View Full Version : Beşiktaş Transfer Haberleri
bursa_mc
22.Aralık.2009, 15:37
Dün Son Kale programında Serkan'ın menajerine ulaşıldığını ve Beşiktaş'la anlaştı haberlerinin yalan olduğu söylenildi.
Zaten Sercan'ın profesyonel olarak menejeri kim bilinmiyor.Herkes atlıyor..(:
Lucas Neill
22.Aralık.2009, 15:38
Zaten Sercan'ın profesyonel olarak menejeri kim bilinmiyor.Herkes atlıyor..(:
Sercan değil Serkan'ı sölemiş arkadaş:)
bursa_mc
22.Aralık.2009, 15:39
Yanlış okumuşum..(:
KaPaLı
22.Aralık.2009, 15:43
Mesela sabah haber vardı Serkan'ın bonservisi için kulupler masaya oturdu diye. Niye otursunlarki 19 Ocakta sözleşmesi zaten bitiyo bu adamın :D TQM atıyo ama desteksiz atıyo :D
tarikko
22.Aralık.2009, 19:25
TABATA ELDEN ÇIKARILACAK MI?
Beşiktaş Yönetimi, devre arası transfer dönemiyle ilgili ilk açıklamayı Ntv Spor Radyo'ya yaptı. Siyah-beyazlı kulübün genel sekreteri Kenan Öner, Bülent Yüksel'in sunduğu Sportif Görüş programında, yabancı kontejanı sorunu ve Delgado'nun dönüşüyle birlikte "kim gidecek?" sorusuyla ilgili net konuştu...
Kenan Öner, Beşiktaş'ta transfer döneminin hareketli geçip geçmeyeceği ile ilgili soruya "Taraftarlarımız, gazetelerdeki haberlerin büyük bölümüne itibar etmesinler. Futbolda genel kanı, devre arasında yapılan transferlerin takımlara büyük katkı sağlamadığı yönündedir, ben de şahsen öyle düşünüyorum. Ufak bir iki hamle yapabiliriz" yanıtını verdi.
Öner, lisansı askıda bulunan ve ligin ikinci yarısında sahalara dönmesi beklenen Delgado'ya yer açmak için mevcut yabancılar arasında "zayıf halka" konumunda bulunan Tabata'nın elden çıkarılacağı haberlerini değerlendirirken de "Manisaspor'la oynayacağımız Ziraat Türkiye Kupası maçından sonra hocamızla masaya oturacağız. Tercihi de hocamız yapacak. Bağlayıcı konuşmak istememem. Ancak büyük yatırımlar yaptığımız, gelecekte de Beşiktaş'a büyük katkı sağlayacağına inandığımız Tabata'nın, yüzde doksanın üzerinde bir ihtimalle, kiralık ya da bonservisiyle birlikte, başka bir takıma verilmesinin söz konusu olmadığını söyleyebilirim" ifadelerini kullandı.
Ahmet Göktaş
22.Aralık.2009, 19:33
nasıl ileride katkı sağlayacak bu adam bize sayın öner ? Yahu İbrahim kızıl size bu adamı 23 yaşında diye mi kakaladı acaba bazen şüpheleniyorum ,
ileride büyük katkılar sağlayacakmış.................. KONUŞMAYI ÖĞRENİN ÖNCE SONRA BEŞİKTAŞI YÖNETİN ! ÖF ÖF ÖFFFFF
Ahmet Göktaş
24.Aralık.2009, 16:22
Şaka maka korcanla giricez 2.devreye :/ Çok fena gümleyebiliriz öyle olursa.
kaç yabancı var o d abelli değil :D bi hesap yapamıom kim gitsin kim kalsın diye :d
Tabata gitsin Delgado gelir.
Tello gitsin , Keita gibi süretli , atkelik , ve teknik bir sol kanat alınsın.
Birde Denizliden cenk alınsın. Çok sağlam kadro olur.
Evet bende biliyorum hep alınsın , alınsın yazdığımı ama tabataya tak diye 8 i çıkarıp veren ve yarım sezon sonra gönderecek yönetim, bu dediklerimizide alsın yani :D Nasılsa gidiyorlar son 1 ayları :D
BeeTLeJuiCe
24.Aralık.2009, 16:38
Beşiktaş Rüştü ile sözleşme yenilemişmiydi?
Ahmet Göktaş
24.Aralık.2009, 16:41
Beşiktaş Rüştü ile sözleşme yenilemişmiydi?
Şuana kadar sezon sonu sözleşmesi bitecek hiç bir oyuncuyla anlaşılmadı nedense. Holosko,Toraman,Bobo,Serdar bunların hepsi isterseler şuan başka takıma imza atabilirler.:icon_redface::icon_redface:
GeNç KaRTaL
24.Aralık.2009, 18:15
Fikrim değişti doğrusu.Bir kaleci alınsa fena olmaz..
anilton
24.Aralık.2009, 18:49
Cenk Gönen gelebilir.Sezon başında Ümit Milli takım ile İnönü'de yaptığımız hazırlık maçında konuşmuştum,Beşiktaş'ta oynamaya kendiside son derece istekli...
Denizli'nin kadro kalitesi çok düşük.Cenk'i takasla verebilirler.Erhan,Erkan gibi oyuncular verilebilir ya da kiralanabilir.Denizli Yusuf'u isteyebilir,verilmeli bence...
vego
24.Aralık.2009, 19:52
Beşiktaş'ta favori Cenk, plase Serkan
Beşiktaş Teknik Direktörü Mustafa Denizli, yöneticilerden Antalya kampına kadar kaleci transferinin netleşmesini istedi
Daha önce devre arasında transfer yapmayacaklarını açıklayan Beşiktaş Teknik Direktörü Mustafa Denizli, sakatlıklar nedeniyle geri adım attı.
Ameliyat olan Rüştü'nün 4, Hakan Arıkan'ın ise 8 hafta sonra takıma katılacak olması, genç kaleci Korcan'ın da yeterli tecrübesinin bulunmaması nedeniyle Denizli'nin isteği doğrultusunda harekete geçen yöneticiler, Denizlispor'un genç kalecisi Cenk Gönen ile prensip anlaşmasına vardı.
21 yaşındaki kaleci için Denizlispor'a Erhan Güven ve artı 250 bin euro öneren siyah-beyazlı yöneticilerin, ligin son sırasında bulunan yeşil-siyahlıların Erhan Güven ile birlikte Yusuf Şimşek’i istemesi üzerine görüşmelerde pürüz olduğu bildirildi.
Cenk transferinin gerçekleşmemesi durumunda siyah -beyazlıların ikinci alternatifi ise Ankaragücü'nün file bekçesi Serkan Kırıntılı olacak.Bazı yöneticilerin Ankara’da yapılan dernek toplantısının ardından Ankaragücü Başkanı Ahmet Gökçek ile Serkan için görüştükleri ve milli kaleci için Gökçek'ten söz aldıkları gelen haberler arasında..
Öte yandan Beşiktaş Yönetimi, sezon sonunda sözleşmesi sona erecek 10 futbolcu ile ocak ayında yapılacak genel kurulun ardından masaya oturma kararı aldı. Özellikle Slovak futbolcu Filip Holosko'nun sözleşme yenileme konusunda sorun çıkartması nedeniyle sıkıntılı olan yönetimin, seçimlerin hemen arından öncelikli olarak golcü futbolcu ile masaya oturması bekleniyor.
KaPaLı
24.Aralık.2009, 20:01
Serkan dün büyük ihtimalle bitti gibi demişti. Hayırlı olsun diyelim şimdiden. Problem olmazsa eğer son dkda, Serkan Beşiktaş forması giyecek.
Ahmet Göktaş
24.Aralık.2009, 20:24
Cenkde Serkanda TSL'deki türk kalecilerden bir seviye üstteler. Hangisi olursa iyi olacak. Benim tercihim cenk olur , ancak serkan olursada çok iyi olacak.
Antalyadan ömeri alsak ya la yd :D küçüklüğümde hep onu görmek istemişmdir siyh-beyaz forma altında :D :D :D
GeNç KaRTaL
24.Aralık.2009, 20:44
Cenkde Serkanda TSL'deki türk kalecilerden bir seviye üstteler. Hangisi olursa iyi olacak. Benim tercihim cenk olur , ancak serkan olursada çok iyi olacak.
Antalyadan ömeri alsak ya la yd :D küçüklüğümde hep onu görmek istemişmdir siyh-beyaz forma altında :D :D :D
Demirören ilk başkan olacağı zaman Ömer ile anlaştığını söylemişti.Sonra ne oldu bilmiyorum..
GodfatheR
24.Aralık.2009, 20:47
Ömer 2 yıldır ligin en formda kalecisi bence Serkan'dan daha isabetli bir transfer olur.
LaigLeNoiR
24.Aralık.2009, 20:47
Cenk alınsın ama Serkan asla.
Knightmare
25.Aralık.2009, 12:01
sıkışınca kullanmaya kalktılar Korcan'ı, çocuk kaldıramadı birden sorumluluğu... yazık oluyor gençlere...
Batuhan'da gidiyormuş galiba Eskişehir'e kiralanacak diye bi haber okumuştum gazetede. Serdar Özkan'ı da gönderilme ihtimali var. harcıyoruz yine genç oyuncularımızı...ha birde Sergen Yalçın'ın istifa ettiği haberini gördüm Yeni Şafak'ta. gazetenin yazdığına göre türkiye kupası maçında Necip kadroya alınmadığı için kızmış Denizli'ye :) gençlere önem vermediği için göreve devam etmemin bir anlamı yok gibi şeyler yazıyordu...
Addolorato
25.Aralık.2009, 13:56
Evet Sergen altyapı takımının yüzüne bakılmıyor diye istifa etmiş..
anilton
26.Aralık.2009, 13:45
Sezer Öztürk gelebilir...
GeNç KaRTaL
26.Aralık.2009, 13:48
Bobo'nun sözleşmesindeki opsiyon hakkı federasyona bildirilmiş.Sezon sonu serbest kalamayacak sanırım Bobo.
nerazzuri
26.Aralık.2009, 13:54
Murat Şahin Beşiktaş'ı bekliyor!
Sezon içinde Turkcell Süper Lig takımlarından Gaziantepspor ile yollarını ayıran tecrübeli kaleci Murat Şahin, teklif bekliyor.
Gaziantepspor ile yollarını ayırdıktan sonra Beşiktaş'ın tesislerinde antrenman yapan Murat, tam olarak hazır olduğunu ve tekliflere açık olduğunu söyledi.
Murat, yaptığı açıklamada, siyah-beyazlıların A2 takımıyla idmanlara çıktığını ifade ederek, ''Sakatlığımın ardından iyi toparladım. Transfer konusunda henüz bana gelmiş bir şey yok. Beşiktaş konusunda gazetelerde adım çıkıyor. Her zaman Beşiktaş'a hizmet vermeye hazırım. Tam olarak hazırım. 2,5 aya yakın zamandır Beşiktaş tesislerinde idman yapıyorum'' dedi.
Eski takımı Beşiktaş'ta görev alan ve Bursaspor maçında sakatlanıp oyundan çıkmak zorunda kalan kaleci Rüştü Reçber konusunda yaptığı açıklamaların yanlış aktarıldığını da kaydeden Murat Şahin, şunları söyledi:
''Ben öyle bir açıklama yapmadım. Bana, Beşiktaş'ta oynarken Antalyaspor maçında sakat sakat oynamam soruldu. Ben de o zaman oynamam gerektiğini söyledim. O zamanki şartlar onu gerektiriyordu. Ben de onu yaptım. Benim yaptığımı kimse yapmadı. Sakat oynadım diye herkes öyle oynayacak gibi bir durum yok. Zaten ben o şekilde oynarken ligin bitmesine 4-5 hafta vardı. Takım şampiyonluk için oynuyordu. Rüştü ağabey konusunda ise 'Ağrıya dayanacak gücü olsaydı devam ederdi' dedim. Dayanacak güçte olmadığı için çıktı. Kendisini 15 yıldır tanıyorum. Rüştü ağabey ile ilgili açıklamam yanlış aktarıldı.''
Ahmet Göktaş
26.Aralık.2009, 14:31
Ya murat şahin'de amma fırsatçı adammış yahu... Kendini yamıyacak bize aklınca tekrardan... 33 yaşında adamı napsın bu takım , alacağımız kaleci sadece 3 maç için olmamalı bence. Rüştü bırakınca , Hakanla birlikte kaleyi teslim alacak biri lazım. O da Cenk.
nerazzuri
26.Aralık.2009, 14:35
Ya murat şahin'de amma fırsatçı adammış yahu... Kendini yamıyacak bize aklınca tekrardan... 33 yaşında adamı napsın bu takım , alacağımız kaleci sadece 3 maç için olmamalı bence. Rüştü bırakınca , Hakanla birlikte kaleyi teslim alacak biri lazım. O da Cenk.
Bir kalecinin en verilmi çağları 30-35 yaştır :p Bzk. Fm
Homer J.S
26.Aralık.2009, 14:36
nokta, virgül, üç nokta, ünlem, noktalı virgül, iki nokta üstüste.. Doğrudur.
GeNç KaRTaL
26.Aralık.2009, 14:37
3.kaleci alacaksak bence Murat işimizi görür sezon sonuna kadar.
Ahmet Göktaş
26.Aralık.2009, 14:50
Sezer hayırlı olsun Beşiktaşıma...
Sekopej
26.Aralık.2009, 14:57
Bobo'nun sözleşmesindeki opsiyon hakkı federasyona bildirilmiş.Sezon sonu serbest kalamayacak sanırım Bobo.
Opsiyona güven olmaz, Fenerbahçe Aurelio'da da opsiyon hakkını kullanmıştı ama hala uğraşıyor.
Ahmet Göktaş
26.Aralık.2009, 14:58
Opsiyona güven olmaz, Fenerbahçe Aurelio'da da opsiyon hakkını kullanmıştı ama hala uğraşıyor.
Aynen abi yurt dışından bi takım boboyu isterse , opsiyon geçersiz kalıyor. yani yabancı bi takım isterse alırlar boboyu....
GeNç KaRTaL
26.Aralık.2009, 15:00
Evet abi o durumu biliyorum.Zaten ondan sanırım bedavaya gidemeyecek ifadesini kullandım.Akıbeti tam olarak nasıl sonuçlandı Aurellio davasının?
Sekopej
26.Aralık.2009, 15:17
Fenerbahçe'ye 5 milyonluk tazminat davasını kazandı. Sonra CAS'a gideriz falan filan muhabbetleri oldu. Eğer Aurelio Türkiye'den bir takımla anlaşmak isterse bu parayı ödeyecek çünkü Türkiye federasyonun verdiği karar olduğundan yabancı federasyonları bağlamıyor sanırım.
Ahmet Göktaş
26.Aralık.2009, 15:17
Son Dakika.... Beşiktaşla anlaşan Sezer Öztürk için Fenerbahçe'de devreye girdi...
bu kez olmaz...
GeNç KaRTaL
26.Aralık.2009, 15:24
Fenerbahçe'ye 5 milyonluk tazminat davasını kazandı. Sonra CAS'a gideriz falan filan muhabbetleri oldu. Eğer Aurelio Türkiye'den bir takımla anlaşmak isterse bu parayı ödeyecek çünkü Türkiye federasyonun verdiği karar olduğundan yabancı federasyonları bağlamıyor sanırım.
Peki hiç Türkiye'ye dönmezse ne olacak?
Sekopej
26.Aralık.2009, 15:28
Onu bilmiyorum zaten baştan beri Türkiye içerisinde opsiyon geçerli, dışarıda değil olayı bana saçma gelmişti. Aurelio parayı vermeyeceğim geçerliliği yok diyor, federasyonun almış olduğu bir karar var, FIFA futbolcu futboldan uzak kalmasın istiyor. Herhalde bir sonuç alınamaz bu davadan ve Aurelio 2.ligde oynadığıyla kalır.
KaPaLı
26.Aralık.2009, 17:18
Son Dakika.... Beşiktaşla anlaşan Sezer Öztürk için Fenerbahçe'de devreye girdi...
bu kez olmaz...
:icon_biggrin:
10 karakter :D
KaPaLı
26.Aralık.2009, 17:47
(ÖZEL HABER) Sezon başında Galatasaray'ın kadrosuna katmak için büyük çaba sarfettiği Manisaspor'un yıldız oyuncusu Sezer Öztürk için bu kez Fenerbahçe ve Beşiktaş devrede. Manasispor'da yaşadığı sıkıntılı sürecin ardından sezon başında kadro dışı bırakılan, daha sonra affedilen ve istenileni bir türlü verememesi ve teknik direktör Mesut Bakkal aleyhinde yaptığı açıklamalardan sonra bir kez daha kadro dışı bırakılan yıldız oyuncunun ligin ikinci yarısında takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor. Manisaspor teknik direktör Mesut Bakkal'ın 'benim olduğum yerde Sezer'in işi yok' açıklamasından sonra iplerin koptuğu yıldız oyuncuyu kadrosuna katabilmek için Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın Ege ekibinin kapısını çaldığı ve yetenekli oyuncuyu kadrolarına katabilmek için yarıştığı öğrenildi.
Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin, para + oyuncu tekliflerini değerlendiren Manisaspor kulübünün, bir kaç güne kadar bu konuda son kararını vermesi bekleniyor.
footballer33
26.Aralık.2009, 17:53
Kaleci mutlaka alınmalı. Korcan var diyoruz da, ona da bir şey olursa Rasim mi geçecek kaleye? :) Onun yedeği kim olacak sonra? Kaleci mutlaka şart. Bir de alınır mı bilmem, ama süratli, Keita-Holosko tarzı bir sol açık da fena olmaz.
Crocodile1963
26.Aralık.2009, 21:57
Erkan Zengin vardı bir aralar son durumu nedir acaba ?
LaigLeNoiR
26.Aralık.2009, 22:35
Toraman'ın sözleşmesi 3 yıl uzatıldı.
Bobo'nun da sözleşmesi 2011'e kadar uzatıldı.
GeNç KaRTaL
26.Aralık.2009, 22:40
Erkan Zengin vardı bir aralar son durumu nedir acaba ?
Kadroda hala.Bu sezon şans bulamadı sanırım şu ana kadar.
nerazzuri
26.Aralık.2009, 22:49
Kadroda hala.Bu sezon şans bulamadı sanırım şu ana kadar.
hala sakat diye biliyorum ben.
Ahmet Göktaş
26.Aralık.2009, 23:12
sahi bi erhan vardı n'oldu :D
GeNç KaRTaL
26.Aralık.2009, 23:30
hala sakat diye biliyorum ben.
Ne ara sakatlandı ki hala sakat oluyor.:icon_smile:
Ahmet Göktaş
27.Aralık.2009, 00:56
Le'quip 'e göre Valbuena'yı alabilirmişiz Marsilya'lı... Valla lequipe st.etienne boobyu istiyor dedi , 2 gün sonra adamlar teklif yaptı... Sağlam gazete yani... Bakalım.
nerazzuri
27.Aralık.2009, 00:57
Ne ara sakatlandı ki hala sakat oluyor.:icon_smile:
Bende bilmiyorum açıkcası, geçen gün gazetede okudum.
Erhan,Erkan,Rıdvan hepsi sakat yazıyordu.
KaPaLı
27.Aralık.2009, 10:08
Rıdvan bildiğim kadarıyla Karşıyaka'da senede en az 30 maça çıkıyodu Beşiktaş'a geldi adam sürekli sakat : )
Erhan yine aynı şekilde. İstikrar abidesiydi Beşiktaş'ta sakat diyolar.
Erkan Zengin 1 dk oynamadı oda sakat :D
el.nino
27.Aralık.2009, 10:27
Rıdvan bildiğim kadarıyla Karşıyaka'da senede en az 30 maça çıkıyodu Beşiktaş'a geldi adam sürekli sakat : )
Erhan yine aynı şekilde. İstikrar abidesiydi Beşiktaş'ta sakat diyolar.
Erkan Zengin 1 dk oynamadı oda sakat :D
beşiktaş potansiyel yetenek alacağına potansiyel sakat almış:D
bu arada beşiktaş telloyla yollarını ayırma kararı almış.delgado geleceği için.
Ahmet Göktaş
27.Aralık.2009, 13:09
İsabet olmuş.
anilton
27.Aralık.2009, 15:30
Erhan ve Erkan sakat değiller...
Rıdvan ise milli takımdan döndükten sonra ciddi bir sakatlık yaşadı kasığından.Karşıyaka'da sezonun tamamında oynayıp geldikten sonra hiç ara vermeden Akdeniz Oyunlarına oradan U19 Şampiyonasına oradanda Ümit Milli takım kampına katıldı.Bu süreç ağır geldi ve kasığından sakatlandı.Ama iyileşti,ikinci yarı forma şansı bulacaktır...
Erhan ve Erkan kiralanır ya da gönderilir...
Sekopej
27.Aralık.2009, 15:34
Erhan Manchester United maçında oyuna giren Erhan değil mi, başka Erhan'dan bahsetmiyorsunuz?
GeNç KaRTaL
27.Aralık.2009, 15:45
Erhan Manchester United maçında oyuna giren Erhan değil mi, başka Erhan'dan bahsetmiyorsunuz?
O Erhan'dan bahsediliyor abi.
Sekopej
27.Aralık.2009, 16:09
Mustafa Denizli arada şans veriyordu sanırım ama sağ bekte oynatıyordu galiba. O'nun yerine Rıdvan'a sağ bekte şans verse, Beşiktaş uzun yıllar bu mevkide sorun yaşamaz.
Knightmare
27.Aralık.2009, 23:42
Mustafa Denizli nin gençlerle sorunu var sanırım...onuda oynatmaz...İsmail'i niye oynatıyor? çünkü solda oynayacak adam yok :) bide yüklü bonservis verildi oynatmasa sövecekler diye korkudan oynatıyordur :D
nerazzuri
27.Aralık.2009, 23:47
Mustafa Denizli nin gençlerle sorunu var sanırım...onuda oynatmaz...İsmail'i niye oynatıyor? çünkü solda oynayacak adam yok :) bide yüklü bonservis verildi oynatmasa sövecekler diye korkudan oynatıyordur :D
Musafa Denizli, Daum tipi teknik adamlar garanticidir. Genç oyunculara şans veripte bekleyemezler.
Knightmare
28.Aralık.2009, 16:09
o zaman daha çoook gençleri ellerinden bedavaya kaçırıp, 2-3 yıl sonra yüklü bonservislerle geri alırlar :)
Ahmet Göktaş
28.Aralık.2009, 16:15
AS gazetesi Guti'nin Beşiktaşa geleceği haberini manşetten verdi bugün. Bakalım gelişmeler nasıl olacak.
SAİT71
28.Aralık.2009, 19:22
Varya Bjk Gutiyi alırsa olay olur.. Benim çok beğendiğim oyunculardan birisi. Yaşıda çok yaşlı değil. Tr'de mükemmel bir marka olur.. Kiralıkta olsa almalı.. Çok katkı yapar Guti..
ozaniel
28.Aralık.2009, 19:28
Yusuf'un geçen sene yaptığı katkı ortada. Guti çok daha iyisini yapabilir.
Ahmet Göktaş
28.Aralık.2009, 19:35
Ama gelip 17 maç yatıp 2 milyon euroyu cebe atma ihtimalide var :)
GeNç KaRTaL
28.Aralık.2009, 20:48
Yıldırım Demirören seçim kozu olarak devre arasında bir yıldız transferi yapabiliri.Ama yinede Guti haberine pek inanasım gelmedi.Belki girişimimiz olmuştur ama sanmıyorum bize geleceğini.Gelse dehşet olur tabii..
tarikko
28.Aralık.2009, 20:59
Guti Türkiye'ye gelmez bana göre..
eXcitinG
28.Aralık.2009, 22:45
AS gazetesi Beşiktaş ta diyor,
Marca Guti BoLton iLe anLaştı diyor.
İspanyoLLarın gazeteLeri bizim gazeteLeri biLe geçti arkadaş, ne yaman çeLişkidir.
nerazzuri
29.Aralık.2009, 06:47
ahah haklısın abicim gerçekten. medyamıza çok yükleniyoruz, görün avrupa medyasını.
:n:
Şaka bir yana, Guti bence gelmesin Beşiktaş'a. Ayrıca gelmezde zaten, marka değerini düşürmez. Gerçek bu.
KaPaLı
29.Aralık.2009, 09:21
İspanyo gazeteleri biri ak derken diğeri kara diyo : )
RaSenGan
29.Aralık.2009, 13:54
Beşiktaş kaleci sorununu çözdü
Beşiktaş'ta Rüştü Recber ve Hakan Arıkan'ın sezonun ilk yarısının ardından geçirdiği ameliyatlar sonrası takımdaki yerlerini bir süre alamayacak olmaları üzerine Siyah-Beyazlı yönetim yeni bir kaleci arayışına girmşti. Son günlerde Ankaragücü'nden Serkan Kırıntılı, Denizlispor'dan Cenk Gönen ve Gençlerbirliğin'den Serdar Kulbilge'nin adı Beşiktaş ile anılmaya başlamış ancak bugüne kadar net bir gelişme yaşanmamıştı.
Siyah Beyazlı yönetim dün Mustafa Denizli'nin isteği üzerine Almanya Bundasliga takımlarından Hoffenheim formasını giyen Ramazan Özcan ve kulübü ile yaptığı görüşmelerden olumlu sonuç aldı. Beşiktaş yönetimi Avusturya milli takım formasını giyen Türk asıllı 25 yaşındaki kaleci ve Alman kulübü ile anlaşmaya vardı.
Yapılan anlaşmaya göre Ramazan Özcan sezon sonuna kadar Hoffenheim takımından kiralacak.
Beşiktaş Kulübü bu oyuncu ile ilgilenildiğine dair gelişmeyi borsaya bildidirirken, son dakikada bir sorun çıkmaması halinde Ramazan'ın 30 Aralık'ta İstanbul'a gelip, yeni takımı ile antrenmanlara çıkması bekleniyor.
29.12.2009
Kaynak : DHA
Suicider
29.Aralık.2009, 14:00
Ramazan iyi kalecidir şimdiden hayırlısı olsun
Trabzonspor
29.Aralık.2009, 14:23
Ramazan Özcan Beşiktaş'ta
Beşiktaş, Almanya'nın Hoffenheim takımının Türk asıllı kalecisi Ramazan Özcan'ı kiralık olarak sezon sonuna kadar kadrosuna kattı.
http://media.ntvmsnbc.com/j/NTVMSNBC/Components/Spor%C3%96zel/ramazanozcanhaber.hlarge.jpghttp://www.ntvmsnbc.com/images/icons/slideshow.gif (http://www.ntvmsnbc.com/id/25037935/displaymode/1176/rstry/25037932/) İlişkili fotoğrafları göster (http://www.ntvmsnbc.com/id/25037935/displaymode/1176/rstry/25037932/)
var hasRelatedPhotos = 'false';if (hasRelatedPhotos=='true'){var vRPL = document.getElementById("viewRelatedPhotosLink");if (vRPL!=undefined) vRPL.style.display = "";var vLRPG = document.getElementById("linkRelatedPhotos");var vLIRPG = document.getElementById("linkImgRelatedPhotos");if (vLRPG) {if(vLIRPG) vLIRPG.href=vLRPG.href;}}
getCSS("3053751")
NTV Spor
Güncelleme: 13:19 TSİ 29 Aralık. 2009 Salı function UpdateTimeStamp(pdt) { var n = document.getElementById("udtD"); if(pdt != '' && n && window.DateTime) { var dt = new DateTime(); pdt = dt.T2D(pdt); n.innerHTML = dt.D2S(pdt,((''.toLowerCase()=='false')?false:true )); } }
İSTANBUL - Beşiktaş, Rüştü ve Hakan Arıkan'ın sakatlıklarının uzun sürecek olması nedeniyle yaşadığı kaleci sıkıntısını Hoffenheim'in Türk asıllı kalecisi Ramazan Özcan'ı kiralayarak çözdü.
Türk asıllı 26 yaşındaki kaleci Ramazan, geçtiğimiz sezon başarılı olan Hoffenheim'da 7 maçta ilk onbirde sahaya çıkmıştı.
Ramazan, aynı zamanda Avusturya milli takımının da formasını giyiyor. Özcan bu sezon ise henüz Bundesliga'da forma şansı bulmuş değil.
ntvspor
eXcitinG
29.Aralık.2009, 14:28
Tam bizim bu adamLar neden Cenk ve Serdar iLe uğraşıyor, Sinan BoLat ya da Ramazan ı aLıp uzun vadede yatırım yapsınLar diyecektimmmm, heheh Ramazan geLmiş biLe.
Vodafone rekLamı gibi oLdu ama hayırLı oLsun.
Trabzonspor
29.Aralık.2009, 14:34
Abi Ramazan Sinandan daha büyük 26 yaşında felan değilmi Sinan alınsa daha ıyı olmaz mıydı? tabı onunda gelmek ıstemesı var.
eXcitinG
29.Aralık.2009, 15:28
Sinan gibi adamı aLacaksan direk 11 de oynatman Lazım. Adam ŞL de oynamış, Ligde ŞampiyonLuk yaşamış. ÖyLe bir adamı aLıpta 3.kaLeci oynatmak zor biraz.
Ramazan kiraLık oLarak aLınmış, performansına göre sezon sonu tamamen aLınıp, aLınmayacağına karar veriLir. Türkiye Ligini şimdiLik kaLdıracak bir isim.
BeeTLeJuiCe
29.Aralık.2009, 15:32
Volkan Ünlüydü sanırım BJK'nin Schalkeden alıp sonra yolladığı, Zamanında yolladığınız Volkan, Ramazandan daha iyi bir kaleci. Murat Şahin ile falan anlaşsalardı keşke, nasılsa Hakan ve Rüştü iyileşinde onlar geçicek kaleye.
Ahmet Göktaş
29.Aralık.2009, 15:41
Volkan Ünlüydü sanırım BJK'nin Schalkeden alıp sonra yolladığı, Zamanında yolladığınız Volkan, Ramazandan daha iyi bir kaleci. Murat Şahin ile falan anlaşsalardı keşke, nasılsa Hakan ve Rüştü iyileşinde onlar geçicek kaleye.
Abi o volkan braga maçındaki efsanevi golü yiyen volkansa böyle düşünmüyorum.
Ramazan çok iyi bir kaleci , kiralık olmasıda çok akıllıca.
GeNç KaRTaL
29.Aralık.2009, 20:43
Ramazan hayırlı olsun öncelikle.Böyle bir transfere ihtiyaç vardı.Sezon sonuna kadar kiralanması iyi oldu.Çünkü böyle önemli bir mevkiye şu dönemde isabetli bir tercih yapmak zor olurdu.Bunu daha geniş bir zamanda halletmek daha iyi olur.Ramazan bu ihtiyacı karşılayacak derecede yetenekli bir kaleci mi orası da önemli.Açıkcası ben hiç seyretmediğim için fikrim yok.Fm'de özellilerine baktım.Öne çıkan özelliği topu oyuna iyi sokması.Diğer önemli kaleci özellikleri vasat sayılır.İnşallah başarılı olur diyelim..
footballer33
29.Aralık.2009, 22:33
Ramazan, sezon başında da gündemimize girmişti. Kiralık olarak alınması da mantıklı bir hamle. Hayırlısı olsun.
tarikko
01.Ocak.2010, 19:53
Beşiktaş, Bursasporlu Sercan Yıldırım’ı, Batuhan ve Serdar Özkan yanı sıra 5 milyon Euro vererek transfer etmek istiyor.
Radyospor’da Özgür Sancar’la Haber Özel Programı’na açıklama yapan Sercan’ın menajeri Metin Korkmaz, “Ben Beşiktaş Kulübü’yle bu konularda önemli bir görüşme yaptım. Galatasaray’la ise İbrahim Yazıcı görüştü.
SERCAN, BURSASPOR’DAN AYRILIRSA BEŞİKTAŞ’A GİDECEKTİR
Şunu net olarak söyleyebilirim. Eğer Sercan Bursaspor’dan ayrılacaksa Beşiktaş’a gidecektir.
Yaptığım görüşmelerde verilen tekliflere dayanarak söylüyorum, Sercan Beşiktaş yolunda…
Değişik alternatifler üretiyoruz. Özellikle Batuhan’ın takas olarak bu transferde değerlendirilmesini istiyoruz. Bursaspor Kulübü’ne, Sercan’ın karşılığında Batuhan ve Serdar Özkan gibi iki oyuncu ve bir miktar para teklifi yapıldı.
Görüşmeler bu düzeyde, her iki takım da fedakârlık yaparsa Sercan’ın Beşiktaş’a transferi gerçekleşir.
YUSUF ŞİMŞEK FUTBOLU BEŞİKTAŞ’TA BIRAKACAK
Yusuf Şimşek, Denizlispor’dan teklif aldı. Başkan Ali İpek, Yusuf’a “Takıma sahip çık. Abi vasfıyla, ileride yönetici olacak şekilde gel takımı sahiplen” dedi. Yusuf, b tekliften gururlandı; fakat biz bir toplantı yaptık ve şu karar çıktı: “Yusuf Beşiktaşlı doğdu, Beşiktaş’ta futbolu bırakacak.”
Kongreden sonra mukavelesinin uzatılması konusunda Beşiktaş yönetimiyle görüşeceğiz. Yusuf futbolu Beşiktaş’ta bırakacak.
radyospor.com
Deus Dominus
01.Ocak.2010, 20:30
ciddi bir teklif eğer gerçekse. Sercan'ın Bursaspor'dan ayrılmasını hiç istemiyorum ama bu tür bir teklif karşısında ben bile hayır diyemezdim herhalde :)
anilton
01.Ocak.2010, 20:32
Rüştü ve Hakan'ın sakatlıkları dolayısıyla ekstra Ramazan transferi yapıldı...
Kadro 22'ye inecek.Delgado sorunu daha çözülmedi zaten...
Transfer olmayacak büyük ihtimalle...
Alicanfmfan
01.Ocak.2010, 21:05
Ramazan cok vasat bir kaleci ama zaten Beşiktaş 3-4 maçlık için aldı Ramazan'ı...
Crocodile1963
01.Ocak.2010, 21:27
Batuhan + Serdar Özkan + 5 Milyon € = Sercan
Yok artık Demirören :icon_razz:
KanaKe
01.Ocak.2010, 22:02
Bence Bursa takas oyuncu istemeyecektir istersede sadece Batuhan'i alirlar.Üzerinede 10 milyon € isterler.
Aşk-ı Şehir
01.Ocak.2010, 23:07
Sercan: Batuhan+10 Milyon € etmez...;)
Ahmet Göktaş
01.Ocak.2010, 23:19
Batuhan sercandan daha iyi adam zaten ne +10 milyonu :S
Eğer Sercan alınıp batu verilirse bu tarftar şeref tribüne çıkar ! anladın sen onu !
KanaKe
01.Ocak.2010, 23:39
Mehmet Topuz gibi adama 9 milyon € + Gökhan Emreciksin veriliyorsa Sercana rahat rahat 10-15 milyon € verilir üstelik daha 19 yasinda yanilmiyorsam. Gelecegi cok parlak ve Türk statüsünde.
SAİT71
01.Ocak.2010, 23:40
Sercan o kadar paraya giderse Bursa iyi bir iş yapmış olur.. Batuhan oynarsa iş yapacak birisi. Artı parada var.. Serdar Özkan ı almayıp onun yerine para isterlerse süper bir politika izlemiş olurlar..
anilton
02.Ocak.2010, 00:02
Yok böyle bir transfer,boşuna tartışmaya gerek yok...
Elden adam çıkarmaya çalıştığımız dönemde,forvet oyuncusundan geçilmeyen takımda Sercan transferinin "t" si bile geçmez...
KaPaLı
02.Ocak.2010, 09:45
Batuhan + Serdar Özkan + 5 Milyon € = Sercan
Yok artık Demirören :icon_razz:
Yıldırım Demirören Yeterrrr :icon_biggrin:
Söylentiymiş gibi duruyo ama daha öncede ben eklemiştim. Bununla ilgili çıkan 2. haber oldu ve Batuhan yine takas oyuncu olarak adı geçiyo. Para + oyuncuların hepsi aynı.
Aşk-ı Şehir
02.Ocak.2010, 11:21
Batuhan Eskişehirspor'a gelmek istiyo. Bu yüzdende Yıldırım Demirören ve Mustafa Denizli'ye çok baskı yapıyo. Batuhan hatta bonservisiyle gelmek istiyor. "Bırakın beni gideyim. Burda görmediğim değeri orda görüyorum, burda oynayamadığım futbolu orda oynuyorum."diyor. Nerden mi biliyorum? Eskişehirspor Yönetimi içerisinden.;)
eXcitinG
02.Ocak.2010, 11:58
YıLdırım Demirören de oLmasa AnadoLu takımLarı kaLkınamayacak vaLLa.
Hem Batuhan ı Beşiktaş bırakmaz. Verse de kiraLık verir. Mustafa DenizLi gittikten sonra bu takım bir numaraLı goLcüsü oLacak o.
Aşk-ı Şehir
02.Ocak.2010, 13:14
YıLdırım Demirören de oLmasa AnadoLu takımLarı kaLkınamayacak vaLLa.
Hem Batuhan ı Beşiktaş bırakmaz. Verse de kiraLık verir. Mustafa DenizLi gittikten sonra bu takım bir numaraLı goLcüsü oLacak o.
Ben Batuhan'ın dediklerini söylüyorum abi. :)
anilton
03.Ocak.2010, 23:33
Batuhan Eskişehir'e kiraya gidiyor.Bugün yarın belli olur...
Mustafa Hoca Erkan ve Erhan'a şans bulmalarının çok zor olduğunu ama isterlerse kalabileceklerini söylemiş.İkiside iyi bir kulüp bulana kadar çalışmalara devam etmeyi istemişler ve bu istekleri kabul görmüş...
Corpus
04.Ocak.2010, 01:13
Ne 10 Mn ları 15 Mn ları yapmayın arkadaşlar. O paralara avrupan öyle forvetler alınır ki 30 golle bitirirler ligi. Nerde sercan nerde 10 Mn
footballer33
07.Ocak.2010, 20:40
Beşiktaş'ta Matteo Ferrari'nin tam 1.5 ay süreyle sahalardan uzak kalacak olması, Kara Kartal'ı stoper arayışları içerisine itti.
Bu konuda yerli isimlere yönelen Siyah-Beyazlı kulüp, şimdiden temaslara başladı. Bu konuda Beşiktaş’ın gündemindeki ilk ismin Ankaragücü’nün formasını giyen Ediz olduğu öğrenildi. Ayrıca Sivasspor’dan Sedat Bayrak ve Bursaspor’dan da İbrahim Öztürk’ün isminin de geçtiği belirtildi. Ayrıca A2 takımından da takviye yapılabileceği kaydedildi.
Ahmet Göktaş
07.Ocak.2010, 21:15
Sedat alınırsa 5 milyon euro, İbrahim alınırsa 4 milyon euroya alınır...
LaigLeNoiR
07.Ocak.2010, 21:42
İbrahim alınmamalı kesinlikle de Sedat'da bence aranılan isim değil. A2 den takviye yapılabilir.
besiktas1903
08.Ocak.2010, 04:02
Ibrahim kas, ibrahim toraman ve sivok varken (hatta erhan satilmassa onuda ekleyebiliriz) ekstra bir stopper bence lazim degil. a2 takimdaki sezer yedek olabilir. bosuna para sacmaya gerek yok nasil olsa yedekte kalicak.
delgado konusa daha halen cözülmedi...
nerazzuri
08.Ocak.2010, 04:30
bencede o kadar para verip stoper almaya gerek yok, zaten Kupa ve Lig'de mücadele edecek Beşiktaş, hadi avrupa maçları olsa, mantıklı gelir yabancı bir stoper.
KaPaLı
08.Ocak.2010, 09:24
Ohooo Beşiktaş 1 ay yoklar diye hemen transfer yapıyosa vay o kulubun haline. :/
Sercan için yeni teklif Serdar Özkan + Batuhan + 2 milyon €.
GeNç KaRTaL
08.Ocak.2010, 11:14
Sercan'ı beğenmiyorum nedense ben.Yetenekli bir oyuncu olabilir ama ekstra yetenekleri yok gözlemlediğim kadarıyla.Baskıyı kaldıramayan bir yapısıda var gibi geliyor bana.Özellikle bize gelse hiç başarılı olamaz bu özellikleriyle diye düşünüyorum.Umarım almayız.Zaten mevcut isimlerle forvete ihtiyacımız da yok.Yönetimin Batuhan'ı postalamaya çalışmasını ise hayretle takip ediyorum.Bir çocuğu kazanmak bu kadar mı zor? Ayrıca Ferrari yok diye stoper alacağımız haberinede inanmadım.Alternatifler var zaten o bölgede.Kaldı ki Ferrari'de sezon sonuna kadar sakat değil..
Ahmet Göktaş
08.Ocak.2010, 14:47
Sercanın menejeri metin korkmaz harbiden dansöz.........
KaPaLı
08.Ocak.2010, 14:55
Elindeki oyuncuyu en yüksek miktara satmaya çalışıyo. Beşiktaş'a geliyo Galatasaray sizden yüksek verdi diyo. Galatasaray'a gidiyo Beşiktaş yüksek verdi diyo.
Birde bişey sorcam Mehmet Topuz'un managerlik hizmetini yapıyorum diye ortalarda dolanan arkadaş değilmi bu.
Ahmet Göktaş
08.Ocak.2010, 15:21
Aynen aynı kişi....
Geçenlerde bu adam bir açıklama yaptı , "Sercan BJKye yakın, BJK Batu+Serdar+5 milyon euro teklif etti" diye. Sonra yalanlama gelince BJK'den ,
Yine bu adam dediki "BJK'den teklif geldi demedim , BJK , Batu+Serdar+ 5 milyon euro verirse bu transfer biter dedim." dedi.
Şimdi yine demişki Gs, BJK'den daha iyi teklif yaptı... Ulan hem yapmadı teklif BJK diyorsun, hem yaptı diyorsun... Hakkaten Aziz Yıldırım haklı bu menejerler konusunda....
Suicider
08.Ocak.2010, 16:15
"Transfer yapmayacağız"
Beşiktaş Teknik Direktörü Mustafa Denizli, siyah beyazlı takımın Antalya'da yaptığı hazırlık kampında bugün basın mensuplarının sorularını yanıtladı.
Denizli, iyi bir kamp dönemi geçirdiklerini belirterek, "Her şey istediğimiz gibi gidiyor. Umarım sakatlık sorunu yaşamadan ikinci yarı hazırlıklarını tamamlarız. Sezonun ilk yarısında bazı oyuncularımız beklenen performansı verememişti. Bu kamp onlar için de iyi bir şans olacak. İlk yarıda bekleneni veremeyen oyuncularıma güveniyorum. Kendilerinden bekleneni ikinci yarı vereceklerdir" dedi.
Beşiktaş'ın transfere ihtiyacı olmadığını ve transfer yapmayacaklarını açıklayan Denizli, şunları söyledi:
"Transfer konusunda söyleyeceğim tek şey, hiçbir oyuncuyu transfer etmeyeceğimizdir. Beşiktaş'ın transfere ihtiyacı yok. Bugüne kadar yazılan ve bugünden sonra yazılacak transfer haberlerine kimse itibar etmesin. Devre arasında transfer yapmayacağız. Delgado, ayın 16'sında İstanbul'a gelecek. Onunla ilgili yaptığımız değerlendirmeden sonra kendisiyle ilgili vereceğim kararı açıklayacağız."
Bazı futbolcular için teklifler olduğunu vurgulayan Mustafa Denizli, "Takımdan gidecek futbolcular hakkında bir değerlendirme yapamam. Bazı oyuncularımıza teklifler var. Değerlendirmesini daha sonra yapacağız. Batuhan konusunda da bir şey söyleyemem. O kendi kararını kendisi verecektir" diye konuştu.
Teknik direktör Mustafa Denizli, sezon sonunu, geçen sezondan bir adım önde bitirmek istediklerini ifade ederek, "Geçen sezonun devre arasında ligde 6. sıradaydık. Şimdi o durumumuzdan bir adım daha öndeyiz diyebilirim. Umarım sezon sonunu da geçen sezondan bir adım önde bitiririz. Hiçbir şey kolay değildir. Bu sezon da kolay olmayacak" şeklinde konuştu.
footballer33
09.Ocak.2010, 12:32
Böylece, Mustafa Denizli olaya son noktayı koydu. Bence de yapmasın transfer falan zaten.:) Ferrari'nin yokluğunda Sivok, Toraman ve İ.Kaş 3'lüsü yeterli stoper için. Sağ tarafta, Rıdvan ve Ekrem değişmeli oynar. Orta sahada da Necip, Ernst ve Fink götürür bizi. Gerçi, Mustafa Denizli gençleri oynatan biri değil, hatta Batuhan konusundaki gelişmeleri de hepimiz takip ediyoruz. Bu arada Erkan Zengin, Eskişehirsporla sezon sonuna kadar kiralık olarak anlaşmış.
BeeTLeJuiCe
11.Ocak.2010, 13:44
Arkadaşlar, özellikle Anıl, Kazım-Batuhan takası gibi birşey mümkün olabilirmi söylentiler varda.
anilton
11.Ocak.2010, 13:59
Mustafa Denizli Beşiktaş'ın transfer yapmayacağını açıkladı...
Batuhan konusunda ise kendisnin hiçbir mazaret bildirmeden kampa katılmadığını söyledi.Batuhan yöneticilerle konuşup oynayabileceği bir takıma gitmek istediğini söylemiş.Özellikle Eskişehir kiralamak için yoğun çaba sarfediyor.Ama yöneticiler bonservisiyle birlikte elden çıkarmak istiyor.Bonservis bedelini 5 milyon € olarak belirlediler.Ama şu aşamada kimseinin bu parayı vereceğini düşünmüyorum.Yönetimde mecbur kalıp Eskişehir'in ısrarlarına daha fazla dayanamayıp kiralayacak oraya...
Yani kısaca böyle bir transferin olma ihtimali yok...
eXcitinG
11.Ocak.2010, 14:34
Kazım Beşiktaş a geLirse protesto amaçLı Kazım Beşiktaş tan ayrıLana kadar hiç bir maçını izLemem.
Since-1907
11.Ocak.2010, 14:41
Kazım'ın Beşiktaş'a gidebileceğini düşünüyordum ama Mustafa Denizli dün transfer yapmayacaklarını açıkladı artık bu transferin gerçekleşme olasılığıda kalmadı.
GeNç KaRTaL
11.Ocak.2010, 15:15
Şu aşamada Yıldırım Demirören'in Fenerbahçe'den oyuncu alma olasılığı zaten az,hele Kazım'ın imkanı yok bence..
footballer33
11.Ocak.2010, 20:38
Kazım, BJK'ye gelse Tümer'i tekrar almışız gibi bir şey olur heralde. Öyle bir transfer mümkün değil gerçekleşemez, imkansız.!
BaGa TaRKaN
11.Ocak.2010, 20:47
Çıkar Oynat Batuhanı İşte Adamı Göndermek İçin Herşeyi Yapıyorlar:(
Kampa Mazaret Belirtmeden Katılmamış Batu Demekki Artık Batuda Beşiktaştan Silindi. Yazık Olur Öyle Olursa
El Barto
11.Ocak.2010, 20:52
Batuhan olmuş 100 kilo onu oynatsa ne olur yahu. :D Kütük gibi sağdan sola dönemiyor.
Kazım gelirse ben Kazım gidince de seyretmem maçları. :D
GeNç KaRTaL
11.Ocak.2010, 20:53
Çıkar Oynat Batuhanı İşte Adamı Göndermek İçin Herşeyi Yapıyorlar:(
Kampa Mazaret Belirtmeden Katılmamış Batu Demekki Artık Batuda Beşiktaştan Silindi. Yazık Olur Öyle Olursa
Mustafa hocayla bir türlü yıldızı barışamadı.2 tarafta inatçı olunca böyle oluyor maalesef.Kullanamazsak büyük kayıp olacak gerçekten..
BaGa TaRKaN
11.Ocak.2010, 20:56
Mustafanın Zaten İnadı İnat:n: Keçi Değil Eşşşek İnatlı Biraz:)
anilton
11.Ocak.2010, 22:21
Mustafa Denizli'nin inadıyla falan alakası yok...
Batuhan'ı en çok destekleyenlerden,en çok beğenenlerden ve savunanlardan birisi benim.Ama Mustafa Denizli'nin son röportajında söyledikleri benimde Batuhan ile ilgili sabırlarımı zorlamaya başladı...
Benim hiçbir futbolcuyla sorunum olması mümkün değil dedi.Benim görevim sağlıklı ve formda oyuncuyu takım içinde kullanmak.Batuhan geldi,arkadaşlarının çok gerisindeydi,tam iyileşmeye başladı kadroya almaya başladım ardından tekrar sakatlandı dedi.Bu sakatlığından sonra tam 4 defa MR için randevu alındı,hastanede kendisini bekleyen kulüp doktorunu hiçbir mazeret bildirmeden ekti dedi.Kampada kendi tercihleri doğrultusunda katılmadı.Batuhan benim onun hakkındaki düşüncelerimi biliyor.Bundan sonrası Batuhan'a kalmış dedi...
anilton
11.Ocak.2010, 22:27
Bu arada Erhan Güven Antalyaspor'a gidiyor...
Geçtiğimiz aylarda Nijerya'da açılan futbol okulundan 3 futbolcu denenmek için İstanbul'a getirilecek.Yabancı kontenjanı dolu olduğundan dolayı beğenilenlerin kiralanması ve seneye kullanılması düşünülüyormuş...
Bu futbolcular için Orduspor resmi temaslara başlamış.Süper Ligden de bazı takımlar dolaylı yoldan ilgilerini belirtmişler...
BaGa TaRKaN
12.Ocak.2010, 00:11
Nijerya Fikri Çok İyi Gerçekten Eğer İyice Alışırsak ve de Bulduğumuz Oyuncuları Kullanabilirsek Her Türlü Yeni Yıldızlar Kazandırırız. İnş. Olur
anilton
15.Ocak.2010, 19:18
Holosko’nun Sözleşmesi Uzatıldı
Başarılı Futbolcumuz Filip Holosko ile bu sezondan sonra 3 yıl daha yeni sözleşme yapılması konusunda anlaşmaya varıldı.
Slovak Futbolcumuz, 3.5 yıl daha Beşiktaş forması giyeceği için çok mutlu olduğunu belirterek, "Bundan sonra bana çok şey katan Beşiktaş'ın başarısı için konsantre olacağım. Ayrıca ilk kez büyük bir organizasyon olan Dünya Kupası'nda yer alacak Slovak Milli Takımı için kendimi hazırlayacağım'' dedi.
Filip Holosko, takımı Beşiktaş ile devam etmekten dolayı büyük gurur yaşadığını da belirtti.
2007-2008 sezonunun devre arasında Manisaspor'dan Takımımız'a transfer olan 26 yaşındaki Holosko, şu ana dek Beşiktaş formasıyla çıktığı resmi maçlarda Turkcell Süper Lig'de 18, Avrupa kupalarında 1 ve Türkiye Kupası'nda 6 gol kaydetti.
http://www.bjk.com.tr/tr/medya.php?rn=26493
GeNç KaRTaL
15.Ocak.2010, 19:22
Holosko ile Dünya Kupası öncesi sözleşme yenilemek iyi oldu.Hayırlı olsun.Acaba ne kadar ücrete anlaştılar?
Sheriff
17.Ocak.2010, 18:57
Mantıklı bir iş yapmış Beşiktaş..
sentugo
17.Ocak.2010, 22:27
Yıllık 2 milyon euro alacakmış
Geçen sözleşmesi 800 bin imiş..
KanaKe
18.Ocak.2010, 00:59
%100 zam yapilmis yani maasina :) Besiktas yönetimi yanlislarina devam ediyor.. Holosko dogru dürüst top oynamadi bu sezon adama bu kadar zam yapmalari sacmalik.
Ahmet Göktaş
18.Ocak.2010, 01:00
%120......
KaPaLı
18.Ocak.2010, 09:55
Kafasını rahatlamaya çalışıyolar. Ama şimdi Tello'da isteyecek. Onada verecek %150 zam. Sonra diğer futbolcularda sorun çıkacak.
ozaniel
18.Ocak.2010, 18:38
Nobre'nin 2.2M Avro aldığı bir takımda Holosko 12M Avro da alsa hakkıdır. Ama yine de mantıklı iş değil.
GeNç KaRTaL
19.Ocak.2010, 05:15
Nobre'nin 2.2M Avro aldığı bir takımda Holosko 12M Avro da alsa hakkıdır. Ama yine de mantıklı iş değil.
Zaten bütün problem Nobre'nin aldığı paradan kaynaklanıyor.Hayır hakkını verecek performansı sergileseler (Delgado mesela) içim yanmayacak.Hem hakkını vermiyorlar,hem de takım içi huzuru bozuyorlar.İnşallah yeni yönetim seçilirde buna derhal bir çözüm bulurlar.Kabul etmeyene de yolu versinler.Bu takımda yabancılardan Ernst ve Ferrari dışında kimse vazgeçilmez değil..
GeNç KaRTaL
19.Ocak.2010, 06:39
Hey maşallah..
Beşiktaş Kulübü, 3.5 yıllık sözleşme yenilediği Slovak futbolcu Filip Holosko ile ilgili İstanbul Menkul Kıymetler Borsası'na (İMKB) açıklama yaptı.
Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş'den , İMKB'ye gönderilen açıklamaya göre siyah-beyazlılar, Slovak futbolcuya 3.5 yılda toplam 6 milyon 400 bin Avro ödeyecek.
Şirketten yapılan açıklamada sözleşmenin ayrıntılarına yer verilerek, ''Şirketimiz profesyonel futbolcularından Filip Holosko ile sözleşmemiz yenilenmiştir. Sözleşme bedeli olarak futbolcuya 2009-2010 sezonu için 5 eşit taksitte ödenmek üzere toplam 800.000 Avro; 2010-2011 sezonu için 10 eşit taksitte ödenmek üzere toplam 1.750.000 Avro; 2011-2012 sezonu için 10 eşit taksitte ödenmek üzere toplam 1.850.000 Avro ve 2012-2013 sezonu için de 10 eşit taksitte ödenmek üzere toplam 2.000.000 Avro ödenecektir'' denildi.
eXcitinG
19.Ocak.2010, 11:44
TeLLo artık bu saatten sonra sürünerek oynar. Zaten Nobre zammından sonra yürüyerek oynuyordu. HoLosko ya yapıLan zam dan sonra artık sürünerek takıLır sahada.
SAİT71
28.Ocak.2010, 22:42
http://image.tumspor.com/photos/351176654.jpgBeşiktaş, Thomas Doll'un peşinde!
Alman Bild gazetesi, Beşiktaş'ın, Gençlerbirliği Teknik Direktörü Thomas Doll'un peşinde olduğunu iddia etti.
Gazetenin haberinde, Doll'un, 5 Haziran'da Zürih'te yapacağı düğününün hazırlığı içinde olduğu, 2010 yılında mesleki yaşantısında da değişiklik yapabileceği belirtilerek, ''Beşiktaş, Gençlerbirliği Teknik Direktörü Thomas Doll'un peşinde'' ifadesini kullanıldı.
Habere göre Alman teknik direktör Doll da Beşiktaş'ın peşinde olmasıyla ilgili gazeteye yaptığı açıklamada, ''Bunu ben de duydum'' dedi.
Bild'in haberinde, Beşiktaş Kulübü'nde hafta sonunda başkanlık seçiminin olduğu, başkan adaylarının tanınmış teknik direktörler ile oy toplamaya çalıştığı ifadesine de yer verildi.
AA
Thomas Doll'dan Beşiktaş iddialarına cevap (http://www.haber7.com/)
http://image.haber7.com/haber/haber7/photos/739620090608115706730.jpg
Gençlerbirliği Teknik Direktörü Thomas Doll, ''Beşiktaş'tan hiçbir teklif almadım. Görevimin başındayım'' dedi.
Doll, küme düşürülen Ankaraspor maçı nedeniyle Antalya'da kamp yaptıkları otelden AA muhabirine yaptığı açıklamada, Beşiktaş'ın peşinde olduğuna ilişkin Alman Bilg gazetesinde yer alan haberin gerçeği yansıtmadığını söyledi.
Thomas Doll, ''Bu tür haberler hem kulübü, hem teknik adamı yıpratmak içindir. Yoksa bana böyle bir teklif olmadığı gibi, bu durumdan da haberim yok. Şu anda Gençlerbirliği'nin başındayım ve burada çok mutluyum. Oldukça da başarılı bir ilk yarı geçirdik. Şimdi bunu baltalamanın anlamı yok. Bu nedenle bu tür haberlere rağbet de etmem, ilgim de olmaz. Beşiktaş'tan hiçbir teklif almadım. Görevimin başındayım'' diye konuştu.
Alman Bild gazetesi, Beşiktaş'ın, Gençlerbirliği Teknik Direktörü Thomas Doll'un peşinde olduğunu iddia ederek, Doll'un, 5 Haziran'da Zürih'te yapacağı düğününün hazırlığı içinde olduğunu ve 2010 yılında mesleki yaşantısında değişiklik yapabileceğini yazmıştı.
Habere göre, Doll da Beşiktaş'ın peşinde olmasıyla ilgili gazeteye yaptığı açıklamada, ''Bunu ben de duydum'' ifadesini kullanmıştı.
AA
GeNç KaRTaL
28.Ocak.2010, 22:47
Bild'in haberinde, Beşiktaş Kulübü'nde hafta sonunda başkanlık seçiminin olduğu, başkan adaylarının tanınmış teknik direktörler ile oy toplamaya çalıştığı ifadesine de yer verildi.
2 başkan adayının da oy toplamak için şunu getireceğim diye bir vaadleri yok bildiğim kadarıyla.Sallasmasyon bir haber sanırım.
delgadonun kontratı tekrar donduruldu!
Beşiktaş'ın Çek futbolcusu Tomas Sivok, "Beşiktaş'la iki yıl daha kontratım var ve ben bu kontratın sonuna kadar, hatta daha fazla bir süre burada kalmak istiyorum'' dedi.
http://media4.ntvmsnbc.com/j/NTVMSNBC/Components/Spor%C3%96zel/sivokmac.widec.jpg
NTV Spor ve Ajanslar
Güncelleme: 15:21 TSİ 01 Şubat. 2010 Pazartesi
İSTANBUL - Beşiktaş'ın Çek futbolcusu Tomas Sivok, ligin ikinci yarısında ne kadar az puan kaybederlerse şampiyonluğa da o kadar yaklaşacaklarını söyledi.
Sivok, Futbol Federasyonu'nun resmi dergisi Tam Saha'nın Şubat ayı sayısında yer alan röportajında, Süper Lig'in çok dengeli geçtiğini belirterek, şöyle konuştu:
''Ligde 3-4 farklı skorları görmek çok zor. Küçük dediğiniz takımlar bile aslına bakarsanız gayet iyi mücadele ediyor ve oldukça yetenekli oyuncuları var. Ben yarışın Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray'ın dışında Bursaspor, Kayserispor ve Trabzonspor'un da dahil olacağı bir şekilde geçeceğini düşünüyorum. Geçen sezon daha kötü bir durumdan gelerek rakiplerimizi geçtik ve şampiyonluğa ulaştık. Bu sezonun ikinci yarısında da üstümüzde yer alan takımların puan kaybedeceğini düşünüyorum. Her şey bizim elimizde. Ne kadar az puan kaybedersek şampiyonluğa o kadar çok yaklaşırız.''
BURSASPOR VE KAYSERİSPOR'UN ÇIKIŞI
Kayserispor ve Bursaspor'un da bu sezon çıkış yakaladıklarını dile getiren Çek futbolcu, iki takımın da çok başarılı genç teknik adamlarının bulunduğunu ifade ederek, ''Zaten Ertuğrul Sağlam'ı çok yakından tanıyorum. Şampiyonluk yarışı en azından son üç haftaya kadar sürecektir. Ben bu takımların da yarışın son evresine kadar olacağını düşünüyorum'' dedi.
document.write('');
TÜRKİYE KUPASI'NDAN ELENMELERİ
Tomas Sivok, Ziraat Türkiye Kupası'ndan elenmeleriyle ilgili bir soruya, ''Bunu gerçekten bilmiyorum. Sadece ben değil, takım arkadaşlarım ve hocamız bu olaya kafa yoruyoruz, ama böyle bir şeyin nasıl olduğunu, başımıza bunların nasıl geldiğini anlamlandıramıyoruz. Hatta maçlardan sonra günlerce uyuyamadık'' yanıtını verdi.
Kupada ilk oynadıkları Manisaspor maçının ilk yarının sonuna denk geldiğini hatırlatan Sivok, ''Şampiyonlar Ligi'nde ve ligde çok fazla maç oynamıştık. Konsantrasyon kaybı vardı ve bir kaza yaşadık diyelim. Ama Kasımpaşa ve Büyükşehir Belediyespor maçları için bunu da söylememiz mümkün değil. Bu başarısızlığı izah edemiyoruz'' ifadelerini kullandı.
''NECİP'İN BÜYÜK OYUNCU OLACAK POTANSİYELİ VAR''
Sivok, takım arkadaşı genç Necip Uysal'a da övgüde bulunarak, ''Necip Uysal müthiş yetenekleri olan bir oyuncu. En başta kendi oyun karakteri var. Bunun dışında hırs, mücadele, kendine güven gibi özellikleri de barındırıyor. Biraz daha oynarsa tecrübe kazanacak ve ileride çok önemli bir oyuncu olacak. Avrupa'nın hangi takımına gitse, gerçekten çok büyük bir oyuncu olabilecek potansiyeli var'' diye konuştu.
''BEŞİKTAŞ'IN NE KADAR BÜYÜK BİR KULÜP OLDUĞUNU BİLİYORDUM''
Ülkesinde Türkiye'nin imajının pek parlak olmadığını dile getiren Sivok, şöyle devam etti:
''Tam olarak bir Avrupa ülkesi olarak görülmüyor. Ayrıca daha önce Türkiye'ye gelen fakat üst düzey kulüplerde dayanamayan Marek Heinz, Horvat, Tomas Jun gibi isimler de var. Doğrusu bunları düşününce insanın kafasında soru işaretleri oluşmuyor değildi. Ama Türkiye'deki sosyal hayatla ilgili olarak bu oyuncularla konuştuğumda hiç de dışarıdan bakıldığı gibi bir hayat olmadığını anlamıştım. Zaten Beşiktaş'ın ne kadar büyük bir kulüp olduğunu biliyordum. Buraya geldikten sonra da bunu gördüm.''
''İSTANBUL'DA MUTLUYUZ''
Sivok, İstanbul'da yaşamaktan hem ailesinin hem de kendisinin çok mutlu olduklarını belirterek, ''Kulüp içindeki arkadaşlık ortamı da çok iyi çıktı. Buraya gelmeyi tercih ettiğim için çok mutluyum. Beşiktaş'la iki yıl daha kontratım var ve ben bu kontratın sonuna kadar, hatta daha fazla bir süre burada kalmak istiyorum'' dedi.
''PRAG, İSTANBUL'UN YANINDA KÖY GİBİ KALIR''
İstanbul'u çok sevdiğini dile getiren Sivok, şunları söyledi:
''İstanbul'da gezecek, görecek, yapılacak o kadar çok şey var ki, bir türlü bitmiyor. Mesela Prag'la İstanbul'u karşılaştırırsanız, Prag köy gibi kalır. İnsana sonsuz imkanlar sunan bir şehir. Beşiktaş'a transfer olmadan önce Türkiye'ye adapte olmanın benim için zor olacağını düşünüyordum, ama hiç de beklediğim gibi bir zorluk yaşamadım. Bunda elbette Türk insanının sıcakkanlı olmasının da etkisi vardır.''
''HERKES AÇIK VE DOST CANLISI''
Beşiktaş'ın arkadaşlık ortamı ile daha önce oynadığı kulüplerdeki ortamın farklılığının sorulması üzerine Sivok, ''Burada herkes son derece açık ve dost canlısı. Kimse kimseye soğuk ve küstahça davranmıyor. Herkes birbirine gülerek pozitif enerji vermeye çalışıyor. Güler yüzler görmek bu işte çok önemli'' dedi.
İtalya'da bu ortamı bulmanın çok zor olduğunu anlatan Sivok, şunları kaydetti:
''Orada yerli oyuncularla yabancı oyuncular arasından bir rekabet, yabancı oyuncuların da kendi aralarında ayrı bir rekabet vardı ve kimse kimseye dostça davranmıyordu. Normalde benim için bir dil engelinin olduğu düşünülebilir ama takımda bunun eksikliğini bile neredeyse hiç hissetmedim. Ama özellikle bir isim vermem gerekirse Ekrem Dağ harika bir insan. Her sabah onu görmek beni çok mutlu ediyor. Ekrem'in çevresine yaydığı pozitiflik herkese olumlu bir hava katıyor. Diğer çok iyi anlaştığım arkadaşlarım Uğur ve Yusuf. Elbette aynı dili konuştuğum Holosko var. Ama bir yandan bakarsanız, saydıkça bütün arkadaşlarımı söylemem gerekir. Şöyle söyleyeyim, takımda anlaşamadığım hiçbir oyuncu yok.''
''EN BÜYÜK EKSİKLİK TAKTİK DİSİPLİN...'
Türkiye'deki futbolu da değerlendiren Çek futbolcu, çok kaliteli oyuncular bulunduğunu kaydederek, ''Ancak Türkiye'deki en büyük eksiklik oyuncuların taktik disiplinden uzak olması. Oyuncular biraz daha disiplinli olsalar, biraz daha taktiğe bağlı kalabilseler, İspanya, İngiltere gibi liglerde rahatlıkla oynayabilecek potansiyele sahipler'' şeklinde konuştu.
''MİLAN BAROS'U TAKDİR EDİYORUM''
Ligde karşısında zorlandığı ve en beğendiği futbolcuların sorulması üzerine de Sivok, ''Söyleyeceğim en kolay isim Milan Baros olur. Kendisini zaten 15 yaşından beri takdir ediyorum ve o zamandan beri birçok kez hem yan yana hem de karşılıklı oynadık. Karşısında oynaması çok zor bir oyuncu. Hızlı, akıllı ve oldukça inatçı'' ifadelerini kullandı.
TÜRK TARAFTARLARA ÖVGÜ
''Türkiye'de taraftarın oyunculara gösterdiği ilgiyi nasıl değerlendiriyorsun'' sorusuna Çek futbolcu, şöyle yanıt verdi:
''Elbette her ülkede tanınmış insan olarak ilgi görüyorsunuz, ama Türkiye'de gördüğünüz ilgi ile Çek Cumhuriyet ve İtalya'yı karşılaştıramazsınız. Başka bir açıdan bakarsak, şöyle bir sıralama yapabiliriz. En aşağıda normal kulüpler var. Onların biraz üstünde popülaritesi orta halli olan biraz daha büyük kulüpler var. Onların üstünde İspanyol, İtalyan kulüpleri var. Sonra uzun bir boşluk ve onların en tepesinde Türk taraftarları var. Bu taraftarların da en tepesinde Beşiktaş taraftarları var. Burası çok değişik bir ülke. Burada öyle şeyler yaşadım ki, ömrüm boyunca buna benzer hisleri yaşayabileceğimi düşünmüyorum. Türk taraftarları eşsiz. Bana öyle geliyor ki, Türkiye'de insanların kimlikleri, soyadları ve yanlarına gelen takım isimlerine göre belirleniyor.''
''ŞAŞIRDIK''
Türkiye'de unutamadığı iki anısıyla ilgili bir soruya Sivok, ''İlki geçen sezon UEFA Kupası ön elemesinde oynadığımız Siroki Brijeg maçı öncesi soyunma odasından maça çıkacağımız zaman taraftarların çıkardığı uğultu. O duyguyu hissetmek gerçekten çok acayip bir şeydi. İkincisi ise Zapotocny ile birlikte Beşiktaş'a transfer olduktan sonra havaalanındaki karşılama anı. Karşılaştığımız o manzara bizi çok şaşırtmıştı. O taraftar ordusu, medya kalabalığı asla unutulamaz. Hiç beklediğimiz bir şey değildi. Zapo ile (Nereye geldik, ne oluyor) diye çok şaşırmıştık'' diye yanıt vererek sözlerini tamamladı.
El Barto
01.Şubat.2010, 17:37
Sivok kalır zaten yahu Sivok'a kadar ohooo :) takımdan gidecek 10 oyuncu var.
BaGa TaRKaN
01.Şubat.2010, 17:40
Ferrari, Ernst, Sivok Dışındaki Bütün Yabancıları Gönderip Yerlerine Çok Daha Kaliteli İsimler Almamız Lazım Ama Bu 3 Oyuncunun Ne Pahasında Olursa Olsun Beşiktaşta Kalması Gerekir.
Yok artık Lebron James :n:
Kasımpaşa'nın tecrübeli forveti Cenk İşler, Beşiktaş'ta yaşadığı sorunlar nedeniyle forma giyemeyen Batuhan Karadeniz'in Türk futbolunun İbrahimoviç'i olabileceğini söyledi.
http://media4.ntvmsnbc.com/j/NTVMSNBC/Components/Spor%C3%96zel/cenkisler_roportaj_.widec.jpg
NTV Spor ve Ajanslar
Güncelleme: 16:53 TSİ 01 Şubat. 2010 Pazartesi
Turkcell Süper Lig'de forma giyen oyuncular arasında en çok gole sahip olan Kasımpaşalı futbolcu Cenk İşler, Futbol Federasyonunun resmi yayın organı Tam Saha'ya yaptığı açıklamada, Türk futbolcular içinde beğendiği golcüler olarak Fatih Tekke ile Galatasaraylı Milan Baros'u gösterdi. Fatih Tekke'nin çok yetenekli olduğunu kaydeden Cenk İşler, "Bileklerine hakim, topu çok iyi saklayabilen, gol vuruşu çok iyi olan, kafa topunda zamanlamayı çok iyi yapabilen bir oyuncu. Ayrıca mükemmel bir takım oyuncusu. Fatih gibi bir oyuncunuz varsa skoru değiştirebilirsiniz. Galatasaray'dan Baros'u beğeniyorum bir de. Hem hareketli, defansın dengesini bozan hem de gol vuruşunu iyi yapabilen bir oyuncu" ifadelerini kullandı.
Cenk, genç golcülerden Sercan Yıldırım'ın oyununun üzerine katarak büyük bir yıldız olabileceğini, bunun dışında Batuhan'ın bulunduğunu, ancak bu oyuncunun istikrarının olmadığını vurguladı.
"Batuhan, istikrarı olacak ki, iyi bir futbolcu olsun" diyen Cenk, "Türk futboluna kazandırılması gereken, yetenekli bir futbolcu. Eskişehirspor'daki maçlarını seyrettiğimde keyif aldım. O fiziğine rağmen teknik kapasitesi yüksek. Kendine çeki düzen verir, istikrarı yakalarsa geleceğin bir Ibrahimoviç'i neden olmasın? Türk futbolu da böyle bir futbolcu çıkarmış olur ve Milli Takım'a da fayda sağlar. Hakan Şükür gibi bir oyuncu olabilir. Ama Hakan Şükür hem özel hayatı hem de futbol yaşamıyla istikrar abidesiydi'' şeklinde konuştu.
"SÜPER LİG'DE 150 GOLE ULAŞMAK İSTİYORUM"
Kariyerinde 10 farklı takımda oynadığını ve ilk yarı sonu itibariyle 136 golünün bulunduğunu belirten Cenk, "Süper Lig'de sezonun ilk yarısının sonuna kadar 136 gol kaydettim. Süper Lig'de 150. golümü atmak ve daha üstüne çıkmak istiyorum" dedi.
Beşiktaş, Galatasaray ve Fenerbahçe'den teklif aldığını, ancak son anda bu transferlerin gerçekleşmediğini anlatan Cenk İşler, çok başarılı olup goller attığı dönemde dahi 3 büyükler tarafından tercih edilmediğini anlattı.
Cenk, futbolculuk hayatının ardından antrenör olmak istediğini ve bunun için UEFA A Antrenörlük kursuna katılıp diplomasını aldığını söyledi.
"OYNADIĞIMIZ FUTBOLDAN KEYİF ALIYORUZ"
Cenk, Yılmaz Vural gibi tecrübeli bir teknik adamın gelişiyle Kasımpaşa'da çok şeyin değiştiğini belirterek, "Ligin 9. haftasından sonra büyük bir çıkış yakaladık. Göz dolduran bir futbol koyduk ortaya. İyi çalışma ve uyumla takımı buraya kadar taşıdık. Kadroya yapılan takviyelerle çok farklı bir futbol yakalandı ve şu an iyi bir noktadayız" ifadelerini kullandı.
Takım ruhunu yakaladıklarını vurgulayan Cenk, "Oynadığımız futboldan hem kendimiz keyif alıyoruz hem de izleyen keyif alıyor. Şu anki takım kadrosu teknik kapasitesi yüksek futbolculardan oluşuyor. Kasımpaşa takımından keyif alıyorum. Oynadığımız futbol sistemi bana uygun" diye konuştu.
Cenk, Kasımpaşa'da yabancı oyuncu olarak sadece Moritz ve Keller'in forma giydiğinin hatırlatılması üzerine de "Yabancı futbolcu tabii ki gelecek. Onlara o kadar ilgi gösteriliyor ki, bir an önce adapte olsun, uyum sağlasın diye. Kimse yabancılık çekmiyor. Zaten Türk insanı olarak öyle bir yapımız var. Takıma katkı sağlayacak, faydalı olacaksa tabii ki başımızın üzerinde yeri var. Ama öyle olmayacaksa yabancı futbolcuya ihtiyaç yok" dedi.
UNUTAMADIĞI ANISI
2006 yılında Beşiktaş-Kayseri Erciyesspor maçında yaşadığım anı unutamayacağını kaydeden Cenk, "Yüzde yüz gol pozisyonuna girdiğimde, Ali Tandoğan'ı yerde gördüm. Topu taca attım. Futbolcu sağlığını her şeyden önemli gördüğümden, yapmam gerekeni yaptım. O maç sırasında büyük alkış aldım, sonrasında o yıl Fair Play ödülünü kazandım. Yüzlerce gol attım, ama insanlar beni hep o maçla hatırladı" diyerek sözlerini tamamladı.
El Barto
01.Şubat.2010, 17:42
O zaman sen de Henry'sin Cenk. ;;)
Ahmet Göktaş
01.Şubat.2010, 17:55
Çeki düzen verirse demiş , bencede adam olursa neden olmasınki o potansiyel var.
El Barto
01.Şubat.2010, 20:42
İşte sorun o Ahmet adam olmaz. :)
GodfatheR
01.Şubat.2010, 20:50
Bi tek egoistlikleri benziyor İbrayla :D
ForCimbom
01.Şubat.2010, 21:10
ibra nın tekniği nire, batuhanınki nire... ikisi çok farklı oyuncular...
Addolorato
01.Şubat.2010, 21:54
Batuhan ile Ibrahimovic'in 2 tane ortak özelligi var. Hava hakimiyetleri ve şımarıklıkları :D
Getafe Başkanı Angel Torres, Beşiktaş'ta kiralık oynayan İbrahim Kaş'ın gelecek yıl İspanyol ekibine döneceğini söyledi.
http://media.ntvmsnbc.com/j/NTVMSNBC/Components/Spor%C3%96zel/2009-11-03T203429Z_82350965.widec.jpg
NTV Spor ve Ajanslar
Güncelleme: 10:25 TSİ 04 Şubat. 2010 Perşembe
ANKARA - İspanya futbol ligi La Liga ekiplerinden Getafe'nin Başkanı Angel Torres, Beşiktaş'ta kiralık oynayan İbrahim Kaş'ın gelecek yıl İspanyol ekibine döneceğini söyledi.
Torres, basına yaptığı açıklamada, Kaş'ın gelecek sezon Getafe formasını giyeceğini, savunmanın ortasında bir oyuncuya ihtiyaç duyduklarını ve bu eksiği Türk futbolcuyla kapatmayı planladıklarını belirtti.
Beşiktaş'ın altyapısından yetişen, ancak daha sonra İspanya'ya transfer olan İbrahim Kaş geçen yıl kiralık olarak yuvaya dönmüştü.
eXcitinG
04.Şubat.2010, 16:35
Stoperde iyi bir aLternatif KAŞ. Ama inatLa sağ kanatta oynatıLıp bizi Fıtık ettireceğine İspanya ya dönmesi bizim ve kendisi için daha hayırLı.
GeNç KaRTaL
16.Nisan.2010, 13:30
Kartal bombayı patlatıyor!
Beşiktaş'ta 31 Ocak günü yapılan seçim sonrası başkanlık koltuğuna 3 yıl daha oturmaya hak kazanan Yıldırım Demirören'in oluşturduğu futbol komitesi önümüzdeki sezon için yabancı oyuncu arayışlarını sürdürüyor. Bu sezon sona ermeden gelecek sezonun planlamasını yapmak isteyen yöneticiler ilk olarak geçtiğimiz günlerde Almanya'ya gitmiş ve Schalke 04 forması giyen Kevin Kuranyi'nin menajeri ile ön görüşme yapmışlardı.
Siyah Beyazlı takımın futbol komitesi başkanı Serdal Adalı ve komite üyesi Cengiz Zülfikaroğlu dün de Milano'ya gidererek İnter Milan Kulübü yetkilileri ile Andrade Quaresma Bernardo Ricardo için görüşmelerde bulundular.
Adalı ve Zülfikaroğlu Quaresma için ilk olarak satın alma opsiyonunu kullanmak istediler. İnter Sportif Direktörü Marco Branca ile görüşen ikili 2013 yılına kadar İnter ile sözleşmesi bulunan Portekizli futbolcunun yüksek bonservis bedeli sebebiyle bu düşünceden vazgeçip, Quaresma'yı bir yıllığını kiralamak için temasları sürdürdüler. 27 yaşındaki futbolcunun bir yıllık kiralama bedelinin 4 milyon Euro seviyelerine çıkması üzerine bu futbolcunun transferini yönetim kurulu üyeleri ile masaya yatırmak için İstanbul'a döndüler.
Adalı ve Zülfikaroğlu Siyah Beyazlı takımın yönetim kurulundan bu konu ile ilgili olumlu bir karar çıkarsa yeniden İtalya'ya giderek bu transferi bitirecekler.
16.04.2010
I3esiktas
16.Nisan.2010, 15:29
Quaresma tamamda Kuranyi umarım gelmez. Kuranyi'nin Bu seneki formunu öbür senelerede yansıtacagını düşünmüyorum. Onun için daha iyi daha genç bir forvet alırız umarım.
goosfraba
16.Nisan.2010, 15:51
dha'nın haberlerini kaale almak lazım.
footballer33
16.Nisan.2010, 20:52
Kuranyi için bir gazetede (Habertürktü sanırım), Beşiktaşlı yöneticilere teşekkür edip Rusya'ya gideceği yazılmıştı. ;) Zaten golcüye de gerek yok bence. Bobo, Holosko ve Batuhan yeterli. Ayrıca Nihat da sezon başı kampına sakat girmez ve form tutarsa bu seneye göre o da daha verimli olur. Bize oyunu iki yönlü oynayacak bir orta saha(Vaart gibi) sağ açık(Quaresma ya da Krasic) ve Tello giderse hızlı, kolay adam eksiltebilen bir sol açık lazım. Yani 3 transfer yapalım yeter.
GeNç KaRTaL
16.Nisan.2010, 21:00
Holosko yerine Quaresma,Delgado ve Tabata gönderilip Deco,Tello gönderilip Krasic'i alabilsek harika olur.Hücum hattı tam bir bomba olur valla.Tabii zor bu dediğimin olması.Ayrıca yönetimin bu transfer işini şu aşamada bu kadar açık yürütmesi umarım derbi öncesi takımı olumsuz etkilemez.
anil luque
16.Nisan.2010, 22:18
Kanat oyuncusuna deli gibi ihtiyacımız oldugu zaten aşikar ve kendisini futbola vermiş bir Quaresma'yı Türkiye'de durdurabilecek bir savunma oyuncusu tanımıyorum. Matteo hariç (H) =) O yüzden eğer gerçekleşirse mükemmel bir transfer olur ..
ozaniel
17.Nisan.2010, 01:44
Quaresma çok istikrarsız bir oyuncu. Beşiktaş'ın istikrarlı bir hücum oyuncusu olsaydı bugün lider bile olabilirdik. Bizim istikrarlı bir oyuncuya ihtiyacımız var, 2 maç oynayıp 5 maç oynamayan adamlar çok var.
Aşk-ı Şehir
17.Nisan.2010, 02:14
Quaresma Quaresma'dır abi. :D
anilton
17.Nisan.2010, 13:14
Quaresma olayı hiç olmadığı kadar ciddi...
Çok önemli adımlar atılıdı...
Quaresma gelirse sürpriz olmayacak(benim için)...
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
17.Nisan.2010, 19:25
Muhteşem olur Muhteşem eğer gelirse RQ7...:)
Quaresma daha gelmez gidiceği takımın Şampiyonlar liginde oynaması önemli bir etkenmiş :(
footballer33
21.Nisan.2010, 21:21
İngiltere’den ayrılıp kiralık olarak ülkesine dönen Robinho’ya talip olan Kartal, eski oyuncusu Zago aracılığı ile teklifini sundu. Dünyaca ünlü yıldızın tek şartı vardı. Robinho, “İstanbul’a gelirim. Ancak takımın başında hangi hoca var” diye sordu.
“Mustafa Denizli” yanıtını alınca da, “Hocalarla hep sorun yaşıyorum. O yüzden tanımadığım biriyle çalışmam. Real Madrid’de parlak bir dönem geçirdiğim Schuster ile anlaşırsanız, ben de gelirim” ifadesini kullandı.
ALMAN HOCA EVET DEDİ
Gizli operasyon sürerken, Robinho’dan gelen bu talep üzerine, yönetim harekete geçti. İspanya’da yaşayan Schuster ile Köln’de randevu ayarlandı, ünlü çalıştırıcı yıllık 2.5 milyon Euro’ya evet dedi.
ARAYA KESER GİRDİ!
Kartal, Fenerbahçe maçının ardından bu iki bombayı aynı anda patlatacaktı. Ancak Denizli’nin Galatasaray’dan öğrencisi olan Erdal Keser’in telefonu işleri karıştırdı. Denizli’yi arayan Keser, “Beşiktaş yönetiminin Almanya’da Schuster ile konuştuğunu öğrendim. Sezon sonunda bırakıyor musun hocam” deyince, Mustafa Denizli neye uğradığını şaşırdı.
KURANYİ KALKAN OLDU!
Başkan Demirören, futbol komitesi başkanı Serdal Adalı ve yardımcısı Cengiz Zülfikaroğlu işi resmiyete dökmek için Almanya’ya uçtu. Olay anlaşılmasın diye de ortaya Kuranyi transferi atıldı. Oysa konu Alman hoca idi..
KAZAN FENA KAYNIYOR
Schuster için artık geri sayıma geçen Beşiktaş yönetimi, Denizli’nin Başkan Yıldırım Demirören’i arayıp, “İmza atmak istiyordunuz. Ben hazırım” demesiyle sarsıldı. Daha önce, “Sezon bitsin, ondan sonra görüşürüz” diyen Denizli’nin birden fikir değiştirmesine anlam veremeyen yöneticiler, Demirören’e, “Onunla devam etmeyelim” baskısı yaptı. Ancak Başkan, Mustafa Denizli’yi geri çeviremeyince, apar topar sözleşme uzatıldı. şu anda Denizli resmi olarak 1 yıl daha kalacak gibi görünüyor. Yönetim içinde ise kazan ciddi şekilde kaynıyor.
FANATİK
Addolorato
21.Nisan.2010, 21:24
Fanatik'in haberi bu. Oscar alır yahu bu senaryonun filmini çeksek :n:
nerazzuri
oha ooha diyorum. Robinho, Schuster'i istedi diye anlaştı Beşiktaş'ta öyle mi?
Yapmayın yahu,şöyle haberleri koymayın şuraya :)
goosfraba
haberleri eklerken alt tarafa da kaynağını iliştirirsek dadından yenmez.
teşekkürler.
KaPaLı
21.Nisan.2010, 23:52
Oscarlık bir senaryo tebrikler...
KanaKe
22.Nisan.2010, 00:08
fanatik olmasa biz nasil egleniriz :) cok yasa fanatik & fotomac
izmer96
22.Nisan.2010, 00:35
Ben anlamiyorum bu Fanatik tarzi gazelerin traji varmi ? nasil bir gazete boyle bir haber yazar , nasil insanlari boyle gerizekali yerine koyar
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
22.Nisan.2010, 23:53
Yılın Oscar ödülü verilmesi lazım cidden...O ne senaryodur öyle arkadaş yaa :D
Alicanfmfan
23.Nisan.2010, 02:03
Yemin ediyorum film gibi ya. :D
anilton
24.Nisan.2010, 11:23
Az kaldı az...
Tiplere bak yahu...:D
http://i1004.hizliresim.com/2010/4/16/3863.jpg
GeNç KaRTaL
24.Nisan.2010, 11:38
Quaresma konusunda alınan duyumlar ardı ardına geliyor.Sanırım olacak gibi.Hayırlısı olsun.
KanaKe
24.Nisan.2010, 12:13
arkadaki kirmizi gömlekli ronaldo mu :D
anilton
24.Nisan.2010, 12:21
Ta kendisi,Apaçiler...:D
nerazzuri
24.Nisan.2010, 14:06
Ta kendisi,Apaçiler...:D
off. Anıl harika bir resim.:D
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
24.Nisan.2010, 14:49
Cidden süper resim yaa :D Apaçiler :D
GodfatheR
24.Nisan.2010, 16:09
Offfffff tiplere bak yahu :n: :n: Burda bile böyle apaçi topluluğuna rastlamadım :n: :n:
anil luque
24.Nisan.2010, 22:04
Tarantino'ya verin bu senaryodan gişe rekorları kıracak bi film çıkarır ..
GeNç KaRTaL
25.Nisan.2010, 22:43
SERVET `KARTAL` MI OLUYOR?
Yeni sezon transfer çalışmalarına yoğunluk veren Beşiktaş’da savunma hattına yapılacak transfer konusunda çarpıcı bir isimin gündeme geldiği iddia edildi…
Siyah-Beyazlılar yabancı kontenjanını boşaltmak amaçlı savunmada görev alan Sivok’un yerine G.Saray’da forma giyen Servet Çetin ile ilgilendiği ve futbolcunun da Beşiktaş`a olumlu baktığı öğrenildi…
Beşiktaş Yönetiminin Teknik heyetin istemesi durumunda bu transferi bitirebileceği ve Milli futbolcuya Siyah-Beyazlı formayı giydireceği gelen haberler arasında.
Haber1903
Yaşı ve aldığı paraya bakarsak bence ferrari gitmeli ama nereye gönderecez :S
GeNç KaRTaL
25.Nisan.2010, 22:51
Yaşı ve aldığı paraya bakarsak bence ferrari gitmeli ama nereye gönderecez :S
Ferrari mi? :icon_confused: Adam oyundan çıkar çıkmaz eksikliğini hissediyoruz.Sivok gitse bir şey demem fazla ama Ferrari bu takımda en son gidecek adamlardan.
Bu arada Quaresma ile ilgili forzadan bir elemanın iddiası şu şekilde;
arkadaslar herkese iyi gunler islerim dolayisiyla simdi girmek nasip oldu size son sozu soyluyorum bu transfer bitti hicbir problem kalmadi yonetimdede bi catlak ses yok cunku bitmistir artik imza atilmis dun gece itibariyle carsamba gunune kadar resmiyete dokulecek alman bir bankadan teminat mektubu hazirlaniyor carsamba gunune kadar burdayim sonra tum elestrileri kabul edecem ama lutfen carsambaya kadar on yargili davranmayin
Bir kaç kişi daha duyumlarının bu yönde olduğunu söylüyorlar.Umarım bu sefer gerçekleşir.
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
26.Nisan.2010, 17:37
Quaresma transferi artık kesin gibi...Hayırlı olsun...
Ayrıca Şemsi Abi'ye de katılmamak elde değil,Ferrari Ernst'le birlikte bu takımdan gitmesi gereken en son kişiler...
I3esiktas
26.Nisan.2010, 17:45
BÜYÜK GÜN PERŞEMBE!
Beşiktaş`ın 2 sezondur peşinde olduğu ve Beşiktaş`lı taraftarların transferdeki en büyük hayali olan futbolcu Ricardo Quaresma transferinde bu hafta herşeyin netlik kazanacağını öğrenildi.
Quaresma transferi için İnter`in önerdiği bonservis ücretini yüksek bulan başkan Yıldırım Demirören, yeni bir teklif sunarak Milano kulubünün cevabını beklemeye başladı.Perşembe gününe kadar süre isteyen Mavi Siyah`lı kulubün yöneticileri Q7`nin transferi için son sözü söyleyecek.
İtalyan kulubünün Quaresma için Portekiz kuluplerinin teklifini de değerlendirdiği ayrıca Benfica`dan transfer etmek istedikleri Ramirez için yaptıkları takas teklifi ile ilgili gelişmeleri bekledikleri gelen haberler arasında..
- HABER1903 -
Ilhan
26.Nisan.2010, 19:00
Quaresma bize gelmez, gelse de başarılı olamaz diye düşünüyorum. Bize kapanan takımlara karşı iyi oynayabilen, kısa boylu, iyi pas atabilen ve teknik bir oyuncu gerekiyor.
eXcitinG
26.Nisan.2010, 19:12
Quaresma bize gelmez, gelse de başarılı olamaz diye düşünüyorum. Bize kapanan takımlara karşı iyi oynayabilen, kısa boylu, iyi pas atabilen ve teknik bir oyuncu gerekiyor.
Quaresma yı Porto da izLemedin sanırım İLhan. Quaresma tam kapanan takımLara karşı birebir iLaç bir adam. Teknik, hızLı, sadece birebirde değiL üçe üçte adam da geçen, iyi pas atabiLen bir adam. Saydığın herşey var zaten adamda.
GeNç KaRTaL
26.Nisan.2010, 19:27
Son senelerde Yusuf'tan başka çalım atan bir oyuncumuz olmadı.Yusuf'ta artık iyice yaşlandı.Trabzonspor maçında Serkan karşısında bir kere bile başarılı olamadı çalım konusunda.Açıkcası takımda şöyle ip gibi rakipleri çalıma dizecek bir kanat oyuncusu eksikliği yaşıyoruz.Quaresma bu konuda tam bir ilaç olur bize.Büyük takımlarda beklentileri karşılayamadı;ancak bir alt seviyede yaptıkları ortada.Ligimiz için üst düzey bir performans gösterebilir diye düşünüyorum.
Trabzonspor
26.Nisan.2010, 19:32
Quaresma yı Porto da izLemedin sanırım İLhan. Quaresma tam kapanan takımLara karşı birebir iLaç bir adam. Teknik, hızLı, sadece birebirde değiL üçe üçte adam da geçen, iyi pas atabiLen bir adam. Saydığın herşey var zaten adamda.
İnter'e karşı da kapanıyorlar abi hele ki İtalya ligi defansı sert uyum sağlayamadı işte.Ne İtalya'ya nede İngiltere'ye burdada sert oyun var bakalım uyum olur mu gelirse.
LaigLeNoiR
26.Nisan.2010, 19:58
Servet falan gelmesin. Aman, Allah korusun.
Serdar Özkan'dan kurtuluyoruz derken bir de Servet hiç çekilmez.
goosfraba
27.Nisan.2010, 13:08
radyospor'a göre beşiktaş sydney govou ile anlaşmış.
LaigLeNoiR
27.Nisan.2010, 13:17
O da güzel olur :)
Govou - Deco - Quaresma 3'lüsü orta sahada :D
KanaKe
27.Nisan.2010, 14:52
Govou saglam oyuncu ama Türkiye'ye gelecegini sanmiyorum
eXcitinG
27.Nisan.2010, 15:06
Deco ve Quaresmayı aLAcağız gibi bir his var zaten içimde. Govou geLirse de geLecek sezon artık bu sezon attığımız az goLün acısını çıkaracak cinsten bir hücum hattımız oLur.
Deco pLaymaker soLda quaresma sağda Govou önde Bobo.. 80-85 goL atarız herhaL :)
GüzeL hayaLLer.
nerazzuri
27.Nisan.2010, 15:22
Govou Roma ile anlaştı.
anil luque
27.Nisan.2010, 18:50
Quaresma'nın 'oyunu' için yapılabilecek olumsuz bir eleştiri yok bence .. Eğer gelirse ki gelen haberler falan artık işin ciddiye bindiği aşikar , tarihin en iyi transferlerinden biri olur tabi isim bazında.. Performans açısından ne olur bilinmez , ama gelirse bence ligimize bir gömlek fazla bir oyuncu çok çok iyi olur ..
GeNç KaRTaL
28.Nisan.2010, 13:21
SEMİH BEŞİKTAŞ`A DOĞRU
Fenerbahçe`nin oyuncusu Semih Şentürk Beşiktaş`a doğru...
Bugün bazı basın yayın organlarında Beşiktaş Semih flörtü haberlerini sizler için araştırdık.İşte Haber1903 farkı ile konunun ayrıntısı.
Beşiktaş transfer komitesi başkanı Serdal Adalı, yeni sezon transfer çalışmaları doğrultusunda rotayı flaşh bir isme çevirdi.Fenerbahçe ve milli takımın golcü oyuncusu Semih Şentürk ile ön görüşme yapan Adalı`nın, bu oyuncudan olumlu yanıt aldığı öğrenildi.
Serdal Adalı, yeni sezon transfer çalışmalarıyla ilgili anlaşma sağladığı oyuncuları önümüzdeki günlerde yönetim kurulu ile paylaşarak bu isimler arasından siyah beyazlılara faydalı olacak isimleri imza attırmayı hedefliyor.
- HABER1903 -
Bobo yu iiyi bir ücrete satarsak semih iyi olur ama zor tabii.
Beşiktaş Teknik Direktörü Mustafa Denizli, Quaresma transferinin gerçekleşip gerçekleşmeyeceğiyle ilgili yorum yapmaktan kaçınırken, Volkan Şen için yönetimden istekte bulunduğu iddiasına açıklık getirdi.
http://media.ntvmsnbc.com/j/NTVMSNBC/Components/Spor%C3%96zel/denizli6_.widec.jpg
NTV Spor ve Ajanslar
Güncelleme: 11:56 TSİ 28 Nisan. 2010 Çarşamba
Mustafa Denizli, BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenman sırasında basın mensuplarıyla kısa süreli bir sohbet yaptı.
Bursasporlu Volkan Şen'in transferi için yönetimden istekte bulunduğu yönünde iddialar olduğunun hatırlatılması üzerine Denizli, "Ben de birkaç yerde okudum. Durumu kritik olan takımların futbolcuları ile ilgili haberlerin çıkması doğru değil. Şu anda Türkiye'de durumları kritik olan takımlardan birinin futbolcusunun ismini yönetime veremem, bu doğru olmaz" diye konuştu.
SERDAR ÖZKAN KONUSU
Serdar Özkan'ın Sivasspor maçının devre arasında bir taraftarla tartışmasıyla ilgili bir soruya da Denizli, "Serdar genç bir futbolcu. Şartlar ne olursa olsun taraftarla diyaloğa girmek artı bir puan getirmez" karşılığını verdi.
"ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR"
Mustafa Denizli, gelecek sezonun kadrosuyla ilgili çalışma yapıp yapmadıkları sorusu üzerine, "Gelecek sezonla ilgili bir plan program dahilinde çalışma yapılıyor. Şu an için gelecek veya gidecek futbolcularla ilgili bir şey söyleyemeyiz" dedi.
"BAŞARISIZ SAYABİLİRİZ"
Geçen sezonun çifte kupalı şampiyonu olarak, bu sezon kendilerini başarısız sayıp saymadıkları sorusunu, "Evet, sayabiliriz" şeklinde yanıtlayan Denizli, Inter'li yıldız Quaresma'nın transferinin gerçekleşip gerçekleşmeyeceği sorusuna da "Biz bu konularda başkanla ve yönetimle düşüncelerimizi paylaşıyoruz" cevabını verip, yorum yapmaktan kaçındı.
Mustafa Denizli, gelecek sezonun kamp programıyla ilgili olarak ise "Şu anda bunu yapmak mümkün değil. Puan durumundaki yerimize göre 15 Temmuz veya 29 Temmuz'da ilk Avrupa maçları oynanacak. Bunlar netleştikten sonra kamp programı yapabiliriz" diyerek sözlerini tamamladı.
Beşiktaş Kulübü, Fenerbahçeli futbolcu Semih Şentürk'ün transfer edileceği yolundaki haberleri yalanladı.
http://media.ntvmsnbc.com/j/NTVMSNBC/Components/Spor%C3%96zel/semihhaber56243651234123.hlarge.jpg
NTV Spor ve Ajanslar
Güncelleme: 15:34 TSİ 28 Nisan. 2010 Çarşamba
Beşiktaş Kulübü, Fenerbahçe’nin milli futbolcusu Semih Şentürk’le ilgilenmediklerini açıkladı.
Beşiktaş Kulübü'nden yapılan açıklamada, ''Semih Kartal'a'' şeklinde çıkan haberlerin gerçeği yansıtmadığı savunularak, ''Haberde yer alan, kulübümüzün Fenerbahçeli futbolcu Semih Şentürk'ü transfer etmek için girişimlerde bulunduğu iddiaları gerçek olmayıp, söz konusu futbolcunun ismi kulübümüzün transfer gündeminde bulunmamaktadır'' ifadeleri kullanıldı.
BİR YALANLAMA DAHA
Beşiktaş Kulübü Yönetim Kurulu, teknik direktör Mustafa Denizli'nin sözleşmesinin uzatılmasında ilgili yöneticiler arasında görüş ayrılıkları olduğu haberlerini, tüm üyelerin imzasının bulunduğu bir açıklamayla yalanladı.
Kulübün resmi internet sitesinde yer alan ve altında tüm yönetim kurulu üyelerinin imzası bulunan açıklamada, söz konusu haberler üzerine bilgilendirme yapma gereği duyulduğu belirtildi.
Açıklamada, ''Beşiktaş Kulübü Yönetim Kurulu üyeleri olarak, futbol (A) takımımızın sorumluluğunu, Türk futbolunun yetiştirdiği ender değerlerden biri olan Sayın Mustafa Denizli hocamıza emanet etmiş olmaktan mutluluk ve gurur duyduğumuzu bir kez daha ifade etmek isteriz. Bu kararımızın Beşiktaş'a ve Türk futboluna hayırlı olacağına olan inancımız tamdır'' denildi.
footballer33
29.Nisan.2010, 17:46
QUARESMA`DA NEFESLER TUTULDU
Beşiktaş Yönetiminin transferi için uzun süredir uğraş verdiği Ricardo Quaresma için İnter kulübüne cazip bir teklif sunduğu,İtalyan temsilcisinin ise görüşmeyi dün akşam oynanan Yarı Final ikinci maçı sonrasına bıraktığı öğrenildi..
Futbol Komitesi Başkanı Serdal Adalı`nın bizzat ilişkileri yönettiği bu transfer görüşmelerinde sona yaklaşıldığı İnter Kulübününde Beşiktaş`ın teklifine çok sıcak baktığı gelen bilgiler arasında...
Ayrıca ilk görüşmelerde iki kulüp arasında ciddi teklif farkları olmadığı,ancak İtalyanlarıın bir miktarda olsa Beşiktaş`ın teklifinden daha fazla bir bonsevis bedeli istediği Siyah Beyalı kulübün ise bu rakamı takımdaki dengeler açısından biraz daha aşağıya çekmeye çalışdığı belirtiliyor...
"Quaresma ile Henüz Görüşülmedi"
Beşiktaş yönetiminin bu sürede Kulüp ile görüşmeleri sürdürürken,yıldız oyuncu ile yan yana gelmediği bu görüşmeyi İnter ile anlaşma sağlamasının ardından gerçekleştireceği söylendi...
Öte yandan Quaresma Beşiktaş`ın kendisi ile ilgilendiğini bildiği ve kulüplerin anlaşması sonucu İstanbula gelebileceğini söylediği de sızan haberler arasında...
Bu süreçte önemli bir iddia`da ortaya atıldı,Serdal Adalı`nın Yıldız futbolcunun kulübü inter ile kesin olarak anlaştığı ancak,İnter`in,devler ligi yarı final rövanşını düşünerek açıklamayı önümüzdeki günlere bıraktığı Beşiktaş Yönetimininde bu süreçte bu oyuncunun formalarını hazırlatmak için harekete geçtiği iddia edildi..
Beşiktaşlı taraftarların nefesini tutup da beklediği bu transfer bir kaç gün içinde mutlu son ile bitecek gibi...
- HABER1903 -
eXcitinG
29.Nisan.2010, 20:08
Quaresma için geri sayım
Yeni sezon transfer döneminin ilk bombasını Beşiktaş patlatmak üzere... Yönetim, Portekizli yıldız futbolcu Ricardo Quaresma için pazartesi günü Inter'den gelecek yanıtı bekliyor.
Önümüzdeki sezonun kadrosunu kurmak için harekete geçen Beşiktaş yönetimi, uzun süredir transferi için uğraştığı Inter'in Portekizli yıldızı Ricardo Quaresma ile mutlu sona yaklaşıyor.
İlk görüşmede 10 milyon Euro bonservis bedeli isteyen İtalyan kulübü yetkililerini ikna etmeye çalışan yöneticilerin son yapılan görüşmede Quaresma için 8 milyon Euro'yu gözden çıkardıkları ve Inter kulübünün siyah-beyazlı yöneticilerin bu tutumu karşısında fiyatta indirime gittikleri ve transferin noktalanması için ufak pürüzlerin kaldığı öğrenildi.
Portekizli futbolcudan olumlu yanıt alan transfer komitesi, pazartesi günü kendilerine cevap verecek olan Inter kulübü yetkililerin cevabını bekliyor.
Öte yandan şu anda mevcut kadrosunda 11 yabancı futbolcusu bulunan siyah-beyazlılarda transfer komitesi başkanı Serdar Adalı önümüzdeki günlerde kiralık olarak başka takımlarda bulunan Zapotocny ve Gordon Schildenfeld'i isteyen takımlarla biraraya gelecek. Teknik direktör Mustafa Denizli'nin kadroda düşünmediği yabancı futbolculardan kendilerine kulüp bulmaları istenececek.
Ntvspor.
goosfraba
29.Nisan.2010, 20:11
pazartesi günü imkb'ye bildirilebilirmiş beşiktaş.
eXcitinG
29.Nisan.2010, 20:14
Quaresma %99 bitmiş durumda. Pazartesinden önce Pazar günü formaLarı biLe satışa çıkabiLir. Ama Beşiktaş bu 0,01 Lik hata payından biLe adamı kaçırırmı kaçırır.
LaigLeNoiR
29.Nisan.2010, 20:18
Semih, Caner ve Servet isimleri geçiyor piyasada aman diyorum 3'üne de aman sakın...
Addolorato
29.Nisan.2010, 20:37
Aman aman dediğin bütün adamlar Türkiye'nin en önemli futbolcuları. Siz Nobreyle İbrahim Kaş'la devam edin o zaman.
KanaKe
29.Nisan.2010, 20:55
Semih, Caner ve Servet isimleri geçiyor piyasada aman diyorum 3'üne de aman sakın...
Semih'ten daha iyi adam varmi Besiktas'in forvet hattinda? cok övülen Bobo hersene ligde 10 gol atiyordu bu sene ilk kez 12 gole ulasti Semih sürekli ilk 11 oynayinca neler yapabilecegini gectigimiz yillarda kanitladi. Zaten Semih'in yurt icinde bir takima gidecegini sanmiyorum giderse avrupaya gider.
eXcitinG
29.Nisan.2010, 23:42
Semih, Caner ve Servet i Serdar Özkan, İbrahim Kaş ve Nobreye her türLü değişirim.
GeNç KaRTaL
30.Nisan.2010, 00:02
Semih, Caner ve Servet i Serdar Özkan, İbrahim Kaş ve Nobreye her türLü değişirim.
Aynen.Mesela Rüştü gibi bir kaleciye sahip olduğumuz çok şanslıyız.Ayrıca ben hep Tuncay'ı Beşiktaş'ta görmek istemişimdir.
Quaresma konusunda kendimi fazla ümitlendirmemeye çalışsamda hep olumlu haberler geliyor.İnşallah gerçekleşir bu transfer.
LaigLeNoiR
30.Nisan.2010, 00:40
Sıkıntı şurada ; Serdar Özkan, Nobre ve İbrahim Kaş'ın yanı sıra bu 3 futbolcu gelince bir de öyle düşünün.
Semih her ne kadar iyi oyuncu olursa olsun ben sevmiyorum oyun tarzını. Biz de ki isterse tüm oyunculardan daha iyi olsun.
Servet'de beğenmedim oyuncular arasında. Caner'e hiç değinmeye gerek yok. Sol tarafta İsmail gibi bir isim varken gereksiz şu anda. İkiside as olarak oynayacak kapasitede değil Sol Açıkta.
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
30.Nisan.2010, 17:20
Quaresma transferi bitti hayırlı olsun...
Eğer disiplinsiz tavırlarını bikenara bırakıp oyununu oynarsa of of of efsane olur o zaman...:)
KanaKe
30.Nisan.2010, 19:25
Quaresma transferi bitti hayırlı olsun...
Eğer disiplinsiz tavırlarını bikenara bırakıp oyununu oynarsa of of of efsane olur o zaman...:)
imza atmadan hicbir transfer bitmis sayilmaz :) sahsen quaresma'nin gelmesini isterim hangi takima olursa olsun yeterki türkiye liginde oynasin.
Addolorato
30.Nisan.2010, 21:59
Bitti diyorsunuzda bence Quaresma gelmeyecek..
goosfraba
30.Nisan.2010, 22:01
Bu sezon Beşiktaş yönetiminin başını oldukça ağrıtan yabancı kontenjanı krizi‚ gelecek sezon transfer çalışmaları öncesi yine sorun oldu. Siyah-beyazlı yönetim bir yandan İngiltere ve İtalya´da futbolcu arayışlarını sürdürürken‚ diğer yandan da elindeki fazla yabancı oyunculardan nasıl kurtulacağını düşünüyor. Kiralık olarak verilen Gordon Schildenfeld (Sturm Graz) ve Tomas Zapotocny (Bursaspor) ile sözleşmesi dondurulan Matias Delgoda´nun da sezon sonunda geri dönmesiyle elindeki yabancı sayısı 11´e çıkacak. Söz verilen 2 transferin yapılması durumunda da yabancı oyuncular 13´e yükselecek. Yönetim şimdi çare arayışında... Beşiktaş bu hesaba göre 8 yabancı kontenjanının bulunduğu ligde 5 yabancıyı gözden çıkaracak ya da hiç transfer yapmayıp 3 tanesini göndermek zorunda kalacak.
KİMLERİN BİLETİ KESİLECEK?
Bunlardan sözleşmesindeki opsiyon kullanılmayacak olan Gordon kesin gidecek. Geri kalanlar hakkında ise kararı teknik direktör Mustafa Denizli verecek. Tecrübeli hocanın‚ istenmesi halinde Zapo´nun Bursa´ya satılabileceğini söylediği‚ Fink ve Tello için de ´Gönderebiliriz´ raporu verdiği biliniyor. İyi bir teklif olursa Bobo´nun da satılması gündeme gelebilir.
milliyet
ozaniel
01.Mayıs.2010, 01:11
Kimler gider bilmiyorum ama Ferrari-Sivok-Ernst-Fink-Bobo kalmalı.
Revolution
01.Mayıs.2010, 10:56
Govou geliyor!
Quaresma’yı hedef gösteren Beşiktaş, Lyon’un Benin asıllı Fransız yıldızıyla her an anlaşabilir.
30/04/10 09:57
http://im.htspor.com/2010/04/30/511665_detay.jpg?1272689578
Govou’ya 3 yıl için toplam 9 milyon Euro, menajerine de 1 milyon Euro önerildi. Transferde imza aşamasına gelindi!
GAZETE HABERTÜRK / Kartal YİĞİT
Beşiktaş beklenen bombayı patlatmaya hazırlanıyor... Yeni sezonun startını erken veren ve yabancı transferinde kolları sıvayan Siyah-Beyazlılar, Interli Quaresma’yı hedef gösteriyor ama perde arkasındaki asıl hedef Lyonlu Sidney Govou. Sezon sonu sözleşmesi sona eren Govou ile ön görüşmelerde bulunan Beşiktaş yönetiminin, Benin asıllı Fransız oyuncunun transferinde mutlu sona çok yakın olduğu öğrenildi.
Kartal, geçtiğimiz günlerde Lyon’dan ayrılacağını açıklayan Govou’ya 3 yıllık sözleşme teklif etti. Yıllığı 3 milyon Euro’dan tarafların anlaşmaya vardığı, oyuncunun menajerine de 1 milyon Euro ödeneceği ifade edildi.
ÖZEL HAYATI DA RENKLİ!
Transfer görüşmelerini Serdal Adalı bizzat yönetirken, resmi açıklamanın ise önümüzdeki günlerde yapılması bekleniyor... 2 gün önce Şampiyonlar Ligi yarı finalinde B.Münih’e karşı forma giyen Benin asıllı Fransız oyuncunun futbolu kadar özel hayatı da bir hayli hareketli. Govou’nun ismi, geçtiğimiz günlerde Avrupa basınında çıkan aralarında Ribery, Benzema ve Ben Arfa gibi oyuncuların da yer aldığı seks skandalına karışmıştı.
Profesyonel olarak 11 yıldır Lyon’da forma giyen ve kariyeri boyunca başka bir takımda oynamayan Sidney Govou, hızlı bir futbolcu olmasının yanı sıra güçlü fiziğiyle dikkat çekiyor. Lyon’un efsane oyuncularından Juninho’nun takımdan ayrılmasıyla beraber takımda kaptanlığa getirilen Fransız futbolcu, ekim ayında bir maçtan önce gece kulübüne gittiği için kaptanlıktan alınmıştı.
titates1
01.Mayıs.2010, 12:39
kendi takımım olsa govou'yu tercih ederdim
yunusgs
01.Mayıs.2010, 12:48
Her sene Govou bir klübe geliyor zaten.Bıkmadılar şu Govou haberlerini yapmaya.Quaresma transferi gerçekleşirse gerçekten harika bir iş olur.
eng1n
01.Mayıs.2010, 13:12
Fanatik Mutuyu 3 büyüklere getirdi ilk önce Fb ve Gs'ye şimdide Bjk Haberi var mutu için yakında TRABZON'da :D
DenizlispoR
01.Mayıs.2010, 13:22
Bende diyorum Govou haberleri gecikti diye tam vaktinde yazdın fanatik beni yanıltmadın :D.
footballer33
01.Mayıs.2010, 18:08
Aslında Govou'nun gelmesi, Q7'nin gelmesinden daha kolay bence. Hem bonservisi yok, hem de artık Lyon'da yapacağını yaptı misyonunu doldurdu. Ayrıca yaşı da 31 falan, Tam Türkiye'ye gelinecek yaşta yani. :) Ama bu haber doğru değildir bence, keşke doğru olsa. Hem sağda hem forvette çok faydasını görürdük.
LaigLeNoiR
01.Mayıs.2010, 22:49
Bitti diyorsunuzda bence Quaresma gelmeyecek..
Umarım yanılırsın.
indie
03.Mayıs.2010, 00:46
Aman aman dediğin bütün adamlar Türkiye'nin en önemli futbolcuları. Siz Nobreyle İbrahim Kaş'la devam edin o zaman.
Türkiyenin en önemli futbolcularını kulüpleri öyle bedavaya bırakmazdı. Caner çok önemliyse neden Gs 3 milyona bonservisini alacağına sokağa attığımız yedeğin yedeği Serdarın peşinde dolanıyor? Caner sol bek desen değil, sol açık desen orta yapamıyor. Parlayıp sönen sorunlu bir oyuncu. Elimizde aynı tip İsmail forma bulamazken değmez para vermeye.
Servet o kadar önemliyse neden aynı tip oyuncu olan Beşiktaşın yedeği Gökhana hastanede yatsın diye her sene servet ödüyorlar? Ne yapar Servet, Ferrariyi mi kesebilir, Sivoku mu? Toramanı dahi kesemez, anca İ. Kaştan iyidir, onu da alıp sağ bek oynatamazsın.
Semihe lafım yok, yeteneği belli bir oyuncu. Bize de faydası olabilir ama onu alana kadar Batuhanın üzerine düşerim.
Beşiktaşın öncelikli işi yetenekli ve ayağı düzgün kanat oyuncuları almak olmalı. Rakipten futbolcu alınacaksa Galatasarayda Keita ve Arda, Fenerde Özer bu kriterlere uyuyorlar ama onları zaten alamazsın. O zaman yabancı alacaksın.
Fearless Coward
03.Mayıs.2010, 14:41
GS,Serdar'ın peşinde dolandığını kim söylemişki basının uydurmaları hep..Haldun Üstünel mi söyledi,Adnan Polat mı söyledi,Adnan Sezgin mi söyledi ilgileniyoruz diye? Konuya gelirsek Quaresma'yı Türkiye'de zaptetmek o kadar kolay değil büyük disiplin lazım o oyuncuya disiplinli olursa çok başarılı olur BJK'de zaten Türkiye'ye gelecekse BJK gibi bir takıma gelmeli en iyi disiplini BJK'de alır bence hele ki Denizli olunca tam disiplin alır..
Sekopej
03.Mayıs.2010, 14:43
Haldün Üstünel dün Hakan ve Serdar transferleri olabilir galiba, Adnan Sezgin ilgilenir işlerle gibisinden bir şeyler söylemiş. Daha doğrusu transferlerle alakalı çok şeyler söylemiş, ne kadarı doğru bilmiyorum tabi, bir yalanlama olduysa bilemem, Telegol'ün uydurması da olabilir.
Fearless Coward
03.Mayıs.2010, 15:49
Hakan'la sözleşme imzalanmış bile diyordu Fanatik..Şu basınları geçsekte yöneticiler doğruyu söylese bir an önce :D
eXcitinG
03.Mayıs.2010, 15:51
Quaresma nerde kaLdı bizim?
El Barto
03.Mayıs.2010, 20:48
Kadroda zilyon tane sözleşmesi devam eden yabancı varken nasıl yabancı transferi yapacağız bende onu bilmiyorum.
Önce geleceklerden ziyade gidecekleri bir öğrensek hoş olmaz mı?
Sekopej
03.Mayıs.2010, 20:57
Televizyonda görmüştüm, Hakan ve Serdar'ın son defa yönetimle görüşeceği, anlaşamazlarsa Galatasaray ile prensip anlaşmasına varacaklarını yazıyordu.
Alınacak yabancılara verilecek kadar paranın aynısını eldekileri göndermek için de harcarlar, nasılsa para çok Demirören'de. O nedenle kontenjan açmada sıkıntı olmaz bence.
El Barto
03.Mayıs.2010, 21:00
Serdar %90 Hakan %60 bitti Galatasaray'a gidiyorlar diyorlardı dün bir televizyonda. Serdar'ı anlarımda Hakan'ı ne yapacaklar onu çözemedim. Heralde yabancı kaleci almayacaklar. Aykut ayrılacak Hakan 1. kaleci olacak Ufuk arkasında bekleyecek.
Aman almasın Hakan'ı Galatasaray sakın.
Aykut-Ufuk gideriz yahu. Hakan'a gerek yok. Önüne kaleci alıp Ufuk Ceylan'ı da Aykut gibi 10 sene yedek yapmayalım bir zahmet. gelme hakan anlaş gelme :D
Addolorato
03.Mayıs.2010, 22:28
Bence Leo Franco gidecek Hakan Aykutun yedeği olacak..
GeNç KaRTaL
03.Mayıs.2010, 23:08
Serdar gitsinde Hakan gitmesin yahu.
El Barto
04.Mayıs.2010, 08:43
Bence Leo Franco gidecek Hakan Aykutun yedeği olacak..
Hakan Rüştü'nün yedekliğini bırakıp Aykut'un yedeği olacağı bir anlaşmayı kabul etmez bence. Rüştü zaten miadını doldurmak üzere ve sık sakatlanıyor. Amaç oynamaksa Beşiktaş'ta kalır. Ama amaç para ise onu bilemem.
Del Piero_10
04.Mayıs.2010, 13:18
Beşiktaş Quaresma'yı borsaya bildirdi.
Siyah beyazlı kulüpten IMKB'ye gönderilen bildiride, "İtalya futbol takımlarından Inter'in oyuncusu Ricardo Quaresma'nın transferi konusunda kendisi ve kulübü ile görüşmelere başlanmıştır" ifadesi kullanıldı.
-----------------------------
Quaresma, taraftarın gözünü boyamaya yönelik yanlış bir seçim. Transferlerin isminden ziyade saha içi performansı ile ilgilenen Beşiktaş'lıların da katılacağını düşünüyorum.
eXcitinG
04.Mayıs.2010, 13:25
Quaresma eğer isterse saha içi performansı iLe de takıma çok katkı yapabiLecek bir isimdir. Adam sadece yedek kaLmayı sevmiyor. Adam sürekLi oynamak isteyen bir oyuncu. İngiLtere ve İtaLya ağır geLmiş oLabiLir ama Beşiktaş ta sürekLi oynamaya başLadıktan sonra Porto da ki performansını gösterebiLir.
Adam Porto da da reziL maçLar çıkarsa anLarım ama Adamın Porto kariyeri gerçekten parLak.
Aşk-ı Şehir
04.Mayıs.2010, 13:46
Formda Quaresma'yı durdurabilecek bir bek Türkiye'de yok şu anda...
Trabzonspor
04.Mayıs.2010, 13:53
Serkan Balcı var :D
Del Piero_10
04.Mayıs.2010, 14:01
Quaresma ile ilgili sorun artık onu motive edecek hiçbir nedenin kalmaması. Büyük liglerin kapısı kendisine kapandı. Burada ekstra performans göstermek için bir sebebi yok.
indie
04.Mayıs.2010, 14:29
Ben normalde yıldız-sorunlu oyuncuyu büyük paralar vererek almalarına karşıyım.Anca Beşiktaşın kanatlarında yıllardır öyle eksiklik var ki Volkana 10 mu verirler, Quaresmaya 15 mi, Yektayı mı alırlar, Ali Güzeldalla mı anlaşırlar, Erkanı mı geri getirirler, Govouyu mu kaparlar, altyapıdan Ömer mi çıkar her gelişmeyi memnuniyetle karşılarım. :icon_wink:
anilton
04.Mayıs.2010, 16:01
Quaresma olayı hiç olmadığı kadar ciddi...
Çok önemli adımlar atılıdı...
Quaresma gelirse sürpriz olmayacak(benim için)...
Bir ay önceye yakın yazmıştım.Dolayısıyla sürpriz olmadı benim için...
Ricardo Andrade Quaresma Bernardo
Başka söze gerek yok...
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash1/hs339.ash1/29091_1458865674398_1316073564_1254739_4426580_n.j pg
uAburak89
04.Mayıs.2010, 16:32
Beşiktaş taraftarı motive eder Quaresma'yı, oldum olası beğendiğim bir futbolcudur kendisi ( hafiften kıskanmadım değil yani :) ), hayırlı olsun. :)
Quaresma %50 ihtimal!
Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören, futbol komitesi başkanı Serdal Adalı ve futbol komitesi üyesi Cengiz Zülfikaroğlu yaklaşık 20 gün önce Milano'ya gitmiş ve Inter'in Portekizli oyuncusu Ricardo Quaresma ile görüşmelerde bulunmuşlardı.
Quaresma'yı bonservisi ile almak için girişimlerde bulunan Siyah Beyazlı yönetim 20 gündür süren temaslardan net bir sonuç alamasa da, halka açık bir şirket olan Beşiktaş Kulübü bugün Portekizli oyuncu ile görüşüldüğünü borsaya bildirdi. Geçtiğimiz yıllarda adı Beşiktaş ile anılan bir futbolcu için borsaya "Görüşmelere başlanmıştır" şeklinde bildirim yapılması, futbolcunun Siyah Beyazlı takım ile kesin olarak anlaştığı anlamına geliyordu. Ancak Quaresma transferinde yapılan borsa bildiriminin böyle bir anlama gelmediği ve sadece halka açık bir şirket olan Beşiktaş'ın bu şekilde bir açıklama yapmak zorunda kaldığı öğrenlidi.
Konu ile ilgili bir açıklama yapan Beşiktaş Futbol Komitesi Başkanı Serdal Adalı, Portekizli oyuncu için menajerler ve Inter kulübü ile görüşmelerin sürdüğünü yinelerken, iki taraf arasında varılan bir anlaşmanın veya netlik kazanan bir durumun olmadığını söyledi. Adalı ayrıca bu transferin gerçekleşme olasılığının ise bugün için yüzde elli olduğunu söyledi. Adalı şöyle konuştu: "Bugün borsaya Ricardo Quaresma ile ilgili yaptığımız bildirim yanlış anlaşılmasın. Biz halka açık bir şirket olduğumuz için İstanbul Menkul Kıymetler Borsası'na yaptığımız faaliyetlyer ile ilgili duyurular yapmak zorundayız. Quaresma ile yaklaşık 20 gündür görüşme halindeyiz. Bu durumu borsaya bildirmeseydik ceza alabilirdik. Herşeyi kuralına uygun yapmak için borsaya bildirim yaptık. Ancak bu bildirim transferin bittiği anlamına gelmesin. Inter ve Quaresma ile görüşmelerimiz sürüyor. Bugün için transferin gerçekleşme olasılığını yüzde 50 olarak verebilirim. En son dün telefon ile İtalya'daki yetkililer ile görüştük ve görüşmeye devam edeceğiz. Çok fazla bu işin üstüne düşüp karşı tarafa koz vererek oyuncunun fiyatının artmasını istemiyoruz. Bu transferin ne zaman netlik kazanacağını da henüz söyleyemem. Biz Beşiktaş'ın en makul şartlarda bu transferi yapması için uğraşıyoruz. Önümüzdeki günlerde yaptığımız görüşmelerin sonucunu alırsak kamuoyuna son durumu açıklayarız."
,
SPORX ÖZEL:
RICARDO QUARESMA'YI YAKINDAN TANIYALIM...
26 yaşındaki Ricardo Quaresma, kariyerine 2001 yılında Sporting Lizbon'da başladı. 2001-2003 yılları arasında 62 maçta forma giyen ve 8 golün altına imza atan Portekizli oyuncu, süratli yapısı, teknik kapasitesi ve oyun zekası ile dikkatleri üzerine çekti.
2003 yılında La Liga takımlarından Barcelona'ya 6 milyon avro ve dönemin etkili oyuncularından Fabio Rochemback karşılığında transfer olan Quaresma, böylelikle kariyerinin ilk transferini de gerçekleştirdi. Barcelona'da sergilediği performans hayal kırıklığından öteye gidemeyen Portekizli oyuncu, 2004 yılında 6 milyon avro ve Deco karşılığında Porto'ya transfer oldu. Porto'da oldukça başarılı bir performans sergileyen yıldız futbolcu, Portekiz kulübü ile 2011 yılına kadar sözleşmesi olmasına rağmen bir başka dünya devi Inter'e transfer oldu.
Portekizli yıldız Ricardo Quaresma, son üç yılda formasını giydiği Inter ve Chelsea kulüplerinde tam bir hayal kırıklığına neden oldu. 3 yılda 38 resmi maçta görev yapan Portekizli futbolcu sadece 1 gol atabildi. Ricardo Quaresma gece hayatı ve disiplinsiz davranışları sebebiyle son iki yılda Portekiz ve İtalyan medyasının ilgi odağı olduktan sonra Jose Mourinho tarafından da kulübeye mahkum edildi.
2007 yılında Porto forması giyen Quaresma, Şampiyonlar Ligi gruplarında Beşiktaş'a karşı mücadele etmiş ve her iki maçta da attığı gollerle siyah-beyazlı taraftarların hayranlığını kazanmıştı.
04.05.2010
Kaynak : Sporx.com ve DHA
LaigLeNoiR
04.Mayıs.2010, 17:55
Bir resimde ben koyayım :)
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-sjc1/hs053.snc3/14127_392411713389_37161473389_3872590_308426_n.jp g (http://www.facebook.com/photo.php?pid=2384334&id=37161473389)
Fearless Coward
04.Mayıs.2010, 17:59
Başlamışsınız fotoları koymayada belki Quaresma istemeyecek :D ve ya İnter istemeyecek..
Universal
04.Mayıs.2010, 18:10
Transfer borsaya bildirildi, artık kesinleşmiş demektir.
Beşiktaş yetenekli ve iyi bir futbolcu aldı. Tek sorun Mustafa Denizli bu oyuncuyu kontrol edebilecek mi? Eğer kontrol ederse Beşiktaş'ın Sergen'den sonra bulduğu en iyi oyuncu olur. Beşiktaş'a tek başına maç kazandırabilecek bir yetenek.
Birde kim derdi, seni yıllar önce İnönü'de son dakika golü atan bu oyuncuyu Beşiktaş'ın alacağını...
KanaKe
04.Mayıs.2010, 18:26
yillar önce dedigin daha 2 sene önceydi :)
footballer33
04.Mayıs.2010, 18:33
Eğer borsaya bildirildiğiyle kalmaz ve iş resmiyete dökülürse çok büyük bir yıldız transfer ettik. Porto'da gösterdiği performansı taraftarın da motive etmesiyle bizde de gösterecektir. Umarım son dakika aksiliği yaşamayız ve mutlu sonla biter Q7 transferi.
Universal
04.Mayıs.2010, 18:38
yillar önce dedigin daha 2 sene önceydi :)
O iki yıl dediğin 20 yıl gibi geliyor. Zaman göreceli bir kavramdır. :u:
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
04.Mayıs.2010, 19:33
Hayırlı olsun...Gerçekten müthiş bi yıldız aldık...:)
brotha
04.Mayıs.2010, 19:39
Herkes gaza gelmis resimler falan bi bekleyin kesinlessin imza atsin atmadan inanmiyorum ben.
LaigLeNoiR
04.Mayıs.2010, 19:39
Ben Deco gelmeden inanmam :p
BaFraLı
04.Mayıs.2010, 19:42
Gelirse ki %80 gelecek. Bence çok iyi transfer yaptı Beşiktaş. Hem ligimiz açısındanda iyi oldu Quaresma'nın gelmesi.
GeNç KaRTaL
04.Mayıs.2010, 19:46
Borsaya genelde transfer bittikten sonra açıklama yapılıyor bir kaç istisna haricinde.Umarım bu transfer de o bir kaç istisnadan birisi olmaz.
Ntv sporda duyduğum habere göre kulubu ve oyncuyla görüşüldüğü borsa bildirilmiş daha bişay net değil gibi?
Ama bilemiyorum.
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
04.Mayıs.2010, 22:31
Quaresma in, Delgado out!
Beşiktaş, Inter'de forma giyen Portekizli futbolcu Ricardo Quaresma'nın transferi için kendisi ve kulübü ile görüşmelerin başladığını bildirdi. Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin, Kamuyu Aydınlatma Platformu'na gönderdiği özel durum açıklamasında, "İtalya futbol takımlarından Inter'in oyuncusu Ricardo Quaresma'nın transferi konusunda kendisi ve kulübü ile görüşmelere başlanmıştır" ifadeleri kullanıldı.
Transfer görüşmelerini yürüten Asbaşkan Serdal Adalı, "Bunun gerçekleşme şansı şu anda yüzde elli" dedi.
Futbola Sporting Lizbon alt yapısında futbola başlayan, Portekiz futbolunda Christiano Ronaldo ile sık sık kıyaslanan 26 yaşındaki Querasma, 2001 - 2002 sezonunda A takıma alındı. 2003 yılında İspanya'nın Barcelona kulübüne 6 milyon Euro ve Brezilyalı Rochemback karşılığında transfer oldu.
Barcelona'da maçlara çoğunlukla yedek başladı.Oynadığı 26 maçta 1 gol kaydetti. 2004 Avrupa 21 Yaş Altı Futbol Şampiyonası sırasında sakatlandı. Daha sonra 2004 yılında Porto'ya 6 milyon ve Deco karşılığnda transfer oldu.
Porto'da yıldızı iyice parladı. 112 maç oynayıp, 24 gol atarken, kulüp tarihi başarılarını kazandı. Chelsea'da kısa bir süre kiralık oynadı. Ardından da sezon başında İtalya'nın İnter takımına transfer oldu.
Ancak Querasma, İnter'de istediği ortamı bulamadı. Şu ana kadar sadece 11 maçta forma giyebildi. Ünlü futbolcu Portekiz Milli Takımı'nda ise 24 maçta oynadı.
Beşiktaş'ta bu gelişmeden sonra hangi yabancıların gönderileceği tekrar gündeme gelirken, Delgado'nun ayrılmak istediği öğrenildi. Delgado'nun teknik direktör Mustafa Denizli'nin kalmasını istemesine rağmen, sözleşmesinin askıya alınmasından ötürü kırgın olduğu, ayrıca Dubai'den de astronomik bir transfer teklifi aldığı ileri sürüldü.
LigTv
indie
04.Mayıs.2010, 22:41
Quaresma in, Delgado out!
Beşiktaş, Inter'de forma giyen Portekizli futbolcu Ricardo Quaresma'nın transferi için kendisi ve kulübü ile görüşmelerin başladığını bildirdi. Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin, Kamuyu Aydınlatma Platformu'na gönderdiği özel durum açıklamasında, "İtalya futbol takımlarından Inter'in oyuncusu Ricardo Quaresma'nın transferi konusunda kendisi ve kulübü ile görüşmelere başlanmıştır" ifadeleri kullanıldı.
Transfer görüşmelerini yürüten Asbaşkan Serdal Adalı, "Bunun gerçekleşme şansı şu anda yüzde elli" dedi.
Futbola Sporting Lizbon alt yapısında futbola başlayan, Portekiz futbolunda Christiano Ronaldo ile sık sık kıyaslanan 26 yaşındaki Querasma, 2001 - 2002 sezonunda A takıma alındı. 2003 yılında İspanya'nın Barcelona kulübüne 6 milyon Euro ve Brezilyalı Rochemback karşılığında transfer oldu.
Barcelona'da maçlara çoğunlukla yedek başladı.Oynadığı 26 maçta 1 gol kaydetti. 2004 Avrupa 21 Yaş Altı Futbol Şampiyonası sırasında sakatlandı. Daha sonra 2004 yılında Porto'ya 6 milyon ve Deco karşılığnda transfer oldu.
Porto'da yıldızı iyice parladı. 112 maç oynayıp, 24 gol atarken, kulüp tarihi başarılarını kazandı. Chelsea'da kısa bir süre kiralık oynadı. Ardından da sezon başında İtalya'nın İnter takımına transfer oldu.
Ancak Querasma, İnter'de istediği ortamı bulamadı. Şu ana kadar sadece 11 maçta forma giyebildi. Ünlü futbolcu Portekiz Milli Takımı'nda ise 24 maçta oynadı.
Beşiktaş'ta bu gelişmeden sonra hangi yabancıların gönderileceği tekrar gündeme gelirken, Delgado'nun ayrılmak istediği öğrenildi. Delgado'nun teknik direktör Mustafa Denizli'nin kalmasını istemesine rağmen, sözleşmesinin askıya alınmasından ötürü kırgın olduğu, ayrıca Dubai'den de astronomik bir transfer teklifi aldığı ileri sürüldü.
LigTv
Anlamadığım olay Delgadoyu tıpkı fmdeki gibi askıya falan almadan dondurduk. Hani geçerli bir sebep olmadan lisans çıkartmazsak bonservisini hala elde tutamazdık?
Universal
04.Mayıs.2010, 22:47
Borsaya genelde transfer bittikten sonra açıklama yapılıyor bir kaç istisna haricinde.Umarım bu transfer de o bir kaç istisnadan birisi olmaz.
Beşiktaş yatırımcıları borsada, Fenerbahçe maçından sonra çok kaybetti. Onu telafi etmek ve taraftarı morallendirmek için bu açıklama yapılmıştır. Ama mutlaka teklif mektupları, tehminatlar Inter kulübüne gitmiştir.
CeNTeR_TR
04.Mayıs.2010, 23:10
İnşAllah gelir ama bence çok zor Çünkü Uefa seviyesinde bir takım yerine ŞampiyonLar Ligi düşünebiLir.Lige zevk katar.Ben gelirse en çok Porto'nun Beşiktaşı yendiği maçda Q7 İçin çok çok iyi oyuncu tek başına maç aldı diyordum acaba o arkadaşlar şimdi ne diyecek :))
vuque
05.Mayıs.2010, 02:45
Gelirse Çok Faydalı Olacağını Düşünüyorum...
Bence Çok Büyük Transferdir...
Çok Beğendiğim Bir Oyuncu.Ligimizde İzlemek Zevk Vericek...
Zamanında Söylüyordum Hala Söylüyorum.Yetenek Olarak Çok Üst Düzey Bir Oyuncu.Ancak Hem Şanssızlık Hemde Mental Eksiklikler Yüzünden Hak Ettiği Noktaya Bir Türlü Gelemedi...
Teknik Olarak Bence Cristiano Ronaldo'dan Daha İyi...
Keşke Fenerbahçe'ye Gelseydi.Ancak Yinede Mutluyum Quaresma'yı Ligimizde İzleyeceğimiz İçin :)
Bordo61Mavi
05.Mayıs.2010, 04:42
Bu transferi butun ligimizdeki takimlar kiskanir, ligimizin kalitesinin artmasi bakimindan InsAllah gelir
anil luque
05.Mayıs.2010, 10:00
Yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik artık bu saatten sonra bu transferde inşallah bir aksilik çıkmaz.. Eğer takımımıza katılırsa Hagi'den sonra en büyük transfer olur görüşündeyim..
goosfraba
05.Mayıs.2010, 10:27
araya başka takım girmezse, quaresma kesin gelir.
Aşk-ı Şehir
05.Mayıs.2010, 10:46
Ben geleceğini düşünüyorum. Sebebi olarakta Türkiye'deki alınan verginin az olmasını görüyorum. Bence gelecektir. Sanırım Ömer şef demişti. Fabregas'ın cebine giren kazancı Mehmet Topuz'un cebine giren kazancından azdı.:)
GeNç KaRTaL
05.Mayıs.2010, 13:06
Beşiktaş yatırımcıları borsada, Fenerbahçe maçından sonra çok kaybetti. Onu telafi etmek ve taraftarı morallendirmek için bu açıklama yapılmıştır. Ama mutlaka teklif mektupları, tehminatlar Inter kulübüne gitmiştir.
Bu tür haberler gizli tutulamadığı zaman borsaya bildirmesi gerekiyor Beşiktaş'ın.Aksi takdirde ceza alınıyormuş.
Gelsin Quaresme ligimize böyle oyuncular lazım...
Galatasaray'a gideceği yönünde haberler çıkan Beşiktaş kalecisi Hakan Arıkan, siyah-beyazlı kulüple yeniden anlaşmaya vardı.
http://media4.ntvmsnbc.com/j/NTVMSNBC/Components/Spor%C3%96zel/20091107.224219_TRB354[1].hlarge.jpg
NTV Spor ve Ajanslar
Güncelleme: 15:29 TSİ 05 Mayıs. 2010 Çarşamba
Beşiktaş Kulübü, son günlerde Galatasaray'a transfer olacağı yönünde haberler çıkan kalecisi Hakan Arıkan'da mutlu sona ulaştı ve 28 yaşındaki file bekçesiyle 3 yıllığına yeniden anlaştı.
Siyah-beyazlı kulübün futbol komitesi üyeleri Hakan ile yaptıkları görüşmede sonuca ulaştı ve Hakan'ın yuvada kalmasını sağladılar.
Rüştü'nün yokluğunda zaman zaman başarılı maçlar çıkaran Hakan, yapılan görüşmeler sonunda 3 yıl daha siyah-beyazlı kulüpte kalacak.
2007-08 sezonunda Beşiktaş'a Ankaraspor'dan transfer olan Hakan, böylece 3 sezon daha siyah-beyazlı formayı giyecek.
Beşiktaş Kulübü ile görüşmeler sırasında adı Galatasaray ile anılan Hakan Arıkan, bu sezon 7 lig maçında forma giydi. Özellikle ligin ilk yarısındaki Trabzonspor karşılaşmasında başarılı bir oyun sergileyen tecrübeli kaleci, bu karşılaşmanın ardından şansız bir şekilde sakatlanınca uzun bir süre takımdan ayrı kaldı.
Hakan, görev aldığı 7 maçta kalesinde 2 gol gördü.
anil luque
05.Mayıs.2010, 18:27
Güzel haber .. Hayırlı olsun
Alman Birinci Futbol Ligi (Bundesliga) takımlarından Stuttgart'ta oynayan Roberto Hilbert'in (26) Beşiktaş'a transfer olacağı belirtildi.
Sportbild dergisinde yer alan haberde, bu sezon sonunda Stuttgart ile sözleşmesi bitecek olan Hilbert'in Beşiktaş'a gideceği ifade edildi. Stuttgart'ta 2006'dan bu yana forma giyen orta saha oyuncusu Hilbert, bugüne kadar Bundesliga'da oynadığı 119 karşılaşmada 16 gol kaydetti.
05.05.2010
Kaynak : AA
nerazzuri
05.Mayıs.2010, 19:37
Anıl'da avatarına Quaresma'yı koyuyorsa boş değildir. Hayırlı olsun diyorum.
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
05.Mayıs.2010, 20:10
Hakan'ın kalması da iyi oldu...:)
İyi hamleler yapıyor yönetim,transfer konusunda...:)
LaigLeNoiR
05.Mayıs.2010, 21:43
Serdar Özkan'da büyük ihtimal gitmiş. O da güzel oldu.
footballer33
05.Mayıs.2010, 22:30
INTER TAMAM SIRA Q7`DE
Beşiktaş, taraftarın merakla beklediği Quaresma transferinde önemli bir aşamayı geride bıraktı.
Uzun süredir İtalyan İnter kulübü ile pazarlık halinde olan siyah-beyazlı yönetim, nihayet sonuca ulaştı. İnter, Beşiktaş`ın bonservis bedeli için teklif ettiği rakamı kabul ederek Quaresma ile görüşmeye izin verdi.
Transferin zor kısmını tamamlayan Beşiktaş yönetimi Portekizli futbolcu ve menajeri ile masaya oturdu. İnter`den yıllık 4 milyon Euro alan Quaresma için Beşiktaş`ın daha düşük bir ücret önerdiği ve görüşmelerin devam ettiği öğrenildi.
Quaresma 2008 Eylül ayında 18.6 milyon Euro ve Portekizli futbolcu Pele karşılığında Porto`dan İnter`e transfer olmuştu, yıldız futbolcunun Inter`e toplam maliyeti, 24.6 milyon Euro`ya ulaşmıştı.
-HABER1903-
Not : Haber1903.com özel haberidir. Kaynak gösterilmeden kullanılamaz. HABER1903 ©
Hadi rastgele. :) Bu arada Hakan Arıkan'ın kalması gerçekten çok iyi oldu, çünkü onun ayarında 2. kaleci olabilecek yerli bir ismi bulmak gerçekten çok zordu. Hayırlı olsun.
GeNç KaRTaL
05.Mayıs.2010, 23:44
Hakan'ın kalması iyi oldu.Roberto Hilbert ismi daha önce duymuştum.Açıkcas daha kaliteli oyuncular almalıyız.Sezon sonu sözleşmesi bitiyormuş.Fink gibi olabilir.Ancak ben takımımda Fink'ten,Holosko'dan daha kaliteli yabancı oyuncular görmek istiyorum.Quaresma mesela.Bekliyoruz gelişmeleri.
anil luque
06.Mayıs.2010, 09:20
Eğer doğruysa ki kaynak doğruluk payını artırıyor , büyük bir engeli aştık.. Bu saatten sonra Quaresma'ya iki sene önceki Porto maçını falan hatırlatsınlar , o taraftar seni destekleyecek sana tapacak falan akıl kullansınlar azcık =) Kendisinin de iknasıyla inşallah gerçekleşir bu transfer ...
Ilhan
06.Mayıs.2010, 10:54
Quaresma Türkiye'de iş yapar mı, soru işareti. Ancak parlarsa oyuncunun pazarı var, geldiği fiyattan çok daha pahalıya gidebilir.
Ben asıl bekler için bir çalışma yapılması gerektiği kanaatindeyim. İbrahim Üzülmez ile bir sezon daha gitmez. İsmail iyi ancak bir alternatif daha olması gerekir, çünkü İsmail sık sık sakatlanıyor.
Sağ bek için de sezon başından beri bir muamma var. Ekrem joker gibi olduğundan bir bek olarak kabul etmiyorum onu. Rıdvan alındı ancak bu sezon pek göremedik.
Bu iki pozisyona birer oyuncu alınmalı diye düşünyorum. Eskişehir'den Volkan ile bizden İsmail solbek pozisyonunu sırtlar, veya Çağlar Birinci ile İsmail işte. Sağ bek için de Sivas'tan gitmesi muhtemel Abdurrahman veya bir yabancı takviyesi yapılmalı.
Yönetim stoper eksik diye yıllardır stoperler alıp gönderiyordu, bu yıl stoper sorunu kalmadı. Ancak en büyük sorun beklerde bence.
Hücum hattında da temizliğe gidilmeli diye düşünüyorum. Tabata, Nobre ve hatta Delgado üçlüsünden ikisi gitmeli. Özellikle Nobre'nin gitmesi tarafarıyım.
Takımın Bobo gitmezse santrfor ihtiyacı olmadığı kanaatindeyim. Holosko, Nihat, Bobo ve Batuhan bu bölge için yeter de artar bile.
LaigLeNoiR
06.Mayıs.2010, 13:39
Quaresma için İnter'e 8 Mn € bonservis ücreti verildiğini duydum ancak ne kadar doğru bilinmez.
anil luque
06.Mayıs.2010, 13:46
kendısı de gelırse bı 3 mılyon alır yıllık.. Hayırlısı ya :D Mübariz Mansimov yapar bişeler
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
06.Mayıs.2010, 19:30
Kartal'da '9' yolcu
Beşiktaş, bonservisi elinde bulunan 11 yabancı futbolcunun tam 9'unu elden çıkarmaya karar verdi.
Siyah-Beyazlıların sadece Ernst ve Ferrari'yi kadroda tutmayı planladığı, diğer oyuncular içinse uluslararası menajerlere yetki verdiği öğrenildi.
Beşiktaş'ın yollarını ayırmak istediği yabancı futbolcuların listesi şöyle: Delgado, Tabata, Tello, Fink, Bobo, Holosko, Sivok, Zapotocny (Bursa'da kiralık), Schildenfeld (S. Graz'da kiralık)
Beşiktaş'ın bir süredir peşinden koştuğu ve görüşmelere başladığını resmen açıkladığı Ricardo Quresma transferine son noktayı koymak için harekete geçtiği de bildirildi.
Başkan Yıldırım Demirören ile birlikte yöneticiler Serdal Adalı ve Cengiz Zülfikaroğlu'nun İtalya'ya gittikleri ifade edildi. Yöneticilerin, İnter kulübüyle bonservis pazarlığı yapacakları öğrenildi.
LigTv
GeNç KaRTaL
06.Mayıs.2010, 20:07
Bobo ve Sivok'a çok iyi teklif gelmezse onlar da kalsın.Diğerleri gidebilir.
KaPaLı
06.Mayıs.2010, 20:45
Delgado, Tabata, Tello, Fink, Bobo, Holosko, Sivok, Zapotocny (Bursa'da kiralık), Schildenfeld (S. Graz'da kiralık)
Rodrigo Tabata 7.200.000 €
Michael Fink - Free
Tomas Sivok - 4.200.000 €
Tomas Zapotocny - 4.050.000 €
Rodrigo Tello - Free
Filip Holosko - 4.500.000 €
Gordon Schildenfeld - 1.500.000 €
Matias Delgado - 5.000.000 €
Bobo - 2.250.000 €
Belki 1-2 tanesi oynadığı oyunla verilen parayı haketmiştir. Ama diğerleri tam fiyasko oldu. Transferi Mustafa Denizli'ye bırakmalı kesinlikle Beşiktaş yönetimi. Adam almak forma satmak için transfer yapıyolar. Fenerbahçe aynı şeyi yapıyo ama başarılı oluyolar. Çünkü 1 yıldız aldıktan sonra etrafını dolduruyolar. Beşiktaş 1 yere yıldız alıyo 2-3 pozisyonu birden boşaltıyo.
LaigLeNoiR
06.Mayıs.2010, 21:38
Haber hoşuma gitti. Bu yabancıların gitmesi hayırlı olabilir. Fink ve Holosko'da +2 kontenjanında kalabilirler.
Fearless Coward
06.Mayıs.2010, 21:42
En çokta Tabata'ya verilen paraya yazık oldu..Şimdi Tabata'yı kim alabilirki yani alsalar bile en fazla 2.5 Milyon eder tahminimce(dahada az olabilir..) yerlerine daha iyisini alamayacaksa BJK Holosko ve Sivok'u satmasın bence..
anil luque
07.Mayıs.2010, 11:29
Sivok gibi bir defansı bir daha nerde bulmayı planlıyorlar acaba ? Aaa unutmuşum İ.Kaş'ın bonservisini alıurlar onu oynatırlar tabi ya ..
Holosko çok iyi bir ücret karsılıgında satılmayacaksa kesınlıkle kalmalı..
Bobo bu takımın ruhu kendisi de kalmak istiyor o hiç satılmamalı bence ..
Diğerleri arkalarına bakmadan gidebilirler..
El Barto
07.Mayıs.2010, 12:25
Sivok, Holosko ve Bobo kalır zaten. Uydurma haberler bunlar.
anil luque
07.Mayıs.2010, 12:55
İnşallah öyledir abi , Tello falan hadi neyse de Bobo Holosko tam taraftarın istedği oyuncular sevgililer adeta onlar gitmemeli..
El Barto
07.Mayıs.2010, 13:28
Elinizde 9-10 tane yabancı oyuncu var bunlardan sadece bir tanesi Dünya kupasında ülkesinin milli takımında olacak. Siz bu adamı gönderiyorsanız zaten sizin yöneticiliğinizden şüphe etmek lazım. Diğer bütün yabancılara lafım yok gönderilebilirler ancak bu üç isim -çok ekstra durumlar yani çok çok iyi teklifler- olmadığı sürece takımda kalmalılar.
LaigLeNoiR
07.Mayıs.2010, 22:25
İbrahim Kaş ve Serdar Özkan'la bu sabah Mustafa Denizli görüşmüş ve iki oyuncuyuda 18 kişilik kadroya alınmamış. Sanıyorum 2'si de gidici. (İnşallah)
Deus Dominus
07.Mayıs.2010, 23:21
Bobo 5.yılını doldurmuyor mu bu sezon? bildiğim kadarıyla milli takımda da hiç oynamadı, Türk vatandaşlığı hakkı kazanma gibi bir durum olabilir mi acaba? hem böylelikle bir yabancı kontenjanı daha açma fırsatı bulabilr Beşiktaş. Schildenfeld'in sözleşmesi bitiyor(en azından oyunda öyle :)), Zapotocny'i de tekrar Bursa'ma kiralayabilirler. Kontenjanı bir şekilde boşaltır Beşiktaş, yapacakları transferlerle gidenleri aratmasalar en azından.
eXcitinG
07.Mayıs.2010, 23:21
GeLecek sezonda oynadıktan sonra başvurma hakkı kazanacak. 2006 yıLında Beşiktaş kariyeri başLadı Bobo nun.
Alicanfmfan
08.Mayıs.2010, 00:14
Adamlar Querasma'yı alıp , Serdar'ı bize salıyorlar bence müthiş bir transfer harekatı.
SAİT71
08.Mayıs.2010, 12:19
Q7'yi yıllık 3.5 m €'ya ikna ederlerse iyi iş başarmış olurlar.. Bende merakla bekliyorum... TR'de iş yapacak kim var? Her gelen adama bu iş yapmaz denmiyor mu? Bence iyi iş yapar..
I3esiktas
08.Mayıs.2010, 14:48
Bobo 5.yılını doldurmuyor mu bu sezon? bildiğim kadarıyla milli takımda da hiç oynamadı, Türk vatandaşlığı hakkı kazanma gibi bir durum olabilir mi acaba? hem böylelikle bir yabancı kontenjanı daha açma fırsatı bulabilr Beşiktaş. Schildenfeld'in sözleşmesi bitiyor(en azından oyunda öyle :)), Zapotocny'i de tekrar Bursa'ma kiralayabilirler. Kontenjanı bir şekilde boşaltır Beşiktaş, yapacakları transferlerle gidenleri aratmasalar en azından.
Bobo 1 kez Brezilya milli takım forması giydi. Türk vatandaşı olamaz
Manisaspor maçına 17 kişi çıkan Beşiktaş'ta basın sözcüsü Mete Düren, Serdar Özkan ve İbrahim Kaş'ın durumları hakkında konuştu. Düren, son hafta oynanacak Bursaspor maçını da kazanmak için ellerinden geleni yapacaklarını ifade etti.
http://media3.ntvmsnbc.com/j/NTVMSNBC/Components/Spor%C3%96zel/serdarozkankas.widec.jpg
NTV Spor ve Ajanslar
Güncelleme: 13:01 TSİ 08 Mayıs. 2010 Cumartesi
SERDAR VE İBRAHİM KAŞ KONUSU
Beşiktaş Kulübü Basın Sözcüsü Prof. Dr. Mete Düren, Manisaspor ile yapılan lig maçında sahaya 17 kişiyle çıkılmasına ve sakatlıkları bulunmamasına rağmen İbrahim Kaş ile Serdar Özkan'ın kadroya alınmamasıyla ilgili bir soruya, ''İbrahim Kaş zaten kiralık oyuncu. Onunla ilgili teknik heyetten gelecek sezona dair bir istek gelmedi. Bu saatten sonra da zaten Serdar'ın kulüpte kalması zor görünüyor'' yanıtını verdi.
BURSASPOR MAÇINA GALİBİYET İÇİN ÇIKACAĞIZ
Beşiktaş Kulübü Basın Sözcüsü Prof. Dr. Mete Düren, Turkcell Süper Lig'in son haftasında oynayacakları Bursaspor maçına galibiyet için çıkacaklarını söyledi.
Mete Düren, yaptığı açıklamada, son haftalarda Beşiktaş'ın ligdeki sıralama ile ilgili kaygısı olmamasına rağmen, gösterdiği mücadele ve kazanma arzusunu Bursaspor karşılaşmasında da sürdüreceğini ifade etti.
Şampiyonluk mücadelesi veren Bursaspor kadar Beşiktaş'ın da bu maça asılacağını anlatan Düren, ''Beşiktaş, rakibinin ligdeki durumunu göz önüne almadan yine 3 puan için oynayacaktır'' dedi.
GERGİNLİK ARTIK SONA ERMELİ
İki takım taraftarları arasında yıllardır süren gereksiz gerginliğin de bu maçla son bulmasını dilediğini kaydeden Düren, ''Bu gerginlik artık sona ermeli. Ben bu maçla birlikte gereksiz yere süren gerginliğin sona ereceğine inanıyorum'' diye konuştu.
CeNTeR_TR
08.Mayıs.2010, 16:06
Türk vatandaşlığı hakkı kazanma gibi bir durum olabilir mi acaba?
Yıllardır Türkiyedeki yabancı sınırı arttırılmalı muhabbetine bir örnek işte.Neden yabancı oyuncular Türk oLsunki bizim genç oyuncularımızın önünü kapasın diyen birçok kişi çıkmalıydı karşına :)
Deus Dominus
08.Mayıs.2010, 17:38
Çok yakından takip etmiyorum Beşiktaş'ı, oyunda dikkatimi çekmişti o yüzden olabilir düşüncesiyle yazmıştım. Bilgilendirdiğin için sağol.
Yıllardır Türkiyedeki yabancı sınırı arttırılmalı muhabbetine bir örnek işte.Neden yabancı oyuncular Türk oLsunki bizim genç oyuncularımızın önünü kapasın diyen birçok kişi çıkmalıydı karşına :)
Konu Beşiktaş ve yabancıları olunca kendi fikrimi dile getirdim :) Dediğinde haklısın ama bunun için bizim değil kulüpleri yönetenlerin mentalitesinin değişmesi lazım. Yabancı sevdası hem takımlarımızda hem taraftarlarda had safhada yanlışsam söyle. Bobo Beşiktaş için önemli bir oyuncu. Kontenjanı açmak için elden çıkarmayı göze alacakları bir oyuncu değil, hatırı sayılır bir bonservis bedeli olmadanda bırakmazlar. Kontenjanın açılabilmesi için kolay bir alternatif olarak gördüm ve paylaştım burada Türk vatandaşlığına geçmesini, kaldı ki zaten milli takımda görev almış 1 kez, bu durumda pek mümkün görünmüyor böyle birşeyin olması.
Ayrıca daha önce örnekleri de var, Vederson olsun, Nobre olsun aktif futbola devam eden Türk vatandaşlığı almış yabancı oyuncular. Nihat'ta mesela AB statüsünde oynama hakkı almıştı İspanya'da Villarreal'de oynadığı dönemde.
fenerbahce_1907
08.Mayıs.2010, 19:49
Bobo seçildi ama forma giymedi Brezilya milli takımında.
KanaKe
08.Mayıs.2010, 21:04
brezilya'nin genc takimlarinda forma giydi..
aerysnmz
09.Mayıs.2010, 22:38
Kuralı tam bilmiyorum ama bence Türk vatandaşı olabilir ama milli takımda forma giyemez
Sekopej
09.Mayıs.2010, 22:46
5 sene oynadıktan sonra başvuru yapabilir, başvurudan 5 sene sonra da hak kazanır, o jet vatandaşlık yasasını değiştirdiler.
ozaniel
10.Mayıs.2010, 16:52
Milli takımda oynamadığı için 10 sene beklemesi gerekmiyor Bobo'nun. Hem Türk vatandaşlığına seçilirse bence Milli Takım'da da oynayabilecek bir oyuncu Bobo.
anilton
10.Mayıs.2010, 19:31
YÖNETİM QUARESMA TRANSFERİNİ DONDURDU
Beşiktaş Yönetim Kurulu`nun haftalık olağan toplantısı sona erdi. Mustafa Denizli`nin Quaresma transferini veto ettiği iddialarının gölgesinde girilen toplantının ana maddesi transferdi. Edinilen bilgiye göre Beşiktaş yönetimi mevcut durum gereğince Portekizli oyuncunun transferi için ileri adım atmama kararı aldı. Teknik direktör Mustafa Denizli`nin raporu uyarınca önceliği yabancı kontenjanını boşaltmaya verme kararı alan yönetim kurulu Quaresma transferini dondurdu.
TRANSFER İÇİN MAYIS SONU BEKLENECEK
Beşiktaş yönetimi mevcut yabancıları takımdan göndermeden ve yeni oyuncu almak için gerekli kontenjan açılmadan transfer gerçekleştirmeme kararı aldı. Buna göre her ne kadar transfer çalışmaları devam edecek ise de Mayıs ayı sonuna ve transfer mevsimi açılana dek herhangi bir oyuncu ile anlaşma yapılmayacak.
Yönetimin kadroda bulunan yabancıları en iyi biçimde pazarlamak adına bu kararı aldığı, ayrıca dünya kupasında mücadele edecek Holosko ve Tello`nun performanslarına göre bu isimlerin satışından önemli gelir beklediği öğrenildi.
Yönetime yakın kaynaklardan alınan bilgiye göre toplantıda üyelere, Futbol Komitesi ile Mustafa Denizli arasında herhangi bir problem ve ya görüş ayrılığı olmadığı belirtildi. Futbol komitesinin Quaresma için Inter kulübü ile anlaştığı, oyuncuya da teklifini verdiği ve Portekizli yıldızdan cevap beklediği ancak, son gelişmeler üzerine transferin dondurulmasına karar verildiği açıklandı.
-HABER1903-
Ne diyim sana yönetim bilmiyorumki...
GeNç KaRTaL
10.Mayıs.2010, 19:36
Yalan oldu yani.Böyle bir şey olabileceğini düşünüyordum zaten.Hayırlısı artık...
anilton
10.Mayıs.2010, 19:40
Hayır yalan oldusu yok Şemsi.Medya çok girdi işin içine,bir aldatma politikası olabilir ancak bu işin çoktan bitmesi gerekirdi.Çok az bir fiyat farkından dolayı ellerindeki adamı zora soktular ben ona uyuz oluyorum...
GeNç KaRTaL
10.Mayıs.2010, 20:15
Hayır yalan oldusu yok Şemsi.Medya çok girdi işin içine,bir aldatma politikası olabilir ancak bu işin çoktan bitmesi gerekirdi.Çok az bir fiyat farkından dolayı ellerindeki adamı zora soktular ben ona uyuz oluyorum...
Açıkcası Demirören yönetimin böyle bir transfer gerçekleştirebileceğine en baştan beri şüpheyle yaklaşıyordum.Bugüne kadar bitirememeleri bu şüphemi devam ettirdi hep.Bir kere bu transfer en baştan beri yanlış yönetiliyor.Senin elinde bir sürü yabancı varken senin bu transferi tüm camianın haberdar olmasını engelleyememen büyük bir beceriksizlikdir.(Belki değildir) Bu,senin yabancılarını elinden çıkarmaya çalışırken ekstra taviz vermene neden olur.Ayrıca camiayı umutlandırman,transferin olumsuz sonuçlanması durumda sana çok kötü bir şekilde geri döner.Az önce parantezle yazdığım kısıma geleyim şimdi.Belki de bunu bilerek yaptı yönetim.Başarısızlıktan sonra tribünden tepki gelmemesi için,tribünleri oyalamak için yaptı.Öyle değilse başladığın işi bitireceksin.Quaresma'nın sanki bizden başka isteyeni çıkmayacak.Bu adam sezon sonuna kadar bizi bekleyecek mi sanki.He belki transfer bitti ama böyle yaparak yaptıkları hatayı düzeltmeye çalıştılar.Umarım böyledir.Ancak pek sanmıyorum maalesef.
El Barto
10.Mayıs.2010, 20:54
Querasma için belli bir para ödenecek, ona kontenjan açmak için bir yabancının sözleşmesi feshedilecek ona para ödenecek. Çok pahalıya patlayacak olursa bu transfer.
anil luque
11.Mayıs.2010, 20:47
Aldatmaca demek için de yönetime laf söylemek için de henüz erken bence .. Ortada kesinleşen bir durum yok ama daha önce de yazmıştım yüzüp yüzüp kuyruguna geldikten sonra bu transferin böyle bir hal alması moral bozuyor ister istemez .. Umarım bir blöf falandır bu yani dediğiniz gibi medyanın işe fazlasıyla el atmasndan rahatsızlık duymuş olabilir yönetim , ve bu yüzden böyle bir hamle yapılmıs olabilir.. İnşallah öyledir ve sevgili yönetimimiz kedi olalı bir fare tutar ..
indie
11.Mayıs.2010, 21:13
Batuhan Karadeniz 2 milyon euro karşılığı Eskişehirspora verildi. 7 sene içinde başka bir kulübe satıldığında bonservis bedelinin %25i Beşiktaşa verilecek.
Türk futboluna hayırlı olsun ama bence ucuza verildi. Geçtiğimiz sene başı Psvye falan 4'e satardık sanki. Şimdi yerine gidip Necatiyi alırlar millet delirir :)
Addolorato
11.Mayıs.2010, 21:15
Komik rakama satmışlar bence kiralasalar çok daha iyi olurdu. Hiç şans'ta vermemişlerdiki Eskişehirspor çok güzel bir transfer yaptı.
footballer33
11.Mayıs.2010, 21:47
Eskişehirspor ve Batuhan için çok iyi, Beşiktaş için çok değil, ama kötü bir transfer oldu. Hayırlısı olsun.