Log in

View Full Version : İngiltere Premier Lig Geçmiş Sezonlar

Pages : 1 2 3 [4] 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50

Aşk-ı Şehir
22.Ağustos.2006, 21:33
saçma sapan bir transfer Bellettiyi alacağına Sevilla'ya bayıl parayı al Alves'î...

canavar20
22.Ağustos.2006, 22:12
İyi bir yedek olur.:)

TR.CaPTaiN
22.Ağustos.2006, 22:13
Abramovic kemerleri sıkmaya başladı.

deniz.91
22.Ağustos.2006, 22:27
Süper bir oyuncu gerçekten adam attırmıyor rakip forvete ManCity bu sezon takım olarak süper zaten

deniz.91
22.Ağustos.2006, 22:29
FM 08de alacağım ilk avrupa takımlarından biri

fmsmyrna
22.Ağustos.2006, 22:53
Pek birşey beklemiyorum performansları elbet düşecek.

Fıratcan Alçınkaya
22.Ağustos.2006, 23:13
Belletti fena oyuncu değil faydalı olucaktır...

GeNç KaRTaL
22.Ağustos.2006, 23:25
Fena oyuncu değil.O bölgedeki eksikliği doldurabilir.Tabii oraya herkes daha iyi bir futbolcu bekliyordu.Ama Abramovic artık eskisi gibi değil.

bobonur
23.Ağustos.2006, 00:24
morinho belletiyi begendigini zaten gecen yil soylemisti

TürkuAz
23.Ağustos.2006, 00:26
Paulo Ferreira ne iş yapıyor?

Veya;

Belletti'nin artısı ne?

bobonur
23.Ağustos.2006, 00:27
ericsonun gelisiyle birlikte cok iyi transferler yaptilar ligde ilk5 icinde yer alirlar

bobonur
23.Ağustos.2006, 00:29
bence 2-3 yil sonra buyuk takimlarin pesinden kosacagi yetenekli ve genc bir stoper olacak

Roberto Baggio
23.Ağustos.2006, 00:31
gereksiz bir transfer daniel alves'le karşılaştırılamaz bile yazık.......

Lionel Andres Messi
23.Ağustos.2006, 00:34
gereksiz bir transfer daniel alves'le karşılaştırılamaz bile yazık.......
evet ama parasının hakkını verir alves 40 belletti 5 bu da var.

Fernando Gago
23.Ağustos.2006, 01:15
Chelseanin Pizarro Ben-Haim ve Sidwellden sonra 4.bombası(!)

scar face
23.Ağustos.2006, 01:23
sevilla daniel alvesi bırakmayarak iyi iş yaptı bence cunku hedefleri buyuk hedefleri buyuk olan takımlarda buyuk isimler olması gerek.belletti ise kesinlikle iyi bi sağbek en azından glenn johnsounun yaptığı hataları yapmaazzz diye düşünüyorum

Ghonedre
23.Ağustos.2006, 01:43
mukemmel otesi bi stoper bence stoperi sağ kanattan daha iyi yapıyor

eGowiCh
23.Ağustos.2006, 03:06
Chelsea Belletti'yi bitirdi
Premier Lig ekibi Chelsea, Barcelona'nın Brezilyalı savunma oyuncusu Julliano Belletti'yi 2 yıllığına kadrosuna kattı.

http://www.ntvspor.net/Images/18497.jpg

Jose Mourinho'nun isteği üzerine sağ bek arayışlarına giren Chelsea, Barcelona'nın Brezilyalı defans oyuncusu Juliano Belletti'yi transfer etti.

Sağlık kontrolünden geçen 31 yaşındaki sağ bek oyuncusu, Chelsea ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.
Belletti'ye ödencek bonservis bedelinin yaklaşık 5.5 milyon Euro olacağı belirtildi.

2004 yılında Villarreal'den Katalan ekibinde gelen Belletti, 2004 ve 2005 sezonlarında kazanılan lig şampiyonluğunda pay sahibi olmuş, 2006 Şampiyonlar Ligi finalinde Arsenal'i 2-1 yendikleri karşılaşmada Barcelona forması altındaki tek golünü kaydetmişti. Brezilyalı futbolcu, geçen sezon takıma aynı pozisyonda oyadığı Zambrotta'nın gelmesiyle ligde sadece 13 maçta forma giymişti.

Chelsea, Sevilla'dan transfer etmek istediği Daniel Alves'in bonservis bedelinin çok yüksek olmasıy nedeniyle bu oyuncudan vazgeçmişti.

ANELKA AYRILIYOR
Fenerbahçe'nin eski futbolcusu Nicolas Anelka, Bolton'dan ayrılmak için gün sayıyor.

Geçen sezon İngiltere'ye transfer olan Fransız yıldız, Şampiyonlar Ligi’nde forma giymek istediğini belirterek, Arsenal, Manchester United ve Lyon kulüpleriyle görüşmelerini yoğunlaştırdı.

Bolton menejeri Sammy Lee, Anelka'nın yanı sıra El Hadji Diouf'un da ayrılmak istediğini vurgulayarak, Senegalli golcüyle Tottenham, Celtic ve Lyon kulüplerinin ilgilendiğini söyledi.

NTVSpor

ChAoS
23.Ağustos.2006, 03:38
Daha iyisini alabilirlerdi.

ThersoN
23.Ağustos.2006, 03:41
iş yapar..

zionnais
23.Ağustos.2006, 04:05
Tartışmaya açık bir transfer..

gerrrard
23.Ağustos.2006, 04:08
Liverpool'da Gerrard şoku
Liverpool kaptanı Steven Gerrard'ın, cumartesi günü Sunderland'le oynanacak olan İngiltere Premier Lig maçında sakatlığı nedeniyle forma giyemeyeceği bildirildi.

İngiltere'de yayın yapan Sky Sports News adlı televizyon kanalında yer alan haberde, Liverpool kaptanı Steven Gerrard'ın ayak parmağında meydan gelen çatlak nedeniyle cumartesi günü Sunderland'le oynanacak olan lig maçında oynayamayacağı ifade edildi. Haberde, Gerrard'ın çarşamba günü Fransız ekibi Toulouse'la yapılacak olan Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu rövanş karşılaşmasında da takımındaki yerini almasının zor olduğu belirtildi.

Gerrard, Toulouse'la Fransa'da oynanan ve Liverpool'un 1-0 kazandığı 3. ön eleme turu ilk maçında sakatlanmıştı. Ancak Chelsea'yle geçtiğimiz hafta sonu oynanan ve 1-1 sonuçlanan lig maçında riske edilen Gerrard'ın durumunun daha da kötüleştiği ve bu nedenle de İngiltere Milli Takımı'nın Almanya ile Wembley'de oynadığı ve 2-1 kaybettiği karşılaşmada forma giymediği ifade edildi.

Lionel Andres Messi
23.Ağustos.2006, 04:33
liverpool için kötü olmuş ama yanılmıyorsam mascherano takıma katıldı ortada xabi ve mascherano oynar kanatlarda pennant(pinın) ve riise oynar

Roberto Baggio
23.Ağustos.2006, 04:35
o zaman toulouse için iyi........

ChAoS
23.Ağustos.2006, 04:38
Konuyu buraya açsan daha iyi olurdu.

http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=49185

Roberto Baggio
23.Ağustos.2006, 04:41
liverpool için kötü olmuş ama yanılmıyorsam mascherano takıma katıldı ortada xabi ve mascherano oynar kanatlarda pennant(pinın) ve riise oynar

lucas ı unutmuşsun....çok büyük yetenek

Lionel Andres Messi
23.Ağustos.2006, 04:45
lucas ı unutmuşsun....çok büyük yetenek
yeteneğine bir lafım yok haftasonu oynamaz ama efe.mascherano,xabi,sissoko yu şimdilik kesmesi zor.

Roberto Baggio
23.Ağustos.2006, 04:47
yeteneğine bir lafım yok haftasonu oynamaz ama efe.mascherano,xabi,sissoko yu şimdilik kesmesi zor.

o da doğru tabi ki oynayamaz daha ama sans verilmesi gereken bir yetenek...

GeNç KaRTaL
23.Ağustos.2006, 04:52
Çok büyük sakatlığı yokmuş.Ondan pekde önemli değil bence.Yeri doldurulur.

Aşk-ı Şehir
23.Ağustos.2006, 04:55
Gerard çok dayanıklı bir oyuncu ne zamandır sakatlanmamıştı bu onun için bir dinlenme fırsatı olabilir çünkü Sunderland ve Touluse Liverpool'un rakibi olamaz...

Fernando Gago
23.Ağustos.2006, 05:19
1 maç olmayacak haber bile edilmesi yanlış bence :)

fm_monster
23.Ağustos.2006, 05:48
http://www.sporx.com/images/1/33/7379_B_kaseykeller001.jpg

İngiltere Premier League ekiplerinden Fulham ABD Milli Takımı'nın kalesini koruyan 37 yaşındaki tecrübeli kaleci Kasey Keller'i transfer etti. Sezonun açılış haftasında Arsenal karşısında sakatlanan ve takımı şoke uğratan kaleci Antti Niemi'den oluşan boşluğu Kasey Kelleer'in ile dolması bekleniyor.

Tecrübeli filebekçisi Almanya Bundesliga ekiplerinden B.Moenchengladbach'da forma giyiyordu. ABD'li kaleci 2001-2005 yılları arasında bir başka Londra ekibi Tottenham Hotspurs'de forma giydikten sonra Southampton'a kiralanmış ardından Borussia Mönchengladbach'a transfer olmuştu. İki yıl aranın ardından Keller kariyerinin son döneminde tekrar Ada'ya dönmüş oldu.

Fıratcan Alçınkaya
23.Ağustos.2006, 05:58
Yedek kaleci son 2maçta show yapınca kaleci aldılar adamlar...:)

TürkuAz
23.Ağustos.2006, 06:25
3 yıl götürür kaleyi..

Fernando Gago
23.Ağustos.2006, 06:45
Bu adam hala yaşıyor mu :D Kellerin çok fazla katkı sağlayabileceğini sanmıyorum daha genç ve iyi kaleci alınabilirdi

BlackEagle19o3
23.Ağustos.2006, 11:24
Kalecilerde yaş ğek öenmli değil;)

dick
23.Ağustos.2006, 13:59
Tottenham dün yendi Sheff'i.

fenerbahce_1907
23.Ağustos.2006, 14:05
İngiltere Premier Ligi ikinci hafta maçları dün oynanan iki karşılaşma ile devam etti. Sezona önemli transferler yaparak giren Tottenham, Londra'da ağırladığı Sheffield United'ı ilk yarıda bulduğu goller ile 2-0 geçerek, ligin ikinci haftasında 3 puanla tanıştı. Tottenham'a 3 puanı getiren golleri 7. dakikada Berbatov ve 17. dakikada Jenas kaydetti.

Günün bir diğer maçında ligin yeni ekibi Watford kendi sahasında West Ham'la 1-1 berabere kalarak ilk puanı aldı. Watford'un golü 63. dakikada King'den geldi. West Ham 1 dakika sonra Zamora ile cevabı verdi ve maç 1-1 sona erdi.

onur1990
23.Ağustos.2006, 16:37
Kalecilerde yaş ğek öenmli değil;)

katılıyorum

burda daha beş yıl oynar

dirktmacer
23.Ağustos.2006, 18:59
bence çok kötü bi transfer
nedeni
onun yerine gelebilecek oyuncular vardı
bunlar:
:::Daniel Alves::::
:::Sylvinho::::
:::Miguel::::
:::Gonzalo:::
:::Vincent Kompany:::

Mourinho salaklaşmaaa başladı:director:
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
ne işi yaaaaaa

Omerdinho
23.Ağustos.2006, 19:00
Geremi bu adama 10 basar madem dogru dürüst bir sag bek bulamadin Geremi'yi ne diye yolluyorsun?

dirktmacer
23.Ağustos.2006, 19:02
abi nie tottenham KUN AGUERO'yu almıo gencecik adam süper de oynuo aynı zamanda zaten tottenham'a ii bi oyun kurucu lazım

dirktmacer
23.Ağustos.2006, 19:05
çok yanlış demişler henry dünyanın en ii forweti şu an

GeNç KaRTaL
23.Ağustos.2006, 19:32
Yedek kalecinini yediği goller tak etti herhalde.Niemi gelene kadar yerini doldurur Keller.

ZeroG
23.Ağustos.2006, 20:04
Geremi bu adama 10 basar madem dogru dürüst bir sag bek bulamadin Geremi'yi ne diye yolluyorsun?

Kesinlikle.Boş transfer olmuş bence.Bu sene Chelsea'nin boş tranfer yapma senesiydi...

BlackEagle19o3
23.Ağustos.2006, 20:14
Pizarro ve Ben Haim'den daha iyi bir trnasfer olduğunu düşünüyorum;)

aix2
23.Ağustos.2006, 21:35
Hangisi daha iyi?

Four Four Two, Ada'daki yeni transferleri değerlendirirken Tuncay Şanlı'ya övgüler yağdırdı; 10 üzerinden '8' kalite notu verdi.
İngiltere'nin önemli aylık spor dergisi Four Four Two, Premier Ligi'nin yeni transferleri bölümünde Tuncay'a da verdi. F.Bahçe'den Middlesbrough'ya giden milli futbolcumuza kalite notu olarak 10 üzerinden 8 veren dergi, "Güçlü yanları enerjik, yetenekli ve becerikli olması. F.Bahçe'de 154 maçta 59 gol gibi harika bir ortalaması var. Zayıf yanı ise topla zaman zaman çok oynaması ve dengesiz driplingler yapması. Onu yeni Hakan Şükür olarak değerlendirmeyin, çünkü ondan daha iyi" yorumunu yaptı.
CESUR YÜREĞİ HAK EDİYOR
Dergi, hem forvette hem kanatlarda hem de forvet arkasında oynayabilecek oyuncunun 'Cesur Yürek' lakabını hak ettiğinin de altını çizdi. Zico'nun "Tuncay'a herkes Fenerbahçe için yaptıklarından ötürü teşekkür etmesi gerekir. Onu çok arayacağız" sözleri hatırlatılırken, listede Torres, Babel (Liverpool), Pizzarro, Malouda (Chelsea), Muntari (Portsmouth), Nani, Anderson (Man.United), Faubert (West Ham), Eduardo (Arsenal), Rigters (Blackburn) değerlendirilen diğer yeni transferler oldular.
(SABAH)

GeNç KaRTaL
23.Ağustos.2006, 22:06
Ben inanıyorum Tuncay İngiletere'ye alışsın,heyecanını yensin tozunu attıracak oraların.

eGowiCh
23.Ağustos.2006, 22:06
Pizarro, Ben Haim, Sidwell ve Belletti ile kaliteyi bu sene iyice düşürdü Chelsea.

Malouda transferi çok faydalıydı ama onun dışında iyi bir transfer yapmadılar, diğer büyüklerin gölgesinde kaldılar.

eXcitinG
23.Ağustos.2006, 22:12
Zaten geçen sezon bir Dünya yıLdız aLdıLar bir faydasını görmediLer.KaLite düşürmek değiLde artık sanırım Mourinho yıLdız değiL de takım oyunu oynicak adamLar aLmak istiyor.ALdıkLarı adamLarda bunLara en iyi örnekLer..

eGowiCh
23.Ağustos.2006, 22:16
Ben Haim'in Liverpool maçındaki performansını gördükten sonra, bu adamın o formaya yakışmadığını rahatlıkla söyleyebiliyoruz. Yeni transferlerden Malouda ve Ben Haim ilk onbirde oynuyor, Alex neden oynamıyor Ben Haim yerine, anlamakta güçlük çekiyorum. Haim sıradan bir oyuncu, Alex ise olağanüstü, Mourinho saçma sapan şeyler yapmaya başladı, inşallah geçen seneki gibi pahalıya mal olmaz bu.

aix2
23.Ağustos.2006, 22:20
Evet dediğin gibi İngilter'ye tam olarak alıştığı zaman orda iyi işler yapacaktır ;) Tuncay'ı yürekten destekliyorum.

Omerdinho
23.Ağustos.2006, 22:22
Tuncay'in takimi bu sezon küme düser, Tuncay'da 2.Lig'de sürünür.

GeNç KaRTaL
23.Ağustos.2006, 22:29

Tipik Tuncay'ın Fenerbahçe'den ayrılmasını hazetme problemi yaşayan Fenerbahçe'li yorumu.:rolleyes:

Omerdinho
23.Ağustos.2006, 22:32
Tipik Tuncay'ın Fenerbahçe'den ayrılmasını hazetme problemi yaşayan Fenerbahçe'li yorumu.:rolleyes:
Bi Fenerbahce'li olarak degil, Premier Ligi takip eden birisi olarak yaptim o yorumu, katilip katilmaman senin bilecegin is ama Boro takimi cidden cok kötü zaten Ingiliz basinida Boro'yu düsmeye aday olarak görüyor.

GeNç KaRTaL
23.Ağustos.2006, 22:37
Neden iyi şeyler temenni etmiyorsunda böyle onun başarısız olmasını temenni edercesine yorum yapıyorsun o zaman.Sonuçta o bir Türk ve bizi orada temsil ediyor.

He sanane dersen bende derimki "Tipik Tuncay'ın Fenerbahçe'den ayrılmasını hazetme problemi yaşayan Fenerbahçe'li yorumu"

Omerdinho
23.Ağustos.2006, 22:40
Neden iyi şeyler temenni etmiyorsunda böyle onun başarısız olmasını temenni edercesine yorum yapıyorsun o zaman.Sonuçta o bir Türk ve bizi orada temsil ediyor.

Tuncay'in Boro'ya gittigi haberini görünce Umarim Fenerbahce'yi ve Türk futbolunu en iyi sekilde temsil eder demistim fakat hazirlik ve lig maclarini izledigim kadariyla Boro takimi henüz tam oturmamis ayrica Tuncay istedigi kadar calissin cabalasin takim kötü olduktan sonra Tuncay'in orda bizi iyi temsil etmesi mümkün degil, Tuncay'da en kisa zamanda gittigi takimin ne kadar kötü bir takim oldugunun farkina varacaktir.

GeNç KaRTaL
23.Ağustos.2006, 22:43
İyi tamam.Sen kötü oynamasını temenni etmiyorsan sorun yok o zaman.Ama bende iddia ediyorumki Tuncay alışsın biraz tozunu attırır oraların.

Lionel Andres Messi
23.Ağustos.2006, 22:57
+1

tuncay da zamanla açılır şimdilik biraz uyum süreci yaşıyor inşallah bunu atlatır.tevez de geçen yıl lige kötü başlamıştı ama geçen yıl nasıl açıldığını gördük.tuncayda bunlar yapabilir cesur yürek tuncay(::)

ForCimbom
23.Ağustos.2006, 23:08
Bi Fenerbahce'li olarak degil, Premier Ligi takip eden birisi olarak yaptim o yorumu, katilip katilmaman senin bilecegin is ama Boro takimi cidden cok kötü zaten Ingiliz basinida Boro'yu düsmeye aday olarak görüyor.

2 sene önce UEFA finali yaşayan Boro?

Omerdinho
23.Ağustos.2006, 23:11
2 sene önce UEFA finali yaşayan Boro?
Seninde dedigin gibi 2 sene önce. Iki sene önceki Boro ile simdiki Boro aynimi ?
Boro'nun hazirlik ve Lig maclarini izledin mi ?

ForCimbom
23.Ağustos.2006, 23:17
Seninde dedigin gibi 2 sene önce. Iki sene önceki Boro ile simdiki Boro aynimi ?
Boro'nun hazirlik ve Lig maclarini izledin mi ?

Düşmeye oynayan diğer takımlar varken Downing'li Boateng'li Yakubu'lu Mido'lu Tuncay'lı Boro düşmez, UEFA Finali yaşamış bir takım(hem de daha yeni) düşmez...

Fıratcan Alçınkaya
23.Ağustos.2006, 23:18
bence çok kötü bi transfer
nedeni
onun yerine gelebilecek oyuncular vardı
bunlar:
:::Daniel Alves::::
:::Sylvinho::::
:::Miguel::::
:::Gonzalo:::
:::Vincent Kompany:::

Mourinho salaklaşmaaa başladı:director:
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
ne işi yaaaaaa

Kardeş Sylvinho sol bek yalnız... Mourinho sağ bek arıyodu Belletti yi aldı...

crazzy
24.Ağustos.2006, 00:07
Düşmeye oynayan diğer takımlar varken Downing'li Boateng'li Yakubu'lu Mido'lu Tuncay'lı Boro düşmez, UEFA Finali yaşamış bir takım(hem de daha yeni) düşmez...

Yakubu everton a gitti.Viduka da newcastle da zaten.Takım dağıldı bu sene.

TürkuAz
24.Ağustos.2006, 00:28

Kesinlikle..

scar face
24.Ağustos.2006, 00:46
bende f.bahceliyimdir tuncay sanlıyı da takımdan ayrılmasına karsın cok severim halen daha.ama gercekten de boro kotu durumda bı de yani cok cok iyi takımlar var .tuncay mesela citye transfer olsaydı cok daha faydalı olur diye düşünüyorum..tipik bi ada oyuncusu bence o alısması gerek ama:)
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
uefa kupasında final oynamıs orta seviyede ki takımlar bence daha fazla performans dusukluğu yasarlar mesela ben uefada final oynadım nasıl olsa su rakibi ezer geçerim psikolojisiyle yaklasır ama sonuc hüsran olur misal(s.johnson örneği gibi) Mayıs 2000 Ali Sami Yen:)

Fernando Gago
24.Ağustos.2006, 02:40
Tuncayda daha bir numara göremedik çok korkak oynuyor şut çekmiyor toplara girmiyor daha alışamamış ingiltereye çok abartıyorlar şuanki futbolu için

ForCimbom
24.Ağustos.2006, 02:43
Tuncayda daha bir numara göremedik çok korkak oynuyor şut çekmiyor toplara girmiyor daha alışamamış ingiltereye çok abartıyorlar şuanki futbolu için

+1;;)

Çok haklısın, acayip korkak oynuyor, çürüyüp gitmesinden korkuyorum, İnşallah Emre Belözoğlu ve yaşanan diğer Türk futbolcu fiyaskoları gibi olmaz...

Fıratcan Alçınkaya
24.Ağustos.2006, 03:45
Ömerdinho yeter be arkadaşım hangi konuya girsem biriyle kavga ediyosun...

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Tuncay ı beyenmedim oyandığı 3maçta FB deki gibi oynamıyor her aldığı topu hmn heycanla pas atıyor.

gezenti
24.Ağustos.2006, 05:50

Of ya bugüne kadar dedim ki ya bu adam Fenerli Cimbomlular buna takmış dedim ki Beşiktaşlılar buna takmış ama artık anladım ki sorun sende bir kere iyi temennide bulunsan olay çorap söküğü gibi gelecek.Niye olumsuzsun bu kadar?Senin bence kendinle problemlerin var. Niye herkese karşı negatifsin hiç anlıyabilmiş değilim........
Tuncay konusuna gelicek olursak yıllardan beri oynamadığı bir yerde oynuyor ilk defa yurt dışında bir takımda mücadele ediyor e haliyle uyum sorunu oluyor biraz fakat tuncay hırsıyla mücadelesiyle her zaman kazanır ben başarılı olacağına inanıyorum.....

IcedEarth
24.Ağustos.2006, 06:07
Onu yeni Hakan Şükür olarak değerlendirmeyin, çünkü ondan daha iyi
Ben buraya takıldım.
1) Tuncay'la Hakan Şükür'ün tarzı birbirine benzemiyor bile.
2) Hakan Şükür birkaç yıl önceye kadar dünyanın en iyi SANTRAFORlarından biriydi.
3) Tuncay Şanlı benim düşünceme göre hiçbir zaman Hakan Şükür'ün başarılarına ulaşamaz.

erdemzorer10
24.Ağustos.2006, 06:48
Ben buraya takıldım.
1) Tuncay'la Hakan Şükür'ün tarzı birbirine benzemiyor bile.
2) Hakan Şükür birkaç yıl önceye kadar dünyanın en iyi SANTRAFORlarından biriydi.
3) Tuncay Şanlı benim düşünceme göre hiçbir zaman Hakan Şükür'ün başarılarına ulaşamaz.

katılıyorum...ayrıca : Hakan Şükür ,Tuncay Şanlı kıyaslaması nasıl yapılıyor pek anlayamadm..çok alakasız bir kıyaslama bence

goosfraba
24.Ağustos.2006, 08:20
Boro düşerse Tuncay'ı alacak takımlar kuyruğa girer söyleyeyim;)

GeNç KaRTaL
24.Ağustos.2006, 09:01
Hakan Şükür'den daha popüler olacaktır manasında söylemişlerdir.

Cyzio
24.Ağustos.2006, 12:25
İngiltere Premier League'in son iki sezondur şampiyonluğa uzanan ismi Chelsea ligin ikinci haftasında ilk yenilgisini M'Boro karşısında aldı. Çanlar Chelsea için çalıyor. Geçtiğimiz yıl fırtına gibi esen Londra ekibi şaşırtmaya devam ediyor.

16. dakikada Sheva İngiltere'de ligde ikinci maçında ilk golüyle tanıştı ve Maviler'i 1-0 öne geçirdi. 80. dakikaya kadar üstünlüğünü koruyan taraf Chelsea olsa da Pogatetz ile 80. dakikada beraberliği yakalayan M'Boro, 90'da etkili golcüsü Viduka ile güldü: 2-1

Maçtan sonra Chelsea'nin Portekizli teknik direktörü Jose Mourinho'nun oldukça sinirli olduğu gözlemlenirken, Chelsea'nin flaş transferlerine rağmen uyum sorunu yaşadığı gözden kaçmadı.

Premier League'de ikinci hafta maçları dün oynanan müsabakalar ile devam etti.

Toplu sonuçlar:
Aston Villa 2 - 1 Reading
Manchester C. 0 - 0 Portsmouth
Blackburn R. 1 - 1 Everton
Charlton 0 - 3 Manchester U.
Fulham 1 - 1 Bolton W.
Middlesbrough 2 - 1 Chelsea

ÇocuksuMavi
24.Ağustos.2006, 13:20
vay bee yenildi mi yaw.. bende 70 den sonra bırakmıstım izlemeyi. kesin alır diodum. alla allaaa

bursa_mc
24.Ağustos.2006, 13:23
bende ikinci yarıyı seyrettimm ama chelsea kotu oynadı bencee

Del Piero_10
24.Ağustos.2006, 13:26
toplama olursan sonun böyle olur
orta sahada gereğinden fazla adam var

Cyzio
24.Ağustos.2006, 22:40
Dakika 37.
Sunderland:0-1:Liverpool
Gol:Sissoko

Lionel Andres Messi
24.Ağustos.2006, 22:57
bilgehan gene şov yapıyor.bu arada voronin torresten çok daha iyi oynuyor.

C h A o S
24.Ağustos.2006, 23:47
gol oldu voronin.LİVERPOOL-2-0 yaptı.Dakika 88.

ThersoN
24.Ağustos.2006, 23:49
yeni kapattım tvyi bu maç böle biter diye gol oldu iyi mi :D
Arsenal maçı kaçta acaba bilen vardır?

Fietra 10
24.Ağustos.2006, 23:56
Arsenal-Man City maçı varken Chelsea-Porstmouth maçını niye verirler anlamam..

TR.CaPTaiN
25.Ağustos.2006, 00:05
Pinın (Pennant) döktürdü yine..

Hugo
25.Ağustos.2006, 00:07
Bilgehan istifa! :D

Roberto Baggio
25.Ağustos.2006, 00:09
voronin beklemediğim kadar iyi oynuyor..

Cyzio
25.Ağustos.2006, 00:42
Vallahi artık dayanılmaz hale geldi.Spikerin muhteşem anlatımına birde ikide bir zırt pırt çıkan Nike reklamı eklenince maçtan ayrı bir keyif alıyorum..

eGowiCh
25.Ağustos.2006, 01:13
İkinci gol neydi öyle yahu... Müthiş bir organizasyon vardı golde, Babel bir arkadaşıyla duvar pası yaptı, Torres'e çıkardı, Torres de Voronin'le oynadı, Voronin de çalımı atıp golü attı. Çok güzel bir hazırlanışı vardı ikinci golün.

Craig Gordon FM'deki gibi oynuyor yahu aynı :D Müthiş kurtarışlar yaptı, verilen paraya değmiş hakkaten.

Fernando Gago
25.Ağustos.2006, 01:23
Harbi ya o nasıl kaleciydi öle:D sunderland rekor fiyata aldı ama rekor fiyata satacak gibi

goosfraba
25.Ağustos.2006, 01:27
Bence de çok büyük paraya satılır Gordon.

Fıratcan Alçınkaya
25.Ağustos.2006, 01:50
Sunderland gibi bir takım o kadar para verdiyse belli ki var bildiği bişeyler...:)

Cyzio
25.Ağustos.2006, 01:58
Ve City rüyası artık sona eriyor.Dakika 90 Arsenal 1-0 öne geçti..

Fıratcan Alçınkaya
25.Ağustos.2006, 02:06
Chelsea 1-0 Portsmouth

Cyzio
25.Ağustos.2006, 02:09
10 puan ve averajla Liverpool haftayı lider kapadı.Arkasında Chelsea var 2.sırada yine 10 puanda.City ise 3.

canavar20
25.Ağustos.2006, 04:41
Kesinlikle..

Çok güzel açıklamışsın çok kısa ve net.:) Şimdi Boro ligden düşer ama Tuncay orda kalır mı ? Boro bu sene CL gitse bile Tuncay gidecek.:)

rhan_17
25.Ağustos.2006, 15:16
2. hafta da yenilmek...chelsea için işler yolunda gitmeyecek gibi gözüküyor...

fmsmyrna
25.Ağustos.2006, 17:50
Tahminde bildim City maçını :D bugün boro-newcastle maçı var 15:30'da ama formula 1'de 15:00'de :(

sanalkardes
25.Ağustos.2006, 19:42
abi bu lig bi başka oluyo ya

Lionel Andres Messi
25.Ağustos.2006, 19:42
manu bugünde kazanamazsa şampiyonluğu unutsun.anderson'un 90 dk oynaması lazım.

enesao
25.Ağustos.2006, 20:17
abi bu lig bi başka oluyo ya
iste premier league buu :D

Cyzio
25.Ağustos.2006, 20:24
zate bu Chelsea nin yenilmesi sürpriz olmadı bana genelde yeniliolar M'Brough ya

Fıratcan Alçınkaya
25.Ağustos.2006, 21:11
------------Tevez-----------

Giggs-----Anderson-----C.Ronaldo

-------Scholes-----Carrick

Aslında Rooney de sakat böyle oynasalar daha faydalı olur gibi...

Fietra 10
25.Ağustos.2006, 21:29
Bildiğim kadarıyla C.Ronaldo cezalı ya da sakat yerine Nani oynayacakmış..tam emin değilim ama..

Fıratcan Alçınkaya
25.Ağustos.2006, 22:48
Tuncay yedekte...

KaF KeF
25.Ağustos.2006, 23:14
0-1....
Boro Yeniliyor.....
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Midoooo..
1-1.......

GeNç KaRTaL
25.Ağustos.2006, 23:20
Tuncay yedekse seyretmeyeceğim maçı.;)

Birde ManU maçı ne zaman?

ThersoN
25.Ağustos.2006, 23:30
Newcastle'in gölünü kim attı ?
Emre kadroda mı? (yeni kalktım da ondan tvyi yeni actım :D :D )

Fietra 10
25.Ağustos.2006, 23:32
Newcastle'da N'Zogbia harika bir gol attı..Boro'nun golünü ise Mido kaydetti

ThersoN
25.Ağustos.2006, 23:43
Newcastle'da N'Zogbia harika bir gol attı..Boro'nun golünü ise Mido kaydetti

teşekkur ederim :)

Fıratcan Alçınkaya
26.Ağustos.2006, 00:04
Mido 2maçta 2gol attı iyi başladı...

goosfraba
26.Ağustos.2006, 00:20
Owen oyuna girdi bakalım ne yapacak..

fenerbahce_1907
26.Ağustos.2006, 00:21
Tuncay girdi oyuna....

goosfraba
26.Ağustos.2006, 00:21
Asist veya gol bekliyorum..

fenerbahce_1907
26.Ağustos.2006, 00:23
Gol oldu ya Viduka:mad:
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Boro cok kötü takım ya.Hepsi duruyor orda cok amatör oyuncular:mad::mad:
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Gooooooooooooooooooooooooool Julio Arca 2-2

attiilla
26.Ağustos.2006, 00:53
Gerardın zaten futbol stilini beğenmiyorum topu ayağından çok tutuyor...Sissokko zaten yerini fazlasıyla doldurdu..

Lionel Andres Messi
26.Ağustos.2006, 01:01
arca ve mido çok iyi oyuncular boro da en baştan beri bu iki isim dışında üst düzeyde oynayan yok.

ThersoN
26.Ağustos.2006, 01:49
abi fox spikeri owen hargreawes'e kanadalı dedi dogru mudur ben ingiliz biliyordum :D

Fıratcan Alçınkaya
26.Ağustos.2006, 01:52
Hargreaves Kanada doğumlu...

İngiliz ama Kanada Vatandaşlığı var...

Cyzio
26.Ağustos.2006, 01:53
abi fox spikeri owen hargreawes'e kanadalı dedi dogru mudur ben ingiliz biliyordum :D

Hargreawes İngiliz bi futbolcu ama Kanada'da doğdu..

Bu arada ManU-Tottenham maçı 0-0 Dakika.40

ThersoN
26.Ağustos.2006, 02:00
teşekkur ederim. .:)

Cyzio
26.Ağustos.2006, 02:09
İlk yarı 0-0 tamamlandı.ManU bu maçta da puan kaybederse şampiyonluk çok çok uzakta kalır..

fmsmyrna
26.Ağustos.2006, 02:13
Manu puan kaybederse ki öyle görünüyor.Şampiyonluk şansı iyice azalır.Burdan şunu anlarız Ronaldo ve Rooney taşıyor bu takımı

goosfraba
26.Ağustos.2006, 02:13
İlk haftalardan şampiyonluk için yapılan yorumlar doğru olur mu bilemem ama Manchester United toparlanacaktır...

fenerbahce_1907
26.Ağustos.2006, 02:43
Nani inanılmaz ötesi bir gol attı....

Cyzio
26.Ağustos.2006, 02:43
ManU golü buldu 68.dakika.1-0 oldu..

KaF KeF
26.Ağustos.2006, 02:44
tüh golu göremedim......

eXcitinG
26.Ağustos.2006, 02:44
Yeni C.RonaLdo yoLda.Nani yeni süperstar adayı gümbür gümbür geLiyor.İki sezon sonra C.RonaLdo iLe Dünyanın en iyi kanat oyuncuLarı oLarak anıLacakLar.

GeNç KaRTaL
26.Ağustos.2006, 02:52
Maç çok sıkıcydı.Uykum geldi bende kalktım.Şansa bak gol olmuş.Birde Bu Anderson neden oynamıyor yahu?:confused: Sakatlığı falanmı var acaba?

Cyzio
26.Ağustos.2006, 02:55
Ben İngiltere'de geçmiş senelerdeki gibi heyecanlı bi futbol göremiyorum yada spikerler maçı katlediyorlar.Bide seyirci oranları düştü son yıllarda bilet fiyatlara baya bi artış gösterdi..

KaF KeF
26.Ağustos.2006, 02:57
evet anderson nerde=????

GeNç KaRTaL
26.Ağustos.2006, 02:58
Manu 76 bin kombine satmış dedi spiker.

Cyzio
26.Ağustos.2006, 03:01

Zate lafım ManU,Liverpool,Arsenal,Newcastle'a,City'ye,Chelsea 'ye değil.Onların bu kadar kombine satması doğal bişey.Ama diğerlerinde gözle görülür bi düşüş var..

ThersoN
26.Ağustos.2006, 03:31
bence maç tothennam'ın hakkıydı :)

Fıratcan Alçınkaya
26.Ağustos.2006, 03:39
Manu bu şekilde Şampiyon olamaz...

Lionel Andres Messi
26.Ağustos.2006, 03:47
Manu bu şekilde Şampiyon olamaz...

evet arsenal'in rakibi kalmadı can abi

REsist JuvE11
26.Ağustos.2006, 03:48

old trafford un kapasitesi 76.098

spiker iyi sallamıs..

Fıratcan Alçınkaya
26.Ağustos.2006, 03:49
evet arsenal'in rakibi kalmadı can abi

Dur yahu bnm takımlarım var daha :zuhaha

Liverpool & Chelsea... :)

Ztn kaçırdık geçen sene Şampiyonluğu inş. bu sene ya Liverpool ya Chelsea Şampiyon olur...

Lionel Andres Messi
26.Ağustos.2006, 03:49
old trafford un kapasitesi 76.098

spiker iyi sallamıs..

bir bilgehan klasiği şu andaki seyirci sayısını söylemeye çalışmıştır o.

GeNç KaRTaL
26.Ağustos.2006, 03:51
Valla ne bilim.Spikerin yalancısıyım.:D Belki tüm koltuklar satın alınmıştır.Olamaz mı?:confused:

REsist JuvE11
26.Ağustos.2006, 03:55
Valla ne bilim.Spikerin yalancısıyım.:D Belki tüm koltuklar satın alınmıştır.Olamaz mı?:confused:

ozaman heryerde haber konusu olurdu..man utd den kombine rekoru diye..o spiker ne dediğini bile bilmiyor..boşluk doldurmak için konulmus oraya

GeNç KaRTaL
26.Ağustos.2006, 06:06
İlk galibiyet Nani'den: 1-0
İngiltere Premier League 4. hafta mücadelesinde, Manchester United Old Trafford'da Tottenham'ı 68. dakikada yeni transferlerinden Nani'nin attığı şık golle 1-0 yenmeyi başardı.

Geçen senenin şampiyonu 'kırmızı-şeytanlar' böylelikle bu sezonki ilk 3 puanını almış oldular. İlk 3 haftada M.United 2 beraberlik, 1 yenilgi almıştı.26.08.2007

Kaynak : Sporx.com

http://www.sporx.com/images/galeri/33/4038/B_182bff94c792ad36d5920ba9af821f87.jpg

http://www.sporx.com/images/galeri/33/4038/B_f0b09c08d61f12fc7f8ede47136c9da3.jpg

http://www.sporx.com/images/galeri/33/4038/B_f56fe86ea7be0c020de23c6c7291d186.jpg

http://www.sporx.com/images/galeri/33/4038/B_b4dc680eec511fe43eda425106ae5d36.jpg

http://www.sporx.com/images/galeri/33/4038/B_4015cafa88605fa1edc3697be3c19633.jpg

http://www.sporx.com/images/galeri/33/4038/B_51dc75562a41c7ea03a56499ceac86e3.jpg

http://www.sporx.com/images/galeri/33/4038/B_01bf26f04e27cb0931ef9fdfb5a100ee.jpg

http://www.sporx.com/images/galeri/33/4038/B_e848d214fdf99834ebc0321e65ba0a5f.jpg

http://www.sporx.com/images/galeri/33/4038/B_9d1f9e5eb0471bb0a02066c7ebefab1d.jpg

http://www.sporx.com/images/galeri/33/4038/B_8cee70cd7682d9ad4f226226da9d96d7.jpg

http://www.sporx.com/images/galeri/33/4038/B_3d2769852d6f69e1fdf255d2f8254e58.jpg

http://www.sporx.com/images/galeri/33/4038/B_8565a3bedb600d2fbeba5d5428ec9abe.jpg

http://www.sporx.com/images/galeri/33/4038/B_73f743b2dae6f22553af9d91b733a316.jpg

http://www.sporx.com/images/galeri/33/4038/B_053049ee083546309fdfc6fee94838c8.jpg

http://www.sporx.com/images/galeri/33/4038/B_d59c6c397a1a40e1ad50346319e03ef0.jpg

http://www.sporx.com/images/galeri/33/4038/B_8434ee21d94ddaa24f3ebd2f72fa5ab9.jpg

TürkuAz
26.Ağustos.2006, 06:08
Nihayet patlama (!) gerçekleşti..

ThersoN
26.Ağustos.2006, 06:11
ManU toparlanıyor gibi... :)

M'boro böyle giderse bu sene düşer..

Fıratcan Alçınkaya
26.Ağustos.2006, 07:37
Tottenham, Bolton 4/1 yaptılar..

zemlinskis
27.Ağustos.2006, 02:47
bu sene liverpool en büyük favorim

Lionel Andres Messi
27.Ağustos.2006, 02:50
arsenal gene kazandı machester city'i cesc 'in golüyle 1-0 yendi.

BlackEagle19o3
27.Ağustos.2006, 02:58
Gol son dakikada geldi.Henry gitmeden önce ben de Arsenal taraftarıydım:p

Ilhan
27.Ağustos.2006, 03:23
Manchester United hakikaten top oynuyor. Topu rakip alana yığıyor. Çok pozisyon yakalıyorlar fakat biraz şanssızlık, biraz da beceriksizlikten dolayı ilk 3 haftada istedikleri olmadı.

Bence Chelsea artık eski Chelsea değil. Eskiden Chelsea dediğin zaman tempolu takır takır top oynayan bir futbol aklıma gelirdi. Ancak bu yıl o Chelsea'yi göremiyorum.

Benim en büyük favorim yine Manchester United. Man City ve Tottenham da ilk 6'ya girer. Liverpool da şampiyonluğa oynar.

fmsmyrna
27.Ağustos.2006, 03:24
Liverpool bu oyunla bu havayla zaten bu sene şampiyon oldu oldu yoksa işler yine zora girer.

Lionel Andres Messi
27.Ağustos.2006, 04:03
Gol son dakikada geldi.Henry gitmeden önce ben de Arsenal taraftarıydım:p
gol 80. dakikada geldi.benim anladığım sen arsenal taraftarı değil henry fun'ısın

canavar20
27.Ağustos.2006, 04:23
Rooney dönsün süper olur Manu

BlackEagle19o3
27.Ağustos.2006, 05:00
gol 80. dakikada geldi.benim anladığım sen arsenal taraftarı değil henry fun'ısın

Son dakikalarda yazcaktım.Son dakikada yazmışım:)Evet Henry fanıyım desek daha doğru olur...;)

LaKe
27.Ağustos.2006, 05:32
Arsenal gerçekten güzel gidiyor. Arsenal'in sezon sonunda bulunacağı konum çoğuna kapak olacak. :) Ayrıca bu seneki futbolda çok zevk veriyor. İleriki haftalarda yine sakatlık sıkıntıları çekmezsek harika bir Arsenal izleyeceğiz.

VahdeTrabzon
27.Ağustos.2006, 05:56
evet arsenal den çok umutluyum ama gol sıkıntısı çektiğine inanıyorum van Persie yalnız kalıyo bence bu arada fabregasın golü muhteşemdi.

Lionel Andres Messi
27.Ağustos.2006, 06:00
evet arsenal den çok umutluyum ama gol sıkıntısı çektiğine inanıyorum van Persie yalnız kalıyo bence bu arada fabregasın golü muhteşemdi.
eduardo alınacağına palacio alınabilirdi o da gündemdeydi.bu arada walcot'un kiralanması lazım.arsenal den transfer döneminin son saatinde bir transfer bekliyorum.bendtner kullanılarbilir.eduardo brezilya çıkışlı ingilterede bakalım ne kadar başarılı olabilecek.arsenal den goran pandev ya da palacio bombası bekliyorum.

ChAoS
27.Ağustos.2006, 06:04
Henry'le arsenal bir bütündü . Henry'nin arsenalden ayrılmasına çok üzülerdenim .
Benim yorumum Henry'siz arsenal bu sezon pek bir varlık gösteremeyecek.

batuhangal
27.Ağustos.2006, 09:18
boro yanlış yapıyor bence ama tuncay gibi bir oyncuları var ayrıca mido da toparlar bence forvet hattını

Jean de Jacq
27.Ağustos.2006, 10:06

+1903... :)

Del Piero_10
27.Ağustos.2006, 14:33
arsenal yine hüsran

S-B-Z
27.Ağustos.2006, 14:39
chelsea süprizlere devam ediyor :D

FeYYaz1989
27.Ağustos.2006, 14:49
Bence Chelsea kısa zamanda toparlanır ve şampiyon olamasa bile(Bence olur) şampiyonluk yarışında kesinlikle olacaktır ve sonuna kadar kovalar.Bu gün oynayacakları Blackburn deplasmanı çok önemli onlar için.Manchester United ise ikisi deplasmanda arka arkaya 3 maç kazanarak beni biraz şaşırttı.Arka arkaya 2 Londra ekibiyle kendi evlerinde oynayacaklar,eğer ikisinide kayıpsız atlatabilirlerse şampiyonluk yolunda hem çok önemli bir avantaj sağlarlar,hemde moral kazanırlar.Bekleyelim,görelim...Genelde ligler 8-9. haftada şekillleniyor.

S-B-Z
27.Ağustos.2006, 14:59
evet bencede bu tür ufak kazalar bütün büyük takımların başına gelebiliyor sezon başında.

Krusty
27.Ağustos.2006, 16:43
Arsenal, M. City 'e 1-0 kaybetti.. Gerçekten onlarda çok kötü başlangıç yaptılar ve bu böyle giderse; geçen sezonki gibi olacak..

bursa_mc
27.Ağustos.2006, 18:19
aston villa:2 n'castle:0 maç sonucu

Fernando Gago
27.Ağustos.2006, 18:25
İngiltere Premier Lig ekiplerinden Manchester United'da uzun yıllardır forma giyen tecrübeli forvet oyuncusu Ole Gunnar Solskjaer futbolu bıraktığını açıkladı.

Manchester United'da 10 yıldan fazla bir süredir top koşturan ancak son dönemde yaşadığı sakatlıklar nedeniyle sıkıntılı günler yaşayan 34 yaşındaki Norveçli yıldız Ole Gunnar Solskjaer, futbol kariyerini noktaladı. 1996 yılından beri Manchester forması giyen ve İngiliz ekibinin unutulmaz isimleri arasına girmeyi başaran Solskjaer, 235 Manchester formasıyla sahaya çıkarken, 92 gol attı. Manchester'la 1997, 1999, 2000, 2001, 2003 ve 2007 yıllarında olmak üzere toplam 6 Premier Lig Şampiyonluğu yaşayan Solskjaer, İngiliz ekibinin 1999 yılında kazandığı unutulmaz Şampiyonlar Ligi Şampiyonluğu'nda da kadroda yer alıyordu.

Kariyerine 1990 yılında Norveç'in amatör takımlarından Clausenengen'de başlayan ve 4 yıl boyunca bu takımda top koşturan Solskjaer, 1994'te Norveç Birinci Ligi ekiplerinden Molde'ye transfer oldu. Molde formasıyla 42 maçta 31 gol atarak dikkatleri üzerine çeken Norveçli oyuncu daha sonra Manchester kariyerine başladı.

Norveç Milli Takımı'nda da 1995-2007 yılları arasında görev alan Solskjaer, 67 kez giydiği milli forma altında 23 kez ağları sarstı.

dakara
27.Ağustos.2006, 18:33
gerçekten unutulmaz bir oyuncuydu ama futbolu erken bırakmış bence manchasteri bırakması doğru ama larson gibi kendi ülkesinin bir takımında oynayabilirdi

dakara
27.Ağustos.2006, 18:39
bu işten en karlı çıkan takım heralde barcelonadır

ChAoS
27.Ağustos.2006, 18:41
Doğru bir tercih olmuş solskjaer için zaten sakatlığı vardı.

onur1990
27.Ağustos.2006, 19:16
zaten yaşı da gelmiş bırakması normal

King_91
27.Ağustos.2006, 19:16
Gercekten de cok kailteli bir forvetti ozellikle bayern-manu finalinde uzatmada attıgı gol unutulmaz

nerazzuri
27.Ağustos.2006, 19:30
Tuncay haftaya büyük ihtimal forvet te başlayaak. Yakubu yok Aliadiere sakat.

Afonso gelirse. Forvet hattı çözülür. Yedek Tuncay'da var zaten.

douramss
27.Ağustos.2006, 20:35
Dogru karar almis...Oldukca basarili bir kariyerden sonra iyi bi noktada birakti....

LaKe
27.Ağustos.2006, 20:42
Kariyerinin zirvesindeyken, fazla uzatmadan bitirmiş. Doğru bir karar.

Fıratcan Alçınkaya
27.Ağustos.2006, 20:48
Solskjaer takımın başında Feguson olmasa çoktan gönderilmişti...

Ne diyelim Solskjaer için umarım hayırlı olur...

transatlantik
27.Ağustos.2006, 21:16
son dakikalarin golcusuydu...

BlackEagle19o3
27.Ağustos.2006, 23:39
Bence kendisi için en doğru kararı almış...;)

Atakan38
28.Ağustos.2006, 01:32
Super Bi Adamdı Bence Ama İsmi Cok DuyuLmazdı

Erken Bırakmıs 1 Kaç Sene Daa Ulkesınde FaLan OynayabıLırdi

Cyzio
28.Ağustos.2006, 01:38
Altın yedek Solksjaer.Hayatı boyunca iyi bi yedek oldu sonradan girdiği maçların genelinde skoru değiştirdi.Zamanında verilmiş bir karar.Geri kalan yaşamında başarılar..

offyeterya
28.Ağustos.2006, 02:07
son birkaç yıldır manu'da öylesine duruyordu bırakmış iyi olmuş. ferguson alsın yanına.

canavar20
28.Ağustos.2006, 02:15
Gercekten de cok kailteli bir forvetti ozellikle bayern-manu finalinde uzatmada attıgı gol unutulmaz

Ah ah o gol.:n:

İyi oyuncuydu ama abartılacak kadar değil.;;)

Roberto Baggio
28.Ağustos.2006, 04:28
efendi futbolcuydu.....
.

sitte
28.Ağustos.2006, 04:31
gitsin Amerika'da oynasın :D

KaF KeF
28.Ağustos.2006, 04:32
keşke kariyerini küçük bir takımda devam etseydiı daha iyi olurdu...

ogcj_me
28.Ağustos.2006, 04:33
geçen seneye iyi başlamıştı
demiştimki bu adam 3 yıl daha oynar

El Barto
28.Ağustos.2006, 04:35
başlığı görünce öldü sandım. :p

LaigLeNoiR
28.Ağustos.2006, 07:15
Ayağı kırıldı!

West Ham United'ın sezon başı Newcastle United'dan 6 milyon pound karşılığında transfer ettiği İngiliz futbolcu Kieron Dyer'ın ayağı kırıldı. Takımının Carling Cup mücadeelsinde Bristol City ile oynadığ maçın ilk dakikalarında Joe Jacobson ile girdiği mücadelede yerde kalan Dyer'in ayağının kırıldığı açıklandı. 28 yaşındaki İngiliz Milli takımında da forma giyen futbolcu hastaneye kaldırıldı.

TürkuAz
28.Ağustos.2006, 07:16
Talihsizlikler futbolcuların peşinde..

Umarız çabucak iyileşir..

KaF KeF
28.Ağustos.2006, 07:24
geçmiş olsun...

Fıratcan Alçınkaya
28.Ağustos.2006, 07:27
Şansız yahu Dyer de...

Geçmiş olsun...

BlackEagle19o3
28.Ağustos.2006, 07:30
Evet Dyer de çok şanssız:(

Fernando Gago
28.Ağustos.2006, 07:33
Yazık olmuş daha yeni transfer oldu ....
darısı Deividin başına ....

Del Piero_10
28.Ağustos.2006, 07:40
Premier Manager 98'de favori oyuncularımdan biriydi :)

LaigLeNoiR
28.Ağustos.2006, 07:45
Nasıl yani darısı Devid'in başına ? Hangi Devid bu ?

LaigLeNoiR
28.Ağustos.2006, 07:46
Ben bu adamı çok severdim yahu, bende geçmiş menejer oyunlarında alırdım hep :)

sergioagüero
28.Ağustos.2006, 08:04
Doğru karar.Süper bir yedekti.

sergioagüero
28.Ağustos.2006, 08:04
Kötü olmuş. :(

LaigLeNoiR
28.Ağustos.2006, 08:08
Bu arada şu anda TV8 maçı yeniden veriyor.Maçın ilk dakikalarında diyor bakalım nasıl olmuş.

KaF KeF
28.Ağustos.2006, 08:09
fenerbahçeli olan galiba..:icon_neutral:

ChAoS
28.Ağustos.2006, 08:18
Geçmiş olsun . Yeni transfer olmuştu west ham için iyi olmadı.

Lionel Andres Messi
28.Ağustos.2006, 08:18
faubert i aldılar 6 ay sakatlandı.dyer'in ayağı kırıldı toplamda ikisine yaklaşık 25 milyon euro harcadılar.west ham'a kötü koymuştur.bu sakatlıklar.

goosfraba
28.Ağustos.2006, 08:26
Her futbolcunun başına gelecek bir olay, ama kendini toparlama süresi içerisinde biraz yalpalayacaktır.İnşallah tez zamanda kendisini yeşil sahalarda görmek istiyoruz...

Fernando Gago
28.Ağustos.2006, 08:26

Bizim Bela deivid :D

LaigLeNoiR
28.Ağustos.2006, 08:36
Gago dalga mı geçiyorsun ?

Bir oyuncunun ayağının kırılmasını beklemek ne kadar komik bir durumki de gülüyorsun.

Daha fazla saçmalama istersen.:icon_mad:

nekop
28.Ağustos.2006, 08:40
Geçmiş olsun bir futbolcunun başına gelicek en kötü sakatlıklardandır ayak kırılması...

Yazık olmuş daha yeni transfer oldu ....
darısı Deividin başına ....

Adam gibi yorum yap yada yorumlarını kendine sakla...

Fernando Gago
28.Ağustos.2006, 08:58
Yorum yaparken size sormucam heralde ?

nekop
28.Ağustos.2006, 09:02
Bize sormana gerek yok azıcık düşünebilen bir kişi zaten böyle yorum yapmaz.O zamanda haliylede ortada sorun kalmaz.

RaSenGan
28.Ağustos.2006, 09:04
Gago senin ayağın kırılsa ?

Geçmiş olsun..

Fernando Gago
28.Ağustos.2006, 09:04
Benim tüm düşüncem ve isteğim bu deivid fenerbahçemden önemli değil ... tv başında benim babamın milyonlarca fenerbahçeli taraftarın çektiği çilelerde deividden önemli değil kimseye açıklama yapmak zorundada değilim herkes istedii gibi düşünür
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:

Gago senin ayağın kırılsa ?

Geçmiş olsun..

:(:(:( tüh ya nasıl böyle düşünemedim :uzgun:

LaigLeNoiR
28.Ağustos.2006, 09:06
Gago daha fazla saçmalama !

Bir oyuncuya ayağı kırılsın inşallah diyorsun daha sana ne diyeyim !

Fernando Gago
28.Ağustos.2006, 09:08
Bir oyuncuya ayağı kırılsın inşallah diyorsun daha sana ne diyeyim !

Bişi deme o zaman seni zorlayan mı var (::)

LaigLeNoiR
28.Ağustos.2006, 09:12
Evet senin bana saçma gelen DEİVİD'in de ayağı kırılır inşallah demen.

ogcj_me
28.Ağustos.2006, 09:13
Gago düşüncelerin çok yanlış
Aygününde dediği gibi ya senin ayağın kırılsa
bugün dünyadan futbol bölümünde kötü haberler var
dyere geçmiş olsun

nekop
28.Ağustos.2006, 09:15
:(:(:( tüh ya nasıl böyle düşünemedim :uzgun:

Korkma ben senin düşünememene alıştım.

RaSenGan
28.Ağustos.2006, 09:15
Tamam beyler uzatmayalım..

Fernando Gago
28.Ağustos.2006, 09:18
Korkma ben senin düşünememene alıştım.

oooo klasik laf oyunları:icon_biggrin::icon_biggrin: görende beni tanıyor sanır hadi neyse öle olsun kazandın bravo:0:

GeNç KaRTaL
28.Ağustos.2006, 09:24
Bencede en doğru kararı vermiş.Son zamanlarda yaşadığı sakatlıklar onu çok yıpratmış olmalı.Yoksa bir kaç sene daha oynayabilirdi.

nekop
28.Ağustos.2006, 09:27
oooo klasik laf oyunları:icon_biggrin::icon_biggrin: görende beni tanıyor sanır hadi neyse öle olsun kazandın bravo:0:

Huyum kurusun klasiklerden vazgeçemiyorum...

Fernando Gago
28.Ağustos.2006, 09:30
Huyum kurusun klasiklerden vazgeçemiyorum...

Ha yok yani tanışıyor olsak anlıcamda ne alaka ?

Deivid inş. hiç sakatlanmaz paso oynar(özellikle az maçındaki performansını hep görmek istiyorum) grip bile olmasın AMİN !

mutlusunuz ??!?!??!?!!?!

nekop
28.Ağustos.2006, 09:34
Ha yok yani tanışıyor olsak anlıcamda ne alaka ?

Deivid inş. hiç sakatlanmaz paso oynar(özellikle az maçındaki performansını hep görmek istiyorum) grip bile olmasın AMİN !

mutlusunuz ??!?!??!?!!?!

Evet şuan dünyanın en mutlu insanıyım hatta seni doğru düşünceye ittigim için başımın üstünde sarı bir cember bile çıktı.

Fernando Gago
28.Ağustos.2006, 09:36
Evet şuan dünyanın en mutlu insanıyım hatta seni doğru düşünceye ittigim için başımın üstünde sarı bir cember bile çıktı.

ne düşündüğüm çok açık ve net
istersen konuya msnde dvm edelim konuyu daha fazla cıvıklaştırMAyalım

GeNç KaRTaL
28.Ağustos.2006, 09:36
Dyer için çok kötü olmuş gerçekten.Bir futbolcunun geçirebileceği en büyük sakatlık.Allah hiç bir futbolcuya böyle bir talihsizlik nasip etmesin.

Fenerbahçe'li bazı arkadaşlarda bu hastalık var.Sevmedikleri oyuncular hakkında böyle beddua etmeleri bilindik bir hareket.Aynı hareket Rüştü Beşiktaş'a transfer olduğundada yapılmıştı.:rolleyes:

Memedov
28.Ağustos.2006, 09:37
Sakin olun arkadaşlar , Kendinize olmasını istemediğiniz şeyleri başkası için umut etmeyin.

Konudan sapıp kişisel tartışmaya girmekten kaçının , konu devam etsin kimse kimseyi kırmasın durduk yere ceza puanı almasın.

ogcj_me
28.Ağustos.2006, 09:37
Biz deivid taraftarı deiliz
senin[gago] o lafında sadece tüylerim diken diken oldu

the lapaci
28.Ağustos.2006, 09:54
niye ölecekmis ya :D sevmiyorum kardesim.. sevmek zorundamiyim ?
KARDESIM aynen sana katiliorum benim gonlumde (premier lig icin tb yoqsa FORZA besiktas) chelsea war hrklar ya bu kdr ii skoru idare eden tkm yoq yaff

TürkuAz
28.Ağustos.2006, 09:57
Tuncay, Deivid, Rüştü ..

Bunların suçu neydi acaba?

Lionel Andres Messi
28.Ağustos.2006, 18:25
KARDESIM aynen sana katiliorum benim gonlumde (premier lig icin tb yoqsa FORZA besiktas) chelsea war hrklar ya bu kdr ii skoru idare eden tkm yoq yaff
anlamadım ama neyse

arkadaşlar bu arada itandje yaklaşık bir aydır liverpool'un kalecisidir.reina'nın yedeği olarak bekliyor.

Fernando Gago
28.Ağustos.2006, 18:46
Uzatmaya gerek yok diyorum hala yazyorsunuz derdiniz varsa buyrun msndeyim sabaha kadar tartışalım

Aşk-ı Şehir
28.Ağustos.2006, 18:50
Tv8'de spiker birşeyi anlayamadı adamın ayağı kırıldı besbelli sakatlık galiba ciddi diyor...İçim burkuldu kırıldığı sahneyi görünce...

GeNç KaRTaL
28.Ağustos.2006, 19:11
Hadi yaa.Transfer bitti demek:eek:

GeNç KaRTaL
28.Ağustos.2006, 19:26
http://www.freewebs.com/darrenfletcher/115371_400X600.jpg

Middlesbrough Fletcher´in Peşinde

Tuncay Şanlı´yı da kadrosunda barındıran Premier Lig ekibi Middlesbrough, M.United´da oynayan Darren Fletcher´ı renklerine bağlamak için harekete geçti.

Transfer sezonunun bitimine az bir süre kala, M´Boro´nun United’da oynayan İskoç futbolcu Darren Fletcher´ın peşine düştüğü belirtildi.

Nani, Anderson ve Owen Hargreaves gibi oyuncuların gelişinden sonra takımında yeteri kadar forma şansı bulamayan orta saha oyuncusu United formasıyla altı yılda 93 maça çıktı.

29.08.2007 - 08: 33:23 | Kaynak: Yurt Dışı Ajanslar

Fıratcan Alçınkaya
28.Ağustos.2006, 20:15
Satmaz bence Alex Ferguson ama iyi bir teklif verilse belli olmaz...

Fernando Gago
28.Ağustos.2006, 20:25
Hargreaves Anderson gibi ortada oynayabilecek oyunculşar aldılar satmasa bile kiralık gönderebilir

fmsmyrna
28.Ağustos.2006, 21:20
İrlanda olması sayesinde o takımda durduğuna inandığım bir oyuncu.Gereksiz bir transfer.

Emurafu
28.Ağustos.2006, 23:27
Dyerin ayagı 2. kez kırıldı...

the_imam912
28.Ağustos.2006, 23:48
Arkadaşlar bu pozisyon herhalde.
http://img443.imageshack.us/img443/8956/adszyi2.jpg (http://imageshack.us)

http://www.youtube.com/watch?v=aKJtjYjzlzk
Bu arada Dyer bi talihsizliği daha :zuhaha
http://www.youtube.com/watch?v=vfFj7_WpQyY

Wesley Sneijder
29.Ağustos.2006, 00:39
Bazıları adam ölmüş gibi konuşmuş. :D Alt tarafı aktif futbolu bıraktı yahu.

Wesley Sneijder
29.Ağustos.2006, 00:42
Tuncay konusunda eleştirilerinizde haklısınız(hepiniz) gerçekten. Ama yine de birşeyler yapmaya çabalıyor.

YusufT
29.Ağustos.2006, 01:37
iyi futbolcuydu, dogru zamanda bitirmis bence

the_imam912
29.Ağustos.2006, 01:45
Çok içten söylüyorum.Tuncay Premier ligde gidecek en yanlış takıma gitti.M'Boro bence bu sene son yerlerde yer alacak.Düşer mi bilmem ama. Tuncay Fb'yi çok arayacak.Keşke daha güçlü bir takıma gitseydi.

emowen
29.Ağustos.2006, 02:02
arkadaslar birinci olucak diyosunuz ama bence biraz fazla abartiyosunuz. cunku takim tamamen genclerden kurulu tecrubesizler o bakimdan ilk uce girecegine inaniyorum 1. lik zor

ogcj_me
29.Ağustos.2006, 02:05
emowen kardeşim sana katılıyorum
Chelsea , Man U varken Arsenalin 1. olması zorr

Lionel Andres Messi
29.Ağustos.2006, 02:12
arkadaslar birinci olucak diyosunuz ama bence biraz fazla abartiyosunuz. cunku takim tamamen genclerden kurulu tecrubesizler o bakimdan ilk uce girecegine inaniyorum 1. lik zor
tamam bu da senin görüşün biz burda şakacıktan arsenal şampiyon olur demiyoruz.bunun cevabını lig sonu alırız.

scar face
29.Ağustos.2006, 03:20
geçmiş olsn dyer bi futbolcunun basına ölümden sonra gelecek en kötü seydir ayak kırılması:icon_confused:

sergioagüero
29.Ağustos.2006, 07:33
Arsenal'in şampiyon olması çok zor.

Lionel Andres Messi
29.Ağustos.2006, 07:40
arsenal sparta prag'ı rosicky fabregas ve eduardonun golleriyle 3-0 yendi.

LaigLeNoiR
29.Ağustos.2006, 11:30
Evet, posizyonda rakip adamın direkt ayağına vuruyor.Çok kötü bir posizyondu.

LaigLeNoiR
29.Ağustos.2006, 11:31
Eğeri Boro, Fletcher'İ da alırsa,Tuncay'ın yedekliği kesinleşir galiba.

eXcitinG
29.Ağustos.2006, 19:06
Ciddi anLamda sezona çok iyi başLadıLar.Sir ALex Ferguson biLe Manc.City için bu sezon bence iLk 3 garanti ama Şampiyon oLurLarsa da kimse şaşırmasın yönünde bir açıkLamada buLundu.

ÖzeLLikLe de yeniden Dünya futboLunda Schmeichel`ı izLemek keyif verici.

GeNç KaRTaL
29.Ağustos.2006, 19:19
Bu sene iyi bir kadro oluşturduk.Eğer bir talihsizlik yaşamazsak bu sezon ilk 5'te oluruz.Birde Adriano gelse...

LaigLeNoiR
29.Ağustos.2006, 20:11
Kasper Schmeichel 'ı ben çok beğendim :)

O da ileride çok iyi bir kaleci olacağa benziyor.

ThersoN
29.Ağustos.2006, 21:29
Kasper Schmeichel 'ı ben çok beğendim :)

O da ileride çok iyi bir kaleci olacağa benziyor.

evet,katılıyorum. Fm'de de iyi bir profile sahip.

RobinVanPersie
30.Ağustos.2006, 01:35
Fabregas ta son 3 gaLibiyette goLü var eleme maçlarında ve man. city
Van Persie den goLLer bekLerken Cesc coştu :icon_razz:

canavar20
30.Ağustos.2006, 02:05
Stad süper ya .:)

mustinimo
30.Ağustos.2006, 02:39
Bence Chelsea artık eski Chelsea değil. Eskiden Chelsea dediğin zaman tempolu takır takır top oynayan bir futbol aklıma gelirdi. Ancak bu yıl o Chelsea'yi göremiyorum.

haklısın chelsea o eski günlerini unuttu. o eski kazanma arzusunu göremiyorum oyuncularda. eskiden gollü zevkli bi futbol seyrettirirlerdi şimdi 1 gole razı oluyolar. umarım ara transferden sonra eski haline döner

Roberto Baggio
30.Ağustos.2006, 04:27
en az babası kadar iyi kaleci olacak kasper.....

goosfraba
30.Ağustos.2006, 10:28
Bu Kasper'i Manchester United alabilir:)

Zira Van der Sar son dönemlerini yaşıyor...

GeNç KaRTaL
30.Ağustos.2006, 19:43
http://www.sporx.com/images/1/33/7404_B_Gravesen001.jpg

Danimarkalı tecrübeli orta saha oyuncusu Thomas Gravesen, 2 yıllık ayrılığın ardından yeniden eski takımı Everton'a döndü.

Real Madrid'de geçirdiği bir sezonun ardından İskoçya Şampiyonu Celtic'e giden ancak burada da bekleneni veremeyen Danimarkalı tecrübeli orta saha oyuncusu Thomas Gravesen, eski takımı, İngiltere Premier Lig ekiplerinden Everton'a transfer oldu. Celtic, Gravesen'i Everton'a bir yıllığına kiraladı. Everton Teknik Direktörü David Moyes'ın Benfica'dan Manuel Fernandes'in transfer edilememesi üzerine 31 yaşındaki Gravesen'in transferine yeşil ışık yaktığı bildiriliyor.
Everton'a 2000 yılında 2.5 milyon pound karşılığında Alman ekibi Hamburg'tan transfer edilen Gravesen, 2005 yılında takımıyla sözleşme yenilemeyi reddedince aynı yılın Ocak ayında, İspanya'nın güçlü takımlarından Real Madrid'e satılmıştı. 31.08.2007

Kaynak : İHA

Oghuse
30.Ağustos.2006, 19:47
İnşallah eski formunu yakalar ve yakalayacağına da inanıyorum çünkü güçlü br oyuncu.

Aşk-ı Şehir
30.Ağustos.2006, 20:12
Tilkinin dönüp dolaşığ geleceği yer kürkçü dükkanıdır...

Bu atasözü herşeyi açıklıyor. Gravesen'in oyun sistemine uyan takım ve lige geri döndü hayırlı olsun...

Fernando Gago
30.Ağustos.2006, 20:45
iyi bir futbolcu değil bana göre evertona katkı yapamaz bence

GeNç KaRTaL
30.Ağustos.2006, 21:32
Everton iyi bir transfer yaptı bence.Ayrıca Tilki atasözünede katılıyorum.:D

canavar20
31.Ağustos.2006, 00:56
Akıllıca yapmış iki tarafta...:)

fm_monster
31.Ağustos.2006, 03:39
İngiltere Premier Ligi ekiplerinden Portsmouth, Dejan Stefanovic'in Fulham'a gitmesinin ardından, Chelsea'den Glen Johnson'u transfer etti.

Premier Lig ekiplerinden Chelsea'de forma giyen ancak geçtiğimiz sezon Portsmouth'ta kiralık olarak forma giyen Glen Johnson, Harry Redknapp'ın takımıyla dört yıllık sözleşme imzaladı. 23 yaşındaki sağ kanat oyuncusunun Portsmouth'a dört milyon euroya mal olduğu ifade ediliyor.

2003 yılında Chelsea'ye transfer olan Johnson, kadroda fazla forma şansı bulamadığı için geçtiğimiz sezonu Portsmouth'da kiralık olarak geçirmişti.

Fernando Gago
31.Ağustos.2006, 04:25
Glen beğenmediğim bir oyuncu fiziksel ve oyun yapısı bir Beke uygun değil iyi yapmış portsmoutha giderek

spider3784
31.Ağustos.2006, 04:40
Bu adamı çok seviyorum ama keşfeden de Chelsea harcayanda sanki.

TürkuAz
31.Ağustos.2006, 04:58
İngiltere için ortalama bir futbolcu, hayırlı olsun..

GeNç KaRTaL
31.Ağustos.2006, 07:54
Portsmouth için iyi transfer.Chelsea düzeyinde bir oyuncu değil.

Lionel Andres Messi
31.Ağustos.2006, 17:20
arsenal süper bir transfer yaptı.chelsea'nin genç yıldızı lassana diarrayı renklerine bağladı.8 numarayı giyecek.

Kralatti
31.Ağustos.2006, 18:26
Sene 98
Bilgisayarı yeni almışız ve deli gibi Fifa98 oynadığım yıllar. O sıralarda 2 tane takım beni kendine hayran bırakmıştı.Almanya milli takımı ve Hollonda. Hollondada sarı saçlı bir forvet dikkatimi çekmişti. Her zaman onla gol atmya çalışırdım. Sonra bu adamın isminin Denis Berkamp olduğunu öğrendim ve direk takımıı araştırmaya başladım. Bir de dünya kupasında canlı seyrettikten sonra iyice hayran kalmıştım. O günlerde Berkamp'ın arsenalda oynadığını öğrendim ve o gündne beri Manchester,liverpool nefret eder Arsenalı tutarım

Geçen sene Arsenal maçı olmasada emirates stadyumuna gitme fırsatı bulmuştum. Ve o stadı gördükten sonra hayranlığım sevgim daha da arttı. 2 sene içinde, 2 tane büyük efsanemizi kaybetmemize rağmen; bu sene takımıdan umutluyum
Hleb van persie ve fabreges her geçen gün yenetenklerine artıran oyuncular. Kadrodaki gelecek vaat eden Denilson-walcott ve defansımızııda göz önüne alırsa;bu sene manchesterın ne kadar şansı var ise bizim de o kadar olacak.

Pazar günü bu sene ilk defa 90 dakikasını seyredecem ve portmusth maçını alcağımıza dair güvenim tam. Vierra-Pires-Campell-Berkamp-Henry li günlerdeki durdurulamaz takım çok yakında gene sahne alacak

C h A o S
31.Ağustos.2006, 19:58
yaw bugün yine M'boro maçı var.Bıktım artık her hafta M'boro maçını veriyorlar.Anladık tamam Tuncay'ın takımı ama her haftada aynı takımın maçları verilmez ki.Zaten M'boro maçlarıda hiç zevk vermiyorr .

Hugo
31.Ağustos.2006, 20:05
Tuncay yine yedek kalacakmış bu maç..

sergioagüero
31.Ağustos.2006, 20:41
En büyük favori ManU..

Ayrıca Chelsea'nin de eski günlerinden eser yok.Eskisi gibi zevk vermiyorlar.Eski transfer politikalarını kaybettiler.

sergioagüero
31.Ağustos.2006, 20:44
Gerçekten bence Arsenal yaşına göre büyük yeteneklere sahip.Eğer bu oyuncular şanssızlık yaşamazlarsa en az 4-5 tanesi çok büyük futbolcu olur ve Arsenal'i yükseltirler.Kısacası Arsenal'in geleceği parlak.

sergioagüero
31.Ağustos.2006, 20:47
Boro bence bu sene kalır.

Wesley Sneijder
31.Ağustos.2006, 21:55
Birkaç ay önce FM'de Ajax'a almıştım... Yedek kalıyordu, çünkü kalede Logan Bailly vardı. :D Ondan sonra da Vermeer.

ayseeg
31.Ağustos.2006, 21:59
M.City iyi iş çıkarıyor son yıllarda ki oyuncu yetiştirme işleminde de hız kesmeden yüksek grafikle oynamak herkesin yapabileceği birşey değil :)

Cyzio
31.Ağustos.2006, 22:03
Man.City iyi güzel kazanıyorda pek iyi futbol oynadığını söyleyemem.Futbolda da zamanla düzelme olur diye düşünüyorum..

canavar20
31.Ağustos.2006, 22:17
Tuncay niye yedek batıyorlar zaten dahada kaşınıryorlar.

uAburak89
31.Ağustos.2006, 22:19
Boro maçları çok sıkıcı oluyor yav, ayrıca Tuncay yedek çıkacakmış keşke başka maçı verselerdi..

GeNç KaRTaL
31.Ağustos.2006, 22:32
Tuncay yoksa bende seyretmem o zaman.

Fernando Gago
31.Ağustos.2006, 23:11
Tuncay boroda bile yedek kalıyor onun hedeflediği takımlarda klübeye bile oturamaz demek

fmsmyrna
01.Eylül.2006, 00:48
Tuncay için yedek oturması aslında avantaj sonrada girdiği birkaç maçtra gol atarsa 11 deki yerini biraz olsun garantiler.Sağ kanatta Boateng oynuyor artık yuh diyorum başka birşey demiyorum

Cyzio
01.Eylül.2006, 00:52
Boro 2-0 yaptı durumu..

TürkuAz
01.Eylül.2006, 00:54
Hayır yani, Tuncay, geride kalan haftalarda top oynamış olsa bizde izleyelim de gurur duyalım diyeceğim ama öyle bir durumda yok.Nedir bu Boro ısrarı?

fmsmyrna
01.Eylül.2006, 01:01
Tuncay kesin biraz daha erken girer.Skor geldi nasılsa.

eGowiCh
01.Eylül.2006, 01:12
Tuncay devre arası Boro'dan ayrılır bu gidişle...

Fernando Gago
01.Eylül.2006, 01:56
Tuncay 84ye otuna girdi ....

uAburak89
01.Eylül.2006, 02:01
Liverpool:6 - Derby:0

Dk. 89

:D

ChAoS
01.Eylül.2006, 02:02
Liverpool böyle milleti 6'larsa işimiz var demektir.:)

fmsmyrna
01.Eylül.2006, 02:20
Southgate iyi rotasyon yapamıyor bana göre.

Cyzio
01.Eylül.2006, 02:23
Alınan Sonuçlar:

Bolton : 1-2 :Everton
Fulham: 3-3 :Tottenham
Liverpool: 6-0 : Derby
M'Brough: 2-0 :Birmingham
Newcastle :1-0 :Wigan
Reading : 0-3 :West Ham

GeNç KaRTaL
01.Eylül.2006, 03:34
Liverpool hız sınırını aştı
İngiltere Premier League'de 5. hafta mücadelesinde temsilcimiz Beşiktaş'ın Devler Ligi'ndeki rakibi Liverpool Anfield Road'da ligin yeni ve ligde tutunmaya çalışan ekibi Derby County'i konuk etti.

Derby Liverpool fırtınasına kapıldı. Ada ekibi gol oldu yağdı. Benitez'in öğrencileri Derby sınavını 6-0 gibi farklı bir skorla geçerek puanını 10'a çıkartarak ligde liderlik koltuğuna oturdu.

Xabi Alonso Liverpool adına gol perdesini bu maçta şık bir frikik golüyle açtı. Liverpool'un Anfield Road'da taraftarıyla bütünleşerek oynadığı maçta Kırmızılar adına galibiyeti getiren goller 25 ve 69. dakikalarda Xabi Alonso, 45. dakikada Babel, 55 ve 78. dakikalarda bebek yüzlü golcü, 'El Nino' Torres, 76. dakikada Ukraynalı golcü Voronin kaydetti.

Premier League'de Liverpool'u yeni transferleri Torres, Babel, Voronin taşımaya devam ediyor. Voronin ve Torres Premier League'deki ikinci gollerine kaydederken, Babel Derby maçında attığı gol ile LFC forması altında EPL'deki ilk golüne imza atmış oldu

Maçtan Resimler

http://www.sporx.com/images/galeri/33/4062/B_6bc9541f590e181d3e651d20311c00d2.jpg

http://www.sporx.com/images/galeri/33/4062/B_7ca5385bc7f8aba05424ceeb8bbbd4dd.jpg

http://www.sporx.com/images/galeri/33/4062/B_d962e16de51dfa73f556887443cefa2c.jpg

http://www.sporx.com/images/galeri/33/4062/B_809a0611c0bf14d6d74d527984a46f84.jpg

http://www.sporx.com/images/galeri/33/4062/B_c3f83e4535db5b7fd99d26f350be6ece.jpg

http://www.sporx.com/images/galeri/33/4062/B_44e236c8591003231c008765853f5318.jpg

http://www.sporx.com/images/galeri/33/4062/B_10a35bcf5676494b11b7cf1e1b26b056.jpg

http://www.sporx.com/images/galeri/33/4062/B_a12111f5f26acbfc54466c684efd623f.jpg

http://www.sporx.com/images/galeri/33/4062/B_05873f849f1afe954669bc00d4590bbd.jpg

http://www.sporx.com/images/galeri/33/4062/B_414b46dfff8899106e244150b9ddfc26.jpg

http://www.sporx.com/images/galeri/33/4062/B_92078431ddd31f5979344b5eda07ccb1.jpg

Hugo
01.Eylül.2006, 03:48
Southgate'e sormak lazım.. Aliadiere süper mi top oynuyor da Tuncay kulübede..
Ayrıca oyuna girince çok da hoş bir pas verdi.
Carling cup maçı falan yok mu bunların yahu. Oarada 11 çıkar en azından..

TürkuAz
01.Eylül.2006, 03:49
Tebrikler Liverpool, Fernando Torres..

Everton kazandı, tahmin oyununda 5 puana çıktık..:)

Fernando Gago
01.Eylül.2006, 03:51
Southgate'e sormak lazım.. Aliadiere süper mi top oynuyor da Tuncay kulübede..
Ayrıca oyuna girince çok da hoş bir pas verdi.
Carling cup maçı falan yok mu bunların yahu. Oarada 11 çıkar en azından..

1 Pasla olmuyor bu işler tuncayı maçlarda izledik daha uyum sağlayamamış taraflı bakmamak lazım tuncay olduğunda takımın 0 puanı vardı tuncay çıktı (fulham maçının 2.yarısı dahil) 3 maçta 7 puan alan boro var yani boro şuan sistemini oturtmuş gibi görünüyor bu sistemdede ceza sakatlık olmazsa tuncay oynayamaz

GeNç KaRTaL
01.Eylül.2006, 03:57
M'Brough rahat nefes aldı
Premier League'de Tuncay Şanlı'nın formasını giydiği M'Brough Riverside'de ligin yeni takımlarından Birmingham ile karşı karşıya geldi.

Sezona Blackburn ve Wigan mağlubiyetleriyle başlayan ardından son iki hafta da önce Fulham'ı deplasmanda 2-1 yenen arkasından kendi sahasından Newcastle United ile berabere kalan Middlesbrough, temsilcimiz Tuncay Şanlı'nın 83.dakikada oyuna girdiği karşılaşmada Birmingham'ı 2-0 yenerek rahat bir nefes aldı.

Middlesbrough'a galibiyeti getiren goller, karşılaşmanın 12.dakikasında David Wheater ve 37.dakikada Stewart Downing'den geldi.

Sporx'ten bir yorum;
Tuncay Şanlı'yı, Ahmed Hassan Mido'nun Tottenham'dan transferi ve Jeremie Aliadiere'nin her geçen gün arttan formundan dolayı Ada'da oldukça zor günler bekliyor. Milli futbolcumuz Tuncay Şanlı, bu durumdan şikayetçi olmadığını ve formayı kapmak için elinden geleni yapacağını söylese de Premier League tecrübesi daha fazla olan Mido ve Aliadierre'nin arkasında bir süre daha bekleyecek gibi gözüküyor...

Cyzio
01.Eylül.2006, 03:58
Tuncay Boro'nun kötülüğü için mi oynuyor.Aliadiere yerine pek hala oynayabilir.Avrupa'da bi Türk futbolcunun kötülüğünü isteyen bi kişi de ilk defa görüyorum.Pes vallahi..

GeNç KaRTaL
01.Eylül.2006, 04:00
http://www.sporx.com/images/1/33/6842_B_anelka001.jpg

Anelka atıyor ama...
İngiltere Premier Lig'de Sam Allrdayce'nin takımdan ayrılmasının ardından bir türlü toparlanamayan Bolton Wanderers'a bir darbe de Everton'dan geldi. Everton'a deplasmanda galibiyeti getiren goller, karşılaşmanın 12.dakikasında M'Brough'dan transfer edilen A.Yakubu ve 90.dakikada J. Lescott'tan geldi.

Bolton'un tek golünü ise karşılaşmanın 55.dakikasında transfer sezonda adı sıkça Manchester United, Liverpool ve Lyon gibi takımlarla anılan Nicolas Anelka ancak hafta arası kulübüyle olan sözleşmesini 4 yıl uzatan Anelka'dan geldi. Premier Lig'de oynadığı 5 karşılaşmada 4 mağlubiyet alarak taraftarlarını hayal kırıklığını uğratan Boltan'da teknik direktör Sam Lee'nin geleceği her geçen gün daha fazla sorgulanmaya başladı.

Fernando Gago
01.Eylül.2006, 04:05
Tuncay Boro'nun kötülüğü için mi oynuyor.Aliadiere yerine pek hala oynayabilir.Avrupa'da bi Türk futbolcunun kötülüğünü isteyen bi kişi de ilk defa görüyorum.Pes vallahi..

Ben böyle mi dedim ?
ama boroda oturmuş bir sistem var o sistemde tuncayın stili uymuyor demek herşey ortada ...

ThersoN
01.Eylül.2006, 04:12
ManU bu maçı da alacak gibi...