PDA

View Full Version : İngiltere Premier Lig Geçmiş Sezonlar

Pages : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 [40] 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50

KaPaLı
30.Ağustos.2009, 21:34
Adebayor'da maşallah formunu sürdürüyo. 1-0 1-0 gidiyo City.

gerrrard
30.Ağustos.2009, 21:53
Defans error değil Reina error veriyor Burak. Bu sene tüm yediğimiz goller duran top. Reina sayesinde tabi.

RaSenGan
30.Ağustos.2009, 22:02
Defans error değil Reina error veriyor Burak. Bu sene tüm yediğimiz goller duran top. Reina sayesinde tabi.

Defans vurdurmasın o zaman :)

gerrrard
30.Ağustos.2009, 22:06
Defans vurdurmasın o zaman :)

Defans robot değil maalesef 10 kornerin 10 unuda karşılasın Aygüncüm :)

scar face
31.Ağustos.2009, 05:09
Reina ve defansın hataları ortaklaşa bence Gökay..
Tottenham deplasmanında Bassong un attığı golde sadece Reina nın mı hatası vardı?

RaSenGan
31.Ağustos.2009, 06:01
Defans robot değil maalesef 10 kornerin 10 unuda karşılasın Aygüncüm :)

Hep zaten suç kalecide oluyo Liverpool'da.Gol nasıl olursa olsun hep suçlu Reina.Tamam sevmiyosunuz ama her şeyde de bu adama yüklenmeyin.Galatasaray da duran toptan goller yiyor.Sen Leo Franco'yu mu suçluyorsun yoksa defansı mı ? Gollerde Reina'nın da hatası vardır ama onun olduğu kadar defansın da hatası vardır.Burak abinin de dediği gibi ortaklaşa oluyor hatalar.

gerrrard
31.Ağustos.2009, 06:26
Chelsea maçında takımı frenleyen olursan, Arsenal maçında kaleye gelen 6 şutun 6 sınıda alırsan her zaman eleştirilere açık olmalısın. Cech-Van der Sar gibi kaleciler doğru düzgün korner golü yiyor mu peki Aygün?

Varonil
31.Ağustos.2009, 07:36
En kötü ihtimalin düşünülmesini anlamıyorum.38 maçlık bir ligin 3-4 maçı geride kalmış sadece,takımı hemen küme düşürdünüz yahu.Stoke iyi takım kurmuş,Premier Lig tecrübesi olan futbolcuları transfer etmişler.10-15. arası bir yerde bitirirler bence ligi.

KaPaLı
31.Ağustos.2009, 12:25
Gökay burda sana katılmam. Rafa Benitez kornerlerde alan markajı yaptırıyo. Reina ne yapsın. Chelsea ve Manchester United korner organizasyonlarında hep adam adama savunmadalar. Tabi defanstaki adamlarının veya hucumcuların uzun boylu ve kornerlerde etkili olmalarıda gol yememelerinde etki ediyo.

gerrrard
31.Ağustos.2009, 17:39
"Tuvalete gitsem gelirdi"

http://www.sporx.com/images/1/33/9918_B_gerrard.jpg

Liverpool kaptanı Steven Gerrard, takımının kendi sahasında Aston Villa'ya karşı aldıkları 3-1'lik mağlubiyetten ötürü tüm taraftarlardan özür diledi.

İngiltere Premier League 4. hafta mücadelesinde Bolton deplasmanında ecel terleri döken Liverpool'un imdadına her zaman olduğu gibi yine Steven Gerrard yetişti.

Mevkisinin şu an belki de dünyadaki en iyi ismi olan Gerrard, maç 2-2 devam ederken 83. dakikada attğı golle Liverpool'u gelibiyete taşıdı ve geçtiğimiz hafta Andfield Road'da 3-1'lik Aston Villa mağlubiyetini de taraftarlarına unutturmuş oldu.

Zorlu geçen 90 dakikanın ardından açıklamalarda bulunan Gerrard, iki kez Bolton karşısında mağlup duruma düşmelerine rağmen takımca çok iyi savaştıklarını ve galibiyeti hakkettiklerini söyledi.

Gerrard, "Geçen hafta pazartesi günü sahamızda çok kötü bir yenilgi aldık fakat Bolton'a karşı ne kadar karakterli bir takım olduğumuzu gösterdik. Hepimiz Aston Villa maçında ne kadar kötü olduğumuzu biliyorduk. Zor bir hafta oldu. Kimse bizden ligin açılışında 3 maçın 2'sini kaybetmemizi beklemezdi" ifadelerini kullandı.

Bolton maçında rakibi Fabrice Muamba'nın kendisini sıkı markajda tuttuğunu belirten kaptan, "Muamba benim gölgem gibiydi. Eminim devre arasında tuvalate gitsem beni takip ederdi" dedi.

gerrrard
31.Ağustos.2009, 18:14
Abi tamamda kaleye gelen 1 şutu da çıkarmaz mı bir kaleci?

eXcitinG
31.Ağustos.2009, 18:17
Gökay fazLa abartıyorsun. GoLLerin ikisinde de Yüzde Yüz Reina hataLı diyecek bir durum yok. Sen fazLa takmışsın Reina ya

gerrrard
31.Ağustos.2009, 18:45
Peki Hayro abi sence Liverpool'un kalecisinin yediği 7 golün 7 side duran top olması normal mi?

eXcitinG
31.Ağustos.2009, 18:47
Bir takım 7 tane goL yerse duran toptan ben direk takım savunmasında suç ararım. Duran topLarda da kaLeciLer bir yere kadar etki eder, asıL sorumLuLuk duran topLarda savunma oyuncuLarındadır. SektirmemeLeri ve vurdurmamaLarı gerek, cepheden ve yandan kesiLen kavisLi ortaLara yapıLan en küçük hücum teması goL vuruşu için yeterLidir.

Fernando Gago
01.Eylül.2009, 01:47
Yedek kaleci, önümüzdeki sezon Kavala takımında forma giyecek.

Liverpool, 26 yaşındaki kaleci Charles Itandje'yi, Yunanistan takımlarından Kavala'ya kiraladı.

2010 Temmuz ayına kadar Yunan ekibinin oyuncusu olacak Itandje, geçen sezon uygunsuz hareketleriyle Liverpool'daki takım arkadaşlarını rahatsız etmişti.

Sürekli olarak takım arkadaşlarını dürttüğü ve kıkırdayarak güldüğü öğrenilen oyuncu, cezaya çarptırılmıştı. Itandje daha sonra bu hareketleri için de özür dilemişti.

Liverpool'a geldiği iki sezonda sadece toplam 7 maça çıkan file bekçisi, hiçbir Premier Lig maçında ise görev alamadı.

El Barto
01.Eylül.2009, 01:52
Sürekli olarak takım arkadaşlarını dürttüğü ve kıkırdayarak güldüğü öğrenilen oyuncu, cezaya çarptırılmıştı.

Adamı KAvala'ya göndermek yerine tedavi ettirseydiniz. :D

SAİT71
01.Eylül.2009, 02:05
Adamı KAvala'ya göndermek yerine tedavi ettirseydiniz. :D

Demekki tedavisi mümkün değil :D

tarikko
02.Eylül.2009, 00:14
Portsmouth’ta forma giyen Hırvat orta saha oyuncusu Niko Kranjcar’ın Tottenham’a transfer olduğu açıklandı.
Tottenham Hotspurs yaptığı açıklamada Portsmouth’ta forma giyen başarılı orta saha oyuncusu Niko Kranjcar’ı kadrosuna kattığını belirtti. Hırvat oyuncunun sağlık kontrollerinden sonra resmi imzayı atacağı açıklandı. Kranjcar ile yapılan sözleşmenin süresi ve ödenecek miktar hakkında net bir açıklama yapılmadı.

Krancjar hakkında övgü dolu sözler sarf eden Portsmouth yöneticisi Peter Storrie, “Niko oynadığı süre boyunca harika işler yaptı. Ama her zaman daha büyük bir takımdan teklif gelirse gitmek istediğini söylüyordu. Sözleşmesinde son yıla girildiği için, onun satışından gelir elde etmek istiyorduk. Büyük ihtimalle bizimle sözleşme yenilemeyeceği için satışına izin verdik” diyerek samimi açıklamalarda bulundu.

Kranjcar’ın gidişinin üzücü olduğunun altını çizen Storrie, “Niko’nun takımdan ayrılmasını istemezdik. Ama takımın çıkarlarını ve oyuncunun isteklerini de düşünmek zorundayız. Mantıklı bir karar verdiğimizi düşünüyorum. Hem Niko için hem de Portsmouth için iyi bir karar verilmiştir” diyerek sözlerine son verdi.
Goal

tarikko
02.Eylül.2009, 00:15
Everton, bir gün içerisinde yılan hikayesine dönen Heitinga transferini bitirdi. İngiliz kulübünün Atletico Madrid ile 6 milyon avroya anlaşmaya vardığı kulübün resmi internet sitesi tarafından duyuruldu.

Hollandalı futbolcunun sağlık kontrolünden geçtikten sonra beş yıllık sözleşme imzaladığı belirtildi; ancak oyuncunun maaşı konusunda henüz bir açıklama yapılmadı.

Heitinga'nın Manchester City'e satılan Joleon Lescott'un forması olan 5 numarayı giyeceği açıklandı.

Sky Sports News'te yer alan habere göre Heitinga, transferinden dolayı çok mutlu olduğunu söyledi.

Goal

gerrrard
02.Eylül.2009, 00:16
Müthiş bir transfer Everton adına Lescott'u aratacağını sanmıyorum.

scar face
02.Eylül.2009, 03:00
Luca Modric gelene kadar alternatifi hazır hem de vatandaşı:D

Petrovda gelecekmis ama son anda bi sey olmus...

scar face
02.Eylül.2009, 03:01
İyi bir transfer fakat Lescott un yerini alması için biraz zamana ihtiyacı var...

ThersoN
02.Eylül.2009, 06:25
niko :D güzel transfer kanımca

anilton
02.Eylül.2009, 06:58
Kranjcar en beğendiğim ofansif orta saha oyuncularından...

Modric'i aratmayacaktır.Bana göre skora katkı anlamında daha çok iş yapacaktır...

Fernando Gago
02.Eylül.2009, 15:45
Tottenham mükemmel transfer yapmış Ortasahaya derinlik katar Kranjcar

erdemzorer10
02.Eylül.2009, 19:03
Harry Redknapp nereye Niko oraya:) güzel transfer olmuş

sananes
02.Eylül.2009, 19:08
Portsmouth futbol olarak beğenmediğim bir takımdı geçen yıl.Birde en önemli 3 yıldızlarını sattılar yerlerine transfer yapıldı mı bilmiyorum ama yapılmamışsa eger düşmeye aday bi takım haline gelirler

scar face
02.Eylül.2009, 19:30
Şok fiyat 4 mn euro...

RIDVAN TLM
02.Eylül.2009, 19:33
Portsmouth küme düşer bu sezon banko...

tarikko
03.Eylül.2009, 19:51
Uluslararası Futbol Federasyonları Birliği (FIFA) Ada ekibi Chelsea'ye futbol dünyasında deprem yaratacak bir ceza geldi.

Chelsea önümüzdeki iki transfer döneminde kadrosuna kimseyi katamayacak. FIFA 2011 yılına kadar Chelsea'nin transfer yapmasını yasakladı.

Lens'li Gael Kakuta'nın transferinde futbolcunun devam eden sözleşmesine rağmen oyuncu ile sözleşme yapan Chelsea FIFA'nın ağır cezasından kaçamadı. Kakuta 4 ay futboldan men edilirken, Chelsea Lens kulübüne 780 bin İsviçre frangı transfer ücreti, 130 bin frank da idman bedeli ödemeye mahkum edildi.

Chelsea'nin cezaya itiraz etme hakkı bulunuyor.

Sporx

SAİT71
03.Eylül.2009, 19:55
İyi olmuş. PAra bunlarda diye herşeyi alacaklarını sanıyorlar. Almanında bir usulü vardır..

sakary Ali
03.Eylül.2009, 20:30
Ceza çok ağır bence

yunusgs
03.Eylül.2009, 20:42
Türkiye'de olsa yer yerinden oynardı herhalde.

SAİT71
03.Eylül.2009, 20:42
Türkiye de olsa o sahada bulunan o adama tekme tokat girişirlerdi :D

Hugo
03.Eylül.2009, 20:47
Aldıkları adam da bir şey olsa bari. Gael Kakuta bugün duydum daha.. :)

E.Cartman
03.Eylül.2009, 22:03
Bu biraz daha ayrıntılı
------------------------------------------------------
CHELSEA'YE BÜYÜK CEZA!

Uluslararası Futbol Federasyonları Birliği (FIFA)'dan Ada ekibi Chelsea'ye futbol dünyasında deprem yaratacak bir ceza geldi.

FIFA 2011 yılına kadar Chelsea'nin transfer yapmasını yasakladı. Chelsea önümüzdeki iki transfer döneminde kadrosuna yeni olarak kimseyi katamayacak. 2010 Ocak ve 2011 yaz dönemindeki transfer sezonlarında kadrosuna yeni futbolcu tescil ettiremeyecek olan Chelsea, ancak 2011 yılında sezon arasında Ocak ayındaki transfer döneminde kadrosuna yeni isimler katabilecek.

NEDEN CEZA GELDİ?

Lens'li Gael Kakuta'nın transferinde futbolcunun devam eden sözleşmesine rağmen oyuncu ile sözleşme yapan Chelsea FIFA'nın ağır cezasından kaçamadı.

Kakuta 4 ay futboldan men edilirken, Lens kulübüne 780 bin avro tazminat, Chelsea kulübü ise Fransız temsilcisine 130 bin avro yetiştirme bedeli ödemeye mahkum edildi.

18 yaşındaki Kakuta iki yıl önce Lens kulübünden transfer edilmiş, Fransız ekibi bu transferin kendilerinin kontrolü ve sözleşmelerinin kontrolü dışında olduğunu dile getirip konuyu FIFA'ya götürmüştü.

Genç yıldız 2008'de Chelsea Futbol Akademisi'nde en iyi futbolcu seçilirken, ofansif orta saha mevkiinde oynamasına rağmen akademide en çok gol atan oyuncu unvanına da sahipti.

Geçtiğimiz yıl ise Kakuta sakatlık ve kırılan ayağı sebebiyle zor günler geçirmişti. Bu günlerin ardından yeniden form tutan Kakuta Chelsea'nin Şampiyonlar Ligi için UEFA'ya bildirilen kadronun içinde yer alıyordu.

İşte Kakuta;
http://www.sporx.com/img/2009/09/031251984983.jpg

Krusty
03.Eylül.2009, 22:16
transfer yapabilme cezası falan hikaye kaldırırlar kesin.

Fernando Gago
03.Eylül.2009, 22:16
Ceza çok ağır ama UEFA'nın bu konulara el atması gerekiyordu

Neron_FB
03.Eylül.2009, 23:46
biraz fazla ağır bi ceza... bari hazirana kadar yapamasın transfer..

The.Crow
03.Eylül.2009, 23:55
Bu cezaya en çok sevinen Anelka olmuştur. Çünkü sezon sonu sözleşmesi bitecek olan Anelka görüşme talep etmiş ancak kulüp sezon sonu kontrat görüşmeleri yapıyoruz prensibimiz demişti ve Anelka hayal kırıklığına uğramıştı. Artık Chelsea forvet alamayacağına göre mecbur Anelka ile sözleşme yenileyecek :)

GeorgeWeah
04.Eylül.2009, 06:15
Tek merak ettiğim nokta Chelsea itiraz ettikten sonra cezada indirim olacak mı? Bizim ülkede bu karar verilemezdi zaten. Ama verilseydi mutlaka cezaya itirazdan sonra ya 1 yıla ya da 6 aya indirilirdi :D

GeorgeWeah
04.Eylül.2009, 06:18
Tuncay için bunun son sans oldugunu düsünüyorum. Eger ki ileride Stoke Cityden daha kaliteli bir takıma gidemezse 1-2 yıl içinde Fenerbahceye döner..

GeorgeWeah
04.Eylül.2009, 06:19
Heitinga yı neden sattı ki Atl. Madrid anlamadım. Fiyat olarak da cok cazip bir fiyat 6m euro..

GeorgeWeah
04.Eylül.2009, 06:20
İyi bir transfer. Egerki 4m euroya alınmıs ise gercekten cok iyi bir iş basarmıs Tottenham.

nerazzuri
04.Eylül.2009, 07:03
Portsmouth futbol olarak beğenmediğim bir takımdı geçen yıl.Birde en önemli 3 yıldızlarını sattılar yerlerine transfer yapıldı mı bilmiyorum ama yapılmamışsa eger düşmeye aday bi takım haline gelirler

Portsmouth küme düşer bu sezon banko...

Portsmouth'u arap iş adamları satın aldı bildiğim kadar ile. Bu sezon düşmezler ise gelecek sezon transfer döneminde bizleri şov bekliyor :) Ki sanıyorumki düşmeyecekler, devre arası takviye gelecektir takıma.

ThersoN
04.Eylül.2009, 18:53
bence sırf bizim ülkede değil itirazdan sonra süre ordada inecektir
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
umarım fifa cezayı komple paraya çevirmek gibi bir hafifletme yapmaz, chelsea için baya hafif bi ceza olur çünkü :D:D

Fernando Gago
04.Eylül.2009, 23:08
Premier Ligde sırıtabilir Heitinga Everyon Ona fazla güvenmesin bence

scar face
05.Eylül.2009, 03:27
Bu ceza indirilir...Roman Abramovichin inanılmaz bir lobisi var dünyada ne yapıp edip indirecektir...

Chinatown
05.Eylül.2009, 03:35
İngiltere Championship takımlarından Middlesbrough'nun Brezilyalı forveti Afonso Alves, Katar kulübü Al-Sadd'a transfer oldu.

http://www.ajansspor.com/resim/AfonsoAlves_Boro01.jpg

Al-Sadd kulübü resmi internet sitesinden yaptığı açıklamada, 28 yaşındaki golcü futbolcuyla 3 yıllık anlaşma yaptıklarını duyururken, açıklamada ekonomik detaylara yer verilmedi.

Middlesbrough'ya 2008 yılının Ocak ayında Hollanda'nın Heerenveen takımından transfer olan Alves, oynadığı 11 maçta 6 gol atmıştı. Alves, Middlesbrough'nun Premier Lig'den düştüğü sezon 31 maçta sadece 4 gol kaydedebilmişti.

Geçen sezon Premier Lig'den düşen Middlesbrough'da Tuncay Şanlı (Türkiye), Robert Huth (Almanya), Stewart Downing'in (İngiltere) ardından ayrılan Afonso Alves (Brezilya), İngiliz ekibinden ayrılan 4. milli oyuncu oldu.

Bu arada Boro'dan yapılan resmi açıklamada; imzaların henüz atılmadığına ve Brezilyalı golcünün satışının resmiyet kazanmadığına da değinildi. Boro'dan haftalık 50.000 Pound alan Brezilyalı oyuncu, Hollanda'nın Heerenveen takımından 12.7 milyon Pound karşılığında kulüp rekoru kırılarak alınmıştı.

kaynak: ajansspor.com

scar face
05.Eylül.2009, 03:39
1-1.5 sezon sonra Avrupa'ya geri dönecektir...

LifeYourself
05.Eylül.2009, 04:43
Ufacık çocuk nelere yol açtı:D

gerrrard
05.Eylül.2009, 05:04
Kakuta'nın çevresindeki dumanlar ne öyle yahu :D

Neron_FB
05.Eylül.2009, 15:23
50 derece olmuş heralde vücud sıcaklığı :D:D

DenizlispoR
05.Eylül.2009, 15:27
Buhar makinasına dönmüş kakuta :zuhaha.

Addolorato
05.Eylül.2009, 15:30
Gael Kakuta'yı pek kişi bilmez ama sakatlanmasaydı şu an büyük ihtimal A takımdaydı. Bu arada geçen sezonun paf ligi gol kralıdır kendisi.

Sirius Black
05.Eylül.2009, 18:12
Bu haber vardı. :)

tarikko
05.Eylül.2009, 18:19
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=78945

Chinatown
05.Eylül.2009, 21:14
http://www.ajansspor.com/resim/dwightyorke.jpg

Yeşil sahalardan bir yıldız daha kaydı. 1999 yılında İngiliz ekibi Manchester United'ın Şampiyonlar Ligi'nin yanı sıra Premier Lig ve FA Cup kupalarını kazandığı unutulmaz kadroda yer alan Trinidad&Tobago'lu golcü futbolcu Dwight Yorke, profesyonel futbol yaşantısını sona erdirdiğini duyurdu.

37 yaşındaki Yorke Manchester formasını 4 yıl giymiş ve takımıyla birlikte üst üste 3 lig şampiyonluğu yaşamıştı. Yorke, kaptanlığını yaptığı ve o güne kadar çoğu kimsenin ismini dahi bilmediği Trinidad&Tobago Milli Takımı'nı ise 2006 Dünya Kupası Finalleri'ne taşıyarak adından sıkça söz ettirmişti.

Yorke, Trinidad&Tobago Milli Takımı'nda yardımcı antrenör olarak yeşil sahalarda bulunmaya devam edecek.

Bir döneme damgasını vuran futbolculardan olan Yorke, konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, "Kramponlarımı asma zamanım geldi. Artık genç değilim. İnsanların benim için hep, yüzlerinde bir gülümsemeyle, iyi şeyler söyleyeceklerine inanıyorum. Premier Lig'de Ryan Giggs, David Beckham, Paul Scholes, Roy Keane, Peter Scmeichel gibi efsane isimlerle birlikte oynadım. Daha da önemlisi Sir Alex Ferguson gibi bir efsane teknik adamla çalıştım. Kendi hesabıma çok şanslı birisi olacağım. Çünkü Karayiplerde küçük bir adadaki sahilden çıkıp, birçok insanın rüyasında olan kupaları kazandım. Hem de en büyük kupaları. Ve ayrıca milli takımımla birlikte ilk kez katıldığımız Dünya Kupası'nda kaptanlık yaptım. Bundan sonra da futbolun içinde olacağım. Hedefim tecrübelerimi milli takıma aktarmak ve bir gün İngiltere'de bir takım çalıştırmak" dedi.

Dwight Yorke, futbol kariyeri boyunca 480 kulüp maçına çıktı ve 147 gole imza attı. Yorke, Manchester United formasını ise 151 kez giydi ve takımı adına 64 gol kaydetti.

RoNNiE91
05.Eylül.2009, 21:21
Bir yıldız daha kaydı.Premier League Manager 2002 oynarken çok görürdüm bu adamı :)

Addolorato
05.Eylül.2009, 21:24
Fifa 2001'de ki favori adamımdı :D

Fernando Gago
05.Eylül.2009, 22:09
Uzun zamandır gündemde yoktu zaten Bir zamanların oyuncusuydu

Chinatown
05.Eylül.2009, 22:10
premier league forumunda göremedim ondan açtım (r)

Chinatown
06.Eylül.2009, 15:27
http://foto.fanatik.com.tr/test/423x238/fft1mm703655.jpg

1996’dan beri aynı takımı çalıştırıyor… Dünyanın her yerinde gözü olan adam, genç yetenekleri bulup dünya yıldızları arasına koyuyor… 59 yaşındaki bu adam elektrik mühendisliğini bitirdi ve ekonomi dalında mastır yaptı. İngilizce, Almanca, İspanyolca, İtalyanca ve Japonca biliyor. Bahsettiğimiz kişi; İngiltere Premier Ligi’nde Arsenal’i sadece futbol anlamında değil ekonomik olarak da yöneten Arsene Wenger. Fransız teknik adam, uzun bir aranın ardından geniş kapsamlı röportajını Daily Mail’e verdi. Futbolun dışında da birçok konu hakkında önemli ilginç açıklamalar yaptı ve sosyal konulara da eğildi. İşte sizin için seçtiğimiz bu söyleşinin önemli bölümleriyle Wenger karşınızda.
“Futbol gerçekten büyük bir endüstri. Örneğin siz futboldan maksimum gelir elde edebilirsiniz. Ancak genele baktığımızda durum böyle değil. İnsanlar sağlıklarına yeteri kadar değer veremiyor. Siz dünyada 2 milyon kişinin günde sadece 2 Dolar’la yaşamaya çalıştığını kabul edebilir misiniz? Rekabetçi dünyada ne olursa olsun diğer insanları da düşünmeniz gerekiyor.”

"BORCUMUZ VAR ÇÜNKÜ..."
“Bu işin içinde olduğumdan beri paranın miktarı da giderek yükseldi. 10 yıl önce ile karşılaştırdığınızda yukarıya doğru bir çıkış var. Kulübün yaşamanı sürdürmesi için paraya ihtiyacımız var. Diğer takımlar, sahiplerinin verdiği paralarla kazanç sağlıyorlar. Maç gelirleri onlar için önemli değil. Ancak biz, marketing, bilet, sponsorlar ve televizyon gelirlerine sahibiz. Ben, gelişmemiz için ve oyuncaların gerçek potansiyellerine ulaşabilmeleri için savaşıyorum. Kulübün borcu olması normal çünkü yeni bir stat inşa ettik. Biliyorsunuz ki Londra’da bir arazi almaya kalkmanız size 125 milyon Pound’a patlayabiliyor.”

"CHELSEA VE MANCHESTER'I KISKANMIYORUM"“
Chelsea ve Manchester City’yi kıskanmıyorum. Stadımızı yaptık ve genç oyuncular alacağız. Bir takım kurdum, onlara bir karakter ve kültür aşılamaya çalışıyoruz. Futbolcular 16 ya da 17 yaşında buraya geliyor ve kulübü severek hep birlikte eğitim alıyorlar. Biliyorsunuz ki insanlar 16-20 yaşarası kolejlerde tanışırlar ve ilişkileri okulun dışında da güçlü bir şekilde devam eder. Arsenal, onlara bu ortamı sağlıyor. Geçen yıl asla şampiyonluk yarışında olmadık. Ancak 2006’da büyüttüğümüz takım Şampiyonlar Ligi finali oynadı.”

VIERA NEDEN GİTTİ?“
Fabregas 19 yaşındayken, Patrick Vieira’lı takımla 4-4-2 oynuyorduk. Ancak gördük ki bunu uygulayamıyoruz. Vieira’nın gitmesine izin verdik, çünkü Gilberto Silva ile Fabregas iyi anlaşıyordu. Fabregas 19 yaşında olduğu için eğer oynamadığı taktirde gitmek isteyeceğini düşündüm. Bu da benim gelecekle ilgili bütün planlarımı altüst edebilirdi. Şu anda da aynı şey Jack Wilshere için de geçerli. Wilshere, bu sezon her maçta oynamayacak, belki birkaç karşılaşmada forma giyecek. Ancak önümüzdeki sezon hazır olduğunda bu kadronun değişmez isimleri arasına girecek. Bir takımın yaş ortalaması 22 ya da 23 ise, bu olgunluk için yeterlidir.”

"REAL MADRID'DE YAPACAK BİRŞEY YOK"“
Real Madrid’in teklifini kabul etmedim. Ben kariyerimin sonuna kadar burada kalmak istiyorum. Bu takımı ben kurdum. Real’de ise yapacak bir şey yok. Arsenal’de bir projeye sahibim ve buna da 4 yıl önce başladım. Sonuna yaklaşmak istediğim bu aşamada, ekibimi yalnız bırakamazdım. İspanya’ya yarın gitsem, istediğim oyuncuları alabilirim ama burada önemli olan kendine ait bir şeylerin olması. Yeni statla birlikte Arsenal ileride çok daha başarılı bir takım olacak. Stadyum yapmak zor iş. Daha önce bunu yapan Derby County, Leicester City, Coventry City ve Southampton’ın hepsi aşağıya doğru yuvarlandı.”
“Sevinmeyi bilmek çok önemli. Japonya’da çalıştığım dönemde sumo güreşlerini izlemiştim. Sonunda asla kimin dövüşü kazandığını anlayamazsın. Onlar asla duygularını göstermezler. Kaybetmek utanç verici olabilir. Bu yüzden oyuncularıma kazandıkları zaman ne yapmaları gerektiğini öğretmeye çalışıyorum. Ancak İngiltere’de insanlar galip gelince, hemen dillerini dışarı çıkarıyorlar.”

“Dennis Bergkamp’la 10 yıl çalıştım ve futbolla ilgili en ufak bir teknik konuyu bile bu kadar iyi bilen başka birini görmedim. Hem saha içi hem de saha dışında inanılmaz biriydi. Aynı şeyler Thierry Henry için de geçerli. Örneğin Henry’yi her akşam saat 10.00’da arayın, hep evde bulabilirsiniz. Liderlikleri ve profesyonellikleri üst seviyede. Politikada ise Fransa Başbakanı Nicolas Sarkozy gayet iyi. Obama önemli bir karizmaya sahip ama bulunduğu ortam içinde çok fazla pratiği yok.”

kaynak: fanatik.com.tr

Clayman
06.Eylül.2009, 16:49
Vefalı adam böyle olur işte.

krALEX1907
06.Eylül.2009, 20:28
Wenger'in düşünceleri gerçekten çok hoşuma gitti.

Düşüncesi; Herşeyi Arsenal'de tırnaklarıyla kazıyarak kazanmak buda ona düşünüyorum ki çok büyük bir güç veriyor... Helal olsun

ThersoN
06.Eylül.2009, 20:33
Bu adama tabiri caizse ''hastayım''.
Real teklifi aldıgını bilmiyordum.. şimdi gözümde daha bir büyüdü..
Adam kendi yarattığı takımı,ortamı,sistemi yarım bırakıp gitmek istememiş - çünkü Arsenal'in başarı anlamında daha alacak yolu var - bu cidden büyük duyarlılık, yoksa Real'de çalışmayı kim istemezki, organizasyonlarda favori olmak..
Açıkçası Real'de yapacak bişiy yok lafı Barcelona ve Chelsea içinde geçerlidir. Bu takımlarda sadece taktiksel anlamda bir isim olursunuz.. ama Wenger'in Arsenal'ı baştan yaratması gibi bir durumu başka bir kulüpte görebilmek imkansiz, futbolun her yerinde, antremanda, taktikte, transferde, ekonomide, altyapıda, gözlemcilikte her yerde parmağı var.. saygı duyuyorum..

ThersoN
06.Eylül.2009, 20:35
fifa 99, fifa 2000 zamanında zevkle man utd'yi alıp cole - yorke ikilisini oynatırdım, hey gidi günler hey..

sananes
06.Eylül.2009, 20:42
ah fifa 2000 ah ne günlerdi be sevdiğim bi isimdi

Maksic
06.Eylül.2009, 20:56
Vay be Yorke'de bıraktı umarım antrenör olarak tekrar yeşil sahalara döner..

Aydin
06.Eylül.2009, 21:03
cm93-94 oynarken kendisini hep Liverpool'a alırdım çünkü o zamanki salaklığımla dwight adını çok garip bulduğumdandı. birkaç sene sonra manu'ya transfer olmuştu. hey gidi yorke.

scar face
06.Eylül.2009, 22:39
Çok beğendiğim bir isim Arsene Wenger.Çok da başarılı.Paraya kanmamış iyi etmiş...

sananes
06.Eylül.2009, 23:29
bravo Wenger çok sempati duymam arsenale ama harika bi managerleri var.Bergkamp hakkında söyledikleri en hosuma giden seyler cok seviyorum bergkampı antrenörlük yapıyo mu bilmiyorum ama umarım wengerin yanında calısır

bugra 1905
06.Eylül.2009, 23:41
Wengere Olan Sempatim İyice Arttı

Maksic
06.Eylül.2009, 23:53
Real'e gitmemesi çok şahane bir olaydı zaten Arsenal'i ve Wenger'i seviyorum genç takımlar daima iyidir..

ThersoN
07.Eylül.2009, 17:46
West Ham'a da Arap talip

İngiliz ve Macar basını, borçları nedeniyle zor durumda olan West Ham United'ı, Arap emlak kralının satın almak istediğini yazdı.

İngiltere Premier Lig takımlarından West Ham United'ın, Suudi işadamı Ali al Faraj tarafından satın alınmak istendiğini yazan Independent gazetesi, görüşmelerde ciddi yol katedildiğini bildirdi.
Konuyu araştıran Macaristan'ın tek günlük spor gazetesi olan Nemzetisport, Londra ekibinin 37.4 milyon sterlin borcu bulunduğunu, bu nedenle de zor bir dönem geçirdiğini yazdı. Haberde ayrıca, kulübün satılmasından başka çıkış yolu olmadığı da dile getirildi.
Suudi emlak kralı Ali al Faraj, daha önce de İngiliz ekibi Portsmouth'u satın almak için kulüp yöneticileriyle bir dizi toplantılar yapmış, ancak taraflar anlaşamamıştı.

Del Piero_10
08.Eylül.2009, 19:50
Rennes'in genç oyuncusu Jeremy Helan'ı, kulübünden habersiz transfer ettiği iddia edilen mavi beyazlıların sonu da Chelsea gibi olabilir.

Manchester City geçen sene, Fransa 16 Yaş Altı Takımının kaptanı olan ve Rennes'de forma giyen Jeremy Helan'ı renklerine bağlamıştı. Ancak işin ilginç yanı, iki kulüp arasında herhangi bir sözleşmenin olmamasıydı.

Chelsea'nin, Gael Kakuta transferi yüzünden 1 sene transfer yasağı aldığının açıklanmasından sonra Rennes kulübü de, FIFA'ya resmi bir başvuruda bulunarak Manchester City'i şikayet etti.

Sky Sports News'in haberine göre, Fransız ekibi uzun süredir bu konuda bir girişimde bulunmaya çalıştığını belirtirken; City ise 17 yaşındaki futbolcuya herhangi bir teşvik primi vermediklerini konusunda ısrar etti.

Rennes'in talebini ciddiye alan FIFA, konuyu araştırmaya karar verdi. Manchester City'nin ise bu karara itirazda bulunmaya hazırlandığı öğrenildi.

Bu arada Le Havre takımından Paul Pogba'yı aynı şekilde transfer ettiği iddia edilen Manchester United kulübü, kendini korumak için yasal işlemlere başvurmaya hazırlanıyor.

Del Piero_10
08.Eylül.2009, 19:53
City'nin Brezilyalı yıldızı, Barcelona gibi bir kulüpte oynamak isteyeceğini dile getirdi.

Manchester City'nin forvet oyuncusu Robinho, Barcelona gibi bir kulüpte oynamaktan büyük bir zevk alacağını belirtirken, Katalan ekibinden teklif geldiği takdirde bunu reddetmenin çok zor olacağını da sözlerine ekledi.

İspanyol Marca gazetesinin haberinde, Brezilyalı yıldızın "Barcelona gibi bir kulübe hayır demek mümkün değil. Avrupa'da şampiyon oldular. Çok güzel bir şehir ve ayrıca İspanya'da da yaşamak isterdim" sözlerine yer verildi.

Açık açık İspanyol devine göz kırpan Robinho, sözlerine "Barcelona mükemmel bir takım. Benim farkımda olmaları, gurur verici bir durum. Xavi, Iniesta, Messi, Ibrahimovic gibi oyuncularla birlikte kim oynamak istemez ki?" diyerek son verdi.

0Zan Bey
09.Eylül.2009, 13:43
Dogru demiş :)

SAİT71
09.Eylül.2009, 14:00
Gel Fenere o zaman :D

GeNç KaRTaL
09.Eylül.2009, 20:44
Şu anda Barcelona'ya hayır diyecek oyuncu sayısı çok azdır herhalde..

SAİT71
09.Eylül.2009, 20:48
Bir Raul Birde Casillas aklıma geliyor hayır diyecek oyuncular arasında :D

ThersoN
10.Eylül.2009, 04:05
Bir Raul Birde Casillas aklıma geliyor hayır diyecek oyuncular arasında :D
onlar bile gelir kanımca biraz zorda kalırlarsa, bunun örnekleri var :D

ThersoN
10.Eylül.2009, 04:06
Para adamı bozuyor

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
10.Eylül.2009, 04:22
İngiltere parçaladı !..

Dünya Kupası elemelerinde gecenin en farklı sonuçlarından biri İngiltere'den geldi !.. 6. Grup'ta mücadele eden İngiltere, Hırvatistan'ı 5-1 gibi farklı bir skorla mağlup ederek Dünya Kupası vizesini kaptı.

Wembley Stadı'nda oynanan karşılaşmada İngiltere'ye farklı galibiyeti getiren goller, 18 ve 66. dakikalarda Gerrard, 8 (penaltı) ve 59. dakikalarda Lampard ile 77. dakikada Rooney'den gelirken, Hırvatistan'ın tek sayısını ise 73. dakikada Eduardo kaydetti.
Bu sonucun ardından 8'de 8 yapan İngiltere puanını 24'e yükselterek Dünya Kupası'na gitmeyi garantiledi.
(Ligtv.com.tr)

ForsakeN
10.Eylül.2009, 04:26
Oww. Euro 2008'e katılamamalarının intikamını fena almışlar Hırvatlardan

Alicanfmfan
10.Eylül.2009, 09:17
Bugün sana yarın bana Stad aynı herşey aynı , intikam süper birşey yahu :D

tarikko
10.Eylül.2009, 09:30
Ingiltere dolu dizgin gidiyor.Intikamlarini da almislar onlardan mutlusu yoktur :)

ThersoN
10.Eylül.2009, 19:38
yakışır :)

gerrrard
10.Eylül.2009, 20:48
Gerrard ve Lampard'ın aynı takımda olduğu bir takım olsa yeryüzünde 2. Barcelona olacak. :p

Del Piero_10
12.Eylül.2009, 15:22
Arsenal Teknik Direktörü Arsene Wenger, eski oyuncuları Kolo Toure ve Emmanuel Adebayor’un transferinden pişmanlık duymadığını ifade etti.

Kolo Toure ve Adebayor gibi eski oyuncularının iyi performans sergilemesinin kendisi için asla sorun teşkil etmeyeceğini belirten Fransız teknik adam, Manchester City karşılaşmasının öncesinde “Toure ve Adebayor’un gidişinden hiçbir pişmanlık duymuyorum. Onlar için kötü şeyler temenni etmem mümkün değil” dedi.

Kadrosuna her zaman olduğu gibi çok güvendiğini belirten Wenger, “Adebayor’u kaybetmiş olabiliriz. Ama kadromuzda Eduardo, Vela, Bendtner, Van Persie, Walcott gibi çok önemli isimler var. Kadromdaki her oyuncuya çok güveniyorum” diye konuştu.

Del Piero_10
12.Eylül.2009, 15:24
Arsene Wenger, Arsenalli oyuncunun sezonun geri kalanında sakatlığı nedeniyle görev yapamayacağını açıkladı.

Arsenal Menajeri Arsene Wenger, İsviçreli defans oyuncusu Johan Djourou'nun dizindeki sakatlığı nedeniyle altı ila sekiz ay formasından uzak kalacağını belirtti.

The Daily Telegraph'a açıklamalarda bulunan Fransız menajer, "Johan büyük bir ameliyat geçirdi. Altı ila sekiz ay bizimle birlikte olamayacak. Bu hem bizim hem de onun için büyük bir hayal kırıklığı" ifadelerini kullandı.

Böylece Wenger'in elinde Gallas veya Vermaelan'in yokluğunda kullanabilmek için sadece Mikael Silvestre ve Philippe Senderos kaldı.

Öte yandan Rus yıldız Arshavin'in de Manchester City maçında kesin olarak forma giyemeyeceği açıklanırken; Fabregas ve Rosicky'nin bu zorlu maçta forma giyebilecek durumda oldukları belirtildi.

Fernando Gago
12.Eylül.2009, 22:30
Bunu söylemek için daha çok erken :)

Fernando Gago
12.Eylül.2009, 22:31
Büyük sakatlış geçirmiş 7 8 ay en az

RaSenGan
12.Eylül.2009, 23:02
4-2'lik ManCity mağlubiyetinden sonra da böyle düşünüyor mu acaba :)

RaSenGan
12.Eylül.2009, 23:04
Stoke City'e yazık oldu.90+3'te yediler golü 2-1 kaybettiler Chelsea'ye.

ManCity-Arsenal maçının son dakikalarını izledim.Bir baktım maç 4-1 şaşırdım :) 4-2'den sonrasını izledim.Ne goller kaçırdı Arsenal.Başından beri izlemediğime pişman oldum.

GeNç KaRTaL
13.Eylül.2009, 00:18
Bir oyuncunun daha sezon başından sezonu kapatması gerçekten çok kötü bir durum.

Alicanfmfan
13.Eylül.2009, 03:59
City , Arsenal'i 4-2 ile geçti City gollerinden birini eski Arsenalli Adebayor attı , yalnız Adebayor'un golden sonraki Arsenal taraftarlarının oldugu bölümde abartılı sevinmesi hos degildi yakısmadı Ade'ye.

ForsakeN
13.Eylül.2009, 04:19
Bütün maç boyunca Adebayor'u yuhaladıkları için yaptı bu hareketi.Benim hoşuma gitti açıkçası :)

sananes
13.Eylül.2009, 05:15
liverpool kendine geldi rahat kazandık ama bi ara izledim ben 1-0ken cok tempolu değildi takım

ThersoN
13.Eylül.2009, 22:49
Bence pişman olmaması doğal
Saydığı genç isimler bir iki sezon sonra adebayor olur hatta geçer

Del Piero_10
14.Eylül.2009, 15:27
http://i26.tinypic.com/2d0z0iu.jpg

scar face
14.Eylül.2009, 16:31
Adebayor inanılmaz oynuyor onu izlemek harika...Hele o Romario nun hareketini nasılda yapıyor.Yerden havadan suan bence dünyanın en iyi forveti...

eXcitinG
14.Eylül.2009, 16:54
Evet harika bir futboLcu, Eski takım arkadaşının eLini kırmayı göze aLmış kadar harika.

scar face
14.Eylül.2009, 16:58
Abi ben o hareketinin gifini görmedim.
Premier lig konusuna tıkladığımda 4.sayfa cıktı...

gerrrard
14.Eylül.2009, 17:23
Evet harika bir futboLcu, Eski takım arkadaşının eLini kırmayı göze aLmış kadar harika.

Yok abi sadece kafatasını delmeyi amaçlamış Adebayor. Bide Arsenal'e attığı golden sonra Arsenal tribünlerine koşarak sevinci var küfür gibi.

Addolorato
14.Eylül.2009, 17:58
O depar nasıldı öyle yahu beygir gibi koştu en az 70-80 metre. Sonra gitti Arsenallilerin önünde elini kolunu açtı :D. Bence yanlışlıkla yapmıştır o hareketi.

Alicanfmfan
14.Eylül.2009, 19:08
Hiç yanlıslıga benzemiyor , kasıtlı olarak ayagını havada bekletiryor ve eline direk basıyor , çirfkefleşmiş.

TR.CaPTaiN
15.Eylül.2009, 21:36
Adebayor yandı!..

İngiliz ekiplerinden Manchester City'nin Togolu golcüsü Emmanuel Adebayor İngiltere Futbol Federasyonu'ndan kaçamadı. Formda golcü iyi bir savunma yapamazsa en az 3 maç ceza alacak.

Geçtiğimiz hafta sonu Arsenal ile oynanan ve 4-2 M.City üstünlüğü ile biten maçta rakip takımdan Robin van Persie'ye yerdeyken sert bir müdahalede bulunan, bununla birlikte gol sevincini Arsenal tribünleri önünde tepki toplayacak bir hareketle yapan Adebayor'un cezalandırıldığı açıklandı.

Konuyla ilgili olarak İngiliz Federasyonu "Adebayor için Robin van Persie'yi sakatlamaya yönelik yaptığı hareket ve Arsenal taraftarları önündeki gol sevinci sebebiyle açılan soruşturmada futbolcuya ceza verilmesine karar verilmiştir. Hakem Mark Clattenburg Robin van Persie'ye yapılan hareketi görmediğini, görmesi durumunda oyuncuyu oyun dışına göndereceğini maç sonu raporunda belirtmiştir. İngiltere Futbol Federasyonu futbolun içindeki bu tip sert hareketlere tamamen karşıdır." açıklamasında bulundu.

Arsenal'den Manchester City'e bu yaz 42 milyon dolara transfer olan Adebayor'dan konuyla ilgili olarak Çarşamba günü TSİ ile saat 19.00'a kadar bir savunma beklenirken, futbolcunun otomatik olarak şu an 3 maç ceza aldığı açıklandı.

Sporx

Oghuse
15.Eylül.2009, 21:46
Adebayor'un adam akıllı bir savunma yapabileceğini düşünmüyorum..Paşa paşa cezasını çekecek, Pepe'nin aldığı kadar ceza almalı.. Haketti..

tarikko
17.Eylül.2009, 19:28
İngiltere Premier Lig takımlarından West Ham United, Meksika Milli Futbol Takımı'nın forvet oyuncusu Guillermo Franco ile anlaştı.

West Ham United Kulübü'nden yapılan açıklamaya göre, La Liga kulübü Villarreal'den ayrıldıktan sonra serbest oyuncu statüsünde bulunan Arjantin doğumlu Meksikalı Franco ile sözleşme imzalandı.

Meksika Milli Takımı'nda çıktığı son 6 maçta 4 gol kaydeden 32 yaşındaki Franco, bugün sağlık kontrolünden sonra yaptığı açıklamada, ''West Ham ile anlaştığım için gerçekten çok mutluyum. İngiltere Premier Lig'de top koşturmak gibi bir hayalim vardı'' dedi.

Maraton

titates1
18.Eylül.2009, 16:54
saydığı isimlerden hiçbiri adebayorla aynı forvet tipi değil bendtner fizik olarak yakın desek o da kazma , en iyisi eduardo walcott tam forvet değil zaten kanat-forvet ... adebayor ve tourenin satılışıyla arsenal hüsran yaşar ve umarım artık gider şu wenger...

titates1
18.Eylül.2009, 16:55
ilgnç bir transfer

sakary Ali
18.Eylül.2009, 17:54
ya bu oyuncu için arjantinde bir takımla anlaşıldı demişti ama..

Franco premier ligte gol falan atamaz söliyim :D

Redrum
18.Eylül.2009, 18:35
Hiç iyi bi futbolcu değil ya bu adam..

Hugo
18.Eylül.2009, 20:43
İyi yedek olur. Hatta Zola duruyorsa 11 e bile girer.

sananes
18.Eylül.2009, 21:15
villareal daha tam patlama yapamamısken yada ilk basarılı oldugu zamanlarda hep bu oynuyodu sinir oldugum bi insandır kendisi yeteneksiz yahu bedava oldugu için almıslardır

KaF KeF
20.Eylül.2009, 21:15
Manchester derbisi tam anlamıyla harika geçiyor..3-3

RaSenGan
20.Eylül.2009, 21:16
90+5 Owen 4-3 yaptı.Maça bak arkadaş :)

scar face
20.Eylül.2009, 22:08
ne mactı be benım bu maca tek yorumum mükemmeldi her sey olur...

Del Piero_10
21.Eylül.2009, 16:12
4-3 biten Manchester derbisinde 2 gol kaydeden Craig Bellamy, maçtan sonra sahaya giren bir taraftara yumruk attı.

Olayla ilgili soruşturma açıldığını duyuran Manchester Polisi'nden yapılan açıklamada, "Manchester United-Manchester City karşılaşması sonrasında bir taraftar güvenlik görevlileri ve polis engelini aşarak sahaya girdi. Daha sonra Cityli oyuncu ile taraftar arasında bir münakaşa gerçekleşti. İki taraftan da şikayet gelmese de soruşturmamız sürüyor" ifadeleri yer aldı.

Del Piero_10
21.Eylül.2009, 16:13
Arsenal'in ara transfer döneminde West Ham'da forma giyen Jack Collins ve Matthew Upson'u kadrosuna katmak istediği öne sürüldü.

The News of the World'un haberine göre, Arsenal'in Ocak ayında West Ham'ın başarılı oyuncuları Matthew Upson ve Jack Collins'i transfer etmek için şimdiden çalışmalara başladığı iddia edildi.

West Ham Teknik Direktörü Gianfranco Zola'nın transferin önüne geçmek için elinden geleni yapacağı da söyleniyor. Ancak Arsenal'in iyi bir teklif yapması halinde, İtalyan teknik adamın kararı onaylamaktan başka şansı kalmayacaktır.

West Ham yönetiminin Jack Collins için 16.5 milyon avro, Matthew Upson için de 11 milyon avro bonservis bedeli belirleyeceğine inanılıyor. Fabio Capello tarafından İngiltere Milli Takımı'na da çağırılan Upson, 1997 yılında Luton Town'dan Arsenal'e transfer edilmiş, ancak beklenen performansı sergileyemerek gönderilmişti.

2007 yılında West Ham'a transfer olan tecrübeli savunma oyuncusu, Lucas Neill'in transferinde sonra takımda kaptanlık görevine getirilmişti.

Fernando Gago
21.Eylül.2009, 22:48
ooo Arsenal aradığı isimleri bulmuş :p bu şekilde başarının gelmesi mümkün değil ...

Del Piero_10
21.Eylül.2009, 23:42
Carlos Tevez, eski takımı Manchester United’ın Portekizli yıldızı Cristiano Ronaldo’yu aradığına inandığını ifade etti.

Manchester City’de forma giyen Arjantinli golcü oyuncu, eski takımı United’ın Cristiano Ronaldo’nun boşluğunu dolduramadığını belirtti. Manchester derbisinde eski takımına karşı mücadele eden Arjantinli oyuncu, 4-3’lük yenilgiye engel olamadı.

People.co.uk’a yaptığı açıklamalarda, eski takımını eleştiren Tevez, “United cephesinde kimse bunu itiraf edemeyecektir. Ama hala Cristiano Ronaldo’nun eksikliğini dolduramadılar. Şimdilik sonuçlar iyi gelebiliyor olabilir. Ferguson da bu gerçeği inkâr edemeyecektir. Nani ve Anderson benim arkadaşlarım. Takıma büyük katkıları olacaktır. Ancak Cristiano’nun yarattığı boşluk çok büyük” dedi.

United taraftarıyla arasında bir sorun olmadığının altını çizen Arjantinli oyuncu, “Ferguson’un beni takımda tutmak istemediğini herkes biliyor. Ayrılma kararı almamın sebebi asla para olmadı. Bu yüzden United taraftarının bana tepki göstermesi için bir neden yok. Onlarla aramda asla bir sorun olmadı” diyerek sözlerini tamamladı.

GeNç KaRTaL
22.Eylül.2009, 23:25
Bende başlığı görünce baktılar olmuyor bir kaç yıldız transfer edecekler sanmıştım..:icon_smile: Bu Arsenal ne zaman başarılı olacak çok merak ediyorum..

ThersoN
23.Eylül.2009, 04:02
bence arsenal'in istikrarı başarıdır, ayrıca namağlup şampiyon olan bi takım için ne zaman başarılı olacak çok merak ediyorum demek bence ayıptır

GeNç KaRTaL
23.Eylül.2009, 04:16
bence arsenal'in istikrarı başarıdır, ayrıca namağlup şampiyon olan bi takım için ne zaman başarılı olacak çok merak ediyorum demek bence ayıptır

Başarıdan kastım şampiyonluk.Kaç senedir tek bir kupa bile alamadılar.Eğer Arsenal'in misyonu genç oyuncu yetiştirip bunları iyi paraya satmaksa senin dediğin olay başarıdır.Ama namağlup şampiyon olan bir takım bu hale geliyorsa o zaman benim dediğim ayıp değil,Wenger'in yaptığı ayıptır..

scar face
23.Eylül.2009, 04:22
Upson bence ideal bi defans harika olur...

Anlamıyor musunuz yıldız transfer etmek onların politakası dısında...

Eğer 3-5 yıldız alırlarsa kendileriyle çelişirler...

ThersoN
23.Eylül.2009, 04:37
Başarıdan kastım şampiyonluk.Kaç senedir tek bir kupa bile alamadılar.Eğer Arsenal'in misyonu genç oyuncu yetiştirip bunları iyi paraya satmaksa senin dediğin olay başarıdır.Ama namağlup şampiyon olan bir takım bu hale geliyorsa o zaman benim dediğim ayıp değil,Wenger'in yaptığı ayıptır..

şampiyonluk her zaman başarı değildir, eğer şampiyonluk kıstas olsaydı, ferguson efsanesi başlamadan biterdi, belki arsenal 5-6 sene şampiyon olamaz ama wenger'in takıma kulübe katkısı daha sonraları üst üste başarılar alan bir takım yaratabilir ben buna inanıyorum, şimdi imrenerek baktıgımız o gençleri wenger'den başkası neden bulamıyor acaba, her takımın misyonu vardır, şampiyonluk her zaman başarı anlamına gelmez, ektiklerini biçeceksin ki şampiyon olasın, wenger'in hatası varsa o da namağlup kadroyu satıp dagıtmaktır, fakat hırsı takımın misyonunu ezen futbolcuyu takımda tutamazsın, bence wenger başarılıdır,bence yaptıgı ayıp değil birebir çok akıllı bir iştir, arsenal yönetimi gençleri satabilir de, elinde tutup kupaları kaldırabilir de, o yönetimin seçimidir, zira premier ligde namağlup şampiyon olabilcek takım yaratmak öyle 1-2 senelik iş değildir, ayrıca başarılı olup şu an işin ekme kısmında olan bir takım için gayet başarılıdır şampiyonlar ligi finali oynamıştır o takım o kupa kazanamayan haliyle, eğer başarısızlık, ayıp arıyorsak bi aralar dev olup şimdi coca cola lig 1 de ya da 2 de sürünenlere bakmalıyız

Upson bence ideal bi defans harika olur...

Anlamıyor musunuz yıldız transfer etmek onların politakası dısında...

Eğer 3-5 yıldız alırlarsa kendileriyle çelişirler...

takımın parası gayet var, fakat wenger takımını real madrid yapmak istemiyor, kendi pişirmek istiyor, dediklerine aynen katılıyorum

GeNç KaRTaL
23.Eylül.2009, 04:50
şampiyonluk her zaman başarı değildir, eğer şampiyonluk kıstas olsaydı, ferguson efsanesi başlamadan biterdi, belki arsenal 5-6 sene şampiyon olamaz ama wenger'in takıma kulübe katkısı daha sonraları üst üste başarılar alan bir takım yaratabilir ben buna inanıyorum, şimdi imrenerek baktıgımız o gençleri wenger'den başkası neden bulamıyor acaba, her takımın misyonu vardır, şampiyonluk her zaman başarı anlamına gelmez, ektiklerini biçeceksin ki şampiyon olasın, wenger'in hatası varsa o da namağlup kadroyu satıp dagıtmaktır, fakat hırsı takımın misyonunu ezen futbolcuyu takımda tutamazsın, bence wenger başarılıdır,bence yaptıgı ayıp değil birebir çok akıllı bir iştir, arsenal yönetimi gençleri satabilir de, elinde tutup kupaları kaldırabilir de, o yönetimin seçimidir, zira premier ligde namağlup şampiyon olabilcek takım yaratmak öyle 1-2 senelik iş değildir, ayrıca başarılı olup şu an işin ekme kısmında olan bir takım için gayet başarılıdır şampiyonlar ligi finali oynamıştır o takım o kupa kazanamayan haliyle, eğer başarısızlık, ayıp arıyorsak bi aralar dev olup şimdi coca cola lig 1 de ya da 2 de sürünenlere bakmalıyız

Açıkcası Arsenal'in geçmişini çok fazla bilmiyorum.Geçmişten beri böyle bir sistemi kullanıyorlarsa,mesela o namağlup olan takımıda böyle gençken kurup zamanla tecrübe kazanınca başarıyı elde ettilerse o zaman ben Arsenal'i yanlış tanımışım.Benim bildiğim Arsenal o başarılı zamanlarından sonra Wenger fantaziye kalkıştı ve takımdaki tecrübeli isimleri tek tek postalayarak yerlerine genç yetenekleri monte etmeye başladı.Benim anlayışıma göre büyük takımların başarı kıstası elde ettikleri şampiyonluklardır.Mesela tuttuğum takım Beşiktaş o sene ligde şampiyon olamamışsa başarısızdır.Hele hiç kupa alamamışsa toptan başarısız oğlu başarısızdır.Ayrıca Şampiyonlar Ligi'nde final oynayan kadro tam olarak gençlerden kurulu değildi.Henry,Sol Campell,A.Cole,Lehmann gibi isimleri hatırlıyorum mesela.Son olarak bak kendin demişsin.Kadroyu kurup tecrübe kazanmasını bekliyorlar.Zamanı gelince bu kadronun ekmeğini yiyecekler.İşte bende ilk mesajımda bu ekmeği ne zaman yemeye başlayacaklarını merak ettiğimi belirttim.Fakat böyle geliştirip geliştirip satacaklarsa (Adebayor gibi) zor gelir o ekmeği yeme zamanı..

ThersoN
23.Eylül.2009, 05:13
Wenger'in akıllı adam oldugunu düşünüyorum yerini dolduramayacak adamı satmaz adebayor için kendisi de söyledi bi iki sezon içinde adebayor olcak bir kaç adayımız var dedi ee bundan sonra adebayor olayında laf söylemek bize düşmez,Wenger 96 yılında geldi takımın başına,

Wenger'den önce takım en son 91de şampiyon oldu ve 97de üçüncü ardından şampiyon olana dek ilk 3e giremedi,

Wenger ile 97de üçüncü, 98de şampiyon, sonraki üç yıl ( 99,00,01 )de ikincilik ( o 3 yılın şampiyonu man utd), 2002de şampiyonluk, 2003de ikincilik, 2004de namağlup şampiyon,2005te ikincilik,

98, 2002,2003,2005te FA kupası şampiyonlugu, 2001de finalde liverpoola kaybetmiş,

2002 finalinde lig kupası kaybı chelsea'ye,

98,99,2002,2004te community sheild almış,2003 ve 2005te final oynamış başarısız olmuş

2000de GSye UEFA kupasını, 2006da Barçaya Şampiyonlar Ligini finalde vermiş.

Hocanın hem şampiyonluk hem de FA cup aldıgı yıllar olmuş

Şimdi gelelim sonuca, yanlış anlama senin görüşüne saygı duyarım ama, efsanevi man utd yanında liverpool,chelsea, 90ların daha başına güçlü newcastle,leeds, gibi sürekli zirveye oynayan takımların yanında bu başarılara ben ayıp diyemem karalama yapamam.
ve yine yanlış anlama ama gs, fb ya da bjk'nin oynaya oynaya şampiyon olduğu bu üç kulubün birbirinden başka şampiyonluk yarışında rakibi olmadıgı bi platformda senin Beşiktaş'in şampiyon olamazsa başarısız görmekte haklısın, ama premier ligi bizim ligle bir tutmayalım, orda herkesin bütçesi iyi, herkesin kadrosu belli bi kalitenin üzerinde,ki bahsettigimiz 90larda şampiyon olan leeds ve blackburn ayrıca 2 sene ikinci olup fırtına yaratan newcastle gibi takımların etkileyici performansları vardı. onun için arsenal ya da liverpool gibi takımları şampiyon olamıyor diye başarısız göremeyiz.
ha senin dedigin gibi eğer sattıgının yerine yenisini koyamaz da düşüş yaşarsa,(bakınız, ipswich,newcastle,nott forest,sheff utd, sheff wed,leeds) o zaman başarısız demene ben de katılırım ama bunu görebilmek en azından 3 sezon sürer..

LifeYourself
23.Eylül.2009, 06:43
.Mesela tuttuğum takım Beşiktaş o sene ligde şampiyon olamamışsa başarısızdır.Hele hiç kupa alamamışsa toptan başarısız oğlu başarısızdır.zaten taraftarımızın bu düşünce tarzından dolayı türkiye futbolu gelişimiyor.Örneğin rijkard 4-3-3 ü barcaya monte edene kadar barca küme düşme tehlikesi yaşadı o kadar yıldızla.Ama daha sonra şampiyon oldu.Ama bizim burda bir gs ile küme düşme tehlikesi yaşasaydı şu anda çoktan kovulmuştu.

GeNç KaRTaL
23.Eylül.2009, 07:09
zaten taraftarımızın bu düşünce tarzından dolayı türkiye futbolu gelişimiyor.Örneğin rijkard 4-3-3 ü barcaya monte edene kadar barca küme düşme tehlikesi yaşadı o kadar yıldızla.Ama daha sonra şampiyon oldu.Ama bizim burda bir gs ile küme düşme tehlikesi yaşasaydı şu anda çoktan kovulmuştu.

Bence beklentilerden dolayı değil kulüplerimizin profesyonel bir şekilde yönetilmemesinden dolayı gelişemiyor futbolumuz.Ayrıca ben orada başarısızlık halinde hemen başka çareler bulunması gerektiğini yazmadım.Sadece büyük kulüpler için başarının tarifini yaptım.Arsenal kendisine bir rota çizdi.Belki bir kaç sene içersinde başarıyı yakalayacaklar.Bende zaten bu başarıyı yakalama süresinin ne kadar süreceğini merak ettiğimi yazmıştım.Arkadaşta Arsenal'in başarısız olmadığını yazdı.Bende başarı kıstasının büyük takımlar için şampiyonluk olduğunu yazdım.Bu dünyanın her yerinde böyledir.

LifeYourself
23.Eylül.2009, 08:16
daha iyi açıkladığın için saol:)

titates1
23.Eylül.2009, 13:18
barça 40 senedir aynı sistemle oynamıyor mu ben mi yanlış biliyorum ?

nerazzuri
23.Eylül.2009, 14:40

Hayır, fakat bir Hollanda ekolüdür gidiyor Barcelona'da.

Şu an oynadıkları 4-3-3 total futbol diye adlandırılan sistem'in fikir babası Rinus Michels, Starı ise Johann Cryuff'dır. Rijkaard Barcelona'da iken bu sistemi getirmişlerdir.

Guardiola ise bu iş üzerinden ekmek yiyen bir teknik direktördür.

DenizlispoR
23.Eylül.2009, 14:47

Şu an oynadıkları 4-3-3 total futbol diye adlandırılan sistem'in fikir babası Rinus Michels, Starı ise Johann Cryuff'dır. Rijkaard Barcelona'da iken bu sistemi getirmişlerdir.

Serkan abiye tamamen katılıyorum,Guardiola'nın pek birşey yapmasına gerek kalmadı Barca'da.

Sirius Black
23.Eylül.2009, 15:45
Kesinlikle katılıyorum.

LifeYourself
23.Eylül.2009, 21:16
Guardiola bunu kabul ediyor zaten:D

E.Cartman
24.Eylül.2009, 00:59
Wenger'in her yaptığını bende takdir ediyor değilim ama takımının 21 yaş ortalamasıyla dünyaya kafa tuttuğunuda unutmayalım bu takımın bence tek eksiği tecrübedir ve Wenger'in tek eksiğide bu tecrübelenen oyuncuları satmasıdır belki o tecrübeli oyuncuları 1-2 sene daha bekletse bence rahat Şampiyonlar ligi finali görülür ki daha 18inde bile olmayan Wilshere'ın(umarım doğru yazmışımdır) soğukkanlılığını ve oyundaki etkinliğini aynı zamanda Eduardo, Walcott gibi genç isimlerin performanslarını görünce bunu bir hayal olmadığını çok rahat görebiliyorum ben

zaten şu anda bu ekolü temsil eden hocalar bildiğim kadarıyla Rinus Michels'in öğrencileridir Barcelona'ya bu sistemi oturtan Rijkaard'dır ve bence Guardiola'nın üzerinde de emeği vardır yani Guardiola az çok bir şey kapmıştır Rijkaard'dan ama yine de katılıyorum Rijkaard pişirmiş Guardiola yemektedir... :D

GeNç KaRTaL
24.Eylül.2009, 01:48
Konu Barcelona'ya nasıl geldi yahu..:icon_smile:

nerazzuri
24.Eylül.2009, 02:04
Konu Barcelona'ya nasıl geldi yahu..:icon_smile:

Bilmiyorum Şemsi'cim ben sadece bu soruyu yanıtladım :icon_biggrin:

BaFraLı
24.Eylül.2009, 19:15
Manchester United 'ın Hollandalı file bekçisi, kendisini hâlâ formunun zirvesinde hissediyor.
Manchester United'ın 38 yaşındaki file bekçisi Edwin van der Sar, futbolu bırakmak için son kararını aralık ayında vereceğini söyledi.

Baş parmağı kırık olduğu için sezon başından beri görev yapamayan Hollandalı kaleci, kendini oldukça formda hissettiğini söyledi.

The Daily Mail gazetesine konuşan Van der Sar, "Yıllardır, her sezon sonunda futbola veda edeceğimi belirtiyorum ama bir türlü kopamıyorum. Manchester United ile olan sözleşmem 2006 Aralık ayında sona ermişti. Fakat ne zaman o tarih gelse, sözleşmeyi bir sene daha uzatıyoruz. Bu sene de kararımı yine aralık ayında vereceğim" dedi.

Sözlerine devam eden başarılı file bekçisi, "Kendimi hâlâ formda gördükçe, kendime olan güvenim geliyor. Ancak yaşım sürekli olarak artıyor. Sanırım bu sezon benim son sezonum olacak. Yine de son kararımı aralık ayındaki durumuma göre vereceğim. Kendimi geçmişteki kadar iyi hissediyorum" diye belirtti.

scar face
25.Eylül.2009, 20:25
Çok beğendiğim bir isim Owen Hargreaves Manuya katkı sağlıyacaktır...

Varonil
25.Eylül.2009, 23:21
Oğuzhan profesyonel oldu

İlk tebrik Wenger'den geldi

Hollanda'nın AZ Alkmaar Kulübü'nün alt yapısından geçtiğimiz yıl İngiltere'nin ünlü kulüplerinden Arsenal'a transfer olan 1992 doğumlu Oğuzhan Özyakup, profesyonelliğe ilk adımı attı.

Arsenal'le iki yıllık profesyonel sözleşme imzalayan genç futbolcuyu, ilk olarak Arsenal Teknik Direktörü Arsene Wenger, tebrik etti.

Oynadığı futbolla göz kamaştıran genç yetenek konusunda olumlu demeçler veren teknik direktör Wegner, "O henüz 17 yaşında ama oynadığı futbol çok büyük. Böyle bir yeteneği elimizden kaçırmış olsaydık, büyük bir hata yapmış olurduk" diyerek, Oğuzhan'ın gelecekte dünya çapında bir futbolcu olacağına inandığını söyledi.

Aynı zamanda 17 yaş grubu Hollanda Milli Takımı'nın kaptanlığını da yapan genç yetenek Özyakup, "Futbol adına Arsenal'de çok şeyler öğrendim. Beni Hollanda'dan alıp buraya getirdiler, bana emekleri çok büyük. Ben de şımarmadan yoluma devam edip, Arsenal için başarılı olmaya çalışacağım" diyerek, attığı imza anı yanında olan teknik direktör Arsene Wenger'e teşekkür etti.

Hollanda'da ikamet eden gurbetçi Trabzonlu ailenin tek erkek çocuğu olan 1992 doğumlu orta saha oyuncusu Oğuzhan Özyakup, Londra da bir İngiliz ailenin yanında kalarak, futbol yaşamını ailesinden uzakta sürdürüyor.

25.09.2009
Kaynak : DHA

bySilver
25.Eylül.2009, 23:29
Trabzonluymuş hemde, tebrikler niceleri var Trabzonda ya.. :)

Clayman
25.Eylül.2009, 23:35
Adam benimle yaşıt, neler neler yapıyor. Şans işte :) Arsenal'de bir başka 92'li çocuk var, Jack Wilshere adında, bir felaket. İngiltere'nin en büyük yıldızlarından olacak ilerde...

KaF KeF
26.Eylül.2009, 23:16
Liverpool 6-1 kazand%u0131..Gerrard'%u0131n gol%u00FC g%u00F6r%u00FClmeye de%u011Fer..

http://www.youtube.com/watch?v=WEa_X5nChnU&feature=player_embedded#t=17

PesimiSTyLa
26.Eylül.2009, 23:19
Liverpool ilk 2 haftaki tutukluğunu tamamen attı üzerinden ve seri galibiyetlere başladı. 6-1 lik skor müthiş.

KaF KeF
26.Eylül.2009, 23:21
gerrard'%u0131n gol%u00FC g%u00F6r%u00FClmeye de%u011Ferdi..

GodfatheR
26.Eylül.2009, 23:26
Kaptan sen ne yaptın yahu :n:

Aykan19o3
27.Eylül.2009, 00:05
Haftanın en flaş skoru Wigan'ın, Chelsea'yi 3-1 yenmesi oldu. Chelsea uzun süre sonra takıldı.

LifeYourself
27.Eylül.2009, 01:11
Şu ligin en sevdiğim yanı herkez birbirini yenebilir:D

Del Piero_10
27.Eylül.2009, 18:24
Arsenal'in genç kalecisi Mannone, Fulham karşısında gösterdiği performanstan memnun olduğunu söyledi.

Arsenal, dün oynadığı Fulham maçını Robin van Persie'nin attığı tek golle 1-0 kazanarak yoluna devam etti.

Maçtan sonra ESPN'e konuşan Van Persie, "Son üç yıldır burada kaybediyoruk. Bugün kazanmaktan çok mutluyum. İyi bir takım oyunu oynadık ve Mannone de kariyerinin en iyi maçını çıkardı" dedi.

Maçın adamı seçilen Vito Mannone ise, "Bundan zevk aldık, harika bir galibiyetti. Ben elime geçirdiğim fırsatı kullandım" diye konuştu.

Manuel Almunia ve Lukasz Fabianski'nin yokluğunda kaleye geçen Mannone, "Üç puan aldığımız için çok mutluyum. Kariyerimin en iyi maçını oynadım. Devre arasında Wenger'in konuşması çok etkiliydi ve biz de sekiz dakika sonra golü bulduk" diyerek sözlerini noktaladı.

gerrrard
28.Eylül.2009, 16:11
Torres-Gerrard Unstoppable.

Kaptan yalnız yapma be böyle. Senin yüzünden insan üstü gollere bile şaşıramıyorum. Çok güzel gelmiyorlar. Yapma bunu be adamım.

scar face
28.Eylül.2009, 19:28
Bu akşam Man City-WEST Ham macı var o mactanda bol gol bekliyorum...

Addolorato
29.Eylül.2009, 21:35
Para var ama harcayan yok.

titates1
03.Ekim.2009, 13:26
Bence Liverpool'a gitsin Manunun alternatifi daha fazla , Liverpool da bu yaşlardayken bile daha rahat oynayabilir ....

GeNç KaRTaL
03.Ekim.2009, 15:08
Çocuk diyince bende 10 yaş civarı bir şey sanmıştım.19 yaşına gelmiş.Çocukluğumu kalmış..:icon_smile:

scar face
03.Ekim.2009, 15:44
Bence Liverpool'a gitsin Manunun alternatifi daha fazla , Liverpool da bu yaşlardayken bile daha rahat oynayabilir ....
Kusura bakma da Riera,Babel,Benayoun gibi sol acıkların arasında forma sansı bulamaz hemen...

Manu ya gitmesi gerekir diye düşünüyorum ben de...

mpaker66
03.Ekim.2009, 22:18
manU a gidmelidirr

KaF KeF
04.Ekim.2009, 21:20
Arsenal 6 - 2 Blackburn Rovers

Trabzonspor
04.Ekim.2009, 21:23
Man city dün 3-1 kazandı Tevez ve Petrov attı.Ben Santa Cruzu hiç göremedim madem oynatmıcakalrdı neden aldılar ki.

scar face
05.Ekim.2009, 04:06
Santa Cruz sakatlıktan yenı cıktı Musti ayrıca o maç geçen pazartesi oynandı yahu...

Chelsea Liverpool u 2-0 yendi beklediğim gibi bi maç olmadı mücadele üst düzeydi fakat aradığım güzel futbolu göremedim...

Anelka ve Malouda ya golleri Drogba attırdı harika bi adam bu harika !

Trabzonspor
05.Ekim.2009, 17:52
Ben yeni izledim maçı :D

Arsenal maçında Fabregas süper oynamış çok klasta bir gol atmış.

tarikko
05.Ekim.2009, 21:40
Inter'in orta saha oyuncusu Patrick Vieira'nın, ara transferde Premier Lig ekiplerinden Chelsea'ye transfer olacağı iddia ediliyor.

Geçen hafta, takımda yer bulamadığı takdirde Inter'den ayrılabileceğini söyleyen Fransız futbolcu, Mourinho tarafından Udinese maçı kadrosuna alınmamıştı. Bu gelişmelerden sonra, Vieira ile ilgili spekülasyonların yoğunluğu arttı.

Fransız futbol sitesi Mercato 365, Vieira'nın hafta sonu Chelsea-Liverpool maçını izlemek için Stamford Bridge'de olduğunu iddia ediyor. Maviler'in teknik patronu Carlo Ancelotti'nin de, Mikel ve Essien'in ocak ayında Afrika Kupası sebebiyle kadroda yer alamayacakları için Vieira'yı düşündüğü öne sürülüyor.

Chelsea'nin an itibariyle 2011 yılına kadar transfer yapamama cezası bulunuyor. Ancak Londra kulübü, bu cezaya itiraz etti.

Goal

TuNdRaLoWeR
05.Ekim.2009, 22:12
Vieira iyi futbolcu, efsane ama artık belli bir yaştan sonra Chelsea gibi büyük bir camianın böyle fazla yaşlı futbolculardan çok Veloso, Moutinho gibi futbolculara yönlenmesini beklerdim.Ayrıca Essien döndükten sonra kim yedek kalacak? Bunları düşünmeleri lazım..

PesimiSTyLa
05.Ekim.2009, 22:21
Dünkü Chelsea-Lpool maçında tribündeydi. Ondan hemen haber çıkmış sanırım :)

nerazzuri
05.Ekim.2009, 23:31
Transfer yasağı kalktı mı Chelsea'nın ?

bySilver
06.Ekim.2009, 00:36
Bu sene o kadar büyük paralar dönmez be. :)

GeNç KaRTaL
06.Ekim.2009, 01:05
Transfer yasağı kalktı mı Chelsea'nın ?

Bu haberi yapanlar bunu düşünemeyecek kadar düşüncesiz değillerdir herhalde.Bizim bilmediğimiz bir şey mi oldu yoksa harbiden bu kadar düşüncesizler mi? :icon_smile:

Del Piero_10
06.Ekim.2009, 01:08
Manchester United Teknik Direktörü Alex Ferguson, Ryan Giggs'in Premier Lig'in gelmiş geçmiş en iyi oyuncusu olduğunu söyledi.

Alex Ferguson, 36 yaşındaki Ryan Giggs'in Premier Lig'de oynamış en iyi oyuncu olduğunu açıkladı.

Basına yaptığı açıklamada Ferguson, "Premier Lig'de çok iyi oyuncular oldu. Ancak hiç biri bu kadar uzun süreli ve sürekli olmamıştı. Giggs ligin başında burdaydı ve hala burda. O, bence en iyisi" ifadelerini kullandı.

Galli oyuncunun profesyonelliğine de öven Sir Alex, "Giggs'i sezon başlarında kanatlarda oynattık çünkü o şu anda çok formda ve her şeyi yapabiliyor. Ancak sezon ilerledikçe eski yerine geri dönecek ve oyunu yönlendirme görevini geri alacak" diyerek sözlerini noktaladı.

Del Piero_10
06.Ekim.2009, 01:08
Inter'in geçen sezon Portsmouth'tan transfer ettiği Sulley Muntari'nin Premier Lig'de geri dönebileceği konuşuluyor...

Sportmediaset.it adlı internet sitesinin iddiasına göre, Sulley Muntari, ocak ayında Tottenham Hotspur'a transfer olabilir.

Ganalı oyuncu bu sezon kötü bir performans ortaya koyuyor. Udinese ile oynanan karşılaşmada, San Siro'daki futbolseverler oyundan alınan Muntari'yi protesto etmişlerdi.

Bu gelişmelerin üzerine, Inter'in orta saha oyuncusunun Premier Lig'e geri dönüp Tottenham'a imza atabileceği konuşuluyor.

Portsmouth'ta beraber çalıştığı hocası Harry Redknapp'ın, Muntari'yi Londra kulübüne ara transferde getirebileceği söyleniyor. Ancak henüz iki taraftan da resmi bir açıklama gelmedi.

Alicanfmfan
06.Ekim.2009, 01:10
Haklı , bi profesyonellik abidesi..

ThersoN
06.Ekim.2009, 01:36
Ferguson'un futbol tarihine kazandırdıgı nadide parçalardan..

TuNdRaLoWeR
06.Ekim.2009, 01:48
Manchester tarihini okurken rastlamıştım yanılmıyorsam, Ferguson Giggs'i gidip evinden alıp klübe getirmiş.Adam Atatürk'ün kopyası resmen, baya ileri görüşlü ve inanılmaz zeki.Elinde çürüyen genç tanımadım ben bugüne kadar, tanıyan varsa söylesin?

Ayrıca Giggs zaten Manchester tarihinin en çok maça çıkan ismi, doğal olarak ondan iyisi yok kesinlikle.Legend diyebiliriz, hatta Manchesterlılar diyorlar bile..

TuNdRaLoWeR
06.Ekim.2009, 01:51
Aman Muntari yapma Muntari (!)

Fernando Gago
06.Ekim.2009, 01:55
Chelsea böyle gereksiz bir transfere imza atmamalı ...

Fernando Gago
06.Ekim.2009, 01:56
Tottenham ne yapıyor yav ortasaha şiştikçe şişiyor :)

SAİT71
06.Ekim.2009, 13:11
Gigs insan değil. Çok güzel süper bir profesyonel. Bu yaşına rağmen hala daha maç aldırabiliyor takımına. Sahada olması yeter.

gerrrard
06.Ekim.2009, 19:54
Gillett: "Kötü futbolun suçlusu Benitez"
Liverpool'un Amerikan ortağı, kötü futboldan İspanyol teknik adamı sorumlu tuttu.

En son Chelsea'ye 2-0 mağlup olan Liverpool, şimdiden Premier Lig'deki üçüncü mağlubiyetini aldı.

Geçtiğimiz hafta içinde Şampiyonlar Ligi'nde de Fiorentina'ya 2-0 yenilen kırmızılarda, Amerikan yatırımcıların tadı kaçmaya başladı.

Kulübün ortaklarından George Gillett ve Tom Hicks, takımdaki kötü gidişatın sebeplerini ararken, oklar İspanyol çalıştırıcı Rafa Benitez'i gösteriyor.
Bu durumdan duyduğu hayal kırıklığını belirten Gillett, kendisinin ya da ortağının hiçbir suçu olmadığını, kulüp için gerekli hiçbir finansal yatırımdan kaçınmaklarını vurguladı.

The Guardian gazetesine konuşan Gillett, "Rakiplerimize oranla, biz daha fazla para harcadık. Son 18 ayda, 128 milyon poundluk yatırım yaptık. Bu da demek oluyor ki, bizim daha ileride olmamız gerekiyor. Fakat iyi gitmeyen bir şeyler varsa burada sıkıntı bizimle ilgili değildir" diyerek topu Rafa Benitez'e attı.

Amerikalı yatırımcı, Liverpool'un finansal açıdan çok çok üst seviyede olduğunu değinirken, "Manchester United, Chelsea veya Arsenal bu konuda bizim yakınımıza bile yaklaşamazlar. Aynı başarıyı takımımızdan da bekliyoruz" dedi.

gerrrard
06.Ekim.2009, 20:05
Fransız savunma oyuncusu, Liverpool'u kolay lokma olarak nitelendirdi.

Manchester United'ın sol bek oyuncusu Patrice Evra, Chelsea karşısında galip gelmenin Liverpool'u yenmeye göre daha önemli olduğunu ifade etti.

8 Kasım'da Chelsea ile karşılaşacak olan kırmızı şeytanlar, bu maçtan iki hafta önce de Liverpool'a konuk olacaklar ancak Evra'ya göre Londra'dan daha zor bir deplasman yok.
The Sun gazetesine konuşan Fransız oyuncu, "Chelsea ile oynayacağımız maçı kazanmayı her şeyden çok isterim. Eğer orda galip gelirsek, ilk dörtteki her takıma gerekli mesajı vermiş oluruz" dedi.

Liverpool maçının da önemli olduğunu sözlerine ekleyen Evra, "Geçen sezon onlara 4-1 kaybetmiştik ve bu sene bunun öcünü almak istiyoruz. Ancak bana sorarsanız, her zaman Chelsea maçları daha önemlidir" şeklinde konuştu.

RaSenGan
06.Ekim.2009, 20:08
Evra çok doğru söylemiş :)

LifeYourself
06.Ekim.2009, 20:52
Yalnız kolay lokma falan dememiş var ya şu medya:zuhaha

GodfatheR
06.Ekim.2009, 20:55
"Geçen sezon onlara 4-1 kaybetmiştik ve bu sene bunun öcünü almak istiyoruz. Ancak bana sorarsanız, her zaman Chelsea maçları daha önemlidir" şeklinde konuştu.

F.Bahçe ile G.Saray ezeli rakiptir değil mi? Ligde konumları ne olursa olsun o maçların önemi çok büyüktür. Mesela Mersin İdman Yurdu üst üste 5 sene şampiyon olsa F.Bahçe,G.Saray,Beşiktaş kadar büyük olamaz. Onlar kadar büyük olmak için bir mazinizin olması lazım. Liverpool & ManU rekabetide böyledir işte. İngiltere'nin en çok kupa kazanan takımına kolay lokma en önemliside önemsiz maç demesi ancak Evra'nın cahilliğini gösterir.

Evra'yı da anlamak lazım geçen sene ki 4-1 lik maçı unutamamış ve onun acısıyla bu açıklamayı yapmış galiba:)

ThersoN
06.Ekim.2009, 23:39
Amerikalı yatırımcı, Liverpool'un finansal açıdan çok çok üst seviyede olduğunu değinirken, "Manchester United, Chelsea veya Arsenal bu konuda bizim yakınımıza bile yaklaşamazlar. Aynı başarıyı takımımızdan da bekliyoruz" dedi.

yook artık!

Benitez'in daha kredisi olmalı.

ThersoN
06.Ekim.2009, 23:41
"Geçen sezon onlara 4-1 kaybetmiştik ve bu sene bunun öcünü almak istiyoruz. Ancak bana sorarsanız, her zaman Chelsea maçları daha önemlidir" şeklinde konuştu.

F.Bahçe ile G.Saray ezeli rakiptir değil mi? Ligde konumları ne olursa olsun o maçların önemi çok büyüktür. Mesela Mersin İdman Yurdu üst üste 5 sene şampiyon olsa F.Bahçe,G.Saray,Beşiktaş kadar büyük olamaz. Onlar kadar büyük olmak için bir mazinizin olması lazım. Liverpool & ManU rekabetide böyledir işte. İngiltere'nin en çok kupa kazanan takımına kolay lokma en önemliside önemsiz maç demesi ancak Evra'nın cahilliğini gösterir.

Evra'yı da anlamak lazım geçen sene ki 4-1 lik maçı unutamamış ve onun acısıyla bu açıklamayı yapmış galiba:)
evet sana katılıyorum, saçma gereksiz, cahilce bi açıklama olmuş.. Chelsea hiç bir zaman Liverpool Man Utd çekişmesi üzerine çıkamaz

GodfatheR
06.Ekim.2009, 23:52
Amerikalı yatırımcı, Liverpool'un finansal açıdan çok çok üst seviyede olduğunu değinirken,

Ne finansı yahu :/ A quilani'yi bile Xabi'den gelen parayla almadınız mı ? Benito'yu Krgiakos'u almaya mecbur bırakmadınız mı ? Rafa transfer yapmak gerek dediğinde önüne 3 milyon Euro koymadınız mı ?

Daha ne rakiplerle aynı şartlarda hatta rakiplerden daha üstün kadro olduğumuzu iddaa edebilirsiniz ki :/

LifeYourself
07.Ekim.2009, 01:13
bizim türk yöneticilere benzemişler takım kötü mü oynadı T.d yüzündendir:D

titates1
07.Ekim.2009, 01:49
Rafa Benitez'i çok beğeniyorum Osman'a da sonuna kadar katılıyorum madem paranız vardı neden transfer yaptırmadınız ?

SAİT71
07.Ekim.2009, 02:53
Messi de Brezilya için böyle söylemişti ama neyse bakacaz :)

Del Piero_10
07.Ekim.2009, 17:16
Premier Lig ekiplerinden Birmingham City'nin Hong Kong'lu iş adamına satılmasıyla birlikte, ligdeki takımlarının yarısı yabancı iş adamlarının kontrolüne geçmiş oldu.

Hong Kong'lu işadamı Carsen Yeung, Premier Lig ekiplerinden Birmingham City'nin hisselerinin yüzde 94'ünü devraldı. Böylelikle, Ada'nın dev sahnesinde boy gösteren ekiplerin yarısı, yabancı işadamlarının kontrolüne geçmiş oldu.

Liste şöyle:

Takım, Sahibi, Ülke
Fulham, Muhammed El Fayed, Mısır
Chelsea, Roman Abramovich, Rusya
Manchester United, Malcolm Glazer, ABD
West Ham United, Eggert Magnussan, İzlanda
Aston Villa, Randy Lerner, ABD
Portsmouth, Ali Al-Faraj, Suudi Arabistan
Liverpool, George Gillett - Tom Hicks, ABD
Arsenal, Alisher Usmanov, Rusya
Manchester City, Sheikh Mansour bin Zayed Al Nahyan, Birleşik Arap Emirlikleri
Birmingham City, Carson Yeung, Hong Kong

ThersoN
07.Ekim.2009, 17:17
Ferguson'ın başı yine dertte

Hakemlere yönelik ilginç eleştirileri ile tanınan Manchester United Menajeri Alex Ferguson, bir kez daha gündemde. İngiltere Futbol Federasyonu, Sunderland maçını yöneten Alan Wiley'ye yönelik sert açıklamalar yapan Ferguson'dan savunma istedi.

http://media.ntvmsnbc.com/j/NTVMSNBC/Components/Spor%C3%96zel/061009-ferguson.widec.jpg

NTV Spor
Güncelleme: 11:05 TSİ 06 Ekim. 2009 Salı

İSTANBUL - Manchester United Menajeri Alex Ferguson, takımının puan kaybetmesiyle sonuçlanan hemen hemen her maçtan sonra, hakemler hakkında konuşmaktan çekinmiyor. Ancak Ferguson, 2-2 berabere sonuçlanan son Sunderland maçının ardından eleştirinin dozunu ayarlayamayınca, Futbol Federasyonu ile karşı karşıya geldi.
Ferguson, karşılaşmayı yöneten hakem Alan Wiley'nin fizik kondisyonunu sorguladı. Wiley'nin karşılaşmanın hızına yetişemediğini savunan deneyimli teknik adam, "Diğer ülkelerdeki hakemler, kasabın köpeği kadar güçlü. Wiley'nin ise bir sarı kartı çıkarması bile 30 saniye sürdü. Çünkü oyunun hızına yetişebilecek fizik gücü yoktu" ifadelerini kullandı.
Bu açıklama üzerine Futbol Federasyonu, Ferguson'dan yazılı bir savunma hazırlamasını istedi. Fizik dayanıklılık testlerinden geçemeyen hakemlerin Premier Lig'de maç yönetmesine izin verilmediğini hatırlatan Federasyon, Ferguson'dan hangi gerekçelerle hakemin performansını sorguladığını açıklamasını istedi.

ThersoN
07.Ekim.2009, 17:20
Birleşmiş Milletler Premier Ligi

LifeYourself
07.Ekim.2009, 19:28
Federasyona bir kutu sakız yollar olay hallalur:zuhaha

Trabzonspor
07.Ekim.2009, 23:04
En zengin İngiliz futbolcular

David Beckham, hâlâ açık farkla en çok kazanan İngiliz futbolcu...

07 Eki 2009 14:58:14

http://i.media.goal.com/g/56476_news.jpg

Goal.com
FourFourTwo dergisinin yayınladığı "En Zengin İngiliz Futbolcular" listesinde, David Beckham liderliği kimseye kaptırmadı.
Yıllık 135 milyon avro gelir elde eden Los Angeles Galaxy'nin orta saha oyuncusu, en yakın rakibi olan Owen'a büyük fark attı. Bu sezon başında Manchester United'a transfer olan Michael Owen, yılda 41 milyon avro kazanıyor.
İlk beşi zorlayan diğer isimler de Manchester United'dan: 40 milyon avro kazanan Wayne Rooney, 32,5 milyon avro gelir elde eden Rio Ferdinand ve 26 milyon avro kazanan Ryan Giggs.
En çok kazanan teknik adam 32,5 milyon avroluk geliriyle İngiltere'nin hocası Fabio Capello olurken, 29 milyon avro kazanan Ipswich Town hocası Roy Keane ikinci, 24 milyon avro kazanan Sir Alex Ferguson ise üçüncü sırada yer aldı.

ThersoN
07.Ekim.2009, 23:37
Roy Keane'nin o noktada olması ilginç, ha ipswich zengin kulüp gönülleri bilir..
Beckham'ın reklam sponsor vb. gelirleri çok fazla tutuyor, Owen'da yeni transfer oldugu için o parayı alıyor olmalı, yoksa ikisi de bu paraları kazancak işler yapmıyorlar zira bu aralar...Rooney,Rio ve Giggs aldıgı parayı sonuna dek hakediyor sanıyorum, Capello da iyi para alıyor ama akıbetini önümüzdeki yaz görücez.. Sir ise para konusuna pek takılmıyordur zaten..

GodfatheR
07.Ekim.2009, 23:46
Kaptan Chelsea'nin teklifini kabul edip gitseydi en çok kazanan İngiliz futbolcu olurdu :)

scar face
08.Ekim.2009, 00:50
Man City pazartesi akşamı Aston Villa ile 1-1 berabere kaldı.Oynanan futbolu beğenmedim sıkıcı bir maçtı

gerrrard
08.Ekim.2009, 00:54
Kaptan Chelsea'nin teklifini kabul edip gitseydi en çok kazanan İngiliz futbolcu olurdu :)

Hayır Osman yanlış biliyorsun. Dünya'nın en çok kazananı olacaktı. :)

ThersoN
10.Ekim.2009, 04:28
İngiliz futbolcu Wayne Rooney, yine polemik yaratacak bir açıklama yaptı. Rooney, "Portekiz'i Güney Afrika'da görmemek güzel olur" dedi.

http://media1.ntvmsnbc.com/j/NTVMSNBC/Components/Spor%C3%96zel/1lqt6pmo.widec.jpg

İngiliz milli futbolcu Wayne Rooney, Portekiz'i 2010 Dünya Kupası'nda görmek istemediğini söyledi.
İngiltere Premier Lig'in son şampiyonu Manchester United'da top koşturan Wayne Rooney, eski takım arkadaşı Cristiano Ronaldo ve takımı Portekiz'i gelecek yıl Güney Afrika Cumhuriyeti'nde düzenlenecek dünya kupasında görmek istemediğini belirterek, ''Portekiz'i orada görmemek gerçekten güzel olur. Çünkü onlar son iki turnuvada (2004 Avrupa Şampiyonası ve 2006 Dünya Kupası) bizi elemişlerdi'' dedi.
Rooney, İsviçre-Avusturya ortaklığında geçen yıl düzenlenen Avrupa Şampiyonası finallerine İngiltere gidemeyince, Cristiano Ronaldo'dan çok laf işşittiklerini belirtti.

Cristiano Ronaldo'nun Real Madrid'deki ilk maçlarını izlediğini ifade eden Rooney, ''Ronaldo futbolunu geliştirmişe benziyor. Daha paslı oynuyor. Cristiano kesinlikle en iyi oyuncu'' dedi.

NTVspor

GeNç KaRTaL
10.Ekim.2009, 14:03
Son 2 turnuvada Portekiz'e elenince doğal istememesi..:icon_smile:

sananes
10.Ekim.2009, 14:34
gitselerde sizi artık eleyemezler zaten

Fernando Gago
10.Ekim.2009, 20:18
Portekiz finallere gidemese de İngiltereyi çeyrek finalde eleyecek bir takım çıkar merak etmesin Rooney :)

Fernando Gago
13.Ekim.2009, 02:52
Başarılı hücum oyuncusu, Londra Kulübü'yle olan sözleşmesini 3 yıl uzattı.

Chelsea, Salomon Kalou'yla olan sözleşmesini bugün atılan imzalarla 2012'ye kadar uzattı.

Teknik direktör Carlo Ancelotti, 24 yaşındaki oyuncunun takımda kalacak olmasından duyduğu mutluluğu, kulübün resmi internet sitesine yaptığı açıklamada, "Salomon'un takımda kalacak olmasından dolayı çok mutluyum. Kendisi takımımızın önemli parçalarından. Her zaman motive durumda ve çok çalışıyor. Bu yüzden eminin ileride takımın değişmezleri arasına girecek" ifadelerinde bulundu.

Kalou, gelecek yıl yeni oyuncuları kadrosuna katması yasaklanan Chelsea'de, John Terry, Ashley Cole ve Didier Drogba'dan sonra takımla sözleşmesini uzatan dördüncü oyuncu oldu.

Golcü futbolcu, 93 defa ilk 11, 66 defa da sonradan oyuna girdiği Chelsea'de 31 gole imza attı.

RaSenGan
15.Ekim.2009, 19:59
Liverpool'a çifte şok!

Liverpool'un kaptanı Steven Gerard'ın sakatlığının beklenenden kötü olduğu söylendi. İngiliz The Daily Mirror gazetesinin haberine göre Liverpool Teknik Direktörü Rafael Benitez Gerard'ın sakatlığı olmasına rağmen geçtiğimiz cumartesi günü oynanan İngiltere-Ukrayna dünya kupası elemesi maçının kampına götürülmesine kızmış, buna karşın İngiltere milli takımı teknik direktörü Fabio Capello bunun oyuncunun kendi kararı olduğunu söylemişti.

Liverpool'a dün dönen kaptan Steven Gerard'ın tarama sonuçlarına göre kaslarında parçalanma görüldüğü ve tedavisinin en az 7 gün daha süreceği belirlendi. Bu gelişme üzerine Liverpool Teknik Direktörü Rafael Benitez'in hafta sonunda Sunderland karşılaşmasında Gerard'ın forma giyemeyecek olmasından dolayı gergin olduğu söyleniyor. Öte yandan Güney Amerika elemeleri maçından cuma günü dönecek olan Javier Mascherano ve Lucas Leiva'da hafta sonu oynanacak olan karşılaşmada forma giyemeyebilirler.

KYRGIAKOS 4 AY YOK!

Liverpool'un Yunan defans oyuncusu Sotiris Kyrgiakos Yunanistan Milli Takımının dünya kupası elemelerinde Luxembourg'a karşı oynadığı ve 2-1 kazandığı karşılaşmada sakatlık geçirdi.

30 yaşındaki defans oyuncusunun Luxembourg oyuncu ile çarpışması sonucu liflerinde zedelenme olduğu söylendi. Çarpışmadan sonra yere düşen Kyrgiakos ayağa kalkmaya çalışmış fakat sakatlığından dolayı kalkamamış ve sedye ile saha kenarına götürülmüştü.

Tecrübeli oyuncunun muhtemelen sahalardan en az 4 ay uzak kalacağı söyleniyor. Oyuncunun sakatlığı hakkındaki daha somut bir açıklamayı Liverpool'un sağlık ekibi perşembe günü yapacak.

15.10.2009
Kaynak : Sporx.com dış haberler

SAİT71
15.Ekim.2009, 21:00
Kyrgiakos için demiştik ama karşı çıkanlarda olmuştu verip verebileceği bu kadardır bu adamın. Bence artık zor forma bulur. Sözleşmesi feshedilmeli. Gerrard için fazla üzülmemek lazım 1 maç oynamayınca takım çökmemeli.

Fernando Gago
15.Ekim.2009, 21:19
Kyrgiakos normal şartlar altında olmasa da olur :)

sowkay
16.Ekim.2009, 04:56
Kyrgiakos için demiştik ama karşı çıkanlarda olmuştu verip verebileceği bu kadardır bu adamın. Bence artık zor forma bulur. Sözleşmesi feshedilmeli. Gerrard için fazla üzülmemek lazım 1 maç oynamayınca takım çökmemeli.

sözleşmesi feshmi edilmeli ?

Tamam oyuncu çok çok üstün yetenek değil 30 yaşında..Sakatlandı 4 ay yok ama sözleşmesinin fesh edilmesin üstelik sakatlandığı için fesh edilmesi çok büyük ayıp olur futbol için..

O oyuncu senin forman altında sakatlandı..takımı için mücadele ederken olması gereken bu değil bence..

Oyuncunun sakatlığını atlatabilmesi ve geri dönüp futbol yaşantısına devam etmesi gerekir.. Sonuçta futbol sakatlıklar herzaman vardır

sowkay
16.Ekim.2009, 04:57
Yılların hocası Sir Alex Ferguson 23 m avro 2 senelik manajer Roy Keane =) parayı sokağamı atıyor İpswich ? Yada sokaktanmı buluyor :D

sowkay
16.Ekim.2009, 05:15
ilk 11 de 11 maç sonradan 66 maç..

İyi topçu =) Benche lazım böyle oyuncular

SAİT71
16.Ekim.2009, 06:43
Formam altında sakatlandı tamam tazminatı verir gönderir. Fenerbahçe nasıl edu yu yolladı Liverpool da yollayabilir. Futbol bu olur bu tür olaylar bence normal birşey. 4 ay dile kolay :)

Sheriff
16.Ekim.2009, 15:51
Ortasahası boşalmış Liverpool'un hafta sonu işleri zor görünüyor..

gerrrard
16.Ekim.2009, 22:07
Ayrıca Torres'de yok bunuda belirtelim.

tarikko
17.Ekim.2009, 00:07
Manchester City, bir süredir Barcelona'ya gideceği konuşulan Brezilyalı oyuncusu Robinho'yu takımda tutmak istiyor.

City'nin, şampiyonluklar yaşamadan takımdaki hiç bir oyuncuyu bırakmak istemediği belirtiliyor.

Geçtiğimiz günlerde, Barça Robinho ile ilgilendiğini doğrulamış, Brezilyalı oyuncu da Barça'da oynamaktan keyif alacağını söylemişti.

Basında Robinho'nun ocak ayında İspanya'ya kiralık olarak geleceği, yazın da bir takasla bonservisinin alınacağı iddiaları yer alıyordu.

Tüm bu iddialardan sonra, City'nin içinden bir kaynağın, Manchester Evening News gazetesine yaptığı, "Robinho takımın ayrılmaz bir parçası. Kiralık olarak gitmesi ya da başka bir ihtimal söz konusu değil. Barcelona ya da başka bir kulüple kesinlikle görüşmedik" açıklamaları, City'nin oyuncusunu takımda tutma niyetinde olduğunu gösterdi.

Goal

Universal
17.Ekim.2009, 14:24
Chelsea Teknik Direktörü Carlo Ancelotti, John Terry'nin İngiltere'deki Maldini olduğunu belirtti.

Ancelotti, Terry'nin de tüm kalbi ve ruhuyla takımına bağlı olduğunu belirtip oyuncusunu Maldini'ye benzetti.

Aston Villa'yla oynanacak maçtan önce konuşan Ancelotti, "Onlar birbirlerine benziyorlar. Maldini son maçını oynadığında 40 yaşındaydı, Terry'de bunu yapabilir. Hiç bir fiziksel problemi yok. Önemli olan şey sahada olması. İyi bir fiziksel antrenman süreciyle oyuncular uzun süre oynayabilirler" dedi.

14 yıldır Chelsea'de olan 28 yaşındaki takım kaptanı Terry, imzaladığı yeni kontratla 2014'e kadar haftalık 160 bin pound alacak.

Kaynak: Goal TR

Universal
17.Ekim.2009, 14:26
Kendilerini iki kere satan Harry Redknapp'a bugün Fratton Park'ta oldukça sıcak bir karşılama yapılması bekleniyor.

Bugün Fratton Park'ı dolduracak olan 18 bin Portsmouth taraftarı eski menajerleri Harry Redknapp'a diş biliyor.

Daha önce Portsmouth'tan Southampton'a giden ve son olarak yine Portsmouth'tan Tottenham'a giden Redknapp doğal olarak taraftarın nefretini toplamayı başardı. Bugün oynanacak olan Portsmouth-Tottenham karşılaşmasında taraftarların Redknapp'a büyük tepki göstermesi bekleniyor.

Kaynak: Goal TR

Addolorato
18.Ekim.2009, 00:48
Liverpool - Sunderland maçı çok ilginçti Liverpool tribününden bir velet sahaya balon attı sonra gitti Sunderland'li oyuncu şut çekti top balona çarptı yön degiştirdi gol oldu :D

TuNdRaLoWeR
18.Ekim.2009, 03:13
Bence Terry yeni Maldini olamaz.Çünkü Terry ayrı Maldini ayrı efsanelerdir benim gözümde..

DenizlispoR
18.Ekim.2009, 03:37
Chelsea yandı :zuhaha.Lampard yeni Seedorf,Essien yeni Ambrossini,Cech yeni Dida derken Milan 2 oluşur :zuhaha.

MaliKaya
18.Ekim.2009, 03:49
Cok gereksiz bir aciklama.

Terry bugun 18 yasinda bir oyuncu degil. Kalitesini kanitlamis birisi. Bence bu aciklaa buyuk bir gaf.

nerazzuri
18.Ekim.2009, 04:27
Umarım sol bek oynatmaz ! =D

deniz.91
18.Ekim.2009, 13:22
Bu adamı nedense hiç beğenmiyorum çok eski kafalı

El Barto
18.Ekim.2009, 14:46
Golü Bent'e yazdılar ama balona ayıp oldu. :D

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
18.Ekim.2009, 17:32
Chelsea yandı :zuhaha.Lampard yeni Seedorf,Essien yeni Ambrossini,Cech yeni Dida derken Milan 2 oluşur :zuhaha.
Bu yorumun altına imzamı atarım,Süpersin Ozzy ! :D

ThersoN
18.Ekim.2009, 20:33
o gol yüzünden iddaam yattı yahu

GeNç KaRTaL
19.Ekim.2009, 02:39
O gol nasıl sayıldı yahu..

tarikko
19.Ekim.2009, 02:59
Nasil bir goldü o cidden :D

Çoğu kişi kural hatasi var diyor..Erman Toroğlu da golde kural hatası var demiş..

gerrrard
19.Ekim.2009, 03:08
ManU ya olsaydı eminim iptal edilirdi gol. Gerçi öyle birşey olmazdı tahminimce ManU atardı böyle bir gol.

Milyonda 1 ihtimalde gelir bizi bulur işte.

GodfatheR
19.Ekim.2009, 19:17
O goL nasıl sayılır inanılır gibi değil :S Ama milyonda bir olur o da bizi bulur :S

gerrrard
24.Ekim.2009, 23:52
Real'e mi gidiyor? İngiltere Premier Lig ekiplerinden Liverpool'da forma giyen Steven Gerrard'ın gelecek sezon İspanyol takımlarından Real Madrid'e transfer olacağı iddia edildi.

İtalyan ''Tuttosport'' gazetesinin İngiliz ''The Sun'' gazetesine dayandırdığı iddiaya göre, Real Madrid'de ikinci kez başkanlık serüvenine yelken açıp, ikinci ''Los Galacticos'' dönemini başlatan Florentino Perez, Liverpool'un yıldız oyuncusu Steven Gerrard için 30 milyon Sterlini (yaklaşık 33 milyon Avro) gözden çıkardı.

Real Madrid Başkanı Florentino Perez'in Gerrard'a olan ilgisinin bilindiği kaydedilen haberde, Gerrard'ın, Perez'in hayranlık duyduğu oyuncular arasında yer aldığının bilindiğini ve yaz transfer döneminde, transfer edilmesi gereken oyuncular listesinde başı çektiği öne sürüldü.

24.10.2009
Kaynak : AA

Bu Perez hayal dünyasında yaşıyor galiba. :D Geçen sene 80 milyon euro'yu gözden çıkarmıştı.

bugra 1905
25.Ekim.2009, 00:00
Niye Olmasın Alırlarmı Alırlar

gerrrard
25.Ekim.2009, 00:14
Perez Gerrard'ı almak istiyorsa Liverpool'u satın almalı.

Addolorato
25.Ekim.2009, 00:15
33 M € az kalmış sanki ama 60-70 gibi bir teklife Liverpool hayır demez bence. Klüp krizde çünkü.

gerrrard
25.Ekim.2009, 00:25
Mourinho: “Liverpool işi imkânsız”

Inter Teknik Direktörü Jose Mourinho, Liverpool’da görev almasının imkansız olduğunu ifade etti.

Inter Teknik Direktörü Jose Mourinho’nun Liverpool’dan teklif aldığına dair haberler Ada basınında yer alıyor.

Ligde ve Şampiyonlar Ligi’nde alınan kötü sonuçlar sonrası baskı altında olduğu bilinen Rafa Benitez’in, görevini kaybetme riskiyle karşı karşıya kaldığı iddia ediliyor.

İspanyol teknik adam görevini kaybetme endişesi yaşamadığını ifade ederken, kulübün sahiplerinden George Gillet’in Benitez’i desteklediği biliniyor.

Catania maçı öncesi düzenlediği basın toplantısında hakkında çıkan haberlerin yanlış olduğunu belirten Portekizli teknik adam, “Liverpool’un başına geçmem imkansız” dedi.

sakary Ali
25.Ekim.2009, 00:33
Aman L'pool Mourinhoyu falan istemesin bence.

Lionel Andres Messi
25.Ekim.2009, 14:27
50 milyon euro civarı bir teklif gelirse gerrardında gönlü varsa bu transfer olabilir.ama gerrard liverpool taraftarlarını satmaz bence.o yüzden olmaz bu transfer.

futbolu bırakmadan bir kere şampiyonluk göreceğini düşünüyorum gerrardın.

gerrrard
25.Ekim.2009, 14:45
Gerrard'ın Real'e gitmesinin tek avantajı olabilir. Dünya çapında kişisel bir ödülü yok Gerrard'ın. Bu birazda şansa bağlı aslında. 2005'de nerdeyse tek başına Şampiyonlar Ligi'ni alırken Ronaldinho vardı. Geride bıraktığımız senede toplam 26 gol atmıştı tüm resmi maçlarda. C.Ronaldo'yu falan ortasaha olmasına rağmen geçmişti ama şimdide Messi var işte.

Ayrıca bu gidişle Gerrard'ın EPL Şampiyonluğu göreceğini sanmıyorum. Lanetli kaptan. :)

gerrrard
25.Ekim.2009, 14:48
Bugün ManU'yu yenemezsek yine daha en baştan kopacaz ligden.

Lionel Andres Messi
25.Ekim.2009, 15:24
gerrard ve torres oynarsa liverpool bugün en az 2 gol atar ve galip gelir.

GodfatheR
25.Ekim.2009, 15:25
Ya tamam ya devam maçımız 2-1 kazanırız devam deriz düşüncesindeyim.

RaSenGan
25.Ekim.2009, 15:32
Liverpool'un durum baya kötü çökmüşler iyice :) ManU da yenerse 10.haftada havlu atacak duruma gelir Liverpool.Hiç iyi değil durumu.

footballer33
25.Ekim.2009, 16:28
Daha sezon başında söyledi ömür boyu Liverpoolluyum diye ve 2013'e kadar da sözleşme yeniledi. Ayrılacağını sanmam.

ozaniel
25.Ekim.2009, 16:45
Real'e gelmeyecek sayılı oyunculardan biri bence Gerrard.

Homer J.S
25.Ekim.2009, 19:25
Gerrard, Real Madrid'e gitsin futbol ruhuna olan tüm inancımı yitiririm.

Ki bugüne kadar olan bir çok şey benim futbol ruhuna olan inancımı sarstı.

E.Cartman
25.Ekim.2009, 19:46
Liverpool versede Gerrard'ın gideceğini pek sanmıyorum çünkü futbolu Liverpool'da bırakacağını başka takıma gitmeyeceğini defalarca söLedi...

Bildiğim kadarıyla Liverpool'da ekonomik kriz kurbanı yani biraz zorladalar ve Gerrard'da takımına maddi açıdan yararlı olmak için de gidebilir... :D

GeNç KaRTaL
25.Ekim.2009, 20:41
Harika bir transfer olur..

GeNç KaRTaL
25.Ekim.2009, 21:43
Anfield ayağa kalktı: 2-0
Müthiş maç Liverpool'un! İngiltere Premier Lig'de 10. haftanın en önemli maçında Liverpool evinde, Manchester United'ı 2-0 mağlup etti. Anfield Road'ta oynanan ve ilk yarısı golsüz eşitlikle sona eren karşılaşmada Liverpool'u galibiyete taşıyan goller 65. dakikada İspanyol yıldız Fernando Torres ve 90+6. dakikada David Ngog'tan geldi. Dört haftalık mağlubiyet serisine bu sonuçla son veren Liverpool, üst sıralara biraz yaklaşarak, Manchester ile arasındaki puan farkını da 4 puana indirdi. Manchester'da Vidic 89. dakikada, Liverpool'da da Macsherano 90+4. dakikada önce ikinci sarı kartı ardından da kırmızı kartı görerek oyun dışında kaldı.

Manchester United'ın 84. dakikada Valencia ile bir şutu üst direkte patladı.

Bu sonucun ardından Liverpool puanını 18'e yükseltirken, Manchester United 22 puanda kaldı. Manchester bu maçtan galibiyetle ayrılsaydı, liderlik koltuğunu 24 puanlı Chelsea'den alacaktı.

TORRES YIKILMADI...
Liverpool'un kötü gidişine dur diyen gol Torres'ten geldi. 65. dakikada gelişen atakta Benayoun'un müthiş pasıyla ceza sahası içine haraketlenen Torres topu kontrol etti, Rio Ferdinand'ın darbelerine rağmen ayakta kaldı ve sağ çaprazdan çok sert vurdu ve topu ağlarla buluşturdu. 1-0.

LİVERPOOL GALİBİYETE SUSAMIŞ...
Kaptan Gerrard'ın sakatlığı nedeniyle forma giymediği maça çok hızlı başlayan ve rakibini uzun süre sahasına mahkum eden Liverpool ilk yarıda arzuladığı golü bulamadı. Oyunu kendi yarı sahasında kabul eden Manchester United ise ilk yarım saatten sonra oyunda tempoyu düşürerek kontrolü eline almaya çalıştı. İkinci yarıya da hızlı başlayan Liverpool, Torres ile bulduğu golden sonra rahatladı. 90+6. dakikada gelen gol ise son noktayı koydu.

Kırmızı Şeytanlar ise kalesinde golü gördükten sonra savunmada riskleri de alarak hücuma çıktı. Alex Ferguson 74. dakikada Berbatov'un yerine Owen'ı sahaya sürdü. Owen oyuna girerken, Anfild tribünlerinden eski golcülerine ıslıklarla büyük protesto vardı.

BALON TEPKİSİ...
Geçtiğimiz hafta Sunderland'e balona çarpan topun yön değiştirmesiyle ağlarla buluşan golle, mağlup olan Liverpool'da, Anfield'ı dolduran taraftarlar bu olayı protesto etti. Maç öncesinde sahaya top şeklindeki balonları atan taraftarların ilginç tepkisi güzel görüntüler oluşturdu.

gerrrard
25.Ekim.2009, 22:04
Liverpool'un durum baya kötü çökmüşler iyice :) ManU da yenerse 10.haftada havlu atacak duruma gelir Liverpool.Hiç iyi değil durumu.

Çökmüş halimizle böyleysek ... :)

GodfatheR
25.Ekim.2009, 22:05
Öyle istedik öyle mücadele ettik ki galibiyeti sonuna kadar hakettik.

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
29.Ekim.2009, 14:44
Gençler işi biliyor

İngiltere Carling Cup'ta 4. turun en önemli mücadelesi Arsenal ile Liverpool arasındaydı. Lig Kupası'nda genç isimlere yer veren Arsenal, yedek ağırlıklı bir kadroyla sahaya çıkan Liverpool'u 2-1 yenerek tur atlayan ekip oldu.

Emirates'teki maça iki takım da önemli isimlerini dinlendirerek çıkarken, Arsenal 19. dakikada genç İspanyolu Fran Merida ile 1-0 öne geçti. Geleceğin önemli orta saha oyuncularından biri olarak gösterilen Merida'nın golünün ardından 26. dakikada Liverpool Arjantinli defans oyuncusu Insua ile skora dengeyi getirdi. İkinci yarının ilk dakikalarında genç yaşına rağmen sahanın en tecrübeli isimlerinden biri olan Bendtner mücadelenin skorunu belirledi: 2-1. Arsenal böylece adını çeyrek finale yazdırırken, Liverpool, ilk kupasına veda etmiş oldu.

(Ligtv.com.tr)

Corpus
29.Ekim.2009, 14:47
iki takımında ilk golleri müthişti. Ne yetenekler çıkartıyor adamlar...

Fernando Gago
29.Ekim.2009, 23:30
Bir gece kulübünde olay çıkararak bir kadını yaralayan Wigan Athletic'in golcüsü Marlon King için hapis kararı çıktı...

Wigan Athletic'in 29 yaşındaki golcüsü Marlon King, aylar süren davası sonucu cinsel taciz ve darptan suçlu bulunarak 18 ay hapse mahkum edildi.

Aralık ayında bir gece kulübünde eğlenen King, ilgi gösterdiği bir kadından karşılık alamayınca genç kadına cinsel tacizde bulunmuş ve daha sonra kadına yumruk atarak burnunu kırmıştı.

Marlon King, jüri karşısında yaptığı savunmalarda suçlamaları kabullenmeyerek, yanlış anlaşıldığını iddia etse de, görgü tanıklarının da ifadeleriyle golcü oyuncu cinsel taciz ve darptan suçlu bulunarak 18 aylık hapse mahkum edildi.

Wigan Athletic Başkanı Dave Whelan ise konuyla ilgili yaptığı açıklamada böyle bir oyuncuya kulüpte yer olmayacağını belirtirken, "Eminim ki verilen cezayı haketmiştir. Biz de kendi kuralarımız doğrultusunda O'na cezasını vereceğiz. King'e 14 gün içerisinde bir bildiri yollayacağız. 18 aylık hapis cezası olan bir oyuncu bizim kulübümüzde barınamaz, O'nu kovacağız" ifadelerini kullandı.

Fernando Gago
29.Ekim.2009, 23:31
Championship ekiplerinden Leicester City, Edgar Davids'e transferi düşünmesi için süre tanıdı.

Leicester City Başkanı Milan Mandaric, kulübe veteran yıldız Edgar Davids'i getirme hayâlini beklemeye aldıklarını itiraf etti.

2008 yılının Haziran ayında Ajax'tan ayrıldığından beri serbest olan 36 yaşındaki yıldızın menajerleri Leicester'ın teklifine bir türlü yanıt vermeyince; Mandaric, kendilerine hafta sonunda sona ermek üzere süre tanımıştı.

Lacivert beyazlı Championship ekibinin başkanı, Leicester Mercury'ye, "Transferin kaderi Davids'in ellerinde. 4-5 gündür cevap vermiyor olmaları üzücü" şeklinde konuştu.

Fernando Gago
29.Ekim.2009, 23:32
Inter'de bir türlü forma şansı bulamayan Portekizli futbolcunun, Premier Lig'e dönebileceği konuşuluyor.

Inter'e Porto'dan transfer olan yetenekli kanat oyuncusu Ricardo Quaresma, Jose Mourinho'nun kadrosunda kendisine yer bulmayı bir türlü başaramadı.

Goal.com İtalya'nın iddiasına göre, bu akşamki Palermo maçının kadrosuna da alnımayan Quaresma ile Everton başta olmak üzere birçok Premier Lig takımı ilgileniyor.

Geçen yıl ara transferde Chelsea'ye kiralanan Portekizli futbolcu, bu yıl da benzer bir şekilde Ada'ya geri dönebilir. Henüz iki kulüp de transfer söylentisini doğrulamasa da, transferde takas yönetimine gidilebileceği de öne sürülüyor.

Ahmet Göktaş
29.Ekim.2009, 23:51
Wigan öder parayı yatmaz hapis bence.

titates1
30.Ekim.2009, 00:10
"Eminim ki verilen cezayı haketmiştir. Biz de kendi kuralarımız doğrultusunda O'na cezasını vereceğiz. King'e 14 gün içerisinde bir bildiri yollayacağız. 18 aylık hapis cezası olan bir oyuncu bizim kulübümüzde barınamaz, O'nu kovacağız" ifadelerini kullandı .

Nocna Mora
30.Ekim.2009, 00:32
Futbol kariyeri biter herhal :)

mpaker66
30.Ekim.2009, 13:40
vallahi adamlar işi bilio neden böyle müthiş oyuncular çıkarıyolar ? işte böyle oynata oynata senin elinde genç yetenkler varsa sürecksin sahaya böyle maçlar da.Bucaspor maçına bile asa takımla mı çıkılır yha.Koy Aydın'ı Serdar Eylik'i Cem sultan'ı oynasın yahu.İşte böyle böyle de Türkiyede genç oyuncu denn bişi kalmıo :mad:

RaSenGan
01.Kasım.2009, 19:39
Çökmüş halimizle böyleysek ... :)

Çökmüşsünüz işte.Büyük maçlarda futbolcular gaza geliyo onların harici takım çökük hep.Size büyük maçları kazanmak yetiyosa bilemem.Fulham da 3'ledi bu hafta.(:

gerrrard
01.Kasım.2009, 20:11
Çökmüşsünüz işte.Büyük maçlarda futbolcular gaza geliyo onların harici takım çökük hep.Size büyük maçları kazanmak yetiyosa bilemem.Fulham da 3'ledi bu hafta.(:

Sende kabul ediyorsun işte bir silkinmemiz ManU'yu 2 lememize yol açıyor.

KaF KeF
01.Kasım.2009, 20:20
Kendi sahanda oynuyorsan bi zahmet kazanman lazım zaten o maçı..

gerrrard
01.Kasım.2009, 20:25
Kendi sahanda oynuyorsan bi zahmet kazanman lazım zaten o maçı..

Çökmemiş bir takımın kazanması lazım elbette.

KaF KeF
01.Kasım.2009, 20:28
ama ertesi haftada alt sıra takımında 3 yememen lazım tabii..

gerrrard
01.Kasım.2009, 20:41
ama ertesi haftada alt sıra takımında 3 yememen lazım tabii..

Maçı 9 kişide tamamlamaman lazım tabi.

KaF KeF
01.Kasım.2009, 20:43
Kırmızı kart görmemesi lazım derdim ama maksat konu uzamasın..:D

Oghuse
01.Kasım.2009, 20:48
Valla Fulham biraz daha hakeden takımdı çok tartışmanın manası yok, Liverpool istikrar sağlamış olsa zaten ligte bu durumda olmazdı ki dünyanın en üst düzey mücadele verilen liginde oynuyorsun ligde alt sıra takımlara yenilmek çok şaşırtıcı olmasa gerek..

gerrrard
01.Kasım.2009, 23:14
Ayrıca Fulham'ın evinde yenemediği takım yok.

GodfatheR
02.Kasım.2009, 23:50
Fulham'ı alt sıra takımı yaptınız ya bişey demiyorum artık. Adamlar bu sene Avrupa Liginde oynuyor.

Sheriff
03.Kasım.2009, 00:04
İsabet bir transfer olur gerçekleşirse..

Corpus
03.Kasım.2009, 00:10
Everton için gerçekten çok iyi transfer olur. Quaresma bu aralar pek popüler olmasada çok iyi topçu

Universal
03.Kasım.2009, 00:31
İspanyol teknik direktör Rafael Benitez'e göre başarılar kupalarla ölçülmemeli.

Liverpool menajeri Rafael Benitez, yaptığı açıklamada kupa kazanmak zorunda olmadığını geçen yıl sezonu ikinci bitirmelerinin büyük başarı olduğunu söyledi.

Son yedi maçında altı mağlubiyet alan Liverpool'da teknik direktör Rafael Benitez'e yapılan eleştirilerin dozu artmış durumda.

Sunday Mirror'a konuşan Benitez, "Kupa kazanmam gerektiğini söyleyenlere katılmıyorum. Her zaman söylediğim gibi burada kupalar için savaşan oyunculardan oluşan bir ekip kurmaya çalışıyorum. Geçtiğimiz sezon 86 puan aldık. Bazı insanlar bunu yeterli görmedi çünkü ikinci olduk" şeklinde konuştu.

2004 yılından beri takımı geliştirdiğini söyleyen Benitez, "Herkes için kupaların anlamı büyük. Ama önemli olan gelişimi görebilmek ve bunun kanıdı da bizim kupalar için mücadale ediyor olabilmemizdir" dedi

Beş yıldır Liverpool'da olduğunu söyleyenlere İspanyol menajer, beş yıl önceki durumla şu anı karşılaştırmalarını söylerken kulübün değerini arttırdığını ifade etti.

Kaynak: Goal

Universal
03.Kasım.2009, 00:33
Quaresma şuanki kulübüne yaptığı katkıdan daha çok Everton'a yapabilir. Çünkü; Quaresma'da bu tip seviyedeki kulüplerin oyuncusu oluğu düşünüyorum.

Fernando Gago
03.Kasım.2009, 19:38
Liverpool file bekçisi takımıyla olan sözleşmesini uzatmaktan mutluluk duyacağını ifade etti.

Liverpool menajeri Rafael Benitez geçtiğimiz hafta, kalecileri Pepe Reina ile sözleşme uzatmayı düşündüklerini belirtmişti.

2005 senesinde Villarreal'den Liverpool'a transfer olan ve geldiği günden beri takımın değişilmezleri arasına giren tecrübeli file bekçisi de, sözleşmesini uzatmaktan memnun olacağını dile getirdi.

Kulübün resmi internet sitesinden açıklamalar yapan 27 yaşındaki İspanyol kaleci, "Daha uzun yıllar Liverpool'a hizmet etmek istiyorum. Bu yüzden de kontratımı uzatmayı düşünüyorum. Sanıyorum ki kulüp de benimle aynı fikirde" diye konuştu.

Liverpool'da beşinci sezonu olduğunu söyleyen Reina, "Eşim ve çocuklarım burada mutlular. Benim de İngiltere'de çok arkadaşım var. Bu yüzden de burada uzun bir süre daha kalmak istiyoruz" dedi.

Özellikle Premier Lig şampiyonluğunu çok istediklerini belirten Reina, "Bir Liverpool oyuncusu olarak hep başarılı olmak istiyorsun. Bu sezon sonunda da birçok kupayı hedefliyoruz. Açıkçası Premier Lig şampiyonluğu yaşamayı gerçekten çok istiyorum" diye sözlerini sürdürdü.

Universal
04.Kasım.2009, 00:18
Transfere harcadığı büyük paralarla ve kadrosuna kattığı isimlerle çok konuşulan bir takım haline gelen Manchester City, şimdi de Robinho'yu Barcelona'ya satarak Ronaldinho'yu getirme peşinde.

Sport'un haberine göre, daha önce de Ronaldinho ile ilgilenen fakat bu transferi gerçekleştiremeyen İngiliz ekibinin, önce Milan'ın kapısını çalacağı ve Brezilyalı yıldızın transfer durumunu soracağı, olumlu bir cevap alınması halinde Barcelona'ya Robinho transferi için yeşil ışık yakılacağı belirtildi.

Hatırlanacağı üzere birkaç hafta önce de Robinho-Thierry Henry takası gündeme gelmişti. Manchester City'nin, bunun yanında Franck Ribery ve Yossi Benayoun ile de ilgilendiği biliniyor.

Transfere harcadığı büyük paralarla ve kadrosuna kattığı isimlerle çok konuşulan bir takım haline gelen Manchester City, şimdi de Robinho'yu Barcelona'ya satarak Ronaldinho'yu getirme peşinde.

Sport'un haberine göre, daha önce de Ronaldinho ile ilgilenen fakat bu transferi gerçekleştiremeyen İngiliz ekibinin, önce Milan'ın kapısını çalacağı ve Brezilyalı yıldızın transfer durumunu soracağı, olumlu bir cevap alınması halinde Barcelona'ya Robinho transferi için yeşil ışık yakılacağı belirtildi.

Hatırlanacağı üzere birkaç hafta önce de Robinho-Thierry Henry takası gündeme gelmişti. Manchester City'nin, bunun yanında Franck Ribery ve Yossi Benayoun ile de ilgilendiği biliniyor.

footballer33
04.Kasım.2009, 20:24
Robinho'yu neden satacaklar anlamadım. Ronaldinho Robiho'dan çok mu üstün bir futbolcu. Bu Man.City iyice şaşırdı valla. :)

Sheriff
05.Kasım.2009, 03:28
Kaçıncı Ronaldinho planı bu yahu :) Yeter artık alsınlarda bütün futbol dünyası kurtulsun, hem Ronaldinho İngilterede gerçekten iş yapar..

GeNç KaRTaL
05.Kasım.2009, 09:53
Milan bırakır bence Ronaldinho'yu.Ronaldinho gitsin birde şansını İngiltere'de denesin bakalım..

Universal
06.Kasım.2009, 01:25
Manchester United'ın golcü oyuncusu Wayne Rooney, Ryan Giggs'in yolundan gitmek istediğini ifade etti...

6 sezondur Manchester United forması giyen Wayne Rooney, tıpkı takım arkadaşı Ryan Giggs gibi uzun yıllar boyunca takımına hizmet vermek istediğini söyledi.

MUTV'ye konuşan yıldız futbolcu, "Her zaman söylediğim gibi; kariyerimi Manchester United'ta sonlandırmak istiyorum. Kendime Ryan Giggs'i örnek alıyorum. O hem kişiliğiyle, hem de profesyonelliğiyle saygı duyulması gereken bir isim. Kariyeri boyunca sayısız başarılara imza atmış bir yıldız" ifadelerini kullanarak takım arkadaşı Ryan Giggs'e olan hayranlığını dile getirdi.

Henüz 16 yaşındayken Everton formasıyla ilk maçına çıkan Wayne Rooney, o zamandan bu yana çok değiştiğini belirtirken, "Adeta başkalaşım geçirdim. 20-21 yaşlarımda İngiltere Milli Takımı'na seçilene kadar farklı dışarı çıkmaya alışmıştım ve daha farklı şeyler yapıyordum. O zamanlar daha toydum. Fakat şimdi anladım ki beni izleyen gençlere örnek olmak zorundayım. Bunun için de elimden geleni yapıyorum" şeklinde konuştu.

Sheriff
06.Kasım.2009, 02:09
Oyun tarzı pek benzemiyor Giggs'e, hatta ayakları bile tutmuyor biri solak biri sağlak :n: Kişiliğide ve profesyonelliğide Giggs'i uzaktan yakından andırmıyor. Belki Giggs kadar uzun süre takımda kalabilir, tek benzerlikte o olur artık aralarındaki. Sanırsam taraftarına sevimli görünmek için veya Giggs'e sevimli görünmek için böyle bir açıklama yapmış : )

gerrrard
06.Kasım.2009, 13:27
Anca örnek alırsın zaten.

DenizlispoR
06.Kasım.2009, 14:19
Anca örnek alırsın zaten.
Tamamen katılıyorum :).

Del Piero_10
06.Kasım.2009, 14:49
Chelsea'ye Gael Kakuta transferi nedeniyle verilen transfer yasağı, CAS tarafından askıya alındı.

SAİT71
06.Kasım.2009, 15:20
Bir süre sonra temelli kaldırılır. Yazık valla :)

Fernando Gago
06.Kasım.2009, 17:28
Uluslararası alanda da radikal kararlar almak zormuş demek

Fernando Gago
06.Kasım.2009, 17:28
Giggs'in kalitesine yakınlaşması bile mümkün değil ..

tarikko
06.Kasım.2009, 19:38
Gael Kakuta transferindeki usûlsüzlük nedeniyle iki transfer dönemi boyunca futbolcu transfer etmesi yasaklanan Chelsea'ye gün doğdu. Uluslararası Tahkim Mahkemesi (CAS), Chelsea'ye yönelik transfer yasağı kararının dondurulmasına hükmetti.

Edinilen bilgiye göre karar, Chelsea Kulübü'nün, söz konusu cezaya yönelik itirazının henüz sonuçlandırılmamış olmasına dayanıyor. Başka bir deyişle CAS, Chelsea tarafından yapılan itiraz sonuçlanana dek, Chelsea'nin transfer yapmasına izin verdi.

Eğer CAS, ilerleyen tarihlerde ele alacağı Chelsea itirazını, kulüp lehine sonuçlandırırsa, yasak tamamen kaldırılmış olacak. Ancak eğer Chelsea'yi haksız bulursa, bu durumda iki dönemli transfer yasağı kararı uygulanacak.

Bu da önümüzdeki Ocak ayında Chelsea'nin şimdilik transfer yapabileceği anlamına geliyor ki, olası cezanın onanması durumuna karşı, Chelsea'yi kış döneminde hareketli günler bekliyor...

Goal

ThersoN
06.Kasım.2009, 22:03
demekki villa talipleri arasında chelsea de olacak

ThersoN
06.Kasım.2009, 22:05
para bozdu futbolu - robinhoyu satıp ronaldinhoyu almanın pek mantıgı yok zira ronaldinhoyu almanın pek mantıgı yok artık..

ThersoN
06.Kasım.2009, 22:12
Benitez'e ayıp ediyorlar.. sanki hiç kupa almamış gibi muamele görüyor.. bence çok yanlış.. iyi bir takım yarattı.. dediği gibi takmın değerini baya yükseltti.. kupalı kupasız bir çok başarı kazandı.. Wenger de aynı şekilde.. benim de görüşüm budur.. kupa illa ki kıstas olmamalıdır.. Ferguson'a kupasız 4-5 sene dayanan manU taraftarı şimdi görüyor.. hatta şimdi değil uzun zamandır görüyor yararını..

footballer33
06.Kasım.2009, 22:52
Kalburüstü takımlara karşı bu tip kararları almak gerçekten zor. Hele Abramovich varsa işin içinde, bu tamamen imkansız. :)

Del Piero_10
08.Kasım.2009, 12:52
Bayern Münih'in yıldız futbolcusu Frank Ribery, kulübünün Şampiyonlar Ligi'nde gruptan çıkamaması durumunda Bayern ile yollarını ayıracak.

News of the World'un haberine göre, Frank Ribery transferi için Manchester City ile Bayern Münih arasında gizliden gizliye görüşmeler başladı.

Gök Mavililerin hocası Mark Hughes, Bayern'nin Bordeaux'ya kaybettiği maçta tribündeydi. Teknik adam, Alman takımının gruplardan çıkamaması durumunda, Ribery'yi ellerinde tutmanın mümkün olmadığını dile getirdi.

Taliplileri arasında Real Madrid, Barcelona, Manchester United, Juventus, Chelsea ve Liverpool'unda bulunduğu Fransız oyuncuyu Bayern inatla elinde tutmuştu.

Şimdilerde Manchester City'nin markajında olan yıldız oyuncuya, City'nin haftalık 200.000 euro teklif edeceği konuşuluyor.

TR.CaPTaiN
08.Kasım.2009, 19:16
TUNCAY'I DELİRTTİLER!

İngiltere Premier League'de 12. hafta karşılaşmasında Hull City'nin KC Stadyumu'nda konuğu Stoke City'di. Mücadele 2-1 Hull City üstünlüğü ile bitti, Stoke'da Tuncay Şanlı oyunda 7 dakika kaldı... 29'da Matthew Etherington ile öne geçen Stoke City'ye ev sahibi ekipte cevap 62'te takımın yetenekli Nijeryalı oyuncusu Seyi Olofinjana'dan geldi. 91'de tecrübeli golcü Jan Vennegoor of Hesselink Hull City'e 3 puanı getiren golü kaydetti.

Bu maçta Stoke City'de 89'da Abdoulaye Faye ikinci sarı karttan gördüğü kırmızı kartla oyun dışında kaldı. Bu sonuçla Hull City puanını 11 yaparak ligde 3. galibiyetini alırken, Stoke City 16 puanda kaldı.

81'DE GİRDİ, 87'DE ÇIKTI!

Karşılaşmada maçın önüne geçenler ise son 10 dakikada yaşandı. Stoke City çalıştırıcısı Tony Pulis'in bir puanı düşünerek yaptıkları oldukça ilginçti.
Pulis maçta da milli futbolcumuz Tuncay Şanlı'ya ilk 11'de görev vermedi. Tuncay 81. dakikada Ricardo Fuller'ın yerine oyuna dahil oldu. 87. dakikada ise yerini defans oyuncusu Andy Wilkinson'a bıraktı.

Hocası Tony Pulis Faye'nin 86'da gördüğü kırmızı kart sebebiyle bir taktik değişiklik yaptı ve Tuncay'ı yedi dakika sonra oyundan alarak 1-1'lik skoru korumayı düşündü.

Bu hareket karşısında ise Tuncay Şanlı'nın tepkisi büyüktü. Milli futbolcumuz kızgın bir şekilde söylenerek doğrudan soyunma odasına gitti ve Tuncay'ın kulübüyle olan sorunları bir bakıma tescillenmiş oldu.
Geride kalan 12 haftada Tuncay Şanlı henüz takımı Stoke adına herhangi bir lig maçında sahaya ilk 11'de çıkamadı.

HULL CITY: 12 Duke 03 Dawson 05 Gardner 15 Mendy 24 Zayatte 11 Hunt 21 Bullard 44 Olofinjana 07 Fagan (Boateng 90+2) 09 Altidore (Vennegoor of Hesselink 83) 14 Garcia (Barmby 52)
STOKE CITY: 29 Sorensen 04 Huth 17 Shawcross 22 Collins 25 Faye 06 Whelan 18 Whitehead 24 Delap 26 Etherington 09 Beattie (Kitson 61) 10 Fuller (Tuncay Şanlı 81) (Wilkinson 87)

Sporx

eXcitinG
08.Kasım.2009, 20:20
Tuncay Stoke ye giderek asrın hatasını yaptı zaten. Yakınmasına gerek yok. Kendi kendine etti.

ForsakeN
08.Kasım.2009, 20:24
Tuncay protestosunda haklıydı.Bu düzeyde bir oyuncuya bunu yapmak onu aşağılamaktır.Pulis geçen hafta da ilk11'de oynatacağını söyleyip oyunun sonlarına doğru sokmuştu Tuncay'ı.

El Barto
08.Kasım.2009, 20:25
Türk Milli Takımının ve Türkiye'nin en iyi futbolcularından biri deniyor bu Tuncay'a birde yahu.

Stoke City'de bile yedeklikten kurtulamayıp 81 de girdiği oyundan 88 de çıkıyor. Gerçi sebep kırmızı kart ama olsun önemli olan zaten oyundan çıkması değil giriş dakikası.

Yazık.

Fernando Gago
08.Kasım.2009, 20:27
Tuncay kendine çook yazık etti

MeMo
08.Kasım.2009, 20:40
Türk Milli Takımının ve Türkiye'nin en iyi futbolcularından biri deniyor bu Tuncay'a birde yahu.

Stoke City'de bile yedeklikten kurtulamayıp 81 de girdiği oyundan 88 de çıkıyor. Gerçi sebep kırmızı kart ama olsun önemli olan zaten oyundan çıkması değil giriş dakikası.

Yazık.

Bunda Tuncay'dan çok Stoke City'nin suçu var.Mesela C.Ronaldo bile TUncay için bizim dediklerimizi söylüyor.

Ama Tuncay bu takıma gelerek çok büyük yanlış yaptı.Avrupadan başka takım istemedi Avrupa aşkına Stoke City'yi seçti.Avrupa hayalinden vazgeçip bize geri dönebilirdi...

El Barto
08.Kasım.2009, 20:44
Stoke City'nin suçu neden olsun Memo? Adamların kontratlı futbolcusu mu? Evet. İSter oynatır ister oynatmaz. Burada tek suç var zamanında Stoke City'e evet diyen Tuncay ve ona çanak tutup helal olsun olum gelip Türkiye'de Fener'de oynayacağına İngiltere'de Stoke City'de oyna daha iyi diyen cenahındır.

MeMo
08.Kasım.2009, 20:54
Stoke City'nin suçu neden olsun Memo? Adamların kontratlı futbolcusu mu? Evet. İSter oynatır ister oynatmaz. Burada tek suç var zamanında Stoke City'e evet diyen Tuncay ve ona çanak tutup helal olsun olum gelip Türkiye'de Fener'de oynayacağına İngiltere'de Stoke City'de oyna daha iyi diyen cenahındır.

Zaten bende bunu diyorum az çok :) İster oynatır ister oynatmaz tabi de Tuncay'ın kalitesi belli bunu görmezden gelemeyiz.Ama Stoke City bunun farkında değil zaten farkında olsa ne olucak ki.Ben Tuncay'ın oynamamasında ki suç Stoke City'e ait diyorum.

Ama Tuncay buraya gelerek kendi seçimini yaptı ki Stoke City'de oynasa bile ne olacağı muamma.Avrupanın dandik takımlarında oynamayı marifet sanıyor Tuncay.Sanırım Ümit Özat ikna etmişti Tuncay'ı.

gerrrard
08.Kasım.2009, 23:12
Bunda Tuncay'dan çok Stoke City'nin suçu var.Mesela C.Ronaldo bile TUncay için bizim dediklerimizi söylüyor.

Ama Tuncay bu takıma gelerek çok büyük yanlış yaptı.Avrupadan başka takım istemedi Avrupa aşkına Stoke City'yi seçti.Avrupa hayalinden vazgeçip bize geri dönebilirdi...

Ronaldo'nun Tuncay ismini söylemesi Türk futbolcu olarak sadece onu bilmesi olabilir mi acaba?