Log in

View Full Version : Beşiktaş Transfer Haberleri

Pages : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 [18] 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48

MeMo
13.Ağustos.2010, 00:42
Robi ve adebayor asla gelmez imkansız diyenler de gelmesini istemiyor bana kalırsa :icon_biggrin:

Gelmesini niye kim istesin ki zaten rakip olarak ? :) Bu arada caps lock açık kalmış sanırım.

anil luque
13.Ağustos.2010, 00:42
Aynen öyle Ahmet. .

anil luque
13.Ağustos.2010, 00:44
Ahmet rakiplerimiz istemiyor derken aman güçleniyorlar şampiyon olurlar düşüncesiyle istemiyorlar dememiştir bence..Çekememezlik benim şahsi düşüncem..

MeMo
13.Ağustos.2010, 00:45
Ahmet rakiplerimiz istemiyor derken aman güçleniyorlar şampiyon olurlar düşüncesiyle istemiyorlar dememiştir bence..Çekememezlik benim şahsi düşüncem..

Adebayor ve Robinho gelmez demek mi çekememezlilik ? Dediğim gibi Q7 ve Guti müthiş transferler ama bu fikrimizi belirtmemize engel mi ?

Ahmet Göktaş
13.Ağustos.2010, 00:51
Gelmesini niye kim istesin ki zaten rakip olarak ? :) Bu arada caps lock açık kalmış sanırım.

Evet kariyerde büyük harfle başlıkları attım kalmış :icon_biggrin:

anil luque
13.Ağustos.2010, 00:53
Adebayor ve Robinho gelmez demek mi çekememezlilik ? Dediğim gibi Q7 ve Guti müthiş transferler ama bu fikrimizi belirtmemize engel mi ?

Adebayor ve Robinho ikilisinden birinin gelmesi dünyayı sallamaz mı? Gelmez demenizin sebebi daha büyük transferler olacagı degıl mı? Bu durumda çekememezlik olması normal değilmi?
Ben şahsım adına dedim zaten illa çekemiyorsunuz demedim.. Sebeplerden biri bu olabilir yani benim görüşümce..

Varonil
13.Ağustos.2010, 01:03
Transfer döneminin başında Hazard,Krasic Fenerbahçe'ye gelmez diyenler niçin söylüyorsa; Adebayor,Robinho Beşiktaş'a gelmez diyenler de aynı sebepten böyle söylüyor,emin olun ;;)

Revolution
13.Ağustos.2010, 01:05
Ben burada kimsenin çekememezlik yapacağını düşünmüyorum. Çünkü bu kişilerin yorumlarına sıkça rastlamıştım ve Beşiktaş'ın transferlerine çokça olumlu tepki göstermişlerdi. Transfer komitesini övmüşlerdi. Bende Robinho ve Adebayor'un geleceğini pek düşünmüyorum. Ama ikisinden birisi gelse bile bu yılın transferlerinden biri olur Q7 ve Guti'yi gölgede bırakır. Burada çekememezlik yapacak bir durum yok ki zaten ortada :)

Varonil
13.Ağustos.2010, 01:06
Ben burada kimsenin çekememezlik yapacağını düşünmüyorum. Çünkü bu kişilerin yorumlarına sıkça rastlamıştım ve Beşiktaş'ın transferlerine çokça olumlu tepki göstermişlerdi. Transfer komitesini övmüşlerdi. Bende Robinho ve Adebayor'un geleceğini pek düşünmüyorum. Ama ikisinden birisi gelse bile bu yılın transferlerinden biri olur Q7 ve Guti'yi gölgede bırakır. Burada çekememezlik yapacak bir durum yok ki zaten ortada :)

Nokta (.) ;;)

MeMo
13.Ağustos.2010, 01:07
Adebayor ve Robinho ikilisinden birinin gelmesi dünyayı sallamaz mı? Gelmez demenizin sebebi daha büyük transferler olacagı degıl mı? Bu durumda çekememezlik olması normal değilmi?
Ben şahsım adına dedim zaten illa çekemiyorsunuz demedim.. Sebeplerden biri bu olabilir yani benim görüşümce..

Sallar tabi de bunun ne alakası var onu anlayamadım.Benim düşüncem Robinho ve Adebayor Beşiktaş'ı tercih etmez.Varonil'de açıklamış...Ben burda Bjk'yi küçümsemiyorum zaten anlaman gerek...

anil luque
13.Ağustos.2010, 01:12
Bjk yi küçümsediğinden demiyorumki kardeşim benim.. Şahsen benim rakibim böyle bir transfer yapıyor olsa imrenirim yani çekememezlik yanlış bi kelime oldu belki.. Zamanında Anelkalar'a Appiahlar'a imrenmiştik yani..

Revolution
13.Ağustos.2010, 01:20
Zaten şuanda imrenmemek elde değil Beşiktaş'ın transferlerine..

Ahmet Göktaş
13.Ağustos.2010, 01:22
Yaw sallayın hepiniz boşverin :zuhaha Gelirse sevinen sevinir gelmesse de zaten birşey kaybetmiş olmayacağız kimse "haha nasıl alamadı Robi ve Adebayoru beşiktaş" demeyecek o yüzden anın tadını çıkaralım bence :D

Revolution
13.Ağustos.2010, 01:30
Zaten kafaya takılan birşey yoktu. "Eleştirilere" cevap verdik :D

BaGa TaRKaN
13.Ağustos.2010, 01:31
İddia ediyorum iki oyuncu da gelmeyecek. Adebayor genç ve düşüşte değil, satılacak olsa bir sürü kulüp ister. Robinho da Türkiye'ye gelmek istemez, overrated bir oyuncu ve daha genç. Eğer ikisi de gelirse bu konuya bir daha mesaj yazmam.

Aynen böyle düşünüyorum.Böyle düşünenlere de yüklenilmesini anlayamıyorum.Guti ve Q7 tamam önemli transferler.Onlara bir sözümüz yok ama Robinho ve Adebayor ihtimal olarak bu 2 oyuncuyla aynı seviyede değil kim ne derse desin.Robinho Beşiktaş'ta gibi kesin söylemlerde bulunanlar da bana daha çok inanmak isteyenler gibi geliyor dolayısıyla.

Adebayor Tamam Form Grafiği Yüksek ve Gelmez Ama Robinho İçin Dediklerinize Kesinlikle Katılmıyorum. Dos Santostan Hiç Bir Ama Hiçbir Farkı Yok Düşüşte ve 2side Genç Oyuncu Robinho Kendini İspatlamak İçin İstediği Parayı Veren Her Kulübe Gider Paragöz Bir Oyuncudur.

Ahmet Göktaş
13.Ağustos.2010, 01:57
Abi sanki diğer yabancılar oyuncular doğuştan Gsli Bjkli Fbli diye geliyor :D

BaGa TaRKaN
13.Ağustos.2010, 01:59
Ne Doğuşu Yahu Tamamen Duygusal:D

Bu Arada Robinho Aman Eksik Kalsın Gelse Bile Gelmesini Hiç İstemiyorum Ama Adebayor Mükemmel Oyuncu Havada Ağzı Açık Kapmak Lazım Kurt Misali:)

ozaniel
13.Ağustos.2010, 02:14
Robinho Dos Santos'tan farklı olarak daha popüler ve piyasası olan bir oyuncu. Beşiktaş'tan daha iyi takımlara gidebilir. Robinho zaten overrated bir oyuncu, Beşiktaş'a faydadan çok zarar verir.
Adebayor'un gelmesini ben de çok isterim ama Adebayor zaten Dünya'nın sayılı santraforlarından biri.

nannar
13.Ağustos.2010, 10:29
Robinho Dos Santos'tan farklı olarak daha popüler ve piyasası olan bir oyuncu. Beşiktaş'tan daha iyi takımlara gidebilir. Robinho zaten overrated bir oyuncu, Beşiktaş'a faydadan çok zarar verir.
Adebayor'un gelmesini ben de çok isterim ama Adebayor zaten Dünya'nın sayılı santraforlarından biri.

ne overrated oyuncusu yaww? :n: Sen Robinho'yu Real Madrid'lere gelmeden Santos'ta kaç kere izledin ? Brezilyalıların genel görünümüdür o bir süre sonra düşüşe geçme işi. Bazı oyuncular hariç tüm Brezilyalılar yaşıyor bunu. Örnek : Denilson,Ronaldinho,Adriano vs vs... Bu düşüş oyuncuyu overrated yapmaz :)

SAİT71
13.Ağustos.2010, 11:12
Bana nedense sanki Robinho Beşiktaş'a gelecekmiş gibi bir his var. Adebayor'u bilemem ama.. :)

Revolution
13.Ağustos.2010, 12:12
Bence ikisi de gelmeyecek yine popüler bir isim gelecek forvete :)

vego
13.Ağustos.2010, 18:09
Tecrübeli futbolcu Tomas Sivok, ülkesi Çek Cumhuriyeti`nde başarılı bir operasyon geçirdi.

Çek Cumhuriyeti`nin başkenti Prag`da sol diz ön çapraz bağlarından ameliyat olan Sivok, 2 gün hastanede kalacak.

Kulüp doktoru Devrim Urgun`un kontrolünde yapılan ameliyat yaklaşık 1,5 saat sürdü.

Ameliyatın başarılı geçtiğini belirten Urgun, "Sivok, pazartesi günü
taburcu olacak ve tedavisine aynı hastanede devam edilecek" diye
konuştu.
http://photos-g.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/hs318.snc4/41223_105713296153867_102602616464935_49004_380853 7_s.jpg (http://www.facebook.com/photo.php?pid=49004&id=102602616464935)

izmer96
13.Ağustos.2010, 21:08
Tecrübeli futbolcu Tomas Sivok, ülkesi Çek Cumhuriyeti`nde başarılı bir operasyon geçirdi.

Çek Cumhuriyeti`nin başkenti Prag`da sol diz ön çapraz bağlarından ameliyat olan Sivok, 2 gün hastanede kalacak.

Kulüp doktoru Devrim Urgun`un kontrolünde yapılan ameliyat yaklaşık 1,5 saat sürdü.

Ameliyatın başarılı geçtiğini belirten Urgun, "Sivok, pazartesi günü
taburcu olacak ve tedavisine aynı hastanede devam edilecek" diye
konuştu.
http://photos-g.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/hs318.snc4/41223_105713296153867_102602616464935_49004_380853 7_s.jpg (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2 Fphoto.php%3Fpid%3D49004%26id%3D102602616464935)

Resime bakilirsa devlet hastanesinde ameliyat olmus herhalde :D

vego
13.Ağustos.2010, 21:15
Çek cumhuriyetinde o yüzden olmuştur.Sigortalı:zuhaha

Ahmet Göktaş
13.Ağustos.2010, 21:58
Balotelli City'de Robinho geliyor :)

vego
13.Ağustos.2010, 22:01
Ahmet robinho ibra için kullanılabilirmil rob+45m sterlin

Ahmet Göktaş
13.Ağustos.2010, 22:07
Barça mali krizde kredi çektiler sokağa atacak 1 milyon euroları bile yok yıllık maaşı yüksek oyuncuları elden çıkarmak istiyorlar. Zlatan'ı bu yüzden satarlar satacaklarsa ki Henry'i gönderen kulüp Henry'den daha fazla bir ücret vererek Robinho'yu transfer etmez. Villa ve Pedro'yu değerlendirecekler bu sene forvette.

yunusgs
13.Ağustos.2010, 22:52
Ahmet'in de dediği gibi,Barça bu sene hücum hattına daha fazla takviye yapmaz gibime geliyor.

nerazzuri
13.Ağustos.2010, 22:58
Balotelli City'de Robinho geliyor :)
Mancini, Robinho'yu 25 kişilik kadroya dahil etti. Robinho City'de kalacak.

Ahmet Göktaş
13.Ağustos.2010, 23:02
Mancini, Robinho'yu 25 kişilik kadroya dahil etti. Robinho City'de kalacak.

Robinho kalmayacak ;)

anil luque
13.Ağustos.2010, 23:05
Balotelli kesin City'de mi Ahmet?

Ahmet Göktaş
13.Ağustos.2010, 23:09
http://www.mariobalotelli.it/en

Ahmet Göktaş
13.Ağustos.2010, 23:10
http://www.mcfc.co.uk/News/Team-news/2010/August/Mario-Balotelli-signs-for-Manchester-City

Aşk-ı Şehir
13.Ağustos.2010, 23:18
Serkan'ında dediği gibi Robinho 25 kişilik kadroya alındı. Robinho City'de kalacak...

Ahmet Göktaş
13.Ağustos.2010, 23:20
Yahu kadroya alınınca satılamıyor mu ? :icon_biggrin: Beşiktaş'ın tüm oyuncuları kadroya alındı ama Beşiktaş mecburen 3 yabancısını satacak ? E neden kadroya alınınca satılamıyor öyleyse ?

Aşk-ı Şehir
13.Ağustos.2010, 23:23
Yahu kadroya alınınca satılamıyor mu ? :icon_biggrin: Beşiktaş'ın tüm oyuncuları kadroya alındı ama Beşiktaş mecburen 3 yabancısını satacak ? E neden kadroya alınınca satılamıyor öyleyse ?

Tamam Ahmet Robinho Beşiktaş'a gelecek. ;)

Sekopej
13.Ağustos.2010, 23:24
İngiltere'de bu sezon, İspanya'da olduğu gibi, kadro 25 kişi ile sınırlandırılıyor, City'de yaklaşık 40 kişi var:D, bu 40 kişi içinden listeye girdiğine göre, herhalde kalacaktır yorumu yapılıyor sanırım.

Ahmet Göktaş
13.Ağustos.2010, 23:26
Bende öyle düşünüyorum :icon_wink: :icon_smile:

Ahmet Göktaş
13.Ağustos.2010, 23:29
İngiltere'de bu sezon, İspanya'da olduğu gibi, kadro 25 kişi ile sınırlandırılıyor, City'de yaklaşık 40 kişi var:D, bu 40 kişi içinden listeye girdiğine göre, herhalde kalacaktır yorumu yapılıyor sanırım.

Tam 10 tane forvetleri varmış sanırım abi Baloteli ile birlikte :icon_smile::icon_smile:

nerazzuri
13.Ağustos.2010, 23:34
Sezon başından beri her antremana katılan,kampa katılan Bellamy kadroya alımıyor, Ayağının tozu ile İngiltere'ye inen Robinho alınıyorsa takımda kalacaktır.

Sen inanmaya devam et. :)

Sekopej
13.Ağustos.2010, 23:35
Tam 10 tane forvetleri varmış sanırım abi Baloteli ile birlikte :icon_smile::icon_smile:

İşte 10 tane forveti kadroya alıp diğer mevkilere 15 kişi bırakmazlar, bu 10 forvet arasında kadroya girdiyse, Mancini kadroda düşünüyor olabilir, ben listeyi görmedim, listeye alındı gitmez diyenler bu şekilde düşünüyor olabilirler diye yazıyorum.

Ahmet Göktaş
13.Ağustos.2010, 23:35
Bellamy gelsin olmadı Serkan onu daha çok isterim :icon_smile:

Ahmet Göktaş
13.Ağustos.2010, 23:36
Edit : nerrazzuri için yazdım yanlış anlaşılmasın abi :)

Sekopej
13.Ağustos.2010, 23:37
Tabi şu da olabilir, belki ligde deneyecektir, Beşiktaş'ta nasıl Hilbert başta alınmadı, sonra Fink'in sözleşmesi dolduruludu, deneyeceklerini kadroya dahil etti, transfer sezonu kapanmadan lig maçlarında deneyecek olabilir, sonra değiştirir listeyi, eylülde liste yenilenir muhtemelen.

Ahmet Göktaş
13.Ağustos.2010, 23:39
Aklıma getirdiniz bende toteme başlayayım avatarla :D

HooijDonk07
13.Ağustos.2010, 23:46
Bellamy celticle anlaşmadı mı ?

Addolorato
14.Ağustos.2010, 00:04
Bugün D&R'a gittim dergi almak için. Dergilere göz gezdirirken yanımdada aksanlarından ingiliz vatandaşı olduğu belli olan iki 17 yaşlarında sarışın çocuk vardı. Bir tanesi gördü Beşiktaş resmi dergisini hemen aldı. Kapağa bakar bakmaz Oh my god Ricardo Quaresma dedi :D

RasAnt
14.Ağustos.2010, 12:27
Ahmet arkadaş amma iddaalı Robinho transferi için bende diorm Robinho bjkye gelsin soyunurum :p :D

anil luque
14.Ağustos.2010, 12:51
Tekrar söylüyorum ikisinden de ümitsizim..

efenberg
14.Ağustos.2010, 15:01
Ya bu City ne yapacak bu kadar topçuyu 40 tane adam var 25 kayıt hakkı var versin 2-3 tanesini :D

goosfraba
14.Ağustos.2010, 15:14
15 tanesi satılık listesinde zaten ama 50'şer milyon euro bulsa 3 büyükler, kapış kapış olur o futbolcular.

HooijDonk07
14.Ağustos.2010, 15:53
Ahmet arkadaş amma iddaalı Robinho transferi için bende diorm Robinho bjkye gelsin soyunurum :p :D

al bendede o kadar.millet hayal dünyasında.gelirse başlarız sea lifedan plaja kadar koşarız.

Ahmet Göktaş
14.Ağustos.2010, 15:54
Milletin hayaline karışma o zaman ;) Kendi fikrini yazabilirsinde burada gelip böyle konuşma milletin düşüncesi hakkında kardeşim :)

------------

City Tothennam maçında Robinho kadroda yok ,Spiker Beşiktaş İstanbul ile görüşen Robinho bu yüzden kadroya alınmadı demiş.

HooijDonk07
14.Ağustos.2010, 15:59
Milletin hayaline karışma o zaman ;) Kendi fikrini yazabilirsinde burada gelip böyle konuşma milletin düşüncesi hakkında kardeşim :)

buda benim düşüncem yani ?

Ahmet Göktaş
14.Ağustos.2010, 16:02
Bak senin düşüncen şöyle olur ancak. "Ben gelmeyeğini düşünüyorum dersin , o adamın Türkiyeye gelmesi imkansız bence hayal olur ancak" dersin olur.

ama şu bir düşünce değil başkasının düşüncelerine saygısızlıktır.

"al bendede o kadar.millet hayal dünyasında"

Herneyse uzatmayalım konu dışına çıkılmasın konuya dönelim. :icon_smile:

HooijDonk07
14.Ağustos.2010, 16:03
ama şu bir düşünce değil başkasının düşüncelerine saygısızlıktır.

"al bendede o kadar.millet hayal dünyasında"

zaten böyle düşünüyorum.nese takma o zaman.

GeNç KaRTaL
14.Ağustos.2010, 16:08
Gelip bu konuya x gelmez denilmesi açıkcası benim açımdan x'in gelmesini daha zevkli kılıyor.:icon_smile:

vego
14.Ağustos.2010, 16:12
başkan bize Adebayor'u al:n::zuhaha.Hayal dünyasında gezmek güzeldir madem öyle:schaf:

Ahmet Göktaş
14.Ağustos.2010, 16:13
Aynen Şemsi abi :D Şöyle bir söz vardı geçen gün Forzada...

"Hayatta en büyük eğlence başkalarının yapamazsın dediğini yapmaktır" Çok anlamlı bir söz bence :) Hele 1 haftaya kadar çok daha anlamlı olacak... :)

Revolution
14.Ağustos.2010, 16:17
Yalnız 1 haftaya kadar olmazsa bazı şeyler bazıları için daha keyifli olacak Ahmet.. Herşeye tek taraflı bakmamak gerekir :) Ben Robinho'nun gelmesinin zor olduğunu düşünüyorum en azından Inter'e filan gidebilir en kötü halinde bile olsa - ki bence Dünya Kupası'nda Brezilya'nın en iyisiydi - ama herşeyi zaman gösterir tabiki...

HooijDonk07
14.Ağustos.2010, 16:20
Yalnız 1 haftaya kadar olmazsa bazı şeyler bazıları için daha keyifli olacak Ahmet.. Herşeye tek taraflı bakmamak gerekir :) Ben Robinho'nun gelmesinin zor olduğunu düşünüyorum en azından Inter'e filan gidebilir en kötü halinde bile olsa - ki bence Dünya Kupası'nda Brezilya'nın en iyisiydi - ama herşeyi zaman gösterir tabiki...

dediklerimi özetleyen sözler.

izmer96
14.Ağustos.2010, 16:29
Gelip bu konuya x gelmez denilmesi açıkcası benim açımdan x'in gelmesini daha zevkli kılıyor.:icon_smile:

X gibi bir adam hayatta turkiye'ye gelmez bosuna hayallere kapilmayin :D

Ahmet Göktaş
14.Ağustos.2010, 16:31
Abi şöyle özetleyeyim ve kapansın lütfen konu. Orda kimseye bir saygısızlığım yok. Forumda Beşiktaşlı sayısı az diye sürekli 2-3 kişniin gelip hergün bu konuda provakasyon yapması hiç hoş değil. Gelip burada düşüncelerimizle dalga geçilirken birşey olmuyor , ben o sözü yazınca neden olsun ? Hem kendi söylediğim bir söz değil bir düşünürün söylediği bir söz.

Orada hiçbir art niyet yok genel anlamda. Sadece fikirlere karşı saygılı davranmayan arkadaşların en azından biraz daha saygılı olması gerektiğini anlamaları için yazdım. Bakın ben demiyorumki olumsuz görüş olmasın.

Ben de Dia transferine olumsuz görüş bildirdim ve iyi transfer değil dedim. Bu doğal birşey burası görüş alanı. Gelip elbette "bence gerçekleşmeyecek vs." denilebilir ama burada fikirlerler umutlarla dalga geçmek bana ters geliyor açıkçası. Neyse konu uzamasın kişisel problemler için de burada provakatif hareketler yapmasa bazı arkadaşlar çok daha güzel olacak.

Dediğim gibi o sözüm tabiki herkes için geçerli değil , kimseyi kırmak istemem bakın Revolution(isimini bilmiorm arkadşm k.bakma ) ile sürekli cevap yazarız birbirimize ama ne o beni kırmıştır ne de ben onu. Hatta en sevdiğim üyelerdendir Revolotion ayın üyesinde benim adayımdı hata. Yani ben kimse hakkında art niyetli düşünmem bana karşı art niyetli olunmadıkça. Sadece tek anlatmak istediğim hergün burada kışkırtma amaçlı mesajların yazılmaması , Feenrbahçe konusuna gelip hayal mayal yazsak linç ediliriz biz de abi ama Beşiktaşlı pek yok diye forumda istenilen laflar söyleniyor ve sonra bazı arkadaşlar hemen "ben birşey yapmadım" a getirmeyi de çok iyi biliyor olayı. Neyse dediğim gibi kırma amacım yok kimseyi ama şunu sölim sadece forum ayrı msn ayrı şey bazı arkadaşlar için bu lafım.

GeNç KaRTaL
14.Ağustos.2010, 16:32
Gelmezse hayatın sonu değil.Ben geleceğine inanıyorum.:)

Ahmet Göktaş
14.Ağustos.2010, 16:35
Remzi abi gel vazgeç senle beraber başlayalım Robinho totemine bak :zuhaha

Revolution
14.Ağustos.2010, 16:36
Abi şöyle özetleyeyim ve kapansın lütfen konu. Orda kimseye bir saygısızlığım yok. Forumda Beşiktaşlı sayısı az diye sürekli 2-3 kişniin gelip hergün bu konuda provakasyon yapması hiç hoş değil. Gelip burada düşüncelerimizle dalga geçilirken birşey olmuyor , ben o sözü yazınca neden olsun ? Hem kendi söylediğim bir söz değil bir düşünürün söylediği bir söz.

Orada hiçbir art niyet yok genel anlamda. Sadece fikirlere karşı saygılı davranmayan arkadaşların en azından biraz daha saygılı olması gerektiğini anlamaları için yazdım. Bakın ben demiyorumki olumsuz görüş olmasın.

Ben de Dia transferine olumsuz görüş bildirdim ve iyi transfer değil dedim. Bu doğal birşey burası görüş alanı. Gelip elbette "bence gerçekleşmeyecek vs." denilebilir ama burada fikirlerler umutlarla dalga geçmek bana ters geliyor açıkçası. Neyse konu uzamasın kişisel problemler için de burada provakatif hareketler yapmasa bazı arkadaşlar çok daha güzel olacak.

Dediğim gibi o sözüm tabiki herkes için geçerli değil , kimseyi kırmak istemem bakın Revolution(isimini bilmiorm arkadşm k.bakma ) ile sürekli cevap yazarız birbirimize ama ne o beni kırmıştır ne de ben onu. Hatta en sevdiğim üyelerdendir Revolotion ayın üyesinde benim adayımdı hata. Yani ben kimse hakkında art niyetli düşünmem bana karşı art niyetli olunmadıkça. Sadece tek anlatmak istediğim hergün burada kışkırtma amaçlı mesajların yazılmaması , Feenrbahçe konusuna gelip hayal mayal yazsak linç ediliriz biz de abi ama Beşiktaşlı pek yok diye forumda istenilen laflar söyleniyor ve sonra bazı arkadaşlar hemen "ben birşey yapmadım" a getirmeyi de çok iyi biliyor olayı. Neyse dediğim gibi kırma amacım yok kimseyi ama şunu sölim sadece forum ayrı msn ayrı şey bazı arkadaşlar için bu lafım.

İsmim Kaan :) Ben buraya yazanların kışkırtma amaçlı mesaj yazdığını düşünmüyorum. İnsanlar kaynağı olmayan birşeyin -his de olsa düşünce de olsa- çokça kez tekrar edilmesini pek normal karşılamazlar. Bu olay gerçekleşmedikçe sana yapılan iğnelemeler, ironiler olacaktır bunlar gayet normal çünkü bu da onların görüşleri. Bence sen yanlış anlamışsın bazı insanların düşüncelerini.. Burak'ı (hooijdonk07) çok yakın olmasa da tanıyorum. Kimseyi üzmek kırmak gibi bir amacı olmaz dediğim gibi iğneleme ve ironiler çokça olacaktır. Nasıl biz senin düşüncelerine saygı göstermek zorundaysak senin de bunları normal karşılaman gerekir Ahmet kardeşim. Kafaya takılacak bir durum yok ortada :)

CeNTeR_TR
14.Ağustos.2010, 16:39
Ahmet benim burada kimseyi kışkırtma veya gelecek gelmez gibi bir düşünce ortaya sunma amacım yok.

Gelsin en kralı gelsin ne fark eder ? Kimler kimler geldi geçti.Biz yıldız getirdiğimizde bilmiyorum o zamanlar takılıyormuydun Tsi'ye yaşlı deniliyordu kariyerinin son demi deniliyordu çok para deniliyordu :) O yüzden her eleştiri geldiğinde içinde bulunduğunuz psikolojiyi anlıyorum anlıyoruz.

Şu konuşmalar msn'den yapılsa ve hiçkimse birbirini tanımasa emin ol sonlarında küfürler havalarda uçuşur.Şu mesajımı okuyuncada kimse demesin ben Hayatta küfür etmiyorum diye ;)

Demek istediğimi anladın umarım.

izmer96
14.Ağustos.2010, 16:41
Remzi abi gel vazgeç senle beraber başlayalım Robinho totemine bak :zuhaha

Ben Robinho gelmez demiyorumki , Saike X demis bende diyorum ki X gelmez BJK ye :D

Ahmet Göktaş
14.Ağustos.2010, 16:43
İşte sen orda gönder X'i diyorum ben buradan karşılayayım :zuhaha

izmer96
14.Ağustos.2010, 16:47
Saka bir yanada , Robinho da gelir , Adebayor da gelir , istenilen paralar odendikten sonra bu tarz oyunculari getirebilirsin , kolay olmaz , ama gelir

Ahmet Göktaş
15.Ağustos.2010, 02:34
Feyyaz Uçar bombayı kaçırmış ağzından maçı yorumlarken TRT'de :D Adebayor geldiğinde Bobo ne olacak bakalım gibi birşey demiş :)

Revolution
15.Ağustos.2010, 02:37
Adebayor bugünkü City maçında 90 dakika oynadı ya bence Robi daha yakın :)

Ahmet Göktaş
15.Ağustos.2010, 02:53
Yok yedek başladı Ade bugün. Robi kadroda yoktu.

anil luque
15.Ağustos.2010, 03:23
Şayet geilrse gibisinden falan demiştir..

RaSenGan
15.Ağustos.2010, 03:24
Feyyaz Uçar bombayı kaçırmış ağzından maçı yorumlarken TRT'de :D Adebayor geldiğinde Bobo ne olacak bakalım gibi birşey demiş :)

Öyle bir transfer gündemde olduğu için demiştir :)

anil luque
15.Ağustos.2010, 03:26
aynen öyle..

World Hollow o1
15.Ağustos.2010, 04:19
Gelecektir neden gelmesin imkansız gözünle bakıyorsunuz ki.
Quaresma nasıl geldiyse onlardan herhangi biri veya ikisi gelir..

garydelgadov
15.Ağustos.2010, 04:41
Ibrahimoviç geLiyormuş duydunuz mu?:n:
Biri demiş evet keşke BeLLamy geLse..

Zekirdek
15.Ağustos.2010, 12:47
Robinho haftada £160K kazanan bir oyuncu. Yıllık maaş olarak £10M'ye yakın bir oyuncu. Bonservisi ayrı mesele. Getirmesine getirirsin ama borç batağına saplanırsın.

KanaKe
15.Ağustos.2010, 13:27
adebayor geldiginde demedi adebayor sayet gelirse dedi

LaigLeNoiR
15.Ağustos.2010, 14:29
Boşuna uğraşmayın arkadaşlar kimseyi alamayız biz.

Gelen Quaresma ve Guti'den zaten gerçekleri değil, ikiz kardeşleri.

LaigLeNoiR
15.Ağustos.2010, 14:42
Adebayor çıkarması !

http://www.ligtv.com.tr/uploads/news_manset_resim_rd_Adebayor02.jpg

Beşiktaş'a İngiltere'den müjde geldi. Yeni bir bomba patlatan Manchester City, artık Adebayor'u elden çıkarmanın peşinde...

Quaresma ve Guti gibi iki ünlü yıldızı kadrosuna kattıktan sonra bir büyük bomba daha patlatmak için harekete geçip, Manchester City’nin Togolu golcüsü Emmanuel Adebayor’un peşine düşen ancak ilk İngiltere çıkarmasından sonuç alamayan Beşiktaş Yönetimi, bu transfer için yeniden ümitlendi.

Haftalardır Adebayor’u transfer etmek için uğraşan, fakat İngiliz ekibinden, “Şu anda biz de forvet hattımıza transfer yapmaya çalışıyoruz. Konu, bir hafta içinde sonuçlanır. Ondan sonra yeniden masaya oturabiliriz” yanıtını alan Siyah-Beyazlılar, Manchester City’nin İnter’den Balotelli’yi almasıyla birlikte havalara uçtu. Beşiktaşlı yöneticiler, önümüzdeki günlerde bir kez daha İngiltere’nin yolunu tutup, Adebayor transferine nokta koyabilmek için Manchester City yöneticileriyle masaya oturacak.

"ROBİNHO DA OLABİLİR"
Bu arada Futbol Komitesi Başkanı Serdal Adalı’nın yardımcısı Cengiz Zülfikaroğlu, ‘2. Adebayor çıkarması’nı doğrularken, ilginç sözler sarfetti: “Adebayor da olabilir, Robinho da. Takım içindeki dengeleri bozmadan, dünya çapında bir golcü alacağız.”

Kaynak: Fanatik

C h A o S
15.Ağustos.2010, 14:56
Beşiktaş'ın bu kadar hücum yönü yüksek bir kadrosu varken hala niye forvet arıyor merak ediyorum.Bobo bu yükün ağırlığını kaldıracak bir oyuncu bence.Olmadı Nihat'ı koyarsın forvete.Çok zor durumda kalırsan koy Holosko'yu:)Zaten kontenjan sorunuda var.

KanaKe
15.Ağustos.2010, 15:16

alamaz diye birsey yazmamis kimse fakat robinho adebayor gibi adamlarin ücretleri fazla bu ücreti demirörenin cikarip verecegine inaniyorsaniz o sizin bileceginiz is.. city'nin robin adebayor gibi adamlarini en az 20-25 milyon € dan assagi birakmayacagini biliyoruz üstüne bu adamlarin maaslarida var ikiside yüksek maas aliyor.

CeNTeR_TR
15.Ağustos.2010, 15:19

GocaoğLan :) Bak sana bi iki örnek verecem bunlarda öyle olabilir :D

Cisse - Orjinali forvetti Dibrilji Cisse idi :D

Higuain - Orjinali Real Madrid'de krallığa oynuyor :D

Ronaldo - Orjinali şimdi 200 kila civarlarında :n:

Guti ve q7 de dubLör aslında :n:

ozaniel
15.Ağustos.2010, 16:54
Ben Cisse geldiğinde bayağı sevinmiştim Dibril Cisse diye.:D

Ayrıca:

Delgado - Cesar Delgado

İbrahimler - İbrahimovic

LaigLeNoiR
15.Ağustos.2010, 18:20
Evet örnekler çoğaltılabilir haklısınız.

izmer96
15.Ağustos.2010, 19:24
Robinho to join by the end of 2010 Summer Transfer Window

Top (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Fwww.skybet.com%2Fb etting%2Ffootball%2Ftransfer-specials%2Ft10003041.html%23cntnt)
Join By End Of Summer Transfer Window

Fenerbahce 7/4 (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Fwww.skybet.com%2Fb etting%3Faction%3DGoNonJSBetslip%26leg%3D37854024% 2C%2C7%2C4)Besiktas 5/2 (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Fwww.skybet.com%2Fb etting%3Faction%3DGoNonJSBetslip%26leg%3D37493317% 2C%2C5%2C2)Inter Milan 4/1 (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Fwww.skybet.com%2Fb etting%3Faction%3DGoNonJSBetslip%26leg%3D37493314% 2C%2C4%2C1)Benfica 6/1 (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Fwww.skybet.com%2Fb etting%3Faction%3DGoNonJSBetslip%26leg%3D37493313% 2C%2C6%2C1)Santos 8/1 (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Fwww.skybet.com%2Fb etting%3Faction%3DGoNonJSBetslip%26leg%3D37493320% 2C%2C8%2C1)AC Milan 10/1 (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Fwww.skybet.com%2Fb etting%3Faction%3DGoNonJSBetslip%26leg%3D37493315% 2C%2C10%2C1)Barcelona 10/1 (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Fwww.skybet.com%2Fb etting%3Faction%3DGoNonJSBetslip%26leg%3D37493316% 2C%2C10%2C1)Schalke 10/1 (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Fwww.skybet.com%2Fb etting%3Faction%3DGoNonJSBetslip%26leg%3D37708994% 2C%2C10%2C1)Shakhtar Donetsk 16/1 (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Fwww.skybet.com%2Fb etting%3Faction%3DGoNonJSBetslip%26leg%3D37493318% 2C%2C16%2C1)Chelsea 20/1 (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Fwww.skybet.com%2Fb etting%3Faction%3DGoNonJSBetslip%26leg%3D37493319% 2C%2C20%2C1)

MeMo
15.Ağustos.2010, 19:43
Skybet'deki oranlarda değişiklik var görünüşe göre.

RasAnt
15.Ağustos.2010, 19:49
Robinho ne Fenere ne Beşiktaşa

Deus Dominus
15.Ağustos.2010, 20:01
Schalke'ye gider gibi geliyor bana, en ciddi girişimleri yapan takım Schalke.

Ahmet Göktaş
15.Ağustos.2010, 20:43
Sabır ve zaman herşeyin ilacıdır:

titates1
16.Ağustos.2010, 20:57
r
Her kulvarda başarı için forvet hattında sadece Bobo ve Nobre'nin yeterli olmayacağını savunan Alman teknik adam, gazetelerde yer alan Robinho ve Adebayor haberlerine de dokundurarak "Baktığım zaman herhalde bunlardan biri gelir deyip gülüyorum. Gelirlerse de ilk 11'e koyarım" diyerek alaycı bir tavır sergiledi.

Schuster böyle demiş

izmer96
16.Ağustos.2010, 20:59
Bilmiyorum kinayemi kullanmis ama yaptigi aciklama bu Schuster'in

"Robinho direkt başlar"
Forvete alınacak oyuncunun direkt oynayacak bir oyuncu olmayacağı yönünde yapılan yoruma ise Bernd (http://www.sporx.com/bernd-schuster/)Schuster (http://www.sporx.com/schuster/), ''Bu forvete kimin geleceğine bağlı. Ronaldinho (http://www.sporx.com/ronaldinho/), Robinho (http://www.sporx.com/robinho/) ve Adriano (http://www.sporx.com/adriano/) ise onlar direkt başlar. Gazete (http://www.sporx.com/gazete/)lerde hepsinin farklı farklı fotoğraflarını görüyorum. 'Herhalde bunlardan biri gelir' diyorum'' ifadelerini kullandı.

RaSenGan
16.Ağustos.2010, 21:00
O da kafa buluyo :D

Ahmet Göktaş
16.Ağustos.2010, 21:02
Sayılı saatler kaldı geliyor artık geliyor :)

izmer96
16.Ağustos.2010, 21:03
yeter Ahmet ben biktim sen bikmadin , gelen giden yok :D

vego
16.Ağustos.2010, 21:07
Robinhoyla ön protokol imzalanmış(?).Yarın gelecek diyen baya kiş var Ahmetle birlikte:zuhaha

vego
16.Ağustos.2010, 21:31
r

Schuster böyle demiş:Her kulvarda başarı için forvet hattında sadece Bobo ve Nobre'nin yeterli olmayacağını savunan Alman teknik adam, gazetelerde yer alan Robinho ve Adebayor haberlerine de dokundurarak "Baktığım zaman herhalde bunlardan biri gelir deyip gülüyorum. Gelirlerse de ilk 11'e koyarım" diyerek alaycı bir tavır sergiledi.

Bilmiyorum kinayemi kullanmis ama yaptigi aciklama bu Schuster'in

"Robinho direkt başlar"
Forvete alınacak oyuncunun direkt oynayacak bir oyuncu olmayacağı yönünde yapılan yoruma ise Bernd (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Fwww.sporx.com%2Fbe rnd-schuster%2F)Schuster (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Fwww.sporx.com%2Fsc huster%2F), ''Bu forvete kimin geleceğine bağlı. Ronaldinho (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Fwww.sporx.com%2Fro naldinho%2F), Robinho (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Fwww.sporx.com%2Fro binho%2F) ve Adriano (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Fwww.sporx.com%2Fad riano%2F) ise onlar direkt başlar. Gazete (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Fwww.sporx.com%2Fga zete%2F)lerde hepsinin farklı farklı fotoğraflarını görüyorum. 'Herhalde bunlardan biri gelir' diyorum'' ifadelerini kullandı.

Bernd Schuster; "UEFA Ligi'nde bir yerlere gitmek istiyorsak Bobo ve Nobre yetersiz olur. Son Bucaspor maçında transfer yapılması gerektiğini gördük" dedi.

başka bir yerdede böyle:zuhaha

Ahmet Göktaş
16.Ağustos.2010, 21:40
schuster'in konuşması gerçekten kişiliğinin gençliğinden bu yana hiç değişmediğini gösteriyor :) Hala o asi adam hiçbirşey değişmemiş. Açıklamalarda direk söylüyor ne söylecekse, Forvet lazımmı diyince normalde antrenörler "Yönetimle değerlendireceğiz kadromuz da yeterli kulüb uygun olursa bakarız" der , Schuster" Bobo ve Nobre yetersiz başarı istiyorsak uzun bir forvet istiyorum" diyor .

Yıllar sonra Beşiktaş ruhuyla kendi ruhu tamamen birbirine uyan bir teknik adam gelmesi çok güzel gerçekten. Bu yıl 5. 6. bile olsak ben Schuster'e sonuna kadar güveniyorum. Kalsın 10 yıl isterse ilk 5 senesinde rezil rüsva olalım. Ondan sonrasının hayali bile keyif veriyor...

Ahmet Göktaş
16.Ağustos.2010, 21:57
gundogarhakan Besiktas'ta 9 numara kim giyiyorsa o formayi
cikarsin. Her an yeni sahibi gelebilir!!!

Revolution
16.Ağustos.2010, 22:00
Elano... :p

Ahmet Göktaş
16.Ağustos.2010, 22:01
Hay hay :icon_biggrin:

aerysnmz
16.Ağustos.2010, 22:12
Biri iki gün içinde Ahmet Göktaş özel uçağıyla Robinho'yu getirdi diye haber görürsem hiç şaşırmam

Revolution
16.Ağustos.2010, 22:13
En kötü bir tesislerden içeri sokar bu kadar laftan sonra :D

Ahmet Göktaş
16.Ağustos.2010, 22:14
Bu adamı getiricem kardeşim :zuhaha Bu adama yaptıgım sinerjiyi lig için yapsaydım daha şimdiden şampiyonduk ya :zuhaha

Ahmet Göktaş
16.Ağustos.2010, 22:15
Resmi aciklamayi bekleyim. Isim vermiyorum. Ama istenen isimlerden. Daha da soru cevaplamam. Her seyin hayirlisi...
9 minutes ago via Twitter for BlackBerry®

@NahitGoka7 numarayi yanlis yazmisim 11 olacakti. Aklimda 9
kalmis

RaSenGan
16.Ağustos.2010, 22:21
Adam daha numarayı doğru düzgün veremiyo siz de inanıyosunuz :D

Ahmet Göktaş
16.Ağustos.2010, 22:22
40-50 saat daha sabret aygün.

vego
16.Ağustos.2010, 22:27
yarın demiröernin uçak gidiyor ertesi gün içinde bir yıldız forvetle dönüyormuş(?):p:

eXcitinG
16.Ağustos.2010, 23:34
Ciddi anLamda Robinho transferi bitti deniLiyor. Bende çok merak ediyorum.

Revolution
16.Ağustos.2010, 23:35
Allahım bana bu günleri neden nasip ettin yarabbim :D

vego
16.Ağustos.2010, 23:39
Robinho bitti yanında Ade de geliyor diyenler var ama şimdilik pek dikkate alınacak gibi değil Ade ama Robinho işi ciddi gibi

eXcitinG
16.Ağustos.2010, 23:42
Beşiktaş yönetimi de ne Adebayor`u ne de Robinho yu yaLanLıyor.

Yoktur öyLe birşey değiLmi, ikisi de birden geLmez artık.

GeNç KaRTaL
16.Ağustos.2010, 23:43
Robinhoooooooooooo.:D

Ahmet Göktaş
16.Ağustos.2010, 23:44
Ciddi ciddi Robinho ve Adebayor birlikte geliyor diyenler var Hayrettin abi. Robinho yeter yaa fazlasında gözümüz yok :D

vego
16.Ağustos.2010, 23:49
evet isterseniz iddaları paylaşam

İddaa-1

Robinho kiralık geliyor

İddaa-2

Robinho bonservis 20 küsür m euro(sponsor by demirören)

Adebayor kiralık

İddaa-3

Robinho kiralık

Ade kiralık

eXcitinG
16.Ağustos.2010, 23:51
Şimdi mantıken baktığımızda bu iki isim dışında birisinin geLme şansı yok gibi. Schuster ve yönetim bir forvet oyuncusunun aLınacağını kesin oLarak söyLedi.

Bizim yöneticiLer Avrupa da sadece City takımı iLe görüştü. ALternatif isimde ortada doLaşmadığına göre Adebayor ve Robinho dışında bir isim geLmeyecek gibi gözüküyor. Ama ikisi birden de geLebiLir bu da oLabiLitesi yüksek bir ihtimaL. HeLe City nin BaLoteLLi transferinden sonra.

Matematiğe bu kadar kafa yorsam şimdi Profesör feLan oLurdum herhaLde.

vego
16.Ağustos.2010, 23:53
forvet alternatifi var abi Altidore ne kadar doğru bilemem:) bu arada city İbranında peşinde 14. forvet olavcak İbra:D

vego
17.Ağustos.2010, 00:03
ispanya, almanya ve fransa basını schalke'nin robinho için 25 mil euro teklif ettiğini yazıyor... gelsenkirchen mi, istanbul mu?
Ersin düzer Twitter

MeMo
17.Ağustos.2010, 00:41
Robinho yine geliyor heralde :D

Ahmet Göktaş
17.Ağustos.2010, 00:44
Geceleri geliyor :D

vego
17.Ağustos.2010, 00:46
:zuhaha yoldaymış :zuhaha

Ahmet Göktaş
17.Ağustos.2010, 00:48
gündüz fenere gece bize :zuhaha

LaigLeNoiR
17.Ağustos.2010, 00:50
Ciddi ciddi Robinho ve Adebayor birlikte geliyor diyenler var Hayrettin abi. Robinho yeter yaa fazlasında gözümüz yok :D

Katılmıyorum Adebayor gelsin yeter :)

Adebayor'u Robinho'ya tercih ederim.

vego
17.Ağustos.2010, 00:51
Katılmıyorum Adebayor gelsin yeter :)

Adebayor'u Robinho'ya tercih ederim.
Kesinlike Adebayor'a razıyız:zuhaha

bu nasıl bir razılıktır:zuhaha

Ciddiyim Adeyi Robinhoya tercih ederim.

eXcitinG
17.Ağustos.2010, 00:59
TRT son dakika haberi verdi.

Robinho iLe 3 yıLLığına anLaşıLdığı ve ufak pürüzLerin netLeşmesinin ardından resmi açıkLamanın yapıLacağını söyLedi.

Adebayor içinde görüşmeLer sürüyormuş.

NeLer oLuyor aLLahım.

LaigLeNoiR
17.Ağustos.2010, 01:03
Doğum günümün son dakikasında en güzel haberi sen verdin abi :)

FreeStyLR
17.Ağustos.2010, 01:04
TRT son dakika haberi verdi.

Robinho iLe 3 yıLLığına anLaşıLdığı ve ufak pürüzLerin netLeşmesinin ardından resmi açıkLamanın yapıLacağını söyLedi.

Adebayor içinde görüşmeLer sürüyormuş.

NeLer oLuyor aLLahım.
Evet TRT Bjk Robinho'yla anlastı dedi..

vego
17.Ağustos.2010, 01:04
Los galacticosun 3 boy ufağı olan bu abi:cool:

LaigLeNoiR
17.Ağustos.2010, 01:08
Robinho faydalı olmaz :p

düşüşte olan biri :D

E.Cartman
17.Ağustos.2010, 01:15
tribundergi TRANSFER: Robinho Besiktas'ta
11 minutes ago via TweetDeck
Reply
Retweet

çoştu BJK :D:D Yıldırım Demirören önümüzdeki 15 yılın seçimlerini garantiledi :n::n:

Ahmet Göktaş
17.Ağustos.2010, 01:32
Hayırlı olsun artık resmi açıklamayı bekliyoruz.

World Hollow o1
17.Ağustos.2010, 01:35
Hayırlı olsun artık resmi açıklamayı bekliyoruz.

Getirdin ya şu elamanı takıma daha ne diyeyim sana totem ahmet..:n:
çok renk katacak lige helal olsun demirören..

garydelgadov
17.Ağustos.2010, 01:36
Ahmet eLini ayağını öpüyüm Adeyi de getir.:zuhaha :zuhaha

E.Cartman
17.Ağustos.2010, 01:38
Getirdin ya şu elamanı takıma daha ne diyeyim sana totem ahmet..:n:
çok renk katacak lige helal olsun demirören..

ben bu adam erdi demiştim ama :n::n:

(bkz: aşağısı :D)

Ağmad erdi heralde Oğulcan :D:D

aerysnmz
17.Ağustos.2010, 01:38
Los Galacticos tres

eXcitinG
17.Ağustos.2010, 01:40
Ahmet Messi yi istiyoruz. Robinho kesmez bizi.

Robinho için artık sadece prosedür resmi açıkLama kaLdı deniLebiLir.

vego
17.Ağustos.2010, 01:40
Ahmet eLini ayağını öpüyüm Adeyi de getir.:zuhaha :zuhaha
+1

Ahmet avatarı Ade yap gözünü sevem gelsin:D

E.Cartman
17.Ağustos.2010, 01:41
Ağmad bize de çalış La :D fazla bi şey istemiyoruz Misimovic'i avatara koy yeter :n::n:

yunusgs
17.Ağustos.2010, 01:42
Ağmad bize de çalış La :D fazla bi şey istemiyoruz Misimovic'i avatara koy yeter :n::n:

Aynen Ahmet.Komşuda pişer,bize de düşer :zuhaha

eXcitinG
17.Ağustos.2010, 01:43
Ntvspor da Beşiktaş ın SchaLke nin 26 miLyon euroLuk tekLifine eşdeğer bir tekLif ettiğini söyLedi. Bir sponsor aracıLığı iLe bu para sağLanmış sanırım. Robinho nun kendisine veriLecek parayı da kuLüp kendi imkanLarından sağLayacakmış.

Revolution
Hayırlı olsun Beşiktaş'a inanılmaz ötesi bir transfer. Transferde emeği geçen herkese hakkını vermek lazım..

vego
dikkat edin misimoviçte arada kaynayıp bize gelmesin:zuhaha

last breath
17.Ağustos.2010, 01:44
Beşiktaş sponsor arıyomuş heralde sponsorla anlaşılırsa robinho yu nun transfer bedelini sponsor karşiliycakmış,maaşını da kulüp karşiliycakmış öyle duydum.:)

vego
17.Ağustos.2010, 01:46
bende sponsor by demirören biliyordum:)

E.Cartman
17.Ağustos.2010, 01:47
bende sponsor by demirören biliyordum:)

Milangaz A.Ş. :D:D

Clayman
17.Ağustos.2010, 01:48
Robinho geldi gibi artık. Tekrar ediyorum, Beşiktaş, son yılların transfer şampiyonluğu ünvanını bizden geri almıştır ve Türk futbol tarhinin gelmiş geçmiş en bomba transferine imza atmıştır.

Ahmet Göktaş
17.Ağustos.2010, 01:50
Mission I : Complete
Mission II: Manchester Citys forward player Emmanuel Adebayor.

:icon_biggrin:

Revolution
17.Ağustos.2010, 01:51
Çocukluk aşkımı benden çaldın Demirören bunun acısı fena çıkacak.(l)
(bkz: İhsan-Merve yapışması :D)

LaigLeNoiR
17.Ağustos.2010, 01:52
Adebayor da gelince susacakmısın Ahmet çok merak ediyorum :D

Ahmet Göktaş
17.Ağustos.2010, 01:53
Sonra Koray Aslan var abi :icon_eek: Totem biter mi :zuhaha

World Hollow o1
AliEce1888

SON DURUM ŞU: Beşiktaş, Robinho'ya teklifini yaptı, cevap bekleniyor. Yarın gelmese de teklifi kabul edip sonra gelebilir. Devrede FB de var

vego

sağol Ahmedim:D

E.Cartman
17.Ağustos.2010, 01:54

şampiyonluk yarınlara kaldı gördük mü biz Süper lig'in sonunu :D:D:D sus be adam sus :n::n:

Ahmet Göktaş
17.Ağustos.2010, 01:55
AliEce1888

SON DURUM ŞU: Beşiktaş, Robinho'ya teklifini yaptı, cevap bekleniyor. Yarın gelmese de teklifi kabul edip sonra gelebilir. Devrede FB de var

Muhtemelen Ali Ece'nin kaynağı City yönetimi. Yani doğal bu tarz açıklama. Beşiktaş'ın resmiyete dökmesi lazım önce borsada bugün yarın bunu.

LaigLeNoiR
17.Ağustos.2010, 01:55

Bu gidişle 2 seneye kalmaz yeni gelen 3 yabancı hariç diğer 7 yabancıyı yollayıp yerlerine dünya yıldızlarını doldurursun kadroya :D

vego
17.Ağustos.2010, 01:57
ahmedim birde sağ bek le stoperede el atsana:zuhaha

yunusgs
17.Ağustos.2010, 02:00
ahmedim birde sağ bek le stoperede el atsana:zuhaha

Adaylar;John Terry,Vidic,Pique,Maicon,Lahm,Dani Alves

:zuhaha

LaigLeNoiR
17.Ağustos.2010, 02:01
Sağ beke el atmış canım Koray Aslan diyor :)

vego
17.Ağustos.2010, 02:02
lazım be abi bir sağ bek lazım

Ahmet Göktaş
17.Ağustos.2010, 02:07
Beyler şaka maka yeni yeni kendime geliyorum bu robinho orjin Robinho dimi ? Hani dünyaca ünlü olan brezilyanın efsane kadrosunun son parçalarından olan adam mı bu :a::a:

Robinho bu la hakkaten. Brezilya olan Robinho :3:

:ş::ş::ş:

vego
17.Ağustos.2010, 02:10
hayır o değil bu Röbinho bizi kandırıyorlar:zuhaha

RoNNiE91
17.Ağustos.2010, 02:11
Flaş! Robinho Beşiktaş'ta! Kartal bombayı patlattı!

Yeni sezonun transfer şampiyonu Beşiktaş, Ricardo Quaresma ve Guti Hernandez'in ardından dünyaca ünlü yıldız Robinho'yu da kadrosuna kattı.

Yeni sezonun flaş takımı Beşiktaş dünyaca ünlü Ricardo Quaresma ve Guti Hernandez'in ardından Robinho'yu da kadrosuna kattı.

Beşiktaş taraftarının bir dileği daha kabul oldu. Son dönemlerde yaptığı flaş transferlerle dünya spor medyasının dikkatini çeken Beşiktaş, Quaresma ve Guti transferinin ardından son olarak Robinho bombasını da patlattı.

Birkaç gündür adı Fenerbahçe ile anılmasına rağmen, Fenerbahçe Kulübü tarafından transfer haberleri defalarca yalanlanan Robinho, yeni sezonda oynayacağı kulübü seçti: Beşiktaş!

Edinilen bilgiye göre, Quaresma ve Guti transferinde olduğu gibi ünlü yıldız Robinho'ya da İnönü Stadı'nda şölen havasında bir imza töreni yapılacak.

Öte yandan, önümüzdeki günlerde ünlü futbolcunun İstanbul'a gelmesi bekleniyor.

17.08.10 00:34 Medyafaresi.com

Kaynak ne kadar doğru bilemem ama haberleri çıkmaya başladı Robinho'nun :)

Ahmet Göktaş
17.Ağustos.2010, 02:12
Puaresma :zuhaha

RoNNiE91
17.Ağustos.2010, 02:15
Düzelttim o hatayı :) ama Q klavyede Q harfi ile P harfinin yerleri tam zıt yerlerde.Ne düşünerek yazdılarsa Puaresma diye :)

Addolorato
17.Ağustos.2010, 02:16
Robinho gelsin 1 ay boyunca beşiktaş avatarı + imzamda şampiyon beşiktaş yazacağım. O kadar iddaalıyımki gelmeyecek.

Ahmet Göktaş
17.Ağustos.2010, 02:22
Robinho gelsin 1 ay boyunca beşiktaş avatarı + imzamda şampiyon beşiktaş yazacağım. O kadar iddaalıyımki gelmeyecek.

http://forum.turksportal.net/vb/showpost.php?p=1709296&postcount=2922

Tamam.

World Hollow o1
17.Ağustos.2010, 02:35
@SerkanKalay

la millet çok enteresan sosyal paylaşım sitelerinde inci dedikodularına göre millet transferi kutluyo..

diyor..:p

anil luque
17.Ağustos.2010, 02:55
Neler oluyor abi ? =D Robinho.. Gelirse çok fena olacagız cok...

LaigLeNoiR
17.Ağustos.2010, 02:56
İzninizle hoşuma giden birkaç robinho resmi ekliyorum :)

http://i.telegraph.co.uk/telegraph/multimedia/archive/01115/robinho_1115967c.jpg

http://imggaleri.hurriyet.com.tr/LiveImages%5CSpor%20Foto%5C093%5CSakall%C4%B1%20Ro binho%5Ctumblr_l487rkCinW1qctv55o1_500.jpg

http://imggaleri.hurriyet.com.tr/LiveImages%5CSpor%20Foto%5C093%5CSakall%C4%B1%20Ro binho%5Ctumblr_l487pjJirG1qctv55o1_500.jpg

http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:LBl4l6Udk71jLM:http://www.sporx.com/images/1/297/7840_rob464.jpg&t=1

http://www.spor3.com/images/other/tumblr_l4dsimknbo1qctv55o1_400.jpg

Son olarak da :D Dereyi görmeden paçayı sıvama hesabı...

http://i1006.hizliresim.com/2010/6/17/764.jpg

Ahmet Göktaş
17.Ağustos.2010, 02:56
Anıl imzaya yer aç sen...

anil luque
17.Ağustos.2010, 02:57
Forma da ne güzel olmuş =))
Ben mi Ahmet kardeşim?

vego
17.Ağustos.2010, 02:58
Resimler müthiş:D

LaigLeNoiR
R11 yazarsın :D birde A25 :D

Aşk-ı Şehir

Robinho gelir Koray gelmez. ;) :u:

:D

Ahmet Göktaş
17.Ağustos.2010, 02:59
Koray'ı o kadar isterimki Beşiktaş'ta görmeyi Holosko-Koray takasına bile fitim ben.

vego
17.Ağustos.2010, 03:00
bu trnasferlerden sonra holoskoyu yok pahasınanada versek kafi:D

Ahmet Göktaş
17.Ağustos.2010, 03:02
Zaten öyle olacak kadronda olacak 14-15 yabancın , bir de pazarlığa giremezsinki taliplilerle.

anil luque
17.Ağustos.2010, 03:02
Holosko kalsın alternatif olur =)
Tabata , Nobre , Ugur İ. gitsin yeter bana ..

Aşk-ı Şehir
17.Ağustos.2010, 03:03
Koray'ı o kadar isterimki Beşiktaş'ta görmeyi Holosko-Koray takasına bile fitim ben.

Dediğim gibi Beşiktaş'ın Koray'la ilgili bir teklifi olmuş ama bizim yönetim ve teknik kadro kesinlikle satılmayacağını söylemiş. :) Demek ki iyi bir teklif değilmişti. :)

Ahmet Göktaş
17.Ağustos.2010, 03:07
Teyo'yu bedava verdik , Erkan'ı bedava verdik Batuhanı yok pahasına verdik ama Eses bize bir kıyak geçmiyor ha :zuhaha

Gerçekten yanlız şaun beşiktaş sağ bek ciddi s.o.s veriyor. Ne ekrem ne erhan ne toraman sağbek değil. Eğer hedef başkanın söylediği gibi uefa kupası ise Rıdvanda yeterli değil.

E.Cartman
17.Ağustos.2010, 03:23
Ivanovic, Sagna, Rafinha, Beck, Eboue, Bosingwa, Santon, Dani Alves, Maicon bunlardan birini seç totem yap Ağmad :n::n:

ozaniel
17.Ağustos.2010, 03:32
Rosicky'e sevinen Galatasaraylılar gibisiniz. Bence transfer o kadar kesin değil. Zaten Robinho bencil, profesyonelikten uzak, istikrarsız bir oyuncu. Beşiktaş'ın yeni havasını bozar. Adebayor müthiş bir transfer olurdu da onun gelmesini daha imkansız.

Ahmet Göktaş
17.Ağustos.2010, 03:33
Trt'nin son dakika haberi ile Gsscout bir mi sence ?

EreN
17.Ağustos.2010, 03:37
Robinho büyük olay olur yalnız:)

Ahmet Göktaş
17.Ağustos.2010, 03:40
AS' gazetesindeki habere göre Barça Robinhoyu 2 saat içinde açıklayacak.

Akıllı ol Guardiola !!

garydelgadov
17.Ağustos.2010, 03:46
Ahmet abi,abi,yap bişeyLer de şu takımın kontanjan ve sağ bek sorununu da haLLediver be abi,ha? :n:

eGowiCh
17.Ağustos.2010, 04:12
Robinho'yu transfer etmek ne kariyeri düşüşe geçmiş Quaresma'yı ne de 33 yaşına gelmiş Guti'yi transfer etmeye benzer.

aerysnmz
17.Ağustos.2010, 04:43
Rosicky'e sevinen Galatasaraylılar gibisiniz. Bence transfer o kadar kesin değil. Zaten Robinho bencil, profesyonelikten uzak, istikrarsız bir oyuncu. Beşiktaş'ın yeni havasını bozar. Adebayor müthiş bir transfer olurdu da onun gelmesini daha imkansız.

Aynı şeyleri Quaresma için de söylemiştin.Takımın yeni havasından bahsederken o havanın Quaresma'yla geldiğini unutma istersen.

Ahmet Göktaş
17.Ağustos.2010, 04:44
Robinho'yu transfer etmek ne kariyeri düşüşe geçmiş Quaresma'yı ne de 33 yaşına gelmiş Guti'yi transfer etmeye benzer.

Şunları bir kenara bıraksanız artık ? Onlara böyle sıfatlar takmak Türkiyedeki diğer transferleri yerin dibine sokmaktır o zaman

DeNiZ_1903
17.Ağustos.2010, 05:12
Robinho ihtiyacımız olan adam değildi belki ama çok da iyi oldu.Hayırlı olsun Beşiktaşıma birkaç güne açıklanır. Hani nerde hunilerimiz:icon_lol:

aerysnmz
17.Ağustos.2010, 05:26
Ahmet geri gel.Konunun sana ihtiyacı var

Ahmet Göktaş
17.Ağustos.2010, 05:28
http://www.mirrorfootball.co.uk/news/Robinho-Craig-Bellamy-Jo-Shaun-Wright-Phillips-Roque-Santa-Cruz-and-Felipe-Caicedo-will-request-similar-pay-offs-as-Stephen-Ireland-to-quit-Manchester-City-article554605.html

3 gün önceki haber ama kaynak sağlam o yüzden koyuyorum. Schalke ve Beşiktaş ilgilenen 2 kulüpmüş.

demekki Schalke'yi birşekilde devre dışı bıraktık yada oyuncu bizi tercih etti.

Ahmet Göktaş
17.Ağustos.2010, 05:32
http://sabah.com.tr/SabahSpor/Spor/2010/8/17/giggs_varsa_sorun_yok

TR.CaPTaiN
17.Ağustos.2010, 05:41
Özellikle son dönemlerde transfer haberleri konuları amacının epeyce dışına taşmaya başladı. Genel olarak transfer haberleri, yorumları olur araya 1-2 espiri,şaka sıkışır; kabul. Ancak; geyiğin arasına 1-2 transfer haberi, yorumu sıkışmaya başladı. Ayrıca transferle alakasız birçok konu transfer haberleri konularında gündeme getiriliyor. Lütfen geyik için kafeyi, diğer türden tartışmalar için de farklı başlıkları kullanalım.

BaFraLı
17.Ağustos.2010, 13:19
Şimdi Robinho geldimi ne oldu ben hiç bişi anlamaıdm. Dün akşam 1-2 gibi bi hareketlenme oldu ama herkes msn den yok robinho geldi falan dedide ben somut bişi göremiyorum.

Zekirdek
17.Ağustos.2010, 13:23
Şimdi Robinho geldimi ne oldu ben hiç bişi anlamaıdm. Dün akşam 1-2 gibi bi hareketlenme oldu ama herkes msn den yok robinho geldi falan dedide ben somut bişi göremiyorum.

Boşver konuşmaya deymez. Gelmez. Gelmesi için para vermek lazım.

Ahmet Göktaş
17.Ağustos.2010, 15:27

Tolga aynı anda birçok güvenilir isim bittiğini söyledi ve TRT'de son dakika olarak 3 yıllığına Beşiktaş'ta denildi. Artık resmi açıklama bekleniyor sadece.

Konuşmaya değer yani ;)

Clayman
17.Ağustos.2010, 15:36
Eğer Robinho sorun çıkartmaz ve ondan beklenen performansı sergilerse, bu sene Beşiktaş'ı tutmak çok zor olacak. Öncelikle Beşiktaş'a sonra da Türk futboluna hayırlı olmasını dilerim transferin.

SAİT71
17.Ağustos.2010, 15:36
BJK'nin anlaştığı fakat bunu hala açıklamadığı açıklamak için tüm anlaşmaların tamamlanmasını beklediği söylendi TRT'de. bende izlemiştim.

Ahmet Göktaş
17.Ağustos.2010, 15:41
O tüm anlaşmaların en azından Adebayor transferi için tüm şartları zorlamak oldugunu düşünüyorum. Robinho bana kalırsa bitti ve Adebayor için son kozları kullanıyor Beşiktaş gibi , olmazsa Robinho'yu açıklayacak yönetim bence. Yani o yüzden ne zaman açıklanacağı Adebayor ve City'nin tavrına bağlı.t

Zekirdek
17.Ağustos.2010, 15:42
Ama çok ağır bir yükün altına giriyor Beşiktaş. Çok ciddi bir mali yük. Robinho'nun maaşı hakkında bilgisi olan var mı?

Ahmet Göktaş
17.Ağustos.2010, 15:45
Bonservis'i sponsor karşılayacak , Robinho'ya verilecek 5-6 milyon euroda koskoca beşiktaş için sorun olmaz. Mutlaka hesaplamıştır Beşiktaş mali işlerden sorumlu yöneticileri.

Zekirdek
17.Ağustos.2010, 15:47
Bonservis'i sponsor karşılayacak , Robinho'ya verilecek 5-6 milyon euroda koskoca beşiktaş için sorun olmaz. Mutlaka hesaplamıştır Beşiktaş mali işlerden sorumlu yöneticileri.

5 - 6 milyon sorun edilmeyecek bir rakam değil ki. Türkiye'de bugün bir oyuncuya en fazla 4 Milyon Euro verildi. O da Roberto Carlos'tu. Dengeleri bayabi saracağı kanısındayım. Hiç bir sponsorun £20M'den yüksek bir mebla civarı bir para vereceğini sanmıyorum ama hayırlısı.

Sekopej
17.Ağustos.2010, 15:51
Sponsorun karşılığında ne istediğinebağlı, mesela kulübün adının yanına ismimi koyun diyebilir ya da stada ismimi verin diyebilir. Kendi reklamanı bir şekilde yapması gerekiyor, verdiği para ile bunu yapabilirim düşüncesindeyse, miktar önemli değil, sponsor karşılar.

Ahmet Göktaş
17.Ağustos.2010, 15:54
Abi Sponsor stad isminin önüne kendi ismini vermek istiyor. Ve de sanırım reklamlarında falan kullanır sürekli Robinho'yu doğal olarak.

Sponsori çin pek büüyk para sayılmaz çünkü , orantı olarak bakarsak Ronaldo'nun , Real'e gitmesinden daha büyük transfer olacak Robinho'nun Türkiyeye Beşiktaşa gelmesi. Dünyada çok ilginç karşılanacak ve aylarca konuşulacak bu transferin nasıl oldugu falan.

izmer96
17.Ağustos.2010, 15:59
sonrada sirada Adebayor var herhalde

Sekopej
17.Ağustos.2010, 16:02
Konuşulacak ama dünyada kimse sponsoru konuşmaz ki, sırf reklam için o kadar para vermez sponsor, mutlaka karşılığında bir şey ister, mesela 10 sene göğüs reklamı, 5 sene stadın isim hakkı ya da başka şeyler. Bu nedenle sponsor oluyor zaten yoksa bu tür istekleri olmayıp, sadece Robinho'yu reklamlarımda kullanırım düşüncesiyle karşılığı alınacak bir para değil, Milangaz sponsor olsa tüp reklamında mı oynayacak Robinho?:D

Gerçi Demirören'in şirketleri sponsor olursa, karşılığında bir şey istemeyebilir, kulübe zaten cebinden para da veriyor, Demirören için sıkıntı olmaz, en azından artık Yeter Demirören demiyor taraftar, o haldeyken kulübü bırakmadı, şimdi taraftarın da desteği olduğundan hiç bırakmaz, daha fazla bile para harcayabilir.

vego
17.Ağustos.2010, 16:04
Robinho'nun maaşıyla ilgili City'den 9 milyon euro alıyor yarısını kes eline geçen para 4,5 m euro

bizde bir 5-6 m euro vereceğiz gibi.

Guti'de olduğu gibi 1-1,5m'ini Demirören karşılarsa 3,5 i Bjk ye ait gibi(varsayım)

ben hala Robinho=sponsor by demirören olacağını düşünüyorum

izmer96
17.Ağustos.2010, 16:20
yahu getirsinler adamida birakinda ekonomik kismini yoneticiler dusunsun , neden her yeni transfer oldugunda transferin finans yonu konusluyorki , sorumlusu yoneticiler , yeri geldigi zaman bunun hesabini vericekde yoneticiler

E.Cartman
17.Ağustos.2010, 16:31
MOil sponsor olmuş sanırım :)

Sekopej
17.Ağustos.2010, 16:31
Ben sadece merakımdan sordum, ne yani merak etmeyelim mi bu kadar paraya kim sponsor oluyor diye?

Benim cebimden çıkan bir para yok sonuçta, ayrıca her takım için aynı şeeyi söylerim, kendi takımım için de, ben kulübün muhasebecisi değilim, ben önce parayı düşünmem, ben sahaya bakarım, parayı, takım içindeki dengeleri yöneticiler düşünsün, varsa paran, verir alırsın.

Ama böyle düşünürken de, bu parayı kimin karşılayacağını merak etmeyelim mi? Demirören verecekse, kesinse zaten yorum yapmam, başka firma verecekse de, karşılığında ne alacak? Net bilgi varsa, bilen yazar, yoksa yarın transfer gerçekleştiğinde zaten sponsor da duyrulur, benim de merakım gitmiş olur.:)

bjk_melo_151
17.Ağustos.2010, 16:32
yahu getirsinler adamida birakinda ekonomik kismini yoneticiler dusunsun , neden her yeni transfer oldugunda transferin finans yonu konusluyorki , sorumlusu yoneticiler , yeri geldigi zaman bunun hesabini vericekde yoneticiler

10 numaralık yazı kutlarım. :icon_biggrin:

Ahmet Göktaş
17.Ağustos.2010, 17:06
Her an açıklanabilirmiş .

vego
17.Ağustos.2010, 17:22
İspanya medyası, başta Beşiktaş olmak üzere Türk takımlarının önemli isimleri transfer etmeleriyle Süper Lig`in git gide güçlendiğini ve daha popüler hale gelmeye başladığını okuyucularına duyurdu.

Beşiktaş başkanı Yıldırım Demirören`in bu s...ene yaptığı çıkışın oldukça önemli bir hamle olduğunu bildiren AS Gazetesi, önce eski Real Madrid teknik direktörü Schuster`in, sonra da yıllarca Madrid forması giymiş Guti`nin takıma kazandırılmasıyla Demirören`in hiç olmadığı kadar iddialı olduğunu öne sürdü. Ayrıca Demirören`in Guti`ye, İnönü Stadı`nda yapılan imza töreninden sonra, 1993 yılındaki Michael Jackson konserinden sonra statlarının Guti kadar ünlü bir kişiye tanıklık etmediğini söylediği iddia edildi.

Daha önce transfer edilen John Carew, Mateja Kezman, Ariel Ortega ve Kenneth Anderson`un da önemli isimler olduğunu, yıllar geçtikçe daha da kaliteli isimlerin lige geldiğini ifade eden gazete, Anelka ve Guiza gibi kariyerlerinde çıkış arayan isimlerin Türkiye`ye geldiğini, şimdi ise Quaresman, Guti, Niang ve İnsua gibi dünyaca tanınan yıldızlarla Türkiye Lig`inin hiç olmadığı kadar tanınacağını kaydetti.

Adebayor ve Robinho gibi transfer dedikodularına da yer verilen haberde başta Beşiktaş ve Fenerbahçe olmak üzere harcanan transfer ücretlerinin git gide arttığı da habere konu oldu.

mpaker66
17.Ağustos.2010, 17:31
Gençler az önce ntv sporda dedi beşikteş bi dünya yıldızını açıklayabilirmiş...Yıldırım demirören naapıyo böle yaw :S :)

vego
17.Ağustos.2010, 17:36
inş 2 dünya yıldızı açıklar:D

mpaker66
17.Ağustos.2010, 17:38
inş 2 dünya yıldızı açıklar:D

Ya burda galatasaray'lılar var :S lütfen yani :D

footballer33
17.Ağustos.2010, 17:39
Holosko kalsın alternatif olur =)
Tabata , Nobre , Ugur İ. gitsin yeter bana ..

Nobre ve Uğur İnceman yabancı statüsünde de benim mi haberim yok? :D Uğur zaten 1 yıllık sözleşme imzaladı, dursun bir kenarda işte, ara sıra takım yorgun olduğunda rotasyon amaçlı kullanılır, sezon sonu da gider nereye gidecekse. Ama Nobre aldığı parayı da düşünürsek hemen gitsin derim. Fink, Hilbert(Holosko) ve Tabata(kiralık) gitmesini istediğim yabancılar. Böylece kontenjan Robi gelince de açık olur ve 1 yabancı golcü alabiliriz, Ade(kiralık) ya da Altidore hangisi olursa. :)

vego
17.Ağustos.2010, 17:40
Artık robinho+1 yabancı forvet gelirse Bobo gider:)

edit:holosko da olabilir:D

Bu takımda görmek istemediğim 3 oyuncu var:Nobre Erhan Tabata

eXcitinG
17.Ağustos.2010, 17:41
Robinho için değerLendireLim;

SchaLke mi ? Beşiktaş mı ?

Magath mı ? Schuster mi ?

ALmanya mı Türkiye mi ?

Beşiktaş taraftarımı mı SchaLke taraftarımı ?

SchaLke ye giderse yıkıLırım vaLLa.

Zekirdek
17.Ağustos.2010, 17:43
Valla Magath'ın himayesine girerse Robinho ülkeyi değil kıtayı terk eder. Askeri eğitim yaptırıyor adam.

Ahmet Göktaş
17.Ağustos.2010, 17:44
Bize gelmesi için Schalkeye gitmesindne daha çok sebep var. Birincisi hedefi yok Schalke'nin.

CeNTeR_TR
17.Ağustos.2010, 17:44
Robinho için değerLendireLim;

SchaLke mi ? Beşiktaş mı ?

Magath mı ? Schuster mi ?

ALmanya mı Türkiye mi ?

Beşiktaş taraftarımı mı SchaLke taraftarımı ?

SchaLke ye giderse yıkıLırım vaLLa.

Balta vurmak için yazmıyorum yanlış anlaşılmasın..İnşAllah gelir Beşiktaş'a problemli bir oyuncunun rakibimde olması bizim için güzel bir olay :) Kısacası düşmanımın düşmanı benimde dostumdur :)

Türkiyeden mi tekrar Avrupaya rahat döner Almanyadan mı Avrupaya daha rahat döner aslına bunu sorgulamak lazım.

eXcitinG
17.Ağustos.2010, 17:48
ProbLemLi oLayına da ben çok takıLdım asLında. Adam neden probLemLi acaba. ReaL Madrid de iLk geLdiğinde iyi bir sezon geçirdi, City de de öyLe iLk sezonu harikaydı, BreziLya da zaten süper sezonLar geçirdi. Schuster himayesinde daha önce oynamış bir oyuncunun ben probLem yaratacağına hayatta inanmam. Gerçekten probLem çocuk oLsa en başta aman kaLsın derdi zaten Schuster. O yüzden ben probLem oLayına çok takıLmıyorum, hatta böyLe birşey oLmayacak ona da inanıyorum.

Ama SchaLke ye karşı da 15255456 kez de Beşiktaştır.

Arkanda Rakitic iLe oynamak var birde Guti iLe oynamak var. Seni İspanya yüceLten adam iLe oynamak var.

Bir kuLübeye bakınca Magathı görmek var birde sana tüm şevkati iLe yakLaşmış sana performansını sağLaman için herşeyini vermiş Schusteri görmek var.

VaroğLu var. Parada var.

anil luque
17.Ağustos.2010, 17:48
Ntvspor'un internet sitesinde her an açıklanabilir falan diye bir olay yok ya da ben mi görmüyorum arkadaşlar bir bilgisi olan?

anil luque
17.Ağustos.2010, 17:51
Hayrettin abi'ye katılıyorum.. Robinho kariyerinin altın çağını yaşamıştır ve Beşiktaş'a gelmek için de ilk şartı Schuster olmuştur.. Böyle bir ortamda düşünülmesi gereken son şey Robinho'nun çıkaracağı sorunlar bence hele ortada (şayet gelirse) yapacağı süper işler dururkenn..

eXcitinG
17.Ağustos.2010, 17:54
Bu arada City den iLk forvet ayrıLdı.

BeLLamy kiraLık oLarak 1 yıLLığına Cardiff takımına veriLdi.

Sırada Robinho :D

vego
17.Ağustos.2010, 17:56
Sonrada Adebayor:D

mpaker66
17.Ağustos.2010, 17:57
Ntvspor'un internet sitesinde her an açıklanabilir falan diye bir olay yok ya da ben mi görmüyorum arkadaşlar bir bilgisi olan?

Az önce haberlerde beşiktaş muhabiri söyledi

anil luque
17.Ağustos.2010, 17:58
Az önce haberlerde beşiktaş muhabiri söyledi

Teşekkür ettim..

Ahmet Göktaş
17.Ağustos.2010, 18:12
EmekEge Bu arada Beşiktaş - Robinho haberlerini ciddiye
almaktan fayda var.. Haberler son derece güçlü..

anil luque
17.Ağustos.2010, 18:18
Gerçekten ortam hareketleniyor , iş bitiyor heralde..

vego
17.Ağustos.2010, 18:20
Abi sen imzada yer aç:D

RoNNiE91
17.Ağustos.2010, 18:21
Robinho Adebayor yalan,Pascal'ı geri getir büyük başkan :D

anil luque
17.Ağustos.2010, 18:22
Abi sen imzada yer aç:D

Dur daha numarası belli değil =P
Yahu gelsin de yer kolay ya ben rica ederim Aydın abiden falan ekstra yer alırız :D

World Hollow o1
17.Ağustos.2010, 18:23
Hayat ne garip Quaresma, Guti, Robinho falan..:)

anil luque
17.Ağustos.2010, 18:27
Şu anda Melih Şendil'in ağzından bir maç başı lk onbir sayımı canlandı böyle kafamda..
........ ve ilerde Quaresma-Guti-Robinho .. =)) Umarım gerçekleşir bu transfer..

E.Cartman
17.Ağustos.2010, 18:38
tribundergi DEDIKODU: Besiktas'in Robinho yaninda getirecegi
isim Robinho'dan daha cok konusulacak deniyor.
18 minutes ago via TweetDeck

Ağmad senin totem yine tutacak galiba Adebayor gelicek heralde :n::n:

vego
17.Ağustos.2010, 18:39
Bende başladım:D sonrada bir sağ bek tamam :zuhaha

anil luque
17.Ağustos.2010, 19:15
O kadar da değil be abi =D

World Hollow o1
17.Ağustos.2010, 19:30
METE DÜREN: ROBINHO KESİNLİKLE GÜNDEMİMİZDE DEĞİL.AMA TRANSFER KAPANMAMIŞTIR.SADCE TARAFTARIMIZ ŞUNU BİLMELİDİRKİ(ROBIHO GÜNDEMİMİZDE ASLA YOKTUR.

vego
17.Ağustos.2010, 19:32
sağ bek türk canım:D Mete Düren söylediyse Robinho yarın İstanbulda:zuhaha

Ahmet Göktaş
17.Ağustos.2010, 19:33
METE DÜREN: ROBINHO KESİNLİKLE GÜNDEMİMİZDE DEĞİL.AMA TRANSFER KAPANMAMIŞTIR.SADCE TARAFTARIMIZ ŞUNU BİLMELİDİRKİ(ROBIHO GÜNDEMİMİZDE ASLA YOKTUR.

mete Düren'e takmamak gerek. Kendisi her transfer öncesinde klasik olarak bunları söylüyor

Ahmet Göktaş
17.Ağustos.2010, 19:34
Ayrıca caps lock tuşun açık kalmış sanırım.

World Hollow o1
17.Ağustos.2010, 19:43
Ayrıca caps lock tuşun açık kalmış sanırım.

Twitten aldım böyle yazıyordu..

kapsulokumda sorun yok.. :)

izmer96
17.Ağustos.2010, 20:45
BJK dunden bugune Robinho konusunda en favro takim haline geldi ve bu SKYBET ede yansidi

Robinho to join by the end of 2010 Summer Transfer Window

Join By End Of Summer Transfer Window
Besiktas 2/1 (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Fwww.skybet.com%2Fb etting%3Faction%3DGoNonJSBetslip%26leg%3D37493317% 2C%2C2%2C1) Schalke 5/2 (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Fwww.skybet.com%2Fb etting%3Faction%3DGoNonJSBetslip%26leg%3D37708994% 2C%2C5%2C2)I nter Milan 4/1 (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Fwww.skybet.com%2Fb etting%3Faction%3DGoNonJSBetslip%26leg%3D37493314% 2C%2C4%2C1) Fenerbahce 4/1 (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Fwww.skybet.com%2Fb etting%3Faction%3DGoNonJSBetslip%26leg%3D37854024% 2C%2C4%2C1) Benfica 6/1 (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Fwww.skybet.com%2Fb etting%3Faction%3DGoNonJSBetslip%26leg%3D37493313% 2C%2C6%2C1) Santos 8/1 (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Fwww.skybet.com%2Fb etting%3Faction%3DGoNonJSBetslip%26leg%3D37493320% 2C%2C8%2C1) AC Milan 14/1 (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Fwww.skybet.com%2Fb etting%3Faction%3DGoNonJSBetslip%26leg%3D37493315% 2C%2C14%2C1)Barcelona 14/1 (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Fwww.skybet.com%2Fb etting%3Faction%3DGoNonJSBetslip%26leg%3D37493316% 2C%2C14%2C1) Shakhtar Donetsk 20/1 (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Fwww.skybet.com%2Fb etting%3Faction%3DGoNonJSBetslip%26leg%3D37493318% 2C%2C20%2C1) Chelsea 33/1 (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Fwww.skybet.com%2Fb etting%3Faction%3DGoNonJSBetslip%26leg%3D37493319% 2C%2C33%2C1) - -

izmer96
17.Ağustos.2010, 20:57
The Guardian (http://www.guardian.co.uk/football):

Chelsea have been given the go-ahead to complete the signing of Benfica midfielder Ramires, Manchester City are in talks with two clubs - perhaps Besiktas and Schalke - over a £20 million-plus Robinho deal, Manchester United do not expect to sign Mesut Ozil due to the player's indecision.

LaigLeNoiR
17.Ağustos.2010, 21:11
Ahmet bastırmaya devam :D

Ahmet Göktaş
17.Ağustos.2010, 22:00
Yükleeeen abi :D

LaigLeNoiR
18.Ağustos.2010, 03:26
Schuster ufak tefek bir forvet istiyormuş kim acaba :p

anil luque
18.Ağustos.2010, 03:34
Nikola Zigic:D

goosfraba
18.Ağustos.2010, 05:28
man city ibrahimovic için robinho+40 m euro önermiş. barcelona bunu kabul ederse, robinho barcelona'ya gidebilir. aksi takdirde kabul etmezse, robinho zaten beşiktaş ile anlaşmış durumda.

şu an bu transferin bekletilme amacı bu.

tahminimce, barcelona bu teklifi kabul edip, gelecek parayı fabregas'a kullanır.

Revolution
18.Ağustos.2010, 12:32
Fabregas'ı bu saatten sonra bırakmaz Arsenal.. Gelen parayı Barça kullanırsa Mascherano'ya kullanır.

LaigLeNoiR
18.Ağustos.2010, 13:28
Fabregas'ı koparmak çok zor Arsenal'den, kendisini ikna etsen bile kulübü ikna etmek için çok astrnomik rakamlar gerekli.

E peki bizimkiler Robinho'yu bonservisiyle mi alıyor ?

LaigLeNoiR
18.Ağustos.2010, 13:39
City ; Aston Villa'da James Milner'ı 40 milyon euro + Ireland ile transfer etmiş.

Robinho'nun satılmasından gelecek paraya ihtiyaçları yok anlaşılan bu City'nin :)

anil luque
18.Ağustos.2010, 13:48
Tabiki de yok abi adamlar yemekten sonra agızlarını parayla siliyorlar =D
Kadro derinlikleri de inanılmaz , Robinho'yu daha fazla tutacaklarını sanmam..

eXcitinG
18.Ağustos.2010, 13:51
SchaLke devreye girmeseydi şu ana kadar resmi oLarak açıkLanırdı Robinho transferi. Ama yinede geLicek, eminim.

Bu arada geLirse evet bonservisi iLe geLiyor. City hiçbir şekiLde kiraLık vermeyecekLerini söyLemişti zaten.

anil luque
18.Ağustos.2010, 13:53
Schalke de çıban başı gibi arkadaş Raul'de de aynısı oldu =D

LaigLeNoiR
18.Ağustos.2010, 14:28
Bonservisiyle gelsin tabi yahu :D

İnanmıyorum ya Robinho'yu bonservisiyle transfer etmemizi.

Zekirdek
18.Ağustos.2010, 14:29
Robinho'nun satılmasından gelecek paraya ihtiyaçları yok anlaşılan bu City'nin :)

Adamlarda para zibil.

izmer96
18.Ağustos.2010, 14:48
20 m euro ustu bir para teklif etmis hem schalke hemde BJK transferin bu kadar uzamasinin nedeni bu

Ahmet Göktaş
18.Ağustos.2010, 14:52
Gelsenkirchen çık aradan.

Revolution
18.Ağustos.2010, 14:54
Schalke iyidir iyidir :zuhaha

Ahmet Göktaş
18.Ağustos.2010, 15:13
https://www.goal.com/tr/news/454/türkiye-haberleri/2010/05/26/1943682/beşiktaş-schuster-haberini-yalanladı

http://www.haber1903.com/Haber-13681-mete-durenden-quaresma-aciklamasi

http://www.milliyet.com.tr/mete-duren-den-guti-ve-raul-aciklamasi-/spor/sondakika/15.07.2010/1263914/default.htm

http://www.milliyet.com.tr/demiroren-guti-ve-robinho-icin-konustu-/spor/sondakikaarsiv/04.07.2010/1256323/default.htm

Ve hayırlı olsun :D

http://www.htspor.com/besiktas/haber/543166-robinho-icin-son-sozu-soyledi

anil luque
18.Ağustos.2010, 16:17
Ahahaha Ahmet :D

vego
18.Ağustos.2010, 17:07
bende diyorum Mete diyince bunu rahatladım:zuhaha

Ahmet Göktaş
18.Ağustos.2010, 17:41
Alın size 2 bomba

Robingo'nun menajeri İstanbul'da yöneticiler ile görüşmede

ve City Uefa Ön Eleme Timoşoara maçı için Robinho'yu kadroya almamış ve Romanya'ya götürmemiş! Yani Avrupa Ligi'nde oynatmıyorlar. Neden acaba ? ;)

Homer J.S
18.Ağustos.2010, 17:47
Robinho'nun Beşiktaş için ekstra bir transfer olacağı aşikar ancaaaak. Bakalım Quaresma gibi güzel bir form grafiği yakalayabilecek mi. Quaresma transferi bir riskti BJK için ve bu riskten şu anlık olumlu sonuç almış gibi duruyor BJK.

Bence Quaresma olduğu kadar Robinho'da bir risk, hatta daha fazla. Bakalım oynadığı bu kumarı kazanabilecek mi Beşiktaş, Robinho'yu aldığı takdirde.

garydelgadov
18.Ağustos.2010, 17:55
Yahu Ahmet bırak kasma geLince iyisiyLe kötüsüyLe oLan bize oLacak.GeLmezse de canımız sağoLsun Küu yedimiz yeter.:D

Ahmet Göktaş
18.Ağustos.2010, 17:57
Yahu Ahmet bırak kasma geLince iyisiyLe kötüsüyLe oLan bize oLacak.GeLmezse de canımız sağoLsun Küu yedimiz yeter.:D

Haklısın kardeşm sabır diyelim yine de. gelirse çok şey kazanırız gelmesse kaybetmeyiz birşey :icon_biggrin:

MeMo
18.Ağustos.2010, 17:59
Alın size 2 bomba

Robingo'nun menajeri İstanbul'da yöneticiler ile görüşmede

Kaynak radyospor mu :)

vego
18.Ağustos.2010, 18:00
Ahmet Adebayor ne oldu:D

Ahmet Göktaş
18.Ağustos.2010, 18:01
Evet Radyospor doğru yanlış bilemiyorum en kötü 2 saate ortaya çıkar doğrusu yanlışı :) Yanlız ilginçtir Haber1903'te radyo yayının kesip Robinhoda önemli bir gelişme var demiş.

Ahmet Göktaş
18.Ağustos.2010, 18:01
Ahmet Adebayor ne oldu:D

Şu transferi sonlandırayım bi yaw :icon_razz::icon_cool:

anil luque
18.Ağustos.2010, 18:02
Önemli şeyler oluyor o zman=))

Ahmet Göktaş
18.Ağustos.2010, 18:04
http://www.haber1903.com/Haber-15715-robinho-transferinde-sicak-gelismeler

son dakika haberi. Bu aralar haber1903'e pek güvenim kalmasada kaynakları kesin gibi çünkü çok kesin bir dille yazmışlar haberi.

Üşenenler için geliyor :)

Robinho transferinde sıcak gelişmeler yaşanıyor...

M-Oil şirketinin Robinho transferi için 10 milyon Euro bütçe ayırdığı ve Robinho`nun şu anda Beşiktaş`a daha yakın olduğu öğrenildi.

Edinilen bilgilere göre Robinho için Manchester City kulübüne verilecek bonservis ücretinin 10 milyon Euro`luk kısmı M-Oil tarafından, geri kalan kısmı ise Beşiktaş kulübü tarafından karşılanacak.

Beşiktaş daha önce İngiliz kulübüne 4 yıllık bir ödeme planı sunarken, Robinho`yu transfer etmek isteyen bir diğer Türk kulübü Fenerbahçe 2 yıllık bir ödeme planı sunmuştu.

Ancak M-Oil şirketinin bu transfer için 10 milyon Euro`yu gözden çıkartması ile görüşmeler hız kazandı ve ibre Beşiktaş`tan yana döndü.

Bu arada siyah beyazlı kulübün eski yöneticilerinden Celalettin Kolot bir radyoya yaptığı açıklamada Robinho`nun Beşiktaş`a yakın olduğunu ve transferin başkan Yıldırım Demirören`in babası Erdoğan Demirören tarafından karşılanacağını iddia etti.

-HABER1903-

Homer J.S
18.Ağustos.2010, 18:07
transferin başkan Yıldırım Demirören`in babası Erdoğan Demirören tarafından karşılanacağını iddia etti.

Beşiktaş'ın Yıldırım Demirören'e borcu artsın da artsın.

Beşiktaş'ın iyiliği açısından bu transfer gerçekleşmesin daha iyi.

Ahmet Göktaş
18.Ağustos.2010, 18:09
Borç olarak değil yahu hediye olarak alacağı konuşuluyordu zaten.Ayrıca Beşiktaş batmaz 50-60 trilyon borçla :)

Sekopej
18.Ağustos.2010, 18:09
Fenerbahçe 2 defa yalanladı, hala Fenerbahçe istiyor haberleri yapıyorlar, enteresan. Ayrıca kulüp Demirören'in üzerine olsun yahu, adam nasılsa gitmeyecek, en azından benim malım artık diye düşünüp, daha çok para harcayıp, yıldız transferi yapabilir.:p

Artık sonuçlansa da hepimiz rahatlasak, ha geldi ha gelecek derken geçmiyor günler.:D

Ahmet Göktaş
18.Ağustos.2010, 18:11
Serkan abi Demirören'lerin harcadığı her kuruş borç olarak yazılmıyor. Demirören o borç olan parayı bir nevi kredi gibi verdi Beşiktaş'a tabiiki borç olacak.

Ama onun haricinde belki en az 15 milyon euro'da kendiliğinden hibe etmiştir en az hemde. Kaç defa maaşları kendi cebinden ödedi takımın.

Ayrıca bu transfer kesinlikle borç olmayacak Başkanın babası denilen , yani Erdoğan Demirörenin şirketi olan Moil sponsor olacak. Yani borç değil sponsor olacak Moil Beşiktaş'a. :)

anil luque
18.Ağustos.2010, 18:11
Evet geliyorsa gelsin gelmiyorsa da yolumuza bakalım , takım tıkırında çok şükür..

Ahmet Göktaş
18.Ağustos.2010, 18:12
Sana robinho avatarı koydurtacam zorla gelince bekle sen anıl :zuhaha

anil luque
18.Ağustos.2010, 18:15
Gelsin koyarız =D

Sekopej
18.Ağustos.2010, 18:18
Yok ben de borç veriyor diye demedim Ahmet, cebinden veriyor ya, çıksın kulübün değeri şu kadar, alın size desin ve satın alsın kulübü, o zaman şu kadar para harcadı derdi de olmaz hem, şakayla karışık yazmıştım yani, öyle olacağından değil, elbette kulübü satın alamaz Demirören.

Beşiktaş'ın sırt reklamı yoktu ilk maçta sanırım, işte 10 milyon karşılığında 5 senelik sırt reklamına sponsor olur, Beşiktaş geçen sene zaten sırt reklamı için para almamıştı, Robinho için bundan sonra almasa da olur.

Ahmet Göktaş
18.Ağustos.2010, 18:20
Ancak Robinho'yu aldıktan sonra futbol haricinde de iyi pazarlayabilmek gerekir. Birsürü sponsorluk teklifi reklam teklifi gelecektir. Bundan sonrasında oyuncuyu iyi pazarlamak önemli.

Birçok kulüp aldığı yıldızların en azından yıllık maaşını bu şekilde çıkarıyor. Zaten yıldız alıyorsan bunları önceden planlayabilmen lazım.

anil luque
18.Ağustos.2010, 18:23
Ahmet haklı. Belki Guti'de falan istenilen düzeye ulaşılamadı ama Robinho transferinde Beşiktaş'ın kasasından çıkan çok olur ama kasasına girecek de bir o kadar fazla olur görüşündeiym..

Ahmet Göktaş
18.Ağustos.2010, 18:27
Robinho'yu Erdoğan Demirören alıyormuş. Formanın arkasına 'Babam Sağolsun' yazdırmasa bari bizim başkan

twitter

vego
18.Ağustos.2010, 18:28
Robinho'yu Erdoğan Demirören alıyormuş. Formanın arkasına 'Babam Sağolsun' yazdırmasa bari bizim başkan

twitter

:zuhaha süper

eXcitinG
18.Ağustos.2010, 18:30
Dokuz doğurduk yemin ediyorum. GeLicekse geLsin, geLmeyecekse geLmesin şu adam artık.

anil luque
18.Ağustos.2010, 18:33
Dokuz doğurduk yemin ediyorum. GeLicekse geLsin, geLmeyecekse geLmesin şu adam artık.

+1 fazla söze gerek yok..

SAİT71
18.Ağustos.2010, 18:40

Biz buna halk arasında Gelsede bir dert gelmesede bir dert diyoruz:D

mpaker66
18.Ağustos.2010, 18:40
Robinho hayırLı oLsun...Gs yönetimi uyusun daha...

anil luque
18.Ağustos.2010, 18:41
Daha hayırlı olsunluk bir ortam yok kardeşi..

mpaker66
18.Ağustos.2010, 18:43
Daha hayırlı olsunluk bir ortam yok kardeşi..

Herkesle her iddasına girerim dostum robinho bjk'de...

RoNNiE91
18.Ağustos.2010, 18:46
Robinho transferinde sıcak gelişmeler yaşanıyor...

M-Oil şirketinin Robinho transferi için 10 milyon Euro bütçe ayırdığı ve Robinho`nun şu anda Beşiktaş`a daha yakın olduğu öğrenildi.

Edinilen bilgilere göre Robinho için Manchester City kulübüne verilecek bonservis ücretinin 10 milyon Euro`luk kısmı M-Oil tarafından, geri kalan kısmı ise Beşiktaş kulübü tarafından karşılanacak.

Beşiktaş daha önce İngiliz kulübüne 4 yıllık bir ödeme planı sunarken, Robinho`yu transfer etmek isteyen bir diğer Türk kulübü Fenerbahçe 2 yıllık bir ödeme planı sunmuştu.

Ancak M-Oil şirketinin bu transfer için 10 milyon Euro`yu gözden çıkartması ile görüşmeler hız kazandı ve ibre Beşiktaş`tan yana döndü.

Bu arada siyah beyazlı kulübün eski yöneticilerinden Celalettin Kolot bir radyoya yaptığı açıklamada Robinho`nun Beşiktaş`a yakın olduğunu ve transferin başkan Yıldırım Demirören`in babası Erdoğan Demirören tarafından karşılanacağını iddia etti.

Kaynak:haber1903

anil luque
18.Ağustos.2010, 19:55
Herkesle her iddasına girerim dostum robinho bjk'de...

aman diyiim hee =)

Suicider
18.Ağustos.2010, 19:55
Robinho transferinden vazgeçilmiş diye duydum inş gelir ama zannetmiyorum..

anil luque
18.Ağustos.2010, 19:58
Robinho transferinden vazgeçilmiş diye duydum inş gelir ama zannetmiyorum..

Mete Düren'in dediklerini kastediyorsan onlar Robinho bize çok yakın demek :D