişti.
Goal
Fernando Gago
08.Haziran.2009, 19:29
Arsenal hala bu tip oyuncularla mı baraşı bekliyor . . .
Addolorato
09.Haziran.2009, 04:42
İngiliz futbolunun efsane ismi Paul Gascoigne'in bir yıl ömrünün kaldığı açıklayan yakın arkadaşı Stephen Purdew, Ada basınını ayağa kaldırdı.
Alkolizmle boğuşan ve bulimia nervosa tedavisi gören ünlü eski futbolcunun aşırı kilo verdiği ve karaciğerindeki rahatsızlığın önlenemediği belirtildi.
2005 yılında organ yetmezliğinden hayatını kaybeden ünlü yıldız George Best'in de tedavisinde yanında olan Purdew, Gascoigne'in durumunun Best'den daha kötü olduğunu ifade etti.
2008 yılında gördüğü alkol tedavisinin ardından kısa bir dönem barlardan uzak duran sorunlu yıldız Gazza'nın, servetini tamamen tükettiği ve ailesinin tüm çabalarına rağmen içkiyi bırakamadığı öğrenildi.
bjk_melo_151
09.Haziran.2009, 06:54
Hızlı yaşadı. Futboluna doyamamıştım. Çılgın bir oyuncuydu.
YusufT19
09.Haziran.2009, 10:00
M.Hughes'de is var, O Blackburn'un uyduruk kadrosuyla cok iyi isler yapmisti.
YusufT19
09.Haziran.2009, 10:02
Eski Antrenör'ü M.Hughes oldugundan secti Man City'yi
Ghonedre
09.Haziran.2009, 14:00
facia ya yeter artık git adam akıllı birileini al 2004 ten beri şampiyon olamıyoruz :(
matrockmamy
09.Haziran.2009, 15:37
az parayla, gençlerle bu kadar iyi olmak saygı duyulacak bir iş ama artık hedef büyütülmeli arsenal da
matrockmamy
09.Haziran.2009, 15:42
pek izlemedim kendisini ama oyundan ve yorumlardan bakılırsa iyi bir adam, hayırlı olsun.
matrockmamy
09.Haziran.2009, 15:43
zor bir durum gerçekten.
eXcitinG
09.Haziran.2009, 16:09
''Paul Gascoigne bir sanatçıydı'' güzeL bir repLik.
GodfatheR
09.Haziran.2009, 16:38
Anfield'sız L'Pool düşünemiyorum. : /
eXcitinG
09.Haziran.2009, 16:44
İnter ve MiLan payLaşıyor, probLem oLmaz bence.
Alicanfmfan
09.Haziran.2009, 17:32
Olimpiyatya Oynasın L'pool :D
Fernando Gago
09.Haziran.2009, 17:53
2018'e kim öle kim kala :p
Onurap
09.Haziran.2009, 19:24
http://www.sporx.com/img/2009/06/091244532654.jpg
2010 Dünya Güzeli seçildi! Manchester United'ın yıldız oyuncusu alay konusu oldu. Dünya Kupası Avrupa Elemeleri 1. Grup maçında Arnavutluk deplasmanına giden Portekiz'in süperstarı Cristiano Ronaldo'yu büyük bir sürpriz bekliyordu.
2008 senesinde yılın futbolcusu seçilen Ronaldo ile Arnavutluk taraftarları dalga geçti. Hazırladıkları pankartta, dünya güzeli fotoğrafının üzerine Cristiano Ronaldo'nun resmini koydular ve üzerine de "Miss World 2010" yazdılar.
Milli takım'da farklı, Manchester United takımında farklı bir görüntü çizen Ronaldo'yu Arnavutluk taraftarları, 2010 Dünya Kupası öncesinde yılın güzeli olarak seçti.
Portekiz Milli Takımı, 1. Eleme Grubu'nda 9 puanla üçüncü sırada bulunuyor. 6 maçın geride kaldığı 6 takımlık grupta Danimarka 16 puanla lider durumda bulunurken, Macaristan'ın ise 13 puanı mevcut.
uAburak89
09.Haziran.2009, 19:29
Hehe.. Çekememezlik bu kadar olur, bu adamı takımında istemeyen biri var mı ? Aman eksik olsun, bizde olmasın diyen? ...
RaSenGan
09.Haziran.2009, 19:32
Çekemiyolar (: Konuyu Basketbola açmışsın :D
matrockmamy
09.Haziran.2009, 19:49
ben uAburak :D gerçekten sevmediğim bir futbolcu :) [not: çekememezlik vs değil, kaka yı messi yi seviyorum]
anil luque
09.Haziran.2009, 20:19
Aynen .. Bu adam olacagına Ashley Young olsun .. :D
uAburak89
09.Haziran.2009, 20:21
İnsanların kişilikleri, iyi oyuncu oldukları gerçeğini değiştirmez. Bunun çok fazla örneği var dünyada.. Kaldı ki, Ronaldo'nun eksisi sayılabilecek şey biraz kasıntı bir kişilik olması. Attığı gollerden sonraki tavırları falan. Onun dışında bir sorunu yok ki adamın alıp veremedikleri ne insanların anlayamıyorum.
matrockmamy
09.Haziran.2009, 20:31
İnsanların kişilikleri, iyi oyuncu oldukları gerçeğini değiştirmez. Bunun çok fazla örneği var dünyada.. Kaldı ki, Ronaldo'nun eksisi sayılabilecek şey biraz kasıntı bir kişilik olması. Attığı gollerden sonraki tavırları falan. Onun dışında bir sorunu yok ki adamın alıp veremedikleri ne insanların anlayamıyorum.
şl finalinde ilk 10 dk da yanılmıyorsam 3-4 tane şutu vardı ve en çok şut adam admdı. bu onu sevmememin nedenlerinden yalnızca birisi :) kendini beğenmişliği falan çok umrumda değil :D
Onurap
09.Haziran.2009, 22:04
şl finalinde ilk 10 dk da yanılmıyorsam 3-4 tane şutu vardı ve en çok şut adam admdı. bu onu sevmememin nedenlerinden yalnızca birisi :) kendini beğenmişliği falan çok umrumda değil :D
Önemli olan gol olması uzaktan şutu sabride atıyor yoksa..
Enterokinaz
09.Haziran.2009, 22:07
Ne de güzel yapmışlar. Messi'nin oynadığı topla verdiği ayar da ayrı bir güzeldi CL finalinde..
uAburak89
10.Haziran.2009, 00:44
Son iki senede kaç gol attığına, kaçının nasıl atıldığına bir bakın bence. Ayrıca Messi ile bu haberin ne alakası var ?
tarikko
10.Haziran.2009, 18:39
Manchester United, Ronaldo ile ilgilenen Real Madrid’e bonservis bedelini açıkladı. İngiliz ekibi, bu transferin bir an önce sonlanmasını istiyor.
Manchester United, Real Madrid başkanı Florentino Perez’e Ronaldo’nun fiyatının 96 milyon avro olduğunu bildirdi.
Perez, yeniden başkan olmasının ardından transfer çalışmalarına çok hızlı başladı. Bir önceki başkanın bu transfere yaklaşımı hem Manchester tarafından hem de medyadan bir hayli tepki almıştı.
Pazarlık payı yok
Perez ise, yılan hikâyesine dönen bu transferi profesyonelce sonlandırmak istiyor. Marca’da çıkan bir habere göre, Manchester United yöneticisi David Gill, Ronaldo’nun fiyatını 96 milyon avro olarak açıkladı. Gill, hiçbir şekilde pazarlık yapmayacaklarını da bildirdi.
İspanyol gazetesi AS ise, Perez’in bu transfer için 89 milyon avroyu gözden çıkardığını yazdı ve bu transferin 30 Haziran’dan önce sonlanabileceğini iddia etti.
Goal
tarikko
10.Haziran.2009, 18:39
İngiliz ve İspanyol basını, Maviler'in Sergio Agüero için resmi teklifi yaptığını yazdı. Bu haberlere göre, İngiliz ekibi 51 milyon avroyu gözden çık
Premier Lig ekiplerinden Chelsea, bu yazki transfer bombasını patlatmak üzere. Londra ekibi, Atletico Madrid’in genç yıldızı Sergio Agüero’ya resmen talip oldu.
David Villa’ya yapılan 43 milyon avroluk teklifin reddedilmesinin ardından, bir başka La Liga yıldızı Chelsea’nin hayellerini süslüyor. Arjantinli golcü oyuncu Agüero, Chelsea’nin yeni menajeri Carlo Ancelotti’nin en çok istediği isimlerin başında geliyor.
The Times ve ElMundo.es’e göre, resmi teklif 51 milyon avro olarak yapıldı. Bu fiyatın, Güney Amerikalı oyuncunun forma giyeceği maç sayısına göre 60 milyon avroya kadar çıkacağı söyleniyor.
Ancak Madrid ekibinin teklife henüz bir cevap vermediği söyleniyor. 21 yaşındaki genç oyuncunun peşinde sadece Chelsea’nin bulunmadığı, Inter ve Barcelona gibi takımların da genç yıldızı takip ettiği biliniyor.
Goal
E.Cartman
10.Haziran.2009, 19:21
CR7 takım oyuncusu değil bu yüzden Messi ondan daha iyi Messi tam bir takım oyuncusu hem takım futboLu hemde bireyseL futboLu aynı anda çok iyi oynuor ama CR7'nin maçLarnda ver CR7 e bir top bide geri kaLan 21 kişi ye bir top ver 21 kişi oynasın bide CR7 kendi topuyLa oynasın bu kadar bunun açıkLaması... Rıdvan DiLmen'in dediği gibi MESSI ve DiğerLeri...
uAburak89
10.Haziran.2009, 19:26
Hala Messi ne alaka anlamış değilim, hem ilginç hem de bir o kadar komik bir durum var ortada..
NirvanaFX
10.Haziran.2009, 19:56
C.Ronaldo bazı kişiler tarafından çok itici bulunuyor.Bence çekememezlik değil de Ronaldo'nun kendine has iticiliği.
matrockmamy
10.Haziran.2009, 19:56
çünkü cr7 antipatisini doğuran şey messiyi izlemek bence :) belki messi olmasa ben cr7 hayranıydım ama messi ye bakınca cr7 nin takım oyuncusu olmadığını ve kendisini ön plana çıkarma çabasında olduğunu görebiliyorum.
Onurap
10.Haziran.2009, 20:17
Fark bu
Messi;
Zeki
Çevik
Ahlaklı
C.Ronaldo
Zeki
çevik
??????
barahir
10.Haziran.2009, 21:26
Konuyu açan arkadaş:) Konu açarken dikkat edin, Ronaldo henüz branş değiştirmedi:)
Gerekli yere taşıdım..
uAburak89
10.Haziran.2009, 21:31
Sana bir yanlışı falan mı oldu da bu kadar rahat ahlaksız diyebiliyorsun ? xD Aman yav, neyse siz takılın kafanıza göre..
nerazzuri
10.Haziran.2009, 22:58
Ronaldo, futbolunuda oynar golünüde atar zekidirde çeviktirde, bizler onu şımarık haliyle sevdik, bu saatten sonrada değişmesin zaten. Seven sevsin, sevmeyen Messi ile bilmem ne ile kıyaslamasın.
matrockmamy
10.Haziran.2009, 23:04
SerKaN bundan doğal birşey olamaz ama :)
Fernando Gago
10.Haziran.2009, 23:06
Güzel bir iğneleme olmuş . . . Yeşil sahalarda Ronaldo kadar kendini gösteriş için "kasan" az oyuncu bulursunuz
Lionel Andres Messi
10.Haziran.2009, 23:23
:D (http://spor.mynet.com/haber/12753)
http://spor.mynet.com/haber/12753
Linksharing.tema=2; Linksharing.ekle(); div.MF-all{ width:105px; height:70px; text-align:right;}div.MF-all2{ width:285px; height:22px;text-align:right;}a.MF-eksenadd{ width:105px; height:21px; margin:0 3px 3px 0; background:url(http://img2.mynet.com/linksharing/new/btn-eksen.png) no-repeat left top; cursor:pointer;}*html a.MF-eksenadd{_filter: progid:DXImageTransform.Microsoft.AlphaImageLoader (src='http://img2.mynet.com/linksharing/new/btn-eksen.png', sizingMethod='crop');_background: none;}a.MF-emailsend{ width:105px; height:21px; margin:0 3px 3px 0; background:url(http://img2.mynet.com/linksharing/new/btn-e.png) no-repeat left top; cursor:pointer;}*html a.MF-emailsend{_filter: progid:DXImageTransform.Microsoft.AlphaImageLoader (src='http://img2.mynet.com/linksharing/new/btn-e.png', sizingMethod='crop');_background: none;}a.MF-divvy{ width:66px; height:21px; background:url(http://img2.mynet.com/linksharing/new/btn-paylas.png) no-repeat left top; cursor:pointer;}*html a.MF-divvy{_filter: progid:DXImageTransform.Microsoft.AlphaImageLoader (src='http://img2.mynet.com/linksharing/new/btn-paylas.png', sizingMethod='crop');_background: none;}div.MF-Ddivvy{ position:relative; float:right;}div.MF-all2 div.MF-Ddivvy{ position:relative; float:left;}div.MF-hovermenu{ width:134px; height:121px; position:absolute; background:url(http://img2.mynet.com/linksharing/new/bg-paylas.png) no-repeat left top; margin:10px 160px 0 -53px; @margin:10px 160px 0px -120px;}div.MF-hovermenu{ _background:none;}div.MF-hm{ width:134px; height:121px; padding:24px 0 0 16px; text-align:left;}*html .MF-filter{_filter: progid:DXImageTransform.Microsoft.AlphaImageLoader (src='http://img2.mynet.com/linksharing/new/bg-paylas.png', sizingMethod='crop');_background: none;}div.MF-hovermenu .MF-dv a{ font-size:12px; font-family:Tahoma,Arial,Verdana; color:#000; text-decoration:none; position:relative;}div.MF-hovermenu a:hover{ text-decoration:underline;}div.MF-hovermenu2{ width:134px; height:121px; position:absolute; background:url(http://img2.mynet.com/linksharing/new/bg-paylas2.png) no-repeat left top; margin:-110px 50px 0 5px; @margin:-110px 160px 0px -65px;}div.MF-hovermenu2{ _background:none;}div.MF-hm2{ width:134px; height:121px; padding:18px 0 0 16px; text-align:left;}*html .MF-filter2{_filter: progid:DXImageTransform.Microsoft.AlphaImageLoader (src='http://img2.mynet.com/linksharing/new/bg-paylas2.png', sizingMethod='crop');_background: none;}div.MF-hovermenu2 .MF-dv a{ font-size:12px; font-family:Tahoma,Arial,Verdana; color:#000; text-decoration:none; position:relative;}div.MF-hovermenu2 a:hover{ text-decoration:underline;}.MF-fl{ float:left;} span.MF-mi{ width:17px; height:17px; margin:0 3px 0 0; background:url(http://img2.mynet.com/linksharing/new/bg-icons.gif) no-repeat 0px 0px; float:left;}span.MF-mifacebook{ background-position:0px 0px;}span.MF-mitecc{ background-position:0px -18px;}span.MF-midel{ background-position:0px -43px;}span.MF-midig{ background-position:0px -63px;}div.MF-dv{ overflow:hidden;height:19px; clear:both; display:block; margin:0 0 3px 0; position:relative;}
http://img4.mynet.com.tr/spr3/12753_501.jpg
Dünya üzerindeki bir çok erkek için kulağının arkasına pembe bir çiçek iliştirip dışarı çıkmanın düşüncesi bile korkunçtur. Ama sözkonusu yeşil sahaların yıldızı Cristiano Ronaldo olunca durum değişir.
Tüm dünya Mancheser United'ın yıldızı Cristiano Ronaldo'yu ya futbol sahalarında ya da yanında birbirinden güzel kadınlarla dünyanın en gözde tatil mekanlarında görmeye alışkın.
Futbol sahalarının 24 yaşındaki yıldızı Ronaldo, bu kez herkesi şaşırttı. Sardunya adasında tatil yapan Ronaldo, başında pembe şapkası ve kulağının arkasına yerleştirdiği pembe çiçeğiyle objektiflere takıldı. Biri bayan biri erkek iki arkadaşıyla tatilin keyfini çıkaran Cristiano Ronaldo, üzerindeki giysileriyle ve formda vücuduyla moda dergilerinden fırlamış gibi görünüyordu.
IcedEarth
10.Haziran.2009, 23:28
Kim ne derse desin bana göre Ronaldo dünyanın en iyi futbolcusudur.
anil luque
11.Haziran.2009, 02:06
Hala Messi ne alaka anlamış değilim, hem ilginç hem de bir o kadar komik bir durum var ortada..
Abi konuyu sen baslatmıssın bide komik falan diyorsun .. İlk mesajında var mı bu oyuncuyu takımında istemeyen falan demıssın bır arkadas da bu olacagına Messi olsun demiş .. Komik olanı çözemedim ben
uAburak89
11.Haziran.2009, 02:20
Bu adamı istemem başkasını isteyen var mı demedim ki, sadece Ronaldo ile ilgili konuşuyorum. Ben istemem adam çünkü ... birisi gibi bir cümle kurmak yerine, ben onu istemem Messi'yi isterim demek komik olan. İçinde Ronaldo geçen cümle gördü mü bazıları, direk Messi yazıyor. Alakayı çözemiyorum, komik geliyor. Sen gülmek zorunda değilsin. ;)
kendisini sadeceşl final maçı öncesinde TV'de canlı konuşmasını izlemiştim ancak büyüklerden duyduğum kadarıyla bir çılgınmış :)
Enterokinaz
11.Haziran.2009, 03:20
Messi'yi baştan aşağı karalayıp direk Ronaldo diye çemkirenler de az değil hani. Messi gibi bir futbolcu bu kadar basit karalanmamalı, Ronaldo da öyle.
anil luque
11.Haziran.2009, 04:13
Bu adamı istemem başkasını isteyen var mı demedim ki, sadece Ronaldo ile ilgili konuşuyorum. Ben istemem adam çünkü ... birisi gibi bir cümle kurmak yerine, ben onu istemem Messi'yi isterim demek komik olan. İçinde Ronaldo geçen cümle gördü mü bazıları, direk Messi yazıyor. Alakayı çözemiyorum, komik geliyor. Sen gülmek zorunda değilsin. ;)
E herkes itici, havalı, kendini beğenmiş gibi bir dolu sebep yazmış zaten ben de bunlara son derece katılıyorum .. Mesajları tam okuyamadın heralde abicim .. Neyse Ronaldo her dokunuşta kendini atmadığı, adam geçemeyince hakeme dönüp yalvaran gözlerle bakmadığı sürece her takım onu ister ;)
E.Cartman
11.Haziran.2009, 04:36
Aramızda kimse zatn RonaLdo'ya kötü oyuncu demedi ki sadece bazı + özeLLikLeri oLduu için Messi RonaLdo'dan daha iyi dedik ki bunun asLıda böyLe çünkü RonaLdo şampiyonLar Liginin en çok şut çeken oyuncusu oLdu bu ünvanıda nası aLdıını finaLde Eto'o nun goLüna kadarki oLan dkLar açıkLar MUN un etonun goLüne kadar 5-6 tane şutu vardı bunLarında 4-5 tanesini RonaLdo çekmişti nasıL mı çekmişti topu aLmıştı iLerLeyip uzaktan vurmuştu bi işe yaradımı yaramadı Barca bi kontra geLdi eto bir vurdu pir vurdu bu kadar...
tarikko
12.Haziran.2009, 20:09
Premier Lig takımlarından Liverpool, Napoli'nin Arjantinli yıldızı Ezequiel Lavezzi'yi kadrosuna katmak için çalışmalara başladı.
2012 yılına kadar Napoli ile sözleşmesi olan yıldız futbolcunun menajeriyle görüşme halinde olan Liverpool transfer komitesi, bu transfer harekatına netlik kazandırmak için bir kaç gün içerisinde İtalya'ya gidecek.
Liverpool'un Lavezzi'nin transferini bitirmek için Napoli'ye 24 milyon avro, oyuncuya ise yıllık 4 milyon avro önermesi bekleniyor. Napoli'den yılda 1.3 milyon avro kazanan Arjantinli yıldızın, Liverpool'un teklifine sıcak baktığı ve gelecek sezon Premier Lig'de oynamak istediği ifade edildi.
Lavezzi'nin Liverpool'a transferi hakkında açıklamalar yapan FIFA menajeri Pablo Cosentino, "Napoli'nin sportif direktörü Pierpaolo Marino ile geçtiğimiz hafta içinde iki kez bir araya geldik. Lavezzi'nin Liverpool'a transferi önümüzdeki hafta netlik kazanacak. Özellikle Liverpool'un bu transferi gerçekleştirmek için büyük bir çabası var. Bekleyeceğiz ve göreceğiz" şeklinde konuştu.
Sporx
sakary Ali
12.Haziran.2009, 20:16
Liverpool için güzel transfer olur.Lavezzi iyi topçu
matrockmamy
12.Haziran.2009, 20:18
liverpoola kanat lazım. lavezzi değil bence ama yine de kaliteli topçu. :) arjantinliymiş, dil sorunu da olmaz liverpool da :D
Enterokinaz
12.Haziran.2009, 20:35
Bomba değil de genç yıldız transferidir bu sadece, gerçekleşir herhalde.
Bordo61Mavi
12.Haziran.2009, 20:40
Iskocyaya attigi bi gol ile hatirlarim onu, bi ara gunde 40-50 redbulla cikmisti
tarikko
15.Haziran.2009, 03:14
Rus golcü için Premier Lig macerası kısa sürecek gibi görünüyor. Takımdan ayrılması beklenen Roman Pavlyuchenko için Bundesliga ekipleri devreye girdi.
Geçtiğimiz yaz aylarında Spartak Moskova’dan Tottenham Hotspur’a transfer olan Rus golcü Roman Pavlyuchenko, bir sezon boyun boyunca İngiliz futbol tarzına alışamadı. Sadece 9 gol atma başarısı gösteren 27 yaşındaki oyuncu, fiziksel olarak da beklenenin altında kaldı.
Jermaine Defoe ve Robbie Keane’in White Hart Lane’e dönüşünün ardından, Rus oyuncu için forma şansı bulmak daha da zor bir hale geldi. Geçtiğimiz ay takım menajeri Harry Redknapp, tecrübeli oyuncunun performansından memnun olmadığını açıklamış ve santrforu eleştirmişti.
Stuttgart ve Roma ilgileniyor
Tottenham’da gözden çıkarıldığı yolunda haberler gelen Pavlyuchenko için, Bundesliga takımlarından Stuttgart devreye girdi. Stuttgarter Nachrichte’ye konuşan Alman ekibini genel menajeri Horst Heldt, “Pavlyuchenko ilginç bir oyuncu. Kulüp içerisinde onun adını tartışıyoruz” açıklamasında bulundu.
Transfer sezonunun açılması ile birlikte, Pavlyuchenko ile ilgilenen takımların sayısı artıyor. Serie A takılarından Roma da Rus oyuncuyu takibe almış durumda.
Goal
gerrrard
17.Haziran.2009, 01:50
Gerrard bırakıyor
İngiltere Premier Lig takımlarından Liverpool'un ve İngiltere Milli Takımı'nın formasını giyen Steven Gerrard, 2013 sezonunun sonunda futbolu bırakabileceğini söyledi.
Gerrard, France Football dergisine yaptığı açıklamada, kulübüyle sözleşmesinin dolacağı 2013 yılında 33 yaşında olacağını belirtirken, ''Bundan daha da ileriye gidip gitmeyeceğimi bilmiyorum. Kariyerimin daha en başında, tek kulüpte forma giyip, yeşil sahalara burada veda edeceğimi biliyordum'' dedi.
29 yaşındaki İngiliz futbolcu, alt yapısından yetiştiği Liverpool'a 1998 yılında katılmıştı.
16.06.2009
Kaynak : AA
El Barto
17.Haziran.2009, 01:50
2013'e kim öle kim kala yahu. :D
RaSenGan
17.Haziran.2009, 01:52
Yazık ya adam lig şampiyonluğu göremeden bırakıcak futbolu :D:D
E.Cartman
17.Haziran.2009, 02:43
daha yarın yaşacağımız beLLi değiL Gerrard bırakacağı yıLı açıkLamış:D:D
Sen kahinmisin Gerrard:D:D
matrockmamy
17.Haziran.2009, 03:31
5 sene daha bu efsaneyi izleyecek olmak güzel :)
Varonil
17.Haziran.2009, 12:46
Bırakmadan bir lig şampiyonluğu yaşasa bari :)
gerrrard
17.Haziran.2009, 20:01
Torres: “Gerrard’ın Xavi’den fazlası var”
Liverpool’un İspanyol golcüsü Fernando Torres, takım arkadaşı Steven Gerard’ın milli takım arkadaşı Xabi Hernandez’den daha iyi bir oyuncu olduğunu ifade etti.
Liverpool’un golcü oyuncusu Fernando Torres, kaptanı Steven Gerard’ın dünyanın en iyi oyuncularından biri olarak görülmesi gerektiğini ifade etti. Torres, İngiliz orta saha oyuncusunun milli takım arkadaşı Xavi’den daha iyi bir oyuncu olduğunu dile getirdi.
Konfederasyon Kupası için İspanya Milli Takım kadrosunda bulunan genç golcünün adı, son dönemde Manchester United ile anılıyor.
Genelde sadece Messi ve Ronaldo’nun üstünde durulduğunu belirten golcü oyuncu, “Avrupa’nın en iyi oyuncuları sayıldığında sadece Messi ve Ronaldo’nun adı anılıyor. Ama Gerard’da en az onlar kadar iyi. Onun gibi bir takım arkadaşına sahip olmak beni şımartıyor. Ondan her zaman harika paslar alıyorum” dedi.
Gerard’ın kendi performansı üzerinde büyük bir etkisi olduğunu hatırlatan İspanyol oyuncu, “Onunla oynarken sadece boş alana doğru hareket etmeniz yeterli. Ne kadar iyi savunulursa savunulsun, mükemmel paslar atar. Sahada tam bir lider. Onun insanlar tarafında hak ettiği değeri gördüğünü düşünmüyorum” dedi.
Enterokinaz
17.Haziran.2009, 20:03
İyi hoşta ne gerek varmış böyle bir açıklamaya ? :)
bugra 1905
17.Haziran.2009, 20:05
Xaviye Olan Hayranlığımdan Dolayı Torresin Bu Yorumuna Katılmıyorum
Aşk-ı Şehir
17.Haziran.2009, 20:05
Bu aralar çok konuşuyo zaten. Sapıttı iyice. Havalandı mı yoksa?
Redrum
17.Haziran.2009, 20:08
Eto'o: "Xavi, Gerrard'dan iyi"
.
gerrrard
17.Haziran.2009, 20:17
Eto'o: "Xavi, Gerrard'dan iyi"
.
Kaynak nedir? :D
@MostapHa
Kesinlikle katılıyorum. Müthiş geçirdiği ilk sezondan sonraki düşüşünde bu soru gelmişti benimde aklıma.
Redrum
17.Haziran.2009, 20:22
Kaynak nedir? :D
@MostapHa
Kesinlikle katılıyorum. Müthiş geçirdiği ilk sezondan sonraki düşüşünde bu soru gelmişti benimde aklıma.
Baros: "Arda Ronaldinho'yu yer bitirir"
Demek istiyorum ki çok normal böyle bi açıklama yapması, hiç bir şeyi de ispatlamaz.
gerrrard
17.Haziran.2009, 20:27
Takım arkadaşı olduğu için dediğini söylüyorsun sanırım ama Xavi'de Milli Takım arkadaşı. :D
Enterokinaz
17.Haziran.2009, 20:28
Xavi'nin çokta umrunda sanki. :)
Lionel Andres Messi
17.Haziran.2009, 20:29
şutları ve fiziği dışında xaviden daha üstün bir özelliği yok xavi kadar yaratıcı ve zekai faliyetleri önplanda olan bir oyuncu olmadığı için xaviyi tercih ederim.
şimdi dersiniz xavi gerrard kadar gol atamaz,kafa vuramaz dersiniz kabul ederim buda benim görüşüm.
RaSenGan
17.Haziran.2009, 20:54
Evet biraz daha boyu uzun o kadar.
Redrum
17.Haziran.2009, 20:59
Takım arkadaşı olduğu için dediğini söylüyorsun sanırım ama Xavi'de Milli Takım arkadaşı. :D
Anlıyoruz ki Gerrard'la daha samimiymiş:)
matrockmamy
17.Haziran.2009, 22:00
defansif ve mücadecilik olarak gerrard.
xavi de tekniği ve oyunu açma,okuma ve yaratıcılık olarak üstün. bence ikisi de birbirinden iyi
dakara
18.Haziran.2009, 00:54
şimdi skertel puyoldan reina casillasdan kuyt villadan iyi demesin:D
El Barto
18.Haziran.2009, 00:57
Tabi bu işler biraz görecelidir. Bana sorarsanız Maldonado hepsinden iyi.
Sonu yok yani boşverin haber niteliği bile yok aslında...
World Hollow o1
18.Haziran.2009, 00:59
Bu aralar çok konuşuyo zaten. Sapıttı iyice. Havalandı mı yoksa?
havanlasa ne fark ederki adamın dakikası başına cebine para giriyor bu fark ettirir mi ?
DaveJones
18.Haziran.2009, 01:01
Tabi bu işler biraz görecelidir. Bana sorarsanız Maldanado hepsinden iyi.
Sonu yok yani boşverin haber niteliği bile yok aslında...
Josico gibi top kapan oyuncu varmı :u: Tabi pas olarak Maldonado üstün ama Josicoyu tek geçerim :(
tarikko
18.Haziran.2009, 20:03
Baptista, Manchester City’nin kendisiyle ilgilenmesine rağmen bir kez daha Roma’da kalmak istediğini yineledi.
Julio Baptista kendisiyle ilgilenen pek çok takıma rağmen gelecek sezon da Roma’da kalmak istediğini açıkladı.
Baptista, Serie A’daki ilk sezonunda beklentileri karşılayamamasına rağmen gelecek sezonda takımda kalarak kendisini ispat etmek istiyor.
The Independent’a açıklamalarda bulunan futbolcu, “Roma’dan ayrılmayı düşünmüyorum. Roma’yla 4 yıllık bir sözleşme imzalamıştım. Takımda kalarak geçen sezona göre daha faydalı olmak istiyorum” dedi.
Ancak geçtiğimiz sezon beklentilerin gerisinde kalan Roma, Şampiyonlar Ligi’ne kalamayarak maddi açıdan zor bir duruma düştü. Bu yüzden Baptista’ya iyi bir teklif gelmesi halinde bunu kabul edebilir.
Manchester City’de Baptista’yı alarak forvet hattını Robinho, Baptista ikilisinden oluşturmak istiyor. Ancak oyuncunun gitmek istememesi nedeniyle bu transferin gerçekleşmesi zor gözüküyor.
Goal
tarikko
18.Haziran.2009, 20:07
Liverpool menajeri Rafael Benitez Mascherano’nun fiyatını yüksek tutarak Arjantinli futbolcunun takımda kalmasını sağlamak istiyor.
The Daily Mail’de yer alan habere göre, Barcelona, Liverpool’un başarılı orta saha oyuncusu Javier Mascherano’yu transfer etmek istiyorsa 52.8 milyon avroyu gözden çıkartmak zorunda.
Barcelona’nın 25 yaşındaki Arjantinli futbolcunun menajeri ile çarşamba günü bir görüşme yaptığı basına yansımıştı.
Mascherano’nun Liverpool’da oynamaktan dolayı mutlu olduğu, ancak ailesinin İngiliz hayat tarzına uyum sağlamakta zorlandığı için İspanya’ya gitmeye sıcak baktığı iddia ediliyordu.
Nakit zor, Yaya'yı versek?
Mascherano’yu kadrosunda tutmak isteyen Benitez, Arjantinli futbolcunun bedelini 52.8 milyon avro olarak belirledi.
Bu yaz transfere 35 milyon avro ayırdığını açıklayan Barcelona’nın Mascherano transferini gerçekleştirmesi oldukça zor gözüküyor. Ancak Katalan kulübün başarılı orta saha oyuncusunu transfer etmek için Yaya Toure’yi de takasta kullanacağı iddia ediliyor.
Goal
barahir
18.Haziran.2009, 20:22
Bence Yaya daha iyi bi oyuncu. Eğer bu takas olursa Barça zararlı çıkar
gerrrard
18.Haziran.2009, 20:50
Yaya fiziksel olarak Mascherano'dan üstün fakat Maradona'nın da dediği gibi Mascherano sahada gözüktüğünden çok daha fazlasını yapıyor. Sahadaki agresifliği çok önemli, faul yapmadan kaptığı müthiş toplara hayranım.
Yaya'nın üstüne bir miktar parayla anlaşılabilir bence.
Lionel Andres Messi
19.Haziran.2009, 02:29
52.8 milyon euro bence hiçbir ön liberoya verilmez tabi real madritte dengeleri bozdu bu tarz fiyatları daha çok duyabiliriz.
bence ne toure mascheranonun liverpooldaki ne de mascherano yayanın barçadaki görevini yerine getirebilir.özellikle yaya çok katkı sağladı barçaya böyle bir transferin olacağını düşünmüyorum.
Professeur
19.Haziran.2009, 02:54
52'si neysede .8 ne oluyor onu anlamadım:D.
Fernando Gago
19.Haziran.2009, 02:57
Toure varken hiç gerek yok Mascherano'ya ...
E.Cartman
19.Haziran.2009, 03:07
Transfer yapmak istiyoLarsa Fabregas'ı aLsınLar ArsenaL'ın 45M€ bırakabiLeceği konşuLuyor
BaFraLı
19.Haziran.2009, 15:02
Avrupa Futbol Federasyonları Birliği (UEFA), Chelsea'nin Fildişi Sahili asıllı santrforu Didier Drogba'ya cezayı kesti.
Barcelona maçından sonra hakem Ovrebo'ya saldıran Chelsea'li Drogba 6 maç ceza aldı. Cezanın 2 maçlık bölümü 2 yıl ertelendi.
Avrupa Federasyonları Birliği (UEFA), Chelsea'nin Fildişi Sahili asıllı santrforu Didier Drogba'ya 6 maç ceza verdi. Ancak bu cezanın 2 maçlık bölümü 2 yıllığına ertelendi.
Böylelikle Chelsea, gelecek sezon golcüsünden Şampiyonlar Ligi'ndeki ilk 4 maçında faydalanamayacak. Chelsea'nin Portekizli savunmacısı Jose Bosingwa'ya da 1'i 2 yıl ertelenen 4 maç ceza verildi.
Bu sezon Şampiyonlar Ligi yarı finali ikinci maçında Chelsea, Barcelona ile Londra'da 1-1 berabere kalarak elenmiş, Norveçli hakem Tom Henning Ovrebo'nun kararları İngiliz takımının oyuncularını kızdırmıştı. Didier Drogba da başta Bosingwa olmak üzere birçok takım arkadaşıyla birlikte maç sonrasında soluğu Ovrebo'nun yanına almış ve net bir şekilde hakeme küfretmişti.
Chelsea Kulübü'ne de futbolcularının davranışları ve taraftarların sahaya attıkları yabancı maddeler nedeniyle 85 bin paund para cezası verildi. Kulübün itiraz için 3 günü bulunuyor. Kulüpten gelen açıklamada cezalara itiraz edileceği belirtildi.
MaTRaKaN
19.Haziran.2009, 15:19
Bence hakeme saldırması doğruydu :) Hakem maçı çok yanlış yönetti..
NirvanaFX
19.Haziran.2009, 15:27
Hakem o küfürü bariz şekilde haketmişti.Dedemi göndersem daha iyi yönetirdi.
tarikko
19.Haziran.2009, 19:20
Real Madrid transfer sezonunu Milan'dan Kaka ve Manchester United'dan Cristiano Ronaldo gibi süper yıldızları alarak yine dünya futboluna damgasını vurdu. Özellikle Portekiz'li süper star C.Ronaldo'nun transfer yankıları halen sürerken bu sefer Manchester United Real Madrid'in süper yıldızını transfer etmek için harekete geçti.
İspanyol spor basınının öncülerinden olan Marca gazetesinin haberine göre, Kırmızı-Şeytanlar dünyanın en iyi kalecilerinden biri olan Iker Casillas için Real Madrid'e 94 Milyon Avro'luk teklife hazırlanıyor.
Yaşı 39 olan başarılı file bekçisi Edwin Van Der Sar'ın yerine kaleci arayışlarına giden Manchster, bu sorunu C. Ronaldo'dan gelen yüklü bonservis bedeliyle çözmek istiyor. Manchester yöneticileri önümüzdeki hafta Casillas için Madrid'in kapısını çalacak.
Sporx
matrockmamy
19.Haziran.2009, 19:33
casillas-ronaldo takası olmuş olacak öyle olursa. tuhaf..
Fernando Gago
19.Haziran.2009, 19:56
Real Madrid'in Casillas'ı göndereceğini sanmıyorum . . .
Addolorato
19.Haziran.2009, 19:58
Casillas'ı Madrid bırakmaz bence Akinfeev yada Mandanda gibi kalecilere yönelse daha iyi olur Manchester United.
serdarkmare
19.Haziran.2009, 20:12
Milan takımı kaleciyi alt yapıdan çıkaracak bence :)
Veya afrikadan bi keşif kapacak yeni teknik drektör umut verici bence :) ne varsa yeni nesilde var
King_91
19.Haziran.2009, 23:37
Milan takımı kaleciyi alt yapıdan çıkaracak bence :)
Veya afrikadan bi keşif kapacak yeni teknik drektör umut verici bence :) ne varsa yeni nesilde var
Manchester ...
Sanmıyorum Ferguson'un böyle bir şey yapacağını . Zaten Casillas gerçek bir Madrid'li onun da Madrid'i bırakacağını zannetmiyorum .
King_91
19.Haziran.2009, 23:39
Haklıydı demek istemiyorum ama hakem bir facia'ydı .
Enterokinaz
19.Haziran.2009, 23:47
Casillas'ın Madrid'den ayrılmasına ihtimal vermiyorum. Real ile özdeşleşmiş bir isimdir o.
tarikko
20.Haziran.2009, 01:19
Liverpool’a transferi gündemde olan Glen Johnson için Maviler de teklifte bulundu.
Portsmouth başkanı Peter Storrie, Chelsea’nin Liverpool’un verdiği 17,5 milyon poundluk teklifi ödemeyi kabul ettiğini duyurdu. Premier Lig ekiplerinden Portsmouth, Liverpool’un yaptığı teklifi kabul etmişti. Bugün yapılan açıklamada ise Chelsea’nin de aynı teklifi yaptığı öğrenildi. 24 yaşındaki oyuncu iki takımdan birisine gitmekte serbest.
Storrie, “Transfer kısa bir süre içerisinde sonlanacaktır. Hangi takımda oynayacağı Glen Johnson’un vereceği bir karardır.” açıklamasını yaptı.
Portsmouth başkanı, İngiliz defans oyuncusunun Şampiyonlar Ligi’inde forma giymek istediğini söyledi. Johnson, 2 sezon önce Chelsea tarafından 4 milyon pound bonservis bedeli ile Portsmouth’a satılmıştı.
Goal
GodfatheR
20.Haziran.2009, 01:26
Bi daha Chelsea'ye giderse akıl sağlığından şüphe ederim :\
Fernando Gago
20.Haziran.2009, 03:30
Premier Ligde sattığını geri alma moda oldu :)
Enterokinaz
20.Haziran.2009, 03:34
Premier Ligde sattığını geri alma moda oldu :)
Tottenham'ın ustalık alanı. :)
KaPaLı
20.Haziran.2009, 12:26
Artık sıktılar yahu bu ne :) 15 milyon Pound kâr edecek Pompey
bySilver
20.Haziran.2009, 13:02
Ne kadar saçma transferler başka oyuncumu yok yahu :D
omersal
20.Haziran.2009, 13:57
17,5 milyon pounda ala ala Glen Johnsonu mu alıyorlar.Gerçi Antonio Valencia 24 milyon euro ediyorsa bu da olabilir... Transfer piyasasının cılkı çıktı.Keşke bu Chelsea , Manchester Ardayı da görse de takımın borçları azalsa :D
omersal
20.Haziran.2009, 14:00
Bence de ayrılmaz ama ayrılsa garip olur.Ronaldo - Casillas takası gibi.Mesela düşünsenize atıyorum Barça ve İnter Eto'o- İbrahimovic takası yerine birbirlerine 100 milyon avro verseler tarihin en pahalı 2 transferi olur :D
serdarkmare
20.Haziran.2009, 14:01
İşi bilen biri lazım başa :)
Arsene Wengeri seviyoruz...!!! :D
omersal
20.Haziran.2009, 14:02
O durumda ben olsaydım kesinlikle 10-20 maç arası ceza alırdım herhalde.Ben ekran başında çıldırdım Chelsea'li futbolcuları düşünemiyorum :)
fmsmyrna
20.Haziran.2009, 14:30
Ne Madrid Casillas'ı verir.Ne Casillas gider.Ne de Manu o kadar büyük bir parayla kaleci alır.
omersal
20.Haziran.2009, 14:30
İşi bilen biri lazım başa :)
Arsene Wengeri seviyoruz...!!! :D
Öyle diyorsun da Arsene Wanger de çok gereksiz paralar harcıyor.Mesela Henry'i sattığında aldığı bonservisin hepsini Eduardo ' ya vermişti.
serdarkmare
20.Haziran.2009, 14:38
Öyle diyorsun da Arsene Wanger de çok gereksiz paralar harcıyor.Mesela Henry'i sattığında aldığı bonservisin hepsini Eduardo ' ya vermişti.
bazen öyle saçmalıklar oluyor ama keşfettiği futbolcular çok güzel. kulübene kattığı paraları düşündükçe bi eduardoyu almış çokmu.zaten oyuncuları potansiyeline göre alıyor. O genç oyuncularla şamp liginde yarı final oynadı. Adebayoru ne kadar paraya aldı şuan ne kadar ediyor :D
serdarkmare
20.Haziran.2009, 14:40
Bence de ayrılmaz ama ayrılsa garip olur.Ronaldo - Casillas takası gibi.Mesela düşünsenize atıyorum Barça ve İnter Eto'o- İbrahimovic takası yerine birbirlerine 100 milyon avro verseler tarihin en pahalı 2 transferi olur :D
:D yaratıcı bi fikir :D
RIDVAN TLM
20.Haziran.2009, 14:42
94 milyon euro bı kalecıye.....o kaleci casillas olsada verılmez ....
tarikko
20.Haziran.2009, 18:12
Manchester United resmi internet sitesinden yaptığı açıklamada kiralık olarak forma giyen Carlos Tevez'in takımdan ayrılacağını resmen duyurdu
Premier Lig şampiyonu Manchester United, 2009/10 sezonunda Carlos Tevez’in, takımda olmayacağı haberlerini doğruladı.
Kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada şöyle denildi: “Carlos Tevez’in danışmanlarıyla yapılan görüşmede, oyuncunun Manchester United ile sözleşmesinin sona ermesine karar verilmiştir. Manchester United kulübü olarak, Carlos ile sözleşme uzatmayacağımızı belirtmek isteriz”
“Oyuncu için beş senelik 25.5 milyon pound önerdik fakat Tevez’in danışmanları, oyuncunun futbol kariyerine bizde devam etmeyi düşünmediğini belirtti”
“Manchester United olarak, bize iki sene boyunca yaptığı destek için Carlos’a teşekkür eder, futbol hayatının geri kalan döneminde başarılar dileriz”
İki sezon, 99 maç
Carlos Tevez, 2007-08 sezonu öncesinde West Ham United’dan kiralık olarak Manchester United’da transfer olmuştu. İlk sezonunda 48 maçta forma giyen Arjantinli oyuncu 19 kez gol sevinci yaşadı. 2008-09 sezonunda ise 51 maçta sahaya çıkan Tevez, 15 gol atmayı başardı.
Tevez’in Manchester United’dan ayrılmasıyla Arjantinli oyuncu ile ilgilenen Manchester City, Liverpool ve Chelsea’nin harekete geçmesi bekleniyor.
Tevez ile İngiliz kulüplerinin yanı sıra bir İtalyan bir de İspanyol kulübünün ilgilendiği de geçtiğimiz günlerde yayınlanan haberler arasında yer almıştı.
Goal
tarikko
20.Haziran.2009, 18:16
Manchester United'ın genç oyuncusu Zoran Tosic, Ronaldo'nun yerini doldurmaya hazır olduğunu belirtti.
Cristiano Ronaldo'nun Real Madrid'e gidecek olmasıyla beraber Manchester United, şimdi ne yapacağını düşünüyor. Ancak Kırmızı Şeytanlar'ın genç oyuncusu Zoran Tosic, Ronaldo'nun yerini doldurabileceğine inandığını söyledi.
22 yaşındaki Sırp oyuncu, "Şans bulup sahada kendimi gösterme fırsatını yakalayacağıma inanıyorum. Oynayacağımız sezon öncesi hazırlık karşılaşmaları benim için çok önemli. Bu maçlarda kendimi gösterip takımda yerimi almak istiyorum" dedi.
Genç oyuncu ayrıca Ronaldo'nun Real'e gideceğinin çok önceden belli olduğunu ve Portekizli yıldızın bunu kendisine söylediğini belirtti.
Goal
BeeTLeJuiCe
20.Haziran.2009, 18:19
Zoran Tosic çok yetenekli bir oyuncu fakat ofansta Ronaldo kadar etkili değil.
Ronaldoyu, Ronaldo yapan fiziğiydi, Tosic'te malesef o yok ama çok iyi bir kanat oyuncusu.
King_91
20.Haziran.2009, 18:44
çok müthiş oyuncu zaten manu da bunun farkında ki yıllık 5.1M pound önermişler . bence manu'dan ayrılıp yine ingiltere'de kalmaz
eXcitinG
20.Haziran.2009, 19:01
Birde Beşiktaş a geLicek diye haber yapmadıLar mı. Kramponunu aLamayız biz Tevez in :D
MaTRaKaN
20.Haziran.2009, 19:07
Tevez gibi zeki,teknik ve bitirici forvet her zaman bulunmaz hangi takım alırsa çok iyi bir iş yapmış olucak.
serdarkmare
20.Haziran.2009, 20:38
ingilterede devam etmez o kariyerine italyaya gider gibi ispanya favori gibi gözüküo ancak milana yakın :D
omersal
21.Haziran.2009, 00:46
Manchester City'e gitse iyi olur.Keşke ingiltere 5. büyüğüne kavuşsa.ŞL mücadelesi muhteşem olur o zaman.
Tevezi göndermekle doğru bir iş yaptı manu.Çünkü zaten Rooney ve Tevez aynı tip forvetler.Rooney'in yanına Berbatov gibi İbrahimovic gibi uzun boylu , fizikli ve bitirici bir forvet gerekiyordu.Zaten Berbatovu da aldılar.
maNga 33
21.Haziran.2009, 00:55
manchester city'e gider bence
gerrrard
21.Haziran.2009, 01:45
Man.City'nin elinden almamız şart. Alın lan şu adamı ! :n:
dakara
22.Haziran.2009, 02:34
bencede citye gitsin
NisRoc
22.Haziran.2009, 12:29
Transfer yapmak istiyoLarsa Fabregas'ı aLsınLar ArsenaL'ın 45M€ bırakabiLeceği konşuLuyor
Aynen Masc'ın yerine Fabregas daha mantıklı.. Hele bir de Yaya'yı bırakacaklarsa..
KaPaLı
22.Haziran.2009, 12:42
Fabregas - Xavi - İniesta biraz zor be :) o takımın sigortası gibi Yaya Toure. Fabregas teknik ama Toure kadar top kapamayan oyuncu. Aynı şey Mascherano içinde geçerli
serdarkmare
22.Haziran.2009, 14:15
alıyosan kesinlikle siyahi bi futbolcu alıcaksın o mevkiye :D
futbolun gerçeği bu en güçlü oyuncular hem siyahi güçlü tuttuuğun koparan bişey lazım...:)
E.Cartman
22.Haziran.2009, 14:31
SiyahiLerin kas oranı beyazLarın kas oranından %25 daha fazLa bu biLimseL oLarak kanıtLanmış bir veri bu yüzden böyLe mevkiLere siyahi oyuncuLarı aLmak daha mantıkLı Düşünsenize Servet'e kendisinin %25ini daha ekLeyin :D:D:D
deniz.91
22.Haziran.2009, 17:22
Mascherano mükemmel bir oyuncu barca alıabilirse müyhiş bir transfer olur ama bu paradan daha az bi miktara en az mascherano kadar iyi oyuncular bulabilir
BeeTLeJuiCe
22.Haziran.2009, 23:30
http://img199.imageshack.us/img199/4082/picsrvmcfccouk.jpg
Santa Cruz'uda aldılar.
Türkçe haber bulamadığım için ekleyemedim.
M.City bu sene düzgün transferler yapıyor.
tarikko
22.Haziran.2009, 23:36
Roque Santa Cruz has finally renewed his successful working relationship with Mark Hughes by becoming the delighted Blues manager's second major signing of the summer at the City of Manchester Stadium.
Hughes plucked highly-rated Paraguay striker Santa Cruz from Bayern Munich two years ago for Blackburn and he responded by scoring 23 goals in 43 games in a great debut season for Rovers.
City's boss was keen for Santa Cruz to join his Blues revolution both last summer and in January, when the clubs were unable to agree a deal, but now the 27-year-old centre-forward follows Gareth Barry into the senior squad.
Roque began his professional career in with Olimpia Asuncion in his home town, helping them to two championship titles and himself to the Paraguayan Footballer of the Year award in 1999.
His eye-catching form earned him a move to Germany and he spent seven years with Bayern, making 155 appearances and helping them to three Bundesliga titles, the domestic double, and the Champions League in 2001.
Roque's brilliant debut season for Rovers - including a hat-trick in a thrilling 5-3 defeat at Wigan - soon convinced other top managers that he would make the Premier League grade, but he went to the head of Hughes' wish list almost as soon as they had parted company at Ewood Park.
Roque made his debut for Paraguay as a 17-year-old and has gone on to win 60 more caps. He is expected to lead their attack at the 2010 World Cup in South Africa and clock up a third appearance in the finals.
Quotes from Roque Santa Cruz will follow shortly only on mcfc.co.uk
www.mcfc.co.uk (http://www.mcfc.co.uk)
Başka sitede bulamadım kusura bakmayın..
BeeTLeJuiCe
22.Haziran.2009, 23:39
http://img199.imageshack.us/img199/4082/picsrvmcfccouk.jpg
Bende Türkçe haberi bulamadım koymamıştım. :)
Fernando Gago
22.Haziran.2009, 23:40
City bu sezon müthiş transferler yapıyor . . .
tarikko
22.Haziran.2009, 23:45
Barry'den sonra Cruz..Müthiş transferler gerçekten..
bySilver
22.Haziran.2009, 23:46
Akıllıca transferle yapılmaya başlandı..
Del Piero_10
23.Haziran.2009, 01:01
Görünüşe göre başarılı savunma oyuncusu, önümüzdeki sezon Anfield Road’ta görev yapacak.
Liverpool kulübü bu akşam yaptığı açıklamada, Portsmouth’un İngiliz oyuncusu Glen Johnson ile anlaştıklarını deklare etti.
Sky Sports News’te, Chelsea’nin de transfer etmek istediği oyuncu için 20.5 milyon avro bonservis ücreti ödendiği belirtildi.
Chelsea’de mutlu olamadığı için Portsmouth’a giden Johnson’un da Liverpool’da forma giymek istediği konuşuluyordu.
Liverpool kulübünün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada transfer için şöyle denildi: “Liverpool kulübü olarak, Portsmouth kulübü ve oyuncuları Glen Johnson ile her açıdan anlaşmaya varılmıştır”
tarikko
23.Haziran.2009, 04:19
Hayirli olsun.Iyi transfer oldu Liverpool icin..
Since-1907
23.Haziran.2009, 04:21
Güzel transfer.Hayırlı Olsun Liverpool'a.
gerrrard
23.Haziran.2009, 04:22
Oh be, Arbeloa'dan kurtulduk.
BeeTLeJuiCe
23.Haziran.2009, 04:23
Tam ben dicektim. Arbeloa gibi ne işe yaradığını anlamadığım birinden kurtulacaklar. :D
Ama 20.5mn€ Glen için çok para bence.
omersal
23.Haziran.2009, 12:03
Açıkçası City eğer büyük paralar harcayıp şampiyon olmak istiyorsa Cruz bana pek cazip bir forvet gelmedi.O kadar paraya vasat takımlardaki süper forvetleri alsalar daha mantıklı bence.400 milyon euro bütçeyi görünce ben de Agüerolu , Tevezli bir kadro bekliyordum.Neyse transfer sezonu daha bitmedi.
Fernando Gago
23.Haziran.2009, 14:52
Arbeloa da Real Madrid'e :) . . .
MaTRaKaN
23.Haziran.2009, 15:39
Çok para ödenmiş daha az para verilebilirdi
MaTRaKaN
23.Haziran.2009, 15:40
Fm'deki gibi gitti Cruz'u aldı sıradaki Vagner Love :D
nerazzuri
23.Haziran.2009, 15:52
Yahu bu adamlar krizde güya :) İyi transfer olmuş ama maliyeti fazla.
nekop
23.Haziran.2009, 16:12
Yıllar sonra adam gibi bir sağ bekleri olacak..
gerrrard
23.Haziran.2009, 16:14
Yahu bu adamlar krizde güya :) İyi transfer olmuş ama maliyeti fazla.
Dossena,Degen,Arbeloa,Babel gidecek Serkan. :)
Alicanfmfan
23.Haziran.2009, 16:15
Jonhson için bu para cok daha dogrusu bir sag bek için cok :D
King_91
23.Haziran.2009, 17:02
Jo yine yalan oldu sanırım :zuhaha
tarikko
23.Haziran.2009, 23:44
Aston Villa’nın yedek kalecisi Stuart Taylor, Manchester City’e transfer oldu.
Stuart Taylor bu yaz Manchester City’e gelen üçüncü isim oldu. Aston Villa’nın rezerv takımında forma giyen isim için City’nin ne kadar bonservis bedeli ödediği açıklanmadı.
28 yaşındaki kaleciyi transfer etmeleriyle ilgili olarak kulübün resmi internet sitesinde açıklamalarda bulunan City Menajeri Mark Hughes, “Kadromuzu Stuart gibi bir kaleci ile güçlendirdiğimiz için çok mutluyuz. Böylece kadromuz genişlik kazandı. Stuart bir kaleci için genç denebilecek bir yaşta; ama oldukça da tecrübeli ve güvenilir bir oyuncu” dedi.
Bu transferin ardından Shay Given, Manchester City kalesindeki yerini koruyacak gibi görünüyor. Zira Stuart Taylor’un, Given’ın arkasında yedek beklemesi bekleniyor.
Diğer bir yedek kaleci Joe Hart’ınsa, önümüzdeki yaz Güney Afrika’da düzenlenecek Dünya Kupası’nda forma şansı bulmak için, ilk 11'de şans bulabileceği bir takıma gitmek istediği, Taylor transferinin gerçekleştirilmesinin de bundan kaynaklandığı ifade ediliyor.
Goal
RaSenGan
23.Haziran.2009, 23:47
28 yaşında ve genç ilginç.(: Artık her hafta bir transfer yaparlar.Gereksiz bir transfer.
tarikko
23.Haziran.2009, 23:52
28 yaşında ve genç ilginç.(: Artık her hafta bir transfer yaparlar.Gereksiz bir transfer.
Kaleci için genç bir yaşta diyor Aygün :)
Enterokinaz
24.Haziran.2009, 00:17
amiyane tabirle, para s..an bir takım olmasına rağmen düzgün topçu alamıyor. stuart taylor nedir allah aşkına ?
deniz.91
24.Haziran.2009, 01:08
given gibi iyi kalecileri ve kasper gibi gegnç bir kalecileri var gereksiz
sakary Ali
24.Haziran.2009, 01:22
kimi alacaklarını şaşırdılar :D
milletde buldu cityde parayı kazıklıyorlar ya :D
BaFraLı
24.Haziran.2009, 01:25
Bencede.Gereksiz bir transfer olmuş.Bunları alacağına git Ramires'i al,Santos'u al,herkülü(onyewu :D) al :D
Hugo
24.Haziran.2009, 01:55
Usta adamlar Ramires'i almazlar tabii. İhtiyacı yok. Ramires daha genç. Kendini ıspatlamamış oyuncuya bakmaz city artık. araplar basıyor parayı en iyi oyuncuyu izlemek istiyor. kendini tatmin etmek için yapıyor bir yerde transferi. As kalsın Kaka'yı alıyorlardı mesela.
Raten
24.Haziran.2009, 03:26
Yeterli kalitede bir kaleci olsa 28 yaşında Aston Villa'da yedek kaleci olmazdı.Çok saçma bir transfer yaptı City.
tarikko
24.Haziran.2009, 16:40
İngiltere Premier Lig takımlarından West Ham United, Inter'in Şilili orta saha oyuncusu Luis Jimenez'i kiralamak için İtalya kulübüyle anlaştı.
Jimenez, West Ham United Kulübü'nün internet sitesine yaptığı açıklamada, anlaşmayla ilgili olarak, ''Çok mutluyum, çok heyecanlıyım. Sahada yapabileceklerimi göstermek için de oldukça kararlıyım'' dedi.
Çıktığı 20 milli maçta 2 gol kaydeden 25 yaşındaki futbolcu, sağlık kontrolünden geçtikten sonra 1 Temmuz'da yeni formasını giyecek. Jimenez ile sezon sonunda kulüpte kalıcı olması için bir anlaşma daha imzalanabileceği belirtildi.
Maraton
anil luque
24.Haziran.2009, 16:42
Bana göre çok yetenekli bir oyuncu .. Dean Ashton'a bol bol asist yapar ..
Fernando Gago
25.Haziran.2009, 22:15
Inter'in Brezilyalı savunma oyuncusu Maicon, bu kez resmen Manchester City yolunda. Maicon'un menajeri Caliendo, Premier League ekibinden Inter'e yaklaşık 22 milyon avro artı Elano'yu teklif ettiğini söyledi.
Manchester City'nin transfer maratonu sürüyor. Üst üste attırdığı imzalarla son günlerde öne çıkan İngiltere takımı, son olarak, bir süredir gündeminde bulunan Interli Maicon için resmi girişimlerde bulundu.
Brezilyalı savunma oyuncusunun menajeri Antonio Caliendo, City'nin Inter'e Maicon için, 22 milyon avro artı Elano'yu teklif ettiğini söyledi. La Gazette dello Sport'un haberine City, Maicon'u transfer etmek için her şeyi yapmayı hazır. Ancak Inter'in bu transfere henüz çok sıcak bakmadığı belirtiliyor.
Menajer Antonio Caliendo, konuya ilişkin olarak yaptığı açıklamada, "Maicon şu anda dünyanın en iyi sağbeki. Manchester United'ın onunla ilgilendiğinin doğru olmadığını söyleyebilirim; ancak City teklifini yaptı" şeklinde konuştu.
tarikko
25.Haziran.2009, 22:25
Dünyanın en iyi sağ beki ? Galiba Ramos'u izlememiş :)
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
25.Haziran.2009, 22:30
Maicon gitmez City'e
Fernando Gago
26.Haziran.2009, 18:53
Manchester United, David Villa Premier Lig’e sıcak bakmamasına rağmen, Valencia kulübüne golcü futbolcu için yaklaşık 47 milyon avroluk bir teklif yapmaya hazırlanıyor.
İngiliz basınında yer alan iddialara göre, Manchester United, dev bir teklif yaparak Valencialı David Villa’yı renklerine bağlamak isteyen takımların arasına katılacak.
Daha önce Barcelona’nın da ilgilendiği 27 yaşındaki futbolcunun, Alex Ferguson’un transfer listesinde ilk sırada bulunduğu söyleniyor.
The Daily Mirror’da yer alan habere göre, Premier Lig şampiyonu, David Villa için 46.8 milyon avroluk bir teklif yapmaya hazırlanıyor.
İngiltere'ye gitmek istemiyor
Ancak İspanya Milli Takımı’nın da formasını giyen futbolcunun Premier Lig’e gitmek istememesi, Kırmızı Şeytanlar’ın hevesini kıracak gibi gözüküyor.
Real Madrid an itibariyle David Villa yarışından çekilmiş gibi gözükmesine rağmen, Santiago Bernabeu da golcü futbolcu için hala ihtimaller arasında yer alıyor.
Manchester United ise Cristiano Ronaldo’nun satışından elde ettiği gelirin bir kısmını Valencia’ya önererek, İspanyol ekibin reddedemeyeceği bir teklif sunmaya hazır durumda.
tarikko
26.Haziran.2009, 18:58
Vay be Premier Lig'e gitmek istemiyor Villa :)
tarikko
26.Haziran.2009, 21:41
Sir Alex Ferguson verdiği röportajda Manchester United’in yaz transferlerinde savurganlık yapmayacağını vurguladı.
The Times’a konuşan Sir Alex Ferguson, Cristiano Ronaldo’nun Real Madrid’e transferinden 94 milyon avro gelecek olmasının Manchester United’in transferlerde savurganlık yapmasına sebep olmaması gerektiğini vurguladı.
Ferguson, bu yaz yaklaşık olarak 117 milyon avro transfer bütçesine sahip olacak gibi görünüyor, ama röportaja göre United bu yaz bonservisler için yüklü miktarlar ödemeyecek.
Manchester United’in transfer listesinin başında Atletico Madrid’in yıldızı Aguero ve Lyon’lu Karim Benzema var.
Aguero ve Benzema’nın bonservisleri her bininin 30 milyon avro edeceği tahmin ediliyor, ama Sir bu kadar harcamamayı umuyor.
Goal
Fernando Gago
26.Haziran.2009, 21:54
Zamanında büyük paralar harcadığı Nani-Anderson ikilisi bekleneni veremedi Ferguson biraz daha temkinli davranıyor anlaşılan . . .
anil luque
26.Haziran.2009, 22:05
En dogrusunu yapıyor adam yahu .. Ne kadar ekmek o kadar köfte .. Adam ne kadarlıksa o kadar verceksın bu kadar basıt .. (Amma cok 'kadar' dedım ha :D
BaFraLı
26.Haziran.2009, 23:01
Portsmouthlu oyuncu, önümüzdeki sezon Liverpool’da forma giyecek.
Liverpool, Portsmouth’ta forma giyen başarılı savunma oyuncusu Glen Johnson’un transferini bitirdi. Kulüplerden transfer ücretiyle ilgili bir açıklama gelmezken, transferin 17 ila 18.5 milyon avro arasında bir rakama gerçekleştiği belirtiliyor.
Çok başarılı bir sezon geçiren Johnson, gösterdiği performansla İngiltere milli takımında da formayı kapmış ve Capello’nun sağ bekteki değişilmez oyuncusu olmuştu.
Bu transferden oldukça memnun olan Liverpool teknik patronu Rafael Benitez’de kulübün sitesine yaptığı açıklamalarda şunları söyledi: “Chelsea’de oynarken de çok başarılıydı ama özellikle geçtiğimiz sezon Portsmouth’ta çok çok iyiydi. Böyle kaliteli, hem de İngiliz olan bir oyuncuyu kadromuza kattığım için çok sevinçliyim”
“Chelsea ve Manchester City’nin çok aktif olduğu transfer piyasasında elimizi çabuk tutup bu oyuncuyu renklerimize bağlamamız gerekiyordu ve bunu başardık. Tabii Johnson’un da bizde oynamak istemesi, bu transferde etkili oldu”
goal
tarikko
26.Haziran.2009, 23:04
Hayırlı olsun..İyi transfer yaptı Liverpool..
DenizlispoR
26.Haziran.2009, 23:05
Arbeloadan sonunda kurtulduk :D.
sananes
26.Haziran.2009, 23:18
pahalı geldi bana
sananes
27.Haziran.2009, 14:32
M. United’dan ayrılacağını açıklayan Tevez Dimitar Berabtov’un transferinin kendisinin ayrılma kararı almasına neden olduğunu ifade etti.
Transferi uzun süredir konuşula Arjantinli golcü Carlos Tevez, Dimitar Berbatov’un gelişinin ayrılma kararı almasındaki en büyük etken olduğunu ifade etti.
Bulgar golcünün transferinde sonra yönetimden kendisine beklediği desteğin verilmediğini belirten Tevez, “United’ın bana verilmesi gereken desteği vermediğini düşünüyorum. Benim yapacağım iş için bakla bir oyuncunun alınması, ayrılma kararı almamda önemli bir faktör oldu” dedi.
Teknik direktör Alex Ferguson’un kendisini rahatlamak istediğini belirten Arjantinli oyuncu, “Ferguson Berbatov’un gelişinin beni etkilemeyeceğini söylemişti. Ama takımda yer bulmakta sorun yaşadım. United forması için her türlü fedakârlığı yapmaya hazırdım. Geçen sezon Cristiano Ronaldo’dan sonra takımın ikinci en golcü oyuncusuydum. Sezonu iki kupayla kapatmıştık. Ama sonradan anlam veremediğim şeyler yaşandı” dedi.
Manchester United’a geldiğinde forma için savaşması gerektiğini bildiğini belirten Tevez, “Her oyuncu gibi benimde mücadele etmem gerekiyordu. İlk yılımda iyi bir performans sergilediğime inanıyorum. İkini yılımda takımda daha fazla yer bulacağımı düşünüyordum. Ama Liverpool maçından sonra hocamızın bana karşı tavrı değişti.” dedi.
Manchester City transfer olacağı yönünde haberler çıkan genç golcünün, kiralık sözleşmesinde bazı maddelerin transferini zorlaştırdığı öne sürülüyor.
internetspor
MaTRaKaN
27.Haziran.2009, 15:31
Maicon paranın değil şampiyonlukların peşinde bence gitmez City'e :)
sananes
27.Haziran.2009, 15:55
dunyanın en iyi 2 sag bekinden biri o zaman:) ramos, maicon...eger böyle teklif varsa bence satılmalı elano degerli bi oyuncu interin orta sahasında en yaratıcı oyuncu stankovic yani elano iş yapar orda
Clayman
27.Haziran.2009, 16:02
Daniel Alves'i unutmayın :)
sananes
27.Haziran.2009, 16:05
sevmiyorum alvesi ondan unutmus gibi yaptım :D
RoNNiE91
27.Haziran.2009, 16:21
Paran çoksa niye Elano'yu veriyorsun.Bas parayı al :)
Since-1907
27.Haziran.2009, 16:53
Chelsea'nin çiçeği burnunda menajeri Carlo Ancelotti'nin İngiltere'de "Yeni Gerrard" yakıştırmasının yapıldığı Charlton Athleticli 17 yaşındaki orta saha oyuncusu Jonjo Shelvey'nin peşinde olduğu iddia edildi. Küme düşen Middlesbrough'nun 24 yaşındaki kalecisi Turnbull da Chelsea'nin gündeminde!..
Chelsea'nin çiçeği burnunda menajeri Carlo Ancelotti'nin kadrosunu alternatif isimlerle zenginleştirebilmek için çalışmalarını sürdürdüğü biliniyor.
Arsenal, Newcastle United, Tottenham Hotspur ve West Ham United'la da adı anılan, şimdiden Steven Gerrard'la kıyaslanmaya başlanan Charlton Athleticli 17 yaşındaki orta saha oyuncusu Jonjo Shelvey'in 3 milyon Pound karşılığında Maviler'e transfer olacağı iddia ediliyor.
Küme düşen Middlesbrough'nun 24 yaşındaki file bekçisi Ross Turnbull'un da Chelsea'nin gündeminde olduğu ve kontratı sona erdiği için bedelsiz olarak transfer olabileceği konuşuluyor
tarikko
27.Haziran.2009, 19:55
Portekizli oyun kurucu, takımın sahibini “Abramovic, Chelsea ile bir ‘oyuncak’ gibi oynuyor” diyerek suçladı.
Rus milyarderi Abramovic 2003’de kulübü satın aldıktan sonra Chelsea, Avrupa'da ve Premier Lig’de zirveye oynamaya başladı. Deco geçen yaz Barcelona’dan 9.5 milyon avroya transfer edildi ve sezona mükemmel başladı. Ama form grafiği sezonun ikinci yarısında giderek düştü ve şimdi Chelsea’den ayrılmak istiyor. Deco, Inter’e transfer olacak gibi görünüyor.
Daily Star’a konuşan Deco,”Chelsea O'nun oyuncağı gibi. Bazen Abramovic’in kararları Futbol Direktörü Big Phil’e sorulmadan alınıyor” dedi.
Sözlerine devam eden Deco,”Chelsea özel bir kulüp. Eğer Big Phil Manchester ve ya Liverpool’da olsaydı belki de bu kulüpler ona saygı duyar ve işini yapmasına izin verirlerdi. Ama Chelsea farklı” ifadelerinde bulundu.
Deco,”Açıkçası, Chelsea’da ki deneyimimi beğenmedim. Kendimi iyi hissedeceğim bir takımda devam etmek istiyorum”diyerek sözlerini bitirdi.
Goal
tarikko
27.Haziran.2009, 19:56
Championship ekiplerinden QPR, sezon sonu emeklilik kararı alan Tugay Kerimoğlu'nu tekrar yeşil sahalara döndürmenin planlarını yapıyor.
The Mirror'un haberine göre, Queen's Park Rangers'ın hedefindeki isim eski Blackburn Roverslı futbolcu Tugay Keriomoğlu.
Bir dönem Türk Milli Takım formasını da giyen Tugay, sezon sonu emeklilik kararı almıştı. Sezonun son karşılaşmasında Ewood Park'ta jübilesini yapan Tugay'la, Blackburnlü taraftarlar arasında duygusal anlar yaşanmıştı.
Ancak, görünen o ki Championship ekibinin teklifte bulunduğu Tugay için, futbola geri dönme ihtimali tekrar doğdu.
Antrenörlük yapmak istiyor
38 yaşındaki Tugay'a daha önce Manchester City'den antrenörlük teklifi geldiği iddia edilmiş. Tugay da bu teklife sıcak baktığını söylemişti. Fakat, bugüne kadar bir anlaşma sağlanamamış olması, Tugay için futbolculuk hayatının bitmediği yönünde spekülasyonların ortaya çıkmasıne neden oldu.
Tugay şu an için kararsız gözüküyor. Fakat, QPR'ın teklifinin eski Galatasaraylı futbolcunun aklını çelme ihtimali de söz konusu.
Goal
Universal
27.Haziran.2009, 20:26
Tugay bu saatten sonra tekrar yeşil sahalara dönmez. Güzel bir jubile maçı yaptı ve futbolu bıraktı. Yaşıda zaten ilerledi. Antrenör olarak yoluna devam ediyor.
Since-1907
28.Haziran.2009, 13:33
Kadrolarının güçlenmesi gerektiğine inanan Fernando Torres, Valencia'dan Mata, Silva ve Villa'yı transfer etmeleri halinde mutlu olacağını belirtti.
Liverpool'un İspanyol golcüsü Fernando Torres, kadronun zenginleşmesini isterken, üç arkadaşını da Anfield'a çağırdı.
News of the World'e konuşan Torres, "Çok iyi oyunculara sahibiz ama belki başka oyunculara da ihtiyaç duyuyoruz. Umarım Liverpool Silva, Mata ve Villa'yı transfer edecektir. Bunlar zeki, kaliteli ve fark yaratabilecek oyuncular" dedi.
Torres, bu isimleri Benitez'e önerdiğini belirtirken transferlerin gerçekleşmesini umduğunu söyledi.
---------------
Fernando Gago
28.Haziran.2009, 14:22
Birini bile alsa iyi iş yapmış olur Liverpool :)
gerrrard
28.Haziran.2009, 15:39
Artık takımda İspanyol istemiyorum !