Log in

View Full Version : Beşiktaş Transfer Haberleri

Pages : 1 2 3 [4] 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48

Bordo61Mavi
12.Haziran.2009, 21:25
Nihat kendisini tekrardan bulmasi icin buyuk sans. Donmesi gerekir artik yuvasina

tarikko
12.Haziran.2009, 22:12
11 Haziran 2009 tarihinde İspanya La Liga takımlarından Villarreal forması giyen Türk futbolcu Nihat Kahveci'nin menajeri Murat Kuş "NTV Spor"a özel açıklamalarda bulundu. Kuş, Nihat'ın ilk tercihinin İspanya olduğunu söyledi. İşte o açıklamalar:

Son günlerde transfer dünyasında adı en çok geçen oyunculardan Nihat Kahveci'nin menajeri Murat Kuş, NTV Spor'un canlı yayınına bağlanarak, milli futbolcunun geleceği hakkında önemli açıklamalar yaptı.
Nihat için Türkiye'deki hiçbir takımdan resmi teklif almadıklarını söyleyen Kuş, başarılı futbolcunun Villarreal'den ayrılması halinde de, kariyerini İspanya'da sürdürmek istediğini ifade etti. Murat Kuş, "Valencia'daki bir gazetenin haberine göre Nihat'ın satış listesine konulduğu gündem oldu. Bize henüz Villarreal kulübünden resmi bildirim veya herhangi bir kulüpten resmi bir teklif gelmedi. Dolayısıyla bir gazete haberine göre şu anda yorumlar yapılıyor. Türkiye'den herhangi bir kulüple şu ana kadar görüşmemiz olmadı, olması da doğru olmaz söz konusu olamaz. Çünkü Nihat şu anda 2011 yılının sonuna kadar Villarreal'in sözleşmesi futbolcusu. Dolayısıyla Villarreal'le herhangi bir kulüp temasa geçmeden bizim herhangi bir kulüple oturup konuşmamız doğru değil, söz konusu değil. Sizde biliyorsunuz biz burada Türkiye'de medyada bazı haberlerle karşı karşıya kalabiliyoruz ama bunun doğruluk payını tabiki Villarreal kulübünden öğreneceğiz. Ben önümüzdeki günlerde Villarreal kulübünün yetkileriyle bir araya geleceğim. Hedefi Nihat'ın İspanya La Liga'da futbol hayatına devam etmek ve öncelik tabiki Villarreal. Ama Villarreal'le bu anlamda bir görüşmemiz ve her iki tarafın menfeatine uygun şekilde yollarımız ayrılma noktasına gelirse La Liga'da bir kulüp düşünüyor kendisi, buna göre çalışmalarımızı yapacağız ki La Liga'dan da 1-2 tane kulüp var sezon sonuna doğru ilgi gösteren ve Nihat'ı transfer üzere görüşmeler yaptıklarını da biliyoruz." diye konuştu.

Sporx

Knightmare
12.Haziran.2009, 23:12
off çok heyeanlandırdı bu haberler beni :D
Tabii ki Nihat avrupada futbol hayatına devam etmek isterde Villarreal gözden çıkarmış gibi duruyor, fazla talibi olmazsa Beşiktaş'ın da şansı var biraz :)

Enterokinaz
12.Haziran.2009, 23:20
Nihat eski hızında değil, boyu da uzun değil. Herhangi sisteme uyacak bir oyuncu değil bence artık Avrupa'da, Beşiktaş'ın şansı var kesinlikle.

anilton
12.Haziran.2009, 23:23
Bu anlattığın futbolcu Nihat mı?

Demek ki Nihat sadece hız özelliği olan bir oyuncuymuş..

Enterokinaz
12.Haziran.2009, 23:26
Bu anlattığın futbolcu Nihat mı?

Demek ki Nihat sadece hız özelliği olan bir oyuncuymuş..

Şu anda Nihat'ın başka ne özelliği var ?

Uzun süreli sakatlığından sonra bu futbolcunun eski haline dönmesi süreci var. Top sürecek, adam eksiltecek, şut çekecek.. Bunları nasıl yapabilir bir futbolcu çevik olmadan, hızlı olmadan ?

anilton
12.Haziran.2009, 23:46
Nihat'ın hızının yok olduğu falan yok.Nihat'ın hızı ve hızlanması iyidir yaşadığı sakatlıklara rağmen.Eskiye göre gerileme olmuştur ama yinede en belirgin özellikleri hız ve hızlanmasıdır...

Teknik kapasitesi yüksektir.Pas isabet oranı yüksektir.Orta sahaya yaklaşır,top alır sağa sola verir.Sürekli hareket halindedir Nihat.Sabit oynayan bir adam değildir.Sağa sola sürekli deplase olur,boş alanlara koşular yapar.Savunma arkasına yaptığı koşularda timingi çok iyidir(Bunu Guiza'da çok iyi yapar.)Adam geçer.Uzun şut atar.Duran top kullanır,frikikten goller atar.En iyi özelliklerinden birisi son vuruşlarıdır.Bu konuda UEFA nezdinde ufak çapta ders vermiştir kendisi.Bu videolar UEFA'nın sitesinde mevcuttur...

Zihinsel anlamda da çok iyidir Nihat.Yukarıda da belirttiğim gibi La Liga,ŞL ve Milli takım tecrübeleri kendisine bu konuda çok şeyler katmıştır...

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
12.Haziran.2009, 23:50
Keşke gelse Keşke gelse...
Dön yuvana Nihat,Bekliyoruz !

bjk_melo_151
13.Haziran.2009, 00:45
Nihat eski hızında değil, boyu da uzun değil. Herhangi sisteme uyacak bir oyuncu değil bence artık Avrupa'da, Beşiktaş'ın şansı var kesinlikle.

kedi, ciğer ve mundar üçlüsüne yakışan yorumlar. Çok yanlış bir yorum.

goosfraba
13.Haziran.2009, 00:49
kedi, ciğer ve mundar üçlüsüne yakışan yorumlar. Çok yanlış bir yorum.

İyi de, arkadaş Beşiktaş'ın bu transfer için şansının olduğunu belirtmiş. Kedi ciğer olayı olsa, Nihat'ı abartıp Beşiktaş'ın şansının olmadığını söylerdi :)

anilton
13.Haziran.2009, 02:10
Helal Mehmet Helal...

R.Mamur F.Bahçe ile anlaştıklarını,F.Bahçe'ye gitmesini istediğini söyledi M.Topuz'a...

M.Topuz ise Recep Mamur'a; F.Bahçe'ye gitmeyeceğini,Beşiktaş'ta oynamak istediğini bildirdi.M.Topuz 2 saat boyuncu ikna edilmeye çalışılsada kararının kesin olduğunu ve dönmeyeceğini bildirdi...

tarikko
13.Haziran.2009, 02:13
Kaynak verebilirmisin rica etsem ?

anilton
13.Haziran.2009, 02:18
TOPLANTI BİTTİ, TOP MAMUR`DA

Beklenen toplantı sonra erdi, yaklaşık 2 saat süren toplantıda Kayserispor Başkanı Recep Mamur, Topuz`a ``Ben Fenerbahçe ile anlaştım, seneye sarı lacivertli formayı giyeceksin`` dedi. Bunun üzerine Topuz`un cevabı sert oldu, Topuz ``ben açıklamamı yaptım, Ben Beşiktaş`lıyım ve seneye Beşiktaş`ta oynayacağım, sizde lütfen bu konuda ısrarcı olmayın ve Beşiktaş ile bonservisim konusunda anlaşın`` cevabını verdi. Yapılan baskılara aldırmayan Mehmet Topuz Kayserisporlu yöneticilere Fenerbahçe formasını giymeyeceğini bildirerek toplantıdan ayrıldı.

Bunun üzerine mehmet Topuz`un ve Metin Korkmaz`ın basın toplantısı yapacağı bildirildi..

HABER1903

Ntvspor'un haberine bakarmısınız beyler;

SON DAKİKA... M.Topuz ile Recep Mamur toplantısı bitti. Mamur, M.Topuz'un F.Bahçe'ye gitmesini istedi.

Onu zaten biliyoruz,herkes biliyor.Recep Mamur bunu söyledi Mehmet'te 2 saat boyunca suratına mı baktı?M.Topuz'un verdiği cevabı niye yazmıyorsunuz..?

BeeTLeJuiCe
13.Haziran.2009, 02:21
Siteler kime yakınsa ona göre değiştirmişler Topuz'un lafını. :)
Artık kabak tadı verdi BJK, FB gitse birinede hepimiz kurtulsak.

barahir
13.Haziran.2009, 02:24
Ntvspor'un haberine bakarmısınız beyler;

SON DAKİKA... M.Topuz ile Recep Mamur toplantısı bitti. Mamur, M.Topuz'un F.Bahçe'ye gitmesini istedi.

Onu zaten biliyoruz,herkes biliyor.Recep Mamur bunu söyledi Mehmet'te 2 saat boyunca suratına mı baktı?M.Topuz'un verdiği cevabı niye yazmıyorsunuz..?
Anıl komik olmaya başladın bence.. Orası Başlık olarak tabir edilen kısım.. Yani başlıkta haberin tam içeriği yazmaz tamam? Kendi aldığın Haber 1903 kaynaklı haberdeki Başlığa bak.. Toplantı bitti top Mamur'da diyo değil mi? NTVSpor'a soruyasan neden yazmıyo diye buraya da soracaksın.. Ayrıca NTVSpor haberin devamını da ekleyecektir.. Artık Havadan nem kapmaya başladın..

Sekopej
13.Haziran.2009, 02:26
Topuz bu kadar Beşiktaş'ta oynamaya istekli gidip söylesin Aziz Yıldırım'a bunu, bunu yüz yüze söyledikten sonra Fenerbahçe vazgeçecektir transferden. İlk gün yapması gereken şeyi hala yapmadı, bakalım ne zaman görüşecek Aziz Yıldırım ile de bu sorun çözülecek.

anilton
13.Haziran.2009, 02:26
Komiksem gülersin geçersin...

Evet Top Mamur'da tabi ki.Adam daha kaç bin defa söyleyecek Beşiktaş'ta oynamak istiyorum diye.Baskı dediniz adam gitti Kayseri'de kendi başkanına söyledi.Bundan daha ötesi yok...

Öyle başlık olmaz.O zaten belli,Recep Mamur Beşiktaş'a git diyecek değil.Burada değinilmesi gereken konu M.Topuz'un Beşiktaş ısrarının devam etmesi...

Sekopej
13.Haziran.2009, 02:28

Evet Top Mamur'da tabi ki.Adam daha kaç bin defa söyleyecek Beşiktaş'ta oynamak istiyorum diye.Baskı dediniz adam gitti Kayseri'de kendi başkanına söyledi.Bundan daha ötesi yok...

Öyle başlık olmaz.O zaten belli,Recep Mamur Beşiktaş'a git diyecek değil.Burada değinilmesi gereken konu M.Topuz'un Beşiktaş ısrarının devam etmesi...

İşte bunu neden hala gidip alıcısı Aziz Yıldırım'a söylemiyor? Recep Mamur'a beni satmayın diyene kadar, Aziz Yıldırım'a beni almayın dese olay kapanmaz mı sence?

anilton
13.Haziran.2009, 02:31
Öyle bir zorunluluğu yok Serkan abi.Aziz Yıldırım ne olursa olsun vazgeçmeyeceğini söyledi zaten.Yüzünede söylese hiçbir şey değişmeyecek...

Basın toplantısı yapılacak bu yapılan toplantı için.Orada herşey daha net belli olur...

barahir
13.Haziran.2009, 02:31

Zaten öyle yapıyorum.. Gitsin aziz yıldırıma da söylesin bu iş bitsin, Haber1903'e söylemeyle bitmiyo iş..

tarikko
13.Haziran.2009, 02:35
Öyle bir zorunluluğu yok Serkan abi.Aziz Yıldırım ne olursa olsun vazgeçmeyeceğini söyledi zaten.Yüzünede söylese hiçbir şey değişmeyecek...

Basın toplantısı yapılacak bu yapılan toplantı için.Orada herşey daha net belli olur...

Aziz Yıldırım söyledi kendi iradesinde kimsenin etkisi olmadan bana söylesin,bırakırım dedi ...

anilton
13.Haziran.2009, 02:38
Arkadaşlar gözlerinizi açın,iyi okuyun;

M.Topuz yanında hiçbir Beşiktaş'Lı yönetici olmadan.Bırakın yanını kilometrelerce uzakta.Baskısız.Kayseri'de,Kayserispor Başkanı Recep Mamur ve Onursal Başkan Mehmet Özhaseki'ye söyledi bunları...

Hala iradesi dışında söyledi diyorsanız,Allah Rahmet Eylesin.Yorum yapmaya gerek yok zaten...

Sekopej
13.Haziran.2009, 02:39

Nasıl zorunluluğu yok yahu, olay buralara geldiyse Aziz Yıldırım'a gelmeyeceğim demediği için. Aziz YıldırımIn düşüncesi baskı altında olduğundan bu kararı verdi şeklinde, gidip Aziz Yıldırım'a yüz yüze bunu söylese, baskı altında değilim dese silah çıkarıp mı imzalatacak?

Olay buralara gelene kadar gidip konuşsa çözülmüş olmaz mıydı? Bu şekilde açıklamalar devam ettiği sürece zaten vazgeçmez Aziz Yıldırım. Basın toplantısını falan bıraksın, gitsin söylesin zaten olay kendiliğinden kapanır.

EreN
13.Haziran.2009, 02:40
Aziz Yıldırım bana söylesin bizzat kendisi bırakırım dedi.

Sekopej
13.Haziran.2009, 02:42

M.Topuz yanında hiçbir Beşiktaş'Lı yönetici olmadan.Bırakın yanını kilometrelerce uzakta.Baskısız.Kayseri'de,Kayserispor Başkanı Recep Mamur ve Onursal Başkan Mehmet Özhaseki'ye söyledi bunları...

Hala iradesi dışında söyledi diyorsanız,Allah Rahmet Eylesin.Yorum yapmaya gerek yok zaten...

İşte şimdi yarın gidip Aziz Yıldırım'a kendi iradesiyle gelmeyeeğim dese vazgeçecek Aziz Yıldırım. İnşallah bunu da kısa sürede yapar da herkes rahatlar.:)

sakary Ali
13.Haziran.2009, 02:51
Zaten öyle yapıyorum.. Gitsin aziz yıldırıma da söylesin bu iş bitsin, Haber1903'e söylemeyle bitmiyo iş..

KAYSERİ – Mehmet Topuz transferinde yaşanan son gelişmelerden sonra Kayserispor Başkanı Recep Mamur, Kayserispor Onursal Başkanı Mehmet Özhaseki ve Mehmet Topuz bir araya geldi.

Mehmet Topuz'un bağ evinde gerçekleştiren ve yaklaşık 4 saat sürdüğü belirtilen toplantıda siyasilerin de bulunduğu öğrenildi.
Toplantıda Kayserispor yönetimi Mehmet Topuz'un Fenerbahçe'de oynamasını ısrarla yineledi ve kendilerinin sarı-lacivertli ekiple her konuda anlaştıklarını belirtirken, Mehmet Topuz ise Beşiktaş’ta oynamak istediğini ısrarla söyledi

NTVSPOR

http://www.ntvmsnbc.com/id/24975475/

deniz.91
13.Haziran.2009, 02:55
Mehmet Topuz Fnerele imzlayacak hala bunu savunuyorum her kaynka birşey yazıyor kendince nerden biliniyor bu konuşulanlar

Varonil
13.Haziran.2009, 03:12

Basına,kamuoyuna söylemek kolay olanı.

Aziz Yıldırım kendisi söyledi,bana gelsin Beşiktaş'ta oynamak istiyorum desin ben transferden vazgeçerim diye.Ama bu kadar süredir neden söylemedi acaba gerçekten çok merak ediyorum .. (!)

eXcitinG
13.Haziran.2009, 04:19
İnşaLLah Fenerbahçe ye gider Topuz bu saatten sonra. Adam o kadar açıkLamasına rağmen, FenerbahçeLiLerin kabuL etmeyiz, istemeyiz demeLerine rağmen son anda kıvırmaLarı Topuz geLsin işte kabuL ederiz, napaLım feLan vs demeLeri..

Umarım Bize geLmez ve Fenerbahçe Formasını giyer. FenerbahçeLi arkadaşLar çok sevinecektir eminim.

Adam gitmeyecem diyor, zorLa adama gideceksin diyorLar, adam gitmeyeceğim diye açıkLıyor basında biLe Topuz Fenere gidecek yazıyor.

Git kardeşim bizde kurtuLaLım sende kurtuL. AL büyük Başkan Aziz YıLdırım Topuzunu, şapkasını da taktır, bakaLım ne kadar mutLu oLacaksınız.

Alicanfmfan
13.Haziran.2009, 04:25
Valla Beşiktaşlı arkadasların hiç bir gülmeye hakkı yok Beşiktaşlıyım diyen futbolcuyu aldınız diye daha geçen güne kadar bütün Fenerli topcuları toplamıstı Demirören takıma yaptıgı acıklamada cok komikti.

Mercenary
13.Haziran.2009, 05:28
Beşiktaş'ın Tevezle ılgılendıgı ve Tevezınde gelmeye sıcak baktıgı gıbı bı gercek varken dıkkatlerın bu topuz olayında olması bnce ıyı oldu. Rahat rahat tevezle anlassınlar bızımkılerde bızde rahat edelım bu sene sampıyonlar lgınde.

PesimiSTyLa
13.Haziran.2009, 05:32
Beşiktaş'ın Tevezle ılgılendıgı ve Tevezınde gelmeye sıcak baktıgı gıbı bı gercek varken dıkkatlerın bu topuz olayında olması bnce ıyı oldu. Rahat rahat tevezle anlassınlar bızımkılerde bızde rahat edelım bu sene sampıyonlar lgınde.

Niye kimsenin haberi yok bu gercekten? :icon_lol:

Mercenary
13.Haziran.2009, 05:40
Herkes topuzda topuz dıo mıllet baska bısıye bakmıorkı. Tevezın manUdakı kıralık suresı doldu ve bonservısının sahıbı sırkette onun ıcın takım arıyor. ıngıltere ıspanya almanya ve turkıyeden teklıf geldıgını hem sırketı hemde menejerı dogruladı ve tevezle ılgılenen tek turk kulubude besıktas. tevez nıe bıze gelmeye sıcak bakıo dersende sampıyonlar lıgınde oynayacak olmamazdan dolayı.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Tevez'in gelmesi durumunda Tevez için yıllık 5.5 milyon euro kiralama bedeli ödenecek ve Tevez`in anlaşmalı olduğu MSI Foot menajerlik firmasınada 1.5 milyon euro ödenecek.

Demirören elini cebine atsın artık getırsın Carlitosu.

gerrrard
13.Haziran.2009, 05:48
Tevez'i Liverpool istiyor. Ki kankası Mascherano'da orda. Liverpool mu Beşiktaş mı ? :D

Knightmare
13.Haziran.2009, 05:51
soru mu bu şimdi :D tabii ki BEŞİKTAŞK! değil Liverpool der :D

Mercenary
13.Haziran.2009, 05:51
ölede yıllık 5.5 mılyon euro dıorum bana bı kulup yıllık bu kadar verecek dırek kanka manka dınlemem :D

Knightmare
13.Haziran.2009, 05:52
kanka istiyosa Delgado'yu satmayız kanka olurlar :D

Cengo
13.Haziran.2009, 05:53
ölede yıllık 5.5 mılyon euro dıorum bana bı kulup yıllık bu kadar verecek dırek kanka manka dınlemem :D

İngiltere'de bu rakamlar rahatlıkla verilebiliyor yalnız.

Mercenary
13.Haziran.2009, 05:54
hergun bırımız gıderız kankası oluruz yeterkı gelsın dıorum
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:

İngiltere'de bu rakamlar rahatlıkla verilebiliyor yalnız.

haklısın ama dunya capındakı krız sayesınde pek rahatlıkla verebıleceklerını dusunmuorum. ayrıca tevezın baglı oldugu sırketın Turkıyeyı onemlı bı pazar olarak gormesı ve yatırım ılla yapmak ısteyecegınıde goz onunde bulundurmak lazım tevezın besıktasa gelmesı sırket acısından taze pazara acılmak demektır. zaten gorduk kı oyuncu ıstedıgı kulupte oynayamıo gene en sonunda para konusuo

gerrrard
13.Haziran.2009, 06:03
Beşiktaş'ın bütçesi Liverpool'dan daha mı fazla şimdi?

Knightmare
13.Haziran.2009, 06:13
Liverpool'u geçtik, en yakından Manchester City istiyor bu oyuncuyu (ki bizim takımı komple satın alacak güçleri var :D) ayrıca dış basında hiç Beşiktaş'ın Tevez'le ilgili bir haberine rastlamadım ben :)
Owen'a niye talip olmuyoruz, sözleşmesi de bitti :)

Lucas Neill
13.Haziran.2009, 13:15
Topuz o kadar imza atmam Fener'e dedi imzaladı:)Nihat da olumsuz cevap vermiş galiba Bjk'ye transferi için..

eXcitinG
13.Haziran.2009, 13:17
Evet Nihat ta Demirören`e geLmek istemediğini söyLedi ve o transfer de yattı.

uAburak89
13.Haziran.2009, 15:42
Tevez Türkiye'ye gelmez, kim uyduruyor bunları çok merak ediyorum.

bjk_melo_151
13.Haziran.2009, 16:27
Tevez Türkiye'ye gelmez, kim uyduruyor bunları çok merak ediyorum.

Kiziroğlu Mustafa Bey olmasın? ;;)

Nihat'ın gelmeyeceği belliydi 3 yıldır Türkiye'ye gelmem diyor. Hayırlısı başka hayal kırıklığı yoksa, Başkanımıza istekte bulunalım.:icon_wink:

Enterokinaz
13.Haziran.2009, 16:32
Tevez şu yaşında, şu performansında neden gelsin ki Türkiye'ye ? Hangi mantığa sığar bu ?

Michael Owen demiş yukarıda bir arkadaş, olmayacak bir transfer değil. Ama Owen müzmin sakat, tekrar sakatlanması halinde hem Beşiktaş hem de Owen zarar görmüş olacak. Bence riskli bir adım olur.

Mercenary
13.Haziran.2009, 16:49
http://www.tumgazeteler.com/haberleri/carlos-tevez/

walla bi bakın ıstersenız gazetelerde cıkan tevezle ılgılı haberler ben ısterım gelmesını acıkcası

eXcitinG
13.Haziran.2009, 16:53
Tevez bu gün ben geLmek istiyorum dese hadi diyeLim bonservis konusunda kuLübü iLe anLaştın, oyuncu zorLuk çıkaracak, bir şekiLde oyuncuyu da ikna ettim diyeLim, bu sefer Avrupa nın daha önde geLen kuLüpLeri sana yar etmeyecektir.

Tevez gibi bir isim imkansızdan ötedir.

uAburak89
13.Haziran.2009, 16:53
Gazeteler Robinho - Guiza takasını da yazıyor. Yakında Messi de yazacaklar zaten.. Gazetelere bakarsak takımlarımızın her sene ŞL'de final oynaması lazım, çünkü onlar rüya kadrolar kuruyorlar.

Tevez çok kaliteli bir oyuncu, kariyerinin zirvesinde diyebileceğimiz bir dönemde, Türkiye'ye niye gelsin, Premiership'te oynamaya devam edecek bence. Alacak takımında Manchester City olacağını düşünüyorum..

goosfraba
13.Haziran.2009, 16:55
Skysport'da haber çıktı zaten. Robinho, Tevez'i istiyor diye.

Enterokinaz
13.Haziran.2009, 16:56
Gazeteler Robinho - Guiza takasını da yazıyor. Yakında Messi de yazacaklar zaten.. Gazetelere bakarsak takımlarımızın her sene ŞL'de final oynaması lazım, çünkü onlar rüya kadrolar kuruyorlar.

Tevez çok kaliteli bir oyuncu, kariyerinin zirvesinde diyebileceğimiz bir dönemde, Türkiye'ye niye gelsin, Premiership'te oynamaya devam edecek bence. Alacak takımında Manchester City olacağını düşünüyorum..

Liverpool ihtimali de dolaşıyor ortada sanırım, daha kuvvetli ihtimal gibi.

bjk_melo_151
13.Haziran.2009, 16:57
Tevez bu gün ben geLmek istiyorum dese hadi diyeLim bonservis konusunda kuLübü iLe anLaştın, oyuncu zorLuk çıkaracak, bir şekiLde oyuncuyu da ikna ettim diyeLim, bu sefer Avrupa nın daha önde geLen kuLüpLeri sana yar etmeyecektir.

Tevez gibi bir isim imkansızdan ötedir.

Elbette. Üstelik Tevez'in alacağı yüksel bedelden ötürü takımda kopukluk olacak. Senin de yazdığın gibi bize yar etmezler:)

uAburak89
13.Haziran.2009, 16:58
Bence City ihtimali daha kuvvetli, çünkü ilk 11 garantisi ve daha fazla para alma şansı var.

sakary Ali
13.Haziran.2009, 17:04
tevez üstüne basa basa söyledi şampiyonlar ligine giden bir takımda oynamak istiyorum diye o yüzden Cİtye gitmez bence

Mercenary
13.Haziran.2009, 17:35
tevez üstüne basa basa söyledi şampiyonlar ligine giden bir takımda oynamak istiyorum diye o yüzden Cİtye gitmez bence

Enteresandır Şampiyonlar ligine gidiyoruz bizde, Tevez gelir bakın, Beşiktaşlı duruşu görüyorum ben onda:D

Cengo
13.Haziran.2009, 18:36
Chelsea'ye gider muhtemelen, bonservisi hala Abramovic'in arkadaşının elinde.

Bordo61Mavi
13.Haziran.2009, 18:45
Tevezin Besiktas transfer konusunda ne isi var :)

Bonservisinin bulundugu sirketin kiralamaya niyeti yok, ha Besiktasta bonservis icin odencek 30 milyon sterlin varsa tamam.

Man.City ye gider, Manchester sehrinde bi duzen kurmus fazla bozmaz bana gore :)

eGowiCh
13.Haziran.2009, 19:34

Baskı olmadan, hiçbir yönetici olmadan gördük hangi takımı seçtiğini Anıl. Günlerdir savunduğun şey sona erdi, Topuz amcanın oğluymuş gibi konuştun sürekli, bu kadar kendinden emin konuşmamalıydın, sonuçta dediklerinin hiçbiri olmadı.

anilton
13.Haziran.2009, 19:50
Tekrar söylüyorum,ben ordan burdan Forza'dan duyduklarımla yazmadım.Tanıdığım bir abim M.Topuz'un yanında tatildeydi.Hergün beraber yiyip içiyorlardı.Ben güvendiğim kişinin ağzından yazarım...

Tanımadığım,etmediğim kişilerin duyumlarıyla yazmam...

Bizim başından sonuna kadar savunduğumuz şey M.Topuz'un sözünden dönmemesiydi.Döndüğü taktirde zaten F.Bahçe'ye gideceği belliydi ve öyle oldu...

Tekrar söylüyorum,Aziz Yıldırım Kayseriye gidene kadar M.Topuz'un tavrı aynıydı.Ama Aziz Yıldırım dediği gibi gitti aldı...

Bu yüzden bir kere daha helal olsun diyorum kendisine...

Şunuda unutmayalım,Deniz daha iyi bilir.Olayın içine hertürlü siyasiler girdi M.Topuz'u ikna etmek için.Kayserispor eski başkanı ve Kayseri'de nam salmış Mete Eke bile girdi araya.Dediğim gibi bunları daha iyi bilir Deniz.Ben Mehmet Topuz'a hiç mi hiç kızmıyorum.Beşiktaş'lı olduğunuda hala biliyorum...

Neyse şunu bilin yeter.Ben oradan,buradan,tanımadığım kişilerden duyduklarımla yazmadım buraya yazmamda...

eXcitinG
13.Haziran.2009, 20:15
Egemen Fenerbahçe böLümünde uyarı yapmıştım geçmişte yazıLmış mesajLardan aLıntı yaparak şimdi hesap sorar vari tavırLara girmeyin diye..

Devam etmessen sevinirim. AçıkLamaLar yapıldı zaten, haLa ne ima etmeye çaLışıyorsun, Can sıkmak mı amacın ?

anil luque
13.Haziran.2009, 21:14
Nihat'ın gelmemesi kötü oldu açıkçası, ayrıca neden böyle birşey yaptı analamdım .. Yuvana kaptan olarak döneceksin, istediğin parayı alacaksın, Şampiyonlar Ligi'nde oynayacaksın .. İspanya'da Şampiyonlar Ligi'ne gidecek takımlar almaz bu saatte Nihat'ı .. O olmadı bari Nene olsun o da iyi golcü, ayrıca adam gibi bir stoper gelir umarım .. Papa Gueye falan boş işler bunlar ..

Knightmare
14.Haziran.2009, 02:04
avrupa 21yaş altı şampiyonası başlayacak, yeni yıldızlar parlayacak :) ordan bir oyuncu kapsak :D

barahir
14.Haziran.2009, 03:06
Bence parlamadan kapmaya bakın..:)

TR.CaPTaiN
14.Haziran.2009, 22:26
Nihat Kahveci önümüzdeki sezon da İspanya'da kalacak. Transfer döneminin başlamasıyla birlikte adı Beşiktaş ve Fenerbahçe ile de anılan Nihat Kahveci bugün çeşitli basın organlarında da yer aldığı gibi İspanya'da kalmak istediğini açıkladı.

Beşiktaş'ın bonservisi için Villarreal ile her konuda anlaşmasının ardından, Nihat Kahveci eşinin isteğini öne sürerek kulübünde kalmak isteyeceğini söylemesi bu transferin gerçekleşmesini engelledi. Konuyla ilgili Nihat Kahveci'nin menajeri Murat Kuş, editörümüz Hilmi Sever'in sorularını yanıtladı.

-Nihat'ın Beşiktaş'a transferi neden gerçekleşmedi?

"Nihat'ın Beşiktaş'a transferi büyük ölçüde gerçekleşmişti ancak Nihat İspanya'da kalmak istedi. Nihat'ın İspanya'da futbol hayatını devam ettirme kararını herkes saygı duymalı. Her evli kişi eşinin kararlarına saygı duyar ve Nihat da böyle yaptı."

-Nihat için bu sezon Fenerbahçe'nin bir girişimi oldu mu?

"Fenerbahçe'nin bu sezon hiçbir girişimi olmadı. Geçtiğimiz sezon Villarreal kulübüne çok ciddi bir teklif yapmışlardı ancak Villarreal ile anlaşma sağlayamadıkları için bu transfer gerçekleşmemişti."

-Nihat'ın eşi İspanya'da kalmak istediğini açıkladı, peki Nihat İspanya'da başka bir kulüpte forma giyebilir mi?

"Şu an için böyle birşey söz konusu değil."

-Villarreal, Nihat'ı satış listesine koydu...

"Nihat kulübünde kalmak istiyor ve Villarreal de kalmak isteyen bir oyuncuyu gönderemez. 2011'e kadar sözleşmesi var ve oyuncu kalmak istedikten sonra kulübün satış listesine koyması çok birşey ifade etmez."

-Türkiye'den ya da Avrupa'dan başka teklifler geldi mi?
"Beşiktaş dışında resmi teklif gelmedi."

-Geçtiğimiz sezon Fenerbahçe dışında hangi kulüplerden teklif gelmişti?

"İngiltere'den Tottenham ve Almanya'dan Hertha Berlin resmi teklif yapmış ancak girişimleri sonuçsuz kalmıştı."

Haber: Hilmi SEVER /Sporx

GeNç KaRTaL
14.Haziran.2009, 22:59
Baskı olmadan, hiçbir yönetici olmadan gördük hangi takımı seçtiğini Anıl. Günlerdir savunduğun şey sona erdi, Topuz amcanın oğluymuş gibi konuştun sürekli, bu kadar kendinden emin konuşmamalıydın, sonuçta dediklerinin hiçbiri olmadı.

Tecrübe konuşuyor..Bkz.Holosko transferi..:icon_biggrin:

M.Topuz'a yaptığı açıklamalardan sonra açıkcası inanmıştım ama Aziz Yıldırım'ın yüzüne neden söyleyemiyor herkese söylediğini onu anlayamadım bir türlü.Eğer gerçekten ama gerçekten isteseydi bence sonuna kadar diretirdi.Demekki açıkladığı gibi %100 samimi değilmiş.Neyse eğer denildiği gibi 8 milyon Euro'ya gittiyse o paranın açıkcası sırf şu yaşanan gelişmelerden sonra verilmesini isterdim ama normal şartlarda asla o kadar para verilmesini uygun bulmazdım doğrusu.Bunu daha öncedende belirtmiştim zaten.Ama olay çok farklı boyutlara geçti.Muhtemelen Fenerbahçe yönetimide bu parayı bu yüzden gözden çıkarmıştır..Neyse hayırlı olsun diyelim..

Nihat transferi gerçekleşseydi harika olurdu gerçekten.Nihat'ın satılması gündemde haberleri çıktığında basında keşke alsak diyordum içimden.Ciddi atılımlar olduğu haberini duyunca sevinmiştim ama Nihat haklı olarak kurduğu düzeni bozmak istemedinden reddetmiş.Saygı duymak lazım ama tekrar Beşiktaş formasını giyip o meşhur gol pozunu vermesini çok isterdim.Olmadı,sağlık olsun..

Fink transferine gelirsek.Açıkcası Fink isim olarak,kariyer olarak Cisse'den sonra heleki Cisse'nin son dönemdeki formundan sonra soru işareti.Fakat bu transferinde aylar öncesinden bittiğini ve Cisse'ninde o zaman istenmeyen adam olduğunu biliyoruz.Umarım Mustafa hoca bu tercihinde yanılmamıştır.Ona güvenimiz tam..

2 tane flaş transferde emelimize ulaşamadık.Bu olaylardan sonra başkanın transferde daha yırtıcı olacağını düşünüyorum.İnşallah Mustafa hocanın talimatları doğrultusunda kadroyu güçlendirecek isimleri kadroya katarlar.Açıkcası ilgilenilen isimler bu konuda beni umutlandırıyor ama biraz daha bitiricilik lazım..Herşeyin hayırlısı olması dileğiyle..

anilton
15.Haziran.2009, 02:21
Mustafa Denizli ısrarla L.Saha'yı istiyormuş...

Knightmare
15.Haziran.2009, 13:59
Beşiktaş'ta Buonanotte iddiası (VATAN) İTALYAN basını adı daha önce G.Saray ile anılan Buonanotte’nin Beşiktaş’la görüştüğünü iddia etti. River Plate’te sürdüren 21 yaşındaki yıldız için siyah-beyazlıların devrede olduğu belirtilirken, Arjantinli’nin ’Buradaki misyonumu tamamladım. Avrupa’ya açılacağım’ sözlerine de yer verildi. World Soccer dergisi de Buonanotte ’geleceğin 50 yıldızı’ arasında göstermişti.

http://www.sabah.com.tr/c/i/Galeri/ara_cizik.gif
ben çözdüm bu gazeteleri :D bizim gibi forumları tarıyorlar :) taraftarların düşüncelerine bakıyorlar, ona göre haber üretiyorlar :D

dün Beşiktaş forumlarında bir kişinin yorumunu görmüştüm Buonanotte gibi geleceği parlak genç isimlerle niye ilgilenmiyor türk kulüpleri diye :) bakın bugün Vatan haber yapmış Arjantinliyi :p

eXcitinG
15.Haziran.2009, 14:05
Mustafa DenizLi nin BreziLyaLı ve ArjantinLi istemiyorum diye raporu var, gazeteLer haLa saLLıyor.

sakary Ali
15.Haziran.2009, 14:28
niye istemiyorki acaba

eXcitinG
15.Haziran.2009, 14:50
Çok sık üLkeLerine gittikLeri ve gittikLerinde geri dönüşLerde probLem yarattıkLarı için, ayrıca da sakatLık probLemini çok sık yaşadıkLarından Avrupa kökenLi oyuncu transferi istemiş Mustafa Hoca.

Alicanfmfan
15.Haziran.2009, 15:01
He Yani tevez bugün ucaga binse gelse almıcak Mustafa Denizli , Arjantinli diye :)

eXcitinG
15.Haziran.2009, 15:03
Bu Tevez oLayına neden bu kadar taktığınızı da anLamadım. Zaten Beşiktaş ın gündeminde Tevez hiç yoktu, tamamen basın uydurması bir oLay..AkıL var mantık var..

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
15.Haziran.2009, 15:03
He Yani tevez bugün ucaga binse gelse almıcak Mustafa Denizli , Arjantinli diye :)
Klasik bir Alican yorumu...:0:

Alicanfmfan
15.Haziran.2009, 15:05
Mustafa Denizli , Arjantinli ve Brezilyalı oyuncu almıcakmıs diyorsunuz bende Tevez gelse onuda istemez yani dedim.Bana göre havada kapar havada.

Knightmare
15.Haziran.2009, 15:05
bi deneme yapabilir miyim? bir futbolcu ismi atıcam forumda Beşiktaş'la ilgili bakalım yarın haber olacak mı :D

eXcitinG
15.Haziran.2009, 15:07
ÖyLe bir ihtimaL oLmayacağı için havada kapmasına da gerek yok, boşuna oLayLarı uzatıyorsun ALican..

Şu anda Beşiktaş yönetimi zaten Güney Amerika da değiL Avrupa da oyuncu arıyor, Avrupa dan Güney Amerika kökenLi oyuncu aLırLarmı, orası biLinmez ama Mustafa DenizLi nin isteği bu, DenzLi ye karşı geLmezLer herhaLde.

Knightmare
15.Haziran.2009, 15:38
yabancı transferi yapmamız şu durumda çok zor...
takımdan kimi göndericezde alıcaz yerine oyuncu. Bobo, Tello, Delgado, Cisse, Ernst, Holosko, Sivok, Zapotocny...8 oldu Fink geldi 9. Schildenfeld var bide 10!

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
15.Haziran.2009, 16:07
yabancı transferi yapmamız şu durumda çok zor...
takımdan kimi göndericezde alıcaz yerine oyuncu. Bobo, Tello, Delgado, Cisse, Ernst, Holosko, Sivok, Zapotocny...8 oldu Fink geldi 9. Schildenfeld var bide 10!
Cisse gönderildi abi...

Knightmare
15.Haziran.2009, 16:15
hala iki kişi göndermemiz lazım :) talibi olan bi Bobo'yu biliyorum ben

DeNiZ_1903
15.Haziran.2009, 16:17
Gordon'da durmadan problem oluşturuyor valla iki kişi yollamalıyız bu takımdan.Yönetimin zafer sarhoşluğunu bırakıp transfere yoğunlaşması lazım.

anilton
15.Haziran.2009, 16:20
Gordon'u saymayın...

Zapo,Delgado ve Bobo gidecek büyük ihtimalle...

Knightmare
15.Haziran.2009, 16:25
saymayında adamı satamazsak sözleşmesini feshetmemiz gerekecek. yine zarar, yine zarar... ki Gordon'u kim alır? alacak olursa da Beşiktaş'ta kazandığı parayı kim verir ona :p Gordon biraz bela olucak gibi geliyo bana

anilton
15.Haziran.2009, 16:28
Kiralanır yine...

eXcitinG
15.Haziran.2009, 16:28
Kimse aLmazsa ben aLırım, Çaycım yaparım Gordun`u o konuda ferah oLun.

KaPaLı
15.Haziran.2009, 18:04
Yıldırım Demirören dün her zamanki gibi en iyi ve en flaş transferleri biz yapcaz dedi ama Fink ve Erhan Güven'de flaş olacak birşey göremedik daha (:

anilton
15.Haziran.2009, 18:07
Evet transfer sezonu bitti ve bu iki oyuncudan başka oyuncu alamayacağız daha...

eXcitinG
15.Haziran.2009, 18:41
İso, Beşiktaş ın şu anda sıfırdan haLi hazırdan 30miLyon eurosu var. ŞampiyonLuk ve ŞampiyonLar Ligi katıLımından bu para geLdi. Demirören zaten gerekirse bu paranın tek kuruşuna dokunmayacağız transfere ayıracağız dedi. Psikopata bağLarsa eser gürLer, para probLem değiL yani.

Enterokinaz
15.Haziran.2009, 18:42
Fenerbahçelilerin transferde iş bitirmiş, en iyileri getirmiş edalarıyla Beşiktaş'a sallamaları da ayrı bir komedi oluşturuyor.

eXcitinG
15.Haziran.2009, 18:43
Bizim için probLem yabancı kontenjanı. O sorunda çözüLdüğünde transferLer geLir zaten. Bizim diğer takımLara göre sezona erken başLama derdimizde yok, rahat rahat, yavaş yavaş aLırız oyuncuLarı..Yeni hoca yok, sezona erken başLama yok.. BiLmem anLadın mı..

GaLatasaray erkenden çözmek istiyor çünkü sezona erken başLayacak, Fenerbahçe erken çözmek istiyor yeni hoca, uyum sorunu ne kadar çabuk atLatıLırsa misaLi vs..

Bizde para var rahat oLun.

Enterokinaz
15.Haziran.2009, 18:47
Benim için değildi sanırım bu yazı ?

barahir
15.Haziran.2009, 18:47
Tevez'in Bonserissini elinde bulunduran şirkete kiralama için teklif yapılmış bir yıl için 5,5 milyon € fln diyolar. Şimdi Tevez'den haber bekleniyomuş.

Varonil
15.Haziran.2009, 18:49
Fenerbahçelilerin transferde iş bitirmiş, en iyileri getirmiş edalarıyla Beşiktaş'a sallamaları da ayrı bir komedi oluşturuyor.

Transferde işi bitmedi Fenerbahçe'nin,sen seyretmeye devam et :)

Beşiktaş'ın aceleci davranmaması kadar doğal birşey yok.Sonuçta lig şampiyonluğu kazanılmış,ve Avrupa Şampiyonlar Liginde gruplardan başlayacaklar.

Fenerbahçe ve Galatasaray sezonu Avrupa Kupaları için erken açmak zorundalar,dolayısıyla teknik direktör sorunlarını halledip,transferleri erken yaptılar.

anilton
15.Haziran.2009, 18:52
Tevez olmaz,olamaz...

M.United basında olduğu gibi pekte bırakmak niyetinde değil.Bonservisini almak istiyor ama ucuza kapamak istiyor...

Bu yüzden Tevez'in bonservisini elinde bulunduran şirkette M.City ve Beşiktaş'ın yaptığı teklifleri yabancı basına duyurarak M.United'tan ne kadar fazla alırsam o kadar kardır mantığıyla yaklaşıyor olaya...

Zaten M.United istemese Tevez'i Beşiktaş'a yar etmezler...

Bordo61Mavi
15.Haziran.2009, 18:53
Tevez haftada 140,000 sterline Manchester City de oynicak buyuk ihtimal bi sonraki sezona :)

matrockmamy
15.Haziran.2009, 20:18
bjk çok sessiz kalıyor bence. şamp ligine gidecek bir takım sanki daha iddaalı transferlerle anılmalıydı. tevez gelmeyecek sanki. man. city ilgileniyormuş.
bence abartmıyorum. şamp liginde bjk birşeyler yapmak istiyorsa defans hattını [4lüyü] baştan kurmalı.

anilton
15.Haziran.2009, 20:34
Teknik direktör belli,ön eleme oynamayacağız(erken açmayacağız yani sezonu).Bu yüzden bizim sessiz kalmamız doğal.Diğer takımların acele davranmasıda aynı derecede doğaldır...

Transferde doğru hamleler yapılması için ince elenip sık dokunuyor futbolcu tercihleri...

En önemlisi M.Denizli'nin olur dediği alınmaya çalışılıyor,olmaz dediği ile ilgilenilmiyor bile...

Bu yüzden önümüzdeki bir ay transfer için yeterli bir süre bence...

E.Cartman
15.Haziran.2009, 22:28
Teknik direktör belli,ön eleme oynamayacağız(erken açmayacağız yani sezonu).Bu yüzden bizim sessiz kalmamız doğal.Diğer takımların acele davranmasıda aynı derecede doğaldır...

Transferde doğru hamleler yapılması için ince elenip sık dokunuyor futbolcu tercihleri...

En önemlisi M.Denizli'nin olur dediği alınmaya çalışılıyor,olmaz dediği ile ilgilenilmiyor bile...

Bu yüzden önümüzdeki bir ay transfer için yeterli bir süre bence...

abi ama ne kadar erken aLınırsa o kadar da iyi takımın birbirine aLışması daha erken oLur...

ForsakeN
16.Haziran.2009, 00:54
Beşiktaş'tan Açıklama

Mehmet Topuz’un transfer sürecinde yaşanan olaylarla ilgili olarak Kulübümüz’ün açıklamasıdır:

Öncelikle belirtmek isteriz ki, Mehmet Topuz bu yıl Kulübümüz’ün transfer gündeminde yer almayan bir futbolcu idi. Topuz’un menajerleri, yabancı bir oyuncu ile ilgili Kulübümüz’le yaptıkları görüşme sırasında; Mehmet Topuz’un da Kayserispor’dan ayrılmak istediğini, Kayserispor kulübünün kendisine kulüp bulmasını, transfer için yardımcı olacaklarını ifade ettiklerini, bu nedenle Beşiktaşlı olan bu futbolcunun, Beşiktaş’ta forma giymekten onur duyacağını ve Beşiktaş Kulübü ile kendisi için temas kurmalarını istediğini iletmişlerdir.

Bu gelişme üzerine Kulübümüz değerli bir futbolcu olan Mehmet Topuz’u kadrosunu katmak için harekete geçmiş; Başkanımız Yıldırım Demirören önce Kayserispor başkanı ile ardından da futbolcu ile temas kurmuştur. Kayserispor başkanının Başkanımız Demirören ile yaptığı telefon görüşmesinde önceliğin Fenerbahçe’de olduğunu söylemesi üzerine, Başkanımız “Hepimiz futbolcunun kararına saygı duymalıyız” demiştir. Mehmet Topuz ile yapılan 15 dakikalık bir görüşmenin ardından futbolcu 3 yıllığına Kulübümüz ile anlaşmış, Beşiktaşlı olmaktan büyük onur duyduğunu, formayı giymekten şeref duyacağını ifade etmiştir.

Ardından tüm kamuoyunun bildiği gibi Mehmet Topuz, 4-5 kere televizyon kanallarına röportaj vererek, küçüklüğünden beri gönül verdiği takıma kavuşmanın mutluluğu içinde olduğunu, ailece Beşiktaşlı olduklarını, 50 milyon dolar verseler de asla başka bir takımın formasını giymeyeceğini tekraren ifade etmiş ve Beşiktaş formasını giymiştir.

Mehmet Topuz bu açıklamaları kendi hür iradesi ile yapmış, Beşiktaş formasını hiçbir zorlama ve baskı olmadan kendi isteği ile giymiştir. Kulübümüz’ün futbolcuya bu yönde baskı uygulaması söz konusu bile değildir. Kaldı ki Mehmet Topuz, ligtv.com.tr internet sitesi ile Kayserispor forması giydiği dönemde yaptığı röportajda da muhabir Erdem Erol’a Beşiktaşlı olduğunu yazılmaması koşulu ile açıklamıştır. Ayrıca Mehmet Topuz, geçen yıl takımımızın uçağında bulunduğu sırada da el yazısı ile Beşiktaş’ta oynamak istediğine dair bir kağıdı imzalamış, bunu da tüm basının önünde yapmıştır.

Diğer taraftan futbolcunun Antalya’da ailesi ile birlikte tatilde olduğu dönemde bazı yöneticilerimizle aynı şehirde tatilde bulunan Başkanımız Yıldırım Demirören, Mehmet Topuz’a bir saatlik mesafesi olan farklı bir otelde kalmıştır. Başkanımız Demirören ve yöneticilerimiz zaman zaman futbolcu ile Antalya’da bir araya gelmişler, Mehmet Topuz’a insani bir yaklaşım sergileyip, değer vermişlerdir. Özgürce tatilini yapmasını söylemişlerdir. Beşiktaş Kulübü, Mehmet Topuz’a insani bir yaklaşım gösterdiği için asla pişman değildir; çünkü Kulübümüz’e yakışan tutum budur.

Bu süreçte Beşiktaş Kulübü, tüm etik kurallara bağlı davranmıştır. FIFA kurallarına bağlı olduklarını söyleyenlerin ifadeleri ise gerçek değildir. Çünkü FIFA futbolcunun isteğini birinci planda tutmaktadır. Oysa hem Kayserispor kulübü hem Fenerbahçe kulübü, Mehmet Topuz’a bir eşya, bir mal gibi bakmış ve ne aci ki transferi de bu şekilde gerçekleştirmişlerdir.

Maalesef Kayserispor Kulübü, 10 yıl formasını giyen, kaptanlığını yapan futbolcusunun kararına, gönlündeki takıma gitme arzusuna saygı göstermemiştir. Kulübümüz, Kayserispor’un futbolcunun 2009-2010 sezonu için olduğunu söylediği sözleşmesinin tescili açısından geçerliliği bulunmaması nedeniyle bonservis ücreti olmadığı halde, kulübünün rızası ile transferi bitirme yolu izlemiş ve olayı sürece bırakmışken; Kayserispor bir mal gibi kaptanını Fenerbahçe’ye satmıştır. Kulübümüz spor ailesinin organlarının yıpranmaması ve kaos yaşanmaması için konunun üstüne gitmemiş; futbolcuya resmi imzayı attırabilecek bir ortam olmasına rağmen bunu yapmamış, insani ve sportmence bir duruş sergilemiştir.

Mehmet Topuz’un transferinde “yeni bir model” uyguladığını söyleyen Fenerbahçe Kulübü de yanılmaktadır. Bu transferde uygulanan model, yeni değil, dünyadan yaklaşık 200 yıl önce silinen kölelik modelidir. Fenerbahçe Kulübü, futbolcunun kararına ve gönlündeki takıma saygı göstermiş olsaydı, asıl o zaman saygı duyulacak bir davranış sergilemiş olacaktı.

Bu transferle bir ilke imza attıklarını açıklamalarını ise tebessümle karşılıyoruz. Beşiktaş Kulübü, transferlerle değil; başarılarıyla, şampiyonluklarıyla ve rekorlarıyla Türkiye’de ilk’leri gerçekleştirmiş ve adını tarihe bu şekilde yazdırmıştır. Beşiktaş bu yıl da iki kupayı birden kazanarak tarih yazmıştır. Dolayısıyla transfer yaparak ilklere imza atılmayacağını en iyi Fenerbahçe Kulübü’nün ve onun başkanının bilmesi gerekir. Fenerbahçe’ye küfür eden Tümer Metin’i kadrolarına dahil etmeleri, transferi ve sonrasında yaşananlar da onlar için en çarpıcı son örnektir.

Bu transfer sürecinde Kayserispor’un genel menajeri sıfatıyla ortalıkta dolaşan ve demeçler veren şahsın, son olarak Fenerbahçe resmi televizyonunda röportaj vermesi, bu röportajın Fenerbahçe resmi internet sitesinde de yayınlanması tarafımızdan şaşkınlıkla karşılanmıştır. Bu şahsın “ne” olduğunu spor kamuoyu çok yakından bilmektedir.

Bu şahsın Fenerbahçe televizyonundaki söylemleri, Türk sporu adına talihsiz, haddini aşan ve kabul edilemez nitelikte, centilmenlik dışı beyanlar olup esasında söz konusu beyanlarda bulunan kişinin Türk Sporu’na, spor ailesine, özellikle de futbol camiasına bakış açısını ve spor yöneticiliği tarzını ortaya koymaktadır.

Mehmet Topuz’un anne ve babası Antalya’da yaptıkları basın toplantısında, oğullarının artık sevdikleri takım Beşiktaş’ta olduğunu ve futbol hayatını burada sürdüreceğini, Beşiktaş’ta oynamaması halinde haklarını helal etmeyeceklerini açıklamışlardı. Evlatlarıdır... Bu işten ekmek yiyeceklerdir, onlar da haklarını helal etsinler.

Biz BJK olarak Mehmet Topuz’a eğer var ise tüm haklarımızı helal ediyoruz...

- Kendi ifadesiyle- gönlünde ve kalbinde Beşiktaş var iken, şu anda sırtında başka bir takımın forması olan Mehmet Topuz’a, futbol yaşantısında başarılar diler, Türk Futbolu’na faydalı olmasını dileriz.

Bu açıklama ile konuyu kapattığımızı, bu tür tali konularla uğraşmadığımızı, bileğimizin hakkıyla kazandığımız, tüm ülkenin “helal olsun”, “yakıştı”, “tertemiz” diye yorumladığı çifte şampiyonluğumuzun coşkusunu camiamızla ve taraftarımızla birlikte yaşadığımızı kamuoyunun bilgilerine saygılarımızla sunarız,

BEŞİKTAŞ JK

LaigLeNoiR
16.Haziran.2009, 02:09
Bir de SERİÇ vardı bizde o noldu :D

oguzzbjk
16.Haziran.2009, 02:15
yalan oldu =))

devre arasında yolladık.

anil luque
16.Haziran.2009, 02:31
Neyse .. Bence transferde aceleci davranılmaması taraftarı sıkıntıya sokmamalı, aksine rahatlatmalı .. Son dakika transferlerinin takıma ne kattıkları takımdan ne götürdükleri ortada .. Gordon son günlerde alındı ---> Fos ..
Higuain son günlerde alındı ---> Fos ..

O yüzden ben son transfer dönemlerinde olmadıgım kadar rahatım .. Hele Mustafa Hoca olduktan sonra hiç problem yok .. Umarım Saha'da ısrarcı olur ve takımımıza kazandırır .. Pascal ruhlu birine ihtiyacımız var üstelik O da Fransız ..

brotha
16.Haziran.2009, 05:46
helal olsun baskan, helal yonetim kurulu super bir aciklama olmus, herkes gorsun besiktasin kim oldugunu.

ayrica arkadaslar biz rahatiz sabirsizlanmaya gerek yok , mustafa hocaya guveniyorum, adam guzel guzel yapicak transferleri.

anil luque
16.Haziran.2009, 14:39
Kartal sağlama alıyor ..

Önümüzdeki sezon hem Şampiyonlar Ligi'nde hem de Türkiye'de iddialı bir kadro kurmak isteyen Beşiktaş, Everton forması giyen Louis Saha için temaslarını sıklaştırdı, ancak golcü futbolcunun sakatlık sorunukafaları karıştırdı. Fulham'da parlayan ardından Manu ve Everton formalarını giyen tecrübelli oyuncunun 2005 yılından bu yana özellikle dizinden ve kasığından sık sık sakatlanması Siyah-Beyazlılaar'ı düşündürüyor. Takıma büyük isimler katmayı hedefleyen Yıldırım Demirören'in kafasındaki isimlerin başında gelen Saha için, Kara Kartal'ın sağlık ekibinin ayrıntılı bir çalışma içine girdiği ve İngiliz ekibinden bu oyuncunun son durumu hakkında bilgi alacağı ifade edildi.

Eğer Fransız futbolcu için 'sorun yoktur' denilirse Everton kulübüyle anlaşma sağlanacak ve deneyimligolcü önümüzdeki sezon Beşiktaş forması giyecek

Kaynak: Fanatik..

Knightmare
16.Haziran.2009, 14:44
umarım...ben sizin kadar rahat değilim...

anil luque
16.Haziran.2009, 14:48
Abi bu yönetimle rahat olmak pek kolay değil zaten haklısın ama en azından önceki sezonlarda karşılaştığımız durum yok ortada .. Bundan önceki sezon ön eleme oynayacagız diye son anda Higuain getirildi birşey yapamadı .. Yine aynı sezon devre arasında Gordon geldi son günlerde yine birşey yapamadı .. Ama bu sefer durum farklı ŞL'ye direk gruplardan başlayacagız ötesi var mI? bence acele edilmemesi güzel ama hepten kaplumbaga da olunmamalı tabi ..

Knightmare
16.Haziran.2009, 15:04
inşallah beni şaşırtır bu yıl transferlerde yönetimimiz :p her sene aynı sonuçları görmekten fenalık geldi :) oynatmadığımız oyunculara hem bonservis hemde hayatlarında kazanamayacakları maaş veriyoruz, üstüne kurtulmak için tazminat ödüyoruz. bu yıl yine aynısı olacak işte Gordon misal.

Aşk-ı Şehir
16.Haziran.2009, 16:01
Beşiktaş'ın Delgado'yu gönderip yerine daha iyi bir adam alması gerekiyor. Ayrıca Bobo'ya yol verilmeli onun yerinede daha iyileri alınabilir. Beşiktaş kadrosunu güçlendirmez ise Şampiyonlar Ligi'nde çok sıkıntı yaşar, hezimet yaşayabilir...

ForCimbom
16.Haziran.2009, 16:05
beşiktaş cl de başarı istiyorsa kesinlikle çok köklü bir rotasyon-yenileme yapılmalı, kalesinden forveteine kadar her mevkiye takviye gerekli. rüştüyle gökhan zanla ibo yla nobre yle holosko(kızmayın ama holosko kesinlikle üst düzey topçu değil...) ile olmaz. demirören in bunları görmesi gerek. tabi ben bunları diyorum da şampiyonlar ligi nde başarı için diyorum, yoksa bu kadro iyi kötü (tabi mustafa hocayla) ilk 4 e oynar 1-2 sezon süper lig de..

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
16.Haziran.2009, 17:26
avrupa 21yaş altı şampiyonası başlayacak, yeni yıldızlar parlayacak :) ordan bir oyuncu kapsak :D
Bence oradaki yetenekleri yine büyükler kapar biz alamayız...Asıl biz Konfederasyon Kupası'ndan M.Zidan,Modise gibi yetenekli oyuncuları kapsak daha makul olur diye düşünüyorum...
(Biraz geç oldu ama :D)

bjk_melo_151
16.Haziran.2009, 18:01
Alabileceğimiz oyuncular, yine piyasa oyuncuları olacak. Bulmaca çözer gibi oyuncu araştırılmaz. Kaç yıldır söylüyorum, yazıyorum. Adam gibi inceleme takımı olması gerekiyor. Umarım bir gün bu yöntem uygulanır. Türkiye'de yalnızca Gençlerbirliği bu işi beceriyor.

anilton
16.Haziran.2009, 19:02
Schildenfeld gitti...

Knightmare
16.Haziran.2009, 20:51
yemin et?! oh çok sevindim işte bu habere :D

KaPaLı
16.Haziran.2009, 21:02
Alacaklarına karşılık bonservisi verilmiş Gordon'un..

eXcitinG
16.Haziran.2009, 21:11
Tüh gitti benim Çaycı.

Knightmare
16.Haziran.2009, 21:15
abi bonservisi elinde :D ver asgari ücret gelir büyük ihtimal :p

Mercenary
16.Haziran.2009, 23:15
Saha'dan transfer açıklaması!

Şampiyon Beşiktaş'ın yeni sezon transfer listesinde ilk sıralarda yer aldığı iddia edilen Everton'ın başarılı futbolcusu Louis Saha'dan siyah beyazlılara olumsuz haber geldi.. Fransız yıldız hiçbir takımla görüşmediğini ve İngiliz ekibinde kalmak istediğini açıkladı..

http://www.ajansspor.com/resim/louissaha09.jpg

Bir süredir Beşiktaş'ın transfer listesinde yer aldığı iddia edilen İngiltere Premier Lig ekiplerinden Everton'ın Fransız golcüsü Louis Saha Sky Sports'a yaptığı açıklamada, "Hiçbir takımla görüşmedim. David Moyes (Everton Teknik Direktörü) bana bir şans verdi ve bu nedenle ona borcumu ödemek istiyorum. Takımımdan ayrılmayacağım" dedi.

Bir süredir bazı basın yayın organlarından Beşiktaş'ın 30 yaşındaki Louis için transfer girişimlerinde bulunduğu ve transferin bitme aşamasında olduğu iddia ediliyordu.

İngiltere Premier Ligi'nde Fulham ve Manchester United formaları da giyen Louis Saha, 2004 yılından beri Fransa Milli Takımı'nın formasını da 18 maçta giydi ve 4 gole imzasını attı.

Knightmare
17.Haziran.2009, 02:57
ah ah ne üzüldüm ne üzüldüm :p

30 yaşın üstündeki oyunculara karşı büyük bir önyargım var neden bilmiyorum :)
bu gidişle transfer yapamıcaz galiba :D hangi oyuncuyla ilgilensek red cevabı alıyoruz

matrockmamy
17.Haziran.2009, 03:34
bjk bunu bilerek mi yapıyor? sessiz derinden mi gitmek istiyor? yıldızları gündeme sokup nokta transferler mi hedefliyor? yoksa defansı yeterli mi buluyor? bilmiyorum ama üzülmez g.zan toraman (sağ bek olarak) bence yetersizler. ve bjk nin gündeminde tevez,saha,nihat dolaşıyor. hayretle karşılıyorum eğer sorularımın yanıtı hayır ise

Mercenary
17.Haziran.2009, 03:45
transferde hep medya onunde acıklanan ısımlerle ılgılenınce ya fıyatı abartılıor yada baska bı talıp cıkıo bence eger akıllarından gecen sey bunlarla mılletı oyalayıp suprız yapmaya hazırlanıolarsa ıyı ama eger cıddı cıddı bu transferlerı yapmaya calıstılarsa yazık bıze cıdden...

anilton
17.Haziran.2009, 04:26
Son dakika haberi;Atouba Beşiktaş ile görüşmek üzere İstanbul'a gelmiş menajeri ile birlikte...

Yöneticiler yalanlamışlar...

Ne olacak bakalım...

eXcitinG
17.Haziran.2009, 04:28
Atouba haberLeri bir dönemde yapıLdı. Hatta Riise nin yedeği oLarak Atouba ismi söyLeniyordu.

VaLLa soL taraf için çok faydaLı oLur.

Umarım bizimkiLer artık bir işi bitirebiLirLer :D

Yoksa AnıL seni ve beni aLıcakLar en sonunda transfer diye :D

anilton
17.Haziran.2009, 04:37
Atouba bilmecesi

Transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş'a menajerler hergün yeni bir isim önerirken, bu kez ilginç bir gelişme yaşandı. Hamburg'un başarılı sol kanat oyuncusu Thimothee Atouba'nın İstanbul'a geldiği ve siyah beyazlı ekiple görüşeceği iddia edildi. Kamerunlu futbolcunun menajerleri, Beşiktaş ile anlaşmak üzere olduklarını ve son kez bugün görüşeceklerini ifade ederken, Beşiktaş, bu iddiayı net bir dille reddetti. Siyah beyazlı yönetimin önemli isimleri, 27 yaşındaki futbolcuyla kesinlikle ilgilerinin olmadığını söyleyerek menajerleri yalanladı.

LigTv

brotha
17.Haziran.2009, 08:04
ntvsporda editor abi atoubanin gorusmek icin geldigini soylemisti, bana gore yonetim yabanci kontenjani dolu oldugu icin yalanladi. sonucta gidicek oyuncunun ve alicak kulubun eline koz vermek istemiyor, ve iyi bir paraya satmak istiyor.

anilton
17.Haziran.2009, 15:29
Anlamadığım Atouba ayağımıza gelmiş,bonservisi elinde ve yalanlıyolar...

Riise'yi getirecem diyorsan eyvallah...

Atouba çok iyi bir bek.Bu sene başında ağır bir sakatlık geçirdi ve oynayamadı.Sakatlığı geçer geçmez Hamburg'ta oynamaya başladı tekrar.Zaten çok güçlü bir oyuncu,kampta toparlar rahatlıkla...

Fizik olarak çok iyi,çok güçlü ve futbolu biliyor.Bir bek olarak Türkiye'ye onun kadar tekniği gelmedi diyebiliriz(Ergün Penbe belki).Çok rahat adam geçer,çok iyi uzun top atar,ortalarıda fena değildir.Özellikle alışılmışın tersine sıfıra inmeden geriden kestiği ortalar çok tehlikeli...

Disiplin sorunu var yalnız.Ama bu konuda M.Denizli faktörü ortaya çıkar.Ve taraftar ile çok içli dışlı biri.Seversen,bağrına basarsan coşar.Küfür edersen,oda sana eder...:)

27 yaşında Şampiyonlar Ligi ve Milli takım tecrübeleri var.Bonservisi elinde(Hamburg istiyor ancak kendisi yenilemek istemiyor)

Zaten 10 yıllık Deli İbo kazmasından sonra böyle teknik bir beki kaldıramayız heralde;:D

http://www.youtube.com/watch?v=1Knz2RS0uGw
http://www.youtube.com/watch?v=jH231Qqpsn4
http://www.youtube.com/watch?v=TIaP39OPVEI
http://www.youtube.com/watch?v=F20mY1Z8Mo8
http://www.youtube.com/watch?v=WG6JxP896ec&feature=related

Buda var tabi;:)

http://www.youtube.com/watch?v=NSPGVtU_tpE&feature=related

Fietra 10
17.Haziran.2009, 15:37
Cale gelmeden önce bizlede adı geçmişti..Çok iyi bir oyuncu..Anilton'un dediği gibi Üzülmez'in üstüne harika olur ama yönetim niye yalanlamış anlamadım ? Futbolcunun menejerleri Bjk ile anlaşmaya geldik diye yırtınıyor nerdeyse ama Bjk'de tık yok..:)

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
17.Haziran.2009, 17:23
Atouba iyi olur aslında ama bi yabancı göndermemiz gerek alabilmemiz için...Bobo için daha kimse teklif yapmadı mı yahu !?

Knightmare
17.Haziran.2009, 23:12
show tv spor haberlerinde Denizlispor'dan iki oyuncuyla anlaştığımız yönünde bi haber geçti. Birisi Çağlar diğerini unuttum :p
Çağlar kısmı ilgilendirdiği için beni o aklımda kalmış :D malum bek lazım

Aşk-ı Şehir
17.Haziran.2009, 23:20
Diğeri Cenk Gönen olmasın? :)

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
17.Haziran.2009, 23:37
Diğeri Cenk Gönen olmasın? :)
Evet Kaleci Cenk...:)

anil luque
18.Haziran.2009, 00:25
Tello'nun serbest vuruşları dışında kaç tane yan toptan gol attık farkında olan varmı acaba? Hala ayaklarına kadar gelen fırsatı geri tepiyorlar! Atouba gibi bir adam hele de bonservisi yokken bulunmaz maden bana göre. Riise'yi alacagız dıyorlar tamam eyvallah ama ona da 5 mılyon euro para veremıyorlar. Nobre'ye yıllık 2.5 veren yönetim Riise'ye 3 veremiyor hayret yahu! Bari Atouba olsun sol kanadımız rahatlasın ..!

Knightmare
18.Haziran.2009, 00:27
videoları izledim bayıldım atouba'ya :D çok rahat adam yahu.

uAburak89
18.Haziran.2009, 00:33
Atouba buraya tatile gelmiş, menejeri pazarlamak için anlaştık tarzında açıklamalar yapıyormuş galiba. Ntvspor da öyle bir şeyler duydum gün içinde. Adamın haberi bile yokmuş, ilgi karşısında şaşırmış hatta. xD

anil luque
18.Haziran.2009, 01:54
Biz derinden gidiyoruz ya alacağımız adamlar da bilmiyoruz ayağına takılıyorlar :D

eXcitinG
18.Haziran.2009, 02:09
Atouba Beşiktaş iLe anLaşmak için geLdi asLında ama Beşiktaş haLa yabancı kontenjanda boşLuk oLuşturamadığından bunu gizLiyor. Daha sonra ki demeçte zaten menajeri kıvırıp tatiLe geLdik feLan demeye başLadı..

Gerçi şöyLe birşey var.. Şimdi ÇağLar ı istiyoruz madem, Atouba neden. Bobo yu satıcaksın diyeLim ee yine yabancı kontenjanından bir forvet aLıcaksın, o zaman neden Bobo gibi bir adamı satmayı göze aLıyorsun. Bobo yu satıp NisteLrooy u getirirsin hadi eyvaLLah deriz. Bobo yu gereksiz yere satıp sıradan bir forvet geLirse ne oLacak ? Ne gerek var..

Cissi gitti Fink geLdi.. Zapo ya da Bobo gidecekte biriLeri geLicek..

Beşiktaş ı bir sıkıntıya sokanda bütün yabancıLarın kontratLarı haLa sürüyor. Bir tek Cisse vardı o da hemen gönderiLdi zaten fırsat buLunup. SözLeşmeLerin sürmeside sıkıntı yaratıyor.

Hadi diyeLim Yabancı transferi yapmıyoruz tamam ama en iyi yerLi oyuncuLarı da kaçırdık, aLınacak yerLi adam da kaLmadı..

Karma karışık bir durumda takım.

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
18.Haziran.2009, 02:19
Abi Deli İbo 1 yıl ya oynar ya oynamaz o yüzden hem Atouba hem Çağlar'ı almaya çalışıyoruz bence...ve bana göre eğer satabilirsek Zapo'yu sattıktan hemen sonra Atouba ile sözleşme imzalanacak...:) Bobo'nun yerine değil

eXcitinG
18.Haziran.2009, 02:24
O zaman ÇağLar için para ödemek gereksiz. Zapo yu göndericekLer diyoruz da şu anda takımda Bobo dışında taLip oLunan oyuncu yok. Zapo yu satmayı bırak adamın fiyatı ne kadar diyen biLe yok.. En kötü kiraLanacak ama bu da çözüm değiL ki..

KontratLarın haLa devam ediyor oLması. DeLgado, Zapo ve Sivok gibi oyuncuLarı aLırken büyük paraLarın ödenmesi de sıkıntıya sokuyor bizi, bir anda siLip atamıyoruz..

BöyLe oLunca da taraftarın sevgiLisi HoLosko yu gözden çıkarmak yerine 300 bin doLar gibi bir rakama aLınıp artık para kazandırma zamanı geLdi diye düşünüLen Bobo yu gözden çıkarmak mantıkLı gibi geLiyor ama bu gün Bobo yu 8 e satsan onun yerini doLduracak kapasitede bir adam aLmak istiyorsan da en az bir 10 u gözden çıkarmaLısın.

Cidden çok karışık.

anil luque
18.Haziran.2009, 02:30
Hayrettin abi felaket tellalı mısın yahu içim karardı :D Ama gerçekler acıdır diye bir söz var ve suankı durumumuz maalesef bu sözle paralel ..

Ben yönetimi anlayamıyorum gercekten, Mustafa Hoca iyi ya da kötü tartışılır bir fikri var Güney Amerika'dan oyuncu almam diyor .. Yönetim seneye ŞL'deyiz üst düzey futbolcu alacagız dıyor Fink diye birini kadroya katıyor .. Bizim bakkal Can abinin defteri kulüp transfer listesinden daha temiz valla :D

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
18.Haziran.2009, 02:41
Özsoy:"Anlaştığımızı söylemedim"

Denizlispor İkinci Başkanı Mehmet Özsoy, Çağlar ve Cenk'in transferi konusunda Beşiktaş ile anlaştıkları yönünde bir açıklama yapmadığını söyledi.
Bugün bir haber ajansı tarafından servis edilen "Denizlispor İkinci Başkanı Mehmet Özsoy, Çağlar ve Cenk'in transferi konusunda Beşiktaş ile anlaşmaya vardıklarını açıkladı" şeklindeki haber üzerine Lig TV muhabiri Ersoy Özden'e konuştu.
Mehmet Özsoy, bu şekilde bir açıklama yapmadığını ifade ederken "Ben sadece Beşiktaş'ın bu oyuncularla ilgilendiğini ve başkanımız Ali İpek ile Yıldırım Demirören'in bu konuda görüştüğünü, ancak çıkan sonucu bilmediğimi söyledim" dedi.

.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Unutmuşum Kaynak:LigTv

anil luque
18.Haziran.2009, 02:51
Bizle adı çıkan çark ediyor arkadaş ne iştir ya :D

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
18.Haziran.2009, 02:59
Bizle adı çıkan çark ediyor arkadaş ne iştir ya :D
Birde bakıyoruz ki transfer sezonu bitmiş,kimseyi alamamışız...:p

anil luque
18.Haziran.2009, 03:02
Birde bakıyoruz ki transfer sezonu bitmiş,kimseyi alamamışız...:p
Bundan tırsmıyor değilim hee :D Millet çatır çatır transfer yapıyor biz 'fink atıyoruz' :D:D

Umarım yönetim doğru duzgun bır transfer polıtıkasıyla hareket eder .. FM'dekı player search bolumunden transfer yapar gıbı yapıyorlar yahu!

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
18.Haziran.2009, 03:03
Bundan tırsmıyor değilim hee :D Millet çatır çatır transfer yapıyor biz 'fink atıyoruz' :D:D

Umarım yönetim doğru duzgun bır transfer polıtıkasıyla hareket eder .. FM'dekı player search bolumunden transfer yapar gıbı yapıyorlar yahu!
Aslında bencede sorun Hayrettin Abi'nin dediği gibi yabancıların kontratlarının sürmesi ve en iyi yerlileri Fener'in alması...

anil luque
18.Haziran.2009, 03:15
Aslında bencede sorun Hayrettin Abi'nin dediği gibi yabancıların kontratlarının sürmesi ve en iyi yerlileri Fener'in alması...

Bak yine dediğğim noktaya geliyoruz .. Bu yasananlar gösterir ki kulübümüzün maalesef duzgun bır transfer polıtıkası yok .. Eger sezon ıcınde bunlar planlansaydı yanı gelecekler, gıdecekler vs vs suan bu durumda olmazdık .. Yanı hersey oldu bıttıye getırılmeye calısılıyor .. Mıllet imza attı sonradan vazgectı dıyor Nihat için ama bgun gazetede V'real baskanı bızı kımse aramadı bıle demıs .. Saha cuma İstanbul'da diyorlar, bana gelen teklıf yok İngilterede kalmak istiyorum demiş .. Taraftrın tepkisini hiç mi düşünmüyorlar anlamadım gitti ..

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
18.Haziran.2009, 03:17
Bak yine dediğğim noktaya geliyoruz .. Bu yasananlar gösterir ki kulübümüzün maalesef duzgun bır transfer polıtıkası yok .. Eger sezon ıcınde bunlar planlansaydı yanı gelecekler, gıdecekler vs vs suan bu durumda olmazdık .. Yanı hersey oldu bıttıye getırılmeye calısılıyor .. Mıllet imza attı sonradan vazgectı dıyor Nihat için ama bgun gazetede V'real baskanı bızı kımse aramadı bıle demıs .. Saha cuma İstanbul'da diyorlar, bana gelen teklıf yok İngilterede kalmak istiyorum demiş .. Taraftrın tepkisini hiç mi düşünmüyorlar anlamadım gitti ..
Yahu zaten saçma bi transfer politikamızın olduğunu cümle alem kavrayabilmiştir...:icon_eek:
Bu arada avatarımda Kaka net olarak belli oluyo mu ? :D

anil luque
18.Haziran.2009, 03:19
Oluyor rahat ol da bu mesajlar silinmeyecek mi özelden sorsana .. :D

Bu arada Nene olayı noldu bilen var mı arkadaşlar ??

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
18.Haziran.2009, 03:26

Silinmez merak etme geyik yapmıyoruzki burda doğru-düzgün bir şekilde transfer politikasını değerlendiriyoruz :)
Nene'mi ? İlk defa senden duydum vallahi :u:

DaveJones
18.Haziran.2009, 03:32

Dortmund dan Dede ile beraber geliceklermiş :D Şaka bir yana Dede sola iyi olur beşiktaş için aslında :)

anil luque
18.Haziran.2009, 03:41
Espriyi yeni anladım diyorum Dede ne alaka kimse yazmadı çizmedi :D

Ama gercekten ıyı bır transfer olur da cok tuzlu adam o ve senelerdır Dortmund'da oynuyor bu yastan sonra bırakacagını zannetmıyorum ..

anilton
18.Haziran.2009, 03:43
Bugün Radyospor programında Turgay Demir Bobo satılır satılmaz Utaka alınacak dedi.Ne derece doğru bilemeyiz tabi...

Zapo'nun büyük ihtimalle Ertuğrul Sağlam'ın isteğiyle Bursa'ya gideceğini ve Şampiyonlar Ligi için sağlam bir savunma oyuncusunun alınacağını söyledi...

Bobo'ya Werder ve Olympiakos'un yanı sıra Shakthar takımıda talip olmuş...

tarikko
18.Haziran.2009, 03:46
İyi oyuncu Beşiktaş için çok faydalı olur..Taraftarlar İbo'dan kurtulurlar artık :)

anil luque
18.Haziran.2009, 03:47
Turgay Demir kimdir nedir ya?

anilton
18.Haziran.2009, 03:52
Beşiktaş yönetimine en yakın spor yazarı...

anil luque
18.Haziran.2009, 03:54
Hee iyi bari =) Utaka fena transfer olmaz doğrusu ama biraz kumara benziyor Aghahowa gibi .. Yani ya tutarsa hesabı ..

anilton
18.Haziran.2009, 04:04
Aghahowa'mı?Mukayese bile etmem.Zira teknik anlamda gece ile gündüz gibidir onların farkı...

Utaka süratli,güçlü,teknik bir forvettir.Bunların yanı sıra havadan da iyidir...

Saha ismide çok sık anılmaya başladı...

Bana sorarsan her türlü Utaka derim ama 7 milyon pound karşılığında gitti Pompey'e,ne kadara isterler meçhul...

Mercenary
18.Haziran.2009, 04:05
Bursasporlu sercan ıcın zapoyu gozden cıkardalar dıe duydum ben ertugrul hocanında zapoyu ıstemesı buyuk avantaj olur sercan bızım lıstede varsa eger.

anilton
18.Haziran.2009, 04:08
Bizim yerli forvete ihtiyacımız yok.Aslında forvete hiç ihtiyacımız yok ama Bobo istenilen rakamda satıldığı taktirde Şampiyonlar Ligi için daha etkili bir forvet alınması gerekiyor...

Bobo,Holosko,Nobre,Batuhan ne me lazım Sercan?:)

eXcitinG
18.Haziran.2009, 04:23
Ben oLsam geLecek sezon Batuhan ı Beşiktaş sınırLarı içerisine kitLer, TesisLerden ayrıLmasına izin vermem, Forvette ŞampiyonLar Ligimiş biLmem ne miş sürekLi HoLosko iLe beraber oynatırım. 4 YıL boyunca Bobo ya şans verdik, kendi değerimiz Batuhan bunu hak ediyor. AçıLan yabancı kontenjanı iLe de bir yabancı kaLiteLi sağ açık aLırım..

AsLında transferi bana devretse Beşiktaş çok iş yaparızda, işte :D

Alicanfmfan
18.Haziran.2009, 04:32
Atouba gelir mi ya Deli İbo varken:D eger gelirse faydalı olurda, İbo ya da ayıp olur :D:D:D

eXcitinG
18.Haziran.2009, 04:51
DeLi İbo geçen sezonun sonunda ki formunu geLecek sezonda göstersin, yaşını küçüLtüp Manu ya biLe satarız..Hafife aLma derim adamı aLican.

Alicanfmfan
18.Haziran.2009, 05:04
Tamamda o kadar da degil .

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
18.Haziran.2009, 15:03
Eğer Bobo ve Zapo yollanıp,Utaka ve Atouba alınırsa gerçekten iyi iş yapmış olunur :)

eXcitinG
18.Haziran.2009, 15:06
Zapo yerine Atouba ya ok diyoruz ama bu sefer de savunmada iyi bir aLternatif eLden çıkmış oLuyor. Yerine gidip soL oyuncu aLıyoruz bu sefer göbekte probLem doğacak..

Utaka iLe Bobo arasında da dağLar kadar fark var. Bobo kompLe bir forvet Utaka daha çok HoLosko tarzı sprinter ve kanatta oynayan bir isim.

Hiç gerek yok bence.

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
18.Haziran.2009, 15:12
Zapo yerine Atouba ya ok diyoruz ama bu sefer de savunmada iyi bir aLternatif eLden çıkmış oLuyor. Yerine gidip soL oyuncu aLıyoruz bu sefer göbekte probLem doğacak..

Utaka iLe Bobo arasında da dağLar kadar fark var. Bobo kompLe bir forvet Utaka daha çok HoLosko tarzı sprinter ve kanatta oynayan bir isim.

Hiç gerek yok bence.
Bu kez sana katılmıyorum abi DC mevkiimizde Sivok,Toraman,Zan bayağı istikrarlıydılar geçen sezon,bu neden DC'de sıkıntı yaşayacağımızı düşünmüyorum...
Utaka konusunda ise Anıl Abi'nin yazdıklarıyla bire bir aynı görüşteyim.

eXcitinG
18.Haziran.2009, 15:28
Ben aLternatifsizLkten yana sıkıntı oLacağını söyLedim. Yoksa Zan ve Toramandan yana bir sıkıntımız tabi ki yok. Ama düşünün sürekLi sakatLanan bir Zanın yokLuğunda ve sezona biraz geç başLayacak bir Toraman yokLuğunda Bir zapo fena mı oLur ?

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
18.Haziran.2009, 15:31
Ben aLternatifsizLkten yana sıkıntı oLacağını söyLedim. Yoksa Zan ve Toramandan yana bir sıkıntımız tabi ki yok. Ama düşünün sürekLi sakatLanan bir Zanın yokLuğunda ve sezona biraz geç başLayacak bir Toraman yokLuğunda Bir zapo fena mı oLur ?
Haklısın ama bence Mustafa Denizli Gökhan Zan'ın psikolojik sakatlığını çözdü geçen sene ve inanamadığımız bir şekilde çok az sakatlandı :)

sakary Ali
18.Haziran.2009, 15:35
Ertuğrul Hoca Zapoyu isterse Beşiktaşa dışardan bile yardım eder..:)

eXcitinG
18.Haziran.2009, 15:40
En kötü bir sezon Bursaya kiraLık gidecek gibi duruyor Zapo şu aşamada.

Yönetim Bobo oLayını netLeştirmek istiyor. Ama Bobo yerine aLınacak goLcü adamın da buLunamaması yüzünden tekLif yapan kuLüpLerLe pazarLıkLarı biLerek uzatıyorLar.

anil luque
18.Haziran.2009, 16:14
Hayrettin abi Louis Saha konusunda Mario Berk 'Gazetelerde yazıldıgı gıbı oyuncunun gelmek ıstemedıgı falan yok sadece bızden 2 gunluk sure ıstedı' dedi. Yani hala bir umut var ayrıca sakatlıgı falan da yokmus zaten final macında golun de attı rekor kıraraktan =)

Sekopej
18.Haziran.2009, 16:17
Saha'nın kulübünün yeni sezon ürünlerinin tanıtım çekimlerinde mankenlik yaptığı ve yeni sezonda kullanılacak formalardan 9 numaralı Saha formasının satışa sunulduğunu duymuştum dün haberlerde. Bu nedenle transfer gerçekleşmeyecek düşüncesi çıkmış olabilir.

anil luque
18.Haziran.2009, 16:19
Ama Serkan abi bu zamana kadr transferlerde hep önemli rolü olmustur Mario Berk'in ve Everton ile ilgili hiçbir sorun kalmadı sadece Saha'yı ikna etmeye calısıyoruz dıyor .. İş Beşiktaş'a gelince yabancı kulüpler bile sorun cıkartıyor yahu :D

Sekopej
18.Haziran.2009, 16:21
Bizim medyaya güven olmaz, haber uydurma da olabilir.:D Ben sadece duyduğumu yazdım.:D

anil luque
18.Haziran.2009, 16:25
Öyle olsun napalım be abi :D Ben hala Saha olmuyorsa Nene olsun görüşündeyim .. O ligde bir cevher var hissediyorum =) Utaka falan yalan olur bize buldugunu cakacak bır adam lazım. Utaka'nın Holosko'dan hiçbir farkı yok hatta son vuruslarda daha etkısız ..

anilton
18.Haziran.2009, 20:40
KENAN ÖNER, BOBO'NUN ALTERNATİFİNİ AÇIKLADI!..

Beşiktaş Genel Sekreteri Kenan Öner, Olympiakos’a transferi söz konusu olan Bobo ve siyah beyazlı takımın gündeminde yer alan Luis Saha hakkında çarpıcı açıklamalar yaptı!..

Lig TV’ye konuşan Kenan Öner, “Şampiyonlar Ligi’nde başarılı olmak için gereken yerlere bir iki transfer yapmak için çalışıyoruz” dedi.

Transfer yapabilmek için yabancı kontenjanının boşalması gerektiğini hatırlatan Öner, Bobo’ya gelen transfer teklifleriyle ilgili olarak ise “ “Bobo’ya hep teklif var. Avrupa’da konuşulan bir isim. Herkes istiyor ama dünyada yaşanan bir global kriz var. Değerini bulursak ve Bobo’nun da rızası olursa göndermek istiyoruz” diye konuştu.

Öner, Beşiktaş’ın transfer gündeminde olan Luis Saha ile ilgilendiklerini doğrularken, bu transferin Bobo’nun takımdan ayrılmasına bağlı olduğu söyledi. Kenan Öner, “Luis Saha ile temasımız var ama öncelikle Bobo’nun transferi hallolmalı. Gelişmeler iyi ama bilemeyiz ne olur. Saha olmazsa da onun kadar iyi ve tanınmış birisiyle anlaşacağız” dedi

anil luque
18.Haziran.2009, 20:59
Hadi hayırlısı .. Louis Saha her yönüyle çok iyi olur .. Fransız, siyahi ve forvet daha ne olsun 2. Pascal :D

tarikko
18.Haziran.2009, 21:54
Beşiktaş Kulübü, Bursasporlu Sercan Yıldırım ile ilgili çıkan transfer haberlerini yalanladı.

Beşiktaş Kulübü'nden yapılan açıklamada, ''Bugün bazı basın organlarında yer alan, Bursaspor'un futbolcusu Sercan Yıldırım ile ilgilendiğimiz yönündeki haberler asılsızdır. Söz konusu futbolcu, kulübümüzün transfer gündeminde yer almamaktadır'' denildi.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Kaynak:Maraton

bjk_melo_151
19.Haziran.2009, 02:42
maraton, fotomaç, fanatik, efsane fotospor, taraf, zaman = Hikâye, masal...

Cengo
19.Haziran.2009, 02:47
maraton, fotomaç, fanatik, efsane fotospor, taraf, zaman = Hikâye, masal...

http://www.bjk.com.tr/tr/haberler.php?h_no=15103

KaF KeF
19.Haziran.2009, 03:56
Saha'da kötü son!

Beşiktaş bir süredir görüşme halinde olduğu ve son iki günde yaptığı temaslarla büyük aşama kaydettiği Louis Saha transferinden vazgeçmek zorunda kaldı. Fransız futbolcu ve Everton Kulübü ile transfer için bugün yapılan son görüşmelerde maddi konularda anlaşma sağlanılmasına rağmen, Saha'nın futbol hayatını İngiltere'de sürdürme isteğinde kararlılığını koruması ve Türkiye'ye gelmek istemediğini açıklaması transferi çıkmaza soktu.Beşiktaş yönetiminin, Saha ile bugün yapılan son görüşme ve Fransız futbolcunun açıklamalarının ardından bu transferden vazgeçme kararı aldığı açıklandı.

18.06.2009

Kaynak : DHA

eXcitinG
19.Haziran.2009, 15:10
VaLLa bana kaLsa Bobo mu Saha mı deseniz ben Bobo derim. Karşı çıkanLar, bu adam ne diyor diyenLer oLabiLir ama Bobo dur.

4 YıLdır bu üLkede, artık bütün takımLarı tanıyor Bobo, savunma oyuncuLarını tanıyor, kaLeciLeri tanıyor. Adam geçerken hangisini birebirde geçerim, fiziki oLarak hangi savunma oyuncusundan daha iyiyim bunu biLiyor. BunLar cidden büyük artıLarda. Ben çok iyi bir isim oLmadığı sürece Bobo nun gitmesine karşıyım. Bobo nun yerini Saha iLe doLduramazsınız. Daha kompLe bir adam geLmesi Lazım.

anil luque
19.Haziran.2009, 15:36
Haklısın Hayrettin Abi .. Ayrıca Saha'da Baros gibi tam bir bilmece. Bu zamana kadar oynadıgı takımlarda bır sezonda 15 golu bulmus mudur bılmem. Ha Baros geldi dikiş tutturdu gol kralı oldu ama Saha'nın verımlı olacagının garantısı yok o yuzden alındıgında 'tamam ıste budur' dıyebılecegımız ısımlere yonelmelı yonetım ..

Bu arada Fanatik'te 'Kartal'dan misilleme' diye bir haber vardı ilk sayfada Lugano için .. Umarım balon haberdir, yoksa taraftarı tamamen karsısına alacak yonetım ama haberlerı yok .. İşe yaramazlar sürüsü ..

anilton
19.Haziran.2009, 15:39
Hayrettin abi bende forvet transferi yapılmasına karşıyım...

Gönder Zapo ile Delgado'yu.Şampiyonlar Ligini kaldıracak bir stoper,birde orta saha al bitir işi.İleride Bobo,Holosko,Nobre,Batuhan her türlü iş yapar...

Ancak şöyle bir durum olabilir.Bobo'nun da gönlü gitmekten yana olduğu için satmak istiyor olabilirler.Çünkü seneye sözleşmesi bitiyor ve bedavaya gidebilir.Zaten Bobo'dan para kazanmazsak bu yönetim intihar etsin...

anil luque
19.Haziran.2009, 15:45
Yok artık adaş bu saatten sonra anaokulu cocugunu Bobo'nun menajerı yapsan para kazandırır sana yanı =) Bu arada Ligtv'de Euro 2008 maçlarını veriyor ve İvanschitz'i dikkatle izliyorum. Çok kaliteli bir oyuncu bence sol ayagına cok hakim, pasları çok iyi, kaleyi gördüğü anda şansını deniyor ayrıca bencil bir oyuncu da değil .. Delgado'dan sonra ilaç olur bence .. Yanlış mıyım?

anilton
19.Haziran.2009, 15:53
Yani satılmazda seneye beleşe giderse diyorum...

İvanschitz yetenekli oyuncu ama oda yumuşak,oyunun sadece ofans yönünü oynuyor.Bize daha güçlü bir orta saha lazım.Orta saha diyorum yani on numara istemiyorum.Maniche,Emana,Dudu,Fernando Menegazzo,Kim Källström vb...

anilton
19.Haziran.2009, 21:40
Ve Bobo yuvadan uçuyor…

Werder Bremen, Bobo için yaptığı teklifi 6.5 milyon Euro'ya çıkardı.

BEŞİKTAŞ, 7.5 MİLYON EURO'DA DİRETİYOR

ALMAN KULÜBÜ SON TEKLİFİNİ 22 HAZİRAN PAZARTESİ VERECEK

Beşiktaş'a 2005-2006 sezonunun devre arasında Brezilya'nın Corinthians kulübünden altı aylığına kiralık olarak gelen Bobo, o sezonun bitiminin ardında dönemin teknik direktörü Jean Tigana'nın isteği ile kadroda tutulmuştu. 2006-2007 sezonu öncesi 2 milyon Dolar karşılığında bonservisi Corinthians kulübünden alınan Bobo, Siyah Beyazlı takımla 4 yıllık sözleşme imzalamış ve attığı kritik gollerle takımının bir çok maçtan galip ayrılmasını sağlamıştı.

Beşiktaş forması giydiği toplam üç buçuk yıllık süre zarfında Brezilya A Takımı aday kadrosuna da çağırılan Bobo, bu sezonun bitiminin ardından geçmiş yıllarda olduğu gibi yine transfer teklifleri almaya başladı.

Siyah Beyazlı takımın iki kupa zaferi ile kapattığı geçtiğimiz sezon sona ermeden Yunanistan'ın Olimpiyakos takımından ciddi teklif alan Bobo, kulüplerin anlaşamaması üzerine Beşiktaş'ta kalmıştı. Hatta Kırmızı Beyazlı kulübün yetkilileri Türkiye'ye gelerek, Beşiktaş Kulübü Başkanı Demirören ile yüz yüze görüşmüşlerdi. Daha sonra Yunanistan'ın Panathinaikos kulübü de Brezilyalı oyuncu için devreye girmiş ancak onlar da Beşiktaş'ın istediği bonservis ücretini ödemeye yanaşmamışlardı.

Siyah Beyazlı kulüp 24 yaşındaki golcü futbolcu için 8 milyon Euro'luk tavan fiyat belirlemişti. Beşiktaş yönetiminden konu ile ilgili açıklama yapan bazı üyeler, Bobo'yu 8 milyon Euro'dan aşağı satmayı düşünmediklerini dile getirmişlerdi.

WERDER BREMEN BOBO İÇİN YAPTIĞI TEKLİFİ 6.5 MİLYON EURO'YA ÇIKARDI

Beşiktaş'ın istediği bu bonservis ücretine en çok yaklaşan kulüp Almanya'dan Werder Bremen oldu. Alman kulübü Bobo için daha önce 5.5 milyon Euro ve forvet oyuncusu Markus Rosenberg'i önermiş, ama bu teklif kabul görmemişti. Werder Bremen'in son olarak teklifini 6.5 milyon Euro'ya çıkardığı öğrenilirken, iki taraf arasında pazarlıkların son aşamaya geldiği ve Beşiktaş'ın 7.5 milyon Euro karşılığında Bobo'yu satmaya hazır olduğu kaydedildi. Werder Bremen'in son teklifini 22 Haziran Pazartesi günü vereceği öğrenilirken, Alman kulübünün 7.5 milyon Euro'yu vermesi halinde Bobo'yu renklerine katması bekleniyor.

DHA

anil luque
20.Haziran.2009, 00:41
Delgado+Bobo 12 milyon euro temiz versinler işte :D

Knightmare
20.Haziran.2009, 03:17
7.5 verir Werder Bremen :) iyi para iyiii :D
o parayla düzgün bir oyuncu alsak bari...

bu arada yeni forum teması pek bi güzel olmuş :D Gilette'i seviyoruz! hakem bayanları da :D

LaigLeNoiR
20.Haziran.2009, 03:53
En fazla 7'ye anlaşılır heralde.O da iyi bir rakam bence.

anil luque
20.Haziran.2009, 13:37
7.5 verir Werder Bremen :) iyi para iyiii :D
o parayla düzgün bir oyuncu alsak bari...

bu arada yeni forum teması pek bi güzel olmuş :D Gilette'i seviyoruz! hakem bayanları da :D
Evet yahu foruma daha da bi istekli girmeye başladım :D

KARTAL'A İKİ SÜPERSTAR ..

Saha'nın bitmek bilmeyen kaprisleri nedeniyle transferi askıya alan Beşiktaş Yönetimi Fiorentina'dan Mutu'yu resmen istedi. Bu arada kariyerine yeni bir başlangıç yapmak isteyen Adriano da Siyah-Beyazlılar'a teklif edildi ..

Şampiyonlar Ligi'ne direkt katılacak olmanın verdiği avantajla girişimlerini sürdüren Siyah-Beyazlılar, Romanya'nın dünya futboluna sunduğu büyük yetenek Mutu ile temasa geçti. Savunma oyuncusu Per Kroldrup'u istediği dönemde Fiorentina ile iyi ilişkiler kuran Kara Kartallar, bu kez Mutu için Mor Menekşeler'in kapısını çaldı. Fiorentina Sportif Direktörü Pantaleo Corvino Mutu'yu satabileceklerini resmen ifade etti. Halen eşiyle birlikte Amerika'da tatilde olan Mutu ise hem İstanbul'a sıcak bakabileceğini vurguladı hem de Devler Ligi'nde forma giyeceği için transfere yeşil ışık yaktı ..

sakary Ali
20.Haziran.2009, 14:11
Denizli hangi mevkilere transfer istiyor?

Beşiktaş'ta Başkan Yıldırım Demirören'in Teknik Direktör Mustafa Denizli ile evinde bir araya geldiği ve transfer çalışmaları hakkında bilgi verdiği öğrenildi. Yaklaşık iki saat süren görüşmede Denizli'nin kadroyu Bobo'nun yerine bir santrfor, Zapotocny'nin yerine de bir stoperle takviye edilmesini istediği belirtildi.

Denizli'nin "Kadromuz Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edebilecek düzeyde. Bir hücum ve bir de defans oyuncusuyla daha da güçleniriz" dediği, Demirören'in ise "Evertonlu Saha ile görüşmelerimiz olumlu geçti. Sadece ailesi Türkiye'ye gelmeye sıcak bakmıyor. İkna etmek için çalışıyoruz" karşılığını verdiği bildirildi.

Beşiktaş'ın Fransız golcü Saha'nın transferini gerçekleştirememesi halinde alternatifini de belirlediği ortaya çıktı. Barcelona'da yedek kalan, geçen sezon da 11 maçta ilk onbirde oynayıp 3 gol atan İzlandalı Gudjohnsen'in Saha'nın alınamaması halinde transfer edileceği ileri sürüldü.

Siyah - Beyazlıların Zapotocny'i göndermeleri halinde de yerine Bayer Leverkusen'da geçen sezon 11 maçta 1 gol atan Karim Haggui'ye yönelecekleri ifade edildi.

Görüşmede Mehmet Topuz konusunun da açıldığı ve Denizli'nin "Mehmet topuz transferi gerçekleşmedi diye canımızı sıkmamıza gerek yok. Zaten çok gerekli bir transfer değildi, Beşiktaş takımının başarılı olmak için Mehmet topuz'a ihtiyacı yok" dediği belirtildi.

LİGTV

İyi bir defans derken herhalde sol bek kastediyor bir tane sol bek alırlar iyi bari birde hücüm diyerek Bobo'nun yerine o halde orta sahayı falan bozmayacak Delgado gene takımda kalıyor bence kalmalıda.:)

anilton
20.Haziran.2009, 15:08
Şöyle haberlere inanmayın yahu.M.Denizli ile Y.Demirören konuşuyor,onlar bu konuşmayı nasıl duyuyor.Yanlarına gdip dinlemişler mi?

Habere bak Haggui diyor.Haggui Hannover'e gideli kaç hafta oldu...

Ama bir defans Bobo giderse bir forvet alınacağı kesin.Sol bek için Çağlar,İsmail yoklanıyor.Defans denilen isim stoperde olabilir.Hatta Papa Gueye olma ihtimali yüksek...

beşiktaş transfer sisteminde genç futbolculara yönelse iyi olur

sentugo
20.Haziran.2009, 15:17
Satın gitsin

anil luque
20.Haziran.2009, 15:40
Satın gitsin
Kimi kardeş ? =)

BaFraLı
20.Haziran.2009, 15:44
Bobo'yu diyor sanırım.

anil luque
20.Haziran.2009, 15:45
Çok kısa ve net bir mesaj olmus o açıdan =)

Keşke satın gitsin deyince satılsa be birader .. O'nun yerine ADRİ gelsinn

KaPaLı
20.Haziran.2009, 15:52
İsmail Köybaşı'nı kesinlikle bırakmıyoruz dedi yöneticiler. Dün Gaziantep televizyonunda basın toplantısını yayınladılar. Bizim en önemli transferimiz kadroyu korumak olacak dedi yöneticiler.

sentugo
20.Haziran.2009, 16:50
Yasiz Adriaonun geleceğine inanıyormusunuz.. Ben hiç bir şans bile vermiyorum. Adam İnterden sıkıldı Brezilyaya gitti :D Adam için para itibar önemli değil. Ailesinin yaında olması önemli şu anda.. En azından o öyle diyor..

Bu arada ben son mesajda bobo ile ilgili bir haber gördüğüm için satın gitsin dedim bir baktım benim mesajıma kadar bir sürü mesaj atılmış :D Satın demekle satılır tabi.. Adamlar 6.5 milyon veriyorlar..

Knightmare
20.Haziran.2009, 18:09
Adriano koşarak gelir İstanbul'a :D geceler süper tam onluk :D
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
onluk => ona göre => Adriano'ya göre anlamında yazayım dedim :p

bjk_melo_151
20.Haziran.2009, 20:06
ligtv tamamıyla hikâye. Yalan haber yapmakta üstlerine yok. Haggui dışında kaç tane oyuncu yazdılar hepsi de boş çıktı.

Knightmare
20.Haziran.2009, 20:49
bizim türk takımları Newcastle United'ı sömürse olmazmı? :) adamlar ligten düştü, kadrolarında süper oyuncular var. Bi tanesini de biz kaparız mesela Coloccini :D

Crocodile1963
21.Haziran.2009, 02:00
Bursaspor Zapo'yu kiralamak istiyormuş. Var mıdır bu haberin aslı astarı ?

Kaynak : TRT Spor

Alicanfmfan
21.Haziran.2009, 02:05
Bursaspor bir tane boşnak stoper almıs galiba onu duydum ama.

Crocodile1963
21.Haziran.2009, 02:07
Bursaspor bir tane boşnak stoper almıs galiba onu duydum ama.

Yönetim yalanladı o transferi. . .

LaigLeNoiR
21.Haziran.2009, 06:13
Ertuğrul Sağlam'ın Zapo'yu istemesi Sercan transferinde ki tek kozumuz olabilir.Zapatocny artı iyi bir paraya Sercan gibi kaliteli bir ismi kadromuza katarsak bence önümüzdeki 5-6 yıllık forvet ihtiyacımızı tamamen kapatırız.Hem kontejyan doldurmaz hem de Batuhanla ilerde çok iyi ikili olurlar.

Sekopej
21.Haziran.2009, 06:17
Beşiktaş yönetimi Sercan transferi gündemimizde yok diye açıklama yapmıştı. Kiralık gidebilir muhtemelen Zapo çünkü Beşiktaş'ın alırken ödediği ücreti ödeyecek bir anadolu kulübü yok şu anda, Beşiktaş da zarar etmek istemeyecektir, kiralık yollamak en iyi çözüm gibi.

anil luque
21.Haziran.2009, 19:17
Mutu'da Son Durum ..

Beşiktaş'ta teknik direktör MustafaDenizli'nin ısrarla istediği Mutu konusunda sıcak gelişmeler yaşanıyor. ABD'de tatilde bulunan Mutu'nun, eşiyle görüştükten sonra Beşiktaş'a 'Evet' dedği ve daha önceki transferlerde yaşanan 'eş engeli'nin Mutu'da yaşanmayacağı bildirildi. Beşiktaş bonservis bedelini düşürmek için çalışmalara hız verdi. Türkiye hakkında vatandaşlarıyla görüşen ve olumlu referanslar alan Mutu'nun Beşiktaş'a çok sıcak baktıgı kaydedildi.

Fiorentina da tıpkı Beşiktaş gibi Şampiyonlar Ligi'ne katılıyor. Ancan Mor Menekşeleri ön eleme turlarında Arsenal ve Lyon basta olma üzere güçlü rakipler bekliyor. Bu durum da, Mutu'nun transferini olası kılıyor ..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Kaynak : FANATİK

GeNç KaRTaL
21.Haziran.2009, 20:02
Bobo eğer çok istekli değilse gitme konusunda bence satmayalım.Çünkü yerini doldurmak kolay olmayacak.Kalacaksada sözleşme imzalanmalı seneye ücretsiz gitmesin diye..

Zapo'nun yerinede kaliteli bir stoper alınmayacaksa bence gerek oraya bir hamle yapmaya.Zapo iyi bir alternatif diye düşünüyorum.Transferde 2 isimle anlaştık şu ana kadar.Sanırım 2 yada 3 transferle kapatacağız transferi.Bobo giderse yabancı bir forvet,Zapo giderse yabancı bir stoper vede sol bek için yerli bir isim.Aceleye gerek yok.Takıma katkıda bulunacak isimler alınsın yeter.

titates1
21.Haziran.2009, 20:59
Bu Mutu fanatikten başka bir yerde yayınlandı mı ? gelirse çok iyi transfer yapmış olur Beşiktaş da zannetmiyorum yani geleceğini ..

Mercenary
21.Haziran.2009, 23:07
fanatik okumaya tenezzul bıle etmıorum ılk defa mutu olayını ben burda duydum enteresanmıs walla fenada olmaz hanı

Knightmare
22.Haziran.2009, 00:05
Mutu'yu Beşiktaş formasıyla hayal bile edemiyorum :) aynı Tevez'i edemediğim gibi. kolpa Fanatik, ne uydursam diye didinip duruyor her gün. maksat okurların ilgisini çekmek, çok satmak...

anilton
22.Haziran.2009, 14:33
Sunday SunNUFC ace Obafemi Martins chased by Besiktas

Jun 21 2009 by Neil Farrington, Sunday Sun
Obafemi Martins

NEWCASTLE striker Obafemi Martins is being chased by Besiktas.

The Turkish champions are urgently seeking extra firepower to boost their challenge on two fronts next season.

Besiktas are determined to make an impact in the Champions League for the first time, and see Martins as a potential attacking spearhead.

Although he has insisted he is happy to stay at St James’s Park, newly- relegated Newcastle will be receptive to any serious bid for Martins as they bid to slash their wage bill.

And Besiktas would be able to offer the 24-year-old a more attractive salary than the middling Serie A clubs considering offering him a return to Italy.

Besiktas are a club on the up, having just won the Turkish league and cup double.

They are also eyeing Tottenham’s target man Roman Pavlychenko and Everton’s Louis Saha.

But Martins is Besiktas’ favoured target, particularly as Istanbul rivals Fenerbahce are also on the Nigerian’s tail.

Böyle bir haber var İngiliz basınında.Martins ile ilgilendiğimiz yazıyor.Daha önce Pavlychenko ve Saha'yı da takip ettiler yazıyor...

KaPaLı
22.Haziran.2009, 14:36
Roman transferi çok çok çok zor. Martins olabilir ama Beşiktaş'ın elinde zaten Holosko - Bobo gibi savunma arkasına koşacak adamlar var.

Knightmare
22.Haziran.2009, 14:38
sesimi duyan Sunday Sun olmuş :p

anilton
22.Haziran.2009, 14:49
Valla Martins Şampiyonlar Ligi için alınır.Türkiye liginde zaten Holosko,Nobre,Batuhan götürür.Şampiyonlar Liginde de tek kale oynamayacağımız için öyle pivot santrafora falan ihtiyaç olduğunu düşünmüyorum.Tabi ki hem havadan hem yerden oynayabilen Drogba,Luis Fabiano,Kanoute,Santa Cruz vb tarzda oyuncular olsa çok çok daha iyi olur ama onlarında maliyeti ve tercihleri belli.Bu tip forvetler şuanda en çok aranan forvetler,o yüzden almak çok zor.Ben Martins'e hayır demem.Yıldız,genç,üst düzey lig ve üst düzey takım tecrübeleri var.Şampiyonlar ligi tecrübesi var.İnter gibi rakiplerini sürekli baskı altına alarak oynayan bir kulüpte ilk 11 çıktığı 20 maçta Seria A gibi bir ligde 9 gol attığını varsayarsak sadece savunma arkasına sarkarak gol atmadığını rahatlıkla görebiliriz.Ve bizim çok sevdiğimiz tarzda siyahi.Taklaları yeter...:)

DisCo
22.Haziran.2009, 15:16
Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören, transferle ilgili sessizliğini bozdu, gelecek için umut dolu mesajlar verdi.
Milliyet'ten Bilal Meşe'ye verdiği röportajda camiaya seslenen Başkan Demirören, hiçbir kulüple transfer konusunda yarış içinde olmadıklarını, belirterek, “Rakamlar asla yalan söylemez. Bu sezon iki kupayı müzesine götüren takım Beşiktaş’tır. Bu da bizim ne denli güçlü bir ekip olduğumuzun en büyük göstergesidir. Beşiktaş taş gibi bir takım olduğunu bu sezon herkese kanıtlamıştır. Oturmuş ve de her türlü zorluğu göğüsleyecek, her türlü başarıyı yakalayacak bir kadroya sahibiz. Camiamız rahat olsun, iki kupanın keyfini çıkarsınlar” dedi.

Siyah-beyazlıların patronu, sözlerini şöyle sürdürdü: “Mehmet Topuz olayında biz yönetim olarak üzerimize düşen görevi fazlasıyla yaptığımıza inanıyoruz. Bu konuda pasif kaldığımız düşüncelerine asla katılmıyorum. Sözkonusu para değildir, burada önemli olan, prensipler ve Beşiktaş’ın ilkeleridir. Bizler yönetim olarak ayağımızı yere sağlam basıyoruz, adımlarımızı dikkatli atıyoruz. Kaldı ki yönetim olarak bu unsurlar bizim asli görevimizdir. Hem takımı, hem de ekonomimizi iyi düşünmek zorundayız. İstediğimiz her oyuncuyu alacak gücümüz de var.”

Demirören, büyük paralar harcanıp istenen transferlerin yapılabileceğini ancak önemli olanın başarı olduğuna dikkat çekerek, “Dünyaları harcayıp, ünlü futbolcular getirirsiniz. Niye? Büyük hedefleri yakalamak için... Ama bu sezona bakın, en büyük Beşiktaş... Demek ki her şey parayla olmuyor. Önümüzde çok çıplak örnekler var. Milyonlarca doları ödeyerek golcü alıyorsunuz, bir bakmışsınız ki, hayal kırıklığı yaşıyorsunuz. Bu gerçekler varken, bizim adımlarımızı dikkatli atmamız, eleştiri konusu olması yerine alkışlanmalıdır” diye konuştu.

"PARA DA VAR, GÜÇ DE"
Transfer konusunda kendilerine yapılan eleştirilerde haksızlık yapıldığını ifade eden Beşiktaş Başkanı, “Transfer yapamıyorlar gibi eleştirileri asla doğru bulmuyoruz. Sezonu iki kupayla kapatan kim, Beşiktaş. Şampiyonlar Ligi’ne kim gidecek, yine Beşiktaş. Bu gerçeği transfere bağlayıp, bir kenara itmek, haksızlıkların en büyüğü olur” yorumunu yaptı.

Beşiktaş’ın bir takım olduğunu, hocanın görüşleri doğrultusunda gerekenler yapılacağını da söyleyen Yıldırım Demirören, “Bundan da camianın asla kuşkusu olmasın. Beşiktaş’ın transfer yapacak parası da, gücü de var. Ancak titiz davranışımız, sessizlik olarak algılanmasın. Transferde nokta atışları yapmak istiyoruz. Geçmişte yapılan hatalara düşmemek için kılı kırk yarıyoruz. Şampiyonlar Ligi’nde oynamanın zorluğunu herkes kadar biz de biliyoruz” dedi.

"TAM BİTTİ DERKEN"
Nihat olayına da değinen Başkan Demirören, “Bizim açımızdan hiçbir olumsuzluk yoktu. Tam bitti derken, Nihat tercihini İspanya’dan yana kullandı. Topuz olayında da yaşanan gerçekler ortada” ifadesini kullandı.

Yarışın sadece saha içinde olduğunu özellikle ifade eden Yıldırım Demirören, “Transferde hiçbir kulüple yarış içinde değiliz. Yarışmamız saha içinde olur. Geçtiğimiz sezon saha içinde yarıştık, ulaşılması zorluk isteyen iki kupayı müzemize taşıdık. Bu da bizim ne kadar doğru yolda olduğumuzun bir başka göstergesidir. Yok o takım bunu almış, yok x kulüp şöyle transfer yapmış, bunların hiçbirisi bizi ilgilendirmiyor. Biz kendimize bakıyoruz. Takım olmanın tüm unsurlarını içinde taşıyan bu takıma, nasıl takviye yaparız, gücüne güç katarız, onun hesapları içindeyiz” diye konuştu.

Transferde dengeleri korumaya çalıştıklarını da açıklayan Demirören, “Birine 10, diğerine 50 lira verirseniz, o takımdan büyük başarılar beklemenin doğruluğunu kim savunabilir? Neticede iki kupayı kazanan bu ekibi de düşünmek zorundayız, onların bu başarısını gözardı etmek, yanlışların en büyüğüdür. Takım içindeki arkadaşlık, uyum ve kazanma arzusu bizi başarıya götüren diğer büyük faktörlerdir. Oturmuş, tecrübeli bir kadro en büyük transferdir. Bu da bizde mevcut diye düşünüyorum” yorumunu yaptı.

"RAHAT OLSUNLAR"
Teknik Direktör Mustafa Denizli’nin görüşleri doğrultusunda hareket ettiklerine dikkat çeken Başkan Yıldırım Demirören,”Beşiktaş her yönüyle artık yarışmacı ve de bu kulvarlarda lider bir takımdır. Camiamızın gönlünü rahat tutsun. Transferde geçmişte acı tecrübeler biz de yaşadık. Aynı hataya düşmeyeceğiz, bu konuda tecrübe kazandık. Gereken yapılacaktır” ifadelerini kullandı.

"KONTENJAN BOŞALMALI"
Yabancı transferi konusunda da son durumu aktaran Yıldırım Demirören, “Şu bir gerçek ki, yabancı kontenjanımız şu aşamada dolu. Elbette yabancı oyuncu konusunda girişimlerimiz, A ve B planlarımız var. Ancak kontenjanımızı boşalttığımız anda transferleri gerçekleştirebiliriz. Bunu da yapacağız. Kulübün ekonomisini de düşünmek zorundayız” dedi.

anil luque
22.Haziran.2009, 15:27
Valla Martins hiç fena olmaz doğrusu .. Kalitesi ve takıma sağlayabileceği katkı ortada üstelik takımı ligden düşmüş .. Bundan iyisi Şam'da kayısı hesabı .. Kaçırmamak lazım

anilton
22.Haziran.2009, 15:36
Valla Martins hiç fena olmaz doğrusu .. Kalitesi ve takıma sağlayabileceği katkı ortada üstelik takımı ligden düşmüş .. Bundan iyisi Şam'da kayısı hesabı .. Kaçırmamak lazım

Neyi kaçırmamak lazım...:)

Adamla Arsenal,Everton,A.Villa,Fiorentina'da ilgileniyor...

brotha
22.Haziran.2009, 20:11
haber1903 de 2 gundur transfer tuyosu veriyor, besiktas yonetimi ingilterede 2 gundur bir futbolcuyla gorusuyormus. haber 1903 sahipleri eski yoneticiler ve bazi ust duzey isimler, bu gorusmeleri yonetimden duymuslar ama soz vermisler soylemeyeceklerine. sadeec bir kac ipucu verdiler 2 gunde.

premier ligde ust duzey takimlardan birinde oynuyormus,surekli forma giyiyormus,

yasi genc ve kariyerinin en ust duzeyindeymis( bana gore yasi genc derken yasli degil demek istiyorlar yani 27 28 yaslarinda)

beyaz,kisa boylu, kanatlara kacabilen bir forvetmis,

daha once istanbula gelmis inonude mac yapmis ve besiktasi duyunca cok heyecanlanmis, o taraftarin onunde oynamak isterim istanbul ruya gibi bir sehir demis,

para konularini hallederseniz zevkle oynarim besiktasta demis,

cok durust ve beyefendi bir karakteri varmis,

milli takiminin tartismasiz kaptani ve surekli oynayaniymis.

yani bu bahsedilen isim bana gore robbie keane

LaigLeNoiR
22.Haziran.2009, 20:36
Gökhan Zan bedavaya gitmiş ama gözden çıkarılmış mıydı zaten ?

Bu arada forvet Pavluychenko da olabilir.

Aşk-ı Şehir
22.Haziran.2009, 20:38
Rıdvan dün bir yorum yaptı NTV'de. Beşiktaş kalmasını isteseydi çoktan imzalardı diye. Bence Beşiktaş gözden çıkarmıştı Gökhan Zan'ı.:)

LaigLeNoiR
22.Haziran.2009, 20:43
Sözleşmesini uzatma opsiyonu da vardı ancak kullanmamışız bu opsiyonu.Demek ki gözden çıkartıldı.

Zapo gönderilmeyecek o zaman.

Bu arada bugün yine fanatik'te Mutu haberleri vardı.

anilton
22.Haziran.2009, 20:49
Zapo gider yabancı bir stoper gelir...

Sivok ile yabancı stoper oynar.Alternatif olarak Toraman ve Erhan Güven var...

DenizlispoR
22.Haziran.2009, 20:52
Bence o forvet kesinlikle Pavluychenko :).

anilton
22.Haziran.2009, 20:53
O isim R.Kenae,Benayoun,Bellamy üçlüsünden birisi...

brotha
22.Haziran.2009, 20:56
benayounun aranilan forvet oldugunu dusunmuyorum,pavluchenko kisa forvet tarifine uymuyor, bellamy olabilir ama keane kadar heyecan yaratacagini dusunmuyorum ayrica tartismasiz milli takim kaptani degil keane gibi. bence robbie keanele gorusuluyor.

Enterokinaz
22.Haziran.2009, 20:58
robbie keane'in beşiktaş'a transferi imkansız değil ama zor. gelmesi halinde bende bile heyecan yaratabilecek bir futbolcu. :)

eGowiCh
22.Haziran.2009, 21:04
Eğer o bahsi geçen isim Benayoun ise harika bir transfer olur.

anil luque
22.Haziran.2009, 21:11
Robbie Keane bana göre de biraz zor ancak her transferde söylediğim gibi ŞL avantajının kullanılması lazım ve eğer bahsedilen isim oysa bence de taraftarın etkisinde kalmıştır çünkü Tottenham macında yenılmemıze ragmen ınanılmaz bır atmosfer vardı .. Gelsın de o taraftar bas tacı yapsın onu yeter kı gelsın =)

Knightmare
22.Haziran.2009, 23:06
Alan Smith! :D
bende farklı bi boyuta taşıyayım oyuncu tahmin yarışını :p
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
pardon tasfire uymadı benim oyuncum :)

Mercenary
22.Haziran.2009, 23:09
Robbie Keane.... Allahım sadece gol sonrası o sevıncı bıle yeter o adamın ıns alınır gercekten taktır ettıgım 10 numara oyuncu.

Suicider
23.Haziran.2009, 04:16
beşiktaşlı arkadaşlar seviniyor ama ellerinde bir sürü yabancı varken onları ellerinden çıkarmaya çalışırken birde türk statüsünde defansta oynayan gökhan zanı kaybettiler bu yönden bakarsan kötü bir durum beşiktaş için ama diğer yandan sevinebilirler :D

LaigLeNoiR
23.Haziran.2009, 04:41
Gökhan Zan yerine Erhan Güven geldi işte :)

Bu arada Gordon Schildenfield Sturm Graz'a transfer olmuş.

HooijDonk07
23.Haziran.2009, 05:29
O isim R.Kenae,Benayoun,Bellamy üçlüsünden birisi...

Bence BeLLamy gibi geliyor Kenae gelmesinde :p Bizim için kötü olur :zuhaha

Mercenary
23.Haziran.2009, 15:54
2 gundur bı kac gazetede Pandiani goruorum Besıktasın ılgılendıgı forvet olarak baska goren duyan var mı ?

anilton
23.Haziran.2009, 16:07
Bobo gidip Pandiani gelirse intihar ederim...:)

Yok öyle bir şey,sallama haber...

Addolorato
23.Haziran.2009, 16:22
Bobo gidip Pandiani gelirse intihar ederim...:)

Yok öyle bir şey,sallama haber...

Beşiktaş forumlarında Pandiani gelirse süper olur diyenler varmı ? Fotomaç'ın dünkü haberinde forumlardan onay alan Pandiani gibi birşey diyordu :D

goosfraba
23.Haziran.2009, 16:24
Ben televizyonda gördüm. Mustafa Denizli Pandiani'yi istiyor diye haber geçmişlerdi.

anilton
23.Haziran.2009, 16:31
İki sene önce Espanyol'da oynarken Beşiktaş forumlarında Pandiani ismi çok sık geçiyordu ve olumlu karşılanıyordu.O gazeteler hala orada kalmışlar heralde.Pandiani listede yok.Bobo'dan daha iyi bir golcü alınmayacaksa Bobo zaten gitmeyecek.33 yaşına gelmiş 2 sezonda sadece 13 gol atabilmiş bir adamı ne yapalım.Bobo'dan daha kaliteli ve üst düzey bir oyuncu ile anlaşılmazsa Bobo kalır...

Mustafa Denizli Gudjohnsen'e bile B planı olarak bakıyor.Yani daha iyisi alınmazsa ona gidin diyor.Pandiani'yi istemez.Hele hele Bobo'yu gönderin Pandiani'yi alın diyorsa istifasını versin direk..:)

KaPaLı
23.Haziran.2009, 16:33
Sanırım yanlış yazdı arkadaş. Pandev ismini görmüştüm dün ben :confused:

anil luque
23.Haziran.2009, 16:52
Yok yok dogru ben de sabha radyoda duydum Pandiani diye hatta allah belanızı versın dedım afedersınız :D Insallah dogru degıldır ya Şampiyonlar Ligi'ne gideceğiz iyi forvet lazım diyorlar 33 yasındakı adamlarla ılgılenıyorlar yok boyle ıs bu kadr da yeteneksız bı yonetımımız olamaz bence ..

anilton
23.Haziran.2009, 17:30
Pavlyuchenko,Gudjohnsen,Martins ve ismi saklanan bir isim var Beşiktaş'ın listesinde...

Pandiani yalan...

eXcitinG
23.Haziran.2009, 17:51
BizimkiLer kaş yapacağım derken yine göz çıkaracakLar o beLLi oLdu.

Aşk-ı Şehir
23.Haziran.2009, 18:58
Pavlyuchenko zor. Diğerleri olabilir. Ben Gudjohnsen'i alacağını düşünüyorum Beşiktaş'ın. Hatırladığım kadarıyla sol açıkta oynayabiliyor. Holosko'nun sol açık versiyonu desek yanlış olmaz. Sadece biraz daha yavaşı ve bitirici vuruşlarda daha iyisi.

Bordo61Mavi
23.Haziran.2009, 21:04
Pavlyuchenko yu satma dusuncesinde Spurs zor olcani pek sanmiom

anilton
24.Haziran.2009, 00:12
Deli İbo ile 1+1 olmak üzere 2 yıllık sözleşme imzalamışız.Bu sene sol bekte yine o oynarsa yandık...

İnşallah alınacak sol beke alternatif olarak düşünülmüştür...

Mercenary
24.Haziran.2009, 00:23
Zan'ın yerine Ediz!

Kaptan Gökhan Zan'ı G.Saray'a kaptıran Beşiktaş, bu boşluğu Ankaraspor'un ümit milli savunmacısı Ediz Bahtiyaroğlu gidermeye çalıştığı iddia edildi.. Siyah beyazlıların genç yıldızın menajeriyle temasa geçtiği ve transferi sonlandırmak için çalıştığı belirtildi..

LaigLeNoiR
24.Haziran.2009, 01:29
Ben Deli İbo'nun her türlü bu takımda oynayacağını savunuyorum.Onu kesecek bir sol bek gelirse eyvallah ama sanmıyorum.Bu sezon takımın en iyilerinden birisiydi İbo yine.

Ediz transferinde yorum yapmıyorum.Başkan Zan'ın yerine daha iyisi alınacak dedi daha iyisi Ediz mi ?

anil luque
24.Haziran.2009, 01:34
Eğer başkan o lafının üstüne Ediz'i alırsa futbol bilgisinden şüohe etmeye başlayacağım (Şu anda etmiyorum sanki =) neyse.. Ediz alınacagına Zapo kalsın Sivokla oynasın hiç değilse yabancılık çekmeyecekler.

Forvet işinin de bir an önce çözümlenmesi çok iyi olur ..

LaigLeNoiR
24.Haziran.2009, 01:37
Forvet satmazsak alınmayacak galiba.

Defansta zaten Sivok,Toraman,Zapo var.Bir tane de yedek stoper alabiliriz.Ama Zapo giderse kaliteli bir stoper alabiliriz.

anilton
24.Haziran.2009, 01:43
Başkan Gökhan Zan için daha iyisini alırız demedi.Orhan Yıldırım'ın her zamanki sallamaları...

Stoper için şuanda Sivok,Zapo,Toraman,Erhan Güven var.Zapo giderse yabancı bir stoper alınır.Akçaabat Sebat'ta bu sene çok iyi bir sezon geçiren 1989'lu Koray Şanlı var,o dönecek.Stopere alınabilecek ve direk oynayabilecek Türk yok şuanda.Ancak Ş.Ligi için Zapo'dan daha iyi bir yabancı alınabilir.Bu açıdan stoper alternatifleri için sorun yok şu aşamada...

Aşk-ı Şehir
24.Haziran.2009, 02:30
Beşiktaş Erhan Güven'i stoper oynatırsa felaket'e uğrar. Erhan Güven sağbek ve ön libero oynabiliyor. Bize karşı stoper oynadı Youla hallaç pamuğu yaptı resmen Erhan'ı...

anil luque
24.Haziran.2009, 02:41
Erhan Güven, Ekrem'in yedeği olarak alındı bence çünkü Kurtuluş gidici .. O yüzden orta düzey bir stoper işimizi görür şayet Zapo gitmez ise ..
Bobo ne olacak o da muamma, transfer politikamız O'nun üstüne kuruldu resmen yahu =)

anilton
24.Haziran.2009, 02:43
Olabilir Mustafa,tek maçla değerlendirilmez.Youla Meira ile Servet'i de hallaç pamuğu gibi atmıştı...

Aşk-ı Şehir
24.Haziran.2009, 02:47
Olabilir Mustafa,tek maçla değerlendirilmez.Youla Meira ile Servet'i de hallaç pamuğu gibi atmıştı...

Haklısın Anıl'da stoper olmaz Erhan'dan diyorum ben. Tabi görüş farklılığıdır. Ama Beşiktaş'a kesinlikle asıl mevkiisi stoper olan bi eleman lazım. Ha as oynayacak adamda olur yedek oynayacak adam da. Sivok-Toraman taşıyabilir orayı. Ama stoper kesin lazım...

anilton
24.Haziran.2009, 03:05
Zaten Erhan sağ bek için alındı.Toraman - Sivok banko oynayacak isimler.Zapo giderse yabancı iyi bir stoper alınır ve Toraman sağ beke kayar büyük olasılıkla.Bende Erhan stoperde süper demedim.Sadece o bölge için alternatif olabilir...

anilton
24.Haziran.2009, 03:39
Erkan Zengin'in bonservisini almışız.Erkan çok yetenekli bir oyuncu,çok sevindim...

eXcitinG
24.Haziran.2009, 04:01
NTV spor şu anda Genoa dan Ferrari iLe görüştüğümüzü söyLüyor. Ayrıca Utaka için bastırıyormuşuz :S

fmsmyrna
24.Haziran.2009, 04:05
Kurtuluş'u Tigana önlibero oynatmıştı ve bence sağbekte ne kadar vasatsa önliberoda o kadar iyiydi.O bölgede tekrar denense belki verim alınabilinir.

eXcitinG
24.Haziran.2009, 04:10
Ben oLsam zaten Serdar ı Ernst in partneri yapardım. Fink i hiç aLmaz yerine adam gibi bir sağ kanatta oynayacak yabancı aLırdım.

Bizim yönetim transfer konusunda cidden çok zayıf.

Bobo ve Ernst i nasıL aLdıLar ben haLa onu çözemiyorum. Saksı feLan mı düştü o arada ne oLdu. HoLosko da zaten zorLa transfer ettirmişti takıma kendini :D

anilton
24.Haziran.2009, 04:11
Aynen,S.Kurtuluş önlibero oynadığı taktirde o bölgede sıkıntımız kalmaz.Biran önce yeniden oraya monte edilmeli.Sağ bekte ortaları dışında çok iyi olduğu söylenemez.Ağır,dönemiyor,açık alanda süratli adam geldiği anda karşısına belini kırıyor.Önlibero oynadığı dönemde A milli takıma kadar yükselmişti.O sezonun sonunda Rennes Serdar için 6 milyon € teklif yapmıştı.Beşiktaş'ta sağ bek oynarken Ümit Milli takıma çağırıldığında bile önliberoda oynatılıyordu.Ne yapıp edip Mustafa Hoca'nın Serdar'ı oraya yeniden oturması gerekiyor...

brotha
24.Haziran.2009, 04:40
Ben oLsam zaten Serdar ı Ernst in partneri yapardım. Fink i hiç aLmaz yerine adam gibi bir sağ kanatta oynayacak yabancı aLırdım.

Bizim yönetim transfer konusunda cidden çok zayıf.

Bobo ve Ernst i nasıL aLdıLar ben haLa onu çözemiyorum. Saksı feLan mı düştü o arada ne oLdu. HoLosko da zaten zorLa transfer ettirmişti takıma kendini :D

arkadaslar transferi su anda denizli yonetiyor, yoneticiler mustafa denizlinin onerdigi isimler uzerine gorusuyorlar. mustafa denizli finki istemeseydi zaten alinmazdi. sag kanadin etkisiz oldugunu dusunurse zaten adam aldirir oraya mustafa denizli ki bana gore gerek yok. bobo yu tigana ,ernst ide mustafa denizli zorla aldirdi. holoskoyuda ertugrul saglam istemisti. yonetim kendi basina yapmadi bu transferleri.

ayrica haber1903 de cikan isim yuzde 90 benayoun. su an liverpoolla anlasilirsa benayoun gelmek istiyormus. bu hafta sonuna kadar olumlu veya olumsuz belli olur. cok sevindim ben bu habere. tabiki bir sartla, benayoun bobo nun yerine gelmeyecek, delgado gidecek ve benayoun gelicek. bobo nun yerine bir baska forvet alinicak. 3 lu forvetin solunda benayoun ortada yeni forvet(alternatif olarak nobre ve batu) sagda holosko. delgadonun oynadigi yerde tello oynayacak. umarim olur bu transfer delgadonun yerine. ayrica defansada bir yabanci alinirsa zaponun yerine super olur. tabiki birde sol bek sart, caner veya ismailin gelicegini dusunuyorum.

anilton
24.Haziran.2009, 04:55
Matteo Ferrari müthiş olur.Ama Genoa'nın bırakacağını zannetmiyorum...

brotha
24.Haziran.2009, 04:58
Olympiakos Piraeus have signed Swedish international centre-back Olof Mellberg from Juventus for 2.5 million Euros.

su adami alsaydik keske.

anilton
24.Haziran.2009, 05:19
Yanarım bende ona yanarım...

Üç büyüklerde yabancı stoper arıyor,Mellberg 2.5 milyon €'ya Olympiakos'a gidiyor...

eGowiCh
24.Haziran.2009, 05:44
Beşiktaş'ın yerinde olsam bastırır parayı Lugano'yu alırdım, müthiş bir transfer olurdu hem o bölgedeki eksikliği kapatmak açısından hem de misilleme açısından.

brotha
24.Haziran.2009, 07:28
misilleme falan umrumda degil, gercekten iyi bir oyuncu lugano. sivok ve toramanla lugano tas gibi defans olurdu ama zor , taraftarinda kabullenmesi zor. cirkefligi onemli degil. yabanci oldugu icin fenerbahceye o kadar bagli oldugunu sanmiyorum ama 8 hareketi yuzunden istemez kimse.

anil luque
24.Haziran.2009, 13:13
Sabah radyoda Galatasaray'ın transfer haberlerini dinliyordum ama bizim işimize yarayacak bir haber dydum =) Djibril Cisse GS yönetimine tekliflerinden ötürü teşekkür etmiş ve İngiltere'de oynamak istediğini dil getirmiş. Büyük ihtimalle Tottenham'a gidecekmiş. Bu da Pavlyuchenko veya Keane transferlerini daha olası kılar bence .. Siz ne dersiniz?

KaPaLı
24.Haziran.2009, 13:17
Pavlychenko'yu çok seviyo taraftarlar ama Roma'da onun için devrede sanırım. Vucinic satarlarsa veya fiyatı iyi gelirse onlarda almak istiyo Roman'ı. Robbie Keane çok para ödediler geçen sene kolay kolay bırakacaklarını sanmıyorum ama gelirse Hayrettin abi her çeşit formasını alır herhalde :D

DenizlispoR
24.Haziran.2009, 13:17
Gelirse Pavlyuchenko gelir bence :).

eXcitinG
24.Haziran.2009, 13:42
Robbie Keane geLirse, adımın yanına Hayrettin Robbie Karaca diye ekLeme yaparım, o derece :D

anilton
24.Haziran.2009, 15:27
İsmi saklanan futbolcu Benayoun arkadaşlar.Kulübümle anlaşırsanız gelirim demiş...

Suicider
24.Haziran.2009, 16:28
Chelsea'nin yeni teknik patronu Carlo Ancelotti, Tottenham Hotspur'un Rus golcüsü Roman Pavlyuchenko ile ilgileniyor. (Daily Mail)

anil luque
24.Haziran.2009, 16:33
İsmi saklanan futbolcu Benayoun arkadaşlar.Kulübümle anlaşırsanız gelirim demiş...
nşallah anlaşamazlar ..

anilton
24.Haziran.2009, 16:34
nşallah anlaşamazlar ..

Neden ?

Alicanfmfan
24.Haziran.2009, 16:36
Irkından dolayı mı ?

LaigLeNoiR
24.Haziran.2009, 16:37
Keane gelsin ben daha Başkana ve yönetime ağzımı açıp birşey demeyeceğim :)

anil luque
24.Haziran.2009, 16:39
Neden ?
Adaş Benayoun'la anlaşıp da ne yapacaklar Allah aşkına! Bizim işimize yarayacak bir futbolcu değil kalkı ki ne için alınıyor yani forvet desen değil, kanat için fiziği yetersiz bence ..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:

Irkından dolayı mı ?
Alican saçmaladın yine yahu.. Biz hepimiz Etoo'yuz diye pankart açan taraftarız koçum ;)

anilton
24.Haziran.2009, 16:44
Anıl M.Denizli 4-3-3'ü oturmaya çalışıyor.Ve Benayoun her iki kanadın ofansında da rahatlıkla oynayabilen bir oyuncu...

Benayoun'un fiziği yetersiz mi?Bu sene toplamda 50 maç oynadı.12 gol atıp 8 asist yaptı.Barnebau'da R.Madrid'i onun golüyle 1-0 yendikleri maçtaki süper oyunu,yine bu sene Arsenal ile oynanan ve 4-4 biten maçtaki 2 golü ve müthiş oyunu hala hafızamda.Benayoun'a gelmesin diyorsak kapatalım bu transfer haberlerini gitsin..:)

----------------Nobre----------------

Benayoun---------------------Holosko

Bobo'nun yerine düşünüldüğünü sanmıyorum.Delgado ya gider ya da sakatlığı dolayısıyla sözleşmesi dondurulacak.Forvette alınırsa zaten yemede yanında yat...

PesimiSTyLa
24.Haziran.2009, 16:49
Benayoun Liverpoolda sürekli ilk 11 oynayan bir oyuncu. İhtimal vermiyorum böyle bir transfer olacagına. Olursada Bjk beni yanıltmış, çok iyi bir oyuncuyu almış olur.

tarikko
24.Haziran.2009, 16:52
Benayoun gibi bir futbolcuyu kim istemez ki..Gelirse müthiş bir transfer olur ama gelmesi çok zor ..

eXcitinG
24.Haziran.2009, 17:21
Ben istemem. Lazım değiL, geLmesin

anil luque
24.Haziran.2009, 17:30
Anıl M.Denizli 4-3-3'ü oturmaya çalışıyor.Ve Benayoun her iki kanadın ofansında da rahatlıkla oynayabilen bir oyuncu...

Benayoun'un fiziği yetersiz mi?Bu sene toplamda 50 maç oynadı.12 gol atıp 8 asist yaptı.Barnebau'da R.Madrid'i onun golüyle 1-0 yendikleri maçtaki süper oyunu,yine bu sene Arsenal ile oynanan ve 4-4 biten maçtaki 2 golü ve müthiş oyunu hala hafızamda.Benayoun'a gelmesin diyorsak kapatalım bu transfer haberlerini gitsin..:)

----------------Nobre----------------

Benayoun---------------------Holosko

Bobo'nun yerine düşünüldüğünü sanmıyorum.Delgado ya gider ya da sakatlığı dolayısıyla sözleşmesi dondurulacak.Forvette alınırsa zaten yemede yanında yat...
Adaş fiziği yetersiz derken kondisyon manasında söylemedim. Serdar Özkan'ı anımsatıyor bana. Ha belki daha iyidir ona lafım yok ama kanat oyuncusu dediğin rakip beki illa hızıyla geçecek diye birşey yok. Bugün bir Capel niye hala Sevilla'da? Çünkü fizik açıdan yetersiz. Hızlı,teknik ama iş ikili mücadeleye geldiğinde bu tür oyuncular nal toplarlar ;)

Hem ben illa gelmesin demiyorum ama alınıyorsa daha iyisi olsun derim ben Benayoun'dan daha iyi olup da bize gelebilecek çok oyuncu var ..

Bu arada Hayrettin Abi benden çıktı :D

anilton
24.Haziran.2009, 17:36
Bugün bir Capel niye hala Sevilla'da?

Benayoun'dan daha iyi olup da bize gelebilecek çok oyuncu var ..

Benayoun neden Liverpool'un banko oyuncusu.Çünkü fiziği yetersiz...:)

Kim var Benayoun'dan daha iyi ve bize gelebilecek?

anil luque
24.Haziran.2009, 17:52
Kim diyor banko oyuncusu diye yahu benim bildiğim Benayoun yedekten gelir ve iyi işler yapar yiğidi öldür hakkını yeme ona bişe diyemem ..

Mark Gonzalez diye bir adam var bildin mi adaş? Betis ligden düşmüş hazır o da L'pool'un banko oyuncusuydu o zaman onu alalım ;)

eGowiCh
24.Haziran.2009, 17:55
Yossi Benayoun Beşiktaş'a gelmez, çünkü peşinde çok fazla takım var. Barcelona, At. Madrid, Villarreal ve Man. City'nin takibindeydi en son, Beşiktaş'ı tercih edeceğini sanmıyorum ama alınırsa büyük iş başarılmış olur.

anil luque
24.Haziran.2009, 18:08
Barcelona??

fenerbahce_1907
24.Haziran.2009, 18:18
Barcelona??

http://www.goal.com/tr/news/445/ispanya/2009/06/12/1320331/barcelona-benayoun-için-nabız-yokluyor

Ayrıca adam Real Madrid istese bile Lpool'da kalcam diyor.Real'i istemeyen adam Beşiktaş'a gelir mi? :icon_confused:

http://www.goal.com/tr/news/447/ingiltere/2009/06/12/1321431/benayoun-real-madride-gitmem

anilton
24.Haziran.2009, 18:28
Kim diyor banko oyuncusu diye yahu benim bildiğim Benayoun yedekten gelir ve iyi işler yapar yiğidi öldür hakkını yeme ona bişe diyemem ..

Mark Gonzalez diye bir adam var bildin mi adaş? Betis ligden düşmüş hazır o da L'pool'un banko oyuncusuydu o zaman onu alalım ;)

Benayoun bu sene oynadığı toplam 50 maçın 35'ine 11'de başladı.Bir önceki sezon 53 maçın 34'üne ilk 11'de başladı...

Mark Gonzalez iyi oyuncudur ama Benayoun ile kıyaslamam bile.Liverpool'un banko oyuncusuydu dediğin adam sadece 14 kez 11'de çıkmış Liverpool ile...

Burada Benayoun'un gelip gelmeyeceğini tartışacağımız yerde Benayoun'un nasıl oyuncu olduğunu tartışıyoruz,garip cidden...

Bu arada sen Nene'yi istiyodun bir ara.Cagliari'ye transfer oldu...:)

anil luque
24.Haziran.2009, 18:40
İstiyordun değil de merak ediyorum ne oldu diye bir ara bayaa bahsi geçmişti çünkü ..

Gelip gelmeyeceğini tartışmaya da pek gerek kalmadı sanırım. Adam Madrid'e bile gitmem dedikten sonra ..

dakara
24.Haziran.2009, 19:09
benayoun hayatta gelmez ama mark gonzales kötü oyuncu değil onu alırsa iyi iş yapmış olur bjk

anilton
24.Haziran.2009, 20:34
Adım adım Beşiktaş'a!

FLAŞ! Mehmet Topuz'u ezeli rakibi Fenerbahçe'ye kaptıran Beşiktaş, eski oyuncusu Nihat Kahveci ile yeniden buluştu ve siyah beyazlı kulübe gelmesi için bir ikna görüşmesi yaptı.

Swissotel Grand Efes'te Beşiktaş'ın şampiyonluk gecesini kutlamak için İzmir'e gelen başkan Yıldırım Demirören, Çeşme'de tatilini geçiren Villareal'de oynayan milli futbolcu Nihat Kahveci ile buluştu.

Çeşme'deki tatilini yarıda keserek arkadaşı Murat Kuş'la başkan Yıldırım Demirören'in suitinde buluşan Kahveci'nin, yedi saatlik görüşme sonunda Beşiktaş'a dönüş yolunda adım attığı öğrenildi.

Kahveci ve Kuş, otelden birlikte ayrılarak Çeşme'ye geri döndü. Beşiktaş kulislerinde görüşmenin olumlu geçtiği yorumları yapılırken resmi açıklama ise henüz gelmedi.

Bilindiği gibi Demirören ve Kahveci daha önce konuşmuş, ancak milli futbolcu iki sene daha Avrupa'da top oynayacağını söyleyerek, Türkiye'ye dönmek istemediğini bildirmişti.

24.06.2009
Kaynak : DHA

İnşallah doğrudur.Yedi saat ne görüşmüler acaba...:)
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Yıldırım Demirören Nihat'ın kendisini ziyarete geldiğini ve transfer konuşulmadığını söylemiş...

PesimiSTyLa
24.Haziran.2009, 20:41
Aslında Nihat için geri dönüş daha iyi olur. Villarreal Nihatı düşünmüyor sanırım, ispanyada kalmayı secse bir atletico falan almaz bu saatten sonra Nihat'ı. İspanyada orta kalibrede bir takıma gider anca. Bunun yerine Türkiye'ye gelip Bjk ile sampiyonlar liginde oynama imkanı da olur.

Gerci bunların haricinde bir de ispanyada kafası rahat, ve oturmuş bi hayatı var O da haklı.

anilton
24.Haziran.2009, 20:47
Zaten eşi istemiyor Emre, adamda haklı bir bakıma.Oradaki düzenlerini bozmak istemiyorlar...

tarikko
24.Haziran.2009, 21:07
Beşiktaş devre arasında İsveç'in Hammarby takımından kiralık olarak kadrosuna kattığı Erkan Zengin'in bonservisini almak üzere.

İsveç kulübünün resmi sitesinde yapılan açıklamada Hammarby ve Beşiktaş'ın anlaşmaya çok yakın olduğu ve Salı gününe kadar Erkan'ın durumunun netlik kazanacağı belirtildi.

Siteden duyurulan haberde Hammarby CEO'su Michael Andersson'un açıklamalarına da yer verildi.

Andersson yaptığı açıklamada "Beşiktaş ve kulübümüz şu anda Erkan için görüşme aşamasındalar. Ufak tefek pürüzler kaldı ve bunların çözümü için uğraşıyoruz. Sanıyoruz ki Salı gününe kadar bütün sorunlar çözülmüş olur" dedi.

Maraton

barahir
24.Haziran.2009, 21:10
Erkan Oynadı mı ben hiç rastlamadım..

tarikko
24.Haziran.2009, 21:15
Kocaelispor maçında ilk 11'de başlamıştı ikinci yarıda çıkardılar oyundan başka da görmedim ben oynadığını..

anilton
24.Haziran.2009, 21:19
İnönü'de Antalya ile oynana kupa maçında 11'de çıkmıştı ve mükemmel bir maç çıkarmıştı.Ligde Kocaeli maçında 11'de çıktı ve kötü oynadı.Hoş o maçın ilk yarısı Beşiktaş'ın sezon boyunca oynadığı en kötü maçtı.M.Denizli'de böyle söyledi...

Tekniği üst düzey,fiziksel anlamda biraz zaafları var.Onu atlatırsa çok faydalı olur...

Sözleşmesinde de 300 ya da 400 bin €'ya bonservisini alabiliriz maddesi vardı...

LaigLeNoiR
24.Haziran.2009, 21:22
Erkan takım içinde çok seviliyor.Özel röportajları takip ettiğim kadarıyla hemen hemen takımdaki herkesle arası çok iyi ve herkes kabiliyetinden bahsediyor.Bonservisi alınsın bence alternatif olur kadroya.

Suicider
24.Haziran.2009, 21:35
İZMİR - Villarealli Nihat Kahveci'nin menajeri Murat Kuş, Beşiktaş Başkanı Demirören'e nezaket ziyaretinde bulunduklarını söyledi.

Kaynak:AA

eXcitinG
25.Haziran.2009, 00:42
Nezaket ziyareti de neyse Menajer iLe birLikte :)

Bir Nihat bombası patLarsa yakında kimse şasmasın. Zaten anca aLsak aLsak Nihatı aLırız, daha da kimseyi aLamayız, adam kaLmadı piyasada.