PDA

View Full Version : İngiltere Premier Lig Geçmiş Sezonlar

Pages : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 [49] 50

GodfatheR
06.Şubat.2011, 15:58
Kolunda You'll never walk alone dövmesi var daha ne olacak. Ama konuşmaya değmez.

RaSenGan
06.Şubat.2011, 16:15
Torresle yatıp kalkanlar bi anda Torres düşmanı olmuş :icon_biggrin:

GodfatheR
06.Şubat.2011, 16:38
böyle açıklamalar yaparsa düşman olurum tabi.

Buraya gelirken benim 2. takımım Lpool'dur dedi hatta Atletico'da oynarken You'll never walk alone dövmesi yaptırdı koluna. Şimdi farklı konuşuyor. Neyse bu gidişle ne İsa'ya ne Musa'ya yaranır kendini yakar.

Revolution
06.Şubat.2011, 17:26
Torresle yatıp kalkanlar bi anda Torres düşmanı olmuş :icon_biggrin:

Küçükken Emre'yle yatıp kalkıp şimdi Emre düşmanı olduğumuz gibi. Çok saçma bir cümle yazmışsın Aygün.

Night_Mare17
06.Şubat.2011, 17:36
Küçükken Emre'yle yatıp kalkıp şimdi Emre düşmanı olduğumuz gibi. Çok saçma bir cümle yazmışsın Aygün.

Orda bir Galatasaray'lıyım diyen ve bir Türk vardı . Kendi ülkesinin takımını simdi gitmis yağcılık yapıyor. Tabi düşman oluruz. Torres ama İspanyol kendi takımı kadar sevemez hiç bir takımı.

GodfatheR
06.Şubat.2011, 17:40
Orda bir Galatasaray'lıyım diyen ve bir Türk vardı . Kendi ülkesinin takımını simdi gitmis yağcılık yapıyor. Tabi düşman oluruz. Torres ama İspanyol kendi takımı kadar sevemez hiç bir takımı.

Üslüba dikkat edersen daha güzel olur sanki.

Revolution
06.Şubat.2011, 17:41

Altta neden düşman olunduğu açıklanmış zaten.

böyle açıklamalar yaparsa düşman olurum tabi.

Buraya gelirken benim 2. takımım Lpool'dur dedi hatta Atletico'da oynarken You'll never walk alone dövmesi yaptırdı koluna. Şimdi farklı konuşuyor. Neyse bu gidişle ne İsa'ya ne Musa'ya yaranır kendini yakar.

Revolution
06.Şubat.2011, 18:00

Ayrıyeten Hagi 2001'de kalkıp Fener'e gitseydi veya şu an Alex Galatasaray'a gelse siz doğal mı karşılarsınız?

Night_Mare17
06.Şubat.2011, 18:05
Ayrıyeten Hagi 2001'de kalkıp Fener'e gitseydi veya şu an Alex Galatasaray'a gelse siz doğal mı karşılarsınız?

Bu örneğe bir şey diyemeceğim . Haklısın :D

ozaniel
06.Şubat.2011, 18:37
Daha önceki açıklamaları bir yana son açıklaması bence hem mantıklı hem de dürüstçe olmuş.

GodfatheR
06.Şubat.2011, 21:00
çok parlak bir başlangıç. :D

RaSenGan
06.Şubat.2011, 21:01
Torres fırtınalar estirecek premier ligde

Sanki başka ligten geldi :icon_biggrin:

BleedingMoon
06.Şubat.2011, 22:07
eski takımına karşı çok kötüydü torres. dünya kupası'ındaki torres'i gördüm.

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
06.Şubat.2011, 22:40
Ayar verildi ;)

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
07.Şubat.2011, 14:45
Torres; Öfke ile sevginin ortak noktası

Liverpool taraftarı formalarını yakarken, Chelsea'nin ürün satış mağazalarında en çok ilgiyi ''Eskiden kırmızıydı, şimdi mavi'' tişörtleri görüyor.

İngiltere Premier League takımlarından Chelsea'nin yeni transferi Fernando Torres'e taraftarlar tam destek veriyor.
Ara transfer döneminin bitmesine saatler kala 50 milyon sterline Liverpool'dan Chelsea'ye giden ve ülke futbol tarihine ''en pahalı transfer'' olarak geçen ''El Nino'' lakaplı Fernando Torres için üretilen 9 numaralı forma ve atkılar Chelseali taraftarlardan büyük ilgi görüyor.
İspanyol futbolcunun eski takımına karşı ilk kez mücadele ettiği dünkü maç öncesinde Stamford Bridge Stadı'na akın eden taraftarlar, Chelsea'nin resmi ürünlerinin satıldığı mağazadan 9 numaralı Torres formasına ve futbolcunun isminin yazılı olduğu atkıya sahip olmak için uzun kuyruklar oluşturdu.
Torres formaları stattaki mağazanın vitrinini süslerken, çok sayıda Chelseali taraftar Liverpool maçı öncesinde İspanyol golcünün formasını giyerek maçı izledi.
Londra ekibinin Torres için ürettiği ürünler sadece forma ve atkı ile sınırlı kalmadı. Üzerinde transferin gerçekleştiği tarih olan 31.01.2011 ile ''Eskiden kırmızıydı, şimdi mavi'' yazılarının bulunduğu tişörtler de satışa sunuldu.
Öte yandan Torres'in Chelsea ile görüştüğü saatlerde Liverpoollu taraftarlar İspanyol futbolcunun formasını yakarken görüntülenmişti.

NtvSpor

Cengo
07.Şubat.2011, 15:02
Kendisi söyledi zaten fazla ciddiye alınıyor, bu futbol diye.
Sadece Atletico Madrid taraftarı kendisi, gerisi tamamen para.

Sahibi olan bir takım olmamalı kulüpler, vakıf sistemi olmalı.Sahibi taraftarlar olmalı kulüplerin.
İngiliz Futbolunda taraftarlığı hiçbir zaman anlayamayacağım dolayısı ile..

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
08.Şubat.2011, 15:52
Abramovich'in gözdesi Hiddink!

Chelsea Başkanı Roman Abramovich'in, yaz ayında sözleşmesi sona erecek olan 'Sportif direktör' Frank Arnesen'in yerine Guus Hiddink'i getirmek istediği iddia edildi.

Roman Abramovich'in Guus Hiddink aşkı bambaşka. Chelsea'nin milyarder başkanı, takımın yeni yapılanmasında, Hollandalı teknik adamı 'Sportif direktör' olarak takımın başında görmek istiyor.
Guus Hiddink'in Chelsea'de geçirdiği 3 başarılı aydan çok etkilenen Rus başkan, yazın Frank Arnesen'den boşalacak 'Sportif direktör'lük koltuğuna Guus Hiddink'i getirmek istiyor.
Daily Mail'in haberine göre, Roman Abramovich'in Carlo Ancelotti ile 1 sene daha devam etmeyi planladığı, ancak takımın yeni yapılanması sırasında sportif direktör olarak mutlaka kalitesini ispatlamış bir isimle çalışmak istediği belirtildi.
Haberde, Abramovich'in Guus Hiddink'in dışında Txiki Begiristain ve Avram Grant ile de görüştüğü, ancak Hollandalı teknik adamın listenin birince sırasında olduğu vurgulandı.
Bilindiği gibi Guus Hiddink'in ismi daha önce de Chelsea Teknik Direktörü Carlo Ancelotti'nin yerine anılmış, ancak Hollandalı teknik adam, Türkiye Milli Takımı'ndaki görevini bırakmayacağını açıklamıştı.

NtvSpor

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
08.Şubat.2011, 15:53
Tevez: Protestolara hazırım

Carlos Tevez, Manchester City formasıyla bir kez daha Old Trafford'a dönmeye hazırlanıyor. Arjantinli golcü, eski takımı United'ın taraftarlarının, kendisini protesto etmesine hazır olduğunu söyledi.

Bir zamanlar Manchester United taraftarının en sevdiği oyuncuların başında gelen Carlos Tevez, artık United'ın ezeli rakibi Manchester City'de forma giyiyor. Son lig maçında hat-trick yaparak toplam gol sayısını 20'ye çıkaran Tevez, takımının Manchester United ile yapacağı kritik karşılaşma öncesi, taraftar protestosundan çekinmediğini vurguladı.
Old Trafford'da geçen sezon da yoğun şekilde protesto edildiğini hatırlatan Tevez; "Taraftarın beni yuhalayacak olması hiç umrumda değil. Bu konuda endişe duymuyorum. Ben profesyonel bir futbolcuyum ve takımımın kazanması için elimden gelen herşeyi yapacağım" diye konuştu. Manchester United'den olayla şekilde ayrılan Tevez; "Rakip takımın taraftarınca yuhalanmak, profesyonel futbolcuların zaman zaman ödemesi gereken bir bedel. United taraftarı beni yine protesto edebilir. Ancak formalarını giydiğim dönemde, elimden gelenin en iyisini yapmaya çalıştığımı kimse inkar edemez" ifadelerini kullandı. Old Trafford'da alınacak bir yenilginin normal karşılanması gerektiğini belirten Arjantinli golcü, bununla birlikte şampiyonluk için, bundan böyle favori gösterildikleri maçlarda puan kaybı yaşamamaları gerektiğini söyledi.

NtvSpor

TR.CaPTaiN
08.Şubat.2011, 17:05
Abramovich'in Torres'in ardından yeni hedefi belli oldu.

Ara transferde Liverpool'un golcüsü Torres'i kadrosuna katarak bombayı patlatan Chelsea, önümüzdeki sezon Arsenal kaptanı Fabregas için girişimlere başladı. Barcelona'nın yıllardır istediği Cesc için 50 milyon poundu gözden çıkaran Maviler, İspanyol yıldızı Lampard'ın partneri olarak kullanmayı düşünüyor.

Ancak 23 yaşındaki kaptanının Barcelona'ya gitmesine izin vermeyen Londra'nın kırmızı-beyazlı ekibinin bu transfere kolay kolay göz yumması beklenmiyor. Transferin önündeki diğer engel de Barca altyapısında futbola başlayan İspanyol futbolcunun hiç saklamadığı; ülkesine dönüp Barcelona forması giyme isteği.

İngiliz basını, Rus milyarder Abramovich'in Fabregas'ı çok istediğini ve transferin önündeki tüm olumsuz gelişmelere rağmen genç yıldız ve Wenger'i ikna etmek için yoğun çaba harcayacağını iddia ediyor.

Ligtv.com.tr

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
08.Şubat.2011, 17:07
yok artık bu olmaz bence...

anil luque
08.Şubat.2011, 17:09
Fabre Barca'ya gider eğer Arsenal'den ayrılacak olursa..

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
09.Şubat.2011, 15:46
Drogba: Şampiyon olamayız

Premier Lig ekiplerinden Chelsea'nin Fildişi Sahilli golcüsü Didier Drogba'dan itiraf geldi. Drogba, ligin bitimine uzun bir süre olmasına karşın, şampiyonluk şanslarının tamamen ortadan kalktığını kabul etti.

Premier Lig'de geçen sezonu şampiyon tamamlayan Chelsea, bu sezona da fırtına gibi girdi. Ancak üst üste gelen sakatlıklar, giden oyuncuların yerinin doldurulmaması ile birleşince, düşüş de sert oldu.
Yönetim ara transfer döneminde Fernando Torres ve David Luiz'i kadroya kattı. Ancak son Liverpool maçında alınan yenilgi, moralleri bir kez daha bozdu. Takımın Fildişi Sahilli golcüsü Didier Drogba, Liverpool yenilgisiyle birlikte, şampiyonluk şanslarının sona erdiğini itiraf etti.
Stamford Bridge'de, son derece olumsuz bir atmosfer oluştuğunu vurgulayan Drogba, "Liverpool maçı öncesi, yeniden tünelin ucundaki ışığı görmüştük. Ancak aldığımız yenilgi adeta bacaklarımızı kesti. Bu aşamadan sonra Manchester United'ı yakalayabilmek için küçük çaplı bir mucizeye ihtiyacımız var" diye konuştu.
Drogba'yı asıl endişelendiren ise takımdaki toplu moral çöküşü. Premier Lig'de hedeften uzaklaşsalar bile, önlerinde Şampiyonlar Ligi ve Federasyon Kupası bulunduğunu hatırlatan golcü oyuncu, bir an önce kendilerini toparlamaları gerektiğini ifade etti.

NtvSpor

Lim10
09.Şubat.2011, 17:49
Ha şunu bileydin.

Homer J.S
09.Şubat.2011, 17:57
Sen Galatasaray'a gel boşver. :D

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
10.Şubat.2011, 20:17
West Ham United'a stat müjdesi

İngiliz yayın kurumu BBC, 2012 Londra Olimpiyat Oyunları sonrası olimpiyat stadının kullanım hakkının West Ham United'a verileceğini duyurdu. Olimpiyat stadı ile Tottenham da ilgileniyordu.

İngiltere Futbol Federasyonu'ndan West Ham United'a iyi haber geldi.

İngiltere'de 80 bin izleyici kapasiteli Londra Olimpiyat Stadı'nın 2012 Olimpiyatları sonrası birçok türdeşi gibi kullanılmaz hale gelmesi istenmiyor.
Premier Lig'de son dönemde büyük statların giderek rağbet görmesi nedeniyle West Ham United ve Tottenham kulüpleri, olimpiyat oyunları sonrası bu görkemli stada taşınmak istiyordu.
Olimpiyat parkının varlığını sürdürmesi için kurulan şirket, bir süredir iki kulübün teklifini inceliyordu. İngiliz yayın kurumu BBC'ye göre şirket yetkilileri Londra Belediye Başkanı Boris Johson'a olimpiyat stadının West Ham'ın kullanımına sunulmasını önerecek.
BBC, bu kararın alınmasında West Ham Yönetimi'nin atletizm pistini koruma sözünün etkili olduğunu ifade etti. Tottenham, kullanım hakkını elde etmesi halinde stattaki atletizm pistini kaldıracağını ve bunun yerine Cristal Palace'taki atletizm merkezine yatırım yapmayı önermişti.
Tottenham, 500 milyon Sterlin’e mal olan statta önemli bir yenileme çalışmasına giderek koltuk sayısını da 60 bine indirmeyi planlıyordu.

NtvSpor

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
11.Şubat.2011, 18:01
"Torres büyük bir saygısızlık yaptı"

Premier League ekiplerinden Liverpool'un Danimarkalı oyuncusu Daniel Agger, Chelsea'ye transfer olan Fernando Torres'e sert eleştiriler getirdi. Agger, İspanyol futbolcunun ezeli rakibinde oynamak üzere takımını terketmesini "kabul edilemez" olarak nitelendirdi.

Fernando Torres'in Liverpool'dan ayrılmasına tepkisini yüksek sesle dile getiren ilk futbolcu Daniel Agger oldu. Agger, eski takım arkadaşının, ezeli bir rakiplerinin formasını giymeyi kabul ederek büyük bir saygısızlık yaptığını ileri sürdü. İspanyol futbolcunun transfer kararını "kabul edilemez" olarak nitelendiren Agger; "Size para ödeyen kulübünüze saygılı olmak zorundasınız. Hiçbir Danimarkalı, ezeli bir rakibine transfer olmak istemez. Örneğin ben asla Manchester United ya da Everton formasını giymeyi kabul etmezdim. Hatta kulübüme saygımdan dolayı, İngiltere'de başka bir takımın formasını giymeyi düşünmüyorum" diye konuştu.
Agger, eski menajer Roy Hodgson'a da sert eleştiriler getirdi. Hodgson'ın, tüm oyuncuların özgüvenlerini kaybetmesine yol açtığını vurgulayan Danimarkalı futbolcu; "Kenny Dalglish takımın başına geçtikten sonra, aynı futbolcularla neler yapabileceğimizi herkes gördü. Futbolda kazanmanın bir numaralı yolu özgüvenden geçer" ifadelerini kullandı.

NtvSpor

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
11.Şubat.2011, 18:02
ManU da mı Araplara gidiyor?

Manchester City gibi Manchester United da Arap patronların eline mi geçecek? İngiliz "Daily Express" gazetesi, Glazer ailesinin, 1.6 milyar sterlin karşılığında, kulübü Katar Emiri El Tani'ye satmak üzere olduğunu yazdı.

Bu arada İngiliz yayın kurumu BBC, kulüp içinden bir kaynağa dayanarak, satış haberlerinin gerçeği yansıtmadığını ileri sürdü. Adının verilmesini istemeyen yetkili, Katar'dan herhangi bir teklif almadıklarını iddia etti.
Manchester City'nin Arap patronların eline geçmesi, futbol dünyasında dengeleri değiştirmişti. City'nin sahipleri o günden bu yana transfer için yüzmilyonlarca sterlin harcadı. Onların astronomik harcamaları nedeniyle futbolcuların bonservis bedelleri de bir anda fırladı. Artık yıldız bir oyuncuyu alabilmek için kapıyı 50 milyon sterlinden açmak olağan hale geldi. İngiliz "Daily Express" gazetesine göre, Manchester kentinin asıl büyük takımı Manchester United'ın da, Arap sermayesinin eline geçmesi an meselesi. Gazete, taraftardan yoğun eleştiriler alan Glazer ailesinin, 1.6 milyar sterlin karşılığında, kulübü Katar Emiri Şeyh Hamid Bin Halife El Tani'ye satmak üzere olduğunu yazdı...
Pazarlıkların 2 milyar sterlinden başladığını; ancak Glazerlar’ın, 1.6 milyar sterlinlik astronomik teklifi reddedemediğini savunan gazete, artık satış işleminin son detayları üzerinde çalışıldığını belirtti. İddialar, Manchester City ile oynanacak derbi maçın hemen ardından, satışın resmileşeceği yolunda.
Glazer ailesi daha önce, zengin işadamlarından oluşan Kızıl Şövalyeler adlı grubun 800 milyon sterlinlik teklifini reddetmiş; kulübe en az 1.5 milyar sterlin değer biçmişti. Manchester United ciddi borçta olmasına karşın, Futbol Para Ligi'nin son listesinde, yaklaşık 320 milyon sterlinlik yıllık geliri ile 3. sırada yer almıştı...

NtvSpor

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
12.Şubat.2011, 16:54
Liverpool'un Krkic hamlesi

Premier Lig ekibi Liverpool'un, La Liga eklibi Barcelona'nın 20 yaşındaki futbolcusu Krkic için 20 milyon euroyu gözden çıkarttığı ifade edildi.

Premier Lig'in köklü ekiplerinden Liverpool'un, Barcelona'nın 20 yaşındaki golcü futbolcusu Bojan Krkic ile ilgilendiği ileri sürüldü.
Uluslararası basında yer alan haberlerde, İngiliz ekibinin, Krkic'i gelecek sezonun kadrosuna katmak için 20 milyon euroyu gözden çıkarttığı iddia edildi.
Krkic'in Barcelona ile 2015 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

NtvSpor

Revolution
12.Şubat.2011, 17:06
Çok gereksiz olur.

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
12.Şubat.2011, 17:19
Çok gereksiz olur.
Katılıyorum... Özellikle de 20 MN € verilmesi.

ozaniel
12.Şubat.2011, 22:31
Ben Bojan'dan hala çok şeyler bekliyorum ve bence Barcelona'da kalması onun için daha iyi olur. Hatta bence Barcelona'nın 28 yaşında bir forvet alması Bojan'ı 1. forvet yapmayı planlamasından dolayıdır.

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
15.Şubat.2011, 15:36
Ji-Sung Park 4 hafta yok

Manchester United'ın orta saha oyuncusu Ji-Sung Park'ın dizinden sakat olduğu ve sahalardan 4 hafta uzak kalacağı bildirildi.

Manchester United'a Güney Kore'li oyuncusu Ji-Sung Park'tan kötü haber geldi.
Manchester United'ın teknik direktörü Alex Ferguson, kulübün internet sitesinde yayımlanan açıklamasında, Güney Kore ile Asya Kupası'na katıldığı için takımdan bir süre ayrı kalan ve takımıyla antrenmanlara geçen hafta başlayan 29 yaşındaki futbolcunun, cuma sabahı yapılan idmanda sakatlandığını belirtti.
Ferguson, futbolcunun bir ay kadar forma giyemeyeceğini ve bunun kendileri için çok kötü bir haber olduğunu ifade etti.

NtvSpor

GodfatheR
21.Şubat.2011, 15:22
Torres geldiğinden beri maç kazanamıyor Chelsea. Önce lig gitti sonra FA cup. Elde avuçta şampiyonlar liginde başka bişey kalmadı. Ayrıca bu formda giderlerse ligde ilk 4 e giremezler seneye Avrupa ligi yaparlar.

Night_Mare17
21.Şubat.2011, 15:40
Torres berbat oynuyor adam hiç koşmuyor.

Sheriff
21.Şubat.2011, 15:54
Torres geldiğinden beri maç kazanamıyor Chelsea. Önce lig gitti sonra FA cup. Elde avuçta şampiyonlar liginde başka bişey kalmadı. Ayrıca bu formda giderlerse ligde ilk 4 e giremezler seneye Avrupa ligi yaparlar.
FA Cup maçında oynamadıki Torres.

eng1n
21.Şubat.2011, 16:26
Torres yeni sheva olucak gibi 2 sene sonra falan At.Madrid'e giderse tam olur.

gerrrard
21.Şubat.2011, 16:41
her zaman aynı şeyi söyledim pek çok lfc forumunda ve kimse benle aynı görüşte değildi fakat şimdi üzülerek söylüyorum ki haklı olduğumu görüyorum. torres liverpool'a geldiği ilk sene dışında hiçbir şey vermemiştir takıma. evet. torres maalesef kötü giden bir takımı kurtarabilecek, sorumluluk alabilecek kapasiteye, yüreğe sahip bir oyuncu değil. umursamaz tavırları, sorunu kendinde aramaması performansında ciddi bir düşmeye sebep oldu. torres'i dikkatlice izleyince, herhangi sıradan bir çalım denemesinde topu kaptırdığı gibi oyunu bıraktığını, pes ettiğini görürler. bu konuda maalesef kaptanı gerrard ile tam zır bir görüntü çiziyor.

yeni takımında başarılar dilerim kendisine. bir gerrard,carragher kadar olamadı maalesef. batan bir gemiyi kurtarmaya çalışmaktansa, önce liverpool'a gelip süslü sözler söyleyip sonra chelsea'de hiçbir zaman liverpool taraftarı olmadım demesini bazıları yakıştırmaya bilir fakat torres'e yakışıyor maalesef.

RasAnt
21.Şubat.2011, 19:35
Adam Madriddeki adıyla Chelsea ye transfer oldu.Çok severim Torresi ama Lpool da hiçbişi yapmadı bence iyiki sattı Lpool.Chelsea de eski formuna ulaşırmı göreceğiz Drogba-Torres kağıt üstünde dünyanın en iyi 2 lisi bence

RasAnt
21.Şubat.2011, 19:43
Chelseanin Torresi alma sebebinden biride Lpool maçlarını kazanmak olduğunu düşünüyorum adam Lpoolda 102 maçta 65 gol atmış 7 si Chelsea ye :D

GodfatheR
21.Şubat.2011, 20:12
FA Cup maçında oynamadıki Torres.

Ben geldikten sonra takımın halini kastettim zaten.

GodfatheR
21.Şubat.2011, 20:14
Ve Gökay geri döndü :p Boş bırakma Lpool konularını :D

Ne kadar yetenekli olursan ol futbol birazda yürek işi. Torres'de o yürek yok.

Sheriff
21.Şubat.2011, 20:51
Ben geldikten sonra takımın halini kastettim zaten.
Tamam da benim anlamadımğım, neden Torres'in oynamadığı bir maçta Chelsea'nın elenmesini oynayan oyunculara değilde Torres'e bağladın :D

RaSenGan
21.Şubat.2011, 23:28
Adam Madriddeki adıyla Chelsea ye transfer oldu.Çok severim Torresi ama Lpool da hiçbişi yapmadı bence iyiki sattı Lpool.Chelsea de eski formuna ulaşırmı göreceğiz Drogba-Torres kağıt üstünde dünyanın en iyi 2 lisi bence

Chelseanin Torresi alma sebebinden biride Lpool maçlarını kazanmak olduğunu düşünüyorum adam Lpoolda 102 maçta 65 gol atmış 7 si Chelsea ye :D

İlginç :icon_biggrin:

RasAnt
21.Şubat.2011, 23:40
İlginç :icon_biggrin:

:D bende editlicektim ama editleme tuşu yoktu adam atmış gol yani benim haberim yokmuş sallamışım :D

GodfatheR
22.Şubat.2011, 00:53
Tamam da benim anlamadımğım, neden Torres'in oynamadığı bir maçta Chelsea'nın elenmesini oynayan oyunculara değilde Torres'e bağladın :D

:D

Torres geldikten sonra Anelka , Drogba ve Malouda üçlüsü daha da bi felaket hale geldi. Çok kötüler. Bunda Torres transferinin de payı olduğunu düşünüyorum.

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
22.Şubat.2011, 15:47
Evra'yla 3 yıl daha

İngiltere Premier League ekiplerinden Manchester United, Patrice Evra'nın sözleşmesini 2014 yılına kadar uzattı.

2006 yılında 5 milyon sterline Monaco'dan transfer edilen 29 yaşındaki Fransız futbolcu, geçen 5 yılda Manchester United'ta çok şeyler kazandığını belirterek, taraftarlar, futbolcular, menajer ve kulüp çalışanlarının takımı dünyanın en iyisi yapmak için ciddi şekilde çalıştığını kaydetti.
Menajer Alex Ferguson ise Evra'nın tartışmasız dünyanın en iyi sol beklerinden biri olduğunu, deneyim ve yeteneğinin, Fransız futbolcunun önemini daha da artırdığını ifade etti.
Evra, 2006 yılından bu yana ligde 159 maçta forma giydi ve 2 gol attı.

NtvSpor

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
22.Şubat.2011, 15:50
"Şampiyonlar Ligi bizim için mucize"

Premier Lig ekiplerinden Tottenham'ın menajeri Harry Redknapp, takımın gelecek sezon da Şampiyonlar Ligi'ne katılmasının "mucize" olacağını savundu.

Tottenham bu sezon hem Premier Lig'de hem de Şampiyonlar Ligi'nde başarılı bir grafik sergiliyor. Takım, Premier Lig'de 4. basamakta bulunuyor. Bu da sezonun bugün bitmesi halinde, Tottenham'ın Şampiyonlar ligi ön eleme turuna katılacağı anlamına geliyor. Şampiyonlar Ligi'nde ise Milan'ı deplasmanda 1 - 0 yenen Londra ekibi çeyrek final için avantajı elinde tutuyor. Tüm bunlar, Tottenham taraftarının takımdan beklentilerini de yükseltti. Birçok Tottenhamlı, gelecek sezon yeniden Şampiyonlar Ligi'ne katılamamayı başarısızlık olarak göreceğini söylüyor.
Redknapp: Şampiyonlar Ligi bizim için mucize

Menajer Harry Redknapp, böyle düşünenler beklenmedik bir çıkış yaptı. Taraftarına Manchester City ve Chelsea'nin transfer bütçesini ve kadrolarını hatırlatan deneyimli menajer, yeniden Şampiyonlar Ligi'ne katılmalarının "mucize" olacağını savundu. Kendilerini ara transfer döneminde sadece 4.5 milyon sterlin harcadığına vurgu yapan Redknapp; "Tottenham'ın Şampiyonlar Ligi'ne katılması bir zorunluluk değil; olsa olsa ikramiyedir. Bizim sürekli Devler ligi'ne katılmamız gerektiğini düşünen insanlar, rakiplerimizin bütçelerini, ellerindeki oyuncuları görmezden geliyor. Tarihinde ilk kez Şampiyonlar Ligi'ne katılan bir takımdan yapabileceğinden fazlasını beklemeyin" diye konuştu. Manchester United ve Arsenal'in ilk 2 sıradaki yerinin garanti göründüğünü vurgulayan Redknapp, kötü günler geçirse de, Chelsea'nin de ilk 4'e gireceğini düşünüyor. Bu durumda Manchester City ile aralarında 4.lük yarışı olacağını ifade eden Redknapp; "Sezon başında ilk 4'e kim girecek diye sorsaydınız; Tevez, Dzeko ve Balotelli gibi oyuncular nedeniyle City'e hayatımı koyardım. Bu yüzden bir kez daha şampiyonlar Ligi'ne katılırsak, bu bizim için inanılması güç bir başarı olur" dedi.

NtvSpor

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
22.Şubat.2011, 15:51
"Barcelona gibi olabiliriz"

Manchester City forması giyen Yaya Toure, eski kulübü Barcelona'ya göndermelerde bulundu. Toure, City'nin, Barcelona'dan daha büyük bir takım olma potansiyeli bulunduğunu savundu.

Yaya Toure, geçen yaz Barcelona'dan ayrılarak Manchester City'deki yıldızların arasına katılmıştı. Toure, eski kulübü Barcelona'nın, şu anda dünyanın en iyi takımı olduğunu kabul etti; bununla birlikte, yakın gelecekte işlerin değişeceğini savundu. "Barcelona'dan daha büyük olabiliriz" diyen Toure; "şu anda Barcelona ile City'i kıyaslayamazsınız. Onların elinde Messi, Xavi, Iniesta ve Dani Alves gibi bölgelerinin en iyi oyuncuları var. Ancak biz de hala yapılanmaya çalışıyoruz. Yakın gelecekte, onlardan daha büyük bir takım olmamamız için hiçbir neden göremiyorum" diye konuştu.
Toure: Barcelona gibi olabiliriz

Toure, Uefa Avrupa ligi'nde yollarına devam etmelerine karşın, bu sezon ilk ve tek önceliklerinin, ligi ilk 3 sırada bitirerek, gelecek sezon doğrudan Şampiyonlar Ligi‘ne katılmak olduğunu da vurguladı.

NtvSpor

yaman76hakanFB
22.Şubat.2011, 16:00
Siz önce önünüzdeki Unıted gibi olun; sıra Barcelona'ya sonra gelsin.

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
22.Şubat.2011, 20:03
Jose Mourinho'nun Chelsea aşkı

Real Madrid Teknik Direktörü Jose Mourinho, birgün yeniden Londra ekibi Chelsea'nin başına geçmek istediğini açıkladı.

Real Madrid Teknik Direktörü Jose Mourinho, birgün yeniden Chelsea'nin başına geçmek istediğini söyledi. Londra ekibinde kariyerinin en mutlu günlerini geçirdiğini ifade eden Mourinho, bununla birlikte Real Madrid ile sözleşmesine sadık kalmayı planlıyor.
Jose Mourinho, Real Madrid Genel Direktörü Jorge Valdano ile yaşadığı görüş ayrılıkları üzerine, sezon sonunda takımdan ayrılabileceği sinyalleri vermişti. Ancak Valdano, ipleri Mourinho'ya teslim edince, Portekizli teknik adam da ayrılma kararından vazgeçti. Başarılı çalıştırıcı, İspanyol ekibiyle imzaladığı 4 yıllık sözleşmeye sadık kalmayı planlasa da, futbolda herşeyin bir gün içinde değişebileceğini vurguladı ve sözü Chelsea'ye getirdi...
Eski kulübünü hala çok sevdiğini ve bir gün geri dönmek istediğini söyleyen Mourinho, "Chelsea'deyken dünyanın en mutlu adamıydım. Bütün kariyerimi bu kulüpte geçireceğimi düşünüyordum. Ancak birkaç ay içinde herşey değişti. Yani futbolda geleceğin neler getireceğini hiçbir zaman bilemezsiniz" ifadelerini kullandı.
Chelsea'nin ardından Inter'de de büyük başarılar yaşayan Mourinho, herkes mutlu olduğu sürece Real Madrid'de çalışmaya devam edeceğini söyledi. Mourinho, "Kontratınız bitmeden önce Chelsea'ye dönme olasılığınız var mı?" sorusuna ise, "Bilmiyorum... Chelsea'yi seviyorum" yanıtını verdi.

NtvSpor

TR.CaPTaiN
25.Şubat.2011, 19:41
Arsenal ve Tottenham kulüpleri Bojan Krkic'e teklif götürmek için hazırlıklara şimdiden başladı.

Premier Lig ekiplerinden Arsenal ve Tottenham, bu kez Barcelona'nın genç yıldızı Bojan Krkic için karşı karşıya geldi.

El Mundo Deportivo'nun haberine göre 20 yaşındaki golcü oyuncu için iki Londra kulübü de şimdiden kolları sıvadı. Sezon sonu yapacakları teklif için hazırlıklara başlayan Wenger ve Redknapp, oyuncunun geçtiğimiz günlerde Barça TV'ye verdiği bir röportajda Premier Lig'de oynamayı istediğini söylemesiyle çalışmalarına hız verdi.

Bu sezon oynadığı 19 maçta sadece üç gol atabilen Krkic, Afellay'ın da transfer edilmesiyle kadroya girmekte oldukça zorlanıyor.

Goal

BaGa TaRKaN
25.Şubat.2011, 19:41
Gelsin Buraya Efsane Yapalım Krkic'i

anil luque
25.Şubat.2011, 19:51
Van Persie'nin yedeği olur..

sakary Ali
25.Şubat.2011, 20:43
Arsenal'e gelmesini çok isterim.

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
25.Şubat.2011, 23:39
Her 2 takım da başarılı olamaz gibime geliyor...

Revolution
26.Şubat.2011, 00:15
Barca'dan ayrılsın ama İspanya'da kalsın bence Krkic. O tarz futbola daha çok uyuyor.

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
26.Şubat.2011, 14:05
"MANU satılık değil"

Premier Lig ekiplerinden Manchester United'ın sahibi Glazer ailesi, takımın Katar kraliyet ailesine satılacağını resmen yalanladı. Glazerlar, kulübün satılık olmadığını açıkladı.

İngiliz basını geçtiğimiz günlerde, Glazer ailesi ile Katar kraliyet ailesinin, Manchester United'ın satışı konusunda anlaştığını ileri sürmüştü. Gazetelere göre, Glazerlar 1.6 milyar sterlinlik astronomik teklifi geri çevirememişti. Ancak United taraftar gruplarının büyük tepkiyle karşıladığı Amerikalı aile, spekülasyonların sona ermemesi üzerine, resmi bir açıklama ile kulübün satılık olmadığını duyurdu.
Glazer: MANU satılık değil

Açıklamada, "United'ı uzun vadeli bir yatırım olarak görüyoruz. Bu yüzden satmak gibi bir niyetimiz yok. Ayrıca Katar kraliyet ailesinden kulübü satın almaya yönelik herhangi bir teklif almadık" denildi.
Geçtiğimiz aylarda, zengin işadamlarından oluşan taraftar grubu Kızıl Şövalyeler de, kulübü satın almak için girişimde bulunmuş, ancak 800 milyon sterlinlik teklif, Glazer ailesi tarafından geri çevrilmişti.

NtvSpor

jesmatador
26.Şubat.2011, 14:31
Bence satsınlar Manchester eski günlerine döner...

BaGa TaRKaN
26.Şubat.2011, 15:53
Zaten Kötü mü ki Şuan:D

RaSenGan
26.Şubat.2011, 16:05
Resmi olarak yalanlandığına göre kilit (:

vego
27.Şubat.2011, 21:10
Birmingham City, Carling Kupası final karşılaşmasında Wembley'de karşılaştığı Arsenal'i son dakika golüyle geçerek, bu kupayı tam 48 yıl sonra müzesine götürme başarısı gösterdi.

İngiltere Carling Kupası final karşılaşmasında Arsenal, Wembley Stadyumu'nda Birmingham City ile karşılaştı.
Birmingham City, son dakikalarda attığı golle Arsenal'i 2-1'le devirip kupanın sahibi oldu. Birmingham'a galibiyeti getiren golleri 28'de Zigic, 90'da ise Martins atarken, Arsenal'e 39.dakikadaki Van Persie'nin attığı gol yetmedi.
Carling Kupası'nı son olarak 1993 yılında müzesine götürmeyi başaran Arsenal, 18 yıllık hasretine son veremezken, Birmingham ise 48 sene sonra bu kupayı müzesine götürmeyi başardı.

KaRaBükLü KraL
27.Şubat.2011, 21:18
Çok beklemişler alsınlar artık değil mi:)Kupayı 48 yıl bekliyolar artı şampiyonluk için gelecek golü 90 dakika bekliyolar çok büyük mutluluk Birmingham için

Fearless Coward
27.Şubat.2011, 21:20
İyi olmuş seneye UEFA'da göreceğiz onları...

BaGa TaRKaN
28.Şubat.2011, 11:05
Ünlü oyuncu adam vurdu!

Chelsea'nin yıldızı Ashley Cole, havalı tüfekle bir genci vurdu!

http://images.iha.com.tr/i//2011/02/27/maintopheadline/IHA_20110227_122848.jpg (http://forum.turksportal.net/haber/detay.aspx?nid=162111&cid=6)

Antrenman sahasının kenarında dolu olduğunu farketmeyen silahla şakalaşan Cole, kazara tüfeği ateşledi. 22 kaliblerilik silahın mermisi hemen yanındaki 21 yaşındaki Tom Cowan'a isabet etti.

Cowan'a Chelsea sağlık ekibi ilk müdaheleyi yaptı. Bir kaynak ise silahın Cole'a ait olduğunu öne sürerek, "Bir oyuncunun antrenman sahasına silah getirmesi inanılmaz" dedi.

Olayın geçen Pazar günü meydana geldiği öne sürülürken, haftada 110 bin sterlin kazanan Cole'a, kulüp yönetiminden ağır para cezası verildiği kaydedildi.

HABERTÜRK

KaPaLı
28.Şubat.2011, 11:25
Abi sende böyle haberleri çok takip etmeye başladın :n: Magazin muhabiri kesildin başımıza :n:

BaGa TaRKaN
28.Şubat.2011, 11:27
Eee! Magazinden Sorumlu Yazı İşleri Sekretereyim İsom:zuhaha

TR.CaPTaiN
04.Mart.2011, 23:56
İngiltere Premier League takımlarından Manchester City forması giyen Fildişi oyuncu Kolo Toure'nin doping testleri pozitif çıktı.

İngiltere Premier League takımlarından Manchester City'in formasını giyen Kolo Toure'nin kanında yasaklı maddeye rastlandı.

Manchester United ile oynanan maçtan sonra doping testi pozitif çıkan Fildişili oyuncunun sözleşmesini askıya alan Manchester City konuyla ilgili resmi internet sitesi aracılığıyla açıklamada bulundu.

Manchester City yaptığı açıklamada; "Kolo Toure'nin yapılan testleri pozitif çıktı. Bunun doğal sonucu olarak Toure ne A takım ne de PAF Takımı maçlarında forma giyemeyecektir. Kulübümüzün bu konu hakkında daha fazla bir açıklaması olmayacak" denildi.

2002-2009 yılları arasında Arsenal forması giyen Kolo Touré, 2009 başında 16 milyon sterlin karşılığında Manchester City'e transfer olmuştu. City'de 2009'den bu yana forma giyen 29 yaşındaki oyuncu, 85 kez de Fildişi Milli Takımı formasını terletti.

FA da yaptığı açıklamada, "Toure'nin yapılan testleri pozitif sonuçlandı. Alınan numunelerde yasaklı maddelere rastlandı ve bu durum futbol oynanması açısından sakıncalı." ifadelerini kullanıldı.

Kolo Toure'nin yapılacak olan B numunesi testleri de pozitif çıkarsa Fildişi oyuncuya iki yıl ceza verilecek.

Sporx

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
04.Mart.2011, 23:58
Sözleşmeyi donduracaklarına parasını verip sözleşmeyi de feshedebilirlerdi (ne de olsa para sıkıntı olmaz City için.) Ama herhalde Toure gibi bir oyuncuyu da direk göndermek yürek ister.

SAİT71
05.Mart.2011, 02:54
Acaba Hacettepe'nin parmağı var mı bu işte :D

yaman76hakanFB
05.Mart.2011, 08:39
Acaba Hacettepe'nin parmağı var mı bu işte :D

Yok artık. Oralarda böyle bir skandal olsa yaşatmazlar adamı. Bizde halen sıcak koltuklarında ciklet çatlatıyor, demeç veriyor, maaşları da bir güzel cebe indiriyorlar.

Güzel espriydi. :)

Del Piero_10
08.Mart.2011, 19:42
Liverpool-Manchetser United maçının ardından çok ağır bir faul yaptığı Nani'den özür dilemek isteyen Jamie Carragher, Manu soyunma odasından kovuldu.

Liverpool'un evinde Manchester United'ı 3-0 mağlup ettiği karşılaşma sırasında rakip takımdan Nani'ye çok sert bir faul yapan ve bacağında kanamaya yok açan Jamie Carragher'ın özür isteği geri çevrdildi.

Telegraph'ın haberine göre maçın ardından Manchester United soyunma odasına giden Liverpool kaptanı Jamie Carragher, Nani'den özür dilemek istediğini söyledi ancak kapıdan kovuldu.

Maçın ardından koltuk değnekleri ile ayakta durabilen Nani'nin FA Cup'ta çeyrek final mücadelesi dahil birçok karşılaşmayı da sakatlığı yüzünden kaçırması kesin giib görünüyor.

Bursaspor
08.Mart.2011, 19:44
Maçın hemen ardından o anlık reaksiyonla böyle bir tepki verilmiş / verilmemiş olabilir. Daha sonra Nani'yi aramıştır Carragher.

Del Piero_10
10.Mart.2011, 18:34
Edin Dzeko, idolü olarak tanımladığı Andriy Shevchenko'nun başarılı olamadığı Premier Lig'e damga vurmak istediğini söyledi.

Manchester City'nin golcüsü Edin Dzeko UEFA Avrupa Ligi'nde Dinamo Kiev ile yapacakları maç öncesinde çarpıcı açıklamalar yaptı.

Daily Mail'e konuşan 24 yaşındaki yıldız oyuncu, Andriy Shevchenko'nun da forma giydiği Dinamo Kiev ile karşılaşacakları maç öncesinde, "Shevchenko benim her zaman en beğendiğim futbolcu olmuştur. O benim idolüm. Birkaç sene önce Wolfsburg'un Milan ile yaptığı maçta onunla görüşmüştüm ve formalarımızı değişmiştik. İngiltere'de kötü dönemler geçirdi ama sonuçta bu futbol. İngiltere diğer ülkelere göre çok farklı ve buna alışmam lazım. Umarım buraya damgamı vururum." ifadelerini kullandı.

Öte yandan teknik direktör Roberto Mancini de yeni talebesi hakkında umutlu konuştu. İtalyan çalıştırıcı, "Edin Avrupa'nın en büyük forvetlerinden biri. Ocak ayında gelip yeni birligde yeni bir takım forması giymek kolay değildir, ama şu an ondan çok memnunum ve İngiltere'nin en iyilerinden biri olacağına inanıyorum." dedi.

Manchester City ile Dinamo Kiev bu akşam TSİ 22:05'te karşı karşıya gelecek.

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
18.Mart.2011, 19:16
"Aptal Balotelli"

Manchester City Menajeri Roberto Mancini, Dinamo Kiev ile oynanan UEFA Avrupa Ligi maçında, takımını 10 kişi bırakan Mario Balotelli'ye büyük tepki gösterdi. Mancini, Avrupa'ya veda etmelerine İtalyan futbolcunun aptallığının neden olduğunu söyledi.

Dinamo Kiev'e deplasmanda 2-0 yenilen Manchester City, Cüneyt Çakır'ın yönettiği maçta, Mario Balotelli'nin kırmızı kart görmesiyle, rövanşta neredeyse 60 dakika 10 kişi oynamak zorunda kaldı. 10 kişiyle rakibine tek gol atabilen City, Avrupa macerasına da son noktayı koydu.
Maçın ardından menajer Roberto Mancini, vatandaşı Mario Balotelli'ye çok sert çıktı. "Tura Balotelli'nin aptallığı mal oldu" ifadesini kullanan Mancini, "11'e 11 mücadele etseydik muhtemelen 2 ya da 3 gol atardık. Ancak bu tür maçlarda 10 kişi kalmak her zaman zordur. Aptalca bir kırmızı kart görerek, takımınızı yalnız bırakamazsınız" dedi.
Mancini'nin, saha içi ve dışında son derece sorunlu bir oyuncu olarak tanınan Balotelli ile ilgili eleştirileri bununla da sınırlı kalmadı. Deneyimli teknik adam, "Sorun şu ki; Mario olağanüstü bir oyuncu olabileceğini düşünüyor. Ancak böyle aptalca bir hareket yaptığında, ona inanmak hem benim hem de takım için çok zor" diye konuştu.

NtvSpor

maNga 33
18.Mart.2011, 20:24
"Sorun şu ki; Mario olağanüstü bir oyuncu olabileceğini düşünüyor.

kendini beğenmişlerden futbolcu olmaz bu dünyada olsa bile kalıcı olmazlar en fazla 3-4 yıl konuşulur sonra ise unutulurlar...

Zekirdek
18.Mart.2011, 20:25
Beyin bedava ama önemli olan kullanmamak.

sui generis
18.Mart.2011, 20:53
bu çocuğu sevmiyorum :D hiçbir zamanda büyük futbolcu olamayacak

GodfatheR
18.Mart.2011, 20:55
Batuhan 2 :D

LifeYourself
18.Mart.2011, 21:13
ya birazda onu şımartan teknik heyetinde mi suçu yok bir adama sen akıcaksın dersen boyna sonunda böyle olur:/

Varonil
18.Mart.2011, 21:16
Batuhan 2 :D

Tam bunu yazmak için girmiştim bu başlığa ama benden önce davranmışsın Osman :D Balotelli'nin birkaç sene sonra İtalya'da orta sıra bir takıma geri döneceğini düşünüyorum.Hala bu disiplinsizlikle Premier League'de nasıl oynadığına şaşırdığım bir futbolcu.

Chinatown
19.Mart.2011, 01:24
bu adamla aynı takımda oynasam kesin kafa göz dalarım

Aydin
19.Mart.2011, 01:51
hemen örnek vereyim:

http://www.youtube.com/watch?v=erI5dG3_R5E&feature=related

I3esiktas
19.Mart.2011, 02:01
hemen örnek vereyim:

http://www.youtube.com/watch?v=erI5dG3_R5E&feature=related (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2F watch%3Fv%3DerI5dG3_R5E%26feature%3Drelated)

Komedi ya :D

Sheriff
19.Mart.2011, 02:27
zuahaha puhahah muhahah bu nedir nan :zuhaha

Börk
19.Mart.2011, 02:29
ahahhahahahah :zuhaha o nasıl bir şeydir

SAİT71
19.Mart.2011, 04:13
hemen örnek vereyim:

http://www.youtube.com/watch?v=erI5dG3_R5E&feature=related (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2F watch%3Fv%3DerI5dG3_R5E%26feature%3Drelated)

Yok artık ya :D İlgi çekmek için bilinçli mi yapıyor acaba? 3 yaşındaki çocuğa versen giyer o yeleği :D

Bordo61Mavi
19.Mart.2011, 05:18
Bu cocuktan bise olmaz

LifeYourself
19.Mart.2011, 07:25
gülmekten öldüm sabah sabah millet uyanıcak:D

EndoplazmiK RetikuluM
19.Mart.2011, 09:24
hemen örnek vereyim:

Başlıkla çok uyumlu olmuş. Bu adamın IQ'su -200 falan galiba. :D

sui generis
19.Mart.2011, 09:32
hemen örnek vereyim:

yok artık :D bu batuhandan da beter :D

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
19.Mart.2011, 17:08
hemen örnek vereyim:

Müthiş :n: Adam King :p Balotelli'nin IQ'sunu hakikaten merak ediyorum.

GeNç KaRTaL
19.Mart.2011, 17:44
Beyler söylemlerimize dikkat edelim.

http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=80205

Revolution
19.Mart.2011, 18:50
:zuhaha :zuhaha Yok artık ya :zuhaha

eng1n
20.Mart.2011, 00:37
Şimdi videodan önce Batuhan yazanlar Batuhan'a ayıp etmişler Batuhan Raul'e el sıkışıp sonra elini silmesi falan bunlar ince şakalar :D Batuhanla karşılaştırdığınız adam yelek giyme özürlü

DisCo
20.Mart.2011, 00:53
Beyler söylemlerimize dikkat edelim.

http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=80205

Başlık falso bir kere.

GeNç KaRTaL
20.Mart.2011, 01:02
Başlık falso bir kere.

Mancini bunu forum içerisinde yazsaydı onu da uyarırdık.:)

DisCo
20.Mart.2011, 01:04
Millette onun dediği aptallığı yorumluyor. Sorun yok. :)

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
22.Mart.2011, 18:18
İşte Fellaini'nin fiyatı

Real Madrid'in yeni sezonda kadrosuna katmayı düşündüğü Marouane Fellaini için Everton 25 milyon poundluk bir fiyat biçti.

La Liga'da Barcelona ileamansız bir şampiyonluk yarışı içine giren Real Madrid, yeni sezon için transfer çalışmalarına da şimdiden başladı. Los Galacticos'un ilk hedefi Everton'ın genç orta saha oyuncusu Marouane Fellaini...
Everton, Chelsea'nin de transfer listesinde bulunan Fellaini için bonservis bedelini de belirlemiş durumda. İngiliz kulübü 2008 yılında Standart Liege'den 17 milyon sterlin gibi rekor bir fiyatla transfer ettiği Fellaini'nin bonservis bedelini 25 milyon sterlin olarak belirledi.
Kadrosunda Xabi Alonso, Sami Khedira, Lassana Diarra ve Fernando Gago gibi orta saha oyuncuları bulunmasına rağmen Real Madrid'in genç Belçikalı için bu bonservis bedelini ödemeye hazır olduğu bildirildi.

NtvSpor

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
22.Mart.2011, 18:20
Prandelli: Balotelli benden yardım istedi

İtalya Milli Takımı Teknik Direktörü Cesare Prandelli, Dinamo Kiev maçında gördüğü kırmızı kart nedeniyle İngiliz medyası tarafından yerden yere vurulan Mario Balotelli'nin kendisinden yardım istediğini belirtti.

İtalya Milli Takımı Teknik Direktörü Cesare Prandelli, UEFA Avrupa Ligi'nde Dinamo Kiev maçında gördüğü kırmızı kart nedeniyle kadroya almadığı Balotelli'nin kendisinden yardım istediğini söyledi. Balotelli'nin yaptığı hatanın farkında olduğunu vurgulayan Prandelli, genç oyuncuya anlayış gösterilmesini istedi...
Mario Balotelli, UEFA Avrupa Ligi'ndeki Dinamo Kiev maçında, yaptığı bu hareketle kırmızı kart görmüş, belki de takımının elenmesine neden olmuştu. Menajer Roberto Mancini maç sonrası, genç İtalyan futbolcuyu aptallıkla suçlamış, "Sorun şu ki, Balotelli sürekli böyle aptallıklar yapmasına karşın, dünyanın en iyi futbolcusu olabileceğini düşünüyor" demişti.
Balotelli, İtalyan Futbol Federasyonu'nun uyguladığı kurallar gereği, futbol etiğine aykırı davrandığı için,, milli takımın Slovenya ile oynayacağı maçın kadrosuna da alınmadı. Milli takım teknik direktörü Cesare Prandelli ise oyuncusuna destek verdi... Balotelli'nin kendisinden yardım istediğini söyleyen Prandelli, "Kendisiyle görüştüm. Bana aptalca bir hata yaptığının farkında olduğunu söyledi ve sürekli işleri mahvetmesi nedeniyle yardımımı istedi" diye konuştu. Genç futbolcuya sırtını dönmeyeceğini vurgulayan Prandelli, "Balotelli sadece Slovenya maçında oynamayacak. Ukrayna ile yapacağımız maçta büyük olasılıkla kendisini kadroya alacağım" dedi.
İngiliz medyasının olayı büyük bir dramaya çevirmek için elinden geleni yaptığını savunan Prandelli, genç futbolcuya biraz daha anlayış gösterilmesi çağrısında bulundu.

NtvSpor

BaGa TaRKaN
22.Mart.2011, 19:42
Aman Türkiyeden Uzak, Allaha Yakın Olsun Gözüm Görmesin Kendisini:)

vego
22.Mart.2011, 19:43
Aynı stil Khedira var zaten?

Universal
22.Mart.2011, 19:45
R.Madrid'in başarısız olma sebebi böyle transfer yapmalıdır, biraz daha sakin olup, gösterişe değil, sürekliliğe önem verseler, sorun olmayacak.

nerazzuri
22.Mart.2011, 20:00
lass ve gago'nun takımdan ayrılacağını düşünürsek. iyi bir yedek.

elde bir tek khedira ve xabi kalıyor. yedek lazım değil mi?

ama fellaini'nin ben real madrid'de oynayacak kadar yetenekli olduğunu düşünmüyorum açıkcası. türkiye'de görmek istiyorum desem hangi takım olduğunu anlarsınız zaten :)

Zekirdek
22.Mart.2011, 21:35
Öncesinde bir psikologa gitse daha iyi olacak.

Facx
22.Mart.2011, 22:39
khedira nın oynadığı yerde fellaini hayli hayli oynar

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
22.Mart.2011, 22:46
Khedira neden bu kadar beğenilmiyor anlamıyorum.

ozaniel
22.Mart.2011, 23:22
Hatasını anlaması güzel bir şey, en azından düzelme olasılığı var. Umarım bu olay aklını başına getirir.

anil luque
23.Mart.2011, 02:42
Huylu huyundan vazgeçmez arkadaşlaaar Batuhan da Mustafa Denizli'nin elinde doğru düzgün bir topçu olacaktı güya..

kalemci
23.Mart.2011, 02:45
italyanooo batuhan :D

Addolorato
23.Mart.2011, 22:35
hemen örnek vereyim:

http://www.youtube.com/watch?v=2rXHFrgXrgk&feature=topvideos

bu da Dzeko dalga geçiyor Balotelli'yle :D..

Del Piero_10
24.Mart.2011, 11:51
Anderlecht'in Lukaku için 30 milyon avro istemesi, Chelsea'ye geri adım attırtdı.

Chelsea'nin de peşinde olduğu Romelu Lukaku için Anderlecht 30 milyon avro bonservis bedeli belirledi.

Goal.com İngiltere'nin edindiği bilgilere göre Anderlecht'in genç yıldız için tüksek bir bonservis istemesi, Chelsea'nin bu transferi askıya almasına sebep oldu. Didier Drogba'nın geleceğinin henüz netleşmemesi nedeniyle 17 yaşındaki oyuncunun transferinden tamamen vazgeçmeyen Chelsea, Anderlecht'in yeni bir stat yapacağı için nakit paraya ihtiyacı olmasını değerlendirerek, Lukaku'yu 15 milyon avroya transfer etmeye çalışacak.

Ancak Maviler bu transferde yalnız değil. Yine Premier Lig ekiplerinden Tottenham ve Everton'ın da Lukaku'nun peşinde olduğu bildirildi. Genç oyuncunun da mutlaka Premier Lig'de forma giymek istediği ve başka bir ülkede oynamayı düşünmediği belirtildi.

Fernando Gago
24.Mart.2011, 13:10
İşte bu yüzden hiçbir zaman unutulmaz bir futbolcu olamayacak :D Tabi bu hareketleri ve skandalları unutulmaz o ayrı :)

Fernando Gago
24.Mart.2011, 13:13
Lukaku'da gelecek var ama Anderlecht'den Chelsea veya R.Madrid gibi klüplere atlaması onun için iyi olmayabilir. Drogba misali Marsilya, veya Valencia Sevilla Tottenham gibi kendini tamamen gösterebileceği klüplerden sonra elit klüplere gitmesi çok daha iyi olur.

furkan58
24.Mart.2011, 14:34
İngiltere Premier Ligi'nde şampiyonluk hesapları yapan Manchester United, transfer çalışmalarına şimdiden başladı.

http://fotocdncube.fanatik.com.tr/news/423x238/2011/3/23/fft1mm1393362.jpg

Orta sahasını güçlendirmenin planlarını yapan Kırmızı Şeytanlar’ın hocası Sir Alex Ferguson’un ilk tercihinin İtalyan Daniele de Rossi olduğu ortaya çıktı. Roma’dan ayrılmayı düşünen 27 yaşındaki futbolcu için, İtalyan ekibine 18 milyon Pound teklif edileceği belirtildi. Ekonomik kriz yaşayan Başkent temsilcisinin de Rossi’yi satmayı düşündüğü öğrenildi.

RasAnt
24.Mart.2011, 17:08
30 M euro mu !!! yok artık

KaPaLı
24.Mart.2011, 17:21
Everton'a gitse kendisi için daha iyi olur. Çünkü baskı altında ve üst düzey bir ligde ne yapacağını kimse bilmiyor daha. Belçika liginden çıkan balonlardan biride olabilir.

furkan58
24.Mart.2011, 18:27
Tottenham'ın golcü oyuncusu Peter Crouch, Capello'nun aksine Gareth Bale'in dünyanın en iyisi olmadığını iddia etti.

http://media1.ntvspor.net/C/I/128/bale600_4EK7I.jpg

İngiltere Milli Takımı Teknik Direktörü Fabio Capello'nun, Tottenham'ın genç yıldızı Gareth Bale'i dünyanın en iyisi olarak göstermesi, tartışmaları da beraberinde getirdi. Bale'in takım arkadaşı Peter Crouch, Bale'in üstün özellikleri olmasına rağmen, dünyanın en iyisi olmadığını söyledi.
Bale'in önünde uzun seneler olduğunu belirten Crouch, "Messi ve Ronaldo çıtayı çok yükseltti. Gerçekten çok üst düzey futbol oynuyorlar. Capello, Bale'in dünyanın en iyisi olduğunu iddia etti. Kendisine bu konuda katılmıyorum. Gareth, müthiş yetenekleri olan, gelişime açık genç bir oyuncu. Inter maçlarında neler yapabileceğini hepimiz gördük. Ancak en iyi olmak için önünde büyük isimler var" ifadelerini kullandı.
Peter Crouch, takım olarak çok iyi durumda olduklarını, Şampiyonlar Ligi'nde iddialı olduklarını sözlerine ekledi.

BALE YİNE SAKATLANDI
Öte yandan Galler, EURO 2012 Elemeleri kapsamında, İngiltere ile Wembley Stadı’nda oynayacağı maçta, en büyük kozu Gareth Bale'den yararlanamayacak. Kendisini sahalardan 6 hafta uzak bırakan bir sakatlıktan henüz çıkan Bale, Galler antrenmanı sırasında bir kez daha sakatlandı.
Tedavi için kamptan ayrılan yıldız futbolcunun, Tottenham'ın Şampiyonlar Ligi'nde oynayacağı Real Madrid maçına yetişmeme olasılığı da bulunuyor.

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
24.Mart.2011, 18:40
Ne olursa olsun 30 MN € çok fazla Lukaku için. Chelsea haklı.

kalemci
24.Mart.2011, 19:00
bende fc united sandım :P

furkan58
25.Mart.2011, 14:58
Premier Lig ekiplerinden Tottenham'in menajeri Harry Redknapp, Hırvat yıldızı Luka Modriç'e övgüler yağdirdi. Redknapp, 25 yaşındaki oyuncuyu, 1 milyar sterlin verseler dahi satmayacağını söyledi.

http://media1.ntvspor.net/C/I/128/mod1_Y8H6M.jpg

Luka Modriç, kısa sürede Tottenham dişlisinin en önemli parçalarından biri haline geldi. Geçen yaz kulübüyle sözleşmesini 2016 yılına kadar uzatan Modriç'in adı, son dönemde, Juventus ve Inter gibi kulüplerle anılıyordu. Ancak hem menajeri hem de Tottenham çalıştırıcısı Harry Redknapp, 25 yaşındaki Hırvat futbolcunun kesinlikle takımdan ayrılmayacağını açıkladı.
Bir Hırvat gazetesine konuşan Redknapp, Modriç için gelen teklifleri dinlemeye dahi niyeti olmadığını söyledi. Deneyimli menajer; "Modriç takımımızın ana parçalarından biri... Onu 100 milyon sterlin değil; 1 milyar sterlin önerseler bile satmayı aklımın ucundan bile geçirmem" dedi. Modriç'in menajeri ise Juventus ve Inter'in yıldız futbolcuyu transfer etmek istediği yolundaki haberlerin söylentiden ibaret olduğunu vurguladı.

Trabzonspor
25.Mart.2011, 15:42
Başlık yanlış olmuş.

Modric kaliteli ve ileride her bölgede oynadığı için elde bulunması gereken bir oyuncu.

ForsakeN
25.Mart.2011, 17:05
Euro2008'de Arda daha üst düzey performans sergilemişti bu oyuncudan. O kalmayı seçti, Modriç daha cesur davrandı. Modriç'in şuan ulaştığı konum ortada

El Barto
25.Mart.2011, 17:46
Başlığı okuyunca neden o kadar ucuz bir fiyat belirlemişler ki dediydim. :)

Başlığı düzelttim.

ThersoN
25.Mart.2011, 18:03
isabetli transfer olur tabi olursa

goosfraba
25.Mart.2011, 18:04
real bırakmaz gibime geliyor rossi'yi.

Del Piero_10
25.Mart.2011, 18:16
Bence De Rossi yine Roma ile el sıkışır.

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
29.Mart.2011, 17:54
Balotelli uslanmıyor

Manchester City'nin sorunlu oyuncusu Mario Balotelli'nin vukuatları bitmek bilmiyor. 20 yaşındaki futbolcunun genç takımdan bir arkadaşına şaka yapmak amacıyla dart oku attığı ortaya çıktı.

Mario Balotelli, tüm yetenekleri bir yana, "sorunlu oyuncu" denince akla ilk gelen isimlerden... Henüz 20 yaşında olmasına karşın Inter'den sorunlu kişiliği yüzünden ayrılan Balotelli, Manchester City'e transfer olduğu günden bu yana, İngiliz basınının manşetlerinden de inmiyor.
Balotelli ilk kez Arsenal'in tüm dünyada tanınan genç yıldızı Wilshere'ın adını daha önce hiç duymadığını söyleyerek manşetlere çıkmıştı. Ardından, kendi kendini Messi ile kıyasladı ve en az onun kadar iyi olduğunu ileri sürdü. Son olarak da UEFA Avrupa Ligi'nde, Dinamo Kiev rövanşında gördüğü kırmızı kartla gündeme geldi.
Son günlerde yoğun şekilde eleştirilen genç yıldızın son vukuatı ise daha da ilginç... İngiliz basını İtalyan futbolcunun genç takımda forma giyen bir arkadaşına şaka yapmak için dart oku fırlattığını yazdı. Antrenman tesislerinde meydana olayda, Balotelli'nin şakasına hedef olan oyuncu yaralanmamıştı.
Manchester City Kulübü, birkaç hafta önce meydana gelen olayın basına sızması üzerine sessizliğini bozdu ve Balotelli'ye uyarı cezası verildiğini duyurdu.
Balotelli, sorunlarının üstesinden gelmek için idolü olarak gördüğü Ronaldo ile tanışmak istediğini söylüyor.

NtvSpor

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
29.Mart.2011, 17:55
Manuel Neuer paylaşılamıyor

Schalke ve Almanya Milli Takımı'nın kalecisi Manuel Neuer'e, Manchester United'dan sonra Arsenal de talip oldu.

Schalke ve Almanya Milli Takımı'nın kalecisi Manuel Neuer paylaşılamıyor. Sezon sonunda kulübünden ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Alman kaleciye Manchester United'dan sonra Arsenal de talip oldu.
Daily Mail'in haberine göre, kaledeki rekabeti artırmak isteyen Arsene Wenger, 24 yaşındaki başarılı kaleciyi mutlaka kadrosunda görmek istiyor. Bayern Münih ile Manchester United'ın da talip olduğu Neuer için Schalke'nin istediği bonservis bedeli ise astronomik: 22 milyon sterlin
Fransız teknik adam ise, bu rakamın gerçekçi olmadığını, Alman ekibiyle anlaşabileceklerini belirtti

NtvSpor

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
29.Mart.2011, 17:56
Tottenham Klose'de kararlı

Premier Lig ekiplerinden Tottenham, sezon sonunda Bayern Münih'in yıldız golcüsü Miroslav Klose'yi transfer etmekte kararlı.

Premier Lig ekiplerinden Tottenham Hotspur, yeni sezonda kadrosunu usta bir golcü ile güçlendirmek istiyor. Hedefteki isim ise Bayern Münih'li Miroslav Klose.
Sezon sonunda Bayern Münih ile sözleşmesi sona erecek olan Klose'yi bonservis bedeli ödemeden transfer etmenin hesaplarını yapan İngiliz ekibi, Alman oyuncunun menajeri ile görüşmelere başladı. 32 yaşındaki Klose de, Alman basınına yaptığı açıklamada, yeni bir sayfa açmak istediği belirtti.

NtvSpor

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
29.Mart.2011, 17:57
'Ronaldo'nun halefi' Neymar'ın rüyası Chelsea

Brezilya'nın yeni Ronaldosu olarak gösterilen Neymar, Chelsea hayalleri kuruyor. İskoçya ile oynanan hazırlık maçında 2 gol atan genç futbolcu, Chelsea'ye transfer olması halinde hayallerinin gerçeğe dönüşeceğini söyledi.

Brezilya futbol tarihinin en büyük isimlerinden Ronaldo'nun halefi olarak gösterdiği Neymar, İskoçya karşısında biri penaltıdan olmak üzere 2 gol atarak, kalitesini gösterdi. Santos forması giyen 19 yaşındaki futbolcu, Avrupa'nın dev kulüplerinin de transfer listesinde yer alıyor.
Chelsea, geçen yaz Neymar'ı kadrosuna katmak için büyük çaba göstermiş; ancak başarılı olamamıştı. Neymar, transferin gerçekleşmemesinin, İngiliz ekibinde forma giymek istemediği anlamına gelmediğini vurguladı. Transfer döneminde gelecek her teklife açık olduğunu söyleyen genç yıldız, bununla birlikte hayallerini Chelsea formasının süslediğini belirtti.
Neymar; "Chelsea çok büyük bir kulüp. Her oyuncu mavi formayı giymek ister. Bir gün Chelsea'ye transfer olursam, İngiltere'ye gitmek beni çok mutlu eder" dedi. Santos'ta mutlu olduğunun altını çizen Neymar; "Zamanı geldiğinde ailemle oturup; seçenekleri tartışacağız. Geçen yıl Chelsea beni istediğinde, Avrupa'ya gitmek için hazır değildim. Tanrı en iyi kararı almamı sağlayacaktır" diye konuştu.

NtvSpor

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
29.Mart.2011, 17:57
Gallas 2 yıl daha Tottenham'da

Tottenham, defans oyuncusu Gallas'ın sözleşmesini 2 yıl uzattı.

Tottenham Hotspurs'un, savunma oyuncusu William Gallas ile sözleşmesini 2 yıl uzattığı açıklandı.
Kulüpten yapılan açıklamada, 33 yaşındaki Fransız futbolcuyu 2013'e kadar Tottenham'a bağlayan anlaşmanın taraflarca imzalandığı bildirildi.
Tottenham'a Arsenal'den gelen ve daha önce Chelsea formasını da giyen futbolcu, Harry Redknapp'ın hocalığında 28 maça çıktı.

NtvSpor

BleedingMoon
29.Mart.2011, 19:37
ingiltere'de neymar'ı yirler. gitsin ispanya'ya.

nerazzuri
29.Mart.2011, 20:30
ingiltere'de neymar'ı yirler. gitsin ispanya'ya.
o fizik,boyla aynen öyle.

türkiye'ye de gelmesin, stoch'un hali ortada 1 tane adam eksiltemiyor :)

sarianet
29.Mart.2011, 20:39
saç stilinden dolayı gıcık oldum bu neymara :D

I3esiktas
30.Mart.2011, 00:16
Şuan aktif kaleciler arasında en iyisi bence. Barça Valdez yerine düşünmeli.

maNga 33
03.Nisan.2011, 19:27
Bu sezon Tottenham'da gösterdiği performansla yıldızı parlayan Gareth Bale, kendisi hakkında yapılan yorumları abartılı buldu. Genç oyuncu, Messi veya Ronaldo düzeyinde olmadığını düşünüyor.
http://media1.ntvspor.net/C/I/130/bale1_1WC0I.jpg
Bu sezon Şampiyonlar Ligi'nde Inter ile Tottenham arasında oynanan "A grubu" maçı, sonucundan ziyade, bir futbolcuyu ön plana çıkarmıştı. Inter'in 4-3 kazandığı maçta, kazanan diğer taraf ise; bir sol bek olarak 'hat-trick' yapan Gareth Bale olmuştu. Otoritelere göre Tottenham Hotspur'un uzun yıllar sonra Premier ligde ilk 5'te olması ve Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek finale yükelmesinde en büyük paylardan biri bu genç Galli'ye aitti.
22 yaşındaki oyuncu, başarılı performansına tevazuyla yaklaşmayı ihmal etmiyor. Henüz öğrenme aşamasında olduğunu savunan Bale, "İnsanların hakkımdaki düşüncelerini duymak gerçekten çok hoş ama ben bunları duymamazlıktan geliyorum" diye konuştu. Şampiyonlar Ligi'ndeki rakipleri Real Madrid'in Portekizli yıldızı Ronaldo'yla aynı kefeye koyulmaması gerektiğini belirten Bale, tek hedefinin kendisini geliştirmek olduğunu söyledi.
"Dürüst olmak gerekirse ben Messi veya Ronaldo gibi süper star değilim" diyen genç oyuncu, "Daha öğrenmem gereken çok şey var. Bunun yolu da çok çalışmaktan geçiyor. Henüz olgunlaşma sürecindeyim ve sahada iyi olduğumu her zaman göstermek istiyorum" dedi.

NTVSPOR

KaPaLı
03.Nisan.2011, 23:48
Resim manidar yanlız. Giggs'i örnek alsında büyük oyuncu olsun. Hatta Manchester'a gitsin :p

Redrum
03.Nisan.2011, 23:50
Bale: Estağfurullah.

GodfatheR
04.Nisan.2011, 00:42
Severim mütevazı adamı.

nerazzuri
04.Nisan.2011, 00:45
Severim mütevazı adamı.
al işte, bildiğin antipatik bu. ben de bu tip adamları sevmiyorum.

GodfatheR
04.Nisan.2011, 00:54
o zaman sen Balotelli'cisin Seko :D

anil luque
04.Nisan.2011, 01:15
Hakkaten Seko illa dünyanın en iyi topçusu benim mi desin :D

SAİT71
04.Nisan.2011, 02:04
Ya abartmayın demesine gerek yok. Hakikaten denildiği kadar var. Biraz fazla mütevazi olmasıda iyi olmamış...

Unutmasınki Bale bir sol bekten fazlası...

nerazzuri
04.Nisan.2011, 02:15
o zaman sen Balotelli'cisin Seko :D

Hakkaten Seko illa dünyanın en iyi topçusu benim mi desin :D

Aynen öyle, Balotelli'ciyiz, aynı zaman da Ronaldo'cu. :D

Desin abi ben sol bekten fazlasıyım Ronaldo'da, Messi'de yanımda halt etmiş desin. Kendine güvenene adamı severim ben. :D

Bu tip adamlar samimi gelmiyor bana, sinsi gibi nasıl desem anlatamıyorum da. :D

RaSenGan
04.Nisan.2011, 02:55
Aynen öyle, Balotelli'ciyiz, aynı zaman da Ronaldo'cu. :D

Desin abi ben sol bekten fazlasıyım Ronaldo'da, Messi'de yanımda halt etmiş desin. Kendine güvenene adamı severim ben. :D

Bu tip adamlar samimi gelmiyor bana, sinsi gibi nasıl desem anlatamıyorum da. :D

Adam da kendini biliyor ne kadar iyi olduğunu ama böyle kendini mütevazi göstererek kendisi için hem çok iyi hem de mütevazi dedirtmek daha da fazla övgü almak istiyor alçakgönüllülük yaparak :D

nerazzuri
04.Nisan.2011, 05:12
Adam da kendini biliyor ne kadar iyi olduğunu ama böyle kendini mütevazi göstererek kendisi için hem çok iyi hem de mütevazi dedirtmek daha da fazla övgü almak istiyor alçakgönüllülük yaparak :D
biz buna halk dilinde farklı birşey diyoruz aygüncüm ya, forum müsade etmiyor. :D

TR.CaPTaiN
04.Nisan.2011, 10:37
Muhteşem bir oyuncu ama kendisinin de söylediği gibi Messi ve Ronaldo seviyesinde demek doğru olmaz. O seviyede olması için bu performansını sürdürmeli, uzun bir sürece yaymalı.

Corpus
04.Nisan.2011, 15:50
Bir oyuncunun o seviyede olması, öncelikle orta sahanın ilerisinde olmasını gerektirir . Bale ne yaparsa yapsın bizim gözümüzde o seviyeye gelemez çünkü o bir sol bek:)

anil luque
04.Nisan.2011, 16:06
Bir sol bekten fazlasını ifade ettiğini Maicon'u rezil ettiği maçlarda gösterdi bize Bale :)

Kaka Leite
04.Nisan.2011, 16:30
Tottenham'ın genç yıldızı Gareth Bale, hem kulübüne hem de kendisine çok iyi bir teklif gelmesi halinde başka bir ligde forma giyebileceğini açıkladı.

Tottenham Hotspur forması altında gösterdiği performansla, taraflı tarafsız herkesin beğenisini kazanan Gareth Bale, futbol hayatını başka bir ülkede sürdürmeye sıcak baktığını açıkladı.
Çok iyi bir teklif gelirse değerlendireceğini belirten Bale, "Kulübümde son derece mutluyum. Ancak futbolda yarın ne olacağını bilemezsiniz. Evimden ayrıldığımda 15 yaşındaydım. Bu yüzden başka bir ülkeye transfer olma fikri beni korkutmuyor. Çok iyi bir teklif gelmesi halinde, bunu kesinlikle değerlendiririm" şeklinde konuşarak, transferine açık kapı bıraktı.
Başarılı sol bek oyuncusunun ismi, Real Madrid ve Barcelona ve Inter ile anılıyor

Sirius Black
04.Nisan.2011, 16:52
Yetenekli olduğu kadar da mütevazı. Mütevazıları çok severim ben. :) Bale de bu listede kendine yer edindi edinecek bu gidişle. :)

maNga 33
04.Nisan.2011, 19:40
çok sevdiğim bir oyuncu mütevazi olması ayrı bir konu

ozaniel
04.Nisan.2011, 21:25
Bence mantıklı konuşmuş, Messi ile Ronaldo'nun yakınına gelebilen pek oyuncu yok. Ayrıca egoist olmasındansa mütevazi olması iyidir.

eng1n
04.Nisan.2011, 22:22
egoist olmasın da bu kadar da mütevazi biraz itici olmuş açıkcası.

ThersoN
04.Nisan.2011, 22:27
çok iyi bir teklif gelirse herkes gider

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
04.Nisan.2011, 22:49
Dendiği kadar varsın Bale,yeme bizi şimdi :D

vego
07.Nisan.2011, 16:18
7 Nisan 2011 06:20 | NTVSpor.net
NBA'in dünyaca ünlü yıldızı LeBron James, Premier Lig devi Liverpool'un sahipleri arasına katıldı. Süper yıldız, yeni anlaşma sayesinde kendi markasını dünyanın dört bir yanına taşıyacak ve bir yandan da en popüler futbol kulüplerinden birini yakından takip edecek.
http://media1.ntvspor.net/C/I/132/lebron_wade_600_EVY5U.jpg

NBA'de iki kez "En Değerli Oyuncu" (MVP) ödülü kazanan LeBron James'in sahibi olduğu spor pazarlama firması, Liverpool'un sahibi olan Fenway Sports Group ile girdiği iş birliği sayesinde Liverpool'dan LeBron'a pay verdi. Kısacacı LeBron, Liverpool'un küçük ortaklarından biri oldu.
Böylece kariyerinin en parlak dönemlerinden birini yaşayan bir sporcu, ilk kez bu boyuttaki bir spor kulübünün ortaklığına soyunmuş oldu.
Premier Lig'in en köklü ve dünyanın de en popüler kulüplerinden biri olan Liverpool'un yanı sıra Amerikan Beyzbol Ligi ekiplerinden Boston Red Sox'ın da sahibi olan Fenway Sports Group, New England Sports Network ile NASCAR takımı Roush Fenway Racing'in de yüzde 50'sine sahip. Fenway Sports Group ile LeBron James'in sahibi olduğu spor pazarlama firması LRMR Branding & Marketing arasında yapılan anlaşma gereği LeBron, Liverpool'un küçük sahiplerinden biri olurken firma da Miami Heat'in süper yıldızının dünya çapındaki temsilcisi oldu.
Firma, LeBron James'in dünya çapında daha da tanınması için çalışmalar yapacak ve LeBron da Liverpool'un yani Forbes'a göre dünyanın en değerli 6'ıncı futbol takımından küçük pay sahibi olacak.
İki firma da LeBron James'in Liverpool'a ne kadar yatırım yaptığını ya da bu ortaklıktaki rakamı açıklamaktan kaçınırken, FSM Başkanı Sam Kennedy Reuters'e konuşarak, "Biz bu anlaşmayı bir yıldızın dünya çağındaki pazarlaması olarak değil, iki firmanın dünya çapındaki iş birliği olarak görüyoruz. LeBron James markasını uluslararası pazarda daha iyi bir şekilde sunacağız. Aynen Boston Red Sox, Liverpool, Roush Fenway için yaptığımız gibi" ifadelerini kullandı.
LeBron'un lise arkadaşı olan LRMR'in yöneticisi Maverick Carter da "Bu ekip yaptığı her işte başarılı oldu. Onlar patron ve iş yürütmeyi çok iyi biliyorlar. LeBron da bunu istiyordu" dedi.

vego
07.Nisan.2011, 17:29
7 Nisan 2011 16:05 | NTV Spor
Premier Lig ekiplerinden Newcastle United'ın formasını giyen Joey Barton, Ada'daki en iyi orta saha oyuncusu olduğunu ileri sürdü. Barton bu yüzden, İngiltere Milli Takımı’na seçilmemesine anlam veremediğini söyledi.
http://media1.ntvspor.net/C/I/132/barton3_3SI32.jpg
Newcastle United'ın yıldız oyuncusu Joey Barton, çok konuşulacak açıklamalar yaptı.
Bir Fransız dergisine konuşan Barton, İngiltere'deki en iyi orta saha oyuncusunun kendisi olduğunu iddia etti. Neden milli takıma seçilmediğine bir türlü anlam veremediğini ifade eden Barton,"Luka Modric ve Samir Nasri çok iyi oyuncular. İngiliz oyuncular arasında ise en iyisi kesinlikle benim. Milli takıma aldıkları oyunculara bakın. Jack Wilshere fena değil; ancak Frank Lampard artık düşüşe geçti. Steven Gerrard ise sürekli sakatlanıyor" diye konuştu.
Adının karıştığı kavga olayının üzerinden 4 yıl geçtiğini hatırlatan Barton, milli takım yetkililerinin kendisiyle kişisel sorunları bulunduğunu savundu. Barton en sert eleştirileri ise milli takımda yerini almak istediği Gareth Barry'e yöneltti.
Barry'nin teknik direktörünün sözünün dışına çıkmamaktan başka hiçbir özelliği olmadığını öne süren Barton, "Sanırım Barry'nin çok iyi bir menajeri var. Dünya Kupasındaki Almanya maçında Mesut Özil onun yanından geçerken tavşan ve kurbağa hikayesi aklıma geldi" dedi.
İngiltere Futbol Federasyonu'nun, milli takımı biran önce yenilemesi gerektiğini savunan Barry, "Böyle gidersek gelecek 50 Dünya Kupası’nda da tek bir şampiyonluğumuz olmaz" ifadesini kullandı.

RaSenGan
07.Nisan.2011, 17:41
Sanırım adayı Newcastle'dan ibaret sanıyor :)

Aşk-ı Şehir
07.Nisan.2011, 17:44
Bu adam tam bir psikopat...

El Barto
07.Nisan.2011, 17:44
İyi oldugu kesin de en iyi mi tartışılır.

ForsakeN
07.Nisan.2011, 18:55
İngilizler içinde en iyisi olduğunu belirtmiş ki o konuda da yanılıyor bana göre. Örnek verdiği Lampard'ın Gerrard'ın ölüsü yeter.

KaPaLı
07.Nisan.2011, 23:34
Barton psikopatsın. En iyisi değildir belki ama iyi. Bayaa iyi.

maNga 33
07.Nisan.2011, 23:39
egolarını tatmin ediyor galiba

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
08.Nisan.2011, 00:02
Barton iyidir iyi... Ama bi Lampard değil ;)

vego
08.Nisan.2011, 15:01
8 Nisan 2011 11:56 | NTV Spor
Premier Lig kulüplerinden Chelsea'nin kaptanı John Terry, Şampiyonlar Ligi'nde, Manchester United karşısında alınan yenilgi sonrası ilginç açıklamalar yaptı. Terry, Chelsea taraftarları dışında, tüm dünyanın kendilerinden nefret ettiğini ileri sürdü.
http://media1.ntvspor.net/C/I/132/terry600_IHLZH.jpg
Stamford Bridge'de, Manchester United'a 9 yıl aradan sonra yenilen Chelsea, uzatma dakikalarında penaltı pozisyonunu hala unutamadı.
Kaptan John Terry bu pozisyondan yola çıkarak, Şampiyonlar Ligi'ni bugüne dek hiç kazanamamış olmalarını, ilginç bir komplo teorisi ile açıkladı. Terry'e göre, Chelsea taraftarı dışında herkes kendilerinden nefret ediyor ve bu yüzden takımın Devler Ligi'nde takımın önü kesiliyor. Yıllardır benzer hakem kararları ile Avrupa kupalarının dışına itildiklerini ileri süren Terry; "United maçı sonrası takım arkadaşlarıma herkesin karşımızda olduğunu söyledim. Dünya bizden nefret ediyor. Avrupa'da yolumuza devam etmek için sadece kendimize güvenebiliriz" diye konuştu. Terry, son maçtaki penaltı pozisyonu hakkında, birçok takım arkadaşının, Avrupa Kupaları’nda oynamalarının yasaklanacağı korkusuyla, gerçek tepkilerini dile getiremediğini de öne sürdü.
Frank Lampard ise tüm takım arkadaşlarını, Old Trafford'da, uğradıkları haksızlığa karşı sonuna kadar savaşmaya çağırdı. Lampard; "Hakemin o penaltıyı vermediğine inanamadım. Herkes pozisyonu gördü. Old Trafford'da bu pozisyonu ekstra motivasyon kaynağı olarak kullanacağız. Adaletin yerini bulması için hepimiz sonuna kadar mücadele etmeliyiz" dedi.

GodfatheR
08.Nisan.2011, 15:16
Katılıyorum.

Barcelona'yı eliyorlardı 2 sene önce hakem katletti maçı. Geçen maçta yapılanlar da ortada. Chelsea'ye karşı bi antipati olduğu açık.

eXcitinG
08.Nisan.2011, 15:30
Ben seviyorum sizi, merak etmeyin :)

DaveJones
08.Nisan.2011, 16:34
Evet Chelsea, Terry ve Lamparddan nefret ederim bende.

GeNç KaRTaL
08.Nisan.2011, 20:46
Bence yanlış bir düşünce.Sevmeyen vardır çok olduğunu sanmıyorum.Mesela ben nefret etmem Chelsea'den.

Katılıyorum.

Barcelona'yı eliyorlardı 2 sene önce hakem katletti maçı. Geçen maçta yapılanlar da ortada. Chelsea'ye karşı bi antipati olduğu açık.

http://www.youtube.com/watch?v=p1UihUqHKbU&feature=related

Revolution
08.Nisan.2011, 20:56
http://www.youtube.com/watch?v=p1UihUqHKbU&feature=related (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2F watch%3Fv%3Dp1UihUqHKbU%26feature%3Drelated)

Yalnız cidden bundan da ötesi olamaz.

A.FaruK
08.Nisan.2011, 23:43
Harbi katletmişler o maçta Chelsea'yi.

Hugo
09.Nisan.2011, 00:13
Allah ne verdiyse vurdu Essien maçı mıydı o? :) Eğer o maçsa, O maçı ben yurtta kalırken izlemiştim lisede. İniestanın golünden sonra bütün salon ayağa fırlamıştı.

Facx
09.Nisan.2011, 00:19
Allah ne verdiyse vurdu Essien maçı mıydı o? :) Eğer o maçsa, O maçı ben yurtta kalırken izlemiştim lisede. İniestanın golünden sonra bütün salon ayağa fırlamıştı.

ben chelsea liyim normalde ama bende o golden sonra ayağa sıçarmıştım çünkü manu nun şl yi almasını istemiyodum :D:D

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
09.Nisan.2011, 10:13
Ben de seviyorum Chelsea'yi. Fakat bazı kesimler tarafından (!) sevilmedikleri de açık.

Redrum
09.Nisan.2011, 10:33
Ben de aksine Man Utd'den nefret ediyorum. En nefret ettiğim oyunculardan ilk 11 yapsam %90'ını onlar oluşturur. Üzüldüm Chelsea adına.

Dünya'da Chelsea Türkiye Fener

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
09.Nisan.2011, 13:06
Gerrard sezonu kapattı

Liverpool Menajeri Kenny Dalglish yaptığı açıklamada Steven Gerrard'ın sakatlığı nedeniyle sezonu kapattığını açıkladı.
Liverpool'da Steven Gerrard şoku yaşanıyor. Kırmızılılar'ın kaptanı geçtiğimiz ay oynadıkları Chelsea maçında kasığından sakatlamış ve 4 hafta sahalardan uzak kalmıştı.

Yıldız oyuncu, takımının hafta sonu oynayacağı West Bromwich ile oynayacağı maç öncesi yaptığı antrenmanda tekrardan sakatlandı.

Antrenmandan sonra açıklamalarda bulunan Liverpool Menajeri , Gerrard'ın durumunun bu haftaki idmanlarda kötüye gittiğini ve sezonu kapattığını açıkladı.

NtvSpor

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
09.Nisan.2011, 13:07
Bolton'un Elmander endişesi

Daily Mail'in haberine göre, Fenerbahçe ve Juventus'un yakından ilgilendiği İsveçli golcü Elmander'i Bolton takımda tutmak istiyor.
İngiliz Daily Mail gazetesi, Bolton'da forma giyen Johan Elmander ile Fenerbahçe ve Juventus'un ilgilendiğini, ancak Premier League ekibinin futbolcuyu bırakmak istemediğini yazdı.

29 yaşındaki İsveçli golcünün sezon sonunda sözleşmesinin sona ereceğini anımsatan gazete, Bolton Menajeri Owen Coyle'ın, ''Birçok takım Elmander'i izliyor. Sezon bitince onu takımda tutmak için elimizden geleni yapacağız'' açıklamalarına yer verdi.

2008 yılında Fransa'nın Toulouse takımından transfer edilen Elmander, 3 sezonda ligde 86 maçta forma giydi ve 18 gol attı.

NtvSpor

GodfatheR
09.Nisan.2011, 13:25
Seneye tamamıyla hazır bi şekilde döner umarım. Bu sene bitti zaten. Yeni transferlerin alışma süreci olarak geçer kalan haftalar. Carroll hala istenilen seviyede değil.

nerazzuri
09.Nisan.2011, 13:30
Seneye tamamıyla hazır bi şekilde döner umarım. Bu sene bitti zaten. Yeni transferlerin alışma süreci olarak geçer kalan haftalar. Carroll hala istenilen seviyede değil.
seneye döner de, liverpool'da mı döner bilinmez osman. :)

GodfatheR
09.Nisan.2011, 13:43
2013'de futbolu bırakacak zaten Seko :) Yani artık yeni bir macera için geç kaldı ve bunu istemediğini söyledi. Liverpool'da alacağı 1 kupayı başka bir takımda alacağım 50 kupaya değişmem diyerek ;)

liverpool kötü giden senenin ardından en kötü haber inş. büyük bir sakatlık değlidir ve kariyer sonu gelmez

Del Piero_10
11.Nisan.2011, 12:44
Amerikalı işadamı Stan Kroenke, Arsenal kulübündeki hisselerini yüzde 62'ye çıkardı.

Amerikalı ünlü işadamı Stan Kroenke, Arsenal kulübündeki hisselerini yüzde 62'ye yükseltti ve kulübü tamamen devralmaya karar verdi.

2007'den beri Arsenal'e hissedar olan Kroenke, Danny Fiszman ve Nina Bracewell-Smith'in toplam olarak yüzde 32'lik hisse payını satın alarak, kulübün en büyük hissedarı oldu. Kroenke'nin bundan sonraki süreçte kulüpteki kalan hisseleri de satın alarak devir alma sürecini sonuçlandırmas bekleniyor. Mevcut kulüp başkanı Peter Hill-Wood ise bu görevine devam edecek.

Yaptıkları yatırımlarla Arsenal'i daha da üst seviyeye çıkarmayı planladıklarını belirten Stan Kroenke, "Arsenal tarihi ve geleneğiyle muhteşem bir kulüp. Arsene Wenger gibi harika bir teknik direktörümüz var. Yaptığımız bu hamleler ile Arsenal'i daha iyi yerlere getireceğiz. Peter Hill-Wood da başkanlık görevine devam etmeyi kabul ederek bu süreçte bizi destekledi." şeklinde konuştu.

Kaka Leite
12.Nisan.2011, 15:11
Frank Lampard, Rus patronlarına bir Şampiyonlar Ligi kupası borçlu olduklarını söyledi.

"ABRAMOVİÇ İÇİN KAZANMALIYIZ"
The Sun gazetesinde yayımlanan açıklamasında Lampard, ''Kulüp, Abramoviç'in geldiği 2003 yılından bu yana büyük bir gelişme gösterdi. Şampiyonlar Ligi kupasını, her şeyden öte Abramoviç için kazanmalıyız. O bunu hakediyor'' dedi.

Lampard, Abramoviç'in hiçbir zaman Şampiyonlar Ligi kupasını kazanmaları için baskı yapmadığını, ancak kendilerinin, bu kupayı kazanmaları halinde Abramoviç'in ne kadar mutlu olacağını bildiklerini kaydetti.

vego
12.Nisan.2011, 15:30
İngiliz 2. Lig kulübü Millwall, geçtiğimiz Cumartesi 3-2 kazandıkları Leeds United maçında Türk bayrağı açan iki taraftarını tribünlerden beş yıl men ettiğini bildirdi

12 Nisan 2011 Salı - 08:22
Sabah
İngiltere Championship mücadelesinde Millwall geçtiğimiz Cumartesi 3-2 kazandıkları Leeds United maçında Türk bayrağı açan taraftarına beş yıl ceza verdi.

2000 yılında UEFA Kupası yarı finalinde Galatasaray maçı öncesi iki Leeds taraftarı Christopher Loftus ve Kevin Speight'ın İstanbul'da öldürülmesine gönderme yapan iki Millwall taraftarının kulüp tarafından beş yıl tribünlere sokulmayacağı açıklandı.

Geçen sezon da Leeds maçlarında Türkiye ve Galatasaray bayrağı açan üç taraftarına ömür boyu men cezası veren kulüp, bundan böyle sarı-lacivertliler ile oynanacak karşılaşmalarda aynı hareketi tekrarlayacak taraftarların beş yıl men cezası alacağını da duyurdu.

http://www.sporx.com/img/2011/04/12/bayrak_55778.jpg

Raheem Lawal.
12.Nisan.2011, 15:34
Böyle Saçmalıkmı olur arkadaş, böyle bir uygulama Ancak Leeds Klübünden olur zaten

SAİT71
12.Nisan.2011, 15:55
Ya hakaret yok bir şey yok adam istediği bayrağı açar. O halde tüm bayraklar yasaklansın çünkü Dünya savaşlarında bir çok millet bir çok milleti öldürdü hatta soykırımlar yaşandı..

kalemci
12.Nisan.2011, 16:17
Böyle Saçmalıkmı olur arkadaş, böyle bir uygulama Ancak Leeds Klübünden olur zaten

leeds yapmamış milwall yasaklamış :)

Raheem Lawal.
12.Nisan.2011, 16:41
Hee o zmn onlardanda beklenirdi :dD

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
12.Nisan.2011, 17:33
Oldukça saçma gerçekten. İsteyen istediği bayrağı açar yahu.

Wesley Sneijder
12.Nisan.2011, 17:59
Kusura bakmayın ama saçma bir uygulama değil. Malum maç öncesi iki Leeds taraftarının bıçaklanması olayını hepimiz biliyoruz. Dolayısıyla Galatasaray bayrağı açmak veya Türk bayrağı açarak bu olaya atıfta bulunmak -ki böyle bir olaydan Leeds taraftarının tahrik olduğu açık- yanlıştır ve cezalandırılmalıdır. Eğer futbolda holiganlığa tahammülümüz yok ise, bu tip taraftarları maçlara girişten men etmek doğru bir karardır.

Burada o iki taraftarın ölümünün haklılığından veya haksızlığından bahsetmiyorum. Açılan bayrağın Türkiye bayrağı olması da bizim bu olaya sempati ile bakmamıza sebep olmamalı. Burada gördüğümüz apaçık bir holiganlık veya holiganlığa azmettirmedir.

DenizlispoR
12.Nisan.2011, 18:06
Yalnız kulüp Leeds değil Millwall , İngilterede desteklediğim ve en çok holigana sahip takım yani :D.Bunlar normal daha :0:.

KaPaLı
12.Nisan.2011, 23:36
Gayet normal olay. Leeds maçlarında rakibi kızdırmak için sürekli Türk bayrağı açıyolar.

Sanki bu haber daha önceden vardı gibi geldi bana.

Revolution
12.Nisan.2011, 23:40
Gayet normal olay. Leeds maçlarında rakibi kızdırmak için sürekli Türk bayrağı açıyolar.

Sanki bu haber daha önceden vardı gibi geldi bana.

Aynen İsmail abi bana da öyle geldi ama o başka bir takımdı ve 5 yıllık ceza verilmemişti sene sonuna kadar ceza vermişti Federasyon diye hatırlıyorum. 5 yıl abartı olmuş bence..

europeanconquer
12.Nisan.2011, 23:45
Milwall taraftarı Leeds e hakaret etmiş.Milwall futbol kulübünün Türkiye Cumhuriyeti'ne ve Türklere saygısızlık yapmaya hiç bir hakkı yoktur.Başka bir ülkenin bayrağı açıldı diye hiç kimse ceza vermemiştir bugüne kadar.
Örnek:Deportivo La Coruna,Sochaux taraftarları gösterilebilir en kolayından.

Revolution
12.Nisan.2011, 23:51
Milwall taraftarı Leeds e hakaret etmiş.Milwall futbol kulübünün Türkiye Cumhuriyeti'ne ve Türklere saygısızlık yapmaya hiç bir hakkı yoktur.Başka bir ülkenin bayrağı açıldı diye hiç kimse ceza vermemiştir bugüne kadar.
Örnek:Deportivo La Coruna,Sochaux taraftarları gösterilebilir en kolayından.

Ne alakası var ki Türkiye Cumhuriyeti ve Türklerle bu durumun? Bayrak açtılar karşı tarafı kışkırttılar diye saygısızlık mı yaptılar?

KaPaLı
12.Nisan.2011, 23:53
Deportivo'nun durumu çok farklı, Sochaux içinde sürekli oynayan bir Türk oyuncu oluyo kadroda. Daha önceden Mevlüt vardı şimdi Serdar var. Genç oyunculara önem veriyor taraftar, onlara moral olsun diye açıyolardır. Yunanistan'da bir takımda var böyle Türk bayrağı açmıştı onlarda.

europeanconquer
12.Nisan.2011, 23:55
Ne alakası var ki Türkiye Cumhuriyeti ve Türklerle bu durumun? Bayrak açtılar karşı tarafı kışkırttılar diye saygısızlık mı yaptılar?
Ben anlatmak istediğimi yanlış yazdım.Türk Bayrağı terörist bir grubun bayrağımı? Hayır.Yasaklı bir bayrakmı? Hayır.Taşımalarıda veya açmalarında hukuki olarak hiçbir sorun yoksa kulüp ceza vermemeli.Benim anlatmak istediğim bu taraftarların kaç yıl ceza aldığı ilgilendirmez beni.

KaPaLı
12.Nisan.2011, 23:55
Gate 21, Türk bayağı açan grup. AEK taraftarları.

AEK taraftarlarının açma nedeni ; http://www.bakterim.net/diger-spor-dallari/228965-aek-yunan-takimi-taraftarlari-neden-tribunlerde-turk-bayragi-asar.html

Deportivo takımı ve resimler ; http://wowturkey.com/forum/viewtopic.php?t=97480

Eminoski
12.Nisan.2011, 23:59
Milwall tribünlerinde bu ilk defa olmuyor.Daha öncede 4-5 maçta türk bayrakları ve hatta göztepe atkısı açanlar vardı.holigan taraftarları var bizim tribünden 2 3 kişi bunlarla irtibata falan geçmişti 3-4 yıl önce şimdi ne durumdalar bilmiyorum ama arada bize atkı gönderiyorlardı.bizimkilerde onlaraa gönderiyolardı ve fotoğrafları vardı türk bayrakları ile göztepe atkılarının.Böyle bir ceza yoktu önceden yani rahatlıkla açıyolardı büyük ihtimal.bunun altında başka birşey olabilir

kalemci
13.Nisan.2011, 00:57
Ek olarak PAOK'ta ay-yıldızımızı bazı maçlarında Beşitaş atkılarını bayraklarını hemen hemen her maçta açan bi takım.

El Barto
13.Nisan.2011, 01:07
Tam tersinden düşünelim. 2 İngiliz yerine 2 tane Galatasaraylı Türk İngiltere'de ölse idi ve bir Fenerbahçe maçında Fenerbahçeliler İngiltere bayrağı sallasalardı Türkiye'de ne olurdu acaba?

Gerçi bu biraz milliyetçilikle de alakalı Türkiye'de böyle olaylar olmaz ama velev ki oldu?

Yerinde bir ceza olmuş. Keşke cezalarda biz de bu kadar radikal olabilsek.

kalemci
13.Nisan.2011, 01:17
ceza konusunda katılıyorum bende. Allah bizim başımıza leeds li taraftarların yaşadığı gibi bi olay vermesin.avrupa maçlarında çok karışabilir bizim ülkemiz :)

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
13.Nisan.2011, 18:36
De Gea ManU yolunda

Atletico Madrid'in 20 yaşındaki İspanyol kalecisi David De Gea'nın Manchester United takımına transfer olması için anlaşma sağlandığı iddia edildi.
İspanyol basını, Atletico Madrid'in 20 yaşındaki İspanyol kalecisi David De Gea'nın İngiltere'nin Manchester United takımına transfer olması için anlaşma sağlandığını iddia etti.

Verilen bilgilerde, Atletico Madrid'in transferden 20 milyon avro alacağı, genç kalecinin de Manchester United ile 5 yıllık sözleşme imzalayacağı belirtildi. İngiltere'de olan De Gea'nın menajeri Jorge Mendes'in gerekli anlaşmayı sağladığı ileri sürülse de Atletico Madrid kulübünün şimdilik bunu yalanladığı da ifade edildi.

Atletico Madrid Yönetim Kurulu Başkanı Miguel Angel Gil Marin, "Evet, Mendes İngiltere'de ama De Gea ile ilgili değil. Atletico Madrid ona bu konuda hiçbir yetki vermedi. Sezon sonunda De Gea'nın gidip gitmeyeceğini göreceğiz. Manchester, ona burada kazandığından 5 kat daha fazlasını teklif etti ama bunu yapan tek kulüp o değil. Chelsea de De Gea'yı istiyor. Eğer futbolcumuz gitmek isterse biz bonservisini (25 milyon euro) masaya koyacağız. Ama bugün itibariyle, Atletico'nun gelecek sezon için hesaba kattığı bir oyuncudur" dedi.

NtvSpor

vego
14.Nisan.2011, 19:32
14 Nisan 2011 13:23 | NTV Spor ve Ajanslar
İngiliz basını, Chelsea'nin sahibi ünlü Rus milyoner Roman Abramovich'in menajerliğe Guus Hiddink'i getirmek istediğini iddia etti.
http://media1.ntvspor.net/C/I/134/hiddink3_YCBIL.jpg
İngiliz basını, Chelsea'nin sahibi Roman Abramovich'in menajerliğe Guus Hiddink'i getirmek istediğini iddia etti.
Geçen yıl lig şampiyonluğu ve Federasyon Kupasını kazanan Carlo Ancelotti ile bu sezon umduğunu bulamayan Chelsea'de, kulübün sahibi Roman Abramovich'in İtalyan teknik adamın yerine Türk Milli Takımını çalıştıran Guus Hiddink'i takımın başına getirmeyi düşündüğü ileri sürülüyor.
Basında yer alan haberlerde, şampiyonluk yarışında havlu atan ve Şampiyonlar Ligi'nde de Manchester United'a elenen ''Maviler''de, menajer Ancelotti ile sezon sonunda yolların ayrılacağı yorumları yapılıyor.
Hiddink'in menajeri Van Nieuwenhuizen, Daily Telegraph gazetesine verdiği demeçte, Hollandalı teknik adamın kariyerinde hiçbir sözleşmesini feshetmediğini ve Abramovich'in de bu duruma saygı duyduğunu söyledi.
64 yaşındaki Hiddink'in Chelsea'ye gelmemesi halinde, Londra ekibinin menajerlik için düşündüğü isimler arasında Rafael Benitez, Andre Villas-Boas, Mark Hughes yer alıyor.
Hollandalı teknik adam, daha önce Luiz Felipe Scolari'nin gönderilmesinin ardından 2008-09 sezonunun ikinci yarısında 4 ay Chelsea'de görev yapmıştı.

vego
15.Nisan.2011, 16:26
15 Nisan 2011 13:14 | NTV Spor ve Ajanslar
Lige hızlı başlayan ancak üst üste kaybettiği puanlar nedeniyle liderliği kaybeden son şampiyon Chelsea'de yıldız futbolcuların takımdan ayrılabileceği belirtiliyor.
http://media1.ntvspor.net/C/I/134/Anelka1_ZOAEI.jpg
İngiltere Premier Lig ekiplerinden Chelsea'de yıldız futbolcular Drogba, Anelka, Malouda ve Zhirkov'un takımdan ayrılabileceği belirtiliyor.
Lige hızlı başlayan ancak üst üste kaybettiği puanlar nedeniyle liderliği kaybeden son şampiyon Chelsea'nin Şampiyonlar Ligi'ne de veda etmesinin ardından kulübün sahibi Roman Abramovich'in yıldız futbolculardan bazılarını göndereceği yorumları yapılıyor.
Londra ekibinin ara transfer döneminde ülke futbol tarihinin rekorunu kırarak Liverpool'dan 50 milyon sterline Fernando Torres'i alması da Drogba ve Anelka ile ilgili transfer spekülasyonlarını artırıyor. İngiliz basınında çıkan haberlerde, Drogba ve Malouda'nın takımda kalmaya sıcak baktığı belirtilirken, bir dönem Fenerbahçe formasını da giyen Anelka'nın kariyerini ABD'de bitirmek isteyebileceği iddiaları yer alıyor.
Bu sezon 12 maçta forma giyen ve 1 gol, 2 asisti bulunan Rus futbolcu Zhirkov'un ise kendisiyle ilgilenen Rusya'nın Zenit Petersburg ve Spartak Moskova takımlarından birine gidebileceği kaydediliyor.
Chelsea'de 33 yaşındaki Drogba bu sezon 10 gol, 9 asist, 32 yaşındaki Anelka 6 gol, 3 asist, 30 yaşındaki Malouda ise 10 gol, 3 asistle oynadı.

CeNTeR_TR
15.Nisan.2011, 17:09
Önce Torres'i yollasınlar 11 maç daha siftahı yok adamın :n:

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
15.Nisan.2011, 19:59
Evet bi değişim olması gerekiyor Chelsea'de.

Fernando Gago
16.Nisan.2011, 12:56
De Gea belki bu sene de klüpte kalır ama 1 seneden daha da fazla bekleyemez. A.Madrid iyi bir şekilde değerlendirme yoluna gitmeli.

Fernando Gago
16.Nisan.2011, 12:58
Chelsea'nin kemik kadrosu gittikçe yaşlanıyor. İyi bir genç jenerasyon yakalayamazsa büyük çöküntü kaçınılmaz onlar için :)

BaGa TaRKaN
21.Nisan.2011, 12:17
Balotelli şaşırttı!

http://www.yukleresim.com/images/14335031532261398072.jpg (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Fwww.yukleresim.com %2F)

Manchester City'nin asi çocuğundan örnek hareket...

Saha içi ve saha dışındaki sansasyonel hareketleriyle tepki çeken Mario Balotelli, bu kez örnek olacak bir davranışa imza attı.

The Sun'ın haberine göre; Blackburn Rovers'ın genç yeteneği Chris Samba ile Blackburn'de bir kumarhaneye giden yıldız oyuncu, 25 Bin Pound kazandığı bir oyun sonrası gazinonun dışına çıktı. Burada gördüğü bir evsize kazandığı paradan 1000 pound verdi. Balotelli'nin bu davranışı çevredekileri şaşırttı.

Bir görgü tanığı yaptığı açıklamada; yıldız oyuncunun bu gazinoya sürekli geldiğini ve orada bulunan evsizlere sürekli böyle yardımlarda bulunduğunu açıkladı.

AKŞAM

BaGa TaRKaN
21.Nisan.2011, 12:21
Bu Adam Ne Yaparsa Yapsın Benim Favorim ve Sempatizanı Olduğum Oyuncudur. Umarım Bir Gün Beşiktaş'ta Görürüz 2.Nouma Olursa Bu Balotelliden Başkası Omaz Bizde;)

nerazzuri
21.Nisan.2011, 13:13
ne messi ne ronaldo, bu alemde kral balotelli. aslanım benim.

vego
21.Nisan.2011, 16:50
İngiltere Premier Lig'in dev kulüplerinden Liverpool, Chelsea ve Manchester United'ın Fransa'da Lyon forması giyen Aly Cissokho ile ilgilendikleri belirtildi.

21 Nisan 2011 Perşembe - 15:14
Sporx.com dış haberler
İngiltere Premier Lig'de bu sezon şampiyonluk yarışı son sürat devam ederken, takımlar gelecek sezon için transfer çalışmalarına şimdiden başladı.

İngiliz basınında skysports'da çıkan haberle göre ligin dev takımlarından Liverpool, Chelsea ve Manchester United'ın Fransa'da Lyon forması giyen Aly Cissokho'yu takip ettikleri iddia edildi.

Cissokho, ise bu konuyla ilgili Fransa'da football365.com'a yaptığı açıklamada; Kendi potansiyeline güvendiğini, ilgilden son derece memnun olup, bu takımlarda ve Premier Lig^de forma giymenin her oyuncu açısından bir hayal olduğunu ifade etti.

Porto'da gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken Senegal asıllı Fransız oyuncu, 2 yıl önce 15 milyon avro bonservis bedeliyle Lyon'a transfer olmuştu. Takımıyla 2014 yılına dek sözleşmesi bulunan Cissokho'nun gönderilmesi adına Lyon'un astronomik bir rakam istemesi bekleniyor.

Cissokho, daha önce basına verdiği demeçlerde Lyon'la mutlu olduğunu ve takım içerisindeki görevinden memnuniyetini dile getirmiş, daha sonra ise yeni bir ligin yeni bir ülkenin değişiklik olabileceğini söyleyip kafalarda soru işareti yaratmıştı.

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
21.Nisan.2011, 18:16
Onun mevkisinde oynayan,Chelsea'de Cole,ManU'da Evra var. Fakat Liverpool'a cuk oturur.

lexoqe
21.Nisan.2011, 19:09
Helal olsun. Ayrıca NBA oyuncularına bu konularda ayrı bir saygım vardır.

mehmetd
21.Nisan.2011, 23:52
25 Bin Pound kazandığı bir oyun sonrası gazinonun dışına çıktı. Burada gördüğü bir evsize kazandığı paradan 1000 pound verdi. Balotelli'nin bu davranışı çevredekileri şaşırttı.

adam fitre zekatını vermiş ne şaşırıyorsunuz anlamadım:p

E.Cartman
21.Nisan.2011, 23:57
25bin kazanmış binini vermiş hepsini versede koyar mı Balotelli'ye asıl hepsini verseydi güzel hareket olurdu :D

sarianet
22.Nisan.2011, 00:10
belki düşürmüştür yanlışlıkla falan :D

vego
25.Nisan.2011, 15:51
25 Nisan 2011 12:03 | NTVSpor.net
Arsenal Menajeri Arsene Wenger, başarısız sonuçların ardından özeleştiride bulundu.
http://media1.ntvspor.net/C/I/138/arsene60_DNKWA.jpg
İngiltere Premier League'de dün aldığı Bolton yenilgisiyle şampiyonluktan biraz daha uzaklaşan Arsenal'de, menajer Arsene Wenger eleştirilerin hedefi oldu.

Ligde geçen hafta lider Manchester United ile Newcastle United'ın berabere kalmasıyla yakaladığı avantajı değerlendiremeyen ve Tottenham Hotspur ile puanları paylaşan Arsenal, bu hafta da son dakika golüyle Bolton'a boyun eğince şampiyonluk şansını büyük ölçüde azalttı.

Son 3 haftada 7 puan kaybeden ve ikinciliği Chelsea'ye kaptıran Arsenal'in menajeri Arsene Wenger, bütün futbolcularının sezon boyunca çok iyi bir performans sergilediklerini belirterek, ''Eğer suçlanacak biri varsa o benim. Son maça kadar elimizden geleni yapmak zorundayız, ancak şansımız çok azaldı'' dedi.

ARSENAL, KUPA KAZANMAYI ÖZLEDİ
1996 yılında Arsenal'a gelen Arsene Wenger, 1998 yılında şampiyonluğu ve Federasyon Kupası'nı kazanmayı başardı.

Londra ekibiyle aynı başarıyı 2001-02 sezonunda da yenileyen Fransız teknik adam, 2003 yılında Federasyon Kupası'nı, bir sonraki yıl da namağlup şampiyonluk kupasını kazandı.

Deneyimli teknik adamla son olarak 2005 yılında Federasyon Kupası'nı müzesine götüren Arsenal, 6 yıldır kupa hasretini gideremedi.

Wenger, 2000 yılında UEFA Kupasını Galatasaray'a karşı, 2006 yılında Şampiyonlar Ligi Kupası'nı Barcelona'ya karşı kaybetti.

Fransız çalıştırıcı, 2001 yılında Federasyon Kupası'nda, bu sezon ve 2007 yılında da Lig Kupası'nda final oynadı, ancak kupayı kazanma başarısını gösteremedi.

GeNç KaRTaL
25.Nisan.2011, 17:48
Namağlup şampiyon oldukları seneden sonra tamamen gençleştirme politikası bence yanlış bir karardı.Bu yüzden kaç senedir kupa yüzü göremiyorlar.Yakın zamanda belki bu politikanın sonucunu alırlar ama bu kadar sene kupasız kalmalarına değer mi şüpheli bence.

Del Piero_10
25.Nisan.2011, 19:21
Liverpool menajeri Kenny Dalglish, büyük beklentileri karşılayamayan Joe Cole'u gelecek sezon kadroda düşünmüyor.

Menajer Kenny Dalglish'i etkilemeyi başaramayan Joe Cole sezon sonunda Liverpool'dan ayrılmaya hazırlanıyor.

Geçen sene Haziran ayında Chelsea'den gelen 29 yaşındaki oyuncu, bu sezon sadece sekiz maçta ilk 11'de başladı ve İngiltere milli takımdaki yerini de kaybetti.
Merseyside'da yoğun bir transfer dönemi beklenirken, Cole'un bonservisinin yaklaşık 11 milyon olması bekleniyor ve Tottenham ile eski kulübü West Ham'ın oyuncuyla ilgilendiği düşünülüyor.

Öte yandan Cole'un haftalık 110 bin avroluk maaşı ve Stamford Bridge'deki etkileyici döneminden sonra yaşadığı düşüş taliplerin önünde büyük bir engel olabilir.

The Sun'a göre, Liverpool içerisinden bir kişi, "Joe zor zamanlar yaşıyor, çünkü harika biri. Ama işler bu sene onun için iyi gitmedi. Dalglish bu sezon Andy Carroll ve Luis Suarez gibi isimlerle yeni bir takım oluşturuyor ve bu yaz takıma başka oyuncular da getirmek istiyor. Bu durumda maalesef Joe ihtiyacı karşılamıyor," dedi.

vego
25.Nisan.2011, 19:27
11 milyon çok değil mi?Bir yerlere kiralamak zorunda kalabilirler.

GodfatheR
25.Nisan.2011, 19:38
Bence bi sene daha şans verilmeli. Ben J.Cole'ün yeteneklerine çok güveniyorum.

maNga 33
25.Nisan.2011, 20:00
Bence bi sene daha şans verilmeli. Ben J.Cole'ün yeteneklerine çok güveniyorum.

çok sevdiğim bir oyuncu J.Cole. bencede Joe Cole oldukça yetenekli biri, eminim önümüzdeki sezon daha iyi olacaktır. Bu oyuncuyu hemen çıkarmak mantıklı değil

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
25.Nisan.2011, 23:28
1-2 tane World Class adam kesinlikle şart. Fabregas ve van Persie dışında bu çapta adamı yok Arsenal'in.

Lucas Neill
25.Nisan.2011, 23:33
Bülent basgan gibi konusmus Wenger.

GodfatheR
25.Nisan.2011, 23:39
Van Persie bi takımın yıldızıysa o takımdan bi cacık olmaz.

vego
27.Nisan.2011, 18:50
27 Nisan 2011 17:18 | NTV Spor
Aston Villa menajeri Gerard Houllier, hızla iyileşiyor. Göğüs ağrıları nedeniyle hastanede tedavi gören 63 yaşındaki teknik adam, sağlık durumunun "ümit verici" olduğunu söyledi.
http://media1.ntvspor.net/C/I/139/houl2_0EEJP.jpg
Bu, Houllier'nin ilk kalp rahatsızlığı değil. Fransız teknik adam, 2001'de, Liverpool'da görev yaparken kalp ameliyatı olmuştu. Bir hafta önce ortaya çıkan son rahatsızlığı ise o kadar ciddi görünmüyor. Houiller, yine günlerce hastanede yattı ama iyileşme süreci hızlı ilerliyor. Aston Villa'nın patronu; "Sağlık durumum son derece ümit verici bir biçimde hızla iyiye gidiyor" dedi. Ayrıca birçok kulübün taraftarından aldığı "geçmiş olsun" mesajlarının kendisini çok etkilediğini belirtti. Doktoru ise Houllier'nin kalbinin mükemmel çalıştığını; ünlü teknik adamın 3-4 gün içinde koroner bakım ünitesinden çıkabileceğini söyledi.
Houllier hastanedeyken takımı Aston Villa'nın Stoke City ile karşılaştığı maçı kaçırdı. Aston Villa, yardımcı menajer Gary Mcallister'ın yönetiminde çıktığı bu maçtan 1-1 beraberlik ile ayrıldı. Houllier'nin ne zaman göreve geri döneceği henüz belirsiz. Mcallister'ın bu cumartesi West Bromwich Albion deplasmanında da Aston Villa'nın başında bulunması bekleniyor.

vego
02.Mayıs.2011, 20:34
2 Mayıs 2011 15:55 | NTV Spor ve Ajanslar
Manchester United Menajeri Alex Ferguson, Arsenal yenilgisini hakemlere bağladı. İskoç teknik adam maçın hakemi Cris Foy'un penaltılarını vermediğini iddia etti.
http://media1.ntvspor.net/C/I/141/alex_NHG7A.jpg
İngiltere Premier League takımlarından Manchester United'ın Menajeri Alex Ferguson, dünkü Arsenal yenilgisi sonrasında faturayı hakeme kesti.
Maçın hakemi Cris Foy'un yönetimini eleştiren Ferguson, hakemi Manchester United'ın penaltısını vermemekle suçladı.
İngiltere Futbol Federasyonu, Chelsea'nin 2-1 kazandığı lig maçının ardından hakem Martin Atkinson'u eleştiren İskoç teknik adama, mart ayında 5 maçtan men ve 30 bin sterlin para cezası vermişti.

69 yaşındaki deneyimli teknik adamın ''Chelsea'nin kayırıldığını'' ima eden demeçleri İngiliz basınında da yer buldu. Bazı gazeteler Ferguson'u, Real Madrid Teknik Direktörü Jose Mourinho'ya benzeterek ''komplo teorisi'' kurmakla suçladı.
Real Madrid'in Portekizli teknik direktörü, Şampiyonlar Ligi'nde Barcelona'ya 2-0 yenildikleri maçın ardından ''Barcelona'nın korunduğunu'' ileri sürmüştü.

KaPaLı
02.Mayıs.2011, 22:39
Yok artık Fergie. Arsenal'in kaç tane pozisyonunu kesti, penaltısını vermedi. Otur oturduğun yerde.

Trabzonspor
03.Mayıs.2011, 01:37
Oradada yarış kızışınca açıklamalar gelmeye başladı :D

europeanconquer
03.Mayıs.2011, 01:50
Sakin ol Ferguson Reis.

vego
03.Mayıs.2011, 17:21
3 Mayıs 2011 14:00 | NTV Spor
Queens Park Rangers ile birlikte, Premier Lig’e doğrudan yükselme hakkı kazanan 2. takım Norwich oldu. Kanaryalar, 6 yıl aradan sonra Premier Lig’e geri dönmenin mutluluğu içinde...
http://media1.ntvspor.net/C/I/141/nor1_KQPJX.jpg
Norwich City, 2 sezon önce İngiltere Lig 1'de, bir başka deyişle 3. lig'de mücadele ediyordu. Üstelik de ilk maçında, Colchester'a 7 - 1 yenilmişti. Ancak o kötü günler çok geride kaldı. Önce Championship lige yükselen Kanaryalar, bu sezon gösterdiği etkileyici performansla, Premier Lig’e yükselmeye hak kazandı.

Son maçında Portsmouth'u 1 - 0 yenen Norwich, Cardiff'in, sahasında Middlesbrough'a 3 - 0 kaybetmesi ile doğrudan Premier Lig vizesi aldı. Takımın, 6 yıl aradan sonra yeniden Premier lig'e dönmesi taraftarı sevince boğdu. İngiltere'de, son kez 2 sezon içinde Premier lige yükselme başarısı gösteren takım 2000 yılında Manchester City'di. Bu sezon doğrudan Premier lige yükselmeyi garantileyen diğer takım, Championship'i zirvede bitirmesi kesinleşen Queens Park Rangers olmuştu.

vego
03.Mayıs.2011, 18:03
3 Mayıs 2011 16:21 | NTV Spor ve Ajanslar
Arsenal kalecisi Wojciech Szczesny, Arsene Wenger'in dünyanın en iyi menajeri olduğunu söyledi.
http://media1.ntvspor.net/C/I/141/WojciechSzczesny_Q3LJX.jpg
İngiltere Premier League takımlarından Arsenal'in kalecisi Wojciech Szczesny, menajer Arsene Wenger'in takımdan ayrılmasını isteyenleri anlayamadığını söyledi.
Fransız teknik adama yönelik eleştirileri "saçmalık" olarak değerlendiren Polonyalı kaleci, "Hangi futbolcuya sorsanız, hepimiz onun yanında dururuz. Bu takımı sıfırdan oluşturdu. Wenger, dünyanın en iyi menajeri. Onun takımdan ayrılmasını isteyenleri anlayamıyorum" diye konuştu.
Sezon içindeki hayal kırıklıklarında bütün oyuncuların payının bulunduğunu ifade eden 21 yaşındaki file bekçisi, önlerinde kupalar kazanacak uzun yıllar olduğunu kaydetti.
Genç bir kadroya sahip olduklarını belirten Szczesny, "Sabretmeliyiz ve gelecek yıl şampiyonluğu kazanacak kadar iyi olduğumuzu göstermeliyiz" dedi.

--------------------------------------------------------------------

Bu adamın ismi nasıl telafuz ediliyor?

BleedingMoon
03.Mayıs.2011, 18:11
çeşni :icon_smile:

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
03.Mayıs.2011, 18:15
Şezni.....

anil luque
03.Mayıs.2011, 18:34
Ben de konuyla ilgili bir yorum yapayım bari :D

Wenger dünyanın en iyisi olabilir ama ortada icraat olmadıktan sonra pek bir önemi kalmıyor açıkçası. Ama onun dışında gençlere her şeyi göze alıp şans vermesi 2-3 sene içinde onun bu sıfatı her yönüyle almasına çok yardımcı olacak bence..

GodfatheR
03.Mayıs.2011, 18:58
2004'den beri gençleşiyor bu takım. Ne gençleşmez takımmış bu yahu. Wenger tamamen zaman kaybı Arsenal için.

KaPaLı
03.Mayıs.2011, 23:41
İngiltere'nin " Sarı Kanarya " ları : )

Zekirdek
04.Mayıs.2011, 01:06
İngiltere'nin " Sarı Kanarya " ları : )

Norwich bir kanarya ırkı ve renkleride sarı olduğu için ''Sarı Kanaryalar'' olmalılar. Kuş alım-satım vb. işleri yapan bir arkadaşım bir ara bahsetmişti.

vego
04.Mayıs.2011, 17:43
4 Mayıs 2011 13:35 | NTV Spor ve Ajanslar
İngiltere Premier League takımlarından Manchester City, Arjantinli yıldızı Carlos Tevez'in bonservis bedelini 50 milyon Sterlin olarak belirledi.
http://media1.ntvspor.net/C/I/141/tevez3_7ZSLY.jpg
İngiltere Premier League takımlarından Manchester City, Arjantinli yıldızı Carlos Tevez'in bonservis bedelini 50 milyon Sterlin olarak belirledi.
Avrupa Şampiyonlar Ligi'ne katılma mücadelesi veren Manchester ekibiyle 3 yıllık sözleşmesi daha bulunan 27 yaşındaki futbolcuyu sezon sonunda transfer etmek isteyen takımlar 50 milyon sterlini gözden çıkaracak.
Manchester City'nin 2 yıl önce 47 milyon sterline Manchester United'dan transfer ettiği Tevez, bu sezon devre arasında kulüp yöneticilerine mektup yazarak takımdan ayrılmak istemiş, ancak yönetim tarafından ikna edilmişti.
Haftada 160 bin sterlin kazanan Arjantinli futbolcuyla ilgili İngiliz basınında sık sık Manchester City'de mutlu olmadığı haberleri yer alıyor.
Tevez, bu sezon ligde 28 maçta forma giydi ve 19 gol attı.

vego
07.Mayıs.2011, 00:39
6 Mayıs 2011 15:01 | NTVSpor.net
Premıer Lig'de kötü bir sezon geçiren West Ham, milli oyuncularına müjde verdi. Kulüp küme düşerse milli oyuncuların kulüpten ayrılmasına müsaade edilecek.
http://media1.ntvspor.net/C/I/142/scott_parker_600_Y39X8.jpg
Premier Lig'de sezonun bitimine sadece 3 hafta var. West Ham hala düşme hattının 3 puan gerisinde, lig sonuncusu. Oyuncular kaygılı. Ancak kulüp sahiplerinden David Gold, milli futbolcuları biraz olsun rahatlatabilecek bir açıklama yaptı.
Gold, küme düşmeleri halinde, milli takımda oynayan futbolcuların kulüpten ayrılmasına izin vereceklerini bildirdi. Kulüp hissedarı "Oyunculara milli takım kariyerlerinden fedakarlık et, gel bizimle birlikte Champıonshıp'te oyna, demek haksızlık olur" diye konuştu.
West Ham'dan Scott Parker (resimde), Carlton Cole, Robert Green ve Matthew Upson İngiltere Milli Takımı’nda düzenli olarak kadroya giriyorlar.
Futbol yazarları birliği tarafından 2011'de Yılın Futbolcusu seçilen Parker'a birçok kulübün talip olacağı tahmin ediliyor.
Londra kulübü bu sezon kendi evinde çıktığı 17 maçın sekizini kaybetti.
Deplasmanda ise 18 maçtan sadece 2 galibiyet çıkarabildi.

Del Piero_10
07.Mayıs.2011, 10:37
Chelsea, Guus Hiddink'e yapılan teklifin Hollandalı tarafından kabul edilmemesi durumunda Avram Grant'ı takımın başına geri getirmeyi planlıyor.

Bir dönem Chelsea'yi çalıştıran West Ham United Menajeri Avram Grant, mavilerin Guus Hiddink'i ikna edememesi durumunda Stamford Bridge'e geri dönebilir.

Goal.com'un haberine göre, Guus Hiddink'in Chelsea'nin teklifini kabul etmemesi durumunda kimsenin aklından bile geçirmeyeceği bir olasılık gerçekleşmiş olacak ve Avram Grant Chelsea Menajerliğine geri dönecek. West Ham United'daki görevine sene sonunda son verilmesi gündemde olan Avram Grant, Chelsea'nin sahibi işadamı Roman Abramoviç ile görüşmelerde bulunuyor.

Her fırsatta Türkiye'yi çalıştırmaya devam etmek istediğini kaydeden Guus Hiddink'in A Milli Takımda kalması halinde, Chelsea'nin en büyük alternatifi olarak İsrailli Menajer Avram Grant görünüyor. Maviler, daha önce 2008-2009 sezonunun büyük bölümünde takımı çalıştıran Grant'ın, Chelsea'ye aşina olmasından dolayı teknik adamı kulübe geri döndürmek istiyorlar.

56 yaşındaki Grant, West Ham'daki görevine devam etmek istese de; geçtiğimiz sezon Portsmouth ile Premier Lig'de küme düşen hocanın, bu sezon da West Ham ile benzer bir durumu yaşaması halinde görevine son verilmesi neredeyse kesin olacak.

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
07.Mayıs.2011, 13:29
Bir başka deyişle Chelsea intihar etmek istiyor. Şu Grant'ta ne buluyorlar anlamıyorum...

Trabzonspor
07.Mayıs.2011, 13:34
Bu adamın Ancelotti'den ne fazlası var merak içinde kaldım,bence fazlası değil eksiği var.

vego
07.Mayıs.2011, 13:35
Murat Özarının deyimiyle.

Grant'ın karşıdan karşıya geçecek hali yok.

Lionel Andres Messi
07.Mayıs.2011, 14:09
barçalı olmama rağmen guardiola çok iyi bir teknik direktör ama wenger en iyisi.gencecik oyuncuları toplayıp dünya çapında takım yapıyor daha ne olsun.

en azından mourinho gibi dünya dolusu para harcayan takımların başına konup artistlik yapmıyor. :D

Facx
07.Mayıs.2011, 14:43
bu gün chelsea manu yu yenerse yüksek ihtimal şampiyon olucak ee o zamandamı kovcaklar ancelotti yi

titates1
07.Mayıs.2011, 22:18
Oyuncular çok seviyormuş Grant'ı , çok iyi anlaşıyormuş oyuncularla her gitti takımda onun için canımı veririm falan diye bir röportaj vermişti biri hatırlamıyorum şimdi.

KaPaLı
07.Mayıs.2011, 23:39
Şu suratsız adamda ne buluyolar anlamıyorum. Hiçbir artısı olmayan bir menajer.

Kaka Leite
10.Mayıs.2011, 01:21
İngiltere Premier Lig’de Liverpool, Maxi Rodriguez’in hat-trick yaptığı maçta Fulham’ı deplasmanda 5-2 mağlup etti.

İngiltere Premier Lig’de Liverpool, deplasmanda Fulham ile karşılaştı. Kırmızılar, Maxi Rodriguez hat-trick yaptığı karşılaşmayı 5-2 kazandı ve puanını 58’e çıkardı.
Maça çok hızlı başlayan Liverpool, Maxi Rodriguez’in 1 ve 7. dakikalarda kaydettiği golle 2-0 öne geçti. Konuk ekip 17. dakikada bir gol daha bulurken, ilk devreyi de 3-0 üstün kapattı.
İkinci yarıya daha etkili başlayan taraf Fulham oldu. Ev sahibi takım, 57. dakikada Dembele’nin attığı golle skoru 3-1’e getirdi. Ancak Maxi Rodriguez ile 70. dakikada skoru 4-1 yaptı. Bu golden 5 dakika sonra sahneye çıkan Luis Suarez de Liverpool’un 5. golünü kaydetti: 1-5.
Karşılaşmada son sözü ise Fulham’da Sidwell 86. dakikada söyledi ve skoru 5-2 yaptı. Kalan sürede başka gol olmazken, Liverpool sahadan 5-2 galip ayrıldı.

Volkan Şen
10.Mayıs.2011, 18:33
Dev uyanıyor. Müthiş oynuyoruz her hafta 3 ten fazla gol atarak rakiplerimizi yeniyoruz. Bastır Liverpool ' um Şampiyonlar Ligi aşkına. Seneye Şampiyonluğun Favorilerinden biriyiz.

Kaka Leite
11.Mayıs.2011, 16:51
Manchester United'ın deneyimli futbolcusu Ryan Giggs, adını Premier Lig tarihine altın harflerle yazdırmaya hazırlanıyor. Giggs, takımının son 2 maçında forma giymesi halinde Premier Lig tarihinde en fazla sahaya çıkan oyuncu unvanını David James'ten devralacak.

http://ressim.net/s/upload/836e842c.jpg

Ryan Giggs, 20 yıldır Manchester United formasını terletiyor. Gençlik yıllarında süratiyle rakip tanımayan Giggs, ideal bir kanat oyuncusuydu. Yıllar ilerledikçe süratini yitiren Giggs, yılların getirdiği deneyimi futbol zekası ile birleştirerek kariyerinin sonbaharında oyun kuruculuk rolüne soyundu.
37 yaşındaki futbolcunun Manchester United için ne kadar önemli olduğu Chelsea ile oynanan son maçta bir kez daha görüldü. United'ı tarihinin 19. şampiyonluğuna çok yaklaştıran maçta 2 golde de Giggs'in payı büyüktü.
Manchester United formasıyla 12. şampiyonluğu yaşamaya hazırlanan Giggs, Premier Lig tarihine de geçmek üzere... Uzun soluklu kariyeri boyunca 874 kez United forması giyen Galli futbolcu, bu maçların 572'sine Premier Lig'de çıktı.
Giggs, takımının ligde kalan son 2 maçında forma giymesi halinde, Premier Lig tarihinde en fazla sahaya çıkan oyuncu unvanını deneyimli kaleci David James'ten devralacak. Kağıt üzerinde rakip tanımayan Ryan Giggs'in Premier Lig tarihinin en büyük oyuncusu olup olmadığı da İngiltere'de bir süredir tartışılıyor.

Kaka Leite
11.Mayıs.2011, 16:54
Premıer Lig'de Şampiyonlar Ligi biletini alan son takım Manchester City oldu. Takımın İtalyan menajeri Mancini, yapılan yatırımların ilk karşılığını aldıklarını; ancak daha büyük işler başarabileceklerini söyledi

http://ressim.net/s/upload/9f322758.jpg

Abu Dabi Şeyhi tarafından 2008 yılında satın alınan Manchester City, 3 sezon sonra hedeflenen başarılardan birine ulaştı. 3 yıl içinde 500 milyon dolara yakın para harcayan Şeyh Mansur, Şampiyonlar Ligi hayalini bu sezon gerçekleştirdi. Premier Lig'in 36. haftasında Tottenham'ı 1-0 yenen City, ligi ilk 4 içinde bitirmeyi garantiledi.
İkinci sıradaki Chelsea'nin 5, üçüncü Arsenal'in 2 puan gerisinde yer alan mavi-beyazlılar, kalan 2 haftada Devler Ligi’ne doğrudan girmenin hesaplarını yapacak.
Tottenham maçı sonrası, taraftar ve futbolcular, son yıllarda yakalanan en büyük başarıyı büyük bir coşkuyla kutlarken, menajer Mancini sakindi. Kulüp tarihinde ilk kez Şampiyonlar Ligi’nde mücadele edecekleri için mutlu olduklarını söyleyen Mancini; "Buraya geldiğimde City'nin 2-3 yıl içinde Avrupa'nın en iyi takımlarından biri olacağını söylemiştim. Kulüp bunu başarmak için her imkana sahip. Çok daha büyük hedeflere ulaşabiliriz" sözleriyle iddiasını ortaya koydu.
David Silva, Yaya Toure, Edin Dzeko gibi yıldızlara harcanan paraların ilk semeresini alan Manchester City'nin şimdiki hedefi ise, 35 yıl sonra müzeye ilk kupayı getirmek. Cumartesi günü "FA Cup " finalinde Stoke City ile karşılaşacak City'de sakatlığından kurtulan ve Tottenham karşısında son 10 dakikada sahaya giren Carlos Tevez de, Mancini'nin yüzünü güldürdü. Bununla birlikte; "Tottenham'a karşı çok fazla enerji harcadık. 4 gün içinde finale hazırlanmak zor olacak" diyen Mancini, oyuncularına "Rehavete kapılmayın" uyarısı yaptı.

Volkan Şen
11.Mayıs.2011, 17:13
Liverpool'un genç oyuncusu, takım arkadaşına övgüler yağdırdı ve Andy Carroll ile birlikte rakipler için çok büyük tehlike oluşturduklarına değindi.

http://i53.tinypic.com/25i6bh4.jpg

Liverpool'un orta saha oyuncusu Jay Spearing, Luis Suarez'in takıma geldiği ilk günden itibaren büyük bir katkı sağladığını belirtti

Uruguaylı oyuncu, devre arasında Ajax'tan transfer edildikten sonra 11 maçta 4 gol kaydetti.

5-2 kazanılan Fulham maçından sonra açıklamalarda bulunan Spearing, "Suarez rakip savunmaları kaosa sokuyor. Sadece gol atmıyor, diğer oyunculara da pozisyon hazırlıyor. Bunu geldiği ilk günden beri yapıyor. Ona sahip olduğumuz için çok şanslıyız." dedi.

And Carroll ve Suarez ikilisinin çok iyi bir ikili oluşturduğunu da belirten Spearing, "Suarez, sadece kendisine oynamıyor. Yanındakilere de yardım ediyor. Bu şekilde devam ederse gelecek sezon çok farklı yerlerde olabiliriz. Çünkü Carroll ile beraber rakipleri zora sokuyorlar." ifadelerini kullandı.

Kaynak : Goal.com

vego
11.Mayıs.2011, 17:16
11 Mayıs 2011 15:52 | NTV Spor ve Ajanslar
İngiltere ile FIFA arasındaki kriz büyüyor. FIFA Genel Sekreteri Jerome Valcke, dünya kupası adaylık sürecinde bazı icra kurulu üyelerinin kendilerinden rüşvet istediğini ileri süren eski İngiltere Futbol Federasyonu Başkanı Lord Triesman'a sert tepki gösterdi. İngiltere Spor Bakanı Hugh Robertson ise rüşvet iddialarının araştırılmaması halinde FIFA üyeliğinden ayrılacakları uyarısında bulundu.
http://media1.ntvspor.net/C/I/144/blatter3_DF9K0.jpg
İngiltere için 2018 Dünya Kupası’na ev sahipliği yapmak büyük önem taşıyordu. Ancak 22 FIFA İcra Kurulu üyesinin katıldığı oylamada ev sahipliği hakkı Rusya'ya verildi.
İngilizler o günden bu yana FIFA ile savaş halinde. Eski futbol federasyonu başkanı Lord Triesman'ın açıklamaları krizi daha da tırmandırdı. Triesman adlarını da vererek 4 icra kurulu üyesinin oylarını İngiltere'den yana kullanmaları için rüşvet istediklerini ileri sürdü.
Triesman'a göre İngiltere'nin ev sahipliği hakkını alamamasına rüşvet vermeye yanaşmamaları neden oldu. İngiliz basını, 2022 Dünya Kupası adaylık sürecinde de ev sahipliği hakkını kazanan Katar'ın 2 üyeye rüşvet verdiğini öne sürüyor.
Lord Triesman'ın "Elimde kanıt var" diyerek yaptığı suçlamalar, FIFA'da şok etkisi yarattı. Başkan Sepp Blatter, kanıtları biran önce görmek istediğini söyledi. Genel Sekreter Jerome Valcke ise karşı atağa kalktı.
Valcke, "Triesman'ın elinde kendilerinden rüşvet istendiğine dair kanıt varsa bu kanıtlar neden oylamadan önce ortaya çıkmadı? Neden kimse bizi uyarmadı" diye konuştu.
İngiltere Spor Bakanı Hugh Robertson ise, FIFA'ya rüşvet iddialarını ciddi şekilde araştırması uyarısında bulundu.
FIFA'nın şeffaf bir soruşturma açmasını isteyen Robertson, İngiltere'nin üyelikten çekilebileceği ültimatomunu da verdi. "FIFA, üzerine düşen sorumluluğu yerine getirmekten kaçınırsa tüm seçenekleri değerlendireceğiz" diyen spor bakanı, kurum içinde acilen değişime gidilmesi çağrısı da yaptı.

Volkan Şen
11.Mayıs.2011, 17:16
İngiliz futbolcu, Suarez'in Liverpool efsaneleri arasına girebileceğini dile getirdi.

Liverpoollu savunma oyuncusu Jamie Carragher, Fulham'ı 5-2 yendikleri mücadelede Luis Suarez'in mükemmel bir performans sergilediğini ve böyle devam etmesi durumunda Liverpool efsaneleri arasına girebileceğini dile getirdi.

26 milyon avro karşılığında transfer edilen Uruguaylı futbolcu, oynadığı son üç maçta hem gol atıp hem de asist yaparak Liverpool'un aldığı galibiyetlerde önemli rol oynadı.

Kulübün resmi sitesine açıklamalarda bulunan Carragher, "Suarez böyle oynamaya devam ederse, bence kulüp için benden bile önemli bir isim olacak. Bu aralar çok formda ve bu formunu devam ettirmesini dilerim." şeklinde konuştu.

Dün akşam Fulham'ı yendikleri maçta, Liverpool için 666. maçını oynayan Carragher, Kenny Dalglish'in gelmesiyle takımın kabuk değiştirdiğine inandığını da sözlerine ekledi.

Kaynak : Goal.com

Volkan Şen
11.Mayıs.2011, 17:20
Liverpool kaptanı Steven Gerrard, Manchester United'ın 19. şampiyonluğuna çok yakın olmasının, gelecek sezon için kendilerini ekstra motive ettiğini belirtti.

http://i51.tinypic.com/29q1gsi.jpg

Liverpool'un kaptanlığını yapan ve şimdiden kulüp tarihinin en efsane oyuncularından biri olmayı başaran Steven Gerrard, Manchester United'ın 19. şampiyonluğunu alarak, toplam lig şampiyonluğu sayısında Liverpool'u geçecek olmasının kendileri için motivasyon kaynağı olduğunu söyledi.

Premier Lig'de bitime 2 hafta kala Chelsea'nin 6 puan önünde lider durumda yer alan ve büyük bir mucize olmazsa 19. şampiyonluğunu alarak Liverpool'u geride bırakacak olan Manchester United'ın kendi rekorlarını kırmasının üzücü olduğunu, ancak bu durumun gelecek sezon için kendilerini daha da motive ettiğini belirten Steven Gerrard; The Mirror'a yaptığı açıklamada "Bu rekor uzun yıllar boyu bizim elimizdeydi. Bu nedenle rekoru United'a kaybetmek üzücü bir durum. Ancak haklarını teslim etmek lazım, son yıllarda büyük bir üstünlük sağladılar." şeklinde konuştu.

Gelecek sezon sahaya ekstra motivasyonla çıkacaklarını belirten Gerrard, "Tabii ki şampiyonluk sayısında ezeli rakibimize geçilmemiz bizi daha da motive edecektir. Ben ve arkadaşlarım tekrar şampiyon olmak için elimizden geleni yapacağız. Hala onlardan daha fazla Avrupa kupasına sahibiz, ancak ligde de durumu 19-19 yapmamız gerek." şeklinde konuştu.

Steven Gerrard, yaşadığı uzun süreli sakatlık nedeniyle sezonu kapatmak durumunda kalmıştı.

urwrdskkn
11.Mayıs.2011, 17:24
Bence çok Doğru Konuşmamış çünkü Böle Düşünenleri Görüyoruz Fenerbahce Lig şampiyonluğu Bakımından Galatasaray Takımının önüne Geçtiğinde Galatasaray Taraftarları Biz üstün Olacaz Denilen Günleri Unutmuyorum Arkadaşlar Görüyoruz Olanları Arkadaşlar Böyle Düşünceler Sizi şampiyonluklardan Eder

RaSenGan
11.Mayıs.2011, 17:38
Her sene aynı şey :) Adam futbolu bırakmadan şampiyonluk görebilse de içinde kalmasa :)

sananes
11.Mayıs.2011, 17:42
Gerard sağlam bir şekilde gelecek sezonu tamamlayabilir ise bir kaç takviye ile Liverpool şampiyon olabilir seneye.Ben inanıyorum buna Carroll'ı beğenmemekle birlikte Suarez çok kaliteli bir oyuncu.Yani hücum sıkıntısı olmaz bu takımın orta saha ve defansa takviye gerek ama her mevkisine değil sonuçta Kuyt,Maxi,Glen gibi bir sürü iyi oyuncu var seneye Aqualini'de dönecek muhtemelen.Liverpool potansiyeline ulaşırsa şampiyon olur.

Volkan Şen
13.Mayıs.2011, 00:31
Liverpool'un 60 yaşındaki İskoç efsanesi, üç sezonluğuna takımın menajeri oldu...

Liverpool yönetimi, kulüp efsanesi Kenny Dalglish'le üç yıllığına kalıcı sözleşme imzaladı.

Roy Hodgson'ın takımdan ayrılmasından sonra geçici olarak göreve gelen Dalglish, kısa zamanda takımı yeniden zirveye oynar hale getirdikten sonra kalıcı sözleşmeyi hak ettiğini göstermişti. Taraftarın da desteğini alan Dalglish sonunda kulüple kalıcı sözleşmeye imza attı. Dalglish'in yardımcılığını Steve Clarke yapacak.

Dalglish göreve geldiğinden bu yana Liverpool ligde 33 puan topladı, onlardan daha fazla puan toplayan tek takımsa 35 puanla Chelsea oldu. Şimdi bitime iki hafta kala Kırmızılar ligde beşinci sırada bulunuyor ve UEFA Avrupa Ligi'ne gitme şansları var. Ama bundan önemlisi taraftarların ve yönetimin Dalglish'e güveni tam ve takımı yeniden şampiyonluk potasına sokabileceklerine inanıyorlar.

Dalglish konu hakkında kulübün resmi sitesine yaptığı açıklamalarda "Ocak'ta işi aldığım zaman sezonun kalanında takıma yardımcı olmaktan mutlu olduğumu söylemiştim. Şimdi ise kulübün sahipleri daha uzun süre kalmamı istediler ki bu hem benim için hem de Steve Clarke için müthiş bir haber. Hem John Henry, hem de Tom Werner bu kulüp için neyin en iyi olacağını bulmak için zamanlarını harcadı ve kulübü ileri götürebilecek insanları aradılar. İkisi de kazanmaya alışık insanlar ama ayrıca taraftarların Liverpool'dan ne bekleyeceğini anladılar. Bu kulüp eşsiz bir futbol kulübüdür, burada yeniden özel şeyler inşa etme fırsatı bulduğum için çok memnunum." şeklinde konuştu.

Del Piero_10
13.Mayıs.2011, 21:28
Werder Bremen'in yıldız oyuncusu Marko Marin, Premier Lig kulüplerinden Liverpool'un kendisiyle ilgilendiğini doğruladı.

Bu sezon Bundesliga'da kötü bir performans sergileyen Werder Bremen'in yıldız oyuncusu Marko Marin, yeni bir yapılanma içerisine giren Liverpool'un kendisiyle ilgilendiğini söyledi.

Andy Carroll ve Luis Suarez transferlerinden daha iyi bir grafik çizen ve gelecek sezon için de kadrosunu yeni oyuncularla takviye etmeyi planlayan Liverpool'un, Marko Marin ile ilgilendiği yönüdeki dedikodular son günlerde gündem maddesi olmuştu.

22 yaşındaki Marko Marin, bu iddiaları doğrularken, Bild'e yaptığı açıklamada "Evet, Liverpool'un bana olan ilgisini biliyorum. Ancak şu an için sadece Werder Bremen'in başarısına odaklanmak istiyorum. Çok zor bir sezon yaşadık. Gelecek sezon tekrar daha iyi bir performans sergilemeye çalışacağız." şeklinde konuştu.

Marko Marin'in Werder Bremen ile olan sözleşmesi 2013 yılına kadar sürüyor.

Volkan Şen
14.Mayıs.2011, 01:15
Marini alırsak iyi bir transfer olur diyorum. Çünkü ortasahada hızlı ve çevik bir adama ihtiyacımız var hücum yönünden...

vego
14.Mayıs.2011, 01:16
Sözleşme bitene kadar beklenebilir hani.

Kaka Leite
14.Mayıs.2011, 12:03
Liverpool İngiltere'den çıkıyor. Ünlü İngiliz kulüp İngiltere dışında ilk futbol akademisini Endonezya'da açacak.

http://ressim.net/s/upload/eac77dd8.jpg

Liverpool futbol kulübünün, İngiltere dışındaki ilk futbol akademisini Endonezya'da açacağı açıklandı.
Kulüpten yapılan açıklamada, akademinin, küresel ticari mevcudiyeti artırma amacıyla, Endonezya'daki Britanya Ticaret Odası'nın işbirliğinde açılacağı belirtildi.
Açıklamada, futbola ilginin çok olmasına karşın uluslararası alanda bir başarısı bulunmayan, dünyanın en kalabalık 4. ülkesi olan Endonezya'da genç kuşakların gelişimine katkıda bulunulmasının da amaçlandığı kaydedildi

europeanconquer
14.Mayıs.2011, 12:07
Türkiye'de açsınlar ben giderim :p Aslında yapılsa çok yi olur :)

Revolution
14.Mayıs.2011, 12:07
Doğru tercih olmuş bence. Oradaki nüfusa bakılırsa, iyi oyuncular yetiştirilebilir :)

Kaka Leite
14.Mayıs.2011, 18:53
İngiltere Premier Lig'de Manchester United, Blackburn deplasmanından 1 puan alarak bitime 1 hafta kala şampiyonluğunu ilan etti

http://ressim.net/s/upload/b13fe6b8.jpg

İngiltere Premier Lig'de Manchester United, Blackburn deplasmanından 1 puan alarak ligin tamamlanmasına 1 hafta kala şampiyonluğunu ilan etti. Premier Lig tarihinde rekor sayıdaki 19'uncu şampiyonluğunu ilan eden "Kırmızı Şeytanlar", bir yıllık aranın ardından şampiyonluk hasretine son verdi. Premier Lig'in 37'inci haftasında oynanan karşılaşmada Manchester United ile Blackburn Rovers arasındaki maç, 1-1 tamamlandı.
Bitime 2 hafta kala Chelsea'nin 6 puan önünde lider durumda bulunan Manchester United'a Blackburn deplasmanından alacağı 1 puan bile yeterli olacaktı.
Maçın 20. dakikasında Brett Emerton'un golü ile 1-0 mağlup duruma düşen Kırmızı Şeytanlar, ilk devreyi de bu skorla geride tamamladı. İkinci yarıda ise Manchester United, rakip kaleye şampiyonluk turu için yüklenmeye başladı.
ManU, aradığı golü ise 73. dakikada İngiliz golcüsü Wayne Rooney'in penaltı golü ile buldu ve rahat bir nefes aldı. Kalan dakikaları da bu şekilde tamamlayan konuk takım, aldığı beraberlik ile puanını 77'ye yükseltti ve Ewood Park'ta şampiyonluk turunu attı.
İngiltere Premier Lig'de 19. şampiyonluğuna Chelsea'nin önünde ulaşan Manchester United, İngiltere'de en çok şampiyonluk yaşayan kulüp ünvanını da eline geçirdi.

ThersoN
14.Mayıs.2011, 19:11
haketttiler, tebrik etmek lazım.

Homer J.S
14.Mayıs.2011, 19:54
Ferguson için bir alışkanlıktan başka bir şey değildir, sevinmiş midir bilemem.

eXcitinG
14.Mayıs.2011, 23:58
Ferguson için bir alışkanlıktan başka bir şey değildir, sevinmiş midir bilemem.

Maç bittikten sonra hızLı bir şekiLde eLLerini çırpmış, sakızını çiğnemeye devam etmiştir. FarkLı bir tepki vermemiştir.

vego
15.Mayıs.2011, 13:21
14 Mayıs 2011 18:40 | NTVSpor.net
İngiltere FA Cup Finali'nde Stoke City'i Yaya Toure'nin golüyle 1-0 mağlup eden Manchester City, 42 yıl aradan sonra FA Cup'ı müzesine götürdü.
http://media1.ntvspor.net/C/I/145/city3_IF2T2.jpg
NTV Spor ekranlarından canlı olarak yayınlanan İngiltere FA Cup Finali'nde Stoke City'i Yaya Toure'nin golüyle 1-0 mağlup eden Manchester City, 42 yıl aradan sonra FA Cup'ı müzesine götürdü.

Maçın ilk devresine iyi başlayan Manchester ekibi, ilk 10 dakikada rakip kalede önemli tehlikeler yarattı. Yaya Toure ve Mario Balotelli'nin gol denemeleri, Stoke City kalecisi Thomas Sorensen'de kaldı.
Stoke City ise kontra ataklarla etkili olmaya çalıştığı ilk yarı boyunca, Manchester City kalesinde büyük bir tehlike yaratamadı.
İkinci yarıda da Manchester ekibinin üstünlüğü vardı. Tarihindeki ilk FA Cup Şampiyonluğu için mücadele eden Stoke City, hızlı geliştirdiği hücumlarla üstünlük sayısını aradı. Karşılaşmanın 62. dakikasında Kenwyne Jones, Manchester City savunmasının arkasına sarktı ve maç boyunca Stoke City'nin en net gol pozisyonunu yakaladı. Vuruşunda ise kaleci Joe Hart gole izin vermedi.
Ve Manchester City'nin aradığı gol 74. dakikada Yaya Toure ile geldi. David Silva'nın çalımlarla ceza sahasına girdiği poziyonda büyük karabmbol oluştu Stoke ceza sahasında. Boşta kalan topa çok sert bir vuruş yapan Fildişi Sahilli oyuncu, takımını 1-0 öne geçirdi.
Maçın kalan dakikalarında beraberlik golü için yüklenen Stoke City, bu gole ulaşamadı ve tarihinde ilk kez çıktığı FA Cup Finali'nden boynu bükük ayrıldı. Manchester City ise 42 yıl aradan sonra FA Cup'ta mutlu sona ulaştı.

Trabzonspor
15.Mayıs.2011, 15:00
Sonunda bir kupa alabildiler.

vego
20.Mayıs.2011, 13:23
Arsenalli Denilson, kulüpte başarının bir türlü yakalanamadığını dile getirerek ayrılmak istediğini belirtti.

20 Mayıs 2011 Cuma - 11:58
Sporx.com dış haberler

http://cdn.sporx.com/img/3/2011/denilson2.jpg

İngiltere Premier Lig takımlarından Arsenal'in Brezilyalı orta saha

oyuncusu Denílson Pereira Neves, takımdan ayrılmak istediğini açıkladı.

Beş yıldır Arsenal'de olmasına rağmen hiçbir şey kazanamadıklarını dile getiren 23 yaşındaki oyuncu; " Hayatımın en kötü yılını geçirdim. Buraya kupalar kazanmak için gelmiştim ancak hayal kırıklığına uğradım" şeklinde konuştu.

Denilson'un aldığı bu karar İngiliz medyasında şaşkınlık yaratırken, Denilson konu hakkında; "İnsanlar benim çılgın olduğumu düşünebilir ancak rahatlamaya ihtiyacım var ve bu kumarı oynayacağım" dedi.

Denilson, Arsenal'e 2006 yılında Sao Paulo takımından transfer olmuştu. 'Topçular'da 5 sezon boyunca 96 maça çıkarak 6 da gol kaydeden Denilson, Brezilya Milli takımında ise forma giymedi.

vego
20.Mayıs.2011, 13:35
http://img684.imageshack.us/img684/2120/adszxed.jpg

aerysnmz
20.Mayıs.2011, 13:47
Bence kendisi patlama yapamadığı için ayrılmak istiyordur.Tamam Arsenal son zamanlarda çok başarılı değil de kendisi de Arsenal'in değişmez bir parçası falan değil.

eng1n
20.Mayıs.2011, 13:57
Evet patlama yapamadı ondan dolayı ayrılmak istiyordur. Bu arada Arsenal'in değişmez parçası falan yok ya adamlar hep rotasyon. Bu rotasyonda şans bulup patlama yapmaması kötü

vego
20.Mayıs.2011, 14:01
20 Mayıs 2011 11:35 | NTVSpor.net
Premier Lig kulüplerinden Manchester United'ın menajeri Alex Ferguson, yakın gelecekte emekli olmayı düşünmediğini söyledi. Deneyimli menajer, futboldan kopması halinde, hayattan eskisi gibi zevk alamamaktan çekiniyor.

http://media1.ntvspor.net/C/I/147/ferguson_genel_600_ECW3I.jpg

Alex Ferguson, 70 yaşına merdiven dayasa da, futbola karşı, menajerliğe ilk başladığı günkü tutku ve heyecanını hala koruyor. Bu sezon Manchester United ile 12. kez lig şampiyonluğu mutluluğu yaşayan Ferguson'ın, emekli olmaya da hiç niyeti yok...
Hayatını adadığı Manchester United'ı bırakması halinde, hayattan zevk alamayacağından çekinen Ferguson, "Emekli olmak gibi bir planım yok. Buna da sanırım en fazla eşim seviniyor. Zira emekli olsam beni çok geçmeden evden atardı" diye konuştu.
Sağlığı elverdiği sürece United'ı çalıştırmaya devam etmek istediğini vurgulayan deneyimli menajer, son lig şampiyonluğunun; 18 yıl önceki ilk şampiyonluk kadar kendisini heyecanlandırdığını ifade etti.
Ferguson, şampiyon takımına yönelik eleştirileri de yanıtladı. Deplasman performansının iç açıcı olmadığını kabul eden İskoç menajer, "Her maçta 10 gol atmadığınız sürece birilerinin sizi eleştirmesi kaçınılmazdır. Deplasmanda zorlandığımız doğru. Ancak iç saha performansımızı kimsenin eleştirebileceğini sanmıyorum" dedi.

eng1n
20.Mayıs.2011, 14:04
Emekli Kahvesi falan yokmuş mu orada. gitsin yaşıtlarıyla okey atsın , tavla oynasın.

Bu arada şaka bir yana Ferguson "Ölüm bizi ayırana kadar" demiş resmen :D

maNga 33
20.Mayıs.2011, 14:06
yeter bırak artık, gençlerin önünü aç :D bu adamı maç esnasında kaybedersek hiç şaşırmam :D

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
20.Mayıs.2011, 14:22
Önce kendinde suç aramalı bence. Bir türlü beklenen oyununu oynayamadı.

musakaan
20.Mayıs.2011, 16:25
Adam son nefesinin United kulübünde verecek belli oldu .

KaPaLı
20.Mayıs.2011, 23:59
Fare dağa küsmüş dağın haberi olmamış :)

burak95
21.Mayıs.2011, 14:17
bana kalırsa haklı arsenal futbol akademisi mi futbol takımı mı belli değil.

Volkan Şen
21.Mayıs.2011, 15:27
bana kalırsa haklı arsenal futbol akademisi mi futbol takımı mı belli değil.

aynen katılıyorum ve ekliyorum En Büyük LİVERPOOL !

Del Piero_10
22.Mayıs.2011, 11:40
Merseyside ekibinin İskoç efsanesi Kenny Dalglish, İtalyan yıldızın takıma dönmesi için can atıyor.

Liverpool Menajeri Kenny 'King' Dalglish, Juventus'ta kiralık olarak oynayan oyuncusu Alberto Aquilani'nin takıma geri dönecek olmasının kendisini çok sevindireceğini söyledi.

İtalyan yıldız, Real Madrid'e transfer olan Xabi Alonso'nun yerine Roma'dan alınmış fakat sakatlıklardan dolayı takımdaki ilk senesinde yeteri kadar forma şansı bulamamış ve ikinci sezonunda Juventus'a satış opsiyonuyla kiralanmıştı. Liverpool'da yeniden oynamak istemeyen ve İtalya'da kalmayı kafasına koyan Aquilani için Dalglish ısrarcı davranıyor.

İskoç efsane konu hakkında "Aquilani'nin geri dönmesi büyük bir ihtimal. O çok kaliteli bir oyuncu. Burada, geçirdiği sakatlıklardan sonra sezon öncesi antrenmanlarına katılamadığından dolayı iyi bir sezon geçirmedi. Kiralık olarak gitti ve orada çok iyi oynadı. Eğer geri dönecek olursa bu benim için yeni bir oyuncunun gelmesi demek olur." şeklinde konuştu.

Since-1907
22.Mayıs.2011, 12:09
Aquilani'nin İngiltere'de başarılı olacağını düşünmüyorum.İtalya'da kendin bulmuştu ama İngiltere onun ligi değil bence.

vego
22.Mayıs.2011, 16:56
22 Mayıs 2011 15:45 | NTVSpor.net
Daha önce sezon sonu futbolu bırakacağını açıklayan Edwin Van der Sar'dan U dönüşü geldi. Van der Sar, Manchester United menajeri Ferguson'dan süre istedi.

http://media1.ntvspor.net/C/I/148/vander1_AU3LE.jpg
Daha önce bu sezon sonu futbolu bırakacağını açıklayan Manchester United'ın Hollandalı kalecisi Edwin Van der Sar'dan bir U dönüşü geldi.
40 yaşındaki kaleci futbolu bırakma düşüncesini bir kez daha düşüneceğini açıkladı. Kararını menajer Ferguson'a ileten Hollandalı kaleci İskoç teknik adamdan süre istedi. Ferguson da basına yaptığı açıklamada "van der Sar sezon sonunda futbolu en üst noktada bırakmak istiyordu. Ama geçen gün bana gelip kararını bir kez daha düşünmek istediğini söyledi. Ben de ona kararını çabuk vermesini çünkü en kısa zamanda bir kaleci transfer edeceğimizi söyledim" diye konuştu.
Van der Sar'ın kararını bir iki gün içerisinde açıklaması bekleniyor. Van der Sar'ın adı kaleci arayan Galatasaray ile anılmış fakat sarı kırmızıların yeni patronu Fatih Terim, Van der Sar transferini yalanlamıştı.

Del Piero_10
23.Mayıs.2011, 12:12
Chelsea, bu sezon sık sık geleceği tartışılan deneyimli teknik direktör Carlo Ancelotti ile yollarını ayırdı.

Kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, "Kulübün sahibi ve yönetimi Carlo'ya bugüne kadar sağladığı katkıdan ve başarılardan dolayı teşekkür etmektedir. Geçtiğimiz sezon kulüp tarihinde ilk kez duble yapılmasına karşın, bu sezonki performans beklentilerin uzağında kalmış ve kulüp bir değişiklik için doğru zaman olduğuna karar vermiştir. Carlo her zaman Stamford Bridge'de saygıyla karşılanacaktır. Chelsea Kulübü artık yeni teknik direktör arayılına konsantre olmuş ve bu arayış sona erene kadar bir açıklama yapmama kararı almıştır." ifadeleri kullanıldı.

2009 yılında takımın başına geçen İtalyan çalıştırıcı, ilk sezonunda lig ve FA Cup'ı kazanmayı başarmış, ancak bu sezon alınan kötü sonuçlar nedeniyle çok eleştirilmişti.

anil luque
23.Mayıs.2011, 12:23
Abramovich ŞL'yi alana kadar her hocayı deneyecek heralde.

goosfraba
23.Mayıs.2011, 12:26
ancelotti cty'de belki başarı yakalayabilir.

maNga 33
23.Mayıs.2011, 17:12
boşuna gönderildi

Night_Mare17
23.Mayıs.2011, 18:38
boşuna gönderildi

Aynen Drogba transfer uzuyor.

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
23.Mayıs.2011, 21:48
Chelsea Şampiyonlar Ligi'ni almadan Abramovich sezon sonu kim olursa olsun yolları ayırır.

Del Piero_10
25.Mayıs.2011, 10:38
Manchester United, futbolu bırakma kararı alan oyuncusu Garry Neville için Juventus ile bir hazırlık maçı düzenledi.

Daha önce futbolu bırakma kararı aldığını ani bir şekilde açıklayan G. Neville, son maçına Juventus forması ile çıktı.

İki takım arasında düzenlenen jübile maçında, Manchester United kadrosunda eski birçok yıldız yer aldı. Geçmişte Manchester United forması ile birçok başarıya imza atan yıldız oyuncu David Beckham da bu maçta Kırmızı forma ile arkadaşı için sahada yer aldı.

Maç sonunda duygulu anlar yaşayan Neville, saha içinde yaptığı konuşmanın ardından futbol hayatını tamamen noktaladı. Karşılaşmayı Manchester United 2-1 kaybetti. Goller Pepe, Giandonato ve Rooney'den geldi.

Takımlar sahaya şu 11'ler ile çıktılar;

Man Utd: Kuszczak, Neville, Brown, O'shea, P. Neville, Beckham, Butt, Scholes, Giggs, Rooney, Owen

Juventus: Buffon, Motta, Chiellini, Melo, Salihamidzic, Marchisio, Bonucci, Martinez, Del Piero, Pepe, Krasic

vego
25.Mayıs.2011, 17:03
25 Mayıs 2011 14:40 | NTV Spor ve Ajanslar
İngiltere Premier Lig'i şampiyon olarak tamamlayan Manchester United, İspanya'nın Atletico Madrid takımında forma giyen kaleci David de Gea'nın transferinde sona yaklaştı.

http://media1.ntvspor.net/C/I/150/david_de_gea_600_GWN24.jpg
Manchester United menajeri Alex Ferguson, 20 yaşındaki İspanyol file bekçisiyle anlaşmaya yakın olduklarını doğrulayarak, ''Çok genç, hızlı, soğukkanlı ve Van der Sar'ın yeri için olağanüstü bir kaleci'' dedi.
''Kırmızı Şeytanlar''ın 40 yaşındaki Hollandalı kalecisi Van der Sar'ın sezon sonunda futbolu bırakacağı açıklanmıştı.
İngiliz basını, Manchester ekibinin genç kaleciyi renklerine bağlamak için 22 milyon sterlin vermeyi kabul ettiğini yazdı.

vego
25.Mayıs.2011, 17:03
25 Mayıs 2011 11:56 | NTV Spor ve Ajanslar
Manchester United'ın Fransız savunma oyuncusu Patrice Evra, Arsenal'de forma giyen vatandaşı Samir Nasri'yi, Manchester United'a transfer olmaya çağırdı.

http://media1.ntvspor.net/C/I/150/evranasri3_8PK0E.jpg
Manchester United'ın Fransız savunma oyuncusu Patrice Evra, Arsenal'de forma giyen vatandaşı Samir Nasri'yi, Manchester United'a transfer olmaya çağırdı.
Fransız L'Equipe gazetesinin haberine göre Evra, Nasri'ye, ''Küçük prens, kral olmak istiyorsan nereye gideceğini biliyorsun'' dedi.
Evra, ''Nasri, United'a gelirse, burada hata yapma hakkı olmadığını bilmeli. Burada her yıl kazanmaya oynarsın. Bu, Manchester'ın kültürüdür ve her sezon bir kupa kaldırma garantisi vardır. 5 yıldır Manchester United'dayım, kaç kupa kaldırdım bilmiyorum, 13 mü 14 mü'' ifadesini kullandı.
Manchester United, son 5 yılda 12 kupa kazandı.
Dubai'de tatil yapan Nasri, gelecek sezon sona erecek sözleşmesinin uzatılması için Arsenalli yetkililerle birkaç hafta sonra görüşmelere başlayacak.