View Full Version : İngiltere Premier Lig Geçmiş Sezonlar
Estranged
07.Mayıs.2010, 15:24
Barcelona'yı nasıl Messi'siz düşünemiyorsam,Liverpool'u da Gerrard'sız düşünüyorum.Yine belli olmaz tabii,ne adamlara gitmez dedik de gittiler :)
GeNç KaRTaL
07.Mayıs.2010, 15:32
Bu yaşta bu kadar sık kulüp değiştiren ve bir yerde kökleşmeyen futbolcuların gelebileceği yere gelemeyeceğine, potansiyelinin altında kalacağına inananlardanım... Robinyo, Anelka ve daha niceleri... Bir kulüpte en az 4-5 sezon kalmayı başarsalar ve sonra transferi düşünselerdi olabilecekleri yerin çok ötesinde olurlardı... Ben onun yerinde olsam önce gerçek bir Arsenal efsanesi olmaya bakar ve daha sonra barcelona'yı düşlerdim...
20 li yaşların başında olsa dediğinizde haklı olabilirsiniz belki ama Arshavin 30'una merdiven dayayacak bir iki seneye.
ThersoN
07.Mayıs.2010, 16:08
Bence pek anlamlı bi transfer değil
ThersoN
07.Mayıs.2010, 16:10
Gerrard bence gidecek.. ama nereye gideceğini pek tahmin edemiyorum, belki kalır ama Liverpool'daki değişime bağlı, takımın başına geçecek yeni isme bağlı kalıp kalmaması..
Ama giderse de Chelsea'ye gideceğini sanmıyorum..
ThersoN
07.Mayıs.2010, 16:11
Bence çok iyi bir isim ayrıca yeri de kesinlikle ARsenal
yaman76hakanFB
07.Mayıs.2010, 16:20
20 li yaşların başında olsa dediğinizde haklı olabilirsiniz belki ama Arshavin 30'una merdiven dayayacak bir iki seneye.
Vallahi ben onu Rus Milli takımının Avrupa şampiyonasında ortaya çıkan genç yıldızlarından birisi sanıyor ve Arsen Wenger'in genç yıldız adaylarıyla başarıyı hedefleme hamlelerinin bir parçası görüyordum... nedense aklımda hep öyle bir imaj oluşturmuş... 30'una merdiven dayadığını bilmiyordum...
Aşk-ı Şehir
07.Mayıs.2010, 16:24
Surat ifadesi en fazla 23 diyor haklısınız..:) Ancak Arshavin 29 Mayıs 1981 doğumlu. :)
Chelsea'de top koşturan Alman futbolcu Michael Ballack'ın gelecek sezon Manchester City veya Westham'a transfer olabileceği iddia edildi.
http://media.ntvmsnbc.com/j/NTVMSNBC/Components/Spor%C3%96zel/bal_lack.widec.jpg
NTV Spor ve Ajanslar
Güncelleme: 13:25 TSİ 07 Mayıs. 2010 Cuma
ANKARA - Premier Lig ekiplerinden Chelsea'de top koşturan Alman futbolcu Michael Ballack'ın gelecek sezon Manchester City veya Westham'a transfer olabileceği iddia edildi.
İngiliz basınında yer alan haberlerde, 33 yaşındaki Ballack'ın, Chelsea'de son sezonunu geçirme ihtimalinin güçlü olduğu, ancak futbol kariyerini Premier Lig'de sürdürmek istediği ileri sürüldü.
Haberlerde, Ballack'ın, Chelsea ile tekrar masaya oturmaya sıcak baktığı, ancak kulübün bu konuda herhangi bir adım atmadığı ifade edildi. Ballack, geleceğiyle ilgili açıklamasında, kulüp yetkilileriyle geleceğini görüşeceklerini, kararın kendisine bağlı olmadığını kaydetti. Alman futbolcu, ''Niyetim Premier Lig'de kalmak'' diye konuştu.
Daha önceki haberlerde, Bayern Münih'in eski kaptanı olan Ballack'ın, eski takımının şampiyonluk yolundaki en büyük rakibi Schalke'ye transfer olabileceği iddia edilmişti.
Premier Lig'de şampiyonluk yarışından kopan Manchester City, gelecek sezon Şampiyonlar Ligi'ne katılma şansını da yitirdi. Buna karşın kulüp başkanı Haldun El Mübarek, menajer Roberto Mancini’nin yıllarca takımın başında kalacağını söyledi.
http://media3.ntvmsnbc.com/j/NTVMSNBC/Components/Spor%C3%96zel/mancini_kulube_.widec.jpg
NTV Spor
Güncelleme: 15:17 TSİ 07 Mayıs. 2010 Cuma
Manchester City, Tottenham'a 1-0 yenilince, Premier Lig’de ilk 4'e kalma şansını yitirdi. Dördüncülüğü, dolayısıyla Şampiyonlar Ligi'ne katılma fırsatını Tottenham'a kaptırdı. Bu yüzden menajer Roberto Mancini'nin görevine son verileceğini düşünenler oldu. Ancak kulüp yönetimi böyle düşünenleri haksız çıkardı.
Başkan Haldun El Mübarek, “Roberto daha uzun yıllar bizim adımıza harika işler yapacak” diyerek, İtalyan çalıştırıcıya destek verdi. El Mübarek, “Roberto bizim menajerimiz. Sezon ortasında gelip takımı düzene sokarak mükemmel bir iş çıkardı. Ben çok mutluyum. Kulüp sahibi Şeyh Mansur da, Mancini’nin takımı düzene sokma tarzından memnun” diye konuştu.
Kulüp başkanı, 10’uncu sıradan 5’inciliğe yükselmenin büyük bir başarı olduğunu, Mancini’nin sadece takımı hazırlamak için zamana ihtiyaç duyduğunu söyledi. El Mübarek, “Mağlup olduğumuz bir geceye ya da bir sezonun tamamına odaklanabiliriz. Ben sezonun tamamına odaklanmayı tercih ederim” ifadelerini kullandı.
El Barto
07.Mayıs.2010, 16:28
Herkes Avrupa şampiyonasında Rusya ile adını duyduğu için genç sanıyor Arshavin'i. Adamın suratta müsayit buna. :p
Genç Arshavin. :D
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
07.Mayıs.2010, 17:07
Cidden doğum tarihini bilmeyen,Arshavin'in suratına bakarak çok genç sanar. :D
GeNç KaRTaL
07.Mayıs.2010, 17:07
Valla ben de yaşını öğrendiğimde baya şaşırmıştım.Şaşırılmayacak gibi değil.
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
07.Mayıs.2010, 17:09
İstikrar için önemli bir hamle...:)
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
07.Mayıs.2010, 17:09
keşke WestHam'a gitse...Ne güzel olur ya :)
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
07.Mayıs.2010, 17:10
Tam aranan santrafor tipi Arsenal için...İyi iş çıkardı Wenger,Başarılı olacaktır Chamakh.
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
07.Mayıs.2010, 17:12
Barcelona'yı nasıl Messi'siz düşünemiyorsam,Liverpool'u da Gerrard'sız düşünemiyorum.Yine belli olmaz tabii,ne adamlara gitmez dedik de gittiler :)
Aynen öyle...Bence de Gerrard gitmeyecek ama giderse de harika bir iş başarmış olur Real.:)
Bordo61Mavi
08.Mayıs.2010, 05:44
Torres ve Gerrard satilsin 100 milyon sterlin diyelim :)
Alsinlar 20 milyondan 5 oyuncu kendileride mutlu olsun taraftarlarida
Bordo61Mavi
08.Mayıs.2010, 05:46
Campbelli bile geri aldiysa Wenger Henry yi hic bekletmez
GodfatheR
08.Mayıs.2010, 13:54
Bir daha Gerrard yok şuraya gidecek yok buraya gidecek konularına mesaj yazmayı düşünmüyorum artık. Gerrard kalacak ve futbolu Anfield çimlerinde bırakacak.
SAİT71
08.Mayıs.2010, 14:01
Gerard gitmez ama Liverpool satabilir..
nekop
08.Mayıs.2010, 14:27
Pardon Serhatcım ama elinde ne varki başarılı olsun?
Le Tallec,Pongolle,El Zhar. Hiç birinide zerre topçu değildi. Altyapıda başka oyuncumu vardı Liverpool'da. Sihirli değnekte yok bu adamın elinde.
Serkan öyle birşey diyorsun ki gören adam takımın başında 1 yıl kaldı gitti sanacak..Bu adam 5 yıldır takımın başında bu süre içinde altyapıda bir düzenleme yapamıyorsa oradan Liverpool'a bir futbolcu çıkartamıyorsa bence başarısızdır.Ayrıca elinde ne vardı dediğin kadro ilk geldiği yıl ŞL'ni aldı daha sonrada finale kaldı.Kadro her yıl biraz daha güçsüzleşti Benitez ve onun ispanyol oyuncu sevdası yüzünden..
Lim10
09.Mayıs.2010, 02:52
İngiltere Premier Lig'de 2009-2010 sezonunun şampiyonu belli oluyor. İki maç kimin mutlu sona ulaşacağını belirleyecek.
http://www.yukleresim.com/images/egq50wa8v93tduzvr.gif
Ligin son haftasına 83 puanla lider giren Chelsea, sahasında hiçbir iddiası bulunmayan 15. sıradaki Wigan Athletic'i ağırlayacak. ''Maviler'', Stamford Bridge Stadı'ndaki karşılaşmayı kazanmaları halinde şampiyonluğunu ilan edecek. Rus işadamı Roman Abramovich'in sahibi olduğu Chelsea, daha önce 1954-55, 2004-05 ve 2005-06 yıllarında şampiyonluk sevinci yaşamıştı.Lider Chelsea'yi 1 puan geriden takip eden Manchester United ise sahasında milli futbolcu Tuncay Şanlı'nın da formasını giydiği Stoke City ile karşı karşıya gelecek. Bu maçtan galibiyetle ayrılmak zorunda olan ''Kırmızı Şeytanlar'', Chelsea'nin yenilmesini bekleyecek.
Geçen sezonun şampiyonu Manchester United, Liverpool ile birlikte 18'er kez şampiyon olarak ligde en fazla bu sevinci yaşayan iki takımdan biri.
Chelsea'nin yenilmesi, Manchester United'ın ise berabere kalması halinde iki takımın puanları eşitlenecek. Bu durumda genel gol averajı daha iyi olan Chelsea, şampiyonluğunu ilan edecek.
Üst üste aldığı kötü sonuçların ardından şampiyonluk yarışından kopan Arsenal'in ligdeki 3'üncülüğü de garanti değil. 72 puanla 3. sırada yer alan Arsenal, UEFA Avrupa Ligi'nde finale çıkarak büyük bir başarı elde eden Fulham karşısında puan kaybetmesi halinde kendisini 2 puan geriden takip eden Tottenham Hotspur'a geçilebilir.
Tottenham Hotspur, hafta içinde deplasmanda Manchester City'yi 1-0 yenerek lig 4'üncülüğünü ve Şampiyonlar Ligi'ne gitmeyi garantilemişti.
Ligi 3. olarak bitiren takım Şampiyonlar Ligi'ne direkt katılma hakkı elde ederken, puan cetvelinde 4. sırada yer alan ekip, eleme maçı oynamak zorunda kalacak.
5, 6 ve 7. sırada bulunan Manchester City, Aston Villa ve Liverpool, gelecek sezon UEFA Avrupa Ligi'nde mücadele etmeyi garantiledi.
Ligin son 3 sırasında yer alarak küme düşen Hull City, Burnley ve Portsmouth ise gelecek sezon Championship'te mücadele edecek.
GOL KRALLIĞINDA BÜYÜK HEYECAN
Ligdeki son maçlar öncesinde gol krallığı yarışında da büyük heyecan yaşanıyor.
İngiltere Futbol Yazarları Birliği (FWA) ve Profesyonel Futbolcular Birliği (PFA) tarafından ''Yılın Futbolcusu'' seçilen Manchester Unitedlı Wayne Rooney ile Chelseali Didier Drogba'nın 26'şar golü bulunuyor.
Bu futbolcuları 24 golle Darren Bent (Sunderland), 23 golle Carlos Tevez (Manchester City), 21 golle Frank Lampard (Chelsea) izliyor.
Maçların programı şöyle:
Arsenal-Fulham
Aston Villa-Blackburn Rovers
Bolton Wanderers-Birmingham City
Burnley-Tottenham Hotspur
Chelsea-Wigan Athletic
Everton-Portsmouth
Hull City-Liverpool
Manchester United-Stoke City
West Ham United-Manchester City
Wolverhampton Wanderers-Sunderland
Chelsea'nin evinde Wigana kaybetme olasılığı nedir?:)Bence Chelsea şampiyonluğunu ilan etti bile.İş resmiyete dökmeye kaldı.Bu sene Premier League'de beni en çok şaşırtan Liverpool'un kötü performansı oldu.En çok hoşuma giden de Tottenham'ın göz dolduran performansı.Harry Redknapp bu işi biliyor.Çok değerli ve tecrübeli bi teknik adam benim görüşüm.
Rooney bir ara sakatlanmasa gol krallığında daha önde olurdu gibime geliyor.Geçen sene Tottenham'da isteneni vermeyen Darren Bent'de müthiş bi patlama yaptı.Charlton ve Ipswich kariyerlerinide düşünecek olursak bence bundaki en büyük sorunu Tottenham kendinde aramalı.Ah ManU, evinde Chelsea'ya kaybetmeyecekti şimdi şampiyonluğu garantilemişti bile:)
yunusgs
09.Mayıs.2010, 10:07
Gönlüm Chelsea'den yana ve büyük ihtimalle de şampiyon olacaklar.
uAburak89
09.Mayıs.2010, 10:11
Maalesef Chelsea...
KaPaLı
09.Mayıs.2010, 10:34
Chelsea kupayı kucakladı. Bugünde kaldıracaklar kupayı..
Tottenham'ın bu kadar başarılı olmasını normal karşılıyorum ben. Yıllardır transfere çok para döküyolar. Manchester City diyoruz biz ama Tottenham'ın aldığı adamlarda öyle ucuz oyuncular değil.
yunusgs
09.Mayıs.2010, 10:43
Chelsea kupayı kucakladı. Bugünde kaldıracaklar kupayı..
Tottenham'ın bu kadar başarılı olmasını normal karşılıyorum ben. Yıllardır transfere çok para döküyolar. Manchester City diyoruz biz ama Tottenham'ın aldığı adamlarda öyle ucuz oyuncular değil.
Doğru.Adamlar Hırvat Milli Takımının 2 parlayan yıldızı Modric ve Corluka'yı aldılar.Gomes harika bir kaleci,Defoe mükemmel bir santrafor.King gibi harika bir kaptanları var ve Lennon da tam bir hız canavarı.
Fernando Gago
09.Mayıs.2010, 12:12
Chelsea farklı bir skorla Alır şampiyonluğu ..
Trabzonspor
09.Mayıs.2010, 12:22
Chelsea alır kupayı.Onlarda buradan bırakmazlar herhalde şampiyonluğu.
mpaker66
09.Mayıs.2010, 12:33
malesef chelsea
mpaker66
09.Mayıs.2010, 12:34
iyi oyuncu bencede van persieninde sakatlığı geçmiş bakalm seneye ne yapcklar
mpaker66
09.Mayıs.2010, 12:35
obertan karika ötesi bişey iyi çok iyi olur bence agüero yu almalılar
nerazzuri
09.Mayıs.2010, 12:51
Sırp bir oyuncuları daha var Reserve takımda. Kanat oyuncusu yanılmıyorsam, o da muıhteşem bir oyuncu.
vuque
09.Mayıs.2010, 12:53
Sırp bir oyuncuları daha var Reserve takımda. Kanat oyuncusu yanılmıyorsam, o da muıhteşem bir oyuncu.
Zoran Tosic?
KaPaLı
09.Mayıs.2010, 13:02
Zoran Tosic. Köln'de kiralık o adam Seko
uAburak89
09.Mayıs.2010, 13:02
Tosic ayrılmadı mı takımdan ?
Revolution
09.Mayıs.2010, 13:17
Henry Arsenal'e döner kanımca ancak Chamakh transferinden sonra Henry Arsenal'de de yedek kalır.. Galatasaray veya Fenerbahçe'ye gelirse hiç şaşırmam :D
E.Cartman
09.Mayıs.2010, 13:24
Henry Fener'de, Bojan GS'de söyliyim :n::n: Barca sol kanadı iyice güçlendirdi Pedro zaten çoştu acaba Arshavin mi Pedro mu yedek kalacak yoksa sistem mi değişecek...
Henry Fener'de, Bojan GS'de söyliyim :n::n: Barca sol kanadı iyice güçlendirdi Pedro zaten çoştu acaba Arshavin mi Pedro mu yedek kalacak yoksa sistem mi değişecek...
O Sistem değişir mi yahu bu saatten sonra. :D
nerazzuri
09.Mayıs.2010, 13:54
Zoran Tosic. Köln'de kiralık o adam Seko
Evet Zoran Tosic. Kiralık ise sezon sonu dönüyor heralde. Mutlaka bu değişimde kendine yer bulacaktır bana göre.
Lim10
09.Mayıs.2010, 16:12
Adam Ljajic var birde, o da Sırp 18 yaşında ve bildiğim kadarıyla Partizan'da kirada.Hiç izlemedim ama Fm profiline bakarsak gelecek vaad eden bir oyuncu.
KaPaLı
09.Mayıs.2010, 16:32
Samet, Fiorentina aldı Llajic'i devre arasında.
http://transfermarkt.co.uk/en/adem-ljajic/profil/spieler_69374.html
GeorgeWeah
09.Mayıs.2010, 16:37
Bence çok doğru bir karar. Keşke bizim kulülerimiz de böyle yapılanmalara girse. Ardaya, Tuncaya verilen şanslar bütün Türk gençlerimize verilse. Belli olmaz belki biz de bir gün bunları yapabiliriz Türk futbolunda..
yaman76hakanFB
09.Mayıs.2010, 18:13
Birazdan belli olacak... İpler Chelsea'nın elinde... Chelsea olursa bu saatten sonra kimse şaşırmaz; ama Unıted bugün bir şekilde ipi göğüslerse Ada'da kıyamet kopar... Gerçekten inanılmaz bir sürpriz olur... sadece 5 dakika sonra maçlar başlıyor...
yaman76hakanFB
09.Mayıs.2010, 18:30
Anelka daha maçın başında nefis bir golle Chelsea'yi 1-0 öne geçirdi...
nerazzuri
09.Mayıs.2010, 18:32
Bu golle sanırım Chelsea şampiyonluğunu ilan etti.
Ancelotti büyük iş başardı.
GeorgeWeah
09.Mayıs.2010, 18:39
Chelsea şampiyon olacak. Manu da seneye olur artık :)
yaman76hakanFB
09.Mayıs.2010, 18:51
Lampard düşürüldü... Penaltı...
yaman76hakanFB
09.Mayıs.2010, 18:52
2-0
Lampard...
yaman76hakanFB
09.Mayıs.2010, 18:53
M.Unıted'da attı... 1-0
BaFraLı
09.Mayıs.2010, 18:55
Chealsea'yi bu saatten sonra kimse tutamaz. Wigan hem 10 kişi hem 2*0 yeniliyo :D.
yaman76hakanFB
09.Mayıs.2010, 19:00
Unıted'da ikiledi... 2-0
Fernando Gago
09.Mayıs.2010, 19:15
Mavilerin şampiyonluğunu kutlayalım o zaman :)
KaF KeF
09.Mayıs.2010, 19:19
Drogba çocuk gibi ya.Penaltıyı atmadı diye resmen küstü.:D
yaman76hakanFB
09.Mayıs.2010, 19:38
Biraz internete takıldım... Chelsea dörtlemiş... Açtım; Anelka'nın golünü gösteriyordu...
Şimdi 100 golün peşindeler... Ve Drogba için uğraşacaklar...
Fernando Gago
09.Mayıs.2010, 19:41
Fabregas'ın Barcelona'ya transfer olma ihtimaline karşılık Arsenal'in de Toure'yi kadrosuna katmak istediği dedikodularını oyuncunun menajeri de doğruladı.
Barcelona'nın orta saha oyuncusu Yaya Toure, menajerinin açıklamasına göre Arsenal ile anlaştı.
Fildişi Sahilli milli oyuncu'nun menajeri Dimitri Seluk, Arsene Wenger ile birlikte çalışmak isteyen Toure'nin Emirates Stadı'nda oynamaktan mutlu olacağını açıklayarak, "Yaya Barcelonada mutlu, sadece büyük bir takıma ve byük bir proje için gidebilir. Ancak İngiliz ekibi çok prestijli, ayrıca Wenger de Yaya'yı çok iyi tanıyor, bu yüzden Arsenal'de çok başarılı olacaktır." dedi.
Katalan devi, Arsenalli Fabregas ile ilgilendiğini saklamazken, Wenger'de Toure'yi alarak İspanyol oyuncunun eksikliğini kapatmak istiyor.
goal.com
yaman76hakanFB
09.Mayıs.2010, 19:46
Drogba nihayet golünü attı: 5-0
Asisti penaltıyı kullanmasına izin vermeyen Lampard yaptı... Lampard penaltıyı kendi kullandı... Çünkü galibiyet garanti değildi ve yıllar önce Alex'in yaptığı hatayı yapmadı Lampard ve Drogba'nın yeni bir Keezman vakası oluşturmasına izin vermedi...
yaman76hakanFB
09.Mayıs.2010, 19:47
Drogba nihayet bir penaltı kullanacak şimdi...
yaman76hakanFB
09.Mayıs.2010, 19:48
6-0
Drogba'nın penaltısı direğe çarpıp girdi...
tarikko
09.Mayıs.2010, 19:54
Tebrikler Chelsea'ye..Hakettikleri bir sampiyonlugu aldilar..
KaF KeF
09.Mayıs.2010, 20:00
7 oldu.Drogba Hatrick..
KaF KeF
09.Mayıs.2010, 20:10
90'da 8-0 oldu.A.Cole.
Universal
09.Mayıs.2010, 20:13
Chelsea az önce Wigan'a 8 gol atarak şampiyonluğunu kazandı.
Universal
09.Mayıs.2010, 20:13
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?p=1716873#post1716873
Trabzonspor
09.Mayıs.2010, 20:23
Belliydi böyle bir skor olacağı akşam babamla kaç atar tartışması yapıyorduk:D
Hakettiler başardılar ve mutluluğu tattılar.Ben isterdim ki Şampiyonlar ligindede başarılı sonuçlar alıp finale yürüsünler ama Chelsea yıllardır bunu başaramadı.
BaFraLı
09.Mayıs.2010, 20:28
Wigan'da bu sene sanırım 2. kez 8 tane yedi :D
Fearless Coward
09.Mayıs.2010, 21:07
Hayırlı olsun Chelsea'ye zaten sezon başından belliydi böyle olacağı Ronaldo ve Tevez gidince Man.U Rooney ile anca Lig Kupası'nı alabildi..Onada şükretmeliler şampiyonluk yarışındada iyi dayandılar son haftaya kadar ama Chelsea işte bu 8 atıyor 9 atıyor :n:
World Hollow o1
10.Mayıs.2010, 11:32
Çok güzel maçtı..
Drogba'nın Gol kralı olmasına sevindim gerçekden ilk yarı yüzünden düşen bin parçaydı ikinci yarı 3 gol atınca kendine geldii.. :p
Tebrikler Chelsea.
Flawless Victory
10.Mayıs.2010, 11:46
Vay be 8 ha. :) Chelsea'ye tebrikler o zaman.
Fernando Gago
10.Mayıs.2010, 11:50
Drogba da 29 golle almış krallığı ..
ThersoN
10.Mayıs.2010, 16:44
hakederek aldılar kanımca, aslında Chelsea'yi şampiyon yapmak zor değil herhalde..
ThersoN
10.Mayıs.2010, 16:45
Fabregas = Toure + Para olabilir
Fernando Gago
11.Mayıs.2010, 01:28
CSKA Moskova'nın başarılı file bekçisi Igor Akinfeev'e Arsenal'in de talip olduğu iddia edildi.
Sport.co.uk'da yer alan haberde, Manchester United'ın istediği CSKA Moskova'nın Rus file bekçisi Igor Akinfeev'i Arsenal'in de yakın takibe aldığı belirtildi.
Arsenal Menajeri Arsene Wenger, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamalarda Fabianski ve Almunia'nın performanslarının yetersiz olduğunu dile getirerek, yeni bir kaleci alabileceğinin sinyallerini vermişti.
CSKA Moskova kalesini ilk olarak henüz 17 yaşındayken korumaya başlayan başarılı kaleci, o günden bu yana takımının hem UEFA Kupası'nda, hem de Şampiyonlar Ligi'nde oynadığı karşılaşmalarda görev aldı.
40 kez Rusya Milli Takım formasını giyen Igor Akinfeev, geleceğin en iyi kalecileri arasında gösteriliyor.
nekop
11.Mayıs.2010, 01:31
Artık alsınlar şu adamı.. Euro 2008'de hayran kaldım kendisine çok iyi bir kaleci.
Lim10
11.Mayıs.2010, 02:44
Hemen her takımımıza alabildiğimiz kaliteli bir kaleciyi daha kaybedeceğiz desenize.ManU'nu almasını isterim.
Trabzonspor
11.Mayıs.2010, 02:48
Aacaksa Arsenal alsın bence.Ama gerçekten fm'de bir kaleci kaybedecekk herkez:D
Del Piero_10
11.Mayıs.2010, 10:52
İngiltere'de, ne kadar harcadığını önemsemeyen Manchester City dışındaki her takım, yaptığı transferlerden maksimum fayda sağlamak istiyor. Bu sezon Premier Lig'e gelen ve kimi teknik adamları, 'transfer dahisi' yapan 10 oyuncuyu seçtik.
Darren Bent (Sunderland)
Premier Lig'de gol krallığı tablosuna baktığımız zaman, şampiyonluk kovalayan takımların oyuncularının dışında bir isme rastlıyoruz. Sezon başında 12 milyon avro karşılığında Darren Bent'i Tottenham'dan transfer eden Sunderland, golcü oyuncudan fazlasıyla yararlandı. Attığı gollerle Sunderland'e rahat bir sezon geçiren Bent, Wayne Rooney ve Didier Drogba'nın arkasından üçüncü sırada yer aldı.
Joe Hart (Birmingham)
Genelde bir alt ligden gelen takımlar için üst ligdeki ilk sene zorlu geçer. Ancak Joe Hart gibi bir kalecisi olan Birmingham, Premier Lig'deki ilk sezonunda pek de zorluk çekmedi. Manchester City'de Shay Given'in yedeği olmaktan sıkılan ve sezon başında Birmingham'a transfer olan başarılı file bekçisinin, 2014 Dünya Kupası'nda İngiltere Milli Takımı'nın kalesini koruması bekleniyor.
Roger Johnson ve Scott Dann (Birmingham)
Daha birkaç sene öncesine kadar alt liglerde forma giyen iki savunma oyuncusunu alıp Premier Lig'de oynatırsanız ne olur? Bu sorunun çoğu zaman cevabı 'hüsran' olabilir ancak durum Birmingham'da hiç de böyle olmadı. Bu ikiliyle çok sağlam bir savunma hattı kuran Birmingham, 12 maç üste üste yenilmeyerek önemli bir rekora imza attılar. Wycombe ve Cardiff formaları giyen Johnson, Birmingham'a 5.5 milyon avroya mâl olurken; Wallsal'dan gelen Dann için ise 3.9 milyon avro ödenmişti.
Adam Johnson (Manchester City)
Transferde harcadığı paraları pek de önemsemeyen Manchester City'nin en ucuza aldığı oyunculardan biri olan Johnson, mavi beyazlı kulübün en faydalı isimlerinden biri olarak dikkat çekti. Önümüzdeki Dünya Kupası'nda İngiltere ile Güney Afrika'da olması ihtimal dahilinde olan Johnson, ara transfer döneminde 7 milyon avro karşılığında Middlesbrough'dan transfer edilmişti.
Kevin Doyle (Wolves)
7.5 milyon avroya alınan Doyle, bu sezonu 7 golle kapattı. Ancak sezon boyunca durmadan çalışan ve bitmek bilmeyen enerjisiyle Wolverhampton'a güç veren İrlandalı golcü, teknik direktör Mick McCarthy'yi fazlasıyla tatmin etti.
Sotirios Kyrgiakos (Liverpool)
Rafa Benitez ve Liverpool için bu sezonun pek de iyi geçtiği söylenemez ancak daha da kötüsü olabilirdi. Zaman zaman takımda kendine yer bulan Yunan stoper Kyrgiakos, sezon başında 2.2 milyon avro karşılığında transfer edilmişti.
Damien Duff (Fulham)
Yetenekli futbolcu Damien Duff, Newcastle ve Chelsea tecrübelerinden sonra Fulham'a geldi. sağ kanatta gösterdiği performansla teknik direktörü Roy Hodgson'un yüzünü kara çıkartmayan İrlandalı yıldız, takımının UEFA Avrupa Ligi'nde gösterdiği başarıda da büyük pay sahibi oldu.
Niko Kranjcar (Tottenham)
Tottenham, Peter Crouch ve Jermain Defoe için Portsmouth'a tomarla para vermişti. Ancak transferin son gününde yaptıkları 2.7 milyon avroluk Niko Kranjcar transferi, belki de Harry Redknapp'ın bu kadar az bir rakama yapabileceği en mantıklı işti. Her iki kanatta da başarıyla görev yapan Hırvat futbolcu, sakatlığı nedeniyle takımının ligdeki son dört maçında forma giyememiş olsa da, Tottenham'ın ligi dördüncü bitirmesinde önemli rol oynadı.
Sol Campbell (Arsenal)
Transfer dönemindeki suskunluğu nedeniyle Cimri lâkabı takılan Arsene Wenger, böyle olmadığını kanıtlamak için Thomas Vermaelen'e 11 milyon avro vermişti. Ancak önemli hamleyi ara transferde, eski futbolcusu Sol Campbell'ı yeniden kadrosuna katarak yaptı. Notts County'den yeni ayrılan 35 yaşındaki tecrübeli savunma oyuncusu, tecrübesiyle Arsenal defansının zor anlarında iş başındaydı.
Ilan (West Ham)
West Ham acaba Brezilyalı golcüsü olmadan Sunderland ve Everton karşısında ne yapacaktı? Ara transferde teknik direktör Gianfranco Zola, Benni McCarthy ve Mido ile birlikte onu transfer ettiğinde Ilan, kimsenin adını duymadığı bir isimdi. St Etienne'de 107 maçta 26 gol kaydeden Brezilyalı, West Ham'da da 10 maçta 4 gol atarak Zola'nın güvenini boşa çıkartmadı.
Lim10
11.Mayıs.2010, 14:43
West Ham Kulübü teknik direktör Gianfranco Zola'nın görevine son verdi.
http://www.yukleresim.com/images/gudcto4hmv838hflfyct.jpg
Kulüpten yapılan açıklamada, takımın, iki gün önce sona eren futbol sezonunda başarısız sonuçlar alması ve küme düşmekten zar zor kurtulması üzerine alınan karar uyarınca, 43 yaşındaki Zola'nın görevine son verildiği bildirildi.
Zola, takımının başarılı sonuçlar alamamasına rağmen, West Ham taraftarlarının sevgilisi haline gelmişti.
Elindeki kadronun kesinlikle karşılığı bir futbol oynamıyordu West Ham ve bence çoktan gönderilmeliydi Zola.Şimdi hazır West Ham menajerliği boşa çıkmışken, Wolfsburg'la anlaştığı iddia edilen McCleran'in neden İngiltere'ye gelmediğini bir kez daha anlamakta güçlük çekiyorum.
semih99999
11.Mayıs.2010, 14:53
valla en sevindirici haber oldu bugün :D
Lim10
11.Mayıs.2010, 15:08
Yeni bir stada taşınmak isteyen Liverpool ve Everton’a, ilginç bir öneri geldi. Bir konsorsiyum, iki kulübe yapışık birer stat inşa etme teklifi getirdi.
http://www.yukleresim.com/images/lmo9865zvg217qdhfntr.jpghttp://www.yukleresim.com/images/opabwytu8izshdbakah.jpg
Liverpool ve Everton, uzun yıllardır kullandıkları statlarından ayrılmak istiyor. Tarihi niteliğe sahip Anfield Road ve Goodison Park, artık her iki takımın da ihtiyaçlarını karşılamıyor. Hem Liverpool hem de Everton, kendi statlarını inşa etmek istiyor. Ancak şehir merkezinden uzaklaşmak istemeyen iki kulüp de yer sorunu yaşıyor. Bu duruma çözüm üretmeyi amaçlayan bir konsorsiyum, Liverpool ve Everton'a, birbirine yapışık 2 stat inşa etmelerini önerdi.
’Siyam stadı’ adı verilen projeye göre, Stanyel Park bölgesindeki boş araziye, Liverpool için 60 bin, Everton için ise 50 bin koltuk kapasiteli, birbirine yapışık 2 stat inşa edilecek. Böylece hem kulüplerin kendilerine ait statları olacak hem de yer sorunu ortadan kalkacak.
Konsorsiyumun başkanı, projenin kabul görmesi halinde, kulüplerine 180 ila 220 milyon sterlin kâr edeceklerini savunuyor. 2013 yılının sonuna kadar bitirilmesi planlanan proje kapsamında, 300 yatak kapasiteli bir otel ve devasa bir alışveriş merkezi de bulunuyor. Bununla birlikte, hem Liverpool hem de Everton'ın projeye ilk tepkileri olumsuz oldu. İki kulüp de, yeni stat inşaatı için bir süre daha araştırma yapmak istediklerini açıkladı.
Yok artık LeBron:)Bunlar galiba dünyadaki holigan potansiyeli en yüksek olan taraftarın İngiliz taraftarlar olduğunun farkında dağil hala.Kan gövdeyi götürür yahu:o
di canio
11.Mayıs.2010, 15:23
Aynı güne maç koyulmaz zaten öyle bir durumda. Kan gövdeyi götürmez yani :)
Lim10
11.Mayıs.2010, 15:59
Bence çok iyimser düşünüyorsun.Aynı güne maç koyulması gerekmiyor.Taraftarlar maç saatlerinde stada ışınlanmıyacaklar:)Maçın öncesi ve sonrası var.Alış-veriş merkezi yapılacak diyor.Bir grup diğer taraftar gurubundan birisini denk getirdiği an olacakları tahmin etmek gayet basit ki İngiliz taraftarlar tahrik etmeye ve kavga etmeye çok müsait oldukları için bu kaçınılmaz bir durum olur.Sen düşünebiliyormusun Şükrü Saraçoğlu ve Ali Sami Yen'in yapışık olduklarını?Böyle bi teklif gelse ve senin bu konuda yetkin olsa "Aynı güne maç koyulmaz zaten" deyip bu işe onay verirmiydin?
di canio
11.Mayıs.2010, 16:04
Zaten bu takımlar aynı şehrin takımı ve gün içinde defalarca karşılaşan rakip takım taraftarları oluyordur. İlk defa aynı şehirde bulunmyacak bu taraftarlar. Bahsettiğin olaylar herhangi bir Liverpool iç saha veya Everton iç saha maçında da olabilir. Olay çıkması için stadın yapışık olması bir etken değildir bence. Sonuçta taraftarlar zamanlarını stadlarda geçirmiyor.
di canio
11.Mayıs.2010, 16:07
Sonuçta taraftarlar zamanlarını stadlarda geçirmiyor.
'Sonuçta taraftarlar tüm zamanlarını stadlarda veya stad çevrelerinde geçirmiyor.' olacaktı.
Del Piero_10
11.Mayıs.2010, 16:54
İtalyan basını Juventus kalecisi Buffon'un İngiltere'ye gitmeyi düşündüğünü iddia etti.
Sky Sport 24'ün haberine göre Gianluigi Buffon, 9 yıldır forma giydiği Juventus'tan ayrılıp Premier Lig ekiplerinden Arsenal'e gidebilir.
İtalyan eldiven, lig sonunda Şampiyonlar Ligi'ne katılma hakkı elde edemeyen ve küme düşen Atalanta'dan dahi daha fazla gol yemiş olan Juventus'taki geleceğini tartıyor. Buffon, iki hafta önce Torino ekibinde kalmak istediğini belirtmiş ancak kulüp de isterse İngiltere'ye gitmeyi düşünebileceğini de eklemişti.
İngiltere Premier Ligi'nden birçok talibi bulunan Juventus kalecisiyle Manchester United, Manchester City ve Arsenal'in ilgilendiği konuşuluyor. United, Edwin van der Sar'a alternatif ararken; Man. City, transfere ayırdığı büyük bütçeyle kendine şans yaratmaya çalışacak. Bu iki kulübe göre daha avantajlı durumda olan ve ciddi bir kaleci ihtiyacı bulunan Arsenal, Buffon'un tecrübesinden faydalanabilir.
vuque
11.Mayıs.2010, 17:06
Arsenal'e Gerçekten Yakışır...
Buffon Ada'ya Mı Gidiyor Konusunda Daha Kimse Sözünü Etmezken Yazmıştım Keşke Arsenal'de İzlesek Diye...
Sanırım İstediğim Olacak :D
Juventus'u da Severim Ama Arsenal Sevgim Daha Ağır Basıyor...
Hem Buffon'u Premier Lig'de İzleyip Gerçekten Dünya'nın En İyisi Olup Olmadığına Karar Verme Şansımız Olur...
GeorgeWeah
11.Mayıs.2010, 18:13
Buffon da açıkladı zaten. Juventustan İngiltereden teklif gelmesi halinde ayrılacağını..
Lim10
12.Mayıs.2010, 07:04
Chelsea'den Modriç'e dev teklif!
http://www.yukleresim.com/images/k1a31z5e3yg208kbkhv7.jpg
Premier League ekiplerinden Chelsea'nin, Hırvat oyuncu Luka Modriç için Tottenham'a 20 milyon sterlin teklif edeceği ileri sürüldü.
Daily Star gazetesi, Chelsea teknik direktörü Carlo Ancelotti'nin gelecek sezon için orta sahaya takviye arayışında olduğunu ve aday listesinin ilk sırasında Modriç'in bulunduğunu yazdı.Gazete, Modriç ile Manchester United'ın da ilgilendiğini, ancak Londra'da kalmak isteyen futbolcunun, Chelsea'ye daha sıcak bakabileceğini kaydetti.
1 hafta önce aynı haber Manu için yapıldı.Bence Modriç Chelsea'ya giderse hem kendi, hem Chelsea yanlış yapmış olur.Manu'da yeri belli, ama Chelsea'de Lampard, Essien, Ballack, Obi Mikel, Joe Cole diye gidiyor.
Fernando Gago
12.Mayıs.2010, 11:04
West Ham United yöneticilerinin, Portsmouth Menajeri Avram Grant'ı takımın başına getirmek istedikleri iddia edildi.
The Mirror'da yer alan haberde West Ham United Kulübü sahipleri David Gold ve David Sullivan'ın, Portsmouth Menajeri Avram Grant'ın kulübün içinde bulunduğu zor şartlara rağmen takımı toparlamasından oldukça etkilendikleri belirtildi.
Chelsea'nin eski çalıştırıcısı, Portsmouth'un içinde bulunduğu mali krize rağmen takımı FA Kupası'nda finale taşımıştı.
Haberde Gold ve Sullivan'ın salı günü görevine son verdikleri Gianfranco Zola'nın yerine deneyimli teknik adam Avram Grant'ı takımın başında görmek istedikleri belirtildi.
Bu sezon küme düşmekten son anda kurtulan West Ham United da Gold ve Sullivan'ın kulübü satın aldıktan önce mali problemler yaşıyordu.
KaPaLı
12.Mayıs.2010, 11:10
Şu adamda ne anlıyolar ilginç.
A.FaruK
12.Mayıs.2010, 11:13
Şu adamda ne anlıyolar ilginç.
Vallaha yaa :)
Bordo61Mavi
12.Mayıs.2010, 12:25
Chelsea futbolcularinin onu sevmemesine ragmen Mourinho gibi istatistik cizdi adam
Bence basarili olabilir, West Ham da kaliteli futbolcular var
KaPaLı
12.Mayıs.2010, 12:52
Eee öylede usta adam kadroyu hiç bozmadıki. Zaten kurulmuş bir çark vardı. Ancelotti'de aynı taktikle devam ediyo bu sene. Mourinho çarkı kurdu takımdan ayrıldı. Sonra gelenler hep aynı çarkı devam ettirdiler. 5-6 oyuncu değişikliği olursa o zaman görürüz Manager yeteneklerini..
Bordo61Mavi
13.Mayıs.2010, 05:09
Ama bakiyorsunda Scolari basarisiz oldu :) Tabi Mourinho sistemi kurmus gitmisti ama hic bi futbolcu bu adami sevmiyordu ama adamin istatisliklerine baktimi Mourinho nunki ile kiyaslanabiliyordu.
Yani West Hami Zoladan iyi yonetecegi kesin onu demek istiyorum, kotude bi adam degil bitmis bi Portsmouth takimini Tottenhami eleyip finale cikardi, ki Tottenham su son 1 ayda cok canlar yakti. Man city, Arsenal ...
Fernando Gago
13.Mayıs.2010, 11:32
Chelsea’nin tecrübeli golcüsü Didier Drogba, Liverpool’dan ayrılması beklenen Fernando Torres’in kendilerine faydalı olacağına inanıyor.
Wigan maçında attığı 3 golle bu sezon 29 gole ulaşan Chelsea’nin başarılı golcüsü Didier Drogba, gol krallığı yarışında en yakın rakibi Wayne Rooney’yi geride bırakarak zirveye oturdu.
Fransız takım arkadaşı Nicolas Anelka’yla bu sezon toplamda rakip filelere 51 gol gönderen Fildişi Sahilli oyuncu, Ada basınında yer alan Fernando Torres haberine olumlu tepki verdi.
İspanyol golcünün gelmesi halinde takıma çok faydalı olacağına inandığını belirten Drogba, The Mirror’a yaptığı açıklamada, “Torres haberlerini duydum. Onunla oynamak keyifli olur. Kadronun güçlendirilmesi başarıyı da beraberinde getirecektir” dedi.
Liverpool’un geçirdiği kötü sezon sonrası ayrılmayı düşünen 26 yaşındaki golcünün yüksek maliyeti transfer önündeki en büyük engel.
Ilhan
13.Mayıs.2010, 11:36
Torres hangi takıma giderse gitsin başarılı olacaktır, Chelsea'ye güç katar.
Trabzonspor
13.Mayıs.2010, 11:38
Anelka Droghba ve Torres kim oynayacak 11'de
KaPaLı
13.Mayıs.2010, 11:52
Drogba - Torres yapar başkan yav ne olcak :D Torres'i alsınlarda.
GeNç KaRTaL
13.Mayıs.2010, 15:55
Drogba başka bir oyuncu için daha böyle bir açıklamada bulunmuştu sanki.Torres ile kim oynamak istemez.
Fearless Coward
13.Mayıs.2010, 16:05
Bence asıl Drogba ile kim oynamak istemez :n: :n: şaka bir yana Torres - Drogba çok manyak ikili olurlar ama ben Torres'in İtalya veya İspanya'ya gitmesinden yanayım
Revolution
13.Mayıs.2010, 16:48
Torres Liverpool'dan ayrılırsa yine bir İngiliz takımına gideceğini sanmıyorum ama Drogba'yla çok iyi ikili olurlar cidden..
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
13.Mayıs.2010, 20:18
Muhteşem bi ikili olur cidden Drogba-Torres...
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
13.Mayıs.2010, 20:20
Süper transfer :D
Gerçekten ne anlıyorlar şu Grant'tan anlamam...
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
13.Mayıs.2010, 20:21
İyi transfer olur Nodric,her ne kadar Chelsea orta sahasında tonla adam olsa da...
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
13.Mayıs.2010, 20:22
Juventus'ta kalmasından yanayım kesinlikle...
Ama eğer Premier League'e gidecekse de Kesinlikle Arsenal'e gitmeli Buffon,City'e değil. :)
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
13.Mayıs.2010, 20:23
İyi oldu,çok kötü bir sezon geçirmişti Zola,Teknik adam değişikliği şarttı West Ham'a...Ama Avram Grant'ı aldılar o ayrı mesele :D
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
13.Mayıs.2010, 20:25
hem Chelsea şampiyonluğu,hem Drogba gol krallığını sonuna kadar hakettiler,tebrikler...:)
Lim10
14.Mayıs.2010, 06:28
Tottenham-Liverpool takasa giriyor
http://i1005.hizliresim.com/2010/5/14/876.jpg
Premier Lig ekiplerinden Tottenham Hotspur'un Liverpool'un İsrailli yıldızı Yossi Benayoun'u transfer etme çabaları devam ediyor.Benayoun'u kadrosuna katmak için Liverpool'un kapısını çalan; ancak başarılı olamayan Tottenham bu kez ara transfer döneminden farklı bir teklifle geldi.
Londra ekibi, transfer maliyetini düşürmek amacıyla Rus forvet Roman Pavlyuchenko'yu takasta kullanma amacında.Liverpool ise Yossi Benayoun artı 3 milyon Euro karşılığında Rus futbolcuyu transfer etmek istiyor. İsrailli yıldıza Aston Villa, Sevilla, Roma, Dinamo Moskova gibi takımlar da talip.
Fernando Torres'in Chelsea ile olan transfer spekülasyonlarının gün geçtikçe ciddiyet kazanması, Liverpool'u yeni bir forvet arayışına sokabilir. Roman Pavlyuchenko bu alternatiflerden birisi olsa da, Tottenham'ın Devler Ligi'ne gidebilme şansı Rus futbolcununLiverpool'a gitme şansını zora sokuyor.
Lim10
14.Mayıs.2010, 06:37
"M.City ile anlaştı!"
http://i1005.hizliresim.com/2010/5/14/890.jpg
İngiltere Premier Lig'de sezonu ilk dört içinde tamamlayamayan ve Devler Ligi vizesini kaçıran Manchester City, transfer döneminde adını yine çok konuşturacak gibi gözüküyor.
The Times'ta yer alan habere göre Manchester City, Serie A ekiplerinden Napoli'nin genç orta saha oyuncusu Marek Hamsik ile anlaştı.Güney Afrika'da düzenlenecek 2010 Dünya Kupası'nda Slovakya'nın Milli Takım kadrosunda da yer alan 22 yaşındaki yıldız futbolcu, Napoli ile yeni mukavaleye yanaşmıyor.
Bu sezon Serie A'da 36 maçta 12 gol atan genç oyuncunun Dünya Kupası sonrasında Ada'ya transfer olacağı da haberde yer aldı.
City menajeri Roberto Mancini'nin Hamsik dışında Mario Balotelli'yi de transfer listesine aldığı ve 19 yaşındaki genç futbolcuyu da kadrosuna katmak istediği ifade edildi.
City'den akıllı hamleler...
Since-1907
14.Mayıs.2010, 08:13
İyi oyuncu.Başarılı olacağını düşünüyorum.
sakary Ali
14.Mayıs.2010, 11:15
City klasik FM transferi..gerçektede yapsın bari.
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
16.Mayıs.2010, 10:49
CHELSEA'NİN ALTIN SEZONU
Ada'da sezonun takımı Chelsea oldu. Premier Lig'de 103 gol atarak rekor kırıp şampiyonluğu elde eden Maviler, Federasyon Kupası finalinde de Portsmouth'u 1-0 mağlup ederek 2009-10 sezonunu duble yaparak kapattı.
Geçen hafta şampiyonluğu elde eden Chelsea, İngiltere'de sezonu duble yaparak kapatan 6. takım olmak için Wembley'de Portsmouth karşısındaydı. Maddi sorunlar nedeniyle 9 puanı silinen ve puan durumunun en alt basamağında kalarak lige veda eden Portsmouth ise kabus gibi bir sezonu kupayla kapatma şansını sonuna kadar kullamak için sahadaydı.
DİREKLER GEÇİT VERMEDİ
Chelsea'nin kontrolünde geçmesi beklenen mücadelenin ilk yarısı beklendiği gibi başladı ama Maviler, bir türlü direği geçemedi. İlk 45 dakikada Londra ekibinin 5 topu direkten döndü. Böylece iki takım da gol bulamadan devre arasına 0-0 beraberlikle girildi. İlk yarının en dikkat çeken pozisyonu ise Ballack'ın sakatlanması oldu. Boateng'in müdahalesiyle ciddi bir şekilde sakatlanan Alman yıldız oyuna devam edemedi. Dünya Kupası'nda yer alıp almayacağı ilerleyen günlerde belli olacak.
BOATENG TAKIMINI YIKTI
İkinci yarıya etkili bir şekilde başlayan ise Portsmouth oldu. Ballack'ın yokluğunda rakibinin organize olamamasını iyi değerlendiren Pompeys, 56. dakikada sürpriz bir şekilde penaltı kazandı, topun başına geçen Boateng, çok kötü bir vuruşla takımının hayallerini yıkan isim oldu.
DROGBA AFFETMEDİ
Bu dramatik anın iki dakika sonrasında Drogba, muhteşem geçen sezonu harik bir serbest vuruşla taçlandırdı ve Maviler'i öne geçirdi. Kalan bölümde çok net iki fırsatı harcayan Portsmouth beraberlik şansını da kendi elleriyle kullanamamış oldu. 87. dakikada penaltı kaçırma sırası ise Lampard'a geldi. Kendisini yarattığı pozisyonda takımına penaltı kazandıran İngiliz futbolcu, topu auta gönderdi ve farkı ikiye çıkarma şansını kullanamadı.
TARİHİ DUBLE
Mücadele 1-0 Chelsea'nin üstünlüğüyle sona erinci Chelsea, üstüste 2. kez kupanın sahibi oldu. Tarihinin ilk dublesini yapan Chelsea, 6. kez FA Cup'ta mutlu sona ulaştı. Chelsea İngiliz futbolundaki 10. dubleye imza atarken, bu onuru yaşayan 6. ekip oldu. Bu alanda ManU ve Arsenal 3'er kezle zirvede yer alıyor.
(Ligtv.com.tr)
nerazzuri
16.Mayıs.2010, 11:37
Açıkcası, televizyonun karşısına oturduğumda bu kadar zevkli maç olacağını hiç tahmin etmemiştim ama son zamanlarda izlediğim en zevkli karşılaşmaydı :)
O kalede 5 topun direkten dönmesi, golün bile direkten içeri girmesi, Boateng'in Ballack'ı sakatlaması ve sonrasında Ballack'ın ahının tutması Boateng'in penaltıyı kaçırması.
Her anlamda güzel bir maçtı gerçekten.
Addolorato
16.Mayıs.2010, 14:51
Sanki bir senaryo yazılmıştı dün ve futbolcular o senaryoyu sahnelendirdiler.
Trabzonspor
16.Mayıs.2010, 14:55
Şampiyonlar ligindede iyi birşeyler bekliyordum Chelsea'dan ama erken elendiler.
Trabzonspor
16.Mayıs.2010, 15:53
Man. City, Torres ve Gerrard için kesenin ağzını açtı
Mavi beyazlı kulübün, Liverpool'a, iki yıldızı için Emmanuel Adebayor ve Stephen Ireland'ı da içeren toplam 94 milyon avroluk bir paket sunması bekleniyor
http://u.goal.com/91300/91349_news.jpg
News of the World'ün haberine göre, Manchester City, gelecek sezon Şampiyonlar Ligi'nde mücadele etme hakkını elde edememesine rağmen, zirveyi yarışına girmek için Fernando Torres ile Steven Gerrard'ı kadrosuna katmakta kararlı.
35 milyon avro değer biçilen Emmanuel Adebayor'un kulüpte mutsuz olduğu bilinirken, 12 milyon avroluk Stephen Ireland da geçen sezon Manchester City'de Yılın Oyuncusu seçilmesine rağmen, bu yıl gözden düştü. Mavi beyazlı ekip, bu iki oyuncunun yanı sıra, Liverpool'a 47 milyon avro civarı nakit para teklif edeceği iddia ediliyor.
Chelsea'nin de ilgilendiği Fernando Torres'in Şampiyonlar Ligi'nde mücadele etmeyen bir takımda oynayıp oynamayacağı bilinmezken, finansal sorunlar yaşayan Liverpool'un bu transferden gelebilecek paraya sıcak bakacağı tahmin ediliyor.
KaPaLı
16.Mayıs.2010, 16:22
Müthiş maç oldu yahu dünkü. Uzun süre sonra maç izlemenin zevkine vardım.
yaman76hakanFB
16.Mayıs.2010, 16:25
Dün maçı izleyemedim malesef... Aynı saatte Fenerbahçe Ülker Banvit maçı vardı...
Çok topu direkten dönmüş Chelsea'nin... Hele birisi o kadar komikti ki...
Dökülen kamyon yükü para... Ve ilk defa double yapıyor, çifte kupa zaferi yaşıyorlar...
Abramoviç övünebilir...
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
16.Mayıs.2010, 16:33
Adebayor+Ireland+47 MN Pound hiçte fena bir teklif değil ama ben hala Gerrard'ın gitmeyeceği kanaatindeyim.
RaSenGan
16.Mayıs.2010, 16:38
O paraya gerek yok aslında.O iki oyuncu yeterli :)
KanaKe
16.Mayıs.2010, 17:20
liverpool böyle bir teklifi kabul etmeli.
HooijDonk07
16.Mayıs.2010, 17:27
Gerrard'ı Mourinho da istiyor eğer R.Madride giderse Mourinho alır Madrid.
GodfatheR
16.Mayıs.2010, 19:31
Ben olsam hemen verirdim ama Gerrard pakete dahil olmaz :p
Fernando Gago
16.Mayıs.2010, 19:33
Gerrard ne olursa olsun gönderilmemeli ki Gerrard'ın böyle bir isteği olduğunu sanmıyorum.
mpaker66
16.Mayıs.2010, 20:06
garip :D torres adebayor ve tevez wawwww
nerazzuri
17.Mayıs.2010, 14:51
News of the World'un haberine göre, Chelsea'nın Rus patronu Roman Abramovich (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Fwww.internetspor.c om%2Ftag%2FRoman%2520Abramovich) bu sezonu çifte kupayla kapatan takıma yıldız bir oyuncu hediye etmeye hazırlanıyor.
Abramovich, Carlo Ancelotti (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Fwww.internetspor.c om%2Ftag%2FCarlo%2520Ancelotti)'yi eski öğrencisi Kaka (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Fwww.internetspor.c om%2Ftag%2FKaka)'yla buluşturmaya niyetli.
Şampiyonlar Ligi ve La Liga'da hayal kırıklığı yaşayan Real Madrid'i ikna etmek için Chelsea'nin yüksek bir teklif yapması gerekiyor.
Real Madrid'in Milan'a ödediği yüksek bonservis bedeli transferin önündeki en büyük engel.
İnternetspor.com
Fernando Gago
17.Mayıs.2010, 18:42
A.Cole takası olacakmış sanırım
nerazzuri
18.Mayıs.2010, 09:34
Sanırım, Madrid'de Cole'yi istiyor. Kaka hakkında pek olumlu düşünceleri yok taraftarın o kadar para verildi katkısı olmadı gibisinden açıklamalar yapıyorlar.
Chelsea'da ise Ballack'ın Schalke'ye gidecek olması orta sahada önemli bir adamın eksik olması demek, ki Kaka buraya gelecek en iyi isimlerden.
Del Piero_10
18.Mayıs.2010, 15:03
Tüm kesinleşmeyen transfer haberlerini tek başlıkta paylaşıyoruz. Kesinleşen transferler için ise şimdi olduğu gibi ayrı başlık açabilirsiniz.
Del Piero_10
18.Mayıs.2010, 15:09
Real Madrid'in de talip olduğu 23 yaşındaki Brezilyalı için Manchester City Benfica'yla görüşmelere başladı.
Daily Mail'in haberine göre yaptığı 30 milyon avroluk teklifle Real Madrid'i devre dışı bırakmak isteyen Manchester ekibi, İspanya'ya gideceği düşünülen David Luiz'in aklını çelebilir.
City'nin patronu Roberto Mancini'nin birkaç kez izlediği savunmacıyla Chelsea ve Manchester United'ın da ilgilendiği ama en istekli takımın City olduğu belirtiliyor.
Sözleşmesinde 52 milyon avroluk serbest kalma maddesi bulunan Luiz için 30 milyon avro civarında bir bonservis bedelinde anlaşma sağlanacağı düşünülüyor.
Fernando Gago
18.Mayıs.2010, 19:20
Manchester City menajeri gözünü ezeli rakibinin stoperine dikti...
İngiliz basınında Manchester City'nin savunmasını Manchester United'ın defans oyuncusu Nemanja Vidic ile takviye etmek istiyor.
The Sun'da yer alan habere göre gelecek sezon Manchester City'i daha üst sıralara taşımak isteyen menajer Roberto Mancini'nin Vidic'i alarak savunmasının göbeğini sağlamlaştırmayı hedefliyor. Mavilerin bu transfer için 23 milyon avroyu gözden çıkarttığı da iddia edildi.
Ancak Vidic'in eşinin İngiltere yerine daha güneşli bir ülkede yaşamak istediği biliniyor. Bu yüzden de Sırp oyuncunun Kırmızı Şeytanlar'dan ayrılması halinde İspanya'ya gideceği iddia ediliyordu.
Vidic de en son yaptığı açıklamada Manchester United forması giymekten bir hayli memnun olduğunu belirtmişti. Bu sebeplerden dolayı Mancini'nin başarılı defans oyuncusunu ikna etmesi bir hayli zor olabilir.
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
18.Mayıs.2010, 21:47
Gerçekten mükemmel olur :)
Del Piero_10
18.Mayıs.2010, 22:28
Fabregas bugün Wenger ile yüz yüze görüşerek Barcelona'ya gitmek istediğini söyledi.
Fernando Gago
18.Mayıs.2010, 22:28
Ibrahimovic-Fabregas takası haberlere düştü ? İlginç bir olay olur :)
KaPaLı
18.Mayıs.2010, 22:36
Vidic için Real Madrid adı çok geçmeye başladı. Geçen sezon başında vardı böyle haberler ama gerçekleşmemişti. Bu sene somut adımlar atılmaya başlanacak herhalde..
Sunderland, Tuncay'ı istiyormuş. 5 Milyon Euro önerecekleri söyleniyor. Pulis'in Tuncay'ı ve onunla birlikte 7 futbolcuyu göndermek istediğine dair haber okumuştum. Takımın diğer golcüleri Dave Kitson ve Ricardo Fuller'ı da yollayacaklar sanırım.
Fearless Coward
21.Mayıs.2010, 11:56
Tuncay adam gibi Avrupa takımı bulsun kendine yahu napcak Sunderland'da.. :(
A.FaruK
21.Mayıs.2010, 11:57
Fenere geleceği yok bari iyi bi takıma gitsin yaa
Varonil
21.Mayıs.2010, 11:59
Stoke Tuncay için iyi bir tercih değildi.Askerlik sorununu halleti,yalnız Premier Lig'de 5-8.ci sıralara oynayan takımların dikkatini çekmesi için daha istikrarlı olması gerekiyor.En kötü oynayabileceği bir kulübe gitmeli.
Bundesliga'ya gitse aslında,orada bir Bayer Leverkusen veya Schalke 04'e gitmek çok güzel olur Tuncay için.
Stoke City'den ayrılması beklenen Tuncay Şanlı'nın talipleri artıyor. İngiliz basını şimdi de Sunderland'in milli futbolcuyu istediğini yazdı.
http://media1.ntvmsnbc.com/j/NTVMSNBC/Components/Spor%C3%96zel/tuncaylampard.widec.jpg
NTV Spor ve Ajanslar
Güncelleme: 11:09 TSİ 21 Mayıs. 2010 Cuma
İngiliz Daily Mirror gazetesi, Stoke City ile ipleri koparan milli futbolcu Tuncay Şanlı'ya, İngiltere Premier Ligi takımlarından Sunderland'in talip olduğunu yazdı.
Gazete, Sunderland Teknik Direktörü Steve Bruce'un, Tuncay'ı renklerine katmak için 4 milyon Sterlin'i gözden çıkardığını öne sürdü. Geçen yaz 5 milyon Sterlin'e Middlesbrough'tan Stoke City'ye transfer olan Tuncay'ın, burada mutsuz ve kötü bir sezon geçirdiğini kaydeden Daily Mirror, Sunderland'in patronu Bruce'un 28 yaşındaki milli oyuncuyu "Kuzeydoğuya getirmek için" kolları sıvadığını bildirdi.
Daha önce de Tuncay'ın Premier Lig'e yükselen West Bromwich Albion ile anlaştığı iddia edilmiş, ancak haber doğrulanmamıştı.
ozaniel
21.Mayıs.2010, 15:10
Torres Uefa'da oynayacak adam değil, bence bu sene Liverpool'dan ayrılacak ama başka bir takıma gidecek.
Manchester United Menajeri Alex Ferguson, takımdan gönderileceği söylenen Bulgar golcü Dimitar Berbatov için, "Olağanüstü bir futbolcu ve gelecek yıl da bizimle olacak'' dedi.
http://media3.ntvmsnbc.com/j/NTVMSNBC/Components/Spor%C3%96zel/vwnzp0ti.widec.jpg
NTV Spor ve Ajanslar
Güncelleme: 13:41 TSİ 21 Mayıs. 2010 Cuma
İngiltere Premier Lig takımlarından Manchester United'ın menajeri Sir Alex Ferguson, Dimitar Berbatov'un takımdan ayrılmayacağını açıkladı.
Tottenham Hotspur'dan iki sezon önce 30 milyon sterline transfer edilen 29 yaşındaki golcü futbolcusuna sahip çıkan Ferguson, ''Berbatov hiçbir yere gitmiyor. Olağanüstü bir futbolcu ve gelecek yıl da bizimle birlikte olacak'' dedi.
Her yıl transferle ilgili spekülatif haberlerin üretilmesinden yakınan İskoç teknik adam, ''Öyle ki, bazı transfer dönemlerinde 100 futbolcuyla sözleşme imzalıyorum. Kulüple ilgili bu tür aldatıcı haberlerle yaşamak durumdasınız. Berbatov'un geleceğiyle ilgili de benzer bir durum var ama onun iyi bir oyuncu olduğunu biliyoruz'' diye konuştu.
Berbatov ile İtalya'nın Milan ve Almanya'nın Bayern Münih takımlarının ilgilendiği yönünde basında haberler çıkmıştı.
Bulgar futbolcu, ''Kırmızı Şeytanlar''da iki sezon boyunca 26 gol attı.
deniz.91
21.Mayıs.2010, 16:04
Stokeden kendini kurtarsında nereye giderse ingitsin
A.FaruK
21.Mayıs.2010, 16:06
Fenere gelmedi bari adam gibi bi takıma gitsin
BleedingMoon
21.Mayıs.2010, 16:17
bence gerrard liverpool adına paha biçilemez bir oyuncu. gelen para iyi ama bence gerrard ve torres'in gönderilmesi liverpool enkazının silindirle üzerinden geçilmesinden başka bir işe yaramaz. takas dahilindeki söz konusu oyuncular kötü değil tabi. yanlış anlaşılmasın.
Del Piero_10
21.Mayıs.2010, 21:19
Arsenal kulübü Faslı golcü Marouane Chamakh'ı resmen renklerine bağladı.
Premier Lig kulüplerinden Arsenal, daha önce anlaştığı Bordeaux takımının golcüsü Marouane Chamakh'la bugün resmen sözleşme imzaladı. Arsenal, sözleşmesi sona eren oyuncu için kulübüne herhangi bir bedel ödemedi.
Kulübün resmî web sitesinden yapılan açıklamada 26 yaşındaki Chamakh'ın uzun süreli bir sözleşmeye imza attığı ifade edilirken, sözleşmenin tam olarak kaç yıllık olduğuna yer verilmedi.
Wenger memnun
İmza töreninde konuşan Arsenal teknik direktörü Arsène Wenger, Marouane Chamakh'ın takıma katılmasından ötürü çok memnun olduğunu belirterek, "O uzun süredir takip ettiğimiz bir oyuncuydu ve kadromuza kalite katacaktır. Chamakh, Bordeaux ve Fas milli formasıyla gösterdiği performansla ne kadar iyi bir futbolcu olduğunu zaten kanıtlamış durumda," dedi.
Wenger ayrıca Chamakh'ın savaşçı bir oyuncu olduğunu, takım oyununa yatkın olduğunu söyledi ve oyuncunun hava toplarındaki başarısını vurguladı.
"Düşlerim gerçek oldu"
Chamakh ise düşlerinin gerçek olduğunu belirterek, “Hep Premier Lig'de oynamak istemiştim ve kalbimden geçen takım Arsenal'dı. Çocukluğumdan beri hayranı olduğum Arsenal, gelmeyi en çok istediğim İngiliz takımıydı. Emirates Stadı'nda taraftarların önüne çıkmak için şimdiden heyecanlanıyorum," dedi.
Chamakh kimdir?
Bordeaux formasıyla çıktığı 293 maçta 79 gol atan Chamakh, Bordeaux'yla bir şampiyonluk yaşadı. Oyuncu Bordeaux'nun bu sezon Şampiyonlar Ligi çeyrek finaline çıkmasında da büyük pay sahibiydi.
Fransa'da doğup büyüyen oyuncu, ailesi Fas kökenli olduğu için Fas milli takımında oynamayı tercih etti. 53 kez milli takım forması giyen Chamakh 27 gole imza koyarken, 2004 yılında takımıyla Afrika Uluslar Kupası finalinde de yer aldı.
Arsenal'de 29 numaralı formayı giyecek olan Chamakh, Temmuz ayında takımın hazırlık kampına katılacak.
A.FaruK
21.Mayıs.2010, 21:21
Arsenal çok iyi bi transfer yaptı
GeNç KaRTaL
21.Mayıs.2010, 21:58
İyi bir transfer bence de.
Ahmet Göktaş
21.Mayıs.2010, 22:14
Gereksiz ve kötü bir transfer. Rakiplerinde Torres, Drogba, Rooney varken Chamakh ne kadar taşıyabilir Arsenali tartışılır.
Alicanfmfan
21.Mayıs.2010, 22:17
Chamakh bence son derece iyi bir alterniftir , görev verildigindede çalıskan bir forvet son vuruslarıda iyi havasal hakimiyetide var , iş yapar.
Zekirdek
21.Mayıs.2010, 22:20
Hem beleş hem de azımsanmayacak bir adam.
Arsenal kalitesini ortaya koydu.
Bu başka ir külübe baya bi pahalıya postalarlar.
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
22.Mayıs.2010, 18:42
İyi bir transfer...
Fernando Gago
22.Mayıs.2010, 20:46
Wenger yıllardır transfer politikasından şaşmıyor Cidden saygıyı hak eden bir insan
Lionel Andres Messi
22.Mayıs.2010, 21:42
chamahk aşırı derecede ronaldoya özeniyor saçları falan böyle özenti isimleri hiç sevmiyorum.
rötasyonda senede 5-6 gol atar premer ligde fazlada bir şey yapamaz bence.
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
22.Mayıs.2010, 22:59
Son bilet Blackpool'un!
İngiltere Premier Ligi'ne yükselen son takım Blackpool oldu !.. İngiltere Championship play-off final maçında Cardiff City'i deviren Blackpool, tarihinde ilk kez Premier Lig'de oynamaya hak kazandı.
İngiltere Championship play-off final maçında Blacpool, Cardiff City'i 3-2 mağlup ederek İngiltere Premier Ligi'ne yükselen son takım oldu.
Blackpool'a galibiyeti getiren goller 13'te Adam, 40'ta Flechter ve 45'te Ormerod'dan geldi. Cardiff City adına 9. dakikada Chopra ve 39. dakikada Ledley'nin golleri yeterli olmadı.
Newcastle United ve West Bromwich Albion'un ardından Premier Lig'e yükselen 3. takım olan Blackpool, tarihinde ilk kez Premier Lig'de mücadele edecek.
İngiltere'nin kuzey batısında bulunan 140 bin nüfuslu Blackpool kentinin takımı 1887 yılında kuruldu. Turuncu-beyazlıların en büyük başarısı 1953 yılında kazandıkları İngiltere Federasyon Kupası (FA Cup) oldu.
Geçen sezon Burnley, Hull City ve Portsmouth, Premier Lig'de sezonu son 3 sırada tamamlamış ve küme düşmüştü.
(Ligtv.com.tr)
nerazzuri
23.Mayıs.2010, 13:08
90 milyon sterlinide kasasına koydu bu sonuç ile Blackpool.
KanaKe
23.Mayıs.2010, 15:14
Tuncay seneye Blackpool'a felan gidebilir :D
yunusgs
23.Mayıs.2010, 18:03
Bu kadar yüksek bir mebla nasıl verilebiliyor?Bunun bir açıklaması var mı?Zira neredeyse ŞL finalinde elde edilen değere eşit.
ThersoN
23.Mayıs.2010, 18:12
hayırlısı olsun , uyum sorununu aşarsa başarılı olur
Lim10
23.Mayıs.2010, 21:08
Yanlışın var.
Sekopej
23.Mayıs.2010, 21:43
İngiltere Ligi'nde yayın gelirlerinde yeni çıkan takımlara daha çok para verildiğini duymuştum ben de ama 90 milyon sterlin çok büyük para gerçekten, bu kadar vermezler herhalde.
fmye göre 32 de 90 çok yaw
nerazzuri
23.Mayıs.2010, 23:23
Buyrun .
Hoş geldin Blackpool! İngiltere Championship'te play-off final maçında Blackpool ve Cardiff City takımları Wembley'de karşı karşıya geldi. İlk yarısı 3-2 Blackpool üstünlüğü ile biten müthiş maçta ikinci yarıda başka gol olmadı ve bu sonuçla bitti. Premier League vizesini kapan takım Blackpool oldu.
Blackpool'a Premier Ligi getiren goller 13'te Adam, 40'ta Fletcher ve 45'te Ormerod'dan geldi. Cardiff City'de 9. dakikada yetenekli isim Chopra ve 37'de Ledley'in golleri yeterli olmadı.
Analizlere göre 90 milyon poundluk maç olarak nitelendirilen karşılaşma 104 milyon poundluk maç olarak belirtilen Şampiyonlar Ligi finaline ekonomik olarak oldukça yakın durumdaydı.
Takımların 11'leri ise şu şekildeydi: Blackpool: Gilks, Crainey, Baptiste, Evatt, Coleman, Vaughan, Adam, Southern, Campbell, Taylor-Fletcher, Ormerod / Cardiff: Marshall, McNaughton, Hudson, Blake, Kennedy, Burke, McPhail, Ledley, Whittingham, Chopra, Bothroyd.
Bu play-off finaliyle birlikte Premier League'e Newcastle United ve West Bromwich Albion'dan sonra yükselen 3. takım .. olmuş oldu. Premier League'e bu sezon veda eden takımlar ise Burnley, Hull City ve Portsmouth olarak belirlenmişti.
Ahmet Göktaş
23.Mayıs.2010, 23:29
Geldikleri gibi giderler.
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
24.Mayıs.2010, 21:24
Rodwell, Everton'da kaldı
Premier Lig ekiplerinden Everton, orta saha oyuncusu Jack Rodwell ile 5 yıllık yeni sözleşme imzaladı.
Everton Menajeri David Moyes, 19 yaşındaki futbolcusunun sözleşmesini uzattığı için mutlu olduğunu ve bütün oyuncularını takımda tutmak istediğini söyledi.
İngiltere 21 Yaş Altı Milli Takımı'nın formasını da giyen futbolcuyla Manchester United, Arsenal ve Chelsea'nin de ilgilendiği belirtiliyordu.
LigTv
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
26.Mayıs.2010, 14:50
Ferguson'un gözü onda
İngiltere Premier Lig şampiyonluğunu Chelsea'ye kaqptıran Manchester United'ın, Real Madrid'de forma giyen Rafael van der Vaart için 20 milyon sterlinlik teklif yapmaya hazırlandığı belirtildi.
İngiliz Daily Mirror gazetesi, bazı orta saha oyuncularının yaşlarının ilerlemiş olmasından, bazı futbolcuların da sakatlığından dolayı Manchester United Menajeri Sir Alex Ferguson'un kafasında soru işaretleri olduğunu ve Hollandalı yıldızın transferine sıcak baktığını yazdı. Van der Vaart'ın Manchester United'a transfer olup olmayacağı konusunda, Real Madrid'in başına geçmesi beklenen Portekizli teknik direktör Jose Mourinho'nun düşüncelerinin etkili olacağı kaydedildi.
2000-05 yılları arasında Ajax, 2005-08 yılları arasında da Hamburg formasını giyen 27 yaşındaki yıldız futbolcu, 2008 yılında Real Madrid'e transfer olmuştu.
LigTv
Fernando Gago
26.Mayıs.2010, 16:18
Ferguson'un böyle bir transfer yapacağını sanmıyorum.Hem de 20 milyon sterlin :)
Fernando Gago
26.Mayıs.2010, 19:49
Birmingham Zigic'i almış ..
Zigiç en sonunda gitti
Başta Fenerbahçe olmak üzere birçok kulübümüzle anılan Valencia'nın Sırp forveti Zigic Birmingham'a transfer oldu.
http://media4.ntvmsnbc.com/j/NTVMSNBC/Components/Spor%C3%96zel/zigobir.hlarge.jpg
NTV Spor
Güncelleme: 18:59 TSİ 26 Mayıs. 2010 Çarşamba
Adı birçok kulübümüzle anılan Nikola zigic sonunda Valencia'dan ayrıldı ve Premier Lig'e gitti.
Valencia'nın Sırp forveti Nikola Zigic bundan böyle Birmingham formasını giyecek. Milli takım ile Dünya Kupası'nda da forma giyecek olan 2.03 metre boyundaki golcü futbolcu İngiliz ekibine 4 yıllık imza attı. 29 yaşındaki futbolcu 3 kez ülkesinde yılın futbolcusu seçilmiş ve İspanya'daki kariyerine 2006 yılında Racing Santander formasıyla başlamıştı.
Zigiç Birmingham City'ye 4 yıllık imza attı. Birmingham daha önce Ben Foster ve Enric Valles'i renklerine bağlamıştı.
TR.CaPTaiN
27.Mayıs.2010, 12:09
Chelsea Srna için gözü kararttı
Premier Lig şampiyonu, Hırvat yıldız için 22 milyon avroluk bir teklifte bulunmaya hazırlanıyor.
Geçtiğimiz sezonu Premier Lig'de şampiyon tamamlayan ve bu sezon da güçlü bir kadro kurmayı hedefleyen Chelsea, Shakhtar Donetsk'te forma giyen Darijo Srna için 22 milyon avroyu gözden çıkarttı.
İngiliz ekibinin daha önceki transfer tekliflerini kabul etmeyen Ukrayna temsilcisinin, 28 yaşındaki oyuncuyu iyi bir ücret karşılığında satmaya sıcak baktığı öğrenildi.
Transferiyle ilgili olarak açıklamalarda bulunan Srna, The Daily Mail gazetesinin haberine göre, "Başka bir kulübe gidip girmeyeceğim önümüzdeki 10 gün içerisinde belli olacak. Shakhtar'da kalırsam üzülmem ama artık başka heyecanlar yaşamak istediğimi de gizleyemem" ifadelerini kullandı.
Bu arada Bayern Münih ve Tottenham'ın da Hırvat yıldız ile ilgilendiği alınan haberler arasında.
Goal
A.FaruK
27.Mayıs.2010, 12:13
Srna benim çok beğendiğim kaliteli bir bek.Atakların yönünü değiştirme özelliği atağa yön verme özelliği çok iyi.Pasları oldukça etkili.Olursa iyi bir transfer olur bence
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
28.Mayıs.2010, 14:41
Çok iyi bir transfer Birmingham için.
BaFraLı
28.Mayıs.2010, 14:44
Bencede iyi transfer olmuş. İngiltre'de iş yapar.
tarikko
29.Mayıs.2010, 00:07
Manchester United'ın uzun süredir kadrosuna katmak için zemin yokladığı Tottenham'ın yıldız orta saha oyuncusu Luka Modric'in transferi konusunda menajer Harry Redknapp'tan sert yanıt geldi.
Redknapp takıma geldiği günden bu yana yıldız futbolcu olduğunu söylediği Modric'in Manchester United'a transfer olabilmesinin mümkün olmadığını söyledi.
Konu ile ilgili menajer Harry Redknapp: "Modric'i hiçbirşekilde satmayı düşünmüyoruz. Biz eğer yüksek hedeflere sahip bir kulüpsek, takımımızın yıldız futbolcusunu neden göndermek isteyelim ki?" diyerek bir anlamda Modric konusunda 'Kırmızı Şeytan'ların umutlarını yok etti.
2008 yaz transfer döneminde Tottenham'ın ilk kadrosuna kattığı isim olan Modric, Spurs forması ile çıktığı 59 maçta 6 gol kaydetti.
Sporx
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
29.Mayıs.2010, 19:36
"Halefini Ferguson belirler!"
Manchester United Başkanı David Gill, Sir Alex Ferguson'un kendisinden sonraki menajeri belirleyecek ''kilit adam'' olacağını söyledi. Başkan Gill, Independent'a verdiği demeçte, 24 yıldır ''Kırmızı Şeytanlar''ı çalıştıran İskoç teknik adamın işini çok iyi yaptığını ve mutlu olduğunu söyledi.
68 yaşındaki Ferguson'un emekli olmaya karar verdiğinde kendisiyle konuşacağını ve zamanını söyleyeceğini belirten Gill, ''Menajerle ilgili son kararı tek bir kişi vermeyecek. Alex Ferguson, kendisinden sonraki menajeri belirleyen kilit adam olacak. İnsanları iyi biliyor'' diye konuştu. Ferguson ile yerine gelecek kişiyi belirlemek için görüş alışverişinde bulunacaklarını kaydeden Gill, ''Ne gibi özelliklere sahip olması gerektiğini belirleyeceğiz. İngiliz mi yoksa Avrupalı mı olması gerektiğine karar vereceğiz. Kariyerine, bildiği dillere, tüm özelliklerine bakacağız'' dedi. Sir Alex Ferguson, Manchester United ile 11 kez Premier Lig şampiyonluğu yaşarken, 2 kez Şampiyonlar Ligi, 1 kez UEFA Kupa Galipleri Kupası, 1 kez UEFA Süper Kupa, 5 kez Federasyon Kupası (FA Cup), 4 kez de Lig Kupası'nı kazanmayı başardı.
LigTv
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
29.Mayıs.2010, 19:39
West Ham, Beckham'ı istiyor
West Ham United'ın sahiplerinden David Sullivan, David Beckham ile ilgilendiklerini söyledi.
Geçen sezon David Gold ile birlikte Londra ekibini satın alan David Sullivan, İtalya'nın Milan takımında kiralık olarak forma giyen Beckham'ı gelecek Ocak ayında transfer etmek istediklerini kaydetti. İngiliz basınına konuşan Sullivan, 35 yaşındaki İngiliz yıldızı West Ham United'a getirmeyi istediğini belirterek, ''Beckham, Doğu Londra'da çok seviliyor. Burada, antrenman yaptığımız yerin yakınında evi var. Eğer Milan Ocak ayında Beckham'ı istemezse onu kadromuza katmayı hedefliyoruz'' ifadelerini kullandı.
Mart ayında oynanan Chievo maçında aşil tendonu yırtılan Beckham'ın uzun süre sahalardan uzak kalacağı açıklanmıştı. Yıldız futbolcu, sakatlığı nedeniyle Güney Afrika'da düzenlenecek Dünya Kupası'nda da milli takım formasını giyemeyecek.
Bu arada geçen sezon sonunda İtalyan teknik adam Gianfranco Zola ile yollarını ayıran West Ham United'ın İsrailli menajer Avram Grant'ı takımın başına getirmesi bekleniyor.
LigTv
Ahmet Göktaş
29.Mayıs.2010, 20:24
Pek ihtimal vermiyorum şahsen gelmesine.
yaman76hakanFB
29.Mayıs.2010, 20:37
Yok artık...
Beckham'ın şu an bulunduğu futbol standartını esas alarak "yok artık" demiyorum... Ama adamın ayağını bastığı yer halen para ediyor ve şu durumda daha büyük pazarlar varken bu transfer olmaz...
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
30.Mayıs.2010, 15:43
Capello 'Ada'da mutlu
Mourinho'nun ayrılmasının ardından tıpkı Hiddink gibi Capello'nun da adı Inter ile anılmaya başlamıştı. Ancak gelen yanıt da yine Hiddink'inki gibi oldu: "Ben burada mutluyum"
İngiltere Milli Takım Menajeri Fabio Capello, işini sevdiğini ve İngiltere'de kalmak istediğini söyledi. Dünya Kupası hazırlıklarını Avusturya'da sürdüren İngilizlerin hocası Capello, kendisiyle ilgili spekülasyonları Futbol Federasyonu yöneticileriyle konuşacağını kaydetti.
İngiliz Sunday Mirror gazetesine demeç veren İtalyan teknik adam, Jose Mourinho'nun Real Madrid'e gitmesinin ardından, İnter'in kendisini takımın başına getirmek istemesiyle ilgili iddialar için ''Bu işi seviyorum ve burada kalmak istiyorum. Bunu her zaman söyledim. Yeni federasyon başkanıyla konuşmak durumundayım'' ifadelerini kullandı. Serie A ve Şampiyonlar Ligi'ni müzesine götüren İnter'in kendisiyle ilgilendiği yönündeki haberleri okuduğunu aktaran Capello, ''Gerçekten Dünya Kupası'na odaklandım ve hiçkimse benimle şu ana kadar irtibat kurmadı'' dedi. Bu arada İngiltere Milli Takımı, bugün Avusturya'da Japonya ile son hazırlık maçını yapacak. Menajer Capello, salı günü de 30 kişilik milli takım kadrosunu 23 kişiye düşürecek.
LigTv
TR.CaPTaiN
31.Mayıs.2010, 02:02
Modric Tottenham'la sözleşmesini 2016 yılına kadar uzatmış.
İspanyol yıldız için Real Madrid'in de devrede olduğu ancak İngilizler'in Rusya'da forma giydiği dönemde Valencia'nın gündemine gelen Jo'yu takasta kullanarak elini güçlendirebileceği iddia ediliyor.
Manchester City Roberto Mancini'nin de yeni sezon planlarını David Silva üzerine yaptığı belirtiliyor.
Bu transfer gerçekleşirse Mehmet Topal ile Galatasaray'da birlikte forma giyen Jo, İspanya'da da oyuncumuz ile buluşmuş olacak.
Goal
Since-1907
31.Mayıs.2010, 11:49
Benayoun Chelsea'ye doğru
Chelsea, takımdaki günleri sayılı olan ve sözleşmesi sona erdiğinde kulüpten ayrılacağına kesin gözüyle bakılan Joe Cole'un yerine, Liverpool'un orta saha oyuncusu Yossi Benayoun için resmi teklif yaptı.
Premier Lig şampiyonu, Liverpool'a 4.5 milyon avro önerirken; Merseyside ekibinin Chelsea'den 6.5 milyon avro civarında bir bonservis talep ettiği belirtiliyor.
Benayoun ile aynı zamanda Tottenham ve West Ham United'ın da ilgilendiği bilinirken, 30 yaşındaki oyuncu gönlünün Chelsea'den yana olduğunu açıkladı. Ancelotti'nin kendisini istediğini belirten Benayoun, her şeyin Liverpool'un kararına bağlı olduğunu belirtti.
Chelsea'nin bonservis bedelini karşılaması gerektiğini ifade eden İsrailli, transferin gerçekleşeceğine inandığını söyledi
Goal
anil luque
31.Mayıs.2010, 11:58
Joe Cole sakatlanmasaydı dünyanın en iyi 10 numaralarından bri olacaktı , bence hala çok çok önemli bir yere sahip çok önemli bir yetenek ve Benayoun için takımdan gönderilecek bir isim kesinlikle değil ..
sananes
31.Mayıs.2010, 15:40
joe cole liverpool'a gider umarım gelirse çok güçleniriz.
KaPaLı
31.Mayıs.2010, 15:44
Benayoun gibi 2. sınıf bir oyuncu için Joe Cole feda etmek pek akıllıca değil bana göre.
Premier Lig ekiplerinden Tottenham Hotspur, Hırvat futbolcusu Luka Modriç ile 6 yıllık sözleşme imzaladı.
http://media3.ntvmsnbc.com/j/NTVMSNBC/Components/Spor%C3%96zel/lukomodric_sut_.widec.jpg
NTV Spor ve Ajanslar
Güncelleme: 12:21 TSİ 31 Mayıs. 2010 Pazartesi
Londra ekibi, Dinamo Zagreb'den 2008 yılında transfer ettiği 24 yaşındaki Luka Modriç'le sözleşme yeniledi.
Modriç, Tottenham Hotspur'un kendisine yeni bir fırsat sunduğunu belirterek, Londra temsilcisinde büyük başarılara imza atmak istediğini söyledi.
Büyük kulüplerden teklif aldığını doğrulayan Hırvat oyuncu, "Ancak başka bir yere gitme gibi bir niyetim yok" dedi.
İngiliz basınında, Manchester United'ın Modriç'i kadrosuna katmak için çaba harcadığı ve 25 milyon sterlini gözden çıkardığı yazılmıştı. Chelsea ile de adı anılan yıldız oyuncu için Maviler'in 20 milyon sterlin teklif götüreceği iddia edilmişti.
Orta sahada görev yapan Modriç, 2008 yılından bu yana Premier Lig'de 59 kez forma giydi ve 6 gol attı.
nerazzuri
31.Mayıs.2010, 18:18
tepkim;.........
ohaa modric
bySilver
31.Mayıs.2010, 18:19
tepkim;.........
altına imzamı atarım
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
31.Mayıs.2010, 18:22
ManU'yu yıkan adam Everton'da!
Everton, FA Cup'ta Manchester United'ı yıkan golü atan Leeds United'ın forvet oyuncusu Jermaine Beckford ile anlaştı.
Everton Kulübü'nden yapılan açıklamaya göre, bu sezon attığı 31 golle takımının Championship Ligi'ne yükselmesine katkı sağlayan Beckford ile 4 yıllık sözleşme imzalandı.
2006 yılında Leeds United'a katılan 26 yaşındaki İngiliz futbolcu, aynı yıl Carlisle United'a, ertesi yıl da Scunthorpe United'a kiralanmıştı.
LigTv
GeNç KaRTaL
31.Mayıs.2010, 18:26
Modric herhalde futbolu Tottenham'da bırakmak istiyor.
Fernando Gago
31.Mayıs.2010, 18:36
6 yıllık kontrata imza attı diye 6 sene orada kalacak değil .
Wolfsburg'un Boşnak forveti Edin Dzeko'nun son talibi Manchester City. Alman basınına göre, Premier Lig ekibi Dzeko için 40 milyon euro bonservis bedelini gözden çıkarmış durumda.
http://media1.ntvmsnbc.com/j/NTVMSNBC/Components/Spor%C3%96zel/dzeko_gol_.widec.jpg
NTV Spor
Güncelleme: 17:00 TSİ 31 Mayıs. 2010 Pazartesi )
Wolfsburg önceki sezon Bundesliga'yı şampiyonlukla kapatırken, takımda üç futbolcu ön plana çıkıyordu; Grafite, Misimovic ve Dzeko. Bu üçlü ile ilgili transfer haberleri geçtiğimiz yaza damga vurmuş ancak üç futbolcunun da tercihi takımda kalmak yönünde olmuştu.
Artık Edin Dzeko için ayrılık çanları çalıyor. Sezonun son maçından sonra tesislerdeki saunada arkadaşlarına “Burada son kez birlikte terliyoruz” diyen Boşnak futbolcunun, kariyerine hangi takımda devam edeceği ise belirsizliğini koruyor. Milan, Chelsea, Real Madrid, Manchester United ve Arsenal gibi devlerin listesinde üst sıralarda yer alan Dzeko'nun son talibi Manchester City oldu.
Alman basınında yer alan haberlere göre, Birleşik Arap Emirlikleri’nden Şeyh Mansur Bin Zayed Al Nahyan’ın sahibi olduğu Premier Lig kulübü, golcü futbolcu için 40 milyon euroyu gözden çıkardı. Hatta bir bankaya, transfer için gerekli teminat mektubu bile gönderildi.
Wolfsburg Teknik Direktörü Steve Mcclaren'in açıklamaları da bu haberleri doğrular nitelikte. Zira İngiliz teknik adam, bu gece yarısına kadar Dzeko'nun transferinde kontrolün kendilerinde olmadığını söylerken, transfer döneminin açılmasıyla birlikte ne gibi gelişmeler yaşanabileceğini açıklık getirmekten kaçındı.
Manchester City'nin 40 milyon euroluk teklifle kapısını çalmaya hazırlandığı Dzeko, transfer gerçekleştiği takdirde, 30 milyon euro karşılığında Stuttgart'tan Bayern Münih'e geçen Mario Gomez'in rekorunu da eline geçirecek.
24 yaşındaki Boşnak forvet, Wolfsburg formasıyla son iki lig sezonunda toplam 48 gole imza atmış, Avrupa kupalarında 10, Almanya Kupası'nda da 8 golle takımına katkıda bulunmuştu.
KaPaLı
31.Mayıs.2010, 18:41
Vay be Vassell, sezon bitmeden Beckford'la Türkiye'ye gelmesi için konuşmuş. Kabulde etmiş Beckford ama gökçek family's, Vassell'e kötü muamele yapınca bu transfer işi yattı..
GeNç KaRTaL
31.Mayıs.2010, 21:37
Ferguson'a sormaları mantıklı.
vego
01.Haziran.2010, 14:46
Manchester City Menajeri Roberto Mancini, Togolu golcü Emmanuel Adebayor ile yollarını ayıracakları yolundaki haberleri yalanladı. Mancini, yeni sezon için kadroyu nokta transferler ile güçlendirmek istediklerini ifade etti.
http://media2.ntvmsnbc.com/j/NTVMSNBC/Components/Spor%C3%96zel/adebayor_city2_.widec.jpg
NTV Spor
Güncelleme: 10:47 TSİ 01 Haziran. 2010 Salı
Manchester City'nin, yeni sezon öncesi büyük bir transfer çılgınlığı başlatması bekleniyordu. Ancak menajer Roberto Mancini, elinde sadece ‘küçük bir liste’ olduğunu söyledi. Takımından memnun olduğunu ifade eden Mancini, nokta atışlarla ilerleme sağlamayı planladıklarını vurguladı. City'nin listesindeki ilk isimse, Wolfsburg'un Bosnalı forveti Edin Dzeko.
City yönetiminin dzeko için 40 milyon euroyu gözden çıkarması, Togolu golcü Emmanuel Adebayor ile yolların ayrılacağı söylentilerini de beraberinde getirdi. Bu sezon 26 Premier Lig maçında 14 kez ağları havalandıran Adebayor ile Milan'ın yakından ilgilendiği biliniyor. Ancak Mancini, golcü futbolcuyu bırakmaya niyetleri olmadığını söyledi.
İtalyan menajer; “Takımdaki pekçok oyuncunun yeni transfer edildiğini unutmamak gerekiyor. Oyuncularımıza kaynaşmaları için şans tanımalıyız. Adebayor da onlardan biri. Kulüp henüz Adebayor için resmi bir teklif almadı. Böyle bir teklif gelse de, kendisini satmayı düşünmüyoruz” ifadelerini kullandı.
Mancini, takımın Arap patronları çok zengin olsa da, sırf bu yüzden ilgilendikleri bazı futbolculara değerlerinden fazla ödeme yapmak istemediklerini de söyledi.
Facx
01.Haziran.2010, 17:31
city kafayı yemiş ya tevez adebayor bellamy robinho(yolluyolar geçi ama ) bide üstüne dzeko yu napcaksınız
Facx
01.Haziran.2010, 17:31
city kafayı yemiş ya tevez adebayor bellamy robinho(yolluyolar geçi ama ) bide üstüne dzeko yu napcaksınız
santa cruz da var
titates1
01.Haziran.2010, 21:26
Bellamy Cardiff City'le el sıkışmış :S !! Türkiye'ye gelseydi 3 büyükte de rahat oynardı ...
Facx
01.Haziran.2010, 23:14
Bellamy Cardiff City'le el sıkışmış :S !! Türkiye'ye gelseydi 3 büyükte de rahat oynardı ...
:S bellamy hatırladığım kadarıyla geçen sene manu city maçında şov yapmıştı :S
titates1
02.Haziran.2010, 02:16
Bugün tv'de söylediler valla , çok şaşırdım ama goal.com ' da falan göremedim
di canio
02.Haziran.2010, 02:23
Evet ben de izledim. Ailesi Cardiff'te yaşıyomuş, Cardiff'in Premier Lig'e çıkması için çalışacağım falan demiş.
Facx
02.Haziran.2010, 17:00
Fulham, G.Saray’ın da transfer listesinde yer aldığı iddia edilen Liverpool’un, Brezilyalı sol kanat oyuncusu Fabio Aurelio ile iki yıllık sözleşme imzaladı.
Brezilyalı oyuncunun bu transferden ne kadar alacağı açıklanmazken, Aurelio'nun, Fulham ile Şubat ayında protokol yaptığı bildirildi.
Kaynak:Fotomaç
nerazzuri
02.Haziran.2010, 19:10
kaynak fotomaç olunca insan bir düşünüyor önce yinede :n: hayırlı olsun ne diyelim, Milan gibi bir takım Fulham genç oyuncu yok.
TR.CaPTaiN
02.Haziran.2010, 21:12
İngiliz basını Joe Cole'un Arsenal ile anlaştığını yazmış.
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
02.Haziran.2010, 23:17
Arsenal, Barca'yı reddetti!
Arsenal, yıldız oyuncusu Cesc Fabregas için Barcelona kulübünün yaptığı teklifi geri çevirdiğini ve Fabregas'ın satılmayacağını açıkladı.
Arsenal kulübünden yapılan açıklamada, ''Arsenal'in kaptanı Cesc Fabregas'ın kulübüyle 2015 yazına kadar sözleşmesi vardır. Takımımızın çok değerli bir oyuncusudur ve gelecek planlarımızın da bir parçasıdır'' denildi.
Barcelona, bugün öğlen saatlerinde yaptığı resmi açıklamada, Fabregas için Arsenal'e teklif götürdüğünü duyurmuştu. Ancak İngiliz kulübü, herhangi bir polemiğe yol açmadan konunun kapatılması amacıyla hemen karşılık vererek, ''Hızlı ve kararlı bir şekilde onlara kaptanımızı satmak gibi bir niyetimiz olmadığını söylüyoruz. Barcelona, kararımıza saygı göstreceğini açıklamıştı ve bu sözlerini tutacaklarını umuyoruz'' ifadelerini kullandı.
LigTv
Facx
02.Haziran.2010, 23:23
ne kadar teklif etmişti barça ? gerçi onun pek bi değeri yok her türlü doğru karar
Trabzonspor
03.Haziran.2010, 02:12
SON DAKİKA: Liverpool, Benitez'le yolları ayırdı
Daily Mail gazetesinin iddiasına göre Liverpool, Rafael Benitez'in görevine son verdi.
Goal.com Türkiye
http://u.goal.com/96000/96064_news.jpg
Liverpool takımı İspanyol teknik adam Rafael Benitez'le yollarını ayırdı. Liverpool yönetiminin İspanyol teknik adama yaklaşık 3,5 milyon avroluk bir tazminat bedeli önerdiği ve Benitez'in de bu teklifi kabul edeceği belirtiliyor.
Mart 2009'da kulüple beş yıllık bir anlaşma imzalayan Benitez'in sözleşmesine göre İspanyol hoca, sözleşmesi feshedilmesi halinde kulüpten 20 milyon avro tazminat talep edebilir. Ancak Liverpool'un mevcut finansal durumuyla bu miktarı ödemesi mümkün olmadığı için İngiliz ekibinin böyle bir öneride bulunduğu sanılıyor.
Daily Mail gazetesinin haberine göre Çarşamba akşamı acil bir toplantı yapan kulüp yöneticileri, yönetimin ve oyuncuların güvenini kaybettiği gerekçesiyle Benitez'in işine son verdiler.
Yine aynı gazetenin haberine göre Liverpool'un teknik direktör listesinde Türkiye'yle anlaşan Guus Hiddink'in yanısıra, Fulham teknik direktörü Roy Hodgson ve eski Manchester City teknik direktörü Mark Hughes bulunuyor.
Bu sezon Şampiyonlar Ligi'ne katılma başarısı gösteremeyen Liverpool'da başarısızlığın baş sorumlusu olarak Benitez gösteriliyordu.
Özgür Çetin
03.Haziran.2010, 02:29
Uefayada katılamadıllarda Federasyona dua etsinler zorla katıldılar..
En güzeli oldu
A.FaruK
03.Haziran.2010, 09:18
Daily Mail gazetesinin iddiasına göre Liverpool, Rafael Benitez'in görevine son verdi.
Liverpool takımı İspanyol teknik adam Rafael Benitez'le yollarını ayırdı. Liverpool yönetiminin İspanyol teknik adama yaklaşık 3,5 milyon avroluk bir tazminat bedeli önerdiği ve Benitez'in de bu teklifi kabul edeceği belirtiliyor.
Mart 2009'da kulüple beş yıllık bir anlaşma imzalayan Benitez'in sözleşmesine göre İspanyol hoca, sözleşmesi feshedilmesi halinde kulüpten 20 milyon avro tazminat talep edebilir. Ancak Liverpool'un mevcut finansal durumuyla bu miktarı ödemesi mümkün olmadığı için İngiliz ekibinin böyle bir öneride bulunduğu sanılıyor.
Daily Mail gazetesinin haberine göre Çarşamba akşamı acil bir toplantı yapan kulüp yöneticileri, yönetimin ve oyuncuların güvenini kaybettiği gerekçesiyle Benitez'in işine son verdiler.
Yine aynı gazetenin haberine göre Liverpool'un teknik direktör listesinde Türkiye'yle anlaşan Guus Hiddink'in yanısıra, Fulham teknik direktörü Roy Hodgson ve eski Manchester City teknik direktörü Mark Hughes bulunuyor.
Bu sezon Şampiyonlar Ligi'ne katılma başarısı gösteremeyen Liverpool'da başarısızlığın baş sorumlusu olarak Benitez gösteriliyordu.
titates1
03.Haziran.2010, 16:27
Kalsın Arsenal'De Barça nerede kullanıcak adamı anlamıyorum ? fabregas xavi defansif orta saha sola iniesta sağa messi ortaya villa yapıcaklar heralde ? iniesta kanata geçicek alırlarsa
Del Piero_10
03.Haziran.2010, 20:48
Resmi olarak açıklandı. Sonraki durağı inter olabilir.
El Barto
03.Haziran.2010, 20:51
İnter ile adı geçiyor Rafa'nın. Zaten Mourinho giderken Rafa ile çalışmak isteriz ama kontratı sürüyor gibi bir demeci vardı İnterlilerin.
sakary Ali
03.Haziran.2010, 20:56
İnter'e gideceğine eminim.
BleedingMoon
03.Haziran.2010, 21:20
hep hayalimde liverpool kötü durumdayken rafa benitez'i henüz devre arasında kovacakları ve benitez'in a milli takımla sözleşme imzalayacağı vardı.
vego
03.Haziran.2010, 21:26
Ingiltere Premier Lig'in yeni takımlarından West Bromwich, Atletico Madrid'in defans oyuncusu Pablo Ibanez'i kadrosuna dahil etti.
http://media2.ntvmsnbc.com/j/NTVMSNBC/Components/Spor%C3%96zel/ibanezwestbromwichte.hlarge.jpg
NTV Spor ve Ajanslar
Güncelleme: 11:02 TSİ 03 Haziran. 2010 Perşembe
İngiltere Premier Lig'de gelecek sezon mücadele gedecek West Bromwich Albion takımı, İspanya'nın Atletico Madrid takımıyla sözleşmesi sona eren savunma oyuncusu Pablo Ibanez'i transfer etti.
İngiliz kulübünün açıklamasında, İspanya Milli Takımı'nda da oynayan Ibanez'in Atletico ile sözleşmesinin sona ereceği 1 Temmuz'dan itibaren, 3 yıl West Bromwich forması giyeceği belirtildi.
28 yaşındaki Ibanez, İspanya Milli Takımı'nda 24 kez forma giydi. Ibanez, 2006 Dünya Kupası'nda Carles Puyol ile birlikte İspanya Milli Takımı'nın savunmasının göbeğinde oynamıştı.
Geride kalan sezonda Atletico'da fazla forma şansı bulamayan ve ligde sadece 7 maçta oynayan Ibanez, 2010 Dünya Kupası için İspanya kadrosuna çağrılmadı.
Fernando Gago
03.Haziran.2010, 22:11
Daha ileriye gidemezlerdi zaten dibe indiler . Benitez Inter'e giderse sıçrama yapmış olur Bakalım ne olacak
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
03.Haziran.2010, 22:56
Kesinlikle Inter'e gideceğini düşünüyorum.
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
03.Haziran.2010, 22:56
İyi transfer bence West Brom. için...
tarikko
05.Haziran.2010, 01:11
Iyi transfer..
GeNaReLeX
05.Haziran.2010, 03:48
geç bile kalındı
yaman76hakanFB
05.Haziran.2010, 08:55
Nihayet...
Umarım daha keyif veren bir Liverpool izleme şansı buluruz artık.
Gerçi Benitez'de "para varda ben mi almıyorum iyi oyuncu" gibi laflar ederek, topu kulübün yeni sahiplerine atıyordu ama her ne olursa olsun oynattığı futbol keyif vermiyordu.
nekop
05.Haziran.2010, 11:27
Oh be sonunda Benitez'siz yürüyeceğiz.
GodfatheR
05.Haziran.2010, 14:01
Sonunda sonunda sonunda ! Çok geç alınmış bir karar.
Hugo
05.Haziran.2010, 14:27
Kenny Duglish gelecek diyorlar.
Sven Goran Eriksson da "Ben Liverpoolluyum" demiş :D İnşallah o gelmez.
İstanbul 2005'i unutmayacağız. Güle güle Rafa!
Flawless Victory
05.Haziran.2010, 14:40
Rafa'dan yumurta yapmışlar. :D Liverpool artık yukarıları oynamalıdır, Eriksson çare değil.
Varonil
05.Haziran.2010, 14:42
2005'teki Avrupa Şampiyonluğu dışında önemli bir başarısı yoktu Liverpool'da.İngiliz futbol tarihini en başarılı takımlaırndan birinin artık şampiyonluk için savaşması gerek.20 yıl olmuş,artık Liverpool'u önümüzdeki sezon şampiyonluk için oynatacak bir menajerin gelmesi şart.
RaSenGan
05.Haziran.2010, 15:27
Mourinho gelse kurtaramaz Liverpool'u :)
BeeTLeJuiCe
05.Haziran.2010, 18:18
West Ham United, Thomas Hitzlsperger ile anlaşmış.
BeeTLeJuiCe
05.Haziran.2010, 18:19
West Ham have completed the signing of German international midfielder Thomas Hitzlsperger from Lazio on a three-year deal.
nerazzuri
05.Haziran.2010, 19:04
West Ham için iyi transfer. Avram Grant'dan garip olsada umutluyum bu sezon, bir çok şeyi ve takımın sıralamadaki yerinide gözle görülür şekilde değiştirecektir.
sananes
05.Haziran.2010, 19:14
joe cole liverpool'a gitmeli kafası hiç mi çalışmıyo yöneticilerin o adam sınıf atlatabilir liverpool'a sakatlık sorunu yaşamazsa kaçırmamak gerek
Universal
05.Haziran.2010, 21:17
Chelsea, orta saha oyuncusu Michael Essien'in sözleşmesini 2 yıl uzattı. Ganalı futbolcu 2015'e kadar Stamford Bridge'de kalacak.
http://media4.ntvmsnbc.com/j/NTVMSNBC/Components/Spor%C3%96zel/essienchelsea.widec.jpg
Michael Essien dizindeki sakatlık yüzünden geçen Aralık'tan beri Chelsea formasıyla sahaya çıkamadı. Buna karşın Premier Lig şampiyonu, Essien'den vazgeçmedi. Dahası Ganalı futbolcunun sözleşmesini 2 yıl uzatma teklifinde bulundu. Essien de 5 yıl önce Lyon'dan transfer olduğu Chelsea'de 2015'e kadar kalmayı kabul etti.
Ganalı futbolcu "Bu durumdan çok memnunum çünkü kulüp bana ne kadar güvendiğini ve benimle ne kadar ilgilendiğini gösterdi. Sahalara geri dönüp oyunumun tadını çıkarmak ve kulüple yeni kupalar kazanmak için sabırsızlanıyorum" diye konuştu.
Essien, Chelsea formasıyla 185 maçta 22 gol attı. Kulübüyle 2 Premier Lig, 2 federasyon, bir de lig kupası kazandı.
Fernando Gago
05.Haziran.2010, 21:19
Essien futbolu bırakmadığı sürece mevkisinin en iyisi olarak kalacak .
sakary Ali
06.Haziran.2010, 10:36
Tuncay'dan haber yok mu?
sakary Ali
06.Haziran.2010, 10:49
Yaya Toure Premier Lig ekiplerinden birine gideceği söyleniyor.Menajeri tarafından.City olabilir bence.Kardeşi ile oynayabilirler.
vego
06.Haziran.2010, 12:50
Hamburglu Jerome Boateng Premier Lig takımlarından Manchester City'ye transfer oldu.
http://media4.ntvmsnbc.com/j/NTVMSNBC/Components/Spor%C3%96zel/boat.hlarge.jpg
NTV Spor ve Ajanslar
Güncelleme: 11:12 TSİ 06 Haziran. 2010 Pazar
Alman savunma oyuncusu Jerome Boateng'in, Hamburg'dan Manchester City'e transfer olduğu açıklandı.
Almanya milli futbol takımının Güney Afrika kadrosunda da yer alan 21 yaşındaki futbolcunun Manchester City ile 5 yıllık anlaşmaya imza attığı açıklandı.
Futbolcu için Hamburg'a ödenen para hakkında resmi bir açıklama yapılmazken, İngiliz basınında yer alan haberlerde Alman kulübün transfer karşılığında 14,95 milyon dolar aldığına dair haberler verildi. Boateng, 1 Temmuz'dan itibaren Manchester City formasını giyebilecek.
titates1
06.Haziran.2010, 20:24
Milan'ım alsa artık şöyle adamları :@
GeNç KaRTaL
07.Haziran.2010, 03:19
Ballack'ı sakatlayan bu değildi değil mi?
Özgür Çetin
07.Haziran.2010, 04:08
Gereksiz bir transfer:D
parayı nereye harcayacaklarını bulamıyorlar
nerazzuri
07.Haziran.2010, 10:59
Ballack'ı sakatlayan bu değildi değil mi?
Hayır. Ballack'ı sakatlayan Kevin Boateng.
Since-1907
07.Haziran.2010, 11:44
Ibrahimovic'e karşılık Robinho
Manchester City, Katalan kulübüne Zlatan Ibrahimovic'e karşılık Robinho'yu önerecek.
http://u.goal.com/98300/98387_news.jpg
Sport'un iddiasına göre, Barcelona'nın yıldızı Zlatan Ibrahimovic'i kadrosuna katmak isteyen Manchester City, İsveçli golcü için yapacağı teklifte Robinho'yu da kullanacak.
Brezilyalı yıldız İngiliz ekibinden ocak ayında Santos'a kiralanmıştı. Robinho'nun ismi geçtiğimiz yaz da Barcelona ile anılıyordu. Hatta oyuncunun kendisi, Nou Camp'ta oynamak istediğini açıklamıştı.
La Liga şampiyonunun sol kanadına takviye yapmak istediği biliniyor. Barcelona da bu yüzden bu teklife sıcak bakabilir.
Goal
vego
07.Haziran.2010, 19:19
İngiliz basını Chelsea’nin orta saha oyuncusu Joe Cole’un, Arsenal ile 4 yıllık anlaşmaya vardığını idda etti.
http://media4.ntvmsnbc.com/j/NTVMSNBC/Components/Spor%C3%96zel/joecolearsenalllde.hlarge.jpg http://www.ntvmsnbc.com/images/icons/slideshow.gif (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Fwww.ntvmsnbc.com%2 Fid%2F25103804%2Fdisplaymode%2F1176%2Frstry%2F2510 3801%2F)
NTV Spor
Güncelleme: 12:37 TSİ 07 Haziran. 2010 Pazartesi
İngiliz gazetesi Daly Mail'in haberine göre Arsenal, Chelsea'nin orta saha oyuncusu Joe Cole ile 4 yıllığına anlaştı.
29 yaşındaki yıldız oyuncu geçtiğimiz sezon şampiyon olan Chelsea’de 19 maç ilk onbirde sahaya çıkmış ve ligde 2 gol atmıştı.
Tecrübeli oyuncunun Dünya Kupası sonrası yeni takımıyla sözleşme imzalaması bekleniyor.
Alicanfmfan
08.Haziran.2010, 03:48
O zaman Arsenal'e gitmez Arda (yani ayrılacaksa) , Liverpool ve Tottenham bir adım öne cıktılar ama Tottenham'ın ŞL'de oynaması + avantaj saglar.
GeNç KaRTaL
08.Haziran.2010, 03:50
Joe Cole'un sözleşmesi bitiyor mu? Eğer öyleyse Arsenal çok için çok iyi bir transfer olur.
Alicanfmfan
08.Haziran.2010, 03:53
Joe Cole'un sözleşmesi bitiyor mu? Eğer öyleyse Arsenal çok için çok iyi bir transfer olur.
Evet Şemsi , sözleşmesi bitiyor.
vego
08.Haziran.2010, 17:28
Ada'nın transfer konusunda son 2-3 sezondur hareketli ve konuşulan takımı Manchester City üç futbolcusuyla yollarını ayırdı. İngiliz kulübü yaptığı açıklamada Martin Petrov, Sylvinho ve Benjani ile sözleşme yapılmayacağını ve üç ismi serbest bıraktığını belirtti.
Bu üç futbolcunun da kontratlarının süresi doldu ve geçtiğimiz Aralık'ta Mancini'nin takıma gelmesinden beri saha kenarındalar.
Bulgaristan Milli Takımı'nda forma giyen kanat oyuncusu Petrov 31 yaşında ve M.City ile 3 yıl içinde 57 maça çıktı. Zimbabwe kaptanı Benjani ise geçtiğimiz yıl Sunderland'de kiralık olarak forma giymişti. Veteran defans oyuncusu ve bir dönem Barcelona ile Şampiyonlar Ligi Şampiyonluğu yaşayan Sylvinho ise geçtiğimiz sezon başında takıma monte edilmişti. Öte yandan Manchester City geçtiğimiz hafta Hamburg'un Almanya Milli Takımı'nda da forma giyen genç defans oyuncusu Jerome Boateng'i kadrosuna kattı.
08.06.2010
Kaynak : Reuters
Özgür Çetin
08.Haziran.2010, 17:40
Galatasaray bastırıyordu Petrov diye geçen sene alsın gitsin şimdi:D
eXcitinG
08.Haziran.2010, 17:54
25-26 YaşLarında WoLfsburg ta oynarken neydi Petrov ya. Adamın hastasıydım. Müthiş hızLı, harika soLu iLe dağıtıyordu resmen ALmanya Ligini. Hey gidi. Kaderde 31 yaşında serbest adam oLarak gezmekte varmış.
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
08.Haziran.2010, 20:10
Bizim ligimizdeki takımlar düşünebilirler miki acaba Petrov'u,Benjani'yi ?
Fernando Gago
08.Haziran.2010, 20:24
City doğru iş yapmış ...
Del Piero_10
09.Haziran.2010, 11:21
Yaya Toure City'ye
nerazzuri
09.Haziran.2010, 15:41
Robinho Barcelona'ya, İbrahimovic City'e
Universal
09.Haziran.2010, 16:31
Tuncay'a Sunderland ve Blackburn kıskacı!
İngiliz basınına göre Blackburn Rovers ve Sunderland Tuncay'ı kadrosuna katmak için uğraşıyor.
http://media4.ntvmsnbc.com/j/NTVMSNBC/Components/Spor%C3%96zel/tuncaysunderlandblackburn.widec.jpg
İngiltere Premier Lig takımlarından Stoke City'de forma giyen Tuncay Şanlı'yı Blackburn Rovers ve Sunderland'in kadrosuna katmak istediği iddia edildi.
İngiliz Daily Mirror gazetesi, Blackburn Rovers Menajeri Sam Allardyce'nin milli futbolcu Tuncay Şanlı'yı 4 milyon sterlin karşılığında takımında görmek istediğini yazdı.
Geçen sezon öncesinde 28 yaşındaki futbolcunun 5 milyon sterline Middlesbrough takımından Stoke City'ye transfer olduğunu hatırlatan gazete, Blackburn Rovers'in, Tuncay'ı renklerine bağlamak isteyen bir diğer takım Sunderland ile mücadele etmek zorunda olduğunu kaydetti.
titates1
09.Haziran.2010, 17:27
Robinho Barcelona'ya, İbrahimovic City'e
ibrahimovic şampiyonluk , şampiyonlar ligi kazanmayacağı bir takıma gitmeyi asla kabul etmez
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
09.Haziran.2010, 18:14
Senderos'un yeni adresi Fulham!
Arsenal'ın İsviçreli defans oyuncusu Philippe Senderos, UEFA Avrupa Ligi finalisti Fulham ile anlaştı.
Arsenal'a 2003 yılında katıldıktan sonra yeterince varlık gösteremeyen ve geride kalan sezonun ikinci yarısında Everton'a kiralanan 25 yaşındaki stoper Senderos, bundan böyle Fulham forması giyecek.
Senderos, halen Dünya Kupası'nda H Grubu'nda mücadele edecek İsviçre Milli Takımı ile finallere hazırlanıyor.
LigTv
TR.CaPTaiN
09.Haziran.2010, 19:37
Ballack'ın sözleşmesi yenilenmemiş.
nerazzuri
09.Haziran.2010, 19:39
Ballack'ın sözleşmesi yenilenmemiş.
Zaten büyük ihtimal, -eğer Magath Schalke'den ayrılmaz ise- Schalke 04'e gidecek.
ThersoN
09.Haziran.2010, 21:31
Petrov'un piyasası olabilir ama diğerlerinin sağlam takımlara gideceğini sanmıyorum
TR.CaPTaiN
10.Haziran.2010, 00:27
Bayern de talipmiş Serkan; Bayern isterse Almanya'da Bayern'den başkasının alması zor.
Arsenal'in sözleşme uzatma teklifini kabul etmeyen Gallas'a Panathinaikos talipmiş.
A.FaruK
10.Haziran.2010, 12:37
Chelsea’den ayrılan İngiliz orta saha oyuncusu Joe Cole, Arsenal ile anlaştı.
Chelsea ile olan sözleşmesi sezon sonunda biten Joe Cole, birçok talibi arasından Arsenal’i seçti.
İngiltere Milli Takımı’nda yer alan başarılı orta saha oyuncusu, Güney Afrika’ya hareket etmeden önce Londra temsilcisiyle 3 yıllık bir sözleşme imzaladı.
Haftada 80.000 £ kazanacak olan İngiliz oyuncu, kaptan Cesc Fabregas’tan sonra kulübün en çok maaş alan oyuncusu olacak.
Geçen hafta milli takım kampında yapılan sağlık testleri sonrasında Joe Cole’un transferi engelleyecek bir sağlık sorunu olmadığına kanaat getiren Arsenal Menajeri Arsene Wenger, transfere onay verdi.
Joe Cole için Manchester City, Tottenham, Mancheste United, Liverpool gibi Premier Lif devleri transfer çalışmaları yürütüyordu.
Londra temsilcisi benzer bir yöntemle 2001 yılında Sol Campbell’i Tottenham’dan transfer etmişti.
Başarılı oyuncu Castrol Rankings'te 832. sırada yer alıyor.
A.FaruK
10.Haziran.2010, 12:39
Fransız hoca Wayne Rooney'in önemine dikkat çekiyor...
Arsenal'in başarılı teknik direktörü Arsene Wenger, bu Dünya Kupası'nın İngiltere'nin altın jenerasyonu adına son şans olduğunu hatırlattı.
Fabi Capello'nun önderliğinde birçok yıldız oyuncudan oluştuğunu belirten Wenger, The Sun'a verdiği demeçte "Bu jenerasyonun 'ya şimdi, ya hiçbir zaman' diyebileceğimiz türden bir takım olduğuna inanıyorum. Birçok oyuncu 28 ila 31 yaş arasında ve turnuvayı kazanmaları için tam da doğru zaman" şeklinde konuştu.
Wayne Rooney için ayrı bir parantez açan 61 yaşındaki teknik adam "O dört yıl sonra da dünya çapında bir oyuncu olabilirler ama Gerrard ve Lampard eski gücünde olmayacaktır. Rooney'nin Manchester United ve milli takım adına yaptıkları ortada ve ondan etkilenmemek mümkün değil. Güç, arzu, sakinlik ve gösterdiği gelişim muazzam" diyerek 25 yaşındaki oyuncuya övgü yağdırdı.
Kafasındaki en önemli soru işaretinin Capello'nun Rooney'yi çift forvette mi yoksa ileride tek mi oynatacağı olduğunu vurgulayan Fransız hoca "Bence Capello, tek forvet oynatmayı düşünüyordur. Güçlü bir orta sahada Lampard ve Gerrard ona katkı verebilir" diyerek sözlerine son verdi.
Facx
10.Haziran.2010, 18:29
arsenalda nası oynucak pek anlamış deilim ama iyi transfer :D
LeqenDary
10.Haziran.2010, 19:07
Çok iyi transfer oldu Arsenal için..Artık kupaları görmek istiyoruz Arsene Wenger'den..
World Hollow o1
10.Haziran.2010, 19:23
İyi transfer olmuş Arsenal açısından hayırlı olsun, Joe son lig maçında iyi oyun ortaya koydu aslında Türkl takımlarında görseydik pekde fana olmazdı.
ThersoN
12.Haziran.2010, 16:10
arsenalda nası oynucak pek anlamış deilim ama iyi transfer :D
bence de kendisi açısından mantıksız bir seçim
A.FaruK
12.Haziran.2010, 20:16
Palermo'nun kalecisi Salvatore Sirigu'nun son talibi Arsenal oldu.
Başarılı kaleci geçen sezon takımında forma şansı bulmak için Rubinho ile çekişmiş, zaman zaman ikinci kaleci olarak kalmasına rağmen İtalya'nın 28 kişilik ilk aday kadrosuna davet almıştı.
Footylatest.com'un haberine göre Arsene Wenger, Inter ve Fiorentina'nın da ilgi gösterdiği 23 yaşındaki file bekçisini takımın kaleci problemini çözmek için kadrosuna katmak istiyor.
İtalyan kaleci ise daha fazla şans bulmak ve milli takımda yer almak istediği ve bunu Arsenal'de başarabileceğini açıkladı.
Sirigu'nun Palermo'yla arasındaki sözleşmesi 2014 yazında sona eriyor.
sakary Ali
12.Haziran.2010, 23:22
FM'deki kariyerimde ilk yılın sonunda İtalya Seria C takımına bedavaya almıştım.
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
15.Haziran.2010, 21:25
Mesut Şeytan mı oluyor?
2010 Dünya Kupası'nın ilk maçında Almanya formasıyla harikalar yaratan Mesut Özil, Ada'ya giderek yaklaşıyor! Türk asıllı yıldız için Arsenal'den sonra Manchester United da devreye girdi!
Manchester United'ın internet sitesinde, Almanya Milli Takımı'nın Türk asıllı oyuncusu Mesut Özil'den övgüyle söz edildi.
Bundesliga takımlarından Werder Bremen'de oynayan 21 yaşındaki oyuncuyu transfer etme önerisinde bulunulan sitede, ''Sir Alex'e, Paul Scholes'un yerine uzun vadeli bir değişiklik teklif ediyoruz'' denildi.
Almanya'nın Avustralya'yı 4-0 yendiği grup maçında Mesut Özil'in sergilediği performansa yer verilen değerlendirmede, Türk asıllı futbolcunun iyi paslaştığı, atakları yönlendirdiği ve 4. golü hazırladığı kaydedildi.
Mesut Özil için ''Akıllı, güçlü, hızlı, takım oyuncusu, özverili'' gibi nitelemelerin yer aldığı yazıda, Özil'in kale önünde yeterince etkili olamaması ise zayıf yanı olarak gösterildi.
Genç futbolcunun kupada değerini artırdığının belirtildiği yazıda, Dünya Kupası öncesinde 15 milyon sterlin olan bedelini Avustralya maçı sonrasında 20 milyon sterline çıkardığı kaydedildi.
LigTv
ThersoN
15.Haziran.2010, 22:44
İlla ki daha büyük bir takıma gidecektir fakat gideceği takımın Dünya Kupasından sonra belli olacağını düşünüyorum.. Ayrıca Werder Bremen bu işten çok kârlı çıkacak
eXcitinG
15.Haziran.2010, 23:14
Yeni P.SchoLes oLur giderse.
GeNç KaRTaL
16.Haziran.2010, 04:38
Güzel transfer olur Manchester için.Mesut için de.
di canio
20.Haziran.2010, 00:32
Palermo'nun kalecisi Salvatore Sirigu'nun son talibi Arsenal oldu.
Başarılı kaleci geçen sezon takımında forma şansı bulmak için Rubinho ile çekişmiş, zaman zaman ikinci kaleci olarak kalmasına rağmen İtalya'nın 28 kişilik ilk aday kadrosuna davet almıştı.
Footylatest.com'un haberine göre Arsene Wenger, Inter ve Fiorentina'nın da ilgi gösterdiği 23 yaşındaki file bekçisini takımın kaleci problemini çözmek için kadrosuna katmak istiyor.
İtalyan kaleci ise daha fazla şans bulmak ve milli takımda yer almak istediği ve bunu Arsenal'de başarabileceğini açıkladı.
Sirigu'nun Palermo'yla arasındaki sözleşmesi 2014 yazında sona eriyor.
Arsenal'in Cagliari kalecisi Federico Marchetti ile ilgilendiği de yazılıyor.
Börk
22.Haziran.2010, 15:52
'Silva Manchester City'de'
'Silva Manchester City'de'
İngiliz gazetesi Daily Mail'in iddiasına göre Premier Lig takımlarından Manchester City, Valencia'nın yıldız futbolcusu David Silva ile anlaştı.
Chelsea ve Real Madrid gibi Avrupa devlerini peşinden sürükleyen İspanyol golcü için City, bir çok kez Valencia'nın kapısını çalmış ama olumlu bir cevap alamamıştı. Gazetenin haberinde, İngiliz ekibinin İspanyol golcü ile 4 yıllık anlaşmaya vardığı, David Silva için Valencia'ya 29 Milyon Pound bonservis bedeli ödeyeceği belirtildi. 24 yaşındaki oyuncu şu sıralar İspanya Milli Takımı ile birlikte Güney Afrika'da bulunuyor. Genç yıldızın Dünya Kupası'ndan sonra imza atması bekleniyor. City, genç yıldıza haftalık 160 Bin Pound ödeme yapacak.
Kaynak : DHA
vego
22.Haziran.2010, 16:14
Antrenörüne hakaret ettiği ve özür dilemediği gerekçesiyle Fransa Milli Takımı'nın Güney Afrika kadrosundan çıkarılan Nicolas Anelka'ya, kulübü Chelsea tarafından 2010 Dünya Kupası sona erene kadar kamuoyuna konuşma yasağı geldi.
http://media1.ntvspor.net//C/I/44/anelka_idman_600300_10DRP.jpg
Ünlü futbolcunun kardeşi Claude Anelka, RTL radyosuna yaptığı açıklamada, "Kulübü, şimdilik hiçbir şey söylememesini istedi, konuşmak için dünya kupasının bitmesini beklemesi onun için daha iyi. Şimdi konuşmak bir şeye yaramaz, sadece olayları daha da kötüleştirir" dedi.
Claude Anelka, Fransız yıldızın antrenörüne hakaret etmesine yol açan olayla ilgili bir soru üzerine ise "Kardeşim sakin, kibar biridir, dolayısıyla bir şeyler olmuş. Basın toplantısını beklemek lazım, orada olanları anlatır" yanıtını verdi.
2010 Dünya Kupası'nda Meksika ile yapılan maçın devre arasında Fransa Teknik Direktörü Raymond Domenech'e hakaret ettiği ileri sürülen Nicolas Anelka, milli takımın Güney Afrika kadrosundan çıkartılmıştı.
ThersoN
22.Haziran.2010, 17:18
Çok ironik bir konu daha var FFF sözcüsünün yaptıgı açıklamaya göre bundan sonra Henry,Gallas ve Abidal'in milli forma giymesi imkansız olabilirmiş.. yahu Anelka dahil saydıkları isimlerin hepsi 30un üstünde giyse nolur giymese nolur bu saatten sonra ; bu kötü performansın faturasını ödeyen isimler başta Domenech (haklı olarak) daha sonra da bu bir kaç isim.. Hakaret iyi değil ama bence iyi yaptı Anelka belirtmek istediklerini belirtti
Fearless Coward
22.Haziran.2010, 17:52
Domenech özür dilerse alırım takıma demiş 1 şans vermiş oda reddetmiş ve iyide yapmış..
Revolution
22.Haziran.2010, 20:11
Anelka bunu belki haklı olarak yaptı gerçekten küfürde belki de sonuna kadar haklıydı.. Ama Anelka klasında bir oyuncuya,Anelka'yı geçtim hiçbir profesyonel oyuncunun yapmaması gerekir bu hareketleri... Ne olursa olsun Domenech'in Anelka'nın şahsına bir hareket yapmadığı sürece yakışmaz bu hareketler..
yaman76hakanFB
22.Haziran.2010, 20:21
Anelka'ya konuşma yasağı getirmek lüzumsuz... Adam koskoca bir sezonda en fazla üçbeş kelime sarfediyor. Muhtemelen konuşma yeteneğini kaybetmemek içöin zorunluluktan... O kelimelerden bir-ikisini de Domanec'e göndermiş zaten. Kalan kelimelerini tasarruflu kullanacaktır.:p
nerazzuri
23.Haziran.2010, 20:47
Corriere dello Sport'un haberine göre, Philippe Mexes, Roma'nın önerdiği yeni kontrat teklifini kabul etmedi. Manchester City'nin peşinden koştuğu Fransız oyuncunun takımıyla kontratının bitmesine 1 yıl daha bulunuyor.
Mexes daha önceden takımında kalmak istediğini açıklasa da yeni kontrat önerisini gelecek sezon düşüneceğini belirtti. Juan ve Burdisso'nun arkasında kalan oyuncu devamlı olarak oynayabileceği bir ortam ararken Başkent ekibi de Burdisso'yu takımda tutmak istiyor. Geçtiğimiz sezon kiralık olarak oynayan oyuncu için görüşmelerini sürdüren Roma'nın Inter ile anlaşması halinde Fransız oyuncuya yine yedek kulübesi gözükecek. Mexes'in durumunun bu yaz netleşmesi bekleniyor.
goal.com
nerazzuri
24.Haziran.2010, 00:22
Ben bugünki karşılaşmadan sonra diyorum ki; '' Sir, Tosic'i Cska'ya sattığına pişman olacak ''
Del Piero_10
28.Haziran.2010, 21:46
Palermo başkanı Zamparini, Totenham'ın Cavani ve Kjaer için 35 milyonluk reddedemeyecekleri bir teklif yaptığını açıkladı.
KaF KeF
29.Haziran.2010, 16:45
İngiltere Premier Ligi takımlarından Wigan, Arjantin'in Estudiantes takımının golcüsü Mauro Boselli'yi kadrosuna dahil etti.
-Arjantin Ligi takımlarından Estudiantes'in golcüsü Mauro Boselli Wigan'a transfer oldu.
25 yaşındaki futbolcu, futbola Boca Juniors takımında başladı ve bu takımda oynadığı 11 maçta rakip filelere 2 gol kaydetti.
Daha sonra Malaga'ya transfer olan Boselli, bu takımda sahaya çıktığı 32 maçta 5 gol attı.
Tekrar Boca Juniors'a dönen ve oynadığı 33 maçta rakip filelere 8 gol atmayı başaran golcü futbolcu, daha sonra 2008 yılında Estudiantes'a transfer oldu.
Burada sahaya çıktığı 57 maçta rakip filelere 32 gol gönderen Boselli, bir çok takımın dikkatini çekmeyi başarmıştı.
Bir ara Bursaspor'un da transfer gündeminde olan Mauro Boselli, tercihini İngiltere Premier Ligi'nden yana kullandı ve Wigan'a transfer oldu.
Arjantinli futbolcu İngiliz takımıyla 4 yıllık sözleşme imzaladı.
Ntvspor
Varonil
30.Haziran.2010, 11:42
Liverpool onu açıklayacak
İspanyol menajer Rafa Benitez ile olan yaşadığı 6 yıllık birlikteliği Haziran başında sona erdiren Liverpool'da yeni teknik adam belli oluyor.
The Guardian gazetesinde yer alan habere göre 62 yaşındaki çalıştırıcı Roy Hodgson bugün resmen açıklanacak.
Fulham ile geçtiğimiz yıl önemli başarılara imza atan, bir dönem Inter'i de çalıştıran İngiliz hoca şu anda Güney Afrika'da ve bazı maçlarda yorumculuk yapıyor.
Liverpool'un Fulham ile 1 yıl daha kontratı devam eden isim için Londra kulübüne 2 milyon poundluk bir tazminat ödeyeceği ifade ediliyor.
Liverpool'un teknik patronluğu için ismi geçen isimler ise Manuel Pellegrin, Didier Deschamps ile birlikte içinde Galatasaray teknik direktörü Frank Rijkaard'ın da olduğu uzun bir listeydi. Ada kulübü Roy Hodgson'u ise ilk tercihi olarak belirlemişti. Hodgson şu sıralarda İngiltere Milli Takımı'nda koltuğu sallantıda olan Fabio Capello'nun yerine de İngiliz Milli Takımı teknik direktörlüğüne aday olan isimler içinde gösterilmişti.
İngiliz kulübünde takımın dolar milyarderi patronların Tom Hicks ve George Gillett'in Hodgson ile kaç yıllık bir sözleşme için anlaşma sağladığı ise bugün yapılması beklenen resmi açıklamadan sonra belli olacak.
Geçtiğimiz yıl ligi 7. biterek Şampiyonlar Ligi vizesi alamayan Liverpool'da futbolcular ise yeni sezon hazırlıkları için yarın toplanırken, Dünya Kupası'nda forma giyen oyuncuların Pazartesi günü takım arkadaşlarına katılması bekleniyor.
30.06.2010
Kaynak : Sporx.com dış haberler
Wesley Sneijder
30.Haziran.2010, 14:57
Manchester City, Valencia'nın İspanyol yıldızı David Silva ile anlaştığını ve Silva ile 5 yıllık sözleşme imzalanacağını duyurdu..
http://ajansspor.com/resim/DavidSilva_arkadan01.jpg
Premier League ekiplerinden Manchester City, ekonomik sıkıntıları nedeniyle yıldız futbolcularını satmak zorunda kalan Valencia'nın milli futbolcusu David Silva ile anlaştığını duyurdu.
Dünya Kupası'ndan sonra sağlık kontrolünden geçecek ve City'e olan transferini tamamlayacak olan Silva, yeni takımıyla 5 yıllık sözleşme imzalayacak.
City'nin resmi internet sitesine konuşan 24 yaşındaki futbolcu, "Öncelikle Valencia Kulübü'ne, sadık taraftarımıza, takım arkadaşlarıma ve teknik ekibe teşekkür ederim. Valencia'da 6 çok güzel yıl geçirdim. Beni keşfettiler ve benim için hep özeli bir kulüp olarak kalacaklar" dedi.
Yeni bir sayfa açmak için doğru zaman olduğunu vurgulayan Silva, "İngiltere ve Manchester City'de oynamak için sabırsızlanıyorum. Premier League'in dünyadaki en iyi liglerden biri olduğuna inanıyorum. City'ye başarı getirmek ve onlarla beraber kupalar kazanmak istiyorum" diye konuştu.
Addolorato
30.Haziran.2010, 15:13
Çok büyük transfer yapmış Manchester City tebrik etmek lazım. Mehmet Topal oynarmı diyorduk Valencia'da heralde kimse kalmayacak bu gidişle Valencia'da banko oynar böylece Mehmet.
yunusgs
30.Haziran.2010, 15:19
Valencia birer birer tüm yıldızlarını kaybediyor.Önce Villa şimdi de Silva.Manchester City güzel bir transfere imza attı.Silva sürati ve tekniği ile Premier Lig'de iş yapar.
nerazzuri
30.Haziran.2010, 16:10
Çok çok iyi bir transfer. Acaba bonservis bedeli olarak kaç para ödedi City.
goosfraba
30.Haziran.2010, 16:26
29 milyon euro diye konuşuluyor.
böyle futbolcular kupa getirir city'e.
deniz.91
30.Haziran.2010, 20:40
City parasını doğru kullanmayı öğreniyor yavaş yavaş seneye şampiyonluğu zorlar kanımca
deniz.91
30.Haziran.2010, 20:42
Benjani ve petrov türkiyede iyi iş yapacak oyuncular
Night_Mare17
01.Temmuz.2010, 01:42
İngiltere Premier Lig takımlarından Manchester City, Valencia (http://www.milliyet.com.tr/index/Valencia)'da oynayan David Silva ile anlaştı. Kulubün resmi internet sitesinden duyurulan haberde "Kulübümüz David Silva ile anlaşmaya varmıştır" ifadeleri kullanıldı.Manchester City, 24 yaşında ki futbolcu (http://www.milliyet.com.tr/index/futbolcu) ile 27 Milyon Pound bonservis (http://www.milliyet.com.tr/index/bonservis) bedeli karşılığında 4 yıllık anlaşmaya vardı.
Şu anda milli takımı İspanya (http://www.milliyet.com.tr/index/Ispanya) ile beraber Güney Afrika (http://www.milliyet.com.tr/index/Afrika)'da bulunan oyuncu yaptığı açıklamada, "Kulübüme ve Valencia da bulunan bütün ekibe ve taraftalara çok teşekkür ederim, inanılmaz bir 6 yıl geçirdim. Benim futbolcu olmamı Valencia sağladı. Valencia benim için her zaman çok önemli olacak" dedi.
Manchester City'e transfer olduğu için çok mutlu olduğunu ifade eden İspanyol oyuncu " Premier lig Dünyanın en önemli liglerinden biri. Benim için inanılmaz bir tecrübe olacak. Umarım Manchester City formasında, bütün kupaları görebilirim" diye konuştu.
Wikipedia'da da yazıyor.
Varonil
01.Temmuz.2010, 01:46
Valencia en önemli yıldızlarını sattı,artık Villa ve Silva'dan gelen parayla yeniden yapılansınlar.
Şu ana kadar Feghouli,Ricardo Costa ve Mehmet Topal'ı aldılar.Şampiyonlar Ligi'ne direkt katılcaklar sanırım,kadroya çok ciddi takviye gerekiyor.
KaRaBükLü KraL
01.Temmuz.2010, 01:59
M.City iyi transferler yapıyo yaw:DValencia'nın işi artık çok zor öyle oyuncuları zor bulurlar artık
Facx
01.Temmuz.2010, 02:59
bi mata kaldı oda barça ya giderse -_- güzel transfer
Del Piero_10
01.Temmuz.2010, 11:58
Silva yanlış yaptı.
eXcitinG
01.Temmuz.2010, 12:01
Ben SiLva nın çok üstün yetenekLere sahip bir oyuncu oLduğuna inanmıyorum. BöyLe bir oyuncu için çok para vermiş City.
GodfatheR
01.Temmuz.2010, 12:04
Ben SiLva nın çok üstün yetenekLere sahip bir oyuncu oLduğuna inanmıyorum. BöyLe bir oyuncu için çok para vermiş City.
Aynen. Beğenmiyorum Silva'yı. En fazla 10-15 milyon eder bana kalırsa.
Suicider
01.Temmuz.2010, 12:40
Ntvsporda Şimdi ALtyazı geçti 3 yıllık imzalamış.
deniz.91
01.Temmuz.2010, 12:51
Daha kariyerli flaş bir isim bekliyordum hayırlı olsun umarım liverpoola özlenen şampiyonluğu getirir
nerazzuri
01.Temmuz.2010, 12:53
Flaş bir isim Liverpool için çok zor, bu finansal kriz içerisinde.
Ben bu isim ile daha da kötüye gidip, Gerrard ve Torres'i de sattıktan sonra iyice dibe vuracaklarını tahmin ediyorum.
Toparlanması çok zor artık bu takımın.
GodfatheR
01.Temmuz.2010, 13:27
Flaş bir isim Liverpool için çok zor, bu finansal kriz içerisinde.
Ben bu isim ile daha da kötüye gidip, Gerrard ve Torres'i de sattıktan sonra iyice dibe vuracaklarını tahmin ediyorum.
Toparlanması çok zor artık bu takımın.
Tahmin değil bir dilek bu Sekocum =)
Bakalım umarım beklediğimiz başarılara ulaşırız artık.
Fernando Gago
01.Temmuz.2010, 20:36
Silva'ya yazık oldu ..