View Full Version : İngiltere Premier Lig Geçmiş Sezonlar
GebzeLi1907
27.Ekim.2006, 19:10
küme Düşer İnş :p ben düşmesini İstiyorum ama düşeceğini sanmıyorum..
anil luque
27.Ekim.2006, 19:20
bence düşmez toparlayacaklardır.. ama düşerlerse tuncay paşa paşa oynar 2. ligde ingiltere'nin 2. ligine layık bir oyuncu zaten
anil luque
27.Ekim.2006, 19:22
bence de liverpool 1 oyuncunun eksikliğini hissedecek bir takım değil.. geçtiğimiz maç günü gazetede torres şoku başlığının gördüğümde çok sevinmiştim ama yine de çok etkili ataklar yaptı liverpool.. ALLAH yardımcımız olsun ingiltere'de bence puan cıkartırızz
anil luque
27.Ekim.2006, 19:23
şaşırdım doğrusu.. 1 aylığına az değil mi :)
anil luque
27.Ekim.2006, 19:25
tuncay ne zaman altın çocuk oldu ki artık öyle bir özelliği kalmasın :S bence premier lig oyuncusu değil almanya da oynar anca italya da zor YusufT
El Barto
27.Ekim.2006, 19:25
İyi haber mi? Bende Babel falan sakatlandı sandım. Jermaine Pennant bence çokta etkili bir oyuncu değil. İsrailli daha tehlikeli bence adını çıkaramadım şimdi. Ama kötü tabii epey uzun bir süreymiş 10 hafta.
GeNç KaRTaL
27.Ekim.2006, 19:29
İsrailli daha tehlikeli bence adını çıkaramadım şimdi.
Benayoun.Girdiğinde bir kaç kere savunmanın arasına sızdı ama Allah'tan Hakan hata yapmadı.
Bugra19o3
27.Ekim.2006, 19:29
pennant olmaya bilir...yerini dolduracak isim var liverpoolda....ama birde kötü haber
FERNANDO TORRES oynıyacak...
Sekopej
27.Ekim.2006, 19:42
İyi olacak iyi. Onu kandırıp götürenler acaba şimdi maçlarını keyifle izliyorlar mı? Biz çok birşey istemedik, sözleşmeni uzat, 1 sene daha oyna Fenerbahçe'de EURO 2008'den sonra istediğin takıma gidebilirdin.
Neyse olan oldu, 1-2 maçta gol atsa morali düzelir kendine gelir belki. Boro da geçen hafta Chelsea, bu hafta Manchester ile oynadı. Onların da fikstürü kolaylaşacaktır, küme düşmezler ama ilk 10'a da giremezler.
RaSenGan
27.Ekim.2006, 19:58
Tuncay geldi adamlara birşey oldu :)
Tuncay geldi adamlara birşey oldu :)
Tuncay'la alakası yok sen takımda artık ekol olmuş isimleri satarsan yerinede onların yarı kalitesinde adamları getirirsen olacagı budur.Giden: Viduka Gelen: Mido denk futbolcular mı sizce ?
Fernando Gago
27.Ekim.2006, 21:25
İçimde Tuncay'a olan nefretden dolayı inş. küme düşerler diyorum ama zor gibi görünüyor çünkü Downing var o olmasa zaten şuan havlu atmışlardı lige
YusufT
27.Ekim.2006, 22:17
Tuncay'la alakası yok sen takımda artık ekol olmuş isimleri satarsan yerinede onların yarı kalitesinde adamları getirirsen olacagı budur.Giden: Viduka Gelen: Mido denk futbolcular mı sizce ?
Afedersin ama Tuncay geldiginden beri kac tane yüzde ÿuzlük gol kacirdi... Bir sürü top kaybediyor... bence ingiltere ligi Tuncaya göre degil... Italyan ligi ona uyar..
NisRoc
27.Ekim.2006, 22:31
Tuncayın oynayacağı LigLer Fransa ve Ispanya Ligi'ydi.. Tuncayın gitmesine üzüLmüştüm ama Vederson'u kazandık probLem oLmadı yani. MiddLes Ligin sonLarına doğru yükseLişe geçer ama iLk 10'a giremez kanımca..
Aykan19o3
27.Ekim.2006, 22:31
Bizim için iyi haber.
Gerrard, Fernando Torres, Kuyt bunlarda sakatlansa fene olmaz. :D
NisRoc
27.Ekim.2006, 22:33
Lucas'ı aLdıkLarından sonra direk kLup araması Lazımken, 4 yıLLık sözLeşme imzaLadı :)
Vur kafanı duvara..
GeNç KaRTaL
27.Ekim.2006, 22:33
Bence Tuncay'ın şansızlığı geldiği sezon Boro'da sistem değişikliğinin olması.Oturmuş bir sistemi olan Boro bu halde olmazdı.Doğal olarak Tuncay'da.
GeNç KaRTaL
27.Ekim.2006, 22:40
Yani.Lucas'da gelmiş sen birde sözleşme imzalıyorsun.Göz göre göre kendini yakmış.
Memedov
28.Ekim.2006, 00:42
Bolton Aston Villa karsisinda 1-0 onde, golu Frikik'den Nicolas Anelka atti.
Fernando Gago
28.Ekim.2006, 00:48
Anelka süper gol attı
canavar20
28.Ekim.2006, 02:28
Anelka'nın frikik atabildiğini ilkez burda öğrendim.
Afedersin ama Tuncay geldiginden beri kac tane yüzde ÿuzlük gol kacirdi... Bir sürü top kaybediyor... bence ingiltere ligi Tuncaya göre degil... Italyan ligi ona uyar..
O tane kaçırdı 5-6 tane falan maksimum onları atsada çok bişey degişmezdi çünkü adamlar 1 farkla falan yenilmiyor 3 fark falan yiyorlar.
Aykan19o3
28.Ekim.2006, 03:01
Liverpool : 1 - 0 : Arsenal
İlk yarıda son dakikalar.
bySilver
28.Ekim.2006, 03:30
Müthiş Gol kactı Arsenalde...
Aykan19o3
28.Ekim.2006, 03:33
Fabregas boş kale kaçırdı.
GeNç KaRTaL
28.Ekim.2006, 03:35
Ah be Fabregas.Arsenal'in bu maçı mutlak kazanması lazım..
bySilver
28.Ekim.2006, 03:41
son anda eboue cıkardı liverpoolun golunu
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Spiker resmen LiverpooLLu be!:D
VahdeTrabzon
28.Ekim.2006, 15:46
direkler olmasa...
gezenti
28.Ekim.2006, 21:18
Ya aslında böyle haberlere karşıyım.Kim kendi çıkarı için karşısındakinin zarar görmesine sevinebilir ki?Bu insanlık dışıdır bana göre.Hangi sportif başarı insan sağlığından daha önemlidir?
Ayrıca bu haber saçma.Sanki Gerard Mascherano Kuyt sakatlansa ne olur ki?Liverpoldan bahsediyoruz arkadaşlar.Pennat ın yerine 50 tane adam çıkarır Benitez...
gezenti
28.Ekim.2006, 21:31
Bence alınmalı Juventusun yeni Vierası olur.Sissokko da istiyorsa bence hiç kaçırılmamalı...
Lionel Andres Messi
29.Ekim.2006, 00:21
önemli bir özelliğide karaktersiz ve yalancı olması.
Roberto Baggio
29.Ekim.2006, 05:22
Lucas,Sissoko'ya bir daha forma göstermez....
fenerbahce_1907
30.Ekim.2006, 00:21
Arsenal Mesut'un peşinde
Alman ligi ekiplerinden Schalke 04'de forma giyen Türk asıllı futbolcu Mesut Özil'e İngiliz ekipleri kancayı takmış durumda. Henüz 19 yaşında olan ve Schalke'de forma şansı bulduğu zaman gösterdiği performans ile büyük beğeni toplayan genç yıldızı İngiltere'nin önde gelen kulüpleri kadrolarına katmak için uğraş veriyor.
Bu kulüplerin başında ise İngiltere Premier Ligi lideri ve kadrosunda kattığı genç isimler ile dikkat çeken Arsenal geliyor. Londra ekibinin, Mesut'u uzun süredir takip ettiği ve transfer etmek istediği öğrenildi.
Schalke ile 2009 yılına kadar sözleşmesi bulunan Mesut'un ise İngiltere'de futbol oynamaya sıcak baktığı ifade edildi. Geçen sezon Schalke forması giyen Lincoln'ün 5 maçlık cezası sebebiyle forma şansı bulan Mesut gösterdiği performans ile büyük beğeni toplamıştı.
Genç futbolcu ayrıca U-21 Alman milli takım forması da giyiyor.
YusufT
30.Ekim.2006, 00:50
eh olacak artik... Milli takim COK Büyük bir balik kacirdi..
VahdeTrabzon
30.Ekim.2006, 00:58
konuya girerken inşallah alman vatandaşı olan mesut değildir dedim ama...
Fernando Gago
30.Ekim.2006, 01:06
Gelişimi harika olur İnş. gerçekleşir bu transfer
Roberto Baggio
30.Ekim.2006, 03:52
Bu adam nasıl kaçtı inanamıyorum yazık.....
RoNNiE91
30.Ekim.2006, 03:54
Onun için çok iyi olur.Başarılar dilerim Mesut'a.
mert_fox
30.Ekim.2006, 04:15
İnşallah alırlar Mesut un kariyeri için çok güzel olur.
GeNç KaRTaL
30.Ekim.2006, 04:23
Arsenal'e gitmesi kendisi için iyi olur.
the_imam912
30.Ekim.2006, 05:12
Mesut Özil wonderkid.
Türkiye nasıl kaçırdı bunu :mad:
BlackEagle19o3
30.Ekim.2006, 06:39
İnanmıyorum Arsenal'e gideceğine...
NisRoc
31.Ekim.2006, 09:34
ben crouch'u beğenen nadir futbolserlerden biriyim.hakkettiği değeri görmüyor çok olumsuz eleştri alıyor.çok büyük takımlarda oynayabilecek kapasitede.benitezin yerinde olsam her maç 11 oynatırım.
katıLıyorum..
Fietra 10
31.Ekim.2006, 18:53
Chelsea'den 6 tane yediler taraftarın gönlünü almaya çalışıyorlar heralde:) ne bu hız bi devreyi bekleyin..
the_imam912
31.Ekim.2006, 20:31
Chelsea ve İngiltere Milli Takımı'nın orta sahasında görev yapan Frank Lampard Lig Kupası maçında Leicester City'i 4-3 yendikleri mücadelede 3 gol birden kaydederek Maviler'deki gol sayısını 96 yaptı ve 100 gol sınırına iyice yaklaştı.
http://www.ajanspor.com/resim/lampard_antrenman_2008_1.jpg
Chelsea'nin altın çocuğu Lampard.
Premier League devlerinden Chelsea'nin yıldız ismi Frank Lampard, Maviler'in tarihinde 100 gol sınırına ulaşan sekizinci oyuncu olmak için sabırsızlanıyor.
İngiltere Milli Takımı'nın da orta sahasında görev yapan futbolcu, Lig Kupası maçında Leicester City'i 4-3 yendikleri mücadelede hat-trick yaparak Londra takımındaki gol sayısını 96'ya çıkarttı.
"Chelsea'de 100 gol sınırına çok yaklaştım. Bu gerçekten de çok önemli bir baraj olacak benim için" açıklamasını Reuters'e yapan Lampard, "Ben de artık Chelsea'nin efsaneleri arasına girmeye hazırım. Onlardan biri olacağım için büyük gurur duyuyorum. 6.5 yıldır buradayım ve bu rakama bu kadar yaklaşmık olmak gerçekten de çok heyecan verici" diyerek Chelsea tarihinde yer almanın kendisi için büyük önem taşıdığını sözlerine ekledi.
Chelsea'de 100 gol sınırını sadece Bobby Tambling (202), Kerry Dixon (193), Peter Osgood (150), Roy Bentley (150), Jimmy Greaves (132), George Mills (123) ve George Hilsdon (107) aşmayı başardı.
the_imam912
31.Ekim.2006, 20:33
Portekiz Milli Takımı ve Sporting'in orta sahasındaki yetenekli ismi Miguel Veloso'nun transferinde Manchester United, Real Madrid'in bir adım önüne geçti. Alex Ferguson'un istediği yetenekli topçu için görüşmeler başladı.
http://www.ajanspor.com/resim/miguel_veloso.jpg
Transfer yarışında ManU, Real'i geride bıraktı!
Premier League devi Manchester United, Portekiz ekibi Sporting Lisbon'dan Miguel Veloso'yu transfer etme yarışında İspanyol devi Real Madrid'i geride bıraktı. Şu ana kadar 10 milyon pound bedel biçilen orta saha futbolcusu için ManU bu bedeli ödemek için kolları sıvadı.
Şampiyonlar Ligi'nde Manchester United'a karşı oynayan ve ManU Menajeri Sir Alex Ferguson'u etkilemeyi başaran Veloso için Manchester Unitedlı yetkililer Portekiz ekibiyle görüşmelere başladı.
Portekiz Milli Takımı'nın da formasını giyen orta saha oyuncusu yaptığı açıklamada Manchester United'ta vatandaşları Cristiano Ronaldo ve Nani ile birlikte oynamaktan mutluluk duyacağını ifade etti.
Veloso açıklamasında, "Manchester United'ta oynamayı çok istiyorum. Çok iyi bir takım ve orada arkadaşlarım da var" ifadesini kullandı.
İspanyol devi Real Madrid'in de bir süredir 21 yaşındaki yetenekli futblcuyla ilgilendiği biliniyor ancak Manchester United'ın daha önce atağa kalkması İngiliz ekibine bu transferde avantaj sağladı. İngiliz basınına göre ManU Veloso konusunda Real Madrid'i çalımladı. Orta sahada görev yapan genç yetenek gerektiğinde defansta da başarıyla oynayabiliyor.
Sporting Başkanı Felipe Soares Franco da açıklamasında, "Veloso takımın önemli bir ismi, O'nu alacak olan takımın doğru teklif ile gelmesi lazım" dedi.
RaSenGan
31.Ekim.2006, 20:34
Bravo Lampard'a.
the_imam912
31.Ekim.2006, 20:34
Chelsea, sürpriz bir hamle ile Fransız oyuncu Anelka'nın peşine düştü. Fenerbahçe'nin eski golcüsü için düğmeye basan Chelsea böylece Drogba'nın alternatiflerini değerlendirmek için harekete geçti.
http://www.ajanspor.com/resim/anelka_bolton_2008_2.jpg
Drogba'nın gitmek istediğini açıklamasının ardından Chelsea, sürpriz bir hamle ile Fransız oyuncu Anelka'nın peşine düştü.
Ada basını Drogba'nın ayrılmak istediğini açıklamasının ardından Chelsea'nin Anelka'yı renklerine katabilmek için Bolton ile sürekli görüştüğünü, bu konuda ısrarcı olduğunu ve hedefine ulaşabilmek için fiyatta da sınır tanınmayacağını yazdı.
Bir başka İngiliz kulüp Porsmouth da bu yılın yaz başında Fransız oyuncuya haftalık 70 bin poundluk bir kontrat sunmuş ancak reddedilmişti.
Bu haftanın başında Anelka, yeni menajeri Gary Megson’ın açıklamasını destekleyerek Bolton takımının ligde yükselmesi için elinden geleni yapacağını, ancak skor rekorunun kendisini büyük takımların hedefi yaptığını belirtti. Oyuncunun işaret ettiği takımlar Manchester United ve Valencia olsa da Chelsea Ocak ayında 12 milyon pound önererek ilk harekete geçen takım olmuştu.
the_imam912
31.Ekim.2006, 20:35
Birmingham City'nin Olimpia'dan kiraladığı Honduraslı orta saha oyuncusu Wilson Palacios'un 15 yaşındaki erkek kardeşi Edwin Rene Palacios fidye için kaçırıldı. Yapılan açıklamada ailenin fidyecilerle anlaştığı ve Wilson'un da şimdilik ülkesine dönmeyi düşünmediği belirtildi.
http://www.ajanspor.com/resim/WilsonPalacios01.jpg
2007 yılı içinde 32 ayrı kaçırılma olayının yaşandığı Honduras'ta bir yeni vaka da Birmingham City'nin Olimpia'dan kiraladığı Honduraslı orta saha oyuncusu Wilson Palacios'un 15 yaşındaki erkek kardeşi Edwin Rene Palacios'un başına geldi.
Fidyeciler tarafından kaçırılan Edwin için ailesi ve Honduras Polisi gerekli çalışmayı yürüttü ve fidyecilerle anlaşıldı.
Birmingham City yaptığı resmi açıklamada "Önemli olan Edwin'in en kısa zamanda ve sağlıklı olarak evine dönebilmesidir. Honduras Polisi gerekli olan işlemleri titizlikle yürütmektedir ve oyuncumuz Wilson da şimdilik ülkesine gitme ihtiyacı duymamaktadır. Hepimiz olayların en kısa zaman içinde atlatılabilmesi için dua ediyoruz" dedi.
_LeGolaS_
31.Ekim.2006, 20:37
Lampard harika oyuncu ve Chelsea' nin Terry ile birlikte herşeyi. O şimdiden efsane zaten.
_LeGolaS_
31.Ekim.2006, 20:55
Anelka' nın Chelsea'ye gelmesini kesinlikle istemiyorum. Böyle sorunlu oyuncuyu Fener bile gönderdi. Umarım transfer gerçekleşmez.
_LeGolaS_
31.Ekim.2006, 21:37
Sporting zaten Man Utd' a çalışıyor. C. Ronaldo, Nani, şimdi de M. Veloso...
Man Utd maden bulmuş gibi... Sporting' le pilot kulüp anlaşması var mı ki?
Del Piero_10
31.Ekim.2006, 21:40
Sporting zaten Man Utd' a çalışıyor. C. Ronaldo, Nani, şimdi de M. Veloso...
Man Utd maden bulmuş gibi... Sporting' le pilot kulüp anlaşması var mı ki?
Hayır,asıl fiyatının iki katı parayı bastırıp alıyor sadece.
El Comandante
31.Ekim.2006, 21:43
Hayır,asıl fiyatının iki katı parayı bastırıp alıyor sadece.
:D:D:D:D
Ama aldigi futbolcularda cok kaliteli futbolcular.1 sene sonra aldiklari fiyatin 3 kati degerleri oluyor.
Fernando Gago
31.Ekim.2006, 22:22
Man Utd yeterince genç ortasaha aldı zaten hala gözü doymamaış :)
Fernando Gago
31.Ekim.2006, 22:23
Drogbanın yerini dolduramaz ama elinden gelenin en iyisini yapar Anelka
GebzeLi1907
31.Ekim.2006, 22:28
hakkında En Çok transfer Haberi Çıkan OyunCulardan Bİridr HerhLde Dünya Üzerinde AneLka :) CheLsea ye Giderse Ordada Dikiş Tutturamaz bence..
deniz.91
31.Ekim.2006, 22:31
Normal karşılıyorum bencede çok iyi bir oyuncu anelka hep iyiydi ama meğer premier ligin adamıymış
GeNç KaRTaL
31.Ekim.2006, 23:08
Veloso çok iyi bir futbolcu.Manu'da diğer vatandaşları gibi iyi uyum sağlarsa etkili olur.
GeNç KaRTaL
31.Ekim.2006, 23:14
Anelka Chelsea formasının ağırlığını kaldıracak kapasitede.
GeNç KaRTaL
31.Ekim.2006, 23:18
Chelsea'den 6 tane yediler taraftarın gönlünü almaya çalışıyorlar heralde:) ne bu hız bi devreyi bekleyin..
Murat bu haber o maçtan çok daha önce yayınlandı.
BlackEagle19o3
31.Ekim.2006, 23:58
100 gol yapıp Barca'ya gider:p
BlackEagle19o3
31.Ekim.2006, 23:59
Ben de oyunumda Manu'ya aldım kendisini:D.Oraya gitmesini isterim:)
ChAoS
01.Kasım.2006, 00:00
Forvet olmadığı helde iyi rakam.
BlackEagle19o3
01.Kasım.2006, 00:01
Bence Chelsea için uygun değil Anelka;)
ChAoS
01.Kasım.2006, 00:03
fuzuli bir transfer olur. oynatmaz bence ferguson.
ChAoS
01.Kasım.2006, 00:05
İyi bir transfer olur. Ve tekrar kalitesini dünyaya kanıtlar anelka.
Fietra 10
01.Kasım.2006, 00:57
Murat bu haber o maçtan çok daha önce yayınlandı.
demekki maçın sonucunu sezmişler :p
BlackEagle19o3
01.Kasım.2006, 01:58
Adı bir ara Fenerbahçe'yle de anılan Heerenveen'in Brezilyalı golcüsü Afonso Alves'in, Premier Lig takımlarından M.City'le anlaştığı ve ara transferde imza atacağı öne sürüldü.
Hollanda gazetelerinde çıkan haberlere göre, Manchester City'nin sahibi Thaksin Shinawatra transferi bitirmek için Hollanda'ya geçti ve Heerenveen kulübü yetkilileriyle prensip anlaşmasına vardı.
Haberlere göre, Manchester City 26 yaşındaki oyuncu için kulübüne yaklaşık 20 milyon avroluk bir ödeme yapacak.
Daha önce Atletico Mineiro ve Malmo FF formalarını giyen Brezilyalı golcünün kulübüyle olan sözleşmesi 2001 yılında sona eriyor.
2006 Ocak ayında Heerenveen'e gelen milli oyuncu, bu takımla oynadığı 46 maçta 47 gol atarak müthiş bir performans sergiledi.
Afonso Alves'in takıma geldiği dönemde Manchester City'ye satılan Yunan golcü Yorgos Samaras'ın da anlaşma çerçevesinde eski kulübüne döneceği gelen haberler arasında.
BlackEagle19o3
01.Kasım.2006, 02:02
Lampard’un durumu ne olacak?
Chelsea teknik direktörü Avram Grant, Frank Lampard’ın sözleşmesinin yenilenmesiyle ilgilenecek kişinin kendisi olmadığını, ancak İngiliz oyuncunun takımda kalmak istediğini belirtti.
Mavi beyazlı taraftarlar Chelsea’yle 18 ay daha kontratı bulunan milli oyuncunun bir an önce John Terry gibi imza atmasını istiyor. Jose Mourinho’nun ayrılmasından sonra Lampard’ın da gidebileceği haberleri ortaya atılınca taraftarlar endişeye düşmüştü.
Bu konuyla direkt bir ilgisi olmasa da Avram Grant oyuncusunun takımda kalmak istediğini şu sözlerle belirtti: “Frank bu takımın çok önemli bir parçası. O da bizim gibi üst düzey mücadelelerde yer almak istiyor. Para konusuyla benim bir ilgim yok. Bir şekilde konuşulur anlaşılır, sonuçta iki taraf da birbirini istiyor. Frank zaten hep söylüyor, para onun için dert değil, çünkü para futbolla ilgili bir husus değil.”
Lampard'ın adı Barcelona ve Juventus gibi takımlarla anılıyor. Özellikle Lampard'ı Chelsea'ye getiren isim olan Juve teknik direktörü Claudio Ranieri'nin bu oyuncuyu çok istediği biliniyor.
Bu haberi buraya ekliyim dedim.Kirlilik olmasın:p
BlackEagle19o3
01.Kasım.2006, 02:04
Artık adı her gün başka bir takımla anılan Barcelona'nın süper Brezilyalısı Ronaldinho, Milan'ın gündeminden çıkarken, Chelsea'nin takibine girdi.
İngiliz The Guardian gazetesi, kendi kaynaklarına dayandırdığı haberde, Milan'ın Ronaldinho transferinden tamamen vazgeçtiğini öne sürdü. Habere göre İtalyan devi, bir oyunkurucudan ziyade, bir golcü transfer üzerinde yoğunlaşacak. İşte bu durum da, İngiliz Chelsea kulübünün işine gelecek.
Chelsea Başkanı Roman Abramovich, çok istediği Brezilyalı için sözü edilen 62 milyon Avro'luk bonservis bedelinin bir miktar aşağı çekilmesini bekleyecek gibi görünüyor.
Hatırlanacağı gibi Chelsea yöneticileri geçtiğimiz Ağustos ayında bu futbolcuyla bir görüşme yapmış, ancak transferin hemen bu yıl gerçekleşmesinin mümkün olmadığı görüşünde birleşmişlerdi.
BeeTLeJuiCe
01.Kasım.2006, 02:10
Adı bir ara Fenerbahçe'yle de anılan Heerenveen'in Brezilyalı golcüsü Afonso Alves
Sırf haber dikkat çeksin diye koyuyolar bu cümleleri. :) sinir oluyorum.
City'yi de mi milyarder biri aldı? Bu ne böle herkes ile transfer söylentileri çıkıyor.
Alves şu anda Heerenveen ile gösterdiği performans sayesinde bence her takımın aradığı forvet haline geldi. Seneye kesin başka bir takımda izleriz.
Fıratcan Alçınkaya
01.Kasım.2006, 02:16
20m€ ne para ße tabi Alfonso Alves'de çok iyi golcü hayırlısı olsun Ada'ya renk getireceği kesin...
Roberto Baggio
01.Kasım.2006, 02:21
Manchester City'nin forvet eksiğini kapatır...
Roberto Baggio
01.Kasım.2006, 02:23
Bu iş yatar biraz akıllıysa R10 bu teklifi reddeder zaten..
fenerbahce_1907
01.Kasım.2006, 03:31
Ada basınına çattı!
Geçtiğimiz hafta Sevilla'dan Tottenham'ın başına geçen Juande Ramos, İngiliz basınına çok şaşırdığını söyledi. Ada gazetelerinde, İspanyol teknik adamın takıma gelir gelmez eski futbolcuları Fredi Kanoute ve Daniel Alves'i Tottenham'a getireceği yazıyordu.
Bu konu hakkında açıklama yapan Ramos: ''Çok şaşırdım çünkü İngiliz basınının bu yönünü bilmiyordum. Herşeyi üretiyorlar. Buradaki ilk sözlerimin Salı günkü basın toplantısında olmasını istedim, öncesinde kimseyle konuşmadım. Kontrol edemediğim şeylerden dolayı endişelenmiyorum. Fakat bir taraftan da çok sinirleniyorum. Sevilla'dan veya bir başka takımdan kimseyi transfer etmeyeceğim. Önce elimde ne var onu görmek istiyorum'' diyerek kızgınlığını anlattı.
Tottenham'daki genel durum hakkında da fikirlerini belirten İspanyol hoca: ''Ortam çok pozitif. Futbolcular gördüğüm kadarıyla onlardan istenileni fazlasıyla yapıyor. Biraz şansımız olursa, alacağımız iyi sonuçlarla en kısa zamanda kendimize güvenimizi yerine getirip yükselişe geçebiliriz.
''Futbolcularıma en uygun sistemi bulmalıyım ve bunu yapacağıma inanıyorum. Şu an kulüp rahat durumda değil fakat bu sonsuza dek böyle sürmeyecek. Bazı şeyler değişmeli ve biz buradayken bunu yapacağız. Tottenham İngiltere'nin en büyük beş kulübünden biridir ve hakedeceği yere gelecektir'' dedi.
BlackEagle19o3
01.Kasım.2006, 03:31
Geçtiğimiz hafta Sevilla'dan Tottenham'ın başına geçen Juande Ramos, İngiliz basınına çok şaşırdığını söyledi. Ada gazetelerinde, İspanyol teknik adamın takıma gelir gelmez eski futbolcuları Fredi Kanoute ve Daniel Alves'i Tottenham'a getireceği yazıyordu.
Bu konu hakkında açıklama yapan Ramos: ''Çok şaşırdım çünkü İngiliz basınının bu yönünü bilmiyordum. Herşeyi üretiyorlar. Buradaki ilk sözlerimin Salı günkü basın toplantısında olmasını istedim, öncesinde kimseyle konuşmadım. Kontrol edemediğim şeylerden dolayı endişelenmiyorum. Fakat bir taraftan da çok sinirleniyorum. Sevilla'dan veya bir başka takımdan kimseyi transfer etmeyeceğim. Önce elimde ne var onu görmek istiyorum'' diyerek kızgınlığını anlattı.
Tottenham'daki genel durum hakkında da fikirlerini belirten İspanyol hoca: ''Ortam çok pozitif. Futbolcular gördüğüm kadarıyla onlardan istenileni fazlasıyla yapıyor. Biraz şansımız olursa, alacağımız iyi sonuçlarla en kısa zamanda kendimize güvenimizi yerine getirip yükselişe geçebiliriz.
''Futbolcularıma en uygun sistemi bulmalıyım ve bunu yapacağıma inanıyorum. Şu an kulüp rahat durumda değil fakat bu sonsuza dek böyle sürmeyecek. Bazı şeyler değişmeli ve biz buradayken bunu yapacağız. Tottenham İngiltere'nin en büyük beş kulübünden biridir ve hakedeceği yere gelecektir'' dedi.
Kaynak:Sporx
ChAoS
01.Kasım.2006, 03:44
Bence gitmemeliydi ama sonuçta parayı verip almışlar.
GeNç KaRTaL
01.Kasım.2006, 03:58
fuzuli bir transfer olur. oynatmaz bence ferguson.
Abi 10 milyon pound verilerek transfer edilen bir oyuncu mutlaka oynatılır.
GeNç KaRTaL
01.Kasım.2006, 03:59
Büyük bir başarı orta sahası olan Lampard için.
GeNç KaRTaL
01.Kasım.2006, 04:02
Valla çok sevinirim bu transfer olursa..
ChAoS
01.Kasım.2006, 04:05
Abi 10 milyon pound verilerek transfer edilen bir oyuncu mutlaka oynatılır.
Belli olmaz şemsi . Carrick , fletcher bunlar oynuyo o mevkide ama tabi alıyosa oynatabilir.
YusufT
01.Kasım.2006, 04:09
Bu adam süper bee... :)
Creative Defensive Midfielder :)
Pirlo tipinde oyuncu
Roberto Baggio
01.Kasım.2006, 04:12
Man U bu adamı kaçırmaz...
GeNç KaRTaL
01.Kasım.2006, 04:12
Çok merak ediyorum takıma yapacağı etkiyi..
Fietra 10
01.Kasım.2006, 04:37
alışacak abileri alışacak:):p bi Türk bi de İngiliz basını başkası yalan:)
goosfraba
02.Kasım.2006, 00:03
http://img.mynet.com/spr/AfonsoAlves3.jpg
Galatasaray'ın sezon başında ısrarla transfer etmek istediği Heerenveen'in Brezilyalı golcüsü Afonso Alves'in, Premier Lig takımlarından Manchester City'le anlaştığı ve ara transferde imza atacağı öne sürüldü.
Hollanda gazetelerinde çıkan haberlerde, Manchester City'nin sahibi Thaksin Shinawatra'nın transferi bitirmek için Hollanda'ya geçtiği ve Heerenveen kulübü yetkilileriyle, 26 yaşındaki oyuncu için yaklaşık 20 milyon avroluk bir anlaşmaya vardığı yazıldı.
Daha önce Atletico Mineiro ve Malmo FF formaları giyen Brezilyalı golcünün kulübüyle olan sözleşmesi 2001 yılında sona eriyor. 2006 Ocak ayında Heerenveen'e gelen milli oyuncu, bu takımla oynadığı 46 maçta 47 gol atarak müthiş bir performans sergiledi.
Afonso Alves'in takıma geldiği dönemde Manchester City'ye satılan Yunan golcü Yorgos Samaras'ın da anlaşma çerçevesinde eski kulübüne döneceği gelen haberler arasında.
__________________________________________________ _____
Yahu bu Manchester City'de ne para varmış.
Kaynak : goal.com
_LeGolaS_
02.Kasım.2006, 00:05
Doğru olabilir ama kaynak ???
goosfraba
02.Kasım.2006, 00:11
Pardon, kaynağı belirttim.
CeSC FaBReGaS
02.Kasım.2006, 00:21
M.City'de transfere doymuyor.Bu kaçıncı forvet olacak?
VahdeTrabzon
02.Kasım.2006, 00:29
valla man city bunuda alırsa süper bi yere gelir heralde
BeeTLeJuiCe
02.Kasım.2006, 00:47
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=53017
Bu başlıkta'da adı önceden fenerbahçe ile anılan diye başlayan aynı haber var. ;) :)
Rodrigo Tello
02.Kasım.2006, 00:58
Hiçbişey yapamaz bu adam İngiltere'de..
RoNNiE91
02.Kasım.2006, 01:14
Man City harika bir transfer yaptı.Umarım değerini bilirler.
deniz.91
02.Kasım.2006, 02:16
ManCity süper oldu bu sene ilk 5e girerler seneyede ilk3e
Cyzio
02.Kasım.2006, 02:22
Bu adamın hala kaliteli bi futbolcu olmadığını düşünüyorum.Hollanda gibi uyduruk bi ligde gol atmak kolaydır.Premier Lig'de oynayamaz..
Lionel Andres Messi
02.Kasım.2006, 02:29
iyi ya da kötü diyemem birde üst düzey liglerde görmek lazım.ama abartıldığı kadar iyi olmadığı kesin.
fmsmyrna
02.Kasım.2006, 02:39
Kendine uygun bir takıma gitmiş kalitesini şimdi göreceğiz bakalım gerçekten iyimi Man city'de ne para varmış akla akla bitmiyor yakında Messi'yide alırlar
BlackEagle19o3
02.Kasım.2006, 03:06
Daha kesin değil sanırım.Ama gerçekleşme ihtimal yüksek.Yararlı olur diye düşünüyorum;)
BlackEagle19o3
02.Kasım.2006, 03:08
Premier Lig'de dev maç: Arsenal - M.United
26 puanla Premier Lig’in zievesinde yer alan Arsenal, aynı puan ve averajla ikinci sırada yer alan Manchester United’ı Cumartesi gübü Emirates Stadı'nda ağırlayacak.
Büyük Balıklar, Büyük İstatistikler
Cumartesi günü oynanacak bu önemli maç, Premier Lig tarihinin en başarılı iki takımını karşı karşıya getirecek. Premier Lig kurulduğundan bu yana 375 galibiyet alarak 1,258 puan toplayan Manchester United, 316 maç kazanıp 1107 puan toplayan Arsenal ile deplasmanda karşılaşıyor.
Ev sahibi Arsenal tam 17 maçtır yenilmiyor, United ise kendi rekorunu egale etti ve son 8 maçından da 3 puanla ayrıldı.
Premier Lig tarihinin takımlarının başında en uzun süre kalabilen iki hocaı Alex Ferguson ve Arsene Wenger şu ana kadar tam 33 kez karşı karşıya geldiler. Wenger’in Ferguson’a karşı 13 galibiyeti bulunuyor, Ferguson ise Fransız hoca karşısında 11 kez gülebildi. Arsenal geçen yıl rakiplerini 2 maçta da yenerek büyük iş başardı.
Ayrıca bir ilginç istatistik daha..Arsenal ligin en golcü takımı (22 gol), United ise 4 golle ligin en az gol yiyen takımı.
FORM DURUMU
Arsenal
31 Ekim - Sheffield United (D) G 3-0 (Carling Cup)
28 Ekim - Liverpool (D) B 1-1 (PL)
23 Ekim - Slavia Prag (E) G 7-0 (ŞL)
20 Ekim - Bolton Wanderers (E) G 2-0 (PL)
07 Ekim - Sunderland (E) G 3-2 (PL)
Manchester United
30 Ekim - Middlesbrough (E) G 4-1 (PL)
23 Ekim - Dinamo Kiev (D) G 4-2 (ŞL)
20 Ekim - Aston Villa (D) G 4-1 (PL)
06 Ekim - Wigan (E) G 4-0 (PL)
02 Ekim - Roma (E) G 1-0 (ŞL)
TAKIM HABERLERİ
Arsenal:
Arsene Wenger’in takımında Robin van Persie ve Philippe Senderos’un sakatlıkları devam ediyor. Adebayor’un forvette yanlız mı yoksa Walcott veya Eduardo ile birlikta forma giyip giyemeyeceği maç saatinde belli olacak.
Kadro: Almunia, Lehmann, Sagna, Toure, Gallas, Clichy, Hleb, Fabregas, Flamini, Diaby, Adebayor, Eduardo, Eboue, Walcott, Gilberto, Rosicky, Bendtner, Denilson.
Sheffield United Maçındaki 11: Fabianski, Song, J Hoyte, Diarra, Gibbs, Gilberto, Denilson, Diaby, Walcott, Bendtner, Eduardo.
Manchester United:
Ferguson’un tek eksiği ise Paul Scholes.
Patrice Evra iyileşti ve takıma dönüyor. Owen Hargreaves de kadroya alındı. Louis Saha ve 2 Ekim’den beri sakat olan Michael Carrick hafta içinde takımla idmanlara çıktılar.
Kadro: Van der Sar, Kuszczak, Brown, Simpson, Ferdinand, Vidic, Pique, Evra, O'Shea, Ronaldo, Fletcher, Hargreaves, Carrick, Anderson, Giggs, Nani, Tevez, Rooney, Saha.
Middlesbrough Maçındaki 11: Van der Sar, Brown, Ferdinand, Vidic, O'Shea, Ronaldo, Hargreaves, Anderson, Nani, Rooney, Tevez.
Hakem: Howard Webb (Yorkshire).
KİLİT OYUNCULAR
Arsenal – Cesc Fabregas: Genç İspanyol, şu anda Premier Lig’in en formda oyuncularından biri. Takımın en yetenekli oyuncusu olması bir yana, takıma en çok katkı yapan futbolcu olarak da dikkat çekiyor. Öldürücü gol pasları olduğu gibi iyi de defans yapıyor. Bu sene en çok öne çıkan yönü golcülüğü oldu ve takımı adına toplamda 10 gol kaydetti. Topla çok hızlı olduğundan Hargreaves, Ferdinand ve Vidic onu tutmak için çok çalışacaklar.
Manchester United – Wayne Rooney: Arsenal’in belalısı olan Rooney, şu ana kadar Londra ekibine 5 gol atmış. Hatta onun Everton’dayken United’a attığı gol, Manchester’ın 30 maçtır evinde yenilmediği döneme denk gelmiş ve United’ın bu alandaki rekoruna son vermişti. Geçmişi bir yana bırakırsak, Rooney zaten şu anda çok formda. Ayrıca yeni partneri Tevez’le de çok iyi anlaşıyor. Eğer Arsenal bu ikili durduramazsa işi çok zorlaşır.
Roxanne Y. Kılıçlıoğlu
GeNç KaRTaL
02.Kasım.2006, 03:19
Bence müthiş bir transfer.Bu adam tam bir gol makinesi.Gol atmak için yaratılmış.Gollerine City'dede devam edecektir..
ChAoS
02.Kasım.2006, 03:24
Yararlı olacaktırda , city ve city gibi takımlara sinir oluyorum . Bi para babası buluyolar sonra önüne geleni alıyolar sonucunda haksız kazanç ve başarı elde ediyolar.
Lionel Andres Messi
02.Kasım.2006, 04:02
Yararlı olacaktırda , city ve city gibi takımlara sinir oluyorum . Bi para babası buluyolar sonra önüne geleni alıyolar sonucunda haksız kazanç ve başarı elde ediyolar.
güzel dedin aykut:icon_razz:endüstriyel futbola hayır.:icon_cool:
Roberto Baggio
02.Kasım.2006, 04:06
Afonso iş yapar garantisini veriyorum:)
anil luque
02.Kasım.2006, 05:07
46 maç 47 gol... söylenecek söz yok city süper transferler yaptı ve yapmaya devam ediyor tabi dogruysa..
YusufT
02.Kasım.2006, 07:21
Goal Maniac sonunda Hollandadan transfer oluyor...
Aykan19o3
02.Kasım.2006, 07:55
City bombayı patlattı. :)
RaSenGan
02.Kasım.2006, 08:12
Bianchi ve Alves..Oooo forvetlere bak :)
YusufT
02.Kasım.2006, 09:47
su maci hangi kanal veriyor
Aykan19o3
02.Kasım.2006, 20:31
su maci hangi kanal veriyor
Fox veriyor.
Bugün Manchester Arsenal'ı dağıtıcak.
gerrrard
02.Kasım.2006, 21:02
Gerrard nettin. Arsenal'ede çaktı frikikten. Sıradaki Blackburn. Bunada çakta rahatlat bizi.:)
Bugün kesinlikle Manchester'dan puan alacağımıza inanıyorum. Maç eksiğimize karşın lideriz ve en yakın rakibimiz ManU. Yenersek müthiş bir rahatlık olacak. Geçen hafta L'Pool'u yenebilseydik bu maça üzerimizde baskı olmadan, avantajlı bir şekilde çıkacaktık ama olmadı. Arsenal'e başarılar. :)
ForsakeN
02.Kasım.2006, 21:36
Tuncay'dan bu hafta gol bekliyorum. Geçen hafta yaptığı o güzel asist ona moral kazandırmıştır.
fenerbahce_1907
02.Kasım.2006, 22:48
Rooney attı ManU 1-0 önde:mad:
ForsakeN
02.Kasım.2006, 23:43
dk 82. gol Cristiano Ronaldo
Arsenal :1-2:ManU
El Comandante
02.Kasım.2006, 23:46
Evra kendi kalesine atiyodu az kalsin,cok korktum valla :p
ForsakeN
02.Kasım.2006, 23:52
OOff maça bak neler oluyor böyle
2-2 oldu.
fenerbahce_1907
02.Kasım.2006, 23:52
goooooooooooooooooooooooooooooooooooolllllllll gallaassssssssssss
ForsakeN
02.Kasım.2006, 23:55
Garip bir maç oluyor. 2-1'den sonra Evra kendi kalesine gol atıyordu üst direkten döndü.
Sonra yaklaşık 1 dk'lık bir karambol yaşandı.Top ceza sahasından uzaklaştırıldı ama hakem golü vermişti bile .
El Comandante
02.Kasım.2006, 23:55
Böyle sans yok yahu ! 2 kere öne gec,maci kazanama,üstelik rakip uzatmalarda atsin golü :mad:
Kacis yok,bu sene söke söke alacagiz sampiyonlugu !
Forza ManU :0:
Aykan19o3
02.Kasım.2006, 23:59
Arsenal iyi kurtardı paçayı.
Futbolcular kendi evlerinde beraberliğe seviniyordu.. :)
Neyse böyle Giderse Manchester United rahat şampiyon olur.
RaSenGan
03.Kasım.2006, 00:09
Ah be ManU..Süper maçtı ama.
BlackEagle19o3
03.Kasım.2006, 01:09
Wenger, Tevez'le ilgilenmiş
Arsenal’in başarılı hocası Arsene Wenger, Manchester United araya girmeden önce Carlos Tevez’le ilgilendiğini açıkladı.
Yaz aylarında West Ham United'dan Manchester United'a bir yılan hikayesinin sonucunda transfer olan Carlos Tevez, meğer daha önce Arsenal'in gündemine girmiş.
Arsenal - Manchester United karşılaşmasının oynanmasına saatler kala konuşan Menajer Arsène Wenger, Tevez'le geçtiğimiz sezonun sonunda transfer etmeyi planladıklarını belirterek, "Manchester United da bu oyuncuyla ilgilenince vazgeçtim. Onlar olmasaydı Tevez’i kadroya katardım. Olayı incelediğimde onların benden daha önce bu oyuncuyla ilgilenmeye başladığını fark ettim. Ayrıca elimde Van Persie, Adebayor ve Bendtner gibi oyuncular vardı. Onlara güvendiğimi belli etmek istedim. Daha sonra da Eduardo gibi, hem ortada hem de kanatlarda oynayan bir oyuncu transfer ettik" şeklinde konuştu.
ForsakeN
03.Kasım.2006, 01:24
WHAT A GOAL !!! :)
Gol Young(M.Boro). Dk 52.
M.boro:1-1:Tottenham
uAmurat91
03.Kasım.2006, 01:30
Forza Arsenal !
Cyzio
03.Kasım.2006, 01:33
Liverpool bugün kazanıp farkı indirir.Rakipte Blackburn ama çetin bir maç olacak..
Fietra 10
03.Kasım.2006, 01:47
Blackburn kaynetmez;) İddaa ediyorum Liverpool'dan iyi oynuyorlar..Bu arada Boro'da Young harika bir gol attı izlemenizi tavsiye ederim..
Cyzio
03.Kasım.2006, 02:10
Şu Boro'nun kazandığı günleride görecekmiyiz acaba..
Roberto Baggio
03.Kasım.2006, 05:49
Blackburn çatır çatır top oynuyor Liverpool 0 Blackburn 0...
crazzy
04.Kasım.2006, 06:57
İngiltere Lig Kupası'nda çeyrek final eşleşmeleri belli olurken, kura çekiminin en dikkat çekici sonucu bir kez daha Chelsea-Liverpool eşleşmesi oldu.
Son yıllarda farklı kupalarda birçok kez eşleşme fırsatı bulan İngiltere'nin iki büyük ekibi Chelsea ve Liverpool'un yolları bir kez daha kesişti. Son üç yılda 2 Şampiyonlar Ligi yarı finali ve 1 kez de FA Cup yarı finalinde Liverpool'la eşleşen ancak ikisinde de rakibine boyun eğen Chelsea, bu kez İngiltere Lig Kupası çeyrek finalinde ezeli rakibiyle eşleşti.
Hafta ortasında İngiltere İkinci Ligi (Championship) takımlarından Liecester City'i son dakikalarda bulduğu gollerle 4-3 yenen ve tur atlayan Avram Grant'ın öğrencileri Liverpool'a karşı son olarak 2005'te yine bir Lig Kupası eşleşmesinde tur atlama şansına sahip olmuştu.
Chelsea karşısında son yıllarda hep yüzü gülen Rafael Benitez'in takımı Liverpool ise bu üstünlüğünü bu yılki Lig Kupası'nda da sürdürmek istiyor. Liverpool da hafta içinde Cardiff City'i 2-1 yenerek çeyrek finale adını yazdırmıştı.
Eski milli futbolcu Tugay Kerimoğlu'nun formasını giydiği Blackburn Rovers Lig Kupası çeyrek finalinde Premier Lig'de bu sezon fırtına gibi esen Arsenal'le eşleşirken, teknik direktörlük görevine Juande Ramos'u getiren Tottenham ise Sven-Goran Eriksson'ın çalıştırdığı Manchester City'le eşleşti.
İngiltere Lig Kupası'nda çeyrek final eşleşmeleri şu şekilde oluştu:
West Ham - Everton
Manchester City - Tottenham
Chelsea - Liverpool
Blackburn Rovers - Arsenal
ChAoS
04.Kasım.2006, 06:58
Chelsea ile liverpool birbirinden ayılamıyor.
Fietra 10
04.Kasım.2006, 07:08
Aralarındaki maçlar artık son senelerin en zevkli maçları oluyor..yine öyle olacaktır..
fenerbahce_1907
04.Kasım.2006, 09:03
Bolton puanı 90+3'te kaptı!
West Ham United deplasmanı Upton Park'a konuk olan Bolton Wanderers Fransız yıldızı Nicolas Anelka'dan yoksun çıktığı mücadelede 1-1'lik beraberliği kaptan Kevin Nolan'ın 90+3'te kaydettiği golle yakaladı.
Perşembe UEFA Kupası'nda Bayern Munich'le karşılaşacak Bolton Premier'de West Ham deplasmanında son saniyelerde güldü..
George McCartney'nin 20. dakikada kaydettiği golle öne geçen ve özellikle ikinci yarıda müsait pozisyonlardan faydalanamayan West Ham United rakibinin 90+3'te Kevin Nolan'la bulduğu gole engel olamayınca 1 puana razı oldu.
Fietra 10
04.Kasım.2006, 17:16
Bolton attı para cebe girdi:) haftaya bankolarımdandır kendileri..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
City sahasında yenilmiyor
Premier Lig'in 12. Hafta kapanış mücadelesinde kendi sahasında Sunderland'i konuk eden Manshester City, mücadeleden 1-0 galip ayrıldı.
Manchester Stadyumu'nda bu sezon 5 karşılaşmadan da galibiyetle ayrılan Manchester City'ye, 3 puanı getiren golü 67. dakikada Stephen Ireland kaydetti.
City, aldığı bu galibiyetin ardından, Premier Lig'de bu sezon sahasında her maçı kazanan tek takım olurken, Arsenal 7 karşılaşmada 6 galibiyet 1 de beraberlik alarak en yüksek performansı gösteren takım olarak, ardından geliyor.
Geçen haftayı 6-0'lık Chelsea mağlubiyeti ile kapatan City, Sunderland karşısında aldığı galibiyetin ardından puanını 25'e yükselterek, Chelsea'nin 1 puan önünde 3. sırada yerini aldı.
Manchester City: Hart, Sun Jihai, Garrido, Corluka, Dunne, Ireland, Hamann, Johnson (Vassell 46'), Petrov, Elano (Ball 82'), (Bianchi 57').
Sunderland: Gordon, Nosworthy, Harte, Higginbotham, Collins, Leadbitter, Etuhu, Murphy (Wallace 57'), Miller, Stokes (Chopra 57'), Jones.
the_imam912
04.Kasım.2006, 20:40
İngiltere Premier League takımlarından Manchester City'de teknik direktör Sven-Goran Eriksson'un son gözdesi Sevilla'nın orta saha oyuncusu Christian Poulsen. The Sun gazetesinde yer alan habere göre; Sven-Goran Eriksson, Danimarka Milli Takımı'nın da yıldız futbolcusu için 11 milyon Euro'yu gözden çıkardı.
http://www.sporx.com/images/1/33/5715_B_cs001.jpg
27 yaşındaki yıldız futbolcu, M.City'in teklifine sıcak baktığını ancak öncelikle Sevilla ile anlaşılması gerektiğini söyledi. Christian Poulsen'in menajeri ise Manchester City'in yanı sıra başka bir Londra takımının da kendilerine teklifte bulunduğunu ve bu takımın da Juande Ramos'un çalıştırdığı Tottenham olduğunu belirtti.
the_imam912
04.Kasım.2006, 20:44
İngiltere Premier League takımlarından Wigan'da teknik direktör Chris Hutchings'in görevine son verildi.
http://www.sporx.com/images/1/33/4538_B_w001.jpg
Sezona kötü bir başlangıç yapan ve arka arkaya aldığı mağlubiyetlerle ligin dibine demir atan Wigan hafta sonu Chelsea ile oynadığı karşılaşmadan 2-0'lık mağlubiyetle ayrılmıştı. Wigan resmi sitesinden de doğrulan haberde, Chris Hutchings'in görevine son verilmesinden sonra takımın başına getirilecek isim hakkında bir açıklama yapılmadı.
Fietra 10
05.Kasım.2006, 01:07
bu sene gidiciler kimi getirirse getirsinler..yakışmıyorlar bence Premier Lig'e..
Fietra 10
05.Kasım.2006, 01:07
çok iyi bir ön libero City alırsa faydasını görür
uAmurat91
05.Kasım.2006, 01:08
Eriksson işini biliyor.
Roberto Baggio
05.Kasım.2006, 03:46
Tam bir görev adamı her takıma lazım ancak inanılmaz hırçın ve çok fazla kırmızı kart görüyor...
GebzeLi1907
05.Kasım.2006, 04:18
Gerçekten Ön Liberoda Çok başarıLı bir oyuncu.Nokta Transferi oLur City için.
ThersoN
06.Kasım.2006, 05:21
alıştım bu tür kuralara .. :)
ThersoN
06.Kasım.2006, 05:23
Wenger, Tevez'le ilgilenmiş
Arsenal’in başarılı hocası Arsene Wenger, Manchester United araya girmeden önce Carlos Tevez’le ilgilendiğini açıkladı.
Yaz aylarında West Ham United'dan Manchester United'a bir yılan hikayesinin sonucunda transfer olan Carlos Tevez, meğer daha önce Arsenal'in gündemine girmiş.
Arsenal - Manchester United karşılaşmasının oynanmasına saatler kala konuşan Menajer Arsène Wenger, Tevez'le geçtiğimiz sezonun sonunda transfer etmeyi planladıklarını belirterek, "Manchester United da bu oyuncuyla ilgilenince vazgeçtim. Onlar olmasaydı Tevez’i kadroya katardım. Olayı incelediğimde onların benden daha önce bu oyuncuyla ilgilenmeye başladığını fark ettim. Ayrıca elimde Van Persie, Adebayor ve Bendtner gibi oyuncular vardı. Onlara güvendiğimi belli etmek istedim. Daha sonra da Eduardo gibi, hem ortada hem de kanatlarda oynayan bir oyuncu transfer ettik" şeklinde konuştu.
bu adamın tavrını çok seviyorum açıkçası..., özellikle transfer konusunda kendisine saygı duyarım :)
Mr.CordiaL
06.Kasım.2006, 06:02
Büyük umutlarla gittiği Middlesbrough'da beklenen patlamayı yapamayan Tuncay Şanlı, Premier Lig'deki en kötü transferler listesinde ilk sırada yer aldı.
Tuncay Şanlı, Eurosport'un düzenlediği ankete katılan 3bin 662 kişinin bin 83'ünün oyunu alarak, 6 kişilik aday listesinin ilk sırasını aldı. Lyon'dan Newcastle'a transfer olan Brezilyalı Cacapa ikinci, Earnshaw da üçüncü oldu.
Premier Lig'de geride kalan 12 haftada gol atamayan milli futbolcu, sadece Manchester United'la yaptıkları karşılaşmada bir asist yapmıştı.
Oylama Eurosport'un internet sitesinde devam ediyor.
Fietra 10
06.Kasım.2006, 07:45
Cacapa böyle giderse Tuncay'ıda geçer..Bu hafta Porstmouth karşısında yaptıgı hatalar yenilir yutulur cinsten değil..Tuncay'a gelince en azından gol atmasını bekliyoruz artık
besiktas1903
06.Kasım.2006, 07:49
cok yazik oldu tuncaya
kendi etti kendi buldu...........
GebzeLi1907
06.Kasım.2006, 07:58
Kendi kaşındı hakkettiği yerde bence tam şuan ;)
Bandidas
06.Kasım.2006, 08:00
Evet, hakettiği yerde. Şahsen ben FB'ye geri dönmesini istemem. Kendi etti kendi buldu...
crazzy
06.Kasım.2006, 08:04
Dünyaca ünlü spor kanalı Eurosport’un internet sitesindeki anketinde bu sezon Fenerbahçe’den Middlessbrough takımına transfer olan Tuncay Şanlı “en kötü transfer” anketinde birinci sırada.
İşte halen devam Eurosport’un anketindeki son durum:
http://aimg.haber3.com/ads/ba2b724fc9e6d305466ac8cc7e842ac6.jpg
Not: Ankete katılıp Tuncay Şanlı’ya destek vermek için uk.eurosport.yahoo.com (http://uk.eurosport.yahoo.com/)adresini ziyaret edebilirsiniz.
spor3
GebzeLi1907
06.Kasım.2006, 08:05
Ne desteği oLumusz kuLLanacğım oyumu iyi oLdu adresi verdiğin :)
GebzeLi1907
06.Kasım.2006, 08:06
Cacapa geçmiş şuanda Tuncayı az önce siteye girdim baktımda Tuncay ikinci sırada %34 iLe Cacapa %42
crazzy
06.Kasım.2006, 08:07
Nicin olumsuz kullaniyosunki.:confused:
GebzeLi1907
06.Kasım.2006, 08:10
Cunku Bence yanlış bir transfer
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Bu arada aynı konu var forumda
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=53234
nart_susruko
06.Kasım.2006, 12:13
Not: Ankete katılıp Tuncay Şanlı’ya destek vermek için uk.eurosport.yahoo.com (http://uk.eurosport.yahoo.com/)adresini ziyaret edebilirsiniz.
spor3
bu ankette nası bi destek oluyormuş ki ? diğerlerine mi abanacağız.. :icon_biggrin:
Fernando Gago
06.Kasım.2006, 22:21
Neden destekleyeyim ki en kötü transfer yalan mı ?
ThersoN
06.Kasım.2006, 22:48
gittigi günden beri adım kadar emindim böyle olacagına, şöhret hırsı kaplamış içine, keşke daha akıllı dusunseydi
Aşk-ı Şehir
06.Kasım.2006, 22:50
Cacapa bence daha kötü :)
uAmurat91
06.Kasım.2006, 23:10
Acısı halen daha içinizde belli, Tuncay'ı yerden yere vuruyorsunuz..
Ben Earnshaw'a verdim.
El Comandante
06.Kasım.2006, 23:13
Cacapa`ya verdim oyumu.
Sirf Tuncay Fbye para kazandirmadan gittigi icin,sirf Fenerbahceden ayrildigi icin hem onun kötü olmasini hem de elinize gecen firsatlarda onu karalamaniz fanatiklikten baska birsey degildir.
Fernando Gago
06.Kasım.2006, 23:26
Acısı halen daha içinizde belli, Tuncay'ı yerden yere vuruyorsunuz..
Ben Earnshaw'a verdim.
Cacapa`ya verdim oyumu.
Sirf Tuncay Fbye para kazandirmadan gittigi icin,sirf Fenerbahceden ayrildigi icin hem onun kötü olmasini hem de elinize gecen firsatlarda onu karalamaniz fanatiklikten baska birsey degildir.
Dinime küfreden müslüman olsa
El Comandante
06.Kasım.2006, 23:31
Genelleme yapmasan tam süper olacak kanimca ;)
Emre takima 5 kurus kazandirmadan gitti,ama biz Emrenin orada cok basarili olmasini istiyoruz,kendisini daha da kanitlamasini istiyoruz.En azindan gercek Galatasaraylilar bunu istiyor.Sonunda cünkü Emre yuvasina dönecek,Emre de acikliyor bunu.
Tuncay icin de ayni durum gecerli,adam diyor ben hasta Fenerliyim,gecmiste Fenerbahceye katkilari ortada,ha kalsaydi ne degisirdi orasi ayri konu ama Tuncay icin böyle beddua eder gibi sözler kullanmaniz fanatikliktir...
Fernando Gago
06.Kasım.2006, 23:33
Genelleme yapmasan tam süper olacak kanimca ;)
Emre takima 5 kurus kazandirmadan gitti,ama biz Emrenin orada cok basarili olmasini istiyoruz,kendisini daha da kanitlamasini istiyoruz.En azindan gercek Galatasaraylilar bunu istiyor.Sonunda cünkü Emre yuvasina dönecek,Emre de acikliyor bunu.
Tuncay icin de ayni durum gecerli,adam diyor ben hasta Fenerliyim,gecmiste Fenerbahceye katkilari ortada,ha kalsaydi ne degisirdi orasi ayri konu ama Tuncay icin böyle beddua eder gibi sözler kullanmaniz fanatikliktir...
Biz veya Gerçek Galatasaraylılar derken Genelleme yapmazsan süper olacak (::)
El Comandante
06.Kasım.2006, 23:38
Yorumumu genel yorumlamak yerine,icinden cimbizla sectigin cümleler hakkinda yorum yapmak adetin olmus herhalde ...
Söyledigim belli,Galatasaraylilarin Emre hakkindaki düsünceleri belli,ve ben o sözleri kullanirken genelleme yapmadim bu da belli,o mesajlari atanlara karsi bir söz kullandim,bunu da görsen tam süper olur :0:
Fernando Gago
06.Kasım.2006, 23:39
Yorumumu genel yorumlamak yerine,icinden cimbizla sectigin cümleler hakkinda yorum yapmak adetin olmus herhalde ...
Söyledigim belli,Galatasaraylilarin Emre hakkindaki düsünceleri belli,ve ben o sözleri kullanirken genelleme yapmadim bu da belli,o mesajlari atanlara karsi bir söz kullandim,bunu da görsen tam süper olur :0:
ya boşversene neyin ne lduğunu herkes görüyor :icon_wink:
Tuncayın başarısız olmasını istiyorum bunun adı fanatilik mi tamam kardeşim fanatiğim bu mudur ?
El Comandante
06.Kasım.2006, 23:41
Budur !
Herkes görüyor evet :0:
Tartisma burada bitsin,gereksizlesmeye basladi ...
BlackEagle19o3
06.Kasım.2006, 23:43
Tuncay'ın başarısız olmasını isteyenler anlamıyorum.Bunun adı gerçekten de fanatikliktir.Neyse oyumu Cacapa'ya veriyorum.
sananes
06.Kasım.2006, 23:43
ben tuncayın basarısız olmasını istemiyorum daha dogrusu ilgilenmiyorum türkte olsa insan bence efendi olmalı biraz aynı sekilde emreninkide beni ilgilendirmiyo ama mesela emreyi cok begeniyorum futbolcu olarak tuncayın futbolunuda begenmiyorum bizdeykende begenmiyodum.türk veya degil futbolcu tugay gibi ergün gibi alex gibi olacak insan saygı duyabilecek.ama ne yaptı tuncay efendi menajerinin oyununa geldi gitti kendi bilir halini görüyoruz.yine emre böyle degildi en azından intere gitmisti
uAmurat91
06.Kasım.2006, 23:57
Dinime küfreden müslüman olsa
Eşhedü En La İlahe İllallah ve Eşhedü Enne Muhammeden Abduhu ve Resulüh..
Emre ve Tuncay ile gurur duyuyorum..
CeSC FaBReGaS
07.Kasım.2006, 00:08
Tuncay kendini yaktı.Kaç haftadır doğru dürüst bir katkı yapamadı takımına.Bencede hakkettiği yerde.Ama tabiki Türk futbolcuların artık yüksek yerlerde olmasını istiyoruz.
GebzeLi1907
07.Kasım.2006, 00:13
Eşhedü En La İlahe İllallah ve Eşhedü Enne Muhammeden Abduhu ve Resulüh..
Emre ve Tuncay ile gurur duyuyorum..
Espiri anLayışın Müthişş
Tuncay'la gurur duyuyosun demek İngiLterede En kötü TransferLerden Biri SeciLdiği için mi yoksa başka bi sebebi var mı
fmsmyrna
07.Kasım.2006, 00:48
Ben Fenerbahçeliyim.Bence çok kötü bir transfer olmadı.Ayrıca futbol sadece gol atmak değil ayrıca bu oyuncu ilk kez yurtdşında yaşıyor hem yaşama hem futbola alışacak ilk sezon alışma evresi Kezman'a geldiği ilk sezon toz konduran varmıydı alışma devresi vb. nedenlerle
uAmurat91
07.Kasım.2006, 00:49
Espiri anLayışın Müthişş
Tuncay'la gurur duyuyosun demek İngiLterede En kötü TransferLerden Biri SeciLdiği için mi yoksa başka bi sebebi var mı
Ben Fenerbahçeliyim.Bence çok kötü bir transfer olmadı.Ayrıca futbol sadece gol atmak değil ayrıca bu oyuncu ilk kez yurtdşında yaşıyor hem yaşama hem futbola alışacak ilk sezon alışma evresi Kezman'a geldiği ilk sezon toz konduran varmıydı alışma devresi vb. nedenlerle
Bak buraya, futbolda analiz yapmayı bilenlerde varmış..
GebzeLi1907
07.Kasım.2006, 01:56
Ben KatıLmıyorum o yoruma Madem İngiLtere'ye henüz uyum sağLayamadı MiLLi takım performansına Ne diceksin peki ?Kendi Kendini bitirdi Tuncay oraya giderek..Yazık
Fietra 10
07.Kasım.2006, 01:59
demiştim Cacapa onu sollar diye:)
Roberto Baggio
07.Kasım.2006, 02:24
Tuncay kaptırmaz 1.ciliği...
Roberto Baggio
07.Kasım.2006, 06:39
İtalya Serie A ekibi Fiorentina'da forma giyen Çek Milli defans oyuncusu Tomas Ujfalusi'nin, başta Blackburn ve Tottenham kulüpleri olmak üzere toplam 8 takımın transfer listesinde olduğu açıklandı.
Yaz döneminde de Liverpool ve Fulham kulüpleriyle adı sıkça anılan 29 yaşındaki futbolcunun menajeri Dalibor Lacina, Sport Magazine'e yaptığı açıklamada, "Şu ana kadar Tomas için 8 farklı kulüpten transfer teklifi aldık. Ancak gerçek şu ki; Tomas 30 Haziran 2008 tarihinde bitecek olan sözleşmesinin sonuna kadar İtalya'da kalacak ve kesinlikle Ocak ayında hiçbir yere gitmeyecek. Yaz dönemine kadar herhangi bir kulüple görüşme yapmayacağız. Tüm bunların ötesinde kendisinin Fiorentina'dan ayrılacağı da kesin değil" dedi.
Sevilla, Zenit St Petersburg, AC Milan, Juventus, Inter ve Bayern Münih kulüplerinin de transfer teklifinde bulunduğu defans oyuncusu, 2000 yılına kadar formasını giydiği Sigma Olomouc'dan Hamburg'a transfer olmuş ve 4 yıl formasını giydiği Alman ekipte 105 lig maçına çıkıp 2 de gol atmıştı.
Tecrübeli defans oyuncusu, 2004 yılında geldiği Fiorentina'da ise 95 lig maçında sahaya çıkıp 2 gol kaydederken, Çek Cumhuriyeti Milli takım formasını ise 51 defa terletmiş ve yine 2 kez ağları havalandırmıştı.
BlackEagle19o3
07.Kasım.2006, 06:45
Normal bu kadar talibi olmalı.Bence de kaliteli bir oyuncu;)
BlackEagle19o3
08.Kasım.2006, 06:14
Burnley menajeri Steve Cotterill 14 yaşındaki genç oyuncusu John Cofie'nin Liverpool'a transferinin söz konusu olmadığını söyledi.
Daha önce çıkan söylentilere göre Liverpool genç oyuncu için 250.000 Sterlin (Yaklaşık 360.000 Euro) teklif etmişti. Geçen yaz Almanya'dan Burnley'e transfer olan yıldız adayını takımının bırakmak istemediği duyuruldu.
BBC Sport'a konuşan Cotterill “Liverpool'la bir anlaşma imzalamadık. 250.000 Sterlin asla düşündüğümüz rakam değil. John Cofie'yi birçok takım istiyor ancak satılık değil. Bir süre daha takımda kalmasını istiyorum. Onu kesinlikle satmak istemiyoruz. Çıkan söylentilere kulağımızı tıkadık” dedi.
BlackEagle19o3
08.Kasım.2006, 06:20
Premier Lig ekiplerinden Newcastle United'ın, Zenit'te Fatih Tekke'nın takım arkadaşı olan Andrei Arshavin'le ilgilendiği belirtildi. Haberlere göre Newcastle bu oyuncu için 12 milyon avroyu gözden çıkardı.
2008 Avrupa Şampyiyonası'na katılma yolunda avantajlı durumda olan Rusya milli takımının da kaptanlığını yapan Andrei Arshavin'in bir dahaki durağının Premier Lig olabileceği öne sürüldü.
İngiltere kaynaklı haberlere göre, Newcastle teknik direktörü Sam Allardyce, 26 yaşındaki oyuncunun transferinin tamamlanmasını istedi.
Fatih Tekke'yle birlikte Zenit St Petersburg takımın forma giyen oyuncu, bu haftasonu sona erecek olan Rusya Ligi'nde şampiyonluğa erişirlerse, takımdan ayrılabileceğini söyledi.
Zenit ligin son haftasına girilirken, Spartak Moskova'nın iki puan önünde lider durumda bulunuyor.
2006 yılında Rusya'da Yılın Futbolcusu seçilen Arshavin, hızı, oyun görüşü ve çalışkanlığının yanısıra; üstün tekniğiyle de dikkat çekiyor.
Zenit formasıyla 200'den fazla lig maçına çıkan oyuncu 50 gole imzasını koydu. Arshavin'in Uefa Kupası'nda da 11 golü var.
Fietra 10
08.Kasım.2006, 06:57
Ben bu adamın Avrupa'ya gitmek için çok geç kaldıgına inanıyorum..23lerinde kapmaları lazımdı.. gerçekten yetenekli olduguna inanıyorum
Mr.CordiaL
08.Kasım.2006, 07:00
Yetenekli bir oyuncu ama Premier Lige ayak uydurabileceğinde şüpheliyim.
Mr.CordiaL
08.Kasım.2006, 07:08
Daha çok küçük.Kendi takımında kalıp orada kendini geliştirmesi daha mantıklı.
goosfraba
08.Kasım.2006, 07:11
Bıraksan anne karnında ki bebeği de alacaklar :) Futbol buralara kadar geldi artık.
Fietra 10
08.Kasım.2006, 07:12
yuh nerden bulmuşlar o çocugu daha 14 yaşında:) belki çocuk okuyacak topçu olmayacak:D
anilton
08.Kasım.2006, 07:26
Çok yetenekli gerçekten...
http://english.sport-express.ru/files/ie/6_185_FULL_Arshavin-b.jpg
Agger
08.Kasım.2006, 14:39
ManU lige süper başladı.Nistelrooy u aramadılar şu ana kadar
pardon ama neyini aricaklar ki ruud un ?
the_imam912
08.Kasım.2006, 20:46
Chelsea'nin Çek file bekçisi Petr Cech'in, baldırındaki sakatlık nedeniyle bir ay sahalardan uzak kalacağı açıklandı.
http://www.ntvspor.net/Images/21967.jpg
İngiltere Premier Lig ekibi Chelsea'nin kalecisi Petr Cech, yaklaşık bir ay forma giyemeyecek.
Sakatlığı nedeniyle Schalke ile oynanan Şampiyonlar Ligi maçının ilk yarısında oyundan alınan Çek kalecinin, 1 ay sahalardan uzak kalacağı açıklandı.
Baldırında kas yırtığı tespit edilen Cech, Chelsea'nin Everton ile, Çek Cumhuriyeti'nin de Slovakya ve Kıbrıs Rum Kesimi ile oynayacağı maçlarda forma giyemeyecek.
the_imam912
08.Kasım.2006, 20:47
Manchester Vidic ile yeniledi
İngiltere Premier Lig şampiyonu Manchester United, Sırp savunma oyuncusu Nemanja Vidic'in sözleşmesini 2012'ye kadar uzattı.
http://www.ntvspor.net/Images/21953.jpg
İngiliz ekibi Manchester United, savunma oyuncusu Nemanja Vidic'in kontratını uzattı.
Kulüpten yapılan açıklamada, Sırp oyuncunun, 2010'a kadar olan sözleşmesinin 2 yıl daha uzatıldığı belirtildi.
2006'nın Ocak ayında 7 milyon Pound karşılığında Spartak Moskova'dan transfer edilen 26 yaşındaki futbolcu, "Böyle büyük bir takımda oynamak benim için şereftir. Umarım, önümüzdeki yıllar kazanacağımız kupalarda benim de payım olur" dedi.
goosfraba
08.Kasım.2006, 20:49
Haberi okuyunca Türkçe FM oynuyorum sandım :)
Ferdinand ile iyi ikili oldular.
GebzeLi1907
08.Kasım.2006, 20:52
Aynen başLık güzeL oLmuş :)
İdeaL bir savunmacı M.United Bırakmazdı zaten onu.
the_imam912
08.Kasım.2006, 20:54
Aynen başLık güzeL oLmuş :)
İdeaL bir savunmacı M.United Bırakmazdı zaten onu.
:zuhaha Ntv Spor'da Vidiç yeniledi yazıyordu bende değişiklik olsun dedim.Fm'den hep aklımda kalır bu :)
the_imam912
08.Kasım.2006, 20:55
Premier League ekiplerinden Everton'da forma giyen Andy Johnson, kulübü ile yeni sözleşme imzaladı. Johnson 2006 mayıs ayında imzaladığı 5 yıllık kontratının yerine, yine 5 yıllık bir sözleşme yaptı.
http://www.ajanspor.com/resim/johnson_everton.jpg
Son zamanlarda İngiltere'de, West Ham United'ın ocak ayındaki transfer döneminde, İngiliz golcüyü kadrosuna katacağı spekülasyonları yapılıyordu.
Fernando Gago
08.Kasım.2006, 22:32
harbi Fmnin cümleleri olmuş :D Man Utd iyi iş yapmış bu zamanda kaliteli defans zor bulunuyor :)
Fernando Gago
08.Kasım.2006, 22:32
O zaman Chelsea'yı daha sıkıntılı günler bekliyor
Fıratcan Alçınkaya
08.Kasım.2006, 23:36
Chelsea düşüşe geçer kanımca çünkü her hafta en güzel kurtarışlar jeneriğinde var...:D
_LeGolaS_
08.Kasım.2006, 23:42
Yerine giren Cudicini harika bir maç çıkardı. Bana göre Cech'i çok fazla aratmaz.
RoNNiE91
08.Kasım.2006, 23:59
Resim süper :D:D:D:D
Bence Premier Lig'e ayak uyduramaz.
RoNNiE91
09.Kasım.2006, 00:03
Geçmiş olsun.Cudicini eskiden as oynuyordu ve güzel bir performansı vardı.Umarım devam eder.
RoNNiE91
09.Kasım.2006, 00:14
Başlıktaki gibi ödülünü almış.Böyle büyük bir kulübe böyle bir defans yakışır.
uAmurat91
09.Kasım.2006, 00:17
Çok kaliteli bir defans oyuncusu olacak daha ileride, ManU'dan iyi hamle..
BlackEagle19o3
09.Kasım.2006, 01:48
Çok sakatlanan bir kaleci.Geçmiş olsun...
BlackEagle19o3
09.Kasım.2006, 01:50
Manu'nun defansı emin ellerde olcak uzun bir süre daha...
Roberto Baggio
09.Kasım.2006, 02:51
İngiltere'de oynayabileceğini sanmıyorum...
Lionel Andres Messi
09.Kasım.2006, 02:59
Çok yetenekli gerçekten...
http://english.sport-express.ru/files/ie/6_185_FULL_Arshavin-b.jpg
bir an tuncay geldi aklıma.nedense.
belkide bu da yapamaz ingilterede:icon_cool:
Fıratcan Alçınkaya
09.Kasım.2006, 03:02
Avrupanın önde gelen liglerinde birinde izlemek isetim umarım transfer olur...
deniz.91
09.Kasım.2006, 04:17
bir an tuncay geldi aklıma.nedense.
belkide bu da yapamaz ingilterede:icon_cool:
eynen ya resmi görünce tuncay geldi aklıma buda yapamaz dediğin gibi
Aşk-ı Şehir
09.Kasım.2006, 04:18
Premier Lig'de yapar ama Newcastle'da yapamaz ;;)
deniz.91
09.Kasım.2006, 04:19
süper bir defans oyuncusu bence çok iyi etmiş manu
Roberto Baggio
09.Kasım.2006, 05:54
Man U dünyada en sağlam defans hatlarından birine sahip Vidic'te müthiş bir futbolcu....
ogcj_me
09.Kasım.2006, 05:55
başlık türkçe fmyi anımsattı :D
lastchaos
09.Kasım.2006, 08:28
Cuma günü yapılan antremanda sakatlanan Wayne Rooney'nin en az 4 hafta sahalardan uzak kalacağı açıklandı.
Antremanı yarıda bırakmak zorunda kalan Rooney, İngiltere'nin EURO 2008 Ön Eleme Grup Maçı'nda 21 Kasım'da Hırvatistan ve 6 gün öncesinde Avusturya ile yapılacak olan hazırlık karşılaşmalarında forma giyemecek.
Manchester United, Pazar günü Blackburn Rovers'la oynamaya hazırlanırken, Rooney bu karşılaşmadan başlamak üzere 2 de Şampiyonlar Ligi mücadelesini kaçıracak.
22 yaşındaki golcü oyun son 2 ayda çok iyi bir performans göstermiş, ülkesi ve takımı adına son 10 karşılaşmada, 9 kez fileleri havalandırmıştı.
BlackEagle19o3
09.Kasım.2006, 16:00
Sorun yok.Tevez var:icon_cool:
lastchaos
09.Kasım.2006, 18:07
Bir süredir İngiliz basınında "Steve McClaren'in geleceği belirsiz" iddialarına, İngiliz Futbol Federasyonu'ndan yalanlama geldi.
Basında, Hırvatistan maçının ardından 22 Kasım'da federasyon yetkilileri ve McClaren'le bir görüşme yapılacağı iddia edilmişti.
Federasyon bu iddiayı kesin bir dille yalanlarken, "Bir görüşme kendisi ile planlanmamıştır." dendi.
İngiliz basının iddiası ise, McClaren'in İngiltere'yi EURO 2008'e sokamaması durumunda, 2010 Dünya Kupası'na katılmak için yeni bir adayın kararlaştırılıp McClaren'in istifa etmesinin istenileceğiydi.
nart_susruko
09.Kasım.2006, 18:54
Blackburn Rovers li taraftarlar Tugay'ı yılın oyuncusu seçmişler gerçekten büyük onur, 2. liği Benni McCarty almış.
Lionel Andres Messi
09.Kasım.2006, 19:03
adebayor son 8 resmi maçta gol atamadı.
bence van persie eduardo ikilisi denenmeli biraz da.
a.arıcı-11
09.Kasım.2006, 19:24
vayy bea adamlara bak 14 yaşındaki çocuğun peşine düşmüşler
Ahmet_77
09.Kasım.2006, 19:28
Minicik çocuğa bak hele :zuhaha Dünya Devini redetmiş. :n:
the_imam912
09.Kasım.2006, 19:35
Herhalde çocukla yaşıtım aradaki farka bak :n:
the_imam912
09.Kasım.2006, 19:36
Offf Arshavin süper bir adam.Çok iyi top sürüyor.Ultra mega hiper azgın.(a)
fenerbahce_1907
09.Kasım.2006, 19:41
Wenger kimdir, ne yer ne içer?
Arsenal Menajeri Arsene Wenger, dün düzenlediği basın toplantısında, futbolun kendi hayatındaki yeri üzerine konuştu.
Her zaman çalışılacak bir iş
Wenger verdiği demeçte “Dinlenmeye ihtiyacım yok. Ben bir maraton koşucusuyum. Her zaman meşgulüm. Her zaman, futbol oynamasak da yapılacak bir iş vardır” diyerek futbolun her zaman yaşanması gereken bir olgu olduğunu vurguladı.
Tatillerin kendisi için faydasız olduğunu da belirten Wenger “Şunu söylemeliyim ki tatiller bana hiç yaramıyor. Tatil dönemleri de transfer operasyonu olduğu için yine futbol vardır. Telefonumla plaja gidip oyuncularla orada görüşebilirim, ne de olsa onlar da orada oluyorlar” diyerek küçük de olsa bir dokundurmada bulundu.
İş hayatındaki gerginlik
Fransız teknik adam ilginç bir yorum yaparak “Hiç kimse üzerimdeki stresi ölçecek bir makina yapmadı. Dolayısıyla başkasına göre ne kadar stres yaşadığımı karşılaştıramam. Birçok insan çok fazla baskı altında olduğumu söylüyor ve bunu yaşamak gerçekten kötü ama bunu ölçüp başkalarıyla karşılaştıramıyorsunuz. Formumu koruyorum, spor salonuna gidiyorum ve koşuyorum. Fakat bence eğer sporun içindeyseniz sporun içindesinizdir” dedi.
El Comandante
09.Kasım.2006, 19:56
14'lük oyuncu MANU'da
Cuma günü yapılan açıklamada, Manchester United'ın, 14 yaşındaki oyuncu John Cofie'nin transferi konusunda Championship ekiplerinden Burnley'yle anlaştığı belirtildi.
Burnley'nin bu transferden bir ücret almayacağı belirtilirken, İngiliz basını bu transferin ardından Championship temsilcisinin 1 Milyon £ alacağını iddia ediyor. Cofie için daha önce Liverpool da girişimde bulunurken, 250.000 £ teklif etmişti.
Burnley'den yapılan detaylı açıklamada, Manchester United'ın bu oyuncuyu satması durumunda transfer ücretinin %25'inin 2. lig temsilcisine ödeneceği ve kiralanması durumunda ise ilk hakkın kendilerine verileceği belirtildi.
Burnley'nin Operasyon Yöneticisi Brendan Flood, transferin ardından yaptğı açıklamada, Cofie'nin Burnley'den oynamak istemediğini belirterek, kendilerinin de onu kalması için zorlamadığını söyledi.
Kaynak : Sporx.com dış haberler
BlackEagle19o3
09.Kasım.2006, 20:29
Manu kapmış demek:)Geçenlerde çocuk yaşlarda bir oyuncu daha almış Manu galiba...
RaSenGan
09.Kasım.2006, 20:32
Çocuğa bak bu yaşta zengin olucak.
fenerbahce_1907
09.Kasım.2006, 21:24
İspanyol Daily Sport gazetesinin haberine göre Arsenal orta saha oyuncusu Francesc 'Cesc' Fabregas, bir yere gitmeye niyetinin olmadığını, ama bir gün ayrıldığı takdirde gideceği yerin Barcelona olabileceğini söyledi.
Londra’da çok mutlu olmasına rağmen kariyerinin ilerki dönemlerinde Nou Camp’ta oynayabilmek de istiyor. Ramon Calderon onunla ilgilendiğini duyursa da Fabregas Real Madrid’e sıcak bakmıyor. İspanyol gazetesine göre Fabregas’ın Barcelona’ya gitmek isteme nedenleri şunlardan ibaret:
1) Cesc şu anda Arsenal’in Şampiyonlar Ligi başarısı ve İspanyol Millî Takımı için çalışıyor. O yüzden transferin acele olmadığı şimdiden duyuruluyor.
2) Bir takım onu istediği takdirde “En az şu kadar paraya gidebilir” maddesi sözleşmesinde yer almadığından büyük bir teklif geldiği takdirde Arsenal hayır demekte zorlanabilir.
3) Fabregas, genç takımdan arkadaşı Lionel Messi ve diğerleri ile aynı takımda oynamak isteyecektir.
4) Nike’ın Barcelona’yla sponsorluk anlaşması Fabregas’a extradan para kazandırabilir.
Sport gazetesine göre Barcelona Cesc’i önümüzdeki yaz renklerine bağlayabilir. İddaya göre kimse Thierry Henry’nin bu kadar kısa bir sürede imza atacağını düşünmüyordu ama transfer gerçekleşti.
fenerbahce_1907
09.Kasım.2006, 21:26
Steven Gerrard, Liverpool’un ligdeki durumunun düzeleceğini ve rakipleri Arsenal’in Premier Lig’deki etkili başlangıcın elbet bir yerde duracağını iddia etti.
Şampiyonlar Ligi’nde rekor bir skora imza atarak Beşiktaş’ı 8-0 deviren Liverpool, kaptan Steven Gerrard’a göre gün geçtikçe daha da iyiye gidiyor.
Premier Lig’de lider Arsenal’in altı puan gerisinde bulunan Liverpool’un kaptanı Gerrard, bu durumun problem olmadığını ifade ederek şöyle konuştu:
“Performans olarak daha en üst düzeyde değiliz. Arsenal’dekilerse yapabileceklerinin en iyisini yapıyorlar. Bu durum elbet değişecektir.
Ayrıca bizim yaşadığımız sakatlıkları Chelsea ve Manchester United çekmediler. Biz bu tip sorunlarla uğraştık. Onların da başına bu sorunlar gelince ve en iyi oyuncuları sakatlanınca kritik maçları nasıl atlatacaklar doğrusu merak ediyorum.
Şu an bizim yapabileceğimiz en iyi şey çok çalışıp kazanmaya devam etmek. Özellikle deplasmandaki performansımız geçen sezona göre her geçen gün daha da iyiye gidiyor. Bunu kendi evimizde de göstermemiz lâzım.
Bazıları şimdiden yarıştan koptuğumuzu söylüyor. Bu çok yanlış bir düşünce. Daha Kasım’ın ilk haftasındayız ve geçen yıl bu zamanlarda daha kötü bir yerdeydik. Ayrıca ligdeki yenilmezliğimiz de sürüyor.”
“Önemli olan Mayıs ayında kaçıncı olacağımız ve bunu görmeye daha çok zamanımız var.”
Son olarak kendi formu hakkında konuşan Gerrard geçen aya göre geliştiğini söyledi ve ekledi: “Sezonun başlarında çok da iyi değildim ancak yaşadığım sakatlık beni kendime getirdi. Beş maçta dört gol bulmam bunun en büyük göstergesi.”
Fernando Gago
09.Kasım.2006, 21:30
Arsenalin lastiği patlasa bile sağlam(!) liverpool ona yetişemez
El Comandante
09.Kasım.2006, 21:39
Barca Henry`den sonra Fabregas`i da Arsenal`den koparirsa müthis bir is basarmis olur,ama Arsenalli taraftarlar bu durumdan hic hosnut olmazlar,protestolari olacagi kesin ...
Fıratcan Alçınkaya
09.Kasım.2006, 22:20
Zaten bildiğim kadarıyla genç yaşta Barcelona'nın alt yapsınıdan gitti Arsenal'e..
Fıratcan Alçınkaya
09.Kasım.2006, 22:21
Son 2derbidir son anda kurtarıyor Arsenal ama dinamik takım L'Pool çok gerilerde kaldı...
gerrrard
09.Kasım.2006, 22:27
Elbet bir gün patlayacak. O gün çok yakınlarda.:)
Aykan19o3
09.Kasım.2006, 22:30
Arsenal'ın lastiği patladı bile, Liverpool bu ligde ilk 5 için oynuyor, Chelsea desen eh işte.
Manchester United bu lige fazla. :D:D
CeSC FaBReGaS
09.Kasım.2006, 23:00
Bencede patlar.Ama biraz gec patlar.Yinede ilk 2 de bu sezon Arsenal bence.
NisRoc
09.Kasım.2006, 23:01
Belki 4 belki 5 sezon sonra olabilir..
Fernando Gago
09.Kasım.2006, 23:14
Arsenal ondan daha çok faydalanacakHerkes biliyor zaten gideceği klübün Real olmayacağını
GodfatheR
09.Kasım.2006, 23:37
Arsenal'in lastiği Belki bi gün patlayabilir ama Gerrard farkında değil galiba L'pool sezon başından beri patlak lastikle gidiyo;)
GebzeLi1907
09.Kasım.2006, 23:44
Barca'nın aLt yapısından çıkmış bir oyuncu zaten gönLünde Barca olması doğaL,onuda katarLarsa kadrosuna büyük bir iş başarmış oLur BarceLona ama ArsenaL henüz bırakmaz onu.
BlackEagle19o3
10.Kasım.2006, 01:00
Wenger: "Barcelona Fabregas’ı istiyorsa bedelini öder"
Arsenal hocası Arsène Wenger, Francesc 'Cesc' Fabregas’la ilgili çıkan transfer haberlerinin medyanın uydurması olduğunu belirtti.
Söylentilerden rahatsız olduğu gözlenen Arsène Wenger, gazetecilere bu konuda bir açıklama yaparak şunları söyledi:
"Fabregas bizim için önemli bir oyuncu. Barcelona’dan onun için gelen bir teklif yok.
Bunlar medyanın uydurması. İsterseniz size numaramı vereyim. Siz de Barcelona yöneticilerine verirsiniz. Onlar da Henry için nasıl geldilerse Fabregas için de o şekilde gelirler.”
Wenger'in sözlerinden de anlaşıldığı üzere 20 yaşındaki oyuncu için İspanyollar resmî bir girişim yapmış değil. Öte yandan Barcelona hocası Frank Rijkaard da genç oyuncuya övgüler yağdırmaya devam ediyor:
"Fabregas çok yetenekli bir oyuncu. Arsenal’in gerçek lideri o. İngiltere’de bu yaşta başardıkları gerçekten etkileyici. Futbolcuların eksik yönleriyle ilgilenmem ama onun herhangi bir eksik yönü yok.”
Rijkaard, genç oyuncu için İngiliz kulübünün kapılarını çalar mı çalmaz mı önümüzdeki günlerde göreceğiz.
BlackEagle19o3
10.Kasım.2006, 01:01
Arsenal şampiyonluğu kovalayacaktır.Manu ipi göğüsler ama...
BlackEagle19o3
10.Kasım.2006, 01:23
İngiliz millî takım kalesini de koruyan Paul Robinson'un ara transfer döneminde kulüp değiştirebileceği ifade edildi.
Ligde Tottenham ve millî takım formasıyla büyük hatalar yapan Robinson topun ağzında.
Hatalarından ders almış görünen Robinson sıkı çalışmaya başladı ama yeni hocası Juande Ramos’un “Kaleye transfer gerekiyor.” açıklaması tekrar İngiliz kaleciyi gündeme taşıdı.
The Sun gazetesinin haberine göre kulübü izin verirse Manchester City’nin başında olan Sven-Goran Erikkson millî kaleciyi takımında görmek istiyor. Erikkson, Robinson’ın millî takımdan da hocasıydı.
Kasper Schmeichel’ı kiraya veren, Joe Hart ve Andreas Isaksson’dan da sakatlıkları nedeniyle yararlanamayan Erikkson bugünlerde kadrosuna yeni bir kaleci katmayı düşünüyor.
Yorkshire doğumlu Robinson, Erikkson’un aradığı isim olabileceği söylenenler arasında.
canavar20
10.Kasım.2006, 01:30
Yakınlarda ancak bi türlü yetişilemiyor. ;;)
deniz.91
10.Kasım.2006, 02:52
Wenger'den 8-0'lık örnek
Arsenal Menajeri Arsene Wenger, UEFA Başkanı Michel Platini'nin Şampiyonlar Ligi'nde yapmayı planladığı değişiklik konusunda uyarıda bulundu.
Wenger, Platini'nin, İngiltere, İtalya ve İspanya gibi ülkelerden daha az takım alınmasına ilişkin kararını doğru bulmadığını belirterek, "Platini'yi anlıyorum. Amacı Şampiyonlar Ligi'ni tüm Avrupa'ya yaymak ama bu karar, maçların bazılarını anlamsız hale getirecek. Geçtiğimiz günlerde Slavia Prag'ı 7-0 yendik. Liverpool da Beşiktaş'ı 8-0 mağlup etti. Güçsüz takımlara şans verilirse, Şampiyonlar Ligi'nin ne bir anlamı ne de bir önemi kalır." dedi.
Sözlerine devam eden Wenger, "Ben maraton koşucusuyum ve dinlenmek istemiyorum." derken güçsüz ekiplerin şampiyonada yer almasının, kendileri için sadece bir mola olduğunu belirtti.
10.11.2007 http://www.sporx.com/i/b.gif
Kaynak : Sporx.com dış haberler
GeNç KaRTaL
10.Kasım.2006, 02:53
Doğru demiş.
GodfatheR
10.Kasım.2006, 02:53
Doğru demiş.
+1.........
El Comandante
10.Kasım.2006, 02:55
Yanliz burada Besiktas`i kücümsemis Arsene Wenger.Bu gibi takimlarin bu ligde olmamasini söylemis.Ya da ben yanlis anladim...
"Platini'yi anlıyorum. Amacı Şampiyonlar Ligi'ni tüm Avrupa'ya yaymak ama bu karar, maçların bazılarını anlamsız hale getirecek. Geçtiğimiz günlerde Slavia Prag'ı 7-0 yendik. Liverpool da Beşiktaş'ı 8-0 mağlup etti. Güçsüz takımlara şans verilirse, Şampiyonlar Ligi'nin ne bir anlamı ne de bir önemi kalır."
GebzeLi1907
10.Kasım.2006, 02:56
İyi Laf sokmuş arada amacı bu oLmasada.
BlackEagle19o3
10.Kasım.2006, 02:57
Beşiktaş ve Slavia Prag'ı küçümsemiş biraz.Ama biz küçümsencek bi takım değiliz.Bir maçla değerlendirmemeli mösyö wenger!
GeNç KaRTaL
10.Kasım.2006, 03:01
Adamın amacı küçümsemek değil bence.Burada anlatmak istediği güçsüz takımların sayısının artırılmaması gerektiğidir.Bence bu konuda haklı.Daha çok güçlü takım,daha çok rekabet,daha iyi futbol.
El Barto
10.Kasım.2006, 03:01
Laf etmiş bal kabağı yani. Takımının o "küçük " dediği takımları yenemediği günleri unutmuş. "küçük" dediği takımlardan Beşiktaş Liverpool!u yenmiş 2. maçın skoru önemli mi. Yine "küçük" Rosenborg neler yapıyor ortada.
Bence "küçük" olan birşey varsa oda sayın Wenger'in konuya olan bakış açısının darlığıdır.
İyide Şemsi Rosenborg'dan kim bu performansı bekliyordu bu sene? Senin dediğin gibi olsa ne manası kaldı olayın? Ozaman Yunanistan'ın şampiyonluğu CSKA'nın UEFA şampiyonluğu falan hikaye...
FeYYaz1989
10.Kasım.2006, 03:05
Bu tarz çıkışları var Wenger'in zaman zaman,zaten kendisini hiç sevmezdim...
Kendi açısına göre haklı olabilir ama bu tarz takımlar bence turnuvaya renk katıyor,mesela geçen senelerde Thun yada bu sene Rosenborg..
Yalnız Arsenal'in deplasmanda Slavia Prag ile berabere kaldığını hatırlatmama gerek yok herhalde kimseye..
GeNç KaRTaL
10.Kasım.2006, 03:09
Benim dediklerinden onayladığım tarafı güçsüz takımların sayısının artırılması hakkında söyledikleri.Evet orada kulüpleri küçümsemesi yanlış olmuş.Ama neyi değiştirirki.Liverpool,Arsenal,Barcelona gibi takımlar karşısında güçsüsüz.
El Barto
10.Kasım.2006, 03:11
Ozaman 4. ve 3. torbayı kaldırsınlar adınada Şampiyonlar Ligi yerine Elit Lig falan desinler kendi aralarında oynasınlar. Sonuncu olan takım küçük takımdır deyip onuda çıkarsınlar. :p
Fernando Gago
10.Kasım.2006, 03:15
Çok saçma konuşmuş ........
GeNç KaRTaL
10.Kasım.2006, 03:16
Zaten genelde öyle olmuyor mu abi? Son 16'ya genelde güçlüler kalıyor.Wenger'in demek istediği şu;Hani Platini diğer takımlarında bu turnuvaya katılmasını sağlayacak bir projesi olduğunu söylemişti ya.O zamanda daha az üst düzey güçte takım olacak ligte.Bununda yanlış olduğunu belirtmek istemiş Wenger.Bu örnekleri vermiş.Yanlış doğru.Zaten ben örneğe doğru demiş demedim.Fikrini belirttiği bölüme doğru demiş dedim.
uAburak89
10.Kasım.2006, 03:33
Klasik Wenger saçmalıkları..
ogcj_me
10.Kasım.2006, 03:43
ehehe :)
olaya bak
terbiyesizlik
2-1 lik maçta baya molaydı he
Cyzio
10.Kasım.2006, 03:56
Doğru açıklama bu büyük bir organizasyon.Daha fazla konuşmayayım tahrik olur belki bazılarıda yazını değiştir derler..
uAmurat91
10.Kasım.2006, 04:12
Bence yanlış anlama var, küçümsemeden ziyade. Bu ligde Avrupa'nın tüm ülkelerinden takımlar mücadele ediyor ve yıllardır süregelen bir organizasyon bu. Bunu Wenger'de gayet iyi biliyor, o nedenle yanlış anlama var diye düşünüyorum.
Beşiktaş'ın küçümsenecek bir takım olmadığını hepimiz biliyoruz zaten..(:
canavar20
10.Kasım.2006, 04:21
Küçüğü falan bırakın siz , İngiliz , İspanyol , İtalyan takımlarına karışılmaması lazım yoksa CL tadı kalmaz.
RaSenGan
10.Kasım.2006, 04:30
Arsenal,Chelsea,ManU gibi takımlarda o zmn UEFA'ya gidicek.O zmnda UEFA'dakilere yazık olmuycak mı ?
Fıratcan Alçınkaya
10.Kasım.2006, 04:46
Wenger, Platini'nin, İngiltere, İtalya ve İspanya gibi ülkelerden daha az takım alınmasına ilişkin kararını doğru bulmadığını belirterek, "Platini'yi anlıyorum. Amacı Şampiyonlar Ligi'ni tüm Avrupa'ya yaymak ama bu karar, maçların bazılarını anlamsız hale getirecek.
Galatasaray UEFA Kupasını elinden aldığından olsa gerek tüm Avrupa'ya yayılmaliki finansal olarakta diğer takımlar kalkınsı Galatasaray örneğini CL den geldikleri için verdim... Ayrıca Mr.Wenger Şampiyonlar Ligini bir kere kazansında sonra uğraşsın bu tarz işlerle...
Fıratcan Alçınkaya
10.Kasım.2006, 05:08
Emre 90'ı göremedi: 1-1
Premier League'de 13. hafta mücadelesinde milli futbolcumuz Emre Belözoğlu'nun ekibi Newcastle United Sunderland deplasmanından 1-1'lik sonuçla ayrıldı. İlk yarısı golsüz eşitlik ile biten mücadelede 52 dakikada Danny Higginbotham Sunderland'i 1-0 öne geçirirken, konuk ekibin bu gole cevabı 65 dakikada son haftaların formda ismi James Milner ile oldu.
Temsilcimiz Emre Belözoğlu ilk 11'de başladığı mücadelede 88 dakika Magpies adına başarılı bir performans ortaya koyarken, geçirdiği küçük sakatlıktan sonra oyuna devam edemedi ve yerini Geremi'ye bıraktı.
N.Castle United aldığı bu sonuçla sırasıyla Reading (2-1), evinde Portsmouth (1-4) yenilgilerinden sonra beraberlik ile yenilgi serisinin uzamasına engel oldu. Roy Keane'nin ekibi Sunderland'in ise galibiyet özlemi 7 haftadır sürüyor. Lige iyi giriş yapan ve devamını getiremeyen Sunderland ligdeki en son galibiyetini 15 Eylül'de Reading karşısında 2-1'lik skorla almıştı ve o günden beri Ada ekibi 3 puana hasret durumda...
Varonil
10.Kasım.2006, 05:09
Yinede İtalya,İspanya,İngiltere gibi ülkelerden ŞL'ye giden takım sayısı azaltılmalı bence.
Aydin
10.Kasım.2006, 05:17
son birkaç gün içerisinde uyarılarımıza kulak asmayan peskolik siteden atılmıştır.
tartışma yaratana aynı şekilde karşılık verip haklıyken haksız duruma düşmeyin.
deniz.91
10.Kasım.2006, 05:34
Bence doğru konuşmuş bjkyi küçümsemiş ama genel konu doğru
Lionel Andres Messi
10.Kasım.2006, 06:25
O zaman dikkat et kırmızı yeme. Daha da birşey söylemiyorum. İkili tartışmaya girmeyin.
kırmızı ne demek burda.
Sekopej
10.Kasım.2006, 06:34
kırmızı ne demek burda.
Arada konuşmalar vardı, ben haddimi aşarım dedi, ben de dikkat et kırmızı yeme dedim. Dikkat etmeyince kırmızıyı yedi.
Neyse benim mesajımı da siliyorum. Konu ile ilgili mesajlarla devam edelim.
Saçmalık Wenger'in düşüncesi örnek veriyorum İnter maçından önce herkes Fenerbahçe'nin grupta sonuncu oalcağını söylüyordu Fenerbahçe bir sürpriz yaptı belkide bunu BJK'de yapabilir bence çok saçma bir öneri.
BlackEagle19o3
10.Kasım.2006, 22:43
İnter'den devre arası ayrılması kesinleşen ve Fenerbahçe'nin iştahını kabartan golcü Adriano ilk tercihinin Manchester City olduğunu açıklayarak Sven Eriksson'a göz kırptı.
Sven-Goran Eriksson henüz Adriano'yu istediğine dair henüz bir açıkma yapmamışsa da Manchester City'nin hocasının Adriano'yu takımda görmek isteyebileceği kulislerde konuşulanlar arasında.
Adriano Manchester sürgünü olmak isteğini şu sözleriyle ifade etti:
"Kulübümle görüştüm. Ocak ayında gidiyorum. İlk tercihim Manchester City ve Eriksson olacak."
İngiliz kulübünün yeni sahibi Thaksin Shinawatra ocak ayında yeni yatırımlarla kulübün kadrosunu güçlendireceklerini ifade ederek şöyle konuşmuştu:
"Ocak ayında doğru oyuncuyu doğru fiyata bulursak kadromuza katacağız. Sven'in kafasında bazı isimler olduğunu biliyorum. Hocamıza bu konuda elimden gelen desteği vereceğim."
BlackEagle19o3
10.Kasım.2006, 22:47
Robbie Keane Dimitar Berbatov'u yere göğe koyamazken, bir yandan da tevazu örnekleri sergiledi.
Berbatov'un Totenham'dan ayrılmak istediği iddia ediliyordu. Ancak Keane tüm bu transfer dedikodularını yalanlamayı seçerek şöyle konuştu:
"Dimitar şahane bir oyuncu. Ama bu diğer santrforlardan memnun olmadığım anlamına gelmiyor. Böylesine kaliteli forvetlerle oynadığım için kendimi mutlu addediyorum.
Arkadaşlarmın yüzlerinde bir gülümseyle top koşturduklarını ve oyundan keyif aldıklarını görmek bana da keyif veriyor.
Takıma her zaman bir kredi verilebilmeli. Ama bu istisnasız, ayrıcalıksız, tüm takıma yönelik olmalı. Aksi hâlde işler düzeleceğine bozulur."
Kendisi hakkındaki övgülere de değinen Keane sözlerini şöyle tamamladı:
"Bütün bu iltifatları takımım adına kabul ediyorum. Bu, Robbie Keane'nin kişisel performansı değildir, takımımımdır."
BlackEagle19o3
10.Kasım.2006, 22:48
Chelsea'yi yeniden ayağa kaldıran Avram Grant, 8.5 milyon sterlin’e iki buçuk yıllık sözleşme imzaladı.
José Mourinho’nun kovulmasının ardından takımın başına getirilen Grant, Manchester United karşısına çıktığı ilk maçta yenilmesine rağmen sonraki maçları kazanınca Chelsea yönetiminin yüzünü güldürdü.
Şampiyonlar liginde avantajlı durumda bulunan Chelsea, ligde de lider Arsenal’in sadece 3 puan gerisinde bulunuyor.
Daha da önemlisi takımın oynadığı futbol eski menajer Jose Mourinho döneminden daha tatmin edici ve bu da Roman Abramovich’i çok mutlu ediyor.
News of the World gazetesinin haberine göre tüm bu olumlu gelişmeler sonrası Grant, Haziran 2010 yılına kadar sözleşmesini uzattı ve karşısılığında 8.5 milyon sterlin alacak.
uAmurat91
10.Kasım.2006, 23:10
Kesinlikle doğru ve akıllıca bir karar, Eriksson gibi bir hocayla çalışmayı herkes ister. + ManC ligde iyi durumda, geçen senelerdeki gibi performansları çokta düşük değil..
gezenti
11.Kasım.2006, 00:42
İyi hoşta Chelsea kesin bundan da sıkılır.Abramovic kesin bu adamada burnunu sokar....
M.Scofield
11.Kasım.2006, 00:58
çok güzel para alıyor ama chelsea'da fazla duramaz
GeNç KaRTaL
11.Kasım.2006, 01:09
Yerine başkasının geleceğini tahmin ediyordum ama başarılı oldu.
ThersoN
11.Kasım.2006, 01:14
Liverpool geç açıldı: 2-0Şampiyonlar Ligi'nde Beşiktaş'a tarihi fark atan Liverpool, ligde konuk ettiği Fulham'ı, son 10 dakika içinde Fernando Torres ve Gerrard'ın attığı gollerle 2-0 mağlup etti.http://www.ntvspor.net/i/blank.gifhttp://www.ntvspor.net/i/blank.gifNTVSPORGüncelleme: 14:58 TSİ 11 Kasım 2007 Pazar
http://www.ntvspor.net/Images/22067.jpghttp://www.ntvspor.net/i/blank.gif
Şampiyonlar Ligi'nde Beşiktaş'ı yenerek gruptan çıkma iddiasını devam ettiren Liverpool, İngiltere Premier Lig'in 13. haftasında Anfield Road Stadı'nda ağırladığı Fulham'ı zor da olsa yenmeyi başardı.
Fulham'ın Fin kalecisi Anti Niemi'nin önenmli kurtarışlar yaptığı mücadelede, ilk yarda Peter Crouch'un bir kafası da direkten döndü.
Sakatlıktan kurtulan Fernando Torres, 70. dakikada Andriy Voronin'in yerine oyuna girdi. İspanyol golcü, 81. dakikada kaleci Reina'nın uzun vuruşunda aldığı topla Aaron Hughes'u geçip güzel bir vuruşla takımını öne geçirdi.
4 dakika sonra kaptan Gerrard'ın penaltı golü maçın skorunu belirlerken sahadan galibiyetle ayrılan Liverpool, ligdeki yenilmezliğini devam ettirdi.
Tam 1 yıl aradan sonra üst üste 2 maçta aynı ilk 11'i sahaya süren Rafael Benitez, İngiliz ekibinin başında çıktığı 200. maçta 3 puanla ayrıldı. Bu sonuçla Liverpool puanını 24'e taşıdı.
http://www.ntvspor.net/Images/18274.jpg (http://www.ntvspor.net/modules/pl)Günün oynanan diğer maçında, Emre Belözoğlu'nun forma giydiği Newcastle United, deplasmanda Sunderland ile 1-1 berabere kaldı. Higginbotham'ın golüyle yenik duruma düşen Newcastle, James Milner'ın sayısıyla karşılaşmadan bir puanla ayrıldı.
Karşılaşmaya ilk 11'de başlayan Emre, 88. dakikada yerini Geremi'ye bıraktı.
Oynanan bir diğer karşılaşmada ise, West Ham United, deplasmanda Derby County'yi 5-0 mağlup etti. West Ham'ın gollerini, Bowyer (2), Etherington, Spector ve Solano kaydetti.
uAmurat91
11.Kasım.2006, 01:21
Liverpool iyi bir dönüş yaptı Beşiktaş maçı ile, ancak Arsenal'i geçmelerinin zor olduğunu düşünüyorum.
Aykan19o3
11.Kasım.2006, 01:29
Manchester United : 2 - 0 : Blackburn
Goller :
Cristiano Ronaldo ( 2 )
Dakika : 60
Maç devam ediyor.
Fernando Gago
11.Kasım.2006, 01:43
City yatırılmlarla avrupadada söz sahibi olur Adrianonun bu tercihi normal
RoNNiE91
11.Kasım.2006, 02:16
Man City Erikkson'un gelmesiyle yeni bir hava ve güç kazandı.Adriano ile bu güç kat kat artacaktır.Man City büyük takım olma yolunda ilerliyor.
RoNNiE91
11.Kasım.2006, 02:18
Bende başkası gelir diyordum.Hatta direk Lippi gelir diyordum ama gelmedi.Demek memnun kaldılar.
Roberto Baggio
11.Kasım.2006, 04:12
Bu adam Chelsea'yi biraz düzeltti yalnız........
El Comandante
11.Kasım.2006, 04:13
ManU'yu Ronaldo taşıdı: 2-0
İngiltere Premier Lig 13. hafta karşılaşmasında Manchester United, Blackburn Rovers'ı 2-0 mağlup etti. Old Trafford Stadı'nda Kırmızı Şeytanlar'a galibiyeti getiren goller bir dakika arayla Portekizli yıldız Cristiano Ronaldo'dan geldi. Ronaldo güzel futbolunu 34 ve 35. dakikalarda attığı goller ile süsledi ve Manchester'ın liderliğini sürdürmesini sağladı.
Bu galibiyet ile Manchester puanını 30'a yükseltirken, Blackburn 22 puanda kaldı.
----------------------------------------------------------------------
Chelsea 90'da yıkıldı: 1-1
İngiltere Premier League 13. hafta mücadelesinde Chelsea, Stamford Brigde'te Everton ile 1-1 berabere kaldı. Maçın gollerini Chelsea'den 70. dakikada Didier Drogba atarken, Everton'ın golünü 90. dakikada Tim Cahill kaydetti.
Bu sonuçla Chelsea ligdeki 4. beraberliğini alırken, puanını 25'e, Everton ise 20'ye çıkardı.
---------------------------------------------------------------------
M'Boro yine tatsız: 0-0
İngiltere Premier Ligi'nde 13. hafta mücadelesinde Tuncay Şanlı'nın takımı Middlesbrough, Reebok Stadyumu'nda Bolton ile karşılaştı ve maç 0-0'lık beraberlik ile sona erdi.
Ligde 7 puanlı Bolton ile 9 puanlı Middlesbrough'un karşılaşmasında, takımlar tamamen mücadele ve orta saha futboluna yönelik bir oyun sergilediler. Bolton maç boyu 6'sı isabetli 17 şutta golü bulamazken, Midlesbrough kaleye 7'si isabetli 9 şut çekti ve gol atamadı.
Temsilcimiz Tuncay Şanlı ilk 11'de çıktığı karşılaşmada etkisiz bir futbol sergiledi ve 68. dakikada oyundan alınarak yerini Hutchinson'a bıraktı. Bolton'da ise eski Fenerbahçe futbolcusu Nicolas Anelka bu maçta forma giymedi.
Bu sonucun ardından Bolton 8 puana yükselirken, Middlesbrough 10 puana yükseldi.
NisRoc
11.Kasım.2006, 10:13
Rinaldi Star'la yaptığı röportajında Adriano'nun takımdan ayrılmak istemediğini ve takımda kalacağını söyledi. Kararları kesinmiş.. Ama ne olacağı bilinmez tabi..
nart_susruko
11.Kasım.2006, 10:34
sen böyle yaparsan yazacak ne bulsun bizim güzide medyamız.
: )
_LeGolaS_
11.Kasım.2006, 18:44
Bu adamı hiç sevmesem de Chelsea' de bazı şeylerin düzelmiş olduğunu görmek beni memnun etti.
Chelsea daha pozitif futbol oynamaya başladı ve güzel galibiyetler alıyoruz. Umarım Abramoviç artık takıma burnunu sokmaktan vazgeçer de Chelsea' nin ticari bir şirketten daha çok bir futbol takımı olduğunu anlar.
eXcitinG
11.Kasım.2006, 20:50
http://news.bbc.co.uk/media/images/40946000/jpg/_40946165_cahill.jpg
Uzun bir sakatLıktan sonra sahaLarda dönen Tim cahiLL cheaLse depLasmanında puan getiren goLü son dakika da attı.
Bir Tim hayranı oLarak çok sevindim :)
Del Piero_10
11.Kasım.2006, 21:38
Abramoviç'in israil'den ne çıkarı var acaba
eXcitinG
11.Kasım.2006, 21:40
Abramoviç'in israil'den ne çıkarı var acaba
Derin çıkarLarı var.Rusya da yaşayan bir arkadaşım var benim.Kendisi Abramoviç in babasının şirketLerinden birisinde çaLışıyor.AnLattıkLarı dudak ucukLatacak şeyLer.O yüzden fazLa buLandırmamak gerek :D
Cyzio
11.Kasım.2006, 21:53
İngiltere Premier League'ne bu akşam oynanacak Blackburn Rovers-Manchester United maçıyla devam edilecek. Yarın ise Arsenal-Liverpool ve Reading-Tottenham maçları var.
İngiltere Premier League'nde toplu sonuçlar:
Manchester City 0 - 0 Newcastle Utd
Chelsea 4 - 0 Watford
Everton 0 - 1 Aston Villa
Middlesbrough 1 - 0 West Ham United
Portsmouth 1 - 1 Fulham
Sheff Utd 2 - 2 Bolton
Wigan 3 - 2 Charlton
eXcitinG
11.Kasım.2006, 22:05
Hayatında kaçtane Uefa kupası ve ŞampiyonLar Ligi finaLi aLmışta kaLkmış böyLe cümLeLer konuşuyor.Güçsüz takım kavramı kaLmadığını göremiyor sanırım.DepLasmanda 7 tane attığı SLavia yı peki neden sonra kendi sahaLarında yenemediLer adamLar canLarına okudu.
Tamamen boş konuşmaLar.
Abdurrahmans
11.Kasım.2006, 22:33
Manchester United Saha'nın golüyle 1-0 kazandı.
fenerbahce_1907
11.Kasım.2006, 22:46
Everton orta saha oyuncusu Tim Cahill, Pazar günü oynanan Chelsea- Everton maçında Leon Osman’a çok sert bir faul yapan Michael Essien’in takım arkadaşaından özür dilemesi gerektiğini söyledi.
Essien ikinci yarının ortalarına doğru Osman’a çok sert bir faul yaptı ve hakemden sadece sarı kart gördü. Pozisyonun ekrana yansıyan tekrarında, Essien’in Osman’a sakatlayıcı bir faul yaptığını teyid edildi. Olay anında ikilinin tam arkasında olan Cahill, Ganalı futbolcunun öür dilemesini istedi.
Cahill şöyle konuştu:
"Ben pozisyon esnasında Osman’ın arkasındaydım ve kemik sesini duydum. Essien zaten yaptığı sert faullerle tanınan bir oyuncu. Osman neyse ki hâlâ yürüyebiliyor. Bazen futbolda kasti fauller olabiliyor, önemli olan hata yaptığını kabul edebilmektir."
fenerbahce_1907
11.Kasım.2006, 22:48
Manchester United patronu Sir Alex Ferguson, bugüne kadar sahip olduğu en güçlü kadronun bu sezonki olduğuna inanıyor.
Haftasonu oynanan maçlar sonrasında Premier Lig’de Arsenal’in üç puan üstüne çıkarak liderlik koltuğuna oturan Manchester United’da işler yolunda gidiyor.
Rakipleri Arsenal’in iki maç eksiği bulunmasına rağmen Fergie, takımın geleceği hakkında endişe duymadığını açıkladı.
Fergie şöyle konuştu:
“Bugüne kadar sahip olduğum en iyi kadro bu ve inanıyorumki oyuncularım katıldığımız her organizasyonda bunu kanıtlayacaklar. Hiç bir zaman tek bir şeye konsantre olup kısa dönemlik başarılar için çalışmam. Her zaman ileriye bakarım.
Rooney ve Ronaldo’nun başta olmak üzere son derece yetenekli genç oyuncularımız var. Tevez, Nani ve Anderson’da bu sene kadromuza dahil oldular.
Aslına bakarsanız önemli oyuncularımızı sıralarken duramıyorum çünkü takımda yer alan herkesin benim içi ayrı bir önemi var.
Çok iyi bir genç kadromuz var ve kendilerine olan güvenleriyle her zaman daha da iyisini istiyorlar.”
Manchester United şu an Avrupa’da en ateşli takım olarak gösteriliyor. Kırmızı şeytanlar Premier Lig ve Şampiyonlar Ligi’nde oynadıkları son ondört karşılaşmanın sadece birinde berabere kalıp (Arsenal) diğer onüç maçtan galibiyetle ayrılarak üstün bir performans göstermeyi bildiler.
fenerbahce_1907
11.Kasım.2006, 22:49
Millî oyuncu Steven Gerrard, İngliz millî takımının Euro 2008’e katılamaması halinde bile teknik direktör Steve McClaren’in takımın başında kalmasından yana olduğunu söyledi.
Steve McClaren’in millî takımdaki son 10 gününü geçirdiği ve İngiltere’nin finallere kalamaması halinde kovulacağı konuşuluyor.
İngiltere’nin şampiyonaya gitmesi İsrail’in Rusya’dan puan almasına bağlı. İngilizlerin kaptanı Gerrard haklı olarak bunun çok zor bir durum olduğunu söyledi.
Sky Sports News kanalına konuşan oyuncu şunları söyledi:
"Sanırım işimiz zor. Başka takımların alacağı sonuçları beklemek çok zor. Umarım İsrail bize bir iyilik yapar, biz de Hırvatistan’ı yeneriz. Daha umudumuzu kaybetmedik. Oyuncular olarak McClaren’in arkasındayız.
Tabiî sonuçlardan teknik kadro da sorumludur ancak oyuncular da sorumluluk üstlenmeli. Bence McClaren devam etmeli. Ben onun arkasındayım."
fenerbahce_1907
11.Kasım.2006, 22:53
Manchester United’ın kanat oyuncusu Cristiano Ronaldo, takımının Blackburn’u 2-0'lık skorla devirip zirveye yerleşmesinden dolayı çok mutlu.
Kırmızı Şeytanlar zirvede
Ronaldo, Old Trafford’da 2 dakika içinde attığı 2 golle Blackburn’e mağlubiyeti tattıran isim olurken takımını da zirveye taşıdı. Maçtan sonra Sky Sports’a konuşan Portekizli yıldız “Çok önemli bir galibiyetti. Lider olmak çok güzel. Gol attım ama bunun için takım arkadaşlarıma teşekkür etmeliyim” diyerek zirvenin tadını çıkardıklarını belirtti.
Attığı kafa golüyle ilgili gelen bir soruya “Çok güzel zıpladım ve topa çok güzel bir şekilde vurdum. Bence ikinci golün bu kadar çabuk gelmesi oyunu bitiren en önemli unsur oldu. Nitekim ondan sonra oyunu kontrol ettik” diye cevap veren Ronaldo attığı kafa golüne kendisi de hayran kalmış görünüyordu.
Gelmek bilmeyen hat-trick
Rio Ferdinand'a ise Ronaldo hat-trick yapma fırsatını kaçırmasıyla ilgili bir soruya şöyle yanıt verdi: “Evet ona hat trick yapmaya ihtiyacı olduğunu söyledim. Bir gol ya da bir assist daha yaparak maçı daha da güzelleştirebilirdi. Bence süper bir performans ortaya koydu ve bu şekilde kendini geliştirmeye devam edecek.”
Bilindiği üzere Portekizli kanat oyuncusu şimdiye kadar 10 maçta 2 gol attı fakat Kırımzı Şeytanlarda henüz hat trick’e ulaşamadı.
Sözlerine devam eden Ferdinand “Her defasında 2 gol atacaksam bu gerçekten çok güzel. Ben de gol atmak isterim fakat tabii ki önemli olan takımın kazanması. Cristiano’nun ya da bir başkasının gol atması önemli değil. Önemli olan kazanmamız” şeklinde konuşarak gol atmanın güzel olduğunu ama takımın kazanmasının daha önemli olduğunu belirtti.
Ronaldo'yu tutabilene aşk olsun!
Manchester United’da ve millî takımda 1 Ocak’tan beri oynadığı 51 maçta 26 gol kaydeden Ronaldo’nun 12 maç sonra 30 gole ulaşması bekleniyor. Bu arada Kaka da 15 golün altında ve asistlerine devam ediyor. Fakat Kırmızı Şeytanlar’ın İtalyan devi Milan’a karşı geçen sezon Şampiyonlar Ligi yarı finalinde aldığı mağlubiyet futbolcu ödüllerinde Ronaldo’yu Kaka karşısında bir adım geriye itiyor.
Kaka ve Milan Serie A’da henüz istenen görüntüyü veremezken Kaka’nın Şampiyonlar Ligi’ndeki performansı ‘Altın Top’ ödülü için Kaka’yı önplana çıkarıyor.
_LeGolaS_
11.Kasım.2006, 22:53
Manchester United şu an Avrupa’da en ateşli takım olarak gösteriliyor. Kırmızı şeytanlar Premier Lig ve Şampiyonlar Ligi’nde oynadıkları son ondört karşılaşmanın sadece birinde berabere kalıp (Arsenal) diğer onüç maçtan galibiyetle ayrılarak üstün bir performans göstermeyi bildiler.
Harika bir istatistik... Man Utd bu sene gerçekten çok hoş bir futbol oynuyor.
_LeGolaS_
11.Kasım.2006, 22:57
Fazlaca abartmış...
fenerbahce_1907
11.Kasım.2006, 23:00
Dün gece Wigan’ı 4-0 yendikleri maçta harikalar yaratan Dimitar Berbatov’a yardımcı antrenör Gus Poyet’den övgüler yağdı.
Berbatov büyüledi
Tottenham’ın golleri Jermaine Jenas, Aaron Lennon ve Darren Bent’ten gelmesine rağmen Bulgar oyuncunun formu müthişti. Bir süre önce Berbatov’un takımdan ayrılacağı söylentileri de medyada dolaşıyordu.
Gösteri gibiydi
Bulgar oyuncunun performansından büyülenen Gus Poyet, gazetecilere şöyle konuştu: “Berbatov çok iyi oynadı. Herkesin gözü ondaydı zaten. Transfer dönemi açılana kadar bütün medya onu takip edecek, o da bunu çok iyi biliyor. Ama o takımda kalacak. Söylentiler var elbet. İster istemez bunlara kızıyorsunuz da. Sakince bekliyoruz. Daha Kasım’dayız, Ocak’a 2 ay var”.
Wigan maçı
4-0’lık maç hakkında konuşan Poyet, “Savunmamızın da iyi olması maç içinde takıma moral kazandırdı. Hücuma yönelik oyuncular böylece ileri rahat çıkıp gol arayabildiler. Kaliteli bir takım olduğumuzu biliyoruz. Ancak daha bir şey başarmış değiliz. Sakince maçlarımızı kazanmaya devam etmeliyiz.” dedi.
gerrrard
12.Kasım.2006, 02:49
Gerrard açılınca Liverpool da açılıyor. :D 6 maçta 5 golü var sanırsam Gerrard'ın. 2-0 yendik Fulham'ı. Yine yaptı yapacağını Cerard. :D
Bu arada Cahill'in rövaşatası neydi yahu öyle :D
Krusty
12.Kasım.2006, 04:39
Lider Kayıpsız: 0-1
Premier Lig'de liderliğini sürdüren Manchester United, Blackburn Rovers deplasmanından 1-0'lık galibiyetle döndü.
Ewood Park'ta yapılan mücadelede üstün taraf olan Kırmızı Şeytanlar'da Cristiano Ronaldo ve Rooney ile pozisyonlardan yararlanamazken, 3 puanı getiren tek gol, 64. dakikada Louis Saha'dan geldi.