View Full Version : Beşiktaş Transfer Haberleri
GeNç KaRTaL
06.Şubat.2008, 02:29
2.5 yıllık maliyetiyle sürekli zikredilmesi bir kere düşündürücü.Ben ne Lincoln,ne Baros,ne Meira,ne Güiza nede Emre'nin transfer oldukları zaman tüm maliyetiyle gündeme geldiklerini hatırlamıyorum.Bir tane sitede haber yapmış Schalke'li taraftarlar Ernst gittiği için çok mutlular diye.Alakası yok.Adamların nasıl böyle bir oyuncuyu kaybederiz diye 130 sayfayı geçen bir konuları var.Arada gitmesinden tabii ki hoşnut olanlarda olacaktır ama bu yapılan art niyettir.Sonrada Celal Kolot gelsin desin ben Beşiktaşın menfaatleri için konuşuyorum.Kim inanır?
juanov
06.Şubat.2008, 08:54
ernst bence yararlı bir transfer olur.ücreti de bence abartıldığı kadar fazla değil
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
06.Şubat.2008, 17:40
ya ben Celal Kolot'a olduğum kadar Hakan Ünsal'ada kıl oluyorum.Neden mi ? Çünkü dün akşamda çok saçma yorumlarından birini yaptı...Neymiş,Ernst Beşiktaş'ın Maldonado'suymuş...:mad:
eXcitinG
06.Şubat.2008, 17:57
Ernst, MaLdonado gibi mi . Çok komik yahu. :D Adamın yarım saatLik oyunu biLe ondan kaç gömLek üst yapıya sahip bir oyuncu oLduğunun gösterdi.
Biz zaten bir adam aLdığımız zaman hep çöpçüdür. Biz iyi oyuncu aLamayız. Hemen karaLamaLar, hemen benzetmeLer başLar.
nerazzuri
06.Şubat.2008, 18:02
Bunların bence hiçbir önemi yok. Ernst'in ne kalitede bir futbolcu olduğunu zaten Futbol ile alakası olanlar biliyor.
El Barto
06.Şubat.2008, 18:05
Biz zaten bir adam aLdığımız zaman hep çöpçüdür. Biz iyi oyuncu aLamayız. Hemen karaLamaLar, hemen benzetmeLer başLar.
Burada biraz özeleştiri yapmak lazım. Yapılan transferlerin hangisine büyük transfer diyebiliyoruz abi. Maksimum katkıyı kim yapmıştır bu takıma son yıllardaki transferlere bakarsan? Böyle düşünülmesinin en büyük sebebi transferlerimizin maalesef hemen hepsinin bu kategoriye girmesinden kaynaklanıyor.
Birde Nouma Yusuf ile Beşiktaş'ı sırtlarız gibi bir açıklama yapmış. :D Gelmesini çok isterim İlhan Mansız'da dönsün çatır çatır oynarlar :D
eXcitinG
06.Şubat.2008, 18:12
O kadarda fos değiL yahu. Biz en azından fos oLanLarı gönderdik. Diğer takımLar haLa bünyesinde barındırıyor, gönderemiyorLar.
Biz iyi oLanLarLa değiştiriyoruz bari.
El Barto
06.Şubat.2008, 18:20
Ben pek o fikirde değilim abi. Örneğin Kleberson çok şeyler verememiştir gitmiştir vs. şimdi yerinde Cisse oynuyor katkıları elbette olmuştur ama yetersiz bulunduğundan yanına Uğur İnceman takviye edilmiştir baktın olmuyor Ernst'i getirmişsin. Ama bu 3'ü de hala takımda duruyor. Maalesef bence Beşiktaş'ın transferleri berbat ötesi. :) Tek tek isim olarak bakınca iyi gözüksede totalde maalesef böyle değil.
King_Theoden
06.Şubat.2008, 18:20
Bence Ernst transferi çok faydalı ama yeterli değil esas açık olan bölgeye hala transfer yapılmadı :( Kanımca BJK nin acil bir başkan transferine ihtiyacı var:icon_cool:
eXcitinG
06.Şubat.2008, 18:25
Ben pek o fikirde değilim abi. Örneğin Kleberson çok şeyler verememiştir gitmiştir vs. şimdi yerinde Cisse oynuyor katkıları elbette olmuştur ama yetersiz bulunduğundan yanına Uğur İnceman takviye edilmiştir baktın olmuyor Ernst'i getirmişsin. Ama bu 3'ü de hala takımda duruyor. Maalesef bence Beşiktaş'ın transferleri berbat ötesi. :) Tek tek isim olarak bakınca iyi gözüksede totalde maalesef böyle değil.
oLaya o şekiLde bakarsan, kimsenin transferLeri adam gibi değiL. GaLatasaray yıLLar sonra Hagi, Pope, Taffo zamanından beri iyi yabancıLara sahip oLdu, aradan geçen zamana bak. Fenerbahçe desen aynı. Bir AureLio geLdi yıLLar sonra simdi yıLLarca bir AureLio aramak zorunda. Biz de Guinti den beri bir adam arıyoruz oraya. KimLer geLdi kimLer geçti. En sonunda Ernst geLdi ki o zaten geçmişi ve kaLitesi iLe bunu sırtLayacağını gösteriyor. ALınan bir HoLosko var kötü diyebiLirmisin? Bobo var. TeLLo var. Her ne kadar yetersiz gibi dursada en azından oynadığı maçLarın çoğuda kötü oLmayan bir DeLgado var. Gidip Beckham ı aLacak haLimiz yok herhaLde :D
Bence Ernst transferi çok faydalı ama yeterli değil esas açık olan bölgeye hala transfer yapılmadı :( Kanımca BJK nin acil bir başkan transferine ihtiyacı var:icon_cool:
Sonuna kadar katıLıyorum kankacım. HakLısın. Noktayı koymuşsun :D Kim geLirse geLsin. Demirören gitsin.
El Barto
06.Şubat.2008, 18:30
Zaten başka yerde oyanayamadıkları için buradalar ve idare ediyorlar abi. :D
Türkiye'deki futbol kalitesinide düşünürsek normal transferler yapılıyor tabi. :D
King_Theoden
06.Şubat.2008, 18:57
Şimdi şöyle bir durum söz konusu kim ne derse desin Beşiktaşın zaten iyi bir kadrosu var ama başarı sadece büyük adam transfer etmekle, para harcamakla olmuyor. ilk olarak istikrar ve huzur gerekir. Sivas örneği gözümüzün önünde işte bunun tam zıttı da bence BJK şu anda. Yıllardır Fenerbahçenin boğuştuğu iç çatışmalar, menfi çalışması gerekenlerin kulubü sırtından bıçaklaması, gereksiz para harcama gibi durumlar şu an BJK için geçerli. Fenerbahçe Aziz yıldırım ile taraftar guruplarından tutunda en üst düzey yöneticiye kadar mikropları azalttı ve kısmen başarı geldi, şirketleşti para kazanmaya başladı, Beşiktaş ise Yıldırım D. ile tamamen kaosa sürüklendi, Mustafa Denizli'nin T.D. olmasından tutunda Çarşının tavırlarına kadar her şey merkezi otoritenin zayıflığından kaynaklanıyor. Bence bir kulüp başkanı bire bir medya ile muatap olmaz, transfer yapmaz asla monitörün üzerinde gördüğümüz süper kahraman kulüp başkanı olmamalıdır, Başkan O süper kahramanı yönlendiren klavyeyi çalıştıran el olmalıdır. Yıldırım D. bence büyük bir karizma kaybı yaşattı camiaya.
Yıllardır süre gelen Beşiktaşlılık kültürü (Eskiden bir GS li olarak ben bile Beşiktaş camiasına saygı duyar ve taktir ederdim) tamamen varoş kültürüne döndü. Takımın durumu da varoştan farksız şu anda ve Kenar mahallede villada bile otursan statün her zaman bellidir. O bakımdan ilk olarak bulunduğun statüyü değiştirmen lazım buda ancak ve ancak Güçlü , yerine göre diktatör, bağlantıları sağlam ve sempatik bir başkanla olur.
Çok uzun oldu kusura bakmayın :D
Lionel Andres Messi
01.Temmuz.2008, 00:57
FM'de Roma'yı aldığımda (FM 2007 olması lazım) Ferrari ile Mexes'i oynatıyordum defansta, kupa bırakmamıştım İtalya'da ve Avrupa'da. Ferrari kaliteli futbolcu, çok başarılı olur. Toraman'dan 10 gömlek kadar üstün, aynı şekilde G.Zan'dan da.
abartmayalım 10 gömlek falan? tamam daha iyi oyuncu olabilir gerçi gösterceği performans bile belli değil.i.toroman g.zan şalvarsporda oynayan oyuncular değil ferraride terry puyol gibi biri değil.ayrıca fm de ardaya yılın oyuncusu ödülü aldırtmıştım ben 2 kere hemde.gerçekteki haline bakmak lazım.
anilton
01.Temmuz.2008, 01:11
Son dakika gelişmesi arkadaşlar;
Metzelder'de bitti.İki oyuncuda da iş Demirören'in imzasına kaldı...
Son karar Mustafa Denizli'nin.Hangisini isterse o gelecek...
titates1
01.Temmuz.2008, 01:18
Metzelderin bittiğini nerden duydun ? kaynak varmı acaba?
anilton
01.Temmuz.2008, 01:22
İsmail,Rıdvan,Nihat transferlerini basında çıkmadan bildiren,Ferrari'nin alınacağını 10 gün önceden beri söyleyen kaynak.Başkana çok yakın bir site olan HABER1903'ün admini...
Ferrari vs Metzelder
Son karar Denizli'nin...
eGowiCh
01.Temmuz.2008, 01:28
Ben olsam ikisini de alırım, kapı gibi savunmam olur. İkisi de çok sağlam stoper. Türkiye'nin en iyi savunması olur, hatta Avrupa'da bile çok iş yapabilecek bir savunma hattı olur.
Metzelder, Ferrari, Tello, Bobo, Holosko, Ernst, Fink, Sivok. Böyle 8 yabancılı bir kadro oluştururdum, Delgado ve Zapo'yu yollar, hatta Bobo'ya da iyi teklif gelirse onu da satardım.
Madem ikisi de imza aşamasında, al ikisini de defansta sorun yaşama.
anilton
01.Temmuz.2008, 01:32
Şu anda bir yabancıyı elden çıkarmak için uğraşılıyor.İkisinin birden alınması zor.Sivok'u yedek oturtmaz M.Deniz'li.En güvendiği oyuncuların başında geliyor...
Hangisi daha iyi tartışılır ama nedense benim kalbim Ferrari diyor.O alınsın demiyorum.M.Denizli onu tercih edecek gibi geliyor...
eGowiCh
01.Temmuz.2008, 01:34
Sivok'u ön liberoda oynatsın Ernst ile, kemik gibi savunma hattı olur. Metzelder-Ferrari, önlerinde Ernst-Sivok. Yenilmez armada olur Beşiktaş.
Enterokinaz
01.Temmuz.2008, 01:35
Ben olsam ikisini de alırım, kapı gibi savunmam olur. İkisi de çok sağlam stoper. Türkiye'nin en iyi savunması olur, hatta Avrupa'da bile çok iş yapabilecek bir savunma hattı olur.
Metzelder, Ferrari, Tello, Bobo, Holosko, Ernst, Fink, Sivok. Böyle 8 yabancılı bir kadro oluştururdum, Delgado ve Zapo'yu yollar, hatta Bobo'ya da iyi teklif gelirse onu da satardım.
Madem ikisi de imza aşamasında, al ikisini de defansta sorun yaşama.
katılıyorum tamamına.
Universal
08.Temmuz.2008, 06:08
Bu paralara biz Türk insanları alışık değiliz ama; şuda var, ManU, Barça, R.Madrid 600-700 milyon €'luk hatta daha fazla parası olan kulüplerdir. Ve 10-15 yıllık maddi gelecekleri garanti altında onların vermesi doğadır. Biz Türk kulüplerin yarın ne olacağı belli değil.
PesimiSTyLa
08.Temmuz.2008, 06:10
yaaa 5 milyon avro yok 10 milyon avro yaa 34 yaşında adam alıyorlar adama senelik 3.5 milyon avro veren klüpler var biz almışız 18 yaşındaki genç ve yetenekli bi adama 5.5 milyon avro vermişiz olay oluyor rıdvanı aldık 1.200.000tl olay oluyor avrupada manchester brezilyadan getirdiği andersona ne kadar astronomik teklif verdi neden orda olay değilde burda olay türkiyenin ekonomik faktörleri diyeceksiniz yok canım fenerbahce yapacak türkiyenin 50 milyon avrosunu avrupaya verecek beşiktaşa gelince şşşşşş!!!! diyorlar olmaz bu adamlar genç ve önü açık bu bonservis bedelini hak ediyorlar yıllık ücretleri 500.000$ bu isamilin bu da dipnot
ManU Anderson'u Portodan almıştı. Sen 5.5 Milyon € eder diyorsan kendi görüşündür. Bana göre 3 Milyondan fazlası verilmez. Bu da benim kendi görüşüm.
titates1
08.Temmuz.2008, 06:13
34 yaşında adam dediğin roberto carlos hertürlü de parasını çıkardı zaten , Anderson dediğin futbolcu brezilyadan değil Portodan geldi Manchester'a , kimse beşiktaşa gelince şşş falan demiyor anadolu kulüpleri çok para istiyor ayrıca oyuncunun oynadığı bölge de türkiyede hatta dünyada çok sıkıntılı bir bölge olduğu için alınan oyuncu da yetenekli olduğu için daha çok para isteniyor umarım parasını hakederek çalışır ve milli takımımızı balta ve üzülmezden kurtarır..
E.Cartman
08.Temmuz.2008, 09:26
34 yaşında adam dediğin roberto carlos hertürlü de parasını çıkardı zaten , Anderson dediğin futbolcu brezilyadan değil Portodan geldi Manchester'a , kimse beşiktaşa gelince şşş falan demiyor anadolu kulüpleri çok para istiyor ayrıca oyuncunun oynadığı bölge de türkiyede hatta dünyada çok sıkıntılı bir bölge olduğu için alınan oyuncu da yetenekli olduğu için daha çok para isteniyor umarım parasını hakederek çalışır ve milli takımımızı balta ve üzülmezden kurtarır..
İsmail'in geleceği çok parlak sol ayaklı olması kredisini artırır ve inşallah beşiktaşı ibrahim üzülmez vakasından kurtarır milli takımımızı da kurtarır ama hakan balta konusunda katılmıyorum ibrahim üzülmezi çok rahat 2ye 3e katlar hakan balta bence bu sözü tartışma konusu olsun diye söylemedim sadece kendi düşüncemi söylüyorum...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Şunu da söylemeden geçemicem Roberto Carlos her ne kadar parasını çıkarsada bence Fenere performans açısından verdiği tartışılmalıdır. Dikkat ederseniz özelliklede bu sene Fenerbahçe gollerini hep Carlos'un kanadından yedi...
anil luque
09.Mayıs.2009, 18:01
Uzun muzun doğru mu doğru abicim içimden geçenleri bir bir yamışsın ellerine sağlık .. Y.D. yeteerr!!
GeNç KaRTaL
10.Mayıs.2009, 19:14
Seneye şampiyonlar liginde oynayacak olmamızı var sayarsak Cisse'nin yerine mutlaka kaliteli bir orta saha almalıyız.(Ernst kalitesinde) Forvetede şöyle klas bir isim alınırsa hayır demem.Devre arasında gurbetçi bir sol bek alacağımız söylenmişti.Onunda gerekli olduğunu düşünüyorum.
Teknik direktör konusunda ise sanırım her halükarda Mustafa hoca ile devam edilecek.Eğer Lucescu'yu alabilme şansımız olsaydı hiç düşünmeden kabul ederdim ama düşük.Yada Hiddink..Lafın özü devam etmek doğru olacak.Mevcut şartlar altında ondan iyi bir alternatif yok..
goosfraba
17.Mayıs.2009, 17:37
Beşiktaş için sol bek Timothee Atouba ismi geçiyor medyada. Bonservisi de sezon sonunda elinde olacak. İyi bir transfer olabilir.
tarikko
18.Mayıs.2009, 19:39
Beşiktaş'ın Brezilyalı yıldızı Bobo, Olimpiyakos takımıyla menajeri vasıtasıyla görüştüğünü; Beşiktaş'ın kendisini satmak istemesi durumunda bu takıma seve seve gidebileceğini söyledi.
Michael Paterakis / Atina , Goal.com
Bobo'nun geleceği artık belirsiz. İki sezondur sürekli transferi gündeme gelen; ancak bugüne dek hiç Beşiktaş'tan ayrılmayı düşünebileceğini söylemeyen Bobo, ilk kez farklı konuştu.
Yunanistan'da yayın yapan Exedras Sports adlı günlük gazeteye demeç veren Beşiktaşlı golcü, Olimpiyakos'un kendisini istemesi konusunda, "Benimle ilgilendiklerini biliyorum. Hattâ bunu, ilgiden öte bir şey kabul etmek lazım. Menajerimle olan görüşmelerinden haberim var" şeklinde konuştu.
"Bu seviyedeki bir takımda oynamak isterim"
Olimpiyakos'un büyük bir kulüp olduğunu ve her zaman Şampiyonlar Ligi'nde mücadele ettiğini bildiğini anlatan Bobo, sözlerini, "Ayrıca kişisel olarak tanımasam da bazı Brezilyalı futbolcuları olduğunu da biliyorum. Leonardo, Dudu ve özellikle de çok yetenekli olduğunu düşündüğüm ve geleceği parlak gibi görünen Diogo... Bu seviyedeki bir takımda oynamak isterim" şeklinde sürdürdü.
Hâlihazırda Beşiktaş gibi büyük bir takımda forma giydiğini ifade eden 24 yaşındaki futbolcu, "Şimdilik bundan fazlasını söyleyemem. Çünkü Türkiye'de lig bitmeden ne söylesem varsayımdan ibaret olmuş olur. Sezon bittikten sonra oturup sakince geleceğim hakkında karar vermeye çalışacağım" dedi.
Profesyonel bir futbolcu olduğunu vurgulayan Bobo, "Kariyerimde her zaman yol almak isterim. Eğer Olimpiyakos beni almak, Beşiktaş da satmak istiyorsa memnuniyetle Olimpiyakos'a giderim" diye konuştu.
Goal
barahir
18.Mayıs.2009, 20:21
Olympiakos BJK'den dahamı büyük ya da Avrupa vitrini daha mı büyük ya da vizyonu dahamı geniş ya da gerçekçi:) Kendisini kandırır sadece oraya giderse..
enforcer
18.Mayıs.2009, 20:43
kendisi de söylemiş takım sürekli şampiyonlar ligine gidiyor diye, vitrinde olmak için tercih edebilir...
gerrrard
18.Mayıs.2009, 20:56
Şampiyonlar Ligi'ne gitmekle kalmıyor her sene 2. tura çıkan bir takım Olympiakos. Gitmek istemesi normal, bundan daha doğal bişey olamaz.
GodfatheR
18.Mayıs.2009, 22:22
Şampiyonlar Ligi'ne gitmekle kalmıyor her sene 2. tura çıkan bir takım Olympiakos. Gitmek istemesi normal, bundan daha doğal bişey olamaz.
Olympiakos tarihinde sadece 2007-2008 sezonunda 2.tura çıktı.Hatta Yunanistan'da her sene şampiyon olup Avrupa'da bizi rezil ediyorsunuz diye hep dalga geçiyorlar.Ezeli rakibi Panatinaykos bile onlardan çok daha başarılı Avrupa'da.
KanaKe
18.Mayıs.2009, 22:32
Olympiakos hersene Sampiyonlar Ligi'ne mi gidiyormus ? daha bu sene GS ile UEFA'da ayni grupta oynamadilar mi ?
anil luque
18.Mayıs.2009, 22:54
Bobo umarım boyle bır hataya dusmez .. Rıdvan Hoca'nın dedıgı gıbı Olimpiakos'u Beşiktaş'tan büyük görüyorsa kendi kariyeri umrunda değildir..
gerrrard
18.Mayıs.2009, 22:59
Olympiakos tarihinde sadece 2007-2008 sezonunda 2.tura çıktı.Hatta Yunanistan'da her sene şampiyon olup Avrupa'da bizi rezil ediyorsunuz diye hep dalga geçiyorlar.Ezeli rakibi Panatinaykos bile onlardan çok daha başarılı Avrupa'da.
En az 3. oluyorlar dicektim :D
Olympiakos hersene Sampiyonlar Ligi'ne mi gidiyormus ? daha bu sene GS ile UEFA'da ayni grupta oynamadilar mi ?
Galatasaray Türkiye'de Şampiyonlar Ligi'ne en çok katılan takım değil mi ? Milan'da UEFA'daydı ona bakarsan öncekinde Bayern Münih'de.
BlackEagle19o3
18.Mayıs.2009, 23:00
Bobo'nun böyle bir açıklama yapmış olduğuna inanmıyorum.Olympiakos da Beşiktaş'tan büyük bir kulüp değil zaten , ne vizyon olarak ne de başarı olarak.Bobo'nun ben çok iyi paralar verilmediği takdirde , seneye de kalması taraftarıyım.Çünkü daha iyisini alabileceğimizi düşünmüyorum.Yabancılardan sadece Zapo ve Delgado gönderilmeli bana kalırsa ...
eXcitinG
18.Mayıs.2009, 23:37
Göndericek oLsak BordeouxLar, MarsiLyaLar isterken yoLLardık. GeLecek yıL ki oLuşumda Yönetim ve özeLLikLe DenizLi ona çok güveniyor. Demirörenin satmaktan vazgeçme sebebi de DenizLi. DenizLi varken Bobo bir yere gidemez. Bobo, HoLosko,TeLLo, Ernst DenizLi varken bir yere kımıLdayamaz.
BlackEagle19o3
18.Mayıs.2009, 23:40
Ben Fink'in alınmasındansa Cisse'nin kalması taraftarıyım , Cisse son zamanlarda çok formda ve Ernst ile de çok iyi bir ikili oldular.Fink'in Cisse'den iyi olduğunu düşünmüyorum , macera aramaya gerek yok.
eXcitinG
18.Mayıs.2009, 23:46
Bencede Cisse Ernst iLe kendini buLdu, iyi de ikiLi olduLar, geçmişte beğenmediğimiz Cisse orta sahanın bütün yükünü tek başına çekme çabasından ortada kayboLup gidiyordu, bizde doğaL oLarak ona yükLeniyorduk, ama sadece işine yani top kesme ve iLk topLarı karşıLama oLayını yapmaya başLaması iLe müthiş bir form yakaLadı. Bende kaLması taraftarıyım, hem boyu iLe bazen iLk topLarı da aLıyor havadan, daha hızLı hücuma çıkma şansı yakaLıyoruz.
LaigLeNoiR
19.Mayıs.2009, 01:28
Cisse ile Ernst zaten İstanbul'da aynı evde kalıyorlarmış.Kanka olmuşlar yani.Bence Cisse'de ki çıkışın sebebi de bu.
Cisse Ernst ile iyi ikili oldular birbirlerinin açıklarını iyi kapatıyorlar.Zaten beraber oynadıkları her maçta Ernst daha fazla ileri çıkıyor.
Bu arada Fink transferi tamam deniyordu galiba.Eğer tamamsa Cisse gidecek.
Zapo direkt gönderilmeli.Delgado ve Sivok'da bence gidebilecek diğer yabancılar.
Cengo
19.Mayıs.2009, 02:05
Bobo'nun böyle bir açıklama yapmış olduğuna inanmıyorum.Olympiakos da Beşiktaş'tan büyük bir kulüp değil zaten , ne vizyon olarak ne de başarı olarak.Bobo'nun ben çok iyi paralar verilmediği takdirde , seneye de kalması taraftarıyım.Çünkü daha iyisini alabileceğimizi düşünmüyorum.Yabancılardan sadece Zapo ve Delgado gönderilmeli bana kalırsa ...
Aynen katılıyorum, hiç gerçekçi bir anlatım değil, muhtemelen gerçek değil.
eXcitinG
19.Mayıs.2009, 02:51
ÖzeLLikLe DeLgado kesin gitmeLi. Yani herkese toLerans tanınabiLinir, Zapo dahi dursa takımda sorun yok, savunma anLamında buLunmaz bir yedek ama DeLgado artık bitirmiştir Beşiktaş kariyerini bence.
34 Lük Juninho Pernambucano yu aLaLım. En azından 36 sına kadar 10-15 tane frikik atar. Bu da DeLgado nun bütün Beşiktaş kariyeri boyunca attığı goL sayısı demek.
LaigLeNoiR
19.Mayıs.2009, 02:55
Delgado iyi paraya satılıp yerine türk bir 10 numara alınabilir.
eXcitinG
19.Mayıs.2009, 02:57
Türk oLarak o işi yapacak adam yok. Varmı ?
RiqueLme var, Juninho var, bu adamLar zorLadıktan sonra geLmeyecek adamLar değiL.
KaPaLı
19.Mayıs.2009, 03:01
Hayrettin abi Riquelme biraz zor. Ama Juninho Turkcell Super Lig için süper transfer olur. Yaşı 33'te olsa atacağı frikik golleri - kullanacağı kornerlerle parasını çıkaracaktır.
BlackEagle19o3
19.Mayıs.2009, 03:28
Zapo direkt gönderilmeli.Delgado ve Sivok'da bence gidebilecek diğer yabancılar.
Ben Sivok'un mutlaka kalması gerektiğini düşünüyorum.Bence kaliteli bir stoper.İbrahim Toraman ile iyi ikili oluşturacaklardır gelecek sene defansta.Zapo gönderilmeli, stoper yedeğine Türk bir oyuncu alınmalı.Bekir İrtegün mesela.Diğer yedeğimiz de Gökhan Zan olur.
Bunun dışında bir sağ bek bir sol bek alınmalı.İkisinden biri yabancı , diğeri Türk olabilir.Ekrem ve İbrahim ancak alternatif olabilir.Ön libero mevkine de Türk bir adam almalıyız.Murat Ceylan , Nuri Şahin ilk aklıma gelen isimler.Zorlarsak Aurelio falan demek isterdim ama zor gözüküyor şu şartlarda.Cisse-Uğur-Serdar gibi oyuncuları da gerektiğinde bu mevkide kullanabiliriz.
Delgado mutlaka gönderilmeli, oraya çift yönlü biraz da mücadeleci bir adam alınmalı.Türk olabilir bu oyuncu, benim ilk aklıma gelen isimler Özer veya Mehmet Topuz.Birini alabilrsek çok iyi olur.Bu mevkiin alternatifi Tello olabilir mesela.+2 problemi seneye de karşımızda olacak.Benim +2 için düşündüğüm oyuncular Tello ve Cisse.
4-3-3 taktiğinde devam edersek Holosko ve Bobo'nun kaldığını varsayaysam bence iyi bir sol açık bulmalıyız.Diğer yabancı hakkımızı burdan yana kullanabiliriz.Buraya alacağımız oyuncu Türk olursa , ( Örn; Gökdeniz) , kalan yabancı hakkımızı Delgado'nun yerinde veya bek mevkiinde kullanabiliriz.Seneye Şampiyonlar Liginde olduğumuzu varsıyıyorum ; kaliteli bir kadro kurmak şart.Şampiyon olduğumuz takdirde ben başkanın elini cebine atacağını , fedekarlıktan kaçınmayacağını düşünüyorum.Higuain'ler, Diatta'lar değil de Fabian Ernst'ler bulmalıyız ;)
TR.CaPTaiN
19.Mayıs.2009, 03:35
Sakatlık problemi olmayan bir Yıldıray Delgado'nun yerine iyi olabilirdi.
eXcitinG
19.Mayıs.2009, 04:01
YıLdıray geLeceğine DeLgado kaLsın daha iyi.
tarikko
19.Mayıs.2009, 17:28
Turkcell Super Lig'de son iki haftaya lider giren Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edeceğini hesaplayarak transfer çalışmalarına hız verdi.
İtalyan basınında çıkan haberlere göre siyah-beyazlılar, yarın Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadyumu'nda Werder Bremen ile UEFA Kupası final mücadelesine çıkacak olan Shaktar Donetsk'in Brezilyalı yıldızı Ilsınho'nun peşinde.
Yarın bir kez daha Avrupa arenasında vitrine çıkacak olan Ilsinho savumanın sağ kanadında görev alıyor. Fakat yetenekli oyuncu zaman zaman orta sahanın sağında da oynayabiliyor.
Habere göre Ilsinho'nun peşinde Juventus, Milan, Bayern Münih, Napoli ve Schalke 04 gibi takımların olduğu iddia edildi.
Hızı, sürati ve tekniği ile dikkat çeken Ilsinho bu sene UEFA kupasında da 2 gol kaydetti.
2007 yılında geldiği Shaktar Donetsk'te 33 maçta 6 gol atan Ilsinho, Brezilya milli takımında oynama başarısını da göstermiş bulunuyor.
ILSINHO KİMDİR?
İsim: Ilson Pereira Dias Junior
Doğum Tarihi: 12 Ekim 1985
Doğu Yeri: São Bernardo do Campo, São Paulo
Uyruk: Brazil
Boy: 178 cm.
Kilo: 81 Kg
Mevki: Defans (Sağ Bek)
Forma Numarası: 13
Maraton
anilton
19.Mayıs.2009, 17:28
Türkiye'de bana göre 10 numara bölgesine alınabilecek 2 oyuncu var.Özer Hurmacı ve Sezer Öztürk...
Önlibero Murat Ceylan,Yiğit İncedemir gibi genç ve yerli isimlerden birisi ile takviye edilebilir...
Bekler önemli yerler.Ben özellikle sol beke yabancı bir isim alınması gerektiğini düşünüyorum.Atouba,Fucile(sağ ve sol bek),Marek Cech vb...
Türk olarak ise her iki bekede İsmail Köybaşı,Abdurrahman,Çağlar,El Yasa,Uğur Demirkol,Hakan Aslantaş alınabilecek isimler...
anilton
19.Mayıs.2009, 17:44
İlsinho olmaz.Shakthar 10 milyon €'ya aldı onu ve doğal olarak kar etmek isteyeceklerdir.Hazır büyük takımlar talip olmuşken bunu değerlendirip,iyi bir fiyata satabilirler.İtalya'ya gidebilir,zira kendisinin İtalyan pasaportuda mevcut...
eXcitinG
19.Mayıs.2009, 17:49
SoL bek için geçen sezon ayağımıza kadar geLen ve Sinan engin deniLen şahıs yüzünden aLamadığımız KadLec bu yıL Leverkusen in en iyi oyuncuLarı arasında. Eğer geçen yıL aLabiLseydik müthiş oLacaktı. Sinan baba sağoLsun KadLec iyi adam değiL, yerine Seric i aLaLım dedi. Gördük.
Cengo
19.Mayıs.2009, 17:58
Türkiye'de bana göre 10 numara bölgesine alınabilecek 2 oyuncu var.Özer Hurmacı ve Sezer Öztürk...
Önlibero Murat Ceylan,Yiğit İncedemir gibi genç ve yerli isimlerden birisi ile takviye edilebilir...
Bekler önemli yerler.Ben özellikle sol beke yabancı bir isim alınması gerektiğini düşünüyorum.Atouba,Fucile(sağ ve sol bek),Marek Cech vb...
Türk olarak ise her iki bekede İsmail Köybaşı,Abdurrahman,Çağlar,El Yasa,Uğur Demirkol,Hakan Aslantaş alınabilecek isimler...
Sezer kanat gibi, Özer de Emre Belözoğlu gibi orta saha gibi oynuyor.
Murat Ceylan da MC gibi keza. Atouba çok kötü bir sakatlık geçirdi, Fucile Porto'ya da yeterli olmuyor.
Hakan Aslantaş Kayseri'de.Abdurrahman ve Çağlar'ı iyi bir bonservissiz bırakmazlar.
anilton
19.Mayıs.2009, 18:24
Sezer kanat gibi, Özer de Emre Belözoğlu gibi orta saha gibi oynuyor.
Murat Ceylan da MC gibi keza. Atouba çok kötü bir sakatlık geçirdi, Fucile Porto'ya da yeterli olmuyor.
Hakan Aslantaş Kayseri'de.Abdurrahman ve Çağlar'ı iyi bir bonservissiz bırakmazlar.
Sezer mücadeleci,iyi pas atan,sürekli öne oynayan,isabetli ve sert şutlar atan bir futbolcu.Bunların yanında sürati ve kolay adam geçme meziyetleri olduğu için kanatta oynayabilir.Yani ofansta her yerde oynar.Bu sene Manisa'da sürekli 10 numara pozisyonunda oynadı.O bölgede son derece başarılı...
Özer'in Emre ile alakası yok.Emre düz bir oyuncu olup çıktı.Eski Emre yok.Top kapıp en yakın adama vermekten yaptığı başka bir iş yok.Ekstra işler yapmıyor.Özer adam geçer,süratli ve güçlüdür.İyi şut atar,çok iyi araya oynar.Skora sürekli katkıda bulunur.Tek başına maç alır.Mevkii olarak benzer özelliklerede pek sahip değil.Özer bu sene hep Adem-Hürriyet iklisinin önünde forvet arkası görevini üstlendi ve çok başarılı bir yıl geçirdi...
Murat Ceylan çift yönlü bir oyuncu.Emre'nin ilk yıllarını hatırlatıyor.O kadar yetenekli olmasada Emre'nin gençliğini anımsatıyor...
Atouba tamamen atlattı sakatlığını.Son iki maçtır Hamburg'ta 11 çıkıyor.Kendisi çok güçlü bir oyuncudur,toparlaması uzun sürmez...
Fucile yetersiz değil.Sapunaru ve Cissokho'nun üstün performansları sonrası yedek kalmaya başladı.Normalde bu sezona kadar sürekli 11 oynayıp başarı olan bir oyuncuydu Fucile.Uruguay milli takımınında banko oyuncusu ve yaşı genç.Türkiye'de işi yapar...
Cengo
19.Mayıs.2009, 18:41
Sezer mücadeleci,iyi pas atan,sürekli öne oynayan,isabetli ve sert şutlar atan bir futbolcu.Bunların yanında sürati ve kolay adam geçme meziyetleri olduğu için kanatta oynayabilir.Yani ofansta her yerde oynar.Bu sene Manisa'da sürekli 10 numara pozisyonunda oynadı.O bölgede son derece başarılı...
Özer'in Emre ile alakası yok.Emre düz bir oyuncu olup çıktı.Eski Emre yok.Top kapıp en yakın adama vermekten yaptığı başka bir iş yok.Ekstra işler yapmıyor.Özer adam geçer,süratli ve güçlüdür.İyi şut atar,çok iyi araya oynar.Skora sürekli katkıda bulunur.Tek başına maç alır.Mevkii olarak benzer özelliklerede pek sahip değil.Özer bu sene hep Adem-Hürriyet iklisinin önünde forvet arkası görevini üstlendi ve çok başarılı bir yıl geçirdi...
Murat Ceylan çift yönlü bir oyuncu.Emre'nin ilk yıllarını hatırlatıyor.O kadar yetenekli olmasada Emre'nin gençliğini anımsatıyor...
Atouba tamamen atlattı sakatlığını.Son iki maçtır Hamburg'ta 11 çıkıyor.Kendisi çok güçlü bir oyuncudur,toparlaması uzun sürmez...
Fucile yetersiz değil.Sapunaru ve Cissokho'nun üstün performansları sonrası yedek kalmaya başladı.Normalde bu sezona kadar sürekli 11 oynayıp başarı olan bir oyuncuydu Fucile.Uruguay milli takımınında banko oyuncusu ve yaşı genç.Türkiye'de işi yapar...
Sezer dağınık biri, rotasyon oyuncusundan ileri gitmez.Kanatta oynar, bir gün iyi bir gün kötü.
Özer MC oynuyor, bunu hiç tartışmayalım bile.
Emre nasıl olur da kötü denilebilir, şaka herhalde.
Fenerbahçe'yi toparlayan, bütün pasları dağıtan oyuncu.Çok iyi oynuyor, bu duymak bile hoş değil.İzlenilmediğinde hakkında bu kadar net konuşmak hiç hoş değil.
Özer reel oyun kurucu değil, pas arası yapar, pas yapar, topa çıkar, Ankaraspor oyun kurucu ile oynamıyor zaten.Aykut Kocaman takımları AMC ile oynamaz ve çok pas üzerine kuruludur, fizik ve teknik olarak o kadar iyi olmadığı için reel bir AMC oynayamaz.
Atouba aylar sonra sakatlıktan çıktı, 1 sezonu kapattı neredeyse, sezon bitmiş zaten riske edilse ne olur edilmese ne olur.
Sapunaru Türkiye Ligi'nde bile oynatılmaz, genç ve çabuk bir oyuncu o kadar.Onu bile kesemiyor ne yazık ki.
anilton
19.Mayıs.2009, 18:48
Sezer dağınık biri, rotasyon oyuncusundan ileri gitmez.Kanatta oynar, bir gün iyi bir gün kötü.
Özer MC oynuyor, bunu hiç tartışmayalım bile.
Emre nasıl olur da kötü denilebilir, şaka herhalde.
Fenerbahçe'yi toparlayan, bütün pasları dağıtan oyuncu.Çok iyi oynuyor, bu duymak bile hoş değil.İzlenilmediğinde hakkında bu kadar net konuşmak hiç hoş değil.
Özer reel oyun kurucu değil, pas arası yapar, pas yapar, topa çıkar, Ankaraspor oyun kurucu ile oynamıyor zaten.Aykut Kocaman takımları AMC ile oynamaz ve çok pas üzerine kuruludur, fizik ve teknik olarak o kadar iyi olmadığı için reel bir AMC oynayamaz.
Atouba aylar sonra sakatlıktan çıktı, 1 sezonu kapattı neredeyse, sezon bitmiş zaten riske edilse ne olur edilmese ne olur.
Sapunaru Türkiye Ligi'nde bile oynatılmaz, genç ve çabuk bir oyuncu o kadar.Onu bile kesemiyor ne yazık ki.
Özer 10 numara oynuyor...
-------Adem---Hürriyet------
-----------Özer--------------
Özer'in en iyi özelliklerinden birisi fizik ve tekniktir.Doğru söylüyorsun hiç tartışmayalım bunu göremiyorsan.Sana Mc gözükmesinin sebebi topsuz oyunda da olmasından dolayıdır...
Emre'ye kötü diyen olmadı.Özer ile alakası yok dedim sadece.Emre'nin eski özellikleri yok diyorum.Fizik kondüsyonu buna izin vermiyor.Koşmaktan başka hiç bir şey yapmıyor.Onun yaptığı pası,kurduğu oyunu Selçuk'ta yapıyor...
Sapunaru TSL'de oynayamaz he...:D:D:D
Bayern Münih'e trasfer olmak üzere...
eXcitinG
19.Mayıs.2009, 18:57
Sezon başından beri diyorum bende Muray CeyLan aLınsın. Ernst gibi bir adam yanında kendini daha hızLı geLiştirme şansı buLabiLir. Türk futboLu açısından da iyi oLur.
Cengo
19.Mayıs.2009, 19:21
Özer 10 numara oynuyor...
-------Adem---Hürriyet------
-----------Özer--------------
Özer'in en iyi özelliklerinden birisi fizik ve tekniktir.Doğru söylüyorsun hiç tartışmayalım bunu göremiyorsan.Sana Mc gözükmesinin sebebi topsuz oyunda da olmasından dolayıdır...
Emre'ye kötü diyen olmadı.Özer ile alakası yok dedim sadece.Emre'nin eski özellikleri yok diyorum.Fizik kondüsyonu buna izin vermiyor.Koşmaktan başka hiç bir şey yapmıyor.Onun yaptığı pası,kurduğu oyunu Selçuk'ta yapıyor...
Sapunaru TSL'de oynayamaz he...:D:D:D
Bayern Münih'e trasfer olmak üzere...
Böyle kabul etmeye devam edebilirsiniz.
Ankaraspor 3 MC oynar.
Özer size göre tekniktir ama dünya literatüründe teknik değildir.Overrated bile değildir.AMC denilen kişinin teknik özellikleri farklı olmalıdır.Emre'den yapı itibari ile hiç farkı yok.Özer'in çeviklik harici hiç bir fizik avantajı yok, o gücü ile orta sahada savaşması bile beklenemez.
Emre'nin nasıl fiziği yetmiyor, 90 dk oynayan kendisi, çıktığında kavga eden kendisi, maçın sonunda yine pas yapan kendisi.
Selçuk ile Emre =)
Hiç tartışmayalım.
Fanatiklik olmazsa daha iyi olacak.
İstediğinizi kabul etmekte özgürsünüz :)
anilton
19.Mayıs.2009, 19:31
Böyle kabul etmeye devam edebilirsin, görünen köy klavuz istemez.
Ankaraspor 3 MC oynar.
Özer size göre tekniktir ama dünya literatüründe teknik değildir.Overrated bile değildir.AMC denilen kişinin teknik özellikleri farklı olmalıdır.Emre'den yapı itibari ile hiç farkı yok.Özer'in çeviklik harici hiç bir fizik avantajı yok, o gücü ile orta sahada savaşması bile beklenemez.
Emre'nin nasıl fiziği yetmiyor, 90 dk oynayan kendisi, çıktığında kavga eden kendisi, maçın sonunda yine pas yapan kendisi.
Selçuk ile Emre hahaha hiç tartışmayalım.
Biraz fanatikliği bırakırsanız iyi olacak.
İstediğinizi kabul etmekte özgürsünüz :)
Özer basar,pas arası yapar,topa çıkar 10 numara oynayacak tekniğe sahip değil diyende sensin.Özer o fiziği ile orta sahada savaşamaz diyende sensin.Nasıl oluyor ben bir anlam veremedim...
Sen Emre'yi Xavi,Essien,Gerrard,Pirlo falan sandın heralde.Ne bir asist yapar,ne gol atar,ne adam geçer.Orta sahada adam kovalar,aldığı topu sağa sola verir.Çünkü eski patlayıcı kuvveti yoktur.Topla fazla oynamaz.Çünkü çabuk yorulur.Top oynayanlar topsuz koşmanın mı,topla koşmanın mı daha yorucu olduğunu bilir.Topla iki dripling yap ölürsün,ama topsuz yarım saat koş bir şey olmaz.Bu yüzden fiziği yetersizdir dedim.Bu bağlamda Selçuk'tan bir farkı yoktur bana göre.Tecrübesi hariç.Hatta Selçuk gol atar ara ara...
Her neyse konu o değil,sen Özer ile Emre'yi benzettin ben alakası yok dedim...
Konu Özer.Özer 10 numaradır.Çok teknik bir oyuncudur...
BlackEagle19o3
19.Mayıs.2009, 19:37
Seneye Ernst-Murat Ceylan-Özer 3lüsünden kurulacak bir orta saha düzeni çok iyi işler diye düşünüyorum ben.Özer konusunda Anıl'a katıldığımı da belirteyim ayrıca....
eXcitinG
19.Mayıs.2009, 19:37
Transfer konusundayız arkadaşLar. Özer ve Emre nin ne pozisyonda oynadıkLarını tartışmıyoruz.
Cengo
19.Mayıs.2009, 19:42
Özer'in Emre'den ne farkı vardı o zaman?
O kadar teknik de hiç talibi yok yurt dışından? :)
Emre ile Selçuk nasıl aynı olur, hiç mantık alıyor mu?
Kabul etmek için hayalinizde niye böyle canlandırıyorsunuz, anlaşılır gibi değil.
Ben Beşiktaşlıyım sevmiyor kardeşim, nefret ediyorum dersiniz olur biter.
Emre teknik bir oyuncudur, çabu ve çevik bir oyuncudur.
İyi pas yapar, çabuk düşünür, çabuk karar verir, iyi top istobu yapar, hemen ayağın her noktası ile temiz pas verir.Topla düşünmez, dribbling yapar, ver-kaç ile alnını açıp ters tarafta iyi bir pasla oynu açtırabilir.
Serie A, Premier League gibi üst düzey liglerde oynamış, dikine pas yüzdesi çok yüksek, teknik bir oyuncuya, ligin vasat üstü-kazma tam defansif bir önliberosunu bir tutmak bana göre fanatikliktir.Kusura bakmayın.
Essien-Gerrard-Pirlo gibi oyuncular uzun boyu, fizikli oyuncular, çabuk değiller ama çok koşarlar, onların teknik farkları zaten world class yapar ama onların da hiç öyle patlayıcılık falan yok.
Xavi ile Essien-Gerrard-Pirlo aynı tip oyuncular değiller zaten.Örneklerde bile iç çekişme var.
Esasen en koşan oyuncular yorulur.Futbolu gerçeği.Çok koşmak pres yapmak demek, topla koşan takımlar yorulmaz.
Topu koşturmak takımlara sistem üstünlüğü sağlar.Topa hakim takımlar karşısında çok koşan takımlar çabuk yorulur. (Bkz.Barca karşısında çok koşup alan bırakmamak, pres yapmaya çalışmak)
Topu koşturmak futbolcuyu yormaz.
Selçuk kornerden atar ancak golü :)
Özer'in Emre'den bir farkı yoktur, Emre seviyesinde bile olmadığı gerçeği de var ayrıca.
anilton
19.Mayıs.2009, 19:47
Özer'in Emre'den ne farkı vardı o zaman?
O kadar teknik de hiç talibi yok yurt dışından? :)
Emre ile Selçuk nasıl aynı olur, hiç mantık alıyor mu?
Kabul etmek için hayalinizde niye böyle canlandırıyorsunuz, anlaşılır gibi değil.
Ben Beşiktaşlıyım sevmiyor kardeşim, nefret ediyorum dersiniz olur biter.
İyi pas yapar, çabuk düşünür, çabuk karar verir, iyi top istobu yapar, hemen ayağın her noktası ile temiz pas verir.Topla düşünmez, dribbling yapar, ver-kaç ile alnını açıp ters tarafta iyi bir pasla oynu açtırabilir.
Serie A, Premier League gibi üst düzey liglerde oynamış, dikine pas yüzdesi çok yüksek, teknik bir oyuncuya, ligin vasat üstü-kazma tam defansif bir önliberosunu bir tutmak bana göre fanatikliktir.Kusura bakmayın.
Essien-Gerrard-Pirlo gibi oyuncular uzun boyu, fizikli oyuncular, çabuk değiller ama çok koşarlar, onların teknik farkları zaten world class yapar ama onların da hiç öyle patlayıcılık falan yok.
Xavi ile Essien-Gerrard-Pirlo aynı tip oyuncular değiller zaten.Örneklerde bile iç çekişme var.
Esasen en koşan oyuncular yorulur.Futbolu gerçeği.Çok koşmak pres yapmak demek, topla koşan takımlar yorulmaz.
Topu koşturmak takımlara sistem üstünlüğü sağlar.Topa hakim takımlar karşısında çok koşan takımlar çabuk yorulur. (Bkz.Barca karşısında çok koşup alan bırakmamak, pres yapmaya çalışmak)
Topu koşturmak futbolcuyu yormaz.
Selçuk kornerden atar ancak golü :)
Özer'in Emre'den bir farkı yoktur, Emre seviyesinde bile olmadığı gerçeği de var ayrıca.
Ben ne diyorum sen nediyorsun...
Ben Selçuk ile Emre'yi neden bir tuttuğumu açıklıyorum anlamıyorsun.Ben futbolcunun topla oynaması,top sürmesinden bahsediyorum,sen bana topu koşturmak futbolcuyu yormaz diyorsun...
Seninle futbol hakkında Selçuk İnan için pas yapamaz,dikine oynayamaz,DM'dir dediğinde tartışmayacağıma kendi adıma söz vermiştim ama unutmuşum işte...
Vaaayy beee ne Emre'ymiş.Yapmadığı şey yokmuş maşallah.Zaten geldiği gibi F.Bahçe orta sahasını şaha kaldırdı.Futbolunu yukarı taşıdı.Özellikleride Gerrard gibiymiş heee.Ben nasıl göremedim bunları.Pardon doğruya;ben fanatiğim...
Neyse o saydığın muhteşem özelliklere sahip Emre F.Bahçe'de ne mutlu sana...
Bu konuda tek bir kelime daha yazmayacağım...
Cengo
19.Mayıs.2009, 20:14
Ben ne diyorum sen nediyorsun...
Ben Selçuk ile Emre'yi neden bir tuttuğumu açıklıyorum anlamıyorsun.Ben futbolcunun topla oynaması,top sürmesinden bahsediyorum,sen bana topu koşturmak futbolcuyu yormaz diyorsun...
Seninle futbol hakkında Selçuk İnan için pas yapamaz,dikine oynayamaz,DM'dir dediğinde tartışmayacağıma kendi adıma söz vermiştim ama unutmuşum işte...
Vaaayy beee ne Emre'ymiş.Yapmadığı şey yokmuş maşallah.Zaten geldiği gibi F.Bahçe orta sahasını şaha kaldırdı.Futbolunu yukarı taşıdı.Özellikleride Gerrard gibiymiş heee.Ben nasıl göremedim bunları.Pardon doğruya;ben fanatiğim...
Neyse o saydığın muhteşem özelliklere sahip Emre F.Bahçe'de ne mutlu sana...
Bu konuda tek bir kelime daha yazmayacağım...
Selçuk Şahin başka Selçuk İnan başka biri.Soyadı olmazsa herkes farklı anlar.
İki Selçuk'un da teknik özellikleri ve oyuna ofansif açıdan katkıları Emre'den kötü.
Selçuk İnan dikine pas yapan biri değil zaten, Ayhan tipinde bir oyuncu.
Evet Emre overrated bir oyuncu, teknik bir oyuncu.
Takımın bu seneki tek olumlu transferi bence, ben memnunum.
Gerrard world class bir oyuncu, her oyuncuyu onunla kıyaslayıp şu oyuncu çok iyi mi demek doğru bir tutum değil.Maradona'ya bakıp Robben iyi değil demek gibidir.
Özer Delgado yerine alınırsa çok kötü olur.D'Alessandro gibi bir oyuncu alıp yine defansif sıkıntı yaşar Bjk ama Özer'i oraya koyup oynarsa hem ofansif hem de defansif taktiksizlik olur.4-3-3 kanatları oynayabileyecek gerçek oyuncular pek yok Bjk'ta.
GeNç KaRTaL
20.Mayıs.2009, 18:39
Hayrettin abi Kadlec geçen sezon maliyetinden dolayı alınamadı diye biliyorum.Zapo ile Sivok'a bir ton para saçınca Kadlec'i alamadık ve bonservissiz Seric'e yöneldik.Ben böyle biliyorum.
Bek için Denizlispor'dan Çağlar'ı alacağız diye bir duyum aldım.Bakalım aslı asları varmı görürüz yazın..
eXcitinG
20.Mayıs.2009, 21:05
KadLec için iLk başLarda evet yüksek maLiyet sorunu çıktı ama daha sonradan ErtuğruL SağLam ısrarLa istediğini söyLeyince fiyatLarda anLaşma sağLandı, sonra Sinan engin deniLen Şahıs işin içine girerek bu fiyatı vermeye gerek yok onun yarı fiyatına ondan daha iyi bir adam aLıcam deyip ErtuğruL sağLam ı kandırdı. ALdığı adamı da gördük. Eğer karışmasaydı şimdi KadLec bizde oLacaktı. Sonra adam aman be sizLemi uğraşıcam deyip bizim pazarLık yapmaya çaLıştığımız rakamın üstünde bir paraya Leverkusen e gitti.
anilton
25.Mayıs.2009, 18:00
(Özel) Kartal, United'ın kalecisine talip
Önümüzdeki sezon kaleyi sağlama almaya karar veren lider Beşiktaş, bonservisi Manchester United'da bulunan Polonyalı kaleci Kuszczak'ı kiralamayı düşünüyor.
Goal.com ÖZEL HABER
Transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş'ta kaleci değişikliği de gündemde. Yeni sezonda Rüştü Reçber'e güvenerek hareket etmeyi düşünmediği bilinen siyah beyazlı yönetimin gündemine aldığı kaleciler arasında 27 yaşındaki Tomasz Kuszczak'ın bulunduğu öğrenildi.
Football365'in haberine göre 2012 yılına dek Manchester United ile sözleşmesi bulunan Polonyalı Kuszczak, önümüzdeki sezon için başka bir kulübe kiralanacak. Tecrübeli file bekçisiyle ilgili nabız yoklayan ekipler arasında Beşiktaş'ın da bulunduğu öğrenilirken, birçok İngiliz kulübünün yanısıra Rusya'nın Zenit St-Petersburg takımının da devrede olduğu ifade edildi.
2006 yılından beri formasını giydiği Manchester United ile bugüne dek toplam 25 maça çıkan Polonyalı kaleci, daha önce 2 sezon West Albion, 3 sezon da Hertha Berlin'de oynamıştı.
GeNç KaRTaL
25.Mayıs.2009, 19:51
Bir yabancı hakkımızı kaleci olarak kullanmak açıkcası ilk tercihim olmaz.Ama yinede olursa Kunzscak transferi çok da karşı çıkmam doğrusu..
Forvet için Barcelona'dan Gudjohnsen ile görüşüyormuşuz.Alınırsa çok iyi olur gerçekten.Ayrıca sol bek için Atouba ile ilgileniliyormuş.İbrahim Üzülmez Mustafa hocadan sonra inanılmaz bir çıkış yakaladı ama onunda yetenekleri bir yere kadar.Seneye daha iyi bir kadro kurmamız gerektiği gerçeğini göz önüne aldığımızda bu transferde gerekli gibi geliyor.Ayrıca Kharkiv'den Papa Guaye ismi var.Bizim maçlarda seyredebildiğim kadarıyla taş gibi bir stoperdi.O da fena olmaz.Bir ara Fink haberleri geçiyordu.Umarım doğru değildir.Onu alacağımıza Cisse kalsın daha iyi diye düşünüyorum.Ernst ile birlikte oda performansını artırdı.
Bu takım bu sene şampiyon bu kadar transferi nereye yapıyorsun diye düşünmemek gerekiyor.Çünkü seneye Şampiyonlar Ligi'nde oynayacağız.Artı seneye rakiplerimizde bu kötü sezondan sonra daha güçlü bir kadro oluşturmak isteyeceklerdir.Özellikle Fenerbahçe.Mutlaka kadromuzu güçlendirmemiz gerekiyor.Bu konuda Mustafa hocaya güveniyorum devre arasında yaptırdığı transferlerden sonra.Umarım yine tecrübesini konuşturur bu konuda..
GeNç KaRTaL
25.Mayıs.2009, 20:51
KadLec için iLk başLarda evet yüksek maLiyet sorunu çıktı ama daha sonradan ErtuğruL SağLam ısrarLa istediğini söyLeyince fiyatLarda anLaşma sağLandı, sonra Sinan engin deniLen Şahıs işin içine girerek bu fiyatı vermeye gerek yok onun yarı fiyatına ondan daha iyi bir adam aLıcam deyip ErtuğruL sağLam ı kandırdı. ALdığı adamı da gördük. Eğer karışmasaydı şimdi KadLec bizde oLacaktı. Sonra adam aman be sizLemi uğraşıcam deyip bizim pazarLık yapmaya çaLıştığımız rakamın üstünde bir paraya Leverkusen e gitti.
Böyleyse işin aslı %100 haklısın Hayrettin abi.Doğru olma olasılığıda az değil..
mozar
26.Mayıs.2009, 00:21
.
Konuya ortadan girdim ancak geçen sene bir Newcastle forumunda ingiliz taraftardan şöyle bir yorum okumuştum, aklımda kalmış: "Emre gününde olduğu zaman harika bir oyuncudur, ama ne yazık ki onun günü 29 şubattır ve 4 senede bir gelir."
Bu derece yetenekli, ancak istikrarsız bir oyuncudur Emre, Epl kariyeri de bu şekilde geçmiştir. Bakıldığında kimi defansif ve oyun okuma yetenekleri, tecrübesinin de etkisiyle Özerden de Murat Ceylandan da, Selçuktan da üstündür ama onların yarısı kadar maçta bile gösteremedikten sonra faydası yok.
Ayrıca Özer'in Emreyle alakası gerçekten yok, Arda ve Delgado karışımı bir oyuncu kendisi. (hatta Yusufa daha çok benziyor arapasları, plaseleri ve çalımlarıyla) bence de 4-3-3 ün ortasahasının kanatlarında oynamaz, orası ayrı. Ama ileride sağda veya solda oynayabilir pekala.
matrockmamy
26.Mayıs.2009, 03:01
Beşiktaşa 2 bek bir de sol kanat gerek. seneye şamp. liginde bizi iyi temsil etmesi için.
bugra 1905
26.Mayıs.2009, 13:21
Rüştü Dururken Kuczsak Yanlış Bence
BJKnın Kesinlikle Sol Beke İhtiyacı Var
Sheriff
26.Mayıs.2009, 15:26
Özer ümit milli takımda bir çok maçta ortasahanın ortasında görev yaptı ancak Ankaraspor'da geçen sezon genel olarak sağ açık oynadı, bu sezon her iki bölgede de oynadı. İki mevkide de oynayacak yeteneğe sahip. Ama ben onu hep bir kanat oyuncusu gibi gördüm çünkü önündeki adamı rahatça eksiltebiliyor, bu özellikte günümüzüde kanat oyuncuları için önemli bir özellik. Yani her iki bölge de de verim sağlar.
anilton
26.Mayıs.2009, 16:04
GUDJOHNSEN GELEBİLİR...
Özellikle son 6 aydır Başkan Demirören`in yönetim performansında belirgin bir çıkış gözlemliyorum.
Bir sürü Beşiktaş`lı için çok sürpriz bir gelişme gibi gözüksede,
Zannederim zamanla oluşan tecrübelerin önemli bir katkısı var.
Tecrübe içinse maalesef zaman geçmesi gerekiyor.
Ernst transferinde Demirören çok usta işi uygulamalar yaptı.
Öncelikle Denizli`yle beraber olabilecek 3 isim üzerinde uzlaştı : Ernst, Marek ve Geremi.
Her isim için güvendiği 3 ayrı menejeri görevlendirdi.
Oyuncular ve menejerler arasında tatlı bir rekabet yaşandı.
Bu rekabet "şartları" kulübün leyhine yumuşattı.
Sonunda birinci tercih olan Ernst kulüp şartlarına uygun bir şekilde imzalandı.
Performansı ortada, bu sebeple fazla maliyet konularına takılmamak gerekir.
Futbolda başarı gelince bu tip yatırımların getirisi daha yüksek olabiliyor.
* * *
Şampiyonlar Ligi öncesinde aynı stratejiyi uygulayarak çok değerli oyuncuları kazanma çalışmaları sürüyor.
Demirören, Soğancıoğlu ve Öner aylardır hummalı bir çalışma içerisinde.
Ancak "baba" oyuncuların ön şart olarak ileri sürdüğü ilk şey Şampiyonlar Ligi garantisi.
Lig mücadelesinde fermuar biraz sıkışınca ister istemez konsantrasyonu bozmamak adına bu işler dondurulmuştu.
Şimdi tekrardan hız kazandı.
Lafı uzatmayalım, geçtiğimiz ay Londra`da Gudjohnsen`in babası ve aynı zamanda menejeriyle görüşmeler oldu.
Resmi sözleşme yapabilmek adına yetki belgesi verdiler.
Gudjohsen`in Barcelona ile daha 1 yıl kontratı var.
Ancak Messi,Eto`o ve Henry`den oluşan dehşet forvet hattına girmesi çok zor.
Bu yüzden mutsuz ve Barcelona bonservis bedeli dayatacak durumda pek değil.
Aksi takdirde pek oynamayacak bir adama çok yüksek maaş ödemeye devam edecekler.
Beşiktaş kadrosuna baktığımız zaman ise Holosko teknik olarak Delgado`da fizik olarak Avrupa`ya zayıf kalabilir.
Sağlam orta göbek ile forvet hattı arasına çabuk,güçlü,tecrübeli bir adama ihtiyaç var gibi gözüküyor.
Bu adam hemde "yıldız" olursa tribünlerde keyiflenir ve kombine satışlarına muhakkak katkısı olur.
Gudjohsen Beşiktaş`a gelmeye razı.
Babası ve aynı zamanda menejeri de razı.
Geriye sadece para meselesi kalıyor.
Çünkü zengin Rus kulüpleri de bu adamın peşinde.
Anlaşılan Gudjohnsen %20 daha az paraya bile İstanbul`u tercih edecek.
Ancak bu şartlarda bile -bonservis bedeli de olmayacağı için- bir Alex`in veya Lincoln`un aldığı maaşı gözden çıkarmak gerekiyor.
Senelik 3,5 milyon AVRO gibi bir para.
Yönetim ön hazırlıkları yapıyor.
Ancak teknik olarak son kararı Denizli verecek.
Rüzgar Sağnak/HABER1903
KanaKe
26.Mayıs.2009, 18:38
Barcelona'da yillik 5 milyon€ civari aliyor.. Bence 3,5 milyon € ya kolay kolay gelmez gibi..
Varonil
26.Mayıs.2009, 22:04
Futbolcu oynamak ister,yedekte oturacağına gelir,Beşiktaş`ta oynar.
Gudjohnsen`in gelmesi durumunda Beşiktaş`a kolay adapte olacağını düşünüyorum.Başarılı olur bence.
KanaKe
26.Mayıs.2009, 23:16
Futbolcu oynamak ister,yedekte oturacağına gelir,Beşiktaş`ta oynar.
Futbolcu geleceginide düsünmek zorundadir, herkes öyle düsünmez.
anilton
29.Mayıs.2009, 00:25
Fener'e Topuz çalımı!
Beşiktaş'ın, uzun süredir ismi F.Bahçe'yle anılan Mehmet Topuz'la anlaştığı iddia ediliyor.
Beşiktaş, Kayserispor formasıyla başarılı bir grafik çizen milli futbolcu Mehmet Topuz'u transfer ediyor. Kulübe yakın kaynaklardan edinilen bilgiye göre, siyah-beyazlıların Mehmet Topuz'la her konuda anlaşmaya vardıkları ve transferin Beşiktaş'ın şampiyonluğunu ilan etmesinden sonra kamuoyuna duyurulacağı öğrenildi.
Kulübe yakın kaynakların doğruladığı bu transfer iddiasına Kayserispor cephesinden dün ilginç bir yanıt geldi. Daha önce Mehmet Topuz transferi konusunda tepki dolu açıklamalar yapan Kayserispor yönetimi, bu kez transfere yeşil ışık yaktı.
Kayserispor Kulübü Onursal Başkanı ve Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki de Mehmet Topuz'un takımdan ayrılabileceğini söyledi. Özhaseki dün medyaya yaptığı açıklamada, "Mehmet Topuz gitmek istiyorsa da zorlamanın manası yok. Buna Mehmet Topuz karar verecek. Bu kararından dolayı da ayıplamamalıyız, Kayserililer olarak saygı duymalıyız. Fiyatı neyse veren alır. Benim şahsi kanaatim bu" demişti.
İHA
Beşiktaş'tan Topuz atağı
Beşiktaş, Süper Lig'in bitimine 1 hafta kala şampiyonluk hesapları yaparken bir yandan da önümüzdeki sezonun transferleri için çalışmalara başladı. Siyah beyazlı kulüp, geçtiğimiz transfer dönemlerinde de kadrosuna katmak istediği Kayserisporlu futbolcu Mehmet Topuz için yeniden atağa geçti. Beşiktaş Kulübü, bu oyuncuyu kadrosuna katabilmek amacıyla Kayserispor kulübü yetkilileriyle yaptığı bonservis pazarlıklarında 6 milyon Euro'ya kadar çıkan bir teklif sundu. Henüz Mehmet Topuz ile temasa geçmeyen siyah beyazlı kulüp, Kayserispor ile anlaşılması halinde bu oyuncunun istediği ücreti vererek renklerine katacak. Bu arada Başkan Yıldırım Demirören'in transferle bizzat kendisinin ilgilendiği öğrenildi.
Öte yandan Fenerbahçe'nin de talip olduğu Mehmet Topuz ile ilgili olarak ilerleyen günlerde Beşiktaş'ın ve sarı lacivertli kulübün bir transfer çekişmesi içine girmesi bekleniyor.
Kaynak : DHA
eXcitinG
29.Mayıs.2009, 00:31
Topuz un en başından beri gönLünün bizde oLduğunu herkes biLiyor. Umarım aLırız. ALaLım da artık yahu.
bjk_melo_151
29.Mayıs.2009, 16:44
2 yıldır çelme! takıyormuşuz da falan da filan da imza nerede? yahu Sallama haberlerden bıktım.
barahir
29.Mayıs.2009, 17:43
Mehmet topuz milli dava oldu zaten..
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
29.Mayıs.2009, 20:42
Özer,İsmail Köybaşı,Murat Ceylan,Mustafa Pektemek gibi genç ve yetenekli...
Juninho,Maniche,Andrade gibi tecrübeli (nispeten yaşlı) ve kaliteli.
İsimler alınarak önümüzdeki sezon Şampiyonlar Ligi'ne iyi bir kadro kurabiliriz bence...
Gidebilecek yabancılar:Delgado,Zapo,Cisse (her ne kadar son haftalarda formda olsada...)
LaigLeNoiR
30.Mayıs.2009, 16:39
Ne Juninho'su yaw. :D Adam futbolu bırakıyor bu sene.Belki de bıraktı :)
Hem İHA hem de DHA gibi 2 Türkiyenin büyük ajansı da bu haberi geçtiyse bence işlem tamamdır.
anil luque
30.Mayıs.2009, 17:56
Şu Mehmet Topuz sevdasından vazgeçemediler bir türlü. Bugün yine gazetede 6 milyon euroyu gözden cıkardıgımız yazıyordu. O parayla ne adamlar alınır Güney Amerika'dan hiç mi Ntvspor'da maç özetleri izlemiyorlar yahu :D Şahsen Topuz'un alınmasını kesinlikle istemiyorum..
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
30.Mayıs.2009, 22:48
Hem İHA hem de DHA gibi 2 Türkiyenin büyük ajansı da bu haberi geçtiyse bence işlem tamamdır.
hadi senin için Riquelme olsun Murat Abi bi Juninho'nun lafımı olur ? :p
Onurap
31.Mayıs.2009, 02:55
Juninho yürüse dahi bu ligin en iyi 10 numarası olur ki bana göre hala çok iyi oynar...
nerazzuri
31.Mayıs.2009, 13:07
Futbolu bırakmıyor abi, sadece Lyondan ayrıldı. Yönetimden serbest bırakılmasını istedi. Büyük ihtimal avrupada bir ligde forma giyecek.
BeeTLeJuiCe
31.Mayıs.2009, 15:08
Beşiktaşlı Bobo'nun Olimpiyakos ile anlaştığı kesinleşti. Goal.com'a ulaşan bilgilere göre Olimpiyakos takımı, Turkcell Süper Lig'in tamamlanmasıyla birlikte kısa süre içerisinde bu transferi resmen açıklayacak.
Beşiktaşlı Bobo artık Olimpiyakos'ta forma giyecek. 2006 yılından bu yana Beşiktaş'ta forma giyen Brezilyalı golcünün, geçtiğiniz günlerde Yunan kulübüyle kesin olarak el sıkıştığı; ancak transferin açıklanması için Turkcell Süper Lig'in tamamlanmasının beklendiği öğrenildi.
Bobo'nun menajerinin, Olimpiyakos Genel Menajeri Giannis Chrisikopoulos ile yaptığı görüşmelerin ardından bu transfer konusunda Yunan kulübüyle anlaşmaya vardığı ifade ediliyor.
Transferin Beşiktaş'a ne kadar bonservis geliri getireceği ise şimdilik bilinmiyor.
2006-2007 sezonu öncesinde Beşiktaş'a transfer edilen 24 yaşındaki Bobo, siyah beyazlı takımın formasını giydiği 142 karşılaşmada 65 gol buldu.
Michael Paterakis / Atina , Goal.com ÖZEL HABER
El Barto
31.Mayıs.2009, 15:41
Beşiktaş'tan Olimpiyakos'a gidilir mi yahu? İyi bir bonservis alırız inşallah.
LaigLeNoiR
31.Mayıs.2009, 15:57
Futbolu bırakmıyor abi, sadece Lyondan ayrıldı. Yönetimden serbest bırakılmasını istedi. Büyük ihtimal avrupada bir ligde forma giyecek.
Ben takip ettiğim kadarıyla bırakıyor diye biliyorum.
Bobo gidiyorsa iyi bir para alalım da yerine kaliteli forvet alalım.
anil luque
31.Mayıs.2009, 16:03
Umarım Bobo ve Beşiktaş için hayırlısı neyse o olur. Kariyeri açısından yanlıs bir karar aldı bence tabi kendisi ne dusunuyor bılınmez ama Olimpiakos Beşiktaş'tan daha iyi bir kulüp değil kaldı ki Yunanistan Ligi de ligimizden daha kaliteli bir lig değil .. Umarım gitmez ama gidiyorsa da kendisi için en doğru yere gider ..
Varonil
31.Mayıs.2009, 16:14
Muhakkak iyi bir bonservis bedeli karşılığında vermiştir Beşiktaş yönetimi.Seneye Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edecek Beşiktaş daha üst düzey bir
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Daha üst düzey bir golcü alacaktır Beşiktaş yönetimi diye düşünüyorum ..
LaigLeNoiR
31.Mayıs.2009, 16:34
Gudjhonsen ismi geçiyor.Umarım alınır.Faydalı olacaktır.
GeNç KaRTaL
31.Mayıs.2009, 17:32
Kaliteli yerli oyunculara ihtiyacımız var ve M.Topuz alırsak faydalı olacağına inandığım bir isim.Yalnız çok fazla para vermemek kaydıyla.6 Milyon Euro çok.Heleki bu seneki çokta parlak olmayan performansından sonra.Yinede onu takımımızda görmeyi isterim.İnşallah çok pahalıya kaçmadan Fenerbahçe'den önce kaparız.
Bobo'yuda yerine kaliteli bir santrafor almak kaydıyla (Gudjohnsen gibi) iyi bir paraya satabiliriz diye düşünüyorum.(7-8 milyon Euro civarı)
Addolorato
31.Mayıs.2009, 17:36
En son ortalarda dolaşan rakam 5-6 milyon € civarıydı Bobo için ben olsam Beşiktaş'ta kalırdım ama kendisi bilir tabi (:
I3esiktas
31.Mayıs.2009, 17:40
Geçen seneki paraları Halen veriyorlarsa Direk satsınlar Boboyu.
tarikko
31.Mayıs.2009, 21:24
Beşiktaşlı Edouard Cissé, Türkiye'den büyük olasılıkla ayrılacağını söyledi. İspanya veya İngiltere'den gelecek tekliflere de açık olduğunu belirtti.
Edouard Cissé Beşiktaş'tan ayrılıyor. 2007 yılından bu yana siyah beyazlılarda forma giyen Fransız futbolcu, özellikle de eşi olmadan yaşadığı için İstanbul'da sıkılmaya başladığını söyledi.
Kartal'a şampiyonluğu getiren son Denizlispor maçından önce Fransızların satirik futbol dergisi So Foot'a konuşan başarılı orta saha oyuncusu, bu sezon şampiyon takımın doğrudan Devler Ligi'ne katılacak olması nedeniyle kafasının biraz karışık olduğunu; ancak yine de gitmeyi düşündüğünü belirterek, "Eğimimim daha çok ayrılma yönünde. Daha ziyade Fransa'yı değil de Haziran sonuna doğru İspanyol ve İngiliz kulüplerini düşünüyorum. Göreceğiz" diye konuştu.
Goal
eXcitinG
31.Mayıs.2009, 21:28
Bobo asLında kaLsa daha iyi oLurdu, bütün geLişimini bizde yaptı ve gittikçe oLgunLaşan bir yapısı vardı, bizi uzun yıLLar forvet böLgesinde sıkıntısız kaLmamızı sağLayabiLirdi. Giderse ve yerine adam gibi bir isim geLmez ise o zaman kızarım, sinirLenirim. Ama Gudjonhsen i de istemem aLacaksaLar başka isim aLsınLar.
sertanbaba
31.Mayıs.2009, 21:44
Bobo 'ya geçen seneki parayı veriyorlarsa satalım Nobre ile sözleşme imzalamayalım Gudjhosen daha yararlı olur 1 forvet daha alabiliriz.Orta sahada ise Cisse'yi direk gönderelim onun yerine Fabian Ernst ayarın orta saha Serdar Özkan ile Matias Delgado'nun bu takımda işi yok bence.Kale güzel defansa İbonun yerine iyi bir sol bek alınmalı.
Knightmare
01.Haziran.2009, 14:14
bek lazım beek. önce bu mevkilere bi çare bulunmalı...üzülmez'le serdar'la gitmez bu takım avrupada
nekop
01.Haziran.2009, 23:30
Mehmet Topuz bir takıma transfer olursa gazetelerimizden 3-4 sayfa eksilecek.. :D Artık kim alırsa alsın bi yere gitsin şu adam.. :D
mozar
02.Haziran.2009, 08:55
Bobo için Olympiakoslu taraftarların söylediği rakam (çok eminler) 3 milyon euro (bonservisinin %50si için), 1 senelik de sözleşme. kalan 3 milyon euroyu da (transfermarkt'a göre toplam değeğeri 6 m euro olduğundan olsa gerek) menejer kendi cebinden ödeyecekmiş. ŞAhsen bana çok saçma bir olay gibi geldi, ancak 6 milyon euroya Bobodan daha iyisini bulabileceğimizi sanmıyorum (oyunda bulunur bak:)), üzerine konup bir oyuncu alınsa da Güiza ve Baros transferleri gibi gelecek adam çok iyi de çıkabilir, Bobonun yaptıklarının yarısını bile yapamayabilir de.
Neyse Beşiktaşın bu sezon yerli transferde Mehmet Topuz (herzamanki gibi), Sezer Öztürk, Çağlar Birinci, Güven Varol, Deniz Naki ile ciddi olarak ilgilendiği biliniyor. Murat Ceylan, İsmail Köybaşı da diğer girişimlerin olması muhtemel isimler.
Yabancı transferde ise Michael Fink, Eidur Guddjohnsen haberleri üzerine son olarak Sejad Salihovic ismi ortaya atılmış. Elbette son iki ismin transfer olasılığı gayet düşük.
eXcitinG
02.Haziran.2009, 15:04
Sergen Dün FutboL aktüeL programında Beşiktaş ın çok düşük kaLitede topçuLar iLe iLgiLendiğini söyLedi. Ben Yönetime geçen Başkan iLe bir yemekte iki isim önerdim dedi, eğer onLara yöneLseLer Türkiye de yer yerinden oynar (Gudjohnsen ve HLeb) dedi. Ama şimdi iLgiLendikLeri oyuncuLarı duyunca ağzım açık kaLdı, çok düşük seviye de ki takımLarın düşük seviyede ki oyuncuLarı iLe İLgiLeniyorLar böyLe iş oLmaz feLan diye söyLedi.
Deniz Naki yi DenizLi ısrarLa istiyormuş.. Leverkusen aLtyapısından yetmiş bir isim, geLecek vaad edebiLecek bir isim..
DeLgado,Bobo, Cisse ve Zapo gidecek ise bunLarın yerine 4 tane isim yapmış, kaLiteLi oyuncu şart. Yoksa göndermeyin daha iyi.
anilton
02.Haziran.2009, 15:15
Sergen'e fazla güvenmem futbolcu konusunda.Tanımaz Sergen çok büyük takımlarda oynamadıkça...
Kendi söylemişti futbol oynarken; "ben saha dışında futbolla ilgilenemen,maç falan izlemem" diye...
Sergen Ernst'i de tanımaz,Sivok'uda tanımaz...
Mustafa Denizli'ye güveniyorum...
DeNiZ_1903
02.Haziran.2009, 15:20
Mustafa Denizli'ye transfer konusunda güvenmek lazım.Ernst ve Yusuf'u takıma o getirdi ve sonuç ortada bu ikili sayesinde şampiyon olduk diyebiliriz.Mutlaka doğru tercihi yapacaktır.
eXcitinG
02.Haziran.2009, 15:21
Sergen paso sıkıyor zaten. Ona kaLırsa Bobo da sıradan bir topçu, heLe DeLgado yu kıskanması beni bitiriyor, onu formasını giyiyor, ondan daha çok para aLdı diye deLiriyor :D
deniz.91
02.Haziran.2009, 15:25
Bizim başkan Mehmet Topuz transferini kendisine bıraktı.Geçenlerde Mehmet Topuz başkan git demeden biryere gitmem demişti başkan ise bu sene Topuz kendi gitmek istiyosa tutmayız kendi bilir dedi bakalım ne olacak
bjk_melo_151
02.Haziran.2009, 15:50
Allah aşkına Gudjohnsen kim? Adam milli takımında oynarken bile golden uzak. Nobre gibi savaşan bir oyuncu ama asla bir golcü değil.
anilton
02.Haziran.2009, 15:54
Pardon?
Gudjohnsen ve Nobre mi?
Gudjhonsen tekniği ve bitiriciliği çok yüksek bir oyuncu...
eXcitinG
02.Haziran.2009, 16:17
Gudjohnsen ve Nobre tamamen birbirine zıt yapıda iki forvet. Gudjohsen çok iyi bir besLeyici forvet oLur. Atar, attırır, adam eksiLtir, SoğukkanLıdır. Nobre ise pivot forvettir. BirbirLeri iLe aLakası dahi yok. KarşıLatırmak hata zaten.
Alicanfmfan
02.Haziran.2009, 16:25
Aynı still oyuncu dememiş ki zaten
Sadece Nobre'nin Gud'dan daha yüksek oldugu hırsını ve savaşan tarzını söylemiş :)
bjk_melo_151
02.Haziran.2009, 16:43
Gudjohnsen ve Nobre tamamen birbirine zıt yapıda iki forvet. Gudjohsen çok iyi bir besLeyici forvet oLur. Atar, attırır, adam eksiLtir, SoğukkanLıdır. Nobre ise pivot forvettir. BirbirLeri iLe aLakası dahi yok. KarşıLatırmak hata zaten.
Bence zıt değil. Benzer yönleri var Gudjohnsen'in bitirici olduğunu düşünmüyorum. Vuruş seçimi ve vuruş şekli Nobre'den iyi. Aceleci değil. Ama Golcü de değil yani.
eXcitinG
02.Haziran.2009, 16:46
GoLcü değiL zaten. CheLsea da oLsun, BarceLona da oLsun defaLarca orta sahanın ortasında oynadı, Tam bir joker. Adama goL at desin goL atsın, asist yap desin asist yapsın.. Ha ama ben istemiyorum o ayrı, Bize o tarz değiLde daha çok vurduğunu atacak, mücadeLe edicek, aynı zamanda da bitirecek adam Lazım. Yani kısacası Nobre x2 bir adam Lazım :)
mozar
02.Haziran.2009, 17:19
Gudjhonsen Daniel Pancu ile hemen hemen aynı tip oyuncu. Ancak ondan seviye ve tecrübe olarak çok daha üstündür. Ernst'in yanında, önünde, gerekirse en ileri uçta görev yapabilir, çok da tecrübelidir. Nobreyle tek ortak yanları da ikisinin de futbolcu olmaları :)
Tahminimce ilgileniyorsak zaten Bobo ya da Nobre değil Delgado ya da Cisse yerine düşünülüyor.
Cengo
03.Haziran.2009, 00:33
Gudjhonsen Daniel Pancu ile hemen hemen aynı tip oyuncu. Ancak ondan seviye ve tecrübe olarak çok daha üstündür. Ernst'in yanında, önünde, gerekirse en ileri uçta görev yapabilir, çok da tecrübelidir. Nobreyle tek ortak yanları da ikisinin de futbolcu olmaları :)
Tahminimce ilgileniyorsak zaten Bobo ya da Nobre değil Delgado ya da Cisse yerine düşünülüyor.
Gudjhonsen ağır bir oyuncu.
O yüzden Shearer gibi biraz geriye dönük, hava hakimiyetini kullanıp top indirip pas dağıtan, bunu da olumlu yapan bir oyuncu.Çoğu zaman forvet arkası oynuyor ama bu onun santrafor olmadığını göstermez.
Pancu da forvet geldi, orta saha çıktı :) :)
El Barto
03.Haziran.2009, 00:34
Pancu kaleci yahu ne forveti. :D
Kuranyi'nin adı geçiyor birde.
Knightmare
03.Haziran.2009, 01:36
Bizim şu an forvetimiz yok mu ki hep golcü oyuncu haberleri çıkıyor takımla ilgili :)
Bobo, Nobre, Holosko, Batuhan :)
Kuranyi çok iyi oyuncu da onu Beşiktaş'a getirmek zor...bi de Gudhjonhsen'i Chelsea'de oynadığı zamanlarda çok daha fazla beğenirdim. kariyerinde Chelsea-Barcelona gibi kulüplerde oynamış bir oyuncuya gelmesin istemem diyemem ben :D
eXcitinG
03.Haziran.2009, 02:10
Kuranyi haberi doLaşıyor. Bobo gitmeyecekse gerek yok ama gidecekse oLabiLir. GeLecek sezon Batuhan HoLosko ve Kuranyi Li bir hücüm hattı fena oLmaz yani :D
koray_capello
03.Haziran.2009, 03:07
Bobo bizim işimizi görebilecek bir forvet değil, takımda kalmasını isteyenlerin de onun performansından çok kişiliğini ve kendisini sevdiklerini düşünüyorum. Bobo ve Delgado, bu ikisini ben de çok seviyorum, Beşiktaş formasına çok da yakıştırıyorum fakat performanslarından memnun değilim, geleceğe dair ümitli de değilim.
Değişiklik şart, takımın adam akıllı bir golcüsü yok, Nobre de Bobo da Holosko da değil o adam, Kuranyi olabilir belki. Gudjohnsen'i de Delgado'nun yerine isterim aslında, pasör bir oyuncu zaten. Joker gibi kullanılabilir, ayrıca Kuranyi ve Gudjohnsen fizikli oyuncular, fizikli adamdan zarar gelmez :D
bjk_melo_151
03.Haziran.2009, 03:37
Bobo bizim işimizi görebilecek bir forvet değil, takımda kalmasını isteyenlerin de onun performansından çok kişiliğini ve kendisini sevdiklerini düşünüyorum. Bobo ve Delgado, bu ikisini ben de çok seviyorum, Beşiktaş formasına çok da yakıştırıyorum fakat performanslarından memnun değilim, geleceğe dair ümitli de değilim.
Değişiklik şart, takımın adam akıllı bir golcüsü yok, Nobre de Bobo da Holosko da değil o adam, Kuranyi olabilir belki. Gudjohnsen'i de Delgado'nun yerine isterim aslında, pasör bir oyuncu zaten. Joker gibi kullanılabilir, ayrıca Kuranyi ve Gudjohnsen fizikli oyuncular, fizikli adamdan zarar gelmez :D
Gudjohnsen 31 yaşında, Kuranyi 29. Gelecek yalnızca 1-2 yıldan mı ibaret?
Alınıyorsa tamam deriz o ayrı. Ama Kleberson da tecrübeliydi Manchester United'dan geldi. Zamanında Carew de geldi. Formsuz iki oyuncuyu getirmenin ceremesini çok çektik. Bence gelecek vaadeden ve formda oyuncular gerekli.
mozar
03.Haziran.2009, 03:39
Bobonun çok ön plana çıkan bir özelliği olmadığı konusunda kendisini destekleyenler de hemfikir fakat Bobonun en büyük avantajı ne zman ne yapabileceğini kimse kestiremediği için her maçta birşeyler yapabilmesi. Nobreyi fizikli, atılan toplarda önüne geçebilen bir savunmacı çok kolay durdurur. Keza benzer bir savunma yöntemi Semih Şentürkü de kilitliyor. Aynı şey Kuranyi gibi statik bir forvet için de geçerli. Holosko için yapılacak koşu yollarını kapatmaktır. Arapasları geçirmezseniz, veya birebirlerde hamle üstünlüğü olan bir stoperiniz varsa ileride dolaşır durur. Ancak Boboyu ne tip savunmacı tutarsa tutsun işte bir anda uzaktan vurabiliyor, veya bir kornerde çok iyi yükselip golü bulabiliyor, olmadı iki savunmacıyı ekarte edebiliyor. Bir bakmışsınız 20 metre öteye havadan/yerden arapasıo atmış arkadaşı kaleciyle karşı karşıya. Evet belki bunların hepsini her maçta yapamıyor ama en bir tanesini iyi süre aldığı hemen her maçında yapıyor.
Kuranyi iyi çalışan kanatlar, çevresinde defansı dağıtacak formda bir Holosko olduğu zmanlarda işini yapacak bir adam. Ancak sistemin çarklarından biri bile teklese (ki Beşiktaşta alışılmadık bir durum değil) Kuranyi de Holosko da Nobre de duracaktır. İnşallah o zaman çıkıp da olmayacak bir topu kaleye sokacak olan Boboyu aramayız.
anilton
03.Haziran.2009, 03:50
Kuranyi yaramaz bize...
Pizarro,Santa Cruz,Cardozo vb gibi fizikli,hem yerden hem havadan etkili olan komple forvete ihtiyacımız var...
DeNiZ_1903
03.Haziran.2009, 13:44
Santa Cruz gerçekten süper olur.Şampiyon Ligi'nin avantajını iyi kullanmalıyız yine güney amerikadan adı sanı duyulmamış adam getirmesinler de.
deniz.91
03.Haziran.2009, 15:27
BJK ne diye forvet arar anlamıyorum doğrusu bence hucüm hattı baya iyi bir takım asıl eksik görülen yerler natalar gibi geliyor bana
anilton
03.Haziran.2009, 15:30
Deniz Avrupa için daha kaliteli,üst düzey forvet gerekiyor.Tabi Bobo giderse.Bobo gitmezse zaten forvet alınmaz...
Bu arada Caner Erkin'le ciddi şekilde ilgileniyormuşuz...
Knightmare
03.Haziran.2009, 15:30
bugün Zaman gazetesini okudum, Bobo ile ilgili 6.5milon € gibi bir fiyat gündemde diyordu. Olympiakos'a gidecek gibi Bobo. birde Nobre ile sözleşme yenilenmiş, 1bu yıl için 2.5milyon € alacakmış :( gelecek 2 sezon içinde 2.150 milyon € ödenecekmiş. çok büyük para bu yaa, Delgado yüzünden diğer oyuncularda yüksek maaş talep ediyor galiba...
deniz.91
03.Haziran.2009, 15:32
Deniz Avrupa için daha kaliteli,üst düzey forvet gerekiyor.Tabi Bobo giderse.Bobo gitmezse zaten forvet alınmaz...
Bobo gidecekse alınması normal olur o zaman:)
eXcitinG
03.Haziran.2009, 16:44
Nobre nin o kadar yüksek para aLmasına takıLmayın. GeLecek yıL nasıL oLsa yoLLayacakLar, o yüzden probLem yok..
DeLgado, Cisse ve Zapo gitsin. Adam gibi üç yabancı geLsin. YerLi oLarak Caner, Topuz, Murat CeyLan geLsin.
anilton
03.Haziran.2009, 16:55
Bu arada Mustafa Denizli'nin ciddi ciddi bırakmayı istediği konuşuluyor.Yıldırım Demirören ikna etmeye çalışıyormuş.Hatta Ersun Yanal ismini yedekte tutuyorlarmış...
Umarım bırakmaz Mustafa Hoca...
eXcitinG
03.Haziran.2009, 16:59
Mustafa DenizLi sanırım oLası bir başarısızLık sonucunda muhteşem giden kariyerinin kötü sonLa noktaLanmasını istemiyor sanırım. Tam kariyerinin zirvesinde iken bırakmak harika birşey oLsa gerek.. Ama bunLar sadece dedikodu, doğru oLduğuna zerre kadar inanmam.
goosfraba
03.Haziran.2009, 18:34
Haberlere göre imza aşamasına gelmiş taraflar.
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
03.Haziran.2009, 23:01
Bobo'nun gitme nedeni Oli'nin her yıl şampiyon olup,Şampiyonlar Ligi'ne gitmesiymiş...
Kendisi bilir ama bence orda kariyeri büyük bir düşüşe uğrayacak,Koray Abi'ye de katılıyorum aslında Bobo'yu herkes kişiliği ve kendisini seviyor yoksa yeterli değil performansı.
Mustafa Denizli'nin istediği oyuncular:Özer,M.Topuz (ki bu 2 oyuncuyuda büyük ölçüde Fener aldı),M.Ceylan,İ.Köybaşı,Sezer Öztürk,Altay'dan forvet Burak (hiç izlemedim),Leverkusen'den Karim Haggui imiş.
Gönderilecek yabancılarsa:Zapo,Bobo,Cisse...
sakary Ali
04.Haziran.2009, 02:08
Mustafa Denizli konusunda resmi ağızdan hala bir açıklama gelmemesi şaşırtıcı
uAburak89
04.Haziran.2009, 03:47
Türkiye Süper Lig Şampiyonu olan Beşiktaş`ın, teknik direktörü Mustafa Denizli, tatilini geçirmekte olduğu memleketi İzmir`in Çeşme ilçesinde Beşiktaşlı taraftarlarca sevgiyle karşılandı.
Çeşmeli bir grup Beşiktaşlı taraftar, aksam saatlerinde, tatilini geçirmek üzere dün Çeşme`ye gelen Mustafa Denizli`yi kutlamak üzere meydanda toplandı. Üzerlerinde ``Şampiyonluk Bizim, Kupa Bizim`` yazılı tişörtler giyen taraftarlar, seslendirdikleri tezahüratlarla takımlarının şampiyonluğunu kutladı. Denizli`nin ağabeyi İsmail Denizli`nin resminin de bulunduğu bir pankart hazırlayan Beşiktaşlılar, daha sonra Mustafa Denizli`nin sahilde arkadaşlarıyla birlikte olduğu restorana doğru tezahürat yaparak yürüyüşe geçti. Restoran önünde taraftarlar, tezahüratlarla Mustafa Denizli`ye gelecek yılda takımının başında olup olmayacağını sordu.
Burada bir süre tezahürat ve sevgi gösterilerini sürdüren taraftarlara, Beşiktaş Teknik Direktörü Mustafa Denizli de, onların yanına gelerek karşılık verdi.
Çeşmeli taraftarlarla kucaklaşan Denizli, onlarla fotoğraf çektirerek kendilerine teşekkür etti. Denizli, bu sırada kendisine ``Seneye de beraberiz değil mi hocam?`` diye soran bir taraftara, ``Beraberiz, beraberiz`` diye karşılık verdi.
Taraftarların, kutlama sırasında ağabeyi İsmail Denizli anısına bir dakikalık saygı duruşunda bulunmaları üzerine duygulanan Denizli, yaptığı açıklamada, kendisine bu kutlamayı hazırlayanların sadece birer Beşiktaş taraftarı olmayıp, öncelikle ``Çeşme`nin Beşiktaşlı doğanları`` olarak nitelendirdi. Kutlamayı yapanların arkadaşlarının, ağabeylerinin çocukları, torunları olduğunu ifade eden Denizli, şunları kaydetti:
``Bunların hepsi benim mahallemde büyüyen gençler. Benim mahallemin gençleriyle beraber olmak belki kutlamaların en önemli en duygulu tarafı. Zaten hazırladıkları pankart da onların İsmail ağabeylerine, bana sevgilerini ortaya koyuyor. Sağ olsunlar. Onlarla hep iftihar ettik. Ben, Çeşmeli olarak hep gurur duydum, iftihar ettim. Çeşme`den ayrıldığım günden beri onlar için hep bir şeyler yapmaya çalıştım ve tahmin ediyorum bir şeyler yaptım. Bunların hepsini onlara armağan ediyorum.``
Taraftarlar, bir süre daha restoran önünde kutlamalarına devam ettikten sonra dağıldı.
sakary Ali
04.Haziran.2009, 12:28
Keşke bıraksaydı :D
anilton
05.Haziran.2009, 00:11
Antalya'da tatilini yapmakta bulunun M.Topuz'un yanına giden Yıldırım Demirören anlaşma sağlamıştır...
Gün boyu duyumlar aldım ama kaynak olmadığı için yazmadım...
Kanaltürk akşam spor haberlerinde son dakika geçmiş.Ama dediğim gibi farklı duyumlardan öğrendim ben bunu...
Ayrıca Zapo,Bobo,Delgado ve Cisse ile büyük ihtimalle yollar ayrılacak...
Forvete iyi bir yabancı alınacak.Gudjhonsen'de heran bitebilir.(eli kulağında)Ve hem sağ beke hem sol beke transfer yapılacak kesin olarak...
anilton
05.Haziran.2009, 01:03
Mehmet Topuz Beşiktaş'ta!!!
Hayırlı uğurlu olsun...
Topuz İçin Görüşmeler Başladı
04.06.2009 20:57
Kulübümüz, Kayserispor'un milli futbolcusu Mehmet Topuz için görüşmelere başlamıştır.
Beşiktaş Futbol Yatırımları ve Sanayi Ticaret Aş., Mehmet Topuz'la görüşmelere başlandığını İMKB'ye bildirmiştir.
goosfraba
05.Haziran.2009, 01:07
Resmi açıklama sanırım bu. Şahsen Fenerbahçe'ye gelmesini istediğim bir futbolcuydu. Hayırlı olsun Beşiktaş için. :)
tarikko
05.Haziran.2009, 01:08
Hani bize geliyordu ya :) neyse kısmet Beşiktaşaymış ...
anilton
05.Haziran.2009, 01:10
Evet resmi açıklama;
http://www.bjk.com.tr/tr/haberler.php?h_no=15037
5 milyon € bonservis 4 yıllık anlaşma olduğu söyleniyor...
BeeTLeJuiCe
05.Haziran.2009, 01:12
Sevmediğim bir oyuncu olsada takımımda görmek istediğim bir oyuncuydu Mehmet Topuz. Keşke BJK almasa ama İMKB bildirilmiş bir aksilik olmaz ise büyük ölçüde anlaşılır.
goosfraba
05.Haziran.2009, 01:13
Evet resmi açıklama;
http://www.bjk.com.tr/tr/haberler.php?h_no=15037 (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Fwww.bjk.com.tr%2Ft r%2Fhaberler.php%3Fh_no%3D15037)
5 milyon € bonservis 4 yıllık anlaşma olduğu söyleniyor...
Geçen sene 11 milyon €'u vermeye razıydı Beşiktaş ama kabul etmemişti Recep Mamur. Görüşmeler olumlu sonuçlanır, büyük ihtimalle Topuz Beşiktaş'a gelir.
nerazzuri
05.Haziran.2009, 01:14
Bir umut belki anlaşılmaz :) Takımda onu görmeyi çok istiyorum.
anilton
05.Haziran.2009, 01:17
Olay bitti arkadaşlar,bu görüşme devam ediyor açıklaması değil.Bu İMKB'ye bilgi açıklaması sadece...
Mehmet Topuz kesin olarak Beşiktaş'ta yani...
PesimiSTyLa
05.Haziran.2009, 01:20
Toraman'dan sonra 2. çalımı Bjknin Fb ye sanırım. Hayırlı olsun.
mozar
05.Haziran.2009, 01:31
çalım falan bunlar işin eğlencesi elbette, umarım bir İbrahim Toraman kadar takımı benimser ve faydalı olur. Bir de umarım Kayseriye milyonlarca uro+takımın yarısını vermemişizdir :D
anilton
05.Haziran.2009, 01:34
çalım falan bunlar işin eğlencesi elbette, umarım bir İbrahim Toraman kadar takımı benimser ve faydalı olur. Bir de umarım Kayseriye milyonlarca uro+takımın yarısını vermemişizdir :D
5 milyon €....
deniz.91
05.Haziran.2009, 01:43
Mehmet Topuz BJKye hayırlı olsun.Bence sezonun en iyi transferini yaptı.BJKye çok büyük katkıları olacacktır.Kaptanımıza başarılar
anilton
05.Haziran.2009, 02:21
Caner Erkin'de Beşiktaş yolunda.Ufak tefek pürüzler kalmış,büyük ihtimalle Caner'ide alacağız...
eXcitinG
05.Haziran.2009, 02:38
Caner, Topuz oh oh yerLi transferLerimizi Türkiye içerisinde yapıLabiLecek en iyi adamLar, benim hedefLerim arasında sadece Murat CeyLan kaLdı. Onuda aLınca yerLi piyasası tamamdır. Yurt içi transfer başarısını, yurt dışından geLicek adamLarda da yaparsa Takımımız, geLecek yıL başarıLar devam eder..
Mehmet Topuz transferi ise beni çok mutLu etti. Sanırım henüz net bir kesin açıkLama oLmasada, Beşiktaş ta deniLiyor.
tarikko
05.Haziran.2009, 03:13
Topuz az once LigTV'ye baglandi ve anlastiklarini acikladi Bjkli yoneticilerle yemekteymis su an 3 yillik anlasmislar ...
DeNiZ_1903
05.Haziran.2009, 03:18
Gerçekten sevmesem de takımda görmek istediğim bir oyuncuydu yararlı olacağı kesin.Hayırlı olsun.Caner de süper olur gerçekten.Bir de iyi bir yabancı Bobo'nun yerine , seneye de şampiyonuğumuzun kapısını açar.
eXcitinG
05.Haziran.2009, 03:24
HayırLı, uğurLu oLsun madem.
anilton
05.Haziran.2009, 03:25
Yöneticilerimizden biri Avrupa'da sol bek için 2 yabancı isimle görüşüyormuş,o iki isimden birisi olmazsa Caner gelecekmiş...
bjk_melo_151
05.Haziran.2009, 03:30
Luis Filipe (Deportivo La Coruna) iyi gider.
DeNiZ_1903
05.Haziran.2009, 03:31
Yöneticilerimizden biri Avrupa'da sol bek için 2 yabancı isimle görüşüyormuş,o iki isimden birisi olmazsa Caner gelecekmiş...
Anıl abi bir de Sezer Öztürk vardı o ne oldu ?
anilton
05.Haziran.2009, 03:36
Sezer çok farklı isteklerde bulunmuş sanırım,vazgeçilmiş ondan...
Cengo
05.Haziran.2009, 03:42
Caner sol bek değil sol açık, savunması çok kötüdür.
eXcitinG
05.Haziran.2009, 03:52
Harbi den ya Caner den soL bek oLmaz ki, aLınacaksa kanatta oynatıLacaksa aLınsın. Caner gibi teknik ve süratLi bir oyuncudan SoL bek yaratmaya çaLışıp facia ya gerek yok. Önde Caner arkasında yabancı soL bek oLabiLir bak. YıLLar sonra soL tarafta orta yapabiLecek bir adam görmek güzeL oLur..
Taaa Münch ten sonra.. Epey zaman oLmuş yahu.
anilton
05.Haziran.2009, 03:52
Caner Erkin sol kulvarda ileride de geride de oynar...
Zico son maçlarda hep sol bekte oynattı.F.Terim milli takımda hep sol bekte kullanıyor oynattığı zaman...
Caner'in hücum gücü daha kuvvetlidir ama savunması çok kötü falan değildir...
Cengo
05.Haziran.2009, 03:56
Caner Erkin sol kulvarda ileride de geride de oynar...
Zico son maçlarda hep sol bekte oynattı.F.Terim milli takımda hep sol bekte kullanıyor oynattığı zaman...
Caner'in hücum gücü daha kuvvetlidir ama savunması çok kötü falan değildir...
O maçta çok tedirgindi, hata da yaptığını hatırlıyorum. Sol bek için fizik çok kötü, hiç de deneyimi yok.Dünyayı yeniden yaratmaya gerek yok, iyi bir sol bek alınır olur biter, o kadar riske değer mi?
anilton
05.Haziran.2009, 03:59
Büyük ihtimal görüşülen iki yabancıdan biri olabilir zaten.Caner'e gerek kalmaz.Gönül ister ki gene alınsın ama CSKA ucuza vermez,sol bek için alınmazsa da 11 oynaması zor.Yedek kalacak adam içinde çok para verilmez...
Cengo
05.Haziran.2009, 04:04
Büyük ihtimal görüşülen iki yabancıdan biri olabilir zaten.Caner'e gerek kalmaz.Gönül ister ki gene alınsın ama CSKA ucuza vermez,sol bek için alınmazsa da 11 oynaması zor.Yedek kalacak adam içinde çok para verilmez...
O zaman hiç almayacaksınız, fiziğini düzeltirse burada oynaması hata olur zaten.
Burada hızını kaybedeceğine Premier League'de geliştirme fırsatı bulur, çabukluğunu değerlendirir.
En kötü Premier League bile onun için çok iyi olur, Rusya bizim ligden de yavaş, hayatının hatası yaptı zaten.Yedekte oturma pahasına Rusya'ya gitmemeli.
anilton
05.Haziran.2009, 04:11
Caner'in en büyük hatası CSKA'nın ismine aldanmak oldu.Rusya liginde ne yaparım,kalitesi nasıldır falan hiç düşünmeden CSKA ismine tav olup gitti.Birde bonservisine 4 milyon € gibi iyi bir bedel verilince banko oynatılacağını düşündü sanırsam.En yetenkli oyuncularımızdan,artık oynayabileceği bir takıma gidip aşama kaydetmesi lazım...
Teknik,zeka,hız,şut,adam geçme;bu özelliklerde pek fazla oyuncumuz olduğu söylenemez...
Belli mi olur,Demirören hem sol bek alır hemde Caner'i alır.Mustafa Hoca mutlaka kullanır onu...
mozar
05.Haziran.2009, 05:42
Caner transferi olursa illa sol bek olarak düşünmemek lazım. Beşiktaşta şu sıra sol kanatta Yusuf oynuyor. Tello ortasahanın göbeğinde, sağında, hatta forvette oynadı bu sene. Caner de direk solda oynayabilir.
Zafonte
05.Haziran.2009, 14:27
MEHMET TOPUZ BEŞİKTAŞ'TA
Arkadaşlar Başkan Yıldırım Demirören Antalya'da Mehmet Topuz ile görüşüp el sıkıştı. Bu haber daha önce Mehmet Topuz ile anlaşan Fenerbahçe'de şok etkisi yarattı. Sözleşme koşullarına göre Mehmet Topuz Beşiktaş'ta yıllık 1.5 milyon euro alacak. Beşiktaş transferi İMKB'ye bildirdi.
Beşiktaş transfer için 5 milyon euro bonservis bedeli ödeyecek. Kenan Öner ve Yıldırım Demirören'in Kayseri'ye geçip transferi tamamlayacak.
anilton
05.Haziran.2009, 14:57
Avrupa'nın önde gelen liglerinden milli takım tecrübesi olan iki sol bek ile görüşülüyormuş...
Bunlardan birisinin Riise olduğu söyleniyor...
Söylenen diğer birşey ise,Y.Demirören'in çıldırıdığı,bu seneki bütün gelirleri transfer için harcamaya karar verdiği...
eXcitinG
05.Haziran.2009, 14:58
Demirören harbiden çıLdırdı...
I3esiktas
05.Haziran.2009, 14:59
Heyecan Bastı Bir an önce Kimi ediceklerse etsinler :D
anilton
05.Haziran.2009, 15:04
Riise ile görüşüldüğü kesinleşti,bir kaç gün içinde netlik kazanacak.Diğer
isim ise ya Pander ya da Heinze'ymiş...
Caner'in yedekte tutulduğu,%90 anlaşma sağlandığı söyleniyor,umarım yabancılardan biri olurda Caner'i sırf sol bek için almayız.Ama hem yabancı hemde Caner alınırsa tadından yenmez tabi...
Lucas Neill
05.Haziran.2009, 15:05
Caner'in yedekte tutulduğu,%90 anlaşma sağlandığı söyleniyor,umarım yabancılardan biri olurda Caner'i sırf sol bek için almayız.Ama hem yabancı hemde Caner alınırsa tadından yenmez tabi...
Riise için Barca haberleri de çıktı şu an takımımda mutluyum dedi.
anilton
05.Haziran.2009, 15:20
Yalan haberdir o.Sanmıyorum Barca'nın Riise'yi isteyeceğini...
Hadi diyelim öyle bir şey var.Riise Barca'ya gitmek yerine "Roma'da mutluyum gitmem" demez,diyemez.Yalan olduğu buradan belli...
BeeTLeJuiCe
05.Haziran.2009, 15:23
Pander çok sık sakatlanan bir isim. Ama çok kaliteli bir oyuncu. Beşiktaş, Schalkedeki madeni gördü :D
sakary Ali
05.Haziran.2009, 15:25
Pander... gelsin ya:D duran toplardada heyecan olur :) Demirören parayı transfere harcama basketbolada yatırım :D
eXcitinG
05.Haziran.2009, 15:41
Riise iLe beraber Caner de geLsin. Biri arkada diğeri önde oynar. SoL kuLvardan fırtınaLar estiririz :D
goosfraba
05.Haziran.2009, 15:56
Yıldırım Demirören şampiyonluğun da verdiği gaz ile bütün parayı futbola harcayacak. Tam doğruları yapmaya başladı derken yine yanlış :)
GodfatheR
05.Haziran.2009, 17:45
Transferi yılan hikayesine mi dönüyor ?
Kayserispor Menajeri Süleyman Hurma, Mehmet Topuz'un Beşiktaş ile anlaştığı yönündeki habere ilişkin, ''Mehmet Topuz'dan vazgeçmiş değiliz, henüz Beşiktaş ile masaya oturmadık'' dedi.
Hurma, Mehmet Topuz'un Kayserispor ile 1 yıllık daha sözleşmesi bulunduğunu anımsattı. Takımın başarısı adına bu futbolcunun kulüplerinde kalmasını istediklerini belirten Hurma, ''Mehmet Topuz'dan vazgeçmiş değiliz ve henüz Beşiktaş ile masaya da oturmadık. Topuz, şu anda kulübümüzün futbolcusu'' dedi. Hurma, Mehmet Topuz için başka kulüplerin de teklifte bulunduğunu ifade ederek, ''Bu futbolcu için Fenerbahçe'den de ciddi teklif var'' diye konuştu.
Beşiktaş Kulübü'nden dün akşam yapılan açıklamada, Mehmet Topuz için görüşmelerin başladığı, konunun Borsa'ya bildirildiği kaydedilmişti.
Ligtv.com.tr
KaF KeF
05.Haziran.2009, 17:49
demek ki Fener daha iyi bir teklif verdi son anda..:p :D Fakat her türlü Beşiktaş alacaktır Topuz'u..
Fernando Gago
05.Haziran.2009, 17:50
Bu transferin dönüşü yok bence Kayserispor ne kadar koparırsam kar düşüncesi ile hareket ediyor . . .
anilton
05.Haziran.2009, 17:52
Arkadaşlar Mehmet Topuz'da sorun yok.Mehmet Topuz Beşiktaş'ın futbolcusudur artık.Süleyman Hurma herzamanki Süleyman Hurma...
goosfraba
05.Haziran.2009, 17:55
Arkadaşlar Mehmet Topuz'da sorun yok.Mehmet Topuz Beşiktaş'ın futbolcusudur artık.Süleyman Hurma herzamanki Süleyman Hurma...
Ya da basın her zaman ki basın :)
PesimiSTyLa
05.Haziran.2009, 17:56
Bu dakikadan sonra dönüş falan olmaz. Hurma'nın amacı ne anlamadım ? :) Topuz cıktı acıklama yaptı Bjkliyim oraya gittim diye.
RoNNiE91
05.Haziran.2009, 18:01
"Lincoln - Delgado takası!"
MÜTHİŞ TAKAS! Turkcell Süper Lig'in sona ermesiyle birlikte takımlar transfer çalışmalarına hız verdi.
Özellikle Fenerbahçe ve Galatasaray'da transferde sıcak dakikalar yaşanırken, Beşiktaş ve Trabzonspor da gizliden gizliye transfer çalışmalarına başladı.
Gazetelerde bugün yer alan haberlerin en dikkat çekeni ise Lincoln - Delgado takasıydı... Türk basınında bugün yer alan satır başı transfer haberlerini sizler için derledik...
FOTOSPOR GAZETESİ (PAULSEN CİMBOM'DA)
‘Kabuk değişimine’ giden Juventus’un satışına sıcak baktığı Danimarkalı milli yıldız, Galatasaray ile Fenerbahçe’yi karşı karşıya getirdi. Olaya, İtalyan La Stampa Gazetesi geniş yer verdi. Sızan haberlere göre ise Cim-Bom işi büyük oranda bitirdi!
FOTOSPOR GAZETESİ (OPERASYON 'MARESCA')
Geçen sezon Sevilla’dan Sanctis’i kiralayan G.Saray’ın bu sezon da aynı ekibin ön liberosu Maresca’yı almak için harekete geçtiği bildirildi.
FOTOSPOR GAZETESİ (BAŞKA GUTİ'Yİ GETİRİYOR)
Başkanlığa seçilen Perez’in “30 yaşın üzerindeki futbolcularımızla yollarımızı ayıracağız” şeklindeki sözü de, 32’lik Guti için Cim-Bom’u cesaretlendiren bir başka unsur oldu... Ramos’la el sıkıştıktan sonra onun da referansıyla Guti’nin menajeriyle masaya oturan Başkan Adnan Polat ve Futbol Şubesi Sorumlusu Haldun Üstünel’in, temaslardan mutlu ayrıldığı öğrenildi.
FOTOSPOR GAZETESİ (YENİ ŞİLİLİ)
Beşiktaş’ın yeni Şilili’si yolda. Real Betis’in küme düşmesiyle satış listesine koyulan orta saha oyuncusu Mark Gonzalez için girişimler hız kazandı.
FOTOSPOR GAZETESİ (NİHAT'SIZ ÇIKMAM)
Exspres Gazetesi’nde yer alan habere göre Daum Fenerbahçe ile anlaştıktan sonra Villarreal’in gözden çıkardığı Nihat Kahveci’yi aradı ve yüz yüze görüşmek için milli yıldızı villasına davet etti.
FOTOMAÇ GAZETESİ (F.BAHÇE'YE ROMALI GLADYATÖR)
Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, "Savaşan takım olacağız" sözünü yerine getirme yolunda Daum ve Patrick Vieira'dan sonra üçüncü hamlesini de yapmaya hazırlanıyor. Yıldırım'ın yeni hedefi, Roma'nın Brezilyalı savaşçısı Julio Baptista.
FOTOMAÇ GAZETESİ (OLIVIERA ASLAN'A)
Baros'un yanına kaliteli bir golcü arayan G.Saray, Real Betis'in sambacısı Oliviera'da ısrarlı. Polat ve Üstünel 29 yaşındaki golcü için 5 milyon euro önerdi.
FOTOMAÇ GAZETESİ (CRUZ AŞKI)
Yönetim toplantısında, "Türkiye'yi sarsacak bir golcü alacağım" diyen başkan Yıldırım Demirören'in gönlünde Santa Cruz'un yattığı öğrenildi. Bayern Münih'te oynarken de gündeme gelen Paraguaylı oyuncu, 7.5 milyon euro'yu bulan bonservisi nedeniyle alınamamıştı
FANATİK GAZETESİ (ADIM ADIM BEŞİKTAŞ'A)
Bobo´yla yolları ayırmaya hazırlanan Siyah-Beyazlılar, Portekiz Ligi gol kralı Nene´yle de büyük ölçüde anlaşmaya vardı.
FANATİK GAZETESİ (KURANYI KARTAL'A SICAK)
Schalke onay verdi, Kuranyi ‘Gelirim´ dedi. Şimdi top, her fırsatta genç ve başarıya aç bir yıldız isteyen teknik direktör Mustafa Denizli´de...
FANATİK GAZETESİ (PIZARRO İÇİN RANDEVU ALINDI)
Pizarro’nun menacerlerini dün arayan ve bir görüşme isteyen Sarı-Lacivertli yöneticiler, Daum’un da onayıyla Perulu golcüyle anlaşma zemini arayışına soyundu.
TAKVİM GAZETESİ (PAULSEN SAVAŞI)
"Yeni sezonda İstanbul yolu görünüyor" yorumu yapıldı İtalya'nın La Stampa Gazetesi, G.Saray ve F.Bahçe'nin Juventus'lu yıldızı almak için harekete geçtiğini yazdı. Danimarkalı ön libero için "Yeni sezonda İstanbul yolu görünüyor" yorumu yapıldı
TAKVİM GAZETESİ (YILIN TAKASI)
Transfer taarruzuna geçen Kartal'ın, G.Saray'ın gözden çıkardığı Lincoln'e talip olduğu, Cimbom'un da Delgado ve Gökhan Zan'ı alacağı iddia edildi... Siyah-Beyazlılar'ın, Sarı-Kırmızılılar'dan Brezilyalı star Cassio Lincoln'ü istediği iddia edildi. Karşılığında ise istikrarsız bir grafik çizen Ajrantinli Delgado ile savunmanın göbeğinde görev yapan Gökhan Zan'ı önerdiği öğrenildi
SABAH GAZETESİ (OLIVIRA'DA FARK 4 MİLYON EURO)
Galatasaray'ın prensipte anlaştığı golcü futbolcu için yönetim, Real Betis ile pazarlıkları sürdürüyor. Cimbom en son 5 verdi, İspanyollar 9 milyon Euro da diretiyor.
YENİ SAFAK GAZETESİ (TEVEZ BOMBASI)
Mehmet Topuz'u alarak ilk transfer bombasını patlatan Beşiktaş, yıldız oyuncu arayışlarını da sürdürüyor. Siyah-beyazlıların Sezonu çifte kupayla kapatan Beşiktaş'ın Manchester United'ın ünlü futbolcusu Carlos Tevez ile ilgilendiği iddia edildi.
Şaka olsa gerek.
anilton
05.Haziran.2009, 18:03
Offf koymayın şöyle haberleri...
sakary Ali
05.Haziran.2009, 18:10
yuh Delgado - Lincoln takası bu basın nasıl bir basın kardeşim ya :D bu kadar da olmaz :D
GeNç KaRTaL
05.Haziran.2009, 18:24
Dün akşam bir Ntvspor'da ne var ne yok diye bakayım diyip kanalı açtıktan sonra M.Topuz Beşiktaş'ta haberini görünce yerimden sıçramama neden olacak kadar sevindim bu transfere.Uzun süredir takımımızda görmek istediğimiz bir isimdi.En sonunda bize gelmiş olması gerçekten sevindirici.Haberlerde sık sık Fenerbahçe'ye imza atması an meselesi denildiğinde inşallah biz alırız diyordum.Dualarım kabul oldu.Transferde emeği geçen herkese teşekkürler.İnşallah hayırlı olur takımımıza..
Mustafa hoca ile devam edilip edilmeyeceği konusuda baya kafa karıştırıcı hale gelmişti.Açıkcası ben devam edeceğini düşünüyordum ve resmi açıklamada yapıldı.1 yıl daha takımın başında olması için anlaşma yapılmış.Bu da sevindirici bir haber.Şu aşamada Mustafa hocaya daha çok ihtiyacımız var.Ona güveniyorum gelecek sezon adına..
Bobo konusunda 6 milyon Euro'da açıkcası beni kesmiyor.Rus pazarına menajerlerle haber salınıp piyasayı artırılarak fiyatı artırılabilinir aslında.:icon_smile: Umarım Bobo'yu aratmayacak hatta iyiki Bobo gitmiş dedirtecek bir isim alınır umarım.Yoksa eldeki bulgurdan olacağız.Her şeye rağmen Bobo fena oyuncu değil.
Şöyle genel olarak göz attım konuya.İsmi geçen isimler açıkcası umutlandırdı beni.Mustafa hocaya iyi bir kadro kuracağı yönünde güvenim tam.Zira ilk hamlemizde bunun bir göstergesi.Yıldırım Demirören'inde transferde Mustafa hocanın bir dediğini iki etmeyeceğini bilmek daha da güzel.İnşallah Beşiktaş'ımız için en hayırlısı olur..
anilton
05.Haziran.2009, 18:29
Mustafa Denizli ile Anlaştık
Yönetim Kurulumuz, Teknik Direktörümüz Mustafa Denizli’nin sözleşmesinin 1 yıl daha uzatıldığını açıkladı:
“Camiamıza iki kupayı da kazandırarak büyük bir mutluluk yaşatan Teknik Direktörümüz Mustafa Denizli, yaptığımız ilk görüşmenin ardından yorgunluğunu dile getirmiş ve bir süre dinlenmek istemişti. Hocamızın bu arzusu, medyada yanlış yorumlara yol açmış; kamuoyuna, hocamızın göreve devam edip etmeyeceği konusunda farklı görüşler yansıtılmıştı.
Bugün yapılan görüşmemizde hocamız ile her konuda mutabık kalınarak, sözleşmesi 1 yıl daha uzatılmıştır. Kariyeri ve kalitesi herkesce malum olan Teknik Direktörümüz Mustafa Denizli ile bugünkü görüşmemizde parasal konular hiç konuşulmamış, hocamız Yönetim Kurulumuz’un takdir ettiği ücretin kendisi tarafından kabul edileceğini özellikle ifade etmiştir.
Mustafa Denizli ile 1 yıl daha birlikte olmaktan duyduğumuz memnuniyeti, mutlululuğu ve kendisi ile daha büyük başarılara yürüyeceğimize olan inancımızı kamuoyunun bilgilerine saygılarımızla sunarız.”
BEŞİKTAŞ JK YÖNETİM KURULU
eXcitinG
05.Haziran.2009, 18:41
Bizim takım çıLdırdı, Medya da kudurdu resmen.
ForsakeN
05.Haziran.2009, 19:01
Beşiktaş M.Topuz'la anlaşıp Kayseri ile anlaşmadan erken konuşmuş.Süleyman Hurma LigTV'de şuan Topuz'u ve Beşiktaş'ı eleştiriyor. Kayseri FB ile büyük oranda anlaşmış,Pazartesi için A.yıldırım'a söz vermişler. Fakat BJK'ın Topuz'la anlaştığını TV'den öğrenmişler. Çok garip
eXcitinG
05.Haziran.2009, 19:03
Hurma da şaşırmasın kendisini. Hem diyor ki sezon bitince biz artık Topuz a koLayLık sağLayacağız, hangi takıma gitmek istiyorsa gitsin diye, hemde şimdi çıkıyor konuşuyor ters ters..
anilton
05.Haziran.2009, 19:09
Beşiktaş M.Topuz'la anlaşıp Kayseri ile anlaşmadan erken konuşmuş.Süleyman Hurma LigTV'de şuan Topuz'u ve Beşiktaş'ı eleştiriyor. Kayseri FB ile büyük oranda anlaşmış,Pazartesi için A.yıldırım'a söz vermişler. Fakat BJK'ın Topuz'la anlaştığını TV'den öğrenmişler. Çok garip
Peki o Mehmet'e sormuş mu acaba,oğlum bak biz Fb ile anlaşıyoruz,sen orada oynamak istermisin? diye...
Mehmet az önce bağlandı LigTV'ye ben Beşiktaşlıyım ve önümüzdeki sezon Beşiktaş forması giyeceğim.Fubolcunun dediği olur.Olay bitmiştir...
BeeTLeJuiCe
05.Haziran.2009, 19:15
Süleyman Hurma Canlı Yayına bağlandı. Yayınıda izledim. Mehmet Topuz BJK ile anlaşmaya verdiği için biraz daha yanlı konuşuyor olabilir ama Kayserispor ve S. Hurma'nın söyledikleride doğru.
Biz Fenerbahçe'ye daha önceden söz verdiğimiz gibi görüşmeye başladık. Anlaşmaya yakınken, Mehmet'in çıkıp verdiği demeçler yüzünden zorda kaldık. FB'ye Pazartesi'ye kadar süre verdiklerini o gün herşeyin netlik kazanacağını söyledi. Beşiktaş'ın, Kayseri ile anlaşmadan önce, Mehmet ile anlaşmasınında etik olmadığını söyledi.
TR.CaPTaiN
05.Haziran.2009, 19:16
Mehmet Topuz daha önceki açıklamalarında kulübünün anlaşacağı takımda forma giyeceğini söylemişti. Daha sonra Beşiktaş'la anlaştı ardından Fenerbahçe ile 10 gündür görüşüyoruz ama Beşiktaş samimi geldi ailecek Beşiktaşlıyız açıklamaları geldi. İyide madem Beşiktaş'ta forma giyeceksin ne diye Fenerbahçe ile 10 gündür görüşüyorsun ? Hurma, Topuz'a sakın şu takımlıyım, bu takımlıyım deme demiş, daha sonra işler iyice karışmasın diye fakat Topuz Beşiktaşlıyım dedikten sonra zaten Fenerbahçe devreden çıkmış gibi birşey oluyor fakat Kayserispor yönetimi verdiği sözü yemiş oluyor. İki ucu pis çubuk gibi bir durum oldu ama şu saatten sonra Kayserispor mecburen Topuz'u Beşiktaş'a verecektir. Hayırlı olsun.
nerazzuri
05.Haziran.2009, 19:18
Önce futbolcu ile anlaşmak, Uefa kurallarına aykırı diye biliyorum.
Ama bu saatten sonra Uefa'ya gitsen ne olur :) Beşiktaş'lıymış kendisi. Hayırlı olsun.
tarikko
05.Haziran.2009, 19:21
Mehmet Topuz’un Beşiktaş’a transferinde pürüz çıktı!.. Yıldız oyuncu Beşiktaş’a gitmek istediğini söylerken, Kayserispor Menajeri Süleyman Hurma Fenerbahçe ile anlaşmak üzere olduklarını ve sarı lacivertli kulübe pazartesi gününe kadar beklemek için söz verdiklerini açıkladı!..
Lig TV’de yayınlanan Futbol Gündemi programına telefonla bağlanan Mehmet Topuz, “Benim tavrım yüzde 100 bellidir. Beşiktaşlıyım, Beşiktaş’ta oynamak istiyorum. Benim açımdan hiçbir pürüz yok. Kayserispor Yönetimi’nden anlayış bekliyorum” dedi.
Topuz’un açıklaması şöyle:
“Onların istediği değil de benim istediğim takım olacak dedim. Onlar da kolaylık sağlayacaklarını söylediler. Dün görüştük anlaştık. Gitmek istediğim takımın Beşiktaş olduğunu söyledim. Bir problem çıkarmayacaklarını söylediler. Bu sabah Süleyman abiyle de görüştüm ve anlayış göstereceklerini söylediler.
Benim tavrım yüzde 100 bellidir. Beşiktaşlıyım, Beşiktaş’ta oynamak istiyorum. Benim açımdan hiçbir pürüz yok. Onlardan anlayış bekliyorum. Bugünlere gelmemde emekleri ver. Düne kadar Fenerbahçeli yetkililerle görüşmüştüm ama dün Beşiktaş ile anlaştıktan sonra Fenerbahçe ile görüşmem olmadı!..”
SÜLEYMAN HURMA: “BİZİ KİMSE MECBURİYETE ZORLAYAMAZ”
Mehmet’in açıklamasından sonra programa bağlanan Süleyman Hurma ise Fenerbahçe’ye verilmiş bir sözleri olduğunu ve pazartesi gününe kadar bekleyeceklerini söyledi. Siyah beyazlı kulübe kendileriyle görüşmeden Mehmet Topuz ile anlaşması nedeniyle sitem eden Hurma’nın açıklaması şöyle:
“Oyuncumuzun ve benim bu transferle ilgili televizyonda konuşmamız şık değil. Mehmet ile sabah konuştuğumuz doğrudur ama Beşiktaş’a vereceğimiz konusunda söz verdiğimiz doğru değil. Ben kendisine “Biz F.Bahçe ile anlaşmak üzereyiz lütfen ‘Ben şu takımı, bu takımı tutuyorum’ diye görüş belirtme” dedim. Biz Mehmet’in Kayseri’de kalması yönünde de konuştuk ama anlaşamadık. “Seni şuraya vereceğiz ya da buraya vereceğiz” diye talimat verir gibi cümleler kullanması hoş değil. Mehmet ile yaptığımız görüşmeden sonra başkanımız, Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ile görüştü. Başkanımız pazartesi gününe kadar söz verdi. F.Bahçe pazartesi gününe kadar süre istedi bizden.
Başkanımız para arttırmak isteseydi masanın birinden kalkıp diğerine geçerdi. Biz o ana kadar Beşiktaş’ın Mehmet ile ilgilendiğini zaten bilmiyorduk. Dün ve bugün başkanımızla konuştu Yıldırım Demirören Bey. Ama sayın başkanımız bir söz verdiğini ve pazartesi gününü bekleyeceklerini söyledi. “Bu sözü Beşiktaş’a verseydik yine tutardık” dedi. Keşke Beşiktaş önce bizimle görüşseydi. Benim açıklamamdan sonra sanırım Beşiktaş’tan Mehmet’e “Böyle böyle bir açıklama yap ki Fenerbahçe transferden çekilsin” denilmiş.
Geçen sezon Gökhan’ın transferinden dolayı Galatasaray ile sorun yaşadık Orada gösterdiğimiz duruşu burada da göstereceğiz. Gayet tabi oyuncumuzun isteğini yok saymayacağız. Eğer Mehmet Topuz’dan çok fazla para kazanmak isteseydik tüm kulüpleri dolaşır ve fiyatı arttırırdık. Biz Beşiktaş ile Mehmet’in anlaşmış olduğunu bilseydik Fenerbahçe’ye söz vermezdik. Mehmet Topuz ile anlaşıldığını biz akşam televizyondan öğrendik. Böyle bir durumda bizi kimse mecburiyete zorlayamaz.”
Maraton
anilton
05.Haziran.2009, 19:24
Futbolcu köle değildir...
Futbolcu kendi istediği kulüpte oynar...
Hamburg,Vaart,R.Madrid üçgeninde böyle bir olay yaşanmıştı.Uefa Vaart ve R.Madrid lehine karar vermişti...
Olay şöyledir muhtemelen;
Süleyman Hurma F.Bahçe ile anlaşmıştır.Topuz'un Fb'ye gitmeye niyeti yoktur.Fb M.Topuz'u ikna ettiği tatirde Süleyman Hurma'ya da bir miktar para verecektir.Hatta F.Bahçe daha fazla bonserviş vermiştir.Ama M.Topuz Beşiktaşlı olduğu için Beşiktaş'ta oynamak istiyordur.Böyle olunca Fb ve Kayseri anlaşmasının hiçbir anlamı kalmaz.M.Topuz Beşiktaş'ta oynamak istediği için Kayserispor bonservisi vermek zorunda kalmıştır,Topuz'un gönlü Beşiktaş'ta olduğu içinde Kayserispor çok fazla diretmeden,çok büyük olmayan rakamlara evet diyecektir.İşte Kayserispor'u ve Süleyman Hurma'yı bu denli sinirlendiren budur...
eXcitinG
05.Haziran.2009, 19:26
Bu bana geçmişten bir oLayı hatırLattı.. Tümer ve İLhan Mansız..
Adam istediği takımda oynar, Topuz un BeşiktaşLı oLduğunu yıLLardır herkes biLiyor.. Adam Kayseri den ayrıLmak istemiş, Fenebahçe devreye girmiş, Beşiktaş girmeden, doğaL oLarak adam büyük bir takım görüşüyor yinede sonra Beşiktaş ta devreye girince doğaL oLarak Beşiktaş ı seçiyor, bunda ne yaLnış var..
Kim oLsa aynısını yapar. GönLünde ki takım işin içine girince hiçbirşey engeL tanımaz.
GeNç KaRTaL
05.Haziran.2009, 19:39
Şu aşamadan sonra Fenerbahçe yönetiminin ısrarcı olmayacağını düşünüyorum.Olmamalılarda..
anilton
05.Haziran.2009, 19:45
Zaten bu saatten sonra F.Bahçe istemez M.Topuz'u.Süleyman Hurma bunu anlayamıyor mu?Buradan bile Süleyman Hurma ve Kaysersipor'un neyin peşinde olduğunu anlamak mümkün...
Sen adama sana kolaylık sağlayacağız,problem çıkarmayacağız de.Bu sabahta sana anlayış göstereceğiz de.Sonra çık abuk subuk laflar et.Adam yıllarca hizmet etti sana,kaptanlığını yaptı.En iyi zamanında vefa örneği gösterip takımını bırakmadı.Sen şimdi gel adama bunu yap...
Almayacaksın M.Topuz'u.Bir yıl daha kalacak,ondan sonra bedava alacaksın.O zaman görsün Süleyman Hurma...
eXcitinG
05.Haziran.2009, 19:59
Geçen yıL Gökhan ÜnaL konusunda da aynısını yaptı. Adam GaLatasarayLa anLaştı, GaLatasaray da oynamak istiyordu ama binbir probLem çıkardı sonunda adam Trabzona gitti..
GeNç KaRTaL
05.Haziran.2009, 20:34
Riise ile anlaşmaya yakın olduğu söylentisi dolaşıyor.Ayrıca Tevez ile ilgilendiğimiz söylentileride var.Açıkcası çok umutlanmak istemiyorum ama doğruysa bu oyuncularla ilgilenilmesi bile olumlu bir davranış.Gelirlerse tadından yenmez o ayrı konu..
anilton
05.Haziran.2009, 20:39
Tevez2in bonservisi bir menajerlik şirketinin elinde...
Tevez için baya ciddi bir girişimimiz varmış...
Olur demiyorum,olacağınada inanasım gelmiyor,ama Tevez ile ciddi şekilde ilgilenmek bile güzel bir olay Diaatalar,Schildenfeldler,Higuainlerden sonra...
titates1
05.Haziran.2009, 20:41
Tevez komik bir iddia olur gerçekten ... Türkiyeden bir takımın tevezle ilgilenebilmesi için daha çok uzun yollar katetmesi gerekir.
deniz.91
05.Haziran.2009, 21:01
Yahu bu nasıl biriştir anlamadım.Yalnız Mehemt Topzunda yaptığı doğru bir açıklama değilmiş o zaman.Mehmet Topuz dün daha kulüpler anlaşamdan açıklamaları yeptı önce kayserisporla bir görüşmesi gerekti
anilton
05.Haziran.2009, 21:04
Yahu bu nasıl biriştir anlamadım.Yalnız Mehemt Topzunda yaptığı doğru bir açıklama değilmiş o zaman.Mehmet Topuz dün daha kulüpler anlaşamdan açıklamaları yeptı önce kayserisporla bir görüşmesi gerekti
Deniz M.Topuz'un açıklamalarını dinlemedin galiba;
“Onların istediği değil de benim istediğim takım olacak dedim. Onlar da kolaylık sağlayacaklarını söylediler. Dün görüştük anlaştık. Gitmek istediğim takımın Beşiktaş olduğunu söyledim. Bir problem çıkarmayacaklarını söylediler. Bu sabah Süleyman abiyle de görüştüm ve anlayış göstereceklerini söylediler.
Benim tavrım yüzde 100 bellidir. Beşiktaşlıyım, Beşiktaş’ta oynamak istiyorum. Benim açımdan hiçbir pürüz yok. Onlardan anlayış bekliyorum. Bugünlere gelmemde emekleri ver. Düne kadar Fenerbahçeli yetkililerle görüşmüştüm ama dün Beşiktaş ile anlaştıktan sonra Fenerbahçe ile görüşmem olmadı!..”
deniz.91
05.Haziran.2009, 21:07
Deniz M.Topuz'un açıklamalarını dinlemedin galiba;
Ya aslında beni hiç ilgilendirmez hangi takıma gitti biz paramızı alalımen geç bu iki üç gün içinde belli olur herşey
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Beyler Mehmet Topuz Fenerbahçede bonserviste anlaşımış
PesimiSTyLa
05.Haziran.2009, 21:15
Mehmet Topuz dün ben BJK liyim demişti. BJKde oynamak istiyorum demişti. Eger sözünün eriyse gitmez zatenn FBye.
anilton
05.Haziran.2009, 21:17
M.Topuz Fb'ye zaten gitmez.Kayserispor Beşiktaş'a kızdığı için böyle birşey yaptı.Hertürlü bize kalır M.Topuz,jiç kuşkum yok...
eXcitinG
05.Haziran.2009, 21:17
Adam sözLeşmeLi oyuncu, KuLüp sattı diyeLim, FutboLcu gitmiyorum kardeşim diyor ? Ne oLacak ?
Bu tarz durumLarda KuLüb karar veremez. FutboLcu ne derse o oLur.
MeMo
05.Haziran.2009, 21:19
Adam sözLeşmeLi oyuncu, KuLüp sattı diyeLim, FutboLcu gitmiyorum kardeşim diyor ? Ne oLacak ?
Bu tarz durumLarda KuLüb karar veremez. FutboLcu ne derse o oLur.
Kulüp bonservisi kime verirse onundur sonuçta.Ha doğru birşey mi ? Tabi ki değil ama kulübün fikirleri başka.
eXcitinG
05.Haziran.2009, 21:21
Bonservisini kime verirse diye birşey yok adam itiraz ediyorsa, ben o takımda oynamam diyorsa yapacak birşey yoktur. FİFA Lık oLur durum en kötü, orda da paşa paşa Beşiktaş a kaLır..
Ha Fenerbahçe aLıyorsa da aLsın Hayrını görsün :)
Memedov
05.Haziran.2009, 21:22
topuz fenerbahçede, resmi sitede açıkladı.
deniz.91
05.Haziran.2009, 21:22
Sorun değil Topuz şimdi çıkar FBliydim zaten der:S
eXcitinG
05.Haziran.2009, 21:23
Beşiktaş ta Resmi sitede açıkLadı. Topuz Beşiktaş ta diye..
İmza atıLmadan birşey beLLi oLmaz. Biz Borsa ya da biLdirmiştik durumu..
Knightmare
05.Haziran.2009, 21:29
ne karıştırdı ortalığı şu Süleyman Hurma...
titates1
05.Haziran.2009, 21:30
Beşiktaş ta Resmi sitede açıkLadı. Topuz Beşiktaş ta diye..
İmza atıLmadan birşey beLLi oLmaz. Biz Borsa ya da biLdirmiştik durumu..
Sizin borsaya bildirdiğiniz şey topuzla görüşmelerin başladığıydı resmi sitede topuz bjk'de yazmıyordu sadece görüşmelere başlanmıştır yazıyordu ki geçen sene Fenerbahçe resmi sitesinden de bu şekilde açıklamalar gelmişti sonunda da anlaşma sağlanamamıştır denmişti.Fenerbahçenin garanti olmadan birşeyi resmi siteden açıklayacağını sanmıyorum.
MeMo
05.Haziran.2009, 21:31
M.Topuz Fb'ye zaten gitmez.Kayserispor Beşiktaş'a kızdığı için böyle birşey yaptı.Hertürlü bize kalır M.Topuz,jiç kuşkum yok...
Hiç kuşkunun olmaması sadece Topuz'un dedikleri mi?Yarın ağız değiştirirse ne olacak.O kadar emin olmayın bence.
eXcitinG
05.Haziran.2009, 21:32
Biz neden Resmi siteden biLdirdik o zaman. BizimkiLer birşey biLmiyor mu da resmi siteden biLdirdiLer dün akşam.
Adamım menajeri anLaşmış, oyuncu anLaşmış sana koLAyLık sağLayacağız kiminLe anLaşırsan anLaş deniLmiş şimdi Bizans oyunLarı.. Yazık.
deniz.91
05.Haziran.2009, 21:32
Beyler Fnerbahçeyle Kayserispor her konuda anlaştı.Fnerbahçede Mehemt Topuz
titates1
05.Haziran.2009, 21:40
Bütün siteler açılıyor internette sorun yok da beşiktaşın resmi sitesini açamıyorum kapattılar mı bir anda Fenerbahçe topuz'u açıklamadan önce girebiliyordum bir açıklama bekliyorum onlardan da bakamıyorum ? girebilen var mı ?
Knightmare
05.Haziran.2009, 21:41
anlamadığım şu, takımla bonservis konusunda anlaşırsın da oyuncuyla anlaşmadıktan, sözleşme imzalatmadıktan sonra kadrona nasıl katarsın? Mehmet Topuz sözleşme imzaladı mı bir kulüple de transfer bitti, FB aldı bonservisi oldu...
sakary Ali
05.Haziran.2009, 21:55
Mehmet Topuz: "Para değil, Beşiktaş!"
Beşiktaş'ın yeni transferi Mehmet Topuz, neden siyah beyazlı takımı tercih ettiğini açıkladı. Tecrübeli oyun kurucu, Fenerbahçe'nin teklifinin aklını karıştırdığını, Galatasaray'ıysa hiçbir zaman düşünmediğini söyledi.
05.Haz.2009 10:06:01
Günün adamı Mehmet Topuz konuştu. Yıllardır Kayserispor'da neredeyse kelepçeyle tutulan milli futbolcu Mehmet Topuz, sonunda transfer olduğu Beşiktaş'a bir hayli mutlu gidiyor gibi.
Doğan Haber Ajansı'nın mikrofonlarına konuşan taze Kartal, "Fenerbahçe'nin ısrarlı teklifleri kafamı karıştırmıştı. Ama çocukluktan beri renklerine gönül verdiğim Beşiktaş'ın başkanı Sayın Yıldırım Demirören'in beni ciddiye alıp tatil yaptığım Antalya'ya kadar gelmesi, teknik direktörlüğüne ve ağabey tavırlarına saygı duyduğum Mustafa Denizli'nin orada olması beni çok etkiledi. Bir de, Beşiktaş kulübünü kendime daha sıcak buldum" dedi.
"Söz Kayseri'de"
Mehmet Topuz, bu açıklamalarını, "Bunları anlaştıktan sonra söyledi" şeklinde yorumlayanların çıkacağını bildiğini vurgulayarak, "Parayı değil, Beşiktaş'ı ön planda tuttum" dite konuştu.
Mehmet Topuz, kendisinin 3 yıllık anlaşmaya vardığı Beşiktaş'ın Kayserispor Kulübüyle görüşeceğini belirterek, "Kulüp bul gönderelim dediler, buldum. Şimdi sıra Kayserispor kulübünde. Başkan Yıldırım Demirören, Kayserisporlu yöneticilerle görüşüp bonservisim için anlaşma yapacak. Şimdi kafa rahatlığıyla tatilimi yapıp, kendimi yeni sezona hazırlayacağım" diye sözlerini tamamladı.
Enterokinaz
05.Haziran.2009, 21:58
Mehmet Topuz: "Para değil, Beşiktaş!"
Beşiktaş'ın yeni transferi Mehmet Topuz, neden siyah beyazlı takımı tercih ettiğini açıkladı. Tecrübeli oyun kurucu, Fenerbahçe'nin teklifinin aklını karıştırdığını, Galatasaray'ıysa hiçbir zaman düşünmediğini söyledi.
05.Haz.2009 10:06:01
Günün adamı Mehmet Topuz konuştu. Yıllardır Kayserispor'da neredeyse kelepçeyle tutulan milli futbolcu Mehmet Topuz, sonunda transfer olduğu Beşiktaş'a bir hayli mutlu gidiyor gibi.
Doğan Haber Ajansı'nın mikrofonlarına konuşan taze Kartal, "Fenerbahçe'nin ısrarlı teklifleri kafamı karıştırmıştı. Ama çocukluktan beri renklerine gönül verdiğim Beşiktaş'ın başkanı Sayın Yıldırım Demirören'in beni ciddiye alıp tatil yaptığım Antalya'ya kadar gelmesi, teknik direktörlüğüne ve ağabey tavırlarına saygı duyduğum Mustafa Denizli'nin orada olması beni çok etkiledi. Bir de, Beşiktaş kulübünü kendime daha sıcak buldum" dedi.
"Söz Kayseri'de"
Mehmet Topuz, bu açıklamalarını, "Bunları anlaştıktan sonra söyledi" şeklinde yorumlayanların çıkacağını bildiğini vurgulayarak, "Parayı değil, Beşiktaş'ı ön planda tuttum" dite konuştu.
Mehmet Topuz, kendisinin 3 yıllık anlaşmaya vardığı Beşiktaş'ın Kayserispor Kulübüyle görüşeceğini belirterek, "Kulüp bul gönderelim dediler, buldum. Şimdi sıra Kayserispor kulübünde. Başkan Yıldırım Demirören, Kayserisporlu yöneticilerle görüşüp bonservisim için anlaşma yapacak. Şimdi kafa rahatlığıyla tatilimi yapıp, kendimi yeni sezona hazırlayacağım" diye sözlerini tamamladı.
Bence Mehmet Beşiktaş'a kalacaktır ama her konuşmasında Galatasaray'dan bahsetmesi de kendi acizliğidir. Yazık..
RoNNiE91
05.Haziran.2009, 22:42
Demirören'den Topuz'a garanti!
Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören'in, Mehmet Topuz ile rahat olması konusunda konuşulduğu öğrenildi. Fenerbahçe'nin, Kayserispor'dan Mehmet Topuz'un bonservisini alması sonrasında transferi çıkmaza giren Mehmet Topuz'un, büyük sıkıntı yaşadığı ve bu durumun üzerine siyah-beyazlı kulübün başkanı Yıldırım Demirören ile telefonda görüştüğü öğrenildi. Demirören'in, Topuz'a rahat olması gerektiğini ve bu transferi bir şekilde çözeceği garantisini verdiği iddia edildi.
05.06.2009
Kaynak : Sporx.com
bugra 1905
05.Haziran.2009, 22:51
Ben Mehmet Topuzun Açıklamalarını Samimi Bulmuyorum Beşiktaşlıyım Diyorsa Bunu Sırf Beşiktaşın Şampiyonlar Liginde Oluşundan Dolayı Söylüyor
İnşallah Bu Olay İyi Bir Şekilde Sonuçlanır
eXcitinG
05.Haziran.2009, 23:37
Şimdi iki Başkan kafasına göre bir adamı aLıyor, satıyor...
Şimdi Fenerbahçe yönetimi açıkLasın desin ki biz şu kadar yıLLığına, yıLLık şu kadar para karşıLığında anLaştık. ÇıksınLar açıkLasınLar hadi.. Sadece aLdık diyorLar. Neye göre aLdın, kime göre aLdın.. Resmi bir oLay varsa kaç yıLLığın aLdığını ve yıLLık ne kadar verdiğini de açıkLa madem..
O zaman Dünya da herkes kafasına göre gitsin oyuncu aLsın. Niye menajerLer var, oyuncu hakLarı neden var yahu. Bir takım kafasına göre gitsin oyuncuyu satsın, ne kadar para aLacağını beLirLesin, ne kadar kaLacağını beLirLesin madem..İnsan ticaretimi yapıyorsun ne yapıyorsun ?
Şunu haLa iddaa ediyorum ve bu böyLe.. Mehmet Topuz oynamayacağım desin Fenerbahçe forması giyemez.
Fenerbahçe gitsin FİFA ya şikayetsin etsin bakaLım. Desin ki biz bu adamın bonservisini aLdık.. EE?? Ama bu adam geLmiyor, oynamıyor maçLara çıkmıyor..EEEE? FİFA dicek ki neye göre bu anLaşma, hani oyuncunun imzası, ne kadar yıLLığına anLaştınız, neye göre anLaştınız demeyecek mi ? Bu kadar basit mi yahu bu işLer..
Hurma da ki Lafa bak. Diyor ki bundan sonra Beşiktaş Topuzu aLmak istiyorsa gitsin Fenerbahçe iLe anLaşssın, bundan sonra Fenerbahçe nin MaLıdır diyor.. Evet bu adam senin oyuncun değiL, insan değiL bu..
İmza yoksa, resmiyette oLmaz, Ne Beşiktaş, ne de Fenerbahçe hiç bir hak iddaa edemez. En kötü bir sezon Kayseri de kaLıcak ya da bir sezon hiçbir takımda oynamayacak..
Mehmet Topuz zaten gerekirse bir sezon oynamam diye bir açıkLama yaptığını söyLedi az önce NTV muhabiri.
Ercan Taner de Kayserispor Bonservisi vermiş tamam ama oyuncu oynamıyorum ben, kabuL etmiyorum diyorsa da bu anLaşma zor oLur dedi. Bir şekiLde Fenerbahçe Topuzu ikna etmek zorunda ya da Beşiktaş kuLübü Kayserispor ya da Fenerbahçe iLe oturup anLaşmak zorunda dedi..
Topuz imza atmadan, kimse birşey inkar edemez ve kesin birşey yok ortada. Fenerbahçe de Beşiktaş ta resmi siteden duyurdu..
Fenerbahçe de Beşiktaş gibi yıLLık şu kadar para karşıLığı, şu kadar yıLLık diye anLaştık haberini yayınLasın hadi madem aLdıLar..
eXcitinG
05.Haziran.2009, 23:39
City i Kaka yı istedi, MiLan takımı okey verdi, Kaka dediki bana yıLLık şu kadar para verseLerde, takımım bu kadar para kazansada ben City de oynamak istemiyorum dedi. O zaman MiLan takımı gidip satsaydı Kakayı City e, aLsaydı vaad ediLen paraLarı ondan sonra Kaka ya deseydi yahu bu para çok iyi geLdi, biz seni sattık artık naparsan yap..
BöyLe bir mantık gördünüz mü siz hiç Dünya üzerinde ? Örneği varmı ??
anilton
05.Haziran.2009, 23:41
Ntvspor'da Mehmet Topuz'un "gerekirse 1 yıl futbol oynamam.Ben Beşiktaş formasını giyeceğim" dediğini söylediler...
Helal sana Mehmet Topuz...
Knightmare
05.Haziran.2009, 23:42
daha çok uzun süre tartışılır bu konu...iş Mehmet Topuz'da biter. başka yolu yok.
eXcitinG
05.Haziran.2009, 23:44
Kimse boşuna çene ve eL yormasın. KuraLLar ortada..
Herşey Pazartesi günü beLLi oLacak..
Aziz YıLdırım akıLLı adam, Rijkaard ın imza show yapacağı bir gündemde gündem değiştirip, bütün okLarı yine üstüne çekti. Rijkaard birazdan İmza atıcak haLa bütün kanaLLarda Topuz konuşuLuyor..
Ama Beşiktaş yönetimi rahat, Demirören her türLü garantiyi vermiş Topuz a. Ve Pazartesi günü herşeyin açıkLanacağı söyLeniyor. O zamana kadar kendimize hakim oLmamız gerek..
tarikko
05.Haziran.2009, 23:44
Ntvspor'da Mehmet Topuz'un "gerekirse 1 yıl futbol oynamam.Ben Beşiktaş formasını giyeceğim" dediğini söylediler...
Helal sana Mehmet Topuz...
Bakalım Topuz sözünün arkasında duracak mı ?
eXcitinG
05.Haziran.2009, 23:45
Neden durmasın. Durmayacak oLsa şimdiye kadar yüz kere Kadıköye e doğru imza için yoLa çıkmıştı. Ama adam rahat AntaLya da güneşin tadını çıkarıyor.
anilton
05.Haziran.2009, 23:46
Gündem değiştirmek uğruna istifa eden bir adamdan bahsediyoruz.Aynen madem bonservisini aldılar,hadi açıklasınlar bakalım,kaç yıllık,kaç para,hangi oyuncu takasta kullanılacak.Kesin bir açıklama yapsınlar bakalım...
Sekopej
05.Haziran.2009, 23:54
Eğer Beşiktaş kulübüyle anlaşmadan Mehmet Topuz'a imza attırdıysa ve güvence olarak bunu düşünüyorlarsa başları çok ağrır. FIFA'nın kuralları belli, kulübüyle anlaşmadan oyuncuya imza attıramazsın.
Topuz'un açıklamalarıyla cinlik yapmaya kalktı, ben Beşiktaşlı olduğumu söylersem Fenerbahçe vazgeçer beni almaktan diye düşündü herhalde ama düşündüğü gibi olmadı. Fenerbahçe bu açıklamaya rağmen vazgeçmedi.
Tabi ki oyuncu istemiyorsa transfer gerçekleşmez, Fenerbahçe kulübüyle anlaşmış, şimdi Topuz'a teklif sunacaklardır. Kabul etmezse zaten transfer gerçekleşmez ve Kayseri'de kalır. Sonra Kayseri yine satabilir.
Eğer ortaya kulübüyle anlaşmadan attırılmış bir imza çıkmazsa tabi. Fenerbahçe'nin kulüple anlaşıp oyuncuyla görüşmeye başlaması dooğru olanı, Beşiktaş'ın oyuncu ile anlaşıp kulüple görüşmeye başlaması yanlış olanı. FIFA bu kuralı boşuna koymadı herhalde, tabi ortada imza varsa. Eğer Beşiktaş'ın attırdığı bir imza yoksa sorun olmaz, 2 başkan bir araya gelir, konuşurlar, Fenerbahçe transferden vazgeçer, eğer varsa 2 tarafın da istediği bir oyuncu Beşiktaş da o oyuncuca ısrarcı olmayacağız der ve sorun çözülür, Topuz Beşiktaş forması giymeye başlar.
eXcitinG
05.Haziran.2009, 23:56
En sonunda Sekocum anLayan birisi çıktı. GeL bi öpücem seni yahu :D
Knightmare
05.Haziran.2009, 23:58
Fener'in avantajı kulübüyle anlaşmış olması. daha bir transfer durumu yok ortada. en fazla açıklayabilecekleri şey Kayseri'ye ne kadar verecekleri kimi verecekleri olur. Topuz'la anlaşmadan şu kadar yıllık sözleşme imzalıyoruz şu kadar vericez diyemezler.
eXcitinG
05.Haziran.2009, 23:59
Bu arada Beşiktaş ın imza feLan attırdığı yok. Kayserispor Başkanın sözLeri üzerine TopuzLa görüşüLüyor, Fiyat, aLınacak ücret, ne kadar oLacağı kontratın anLaşıLıyor, ve İmza için geri bekLeniyor.
Bu arada Hem Kayserispor Başkanı öyLe bir açıkLama yapmasa Beşiktaş yönetimi nereden biLecek Bonservisinin 6 miLyon Avro oLduğunu. Demek ki menajeri bunu Beşiktaş a iLetiyor, Beşiktaş bu bonservis bedeLini kabuL ediyor, Hurma nın anLaştığın kuLübe karşı anLayış göstericez Lafı üzerine de bu işi bitti oLarak kabuL ediyor.
Bütün oLay bu.
Knightmare
05.Haziran.2009, 23:59
benimde korkum o . umarım yalan haberdir Topuz'a sözleşme imzalattırdığımız.
eXcitinG
06.Haziran.2009, 00:01
En fazLa önprotokoL yapıLmıştır. Bonservis oLmadan ne imzası ?
KaPaLı
06.Haziran.2009, 00:01
Hayrettin abi dün akşam Mehmet TOpuz'un manageri 1.6 milyon € alacak dedi. 3+1 yıllıkmış. Yani ortada bir kontrat var şu anda.
El Comandante
06.Haziran.2009, 00:02
Aziz YıLdırım akıLLı adam, Rijkaard ın imza show yapacağı bir gündemde gündem değiştirip, bütün okLarı yine üstüne çekti. Rijkaard birazdan İmza atıcak haLa bütün kanaLLarda Topuz konuşuLuyor..
Abi kusura bakma da da Aziz Yildirim Mehmet Topuz olayiyla mi gündemi degistirecek ? :D
Mehmet Topuz kim yahu ? Rijkaard gibi bir efsaneyi siradan bir futbolcuyla gündem disi birakmak cok sacma bir o kadar da komik bir cabadir.
Galatasaray almis Dünyanin en iyi teknik direktörlerinden birisini, Topuz kimin umurunda yahu :D
Rijkaard gider pasa pasa imzasini atar, bütün Dünya bizi konusur. Kolpa basin bunu es gecse ne olur ki ? Viz gelir, tirs gider. Hava gazi :D
eXcitinG
06.Haziran.2009, 00:04
Hayrettin abi dün akşam Mehmet TOpuz'un manageri 1.6 milyon € alacak dedi. 3+1 yıllıkmış. Yani ortada bir kontrat var şu anda.
ÖnprotokoL oLamaz mı. ALacak verecek herşey hakkında anLaşıLıyor. Ne oLmuş bunda ki. Topuz da tamam eyvaLLah diyor ve Bonservisin geLmesini bekLeyip, resmi imzayı bekLiyor..
Arada ki farkı sende anLadın demi şimdi ? Bizim eLimizde bir anLaşma var, ne kadar aLacağına ne kadar oLacağına kadar, ama bonservis yoktu resmi yapamamıştık..
Sizin eLinizde de bonservis var ama ne kadar oLacağına dair bir anLaşma yok. O yüzden sizde resmiyete dökemeyeceksiniz. Bu kadar basit.
BeeTLeJuiCe
06.Haziran.2009, 00:07
Aziz Yıldırımın tek düşüncsi bu zaten. Rijkaard öğlen saatlerinde açıklanında oturdu düşündü Topuz ile anlaşayım dedi hemen anlaştı.
Gülüp geçiyorum...
anilton
06.Haziran.2009, 00:09
Arkadaşlar ne Fenerbahçe M.Topuz'u ikna etmeden bonservisini alabilir.Ne de biz Kayseri'yi ikna etmeden M.Topuz'u alabiliriz.Bizim burada savunduğumuz olay,en büyük kozumuz Mehmet Topuz'un Beşiktaş'ta oynamak istediği,hemde gerekirse 1 yıl futbol oynamayacak kadar destekli olduğu...
Beşiktaşlı birkaç yönetici dün Antalya'da xxxxxx otelde M.Topuz ve Menajeri ile her konuda görüşüp 3+1 yıllık anlaşma yapmışlardır.Ve önanlaşma imzalanmıştır.Resmen zaten M.Topuz'a nasıl imza attırabilirsin,daha transfer sezonu başlamamış.Bu anlaşmadan sonra M.Topuz Süleyman Hurma'yı arayıp haber vermiştir.Süleyman Hurma'da tamam sana kolaylık sağlayacağız demiştir.Bu sabah tekrar Süleyman Hurma aranmıştır ve sorun olmadığı yönünde okey alınmıştır...
Ama Aziz Yıldırım bunu duyunca çok sinirlenmiştir ve haklı olarak bize söz vermiştiniz buda ne demek oluyor deyince işler karışış.Süleyman Hurma sapıtmaya başlayarak açıklamalar yapmaya başlar....
Madem Beşiktaş seninle hiç görüşmedi,sana söylemedi.Dün akşam neden M.Topuz canlı yayınlarda Beşiktaştayım dediğinde,bütün Türkiye M.Topuz Beşiktaş'ta dediğinde çıkıpta hayır,biz anlaşmadık diye açıklama yapmadın Süleyman Hurma....
eXcitinG
06.Haziran.2009, 00:10
Bende Mehmet Topuz oLayLarına güLüp geçiyorum :)
DeNiZ_1903
06.Haziran.2009, 00:24
Mehmet Topuz Beşiktaş'tadır Ben Beşiktaş'lıyım diyen adamı nasıl sarı-lacivert renklere boyayıp satabilirsiniz ki? Fm mi bu ya ? Gerekirse 1 yıl Kayseri'de idman yaparım diyen adamın Fenerbahçe'ye gideceğini sanmıyorum.
Sekopej
06.Haziran.2009, 00:57
Zaten imzalanan resmi birşey olamaz ki, bunun resmi olmayacağını herkes gibi FIFA da biliyordur. İmzalanan tabi ki ön protokoldür ama bunu da yapamazsın, bu da oyuncuyu ayartmaya girer. Ha Beşiktaş'ın güvencesi biz önce kulüple görüşmeye başladık, bunu ispatlarız şeklindeyse o zaman haklılar. Bu tür transfer görüşmelerinde kulüpler arasında resmi yazışmaların olması en doğru olanı olur. Ben şöyle demiştim, yok sen dememiştin gibi durumlar ortaya çıkmaz.
Kulübüne yazı gönderirsin oyuncuyu istediğine dair ve kulüp tamam görüşebilir derse ve bunu yine yazılı resmi belgeyle bildirirse kimsenin başı ağrımaz. Fenerbahçe'nin gemişte bazı açıklamalrını da hatırlıyorum, bu yöntemi izlemiştir. Belki Beşiktaş'ın da güvencesi budur yoksa ön sözleşme ön protokol ne olursa olsun oyuncuya imza attıramazsın.
anilton
06.Haziran.2009, 01:12
YILDIRIM DEMİRÖREN'DEN "TOPUZ" AÇIKLAMASI!..
Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören, Mehmet Topuz'un bonservisi Fenerbahçe'ye verildikten sonra ilk kez açıklama yaptı.
Yıldırım Demiörören, "Beşiktaşlıyım diyen futbolcu Beşiktaşlıdır. O’nu almak isteyen diğer kulüplerin yaptığı etik değildir. Mehmet Topuz Beşiktaş’a hayırlı olsun." dedi.
Universal
06.Haziran.2009, 01:13
Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören, Mehmet Topuz'un bonservisi Fenerbahçe'ye verildikten sonra ilk kez açıklama yaptı.
Yıldırım Demiörören, "Beşiktaşlıyım diyen futbolcu Beşiktaşlıdır. O’nu almak isteyen diğer kulüplerin yaptığı etik değildir. Mehmet Topuz Beşiktaş’a hayırlı olsun." dedi.
Bunun için Fenerbahçe'ye para ödemek zorundalar, bonservisi bizim elimizde. Kayserispor bunu bize devretti...
nerazzuri
06.Haziran.2009, 01:17
Sadece gülüyorum.
Çok saçma. Beşiktaş'lıyım diyen bir futbolcuyu almak mı etik değilmiş. Mmm..
Sekopej
06.Haziran.2009, 01:18
Bunun için Fenerbahçe'ye para ödemek zorundalar, bonservisi bizim elimizde. Kayserispor bunu bize devretti...
Oyuncu istemeden devretmek olmaz. Topuz Fenerbahçe ile anlaşamazsa transfer gerçekleşmez, bonservisi Kayseri'de kalır. Yıldırım Demirören hırs yaptıysa şimdi 5 veriyorsa 10 teklif eder ve Kayseri de bunu reddetmez ve dediği gibi başkanın transfer gerçekleşir.
Karıştırılmasın, yanlış anlaşılmalara mahal vermesin, oyuncu da kabul etmeden transfer gerçekleşmez, bonservis devredilemez.
eXcitinG
06.Haziran.2009, 01:19
Yahu Serkanın da dediği gibi 100. kez vurguLuyoruz..
Ne Beşiktaş Ne de Fenerbahçe şu anda bir kesinLik içinde değiLdir. Topuz evet demeden Fenerbahçe de oynamaz, Kayseri bonservisi vermeden de Beşiktaş ta..
İLLa anLaşıLacak, birşeyLer oLacaktır.
El Barto
06.Haziran.2009, 01:23
Oyuncu sözleşme yapmadan bonservisi nasıl alıyor Fenerbahçe yahu Batuhan. :)
Universal
06.Haziran.2009, 01:24
Kulübün istemediği kulübe gidemez, eğer gidecem diye tutturusa olacak şu, Kayserispor ile Fenerbahçe birleşip Fifa'ya dava açarak Mehmet Topuz'un bütün futbol hayatını bitirebilir veya büyük bir tazminat ile futbol hayatı boyunca aldığı parayı hem Fenerbahçe'ye hemde Kayserispor'a ödemek zorunda kalır. Çünkü; aynı olay yıllar önce Roma'da yaşandı...
Çok basit Emre abi, ben elimdeki birşeyi sana devrediyorum... Mehmet Topuz'un hakkını bize verirler olur biter...
Cengo
06.Haziran.2009, 01:25
Arkadaşlar ne Fenerbahçe M.Topuz'u ikna etmeden bonservisini alabilir.Ne de biz Kayseri'yi ikna etmeden M.Topuz'u alabiliriz.Bizim burada savunduğumuz olay,en büyük kozumuz Mehmet Topuz'un Beşiktaş'ta oynamak istediği,hemde gerekirse 1 yıl futbol oynamayacak kadar destekli olduğu...
Beşiktaşlı birkaç yönetici dün Antalya'da xxxxxx otelde M.Topuz ve Menajeri ile her konuda görüşüp 3+1 yıllık anlaşma yapmışlardır.Ve önanlaşma imzalanmıştır.Resmen zaten M.Topuz'a nasıl imza attırabilirsin,daha transfer sezonu başlamamış.Bu anlaşmadan sonra M.Topuz Süleyman Hurma'yı arayıp haber vermiştir.Süleyman Hurma'da tamam sana kolaylık sağlayacağız demiştir.Bu sabah tekrar Süleyman Hurma aranmıştır ve sorun olmadığı yönünde okey alınmıştır...
Ama Aziz Yıldırım bunu duyunca çok sinirlenmiştir ve haklı olarak bize söz vermiştiniz buda ne demek oluyor deyince işler karışış.Süleyman Hurma sapıtmaya başlayarak açıklamalar yapmaya başlar....
Madem Beşiktaş seninle hiç görüşmedi,sana söylemedi.Dün akşam neden M.Topuz canlı yayınlarda Beşiktaştayım dediğinde,bütün Türkiye M.Topuz Beşiktaş'ta dediğinde çıkıpta hayır,biz anlaşmadık diye açıklama yapmadın Süleyman Hurma....
Ön anlaşmayı onaylatmak için bonservisin alınması gerekli.
Bunun için bir anlaşma imzalanır, bunu Federasyon onaylar.
Bir oyuncunun tüm satış haklarını başkasına verebilirsiniz.
Devam eden sözleşmesi bitince oyuncu serbest kalır.
Bugün o sözleşmeyi imzalamışlar belli.
Bonservis oyuncuya bağlı değildir, kulüplere aittir.Haknâmedir, tahattüt bile değildir.
Tahattüt oyuncunun imzaladığı sözleşmedir.
Delgado'nun hakları Ülker'deydi.Bu hak devredilemez olsaydı nasıl bölünebilirdi?
Kayseri'nin satışı legaldir, yasalara uygundur.
Bugün Bjk kadrosuna M.Topuz'u katamaz, Fenerbahçe'nin istediği parayı verip sözleşme imzalayarak alabilir.Mehmet Topuz 1 yıl oynamayarak serbest kalabilir.Topuz sözleşme imzalamazsa Kayserispor ile antrenmana çıkmak zorunda, aksi taktirde zabıt tutturulur.Kayserispor TFF'ye başvurur, mahkeme süreci başlar, sözleşme kurallarını yerine getirmediği için Topuz'a para cezası verilebilir Appiah ve Ortega durumları benzeri.
Kayserispor bonservis üzerindeki haklarını satmıştır ve yasaldır.
Ancak futbolcusu olabilmesi için Fenerbahçe ile sözleşme imzalamak zorunda, bu sadece isim hakkı şu an.
El Barto
06.Haziran.2009, 01:26
Oyuncu ile anlaşmadan bonservisi başka bir takıma veremiyorsun diye biliyorum.
Universal
06.Haziran.2009, 01:28
Mehmet Topuz, Kayserispor'un malı... Kayserispor'da kendi malının bütün haklarını Fenerbahçe'ye devrediyor... Kısaca bu oyuncunun bütün hakları Fenerbahçe'de olduğundan almak isteyen Fenerbahçe'ye başvurur...
Zaten herşeyi geçtim, bir gecede Kayserispor'lular ikna edildi, 500bin € fazla maaş veririsin Mehmet Topuz'da ikna olur...
anilton
06.Haziran.2009, 01:29
Oyuncu imzalamadan bonservis başka bir kulübe geçmez.Bu konularda Fifa'nın oyuncudan yana tavır koyduğunu herkes biliyor...
M.Topuz imzalamaz,F.Bahçe'de bonservisini almış olamaz.Kayserispor'da gelecek sene sözleşmesi bitip bedavaya gitmesin elden çıkaralım diye yine bize satar...
Cengo
06.Haziran.2009, 01:29
Oyuncu ile anlaşmadan bonservisi başka bir takıma veremiyorsun diye biliyorum.
Bonservis dediğin üzerindeki isim hakkıdır zaten.
Co-ownership biraz farklı.
Sözleşme olmadan oyuncun olmaz, Kayserispor takımı oyuncusu olur.
Hatta Kayserispor sözleşme yenilebilir isterse bile.Fenerbahçe şu an Delgado olayındaki Ülker oluyor.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Oyuncu imzalamadan bonservis başka bir kulübe geçmez.Bu konularda Fifa'nın oyuncudan yana tavır koyduğunu herkes biliyor...
M.Topuz imzalamaz,F.Bahçe'de bonservisini almış olamaz.Kayserispor'da gelecek sene sözleşmesi bitip bedavaya gitmesin elden çıkaralım diye yine bize satar...
Kayserispor'un üzerinde devam eden sözleşme sonuna kadar hakkı yok.
nerazzuri
06.Haziran.2009, 01:31
Mehmet Topuz, Kayserispor'un malı... Kayserispor'da kendi malının bütün haklarını Fenerbahçe'ye devrediyor... Kısaca bu oyuncunun bütün hakları Fenerbahçe'de olduğundan almak isteyen Fenerbahçe'ye başvurur...
Zaten herşeyi geçtim, bir gecede Kayserispor'lular ikna edildi, 500bin € fazla maaş veririsin Mehmet Topuz'da ikna olur...
Aynen budur durum.
Topuz'da Fenerbahçe'de oynama teklifini elinin tersi ile itecek değil :)
eXcitinG
06.Haziran.2009, 01:32
EE Topuz geLdi kuLübe, Aziz BaşkanLa konuşuyor. Ben yıLLık 8 miLyon Avro istiyorum dedi. Ne oLacak. Topuz yine Fenerbahçe de mi oynayacak..
Bonservisi aLmakLa iş bitmiyor.. En oLmadı kimseye yar oLmaz, gider Kayseri de oynar, Kayseri kabuL etmez, bir yıL futboL oynamaz serbest kaLır..
Kendinize göre senaryo yazıyorsunuz.
eXcitinG
06.Haziran.2009, 01:35
O kadar oLay oLdu, Ama haLa Beşiktaş yönetimi bizim oLacak diyorsa demek ki oLabiLmesi için bir ihtimaL haLa vardır demek. Boşuna neden saLLasın.
Cengo
06.Haziran.2009, 01:36
EE Topuz geLdi kuLübe, Aziz BaşkanLa konuşuyor. Ben yıLLık 8 miLyon Avro istiyorum dedi. Ne oLacak. Topuz yine Fenerbahçe de mi oynayacak..
Bonservisi aLmakLa iş bitmiyor.. En oLmadı kimseye yar oLmaz, gider Kayseri de oynar, Kayseri kabuL etmez, bir yıL futboL oynamaz serbest kaLır..
Kendinize göre senaryo yazıyorsunuz.
Farklı bir şey mi söyledik ki?
1 yıl içinde satın alırsanız parayı Fenerbahçe'ye ödemiş olacaksınız.
eXcitinG
06.Haziran.2009, 01:39
Tamam 6 miLyon Avro yu veririz size ne oLacak. 8 vereLim. Bütün yaygara bu yüzden mi ?
Cengo
06.Haziran.2009, 02:20
Beşiktaş Aydın Karabulut'u Ankaraspor'a vererek, birebir takas ile Ankaraspor'dan Erhan Güven'i transfer etmiş.
BeeTLeJuiCe
06.Haziran.2009, 02:30
Aydın Beşiktaştan gitmek istediğini geçen seneden beri söylüyordu. Erhan'da kötü bir oyuncu değil. İyi bir sağbek ama Aydın ile takas edilecek kalitemi orası muamma.
sakary Ali
06.Haziran.2009, 02:32
şu Aydınıda harcıyorlar ya üzülüyorum gerçekten :)
Ayrıca M.Topuz Beşiktaşlıyım demiş Beşiktaşta oynamak istiyorum demiş Fenerde oynarsa taraftarın içi nasıl rahat eder?
anilton
06.Haziran.2009, 02:51
"50 milyon dolar verseler F.Bahçe'ye gitmem"
Beşiktaş Kulübü'nün dün anlaşmaya vardığı Mehmet Topuz transferi, bugün Fenerbahçe Kulübü'nün Kayserispor ile anlaşması sonucu çıkmaza girmişti. Öğle saatlerinde yaşanan bu gelişmenin ardından hem Kayserispor, hem Fenerbahçe ve hemde Beşiktaş Kulübü'nden çeşitli açıklamalar gelmiş ve transfer tam anlamıyla noktalanamamıştı.
Bu akşam Beşiktaş Başkanı Demirören ile konuşan Mehmet Topuz'un, Fenerbahçe'de oynamak istemediğini söylediği öğrenildi. Topuz'un yapılan bu konuşmada Demirören'e, "Ben Fenerbahçe'de oynamak istemiyorum. Kulübüm ile anlaşmaları beni çok ilgilendirmiyor. 50 milyon Dolar da verseler Fenerbahçe'de oynamam" dediği öğrenildi.
TOPUZ'UN BEŞİKTAŞ FORMALI FOTOĞRAFI ÇEKİLECEK
Öte yandan Mehmet Topuz'un, Beşiktaş formasıyla çekilecek fotoğrafının, bu akşam Siyah-beyazlı kulübün resmi internet sitesinde yayınlanacağı ifade edildi.
Kaynak:DHA
PesimiSTyLa
06.Haziran.2009, 02:53
Bu acıklamadan sonra FB Topuzdan futbol anlaamında kazanc elde edemez. Uzatmanın manası yok bence; 5 milyon + 1 oyuncuyu Bjk de versin kayseri de uzatmasın :)
Universal
06.Haziran.2009, 02:59
50 Milyon € verseler Mehmet Topuz öyle bir oynarki... :D
anilton
06.Haziran.2009, 03:02
http://media2.ntvmsnbc.com/j/NTVMSNBC/Components/Spor%C3%96zel/Topuz2.widec.jpg
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
http://media2.ntvmsnbc.com/j/NTVMSNBC/Components/Spor%C3%96zel/Topuz2.grid-6x3.jpg
Addolorato
06.Haziran.2009, 03:04
Artık Fenerbahçe'ye giderse skandal olur :D. Ben Aziz Yıldırım olsam vazgeçerdim Mehmet Topuz öyle çok üstün bir futbolcu degil bence özellikle kariyeri son 1-2 yılda düşüş içerisinde.
Lucas Neill
06.Haziran.2009, 03:04
Forma yakışmış:)Diyelim Fb bonservisi aldı ama Topuz imzalamadı Fb ile nolcak oynayamıcak mı başka kulüp onu fbden almadan...
anilton
06.Haziran.2009, 03:06
http://media4.ntvmsnbc.com/i/NTVMSNBC/Components/Spor%C3%96zel/050609-topuz-haber2.jpg
nerazzuri
06.Haziran.2009, 03:06
Çok kilolu yahu bu fotoğraftaki adam.
BeeTLeJuiCe
06.Haziran.2009, 03:08
Beşiktaş psikolojik savaş ile almaya çalışıyor :p
Fenerbahçe taraftarı zaten Mehmeti takımda görmek istemiyor, Forumda diğer arkadaşların ddiği gbi, Kayserispor ve Fenerbahçe sadece olayların böyle olması gerektiğinden sözlerinden dönmüyor.
Şu an için biz vazgeçmezsek BJK Mehmet'i alamayağı için sorun yok :)
Addolorato
06.Haziran.2009, 03:08
Çok kilolu yahu bu fotoğraftaki adam.
Yemek üstüne çekmişlerdir belki karnı şişmiştir :icon_lol:
El Barto
06.Haziran.2009, 03:09
Fake bu fake. :D
Emurafu
06.Haziran.2009, 03:10
Fenerbahçe yönetimin derhal vazgemçmesi lazım.Topuzla ilgili sert bildiri yayınlasınlar olayı bitirsinler..Hala hala almaya çalışırlarsa birsey demiyecem..
anilton
06.Haziran.2009, 03:11
Gördüğünüz gibi F.Bahçe'nin Mehmet'le hiçbir anlaşması yok.Buna rağmen resmi siteden resmi Tv'den bonservisini aldık diye haber geçebiliyorlar.Ama yok F.Bahçe böyle bir şey yapar mı hiç?Aziz Yıldırım o kadar amatör mü?...
Şimdi söyleyin F.Bahçe bu oyuncunun bonservisini alarak ne yapmaya çalışıyor,amaç nedir...
Ayrıca bu fotoğraflar M.Topuz döner Fenerliyim der,şu kadar veririz kabul eder diyenlerede kapak olsun..
Addolorato
06.Haziran.2009, 03:12
Bide Mehmet'i biz aldık Topuz'u size kaldı diyenler var :D
BeeTLeJuiCe
06.Haziran.2009, 03:13
Fenerbahçe yönetimin derhal vazgemçmesi lazım.Topuzla ilgili sert bildiri yayınlasınlar olayı bitirsinler..Hala hala almaya çalışırlarsa birsey demiyecem..
Olay birazda inada binmiş durumda :D
Çocuk gibi uğraşıyolar birbiriyle, diğer tarafta Galatasaray Rijkaard getirmiş, transferleri teker teker açıklicak :D
anilton
06.Haziran.2009, 03:14
Bide Mehmet'i biz aldık Topuz'u size kaldı diyenler var :D
Fotomontajlı resmi ile evet...:D
Hatta o espiriyi biz dünden beri yapıyoruz,bu kadar da olmaz ki?
Şimdi alsın F.Bahçe bu formayla oynatsın Topuz'u...
Addolorato
06.Haziran.2009, 03:16
Fotomontajlı resmi ile evet...:D
Hatta o espiriyi biz dünden beri yapıyoruz,bu kadar da olmaz ki?
Şimdi alsın F.Bahçe bu formayla oynatsın Topuz'u...
http://www.turkspor.net/images/news/mehmet_fb.gif
Bu formayla oynatır :D
anilton
06.Haziran.2009, 03:17
Bu arada Aydın'a karşılık Erhan Güven alınmış sanırım.Ankaraspor'da bu sezon toplam 38 maçta forma giydi.Sağ bek ve stoper olarak görev yaptı.Yetenekli bir çocuk Erhan Güven.M.Denizli istediyse sorun yok...
Bu arada Aydın'la Beşiktaş'ın işi devre arasında bitmişti.Mükemmel bir yetenek.Üzülüyor insan.Ama forma pazarlığı yapmış ve ondan sonra tam anmıyla gözden düşmüştü.Sakatlığını atlattıktan sonra Denizli tekrar takıma aldı ama yine 11'de oynama konusunda sorunlar çıkarmıştı...
Hayırlı olsun...
bjk_melo_151
06.Haziran.2009, 03:30
resim se resim;
http://img37.imageshack.us/img37/6895/resimler.jpg
Memedov
06.Haziran.2009, 03:31
Ayrıca bu fotoğraflar M.Topuz döner Fenerliyim der,şu kadar veririz kabul eder diyenlerede kapak olsun..
Ne gibi kapak anlayamadım, fotoşopar ile isteyen istediğine istediği formayı giydirir.
anilton
06.Haziran.2009, 03:33
Ne gibi kapak anlayamadım, fotoşopar ile isteyen istediğine istediği formayı giydirir.
Pardon ???
MeMo
06.Haziran.2009, 03:54
Pardon ???
Bu kadar heyecan niye ya adamın bonservisi Fenerbahçe'de en iyi durumda FİFA'lık Beşiktaş.Abartmamak lazım :)
Onurap
06.Haziran.2009, 03:54
Resimler photoshop değil..Yani fenerbahçe oyuncuyla anlaşmadan açıklama yapması beni çok şaşırttı beklemiyordum..
Kayseridede inat var satmaz beşiktaşa..Bu gidişle yine Kayserisporda kalacak M.topuz.. :D
anilton
06.Haziran.2009, 03:57
Beşiktaş FİFA'lık lafınıda nerden çıkarıyorsunuz.Burada Fifa'ya gidecek tek taraf M.Topuz'dur beni istemediğim kulübe zorla veriyorlar yani köle yerine koyuluyorum diye...
eXcitinG
06.Haziran.2009, 03:58
Mehmet Topuzun menajeri son noktayı koydu. Bizim kararımız kesin. Kayserispor Başkanı Hurma bizi zor durumda bıraktı dedi. Mehmet Topuz ya Beşiktaş forması giyecektir, ya da bu sezon hiç bir takımda forma giymeyip, geLecek sezon BeşiktaşLı oLacaktır dedi.
NTVspor da şu anda konuşmaya devam ediyor.
eXcitinG
06.Haziran.2009, 04:00
Menajere sorduLar. Bonservis Fenerbahçe de ise, nasıL Beşiktaş kuLübünde forma giyecek..Mehmet Topuz ısrarLa Beşiktaşta oynayacağım diyor, İnanıyorum ki Hurma ve Aziz YıLdırım bunu sonunda anLayacaktır ve sorun çözüLecektir. Ve tekrarLıyorum eğer anLaşma oLmaz ise Mehmet Topuz gerekirse bir yıL oynamayacaktır, geri dönüşü yok dedi.
Cengo
06.Haziran.2009, 04:01
Mehmet Topuzun menajeri son noktayı koydu. Bizim kararımız kesin. Kayserispor Başkanı Hurma bizi zor durumda bıraktı dedi. Mehmet Topuz ya Beşiktaş forması giyecektir, ya da bu sezon hiç bir takımda forma giymeyip, geLecek sezon BeşiktaşLı oLacaktır dedi.
NTVspor da şu anda konuşmaya devam ediyor.
Eğer görüşme açıklanırsa Bjk FIFA'lık olur.
Puan silmeye kadar gidiyor, FIFA Transfer Yönetmeliği 17. Madde.
Bjk'ın derhal vazgeçmesi lazım, yoksa ŞL durumu tehlikeye gider.
Açık açık Transfer Yönetmeliği'ni deldiklerini söylüyorlar.
Nedvedmania
06.Haziran.2009, 04:02
Benim Anlamadığım Adam Beşiktaşta oynamak istiyorum. 50 Milyon Dolar verseler Fenerde oynamam diye açıklama yaptı. Formayla foto çektirmiş çektirmemiş kime ne ?
eXcitinG
06.Haziran.2009, 04:02
Ne görüşmesi açıkLanırsa anLamadım. ?
eXcitinG
06.Haziran.2009, 04:03
Mehmet Topuz da birazdan bir açıkLama yapacak.
Onurap
06.Haziran.2009, 04:04
Beşiktaş FİFA'lık lafınıda nerden çıkarıyorsunuz.Burada Fifa'ya gidecek tek taraf M.Topuz'dur beni istemediğim kulübe zorla veriyorlar yani köle yerine koyuluyorum diye...
Oda var ancak kulübüyle anlaşmadan oyuncuyu ayartmakta suç..Yani arap saçı.
World Hollow o1
06.Haziran.2009, 04:04
kırkız beşiktaş bizim adamımıza el koydu.. :D
tarikko
06.Haziran.2009, 04:05
Ne görüşmesi açıkLanırsa anLamadım. ?
Klübünden önce oyuncu ile görüşmeniz ..